Subota, 03.08.2013.

23:38

SP: Mađarska prvak sveta

Vaterpolisti Mađarske prvaci su sveta u vaterpolu, pošto su u finalu savladali reprezentaciju Crne Gore 8:7.

Izvor:

SP: Maðarska prvak sveta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 10 godina

Vi ste sedmi ili osmi. Bravo Crna Goro!
(Maka, 3. avgust 2013 23:56)
Pamte se samo pobednici, mi smo to bili i bicemo opet. Kada vi budete prvaci sveta onda nam se javite a do tada mi sa vama nemamo o cemu da pricamo. Mi 7. a vi 2. kakva je razlika kada ce jedino ostati zapisano da je Madjarska te 2013. ponovo postala prvak sveta. Samo sto mi mozemo da kazemo da smo i mi to bili (a bicemo i opet)a vi ne mozete.

W.

pre 10 godina

Vidi kako su montenegrini uvredjeni sto se u Srbiji navija za Madjarsku. Da li je negde zapisano da Srbija mora da navija za Crnu Goru? Pa zar Crna Gora nije posebna drzava? Crna Gora moze da prizna albansku paradrzavu na Kosovu, otvori tamo ambasadu i da to obrazlozi kako je to njen interes iako je time uvredila i ponizila Srbiju za sva vremena ali Srbija ne moze cak ni da navija za Madjare u vaterpolu? Ma vazi... I jos nesto, zasto vi montenegrini komentarisete po srpskim sajtovima? Idite na "kosovarske" to su vam najbolji drugari sada, to je izjavio i onaj vas ministar kulture nedavno u Pristini.

Bum 92

pre 10 godina

Meni je žao što se Srbija nije našla na pobedničkom postolju i tu stavljam tačku.Svaka čast i Crnoj Gori i Mađarskoj zato što su dobili šansu da se bore za zlato.Savet za komentare:Komentariši te igru a ne politiku,postoji druga rubrika za to.

scg

pre 10 godina

Ja sam Srbin iz Crne Gore i naravno da sam navijao za Crnu Goru. Ovi što su navijali za Mađare neka im to služi na čast. To samo pokazuje dokle ide ograničenost našeg naroda: miješa se sport i politika, čestita se Mađarima "iz inata", bruka! Nema sreće nama dok smo ovakvi...

banat

pre 10 godina

Cestitke prvim komsijama. Zao mi Crne Gore, navijao sam za bracu, ali ocito od vrhunskih timova svako moze avakog da pobedi. Ali Madjari (i Madjarice, pogotovo) su mi bliski, drago mi je zbog njih. Steta je sto su Hrvati treci, a mi daleko od zasluzenog vrha.

ZG TOM

pre 10 godina

"Ma vi sve bolje zbate od nas".Komentar iz Zagreba. Pratim već 40 god. sportove još i iz Juge. U pravu si za medalje. Od 1992. SRB,SRJ,SCG ima za jednu medalju manje od RUS. RUS 42, a SRB,SRJ,SCG 41. Jedino ITA, ŠPA imaju više zlata njih 16, a SRB 14. Ta MAĐ jedino u vaterpolu osvajaju medalje, od 1992. njih ukupno 18 (7 zlatnih). SRB po zlatu na 4. mjestu, iza ITA, ŠPA, RUS. HRV od 1992. ukupno 27 medalja od toga 7 zlatnih i na visokom je 5. mjestu po ukupnim medaljama. Ali jedino si zaboravio vrlo bitnog igrača Uskokovića, Crnogorca. Koji je sa vama osvajao medalje do 2005. čini mise, zlato SP u Montrealu. Dakle kada zbrojimo medalje SRB,SRJ,SCG i HRV dđemo do broja od ukupno čak 60-tak medala sa OI,SPi EP.Sportovi koje sam kalkulirao: odbojka, košarka, rukomet, vaterpolo, nogomet,Davis cup, hokej na ledu zbog skandinavskih zemalja. SRB i HRV nisu ni blizu takve nacije kao što su NJEM,ŠVE,GBR,BRA,ARG,FRA,NIZ,POLJ,NOR itd. itd.

Kg

pre 10 godina

Imam utisak da kada mi uzmemo medalju tako da nam i Madjari dele ovakve komentare i cestitke Pa i mi njima.Ako se barem ne slazemo sa ovima iz jugoslavije,barem sa njima nemamo problem.Svaka cast Madjarska. Crna Goro,I vama isto,al vama je teze sto ste izgubili u finalu nego nama..I vama Hrvatima sve cestitke. Pozdrav iz Kragujevca.A mi Srbi ne ocajavajmo.Svakom prvaku u nekom sportu se desi kiks..Kao i Spaniji i Francujskoj na SP u fudbalu..Pozz

lynx

pre 10 godina

Milija, da, naravno da smo navijali za Mađare! Tvoji zemljaci su tako ostrašćeno i iskompleksirano komentarisali nakon vaše pobede u četvrtfinalu, da to nije normalno. Sreća sva, pa nas retko dobijate, inače se od Vas ne bi moglo živeti. Kako god, uživajte u ovom trenutku, srebro je Vam je puna kapa.

bacvanin

pre 10 godina

U Feketicu slavlje u Lovcencu tuga.Tako je to u sportu i kod nas u Vojvodini,svako navija za svoje.Moje drustvo je bilo podeljeno ali smo sa uzivanjem pogledali utakmicu i zalili sto nismo sa Madjarima u finalu.

Madjar

pre 10 godina

dok god Madjarska ne osvoji zlato tako sto ce na turniru barem jednom pobediti Srbiju zlato nece sijati punim sjajem,, to se barem zna ,,,uvesti pravilo za madjare ,,maestorica sa Srbima bez obzira koga su pobedili u finalu,,,,hahaha

Кривокапић

pre 10 godina

Не могу да верујем. Сад ми је тек криво што вечерас Србија није била у финалу. Мада је добро за спорт да се Мађари враћају.
Честитке Мађарима на заслуженој победи.

sasa

pre 10 godina

Gle, i Ante ozivio? :-D Valjda se bio zavukao u kucicu posle polufinala, posle sve one price, pa strepio i za trece mjesto, a sad shvatio da im je i to puna kapa :-D Pa i nije neki uspej s obzirom da ima 5 reprezantacija :-P

Srdjan

pre 10 godina

Stefane, dok god Srbi budu bili i mislili kao ti bog ce vas kaznjavati, bolji su ti Madjari od Crnogoraca, samo nek si mi ti zdravo! Naravno da jesu,uvek su bili i uvek ce i biti.A ti tuguj i placi

Jovan

pre 10 godina

Otac i Majka i djedovi su mi rodjeni u C.g. druge krvi nemam zivim u N.sadu i idem leti 1,2 meseca u c.g. svaki put dozivim neku ne prijatnost zato sto 10 c.g su kompleksasi teski.Uvek sam govorio da u C.g. mozes sresti najbolje i najgore ljude na svetu.Zbog tih 10 posto od kojih se ne bi moglo ziveti navijao sam za Madjare.

One night in May

pre 10 godina

Ishod je skroz zasluzen, Madjarska je veceras bila bolji rival, utakmicu je mogla da zavrsi mnogo ranije.

Sta se desilo sa fizickom spremom crnogorskih reprezentativaca? Kapiram da su imali jako tezak put do finala, da su se potrosili i u grupi i jos mnogo vise u cetvrtfinalu i polufinalu, ali sto se plivanja tice Madjari su ih veceras deklasirali.

Iskreno sam navijao za Crnu Goru, i zato sto su nas eliminisali i zato sto su mi blizi (mada i prema severnim komsijama imam vrlo pozitivnu emociju).

Jedino mi je zao sto nisam stigao da pogledam to polufinale izmedju Hrvatske i Madjarske. Znam kako smo lagano dobili Madjare u grupi, da li su to oni nesto kalkulisali ili su se naglo digli i pruzili maksimum kad je najvaznije ili Hrvatska nije dovoljno dobra (mada bih ovo poslednje otpisao), tek, bez gledanja meca, nemam zakljucak.

Drago mi je zbog Benedeka, odlicno je kenuo, Madjarska je dosta stagnirala prethodnih godina, sad opet imamo najmanje pet redovnih konkurenata za zlato.

Marko

pre 10 godina

ja ne znam kako mozete sa toliko mrznje da pisete protiv crne gore,da je Srbija igrala finale protiv Madjarske,svi mi bi bili uz Srbiju!Bravo momci na srebrnoj medalji,veliki rezultat!!!

student_iz_parka

pre 10 godina

Drago mi je sto vidim po komentarima da su Srbi ipak navijali za komsije Madjare. I ja sam bio svim srcem uz njih! Pozdrav za Madjarsku, Srbiju i Republiku Srpsku!

hjkl

pre 10 godina

znači ipak je jači dio ždrijeba bio onaj sa Hrvatskom, Mađarskom i Grčkom, suprotno mišljenju nekih pojedinaca. Čestitke Mađarima, ipak su najtrofejniji u ovom sportu, razbili Grke, iščupali su se protiv Hrvata te nadigrali Crnogorce. Navijao sam za Crnogorce i odlična igra je nagovještala zlato, ali i srebro je veliki uspjeh.

Boban

pre 10 godina

Apsolutno sam bio navijač Crne Gore večeras i prosto mi nije jasno da su pojedini moji zemljaci navijali za Mađarsku.Većina u Srbiji je bila uz Crnu Goru.

Silver surfer

pre 10 godina

Mi smo veoma zadovoljni i sa ovim. Hvala braci sto nas uvijek ovako podrzavaju i navijaju za nas/ Bez teksta sam.. oduzicemo se!

Petar Petrovic Njegos

pre 10 godina

Crna Gora nista ne bi osvojila da je nismo pustili na Evropskom u Malagi, a i sada u Barseloni. Jednostavno smo se sazalili na njih, pa reko da se i oni necemu obraduju. Ipak su oni nasa braca, a mi puni medalja. E sada sto oni ne umeju da iskoriste priliku da osvoje svetsku titulu to je druga stvar. Ovo je bilo dosta radovanja za Montenegrine, a kada cemo ih sledeci put pustiti ne znam, ali mislim da nece biti uskoro.

Ivan

pre 10 godina

@(milija, 3. avgust 2013 23:59)

Onako ja kao stranac posmatram sa strane. Nije problem u Srbima. Crnogorci su glasniji u pljuvanju Srba a većina Srba naivno veruje, da su braća :)

Dobro je što Crna Gora nije uzela zlato. Tako je od 2006 do danas Srbija još uvek najuspešnija nacija u vaterpolu po medaljama na svetskom, evropskom i olimpijskim igrama. O svetskoj ligi nema smisla pričati ;) Hrvatska od 1991 ima samo jedno srebro više od Srbije (od 2006). To je nešto što je veoma zanimljivo. Crna Gora i Srbija imaju skoro isto skor medalja od 2006 pojedinačno nego Hrvatska od 1991. Hahaha.

Čestitke za Madžare!

ja

pre 10 godina

Srbija-Madjarska 13:10 na kraju sedmo mesto, Australija-Madjarska 9:9 na kraju osmo mesto, Madjarska sve ostale pobedila i uzela zlato !

dragutin

pre 10 godina

@Maka mi smo na ovom prvenstvu 7. ali smo 2009. bili PRVI, kad ste vi bili 9. a 2011. smo bili 2. kad ste vi bili 7. Glupo je Srbiju i Crnu Goru porediti, razlika je u klasi.

bgd@

pre 10 godina

vratilo se crnogorcima za onaj nas sut prlainovica ,madjari bolji ,ne mnogo ali dovoljno,srnogorci nastavite da trenirate daleko ste jos za svetskog prvaka.

mladen

pre 10 godina

Drago mi je da su izgubili ,nisam licemer i nisam im ni pozelo srecu!Navijao sam za Madjare. A,najvise me sad nervira sto ce biti dosta komentara oni koji su im pozeleli srecu sinoc,a sada ce da ismevaju MNE!

skeptik

pre 10 godina

Navijao sam za CG ali bili su i previse nervozni u kljucnim trenucima. Trema i znacaj utakmice su ucinile svoje. Steta jer ovo im je bila poslednja prilika da se okite titulom svetskog prvaka posta im pola tima nece igrati na sledecem svetskom zbog godina.

muuuuuuuukkkkkkkkkkkkk

pre 10 godina

Cestitam komsije Madjari.Zasluzeno ste najbolji,bas mi je drago sto ste vi postali prvaci sveta,nastavlja se tradicija da ne moze svako biti prvak sveta cak i u vaterpolu.

Ante rasić

pre 10 godina

Koja sramota,mojoj televiziji nacionalnoj(HRT)novinar i njegov gost otvoreno navijaju za Crnogorce...Bravo susjedi Mađari,zasluženo ste osvojili zlato,a i vi "komšije",doduše Rumunja i Bugara,ste zasluženo osvojili "drvenu medalju"..

Marko iz Niksica

pre 10 godina

Cestitke Madjarima od nas Hercegovaca iz Stare Hercegovine (Niksic,Pluzine,Savnik,Zabljak,Pljevlja,Herceg-Novi,Risan).
Hercegovci su bili uz vas .

doktor

pre 10 godina

hahahhahahha,pa pustis Montenegrine i oni ne znaju da uzmu zlato! Madjare smo dobili sa hendikepom u grupi! Cestitke mojoj braci Madjarima u Vojvodini i Madjaricama svakako

888

pre 10 godina

Da je C.g pobedila nebi se moglo ziveti od kompleksasa.E dobili smo Srbiju a sto smo sve sto se moze osvojiti osvojili sto smo ih 5 puta tukli to nista.

SashaNS

pre 10 godina

E pa hvala bogu, bilo mi je tesko da navijam za madjare ali sam ipak izdrzao. Cestitam severne komsije, ovima sa juga se vratilo sve ono sto je Srbija promasila protiv njih. Nezasluzeno su igrali finale, bila bi to velika nepravda za ovaj sport da su veceras pobedili.

Stara Hercegovina

pre 10 godina

Navijao sam veceras za Madjarsku.
Kao Hercegovcu iz Stare Hercegovine, iz Niksica , drago mi je da su uzeli zlato jer navijao sam za Madjare.Kada nema Republike Srpske/Srbije onda mi Hercegovci navijamo za Madjare.

Stara Hercegovina

pre 10 godina

Navijao sam veceras za Madjarsku.
Kao Hercegovcu iz Stare Hercegovine, iz Niksica , drago mi je da su uzeli zlato jer navijao sam za Madjare.Kada nema Republike Srpske/Srbije onda mi Hercegovci navijamo za Madjare.

doktor

pre 10 godina

hahahhahahha,pa pustis Montenegrine i oni ne znaju da uzmu zlato! Madjare smo dobili sa hendikepom u grupi! Cestitke mojoj braci Madjarima u Vojvodini i Madjaricama svakako

Marko iz Niksica

pre 10 godina

Cestitke Madjarima od nas Hercegovaca iz Stare Hercegovine (Niksic,Pluzine,Savnik,Zabljak,Pljevlja,Herceg-Novi,Risan).
Hercegovci su bili uz vas .

muuuuuuuukkkkkkkkkkkkk

pre 10 godina

Cestitam komsije Madjari.Zasluzeno ste najbolji,bas mi je drago sto ste vi postali prvaci sveta,nastavlja se tradicija da ne moze svako biti prvak sveta cak i u vaterpolu.

bgd@

pre 10 godina

vratilo se crnogorcima za onaj nas sut prlainovica ,madjari bolji ,ne mnogo ali dovoljno,srnogorci nastavite da trenirate daleko ste jos za svetskog prvaka.

SashaNS

pre 10 godina

E pa hvala bogu, bilo mi je tesko da navijam za madjare ali sam ipak izdrzao. Cestitam severne komsije, ovima sa juga se vratilo sve ono sto je Srbija promasila protiv njih. Nezasluzeno su igrali finale, bila bi to velika nepravda za ovaj sport da su veceras pobedili.

mladen

pre 10 godina

Drago mi je da su izgubili ,nisam licemer i nisam im ni pozelo srecu!Navijao sam za Madjare. A,najvise me sad nervira sto ce biti dosta komentara oni koji su im pozeleli srecu sinoc,a sada ce da ismevaju MNE!

888

pre 10 godina

Da je C.g pobedila nebi se moglo ziveti od kompleksasa.E dobili smo Srbiju a sto smo sve sto se moze osvojiti osvojili sto smo ih 5 puta tukli to nista.

skeptik

pre 10 godina

Navijao sam za CG ali bili su i previse nervozni u kljucnim trenucima. Trema i znacaj utakmice su ucinile svoje. Steta jer ovo im je bila poslednja prilika da se okite titulom svetskog prvaka posta im pola tima nece igrati na sledecem svetskom zbog godina.

scg

pre 10 godina

Ja sam Srbin iz Crne Gore i naravno da sam navijao za Crnu Goru. Ovi što su navijali za Mađare neka im to služi na čast. To samo pokazuje dokle ide ograničenost našeg naroda: miješa se sport i politika, čestita se Mađarima "iz inata", bruka! Nema sreće nama dok smo ovakvi...

Кривокапић

pre 10 godina

Не могу да верујем. Сад ми је тек криво што вечерас Србија није била у финалу. Мада је добро за спорт да се Мађари враћају.
Честитке Мађарима на заслуженој победи.

lynx

pre 10 godina

Milija, da, naravno da smo navijali za Mađare! Tvoji zemljaci su tako ostrašćeno i iskompleksirano komentarisali nakon vaše pobede u četvrtfinalu, da to nije normalno. Sreća sva, pa nas retko dobijate, inače se od Vas ne bi moglo živeti. Kako god, uživajte u ovom trenutku, srebro je Vam je puna kapa.

Ante rasić

pre 10 godina

Koja sramota,mojoj televiziji nacionalnoj(HRT)novinar i njegov gost otvoreno navijaju za Crnogorce...Bravo susjedi Mađari,zasluženo ste osvojili zlato,a i vi "komšije",doduše Rumunja i Bugara,ste zasluženo osvojili "drvenu medalju"..

student_iz_parka

pre 10 godina

Drago mi je sto vidim po komentarima da su Srbi ipak navijali za komsije Madjare. I ja sam bio svim srcem uz njih! Pozdrav za Madjarsku, Srbiju i Republiku Srpsku!

banat

pre 10 godina

Cestitke prvim komsijama. Zao mi Crne Gore, navijao sam za bracu, ali ocito od vrhunskih timova svako moze avakog da pobedi. Ali Madjari (i Madjarice, pogotovo) su mi bliski, drago mi je zbog njih. Steta je sto su Hrvati treci, a mi daleko od zasluzenog vrha.

dragutin

pre 10 godina

@Maka mi smo na ovom prvenstvu 7. ali smo 2009. bili PRVI, kad ste vi bili 9. a 2011. smo bili 2. kad ste vi bili 7. Glupo je Srbiju i Crnu Goru porediti, razlika je u klasi.

W.

pre 10 godina

Vidi kako su montenegrini uvredjeni sto se u Srbiji navija za Madjarsku. Da li je negde zapisano da Srbija mora da navija za Crnu Goru? Pa zar Crna Gora nije posebna drzava? Crna Gora moze da prizna albansku paradrzavu na Kosovu, otvori tamo ambasadu i da to obrazlozi kako je to njen interes iako je time uvredila i ponizila Srbiju za sva vremena ali Srbija ne moze cak ni da navija za Madjare u vaterpolu? Ma vazi... I jos nesto, zasto vi montenegrini komentarisete po srpskim sajtovima? Idite na "kosovarske" to su vam najbolji drugari sada, to je izjavio i onaj vas ministar kulture nedavno u Pristini.

Jovan

pre 10 godina

Otac i Majka i djedovi su mi rodjeni u C.g. druge krvi nemam zivim u N.sadu i idem leti 1,2 meseca u c.g. svaki put dozivim neku ne prijatnost zato sto 10 c.g su kompleksasi teski.Uvek sam govorio da u C.g. mozes sresti najbolje i najgore ljude na svetu.Zbog tih 10 posto od kojih se ne bi moglo ziveti navijao sam za Madjare.

bacvanin

pre 10 godina

U Feketicu slavlje u Lovcencu tuga.Tako je to u sportu i kod nas u Vojvodini,svako navija za svoje.Moje drustvo je bilo podeljeno ali smo sa uzivanjem pogledali utakmicu i zalili sto nismo sa Madjarima u finalu.

hjkl

pre 10 godina

znači ipak je jači dio ždrijeba bio onaj sa Hrvatskom, Mađarskom i Grčkom, suprotno mišljenju nekih pojedinaca. Čestitke Mađarima, ipak su najtrofejniji u ovom sportu, razbili Grke, iščupali su se protiv Hrvata te nadigrali Crnogorce. Navijao sam za Crnogorce i odlična igra je nagovještala zlato, ali i srebro je veliki uspjeh.

Marko

pre 10 godina

ja ne znam kako mozete sa toliko mrznje da pisete protiv crne gore,da je Srbija igrala finale protiv Madjarske,svi mi bi bili uz Srbiju!Bravo momci na srebrnoj medalji,veliki rezultat!!!

Kg

pre 10 godina

Imam utisak da kada mi uzmemo medalju tako da nam i Madjari dele ovakve komentare i cestitke Pa i mi njima.Ako se barem ne slazemo sa ovima iz jugoslavije,barem sa njima nemamo problem.Svaka cast Madjarska. Crna Goro,I vama isto,al vama je teze sto ste izgubili u finalu nego nama..I vama Hrvatima sve cestitke. Pozdrav iz Kragujevca.A mi Srbi ne ocajavajmo.Svakom prvaku u nekom sportu se desi kiks..Kao i Spaniji i Francujskoj na SP u fudbalu..Pozz

Bum 92

pre 10 godina

Meni je žao što se Srbija nije našla na pobedničkom postolju i tu stavljam tačku.Svaka čast i Crnoj Gori i Mađarskoj zato što su dobili šansu da se bore za zlato.Savet za komentare:Komentariši te igru a ne politiku,postoji druga rubrika za to.

ja

pre 10 godina

Vi ste sedmi ili osmi. Bravo Crna Goro!
(Maka, 3. avgust 2013 23:56)
Pamte se samo pobednici, mi smo to bili i bicemo opet. Kada vi budete prvaci sveta onda nam se javite a do tada mi sa vama nemamo o cemu da pricamo. Mi 7. a vi 2. kakva je razlika kada ce jedino ostati zapisano da je Madjarska te 2013. ponovo postala prvak sveta. Samo sto mi mozemo da kazemo da smo i mi to bili (a bicemo i opet)a vi ne mozete.

Boban

pre 10 godina

Apsolutno sam bio navijač Crne Gore večeras i prosto mi nije jasno da su pojedini moji zemljaci navijali za Mađarsku.Većina u Srbiji je bila uz Crnu Goru.

Ivan

pre 10 godina

@(milija, 3. avgust 2013 23:59)

Onako ja kao stranac posmatram sa strane. Nije problem u Srbima. Crnogorci su glasniji u pljuvanju Srba a većina Srba naivno veruje, da su braća :)

Dobro je što Crna Gora nije uzela zlato. Tako je od 2006 do danas Srbija još uvek najuspešnija nacija u vaterpolu po medaljama na svetskom, evropskom i olimpijskim igrama. O svetskoj ligi nema smisla pričati ;) Hrvatska od 1991 ima samo jedno srebro više od Srbije (od 2006). To je nešto što je veoma zanimljivo. Crna Gora i Srbija imaju skoro isto skor medalja od 2006 pojedinačno nego Hrvatska od 1991. Hahaha.

Čestitke za Madžare!

One night in May

pre 10 godina

Ishod je skroz zasluzen, Madjarska je veceras bila bolji rival, utakmicu je mogla da zavrsi mnogo ranije.

Sta se desilo sa fizickom spremom crnogorskih reprezentativaca? Kapiram da su imali jako tezak put do finala, da su se potrosili i u grupi i jos mnogo vise u cetvrtfinalu i polufinalu, ali sto se plivanja tice Madjari su ih veceras deklasirali.

Iskreno sam navijao za Crnu Goru, i zato sto su nas eliminisali i zato sto su mi blizi (mada i prema severnim komsijama imam vrlo pozitivnu emociju).

Jedino mi je zao sto nisam stigao da pogledam to polufinale izmedju Hrvatske i Madjarske. Znam kako smo lagano dobili Madjare u grupi, da li su to oni nesto kalkulisali ili su se naglo digli i pruzili maksimum kad je najvaznije ili Hrvatska nije dovoljno dobra (mada bih ovo poslednje otpisao), tek, bez gledanja meca, nemam zakljucak.

Drago mi je zbog Benedeka, odlicno je kenuo, Madjarska je dosta stagnirala prethodnih godina, sad opet imamo najmanje pet redovnih konkurenata za zlato.

Petar Petrovic Njegos

pre 10 godina

Crna Gora nista ne bi osvojila da je nismo pustili na Evropskom u Malagi, a i sada u Barseloni. Jednostavno smo se sazalili na njih, pa reko da se i oni necemu obraduju. Ipak su oni nasa braca, a mi puni medalja. E sada sto oni ne umeju da iskoriste priliku da osvoje svetsku titulu to je druga stvar. Ovo je bilo dosta radovanja za Montenegrine, a kada cemo ih sledeci put pustiti ne znam, ali mislim da nece biti uskoro.

ja

pre 10 godina

Srbija-Madjarska 13:10 na kraju sedmo mesto, Australija-Madjarska 9:9 na kraju osmo mesto, Madjarska sve ostale pobedila i uzela zlato !

Srdjan

pre 10 godina

Stefane, dok god Srbi budu bili i mislili kao ti bog ce vas kaznjavati, bolji su ti Madjari od Crnogoraca, samo nek si mi ti zdravo! Naravno da jesu,uvek su bili i uvek ce i biti.A ti tuguj i placi

Madjar

pre 10 godina

dok god Madjarska ne osvoji zlato tako sto ce na turniru barem jednom pobediti Srbiju zlato nece sijati punim sjajem,, to se barem zna ,,,uvesti pravilo za madjare ,,maestorica sa Srbima bez obzira koga su pobedili u finalu,,,,hahaha

ZG TOM

pre 10 godina

"Ma vi sve bolje zbate od nas".Komentar iz Zagreba. Pratim već 40 god. sportove još i iz Juge. U pravu si za medalje. Od 1992. SRB,SRJ,SCG ima za jednu medalju manje od RUS. RUS 42, a SRB,SRJ,SCG 41. Jedino ITA, ŠPA imaju više zlata njih 16, a SRB 14. Ta MAĐ jedino u vaterpolu osvajaju medalje, od 1992. njih ukupno 18 (7 zlatnih). SRB po zlatu na 4. mjestu, iza ITA, ŠPA, RUS. HRV od 1992. ukupno 27 medalja od toga 7 zlatnih i na visokom je 5. mjestu po ukupnim medaljama. Ali jedino si zaboravio vrlo bitnog igrača Uskokovića, Crnogorca. Koji je sa vama osvajao medalje do 2005. čini mise, zlato SP u Montrealu. Dakle kada zbrojimo medalje SRB,SRJ,SCG i HRV dđemo do broja od ukupno čak 60-tak medala sa OI,SPi EP.Sportovi koje sam kalkulirao: odbojka, košarka, rukomet, vaterpolo, nogomet,Davis cup, hokej na ledu zbog skandinavskih zemalja. SRB i HRV nisu ni blizu takve nacije kao što su NJEM,ŠVE,GBR,BRA,ARG,FRA,NIZ,POLJ,NOR itd. itd.

Silver surfer

pre 10 godina

Mi smo veoma zadovoljni i sa ovim. Hvala braci sto nas uvijek ovako podrzavaju i navijaju za nas/ Bez teksta sam.. oduzicemo se!

sasa

pre 10 godina

Gle, i Ante ozivio? :-D Valjda se bio zavukao u kucicu posle polufinala, posle sve one price, pa strepio i za trece mjesto, a sad shvatio da im je i to puna kapa :-D Pa i nije neki uspej s obzirom da ima 5 reprezantacija :-P

Ante rasić

pre 10 godina

Koja sramota,mojoj televiziji nacionalnoj(HRT)novinar i njegov gost otvoreno navijaju za Crnogorce...Bravo susjedi Mađari,zasluženo ste osvojili zlato,a i vi "komšije",doduše Rumunja i Bugara,ste zasluženo osvojili "drvenu medalju"..

Stara Hercegovina

pre 10 godina

Navijao sam veceras za Madjarsku.
Kao Hercegovcu iz Stare Hercegovine, iz Niksica , drago mi je da su uzeli zlato jer navijao sam za Madjare.Kada nema Republike Srpske/Srbije onda mi Hercegovci navijamo za Madjare.

doktor

pre 10 godina

hahahhahahha,pa pustis Montenegrine i oni ne znaju da uzmu zlato! Madjare smo dobili sa hendikepom u grupi! Cestitke mojoj braci Madjarima u Vojvodini i Madjaricama svakako

Marko iz Niksica

pre 10 godina

Cestitke Madjarima od nas Hercegovaca iz Stare Hercegovine (Niksic,Pluzine,Savnik,Zabljak,Pljevlja,Herceg-Novi,Risan).
Hercegovci su bili uz vas .

bgd@

pre 10 godina

vratilo se crnogorcima za onaj nas sut prlainovica ,madjari bolji ,ne mnogo ali dovoljno,srnogorci nastavite da trenirate daleko ste jos za svetskog prvaka.

SashaNS

pre 10 godina

E pa hvala bogu, bilo mi je tesko da navijam za madjare ali sam ipak izdrzao. Cestitam severne komsije, ovima sa juga se vratilo sve ono sto je Srbija promasila protiv njih. Nezasluzeno su igrali finale, bila bi to velika nepravda za ovaj sport da su veceras pobedili.

888

pre 10 godina

Da je C.g pobedila nebi se moglo ziveti od kompleksasa.E dobili smo Srbiju a sto smo sve sto se moze osvojiti osvojili sto smo ih 5 puta tukli to nista.

skeptik

pre 10 godina

Navijao sam za CG ali bili su i previse nervozni u kljucnim trenucima. Trema i znacaj utakmice su ucinile svoje. Steta jer ovo im je bila poslednja prilika da se okite titulom svetskog prvaka posta im pola tima nece igrati na sledecem svetskom zbog godina.

muuuuuuuukkkkkkkkkkkkk

pre 10 godina

Cestitam komsije Madjari.Zasluzeno ste najbolji,bas mi je drago sto ste vi postali prvaci sveta,nastavlja se tradicija da ne moze svako biti prvak sveta cak i u vaterpolu.

scg

pre 10 godina

Ja sam Srbin iz Crne Gore i naravno da sam navijao za Crnu Goru. Ovi što su navijali za Mađare neka im to služi na čast. To samo pokazuje dokle ide ograničenost našeg naroda: miješa se sport i politika, čestita se Mađarima "iz inata", bruka! Nema sreće nama dok smo ovakvi...

mladen

pre 10 godina

Drago mi je da su izgubili ,nisam licemer i nisam im ni pozelo srecu!Navijao sam za Madjare. A,najvise me sad nervira sto ce biti dosta komentara oni koji su im pozeleli srecu sinoc,a sada ce da ismevaju MNE!

Boban

pre 10 godina

Apsolutno sam bio navijač Crne Gore večeras i prosto mi nije jasno da su pojedini moji zemljaci navijali za Mađarsku.Većina u Srbiji je bila uz Crnu Goru.

Marko

pre 10 godina

ja ne znam kako mozete sa toliko mrznje da pisete protiv crne gore,da je Srbija igrala finale protiv Madjarske,svi mi bi bili uz Srbiju!Bravo momci na srebrnoj medalji,veliki rezultat!!!

Petar Petrovic Njegos

pre 10 godina

Crna Gora nista ne bi osvojila da je nismo pustili na Evropskom u Malagi, a i sada u Barseloni. Jednostavno smo se sazalili na njih, pa reko da se i oni necemu obraduju. Ipak su oni nasa braca, a mi puni medalja. E sada sto oni ne umeju da iskoriste priliku da osvoje svetsku titulu to je druga stvar. Ovo je bilo dosta radovanja za Montenegrine, a kada cemo ih sledeci put pustiti ne znam, ali mislim da nece biti uskoro.

student_iz_parka

pre 10 godina

Drago mi je sto vidim po komentarima da su Srbi ipak navijali za komsije Madjare. I ja sam bio svim srcem uz njih! Pozdrav za Madjarsku, Srbiju i Republiku Srpsku!

Jovan

pre 10 godina

Otac i Majka i djedovi su mi rodjeni u C.g. druge krvi nemam zivim u N.sadu i idem leti 1,2 meseca u c.g. svaki put dozivim neku ne prijatnost zato sto 10 c.g su kompleksasi teski.Uvek sam govorio da u C.g. mozes sresti najbolje i najgore ljude na svetu.Zbog tih 10 posto od kojih se ne bi moglo ziveti navijao sam za Madjare.

Madjar

pre 10 godina

dok god Madjarska ne osvoji zlato tako sto ce na turniru barem jednom pobediti Srbiju zlato nece sijati punim sjajem,, to se barem zna ,,,uvesti pravilo za madjare ,,maestorica sa Srbima bez obzira koga su pobedili u finalu,,,,hahaha

Ivan

pre 10 godina

@(milija, 3. avgust 2013 23:59)

Onako ja kao stranac posmatram sa strane. Nije problem u Srbima. Crnogorci su glasniji u pljuvanju Srba a većina Srba naivno veruje, da su braća :)

Dobro je što Crna Gora nije uzela zlato. Tako je od 2006 do danas Srbija još uvek najuspešnija nacija u vaterpolu po medaljama na svetskom, evropskom i olimpijskim igrama. O svetskoj ligi nema smisla pričati ;) Hrvatska od 1991 ima samo jedno srebro više od Srbije (od 2006). To je nešto što je veoma zanimljivo. Crna Gora i Srbija imaju skoro isto skor medalja od 2006 pojedinačno nego Hrvatska od 1991. Hahaha.

Čestitke za Madžare!

Silver surfer

pre 10 godina

Mi smo veoma zadovoljni i sa ovim. Hvala braci sto nas uvijek ovako podrzavaju i navijaju za nas/ Bez teksta sam.. oduzicemo se!

ZG TOM

pre 10 godina

"Ma vi sve bolje zbate od nas".Komentar iz Zagreba. Pratim već 40 god. sportove još i iz Juge. U pravu si za medalje. Od 1992. SRB,SRJ,SCG ima za jednu medalju manje od RUS. RUS 42, a SRB,SRJ,SCG 41. Jedino ITA, ŠPA imaju više zlata njih 16, a SRB 14. Ta MAĐ jedino u vaterpolu osvajaju medalje, od 1992. njih ukupno 18 (7 zlatnih). SRB po zlatu na 4. mjestu, iza ITA, ŠPA, RUS. HRV od 1992. ukupno 27 medalja od toga 7 zlatnih i na visokom je 5. mjestu po ukupnim medaljama. Ali jedino si zaboravio vrlo bitnog igrača Uskokovića, Crnogorca. Koji je sa vama osvajao medalje do 2005. čini mise, zlato SP u Montrealu. Dakle kada zbrojimo medalje SRB,SRJ,SCG i HRV dđemo do broja od ukupno čak 60-tak medala sa OI,SPi EP.Sportovi koje sam kalkulirao: odbojka, košarka, rukomet, vaterpolo, nogomet,Davis cup, hokej na ledu zbog skandinavskih zemalja. SRB i HRV nisu ni blizu takve nacije kao što su NJEM,ŠVE,GBR,BRA,ARG,FRA,NIZ,POLJ,NOR itd. itd.

ja

pre 10 godina

Vi ste sedmi ili osmi. Bravo Crna Goro!
(Maka, 3. avgust 2013 23:56)
Pamte se samo pobednici, mi smo to bili i bicemo opet. Kada vi budete prvaci sveta onda nam se javite a do tada mi sa vama nemamo o cemu da pricamo. Mi 7. a vi 2. kakva je razlika kada ce jedino ostati zapisano da je Madjarska te 2013. ponovo postala prvak sveta. Samo sto mi mozemo da kazemo da smo i mi to bili (a bicemo i opet)a vi ne mozete.

Srdjan

pre 10 godina

Stefane, dok god Srbi budu bili i mislili kao ti bog ce vas kaznjavati, bolji su ti Madjari od Crnogoraca, samo nek si mi ti zdravo! Naravno da jesu,uvek su bili i uvek ce i biti.A ti tuguj i placi

banat

pre 10 godina

Cestitke prvim komsijama. Zao mi Crne Gore, navijao sam za bracu, ali ocito od vrhunskih timova svako moze avakog da pobedi. Ali Madjari (i Madjarice, pogotovo) su mi bliski, drago mi je zbog njih. Steta je sto su Hrvati treci, a mi daleko od zasluzenog vrha.

lynx

pre 10 godina

Milija, da, naravno da smo navijali za Mađare! Tvoji zemljaci su tako ostrašćeno i iskompleksirano komentarisali nakon vaše pobede u četvrtfinalu, da to nije normalno. Sreća sva, pa nas retko dobijate, inače se od Vas ne bi moglo živeti. Kako god, uživajte u ovom trenutku, srebro je Vam je puna kapa.

dragutin

pre 10 godina

@Maka mi smo na ovom prvenstvu 7. ali smo 2009. bili PRVI, kad ste vi bili 9. a 2011. smo bili 2. kad ste vi bili 7. Glupo je Srbiju i Crnu Goru porediti, razlika je u klasi.

sasa

pre 10 godina

Gle, i Ante ozivio? :-D Valjda se bio zavukao u kucicu posle polufinala, posle sve one price, pa strepio i za trece mjesto, a sad shvatio da im je i to puna kapa :-D Pa i nije neki uspej s obzirom da ima 5 reprezantacija :-P

Кривокапић

pre 10 godina

Не могу да верујем. Сад ми је тек криво што вечерас Србија није била у финалу. Мада је добро за спорт да се Мађари враћају.
Честитке Мађарима на заслуженој победи.

hjkl

pre 10 godina

znači ipak je jači dio ždrijeba bio onaj sa Hrvatskom, Mađarskom i Grčkom, suprotno mišljenju nekih pojedinaca. Čestitke Mađarima, ipak su najtrofejniji u ovom sportu, razbili Grke, iščupali su se protiv Hrvata te nadigrali Crnogorce. Navijao sam za Crnogorce i odlična igra je nagovještala zlato, ali i srebro je veliki uspjeh.

Bum 92

pre 10 godina

Meni je žao što se Srbija nije našla na pobedničkom postolju i tu stavljam tačku.Svaka čast i Crnoj Gori i Mađarskoj zato što su dobili šansu da se bore za zlato.Savet za komentare:Komentariši te igru a ne politiku,postoji druga rubrika za to.

bacvanin

pre 10 godina

U Feketicu slavlje u Lovcencu tuga.Tako je to u sportu i kod nas u Vojvodini,svako navija za svoje.Moje drustvo je bilo podeljeno ali smo sa uzivanjem pogledali utakmicu i zalili sto nismo sa Madjarima u finalu.

Kg

pre 10 godina

Imam utisak da kada mi uzmemo medalju tako da nam i Madjari dele ovakve komentare i cestitke Pa i mi njima.Ako se barem ne slazemo sa ovima iz jugoslavije,barem sa njima nemamo problem.Svaka cast Madjarska. Crna Goro,I vama isto,al vama je teze sto ste izgubili u finalu nego nama..I vama Hrvatima sve cestitke. Pozdrav iz Kragujevca.A mi Srbi ne ocajavajmo.Svakom prvaku u nekom sportu se desi kiks..Kao i Spaniji i Francujskoj na SP u fudbalu..Pozz

ja

pre 10 godina

Srbija-Madjarska 13:10 na kraju sedmo mesto, Australija-Madjarska 9:9 na kraju osmo mesto, Madjarska sve ostale pobedila i uzela zlato !

W.

pre 10 godina

Vidi kako su montenegrini uvredjeni sto se u Srbiji navija za Madjarsku. Da li je negde zapisano da Srbija mora da navija za Crnu Goru? Pa zar Crna Gora nije posebna drzava? Crna Gora moze da prizna albansku paradrzavu na Kosovu, otvori tamo ambasadu i da to obrazlozi kako je to njen interes iako je time uvredila i ponizila Srbiju za sva vremena ali Srbija ne moze cak ni da navija za Madjare u vaterpolu? Ma vazi... I jos nesto, zasto vi montenegrini komentarisete po srpskim sajtovima? Idite na "kosovarske" to su vam najbolji drugari sada, to je izjavio i onaj vas ministar kulture nedavno u Pristini.

One night in May

pre 10 godina

Ishod je skroz zasluzen, Madjarska je veceras bila bolji rival, utakmicu je mogla da zavrsi mnogo ranije.

Sta se desilo sa fizickom spremom crnogorskih reprezentativaca? Kapiram da su imali jako tezak put do finala, da su se potrosili i u grupi i jos mnogo vise u cetvrtfinalu i polufinalu, ali sto se plivanja tice Madjari su ih veceras deklasirali.

Iskreno sam navijao za Crnu Goru, i zato sto su nas eliminisali i zato sto su mi blizi (mada i prema severnim komsijama imam vrlo pozitivnu emociju).

Jedino mi je zao sto nisam stigao da pogledam to polufinale izmedju Hrvatske i Madjarske. Znam kako smo lagano dobili Madjare u grupi, da li su to oni nesto kalkulisali ili su se naglo digli i pruzili maksimum kad je najvaznije ili Hrvatska nije dovoljno dobra (mada bih ovo poslednje otpisao), tek, bez gledanja meca, nemam zakljucak.

Drago mi je zbog Benedeka, odlicno je kenuo, Madjarska je dosta stagnirala prethodnih godina, sad opet imamo najmanje pet redovnih konkurenata za zlato.