Sreda, 18.09.2013.

13:42

Pobednici su uvek vodili Beograd

Morate da pobedite na izborima da biste vodili prestonicu, kaže Milan Krkobabić i tvrdi da s njim niko iz SPS ili SNS nije razgovarao o smeni Đilasa.

Izvor: Nedeljnik

Pobednici su uvek vodili Beograd IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

zlatan

pre 10 godina

Ako o gradonacelniku Beograda odlucuju tri generacije Krkobabica od 24 do 83 godine i sa prinadelznostima od preko 550.000 dinata iz grdskog budzeta onda gradjani Beograda i zasluzuju i Djilasa i Krkobabice.

drena

pre 10 godina

Ni Krkobabic ni Djilas nisu nikakvi "pobednici". Oni su samo rezultat postizborne koalicije. A sto se tice pobednika tu jesu POBEDNICI dinastija Krkobabic preko 550.000 mesecno kosta gradjane Beograda, a za Djilas je je to jos uvek TOP SIKRET.

sinovac

pre 10 godina

Dok većina penzionera jedva sastavlja kraj sa krajem Krkobabići posedali u fotelje i ne miči se iz njih već 5 godina. Krkobabići su obični demagozi koji se samo na rečima bore za penzionere, a ustvari se bore za svoje lične interese, a do penzionera je njima stalo k'o do 'lanjskog snega.

Belooo grozdjeee

pre 10 godina

Dobro bre Krkobabicu, kako te nije sramota, zar je samo Beograd bitan, a to sto u mom kraju porodice zive sa tridesetak hiljada, a moja baka prima penziju 8000, to ni tebe ni tvog taticu ne zanima, da li bi neko od Vas mogao da zivi s 8000, a, ma kako vas bre nije sramota.

KisicA

pre 10 godina

E ovaj Krkobabic tako ume da me iznervira, alo bre pa jer mi sto ne zivimo u BG smo manje vredniji, za nas se toliko nisi brinuo.

Belooo grozdjeee

pre 10 godina

Kako te bre Krkobabicu nije sramota, pa nije Beograd jedini grad u Srbiji i u tim palankama zive gradjani Srbije, a kako zive to te ne interesuje, kako prezivljava cetvoroclana porodica sa tridesetah hiljada mesecno, kako prezivljava moja baka sa 8000 mesecno, da gospodine moja baka ima svega 8000 penzije, ali tvog taticu to ne zanima, ma sram te bre bilo, sram i stid. A za to mozemo da se zahvalimo DS-u a i Vama, hvala Vam puno sto ste nas naucili da prezivljavamo od danas do sutra.

Basamak

pre 10 godina

Treba tebe da dovedu da zivis u neku od tih palanka pa da vidim da li bi s nasim primanjima izdrzao do petnestog u mesecu. Ja ne znam kako te nije sramota, pa nije jedino Beograd u Srbiji, kakvo je stanje u ostalim gradovima, pardon palankama, tebe ne interesuje, tamo je vlast mogla lako da se prekomponuje, tad se nisi bunio, ajde ti lepo s taticom pod ruku pa kod demokrata. vise licite na njih, slika i prilika.

siker

pre 10 godina

Dok većina penzionera jedva sastavlja kraj sa krajem Krkobabići posedali u fotelje i ne miči se iz njih već 5 godina. Krkobabići su obični demagozi koji se samo na rečima bore za penzionere, a ustvari se bore za svoje lične interese, a do penzionera je njima stalo k'o do 'lanjskog snega.

Sasa jokic

pre 10 godina

Jedan po jedan Vucicev princip pada u vodu.
Proslo je godinu dana, maske ce sve vise da padaju, evo i Cane je dosao da seiri i da se sveti.
Nisam ljubitelj Djilasa, ali nema demokratije gde se volja gradjana prekraja.
Koliko god bili ubedjeni u pobedu, izbori u Beogradu ce biti pocetak Vicicevog pada, bez obzira na rezultat.
Ako Beogradjani (i beli listici) podrze Djilasa, Vucic pada na republici u roku od 6 meseci.

Krivokapic

pre 10 godina

Ne volim Djilasa, ali izbori u BGD moraju da se odrze, ako hocemo njegovu smenu. Mada ne vidim ko bi mogao njega da zameni iz SNS. Ne znam mu ime, Ali DSS je imala dobrog kandidata na zadnjim izborima.

Izdajnik

pre 10 godina

ne dozvolite da Bgd padne u ruke naprednih radikala jer ce te dobiti isto sto Novosadjani -nasilje,ubistva,otimacinu... zivela Srbija bez radikalskih demagoga!

Zoran

pre 10 godina

Đilas iza sebe ima vidljive rezultate: obdaništa, škole, igrališta, autobuse, tramvaje, trolejbuse, vozove, mostove, domove zdravlja, asfaltirane ulice, 100% plata porodiljama ... Gde je to još urađeno u Srbiji !?

veljko

pre 10 godina

Podrška Djilasu,zahvaljujuci njemu dete mi ide u novu školu i dobili smo nove knjige neka svaka stranka uradi toliko i biće odlično,ovako od prazne demagogije narod nema koristi.

Posebni

pre 10 godina

Hahaha, veliki vodja Vucic je toliko veliki da ne moze ni u Beogradu da promeni vlast. Tako je to kad ubedljivo izgubis na izborima pa PUPS moze da te vuce za nos.

nije vazno

pre 10 godina

Gradjani Srbije, zamolio bih vas, pocnite vec jedom da delujete kroz politiku, kada vec imamo tu priliku da zivimo u demokratiji. Iskoristimo je da se ostvarimo kao drustvo, zajednica i pojedinac. Trebaju nam naucne institucije od drustvenih do prirodnih nauka, one kao takve bice u stanju da vode nasu drzavu u jedno stanje stalnog napretka, ukoliko naravno budemo delovali kroz demokratiju i politiku svi mi!

Srbin Pobednik

pre 10 godina

Voleo bih da mi neko objasni kakav je PUPS pobednik.Meni vise lici na privezak.Pozivanje na izborne rezultate je postao manir svih nasih politicara ,kao da zaboravljaju da su na vlasti zahvaljujuci postizbornim koalicijama ,u stilu koliko funkcija i direktorskih mesta toliko se i volimo.Zato je moguce da se jedna koalicija po potrebi menja drugom u varijanti kad se ponudi vise.

petak13

pre 10 godina

Izgleda da je jasno da beograd očekuju prevremeni izbori za skupštinu grada i izbor gradonačelnika jer kako kaže Milan Krkobaić njegova izreka da su beograd uvek vodili pobednici na izborima pokazuje da PUPS nije za prekompovanje skupštinske većine u sadašnjem sastavu. Čista je demagogija to što mlađi Krkobabić iznosi kao program PUPS-a u Beogradu a odnosi se na socijalu i penzionere i pokazuje da je Đilas do sada uživao podršku zahvaljući funkciji zamenika gradonačelnika koju je dao Krkobabiću.Ta briča o brizi za penzionere i beogradsku sirotinju od strane PUPS-a je samo maska za neke sopstvene interese i beneficije da bi se sačuvalo stečeno.

mrmlj

pre 10 godina

@(Nezaposleni rodjeni Beogradjanin, 18. septembar 2013 14:37)
ti penzioneri su svoje beneficije zasluzili dugogodisnjim radom i neces im ih ti, ni tebi slicni, ukidati.
kako te nije sramota da ti smetaju povlastice sugradjana koji mesecno primaju (ne DOBIJAJU nego PRIMAJU) penzije manje od 20.000?
nisu ti oni krivi sto ne mozes da nadjes posao.

e da, zaposleni rodjeni beogradjanin.
doduse, tek prva generacija rodjena u beogradu. jel se to racuna?

Чича из Шумадију

pre 10 godina

Тактика СНС, боље рећи екс радикала је граби што више, док има, док смо ту.
Дошли на власт вољом четвртине гласова бирачког тела, без кадрова, знања, програма... сад скупљају са коца и конопца, запошљавају и Курту и Мурту, имају сигурне гласове, паметно.
Ако је Србилја спала на једног човека, опасног г. Вучића, изузетног глумца, преко ноћи, од националисте до европејца и он и г. Николић, таква атрансформација значи само једно - исплати се, Вучић је Свемогући а Екселенцја Тома је испунила своје давне снове... за овакву глуму обојице мало је један Оскар...
Нажалост, народ ће осетити колико су ови танки.
Све приче и иобећања, остају, без покрића, све је то само маркетинг СНС... а народ ко народ, верује, нада се... и јесу лепе приче, скоро бајке.

ostap bender

pre 10 godina

Stefanovic jd nevaspitani papagaj Vuccićev, a Djilas sad kad je ostao na vetrometini pokazjje da je nula. Na zalost bujice protekle decenije izbacile su na obale i grada i Srbije uglavnom djubre.

uaaaa

pre 10 godina

(Jorgan mi je postao prekratak, 18. septembar 2013 15:07)

A ti mislis ako dodju nazadnjaci na vlast da ce ti biti manji info stan i da ces imati vecu platu???
Pa na republici kako su dosli na vlast tako su poceli da nas deru, struja, pdv, hrana sveeeeee

Milan Nikolic

pre 10 godina

DS 50 poslanika, PUPS 4 i mozda 1 nezavisni (uteko iz DSS). Za stabilnu vecinu treba da prebace 56. Meni se cini da ovaj samo tvrdi pazar ko onomad sto je galamio da bi dobio (i jeste porodica) veci kolac od URS-a pri formiranju vlade. Koliko su ga pitali i informisali ...otidjite na sajt stranke pa citajte izjave hronoloski od izbora 2012. I prestanite da vise mastate o nevidjenoj podrsci Djilasu...radi se o 300.000 glasova od 1.580.000 (oni drugi su napabircili 220.000) Toliku podrsku imaju i jedni i drugi (ali se cini da ovi drugi su malo ojacali)

cuj vecina jedva presli cenzus za ulazak u fotelje

pre 10 godina

Krkobabicu,problem tvog koncepta je nezaposlenost sve veca kao i nameti.
Da imate zaposlene imali bi ste i centre sa autizmom i ispravne ekg aparate po domovima zdralja,a ne izabrani lekari da nam preporucuju vizitkama privatne klinike.
53% gradjana nije izaslo na izbore v+ beli listici,dakle nemate vecinu i ne predstavljate nikog

Rke Koke

pre 10 godina

@ Nezaposleni građanin Beograda,
Vidi se uticaj Vučića na tebe: samo kukumavčiš. Probaj posao da nađeš u gradovima koje vode SNS-ovci, pa se vrati da ispričaš kako je bilo. Nije ti gradska vlast kriva za sve. Nema socijalnog koncepta za radno sposobne. Ustani rano ujutru, pitaj svaki dan bar na 5 mesta da li im treba radnik tvog profila, pa ćeš za godinu dana imati 1000 razgovora. Garantujem ti da će te jedan od tih 1000 primiti! Ali ne, lakše je motati kanale na televiziji i kao Vučić kukumavčiti i pljuvati druge, a rezultata nigde.

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 godina

Covek brine o socijali a ne ko neki da nam pricaju o hapsenjima,parama...a ovamo se kola lome ponovo na najsiromasniji sloj,narod nemoze ovako vise ,dosta smo cekali bolje dane!

Stevan

pre 10 godina

Ako su krkobabici pobednici na izborima u Beogradu ja od danas nisam beogradjanin, sve dok se ta izbeglicka dinastija ne skine sa vrata beogradjana.

Jorgan mi je postao prekratak

pre 10 godina

@(space, 18. septembar 2013 14:08) Nisam za megu i segu,ali djilasove rezultate naj bolje vidim po plati i infostanu.
Izmedju Dilasa i mega trenda biram da me boli uvo i za jednog i drugog,brinem sta cu da jedem i kako da otplatim potrosacki kredit koji sam utrosio.
Sto se mene tice slikajte se na mostu pa prodajte slike,mozda ih neko i otkupi

Mikael Hansen

pre 10 godina

Dinastija Krkobabić (deda, sin, unuk) mesečno za plate od poreskih obveznika uzima preko pola miliona dinara. Naravno, ko bi se odrekao takvog kolača ...

space

pre 10 godina

Zato je Djilas pokidao Vucica za gradonacelnika!! Koga SNS moze da ponudi, da nece valjda onog malog Megatrendovca Nebojsu Stefanovica pa da vezba na nasem gradu??! Ne budite smesni, Djilas ima rezultata dok ovi samo spinuju i sire demagogiju!

Nezaposleni rodjeni Beogradjanin

pre 10 godina

A kakav je socijalni ckoncept grada tj gradske vlasti prema nezaposlenima. Nikakav, umesto da se oni voze za 400 dinara godisnje kao penzioneri ili besplatno kao osnovci, oni placaju 1100 dinara mesecno tj na godisnjem nivou placaju prevoz cak 33 puta skuplje sa bus plus personalizovanom kartom. Umesto da nezaposlene Beogradjani dobijaju 20000 dinara u 4 rate, to dobijaju penzioneri sa penzijom do 20000 dinara, da napomenem da neki nezaposleni u Beogradu zive sami a nemaju ni dinara prihoda , jer nemaju prava ni na novcanu nadoknadu od Nacionalne sluzbe a ni pravo na socijlalnu pomoc npr zbog 1m2 viska prostora....ako nemaju pravo na socijalnu pomoc onda nemaju pravo ni na onaj 1 besplatni obrok u narodnoj kuhinji a ni pravo na popuste za placanje racuna. Uz to treba napomenuti da mnogi u Beogradu koji rade primaju platu do 20000 dinara mesecno, a npr iz svog dzepa trebaju da placaju I prevoz za zaposlene koji isnosi preko 3000 dinara mesecno . Onda bi I njima trebalo dati 20000 dinara u 4 rate , jer mnogi penzioneri koji primaju tu 13 tu penziju od grada zive sa bracnim partnerom koji mozda isto prima tu 13tu penziju ili ima penziju iil platu preko 20000 din mesecno a mozda cak zive I sa decom koja su u random odnosu. Da ne pricamo o npr besplatnim kursevima koje grad organizuje za penzionera, a nezaposleni ih mogu dobiti samo ako imaju do 30 godina , jer ih uvek organizuje kanceraljije za mlade.

Bela Lugosi

pre 10 godina

..."Taj provincijalni duh prekomponovanja vlasti karakterističan za 'srpske palanke' ne prolazi u Beogradu."

SNSovci i ostali naši novi sugrađani poreklom sa brda i planina....DOBRO ZAPAMTITE ovu rečenicu!

bane sine

pre 10 godina

sve da ostavimo po strani, ako ti nekoga branis, ja sam po automatizmu protiv njega!
krijes se izmedju dodatne penzije za najsiromasnije penzionere, dnevnih boravaka za decu ometenu u razvoju i toboznje brige za nemocne, a tvoj junosa sa besnom cukom na ruci za od javnosti sakrivenu platu deli lekcije o poslovanju, zivotu i stilu.
izadji ocvali momce na izbore sam sa svojom partijom, pa pricaj o pobednicima i vladanju.

space

pre 10 godina

Zato je Djilas pokidao Vucica za gradonacelnika!! Koga SNS moze da ponudi, da nece valjda onog malog Megatrendovca Nebojsu Stefanovica pa da vezba na nasem gradu??! Ne budite smesni, Djilas ima rezultata dok ovi samo spinuju i sire demagogiju!

Mikael Hansen

pre 10 godina

Dinastija Krkobabić (deda, sin, unuk) mesečno za plate od poreskih obveznika uzima preko pola miliona dinara. Naravno, ko bi se odrekao takvog kolača ...

Bela Lugosi

pre 10 godina

..."Taj provincijalni duh prekomponovanja vlasti karakterističan za 'srpske palanke' ne prolazi u Beogradu."

SNSovci i ostali naši novi sugrađani poreklom sa brda i planina....DOBRO ZAPAMTITE ovu rečenicu!

bane sine

pre 10 godina

sve da ostavimo po strani, ako ti nekoga branis, ja sam po automatizmu protiv njega!
krijes se izmedju dodatne penzije za najsiromasnije penzionere, dnevnih boravaka za decu ometenu u razvoju i toboznje brige za nemocne, a tvoj junosa sa besnom cukom na ruci za od javnosti sakrivenu platu deli lekcije o poslovanju, zivotu i stilu.
izadji ocvali momce na izbore sam sa svojom partijom, pa pricaj o pobednicima i vladanju.

Чича из Шумадију

pre 10 godina

Тактика СНС, боље рећи екс радикала је граби што више, док има, док смо ту.
Дошли на власт вољом четвртине гласова бирачког тела, без кадрова, знања, програма... сад скупљају са коца и конопца, запошљавају и Курту и Мурту, имају сигурне гласове, паметно.
Ако је Србилја спала на једног човека, опасног г. Вучића, изузетног глумца, преко ноћи, од националисте до европејца и он и г. Николић, таква атрансформација значи само једно - исплати се, Вучић је Свемогући а Екселенцја Тома је испунила своје давне снове... за овакву глуму обојице мало је један Оскар...
Нажалост, народ ће осетити колико су ови танки.
Све приче и иобећања, остају, без покрића, све је то само маркетинг СНС... а народ ко народ, верује, нада се... и јесу лепе приче, скоро бајке.

petak13

pre 10 godina

Izgleda da je jasno da beograd očekuju prevremeni izbori za skupštinu grada i izbor gradonačelnika jer kako kaže Milan Krkobaić njegova izreka da su beograd uvek vodili pobednici na izborima pokazuje da PUPS nije za prekompovanje skupštinske većine u sadašnjem sastavu. Čista je demagogija to što mlađi Krkobabić iznosi kao program PUPS-a u Beogradu a odnosi se na socijalu i penzionere i pokazuje da je Đilas do sada uživao podršku zahvaljući funkciji zamenika gradonačelnika koju je dao Krkobabiću.Ta briča o brizi za penzionere i beogradsku sirotinju od strane PUPS-a je samo maska za neke sopstvene interese i beneficije da bi se sačuvalo stečeno.

uaaaa

pre 10 godina

(Jorgan mi je postao prekratak, 18. septembar 2013 15:07)

A ti mislis ako dodju nazadnjaci na vlast da ce ti biti manji info stan i da ces imati vecu platu???
Pa na republici kako su dosli na vlast tako su poceli da nas deru, struja, pdv, hrana sveeeeee

Milan Nikolic

pre 10 godina

DS 50 poslanika, PUPS 4 i mozda 1 nezavisni (uteko iz DSS). Za stabilnu vecinu treba da prebace 56. Meni se cini da ovaj samo tvrdi pazar ko onomad sto je galamio da bi dobio (i jeste porodica) veci kolac od URS-a pri formiranju vlade. Koliko su ga pitali i informisali ...otidjite na sajt stranke pa citajte izjave hronoloski od izbora 2012. I prestanite da vise mastate o nevidjenoj podrsci Djilasu...radi se o 300.000 glasova od 1.580.000 (oni drugi su napabircili 220.000) Toliku podrsku imaju i jedni i drugi (ali se cini da ovi drugi su malo ojacali)

Stevan

pre 10 godina

Ako su krkobabici pobednici na izborima u Beogradu ja od danas nisam beogradjanin, sve dok se ta izbeglicka dinastija ne skine sa vrata beogradjana.

Rke Koke

pre 10 godina

@ Nezaposleni građanin Beograda,
Vidi se uticaj Vučića na tebe: samo kukumavčiš. Probaj posao da nađeš u gradovima koje vode SNS-ovci, pa se vrati da ispričaš kako je bilo. Nije ti gradska vlast kriva za sve. Nema socijalnog koncepta za radno sposobne. Ustani rano ujutru, pitaj svaki dan bar na 5 mesta da li im treba radnik tvog profila, pa ćeš za godinu dana imati 1000 razgovora. Garantujem ti da će te jedan od tih 1000 primiti! Ali ne, lakše je motati kanale na televiziji i kao Vučić kukumavčiti i pljuvati druge, a rezultata nigde.

Nezaposleni rodjeni Beogradjanin

pre 10 godina

A kakav je socijalni ckoncept grada tj gradske vlasti prema nezaposlenima. Nikakav, umesto da se oni voze za 400 dinara godisnje kao penzioneri ili besplatno kao osnovci, oni placaju 1100 dinara mesecno tj na godisnjem nivou placaju prevoz cak 33 puta skuplje sa bus plus personalizovanom kartom. Umesto da nezaposlene Beogradjani dobijaju 20000 dinara u 4 rate, to dobijaju penzioneri sa penzijom do 20000 dinara, da napomenem da neki nezaposleni u Beogradu zive sami a nemaju ni dinara prihoda , jer nemaju prava ni na novcanu nadoknadu od Nacionalne sluzbe a ni pravo na socijlalnu pomoc npr zbog 1m2 viska prostora....ako nemaju pravo na socijalnu pomoc onda nemaju pravo ni na onaj 1 besplatni obrok u narodnoj kuhinji a ni pravo na popuste za placanje racuna. Uz to treba napomenuti da mnogi u Beogradu koji rade primaju platu do 20000 dinara mesecno, a npr iz svog dzepa trebaju da placaju I prevoz za zaposlene koji isnosi preko 3000 dinara mesecno . Onda bi I njima trebalo dati 20000 dinara u 4 rate , jer mnogi penzioneri koji primaju tu 13 tu penziju od grada zive sa bracnim partnerom koji mozda isto prima tu 13tu penziju ili ima penziju iil platu preko 20000 din mesecno a mozda cak zive I sa decom koja su u random odnosu. Da ne pricamo o npr besplatnim kursevima koje grad organizuje za penzionera, a nezaposleni ih mogu dobiti samo ako imaju do 30 godina , jer ih uvek organizuje kanceraljije za mlade.

cuj vecina jedva presli cenzus za ulazak u fotelje

pre 10 godina

Krkobabicu,problem tvog koncepta je nezaposlenost sve veca kao i nameti.
Da imate zaposlene imali bi ste i centre sa autizmom i ispravne ekg aparate po domovima zdralja,a ne izabrani lekari da nam preporucuju vizitkama privatne klinike.
53% gradjana nije izaslo na izbore v+ beli listici,dakle nemate vecinu i ne predstavljate nikog

veljko

pre 10 godina

Podrška Djilasu,zahvaljujuci njemu dete mi ide u novu školu i dobili smo nove knjige neka svaka stranka uradi toliko i biće odlično,ovako od prazne demagogije narod nema koristi.

Posebni

pre 10 godina

Hahaha, veliki vodja Vucic je toliko veliki da ne moze ni u Beogradu da promeni vlast. Tako je to kad ubedljivo izgubis na izborima pa PUPS moze da te vuce za nos.

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 godina

Covek brine o socijali a ne ko neki da nam pricaju o hapsenjima,parama...a ovamo se kola lome ponovo na najsiromasniji sloj,narod nemoze ovako vise ,dosta smo cekali bolje dane!

mrmlj

pre 10 godina

@(Nezaposleni rodjeni Beogradjanin, 18. septembar 2013 14:37)
ti penzioneri su svoje beneficije zasluzili dugogodisnjim radom i neces im ih ti, ni tebi slicni, ukidati.
kako te nije sramota da ti smetaju povlastice sugradjana koji mesecno primaju (ne DOBIJAJU nego PRIMAJU) penzije manje od 20.000?
nisu ti oni krivi sto ne mozes da nadjes posao.

e da, zaposleni rodjeni beogradjanin.
doduse, tek prva generacija rodjena u beogradu. jel se to racuna?

Srbin Pobednik

pre 10 godina

Voleo bih da mi neko objasni kakav je PUPS pobednik.Meni vise lici na privezak.Pozivanje na izborne rezultate je postao manir svih nasih politicara ,kao da zaboravljaju da su na vlasti zahvaljujuci postizbornim koalicijama ,u stilu koliko funkcija i direktorskih mesta toliko se i volimo.Zato je moguce da se jedna koalicija po potrebi menja drugom u varijanti kad se ponudi vise.

ostap bender

pre 10 godina

Stefanovic jd nevaspitani papagaj Vuccićev, a Djilas sad kad je ostao na vetrometini pokazjje da je nula. Na zalost bujice protekle decenije izbacile su na obale i grada i Srbije uglavnom djubre.

nije vazno

pre 10 godina

Gradjani Srbije, zamolio bih vas, pocnite vec jedom da delujete kroz politiku, kada vec imamo tu priliku da zivimo u demokratiji. Iskoristimo je da se ostvarimo kao drustvo, zajednica i pojedinac. Trebaju nam naucne institucije od drustvenih do prirodnih nauka, one kao takve bice u stanju da vode nasu drzavu u jedno stanje stalnog napretka, ukoliko naravno budemo delovali kroz demokratiju i politiku svi mi!

Jorgan mi je postao prekratak

pre 10 godina

@(space, 18. septembar 2013 14:08) Nisam za megu i segu,ali djilasove rezultate naj bolje vidim po plati i infostanu.
Izmedju Dilasa i mega trenda biram da me boli uvo i za jednog i drugog,brinem sta cu da jedem i kako da otplatim potrosacki kredit koji sam utrosio.
Sto se mene tice slikajte se na mostu pa prodajte slike,mozda ih neko i otkupi

Izdajnik

pre 10 godina

ne dozvolite da Bgd padne u ruke naprednih radikala jer ce te dobiti isto sto Novosadjani -nasilje,ubistva,otimacinu... zivela Srbija bez radikalskih demagoga!

Zoran

pre 10 godina

Đilas iza sebe ima vidljive rezultate: obdaništa, škole, igrališta, autobuse, tramvaje, trolejbuse, vozove, mostove, domove zdravlja, asfaltirane ulice, 100% plata porodiljama ... Gde je to još urađeno u Srbiji !?

Sasa jokic

pre 10 godina

Jedan po jedan Vucicev princip pada u vodu.
Proslo je godinu dana, maske ce sve vise da padaju, evo i Cane je dosao da seiri i da se sveti.
Nisam ljubitelj Djilasa, ali nema demokratije gde se volja gradjana prekraja.
Koliko god bili ubedjeni u pobedu, izbori u Beogradu ce biti pocetak Vicicevog pada, bez obzira na rezultat.
Ako Beogradjani (i beli listici) podrze Djilasa, Vucic pada na republici u roku od 6 meseci.

sinovac

pre 10 godina

Dok većina penzionera jedva sastavlja kraj sa krajem Krkobabići posedali u fotelje i ne miči se iz njih već 5 godina. Krkobabići su obični demagozi koji se samo na rečima bore za penzionere, a ustvari se bore za svoje lične interese, a do penzionera je njima stalo k'o do 'lanjskog snega.

siker

pre 10 godina

Dok većina penzionera jedva sastavlja kraj sa krajem Krkobabići posedali u fotelje i ne miči se iz njih već 5 godina. Krkobabići su obični demagozi koji se samo na rečima bore za penzionere, a ustvari se bore za svoje lične interese, a do penzionera je njima stalo k'o do 'lanjskog snega.

drena

pre 10 godina

Ni Krkobabic ni Djilas nisu nikakvi "pobednici". Oni su samo rezultat postizborne koalicije. A sto se tice pobednika tu jesu POBEDNICI dinastija Krkobabic preko 550.000 mesecno kosta gradjane Beograda, a za Djilas je je to jos uvek TOP SIKRET.

zlatan

pre 10 godina

Ako o gradonacelniku Beograda odlucuju tri generacije Krkobabica od 24 do 83 godine i sa prinadelznostima od preko 550.000 dinata iz grdskog budzeta onda gradjani Beograda i zasluzuju i Djilasa i Krkobabice.

Krivokapic

pre 10 godina

Ne volim Djilasa, ali izbori u BGD moraju da se odrze, ako hocemo njegovu smenu. Mada ne vidim ko bi mogao njega da zameni iz SNS. Ne znam mu ime, Ali DSS je imala dobrog kandidata na zadnjim izborima.

Belooo grozdjeee

pre 10 godina

Kako te bre Krkobabicu nije sramota, pa nije Beograd jedini grad u Srbiji i u tim palankama zive gradjani Srbije, a kako zive to te ne interesuje, kako prezivljava cetvoroclana porodica sa tridesetah hiljada mesecno, kako prezivljava moja baka sa 8000 mesecno, da gospodine moja baka ima svega 8000 penzije, ali tvog taticu to ne zanima, ma sram te bre bilo, sram i stid. A za to mozemo da se zahvalimo DS-u a i Vama, hvala Vam puno sto ste nas naucili da prezivljavamo od danas do sutra.

KisicA

pre 10 godina

E ovaj Krkobabic tako ume da me iznervira, alo bre pa jer mi sto ne zivimo u BG smo manje vredniji, za nas se toliko nisi brinuo.

Basamak

pre 10 godina

Treba tebe da dovedu da zivis u neku od tih palanka pa da vidim da li bi s nasim primanjima izdrzao do petnestog u mesecu. Ja ne znam kako te nije sramota, pa nije jedino Beograd u Srbiji, kakvo je stanje u ostalim gradovima, pardon palankama, tebe ne interesuje, tamo je vlast mogla lako da se prekomponuje, tad se nisi bunio, ajde ti lepo s taticom pod ruku pa kod demokrata. vise licite na njih, slika i prilika.

Belooo grozdjeee

pre 10 godina

Dobro bre Krkobabicu, kako te nije sramota, zar je samo Beograd bitan, a to sto u mom kraju porodice zive sa tridesetak hiljada, a moja baka prima penziju 8000, to ni tebe ni tvog taticu ne zanima, da li bi neko od Vas mogao da zivi s 8000, a, ma kako vas bre nije sramota.

space

pre 10 godina

Zato je Djilas pokidao Vucica za gradonacelnika!! Koga SNS moze da ponudi, da nece valjda onog malog Megatrendovca Nebojsu Stefanovica pa da vezba na nasem gradu??! Ne budite smesni, Djilas ima rezultata dok ovi samo spinuju i sire demagogiju!

Posebni

pre 10 godina

Hahaha, veliki vodja Vucic je toliko veliki da ne moze ni u Beogradu da promeni vlast. Tako je to kad ubedljivo izgubis na izborima pa PUPS moze da te vuce za nos.

ostap bender

pre 10 godina

Stefanovic jd nevaspitani papagaj Vuccićev, a Djilas sad kad je ostao na vetrometini pokazjje da je nula. Na zalost bujice protekle decenije izbacile su na obale i grada i Srbije uglavnom djubre.

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 godina

Covek brine o socijali a ne ko neki da nam pricaju o hapsenjima,parama...a ovamo se kola lome ponovo na najsiromasniji sloj,narod nemoze ovako vise ,dosta smo cekali bolje dane!

Bela Lugosi

pre 10 godina

..."Taj provincijalni duh prekomponovanja vlasti karakterističan za 'srpske palanke' ne prolazi u Beogradu."

SNSovci i ostali naši novi sugrađani poreklom sa brda i planina....DOBRO ZAPAMTITE ovu rečenicu!

Rke Koke

pre 10 godina

@ Nezaposleni građanin Beograda,
Vidi se uticaj Vučića na tebe: samo kukumavčiš. Probaj posao da nađeš u gradovima koje vode SNS-ovci, pa se vrati da ispričaš kako je bilo. Nije ti gradska vlast kriva za sve. Nema socijalnog koncepta za radno sposobne. Ustani rano ujutru, pitaj svaki dan bar na 5 mesta da li im treba radnik tvog profila, pa ćeš za godinu dana imati 1000 razgovora. Garantujem ti da će te jedan od tih 1000 primiti! Ali ne, lakše je motati kanale na televiziji i kao Vučić kukumavčiti i pljuvati druge, a rezultata nigde.

Izdajnik

pre 10 godina

ne dozvolite da Bgd padne u ruke naprednih radikala jer ce te dobiti isto sto Novosadjani -nasilje,ubistva,otimacinu... zivela Srbija bez radikalskih demagoga!

Zoran

pre 10 godina

Đilas iza sebe ima vidljive rezultate: obdaništa, škole, igrališta, autobuse, tramvaje, trolejbuse, vozove, mostove, domove zdravlja, asfaltirane ulice, 100% plata porodiljama ... Gde je to još urađeno u Srbiji !?

Чича из Шумадију

pre 10 godina

Тактика СНС, боље рећи екс радикала је граби што више, док има, док смо ту.
Дошли на власт вољом четвртине гласова бирачког тела, без кадрова, знања, програма... сад скупљају са коца и конопца, запошљавају и Курту и Мурту, имају сигурне гласове, паметно.
Ако је Србилја спала на једног човека, опасног г. Вучића, изузетног глумца, преко ноћи, од националисте до европејца и он и г. Николић, таква атрансформација значи само једно - исплати се, Вучић је Свемогући а Екселенцја Тома је испунила своје давне снове... за овакву глуму обојице мало је један Оскар...
Нажалост, народ ће осетити колико су ови танки.
Све приче и иобећања, остају, без покрића, све је то само маркетинг СНС... а народ ко народ, верује, нада се... и јесу лепе приче, скоро бајке.

uaaaa

pre 10 godina

(Jorgan mi je postao prekratak, 18. septembar 2013 15:07)

A ti mislis ako dodju nazadnjaci na vlast da ce ti biti manji info stan i da ces imati vecu platu???
Pa na republici kako su dosli na vlast tako su poceli da nas deru, struja, pdv, hrana sveeeeee

Jorgan mi je postao prekratak

pre 10 godina

@(space, 18. septembar 2013 14:08) Nisam za megu i segu,ali djilasove rezultate naj bolje vidim po plati i infostanu.
Izmedju Dilasa i mega trenda biram da me boli uvo i za jednog i drugog,brinem sta cu da jedem i kako da otplatim potrosacki kredit koji sam utrosio.
Sto se mene tice slikajte se na mostu pa prodajte slike,mozda ih neko i otkupi

mrmlj

pre 10 godina

@(Nezaposleni rodjeni Beogradjanin, 18. septembar 2013 14:37)
ti penzioneri su svoje beneficije zasluzili dugogodisnjim radom i neces im ih ti, ni tebi slicni, ukidati.
kako te nije sramota da ti smetaju povlastice sugradjana koji mesecno primaju (ne DOBIJAJU nego PRIMAJU) penzije manje od 20.000?
nisu ti oni krivi sto ne mozes da nadjes posao.

e da, zaposleni rodjeni beogradjanin.
doduse, tek prva generacija rodjena u beogradu. jel se to racuna?

nije vazno

pre 10 godina

Gradjani Srbije, zamolio bih vas, pocnite vec jedom da delujete kroz politiku, kada vec imamo tu priliku da zivimo u demokratiji. Iskoristimo je da se ostvarimo kao drustvo, zajednica i pojedinac. Trebaju nam naucne institucije od drustvenih do prirodnih nauka, one kao takve bice u stanju da vode nasu drzavu u jedno stanje stalnog napretka, ukoliko naravno budemo delovali kroz demokratiju i politiku svi mi!

Nezaposleni rodjeni Beogradjanin

pre 10 godina

A kakav je socijalni ckoncept grada tj gradske vlasti prema nezaposlenima. Nikakav, umesto da se oni voze za 400 dinara godisnje kao penzioneri ili besplatno kao osnovci, oni placaju 1100 dinara mesecno tj na godisnjem nivou placaju prevoz cak 33 puta skuplje sa bus plus personalizovanom kartom. Umesto da nezaposlene Beogradjani dobijaju 20000 dinara u 4 rate, to dobijaju penzioneri sa penzijom do 20000 dinara, da napomenem da neki nezaposleni u Beogradu zive sami a nemaju ni dinara prihoda , jer nemaju prava ni na novcanu nadoknadu od Nacionalne sluzbe a ni pravo na socijlalnu pomoc npr zbog 1m2 viska prostora....ako nemaju pravo na socijalnu pomoc onda nemaju pravo ni na onaj 1 besplatni obrok u narodnoj kuhinji a ni pravo na popuste za placanje racuna. Uz to treba napomenuti da mnogi u Beogradu koji rade primaju platu do 20000 dinara mesecno, a npr iz svog dzepa trebaju da placaju I prevoz za zaposlene koji isnosi preko 3000 dinara mesecno . Onda bi I njima trebalo dati 20000 dinara u 4 rate , jer mnogi penzioneri koji primaju tu 13 tu penziju od grada zive sa bracnim partnerom koji mozda isto prima tu 13tu penziju ili ima penziju iil platu preko 20000 din mesecno a mozda cak zive I sa decom koja su u random odnosu. Da ne pricamo o npr besplatnim kursevima koje grad organizuje za penzionera, a nezaposleni ih mogu dobiti samo ako imaju do 30 godina , jer ih uvek organizuje kanceraljije za mlade.

Stevan

pre 10 godina

Ako su krkobabici pobednici na izborima u Beogradu ja od danas nisam beogradjanin, sve dok se ta izbeglicka dinastija ne skine sa vrata beogradjana.

bane sine

pre 10 godina

sve da ostavimo po strani, ako ti nekoga branis, ja sam po automatizmu protiv njega!
krijes se izmedju dodatne penzije za najsiromasnije penzionere, dnevnih boravaka za decu ometenu u razvoju i toboznje brige za nemocne, a tvoj junosa sa besnom cukom na ruci za od javnosti sakrivenu platu deli lekcije o poslovanju, zivotu i stilu.
izadji ocvali momce na izbore sam sa svojom partijom, pa pricaj o pobednicima i vladanju.

petak13

pre 10 godina

Izgleda da je jasno da beograd očekuju prevremeni izbori za skupštinu grada i izbor gradonačelnika jer kako kaže Milan Krkobaić njegova izreka da su beograd uvek vodili pobednici na izborima pokazuje da PUPS nije za prekompovanje skupštinske većine u sadašnjem sastavu. Čista je demagogija to što mlađi Krkobabić iznosi kao program PUPS-a u Beogradu a odnosi se na socijalu i penzionere i pokazuje da je Đilas do sada uživao podršku zahvaljući funkciji zamenika gradonačelnika koju je dao Krkobabiću.Ta briča o brizi za penzionere i beogradsku sirotinju od strane PUPS-a je samo maska za neke sopstvene interese i beneficije da bi se sačuvalo stečeno.

Mikael Hansen

pre 10 godina

Dinastija Krkobabić (deda, sin, unuk) mesečno za plate od poreskih obveznika uzima preko pola miliona dinara. Naravno, ko bi se odrekao takvog kolača ...

Milan Nikolic

pre 10 godina

DS 50 poslanika, PUPS 4 i mozda 1 nezavisni (uteko iz DSS). Za stabilnu vecinu treba da prebace 56. Meni se cini da ovaj samo tvrdi pazar ko onomad sto je galamio da bi dobio (i jeste porodica) veci kolac od URS-a pri formiranju vlade. Koliko su ga pitali i informisali ...otidjite na sajt stranke pa citajte izjave hronoloski od izbora 2012. I prestanite da vise mastate o nevidjenoj podrsci Djilasu...radi se o 300.000 glasova od 1.580.000 (oni drugi su napabircili 220.000) Toliku podrsku imaju i jedni i drugi (ali se cini da ovi drugi su malo ojacali)

Srbin Pobednik

pre 10 godina

Voleo bih da mi neko objasni kakav je PUPS pobednik.Meni vise lici na privezak.Pozivanje na izborne rezultate je postao manir svih nasih politicara ,kao da zaboravljaju da su na vlasti zahvaljujuci postizbornim koalicijama ,u stilu koliko funkcija i direktorskih mesta toliko se i volimo.Zato je moguce da se jedna koalicija po potrebi menja drugom u varijanti kad se ponudi vise.

cuj vecina jedva presli cenzus za ulazak u fotelje

pre 10 godina

Krkobabicu,problem tvog koncepta je nezaposlenost sve veca kao i nameti.
Da imate zaposlene imali bi ste i centre sa autizmom i ispravne ekg aparate po domovima zdralja,a ne izabrani lekari da nam preporucuju vizitkama privatne klinike.
53% gradjana nije izaslo na izbore v+ beli listici,dakle nemate vecinu i ne predstavljate nikog

veljko

pre 10 godina

Podrška Djilasu,zahvaljujuci njemu dete mi ide u novu školu i dobili smo nove knjige neka svaka stranka uradi toliko i biće odlično,ovako od prazne demagogije narod nema koristi.

Belooo grozdjeee

pre 10 godina

Kako te bre Krkobabicu nije sramota, pa nije Beograd jedini grad u Srbiji i u tim palankama zive gradjani Srbije, a kako zive to te ne interesuje, kako prezivljava cetvoroclana porodica sa tridesetah hiljada mesecno, kako prezivljava moja baka sa 8000 mesecno, da gospodine moja baka ima svega 8000 penzije, ali tvog taticu to ne zanima, ma sram te bre bilo, sram i stid. A za to mozemo da se zahvalimo DS-u a i Vama, hvala Vam puno sto ste nas naucili da prezivljavamo od danas do sutra.

KisicA

pre 10 godina

E ovaj Krkobabic tako ume da me iznervira, alo bre pa jer mi sto ne zivimo u BG smo manje vredniji, za nas se toliko nisi brinuo.

Basamak

pre 10 godina

Treba tebe da dovedu da zivis u neku od tih palanka pa da vidim da li bi s nasim primanjima izdrzao do petnestog u mesecu. Ja ne znam kako te nije sramota, pa nije jedino Beograd u Srbiji, kakvo je stanje u ostalim gradovima, pardon palankama, tebe ne interesuje, tamo je vlast mogla lako da se prekomponuje, tad se nisi bunio, ajde ti lepo s taticom pod ruku pa kod demokrata. vise licite na njih, slika i prilika.

Belooo grozdjeee

pre 10 godina

Dobro bre Krkobabicu, kako te nije sramota, zar je samo Beograd bitan, a to sto u mom kraju porodice zive sa tridesetak hiljada, a moja baka prima penziju 8000, to ni tebe ni tvog taticu ne zanima, da li bi neko od Vas mogao da zivi s 8000, a, ma kako vas bre nije sramota.

sinovac

pre 10 godina

Dok većina penzionera jedva sastavlja kraj sa krajem Krkobabići posedali u fotelje i ne miči se iz njih već 5 godina. Krkobabići su obični demagozi koji se samo na rečima bore za penzionere, a ustvari se bore za svoje lične interese, a do penzionera je njima stalo k'o do 'lanjskog snega.

Krivokapic

pre 10 godina

Ne volim Djilasa, ali izbori u BGD moraju da se odrze, ako hocemo njegovu smenu. Mada ne vidim ko bi mogao njega da zameni iz SNS. Ne znam mu ime, Ali DSS je imala dobrog kandidata na zadnjim izborima.

siker

pre 10 godina

Dok većina penzionera jedva sastavlja kraj sa krajem Krkobabići posedali u fotelje i ne miči se iz njih već 5 godina. Krkobabići su obični demagozi koji se samo na rečima bore za penzionere, a ustvari se bore za svoje lične interese, a do penzionera je njima stalo k'o do 'lanjskog snega.

Sasa jokic

pre 10 godina

Jedan po jedan Vucicev princip pada u vodu.
Proslo je godinu dana, maske ce sve vise da padaju, evo i Cane je dosao da seiri i da se sveti.
Nisam ljubitelj Djilasa, ali nema demokratije gde se volja gradjana prekraja.
Koliko god bili ubedjeni u pobedu, izbori u Beogradu ce biti pocetak Vicicevog pada, bez obzira na rezultat.
Ako Beogradjani (i beli listici) podrze Djilasa, Vucic pada na republici u roku od 6 meseci.

drena

pre 10 godina

Ni Krkobabic ni Djilas nisu nikakvi "pobednici". Oni su samo rezultat postizborne koalicije. A sto se tice pobednika tu jesu POBEDNICI dinastija Krkobabic preko 550.000 mesecno kosta gradjane Beograda, a za Djilas je je to jos uvek TOP SIKRET.

zlatan

pre 10 godina

Ako o gradonacelniku Beograda odlucuju tri generacije Krkobabica od 24 do 83 godine i sa prinadelznostima od preko 550.000 dinata iz grdskog budzeta onda gradjani Beograda i zasluzuju i Djilasa i Krkobabice.