Ponedeljak, 22.07.2013.

00:16

Ključna nedelja za rekonstrukciju

Ministri iz URS-a stavili mandate na raspolaganje stranci. Svi ministri iz SNS kovertirali ostavke. Ministri SPS prihvatiće svaku odluku premijera Ivice Dačića.

Izvor: Tanjug

Kljuèna nedelja za rekonstrukciju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Srbin 100%

pre 10 godina

Ako su SPS i URS stvarno spremni da smene svoje nesposobne ministre onda se mozda i mogu izbeci vanredni parlamentarni izbori

mikica

pre 10 godina

Nikada nećemo priznati Kosovo Nikada nećemo priznati Kosovo
EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU
ommm-raaam omm-raaam
pristupni pregovori, pristupni pregovori, pristupni pregovori
radna mesta, radna mesta, radna mesta, radna mesta ,
nema para, nema para, nema para, nema para, nema para,
rekonstrukcija vlade, rekonstrukcija vlade, rekonstrukcija vlade,
rebalans, rebalans, rebalans, rebalans, rebalans, rebalans,
ooommmm-raaaammm....
AKTUELNE MANTRE U SRBIJI KOJE TREBA PRIMENJIVATI
TRI PUTA DNEVNO PO POLA SATA
E vala ko ovo preživi-pričaće!

Dejan

pre 10 godina

Umesto Dinkica uvesti u vladu Petrovica, jednim udarcem "ubiti" dve muve (Dinkica i Djilasa). Mozda cak kao "baksis" SNS dobije i Kragujevac (Sumadiju), gde opet Petrovic moze da pomogne. Djilasovci i Dinkicevci prelaze kod Petrovica, a rezultat - vecina u skupstini sigurna, a na duze staze politicka propast svih "neprijatelja" SNS-a. DS odlazi u istoriju, a SNS ima ne samo siguran sledeci mandat (7 god), vec mozda i jos jedan (ne ceo da budemo skromni). To je minimum 10 godina apsolutne vlasti u Srbiji.

nidža

pre 10 godina

Realno gledano Dacic i Dinkic u opste nisu zasluzili da se spominju bilo gde pa cak i u vestima. (mikser, 22. jul 2013 10:43)
Ključna nedelja da i to prestane!

Cudesmooo

pre 10 godina

URS nece da bude prepreka ali bi valjalo kada bi im neko objasnio i dokazao zasto bas oni…. Dacic izjavljuje da se ne plase izbora, a Dejanovicka ipak ne bi sada… I ne smetaju oni uopste, cak sta vise po njima oni savrseno rade…. Mislim pobogu, ne kocimo mi, ali cemo sve raditi da bi ostali tu gde jesmo! LICEMERI

PhD

pre 10 godina

Bice dobra nedelja. Pokazace se ko zasluzuje mesto u Vladi, a ko ne zasluzuje. Vucic kao najjaci adut SNS-atreba da lupi sakom o sto i pokrene ostale.

Nemanja

pre 10 godina

Ajde vise zavrsite tu rekonstrukciju? Rade li oni uopste nesto ili samo pricaju ko ce biti smenjen? I o kakvoj rekonstrukciji govorimo nesposobni ministri sama ce postati direktori javnih preduzeca,a neuspesni politicari koji kada bi sami isli na izbore ne bi dobili ni 0.1%glasova ministri.

Beqa

pre 10 godina

"Ključna nedelja za rekonstrukciju". Od kraja Aprila bilo je najmanje 10 "kljucnih nedelja" za rekonstrukciju vlade Srbije! Sta reci osim ... srpska posla!

Grunf

pre 10 godina

Prvo smo svi slušali o ljudima koji su izabrani za pojedina ministrastva da su najstručniji,najodgovorniji,najozbiljniji.Po rečima Premijera kao i Ace i Mladje ovakvu vladu Srbija nikada nije imala.Ubedjivali su nas da ovakva Vlada nikada nije postajala iako je pola ministara već bilo ministri.Zašto ako su najbolji u Srbiji se onda reknstruišu.Ubedjivali su nas u njihovu medjusobnu ljubav i poverenje,svakodnevne kontakte.Šta je sad?Da li je ovo laki peting sa narodom od strane Aleksandra Vučića.Poturio je Ivicu da završi ono što je započeo devedesetih.Sada mu više ne treba ni za šta.Ipak bez obzira na rad ministara jer svi bi trebali da budu smenjeni ipak ko ih je tu doveo.Zar zaista ne treba da izadju i kažu javnosti:"da mi smo ih tu doveli ,mi smo izabrali pogrešne ljude.Oni su kovertirali ostavke,ali svi su zadovolni svojim radom a stranka i ova "tri praseta" će odlučiti ko je šta i kako radio.Toliko znanja i procena u tri čoveka koji su nas zamajavali budalaštinama. Srbija opet gubi dragoceno vreme.I dalje ponavljam po ko zna koji put niko se ne bavi problemima života stanovništva Srbije.Kada budete to pokazali na delu onda budite sigurni te simpatije gradjana prema nekome će biti realne.Ipak vi vodite jedan paralelni život sa gradjanima Srbije bez i jedne dodirne tačke.

rip kirbi

pre 10 godina

koje palamudjenje demagogija kupovina vremena i zamajavaje naroda narod iscekuje tri meseca rekonstrukciju i misli jos ovo i bice bolje nece biti bolje jer ce prvo oni da naprave krug pa da dovedu neke anonimuse koji nisu ispljuvani kod naroda a isto nemaju pojma i tako do sledece rekonstrukcije ili izbora iz kojih jos nismo izasli mada je proslo godinu ipo a lepo su smislili da zamajavaju narod tri meseca da narod ne bi pitao o cenama zaposljavanju novim investicijama visem pdv solidarnom porezu zamrznutim penzijama i platama zaduzenje od 4 milijarde evra jos koji dan i skuplja struja i sve ce zbog toga poskupeti itd itd bas me interesuje kada prodje rekonstrukcija sta ce onda da smisle za zamajavanje naroda verovatno vanredni izbori 100% nema sta drugo

funny

pre 10 godina

U ovome nam tragicno--smesno--sudbonosnom trenutku nadzire se jedna velika pozitivnost da ca se konacno ova visedecenijska sapunica sa nesposobno--lopovskim politicarima privodi kraju i da ce Narod biti jedinstven kao i ovi botovi sto za prvog pod...... kuckaju.
dobro je dohvatiti dno ispod dna na kom smo sada a sa burekdzijama i drugim "expertima" pitanje je dana D.

бидермајер

pre 10 godina

Ј*ВЕТАР је назив институције која је настала фузијом фабрике вентилатота и презерватива.

mrki

pre 10 godina

Vidi svete troice zaduzenih da bace Srbiju na dno Posao je skoro zavrsen samo nastavite legende ste samo kako kaze nas narod "nicija nije gorela do zore". Bacice i bas vasi zapadni poslodavac kao stare carape pa sta cete pricati unucima.

metaphor

pre 10 godina

Мислим да смо у једноме сви сагласни, а то је да је потребно убрзати процес реконструкције како би се избегло непотребно одуговлачење и како бисмо сви што пре дошли до сазнања да ли је она била делотворна или не. Уколико се испостави да није, благовремено расписати ванредне изборе.

daniela

pre 10 godina

Dinkić je dobio resor sa puno problema, ali je Vučić dobio možda još teži zadatke, da pokrene borbu za iskorenjivanje korupcije, i na taj način se zameri najmoćnijim ljudima U Srbiji, i da se uključi u pregovore oko Kosova, i na tim poljima su u Srbiji rezultati najvidljiviji, ali na polju ekonomije se javljaju problemi.

Saša (Ne) Mirković

pre 10 godina

Sve OVO je posledica nemanja kvalitetnih kadrova, pre svega u SNS-u a i kod koalicionih partnera. Država i vlada su mnogo ozbiljnije stvari od Farmi, Velikog brata, Estrade i sl.

Ministar za zez

pre 10 godina

Jedna vrlo bitna informacija,nepobedivi,prepošteni Tomini i Vučićevi mali radikali(SNS)na ponovljenim izborima za savet mesne zajednice na tri mesta u Kragujevcu su DEKLASIRANI i izgubili od strane DS-a i Verkovog URS-a!Da li vam to nešto govori?Dosadilo narodu foliranje i prazna obećanja,narod hoće stvarne promene!

Ljubo

pre 10 godina

Šta može Vučić da promeni kod SPS-a a pogotovo kod URS-a !?!?
Vući je krenuo da menja Srbiju i sad se "zaglibio" u blatu sa Dinkićem i Dačićem !!!
Postaje smešno jer je suština "kako opstati na vlasti i zadržati funkcije" a ne kako promeniti Srbiju !!!

DRAŽA KG

pre 10 godina

Raspisati izbore jer vam je tikva pukla na sto delova!Prodali ste Kosovo,žandarmerija van kontrole,policija još korumpiranija nego što je bila,kriminalci vladaju ulicama kao da smo Teksas,o sudstvu bi mi trebalo jedno nedelju dana da pišem šta se sve radi,narod sve siromašniji,čak vam ni lažna hapšenja nisu digla rejting(Mišković i ostali lagano vas dobijaju jer nemate dokaza),posla za nezaposlene nema ni godinu dana nakon preizimanja vlasti,u bajke o uplivu silnih milijardi dolara nisam verovao ni pre izbora i bio sam u pravu(neku siću im dali rusi i to se koristi dase zapuše rupe u budžetu),sve se gore živi,sve je poskupelo i poskupljuje iz dana u dan...Ja nisam video goru vlast još od Titovih komunista naovamo!Znači raspisujte izbore da vas narod ne skida kao Miloševića!Bolje da tako izgubite,jer očigledno da nemate kadrove za vlast(što ne čudi kad se uzme u obzir da vam od predsednika stranke pa nadalje pola članstva ima diplome čuvenih segamega debeovskih fakulteta,da ne kažem kupljene diplome).IZBORI ODMAH NA SVIM NIVOIMA!

19 84

pre 10 godina

Ma koliko spekulisali i opirali se, i Dinkic i Dacic su svesni da ukoliko bi se izaslo na izbore ne bi prosli slavno a verovatno vise ne bi ni bili u vladi a pogotovu Dacic koji nema sanse da bi ponovo bio premijer. S toga, mislim da ce rekonstrukcija imati efekta.

lala

pre 10 godina

Po mom skromnom mišljenju, dovoljno za rekonstrukciju je da i ostali misistri stave naočare kao g-din prvi. Delovaće ozbiljnije. Drugo, moraju da sporije govore (Dinkićn aročito mora da uspori) takođe kao g-din prvi. Treće, dok govore moraju da sastave prste obe ruke na vrhovima prstiju - delovaće uverljivije - takođe kao g-din prvi.

zoran

pre 10 godina

JEDINI vidljiv rezultat rada ove Vlade na čelu sa Acom Vučićem za godinu dana je ova sad rekonstrukcija. Drugih rezultata nema, prijatelji. NEMA!!!!
Kao da ništa nisu radili. Sve je poskupelo i svaki dan po malo poskupljuje. Nikakvi konkretni potezi, mere... bilo šta...

Niko im ne smeta. Opozicije kao i da nema. Oni su, dok su bili u opziciji samo trpali klipove u točkove. Kočili, zamajavali, sedeli na stiroporu, kao fol štrajkovali glađu, žeđu, pozivali na bojkot, štrajkove i sve radili da ometaju bilo kakve promene. Njima NIKO ne smeta a oni nisu sposobni bilo šta da pokrenu.

Genije

pre 10 godina

URS je Dinkić, Petković nije "glasnogovornik" SNS-a, a Dačić je sam rekao da o personalnim rešenjima ne odlučuje pojedinac. Ispada da su jedini sigurni ministri (da odlaze ili ostaju) oni koji nisu ni u jednoj stranci!
Sapunica bez jasnih kriterijuma sa implikacijama na žive ljude i celu državu...

MUKNAVI

pre 10 godina

Tik tak tik taktiktaktijitikitiki....zvrrrrrrrrrrrr ..premestaj se,ti tamo ti amo, i onda zatisije,dremka,putovanja po koje aferce pa opet tik tak..hm..dok ne pukne letva i ode kurtamurta hronometar!

metaphor

pre 10 godina

Мислим да смо у једноме сви сагласни, а то је да је потребно убрзати процес реконструкције како би се избегло непотребно одуговлачење и како бисмо сви што пре дошли до сазнања да ли је она била делотворна или не. Уколико се испостави да није, благовремено расписати ванредне изборе.

daniela

pre 10 godina

Dinkić je dobio resor sa puno problema, ali je Vučić dobio možda još teži zadatke, da pokrene borbu za iskorenjivanje korupcije, i na taj način se zameri najmoćnijim ljudima U Srbiji, i da se uključi u pregovore oko Kosova, i na tim poljima su u Srbiji rezultati najvidljiviji, ali na polju ekonomije se javljaju problemi.

19 84

pre 10 godina

Ma koliko spekulisali i opirali se, i Dinkic i Dacic su svesni da ukoliko bi se izaslo na izbore ne bi prosli slavno a verovatno vise ne bi ni bili u vladi a pogotovu Dacic koji nema sanse da bi ponovo bio premijer. S toga, mislim da ce rekonstrukcija imati efekta.

zoran

pre 10 godina

JEDINI vidljiv rezultat rada ove Vlade na čelu sa Acom Vučićem za godinu dana je ova sad rekonstrukcija. Drugih rezultata nema, prijatelji. NEMA!!!!
Kao da ništa nisu radili. Sve je poskupelo i svaki dan po malo poskupljuje. Nikakvi konkretni potezi, mere... bilo šta...

Niko im ne smeta. Opozicije kao i da nema. Oni su, dok su bili u opziciji samo trpali klipove u točkove. Kočili, zamajavali, sedeli na stiroporu, kao fol štrajkovali glađu, žeđu, pozivali na bojkot, štrajkove i sve radili da ometaju bilo kakve promene. Njima NIKO ne smeta a oni nisu sposobni bilo šta da pokrenu.

MUKNAVI

pre 10 godina

Tik tak tik taktiktaktijitikitiki....zvrrrrrrrrrrrr ..premestaj se,ti tamo ti amo, i onda zatisije,dremka,putovanja po koje aferce pa opet tik tak..hm..dok ne pukne letva i ode kurtamurta hronometar!

lala

pre 10 godina

Po mom skromnom mišljenju, dovoljno za rekonstrukciju je da i ostali misistri stave naočare kao g-din prvi. Delovaće ozbiljnije. Drugo, moraju da sporije govore (Dinkićn aročito mora da uspori) takođe kao g-din prvi. Treće, dok govore moraju da sastave prste obe ruke na vrhovima prstiju - delovaće uverljivije - takođe kao g-din prvi.

rip kirbi

pre 10 godina

koje palamudjenje demagogija kupovina vremena i zamajavaje naroda narod iscekuje tri meseca rekonstrukciju i misli jos ovo i bice bolje nece biti bolje jer ce prvo oni da naprave krug pa da dovedu neke anonimuse koji nisu ispljuvani kod naroda a isto nemaju pojma i tako do sledece rekonstrukcije ili izbora iz kojih jos nismo izasli mada je proslo godinu ipo a lepo su smislili da zamajavaju narod tri meseca da narod ne bi pitao o cenama zaposljavanju novim investicijama visem pdv solidarnom porezu zamrznutim penzijama i platama zaduzenje od 4 milijarde evra jos koji dan i skuplja struja i sve ce zbog toga poskupeti itd itd bas me interesuje kada prodje rekonstrukcija sta ce onda da smisle za zamajavanje naroda verovatno vanredni izbori 100% nema sta drugo

Genije

pre 10 godina

URS je Dinkić, Petković nije "glasnogovornik" SNS-a, a Dačić je sam rekao da o personalnim rešenjima ne odlučuje pojedinac. Ispada da su jedini sigurni ministri (da odlaze ili ostaju) oni koji nisu ni u jednoj stranci!
Sapunica bez jasnih kriterijuma sa implikacijama na žive ljude i celu državu...

mrki

pre 10 godina

Vidi svete troice zaduzenih da bace Srbiju na dno Posao je skoro zavrsen samo nastavite legende ste samo kako kaze nas narod "nicija nije gorela do zore". Bacice i bas vasi zapadni poslodavac kao stare carape pa sta cete pricati unucima.

funny

pre 10 godina

U ovome nam tragicno--smesno--sudbonosnom trenutku nadzire se jedna velika pozitivnost da ca se konacno ova visedecenijska sapunica sa nesposobno--lopovskim politicarima privodi kraju i da ce Narod biti jedinstven kao i ovi botovi sto za prvog pod...... kuckaju.
dobro je dohvatiti dno ispod dna na kom smo sada a sa burekdzijama i drugim "expertima" pitanje je dana D.

Grunf

pre 10 godina

Prvo smo svi slušali o ljudima koji su izabrani za pojedina ministrastva da su najstručniji,najodgovorniji,najozbiljniji.Po rečima Premijera kao i Ace i Mladje ovakvu vladu Srbija nikada nije imala.Ubedjivali su nas da ovakva Vlada nikada nije postajala iako je pola ministara već bilo ministri.Zašto ako su najbolji u Srbiji se onda reknstruišu.Ubedjivali su nas u njihovu medjusobnu ljubav i poverenje,svakodnevne kontakte.Šta je sad?Da li je ovo laki peting sa narodom od strane Aleksandra Vučića.Poturio je Ivicu da završi ono što je započeo devedesetih.Sada mu više ne treba ni za šta.Ipak bez obzira na rad ministara jer svi bi trebali da budu smenjeni ipak ko ih je tu doveo.Zar zaista ne treba da izadju i kažu javnosti:"da mi smo ih tu doveli ,mi smo izabrali pogrešne ljude.Oni su kovertirali ostavke,ali svi su zadovolni svojim radom a stranka i ova "tri praseta" će odlučiti ko je šta i kako radio.Toliko znanja i procena u tri čoveka koji su nas zamajavali budalaštinama. Srbija opet gubi dragoceno vreme.I dalje ponavljam po ko zna koji put niko se ne bavi problemima života stanovništva Srbije.Kada budete to pokazali na delu onda budite sigurni te simpatije gradjana prema nekome će biti realne.Ipak vi vodite jedan paralelni život sa gradjanima Srbije bez i jedne dodirne tačke.

бидермајер

pre 10 godina

Ј*ВЕТАР је назив институције која је настала фузијом фабрике вентилатота и презерватива.

Saša (Ne) Mirković

pre 10 godina

Sve OVO je posledica nemanja kvalitetnih kadrova, pre svega u SNS-u a i kod koalicionih partnera. Država i vlada su mnogo ozbiljnije stvari od Farmi, Velikog brata, Estrade i sl.

Ministar za zez

pre 10 godina

Jedna vrlo bitna informacija,nepobedivi,prepošteni Tomini i Vučićevi mali radikali(SNS)na ponovljenim izborima za savet mesne zajednice na tri mesta u Kragujevcu su DEKLASIRANI i izgubili od strane DS-a i Verkovog URS-a!Da li vam to nešto govori?Dosadilo narodu foliranje i prazna obećanja,narod hoće stvarne promene!

DRAŽA KG

pre 10 godina

Raspisati izbore jer vam je tikva pukla na sto delova!Prodali ste Kosovo,žandarmerija van kontrole,policija još korumpiranija nego što je bila,kriminalci vladaju ulicama kao da smo Teksas,o sudstvu bi mi trebalo jedno nedelju dana da pišem šta se sve radi,narod sve siromašniji,čak vam ni lažna hapšenja nisu digla rejting(Mišković i ostali lagano vas dobijaju jer nemate dokaza),posla za nezaposlene nema ni godinu dana nakon preizimanja vlasti,u bajke o uplivu silnih milijardi dolara nisam verovao ni pre izbora i bio sam u pravu(neku siću im dali rusi i to se koristi dase zapuše rupe u budžetu),sve se gore živi,sve je poskupelo i poskupljuje iz dana u dan...Ja nisam video goru vlast još od Titovih komunista naovamo!Znači raspisujte izbore da vas narod ne skida kao Miloševića!Bolje da tako izgubite,jer očigledno da nemate kadrove za vlast(što ne čudi kad se uzme u obzir da vam od predsednika stranke pa nadalje pola članstva ima diplome čuvenih segamega debeovskih fakulteta,da ne kažem kupljene diplome).IZBORI ODMAH NA SVIM NIVOIMA!

Nemanja

pre 10 godina

Ajde vise zavrsite tu rekonstrukciju? Rade li oni uopste nesto ili samo pricaju ko ce biti smenjen? I o kakvoj rekonstrukciji govorimo nesposobni ministri sama ce postati direktori javnih preduzeca,a neuspesni politicari koji kada bi sami isli na izbore ne bi dobili ni 0.1%glasova ministri.

Beqa

pre 10 godina

"Ključna nedelja za rekonstrukciju". Od kraja Aprila bilo je najmanje 10 "kljucnih nedelja" za rekonstrukciju vlade Srbije! Sta reci osim ... srpska posla!

Ljubo

pre 10 godina

Šta može Vučić da promeni kod SPS-a a pogotovo kod URS-a !?!?
Vući je krenuo da menja Srbiju i sad se "zaglibio" u blatu sa Dinkićem i Dačićem !!!
Postaje smešno jer je suština "kako opstati na vlasti i zadržati funkcije" a ne kako promeniti Srbiju !!!

Cudesmooo

pre 10 godina

URS nece da bude prepreka ali bi valjalo kada bi im neko objasnio i dokazao zasto bas oni…. Dacic izjavljuje da se ne plase izbora, a Dejanovicka ipak ne bi sada… I ne smetaju oni uopste, cak sta vise po njima oni savrseno rade…. Mislim pobogu, ne kocimo mi, ali cemo sve raditi da bi ostali tu gde jesmo! LICEMERI

PhD

pre 10 godina

Bice dobra nedelja. Pokazace se ko zasluzuje mesto u Vladi, a ko ne zasluzuje. Vucic kao najjaci adut SNS-atreba da lupi sakom o sto i pokrene ostale.

nidža

pre 10 godina

Realno gledano Dacic i Dinkic u opste nisu zasluzili da se spominju bilo gde pa cak i u vestima. (mikser, 22. jul 2013 10:43)
Ključna nedelja da i to prestane!

Dejan

pre 10 godina

Umesto Dinkica uvesti u vladu Petrovica, jednim udarcem "ubiti" dve muve (Dinkica i Djilasa). Mozda cak kao "baksis" SNS dobije i Kragujevac (Sumadiju), gde opet Petrovic moze da pomogne. Djilasovci i Dinkicevci prelaze kod Petrovica, a rezultat - vecina u skupstini sigurna, a na duze staze politicka propast svih "neprijatelja" SNS-a. DS odlazi u istoriju, a SNS ima ne samo siguran sledeci mandat (7 god), vec mozda i jos jedan (ne ceo da budemo skromni). To je minimum 10 godina apsolutne vlasti u Srbiji.

Srbin 100%

pre 10 godina

Ako su SPS i URS stvarno spremni da smene svoje nesposobne ministre onda se mozda i mogu izbeci vanredni parlamentarni izbori

mikica

pre 10 godina

Nikada nećemo priznati Kosovo Nikada nećemo priznati Kosovo
EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU
ommm-raaam omm-raaam
pristupni pregovori, pristupni pregovori, pristupni pregovori
radna mesta, radna mesta, radna mesta, radna mesta ,
nema para, nema para, nema para, nema para, nema para,
rekonstrukcija vlade, rekonstrukcija vlade, rekonstrukcija vlade,
rebalans, rebalans, rebalans, rebalans, rebalans, rebalans,
ooommmm-raaaammm....
AKTUELNE MANTRE U SRBIJI KOJE TREBA PRIMENJIVATI
TRI PUTA DNEVNO PO POLA SATA
E vala ko ovo preživi-pričaće!

rip kirbi

pre 10 godina

koje palamudjenje demagogija kupovina vremena i zamajavaje naroda narod iscekuje tri meseca rekonstrukciju i misli jos ovo i bice bolje nece biti bolje jer ce prvo oni da naprave krug pa da dovedu neke anonimuse koji nisu ispljuvani kod naroda a isto nemaju pojma i tako do sledece rekonstrukcije ili izbora iz kojih jos nismo izasli mada je proslo godinu ipo a lepo su smislili da zamajavaju narod tri meseca da narod ne bi pitao o cenama zaposljavanju novim investicijama visem pdv solidarnom porezu zamrznutim penzijama i platama zaduzenje od 4 milijarde evra jos koji dan i skuplja struja i sve ce zbog toga poskupeti itd itd bas me interesuje kada prodje rekonstrukcija sta ce onda da smisle za zamajavanje naroda verovatno vanredni izbori 100% nema sta drugo

funny

pre 10 godina

U ovome nam tragicno--smesno--sudbonosnom trenutku nadzire se jedna velika pozitivnost da ca se konacno ova visedecenijska sapunica sa nesposobno--lopovskim politicarima privodi kraju i da ce Narod biti jedinstven kao i ovi botovi sto za prvog pod...... kuckaju.
dobro je dohvatiti dno ispod dna na kom smo sada a sa burekdzijama i drugim "expertima" pitanje je dana D.

zoran

pre 10 godina

JEDINI vidljiv rezultat rada ove Vlade na čelu sa Acom Vučićem za godinu dana je ova sad rekonstrukcija. Drugih rezultata nema, prijatelji. NEMA!!!!
Kao da ništa nisu radili. Sve je poskupelo i svaki dan po malo poskupljuje. Nikakvi konkretni potezi, mere... bilo šta...

Niko im ne smeta. Opozicije kao i da nema. Oni su, dok su bili u opziciji samo trpali klipove u točkove. Kočili, zamajavali, sedeli na stiroporu, kao fol štrajkovali glađu, žeđu, pozivali na bojkot, štrajkove i sve radili da ometaju bilo kakve promene. Njima NIKO ne smeta a oni nisu sposobni bilo šta da pokrenu.

mrki

pre 10 godina

Vidi svete troice zaduzenih da bace Srbiju na dno Posao je skoro zavrsen samo nastavite legende ste samo kako kaze nas narod "nicija nije gorela do zore". Bacice i bas vasi zapadni poslodavac kao stare carape pa sta cete pricati unucima.

lala

pre 10 godina

Po mom skromnom mišljenju, dovoljno za rekonstrukciju je da i ostali misistri stave naočare kao g-din prvi. Delovaće ozbiljnije. Drugo, moraju da sporije govore (Dinkićn aročito mora da uspori) takođe kao g-din prvi. Treće, dok govore moraju da sastave prste obe ruke na vrhovima prstiju - delovaće uverljivije - takođe kao g-din prvi.

Ljubo

pre 10 godina

Šta može Vučić da promeni kod SPS-a a pogotovo kod URS-a !?!?
Vući je krenuo da menja Srbiju i sad se "zaglibio" u blatu sa Dinkićem i Dačićem !!!
Postaje smešno jer je suština "kako opstati na vlasti i zadržati funkcije" a ne kako promeniti Srbiju !!!

бидермајер

pre 10 godina

Ј*ВЕТАР је назив институције која је настала фузијом фабрике вентилатота и презерватива.

DRAŽA KG

pre 10 godina

Raspisati izbore jer vam je tikva pukla na sto delova!Prodali ste Kosovo,žandarmerija van kontrole,policija još korumpiranija nego što je bila,kriminalci vladaju ulicama kao da smo Teksas,o sudstvu bi mi trebalo jedno nedelju dana da pišem šta se sve radi,narod sve siromašniji,čak vam ni lažna hapšenja nisu digla rejting(Mišković i ostali lagano vas dobijaju jer nemate dokaza),posla za nezaposlene nema ni godinu dana nakon preizimanja vlasti,u bajke o uplivu silnih milijardi dolara nisam verovao ni pre izbora i bio sam u pravu(neku siću im dali rusi i to se koristi dase zapuše rupe u budžetu),sve se gore živi,sve je poskupelo i poskupljuje iz dana u dan...Ja nisam video goru vlast još od Titovih komunista naovamo!Znači raspisujte izbore da vas narod ne skida kao Miloševića!Bolje da tako izgubite,jer očigledno da nemate kadrove za vlast(što ne čudi kad se uzme u obzir da vam od predsednika stranke pa nadalje pola članstva ima diplome čuvenih segamega debeovskih fakulteta,da ne kažem kupljene diplome).IZBORI ODMAH NA SVIM NIVOIMA!

Genije

pre 10 godina

URS je Dinkić, Petković nije "glasnogovornik" SNS-a, a Dačić je sam rekao da o personalnim rešenjima ne odlučuje pojedinac. Ispada da su jedini sigurni ministri (da odlaze ili ostaju) oni koji nisu ni u jednoj stranci!
Sapunica bez jasnih kriterijuma sa implikacijama na žive ljude i celu državu...

Saša (Ne) Mirković

pre 10 godina

Sve OVO je posledica nemanja kvalitetnih kadrova, pre svega u SNS-u a i kod koalicionih partnera. Država i vlada su mnogo ozbiljnije stvari od Farmi, Velikog brata, Estrade i sl.

Grunf

pre 10 godina

Prvo smo svi slušali o ljudima koji su izabrani za pojedina ministrastva da su najstručniji,najodgovorniji,najozbiljniji.Po rečima Premijera kao i Ace i Mladje ovakvu vladu Srbija nikada nije imala.Ubedjivali su nas da ovakva Vlada nikada nije postajala iako je pola ministara već bilo ministri.Zašto ako su najbolji u Srbiji se onda reknstruišu.Ubedjivali su nas u njihovu medjusobnu ljubav i poverenje,svakodnevne kontakte.Šta je sad?Da li je ovo laki peting sa narodom od strane Aleksandra Vučića.Poturio je Ivicu da završi ono što je započeo devedesetih.Sada mu više ne treba ni za šta.Ipak bez obzira na rad ministara jer svi bi trebali da budu smenjeni ipak ko ih je tu doveo.Zar zaista ne treba da izadju i kažu javnosti:"da mi smo ih tu doveli ,mi smo izabrali pogrešne ljude.Oni su kovertirali ostavke,ali svi su zadovolni svojim radom a stranka i ova "tri praseta" će odlučiti ko je šta i kako radio.Toliko znanja i procena u tri čoveka koji su nas zamajavali budalaštinama. Srbija opet gubi dragoceno vreme.I dalje ponavljam po ko zna koji put niko se ne bavi problemima života stanovništva Srbije.Kada budete to pokazali na delu onda budite sigurni te simpatije gradjana prema nekome će biti realne.Ipak vi vodite jedan paralelni život sa gradjanima Srbije bez i jedne dodirne tačke.

MUKNAVI

pre 10 godina

Tik tak tik taktiktaktijitikitiki....zvrrrrrrrrrrrr ..premestaj se,ti tamo ti amo, i onda zatisije,dremka,putovanja po koje aferce pa opet tik tak..hm..dok ne pukne letva i ode kurtamurta hronometar!

Ministar za zez

pre 10 godina

Jedna vrlo bitna informacija,nepobedivi,prepošteni Tomini i Vučićevi mali radikali(SNS)na ponovljenim izborima za savet mesne zajednice na tri mesta u Kragujevcu su DEKLASIRANI i izgubili od strane DS-a i Verkovog URS-a!Da li vam to nešto govori?Dosadilo narodu foliranje i prazna obećanja,narod hoće stvarne promene!

daniela

pre 10 godina

Dinkić je dobio resor sa puno problema, ali je Vučić dobio možda još teži zadatke, da pokrene borbu za iskorenjivanje korupcije, i na taj način se zameri najmoćnijim ljudima U Srbiji, i da se uključi u pregovore oko Kosova, i na tim poljima su u Srbiji rezultati najvidljiviji, ali na polju ekonomije se javljaju problemi.

metaphor

pre 10 godina

Мислим да смо у једноме сви сагласни, а то је да је потребно убрзати процес реконструкције како би се избегло непотребно одуговлачење и како бисмо сви што пре дошли до сазнања да ли је она била делотворна или не. Уколико се испостави да није, благовремено расписати ванредне изборе.

19 84

pre 10 godina

Ma koliko spekulisali i opirali se, i Dinkic i Dacic su svesni da ukoliko bi se izaslo na izbore ne bi prosli slavno a verovatno vise ne bi ni bili u vladi a pogotovu Dacic koji nema sanse da bi ponovo bio premijer. S toga, mislim da ce rekonstrukcija imati efekta.

PhD

pre 10 godina

Bice dobra nedelja. Pokazace se ko zasluzuje mesto u Vladi, a ko ne zasluzuje. Vucic kao najjaci adut SNS-atreba da lupi sakom o sto i pokrene ostale.

Beqa

pre 10 godina

"Ključna nedelja za rekonstrukciju". Od kraja Aprila bilo je najmanje 10 "kljucnih nedelja" za rekonstrukciju vlade Srbije! Sta reci osim ... srpska posla!

Nemanja

pre 10 godina

Ajde vise zavrsite tu rekonstrukciju? Rade li oni uopste nesto ili samo pricaju ko ce biti smenjen? I o kakvoj rekonstrukciji govorimo nesposobni ministri sama ce postati direktori javnih preduzeca,a neuspesni politicari koji kada bi sami isli na izbore ne bi dobili ni 0.1%glasova ministri.

nidža

pre 10 godina

Realno gledano Dacic i Dinkic u opste nisu zasluzili da se spominju bilo gde pa cak i u vestima. (mikser, 22. jul 2013 10:43)
Ključna nedelja da i to prestane!

mikica

pre 10 godina

Nikada nećemo priznati Kosovo Nikada nećemo priznati Kosovo
EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU EU
ommm-raaam omm-raaam
pristupni pregovori, pristupni pregovori, pristupni pregovori
radna mesta, radna mesta, radna mesta, radna mesta ,
nema para, nema para, nema para, nema para, nema para,
rekonstrukcija vlade, rekonstrukcija vlade, rekonstrukcija vlade,
rebalans, rebalans, rebalans, rebalans, rebalans, rebalans,
ooommmm-raaaammm....
AKTUELNE MANTRE U SRBIJI KOJE TREBA PRIMENJIVATI
TRI PUTA DNEVNO PO POLA SATA
E vala ko ovo preživi-pričaće!

Cudesmooo

pre 10 godina

URS nece da bude prepreka ali bi valjalo kada bi im neko objasnio i dokazao zasto bas oni…. Dacic izjavljuje da se ne plase izbora, a Dejanovicka ipak ne bi sada… I ne smetaju oni uopste, cak sta vise po njima oni savrseno rade…. Mislim pobogu, ne kocimo mi, ali cemo sve raditi da bi ostali tu gde jesmo! LICEMERI

Dejan

pre 10 godina

Umesto Dinkica uvesti u vladu Petrovica, jednim udarcem "ubiti" dve muve (Dinkica i Djilasa). Mozda cak kao "baksis" SNS dobije i Kragujevac (Sumadiju), gde opet Petrovic moze da pomogne. Djilasovci i Dinkicevci prelaze kod Petrovica, a rezultat - vecina u skupstini sigurna, a na duze staze politicka propast svih "neprijatelja" SNS-a. DS odlazi u istoriju, a SNS ima ne samo siguran sledeci mandat (7 god), vec mozda i jos jedan (ne ceo da budemo skromni). To je minimum 10 godina apsolutne vlasti u Srbiji.

Srbin 100%

pre 10 godina

Ako su SPS i URS stvarno spremni da smene svoje nesposobne ministre onda se mozda i mogu izbeci vanredni parlamentarni izbori