Nedelja, 25.08.2013.

12:43

SPS bez odluke o konkretnim imenima

Posle sednice predsedništva SPS, Ivica Dačić rekao da još nisu definisana imena kandidata ministara koje daje SPS.<a href="http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=1087&yyyy=2013&mm=08&dd=25&nav_id=746161" class="text-link" target= "_blank"> Ivanu Tasovcu ponuđena kultura, saznaje B92.</a>

Izvor: B92

SPS bez odluke o konkretnim imenima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Olgica

pre 10 godina

Dačić na sve načine pokušava da bude bitan u ovoj rekonstrukciji ali je izabrao pogrešan put. Činjenica da niste mogli da se dogovorite oko imena pokazuje vašu neefikasnost i to će birači prepoznati na sledećim izborima. Nemamo vremena za vaša stranačka prepucavanja.

Saša

pre 10 godina

Da se Dačić pitao on ne bi nikoga menjao ali morao je. Dobio je važna ministarstva i značajna. Za Tasovca ako bude se slažem ali za Ružića ne. Čovek koji je završio FPN mislim da ne bi trebao da vodi sport. Ni jedan političar ne treba do vodi sport, već čovek koji je bio u tim vodama i koji zna kakvo je stanje od školskog, rekreativnog do vrhunskog sporta. To što ima neke funkcie u Partizanu ne znači da se razume u sport uopšte.

Kolarski

pre 10 godina

Ove igre Dacicu, ce imati svoju cenu na prvim izborima !
Ucenjivacko-sibicarski sablon koji ste nam demonstrirali vi iz SPS-a ,uz nezaboravne rezultate rada vasih kadrova I visebrojne afere ( za koje se do sada zna ) svi smo dobro zapamtili . Jos da PUPS izadje iz koalicije, pa da zauzmete jednom svoje pravo mesto u politickom I realnom zivotu !

куче драгољупче

pre 10 godina

ко им то толико прави проблем кад месец дана не могу да се договоре?

Građanin (sveta)

pre 10 godina

@Građanin Srbije
Građanin, da ti prvo objasnim, univerzalna je kategorija i zasniva se na nečijem pogledu na svet. Državljanin je državna kategorija i građanin i državljanin nisu sinonimi. Građanin nikada nikome ne kaže da piše gluposti, nego mirno i kulturno polemiše. Petar Škundrić bio je ministar i predsednik SD CZ? To može? Pišeš, ne bez cinizma, JSD. A hvališ se titulama iz te Jugoslavije? A onda kažeš da je Miljanića podržalo svih šest (osam) republičkih saveza SFRJ. Tada ti ovo "jugoslovenstvo" nije smetalo, naprotiv. Kako ti nezgrapno skačeš sebi u usta, ostaćeš bez daha, čuvaj se. Ne znam mnogo o Ružiću, znam samo da nikada nije bio na vlasti, ali mnogo dobro poznajem Čovića, sve njegove radnje i kameleonske boje (danas je radikal, dobro snsovac), a ovo što sada radi graniči se sa anarhijom i nasiljem. Svakoga ko nije dobar - smeniti, ali na način kako je izabran, a ne hajkama i udbaškim podmetanjima.

Hrvoje

pre 10 godina

Dachi stvarno temeljno radi na rekonstrukciji Vlade pa zato i ne mogu da se dogovore ko od njiegovoh genijalaca zasluzuje da bude u fotelji. On na svaku opasku novinara o preterano izgubljenom vremenu na rekonstrukciji, obreca se i kaze pa ni drugi nisu bolji. Bas mu je ta dobra. Zasto nece Vukomanovicku za ministra, to nije jasno a s druge strane ona mu mozda nije mnogo odana ili nema afere kao ostali njegovi Bajatovic, Ruzic & co

sasa jokic

pre 10 godina

Dacic je posle ove odluke Vucica da uzme onog prevaranta Dinkica za zamenika skapirao da mu je sada ucenjivacka pozicija jos bolja, sada ce da ga "davi" kao zmija zabu. Ja ne znam kako ce SNS glasaci to da progutaju, bez obzira sto su disciplinovana glasacka masinerija.
Mislim da cemo uskoro na izbore, mrtvi gladni.

Komsija

pre 10 godina

Ovaj Ruzic je sposoban za sve resore.Indoktrinirani sin od strane oca koji je u vreme Slobe Milosevica sredio zivot i za sebe i za sina i snaju.Otac se povukaoa sin nastavio gde je otac stao.Kakve veze on sa sportom i saobracajem ima.Diplomirani politikolog.Ali je clan SPS-a i umislio da treba visoko da leti.A i gospodja hoce da bude Ministarka kao u Nusicevom komadu

Gore

pre 10 godina

Ognjiste je nekada bila kodirana rec na koju je polusvet padao u trans i masovno glasao za Milosevica I njegove vojnike. Danas je to "strucnjak"! SPS u svom najboljem svetlu, bez ideja I sa puno apetita.

Dr.

pre 10 godina

natpis iz predvorja pakla ili drzavne granice?:

"Ostavite svaku nadu vi koji ulazite ovamo".

To je jedini komentar koji covek moze da ostavi posle temeljne "rekonstrukcije" vlade.

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Neko ko ne ide više na utakmice

Napisa covek glupost i ostade ziv. I jos navijac Partizana.Evo ja cu da ti odgovorim iako nije sportska tema. Miljanic je bio predsednik saveza u SFRJ gde je svaka republika i pokrajina i svi savezi davali zeleno svetlo. U jednoj drzavi gde se radilo sve po kljucu i Miljan je dobio apsolutnu podrsku svih.Dokje bio Piksi reprezentacija je bilabolje plasirana na FIFA rang listi. Svako je neki navijac. Ali da li je normalno da potpredsednik jednog FK bude i Ministar sporta.Ima jos raznih navijaca i Partizana i Zvezde i drugih klubova koji bi mogli da budu Ministri sporta.I to jos bivsi sportisti. Kakav je ovaj sportski radnik??? Kako se niko od SPS-a ne gura u taj KSS (gde i jedan DV kaze da je kosarka neprofirtabilan sport).Kako se ne gura u rukomet,plivanje, umetnicko klizanje?? Od devedesetih (Mirka Marjanovica) pa posle Ivice Dacica, Snezane Markovic(obecala halu za treninge i pobegla u inostranstvo) u fudbalu vlada kadar SPS-a i Partizana. Da li neko sada treba da preko Ministarstva spasava KK,FK i JSD a narocito FSS. Drzavni sekretari za sport su Nenad Perunicic, Nenad Borovcanin pa je tu i Sostar. Zar oni ne bi mogli da budu ministri za Sport.Sport sportistima

mile

pre 10 godina

Da li se oni sale sa nama? Prosveta, zdravstvo, privreda, saobracaj i policija su resori gde su korupcija, nerad,losi uslovi, neznanje i bahatost doveli narod u ocaj i beznadje. Sta oni menjaju i koga mazu blatom?

winston

pre 10 godina

Samo da drug Mrkojnic otane ministar soabraca, a drugi neka bude sta dube. Covek sto jos uvek drzi slike Milosevica, i gospodje Milosevic, u njegovu kancelariju govori puno o karektera tog coveka. Samo napred SPS.

Ivan

pre 10 godina

Pa da ono kako se to beše zove kod nas: koalicioni sporazum? Ili ti moja prcija i ja ću kako ja hoću i kad ja hoću... Pa koja su to imena kad dan pred imenovanje ne smeju da se objave?!

Predrag R.

pre 10 godina

"Izbor Tasovca za ministra menja imidž srpske kulture". Sada su svi uvereni da smo veće budale nego što su mislili. Posle ucesca u shou-programu "Ja imam talenat", prihvatio je glavnu ulogu u novom srpskom rialitiju "FARMA VELIKOG BRATA".

A ti Tasovche, da li si ti muzicar ili ides tetki da odneses lek.

Mare

pre 10 godina

Logicno nema sta, rekonstrukcija sporta na vidiku. Tasovac ce da peva navijacke na jugu, mozda napise neku pesmu za Kimija, Ruzic ministar, Tole predsednik u FK Partizan a Dule ce sad napokon mici da ucutka Covica. Najbolje za Zvezdu da ode u stecaj sto je rendzers u skotskoj, a Vosa nek igra ligu u madjarskoj ,rumuniji ili jos bolje u moldaviji. Ovde jos 100 godina niko drugi sem ,,ovih" nece moci nista. monotonjia ubise..

Bojan

pre 10 godina

"SPS razmatra i koga će predložiti da vodi resor sporta i prema našim saznanjima Dačić je to mesto ponudio visokom funkcioneru SPS-a Branku Ružiću. "
Glomazni nesportista da se bavi sportom. Kako je divno i bajno u zemlji Komunjari. Verovatno nije bilo stručnjaka ni u toj oblasti. A molim vas da Bekuta peva na sportskim priredbama i da bodri naše sportiste ako to gospodinu "10km autoputa svake godine" ne smeta. Molim vas predložite to inače ću uvenuti od tuge

Thor

pre 10 godina

Što se tiče predloga za Tasovca za ministra kulture, po meni je to pun pogodak, a što se tiče sporta mislim da Ružić nije čovek za tako nešto.

Građanin

pre 10 godina

Godinama Ministarstvo sporta nije postojalo, imalo je ministre na papiru, zato je huliganstvo u sportu doživljavalo ekspanziju. Ministar i Ministarstvo kontrolišu zakonitost u sportu. Da li je ovo što jedan propali pilitičar radi u košarci i fudbalu, gde otvoreno vodi hajke i pobune, optužuje i vređa sve redom, smenjuje legalno izabrane a sam je nezakonito uveden, po mraku, posle ponoći, u klub, u skladu sa zakonom? Očekujem da se bar na političkom sajtu ne čuva lik i delo ovog "vanzemaljca", jer na sportskom sajtu ovo što pišem ne prolazi. I ovde ima "komentarima" koji ovako izgledaju - "Ružić,strašno" i tačka. A zašto je "strašno", ni reči. Neko navijače koristi sada prekomerno u poilitičke (predizborne) svrhe i to je ono što će Uefa kad-tad kazniti.

Neko ko ne ide više na utakmice

pre 10 godina

Svi sada o ljudima iz Partizana "u vrhu fudbala" a niko ne kaže za koga navija Vučić i ko drži sve fudbalske konce u svojim rukama? Da li je Dačić ušao posle ponoći u Partizan i smenio UO i uveo svoj krizni štab? Nije. Kuda sve ovo vodi i ko je komandant cirkuske parade i ko to u stresnim uslovima, gde nasilje i pretnje vise u vazduhu, sudije sude u strahu od huligana, pokušava da na silu uzme titulu? Ko je fasade Beograda uništio parolama u slavu kluba za koga navija "cela Srbija", dakle svih sedam miliona stanovnika. Nema nikog u državi koji nije iza Čovića i njegovo ponašanje, od mesec dana starosti do 97. godine! Gluposti i laži. Zašto navijač Partizana ne može da bude ministar sporta, a navijiči CZ mogu da budu predsednici KKS i TSS - Đilas, Jeremić, a ranije su neki bili i predsednici FSJ - Miljanić, Dragan Stojković? Za ministra sporta trebalo je dovesti jakog čoveka, koji će se držati zakona a ne raditi u strahu od poilitičara navijača.

novica952

pre 10 godina

Vučić je u ime SNS saopštio kandidate za ministre za koje se u ovom trenutku zna a za neke je zatražio saglasnost da u dogovoru sa predsedništvom se odluči do sutra. SPS na sednici svoga predsedništva treba da odredi ko će biti ministar prosvete, ko će nasledniti Mrkonjića na mestu minsitra saobraćaja i kako se čuje u novoj raspodeli SPS pripada mesto ministra sporta a taj reosr će voditi gospodin Ružić.Videćemo šta će predsedništvo SPS odlučiti i dali se i dalje vodi idejom da na ministarske funkcije dolaze stari provereni partijski kadrovi ili će u pojedine resore kao SNS uvesti i nestranačke eksperte da bi se postigao što veći uspeh. Verujem da SPS ima snage da se zahvali nekim kadrovima i da ne dozvoli da se čitava rekonstrukcija ne pretvori u smejuriju opstankom Mrkonjića na mestu ministra saobraćaja.

neko kome je dosta

pre 10 godina

glasali ste, evo ih, taman kada ste mislili da su se svi hohstapleri izredjali, pojavi se jos neki. kao sto rekoh, samo izvolite: nema para za zdravstvo, deca umiru naveliko, od porodilista do skole, a vi samo glasajte i dalje za devedesete.

CVETKOVA - PIJACA

pre 10 godina

Ode nam i kultura, a o sportu da ne pricam, pa covek u zivotu nije sutnuo loptu, da on bude ministar sporta. Ako do ovoga dodje sportisti nadrljali ste. On ce se samo slikati sa vama posle nekog ostvarenog rezultata i niste vise.

Morao sam

pre 10 godina

Zar ne rekose makar 1/3 zena da budu ministri?
(chelsi, 25. avgust 2013 13:46)

Pa ovaj se savršeno uklapa. Gde će veća ***** od njega!?

Prong

pre 10 godina

Ma sad kad je Dinkicmzamenik podpredsednika, moze i Zorica Brunclik da bude ministar sporta!
(sasa jokic, 25. avgust 2013 13:39)

NE! Zorica BrusLi će biti ministarka kulture! Ona već ima iskustva u tome, ako se sećaš...

Cirkus

pre 10 godina

Znaci nastavlja se drzavni projekat Partizan.Imali smo premijera Mirka Marjanovica u Slobino vreme predsednika FK Partizan, danas imamo Ivicu Dacica.Imali smo Snezanu Markovic koja ladno obeca jednom klubu halu za trening. Sada je na redu ovaj.Pravi "sportski" radnik. Potpedesednik FK Partizan.A onda Ivica Dacic pre par dana izjavi da nema vremena da se bavi sportom i namesti ovog. Znaci spreciti bankrot KK Partizani spas Tomislava Karadzica.Fudbalom od devedesetih vlada kadar SPS-a.U ministarstvu su drzavni sekretari Nenad Perunicic i Nenad Borovcanin.U Engleskoj pre OI u Londonu i kandidature za OI Ministar sporta je bio Sebastian Kou, U Ukrajini je bio Valerij Borzov

winston

pre 10 godina

Mirovic za ministara, stari Seseljev radikal - sad vidim da je Vucic i ova njegova rekonstrukcija bila jedna obicna farsa, i samo jedno zezanje gradjana Srbije, kao da se nesto menja sa bolje. Jeste, dolaze neki novi iz inostranstvo, ali oni nece nista moci od ove stare ajkule sto jos plivaju po vladu Srbije. Ovoj zemlji nema pomoc, dok se svi, a svi politicari sto bili na vlast 90i, ne sklone, i cela nova garnitura dodje. To bi bila prava rekonstrukcija.

змај од ноћаја

pre 10 godina

Тасовац може бити министар културе а нисам сигуран да ли је Ружић добар да преузме спорт јер спорт и политика нигде у свсту немају везе једно с другим.

djura

pre 10 godina

hahaha....predsdenk FSS tole bivsi predsednik fk partizana,ministar policije koji treba da reaguje dacic bivsi predsednik kk partizan,sadasnji podpredsednik partizana ruzic ministar sporta..POSTENO JEL DA! sps partija crno-bela armija

jel umes da trcis

pre 10 godina

jel ovaj covek ikad potrcao ili uradio bilo sta u sportu pre nego sto je postao ministar i na taj nacin zapoceo svoju sportsku karijeru, jeli moguce da u Srbiji od 8 miliona stanovnika ne postoji ni jedna osoba od mladih osokoljenih politicara zeljnih funkcija. Sukob interesa je kada stupate na funkciju za koju niste kompetentni, to je sukob sa neznanjem i to je sukob sa "idiotom"

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ufff ..............

Predlozio je za ministra kulture, ja mislim, jedinog coveka oko koga ce postojati konsenzus da je on najbolji za to mesto i za ministra sporta Ruzica sto automatski znaci da Tomsilav Karadzic ostaje na celu FSS.

Teska srca bih pristao da Ruzic bude ministar sporta ukoliko je Tasovac ministar kulture jer je po mom skromnom misljenju kultura je vaznija od sporta i direktno utice na isti.

Ne mozes u Srbiji da cujes dobru vest pa to ti je jer posle jedne dobre uvek ide jedna losa ...

Ubogi

pre 10 godina

Ruzic se preporucio uspesnim radom u Partizanu? Alisa vrati se!!! Vucic dovodi eksperte a Ivica stranacke trolove, pri tom ga Taske nece prihvatiti zbog toga sto on nije SPS nivo.

Zoran

pre 10 godina

Prvi put u Srbiji, zahvaljujući SNS-u i Aleksandru Vučiću, promene o kojima se toliko priča se stvarno i dešavaju. U SPS-u se promene teško prihvataju u nekim krugovima.

zvrk

pre 10 godina

Ma dajte zibore kolko god bili pogubni,samo da ne geldam ovaj SPS u Sportu...Kakav bre Ruzic do prekjuce ga nigde nije bilo sad se ustolicio ko Papa...

Sta sve covek nece docekati da vidi i cuje u ovoj jadnoj zemlji.

pre 10 godina

Ruzic Branko... od coveka da nam bude Ministar sporta. zalosnoo.Pa jel on znaci bolji od Alise a? Ovo ce biti jedan ocigledan i to veliki korak unazad u ovoj rekonstrukcii ako to bude tacno da ova ... od coveka postane ministar...
I hoce li mu kimi onda biti zamenik, mislim zasluzio je a diploma nije problem, ima da bira koju ce da dobije, ko sto su i Dacicevci zamenici savetnici. itd, odabrali kao i vecina sps bulumente...

SPS ekspert

pre 10 godina

Sto se tice SPS bice sjasi kurta uzjasi murta. Branko Ruzic, ministar sporta, covek ciji je kofer pun afera. Covek koji je ucestvovao u rekonstrukciji sudstva, a sudstvo nam je palo na najnize grane. Sramota. Dok se Vucic trudi da dovede strucne ljude, dotle SPS melje po starom ministarstva politcarima. A mozda se i Dacic uplasio da Ruzic ne izvrsi puc i svrgne sa mesta prvog coveka SPS-a.

Glorija

pre 10 godina

Iz SPS saznajemo svakim danom da se njihovi kadrovi razumeju u svasta nesto i da odjenom postadose vrhunski strucnjaci u svim oblastima. Ccc...

naopako

pre 10 godina

Pa dokle vise naopako? Alisu Maric smenise,a jedna je od najuspesnijih sportistkinja Srbije u njenoj istoriji.Sta?
Nije radila dobro,nema ugled,prekobrojna je,nema skolu,znanje,imanje,ne obilazi splavove i sabore,nije pravi najvijac,slab je igrac? A ovaj je pravi,legenda !??
E Srbijo i hoces napred,a naopako? Pa ne moze....

Fidelio

pre 10 godina

Ako može Igor Mirović da bude ministar, što ne bi mogao i Ružić? Između njih dvojice moje srce njiše, teška pat pozicija, ne znam koji je gori.

Kojot

pre 10 godina

Zar je moguće da će bahati Ružić biti ministar sporta?! Ako socijalisti nemaju boljeg kandidata za to mesto,možemo samo očekivati da nam sport padne na najniže grane.

ribe

pre 10 godina

Ništa nepoznato. Opet i opet ljudi iz vrha stranaka. Da li su oni zadužili stranku nečim, pa im se pravi usluga. Nije dobro ako se tako radi.

hrvoje

pre 10 godina

Jedina svetla tacka u Dachijevim kombinacijama je poziv Tasovcu da bude ministar kulture a jos ovaj i da pristane. Covek je sposobniji od 90% Vlade

Sta sve covek nece docekati da vidi i cuje u ovoj jadnoj zemlji.

pre 10 godina

Ruzic Branko... od coveka da nam bude Ministar sporta. zalosnoo.Pa jel on znaci bolji od Alise a? Ovo ce biti jedan ocigledan i to veliki korak unazad u ovoj rekonstrukcii ako to bude tacno da ova ... od coveka postane ministar...
I hoce li mu kimi onda biti zamenik, mislim zasluzio je a diploma nije problem, ima da bira koju ce da dobije, ko sto su i Dacicevci zamenici savetnici. itd, odabrali kao i vecina sps bulumente...

naopako

pre 10 godina

Pa dokle vise naopako? Alisu Maric smenise,a jedna je od najuspesnijih sportistkinja Srbije u njenoj istoriji.Sta?
Nije radila dobro,nema ugled,prekobrojna je,nema skolu,znanje,imanje,ne obilazi splavove i sabore,nije pravi najvijac,slab je igrac? A ovaj je pravi,legenda !??
E Srbijo i hoces napred,a naopako? Pa ne moze....

hrvoje

pre 10 godina

Jedina svetla tacka u Dachijevim kombinacijama je poziv Tasovcu da bude ministar kulture a jos ovaj i da pristane. Covek je sposobniji od 90% Vlade

Glorija

pre 10 godina

Iz SPS saznajemo svakim danom da se njihovi kadrovi razumeju u svasta nesto i da odjenom postadose vrhunski strucnjaci u svim oblastima. Ccc...

Ubogi

pre 10 godina

Ruzic se preporucio uspesnim radom u Partizanu? Alisa vrati se!!! Vucic dovodi eksperte a Ivica stranacke trolove, pri tom ga Taske nece prihvatiti zbog toga sto on nije SPS nivo.

Kojot

pre 10 godina

Zar je moguće da će bahati Ružić biti ministar sporta?! Ako socijalisti nemaju boljeg kandidata za to mesto,možemo samo očekivati da nam sport padne na najniže grane.

Thor

pre 10 godina

Što se tiče predloga za Tasovca za ministra kulture, po meni je to pun pogodak, a što se tiče sporta mislim da Ružić nije čovek za tako nešto.

zvrk

pre 10 godina

Ma dajte zibore kolko god bili pogubni,samo da ne geldam ovaj SPS u Sportu...Kakav bre Ruzic do prekjuce ga nigde nije bilo sad se ustolicio ko Papa...

neko kome je dosta

pre 10 godina

glasali ste, evo ih, taman kada ste mislili da su se svi hohstapleri izredjali, pojavi se jos neki. kao sto rekoh, samo izvolite: nema para za zdravstvo, deca umiru naveliko, od porodilista do skole, a vi samo glasajte i dalje za devedesete.

Prong

pre 10 godina

Ma sad kad je Dinkicmzamenik podpredsednika, moze i Zorica Brunclik da bude ministar sporta!
(sasa jokic, 25. avgust 2013 13:39)

NE! Zorica BrusLi će biti ministarka kulture! Ona već ima iskustva u tome, ako se sećaš...

Fidelio

pre 10 godina

Ako može Igor Mirović da bude ministar, što ne bi mogao i Ružić? Između njih dvojice moje srce njiše, teška pat pozicija, ne znam koji je gori.

SPS ekspert

pre 10 godina

Sto se tice SPS bice sjasi kurta uzjasi murta. Branko Ruzic, ministar sporta, covek ciji je kofer pun afera. Covek koji je ucestvovao u rekonstrukciji sudstva, a sudstvo nam je palo na najnize grane. Sramota. Dok se Vucic trudi da dovede strucne ljude, dotle SPS melje po starom ministarstva politcarima. A mozda se i Dacic uplasio da Ruzic ne izvrsi puc i svrgne sa mesta prvog coveka SPS-a.

winston

pre 10 godina

Mirovic za ministara, stari Seseljev radikal - sad vidim da je Vucic i ova njegova rekonstrukcija bila jedna obicna farsa, i samo jedno zezanje gradjana Srbije, kao da se nesto menja sa bolje. Jeste, dolaze neki novi iz inostranstvo, ali oni nece nista moci od ove stare ajkule sto jos plivaju po vladu Srbije. Ovoj zemlji nema pomoc, dok se svi, a svi politicari sto bili na vlast 90i, ne sklone, i cela nova garnitura dodje. To bi bila prava rekonstrukcija.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ufff ..............

Predlozio je za ministra kulture, ja mislim, jedinog coveka oko koga ce postojati konsenzus da je on najbolji za to mesto i za ministra sporta Ruzica sto automatski znaci da Tomsilav Karadzic ostaje na celu FSS.

Teska srca bih pristao da Ruzic bude ministar sporta ukoliko je Tasovac ministar kulture jer je po mom skromnom misljenju kultura je vaznija od sporta i direktno utice na isti.

Ne mozes u Srbiji da cujes dobru vest pa to ti je jer posle jedne dobre uvek ide jedna losa ...

змај од ноћаја

pre 10 godina

Тасовац може бити министар културе а нисам сигуран да ли је Ружић добар да преузме спорт јер спорт и политика нигде у свсту немају везе једно с другим.

sasa jokic

pre 10 godina

Dacic je posle ove odluke Vucica da uzme onog prevaranta Dinkica za zamenika skapirao da mu je sada ucenjivacka pozicija jos bolja, sada ce da ga "davi" kao zmija zabu. Ja ne znam kako ce SNS glasaci to da progutaju, bez obzira sto su disciplinovana glasacka masinerija.
Mislim da cemo uskoro na izbore, mrtvi gladni.

Cirkus

pre 10 godina

Znaci nastavlja se drzavni projekat Partizan.Imali smo premijera Mirka Marjanovica u Slobino vreme predsednika FK Partizan, danas imamo Ivicu Dacica.Imali smo Snezanu Markovic koja ladno obeca jednom klubu halu za trening. Sada je na redu ovaj.Pravi "sportski" radnik. Potpedesednik FK Partizan.A onda Ivica Dacic pre par dana izjavi da nema vremena da se bavi sportom i namesti ovog. Znaci spreciti bankrot KK Partizani spas Tomislava Karadzica.Fudbalom od devedesetih vlada kadar SPS-a.U ministarstvu su drzavni sekretari Nenad Perunicic i Nenad Borovcanin.U Engleskoj pre OI u Londonu i kandidature za OI Ministar sporta je bio Sebastian Kou, U Ukrajini je bio Valerij Borzov

jel umes da trcis

pre 10 godina

jel ovaj covek ikad potrcao ili uradio bilo sta u sportu pre nego sto je postao ministar i na taj nacin zapoceo svoju sportsku karijeru, jeli moguce da u Srbiji od 8 miliona stanovnika ne postoji ni jedna osoba od mladih osokoljenih politicara zeljnih funkcija. Sukob interesa je kada stupate na funkciju za koju niste kompetentni, to je sukob sa neznanjem i to je sukob sa "idiotom"

CVETKOVA - PIJACA

pre 10 godina

Ode nam i kultura, a o sportu da ne pricam, pa covek u zivotu nije sutnuo loptu, da on bude ministar sporta. Ako do ovoga dodje sportisti nadrljali ste. On ce se samo slikati sa vama posle nekog ostvarenog rezultata i niste vise.

ribe

pre 10 godina

Ništa nepoznato. Opet i opet ljudi iz vrha stranaka. Da li su oni zadužili stranku nečim, pa im se pravi usluga. Nije dobro ako se tako radi.

mile

pre 10 godina

Da li se oni sale sa nama? Prosveta, zdravstvo, privreda, saobracaj i policija su resori gde su korupcija, nerad,losi uslovi, neznanje i bahatost doveli narod u ocaj i beznadje. Sta oni menjaju i koga mazu blatom?

Morao sam

pre 10 godina

Zar ne rekose makar 1/3 zena da budu ministri?
(chelsi, 25. avgust 2013 13:46)

Pa ovaj se savršeno uklapa. Gde će veća ***** od njega!?

winston

pre 10 godina

Samo da drug Mrkojnic otane ministar soabraca, a drugi neka bude sta dube. Covek sto jos uvek drzi slike Milosevica, i gospodje Milosevic, u njegovu kancelariju govori puno o karektera tog coveka. Samo napred SPS.

Komsija

pre 10 godina

Ovaj Ruzic je sposoban za sve resore.Indoktrinirani sin od strane oca koji je u vreme Slobe Milosevica sredio zivot i za sebe i za sina i snaju.Otac se povukaoa sin nastavio gde je otac stao.Kakve veze on sa sportom i saobracajem ima.Diplomirani politikolog.Ali je clan SPS-a i umislio da treba visoko da leti.A i gospodja hoce da bude Ministarka kao u Nusicevom komadu

Predrag R.

pre 10 godina

"Izbor Tasovca za ministra menja imidž srpske kulture". Sada su svi uvereni da smo veće budale nego što su mislili. Posle ucesca u shou-programu "Ja imam talenat", prihvatio je glavnu ulogu u novom srpskom rialitiju "FARMA VELIKOG BRATA".

A ti Tasovche, da li si ti muzicar ili ides tetki da odneses lek.

djura

pre 10 godina

hahaha....predsdenk FSS tole bivsi predsednik fk partizana,ministar policije koji treba da reaguje dacic bivsi predsednik kk partizan,sadasnji podpredsednik partizana ruzic ministar sporta..POSTENO JEL DA! sps partija crno-bela armija

Hrvoje

pre 10 godina

Dachi stvarno temeljno radi na rekonstrukciji Vlade pa zato i ne mogu da se dogovore ko od njiegovoh genijalaca zasluzuje da bude u fotelji. On na svaku opasku novinara o preterano izgubljenom vremenu na rekonstrukciji, obreca se i kaze pa ni drugi nisu bolji. Bas mu je ta dobra. Zasto nece Vukomanovicku za ministra, to nije jasno a s druge strane ona mu mozda nije mnogo odana ili nema afere kao ostali njegovi Bajatovic, Ruzic & co

Ivan

pre 10 godina

Pa da ono kako se to beše zove kod nas: koalicioni sporazum? Ili ti moja prcija i ja ću kako ja hoću i kad ja hoću... Pa koja su to imena kad dan pred imenovanje ne smeju da se objave?!

Dr.

pre 10 godina

natpis iz predvorja pakla ili drzavne granice?:

"Ostavite svaku nadu vi koji ulazite ovamo".

To je jedini komentar koji covek moze da ostavi posle temeljne "rekonstrukcije" vlade.

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Neko ko ne ide više na utakmice

Napisa covek glupost i ostade ziv. I jos navijac Partizana.Evo ja cu da ti odgovorim iako nije sportska tema. Miljanic je bio predsednik saveza u SFRJ gde je svaka republika i pokrajina i svi savezi davali zeleno svetlo. U jednoj drzavi gde se radilo sve po kljucu i Miljan je dobio apsolutnu podrsku svih.Dokje bio Piksi reprezentacija je bilabolje plasirana na FIFA rang listi. Svako je neki navijac. Ali da li je normalno da potpredsednik jednog FK bude i Ministar sporta.Ima jos raznih navijaca i Partizana i Zvezde i drugih klubova koji bi mogli da budu Ministri sporta.I to jos bivsi sportisti. Kakav je ovaj sportski radnik??? Kako se niko od SPS-a ne gura u taj KSS (gde i jedan DV kaze da je kosarka neprofirtabilan sport).Kako se ne gura u rukomet,plivanje, umetnicko klizanje?? Od devedesetih (Mirka Marjanovica) pa posle Ivice Dacica, Snezane Markovic(obecala halu za treninge i pobegla u inostranstvo) u fudbalu vlada kadar SPS-a i Partizana. Da li neko sada treba da preko Ministarstva spasava KK,FK i JSD a narocito FSS. Drzavni sekretari za sport su Nenad Perunicic, Nenad Borovcanin pa je tu i Sostar. Zar oni ne bi mogli da budu ministri za Sport.Sport sportistima

куче драгољупче

pre 10 godina

ко им то толико прави проблем кад месец дана не могу да се договоре?

Građanin (sveta)

pre 10 godina

@Građanin Srbije
Građanin, da ti prvo objasnim, univerzalna je kategorija i zasniva se na nečijem pogledu na svet. Državljanin je državna kategorija i građanin i državljanin nisu sinonimi. Građanin nikada nikome ne kaže da piše gluposti, nego mirno i kulturno polemiše. Petar Škundrić bio je ministar i predsednik SD CZ? To može? Pišeš, ne bez cinizma, JSD. A hvališ se titulama iz te Jugoslavije? A onda kažeš da je Miljanića podržalo svih šest (osam) republičkih saveza SFRJ. Tada ti ovo "jugoslovenstvo" nije smetalo, naprotiv. Kako ti nezgrapno skačeš sebi u usta, ostaćeš bez daha, čuvaj se. Ne znam mnogo o Ružiću, znam samo da nikada nije bio na vlasti, ali mnogo dobro poznajem Čovića, sve njegove radnje i kameleonske boje (danas je radikal, dobro snsovac), a ovo što sada radi graniči se sa anarhijom i nasiljem. Svakoga ko nije dobar - smeniti, ali na način kako je izabran, a ne hajkama i udbaškim podmetanjima.

Gore

pre 10 godina

Ognjiste je nekada bila kodirana rec na koju je polusvet padao u trans i masovno glasao za Milosevica I njegove vojnike. Danas je to "strucnjak"! SPS u svom najboljem svetlu, bez ideja I sa puno apetita.

Kolarski

pre 10 godina

Ove igre Dacicu, ce imati svoju cenu na prvim izborima !
Ucenjivacko-sibicarski sablon koji ste nam demonstrirali vi iz SPS-a ,uz nezaboravne rezultate rada vasih kadrova I visebrojne afere ( za koje se do sada zna ) svi smo dobro zapamtili . Jos da PUPS izadje iz koalicije, pa da zauzmete jednom svoje pravo mesto u politickom I realnom zivotu !

Zoran

pre 10 godina

Prvi put u Srbiji, zahvaljujući SNS-u i Aleksandru Vučiću, promene o kojima se toliko priča se stvarno i dešavaju. U SPS-u se promene teško prihvataju u nekim krugovima.

Mare

pre 10 godina

Logicno nema sta, rekonstrukcija sporta na vidiku. Tasovac ce da peva navijacke na jugu, mozda napise neku pesmu za Kimija, Ruzic ministar, Tole predsednik u FK Partizan a Dule ce sad napokon mici da ucutka Covica. Najbolje za Zvezdu da ode u stecaj sto je rendzers u skotskoj, a Vosa nek igra ligu u madjarskoj ,rumuniji ili jos bolje u moldaviji. Ovde jos 100 godina niko drugi sem ,,ovih" nece moci nista. monotonjia ubise..

Bojan

pre 10 godina

"SPS razmatra i koga će predložiti da vodi resor sporta i prema našim saznanjima Dačić je to mesto ponudio visokom funkcioneru SPS-a Branku Ružiću. "
Glomazni nesportista da se bavi sportom. Kako je divno i bajno u zemlji Komunjari. Verovatno nije bilo stručnjaka ni u toj oblasti. A molim vas da Bekuta peva na sportskim priredbama i da bodri naše sportiste ako to gospodinu "10km autoputa svake godine" ne smeta. Molim vas predložite to inače ću uvenuti od tuge

novica952

pre 10 godina

Vučić je u ime SNS saopštio kandidate za ministre za koje se u ovom trenutku zna a za neke je zatražio saglasnost da u dogovoru sa predsedništvom se odluči do sutra. SPS na sednici svoga predsedništva treba da odredi ko će biti ministar prosvete, ko će nasledniti Mrkonjića na mestu minsitra saobraćaja i kako se čuje u novoj raspodeli SPS pripada mesto ministra sporta a taj reosr će voditi gospodin Ružić.Videćemo šta će predsedništvo SPS odlučiti i dali se i dalje vodi idejom da na ministarske funkcije dolaze stari provereni partijski kadrovi ili će u pojedine resore kao SNS uvesti i nestranačke eksperte da bi se postigao što veći uspeh. Verujem da SPS ima snage da se zahvali nekim kadrovima i da ne dozvoli da se čitava rekonstrukcija ne pretvori u smejuriju opstankom Mrkonjića na mestu ministra saobraćaja.

Građanin

pre 10 godina

Godinama Ministarstvo sporta nije postojalo, imalo je ministre na papiru, zato je huliganstvo u sportu doživljavalo ekspanziju. Ministar i Ministarstvo kontrolišu zakonitost u sportu. Da li je ovo što jedan propali pilitičar radi u košarci i fudbalu, gde otvoreno vodi hajke i pobune, optužuje i vređa sve redom, smenjuje legalno izabrane a sam je nezakonito uveden, po mraku, posle ponoći, u klub, u skladu sa zakonom? Očekujem da se bar na političkom sajtu ne čuva lik i delo ovog "vanzemaljca", jer na sportskom sajtu ovo što pišem ne prolazi. I ovde ima "komentarima" koji ovako izgledaju - "Ružić,strašno" i tačka. A zašto je "strašno", ni reči. Neko navijače koristi sada prekomerno u poilitičke (predizborne) svrhe i to je ono što će Uefa kad-tad kazniti.

Neko ko ne ide više na utakmice

pre 10 godina

Svi sada o ljudima iz Partizana "u vrhu fudbala" a niko ne kaže za koga navija Vučić i ko drži sve fudbalske konce u svojim rukama? Da li je Dačić ušao posle ponoći u Partizan i smenio UO i uveo svoj krizni štab? Nije. Kuda sve ovo vodi i ko je komandant cirkuske parade i ko to u stresnim uslovima, gde nasilje i pretnje vise u vazduhu, sudije sude u strahu od huligana, pokušava da na silu uzme titulu? Ko je fasade Beograda uništio parolama u slavu kluba za koga navija "cela Srbija", dakle svih sedam miliona stanovnika. Nema nikog u državi koji nije iza Čovića i njegovo ponašanje, od mesec dana starosti do 97. godine! Gluposti i laži. Zašto navijač Partizana ne može da bude ministar sporta, a navijiči CZ mogu da budu predsednici KKS i TSS - Đilas, Jeremić, a ranije su neki bili i predsednici FSJ - Miljanić, Dragan Stojković? Za ministra sporta trebalo je dovesti jakog čoveka, koji će se držati zakona a ne raditi u strahu od poilitičara navijača.

Saša

pre 10 godina

Da se Dačić pitao on ne bi nikoga menjao ali morao je. Dobio je važna ministarstva i značajna. Za Tasovca ako bude se slažem ali za Ružića ne. Čovek koji je završio FPN mislim da ne bi trebao da vodi sport. Ni jedan političar ne treba do vodi sport, već čovek koji je bio u tim vodama i koji zna kakvo je stanje od školskog, rekreativnog do vrhunskog sporta. To što ima neke funkcie u Partizanu ne znači da se razume u sport uopšte.

Olgica

pre 10 godina

Dačić na sve načine pokušava da bude bitan u ovoj rekonstrukciji ali je izabrao pogrešan put. Činjenica da niste mogli da se dogovorite oko imena pokazuje vašu neefikasnost i to će birači prepoznati na sledećim izborima. Nemamo vremena za vaša stranačka prepucavanja.

Zoran

pre 10 godina

Prvi put u Srbiji, zahvaljujući SNS-u i Aleksandru Vučiću, promene o kojima se toliko priča se stvarno i dešavaju. U SPS-u se promene teško prihvataju u nekim krugovima.

hrvoje

pre 10 godina

Jedina svetla tacka u Dachijevim kombinacijama je poziv Tasovcu da bude ministar kulture a jos ovaj i da pristane. Covek je sposobniji od 90% Vlade

Ubogi

pre 10 godina

Ruzic se preporucio uspesnim radom u Partizanu? Alisa vrati se!!! Vucic dovodi eksperte a Ivica stranacke trolove, pri tom ga Taske nece prihvatiti zbog toga sto on nije SPS nivo.

Cirkus

pre 10 godina

Znaci nastavlja se drzavni projekat Partizan.Imali smo premijera Mirka Marjanovica u Slobino vreme predsednika FK Partizan, danas imamo Ivicu Dacica.Imali smo Snezanu Markovic koja ladno obeca jednom klubu halu za trening. Sada je na redu ovaj.Pravi "sportski" radnik. Potpedesednik FK Partizan.A onda Ivica Dacic pre par dana izjavi da nema vremena da se bavi sportom i namesti ovog. Znaci spreciti bankrot KK Partizani spas Tomislava Karadzica.Fudbalom od devedesetih vlada kadar SPS-a.U ministarstvu su drzavni sekretari Nenad Perunicic i Nenad Borovcanin.U Engleskoj pre OI u Londonu i kandidature za OI Ministar sporta je bio Sebastian Kou, U Ukrajini je bio Valerij Borzov

Sta sve covek nece docekati da vidi i cuje u ovoj jadnoj zemlji.

pre 10 godina

Ruzic Branko... od coveka da nam bude Ministar sporta. zalosnoo.Pa jel on znaci bolji od Alise a? Ovo ce biti jedan ocigledan i to veliki korak unazad u ovoj rekonstrukcii ako to bude tacno da ova ... od coveka postane ministar...
I hoce li mu kimi onda biti zamenik, mislim zasluzio je a diploma nije problem, ima da bira koju ce da dobije, ko sto su i Dacicevci zamenici savetnici. itd, odabrali kao i vecina sps bulumente...

Fidelio

pre 10 godina

Ako može Igor Mirović da bude ministar, što ne bi mogao i Ružić? Između njih dvojice moje srce njiše, teška pat pozicija, ne znam koji je gori.

Neko ko ne ide više na utakmice

pre 10 godina

Svi sada o ljudima iz Partizana "u vrhu fudbala" a niko ne kaže za koga navija Vučić i ko drži sve fudbalske konce u svojim rukama? Da li je Dačić ušao posle ponoći u Partizan i smenio UO i uveo svoj krizni štab? Nije. Kuda sve ovo vodi i ko je komandant cirkuske parade i ko to u stresnim uslovima, gde nasilje i pretnje vise u vazduhu, sudije sude u strahu od huligana, pokušava da na silu uzme titulu? Ko je fasade Beograda uništio parolama u slavu kluba za koga navija "cela Srbija", dakle svih sedam miliona stanovnika. Nema nikog u državi koji nije iza Čovića i njegovo ponašanje, od mesec dana starosti do 97. godine! Gluposti i laži. Zašto navijač Partizana ne može da bude ministar sporta, a navijiči CZ mogu da budu predsednici KKS i TSS - Đilas, Jeremić, a ranije su neki bili i predsednici FSJ - Miljanić, Dragan Stojković? Za ministra sporta trebalo je dovesti jakog čoveka, koji će se držati zakona a ne raditi u strahu od poilitičara navijača.

SPS ekspert

pre 10 godina

Sto se tice SPS bice sjasi kurta uzjasi murta. Branko Ruzic, ministar sporta, covek ciji je kofer pun afera. Covek koji je ucestvovao u rekonstrukciji sudstva, a sudstvo nam je palo na najnize grane. Sramota. Dok se Vucic trudi da dovede strucne ljude, dotle SPS melje po starom ministarstva politcarima. A mozda se i Dacic uplasio da Ruzic ne izvrsi puc i svrgne sa mesta prvog coveka SPS-a.

naopako

pre 10 godina

Pa dokle vise naopako? Alisu Maric smenise,a jedna je od najuspesnijih sportistkinja Srbije u njenoj istoriji.Sta?
Nije radila dobro,nema ugled,prekobrojna je,nema skolu,znanje,imanje,ne obilazi splavove i sabore,nije pravi najvijac,slab je igrac? A ovaj je pravi,legenda !??
E Srbijo i hoces napred,a naopako? Pa ne moze....

novica952

pre 10 godina

Vučić je u ime SNS saopštio kandidate za ministre za koje se u ovom trenutku zna a za neke je zatražio saglasnost da u dogovoru sa predsedništvom se odluči do sutra. SPS na sednici svoga predsedništva treba da odredi ko će biti ministar prosvete, ko će nasledniti Mrkonjića na mestu minsitra saobraćaja i kako se čuje u novoj raspodeli SPS pripada mesto ministra sporta a taj reosr će voditi gospodin Ružić.Videćemo šta će predsedništvo SPS odlučiti i dali se i dalje vodi idejom da na ministarske funkcije dolaze stari provereni partijski kadrovi ili će u pojedine resore kao SNS uvesti i nestranačke eksperte da bi se postigao što veći uspeh. Verujem da SPS ima snage da se zahvali nekim kadrovima i da ne dozvoli da se čitava rekonstrukcija ne pretvori u smejuriju opstankom Mrkonjića na mestu ministra saobraćaja.

Thor

pre 10 godina

Što se tiče predloga za Tasovca za ministra kulture, po meni je to pun pogodak, a što se tiče sporta mislim da Ružić nije čovek za tako nešto.

neko kome je dosta

pre 10 godina

glasali ste, evo ih, taman kada ste mislili da su se svi hohstapleri izredjali, pojavi se jos neki. kao sto rekoh, samo izvolite: nema para za zdravstvo, deca umiru naveliko, od porodilista do skole, a vi samo glasajte i dalje za devedesete.

djura

pre 10 godina

hahaha....predsdenk FSS tole bivsi predsednik fk partizana,ministar policije koji treba da reaguje dacic bivsi predsednik kk partizan,sadasnji podpredsednik partizana ruzic ministar sporta..POSTENO JEL DA! sps partija crno-bela armija

winston

pre 10 godina

Mirovic za ministara, stari Seseljev radikal - sad vidim da je Vucic i ova njegova rekonstrukcija bila jedna obicna farsa, i samo jedno zezanje gradjana Srbije, kao da se nesto menja sa bolje. Jeste, dolaze neki novi iz inostranstvo, ali oni nece nista moci od ove stare ajkule sto jos plivaju po vladu Srbije. Ovoj zemlji nema pomoc, dok se svi, a svi politicari sto bili na vlast 90i, ne sklone, i cela nova garnitura dodje. To bi bila prava rekonstrukcija.

Glorija

pre 10 godina

Iz SPS saznajemo svakim danom da se njihovi kadrovi razumeju u svasta nesto i da odjenom postadose vrhunski strucnjaci u svim oblastima. Ccc...

zvrk

pre 10 godina

Ma dajte zibore kolko god bili pogubni,samo da ne geldam ovaj SPS u Sportu...Kakav bre Ruzic do prekjuce ga nigde nije bilo sad se ustolicio ko Papa...

Morao sam

pre 10 godina

Zar ne rekose makar 1/3 zena da budu ministri?
(chelsi, 25. avgust 2013 13:46)

Pa ovaj se savršeno uklapa. Gde će veća ***** od njega!?

змај од ноћаја

pre 10 godina

Тасовац може бити министар културе а нисам сигуран да ли је Ружић добар да преузме спорт јер спорт и политика нигде у свсту немају везе једно с другим.

winston

pre 10 godina

Samo da drug Mrkojnic otane ministar soabraca, a drugi neka bude sta dube. Covek sto jos uvek drzi slike Milosevica, i gospodje Milosevic, u njegovu kancelariju govori puno o karektera tog coveka. Samo napred SPS.

Kojot

pre 10 godina

Zar je moguće da će bahati Ružić biti ministar sporta?! Ako socijalisti nemaju boljeg kandidata za to mesto,možemo samo očekivati da nam sport padne na najniže grane.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ufff ..............

Predlozio je za ministra kulture, ja mislim, jedinog coveka oko koga ce postojati konsenzus da je on najbolji za to mesto i za ministra sporta Ruzica sto automatski znaci da Tomsilav Karadzic ostaje na celu FSS.

Teska srca bih pristao da Ruzic bude ministar sporta ukoliko je Tasovac ministar kulture jer je po mom skromnom misljenju kultura je vaznija od sporta i direktno utice na isti.

Ne mozes u Srbiji da cujes dobru vest pa to ti je jer posle jedne dobre uvek ide jedna losa ...

Građanin

pre 10 godina

Godinama Ministarstvo sporta nije postojalo, imalo je ministre na papiru, zato je huliganstvo u sportu doživljavalo ekspanziju. Ministar i Ministarstvo kontrolišu zakonitost u sportu. Da li je ovo što jedan propali pilitičar radi u košarci i fudbalu, gde otvoreno vodi hajke i pobune, optužuje i vređa sve redom, smenjuje legalno izabrane a sam je nezakonito uveden, po mraku, posle ponoći, u klub, u skladu sa zakonom? Očekujem da se bar na političkom sajtu ne čuva lik i delo ovog "vanzemaljca", jer na sportskom sajtu ovo što pišem ne prolazi. I ovde ima "komentarima" koji ovako izgledaju - "Ružić,strašno" i tačka. A zašto je "strašno", ni reči. Neko navijače koristi sada prekomerno u poilitičke (predizborne) svrhe i to je ono što će Uefa kad-tad kazniti.

Hrvoje

pre 10 godina

Dachi stvarno temeljno radi na rekonstrukciji Vlade pa zato i ne mogu da se dogovore ko od njiegovoh genijalaca zasluzuje da bude u fotelji. On na svaku opasku novinara o preterano izgubljenom vremenu na rekonstrukciji, obreca se i kaze pa ni drugi nisu bolji. Bas mu je ta dobra. Zasto nece Vukomanovicku za ministra, to nije jasno a s druge strane ona mu mozda nije mnogo odana ili nema afere kao ostali njegovi Bajatovic, Ruzic & co

CVETKOVA - PIJACA

pre 10 godina

Ode nam i kultura, a o sportu da ne pricam, pa covek u zivotu nije sutnuo loptu, da on bude ministar sporta. Ako do ovoga dodje sportisti nadrljali ste. On ce se samo slikati sa vama posle nekog ostvarenog rezultata i niste vise.

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Neko ko ne ide više na utakmice

Napisa covek glupost i ostade ziv. I jos navijac Partizana.Evo ja cu da ti odgovorim iako nije sportska tema. Miljanic je bio predsednik saveza u SFRJ gde je svaka republika i pokrajina i svi savezi davali zeleno svetlo. U jednoj drzavi gde se radilo sve po kljucu i Miljan je dobio apsolutnu podrsku svih.Dokje bio Piksi reprezentacija je bilabolje plasirana na FIFA rang listi. Svako je neki navijac. Ali da li je normalno da potpredsednik jednog FK bude i Ministar sporta.Ima jos raznih navijaca i Partizana i Zvezde i drugih klubova koji bi mogli da budu Ministri sporta.I to jos bivsi sportisti. Kakav je ovaj sportski radnik??? Kako se niko od SPS-a ne gura u taj KSS (gde i jedan DV kaze da je kosarka neprofirtabilan sport).Kako se ne gura u rukomet,plivanje, umetnicko klizanje?? Od devedesetih (Mirka Marjanovica) pa posle Ivice Dacica, Snezane Markovic(obecala halu za treninge i pobegla u inostranstvo) u fudbalu vlada kadar SPS-a i Partizana. Da li neko sada treba da preko Ministarstva spasava KK,FK i JSD a narocito FSS. Drzavni sekretari za sport su Nenad Perunicic, Nenad Borovcanin pa je tu i Sostar. Zar oni ne bi mogli da budu ministri za Sport.Sport sportistima

Građanin (sveta)

pre 10 godina

@Građanin Srbije
Građanin, da ti prvo objasnim, univerzalna je kategorija i zasniva se na nečijem pogledu na svet. Državljanin je državna kategorija i građanin i državljanin nisu sinonimi. Građanin nikada nikome ne kaže da piše gluposti, nego mirno i kulturno polemiše. Petar Škundrić bio je ministar i predsednik SD CZ? To može? Pišeš, ne bez cinizma, JSD. A hvališ se titulama iz te Jugoslavije? A onda kažeš da je Miljanića podržalo svih šest (osam) republičkih saveza SFRJ. Tada ti ovo "jugoslovenstvo" nije smetalo, naprotiv. Kako ti nezgrapno skačeš sebi u usta, ostaćeš bez daha, čuvaj se. Ne znam mnogo o Ružiću, znam samo da nikada nije bio na vlasti, ali mnogo dobro poznajem Čovića, sve njegove radnje i kameleonske boje (danas je radikal, dobro snsovac), a ovo što sada radi graniči se sa anarhijom i nasiljem. Svakoga ko nije dobar - smeniti, ali na način kako je izabran, a ne hajkama i udbaškim podmetanjima.

ribe

pre 10 godina

Ništa nepoznato. Opet i opet ljudi iz vrha stranaka. Da li su oni zadužili stranku nečim, pa im se pravi usluga. Nije dobro ako se tako radi.

Prong

pre 10 godina

Ma sad kad je Dinkicmzamenik podpredsednika, moze i Zorica Brunclik da bude ministar sporta!
(sasa jokic, 25. avgust 2013 13:39)

NE! Zorica BrusLi će biti ministarka kulture! Ona već ima iskustva u tome, ako se sećaš...

Predrag R.

pre 10 godina

"Izbor Tasovca za ministra menja imidž srpske kulture". Sada su svi uvereni da smo veće budale nego što su mislili. Posle ucesca u shou-programu "Ja imam talenat", prihvatio je glavnu ulogu u novom srpskom rialitiju "FARMA VELIKOG BRATA".

A ti Tasovche, da li si ti muzicar ili ides tetki da odneses lek.

Mare

pre 10 godina

Logicno nema sta, rekonstrukcija sporta na vidiku. Tasovac ce da peva navijacke na jugu, mozda napise neku pesmu za Kimija, Ruzic ministar, Tole predsednik u FK Partizan a Dule ce sad napokon mici da ucutka Covica. Najbolje za Zvezdu da ode u stecaj sto je rendzers u skotskoj, a Vosa nek igra ligu u madjarskoj ,rumuniji ili jos bolje u moldaviji. Ovde jos 100 godina niko drugi sem ,,ovih" nece moci nista. monotonjia ubise..

Dr.

pre 10 godina

natpis iz predvorja pakla ili drzavne granice?:

"Ostavite svaku nadu vi koji ulazite ovamo".

To je jedini komentar koji covek moze da ostavi posle temeljne "rekonstrukcije" vlade.

Ivan

pre 10 godina

Pa da ono kako se to beše zove kod nas: koalicioni sporazum? Ili ti moja prcija i ja ću kako ja hoću i kad ja hoću... Pa koja su to imena kad dan pred imenovanje ne smeju da se objave?!

Komsija

pre 10 godina

Ovaj Ruzic je sposoban za sve resore.Indoktrinirani sin od strane oca koji je u vreme Slobe Milosevica sredio zivot i za sebe i za sina i snaju.Otac se povukaoa sin nastavio gde je otac stao.Kakve veze on sa sportom i saobracajem ima.Diplomirani politikolog.Ali je clan SPS-a i umislio da treba visoko da leti.A i gospodja hoce da bude Ministarka kao u Nusicevom komadu

Kolarski

pre 10 godina

Ove igre Dacicu, ce imati svoju cenu na prvim izborima !
Ucenjivacko-sibicarski sablon koji ste nam demonstrirali vi iz SPS-a ,uz nezaboravne rezultate rada vasih kadrova I visebrojne afere ( za koje se do sada zna ) svi smo dobro zapamtili . Jos da PUPS izadje iz koalicije, pa da zauzmete jednom svoje pravo mesto u politickom I realnom zivotu !

jel umes da trcis

pre 10 godina

jel ovaj covek ikad potrcao ili uradio bilo sta u sportu pre nego sto je postao ministar i na taj nacin zapoceo svoju sportsku karijeru, jeli moguce da u Srbiji od 8 miliona stanovnika ne postoji ni jedna osoba od mladih osokoljenih politicara zeljnih funkcija. Sukob interesa je kada stupate na funkciju za koju niste kompetentni, to je sukob sa neznanjem i to je sukob sa "idiotom"

Bojan

pre 10 godina

"SPS razmatra i koga će predložiti da vodi resor sporta i prema našim saznanjima Dačić je to mesto ponudio visokom funkcioneru SPS-a Branku Ružiću. "
Glomazni nesportista da se bavi sportom. Kako je divno i bajno u zemlji Komunjari. Verovatno nije bilo stručnjaka ni u toj oblasti. A molim vas da Bekuta peva na sportskim priredbama i da bodri naše sportiste ako to gospodinu "10km autoputa svake godine" ne smeta. Molim vas predložite to inače ću uvenuti od tuge

mile

pre 10 godina

Da li se oni sale sa nama? Prosveta, zdravstvo, privreda, saobracaj i policija su resori gde su korupcija, nerad,losi uslovi, neznanje i bahatost doveli narod u ocaj i beznadje. Sta oni menjaju i koga mazu blatom?

Gore

pre 10 godina

Ognjiste je nekada bila kodirana rec na koju je polusvet padao u trans i masovno glasao za Milosevica I njegove vojnike. Danas je to "strucnjak"! SPS u svom najboljem svetlu, bez ideja I sa puno apetita.

sasa jokic

pre 10 godina

Dacic je posle ove odluke Vucica da uzme onog prevaranta Dinkica za zamenika skapirao da mu je sada ucenjivacka pozicija jos bolja, sada ce da ga "davi" kao zmija zabu. Ja ne znam kako ce SNS glasaci to da progutaju, bez obzira sto su disciplinovana glasacka masinerija.
Mislim da cemo uskoro na izbore, mrtvi gladni.

куче драгољупче

pre 10 godina

ко им то толико прави проблем кад месец дана не могу да се договоре?

Saša

pre 10 godina

Da se Dačić pitao on ne bi nikoga menjao ali morao je. Dobio je važna ministarstva i značajna. Za Tasovca ako bude se slažem ali za Ružića ne. Čovek koji je završio FPN mislim da ne bi trebao da vodi sport. Ni jedan političar ne treba do vodi sport, već čovek koji je bio u tim vodama i koji zna kakvo je stanje od školskog, rekreativnog do vrhunskog sporta. To što ima neke funkcie u Partizanu ne znači da se razume u sport uopšte.

Olgica

pre 10 godina

Dačić na sve načine pokušava da bude bitan u ovoj rekonstrukciji ali je izabrao pogrešan put. Činjenica da niste mogli da se dogovorite oko imena pokazuje vašu neefikasnost i to će birači prepoznati na sledećim izborima. Nemamo vremena za vaša stranačka prepucavanja.