Četvrtak, 17.10.2013.

09:26

Vulin ipak ušao na KiM, ali kako?

<a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=10&dd=17&nav_category=640&nav_id=766312" class="text-link" target= "_blank">Uprkos najavama da će mu biti onemogućeno da danas poseti Kosovo</a>, ministar bez portfelja zadužen za KiM Aleksandar Vulin stigao je jutros u Zvečan.

Izvor: B92

Vulin ipak ušao na KiM, ali kako? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

`ajmo sigurimi jugend na spavanje, dosta je bilo

pre 10 godina

@CIA
Koje "priznate drzave"? Znas li ti dete sta znaci priznata drzava? Znas li ti da priznate drzave imaju clanstvo u Un-u, svim medjunarodnim organizacijama, imaju cak i telefonski pozivni broj sto je za vas u "republjik kosova" samo pusti san? Ta tvorevina na Kosovu je izdrzavani, vrlo zavisni PROTEKTORAT. A ti izigravaj drzavu negde gde vas ne poznaju - mozda najbolje po africkim sajtovima.

CIA

pre 10 godina

Samo je otisao u jos jednu opstinu republike Srbije ne vidim razlog Za bilo kakve senzacije.
(Boki, 17. oktobar 2013 18:08)
Ne,nelegalno je usao na teritoriju druge priznate drzave i treba da bude uhapsen i procesuiran. To sto vi jos zivite u "SIM" igrici je vas problem.

marko

pre 10 godina

Gospodin Vulin a i svi zvanicnici drzave Srbije mogu samo na severu Kosova da prisustvuju predizbornim skupovima a na jugu pokrajne mogu samo i iskljucivo da posecuju manastire. Jos jednom se dokazalo po ko zna koji put da posle Briselskih rundi pregovora samo Taci govori istinu a Dacic po starom obicaju i navici iz devedesetih oped laze svoj narod.

sasa

pre 10 godina

vulin je sramota za državu i uvreda za kosovske srbe. pitam se šta glumi u ovoj "uniformi" i čizmama, sa amblemima na rukavima? da li se uigrao u ulogu nekog bate živojinovića? vulin je, ponavljam, prst u oko narodu na kosovu, i to srbima prvenstveno! postaviti koalicionog partnera na ovu poziciju čisto da bi mu se dala funkcija za predizborne zasluge? UVREDA!!!

nekoizmase

pre 10 godina

Hoće neko da mi objasni šta ili koga pretstavlja ovaj u uniformi? Vojsku, policiju,... Koju poruku šalje ? Ratovaćemo, evo oblačimo uniforme, ili izađite na izbore? Jadni mi kad su se ovakvi dokopali vlasti.

Zlatko

pre 10 godina

``Radio Slobodna Evropa`` - odnosi se na radio program emitovan u Nemackoj od 1934 do 1944. Ko vredno prati ovaj program zna o cemu pisem.

Skywalker

pre 10 godina

"Ministri Mihajlović i Vulin uputiće se zatim u Gračanicu, gde će obići istoimeni manastir u prisustvu raško-prizrenskog episkopa Teodosija."
Ne, juzno od Mitrovice otisla je samo Mihajloviceva, jer bi Vulin doziveo sudbinu Bogdanovica od pre par godina, a sto sam i najavio u svom komentaru koji mi, naravno, nije objavljen.

wolvulin

pre 10 godina

ne znam sta da kazem...covek je parodija. Ponasa se ko superheroj...nosi uniformu , neprimetno prelazi granicu... zemaljski zakoni ponasanja i oblacenja za njega ne vaze.....
sto rece neko mi stvarno kao drzava treba da se zapitamo ko nas predstavlja!?

tt

pre 10 godina

sve ovo oko ulazaka je farsa...ne moze pristina da mu daje ili ne daje dozvolu za tamo gde ona nije krocila i nema nikakvu odgovornost i nadleznost...vulin pravi granicu tamo gde ni nato sa sve pristinom ne moze da je postavi...posle 3 novembra...ako uspe bojkot...pitacemo i taj nato i kps....da sidju odmah tu ispod ibra...jer severno od ibra bice republika srbija...i to u punom suverenitetu...

Miki

pre 10 godina

S obzirom na to da je gospodin Vulin danas na KiM da ga obavestim, a i čitaoce B92, koji ne znaju, da je dotični gospodin, na današnjoj sednici Skupštine Vaterpolo saveza Srbije, izabran za člana Upravnog odbora VSS! Čestitam! Gospodin Vulin će,od 3. novembra biti slobodan, posle uspešno završene misije na KiM, tako da će moći odgovorno i punim kapacitetom da se posveti novoj dužnosti!
p.s. U Upravnom odboru VSS je, između ostalih, i Zoran Bašanović, vlasnik Skaj plus TV, savetnik potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića za privredu;
p.s.2. Mi ćemo da radimo (ko ima sreće) za 200 evra, a oni će da budu na više funkcija i pune džepove parama! Valjda nam je takva sudbina! Bože, ima li Te?

pacijenti

pre 10 godina

@Napet
Ako si napet idi malo na svez vazduh. Inace, mora da imas zaista "sadrzajan" zivot kada te srecnim cini da li ce ili nece Vulin da udje na Kosovo.

Nemo

pre 10 godina

Ko? Ovaj crnokošuljaš!? Pa tako je onomad i mali Marko nosio uniformu.Nego ako već oće da nosi uniformu nek uzme i pušku u ruke pa nek se onda junači.Kolko znam, on je ministar u Vladi a zna se ko po zakonu može i sme da nosi uniformu. Ovako, on mu dođe nešto kao paravojska. Crnokošuljaš, oblači se ko ustaša, a izigrava nekog Če Gevaru, svašta.

Napet

pre 10 godina

ha ha ha ....jel vam krivo?
(Diyavolo, 17. oktobar 2013 17:18)

NE! Ni najmanje, čak šta više...biće mi baš drago kad posle ovog upada na teritoriju druge države od strane prištinskih vlasti stigne zabrana za sve naše nazovi političare koji bi da posete onu sirotinju dole i koji su već predali zahtev za vizu!

Nikolla

pre 10 godina

Da je Vulin hrvat bio bi najveci ustasa. Zasto ovo tolerise vlada. Crna uniforma sa zastavom (sahovnicom) na rukavu je sve sto nam treba u ovom trenutku. Albanci i Evropa su se kao prepali i ne smeju nista da urade. U evropskim ocima za ovo ce biti odgovoran Vucic jer oni (i ja) Vulina ne smatraju normalnim. Bice zanimljivo kako ce ga tiho izbaciti iz svih kombinacija a on ce to pretvotiti u pobedu. Boze spasi nas od zastitnika naroda u crnim uniformama. U Pristini su se lepo nasmejali ovoj gluposti i idi u Brisel sa jednim penalom i crvenim kartonom u njihovu korist. Kako je lepo biti glup.

Aston Martin

pre 10 godina

@(martin, 17. oktobar 2013 10:13)

Prijatelju, niko nije rekao da je ZSO=RS. Sta bi ti, da je ostalo prethodno stanje i da kosovske paravojne formacije rese situaciju? Nema sta neko da nas plasi, videli smo onog tuznog marta za sta su sposobni. Shvati da vecina Srba koja je dole ostala hoce i dalje tu da zivi. Srbi nemaju problema sa albancima vec oni sa nama. Zasto nam i dalje kradu stoku, unistavaju sume, prete, izivljavaju se, prave sacekuse... Da nece albanski policajac da ih juri i nas da stiti? Koja ih to vojska i policija danas ugnjetava da se ponasaju tako? Mrznja! Elem da skratim, ono sto cini ZSO je sustinskije za obicnog coveka od titula premijera, neke vlade, predsednika nekih drugih uredjenja... kao sto je i Kosovo, a i dalje je Kosovo i Metohija, ukoliko razumes sve odlike suverene i nezavisne zemlje na ovoj planeti.

b

pre 10 godina

cacka mecku, a sve ce to da se nedao bog obije o glavu Srpskom narodu dole na Kosovu, a mozda i nama ovde u SRBIJI, jednom julovac uvek julovac, a narod ispasta

Veliki Meštar Lože Slobodnih Dimnjačara

pre 10 godina

Ljudi sta se ložite, nije ovo uniforma već radno odelo dimnjačara iliti odžačara. On je zavoleo tu profesiju još kao mladi kadar dok je strugao gar iz onog solunara na Dedinju...

aljbanske internet patriljote

pre 10 godina

"Dragi" dezurni albanski sigurimi spineri, morate bolje da naucite srpski jezik pre nego sto krenete da glumite srpske komentatore - ovako ispadate smesniji i od Vulina. A "humor" koji demonstrirate u komentarime bolje ne komentarisati.

Humanoid

pre 10 godina

Vuline svaka cast! Za razliku od "hrabrih" komentatora ti ne twitujes niti cvikujes!
(Milan, 17. oktobar 2013 15:15)

Dosta ovih 'hrabrih' komentatora je nosilo uniformu 1999, dok su se Vulin, ti i ostali pilićari krili, ko ispod čije suknje.

Oddball

pre 10 godina

Вулине, левичару стари!
Нека ти дипл. пред. Тома додели коју колајну или орден па да туриш на ту униформу. Ем шик, ем разбије црнило и униформе и образа, ем добро за полилтичку каријеру!

VecaBG

pre 10 godina

(sa druge strane)
KiM nije druga drzava I nikada to nece biti. Ne znam koja je to druga strana ,sa koje se javljas, ali gresis kada mislis da je ovih par uvlaka kojima ocigledno pripadas, glas naroda Srbije sa svojom pokrajinom KiM.

Mica

pre 10 godina

Vecina komenatara ovde je na nivou SNSbotova! Moze li neko da objasni sta je lose u tome sto je Vulin otisao na Kosovo? I postedite price o Miri Markovic, izvadite glavu iz '90-ih, aman! Sta je bilo, bilo je, ajde sada da vidimo sta nam je ciniti da pomognemo srpskom narodu na KiM.

Sara

pre 10 godina

Secam se emisije u kojoj doticni gospodin govori kako ce dati ostavku jer nije u mogucnosti da na pravi nacin zastiti interese Srba na KiM a danas evo ga sedi u ministarskoj fotelji. Reci su suvisne!

lavi

pre 10 godina

Zabava za proste i lakoverne.
On je kao neki hajduk koji se odupire mocnim vlastima.
Svrha svega je da privuce Srbe da izadju na izbore i to pokaze kao prkos prema Pristini.
S druge strane, Pristina to spremno doceka da dodatno, jos jednom, skrene paznju sa vaznih tema na pitanje Srbije i bezbedonosne opasnosti.
Svi srecni, svi zadovoljni, samo narod mnogo glup.

U sustini, kako bi to precizno rekao veliki mislilac 21. veka, gdin Marko Zivkovic: Hospitalizujte Vulina.

kalimero

pre 10 godina

Nova zvaka za narod. A karavani prolaze. (za one koji ne razumeju pricajte kako je usao a ne pitajte se zasto mu je to problem da se seta po teritoriji "svoje" drzave.

Milan

pre 10 godina

Romantican par da nije tuzno bilo bi smesno cime se sluze ministri vlade u nameri da se poistovete sa nesrecnim narodom koji je zrtva njihovih lazi i zabluda .

Dragan

pre 10 godina

Jedan obucen izrazito u crnom a druga ministarka u belom neznam samo sta izigravaju dosli su na Kosovu da nas jos vise podele, e to su danasnji ministri vlade Srbije ''estrada''

Ilegalac

pre 10 godina

Eulex je malo pre demantovao Vulina da mu je omogucio legalni ulazak na Kosovo. Portparol Eulex a Irina Gudeljevic je izjavila da je Vulin Ilegalnim i sporednim putem usao na Kosovo .

ekolog

pre 10 godina

Haha sta kako, ja sam krenuo u neko selo kod novog pazara, promašio sam skretanje i kad sam upalio gps bio sam već par kilometara nekim zemljanim puzem na teritoriji kosova...vrlo je porozna ta granica

perica

pre 10 godina

Ovakva pisanja mi lice na pisanja od pre par dana o erSrbia i zabrani letova a da avion nije ni poleteo [podsecam na todorica i DS] ! Tako da sve ovo dolazi iz iste dokazano antiSrpske kuhinje tako da je neznacajno ! Neznacajno zato sto vise niste u mogucnosti da ispunjavate zelje otimaca sto vam jasno pokazuje i G-din Vulin "u uniformi" .... pa sad se trucajte od besa !

Svetlana

pre 10 godina

Kakav gerilac, odnosno revolucionar? Gdje vidite to? Obican crnokosuljas, oblaci se kao fasista. Njegova cijela vizuelna pojava nema nista revolucionarno u sebi. To stvorenje treba odstraniti sa politicke scene Srbije!

'ajduk

pre 10 godina

Ovaj večiti revolucionar se stvarno loži na na te gerilske priče samo mu mačeta fali i malo brade. Je l' on stvarno visoki državni službenik 2013. ili napaljeni hladnoratovski vijetnamac?

VesnaDC

pre 10 godina

Ne vidim razlog za ovoliko napada I cudjenja. Covek lepo kaze da postuje rezoluciju po kojoj je EULEX na delu nase teritirije,i da od jedine zvanicne institucije na KIM nije dobio nikakvu zabranu, I da ga ne zanima sta misle I hoce privremene vlasti na KOsovu. Verovali ili ne tako je trebao da reaguje I Dacic, a da cmizdri i moli da mu dozvoli da udje na teritoriju sopstvene domovine.A sto se odece tice;odelo ne cini coveka.

Špartanac

pre 10 godina

Ovaj čovek, Gosn Vulin, treba biti udaljen od javnih funkcija jer šteti državi. Na žalost, desiće se obratno pa će njegovim angažovanjem na Kosovu, ostati narednih 30god u srpskoj politici. Ivica i Aleksandar, junaci koji na svaki veliki srpski problem stavljaju one čiji neuspeh im neće poremetiti rajting partija, ne čine dobre državne poteze već isključivo populističke.

nesa

pre 10 godina

Albanci to ne istrazuju,a nasi mediji ,,zapeli,, kako je usao,kao da je to najvažnije pitanje.Sta nas briga kako je usao i zasto sami sebi pravimo problem!?

Pera Detlic

pre 10 godina

Jel neko moze samo da mi objasni kakvu to uniformu stalno nosi ovaj Vulin? Zar ministri nose uniforme? Ili samo ministri bez portfelja? I ko uopste sme da nosi sluzbenu uniformu ako pripadnik neke sluzbe (mada ne znam ni cija je to uniforma koju Vulin toliko obozava)?

Sa druge strane.

pre 10 godina

Radostan sam sto vecina komentatora ne podrzavaju nacin kako Vulin poseti Kosovo. Na svojim kratkim reakcijama ljudi ne zele da govore o mogucim posledicama. Oni samo sarkasticno izraze svoje osecanje i ja razumem zasto. Cim ja sam sa druge strane voleo bih da govorim i o posledicama ili mogucim posledicama takvih poteza:
1-U EU dobija se utisak da Srbija jos uvek igra igru jacega kada se radi o Kosovu. Ona ne igra istu igru sa jacima...
2-Vulina "nelegalna" poseta na Kosovu znaci koliko je vazno za srpske politicare Briselski Sporazum.
3-Cubaski nacin posete je provokacija ne samo za Vladu Kosova ali za EU.
4-Spokojno ponasanje Kosovske Vlade je veliki plus za Kosovo.
5-Vulin je zvanicni predstavnik druge drzave. Zar on ne zna da njega na Kosovu ne vole deo Srpskog i Albanskog Naroda? Da li on je svestan sta ce ako nesto se desi? Zasto on riskuje dosadasnje rezultate sa svojom avanturom?...

Vladika

pre 10 godina

Strasna fotka!
K'o upravo vencani u naci crkvi Svetog Hitlera!

Vuline, srpska junacino, nesto te nismo vidjali u uniformi dok je grmelo 90-ih... Ah, da, tada si bio ogrnut Mirinom haljinom...

stranac, 1952

pre 10 godina

Ušao je crni ninđa, u crnom autu, u crnom gepeku na Kosovo! Pitanje je sad, kako će izać? Na srpskoj strani će ga vratit, kao, mi te ne trebamo! Na Kosovski strani, kao, mi još manje! Na kraju će srpski ministar bez novca (bez portefelja), završit u Mak. ili CG, isto bez novca! I to će bit kraj Julovske kariere čoveka, koji ne zna, da je već oktobar!:)

svoj covek

pre 10 godina

Dosta bre vise sa tom uniformom,sta nosi to je njegova stvar nije vasa! Covek je legenda usao je,a ipak je imao zabranu,to treba pohvaliti aa ne pljuvati kao sto vi sada radite.

stokholmski sindrom hara

pre 10 godina

@martin
Ako ti smetaju sve te balvandzije i ta zajednica srpskih opstina sto se decko ne preselis u Pristinu? Izgleda da ti je sve potaman sto se tice Tacija, republjik kosova itd.Posto tamo Srba skoro da ni nema, a "potsenih srba" uvek treba, garant bi dobio i neku funkciju.

Boki

pre 10 godina

Usao na Kosovo sta je to senzacija I ja Sam danas isao u Zemun na kafu pa nije niko objavio to, sve je to srbija idemo gde hocemo zar ne! EU JE BEZ GRANICA, A STO BI SRBIJA SAMA SEBI STAVLJALA GRANICE? MOLIM GOSPODJU ESTON DA ODGOVORI. GRADJANIN!

amelk

pre 10 godina

I onda kad ga strpaju u pritvor zbog ilegalnog ulaska i dobije zabranu ponovnog ulaska na kosvo ce pricat kako netko tamo ne postuje norme,zakone,propise,standarde. A ovo je cista provokacija u stilu nemoze mi nitko nista, jaci sam od sudbine.

martin

pre 10 godina

niko od zvanicnika vlade Kosova nije dao takvu izjavu,niti od zvanicnika EULEX/a tako da na zalost on je dosao ovde i prica svoje bajke i narod mu veruje.a on prica sto narod voli da cuje ali nema veze sa stvarnoscu,jer Srbi vole da ih lazes,ne znam zasto.ovaj demagog tj. prodavac magle je majstor za to.i vrapci na grani znaju da zajednica Srpskih opstina nije nova Republika Srpska i da sve mora da se radi po Kosovskim zakonima,npr. sudstvo,policija i lokalna samouprava.s obzirom da je ova vest o zabrani bila glasina i ja imam jednu informaciju tog tipa da jedan od znacajnih rukovodilaca u balvandzijama ide od barikade do barikade i prolongira ovu Vulinovu listu jer ko ne bude glasao za nju ostace bez posla.znaci da balvandzije i posle izbora planiraju da tu ostanu,naravno za platu kao i do sad.ali sta je bilo videli smo sta ce biti dace Bog zdravlja,videcemo.

KiMi

pre 10 godina

(STRPCE, 17. oktobar 2013 09:55)

Cekaj, time sto je Vulin usao na Kosovo se "potvrdilo" da je Kosovo Srbija? Dobro, ja sam juce uspeo da udjem u Srbiju iz Kosova, po tvojoj logici, Srbija je Albanija! /facepalm

KiMi

pre 10 godina

(STRPCE, 17. oktobar 2013 09:55)

Cekaj, time sto je Vulin usao na Kosovo se "potvrdilo" da je Kosovo Srbija? Dobro, ja sam juce uspeo da udjem u Srbiju iz Kosova, po tvojoj logici, Srbija je Albanija! /facepalm

martin

pre 10 godina

niko od zvanicnika vlade Kosova nije dao takvu izjavu,niti od zvanicnika EULEX/a tako da na zalost on je dosao ovde i prica svoje bajke i narod mu veruje.a on prica sto narod voli da cuje ali nema veze sa stvarnoscu,jer Srbi vole da ih lazes,ne znam zasto.ovaj demagog tj. prodavac magle je majstor za to.i vrapci na grani znaju da zajednica Srpskih opstina nije nova Republika Srpska i da sve mora da se radi po Kosovskim zakonima,npr. sudstvo,policija i lokalna samouprava.s obzirom da je ova vest o zabrani bila glasina i ja imam jednu informaciju tog tipa da jedan od znacajnih rukovodilaca u balvandzijama ide od barikade do barikade i prolongira ovu Vulinovu listu jer ko ne bude glasao za nju ostace bez posla.znaci da balvandzije i posle izbora planiraju da tu ostanu,naravno za platu kao i do sad.ali sta je bilo videli smo sta ce biti dace Bog zdravlja,videcemo.

stranac, 1952

pre 10 godina

Ušao je crni ninđa, u crnom autu, u crnom gepeku na Kosovo! Pitanje je sad, kako će izać? Na srpskoj strani će ga vratit, kao, mi te ne trebamo! Na Kosovski strani, kao, mi još manje! Na kraju će srpski ministar bez novca (bez portefelja), završit u Mak. ili CG, isto bez novca! I to će bit kraj Julovske kariere čoveka, koji ne zna, da je već oktobar!:)

amelk

pre 10 godina

I onda kad ga strpaju u pritvor zbog ilegalnog ulaska i dobije zabranu ponovnog ulaska na kosvo ce pricat kako netko tamo ne postuje norme,zakone,propise,standarde. A ovo je cista provokacija u stilu nemoze mi nitko nista, jaci sam od sudbine.

'ajduk

pre 10 godina

Ovaj večiti revolucionar se stvarno loži na na te gerilske priče samo mu mačeta fali i malo brade. Je l' on stvarno visoki državni službenik 2013. ili napaljeni hladnoratovski vijetnamac?

Vladika

pre 10 godina

Strasna fotka!
K'o upravo vencani u naci crkvi Svetog Hitlera!

Vuline, srpska junacino, nesto te nismo vidjali u uniformi dok je grmelo 90-ih... Ah, da, tada si bio ogrnut Mirinom haljinom...

Sara

pre 10 godina

Secam se emisije u kojoj doticni gospodin govori kako ce dati ostavku jer nije u mogucnosti da na pravi nacin zastiti interese Srba na KiM a danas evo ga sedi u ministarskoj fotelji. Reci su suvisne!

Boki

pre 10 godina

Usao na Kosovo sta je to senzacija I ja Sam danas isao u Zemun na kafu pa nije niko objavio to, sve je to srbija idemo gde hocemo zar ne! EU JE BEZ GRANICA, A STO BI SRBIJA SAMA SEBI STAVLJALA GRANICE? MOLIM GOSPODJU ESTON DA ODGOVORI. GRADJANIN!

Humanoid

pre 10 godina

Vuline svaka cast! Za razliku od "hrabrih" komentatora ti ne twitujes niti cvikujes!
(Milan, 17. oktobar 2013 15:15)

Dosta ovih 'hrabrih' komentatora je nosilo uniformu 1999, dok su se Vulin, ti i ostali pilićari krili, ko ispod čije suknje.

Nikolla

pre 10 godina

Da je Vulin hrvat bio bi najveci ustasa. Zasto ovo tolerise vlada. Crna uniforma sa zastavom (sahovnicom) na rukavu je sve sto nam treba u ovom trenutku. Albanci i Evropa su se kao prepali i ne smeju nista da urade. U evropskim ocima za ovo ce biti odgovoran Vucic jer oni (i ja) Vulina ne smatraju normalnim. Bice zanimljivo kako ce ga tiho izbaciti iz svih kombinacija a on ce to pretvotiti u pobedu. Boze spasi nas od zastitnika naroda u crnim uniformama. U Pristini su se lepo nasmejali ovoj gluposti i idi u Brisel sa jednim penalom i crvenim kartonom u njihovu korist. Kako je lepo biti glup.

Špartanac

pre 10 godina

Ovaj čovek, Gosn Vulin, treba biti udaljen od javnih funkcija jer šteti državi. Na žalost, desiće se obratno pa će njegovim angažovanjem na Kosovu, ostati narednih 30god u srpskoj politici. Ivica i Aleksandar, junaci koji na svaki veliki srpski problem stavljaju one čiji neuspeh im neće poremetiti rajting partija, ne čine dobre državne poteze već isključivo populističke.

Veliki Meštar Lože Slobodnih Dimnjačara

pre 10 godina

Ljudi sta se ložite, nije ovo uniforma već radno odelo dimnjačara iliti odžačara. On je zavoleo tu profesiju još kao mladi kadar dok je strugao gar iz onog solunara na Dedinju...

Svetlana

pre 10 godina

Kakav gerilac, odnosno revolucionar? Gdje vidite to? Obican crnokosuljas, oblaci se kao fasista. Njegova cijela vizuelna pojava nema nista revolucionarno u sebi. To stvorenje treba odstraniti sa politicke scene Srbije!

Oddball

pre 10 godina

Вулине, левичару стари!
Нека ти дипл. пред. Тома додели коју колајну или орден па да туриш на ту униформу. Ем шик, ем разбије црнило и униформе и образа, ем добро за полилтичку каријеру!

lavi

pre 10 godina

Zabava za proste i lakoverne.
On je kao neki hajduk koji se odupire mocnim vlastima.
Svrha svega je da privuce Srbe da izadju na izbore i to pokaze kao prkos prema Pristini.
S druge strane, Pristina to spremno doceka da dodatno, jos jednom, skrene paznju sa vaznih tema na pitanje Srbije i bezbedonosne opasnosti.
Svi srecni, svi zadovoljni, samo narod mnogo glup.

U sustini, kako bi to precizno rekao veliki mislilac 21. veka, gdin Marko Zivkovic: Hospitalizujte Vulina.

Sa druge strane.

pre 10 godina

Radostan sam sto vecina komentatora ne podrzavaju nacin kako Vulin poseti Kosovo. Na svojim kratkim reakcijama ljudi ne zele da govore o mogucim posledicama. Oni samo sarkasticno izraze svoje osecanje i ja razumem zasto. Cim ja sam sa druge strane voleo bih da govorim i o posledicama ili mogucim posledicama takvih poteza:
1-U EU dobija se utisak da Srbija jos uvek igra igru jacega kada se radi o Kosovu. Ona ne igra istu igru sa jacima...
2-Vulina "nelegalna" poseta na Kosovu znaci koliko je vazno za srpske politicare Briselski Sporazum.
3-Cubaski nacin posete je provokacija ne samo za Vladu Kosova ali za EU.
4-Spokojno ponasanje Kosovske Vlade je veliki plus za Kosovo.
5-Vulin je zvanicni predstavnik druge drzave. Zar on ne zna da njega na Kosovu ne vole deo Srpskog i Albanskog Naroda? Da li on je svestan sta ce ako nesto se desi? Zasto on riskuje dosadasnje rezultate sa svojom avanturom?...

b

pre 10 godina

cacka mecku, a sve ce to da se nedao bog obije o glavu Srpskom narodu dole na Kosovu, a mozda i nama ovde u SRBIJI, jednom julovac uvek julovac, a narod ispasta

stokholmski sindrom hara

pre 10 godina

@martin
Ako ti smetaju sve te balvandzije i ta zajednica srpskih opstina sto se decko ne preselis u Pristinu? Izgleda da ti je sve potaman sto se tice Tacija, republjik kosova itd.Posto tamo Srba skoro da ni nema, a "potsenih srba" uvek treba, garant bi dobio i neku funkciju.

sasa

pre 10 godina

vulin je sramota za državu i uvreda za kosovske srbe. pitam se šta glumi u ovoj "uniformi" i čizmama, sa amblemima na rukavima? da li se uigrao u ulogu nekog bate živojinovića? vulin je, ponavljam, prst u oko narodu na kosovu, i to srbima prvenstveno! postaviti koalicionog partnera na ovu poziciju čisto da bi mu se dala funkcija za predizborne zasluge? UVREDA!!!

Dragan

pre 10 godina

Jedan obucen izrazito u crnom a druga ministarka u belom neznam samo sta izigravaju dosli su na Kosovu da nas jos vise podele, e to su danasnji ministri vlade Srbije ''estrada''

svoj covek

pre 10 godina

Dosta bre vise sa tom uniformom,sta nosi to je njegova stvar nije vasa! Covek je legenda usao je,a ipak je imao zabranu,to treba pohvaliti aa ne pljuvati kao sto vi sada radite.

ekolog

pre 10 godina

Haha sta kako, ja sam krenuo u neko selo kod novog pazara, promašio sam skretanje i kad sam upalio gps bio sam već par kilometara nekim zemljanim puzem na teritoriji kosova...vrlo je porozna ta granica

marko

pre 10 godina

Gospodin Vulin a i svi zvanicnici drzave Srbije mogu samo na severu Kosova da prisustvuju predizbornim skupovima a na jugu pokrajne mogu samo i iskljucivo da posecuju manastire. Jos jednom se dokazalo po ko zna koji put da posle Briselskih rundi pregovora samo Taci govori istinu a Dacic po starom obicaju i navici iz devedesetih oped laze svoj narod.

Pera Detlic

pre 10 godina

Jel neko moze samo da mi objasni kakvu to uniformu stalno nosi ovaj Vulin? Zar ministri nose uniforme? Ili samo ministri bez portfelja? I ko uopste sme da nosi sluzbenu uniformu ako pripadnik neke sluzbe (mada ne znam ni cija je to uniforma koju Vulin toliko obozava)?

Miki

pre 10 godina

S obzirom na to da je gospodin Vulin danas na KiM da ga obavestim, a i čitaoce B92, koji ne znaju, da je dotični gospodin, na današnjoj sednici Skupštine Vaterpolo saveza Srbije, izabran za člana Upravnog odbora VSS! Čestitam! Gospodin Vulin će,od 3. novembra biti slobodan, posle uspešno završene misije na KiM, tako da će moći odgovorno i punim kapacitetom da se posveti novoj dužnosti!
p.s. U Upravnom odboru VSS je, između ostalih, i Zoran Bašanović, vlasnik Skaj plus TV, savetnik potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića za privredu;
p.s.2. Mi ćemo da radimo (ko ima sreće) za 200 evra, a oni će da budu na više funkcija i pune džepove parama! Valjda nam je takva sudbina! Bože, ima li Te?

Ilegalac

pre 10 godina

Eulex je malo pre demantovao Vulina da mu je omogucio legalni ulazak na Kosovo. Portparol Eulex a Irina Gudeljevic je izjavila da je Vulin Ilegalnim i sporednim putem usao na Kosovo .

nekoizmase

pre 10 godina

Hoće neko da mi objasni šta ili koga pretstavlja ovaj u uniformi? Vojsku, policiju,... Koju poruku šalje ? Ratovaćemo, evo oblačimo uniforme, ili izađite na izbore? Jadni mi kad su se ovakvi dokopali vlasti.

kalimero

pre 10 godina

Nova zvaka za narod. A karavani prolaze. (za one koji ne razumeju pricajte kako je usao a ne pitajte se zasto mu je to problem da se seta po teritoriji "svoje" drzave.

Napet

pre 10 godina

ha ha ha ....jel vam krivo?
(Diyavolo, 17. oktobar 2013 17:18)

NE! Ni najmanje, čak šta više...biće mi baš drago kad posle ovog upada na teritoriju druge države od strane prištinskih vlasti stigne zabrana za sve naše nazovi političare koji bi da posete onu sirotinju dole i koji su već predali zahtev za vizu!

wolvulin

pre 10 godina

ne znam sta da kazem...covek je parodija. Ponasa se ko superheroj...nosi uniformu , neprimetno prelazi granicu... zemaljski zakoni ponasanja i oblacenja za njega ne vaze.....
sto rece neko mi stvarno kao drzava treba da se zapitamo ko nas predstavlja!?

Milan

pre 10 godina

Romantican par da nije tuzno bilo bi smesno cime se sluze ministri vlade u nameri da se poistovete sa nesrecnim narodom koji je zrtva njihovih lazi i zabluda .

CIA

pre 10 godina

Samo je otisao u jos jednu opstinu republike Srbije ne vidim razlog Za bilo kakve senzacije.
(Boki, 17. oktobar 2013 18:08)
Ne,nelegalno je usao na teritoriju druge priznate drzave i treba da bude uhapsen i procesuiran. To sto vi jos zivite u "SIM" igrici je vas problem.

Nemo

pre 10 godina

Ko? Ovaj crnokošuljaš!? Pa tako je onomad i mali Marko nosio uniformu.Nego ako već oće da nosi uniformu nek uzme i pušku u ruke pa nek se onda junači.Kolko znam, on je ministar u Vladi a zna se ko po zakonu može i sme da nosi uniformu. Ovako, on mu dođe nešto kao paravojska. Crnokošuljaš, oblači se ko ustaša, a izigrava nekog Če Gevaru, svašta.

Skywalker

pre 10 godina

"Ministri Mihajlović i Vulin uputiće se zatim u Gračanicu, gde će obići istoimeni manastir u prisustvu raško-prizrenskog episkopa Teodosija."
Ne, juzno od Mitrovice otisla je samo Mihajloviceva, jer bi Vulin doziveo sudbinu Bogdanovica od pre par godina, a sto sam i najavio u svom komentaru koji mi, naravno, nije objavljen.

nesa

pre 10 godina

Albanci to ne istrazuju,a nasi mediji ,,zapeli,, kako je usao,kao da je to najvažnije pitanje.Sta nas briga kako je usao i zasto sami sebi pravimo problem!?

aljbanske internet patriljote

pre 10 godina

"Dragi" dezurni albanski sigurimi spineri, morate bolje da naucite srpski jezik pre nego sto krenete da glumite srpske komentatore - ovako ispadate smesniji i od Vulina. A "humor" koji demonstrirate u komentarime bolje ne komentarisati.

VesnaDC

pre 10 godina

Ne vidim razlog za ovoliko napada I cudjenja. Covek lepo kaze da postuje rezoluciju po kojoj je EULEX na delu nase teritirije,i da od jedine zvanicne institucije na KIM nije dobio nikakvu zabranu, I da ga ne zanima sta misle I hoce privremene vlasti na KOsovu. Verovali ili ne tako je trebao da reaguje I Dacic, a da cmizdri i moli da mu dozvoli da udje na teritoriju sopstvene domovine.A sto se odece tice;odelo ne cini coveka.

pacijenti

pre 10 godina

@Napet
Ako si napet idi malo na svez vazduh. Inace, mora da imas zaista "sadrzajan" zivot kada te srecnim cini da li ce ili nece Vulin da udje na Kosovo.

Mica

pre 10 godina

Vecina komenatara ovde je na nivou SNSbotova! Moze li neko da objasni sta je lose u tome sto je Vulin otisao na Kosovo? I postedite price o Miri Markovic, izvadite glavu iz '90-ih, aman! Sta je bilo, bilo je, ajde sada da vidimo sta nam je ciniti da pomognemo srpskom narodu na KiM.

Zlatko

pre 10 godina

``Radio Slobodna Evropa`` - odnosi se na radio program emitovan u Nemackoj od 1934 do 1944. Ko vredno prati ovaj program zna o cemu pisem.

tt

pre 10 godina

sve ovo oko ulazaka je farsa...ne moze pristina da mu daje ili ne daje dozvolu za tamo gde ona nije krocila i nema nikakvu odgovornost i nadleznost...vulin pravi granicu tamo gde ni nato sa sve pristinom ne moze da je postavi...posle 3 novembra...ako uspe bojkot...pitacemo i taj nato i kps....da sidju odmah tu ispod ibra...jer severno od ibra bice republika srbija...i to u punom suverenitetu...

VecaBG

pre 10 godina

(sa druge strane)
KiM nije druga drzava I nikada to nece biti. Ne znam koja je to druga strana ,sa koje se javljas, ali gresis kada mislis da je ovih par uvlaka kojima ocigledno pripadas, glas naroda Srbije sa svojom pokrajinom KiM.

perica

pre 10 godina

Ovakva pisanja mi lice na pisanja od pre par dana o erSrbia i zabrani letova a da avion nije ni poleteo [podsecam na todorica i DS] ! Tako da sve ovo dolazi iz iste dokazano antiSrpske kuhinje tako da je neznacajno ! Neznacajno zato sto vise niste u mogucnosti da ispunjavate zelje otimaca sto vam jasno pokazuje i G-din Vulin "u uniformi" .... pa sad se trucajte od besa !

Aston Martin

pre 10 godina

@(martin, 17. oktobar 2013 10:13)

Prijatelju, niko nije rekao da je ZSO=RS. Sta bi ti, da je ostalo prethodno stanje i da kosovske paravojne formacije rese situaciju? Nema sta neko da nas plasi, videli smo onog tuznog marta za sta su sposobni. Shvati da vecina Srba koja je dole ostala hoce i dalje tu da zivi. Srbi nemaju problema sa albancima vec oni sa nama. Zasto nam i dalje kradu stoku, unistavaju sume, prete, izivljavaju se, prave sacekuse... Da nece albanski policajac da ih juri i nas da stiti? Koja ih to vojska i policija danas ugnjetava da se ponasaju tako? Mrznja! Elem da skratim, ono sto cini ZSO je sustinskije za obicnog coveka od titula premijera, neke vlade, predsednika nekih drugih uredjenja... kao sto je i Kosovo, a i dalje je Kosovo i Metohija, ukoliko razumes sve odlike suverene i nezavisne zemlje na ovoj planeti.

`ajmo sigurimi jugend na spavanje, dosta je bilo

pre 10 godina

@CIA
Koje "priznate drzave"? Znas li ti dete sta znaci priznata drzava? Znas li ti da priznate drzave imaju clanstvo u Un-u, svim medjunarodnim organizacijama, imaju cak i telefonski pozivni broj sto je za vas u "republjik kosova" samo pusti san? Ta tvorevina na Kosovu je izdrzavani, vrlo zavisni PROTEKTORAT. A ti izigravaj drzavu negde gde vas ne poznaju - mozda najbolje po africkim sajtovima.

svoj covek

pre 10 godina

Dosta bre vise sa tom uniformom,sta nosi to je njegova stvar nije vasa! Covek je legenda usao je,a ipak je imao zabranu,to treba pohvaliti aa ne pljuvati kao sto vi sada radite.

stokholmski sindrom hara

pre 10 godina

@martin
Ako ti smetaju sve te balvandzije i ta zajednica srpskih opstina sto se decko ne preselis u Pristinu? Izgleda da ti je sve potaman sto se tice Tacija, republjik kosova itd.Posto tamo Srba skoro da ni nema, a "potsenih srba" uvek treba, garant bi dobio i neku funkciju.

Mica

pre 10 godina

Vecina komenatara ovde je na nivou SNSbotova! Moze li neko da objasni sta je lose u tome sto je Vulin otisao na Kosovo? I postedite price o Miri Markovic, izvadite glavu iz '90-ih, aman! Sta je bilo, bilo je, ajde sada da vidimo sta nam je ciniti da pomognemo srpskom narodu na KiM.

aljbanske internet patriljote

pre 10 godina

"Dragi" dezurni albanski sigurimi spineri, morate bolje da naucite srpski jezik pre nego sto krenete da glumite srpske komentatore - ovako ispadate smesniji i od Vulina. A "humor" koji demonstrirate u komentarime bolje ne komentarisati.

VesnaDC

pre 10 godina

Ne vidim razlog za ovoliko napada I cudjenja. Covek lepo kaze da postuje rezoluciju po kojoj je EULEX na delu nase teritirije,i da od jedine zvanicne institucije na KIM nije dobio nikakvu zabranu, I da ga ne zanima sta misle I hoce privremene vlasti na KOsovu. Verovali ili ne tako je trebao da reaguje I Dacic, a da cmizdri i moli da mu dozvoli da udje na teritoriju sopstvene domovine.A sto se odece tice;odelo ne cini coveka.

Boki

pre 10 godina

Usao na Kosovo sta je to senzacija I ja Sam danas isao u Zemun na kafu pa nije niko objavio to, sve je to srbija idemo gde hocemo zar ne! EU JE BEZ GRANICA, A STO BI SRBIJA SAMA SEBI STAVLJALA GRANICE? MOLIM GOSPODJU ESTON DA ODGOVORI. GRADJANIN!

VecaBG

pre 10 godina

(sa druge strane)
KiM nije druga drzava I nikada to nece biti. Ne znam koja je to druga strana ,sa koje se javljas, ali gresis kada mislis da je ovih par uvlaka kojima ocigledno pripadas, glas naroda Srbije sa svojom pokrajinom KiM.

KiMi

pre 10 godina

(STRPCE, 17. oktobar 2013 09:55)

Cekaj, time sto je Vulin usao na Kosovo se "potvrdilo" da je Kosovo Srbija? Dobro, ja sam juce uspeo da udjem u Srbiju iz Kosova, po tvojoj logici, Srbija je Albanija! /facepalm

tt

pre 10 godina

sve ovo oko ulazaka je farsa...ne moze pristina da mu daje ili ne daje dozvolu za tamo gde ona nije krocila i nema nikakvu odgovornost i nadleznost...vulin pravi granicu tamo gde ni nato sa sve pristinom ne moze da je postavi...posle 3 novembra...ako uspe bojkot...pitacemo i taj nato i kps....da sidju odmah tu ispod ibra...jer severno od ibra bice republika srbija...i to u punom suverenitetu...

stranac, 1952

pre 10 godina

Ušao je crni ninđa, u crnom autu, u crnom gepeku na Kosovo! Pitanje je sad, kako će izać? Na srpskoj strani će ga vratit, kao, mi te ne trebamo! Na Kosovski strani, kao, mi još manje! Na kraju će srpski ministar bez novca (bez portefelja), završit u Mak. ili CG, isto bez novca! I to će bit kraj Julovske kariere čoveka, koji ne zna, da je već oktobar!:)

Aston Martin

pre 10 godina

@(martin, 17. oktobar 2013 10:13)

Prijatelju, niko nije rekao da je ZSO=RS. Sta bi ti, da je ostalo prethodno stanje i da kosovske paravojne formacije rese situaciju? Nema sta neko da nas plasi, videli smo onog tuznog marta za sta su sposobni. Shvati da vecina Srba koja je dole ostala hoce i dalje tu da zivi. Srbi nemaju problema sa albancima vec oni sa nama. Zasto nam i dalje kradu stoku, unistavaju sume, prete, izivljavaju se, prave sacekuse... Da nece albanski policajac da ih juri i nas da stiti? Koja ih to vojska i policija danas ugnjetava da se ponasaju tako? Mrznja! Elem da skratim, ono sto cini ZSO je sustinskije za obicnog coveka od titula premijera, neke vlade, predsednika nekih drugih uredjenja... kao sto je i Kosovo, a i dalje je Kosovo i Metohija, ukoliko razumes sve odlike suverene i nezavisne zemlje na ovoj planeti.

amelk

pre 10 godina

I onda kad ga strpaju u pritvor zbog ilegalnog ulaska i dobije zabranu ponovnog ulaska na kosvo ce pricat kako netko tamo ne postuje norme,zakone,propise,standarde. A ovo je cista provokacija u stilu nemoze mi nitko nista, jaci sam od sudbine.

martin

pre 10 godina

niko od zvanicnika vlade Kosova nije dao takvu izjavu,niti od zvanicnika EULEX/a tako da na zalost on je dosao ovde i prica svoje bajke i narod mu veruje.a on prica sto narod voli da cuje ali nema veze sa stvarnoscu,jer Srbi vole da ih lazes,ne znam zasto.ovaj demagog tj. prodavac magle je majstor za to.i vrapci na grani znaju da zajednica Srpskih opstina nije nova Republika Srpska i da sve mora da se radi po Kosovskim zakonima,npr. sudstvo,policija i lokalna samouprava.s obzirom da je ova vest o zabrani bila glasina i ja imam jednu informaciju tog tipa da jedan od znacajnih rukovodilaca u balvandzijama ide od barikade do barikade i prolongira ovu Vulinovu listu jer ko ne bude glasao za nju ostace bez posla.znaci da balvandzije i posle izbora planiraju da tu ostanu,naravno za platu kao i do sad.ali sta je bilo videli smo sta ce biti dace Bog zdravlja,videcemo.

`ajmo sigurimi jugend na spavanje, dosta je bilo

pre 10 godina

@CIA
Koje "priznate drzave"? Znas li ti dete sta znaci priznata drzava? Znas li ti da priznate drzave imaju clanstvo u Un-u, svim medjunarodnim organizacijama, imaju cak i telefonski pozivni broj sto je za vas u "republjik kosova" samo pusti san? Ta tvorevina na Kosovu je izdrzavani, vrlo zavisni PROTEKTORAT. A ti izigravaj drzavu negde gde vas ne poznaju - mozda najbolje po africkim sajtovima.

nesa

pre 10 godina

Albanci to ne istrazuju,a nasi mediji ,,zapeli,, kako je usao,kao da je to najvažnije pitanje.Sta nas briga kako je usao i zasto sami sebi pravimo problem!?

perica

pre 10 godina

Ovakva pisanja mi lice na pisanja od pre par dana o erSrbia i zabrani letova a da avion nije ni poleteo [podsecam na todorica i DS] ! Tako da sve ovo dolazi iz iste dokazano antiSrpske kuhinje tako da je neznacajno ! Neznacajno zato sto vise niste u mogucnosti da ispunjavate zelje otimaca sto vam jasno pokazuje i G-din Vulin "u uniformi" .... pa sad se trucajte od besa !

Špartanac

pre 10 godina

Ovaj čovek, Gosn Vulin, treba biti udaljen od javnih funkcija jer šteti državi. Na žalost, desiće se obratno pa će njegovim angažovanjem na Kosovu, ostati narednih 30god u srpskoj politici. Ivica i Aleksandar, junaci koji na svaki veliki srpski problem stavljaju one čiji neuspeh im neće poremetiti rajting partija, ne čine dobre državne poteze već isključivo populističke.

Sa druge strane.

pre 10 godina

Radostan sam sto vecina komentatora ne podrzavaju nacin kako Vulin poseti Kosovo. Na svojim kratkim reakcijama ljudi ne zele da govore o mogucim posledicama. Oni samo sarkasticno izraze svoje osecanje i ja razumem zasto. Cim ja sam sa druge strane voleo bih da govorim i o posledicama ili mogucim posledicama takvih poteza:
1-U EU dobija se utisak da Srbija jos uvek igra igru jacega kada se radi o Kosovu. Ona ne igra istu igru sa jacima...
2-Vulina "nelegalna" poseta na Kosovu znaci koliko je vazno za srpske politicare Briselski Sporazum.
3-Cubaski nacin posete je provokacija ne samo za Vladu Kosova ali za EU.
4-Spokojno ponasanje Kosovske Vlade je veliki plus za Kosovo.
5-Vulin je zvanicni predstavnik druge drzave. Zar on ne zna da njega na Kosovu ne vole deo Srpskog i Albanskog Naroda? Da li on je svestan sta ce ako nesto se desi? Zasto on riskuje dosadasnje rezultate sa svojom avanturom?...

Napet

pre 10 godina

ha ha ha ....jel vam krivo?
(Diyavolo, 17. oktobar 2013 17:18)

NE! Ni najmanje, čak šta više...biće mi baš drago kad posle ovog upada na teritoriju druge države od strane prištinskih vlasti stigne zabrana za sve naše nazovi političare koji bi da posete onu sirotinju dole i koji su već predali zahtev za vizu!

CIA

pre 10 godina

Samo je otisao u jos jednu opstinu republike Srbije ne vidim razlog Za bilo kakve senzacije.
(Boki, 17. oktobar 2013 18:08)
Ne,nelegalno je usao na teritoriju druge priznate drzave i treba da bude uhapsen i procesuiran. To sto vi jos zivite u "SIM" igrici je vas problem.

Nikolla

pre 10 godina

Da je Vulin hrvat bio bi najveci ustasa. Zasto ovo tolerise vlada. Crna uniforma sa zastavom (sahovnicom) na rukavu je sve sto nam treba u ovom trenutku. Albanci i Evropa su se kao prepali i ne smeju nista da urade. U evropskim ocima za ovo ce biti odgovoran Vucic jer oni (i ja) Vulina ne smatraju normalnim. Bice zanimljivo kako ce ga tiho izbaciti iz svih kombinacija a on ce to pretvotiti u pobedu. Boze spasi nas od zastitnika naroda u crnim uniformama. U Pristini su se lepo nasmejali ovoj gluposti i idi u Brisel sa jednim penalom i crvenim kartonom u njihovu korist. Kako je lepo biti glup.

Vladika

pre 10 godina

Strasna fotka!
K'o upravo vencani u naci crkvi Svetog Hitlera!

Vuline, srpska junacino, nesto te nismo vidjali u uniformi dok je grmelo 90-ih... Ah, da, tada si bio ogrnut Mirinom haljinom...

'ajduk

pre 10 godina

Ovaj večiti revolucionar se stvarno loži na na te gerilske priče samo mu mačeta fali i malo brade. Je l' on stvarno visoki državni službenik 2013. ili napaljeni hladnoratovski vijetnamac?

wolvulin

pre 10 godina

ne znam sta da kazem...covek je parodija. Ponasa se ko superheroj...nosi uniformu , neprimetno prelazi granicu... zemaljski zakoni ponasanja i oblacenja za njega ne vaze.....
sto rece neko mi stvarno kao drzava treba da se zapitamo ko nas predstavlja!?

Humanoid

pre 10 godina

Vuline svaka cast! Za razliku od "hrabrih" komentatora ti ne twitujes niti cvikujes!
(Milan, 17. oktobar 2013 15:15)

Dosta ovih 'hrabrih' komentatora je nosilo uniformu 1999, dok su se Vulin, ti i ostali pilićari krili, ko ispod čije suknje.

Svetlana

pre 10 godina

Kakav gerilac, odnosno revolucionar? Gdje vidite to? Obican crnokosuljas, oblaci se kao fasista. Njegova cijela vizuelna pojava nema nista revolucionarno u sebi. To stvorenje treba odstraniti sa politicke scene Srbije!

Veliki Meštar Lože Slobodnih Dimnjačara

pre 10 godina

Ljudi sta se ložite, nije ovo uniforma već radno odelo dimnjačara iliti odžačara. On je zavoleo tu profesiju još kao mladi kadar dok je strugao gar iz onog solunara na Dedinju...

b

pre 10 godina

cacka mecku, a sve ce to da se nedao bog obije o glavu Srpskom narodu dole na Kosovu, a mozda i nama ovde u SRBIJI, jednom julovac uvek julovac, a narod ispasta

kalimero

pre 10 godina

Nova zvaka za narod. A karavani prolaze. (za one koji ne razumeju pricajte kako je usao a ne pitajte se zasto mu je to problem da se seta po teritoriji "svoje" drzave.

Sara

pre 10 godina

Secam se emisije u kojoj doticni gospodin govori kako ce dati ostavku jer nije u mogucnosti da na pravi nacin zastiti interese Srba na KiM a danas evo ga sedi u ministarskoj fotelji. Reci su suvisne!

Nemo

pre 10 godina

Ko? Ovaj crnokošuljaš!? Pa tako je onomad i mali Marko nosio uniformu.Nego ako već oće da nosi uniformu nek uzme i pušku u ruke pa nek se onda junači.Kolko znam, on je ministar u Vladi a zna se ko po zakonu može i sme da nosi uniformu. Ovako, on mu dođe nešto kao paravojska. Crnokošuljaš, oblači se ko ustaša, a izigrava nekog Če Gevaru, svašta.

lavi

pre 10 godina

Zabava za proste i lakoverne.
On je kao neki hajduk koji se odupire mocnim vlastima.
Svrha svega je da privuce Srbe da izadju na izbore i to pokaze kao prkos prema Pristini.
S druge strane, Pristina to spremno doceka da dodatno, jos jednom, skrene paznju sa vaznih tema na pitanje Srbije i bezbedonosne opasnosti.
Svi srecni, svi zadovoljni, samo narod mnogo glup.

U sustini, kako bi to precizno rekao veliki mislilac 21. veka, gdin Marko Zivkovic: Hospitalizujte Vulina.

marko

pre 10 godina

Gospodin Vulin a i svi zvanicnici drzave Srbije mogu samo na severu Kosova da prisustvuju predizbornim skupovima a na jugu pokrajne mogu samo i iskljucivo da posecuju manastire. Jos jednom se dokazalo po ko zna koji put da posle Briselskih rundi pregovora samo Taci govori istinu a Dacic po starom obicaju i navici iz devedesetih oped laze svoj narod.

Ilegalac

pre 10 godina

Eulex je malo pre demantovao Vulina da mu je omogucio legalni ulazak na Kosovo. Portparol Eulex a Irina Gudeljevic je izjavila da je Vulin Ilegalnim i sporednim putem usao na Kosovo .

Dragan

pre 10 godina

Jedan obucen izrazito u crnom a druga ministarka u belom neznam samo sta izigravaju dosli su na Kosovu da nas jos vise podele, e to su danasnji ministri vlade Srbije ''estrada''

Miki

pre 10 godina

S obzirom na to da je gospodin Vulin danas na KiM da ga obavestim, a i čitaoce B92, koji ne znaju, da je dotični gospodin, na današnjoj sednici Skupštine Vaterpolo saveza Srbije, izabran za člana Upravnog odbora VSS! Čestitam! Gospodin Vulin će,od 3. novembra biti slobodan, posle uspešno završene misije na KiM, tako da će moći odgovorno i punim kapacitetom da se posveti novoj dužnosti!
p.s. U Upravnom odboru VSS je, između ostalih, i Zoran Bašanović, vlasnik Skaj plus TV, savetnik potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića za privredu;
p.s.2. Mi ćemo da radimo (ko ima sreće) za 200 evra, a oni će da budu na više funkcija i pune džepove parama! Valjda nam je takva sudbina! Bože, ima li Te?

Skywalker

pre 10 godina

"Ministri Mihajlović i Vulin uputiće se zatim u Gračanicu, gde će obići istoimeni manastir u prisustvu raško-prizrenskog episkopa Teodosija."
Ne, juzno od Mitrovice otisla je samo Mihajloviceva, jer bi Vulin doziveo sudbinu Bogdanovica od pre par godina, a sto sam i najavio u svom komentaru koji mi, naravno, nije objavljen.

sasa

pre 10 godina

vulin je sramota za državu i uvreda za kosovske srbe. pitam se šta glumi u ovoj "uniformi" i čizmama, sa amblemima na rukavima? da li se uigrao u ulogu nekog bate živojinovića? vulin je, ponavljam, prst u oko narodu na kosovu, i to srbima prvenstveno! postaviti koalicionog partnera na ovu poziciju čisto da bi mu se dala funkcija za predizborne zasluge? UVREDA!!!

Zlatko

pre 10 godina

``Radio Slobodna Evropa`` - odnosi se na radio program emitovan u Nemackoj od 1934 do 1944. Ko vredno prati ovaj program zna o cemu pisem.

ekolog

pre 10 godina

Haha sta kako, ja sam krenuo u neko selo kod novog pazara, promašio sam skretanje i kad sam upalio gps bio sam već par kilometara nekim zemljanim puzem na teritoriji kosova...vrlo je porozna ta granica

pacijenti

pre 10 godina

@Napet
Ako si napet idi malo na svez vazduh. Inace, mora da imas zaista "sadrzajan" zivot kada te srecnim cini da li ce ili nece Vulin da udje na Kosovo.

Milan

pre 10 godina

Romantican par da nije tuzno bilo bi smesno cime se sluze ministri vlade u nameri da se poistovete sa nesrecnim narodom koji je zrtva njihovih lazi i zabluda .

Oddball

pre 10 godina

Вулине, левичару стари!
Нека ти дипл. пред. Тома додели коју колајну или орден па да туриш на ту униформу. Ем шик, ем разбије црнило и униформе и образа, ем добро за полилтичку каријеру!

nekoizmase

pre 10 godina

Hoće neko da mi objasni šta ili koga pretstavlja ovaj u uniformi? Vojsku, policiju,... Koju poruku šalje ? Ratovaćemo, evo oblačimo uniforme, ili izađite na izbore? Jadni mi kad su se ovakvi dokopali vlasti.

Pera Detlic

pre 10 godina

Jel neko moze samo da mi objasni kakvu to uniformu stalno nosi ovaj Vulin? Zar ministri nose uniforme? Ili samo ministri bez portfelja? I ko uopste sme da nosi sluzbenu uniformu ako pripadnik neke sluzbe (mada ne znam ni cija je to uniforma koju Vulin toliko obozava)?