Subota, 04.05.2013.

09:12

Kraj za Kliperse i Seltikse

Protekle noći u NBA ligi su odigrana četiri meča, a pobede su ostvarili Oklahoma, Memfis, Njujork i Indijana, koji su prošli u polufinala svojih konferencija.

Izvor: JT

Kraj za Kliperse i Seltikse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

meda

pre 10 godina

Mislim da je Klipersima i Bostonu vreme da odrade onaj trejd koji je trebalo da se desi u februaru:
Pirs, Garnet i npr. Bredli u Kliperse
DeAndre Jordan, Butler, Bledsoe, Green u Boston
Bostonu je vreme za rebuild. Pametno je da izvuku nesto dok mogu za dvojicu veterana a i da im daju sansu za jos jedan napad na titulu. Bredli je potpuno psihicki pukao u ovoj seriji i vreme mu je za promenu sredine.
Klipersima jedini nacin da zadrze Pola je neki trejd kao ovaj. Bilo bi im pametno i da trejduju Grifina - za npr. Al Horforda, ili LaMarcus Aldrige-a.

nucky thompson

pre 10 godina

citam razne nebuloze ovde, i razumijem da su mnogi navijaci Celticsa razocarani, ali malo odmjerenosti ne bi skodilo. Uostalom zato i ne volim navijace koji dolaze iz Bostona! Kukate kako je sinoc bila najgora utakmica Celtsa ove sezone...a dali ste culi za onu da "odigrate onoliko dobro koliko vam protovnik dozvoli"?!
Da slikovito objasnim, u prvom periodu Boston je postigao svega 10 poena, imali su jako malo otvorenih suteva, sve ostalo je bilo isforsirano, preko ruke, sto je naravno posljedica sjajne odbrane Knicksa ( 4 ukradene lopte u tom prvom periodu to potvrdjuju). 17 titula je impresivno, radi se je o jednoj od 2 najkvalitetnije fransize, ali to juce nije znacilo nista. Rivalitet koji prati ova dva kvalitetna grada se ne moze prenijeti na basket, jer Knicksi kao organizacija nisu dorasli Celticsima, alipitanje je ko ima komplekse.
Knicks su profuckali prednost od 25 porena, nista novo,ove sezone protiv Indijane (19), to se desavalo i 90-ih protiv Orlanda (18 poena i poraz).
Da li su igraci Knicksa preplacene "zvijezde"? Naravno i mnogima se to ovde ne svidja, i zato imamo navijackog preletanja u Brooklyn, ali to je nose SVI timovi iz New Yorka!
Upravo gledam preplacene Rangers sa Capitolsima, sutra idem u Bronx da gledam Yankees kako ih Oaklnd uzima ili iduce nedelje kako ce Red Bulls da dobiju po dupetu od LA Galaxy ))) ali to su moji timovi, najdrzave mi je kad pobijede timove iz Bostona,zbog njihovih prepotentnih navijaca! Sutra dolaze Pacersi! Go Knicks!

jorgovan

pre 10 godina

drago mi je sto su cirkuzanti iz LA ispali od Memfisa. Znao sam da nemaju sta da traze u plej ofu
(doktor, 4. maj 2013 12:22)
Bravo doktore ja ih odavno zovem cirkuzantski tim i od pocetka sezone se prepucavam sa ortacima da nece proci prvu rundu jer takvi timovi nema sta da traze u play-off-u. Ekipa na papiru top 3 u ligi,klupa ne moze bolja i duza biti.Trener uzas,odbrane bez. Neko rece nemaju kvalitetnog centra,jok jedino jos Seka 2000 da dovedu.Nema kompletnije ekipe u ligi ,posle vreline verovatno!
Nemojte Karmela pominjati u konkurenciji za MVP, ljudi covek je opet sutirao ispod 30% iz igre,sramota!
Nema ko ovde sta da trazi pored Miami-a na istoku i San Antonija na zapadu!

jezeraš

pre 10 godina

I sta ce Cp3 lejkersima? Vidis da Kobi ni Neshu ne daje loptu, zamislil da CP3 igra spot-up sutera... Kobi je plej lejkersa i to je to.
(Zeljko, 4. maj 2013 11:31)

Ako se sećaš lejkersi su već jednom pokušali da dovedu Pola koji ovog leta postaje free agent. Tako da će sigurno pokušati da ga upare sa Hauardom kao nosiocima nove dinastije. Ova moja priča ne pije vodu iz razloga što je od kraja sledeće sezone free agent Lebron. U to vreme Kobiju ističe ugovor 30 milki dole, a Džim Bas će SIGURNO ponuditi Lebronu maksimalan ugovor da pređe u LAL.

napoleon

pre 10 godina

Klipersima fali mnogo 5-ica koja moze sebi da iskreira sut,pogodi ga ili baci pravovremeni pas na udvajanju,ali ako ode CP3 bice jovo nanovo,i da Blejk ode malo kod "Dreama" ako misli nesto da uradi.Matori Fiser ikustvom izvukao Tander bice im cupavo sa Memfisom,i oni i SA su navijali za clipse jer ce Z-Bo i Gasol da napadaju reket a i jedni i drugi su tu tanji.Videcemo da li Netsi mogu da izbace Cikago.

paul "the truth" pierce

pre 10 godina

Boston je sinoc odigrao najgoru utakmicu otkad ih ja gledam. Cudno za ekipu u kojoj ima toliko iskusnih igraca, a potpuno razlicito od pete utakmice. Sem Pridjonija koji je sunuo tri trojke u prvoj, kada su Niksi napravili razliku, niko u Niksima sem njega i Samperta nije odigrao nista posebno. Ali je napad Bostona bio tako los, sutiralo se u trecoj sekundi, gubile su se lopte, Pirs je forsirao, ali nista nije islo. Garneta je islo, ali nisu mu spustali loptu. Grina je krenulo, ali je u kljucnim trenucima napravio faul u napadu i sutnuo airball sa trojke. Svaki put kada su prisli oni su izgubili loptu ili masili bacanja. Da stvar bude gora, Rivers im je na jednom od prvih tajmauta rekao, momci ja ne brinem za napad, vise me brine odbrana. Desilo se da je napad bio tako ocajan, da su sa 47 poena usli u poslednju cetvrtinu. Bredli je bio strasan u tim trenucima kada je sve izgledalo izgubljeno, ukrao je pet zivih lopti. Neko dole rece da su Pirs i Garnet najavili povlacenje, to nije istina, nisu to rekli nijednom. Sto se Bostona tice, bilo je povreda, odlazaka, trejdova, Rivers cele sezone nije iskristalisao rotaciju i to ga je i veceras kostalo. Ja bih u Bostonu prvo promenio Ejndza, a ovaj nukleus ne bih menjao, jer se ovakva osnova tesko pravi, a ovi momci zasluzuju postovanje organizacije. Njima fale delovi, jedno centar da zakucava i lepi banane i mozda rezervni plej. Grin i Rondo treba da preuzmu glavne uloge, a Pirs i Garnet su i dalje vise nego dobri...

paul "the truth" pierce

pre 10 godina

Sto se drugih meceva tice (ponestalo mi "karaktera"), Memfis je pokazao Klipersima sta znaci timska igra i bolje vodjen tim. Njima fali samo par igraca sa klupe i bili bi strasna ekipa. Ovako se bojim da su tanki za dugacak plej-of, petorka kod njih nosi sav teret. Sto se Gasola i Rendolfa tice, dubok naklon, njih dvojica igraju opasno, nema sta. Kod Oklahome treba samo primetiti jednu stvar, Djurent je recimo imao +1 skor u igri, a Fiser +32. Slicni su bili i Kolison i Martin, klupa je sinoc konacno razbila Hjuston.

spree 15

pre 10 godina

Ocekivano Memphis,Clippersi nisu materijal za vise od ovoga,prosle godine su iznenadili i to je to,CP3 je slobodan i ako ode Clippersi opet postaju ekipa za podsmeh.Memphisu je sad sve otvoreno,ne leze ni Thunderu ni Spursima i mozda mogu do velikog finala.
Celticse ceka renoviranje,mnogo je falio Rondo koji play off igra duplo bolje nego regularnu sezonu,videcemo hoce li se ispostovati legende ili ce se odma traziti pojacanja i oslobadjati cap...

LBJKingNBA

pre 10 godina

NY citavu tekmu rutinski, bas je bilo smor gledati, kad u cetvrtoj 20-0 i iznenada dramaticna zavrsnica, mada se znalo da Seltiksi ne mogu do potpunog preokreta jednostavno su matori i nisu imali snage da iznesu do kraja.
OKC uz mnogo nervoze, ali pobjeda je pobjeda. Mislim da mogu biti srecni ako Memphisu uzmu 2 kod kuce, Asik ih je trpo mogu misliti sta ce da im rade Zeka i Gasol.
U Memfisu krvi do koljena, milion licnih i tehnickih.
Posto SASu ne lezi MEM nikako, iako SAS ima dosta laksi posao mislim da ce MEM igrati sa MIA u finalu i po nepisanom pravilu ima da ih pravo namuce. Iskreno se nadam da grijesim i nadam se da MEM nece uspjeti preko SASa i onda jos jedan prsten za KINGA!

sandu

pre 10 godina

Toliko o onoj priči Krisa Pola iz one reklame,da neće da budu samo najuzbudljiviji tim za gledanje u NBA,ostali su samo na tome...Del Negro ipak nije Greg Popovič...ioako je imao tim,koji nije samo atletski...Nju Jork ima sreće zbog slabog istoka...prosli konačno u drugu rundu...ali samo zbog loših Seltiksa...sve u svemu,pravi se polako pista za Majami...loš skauting Oklahome im isto ide na ruku,jako loš...sad igraju sa jednim strelcem...Durantom,Vestbruk je bio drugi i nema ko da nadoknadi njegove poene,kad je otišao Harden...Perkins i Ibaka su čisti defanzivci(štoperi :))Mrtin razočarao,kad je najpotrebniji,možda im Čikago može napraviti najveći problem,jer su jaki na centru,ali Majami vrši pritisak na loptu,tako da kontam da ce se izboriti sa tim...možda se mnogi ne slažu,ali mislim da je Minesota mogla biti ozbiljna ekipa,ali neverovatni su baksuzi sa tim povredama...Bruklin može uzeti seriju,ali moje subjektivno mišljenje je da bi Čikago bio veća(kakva-takva pretnja)Majamiju...sve u svemu,sve osim titule Majamija bilo bi iznenadjenje...

spad veb

pre 10 godina

Tanderi su "preživeli" Hjuston i povredu Vestbruka nadoknadili učinkom Martina, Fišera i R.Džeksona. Kolison je pomogao Ibaki i Perkinsu u reketu protiv "usamljenog" Ašika, a podbacili su i plejevi Hjustona Beverli, Lin i Bruks. U timu nije bilo ni Delfina. Ipak, Tandere čekaju razgoropađeni Grizliji. Konli je vodio svoj tim spolja, uz pomoć Alena i Bejlisa gde su potpuno podbacili iskusni bekovi Klipersa (Bilaps 4 i Kroford 0) kao i Bledsou. Zek Rendolf je poslao mlađeg i višeg Grifina na bolovanje. Durenta čeka iskusni Prins, a Memfis i na drugim pozicijama bolje stoji u plej-ofu. Njujork je pobedio Boston u gostima, zahvaljujući i za njega sjajnom šutu Priđonija za tri poena (4-6), dok je s druge strane Pirs imao 1-9. Niksi su imali pet igrača iznad 10 poena uz Čendlera sa 9 poena i 12 skokova (9 ofanzivnih). Atlanta je imala užasan šut za tri poena 3-19 (Korver 0-7), ali i ukupno 33%, u odnosu na 42% Indijane. U njenim redovima jedino je podbacio Džorž sa šutom iz igre 2-10.

ray

pre 10 godina

Boston-New York... Mogu reci da sam gledao tekmu i da je bila uzasna za gledanje... Boston nista nije mogao da pogodi,Niksi takodje losi.. Boston i ima neku akciju,ali Niksi nista... Realno gledajuci,bice cudo da neko Majamiju uzme vise od jedne tekme.. Svi nesto lose igraju... Karmelo los,ali ipak na kraju presudio kada niko nije mogao da pogodi,on je ubacio jednu dvojku i trojku i to je to od Celtiksa...
Ne znam za ostale,ali ja jedva cekam polufinalni duel GSW-Spurs... Da gledamo kako ce se klinci iz Golden Stejta snaci protiv veterana...

Zeljko

pre 10 godina

(jezeras, 4. maj 2013 09:37)

I sta ce Cp3 lejkersima? Vidis da Kobi ni Neshu ne daje loptu, zamislil da CP3 igra spot-up sutera... Kobi je plej lejkersa i to je to.

rajatzsan

pre 10 godina

Vrlo lako moze da se desi da Memfis prodje oklahomu...Dobra ekipa,dve podjednako jake postave...Tesko ce biti tanderima,jaaaako tesko! A Majami i dalje ceka protivnika,oni i sparsi su se poprilicno odmorili :)

melo7nyk

pre 10 godina

ne mogu da verujem da je boston napravio seriju od 20-0 za 5 minuta i stigo new york na samo 4 poena,jeste da mi je melo omiljeni igrac ali da maši zicere,to ne mogu da verujem,odlicni su bili prigioni i shumpert...
dobice nas indiana rezultatom 4-1,tesko da mozemo protiv njih...finale konferencija su san antonio-memfis i miami-indiana...jos ne mogu da prezalim ispadanje denvera :(

shazam

pre 10 godina

Odlucujuca utakmica LAC-MEM serije, dva tima koja igraju na ivici grubosti i tokom regularne sezone a kamo li sada, a Joey Crawford se nasao da smiri tenzije sa tehnickim greskama i gde treba i gde ne treba. Kako taj covek i dalje sudi u NBA nije mi jasno, i dalje se secam kada je iskljucio dobricu Dankana sto mu se smejao sa klupe.

NBA

pre 10 godina

I jedno i drugo skroz ocekivano, sto se videlo i iz komentara na b92 jos tokom sezone. Svi su verovali da LAC ispadaju u prvoj rundi i da NYK ide dalje. U ove dve serije, stekao sam utisak da je Memfis i bolji nego sto sam pre mislio. Sad ih vec vidim kao glavne kandidate San Antoniju za titulu na zapadu. Sa druge strane, NYK igra isto kao i cele sezone - divlje. Vode 24 razlike, a onda Bostonu dozvole seriju 24:2 (ili tako nesto). Trenutno im je Felton kljucni igrac. Karmelo i Smit, koliko su korisni, toliko su i stetni. Za mene je Indijana (a mislim da ce proci atlantu) favorit protiv NYK.

bohemian

pre 10 godina

Iako sam se nadao istorijskom preokretu Bostona, nije moglo da se desi cudo. Najraniji zavrsetak sezone od dolaska KG-a 2007. Definitivno je vrijeme za "rebuilding", ali bez radikalnih poteza, mislim da bi bilo najbolje da KG i Pierce odrade posljednju sezonu ugovora (Garnett ima doduse opciju da produzi na jos jednu godinu) a onda osloboditi salary cap i dovesti kvalitetne zamjene za njih dvojicu. Ako cemo iskreno, ovaj tim bez Ronda ne vrijedi mnogo, Green je jedini igrac koji pokazuje da se moze racunati na njega u buducnosti, mada bi trebao da bude jos konstantniji. Sullinger je imao dobru rookie sezonu do povrede, ostaviti eventualno jos Bradleya a sve ostalo (Terry, Bass, Wilcox, Crawford, Lee) spakovati u zamjenu za pikove ili "salary dump" ugovore.
Sto se tice ostalih utakmica od sinoc, uglavnom ocekivano, nakon povrede Griffina Clipsi vise nisu imali sta da traze protiv odlicnog Memphisa, Paul postaje slobodan na ljeto i pitanje je hoce li ostati u LA nakon razocaravajuceg zavrsetka ove sezone.

Kobe sucks

pre 10 godina

Svaka cast za Pirsa i Garneta!Duboko su u cetvrtoj deceniji zivota a igraju i bore se kao mladi.Sve su dali za klub,zrtvovali su sebe da bi Seltiksi pobedili.Nije mi zao,izgubili su od boljeg u ovom trenutku i dali su sve od sebe to je najbitnije.Zao mi je sto su najavili povlacenje jer mogu da igraju bar dve sezone na visokom nivou.Ako se povuku NBA nece biti isti.Seltiksi nece biti isti.Mozda i uspeju da osvoje neku titulu u godinama koje dolaze ali nece biti isto kao kada bi tu bili Pirs i Garnet.Oni su dusa tima.Seltiksi bez njih dvojice su kao drvo bez lista.Voleo bih da uzivam u njihovim igrama ali ne zavisi sve od mene.Svaka cast za legende i nadam se da jos nisu rekli poslednje zbogom!

JEZERDZIJA

pre 10 godina

Au Niksi protiv Pejsersa, kakav duel, setimo se samo onog njihovog rivalstva u vreme Redzi Milera i Juinga, bice zestoko i nadam se 7 meceva... Navijam za Indijanu od kad su Lejkersi ispali i zaista bih voleo da osvoje prsten...

Morgorth

pre 10 godina

I to je to od Bostona, sledece sezone ako ovako nastave nece uci ni u PO. PP-u i KG-u treba naci zamjene na parketu u startnoj petorci sledece sezone, a njih koirstiti kao jokere sa klupe. Treba nove mladje svezije krvi da se upumpa u ovo istroseno telo. Nazalost novi igraci dovedeni ove sezone nisu se pokazali kao pojacanja, prije svega Terry koji je trebao bit dodatni impuls sa klupe.Bass je celu sezonu proveo odmarajuci, bio je uzasan ni sena proslogodisnjeg igraca. Lee nebi pogodio otvorenu trojku ni da mu zivot ovisi o tome. Okosnica tima je ostala sad na Rondu, Brealdyu i Greenu. Ostalo treba nadomestiti, tako da ocekujem poprilicne promene za sledecu sezonu. Kad bi nekako namamili Al Jeffersona (Howardu se i bas i nebi nadao) i Josh Smitha to bi bio posao i pokusaj hvatanja nove titule.

StaY_CooL

pre 10 godina

Sta se samo desilo sa ovim klipersima da mi je znati. Igrali su agresivno , u napadu raznovrsno, atraktivno i sad ih je pobedio Memfis, posle pocetnog vodjstva od dva nula u pobedama. Centarski par Memfisa je Strasan ali ipak ...

twister

pre 10 godina

znao sam da je grifin "prljav" igrac ( evo sad je tonija alena docekao laktom pri polaganju ) je ali nazalost ni kris pol nije daleko od njega , i to su mi vrhunski igraci , jeste al malo sutra , treba biti veliki igrac i kada gubis

jezeras

pre 10 godina

Otpustice Vinija Del Negra, lejkersi ce baciti oko na Pola. Bice ovo leto puno previranja. A kad se setim onog niza klipersa pa kad su svi navijali za njih... Nikad se ne zna. Sem za Majami.

jezeras

pre 10 godina

Otpustice Vinija Del Negra, lejkersi ce baciti oko na Pola. Bice ovo leto puno previranja. A kad se setim onog niza klipersa pa kad su svi navijali za njih... Nikad se ne zna. Sem za Majami.

shazam

pre 10 godina

Odlucujuca utakmica LAC-MEM serije, dva tima koja igraju na ivici grubosti i tokom regularne sezone a kamo li sada, a Joey Crawford se nasao da smiri tenzije sa tehnickim greskama i gde treba i gde ne treba. Kako taj covek i dalje sudi u NBA nije mi jasno, i dalje se secam kada je iskljucio dobricu Dankana sto mu se smejao sa klupe.

rajatzsan

pre 10 godina

Vrlo lako moze da se desi da Memfis prodje oklahomu...Dobra ekipa,dve podjednako jake postave...Tesko ce biti tanderima,jaaaako tesko! A Majami i dalje ceka protivnika,oni i sparsi su se poprilicno odmorili :)

StaY_CooL

pre 10 godina

Sta se samo desilo sa ovim klipersima da mi je znati. Igrali su agresivno , u napadu raznovrsno, atraktivno i sad ih je pobedio Memfis, posle pocetnog vodjstva od dva nula u pobedama. Centarski par Memfisa je Strasan ali ipak ...

JEZERDZIJA

pre 10 godina

Au Niksi protiv Pejsersa, kakav duel, setimo se samo onog njihovog rivalstva u vreme Redzi Milera i Juinga, bice zestoko i nadam se 7 meceva... Navijam za Indijanu od kad su Lejkersi ispali i zaista bih voleo da osvoje prsten...

Zeljko

pre 10 godina

(jezeras, 4. maj 2013 09:37)

I sta ce Cp3 lejkersima? Vidis da Kobi ni Neshu ne daje loptu, zamislil da CP3 igra spot-up sutera... Kobi je plej lejkersa i to je to.

Kobe sucks

pre 10 godina

Svaka cast za Pirsa i Garneta!Duboko su u cetvrtoj deceniji zivota a igraju i bore se kao mladi.Sve su dali za klub,zrtvovali su sebe da bi Seltiksi pobedili.Nije mi zao,izgubili su od boljeg u ovom trenutku i dali su sve od sebe to je najbitnije.Zao mi je sto su najavili povlacenje jer mogu da igraju bar dve sezone na visokom nivou.Ako se povuku NBA nece biti isti.Seltiksi nece biti isti.Mozda i uspeju da osvoje neku titulu u godinama koje dolaze ali nece biti isto kao kada bi tu bili Pirs i Garnet.Oni su dusa tima.Seltiksi bez njih dvojice su kao drvo bez lista.Voleo bih da uzivam u njihovim igrama ali ne zavisi sve od mene.Svaka cast za legende i nadam se da jos nisu rekli poslednje zbogom!

bohemian

pre 10 godina

Iako sam se nadao istorijskom preokretu Bostona, nije moglo da se desi cudo. Najraniji zavrsetak sezone od dolaska KG-a 2007. Definitivno je vrijeme za "rebuilding", ali bez radikalnih poteza, mislim da bi bilo najbolje da KG i Pierce odrade posljednju sezonu ugovora (Garnett ima doduse opciju da produzi na jos jednu godinu) a onda osloboditi salary cap i dovesti kvalitetne zamjene za njih dvojicu. Ako cemo iskreno, ovaj tim bez Ronda ne vrijedi mnogo, Green je jedini igrac koji pokazuje da se moze racunati na njega u buducnosti, mada bi trebao da bude jos konstantniji. Sullinger je imao dobru rookie sezonu do povrede, ostaviti eventualno jos Bradleya a sve ostalo (Terry, Bass, Wilcox, Crawford, Lee) spakovati u zamjenu za pikove ili "salary dump" ugovore.
Sto se tice ostalih utakmica od sinoc, uglavnom ocekivano, nakon povrede Griffina Clipsi vise nisu imali sta da traze protiv odlicnog Memphisa, Paul postaje slobodan na ljeto i pitanje je hoce li ostati u LA nakon razocaravajuceg zavrsetka ove sezone.

NBA

pre 10 godina

I jedno i drugo skroz ocekivano, sto se videlo i iz komentara na b92 jos tokom sezone. Svi su verovali da LAC ispadaju u prvoj rundi i da NYK ide dalje. U ove dve serije, stekao sam utisak da je Memfis i bolji nego sto sam pre mislio. Sad ih vec vidim kao glavne kandidate San Antoniju za titulu na zapadu. Sa druge strane, NYK igra isto kao i cele sezone - divlje. Vode 24 razlike, a onda Bostonu dozvole seriju 24:2 (ili tako nesto). Trenutno im je Felton kljucni igrac. Karmelo i Smit, koliko su korisni, toliko su i stetni. Za mene je Indijana (a mislim da ce proci atlantu) favorit protiv NYK.

twister

pre 10 godina

znao sam da je grifin "prljav" igrac ( evo sad je tonija alena docekao laktom pri polaganju ) je ali nazalost ni kris pol nije daleko od njega , i to su mi vrhunski igraci , jeste al malo sutra , treba biti veliki igrac i kada gubis

Morgorth

pre 10 godina

I to je to od Bostona, sledece sezone ako ovako nastave nece uci ni u PO. PP-u i KG-u treba naci zamjene na parketu u startnoj petorci sledece sezone, a njih koirstiti kao jokere sa klupe. Treba nove mladje svezije krvi da se upumpa u ovo istroseno telo. Nazalost novi igraci dovedeni ove sezone nisu se pokazali kao pojacanja, prije svega Terry koji je trebao bit dodatni impuls sa klupe.Bass je celu sezonu proveo odmarajuci, bio je uzasan ni sena proslogodisnjeg igraca. Lee nebi pogodio otvorenu trojku ni da mu zivot ovisi o tome. Okosnica tima je ostala sad na Rondu, Brealdyu i Greenu. Ostalo treba nadomestiti, tako da ocekujem poprilicne promene za sledecu sezonu. Kad bi nekako namamili Al Jeffersona (Howardu se i bas i nebi nadao) i Josh Smitha to bi bio posao i pokusaj hvatanja nove titule.

ray

pre 10 godina

Boston-New York... Mogu reci da sam gledao tekmu i da je bila uzasna za gledanje... Boston nista nije mogao da pogodi,Niksi takodje losi.. Boston i ima neku akciju,ali Niksi nista... Realno gledajuci,bice cudo da neko Majamiju uzme vise od jedne tekme.. Svi nesto lose igraju... Karmelo los,ali ipak na kraju presudio kada niko nije mogao da pogodi,on je ubacio jednu dvojku i trojku i to je to od Celtiksa...
Ne znam za ostale,ali ja jedva cekam polufinalni duel GSW-Spurs... Da gledamo kako ce se klinci iz Golden Stejta snaci protiv veterana...

sandu

pre 10 godina

Toliko o onoj priči Krisa Pola iz one reklame,da neće da budu samo najuzbudljiviji tim za gledanje u NBA,ostali su samo na tome...Del Negro ipak nije Greg Popovič...ioako je imao tim,koji nije samo atletski...Nju Jork ima sreće zbog slabog istoka...prosli konačno u drugu rundu...ali samo zbog loših Seltiksa...sve u svemu,pravi se polako pista za Majami...loš skauting Oklahome im isto ide na ruku,jako loš...sad igraju sa jednim strelcem...Durantom,Vestbruk je bio drugi i nema ko da nadoknadi njegove poene,kad je otišao Harden...Perkins i Ibaka su čisti defanzivci(štoperi :))Mrtin razočarao,kad je najpotrebniji,možda im Čikago može napraviti najveći problem,jer su jaki na centru,ali Majami vrši pritisak na loptu,tako da kontam da ce se izboriti sa tim...možda se mnogi ne slažu,ali mislim da je Minesota mogla biti ozbiljna ekipa,ali neverovatni su baksuzi sa tim povredama...Bruklin može uzeti seriju,ali moje subjektivno mišljenje je da bi Čikago bio veća(kakva-takva pretnja)Majamiju...sve u svemu,sve osim titule Majamija bilo bi iznenadjenje...

paul "the truth" pierce

pre 10 godina

Boston je sinoc odigrao najgoru utakmicu otkad ih ja gledam. Cudno za ekipu u kojoj ima toliko iskusnih igraca, a potpuno razlicito od pete utakmice. Sem Pridjonija koji je sunuo tri trojke u prvoj, kada su Niksi napravili razliku, niko u Niksima sem njega i Samperta nije odigrao nista posebno. Ali je napad Bostona bio tako los, sutiralo se u trecoj sekundi, gubile su se lopte, Pirs je forsirao, ali nista nije islo. Garneta je islo, ali nisu mu spustali loptu. Grina je krenulo, ali je u kljucnim trenucima napravio faul u napadu i sutnuo airball sa trojke. Svaki put kada su prisli oni su izgubili loptu ili masili bacanja. Da stvar bude gora, Rivers im je na jednom od prvih tajmauta rekao, momci ja ne brinem za napad, vise me brine odbrana. Desilo se da je napad bio tako ocajan, da su sa 47 poena usli u poslednju cetvrtinu. Bredli je bio strasan u tim trenucima kada je sve izgledalo izgubljeno, ukrao je pet zivih lopti. Neko dole rece da su Pirs i Garnet najavili povlacenje, to nije istina, nisu to rekli nijednom. Sto se Bostona tice, bilo je povreda, odlazaka, trejdova, Rivers cele sezone nije iskristalisao rotaciju i to ga je i veceras kostalo. Ja bih u Bostonu prvo promenio Ejndza, a ovaj nukleus ne bih menjao, jer se ovakva osnova tesko pravi, a ovi momci zasluzuju postovanje organizacije. Njima fale delovi, jedno centar da zakucava i lepi banane i mozda rezervni plej. Grin i Rondo treba da preuzmu glavne uloge, a Pirs i Garnet su i dalje vise nego dobri...

paul "the truth" pierce

pre 10 godina

Sto se drugih meceva tice (ponestalo mi "karaktera"), Memfis je pokazao Klipersima sta znaci timska igra i bolje vodjen tim. Njima fali samo par igraca sa klupe i bili bi strasna ekipa. Ovako se bojim da su tanki za dugacak plej-of, petorka kod njih nosi sav teret. Sto se Gasola i Rendolfa tice, dubok naklon, njih dvojica igraju opasno, nema sta. Kod Oklahome treba samo primetiti jednu stvar, Djurent je recimo imao +1 skor u igri, a Fiser +32. Slicni su bili i Kolison i Martin, klupa je sinoc konacno razbila Hjuston.

melo7nyk

pre 10 godina

ne mogu da verujem da je boston napravio seriju od 20-0 za 5 minuta i stigo new york na samo 4 poena,jeste da mi je melo omiljeni igrac ali da maši zicere,to ne mogu da verujem,odlicni su bili prigioni i shumpert...
dobice nas indiana rezultatom 4-1,tesko da mozemo protiv njih...finale konferencija su san antonio-memfis i miami-indiana...jos ne mogu da prezalim ispadanje denvera :(

spree 15

pre 10 godina

Ocekivano Memphis,Clippersi nisu materijal za vise od ovoga,prosle godine su iznenadili i to je to,CP3 je slobodan i ako ode Clippersi opet postaju ekipa za podsmeh.Memphisu je sad sve otvoreno,ne leze ni Thunderu ni Spursima i mozda mogu do velikog finala.
Celticse ceka renoviranje,mnogo je falio Rondo koji play off igra duplo bolje nego regularnu sezonu,videcemo hoce li se ispostovati legende ili ce se odma traziti pojacanja i oslobadjati cap...

jezeraš

pre 10 godina

I sta ce Cp3 lejkersima? Vidis da Kobi ni Neshu ne daje loptu, zamislil da CP3 igra spot-up sutera... Kobi je plej lejkersa i to je to.
(Zeljko, 4. maj 2013 11:31)

Ako se sećaš lejkersi su već jednom pokušali da dovedu Pola koji ovog leta postaje free agent. Tako da će sigurno pokušati da ga upare sa Hauardom kao nosiocima nove dinastije. Ova moja priča ne pije vodu iz razloga što je od kraja sledeće sezone free agent Lebron. U to vreme Kobiju ističe ugovor 30 milki dole, a Džim Bas će SIGURNO ponuditi Lebronu maksimalan ugovor da pređe u LAL.

napoleon

pre 10 godina

Klipersima fali mnogo 5-ica koja moze sebi da iskreira sut,pogodi ga ili baci pravovremeni pas na udvajanju,ali ako ode CP3 bice jovo nanovo,i da Blejk ode malo kod "Dreama" ako misli nesto da uradi.Matori Fiser ikustvom izvukao Tander bice im cupavo sa Memfisom,i oni i SA su navijali za clipse jer ce Z-Bo i Gasol da napadaju reket a i jedni i drugi su tu tanji.Videcemo da li Netsi mogu da izbace Cikago.

LBJKingNBA

pre 10 godina

NY citavu tekmu rutinski, bas je bilo smor gledati, kad u cetvrtoj 20-0 i iznenada dramaticna zavrsnica, mada se znalo da Seltiksi ne mogu do potpunog preokreta jednostavno su matori i nisu imali snage da iznesu do kraja.
OKC uz mnogo nervoze, ali pobjeda je pobjeda. Mislim da mogu biti srecni ako Memphisu uzmu 2 kod kuce, Asik ih je trpo mogu misliti sta ce da im rade Zeka i Gasol.
U Memfisu krvi do koljena, milion licnih i tehnickih.
Posto SASu ne lezi MEM nikako, iako SAS ima dosta laksi posao mislim da ce MEM igrati sa MIA u finalu i po nepisanom pravilu ima da ih pravo namuce. Iskreno se nadam da grijesim i nadam se da MEM nece uspjeti preko SASa i onda jos jedan prsten za KINGA!

spad veb

pre 10 godina

Tanderi su "preživeli" Hjuston i povredu Vestbruka nadoknadili učinkom Martina, Fišera i R.Džeksona. Kolison je pomogao Ibaki i Perkinsu u reketu protiv "usamljenog" Ašika, a podbacili su i plejevi Hjustona Beverli, Lin i Bruks. U timu nije bilo ni Delfina. Ipak, Tandere čekaju razgoropađeni Grizliji. Konli je vodio svoj tim spolja, uz pomoć Alena i Bejlisa gde su potpuno podbacili iskusni bekovi Klipersa (Bilaps 4 i Kroford 0) kao i Bledsou. Zek Rendolf je poslao mlađeg i višeg Grifina na bolovanje. Durenta čeka iskusni Prins, a Memfis i na drugim pozicijama bolje stoji u plej-ofu. Njujork je pobedio Boston u gostima, zahvaljujući i za njega sjajnom šutu Priđonija za tri poena (4-6), dok je s druge strane Pirs imao 1-9. Niksi su imali pet igrača iznad 10 poena uz Čendlera sa 9 poena i 12 skokova (9 ofanzivnih). Atlanta je imala užasan šut za tri poena 3-19 (Korver 0-7), ali i ukupno 33%, u odnosu na 42% Indijane. U njenim redovima jedino je podbacio Džorž sa šutom iz igre 2-10.

jorgovan

pre 10 godina

drago mi je sto su cirkuzanti iz LA ispali od Memfisa. Znao sam da nemaju sta da traze u plej ofu
(doktor, 4. maj 2013 12:22)
Bravo doktore ja ih odavno zovem cirkuzantski tim i od pocetka sezone se prepucavam sa ortacima da nece proci prvu rundu jer takvi timovi nema sta da traze u play-off-u. Ekipa na papiru top 3 u ligi,klupa ne moze bolja i duza biti.Trener uzas,odbrane bez. Neko rece nemaju kvalitetnog centra,jok jedino jos Seka 2000 da dovedu.Nema kompletnije ekipe u ligi ,posle vreline verovatno!
Nemojte Karmela pominjati u konkurenciji za MVP, ljudi covek je opet sutirao ispod 30% iz igre,sramota!
Nema ko ovde sta da trazi pored Miami-a na istoku i San Antonija na zapadu!

nucky thompson

pre 10 godina

citam razne nebuloze ovde, i razumijem da su mnogi navijaci Celticsa razocarani, ali malo odmjerenosti ne bi skodilo. Uostalom zato i ne volim navijace koji dolaze iz Bostona! Kukate kako je sinoc bila najgora utakmica Celtsa ove sezone...a dali ste culi za onu da "odigrate onoliko dobro koliko vam protovnik dozvoli"?!
Da slikovito objasnim, u prvom periodu Boston je postigao svega 10 poena, imali su jako malo otvorenih suteva, sve ostalo je bilo isforsirano, preko ruke, sto je naravno posljedica sjajne odbrane Knicksa ( 4 ukradene lopte u tom prvom periodu to potvrdjuju). 17 titula je impresivno, radi se je o jednoj od 2 najkvalitetnije fransize, ali to juce nije znacilo nista. Rivalitet koji prati ova dva kvalitetna grada se ne moze prenijeti na basket, jer Knicksi kao organizacija nisu dorasli Celticsima, alipitanje je ko ima komplekse.
Knicks su profuckali prednost od 25 porena, nista novo,ove sezone protiv Indijane (19), to se desavalo i 90-ih protiv Orlanda (18 poena i poraz).
Da li su igraci Knicksa preplacene "zvijezde"? Naravno i mnogima se to ovde ne svidja, i zato imamo navijackog preletanja u Brooklyn, ali to je nose SVI timovi iz New Yorka!
Upravo gledam preplacene Rangers sa Capitolsima, sutra idem u Bronx da gledam Yankees kako ih Oaklnd uzima ili iduce nedelje kako ce Red Bulls da dobiju po dupetu od LA Galaxy ))) ali to su moji timovi, najdrzave mi je kad pobijede timove iz Bostona,zbog njihovih prepotentnih navijaca! Sutra dolaze Pacersi! Go Knicks!

meda

pre 10 godina

Mislim da je Klipersima i Bostonu vreme da odrade onaj trejd koji je trebalo da se desi u februaru:
Pirs, Garnet i npr. Bredli u Kliperse
DeAndre Jordan, Butler, Bledsoe, Green u Boston
Bostonu je vreme za rebuild. Pametno je da izvuku nesto dok mogu za dvojicu veterana a i da im daju sansu za jos jedan napad na titulu. Bredli je potpuno psihicki pukao u ovoj seriji i vreme mu je za promenu sredine.
Klipersima jedini nacin da zadrze Pola je neki trejd kao ovaj. Bilo bi im pametno i da trejduju Grifina - za npr. Al Horforda, ili LaMarcus Aldrige-a.

melo7nyk

pre 10 godina

ne mogu da verujem da je boston napravio seriju od 20-0 za 5 minuta i stigo new york na samo 4 poena,jeste da mi je melo omiljeni igrac ali da maši zicere,to ne mogu da verujem,odlicni su bili prigioni i shumpert...
dobice nas indiana rezultatom 4-1,tesko da mozemo protiv njih...finale konferencija su san antonio-memfis i miami-indiana...jos ne mogu da prezalim ispadanje denvera :(

Kobe sucks

pre 10 godina

Svaka cast za Pirsa i Garneta!Duboko su u cetvrtoj deceniji zivota a igraju i bore se kao mladi.Sve su dali za klub,zrtvovali su sebe da bi Seltiksi pobedili.Nije mi zao,izgubili su od boljeg u ovom trenutku i dali su sve od sebe to je najbitnije.Zao mi je sto su najavili povlacenje jer mogu da igraju bar dve sezone na visokom nivou.Ako se povuku NBA nece biti isti.Seltiksi nece biti isti.Mozda i uspeju da osvoje neku titulu u godinama koje dolaze ali nece biti isto kao kada bi tu bili Pirs i Garnet.Oni su dusa tima.Seltiksi bez njih dvojice su kao drvo bez lista.Voleo bih da uzivam u njihovim igrama ali ne zavisi sve od mene.Svaka cast za legende i nadam se da jos nisu rekli poslednje zbogom!

NBA

pre 10 godina

I jedno i drugo skroz ocekivano, sto se videlo i iz komentara na b92 jos tokom sezone. Svi su verovali da LAC ispadaju u prvoj rundi i da NYK ide dalje. U ove dve serije, stekao sam utisak da je Memfis i bolji nego sto sam pre mislio. Sad ih vec vidim kao glavne kandidate San Antoniju za titulu na zapadu. Sa druge strane, NYK igra isto kao i cele sezone - divlje. Vode 24 razlike, a onda Bostonu dozvole seriju 24:2 (ili tako nesto). Trenutno im je Felton kljucni igrac. Karmelo i Smit, koliko su korisni, toliko su i stetni. Za mene je Indijana (a mislim da ce proci atlantu) favorit protiv NYK.

meda

pre 10 godina

Mislim da je Klipersima i Bostonu vreme da odrade onaj trejd koji je trebalo da se desi u februaru:
Pirs, Garnet i npr. Bredli u Kliperse
DeAndre Jordan, Butler, Bledsoe, Green u Boston
Bostonu je vreme za rebuild. Pametno je da izvuku nesto dok mogu za dvojicu veterana a i da im daju sansu za jos jedan napad na titulu. Bredli je potpuno psihicki pukao u ovoj seriji i vreme mu je za promenu sredine.
Klipersima jedini nacin da zadrze Pola je neki trejd kao ovaj. Bilo bi im pametno i da trejduju Grifina - za npr. Al Horforda, ili LaMarcus Aldrige-a.

twister

pre 10 godina

znao sam da je grifin "prljav" igrac ( evo sad je tonija alena docekao laktom pri polaganju ) je ali nazalost ni kris pol nije daleko od njega , i to su mi vrhunski igraci , jeste al malo sutra , treba biti veliki igrac i kada gubis

nucky thompson

pre 10 godina

citam razne nebuloze ovde, i razumijem da su mnogi navijaci Celticsa razocarani, ali malo odmjerenosti ne bi skodilo. Uostalom zato i ne volim navijace koji dolaze iz Bostona! Kukate kako je sinoc bila najgora utakmica Celtsa ove sezone...a dali ste culi za onu da "odigrate onoliko dobro koliko vam protovnik dozvoli"?!
Da slikovito objasnim, u prvom periodu Boston je postigao svega 10 poena, imali su jako malo otvorenih suteva, sve ostalo je bilo isforsirano, preko ruke, sto je naravno posljedica sjajne odbrane Knicksa ( 4 ukradene lopte u tom prvom periodu to potvrdjuju). 17 titula je impresivno, radi se je o jednoj od 2 najkvalitetnije fransize, ali to juce nije znacilo nista. Rivalitet koji prati ova dva kvalitetna grada se ne moze prenijeti na basket, jer Knicksi kao organizacija nisu dorasli Celticsima, alipitanje je ko ima komplekse.
Knicks su profuckali prednost od 25 porena, nista novo,ove sezone protiv Indijane (19), to se desavalo i 90-ih protiv Orlanda (18 poena i poraz).
Da li su igraci Knicksa preplacene "zvijezde"? Naravno i mnogima se to ovde ne svidja, i zato imamo navijackog preletanja u Brooklyn, ali to je nose SVI timovi iz New Yorka!
Upravo gledam preplacene Rangers sa Capitolsima, sutra idem u Bronx da gledam Yankees kako ih Oaklnd uzima ili iduce nedelje kako ce Red Bulls da dobiju po dupetu od LA Galaxy ))) ali to su moji timovi, najdrzave mi je kad pobijede timove iz Bostona,zbog njihovih prepotentnih navijaca! Sutra dolaze Pacersi! Go Knicks!

LBJKingNBA

pre 10 godina

NY citavu tekmu rutinski, bas je bilo smor gledati, kad u cetvrtoj 20-0 i iznenada dramaticna zavrsnica, mada se znalo da Seltiksi ne mogu do potpunog preokreta jednostavno su matori i nisu imali snage da iznesu do kraja.
OKC uz mnogo nervoze, ali pobjeda je pobjeda. Mislim da mogu biti srecni ako Memphisu uzmu 2 kod kuce, Asik ih je trpo mogu misliti sta ce da im rade Zeka i Gasol.
U Memfisu krvi do koljena, milion licnih i tehnickih.
Posto SASu ne lezi MEM nikako, iako SAS ima dosta laksi posao mislim da ce MEM igrati sa MIA u finalu i po nepisanom pravilu ima da ih pravo namuce. Iskreno se nadam da grijesim i nadam se da MEM nece uspjeti preko SASa i onda jos jedan prsten za KINGA!

Zeljko

pre 10 godina

(jezeras, 4. maj 2013 09:37)

I sta ce Cp3 lejkersima? Vidis da Kobi ni Neshu ne daje loptu, zamislil da CP3 igra spot-up sutera... Kobi je plej lejkersa i to je to.

jezeras

pre 10 godina

Otpustice Vinija Del Negra, lejkersi ce baciti oko na Pola. Bice ovo leto puno previranja. A kad se setim onog niza klipersa pa kad su svi navijali za njih... Nikad se ne zna. Sem za Majami.

Morgorth

pre 10 godina

I to je to od Bostona, sledece sezone ako ovako nastave nece uci ni u PO. PP-u i KG-u treba naci zamjene na parketu u startnoj petorci sledece sezone, a njih koirstiti kao jokere sa klupe. Treba nove mladje svezije krvi da se upumpa u ovo istroseno telo. Nazalost novi igraci dovedeni ove sezone nisu se pokazali kao pojacanja, prije svega Terry koji je trebao bit dodatni impuls sa klupe.Bass je celu sezonu proveo odmarajuci, bio je uzasan ni sena proslogodisnjeg igraca. Lee nebi pogodio otvorenu trojku ni da mu zivot ovisi o tome. Okosnica tima je ostala sad na Rondu, Brealdyu i Greenu. Ostalo treba nadomestiti, tako da ocekujem poprilicne promene za sledecu sezonu. Kad bi nekako namamili Al Jeffersona (Howardu se i bas i nebi nadao) i Josh Smitha to bi bio posao i pokusaj hvatanja nove titule.

jorgovan

pre 10 godina

drago mi je sto su cirkuzanti iz LA ispali od Memfisa. Znao sam da nemaju sta da traze u plej ofu
(doktor, 4. maj 2013 12:22)
Bravo doktore ja ih odavno zovem cirkuzantski tim i od pocetka sezone se prepucavam sa ortacima da nece proci prvu rundu jer takvi timovi nema sta da traze u play-off-u. Ekipa na papiru top 3 u ligi,klupa ne moze bolja i duza biti.Trener uzas,odbrane bez. Neko rece nemaju kvalitetnog centra,jok jedino jos Seka 2000 da dovedu.Nema kompletnije ekipe u ligi ,posle vreline verovatno!
Nemojte Karmela pominjati u konkurenciji za MVP, ljudi covek je opet sutirao ispod 30% iz igre,sramota!
Nema ko ovde sta da trazi pored Miami-a na istoku i San Antonija na zapadu!

sandu

pre 10 godina

Toliko o onoj priči Krisa Pola iz one reklame,da neće da budu samo najuzbudljiviji tim za gledanje u NBA,ostali su samo na tome...Del Negro ipak nije Greg Popovič...ioako je imao tim,koji nije samo atletski...Nju Jork ima sreće zbog slabog istoka...prosli konačno u drugu rundu...ali samo zbog loših Seltiksa...sve u svemu,pravi se polako pista za Majami...loš skauting Oklahome im isto ide na ruku,jako loš...sad igraju sa jednim strelcem...Durantom,Vestbruk je bio drugi i nema ko da nadoknadi njegove poene,kad je otišao Harden...Perkins i Ibaka su čisti defanzivci(štoperi :))Mrtin razočarao,kad je najpotrebniji,možda im Čikago može napraviti najveći problem,jer su jaki na centru,ali Majami vrši pritisak na loptu,tako da kontam da ce se izboriti sa tim...možda se mnogi ne slažu,ali mislim da je Minesota mogla biti ozbiljna ekipa,ali neverovatni su baksuzi sa tim povredama...Bruklin može uzeti seriju,ali moje subjektivno mišljenje je da bi Čikago bio veća(kakva-takva pretnja)Majamiju...sve u svemu,sve osim titule Majamija bilo bi iznenadjenje...

JEZERDZIJA

pre 10 godina

Au Niksi protiv Pejsersa, kakav duel, setimo se samo onog njihovog rivalstva u vreme Redzi Milera i Juinga, bice zestoko i nadam se 7 meceva... Navijam za Indijanu od kad su Lejkersi ispali i zaista bih voleo da osvoje prsten...

jezeraš

pre 10 godina

I sta ce Cp3 lejkersima? Vidis da Kobi ni Neshu ne daje loptu, zamislil da CP3 igra spot-up sutera... Kobi je plej lejkersa i to je to.
(Zeljko, 4. maj 2013 11:31)

Ako se sećaš lejkersi su već jednom pokušali da dovedu Pola koji ovog leta postaje free agent. Tako da će sigurno pokušati da ga upare sa Hauardom kao nosiocima nove dinastije. Ova moja priča ne pije vodu iz razloga što je od kraja sledeće sezone free agent Lebron. U to vreme Kobiju ističe ugovor 30 milki dole, a Džim Bas će SIGURNO ponuditi Lebronu maksimalan ugovor da pređe u LAL.

bohemian

pre 10 godina

Iako sam se nadao istorijskom preokretu Bostona, nije moglo da se desi cudo. Najraniji zavrsetak sezone od dolaska KG-a 2007. Definitivno je vrijeme za "rebuilding", ali bez radikalnih poteza, mislim da bi bilo najbolje da KG i Pierce odrade posljednju sezonu ugovora (Garnett ima doduse opciju da produzi na jos jednu godinu) a onda osloboditi salary cap i dovesti kvalitetne zamjene za njih dvojicu. Ako cemo iskreno, ovaj tim bez Ronda ne vrijedi mnogo, Green je jedini igrac koji pokazuje da se moze racunati na njega u buducnosti, mada bi trebao da bude jos konstantniji. Sullinger je imao dobru rookie sezonu do povrede, ostaviti eventualno jos Bradleya a sve ostalo (Terry, Bass, Wilcox, Crawford, Lee) spakovati u zamjenu za pikove ili "salary dump" ugovore.
Sto se tice ostalih utakmica od sinoc, uglavnom ocekivano, nakon povrede Griffina Clipsi vise nisu imali sta da traze protiv odlicnog Memphisa, Paul postaje slobodan na ljeto i pitanje je hoce li ostati u LA nakon razocaravajuceg zavrsetka ove sezone.

rajatzsan

pre 10 godina

Vrlo lako moze da se desi da Memfis prodje oklahomu...Dobra ekipa,dve podjednako jake postave...Tesko ce biti tanderima,jaaaako tesko! A Majami i dalje ceka protivnika,oni i sparsi su se poprilicno odmorili :)

shazam

pre 10 godina

Odlucujuca utakmica LAC-MEM serije, dva tima koja igraju na ivici grubosti i tokom regularne sezone a kamo li sada, a Joey Crawford se nasao da smiri tenzije sa tehnickim greskama i gde treba i gde ne treba. Kako taj covek i dalje sudi u NBA nije mi jasno, i dalje se secam kada je iskljucio dobricu Dankana sto mu se smejao sa klupe.

spad veb

pre 10 godina

Tanderi su "preživeli" Hjuston i povredu Vestbruka nadoknadili učinkom Martina, Fišera i R.Džeksona. Kolison je pomogao Ibaki i Perkinsu u reketu protiv "usamljenog" Ašika, a podbacili su i plejevi Hjustona Beverli, Lin i Bruks. U timu nije bilo ni Delfina. Ipak, Tandere čekaju razgoropađeni Grizliji. Konli je vodio svoj tim spolja, uz pomoć Alena i Bejlisa gde su potpuno podbacili iskusni bekovi Klipersa (Bilaps 4 i Kroford 0) kao i Bledsou. Zek Rendolf je poslao mlađeg i višeg Grifina na bolovanje. Durenta čeka iskusni Prins, a Memfis i na drugim pozicijama bolje stoji u plej-ofu. Njujork je pobedio Boston u gostima, zahvaljujući i za njega sjajnom šutu Priđonija za tri poena (4-6), dok je s druge strane Pirs imao 1-9. Niksi su imali pet igrača iznad 10 poena uz Čendlera sa 9 poena i 12 skokova (9 ofanzivnih). Atlanta je imala užasan šut za tri poena 3-19 (Korver 0-7), ali i ukupno 33%, u odnosu na 42% Indijane. U njenim redovima jedino je podbacio Džorž sa šutom iz igre 2-10.

ray

pre 10 godina

Boston-New York... Mogu reci da sam gledao tekmu i da je bila uzasna za gledanje... Boston nista nije mogao da pogodi,Niksi takodje losi.. Boston i ima neku akciju,ali Niksi nista... Realno gledajuci,bice cudo da neko Majamiju uzme vise od jedne tekme.. Svi nesto lose igraju... Karmelo los,ali ipak na kraju presudio kada niko nije mogao da pogodi,on je ubacio jednu dvojku i trojku i to je to od Celtiksa...
Ne znam za ostale,ali ja jedva cekam polufinalni duel GSW-Spurs... Da gledamo kako ce se klinci iz Golden Stejta snaci protiv veterana...

spree 15

pre 10 godina

Ocekivano Memphis,Clippersi nisu materijal za vise od ovoga,prosle godine su iznenadili i to je to,CP3 je slobodan i ako ode Clippersi opet postaju ekipa za podsmeh.Memphisu je sad sve otvoreno,ne leze ni Thunderu ni Spursima i mozda mogu do velikog finala.
Celticse ceka renoviranje,mnogo je falio Rondo koji play off igra duplo bolje nego regularnu sezonu,videcemo hoce li se ispostovati legende ili ce se odma traziti pojacanja i oslobadjati cap...

paul "the truth" pierce

pre 10 godina

Boston je sinoc odigrao najgoru utakmicu otkad ih ja gledam. Cudno za ekipu u kojoj ima toliko iskusnih igraca, a potpuno razlicito od pete utakmice. Sem Pridjonija koji je sunuo tri trojke u prvoj, kada su Niksi napravili razliku, niko u Niksima sem njega i Samperta nije odigrao nista posebno. Ali je napad Bostona bio tako los, sutiralo se u trecoj sekundi, gubile su se lopte, Pirs je forsirao, ali nista nije islo. Garneta je islo, ali nisu mu spustali loptu. Grina je krenulo, ali je u kljucnim trenucima napravio faul u napadu i sutnuo airball sa trojke. Svaki put kada su prisli oni su izgubili loptu ili masili bacanja. Da stvar bude gora, Rivers im je na jednom od prvih tajmauta rekao, momci ja ne brinem za napad, vise me brine odbrana. Desilo se da je napad bio tako ocajan, da su sa 47 poena usli u poslednju cetvrtinu. Bredli je bio strasan u tim trenucima kada je sve izgledalo izgubljeno, ukrao je pet zivih lopti. Neko dole rece da su Pirs i Garnet najavili povlacenje, to nije istina, nisu to rekli nijednom. Sto se Bostona tice, bilo je povreda, odlazaka, trejdova, Rivers cele sezone nije iskristalisao rotaciju i to ga je i veceras kostalo. Ja bih u Bostonu prvo promenio Ejndza, a ovaj nukleus ne bih menjao, jer se ovakva osnova tesko pravi, a ovi momci zasluzuju postovanje organizacije. Njima fale delovi, jedno centar da zakucava i lepi banane i mozda rezervni plej. Grin i Rondo treba da preuzmu glavne uloge, a Pirs i Garnet su i dalje vise nego dobri...

paul "the truth" pierce

pre 10 godina

Sto se drugih meceva tice (ponestalo mi "karaktera"), Memfis je pokazao Klipersima sta znaci timska igra i bolje vodjen tim. Njima fali samo par igraca sa klupe i bili bi strasna ekipa. Ovako se bojim da su tanki za dugacak plej-of, petorka kod njih nosi sav teret. Sto se Gasola i Rendolfa tice, dubok naklon, njih dvojica igraju opasno, nema sta. Kod Oklahome treba samo primetiti jednu stvar, Djurent je recimo imao +1 skor u igri, a Fiser +32. Slicni su bili i Kolison i Martin, klupa je sinoc konacno razbila Hjuston.

napoleon

pre 10 godina

Klipersima fali mnogo 5-ica koja moze sebi da iskreira sut,pogodi ga ili baci pravovremeni pas na udvajanju,ali ako ode CP3 bice jovo nanovo,i da Blejk ode malo kod "Dreama" ako misli nesto da uradi.Matori Fiser ikustvom izvukao Tander bice im cupavo sa Memfisom,i oni i SA su navijali za clipse jer ce Z-Bo i Gasol da napadaju reket a i jedni i drugi su tu tanji.Videcemo da li Netsi mogu da izbace Cikago.

StaY_CooL

pre 10 godina

Sta se samo desilo sa ovim klipersima da mi je znati. Igrali su agresivno , u napadu raznovrsno, atraktivno i sad ih je pobedio Memfis, posle pocetnog vodjstva od dva nula u pobedama. Centarski par Memfisa je Strasan ali ipak ...