Utorak, 25.06.2013.

12:48

DSS protiv homoseksualne propagande

Odbornici Skupštine Beograda odbili predloge DSS da se onemogući prikazivanje rijaliti programa i da se maloletnici zakonom zaštite od homoseksualne propagande.

Izvor: Beta

DSS protiv homoseksualne propagande IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

goran

pre 10 godina

DSS///U takvim beznacajnim partijicama uvjek mora da se istaknu neka "opasna" slova kao"SS".Bunch of real life losers."Homoseksualna propaganda" jeli?Haha...nesto kao "heteroseksualna propaganda".Brate kakva jedna banalna primitiva,provincijalizam,neznanje i zapanjujuci idiotluk. Ali nista me ne cudi odakle su i gdje su se skolovali.Ima jedan tip zivi u pecini.Trazi covjek cimere.Lijepo mjesto i nema nikakve seksualne propaganda.U srcu Srbije daleko od svakog puta.

Indus

pre 10 godina

@alibaba "zasto ja ne smijem u svom komentaru probleme LGBT zajednice ostaviti po strani, i reci da ima vecih koji trebaju da se rjesavaju, a James Bond smije?"
James Bond je CITIRAO DSS, a Vi ste direktno smestili probleme homoseksualaca na stranu. Direktno ste spomenuli MENE-homoseksualca. ZATO sam Vas citirao a ne njega. Moja ste prava VI ugrozili, on je spomenuo DSS i njihov komentar. "dozvolicete sebi da ponekad cujete i ono sto vam ne odgovara, tako sve rasprave i diskusije funkcionisu." Cuo sam Vaš komentar i ušao u diskusiju, jel se ne slažem sa njim. Nije tu ništa selektivno, kako ste i SAMI rekli, ne slažem se i kažem svoje argumente. Šta sad pa tu nije jasno?
Niste Vi taj ko ce da prosuduje o problemima, nisam ni ja. Napisao sam vec i ponovicu - Srbija svoje probleme gura pod tepih vec 20 godina. Sada su ti stari problemi došli na red (npr. Kosovo, raspadanje ekonomije, nepostojanje industrije, pa cak i Vojvodina, itd.). Uz njih se nakupilo i dosta novih problema (recimo, gay prava, prosveta, krada testova za maturu, nedostatak lekova, itd.). Ukoliko ih ne rešavamo paralelno, kasnicemo minimalno tih 20 godina koliko smo gurali stvari pod tepih. Ja tražim svoja prava i nicim Vas niti DSS ugrožavam. A Vi i DSS (i simpatizeri) mene DIREKTNO ugrožavate. Procitajte malo komentar Velibora, on je sumirao problem. Ja na to dodajem da svako treba da traži svoje, tako cemo ici napred. Jesmo li se napokon razumeli?

alibaba

pre 10 godina

@Indus
Dakle, evo jos jednom...
Prvo ide ovaj komentar:
DOk se država bavi pitanjima koji su od krucijalne važnosti zta njenu budućnost DSS priča o homoseksualcima...Strašno!
(James Bond, 25. jun 2013 13:13)

Na koji ja odgovaram ovo:
Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno
(alibaba, 25. jun 2013 13:31)

Kao sto se vidi iz prilozenog, i ja, a i komentator po imenu James Bond, postavljamo isto pitanje, ali iz razlicitih "uglova" da tako kazem. Vas, i samo vas, je problem taj sto vam je moj "ugao" zasmetao, a ne njegov, pa ste zato samo mene citirali. Dakle, ja pitam jos jednom, zasto ja ne smijem u svom komentaru probleme LGBT zajednice ostaviti po strani, i reci da ima vecih koji trebaju da se rjesavaju, a James Bond smije? Da li samo zato sto je James to rekao kako bi osudio one koji vas napadaju, tj. zato sto je na vasoj "strani"? Jos jednom; selektivni ste i licemjerni, jer stvari postavljate onako kako vam odgovara u datom momentu, i vadite iz konteksta samo ono sto vam odgovara.
Jos jednom molim za odgovor, da li drzava ima precih poslova od LBGT prava, ili ne? Ako ima, ne znam o cemu raspravljamo, i zasto. Ako nema, dozvolicete sebi da ponekad cujete i ono sto vam ne odgovara, tako sve rasprave i diskusije funkcionisu.

Indus

pre 10 godina

@alibaba
Im'o bih ja štagod kaz'ti a propo Vašeg komentara, ali mi kultura ne dozvoljava. Ja jesam evropejac, širokog shvatanja, volim sve ljude oko sebe-i nigde u mom komentaru ne pište drugačije niti sam ja šta loše rekao. Vi ste malo hteli da mi izvrnete reči (dobro poznati stil rada patriJota u nedostatku pravih argumenata), zato ste i dobili toliko negativnih ocena od ljudi-provalili su Vas.
Nego, Vi se zapitajte šta je Vaš problem? Nije ovde u pitanju liberalizam, već prost bezobrazluk. Smtrajte Vi mene čime god hoćete, to je Vaš lični problem. Kako neko već reče - svi vi koji ste najglasniji protiv pedera, ste uglavnom skriveni, latentni. Ja sam svoje probleme u glavi rešio, Vi ih očigledno još uvek imate nerešenih, čim pucate na ovakve teme. Ova tema se mene tiče (homoseksualac sam), Vas nikako (osim ako ste latentni ili spadate u grupu koja se plaši da se homoseksualizam prenosi preko TVa i propagiranjem-pa se Vi nađite gde pripadate).
I zapitajte se, jel beše i Hitler mrzeo homoseksualce, uz mnoge druge manjine i narode?
Puno pozdrava i širite malo ljubav, za promenu. Mržnje je dosta bilo na ovim prostorima, pa čak i tamo odakle ste došli (po ijekavici u "ervopskim vrijednostima" rekao bih Bosna il Hrvatska, možda i CG). A ja ću da živim sa svojim dečkom, voleću ga svim svojim srcem, pa Vi umrite od muke i izvrćite reči ljudima po forumima, kao što ste moje izvrnuli. OVO više govori o Vama nego o meni - da iskoristim Vaše reči :)

Velibor, USA

pre 10 godina

gospodine alibaba, gejevi se NE bave dss-om ikako (dakle, NE na ovako negativan način) PRVI za razliku od dss-a i homofoba koji se bave PRVI vrlo često gejevima na uvek isključivo negativan način. kontaš? jer, svako ima prava da radi i govori što god hoće SVE DOK NE šteti, ugrožava, negativno afektira i kleveće drugoga i živote, prava i interese tog drugoga! a dss i homofobi rade upravo ovo što krši osnovne principe ljudskih sloboda i kompromituje slobodu. u tom je krucijalna RAZLIKA između onoga kako deluju i govore gejevi i gej aktivisti, na jednoj strani i dss i "patrijotski" homofobi, na drugoj strani.
uostalom, uopšte ne mislim da su na rijalitijima, koje neretko ni ja ne cenim niti volim, toliko prisutni gejevi već upravo heteroseksualci i heteroseksualne nemoralnosti ili moralnosti, heteroseksualne životne priče i/ili ludorije. ne vidim kakve veze gejevi imaju s svime tim.
Puna podrška komentaru Indus i sl.!

Objasnio

pre 10 godina

Da vam ja objasnim nesto iz struke. Postoji mehanizam koji se zove reakciona formacija. To otprilike znaci da su ovi sto su najglasniji protiv gej prava zapravo "closeted" gejevi, a laju samo zato sto se boje da se suoce sa svojim pravim ja. E, to je naucno objasnjenje ovakvih izjava.

alibaba

pre 10 godina

@(Indus, 25. jun 2013 15:04)

Vidis, Induse, sama cinjenica da si iz mog komentara izvukao samo ono sto tebi odgovara, govori vise o tebi, nego o meni. Zasto nisi to isto napisao komentatoru kojem sam ja odgovorio? Zasto nisi rekao: "pustite DSS i Kostunicu da iznose svoje stavove, iako se oni kose sa mojim stavovima", nego ti zasmetala cinjenica da ja kao "homofob" ne zelim da pricam o vasim pravima. Ja sam sebi dao za pravo da probleme i prioritete poredam onako kako to MENI odgovara, dakle, za nekog su maline krucijalni problem, za nekog Kosovo, a za nekog LBGT prava. Problem je u tome sto ti zelis o tim pravima da pricas kad prica ide u tvoju korist, a ne svidja ti se reciprocna situacija. Selektivni ste i previse za nekog ko se vodi slobodarskim, liberalnim i evropskim vrijednostima. Ja, kao patriJota to sebi i mogu da dozvolim, ali takva retorika ne ide uz vas.

Mamut

pre 10 godina

A kome ja da se obratim za zabranu četničke, nacionalističke i klerofašističke propagande DSS-a i Dveri?
Što se tiče reality programa, bolje rešenje je ogroman namet na šund koji bi se naplaćivao televizijama koje takve sadržaje prikazuju, kao i "disclaimer" pre svakog emitovanja: "Gledanje ovog programa može ozbiljno štetiti moralnom vaspitanju dece i doprineti zaglupljivanju građana".

Indus

pre 10 godina

@Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno
(alibaba, 25. jun 2013 13:31)
Pa sad, ako čekamo da Srbija reši svoje probleme koje već sto godina gura pod tepih, nikada na redu neće doći: prosveta, kultura, prava manjina, gay prava... Ako neko smatra da zbog Kosova, 7,5 miliona Srba iz Srbije mora da crkne, tome fali nešto u glavi. Dugo smo zapostavljali sve ostalo zbog nekih popularnih tema (čitaj-Kosovo je Srbija i Pobedili smo NATO 1999.) koje su služile političarima da osvajaju poene kod ograničenog dela glasačkog tela. Sada, kada su se nagomilali pravi problemi, vi kažete da treba da sačekamo. Šta da čekamo? Jer vi planirate da živite kao kornjača, još 200-300 godina, pa vama ne žuri dok se ne reše "krucijalni problemi Srbije"? Moramo paralelno da rešavamo sve, inače odosmo u zapećak sveta. Da li iko normalan to želi Srbiji?
Isto kao što ste rekli za paradu, možete reći i za malinare - pa šta oni hoće bre veće cene, mi imamo goreće probleme, a oni sada zapeli sa malinom... Zar ne?
Svako treba da traži ono što smatra da mu pripada (ustav Srbije garantuje prava nama homoseksualcima, samo što to nekima ne odgovora, vidim i vama). Moramo sami da tražimo kada nam je Srbija postala kao maćeha...

ММ

pre 10 godina

Mind Control као што је делотворан у Америци и Енглеској ускоро ће бити делотворан и у Србији, предузмите нешто да то спречите.

Rajko Janjanin

pre 10 godina

Voleo bih da nam gospodin Bakarec objasni kakve veze imaju reality programi sa homoseksualcima i "propagandom". Takodje ocekujem od njega kao doslednog borca protiv homoseksualne "posasti" da se jasno i glasno odredi prema skandalima tog tipa u SPC, od Pahomija do Kacavende. To bi trebalo da ucini i kao vernik - secamo se da je zabranjivao koncert benda The Residents jer je odrzan na Krstovdan (hriscanskoj veri i ucenju uprkos). Izvolite gospodine Bakarec, ne dozvolite da neko pomisli da ste licemer.

sumorni

pre 10 godina

Na vašu žalost, karte za prevoz MORA da se plaćaju.

Samo nastavite da koirate ruski totalitarizam i pokušavate da ga instalirate u Srbiji, to je garantovan uspeh.

Petar

pre 10 godina

Jel umeju ovi nesto sami da smisle ili samo kopiraju Putina, Ahmadinedzada, Kim Dzong Ila i ostale istocnjacke despote? Homoseksualna propaganda? Neko ce postati homoseksualac ako vidi reklamu za homoseksualnost na tv? No comment.

Humanoid

pre 10 godina

Imaju pravo ovi iz DSS-a! Ova 'homo' ekipa nasrće na ulicama, vreba iza ćoškova, patrolira gradskim prevozom s kukastim 'H' na nadlakticama, pa, jbt, postao sam transvestit, samo ne bi li se obranio! Eto, gde to vodi! Sad nasrću njihove 'koleginice', ali nekako s tim izlazim na kraj (uz Koštuničinu sliku u novčaniku, kao amjliju, naravno).

Juzna Evropa rulez

pre 10 godina

Ne volim ove iz DSS-a ali u pravu su 100%. Ovi LGBT biznismeni vrse tako agresivnu propagandu da za nekoliko godina onaj ko bar jednom nije probao taj je seljak.

Dragan

pre 10 godina

Videli da su u Rusiji doneli takav zakon, pa pomislili da je mnogo pametno.
Sto bi rekli, vidla zaba di se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
A sto se Rusiji ceo svet smeje zbog glupih zakona koje u poslednje vreme donose, nema veze.

MS

pre 10 godina

Tkivo drustva rastura nemoral, nemastina, nekultura, alkoholizam, kucno nasilje, narkomanija, itd....

P.S.

Vi iz DSS ste u rangu ebole po razaranju tkiva!

vlada

pre 10 godina

hahaha, ovi crkvenjaci jos uvek misle da neko moze da ih zarazi da postanu homoseksualci. mislim da to ni jedna heteroseksualna osoba ne bi mogla pomisliti!

Indus

pre 10 godina

Volim ove iz DSSa, čim nemaju o čemu da mlate praznu slamu, uhvate se nas, homoseksualaca. Da, ja redovno širim propagandu i svi oko mene su već postali homoseksualci. Čak i moji prijatelji u brakovima, svi se već razveli i traže istopolne partnere, pošto mi, homoseksualci, samo vrebamo i jedva čekamo da vass konvertujemo. A rijaliti? Pa mi, homoseksualci, stojimo iza njih, kako li ste nas samo provalili? Cilj nam je da cela Srbija bude homoseksualna i ni od čega ne prežemo da to uradimo. Rijaliti, priče o gay brakovima, sve je to namenjeno da vas i vašu decu mi pretvorimo u homoseksualce.
Znači, najiskrenije, ponekad se zapitam za IQ ljudi koji mogu da veruju u ovakve bljuvotine i ko im više guta priče? Koliko neko mora da bude glup da poveruje u ovo? Ne širi se homoseksualizam na TV, dragu moji glupi DSSovci. Nije bilo homoseksualizma na TVu ni rijalitija kad sam ja bio mali, pa eto, gay sam. Jel jasno to vašim umanjenim mozgovima? Ne ide to tako, dragi moji ograničeni DSSovci. Neko je ili gay ili nije. Ako si htereoseksualac, pa ja mogu da ti do sutra pričam o gay životu pa i da na rijalitiju gledaš najgore scene gay sexa, ti ostaješ heteroseksualac. Ako te to promeni, znači da nisi ni bio hetero, već homo, nego si se krio. Ova, kako oni kažu, najezda, nije najezda, nego se ljudi osećaju malo slobodnije. I ja sam kasno priznao da sam gay. Nas ima, pa nas ima u društvu, ma šta god vi mlatili više. Muka mi je od vas, dragi ograničeni kadrovi iz DSSa...

Nesha

pre 10 godina

Istorija i sadšnjost nas uče da su najveći "borci protiv homoseksualnosti" bili najglasniji zato što su tako najlakše skrivali činjenicu da su homoseksualne orijentacije... Toliko.

polarna veverica

pre 10 godina

Opet ovaj neobavešteni... Koštunice trenutno Srbija ima mnogo većih briga od homoseksualizma.U pitanju je budućnost Srbije!

PreDragMC

pre 10 godina

Kad god su neka vazna desavanja za Srbiju i njene gradjane Kostunica izadje u javnost sa nekim totalno nebitnim stvarima, imate li Vi nesto pametno da kazete ?

Petar Pan

pre 10 godina

DSS-u bi bilo pametni da podrži vlast u nastojanjima da dobije datum nego što na svakom koraku gleda kako da poturi nogu razvoju te iste države koju oni toliko vole!

alibaba

pre 10 godina

@DOk se država bavi pitanjima koji su od krucijalne važnosti zta njenu budućnost DSS priča o homoseksualcima...Strašno!
(James Bond, 25. jun 2013 13:13)

Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno

MS

pre 10 godina

Tkivo drustva rastura nemoral, nemastina, nekultura, alkoholizam, kucno nasilje, narkomanija, itd....

P.S.

Vi iz DSS ste u rangu ebole po razaranju tkiva!

Nesha

pre 10 godina

Istorija i sadšnjost nas uče da su najveći "borci protiv homoseksualnosti" bili najglasniji zato što su tako najlakše skrivali činjenicu da su homoseksualne orijentacije... Toliko.

Indus

pre 10 godina

Volim ove iz DSSa, čim nemaju o čemu da mlate praznu slamu, uhvate se nas, homoseksualaca. Da, ja redovno širim propagandu i svi oko mene su već postali homoseksualci. Čak i moji prijatelji u brakovima, svi se već razveli i traže istopolne partnere, pošto mi, homoseksualci, samo vrebamo i jedva čekamo da vass konvertujemo. A rijaliti? Pa mi, homoseksualci, stojimo iza njih, kako li ste nas samo provalili? Cilj nam je da cela Srbija bude homoseksualna i ni od čega ne prežemo da to uradimo. Rijaliti, priče o gay brakovima, sve je to namenjeno da vas i vašu decu mi pretvorimo u homoseksualce.
Znači, najiskrenije, ponekad se zapitam za IQ ljudi koji mogu da veruju u ovakve bljuvotine i ko im više guta priče? Koliko neko mora da bude glup da poveruje u ovo? Ne širi se homoseksualizam na TV, dragu moji glupi DSSovci. Nije bilo homoseksualizma na TVu ni rijalitija kad sam ja bio mali, pa eto, gay sam. Jel jasno to vašim umanjenim mozgovima? Ne ide to tako, dragi moji ograničeni DSSovci. Neko je ili gay ili nije. Ako si htereoseksualac, pa ja mogu da ti do sutra pričam o gay životu pa i da na rijalitiju gledaš najgore scene gay sexa, ti ostaješ heteroseksualac. Ako te to promeni, znači da nisi ni bio hetero, već homo, nego si se krio. Ova, kako oni kažu, najezda, nije najezda, nego se ljudi osećaju malo slobodnije. I ja sam kasno priznao da sam gay. Nas ima, pa nas ima u društvu, ma šta god vi mlatili više. Muka mi je od vas, dragi ograničeni kadrovi iz DSSa...

Juzna Evropa rulez

pre 10 godina

Ne volim ove iz DSS-a ali u pravu su 100%. Ovi LGBT biznismeni vrse tako agresivnu propagandu da za nekoliko godina onaj ko bar jednom nije probao taj je seljak.

alibaba

pre 10 godina

@DOk se država bavi pitanjima koji su od krucijalne važnosti zta njenu budućnost DSS priča o homoseksualcima...Strašno!
(James Bond, 25. jun 2013 13:13)

Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno

vlada

pre 10 godina

hahaha, ovi crkvenjaci jos uvek misle da neko moze da ih zarazi da postanu homoseksualci. mislim da to ni jedna heteroseksualna osoba ne bi mogla pomisliti!

Dragan

pre 10 godina

Videli da su u Rusiji doneli takav zakon, pa pomislili da je mnogo pametno.
Sto bi rekli, vidla zaba di se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
A sto se Rusiji ceo svet smeje zbog glupih zakona koje u poslednje vreme donose, nema veze.

Petar

pre 10 godina

Jel umeju ovi nesto sami da smisle ili samo kopiraju Putina, Ahmadinedzada, Kim Dzong Ila i ostale istocnjacke despote? Homoseksualna propaganda? Neko ce postati homoseksualac ako vidi reklamu za homoseksualnost na tv? No comment.

Petar Pan

pre 10 godina

DSS-u bi bilo pametni da podrži vlast u nastojanjima da dobije datum nego što na svakom koraku gleda kako da poturi nogu razvoju te iste države koju oni toliko vole!

PreDragMC

pre 10 godina

Kad god su neka vazna desavanja za Srbiju i njene gradjane Kostunica izadje u javnost sa nekim totalno nebitnim stvarima, imate li Vi nesto pametno da kazete ?

polarna veverica

pre 10 godina

Opet ovaj neobavešteni... Koštunice trenutno Srbija ima mnogo većih briga od homoseksualizma.U pitanju je budućnost Srbije!

Humanoid

pre 10 godina

Imaju pravo ovi iz DSS-a! Ova 'homo' ekipa nasrće na ulicama, vreba iza ćoškova, patrolira gradskim prevozom s kukastim 'H' na nadlakticama, pa, jbt, postao sam transvestit, samo ne bi li se obranio! Eto, gde to vodi! Sad nasrću njihove 'koleginice', ali nekako s tim izlazim na kraj (uz Koštuničinu sliku u novčaniku, kao amjliju, naravno).

Indus

pre 10 godina

@Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno
(alibaba, 25. jun 2013 13:31)
Pa sad, ako čekamo da Srbija reši svoje probleme koje već sto godina gura pod tepih, nikada na redu neće doći: prosveta, kultura, prava manjina, gay prava... Ako neko smatra da zbog Kosova, 7,5 miliona Srba iz Srbije mora da crkne, tome fali nešto u glavi. Dugo smo zapostavljali sve ostalo zbog nekih popularnih tema (čitaj-Kosovo je Srbija i Pobedili smo NATO 1999.) koje su služile političarima da osvajaju poene kod ograničenog dela glasačkog tela. Sada, kada su se nagomilali pravi problemi, vi kažete da treba da sačekamo. Šta da čekamo? Jer vi planirate da živite kao kornjača, još 200-300 godina, pa vama ne žuri dok se ne reše "krucijalni problemi Srbije"? Moramo paralelno da rešavamo sve, inače odosmo u zapećak sveta. Da li iko normalan to želi Srbiji?
Isto kao što ste rekli za paradu, možete reći i za malinare - pa šta oni hoće bre veće cene, mi imamo goreće probleme, a oni sada zapeli sa malinom... Zar ne?
Svako treba da traži ono što smatra da mu pripada (ustav Srbije garantuje prava nama homoseksualcima, samo što to nekima ne odgovora, vidim i vama). Moramo sami da tražimo kada nam je Srbija postala kao maćeha...

Mamut

pre 10 godina

A kome ja da se obratim za zabranu četničke, nacionalističke i klerofašističke propagande DSS-a i Dveri?
Što se tiče reality programa, bolje rešenje je ogroman namet na šund koji bi se naplaćivao televizijama koje takve sadržaje prikazuju, kao i "disclaimer" pre svakog emitovanja: "Gledanje ovog programa može ozbiljno štetiti moralnom vaspitanju dece i doprineti zaglupljivanju građana".

sumorni

pre 10 godina

Na vašu žalost, karte za prevoz MORA da se plaćaju.

Samo nastavite da koirate ruski totalitarizam i pokušavate da ga instalirate u Srbiji, to je garantovan uspeh.

Rajko Janjanin

pre 10 godina

Voleo bih da nam gospodin Bakarec objasni kakve veze imaju reality programi sa homoseksualcima i "propagandom". Takodje ocekujem od njega kao doslednog borca protiv homoseksualne "posasti" da se jasno i glasno odredi prema skandalima tog tipa u SPC, od Pahomija do Kacavende. To bi trebalo da ucini i kao vernik - secamo se da je zabranjivao koncert benda The Residents jer je odrzan na Krstovdan (hriscanskoj veri i ucenju uprkos). Izvolite gospodine Bakarec, ne dozvolite da neko pomisli da ste licemer.

ММ

pre 10 godina

Mind Control као што је делотворан у Америци и Енглеској ускоро ће бити делотворан и у Србији, предузмите нешто да то спречите.

Objasnio

pre 10 godina

Da vam ja objasnim nesto iz struke. Postoji mehanizam koji se zove reakciona formacija. To otprilike znaci da su ovi sto su najglasniji protiv gej prava zapravo "closeted" gejevi, a laju samo zato sto se boje da se suoce sa svojim pravim ja. E, to je naucno objasnjenje ovakvih izjava.

Velibor, USA

pre 10 godina

gospodine alibaba, gejevi se NE bave dss-om ikako (dakle, NE na ovako negativan način) PRVI za razliku od dss-a i homofoba koji se bave PRVI vrlo često gejevima na uvek isključivo negativan način. kontaš? jer, svako ima prava da radi i govori što god hoće SVE DOK NE šteti, ugrožava, negativno afektira i kleveće drugoga i živote, prava i interese tog drugoga! a dss i homofobi rade upravo ovo što krši osnovne principe ljudskih sloboda i kompromituje slobodu. u tom je krucijalna RAZLIKA između onoga kako deluju i govore gejevi i gej aktivisti, na jednoj strani i dss i "patrijotski" homofobi, na drugoj strani.
uostalom, uopšte ne mislim da su na rijalitijima, koje neretko ni ja ne cenim niti volim, toliko prisutni gejevi već upravo heteroseksualci i heteroseksualne nemoralnosti ili moralnosti, heteroseksualne životne priče i/ili ludorije. ne vidim kakve veze gejevi imaju s svime tim.
Puna podrška komentaru Indus i sl.!

Indus

pre 10 godina

@alibaba
Im'o bih ja štagod kaz'ti a propo Vašeg komentara, ali mi kultura ne dozvoljava. Ja jesam evropejac, širokog shvatanja, volim sve ljude oko sebe-i nigde u mom komentaru ne pište drugačije niti sam ja šta loše rekao. Vi ste malo hteli da mi izvrnete reči (dobro poznati stil rada patriJota u nedostatku pravih argumenata), zato ste i dobili toliko negativnih ocena od ljudi-provalili su Vas.
Nego, Vi se zapitajte šta je Vaš problem? Nije ovde u pitanju liberalizam, već prost bezobrazluk. Smtrajte Vi mene čime god hoćete, to je Vaš lični problem. Kako neko već reče - svi vi koji ste najglasniji protiv pedera, ste uglavnom skriveni, latentni. Ja sam svoje probleme u glavi rešio, Vi ih očigledno još uvek imate nerešenih, čim pucate na ovakve teme. Ova tema se mene tiče (homoseksualac sam), Vas nikako (osim ako ste latentni ili spadate u grupu koja se plaši da se homoseksualizam prenosi preko TVa i propagiranjem-pa se Vi nađite gde pripadate).
I zapitajte se, jel beše i Hitler mrzeo homoseksualce, uz mnoge druge manjine i narode?
Puno pozdrava i širite malo ljubav, za promenu. Mržnje je dosta bilo na ovim prostorima, pa čak i tamo odakle ste došli (po ijekavici u "ervopskim vrijednostima" rekao bih Bosna il Hrvatska, možda i CG). A ja ću da živim sa svojim dečkom, voleću ga svim svojim srcem, pa Vi umrite od muke i izvrćite reči ljudima po forumima, kao što ste moje izvrnuli. OVO više govori o Vama nego o meni - da iskoristim Vaše reči :)

Indus

pre 10 godina

@alibaba "zasto ja ne smijem u svom komentaru probleme LGBT zajednice ostaviti po strani, i reci da ima vecih koji trebaju da se rjesavaju, a James Bond smije?"
James Bond je CITIRAO DSS, a Vi ste direktno smestili probleme homoseksualaca na stranu. Direktno ste spomenuli MENE-homoseksualca. ZATO sam Vas citirao a ne njega. Moja ste prava VI ugrozili, on je spomenuo DSS i njihov komentar. "dozvolicete sebi da ponekad cujete i ono sto vam ne odgovara, tako sve rasprave i diskusije funkcionisu." Cuo sam Vaš komentar i ušao u diskusiju, jel se ne slažem sa njim. Nije tu ništa selektivno, kako ste i SAMI rekli, ne slažem se i kažem svoje argumente. Šta sad pa tu nije jasno?
Niste Vi taj ko ce da prosuduje o problemima, nisam ni ja. Napisao sam vec i ponovicu - Srbija svoje probleme gura pod tepih vec 20 godina. Sada su ti stari problemi došli na red (npr. Kosovo, raspadanje ekonomije, nepostojanje industrije, pa cak i Vojvodina, itd.). Uz njih se nakupilo i dosta novih problema (recimo, gay prava, prosveta, krada testova za maturu, nedostatak lekova, itd.). Ukoliko ih ne rešavamo paralelno, kasnicemo minimalno tih 20 godina koliko smo gurali stvari pod tepih. Ja tražim svoja prava i nicim Vas niti DSS ugrožavam. A Vi i DSS (i simpatizeri) mene DIREKTNO ugrožavate. Procitajte malo komentar Velibora, on je sumirao problem. Ja na to dodajem da svako treba da traži svoje, tako cemo ici napred. Jesmo li se napokon razumeli?

alibaba

pre 10 godina

@(Indus, 25. jun 2013 15:04)

Vidis, Induse, sama cinjenica da si iz mog komentara izvukao samo ono sto tebi odgovara, govori vise o tebi, nego o meni. Zasto nisi to isto napisao komentatoru kojem sam ja odgovorio? Zasto nisi rekao: "pustite DSS i Kostunicu da iznose svoje stavove, iako se oni kose sa mojim stavovima", nego ti zasmetala cinjenica da ja kao "homofob" ne zelim da pricam o vasim pravima. Ja sam sebi dao za pravo da probleme i prioritete poredam onako kako to MENI odgovara, dakle, za nekog su maline krucijalni problem, za nekog Kosovo, a za nekog LBGT prava. Problem je u tome sto ti zelis o tim pravima da pricas kad prica ide u tvoju korist, a ne svidja ti se reciprocna situacija. Selektivni ste i previse za nekog ko se vodi slobodarskim, liberalnim i evropskim vrijednostima. Ja, kao patriJota to sebi i mogu da dozvolim, ali takva retorika ne ide uz vas.

alibaba

pre 10 godina

@Indus
Dakle, evo jos jednom...
Prvo ide ovaj komentar:
DOk se država bavi pitanjima koji su od krucijalne važnosti zta njenu budućnost DSS priča o homoseksualcima...Strašno!
(James Bond, 25. jun 2013 13:13)

Na koji ja odgovaram ovo:
Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno
(alibaba, 25. jun 2013 13:31)

Kao sto se vidi iz prilozenog, i ja, a i komentator po imenu James Bond, postavljamo isto pitanje, ali iz razlicitih "uglova" da tako kazem. Vas, i samo vas, je problem taj sto vam je moj "ugao" zasmetao, a ne njegov, pa ste zato samo mene citirali. Dakle, ja pitam jos jednom, zasto ja ne smijem u svom komentaru probleme LGBT zajednice ostaviti po strani, i reci da ima vecih koji trebaju da se rjesavaju, a James Bond smije? Da li samo zato sto je James to rekao kako bi osudio one koji vas napadaju, tj. zato sto je na vasoj "strani"? Jos jednom; selektivni ste i licemjerni, jer stvari postavljate onako kako vam odgovara u datom momentu, i vadite iz konteksta samo ono sto vam odgovara.
Jos jednom molim za odgovor, da li drzava ima precih poslova od LBGT prava, ili ne? Ako ima, ne znam o cemu raspravljamo, i zasto. Ako nema, dozvolicete sebi da ponekad cujete i ono sto vam ne odgovara, tako sve rasprave i diskusije funkcionisu.

goran

pre 10 godina

DSS///U takvim beznacajnim partijicama uvjek mora da se istaknu neka "opasna" slova kao"SS".Bunch of real life losers."Homoseksualna propaganda" jeli?Haha...nesto kao "heteroseksualna propaganda".Brate kakva jedna banalna primitiva,provincijalizam,neznanje i zapanjujuci idiotluk. Ali nista me ne cudi odakle su i gdje su se skolovali.Ima jedan tip zivi u pecini.Trazi covjek cimere.Lijepo mjesto i nema nikakve seksualne propaganda.U srcu Srbije daleko od svakog puta.

polarna veverica

pre 10 godina

Opet ovaj neobavešteni... Koštunice trenutno Srbija ima mnogo većih briga od homoseksualizma.U pitanju je budućnost Srbije!

Petar Pan

pre 10 godina

DSS-u bi bilo pametni da podrži vlast u nastojanjima da dobije datum nego što na svakom koraku gleda kako da poturi nogu razvoju te iste države koju oni toliko vole!

Nesha

pre 10 godina

Istorija i sadšnjost nas uče da su najveći "borci protiv homoseksualnosti" bili najglasniji zato što su tako najlakše skrivali činjenicu da su homoseksualne orijentacije... Toliko.

MS

pre 10 godina

Tkivo drustva rastura nemoral, nemastina, nekultura, alkoholizam, kucno nasilje, narkomanija, itd....

P.S.

Vi iz DSS ste u rangu ebole po razaranju tkiva!

alibaba

pre 10 godina

@DOk se država bavi pitanjima koji su od krucijalne važnosti zta njenu budućnost DSS priča o homoseksualcima...Strašno!
(James Bond, 25. jun 2013 13:13)

Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno

Juzna Evropa rulez

pre 10 godina

Ne volim ove iz DSS-a ali u pravu su 100%. Ovi LGBT biznismeni vrse tako agresivnu propagandu da za nekoliko godina onaj ko bar jednom nije probao taj je seljak.

Indus

pre 10 godina

Volim ove iz DSSa, čim nemaju o čemu da mlate praznu slamu, uhvate se nas, homoseksualaca. Da, ja redovno širim propagandu i svi oko mene su već postali homoseksualci. Čak i moji prijatelji u brakovima, svi se već razveli i traže istopolne partnere, pošto mi, homoseksualci, samo vrebamo i jedva čekamo da vass konvertujemo. A rijaliti? Pa mi, homoseksualci, stojimo iza njih, kako li ste nas samo provalili? Cilj nam je da cela Srbija bude homoseksualna i ni od čega ne prežemo da to uradimo. Rijaliti, priče o gay brakovima, sve je to namenjeno da vas i vašu decu mi pretvorimo u homoseksualce.
Znači, najiskrenije, ponekad se zapitam za IQ ljudi koji mogu da veruju u ovakve bljuvotine i ko im više guta priče? Koliko neko mora da bude glup da poveruje u ovo? Ne širi se homoseksualizam na TV, dragu moji glupi DSSovci. Nije bilo homoseksualizma na TVu ni rijalitija kad sam ja bio mali, pa eto, gay sam. Jel jasno to vašim umanjenim mozgovima? Ne ide to tako, dragi moji ograničeni DSSovci. Neko je ili gay ili nije. Ako si htereoseksualac, pa ja mogu da ti do sutra pričam o gay životu pa i da na rijalitiju gledaš najgore scene gay sexa, ti ostaješ heteroseksualac. Ako te to promeni, znači da nisi ni bio hetero, već homo, nego si se krio. Ova, kako oni kažu, najezda, nije najezda, nego se ljudi osećaju malo slobodnije. I ja sam kasno priznao da sam gay. Nas ima, pa nas ima u društvu, ma šta god vi mlatili više. Muka mi je od vas, dragi ograničeni kadrovi iz DSSa...

Dragan

pre 10 godina

Videli da su u Rusiji doneli takav zakon, pa pomislili da je mnogo pametno.
Sto bi rekli, vidla zaba di se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
A sto se Rusiji ceo svet smeje zbog glupih zakona koje u poslednje vreme donose, nema veze.

vlada

pre 10 godina

hahaha, ovi crkvenjaci jos uvek misle da neko moze da ih zarazi da postanu homoseksualci. mislim da to ni jedna heteroseksualna osoba ne bi mogla pomisliti!

PreDragMC

pre 10 godina

Kad god su neka vazna desavanja za Srbiju i njene gradjane Kostunica izadje u javnost sa nekim totalno nebitnim stvarima, imate li Vi nesto pametno da kazete ?

ММ

pre 10 godina

Mind Control као што је делотворан у Америци и Енглеској ускоро ће бити делотворан и у Србији, предузмите нешто да то спречите.

alibaba

pre 10 godina

@(Indus, 25. jun 2013 15:04)

Vidis, Induse, sama cinjenica da si iz mog komentara izvukao samo ono sto tebi odgovara, govori vise o tebi, nego o meni. Zasto nisi to isto napisao komentatoru kojem sam ja odgovorio? Zasto nisi rekao: "pustite DSS i Kostunicu da iznose svoje stavove, iako se oni kose sa mojim stavovima", nego ti zasmetala cinjenica da ja kao "homofob" ne zelim da pricam o vasim pravima. Ja sam sebi dao za pravo da probleme i prioritete poredam onako kako to MENI odgovara, dakle, za nekog su maline krucijalni problem, za nekog Kosovo, a za nekog LBGT prava. Problem je u tome sto ti zelis o tim pravima da pricas kad prica ide u tvoju korist, a ne svidja ti se reciprocna situacija. Selektivni ste i previse za nekog ko se vodi slobodarskim, liberalnim i evropskim vrijednostima. Ja, kao patriJota to sebi i mogu da dozvolim, ali takva retorika ne ide uz vas.

sumorni

pre 10 godina

Na vašu žalost, karte za prevoz MORA da se plaćaju.

Samo nastavite da koirate ruski totalitarizam i pokušavate da ga instalirate u Srbiji, to je garantovan uspeh.

Humanoid

pre 10 godina

Imaju pravo ovi iz DSS-a! Ova 'homo' ekipa nasrće na ulicama, vreba iza ćoškova, patrolira gradskim prevozom s kukastim 'H' na nadlakticama, pa, jbt, postao sam transvestit, samo ne bi li se obranio! Eto, gde to vodi! Sad nasrću njihove 'koleginice', ali nekako s tim izlazim na kraj (uz Koštuničinu sliku u novčaniku, kao amjliju, naravno).

Petar

pre 10 godina

Jel umeju ovi nesto sami da smisle ili samo kopiraju Putina, Ahmadinedzada, Kim Dzong Ila i ostale istocnjacke despote? Homoseksualna propaganda? Neko ce postati homoseksualac ako vidi reklamu za homoseksualnost na tv? No comment.

Mamut

pre 10 godina

A kome ja da se obratim za zabranu četničke, nacionalističke i klerofašističke propagande DSS-a i Dveri?
Što se tiče reality programa, bolje rešenje je ogroman namet na šund koji bi se naplaćivao televizijama koje takve sadržaje prikazuju, kao i "disclaimer" pre svakog emitovanja: "Gledanje ovog programa može ozbiljno štetiti moralnom vaspitanju dece i doprineti zaglupljivanju građana".

Rajko Janjanin

pre 10 godina

Voleo bih da nam gospodin Bakarec objasni kakve veze imaju reality programi sa homoseksualcima i "propagandom". Takodje ocekujem od njega kao doslednog borca protiv homoseksualne "posasti" da se jasno i glasno odredi prema skandalima tog tipa u SPC, od Pahomija do Kacavende. To bi trebalo da ucini i kao vernik - secamo se da je zabranjivao koncert benda The Residents jer je odrzan na Krstovdan (hriscanskoj veri i ucenju uprkos). Izvolite gospodine Bakarec, ne dozvolite da neko pomisli da ste licemer.

Indus

pre 10 godina

@Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno
(alibaba, 25. jun 2013 13:31)
Pa sad, ako čekamo da Srbija reši svoje probleme koje već sto godina gura pod tepih, nikada na redu neće doći: prosveta, kultura, prava manjina, gay prava... Ako neko smatra da zbog Kosova, 7,5 miliona Srba iz Srbije mora da crkne, tome fali nešto u glavi. Dugo smo zapostavljali sve ostalo zbog nekih popularnih tema (čitaj-Kosovo je Srbija i Pobedili smo NATO 1999.) koje su služile političarima da osvajaju poene kod ograničenog dela glasačkog tela. Sada, kada su se nagomilali pravi problemi, vi kažete da treba da sačekamo. Šta da čekamo? Jer vi planirate da živite kao kornjača, još 200-300 godina, pa vama ne žuri dok se ne reše "krucijalni problemi Srbije"? Moramo paralelno da rešavamo sve, inače odosmo u zapećak sveta. Da li iko normalan to želi Srbiji?
Isto kao što ste rekli za paradu, možete reći i za malinare - pa šta oni hoće bre veće cene, mi imamo goreće probleme, a oni sada zapeli sa malinom... Zar ne?
Svako treba da traži ono što smatra da mu pripada (ustav Srbije garantuje prava nama homoseksualcima, samo što to nekima ne odgovora, vidim i vama). Moramo sami da tražimo kada nam je Srbija postala kao maćeha...

alibaba

pre 10 godina

@Indus
Dakle, evo jos jednom...
Prvo ide ovaj komentar:
DOk se država bavi pitanjima koji su od krucijalne važnosti zta njenu budućnost DSS priča o homoseksualcima...Strašno!
(James Bond, 25. jun 2013 13:13)

Na koji ja odgovaram ovo:
Vidis, sve zavisi iz kog ugla se to posmatra. Ja, opet, imam drugaciji utisak: Dok se drzava bavi pitanjima koji su od krucijalne vaznosti za njenu buducnost, homoseksualci pricaju o paradi... strasno
(alibaba, 25. jun 2013 13:31)

Kao sto se vidi iz prilozenog, i ja, a i komentator po imenu James Bond, postavljamo isto pitanje, ali iz razlicitih "uglova" da tako kazem. Vas, i samo vas, je problem taj sto vam je moj "ugao" zasmetao, a ne njegov, pa ste zato samo mene citirali. Dakle, ja pitam jos jednom, zasto ja ne smijem u svom komentaru probleme LGBT zajednice ostaviti po strani, i reci da ima vecih koji trebaju da se rjesavaju, a James Bond smije? Da li samo zato sto je James to rekao kako bi osudio one koji vas napadaju, tj. zato sto je na vasoj "strani"? Jos jednom; selektivni ste i licemjerni, jer stvari postavljate onako kako vam odgovara u datom momentu, i vadite iz konteksta samo ono sto vam odgovara.
Jos jednom molim za odgovor, da li drzava ima precih poslova od LBGT prava, ili ne? Ako ima, ne znam o cemu raspravljamo, i zasto. Ako nema, dozvolicete sebi da ponekad cujete i ono sto vam ne odgovara, tako sve rasprave i diskusije funkcionisu.

Objasnio

pre 10 godina

Da vam ja objasnim nesto iz struke. Postoji mehanizam koji se zove reakciona formacija. To otprilike znaci da su ovi sto su najglasniji protiv gej prava zapravo "closeted" gejevi, a laju samo zato sto se boje da se suoce sa svojim pravim ja. E, to je naucno objasnjenje ovakvih izjava.

Indus

pre 10 godina

@alibaba
Im'o bih ja štagod kaz'ti a propo Vašeg komentara, ali mi kultura ne dozvoljava. Ja jesam evropejac, širokog shvatanja, volim sve ljude oko sebe-i nigde u mom komentaru ne pište drugačije niti sam ja šta loše rekao. Vi ste malo hteli da mi izvrnete reči (dobro poznati stil rada patriJota u nedostatku pravih argumenata), zato ste i dobili toliko negativnih ocena od ljudi-provalili su Vas.
Nego, Vi se zapitajte šta je Vaš problem? Nije ovde u pitanju liberalizam, već prost bezobrazluk. Smtrajte Vi mene čime god hoćete, to je Vaš lični problem. Kako neko već reče - svi vi koji ste najglasniji protiv pedera, ste uglavnom skriveni, latentni. Ja sam svoje probleme u glavi rešio, Vi ih očigledno još uvek imate nerešenih, čim pucate na ovakve teme. Ova tema se mene tiče (homoseksualac sam), Vas nikako (osim ako ste latentni ili spadate u grupu koja se plaši da se homoseksualizam prenosi preko TVa i propagiranjem-pa se Vi nađite gde pripadate).
I zapitajte se, jel beše i Hitler mrzeo homoseksualce, uz mnoge druge manjine i narode?
Puno pozdrava i širite malo ljubav, za promenu. Mržnje je dosta bilo na ovim prostorima, pa čak i tamo odakle ste došli (po ijekavici u "ervopskim vrijednostima" rekao bih Bosna il Hrvatska, možda i CG). A ja ću da živim sa svojim dečkom, voleću ga svim svojim srcem, pa Vi umrite od muke i izvrćite reči ljudima po forumima, kao što ste moje izvrnuli. OVO više govori o Vama nego o meni - da iskoristim Vaše reči :)

Velibor, USA

pre 10 godina

gospodine alibaba, gejevi se NE bave dss-om ikako (dakle, NE na ovako negativan način) PRVI za razliku od dss-a i homofoba koji se bave PRVI vrlo često gejevima na uvek isključivo negativan način. kontaš? jer, svako ima prava da radi i govori što god hoće SVE DOK NE šteti, ugrožava, negativno afektira i kleveće drugoga i živote, prava i interese tog drugoga! a dss i homofobi rade upravo ovo što krši osnovne principe ljudskih sloboda i kompromituje slobodu. u tom je krucijalna RAZLIKA između onoga kako deluju i govore gejevi i gej aktivisti, na jednoj strani i dss i "patrijotski" homofobi, na drugoj strani.
uostalom, uopšte ne mislim da su na rijalitijima, koje neretko ni ja ne cenim niti volim, toliko prisutni gejevi već upravo heteroseksualci i heteroseksualne nemoralnosti ili moralnosti, heteroseksualne životne priče i/ili ludorije. ne vidim kakve veze gejevi imaju s svime tim.
Puna podrška komentaru Indus i sl.!

goran

pre 10 godina

DSS///U takvim beznacajnim partijicama uvjek mora da se istaknu neka "opasna" slova kao"SS".Bunch of real life losers."Homoseksualna propaganda" jeli?Haha...nesto kao "heteroseksualna propaganda".Brate kakva jedna banalna primitiva,provincijalizam,neznanje i zapanjujuci idiotluk. Ali nista me ne cudi odakle su i gdje su se skolovali.Ima jedan tip zivi u pecini.Trazi covjek cimere.Lijepo mjesto i nema nikakve seksualne propaganda.U srcu Srbije daleko od svakog puta.

Indus

pre 10 godina

@alibaba "zasto ja ne smijem u svom komentaru probleme LGBT zajednice ostaviti po strani, i reci da ima vecih koji trebaju da se rjesavaju, a James Bond smije?"
James Bond je CITIRAO DSS, a Vi ste direktno smestili probleme homoseksualaca na stranu. Direktno ste spomenuli MENE-homoseksualca. ZATO sam Vas citirao a ne njega. Moja ste prava VI ugrozili, on je spomenuo DSS i njihov komentar. "dozvolicete sebi da ponekad cujete i ono sto vam ne odgovara, tako sve rasprave i diskusije funkcionisu." Cuo sam Vaš komentar i ušao u diskusiju, jel se ne slažem sa njim. Nije tu ništa selektivno, kako ste i SAMI rekli, ne slažem se i kažem svoje argumente. Šta sad pa tu nije jasno?
Niste Vi taj ko ce da prosuduje o problemima, nisam ni ja. Napisao sam vec i ponovicu - Srbija svoje probleme gura pod tepih vec 20 godina. Sada su ti stari problemi došli na red (npr. Kosovo, raspadanje ekonomije, nepostojanje industrije, pa cak i Vojvodina, itd.). Uz njih se nakupilo i dosta novih problema (recimo, gay prava, prosveta, krada testova za maturu, nedostatak lekova, itd.). Ukoliko ih ne rešavamo paralelno, kasnicemo minimalno tih 20 godina koliko smo gurali stvari pod tepih. Ja tražim svoja prava i nicim Vas niti DSS ugrožavam. A Vi i DSS (i simpatizeri) mene DIREKTNO ugrožavate. Procitajte malo komentar Velibora, on je sumirao problem. Ja na to dodajem da svako treba da traži svoje, tako cemo ici napred. Jesmo li se napokon razumeli?