Nedelja, 25.08.2013.

11:12

Vučić izneo imena nekih ministara

Aleksandar Vučić na sednici GO SNS-a predložio nove ministre finansija, odbrane i regionalnog razvoja - Lazara Krstića, Nebojšu Rodića i Igora Mirovića.

Izvor: B92

Vuèiæ izneo imena nekih ministara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

235903

pre 10 godina

Drago mi je sto je Nebojsa Rodic predlozen za novog ministra odbrane, zasluzio je, jer je vec postigao jako dobre rezultate u BIA-i.

Angie

pre 10 godina

Da su svi do sada " vrli strucnjaci " , vidjeni u ovoj zemlji, za sobom ostavili rezultate rada , Srbija ne bi danas bila ekonomski tu gde jeste !
ALI, s obzirom da je za njima uglavnom ostajala pustos , i bedni gradjanin,
naravno da poverenje treba usmeriti ka ljudima od iskustva i znanja, a bez licnih ili partijskih pretenzija. Ko ovim gubi...? Partijske veze, tajkuni, privilegovani, bahati i nestrucni. Obicnom i postenom gradjaninu zavodjenje reda u drzavi ni malo nece zasmetati.

Malina

pre 10 godina

SNS je taj koji poznaje i priznaje sve steceno ali i zateceno dobro i lose u ovoj zemlji , te je rekonstrukciju i zapoceo od svojih redova , imajuci potpuno pravo da nista manje ne zatrazi i od koalicionih partnera.
Ono sto ideju po tom pitanju razdvaja jeste motivacija , gde Predsednik SNS-a , za razliku od Dacica , rekonstrukciju vidi kao stvaranje novih efiksnijih i efektivnijih resora koji ce gradjanima omoguciti bolji i pristojniji zivot.

dusko dugousko

pre 10 godina

pitam se da li ce sada i sns botove biti sramota od svog vodje kad se obelodani da je izabarao dinkica ozloglasenog za svog savetnika nece trebati ni lupanje u serpice da ovi odlete iz fotelja bahatosti nema kraja ili mozda smo mi svi eksperimentalni kunici cija se izdrzljivost ispituje

bataSMraka

pre 10 godina

Vucic je svojom politikom u vise navrata pokazao da drzavni interesi ne mogu i ne smeju da budu iznad necijih licnih,da Srbija mora da se vrati svom napredku i da kao pravna i odgovorna drzava svoje interese stavi na prvo mesto

zoran

pre 10 godina

@ DZONI, 26. avgust 2013 00:20

Jesi čuo za You Tube?

Nema sad šta sam radio nisam radio, gde sam bio nisam bio, što sam vid'o nisam vid'o, što sam čuo nisam čuo i ŠTO SAM REK'O NISAM REK'O!!! Možda mi što ovde pišemo ponešto za tvog ljubimca i ne govorimo istinu ali You Tube ne laže, dečko!

mija

pre 10 godina

Igor Mirovic??? Igor behaton Mirovic ili Igor ATP Mirovic? Ma, dajte, molim vas... Sa Goranom Knezevicem ste si pucali u jednu nogu, a sa ovim pucate u drugu i u obe ruke.

opstinar

pre 10 godina

'Niko nam neće pomoći zato što smo simpatični već zato što smo pokazali da nema zaštićenih, da je srbija na jasnom putu evropejizacije i modernizacije i da Srbija postaje sve bolji poslovni ambijent na Balkanu' Sve je ovim gor enavedenim receno.

DZONI

pre 10 godina

Ne razumem svest i primitivizam pojedinih ljudi koji pisu komentare. Pominju proslost Aleksandra Vucica, okrivljuju ga i pisu o njemu bez argumenata. Gospodo...prvo skocite pa recite hop. Aleksandar Vucic je do sada ucinio mnogo dobrog za svoj narod i samo lazov i osoba koja nema obraz moze da kaze suprotno. Za razliku od vlasti Demokratske Stranke gde su se gradjani osecali kao u filmu dan mrmota.....mi danas osetimo da moze biti bolje. Za sve treba vremena.....i sve sto se upropasti u jednom vremenskom roku, treba tri puta duze za oporavak. Moj licni stav je da aleksandar Vucic zna sta radi i sve te promene podrzavam.

Sramota

pre 10 godina

Ja se stidimsto zivim u vremenu u kojima su popularni likovi kao sto su Djilas,Tadic,Dacic,Vucic,Dinkic,Ceda,Draskovic i ostale patriote...

obican smrtnik

pre 10 godina

He he he, Mirovic.... Po ko zna koji put kazem i opet cu. Vucicu ti si marineta svoje stranke sluzis samo da halabuces po medijima i dalje je glavna i zavrsna rec preduzeca zvanog "Toma i sin"!

poznavaoc prilika

pre 10 godina

Igor Mirovic???Pa taj gospodin je zarubio cementaru u Novom Popovcu kod Paracina.....Na kraju je prodata sa gubicima i viskom od gotovo 2000 radnika......I TO NAM DOLAZI NA MINISTARSKU POZICIJU???!!!Eh Vucicu ko te ne zna skupo bi te platio....i tebe i tvoje momke iz devedesetih...Ovo je ravno najgoroj tragikomediji....i sto je najgore narod vas glasa!!!!Stidim se sto sam drzavljanin Srbije!!!!

Provincijalka

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je svoju viziju rekonstrukcije imao prakticno razradjenu od samog pocetka, i ideoloski ali i kadrovski, jer ciljevi su diktirali personalna resenja visoke profesionalnosti, a ne samo i iskljucivo partijske pripadnosti po svaku cenu, gde se SPS svakodnevno " zaglavljuje " i unutar svojih redova i unutar koalicije, i tako usporava tok samih promena, ne bi li jos pridodao utisku " besmisla citave ideje " .Dijametralno suprotne motivacije samog useca u vlasti SNS-a i SPS-a se bas uocavaju u nacinu shvatanja vaznosti rekonstrukcije, kao i pristupu odabira kadrova za vodjenje drzavnih resora.Izgleda da se Premijer u svoje klupko upleo... !

Alias Pera lozac

pre 10 godina

Vucicu ne verujem nista. Mogu da dodam - ama bas nista. Ali da prica za 9+, prica. Onaj koga uci zaradio je svaku paru, a on priznanje za transformaciju u nastupu. Nije to lako. Njega je do raskida sa Seseljem bilo nemoguce slusati.

**Букет**

pre 10 godina

На путу развоја и унапређења наше земље сусрећемо се и сусретаћемо се са бројним тешкоћама. Многе промене су неопходне . Важно је да верујемо људима који дају све од себе да на поштен начин помогну нашој землљи и нама који живимо у њој!

keljavčići

pre 10 godina

Možda nije trebao iznositi imena. Neki bi još maštali da su postali ministri.A od mašte sad ništa.Lijepo li ti je maštati, baš lijepo, ali kratko trajaše.

Magarac na tigru

pre 10 godina

Užasna demagogija, uz bezočne laži o političkim konkurentima. Kao i dosada, mržnja i netolerancija spram neistomišljenicima je bila i ostala osobina koja presudno određuje ličnost nekada ministra informisanja, a sada prvog potpredsednika.

Pesimista

pre 10 godina

Ne sumljam u zelju ovih da modernizuju zemlju. Isto tako ne sumljam u narod koji to ne želi. Duboko sam ubeden u to da vecina zeli da bolje živi ali ne bi da da promeni svoje navike ni za milimetar. Otpor ce biti najveci ne od opozicije vec od samog naroda

Deyan

pre 10 godina

Ti Vučiću imaš toliko putera na glavi iz devedesetih da stvarno ne znam kako te nije sramota da se uopšte pojavljujes ponovo i zamajavaš ovaj narod

isparviti na vreme

pre 10 godina

Bravo Vucicu, nisi samo parafrazirao Djindjica,vec i Tita. Ona poruka kadrovima za izbore je parafraza cuvene Titov recenice za vreme Trscanske krize "radimo kao da ce sto ogidna trajati mir, spremaj mo se kao da ce sutra biti rata", tako nekako bese.
Gledao sam te malo na Pinku, ma nisu tebi samo problem tzv. prvoborci u tvojoj stranci,kao i drzavni sekretari i pomocnici ministara (sve si u pravu sto si reako), vec i tvoji SKOJ-evci. Oni ce te upropastiti, kao Tadica njegovi savetnici. Da li znate G. Vucicu koliko je nestrucnog kadra, mimo konkursa, primljeno u republicku administraciju? Da se najezis. I jos nesto, odmah traze da im se klanjaju svi. Provetrite to, dok je vreme.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Prethodno je na sednici GO Vučić rekao da Srbiju čeka teška jesen i teško proleće i još dve godine da se zemlja pokrene u pravom smeru.

On kaže da uprkos brojnim pritiscima i pokušajima da se zaustavi modernizacija Srbije da naprednjaci od toga neće odustati.

Meni licno zaista NIKADA nece biti jasno kako se neko u Srbiji moze "uzdati" u "nameru" Aleksandra Vučića i njegovih sledbenika da "PROMENI" Srbiju, da je modernizuje i pokrene u pravom smeru, kada tom istom Vučiću ni pored "nadljudskih napora" nije "poslo za rukom" da "PROMENI" ni ime Trga pok. Dr. Zorana Djindjica u Trg RATKA MLADICA ?

meda

pre 10 godina

Prvo neka gospodin Vučić kaže ko je to ko sprečava modernizaciju i napredak Srbije i ko je to ko podmeće noge ovoj vladi?? Znam da opozicija nije jer nikada lenje i tiše opozicije nije bilo od kada postoji vlada Srbije. Bojim se da ako neko i podmeće nogu ovoj vladi tomogu biti samo članovi vlade i to svojim neznanjem . Dalje priča o markentiškom govoru, pa gospodine Vučiću zaovih godinu dana ja videh samo marketinške govore iz vlade o silnim kreditima koji dolaze, borbi protiv korupcije , borbi protiv kriminala, i koje kakve još borbe a delujete mi kao don Kihot koji se bori protiv zamišljenih protivnika. Sve u svemu ako ste toliko iskreni koliko kažete pokažite neke rezultate napokon jer narodu je sve gore i gore i pored te vaše uspešne vlade koja stalno ide "napred" ili u najmanju ruku priznajte poraz .

ZoranNS

pre 10 godina

Divljeg magarca kojeg su jahale prethodne vlade je sačinjavala jaka opozicija (Šešelj, Vučić, Toma Nikolić, SPS, Miloševiću pristrasni DB, sankcije izazvane ratom sa susedima, zagovornici tog rata se znaju, SPS i SRS) tog magarca se teže moglo jahati, više se ritao nego ovaj papirnati tigar (samo ekonomski tigar), sada opozicije i nema, svi propagiraju istu politiku. Da radikalska krv nije voda vidimo po izjavi Vučića o Đelićevom bogatstvu, ima policiju, ima moć, da je istina Đelić bi bio u zatvoru, kao se plaši da nije u pravu. Očito je da se administrativni aparat raste, stari ostaju u sistemu, a dolaze novi, skuplji.

Major Kursula

pre 10 godina

Mene ovi botovi pocinju da plase. Kakva masinerija, kakva disciplina. Znaju u minut kad ce neka vest da se objavi i krecu da resetaju komentare. Tomini zalazu tu i tamo al ovi Vucicevi su doktorat zavrsili u kancelariji za brze komentare na Megatrendu.

Ljubicica

pre 10 godina

Aleksandra Vucica kao licnost mozemo da volimo ili ne, to cak nije ni bitno. Medjutim, ono sto je bitno jeste on kao politicar, on kao funkcioner u ovoj drzavi i to se jedino racuna. Ako je neko pokazao sposobnost, ako je neko smeo da preuzme odgovornost, to je upravo on, a ja mu za to skidam kapu. On je isao glavom gde mnogi ne bi smeli nogom, a to se godinama nije desilo u Srbiji. Da, rekonstrukcija se previse oduzila, i to je upravo problem kada je vlada koaliciona i onda dolazi do neckanja, pregovaranja, tvrdjenja pazara. Rekla bih da se i to konacno privodi kraju, pa da vidimo sta ce ministri koji ce biti izabrani uraditi.

pastrmka

pre 10 godina

Narod ne interesuju imena i prezimena, već rezultat rada tih ministara.Poznato je da dolaze ljudi iz vrha stranaka, rodbina i prijatelji. No narod interesuje rezultat i rezulta. Ako ne bude rezultata rada, red je da ustupe mesto boljima, radi Srbije i njenih građana.

Politikolog

pre 10 godina

Vucic racionalno za dva problematicna sektora finansija i privrede kao ministre postavlja nestranacke licnosti i time smanjuje politicku odgovornost SNS za neizbezan neuspeh u ekonomiji, dok ce pomenuti sttucnjaci poput Krstica biti topovsko meso u sledecem izbornom ciklusu i vratiti se u SAD kao kolateralna steta.

bear

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(lalic gro, 25. avgust 2013 11:32)

Sta je tacno uradio? Evo molim te navedi mi, tacku po tacku.

baxy

pre 10 godina

Na jednoj od slika sam video da je deo ovog naprednjackog drustva - Luka Karadzic. Pa cekaj, ko je ovde lud? Zar se naprednjaci nusu, toboze, distancirali od svoje, mracne, radikalske proslosti? Ova slika je dokaz njihovog pravog lica. A dovodjenje Mirovica u vladu, koji je sa Gojkovickom, pravio afere po NS, je pokazatelj koliko SNS nema ni kadrove ni politiku.

olivera

pre 10 godina

SNSovci...da li vas je bar malo blam kada vidite ova tri komentara?
Ja znam da vi volite "da smatrate da...", "da verujete da...", ali ponekad bi mogli da pokušate da uključite mozgove kako vam se ne bi dešavali ovakvi propusti!
(znate...stvarno je trulo, 25. avgust 2013 14:33)

@super da si ovo primetio, da su sns-botovi u razlicito vreme, pod razlicitim imenima, napisli iste komentare. pa sns-ovcima je spinovanje javnosti maniro od nastanka stranke. jel se secas prica o seseljevom atentatu na tomu, pa kako ce toma da strajkuje do kraja, pa kako su otkrili gradju glasova i slicne gluposti. to je jednostavno njihov nacin vodjenja politike. bilo bi lepo da sns-ovci znaju sta je blam.

Pametnjaković

pre 10 godina

Kasno ste vi rešili da menjate svoju svest i ponašanje, ali plašim se da to nema veze sa svešću i ponašanjem, već je problem u nesposobnosti najgorih kadrova koje je politička elita postavljala svuda po Srbiji. Svaka zemlja je onakva kakvi kadrovi rade u njoj. Svi dobri kadrovi odlaze u USA i EU, zato su to dobrostojeće zemlje. Tamo gde se zaista radi korisno, tamo gde se zna šta se radi, tu se odmah vide i rezultati. U Srbiji rezultata nema, jer ima samo kadrova koji su stručnjaci i eksperti na papiru i po priči, a ne po rezultatima. Tako imamo doktore koji imaju diplome, ali ubijaju ljude, imamo ekonomiste koji imaju diplome, ali ne znaju ništa da rade, imamo profesore koji imaju diplome, ali predaju gluposti koje nikome ne služe stvarajući armije nesposobnih kadrova, itd. Srbija je promašaj u svakom pogledu i to svi normalni građani osećaju svakodnevno na sopstvenoj koži.

NScentar

pre 10 godina

Naj bolji komentar danas:
U borbi protiv korupcije se za ministra postavlja čovek koji je simbol korupcije u Novom Sadu.
(Bojan, 25. avgust 2013 12:48)
Vucice, sta ti je bre? Ti jedno govoris, a drugo radis.

Crni Gruja

pre 10 godina

Ja bi voleo da dam par saveta Vucicu: Da se jasno opredeli za zapad. Tamo je lova. A to znaci sto pre u NATO. Ti sto imaju pare, ne zele da investirju u zemlju koja ne zna gde je. A Nato im znaci sigurnost za njihove pare. Mi smo i onako opkoljeni NATO-om tako da i nemao nikakav izbor a ulazak sto pre znacice mnogo vise investicija. Rusi ne daju nista a isto tako ni Kinezi. Samo nam uvaljuju skupe kredite pod uslovom da ih trosimo u Rusiji i Kini. Vucicu, molim te opredeli se jasno gde si. Situacija se iz temelja promenila i ta politika malo zapad malo istok vise ne uspeva.

Vucica

pre 10 godina

Verujem u Vucica i njegove odluke u potpunosti. Samo oni koji se plase promena ili ih iz nekih licnih razloga ne zele mogu da ga osporavaju. Sve cestitke novim ministrima i dosta uspeha u daljem radu.

Worgen

pre 10 godina

Vucic jedini podrzava postavljanje novih ministara kojima je stalo do Srbije i njenog naroda, a ne da se docepaju fotelja i nista da ne rade.

Glasač

pre 10 godina

Katastrofalnom kadrovskom politikom od lokala ka republici,prećutnom dozvolom za šenluk, prostakluk i lopovluk(od Novog Sada do Zaječara), izdali ste ideju i osnovne postulate koji su nas okupili u SNS.Moj glas i članstvo više nemate.

podanik

pre 10 godina

SNS/Vucic dovodi nestranacke licnosti za minsitre iz razloga sto:

a) nema strucnjake u redovima SNS-a

b) hoce na njih da prebaci krivicu za neuspeh koji se i ocekuje u finansijama, privredi, poljoprovredi i drugm kljucnim resorimna, sto znaci da racuna na skore izbore i svoje kadrove stavakja na najmanje-rizicne resore. vruci krompiri idu samo nestranackim likovima.

znaci, ova vlada zamisljena da kratko traje.

ni jedan od ta dva razloga nije bas za pohvalu.

zlatan

pre 10 godina

Igor Mirovic je dobar izbor. Od njega, očekuje da pokaže brigu za regione svojom predanošću i trudom, ne samo u Vojvodini, već i u celoj Srbiji. I naravno da ne bude selektivan.

znate...stvarno je trulo

pre 10 godina

Verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama- zdravom konkurencijom
(StraleB, 25. avgust 2013 13:10)

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.
(Golija, 25. avgust 2013 12:46)

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.
(Planina Golija, 25. avgust 2013 11:42)

SNSovci...da li vas je bar malo blam kada vidite ova tri komentara?
Ja znam da vi volite "da smatrate da...", "da verujete da...", ali ponekad bi mogli da pokušate da uključite mozgove kako vam se ne bi dešavali ovakvi propusti!

Bojan

pre 10 godina

Botovi su izgleda kasnije ustali danas, ali 100 ugovorenih minusa lupaju kao i uvek nepogrešivo i kako to sa botovima biva, bez korišćenja grama mozga. Tako možemo primetiti i da Mirović ima veliki broj (100) poštovalaca lika i dela iako je u Novom Sadu praktično nemoguće naći čak i člana SNS-a koji o njemu ima pozitivno mišljenje.
A vas sad gospodo iz SNS marketinga, izazivam da skupite 150 minusa na ovom komentaru pošto je narod potpuno oduševljen Mirovićem i neće vam biti problem da skupite još 50 minusa preko ovih 100 koje ste platili u bot S paketu.

Dorcol

pre 10 godina

Nadam se, verujem i mislim. Tri reci sa kojima najcesce pocinje komentar Gazdinih fizikalaca. Ali najjace od svega je "Mislim" Pa dobro ali cime?
Da imate cime imali bi ste i nekog ministra a ne svi ljudi van izbacenih iz Srpske Radikalne Stranke. Mislite o tome.
Ups izvinite lupio sam zadnju recenicu.

politička kasandra

pre 10 godina

u ovoj državi se ama baš ništa ne događa, osim ove beskonačne sapunice sa neizvesnim nastavcima, gde se u svaku epizodu ubaci neki novi zaplet, nova zagonetka, novi lik, nova iluzija, pa onda tako do sledeće i....prođe leto, prođe godina. mali naprednjački umovi se strašno lepo zabavljaju...

zluradi

pre 10 godina

"Mi smo država u remontu i nije nama potrebna samo promena svesti nego i promena ponašanja."

Parafraziranjem Djindjica neces nam postati nista simpaticniji! I Sloba je hteo da bude Tito. Neko pametan ovih dana rece: Ova vlast vlada trikovima; Ja se ne slazem - ni to ne umete!

ljubica

pre 10 godina

Aman Vucicu , kazes da hoces da modernizujes zemlju da bude orjerntisana u vremenu i prostoru. Pa vide li negde ovako razbarusenog ministra odbrane? Nigde verovatno. Pa i ovaj nas Rodic treba da izgleda kao i ostali.

VREME - CE - POKAZATI - SVE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je potpuno u pravu kada kaze da nas cekaju teske godine pred nama, da je zadovoljan sto smo jednu malu stvar uspeli da napravimo. Do juce je bio ponos u Srbiji ako prevarite drzavu, a danas je sramota ako ne placete porez. Svi gradjani moraju da placaju porez jer to je jednakost ljudi i preduzeca pred zakonom bez obzira koliko je ko kome blizak, kojoj stranci pripada.

Heizenberg Grondushibergus

pre 10 godina

Samo ga pitajte kad ga vidite da li i dalje smatra da Ratko Mladić treba da dobije bulevar na Novom Beogradu...ako ga vidite ovih dana.Samo da na to odgovori pa možemo dalje u reforme....doslednost,da li je to vrlina ili mana?

Orwell

pre 10 godina

Ovaj Vučić je genije!
Video je šta prolazi kod ovog tupavog naroda i iz dana u dan mu se uvlači pod kožu!
Ako ovu foru sa ministrima - jednog po jednog, pa 5 dana svaki da se predstavi u medijima, hajke, za-protiv (...) - ako to nije provalio u farmi ili VB, glavu dajem!
Cela Srbija će u najskorije vreme postati farma, a Srbin će moći da bira hoće li da bude konj, magarac, guska ili neka druga stoka/živina.

O, Boze

pre 10 godina

Srbija se mora vratiti disciplini i radu. To je jedini nacin da sistem funkcionise, da svako radi svoj posao na najbolji moguci nacin, inace ni Bog nam nece moci da pomogne. Da su ovi koji su ovako radili dobili otkaze na vreme sad ne bi smo imali ovaj problem. Pa nek se ljuti ko god hoce. Toliko postenog sveta je bez posla a ovi i sami preplaceni u odnosu na svoju sposobnost, pa jos prave ceh za drzavu Srbiju.
Imam saosecanje prema ovoj vladi, ima mnogo posla.

Ana

pre 10 godina

Tupite o krizi.

Milioni mera. Vidim spremaju se otkazi u javnom sektoru i sl. gluposti a sve se moze resiti bez ikakvih vasih "strucnjaka" jednim zakonom.

Legalizujte marihuanu pa da lepo ko Holandjani imamo milione od turizma, trgovine, saobracaja, mladih koji ce nam iz celog sveta dolaziti i ostavljati novac.

Ovim prostim zakonom bi isplatili sve dugove, digli drzavu ponovo na noge a mogli bi da vratimo i besplatno skolstvo, sport i zdravstvo i imali bi velika sredstva i za ulaganje u nauku, umetnost i kulturu.

Ne bi morali da rasprodajemo zemlju i ostanemo bez icega i postanemo robovi stranih kompanija.

Sve je tako jednostavno ako se iskreno zeli pomoci ovom narodu i ovoj zemlji.

Sofronije

pre 10 godina

Mislim da je Vučić napravio dobar izbor kandidata za buduće ministre...Nije insistirao na dovodjenju isključivo partijskih kadrova,naprosto u interesu države i gradjana odlučio se da ako van SNS postoje stručniji ljudi njih uključi u Vladu bez obzira što nisu članovi SNS.Naravno,tu su i neki članovi stranke,poput Igora Mirovića,koji su svojim radom i sposobnošću zaslužili da dobiju priliku da doprinesu unapredjenju Srbije.Generalno,očekujem da i stari i novi ministri koje je imenovao SNS nastave da rade kvalitetno kako bi omogućili gradjanima kvalitetniji život.

SLAVKOOO

pre 10 godina

Najvaznije je Vucicu da se nastave zapocete reforme i borba protiv kriminala,nedavni dogadjaji ne trebaju da razdvajaju vladu vec naprotiv da je jos vise ujedini i da se zajedno odupru od napada ljubomornih i licemernih ljudi koji pokusavaju da je destabilisu.

Acika S

pre 10 godina

Mnogo toga je decenijama u nazad sistemski uništavano,da pritom niko nije imao dovoljno snage i volje da napravi zaokret. Toliko problema se nagomilalo, da nam je potreban jedan svebuhvatan remont, da bi imali šanse da popravimo uništeno, da krenemo na pravi put, oporavka zemlje. Biće to proces koji sa neće završiti preko noći. Rezovi koji će biti sveobuhvatni , neminovni, pa u ovom momentu možda i nepopularni, svakako će doneti boljitak na duge staze.

Boban1982

pre 10 godina

Nikad nije kasno, Srbija moze da stane na noge, treba imati strpljenja i nekog ko ce da vodi drzavu u pravom smeru. Vucic se dosad pokazao kao neko ko ima snage i volje da vodi.

StraleB

pre 10 godina

Verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama- zdravom konkurencijom

Konstatujem

pre 10 godina

Ovaj komentar pokusavam vec nekoliko puta da plasiram i na Kuriiru menjajuci imena. Alimalo morgen.Ne da partijsko glasilo nista sto kritikuje Vucica, SNS

Igor Mirovic??? Covek koji je krajem devedestih bio glavni jastreb Vojislava Seselja u kritici DOS-a. Covek koji je opustosio budzet Novog Sada dok je bio direktor gradjevinskog zemljista. Covek koji i danas glavni pljuvac DS-a. Covek koji ni malo morala u sebi nema.I on Ministar.Blago Srbiji.Ova dvojica jos i pomoz boze

Vampirela

pre 10 godina

Vucic je renuo ostro u borbu protiv korova, koji se nazalost ukorenio u svim sverama. Ocigledno da to nekim uljuljkanim strukturama ometa miran san. Ali ja verujem u pravdu i da je napokon doslo sunce posle silnih kisa.

Svetla buducnost

pre 10 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.

Posmatrač

pre 10 godina

Budućeg ministra finansija, niko u Srbiju neće moći da zove telefonom, i da mu kaže: "Imam problem sa onim tvojima, daj mi to sredi. Znaš i sam da sam ti uvek uskakao, kada ti je trebala pomoć". Zato PUNA PODRŠKA!

Glogovac

pre 10 godina

Čini mi se da nam baš i nisu velike šanse da ovo uspe,sobzirom da se u vladi samo Vučić i njegov SNS zalažu za pokretanje Srbije sa mrtve tačke.Za SPS uopšte nisam ubeđen da je tako,pre bih rekao da oni su za zamrzavanje ovog stanja do izbora,bez obzira što je nacija u krizi.Zato što pre treba da Vučić se spremi na nove izbore,kako bi zemlja stvarno krenula napred.

бидермајер

pre 10 godina

Овде у србији осим што се не ради ништа стално се "абортирају" "ремонтују " те неке генералке као да смо у машинском парку неке старе фабрике која је за старо гвожђе,која не производи осим дугова ништа ал која се свако толико за време избора настоји поправити обећањима и флоскулама политиканата. Још никоме у овој ѕемљи није пало на памет да "стару фабрику" сруши и место ње изгради нову из темеља. Ал би било посла и пара а и мање политике, од овако неспособних бахатих и самоуверених кочоперних П*певаца вучића и остале "теглеће марве".

SAN MARKO

pre 10 godina

Jedan deo posla je zavrsen,sada sledi mnogo tezi,da se sprovede zacrtano.Novi ministri treba da pokazu da su sa pravom postavljeni i da su spremni da se nose sa svim problemima koje nosi njihova pozicija.

U cilju bolje budućnosti

pre 10 godina

Srbija dobija novu, bolju, vladu koja će imati dvotrećinsku podršku u narodu. Zahvaljujući SNS-u ovakvi procesi u kojima se meri prolazno vreme javnim funkcionerima su novina u Srbiji. U SPS-u postoji otpor promenama u nekim krugovima.

Miško

pre 10 godina

Ja nemam iluziju da će biti lako, ali imam nadu da će ova vlda pokrenuti privredu i dati mogućnost da se radi. Bez rada nema napretka. Verujem da su predloženi ljudi sposobni da bar nešto pokrenu.

potkivač

pre 10 godina

"Verujem da su predloženi ljudi sposobni da bar nešto pokrenu."
(Miško, 25. avgust 2013 12:22)
Da, samo haos, zajedno sa onima koji su ostali u Vladi!

Avakum

pre 10 godina

I pored toga što dosta dugo traje ova rekonstrukcija, očekujem pozitivne efekte. Jedan je i postavljanje standarda da se stručnjaci angažuju. Politika političarima, struka je nešto drugo.

vukica

pre 10 godina

Predlozi su me oduševili isto kao i ceo govor Aleksandra Vučića u kojeg i nisam imala baš neko poverenje ali njegova požrtvovanost i želja da Srbiju izvede na pravi put mi je promenila mišljenje.

podanik

pre 10 godina

"Mi smo država u remontu i nije nama potrebna samo promena svesti nego i promena ponašanja", rekao je Vučić.Svi moraju da plaćaju porez jer to je ono za šta smo se borili i to je jednakost svih pred zakonom".

Ovo je isto i Djindjic govorio, i tu ga podrzavam.

Ali u SFRJ je visila jedna parola na zgradi glavne Poste, parafraziram: "Dela hocemo, a ne samo reci"!

Djoka

pre 10 godina

Srecna, bericetna i talicna je ona zemlja koja ima vucica za konstruktora a obaska rekonstruktora vlade, a tolike silne ilije cvorovice sa bracom pridoslih odnekuda iz brdsko-planinskih i slicnih krajeva, da mu se dive i povladjuju. Samo te mudre cvorke je covek pre vidjao po kuriru i slicnim glasilima, a sad su se srecom citava jata preselila ovde, pa naglas razgaljuju cvrkutanjem i graktanjem.

natasa

pre 10 godina

U evrointegracionom procesu je pored možda vidljivijih političkih tema, ekonomski izazov nešto sa čime se zemlje aspiranti na članstvo u EU moraju najpre suočiti. Postoji snažna veza između političkih reformi i ekonomskog stanja zemlje. Reforma pravosuđa, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala utiče pozitivno na poslovnu klimu i imaće efekta i na potrebne domaće i strane investicije. Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Sada su stigli i ekonomski strucnjaci, tako da se vidi svetlo na kraju tunela.

Hulk

pre 10 godina

S obzirom na manjak u budžetu koji potiče još od pamtiveka, za koji su krive sve prethodne vlade i vladarski saveti, mogli bismo da organizujemo jedno SMS glasanje za naj ministra. Time bismo popunili rupu u budžetu, a istovremeno bismo dobili i naj ministra.

hrvoje

pre 10 godina

Cedi cedi ali iz suve drenovine nema vajde. Gde su ti cuveni strucnjaci clanovi SNS, nema ih naravno pa se spas trazi vani ali zato je tu Mladjo da obogati i pokvasi tu suvu drenovinu

Kao nekad Voja

pre 10 godina

Ovakva demokratija u odlucivanju nije vidjena od vremena Centalne Otadzbinske Uprave.A VI GRADJANI SRBIJE REKONSTRUISITE MOZAK I U KOLONU ZA VUCICEM KAO NEKAD ZA TITOM,SLOBOM,DJINDJICEM PA I KLUNIJEM

journalist

pre 10 godina

Netacno. Sport ide SPS-u.
(journalist, 25. avgust 2013 00:16)

Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-43)

Samo da vas podsetim. Mozda sam pogodio a Vama vasi poslodavci nisu to ni rekli pre nego sto su porucili minuse. Eto koliko imaju poverenja u vas a posebno postovanja.
Jedni lupaju minuse a drugi komentare sa Gazelom i Pancevackim mostom. Ljudi, providni ste. Idete iz krajnosti u krajnost. Ostrasceni ste virtuelnim stvarima.

Aries

pre 10 godina

Spremni smo promene, jer drugog pravog puta ni nemamo. Moramo da se izvucemo iz blata, pre ili kasnije, ovako ili onako. Moramo da se vratimo radu i disciplini, to je jedini izlaz.

Marko

pre 10 godina

Nije mu dovoljan Vučević da jaše po Vojvodini, nego će sad i Mirović bože moj da nas regionalno razvija. Umesto zatvora za njega i Maju, ministarska fotelja.

zenon

pre 10 godina

Srbija nije džava u remontu, nego je potpuno "prolupala", protrula i to opasno. da bude još"veselije", pokušavaju da je poprave i zakrpe sa starim potrošenim i već u startu škart rezervnim delovima, a za majstore angažuju neke "nove klince" da se vežbaju na njoj ili neke stare dokazane face, nad kojima je vreme prošlo, a da budemo iskreni u životu nisu imali posla sa ovako nakaradno sklopljenim modelom. da bi se zaustavio ubrzani hod unazad, niz nizbrdicu, potrebni su pravi likovi, odavde, koji poznaju stvari u sitna crevca, a ponajviše poznaju mentalitet i mogu da predvide poteze vladajuće klike, i koji imaju znanja i umeća da ako ništa drugo poprave ručnu kočnicu, da zautave sonovrat i prikoče, da makar malo vazduha uzmemo. svi potezi vlade da nama koji se još držimo na površini omogući lakše poslovanje, su izazvali suprotan efekat i sada je praktično sve u ovoj državi zasnovano na uvozu. dok se oni igraju rekonstrukcije, sa zadnjih točkova prebacuju gume na prednje, zabijaju šrafciger u prozor da ne klizne u vrata, i motor troši više ulja nego benzina, nad nama vreme neumitno prolazi. sada se vidi da je galama SNS u predizbornoj kampanji bila prazna priča, da niti imaju ideja a još manje kadrova da situaciju makar malo porave. a o korumpiranoj bivšoj vladi nemam volje da progovorim. to mu je tako kad od zla dodođe gore

suncokret

pre 10 godina

Izbor ministara ima moju podršku kao i sve što radi Aleksandar Vucic jer do sada me je više puta ubedio da sve što radi je za dobrobit ove zemlje.

milan teofanovic

pre 10 godina

nisam simpatizer sns-a ali ovaj Vucic ce voditi glavnu rec u ovoj propaloj srbiji jos dugo-dugo i to sasvim zasluzeno .
na sledecim izborima ne glasam za sns ali za vucica DA !

Kaliopi

pre 10 godina

Mi smo narod koji je zaboravio sta znaci raditi,narod koji ceni pogresne stvari,poremecene su nam vrednosti,mi kada nemamo s kim da ratujemo,mi ratujemo sami protiv sebe,ne zelimo da nam bude bolje,svest ovog naroda pod hitno mora da se menja.Ja sam jako srecna sto ce Vladu sacinjavati nestranacki eksperti!

Diana

pre 10 godina

Da bi se nesto popravilo i krenulo na bolje, potrebni su veliki rezovi i promene. Veoma bolne. Zato ce mozda i rejting SNS-a privremeno opasti, ali ce vremenom sve stvari doci na svoje mesto, pa samim tim i rejting.

Planina Golija

pre 10 godina

Gospodine Vucicu samo napred hrabro u nove pobede. Imate sve vecu podrsku ovog napacenog naroda, i sa nestrpljenjem ocekujemo vase rezultate.

Komsinica

pre 10 godina

Nisu naprednjaci od juce na vlasti.Mnogo se oni prave posteni i naivni.Prvo su pozaposljavali svoje nesposobne clanove po javnim preduzecima,postavili svoje direktore i ministre.Ko ce od naprednjaka da ode,niko.Oni su se samo posvadjali oko deljenja plena i zato sada menjaju neke menistre.

Zevs

pre 10 godina

Bitno je da Vlada bude efikasna sto do sada nije bio slucaj. Ocekujemo puno od eksperata, cilj je rekonstrukcija Vlade da se brze i ozbiljnije ide u reforme.

Krkobabic

pre 10 godina

Ceo sistem u Srbiji je truo poslednjih 30 godina. A demokrate su ga dokusurile. Najteze je promeniti sistem. Treba mnogo hrabrosti, snage i volje za to. Mora biti gore da bi na kraju bilo dobro.

Golija

pre 10 godina

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.

vgrad

pre 10 godina

Gospodin Vučić pravi abiciozni plan sa novi ljudima za novi ekonomski preporod srbije i zahteva od svih starih i novih ministara i svih drugih državnih činovnika apsolutno posvećenost poslu, bez dana odmora i dtvaranja alibija za neuspehe.Zato u tim i postavlja i nestranačke ljude, eksperte kao što je Krstić za ekonomiju, kao što će biti ministar poljoprivrede , kao što je Rodić za ministarstvo odbrane i provereni vojvođanski kadar Mirovića za ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave.Tim će sigurno uspeti da napravi a dali će biti rezultata to će zavisiti od dubina reformi u kojima će se ići i od mgućnosti investicionog praćenja svih tih reformi.Jer bez podizanja ekonomije, bez novih radnih mesta, bez fiskalne disipline i sveukupne reforme nema nam napretka.

rush

pre 10 godina

pokazalo se da je rekonstrukcija ipak sprovedena sustinski, a ne kozmeticki,kako su to dezurni pesimisti tvrdili. ostaje nam da vidimo kako ce vlada u narednom periodu funkcionisati. izbori bi bili najbolje resenje u vremenu pred nama jer bi se napravila razlika izmedju stranke koja ima pokrice u narodu i onih koji jedva prelaze cenzus.

Golija

pre 10 godina

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.

drmr

pre 10 godina

Pa da sto bi vi pricali o katastrofalnom stanju u ekonomiji kad mozete mesecima da tupite o famoznoj rekonstrukciji, koja je u stvari jedna velika fatamorgana kako bi se narodu skrenula paznja sa tekucih problema.Zasto bi roditelji brinuli da li ce im deca imati sta da obuku u novoj skolskoj godini,bolje je roditeljima da licitiraju i nagadjaju moguce nove kadrove u izmenjenom sastavu vlade.A vidim da su botovi aktivni u davanju minusa... Da pitam Gospodina Gospodara jedno pitanje posto je on kompetentan za sve sfere.Sa kojim procentom masti da ubuduce doruckujem pahuljice, posto imam problem sa probavom?

zadnji ekser

pre 10 godina

Mi smo država u raspadu koja se decenijama konstantno remontuje i sve više propada. Posle Vučićevog remonta kraj je neminovan takvog majstora još nismo imali nećemo ga moći preživeti.

lalic gro

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!

drzi vodu, dok majstori odu!

pre 10 godina

Vučić: Mi smo država u remontu,

remont vrse priuceni radnici, a u nedostatku novih originalnih delova, ugradjujemo polovne delove koje smo kupili na buvljoj pijaci!!!

Super ce funkcionisati!!!

Gonzo

pre 10 godina

Srbija mora da se modernizuje ako misli da preživi.Vučić je do sada pokazao više puta koliko mu je uspeh Srbije bitan i koliko se trudi da izvuče Srbiju iz krize.

Mile 011

pre 10 godina

"REMONT" ne mogu da urde oni koji to ne umeju . Ovi što danas vode Srbiju nisu dorasli tom zadatku . Raspišite izbore i dajte šansu NARODU DA VAS REMONTUJE . Za razliku od Vučića i Dačića NAROD VOLI SRBIJU .

Darkwood

pre 10 godina

Nas globalni problem kao naroda jeste sto necemo da priznamo da nesto nismo dovoljno dobro radili ali dobro... najgori period je prosao, a to je vladavina DS-a,oni su bili katastrofa jer ne da nisu hteli da priznaju da nesto nisu dobro radili vec su ubedili sebe, a onda pokusali da ubede i narod da je to sto su radili odlicno i profesionalno, a to nas je odvelo opste rasulo zato nam je potrebna generalka!

Petar

pre 10 godina

Dosli smo u situaciju da nema dalje, ili ce mo krenuti napred ili ostati u cabru. Moze da nam se nesvidja ovaj Vucicev predlog, ali na zalost drugih predloga nema, osim jalovih najava kritike.

Marija

pre 10 godina

Tacno, samo nam trebaju najbolji majstori za remont. Ne obaziri se Vucicu na aplauze, ne dozvolite da vas bilo ko zaustavi na putu ka modernizaciji Srbije.

zoran

pre 10 godina

"On je rekao da uprkos brojnim pritiscima i pokušajima da se zaustavi modernizacija Srbije da od toga neće odsutati."

A KO to vas to pritiskuje i ko pokušava da vas zaustavi, recite Gospodine Vučiću? CEO narod zna da ste Vi Gospodine Vučiću jedan otvoren, pravedan, itinoljubiv čovek pa nam recite OTVORENO ko su ti zločesti likovi koji Vas sprečavaju?? MI, CEO narod, odmah ćemo uhvatiti u koštac sa njima...

Eeeeeeeee.... Poznajemo se odavno, Vučiću. Odavno! Mnogo, baš mnogo suzavca sam se nagutao dok tebe i ostale nisam sklonio sa vlasti. Kakvi ste bili onda takvi ste i sada. Ako ste uspeli da preveslate strance, mada i to sumnjam, oni su veći licemeri od vas, mene i barem 70...80% ljudi koji imaju više od dva grama mozga nećete prevariti. NEVER!!!

TOP

pre 10 godina

prethodna vlast je zivela od danas do sutra i ponasala se rasipnicki.vreme je da se tome stane na put.podrzavam svaku odluku koja ce doprineti popravljanju opsteg stanja u srbiji.

smehotres

pre 10 godina

Mirovic kandidat za ministra .... ma hajde molim vas, pa taj u Novom Sadu bezi od svakog problema, a da ne pricam koliko je samo nekretnina stekao zadnjih godina ... ma , kakva rekonstrukcja ...ovo je tragikomedija

Olgica

pre 10 godina

Sve Vučićeve odluke će u narednom periodu biti pod lupom javnosti tako da je sigurno da će stvari morati da se rešavaju veoma brzo. Rezultati vlade će morati biti vidljevi u roku od šest meseci, realizacija svih projekata ubrzana. Ako ništa drugo, ova rekonstrukcija je sigurno uticala na zaposlene u raznim državnim službama da se moraju pokrenuti i početi da rade onako kako se već odavno radi u privatnim kompanijama.

Reks

pre 10 godina

SAMO VAS MOLIM! Ne dajte rokove!!! Mi ih ne probijamo, mi nikad ne zavrsavamo zapoceto i obecano. Zato glava dole, rad, red i discilina, i kad bude dosao trenutak da je nesto odradjeno i zavrseno kako valja, onda hvalospevi

novicavg

pre 10 godina

Malo smo zakasnili gospodine Vučiću, trebalo je možda reformre raditi kada smo imali problema ali očigledno da predhopdnici nisu imali petlju da se sa problemima uhvate u koštac.Neće biti lako, gde god se okreneš problema do guše, koju god oblast pokušate da promenite i reformišete im,aće problema što objektivne što subjektivne prirode jer će mnogi biti protiv reformi iako su svesni da bez stezanje kaišta nema ni boljitka za državu i narod.Hoću da verujem imamo snage i moći da se nešto promeni, hoću da verujem da Vučić zaista ima podršku ovog naroda da napravi dobuke i bolne rezove u našoj državi i da samo reformisani i politički uređeni.

informbiro

pre 10 godina

Zadatak ispred Vucica i SNS-a nije nimalo naivan. I veoma ce se tesko sprovesti. Imate podrsku svih normalnih gradjana Srbije. Istrajte na tom putu

anapredojevic

pre 10 godina

mnogo mi se dopadaju vuciceve ideje i rekonstrukcije,stvarno covek se ne boji nikoga i zna sta radi dok su svi pre nejega samo lupetali..
bravo za vucica !

Monus

pre 10 godina

Gospodine Vucicu samo napred hrabro u nove pobede. Imate sve vecu podrsku ovog napacenog naroda, i sa nestrpljenjem ocekujemo vase rezultate.

Srbin

pre 10 godina

Mi smo država u propadanju već 24 godine, a vi ste isti stari nastavljači !
Zar neko normalan, pri zdravoj svesti, može da poveruje da će pojedini mladi stručnjaci spolja, koji nisu imali kontakt sa Srbijom, da promene godine slaganja pogodnih uvlakača i lopovluka?? Sve je ovo jako samohvaljenje i marketing.

Samo da ja pobegnem odavde !

Rebeka BG

pre 10 godina

Naprednjaci su u svakom poslu prvi, u nasoj politickoj istoriji nije postojalo preispitivanje rada ministara nakon godinu dana, jer od rada ministara zavisi i zivot gradjana. Funkcije nisu nicije privatno vlasnistvo pa da ne mogu da se smenjuju ,samo se do sada ministri nisu smenjivali, a narod je sve gore ziveo, drago mi je da sada neko i o tome vodi racuna.

Likvidiran

pre 10 godina

E moj "prijatelju", kad je Djindjic ovo radio pre 13 godina, vi ste ga sapletali i zabadali noz u ledja svaki dan, i vikali da je izdajica...

Helena

pre 10 godina

Ne razumem zasto bi Vucic izazvao nezadovoljstvo u drzavi postavljanjem nestranacke licnosti na vazna mesta?!Svako ko je normalan to ce da shvati kao najbolju nameru a onaj ko nije njemu nikad nista nece da bude po volji osim licnog interesa.Ja se jos uvek nadam da je u ovoj zemlji preovladava vise ovih nomalnih ljudi kojima je zajednicki interes u pitanju nego onih nenormalnih kojima je licni interes u pitanju.

master

pre 10 godina

Nemam ništa protiv modernizacije i sređivanja Srbije.Čekam to već 25 godina ali stranka čiji si predsednik ti je prepuna neobrazovanih poltrona i poslušnika koji uopšte ne razumeju o čemu pričaš.

Chem

pre 10 godina

Napredak je spor, ali smo na pravom putu. Stanje u državi se znatno poboljšalo u kratkom vremenskom roku. Nadam se da će se tako i nastaviti.

ASTERIX

pre 10 godina

Naravno da je drzava u remontu kada je unistavana godinama u nazad, godinama se drzava shvatala kao svacija prcija iz koje je gravio ko je koliko hteo, nadam se da je tome dosao kraj!

Vasilije

pre 10 godina

Po prvi put u poslednjih 20 godina u Srbiji se pojavila stranka koja je spremna da na uštrb svog rejtinga sprovede neke trenutno nepopularne reforme,koje će u budućnosti doneti gradjanima sigurniji i kvalitetniji život.

prolazna kriza

pre 10 godina

Preduslov da Srbija krene napred iz ponora u koji je zapala je da se nastavi borba protiv korupcije i organizovanog kriminala. Vucic svakako vazi za jednog od glavnih aktera u toj borbi, svi mu moramo pruziti podrsku da istraje u svom putu. Ova drzava je jako bogata ali je nazalost opljackana u sprezi politicara i tajkuna koji su sve radili da bi stekli sto vecu finansijsku korist. Vucic ne interesuje slava i bogatstvo, vec inters naroda i drzave. Zbog toga je doveo eksperte koji ce pomoci izlasku zemlje iz krize.

Marija

pre 10 godina

Tacno, samo nam trebaju najbolji majstori za remont. Ne obaziri se Vucicu na aplauze, ne dozvolite da vas bilo ko zaustavi na putu ka modernizaciji Srbije.

lalic gro

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!

informbiro

pre 10 godina

Zadatak ispred Vucica i SNS-a nije nimalo naivan. I veoma ce se tesko sprovesti. Imate podrsku svih normalnih gradjana Srbije. Istrajte na tom putu

Kaliopi

pre 10 godina

Mi smo narod koji je zaboravio sta znaci raditi,narod koji ceni pogresne stvari,poremecene su nam vrednosti,mi kada nemamo s kim da ratujemo,mi ratujemo sami protiv sebe,ne zelimo da nam bude bolje,svest ovog naroda pod hitno mora da se menja.Ja sam jako srecna sto ce Vladu sacinjavati nestranacki eksperti!

Posmatrač

pre 10 godina

Budućeg ministra finansija, niko u Srbiju neće moći da zove telefonom, i da mu kaže: "Imam problem sa onim tvojima, daj mi to sredi. Znaš i sam da sam ti uvek uskakao, kada ti je trebala pomoć". Zato PUNA PODRŠKA!

Helena

pre 10 godina

Ne razumem zasto bi Vucic izazvao nezadovoljstvo u drzavi postavljanjem nestranacke licnosti na vazna mesta?!Svako ko je normalan to ce da shvati kao najbolju nameru a onaj ko nije njemu nikad nista nece da bude po volji osim licnog interesa.Ja se jos uvek nadam da je u ovoj zemlji preovladava vise ovih nomalnih ljudi kojima je zajednicki interes u pitanju nego onih nenormalnih kojima je licni interes u pitanju.

Krkobabic

pre 10 godina

Ceo sistem u Srbiji je truo poslednjih 30 godina. A demokrate su ga dokusurile. Najteze je promeniti sistem. Treba mnogo hrabrosti, snage i volje za to. Mora biti gore da bi na kraju bilo dobro.

O, Boze

pre 10 godina

Srbija se mora vratiti disciplini i radu. To je jedini nacin da sistem funkcionise, da svako radi svoj posao na najbolji moguci nacin, inace ni Bog nam nece moci da pomogne. Da su ovi koji su ovako radili dobili otkaze na vreme sad ne bi smo imali ovaj problem. Pa nek se ljuti ko god hoce. Toliko postenog sveta je bez posla a ovi i sami preplaceni u odnosu na svoju sposobnost, pa jos prave ceh za drzavu Srbiju.
Imam saosecanje prema ovoj vladi, ima mnogo posla.

Miško

pre 10 godina

Ja nemam iluziju da će biti lako, ali imam nadu da će ova vlda pokrenuti privredu i dati mogućnost da se radi. Bez rada nema napretka. Verujem da su predloženi ljudi sposobni da bar nešto pokrenu.

SAN MARKO

pre 10 godina

Jedan deo posla je zavrsen,sada sledi mnogo tezi,da se sprovede zacrtano.Novi ministri treba da pokazu da su sa pravom postavljeni i da su spremni da se nose sa svim problemima koje nosi njihova pozicija.

Zevs

pre 10 godina

Bitno je da Vlada bude efikasna sto do sada nije bio slucaj. Ocekujemo puno od eksperata, cilj je rekonstrukcija Vlade da se brze i ozbiljnije ide u reforme.

Monus

pre 10 godina

Gospodine Vucicu samo napred hrabro u nove pobede. Imate sve vecu podrsku ovog napacenog naroda, i sa nestrpljenjem ocekujemo vase rezultate.

Golija

pre 10 godina

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.

Golija

pre 10 godina

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.

Vasilije

pre 10 godina

Po prvi put u poslednjih 20 godina u Srbiji se pojavila stranka koja je spremna da na uštrb svog rejtinga sprovede neke trenutno nepopularne reforme,koje će u budućnosti doneti gradjanima sigurniji i kvalitetniji život.

milan teofanovic

pre 10 godina

nisam simpatizer sns-a ali ovaj Vucic ce voditi glavnu rec u ovoj propaloj srbiji jos dugo-dugo i to sasvim zasluzeno .
na sledecim izborima ne glasam za sns ali za vucica DA !

rush

pre 10 godina

pokazalo se da je rekonstrukcija ipak sprovedena sustinski, a ne kozmeticki,kako su to dezurni pesimisti tvrdili. ostaje nam da vidimo kako ce vlada u narednom periodu funkcionisati. izbori bi bili najbolje resenje u vremenu pred nama jer bi se napravila razlika izmedju stranke koja ima pokrice u narodu i onih koji jedva prelaze cenzus.

Aries

pre 10 godina

Spremni smo promene, jer drugog pravog puta ni nemamo. Moramo da se izvucemo iz blata, pre ili kasnije, ovako ili onako. Moramo da se vratimo radu i disciplini, to je jedini izlaz.

Vucica

pre 10 godina

Verujem u Vucica i njegove odluke u potpunosti. Samo oni koji se plase promena ili ih iz nekih licnih razloga ne zele mogu da ga osporavaju. Sve cestitke novim ministrima i dosta uspeha u daljem radu.

Worgen

pre 10 godina

Vucic jedini podrzava postavljanje novih ministara kojima je stalo do Srbije i njenog naroda, a ne da se docepaju fotelja i nista da ne rade.

SLAVKOOO

pre 10 godina

Najvaznije je Vucicu da se nastave zapocete reforme i borba protiv kriminala,nedavni dogadjaji ne trebaju da razdvajaju vladu vec naprotiv da je jos vise ujedini i da se zajedno odupru od napada ljubomornih i licemernih ljudi koji pokusavaju da je destabilisu.

Pesimista

pre 10 godina

Ne sumljam u zelju ovih da modernizuju zemlju. Isto tako ne sumljam u narod koji to ne želi. Duboko sam ubeden u to da vecina zeli da bolje živi ali ne bi da da promeni svoje navike ni za milimetar. Otpor ce biti najveci ne od opozicije vec od samog naroda

TOP

pre 10 godina

prethodna vlast je zivela od danas do sutra i ponasala se rasipnicki.vreme je da se tome stane na put.podrzavam svaku odluku koja ce doprineti popravljanju opsteg stanja u srbiji.

Olgica

pre 10 godina

Sve Vučićeve odluke će u narednom periodu biti pod lupom javnosti tako da je sigurno da će stvari morati da se rešavaju veoma brzo. Rezultati vlade će morati biti vidljevi u roku od šest meseci, realizacija svih projekata ubrzana. Ako ništa drugo, ova rekonstrukcija je sigurno uticala na zaposlene u raznim državnim službama da se moraju pokrenuti i početi da rade onako kako se već odavno radi u privatnim kompanijama.

suncokret

pre 10 godina

Izbor ministara ima moju podršku kao i sve što radi Aleksandar Vucic jer do sada me je više puta ubedio da sve što radi je za dobrobit ove zemlje.

vgrad

pre 10 godina

Gospodin Vučić pravi abiciozni plan sa novi ljudima za novi ekonomski preporod srbije i zahteva od svih starih i novih ministara i svih drugih državnih činovnika apsolutno posvećenost poslu, bez dana odmora i dtvaranja alibija za neuspehe.Zato u tim i postavlja i nestranačke ljude, eksperte kao što je Krstić za ekonomiju, kao što će biti ministar poljoprivrede , kao što je Rodić za ministarstvo odbrane i provereni vojvođanski kadar Mirovića za ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave.Tim će sigurno uspeti da napravi a dali će biti rezultata to će zavisiti od dubina reformi u kojima će se ići i od mgućnosti investicionog praćenja svih tih reformi.Jer bez podizanja ekonomije, bez novih radnih mesta, bez fiskalne disipline i sveukupne reforme nema nam napretka.

Glogovac

pre 10 godina

Čini mi se da nam baš i nisu velike šanse da ovo uspe,sobzirom da se u vladi samo Vučić i njegov SNS zalažu za pokretanje Srbije sa mrtve tačke.Za SPS uopšte nisam ubeđen da je tako,pre bih rekao da oni su za zamrzavanje ovog stanja do izbora,bez obzira što je nacija u krizi.Zato što pre treba da Vučić se spremi na nove izbore,kako bi zemlja stvarno krenula napred.

Boban1982

pre 10 godina

Nikad nije kasno, Srbija moze da stane na noge, treba imati strpljenja i nekog ko ce da vodi drzavu u pravom smeru. Vucic se dosad pokazao kao neko ko ima snage i volje da vodi.

Sofronije

pre 10 godina

Mislim da je Vučić napravio dobar izbor kandidata za buduće ministre...Nije insistirao na dovodjenju isključivo partijskih kadrova,naprosto u interesu države i gradjana odlučio se da ako van SNS postoje stručniji ljudi njih uključi u Vladu bez obzira što nisu članovi SNS.Naravno,tu su i neki članovi stranke,poput Igora Mirovića,koji su svojim radom i sposobnošću zaslužili da dobiju priliku da doprinesu unapredjenju Srbije.Generalno,očekujem da i stari i novi ministri koje je imenovao SNS nastave da rade kvalitetno kako bi omogućili gradjanima kvalitetniji život.

VREME - CE - POKAZATI - SVE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je potpuno u pravu kada kaze da nas cekaju teske godine pred nama, da je zadovoljan sto smo jednu malu stvar uspeli da napravimo. Do juce je bio ponos u Srbiji ako prevarite drzavu, a danas je sramota ako ne placete porez. Svi gradjani moraju da placaju porez jer to je jednakost ljudi i preduzeca pred zakonom bez obzira koliko je ko kome blizak, kojoj stranci pripada.

U cilju bolje budućnosti

pre 10 godina

Srbija dobija novu, bolju, vladu koja će imati dvotrećinsku podršku u narodu. Zahvaljujući SNS-u ovakvi procesi u kojima se meri prolazno vreme javnim funkcionerima su novina u Srbiji. U SPS-u postoji otpor promenama u nekim krugovima.

Avakum

pre 10 godina

I pored toga što dosta dugo traje ova rekonstrukcija, očekujem pozitivne efekte. Jedan je i postavljanje standarda da se stručnjaci angažuju. Politika političarima, struka je nešto drugo.

Acika S

pre 10 godina

Mnogo toga je decenijama u nazad sistemski uništavano,da pritom niko nije imao dovoljno snage i volje da napravi zaokret. Toliko problema se nagomilalo, da nam je potreban jedan svebuhvatan remont, da bi imali šanse da popravimo uništeno, da krenemo na pravi put, oporavka zemlje. Biće to proces koji sa neće završiti preko noći. Rezovi koji će biti sveobuhvatni , neminovni, pa u ovom momentu možda i nepopularni, svakako će doneti boljitak na duge staze.

Svetla buducnost

pre 10 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.

StraleB

pre 10 godina

Verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama- zdravom konkurencijom

Vampirela

pre 10 godina

Vucic je renuo ostro u borbu protiv korova, koji se nazalost ukorenio u svim sverama. Ocigledno da to nekim uljuljkanim strukturama ometa miran san. Ali ja verujem u pravdu i da je napokon doslo sunce posle silnih kisa.

vukica

pre 10 godina

Predlozi su me oduševili isto kao i ceo govor Aleksandra Vučića u kojeg i nisam imala baš neko poverenje ali njegova požrtvovanost i želja da Srbiju izvede na pravi put mi je promenila mišljenje.

**Букет**

pre 10 godina

На путу развоја и унапређења наше земље сусрећемо се и сусретаћемо се са бројним тешкоћама. Многе промене су неопходне . Важно је да верујемо људима који дају све од себе да на поштен начин помогну нашој землљи и нама који живимо у њој!

Chem

pre 10 godina

Napredak je spor, ali smo na pravom putu. Stanje u državi se znatno poboljšalo u kratkom vremenskom roku. Nadam se da će se tako i nastaviti.

anapredojevic

pre 10 godina

mnogo mi se dopadaju vuciceve ideje i rekonstrukcije,stvarno covek se ne boji nikoga i zna sta radi dok su svi pre nejega samo lupetali..
bravo za vucica !

Rebeka BG

pre 10 godina

Naprednjaci su u svakom poslu prvi, u nasoj politickoj istoriji nije postojalo preispitivanje rada ministara nakon godinu dana, jer od rada ministara zavisi i zivot gradjana. Funkcije nisu nicije privatno vlasnistvo pa da ne mogu da se smenjuju ,samo se do sada ministri nisu smenjivali, a narod je sve gore ziveo, drago mi je da sada neko i o tome vodi racuna.

natasa

pre 10 godina

U evrointegracionom procesu je pored možda vidljivijih političkih tema, ekonomski izazov nešto sa čime se zemlje aspiranti na članstvo u EU moraju najpre suočiti. Postoji snažna veza između političkih reformi i ekonomskog stanja zemlje. Reforma pravosuđa, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala utiče pozitivno na poslovnu klimu i imaće efekta i na potrebne domaće i strane investicije. Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Sada su stigli i ekonomski strucnjaci, tako da se vidi svetlo na kraju tunela.

zlatan

pre 10 godina

Igor Mirovic je dobar izbor. Od njega, očekuje da pokaže brigu za regione svojom predanošću i trudom, ne samo u Vojvodini, već i u celoj Srbiji. I naravno da ne bude selektivan.

prolazna kriza

pre 10 godina

Preduslov da Srbija krene napred iz ponora u koji je zapala je da se nastavi borba protiv korupcije i organizovanog kriminala. Vucic svakako vazi za jednog od glavnih aktera u toj borbi, svi mu moramo pruziti podrsku da istraje u svom putu. Ova drzava je jako bogata ali je nazalost opljackana u sprezi politicara i tajkuna koji su sve radili da bi stekli sto vecu finansijsku korist. Vucic ne interesuje slava i bogatstvo, vec inters naroda i drzave. Zbog toga je doveo eksperte koji ce pomoci izlasku zemlje iz krize.

novicavg

pre 10 godina

Malo smo zakasnili gospodine Vučiću, trebalo je možda reformre raditi kada smo imali problema ali očigledno da predhopdnici nisu imali petlju da se sa problemima uhvate u koštac.Neće biti lako, gde god se okreneš problema do guše, koju god oblast pokušate da promenite i reformišete im,aće problema što objektivne što subjektivne prirode jer će mnogi biti protiv reformi iako su svesni da bez stezanje kaišta nema ni boljitka za državu i narod.Hoću da verujem imamo snage i moći da se nešto promeni, hoću da verujem da Vučić zaista ima podršku ovog naroda da napravi dobuke i bolne rezove u našoj državi i da samo reformisani i politički uređeni.

Petar

pre 10 godina

Dosli smo u situaciju da nema dalje, ili ce mo krenuti napred ili ostati u cabru. Moze da nam se nesvidja ovaj Vucicev predlog, ali na zalost drugih predloga nema, osim jalovih najava kritike.

Planina Golija

pre 10 godina

Gospodine Vucicu samo napred hrabro u nove pobede. Imate sve vecu podrsku ovog napacenog naroda, i sa nestrpljenjem ocekujemo vase rezultate.

Diana

pre 10 godina

Da bi se nesto popravilo i krenulo na bolje, potrebni su veliki rezovi i promene. Veoma bolne. Zato ce mozda i rejting SNS-a privremeno opasti, ali ce vremenom sve stvari doci na svoje mesto, pa samim tim i rejting.

Darkwood

pre 10 godina

Nas globalni problem kao naroda jeste sto necemo da priznamo da nesto nismo dovoljno dobro radili ali dobro... najgori period je prosao, a to je vladavina DS-a,oni su bili katastrofa jer ne da nisu hteli da priznaju da nesto nisu dobro radili vec su ubedili sebe, a onda pokusali da ubede i narod da je to sto su radili odlicno i profesionalno, a to nas je odvelo opste rasulo zato nam je potrebna generalka!

ASTERIX

pre 10 godina

Naravno da je drzava u remontu kada je unistavana godinama u nazad, godinama se drzava shvatala kao svacija prcija iz koje je gravio ko je koliko hteo, nadam se da je tome dosao kraj!

Gonzo

pre 10 godina

Srbija mora da se modernizuje ako misli da preživi.Vučić je do sada pokazao više puta koliko mu je uspeh Srbije bitan i koliko se trudi da izvuče Srbiju iz krize.

Likvidiran

pre 10 godina

E moj "prijatelju", kad je Djindjic ovo radio pre 13 godina, vi ste ga sapletali i zabadali noz u ledja svaki dan, i vikali da je izdajica...

smehotres

pre 10 godina

Mirovic kandidat za ministra .... ma hajde molim vas, pa taj u Novom Sadu bezi od svakog problema, a da ne pricam koliko je samo nekretnina stekao zadnjih godina ... ma , kakva rekonstrukcja ...ovo je tragikomedija

Konstatujem

pre 10 godina

Ovaj komentar pokusavam vec nekoliko puta da plasiram i na Kuriiru menjajuci imena. Alimalo morgen.Ne da partijsko glasilo nista sto kritikuje Vucica, SNS

Igor Mirovic??? Covek koji je krajem devedestih bio glavni jastreb Vojislava Seselja u kritici DOS-a. Covek koji je opustosio budzet Novog Sada dok je bio direktor gradjevinskog zemljista. Covek koji i danas glavni pljuvac DS-a. Covek koji ni malo morala u sebi nema.I on Ministar.Blago Srbiji.Ova dvojica jos i pomoz boze

pastrmka

pre 10 godina

Narod ne interesuju imena i prezimena, već rezultat rada tih ministara.Poznato je da dolaze ljudi iz vrha stranaka, rodbina i prijatelji. No narod interesuje rezultat i rezulta. Ako ne bude rezultata rada, red je da ustupe mesto boljima, radi Srbije i njenih građana.

Bojan

pre 10 godina

Botovi su izgleda kasnije ustali danas, ali 100 ugovorenih minusa lupaju kao i uvek nepogrešivo i kako to sa botovima biva, bez korišćenja grama mozga. Tako možemo primetiti i da Mirović ima veliki broj (100) poštovalaca lika i dela iako je u Novom Sadu praktično nemoguće naći čak i člana SNS-a koji o njemu ima pozitivno mišljenje.
A vas sad gospodo iz SNS marketinga, izazivam da skupite 150 minusa na ovom komentaru pošto je narod potpuno oduševljen Mirovićem i neće vam biti problem da skupite još 50 minusa preko ovih 100 koje ste platili u bot S paketu.

zoran

pre 10 godina

"On je rekao da uprkos brojnim pritiscima i pokušajima da se zaustavi modernizacija Srbije da od toga neće odsutati."

A KO to vas to pritiskuje i ko pokušava da vas zaustavi, recite Gospodine Vučiću? CEO narod zna da ste Vi Gospodine Vučiću jedan otvoren, pravedan, itinoljubiv čovek pa nam recite OTVORENO ko su ti zločesti likovi koji Vas sprečavaju?? MI, CEO narod, odmah ćemo uhvatiti u koštac sa njima...

Eeeeeeeee.... Poznajemo se odavno, Vučiću. Odavno! Mnogo, baš mnogo suzavca sam se nagutao dok tebe i ostale nisam sklonio sa vlasti. Kakvi ste bili onda takvi ste i sada. Ako ste uspeli da preveslate strance, mada i to sumnjam, oni su veći licemeri od vas, mene i barem 70...80% ljudi koji imaju više od dva grama mozga nećete prevariti. NEVER!!!

Reks

pre 10 godina

SAMO VAS MOLIM! Ne dajte rokove!!! Mi ih ne probijamo, mi nikad ne zavrsavamo zapoceto i obecano. Zato glava dole, rad, red i discilina, i kad bude dosao trenutak da je nesto odradjeno i zavrseno kako valja, onda hvalospevi

Orwell

pre 10 godina

Ovaj Vučić je genije!
Video je šta prolazi kod ovog tupavog naroda i iz dana u dan mu se uvlači pod kožu!
Ako ovu foru sa ministrima - jednog po jednog, pa 5 dana svaki da se predstavi u medijima, hajke, za-protiv (...) - ako to nije provalio u farmi ili VB, glavu dajem!
Cela Srbija će u najskorije vreme postati farma, a Srbin će moći da bira hoće li da bude konj, magarac, guska ili neka druga stoka/živina.

znate...stvarno je trulo

pre 10 godina

Verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama- zdravom konkurencijom
(StraleB, 25. avgust 2013 13:10)

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.
(Golija, 25. avgust 2013 12:46)

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.
(Planina Golija, 25. avgust 2013 11:42)

SNSovci...da li vas je bar malo blam kada vidite ova tri komentara?
Ja znam da vi volite "da smatrate da...", "da verujete da...", ali ponekad bi mogli da pokušate da uključite mozgove kako vam se ne bi dešavali ovakvi propusti!

NScentar

pre 10 godina

Naj bolji komentar danas:
U borbi protiv korupcije se za ministra postavlja čovek koji je simbol korupcije u Novom Sadu.
(Bojan, 25. avgust 2013 12:48)
Vucice, sta ti je bre? Ti jedno govoris, a drugo radis.

Marko

pre 10 godina

Nije mu dovoljan Vučević da jaše po Vojvodini, nego će sad i Mirović bože moj da nas regionalno razvija. Umesto zatvora za njega i Maju, ministarska fotelja.

drzi vodu, dok majstori odu!

pre 10 godina

Vučić: Mi smo država u remontu,

remont vrse priuceni radnici, a u nedostatku novih originalnih delova, ugradjujemo polovne delove koje smo kupili na buvljoj pijaci!!!

Super ce funkcionisati!!!

Heizenberg Grondushibergus

pre 10 godina

Samo ga pitajte kad ga vidite da li i dalje smatra da Ratko Mladić treba da dobije bulevar na Novom Beogradu...ako ga vidite ovih dana.Samo da na to odgovori pa možemo dalje u reforme....doslednost,da li je to vrlina ili mana?

Mile 011

pre 10 godina

"REMONT" ne mogu da urde oni koji to ne umeju . Ovi što danas vode Srbiju nisu dorasli tom zadatku . Raspišite izbore i dajte šansu NARODU DA VAS REMONTUJE . Za razliku od Vučića i Dačića NAROD VOLI SRBIJU .

Komsinica

pre 10 godina

Nisu naprednjaci od juce na vlasti.Mnogo se oni prave posteni i naivni.Prvo su pozaposljavali svoje nesposobne clanove po javnim preduzecima,postavili svoje direktore i ministre.Ko ce od naprednjaka da ode,niko.Oni su se samo posvadjali oko deljenja plena i zato sada menjaju neke menistre.

Srbin

pre 10 godina

Mi smo država u propadanju već 24 godine, a vi ste isti stari nastavljači !
Zar neko normalan, pri zdravoj svesti, može da poveruje da će pojedini mladi stručnjaci spolja, koji nisu imali kontakt sa Srbijom, da promene godine slaganja pogodnih uvlakača i lopovluka?? Sve je ovo jako samohvaljenje i marketing.

Samo da ja pobegnem odavde !

podanik

pre 10 godina

SNS/Vucic dovodi nestranacke licnosti za minsitre iz razloga sto:

a) nema strucnjake u redovima SNS-a

b) hoce na njih da prebaci krivicu za neuspeh koji se i ocekuje u finansijama, privredi, poljoprovredi i drugm kljucnim resorimna, sto znaci da racuna na skore izbore i svoje kadrove stavakja na najmanje-rizicne resore. vruci krompiri idu samo nestranackim likovima.

znaci, ova vlada zamisljena da kratko traje.

ni jedan od ta dva razloga nije bas za pohvalu.

potkivač

pre 10 godina

"Verujem da su predloženi ljudi sposobni da bar nešto pokrenu."
(Miško, 25. avgust 2013 12:22)
Da, samo haos, zajedno sa onima koji su ostali u Vladi!

Kao nekad Voja

pre 10 godina

Ovakva demokratija u odlucivanju nije vidjena od vremena Centalne Otadzbinske Uprave.A VI GRADJANI SRBIJE REKONSTRUISITE MOZAK I U KOLONU ZA VUCICEM KAO NEKAD ZA TITOM,SLOBOM,DJINDJICEM PA I KLUNIJEM

zadnji ekser

pre 10 godina

Mi smo država u raspadu koja se decenijama konstantno remontuje i sve više propada. Posle Vučićevog remonta kraj je neminovan takvog majstora još nismo imali nećemo ga moći preživeti.

baxy

pre 10 godina

Na jednoj od slika sam video da je deo ovog naprednjackog drustva - Luka Karadzic. Pa cekaj, ko je ovde lud? Zar se naprednjaci nusu, toboze, distancirali od svoje, mracne, radikalske proslosti? Ova slika je dokaz njihovog pravog lica. A dovodjenje Mirovica u vladu, koji je sa Gojkovickom, pravio afere po NS, je pokazatelj koliko SNS nema ni kadrove ni politiku.

zluradi

pre 10 godina

"Mi smo država u remontu i nije nama potrebna samo promena svesti nego i promena ponašanja."

Parafraziranjem Djindjica neces nam postati nista simpaticniji! I Sloba je hteo da bude Tito. Neko pametan ovih dana rece: Ova vlast vlada trikovima; Ja se ne slazem - ni to ne umete!

Glasač

pre 10 godina

Katastrofalnom kadrovskom politikom od lokala ka republici,prećutnom dozvolom za šenluk, prostakluk i lopovluk(od Novog Sada do Zaječara), izdali ste ideju i osnovne postulate koji su nas okupili u SNS.Moj glas i članstvo više nemate.

hrvoje

pre 10 godina

Cedi cedi ali iz suve drenovine nema vajde. Gde su ti cuveni strucnjaci clanovi SNS, nema ih naravno pa se spas trazi vani ali zato je tu Mladjo da obogati i pokvasi tu suvu drenovinu

meda

pre 10 godina

Prvo neka gospodin Vučić kaže ko je to ko sprečava modernizaciju i napredak Srbije i ko je to ko podmeće noge ovoj vladi?? Znam da opozicija nije jer nikada lenje i tiše opozicije nije bilo od kada postoji vlada Srbije. Bojim se da ako neko i podmeće nogu ovoj vladi tomogu biti samo članovi vlade i to svojim neznanjem . Dalje priča o markentiškom govoru, pa gospodine Vučiću zaovih godinu dana ja videh samo marketinške govore iz vlade o silnim kreditima koji dolaze, borbi protiv korupcije , borbi protiv kriminala, i koje kakve još borbe a delujete mi kao don Kihot koji se bori protiv zamišljenih protivnika. Sve u svemu ako ste toliko iskreni koliko kažete pokažite neke rezultate napokon jer narodu je sve gore i gore i pored te vaše uspešne vlade koja stalno ide "napred" ili u najmanju ruku priznajte poraz .

Dorcol

pre 10 godina

Nadam se, verujem i mislim. Tri reci sa kojima najcesce pocinje komentar Gazdinih fizikalaca. Ali najjace od svega je "Mislim" Pa dobro ali cime?
Da imate cime imali bi ste i nekog ministra a ne svi ljudi van izbacenih iz Srpske Radikalne Stranke. Mislite o tome.
Ups izvinite lupio sam zadnju recenicu.

master

pre 10 godina

Nemam ništa protiv modernizacije i sređivanja Srbije.Čekam to već 25 godina ali stranka čiji si predsednik ti je prepuna neobrazovanih poltrona i poslušnika koji uopšte ne razumeju o čemu pričaš.

politička kasandra

pre 10 godina

u ovoj državi se ama baš ništa ne događa, osim ove beskonačne sapunice sa neizvesnim nastavcima, gde se u svaku epizodu ubaci neki novi zaplet, nova zagonetka, novi lik, nova iluzija, pa onda tako do sledeće i....prođe leto, prođe godina. mali naprednjački umovi se strašno lepo zabavljaju...

drmr

pre 10 godina

Pa da sto bi vi pricali o katastrofalnom stanju u ekonomiji kad mozete mesecima da tupite o famoznoj rekonstrukciji, koja je u stvari jedna velika fatamorgana kako bi se narodu skrenula paznja sa tekucih problema.Zasto bi roditelji brinuli da li ce im deca imati sta da obuku u novoj skolskoj godini,bolje je roditeljima da licitiraju i nagadjaju moguce nove kadrove u izmenjenom sastavu vlade.A vidim da su botovi aktivni u davanju minusa... Da pitam Gospodina Gospodara jedno pitanje posto je on kompetentan za sve sfere.Sa kojim procentom masti da ubuduce doruckujem pahuljice, posto imam problem sa probavom?

Major Kursula

pre 10 godina

Mene ovi botovi pocinju da plase. Kakva masinerija, kakva disciplina. Znaju u minut kad ce neka vest da se objavi i krecu da resetaju komentare. Tomini zalazu tu i tamo al ovi Vucicevi su doktorat zavrsili u kancelariji za brze komentare na Megatrendu.

zenon

pre 10 godina

Srbija nije džava u remontu, nego je potpuno "prolupala", protrula i to opasno. da bude još"veselije", pokušavaju da je poprave i zakrpe sa starim potrošenim i već u startu škart rezervnim delovima, a za majstore angažuju neke "nove klince" da se vežbaju na njoj ili neke stare dokazane face, nad kojima je vreme prošlo, a da budemo iskreni u životu nisu imali posla sa ovako nakaradno sklopljenim modelom. da bi se zaustavio ubrzani hod unazad, niz nizbrdicu, potrebni su pravi likovi, odavde, koji poznaju stvari u sitna crevca, a ponajviše poznaju mentalitet i mogu da predvide poteze vladajuće klike, i koji imaju znanja i umeća da ako ništa drugo poprave ručnu kočnicu, da zautave sonovrat i prikoče, da makar malo vazduha uzmemo. svi potezi vlade da nama koji se još držimo na površini omogući lakše poslovanje, su izazvali suprotan efekat i sada je praktično sve u ovoj državi zasnovano na uvozu. dok se oni igraju rekonstrukcije, sa zadnjih točkova prebacuju gume na prednje, zabijaju šrafciger u prozor da ne klizne u vrata, i motor troši više ulja nego benzina, nad nama vreme neumitno prolazi. sada se vidi da je galama SNS u predizbornoj kampanji bila prazna priča, da niti imaju ideja a još manje kadrova da situaciju makar malo porave. a o korumpiranoj bivšoj vladi nemam volje da progovorim. to mu je tako kad od zla dodođe gore

olivera

pre 10 godina

SNSovci...da li vas je bar malo blam kada vidite ova tri komentara?
Ja znam da vi volite "da smatrate da...", "da verujete da...", ali ponekad bi mogli da pokušate da uključite mozgove kako vam se ne bi dešavali ovakvi propusti!
(znate...stvarno je trulo, 25. avgust 2013 14:33)

@super da si ovo primetio, da su sns-botovi u razlicito vreme, pod razlicitim imenima, napisli iste komentare. pa sns-ovcima je spinovanje javnosti maniro od nastanka stranke. jel se secas prica o seseljevom atentatu na tomu, pa kako ce toma da strajkuje do kraja, pa kako su otkrili gradju glasova i slicne gluposti. to je jednostavno njihov nacin vodjenja politike. bilo bi lepo da sns-ovci znaju sta je blam.

Djoka

pre 10 godina

Srecna, bericetna i talicna je ona zemlja koja ima vucica za konstruktora a obaska rekonstruktora vlade, a tolike silne ilije cvorovice sa bracom pridoslih odnekuda iz brdsko-planinskih i slicnih krajeva, da mu se dive i povladjuju. Samo te mudre cvorke je covek pre vidjao po kuriru i slicnim glasilima, a sad su se srecom citava jata preselila ovde, pa naglas razgaljuju cvrkutanjem i graktanjem.

Magarac na tigru

pre 10 godina

Užasna demagogija, uz bezočne laži o političkim konkurentima. Kao i dosada, mržnja i netolerancija spram neistomišljenicima je bila i ostala osobina koja presudno određuje ličnost nekada ministra informisanja, a sada prvog potpredsednika.

journalist

pre 10 godina

Netacno. Sport ide SPS-u.
(journalist, 25. avgust 2013 00:16)

Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-43)

Samo da vas podsetim. Mozda sam pogodio a Vama vasi poslodavci nisu to ni rekli pre nego sto su porucili minuse. Eto koliko imaju poverenja u vas a posebno postovanja.
Jedni lupaju minuse a drugi komentare sa Gazelom i Pancevackim mostom. Ljudi, providni ste. Idete iz krajnosti u krajnost. Ostrasceni ste virtuelnim stvarima.

Deyan

pre 10 godina

Ti Vučiću imaš toliko putera na glavi iz devedesetih da stvarno ne znam kako te nije sramota da se uopšte pojavljujes ponovo i zamajavaš ovaj narod

Ana

pre 10 godina

Tupite o krizi.

Milioni mera. Vidim spremaju se otkazi u javnom sektoru i sl. gluposti a sve se moze resiti bez ikakvih vasih "strucnjaka" jednim zakonom.

Legalizujte marihuanu pa da lepo ko Holandjani imamo milione od turizma, trgovine, saobracaja, mladih koji ce nam iz celog sveta dolaziti i ostavljati novac.

Ovim prostim zakonom bi isplatili sve dugove, digli drzavu ponovo na noge a mogli bi da vratimo i besplatno skolstvo, sport i zdravstvo i imali bi velika sredstva i za ulaganje u nauku, umetnost i kulturu.

Ne bi morali da rasprodajemo zemlju i ostanemo bez icega i postanemo robovi stranih kompanija.

Sve je tako jednostavno ako se iskreno zeli pomoci ovom narodu i ovoj zemlji.

Crni Gruja

pre 10 godina

Ja bi voleo da dam par saveta Vucicu: Da se jasno opredeli za zapad. Tamo je lova. A to znaci sto pre u NATO. Ti sto imaju pare, ne zele da investirju u zemlju koja ne zna gde je. A Nato im znaci sigurnost za njihove pare. Mi smo i onako opkoljeni NATO-om tako da i nemao nikakav izbor a ulazak sto pre znacice mnogo vise investicija. Rusi ne daju nista a isto tako ni Kinezi. Samo nam uvaljuju skupe kredite pod uslovom da ih trosimo u Rusiji i Kini. Vucicu, molim te opredeli se jasno gde si. Situacija se iz temelja promenila i ta politika malo zapad malo istok vise ne uspeva.

ljubica

pre 10 godina

Aman Vucicu , kazes da hoces da modernizujes zemlju da bude orjerntisana u vremenu i prostoru. Pa vide li negde ovako razbarusenog ministra odbrane? Nigde verovatno. Pa i ovaj nas Rodic treba da izgleda kao i ostali.

bear

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(lalic gro, 25. avgust 2013 11:32)

Sta je tacno uradio? Evo molim te navedi mi, tacku po tacku.

бидермајер

pre 10 godina

Овде у србији осим што се не ради ништа стално се "абортирају" "ремонтују " те неке генералке као да смо у машинском парку неке старе фабрике која је за старо гвожђе,која не производи осим дугова ништа ал која се свако толико за време избора настоји поправити обећањима и флоскулама политиканата. Још никоме у овој ѕемљи није пало на памет да "стару фабрику" сруши и место ње изгради нову из темеља. Ал би било посла и пара а и мање политике, од овако неспособних бахатих и самоуверених кочоперних П*певаца вучића и остале "теглеће марве".

podanik

pre 10 godina

"Mi smo država u remontu i nije nama potrebna samo promena svesti nego i promena ponašanja", rekao je Vučić.Svi moraju da plaćaju porez jer to je ono za šta smo se borili i to je jednakost svih pred zakonom".

Ovo je isto i Djindjic govorio, i tu ga podrzavam.

Ali u SFRJ je visila jedna parola na zgradi glavne Poste, parafraziram: "Dela hocemo, a ne samo reci"!

Politikolog

pre 10 godina

Vucic racionalno za dva problematicna sektora finansija i privrede kao ministre postavlja nestranacke licnosti i time smanjuje politicku odgovornost SNS za neizbezan neuspeh u ekonomiji, dok ce pomenuti sttucnjaci poput Krstica biti topovsko meso u sledecem izbornom ciklusu i vratiti se u SAD kao kolateralna steta.

ZoranNS

pre 10 godina

Divljeg magarca kojeg su jahale prethodne vlade je sačinjavala jaka opozicija (Šešelj, Vučić, Toma Nikolić, SPS, Miloševiću pristrasni DB, sankcije izazvane ratom sa susedima, zagovornici tog rata se znaju, SPS i SRS) tog magarca se teže moglo jahati, više se ritao nego ovaj papirnati tigar (samo ekonomski tigar), sada opozicije i nema, svi propagiraju istu politiku. Da radikalska krv nije voda vidimo po izjavi Vučića o Đelićevom bogatstvu, ima policiju, ima moć, da je istina Đelić bi bio u zatvoru, kao se plaši da nije u pravu. Očito je da se administrativni aparat raste, stari ostaju u sistemu, a dolaze novi, skuplji.

Pametnjaković

pre 10 godina

Kasno ste vi rešili da menjate svoju svest i ponašanje, ali plašim se da to nema veze sa svešću i ponašanjem, već je problem u nesposobnosti najgorih kadrova koje je politička elita postavljala svuda po Srbiji. Svaka zemlja je onakva kakvi kadrovi rade u njoj. Svi dobri kadrovi odlaze u USA i EU, zato su to dobrostojeće zemlje. Tamo gde se zaista radi korisno, tamo gde se zna šta se radi, tu se odmah vide i rezultati. U Srbiji rezultata nema, jer ima samo kadrova koji su stručnjaci i eksperti na papiru i po priči, a ne po rezultatima. Tako imamo doktore koji imaju diplome, ali ubijaju ljude, imamo ekonomiste koji imaju diplome, ali ne znaju ništa da rade, imamo profesore koji imaju diplome, ali predaju gluposti koje nikome ne služe stvarajući armije nesposobnih kadrova, itd. Srbija je promašaj u svakom pogledu i to svi normalni građani osećaju svakodnevno na sopstvenoj koži.

Hulk

pre 10 godina

S obzirom na manjak u budžetu koji potiče još od pamtiveka, za koji su krive sve prethodne vlade i vladarski saveti, mogli bismo da organizujemo jedno SMS glasanje za naj ministra. Time bismo popunili rupu u budžetu, a istovremeno bismo dobili i naj ministra.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Prethodno je na sednici GO Vučić rekao da Srbiju čeka teška jesen i teško proleće i još dve godine da se zemlja pokrene u pravom smeru.

On kaže da uprkos brojnim pritiscima i pokušajima da se zaustavi modernizacija Srbije da naprednjaci od toga neće odustati.

Meni licno zaista NIKADA nece biti jasno kako se neko u Srbiji moze "uzdati" u "nameru" Aleksandra Vučića i njegovih sledbenika da "PROMENI" Srbiju, da je modernizuje i pokrene u pravom smeru, kada tom istom Vučiću ni pored "nadljudskih napora" nije "poslo za rukom" da "PROMENI" ni ime Trga pok. Dr. Zorana Djindjica u Trg RATKA MLADICA ?

Alias Pera lozac

pre 10 godina

Vucicu ne verujem nista. Mogu da dodam - ama bas nista. Ali da prica za 9+, prica. Onaj koga uci zaradio je svaku paru, a on priznanje za transformaciju u nastupu. Nije to lako. Njega je do raskida sa Seseljem bilo nemoguce slusati.

obican smrtnik

pre 10 godina

He he he, Mirovic.... Po ko zna koji put kazem i opet cu. Vucicu ti si marineta svoje stranke sluzis samo da halabuces po medijima i dalje je glavna i zavrsna rec preduzeca zvanog "Toma i sin"!

poznavaoc prilika

pre 10 godina

Igor Mirovic???Pa taj gospodin je zarubio cementaru u Novom Popovcu kod Paracina.....Na kraju je prodata sa gubicima i viskom od gotovo 2000 radnika......I TO NAM DOLAZI NA MINISTARSKU POZICIJU???!!!Eh Vucicu ko te ne zna skupo bi te platio....i tebe i tvoje momke iz devedesetih...Ovo je ravno najgoroj tragikomediji....i sto je najgore narod vas glasa!!!!Stidim se sto sam drzavljanin Srbije!!!!

isparviti na vreme

pre 10 godina

Bravo Vucicu, nisi samo parafrazirao Djindjica,vec i Tita. Ona poruka kadrovima za izbore je parafraza cuvene Titov recenice za vreme Trscanske krize "radimo kao da ce sto ogidna trajati mir, spremaj mo se kao da ce sutra biti rata", tako nekako bese.
Gledao sam te malo na Pinku, ma nisu tebi samo problem tzv. prvoborci u tvojoj stranci,kao i drzavni sekretari i pomocnici ministara (sve si u pravu sto si reako), vec i tvoji SKOJ-evci. Oni ce te upropastiti, kao Tadica njegovi savetnici. Da li znate G. Vucicu koliko je nestrucnog kadra, mimo konkursa, primljeno u republicku administraciju? Da se najezis. I jos nesto, odmah traze da im se klanjaju svi. Provetrite to, dok je vreme.

Sramota

pre 10 godina

Ja se stidimsto zivim u vremenu u kojima su popularni likovi kao sto su Djilas,Tadic,Dacic,Vucic,Dinkic,Ceda,Draskovic i ostale patriote...

keljavčići

pre 10 godina

Možda nije trebao iznositi imena. Neki bi još maštali da su postali ministri.A od mašte sad ništa.Lijepo li ti je maštati, baš lijepo, ali kratko trajaše.

mija

pre 10 godina

Igor Mirovic??? Igor behaton Mirovic ili Igor ATP Mirovic? Ma, dajte, molim vas... Sa Goranom Knezevicem ste si pucali u jednu nogu, a sa ovim pucate u drugu i u obe ruke.

Ljubicica

pre 10 godina

Aleksandra Vucica kao licnost mozemo da volimo ili ne, to cak nije ni bitno. Medjutim, ono sto je bitno jeste on kao politicar, on kao funkcioner u ovoj drzavi i to se jedino racuna. Ako je neko pokazao sposobnost, ako je neko smeo da preuzme odgovornost, to je upravo on, a ja mu za to skidam kapu. On je isao glavom gde mnogi ne bi smeli nogom, a to se godinama nije desilo u Srbiji. Da, rekonstrukcija se previse oduzila, i to je upravo problem kada je vlada koaliciona i onda dolazi do neckanja, pregovaranja, tvrdjenja pazara. Rekla bih da se i to konacno privodi kraju, pa da vidimo sta ce ministri koji ce biti izabrani uraditi.

zoran

pre 10 godina

@ DZONI, 26. avgust 2013 00:20

Jesi čuo za You Tube?

Nema sad šta sam radio nisam radio, gde sam bio nisam bio, što sam vid'o nisam vid'o, što sam čuo nisam čuo i ŠTO SAM REK'O NISAM REK'O!!! Možda mi što ovde pišemo ponešto za tvog ljubimca i ne govorimo istinu ali You Tube ne laže, dečko!

DZONI

pre 10 godina

Ne razumem svest i primitivizam pojedinih ljudi koji pisu komentare. Pominju proslost Aleksandra Vucica, okrivljuju ga i pisu o njemu bez argumenata. Gospodo...prvo skocite pa recite hop. Aleksandar Vucic je do sada ucinio mnogo dobrog za svoj narod i samo lazov i osoba koja nema obraz moze da kaze suprotno. Za razliku od vlasti Demokratske Stranke gde su se gradjani osecali kao u filmu dan mrmota.....mi danas osetimo da moze biti bolje. Za sve treba vremena.....i sve sto se upropasti u jednom vremenskom roku, treba tri puta duze za oporavak. Moj licni stav je da aleksandar Vucic zna sta radi i sve te promene podrzavam.

bataSMraka

pre 10 godina

Vucic je svojom politikom u vise navrata pokazao da drzavni interesi ne mogu i ne smeju da budu iznad necijih licnih,da Srbija mora da se vrati svom napredku i da kao pravna i odgovorna drzava svoje interese stavi na prvo mesto

Angie

pre 10 godina

Da su svi do sada " vrli strucnjaci " , vidjeni u ovoj zemlji, za sobom ostavili rezultate rada , Srbija ne bi danas bila ekonomski tu gde jeste !
ALI, s obzirom da je za njima uglavnom ostajala pustos , i bedni gradjanin,
naravno da poverenje treba usmeriti ka ljudima od iskustva i znanja, a bez licnih ili partijskih pretenzija. Ko ovim gubi...? Partijske veze, tajkuni, privilegovani, bahati i nestrucni. Obicnom i postenom gradjaninu zavodjenje reda u drzavi ni malo nece zasmetati.

Provincijalka

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je svoju viziju rekonstrukcije imao prakticno razradjenu od samog pocetka, i ideoloski ali i kadrovski, jer ciljevi su diktirali personalna resenja visoke profesionalnosti, a ne samo i iskljucivo partijske pripadnosti po svaku cenu, gde se SPS svakodnevno " zaglavljuje " i unutar svojih redova i unutar koalicije, i tako usporava tok samih promena, ne bi li jos pridodao utisku " besmisla citave ideje " .Dijametralno suprotne motivacije samog useca u vlasti SNS-a i SPS-a se bas uocavaju u nacinu shvatanja vaznosti rekonstrukcije, kao i pristupu odabira kadrova za vodjenje drzavnih resora.Izgleda da se Premijer u svoje klupko upleo... !

dusko dugousko

pre 10 godina

pitam se da li ce sada i sns botove biti sramota od svog vodje kad se obelodani da je izabarao dinkica ozloglasenog za svog savetnika nece trebati ni lupanje u serpice da ovi odlete iz fotelja bahatosti nema kraja ili mozda smo mi svi eksperimentalni kunici cija se izdrzljivost ispituje

Malina

pre 10 godina

SNS je taj koji poznaje i priznaje sve steceno ali i zateceno dobro i lose u ovoj zemlji , te je rekonstrukciju i zapoceo od svojih redova , imajuci potpuno pravo da nista manje ne zatrazi i od koalicionih partnera.
Ono sto ideju po tom pitanju razdvaja jeste motivacija , gde Predsednik SNS-a , za razliku od Dacica , rekonstrukciju vidi kao stvaranje novih efiksnijih i efektivnijih resora koji ce gradjanima omoguciti bolji i pristojniji zivot.

235903

pre 10 godina

Drago mi je sto je Nebojsa Rodic predlozen za novog ministra odbrane, zasluzio je, jer je vec postigao jako dobre rezultate u BIA-i.

opstinar

pre 10 godina

'Niko nam neće pomoći zato što smo simpatični već zato što smo pokazali da nema zaštićenih, da je srbija na jasnom putu evropejizacije i modernizacije i da Srbija postaje sve bolji poslovni ambijent na Balkanu' Sve je ovim gor enavedenim receno.

Komsinica

pre 10 godina

Nisu naprednjaci od juce na vlasti.Mnogo se oni prave posteni i naivni.Prvo su pozaposljavali svoje nesposobne clanove po javnim preduzecima,postavili svoje direktore i ministre.Ko ce od naprednjaka da ode,niko.Oni su se samo posvadjali oko deljenja plena i zato sada menjaju neke menistre.

Ana

pre 10 godina

Tupite o krizi.

Milioni mera. Vidim spremaju se otkazi u javnom sektoru i sl. gluposti a sve se moze resiti bez ikakvih vasih "strucnjaka" jednim zakonom.

Legalizujte marihuanu pa da lepo ko Holandjani imamo milione od turizma, trgovine, saobracaja, mladih koji ce nam iz celog sveta dolaziti i ostavljati novac.

Ovim prostim zakonom bi isplatili sve dugove, digli drzavu ponovo na noge a mogli bi da vratimo i besplatno skolstvo, sport i zdravstvo i imali bi velika sredstva i za ulaganje u nauku, umetnost i kulturu.

Ne bi morali da rasprodajemo zemlju i ostanemo bez icega i postanemo robovi stranih kompanija.

Sve je tako jednostavno ako se iskreno zeli pomoci ovom narodu i ovoj zemlji.

zenon

pre 10 godina

Srbija nije džava u remontu, nego je potpuno "prolupala", protrula i to opasno. da bude još"veselije", pokušavaju da je poprave i zakrpe sa starim potrošenim i već u startu škart rezervnim delovima, a za majstore angažuju neke "nove klince" da se vežbaju na njoj ili neke stare dokazane face, nad kojima je vreme prošlo, a da budemo iskreni u životu nisu imali posla sa ovako nakaradno sklopljenim modelom. da bi se zaustavio ubrzani hod unazad, niz nizbrdicu, potrebni su pravi likovi, odavde, koji poznaju stvari u sitna crevca, a ponajviše poznaju mentalitet i mogu da predvide poteze vladajuće klike, i koji imaju znanja i umeća da ako ništa drugo poprave ručnu kočnicu, da zautave sonovrat i prikoče, da makar malo vazduha uzmemo. svi potezi vlade da nama koji se još držimo na površini omogući lakše poslovanje, su izazvali suprotan efekat i sada je praktično sve u ovoj državi zasnovano na uvozu. dok se oni igraju rekonstrukcije, sa zadnjih točkova prebacuju gume na prednje, zabijaju šrafciger u prozor da ne klizne u vrata, i motor troši više ulja nego benzina, nad nama vreme neumitno prolazi. sada se vidi da je galama SNS u predizbornoj kampanji bila prazna priča, da niti imaju ideja a još manje kadrova da situaciju makar malo porave. a o korumpiranoj bivšoj vladi nemam volje da progovorim. to mu je tako kad od zla dodođe gore

potkivač

pre 10 godina

"Verujem da su predloženi ljudi sposobni da bar nešto pokrenu."
(Miško, 25. avgust 2013 12:22)
Da, samo haos, zajedno sa onima koji su ostali u Vladi!

Crni Gruja

pre 10 godina

Ja bi voleo da dam par saveta Vucicu: Da se jasno opredeli za zapad. Tamo je lova. A to znaci sto pre u NATO. Ti sto imaju pare, ne zele da investirju u zemlju koja ne zna gde je. A Nato im znaci sigurnost za njihove pare. Mi smo i onako opkoljeni NATO-om tako da i nemao nikakav izbor a ulazak sto pre znacice mnogo vise investicija. Rusi ne daju nista a isto tako ni Kinezi. Samo nam uvaljuju skupe kredite pod uslovom da ih trosimo u Rusiji i Kini. Vucicu, molim te opredeli se jasno gde si. Situacija se iz temelja promenila i ta politika malo zapad malo istok vise ne uspeva.

Politikolog

pre 10 godina

Vucic racionalno za dva problematicna sektora finansija i privrede kao ministre postavlja nestranacke licnosti i time smanjuje politicku odgovornost SNS za neizbezan neuspeh u ekonomiji, dok ce pomenuti sttucnjaci poput Krstica biti topovsko meso u sledecem izbornom ciklusu i vratiti se u SAD kao kolateralna steta.

zluradi

pre 10 godina

"Mi smo država u remontu i nije nama potrebna samo promena svesti nego i promena ponašanja."

Parafraziranjem Djindjica neces nam postati nista simpaticniji! I Sloba je hteo da bude Tito. Neko pametan ovih dana rece: Ova vlast vlada trikovima; Ja se ne slazem - ni to ne umete!

Likvidiran

pre 10 godina

E moj "prijatelju", kad je Djindjic ovo radio pre 13 godina, vi ste ga sapletali i zabadali noz u ledja svaki dan, i vikali da je izdajica...

hrvoje

pre 10 godina

Cedi cedi ali iz suve drenovine nema vajde. Gde su ti cuveni strucnjaci clanovi SNS, nema ih naravno pa se spas trazi vani ali zato je tu Mladjo da obogati i pokvasi tu suvu drenovinu

Orwell

pre 10 godina

Ovaj Vučić je genije!
Video je šta prolazi kod ovog tupavog naroda i iz dana u dan mu se uvlači pod kožu!
Ako ovu foru sa ministrima - jednog po jednog, pa 5 dana svaki da se predstavi u medijima, hajke, za-protiv (...) - ako to nije provalio u farmi ili VB, glavu dajem!
Cela Srbija će u najskorije vreme postati farma, a Srbin će moći da bira hoće li da bude konj, magarac, guska ili neka druga stoka/živina.

NScentar

pre 10 godina

Naj bolji komentar danas:
U borbi protiv korupcije se za ministra postavlja čovek koji je simbol korupcije u Novom Sadu.
(Bojan, 25. avgust 2013 12:48)
Vucice, sta ti je bre? Ti jedno govoris, a drugo radis.

Marko

pre 10 godina

Nije mu dovoljan Vučević da jaše po Vojvodini, nego će sad i Mirović bože moj da nas regionalno razvija. Umesto zatvora za njega i Maju, ministarska fotelja.

Pametnjaković

pre 10 godina

Kasno ste vi rešili da menjate svoju svest i ponašanje, ali plašim se da to nema veze sa svešću i ponašanjem, već je problem u nesposobnosti najgorih kadrova koje je politička elita postavljala svuda po Srbiji. Svaka zemlja je onakva kakvi kadrovi rade u njoj. Svi dobri kadrovi odlaze u USA i EU, zato su to dobrostojeće zemlje. Tamo gde se zaista radi korisno, tamo gde se zna šta se radi, tu se odmah vide i rezultati. U Srbiji rezultata nema, jer ima samo kadrova koji su stručnjaci i eksperti na papiru i po priči, a ne po rezultatima. Tako imamo doktore koji imaju diplome, ali ubijaju ljude, imamo ekonomiste koji imaju diplome, ali ne znaju ništa da rade, imamo profesore koji imaju diplome, ali predaju gluposti koje nikome ne služe stvarajući armije nesposobnih kadrova, itd. Srbija je promašaj u svakom pogledu i to svi normalni građani osećaju svakodnevno na sopstvenoj koži.

Major Kursula

pre 10 godina

Mene ovi botovi pocinju da plase. Kakva masinerija, kakva disciplina. Znaju u minut kad ce neka vest da se objavi i krecu da resetaju komentare. Tomini zalazu tu i tamo al ovi Vucicevi su doktorat zavrsili u kancelariji za brze komentare na Megatrendu.

baxy

pre 10 godina

Na jednoj od slika sam video da je deo ovog naprednjackog drustva - Luka Karadzic. Pa cekaj, ko je ovde lud? Zar se naprednjaci nusu, toboze, distancirali od svoje, mracne, radikalske proslosti? Ova slika je dokaz njihovog pravog lica. A dovodjenje Mirovica u vladu, koji je sa Gojkovickom, pravio afere po NS, je pokazatelj koliko SNS nema ni kadrove ni politiku.

drmr

pre 10 godina

Pa da sto bi vi pricali o katastrofalnom stanju u ekonomiji kad mozete mesecima da tupite o famoznoj rekonstrukciji, koja je u stvari jedna velika fatamorgana kako bi se narodu skrenula paznja sa tekucih problema.Zasto bi roditelji brinuli da li ce im deca imati sta da obuku u novoj skolskoj godini,bolje je roditeljima da licitiraju i nagadjaju moguce nove kadrove u izmenjenom sastavu vlade.A vidim da su botovi aktivni u davanju minusa... Da pitam Gospodina Gospodara jedno pitanje posto je on kompetentan za sve sfere.Sa kojim procentom masti da ubuduce doruckujem pahuljice, posto imam problem sa probavom?

Glasač

pre 10 godina

Katastrofalnom kadrovskom politikom od lokala ka republici,prećutnom dozvolom za šenluk, prostakluk i lopovluk(od Novog Sada do Zaječara), izdali ste ideju i osnovne postulate koji su nas okupili u SNS.Moj glas i članstvo više nemate.

bear

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(lalic gro, 25. avgust 2013 11:32)

Sta je tacno uradio? Evo molim te navedi mi, tacku po tacku.

Djoka

pre 10 godina

Srecna, bericetna i talicna je ona zemlja koja ima vucica za konstruktora a obaska rekonstruktora vlade, a tolike silne ilije cvorovice sa bracom pridoslih odnekuda iz brdsko-planinskih i slicnih krajeva, da mu se dive i povladjuju. Samo te mudre cvorke je covek pre vidjao po kuriru i slicnim glasilima, a sad su se srecom citava jata preselila ovde, pa naglas razgaljuju cvrkutanjem i graktanjem.

ljubica

pre 10 godina

Aman Vucicu , kazes da hoces da modernizujes zemlju da bude orjerntisana u vremenu i prostoru. Pa vide li negde ovako razbarusenog ministra odbrane? Nigde verovatno. Pa i ovaj nas Rodic treba da izgleda kao i ostali.

Heizenberg Grondushibergus

pre 10 godina

Samo ga pitajte kad ga vidite da li i dalje smatra da Ratko Mladić treba da dobije bulevar na Novom Beogradu...ako ga vidite ovih dana.Samo da na to odgovori pa možemo dalje u reforme....doslednost,da li je to vrlina ili mana?

Deyan

pre 10 godina

Ti Vučiću imaš toliko putera na glavi iz devedesetih da stvarno ne znam kako te nije sramota da se uopšte pojavljujes ponovo i zamajavaš ovaj narod

Bojan

pre 10 godina

Botovi su izgleda kasnije ustali danas, ali 100 ugovorenih minusa lupaju kao i uvek nepogrešivo i kako to sa botovima biva, bez korišćenja grama mozga. Tako možemo primetiti i da Mirović ima veliki broj (100) poštovalaca lika i dela iako je u Novom Sadu praktično nemoguće naći čak i člana SNS-a koji o njemu ima pozitivno mišljenje.
A vas sad gospodo iz SNS marketinga, izazivam da skupite 150 minusa na ovom komentaru pošto je narod potpuno oduševljen Mirovićem i neće vam biti problem da skupite još 50 minusa preko ovih 100 koje ste platili u bot S paketu.

Dorcol

pre 10 godina

Nadam se, verujem i mislim. Tri reci sa kojima najcesce pocinje komentar Gazdinih fizikalaca. Ali najjace od svega je "Mislim" Pa dobro ali cime?
Da imate cime imali bi ste i nekog ministra a ne svi ljudi van izbacenih iz Srpske Radikalne Stranke. Mislite o tome.
Ups izvinite lupio sam zadnju recenicu.

podanik

pre 10 godina

SNS/Vucic dovodi nestranacke licnosti za minsitre iz razloga sto:

a) nema strucnjake u redovima SNS-a

b) hoce na njih da prebaci krivicu za neuspeh koji se i ocekuje u finansijama, privredi, poljoprovredi i drugm kljucnim resorimna, sto znaci da racuna na skore izbore i svoje kadrove stavakja na najmanje-rizicne resore. vruci krompiri idu samo nestranackim likovima.

znaci, ova vlada zamisljena da kratko traje.

ni jedan od ta dva razloga nije bas za pohvalu.

olivera

pre 10 godina

SNSovci...da li vas je bar malo blam kada vidite ova tri komentara?
Ja znam da vi volite "da smatrate da...", "da verujete da...", ali ponekad bi mogli da pokušate da uključite mozgove kako vam se ne bi dešavali ovakvi propusti!
(znate...stvarno je trulo, 25. avgust 2013 14:33)

@super da si ovo primetio, da su sns-botovi u razlicito vreme, pod razlicitim imenima, napisli iste komentare. pa sns-ovcima je spinovanje javnosti maniro od nastanka stranke. jel se secas prica o seseljevom atentatu na tomu, pa kako ce toma da strajkuje do kraja, pa kako su otkrili gradju glasova i slicne gluposti. to je jednostavno njihov nacin vodjenja politike. bilo bi lepo da sns-ovci znaju sta je blam.

meda

pre 10 godina

Prvo neka gospodin Vučić kaže ko je to ko sprečava modernizaciju i napredak Srbije i ko je to ko podmeće noge ovoj vladi?? Znam da opozicija nije jer nikada lenje i tiše opozicije nije bilo od kada postoji vlada Srbije. Bojim se da ako neko i podmeće nogu ovoj vladi tomogu biti samo članovi vlade i to svojim neznanjem . Dalje priča o markentiškom govoru, pa gospodine Vučiću zaovih godinu dana ja videh samo marketinške govore iz vlade o silnim kreditima koji dolaze, borbi protiv korupcije , borbi protiv kriminala, i koje kakve još borbe a delujete mi kao don Kihot koji se bori protiv zamišljenih protivnika. Sve u svemu ako ste toliko iskreni koliko kažete pokažite neke rezultate napokon jer narodu je sve gore i gore i pored te vaše uspešne vlade koja stalno ide "napred" ili u najmanju ruku priznajte poraz .

Magarac na tigru

pre 10 godina

Užasna demagogija, uz bezočne laži o političkim konkurentima. Kao i dosada, mržnja i netolerancija spram neistomišljenicima je bila i ostala osobina koja presudno određuje ličnost nekada ministra informisanja, a sada prvog potpredsednika.

podanik

pre 10 godina

"Mi smo država u remontu i nije nama potrebna samo promena svesti nego i promena ponašanja", rekao je Vučić.Svi moraju da plaćaju porez jer to je ono za šta smo se borili i to je jednakost svih pred zakonom".

Ovo je isto i Djindjic govorio, i tu ga podrzavam.

Ali u SFRJ je visila jedna parola na zgradi glavne Poste, parafraziram: "Dela hocemo, a ne samo reci"!

Konstatujem

pre 10 godina

Ovaj komentar pokusavam vec nekoliko puta da plasiram i na Kuriiru menjajuci imena. Alimalo morgen.Ne da partijsko glasilo nista sto kritikuje Vucica, SNS

Igor Mirovic??? Covek koji je krajem devedestih bio glavni jastreb Vojislava Seselja u kritici DOS-a. Covek koji je opustosio budzet Novog Sada dok je bio direktor gradjevinskog zemljista. Covek koji i danas glavni pljuvac DS-a. Covek koji ni malo morala u sebi nema.I on Ministar.Blago Srbiji.Ova dvojica jos i pomoz boze

politička kasandra

pre 10 godina

u ovoj državi se ama baš ništa ne događa, osim ove beskonačne sapunice sa neizvesnim nastavcima, gde se u svaku epizodu ubaci neki novi zaplet, nova zagonetka, novi lik, nova iluzija, pa onda tako do sledeće i....prođe leto, prođe godina. mali naprednjački umovi se strašno lepo zabavljaju...

znate...stvarno je trulo

pre 10 godina

Verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama- zdravom konkurencijom
(StraleB, 25. avgust 2013 13:10)

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.
(Golija, 25. avgust 2013 12:46)

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.
(Planina Golija, 25. avgust 2013 11:42)

SNSovci...da li vas je bar malo blam kada vidite ova tri komentara?
Ja znam da vi volite "da smatrate da...", "da verujete da...", ali ponekad bi mogli da pokušate da uključite mozgove kako vam se ne bi dešavali ovakvi propusti!

lalic gro

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!

Srbin

pre 10 godina

Mi smo država u propadanju već 24 godine, a vi ste isti stari nastavljači !
Zar neko normalan, pri zdravoj svesti, može da poveruje da će pojedini mladi stručnjaci spolja, koji nisu imali kontakt sa Srbijom, da promene godine slaganja pogodnih uvlakača i lopovluka?? Sve je ovo jako samohvaljenje i marketing.

Samo da ja pobegnem odavde !

бидермајер

pre 10 godina

Овде у србији осим што се не ради ништа стално се "абортирају" "ремонтују " те неке генералке као да смо у машинском парку неке старе фабрике која је за старо гвожђе,која не производи осим дугова ништа ал која се свако толико за време избора настоји поправити обећањима и флоскулама политиканата. Још никоме у овој ѕемљи није пало на памет да "стару фабрику" сруши и место ње изгради нову из темеља. Ал би било посла и пара а и мање политике, од овако неспособних бахатих и самоуверених кочоперних П*певаца вучића и остале "теглеће марве".

journalist

pre 10 godina

Netacno. Sport ide SPS-u.
(journalist, 25. avgust 2013 00:16)

Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-43)

Samo da vas podsetim. Mozda sam pogodio a Vama vasi poslodavci nisu to ni rekli pre nego sto su porucili minuse. Eto koliko imaju poverenja u vas a posebno postovanja.
Jedni lupaju minuse a drugi komentare sa Gazelom i Pancevackim mostom. Ljudi, providni ste. Idete iz krajnosti u krajnost. Ostrasceni ste virtuelnim stvarima.

Kao nekad Voja

pre 10 godina

Ovakva demokratija u odlucivanju nije vidjena od vremena Centalne Otadzbinske Uprave.A VI GRADJANI SRBIJE REKONSTRUISITE MOZAK I U KOLONU ZA VUCICEM KAO NEKAD ZA TITOM,SLOBOM,DJINDJICEM PA I KLUNIJEM

smehotres

pre 10 godina

Mirovic kandidat za ministra .... ma hajde molim vas, pa taj u Novom Sadu bezi od svakog problema, a da ne pricam koliko je samo nekretnina stekao zadnjih godina ... ma , kakva rekonstrukcja ...ovo je tragikomedija

drzi vodu, dok majstori odu!

pre 10 godina

Vučić: Mi smo država u remontu,

remont vrse priuceni radnici, a u nedostatku novih originalnih delova, ugradjujemo polovne delove koje smo kupili na buvljoj pijaci!!!

Super ce funkcionisati!!!

zoran

pre 10 godina

"On je rekao da uprkos brojnim pritiscima i pokušajima da se zaustavi modernizacija Srbije da od toga neće odsutati."

A KO to vas to pritiskuje i ko pokušava da vas zaustavi, recite Gospodine Vučiću? CEO narod zna da ste Vi Gospodine Vučiću jedan otvoren, pravedan, itinoljubiv čovek pa nam recite OTVORENO ko su ti zločesti likovi koji Vas sprečavaju?? MI, CEO narod, odmah ćemo uhvatiti u koštac sa njima...

Eeeeeeeee.... Poznajemo se odavno, Vučiću. Odavno! Mnogo, baš mnogo suzavca sam se nagutao dok tebe i ostale nisam sklonio sa vlasti. Kakvi ste bili onda takvi ste i sada. Ako ste uspeli da preveslate strance, mada i to sumnjam, oni su veći licemeri od vas, mene i barem 70...80% ljudi koji imaju više od dva grama mozga nećete prevariti. NEVER!!!

Marija

pre 10 godina

Tacno, samo nam trebaju najbolji majstori za remont. Ne obaziri se Vucicu na aplauze, ne dozvolite da vas bilo ko zaustavi na putu ka modernizaciji Srbije.

zadnji ekser

pre 10 godina

Mi smo država u raspadu koja se decenijama konstantno remontuje i sve više propada. Posle Vučićevog remonta kraj je neminovan takvog majstora još nismo imali nećemo ga moći preživeti.

Mile 011

pre 10 godina

"REMONT" ne mogu da urde oni koji to ne umeju . Ovi što danas vode Srbiju nisu dorasli tom zadatku . Raspišite izbore i dajte šansu NARODU DA VAS REMONTUJE . Za razliku od Vučića i Dačića NAROD VOLI SRBIJU .

keljavčići

pre 10 godina

Možda nije trebao iznositi imena. Neki bi još maštali da su postali ministri.A od mašte sad ništa.Lijepo li ti je maštati, baš lijepo, ali kratko trajaše.

informbiro

pre 10 godina

Zadatak ispred Vucica i SNS-a nije nimalo naivan. I veoma ce se tesko sprovesti. Imate podrsku svih normalnih gradjana Srbije. Istrajte na tom putu

master

pre 10 godina

Nemam ništa protiv modernizacije i sređivanja Srbije.Čekam to već 25 godina ali stranka čiji si predsednik ti je prepuna neobrazovanih poltrona i poslušnika koji uopšte ne razumeju o čemu pričaš.

Monus

pre 10 godina

Gospodine Vucicu samo napred hrabro u nove pobede. Imate sve vecu podrsku ovog napacenog naroda, i sa nestrpljenjem ocekujemo vase rezultate.

pastrmka

pre 10 godina

Narod ne interesuju imena i prezimena, već rezultat rada tih ministara.Poznato je da dolaze ljudi iz vrha stranaka, rodbina i prijatelji. No narod interesuje rezultat i rezulta. Ako ne bude rezultata rada, red je da ustupe mesto boljima, radi Srbije i njenih građana.

Vasilije

pre 10 godina

Po prvi put u poslednjih 20 godina u Srbiji se pojavila stranka koja je spremna da na uštrb svog rejtinga sprovede neke trenutno nepopularne reforme,koje će u budućnosti doneti gradjanima sigurniji i kvalitetniji život.

Hulk

pre 10 godina

S obzirom na manjak u budžetu koji potiče još od pamtiveka, za koji su krive sve prethodne vlade i vladarski saveti, mogli bismo da organizujemo jedno SMS glasanje za naj ministra. Time bismo popunili rupu u budžetu, a istovremeno bismo dobili i naj ministra.

Chem

pre 10 godina

Napredak je spor, ali smo na pravom putu. Stanje u državi se znatno poboljšalo u kratkom vremenskom roku. Nadam se da će se tako i nastaviti.

TOP

pre 10 godina

prethodna vlast je zivela od danas do sutra i ponasala se rasipnicki.vreme je da se tome stane na put.podrzavam svaku odluku koja ce doprineti popravljanju opsteg stanja u srbiji.

zlatan

pre 10 godina

Igor Mirovic je dobar izbor. Od njega, očekuje da pokaže brigu za regione svojom predanošću i trudom, ne samo u Vojvodini, već i u celoj Srbiji. I naravno da ne bude selektivan.

anapredojevic

pre 10 godina

mnogo mi se dopadaju vuciceve ideje i rekonstrukcije,stvarno covek se ne boji nikoga i zna sta radi dok su svi pre nejega samo lupetali..
bravo za vucica !

Petar

pre 10 godina

Dosli smo u situaciju da nema dalje, ili ce mo krenuti napred ili ostati u cabru. Moze da nam se nesvidja ovaj Vucicev predlog, ali na zalost drugih predloga nema, osim jalovih najava kritike.

Vampirela

pre 10 godina

Vucic je renuo ostro u borbu protiv korova, koji se nazalost ukorenio u svim sverama. Ocigledno da to nekim uljuljkanim strukturama ometa miran san. Ali ja verujem u pravdu i da je napokon doslo sunce posle silnih kisa.

Gonzo

pre 10 godina

Srbija mora da se modernizuje ako misli da preživi.Vučić je do sada pokazao više puta koliko mu je uspeh Srbije bitan i koliko se trudi da izvuče Srbiju iz krize.

Vucica

pre 10 godina

Verujem u Vucica i njegove odluke u potpunosti. Samo oni koji se plase promena ili ih iz nekih licnih razloga ne zele mogu da ga osporavaju. Sve cestitke novim ministrima i dosta uspeha u daljem radu.

Darkwood

pre 10 godina

Nas globalni problem kao naroda jeste sto necemo da priznamo da nesto nismo dovoljno dobro radili ali dobro... najgori period je prosao, a to je vladavina DS-a,oni su bili katastrofa jer ne da nisu hteli da priznaju da nesto nisu dobro radili vec su ubedili sebe, a onda pokusali da ubede i narod da je to sto su radili odlicno i profesionalno, a to nas je odvelo opste rasulo zato nam je potrebna generalka!

vukica

pre 10 godina

Predlozi su me oduševili isto kao i ceo govor Aleksandra Vučića u kojeg i nisam imala baš neko poverenje ali njegova požrtvovanost i želja da Srbiju izvede na pravi put mi je promenila mišljenje.

Worgen

pre 10 godina

Vucic jedini podrzava postavljanje novih ministara kojima je stalo do Srbije i njenog naroda, a ne da se docepaju fotelja i nista da ne rade.

VREME - CE - POKAZATI - SVE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je potpuno u pravu kada kaze da nas cekaju teske godine pred nama, da je zadovoljan sto smo jednu malu stvar uspeli da napravimo. Do juce je bio ponos u Srbiji ako prevarite drzavu, a danas je sramota ako ne placete porez. Svi gradjani moraju da placaju porez jer to je jednakost ljudi i preduzeca pred zakonom bez obzira koliko je ko kome blizak, kojoj stranci pripada.

milan teofanovic

pre 10 godina

nisam simpatizer sns-a ali ovaj Vucic ce voditi glavnu rec u ovoj propaloj srbiji jos dugo-dugo i to sasvim zasluzeno .
na sledecim izborima ne glasam za sns ali za vucica DA !

Svetla buducnost

pre 10 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.

prolazna kriza

pre 10 godina

Preduslov da Srbija krene napred iz ponora u koji je zapala je da se nastavi borba protiv korupcije i organizovanog kriminala. Vucic svakako vazi za jednog od glavnih aktera u toj borbi, svi mu moramo pruziti podrsku da istraje u svom putu. Ova drzava je jako bogata ali je nazalost opljackana u sprezi politicara i tajkuna koji su sve radili da bi stekli sto vecu finansijsku korist. Vucic ne interesuje slava i bogatstvo, vec inters naroda i drzave. Zbog toga je doveo eksperte koji ce pomoci izlasku zemlje iz krize.

Helena

pre 10 godina

Ne razumem zasto bi Vucic izazvao nezadovoljstvo u drzavi postavljanjem nestranacke licnosti na vazna mesta?!Svako ko je normalan to ce da shvati kao najbolju nameru a onaj ko nije njemu nikad nista nece da bude po volji osim licnog interesa.Ja se jos uvek nadam da je u ovoj zemlji preovladava vise ovih nomalnih ljudi kojima je zajednicki interes u pitanju nego onih nenormalnih kojima je licni interes u pitanju.

Miško

pre 10 godina

Ja nemam iluziju da će biti lako, ali imam nadu da će ova vlda pokrenuti privredu i dati mogućnost da se radi. Bez rada nema napretka. Verujem da su predloženi ljudi sposobni da bar nešto pokrenu.

Posmatrač

pre 10 godina

Budućeg ministra finansija, niko u Srbiju neće moći da zove telefonom, i da mu kaže: "Imam problem sa onim tvojima, daj mi to sredi. Znaš i sam da sam ti uvek uskakao, kada ti je trebala pomoć". Zato PUNA PODRŠKA!

Ljubicica

pre 10 godina

Aleksandra Vucica kao licnost mozemo da volimo ili ne, to cak nije ni bitno. Medjutim, ono sto je bitno jeste on kao politicar, on kao funkcioner u ovoj drzavi i to se jedino racuna. Ako je neko pokazao sposobnost, ako je neko smeo da preuzme odgovornost, to je upravo on, a ja mu za to skidam kapu. On je isao glavom gde mnogi ne bi smeli nogom, a to se godinama nije desilo u Srbiji. Da, rekonstrukcija se previse oduzila, i to je upravo problem kada je vlada koaliciona i onda dolazi do neckanja, pregovaranja, tvrdjenja pazara. Rekla bih da se i to konacno privodi kraju, pa da vidimo sta ce ministri koji ce biti izabrani uraditi.

U cilju bolje budućnosti

pre 10 godina

Srbija dobija novu, bolju, vladu koja će imati dvotrećinsku podršku u narodu. Zahvaljujući SNS-u ovakvi procesi u kojima se meri prolazno vreme javnim funkcionerima su novina u Srbiji. U SPS-u postoji otpor promenama u nekim krugovima.

Sofronije

pre 10 godina

Mislim da je Vučić napravio dobar izbor kandidata za buduće ministre...Nije insistirao na dovodjenju isključivo partijskih kadrova,naprosto u interesu države i gradjana odlučio se da ako van SNS postoje stručniji ljudi njih uključi u Vladu bez obzira što nisu članovi SNS.Naravno,tu su i neki članovi stranke,poput Igora Mirovića,koji su svojim radom i sposobnošću zaslužili da dobiju priliku da doprinesu unapredjenju Srbije.Generalno,očekujem da i stari i novi ministri koje je imenovao SNS nastave da rade kvalitetno kako bi omogućili gradjanima kvalitetniji život.

Diana

pre 10 godina

Da bi se nesto popravilo i krenulo na bolje, potrebni su veliki rezovi i promene. Veoma bolne. Zato ce mozda i rejting SNS-a privremeno opasti, ali ce vremenom sve stvari doci na svoje mesto, pa samim tim i rejting.

Rebeka BG

pre 10 godina

Naprednjaci su u svakom poslu prvi, u nasoj politickoj istoriji nije postojalo preispitivanje rada ministara nakon godinu dana, jer od rada ministara zavisi i zivot gradjana. Funkcije nisu nicije privatno vlasnistvo pa da ne mogu da se smenjuju ,samo se do sada ministri nisu smenjivali, a narod je sve gore ziveo, drago mi je da sada neko i o tome vodi racuna.

suncokret

pre 10 godina

Izbor ministara ima moju podršku kao i sve što radi Aleksandar Vucic jer do sada me je više puta ubedio da sve što radi je za dobrobit ove zemlje.

novicavg

pre 10 godina

Malo smo zakasnili gospodine Vučiću, trebalo je možda reformre raditi kada smo imali problema ali očigledno da predhopdnici nisu imali petlju da se sa problemima uhvate u koštac.Neće biti lako, gde god se okreneš problema do guše, koju god oblast pokušate da promenite i reformišete im,aće problema što objektivne što subjektivne prirode jer će mnogi biti protiv reformi iako su svesni da bez stezanje kaišta nema ni boljitka za državu i narod.Hoću da verujem imamo snage i moći da se nešto promeni, hoću da verujem da Vučić zaista ima podršku ovog naroda da napravi dobuke i bolne rezove u našoj državi i da samo reformisani i politički uređeni.

Olgica

pre 10 godina

Sve Vučićeve odluke će u narednom periodu biti pod lupom javnosti tako da je sigurno da će stvari morati da se rešavaju veoma brzo. Rezultati vlade će morati biti vidljevi u roku od šest meseci, realizacija svih projekata ubrzana. Ako ništa drugo, ova rekonstrukcija je sigurno uticala na zaposlene u raznim državnim službama da se moraju pokrenuti i početi da rade onako kako se već odavno radi u privatnim kompanijama.

Planina Golija

pre 10 godina

Gospodine Vucicu samo napred hrabro u nove pobede. Imate sve vecu podrsku ovog napacenog naroda, i sa nestrpljenjem ocekujemo vase rezultate.

StraleB

pre 10 godina

Verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama- zdravom konkurencijom

ASTERIX

pre 10 godina

Naravno da je drzava u remontu kada je unistavana godinama u nazad, godinama se drzava shvatala kao svacija prcija iz koje je gravio ko je koliko hteo, nadam se da je tome dosao kraj!

natasa

pre 10 godina

U evrointegracionom procesu je pored možda vidljivijih političkih tema, ekonomski izazov nešto sa čime se zemlje aspiranti na članstvo u EU moraju najpre suočiti. Postoji snažna veza između političkih reformi i ekonomskog stanja zemlje. Reforma pravosuđa, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala utiče pozitivno na poslovnu klimu i imaće efekta i na potrebne domaće i strane investicije. Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Sada su stigli i ekonomski strucnjaci, tako da se vidi svetlo na kraju tunela.

vgrad

pre 10 godina

Gospodin Vučić pravi abiciozni plan sa novi ljudima za novi ekonomski preporod srbije i zahteva od svih starih i novih ministara i svih drugih državnih činovnika apsolutno posvećenost poslu, bez dana odmora i dtvaranja alibija za neuspehe.Zato u tim i postavlja i nestranačke ljude, eksperte kao što je Krstić za ekonomiju, kao što će biti ministar poljoprivrede , kao što je Rodić za ministarstvo odbrane i provereni vojvođanski kadar Mirovića za ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave.Tim će sigurno uspeti da napravi a dali će biti rezultata to će zavisiti od dubina reformi u kojima će se ići i od mgućnosti investicionog praćenja svih tih reformi.Jer bez podizanja ekonomije, bez novih radnih mesta, bez fiskalne disipline i sveukupne reforme nema nam napretka.

O, Boze

pre 10 godina

Srbija se mora vratiti disciplini i radu. To je jedini nacin da sistem funkcionise, da svako radi svoj posao na najbolji moguci nacin, inace ni Bog nam nece moci da pomogne. Da su ovi koji su ovako radili dobili otkaze na vreme sad ne bi smo imali ovaj problem. Pa nek se ljuti ko god hoce. Toliko postenog sveta je bez posla a ovi i sami preplaceni u odnosu na svoju sposobnost, pa jos prave ceh za drzavu Srbiju.
Imam saosecanje prema ovoj vladi, ima mnogo posla.

Boban1982

pre 10 godina

Nikad nije kasno, Srbija moze da stane na noge, treba imati strpljenja i nekog ko ce da vodi drzavu u pravom smeru. Vucic se dosad pokazao kao neko ko ima snage i volje da vodi.

SLAVKOOO

pre 10 godina

Najvaznije je Vucicu da se nastave zapocete reforme i borba protiv kriminala,nedavni dogadjaji ne trebaju da razdvajaju vladu vec naprotiv da je jos vise ujedini i da se zajedno odupru od napada ljubomornih i licemernih ljudi koji pokusavaju da je destabilisu.

rush

pre 10 godina

pokazalo se da je rekonstrukcija ipak sprovedena sustinski, a ne kozmeticki,kako su to dezurni pesimisti tvrdili. ostaje nam da vidimo kako ce vlada u narednom periodu funkcionisati. izbori bi bili najbolje resenje u vremenu pred nama jer bi se napravila razlika izmedju stranke koja ima pokrice u narodu i onih koji jedva prelaze cenzus.

Kaliopi

pre 10 godina

Mi smo narod koji je zaboravio sta znaci raditi,narod koji ceni pogresne stvari,poremecene su nam vrednosti,mi kada nemamo s kim da ratujemo,mi ratujemo sami protiv sebe,ne zelimo da nam bude bolje,svest ovog naroda pod hitno mora da se menja.Ja sam jako srecna sto ce Vladu sacinjavati nestranacki eksperti!

Zevs

pre 10 godina

Bitno je da Vlada bude efikasna sto do sada nije bio slucaj. Ocekujemo puno od eksperata, cilj je rekonstrukcija Vlade da se brze i ozbiljnije ide u reforme.

Avakum

pre 10 godina

I pored toga što dosta dugo traje ova rekonstrukcija, očekujem pozitivne efekte. Jedan je i postavljanje standarda da se stručnjaci angažuju. Politika političarima, struka je nešto drugo.

Krkobabic

pre 10 godina

Ceo sistem u Srbiji je truo poslednjih 30 godina. A demokrate su ga dokusurile. Najteze je promeniti sistem. Treba mnogo hrabrosti, snage i volje za to. Mora biti gore da bi na kraju bilo dobro.

SAN MARKO

pre 10 godina

Jedan deo posla je zavrsen,sada sledi mnogo tezi,da se sprovede zacrtano.Novi ministri treba da pokazu da su sa pravom postavljeni i da su spremni da se nose sa svim problemima koje nosi njihova pozicija.

Golija

pre 10 godina

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.

Aries

pre 10 godina

Spremni smo promene, jer drugog pravog puta ni nemamo. Moramo da se izvucemo iz blata, pre ili kasnije, ovako ili onako. Moramo da se vratimo radu i disciplini, to je jedini izlaz.

Acika S

pre 10 godina

Mnogo toga je decenijama u nazad sistemski uništavano,da pritom niko nije imao dovoljno snage i volje da napravi zaokret. Toliko problema se nagomilalo, da nam je potreban jedan svebuhvatan remont, da bi imali šanse da popravimo uništeno, da krenemo na pravi put, oporavka zemlje. Biće to proces koji sa neće završiti preko noći. Rezovi koji će biti sveobuhvatni , neminovni, pa u ovom momentu možda i nepopularni, svakako će doneti boljitak na duge staze.

Glogovac

pre 10 godina

Čini mi se da nam baš i nisu velike šanse da ovo uspe,sobzirom da se u vladi samo Vučić i njegov SNS zalažu za pokretanje Srbije sa mrtve tačke.Za SPS uopšte nisam ubeđen da je tako,pre bih rekao da oni su za zamrzavanje ovog stanja do izbora,bez obzira što je nacija u krizi.Zato što pre treba da Vučić se spremi na nove izbore,kako bi zemlja stvarno krenula napred.

Golija

pre 10 godina

Zato i verujem da se sve uzelo u obzir prilikom predloga kandidata SNS-a za mesta ministara da ce biti izbrani ljudi koji imaju novu energiju i potrebnu kondiciju, radnu disciplinu i radnu etiku, koju ce Srbiju uciniti drugim drzavama zdravom konkurencijom.

Pesimista

pre 10 godina

Ne sumljam u zelju ovih da modernizuju zemlju. Isto tako ne sumljam u narod koji to ne želi. Duboko sam ubeden u to da vecina zeli da bolje živi ali ne bi da da promeni svoje navike ni za milimetar. Otpor ce biti najveci ne od opozicije vec od samog naroda

Reks

pre 10 godina

SAMO VAS MOLIM! Ne dajte rokove!!! Mi ih ne probijamo, mi nikad ne zavrsavamo zapoceto i obecano. Zato glava dole, rad, red i discilina, i kad bude dosao trenutak da je nesto odradjeno i zavrseno kako valja, onda hvalospevi

**Букет**

pre 10 godina

На путу развоја и унапређења наше земље сусрећемо се и сусретаћемо се са бројним тешкоћама. Многе промене су неопходне . Важно је да верујемо људима који дају све од себе да на поштен начин помогну нашој землљи и нама који живимо у њој!

Provincijalka

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je svoju viziju rekonstrukcije imao prakticno razradjenu od samog pocetka, i ideoloski ali i kadrovski, jer ciljevi su diktirali personalna resenja visoke profesionalnosti, a ne samo i iskljucivo partijske pripadnosti po svaku cenu, gde se SPS svakodnevno " zaglavljuje " i unutar svojih redova i unutar koalicije, i tako usporava tok samih promena, ne bi li jos pridodao utisku " besmisla citave ideje " .Dijametralno suprotne motivacije samog useca u vlasti SNS-a i SPS-a se bas uocavaju u nacinu shvatanja vaznosti rekonstrukcije, kao i pristupu odabira kadrova za vodjenje drzavnih resora.Izgleda da se Premijer u svoje klupko upleo... !

DZONI

pre 10 godina

Ne razumem svest i primitivizam pojedinih ljudi koji pisu komentare. Pominju proslost Aleksandra Vucica, okrivljuju ga i pisu o njemu bez argumenata. Gospodo...prvo skocite pa recite hop. Aleksandar Vucic je do sada ucinio mnogo dobrog za svoj narod i samo lazov i osoba koja nema obraz moze da kaze suprotno. Za razliku od vlasti Demokratske Stranke gde su se gradjani osecali kao u filmu dan mrmota.....mi danas osetimo da moze biti bolje. Za sve treba vremena.....i sve sto se upropasti u jednom vremenskom roku, treba tri puta duze za oporavak. Moj licni stav je da aleksandar Vucic zna sta radi i sve te promene podrzavam.

poznavaoc prilika

pre 10 godina

Igor Mirovic???Pa taj gospodin je zarubio cementaru u Novom Popovcu kod Paracina.....Na kraju je prodata sa gubicima i viskom od gotovo 2000 radnika......I TO NAM DOLAZI NA MINISTARSKU POZICIJU???!!!Eh Vucicu ko te ne zna skupo bi te platio....i tebe i tvoje momke iz devedesetih...Ovo je ravno najgoroj tragikomediji....i sto je najgore narod vas glasa!!!!Stidim se sto sam drzavljanin Srbije!!!!

opstinar

pre 10 godina

'Niko nam neće pomoći zato što smo simpatični već zato što smo pokazali da nema zaštićenih, da je srbija na jasnom putu evropejizacije i modernizacije i da Srbija postaje sve bolji poslovni ambijent na Balkanu' Sve je ovim gor enavedenim receno.

bataSMraka

pre 10 godina

Vucic je svojom politikom u vise navrata pokazao da drzavni interesi ne mogu i ne smeju da budu iznad necijih licnih,da Srbija mora da se vrati svom napredku i da kao pravna i odgovorna drzava svoje interese stavi na prvo mesto

Malina

pre 10 godina

SNS je taj koji poznaje i priznaje sve steceno ali i zateceno dobro i lose u ovoj zemlji , te je rekonstrukciju i zapoceo od svojih redova , imajuci potpuno pravo da nista manje ne zatrazi i od koalicionih partnera.
Ono sto ideju po tom pitanju razdvaja jeste motivacija , gde Predsednik SNS-a , za razliku od Dacica , rekonstrukciju vidi kao stvaranje novih efiksnijih i efektivnijih resora koji ce gradjanima omoguciti bolji i pristojniji zivot.

Sramota

pre 10 godina

Ja se stidimsto zivim u vremenu u kojima su popularni likovi kao sto su Djilas,Tadic,Dacic,Vucic,Dinkic,Ceda,Draskovic i ostale patriote...

zoran

pre 10 godina

@ DZONI, 26. avgust 2013 00:20

Jesi čuo za You Tube?

Nema sad šta sam radio nisam radio, gde sam bio nisam bio, što sam vid'o nisam vid'o, što sam čuo nisam čuo i ŠTO SAM REK'O NISAM REK'O!!! Možda mi što ovde pišemo ponešto za tvog ljubimca i ne govorimo istinu ali You Tube ne laže, dečko!

dusko dugousko

pre 10 godina

pitam se da li ce sada i sns botove biti sramota od svog vodje kad se obelodani da je izabarao dinkica ozloglasenog za svog savetnika nece trebati ni lupanje u serpice da ovi odlete iz fotelja bahatosti nema kraja ili mozda smo mi svi eksperimentalni kunici cija se izdrzljivost ispituje

Angie

pre 10 godina

Da su svi do sada " vrli strucnjaci " , vidjeni u ovoj zemlji, za sobom ostavili rezultate rada , Srbija ne bi danas bila ekonomski tu gde jeste !
ALI, s obzirom da je za njima uglavnom ostajala pustos , i bedni gradjanin,
naravno da poverenje treba usmeriti ka ljudima od iskustva i znanja, a bez licnih ili partijskih pretenzija. Ko ovim gubi...? Partijske veze, tajkuni, privilegovani, bahati i nestrucni. Obicnom i postenom gradjaninu zavodjenje reda u drzavi ni malo nece zasmetati.

235903

pre 10 godina

Drago mi je sto je Nebojsa Rodic predlozen za novog ministra odbrane, zasluzio je, jer je vec postigao jako dobre rezultate u BIA-i.

ZoranNS

pre 10 godina

Divljeg magarca kojeg su jahale prethodne vlade je sačinjavala jaka opozicija (Šešelj, Vučić, Toma Nikolić, SPS, Miloševiću pristrasni DB, sankcije izazvane ratom sa susedima, zagovornici tog rata se znaju, SPS i SRS) tog magarca se teže moglo jahati, više se ritao nego ovaj papirnati tigar (samo ekonomski tigar), sada opozicije i nema, svi propagiraju istu politiku. Da radikalska krv nije voda vidimo po izjavi Vučića o Đelićevom bogatstvu, ima policiju, ima moć, da je istina Đelić bi bio u zatvoru, kao se plaši da nije u pravu. Očito je da se administrativni aparat raste, stari ostaju u sistemu, a dolaze novi, skuplji.

isparviti na vreme

pre 10 godina

Bravo Vucicu, nisi samo parafrazirao Djindjica,vec i Tita. Ona poruka kadrovima za izbore je parafraza cuvene Titov recenice za vreme Trscanske krize "radimo kao da ce sto ogidna trajati mir, spremaj mo se kao da ce sutra biti rata", tako nekako bese.
Gledao sam te malo na Pinku, ma nisu tebi samo problem tzv. prvoborci u tvojoj stranci,kao i drzavni sekretari i pomocnici ministara (sve si u pravu sto si reako), vec i tvoji SKOJ-evci. Oni ce te upropastiti, kao Tadica njegovi savetnici. Da li znate G. Vucicu koliko je nestrucnog kadra, mimo konkursa, primljeno u republicku administraciju? Da se najezis. I jos nesto, odmah traze da im se klanjaju svi. Provetrite to, dok je vreme.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Prethodno je na sednici GO Vučić rekao da Srbiju čeka teška jesen i teško proleće i još dve godine da se zemlja pokrene u pravom smeru.

On kaže da uprkos brojnim pritiscima i pokušajima da se zaustavi modernizacija Srbije da naprednjaci od toga neće odustati.

Meni licno zaista NIKADA nece biti jasno kako se neko u Srbiji moze "uzdati" u "nameru" Aleksandra Vučića i njegovih sledbenika da "PROMENI" Srbiju, da je modernizuje i pokrene u pravom smeru, kada tom istom Vučiću ni pored "nadljudskih napora" nije "poslo za rukom" da "PROMENI" ni ime Trga pok. Dr. Zorana Djindjica u Trg RATKA MLADICA ?

Alias Pera lozac

pre 10 godina

Vucicu ne verujem nista. Mogu da dodam - ama bas nista. Ali da prica za 9+, prica. Onaj koga uci zaradio je svaku paru, a on priznanje za transformaciju u nastupu. Nije to lako. Njega je do raskida sa Seseljem bilo nemoguce slusati.

obican smrtnik

pre 10 godina

He he he, Mirovic.... Po ko zna koji put kazem i opet cu. Vucicu ti si marineta svoje stranke sluzis samo da halabuces po medijima i dalje je glavna i zavrsna rec preduzeca zvanog "Toma i sin"!

mija

pre 10 godina

Igor Mirovic??? Igor behaton Mirovic ili Igor ATP Mirovic? Ma, dajte, molim vas... Sa Goranom Knezevicem ste si pucali u jednu nogu, a sa ovim pucate u drugu i u obe ruke.