Sreda, 15.05.2013.

20:20

Banetova golčina za trofej Čelsija!

Fudbaleri Čelsija osvojili su Ligu Evrope, pošto su pogotkom Branislava Ivanovića pobedili Benfiku sa 2:1 (0:0) u finalu na Amsterdam Areni.

Izvor: SO

Banetova golèina za trofej Èelsija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

cinober

pre 10 godina

@Milow
Vratiće im se jedino u kupu protiv Vitorije Gimaraeš, prvenstvo je izgubljeno, kraj, Porto rutinski pobeđuje u nedelju.
Chelsea ima i drugu godinu za redom šansu da osvoji superkup Evrope krajem avgusta, verovatno protiv BVB :)

branko mitrovic

pre 10 godina

Iznenadjujuce malo komentara o Maticu, koji je sada jedan od boljih igraca sredine terena u Evropi. Ja sam ga gledao u holandskoj ligi i nisam mogao da formiram neko misljenje o njemu. Premda je bilo jasno da je veliki talentan i da ima odlicnu tehniku i dribling.
Sada ga gledam u Potugaliji i ne mogu da verujem koliko je napredovao. Kad bi igrao blize protivnickom golu a manje nazad, mislim da bi bio jos bolji. Steta je toliki talenat koristiti vise defanzivno nego napadacki.
To je razlog sto neznalice na ovom portalu samo Baneta komentarisu u superlativima, a ne vide Matica za kojeg verujem da ce sigurno biti je jedan od najboljih igraca u Evropi ukoliko nastavi sa ovom progresijom i ukoliko se pogodi da ode u dobar klub i tamo dobije sansu.

Vlad

pre 10 godina

U petak će na Prvoj TV u emisiji "Veče sa Ivanovom Ivanovićem" Ivan Ivanović kao navijen izjaviti: "Fudbaleri Čelzija su osvojili Ligu Evrope. Pobedonosni go je dao Bane Ivanović. Dajte jedan veliki aplaaaauuuuz za Baneta Ivanovića!!!".

Ivan Czv

pre 10 godina

A kada igra za reprezentaciju ne ume ovako da skoci i da da gol u 93.min. Sve su to foliranti. (Zika, 16. maj 2013 09:47)
Dali si ti normalan.U srpskoj reprezentaciji nema ko da centrira ovako,a i razlikaje kada gol vredi milion € i 0 €.Seik je sigurno stavio velike premije na gol i na pobedu.

Bane

pre 10 godina

Čitajući komentare primetio sam da je većina zaboravila da sagleda celu utakmicu. U prvom poluvremenu igra i taktika Čelzija je podsećala na onu iz proslogodišnjih utakmica sa Barselonom, cela formacija Čelzija se pomera i zatvara na 30m od gola. Takođe drugo poluvreme već negde oko 55 min. režiser je prikazao lica nekih igrača Benfike, već tu se videlo da ih stiže umor.Grčenje mišića pojedinih igrača hvatanje odmora posle faula...Dok je Čelzi izgledao sveže, oni svake nedelje igraju dve utakmice i naravno da su fizički spremniji.Naravno u poslednjih 25 min. Čelzi igra svoji igru.Svi zaboravljaju da je Benitez osvojio Ligu šampiona sa Liverpulom. Što se mene tiče gledao sam utakmicu i lep i dobar fudbal bez prljavih startova, loših suskih odluka. Svakako lepa utakmica, a nakraju je bitan rezultat.Benfika je imala svoje šanse, ali kao što se već milion puta dokazalo ukoliko neko ne iskoristi šanse, sledi kazna i prima gol.

Stevan

pre 10 godina

Chelsea forever !!! Bane kralj, Lapard bombarder i Tores ko kornjaca sporo daje golove ali nakupi na kraju xD Londonski plavci !!!!
Jedino mi je zao sto je Drogba kralj otiso pre vremena.

zdravo razmisljanje

pre 10 godina

Dokle više kukanje o Matiću? Momak se sam stavio ispred Srbije! Nije mogao sjediti na klupi vlastite reprezetacije koja je očito za njega manja od njegova ega. Nije ga Miha otjerao, dokle više ovakvi bezumni komentari?
(zg slavac, 15. maj 2013 23:17)
Nije ga Miha oterao ali mu je stavio do znanja da ne racuna na njega ! I Matic je rekao da nece igrati za reprezentaciju dok je Miha selektor! Velika vecina bi postupila isto! Podrzavam ga !

portista servio

pre 10 godina

Ali ko je prokleo mucenu Benfiku, da sa 2 golcine protivnika u nadoknadi vremena u 2 utakmice izgubi 2 tutule?!
(my way, 15. maj 2013 22:45)

ja sam u komentaru na najavu utakmice upravo to i napisao:

kad je benfica po drugi put osvojila kup sampiona trener koji ih je odveo do obe titule, bela guttmann, je trazio povecanje plate, ali je odbijen. odlazeci iz klube rekao je da benfica vise nikad nece osvojiti nista u evropi. ovo ce im biti sedmo evropsko finale od tad i ako i ovo izgube bice to najmocnija kletva u istoriji fudbala.
(portista servio, 15. maj 2013 16:40)

doduse, to se odnosi samo na ovu utakmicu, ali nema mocnije kletve u fudbalu od ove.

sone

pre 10 godina

sinoc gledam matica, super kvalitetnog zadnjeg veznog, koga godinama nismo imali. momak razigrava, skace, suter, odlican u defanzivi.... i onda procitam naslov na b92: razgovaracemo o novom ugovoru.
dobro jutro, laku noc, zbogom pameti!

Jan

pre 10 godina

Ivanovicu svaka cast bio i ostao ogracina al steta sto Matic nije igrao da nije bio mozda na klupi. Sala mala . Nemogu reci da nije imao dva driblinga ali premalo koliko se pricalo, Ali ko zna mozda grijesim.

Djordje

pre 10 godina

Trivia: Fernando Torres je, bar još nekoliko dana, tekući prvak sveta, prvak Evrope, osvajač Lige Šampiona i osvajač Europa lige. Niko dosad nije držao sve te četiri titule istovremeno.

pavle

pre 10 godina

@zg slavac, 15. maj 2013 23:17

Neki strah od Matića? Ne bojte se neće igrati ni u BG protiv vas. Dok je ovog selektora i ovih menadžera.
Matićeva reakcija jeste bila neprimerena, ali ne znamo sta se prethodno dešavalo i ne mislim da je on prvi koji je narušio duh i moral reprezentacije. To su bili FS i selektor. Ne radi se samo o jednoj utakmici već o konstantnom ignorisanju. Ako pročešljate u arhivi ko je igrao srednjake na tim utakmicama gde je Matić sedeo na klupi diže vam se kosa na glavi.

andro

pre 10 godina

Ivanovic chelsea number 2 ivanovic ....legend. Chelseaaaaaaaaaaa

we r the chelsea we r the best we r the chelsea so fuck of the rest

Zivjeli!!!!!!!!!!!!!

NemanjaVac8

pre 10 godina

Kada čovek vidi večeras dva naša igrača od kojih jedan odlučuje utakmicu, kada se zna da je Nemanja kapiten Mančestera, kada se zna da za Ljajićem juri već pola Evrope dok briljira u Fiorentini a niko od njih nije igrao u onom gorkom porazu od Makedonije- čovek samo može da čupa kose.
A kada ja kao partizanovac ne mogu da verujem da se poziva Šćepović ili sada Mitrović nakon nekoliko golova; o zvezdašima i Tomoviću neka pričaju sami zvezdaši, sasvim je jasno da se ovde radi o namernom srozavanju naše reprezentacije.
Da l' zbog para ili zbog čiste gluposti- meni je svejedno.
P.S. Čestitke Banetu, još jedna svetska klasa iz naše zemlje!
(danilo, 15. maj 2013 22:50)
.........................................................................
Ja sam Zvezdaš i potpuno se slažem sa tobom. Toliko volim Zvezdu da mogu razumom da podržavam druge klubove u određenim okolnostima, ali iskreno nikada mi nije srce zaigralo kao kada igra Zvezda. Međutim, kada je reprezentacija u pitanju srce roka kao kad igra Zvezda. Mijatovića sam obožavao u reprezentaciji iako je Grobar. Prosto kada neko vredi to se vidi iz aviona i Grobaru i Deliji je kristalno jasno da taj mora da igra za reprezentaciju.Ovo što se događa sa timom Siniše M. je bruka. Iz Srbije osim Stojkovića i Markovića, niko ne zaslužuje da bude uopšte pozvan, a kamoli starter.

Labud

pre 10 godina

Najjaca je fora sto Ross Tunbull (rezervni golman Chelskog) ima vise euro trofeja od Cristiana Ronalda. A Rafa evropske trofeje sa tri razlicita kluba. A koliko juce ga je ovde na ovom sajtu ekipa pljuvala da je najveca prevara od trenera. Humble pie?

naselje

pre 10 godina

@ Benfika stigla Vošin rekord. Znači ipak uspeh.
(ma, 15. maj 2013 23:03)

Cuti, ne spominji :)
A Banetu i Nemanji svaka cast, odigrali su obojica za medalju

repstu9

pre 10 godina

Neznam dali da tugujem jer sam navijo za Benfiku, ili da se veselim jer je Ivanovic odlucio utakmicu...
(..., 15. maj 2013 22:49) treba da tugujes sto si nepismen..zbog baneta se svi radujemo..

Fash de la fash

pre 10 godina

Rafa je dokazao da je najbolji trener za "kup takmicenja". I siguran sam da ce ovo da postigne sa jos nekim timom! Hejteri, samo mu pljujte pod prozor...

zg

pre 10 godina

misa024@Bane je vrhunski igrac i to svi priznaju u Hrvatskoj i svaka cast na golcini. Za razliku od vas koji stalno omalovazate uspjehe modrica,mandzukica,dzeke i onog decka iz crne gore sta mu se nemogu sjetit imena. Imate jaku repku samo se trebate slozit i ugledat na komsije oko vas koje igraju sa zarom a uz pravog trenera bi se to moglo lako rijesit

Milos

pre 10 godina

Bane, kraljino!Neverovatan gol, covek se probio kroz citavu odbranu i na onakav nacin postigao gol!Malo mi je zao Benfike, s obzirom da uvek forsira ofanzivan fudbal, ali opet sta da se radi, sve je to fudbal - najbolji sport.

Gazi Bane

pre 10 godina

Bravo Bane, šteta da imate jaku grupu u kvalifikacijama za SP, i tamo bi se pokazao da je drukcije.
(trenerZG, 15. maj 2013 23:19)

Kompleksašu on je zabijao deset puta skupljim obranama od belgije i još slabije hrvatske. Vi hrvati nikada nećete imati kapetana Manchester Uniteda i ovakvu klasu u odbrani kao Ivanović. Vama je vrh Šimunić ili Lovren. Zato i dolazite ovdje kompleks liječiti.

misa024

pre 10 godina

ajmo kroasani,pocnite sa vasim pogreskama vratara i slicnim vestima.BANE SRBIN je resio finale i metla.Svaka mu cast.Ucinio me je ponosnim

zzbz

pre 10 godina

Benfika je bila bolja, steta, zasluzili su da pobede.
(Dusan, 15. maj 2013 22:50)

hhah, druze definisi to bila je bolja. Bolja u napadu, ili bolja u odbrani, ili bolja po navijacima, dresovima. Zbog golova se igra i golovi se racunaju samo i jedino da bi se video ko je bolji i u poslednje vreme zbog kladionicara :D.
Ja sam navijao jedino i iskljucivo za Baneta i mnogo mi je drago sto je dobio utakmicu.
Posto nisam pratio Matica, da li mi moze nego iskreno reci zbog ceka je on toliko trazen. Pitam iz mog licnog ne znanja.

CFC

pre 10 godina

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name...

Styx river

pre 10 godina

Ljudi kakve mi defanzivce imamo! Vidic,legenda i kapiten Mancestra; Bane,posle ovoga sigurno jedan od najboljih igraca Celsija svih vremena; Neven, jedan od najboljih defanzivaca finaliste(a nadam se i osvajaca) LS i Matija, najmladji i najtalentovaniji, vec sada jedan od boljih odbrambenih u Premijer ligi! Da imamo makar jednog ovako uspesnog i cenjenog napadaca i naravno drugog selektora ne bi se mi borili sa Velsom za 4 mesto u grupi...

zg slavac

pre 10 godina

(danilo, 15. maj 2013 22:50)

Dokle više kukanje o Matiću? Momak se sam stavio ispred Srbije! Nije mogao sjediti na klupi vlastite reprezetacije koja je očito za njega manja od njegova ega. Nije ga Miha otjerao, dokle više ovakvi bezumni komentari?

Milow

pre 10 godina

Benfika jos nije izgubila titulu. U poslednjem kolu igraju na svom terenu dok Porto gostuje najvecem iznenadjenju sezone Fereiri, imajuci u vidu ozbiljnost Portugaslke lige koja je u prethodnoj deceniji dala par sjajnih timova i desetine sjajnih igraca verujem u Benfiku i Fereiru, negde im se mora vratiti, mozda sam preveliki optimist', kako bilo u nedelju navijajmo za Benfiku. Venha Benfica!!!

danilchez

pre 10 godina

Ali ljudi što ste oduzeli Benfici titulu kad Porto gostuje u poslednjem kolu Pasoš Fereiri koja je 3.na tabeli i koja ima samo 3 poraza u celoj sezoni od toga samo jedan kod kuće i to sva 3 od vodećeg dvojca,tako da ne bih baš sve pare stavio na Porto,ko zna.

Barcaboy

pre 10 godina

Benfika dosta doosta bolja al eto sta je celsi imaju duplo skuplji tim a branili se ceo mec skoro..igraju jako ruzan fudbal!!! Jedino mi je drago zbog baneta!

danilo

pre 10 godina

Kada čovek vidi večeras dva naša igrača od kojih jedan odlučuje utakmicu, kada se zna da je Nemanja kapiten Mančestera, kada se zna da za Ljajićem juri već pola Evrope dok briljira u Fiorentini a niko od njih nije igrao u onom gorkom porazu od Makedonije- čovek samo može da čupa kose.
A kada ja kao partizanovac ne mogu da verujem da se poziva Šćepović ili sada Mitrović nakon nekoliko golova; o zvezdašima i Tomoviću neka pričaju sami zvezdaši, sasvim je jasno da se ovde radi o namernom srozavanju naše reprezentacije.
Da l' zbog para ili zbog čiste gluposti- meni je svejedno.
P.S. Čestitke Banetu, još jedna svetska klasa iz naše zemlje!

777

pre 10 godina

Benfika je uklet klub. 7. finale u evropskim kupovima gubi a veceras u zaostavnom vremenu minut pre isteka. Drago mi je sto je Banetovim golom Celzi osvojio trofej, ali ovi su UKLETI...

Ratko

pre 10 godina

Bane Ivanovic postade legenda Celsija! Vidic u Mancesteru a Ivanovic u Celsiju! Dva nasa najbolja defanzivca svih vremena. A Benfiki svaka cast i nadam se da ce sa gomilom nasih igraca uspeti da sledece godine dodje opet do samog kraja u Ligi Sampiona! Od sad navijam za njih svim srcem!

my way

pre 10 godina

Kakva golcina glavom! Bravo Bane, majstore! Ali ko je prokleo mucenu Benfiku, da sa 2 golcine protivnika u nadoknadi vremena u 2 utakmice izgubi 2 tutule?!

veliki strumf

pre 10 godina

Drago mi je zbog Baneta, ali mi je jos zalije zbog Benfike. Koliko malerozna ekipa, pa to je neverovatno. Kakva 2 soka za 3 dana za igrace, trenera, navijace. Primiti u 2 najbitnije utakmice u sezoni golove u zaustavnom vremenu - prava sportska tragedija. A nicim nisu zasluzili takav ishod - ni protiv Porta ni protiv Celsija nisu bili slabiji tim. Nadam se da ce makar titulu u prvenstvu osvojiti i da ce Porto kiksnuti u poslednjem kolu. Zasluzuju, sjajna su ekipa. Banetu svaka cast, kako je samo isao na loptu kod gola dok su svi ostali stajali kao ukopani.

Vodolija

pre 10 godina

Secam se kao da je bilo juče kada je Torres odlazio iz Liverpoola. Pitali su ga zašto on je tada odgovorio da hoće da osvaja trofeje. Eto Torrese, nisi se zeznuo ni malo.

Dusan

pre 10 godina

Benfika je bila bolja, steta, zasluzili su da pobede. Umesto radovanja igraca na terenu mi gledamo reklame na rts-u, bruka, ko zna koji put da krse zakon u kome je odredjeno kada i koliko mogu da traju reklame.

Son_of_a_gun

pre 10 godina

I često se pitala moja mati
O, čedo moje, samo da mi je znati
Šta će to sa tobom biti
Dal ćeš ikad biti i ti
Kao Bane, dobri sin
Tih i miran, čist i fin
Kao Bane, vaspitan i solidan i koristan
Kao Bane, vredni mrav, poslušan i učtiv sav
Kao Bane odmeren, i usmeren i proveren...

NIKAD KAO BANE!!!

johnny

pre 10 godina

bas mi je zao Benfike da ovako izgubi dva trofeja u nekoliko dana... Mnogo mi je drago zbog Ivanovica da postane heroj i udje u istoriju kluba, svaka cast!

Mladen

pre 10 godina

Bane heroj!Navijao sam za Benfiku,pre svega jer me Benitez iritira,ali kad nas igrac resi mec onda je to poseban osecaj,a Benfiki zelim svu srecu i da osvoje titulu.

...

pre 10 godina

Kad je otišla u korner samo sam gledao sat da uđe u poslednji minut nadoknade i rekao Bane u poslednjem! Bravo Kralju! Ne volim Čelzi uopšte, ali evo skačem od sreće!

crnobeli delija

pre 10 godina

benfika, najgubitnik za 2013, nakon cele sezone vodjstva, izgubice titulu od Prta. nakon odlicne igre u finalu LE, ostali bez trofeja.

divno je veceras biti Bane :)

Di Mateo doneo LS pa dobio otkaz, Benitez doneo Ligu Evrope i isto ce dobiti otkaz, aman Anramovicu, pa sta ocekujes, da neko donese titulu NFL, NBA, NHL i MLB sa ovim timom?

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Taman sam mislio da će Murinjo da otera Baneta sledeće sezone, jer čovek ne voli Srbe. Ali sad mislim da je Bane zacementirao svoje mesto u Londonu. Bravo Bane, bravo Chelsea!

zzz

pre 10 godina

zamislite kako se osecaju navijaci Benfike..
za 4 dana su izgubili 2 titule u nadoknadi,stvarno velika steta..
valjda ce osvojiti kup,igraju u finalu,definitivno su ga i vise nego zasluzili!
i da,bravoo BANE Srbineeee !

Matija94

pre 10 godina

Koliko mi je zao Benfike,zaista ovo zasluzili,prvo liga koja je 95% izgubljena a sada i ovako da izgube,emo ja sam cekao da tiketu poslednji par gg3+ i nisam se radovao kad je chelsea postigao gol jer osecam nekako tugu dok gledam igrae i Jesus-a kako gubi,covek je zaplakoa klecuci na kolenima protiv Porta,nadam se da ce im se vratiti jednog dana,BRAVO BANE! :)

Nikola

pre 10 godina

Realno gledano ovaj Celsi da je imao malo jaceg protivnika ispao bi u osmini finala, prosle godine najjadnije osvojena liga sampina sad bi moglo da se dogodi isto, strasno.

Ermin Zarez

pre 10 godina

Odlican je Matic, potseca na Y. Turea u Barseloni. Deluje kao da igra sporednu ulogu, ali, ekipa je sigurna sa takvom ljudinom na centru. Benfika ofanzivna i zanimljiva, nadam se da ce Djuricic da se uklopi. Steta sto ce Celsi veceras da pobedi, iz nekog suta Lamparda sa 30m ili nekim slucajnim golom.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Čelsi i protiv Benfike igra na kontra napade. Ne razumem, imaju Lamparda i Matu koji mogu sve sa loptok, Oscar je isto odličan tehničar, čemu ovakvo gušenje igre? Nadam se da Benfika osvaja, Matiću majstore podigni pehar!

danilo

pre 10 godina

Kada čovek vidi večeras dva naša igrača od kojih jedan odlučuje utakmicu, kada se zna da je Nemanja kapiten Mančestera, kada se zna da za Ljajićem juri već pola Evrope dok briljira u Fiorentini a niko od njih nije igrao u onom gorkom porazu od Makedonije- čovek samo može da čupa kose.
A kada ja kao partizanovac ne mogu da verujem da se poziva Šćepović ili sada Mitrović nakon nekoliko golova; o zvezdašima i Tomoviću neka pričaju sami zvezdaši, sasvim je jasno da se ovde radi o namernom srozavanju naše reprezentacije.
Da l' zbog para ili zbog čiste gluposti- meni je svejedno.
P.S. Čestitke Banetu, još jedna svetska klasa iz naše zemlje!

Vodolija

pre 10 godina

Secam se kao da je bilo juče kada je Torres odlazio iz Liverpoola. Pitali su ga zašto on je tada odgovorio da hoće da osvaja trofeje. Eto Torrese, nisi se zeznuo ni malo.

Barcaboy

pre 10 godina

Benfika dosta doosta bolja al eto sta je celsi imaju duplo skuplji tim a branili se ceo mec skoro..igraju jako ruzan fudbal!!! Jedino mi je drago zbog baneta!

Ratko

pre 10 godina

Bane Ivanovic postade legenda Celsija! Vidic u Mancesteru a Ivanovic u Celsiju! Dva nasa najbolja defanzivca svih vremena. A Benfiki svaka cast i nadam se da ce sa gomilom nasih igraca uspeti da sledece godine dodje opet do samog kraja u Ligi Sampiona! Od sad navijam za njih svim srcem!

crnobeli delija

pre 10 godina

benfika, najgubitnik za 2013, nakon cele sezone vodjstva, izgubice titulu od Prta. nakon odlicne igre u finalu LE, ostali bez trofeja.

divno je veceras biti Bane :)

Di Mateo doneo LS pa dobio otkaz, Benitez doneo Ligu Evrope i isto ce dobiti otkaz, aman Anramovicu, pa sta ocekujes, da neko donese titulu NFL, NBA, NHL i MLB sa ovim timom?

Styx river

pre 10 godina

Ljudi kakve mi defanzivce imamo! Vidic,legenda i kapiten Mancestra; Bane,posle ovoga sigurno jedan od najboljih igraca Celsija svih vremena; Neven, jedan od najboljih defanzivaca finaliste(a nadam se i osvajaca) LS i Matija, najmladji i najtalentovaniji, vec sada jedan od boljih odbrambenih u Premijer ligi! Da imamo makar jednog ovako uspesnog i cenjenog napadaca i naravno drugog selektora ne bi se mi borili sa Velsom za 4 mesto u grupi...

misa024

pre 10 godina

ajmo kroasani,pocnite sa vasim pogreskama vratara i slicnim vestima.BANE SRBIN je resio finale i metla.Svaka mu cast.Ucinio me je ponosnim

Milow

pre 10 godina

Benfika jos nije izgubila titulu. U poslednjem kolu igraju na svom terenu dok Porto gostuje najvecem iznenadjenju sezone Fereiri, imajuci u vidu ozbiljnost Portugaslke lige koja je u prethodnoj deceniji dala par sjajnih timova i desetine sjajnih igraca verujem u Benfiku i Fereiru, negde im se mora vratiti, mozda sam preveliki optimist', kako bilo u nedelju navijajmo za Benfiku. Venha Benfica!!!

Dusan

pre 10 godina

Benfika je bila bolja, steta, zasluzili su da pobede. Umesto radovanja igraca na terenu mi gledamo reklame na rts-u, bruka, ko zna koji put da krse zakon u kome je odredjeno kada i koliko mogu da traju reklame.

777

pre 10 godina

Benfika je uklet klub. 7. finale u evropskim kupovima gubi a veceras u zaostavnom vremenu minut pre isteka. Drago mi je sto je Banetovim golom Celzi osvojio trofej, ali ovi su UKLETI...

danilchez

pre 10 godina

Ali ljudi što ste oduzeli Benfici titulu kad Porto gostuje u poslednjem kolu Pasoš Fereiri koja je 3.na tabeli i koja ima samo 3 poraza u celoj sezoni od toga samo jedan kod kuće i to sva 3 od vodećeg dvojca,tako da ne bih baš sve pare stavio na Porto,ko zna.

Son_of_a_gun

pre 10 godina

I često se pitala moja mati
O, čedo moje, samo da mi je znati
Šta će to sa tobom biti
Dal ćeš ikad biti i ti
Kao Bane, dobri sin
Tih i miran, čist i fin
Kao Bane, vaspitan i solidan i koristan
Kao Bane, vredni mrav, poslušan i učtiv sav
Kao Bane odmeren, i usmeren i proveren...

NIKAD KAO BANE!!!

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Taman sam mislio da će Murinjo da otera Baneta sledeće sezone, jer čovek ne voli Srbe. Ali sad mislim da je Bane zacementirao svoje mesto u Londonu. Bravo Bane, bravo Chelsea!

zzz

pre 10 godina

zamislite kako se osecaju navijaci Benfike..
za 4 dana su izgubili 2 titule u nadoknadi,stvarno velika steta..
valjda ce osvojiti kup,igraju u finalu,definitivno su ga i vise nego zasluzili!
i da,bravoo BANE Srbineeee !

my way

pre 10 godina

Kakva golcina glavom! Bravo Bane, majstore! Ali ko je prokleo mucenu Benfiku, da sa 2 golcine protivnika u nadoknadi vremena u 2 utakmice izgubi 2 tutule?!

Mladen

pre 10 godina

Bane heroj!Navijao sam za Benfiku,pre svega jer me Benitez iritira,ali kad nas igrac resi mec onda je to poseban osecaj,a Benfiki zelim svu srecu i da osvoje titulu.

johnny

pre 10 godina

bas mi je zao Benfike da ovako izgubi dva trofeja u nekoliko dana... Mnogo mi je drago zbog Ivanovica da postane heroj i udje u istoriju kluba, svaka cast!

Ermin Zarez

pre 10 godina

Odlican je Matic, potseca na Y. Turea u Barseloni. Deluje kao da igra sporednu ulogu, ali, ekipa je sigurna sa takvom ljudinom na centru. Benfika ofanzivna i zanimljiva, nadam se da ce Djuricic da se uklopi. Steta sto ce Celsi veceras da pobedi, iz nekog suta Lamparda sa 30m ili nekim slucajnim golom.

veliki strumf

pre 10 godina

Drago mi je zbog Baneta, ali mi je jos zalije zbog Benfike. Koliko malerozna ekipa, pa to je neverovatno. Kakva 2 soka za 3 dana za igrace, trenera, navijace. Primiti u 2 najbitnije utakmice u sezoni golove u zaustavnom vremenu - prava sportska tragedija. A nicim nisu zasluzili takav ishod - ni protiv Porta ni protiv Celsija nisu bili slabiji tim. Nadam se da ce makar titulu u prvenstvu osvojiti i da ce Porto kiksnuti u poslednjem kolu. Zasluzuju, sjajna su ekipa. Banetu svaka cast, kako je samo isao na loptu kod gola dok su svi ostali stajali kao ukopani.

...

pre 10 godina

Kad je otišla u korner samo sam gledao sat da uđe u poslednji minut nadoknade i rekao Bane u poslednjem! Bravo Kralju! Ne volim Čelzi uopšte, ali evo skačem od sreće!

Matija94

pre 10 godina

Koliko mi je zao Benfike,zaista ovo zasluzili,prvo liga koja je 95% izgubljena a sada i ovako da izgube,emo ja sam cekao da tiketu poslednji par gg3+ i nisam se radovao kad je chelsea postigao gol jer osecam nekako tugu dok gledam igrae i Jesus-a kako gubi,covek je zaplakoa klecuci na kolenima protiv Porta,nadam se da ce im se vratiti jednog dana,BRAVO BANE! :)

zg slavac

pre 10 godina

(danilo, 15. maj 2013 22:50)

Dokle više kukanje o Matiću? Momak se sam stavio ispred Srbije! Nije mogao sjediti na klupi vlastite reprezetacije koja je očito za njega manja od njegova ega. Nije ga Miha otjerao, dokle više ovakvi bezumni komentari?

CFC

pre 10 godina

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name...

zzbz

pre 10 godina

Benfika je bila bolja, steta, zasluzili su da pobede.
(Dusan, 15. maj 2013 22:50)

hhah, druze definisi to bila je bolja. Bolja u napadu, ili bolja u odbrani, ili bolja po navijacima, dresovima. Zbog golova se igra i golovi se racunaju samo i jedino da bi se video ko je bolji i u poslednje vreme zbog kladionicara :D.
Ja sam navijao jedino i iskljucivo za Baneta i mnogo mi je drago sto je dobio utakmicu.
Posto nisam pratio Matica, da li mi moze nego iskreno reci zbog ceka je on toliko trazen. Pitam iz mog licnog ne znanja.

Djordje

pre 10 godina

Trivia: Fernando Torres je, bar još nekoliko dana, tekući prvak sveta, prvak Evrope, osvajač Lige Šampiona i osvajač Europa lige. Niko dosad nije držao sve te četiri titule istovremeno.

sone

pre 10 godina

sinoc gledam matica, super kvalitetnog zadnjeg veznog, koga godinama nismo imali. momak razigrava, skace, suter, odlican u defanzivi.... i onda procitam naslov na b92: razgovaracemo o novom ugovoru.
dobro jutro, laku noc, zbogom pameti!

zdravo razmisljanje

pre 10 godina

Dokle više kukanje o Matiću? Momak se sam stavio ispred Srbije! Nije mogao sjediti na klupi vlastite reprezetacije koja je očito za njega manja od njegova ega. Nije ga Miha otjerao, dokle više ovakvi bezumni komentari?
(zg slavac, 15. maj 2013 23:17)
Nije ga Miha oterao ali mu je stavio do znanja da ne racuna na njega ! I Matic je rekao da nece igrati za reprezentaciju dok je Miha selektor! Velika vecina bi postupila isto! Podrzavam ga !

NemanjaVac8

pre 10 godina

Kada čovek vidi večeras dva naša igrača od kojih jedan odlučuje utakmicu, kada se zna da je Nemanja kapiten Mančestera, kada se zna da za Ljajićem juri već pola Evrope dok briljira u Fiorentini a niko od njih nije igrao u onom gorkom porazu od Makedonije- čovek samo može da čupa kose.
A kada ja kao partizanovac ne mogu da verujem da se poziva Šćepović ili sada Mitrović nakon nekoliko golova; o zvezdašima i Tomoviću neka pričaju sami zvezdaši, sasvim je jasno da se ovde radi o namernom srozavanju naše reprezentacije.
Da l' zbog para ili zbog čiste gluposti- meni je svejedno.
P.S. Čestitke Banetu, još jedna svetska klasa iz naše zemlje!
(danilo, 15. maj 2013 22:50)
.........................................................................
Ja sam Zvezdaš i potpuno se slažem sa tobom. Toliko volim Zvezdu da mogu razumom da podržavam druge klubove u određenim okolnostima, ali iskreno nikada mi nije srce zaigralo kao kada igra Zvezda. Međutim, kada je reprezentacija u pitanju srce roka kao kad igra Zvezda. Mijatovića sam obožavao u reprezentaciji iako je Grobar. Prosto kada neko vredi to se vidi iz aviona i Grobaru i Deliji je kristalno jasno da taj mora da igra za reprezentaciju.Ovo što se događa sa timom Siniše M. je bruka. Iz Srbije osim Stojkovića i Markovića, niko ne zaslužuje da bude uopšte pozvan, a kamoli starter.

Stevan

pre 10 godina

Chelsea forever !!! Bane kralj, Lapard bombarder i Tores ko kornjaca sporo daje golove ali nakupi na kraju xD Londonski plavci !!!!
Jedino mi je zao sto je Drogba kralj otiso pre vremena.

portista servio

pre 10 godina

Ali ko je prokleo mucenu Benfiku, da sa 2 golcine protivnika u nadoknadi vremena u 2 utakmice izgubi 2 tutule?!
(my way, 15. maj 2013 22:45)

ja sam u komentaru na najavu utakmice upravo to i napisao:

kad je benfica po drugi put osvojila kup sampiona trener koji ih je odveo do obe titule, bela guttmann, je trazio povecanje plate, ali je odbijen. odlazeci iz klube rekao je da benfica vise nikad nece osvojiti nista u evropi. ovo ce im biti sedmo evropsko finale od tad i ako i ovo izgube bice to najmocnija kletva u istoriji fudbala.
(portista servio, 15. maj 2013 16:40)

doduse, to se odnosi samo na ovu utakmicu, ali nema mocnije kletve u fudbalu od ove.

pavle

pre 10 godina

@zg slavac, 15. maj 2013 23:17

Neki strah od Matića? Ne bojte se neće igrati ni u BG protiv vas. Dok je ovog selektora i ovih menadžera.
Matićeva reakcija jeste bila neprimerena, ali ne znamo sta se prethodno dešavalo i ne mislim da je on prvi koji je narušio duh i moral reprezentacije. To su bili FS i selektor. Ne radi se samo o jednoj utakmici već o konstantnom ignorisanju. Ako pročešljate u arhivi ko je igrao srednjake na tim utakmicama gde je Matić sedeo na klupi diže vam se kosa na glavi.

zg

pre 10 godina

misa024@Bane je vrhunski igrac i to svi priznaju u Hrvatskoj i svaka cast na golcini. Za razliku od vas koji stalno omalovazate uspjehe modrica,mandzukica,dzeke i onog decka iz crne gore sta mu se nemogu sjetit imena. Imate jaku repku samo se trebate slozit i ugledat na komsije oko vas koje igraju sa zarom a uz pravog trenera bi se to moglo lako rijesit

Nikola

pre 10 godina

Realno gledano ovaj Celsi da je imao malo jaceg protivnika ispao bi u osmini finala, prosle godine najjadnije osvojena liga sampina sad bi moglo da se dogodi isto, strasno.

Labud

pre 10 godina

Najjaca je fora sto Ross Tunbull (rezervni golman Chelskog) ima vise euro trofeja od Cristiana Ronalda. A Rafa evropske trofeje sa tri razlicita kluba. A koliko juce ga je ovde na ovom sajtu ekipa pljuvala da je najveca prevara od trenera. Humble pie?

repstu9

pre 10 godina

Neznam dali da tugujem jer sam navijo za Benfiku, ili da se veselim jer je Ivanovic odlucio utakmicu...
(..., 15. maj 2013 22:49) treba da tugujes sto si nepismen..zbog baneta se svi radujemo..

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Čelsi i protiv Benfike igra na kontra napade. Ne razumem, imaju Lamparda i Matu koji mogu sve sa loptok, Oscar je isto odličan tehničar, čemu ovakvo gušenje igre? Nadam se da Benfika osvaja, Matiću majstore podigni pehar!

Gazi Bane

pre 10 godina

Bravo Bane, šteta da imate jaku grupu u kvalifikacijama za SP, i tamo bi se pokazao da je drukcije.
(trenerZG, 15. maj 2013 23:19)

Kompleksašu on je zabijao deset puta skupljim obranama od belgije i još slabije hrvatske. Vi hrvati nikada nećete imati kapetana Manchester Uniteda i ovakvu klasu u odbrani kao Ivanović. Vama je vrh Šimunić ili Lovren. Zato i dolazite ovdje kompleks liječiti.

naselje

pre 10 godina

@ Benfika stigla Vošin rekord. Znači ipak uspeh.
(ma, 15. maj 2013 23:03)

Cuti, ne spominji :)
A Banetu i Nemanji svaka cast, odigrali su obojica za medalju

Vlad

pre 10 godina

U petak će na Prvoj TV u emisiji "Veče sa Ivanovom Ivanovićem" Ivan Ivanović kao navijen izjaviti: "Fudbaleri Čelzija su osvojili Ligu Evrope. Pobedonosni go je dao Bane Ivanović. Dajte jedan veliki aplaaaauuuuz za Baneta Ivanovića!!!".

andro

pre 10 godina

Ivanovic chelsea number 2 ivanovic ....legend. Chelseaaaaaaaaaaa

we r the chelsea we r the best we r the chelsea so fuck of the rest

Zivjeli!!!!!!!!!!!!!

Bane

pre 10 godina

Čitajući komentare primetio sam da je većina zaboravila da sagleda celu utakmicu. U prvom poluvremenu igra i taktika Čelzija je podsećala na onu iz proslogodišnjih utakmica sa Barselonom, cela formacija Čelzija se pomera i zatvara na 30m od gola. Takođe drugo poluvreme već negde oko 55 min. režiser je prikazao lica nekih igrača Benfike, već tu se videlo da ih stiže umor.Grčenje mišića pojedinih igrača hvatanje odmora posle faula...Dok je Čelzi izgledao sveže, oni svake nedelje igraju dve utakmice i naravno da su fizički spremniji.Naravno u poslednjih 25 min. Čelzi igra svoji igru.Svi zaboravljaju da je Benitez osvojio Ligu šampiona sa Liverpulom. Što se mene tiče gledao sam utakmicu i lep i dobar fudbal bez prljavih startova, loših suskih odluka. Svakako lepa utakmica, a nakraju je bitan rezultat.Benfika je imala svoje šanse, ali kao što se već milion puta dokazalo ukoliko neko ne iskoristi šanse, sledi kazna i prima gol.

Milos

pre 10 godina

Bane, kraljino!Neverovatan gol, covek se probio kroz citavu odbranu i na onakav nacin postigao gol!Malo mi je zao Benfike, s obzirom da uvek forsira ofanzivan fudbal, ali opet sta da se radi, sve je to fudbal - najbolji sport.

Fash de la fash

pre 10 godina

Rafa je dokazao da je najbolji trener za "kup takmicenja". I siguran sam da ce ovo da postigne sa jos nekim timom! Hejteri, samo mu pljujte pod prozor...

branko mitrovic

pre 10 godina

Iznenadjujuce malo komentara o Maticu, koji je sada jedan od boljih igraca sredine terena u Evropi. Ja sam ga gledao u holandskoj ligi i nisam mogao da formiram neko misljenje o njemu. Premda je bilo jasno da je veliki talentan i da ima odlicnu tehniku i dribling.
Sada ga gledam u Potugaliji i ne mogu da verujem koliko je napredovao. Kad bi igrao blize protivnickom golu a manje nazad, mislim da bi bio jos bolji. Steta je toliki talenat koristiti vise defanzivno nego napadacki.
To je razlog sto neznalice na ovom portalu samo Baneta komentarisu u superlativima, a ne vide Matica za kojeg verujem da ce sigurno biti je jedan od najboljih igraca u Evropi ukoliko nastavi sa ovom progresijom i ukoliko se pogodi da ode u dobar klub i tamo dobije sansu.

cinober

pre 10 godina

@Milow
Vratiće im se jedino u kupu protiv Vitorije Gimaraeš, prvenstvo je izgubljeno, kraj, Porto rutinski pobeđuje u nedelju.
Chelsea ima i drugu godinu za redom šansu da osvoji superkup Evrope krajem avgusta, verovatno protiv BVB :)

Jan

pre 10 godina

Ivanovicu svaka cast bio i ostao ogracina al steta sto Matic nije igrao da nije bio mozda na klupi. Sala mala . Nemogu reci da nije imao dva driblinga ali premalo koliko se pricalo, Ali ko zna mozda grijesim.

Ivan Czv

pre 10 godina

A kada igra za reprezentaciju ne ume ovako da skoci i da da gol u 93.min. Sve su to foliranti. (Zika, 16. maj 2013 09:47)
Dali si ti normalan.U srpskoj reprezentaciji nema ko da centrira ovako,a i razlikaje kada gol vredi milion € i 0 €.Seik je sigurno stavio velike premije na gol i na pobedu.

zg slavac

pre 10 godina

(danilo, 15. maj 2013 22:50)

Dokle više kukanje o Matiću? Momak se sam stavio ispred Srbije! Nije mogao sjediti na klupi vlastite reprezetacije koja je očito za njega manja od njegova ega. Nije ga Miha otjerao, dokle više ovakvi bezumni komentari?

Barcaboy

pre 10 godina

Benfika dosta doosta bolja al eto sta je celsi imaju duplo skuplji tim a branili se ceo mec skoro..igraju jako ruzan fudbal!!! Jedino mi je drago zbog baneta!

zzbz

pre 10 godina

Benfika je bila bolja, steta, zasluzili su da pobede.
(Dusan, 15. maj 2013 22:50)

hhah, druze definisi to bila je bolja. Bolja u napadu, ili bolja u odbrani, ili bolja po navijacima, dresovima. Zbog golova se igra i golovi se racunaju samo i jedino da bi se video ko je bolji i u poslednje vreme zbog kladionicara :D.
Ja sam navijao jedino i iskljucivo za Baneta i mnogo mi je drago sto je dobio utakmicu.
Posto nisam pratio Matica, da li mi moze nego iskreno reci zbog ceka je on toliko trazen. Pitam iz mog licnog ne znanja.

Nikola

pre 10 godina

Realno gledano ovaj Celsi da je imao malo jaceg protivnika ispao bi u osmini finala, prosle godine najjadnije osvojena liga sampina sad bi moglo da se dogodi isto, strasno.

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Taman sam mislio da će Murinjo da otera Baneta sledeće sezone, jer čovek ne voli Srbe. Ali sad mislim da je Bane zacementirao svoje mesto u Londonu. Bravo Bane, bravo Chelsea!

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Čelsi i protiv Benfike igra na kontra napade. Ne razumem, imaju Lamparda i Matu koji mogu sve sa loptok, Oscar je isto odličan tehničar, čemu ovakvo gušenje igre? Nadam se da Benfika osvaja, Matiću majstore podigni pehar!

Milow

pre 10 godina

Benfika jos nije izgubila titulu. U poslednjem kolu igraju na svom terenu dok Porto gostuje najvecem iznenadjenju sezone Fereiri, imajuci u vidu ozbiljnost Portugaslke lige koja je u prethodnoj deceniji dala par sjajnih timova i desetine sjajnih igraca verujem u Benfiku i Fereiru, negde im se mora vratiti, mozda sam preveliki optimist', kako bilo u nedelju navijajmo za Benfiku. Venha Benfica!!!

Vodolija

pre 10 godina

Secam se kao da je bilo juče kada je Torres odlazio iz Liverpoola. Pitali su ga zašto on je tada odgovorio da hoće da osvaja trofeje. Eto Torrese, nisi se zeznuo ni malo.

Dusan

pre 10 godina

Benfika je bila bolja, steta, zasluzili su da pobede. Umesto radovanja igraca na terenu mi gledamo reklame na rts-u, bruka, ko zna koji put da krse zakon u kome je odredjeno kada i koliko mogu da traju reklame.

CFC

pre 10 godina

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name...

danilo

pre 10 godina

Kada čovek vidi večeras dva naša igrača od kojih jedan odlučuje utakmicu, kada se zna da je Nemanja kapiten Mančestera, kada se zna da za Ljajićem juri već pola Evrope dok briljira u Fiorentini a niko od njih nije igrao u onom gorkom porazu od Makedonije- čovek samo može da čupa kose.
A kada ja kao partizanovac ne mogu da verujem da se poziva Šćepović ili sada Mitrović nakon nekoliko golova; o zvezdašima i Tomoviću neka pričaju sami zvezdaši, sasvim je jasno da se ovde radi o namernom srozavanju naše reprezentacije.
Da l' zbog para ili zbog čiste gluposti- meni je svejedno.
P.S. Čestitke Banetu, još jedna svetska klasa iz naše zemlje!

misa024

pre 10 godina

ajmo kroasani,pocnite sa vasim pogreskama vratara i slicnim vestima.BANE SRBIN je resio finale i metla.Svaka mu cast.Ucinio me je ponosnim

Jan

pre 10 godina

Ivanovicu svaka cast bio i ostao ogracina al steta sto Matic nije igrao da nije bio mozda na klupi. Sala mala . Nemogu reci da nije imao dva driblinga ali premalo koliko se pricalo, Ali ko zna mozda grijesim.

Ermin Zarez

pre 10 godina

Odlican je Matic, potseca na Y. Turea u Barseloni. Deluje kao da igra sporednu ulogu, ali, ekipa je sigurna sa takvom ljudinom na centru. Benfika ofanzivna i zanimljiva, nadam se da ce Djuricic da se uklopi. Steta sto ce Celsi veceras da pobedi, iz nekog suta Lamparda sa 30m ili nekim slucajnim golom.

Son_of_a_gun

pre 10 godina

I često se pitala moja mati
O, čedo moje, samo da mi je znati
Šta će to sa tobom biti
Dal ćeš ikad biti i ti
Kao Bane, dobri sin
Tih i miran, čist i fin
Kao Bane, vaspitan i solidan i koristan
Kao Bane, vredni mrav, poslušan i učtiv sav
Kao Bane odmeren, i usmeren i proveren...

NIKAD KAO BANE!!!

crnobeli delija

pre 10 godina

benfika, najgubitnik za 2013, nakon cele sezone vodjstva, izgubice titulu od Prta. nakon odlicne igre u finalu LE, ostali bez trofeja.

divno je veceras biti Bane :)

Di Mateo doneo LS pa dobio otkaz, Benitez doneo Ligu Evrope i isto ce dobiti otkaz, aman Anramovicu, pa sta ocekujes, da neko donese titulu NFL, NBA, NHL i MLB sa ovim timom?

Styx river

pre 10 godina

Ljudi kakve mi defanzivce imamo! Vidic,legenda i kapiten Mancestra; Bane,posle ovoga sigurno jedan od najboljih igraca Celsija svih vremena; Neven, jedan od najboljih defanzivaca finaliste(a nadam se i osvajaca) LS i Matija, najmladji i najtalentovaniji, vec sada jedan od boljih odbrambenih u Premijer ligi! Da imamo makar jednog ovako uspesnog i cenjenog napadaca i naravno drugog selektora ne bi se mi borili sa Velsom za 4 mesto u grupi...

Ivan Czv

pre 10 godina

A kada igra za reprezentaciju ne ume ovako da skoci i da da gol u 93.min. Sve su to foliranti. (Zika, 16. maj 2013 09:47)
Dali si ti normalan.U srpskoj reprezentaciji nema ko da centrira ovako,a i razlikaje kada gol vredi milion € i 0 €.Seik je sigurno stavio velike premije na gol i na pobedu.

Gazi Bane

pre 10 godina

Bravo Bane, šteta da imate jaku grupu u kvalifikacijama za SP, i tamo bi se pokazao da je drukcije.
(trenerZG, 15. maj 2013 23:19)

Kompleksašu on je zabijao deset puta skupljim obranama od belgije i još slabije hrvatske. Vi hrvati nikada nećete imati kapetana Manchester Uniteda i ovakvu klasu u odbrani kao Ivanović. Vama je vrh Šimunić ili Lovren. Zato i dolazite ovdje kompleks liječiti.

Stevan

pre 10 godina

Chelsea forever !!! Bane kralj, Lapard bombarder i Tores ko kornjaca sporo daje golove ali nakupi na kraju xD Londonski plavci !!!!
Jedino mi je zao sto je Drogba kralj otiso pre vremena.

Ratko

pre 10 godina

Bane Ivanovic postade legenda Celsija! Vidic u Mancesteru a Ivanovic u Celsiju! Dva nasa najbolja defanzivca svih vremena. A Benfiki svaka cast i nadam se da ce sa gomilom nasih igraca uspeti da sledece godine dodje opet do samog kraja u Ligi Sampiona! Od sad navijam za njih svim srcem!

Mladen

pre 10 godina

Bane heroj!Navijao sam za Benfiku,pre svega jer me Benitez iritira,ali kad nas igrac resi mec onda je to poseban osecaj,a Benfiki zelim svu srecu i da osvoje titulu.

zdravo razmisljanje

pre 10 godina

Dokle više kukanje o Matiću? Momak se sam stavio ispred Srbije! Nije mogao sjediti na klupi vlastite reprezetacije koja je očito za njega manja od njegova ega. Nije ga Miha otjerao, dokle više ovakvi bezumni komentari?
(zg slavac, 15. maj 2013 23:17)
Nije ga Miha oterao ali mu je stavio do znanja da ne racuna na njega ! I Matic je rekao da nece igrati za reprezentaciju dok je Miha selektor! Velika vecina bi postupila isto! Podrzavam ga !

veliki strumf

pre 10 godina

Drago mi je zbog Baneta, ali mi je jos zalije zbog Benfike. Koliko malerozna ekipa, pa to je neverovatno. Kakva 2 soka za 3 dana za igrace, trenera, navijace. Primiti u 2 najbitnije utakmice u sezoni golove u zaustavnom vremenu - prava sportska tragedija. A nicim nisu zasluzili takav ishod - ni protiv Porta ni protiv Celsija nisu bili slabiji tim. Nadam se da ce makar titulu u prvenstvu osvojiti i da ce Porto kiksnuti u poslednjem kolu. Zasluzuju, sjajna su ekipa. Banetu svaka cast, kako je samo isao na loptu kod gola dok su svi ostali stajali kao ukopani.

my way

pre 10 godina

Kakva golcina glavom! Bravo Bane, majstore! Ali ko je prokleo mucenu Benfiku, da sa 2 golcine protivnika u nadoknadi vremena u 2 utakmice izgubi 2 tutule?!

danilchez

pre 10 godina

Ali ljudi što ste oduzeli Benfici titulu kad Porto gostuje u poslednjem kolu Pasoš Fereiri koja je 3.na tabeli i koja ima samo 3 poraza u celoj sezoni od toga samo jedan kod kuće i to sva 3 od vodećeg dvojca,tako da ne bih baš sve pare stavio na Porto,ko zna.

branko mitrovic

pre 10 godina

Iznenadjujuce malo komentara o Maticu, koji je sada jedan od boljih igraca sredine terena u Evropi. Ja sam ga gledao u holandskoj ligi i nisam mogao da formiram neko misljenje o njemu. Premda je bilo jasno da je veliki talentan i da ima odlicnu tehniku i dribling.
Sada ga gledam u Potugaliji i ne mogu da verujem koliko je napredovao. Kad bi igrao blize protivnickom golu a manje nazad, mislim da bi bio jos bolji. Steta je toliki talenat koristiti vise defanzivno nego napadacki.
To je razlog sto neznalice na ovom portalu samo Baneta komentarisu u superlativima, a ne vide Matica za kojeg verujem da ce sigurno biti je jedan od najboljih igraca u Evropi ukoliko nastavi sa ovom progresijom i ukoliko se pogodi da ode u dobar klub i tamo dobije sansu.

Matija94

pre 10 godina

Koliko mi je zao Benfike,zaista ovo zasluzili,prvo liga koja je 95% izgubljena a sada i ovako da izgube,emo ja sam cekao da tiketu poslednji par gg3+ i nisam se radovao kad je chelsea postigao gol jer osecam nekako tugu dok gledam igrae i Jesus-a kako gubi,covek je zaplakoa klecuci na kolenima protiv Porta,nadam se da ce im se vratiti jednog dana,BRAVO BANE! :)

777

pre 10 godina

Benfika je uklet klub. 7. finale u evropskim kupovima gubi a veceras u zaostavnom vremenu minut pre isteka. Drago mi je sto je Banetovim golom Celzi osvojio trofej, ali ovi su UKLETI...

johnny

pre 10 godina

bas mi je zao Benfike da ovako izgubi dva trofeja u nekoliko dana... Mnogo mi je drago zbog Ivanovica da postane heroj i udje u istoriju kluba, svaka cast!

zzz

pre 10 godina

zamislite kako se osecaju navijaci Benfike..
za 4 dana su izgubili 2 titule u nadoknadi,stvarno velika steta..
valjda ce osvojiti kup,igraju u finalu,definitivno su ga i vise nego zasluzili!
i da,bravoo BANE Srbineeee !

repstu9

pre 10 godina

Neznam dali da tugujem jer sam navijo za Benfiku, ili da se veselim jer je Ivanovic odlucio utakmicu...
(..., 15. maj 2013 22:49) treba da tugujes sto si nepismen..zbog baneta se svi radujemo..

zg

pre 10 godina

misa024@Bane je vrhunski igrac i to svi priznaju u Hrvatskoj i svaka cast na golcini. Za razliku od vas koji stalno omalovazate uspjehe modrica,mandzukica,dzeke i onog decka iz crne gore sta mu se nemogu sjetit imena. Imate jaku repku samo se trebate slozit i ugledat na komsije oko vas koje igraju sa zarom a uz pravog trenera bi se to moglo lako rijesit

andro

pre 10 godina

Ivanovic chelsea number 2 ivanovic ....legend. Chelseaaaaaaaaaaa

we r the chelsea we r the best we r the chelsea so fuck of the rest

Zivjeli!!!!!!!!!!!!!

sone

pre 10 godina

sinoc gledam matica, super kvalitetnog zadnjeg veznog, koga godinama nismo imali. momak razigrava, skace, suter, odlican u defanzivi.... i onda procitam naslov na b92: razgovaracemo o novom ugovoru.
dobro jutro, laku noc, zbogom pameti!

Fash de la fash

pre 10 godina

Rafa je dokazao da je najbolji trener za "kup takmicenja". I siguran sam da ce ovo da postigne sa jos nekim timom! Hejteri, samo mu pljujte pod prozor...

naselje

pre 10 godina

@ Benfika stigla Vošin rekord. Znači ipak uspeh.
(ma, 15. maj 2013 23:03)

Cuti, ne spominji :)
A Banetu i Nemanji svaka cast, odigrali su obojica za medalju

NemanjaVac8

pre 10 godina

Kada čovek vidi večeras dva naša igrača od kojih jedan odlučuje utakmicu, kada se zna da je Nemanja kapiten Mančestera, kada se zna da za Ljajićem juri već pola Evrope dok briljira u Fiorentini a niko od njih nije igrao u onom gorkom porazu od Makedonije- čovek samo može da čupa kose.
A kada ja kao partizanovac ne mogu da verujem da se poziva Šćepović ili sada Mitrović nakon nekoliko golova; o zvezdašima i Tomoviću neka pričaju sami zvezdaši, sasvim je jasno da se ovde radi o namernom srozavanju naše reprezentacije.
Da l' zbog para ili zbog čiste gluposti- meni je svejedno.
P.S. Čestitke Banetu, još jedna svetska klasa iz naše zemlje!
(danilo, 15. maj 2013 22:50)
.........................................................................
Ja sam Zvezdaš i potpuno se slažem sa tobom. Toliko volim Zvezdu da mogu razumom da podržavam druge klubove u određenim okolnostima, ali iskreno nikada mi nije srce zaigralo kao kada igra Zvezda. Međutim, kada je reprezentacija u pitanju srce roka kao kad igra Zvezda. Mijatovića sam obožavao u reprezentaciji iako je Grobar. Prosto kada neko vredi to se vidi iz aviona i Grobaru i Deliji je kristalno jasno da taj mora da igra za reprezentaciju.Ovo što se događa sa timom Siniše M. je bruka. Iz Srbije osim Stojkovića i Markovića, niko ne zaslužuje da bude uopšte pozvan, a kamoli starter.

Djordje

pre 10 godina

Trivia: Fernando Torres je, bar još nekoliko dana, tekući prvak sveta, prvak Evrope, osvajač Lige Šampiona i osvajač Europa lige. Niko dosad nije držao sve te četiri titule istovremeno.

pavle

pre 10 godina

@zg slavac, 15. maj 2013 23:17

Neki strah od Matića? Ne bojte se neće igrati ni u BG protiv vas. Dok je ovog selektora i ovih menadžera.
Matićeva reakcija jeste bila neprimerena, ali ne znamo sta se prethodno dešavalo i ne mislim da je on prvi koji je narušio duh i moral reprezentacije. To su bili FS i selektor. Ne radi se samo o jednoj utakmici već o konstantnom ignorisanju. Ako pročešljate u arhivi ko je igrao srednjake na tim utakmicama gde je Matić sedeo na klupi diže vam se kosa na glavi.

cinober

pre 10 godina

@Milow
Vratiće im se jedino u kupu protiv Vitorije Gimaraeš, prvenstvo je izgubljeno, kraj, Porto rutinski pobeđuje u nedelju.
Chelsea ima i drugu godinu za redom šansu da osvoji superkup Evrope krajem avgusta, verovatno protiv BVB :)

...

pre 10 godina

Kad je otišla u korner samo sam gledao sat da uđe u poslednji minut nadoknade i rekao Bane u poslednjem! Bravo Kralju! Ne volim Čelzi uopšte, ali evo skačem od sreće!

Milos

pre 10 godina

Bane, kraljino!Neverovatan gol, covek se probio kroz citavu odbranu i na onakav nacin postigao gol!Malo mi je zao Benfike, s obzirom da uvek forsira ofanzivan fudbal, ali opet sta da se radi, sve je to fudbal - najbolji sport.

Labud

pre 10 godina

Najjaca je fora sto Ross Tunbull (rezervni golman Chelskog) ima vise euro trofeja od Cristiana Ronalda. A Rafa evropske trofeje sa tri razlicita kluba. A koliko juce ga je ovde na ovom sajtu ekipa pljuvala da je najveca prevara od trenera. Humble pie?

portista servio

pre 10 godina

Ali ko je prokleo mucenu Benfiku, da sa 2 golcine protivnika u nadoknadi vremena u 2 utakmice izgubi 2 tutule?!
(my way, 15. maj 2013 22:45)

ja sam u komentaru na najavu utakmice upravo to i napisao:

kad je benfica po drugi put osvojila kup sampiona trener koji ih je odveo do obe titule, bela guttmann, je trazio povecanje plate, ali je odbijen. odlazeci iz klube rekao je da benfica vise nikad nece osvojiti nista u evropi. ovo ce im biti sedmo evropsko finale od tad i ako i ovo izgube bice to najmocnija kletva u istoriji fudbala.
(portista servio, 15. maj 2013 16:40)

doduse, to se odnosi samo na ovu utakmicu, ali nema mocnije kletve u fudbalu od ove.

Bane

pre 10 godina

Čitajući komentare primetio sam da je većina zaboravila da sagleda celu utakmicu. U prvom poluvremenu igra i taktika Čelzija je podsećala na onu iz proslogodišnjih utakmica sa Barselonom, cela formacija Čelzija se pomera i zatvara na 30m od gola. Takođe drugo poluvreme već negde oko 55 min. režiser je prikazao lica nekih igrača Benfike, već tu se videlo da ih stiže umor.Grčenje mišića pojedinih igrača hvatanje odmora posle faula...Dok je Čelzi izgledao sveže, oni svake nedelje igraju dve utakmice i naravno da su fizički spremniji.Naravno u poslednjih 25 min. Čelzi igra svoji igru.Svi zaboravljaju da je Benitez osvojio Ligu šampiona sa Liverpulom. Što se mene tiče gledao sam utakmicu i lep i dobar fudbal bez prljavih startova, loših suskih odluka. Svakako lepa utakmica, a nakraju je bitan rezultat.Benfika je imala svoje šanse, ali kao što se već milion puta dokazalo ukoliko neko ne iskoristi šanse, sledi kazna i prima gol.

Vlad

pre 10 godina

U petak će na Prvoj TV u emisiji "Veče sa Ivanovom Ivanovićem" Ivan Ivanović kao navijen izjaviti: "Fudbaleri Čelzija su osvojili Ligu Evrope. Pobedonosni go je dao Bane Ivanović. Dajte jedan veliki aplaaaauuuuz za Baneta Ivanovića!!!".