Petak, 28.06.2013.

22:22

B92: Filip Malbašić u Partizanu

Mladi srpski fudbaler Filip Malbašić igraće sledeću sezonu za Partizan, kao pozajmljeni igrač Hofenhajma, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Filip Malbašiæ u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

vlada

pre 10 godina

martin je vrh igrac i veliki profesionalac...ubedjen sam da ce ostati u partizanu...igrac koji ima odlican sut, i tip je igraca kao Juca...a to sto je imao operaciju, imace i Bertans u basketu pa necete to pricati...nema te pojma!

mali čas iz istorije sporta

pre 10 godina

Deki, uz dužno poštovanje, tadašnja liga ništa nije bila bolja od ove sadašnje. Uostalom, Partizan je tada mogao da sanja LŠ. Dva nastupa u istoj, zabeležio je tek u dvehiljaditim.Taj Obilić, za koga kažeš da je bolji od današnje Vojvodine je ispao u Intertoto kupu od Cibalije. Vojvodina ne bi sada izgubila od recimo Splita, ili Slaven Belupa. Hrvatska liga nije bolja od naše, tu smo negde. Tamo postoji samo Dinamo. I tu se lista završava. Misliš da je Mandžukić bio bolji igrač sa 18 od recimo sada Mitrovića? Ili da je Modrić bio bolji sa 18 od Ljajića? Nisu. U čemu je razlika? Oni su otišli iz Dinama sa 23, 24 godine, odradili su prvi pravi profesionalni ugovor u Dinamu, odigrali nekoliko sezona, pa tek onda ostvarili transfer. I to su bile vredne sume. Evo, uzmi za razmišljanje recimo jedan podatak- Dejan Lovren je prodat Lionu za istu sumu kao i Jovetić! O razlici u kvalitetu ta dva igrača, mislim da je suvišno pričati. Pozdrav. (Vasilevs, 29. jun 2013 14:09)Obilić je ispao od cibalije 2000 i to u intertoto kupu koje nije ozbiljno takmičenje,a kolibko sam shvatio ovaj misli na 98 i 99 godinu,a tad je obilić igrao sa bajernom i atletikom....

Vasilevs

pre 10 godina

(Deki, 29. jun 2013 13:30) Deki, uz dužno poštovanje, tadašnja liga ništa nije bila bolja od ove sadašnje. Uostalom, Partizan je tada mogao da sanja LŠ. Dva nastupa u istoj, zabeležio je tek u dvehiljaditim.Taj Obilić, za koga kažeš da je bolji od današnje Vojvodine je ispao u Intertoto kupu od Cibalije. Vojvodina ne bi sada izgubila od recimo Splita, ili Slaven Belupa. Hrvatska liga nije bolja od naše, tu smo negde. Tamo postoji samo Dinamo. I tu se lista završava. Misliš da je Mandžukić bio bolji igrač sa 18 od recimo sada Mitrovića? Ili da je Modrić bio bolji sa 18 od Ljajića? Nisu. U čemu je razlika? Oni su otišli iz Dinama sa 23, 24 godine, odradili su prvi pravi profesionalni ugovor u Dinamu, odigrali nekoliko sezona, pa tek onda ostvarili transfer. I to su bile vredne sume. Evo, uzmi za razmišljanje recimo jedan podatak- Dejan Lovren je prodat Lionu za istu sumu kao i Jovetić! O razlici u kvalitetu ta dva igrača, mislim da je suvišno pričati. Pozdrav.

AU BRE

pre 10 godina

Alo ko koga ovde z...bava Dusan Martinovic 26 godina 52 superligaske utakmice igrao za Kolubaru i Napredak dve operacije ukrstenih ligamenata alibi igrac izbegava duele i sa takvim igracem hocete u ligu evrope jer za ligu sampiona nemate nikakve sanse alo bre

Deki

pre 10 godina

@(Vasilevs, 29. jun 2013 12:44),porediš ligu kada su igrali Kežman i Deki Stanković sa ovom danas? Tad je Zvezda bila drim tim za ovu Zvezdu danas.partizan je bio mnogo bolji.Čak i osporavani od Zvezde Oblić je bio tim kome današnja Vojvodine ne može da pridje.Što se tiče hrvatskih igrača koje Mamić prodaje,ti igrači po odlasku su u Evropi vrhunski,što znači da je hrvatska liga ipak jača od naše(nevoljno priznajem).Eduardo,Mandžukić i ostali,pa mi nemamo takve.U vrhu su nam trenutno Nastasić,Bane Ivanović,Jovetić(Crnogorac,ali otišao iz Partizana,donekle Ljaja,ali tek jedna sezona mu je dobra) i to je to.Kakav Kolarov i ostali,prosek..Ne kažem ja da treba prodavati mlade i za džabe,ali je jasno da vrhunski igrač ako je pametan i vredan,samo u jakim ligama će napredovati brže.markec bi trebao da eksplodira u Portugaliji ako je pametan!

zvezdas

pre 10 godina

Dobro dosao u najveci SRPSKI klub!Osecam da ce PARTIZAN tako da ti legne,ima da kidas.Aj pa se vidimo u LIGI SAMPIONA!!
(cuvari_casti, 29. jun 2013 08:38)
Sve,sve ali da neko izvali da je Partizan najveci srpski klub...Hvala ti sto si mi ulepsao dan :)

Lord Aleksandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 10 godina

Ljudi, po mom skromnom mišljenju da su dosadašnja pojačanja sasvim dovoljna za 7. titulu, i eventualno LE i to uopšte nije loše.

Vasilevs

pre 10 godina

(Deki, 29. jun 2013 09:32)
Za Kežmana je dobijeno(barem po podacima iz novina 20 i nešto miliona maraka), D. Stanković iz Zvezde je prodat za istu sumu. Zašto nema takvih transfera u poslednjih 10-15 g.? Ili, da li su Kežman i Stanković bolji igrači od Jovetića? Da li je tadašnja liga bila bolja od sadašnje? Nije, naravno. U hrvatskoj ligi, koja je u rangu naše, ili ispod, Modrić je prodat za preko 20 mil. Eduardo takođe. Dakle, može.Treba imati viziju razvoja kluba, strpljenja, negde rizikovati. Inače,sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno. Bojim se da narednih godina, sa ovakvom strategijom, ne ispadnemo odmah u drugom kolu kvalifikacija za LŠ.

wobly

pre 10 godina

Predobar igrac, gledao sam ga u prijateljskoj utakmici izmedju BiH i Srbije kod nas u Tuzli. Snaga, brzina, sve je tu, daleko ce on da dogura, zapamtite.

Ponosni dvanaesti igrač

pre 10 godina

(neko, 29. jun 2013 02:22)

- Bar jedan realan komentar i normalno razmišljanje. Dodajem svoju konstataciju da je bedi klubova kumovao i njihov populistički marketing. Ulazak na stadion za dž je u suprotnosti sa zdravim razumom jer svaka predstava, koja pravi troškove, se plaća. Ako na nekoj pijačnoj tezgi paradajz dele džabe ko će ga kupovati na drugoj. I tako, mic po mic, došlo se do toga da sportski mediji, umesto da pomažu klubove na kojima zarađuju, traže da im klubovi plaćaju da bi pisali o njima. A država gleda i ni prstom da mrdne. Još se publika kažnjava zabranom ulaska na stadion. Izgleda, stvari postaju lude. Ljudska glupost je bezgranična.

Grobi

pre 10 godina

Ala vas Djura zeza godinama. Za nasu ligu i propalu Zvezdu ok, za Evropu - pazite se Jermena!
(veliki strumf, 29. jun 2013 01:28)

Koliko vidim Djura zeza tebe godinama, ne vadis ga iz usta :D

cuvari_casti

pre 10 godina

Gde su pare Djuricu??????Pazite,s obzirom da ulazimo u prelazni rok sa 0 para na raspolaganju ovo i nisu tako losa pojacanja(Gulan i Malbasic).Ipak dovodimo slobodne igrace!Partizan Sampion-jeste i bice!!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

napokon jedan transfer koji se mogao ocekivati,filip malbasic je odlican talenat koji se u hoffenheimu nikako nije nametnuo.nije ni cudo jer je taj klub imao katastrofalnu sezonu gde su promenuli 3 trenera i od pocetka igrali za opstanak,tu nema mesta za uigravanje mladih talenta.markus babbel ga je doveo proslog leta ,rekao da se radi o velkom talentu da bi na zimu pricao suprotno,kako ne moze filip fizicki da se nosi sa nemackim odbranbenim igracima i da premalo pokazuje na treningu.sinoc ga je trener svrstao u grupu igraca"propaliteta" koji ne putuju na pripreme tako da je ovo super potez alberta nadja iako ja licno sumnjam u njegovo znanje i kvalitetu sportskog direktora.

///ofanzivni vezni red partizana: levo: jojic playmaker: NInkovic desno:malbasic napad:mitrovic//// veoma mlada ofanziva koja realno ove sezone nece uci u LS ali bi mogla nesto u EL..

citam ene jääger-a hoce partizan,estonski reprezentativac ,desni bek odigro skoro 100 utakmica za repku..ovoj ekipi trebaju par iskusnih ,ako idu sa aksentijevicem u sezonu bice velike rupe na desnoj strani tako da se nadam estoncu koji je karijeru gradio u norveskome aalslundu(136 prvenstvenih utamkica)i koji je proslog leta potpisao za glaskow rangers-e ali je sve to propalo kad su ovi otisli u 4 ligu..

pozz

Deki

pre 10 godina

@(Vasilevs, 29. jun 2013 01:22),alo,u našoj ligi,nikada Jovetić i ostali ne mogu da doguraju do 25 miliona.To je nemoguće!Kad igraš protiv mnogo slabijih,igrač ne zapinje i slabije napreduje.U srpskoj ligi moj Partizan povede 1-0 i gotovo,sve staje.Male su šanse da protivnik izjednači,čeka se kraj utakmice i fajront.A medjunarodnih utakmica ima malo,baš zato što kvalitet ne možemo da dostignemo zbog ovoga što sam napisao pre toga.Da je protivnik isti ili bolji,moraš da zapinješ 90 minuta.Ako nećeš,letiš iz tima.Što kod nas ne kolabiraju i ne umiru na terenu?Misliš da Junajted pravi formu kroz LŠ ili kroz englesku ligu?

Sa moje tacke gledista

pre 10 godina

Pa ove godine je realno da Partizan udje u LS.
Golman:Lukac(Petrovic)
Odbrana:Aksentijevic(Pauljevic),Ostojic,Ivanov,Volkov(Gulan)
Zadnji vezni:Markovic(Eliomar),Brasanac(Ninkovic)
Ofanzivni vezni:Luka,Ilic(Jojic),Malbasic
Napad:Mitrovic(Kojic)(Scepovic)

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

Eh kad se samo setim:
Stojkovic

Rukavina Savic Nastasic Lomic

Petrovic

L.Markovic Tosic

Ljajic


Cleo Jovetic

A Medo,Diarra,Morreira,Juca,Tomic,Obradovic.......
Gde su pare?

neko

pre 10 godina

Odlicna pojacanja za sad.

Za ove sto misle da smo Real Madrid, samo informacija da su i klubovi iz Cvajte znatno bogatiji od Partizana.

Odnosno, svi prihodi su veci(ulaznice, sponzori, prodaja dresova, tv prava). I nemojte one gluposti tipa: sto ne nadju sponzora? Sponzor dolazi sam kad ima interes da se reklamira. Kad nema, to nije sponzor, nego donator koga je neko prinudio na to (drzava, politicari ili ko god).

Da bi neko kod nas imao interesa da bude sponzor potrebno je da prihodi od navijaca budu mnogostruko veci. Jednostavno, ako neki klub od navijaca(prodaja dresova, ulaznica i ostalo) prihoduje recimo 5 miliona evra, logicna je pretpostavka da ce u slucaju da neko sponzorise taj klub imati vecu prodaju za ozbiljnu sumu, pa samim tim ce mu se sponzorstvo isplatiti.

Kod nas nijedan klub nije privlacan sponzorima. Cak ni CZ iako ima veliku posetu, ali je sustina da vecina ljudi ulazi besplatno. Dakle, ako neko nema da plati kartu, koja je logika da ce kupiti proizvod sponzora? Nema je.

Shvatite, mi smo na zacelju Evrope po standardu, osim toga nismo realan narod, pa da podrzimo svoje klubove, nego ocekujemo nemoguce. Jedina sansa nasih klubova je da jeftine igrace pretvara u skuplje i prodaje ih. Drugi nacin ne postoji. Ili postoji, ali je potrebno da sezonska bude 500 evra i da bude prodato 20000 karata. To je 10 miliona evra. Na to ce doci lako sponzor od jos 15 miliona evra. Jel mozemo mi to? Ne u ovom veku.

veliki strumf

pre 10 godina

E Grobari, ala se palite. Hocete u Ligu sampiona sa igracem koji u Hofenhajmu nema mesta u 22 igraca, u timu koji se u poslednjem kolu spasao ispadanja. Hocete u LS sa pola tima Rada od prosle godine kad su u nasem prvenstvu bili peti. A na desnom krilu imate i Luku i Eliomara. Tako ste se palili kada je dosao i Lovre, pa ste jedva docekali da ga se ratosiljate. "Pojacanja" su vam skartovi iz osrednjih ekipica i sa njima hocete da igrate Evropu. Ala vas Djura zeza godinama. Za nasu ligu i propalu Zvezdu ok, za Evropu - pazite se Jermena!

Vasilevs

pre 10 godina

U jednom normalnom okruženju, sa domaćinskim poslovanjem, ovo bi bila izlazna godina za Stevana Jovetića. Dobili bi za njega 20-25 miliona E, obezbedili budžet za narednu sezonu, imali para za jedno- dva dobra pojačanja. Jer, prethodne nekoliko sezona bi igrali LŠ, što je dodatak od još nekih 40-50 miliona E. Iduće sezone bi pripremali prodaju Ljajića,eventualno i Nastasića,za dve Markovića, za tri Mitrovića i to bi bila jako dobra i stabilna situacija. Svake godine bi igrali LŠ, da ne preteram, sa takvom ekipom - Stojković, Aksentijević, Obradović, Savić, Nastasić, Gulan, L.Marković, Ljajić, Mitrović, Jovetić (i 11. bilo ko!) , bili bi vrlo blizu i druge faze LŠ. Zašto se to tako ne radi(a, može, sigurni smo,svi mi Partizanovi navijači), sasvim je jasno.

Shone grobar

pre 10 godina

@ja sam

Jeli a kada je to Malbasic vec nastupao za Partizan?
Bravo za upravu,ovo je vec dobar potez,samo sam malo skeptican sto se tice tog Martinovica iz Borca.
Cekajte jel taj Martinovic dosao samo na probu?

nece ni vasa do zore

pre 10 godina

dokle? martinovic iz borca ...dajte nekog iz medjuopstinske lige da ide na probu..koliko ste samo para pokrali od prodaje igraca mogli smo uzeti ligu sampiona a vi jos kukakte nema para...jedva cekam da policija udje i proceslja i nas klub....ljudi ce rmbati za 250 e a vi cete da se bogatite....

Milanmilan

pre 10 godina

Dosta mlada ekipa, kojic, scepovic, ninkovic, zivkovic, malbasic, markovic, brasanac, ostojic, aksentijevic itd itd.. Za ligu sampiona realno gledano treba dosta iskusnija ekipa i provereni igraci. A sto se tice jsl, tu smo za klasu iznad svih.

pfc nbg

pre 10 godina

Neće ga ligaš iz Cvajte ni na klupi, eto pojačanja za srpskog šampiona, hbt dokle smo dogurali. Inače počinjem da se bojim ovog Stojića napasti.

KODAR78

pre 10 godina

Proslo pojacanje koje je doslo iz ovog kluba, Prins Tejgo je bio pun pogodak, tako ce valjda biti i sa Filipom. Dobrodosao u tim starog i novog sampiona.

Stele

pre 10 godina

Sjajno! Aksentijevic, Lukac, Gulan i Malbasic.. Sasvim solidna pojacanja. Ako Stojkovicu propadne transfer, ako niko ne otkupi Ivanova i ako ispune obecanje i zadrze Mitrovica, bice ovo veoma kvalitetna ekipa. P.S. ocekujem i Ilieva, on i Ilic u kombinaciji uvode u LS.

Merseyside

pre 10 godina

Ne znam kakav je igrac Malbasic , ali klub koji stremi ucescu u LS ne sme da dovodi igrace koji nisu odigrali ni minut u nekom klubu (Malbasic ,Aksentijevic ) ,makar taj klub bio Real Madrid .

KODAR78

pre 10 godina

Proslo pojacanje koje je doslo iz ovog kluba, Prins Tejgo je bio pun pogodak, tako ce valjda biti i sa Filipom. Dobrodosao u tim starog i novog sampiona.

Stele

pre 10 godina

Sjajno! Aksentijevic, Lukac, Gulan i Malbasic.. Sasvim solidna pojacanja. Ako Stojkovicu propadne transfer, ako niko ne otkupi Ivanova i ako ispune obecanje i zadrze Mitrovica, bice ovo veoma kvalitetna ekipa. P.S. ocekujem i Ilieva, on i Ilic u kombinaciji uvode u LS.

neko

pre 10 godina

Odlicna pojacanja za sad.

Za ove sto misle da smo Real Madrid, samo informacija da su i klubovi iz Cvajte znatno bogatiji od Partizana.

Odnosno, svi prihodi su veci(ulaznice, sponzori, prodaja dresova, tv prava). I nemojte one gluposti tipa: sto ne nadju sponzora? Sponzor dolazi sam kad ima interes da se reklamira. Kad nema, to nije sponzor, nego donator koga je neko prinudio na to (drzava, politicari ili ko god).

Da bi neko kod nas imao interesa da bude sponzor potrebno je da prihodi od navijaca budu mnogostruko veci. Jednostavno, ako neki klub od navijaca(prodaja dresova, ulaznica i ostalo) prihoduje recimo 5 miliona evra, logicna je pretpostavka da ce u slucaju da neko sponzorise taj klub imati vecu prodaju za ozbiljnu sumu, pa samim tim ce mu se sponzorstvo isplatiti.

Kod nas nijedan klub nije privlacan sponzorima. Cak ni CZ iako ima veliku posetu, ali je sustina da vecina ljudi ulazi besplatno. Dakle, ako neko nema da plati kartu, koja je logika da ce kupiti proizvod sponzora? Nema je.

Shvatite, mi smo na zacelju Evrope po standardu, osim toga nismo realan narod, pa da podrzimo svoje klubove, nego ocekujemo nemoguce. Jedina sansa nasih klubova je da jeftine igrace pretvara u skuplje i prodaje ih. Drugi nacin ne postoji. Ili postoji, ali je potrebno da sezonska bude 500 evra i da bude prodato 20000 karata. To je 10 miliona evra. Na to ce doci lako sponzor od jos 15 miliona evra. Jel mozemo mi to? Ne u ovom veku.

Milanmilan

pre 10 godina

Dosta mlada ekipa, kojic, scepovic, ninkovic, zivkovic, malbasic, markovic, brasanac, ostojic, aksentijevic itd itd.. Za ligu sampiona realno gledano treba dosta iskusnija ekipa i provereni igraci. A sto se tice jsl, tu smo za klasu iznad svih.

nece ni vasa do zore

pre 10 godina

dokle? martinovic iz borca ...dajte nekog iz medjuopstinske lige da ide na probu..koliko ste samo para pokrali od prodaje igraca mogli smo uzeti ligu sampiona a vi jos kukakte nema para...jedva cekam da policija udje i proceslja i nas klub....ljudi ce rmbati za 250 e a vi cete da se bogatite....

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

Eh kad se samo setim:
Stojkovic

Rukavina Savic Nastasic Lomic

Petrovic

L.Markovic Tosic

Ljajic


Cleo Jovetic

A Medo,Diarra,Morreira,Juca,Tomic,Obradovic.......
Gde su pare?

Grobi

pre 10 godina

Ala vas Djura zeza godinama. Za nasu ligu i propalu Zvezdu ok, za Evropu - pazite se Jermena!
(veliki strumf, 29. jun 2013 01:28)

Koliko vidim Djura zeza tebe godinama, ne vadis ga iz usta :D

Merseyside

pre 10 godina

Ne znam kakav je igrac Malbasic , ali klub koji stremi ucescu u LS ne sme da dovodi igrace koji nisu odigrali ni minut u nekom klubu (Malbasic ,Aksentijevic ) ,makar taj klub bio Real Madrid .

cuvari_casti

pre 10 godina

Gde su pare Djuricu??????Pazite,s obzirom da ulazimo u prelazni rok sa 0 para na raspolaganju ovo i nisu tako losa pojacanja(Gulan i Malbasic).Ipak dovodimo slobodne igrace!Partizan Sampion-jeste i bice!!

Vasilevs

pre 10 godina

U jednom normalnom okruženju, sa domaćinskim poslovanjem, ovo bi bila izlazna godina za Stevana Jovetića. Dobili bi za njega 20-25 miliona E, obezbedili budžet za narednu sezonu, imali para za jedno- dva dobra pojačanja. Jer, prethodne nekoliko sezona bi igrali LŠ, što je dodatak od još nekih 40-50 miliona E. Iduće sezone bi pripremali prodaju Ljajića,eventualno i Nastasića,za dve Markovića, za tri Mitrovića i to bi bila jako dobra i stabilna situacija. Svake godine bi igrali LŠ, da ne preteram, sa takvom ekipom - Stojković, Aksentijević, Obradović, Savić, Nastasić, Gulan, L.Marković, Ljajić, Mitrović, Jovetić (i 11. bilo ko!) , bili bi vrlo blizu i druge faze LŠ. Zašto se to tako ne radi(a, može, sigurni smo,svi mi Partizanovi navijači), sasvim je jasno.

pfc nbg

pre 10 godina

Neće ga ligaš iz Cvajte ni na klupi, eto pojačanja za srpskog šampiona, hbt dokle smo dogurali. Inače počinjem da se bojim ovog Stojića napasti.

Sa moje tacke gledista

pre 10 godina

Pa ove godine je realno da Partizan udje u LS.
Golman:Lukac(Petrovic)
Odbrana:Aksentijevic(Pauljevic),Ostojic,Ivanov,Volkov(Gulan)
Zadnji vezni:Markovic(Eliomar),Brasanac(Ninkovic)
Ofanzivni vezni:Luka,Ilic(Jojic),Malbasic
Napad:Mitrovic(Kojic)(Scepovic)

Deki

pre 10 godina

@(Vasilevs, 29. jun 2013 01:22),alo,u našoj ligi,nikada Jovetić i ostali ne mogu da doguraju do 25 miliona.To je nemoguće!Kad igraš protiv mnogo slabijih,igrač ne zapinje i slabije napreduje.U srpskoj ligi moj Partizan povede 1-0 i gotovo,sve staje.Male su šanse da protivnik izjednači,čeka se kraj utakmice i fajront.A medjunarodnih utakmica ima malo,baš zato što kvalitet ne možemo da dostignemo zbog ovoga što sam napisao pre toga.Da je protivnik isti ili bolji,moraš da zapinješ 90 minuta.Ako nećeš,letiš iz tima.Što kod nas ne kolabiraju i ne umiru na terenu?Misliš da Junajted pravi formu kroz LŠ ili kroz englesku ligu?

wobly

pre 10 godina

Predobar igrac, gledao sam ga u prijateljskoj utakmici izmedju BiH i Srbije kod nas u Tuzli. Snaga, brzina, sve je tu, daleko ce on da dogura, zapamtite.

Shone grobar

pre 10 godina

@ja sam

Jeli a kada je to Malbasic vec nastupao za Partizan?
Bravo za upravu,ovo je vec dobar potez,samo sam malo skeptican sto se tice tog Martinovica iz Borca.
Cekajte jel taj Martinovic dosao samo na probu?

Ponosni dvanaesti igrač

pre 10 godina

(neko, 29. jun 2013 02:22)

- Bar jedan realan komentar i normalno razmišljanje. Dodajem svoju konstataciju da je bedi klubova kumovao i njihov populistički marketing. Ulazak na stadion za dž je u suprotnosti sa zdravim razumom jer svaka predstava, koja pravi troškove, se plaća. Ako na nekoj pijačnoj tezgi paradajz dele džabe ko će ga kupovati na drugoj. I tako, mic po mic, došlo se do toga da sportski mediji, umesto da pomažu klubove na kojima zarađuju, traže da im klubovi plaćaju da bi pisali o njima. A država gleda i ni prstom da mrdne. Još se publika kažnjava zabranom ulaska na stadion. Izgleda, stvari postaju lude. Ljudska glupost je bezgranična.

Lord Aleksandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 10 godina

Ljudi, po mom skromnom mišljenju da su dosadašnja pojačanja sasvim dovoljna za 7. titulu, i eventualno LE i to uopšte nije loše.

Vasilevs

pre 10 godina

(Deki, 29. jun 2013 09:32)
Za Kežmana je dobijeno(barem po podacima iz novina 20 i nešto miliona maraka), D. Stanković iz Zvezde je prodat za istu sumu. Zašto nema takvih transfera u poslednjih 10-15 g.? Ili, da li su Kežman i Stanković bolji igrači od Jovetića? Da li je tadašnja liga bila bolja od sadašnje? Nije, naravno. U hrvatskoj ligi, koja je u rangu naše, ili ispod, Modrić je prodat za preko 20 mil. Eduardo takođe. Dakle, može.Treba imati viziju razvoja kluba, strpljenja, negde rizikovati. Inače,sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno. Bojim se da narednih godina, sa ovakvom strategijom, ne ispadnemo odmah u drugom kolu kvalifikacija za LŠ.

veliki strumf

pre 10 godina

E Grobari, ala se palite. Hocete u Ligu sampiona sa igracem koji u Hofenhajmu nema mesta u 22 igraca, u timu koji se u poslednjem kolu spasao ispadanja. Hocete u LS sa pola tima Rada od prosle godine kad su u nasem prvenstvu bili peti. A na desnom krilu imate i Luku i Eliomara. Tako ste se palili kada je dosao i Lovre, pa ste jedva docekali da ga se ratosiljate. "Pojacanja" su vam skartovi iz osrednjih ekipica i sa njima hocete da igrate Evropu. Ala vas Djura zeza godinama. Za nasu ligu i propalu Zvezdu ok, za Evropu - pazite se Jermena!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

napokon jedan transfer koji se mogao ocekivati,filip malbasic je odlican talenat koji se u hoffenheimu nikako nije nametnuo.nije ni cudo jer je taj klub imao katastrofalnu sezonu gde su promenuli 3 trenera i od pocetka igrali za opstanak,tu nema mesta za uigravanje mladih talenta.markus babbel ga je doveo proslog leta ,rekao da se radi o velkom talentu da bi na zimu pricao suprotno,kako ne moze filip fizicki da se nosi sa nemackim odbranbenim igracima i da premalo pokazuje na treningu.sinoc ga je trener svrstao u grupu igraca"propaliteta" koji ne putuju na pripreme tako da je ovo super potez alberta nadja iako ja licno sumnjam u njegovo znanje i kvalitetu sportskog direktora.

///ofanzivni vezni red partizana: levo: jojic playmaker: NInkovic desno:malbasic napad:mitrovic//// veoma mlada ofanziva koja realno ove sezone nece uci u LS ali bi mogla nesto u EL..

citam ene jääger-a hoce partizan,estonski reprezentativac ,desni bek odigro skoro 100 utakmica za repku..ovoj ekipi trebaju par iskusnih ,ako idu sa aksentijevicem u sezonu bice velike rupe na desnoj strani tako da se nadam estoncu koji je karijeru gradio u norveskome aalslundu(136 prvenstvenih utamkica)i koji je proslog leta potpisao za glaskow rangers-e ali je sve to propalo kad su ovi otisli u 4 ligu..

pozz

zvezdas

pre 10 godina

Dobro dosao u najveci SRPSKI klub!Osecam da ce PARTIZAN tako da ti legne,ima da kidas.Aj pa se vidimo u LIGI SAMPIONA!!
(cuvari_casti, 29. jun 2013 08:38)
Sve,sve ali da neko izvali da je Partizan najveci srpski klub...Hvala ti sto si mi ulepsao dan :)

AU BRE

pre 10 godina

Alo ko koga ovde z...bava Dusan Martinovic 26 godina 52 superligaske utakmice igrao za Kolubaru i Napredak dve operacije ukrstenih ligamenata alibi igrac izbegava duele i sa takvim igracem hocete u ligu evrope jer za ligu sampiona nemate nikakve sanse alo bre

Vasilevs

pre 10 godina

(Deki, 29. jun 2013 13:30) Deki, uz dužno poštovanje, tadašnja liga ništa nije bila bolja od ove sadašnje. Uostalom, Partizan je tada mogao da sanja LŠ. Dva nastupa u istoj, zabeležio je tek u dvehiljaditim.Taj Obilić, za koga kažeš da je bolji od današnje Vojvodine je ispao u Intertoto kupu od Cibalije. Vojvodina ne bi sada izgubila od recimo Splita, ili Slaven Belupa. Hrvatska liga nije bolja od naše, tu smo negde. Tamo postoji samo Dinamo. I tu se lista završava. Misliš da je Mandžukić bio bolji igrač sa 18 od recimo sada Mitrovića? Ili da je Modrić bio bolji sa 18 od Ljajića? Nisu. U čemu je razlika? Oni su otišli iz Dinama sa 23, 24 godine, odradili su prvi pravi profesionalni ugovor u Dinamu, odigrali nekoliko sezona, pa tek onda ostvarili transfer. I to su bile vredne sume. Evo, uzmi za razmišljanje recimo jedan podatak- Dejan Lovren je prodat Lionu za istu sumu kao i Jovetić! O razlici u kvalitetu ta dva igrača, mislim da je suvišno pričati. Pozdrav.

Deki

pre 10 godina

@(Vasilevs, 29. jun 2013 12:44),porediš ligu kada su igrali Kežman i Deki Stanković sa ovom danas? Tad je Zvezda bila drim tim za ovu Zvezdu danas.partizan je bio mnogo bolji.Čak i osporavani od Zvezde Oblić je bio tim kome današnja Vojvodine ne može da pridje.Što se tiče hrvatskih igrača koje Mamić prodaje,ti igrači po odlasku su u Evropi vrhunski,što znači da je hrvatska liga ipak jača od naše(nevoljno priznajem).Eduardo,Mandžukić i ostali,pa mi nemamo takve.U vrhu su nam trenutno Nastasić,Bane Ivanović,Jovetić(Crnogorac,ali otišao iz Partizana,donekle Ljaja,ali tek jedna sezona mu je dobra) i to je to.Kakav Kolarov i ostali,prosek..Ne kažem ja da treba prodavati mlade i za džabe,ali je jasno da vrhunski igrač ako je pametan i vredan,samo u jakim ligama će napredovati brže.markec bi trebao da eksplodira u Portugaliji ako je pametan!

mali čas iz istorije sporta

pre 10 godina

Deki, uz dužno poštovanje, tadašnja liga ništa nije bila bolja od ove sadašnje. Uostalom, Partizan je tada mogao da sanja LŠ. Dva nastupa u istoj, zabeležio je tek u dvehiljaditim.Taj Obilić, za koga kažeš da je bolji od današnje Vojvodine je ispao u Intertoto kupu od Cibalije. Vojvodina ne bi sada izgubila od recimo Splita, ili Slaven Belupa. Hrvatska liga nije bolja od naše, tu smo negde. Tamo postoji samo Dinamo. I tu se lista završava. Misliš da je Mandžukić bio bolji igrač sa 18 od recimo sada Mitrovića? Ili da je Modrić bio bolji sa 18 od Ljajića? Nisu. U čemu je razlika? Oni su otišli iz Dinama sa 23, 24 godine, odradili su prvi pravi profesionalni ugovor u Dinamu, odigrali nekoliko sezona, pa tek onda ostvarili transfer. I to su bile vredne sume. Evo, uzmi za razmišljanje recimo jedan podatak- Dejan Lovren je prodat Lionu za istu sumu kao i Jovetić! O razlici u kvalitetu ta dva igrača, mislim da je suvišno pričati. Pozdrav. (Vasilevs, 29. jun 2013 14:09)Obilić je ispao od cibalije 2000 i to u intertoto kupu koje nije ozbiljno takmičenje,a kolibko sam shvatio ovaj misli na 98 i 99 godinu,a tad je obilić igrao sa bajernom i atletikom....

vlada

pre 10 godina

martin je vrh igrac i veliki profesionalac...ubedjen sam da ce ostati u partizanu...igrac koji ima odlican sut, i tip je igraca kao Juca...a to sto je imao operaciju, imace i Bertans u basketu pa necete to pricati...nema te pojma!

veliki strumf

pre 10 godina

E Grobari, ala se palite. Hocete u Ligu sampiona sa igracem koji u Hofenhajmu nema mesta u 22 igraca, u timu koji se u poslednjem kolu spasao ispadanja. Hocete u LS sa pola tima Rada od prosle godine kad su u nasem prvenstvu bili peti. A na desnom krilu imate i Luku i Eliomara. Tako ste se palili kada je dosao i Lovre, pa ste jedva docekali da ga se ratosiljate. "Pojacanja" su vam skartovi iz osrednjih ekipica i sa njima hocete da igrate Evropu. Ala vas Djura zeza godinama. Za nasu ligu i propalu Zvezdu ok, za Evropu - pazite se Jermena!

pfc nbg

pre 10 godina

Neće ga ligaš iz Cvajte ni na klupi, eto pojačanja za srpskog šampiona, hbt dokle smo dogurali. Inače počinjem da se bojim ovog Stojića napasti.

zvezdas

pre 10 godina

Dobro dosao u najveci SRPSKI klub!Osecam da ce PARTIZAN tako da ti legne,ima da kidas.Aj pa se vidimo u LIGI SAMPIONA!!
(cuvari_casti, 29. jun 2013 08:38)
Sve,sve ali da neko izvali da je Partizan najveci srpski klub...Hvala ti sto si mi ulepsao dan :)

Merseyside

pre 10 godina

Ne znam kakav je igrac Malbasic , ali klub koji stremi ucescu u LS ne sme da dovodi igrace koji nisu odigrali ni minut u nekom klubu (Malbasic ,Aksentijevic ) ,makar taj klub bio Real Madrid .

nece ni vasa do zore

pre 10 godina

dokle? martinovic iz borca ...dajte nekog iz medjuopstinske lige da ide na probu..koliko ste samo para pokrali od prodaje igraca mogli smo uzeti ligu sampiona a vi jos kukakte nema para...jedva cekam da policija udje i proceslja i nas klub....ljudi ce rmbati za 250 e a vi cete da se bogatite....

KODAR78

pre 10 godina

Proslo pojacanje koje je doslo iz ovog kluba, Prins Tejgo je bio pun pogodak, tako ce valjda biti i sa Filipom. Dobrodosao u tim starog i novog sampiona.

Sa moje tacke gledista

pre 10 godina

Pa ove godine je realno da Partizan udje u LS.
Golman:Lukac(Petrovic)
Odbrana:Aksentijevic(Pauljevic),Ostojic,Ivanov,Volkov(Gulan)
Zadnji vezni:Markovic(Eliomar),Brasanac(Ninkovic)
Ofanzivni vezni:Luka,Ilic(Jojic),Malbasic
Napad:Mitrovic(Kojic)(Scepovic)

Stele

pre 10 godina

Sjajno! Aksentijevic, Lukac, Gulan i Malbasic.. Sasvim solidna pojacanja. Ako Stojkovicu propadne transfer, ako niko ne otkupi Ivanova i ako ispune obecanje i zadrze Mitrovica, bice ovo veoma kvalitetna ekipa. P.S. ocekujem i Ilieva, on i Ilic u kombinaciji uvode u LS.

Vasilevs

pre 10 godina

U jednom normalnom okruženju, sa domaćinskim poslovanjem, ovo bi bila izlazna godina za Stevana Jovetića. Dobili bi za njega 20-25 miliona E, obezbedili budžet za narednu sezonu, imali para za jedno- dva dobra pojačanja. Jer, prethodne nekoliko sezona bi igrali LŠ, što je dodatak od još nekih 40-50 miliona E. Iduće sezone bi pripremali prodaju Ljajića,eventualno i Nastasića,za dve Markovića, za tri Mitrovića i to bi bila jako dobra i stabilna situacija. Svake godine bi igrali LŠ, da ne preteram, sa takvom ekipom - Stojković, Aksentijević, Obradović, Savić, Nastasić, Gulan, L.Marković, Ljajić, Mitrović, Jovetić (i 11. bilo ko!) , bili bi vrlo blizu i druge faze LŠ. Zašto se to tako ne radi(a, može, sigurni smo,svi mi Partizanovi navijači), sasvim je jasno.

Milanmilan

pre 10 godina

Dosta mlada ekipa, kojic, scepovic, ninkovic, zivkovic, malbasic, markovic, brasanac, ostojic, aksentijevic itd itd.. Za ligu sampiona realno gledano treba dosta iskusnija ekipa i provereni igraci. A sto se tice jsl, tu smo za klasu iznad svih.

Grobi

pre 10 godina

Ala vas Djura zeza godinama. Za nasu ligu i propalu Zvezdu ok, za Evropu - pazite se Jermena!
(veliki strumf, 29. jun 2013 01:28)

Koliko vidim Djura zeza tebe godinama, ne vadis ga iz usta :D

Deki

pre 10 godina

@(Vasilevs, 29. jun 2013 12:44),porediš ligu kada su igrali Kežman i Deki Stanković sa ovom danas? Tad je Zvezda bila drim tim za ovu Zvezdu danas.partizan je bio mnogo bolji.Čak i osporavani od Zvezde Oblić je bio tim kome današnja Vojvodine ne može da pridje.Što se tiče hrvatskih igrača koje Mamić prodaje,ti igrači po odlasku su u Evropi vrhunski,što znači da je hrvatska liga ipak jača od naše(nevoljno priznajem).Eduardo,Mandžukić i ostali,pa mi nemamo takve.U vrhu su nam trenutno Nastasić,Bane Ivanović,Jovetić(Crnogorac,ali otišao iz Partizana,donekle Ljaja,ali tek jedna sezona mu je dobra) i to je to.Kakav Kolarov i ostali,prosek..Ne kažem ja da treba prodavati mlade i za džabe,ali je jasno da vrhunski igrač ako je pametan i vredan,samo u jakim ligama će napredovati brže.markec bi trebao da eksplodira u Portugaliji ako je pametan!

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

Eh kad se samo setim:
Stojkovic

Rukavina Savic Nastasic Lomic

Petrovic

L.Markovic Tosic

Ljajic


Cleo Jovetic

A Medo,Diarra,Morreira,Juca,Tomic,Obradovic.......
Gde su pare?

cuvari_casti

pre 10 godina

Gde su pare Djuricu??????Pazite,s obzirom da ulazimo u prelazni rok sa 0 para na raspolaganju ovo i nisu tako losa pojacanja(Gulan i Malbasic).Ipak dovodimo slobodne igrace!Partizan Sampion-jeste i bice!!

Shone grobar

pre 10 godina

@ja sam

Jeli a kada je to Malbasic vec nastupao za Partizan?
Bravo za upravu,ovo je vec dobar potez,samo sam malo skeptican sto se tice tog Martinovica iz Borca.
Cekajte jel taj Martinovic dosao samo na probu?

neko

pre 10 godina

Odlicna pojacanja za sad.

Za ove sto misle da smo Real Madrid, samo informacija da su i klubovi iz Cvajte znatno bogatiji od Partizana.

Odnosno, svi prihodi su veci(ulaznice, sponzori, prodaja dresova, tv prava). I nemojte one gluposti tipa: sto ne nadju sponzora? Sponzor dolazi sam kad ima interes da se reklamira. Kad nema, to nije sponzor, nego donator koga je neko prinudio na to (drzava, politicari ili ko god).

Da bi neko kod nas imao interesa da bude sponzor potrebno je da prihodi od navijaca budu mnogostruko veci. Jednostavno, ako neki klub od navijaca(prodaja dresova, ulaznica i ostalo) prihoduje recimo 5 miliona evra, logicna je pretpostavka da ce u slucaju da neko sponzorise taj klub imati vecu prodaju za ozbiljnu sumu, pa samim tim ce mu se sponzorstvo isplatiti.

Kod nas nijedan klub nije privlacan sponzorima. Cak ni CZ iako ima veliku posetu, ali je sustina da vecina ljudi ulazi besplatno. Dakle, ako neko nema da plati kartu, koja je logika da ce kupiti proizvod sponzora? Nema je.

Shvatite, mi smo na zacelju Evrope po standardu, osim toga nismo realan narod, pa da podrzimo svoje klubove, nego ocekujemo nemoguce. Jedina sansa nasih klubova je da jeftine igrace pretvara u skuplje i prodaje ih. Drugi nacin ne postoji. Ili postoji, ali je potrebno da sezonska bude 500 evra i da bude prodato 20000 karata. To je 10 miliona evra. Na to ce doci lako sponzor od jos 15 miliona evra. Jel mozemo mi to? Ne u ovom veku.

Deki

pre 10 godina

@(Vasilevs, 29. jun 2013 01:22),alo,u našoj ligi,nikada Jovetić i ostali ne mogu da doguraju do 25 miliona.To je nemoguće!Kad igraš protiv mnogo slabijih,igrač ne zapinje i slabije napreduje.U srpskoj ligi moj Partizan povede 1-0 i gotovo,sve staje.Male su šanse da protivnik izjednači,čeka se kraj utakmice i fajront.A medjunarodnih utakmica ima malo,baš zato što kvalitet ne možemo da dostignemo zbog ovoga što sam napisao pre toga.Da je protivnik isti ili bolji,moraš da zapinješ 90 minuta.Ako nećeš,letiš iz tima.Što kod nas ne kolabiraju i ne umiru na terenu?Misliš da Junajted pravi formu kroz LŠ ili kroz englesku ligu?

mali čas iz istorije sporta

pre 10 godina

Deki, uz dužno poštovanje, tadašnja liga ništa nije bila bolja od ove sadašnje. Uostalom, Partizan je tada mogao da sanja LŠ. Dva nastupa u istoj, zabeležio je tek u dvehiljaditim.Taj Obilić, za koga kažeš da je bolji od današnje Vojvodine je ispao u Intertoto kupu od Cibalije. Vojvodina ne bi sada izgubila od recimo Splita, ili Slaven Belupa. Hrvatska liga nije bolja od naše, tu smo negde. Tamo postoji samo Dinamo. I tu se lista završava. Misliš da je Mandžukić bio bolji igrač sa 18 od recimo sada Mitrovića? Ili da je Modrić bio bolji sa 18 od Ljajića? Nisu. U čemu je razlika? Oni su otišli iz Dinama sa 23, 24 godine, odradili su prvi pravi profesionalni ugovor u Dinamu, odigrali nekoliko sezona, pa tek onda ostvarili transfer. I to su bile vredne sume. Evo, uzmi za razmišljanje recimo jedan podatak- Dejan Lovren je prodat Lionu za istu sumu kao i Jovetić! O razlici u kvalitetu ta dva igrača, mislim da je suvišno pričati. Pozdrav. (Vasilevs, 29. jun 2013 14:09)Obilić je ispao od cibalije 2000 i to u intertoto kupu koje nije ozbiljno takmičenje,a kolibko sam shvatio ovaj misli na 98 i 99 godinu,a tad je obilić igrao sa bajernom i atletikom....

vlada

pre 10 godina

martin je vrh igrac i veliki profesionalac...ubedjen sam da ce ostati u partizanu...igrac koji ima odlican sut, i tip je igraca kao Juca...a to sto je imao operaciju, imace i Bertans u basketu pa necete to pricati...nema te pojma!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

napokon jedan transfer koji se mogao ocekivati,filip malbasic je odlican talenat koji se u hoffenheimu nikako nije nametnuo.nije ni cudo jer je taj klub imao katastrofalnu sezonu gde su promenuli 3 trenera i od pocetka igrali za opstanak,tu nema mesta za uigravanje mladih talenta.markus babbel ga je doveo proslog leta ,rekao da se radi o velkom talentu da bi na zimu pricao suprotno,kako ne moze filip fizicki da se nosi sa nemackim odbranbenim igracima i da premalo pokazuje na treningu.sinoc ga je trener svrstao u grupu igraca"propaliteta" koji ne putuju na pripreme tako da je ovo super potez alberta nadja iako ja licno sumnjam u njegovo znanje i kvalitetu sportskog direktora.

///ofanzivni vezni red partizana: levo: jojic playmaker: NInkovic desno:malbasic napad:mitrovic//// veoma mlada ofanziva koja realno ove sezone nece uci u LS ali bi mogla nesto u EL..

citam ene jääger-a hoce partizan,estonski reprezentativac ,desni bek odigro skoro 100 utakmica za repku..ovoj ekipi trebaju par iskusnih ,ako idu sa aksentijevicem u sezonu bice velike rupe na desnoj strani tako da se nadam estoncu koji je karijeru gradio u norveskome aalslundu(136 prvenstvenih utamkica)i koji je proslog leta potpisao za glaskow rangers-e ali je sve to propalo kad su ovi otisli u 4 ligu..

pozz

wobly

pre 10 godina

Predobar igrac, gledao sam ga u prijateljskoj utakmici izmedju BiH i Srbije kod nas u Tuzli. Snaga, brzina, sve je tu, daleko ce on da dogura, zapamtite.

Ponosni dvanaesti igrač

pre 10 godina

(neko, 29. jun 2013 02:22)

- Bar jedan realan komentar i normalno razmišljanje. Dodajem svoju konstataciju da je bedi klubova kumovao i njihov populistički marketing. Ulazak na stadion za dž je u suprotnosti sa zdravim razumom jer svaka predstava, koja pravi troškove, se plaća. Ako na nekoj pijačnoj tezgi paradajz dele džabe ko će ga kupovati na drugoj. I tako, mic po mic, došlo se do toga da sportski mediji, umesto da pomažu klubove na kojima zarađuju, traže da im klubovi plaćaju da bi pisali o njima. A država gleda i ni prstom da mrdne. Još se publika kažnjava zabranom ulaska na stadion. Izgleda, stvari postaju lude. Ljudska glupost je bezgranična.

Vasilevs

pre 10 godina

(Deki, 29. jun 2013 09:32)
Za Kežmana je dobijeno(barem po podacima iz novina 20 i nešto miliona maraka), D. Stanković iz Zvezde je prodat za istu sumu. Zašto nema takvih transfera u poslednjih 10-15 g.? Ili, da li su Kežman i Stanković bolji igrači od Jovetića? Da li je tadašnja liga bila bolja od sadašnje? Nije, naravno. U hrvatskoj ligi, koja je u rangu naše, ili ispod, Modrić je prodat za preko 20 mil. Eduardo takođe. Dakle, može.Treba imati viziju razvoja kluba, strpljenja, negde rizikovati. Inače,sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno. Bojim se da narednih godina, sa ovakvom strategijom, ne ispadnemo odmah u drugom kolu kvalifikacija za LŠ.

Lord Aleksandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 10 godina

Ljudi, po mom skromnom mišljenju da su dosadašnja pojačanja sasvim dovoljna za 7. titulu, i eventualno LE i to uopšte nije loše.

AU BRE

pre 10 godina

Alo ko koga ovde z...bava Dusan Martinovic 26 godina 52 superligaske utakmice igrao za Kolubaru i Napredak dve operacije ukrstenih ligamenata alibi igrac izbegava duele i sa takvim igracem hocete u ligu evrope jer za ligu sampiona nemate nikakve sanse alo bre

Vasilevs

pre 10 godina

(Deki, 29. jun 2013 13:30) Deki, uz dužno poštovanje, tadašnja liga ništa nije bila bolja od ove sadašnje. Uostalom, Partizan je tada mogao da sanja LŠ. Dva nastupa u istoj, zabeležio je tek u dvehiljaditim.Taj Obilić, za koga kažeš da je bolji od današnje Vojvodine je ispao u Intertoto kupu od Cibalije. Vojvodina ne bi sada izgubila od recimo Splita, ili Slaven Belupa. Hrvatska liga nije bolja od naše, tu smo negde. Tamo postoji samo Dinamo. I tu se lista završava. Misliš da je Mandžukić bio bolji igrač sa 18 od recimo sada Mitrovića? Ili da je Modrić bio bolji sa 18 od Ljajića? Nisu. U čemu je razlika? Oni su otišli iz Dinama sa 23, 24 godine, odradili su prvi pravi profesionalni ugovor u Dinamu, odigrali nekoliko sezona, pa tek onda ostvarili transfer. I to su bile vredne sume. Evo, uzmi za razmišljanje recimo jedan podatak- Dejan Lovren je prodat Lionu za istu sumu kao i Jovetić! O razlici u kvalitetu ta dva igrača, mislim da je suvišno pričati. Pozdrav.