Petak, 25.10.2013.

15:37

Vučić: Dolazim s Vulinom na Kosovo

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obećao Srbima sa Kosova da će posetiti južnu pokrajinu pre lokalnih izbora, zakazanih za 3. novembar.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Dolazim s Vulinom na Kosovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Ancient Serbs

pre 10 godina

Ocekujem da se ova poseta uradi odlucno kao i svojevremeno uklanjanje spornog spomenika koji su bili podigli Albanci. Oni moraju da shvate, da protiv nas ne mogu!

Sunny Day

pre 10 godina

Predsednik je jasno naglasio da ce se boriti za Kosovo i da nece dozvoliti nikakve neregularnosti. Postoje stvari koje ne treba dozvoliti cak ni tako mocnoj instituciji kao sto je EU, koja se ni ne oglasava sada ovim pvodom.

Via Serbia

pre 10 godina

Pa naravno da nece bojkotovati, videli su da vise nemaju posla sa budalama. Ova vlada koristi ostrije mere i vrlo brzo reaguje na njihove provokacije. Sa proslom vladom bi i onaj spomenik jos uvek bio tu.

BOB - KOCKALONE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic se drzi drzavnicki i ne popusta ni za jedan milimetar, od onog sto je dogovoreno i potpisano sa Pristinom u Briselu. Svako ima pravo da ode na Kosovo pa samim tim i Aleksandar Vucic i Aleksandrom Vulin ali je tuzno to sto . Pristina radi bukvalno sve ne bi li zaustavili posete ali im ocigledno ne ide. Sto se tice hapsenja od toga nema nista.

Dalija

pre 10 godina

Sramotne su i nedopustive takve izjave, pogotovo onih koji ne znaju sa cime se sve Srbi na Kosovu suocavaju i sta sve prezivljavaju a imi zajedno sa njima kao drzava kojoj se oduzima ono sto joj pripada i sto je oduvek bio sastavni deo nje. Srecom, sa ovakvim predstavnicima, koji ulivaju veliku sigurnost, sigurna sam da ce Srbija izglasati i dobiti javno izvinjenje, korektne odnose i konacno dugo prizeljkivani mir.

Singidunum

pre 10 godina

Sada cemo da vidimo kako na nepravilnosti i netoleranciju reaguje EU? Vec smo videli. Ovakva otovrena provokacijada je dosla sa nase strane obrusio bi se sav gnev Evropske Unije na nas. Ali posto je Turska odustala o EU i sama sebi pomogla da ojaca i uzdigne se u veliku ekonomsku silu, oni mogu da pricaju sta hoce ,ne moze im niko nista!

radojka

pre 10 godina

Bravo za Vucica! Dokazao je da ima petlju da se suprotstavi bilo kome zarad svoje zemlje. A sada se razvija novi kult koji se naziva Aleksandar Vucic!

sunce

pre 10 godina

Svaka čast ne posustaju sa energijom i hrabrošću..konačno neko od političara koji ne beži od problema nego se baca u rešavanje..

Lenka

pre 10 godina

Turski premijer se malo zabunio, oni su sa ovih prostora odavno proterani i nece se ponoviti njihova okupacija Srbije, a Kosovo je deo Srbije.

Srbin 100%

pre 10 godina

Ovo je sasvim dobar pokazatelj resenosti vlade da pokaze Srbima da je izlazak na lokalne izbore na Kosovu iskljucivo u njihovom najboljem interesu

ana

pre 10 godina

Ova vlast je odlučna da se drži unapred dogovorenog. Da vidimo da li će stvarno Priština smeti da hapsi i da pošalje još jednu poruku koja ni malo nije u njihovom interesu.

zubin potočić...

pre 10 godina

Mi smo sad ozbiljna država, neko reče.
(gican, 25. oktobar 2013 20:25)
Krajnje je vreme bilo! Reči prelaze u stvarnost!

Pero Przina

pre 10 godina

Cekao sam da nekim komentatorima adrenalin dodje na normalu, i da neki iz RS koji pominju Murata i pitaju se sta bi s njim, malo stisaju strasti, pa da napisem sledece. Ne ulazim u to kakva je politicka igra u pitanju ili da li je uopste, ali molim ljude da malo objektivnije razmisljaju, ne navijacki i samo iz svog ugla po principu samo kako ja kazem.Pitam sve dobronamerne, da li mogu da zamisle stvarnost iz pozicije Republike Turske i iz pozicije Republike Kosovo? Premijeri dve nezavisne drzave se sreli i rekli to sto su imali reci. Pa, nece im neko treci diktirati sta da rade. A, to sto Srbija ima problem u vezi Kosova, pa ima ga i Turska sa Kurdima. No, Kurdi nemaju drzavu koju priznaje bilo ko. Malo diplomatije nije na odmet. Usput, onome iz RS da kazem sta bi s Muratom? Bi to da dodje Bajazit i osta 500 g. Eto sta bi. Ali to nije resenje. Razum treba da nas vodi, ne nesto drugo.
Pozdrav svim dobronamernima!

Sima

pre 10 godina

Mislim da je čak i Vučića blam kad baci pogled na ovo što postuju njegovi botovi po netu. Toliko je iritantno da će povući na sledeće izbore i one koji apstiniraju gooodinama.

varljivo leto...

pre 10 godina

Zna Vučić dobro šta radi.
(Mikica, 25. oktobar 2013 16:48)
Ništa bez čvste ruke. Tako je to širom Balkana a posebno u Srbiji!

bezz

pre 10 godina

Plaše se da će veliki broj srba izaći na izbore zato i brane dolazak naših funkcijonera ali kad budu videli vučića sa dva metra šiptarima neće kao i 90ih kada je bio podstanar...

Daj bre

pre 10 godina

Šta pričaš ti, gde ćeš ti? Što si mi hrabar čudo jedno. Duvaš se tu kao da se tebi Evropa klanja, ne možeš ni ti na Kosovo ako ti Tači ne dozvoli. Jednostavno, tamo mi nazad možemo samo u oružanom sukobu, a to za jedno hiljadu godina, možda, ako još nekoga bude i briga za to Kosovo.

Neša

pre 10 godina

Jadni li su ovi sto moraju da kucaju “na normu“ ove silne komentare podrske Vučiću. Čak i stil pisanja, iako se trude da “šaraju“, postaje prepoznatljivo pritup. Mogli bi psiholozi da vam dosta toga kažu na osnovu ovih tekstova. Žao mi vas je.

Nijazi Kuqi

pre 10 godina

Vucicu, dodji kad god pozelis, povedi Vulina, sve tvoje ministre i, naravno, tvog politickog oca Nikolica. Dodjite svi skupa. Ne treba vam pratnja, dobicete je na granicnom prelazu. Uzivajte. Niko vas nece uznemiravati jer nikome vise niste zanimljivi u Republici Kosova gde um i pravda caruju.

aljbanske patriljote, neprocenjivo

pre 10 godina

@Nijazi Kuqi

"...gde um i pravda caruju"

Vama albanskim narcis-nacosima na rodjenju ugradjuju ruzicaste naocare ili kasnije kada stasate za osnovnu skolu? Skidate ih nekada? Ili ih imate i prilikom spavanja, tusiranja...?

Enver Kelmendi

pre 10 godina

Gosp.Vucicu u Kosovo mozete kad god hocete,sa ili bez Vulina.Od vas se trazi da ne podrzavate samo jednu listu,tj"srpsku" nego da daje istu mogucnost svim partijama na Kosovo,jer Kosovari smatraju da vi preko liste"srpska" produzavate zivot cuvarima mosta,civilnoj zastiti islicno.Vi preko noci pisete u Brisel sporazume a danju pljujete po njima.A sto se tice Erdogana mozda je on gresio,ali vi cete gresiti u kubu.Covece ako smatrate da je Erdogan gresio onda pisite demans ili kako se diplomatskim jezikom kaze,ili pak pokusajte resiti ovaj "problem"tajnim kanalima odnosno ambasadom.

Aleksa

pre 10 godina

I Turci su pokazali svoje pravo lice i da ne postuju druge nacije!Treba samo ostro staviti do znanja da je ovo Srbija!Cela EU treba da najostrije osudi provokaciju Erdogana!

Darija SR

pre 10 godina

Vucic je poslednjih godina politicar koji je najvise postigao za nas narod na Kosovu,i ocigledno je da nema nameru da popusta pred Tacijevim ucenama.

rs

pre 10 godina

svaka cast vucicu napokon pravi odgovor na mrznju koju nam turska salje. turci su do sad prilikom drzavnih poseta omalovazavali srpsku zastavu i himnu a u republici srpskoj su naterali srbe da srpsku zastavu sklone sa konferencije. bolje im je da se prisete kako je murat prosao na kosovu da se taj detalj istorije ne ponovi u neko skorije vreme ponovo

Срби небески народ

pre 10 godina

Plaše se da će veliki broj srba izaći na izbore zato i brane dolazak naših funkcijonera ali kad budu videli vučića sa dva metra šiptarima neće biti dobro ima da im utera strah u koske

Romeo Montegi

pre 10 godina

Klasicna "igranka" od strane Albanaca. Ono sto nama ostaje jeste da se borimo svim raspolozivim sredstvima. Ovi izbori su znacajni za Srbe sa Kosova, formiranje buducih prestavnickih tela i organa... Normalno je da se ovako reaguje na Erdoganovu izjavu.

Krofnica

pre 10 godina

Takvim potezima se nasem narodu na KiM dokazuje da nije zaboravljen a onima koji se sluze tehnikom "zavadi pa vladaj" jasno se stavlja do znanja da Srbija mozda jeste mala ali ima veliko i hrabro srce.

ZoranNS

pre 10 godina

SLEPI NARODE, možda će sutra otići i Vulin, možda će se i vratiti, ali šta će BITI PREKOSUTRA. Nikako da se probudimo iz sna, bežimo od istine.

Carpe diem

pre 10 godina

Albanci zele da oni ispadnu zrtve, to im je oduvek bila taktika. Pristali su na Briselski sporazum, ali , oni zele mnogo vise. Neko im mora stati na put.

Beg Kostadin

pre 10 godina

Bezobrazluk i provokacija premijera Turske, a sve u dogovoru sa Tačijem. Vučić je u pravu, treba obavestiti Brisel o ovome, jer čelnici Kosova i turski premijer moraju snositi posledice za svoje bahato ponašanje.

vojvođanin

pre 10 godina

Još jedna "farsa" pred nazovi - vladom...ugojeni i sveži, naručeni "bukači", verovatno plaćeni, zatim pojava 2 (dva) demagoga bez ikakvog državničkog kapaciteta, uostalom samo u boljim odelima, bolje podšišani, naravno negovani - nije im loše tamo "gore" - na vlasti ! Sve ukupno srpska neokomunistička, nacionalistička bratija, "drugovi odozgo - iz republike" sram vas bilo...prevaranti !!!

куче драгољупче

pre 10 godina

Vucicu za ovo ti skidam kapu, to se ceni, istrajnost u onome sto si naumio, zar treba da dozvolimo da jedan Hasim Taci odredjuje ko sme otici na Kosovo a ko ne.

Margita R

pre 10 godina

Mislim da Vucic zaista daje maksimum od sebe sto se tice Srba na Kosovu.Postigao je ona prava za njih koja su bila moguca,i nije stao na tome,vec se i dalje bori za njih.

ma lupetam samo

pre 10 godina

Veoma mali, beznačajan broj ljudi, shvata suštinu, a to je sledeće: Vulin se u dogovoru sa vlastima Kosova (a sve pod patronatom Brisela) proglašava nepoželjnim, hapšenje, buka, ludnica..tralala, sa ciljem da stekne ugled koji nema među srpskim narodom na Kosmetu (kao on se bori za njih, njega će i da hapse, ali eto on je odvažan i istrajan.. bre..more), a posledica je (tj.cilj) masovan odziv Srba na kosmetske izbore, koji sada "vide" da je Vulin stvarno jedan borac za srpske interese i da su se, eto, ogrešili od njega.

mile

pre 10 godina

ludilo je pocelo!! a sta ce jadni narod kad se vi vratite u svoje beogradske fotelje i prekookeanske avione?? mudrosti nam treba a ne ludpsti i teatra za siromasni narod

Leksilijum21

pre 10 godina

Kako me pogodio adrenalin nakon ovih redova... Čoveče, pa tako se to radi! Diplomata na nivou, plus dokazuje da ima dovoljno skrupula da se suprostavi bilo kome zarad svoje zemlje. Nadam se da će ovo imati još veći odjek, i iskreno se nadam da ih neće dole hapsiti ili šta već...

Vendy

pre 10 godina

Bezobrazluk i provokacija premijera Turske, a sve u dogovoru sa Tačijem. Vučić je u pravu, treba obavestiti Brisel o ovome, jer čelnici Kosova i turski premijer moraju snositi posledice za svoje bahato ponašanje.

Micika

pre 10 godina

Imam rodjake na Kosovu, da li treba da obidjem manastire a da njih ne posetim? A drugi zvanicnici obilaze Tacijeve skupove a ne dzamije!

mIrIs

pre 10 godina

"Zato ga narod voli,zato sto je srce posvetio Srbiji.Zato sto se bori za narod.Svaka cast!
(tigare, 25. oktobar 2013 17:57) "

- sve je isto,samo njega nema.Ili ga ima, ko zna....


jadna Srbijo.

vini pu

pre 10 godina

Nadam se da ce sto vise drzavnika otici na KiM.Ma i mi narod trba da se skupimo,ne sme niko da nas ponizava ni narod koji je ovde,ni Kosovce,ni nas Kosovce koji smo se doselili.KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!

Ddule

pre 10 godina

Neverovatno kakva je lisica ovaj Taci, bre! Naterao Beograd i Ankaru da se svadjaju, a on ce sad bar sledecih 20-30 godina uzivati u miru!
Vec poznato: kad se dvoje svadjaju, treci uzima ulogu suca.

Nama kao da nije bilo dosta sa Kosovom, pa sad eto malo i sa Turskom!

Чика Шапке

pre 10 godina

На реду је ЕУ и њена искреност према Бриселском споразуму. Не може се тај споразум двојако тумачити. Време је да обуздају своје пулене.

wer

pre 10 godina

Zabraniti telohraniteljima da nose seljacke cvikere za sunce..

Nekima od njih bi i plasticna operacija dobro dosla... Da lice na ljude..

Misljenje

pre 10 godina

Vucicu za ovo ti skidam kapu, to se ceni, istrajnost u onome sto si naumio, zar treba da dozvolimo da jedan Hasim Taci odredjuje ko sme otici na Kosovo a ko ne, to bi bila bruka za celu Srbiju.

VanjaD

pre 10 godina

Ničija izjava za Srbe sa Kosova nema veću težinu od današnje Vučićeve izjave. Jer, u trenutku kada Albanci zabranjuju posete našim zvaničnicima, a mogu da dođu premijeri Turske i Albanije, Srbima je neophodna podrška Beograda. Nadam se da će naš narod na KiM izdržati.

Istina

pre 10 godina

Ja ne znam,da li ste svi botovi ili sta??Ali Dacic i princ su definitivno predali Kosovo,a ovo je cist marketing,za naivne kojih nema malo!

miljakanje

pre 10 godina

STA SI TRAZIO to si i dobio. E sad da vidis sta znaci kad ti Albanac "KROJI KAPU". Pa ti i dalje guraj Srbe u ruke Taciju. Sto bih voleo da vas bar na 5 minuta privedu e cini mi se da bi odlepio od srece. Kako vas bre nije sramota to sto radite. Pa sad ,u jeku diplomatskih i svih politickih aktivnosti, Albanci prave sprdnju sa vama kao nekakvoj vlasti, a sta mislite sta onda rade i sta ce raditi obicnom svetu sutra. E bas neka vas pohapse. Pomogao bih im. Da vidite da ni vi niste nedodirljivi. To vam zelim JA vas glasac (definitivno nisam bio uracunljiv u trenutku glasanja)

strumfeta

pre 10 godina

Tako je, mozda jesmo mala zemlja,ali i ponosno i hrabra.Strasno je uvredljivo da Turci govore da je KiM njihovo.Odavno smo vas pobedili i proterali.Kosovo je samo Srpsko i tako ce i ostati.Nije nase puta tri kao sto kaze Vucic,nego puta 1 000 000....

Samardzija P

pre 10 godina

Nisam ni sumljala da Srbima na KiM nece biti ukazana podrska....Albanci ce na sve nacine pokusavaju da manipulisu i umanje izlaznost na biraliste.

Mitar

pre 10 godina

Nadam se da će i drugi državnici naši posetiti KiM. To mnogo znači Srbima na severu Kosova. Izbori su značajni i mora naš narod osetiti da ga država podržava. A najbolji garant da će biti sve onako kako je rečeno i potpisano je Vučić. Njemu se veruje.

miljakanje

pre 10 godina

STA SI TRAZIO to si i dobio. E sad da vidis sta znaci kad ti Albanac "KROJI KAPU". Pa ti i dalje guraj Srbe u ruke Taciju. Sto bih voleo da vas bar na 5 minuta privedu e cini mi se da bi odlepio od srece. Kako vas bre nije sramota to sto radite. Pa sad ,u jeku diplomatskih i svih politickih aktivnosti, Albanci prave sprdnju sa vama kao nekakvoj vlasti, a sta mislite sta onda rade i sta ce raditi obicnom svetu sutra. E bas neka vas pohapse. Pomogao bih im. Da vidite da ni vi niste nedodirljivi. To vam zelim JA vas glasac ( definitivno nisam bio uracunljiv u trenutku glasanja )

ognjenka

pre 10 godina

Od Vucica nista manje nisam ni ocekivala,on je covek koji veruje u narod i narod u njega,pre svega je Srbin a ostali politicari mogu da mu zavide.

Pepeljuga

pre 10 godina

Pa treba li reći nešto na ovo?!!! Samo zli jezici mogu iz ovoga izvući nešto negativno. Čovek ide na Kosovo i za njega ne postoji prepreka da ode i poseti svoj narod! Svi bi trebali da ugledaju na Vučića!!!

pelikan

pre 10 godina

Vucicu da smo bar bili pametni pa te ranije doveli da vodis ovu zemlju sada bi bili postovana zemlja koja nije na rubu pripasti ovako sada ti moras da izvlacis svo kestenje iz vatre!

Vojo

pre 10 godina

Vucic nije covek koji gleda samo svoje interese i covek koji bi ostavio ove ljude na cedilu,sigurno ce dati sve od sebe da Srbi sa kosova dobiju svoja prava i po svaku cenu.

Rosa

pre 10 godina

Da je bilo sreće i da se posle Đinđića nastavilo rešavanje kosovskog pitanja dinamičnom spoljnom politikom. Ovako su nas Koštunica i Tadić upasivili čekajući da nam plafon padne na glavu.

nidza986

pre 10 godina

Ovim hrabrim gestom Vučić pokazuje da se Srbija više nikog ne plaši i da će u budućnosti držati do sebe. Svaka čast Vučiću samo tako nastavi

Car

pre 10 godina

Podrska Srbima na Kosovu i Metohiji je potrebna i oni samo traze da ta podrska dodje onako kako treba i kako dolikuje.Ovo je pravi odgovor Vucica i odgovor koji ce verovatno izazvati reakciju Albanaca ali i to je nacin da se pokaze da Srbija nije odustala od dela svoje teritorije i da to nece ni uraditi...

zubin potočić...

pre 10 godina

Ili će se potpisano provoditi dosledno ili nije ni trebalo potpisivati. Tumačenja samozvanih vladara Kosova mogu poslužiti samo njima za lokalnu upotrebu.

sirmium

pre 10 godina

Srbija jeste mala i siromasna zemlja ali to ne znaci da treba da dozvoli da je drugi gaze. Svaka cast za Vucicev potez, lavovski se bori za svoj narod!

Meda

pre 10 godina

Odgovor koji pokazuje da je ipak Srbija jos uvek prisutna i da se ipak ona nesto pita na Kosovu i Metohiji.Ako hapse neka hapse jer i to je pokazatelj koliko su nervozni i koliko im ipak nesto smeta.Izjava ostra ali i odmerena,sto je pokazatelj da smo ipak oprezni u svojim nastupima koje ocenjuju svi u svetu...

NScentar

pre 10 godina

A sto samo da idu Vucic i Vulin ? Ja bi angazovao 10 autobusa, pa poveo celu vladu na Kosovo, pa da vide svi koliko ta vlada podrzava Srpski narod na KiM. A Dacic bi trebao da ode u Istanbul, i da kaze da se oseca kao da je kuci ovde u Konstantinopel.

Milkan

pre 10 godina

Auu ala su ovi uporni, zapeli su da sprovedu izbore pored svih opstrukcija Prištine. Stvarno ih ne volim, ali ih zato poštujem, zbog ovakve odlučnosti oko politike koja im je veoma dobra zato što je agresivna i daje neki rezultat umesto dosadaljnje indolentnosti.

SolidSnake

pre 10 godina

Vucicu stavi im jasno do znanja da se Srbija nije odrekla Kosova niti ce ikada, recenica Erdogana je krajnje neprimerena i nije prijateljska, traziti javno izvinjenje!

prilužje

pre 10 godina

Bravo Vucicu,tako treba sa njima!Da su nam svi politicari ovakvi,odavno bimo bili u EU gde i pripadamo.
(SNS Bot 80, 25. oktobar 2013 15:44)
Ili nas ima ili nestajemo i sa Kosova! Upravo stoga su mi nejasni ovi dušebrižnici što pozivaju na bojkot izbora (a nekretnine legalizuju u Prištini)!

grdimir

pre 10 godina

EU je morala da regauje na reči Erdogana da je Kosovo Turska. ali nije, i to su ti dupli aršini, na koje je Srbija već navikla. Ovakve izjave i zabrane dolazaka srpskih zvaničnika na Kosovu su usmerene da se Srbi demotivišu da izađu na izbore. Međutim, mislim da su se Erdogan i Tači malo preraćunali, i da će ovakvi potezi Prištine samo homogenizovati Srbe sa Kosova i da će to Srbima biti još veći motiv da izađu na izbore i uzmu vlast u opštinama u kojima su većina.

Predrag EREM

pre 10 godina

Ne može očekivati da će bilo ko u Evropi da osudi izjavu Erdogana, ali mi moramo da idemo dalje, i da podižemo ugled Srbije u svetu, i konačno Srbija ima jednog političara čija se reč ceni u Evropi, a to je Vučić, i ceniće se sve više, ai to je dobro za Srbiju, i siguran sam da će Vučić iskoristiti priliku da ljudima u EU i SAD kaže da ovo što radi Turska nije korektno i da sa punim pravom traži da se takve izjave osude, jer one sigurno ne doprinose stabilnosti na Balkanu.

Jovana

pre 10 godina

Svaka vam cast,tako treba da se postavite i budete istrajni u svojim namerama! Srbija i narod su uz vas,imate punu podrsku ministre Vuline!

heretic

pre 10 godina

Nemaju oni "onu stvar " da hapse ministra Vulina. Pristina samo nastavlja sa provokacijama,ali to im nece pomoci da Srbi pobede na izborima

Pepeljuga

pre 10 godina

Pa treba li reći nešto na ovo?!!! Samo zli jezici mogu iz ovoga izvući nešto negativno. Čovek ide na Kosovo i za njega ne postoji prepreka da ode i poseti svoj narod! Svi bi trebali da ugledaju na Vučića!!!

Leksilijum21

pre 10 godina

Kako me pogodio adrenalin nakon ovih redova... Čoveče, pa tako se to radi! Diplomata na nivou, plus dokazuje da ima dovoljno skrupula da se suprostavi bilo kome zarad svoje zemlje. Nadam se da će ovo imati još veći odjek, i iskreno se nadam da ih neće dole hapsiti ili šta već...

Beg Kostadin

pre 10 godina

Bezobrazluk i provokacija premijera Turske, a sve u dogovoru sa Tačijem. Vučić je u pravu, treba obavestiti Brisel o ovome, jer čelnici Kosova i turski premijer moraju snositi posledice za svoje bahato ponašanje.

Misljenje

pre 10 godina

Vucicu za ovo ti skidam kapu, to se ceni, istrajnost u onome sto si naumio, zar treba da dozvolimo da jedan Hasim Taci odredjuje ko sme otici na Kosovo a ko ne, to bi bila bruka za celu Srbiju.

VanjaD

pre 10 godina

Ničija izjava za Srbe sa Kosova nema veću težinu od današnje Vučićeve izjave. Jer, u trenutku kada Albanci zabranjuju posete našim zvaničnicima, a mogu da dođu premijeri Turske i Albanije, Srbima je neophodna podrška Beograda. Nadam se da će naš narod na KiM izdržati.

Krofnica

pre 10 godina

Takvim potezima se nasem narodu na KiM dokazuje da nije zaboravljen a onima koji se sluze tehnikom "zavadi pa vladaj" jasno se stavlja do znanja da Srbija mozda jeste mala ali ima veliko i hrabro srce.

prilužje

pre 10 godina

Bravo Vucicu,tako treba sa njima!Da su nam svi politicari ovakvi,odavno bimo bili u EU gde i pripadamo.
(SNS Bot 80, 25. oktobar 2013 15:44)
Ili nas ima ili nestajemo i sa Kosova! Upravo stoga su mi nejasni ovi dušebrižnici što pozivaju na bojkot izbora (a nekretnine legalizuju u Prištini)!

heretic

pre 10 godina

Nemaju oni "onu stvar " da hapse ministra Vulina. Pristina samo nastavlja sa provokacijama,ali to im nece pomoci da Srbi pobede na izborima

rs

pre 10 godina

svaka cast vucicu napokon pravi odgovor na mrznju koju nam turska salje. turci su do sad prilikom drzavnih poseta omalovazavali srpsku zastavu i himnu a u republici srpskoj su naterali srbe da srpsku zastavu sklone sa konferencije. bolje im je da se prisete kako je murat prosao na kosovu da se taj detalj istorije ne ponovi u neko skorije vreme ponovo

strumfeta

pre 10 godina

Tako je, mozda jesmo mala zemlja,ali i ponosno i hrabra.Strasno je uvredljivo da Turci govore da je KiM njihovo.Odavno smo vas pobedili i proterali.Kosovo je samo Srpsko i tako ce i ostati.Nije nase puta tri kao sto kaze Vucic,nego puta 1 000 000....

nidza986

pre 10 godina

Ovim hrabrim gestom Vučić pokazuje da se Srbija više nikog ne plaši i da će u budućnosti držati do sebe. Svaka čast Vučiću samo tako nastavi

grdimir

pre 10 godina

EU je morala da regauje na reči Erdogana da je Kosovo Turska. ali nije, i to su ti dupli aršini, na koje je Srbija već navikla. Ovakve izjave i zabrane dolazaka srpskih zvaničnika na Kosovu su usmerene da se Srbi demotivišu da izađu na izbore. Međutim, mislim da su se Erdogan i Tači malo preraćunali, i da će ovakvi potezi Prištine samo homogenizovati Srbe sa Kosova i da će to Srbima biti još veći motiv da izađu na izbore i uzmu vlast u opštinama u kojima su većina.

zubin potočić...

pre 10 godina

Ili će se potpisano provoditi dosledno ili nije ni trebalo potpisivati. Tumačenja samozvanih vladara Kosova mogu poslužiti samo njima za lokalnu upotrebu.

Predrag EREM

pre 10 godina

Ne može očekivati da će bilo ko u Evropi da osudi izjavu Erdogana, ali mi moramo da idemo dalje, i da podižemo ugled Srbije u svetu, i konačno Srbija ima jednog političara čija se reč ceni u Evropi, a to je Vučić, i ceniće se sve više, ai to je dobro za Srbiju, i siguran sam da će Vučić iskoristiti priliku da ljudima u EU i SAD kaže da ovo što radi Turska nije korektno i da sa punim pravom traži da se takve izjave osude, jer one sigurno ne doprinose stabilnosti na Balkanu.

Romeo Montegi

pre 10 godina

Klasicna "igranka" od strane Albanaca. Ono sto nama ostaje jeste da se borimo svim raspolozivim sredstvima. Ovi izbori su znacajni za Srbe sa Kosova, formiranje buducih prestavnickih tela i organa... Normalno je da se ovako reaguje na Erdoganovu izjavu.

Mitar

pre 10 godina

Nadam se da će i drugi državnici naši posetiti KiM. To mnogo znači Srbima na severu Kosova. Izbori su značajni i mora naš narod osetiti da ga država podržava. A najbolji garant da će biti sve onako kako je rečeno i potpisano je Vučić. Njemu se veruje.

Car

pre 10 godina

Podrska Srbima na Kosovu i Metohiji je potrebna i oni samo traze da ta podrska dodje onako kako treba i kako dolikuje.Ovo je pravi odgovor Vucica i odgovor koji ce verovatno izazvati reakciju Albanaca ali i to je nacin da se pokaze da Srbija nije odustala od dela svoje teritorije i da to nece ni uraditi...

SolidSnake

pre 10 godina

Vucicu stavi im jasno do znanja da se Srbija nije odrekla Kosova niti ce ikada, recenica Erdogana je krajnje neprimerena i nije prijateljska, traziti javno izvinjenje!

pelikan

pre 10 godina

Vucicu da smo bar bili pametni pa te ranije doveli da vodis ovu zemlju sada bi bili postovana zemlja koja nije na rubu pripasti ovako sada ti moras da izvlacis svo kestenje iz vatre!

Срби небески народ

pre 10 godina

Plaše se da će veliki broj srba izaći na izbore zato i brane dolazak naših funkcijonera ali kad budu videli vučića sa dva metra šiptarima neće biti dobro ima da im utera strah u koske

Meda

pre 10 godina

Odgovor koji pokazuje da je ipak Srbija jos uvek prisutna i da se ipak ona nesto pita na Kosovu i Metohiji.Ako hapse neka hapse jer i to je pokazatelj koliko su nervozni i koliko im ipak nesto smeta.Izjava ostra ali i odmerena,sto je pokazatelj da smo ipak oprezni u svojim nastupima koje ocenjuju svi u svetu...

Darija SR

pre 10 godina

Vucic je poslednjih godina politicar koji je najvise postigao za nas narod na Kosovu,i ocigledno je da nema nameru da popusta pred Tacijevim ucenama.

sirmium

pre 10 godina

Srbija jeste mala i siromasna zemlja ali to ne znaci da treba da dozvoli da je drugi gaze. Svaka cast za Vucicev potez, lavovski se bori za svoj narod!

Vendy

pre 10 godina

Bezobrazluk i provokacija premijera Turske, a sve u dogovoru sa Tačijem. Vučić je u pravu, treba obavestiti Brisel o ovome, jer čelnici Kosova i turski premijer moraju snositi posledice za svoje bahato ponašanje.

Vojo

pre 10 godina

Vucic nije covek koji gleda samo svoje interese i covek koji bi ostavio ove ljude na cedilu,sigurno ce dati sve od sebe da Srbi sa kosova dobiju svoja prava i po svaku cenu.

Aleksa

pre 10 godina

I Turci su pokazali svoje pravo lice i da ne postuju druge nacije!Treba samo ostro staviti do znanja da je ovo Srbija!Cela EU treba da najostrije osudi provokaciju Erdogana!

Rosa

pre 10 godina

Da je bilo sreće i da se posle Đinđića nastavilo rešavanje kosovskog pitanja dinamičnom spoljnom politikom. Ovako su nas Koštunica i Tadić upasivili čekajući da nam plafon padne na glavu.

NScentar

pre 10 godina

A sto samo da idu Vucic i Vulin ? Ja bi angazovao 10 autobusa, pa poveo celu vladu na Kosovo, pa da vide svi koliko ta vlada podrzava Srpski narod na KiM. A Dacic bi trebao da ode u Istanbul, i da kaze da se oseca kao da je kuci ovde u Konstantinopel.

Samardzija P

pre 10 godina

Nisam ni sumljala da Srbima na KiM nece biti ukazana podrska....Albanci ce na sve nacine pokusavaju da manipulisu i umanje izlaznost na biraliste.

Istina

pre 10 godina

Ja ne znam,da li ste svi botovi ili sta??Ali Dacic i princ su definitivno predali Kosovo,a ovo je cist marketing,za naivne kojih nema malo!

vini pu

pre 10 godina

Nadam se da ce sto vise drzavnika otici na KiM.Ma i mi narod trba da se skupimo,ne sme niko da nas ponizava ni narod koji je ovde,ni Kosovce,ni nas Kosovce koji smo se doselili.KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!

vojvođanin

pre 10 godina

Još jedna "farsa" pred nazovi - vladom...ugojeni i sveži, naručeni "bukači", verovatno plaćeni, zatim pojava 2 (dva) demagoga bez ikakvog državničkog kapaciteta, uostalom samo u boljim odelima, bolje podšišani, naravno negovani - nije im loše tamo "gore" - na vlasti ! Sve ukupno srpska neokomunistička, nacionalistička bratija, "drugovi odozgo - iz republike" sram vas bilo...prevaranti !!!

ZoranNS

pre 10 godina

SLEPI NARODE, možda će sutra otići i Vulin, možda će se i vratiti, ali šta će BITI PREKOSUTRA. Nikako da se probudimo iz sna, bežimo od istine.

wer

pre 10 godina

Zabraniti telohraniteljima da nose seljacke cvikere za sunce..

Nekima od njih bi i plasticna operacija dobro dosla... Da lice na ljude..

mile

pre 10 godina

ludilo je pocelo!! a sta ce jadni narod kad se vi vratite u svoje beogradske fotelje i prekookeanske avione?? mudrosti nam treba a ne ludpsti i teatra za siromasni narod

miljakanje

pre 10 godina

STA SI TRAZIO to si i dobio. E sad da vidis sta znaci kad ti Albanac "KROJI KAPU". Pa ti i dalje guraj Srbe u ruke Taciju. Sto bih voleo da vas bar na 5 minuta privedu e cini mi se da bi odlepio od srece. Kako vas bre nije sramota to sto radite. Pa sad ,u jeku diplomatskih i svih politickih aktivnosti, Albanci prave sprdnju sa vama kao nekakvoj vlasti, a sta mislite sta onda rade i sta ce raditi obicnom svetu sutra. E bas neka vas pohapse. Pomogao bih im. Da vidite da ni vi niste nedodirljivi. To vam zelim JA vas glasac ( definitivno nisam bio uracunljiv u trenutku glasanja )

miljakanje

pre 10 godina

STA SI TRAZIO to si i dobio. E sad da vidis sta znaci kad ti Albanac "KROJI KAPU". Pa ti i dalje guraj Srbe u ruke Taciju. Sto bih voleo da vas bar na 5 minuta privedu e cini mi se da bi odlepio od srece. Kako vas bre nije sramota to sto radite. Pa sad ,u jeku diplomatskih i svih politickih aktivnosti, Albanci prave sprdnju sa vama kao nekakvoj vlasti, a sta mislite sta onda rade i sta ce raditi obicnom svetu sutra. E bas neka vas pohapse. Pomogao bih im. Da vidite da ni vi niste nedodirljivi. To vam zelim JA vas glasac (definitivno nisam bio uracunljiv u trenutku glasanja)

Micika

pre 10 godina

Imam rodjake na Kosovu, da li treba da obidjem manastire a da njih ne posetim? A drugi zvanicnici obilaze Tacijeve skupove a ne dzamije!

Чика Шапке

pre 10 godina

На реду је ЕУ и њена искреност према Бриселском споразуму. Не може се тај споразум двојако тумачити. Време је да обуздају своје пулене.

Milkan

pre 10 godina

Auu ala su ovi uporni, zapeli su da sprovedu izbore pored svih opstrukcija Prištine. Stvarno ih ne volim, ali ih zato poštujem, zbog ovakve odlučnosti oko politike koja im je veoma dobra zato što je agresivna i daje neki rezultat umesto dosadaljnje indolentnosti.

mIrIs

pre 10 godina

"Zato ga narod voli,zato sto je srce posvetio Srbiji.Zato sto se bori za narod.Svaka cast!
(tigare, 25. oktobar 2013 17:57) "

- sve je isto,samo njega nema.Ili ga ima, ko zna....


jadna Srbijo.

Neša

pre 10 godina

Jadni li su ovi sto moraju da kucaju “na normu“ ove silne komentare podrske Vučiću. Čak i stil pisanja, iako se trude da “šaraju“, postaje prepoznatljivo pritup. Mogli bi psiholozi da vam dosta toga kažu na osnovu ovih tekstova. Žao mi vas je.

Nijazi Kuqi

pre 10 godina

Vucicu, dodji kad god pozelis, povedi Vulina, sve tvoje ministre i, naravno, tvog politickog oca Nikolica. Dodjite svi skupa. Ne treba vam pratnja, dobicete je na granicnom prelazu. Uzivajte. Niko vas nece uznemiravati jer nikome vise niste zanimljivi u Republici Kosova gde um i pravda caruju.

Ddule

pre 10 godina

Neverovatno kakva je lisica ovaj Taci, bre! Naterao Beograd i Ankaru da se svadjaju, a on ce sad bar sledecih 20-30 godina uzivati u miru!
Vec poznato: kad se dvoje svadjaju, treci uzima ulogu suca.

Nama kao da nije bilo dosta sa Kosovom, pa sad eto malo i sa Turskom!

ma lupetam samo

pre 10 godina

Veoma mali, beznačajan broj ljudi, shvata suštinu, a to je sledeće: Vulin se u dogovoru sa vlastima Kosova (a sve pod patronatom Brisela) proglašava nepoželjnim, hapšenje, buka, ludnica..tralala, sa ciljem da stekne ugled koji nema među srpskim narodom na Kosmetu (kao on se bori za njih, njega će i da hapse, ali eto on je odvažan i istrajan.. bre..more), a posledica je (tj.cilj) masovan odziv Srba na kosmetske izbore, koji sada "vide" da je Vulin stvarno jedan borac za srpske interese i da su se, eto, ogrešili od njega.

Daj bre

pre 10 godina

Šta pričaš ti, gde ćeš ti? Što si mi hrabar čudo jedno. Duvaš se tu kao da se tebi Evropa klanja, ne možeš ni ti na Kosovo ako ti Tači ne dozvoli. Jednostavno, tamo mi nazad možemo samo u oružanom sukobu, a to za jedno hiljadu godina, možda, ako još nekoga bude i briga za to Kosovo.

Enver Kelmendi

pre 10 godina

Gosp.Vucicu u Kosovo mozete kad god hocete,sa ili bez Vulina.Od vas se trazi da ne podrzavate samo jednu listu,tj"srpsku" nego da daje istu mogucnost svim partijama na Kosovo,jer Kosovari smatraju da vi preko liste"srpska" produzavate zivot cuvarima mosta,civilnoj zastiti islicno.Vi preko noci pisete u Brisel sporazume a danju pljujete po njima.A sto se tice Erdogana mozda je on gresio,ali vi cete gresiti u kubu.Covece ako smatrate da je Erdogan gresio onda pisite demans ili kako se diplomatskim jezikom kaze,ili pak pokusajte resiti ovaj "problem"tajnim kanalima odnosno ambasadom.

Pero Przina

pre 10 godina

Cekao sam da nekim komentatorima adrenalin dodje na normalu, i da neki iz RS koji pominju Murata i pitaju se sta bi s njim, malo stisaju strasti, pa da napisem sledece. Ne ulazim u to kakva je politicka igra u pitanju ili da li je uopste, ali molim ljude da malo objektivnije razmisljaju, ne navijacki i samo iz svog ugla po principu samo kako ja kazem.Pitam sve dobronamerne, da li mogu da zamisle stvarnost iz pozicije Republike Turske i iz pozicije Republike Kosovo? Premijeri dve nezavisne drzave se sreli i rekli to sto su imali reci. Pa, nece im neko treci diktirati sta da rade. A, to sto Srbija ima problem u vezi Kosova, pa ima ga i Turska sa Kurdima. No, Kurdi nemaju drzavu koju priznaje bilo ko. Malo diplomatije nije na odmet. Usput, onome iz RS da kazem sta bi s Muratom? Bi to da dodje Bajazit i osta 500 g. Eto sta bi. Ali to nije resenje. Razum treba da nas vodi, ne nesto drugo.
Pozdrav svim dobronamernima!

Sima

pre 10 godina

Mislim da je čak i Vučića blam kad baci pogled na ovo što postuju njegovi botovi po netu. Toliko je iritantno da će povući na sledeće izbore i one koji apstiniraju gooodinama.

bezz

pre 10 godina

Plaše se da će veliki broj srba izaći na izbore zato i brane dolazak naših funkcijonera ali kad budu videli vučića sa dva metra šiptarima neće kao i 90ih kada je bio podstanar...

Jovana

pre 10 godina

Svaka vam cast,tako treba da se postavite i budete istrajni u svojim namerama! Srbija i narod su uz vas,imate punu podrsku ministre Vuline!

varljivo leto...

pre 10 godina

Zna Vučić dobro šta radi.
(Mikica, 25. oktobar 2013 16:48)
Ništa bez čvste ruke. Tako je to širom Balkana a posebno u Srbiji!

ognjenka

pre 10 godina

Od Vucica nista manje nisam ni ocekivala,on je covek koji veruje u narod i narod u njega,pre svega je Srbin a ostali politicari mogu da mu zavide.

куче драгољупче

pre 10 godina

Vucicu za ovo ti skidam kapu, to se ceni, istrajnost u onome sto si naumio, zar treba da dozvolimo da jedan Hasim Taci odredjuje ko sme otici na Kosovo a ko ne.

Carpe diem

pre 10 godina

Albanci zele da oni ispadnu zrtve, to im je oduvek bila taktika. Pristali su na Briselski sporazum, ali , oni zele mnogo vise. Neko im mora stati na put.

aljbanske patriljote, neprocenjivo

pre 10 godina

@Nijazi Kuqi

"...gde um i pravda caruju"

Vama albanskim narcis-nacosima na rodjenju ugradjuju ruzicaste naocare ili kasnije kada stasate za osnovnu skolu? Skidate ih nekada? Ili ih imate i prilikom spavanja, tusiranja...?

zubin potočić...

pre 10 godina

Mi smo sad ozbiljna država, neko reče.
(gican, 25. oktobar 2013 20:25)
Krajnje je vreme bilo! Reči prelaze u stvarnost!

ana

pre 10 godina

Ova vlast je odlučna da se drži unapred dogovorenog. Da vidimo da li će stvarno Priština smeti da hapsi i da pošalje još jednu poruku koja ni malo nije u njihovom interesu.

Singidunum

pre 10 godina

Sada cemo da vidimo kako na nepravilnosti i netoleranciju reaguje EU? Vec smo videli. Ovakva otovrena provokacijada je dosla sa nase strane obrusio bi se sav gnev Evropske Unije na nas. Ali posto je Turska odustala o EU i sama sebi pomogla da ojaca i uzdigne se u veliku ekonomsku silu, oni mogu da pricaju sta hoce ,ne moze im niko nista!

Margita R

pre 10 godina

Mislim da Vucic zaista daje maksimum od sebe sto se tice Srba na Kosovu.Postigao je ona prava za njih koja su bila moguca,i nije stao na tome,vec se i dalje bori za njih.

Srbin 100%

pre 10 godina

Ovo je sasvim dobar pokazatelj resenosti vlade da pokaze Srbima da je izlazak na lokalne izbore na Kosovu iskljucivo u njihovom najboljem interesu

Lenka

pre 10 godina

Turski premijer se malo zabunio, oni su sa ovih prostora odavno proterani i nece se ponoviti njihova okupacija Srbije, a Kosovo je deo Srbije.

BOB - KOCKALONE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic se drzi drzavnicki i ne popusta ni za jedan milimetar, od onog sto je dogovoreno i potpisano sa Pristinom u Briselu. Svako ima pravo da ode na Kosovo pa samim tim i Aleksandar Vucic i Aleksandrom Vulin ali je tuzno to sto . Pristina radi bukvalno sve ne bi li zaustavili posete ali im ocigledno ne ide. Sto se tice hapsenja od toga nema nista.

Via Serbia

pre 10 godina

Pa naravno da nece bojkotovati, videli su da vise nemaju posla sa budalama. Ova vlada koristi ostrije mere i vrlo brzo reaguje na njihove provokacije. Sa proslom vladom bi i onaj spomenik jos uvek bio tu.

Sunny Day

pre 10 godina

Predsednik je jasno naglasio da ce se boriti za Kosovo i da nece dozvoliti nikakve neregularnosti. Postoje stvari koje ne treba dozvoliti cak ni tako mocnoj instituciji kao sto je EU, koja se ni ne oglasava sada ovim pvodom.

Ancient Serbs

pre 10 godina

Ocekujem da se ova poseta uradi odlucno kao i svojevremeno uklanjanje spornog spomenika koji su bili podigli Albanci. Oni moraju da shvate, da protiv nas ne mogu!

sunce

pre 10 godina

Svaka čast ne posustaju sa energijom i hrabrošću..konačno neko od političara koji ne beži od problema nego se baca u rešavanje..

radojka

pre 10 godina

Bravo za Vucica! Dokazao je da ima petlju da se suprotstavi bilo kome zarad svoje zemlje. A sada se razvija novi kult koji se naziva Aleksandar Vucic!

Dalija

pre 10 godina

Sramotne su i nedopustive takve izjave, pogotovo onih koji ne znaju sa cime se sve Srbi na Kosovu suocavaju i sta sve prezivljavaju a imi zajedno sa njima kao drzava kojoj se oduzima ono sto joj pripada i sto je oduvek bio sastavni deo nje. Srecom, sa ovakvim predstavnicima, koji ulivaju veliku sigurnost, sigurna sam da ce Srbija izglasati i dobiti javno izvinjenje, korektne odnose i konacno dugo prizeljkivani mir.

Pero Przina

pre 10 godina

Cekao sam da nekim komentatorima adrenalin dodje na normalu, i da neki iz RS koji pominju Murata i pitaju se sta bi s njim, malo stisaju strasti, pa da napisem sledece. Ne ulazim u to kakva je politicka igra u pitanju ili da li je uopste, ali molim ljude da malo objektivnije razmisljaju, ne navijacki i samo iz svog ugla po principu samo kako ja kazem.Pitam sve dobronamerne, da li mogu da zamisle stvarnost iz pozicije Republike Turske i iz pozicije Republike Kosovo? Premijeri dve nezavisne drzave se sreli i rekli to sto su imali reci. Pa, nece im neko treci diktirati sta da rade. A, to sto Srbija ima problem u vezi Kosova, pa ima ga i Turska sa Kurdima. No, Kurdi nemaju drzavu koju priznaje bilo ko. Malo diplomatije nije na odmet. Usput, onome iz RS da kazem sta bi s Muratom? Bi to da dodje Bajazit i osta 500 g. Eto sta bi. Ali to nije resenje. Razum treba da nas vodi, ne nesto drugo.
Pozdrav svim dobronamernima!

ZoranNS

pre 10 godina

SLEPI NARODE, možda će sutra otići i Vulin, možda će se i vratiti, ali šta će BITI PREKOSUTRA. Nikako da se probudimo iz sna, bežimo od istine.

mile

pre 10 godina

ludilo je pocelo!! a sta ce jadni narod kad se vi vratite u svoje beogradske fotelje i prekookeanske avione?? mudrosti nam treba a ne ludpsti i teatra za siromasni narod

Sima

pre 10 godina

Mislim da je čak i Vučića blam kad baci pogled na ovo što postuju njegovi botovi po netu. Toliko je iritantno da će povući na sledeće izbore i one koji apstiniraju gooodinama.

Daj bre

pre 10 godina

Šta pričaš ti, gde ćeš ti? Što si mi hrabar čudo jedno. Duvaš se tu kao da se tebi Evropa klanja, ne možeš ni ti na Kosovo ako ti Tači ne dozvoli. Jednostavno, tamo mi nazad možemo samo u oružanom sukobu, a to za jedno hiljadu godina, možda, ako još nekoga bude i briga za to Kosovo.

vojvođanin

pre 10 godina

Još jedna "farsa" pred nazovi - vladom...ugojeni i sveži, naručeni "bukači", verovatno plaćeni, zatim pojava 2 (dva) demagoga bez ikakvog državničkog kapaciteta, uostalom samo u boljim odelima, bolje podšišani, naravno negovani - nije im loše tamo "gore" - na vlasti ! Sve ukupno srpska neokomunistička, nacionalistička bratija, "drugovi odozgo - iz republike" sram vas bilo...prevaranti !!!

Istina

pre 10 godina

Ja ne znam,da li ste svi botovi ili sta??Ali Dacic i princ su definitivno predali Kosovo,a ovo je cist marketing,za naivne kojih nema malo!

miljakanje

pre 10 godina

STA SI TRAZIO to si i dobio. E sad da vidis sta znaci kad ti Albanac "KROJI KAPU". Pa ti i dalje guraj Srbe u ruke Taciju. Sto bih voleo da vas bar na 5 minuta privedu e cini mi se da bi odlepio od srece. Kako vas bre nije sramota to sto radite. Pa sad ,u jeku diplomatskih i svih politickih aktivnosti, Albanci prave sprdnju sa vama kao nekakvoj vlasti, a sta mislite sta onda rade i sta ce raditi obicnom svetu sutra. E bas neka vas pohapse. Pomogao bih im. Da vidite da ni vi niste nedodirljivi. To vam zelim JA vas glasac ( definitivno nisam bio uracunljiv u trenutku glasanja )

Ddule

pre 10 godina

Neverovatno kakva je lisica ovaj Taci, bre! Naterao Beograd i Ankaru da se svadjaju, a on ce sad bar sledecih 20-30 godina uzivati u miru!
Vec poznato: kad se dvoje svadjaju, treci uzima ulogu suca.

Nama kao da nije bilo dosta sa Kosovom, pa sad eto malo i sa Turskom!

Nijazi Kuqi

pre 10 godina

Vucicu, dodji kad god pozelis, povedi Vulina, sve tvoje ministre i, naravno, tvog politickog oca Nikolica. Dodjite svi skupa. Ne treba vam pratnja, dobicete je na granicnom prelazu. Uzivajte. Niko vas nece uznemiravati jer nikome vise niste zanimljivi u Republici Kosova gde um i pravda caruju.

miljakanje

pre 10 godina

STA SI TRAZIO to si i dobio. E sad da vidis sta znaci kad ti Albanac "KROJI KAPU". Pa ti i dalje guraj Srbe u ruke Taciju. Sto bih voleo da vas bar na 5 minuta privedu e cini mi se da bi odlepio od srece. Kako vas bre nije sramota to sto radite. Pa sad ,u jeku diplomatskih i svih politickih aktivnosti, Albanci prave sprdnju sa vama kao nekakvoj vlasti, a sta mislite sta onda rade i sta ce raditi obicnom svetu sutra. E bas neka vas pohapse. Pomogao bih im. Da vidite da ni vi niste nedodirljivi. To vam zelim JA vas glasac (definitivno nisam bio uracunljiv u trenutku glasanja)

Enver Kelmendi

pre 10 godina

Gosp.Vucicu u Kosovo mozete kad god hocete,sa ili bez Vulina.Od vas se trazi da ne podrzavate samo jednu listu,tj"srpsku" nego da daje istu mogucnost svim partijama na Kosovo,jer Kosovari smatraju da vi preko liste"srpska" produzavate zivot cuvarima mosta,civilnoj zastiti islicno.Vi preko noci pisete u Brisel sporazume a danju pljujete po njima.A sto se tice Erdogana mozda je on gresio,ali vi cete gresiti u kubu.Covece ako smatrate da je Erdogan gresio onda pisite demans ili kako se diplomatskim jezikom kaze,ili pak pokusajte resiti ovaj "problem"tajnim kanalima odnosno ambasadom.

Neša

pre 10 godina

Jadni li su ovi sto moraju da kucaju “na normu“ ove silne komentare podrske Vučiću. Čak i stil pisanja, iako se trude da “šaraju“, postaje prepoznatljivo pritup. Mogli bi psiholozi da vam dosta toga kažu na osnovu ovih tekstova. Žao mi vas je.

nidza986

pre 10 godina

Ovim hrabrim gestom Vučić pokazuje da se Srbija više nikog ne plaši i da će u budućnosti držati do sebe. Svaka čast Vučiću samo tako nastavi

Pepeljuga

pre 10 godina

Pa treba li reći nešto na ovo?!!! Samo zli jezici mogu iz ovoga izvući nešto negativno. Čovek ide na Kosovo i za njega ne postoji prepreka da ode i poseti svoj narod! Svi bi trebali da ugledaju na Vučića!!!

sirmium

pre 10 godina

Srbija jeste mala i siromasna zemlja ali to ne znaci da treba da dozvoli da je drugi gaze. Svaka cast za Vucicev potez, lavovski se bori za svoj narod!

heretic

pre 10 godina

Nemaju oni "onu stvar " da hapse ministra Vulina. Pristina samo nastavlja sa provokacijama,ali to im nece pomoci da Srbi pobede na izborima

Misljenje

pre 10 godina

Vucicu za ovo ti skidam kapu, to se ceni, istrajnost u onome sto si naumio, zar treba da dozvolimo da jedan Hasim Taci odredjuje ko sme otici na Kosovo a ko ne, to bi bila bruka za celu Srbiju.

Beg Kostadin

pre 10 godina

Bezobrazluk i provokacija premijera Turske, a sve u dogovoru sa Tačijem. Vučić je u pravu, treba obavestiti Brisel o ovome, jer čelnici Kosova i turski premijer moraju snositi posledice za svoje bahato ponašanje.

Leksilijum21

pre 10 godina

Kako me pogodio adrenalin nakon ovih redova... Čoveče, pa tako se to radi! Diplomata na nivou, plus dokazuje da ima dovoljno skrupula da se suprostavi bilo kome zarad svoje zemlje. Nadam se da će ovo imati još veći odjek, i iskreno se nadam da ih neće dole hapsiti ili šta već...

Darija SR

pre 10 godina

Vucic je poslednjih godina politicar koji je najvise postigao za nas narod na Kosovu,i ocigledno je da nema nameru da popusta pred Tacijevim ucenama.

Jovana

pre 10 godina

Svaka vam cast,tako treba da se postavite i budete istrajni u svojim namerama! Srbija i narod su uz vas,imate punu podrsku ministre Vuline!

rs

pre 10 godina

svaka cast vucicu napokon pravi odgovor na mrznju koju nam turska salje. turci su do sad prilikom drzavnih poseta omalovazavali srpsku zastavu i himnu a u republici srpskoj su naterali srbe da srpsku zastavu sklone sa konferencije. bolje im je da se prisete kako je murat prosao na kosovu da se taj detalj istorije ne ponovi u neko skorije vreme ponovo

куче драгољупче

pre 10 godina

Vucicu za ovo ti skidam kapu, to se ceni, istrajnost u onome sto si naumio, zar treba da dozvolimo da jedan Hasim Taci odredjuje ko sme otici na Kosovo a ko ne.

pelikan

pre 10 godina

Vucicu da smo bar bili pametni pa te ranije doveli da vodis ovu zemlju sada bi bili postovana zemlja koja nije na rubu pripasti ovako sada ti moras da izvlacis svo kestenje iz vatre!

ognjenka

pre 10 godina

Od Vucica nista manje nisam ni ocekivala,on je covek koji veruje u narod i narod u njega,pre svega je Srbin a ostali politicari mogu da mu zavide.

VanjaD

pre 10 godina

Ničija izjava za Srbe sa Kosova nema veću težinu od današnje Vučićeve izjave. Jer, u trenutku kada Albanci zabranjuju posete našim zvaničnicima, a mogu da dođu premijeri Turske i Albanije, Srbima je neophodna podrška Beograda. Nadam se da će naš narod na KiM izdržati.

Margita R

pre 10 godina

Mislim da Vucic zaista daje maksimum od sebe sto se tice Srba na Kosovu.Postigao je ona prava za njih koja su bila moguca,i nije stao na tome,vec se i dalje bori za njih.

strumfeta

pre 10 godina

Tako je, mozda jesmo mala zemlja,ali i ponosno i hrabra.Strasno je uvredljivo da Turci govore da je KiM njihovo.Odavno smo vas pobedili i proterali.Kosovo je samo Srpsko i tako ce i ostati.Nije nase puta tri kao sto kaze Vucic,nego puta 1 000 000....

Krofnica

pre 10 godina

Takvim potezima se nasem narodu na KiM dokazuje da nije zaboravljen a onima koji se sluze tehnikom "zavadi pa vladaj" jasno se stavlja do znanja da Srbija mozda jeste mala ali ima veliko i hrabro srce.

Срби небески народ

pre 10 godina

Plaše se da će veliki broj srba izaći na izbore zato i brane dolazak naših funkcijonera ali kad budu videli vučića sa dva metra šiptarima neće biti dobro ima da im utera strah u koske

Predrag EREM

pre 10 godina

Ne može očekivati da će bilo ko u Evropi da osudi izjavu Erdogana, ali mi moramo da idemo dalje, i da podižemo ugled Srbije u svetu, i konačno Srbija ima jednog političara čija se reč ceni u Evropi, a to je Vučić, i ceniće se sve više, ai to je dobro za Srbiju, i siguran sam da će Vučić iskoristiti priliku da ljudima u EU i SAD kaže da ovo što radi Turska nije korektno i da sa punim pravom traži da se takve izjave osude, jer one sigurno ne doprinose stabilnosti na Balkanu.

Meda

pre 10 godina

Odgovor koji pokazuje da je ipak Srbija jos uvek prisutna i da se ipak ona nesto pita na Kosovu i Metohiji.Ako hapse neka hapse jer i to je pokazatelj koliko su nervozni i koliko im ipak nesto smeta.Izjava ostra ali i odmerena,sto je pokazatelj da smo ipak oprezni u svojim nastupima koje ocenjuju svi u svetu...

Samardzija P

pre 10 godina

Nisam ni sumljala da Srbima na KiM nece biti ukazana podrska....Albanci ce na sve nacine pokusavaju da manipulisu i umanje izlaznost na biraliste.

Vojo

pre 10 godina

Vucic nije covek koji gleda samo svoje interese i covek koji bi ostavio ove ljude na cedilu,sigurno ce dati sve od sebe da Srbi sa kosova dobiju svoja prava i po svaku cenu.

SolidSnake

pre 10 godina

Vucicu stavi im jasno do znanja da se Srbija nije odrekla Kosova niti ce ikada, recenica Erdogana je krajnje neprimerena i nije prijateljska, traziti javno izvinjenje!

Milkan

pre 10 godina

Auu ala su ovi uporni, zapeli su da sprovedu izbore pored svih opstrukcija Prištine. Stvarno ih ne volim, ali ih zato poštujem, zbog ovakve odlučnosti oko politike koja im je veoma dobra zato što je agresivna i daje neki rezultat umesto dosadaljnje indolentnosti.

Car

pre 10 godina

Podrska Srbima na Kosovu i Metohiji je potrebna i oni samo traze da ta podrska dodje onako kako treba i kako dolikuje.Ovo je pravi odgovor Vucica i odgovor koji ce verovatno izazvati reakciju Albanaca ali i to je nacin da se pokaze da Srbija nije odustala od dela svoje teritorije i da to nece ni uraditi...

vini pu

pre 10 godina

Nadam se da ce sto vise drzavnika otici na KiM.Ma i mi narod trba da se skupimo,ne sme niko da nas ponizava ni narod koji je ovde,ni Kosovce,ni nas Kosovce koji smo se doselili.KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!

Vendy

pre 10 godina

Bezobrazluk i provokacija premijera Turske, a sve u dogovoru sa Tačijem. Vučić je u pravu, treba obavestiti Brisel o ovome, jer čelnici Kosova i turski premijer moraju snositi posledice za svoje bahato ponašanje.

grdimir

pre 10 godina

EU je morala da regauje na reči Erdogana da je Kosovo Turska. ali nije, i to su ti dupli aršini, na koje je Srbija već navikla. Ovakve izjave i zabrane dolazaka srpskih zvaničnika na Kosovu su usmerene da se Srbi demotivišu da izađu na izbore. Međutim, mislim da su se Erdogan i Tači malo preraćunali, i da će ovakvi potezi Prištine samo homogenizovati Srbe sa Kosova i da će to Srbima biti još veći motiv da izađu na izbore i uzmu vlast u opštinama u kojima su većina.

Mitar

pre 10 godina

Nadam se da će i drugi državnici naši posetiti KiM. To mnogo znači Srbima na severu Kosova. Izbori su značajni i mora naš narod osetiti da ga država podržava. A najbolji garant da će biti sve onako kako je rečeno i potpisano je Vučić. Njemu se veruje.

Carpe diem

pre 10 godina

Albanci zele da oni ispadnu zrtve, to im je oduvek bila taktika. Pristali su na Briselski sporazum, ali , oni zele mnogo vise. Neko im mora stati na put.

ana

pre 10 godina

Ova vlast je odlučna da se drži unapred dogovorenog. Da vidimo da li će stvarno Priština smeti da hapsi i da pošalje još jednu poruku koja ni malo nije u njihovom interesu.

bezz

pre 10 godina

Plaše se da će veliki broj srba izaći na izbore zato i brane dolazak naših funkcijonera ali kad budu videli vučića sa dva metra šiptarima neće kao i 90ih kada je bio podstanar...

Romeo Montegi

pre 10 godina

Klasicna "igranka" od strane Albanaca. Ono sto nama ostaje jeste da se borimo svim raspolozivim sredstvima. Ovi izbori su znacajni za Srbe sa Kosova, formiranje buducih prestavnickih tela i organa... Normalno je da se ovako reaguje na Erdoganovu izjavu.

zubin potočić...

pre 10 godina

Ili će se potpisano provoditi dosledno ili nije ni trebalo potpisivati. Tumačenja samozvanih vladara Kosova mogu poslužiti samo njima za lokalnu upotrebu.

Micika

pre 10 godina

Imam rodjake na Kosovu, da li treba da obidjem manastire a da njih ne posetim? A drugi zvanicnici obilaze Tacijeve skupove a ne dzamije!

Aleksa

pre 10 godina

I Turci su pokazali svoje pravo lice i da ne postuju druge nacije!Treba samo ostro staviti do znanja da je ovo Srbija!Cela EU treba da najostrije osudi provokaciju Erdogana!

prilužje

pre 10 godina

Bravo Vucicu,tako treba sa njima!Da su nam svi politicari ovakvi,odavno bimo bili u EU gde i pripadamo.
(SNS Bot 80, 25. oktobar 2013 15:44)
Ili nas ima ili nestajemo i sa Kosova! Upravo stoga su mi nejasni ovi dušebrižnici što pozivaju na bojkot izbora (a nekretnine legalizuju u Prištini)!

Rosa

pre 10 godina

Da je bilo sreće i da se posle Đinđića nastavilo rešavanje kosovskog pitanja dinamičnom spoljnom politikom. Ovako su nas Koštunica i Tadić upasivili čekajući da nam plafon padne na glavu.

NScentar

pre 10 godina

A sto samo da idu Vucic i Vulin ? Ja bi angazovao 10 autobusa, pa poveo celu vladu na Kosovo, pa da vide svi koliko ta vlada podrzava Srpski narod na KiM. A Dacic bi trebao da ode u Istanbul, i da kaze da se oseca kao da je kuci ovde u Konstantinopel.

Srbin 100%

pre 10 godina

Ovo je sasvim dobar pokazatelj resenosti vlade da pokaze Srbima da je izlazak na lokalne izbore na Kosovu iskljucivo u njihovom najboljem interesu

Чика Шапке

pre 10 godina

На реду је ЕУ и њена искреност према Бриселском споразуму. Не може се тај споразум двојако тумачити. Време је да обуздају своје пулене.

aljbanske patriljote, neprocenjivo

pre 10 godina

@Nijazi Kuqi

"...gde um i pravda caruju"

Vama albanskim narcis-nacosima na rodjenju ugradjuju ruzicaste naocare ili kasnije kada stasate za osnovnu skolu? Skidate ih nekada? Ili ih imate i prilikom spavanja, tusiranja...?

sunce

pre 10 godina

Svaka čast ne posustaju sa energijom i hrabrošću..konačno neko od političara koji ne beži od problema nego se baca u rešavanje..

radojka

pre 10 godina

Bravo za Vucica! Dokazao je da ima petlju da se suprotstavi bilo kome zarad svoje zemlje. A sada se razvija novi kult koji se naziva Aleksandar Vucic!

zubin potočić...

pre 10 godina

Mi smo sad ozbiljna država, neko reče.
(gican, 25. oktobar 2013 20:25)
Krajnje je vreme bilo! Reči prelaze u stvarnost!

Lenka

pre 10 godina

Turski premijer se malo zabunio, oni su sa ovih prostora odavno proterani i nece se ponoviti njihova okupacija Srbije, a Kosovo je deo Srbije.

ma lupetam samo

pre 10 godina

Veoma mali, beznačajan broj ljudi, shvata suštinu, a to je sledeće: Vulin se u dogovoru sa vlastima Kosova (a sve pod patronatom Brisela) proglašava nepoželjnim, hapšenje, buka, ludnica..tralala, sa ciljem da stekne ugled koji nema među srpskim narodom na Kosmetu (kao on se bori za njih, njega će i da hapse, ali eto on je odvažan i istrajan.. bre..more), a posledica je (tj.cilj) masovan odziv Srba na kosmetske izbore, koji sada "vide" da je Vulin stvarno jedan borac za srpske interese i da su se, eto, ogrešili od njega.

varljivo leto...

pre 10 godina

Zna Vučić dobro šta radi.
(Mikica, 25. oktobar 2013 16:48)
Ništa bez čvste ruke. Tako je to širom Balkana a posebno u Srbiji!

mIrIs

pre 10 godina

"Zato ga narod voli,zato sto je srce posvetio Srbiji.Zato sto se bori za narod.Svaka cast!
(tigare, 25. oktobar 2013 17:57) "

- sve je isto,samo njega nema.Ili ga ima, ko zna....


jadna Srbijo.

wer

pre 10 godina

Zabraniti telohraniteljima da nose seljacke cvikere za sunce..

Nekima od njih bi i plasticna operacija dobro dosla... Da lice na ljude..

Ancient Serbs

pre 10 godina

Ocekujem da se ova poseta uradi odlucno kao i svojevremeno uklanjanje spornog spomenika koji su bili podigli Albanci. Oni moraju da shvate, da protiv nas ne mogu!

Singidunum

pre 10 godina

Sada cemo da vidimo kako na nepravilnosti i netoleranciju reaguje EU? Vec smo videli. Ovakva otovrena provokacijada je dosla sa nase strane obrusio bi se sav gnev Evropske Unije na nas. Ali posto je Turska odustala o EU i sama sebi pomogla da ojaca i uzdigne se u veliku ekonomsku silu, oni mogu da pricaju sta hoce ,ne moze im niko nista!

BOB - KOCKALONE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic se drzi drzavnicki i ne popusta ni za jedan milimetar, od onog sto je dogovoreno i potpisano sa Pristinom u Briselu. Svako ima pravo da ode na Kosovo pa samim tim i Aleksandar Vucic i Aleksandrom Vulin ali je tuzno to sto . Pristina radi bukvalno sve ne bi li zaustavili posete ali im ocigledno ne ide. Sto se tice hapsenja od toga nema nista.

Dalija

pre 10 godina

Sramotne su i nedopustive takve izjave, pogotovo onih koji ne znaju sa cime se sve Srbi na Kosovu suocavaju i sta sve prezivljavaju a imi zajedno sa njima kao drzava kojoj se oduzima ono sto joj pripada i sto je oduvek bio sastavni deo nje. Srecom, sa ovakvim predstavnicima, koji ulivaju veliku sigurnost, sigurna sam da ce Srbija izglasati i dobiti javno izvinjenje, korektne odnose i konacno dugo prizeljkivani mir.

Via Serbia

pre 10 godina

Pa naravno da nece bojkotovati, videli su da vise nemaju posla sa budalama. Ova vlada koristi ostrije mere i vrlo brzo reaguje na njihove provokacije. Sa proslom vladom bi i onaj spomenik jos uvek bio tu.

Sunny Day

pre 10 godina

Predsednik je jasno naglasio da ce se boriti za Kosovo i da nece dozvoliti nikakve neregularnosti. Postoje stvari koje ne treba dozvoliti cak ni tako mocnoj instituciji kao sto je EU, koja se ni ne oglasava sada ovim pvodom.