Petak, 31.05.2013.

17:12

“Zamlaćivanje” o Tomislavu Nikoliću

U Centru za kulturnu dekontaminaciju održana je promocija knjige "Zamlaćivanje" Slaviše Lekića o predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću.

Izvor: B92

“Zamlaæivanje” o Tomislavu Nikoliæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Deda/Gago

pre 10 godina

Svaki narod ima bas onakvu vlast, (i predsednika) kakvu zasluzuje. To
je neko davno primetio, ja ponavljam , za sve one koji su to zaboravili
ili nisu ni znali.

Pedja N.

pre 10 godina

Narod u Srbiji pati od kolektivnog gubitka pamcenja, sto i omogucava likovima kao sto su Vucic i Nikolic da dodju na vlast, da li uopste mozete da zamislite sta bi se desilo sa bilo kojim politicarem na zapadu da je imao izjave tipa-ubijte jednog Srbina, mi cemo stotinu Muslimana, ili da prica o granicama Velike Srbije a onda, par godina kasnije, da kaze da to nikad nije rekao i pored postojeceg video zapisa, ili cuveni govor Nikolicev da se nece smiriti dok Kosovo ne vrati u Srbiju, i onda dodje na vlast i potpise nezavisnost Kosova...ovakvih knjiga treba da je sto vise, da ljudi ne zaborave ko su Vucic, Dacic, Nikolic...

Radovan

pre 10 godina

Knjiga je preuranjena. Tomini biseri tek dolaze. Svaki njegov istup u javnosi je za knjigu. Zalosno je da takav prostak bude moj predsednik ali ja to moram da postujem kao izraz volje moga naroda. Knjigu treba zabraniti a pisca poslati na Goli Otok ako Hrvati to dozvole. Jedan novi strajk gladju bi nas uveo u evropsku uniju po brzoj proceduri. Ne znam sta Toma ceka. njegov govor u UN je bio u stilu onog komentara u skupstini kada je rekao iz svoje klupe da ce nekome jexati mater na replici. E sxebo nas sve na govornici UN. Ali ponavljam on je nas predsednik i sve koji govore lose o njemu na Goli Otok ako Hrvati dozvole.

nepismen

pre 10 godina

lekicu,pricuvaj se jer je nekim tvojim kolegama devedesetih godina pala
"saksija na glavu",zaboravio sam ko je bio ministar za infor.....

officinale

pre 10 godina

Nije bitan rečnik našeg predsednika bitno je da se u Srbiji konačno nešto dešava i da se pomeramo sa mesta u kome smo godinama stajali.

pera

pre 10 godina

svaka cast, ovo je trebalo odavno da se odradi, steta sto u redovima sns a ne citaju knjige nego gledaju kursadzije, mogli bi malo da vide izjave svog "kao bivseg" predsednika... Treba napraviti miting gde ce se citati iz te knjige i to da bruji ceo grad!

striker

pre 10 godina

Dobra ideja i svaka čast autoru (ne piscu).
Moja preporuka da nastavi dalje sa prikupljanjem Tominih izjava biće toga još barem za još jedan nastavak!!!

prokleta avlija

pre 10 godina

svi koji kritikuju sns-ovce,rade to uzalud,iz prostog razloga,jer ovi davno,još od našeg slobice,od njegovih početaka zajedno sa omiljenim opozicionarom šešeljom,imaju divno proprane mozgove...svaka kritika je zalud,i na propast osuđen posao,gubljenje i onako jalovog vrmena,kao što je i ovo moje...propadamo i tako i onako...pa čak i da je toma jedan ruzvelt a mi japanci...sudbina i evolucija su nemilosrdni a mi smo potpuno nebitni...

jovica

pre 10 godina

izvinite, a na koji link moze da se nadje predsednikova slika a da nije za u monti pajton!?!?! pa covek pisac je samo citirao sto je rekao a ovi sns botovi se ljute...ali ne znaju da postoji google cashe gde moze svasta da se nadje, posebno za ovakvih nebitnih likova....

Petar

pre 10 godina

За нека најобичнија радна места при запошљавању се тражи мишљење психијатра и/или психолога. Да се то тражи и за политичаре, председнике странака, владе, републике, да ли би неко кога је господин Алцхајмер тако брутално напао и оштетио да заборавља и мења своје изјаве, некад и у кратком временском периоду, могао да буде ВОЂА НАЦИЈЕ?!!?

Petar

pre 10 godina

Треба прочитати књигу па је оцењивати.
АЛИ: ако у њој нису цитиране све оне изјаве о повлачењу из политике уколико изгуби изборе, ако нема изјава које је давао пре пренемагања са гладовањем и жеђовањем и после крцкања Ускршњих јајца и конзумирања јагњетине и капаме, ако се не виде обећања-лудом радовања, онда унапред може да се каже да КЊИГА НЕ ВАЉА.

kralj

pre 10 godina

Stvarno svaka cast za ideju. Toma je definitivno totalno promasen lik u politici a posebno na ovoj poziciji. Slika i prilika coveka bez ideje, niskog intelekta uz navike prostih i neobrazovnih Srba koji, nazalost, cine vecinu glasackog tela. Mislim da svi treba da se zapitamo zasto smo to dozvolili.

Radomir83

pre 10 godina

O pomenutom autoru ne znam apsolutno nista, dakle: nebitan lik, anonimus. I uopste me ne iznenadjuje potreba jednog neosvarenog coveka da blati nekog ko je na najvisoj drzavnoj funkciji, zbog nezadovoljstva sobom i sopstvenim zivotom. Ne mogu da budem sigurna da je ovo slucaj pomenutog autora nazovi knjige, ali skolski primer je, sto bi on bio izuzetak koji potvrdjuje pravilo?

Lalegator

pre 10 godina

Kako sestro blačenje? Pisac je pratio život i delo dotičnog, prikupio sve javno objavljenje govore, izjave, obećanja, stremljenja apsolutno objektivno. Glavni akter, tj. jedini akter knjige je gospodin Predsednik. E, pa sada mila moja, ako je glavni junak sebe negde blatio, opozivao, okretao, obrtao, prevrtao, tu nikako nije kriv pisac.
(Vanja Petrović, 31. maj 2013 18:52)

A cista je slucajnost da je knjiga izasla posto je ovaj predsednik drzave? Ti budi veverica,ja nisam.

Sloba

pre 10 godina

Da nije ovu knjigu narucio prvi potpredsednik? On je nekako prosao isti put kao Toma, pa bi moglo da se kaze da su zajedno, gotovo istog trena, promenili misljenje (uz neciju pomoc). Cini mi se da bi za nekog novinara Aleksandar Vucic bio mnogo zanimljivija meta od Nikolica. Za "novinara" doduse vaze neka druga pravila.
Na osnovu ovoga predvidjam unutarstranacki obracun u SNS-u u skorijoj buducnosti.

lala

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno zasto vas SNSovci boli i smeta svaka kritika a pogotovu istinita! i na svaku pogotovo istinitu kritiku vi odgovarate glupim i besmislenim napadom! a predsednik je pogazio SVA SVA SVA SVA predizborna obecanja sem ostavke u stranci! i morao je da slaze o kradji izbora....za laž mu je donela tih 20 hiljada vise glasova, da nije izmislio to izgubio bi izbore

shadow

pre 10 godina

Da je pravi pisac napisao bi neko delo. Klasican nacin da se zarade pare na brzinu, a da bude gore na nacin koji je veoma jadan kao i sam pisac te knjige. Svako od nas ima u svom zivotu gomilu stvari koje bi izmenio da moze. Ali dobro, knjiga je na cast i obraz pisca. Meni je bitnije danas i sutra nego juce.

Noca

pre 10 godina

Mnogi ne mogu da prezale sto narod nije hteo da Tadic bude predsednik,nego dali poverenje Nikolicu,normalno da covek sa godinama treba da se menja na bolje,sto i prdsednik Nikolic uradio i dobio poverenje naroda da vodi Srbiju sto sa velikim uspehom i radi.

guru

pre 10 godina

Ha-haaa, extra! I ja sam Tomine bisere skupljao jedno vreme (mislim, možda 3-4 godine)...onda sam odustao. Bilo mi je previše mučno i zamorno, no...koja je cena knjige i gde može da se nađe?
(Lule, 31. maj 2013 17:43)

Eto, mogao si na Tominim glupostima da zaradiš neki dinar.Neko se setio pre tebe.

Petar - L

pre 10 godina

Kao da je bitno sta neki neproslavljeni pisac misli o predsedniku Nikolicu.Nikolic je posten i dobar covek, koji svoj posao obavlja bas onako kao sto treba.

Deki

pre 10 godina

Ne menja Toma misljenje, misli on uvek isto, samo prica ono sto narod zeli da cuje
A to sto smo mi ....... kako rece onaj u Profesionalcu,...

Vanja Petrović

pre 10 godina

Jel to neko želi da postane popularan blateci predsednika države?
(vojno neutralna, 31. maj 2013 18:03)

Kako sestro blačenje? Pisac je pratio život i delo dotičnog, prikupio sve javno objavljenje govore, izjave, obećanja, stremljenja apsolutno objektivno. Glavni akter, tj. jedini akter knjige je gospodin Predsednik. E, pa sada mila moja, ako je glavni junak sebe negde blatio, opozivao, okretao, obrtao, prevrtao, tu nikako nije kriv pisac.

Svako od nas može da uđe na Google i da nađe izjava i izjava dotičnog. No, izgleda da mnogi ne žele da se sećaju i da bi na svaki način prebrisali prošlost, međutim u ovom dobu razvijenih medija to je prosto nemoguće...Ja ću vrlo rado pročitati Život i priključenija gospodina Predsednika. Najveći luksuz mi je smeh pa rekoh da malo počastim sebe...:)

Neo

pre 10 godina

Sam naziv knjige je za osudu mogu da zamislim šta je u knjizi,sigurno ništa pametno.
(budilnik, 31. maj 2013 18:00)

Pa ako su samo Tomini citati, onda sigurno nema nista pametno.

NeraU

pre 10 godina

Da li bi bilo cije izjave date u poteklih 20 godina bile svih godina identicne?.Prosto je nemoguce jer su vremena bila drugacija.Ja nisam govorila isto s 15 i 35.Bilo bi vrlo ne zrelo da i sada pricam kao petnaestogodisnjakinja

BRANKICA30

pre 10 godina

Mogao je taj Lekic da pise koliko mu volja, nek mu je na cast. G.Nikolic sad a vazi za uglednog, veoma mudrog politicara u svetu. Boze moj, svi mi se vremenom transformisemo, tezimo nekim boljim, kvalitetnijim stvarima u zivitu.

dre kinez

pre 10 godina

za svakog politicara u srbiji bilo bi dovoljno materiala da se popuni roman, ako ne i enciklopedija. Doduse, aktuelni gdin predsednik je presao dug dug put od svojih pocetaka do danas. jedini koji bi mogao da mu parira je vuk draskovic. tu je negde mrtva trka medj njima dvojicom~

Djordje

pre 10 godina

Eto, Predsednik nam i u knjige ulazi.
Zasluženo!
Knjige za uvek ostaju i samo će ova na njega podsećati da ga je nekada uopšte bilo!
Ućiće on i u udžbenike istorije (i oni ostaju) ako ih piše R. Ljušić.
Samo...treba mu još naći konja koga će da uzjaše pa da ga narečeni autor uporedi sa Hajduk Veljkom (Kulaš), Kraljević Markom (Šarac)i Aleksandrom Velikim (Bukefal).

Zoran Paskaljevic

pre 10 godina

Smesno zaista.Da je bar neko ozbiljan pisao, pa hajde.Ali neko ko je tradicionalno nije objektivan i neko ko na drustvenim mrezava vredja hendikepirana lica, to je zaista smesno .

Lule

pre 10 godina

Ha-haaa, extra! I ja sam Tomine bisere skupljao jedno vreme (mislim, možda 3-4 godine)...onda sam odustao. Bilo mi je previše mučno i zamorno, no...koja je cena knjige i gde može da se nađe?

Горан

pre 10 godina

Занимљиво ... Да ли постоји електронска (андроид) верзија књиге да се купи на Гугл Плеју?

Milika

pre 10 godina

Toma je samo "eviluirao" kao izmedju ostalog i svi "vidjeniji" sadašnji članovi SNS-a a bivši radikali ?
Daj Bože da sam u pravu?
Bilo bi zanimljivo da neko od novinara poput Lekića izda knjigu i "evolutivnom" putu Vučića od ultranacionaliste (skoro fašiste) do "umerenog-evro" nacionaliste kakvim se sada prikazuje.
Tek tu bi se videlo koliko se upristojio, mada po meni još nedovoljno, ali, isto tako smatram da je sve dao od sebe.

Neo

pre 10 godina

Sam naziv knjige je za osudu mogu da zamislim šta je u knjizi,sigurno ništa pametno.
(budilnik, 31. maj 2013 18:00)

Pa ako su samo Tomini citati, onda sigurno nema nista pametno.

Lule

pre 10 godina

Ha-haaa, extra! I ja sam Tomine bisere skupljao jedno vreme (mislim, možda 3-4 godine)...onda sam odustao. Bilo mi je previše mučno i zamorno, no...koja je cena knjige i gde može da se nađe?

lala

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno zasto vas SNSovci boli i smeta svaka kritika a pogotovu istinita! i na svaku pogotovo istinitu kritiku vi odgovarate glupim i besmislenim napadom! a predsednik je pogazio SVA SVA SVA SVA predizborna obecanja sem ostavke u stranci! i morao je da slaze o kradji izbora....za laž mu je donela tih 20 hiljada vise glasova, da nije izmislio to izgubio bi izbore

Deki

pre 10 godina

Ne menja Toma misljenje, misli on uvek isto, samo prica ono sto narod zeli da cuje
A to sto smo mi ....... kako rece onaj u Profesionalcu,...

Vanja Petrović

pre 10 godina

Jel to neko želi da postane popularan blateci predsednika države?
(vojno neutralna, 31. maj 2013 18:03)

Kako sestro blačenje? Pisac je pratio život i delo dotičnog, prikupio sve javno objavljenje govore, izjave, obećanja, stremljenja apsolutno objektivno. Glavni akter, tj. jedini akter knjige je gospodin Predsednik. E, pa sada mila moja, ako je glavni junak sebe negde blatio, opozivao, okretao, obrtao, prevrtao, tu nikako nije kriv pisac.

Svako od nas može da uđe na Google i da nađe izjava i izjava dotičnog. No, izgleda da mnogi ne žele da se sećaju i da bi na svaki način prebrisali prošlost, međutim u ovom dobu razvijenih medija to je prosto nemoguće...Ja ću vrlo rado pročitati Život i priključenija gospodina Predsednika. Najveći luksuz mi je smeh pa rekoh da malo počastim sebe...:)

guru

pre 10 godina

Ha-haaa, extra! I ja sam Tomine bisere skupljao jedno vreme (mislim, možda 3-4 godine)...onda sam odustao. Bilo mi je previše mučno i zamorno, no...koja je cena knjige i gde može da se nađe?
(Lule, 31. maj 2013 17:43)

Eto, mogao si na Tominim glupostima da zaradiš neki dinar.Neko se setio pre tebe.

dre kinez

pre 10 godina

za svakog politicara u srbiji bilo bi dovoljno materiala da se popuni roman, ako ne i enciklopedija. Doduse, aktuelni gdin predsednik je presao dug dug put od svojih pocetaka do danas. jedini koji bi mogao da mu parira je vuk draskovic. tu je negde mrtva trka medj njima dvojicom~

Milika

pre 10 godina

Toma je samo "eviluirao" kao izmedju ostalog i svi "vidjeniji" sadašnji članovi SNS-a a bivši radikali ?
Daj Bože da sam u pravu?
Bilo bi zanimljivo da neko od novinara poput Lekića izda knjigu i "evolutivnom" putu Vučića od ultranacionaliste (skoro fašiste) do "umerenog-evro" nacionaliste kakvim se sada prikazuje.
Tek tu bi se videlo koliko se upristojio, mada po meni još nedovoljno, ali, isto tako smatram da je sve dao od sebe.

kralj

pre 10 godina

Stvarno svaka cast za ideju. Toma je definitivno totalno promasen lik u politici a posebno na ovoj poziciji. Slika i prilika coveka bez ideje, niskog intelekta uz navike prostih i neobrazovnih Srba koji, nazalost, cine vecinu glasackog tela. Mislim da svi treba da se zapitamo zasto smo to dozvolili.

Djordje

pre 10 godina

Eto, Predsednik nam i u knjige ulazi.
Zasluženo!
Knjige za uvek ostaju i samo će ova na njega podsećati da ga je nekada uopšte bilo!
Ućiće on i u udžbenike istorije (i oni ostaju) ako ih piše R. Ljušić.
Samo...treba mu još naći konja koga će da uzjaše pa da ga narečeni autor uporedi sa Hajduk Veljkom (Kulaš), Kraljević Markom (Šarac)i Aleksandrom Velikim (Bukefal).

Sloba

pre 10 godina

Da nije ovu knjigu narucio prvi potpredsednik? On je nekako prosao isti put kao Toma, pa bi moglo da se kaze da su zajedno, gotovo istog trena, promenili misljenje (uz neciju pomoc). Cini mi se da bi za nekog novinara Aleksandar Vucic bio mnogo zanimljivija meta od Nikolica. Za "novinara" doduse vaze neka druga pravila.
Na osnovu ovoga predvidjam unutarstranacki obracun u SNS-u u skorijoj buducnosti.

Горан

pre 10 godina

Занимљиво ... Да ли постоји електронска (андроид) верзија књиге да се купи на Гугл Плеју?

Petar

pre 10 godina

За нека најобичнија радна места при запошљавању се тражи мишљење психијатра и/или психолога. Да се то тражи и за политичаре, председнике странака, владе, републике, да ли би неко кога је господин Алцхајмер тако брутално напао и оштетио да заборавља и мења своје изјаве, некад и у кратком временском периоду, могао да буде ВОЂА НАЦИЈЕ?!!?

striker

pre 10 godina

Dobra ideja i svaka čast autoru (ne piscu).
Moja preporuka da nastavi dalje sa prikupljanjem Tominih izjava biće toga još barem za još jedan nastavak!!!

Petar

pre 10 godina

Треба прочитати књигу па је оцењивати.
АЛИ: ако у њој нису цитиране све оне изјаве о повлачењу из политике уколико изгуби изборе, ако нема изјава које је давао пре пренемагања са гладовањем и жеђовањем и после крцкања Ускршњих јајца и конзумирања јагњетине и капаме, ако се не виде обећања-лудом радовања, онда унапред може да се каже да КЊИГА НЕ ВАЉА.

jovica

pre 10 godina

izvinite, a na koji link moze da se nadje predsednikova slika a da nije za u monti pajton!?!?! pa covek pisac je samo citirao sto je rekao a ovi sns botovi se ljute...ali ne znaju da postoji google cashe gde moze svasta da se nadje, posebno za ovakvih nebitnih likova....

pera

pre 10 godina

svaka cast, ovo je trebalo odavno da se odradi, steta sto u redovima sns a ne citaju knjige nego gledaju kursadzije, mogli bi malo da vide izjave svog "kao bivseg" predsednika... Treba napraviti miting gde ce se citati iz te knjige i to da bruji ceo grad!

prokleta avlija

pre 10 godina

svi koji kritikuju sns-ovce,rade to uzalud,iz prostog razloga,jer ovi davno,još od našeg slobice,od njegovih početaka zajedno sa omiljenim opozicionarom šešeljom,imaju divno proprane mozgove...svaka kritika je zalud,i na propast osuđen posao,gubljenje i onako jalovog vrmena,kao što je i ovo moje...propadamo i tako i onako...pa čak i da je toma jedan ruzvelt a mi japanci...sudbina i evolucija su nemilosrdni a mi smo potpuno nebitni...

Pedja N.

pre 10 godina

Narod u Srbiji pati od kolektivnog gubitka pamcenja, sto i omogucava likovima kao sto su Vucic i Nikolic da dodju na vlast, da li uopste mozete da zamislite sta bi se desilo sa bilo kojim politicarem na zapadu da je imao izjave tipa-ubijte jednog Srbina, mi cemo stotinu Muslimana, ili da prica o granicama Velike Srbije a onda, par godina kasnije, da kaze da to nikad nije rekao i pored postojeceg video zapisa, ili cuveni govor Nikolicev da se nece smiriti dok Kosovo ne vrati u Srbiju, i onda dodje na vlast i potpise nezavisnost Kosova...ovakvih knjiga treba da je sto vise, da ljudi ne zaborave ko su Vucic, Dacic, Nikolic...

Radovan

pre 10 godina

Knjiga je preuranjena. Tomini biseri tek dolaze. Svaki njegov istup u javnosi je za knjigu. Zalosno je da takav prostak bude moj predsednik ali ja to moram da postujem kao izraz volje moga naroda. Knjigu treba zabraniti a pisca poslati na Goli Otok ako Hrvati to dozvole. Jedan novi strajk gladju bi nas uveo u evropsku uniju po brzoj proceduri. Ne znam sta Toma ceka. njegov govor u UN je bio u stilu onog komentara u skupstini kada je rekao iz svoje klupe da ce nekome jexati mater na replici. E sxebo nas sve na govornici UN. Ali ponavljam on je nas predsednik i sve koji govore lose o njemu na Goli Otok ako Hrvati dozvole.

nepismen

pre 10 godina

lekicu,pricuvaj se jer je nekim tvojim kolegama devedesetih godina pala
"saksija na glavu",zaboravio sam ko je bio ministar za infor.....

Lalegator

pre 10 godina

Kako sestro blačenje? Pisac je pratio život i delo dotičnog, prikupio sve javno objavljenje govore, izjave, obećanja, stremljenja apsolutno objektivno. Glavni akter, tj. jedini akter knjige je gospodin Predsednik. E, pa sada mila moja, ako je glavni junak sebe negde blatio, opozivao, okretao, obrtao, prevrtao, tu nikako nije kriv pisac.
(Vanja Petrović, 31. maj 2013 18:52)

A cista je slucajnost da je knjiga izasla posto je ovaj predsednik drzave? Ti budi veverica,ja nisam.

BRANKICA30

pre 10 godina

Mogao je taj Lekic da pise koliko mu volja, nek mu je na cast. G.Nikolic sad a vazi za uglednog, veoma mudrog politicara u svetu. Boze moj, svi mi se vremenom transformisemo, tezimo nekim boljim, kvalitetnijim stvarima u zivitu.

Zoran Paskaljevic

pre 10 godina

Smesno zaista.Da je bar neko ozbiljan pisao, pa hajde.Ali neko ko je tradicionalno nije objektivan i neko ko na drustvenim mrezava vredja hendikepirana lica, to je zaista smesno .

Petar - L

pre 10 godina

Kao da je bitno sta neki neproslavljeni pisac misli o predsedniku Nikolicu.Nikolic je posten i dobar covek, koji svoj posao obavlja bas onako kao sto treba.

shadow

pre 10 godina

Da je pravi pisac napisao bi neko delo. Klasican nacin da se zarade pare na brzinu, a da bude gore na nacin koji je veoma jadan kao i sam pisac te knjige. Svako od nas ima u svom zivotu gomilu stvari koje bi izmenio da moze. Ali dobro, knjiga je na cast i obraz pisca. Meni je bitnije danas i sutra nego juce.

Deda/Gago

pre 10 godina

Svaki narod ima bas onakvu vlast, (i predsednika) kakvu zasluzuje. To
je neko davno primetio, ja ponavljam , za sve one koji su to zaboravili
ili nisu ni znali.

Radomir83

pre 10 godina

O pomenutom autoru ne znam apsolutno nista, dakle: nebitan lik, anonimus. I uopste me ne iznenadjuje potreba jednog neosvarenog coveka da blati nekog ko je na najvisoj drzavnoj funkciji, zbog nezadovoljstva sobom i sopstvenim zivotom. Ne mogu da budem sigurna da je ovo slucaj pomenutog autora nazovi knjige, ali skolski primer je, sto bi on bio izuzetak koji potvrdjuje pravilo?

NeraU

pre 10 godina

Da li bi bilo cije izjave date u poteklih 20 godina bile svih godina identicne?.Prosto je nemoguce jer su vremena bila drugacija.Ja nisam govorila isto s 15 i 35.Bilo bi vrlo ne zrelo da i sada pricam kao petnaestogodisnjakinja

Noca

pre 10 godina

Mnogi ne mogu da prezale sto narod nije hteo da Tadic bude predsednik,nego dali poverenje Nikolicu,normalno da covek sa godinama treba da se menja na bolje,sto i prdsednik Nikolic uradio i dobio poverenje naroda da vodi Srbiju sto sa velikim uspehom i radi.

officinale

pre 10 godina

Nije bitan rečnik našeg predsednika bitno je da se u Srbiji konačno nešto dešava i da se pomeramo sa mesta u kome smo godinama stajali.

BRANKICA30

pre 10 godina

Mogao je taj Lekic da pise koliko mu volja, nek mu je na cast. G.Nikolic sad a vazi za uglednog, veoma mudrog politicara u svetu. Boze moj, svi mi se vremenom transformisemo, tezimo nekim boljim, kvalitetnijim stvarima u zivitu.

Petar - L

pre 10 godina

Kao da je bitno sta neki neproslavljeni pisac misli o predsedniku Nikolicu.Nikolic je posten i dobar covek, koji svoj posao obavlja bas onako kao sto treba.

Zoran Paskaljevic

pre 10 godina

Smesno zaista.Da je bar neko ozbiljan pisao, pa hajde.Ali neko ko je tradicionalno nije objektivan i neko ko na drustvenim mrezava vredja hendikepirana lica, to je zaista smesno .

Noca

pre 10 godina

Mnogi ne mogu da prezale sto narod nije hteo da Tadic bude predsednik,nego dali poverenje Nikolicu,normalno da covek sa godinama treba da se menja na bolje,sto i prdsednik Nikolic uradio i dobio poverenje naroda da vodi Srbiju sto sa velikim uspehom i radi.

Radomir83

pre 10 godina

O pomenutom autoru ne znam apsolutno nista, dakle: nebitan lik, anonimus. I uopste me ne iznenadjuje potreba jednog neosvarenog coveka da blati nekog ko je na najvisoj drzavnoj funkciji, zbog nezadovoljstva sobom i sopstvenim zivotom. Ne mogu da budem sigurna da je ovo slucaj pomenutog autora nazovi knjige, ali skolski primer je, sto bi on bio izuzetak koji potvrdjuje pravilo?

shadow

pre 10 godina

Da je pravi pisac napisao bi neko delo. Klasican nacin da se zarade pare na brzinu, a da bude gore na nacin koji je veoma jadan kao i sam pisac te knjige. Svako od nas ima u svom zivotu gomilu stvari koje bi izmenio da moze. Ali dobro, knjiga je na cast i obraz pisca. Meni je bitnije danas i sutra nego juce.

NeraU

pre 10 godina

Da li bi bilo cije izjave date u poteklih 20 godina bile svih godina identicne?.Prosto je nemoguce jer su vremena bila drugacija.Ja nisam govorila isto s 15 i 35.Bilo bi vrlo ne zrelo da i sada pricam kao petnaestogodisnjakinja

Lalegator

pre 10 godina

Kako sestro blačenje? Pisac je pratio život i delo dotičnog, prikupio sve javno objavljenje govore, izjave, obećanja, stremljenja apsolutno objektivno. Glavni akter, tj. jedini akter knjige je gospodin Predsednik. E, pa sada mila moja, ako je glavni junak sebe negde blatio, opozivao, okretao, obrtao, prevrtao, tu nikako nije kriv pisac.
(Vanja Petrović, 31. maj 2013 18:52)

A cista je slucajnost da je knjiga izasla posto je ovaj predsednik drzave? Ti budi veverica,ja nisam.

officinale

pre 10 godina

Nije bitan rečnik našeg predsednika bitno je da se u Srbiji konačno nešto dešava i da se pomeramo sa mesta u kome smo godinama stajali.

Neo

pre 10 godina

Sam naziv knjige je za osudu mogu da zamislim šta je u knjizi,sigurno ništa pametno.
(budilnik, 31. maj 2013 18:00)

Pa ako su samo Tomini citati, onda sigurno nema nista pametno.

Vanja Petrović

pre 10 godina

Jel to neko želi da postane popularan blateci predsednika države?
(vojno neutralna, 31. maj 2013 18:03)

Kako sestro blačenje? Pisac je pratio život i delo dotičnog, prikupio sve javno objavljenje govore, izjave, obećanja, stremljenja apsolutno objektivno. Glavni akter, tj. jedini akter knjige je gospodin Predsednik. E, pa sada mila moja, ako je glavni junak sebe negde blatio, opozivao, okretao, obrtao, prevrtao, tu nikako nije kriv pisac.

Svako od nas može da uđe na Google i da nađe izjava i izjava dotičnog. No, izgleda da mnogi ne žele da se sećaju i da bi na svaki način prebrisali prošlost, međutim u ovom dobu razvijenih medija to je prosto nemoguće...Ja ću vrlo rado pročitati Život i priključenija gospodina Predsednika. Najveći luksuz mi je smeh pa rekoh da malo počastim sebe...:)

lala

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno zasto vas SNSovci boli i smeta svaka kritika a pogotovu istinita! i na svaku pogotovo istinitu kritiku vi odgovarate glupim i besmislenim napadom! a predsednik je pogazio SVA SVA SVA SVA predizborna obecanja sem ostavke u stranci! i morao je da slaze o kradji izbora....za laž mu je donela tih 20 hiljada vise glasova, da nije izmislio to izgubio bi izbore

Sloba

pre 10 godina

Da nije ovu knjigu narucio prvi potpredsednik? On je nekako prosao isti put kao Toma, pa bi moglo da se kaze da su zajedno, gotovo istog trena, promenili misljenje (uz neciju pomoc). Cini mi se da bi za nekog novinara Aleksandar Vucic bio mnogo zanimljivija meta od Nikolica. Za "novinara" doduse vaze neka druga pravila.
Na osnovu ovoga predvidjam unutarstranacki obracun u SNS-u u skorijoj buducnosti.

dre kinez

pre 10 godina

za svakog politicara u srbiji bilo bi dovoljno materiala da se popuni roman, ako ne i enciklopedija. Doduse, aktuelni gdin predsednik je presao dug dug put od svojih pocetaka do danas. jedini koji bi mogao da mu parira je vuk draskovic. tu je negde mrtva trka medj njima dvojicom~

Горан

pre 10 godina

Занимљиво ... Да ли постоји електронска (андроид) верзија књиге да се купи на Гугл Плеју?

Milika

pre 10 godina

Toma je samo "eviluirao" kao izmedju ostalog i svi "vidjeniji" sadašnji članovi SNS-a a bivši radikali ?
Daj Bože da sam u pravu?
Bilo bi zanimljivo da neko od novinara poput Lekića izda knjigu i "evolutivnom" putu Vučića od ultranacionaliste (skoro fašiste) do "umerenog-evro" nacionaliste kakvim se sada prikazuje.
Tek tu bi se videlo koliko se upristojio, mada po meni još nedovoljno, ali, isto tako smatram da je sve dao od sebe.

Lule

pre 10 godina

Ha-haaa, extra! I ja sam Tomine bisere skupljao jedno vreme (mislim, možda 3-4 godine)...onda sam odustao. Bilo mi je previše mučno i zamorno, no...koja je cena knjige i gde može da se nađe?

Deki

pre 10 godina

Ne menja Toma misljenje, misli on uvek isto, samo prica ono sto narod zeli da cuje
A to sto smo mi ....... kako rece onaj u Profesionalcu,...

guru

pre 10 godina

Ha-haaa, extra! I ja sam Tomine bisere skupljao jedno vreme (mislim, možda 3-4 godine)...onda sam odustao. Bilo mi je previše mučno i zamorno, no...koja je cena knjige i gde može da se nađe?
(Lule, 31. maj 2013 17:43)

Eto, mogao si na Tominim glupostima da zaradiš neki dinar.Neko se setio pre tebe.

kralj

pre 10 godina

Stvarno svaka cast za ideju. Toma je definitivno totalno promasen lik u politici a posebno na ovoj poziciji. Slika i prilika coveka bez ideje, niskog intelekta uz navike prostih i neobrazovnih Srba koji, nazalost, cine vecinu glasackog tela. Mislim da svi treba da se zapitamo zasto smo to dozvolili.

Djordje

pre 10 godina

Eto, Predsednik nam i u knjige ulazi.
Zasluženo!
Knjige za uvek ostaju i samo će ova na njega podsećati da ga je nekada uopšte bilo!
Ućiće on i u udžbenike istorije (i oni ostaju) ako ih piše R. Ljušić.
Samo...treba mu još naći konja koga će da uzjaše pa da ga narečeni autor uporedi sa Hajduk Veljkom (Kulaš), Kraljević Markom (Šarac)i Aleksandrom Velikim (Bukefal).

Petar

pre 10 godina

За нека најобичнија радна места при запошљавању се тражи мишљење психијатра и/или психолога. Да се то тражи и за политичаре, председнике странака, владе, републике, да ли би неко кога је господин Алцхајмер тако брутално напао и оштетио да заборавља и мења своје изјаве, некад и у кратком временском периоду, могао да буде ВОЂА НАЦИЈЕ?!!?

Petar

pre 10 godina

Треба прочитати књигу па је оцењивати.
АЛИ: ако у њој нису цитиране све оне изјаве о повлачењу из политике уколико изгуби изборе, ако нема изјава које је давао пре пренемагања са гладовањем и жеђовањем и после крцкања Ускршњих јајца и конзумирања јагњетине и капаме, ако се не виде обећања-лудом радовања, онда унапред може да се каже да КЊИГА НЕ ВАЉА.

jovica

pre 10 godina

izvinite, a na koji link moze da se nadje predsednikova slika a da nije za u monti pajton!?!?! pa covek pisac je samo citirao sto je rekao a ovi sns botovi se ljute...ali ne znaju da postoji google cashe gde moze svasta da se nadje, posebno za ovakvih nebitnih likova....

prokleta avlija

pre 10 godina

svi koji kritikuju sns-ovce,rade to uzalud,iz prostog razloga,jer ovi davno,još od našeg slobice,od njegovih početaka zajedno sa omiljenim opozicionarom šešeljom,imaju divno proprane mozgove...svaka kritika je zalud,i na propast osuđen posao,gubljenje i onako jalovog vrmena,kao što je i ovo moje...propadamo i tako i onako...pa čak i da je toma jedan ruzvelt a mi japanci...sudbina i evolucija su nemilosrdni a mi smo potpuno nebitni...

striker

pre 10 godina

Dobra ideja i svaka čast autoru (ne piscu).
Moja preporuka da nastavi dalje sa prikupljanjem Tominih izjava biće toga još barem za još jedan nastavak!!!

pera

pre 10 godina

svaka cast, ovo je trebalo odavno da se odradi, steta sto u redovima sns a ne citaju knjige nego gledaju kursadzije, mogli bi malo da vide izjave svog "kao bivseg" predsednika... Treba napraviti miting gde ce se citati iz te knjige i to da bruji ceo grad!

nepismen

pre 10 godina

lekicu,pricuvaj se jer je nekim tvojim kolegama devedesetih godina pala
"saksija na glavu",zaboravio sam ko je bio ministar za infor.....

Radovan

pre 10 godina

Knjiga je preuranjena. Tomini biseri tek dolaze. Svaki njegov istup u javnosi je za knjigu. Zalosno je da takav prostak bude moj predsednik ali ja to moram da postujem kao izraz volje moga naroda. Knjigu treba zabraniti a pisca poslati na Goli Otok ako Hrvati to dozvole. Jedan novi strajk gladju bi nas uveo u evropsku uniju po brzoj proceduri. Ne znam sta Toma ceka. njegov govor u UN je bio u stilu onog komentara u skupstini kada je rekao iz svoje klupe da ce nekome jexati mater na replici. E sxebo nas sve na govornici UN. Ali ponavljam on je nas predsednik i sve koji govore lose o njemu na Goli Otok ako Hrvati dozvole.

Pedja N.

pre 10 godina

Narod u Srbiji pati od kolektivnog gubitka pamcenja, sto i omogucava likovima kao sto su Vucic i Nikolic da dodju na vlast, da li uopste mozete da zamislite sta bi se desilo sa bilo kojim politicarem na zapadu da je imao izjave tipa-ubijte jednog Srbina, mi cemo stotinu Muslimana, ili da prica o granicama Velike Srbije a onda, par godina kasnije, da kaze da to nikad nije rekao i pored postojeceg video zapisa, ili cuveni govor Nikolicev da se nece smiriti dok Kosovo ne vrati u Srbiju, i onda dodje na vlast i potpise nezavisnost Kosova...ovakvih knjiga treba da je sto vise, da ljudi ne zaborave ko su Vucic, Dacic, Nikolic...

Deda/Gago

pre 10 godina

Svaki narod ima bas onakvu vlast, (i predsednika) kakvu zasluzuje. To
je neko davno primetio, ja ponavljam , za sve one koji su to zaboravili
ili nisu ni znali.