Petak, 06.09.2013.

20:19

Srbija - Hrvatska 1:1 posle drame

Fudbalske reprezentacije Srbije i Hrvatske igrale su 1:1 na stadionu Crvene zvezde u kvalifikacionom meču za SP u Brazilu 2014.

Izvor: B92

Srbija - Hrvatska 1:1 posle drame IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

510 Komentari

Sortiraj po:

CroGeddon

pre 10 godina

Nekoliko kontstacija....

1. suminic da, namjerni start, jel sankcioniran po pravilima - JE...pa dobro gdje je problem???...to kao nikada nitko u srbiji nije napravio,....ma kakvi, uopce hahaha...
2. momcad ste koja trci ko navijena u ponekim utakmicama....al' nogomet se igra radi golova, a ne radi "kolometraze"...atletika je neki drugi sport...
3. Da, HR igra 3 utakmice za redom lose....i????sto, to vama znaci propast???...a sto kad spoje 3 odlicnew za redom??? svjetski prvaci???...nemate pojma...tipicno balkanski sindrom, kao i krivljenje suca...vidi, ko vam je kriv sto onaj tulipan iz peterca ne moze pogoditi gol nekoliko metara sirine...jel to kriv sudac...mandzo takve situacije ne prasta kao sto ste vidjeli...
4. i sad za kraj...DA SMO OVO - DA SMO ONO....A da je Zvone Boban 20 godina mladji pa da igra zajedno s modricem ;)....a da je Zlatan Ibrahimovic uzeo HR drzavljanstvo....a da nam je sudac iskljucio 3 igraca....a da ste u skupini s lihtenštajnom i maltom...itd itd...balkanci moji...sad je utakmica gotova, pa nazad u surovu stvarnost...100 eura placa za onog ko je sretan da ima posao...

Argentto

pre 10 godina

Sve pohvale Sulejmaniju... Covek ne odigrao vise nego odlicno, videlo se da igra srcem za svoju ekipu.. Odavno je trebalo da taj covek bude u startnoj postavi kao i Matic.. I verujem da smo sve utakmice igrali ovako kao sinoc i sa ovom postavom, rezultat na tabeli bio sasvim drugaciji..

LondonCalling

pre 10 godina

hrvatska nikad nije izgubila od ex yu susjeda.....NIKAD!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zigzag, 7. septembar 2013 01:44)

Na dobrom ste putu...jos samo malo, porazi su iza coska ("kuta")!!!

MIKIVRB

pre 10 godina

Tešimo se samo...Srbianski fudbal ne može napred sa "rak ranama" napred...Karadžić, Mihajlović - neka sada pevna našu himnu...ODLAZITE!!!

dalma

pre 10 godina

ma brate, realan rezultat! mi preloši, vi iznenađujuće dobri mada opet loši jer nas ni ovako preloše niste mogli dobiti! atmosfera očekivana.
vidimo se u BG u turističkom posjetu, bez policijskog "obezbeđenja" ;)

goran

pre 10 godina

Nikada kad igra reprezentacija nisam gledao koji igraci su igrali ili igraju za partizan ili zvezdu,ali sam juce primetio da je cak 9 igraca igralo za partizan tj. su partizanovi igraci. Iz crvene zvezde ili igraci koji su igrali u zvezdi juce ih je bilo 0. Voleo bih da pitam gospodu iz zvezde dal je to opet neka zavera ili je to dokaz da se u zvezdi radi katastrofalno gde oni nemaju nijednog igraca za reprezentaciju. Zato je partizan prvak vec 6 godina jer izbacuje svake godine po dva tri vrhunska mlada igraca. Jedini greh partizana sto je primoran da prodaje te igrace vec sa 18 godina. Zamislite tim partizana da nisu prodali nikog tri godine bio bi to mocan tim.

Aca

pre 10 godina

Komšijama želim da odu u Brazil, ali kao turisti, jer ova repka Hrvatske nije za svetsko prvenstvo. Srbija takođe nema kvalitet za svetsko prvenstvo, ali kada se vrati Ljajić, a ode Mihajlović, sa dobrim trenerom možemo da dođemo bar do evropskog prvenstva. Ima mnogo boljih reprezentacija u drugim grupama, Hrvati ovoga puta u baražu neće imati lošu Tursku, to sasvim sigurno.

ima se

pre 10 godina

Dobro smo prosli, ali jos dugo moramo raditi na tom kultu reprezentacije
kao sto to imaju hrvati.

Da nam se ne desavaju vise "slucajevi" Stanković i Vidić.

Habibulin

pre 10 godina

Sulejmani na kraju nije pokupio ozlijedu, a Šimunić je napravio ono što bi većina zadnjih braniča napravilo, a to je zaustavilo igrača koji je bio u 100% prilici da zabije gol. Start je izgledao ružnije nego što je zapravo na kraju bio.

johnes

pre 10 godina

Ljudi, koliko god vi pljuvali Mihajlovića, ovi momci, kad im se doda Ljajić, će da budu strašan tim za koju godinu. Matić doktor, Mitrović budućnost srpskog fudbala, kao i Lazar Markovič. Plus, ima tu još dosta dobrih igrača koji su mladi. Pa, osvojili smo U-19 EP. Golman Rajković, recimo, mada ima tu još mnogo dobrih igrača. Nije sve tako crno.

U ZAGREB

pre 10 godina

Srbi čestitke na jučer (napokon) prikazanoj dobroj igri koja je imala glavu i rep.

Činjenica da ste vi u zg, a mi u bg igrali sa 50% svojih mogućnosti. očito je psiha odigrala kod igrača bitnu ulogu.

MEĐUTIM, i u takvom odnosu snaga vi u zg gubite uvjerljivo 2:0, a u bg lovite 0:1.

Rekao bih da dobre repke i kad igraju loše remiziraju, a velike ekipe tada i pobjeđuju. Sada, vi vidite gdje vi spadate, a gdje mi.

hidrivoje

pre 10 godina

"Necemo ti zameriti.A hoces ti nama zameriti sto vas drugi put u 12 godina sprecavamo da odete na veliko takmicenje? :)"

Ja sam možda malo star pa se sjećam one Srbije još iz Jugoslavije, a u njoj se matematika učila do četvrtog srednje redovno i sticao se dojam da je ljudi znaju upotrebljavati u svakodnevnom životu. Zar se nešto u međuvremenu promijenilo?

Mita

pre 10 godina

Koliko nam je Matic falio od pocetka kvalifikacija,plus Ljajic...Matic je bio gospodar sredine terena,a on ga tek sada zove,pod pritiskom javnosti.ODLAZI MIHO.

ivanhoe

pre 10 godina

Vidim Srbi govore da nećemo vidjeti Brazil itd. itd. Činjenica je da je Štimac novi u ovom poslu i treba vremena da "klikne" sa ekipom.Odigrali smo loše, ali ja vjerujem kako je ovo bila velika škola za Štimca i da će slijedeće (nevažne) utakmice biti uigravanje za kvalifikacije.
Što se Srbije tiče, lijepo je vidjeti kolko se pale na HR reprezentaciju-ipak su to kompleksi već jer nas nikad nisu pobjedili

Upravo

pre 10 godina

@(Osijek, 7. septembar 2013 08:33)

Pravo pitanje na pravom mestu. Na zalost kod nas u Srbiji vecina je eventualnu pobedu nad Hrvatskom gledala kao neku vrstu iskupljenja za sve promasaje kako fudbalske tako i neke druge.

Nemanja ★

pre 10 godina

Za divljački start poput onog od strane hrvata su i predviđene višemesečne suspenzije koje smo videli da se nebrojeno puta primenjuju npr. u Engleskoj. Suarez mi prvi pada na pamet (služi kaznu od 10 mečeva zbog divljačkog napada na Baneta Ivanovića).
Pozivam FSS da uloži sav svoj autoritet da FIFA suspenzijom od NAJMANJE 10 mečeva pokaže da DIVLJACIMA i PRIMITIVCIMA nije mesto u fudbalu i sportu!

Alex

pre 10 godina

Svi smo se do pre par godina izivljavali nad Belgijom kada su oni stvarali tim od klinaca, tada se cuo samo poneki retki komentar da oni stvaraju tim za buducnost.Miha je mozda u samom startu imao dobru ideju koju je, nazalost , upropastio sa akcentom na himnu i nefudbalske stvari.Ipak, novi selektor, npr. Ljubinko Drulovic imao bi od cega da pocne.Vratiti Ljajica, polako dodavati ovom timu Pavlovskog, Milinkovic Savica, Djurdjevica, Luku Milivojevica i sve moze vrlo lepo da izgleda.

Davor

pre 10 godina

Vi Srbi ste stvarno smijesni. Zar vi stvarno mislite da ste odigrali dobro? Vi ni najbolje sanse niste u stanju zabiti(ako dobijete sanse) recite kakve sanse ste vi imali? Onog Matica je Modric vozao na sredini terena kao amatera. Ponadali ste a Hrvatska i tako igrala na nerijeseno! Jednostavno nas nikad necete dobiti, kao sto je proslost bila pokazana. Nemate niti jedne svjetske klase. A sad samo govoriti: da je ovo, da je ono. Da Zvonimir Boban nije napravio gresku protiv Francsuke 98, Hrvatska bih postala svjetski prvak, da Slaven Bilic 96 nije napravio crveni protiv Njemacke bih Hrvatska otisla do polu finala, da Garcia Aranda nije bio slijep i vidio cist gol Sukera u Zagrebu protiv vas, Hrvatska se ne bih blamirala kao vi(sto dobro mozete) na EP itd. Kao brinete se za nas za buducnost. Za nas nema brige: Rebic, Bubnjic, Kovacic, Halilovic, Ademi itd. Bolje gledajte kod sebe gdje osim onog starog Ivanovica i Kolarova, tu nemate nikoga u ekipi koji istice kvalitetom...a pogotovo u ofenzivnom smislu.

ovo-ono

pre 10 godina

Treba podrzati ove momke odlicno su odigrali, treba dati sansu Mihajlovicu, ostaviti ga 5-6 godina. Nista ne dolazi preko noci, eto trebalo mu je 1.5 dana da dovede reprezentaciju da igra i izgleda kao ona sinoc...rezultat ce doci. Svaka cast momci, svaka cast Miha, dogodine cemo biti tamo gde nam je mesto.
Sto se tice sudjenja i nedostatka srece sinoc ostavicu Murinju da prokomentarise :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Svaka cast, 7. septembar 2013 09:10)

Šansu Mihajloviću? Za šta? On je ovaj sastav mogao da složi i pre tih godinu i po, ali ne bolje je bilo eksperimentisati, trpati razne panjeve i pravdati se traženjem igre. Ovaj sastav mu je mogao napraviti svaki prosečan fudbalski gledalac, ali ne Mihajlović izmišlja toplu vodu.
Da mu sve vreme igra manje-više ovaj sastav, pa da im se vremenom igra poboljšava onda da, ali ovako ne.
Mihjalović je trebao otići još posle utakmice u Zagrebu. Al ajd nek završi kvalifikacije, a posle ćao-zdravo. Idi bavi se nečim gde su eksperimenti potrebni i poželjni.

sds

pre 10 godina

Na Maksimiru je atmosfera bila kamilica u usporedbi s Marakanom.
A mislim da mi niti bod nismo zaslužili.. Teško ćemo ovakom igrom u Brazil.

Milko

pre 10 godina

Hrvatska je jednostavno jača ekipa ovog trenutka. Rezultat realan i dobar.
Reprezentacija Srbije veoma, veoma perspektivna.
Očekujem neke promene. Ako Mihajlović ne može da se promeni, treba menjati njega. Izbor novog selektora obaviti pažljivo. Kod kuće ne vidim ni jednog kandidata, dakle stranac naš ili pravi, svejedno.
Sa drugačijim, nezavisnim selektorom naziru se bolji dani reprezentacije.

Svaka cast

pre 10 godina

Treba podrzati ove momke odlicno su odigrali, treba dati sansu Mihajlovicu, ostaviti ga 5-6 godina. Nista ne dolazi preko noci, eto trebalo mu je 1.5 dana da dovede reprezentaciju da igra i izgleda kao ona sinoc...rezultat ce doci. Svaka cast momci, svaka cast Miha, dogodine cemo biti tamo gde nam je mesto.
Sto se tice sudjenja i nedostatka srece sinoc ostavicu Murinju da prokomentarise :-)

slavko licno

pre 10 godina

Odlicni igraci,sem ivanovica i mitrovica,strasan selektor i sjajna sansa da prodjemo kao poslednji u grupi!!!Sve cestitke za one koji vode fudbal iai politiku u Srbiji poslednjih 20 godina!!!!
Mi ne tapkamo u mestu ,vec se kotrljamo niz STRMU ravan....!!!!!

vojkanSRB

pre 10 godina

beograđanin@ kako se ono kaze?? "da je baba muško zvala bi se -Duško". i daj budi malo realan ej!! uzeli ste jedan bod protiv ne prepoznativlje hrvatske i ka da ste uvatili boga za bradu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zig zag, 7. septembar 2013 02:28)

To 'neprepoznatljiva Hrvatska' u mom selu se kaze: NEMATE POJMA SA FUDBALOM. Bolje za vas da ispadnete u barazu, a tako ce i biti jer nemate kvalitet da pobedite jednu smesnu Skotsku i to u sred zagreda. Mnogo ste smesna reprezentacija, omatoreli vam igraci, a nemate nove. Bedak! :D

Pejovic Srecko

pre 10 godina

Citam komentare, uglavnom trenutno vidjenje situacije, kao zasto nismo pobedili, slabi smo itd. Na stranu strasti i ispadi na stadionu. To je ocekivano pa i mnogo gore. Ne mozemo da se oslobodimo nacionalistickog naboja kao sto to ne mogu ni u Hrvatskoj. Ali hteo bih reci mnogima koji ovde pisu gluposti Igrali smo dobro sa mladim timom. Imali smo i relativno dosta sansi. Nismo dali vise golova sto je rezultat pritiska, mladosti, neiskustva, aoni iz jedne sanse jedan gol. I pored toga sto smo znali da nemamo sansi za plasman ili baraz, momci su igrali veoma motivisano. Nase vreme dolazi a ovo je labudova pesma reprezentacije Hrvatske. Imaju stari i iskusni tim, i to je uskoro kraj. Mi ne treba da brinemo, samo umesto da gledamo dnevno, treba gledati sta mozemo za koju godinu a mozemo puno sa ovim timom i ostalim klincima. Miha je povratio veru u reprezentaciju iako ga svi kritikuju. Napred selektore sa svojim klincima...

Cistka u savezu ali detaljna

pre 10 godina

Ubacis Petrovica umesto Markovica na 1:1 kad treba da jurimo drugi gol. Ovo je samo dokaz da neki igraci moraju da imaju odredjenu minutazu za reprezentaciju, a ovaj sastav koji je Mihajlovic izveo je sastav pod pritiskom javnosti. Da su drugacije okolnosti opet bi neki Radovanovic, Stevanovic ili nedaj Boze Scepovic bili starteri. Blizi se kraj Toletovoj i Mihinoj eri i mozemo samo da se nadamo da nece doci neki slicni. Mozda Miosevica u fotelju (jedini koji je javno govorio o sumnjivom poslovanju i interesima ljudi u FSS) i vratiti Antica na klupu, ako nece onda eventualno Djukica.

e

pre 10 godina

Srbija je celu utakmicu igrala sa igračem manje, a jedno vreme čak sa 2 igrača manje! Pitate se kako?? Baš kao i u politici oni mogu reći "Danke Dojčland". Sudija je sramno sudio. Nekažem da mnogo poznajem fudbal ali onakav faul za nedosuđeni penal srpski igrači dobijali su žute kartone. Dobro, bilo je što je bilo,posle bitke svi su generali najpametniji.

Realno Nula

pre 10 godina

Ja ne znam cime vi Hrvati imate da se prsite posle sinocnje utakmice.
Da nije bilo nase greske nebi dali gol a nebi imali ni sut na isti. Koliko god vi zeleli da priznate ili ne, otresli smo vas kao dete slinu. Koliko smo mi vas otkinuli toliko je nas unakazilo sudija. Imam utisak da je ispod onog sivog dresa nosio i hrvatski ispod. Svako ko je iole realan i razume se bar malo u fudbal to zna. Bilo je vise nego ocigledno!
Ne znam koji je prosek godina nase ekipe ali klincima svaka cast! Grizli su i borili se i ja za nasu buducnost ne brinem. Ako ih ostave zajedno bice to super. Potencijal je tu, srediti stanje u savezu, dosvesti kvalitetne ljude na pozicije i dobrog trenera i bice ekipa koja ce da razbija!

Mica sveznalica

pre 10 godina

Nemam ti ja pojma šta bi bilo kad bi bilo, ali pošto ova naša fudbalska reprezentacija ima 100 pari levih nogu, treba je ukinuti, a sva sredstva koja bi se trošila za ovakve utakmice dati za decu čiji životi vise o koncu jer im nedostaje 10-20 hiljada eura...

Rio de Janerio

pre 10 godina

Glavno da vas ova utakmica nije ni zanimala :D prije tekme 50+ komentara...poslije 400+ :D
Svaka druga izjava je bila basket cu gledat, a sto je najjace makedonci vas izbili iz opanaka hahaha

el classico

pre 10 godina

Kada se utakmica mirnije sagleda zaključak je da se radi o “ el classicco”. Onakva “svesna” defanzivnost Kroacije je samo donekle razumljiva. Prvi gol pada “na vreme” i tako što napadačke akcije naglo postaju pogrešnije a odbrana se primetno razmiče. Drugi gol pada “sam od sebe”. Tražeći na netu linkove , posle izjednačenja, naišao sam na RTS gde Aca kaže (da to ne bude glavni argument) otprilike – Evo 10 minuta posle gola ništa se ne dešava...Onda, prvi crveni pada jako neopravdano (sa strane igrača) dok drugi “krvnički” start Šimunića predstavlja samo upotpunjavanje dramatičkog scenarija. S obzirom da se radi o nameštaljci krajnji rezultat se mora označiti kao pravedan. Pozdrav svim ljubiteljima dve najvažnije sporedne stvari – fudbala i nogometa.

Srecko Pejovic

pre 10 godina

Ova utakmica je pokazala da smo jedna od najperspektivnijih evropskih ekipa. Mogli smo da dobijemo Hrvatsku i ovde i tamo, ali je neuigranost, mladost nasih i rutina hrvatske ekipe presudila da se to ne desi. Ovaj tim je strasan, ima tu jos igraca koji treba da prodju kroz tim i da se profilise jedna mocna ekipa. Hrvati mora da se zabrinu, ovaj tim je davno prosao zenit. I pored velikih kritika Mihi, ja ga podrzavam jer je imao petlju da se zahvali starim igracima, da izdrzi stalni pritisak javnosti i da krene sa mladim timom. Da je bio neki drugi selektor, gledali bi mi jos Stankovica, Zigica, Jankovica...mozda bi osvojili par bodova vise, ali zasto. A mi kao mi, dnevna politika nam je u krvi pa ako odmah nista ne uradimo, onda smena i pljuvanje po selektoru. Ovo je tim za sledece evropsko i svetsko, a ima tu jos momaka. Ovo je pravi put, neka i gubimo, vazno je da momci grizu i napadaju 90 minuta, a pobede dolaze, videcete. Napred SRbija, MIHA ne daj se i samo hrabro napred, klinci te vole i veruju ti, pokazao si doslednot, hrabrost i zelim ti sa ovim timom SVE NAJBOLJE u buducnosti, ZIVELA SRBIJA...

Katarina

pre 10 godina

"Da smo dali gol u 4minutu sve bi bilo drugacije.. sTimac 'dosao da pobedi' pa su valjda zato igrali bunker 90min i cekali na nemacku podrsku, bez toga su nula.. bolje da uzmu 'DANKE Deutschland' za himnu, ovu sadasnju im je ionako komponovao Srbin :D
(Jose, 7. septembar 2013 01:18)"

Pjesmu "Danke Deutschland" je napisao Srbin,Djordje Novkovic :))

FeboZg

pre 10 godina

Dajte ljudi nemojtw bit smiješni..ovo je nogač ne umjetničko klizanje..bili smo loši i opet nas takve niste pobjedili..imali ste iicijativu ali jalovu..samo jednu ozbiljnu priliku ste imali i to Tošića...mi i kad igramo loše izvučemo bod,povedemo..i to na Marakani..badava vam priče..mi idemo u kvale i tamo ćemo proći..na rutinu i iskustvo..prezeleni ste za nas..

flash

pre 10 godina

J.Simunic nije Sulejmana uopce namjerno faulirao,kad se pogleda ta scena
vidi se da je velika brzina bila u pitanju.
Sto se tice navijanja na stadionu, tu nemam komentara !
Nisam siguran sto ce UEFA reci.
(stjepanEU, 7. septembar 2013 01:53)

Tako je, Simunic je bio okrenut ledjima i Sulejmani je naleteo na njega, Simunic nije stigao ni lakat da podigne vec se to samo ucinilo od velike brzine.

gost

pre 10 godina

1. Srbija pokazala osjetno više ovaj put, djelom i zbog loše igre Hrvatske pogotovo u 1. djelu.
2. Šimunić napravio grub faul da spriječi vjerojatan gol, znao je što radi i svjestan da je dobio opravdani crveni. Kasnije se ispričao čovjeku i točka.
3. Sve priče da je Hrvatska igrala na bod ne stoje ali tipično za hrvatske trenere da bježe od odgovornosti i probleme pod tepih turaju.
4. Mozda ne bih bio daleko od istine kad bi reko da u globalu Srbija ima kvalitetnije pojedince a Hrvatska jači kolektiv i iskustvo.

Eto hranite se malo objektivnošću...

Darko

pre 10 godina

FSS pod hitno da ulozi zalbu i zatrazi od UEFA kaznu za Šimunića od minimum 2 godine zabrane igranja na svim nivoima ... ovo je ni manje ni vise nego krivicno delo (Ivan, 7. septembar 2013 02:07)
Uključi mozak, kiddo, šta to pričaš, dve godine za šta, za nameran faul? Ako dobije tri utakmice, ja zadovoljan.

Nenad

pre 10 godina

Sjajna recenica,Srbija je dominirala tokom većeg dela meča, ali je stovrila samo jednu šansu iz igre, kada je tošić šutirao iskosa u prvom poluvremenu.,
- smejem se neverujem....

Grunac

pre 10 godina

Najrealnije...Ovakvu Srbiju nisam video godinama,vise od deceniju,sa ovakvom zeljom za pobedu valjda nikad,ne secam se...Znaci,trebali ste da dobijete ovu utakmicu.Prosto me cudi da hrvati za 45min sutnu samo jednom na gol protivnika,i pritom jos 2-3 puta prodju centar !1!igras koliko ti protivnik dozvoli,jasno.Sve u svemu,Srbi su me prijatno iznenadili,dok sam od Hrvate razocaran igrom,osim akcije kod gola,koja je bila za udzbenike.pozdrav od Makedonija

furda

pre 10 godina

Njjace je sto se Hrvati loze da imaju neku reprezentaciju. I to se bas loze. A smesni da smesniji ne mogu biti. I da se dokotrljaju do Brazila nekako ,tamo ce da ih trpa ko stigne.

Zoki

pre 10 godina

Čitam komentare i valjam se od smijeha.
Pišu neki hrvati nećete vidjeti brazil i sl.Pa naravno da nećemo, nama je to već mjesecima jasno. Ljudi moji iskreno da vam kažem od kad je štimac preuzeo igramo očajno, najgora reprezentacija ikad, ali imamo 1 stvar a to je sreca. Mi nismo osvojili 5 bodova na srecu, mi nismo osvojili 10 bodova na sreću, mi smo osvojili 17 bodova na čistu sreću i reputaciju. Sami sebe ste pobjedili u zg, ovdje smo se isto izvukli, tako je bilo za nas i sa walesom i makedonijom. Kao dolazi 4. reprezentacija svijeta i dok su protivnici shvatili koliko smo loši već je bilo kasno.

Игор

pre 10 godina

Ово је вечерас био бој Србије на два фронта против 2 бивших република из Југославије, фудбалску смо изгубили од Хрвацке, а кошаркашку против Македонаца, само што ће се кошаркаши и даље борити, а за фудбалере је готова, али ми смо изгубили против хрвата али ипак смо им дали гол, 1.1 наши фудбалери су имали доста прилика које нисмо добро искористили, и плус је нјемачки судија, а нјемци и су увјек били заједно против српског народа и СРБИЈЕ

Vladan R

pre 10 godina

Sta reci i uraditi nakon danasnje utakmice i generalno celih kvalifikacija osim zaplakati. Definitivno glavni ako ne i jedini krivac Mihaijlovic. Neplansko i preko svake razumne mere podmladjivanje reprezentacije, kao i eksperimentisanje sa sastavom tokom celih kvalifikacija, doveli su da vec na sredini kvalifikacija ostanemo bez sanse. Prvo u Makedoniji ostavio Ivanovica na klupi da bi gol koji je resio mec, pao nakon greske igraca, koji je igrao bas umesto Baneta. Zatim sastav za prvi mec sa Hrvatskom kojim je ubio u pojam ne samo navijace nego i igrace na terenu, pa i ne cude katastrofalne greske kod oba gola, kojima smo vise nego bledim Hrvatima poklonili pobedu i vec tada bar plasman batrem u baraz. Uporno ostavljanje Matica na klupi dok se doticnome nije smucilo, ne pozivanje Sulejmanija, forsiranje Tosica koji ni jedan jedini put iz kornera, nije dobacio do prve stative, uz vise nego losu igru u polju. Belgijanci jedina ozbiljna ekipa u grupi i vise nego zasluzeno ce u Brazil. Hrvati bledi, jedva prosecni, nista nisu pokazali, osim iskustva plus velika dozu srece i u obe utakmice sa Makedonijom, i protiv Velsa i protiv nas danas, a cini mi se i protiv Belgije. Uz ovakvog selektora Srbije, to im je nazalost bilo vise nego dovoljno za baraz. Podjednako je kriv je i onaj ko ga je doveo i kome nije smetalo sto smo propustili prethodno, niti mu smeta sto cemo propustiti i naredno veliko takmicenje, ali mu je mnogo smetalo sto nismo prosli grupu na SP u JAR.

beograd

pre 10 godina

Kao srbin osuđujem zviždanje bilo čije himne, pa naravno i hrvatske. Sad će mnogi biti u fazonu "pa i oni su nama", pa neka su, hajde mi da budemo iznad svega toga i bolji od ostalih. Očigledno nismo svesni koliko ružnu sliku šaljemo u svet svojim ponašanjem, mada mora se istaći da u zviždanju i vređanju ipak prednjače Srbi iz Republike Srpske, Crne Gore i Hrvatske. Ne želim da se ovo shvati kao da delim Srbe, ne delim ih, Srbin iz Srbije ili Srbin iz RS za mene je isti, svi smo mi braća. Mada Srbe iz RS I HRV i razumem, oni su ipak ratovali sa Hrvatima, ali rat bio i prošao odavno, dosta je bilo valjda. Uopšte me ne zanima kakvi su Hrvati, da li oni nas vređaju ili zvižde, oni su u celoj priči nebitni, ono što je bitno jeste da sutra neki Šveđanin ili Englez ne kaže, "ovi Srbi su stoka", kada vidi kako je propraćena protivnička himna.
Što se tekme tiče, nije loše, moglo je i bolje, u svakom slučaju napredak je vidljiv, pre svega zahvaljujući Matiću, koji je vrhunski igrač i koji je doneo mirnoću i red u našu vezu. Priče da komšija Hrvata da su oni došli po bod, i da su igrali koliko im je potrebno, ne piju vodu, iz prostog razloga jer im bod ne završava nikakav posao, ode Belgija na 5, i teško će ih stići, a opšte je poznato da niko u baraž ne ide dobrovoljno, ako već ima šansu za prvo mesto. Njihova loša igra je produkt naše agresivnosti i solidne igre u sredini. Hrvati imaju dobru ekipu, ali ne onako jaku kako misle da imaju, mogu do drugog kruga na SP.

andrijano

pre 10 godina

hrvatska je nadigrana u beogradu..sad hrvati kazu igrali smo koliko smo morali..onda ste verovatno u zagrebu igrali punom snagom al ja ni tad nisam odusevljen vasom igrom.dali ste dva gola poklonjenja.kolarov pa onda onaj nas golman jadni brkic.mi propustamo dve sanse.dali ste i ovde gol iz nase greske.treba biti realan.al treba i cestitati jer ste na tabeli iznad nas.sto se tice navijanja i u zagrebu i u beogradu je bilo nekorektno al zar se i moze ocekivati korektnost sa obe strane.

zig zag

pre 10 godina

beograđanin@ kako se ono kaze?? "da je baba muško zvala bi se -Duško". i daj budi malo realan ej!! uzeli ste jedan bod protiv ne prepoznativlje hrvatske i ka da ste uvatili boga za bradu

zg

pre 10 godina

beogradanin@ kolko si ti toga nabrojo da niste u nogometu se broji rezultat i tre.utno smo mi ispred vas pa i da smo izgubili bili bi drugi. A da nema stimca i mihajlovica bili bi i jedni i drugi u borbi za prvo mjesto jer za losu igru nasih reprezetacija su iskljucivo oni krivi jer raspolazu sa igracima svjetske klase ali ih neznaju iskoristit. zato i Srbiji i Hrvatskoj trebaju strani treneri

aco

pre 10 godina

naravno Stjepane....nije ga namerno faulirao....sudija je trebao Sulejmaniju dai zuti zbog simuliranja.........a navijanje nije ni malo lepo bilo kao ono u Zgrebu kad se zaori "ubi Srbina".....realan si kao vecina hrvata.......

Ivan

pre 10 godina

FSS pod hitno da ulozi zalbu i zatrazi od UEFA kaznu za Šimunića od minimum 2 godine zabrane igranja na svim nivoima ... start na Sulejmanijem je bi vise nego nameran i mogao je decku da zavrsi karieru... ovo je ni manje ni vise nego krivicno delo !!!! ( imaju snimak pa nek vide )

mladen

pre 10 godina

Mi smo Beograd odbranili kao i u rukometu na EP-oba puta su Hrvati najavljivali pobede. I oba puta su nadigrani! Zato je sad nezadovoljstvo na HR portalima! Ja sam zadovoljan!

dabar :)

pre 10 godina

Hrvati nećete videti Brazil. Mi smo toga svesni bili i pre ovog meča, ali vi nećete proći ni baraž. Da li je vama jasno da ste samo zahvaljujući ludoj sreći i pomoći sudije izborili nerešen rezultat na našoj Marakani? Stativa, još 3-4 šanse i nedosuđen penal, smešan crveni Matiću... Realno ste od ovakve Srbije trebali da izgubite i u Zagrebu a posebno ovde u Beogradu večeras. Čemu se vi nadate nije mi jasno, Bilić otišao i vi ste se raspali. Onog Šimunića bi doživotno suspendovao iz sporta jer ono je bio start sa ciljem da se osakati protivnički fudbaler. Hrvatska ne zaslužuje da vidi Brazil, igrate smešno. Da niste imali sreće protiv Makedonije u oba susreta, da Vels sam sebi nije dao dva gola, mi takođe u Zagrebu smo sami sebe pobedili, gde bi vi bili na tabeli osma reprezentacijo sveta?
(Beograđanin, 7. septembar 2013 00:13)

da niste, da nismo, da je onda, da smo bar, stativa, nesreća, sudac... ti si pobjednik nemoj brinuti :)

Ja znam,ja smem,ja hocu!

pre 10 godina

...Samo mi je jako zao sto srpski igraci nisu stisli petlju i nastavili kao u prvom poluvremenu, zasto se zadovoljavaju mrvicama, zasto im je nereseno sasvim ok rezultat ? Nigde necemo stici i nikad nista necemo uraditi sa tom filozofijom.
(europejci)
To je nas ogromni problem vec decenijama.Pobednicki mentalitet.Ne znam iz kog razloga,ali mi smo zaboravili u fudbalu ko smo i sta smo,i da smo generalno sportska nacija.Nismo mi Madjarska pa da smo imali doba Puskasa,i pre i posle toga nista.Mi stalni izbacujemo talente,ali stalno kada se skupe zajedno oni podbacuju i to debelo ispod norme.
Jedino doba kada smo blistali,i to sa duplo slabijom generacijom,je kod Antica.Covek je i doktor fudbala i doktor psihologije.
Glavu dajem da po talentu imamo za 2 klase bolju ekipu i od HR i BEL,ali gde glava leti to niko ne zna.Vecito smo kao snagator bez svesti o svojoj snazi,a kako rekoh ne samo da imamo `snagu` nego smo i dokazani u fudbalu.Velikih rezultata ima.Sa svim tim iza nas,mi moramo biti jedna vrlo ambiciozna fudbalska reprezentacija...da se novi vrhovi osvajaju.
Opet kazem iz ne znam kog razloga,mi u utakmice ne idemo da izdominiramo i imamo autoritet na terenu(kako sam voleo ovaj termin koji je Antic stalno naglasavao) i nesposobni smo da vezemo 2 poluvremena,a kamoli 3 utakmice na istom nivou.
Kad se podigne samopuzdanje,samosvest ali bez arogancije,nego sa visokim ciljem,a potom se podretiti tom cilju i pocne ginuti za njega,tada cemo ponovo biti EU Brazilci.

I love this game

pre 10 godina

Mirtovic, Matic, Markovic, Djuricic, ,Tadic, Sulejmani, Nastasic, Subotic svi izmedju 19-25 godina. Kolarov, Ivanovic po 28 godina. Mislim da imamo buducnost. Samo selektora sa autoritetom da nadjemo. Treba Murinjo da nas vodi cisto iz hodija :-)

Jose

pre 10 godina

Da smo dali gol u 4minutu sve bi bilo drugacije.. sTimac 'dosao da pobedi' pa su valjda zato igrali bunker 90min i cekali na nemacku podrsku, bez toga su nula.. bolje da uzmu 'DANKE Deutschland' za himnu, ovu sadasnju im je ionako komponovao Srbin :D

madagascar

pre 10 godina

da li je moguce da vas je barselona sve zavela?pa nije posed lopte najbitniji segment igre nego sanse i golovi.niti smo stvarali sanse niti smo davali golove.jesmo jedan ali ne iz igre.nisu ni hrvati ali oni su i dosli da uzmu bod.mada ima potencijala i nadam se da cemo sa iskustvom postati i konkretni!

Trokraka zvezda

pre 10 godina

mi (Hrvatska) imamo jedan šut po golu i zabijemo gol, a vi (Srbija) imate panja koji s 3 metra gađa stativu. Zato mi i kad loše odigramo osvojimo bod, a vi sva 3 nikako i kad dobro igrate. To nije stvar sreće nego razlike u kvaliteti.
(crno.crveno, 06. septembar 2013 23:50). E pa taj panj ima 19 godina pa vam je zavukao a da je imao malo srece i jos DVA !!

croexpress

pre 10 godina

a moji srbi pa vi slavite ovaj bod ko da ste osvojili SP.pa ni ovaku hrvatsku u lošem izdanju niste pobijedili i onda vi nešto pričate o fudbalu.
a mi da imamo imalo boljeg trenera koji nešto razumije umjesto tukca štimca mi vas ladno dobijemo večeras.čovjek iz čista mira stavi lovrena na beka (za ilustraciju to je ko da vama subotić igra beka). vidim ovde dosta vas srba hvali matića večeras al ja iskreno,najiskrenije od tog momka nisam ništa vidio osim crvenog kartona,inače vrlo dobar igrač.

pinokio

pre 10 godina

@robinho O kojoj reprezentaciji ti govoris? a da izvini, ti nisi srbin verovatno, glavu dajem da nisi. ali ako jesi, onda imas blizu sto kila, blizu 80din u dzepu, celavis, nemas devojku. Frustracija si obicna.

Special two

pre 10 godina

Ha ha jedan komsija rece kako smo uvek dobrodosli u Hrvatsku. Pre 8 godina sam bio na moru tamo i umalo nisam dobio batina jer sam u piceriji narucio parce a ne po njihovom komad pice. To je bila moja poslednja poseta ljepoj nasoj komsinici. Toliko o vasoj ljubaznosti drage komsije.

nikola

pre 10 godina

Strašno smo vidjeh na Marakani.
Izviždana hrvatska himna,bacanje stolica,četničke parole,topovski udari,baklje,na srpskoj zastavi ispisano ćirilicom Vukovar,zastave RSK,Noz zica Srebrenica i Ubij Hrvata.
Sramota!
Po čemu ste vi drugačiji od nas i čemu one prodike o (ne)ćirilici u Vukovaru?

Maro.HR

pre 10 godina

Da je Srbija bolja od Hrvatske,onda bi bila druga,i nebi imala 8 bodova,nego 17,odigrali ste dobro prvo poluvrijeme i ništa više,već se je početkom drugog poluvremena vidjelo koliko je Hrvatska kvalitetnija ekipai

luka.modrić

pre 10 godina

Hahahhaha...Citam komentare i smijem se.Hrvatska losa,Hrvatska ispada u kvalifikacijama,Hrvatska ono,Srbija bolja...Ostavite nacionalizam i ponos negdje drugdje.Budite realni.Hrvatska je igrala koliko joj je trebalo,dosla je ne izgubiti.Igrala je tocno onoliko koliko igraju iskusne reprezentacije.Srbija?!?Puno zujanja,a malo meda.Imate jebenih igraca.Sto vise,vrhunskih,ali neiskusnih...Budite sigurni,poslat cu vam razglednicu sa Copacabane...I danas ste se uvjerili zasto je Luka jedan od najboljih veznih igraca svijeta...Nikad niste,niti ikad hocete,biti bolji...A sad sretno Doleeee...

bbbbb

pre 10 godina

Ljudi shvatite, glavne uzdanice su nam deca Mitrovic, Markovic, Nastasic, Djuricic. Oni su deca, tesko prihvataju kritiku i nepravdu, a nepravedno je kritikovati momke koji su izginuli na terenu veceras. Pruzimo im malo podrske, Miha nas je unistio, ali bice bolje u sledecim kvalifikacijama, imamo strasan potencijal,ali ih unistavamo pljuvanjem posle svakog promasaja. Malo im fali i bice to ekipa koje ce se plasiti Evropa!

robinho

pre 10 godina

Obe ekipe su katastrofa. Zahvaljujuci losoj taktici Stimca, Srbi su se
razmahali i toboze igrali ofanzivno. Srpski igraci su toliko prepotentni
da mi je muka, malo kao nekog izdriblaju i misle da su postigli nesto. Najveca su zabluda oni u koje najvise verujemo: Kolarov leci neke komplekse -- hteo bi da bude Mesi, nema pojma na kojoj poziciji igra. Drugi neostvareni Mesi je Ivanovic -- vise se drao na sudiju nego sto je igrao. Matic je kao presecao lopte, voleo bih da vidim kako bi presecao lopte da smo igrali sa Brazilom, Nemackom, Argentinom, Holandijom... Markec malo usitni, predribla na malom prostoru jednog-dvojicu i vec gubi nit, on nema nikakav pregled igre, covek je rodjen za male golice. Mitrovic u devetnaestoj godini samo sto ne udari sudiju, vec je bahat i agresivan,od njega nece biti nista. Djuricic i Fejsa su katastrofa,nisu ni za trecu ligu. Kad se ova ekipa stavi pod vodstvo dva diletanta kao sto su Karadzic i Miha -- dobija se slika potpune fudbalske nemoci.

sudijapojmanema

pre 10 godina

Matic , Modric i Ivanovic ,kako mocno deluju na terenu,kao Pirlo kada sam gledao protiv nase protiv Italije. Klasa su vidi se. Imamo mi jos par potencijala,ova reprezentacija ima kvalitet koji moze da se dokaze uz kvalitetan i strucan rad.

drago

pre 10 godina

Sramota koliko smo losi.
Srbija je odlicna i ako ovako nastavi bit ce pobjeda. Imate Mitrovica koji je odlican pred golom, imate Matica koji je odlican u sredini i Markovica koji je odlican na krilu. Imate jaku obranu. Doduse Kolarov i Ivanovic se brzo prestati. Vi ste ovo igrali ko da se radi o finalu SP/a a nasi su se prepali.
Dalje, bila je kriva taktika. Premalo je igraca bilo u sredini. Umejasto da se tu zgusnemo i igramo srcano, mi upravo suprotno.
Uzasni smo u obrani. Skok u obrani ne postoji. Vasi su igraci izborili milion faulova pred golom i sve na istu foru. Nasi stoje predaleko, izbaci ih se fintom i onda rade faul. Da smo igrali srcano bilo bi to puno bolje. u svakom slucaju, zasluzili ste uvjerljivu pobjedu i penal u prvoj minuti.
Nama je svejedno i sa pobjedom i sa porazom ne mozemo preko Belgije jer su puno jaci. Dapace, rekao bi da je Belgija trenutno najjaci tim svijeta, uz Spanjolsku i Njemacku. Mozda su vec i od njih bolji. Mi ako se ne dignemo necemo vidjet SP. A bolje i da ne idemo sa ovom igrom jer ce nas svi nabiti.

krle

pre 10 godina

ne znam zasto se svi loze oko ovoga??? ovo je jednostavno nas maksimum trenutno a narocito sa mihajlovicem na celu. sto se tice hrvatske nisu ni oni puno bolji. i kod njih je fudbal u haosu i rasulu. u kvalifikacijama su postigli nekoliko srecnih golova i sa malom razlikom u kvalitetu nam taman beze 5 bodova. belgijanci su dokazali da su apsolutni favoriti grupe.

stjepanEU

pre 10 godina

J.Simunic nije Sulejmana uopce namjerno faulirao,kad se pogleda ta scena
vidi se da je velika brzina bila u pitanju.
Sto se tice navijanja na stadionu, tu nemam komentara !
Nisam siguran sto ce UEFA reci.

rezime

pre 10 godina

Zelio bih rezimirati:

1.Mihajlović nadmudrio Stimaca
2.Nikad gora Hrvatska(ne zasluzuje Brazil)
3.Srbija zasluzila pobjedu
4.Modrić i Mandzukic klasa iznad svih
5.Hrvatska nema krila
6.Srbija ima jako dobar potencijal mladih igrača
7.Igrači i njihovo prijateljstvo(putokaz ljudima u Srb i Hrv)
8.Mihajlović zadovoljan remijem
9.Simunic je morao napraviti onakav prekršaj
10.Srbija ispala a HRV dodatne kvalifikacije

Djape

pre 10 godina

Vidim i Bosanci izgubili,pa ce verovatno i oni u baraz.Nadam se da ce Dzeko i kompanija kao nepovlasceni izvuci Kroate,pa da ih pregazi tako da i "ljepa njihova" ne vidi Brazil.

Ika

pre 10 godina

Sve u svemu dobra utakmica.
Ono sto primecujem u komentarima i to komsija - mnogo su kulturniji na tribinama od Srba.
Lepse zvucite kad zvizdite ?
Melodicnije je npr. Srbe na vrbe od ubi ustasu ..... ?
Ima li kraja cinizmu?!? Ima li kraja laganju sebe?!?

Licno - smaraju me i jedni i drugi zvizduci.
Smaraju me primitivci,bahati maloumnici, huligani.
Zar nam/vam nije dosta??????

ajde nije nego

pre 10 godina

Svaka cast momcima na pozrtvovanju.A tek veceras sam vidio koliko bi Partizan bio jak da nam situacija u drzavi nije takva kakva jeste.Steta.
(mile, 6. septembar 2013 23:06)

Pa Partizan je sest godina uzastopno prvak te drzave.

podgoricanin

pre 10 godina

Bravo braco Srbi,odrali ste ove kockaste kao kokoske...Niste imali srece...Oni jedan sut-jedan gol...A ovamo se nesto prse da su oni fudbalska velesila...Ma bjezi bre...Pozdrav za bracu

Djordje

pre 10 godina

Ja odlazim u Hrvatsku godinama unaz
ad na more i nikada nijedan problem nisam imao.
Nemojte ljudima da punite glave da tamo neko jedva ceka Srbe da kolje.
To nije tacno!!!!
Kao i.kod nas i kod njih ina budala.
Dobra utakmica,svaka cast i njihovoj i nasoj reprezentaciji!!!!!!!

vuja

pre 10 godina

Bio sam na utakmici,posle duze vremena dobra partija nasih.
Imam samo dve stvari da dodam - sudija uzas ( ima ona pesma Danke Dojcland ) , i nesto sto nema veze sa fucom. Zavrsava se mec,izlaze ljudi i na izlazu tuca 2,3 coveka za sicu koja je policija uzela posle pretresa.

nikola

pre 10 godina

Strašno smo vidjeh na Marakani.
Izviždana hrvatska himna,bacanje stolica,četničke parole,topovski udari,baklje,na srpskoj zastavi ispisano ćirilicom Vukovar,zastave RSK,Noz zica Srebrenica i Ubij Hrvata.
Sramota!
Po čemu ste vi drugačiji od nas i čemu one prodike o (ne)ćirilici u Vukovaru?
(nikola, 7. septembar 2013 01:21)

i zaboravih najvažnije zapaljena hrvatska zastava na tribini.
Mislim da večeras nisu dodjeljena dva crvena kartona već tri, a treći će za koji dan stići iz UEFE.

Special two

pre 10 godina

Komsije eto nas zajedno i u sledecim kvalifikacima upamtite sta kazem. I Engleze ste prvi put izbacili, pa ste isto ovako kao vas izbornik bili aroganti. Setite se sta su vam uradili drugi put. I dan danas imate fobiju od njih.

vlada

pre 10 godina

Umesto da nas Hrvati oderu u Fudbali i da igramo egal sa Makedoncima u Basketu ispade kontra!

Šteta što nismo uspeli da dobijemo ili sa bar manjom razlikom izgubimo od makedonije, a za fudbal me naravno nije briga, kao ni pola srbije. Izem ti ja tu reprezentaciju kada je utakmica godine, utakmica koja ne odlučuje apsolutno ništa i nema nikakv rezultatski značaj, bar za nas!

Komšije napravili ste veliki propust večeras! Umesto da ste nas oduvali sa jedno 3-0 što bi bio realan odnos snaga vam se stegle noge! Iz nekog razloga mi zaista deluje kao da imate problem kada treba da igrate sa Srbijom u Bilo kom sportu! Da ste nas dobili imali biste realnu šansu da budete prvi u grupi jer tu poziciju zaslužujete više od Belgijanaca ali šta je tu je! Što e naše ekipe tiče, nemam šta da kažem stvarno, gomila poluprofesionalaca sa polutrenerom na Čelu. Čast izuzecima svakako. I siniša je polutrener zato što mora još da uči i napreduje a ne zato što imam sad ne znam ni janeku averziju prema njemu. Dobar je on ali nije još uvek za velike timove i reprezentacije! Sem toga kada je u srbiji fudbal bio bitan sport! Nikad! Ljudi ga prate jer je globalno popularan!

NixonChe

pre 10 godina

Analiza muzičkog dela:Stojković-bez ocene,pošto jedan šut upućen ka golu nije odbranio,ali opet,nije kriv za gol.Ivanović-Jednom rečju,"zver" od igrača,isekao 50% napada,pretrčao 15km,u napadu učestvovao skoro svaku akciju!Kolarov-svaka čast za trud,puno upotrebljivih lopti,ali ostao bez snage poslednjih 15min.Nema kondicije da izdrži u visokom tempu celu utakmicu.Subotić-solidan,ali mi je često unosio strah ne znajući šta će s loptom!Nastasić-uvek dobro postavljen,što ga i čini dobrim igračem,ali mora da radi na agresivnosti!Previše statičan za štopera!Fejsa-osim što je isekao par lopti,90% pokupljenih je išlo štoperima.Generalno,dobro postavljan,ali sa pasevima konstantno u strahu od greške.Matić-uz Baneta,najsvetlija tačka,bez obzira na crveni,koji je,po meni,prestrog!Pretrčao je boga oca,sekao napade,razigravao,i to skoro bez greške!Za tri dana treninga sa ekipom,ostavio najbolji utisak.Tošić-konstantno forsiranje driblinga sa krila ka unutra,pa i ja sa svojih 100kg bih ga sekao.Bez upotrebljivih lopti,previše davio loptu!Marković-aka "Run Forest run!Previše sprintova u zid!Mnogo izgubljenih loptiBiser našeg fudbala,ali će s godinama naučiti da stane na loptu!Djuričić-skoro da nisam ni shvatio da je u igri,dok nije izašao!Naravno,Mihinom krivicom,jer mislim da je trebao više da ga rotira sa krilima.Mitrović-drzak,kretanje jako dobro,sa malo upotrebljivih lopti,kretanjem stvorio puno šansi sam sebi!Vidim ga kao vrhunskog napadača,ali mora da poboljša telesnu agilnost.Deluje tromo u nekim situacijama,a ima samo 19god.Ok,stvar konstitucije,ali ne sme šlauf da ima.Mnogo je mlad za to!Tadić-slab,spor i bez dobrih lopti.Petrović- previše malo vremena na terenu da bih šta rekao.Sulejmani-nepredvidiv!Nekad misliš,može sve,a nekad suprotno.Večeras,za kratko vreme,sjajan!Nadam se da je dobro nakon Šimunićevog pokušaja ubistva!Miha-posle ovakve borbe,ne možeš da kriviš tim!Borili su se kao lavovi.Ali,taktika-velika 0!U trenutku kada juriš gol za pobedu,vadiš napadača i uvodiš zadnjeg veznog???Plašio se da samo ne izgubi od Hrvata kod kuće.To je njegovom egu bitnije nego da ide na sve ili ništa!A ništa mu manje ne bi zamerili da je izgubio,a da je probao da pobedi.Mogao je samo manje omražen da bude posle svega!Pozdrav svima!

RSK_USA

pre 10 godina

Prvo: Srbija je dobila mec jer je imala dosta sansi da dade gol, i prvi korner je trebao biti gol, Mitrovic je imao sanse da dadne još 3 gola.

Drugo: Sudije su bili na strani države u evropskoj Uniji, a i rimo katolik sigurno.

Treće: Onaj celavi hrvat sto je pokosio Suljemania trebao je da bude cistili gol za Srbiju, opet hrvati igraju prljavo.

Cetvrto: Trebalo je biti 4:0

ŠEBEZ

pre 10 godina

Nadam se da će me Športska redakcija B92 istolerirati u mom komentaru i da me neće BARBARSKI sasjeći.
Ne pljujte po ORLOVIMA koji nisu mogli od hrvata biti bolji 4 puta pa da "arbirtrova" - tako se piše u EU - uloga bude neprimetna.Greota je angažovati takve promotere FERPLAYA koji uspeju da praznik sporta stave u senku.
Što se hrvata tiče ja ih ne bi komentirao - srećna im Eu ropa i moralna načela dijeljitelja Pravde.
Cijenjeni moji u Desku - BILJEŽIM SE SA ŠTOVANJEM.
Laku noć.
ŠEBEZ / PIROT -

Domagoj

pre 10 godina

Haha, Srbi dobrodošli u Hrvatskoj? Objasni mi onda kako ćirilica u Vukovaru nije dobrodošla?
(rajko, 7. septembar 2013 00:03)
# Link komentara

Kakve veze ima cirilica u Vukovaru sa Srbima iz Srbije?

(europejci, 7. septembar 2013 00:05)

A sta tek rec na ono unosenje Ivanovica sucu u facu?
I kako si uspio povezat divljanje navijaca gotovo od prve minute s faulom (blago receno) nad Sulejmanijem
U 70 i nekoj minuti?

srbin_iz_amerike

pre 10 godina

Gledao sam tekmu u sred amerike, i jako dobro smo igrali, Tadic je dao gol Srbiji, svaka cast Srbiji na fenomenalnoj igri, zasluzili su da pobjede, a drugo, "Mitrovic" bice nesto od ovog klinca, sve najbolje u buduce.

milos

pre 10 godina

daj ne pricajte gluposti vise ne mogu da verujem da neki ljudi pljuju svoju reprezentaciju koja je odigrala najbolju utakmicu u ovoj god. bitno je da smo napravili napokon dobar tim i to od mladih igraca. procitao sam da je neko napisao mitrovic i djuricic pojma nemaju ako oni pojma nemaju onda se vi ne razumete u fudbal.na djuricicu je odigran flaster i zato se decko nije video, ali decko je veliki talenat sto se i pokazalo.mitrovic nije zver nego zvercina od igraca boljeg napadaca u zadnjih 10 god nismo imali ai decko je dokazao da je veliki talenat .

l'alchimiste

pre 10 godina

Ne zaista Mihajlovic je potvrdio da je totalni luzer kao trener...1:1.25 min do kraja..ok.igrac manje ali nama taj rezultat nista ne znaci zar ne(kao imali smo teorijske sanse za 2mesto xa xa) i on covek umesto Markovica ubacuje RP..valjda da osigura zadnnju liniju ili sta..da ne pricamo o pocetku sa Fejsom i Tosicem..ukusi su razliciti.Sada je mogao da skocka dobar tim za kockaste a on dva zadnja vezna,a igrac profila Tadic na klupi...Miho,stvarno dosta je,vreme je da odes.

Зворник

pre 10 godina

To ste Vi iz SRPSKE došli da nam kvarite skidanje Mihajlovića???? Krkani ste Vi. Sarajevo je Vaš GLAVNI GRAD!!!! To zapamtite
(homosapiens, 6. septembar 2013 23:57)

Одакле такав цинизам и мржња брате?Наш главни град је Бања Лука!Hа Србију гледамо као на мајку и највише је волимо!А иначе ја сам за то да Друловић буде селектор од наредних квалификација.

Поздрав,Живела Србија!!!

maximir

pre 10 godina

Katastrofalna igra nase HR reprezentacije... ovo je bilo nesto najgore sta sam gledao u zadnjih 10 godina. Srpska reprezentacija je zasluzila pobjedu. Sve do danas nisam bio proti Stimca, no ovo danas je bilo cista katastrofa od vodjenja. Umjesto da osnazi sredinu i napuci je sa vrhunskim znalcima i postavi samo Mandjukica on ide sa tri napacaca koji zapravo ne igraju napad nego .. poziciju u veznom redu. I naloziti igracima nasim da puste Srbe da igraju..??? Pa to moze samo totalni diletant!!! I pored nase katastrofalne igre moram priznati da sam ugodno iznenadjen igrom Srbije. Ne shvacam kako vi imate tako malo bodova to mi isto ne ide u glavu. Srbija da ima Modrica u sredini bila bi u top 10 i tu bi se malo duze zadrzala! Mislim da na slijedecem Europskom bi trebali biti u nekoj zapazenijoj ulozi. Hitri brzi igraci i samo jos jedan fantazista u sredini. Mi hrvati.. neznam poslije ovoga vise nista neznam. Istina uvjek smo znali igrati na rezulat ali poslije ovoga veceras... nista ovom izborniku vise ne vjerujem!

Бојан

pre 10 godina

Осетило се одсуство Шћепакадабре! Шалим се, презадовољан сам игром српске репрезентације после дуго времена! Једина слаба карика Ђуричић који ми се никада није свиђао ни у једном сегменту игре човек не може да помогне, просто човек не зна! Остали за 10-ку! Мислим да имамо сјајну генерацију која тек треба да покаже свој квалитет али то са Михајловићем, уз сво поштовање за све што је учинио за српски фудбал, не иде! Волео бих да видим Ђукића или Станојевића на месту селектора! Оно што наравно квари утисак су они који звижде српском голману али шта да радимо има нас свакаквих, не можемо сви бити прави Срби! Све у свему има за нас наде, Хрвати одлични, иако их не волим због свега што су учинили српском народу кроз векове, то се мора признати! Надам се да ће ми коментар бити објављен поред тога што сам писао ћирилицом(ипак смо са Хрватима играли па због тога).

Joe Simunic

pre 10 godina

Mozemo vec sa vicevima ili je jos prerano?
Koja je ono bila razlika izmedu fudbalera i nogometasa?
Nogometasi nikad ne gube od fudbalera.

dzoni

pre 10 godina

Hrvatski kompleksasi,treba im pobeda jer znaju da Belgija vodi ali oni zadrzavaju vreme jer im je vazno samo da budu bolji od Srbije,dace bog da vam dodje neka jaca reprezentacija u barazu pa da vas razgazi.A najveci kompleksas Stimac kaze da su propustili sansu za pobedu,pa koju sansu nesreco niste pola presli,a za sudiju necu da trosim reci,samo mi je zao sto nisam mogao posle tekme da budem pored njega...

Crkvinac

pre 10 godina

Igracima cestitke za borbenost ima tu materijala za dosta ozbiljnije rezultate sa normalnim selektorom ne sa ovim "strucnjakom". Zao mi Matica igrao je odlicno, Simunicev start za zatvor barem 4-5 utakmica kazne mozda i vise, na indexu pise da je startovao PROFESORSKI mislim sta dalje reci. Sudija je bio uzasan cist penal na Markovicu nije svirao. Pozdrav iz Republike Srpske uz napomenu DRINA NIKAD NECE BITI GRANICA.

Mirko

pre 10 godina

Blago receno smo pokradeni.Sudjenje, pa sta reci Nemac sudi braci Hrvatima.Ocekivino odabrane sudije za ovaj mec.Bili smo bolji, realan rezultat je trebao da bude 3:1 za nas ali Briks nije dozvolio.Samo 4.minuta nadoknade, Pletikosa zadrzavao loptu koliko je hteo a nije ni opomenut.Matic dobio crveni za smesan start a kakvih je startovao imao samo Srna i to u kontinuitetu a dobio samo jedan zuti i to stidljivo.Mi dobijali zute za svaki mrki pogled.Simunic zasluzio dva crvena ali to je neka druga prica.
Modric i Mandzukic pokazali da su klasa..Jedan sut na gol za 90.minuta uz ovako sudjenje je premalo za 8. reprezentaciju na svetu.Ako ovako nastavite tesko cete u Brazil, a i ako odete sa ovakom igrom ima da vas nakantaju.
KRADJA !

gong

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Imam utisak da niko utakmicu nije gledao, da su poruke napisane unapred. Ljudi, hrvatska reprezentacija nije bila inferiornija od svog osnivanja. 3 pasa nisu sastavili.... Sansu nisu imali...Govorimo o veoma ozbiljnoj reprezentaciji. Ne pamtim da smo odigrali bolju utakmicu a pratim reprezentaciju 30 god. Da ne govorim o sudiji i veoma iskusnom navlacenju sve vreme na njihovu stranu, ali i to je verovatno zasluga pozicije na rang listi. Ovi momci imaju veliku sansu da u buducnosti naprave nesto ozbiljno....

Purger

pre 10 godina

Pozdrav iz Zagreba,

Svaka čast susjedima na odličnoj igri.Zaslužili ste pobjedu a naši su sramota živa. Jedino što zamjerim je zviždanje na himnu to mislim nije trebalo u tolikoj mjeri. Ipak je prošlo dosta vremena od rata i mislim da su koliko toliko te rane zarasle i da je to zviždanje bilo više sa sportskog apsekta i rivaliteta i našeg balkanskog mentaliteta. Odlična ste ekipa i na sljedećim kvalifikacijama se možete nadati u prolaz. Mene najviše brine što naši Hrvati igraju loše totalno.

Lijep pozdrav iz Zagreba. Dobrodošli ste ovdje :)

Pavle

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Znaci... hahahahahahhahaha ... ma pali bre ....

boj@n

pre 10 godina

miha nije nista kriv,izveo je najboljih 11,mozda sem tosica trebao tadic,kasnije je pogodio sa mikijem,a sad vi tu pricate da Djuricic nije trebao igrati,pa svi ste vi selektori i svi bolje znate od mihe,e srbijo medju sljivama nikad se opametiti necemo..taj isti Djuricic da nije igrao bilo bi miha je kriv ne igra Djuricic od prve..ma bravo sve vi znate,svasta bih sad napisao ali znam da mi nece odobriti komentar,jadan smo narod samo to mogu reci

Troml

pre 10 godina

zbog igraca koji igraju u vrhunskim
klubovima Evrope birajte reci.Momci
su igrali,borili se svaka im cast.
Hrvati koji su rangirani mnogo bolje
od nas veceras nisu bili bolji.
(nada ZR, 6. septembar 2013 23:01)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ono što je igrala Srbija, nikud ne vodi,
velika terenska premoć, no bez završnice,
puno trke, natjeravanja i sve nekako na silu.
Srbija nema plana igre, sve joj se odvija
stihijski. Usput, ako gost izvuče bod,
bolji je od domaćina. Na kraju, tako se igra
nogomet ~ doma na pobjedu, u gostima na bod,
a to što je Srbija imala terensku premoć
u prvom poluvremenu, ne znači baš ništa,
a to se i potvrdilo ~ jalova premoć.

Man'te

pre 10 godina

@Ante
u moje vreme nije bilo u redu da se hvalis jer je to mangupiranje. tako smo to zvali. ali kad vec spominjes rashladjivanje u moru sa cehinjicom, u moje vreme, ja sam prokuvavao po par puta za tihu noc u moru sa njima. i to u oktobru. ma cudo su cehinje, a fudbal pratis samo sa ortacima, radi reda.

Beograđanin

pre 10 godina

Hrvati nećete videti Brazil. Mi smo toga svesni bili i pre ovog meča, ali vi nećete proći ni baraž. Da li je vama jasno da ste samo zahvaljujući ludoj sreći i pomoći sudije izborili nerešen rezultat na našoj Marakani? Stativa, još 3-4 šanse i nedosuđen penal, smešan crveni Matiću... Realno ste od ovakve Srbije trebali da izgubite i u Zagrebu a posebno ovde u Beogradu večeras. Čemu se vi nadate nije mi jasno, Bilić otišao i vi ste se raspali. Onog Šimunića bi doživotno suspendovao iz sporta jer ono je bio start sa ciljem da se osakati protivnički fudbaler. Hrvatska ne zaslužuje da vidi Brazil, igrate smešno. Da niste imali sreće protiv Makedonije u oba susreta, da Vels sam sebi nije dao dva gola, mi takođe u Zagrebu smo sami sebe pobedili, gde bi vi bili na tabeli osma reprezentacijo sveta?

Marko

pre 10 godina

Treba da prevazidjemo podele iz rata i da zivimo normalno. Mrznja nikome nije nista dobro donela. Zaista saljemo ruznu sliku svetu kada jedni drugima zvizdimo dok se intonira himna. To nije ljudski.
Sa druge strane, u nasoj reprezentaciji treba da igraju i Albanci sa juga, Madjari iz Vojvodine, Bosnjaci iz Pazara i naravno Srbi. Oni su isto gradjani nase zemlje i to moramo da shvatimo sto pre. Koliko je ova zemlja moja, toliko je i njihova. Svi zajedno treba da gradimo bolju zemju i kvalitetniji sport.
Nasi navijaci ne smeju sebi da dozvole da zvizde golmanu svoje reprezentacije. To je bilo veoma jadno cuti i videti.
Verujem da svi normalni ljudi, bilo da su Srbi ili Hrvati dele moje misljenje. Pozrav i srecno Hrvatskoj u Brazilu.

Antraxxx

pre 10 godina

Srbi jako dobri večeras. Mi padamo iz utakmice u utakmicu. Za neka mjesta jednostavno nemamo igrača. Biti će jako teško u kvalifikacijama. Iskreno, nemamo što tražiti u Brazilu. U slijedećim kvalifikacijama treba izbjeći Srbe. Biti će moćni.

necu u EU kad je svako u njoj

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.
(Davor, 6. septembar 2013 23:01)

Sramota, od koga? Od vas? Hvala na komplimentu.

Troml

pre 10 godina

..Ali Hrvati,nemojte se nadati necemu
jer sa ovakvom igrom necete nista uraditi
"niste nista bolji od Srbije" jedino sto
imate Mandzukica koji moze da realizuje
1 na 1 kad god ima sansu za to i Modrica
koji je fantastican na sredini, ostatak je
cist prosek.......
(Barcaboy, 6. septembar 2013 22:54)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bože, što ti nadrobi. Prvo, kako
Hrvatska nije bolja od Srbije,
kad smo u dvije utakmice uzeli
četiri boda, a gol razlika je 3:1
za Hrvatsku? Drugo, pišeš ~ jedino
što imate Manđukića i Modrića???
Nevjerojatno, kao da Arapima kažeš ~
"vi Arapi nemate ništa, osim nafte".
Fakat, iammo samo Manđukića i Modrića,
a to je izgleda za vas Srbe sasvim dosta.
Zamisli, što bi Barcelona bez Messi-a?

Бојан

pre 10 godina

Осетило се одсуство Шћепакадабре! Шалим се, презадовољан сам игром српске репрезентације после дуго времена! Једина слаба карика Ђуричић који ми се никада није свиђао ни у једном сегменту игре човек не може да помогне, просто човек не зна! Остали за 10-ку! Мислим да имамо сјајну генерацију која тек треба да покаже свој квалитет али то са Михајловићем, уз сво поштовање за све што је учинио за српски фудбал, не иде! Волео бих да видим Ђукића или Станојевића на месту селектора! Оно што наравно квари утисак су они који звижде српском голману али шта да радимо има нас свакаквих, не можемо сви бити прави Срби! Све у свему има за нас наде, Хрвати одлични, иако их не волим због свега што су учинили српском народу кроз векове, то се мора признати! Надам се да ће ми коментар бити објављен поред тога што сам писао ћирилицом(ипак смо са Хрватима играли па због тога).

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Necu da pametujem jer nisam fudbalski strucnjak,ali i kao takav mogu da vidim da nam se igraci slabo krecu.Osnovno je da kao trener postavis igru i da das igracima zadatke.Mi jednostavno nemamo trenere da te mlade igrace koji dolaze nauce osnovnom pravilu fudbala,a to je kretanje bez lopte ! Mozda je balavcima cudno sto nismo dobili Hrvate,ali meni nije ! I ako ce i oni ispasti ladno u grupama na EP kao i ko zna koliko godina u nazad,jednostavno ljudi igraju modernije od nas i treba im cestitati i ako mozda ne odu i oni na EP !

Ivan

pre 10 godina

Smiješno, Smišno, Smešno, Cмјешно!!
I mi i vi, danas dobar, sutra loš, prekosutra još gori nogomet tužne juge bivše. Pod hitno uvest regionalnu ligu, 10-12 klubova da se barem probaju naučit igrat kako triba svi !!

europejci

pre 10 godina

Prvo poluvreme - fantazija. Hrvati nisu znali gde su, nisu presli centar, o sansama da se i ne govori. Ali onda na scenu stupa sudija + ponasanje hrvatskih fudbalera koje je bilo gore i namazanije od bilo kojeg juznoamerickog pokvarenog shvatanja fudbala kao igre.
To sto im je poslo za rukom da nebrojeno puta za losu glumu dobiju faul i zuti za srpske igrace, na dusu njima i ocajnom sudiji koji kao da je cekao svaki trenutak da nam umrtvi igru.
Crveni kartoni Matica i Simunica najbolje pokazuju koliko je sudija bio los i kako je dozvolio hrvatskim igracima da se ponasaju kao da su oni domacini. Posle onog starta bi Simunic trebao da dobije zabranu od 10 utakmica neigranja, ali svi znamo da se to nece desiti, Simunic je iskusan, prineo je svojoj "lijepoj drzavi" zrtvu, i bice nagradjen verovatno.
Navijaci kao navijaci - pukli su zbog sudije i zbog bezobrazluka gostiju, narocito simunicevog starta nad Sulejmanijem.
Samo mi je jako zao sto srpski igraci nisu stisli petlju i nastavili kao u prvom poluvremenu, zasto se zadovoljavaju mrvicama, zasto im je nereseno sasvim ok rezultat ? Nigde necemo stici i nikad nista necemo uraditi sa tom filozofijom.

Vukas

pre 10 godina

Bilo je jasno I prije tekme da je Hrv druga a Srbija treca I nije bilo potrebe za tucom.Ovako ne igraju evropski brazilci.Kolko je bilo 50 zutih a zna se ko ide u baraz.Cemu junacenje nakon bitke.Trebali ste se junacit protiv makedonije ili u maksimiru.Daleko ste vi od normalne reprezentacije.Sve na horuk I junastvo

steven g

pre 10 godina

Jedan jedini zvezdas u reprezentaciji i naravno najgori. Djuricicu sjajna asistencija za Mandzukica! Da je bio Ljaja, svi crno-beli, 'ladno bi bilo 3:0.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (totti, 6. septembar 2013 23:12)

Kimijev intelektualac.

Sumika

pre 10 godina

"U tom smislu" Neverovatno ko prenosi utakmice. Sto se tice sporta u Srbiji, kakva drzava takav i sport. Sto se tice navijaca, oni su pripadnici
stranke. Kako sam srecan sto sam otisao pre dvadeset godina.
(Zoran, 6. septembar 2013 22:59) Ne moras vise ni na ovaj sajt da se vracas.

rajko

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Haha, Srbi dobrodošli u Hrvatskoj? Objasni mi onda kako ćirilica u Vukovaru nije dobrodošla?

zagrepčanec

pre 10 godina

pozdrav svima iz Zg
Čestitke srbima na odličnoj utakmici i zaslužili su pobjedu,jednostavno veća želja za pobjedom.Hrvatska repka iz tekme u tekmu igra sve lošije i lošije i žao mi je kaj moram reć al plakat ćemo mi za Bilićem.Srbi glavu gore,imate par strasnih klinaca i buducnost je pred vama

previdivo

pre 10 godina

Kako je sada Stimac nasankao Mihu ne verujem. Previse ocigledno su hrvati cuvali loptu cekali da se nasi izmore i u drugom poluvremenu samo malo pritisli i dali gol. Jedino sto nije bilo predvidivo u ovoj tekmi je onaj klizeci na Miralemu :/

Zvezdaš Dragojlo

pre 10 godina

Potpuno isto suđenje kao Mažić u derbiju. Umetničko navijanje a ništa konkretno. Samo vidiš, sudija ti znači kao pola tima. FIFA stajl.

Mad4Red

pre 10 godina

Jedina greska Mihajlovica je jedina greska sto umesto Djuricica nije poceo Tadic!!! Realizacija bas nas nije htela, prvo poluvreme nece i kraj!!! Onaj start Simunica ne za zatvor za Ausvic!!! Svaka cast publici, Matic je pokazao klasu i porednepostojeceg crvenog, celu utakmicu je sudija je imao glavnu ulogu, sto je uticalo skroz na mec!!! Bravo Orlovi!!! Zelja nije izostala samo nas nece!!! Bice bolje dace Bog!!! A Hrvtaima zelim u barazu da ih napune i rasture kao kantu!!!

Novosadski

pre 10 godina

Spominjete suđenje, ajmo realno za Ivanovića: prvo je histerično psovao sudiju za žuti, a drugi žuti je zaslužio namernom igrom ruke u 16-ercu Hrvatske.

nbt

pre 10 godina

realno imamo sjajan i perspektivan tim: brkic, nastasic, ivanovic, kolarov, subotic, tomovic, matic, basta,fejsa, tadic, ljajic, sulejmani, markovic, mitrovic, djuricic, djurdjic, samo nam fali dobar selektor koji ce to da uklopi i dobri ljudi u savezu koji ce da ih podrze...napred Srbija!

djordjevic

pre 10 godina

Kad nisi slozan, onda dodje sudija i OJADI TE, a ti nastavis da se svadjas medju sobom.

Mnogo pozitvnih stvari danas u igri, mnogo dobrih igraca imamo i mnogo klinaca. Normalan selektor i ova ISTA ekipa + Ljajic i imacemo sta da gledamo na evropskom za koju godinu.

euler

pre 10 godina

Najjače, kaže Mitrović posle utakmice: "Potrudićemo se da se još upoznamo u preostala dva meča...". Hahahaha, oni se upoznaju na kraju kvalifikacija :D

tablerone

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Table na cirilici su krive, nema druge.

totti

pre 10 godina

Jedan jedini zvezdas u reprezentaciji i naravno najgori. Djuricicu sjajna asistencija za Mandzukica! Da je bio Ljaja, svi crno-beli, 'ladno bi bilo 3:0.

Bice bolje

pre 10 godina

Hrvatska je na ovom mecu imala 1 (JEDAN) sut u okvir gola... Toliko o "velesili"... Da nije bilo sudije, Srbija bi ovo dobila sa dva, tri gola razlike. Crveni Maticu je posledica nemanja autoriteta kod sudija, videli ste da Banetu nije smeo da pisne... Sve u svemu, izvukli su se Hrvati protiv nasih klinaca. Simunic - uvreda za ovaj sport.

delije karaburma

pre 10 godina

Simunicu svima nam je jasno,ne zelis cirilicu u EU...E pa vidis,meni je drago sto zivim u multikuturalnoj Srbiji.A ti bata Miho bata Toleta pod ruku pa kod bata Djore.Hrvatskoj reprezentaciji sve najbolje u Brazilu,zasluzili ste momci...

shame boner

pre 10 godina

Utisak veceri mi je posrtanje Tonceva kad je poleteo da se slika sa Murinjom. Kad nije slomio nogu. Pao. Paradigma svih nasih posrtanja.Inace,taj covek je u upravi naseg najtrofejnijeg kluba. Dotle smo dosli.(a verifikacini kod koji moram ukucati pocinje sa CZ,ljudi stvarno)

Kastro

pre 10 godina

Sudija nas je posteno sasjekao, ne samo zbog iskljucenja Matica, vec u prvom delu svaku diskutabilnu situaciju svirao je njima u korist. Dali gol iz jedine sanse. Zao mi je Matica bio je odlican. Trebalo je da zaigra Djordjevic, ali sta da se radi.A onom simunicu treba kaznu bar 5 utakmica, onaj start je van svake pameti

danguba

pre 10 godina

Srbija ima odličnu ekipu i ogroman potencijal. Konačno imamo centarfora, a imamo i širinu, zamjene sasvim korektne... Ma šta tvrdili Sinišia je napravio dobar posao sa ovom ekipom, jedini grijeh mu je Karadžić. Nedostaje još sigurnosti i realizacije, ali i to će doći s vremenom.

mile

pre 10 godina

Svaka cast momcima na pozrtvovanju.A tek veceras sam vidio koliko bi Partizan bio jak da nam situacija u drzavi nije takva kakva jeste.Steta.

Dalmacija HR

pre 10 godina

Odigrali ste odlično,iščupali smo vam bod na rutinu.Nas čekaju dodatne kvalifikacije.Tamo kao nositelji imamo 70% šanse za prolaz.

zestoka tekma

pre 10 godina

Opet je Srbija platila Mihajloviceve eskapade ekscentricnosti i narcizma. Ovaj put je gurao ocigledno indisponiranog Djuricica, koji je direktan krivac za gol. Vidjelo se lijepo da je decko "out" i to skroz poslije 20 minuta. I komentatori su to primjetili. Ali tu je opet Super Miha iz 3 Galaksije...Po prvi put je tim ipak bio logican bez nekih nevjerovatnih postavki- a garant bi 9/10 navijaca tako ga sastavili za razliku od ranijih "modnih kreacija". Ipak mislim da Mihajlovic treba da ide. Ko normalan vise moze i da ga gleda, kamo li slusa? Tendencioznije sudjenje nisam gledao od Spanija-Jugoslavija 1982. Pamti li iko kako se Bane unosi onako sudiji u lice? On jeste zasluzio zuti ali se sudija nije usudio dati ga njemu. Hrvati uklizavaju sa ledja nekoliko puta, cak I bez prekrsaja, a Srbima zute dijelio kao konfete. To je i ubilo ritam prije gola jer nije isto kada ti pola tima ima zuti, moras se cuvati.

zyx

pre 10 godina

Pošto me pamćenje dobro služi, ovo znači da Mihajlović daje ostavku kako je i obećao ako se ne plasiramo na SP. Iskreno se nadam da je čovek od reči :-D.

crno.crveno

pre 10 godina

mi (Hrvatska) imamo jedan šut po golu i zabijemo gol, a vi (Srbija) imate panja koji s 3 metra gađa stativu. Zato mi i kad loše odigramo osvojimo bod, a vi sva 3 nikako i kad dobro igrate. To nije stvar sreće nego razlike u kvaliteti.

koska

pre 10 godina

Dokle ce Tosic igrati u prvoj postavi??? I jedan od najjacih komentara je lika u studiju na poluvremenu: "Neko bi trebao da kaze Fejsi na koju stranu napadamo jer decko nije dao ni jednu loptu u napred".

ciganin a ne delija

pre 10 godina

Kokezu za predsednika FSS, Tonceva za selektora,Covica za saopstenja,inace, delije se nece smiriti. Kad se to desi ,resicemo sve probleme.

Pozitivizam

pre 10 godina

I - Hrvati kao i uvek samo mucki i niski udarci
II- Mihajlovic mora da podihtno napusti nasu klupu 2 godine je selektor a za to vreme ni jednom nije izveo istu postavu
III- Momci su izgarali i pokazali veliki individualni kvalitet ali nazalost u vezi sa stavom II nisu uigrani
IV- Uz dobar rad bice ovo dobra generacija....

Hrvat

pre 10 godina

Bod u gostima , pjesma u autobusu . Srbi dobri večeras , Mitrovic dobar, Matic klasa, Sulejmani mora od prve minute. Sve u svemu imate jako dobru reprezentaciju. U idućim kvalifikacijama, s novim izbornikom biti ćete nezgodni. Problem bi mogao biti ždrijeb , jer ste najvjerojatnije u trećem sesiru. Sto se tiče naših , ogromno iskustvo i malo sreće . Volio bih da i mi promjenimo izbornika . Sportski pozdrav

Саша

pre 10 godina

Штета, били смо бољи. Да је ушла она Митрова статива Хрвати би попили петарду.

Tale

pre 10 godina

Hrvatska, 31 utakmica protiv susjeda od osamostaljenja (Srbija,Slovenija,Italija,Madjarska,BIH).
NIJEDAN poraz!
Sa Italijom smo igrali 7 puta!

NS

pre 10 godina

Po meni zadovoljavajuci rezultat koji sam i prizelkivao, Samo ne poraz. Mesto na tabeli govori ko je bolji ali mi smo danas bili bolji. Jedna greska Djurisica i dubinska lopta i jedna sansa i go. Karekteristika velikih igraca. Djurisic katastrofa ceo mec kao i zamena Tadic. I skok maldog mitrovica i go, moguce da ce od mitrovica nesto biti. Valjda je i ovo kraj Mihajlovica koji je kao trener katastrofa.

nada ZR

pre 10 godina

zbog igraca koji igraju u vrhunskim klubovima Evrope birajte reci.Momci su igrali,borili se svaka im cast.Hrvati koji su rangirani mnogo bolje od nas veceras nisu bili bolji.Svaka cast Sulejmaniju,Maticu....mozemo samo da zalimo sto od pocetka kvalifikacija nije bilo ovako.

kariyo

pre 10 godina

Potezi Simunica I Srne su u najmanju ruku bedni...mi po obicaju totalno bezidejni,igranje napamet da se neveruje,u napadu se stoji opusteno,vratili su golmanu sto puta,niko se ne otvara...ali Fejsa pocinje utakmicu ljudi moji pa Mihajlo vicevim glupostima nema kraja...

Platini

pre 10 godina

Ali od svega najjaca je izjava Stimca posle utakmice da je inicijativa svesno prepustena Srbiji. A Hrvati nisu znali gde je levo tokom veceg dela prvog poluvremena. Sto se tice himne pa ni vi na Maksimiru niste bas ustali da pozdravite Srpsku himnu.

Srbija do Tokija a i dalje

pre 10 godina

Kupim danas Srpsku zastavu a na njoj lepo pise:
Zemlja proizvodnje: Kina
Zemlja uvoza: Hrvatska!!!!!
Svaki dalji komentar je suvisan.

Davor

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.

Tereza

pre 10 godina

Odlična utakmica, poslastica za gledanje , ne zbog kvalitete igre nego žustrine, napetosti ali fer....Srbija daleko bolja prvo poluvrijeme, Hrvatska promijenila sistem i stisnula drugo.Šteta što je publika ovakvim primitivnim ponašanjem ispratila ovaj događaj.

Croatico

pre 10 godina

Bravo srbi,odigrali ste odlicnu utakmicu,jako borbeno i motivirano.Ovi nasi baletani iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.onaj izbornik stimac nije ni za druge kazahstanske lige,ali eto sreca pa smo nositelji u barazu.. Sve u svemu jako blijedo izdanje. Sve najbolje

Milutin Nebeski

pre 10 godina

1-TADIC pod 2-DjURICIC I Pod 3 PETROVIC nisu igraci za reprezentaciju...1-TADIC narcisoidan i sebican i nece nikada biti veliki fudbaler kao ni ova dvojica nekompletnih,trapavih i nejakih fudbalera sto danasnji fudbal ne tolerise...

Kosta

pre 10 godina

Matic za dve klase bolji igrac od svih ostalih,mnogo je falio svaka mu cast na igri... Daleko nasa najbolja partija od kad je Mihajlovic selektor... Sudjenje realno smo mnogo vise osteceni od hrvata...

888

pre 10 godina

Ljudi samo pljujete...Odlično smo igrali zaslužili pobedu pohvalite momke dali su 110 pošto!Jedna mala ne pažnja naša inače se nisu videli Hrvati.

Ante

pre 10 godina

Hrvat sam. Moramo bit zadovoljni sa bodom makar smo mogli i pobijediti. Bas lipo, nece nitko trubit autima, nema pucanja pa ce normalan svit lipo spavat. Mislim da nije bilo ukusno Vase navijanje sa tribina, znam da niste svi takvi ali je bilo puno vise mrznje na marakani nego u maksimiru.
Lipi pozdrav svima ... odo se ja sada rashladit u moru sa jednon cehinjom .. sada mi zavidite ha ha

borko

pre 10 godina

Kakav sportski dan. Izgubili smo sve sto se moglo i nije moglo izgubiti. Remi protiv Hrvatske je naravno ravan porazu jer se njime oprastamo od svetskog prvenstva.

xx

pre 10 godina

Samo da pozdravim EMIRA IZ TUZLE posto je dobar za prognozirat rezultate.Srbi dobro ste igrali svaka cast a ti stimac neznam sta imas vise trazit u reprezemtaciji.

Srb

pre 10 godina

Sva mediska paznja je uperena na fudbalski mec protiv Hrvatske. Pritom mladi Kosarkasi igraju bolje nego ikad. Ali koga briga za to...

papa

pre 10 godina

Hrvati su zabotavili da je Maksimirom jecilo " U.. Srbina", svi smo gledali utakmicu pa mi nije jasno sta je to drugacije bilo veceras i po cemu su ovi nasi gori. Budale na obe strane.

Штилцована катаболцна

pre 10 godina

Уопште ме не чуди како Хрватска никад није изгубила кад је Овај Блик судио. Ако им је овако судио увек онда је све јасно.

joccker

pre 10 godina

Sudija gov.narcina teska...
matic je klasa od igraca,ali fali jedan kreativan da ubija..
sulejmaniju je nogu amputirao onaj konjar odvratan,treba da ga sankcionisu da ne igra visee fudbal..
ova ekipica da ostane 2 godine na okupu I kidacemo redomm

Željko

pre 10 godina

Večeras se videlo koliko nam je Matić falio u ovim kvalifikacijama!
Drugo, Mihajlović je morao naći kompromis sa LJajićem.Da su od početka ovih kvalifikacija igrali Matić,LJajić, i da je veću minutažu imao Sulejmani danas bi sigurno pričali drugu priču!!!Ovako sve mora iz početka!

gareth.bale

pre 10 godina

Trio M...Modrić, Matić i Mandžukić. Respect...Modrić stvarno spada u 5 najboljih veznih na svijetu i stvarno se nemamo razloga čuditi što se ustalio u postavi Real Madrida...

Dan Australia

pre 10 godina

Da smo imali tadica I sulejmanija od pocetka utakmice mozda bi I kolarov imao sut iz slobodnog udarca!!!!Mihajlovicu odlazi I Piksija Za trenera!!!!

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Mozete da mi nalupate 500 minusa zbog ovog komentara,ali Hrvati su ljudi sa skroz drugacijim mentalitetom od nas,zapamti te to ! Austrougari i Turci,pa vi vidite ! Mozemo samo da ih mrzimo ! Fudbal su izmislili za nas ! Od ranijih generacija Prosinecki,Boban,Suker,pa sve do danas Srna,Modric itd. ! Kolarov,Fejsa,Subotic,Djuricic...smesni su !

Daredevil

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.
(Davor, 06. septembar 2013 23:01)
Majke ti,iz kojeg si ti filma ispao?

gile

pre 10 godina

Momci su igrali odlično... Prvo poluvreme smo ih totalno razbili. Sudija je "odradio" svoj posao, tako da me drgo poluvreme nine iznenadilo...

Milorad

pre 10 godina

Jel jos neko primetio da su nas Hrvati pustili da se izduvamo u prvom poluvremenu, da istrosimo i energiju i zelju i samopouzdanje? Potputno ocigledno...EVO! Ha...pisem ovo i evo daje Mandzukic gol. Neverovatno!

Gregor

pre 10 godina

Meni tesko vjerovati da smo se opce izvuci kako smo odigrali prvo poluvrijeme. Iskreno trebali ste voditi barem 2 razlike nakon prvih 45 minuta. Ali mi je nevjerjatno da je tako sterilan napad kod Srpske ekipe. Nije skoro bilo pokusaja iz daljine a citavo vrijeme ste se motali oko nasih 16. Imali smo srece sve u svemu. Drugo poluvrijeme je bilo bolje.

I jedna stvar mi nije jasna bila...ako vec je Srbija imala kontrolu igre u prvom poluvremenu...totalno bezveze kartone onolike skupili. Sto je onda hendikep gadan bio za drugo poluvrijeme. Sve u svemu sa pozicije navijaca Hrvatske. Dobro smo prosli sto je ovdje moglo biti.

necete ni vi

pre 10 godina

@"omanuo" sam 10 minuta,
vjerujem da mi nećete zato
zamjeriti......:)
(nećete u brazil, 6. septembar 2013 22:09)

Necemo ti zameriti.A hoces ti nama zameriti sto vas drugi put u 12 godina sprecavamo da odete na veliko takmicenje? :)

crush

pre 10 godina

Ovo je sada vec klasika... igrate prvo poluvrijeme odlicno, a onda raspad sistema... nije to samo do izbornika... koliko god on nekada povuče apsurdne poteze...

Beogradjanka

pre 10 godina

zg_hrvatska

Zakon reciprociteta.Vi ste vikali ubij ubij ubij srbina!!!I kaznjeni ste.Da li se ja slazem ili ne to je vec druga stvar.Ja licno niti bi zvizdala niti vredjala ali....tako je kako je.Sad smo kvit

jeca

pre 10 godina

Winston, molim te da naucis ili da te nauce da se ne navija za vlast ili Vucica, vec za drzavu, narod i naciju. To je ruzno od tebe. To je tvoj narod i kakav da je ti nemas drugi.

Milos Stanojevic

pre 10 godina

Axaxa koliko je smesan ovaj komentator na RTS-u. Covek cita misli pojedincima a u ponekad moze i celom stadionu, Oooo ovo je najveci start ikada na marakani axaxaxa. P.S Matic igrac ipo !!!

Tottenham

pre 10 godina

auu ja nemam komentar,jedan napad jedan gol za hrvate,auuu,Djuricic,Mitrovic i Tosic nista nisu uradili,losa realizacija,sjajna igra Matica

pera kojot

pre 10 godina

Igra i zalaganje mi daje nadu za budućnost. Sad se vidjelo šta znači Matić na sredini terena. Možda nije vrijeme, ali ne mogu da ne prokomentarišem zvižduke sa sjevera upućenih Stojkoviću. Pa to jedini igrač večeras koji je nosio crveno beli dres!!!

joca

pre 10 godina

Bili smo bolji od Hrvata na ovom mecu.kako su hrvati igrali u prvom poluvremenu to je sramota,ja nikad ne bih voleo da se moja ekipa tako postavi.Navijanje je bilo dobro,osim ono ubi ustasu,to nam ne treba.Mi smo igrali cist fudbal,borili se,igrali hrabro ne kao oni.Ne komentarisem sudjenje ali smo debelo osteceni iskljucenjem matica,i srna kad nije dobrio zuti za povalacenje s ledja nad markovicem.Start simunica ne znam kako bih okarakterisao,ono je bilo sa jasnom namerom da se igrac debelo povredi..dakle,sreca je bila na njihovoj strani i evo im taj bod,al je zato Srbija veceras bila uz nase igrace.prvi put su pokazali borbenost i zelju i volju od pocetka kvalifikacija.

izkomplexsirani zvezdas koji vise misli o Stojketu nego o zemlji svojoj

pre 10 godina

Ja sam kao i "stubovi srpstva" veceras navijao za Hrvatsku.
Neka nasi prime sto vise golova,da nas golman puno puta vadi loptu iz mreze.
Zvezdasi su veceras uz Hrvatsku!Napred braco Hrvati

Prodata utakmica

pre 10 godina

Kao sto sam vec i rekao. Savez je unapred prodao utakmicu a i Hrvati su se potrudili da se obezbede kupovinom sudije.

Mihajlovic izbacuje jedinog igraca koji moze da da gol i uvodi veznog da slucajno ne damo gol.

Jadno i bedno i za Hrvate i za Srbe.

Vise nikada necu gledati ni jednu ni drugu reprezentaciju jer to nije sport vec jad i beda.

Raša

pre 10 godina

Tako je to kada čovek neznalica vodi reprezentaciju pa i od mnogo dobrih igrača ne može da stvori tim koji pobeđuje. Pravo Tole i Siniša. Ako ostanate još 1 godinu u Srbiji se više neće ni igrati fudbal.

vau

pre 10 godina

klupi Tadic i Sulejmani, a igra Tosic...zemljo otvori se...Mihajlovic trener..?????????? Uzas...sto pre ode tim bolje...covek pojma nema....ovom timu nedostaje TRENER...potencija je tu...Mitrvoic..??? Mislim da je Partizan napravio dobar posao i uvalio ga Andrlehtu...onaj Fofana je izmislio fudbal za njega.... (zoran, 06. septembar 2013 21:48) Hahahahahaa, bravo za komentar!

srbindemokrata

pre 10 godina

Zato sto nevolim Vucica, i zato sto nevolim vlast ove drzave, iako sam iz Srbije, navijam za Croatciju. Kad imam razlog da budem ponosan Srbin, omda cu da najijam za nasu drzavu.
(winston, 6. septembar 2013 21:57)
Nadam se da ces uskoro dobiti i hrvatsko drzavljanstvo pa da smanjis broj nepismenih u Srbiji.

PS. I ja sam protiv Nikolica, a ne podrzavam ni Toleta i Sinisu, ali ovo nije reprezentacija Srpske Napredne Stranke nego reprezentacija Srbije.

posmatrac

pre 10 godina

E kad bi ova navijacka energija i pare koje se daju za utakmice bili usmereni na nesto kreativno, gde bi nam kraj bio. Fudbal je davno prestao da bude sport, ne samo kod nas nego i sire.

gledam i cekam

pre 10 godina

Poseban pozdrav onom braji iz Tuzle sto je navijo za komsije a protiv susjeda! I sad su za sve vas susjedi Brazil. Mi cemo u baraz a posle drame u Zenici mogli bi i razigrat za taj Brazil. Iskreno vam se nadam. Cestitke i Srbima na dobroj utakmici veceras.

666

pre 10 godina

@zg_hrvatska, prijatelju,

nisu to srbi vec je to srpska bruka i sramota
brukaju nas i sramote kad god im se ukaze prilika

normalan svet se tako ne ponasa tako da nas je sramota da se uopste pojavljujemo na stadionima

pozdrav iz Bgd-a i dodjite nam u posetu jer ste ovde uvek i vishe nego dobrodosli

mikin

pre 10 godina

Divno! Balkan - Srbija 4:0
1.Odbojka zene: Izgubile dobijenu utakmicu od Bugarske
2.Kosarka muskarci: Makedonija drzi cas
3.Fudbal: Hrvati drugi put.
4. Komentatori ... gde li ih samo iskopavaju

Zoran

pre 10 godina

"U tom smislu" Neverovatno ko prenosi utakmice. Sto se tice sporta u Srbiji, kakva drzava takav i sport. Sto se tice navijaca, oni su pripadnici
stranke. Kako sam srecan sto sam otisao pre dvadeset godina.

sofokle

pre 10 godina

Srbi srcani. Hrvati imaju mnogo da brinu, tonu sve dublje igracki i takticki. Sudija los - dopustao je odugovlacenja. Simunic potpuni bolid kojo treba da dobije godinu dana zabrane.

TATAMATA

pre 10 godina

Ha, ha kakve fudbalercine ovaj Markovic i Djuricic bas znaju da asistiraju, doduse pogresno Mandzukicu, ali nije ni bitno vazno je da se da GOL!

Милан

pre 10 godina

Каже текст "Ni na pevanju svoje himne publika se nije baš istakla, ali je entuzjazam pohvalan." Проблем је у томе што је када је враћена ова химна, неко био паметан да успори инструментал и немогуће је певати уз њега, превише је спор и песма увек иде брже. Мене чуди да и седам година касније нико о томе не говори.

Vasa Kachavenda i Ron Dzeremi

pre 10 godina

Ne morate da mi objavite komentar kod prvog gola objavite ga kada hrvati daju sesti gol, ami cemo ipak ispasti od Vatikana u narednim kvalifikacijama

Goran Matić -Split

pre 10 godina

Šimuniću, staro magare, aj ti u penziju! -.-
A navijanje? Krajnje primivno! Da ne nabrajam sad šta... znate vi, a bogami i čuje se dobro.

Alex BG

pre 10 godina

Necu da gledam jer znam koliko primitive boys-a ide na te dogadjaje masovne euforije i zelje da se lece frustracije.Gledacu kada se ovaj Balkan civilizuje i spreci ove huligane da salju ovako ruznu sliku svaki put...to vazi za obe zemlje.Na srecu to nije odraz vecine naroda,vec nesposobnosti da se obuzdaju animalna/anomalna ponasanja grupa unutar drustva.

Dokle Vise

pre 10 godina

Pricajte vi sta hocete, ali mi smo igrali dobar fudbal. Bravi momci!
Simunicu treba zabraniti da igra. Davno nisam video onakav manijacki potez u Evropi.

ice

pre 10 godina

Dobra utakmica, dobra atmosfera...Reazultat realan.Vidi se ipak da je Hrvatska reprezentacija puno iskusnija.Igra se na rezultat...ali po meni jedan igrač odskače za klasu iznad svih.nije bezveze u najvećem klubu na svijetu.respektiram sve igrače, ali mislim da mu svi mogu čistiti kopačke. Kad je u njega lopta kao da je u banci. jednostavno savršenstvo. Nije ga bezveze Mourinho kupio...Luka Modrić-naklon do poda....

Emil Novi Pazar

pre 10 godina

Kad stubovi srpstva zvizde svom golmanu i zele mu da primi gol,pa zasto onda mi da navijamo za Srbiju?Da bumo veci Srbi od "stubova srpstva"?
Zato je ceo NP uz nase komsije Hrvate, neka gaze b*d*le

Vale

pre 10 godina

Ovde se vidi razlika između nas, koji smo 42. na svetu i Hrvatske koja je 8. Mi napadamo celo prvo poluvreme i ne možemo da pogodimo gol, Hrvati odrade jedan dobar napad i zabiju....i života mi voleo bih da Hrvati odu na svetsko i da nam se posle ceo život izruguju jer smo to i zaslužili. Imamo igrače koji igraju startne postave u najjačim evropskim klubovima i koji na papiru mogu da žare i pale Evropom i svetom a dve akcije ne možemo da spojimo, ej!! Mihajlović je ovime potvrdio da u svojoj glavi nema ni gram mozga jer je i danas izašao sa istom taktikom kao i pre. Ajnštajn je rekao da je ludost raditi jednu istu stvar ponovo i ponovo očekujući različit ishod, a Mihajlović upravo to i radi!!

rambo

pre 10 godina

Koja patetika u VIP loži. Ljudi se lome preko stepenica da se fotkaju sa Murinjom. Zato se the president šmekerica prvi uvalio, pa je ispao baja lože. Već sutra uramljuje.
Aca Informacija... kako je njemu dobro.

branko.

pre 10 godina

Htedoh nesto da napisem,procitam par komentara,i vidim NEMAM KOME... kakav skup primitinih,mrzitelja,krvozednih,nenacitanih...i rekao bih jos sto sta ali mi ne bi objavili komentar.Pih,s kim ja zivim i kakve samo "komsije" imam...Ne zna se ko je jadniji...
P.S.Realan rezultat ali jedni pitanje Hrvatima(iako ne znam sta ce vam): KOLIKO STE PLATILI SUDIJU???!!!

Barcaboy

pre 10 godina

Ne mrzim Hrvate ,cak nemam ama bas nista protiv njih.Ali veceras su me stvarno razocarali,sa ovakvom igrom ne mogu da ocekuju ista u barazu ili brazilu..pokusavaju da igraju kao italijani da kalkulisu itd..To jednostavno ne moze dap rodje..Sudija ocigledno nas ocigledno ne voli prvo Pletikosa pocinje da odugovlaci sa ispucavanjem u 5 minutu i ne dobije zuti karton ceo mec..Onda Maticev crveni je sramota kad uporedimo sa zivotinjskim startom Simunica..Isao da povredi po svaku cenu sulejmanija..Matic odigrao fantistcno,ima tu igraca sad zdravo Mihajlovicu i Karadzicu i da dodju normalni ljudi..Da se pozove ljajic i matic i bice to sasvim ok reprezentacija..Ali Hrvati,nemojte se nadati necemu jer sa ovakvom igrom necete nista uraditi ,niste nista bolji od Srbije jedino sto imate Mandzukica koji moze da realizuje 1 na 1 kad god ima sansu za to i Modrica koji je fantastican na sredini ,ostatak je cist prosek.Sve u svemu greska sto nije zvao matica,greska sto fejsa igra ,greska sto ne zove ljajica i svakako je greska sto je i dalje tu - Mihajlovic.

vasja

pre 10 godina

Pa sve je ovo očekivano, ne vidim čemu čuđenje... Pogotovo posle skorašnjih događaja u Vukovaru i Zagrebu. U krajnjem slučaju isto bi se desilo u Hrvatskoj, zviždanje je deo fudbalskog folklora između ove dve reprezentacije. Nije mi lepo da se razumemo, ali ni ne mislim da je baš kraj sveta.

Zoki

pre 10 godina

Logicno je da pocne Tosic, on je nas jedini pravi bariton. Tadic je mecosopran kao i kompletni vezni red, kako bi to zvucalo??? Uozbiljite se ljudi.

Strasno

pre 10 godina

Ovom sudiji otkaz odmah!Sto mora sad sudija da nam unisti moral sjajne ekipe? Ovaj Pletikosa svaki put po 20 sekundi drzi loptu,Hrvatski igraci se izlezavaju posle svakog starta,za nas nema faulova,osim onda kada treba da se pusti prednost,3 zuta kartona iz 3 faula....Da ne nabrajam,ali vidi se da Hrvatska jednostavno MORA da prodje grupu,mec se za dzabe igra

Cole

pre 10 godina

Samo nam sad još fali da razbijemo Hrvate,
pa da slavimo "selektora" (neću ni ime
da mu spomenem), kao nekada Antića,
pa da se Karadžić ipak predomisli
u vezi ostavke... i da nas još dugo, dugo
.... u zdrav mozak

nećete u brazil

pre 10 godina

ahaha, srbi bre, kompleksi su vam ko mt. everest,
sve ste pokušali, nema vajde, bliži se pola sata igre
i prema očekivanju "lijepa naša" preuzima stvar
u svoje ruke, očekujem naše vodstvo do poluvremena.....

mikicar

pre 10 godina

Tosic retko neinteligentan fudbaler. Ni jedan jedini racionalan potez ja nisam video. A ni Djuricicu ne ide bas.

Vadi Tosica, vrati Tadica i sve ostalo ok.

Vasa Kachavenda i Ron Dzeremi

pre 10 godina

Od 2018 na svetskom prvenstvu bice 128 reprezentacija nazalost mi cemo kao sesti u grupi od pet reprezentacija ispasti u barazu od Vatikana.

Vladimir

pre 10 godina

Cinjenica je da na sebi prvo moramo da radimo ali je takodje cinjenica da je sudija extra CRO nastrojen sto se tice vise odluka do ovog 35 min igre...

zagorka

pre 10 godina

ovaj post vjerojatno ovdje neće biti objavljen, no bit će na indexu i drugim portalima:
Moje viđenje početka takme i prvo poluvrijeme:
svojevremeno sam navukla bijes HR nacije jer sam se sramila što sam Hrvatica kad sam čula da zvižde Vašoj himni u Zagrebu..i sad ispada..opravdano, jer ovo kaj ste Vi danas pokazali pod stavkom zrelog ponašanja i kulture.....ma Hrvati su za Vas "male bebe" u OVOME!!!!sramota!!!

drugo..kaj se tiče tekme: Svaka čast Srbiji..igraju jako dobro, 150% bolje nego u Zagrebu, dok kod nas je igra 0%..ili budu naši izmjenjali bar 5-oricu igrača i posložili drugi raspored na travnjaku ili piši kući propalo!

mica

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin.
(Pile, 6. septembar 2013 20:53)
Хахаха, проваљени сте са тим лажним представљањем.

x

pre 10 godina

Sta bre svi vi lupate kako smo mi puni mrznje??
Pre par dana su u Vukovaru lupali table samo zbog cirilice...i sta sad??Da im pozdravimo himnu??Nikad!
Btw..POcepali smo ih prvo poluvreme!

Mastermind

pre 10 godina

Tuga. Agonija. Čemer. Sva bijeda nekad moćne reprezentacije. Relano, Srbija je u prvom poluvremenu zaslužila zabit bar jedan. Al eto, sad je sve otvoreno.

winston

pre 10 godina

Zato sto nevolim Vucica, i zato sto nevolim vlast ove drzave, iako sam iz Srbije, navijam za Croatciju. Kad imam razlog da budem ponosan Srbin, omda cu da najijam za nasu drzavu.

zg_hrvatska

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.

Lazy_Rider

pre 10 godina

Tošić! Kad se čuje to ime, usledi kontra. Inače, deluje mi kao deran koga nije briga za gradjenje igre, jer je tu iza njega bek koji se troši kao nakovanj da bi ovaj izgubio loptu. Deran je maneken. Sa manekenom nije lako na terenu, pogotovo ako je on "zvezda" ekipe. Utreniran jeste, možda je i lep, ali nije naučio da odradi svoj posao. Ako kojim slučajem i postigne pogodak, serviraće mu loptu njegov bek koji se za razliku od njega trudi, dok on češe muda tu na pola terena.

Punmik

pre 10 godina

@Markons po tom se vidi da ste braća, ni u zagrebu , ni u beogradu se nije čula himna. Da je ovde bilo drugačije onda bi značilo da niste isti. Inače srpska himna u sred zagreba i hrvatska u sred beograda. Neprocenjivo! Toliko oko različitosti, sad da vidimo fudbal mada to i nije toliko bitno.

nr.13

pre 10 godina

gledam kako igraju prvh 10 min. i srce mi je puno srece, trce borese, odavno nisam nase momke video ovako da igraju.

Srbija, Srbija, Srbija

SQI

pre 10 godina

Po meni nije nekultura uzvratiti istom merom! Nije se ni nasa himna cula od njihovih navijaca a nasi nisu zvizdali fer pleju vec Srni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MarkoNS, 6. septembar 2013 21:03)

A sve to pokazuje da smo u stvari isti. Mene je bila sramota.

igrale se delije

pre 10 godina

Komentator Stojanovic je na pocetku ,nesvesno,izrekao nesto sto govori o prirodi ovog i slicnih "susreta":""Ciljevi nacionalizma uvek su dostizni ciljevi,dostizni jer su skromni,skromni jer su podli.Ne skace se,ne baca se kamena s ramena,da bi se dostigao svojsopstveni maksimum,nego da bi se nadigrali oni,jedini,slicni,a tako razlicni,zbog kojih je igra zapoceta."

zoran

pre 10 godina

Na klupi Tadic i Sulejmani, a igra Tosic...zemljo otvori se...Mihajlovic trener..?????????? Uzas...sto pre ode tim bolje...covek pojma nema....ovom timu nedostaje TRENER...potencija je tu...Mitrvoic..??? Mislim da je Partizan napravio dobar posao i uvalio ga Andrlehtu...onaj Fofana je izmislio fudbal za njega....

crush

pre 10 godina

komšije, dobri ste vi... ima nade za vašu reprezentaciju... samo morate stvorit igrača koji zna zabit gol... sve znate, ali ono najvažnije nikako... ali to znate i sami (pa makar večeras zabili i 10 golova činjenica ostaje)...

robi

pre 10 godina

e moja Srbijo, stavila si 4. reprezentaciju svijeta u dzep u prvom poluvremenu, a u kvalifikacijama ti igraju scepovici, milijasi, ignjovskiji, mijailovici....sve je receno!

Ivana Hercegovka

pre 10 godina

Osjećam da je došlo više navijača iz Republike Srpske nego iz Srbije... :D :) Srce mi je puno kada vidim najveći transparent-Trebinje! ^_^ SRBIJA!

Lokalac

pre 10 godina

Dobijamo sa 10:0.
Strelci Markovic (3), Ivanovic (2), i po jedan Stojkovic, Sulejmani, Mitrovic, Tadic i Matic.
Stojkovic brani penal pri rezultatu 0:0 ili 1:0.

l'alchimiste

pre 10 godina

Pre par godina Nakon izvlacenja za SP2114 mislio sam da ce ovo biti utakmica za koju bi prodao auto samo da sam na stadionu...sad me bas briga...nakon enormnog razocarenja cak sam odbio karte na poklon za ovaj mec..utakmica kao i sve druga..na stadion cy kad odu poglavice bik koji sedi i zbun koji grmi..

drvobradi

pre 10 godina

Praticu basket, ali utisak utakmice mi je intoniranje himne (zanemaricu zvizduke) i klinka obucena u dres hrvatske reprezentacije koja punom snagom peva Boze pravde.

Bradonja

pre 10 godina

E stvarno mi je zao sto i dalje zvizdimo drugim himnama. A i ovi sto su svirali himnu, ko da su se jutros prvi put sastali pa vezbali po malo pre podne. Uzas.

cofi

pre 10 godina

kakva glupost,na rts hd nam je fudbal,a na obicnom rtsu ce biti kosarka... pa valjda je kosarka puno vaznija od jednog beznacajnog fudbalskog meca koji ne moze da donese..

Lokalac

pre 10 godina

Dobijamo sa 10:0.
Strelci Markovic (3), Ivanovic (2), i po jedan Stojkovic, Sulejmani, Mitrovic, Tadic i Matic.
Stojkovic brani penal pri rezultatu 0:0 ili 1:0.

SQI

pre 10 godina

Siniša, baš ti hvala što si me naterao da prvi, i valjda jedini put u životu navijam za Hrvate. Dao bog da nas nakantaju, pa da se čistiš odmah, a da mi počnemo sve ispočetka. Pobeda je najgora stvar koja može da nam se desi.

realno

pre 10 godina

Da Srbija igra sa farskim ostrvima ( uz duzno postovanje) ne bi bilo 50 gledalaca.... Dosli navijaci da bi zvizdali i pokazali mrznju...

SRBIJA ZEMLJA KOSARKE

Zg

pre 10 godina

Ovo je prvi prijenos ikada koji je toliko loše izveden da se nije čula himna :) OK, zviždanje je normalna stvar, ali namjerno stišati orkestar u prijenosu baš i nije bilo lijepo i pristojno.

zo

pre 10 godina

da nisu novinari i onima kojima je to u interesu preduvali celu pricu oko ovog susreta, ne bi tolika mrznja izbijala sa tribina kao sad... mogu to da potpisem.

Serb

pre 10 godina

Zašto mora uvek sa dva zadnja vezna? Ajde da ne kritikujemo odmah, dosadiće nam jer to prečesto radimo. Podrška momcima kada su već tu gde jesu - u reprezentaciji.

Pedja

pre 10 godina

Dokle ce komentatori RTS-a da tolerisu i promovisu vrhunsku nekulturu idiota koji su dosli da lece frustracije tako sto zvizde tudjoj himni? I ima li nekog transparenta iz Srbije?

mrk

pre 10 godina

Dnevnik na hrt-u., prvo izvestaj iz Beograda a posle iz Vukovara..., cirilica, domoljublje, branitelji!? E moji Hrvati ne mozete bez politike i rata i zato bi samo voleo da vas razbijemo i ako me Srbija u fudbalu ne zanima ni najmanje.

zagrepčanec

pre 10 godina

pozdrav svima iz Zg
Čestitke srbima na odličnoj utakmici i zaslužili su pobjedu,jednostavno veća želja za pobjedom.Hrvatska repka iz tekme u tekmu igra sve lošije i lošije i žao mi je kaj moram reć al plakat ćemo mi za Bilićem.Srbi glavu gore,imate par strasnih klinaca i buducnost je pred vama

Srbija do Tokija a i dalje

pre 10 godina

Kupim danas Srpsku zastavu a na njoj lepo pise:
Zemlja proizvodnje: Kina
Zemlja uvoza: Hrvatska!!!!!
Svaki dalji komentar je suvisan.

Ivana Hercegovka

pre 10 godina

Osjećam da je došlo više navijača iz Republike Srpske nego iz Srbije... :D :) Srce mi je puno kada vidim najveći transparent-Trebinje! ^_^ SRBIJA!

mica

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin.
(Pile, 6. septembar 2013 20:53)
Хахаха, проваљени сте са тим лажним представљањем.

zestoka tekma

pre 10 godina

Opet je Srbija platila Mihajloviceve eskapade ekscentricnosti i narcizma. Ovaj put je gurao ocigledno indisponiranog Djuricica, koji je direktan krivac za gol. Vidjelo se lijepo da je decko "out" i to skroz poslije 20 minuta. I komentatori su to primjetili. Ali tu je opet Super Miha iz 3 Galaksije...Po prvi put je tim ipak bio logican bez nekih nevjerovatnih postavki- a garant bi 9/10 navijaca tako ga sastavili za razliku od ranijih "modnih kreacija". Ipak mislim da Mihajlovic treba da ide. Ko normalan vise moze i da ga gleda, kamo li slusa? Tendencioznije sudjenje nisam gledao od Spanija-Jugoslavija 1982. Pamti li iko kako se Bane unosi onako sudiji u lice? On jeste zasluzio zuti ali se sudija nije usudio dati ga njemu. Hrvati uklizavaju sa ledja nekoliko puta, cak I bez prekrsaja, a Srbima zute dijelio kao konfete. To je i ubilo ritam prije gola jer nije isto kada ti pola tima ima zuti, moras se cuvati.

Ante

pre 10 godina

Hrvat sam. Moramo bit zadovoljni sa bodom makar smo mogli i pobijediti. Bas lipo, nece nitko trubit autima, nema pucanja pa ce normalan svit lipo spavat. Mislim da nije bilo ukusno Vase navijanje sa tribina, znam da niste svi takvi ali je bilo puno vise mrznje na marakani nego u maksimiru.
Lipi pozdrav svima ... odo se ja sada rashladit u moru sa jednon cehinjom .. sada mi zavidite ha ha

nada ZR

pre 10 godina

zbog igraca koji igraju u vrhunskim klubovima Evrope birajte reci.Momci su igrali,borili se svaka im cast.Hrvati koji su rangirani mnogo bolje od nas veceras nisu bili bolji.Svaka cast Sulejmaniju,Maticu....mozemo samo da zalimo sto od pocetka kvalifikacija nije bilo ovako.

Vasa Kachavenda i Ron Dzeremi

pre 10 godina

Od 2018 na svetskom prvenstvu bice 128 reprezentacija nazalost mi cemo kao sesti u grupi od pet reprezentacija ispasti u barazu od Vatikana.

Cole

pre 10 godina

Samo nam sad još fali da razbijemo Hrvate,
pa da slavimo "selektora" (neću ni ime
da mu spomenem), kao nekada Antića,
pa da se Karadžić ipak predomisli
u vezi ostavke... i da nas još dugo, dugo
.... u zdrav mozak

crush

pre 10 godina

komšije, dobri ste vi... ima nade za vašu reprezentaciju... samo morate stvorit igrača koji zna zabit gol... sve znate, ali ono najvažnije nikako... ali to znate i sami (pa makar večeras zabili i 10 golova činjenica ostaje)...

rambo

pre 10 godina

Koja patetika u VIP loži. Ljudi se lome preko stepenica da se fotkaju sa Murinjom. Zato se the president šmekerica prvi uvalio, pa je ispao baja lože. Već sutra uramljuje.
Aca Informacija... kako je njemu dobro.

srbindemokrata

pre 10 godina

Zato sto nevolim Vucica, i zato sto nevolim vlast ove drzave, iako sam iz Srbije, navijam za Croatciju. Kad imam razlog da budem ponosan Srbin, omda cu da najijam za nasu drzavu.
(winston, 6. septembar 2013 21:57)
Nadam se da ces uskoro dobiti i hrvatsko drzavljanstvo pa da smanjis broj nepismenih u Srbiji.

PS. I ja sam protiv Nikolica, a ne podrzavam ni Toleta i Sinisu, ali ovo nije reprezentacija Srpske Napredne Stranke nego reprezentacija Srbije.

Pedja

pre 10 godina

Dokle ce komentatori RTS-a da tolerisu i promovisu vrhunsku nekulturu idiota koji su dosli da lece frustracije tako sto zvizde tudjoj himni? I ima li nekog transparenta iz Srbije?

Dokle Vise

pre 10 godina

Pricajte vi sta hocete, ali mi smo igrali dobar fudbal. Bravi momci!
Simunicu treba zabraniti da igra. Davno nisam video onakav manijacki potez u Evropi.

Gregor

pre 10 godina

Meni tesko vjerovati da smo se opce izvuci kako smo odigrali prvo poluvrijeme. Iskreno trebali ste voditi barem 2 razlike nakon prvih 45 minuta. Ali mi je nevjerjatno da je tako sterilan napad kod Srpske ekipe. Nije skoro bilo pokusaja iz daljine a citavo vrijeme ste se motali oko nasih 16. Imali smo srece sve u svemu. Drugo poluvrijeme je bilo bolje.

I jedna stvar mi nije jasna bila...ako vec je Srbija imala kontrolu igre u prvom poluvremenu...totalno bezveze kartone onolike skupili. Sto je onda hendikep gadan bio za drugo poluvrijeme. Sve u svemu sa pozicije navijaca Hrvatske. Dobro smo prosli sto je ovdje moglo biti.

mikin

pre 10 godina

Divno! Balkan - Srbija 4:0
1.Odbojka zene: Izgubile dobijenu utakmicu od Bugarske
2.Kosarka muskarci: Makedonija drzi cas
3.Fudbal: Hrvati drugi put.
4. Komentatori ... gde li ih samo iskopavaju

sofokle

pre 10 godina

Srbi srcani. Hrvati imaju mnogo da brinu, tonu sve dublje igracki i takticki. Sudija los - dopustao je odugovlacenja. Simunic potpuni bolid kojo treba da dobije godinu dana zabrane.

realno

pre 10 godina

Da Srbija igra sa farskim ostrvima ( uz duzno postovanje) ne bi bilo 50 gledalaca.... Dosli navijaci da bi zvizdali i pokazali mrznju...

SRBIJA ZEMLJA KOSARKE

beograd

pre 10 godina

Kao srbin osuđujem zviždanje bilo čije himne, pa naravno i hrvatske. Sad će mnogi biti u fazonu "pa i oni su nama", pa neka su, hajde mi da budemo iznad svega toga i bolji od ostalih. Očigledno nismo svesni koliko ružnu sliku šaljemo u svet svojim ponašanjem, mada mora se istaći da u zviždanju i vređanju ipak prednjače Srbi iz Republike Srpske, Crne Gore i Hrvatske. Ne želim da se ovo shvati kao da delim Srbe, ne delim ih, Srbin iz Srbije ili Srbin iz RS za mene je isti, svi smo mi braća. Mada Srbe iz RS I HRV i razumem, oni su ipak ratovali sa Hrvatima, ali rat bio i prošao odavno, dosta je bilo valjda. Uopšte me ne zanima kakvi su Hrvati, da li oni nas vređaju ili zvižde, oni su u celoj priči nebitni, ono što je bitno jeste da sutra neki Šveđanin ili Englez ne kaže, "ovi Srbi su stoka", kada vidi kako je propraćena protivnička himna.
Što se tekme tiče, nije loše, moglo je i bolje, u svakom slučaju napredak je vidljiv, pre svega zahvaljujući Matiću, koji je vrhunski igrač i koji je doneo mirnoću i red u našu vezu. Priče da komšija Hrvata da su oni došli po bod, i da su igrali koliko im je potrebno, ne piju vodu, iz prostog razloga jer im bod ne završava nikakav posao, ode Belgija na 5, i teško će ih stići, a opšte je poznato da niko u baraž ne ide dobrovoljno, ako već ima šansu za prvo mesto. Njihova loša igra je produkt naše agresivnosti i solidne igre u sredini. Hrvati imaju dobru ekipu, ali ne onako jaku kako misle da imaju, mogu do drugog kruga na SP.

necu u EU kad je svako u njoj

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.
(Davor, 6. septembar 2013 23:01)

Sramota, od koga? Od vas? Hvala na komplimentu.

I love this game

pre 10 godina

Mirtovic, Matic, Markovic, Djuricic, ,Tadic, Sulejmani, Nastasic, Subotic svi izmedju 19-25 godina. Kolarov, Ivanovic po 28 godina. Mislim da imamo buducnost. Samo selektora sa autoritetom da nadjemo. Treba Murinjo da nas vodi cisto iz hodija :-)

zg_hrvatska

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.

zg

pre 10 godina

beogradanin@ kolko si ti toga nabrojo da niste u nogometu se broji rezultat i tre.utno smo mi ispred vas pa i da smo izgubili bili bi drugi. A da nema stimca i mihajlovica bili bi i jedni i drugi u borbi za prvo mjesto jer za losu igru nasih reprezetacija su iskljucivo oni krivi jer raspolazu sa igracima svjetske klase ali ih neznaju iskoristit. zato i Srbiji i Hrvatskoj trebaju strani treneri

branko.

pre 10 godina

Htedoh nesto da napisem,procitam par komentara,i vidim NEMAM KOME... kakav skup primitinih,mrzitelja,krvozednih,nenacitanih...i rekao bih jos sto sta ali mi ne bi objavili komentar.Pih,s kim ja zivim i kakve samo "komsije" imam...Ne zna se ko je jadniji...
P.S.Realan rezultat ali jedni pitanje Hrvatima(iako ne znam sta ce vam): KOLIKO STE PLATILI SUDIJU???!!!

Зворник

pre 10 godina

To ste Vi iz SRPSKE došli da nam kvarite skidanje Mihajlovića???? Krkani ste Vi. Sarajevo je Vaš GLAVNI GRAD!!!! To zapamtite
(homosapiens, 6. septembar 2013 23:57)

Одакле такав цинизам и мржња брате?Наш главни град је Бања Лука!Hа Србију гледамо као на мајку и највише је волимо!А иначе ја сам за то да Друловић буде селектор од наредних квалификација.

Поздрав,Живела Србија!!!

maximir

pre 10 godina

Katastrofalna igra nase HR reprezentacije... ovo je bilo nesto najgore sta sam gledao u zadnjih 10 godina. Srpska reprezentacija je zasluzila pobjedu. Sve do danas nisam bio proti Stimca, no ovo danas je bilo cista katastrofa od vodjenja. Umjesto da osnazi sredinu i napuci je sa vrhunskim znalcima i postavi samo Mandjukica on ide sa tri napacaca koji zapravo ne igraju napad nego .. poziciju u veznom redu. I naloziti igracima nasim da puste Srbe da igraju..??? Pa to moze samo totalni diletant!!! I pored nase katastrofalne igre moram priznati da sam ugodno iznenadjen igrom Srbije. Ne shvacam kako vi imate tako malo bodova to mi isto ne ide u glavu. Srbija da ima Modrica u sredini bila bi u top 10 i tu bi se malo duze zadrzala! Mislim da na slijedecem Europskom bi trebali biti u nekoj zapazenijoj ulozi. Hitri brzi igraci i samo jos jedan fantazista u sredini. Mi hrvati.. neznam poslije ovoga vise nista neznam. Istina uvjek smo znali igrati na rezulat ali poslije ovoga veceras... nista ovom izborniku vise ne vjerujem!

Sumika

pre 10 godina

"U tom smislu" Neverovatno ko prenosi utakmice. Sto se tice sporta u Srbiji, kakva drzava takav i sport. Sto se tice navijaca, oni su pripadnici
stranke. Kako sam srecan sto sam otisao pre dvadeset godina.
(Zoran, 6. septembar 2013 22:59) Ne moras vise ni na ovaj sajt da se vracas.

x

pre 10 godina

Sta bre svi vi lupate kako smo mi puni mrznje??
Pre par dana su u Vukovaru lupali table samo zbog cirilice...i sta sad??Da im pozdravimo himnu??Nikad!
Btw..POcepali smo ih prvo poluvreme!

rajko

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Haha, Srbi dobrodošli u Hrvatskoj? Objasni mi onda kako ćirilica u Vukovaru nije dobrodošla?

rezime

pre 10 godina

Zelio bih rezimirati:

1.Mihajlović nadmudrio Stimaca
2.Nikad gora Hrvatska(ne zasluzuje Brazil)
3.Srbija zasluzila pobjedu
4.Modrić i Mandzukic klasa iznad svih
5.Hrvatska nema krila
6.Srbija ima jako dobar potencijal mladih igrača
7.Igrači i njihovo prijateljstvo(putokaz ljudima u Srb i Hrv)
8.Mihajlović zadovoljan remijem
9.Simunic je morao napraviti onakav prekršaj
10.Srbija ispala a HRV dodatne kvalifikacije

aco

pre 10 godina

naravno Stjepane....nije ga namerno faulirao....sudija je trebao Sulejmaniju dai zuti zbog simuliranja.........a navijanje nije ni malo lepo bilo kao ono u Zgrebu kad se zaori "ubi Srbina".....realan si kao vecina hrvata.......

Crkvinac

pre 10 godina

Igracima cestitke za borbenost ima tu materijala za dosta ozbiljnije rezultate sa normalnim selektorom ne sa ovim "strucnjakom". Zao mi Matica igrao je odlicno, Simunicev start za zatvor barem 4-5 utakmica kazne mozda i vise, na indexu pise da je startovao PROFESORSKI mislim sta dalje reci. Sudija je bio uzasan cist penal na Markovicu nije svirao. Pozdrav iz Republike Srpske uz napomenu DRINA NIKAD NECE BITI GRANICA.

Bradonja

pre 10 godina

E stvarno mi je zao sto i dalje zvizdimo drugim himnama. A i ovi sto su svirali himnu, ko da su se jutros prvi put sastali pa vezbali po malo pre podne. Uzas.

Milos Stanojevic

pre 10 godina

Axaxa koliko je smesan ovaj komentator na RTS-u. Covek cita misli pojedincima a u ponekad moze i celom stadionu, Oooo ovo je najveci start ikada na marakani axaxaxa. P.S Matic igrac ipo !!!

l'alchimiste

pre 10 godina

Pre par godina Nakon izvlacenja za SP2114 mislio sam da ce ovo biti utakmica za koju bi prodao auto samo da sam na stadionu...sad me bas briga...nakon enormnog razocarenja cak sam odbio karte na poklon za ovaj mec..utakmica kao i sve druga..na stadion cy kad odu poglavice bik koji sedi i zbun koji grmi..

Ika

pre 10 godina

Sve u svemu dobra utakmica.
Ono sto primecujem u komentarima i to komsija - mnogo su kulturniji na tribinama od Srba.
Lepse zvucite kad zvizdite ?
Melodicnije je npr. Srbe na vrbe od ubi ustasu ..... ?
Ima li kraja cinizmu?!? Ima li kraja laganju sebe?!?

Licno - smaraju me i jedni i drugi zvizduci.
Smaraju me primitivci,bahati maloumnici, huligani.
Zar nam/vam nije dosta??????

Milorad

pre 10 godina

Jel jos neko primetio da su nas Hrvati pustili da se izduvamo u prvom poluvremenu, da istrosimo i energiju i zelju i samopouzdanje? Potputno ocigledno...EVO! Ha...pisem ovo i evo daje Mandzukic gol. Neverovatno!

ice

pre 10 godina

Dobra utakmica, dobra atmosfera...Reazultat realan.Vidi se ipak da je Hrvatska reprezentacija puno iskusnija.Igra se na rezultat...ali po meni jedan igrač odskače za klasu iznad svih.nije bezveze u najvećem klubu na svijetu.respektiram sve igrače, ali mislim da mu svi mogu čistiti kopačke. Kad je u njega lopta kao da je u banci. jednostavno savršenstvo. Nije ga bezveze Mourinho kupio...Luka Modrić-naklon do poda....

Purger

pre 10 godina

Pozdrav iz Zagreba,

Svaka čast susjedima na odličnoj igri.Zaslužili ste pobjedu a naši su sramota živa. Jedino što zamjerim je zviždanje na himnu to mislim nije trebalo u tolikoj mjeri. Ipak je prošlo dosta vremena od rata i mislim da su koliko toliko te rane zarasle i da je to zviždanje bilo više sa sportskog apsekta i rivaliteta i našeg balkanskog mentaliteta. Odlična ste ekipa i na sljedećim kvalifikacijama se možete nadati u prolaz. Mene najviše brine što naši Hrvati igraju loše totalno.

Lijep pozdrav iz Zagreba. Dobrodošli ste ovdje :)

Barcaboy

pre 10 godina

Ne mrzim Hrvate ,cak nemam ama bas nista protiv njih.Ali veceras su me stvarno razocarali,sa ovakvom igrom ne mogu da ocekuju ista u barazu ili brazilu..pokusavaju da igraju kao italijani da kalkulisu itd..To jednostavno ne moze dap rodje..Sudija ocigledno nas ocigledno ne voli prvo Pletikosa pocinje da odugovlaci sa ispucavanjem u 5 minutu i ne dobije zuti karton ceo mec..Onda Maticev crveni je sramota kad uporedimo sa zivotinjskim startom Simunica..Isao da povredi po svaku cenu sulejmanija..Matic odigrao fantistcno,ima tu igraca sad zdravo Mihajlovicu i Karadzicu i da dodju normalni ljudi..Da se pozove ljajic i matic i bice to sasvim ok reprezentacija..Ali Hrvati,nemojte se nadati necemu jer sa ovakvom igrom necete nista uraditi ,niste nista bolji od Srbije jedino sto imate Mandzukica koji moze da realizuje 1 na 1 kad god ima sansu za to i Modrica koji je fantastican na sredini ,ostatak je cist prosek.Sve u svemu greska sto nije zvao matica,greska sto fejsa igra ,greska sto ne zove ljajica i svakako je greska sto je i dalje tu - Mihajlovic.

drvobradi

pre 10 godina

Praticu basket, ali utisak utakmice mi je intoniranje himne (zanemaricu zvizduke) i klinka obucena u dres hrvatske reprezentacije koja punom snagom peva Boze pravde.

crush

pre 10 godina

Ovo je sada vec klasika... igrate prvo poluvrijeme odlicno, a onda raspad sistema... nije to samo do izbornika... koliko god on nekada povuče apsurdne poteze...

Trokraka zvezda

pre 10 godina

mi (Hrvatska) imamo jedan šut po golu i zabijemo gol, a vi (Srbija) imate panja koji s 3 metra gađa stativu. Zato mi i kad loše odigramo osvojimo bod, a vi sva 3 nikako i kad dobro igrate. To nije stvar sreće nego razlike u kvaliteti.
(crno.crveno, 06. septembar 2013 23:50). E pa taj panj ima 19 godina pa vam je zavukao a da je imao malo srece i jos DVA !!

dabar :)

pre 10 godina

Hrvati nećete videti Brazil. Mi smo toga svesni bili i pre ovog meča, ali vi nećete proći ni baraž. Da li je vama jasno da ste samo zahvaljujući ludoj sreći i pomoći sudije izborili nerešen rezultat na našoj Marakani? Stativa, još 3-4 šanse i nedosuđen penal, smešan crveni Matiću... Realno ste od ovakve Srbije trebali da izgubite i u Zagrebu a posebno ovde u Beogradu večeras. Čemu se vi nadate nije mi jasno, Bilić otišao i vi ste se raspali. Onog Šimunića bi doživotno suspendovao iz sporta jer ono je bio start sa ciljem da se osakati protivnički fudbaler. Hrvatska ne zaslužuje da vidi Brazil, igrate smešno. Da niste imali sreće protiv Makedonije u oba susreta, da Vels sam sebi nije dao dva gola, mi takođe u Zagrebu smo sami sebe pobedili, gde bi vi bili na tabeli osma reprezentacijo sveta?
(Beograđanin, 7. septembar 2013 00:13)

da niste, da nismo, da je onda, da smo bar, stativa, nesreća, sudac... ti si pobjednik nemoj brinuti :)

Jose

pre 10 godina

Da smo dali gol u 4minutu sve bi bilo drugacije.. sTimac 'dosao da pobedi' pa su valjda zato igrali bunker 90min i cekali na nemacku podrsku, bez toga su nula.. bolje da uzmu 'DANKE Deutschland' za himnu, ovu sadasnju im je ionako komponovao Srbin :D

drago

pre 10 godina

Sramota koliko smo losi.
Srbija je odlicna i ako ovako nastavi bit ce pobjeda. Imate Mitrovica koji je odlican pred golom, imate Matica koji je odlican u sredini i Markovica koji je odlican na krilu. Imate jaku obranu. Doduse Kolarov i Ivanovic se brzo prestati. Vi ste ovo igrali ko da se radi o finalu SP/a a nasi su se prepali.
Dalje, bila je kriva taktika. Premalo je igraca bilo u sredini. Umejasto da se tu zgusnemo i igramo srcano, mi upravo suprotno.
Uzasni smo u obrani. Skok u obrani ne postoji. Vasi su igraci izborili milion faulova pred golom i sve na istu foru. Nasi stoje predaleko, izbaci ih se fintom i onda rade faul. Da smo igrali srcano bilo bi to puno bolje. u svakom slucaju, zasluzili ste uvjerljivu pobjedu i penal u prvoj minuti.
Nama je svejedno i sa pobjedom i sa porazom ne mozemo preko Belgije jer su puno jaci. Dapace, rekao bi da je Belgija trenutno najjaci tim svijeta, uz Spanjolsku i Njemacku. Mozda su vec i od njih bolji. Mi ako se ne dignemo necemo vidjet SP. A bolje i da ne idemo sa ovom igrom jer ce nas svi nabiti.

Vale

pre 10 godina

Ovde se vidi razlika između nas, koji smo 42. na svetu i Hrvatske koja je 8. Mi napadamo celo prvo poluvreme i ne možemo da pogodimo gol, Hrvati odrade jedan dobar napad i zabiju....i života mi voleo bih da Hrvati odu na svetsko i da nam se posle ceo život izruguju jer smo to i zaslužili. Imamo igrače koji igraju startne postave u najjačim evropskim klubovima i koji na papiru mogu da žare i pale Evropom i svetom a dve akcije ne možemo da spojimo, ej!! Mihajlović je ovime potvrdio da u svojoj glavi nema ni gram mozga jer je i danas izašao sa istom taktikom kao i pre. Ajnštajn je rekao da je ludost raditi jednu istu stvar ponovo i ponovo očekujući različit ishod, a Mihajlović upravo to i radi!!

Ivan

pre 10 godina

FSS pod hitno da ulozi zalbu i zatrazi od UEFA kaznu za Šimunića od minimum 2 godine zabrane igranja na svim nivoima ... start na Sulejmanijem je bi vise nego nameran i mogao je decku da zavrsi karieru... ovo je ni manje ni vise nego krivicno delo !!!! ( imaju snimak pa nek vide )

Zoki

pre 10 godina

Logicno je da pocne Tosic, on je nas jedini pravi bariton. Tadic je mecosopran kao i kompletni vezni red, kako bi to zvucalo??? Uozbiljite se ljudi.

andrijano

pre 10 godina

hrvatska je nadigrana u beogradu..sad hrvati kazu igrali smo koliko smo morali..onda ste verovatno u zagrebu igrali punom snagom al ja ni tad nisam odusevljen vasom igrom.dali ste dva gola poklonjenja.kolarov pa onda onaj nas golman jadni brkic.mi propustamo dve sanse.dali ste i ovde gol iz nase greske.treba biti realan.al treba i cestitati jer ste na tabeli iznad nas.sto se tice navijanja i u zagrebu i u beogradu je bilo nekorektno al zar se i moze ocekivati korektnost sa obe strane.

Ivan

pre 10 godina

Smiješno, Smišno, Smešno, Cмјешно!!
I mi i vi, danas dobar, sutra loš, prekosutra još gori nogomet tužne juge bivše. Pod hitno uvest regionalnu ligu, 10-12 klubova da se barem probaju naučit igrat kako triba svi !!

Special two

pre 10 godina

Ha ha jedan komsija rece kako smo uvek dobrodosli u Hrvatsku. Pre 8 godina sam bio na moru tamo i umalo nisam dobio batina jer sam u piceriji narucio parce a ne po njihovom komad pice. To je bila moja poslednja poseta ljepoj nasoj komsinici. Toliko o vasoj ljubaznosti drage komsije.

Davor

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.

Antraxxx

pre 10 godina

Srbi jako dobri večeras. Mi padamo iz utakmice u utakmicu. Za neka mjesta jednostavno nemamo igrača. Biti će jako teško u kvalifikacijama. Iskreno, nemamo što tražiti u Brazilu. U slijedećim kvalifikacijama treba izbjeći Srbe. Biti će moćni.

bbbbb

pre 10 godina

Ljudi shvatite, glavne uzdanice su nam deca Mitrovic, Markovic, Nastasic, Djuricic. Oni su deca, tesko prihvataju kritiku i nepravdu, a nepravedno je kritikovati momke koji su izginuli na terenu veceras. Pruzimo im malo podrske, Miha nas je unistio, ali bice bolje u sledecim kvalifikacijama, imamo strasan potencijal,ali ih unistavamo pljuvanjem posle svakog promasaja. Malo im fali i bice to ekipa koje ce se plasiti Evropa!

Tottenham

pre 10 godina

auu ja nemam komentar,jedan napad jedan gol za hrvate,auuu,Djuricic,Mitrovic i Tosic nista nisu uradili,losa realizacija,sjajna igra Matica

NixonChe

pre 10 godina

Analiza muzičkog dela:Stojković-bez ocene,pošto jedan šut upućen ka golu nije odbranio,ali opet,nije kriv za gol.Ivanović-Jednom rečju,"zver" od igrača,isekao 50% napada,pretrčao 15km,u napadu učestvovao skoro svaku akciju!Kolarov-svaka čast za trud,puno upotrebljivih lopti,ali ostao bez snage poslednjih 15min.Nema kondicije da izdrži u visokom tempu celu utakmicu.Subotić-solidan,ali mi je često unosio strah ne znajući šta će s loptom!Nastasić-uvek dobro postavljen,što ga i čini dobrim igračem,ali mora da radi na agresivnosti!Previše statičan za štopera!Fejsa-osim što je isekao par lopti,90% pokupljenih je išlo štoperima.Generalno,dobro postavljan,ali sa pasevima konstantno u strahu od greške.Matić-uz Baneta,najsvetlija tačka,bez obzira na crveni,koji je,po meni,prestrog!Pretrčao je boga oca,sekao napade,razigravao,i to skoro bez greške!Za tri dana treninga sa ekipom,ostavio najbolji utisak.Tošić-konstantno forsiranje driblinga sa krila ka unutra,pa i ja sa svojih 100kg bih ga sekao.Bez upotrebljivih lopti,previše davio loptu!Marković-aka "Run Forest run!Previše sprintova u zid!Mnogo izgubljenih loptiBiser našeg fudbala,ali će s godinama naučiti da stane na loptu!Djuričić-skoro da nisam ni shvatio da je u igri,dok nije izašao!Naravno,Mihinom krivicom,jer mislim da je trebao više da ga rotira sa krilima.Mitrović-drzak,kretanje jako dobro,sa malo upotrebljivih lopti,kretanjem stvorio puno šansi sam sebi!Vidim ga kao vrhunskog napadača,ali mora da poboljša telesnu agilnost.Deluje tromo u nekim situacijama,a ima samo 19god.Ok,stvar konstitucije,ali ne sme šlauf da ima.Mnogo je mlad za to!Tadić-slab,spor i bez dobrih lopti.Petrović- previše malo vremena na terenu da bih šta rekao.Sulejmani-nepredvidiv!Nekad misliš,može sve,a nekad suprotno.Večeras,za kratko vreme,sjajan!Nadam se da je dobro nakon Šimunićevog pokušaja ubistva!Miha-posle ovakve borbe,ne možeš da kriviš tim!Borili su se kao lavovi.Ali,taktika-velika 0!U trenutku kada juriš gol za pobedu,vadiš napadača i uvodiš zadnjeg veznog???Plašio se da samo ne izgubi od Hrvata kod kuće.To je njegovom egu bitnije nego da ide na sve ili ništa!A ništa mu manje ne bi zamerili da je izgubio,a da je probao da pobedi.Mogao je samo manje omražen da bude posle svega!Pozdrav svima!

zagorka

pre 10 godina

ovaj post vjerojatno ovdje neće biti objavljen, no bit će na indexu i drugim portalima:
Moje viđenje početka takme i prvo poluvrijeme:
svojevremeno sam navukla bijes HR nacije jer sam se sramila što sam Hrvatica kad sam čula da zvižde Vašoj himni u Zagrebu..i sad ispada..opravdano, jer ovo kaj ste Vi danas pokazali pod stavkom zrelog ponašanja i kulture.....ma Hrvati su za Vas "male bebe" u OVOME!!!!sramota!!!

drugo..kaj se tiče tekme: Svaka čast Srbiji..igraju jako dobro, 150% bolje nego u Zagrebu, dok kod nas je igra 0%..ili budu naši izmjenjali bar 5-oricu igrača i posložili drugi raspored na travnjaku ili piši kući propalo!

dzoni

pre 10 godina

Hrvatski kompleksasi,treba im pobeda jer znaju da Belgija vodi ali oni zadrzavaju vreme jer im je vazno samo da budu bolji od Srbije,dace bog da vam dodje neka jaca reprezentacija u barazu pa da vas razgazi.A najveci kompleksas Stimac kaze da su propustili sansu za pobedu,pa koju sansu nesreco niste pola presli,a za sudiju necu da trosim reci,samo mi je zao sto nisam mogao posle tekme da budem pored njega...

joca

pre 10 godina

Bili smo bolji od Hrvata na ovom mecu.kako su hrvati igrali u prvom poluvremenu to je sramota,ja nikad ne bih voleo da se moja ekipa tako postavi.Navijanje je bilo dobro,osim ono ubi ustasu,to nam ne treba.Mi smo igrali cist fudbal,borili se,igrali hrabro ne kao oni.Ne komentarisem sudjenje ali smo debelo osteceni iskljucenjem matica,i srna kad nije dobrio zuti za povalacenje s ledja nad markovicem.Start simunica ne znam kako bih okarakterisao,ono je bilo sa jasnom namerom da se igrac debelo povredi..dakle,sreca je bila na njihovoj strani i evo im taj bod,al je zato Srbija veceras bila uz nase igrace.prvi put su pokazali borbenost i zelju i volju od pocetka kvalifikacija.

zo

pre 10 godina

da nisu novinari i onima kojima je to u interesu preduvali celu pricu oko ovog susreta, ne bi tolika mrznja izbijala sa tribina kao sad... mogu to da potpisem.

Beograđanin

pre 10 godina

Hrvati nećete videti Brazil. Mi smo toga svesni bili i pre ovog meča, ali vi nećete proći ni baraž. Da li je vama jasno da ste samo zahvaljujući ludoj sreći i pomoći sudije izborili nerešen rezultat na našoj Marakani? Stativa, još 3-4 šanse i nedosuđen penal, smešan crveni Matiću... Realno ste od ovakve Srbije trebali da izgubite i u Zagrebu a posebno ovde u Beogradu večeras. Čemu se vi nadate nije mi jasno, Bilić otišao i vi ste se raspali. Onog Šimunića bi doživotno suspendovao iz sporta jer ono je bio start sa ciljem da se osakati protivnički fudbaler. Hrvatska ne zaslužuje da vidi Brazil, igrate smešno. Da niste imali sreće protiv Makedonije u oba susreta, da Vels sam sebi nije dao dva gola, mi takođe u Zagrebu smo sami sebe pobedili, gde bi vi bili na tabeli osma reprezentacijo sveta?

Djape

pre 10 godina

Vidim i Bosanci izgubili,pa ce verovatno i oni u baraz.Nadam se da ce Dzeko i kompanija kao nepovlasceni izvuci Kroate,pa da ih pregazi tako da i "ljepa njihova" ne vidi Brazil.

podgoricanin

pre 10 godina

Bravo braco Srbi,odrali ste ove kockaste kao kokoske...Niste imali srece...Oni jedan sut-jedan gol...A ovamo se nesto prse da su oni fudbalska velesila...Ma bjezi bre...Pozdrav za bracu

Željko

pre 10 godina

Večeras se videlo koliko nam je Matić falio u ovim kvalifikacijama!
Drugo, Mihajlović je morao naći kompromis sa LJajićem.Da su od početka ovih kvalifikacija igrali Matić,LJajić, i da je veću minutažu imao Sulejmani danas bi sigurno pričali drugu priču!!!Ovako sve mora iz početka!

winston

pre 10 godina

Zato sto nevolim Vucica, i zato sto nevolim vlast ove drzave, iako sam iz Srbije, navijam za Croatciju. Kad imam razlog da budem ponosan Srbin, omda cu da najijam za nasu drzavu.

Djordje

pre 10 godina

Ja odlazim u Hrvatsku godinama unaz
ad na more i nikada nijedan problem nisam imao.
Nemojte ljudima da punite glave da tamo neko jedva ceka Srbe da kolje.
To nije tacno!!!!
Kao i.kod nas i kod njih ina budala.
Dobra utakmica,svaka cast i njihovoj i nasoj reprezentaciji!!!!!!!

666

pre 10 godina

@zg_hrvatska, prijatelju,

nisu to srbi vec je to srpska bruka i sramota
brukaju nas i sramote kad god im se ukaze prilika

normalan svet se tako ne ponasa tako da nas je sramota da se uopste pojavljujemo na stadionima

pozdrav iz Bgd-a i dodjite nam u posetu jer ste ovde uvek i vishe nego dobrodosli

Mirko

pre 10 godina

Blago receno smo pokradeni.Sudjenje, pa sta reci Nemac sudi braci Hrvatima.Ocekivino odabrane sudije za ovaj mec.Bili smo bolji, realan rezultat je trebao da bude 3:1 za nas ali Briks nije dozvolio.Samo 4.minuta nadoknade, Pletikosa zadrzavao loptu koliko je hteo a nije ni opomenut.Matic dobio crveni za smesan start a kakvih je startovao imao samo Srna i to u kontinuitetu a dobio samo jedan zuti i to stidljivo.Mi dobijali zute za svaki mrki pogled.Simunic zasluzio dva crvena ali to je neka druga prica.
Modric i Mandzukic pokazali da su klasa..Jedan sut na gol za 90.minuta uz ovako sudjenje je premalo za 8. reprezentaciju na svetu.Ako ovako nastavite tesko cete u Brazil, a i ako odete sa ovakom igrom ima da vas nakantaju.
KRADJA !

gledam i cekam

pre 10 godina

Poseban pozdrav onom braji iz Tuzle sto je navijo za komsije a protiv susjeda! I sad su za sve vas susjedi Brazil. Mi cemo u baraz a posle drame u Zenici mogli bi i razigrat za taj Brazil. Iskreno vam se nadam. Cestitke i Srbima na dobroj utakmici veceras.

pera kojot

pre 10 godina

Igra i zalaganje mi daje nadu za budućnost. Sad se vidjelo šta znači Matić na sredini terena. Možda nije vrijeme, ali ne mogu da ne prokomentarišem zvižduke sa sjevera upućenih Stojkoviću. Pa to jedini igrač večeras koji je nosio crveno beli dres!!!

mladen

pre 10 godina

Mi smo Beograd odbranili kao i u rukometu na EP-oba puta su Hrvati najavljivali pobede. I oba puta su nadigrani! Zato je sad nezadovoljstvo na HR portalima! Ja sam zadovoljan!

Troml

pre 10 godina

..Ali Hrvati,nemojte se nadati necemu
jer sa ovakvom igrom necete nista uraditi
"niste nista bolji od Srbije" jedino sto
imate Mandzukica koji moze da realizuje
1 na 1 kad god ima sansu za to i Modrica
koji je fantastican na sredini, ostatak je
cist prosek.......
(Barcaboy, 6. septembar 2013 22:54)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bože, što ti nadrobi. Prvo, kako
Hrvatska nije bolja od Srbije,
kad smo u dvije utakmice uzeli
četiri boda, a gol razlika je 3:1
za Hrvatsku? Drugo, pišeš ~ jedino
što imate Manđukića i Modrića???
Nevjerojatno, kao da Arapima kažeš ~
"vi Arapi nemate ništa, osim nafte".
Fakat, iammo samo Manđukića i Modrića,
a to je izgleda za vas Srbe sasvim dosta.
Zamisli, što bi Barcelona bez Messi-a?

milos

pre 10 godina

daj ne pricajte gluposti vise ne mogu da verujem da neki ljudi pljuju svoju reprezentaciju koja je odigrala najbolju utakmicu u ovoj god. bitno je da smo napravili napokon dobar tim i to od mladih igraca. procitao sam da je neko napisao mitrovic i djuricic pojma nemaju ako oni pojma nemaju onda se vi ne razumete u fudbal.na djuricicu je odigran flaster i zato se decko nije video, ali decko je veliki talenat sto se i pokazalo.mitrovic nije zver nego zvercina od igraca boljeg napadaca u zadnjih 10 god nismo imali ai decko je dokazao da je veliki talenat .

gong

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Imam utisak da niko utakmicu nije gledao, da su poruke napisane unapred. Ljudi, hrvatska reprezentacija nije bila inferiornija od svog osnivanja. 3 pasa nisu sastavili.... Sansu nisu imali...Govorimo o veoma ozbiljnoj reprezentaciji. Ne pamtim da smo odigrali bolju utakmicu a pratim reprezentaciju 30 god. Da ne govorim o sudiji i veoma iskusnom navlacenju sve vreme na njihovu stranu, ali i to je verovatno zasluga pozicije na rang listi. Ovi momci imaju veliku sansu da u buducnosti naprave nesto ozbiljno....

Zg

pre 10 godina

Ovo je prvi prijenos ikada koji je toliko loše izveden da se nije čula himna :) OK, zviždanje je normalna stvar, ali namjerno stišati orkestar u prijenosu baš i nije bilo lijepo i pristojno.

Mastermind

pre 10 godina

Tuga. Agonija. Čemer. Sva bijeda nekad moćne reprezentacije. Relano, Srbija je u prvom poluvremenu zaslužila zabit bar jedan. Al eto, sad je sve otvoreno.

TATAMATA

pre 10 godina

Ha, ha kakve fudbalercine ovaj Markovic i Djuricic bas znaju da asistiraju, doduse pogresno Mandzukicu, ali nije ni bitno vazno je da se da GOL!

crno.crveno

pre 10 godina

mi (Hrvatska) imamo jedan šut po golu i zabijemo gol, a vi (Srbija) imate panja koji s 3 metra gađa stativu. Zato mi i kad loše odigramo osvojimo bod, a vi sva 3 nikako i kad dobro igrate. To nije stvar sreće nego razlike u kvaliteti.

papa

pre 10 godina

Hrvati su zabotavili da je Maksimirom jecilo " U.. Srbina", svi smo gledali utakmicu pa mi nije jasno sta je to drugacije bilo veceras i po cemu su ovi nasi gori. Budale na obe strane.

nikola

pre 10 godina

Strašno smo vidjeh na Marakani.
Izviždana hrvatska himna,bacanje stolica,četničke parole,topovski udari,baklje,na srpskoj zastavi ispisano ćirilicom Vukovar,zastave RSK,Noz zica Srebrenica i Ubij Hrvata.
Sramota!
Po čemu ste vi drugačiji od nas i čemu one prodike o (ne)ćirilici u Vukovaru?

Nemanja ★

pre 10 godina

Za divljački start poput onog od strane hrvata su i predviđene višemesečne suspenzije koje smo videli da se nebrojeno puta primenjuju npr. u Engleskoj. Suarez mi prvi pada na pamet (služi kaznu od 10 mečeva zbog divljačkog napada na Baneta Ivanovića).
Pozivam FSS da uloži sav svoj autoritet da FIFA suspenzijom od NAJMANJE 10 mečeva pokaže da DIVLJACIMA i PRIMITIVCIMA nije mesto u fudbalu i sportu!

Бојан

pre 10 godina

Осетило се одсуство Шћепакадабре! Шалим се, презадовољан сам игром српске репрезентације после дуго времена! Једина слаба карика Ђуричић који ми се никада није свиђао ни у једном сегменту игре човек не може да помогне, просто човек не зна! Остали за 10-ку! Мислим да имамо сјајну генерацију која тек треба да покаже свој квалитет али то са Михајловићем, уз сво поштовање за све што је учинио за српски фудбал, не иде! Волео бих да видим Ђукића или Станојевића на месту селектора! Оно што наравно квари утисак су они који звижде српском голману али шта да радимо има нас свакаквих, не можемо сви бити прави Срби! Све у свему има за нас наде, Хрвати одлични, иако их не волим због свега што су учинили српском народу кроз векове, то се мора признати! Надам се да ће ми коментар бити објављен поред тога што сам писао ћирилицом(ипак смо са Хрватима играли па због тога).

RSK_USA

pre 10 godina

Prvo: Srbija je dobila mec jer je imala dosta sansi da dade gol, i prvi korner je trebao biti gol, Mitrovic je imao sanse da dadne još 3 gola.

Drugo: Sudije su bili na strani države u evropskoj Uniji, a i rimo katolik sigurno.

Treće: Onaj celavi hrvat sto je pokosio Suljemania trebao je da bude cistili gol za Srbiju, opet hrvati igraju prljavo.

Cetvrto: Trebalo je biti 4:0

robi

pre 10 godina

e moja Srbijo, stavila si 4. reprezentaciju svijeta u dzep u prvom poluvremenu, a u kvalifikacijama ti igraju scepovici, milijasi, ignjovskiji, mijailovici....sve je receno!

Zoran

pre 10 godina

"U tom smislu" Neverovatno ko prenosi utakmice. Sto se tice sporta u Srbiji, kakva drzava takav i sport. Sto se tice navijaca, oni su pripadnici
stranke. Kako sam srecan sto sam otisao pre dvadeset godina.

Croatico

pre 10 godina

Bravo srbi,odigrali ste odlicnu utakmicu,jako borbeno i motivirano.Ovi nasi baletani iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.onaj izbornik stimac nije ni za druge kazahstanske lige,ali eto sreca pa smo nositelji u barazu.. Sve u svemu jako blijedo izdanje. Sve najbolje

necete ni vi

pre 10 godina

@"omanuo" sam 10 minuta,
vjerujem da mi nećete zato
zamjeriti......:)
(nećete u brazil, 6. septembar 2013 22:09)

Necemo ti zameriti.A hoces ti nama zameriti sto vas drugi put u 12 godina sprecavamo da odete na veliko takmicenje? :)

Goran Matić -Split

pre 10 godina

Šimuniću, staro magare, aj ti u penziju! -.-
A navijanje? Krajnje primivno! Da ne nabrajam sad šta... znate vi, a bogami i čuje se dobro.

Dalmacija HR

pre 10 godina

Odigrali ste odlično,iščupali smo vam bod na rutinu.Nas čekaju dodatne kvalifikacije.Tamo kao nositelji imamo 70% šanse za prolaz.

sds

pre 10 godina

Na Maksimiru je atmosfera bila kamilica u usporedbi s Marakanom.
A mislim da mi niti bod nismo zaslužili.. Teško ćemo ovakom igrom u Brazil.

Raša

pre 10 godina

Tako je to kada čovek neznalica vodi reprezentaciju pa i od mnogo dobrih igrača ne može da stvori tim koji pobeđuje. Pravo Tole i Siniša. Ako ostanate još 1 godinu u Srbiji se više neće ni igrati fudbal.

Pavle

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Znaci... hahahahahahhahaha ... ma pali bre ....

jeca

pre 10 godina

Winston, molim te da naucis ili da te nauce da se ne navija za vlast ili Vucica, vec za drzavu, narod i naciju. To je ruzno od tebe. To je tvoj narod i kakav da je ti nemas drugi.

Alex BG

pre 10 godina

Necu da gledam jer znam koliko primitive boys-a ide na te dogadjaje masovne euforije i zelje da se lece frustracije.Gledacu kada se ovaj Balkan civilizuje i spreci ove huligane da salju ovako ruznu sliku svaki put...to vazi za obe zemlje.Na srecu to nije odraz vecine naroda,vec nesposobnosti da se obuzdaju animalna/anomalna ponasanja grupa unutar drustva.

joccker

pre 10 godina

Sudija gov.narcina teska...
matic je klasa od igraca,ali fali jedan kreativan da ubija..
sulejmaniju je nogu amputirao onaj konjar odvratan,treba da ga sankcionisu da ne igra visee fudbal..
ova ekipica da ostane 2 godine na okupu I kidacemo redomm

cofi

pre 10 godina

kakva glupost,na rts hd nam je fudbal,a na obicnom rtsu ce biti kosarka... pa valjda je kosarka puno vaznija od jednog beznacajnog fudbalskog meca koji ne moze da donese..

Maro.HR

pre 10 godina

Da je Srbija bolja od Hrvatske,onda bi bila druga,i nebi imala 8 bodova,nego 17,odigrali ste dobro prvo poluvrijeme i ništa više,već se je početkom drugog poluvremena vidjelo koliko je Hrvatska kvalitetnija ekipai

Marko

pre 10 godina

Treba da prevazidjemo podele iz rata i da zivimo normalno. Mrznja nikome nije nista dobro donela. Zaista saljemo ruznu sliku svetu kada jedni drugima zvizdimo dok se intonira himna. To nije ljudski.
Sa druge strane, u nasoj reprezentaciji treba da igraju i Albanci sa juga, Madjari iz Vojvodine, Bosnjaci iz Pazara i naravno Srbi. Oni su isto gradjani nase zemlje i to moramo da shvatimo sto pre. Koliko je ova zemlja moja, toliko je i njihova. Svi zajedno treba da gradimo bolju zemju i kvalitetniji sport.
Nasi navijaci ne smeju sebi da dozvole da zvizde golmanu svoje reprezentacije. To je bilo veoma jadno cuti i videti.
Verujem da svi normalni ljudi, bilo da su Srbi ili Hrvati dele moje misljenje. Pozrav i srecno Hrvatskoj u Brazilu.

Mita

pre 10 godina

Koliko nam je Matic falio od pocetka kvalifikacija,plus Ljajic...Matic je bio gospodar sredine terena,a on ga tek sada zove,pod pritiskom javnosti.ODLAZI MIHO.

xx

pre 10 godina

Samo da pozdravim EMIRA IZ TUZLE posto je dobar za prognozirat rezultate.Srbi dobro ste igrali svaka cast a ti stimac neznam sta imas vise trazit u reprezemtaciji.

europejci

pre 10 godina

Prvo poluvreme - fantazija. Hrvati nisu znali gde su, nisu presli centar, o sansama da se i ne govori. Ali onda na scenu stupa sudija + ponasanje hrvatskih fudbalera koje je bilo gore i namazanije od bilo kojeg juznoamerickog pokvarenog shvatanja fudbala kao igre.
To sto im je poslo za rukom da nebrojeno puta za losu glumu dobiju faul i zuti za srpske igrace, na dusu njima i ocajnom sudiji koji kao da je cekao svaki trenutak da nam umrtvi igru.
Crveni kartoni Matica i Simunica najbolje pokazuju koliko je sudija bio los i kako je dozvolio hrvatskim igracima da se ponasaju kao da su oni domacini. Posle onog starta bi Simunic trebao da dobije zabranu od 10 utakmica neigranja, ali svi znamo da se to nece desiti, Simunic je iskusan, prineo je svojoj "lijepoj drzavi" zrtvu, i bice nagradjen verovatno.
Navijaci kao navijaci - pukli su zbog sudije i zbog bezobrazluka gostiju, narocito simunicevog starta nad Sulejmanijem.
Samo mi je jako zao sto srpski igraci nisu stisli petlju i nastavili kao u prvom poluvremenu, zasto se zadovoljavaju mrvicama, zasto im je nereseno sasvim ok rezultat ? Nigde necemo stici i nikad nista necemo uraditi sa tom filozofijom.

Platini

pre 10 godina

Ali od svega najjaca je izjava Stimca posle utakmice da je inicijativa svesno prepustena Srbiji. A Hrvati nisu znali gde je levo tokom veceg dela prvog poluvremena. Sto se tice himne pa ni vi na Maksimiru niste bas ustali da pozdravite Srpsku himnu.

Vasa Kachavenda i Ron Dzeremi

pre 10 godina

Ne morate da mi objavite komentar kod prvog gola objavite ga kada hrvati daju sesti gol, ami cemo ipak ispasti od Vatikana u narednim kvalifikacijama

Милан

pre 10 godina

Каже текст "Ni na pevanju svoje himne publika se nije baš istakla, ali je entuzjazam pohvalan." Проблем је у томе што је када је враћена ова химна, неко био паметан да успори инструментал и немогуће је певати уз њега, превише је спор и песма увек иде брже. Мене чуди да и седам година касније нико о томе не говори.

vuja

pre 10 godina

Bio sam na utakmici,posle duze vremena dobra partija nasih.
Imam samo dve stvari da dodam - sudija uzas ( ima ona pesma Danke Dojcland ) , i nesto sto nema veze sa fucom. Zavrsava se mec,izlaze ljudi i na izlazu tuca 2,3 coveka za sicu koja je policija uzela posle pretresa.

Kastro

pre 10 godina

Sudija nas je posteno sasjekao, ne samo zbog iskljucenja Matica, vec u prvom delu svaku diskutabilnu situaciju svirao je njima u korist. Dali gol iz jedine sanse. Zao mi je Matica bio je odlican. Trebalo je da zaigra Djordjevic, ali sta da se radi.A onom simunicu treba kaznu bar 5 utakmica, onaj start je van svake pameti

l'alchimiste

pre 10 godina

Ne zaista Mihajlovic je potvrdio da je totalni luzer kao trener...1:1.25 min do kraja..ok.igrac manje ali nama taj rezultat nista ne znaci zar ne(kao imali smo teorijske sanse za 2mesto xa xa) i on covek umesto Markovica ubacuje RP..valjda da osigura zadnnju liniju ili sta..da ne pricamo o pocetku sa Fejsom i Tosicem..ukusi su razliciti.Sada je mogao da skocka dobar tim za kockaste a on dva zadnja vezna,a igrac profila Tadic na klupi...Miho,stvarno dosta je,vreme je da odes.

krle

pre 10 godina

ne znam zasto se svi loze oko ovoga??? ovo je jednostavno nas maksimum trenutno a narocito sa mihajlovicem na celu. sto se tice hrvatske nisu ni oni puno bolji. i kod njih je fudbal u haosu i rasulu. u kvalifikacijama su postigli nekoliko srecnih golova i sa malom razlikom u kvalitetu nam taman beze 5 bodova. belgijanci su dokazali da su apsolutni favoriti grupe.

nikola

pre 10 godina

Strašno smo vidjeh na Marakani.
Izviždana hrvatska himna,bacanje stolica,četničke parole,topovski udari,baklje,na srpskoj zastavi ispisano ćirilicom Vukovar,zastave RSK,Noz zica Srebrenica i Ubij Hrvata.
Sramota!
Po čemu ste vi drugačiji od nas i čemu one prodike o (ne)ćirilici u Vukovaru?
(nikola, 7. septembar 2013 01:21)

i zaboravih najvažnije zapaljena hrvatska zastava na tribini.
Mislim da večeras nisu dodjeljena dva crvena kartona već tri, a treći će za koji dan stići iz UEFE.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Mozete da mi nalupate 500 minusa zbog ovog komentara,ali Hrvati su ljudi sa skroz drugacijim mentalitetom od nas,zapamti te to ! Austrougari i Turci,pa vi vidite ! Mozemo samo da ih mrzimo ! Fudbal su izmislili za nas ! Od ranijih generacija Prosinecki,Boban,Suker,pa sve do danas Srna,Modric itd. ! Kolarov,Fejsa,Subotic,Djuricic...smesni su !

Pozitivizam

pre 10 godina

I - Hrvati kao i uvek samo mucki i niski udarci
II- Mihajlovic mora da podihtno napusti nasu klupu 2 godine je selektor a za to vreme ni jednom nije izveo istu postavu
III- Momci su izgarali i pokazali veliki individualni kvalitet ali nazalost u vezi sa stavom II nisu uigrani
IV- Uz dobar rad bice ovo dobra generacija....

Dan Australia

pre 10 godina

Da smo imali tadica I sulejmanija od pocetka utakmice mozda bi I kolarov imao sut iz slobodnog udarca!!!!Mihajlovicu odlazi I Piksija Za trenera!!!!

SQI

pre 10 godina

Po meni nije nekultura uzvratiti istom merom! Nije se ni nasa himna cula od njihovih navijaca a nasi nisu zvizdali fer pleju vec Srni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MarkoNS, 6. septembar 2013 21:03)

A sve to pokazuje da smo u stvari isti. Mene je bila sramota.

Strasno

pre 10 godina

Ovom sudiji otkaz odmah!Sto mora sad sudija da nam unisti moral sjajne ekipe? Ovaj Pletikosa svaki put po 20 sekundi drzi loptu,Hrvatski igraci se izlezavaju posle svakog starta,za nas nema faulova,osim onda kada treba da se pusti prednost,3 zuta kartona iz 3 faula....Da ne nabrajam,ali vidi se da Hrvatska jednostavno MORA da prodje grupu,mec se za dzabe igra

Hrvat

pre 10 godina

Bod u gostima , pjesma u autobusu . Srbi dobri večeras , Mitrovic dobar, Matic klasa, Sulejmani mora od prve minute. Sve u svemu imate jako dobru reprezentaciju. U idućim kvalifikacijama, s novim izbornikom biti ćete nezgodni. Problem bi mogao biti ždrijeb , jer ste najvjerojatnije u trećem sesiru. Sto se tiče naših , ogromno iskustvo i malo sreće . Volio bih da i mi promjenimo izbornika . Sportski pozdrav

boj@n

pre 10 godina

miha nije nista kriv,izveo je najboljih 11,mozda sem tosica trebao tadic,kasnije je pogodio sa mikijem,a sad vi tu pricate da Djuricic nije trebao igrati,pa svi ste vi selektori i svi bolje znate od mihe,e srbijo medju sljivama nikad se opametiti necemo..taj isti Djuricic da nije igrao bilo bi miha je kriv ne igra Djuricic od prve..ma bravo sve vi znate,svasta bih sad napisao ali znam da mi nece odobriti komentar,jadan smo narod samo to mogu reci

steven g

pre 10 godina

Jedan jedini zvezdas u reprezentaciji i naravno najgori. Djuricicu sjajna asistencija za Mandzukica! Da je bio Ljaja, svi crno-beli, 'ladno bi bilo 3:0.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (totti, 6. septembar 2013 23:12)

Kimijev intelektualac.

Alex

pre 10 godina

Svi smo se do pre par godina izivljavali nad Belgijom kada su oni stvarali tim od klinaca, tada se cuo samo poneki retki komentar da oni stvaraju tim za buducnost.Miha je mozda u samom startu imao dobru ideju koju je, nazalost , upropastio sa akcentom na himnu i nefudbalske stvari.Ipak, novi selektor, npr. Ljubinko Drulovic imao bi od cega da pocne.Vratiti Ljajica, polako dodavati ovom timu Pavlovskog, Milinkovic Savica, Djurdjevica, Luku Milivojevica i sve moze vrlo lepo da izgleda.

Vladimir

pre 10 godina

Cinjenica je da na sebi prvo moramo da radimo ali je takodje cinjenica da je sudija extra CRO nastrojen sto se tice vise odluka do ovog 35 min igre...

Special two

pre 10 godina

Komsije eto nas zajedno i u sledecim kvalifikacima upamtite sta kazem. I Engleze ste prvi put izbacili, pa ste isto ovako kao vas izbornik bili aroganti. Setite se sta su vam uradili drugi put. I dan danas imate fobiju od njih.

zig zag

pre 10 godina

beograđanin@ kako se ono kaze?? "da je baba muško zvala bi se -Duško". i daj budi malo realan ej!! uzeli ste jedan bod protiv ne prepoznativlje hrvatske i ka da ste uvatili boga za bradu

Бојан

pre 10 godina

Осетило се одсуство Шћепакадабре! Шалим се, презадовољан сам игром српске репрезентације после дуго времена! Једина слаба карика Ђуричић који ми се никада није свиђао ни у једном сегменту игре човек не може да помогне, просто човек не зна! Остали за 10-ку! Мислим да имамо сјајну генерацију која тек треба да покаже свој квалитет али то са Михајловићем, уз сво поштовање за све што је учинио за српски фудбал, не иде! Волео бих да видим Ђукића или Станојевића на месту селектора! Оно што наравно квари утисак су они који звижде српском голману али шта да радимо има нас свакаквих, не можемо сви бити прави Срби! Све у свему има за нас наде, Хрвати одлични, иако их не волим због свега што су учинили српском народу кроз векове, то се мора признати! Надам се да ће ми коментар бити објављен поред тога што сам писао ћирилицом(ипак смо са Хрватима играли па због тога).

luka.modrić

pre 10 godina

Hahahhaha...Citam komentare i smijem se.Hrvatska losa,Hrvatska ispada u kvalifikacijama,Hrvatska ono,Srbija bolja...Ostavite nacionalizam i ponos negdje drugdje.Budite realni.Hrvatska je igrala koliko joj je trebalo,dosla je ne izgubiti.Igrala je tocno onoliko koliko igraju iskusne reprezentacije.Srbija?!?Puno zujanja,a malo meda.Imate jebenih igraca.Sto vise,vrhunskih,ali neiskusnih...Budite sigurni,poslat cu vam razglednicu sa Copacabane...I danas ste se uvjerili zasto je Luka jedan od najboljih veznih igraca svijeta...Nikad niste,niti ikad hocete,biti bolji...A sad sretno Doleeee...

robinho

pre 10 godina

Obe ekipe su katastrofa. Zahvaljujuci losoj taktici Stimca, Srbi su se
razmahali i toboze igrali ofanzivno. Srpski igraci su toliko prepotentni
da mi je muka, malo kao nekog izdriblaju i misle da su postigli nesto. Najveca su zabluda oni u koje najvise verujemo: Kolarov leci neke komplekse -- hteo bi da bude Mesi, nema pojma na kojoj poziciji igra. Drugi neostvareni Mesi je Ivanovic -- vise se drao na sudiju nego sto je igrao. Matic je kao presecao lopte, voleo bih da vidim kako bi presecao lopte da smo igrali sa Brazilom, Nemackom, Argentinom, Holandijom... Markec malo usitni, predribla na malom prostoru jednog-dvojicu i vec gubi nit, on nema nikakav pregled igre, covek je rodjen za male golice. Mitrovic u devetnaestoj godini samo sto ne udari sudiju, vec je bahat i agresivan,od njega nece biti nista. Djuricic i Fejsa su katastrofa,nisu ni za trecu ligu. Kad se ova ekipa stavi pod vodstvo dva diletanta kao sto su Karadzic i Miha -- dobija se slika potpune fudbalske nemoci.

gost

pre 10 godina

1. Srbija pokazala osjetno više ovaj put, djelom i zbog loše igre Hrvatske pogotovo u 1. djelu.
2. Šimunić napravio grub faul da spriječi vjerojatan gol, znao je što radi i svjestan da je dobio opravdani crveni. Kasnije se ispričao čovjeku i točka.
3. Sve priče da je Hrvatska igrala na bod ne stoje ali tipično za hrvatske trenere da bježe od odgovornosti i probleme pod tepih turaju.
4. Mozda ne bih bio daleko od istine kad bi reko da u globalu Srbija ima kvalitetnije pojedince a Hrvatska jači kolektiv i iskustvo.

Eto hranite se malo objektivnošću...

Ja znam,ja smem,ja hocu!

pre 10 godina

...Samo mi je jako zao sto srpski igraci nisu stisli petlju i nastavili kao u prvom poluvremenu, zasto se zadovoljavaju mrvicama, zasto im je nereseno sasvim ok rezultat ? Nigde necemo stici i nikad nista necemo uraditi sa tom filozofijom.
(europejci)
To je nas ogromni problem vec decenijama.Pobednicki mentalitet.Ne znam iz kog razloga,ali mi smo zaboravili u fudbalu ko smo i sta smo,i da smo generalno sportska nacija.Nismo mi Madjarska pa da smo imali doba Puskasa,i pre i posle toga nista.Mi stalni izbacujemo talente,ali stalno kada se skupe zajedno oni podbacuju i to debelo ispod norme.
Jedino doba kada smo blistali,i to sa duplo slabijom generacijom,je kod Antica.Covek je i doktor fudbala i doktor psihologije.
Glavu dajem da po talentu imamo za 2 klase bolju ekipu i od HR i BEL,ali gde glava leti to niko ne zna.Vecito smo kao snagator bez svesti o svojoj snazi,a kako rekoh ne samo da imamo `snagu` nego smo i dokazani u fudbalu.Velikih rezultata ima.Sa svim tim iza nas,mi moramo biti jedna vrlo ambiciozna fudbalska reprezentacija...da se novi vrhovi osvajaju.
Opet kazem iz ne znam kog razloga,mi u utakmice ne idemo da izdominiramo i imamo autoritet na terenu(kako sam voleo ovaj termin koji je Antic stalno naglasavao) i nesposobni smo da vezemo 2 poluvremena,a kamoli 3 utakmice na istom nivou.
Kad se podigne samopuzdanje,samosvest ali bez arogancije,nego sa visokim ciljem,a potom se podretiti tom cilju i pocne ginuti za njega,tada cemo ponovo biti EU Brazilci.

Cistka u savezu ali detaljna

pre 10 godina

Ubacis Petrovica umesto Markovica na 1:1 kad treba da jurimo drugi gol. Ovo je samo dokaz da neki igraci moraju da imaju odredjenu minutazu za reprezentaciju, a ovaj sastav koji je Mihajlovic izveo je sastav pod pritiskom javnosti. Da su drugacije okolnosti opet bi neki Radovanovic, Stevanovic ili nedaj Boze Scepovic bili starteri. Blizi se kraj Toletovoj i Mihinoj eri i mozemo samo da se nadamo da nece doci neki slicni. Mozda Miosevica u fotelju (jedini koji je javno govorio o sumnjivom poslovanju i interesima ljudi u FSS) i vratiti Antica na klupu, ako nece onda eventualno Djukica.

vasja

pre 10 godina

Pa sve je ovo očekivano, ne vidim čemu čuđenje... Pogotovo posle skorašnjih događaja u Vukovaru i Zagrebu. U krajnjem slučaju isto bi se desilo u Hrvatskoj, zviždanje je deo fudbalskog folklora između ove dve reprezentacije. Nije mi lepo da se razumemo, ali ni ne mislim da je baš kraj sveta.

madagascar

pre 10 godina

da li je moguce da vas je barselona sve zavela?pa nije posed lopte najbitniji segment igre nego sanse i golovi.niti smo stvarali sanse niti smo davali golove.jesmo jedan ali ne iz igre.nisu ni hrvati ali oni su i dosli da uzmu bod.mada ima potencijala i nadam se da cemo sa iskustvom postati i konkretni!

flash

pre 10 godina

J.Simunic nije Sulejmana uopce namjerno faulirao,kad se pogleda ta scena
vidi se da je velika brzina bila u pitanju.
Sto se tice navijanja na stadionu, tu nemam komentara !
Nisam siguran sto ce UEFA reci.
(stjepanEU, 7. septembar 2013 01:53)

Tako je, Simunic je bio okrenut ledjima i Sulejmani je naleteo na njega, Simunic nije stigao ni lakat da podigne vec se to samo ucinilo od velike brzine.

delije karaburma

pre 10 godina

Simunicu svima nam je jasno,ne zelis cirilicu u EU...E pa vidis,meni je drago sto zivim u multikuturalnoj Srbiji.A ti bata Miho bata Toleta pod ruku pa kod bata Djore.Hrvatskoj reprezentaciji sve najbolje u Brazilu,zasluzili ste momci...

croexpress

pre 10 godina

a moji srbi pa vi slavite ovaj bod ko da ste osvojili SP.pa ni ovaku hrvatsku u lošem izdanju niste pobijedili i onda vi nešto pričate o fudbalu.
a mi da imamo imalo boljeg trenera koji nešto razumije umjesto tukca štimca mi vas ladno dobijemo večeras.čovjek iz čista mira stavi lovrena na beka (za ilustraciju to je ko da vama subotić igra beka). vidim ovde dosta vas srba hvali matića večeras al ja iskreno,najiskrenije od tog momka nisam ništa vidio osim crvenog kartona,inače vrlo dobar igrač.

nr.13

pre 10 godina

gledam kako igraju prvh 10 min. i srce mi je puno srece, trce borese, odavno nisam nase momke video ovako da igraju.

Srbija, Srbija, Srbija

Lokalac

pre 10 godina

Dobijamo sa 10:0.
Strelci Markovic (3), Ivanovic (2), i po jedan Stojkovic, Sulejmani, Mitrovic, Tadic i Matic.
Stojkovic brani penal pri rezultatu 0:0 ili 1:0.

zoran

pre 10 godina

Na klupi Tadic i Sulejmani, a igra Tosic...zemljo otvori se...Mihajlovic trener..?????????? Uzas...sto pre ode tim bolje...covek pojma nema....ovom timu nedostaje TRENER...potencija je tu...Mitrvoic..??? Mislim da je Partizan napravio dobar posao i uvalio ga Andrlehtu...onaj Fofana je izmislio fudbal za njega....

Bice bolje

pre 10 godina

Hrvatska je na ovom mecu imala 1 (JEDAN) sut u okvir gola... Toliko o "velesili"... Da nije bilo sudije, Srbija bi ovo dobila sa dva, tri gola razlike. Crveni Maticu je posledica nemanja autoriteta kod sudija, videli ste da Banetu nije smeo da pisne... Sve u svemu, izvukli su se Hrvati protiv nasih klinaca. Simunic - uvreda za ovaj sport.

Realno Nula

pre 10 godina

Ja ne znam cime vi Hrvati imate da se prsite posle sinocnje utakmice.
Da nije bilo nase greske nebi dali gol a nebi imali ni sut na isti. Koliko god vi zeleli da priznate ili ne, otresli smo vas kao dete slinu. Koliko smo mi vas otkinuli toliko je nas unakazilo sudija. Imam utisak da je ispod onog sivog dresa nosio i hrvatski ispod. Svako ko je iole realan i razume se bar malo u fudbal to zna. Bilo je vise nego ocigledno!
Ne znam koji je prosek godina nase ekipe ali klincima svaka cast! Grizli su i borili se i ja za nasu buducnost ne brinem. Ako ih ostave zajedno bice to super. Potencijal je tu, srediti stanje u savezu, dosvesti kvalitetne ljude na pozicije i dobrog trenera i bice ekipa koja ce da razbija!

ovo-ono

pre 10 godina

Treba podrzati ove momke odlicno su odigrali, treba dati sansu Mihajlovicu, ostaviti ga 5-6 godina. Nista ne dolazi preko noci, eto trebalo mu je 1.5 dana da dovede reprezentaciju da igra i izgleda kao ona sinoc...rezultat ce doci. Svaka cast momci, svaka cast Miha, dogodine cemo biti tamo gde nam je mesto.
Sto se tice sudjenja i nedostatka srece sinoc ostavicu Murinju da prokomentarise :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Svaka cast, 7. septembar 2013 09:10)

Šansu Mihajloviću? Za šta? On je ovaj sastav mogao da složi i pre tih godinu i po, ali ne bolje je bilo eksperimentisati, trpati razne panjeve i pravdati se traženjem igre. Ovaj sastav mu je mogao napraviti svaki prosečan fudbalski gledalac, ali ne Mihajlović izmišlja toplu vodu.
Da mu sve vreme igra manje-više ovaj sastav, pa da im se vremenom igra poboljšava onda da, ali ovako ne.
Mihjalović je trebao otići još posle utakmice u Zagrebu. Al ajd nek završi kvalifikacije, a posle ćao-zdravo. Idi bavi se nečim gde su eksperimenti potrebni i poželjni.

vau

pre 10 godina

klupi Tadic i Sulejmani, a igra Tosic...zemljo otvori se...Mihajlovic trener..?????????? Uzas...sto pre ode tim bolje...covek pojma nema....ovom timu nedostaje TRENER...potencija je tu...Mitrvoic..??? Mislim da je Partizan napravio dobar posao i uvalio ga Andrlehtu...onaj Fofana je izmislio fudbal za njega.... (zoran, 06. septembar 2013 21:48) Hahahahahaa, bravo za komentar!

mikicar

pre 10 godina

Tosic retko neinteligentan fudbaler. Ni jedan jedini racionalan potez ja nisam video. A ni Djuricicu ne ide bas.

Vadi Tosica, vrati Tadica i sve ostalo ok.

gareth.bale

pre 10 godina

Trio M...Modrić, Matić i Mandžukić. Respect...Modrić stvarno spada u 5 najboljih veznih na svijetu i stvarno se nemamo razloga čuditi što se ustalio u postavi Real Madrida...

888

pre 10 godina

Ljudi samo pljujete...Odlično smo igrali zaslužili pobedu pohvalite momke dali su 110 pošto!Jedna mala ne pažnja naša inače se nisu videli Hrvati.

Lazy_Rider

pre 10 godina

Tošić! Kad se čuje to ime, usledi kontra. Inače, deluje mi kao deran koga nije briga za gradjenje igre, jer je tu iza njega bek koji se troši kao nakovanj da bi ovaj izgubio loptu. Deran je maneken. Sa manekenom nije lako na terenu, pogotovo ako je on "zvezda" ekipe. Utreniran jeste, možda je i lep, ali nije naučio da odradi svoj posao. Ako kojim slučajem i postigne pogodak, serviraće mu loptu njegov bek koji se za razliku od njega trudi, dok on češe muda tu na pola terena.

igrale se delije

pre 10 godina

Komentator Stojanovic je na pocetku ,nesvesno,izrekao nesto sto govori o prirodi ovog i slicnih "susreta":""Ciljevi nacionalizma uvek su dostizni ciljevi,dostizni jer su skromni,skromni jer su podli.Ne skace se,ne baca se kamena s ramena,da bi se dostigao svojsopstveni maksimum,nego da bi se nadigrali oni,jedini,slicni,a tako razlicni,zbog kojih je igra zapoceta."

Kosta

pre 10 godina

Matic za dve klase bolji igrac od svih ostalih,mnogo je falio svaka mu cast na igri... Daleko nasa najbolja partija od kad je Mihajlovic selektor... Sudjenje realno smo mnogo vise osteceni od hrvata...

danguba

pre 10 godina

Srbija ima odličnu ekipu i ogroman potencijal. Konačno imamo centarfora, a imamo i širinu, zamjene sasvim korektne... Ma šta tvrdili Sinišia je napravio dobar posao sa ovom ekipom, jedini grijeh mu je Karadžić. Nedostaje još sigurnosti i realizacije, ali i to će doći s vremenom.

Troml

pre 10 godina

zbog igraca koji igraju u vrhunskim
klubovima Evrope birajte reci.Momci
su igrali,borili se svaka im cast.
Hrvati koji su rangirani mnogo bolje
od nas veceras nisu bili bolji.
(nada ZR, 6. septembar 2013 23:01)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ono što je igrala Srbija, nikud ne vodi,
velika terenska premoć, no bez završnice,
puno trke, natjeravanja i sve nekako na silu.
Srbija nema plana igre, sve joj se odvija
stihijski. Usput, ako gost izvuče bod,
bolji je od domaćina. Na kraju, tako se igra
nogomet ~ doma na pobjedu, u gostima na bod,
a to što je Srbija imala terensku premoć
u prvom poluvremenu, ne znači baš ništa,
a to se i potvrdilo ~ jalova premoć.

Daredevil

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.
(Davor, 06. septembar 2013 23:01)
Majke ti,iz kojeg si ti filma ispao?

shame boner

pre 10 godina

Utisak veceri mi je posrtanje Tonceva kad je poleteo da se slika sa Murinjom. Kad nije slomio nogu. Pao. Paradigma svih nasih posrtanja.Inace,taj covek je u upravi naseg najtrofejnijeg kluba. Dotle smo dosli.(a verifikacini kod koji moram ukucati pocinje sa CZ,ljudi stvarno)

Grunac

pre 10 godina

Najrealnije...Ovakvu Srbiju nisam video godinama,vise od deceniju,sa ovakvom zeljom za pobedu valjda nikad,ne secam se...Znaci,trebali ste da dobijete ovu utakmicu.Prosto me cudi da hrvati za 45min sutnu samo jednom na gol protivnika,i pritom jos 2-3 puta prodju centar !1!igras koliko ti protivnik dozvoli,jasno.Sve u svemu,Srbi su me prijatno iznenadili,dok sam od Hrvate razocaran igrom,osim akcije kod gola,koja je bila za udzbenike.pozdrav od Makedonija

Rio de Janerio

pre 10 godina

Glavno da vas ova utakmica nije ni zanimala :D prije tekme 50+ komentara...poslije 400+ :D
Svaka druga izjava je bila basket cu gledat, a sto je najjace makedonci vas izbili iz opanaka hahaha

e

pre 10 godina

Srbija je celu utakmicu igrala sa igračem manje, a jedno vreme čak sa 2 igrača manje! Pitate se kako?? Baš kao i u politici oni mogu reći "Danke Dojčland". Sudija je sramno sudio. Nekažem da mnogo poznajem fudbal ali onakav faul za nedosuđeni penal srpski igrači dobijali su žute kartone. Dobro, bilo je što je bilo,posle bitke svi su generali najpametniji.

Zoki

pre 10 godina

Čitam komentare i valjam se od smijeha.
Pišu neki hrvati nećete vidjeti brazil i sl.Pa naravno da nećemo, nama je to već mjesecima jasno. Ljudi moji iskreno da vam kažem od kad je štimac preuzeo igramo očajno, najgora reprezentacija ikad, ali imamo 1 stvar a to je sreca. Mi nismo osvojili 5 bodova na srecu, mi nismo osvojili 10 bodova na sreću, mi smo osvojili 17 bodova na čistu sreću i reputaciju. Sami sebe ste pobjedili u zg, ovdje smo se isto izvukli, tako je bilo za nas i sa walesom i makedonijom. Kao dolazi 4. reprezentacija svijeta i dok su protivnici shvatili koliko smo loši već je bilo kasno.

vojkanSRB

pre 10 godina

beograđanin@ kako se ono kaze?? "da je baba muško zvala bi se -Duško". i daj budi malo realan ej!! uzeli ste jedan bod protiv ne prepoznativlje hrvatske i ka da ste uvatili boga za bradu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zig zag, 7. septembar 2013 02:28)

To 'neprepoznatljiva Hrvatska' u mom selu se kaze: NEMATE POJMA SA FUDBALOM. Bolje za vas da ispadnete u barazu, a tako ce i biti jer nemate kvalitet da pobedite jednu smesnu Skotsku i to u sred zagreda. Mnogo ste smesna reprezentacija, omatoreli vam igraci, a nemate nove. Bedak! :D

euler

pre 10 godina

Najjače, kaže Mitrović posle utakmice: "Potrudićemo se da se još upoznamo u preostala dva meča...". Hahahaha, oni se upoznaju na kraju kvalifikacija :D

Tale

pre 10 godina

Hrvatska, 31 utakmica protiv susjeda od osamostaljenja (Srbija,Slovenija,Italija,Madjarska,BIH).
NIJEDAN poraz!
Sa Italijom smo igrali 7 puta!

Milko

pre 10 godina

Hrvatska je jednostavno jača ekipa ovog trenutka. Rezultat realan i dobar.
Reprezentacija Srbije veoma, veoma perspektivna.
Očekujem neke promene. Ako Mihajlović ne može da se promeni, treba menjati njega. Izbor novog selektora obaviti pažljivo. Kod kuće ne vidim ni jednog kandidata, dakle stranac naš ili pravi, svejedno.
Sa drugačijim, nezavisnim selektorom naziru se bolji dani reprezentacije.

Davor

pre 10 godina

Vi Srbi ste stvarno smijesni. Zar vi stvarno mislite da ste odigrali dobro? Vi ni najbolje sanse niste u stanju zabiti(ako dobijete sanse) recite kakve sanse ste vi imali? Onog Matica je Modric vozao na sredini terena kao amatera. Ponadali ste a Hrvatska i tako igrala na nerijeseno! Jednostavno nas nikad necete dobiti, kao sto je proslost bila pokazana. Nemate niti jedne svjetske klase. A sad samo govoriti: da je ovo, da je ono. Da Zvonimir Boban nije napravio gresku protiv Francsuke 98, Hrvatska bih postala svjetski prvak, da Slaven Bilic 96 nije napravio crveni protiv Njemacke bih Hrvatska otisla do polu finala, da Garcia Aranda nije bio slijep i vidio cist gol Sukera u Zagrebu protiv vas, Hrvatska se ne bih blamirala kao vi(sto dobro mozete) na EP itd. Kao brinete se za nas za buducnost. Za nas nema brige: Rebic, Bubnjic, Kovacic, Halilovic, Ademi itd. Bolje gledajte kod sebe gdje osim onog starog Ivanovica i Kolarova, tu nemate nikoga u ekipi koji istice kvalitetom...a pogotovo u ofenzivnom smislu.

ajde nije nego

pre 10 godina

Svaka cast momcima na pozrtvovanju.A tek veceras sam vidio koliko bi Partizan bio jak da nam situacija u drzavi nije takva kakva jeste.Steta.
(mile, 6. septembar 2013 23:06)

Pa Partizan je sest godina uzastopno prvak te drzave.

U ZAGREB

pre 10 godina

Srbi čestitke na jučer (napokon) prikazanoj dobroj igri koja je imala glavu i rep.

Činjenica da ste vi u zg, a mi u bg igrali sa 50% svojih mogućnosti. očito je psiha odigrala kod igrača bitnu ulogu.

MEĐUTIM, i u takvom odnosu snaga vi u zg gubite uvjerljivo 2:0, a u bg lovite 0:1.

Rekao bih da dobre repke i kad igraju loše remiziraju, a velike ekipe tada i pobjeđuju. Sada, vi vidite gdje vi spadate, a gdje mi.

Prodata utakmica

pre 10 godina

Kao sto sam vec i rekao. Savez je unapred prodao utakmicu a i Hrvati su se potrudili da se obezbede kupovinom sudije.

Mihajlovic izbacuje jedinog igraca koji moze da da gol i uvodi veznog da slucajno ne damo gol.

Jadno i bedno i za Hrvate i za Srbe.

Vise nikada necu gledati ni jednu ni drugu reprezentaciju jer to nije sport vec jad i beda.

Mad4Red

pre 10 godina

Jedina greska Mihajlovica je jedina greska sto umesto Djuricica nije poceo Tadic!!! Realizacija bas nas nije htela, prvo poluvreme nece i kraj!!! Onaj start Simunica ne za zatvor za Ausvic!!! Svaka cast publici, Matic je pokazao klasu i porednepostojeceg crvenog, celu utakmicu je sudija je imao glavnu ulogu, sto je uticalo skroz na mec!!! Bravo Orlovi!!! Zelja nije izostala samo nas nece!!! Bice bolje dace Bog!!! A Hrvtaima zelim u barazu da ih napune i rasture kao kantu!!!

furda

pre 10 godina

Njjace je sto se Hrvati loze da imaju neku reprezentaciju. I to se bas loze. A smesni da smesniji ne mogu biti. I da se dokotrljaju do Brazila nekako ,tamo ce da ih trpa ko stigne.

ivanhoe

pre 10 godina

Vidim Srbi govore da nećemo vidjeti Brazil itd. itd. Činjenica je da je Štimac novi u ovom poslu i treba vremena da "klikne" sa ekipom.Odigrali smo loše, ali ja vjerujem kako je ovo bila velika škola za Štimca i da će slijedeće (nevažne) utakmice biti uigravanje za kvalifikacije.
Što se Srbije tiče, lijepo je vidjeti kolko se pale na HR reprezentaciju-ipak su to kompleksi već jer nas nikad nisu pobjedili

Argentto

pre 10 godina

Sve pohvale Sulejmaniju... Covek ne odigrao vise nego odlicno, videlo se da igra srcem za svoju ekipu.. Odavno je trebalo da taj covek bude u startnoj postavi kao i Matic.. I verujem da smo sve utakmice igrali ovako kao sinoc i sa ovom postavom, rezultat na tabeli bio sasvim drugaciji..

sudijapojmanema

pre 10 godina

Matic , Modric i Ivanovic ,kako mocno deluju na terenu,kao Pirlo kada sam gledao protiv nase protiv Italije. Klasa su vidi se. Imamo mi jos par potencijala,ova reprezentacija ima kvalitet koji moze da se dokaze uz kvalitetan i strucan rad.

koska

pre 10 godina

Dokle ce Tosic igrati u prvoj postavi??? I jedan od najjacih komentara je lika u studiju na poluvremenu: "Neko bi trebao da kaze Fejsi na koju stranu napadamo jer decko nije dao ni jednu loptu u napred".

Саша

pre 10 godina

Штета, били смо бољи. Да је ушла она Митрова статива Хрвати би попили петарду.

Joe Simunic

pre 10 godina

Mozemo vec sa vicevima ili je jos prerano?
Koja je ono bila razlika izmedu fudbalera i nogometasa?
Nogometasi nikad ne gube od fudbalera.

slavko licno

pre 10 godina

Odlicni igraci,sem ivanovica i mitrovica,strasan selektor i sjajna sansa da prodjemo kao poslednji u grupi!!!Sve cestitke za one koji vode fudbal iai politiku u Srbiji poslednjih 20 godina!!!!
Mi ne tapkamo u mestu ,vec se kotrljamo niz STRMU ravan....!!!!!

Штилцована катаболцна

pre 10 godina

Уопште ме не чуди како Хрватска никад није изгубила кад је Овај Блик судио. Ако им је овако судио увек онда је све јасно.

pinokio

pre 10 godina

@robinho O kojoj reprezentaciji ti govoris? a da izvini, ti nisi srbin verovatno, glavu dajem da nisi. ali ako jesi, onda imas blizu sto kila, blizu 80din u dzepu, celavis, nemas devojku. Frustracija si obicna.

Pejovic Srecko

pre 10 godina

Citam komentare, uglavnom trenutno vidjenje situacije, kao zasto nismo pobedili, slabi smo itd. Na stranu strasti i ispadi na stadionu. To je ocekivano pa i mnogo gore. Ne mozemo da se oslobodimo nacionalistickog naboja kao sto to ne mogu ni u Hrvatskoj. Ali hteo bih reci mnogima koji ovde pisu gluposti Igrali smo dobro sa mladim timom. Imali smo i relativno dosta sansi. Nismo dali vise golova sto je rezultat pritiska, mladosti, neiskustva, aoni iz jedne sanse jedan gol. I pored toga sto smo znali da nemamo sansi za plasman ili baraz, momci su igrali veoma motivisano. Nase vreme dolazi a ovo je labudova pesma reprezentacije Hrvatske. Imaju stari i iskusni tim, i to je uskoro kraj. Mi ne treba da brinemo, samo umesto da gledamo dnevno, treba gledati sta mozemo za koju godinu a mozemo puno sa ovim timom i ostalim klincima. Miha je povratio veru u reprezentaciju iako ga svi kritikuju. Napred selektore sa svojim klincima...

Svaka cast

pre 10 godina

Treba podrzati ove momke odlicno su odigrali, treba dati sansu Mihajlovicu, ostaviti ga 5-6 godina. Nista ne dolazi preko noci, eto trebalo mu je 1.5 dana da dovede reprezentaciju da igra i izgleda kao ona sinoc...rezultat ce doci. Svaka cast momci, svaka cast Miha, dogodine cemo biti tamo gde nam je mesto.
Sto se tice sudjenja i nedostatka srece sinoc ostavicu Murinju da prokomentarise :-)

zyx

pre 10 godina

Pošto me pamćenje dobro služi, ovo znači da Mihajlović daje ostavku kako je i obećao ako se ne plasiramo na SP. Iskreno se nadam da je čovek od reči :-D.

tablerone

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Table na cirilici su krive, nema druge.

Novosadski

pre 10 godina

Spominjete suđenje, ajmo realno za Ivanovića: prvo je histerično psovao sudiju za žuti, a drugi žuti je zaslužio namernom igrom ruke u 16-ercu Hrvatske.

Man'te

pre 10 godina

@Ante
u moje vreme nije bilo u redu da se hvalis jer je to mangupiranje. tako smo to zvali. ali kad vec spominjes rashladjivanje u moru sa cehinjicom, u moje vreme, ja sam prokuvavao po par puta za tihu noc u moru sa njima. i to u oktobru. ma cudo su cehinje, a fudbal pratis samo sa ortacima, radi reda.

Vladan R

pre 10 godina

Sta reci i uraditi nakon danasnje utakmice i generalno celih kvalifikacija osim zaplakati. Definitivno glavni ako ne i jedini krivac Mihaijlovic. Neplansko i preko svake razumne mere podmladjivanje reprezentacije, kao i eksperimentisanje sa sastavom tokom celih kvalifikacija, doveli su da vec na sredini kvalifikacija ostanemo bez sanse. Prvo u Makedoniji ostavio Ivanovica na klupi da bi gol koji je resio mec, pao nakon greske igraca, koji je igrao bas umesto Baneta. Zatim sastav za prvi mec sa Hrvatskom kojim je ubio u pojam ne samo navijace nego i igrace na terenu, pa i ne cude katastrofalne greske kod oba gola, kojima smo vise nego bledim Hrvatima poklonili pobedu i vec tada bar plasman batrem u baraz. Uporno ostavljanje Matica na klupi dok se doticnome nije smucilo, ne pozivanje Sulejmanija, forsiranje Tosica koji ni jedan jedini put iz kornera, nije dobacio do prve stative, uz vise nego losu igru u polju. Belgijanci jedina ozbiljna ekipa u grupi i vise nego zasluzeno ce u Brazil. Hrvati bledi, jedva prosecni, nista nisu pokazali, osim iskustva plus velika dozu srece i u obe utakmice sa Makedonijom, i protiv Velsa i protiv nas danas, a cini mi se i protiv Belgije. Uz ovakvog selektora Srbije, to im je nazalost bilo vise nego dovoljno za baraz. Podjednako je kriv je i onaj ko ga je doveo i kome nije smetalo sto smo propustili prethodno, niti mu smeta sto cemo propustiti i naredno veliko takmicenje, ali mu je mnogo smetalo sto nismo prosli grupu na SP u JAR.

ciganin a ne delija

pre 10 godina

Kokezu za predsednika FSS, Tonceva za selektora,Covica za saopstenja,inace, delije se nece smiriti. Kad se to desi ,resicemo sve probleme.

Vukas

pre 10 godina

Bilo je jasno I prije tekme da je Hrv druga a Srbija treca I nije bilo potrebe za tucom.Ovako ne igraju evropski brazilci.Kolko je bilo 50 zutih a zna se ko ide u baraz.Cemu junacenje nakon bitke.Trebali ste se junacit protiv makedonije ili u maksimiru.Daleko ste vi od normalne reprezentacije.Sve na horuk I junastvo

Katarina

pre 10 godina

"Da smo dali gol u 4minutu sve bi bilo drugacije.. sTimac 'dosao da pobedi' pa su valjda zato igrali bunker 90min i cekali na nemacku podrsku, bez toga su nula.. bolje da uzmu 'DANKE Deutschland' za himnu, ovu sadasnju im je ionako komponovao Srbin :D
(Jose, 7. septembar 2013 01:18)"

Pjesmu "Danke Deutschland" je napisao Srbin,Djordje Novkovic :))

FeboZg

pre 10 godina

Dajte ljudi nemojtw bit smiješni..ovo je nogač ne umjetničko klizanje..bili smo loši i opet nas takve niste pobjedili..imali ste iicijativu ali jalovu..samo jednu ozbiljnu priliku ste imali i to Tošića...mi i kad igramo loše izvučemo bod,povedemo..i to na Marakani..badava vam priče..mi idemo u kvale i tamo ćemo proći..na rutinu i iskustvo..prezeleni ste za nas..

mrk

pre 10 godina

Dnevnik na hrt-u., prvo izvestaj iz Beograda a posle iz Vukovara..., cirilica, domoljublje, branitelji!? E moji Hrvati ne mozete bez politike i rata i zato bi samo voleo da vas razbijemo i ako me Srbija u fudbalu ne zanima ni najmanje.

nećete u brazil

pre 10 godina

ahaha, srbi bre, kompleksi su vam ko mt. everest,
sve ste pokušali, nema vajde, bliži se pola sata igre
i prema očekivanju "lijepa naša" preuzima stvar
u svoje ruke, očekujem naše vodstvo do poluvremena.....

nbt

pre 10 godina

realno imamo sjajan i perspektivan tim: brkic, nastasic, ivanovic, kolarov, subotic, tomovic, matic, basta,fejsa, tadic, ljajic, sulejmani, markovic, mitrovic, djuricic, djurdjic, samo nam fali dobar selektor koji ce to da uklopi i dobri ljudi u savezu koji ce da ih podrze...napred Srbija!

ŠEBEZ

pre 10 godina

Nadam se da će me Športska redakcija B92 istolerirati u mom komentaru i da me neće BARBARSKI sasjeći.
Ne pljujte po ORLOVIMA koji nisu mogli od hrvata biti bolji 4 puta pa da "arbirtrova" - tako se piše u EU - uloga bude neprimetna.Greota je angažovati takve promotere FERPLAYA koji uspeju da praznik sporta stave u senku.
Što se hrvata tiče ja ih ne bi komentirao - srećna im Eu ropa i moralna načela dijeljitelja Pravde.
Cijenjeni moji u Desku - BILJEŽIM SE SA ŠTOVANJEM.
Laku noć.
ŠEBEZ / PIROT -

johnes

pre 10 godina

Ljudi, koliko god vi pljuvali Mihajlovića, ovi momci, kad im se doda Ljajić, će da budu strašan tim za koju godinu. Matić doktor, Mitrović budućnost srpskog fudbala, kao i Lazar Markovič. Plus, ima tu još dosta dobrih igrača koji su mladi. Pa, osvojili smo U-19 EP. Golman Rajković, recimo, mada ima tu još mnogo dobrih igrača. Nije sve tako crno.

CroGeddon

pre 10 godina

Nekoliko kontstacija....

1. suminic da, namjerni start, jel sankcioniran po pravilima - JE...pa dobro gdje je problem???...to kao nikada nitko u srbiji nije napravio,....ma kakvi, uopce hahaha...
2. momcad ste koja trci ko navijena u ponekim utakmicama....al' nogomet se igra radi golova, a ne radi "kolometraze"...atletika je neki drugi sport...
3. Da, HR igra 3 utakmice za redom lose....i????sto, to vama znaci propast???...a sto kad spoje 3 odlicnew za redom??? svjetski prvaci???...nemate pojma...tipicno balkanski sindrom, kao i krivljenje suca...vidi, ko vam je kriv sto onaj tulipan iz peterca ne moze pogoditi gol nekoliko metara sirine...jel to kriv sudac...mandzo takve situacije ne prasta kao sto ste vidjeli...
4. i sad za kraj...DA SMO OVO - DA SMO ONO....A da je Zvone Boban 20 godina mladji pa da igra zajedno s modricem ;)....a da je Zlatan Ibrahimovic uzeo HR drzavljanstvo....a da nam je sudac iskljucio 3 igraca....a da ste u skupini s lihtenštajnom i maltom...itd itd...balkanci moji...sad je utakmica gotova, pa nazad u surovu stvarnost...100 eura placa za onog ko je sretan da ima posao...

previdivo

pre 10 godina

Kako je sada Stimac nasankao Mihu ne verujem. Previse ocigledno su hrvati cuvali loptu cekali da se nasi izmore i u drugom poluvremenu samo malo pritisli i dali gol. Jedino sto nije bilo predvidivo u ovoj tekmi je onaj klizeci na Miralemu :/

Upravo

pre 10 godina

@(Osijek, 7. septembar 2013 08:33)

Pravo pitanje na pravom mestu. Na zalost kod nas u Srbiji vecina je eventualnu pobedu nad Hrvatskom gledala kao neku vrstu iskupljenja za sve promasaje kako fudbalske tako i neke druge.

NS

pre 10 godina

Po meni zadovoljavajuci rezultat koji sam i prizelkivao, Samo ne poraz. Mesto na tabeli govori ko je bolji ali mi smo danas bili bolji. Jedna greska Djurisica i dubinska lopta i jedna sansa i go. Karekteristika velikih igraca. Djurisic katastrofa ceo mec kao i zamena Tadic. I skok maldog mitrovica i go, moguce da ce od mitrovica nesto biti. Valjda je i ovo kraj Mihajlovica koji je kao trener katastrofa.

Domagoj

pre 10 godina

Haha, Srbi dobrodošli u Hrvatskoj? Objasni mi onda kako ćirilica u Vukovaru nije dobrodošla?
(rajko, 7. septembar 2013 00:03)
# Link komentara

Kakve veze ima cirilica u Vukovaru sa Srbima iz Srbije?

(europejci, 7. septembar 2013 00:05)

A sta tek rec na ono unosenje Ivanovica sucu u facu?
I kako si uspio povezat divljanje navijaca gotovo od prve minute s faulom (blago receno) nad Sulejmanijem
U 70 i nekoj minuti?

stjepanEU

pre 10 godina

J.Simunic nije Sulejmana uopce namjerno faulirao,kad se pogleda ta scena
vidi se da je velika brzina bila u pitanju.
Sto se tice navijanja na stadionu, tu nemam komentara !
Nisam siguran sto ce UEFA reci.

Punmik

pre 10 godina

@Markons po tom se vidi da ste braća, ni u zagrebu , ni u beogradu se nije čula himna. Da je ovde bilo drugačije onda bi značilo da niste isti. Inače srpska himna u sred zagreba i hrvatska u sred beograda. Neprocenjivo! Toliko oko različitosti, sad da vidimo fudbal mada to i nije toliko bitno.

borko

pre 10 godina

Kakav sportski dan. Izgubili smo sve sto se moglo i nije moglo izgubiti. Remi protiv Hrvatske je naravno ravan porazu jer se njime oprastamo od svetskog prvenstva.

djordjevic

pre 10 godina

Kad nisi slozan, onda dodje sudija i OJADI TE, a ti nastavis da se svadjas medju sobom.

Mnogo pozitvnih stvari danas u igri, mnogo dobrih igraca imamo i mnogo klinaca. Normalan selektor i ova ISTA ekipa + Ljajic i imacemo sta da gledamo na evropskom za koju godinu.

Srecko Pejovic

pre 10 godina

Ova utakmica je pokazala da smo jedna od najperspektivnijih evropskih ekipa. Mogli smo da dobijemo Hrvatsku i ovde i tamo, ali je neuigranost, mladost nasih i rutina hrvatske ekipe presudila da se to ne desi. Ovaj tim je strasan, ima tu jos igraca koji treba da prodju kroz tim i da se profilise jedna mocna ekipa. Hrvati mora da se zabrinu, ovaj tim je davno prosao zenit. I pored velikih kritika Mihi, ja ga podrzavam jer je imao petlju da se zahvali starim igracima, da izdrzi stalni pritisak javnosti i da krene sa mladim timom. Da je bio neki drugi selektor, gledali bi mi jos Stankovica, Zigica, Jankovica...mozda bi osvojili par bodova vise, ali zasto. A mi kao mi, dnevna politika nam je u krvi pa ako odmah nista ne uradimo, onda smena i pljuvanje po selektoru. Ovo je tim za sledece evropsko i svetsko, a ima tu jos momaka. Ovo je pravi put, neka i gubimo, vazno je da momci grizu i napadaju 90 minuta, a pobede dolaze, videcete. Napred SRbija, MIHA ne daj se i samo hrabro napred, klinci te vole i veruju ti, pokazao si doslednot, hrabrost i zelim ti sa ovim timom SVE NAJBOLJE u buducnosti, ZIVELA SRBIJA...

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Necu da pametujem jer nisam fudbalski strucnjak,ali i kao takav mogu da vidim da nam se igraci slabo krecu.Osnovno je da kao trener postavis igru i da das igracima zadatke.Mi jednostavno nemamo trenere da te mlade igrace koji dolaze nauce osnovnom pravilu fudbala,a to je kretanje bez lopte ! Mozda je balavcima cudno sto nismo dobili Hrvate,ali meni nije ! I ako ce i oni ispasti ladno u grupama na EP kao i ko zna koliko godina u nazad,jednostavno ljudi igraju modernije od nas i treba im cestitati i ako mozda ne odu i oni na EP !

ima se

pre 10 godina

Dobro smo prosli, ali jos dugo moramo raditi na tom kultu reprezentacije
kao sto to imaju hrvati.

Da nam se ne desavaju vise "slucajevi" Stanković i Vidić.

LondonCalling

pre 10 godina

hrvatska nikad nije izgubila od ex yu susjeda.....NIKAD!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zigzag, 7. septembar 2013 01:44)

Na dobrom ste putu...jos samo malo, porazi su iza coska ("kuta")!!!

Tereza

pre 10 godina

Odlična utakmica, poslastica za gledanje , ne zbog kvalitete igre nego žustrine, napetosti ali fer....Srbija daleko bolja prvo poluvrijeme, Hrvatska promijenila sistem i stisnula drugo.Šteta što je publika ovakvim primitivnim ponašanjem ispratila ovaj događaj.

gile

pre 10 godina

Momci su igrali odlično... Prvo poluvreme smo ih totalno razbili. Sudija je "odradio" svoj posao, tako da me drgo poluvreme nine iznenadilo...

Nenad

pre 10 godina

Sjajna recenica,Srbija je dominirala tokom većeg dela meča, ali je stovrila samo jednu šansu iz igre, kada je tošić šutirao iskosa u prvom poluvremenu.,
- smejem se neverujem....

Aca

pre 10 godina

Komšijama želim da odu u Brazil, ali kao turisti, jer ova repka Hrvatske nije za svetsko prvenstvo. Srbija takođe nema kvalitet za svetsko prvenstvo, ali kada se vrati Ljajić, a ode Mihajlović, sa dobrim trenerom možemo da dođemo bar do evropskog prvenstva. Ima mnogo boljih reprezentacija u drugim grupama, Hrvati ovoga puta u baražu neće imati lošu Tursku, to sasvim sigurno.

mile

pre 10 godina

Svaka cast momcima na pozrtvovanju.A tek veceras sam vidio koliko bi Partizan bio jak da nam situacija u drzavi nije takva kakva jeste.Steta.

srbin_iz_amerike

pre 10 godina

Gledao sam tekmu u sred amerike, i jako dobro smo igrali, Tadic je dao gol Srbiji, svaka cast Srbiji na fenomenalnoj igri, zasluzili su da pobjede, a drugo, "Mitrovic" bice nesto od ovog klinca, sve najbolje u buduce.

Игор

pre 10 godina

Ово је вечерас био бој Србије на два фронта против 2 бивших република из Југославије, фудбалску смо изгубили од Хрвацке, а кошаркашку против Македонаца, само што ће се кошаркаши и даље борити, а за фудбалере је готова, али ми смо изгубили против хрвата али ипак смо им дали гол, 1.1 наши фудбалери су имали доста прилика које нисмо добро искористили, и плус је нјемачки судија, а нјемци и су увјек били заједно против српског народа и СРБИЈЕ

goran

pre 10 godina

Nikada kad igra reprezentacija nisam gledao koji igraci su igrali ili igraju za partizan ili zvezdu,ali sam juce primetio da je cak 9 igraca igralo za partizan tj. su partizanovi igraci. Iz crvene zvezde ili igraci koji su igrali u zvezdi juce ih je bilo 0. Voleo bih da pitam gospodu iz zvezde dal je to opet neka zavera ili je to dokaz da se u zvezdi radi katastrofalno gde oni nemaju nijednog igraca za reprezentaciju. Zato je partizan prvak vec 6 godina jer izbacuje svake godine po dva tri vrhunska mlada igraca. Jedini greh partizana sto je primoran da prodaje te igrace vec sa 18 godina. Zamislite tim partizana da nisu prodali nikog tri godine bio bi to mocan tim.

Beogradjanka

pre 10 godina

zg_hrvatska

Zakon reciprociteta.Vi ste vikali ubij ubij ubij srbina!!!I kaznjeni ste.Da li se ja slazem ili ne to je vec druga stvar.Ja licno niti bi zvizdala niti vredjala ali....tako je kako je.Sad smo kvit

totti

pre 10 godina

Jedan jedini zvezdas u reprezentaciji i naravno najgori. Djuricicu sjajna asistencija za Mandzukica! Da je bio Ljaja, svi crno-beli, 'ladno bi bilo 3:0.

el classico

pre 10 godina

Kada se utakmica mirnije sagleda zaključak je da se radi o “ el classicco”. Onakva “svesna” defanzivnost Kroacije je samo donekle razumljiva. Prvi gol pada “na vreme” i tako što napadačke akcije naglo postaju pogrešnije a odbrana se primetno razmiče. Drugi gol pada “sam od sebe”. Tražeći na netu linkove , posle izjednačenja, naišao sam na RTS gde Aca kaže (da to ne bude glavni argument) otprilike – Evo 10 minuta posle gola ništa se ne dešava...Onda, prvi crveni pada jako neopravdano (sa strane igrača) dok drugi “krvnički” start Šimunića predstavlja samo upotpunjavanje dramatičkog scenarija. S obzirom da se radi o nameštaljci krajnji rezultat se mora označiti kao pravedan. Pozdrav svim ljubiteljima dve najvažnije sporedne stvari – fudbala i nogometa.

Serb

pre 10 godina

Zašto mora uvek sa dva zadnja vezna? Ajde da ne kritikujemo odmah, dosadiće nam jer to prečesto radimo. Podrška momcima kada su već tu gde jesu - u reprezentaciji.

posmatrac

pre 10 godina

E kad bi ova navijacka energija i pare koje se daju za utakmice bili usmereni na nesto kreativno, gde bi nam kraj bio. Fudbal je davno prestao da bude sport, ne samo kod nas nego i sire.

dalma

pre 10 godina

ma brate, realan rezultat! mi preloši, vi iznenađujuće dobri mada opet loši jer nas ni ovako preloše niste mogli dobiti! atmosfera očekivana.
vidimo se u BG u turističkom posjetu, bez policijskog "obezbeđenja" ;)

vlada

pre 10 godina

Umesto da nas Hrvati oderu u Fudbali i da igramo egal sa Makedoncima u Basketu ispade kontra!

Šteta što nismo uspeli da dobijemo ili sa bar manjom razlikom izgubimo od makedonije, a za fudbal me naravno nije briga, kao ni pola srbije. Izem ti ja tu reprezentaciju kada je utakmica godine, utakmica koja ne odlučuje apsolutno ništa i nema nikakv rezultatski značaj, bar za nas!

Komšije napravili ste veliki propust večeras! Umesto da ste nas oduvali sa jedno 3-0 što bi bio realan odnos snaga vam se stegle noge! Iz nekog razloga mi zaista deluje kao da imate problem kada treba da igrate sa Srbijom u Bilo kom sportu! Da ste nas dobili imali biste realnu šansu da budete prvi u grupi jer tu poziciju zaslužujete više od Belgijanaca ali šta je tu je! Što e naše ekipe tiče, nemam šta da kažem stvarno, gomila poluprofesionalaca sa polutrenerom na Čelu. Čast izuzecima svakako. I siniša je polutrener zato što mora još da uči i napreduje a ne zato što imam sad ne znam ni janeku averziju prema njemu. Dobar je on ali nije još uvek za velike timove i reprezentacije! Sem toga kada je u srbiji fudbal bio bitan sport! Nikad! Ljudi ga prate jer je globalno popularan!

hidrivoje

pre 10 godina

"Necemo ti zameriti.A hoces ti nama zameriti sto vas drugi put u 12 godina sprecavamo da odete na veliko takmicenje? :)"

Ja sam možda malo star pa se sjećam one Srbije još iz Jugoslavije, a u njoj se matematika učila do četvrtog srednje redovno i sticao se dojam da je ljudi znaju upotrebljavati u svakodnevnom životu. Zar se nešto u međuvremenu promijenilo?

Habibulin

pre 10 godina

Sulejmani na kraju nije pokupio ozlijedu, a Šimunić je napravio ono što bi većina zadnjih braniča napravilo, a to je zaustavilo igrača koji je bio u 100% prilici da zabije gol. Start je izgledao ružnije nego što je zapravo na kraju bio.

kariyo

pre 10 godina

Potezi Simunica I Srne su u najmanju ruku bedni...mi po obicaju totalno bezidejni,igranje napamet da se neveruje,u napadu se stoji opusteno,vratili su golmanu sto puta,niko se ne otvara...ali Fejsa pocinje utakmicu ljudi moji pa Mihajlo vicevim glupostima nema kraja...

Mica sveznalica

pre 10 godina

Nemam ti ja pojma šta bi bilo kad bi bilo, ali pošto ova naša fudbalska reprezentacija ima 100 pari levih nogu, treba je ukinuti, a sva sredstva koja bi se trošila za ovakve utakmice dati za decu čiji životi vise o koncu jer im nedostaje 10-20 hiljada eura...

Emil Novi Pazar

pre 10 godina

Kad stubovi srpstva zvizde svom golmanu i zele mu da primi gol,pa zasto onda mi da navijamo za Srbiju?Da bumo veci Srbi od "stubova srpstva"?
Zato je ceo NP uz nase komsije Hrvate, neka gaze b*d*le

Milutin Nebeski

pre 10 godina

1-TADIC pod 2-DjURICIC I Pod 3 PETROVIC nisu igraci za reprezentaciju...1-TADIC narcisoidan i sebican i nece nikada biti veliki fudbaler kao ni ova dvojica nekompletnih,trapavih i nejakih fudbalera sto danasnji fudbal ne tolerise...

Lokalac

pre 10 godina

Dobijamo sa 10:0.
Strelci Markovic (3), Ivanovic (2), i po jedan Stojkovic, Sulejmani, Mitrovic, Tadic i Matic.
Stojkovic brani penal pri rezultatu 0:0 ili 1:0.

SQI

pre 10 godina

Siniša, baš ti hvala što si me naterao da prvi, i valjda jedini put u životu navijam za Hrvate. Dao bog da nas nakantaju, pa da se čistiš odmah, a da mi počnemo sve ispočetka. Pobeda je najgora stvar koja može da nam se desi.

Darko

pre 10 godina

FSS pod hitno da ulozi zalbu i zatrazi od UEFA kaznu za Šimunića od minimum 2 godine zabrane igranja na svim nivoima ... ovo je ni manje ni vise nego krivicno delo (Ivan, 7. septembar 2013 02:07)
Uključi mozak, kiddo, šta to pričaš, dve godine za šta, za nameran faul? Ako dobije tri utakmice, ja zadovoljan.

MIKIVRB

pre 10 godina

Tešimo se samo...Srbianski fudbal ne može napred sa "rak ranama" napred...Karadžić, Mihajlović - neka sada pevna našu himnu...ODLAZITE!!!

izkomplexsirani zvezdas koji vise misli o Stojketu nego o zemlji svojoj

pre 10 godina

Ja sam kao i "stubovi srpstva" veceras navijao za Hrvatsku.
Neka nasi prime sto vise golova,da nas golman puno puta vadi loptu iz mreze.
Zvezdasi su veceras uz Hrvatsku!Napred braco Hrvati

Srb

pre 10 godina

Sva mediska paznja je uperena na fudbalski mec protiv Hrvatske. Pritom mladi Kosarkasi igraju bolje nego ikad. Ali koga briga za to...

Zvezdaš Dragojlo

pre 10 godina

Potpuno isto suđenje kao Mažić u derbiju. Umetničko navijanje a ništa konkretno. Samo vidiš, sudija ti znači kao pola tima. FIFA stajl.

Davor

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.

zg_hrvatska

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.

Ante

pre 10 godina

Hrvat sam. Moramo bit zadovoljni sa bodom makar smo mogli i pobijediti. Bas lipo, nece nitko trubit autima, nema pucanja pa ce normalan svit lipo spavat. Mislim da nije bilo ukusno Vase navijanje sa tribina, znam da niste svi takvi ali je bilo puno vise mrznje na marakani nego u maksimiru.
Lipi pozdrav svima ... odo se ja sada rashladit u moru sa jednon cehinjom .. sada mi zavidite ha ha

winston

pre 10 godina

Zato sto nevolim Vucica, i zato sto nevolim vlast ove drzave, iako sam iz Srbije, navijam za Croatciju. Kad imam razlog da budem ponosan Srbin, omda cu da najijam za nasu drzavu.

Ivana Hercegovka

pre 10 godina

Osjećam da je došlo više navijača iz Republike Srpske nego iz Srbije... :D :) Srce mi je puno kada vidim najveći transparent-Trebinje! ^_^ SRBIJA!

Pedja

pre 10 godina

Dokle ce komentatori RTS-a da tolerisu i promovisu vrhunsku nekulturu idiota koji su dosli da lece frustracije tako sto zvizde tudjoj himni? I ima li nekog transparenta iz Srbije?

stjepanEU

pre 10 godina

J.Simunic nije Sulejmana uopce namjerno faulirao,kad se pogleda ta scena
vidi se da je velika brzina bila u pitanju.
Sto se tice navijanja na stadionu, tu nemam komentara !
Nisam siguran sto ce UEFA reci.

mikin

pre 10 godina

Divno! Balkan - Srbija 4:0
1.Odbojka zene: Izgubile dobijenu utakmicu od Bugarske
2.Kosarka muskarci: Makedonija drzi cas
3.Fudbal: Hrvati drugi put.
4. Komentatori ... gde li ih samo iskopavaju

robinho

pre 10 godina

Obe ekipe su katastrofa. Zahvaljujuci losoj taktici Stimca, Srbi su se
razmahali i toboze igrali ofanzivno. Srpski igraci su toliko prepotentni
da mi je muka, malo kao nekog izdriblaju i misle da su postigli nesto. Najveca su zabluda oni u koje najvise verujemo: Kolarov leci neke komplekse -- hteo bi da bude Mesi, nema pojma na kojoj poziciji igra. Drugi neostvareni Mesi je Ivanovic -- vise se drao na sudiju nego sto je igrao. Matic je kao presecao lopte, voleo bih da vidim kako bi presecao lopte da smo igrali sa Brazilom, Nemackom, Argentinom, Holandijom... Markec malo usitni, predribla na malom prostoru jednog-dvojicu i vec gubi nit, on nema nikakav pregled igre, covek je rodjen za male golice. Mitrovic u devetnaestoj godini samo sto ne udari sudiju, vec je bahat i agresivan,od njega nece biti nista. Djuricic i Fejsa su katastrofa,nisu ni za trecu ligu. Kad se ova ekipa stavi pod vodstvo dva diletanta kao sto su Karadzic i Miha -- dobija se slika potpune fudbalske nemoci.

croexpress

pre 10 godina

a moji srbi pa vi slavite ovaj bod ko da ste osvojili SP.pa ni ovaku hrvatsku u lošem izdanju niste pobijedili i onda vi nešto pričate o fudbalu.
a mi da imamo imalo boljeg trenera koji nešto razumije umjesto tukca štimca mi vas ladno dobijemo večeras.čovjek iz čista mira stavi lovrena na beka (za ilustraciju to je ko da vama subotić igra beka). vidim ovde dosta vas srba hvali matića večeras al ja iskreno,najiskrenije od tog momka nisam ništa vidio osim crvenog kartona,inače vrlo dobar igrač.

mica

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin.
(Pile, 6. septembar 2013 20:53)
Хахаха, проваљени сте са тим лажним представљањем.

nikola

pre 10 godina

Strašno smo vidjeh na Marakani.
Izviždana hrvatska himna,bacanje stolica,četničke parole,topovski udari,baklje,na srpskoj zastavi ispisano ćirilicom Vukovar,zastave RSK,Noz zica Srebrenica i Ubij Hrvata.
Sramota!
Po čemu ste vi drugačiji od nas i čemu one prodike o (ne)ćirilici u Vukovaru?

luka.modrić

pre 10 godina

Hahahhaha...Citam komentare i smijem se.Hrvatska losa,Hrvatska ispada u kvalifikacijama,Hrvatska ono,Srbija bolja...Ostavite nacionalizam i ponos negdje drugdje.Budite realni.Hrvatska je igrala koliko joj je trebalo,dosla je ne izgubiti.Igrala je tocno onoliko koliko igraju iskusne reprezentacije.Srbija?!?Puno zujanja,a malo meda.Imate jebenih igraca.Sto vise,vrhunskih,ali neiskusnih...Budite sigurni,poslat cu vam razglednicu sa Copacabane...I danas ste se uvjerili zasto je Luka jedan od najboljih veznih igraca svijeta...Nikad niste,niti ikad hocete,biti bolji...A sad sretno Doleeee...

Domagoj

pre 10 godina

Haha, Srbi dobrodošli u Hrvatskoj? Objasni mi onda kako ćirilica u Vukovaru nije dobrodošla?
(rajko, 7. septembar 2013 00:03)
# Link komentara

Kakve veze ima cirilica u Vukovaru sa Srbima iz Srbije?

(europejci, 7. septembar 2013 00:05)

A sta tek rec na ono unosenje Ivanovica sucu u facu?
I kako si uspio povezat divljanje navijaca gotovo od prve minute s faulom (blago receno) nad Sulejmanijem
U 70 i nekoj minuti?

666

pre 10 godina

@zg_hrvatska, prijatelju,

nisu to srbi vec je to srpska bruka i sramota
brukaju nas i sramote kad god im se ukaze prilika

normalan svet se tako ne ponasa tako da nas je sramota da se uopste pojavljujemo na stadionima

pozdrav iz Bgd-a i dodjite nam u posetu jer ste ovde uvek i vishe nego dobrodosli

Zoran

pre 10 godina

"U tom smislu" Neverovatno ko prenosi utakmice. Sto se tice sporta u Srbiji, kakva drzava takav i sport. Sto se tice navijaca, oni su pripadnici
stranke. Kako sam srecan sto sam otisao pre dvadeset godina.

realno

pre 10 godina

Da Srbija igra sa farskim ostrvima ( uz duzno postovanje) ne bi bilo 50 gledalaca.... Dosli navijaci da bi zvizdali i pokazali mrznju...

SRBIJA ZEMLJA KOSARKE

Maro.HR

pre 10 godina

Da je Srbija bolja od Hrvatske,onda bi bila druga,i nebi imala 8 bodova,nego 17,odigrali ste dobro prvo poluvrijeme i ništa više,već se je početkom drugog poluvremena vidjelo koliko je Hrvatska kvalitetnija ekipai

zagrepčanec

pre 10 godina

pozdrav svima iz Zg
Čestitke srbima na odličnoj utakmici i zaslužili su pobjedu,jednostavno veća želja za pobjedom.Hrvatska repka iz tekme u tekmu igra sve lošije i lošije i žao mi je kaj moram reć al plakat ćemo mi za Bilićem.Srbi glavu gore,imate par strasnih klinaca i buducnost je pred vama

zig zag

pre 10 godina

beograđanin@ kako se ono kaze?? "da je baba muško zvala bi se -Duško". i daj budi malo realan ej!! uzeli ste jedan bod protiv ne prepoznativlje hrvatske i ka da ste uvatili boga za bradu

Troml

pre 10 godina

..Ali Hrvati,nemojte se nadati necemu
jer sa ovakvom igrom necete nista uraditi
"niste nista bolji od Srbije" jedino sto
imate Mandzukica koji moze da realizuje
1 na 1 kad god ima sansu za to i Modrica
koji je fantastican na sredini, ostatak je
cist prosek.......
(Barcaboy, 6. septembar 2013 22:54)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bože, što ti nadrobi. Prvo, kako
Hrvatska nije bolja od Srbije,
kad smo u dvije utakmice uzeli
četiri boda, a gol razlika je 3:1
za Hrvatsku? Drugo, pišeš ~ jedino
što imate Manđukića i Modrića???
Nevjerojatno, kao da Arapima kažeš ~
"vi Arapi nemate ništa, osim nafte".
Fakat, iammo samo Manđukića i Modrića,
a to je izgleda za vas Srbe sasvim dosta.
Zamisli, što bi Barcelona bez Messi-a?

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Mozete da mi nalupate 500 minusa zbog ovog komentara,ali Hrvati su ljudi sa skroz drugacijim mentalitetom od nas,zapamti te to ! Austrougari i Turci,pa vi vidite ! Mozemo samo da ih mrzimo ! Fudbal su izmislili za nas ! Od ranijih generacija Prosinecki,Boban,Suker,pa sve do danas Srna,Modric itd. ! Kolarov,Fejsa,Subotic,Djuricic...smesni su !

vau

pre 10 godina

klupi Tadic i Sulejmani, a igra Tosic...zemljo otvori se...Mihajlovic trener..?????????? Uzas...sto pre ode tim bolje...covek pojma nema....ovom timu nedostaje TRENER...potencija je tu...Mitrvoic..??? Mislim da je Partizan napravio dobar posao i uvalio ga Andrlehtu...onaj Fofana je izmislio fudbal za njega.... (zoran, 06. septembar 2013 21:48) Hahahahahaa, bravo za komentar!

zagorka

pre 10 godina

ovaj post vjerojatno ovdje neće biti objavljen, no bit će na indexu i drugim portalima:
Moje viđenje početka takme i prvo poluvrijeme:
svojevremeno sam navukla bijes HR nacije jer sam se sramila što sam Hrvatica kad sam čula da zvižde Vašoj himni u Zagrebu..i sad ispada..opravdano, jer ovo kaj ste Vi danas pokazali pod stavkom zrelog ponašanja i kulture.....ma Hrvati su za Vas "male bebe" u OVOME!!!!sramota!!!

drugo..kaj se tiče tekme: Svaka čast Srbiji..igraju jako dobro, 150% bolje nego u Zagrebu, dok kod nas je igra 0%..ili budu naši izmjenjali bar 5-oricu igrača i posložili drugi raspored na travnjaku ili piši kući propalo!

Zg

pre 10 godina

Ovo je prvi prijenos ikada koji je toliko loše izveden da se nije čula himna :) OK, zviždanje je normalna stvar, ali namjerno stišati orkestar u prijenosu baš i nije bilo lijepo i pristojno.

crno.crveno

pre 10 godina

mi (Hrvatska) imamo jedan šut po golu i zabijemo gol, a vi (Srbija) imate panja koji s 3 metra gađa stativu. Zato mi i kad loše odigramo osvojimo bod, a vi sva 3 nikako i kad dobro igrate. To nije stvar sreće nego razlike u kvaliteti.

x

pre 10 godina

Sta bre svi vi lupate kako smo mi puni mrznje??
Pre par dana su u Vukovaru lupali table samo zbog cirilice...i sta sad??Da im pozdravimo himnu??Nikad!
Btw..POcepali smo ih prvo poluvreme!

ice

pre 10 godina

Dobra utakmica, dobra atmosfera...Reazultat realan.Vidi se ipak da je Hrvatska reprezentacija puno iskusnija.Igra se na rezultat...ali po meni jedan igrač odskače za klasu iznad svih.nije bezveze u najvećem klubu na svijetu.respektiram sve igrače, ali mislim da mu svi mogu čistiti kopačke. Kad je u njega lopta kao da je u banci. jednostavno savršenstvo. Nije ga bezveze Mourinho kupio...Luka Modrić-naklon do poda....

dabar :)

pre 10 godina

Hrvati nećete videti Brazil. Mi smo toga svesni bili i pre ovog meča, ali vi nećete proći ni baraž. Da li je vama jasno da ste samo zahvaljujući ludoj sreći i pomoći sudije izborili nerešen rezultat na našoj Marakani? Stativa, još 3-4 šanse i nedosuđen penal, smešan crveni Matiću... Realno ste od ovakve Srbije trebali da izgubite i u Zagrebu a posebno ovde u Beogradu večeras. Čemu se vi nadate nije mi jasno, Bilić otišao i vi ste se raspali. Onog Šimunića bi doživotno suspendovao iz sporta jer ono je bio start sa ciljem da se osakati protivnički fudbaler. Hrvatska ne zaslužuje da vidi Brazil, igrate smešno. Da niste imali sreće protiv Makedonije u oba susreta, da Vels sam sebi nije dao dva gola, mi takođe u Zagrebu smo sami sebe pobedili, gde bi vi bili na tabeli osma reprezentacijo sveta?
(Beograđanin, 7. septembar 2013 00:13)

da niste, da nismo, da je onda, da smo bar, stativa, nesreća, sudac... ti si pobjednik nemoj brinuti :)

branko.

pre 10 godina

Htedoh nesto da napisem,procitam par komentara,i vidim NEMAM KOME... kakav skup primitinih,mrzitelja,krvozednih,nenacitanih...i rekao bih jos sto sta ali mi ne bi objavili komentar.Pih,s kim ja zivim i kakve samo "komsije" imam...Ne zna se ko je jadniji...
P.S.Realan rezultat ali jedni pitanje Hrvatima(iako ne znam sta ce vam): KOLIKO STE PLATILI SUDIJU???!!!

Troml

pre 10 godina

zbog igraca koji igraju u vrhunskim
klubovima Evrope birajte reci.Momci
su igrali,borili se svaka im cast.
Hrvati koji su rangirani mnogo bolje
od nas veceras nisu bili bolji.
(nada ZR, 6. septembar 2013 23:01)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ono što je igrala Srbija, nikud ne vodi,
velika terenska premoć, no bez završnice,
puno trke, natjeravanja i sve nekako na silu.
Srbija nema plana igre, sve joj se odvija
stihijski. Usput, ako gost izvuče bod,
bolji je od domaćina. Na kraju, tako se igra
nogomet ~ doma na pobjedu, u gostima na bod,
a to što je Srbija imala terensku premoć
u prvom poluvremenu, ne znači baš ništa,
a to se i potvrdilo ~ jalova premoć.

Djordje

pre 10 godina

Ja odlazim u Hrvatsku godinama unaz
ad na more i nikada nijedan problem nisam imao.
Nemojte ljudima da punite glave da tamo neko jedva ceka Srbe da kolje.
To nije tacno!!!!
Kao i.kod nas i kod njih ina budala.
Dobra utakmica,svaka cast i njihovoj i nasoj reprezentaciji!!!!!!!

ivanhoe

pre 10 godina

Vidim Srbi govore da nećemo vidjeti Brazil itd. itd. Činjenica je da je Štimac novi u ovom poslu i treba vremena da "klikne" sa ekipom.Odigrali smo loše, ali ja vjerujem kako je ovo bila velika škola za Štimca i da će slijedeće (nevažne) utakmice biti uigravanje za kvalifikacije.
Što se Srbije tiče, lijepo je vidjeti kolko se pale na HR reprezentaciju-ipak su to kompleksi već jer nas nikad nisu pobjedili

Milorad

pre 10 godina

Jel jos neko primetio da su nas Hrvati pustili da se izduvamo u prvom poluvremenu, da istrosimo i energiju i zelju i samopouzdanje? Potputno ocigledno...EVO! Ha...pisem ovo i evo daje Mandzukic gol. Neverovatno!

crush

pre 10 godina

komšije, dobri ste vi... ima nade za vašu reprezentaciju... samo morate stvorit igrača koji zna zabit gol... sve znate, ali ono najvažnije nikako... ali to znate i sami (pa makar večeras zabili i 10 golova činjenica ostaje)...

Vukas

pre 10 godina

Bilo je jasno I prije tekme da je Hrv druga a Srbija treca I nije bilo potrebe za tucom.Ovako ne igraju evropski brazilci.Kolko je bilo 50 zutih a zna se ko ide u baraz.Cemu junacenje nakon bitke.Trebali ste se junacit protiv makedonije ili u maksimiru.Daleko ste vi od normalne reprezentacije.Sve na horuk I junastvo

Beograđanin

pre 10 godina

Hrvati nećete videti Brazil. Mi smo toga svesni bili i pre ovog meča, ali vi nećete proći ni baraž. Da li je vama jasno da ste samo zahvaljujući ludoj sreći i pomoći sudije izborili nerešen rezultat na našoj Marakani? Stativa, još 3-4 šanse i nedosuđen penal, smešan crveni Matiću... Realno ste od ovakve Srbije trebali da izgubite i u Zagrebu a posebno ovde u Beogradu večeras. Čemu se vi nadate nije mi jasno, Bilić otišao i vi ste se raspali. Onog Šimunića bi doživotno suspendovao iz sporta jer ono je bio start sa ciljem da se osakati protivnički fudbaler. Hrvatska ne zaslužuje da vidi Brazil, igrate smešno. Da niste imali sreće protiv Makedonije u oba susreta, da Vels sam sebi nije dao dva gola, mi takođe u Zagrebu smo sami sebe pobedili, gde bi vi bili na tabeli osma reprezentacijo sveta?

nikola

pre 10 godina

Strašno smo vidjeh na Marakani.
Izviždana hrvatska himna,bacanje stolica,četničke parole,topovski udari,baklje,na srpskoj zastavi ispisano ćirilicom Vukovar,zastave RSK,Noz zica Srebrenica i Ubij Hrvata.
Sramota!
Po čemu ste vi drugačiji od nas i čemu one prodike o (ne)ćirilici u Vukovaru?
(nikola, 7. septembar 2013 01:21)

i zaboravih najvažnije zapaljena hrvatska zastava na tribini.
Mislim da večeras nisu dodjeljena dva crvena kartona već tri, a treći će za koji dan stići iz UEFE.

Joe Simunic

pre 10 godina

Mozemo vec sa vicevima ili je jos prerano?
Koja je ono bila razlika izmedu fudbalera i nogometasa?
Nogometasi nikad ne gube od fudbalera.

Davor

pre 10 godina

Vi Srbi ste stvarno smijesni. Zar vi stvarno mislite da ste odigrali dobro? Vi ni najbolje sanse niste u stanju zabiti(ako dobijete sanse) recite kakve sanse ste vi imali? Onog Matica je Modric vozao na sredini terena kao amatera. Ponadali ste a Hrvatska i tako igrala na nerijeseno! Jednostavno nas nikad necete dobiti, kao sto je proslost bila pokazana. Nemate niti jedne svjetske klase. A sad samo govoriti: da je ovo, da je ono. Da Zvonimir Boban nije napravio gresku protiv Francsuke 98, Hrvatska bih postala svjetski prvak, da Slaven Bilic 96 nije napravio crveni protiv Njemacke bih Hrvatska otisla do polu finala, da Garcia Aranda nije bio slijep i vidio cist gol Sukera u Zagrebu protiv vas, Hrvatska se ne bih blamirala kao vi(sto dobro mozete) na EP itd. Kao brinete se za nas za buducnost. Za nas nema brige: Rebic, Bubnjic, Kovacic, Halilovic, Ademi itd. Bolje gledajte kod sebe gdje osim onog starog Ivanovica i Kolarova, tu nemate nikoga u ekipi koji istice kvalitetom...a pogotovo u ofenzivnom smislu.

Cole

pre 10 godina

Samo nam sad još fali da razbijemo Hrvate,
pa da slavimo "selektora" (neću ni ime
da mu spomenem), kao nekada Antića,
pa da se Karadžić ipak predomisli
u vezi ostavke... i da nas još dugo, dugo
.... u zdrav mozak

Prodata utakmica

pre 10 godina

Kao sto sam vec i rekao. Savez je unapred prodao utakmicu a i Hrvati su se potrudili da se obezbede kupovinom sudije.

Mihajlovic izbacuje jedinog igraca koji moze da da gol i uvodi veznog da slucajno ne damo gol.

Jadno i bedno i za Hrvate i za Srbe.

Vise nikada necu gledati ni jednu ni drugu reprezentaciju jer to nije sport vec jad i beda.

zestoka tekma

pre 10 godina

Opet je Srbija platila Mihajloviceve eskapade ekscentricnosti i narcizma. Ovaj put je gurao ocigledno indisponiranog Djuricica, koji je direktan krivac za gol. Vidjelo se lijepo da je decko "out" i to skroz poslije 20 minuta. I komentatori su to primjetili. Ali tu je opet Super Miha iz 3 Galaksije...Po prvi put je tim ipak bio logican bez nekih nevjerovatnih postavki- a garant bi 9/10 navijaca tako ga sastavili za razliku od ranijih "modnih kreacija". Ipak mislim da Mihajlovic treba da ide. Ko normalan vise moze i da ga gleda, kamo li slusa? Tendencioznije sudjenje nisam gledao od Spanija-Jugoslavija 1982. Pamti li iko kako se Bane unosi onako sudiji u lice? On jeste zasluzio zuti ali se sudija nije usudio dati ga njemu. Hrvati uklizavaju sa ledja nekoliko puta, cak I bez prekrsaja, a Srbima zute dijelio kao konfete. To je i ubilo ritam prije gola jer nije isto kada ti pola tima ima zuti, moras se cuvati.

beograd

pre 10 godina

Kao srbin osuđujem zviždanje bilo čije himne, pa naravno i hrvatske. Sad će mnogi biti u fazonu "pa i oni su nama", pa neka su, hajde mi da budemo iznad svega toga i bolji od ostalih. Očigledno nismo svesni koliko ružnu sliku šaljemo u svet svojim ponašanjem, mada mora se istaći da u zviždanju i vređanju ipak prednjače Srbi iz Republike Srpske, Crne Gore i Hrvatske. Ne želim da se ovo shvati kao da delim Srbe, ne delim ih, Srbin iz Srbije ili Srbin iz RS za mene je isti, svi smo mi braća. Mada Srbe iz RS I HRV i razumem, oni su ipak ratovali sa Hrvatima, ali rat bio i prošao odavno, dosta je bilo valjda. Uopšte me ne zanima kakvi su Hrvati, da li oni nas vređaju ili zvižde, oni su u celoj priči nebitni, ono što je bitno jeste da sutra neki Šveđanin ili Englez ne kaže, "ovi Srbi su stoka", kada vidi kako je propraćena protivnička himna.
Što se tekme tiče, nije loše, moglo je i bolje, u svakom slučaju napredak je vidljiv, pre svega zahvaljujući Matiću, koji je vrhunski igrač i koji je doneo mirnoću i red u našu vezu. Priče da komšija Hrvata da su oni došli po bod, i da su igrali koliko im je potrebno, ne piju vodu, iz prostog razloga jer im bod ne završava nikakav posao, ode Belgija na 5, i teško će ih stići, a opšte je poznato da niko u baraž ne ide dobrovoljno, ako već ima šansu za prvo mesto. Njihova loša igra je produkt naše agresivnosti i solidne igre u sredini. Hrvati imaju dobru ekipu, ali ne onako jaku kako misle da imaju, mogu do drugog kruga na SP.

nećete u brazil

pre 10 godina

ahaha, srbi bre, kompleksi su vam ko mt. everest,
sve ste pokušali, nema vajde, bliži se pola sata igre
i prema očekivanju "lijepa naša" preuzima stvar
u svoje ruke, očekujem naše vodstvo do poluvremena.....

U ZAGREB

pre 10 godina

Srbi čestitke na jučer (napokon) prikazanoj dobroj igri koja je imala glavu i rep.

Činjenica da ste vi u zg, a mi u bg igrali sa 50% svojih mogućnosti. očito je psiha odigrala kod igrača bitnu ulogu.

MEĐUTIM, i u takvom odnosu snaga vi u zg gubite uvjerljivo 2:0, a u bg lovite 0:1.

Rekao bih da dobre repke i kad igraju loše remiziraju, a velike ekipe tada i pobjeđuju. Sada, vi vidite gdje vi spadate, a gdje mi.

Vasa Kachavenda i Ron Dzeremi

pre 10 godina

Od 2018 na svetskom prvenstvu bice 128 reprezentacija nazalost mi cemo kao sesti u grupi od pet reprezentacija ispasti u barazu od Vatikana.

TATAMATA

pre 10 godina

Ha, ha kakve fudbalercine ovaj Markovic i Djuricic bas znaju da asistiraju, doduse pogresno Mandzukicu, ali nije ni bitno vazno je da se da GOL!

Crkvinac

pre 10 godina

Igracima cestitke za borbenost ima tu materijala za dosta ozbiljnije rezultate sa normalnim selektorom ne sa ovim "strucnjakom". Zao mi Matica igrao je odlicno, Simunicev start za zatvor barem 4-5 utakmica kazne mozda i vise, na indexu pise da je startovao PROFESORSKI mislim sta dalje reci. Sudija je bio uzasan cist penal na Markovicu nije svirao. Pozdrav iz Republike Srpske uz napomenu DRINA NIKAD NECE BITI GRANICA.

zoran

pre 10 godina

Na klupi Tadic i Sulejmani, a igra Tosic...zemljo otvori se...Mihajlovic trener..?????????? Uzas...sto pre ode tim bolje...covek pojma nema....ovom timu nedostaje TRENER...potencija je tu...Mitrvoic..??? Mislim da je Partizan napravio dobar posao i uvalio ga Andrlehtu...onaj Fofana je izmislio fudbal za njega....

Srbija do Tokija a i dalje

pre 10 godina

Kupim danas Srpsku zastavu a na njoj lepo pise:
Zemlja proizvodnje: Kina
Zemlja uvoza: Hrvatska!!!!!
Svaki dalji komentar je suvisan.

Vasa Kachavenda i Ron Dzeremi

pre 10 godina

Ne morate da mi objavite komentar kod prvog gola objavite ga kada hrvati daju sesti gol, ami cemo ipak ispasti od Vatikana u narednim kvalifikacijama

Зворник

pre 10 godina

To ste Vi iz SRPSKE došli da nam kvarite skidanje Mihajlovića???? Krkani ste Vi. Sarajevo je Vaš GLAVNI GRAD!!!! To zapamtite
(homosapiens, 6. septembar 2013 23:57)

Одакле такав цинизам и мржња брате?Наш главни град је Бања Лука!Hа Србију гледамо као на мајку и највише је волимо!А иначе ја сам за то да Друловић буде селектор од наредних квалификација.

Поздрав,Живела Србија!!!

Goran Matić -Split

pre 10 godina

Šimuniću, staro magare, aj ti u penziju! -.-
A navijanje? Krajnje primivno! Da ne nabrajam sad šta... znate vi, a bogami i čuje se dobro.

dzoni

pre 10 godina

Hrvatski kompleksasi,treba im pobeda jer znaju da Belgija vodi ali oni zadrzavaju vreme jer im je vazno samo da budu bolji od Srbije,dace bog da vam dodje neka jaca reprezentacija u barazu pa da vas razgazi.A najveci kompleksas Stimac kaze da su propustili sansu za pobedu,pa koju sansu nesreco niste pola presli,a za sudiju necu da trosim reci,samo mi je zao sto nisam mogao posle tekme da budem pored njega...

necu u EU kad je svako u njoj

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.
(Davor, 6. septembar 2013 23:01)

Sramota, od koga? Od vas? Hvala na komplimentu.

Strasno

pre 10 godina

Ovom sudiji otkaz odmah!Sto mora sad sudija da nam unisti moral sjajne ekipe? Ovaj Pletikosa svaki put po 20 sekundi drzi loptu,Hrvatski igraci se izlezavaju posle svakog starta,za nas nema faulova,osim onda kada treba da se pusti prednost,3 zuta kartona iz 3 faula....Da ne nabrajam,ali vidi se da Hrvatska jednostavno MORA da prodje grupu,mec se za dzabe igra

Sumika

pre 10 godina

"U tom smislu" Neverovatno ko prenosi utakmice. Sto se tice sporta u Srbiji, kakva drzava takav i sport. Sto se tice navijaca, oni su pripadnici
stranke. Kako sam srecan sto sam otisao pre dvadeset godina.
(Zoran, 6. septembar 2013 22:59) Ne moras vise ni na ovaj sajt da se vracas.

mladen

pre 10 godina

Mi smo Beograd odbranili kao i u rukometu na EP-oba puta su Hrvati najavljivali pobede. I oba puta su nadigrani! Zato je sad nezadovoljstvo na HR portalima! Ja sam zadovoljan!

europejci

pre 10 godina

Prvo poluvreme - fantazija. Hrvati nisu znali gde su, nisu presli centar, o sansama da se i ne govori. Ali onda na scenu stupa sudija + ponasanje hrvatskih fudbalera koje je bilo gore i namazanije od bilo kojeg juznoamerickog pokvarenog shvatanja fudbala kao igre.
To sto im je poslo za rukom da nebrojeno puta za losu glumu dobiju faul i zuti za srpske igrace, na dusu njima i ocajnom sudiji koji kao da je cekao svaki trenutak da nam umrtvi igru.
Crveni kartoni Matica i Simunica najbolje pokazuju koliko je sudija bio los i kako je dozvolio hrvatskim igracima da se ponasaju kao da su oni domacini. Posle onog starta bi Simunic trebao da dobije zabranu od 10 utakmica neigranja, ali svi znamo da se to nece desiti, Simunic je iskusan, prineo je svojoj "lijepoj drzavi" zrtvu, i bice nagradjen verovatno.
Navijaci kao navijaci - pukli su zbog sudije i zbog bezobrazluka gostiju, narocito simunicevog starta nad Sulejmanijem.
Samo mi je jako zao sto srpski igraci nisu stisli petlju i nastavili kao u prvom poluvremenu, zasto se zadovoljavaju mrvicama, zasto im je nereseno sasvim ok rezultat ? Nigde necemo stici i nikad nista necemo uraditi sa tom filozofijom.

rajko

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Haha, Srbi dobrodošli u Hrvatskoj? Objasni mi onda kako ćirilica u Vukovaru nije dobrodošla?

podgoricanin

pre 10 godina

Bravo braco Srbi,odrali ste ove kockaste kao kokoske...Niste imali srece...Oni jedan sut-jedan gol...A ovamo se nesto prse da su oni fudbalska velesila...Ma bjezi bre...Pozdrav za bracu

Tottenham

pre 10 godina

auu ja nemam komentar,jedan napad jedan gol za hrvate,auuu,Djuricic,Mitrovic i Tosic nista nisu uradili,losa realizacija,sjajna igra Matica

joca

pre 10 godina

Bili smo bolji od Hrvata na ovom mecu.kako su hrvati igrali u prvom poluvremenu to je sramota,ja nikad ne bih voleo da se moja ekipa tako postavi.Navijanje je bilo dobro,osim ono ubi ustasu,to nam ne treba.Mi smo igrali cist fudbal,borili se,igrali hrabro ne kao oni.Ne komentarisem sudjenje ali smo debelo osteceni iskljucenjem matica,i srna kad nije dobrio zuti za povalacenje s ledja nad markovicem.Start simunica ne znam kako bih okarakterisao,ono je bilo sa jasnom namerom da se igrac debelo povredi..dakle,sreca je bila na njihovoj strani i evo im taj bod,al je zato Srbija veceras bila uz nase igrace.prvi put su pokazali borbenost i zelju i volju od pocetka kvalifikacija.

ŠEBEZ

pre 10 godina

Nadam se da će me Športska redakcija B92 istolerirati u mom komentaru i da me neće BARBARSKI sasjeći.
Ne pljujte po ORLOVIMA koji nisu mogli od hrvata biti bolji 4 puta pa da "arbirtrova" - tako se piše u EU - uloga bude neprimetna.Greota je angažovati takve promotere FERPLAYA koji uspeju da praznik sporta stave u senku.
Što se hrvata tiče ja ih ne bi komentirao - srećna im Eu ropa i moralna načela dijeljitelja Pravde.
Cijenjeni moji u Desku - BILJEŽIM SE SA ŠTOVANJEM.
Laku noć.
ŠEBEZ / PIROT -

vlada

pre 10 godina

Umesto da nas Hrvati oderu u Fudbali i da igramo egal sa Makedoncima u Basketu ispade kontra!

Šteta što nismo uspeli da dobijemo ili sa bar manjom razlikom izgubimo od makedonije, a za fudbal me naravno nije briga, kao ni pola srbije. Izem ti ja tu reprezentaciju kada je utakmica godine, utakmica koja ne odlučuje apsolutno ništa i nema nikakv rezultatski značaj, bar za nas!

Komšije napravili ste veliki propust večeras! Umesto da ste nas oduvali sa jedno 3-0 što bi bio realan odnos snaga vam se stegle noge! Iz nekog razloga mi zaista deluje kao da imate problem kada treba da igrate sa Srbijom u Bilo kom sportu! Da ste nas dobili imali biste realnu šansu da budete prvi u grupi jer tu poziciju zaslužujete više od Belgijanaca ali šta je tu je! Što e naše ekipe tiče, nemam šta da kažem stvarno, gomila poluprofesionalaca sa polutrenerom na Čelu. Čast izuzecima svakako. I siniša je polutrener zato što mora još da uči i napreduje a ne zato što imam sad ne znam ni janeku averziju prema njemu. Dobar je on ali nije još uvek za velike timove i reprezentacije! Sem toga kada je u srbiji fudbal bio bitan sport! Nikad! Ljudi ga prate jer je globalno popularan!

Barcaboy

pre 10 godina

Ne mrzim Hrvate ,cak nemam ama bas nista protiv njih.Ali veceras su me stvarno razocarali,sa ovakvom igrom ne mogu da ocekuju ista u barazu ili brazilu..pokusavaju da igraju kao italijani da kalkulisu itd..To jednostavno ne moze dap rodje..Sudija ocigledno nas ocigledno ne voli prvo Pletikosa pocinje da odugovlaci sa ispucavanjem u 5 minutu i ne dobije zuti karton ceo mec..Onda Maticev crveni je sramota kad uporedimo sa zivotinjskim startom Simunica..Isao da povredi po svaku cenu sulejmanija..Matic odigrao fantistcno,ima tu igraca sad zdravo Mihajlovicu i Karadzicu i da dodju normalni ljudi..Da se pozove ljajic i matic i bice to sasvim ok reprezentacija..Ali Hrvati,nemojte se nadati necemu jer sa ovakvom igrom necete nista uraditi ,niste nista bolji od Srbije jedino sto imate Mandzukica koji moze da realizuje 1 na 1 kad god ima sansu za to i Modrica koji je fantastican na sredini ,ostatak je cist prosek.Sve u svemu greska sto nije zvao matica,greska sto fejsa igra ,greska sto ne zove ljajica i svakako je greska sto je i dalje tu - Mihajlovic.

Бојан

pre 10 godina

Осетило се одсуство Шћепакадабре! Шалим се, презадовољан сам игром српске репрезентације после дуго времена! Једина слаба карика Ђуричић који ми се никада није свиђао ни у једном сегменту игре човек не може да помогне, просто човек не зна! Остали за 10-ку! Мислим да имамо сјајну генерацију која тек треба да покаже свој квалитет али то са Михајловићем, уз сво поштовање за све што је учинио за српски фудбал, не иде! Волео бих да видим Ђукића или Станојевића на месту селектора! Оно што наравно квари утисак су они који звижде српском голману али шта да радимо има нас свакаквих, не можемо сви бити прави Срби! Све у свему има за нас наде, Хрвати одлични, иако их не волим због свега што су учинили српском народу кроз векове, то се мора признати! Надам се да ће ми коментар бити објављен поред тога што сам писао ћирилицом(ипак смо са Хрватима играли па због тога).

RSK_USA

pre 10 godina

Prvo: Srbija je dobila mec jer je imala dosta sansi da dade gol, i prvi korner je trebao biti gol, Mitrovic je imao sanse da dadne još 3 gola.

Drugo: Sudije su bili na strani države u evropskoj Uniji, a i rimo katolik sigurno.

Treće: Onaj celavi hrvat sto je pokosio Suljemania trebao je da bude cistili gol za Srbiju, opet hrvati igraju prljavo.

Cetvrto: Trebalo je biti 4:0

Habibulin

pre 10 godina

Sulejmani na kraju nije pokupio ozlijedu, a Šimunić je napravio ono što bi većina zadnjih braniča napravilo, a to je zaustavilo igrača koji je bio u 100% prilici da zabije gol. Start je izgledao ružnije nego što je zapravo na kraju bio.

Vale

pre 10 godina

Ovde se vidi razlika između nas, koji smo 42. na svetu i Hrvatske koja je 8. Mi napadamo celo prvo poluvreme i ne možemo da pogodimo gol, Hrvati odrade jedan dobar napad i zabiju....i života mi voleo bih da Hrvati odu na svetsko i da nam se posle ceo život izruguju jer smo to i zaslužili. Imamo igrače koji igraju startne postave u najjačim evropskim klubovima i koji na papiru mogu da žare i pale Evropom i svetom a dve akcije ne možemo da spojimo, ej!! Mihajlović je ovime potvrdio da u svojoj glavi nema ni gram mozga jer je i danas izašao sa istom taktikom kao i pre. Ajnštajn je rekao da je ludost raditi jednu istu stvar ponovo i ponovo očekujući različit ishod, a Mihajlović upravo to i radi!!

Rio de Janerio

pre 10 godina

Glavno da vas ova utakmica nije ni zanimala :D prije tekme 50+ komentara...poslije 400+ :D
Svaka druga izjava je bila basket cu gledat, a sto je najjace makedonci vas izbili iz opanaka hahaha

delije karaburma

pre 10 godina

Simunicu svima nam je jasno,ne zelis cirilicu u EU...E pa vidis,meni je drago sto zivim u multikuturalnoj Srbiji.A ti bata Miho bata Toleta pod ruku pa kod bata Djore.Hrvatskoj reprezentaciji sve najbolje u Brazilu,zasluzili ste momci...

Purger

pre 10 godina

Pozdrav iz Zagreba,

Svaka čast susjedima na odličnoj igri.Zaslužili ste pobjedu a naši su sramota živa. Jedino što zamjerim je zviždanje na himnu to mislim nije trebalo u tolikoj mjeri. Ipak je prošlo dosta vremena od rata i mislim da su koliko toliko te rane zarasle i da je to zviždanje bilo više sa sportskog apsekta i rivaliteta i našeg balkanskog mentaliteta. Odlična ste ekipa i na sljedećim kvalifikacijama se možete nadati u prolaz. Mene najviše brine što naši Hrvati igraju loše totalno.

Lijep pozdrav iz Zagreba. Dobrodošli ste ovdje :)

Special two

pre 10 godina

Ha ha jedan komsija rece kako smo uvek dobrodosli u Hrvatsku. Pre 8 godina sam bio na moru tamo i umalo nisam dobio batina jer sam u piceriji narucio parce a ne po njihovom komad pice. To je bila moja poslednja poseta ljepoj nasoj komsinici. Toliko o vasoj ljubaznosti drage komsije.

Dokle Vise

pre 10 godina

Pricajte vi sta hocete, ali mi smo igrali dobar fudbal. Bravi momci!
Simunicu treba zabraniti da igra. Davno nisam video onakav manijacki potez u Evropi.

Djape

pre 10 godina

Vidim i Bosanci izgubili,pa ce verovatno i oni u baraz.Nadam se da ce Dzeko i kompanija kao nepovlasceni izvuci Kroate,pa da ih pregazi tako da i "ljepa njihova" ne vidi Brazil.

Realno Nula

pre 10 godina

Ja ne znam cime vi Hrvati imate da se prsite posle sinocnje utakmice.
Da nije bilo nase greske nebi dali gol a nebi imali ni sut na isti. Koliko god vi zeleli da priznate ili ne, otresli smo vas kao dete slinu. Koliko smo mi vas otkinuli toliko je nas unakazilo sudija. Imam utisak da je ispod onog sivog dresa nosio i hrvatski ispod. Svako ko je iole realan i razume se bar malo u fudbal to zna. Bilo je vise nego ocigledno!
Ne znam koji je prosek godina nase ekipe ali klincima svaka cast! Grizli su i borili se i ja za nasu buducnost ne brinem. Ako ih ostave zajedno bice to super. Potencijal je tu, srediti stanje u savezu, dosvesti kvalitetne ljude na pozicije i dobrog trenera i bice ekipa koja ce da razbija!

Bradonja

pre 10 godina

E stvarno mi je zao sto i dalje zvizdimo drugim himnama. A i ovi sto su svirali himnu, ko da su se jutros prvi put sastali pa vezbali po malo pre podne. Uzas.

Novosadski

pre 10 godina

Spominjete suđenje, ajmo realno za Ivanovića: prvo je histerično psovao sudiju za žuti, a drugi žuti je zaslužio namernom igrom ruke u 16-ercu Hrvatske.

Svaka cast

pre 10 godina

Treba podrzati ove momke odlicno su odigrali, treba dati sansu Mihajlovicu, ostaviti ga 5-6 godina. Nista ne dolazi preko noci, eto trebalo mu je 1.5 dana da dovede reprezentaciju da igra i izgleda kao ona sinoc...rezultat ce doci. Svaka cast momci, svaka cast Miha, dogodine cemo biti tamo gde nam je mesto.
Sto se tice sudjenja i nedostatka srece sinoc ostavicu Murinju da prokomentarise :-)

Nemanja ★

pre 10 godina

Za divljački start poput onog od strane hrvata su i predviđene višemesečne suspenzije koje smo videli da se nebrojeno puta primenjuju npr. u Engleskoj. Suarez mi prvi pada na pamet (služi kaznu od 10 mečeva zbog divljačkog napada na Baneta Ivanovića).
Pozivam FSS da uloži sav svoj autoritet da FIFA suspenzijom od NAJMANJE 10 mečeva pokaže da DIVLJACIMA i PRIMITIVCIMA nije mesto u fudbalu i sportu!

Mirko

pre 10 godina

Blago receno smo pokradeni.Sudjenje, pa sta reci Nemac sudi braci Hrvatima.Ocekivino odabrane sudije za ovaj mec.Bili smo bolji, realan rezultat je trebao da bude 3:1 za nas ali Briks nije dozvolio.Samo 4.minuta nadoknade, Pletikosa zadrzavao loptu koliko je hteo a nije ni opomenut.Matic dobio crveni za smesan start a kakvih je startovao imao samo Srna i to u kontinuitetu a dobio samo jedan zuti i to stidljivo.Mi dobijali zute za svaki mrki pogled.Simunic zasluzio dva crvena ali to je neka druga prica.
Modric i Mandzukic pokazali da su klasa..Jedan sut na gol za 90.minuta uz ovako sudjenje je premalo za 8. reprezentaciju na svetu.Ako ovako nastavite tesko cete u Brazil, a i ako odete sa ovakom igrom ima da vas nakantaju.
KRADJA !

srbindemokrata

pre 10 godina

Zato sto nevolim Vucica, i zato sto nevolim vlast ove drzave, iako sam iz Srbije, navijam za Croatciju. Kad imam razlog da budem ponosan Srbin, omda cu da najijam za nasu drzavu.
(winston, 6. septembar 2013 21:57)
Nadam se da ces uskoro dobiti i hrvatsko drzavljanstvo pa da smanjis broj nepismenih u Srbiji.

PS. I ja sam protiv Nikolica, a ne podrzavam ni Toleta i Sinisu, ali ovo nije reprezentacija Srpske Napredne Stranke nego reprezentacija Srbije.

Marko

pre 10 godina

Treba da prevazidjemo podele iz rata i da zivimo normalno. Mrznja nikome nije nista dobro donela. Zaista saljemo ruznu sliku svetu kada jedni drugima zvizdimo dok se intonira himna. To nije ljudski.
Sa druge strane, u nasoj reprezentaciji treba da igraju i Albanci sa juga, Madjari iz Vojvodine, Bosnjaci iz Pazara i naravno Srbi. Oni su isto gradjani nase zemlje i to moramo da shvatimo sto pre. Koliko je ova zemlja moja, toliko je i njihova. Svi zajedno treba da gradimo bolju zemju i kvalitetniji sport.
Nasi navijaci ne smeju sebi da dozvole da zvizde golmanu svoje reprezentacije. To je bilo veoma jadno cuti i videti.
Verujem da svi normalni ljudi, bilo da su Srbi ili Hrvati dele moje misljenje. Pozrav i srecno Hrvatskoj u Brazilu.

necete ni vi

pre 10 godina

@"omanuo" sam 10 minuta,
vjerujem da mi nećete zato
zamjeriti......:)
(nećete u brazil, 6. septembar 2013 22:09)

Necemo ti zameriti.A hoces ti nama zameriti sto vas drugi put u 12 godina sprecavamo da odete na veliko takmicenje? :)

Milutin Nebeski

pre 10 godina

1-TADIC pod 2-DjURICIC I Pod 3 PETROVIC nisu igraci za reprezentaciju...1-TADIC narcisoidan i sebican i nece nikada biti veliki fudbaler kao ni ova dvojica nekompletnih,trapavih i nejakih fudbalera sto danasnji fudbal ne tolerise...

hidrivoje

pre 10 godina

"Necemo ti zameriti.A hoces ti nama zameriti sto vas drugi put u 12 godina sprecavamo da odete na veliko takmicenje? :)"

Ja sam možda malo star pa se sjećam one Srbije još iz Jugoslavije, a u njoj se matematika učila do četvrtog srednje redovno i sticao se dojam da je ljudi znaju upotrebljavati u svakodnevnom životu. Zar se nešto u međuvremenu promijenilo?

gledam i cekam

pre 10 godina

Poseban pozdrav onom braji iz Tuzle sto je navijo za komsije a protiv susjeda! I sad su za sve vas susjedi Brazil. Mi cemo u baraz a posle drame u Zenici mogli bi i razigrat za taj Brazil. Iskreno vam se nadam. Cestitke i Srbima na dobroj utakmici veceras.

Jose

pre 10 godina

Da smo dali gol u 4minutu sve bi bilo drugacije.. sTimac 'dosao da pobedi' pa su valjda zato igrali bunker 90min i cekali na nemacku podrsku, bez toga su nula.. bolje da uzmu 'DANKE Deutschland' za himnu, ovu sadasnju im je ionako komponovao Srbin :D

Srecko Pejovic

pre 10 godina

Ova utakmica je pokazala da smo jedna od najperspektivnijih evropskih ekipa. Mogli smo da dobijemo Hrvatsku i ovde i tamo, ali je neuigranost, mladost nasih i rutina hrvatske ekipe presudila da se to ne desi. Ovaj tim je strasan, ima tu jos igraca koji treba da prodju kroz tim i da se profilise jedna mocna ekipa. Hrvati mora da se zabrinu, ovaj tim je davno prosao zenit. I pored velikih kritika Mihi, ja ga podrzavam jer je imao petlju da se zahvali starim igracima, da izdrzi stalni pritisak javnosti i da krene sa mladim timom. Da je bio neki drugi selektor, gledali bi mi jos Stankovica, Zigica, Jankovica...mozda bi osvojili par bodova vise, ali zasto. A mi kao mi, dnevna politika nam je u krvi pa ako odmah nista ne uradimo, onda smena i pljuvanje po selektoru. Ovo je tim za sledece evropsko i svetsko, a ima tu jos momaka. Ovo je pravi put, neka i gubimo, vazno je da momci grizu i napadaju 90 minuta, a pobede dolaze, videcete. Napred SRbija, MIHA ne daj se i samo hrabro napred, klinci te vole i veruju ti, pokazao si doslednot, hrabrost i zelim ti sa ovim timom SVE NAJBOLJE u buducnosti, ZIVELA SRBIJA...

Ivan

pre 10 godina

FSS pod hitno da ulozi zalbu i zatrazi od UEFA kaznu za Šimunića od minimum 2 godine zabrane igranja na svim nivoima ... start na Sulejmanijem je bi vise nego nameran i mogao je decku da zavrsi karieru... ovo je ni manje ni vise nego krivicno delo !!!! ( imaju snimak pa nek vide )

vojkanSRB

pre 10 godina

beograđanin@ kako se ono kaze?? "da je baba muško zvala bi se -Duško". i daj budi malo realan ej!! uzeli ste jedan bod protiv ne prepoznativlje hrvatske i ka da ste uvatili boga za bradu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zig zag, 7. septembar 2013 02:28)

To 'neprepoznatljiva Hrvatska' u mom selu se kaze: NEMATE POJMA SA FUDBALOM. Bolje za vas da ispadnete u barazu, a tako ce i biti jer nemate kvalitet da pobedite jednu smesnu Skotsku i to u sred zagreda. Mnogo ste smesna reprezentacija, omatoreli vam igraci, a nemate nove. Bedak! :D

crush

pre 10 godina

Ovo je sada vec klasika... igrate prvo poluvrijeme odlicno, a onda raspad sistema... nije to samo do izbornika... koliko god on nekada povuče apsurdne poteze...

nada ZR

pre 10 godina

zbog igraca koji igraju u vrhunskim klubovima Evrope birajte reci.Momci su igrali,borili se svaka im cast.Hrvati koji su rangirani mnogo bolje od nas veceras nisu bili bolji.Svaka cast Sulejmaniju,Maticu....mozemo samo da zalimo sto od pocetka kvalifikacija nije bilo ovako.

FeboZg

pre 10 godina

Dajte ljudi nemojtw bit smiješni..ovo je nogač ne umjetničko klizanje..bili smo loši i opet nas takve niste pobjedili..imali ste iicijativu ali jalovu..samo jednu ozbiljnu priliku ste imali i to Tošića...mi i kad igramo loše izvučemo bod,povedemo..i to na Marakani..badava vam priče..mi idemo u kvale i tamo ćemo proći..na rutinu i iskustvo..prezeleni ste za nas..

slavko licno

pre 10 godina

Odlicni igraci,sem ivanovica i mitrovica,strasan selektor i sjajna sansa da prodjemo kao poslednji u grupi!!!Sve cestitke za one koji vode fudbal iai politiku u Srbiji poslednjih 20 godina!!!!
Mi ne tapkamo u mestu ,vec se kotrljamo niz STRMU ravan....!!!!!

e

pre 10 godina

Srbija je celu utakmicu igrala sa igračem manje, a jedno vreme čak sa 2 igrača manje! Pitate se kako?? Baš kao i u politici oni mogu reći "Danke Dojčland". Sudija je sramno sudio. Nekažem da mnogo poznajem fudbal ali onakav faul za nedosuđeni penal srpski igrači dobijali su žute kartone. Dobro, bilo je što je bilo,posle bitke svi su generali najpametniji.

Бојан

pre 10 godina

Осетило се одсуство Шћепакадабре! Шалим се, презадовољан сам игром српске репрезентације после дуго времена! Једина слаба карика Ђуричић који ми се никада није свиђао ни у једном сегменту игре човек не може да помогне, просто човек не зна! Остали за 10-ку! Мислим да имамо сјајну генерацију која тек треба да покаже свој квалитет али то са Михајловићем, уз сво поштовање за све што је учинио за српски фудбал, не иде! Волео бих да видим Ђукића или Станојевића на месту селектора! Оно што наравно квари утисак су они који звижде српском голману али шта да радимо има нас свакаквих, не можемо сви бити прави Срби! Све у свему има за нас наде, Хрвати одлични, иако их не волим због свега што су учинили српском народу кроз векове, то се мора признати! Надам се да ће ми коментар бити објављен поред тога што сам писао ћирилицом(ипак смо са Хрватима играли па због тога).

ajde nije nego

pre 10 godina

Svaka cast momcima na pozrtvovanju.A tek veceras sam vidio koliko bi Partizan bio jak da nam situacija u drzavi nije takva kakva jeste.Steta.
(mile, 6. septembar 2013 23:06)

Pa Partizan je sest godina uzastopno prvak te drzave.

aco

pre 10 godina

naravno Stjepane....nije ga namerno faulirao....sudija je trebao Sulejmaniju dai zuti zbog simuliranja.........a navijanje nije ni malo lepo bilo kao ono u Zgrebu kad se zaori "ubi Srbina".....realan si kao vecina hrvata.......

CroGeddon

pre 10 godina

Nekoliko kontstacija....

1. suminic da, namjerni start, jel sankcioniran po pravilima - JE...pa dobro gdje je problem???...to kao nikada nitko u srbiji nije napravio,....ma kakvi, uopce hahaha...
2. momcad ste koja trci ko navijena u ponekim utakmicama....al' nogomet se igra radi golova, a ne radi "kolometraze"...atletika je neki drugi sport...
3. Da, HR igra 3 utakmice za redom lose....i????sto, to vama znaci propast???...a sto kad spoje 3 odlicnew za redom??? svjetski prvaci???...nemate pojma...tipicno balkanski sindrom, kao i krivljenje suca...vidi, ko vam je kriv sto onaj tulipan iz peterca ne moze pogoditi gol nekoliko metara sirine...jel to kriv sudac...mandzo takve situacije ne prasta kao sto ste vidjeli...
4. i sad za kraj...DA SMO OVO - DA SMO ONO....A da je Zvone Boban 20 godina mladji pa da igra zajedno s modricem ;)....a da je Zlatan Ibrahimovic uzeo HR drzavljanstvo....a da nam je sudac iskljucio 3 igraca....a da ste u skupini s lihtenštajnom i maltom...itd itd...balkanci moji...sad je utakmica gotova, pa nazad u surovu stvarnost...100 eura placa za onog ko je sretan da ima posao...

Ja znam,ja smem,ja hocu!

pre 10 godina

...Samo mi je jako zao sto srpski igraci nisu stisli petlju i nastavili kao u prvom poluvremenu, zasto se zadovoljavaju mrvicama, zasto im je nereseno sasvim ok rezultat ? Nigde necemo stici i nikad nista necemo uraditi sa tom filozofijom.
(europejci)
To je nas ogromni problem vec decenijama.Pobednicki mentalitet.Ne znam iz kog razloga,ali mi smo zaboravili u fudbalu ko smo i sta smo,i da smo generalno sportska nacija.Nismo mi Madjarska pa da smo imali doba Puskasa,i pre i posle toga nista.Mi stalni izbacujemo talente,ali stalno kada se skupe zajedno oni podbacuju i to debelo ispod norme.
Jedino doba kada smo blistali,i to sa duplo slabijom generacijom,je kod Antica.Covek je i doktor fudbala i doktor psihologije.
Glavu dajem da po talentu imamo za 2 klase bolju ekipu i od HR i BEL,ali gde glava leti to niko ne zna.Vecito smo kao snagator bez svesti o svojoj snazi,a kako rekoh ne samo da imamo `snagu` nego smo i dokazani u fudbalu.Velikih rezultata ima.Sa svim tim iza nas,mi moramo biti jedna vrlo ambiciozna fudbalska reprezentacija...da se novi vrhovi osvajaju.
Opet kazem iz ne znam kog razloga,mi u utakmice ne idemo da izdominiramo i imamo autoritet na terenu(kako sam voleo ovaj termin koji je Antic stalno naglasavao) i nesposobni smo da vezemo 2 poluvremena,a kamoli 3 utakmice na istom nivou.
Kad se podigne samopuzdanje,samosvest ali bez arogancije,nego sa visokim ciljem,a potom se podretiti tom cilju i pocne ginuti za njega,tada cemo ponovo biti EU Brazilci.

Lokalac

pre 10 godina

Dobijamo sa 10:0.
Strelci Markovic (3), Ivanovic (2), i po jedan Stojkovic, Sulejmani, Mitrovic, Tadic i Matic.
Stojkovic brani penal pri rezultatu 0:0 ili 1:0.

SQI

pre 10 godina

Po meni nije nekultura uzvratiti istom merom! Nije se ni nasa himna cula od njihovih navijaca a nasi nisu zvizdali fer pleju vec Srni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MarkoNS, 6. septembar 2013 21:03)

A sve to pokazuje da smo u stvari isti. Mene je bila sramota.

pera kojot

pre 10 godina

Igra i zalaganje mi daje nadu za budućnost. Sad se vidjelo šta znači Matić na sredini terena. Možda nije vrijeme, ali ne mogu da ne prokomentarišem zvižduke sa sjevera upućenih Stojkoviću. Pa to jedini igrač večeras koji je nosio crveno beli dres!!!

srbin_iz_amerike

pre 10 godina

Gledao sam tekmu u sred amerike, i jako dobro smo igrali, Tadic je dao gol Srbiji, svaka cast Srbiji na fenomenalnoj igri, zasluzili su da pobjede, a drugo, "Mitrovic" bice nesto od ovog klinca, sve najbolje u buduce.

Aca

pre 10 godina

Komšijama želim da odu u Brazil, ali kao turisti, jer ova repka Hrvatske nije za svetsko prvenstvo. Srbija takođe nema kvalitet za svetsko prvenstvo, ali kada se vrati Ljajić, a ode Mihajlović, sa dobrim trenerom možemo da dođemo bar do evropskog prvenstva. Ima mnogo boljih reprezentacija u drugim grupama, Hrvati ovoga puta u baražu neće imati lošu Tursku, to sasvim sigurno.

sofokle

pre 10 godina

Srbi srcani. Hrvati imaju mnogo da brinu, tonu sve dublje igracki i takticki. Sudija los - dopustao je odugovlacenja. Simunic potpuni bolid kojo treba da dobije godinu dana zabrane.

totti

pre 10 godina

Jedan jedini zvezdas u reprezentaciji i naravno najgori. Djuricicu sjajna asistencija za Mandzukica! Da je bio Ljaja, svi crno-beli, 'ladno bi bilo 3:0.

Pozitivizam

pre 10 godina

I - Hrvati kao i uvek samo mucki i niski udarci
II- Mihajlovic mora da podihtno napusti nasu klupu 2 godine je selektor a za to vreme ni jednom nije izveo istu postavu
III- Momci su izgarali i pokazali veliki individualni kvalitet ali nazalost u vezi sa stavom II nisu uigrani
IV- Uz dobar rad bice ovo dobra generacija....

krle

pre 10 godina

ne znam zasto se svi loze oko ovoga??? ovo je jednostavno nas maksimum trenutno a narocito sa mihajlovicem na celu. sto se tice hrvatske nisu ni oni puno bolji. i kod njih je fudbal u haosu i rasulu. u kvalifikacijama su postigli nekoliko srecnih golova i sa malom razlikom u kvalitetu nam taman beze 5 bodova. belgijanci su dokazali da su apsolutni favoriti grupe.

goran

pre 10 godina

Nikada kad igra reprezentacija nisam gledao koji igraci su igrali ili igraju za partizan ili zvezdu,ali sam juce primetio da je cak 9 igraca igralo za partizan tj. su partizanovi igraci. Iz crvene zvezde ili igraci koji su igrali u zvezdi juce ih je bilo 0. Voleo bih da pitam gospodu iz zvezde dal je to opet neka zavera ili je to dokaz da se u zvezdi radi katastrofalno gde oni nemaju nijednog igraca za reprezentaciju. Zato je partizan prvak vec 6 godina jer izbacuje svake godine po dva tri vrhunska mlada igraca. Jedini greh partizana sto je primoran da prodaje te igrace vec sa 18 godina. Zamislite tim partizana da nisu prodali nikog tri godine bio bi to mocan tim.

rezime

pre 10 godina

Zelio bih rezimirati:

1.Mihajlović nadmudrio Stimaca
2.Nikad gora Hrvatska(ne zasluzuje Brazil)
3.Srbija zasluzila pobjedu
4.Modrić i Mandzukic klasa iznad svih
5.Hrvatska nema krila
6.Srbija ima jako dobar potencijal mladih igrača
7.Igrači i njihovo prijateljstvo(putokaz ljudima u Srb i Hrv)
8.Mihajlović zadovoljan remijem
9.Simunic je morao napraviti onakav prekršaj
10.Srbija ispala a HRV dodatne kvalifikacije

Ivan

pre 10 godina

Smiješno, Smišno, Smešno, Cмјешно!!
I mi i vi, danas dobar, sutra loš, prekosutra još gori nogomet tužne juge bivše. Pod hitno uvest regionalnu ligu, 10-12 klubova da se barem probaju naučit igrat kako triba svi !!

steven g

pre 10 godina

Jedan jedini zvezdas u reprezentaciji i naravno najgori. Djuricicu sjajna asistencija za Mandzukica! Da je bio Ljaja, svi crno-beli, 'ladno bi bilo 3:0.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (totti, 6. septembar 2013 23:12)

Kimijev intelektualac.

danguba

pre 10 godina

Srbija ima odličnu ekipu i ogroman potencijal. Konačno imamo centarfora, a imamo i širinu, zamjene sasvim korektne... Ma šta tvrdili Sinišia je napravio dobar posao sa ovom ekipom, jedini grijeh mu je Karadžić. Nedostaje još sigurnosti i realizacije, ali i to će doći s vremenom.

Pavle

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Znaci... hahahahahahhahaha ... ma pali bre ....

Special two

pre 10 godina

Komsije eto nas zajedno i u sledecim kvalifikacima upamtite sta kazem. I Engleze ste prvi put izbacili, pa ste isto ovako kao vas izbornik bili aroganti. Setite se sta su vam uradili drugi put. I dan danas imate fobiju od njih.

Trokraka zvezda

pre 10 godina

mi (Hrvatska) imamo jedan šut po golu i zabijemo gol, a vi (Srbija) imate panja koji s 3 metra gađa stativu. Zato mi i kad loše odigramo osvojimo bod, a vi sva 3 nikako i kad dobro igrate. To nije stvar sreće nego razlike u kvaliteti.
(crno.crveno, 06. septembar 2013 23:50). E pa taj panj ima 19 godina pa vam je zavukao a da je imao malo srece i jos DVA !!

furda

pre 10 godina

Njjace je sto se Hrvati loze da imaju neku reprezentaciju. I to se bas loze. A smesni da smesniji ne mogu biti. I da se dokotrljaju do Brazila nekako ,tamo ce da ih trpa ko stigne.

mrk

pre 10 godina

Dnevnik na hrt-u., prvo izvestaj iz Beograda a posle iz Vukovara..., cirilica, domoljublje, branitelji!? E moji Hrvati ne mozete bez politike i rata i zato bi samo voleo da vas razbijemo i ako me Srbija u fudbalu ne zanima ni najmanje.

SQI

pre 10 godina

Siniša, baš ti hvala što si me naterao da prvi, i valjda jedini put u životu navijam za Hrvate. Dao bog da nas nakantaju, pa da se čistiš odmah, a da mi počnemo sve ispočetka. Pobeda je najgora stvar koja može da nam se desi.

joccker

pre 10 godina

Sudija gov.narcina teska...
matic je klasa od igraca,ali fali jedan kreativan da ubija..
sulejmaniju je nogu amputirao onaj konjar odvratan,treba da ga sankcionisu da ne igra visee fudbal..
ova ekipica da ostane 2 godine na okupu I kidacemo redomm

ciganin a ne delija

pre 10 godina

Kokezu za predsednika FSS, Tonceva za selektora,Covica za saopstenja,inace, delije se nece smiriti. Kad se to desi ,resicemo sve probleme.

l'alchimiste

pre 10 godina

Ne zaista Mihajlovic je potvrdio da je totalni luzer kao trener...1:1.25 min do kraja..ok.igrac manje ali nama taj rezultat nista ne znaci zar ne(kao imali smo teorijske sanse za 2mesto xa xa) i on covek umesto Markovica ubacuje RP..valjda da osigura zadnnju liniju ili sta..da ne pricamo o pocetku sa Fejsom i Tosicem..ukusi su razliciti.Sada je mogao da skocka dobar tim za kockaste a on dva zadnja vezna,a igrac profila Tadic na klupi...Miho,stvarno dosta je,vreme je da odes.

boj@n

pre 10 godina

miha nije nista kriv,izveo je najboljih 11,mozda sem tosica trebao tadic,kasnije je pogodio sa mikijem,a sad vi tu pricate da Djuricic nije trebao igrati,pa svi ste vi selektori i svi bolje znate od mihe,e srbijo medju sljivama nikad se opametiti necemo..taj isti Djuricic da nije igrao bilo bi miha je kriv ne igra Djuricic od prve..ma bravo sve vi znate,svasta bih sad napisao ali znam da mi nece odobriti komentar,jadan smo narod samo to mogu reci

maximir

pre 10 godina

Katastrofalna igra nase HR reprezentacije... ovo je bilo nesto najgore sta sam gledao u zadnjih 10 godina. Srpska reprezentacija je zasluzila pobjedu. Sve do danas nisam bio proti Stimca, no ovo danas je bilo cista katastrofa od vodjenja. Umjesto da osnazi sredinu i napuci je sa vrhunskim znalcima i postavi samo Mandjukica on ide sa tri napacaca koji zapravo ne igraju napad nego .. poziciju u veznom redu. I naloziti igracima nasim da puste Srbe da igraju..??? Pa to moze samo totalni diletant!!! I pored nase katastrofalne igre moram priznati da sam ugodno iznenadjen igrom Srbije. Ne shvacam kako vi imate tako malo bodova to mi isto ne ide u glavu. Srbija da ima Modrica u sredini bila bi u top 10 i tu bi se malo duze zadrzala! Mislim da na slijedecem Europskom bi trebali biti u nekoj zapazenijoj ulozi. Hitri brzi igraci i samo jos jedan fantazista u sredini. Mi hrvati.. neznam poslije ovoga vise nista neznam. Istina uvjek smo znali igrati na rezulat ali poslije ovoga veceras... nista ovom izborniku vise ne vjerujem!

NixonChe

pre 10 godina

Analiza muzičkog dela:Stojković-bez ocene,pošto jedan šut upućen ka golu nije odbranio,ali opet,nije kriv za gol.Ivanović-Jednom rečju,"zver" od igrača,isekao 50% napada,pretrčao 15km,u napadu učestvovao skoro svaku akciju!Kolarov-svaka čast za trud,puno upotrebljivih lopti,ali ostao bez snage poslednjih 15min.Nema kondicije da izdrži u visokom tempu celu utakmicu.Subotić-solidan,ali mi je često unosio strah ne znajući šta će s loptom!Nastasić-uvek dobro postavljen,što ga i čini dobrim igračem,ali mora da radi na agresivnosti!Previše statičan za štopera!Fejsa-osim što je isekao par lopti,90% pokupljenih je išlo štoperima.Generalno,dobro postavljan,ali sa pasevima konstantno u strahu od greške.Matić-uz Baneta,najsvetlija tačka,bez obzira na crveni,koji je,po meni,prestrog!Pretrčao je boga oca,sekao napade,razigravao,i to skoro bez greške!Za tri dana treninga sa ekipom,ostavio najbolji utisak.Tošić-konstantno forsiranje driblinga sa krila ka unutra,pa i ja sa svojih 100kg bih ga sekao.Bez upotrebljivih lopti,previše davio loptu!Marković-aka "Run Forest run!Previše sprintova u zid!Mnogo izgubljenih loptiBiser našeg fudbala,ali će s godinama naučiti da stane na loptu!Djuričić-skoro da nisam ni shvatio da je u igri,dok nije izašao!Naravno,Mihinom krivicom,jer mislim da je trebao više da ga rotira sa krilima.Mitrović-drzak,kretanje jako dobro,sa malo upotrebljivih lopti,kretanjem stvorio puno šansi sam sebi!Vidim ga kao vrhunskog napadača,ali mora da poboljša telesnu agilnost.Deluje tromo u nekim situacijama,a ima samo 19god.Ok,stvar konstitucije,ali ne sme šlauf da ima.Mnogo je mlad za to!Tadić-slab,spor i bez dobrih lopti.Petrović- previše malo vremena na terenu da bih šta rekao.Sulejmani-nepredvidiv!Nekad misliš,može sve,a nekad suprotno.Večeras,za kratko vreme,sjajan!Nadam se da je dobro nakon Šimunićevog pokušaja ubistva!Miha-posle ovakve borbe,ne možeš da kriviš tim!Borili su se kao lavovi.Ali,taktika-velika 0!U trenutku kada juriš gol za pobedu,vadiš napadača i uvodiš zadnjeg veznog???Plašio se da samo ne izgubi od Hrvata kod kuće.To je njegovom egu bitnije nego da ide na sve ili ništa!A ništa mu manje ne bi zamerili da je izgubio,a da je probao da pobedi.Mogao je samo manje omražen da bude posle svega!Pozdrav svima!

cofi

pre 10 godina

kakva glupost,na rts hd nam je fudbal,a na obicnom rtsu ce biti kosarka... pa valjda je kosarka puno vaznija od jednog beznacajnog fudbalskog meca koji ne moze da donese..

Mad4Red

pre 10 godina

Jedina greska Mihajlovica je jedina greska sto umesto Djuricica nije poceo Tadic!!! Realizacija bas nas nije htela, prvo poluvreme nece i kraj!!! Onaj start Simunica ne za zatvor za Ausvic!!! Svaka cast publici, Matic je pokazao klasu i porednepostojeceg crvenog, celu utakmicu je sudija je imao glavnu ulogu, sto je uticalo skroz na mec!!! Bravo Orlovi!!! Zelja nije izostala samo nas nece!!! Bice bolje dace Bog!!! A Hrvtaima zelim u barazu da ih napune i rasture kao kantu!!!

Antraxxx

pre 10 godina

Srbi jako dobri večeras. Mi padamo iz utakmice u utakmicu. Za neka mjesta jednostavno nemamo igrača. Biti će jako teško u kvalifikacijama. Iskreno, nemamo što tražiti u Brazilu. U slijedećim kvalifikacijama treba izbjeći Srbe. Biti će moćni.

Vladimir

pre 10 godina

Cinjenica je da na sebi prvo moramo da radimo ali je takodje cinjenica da je sudija extra CRO nastrojen sto se tice vise odluka do ovog 35 min igre...

Alex BG

pre 10 godina

Necu da gledam jer znam koliko primitive boys-a ide na te dogadjaje masovne euforije i zelje da se lece frustracije.Gledacu kada se ovaj Balkan civilizuje i spreci ove huligane da salju ovako ruznu sliku svaki put...to vazi za obe zemlje.Na srecu to nije odraz vecine naroda,vec nesposobnosti da se obuzdaju animalna/anomalna ponasanja grupa unutar drustva.

andrijano

pre 10 godina

hrvatska je nadigrana u beogradu..sad hrvati kazu igrali smo koliko smo morali..onda ste verovatno u zagrebu igrali punom snagom al ja ni tad nisam odusevljen vasom igrom.dali ste dva gola poklonjenja.kolarov pa onda onaj nas golman jadni brkic.mi propustamo dve sanse.dali ste i ovde gol iz nase greske.treba biti realan.al treba i cestitati jer ste na tabeli iznad nas.sto se tice navijanja i u zagrebu i u beogradu je bilo nekorektno al zar se i moze ocekivati korektnost sa obe strane.

MIKIVRB

pre 10 godina

Tešimo se samo...Srbianski fudbal ne može napred sa "rak ranama" napred...Karadžić, Mihajlović - neka sada pevna našu himnu...ODLAZITE!!!

robi

pre 10 godina

e moja Srbijo, stavila si 4. reprezentaciju svijeta u dzep u prvom poluvremenu, a u kvalifikacijama ti igraju scepovici, milijasi, ignjovskiji, mijailovici....sve je receno!

izkomplexsirani zvezdas koji vise misli o Stojketu nego o zemlji svojoj

pre 10 godina

Ja sam kao i "stubovi srpstva" veceras navijao za Hrvatsku.
Neka nasi prime sto vise golova,da nas golman puno puta vadi loptu iz mreze.
Zvezdasi su veceras uz Hrvatsku!Napred braco Hrvati

Emil Novi Pazar

pre 10 godina

Kad stubovi srpstva zvizde svom golmanu i zele mu da primi gol,pa zasto onda mi da navijamo za Srbiju?Da bumo veci Srbi od "stubova srpstva"?
Zato je ceo NP uz nase komsije Hrvate, neka gaze b*d*le

Raša

pre 10 godina

Tako je to kada čovek neznalica vodi reprezentaciju pa i od mnogo dobrih igrača ne može da stvori tim koji pobeđuje. Pravo Tole i Siniša. Ako ostanate još 1 godinu u Srbiji se više neće ni igrati fudbal.

Daredevil

pre 10 godina

Jao kako se je Srbija osramotila. Napadali i svoje policajce i Simunica, zvizdali Lijepoj Nasoj da je to bilo sramota, vrijedali itd. Srbiju se za iduce 4 godine treba iskljuciti iz svih natjecanja.
(Davor, 06. septembar 2013 23:01)
Majke ti,iz kojeg si ti filma ispao?

Kastro

pre 10 godina

Sudija nas je posteno sasjekao, ne samo zbog iskljucenja Matica, vec u prvom delu svaku diskutabilnu situaciju svirao je njima u korist. Dali gol iz jedine sanse. Zao mi je Matica bio je odlican. Trebalo je da zaigra Djordjevic, ali sta da se radi.A onom simunicu treba kaznu bar 5 utakmica, onaj start je van svake pameti

bbbbb

pre 10 godina

Ljudi shvatite, glavne uzdanice su nam deca Mitrovic, Markovic, Nastasic, Djuricic. Oni su deca, tesko prihvataju kritiku i nepravdu, a nepravedno je kritikovati momke koji su izginuli na terenu veceras. Pruzimo im malo podrske, Miha nas je unistio, ali bice bolje u sledecim kvalifikacijama, imamo strasan potencijal,ali ih unistavamo pljuvanjem posle svakog promasaja. Malo im fali i bice to ekipa koje ce se plasiti Evropa!

Cistka u savezu ali detaljna

pre 10 godina

Ubacis Petrovica umesto Markovica na 1:1 kad treba da jurimo drugi gol. Ovo je samo dokaz da neki igraci moraju da imaju odredjenu minutazu za reprezentaciju, a ovaj sastav koji je Mihajlovic izveo je sastav pod pritiskom javnosti. Da su drugacije okolnosti opet bi neki Radovanovic, Stevanovic ili nedaj Boze Scepovic bili starteri. Blizi se kraj Toletovoj i Mihinoj eri i mozemo samo da se nadamo da nece doci neki slicni. Mozda Miosevica u fotelju (jedini koji je javno govorio o sumnjivom poslovanju i interesima ljudi u FSS) i vratiti Antica na klupu, ako nece onda eventualno Djukica.

Zoki

pre 10 godina

Logicno je da pocne Tosic, on je nas jedini pravi bariton. Tadic je mecosopran kao i kompletni vezni red, kako bi to zvucalo??? Uozbiljite se ljudi.

Tale

pre 10 godina

Hrvatska, 31 utakmica protiv susjeda od osamostaljenja (Srbija,Slovenija,Italija,Madjarska,BIH).
NIJEDAN poraz!
Sa Italijom smo igrali 7 puta!

Darko

pre 10 godina

FSS pod hitno da ulozi zalbu i zatrazi od UEFA kaznu za Šimunića od minimum 2 godine zabrane igranja na svim nivoima ... ovo je ni manje ni vise nego krivicno delo (Ivan, 7. septembar 2013 02:07)
Uključi mozak, kiddo, šta to pričaš, dve godine za šta, za nameran faul? Ako dobije tri utakmice, ja zadovoljan.

Zvezdaš Dragojlo

pre 10 godina

Potpuno isto suđenje kao Mažić u derbiju. Umetničko navijanje a ništa konkretno. Samo vidiš, sudija ti znači kao pola tima. FIFA stajl.

Dalmacija HR

pre 10 godina

Odigrali ste odlično,iščupali smo vam bod na rutinu.Nas čekaju dodatne kvalifikacije.Tamo kao nositelji imamo 70% šanse za prolaz.

Milko

pre 10 godina

Hrvatska je jednostavno jača ekipa ovog trenutka. Rezultat realan i dobar.
Reprezentacija Srbije veoma, veoma perspektivna.
Očekujem neke promene. Ako Mihajlović ne može da se promeni, treba menjati njega. Izbor novog selektora obaviti pažljivo. Kod kuće ne vidim ni jednog kandidata, dakle stranac naš ili pravi, svejedno.
Sa drugačijim, nezavisnim selektorom naziru se bolji dani reprezentacije.

drvobradi

pre 10 godina

Praticu basket, ali utisak utakmice mi je intoniranje himne (zanemaricu zvizduke) i klinka obucena u dres hrvatske reprezentacije koja punom snagom peva Boze pravde.

vasja

pre 10 godina

Pa sve je ovo očekivano, ne vidim čemu čuđenje... Pogotovo posle skorašnjih događaja u Vukovaru i Zagrebu. U krajnjem slučaju isto bi se desilo u Hrvatskoj, zviždanje je deo fudbalskog folklora između ove dve reprezentacije. Nije mi lepo da se razumemo, ali ni ne mislim da je baš kraj sveta.

jeca

pre 10 godina

Winston, molim te da naucis ili da te nauce da se ne navija za vlast ili Vucica, vec za drzavu, narod i naciju. To je ruzno od tebe. To je tvoj narod i kakav da je ti nemas drugi.

Milos Stanojevic

pre 10 godina

Axaxa koliko je smesan ovaj komentator na RTS-u. Covek cita misli pojedincima a u ponekad moze i celom stadionu, Oooo ovo je najveci start ikada na marakani axaxaxa. P.S Matic igrac ipo !!!

Platini

pre 10 godina

Ali od svega najjaca je izjava Stimca posle utakmice da je inicijativa svesno prepustena Srbiji. A Hrvati nisu znali gde je levo tokom veceg dela prvog poluvremena. Sto se tice himne pa ni vi na Maksimiru niste bas ustali da pozdravite Srpsku himnu.

milos

pre 10 godina

daj ne pricajte gluposti vise ne mogu da verujem da neki ljudi pljuju svoju reprezentaciju koja je odigrala najbolju utakmicu u ovoj god. bitno je da smo napravili napokon dobar tim i to od mladih igraca. procitao sam da je neko napisao mitrovic i djuricic pojma nemaju ako oni pojma nemaju onda se vi ne razumete u fudbal.na djuricicu je odigran flaster i zato se decko nije video, ali decko je veliki talenat sto se i pokazalo.mitrovic nije zver nego zvercina od igraca boljeg napadaca u zadnjih 10 god nismo imali ai decko je dokazao da je veliki talenat .

nr.13

pre 10 godina

gledam kako igraju prvh 10 min. i srce mi je puno srece, trce borese, odavno nisam nase momke video ovako da igraju.

Srbija, Srbija, Srbija

Gregor

pre 10 godina

Meni tesko vjerovati da smo se opce izvuci kako smo odigrali prvo poluvrijeme. Iskreno trebali ste voditi barem 2 razlike nakon prvih 45 minuta. Ali mi je nevjerjatno da je tako sterilan napad kod Srpske ekipe. Nije skoro bilo pokusaja iz daljine a citavo vrijeme ste se motali oko nasih 16. Imali smo srece sve u svemu. Drugo poluvrijeme je bilo bolje.

I jedna stvar mi nije jasna bila...ako vec je Srbija imala kontrolu igre u prvom poluvremenu...totalno bezveze kartone onolike skupili. Sto je onda hendikep gadan bio za drugo poluvrijeme. Sve u svemu sa pozicije navijaca Hrvatske. Dobro smo prosli sto je ovdje moglo biti.

Srb

pre 10 godina

Sva mediska paznja je uperena na fudbalski mec protiv Hrvatske. Pritom mladi Kosarkasi igraju bolje nego ikad. Ali koga briga za to...

Bice bolje

pre 10 godina

Hrvatska je na ovom mecu imala 1 (JEDAN) sut u okvir gola... Toliko o "velesili"... Da nije bilo sudije, Srbija bi ovo dobila sa dva, tri gola razlike. Crveni Maticu je posledica nemanja autoriteta kod sudija, videli ste da Banetu nije smeo da pisne... Sve u svemu, izvukli su se Hrvati protiv nasih klinaca. Simunic - uvreda za ovaj sport.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Necu da pametujem jer nisam fudbalski strucnjak,ali i kao takav mogu da vidim da nam se igraci slabo krecu.Osnovno je da kao trener postavis igru i da das igracima zadatke.Mi jednostavno nemamo trenere da te mlade igrace koji dolaze nauce osnovnom pravilu fudbala,a to je kretanje bez lopte ! Mozda je balavcima cudno sto nismo dobili Hrvate,ali meni nije ! I ako ce i oni ispasti ladno u grupama na EP kao i ko zna koliko godina u nazad,jednostavno ljudi igraju modernije od nas i treba im cestitati i ako mozda ne odu i oni na EP !

pinokio

pre 10 godina

@robinho O kojoj reprezentaciji ti govoris? a da izvini, ti nisi srbin verovatno, glavu dajem da nisi. ali ako jesi, onda imas blizu sto kila, blizu 80din u dzepu, celavis, nemas devojku. Frustracija si obicna.

Pejovic Srecko

pre 10 godina

Citam komentare, uglavnom trenutno vidjenje situacije, kao zasto nismo pobedili, slabi smo itd. Na stranu strasti i ispadi na stadionu. To je ocekivano pa i mnogo gore. Ne mozemo da se oslobodimo nacionalistickog naboja kao sto to ne mogu ni u Hrvatskoj. Ali hteo bih reci mnogima koji ovde pisu gluposti Igrali smo dobro sa mladim timom. Imali smo i relativno dosta sansi. Nismo dali vise golova sto je rezultat pritiska, mladosti, neiskustva, aoni iz jedne sanse jedan gol. I pored toga sto smo znali da nemamo sansi za plasman ili baraz, momci su igrali veoma motivisano. Nase vreme dolazi a ovo je labudova pesma reprezentacije Hrvatske. Imaju stari i iskusni tim, i to je uskoro kraj. Mi ne treba da brinemo, samo umesto da gledamo dnevno, treba gledati sta mozemo za koju godinu a mozemo puno sa ovim timom i ostalim klincima. Miha je povratio veru u reprezentaciju iako ga svi kritikuju. Napred selektore sa svojim klincima...

ovo-ono

pre 10 godina

Treba podrzati ove momke odlicno su odigrali, treba dati sansu Mihajlovicu, ostaviti ga 5-6 godina. Nista ne dolazi preko noci, eto trebalo mu je 1.5 dana da dovede reprezentaciju da igra i izgleda kao ona sinoc...rezultat ce doci. Svaka cast momci, svaka cast Miha, dogodine cemo biti tamo gde nam je mesto.
Sto se tice sudjenja i nedostatka srece sinoc ostavicu Murinju da prokomentarise :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Svaka cast, 7. septembar 2013 09:10)

Šansu Mihajloviću? Za šta? On je ovaj sastav mogao da složi i pre tih godinu i po, ali ne bolje je bilo eksperimentisati, trpati razne panjeve i pravdati se traženjem igre. Ovaj sastav mu je mogao napraviti svaki prosečan fudbalski gledalac, ali ne Mihajlović izmišlja toplu vodu.
Da mu sve vreme igra manje-više ovaj sastav, pa da im se vremenom igra poboljšava onda da, ali ovako ne.
Mihjalović je trebao otići još posle utakmice u Zagrebu. Al ajd nek završi kvalifikacije, a posle ćao-zdravo. Idi bavi se nečim gde su eksperimenti potrebni i poželjni.

l'alchimiste

pre 10 godina

Pre par godina Nakon izvlacenja za SP2114 mislio sam da ce ovo biti utakmica za koju bi prodao auto samo da sam na stadionu...sad me bas briga...nakon enormnog razocarenja cak sam odbio karte na poklon za ovaj mec..utakmica kao i sve druga..na stadion cy kad odu poglavice bik koji sedi i zbun koji grmi..

Mastermind

pre 10 godina

Tuga. Agonija. Čemer. Sva bijeda nekad moćne reprezentacije. Relano, Srbija je u prvom poluvremenu zaslužila zabit bar jedan. Al eto, sad je sve otvoreno.

Милан

pre 10 godina

Каже текст "Ni na pevanju svoje himne publika se nije baš istakla, ali je entuzjazam pohvalan." Проблем је у томе што је када је враћена ова химна, неко био паметан да успори инструментал и немогуће је певати уз њега, превише је спор и песма увек иде брже. Мене чуди да и седам година касније нико о томе не говори.

madagascar

pre 10 godina

da li je moguce da vas je barselona sve zavela?pa nije posed lopte najbitniji segment igre nego sanse i golovi.niti smo stvarali sanse niti smo davali golove.jesmo jedan ali ne iz igre.nisu ni hrvati ali oni su i dosli da uzmu bod.mada ima potencijala i nadam se da cemo sa iskustvom postati i konkretni!

zo

pre 10 godina

da nisu novinari i onima kojima je to u interesu preduvali celu pricu oko ovog susreta, ne bi tolika mrznja izbijala sa tribina kao sad... mogu to da potpisem.

kariyo

pre 10 godina

Potezi Simunica I Srne su u najmanju ruku bedni...mi po obicaju totalno bezidejni,igranje napamet da se neveruje,u napadu se stoji opusteno,vratili su golmanu sto puta,niko se ne otvara...ali Fejsa pocinje utakmicu ljudi moji pa Mihajlo vicevim glupostima nema kraja...

Kosta

pre 10 godina

Matic za dve klase bolji igrac od svih ostalih,mnogo je falio svaka mu cast na igri... Daleko nasa najbolja partija od kad je Mihajlovic selektor... Sudjenje realno smo mnogo vise osteceni od hrvata...

gong

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Imam utisak da niko utakmicu nije gledao, da su poruke napisane unapred. Ljudi, hrvatska reprezentacija nije bila inferiornija od svog osnivanja. 3 pasa nisu sastavili.... Sansu nisu imali...Govorimo o veoma ozbiljnoj reprezentaciji. Ne pamtim da smo odigrali bolju utakmicu a pratim reprezentaciju 30 god. Da ne govorim o sudiji i veoma iskusnom navlacenju sve vreme na njihovu stranu, ali i to je verovatno zasluga pozicije na rang listi. Ovi momci imaju veliku sansu da u buducnosti naprave nesto ozbiljno....

sudijapojmanema

pre 10 godina

Matic , Modric i Ivanovic ,kako mocno deluju na terenu,kao Pirlo kada sam gledao protiv nase protiv Italije. Klasa su vidi se. Imamo mi jos par potencijala,ova reprezentacija ima kvalitet koji moze da se dokaze uz kvalitetan i strucan rad.

zg

pre 10 godina

beogradanin@ kolko si ti toga nabrojo da niste u nogometu se broji rezultat i tre.utno smo mi ispred vas pa i da smo izgubili bili bi drugi. A da nema stimca i mihajlovica bili bi i jedni i drugi u borbi za prvo mjesto jer za losu igru nasih reprezetacija su iskljucivo oni krivi jer raspolazu sa igracima svjetske klase ali ih neznaju iskoristit. zato i Srbiji i Hrvatskoj trebaju strani treneri

Alex

pre 10 godina

Svi smo se do pre par godina izivljavali nad Belgijom kada su oni stvarali tim od klinaca, tada se cuo samo poneki retki komentar da oni stvaraju tim za buducnost.Miha je mozda u samom startu imao dobru ideju koju je, nazalost , upropastio sa akcentom na himnu i nefudbalske stvari.Ipak, novi selektor, npr. Ljubinko Drulovic imao bi od cega da pocne.Vratiti Ljajica, polako dodavati ovom timu Pavlovskog, Milinkovic Savica, Djurdjevica, Luku Milivojevica i sve moze vrlo lepo da izgleda.

LondonCalling

pre 10 godina

hrvatska nikad nije izgubila od ex yu susjeda.....NIKAD!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zigzag, 7. septembar 2013 01:44)

Na dobrom ste putu...jos samo malo, porazi su iza coska ("kuta")!!!

johnes

pre 10 godina

Ljudi, koliko god vi pljuvali Mihajlovića, ovi momci, kad im se doda Ljajić, će da budu strašan tim za koju godinu. Matić doktor, Mitrović budućnost srpskog fudbala, kao i Lazar Markovič. Plus, ima tu još dosta dobrih igrača koji su mladi. Pa, osvojili smo U-19 EP. Golman Rajković, recimo, mada ima tu još mnogo dobrih igrača. Nije sve tako crno.

Punmik

pre 10 godina

@Markons po tom se vidi da ste braća, ni u zagrebu , ni u beogradu se nije čula himna. Da je ovde bilo drugačije onda bi značilo da niste isti. Inače srpska himna u sred zagreba i hrvatska u sred beograda. Neprocenjivo! Toliko oko različitosti, sad da vidimo fudbal mada to i nije toliko bitno.

Tereza

pre 10 godina

Odlična utakmica, poslastica za gledanje , ne zbog kvalitete igre nego žustrine, napetosti ali fer....Srbija daleko bolja prvo poluvrijeme, Hrvatska promijenila sistem i stisnula drugo.Šteta što je publika ovakvim primitivnim ponašanjem ispratila ovaj događaj.

gile

pre 10 godina

Momci su igrali odlično... Prvo poluvreme smo ih totalno razbili. Sudija je "odradio" svoj posao, tako da me drgo poluvreme nine iznenadilo...

Dan Australia

pre 10 godina

Da smo imali tadica I sulejmanija od pocetka utakmice mozda bi I kolarov imao sut iz slobodnog udarca!!!!Mihajlovicu odlazi I Piksija Za trenera!!!!

Željko

pre 10 godina

Večeras se videlo koliko nam je Matić falio u ovim kvalifikacijama!
Drugo, Mihajlović je morao naći kompromis sa LJajićem.Da su od početka ovih kvalifikacija igrali Matić,LJajić, i da je veću minutažu imao Sulejmani danas bi sigurno pričali drugu priču!!!Ovako sve mora iz početka!

Man'te

pre 10 godina

@Ante
u moje vreme nije bilo u redu da se hvalis jer je to mangupiranje. tako smo to zvali. ali kad vec spominjes rashladjivanje u moru sa cehinjicom, u moje vreme, ja sam prokuvavao po par puta za tihu noc u moru sa njima. i to u oktobru. ma cudo su cehinje, a fudbal pratis samo sa ortacima, radi reda.

Ika

pre 10 godina

Sve u svemu dobra utakmica.
Ono sto primecujem u komentarima i to komsija - mnogo su kulturniji na tribinama od Srba.
Lepse zvucite kad zvizdite ?
Melodicnije je npr. Srbe na vrbe od ubi ustasu ..... ?
Ima li kraja cinizmu?!? Ima li kraja laganju sebe?!?

Licno - smaraju me i jedni i drugi zvizduci.
Smaraju me primitivci,bahati maloumnici, huligani.
Zar nam/vam nije dosta??????

I love this game

pre 10 godina

Mirtovic, Matic, Markovic, Djuricic, ,Tadic, Sulejmani, Nastasic, Subotic svi izmedju 19-25 godina. Kolarov, Ivanovic po 28 godina. Mislim da imamo buducnost. Samo selektora sa autoritetom da nadjemo. Treba Murinjo da nas vodi cisto iz hodija :-)

Katarina

pre 10 godina

"Da smo dali gol u 4minutu sve bi bilo drugacije.. sTimac 'dosao da pobedi' pa su valjda zato igrali bunker 90min i cekali na nemacku podrsku, bez toga su nula.. bolje da uzmu 'DANKE Deutschland' za himnu, ovu sadasnju im je ionako komponovao Srbin :D
(Jose, 7. septembar 2013 01:18)"

Pjesmu "Danke Deutschland" je napisao Srbin,Djordje Novkovic :))

Mica sveznalica

pre 10 godina

Nemam ti ja pojma šta bi bilo kad bi bilo, ali pošto ova naša fudbalska reprezentacija ima 100 pari levih nogu, treba je ukinuti, a sva sredstva koja bi se trošila za ovakve utakmice dati za decu čiji životi vise o koncu jer im nedostaje 10-20 hiljada eura...

Mita

pre 10 godina

Koliko nam je Matic falio od pocetka kvalifikacija,plus Ljajic...Matic je bio gospodar sredine terena,a on ga tek sada zove,pod pritiskom javnosti.ODLAZI MIHO.

vuja

pre 10 godina

Bio sam na utakmici,posle duze vremena dobra partija nasih.
Imam samo dve stvari da dodam - sudija uzas ( ima ona pesma Danke Dojcland ) , i nesto sto nema veze sa fucom. Zavrsava se mec,izlaze ljudi i na izlazu tuca 2,3 coveka za sicu koja je policija uzela posle pretresa.

drago

pre 10 godina

Sramota koliko smo losi.
Srbija je odlicna i ako ovako nastavi bit ce pobjeda. Imate Mitrovica koji je odlican pred golom, imate Matica koji je odlican u sredini i Markovica koji je odlican na krilu. Imate jaku obranu. Doduse Kolarov i Ivanovic se brzo prestati. Vi ste ovo igrali ko da se radi o finalu SP/a a nasi su se prepali.
Dalje, bila je kriva taktika. Premalo je igraca bilo u sredini. Umejasto da se tu zgusnemo i igramo srcano, mi upravo suprotno.
Uzasni smo u obrani. Skok u obrani ne postoji. Vasi su igraci izborili milion faulova pred golom i sve na istu foru. Nasi stoje predaleko, izbaci ih se fintom i onda rade faul. Da smo igrali srcano bilo bi to puno bolje. u svakom slucaju, zasluzili ste uvjerljivu pobjedu i penal u prvoj minuti.
Nama je svejedno i sa pobjedom i sa porazom ne mozemo preko Belgije jer su puno jaci. Dapace, rekao bi da je Belgija trenutno najjaci tim svijeta, uz Spanjolsku i Njemacku. Mozda su vec i od njih bolji. Mi ako se ne dignemo necemo vidjet SP. A bolje i da ne idemo sa ovom igrom jer ce nas svi nabiti.

gost

pre 10 godina

1. Srbija pokazala osjetno više ovaj put, djelom i zbog loše igre Hrvatske pogotovo u 1. djelu.
2. Šimunić napravio grub faul da spriječi vjerojatan gol, znao je što radi i svjestan da je dobio opravdani crveni. Kasnije se ispričao čovjeku i točka.
3. Sve priče da je Hrvatska igrala na bod ne stoje ali tipično za hrvatske trenere da bježe od odgovornosti i probleme pod tepih turaju.
4. Mozda ne bih bio daleko od istine kad bi reko da u globalu Srbija ima kvalitetnije pojedince a Hrvatska jači kolektiv i iskustvo.

Eto hranite se malo objektivnošću...

flash

pre 10 godina

J.Simunic nije Sulejmana uopce namjerno faulirao,kad se pogleda ta scena
vidi se da je velika brzina bila u pitanju.
Sto se tice navijanja na stadionu, tu nemam komentara !
Nisam siguran sto ce UEFA reci.
(stjepanEU, 7. septembar 2013 01:53)

Tako je, Simunic je bio okrenut ledjima i Sulejmani je naleteo na njega, Simunic nije stigao ni lakat da podigne vec se to samo ucinilo od velike brzine.

sds

pre 10 godina

Na Maksimiru je atmosfera bila kamilica u usporedbi s Marakanom.
A mislim da mi niti bod nismo zaslužili.. Teško ćemo ovakom igrom u Brazil.

mikicar

pre 10 godina

Tosic retko neinteligentan fudbaler. Ni jedan jedini racionalan potez ja nisam video. A ni Djuricicu ne ide bas.

Vadi Tosica, vrati Tadica i sve ostalo ok.

previdivo

pre 10 godina

Kako je sada Stimac nasankao Mihu ne verujem. Previse ocigledno su hrvati cuvali loptu cekali da se nasi izmore i u drugom poluvremenu samo malo pritisli i dali gol. Jedino sto nije bilo predvidivo u ovoj tekmi je onaj klizeci na Miralemu :/

tablerone

pre 10 godina

Pozdrav svim Srbima iz Zagreba. Bio sam na utakmici u Zagrebu i odbijao sam zviždati vašoj himni ili išta ružno navijati, čak sam spontano počeo zviždati onima koji su psovali. U Zagrebu nije bilo niti približno ovoliko ružnih povika kao "Ubij Hrvata da cigan nema brata". Zbilja ne razumijem otkuda dolazi tolika mržnja s vaše strane jer ste kod nas uvijek dobrodošli.
(zg_hrvatska, 6. septembar 2013 21:54)

Table na cirilici su krive, nema druge.

gareth.bale

pre 10 godina

Trio M...Modrić, Matić i Mandžukić. Respect...Modrić stvarno spada u 5 najboljih veznih na svijetu i stvarno se nemamo razloga čuditi što se ustalio u postavi Real Madrida...

papa

pre 10 godina

Hrvati su zabotavili da je Maksimirom jecilo " U.. Srbina", svi smo gledali utakmicu pa mi nije jasno sta je to drugacije bilo veceras i po cemu su ovi nasi gori. Budale na obe strane.

Игор

pre 10 godina

Ово је вечерас био бој Србије на два фронта против 2 бивших република из Југославије, фудбалску смо изгубили од Хрвацке, а кошаркашку против Македонаца, само што ће се кошаркаши и даље борити, а за фудбалере је готова, али ми смо изгубили против хрвата али ипак смо им дали гол, 1.1 наши фудбалери су имали доста прилика које нисмо добро искористили, и плус је нјемачки судија, а нјемци и су увјек били заједно против српског народа и СРБИЈЕ

Zoki

pre 10 godina

Čitam komentare i valjam se od smijeha.
Pišu neki hrvati nećete vidjeti brazil i sl.Pa naravno da nećemo, nama je to već mjesecima jasno. Ljudi moji iskreno da vam kažem od kad je štimac preuzeo igramo očajno, najgora reprezentacija ikad, ali imamo 1 stvar a to je sreca. Mi nismo osvojili 5 bodova na srecu, mi nismo osvojili 10 bodova na sreću, mi smo osvojili 17 bodova na čistu sreću i reputaciju. Sami sebe ste pobjedili u zg, ovdje smo se isto izvukli, tako je bilo za nas i sa walesom i makedonijom. Kao dolazi 4. reprezentacija svijeta i dok su protivnici shvatili koliko smo loši već je bilo kasno.

el classico

pre 10 godina

Kada se utakmica mirnije sagleda zaključak je da se radi o “ el classicco”. Onakva “svesna” defanzivnost Kroacije je samo donekle razumljiva. Prvi gol pada “na vreme” i tako što napadačke akcije naglo postaju pogrešnije a odbrana se primetno razmiče. Drugi gol pada “sam od sebe”. Tražeći na netu linkove , posle izjednačenja, naišao sam na RTS gde Aca kaže (da to ne bude glavni argument) otprilike – Evo 10 minuta posle gola ništa se ne dešava...Onda, prvi crveni pada jako neopravdano (sa strane igrača) dok drugi “krvnički” start Šimunića predstavlja samo upotpunjavanje dramatičkog scenarija. S obzirom da se radi o nameštaljci krajnji rezultat se mora označiti kao pravedan. Pozdrav svim ljubiteljima dve najvažnije sporedne stvari – fudbala i nogometa.

dalma

pre 10 godina

ma brate, realan rezultat! mi preloši, vi iznenađujuće dobri mada opet loši jer nas ni ovako preloše niste mogli dobiti! atmosfera očekivana.
vidimo se u BG u turističkom posjetu, bez policijskog "obezbeđenja" ;)

rambo

pre 10 godina

Koja patetika u VIP loži. Ljudi se lome preko stepenica da se fotkaju sa Murinjom. Zato se the president šmekerica prvi uvalio, pa je ispao baja lože. Već sutra uramljuje.
Aca Informacija... kako je njemu dobro.

Beogradjanka

pre 10 godina

zg_hrvatska

Zakon reciprociteta.Vi ste vikali ubij ubij ubij srbina!!!I kaznjeni ste.Da li se ja slazem ili ne to je vec druga stvar.Ja licno niti bi zvizdala niti vredjala ali....tako je kako je.Sad smo kvit

Штилцована катаболцна

pre 10 godina

Уопште ме не чуди како Хрватска никад није изгубила кад је Овај Блик судио. Ако им је овако судио увек онда је све јасно.

koska

pre 10 godina

Dokle ce Tosic igrati u prvoj postavi??? I jedan od najjacih komentara je lika u studiju na poluvremenu: "Neko bi trebao da kaze Fejsi na koju stranu napadamo jer decko nije dao ni jednu loptu u napred".

Саша

pre 10 godina

Штета, били смо бољи. Да је ушла она Митрова статива Хрвати би попили петарду.

djordjevic

pre 10 godina

Kad nisi slozan, onda dodje sudija i OJADI TE, a ti nastavis da se svadjas medju sobom.

Mnogo pozitvnih stvari danas u igri, mnogo dobrih igraca imamo i mnogo klinaca. Normalan selektor i ova ISTA ekipa + Ljajic i imacemo sta da gledamo na evropskom za koju godinu.

888

pre 10 godina

Ljudi samo pljujete...Odlično smo igrali zaslužili pobedu pohvalite momke dali su 110 pošto!Jedna mala ne pažnja naša inače se nisu videli Hrvati.

Vladan R

pre 10 godina

Sta reci i uraditi nakon danasnje utakmice i generalno celih kvalifikacija osim zaplakati. Definitivno glavni ako ne i jedini krivac Mihaijlovic. Neplansko i preko svake razumne mere podmladjivanje reprezentacije, kao i eksperimentisanje sa sastavom tokom celih kvalifikacija, doveli su da vec na sredini kvalifikacija ostanemo bez sanse. Prvo u Makedoniji ostavio Ivanovica na klupi da bi gol koji je resio mec, pao nakon greske igraca, koji je igrao bas umesto Baneta. Zatim sastav za prvi mec sa Hrvatskom kojim je ubio u pojam ne samo navijace nego i igrace na terenu, pa i ne cude katastrofalne greske kod oba gola, kojima smo vise nego bledim Hrvatima poklonili pobedu i vec tada bar plasman batrem u baraz. Uporno ostavljanje Matica na klupi dok se doticnome nije smucilo, ne pozivanje Sulejmanija, forsiranje Tosica koji ni jedan jedini put iz kornera, nije dobacio do prve stative, uz vise nego losu igru u polju. Belgijanci jedina ozbiljna ekipa u grupi i vise nego zasluzeno ce u Brazil. Hrvati bledi, jedva prosecni, nista nisu pokazali, osim iskustva plus velika dozu srece i u obe utakmice sa Makedonijom, i protiv Velsa i protiv nas danas, a cini mi se i protiv Belgije. Uz ovakvog selektora Srbije, to im je nazalost bilo vise nego dovoljno za baraz. Podjednako je kriv je i onaj ko ga je doveo i kome nije smetalo sto smo propustili prethodno, niti mu smeta sto cemo propustiti i naredno veliko takmicenje, ali mu je mnogo smetalo sto nismo prosli grupu na SP u JAR.

Upravo

pre 10 godina

@(Osijek, 7. septembar 2013 08:33)

Pravo pitanje na pravom mestu. Na zalost kod nas u Srbiji vecina je eventualnu pobedu nad Hrvatskom gledala kao neku vrstu iskupljenja za sve promasaje kako fudbalske tako i neke druge.

Lazy_Rider

pre 10 godina

Tošić! Kad se čuje to ime, usledi kontra. Inače, deluje mi kao deran koga nije briga za gradjenje igre, jer je tu iza njega bek koji se troši kao nakovanj da bi ovaj izgubio loptu. Deran je maneken. Sa manekenom nije lako na terenu, pogotovo ako je on "zvezda" ekipe. Utreniran jeste, možda je i lep, ali nije naučio da odradi svoj posao. Ako kojim slučajem i postigne pogodak, serviraće mu loptu njegov bek koji se za razliku od njega trudi, dok on češe muda tu na pola terena.

igrale se delije

pre 10 godina

Komentator Stojanovic je na pocetku ,nesvesno,izrekao nesto sto govori o prirodi ovog i slicnih "susreta":""Ciljevi nacionalizma uvek su dostizni ciljevi,dostizni jer su skromni,skromni jer su podli.Ne skace se,ne baca se kamena s ramena,da bi se dostigao svojsopstveni maksimum,nego da bi se nadigrali oni,jedini,slicni,a tako razlicni,zbog kojih je igra zapoceta."

mile

pre 10 godina

Svaka cast momcima na pozrtvovanju.A tek veceras sam vidio koliko bi Partizan bio jak da nam situacija u drzavi nije takva kakva jeste.Steta.

nbt

pre 10 godina

realno imamo sjajan i perspektivan tim: brkic, nastasic, ivanovic, kolarov, subotic, tomovic, matic, basta,fejsa, tadic, ljajic, sulejmani, markovic, mitrovic, djuricic, djurdjic, samo nam fali dobar selektor koji ce to da uklopi i dobri ljudi u savezu koji ce da ih podrze...napred Srbija!

NS

pre 10 godina

Po meni zadovoljavajuci rezultat koji sam i prizelkivao, Samo ne poraz. Mesto na tabeli govori ko je bolji ali mi smo danas bili bolji. Jedna greska Djurisica i dubinska lopta i jedna sansa i go. Karekteristika velikih igraca. Djurisic katastrofa ceo mec kao i zamena Tadic. I skok maldog mitrovica i go, moguce da ce od mitrovica nesto biti. Valjda je i ovo kraj Mihajlovica koji je kao trener katastrofa.

shame boner

pre 10 godina

Utisak veceri mi je posrtanje Tonceva kad je poleteo da se slika sa Murinjom. Kad nije slomio nogu. Pao. Paradigma svih nasih posrtanja.Inace,taj covek je u upravi naseg najtrofejnijeg kluba. Dotle smo dosli.(a verifikacini kod koji moram ukucati pocinje sa CZ,ljudi stvarno)

xx

pre 10 godina

Samo da pozdravim EMIRA IZ TUZLE posto je dobar za prognozirat rezultate.Srbi dobro ste igrali svaka cast a ti stimac neznam sta imas vise trazit u reprezemtaciji.

Croatico

pre 10 godina

Bravo srbi,odigrali ste odlicnu utakmicu,jako borbeno i motivirano.Ovi nasi baletani iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.onaj izbornik stimac nije ni za druge kazahstanske lige,ali eto sreca pa smo nositelji u barazu.. Sve u svemu jako blijedo izdanje. Sve najbolje

Grunac

pre 10 godina

Najrealnije...Ovakvu Srbiju nisam video godinama,vise od deceniju,sa ovakvom zeljom za pobedu valjda nikad,ne secam se...Znaci,trebali ste da dobijete ovu utakmicu.Prosto me cudi da hrvati za 45min sutnu samo jednom na gol protivnika,i pritom jos 2-3 puta prodju centar !1!igras koliko ti protivnik dozvoli,jasno.Sve u svemu,Srbi su me prijatno iznenadili,dok sam od Hrvate razocaran igrom,osim akcije kod gola,koja je bila za udzbenike.pozdrav od Makedonija

euler

pre 10 godina

Najjače, kaže Mitrović posle utakmice: "Potrudićemo se da se još upoznamo u preostala dva meča...". Hahahaha, oni se upoznaju na kraju kvalifikacija :D

Serb

pre 10 godina

Zašto mora uvek sa dva zadnja vezna? Ajde da ne kritikujemo odmah, dosadiće nam jer to prečesto radimo. Podrška momcima kada su već tu gde jesu - u reprezentaciji.

Lokalac

pre 10 godina

Dobijamo sa 10:0.
Strelci Markovic (3), Ivanovic (2), i po jedan Stojkovic, Sulejmani, Mitrovic, Tadic i Matic.
Stojkovic brani penal pri rezultatu 0:0 ili 1:0.

posmatrac

pre 10 godina

E kad bi ova navijacka energija i pare koje se daju za utakmice bili usmereni na nesto kreativno, gde bi nam kraj bio. Fudbal je davno prestao da bude sport, ne samo kod nas nego i sire.

Hrvat

pre 10 godina

Bod u gostima , pjesma u autobusu . Srbi dobri večeras , Mitrovic dobar, Matic klasa, Sulejmani mora od prve minute. Sve u svemu imate jako dobru reprezentaciju. U idućim kvalifikacijama, s novim izbornikom biti ćete nezgodni. Problem bi mogao biti ždrijeb , jer ste najvjerojatnije u trećem sesiru. Sto se tiče naših , ogromno iskustvo i malo sreće . Volio bih da i mi promjenimo izbornika . Sportski pozdrav

Nenad

pre 10 godina

Sjajna recenica,Srbija je dominirala tokom većeg dela meča, ali je stovrila samo jednu šansu iz igre, kada je tošić šutirao iskosa u prvom poluvremenu.,
- smejem se neverujem....

borko

pre 10 godina

Kakav sportski dan. Izgubili smo sve sto se moglo i nije moglo izgubiti. Remi protiv Hrvatske je naravno ravan porazu jer se njime oprastamo od svetskog prvenstva.

Argentto

pre 10 godina

Sve pohvale Sulejmaniju... Covek ne odigrao vise nego odlicno, videlo se da igra srcem za svoju ekipu.. Odavno je trebalo da taj covek bude u startnoj postavi kao i Matic.. I verujem da smo sve utakmice igrali ovako kao sinoc i sa ovom postavom, rezultat na tabeli bio sasvim drugaciji..

zyx

pre 10 godina

Pošto me pamćenje dobro služi, ovo znači da Mihajlović daje ostavku kako je i obećao ako se ne plasiramo na SP. Iskreno se nadam da je čovek od reči :-D.

ima se

pre 10 godina

Dobro smo prosli, ali jos dugo moramo raditi na tom kultu reprezentacije
kao sto to imaju hrvati.

Da nam se ne desavaju vise "slucajevi" Stanković i Vidić.