Ponedeljak, 01.04.2013.

14:16

"Sutra ništa neće biti konačno"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio juče da na sastanku u Briselu ništa neće biti konačno i da na 8. rundu pregovora s Prištinom ide i Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

"Sutra ništa neæe biti konaèno" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

317 Komentari

Sortiraj po:

Sabik

pre 11 godina

Najvise kukaju za Kosovo oni isti koji su rasproadali kuce Albancima za silne pare, mnogo vise nego sto te kuce imaju materijalnu vrednost. Kupili stanove po beogradu i drugim gradovima u Srbiji i glume izbeglice, a ti Srbijo placaj, rodi pare, da kesiras kosovarima za „dusevnu bol.” Dok mi srbi ovde umiremo decenijama. Ko ce nas da kesira za nasu dusevnu bol. Sto svi ispadose veci Srbi od nas , pa pune dzepove parama na kontu patriotizma.

Achernar

pre 11 godina

Ovo sto se sada desava je skoro tragedija za celu naciju a ne samo za ovog ili onog. Problem koji imamo je zajednicki – Srpski. Ne pripada ni jednoj stranci, niti treba da stoji na ledjima jednog ili 2, 3 politicara. Ovde se vodi borba za Srpstvo i to se borba vodi kao sto izgleda protiv celog sveta.

Singidunum

pre 11 godina

Ako ne mozemo da ih pobedimo , barem da im pomrsimo konce. Ili imamo podjednaka prava da budemo saslusani ili nista od svega. Pa kad smo se mi zaglavili nek se zaglave i oni.

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Svaka cast

pre 11 godina

Treba im skinuti kapu za trud. Ne slazem se sa svime sto rade, ali Dacic a posebno Vucic su pokazali, neverovatan trud i pozrtvovanost da se bore sa vetrenjacama. Ne bila im u kozi!

La Luna

pre 11 godina

Dobro je da je barem Vucic od pokazao neslaganje i bes. Barem da vide da nismo slabi igraci. Trebalo bi da nastavimo da se durimo, ako mi ne dobijemo svoj deo barem dan i oni ne budu zadovoljni onim na cemu je ostalo.

Ancient Serbs

pre 11 godina

Vazno je da nismo sagli glavu i pokunjeno radilipo njihovim naredjenjima. Srbiaj je p[ocela borbu koja se nece skoro zavrsiti, ali nece se ni proglasiti nezavisnost kosova. Sve sto smo pokazali u ovim pregovorima nam samo sluzi na cast, a oni nek vide kako ce sa nama da izadju na kraj.

Sara81

pre 11 godina

Bivsi radikali kao sto kazete ne vode drzavu u propast, nego se koliko ja slusam vesti, povlace iz pregovora ako Srbija ne dobije ono sto zasluzuje. Nisam cula da su otisli tamo da daju Kosovo.

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Fiki

pre 11 godina

Sutra kosovo prekosutra Vojvodina. Nekadasnji radikali kao i oni sto ih podrzavaj (tako je bilo i pred ratove) vode drzavu u propast. Sacekacemo jos malo i utvrditi da nas niko ne voli.
(Zoso, 1. april 2013 20:57)

U kakve to ratove nas ova vlada vodi objasni mi molim te? Pa zar ne vidis da na svaki nacin izbegavamo moguce sukobe i trudimo se da u datoj situaciji koja nije nimalo prijatna ucinimo sve kako bismo obezbedili normalan zivot Srbima na KiM. Da smo hteli rat to bi se odavno desilo. Nikome nije prijatno da ide i pregovara sa Tacijem ali moramo upravo da bismo izbegli mogucnost sankcija i ratova. Potrebno je postici kompromis i ciniti sve da pridobijemo jos zemalja uz nas a u buducnosti kada se prilike budu promenile lako cemo insistirati na nasim zahtevima i sacuvati Kosovo i Metohiju kao sastavni deo Srbije. Bitno je da svi budemo slozni, da imamo jos strpljenja i iskreno verujem u buducnosti stvari ce se odvijati u nasu korist.

Otadzbina

pre 11 godina

Treba jasno i glasno poruciti gradjanima da Srbija sutra ne ide na pregovore kako bi priznala Kosovo vec da pokusa da postigne kompromis kako bi obezbedila normalan zivot Srbima na Kosovu i Metohiji. To treba reci jer izgleda da postoje oni koji namerno zele da izokrenu napore naseg rukovodstva i to predstave kao pristanak na priznavanje nezavisnosti.

Diona

pre 11 godina

Tomislav Nikolić je potpuno u pravu da se neće uspostaviti dogovor jer EU ne želi da ispuni uslove Srbije, niti da prizna Platformu kao rešenje. Aleksandar Vučić će pokazati na pregovorima da je dostojan svoje zemlje i svoje države. Aleksandar Vučić će se izboriti za interes svoga naroda i države i nikada neće priznati nezavisnost KiM.

markić

pre 11 godina

Sve i jeste tako... Naravno da svako od nas želi da najbolji mogući scenario, i Kosovo i Metohiju, i EU, ali koliko te to moguće u ovom trenutku. Moramo biti zadovoljni sa ishodom, pa kakav god da je on. Svi su dali sve od sebe i žele najbolje za Srbiju! Stanje se definitivno popravlja, da je pušteno sve da ide mimo nas , samo uz povik Kosovo je Srbija, kao što je Vlada DS-a radila ne bi ni došli do ovih pregovora. Sve bi već bilo rešeno, u našu žalost, naravno! Podrška Vučiću i ostalim u timu!

LITTLE_BLOND_GIRL

pre 11 godina

Vucic se stvarno bori svim srcem za nasu zemlju i gradjane i sigurna sam da ce on izvuci nasu zemlju iz krize i resiti sva pitanja i sve probleme u vezi Kosova i EU!

demagog

pre 11 godina

Sedimo lepo zavaljeni u fotelju, kafica pored tastature i sipamo sopstvenu "žuč i nemoć". A zaboravljamo da smo davno (još devedesetih godina) prodali imanja na Kosovu i kupili po dva u centralnoj Srbiji. Ostvljajući nevoljnike koji su verovali u naše "ode srcu Srbije" da na kraju ostanu bez ičega. Saberimo se i oduzmimo. I osvestimo!
A dužnost je ono što očekujemo od drugih!

nevenka

pre 11 godina

Dogovor svi ocekujemo.Ali,najbiitnije je da se Srbija drzi svojih stavova i da od njih ne odustaje....pa makar dijalog bio prekinut ili imao jos deset rundi.

boris lukša

pre 11 godina

Godinama pratim i komentiram na RTS-u i Politici, normalno sam objavljivan. Međutim, otkako imate crveno-crnu koaliciju na vlasti, nema šanse da objave bilo kakav moj komentar, a ja nisam nacionalista i šovinista; ne samo to, već sam uočio masu komentara koji liče jedan drugome po stilu i uvijek daju podršku članu vladajućih, uglavnom SNS-a. Ovi Vučićevi (ne vjerujem da je to Toma u stanju da smisli) su izgleda shvatili da informatika i dezinformacije dobijaju rat. I Gebels je to svojevremeno shvatio. Bojim se da, ako ovi ojačaju na vlasti, ne prođete slično. Obzirom da su "napredni" - čitaj: radikali, to bi bilo za očekivati.

Matija Soskic

pre 11 godina

Zahtev da kosovska vojska nema pravo da bude u severnom delu je nesto sto moze da se servira samo neobrazovanom gradjanstvu kao sto je biracko telo Srbije sa svega 6% fakultetski obrazovanih.

роки

pre 11 godina

ако косово треба да кошта србију уласка у еу,онда државни врх не треба да пристане на то

pipo

pre 11 godina

Ruke u vis, TOMO,dosta laganje narodu,narod vec se probudio,i nema sta vise izmisljiti,valjda neces da zavrsis ne bas tako ali kao Sloba,njega osudio Hag, ali Tebi ce te osuditi tvoj narod, bolje reci pravdu, i onako narod vec suglasan, veruj neko ce reci izdajnik, a vise nego pola naroda reci da si morao tako i svatice da je to najbolje resenje,a i onako srbski narod preko dan i noc sve zaboravlja i sta bilo, bilo, i kraj price....

veljko

pre 11 godina

Sajo! ja necu stobom da se kladim jer instina je da se sutra sve potpisati, ali bih se kladio u 200 € da sutrasnji dogovor proglasice se kao *velika pobeda* e u to bi se kladio.....

Zoran

pre 11 godina

Dobro je sto i Vucic ide, makar ga vukli. On se do sada pokazao kao najsposobniji. Zelim delegaciji svaku srecu, ali mi je hladno oko srca.

Justin

pre 11 godina

U mom komsiluku dugo je radila prodavnica pogrebne opreme "Buducnost". Govor i drzanje predsednika me ,svojom optimisticnoscu, neodolijvo asicira na ovo crnohumorno ime firme iz komsiluka.
A sto se jedinstva tice, kad su ortaci slozni, ne idu svi da potpisu neki ugovor, ode samo jedan.

kad pokucaju na vaša vrata, setićete se ovoga, ali kasno

pre 11 godina

Niste svesni, ljudi, ovo je početak kraja Srbije. Nema više ni jedne prepreke da svako ko želi štrbne od Srbije šta želi. Beograd će ,zarad trenute nazovi koristi prodati i ostatak ove zemlje. Srbija će nestati sa mape, sudeći po minusima, malo ko to vidi.

Mr.Good

pre 11 godina

Situacija bi u buducnosti trebala biti takva da se jake svetske sile, pa medju njima i ovi danas osvedoceni neprijatelji namame u Srbiju investicijama kako bismo se zastitili od daljih nasrtaja na suverenu nam Republiku Srbiju. Da se razmisljalo i islo u tom smeru mnogo ranije, i da su se rudnici i infrastruktura na KiM ponudili pod zakup stranim mocnicima ili koncesiju sta god, do ove neprijatnosti ne bi ni doslo. Sada kada su neprijatelji napali i dobili to sto su zeleli ostaje nam da promenimo rezim rada.Dakle KiM treba napasti investicijama i kupiti ili zakupiti infrastrukturu te tako delovati na sisitem tzv.vlade Kosova i pokusati finansijski da ih urusimo. Ponuditi im i kredit, sto da ne, pa danas se tako biju bitke, pogledajte kako GER, SAD i ostali zlotvori rade.Ako bi Kosovari da budu EU morace da privatizuju svoja(nasa)preduzeca a tu bismo mogli utrcati mi. Dakle Juzni tok i FIAT su projetki koji geopoliticki stite SRB a takvih nam treba jos i nikada nece biti dovoljno da se komplet sacuvamo.Nismo u poziciji sami da stvorimo, niti sami da se borimo, a predpostavljam da ne bismo ni da robujemo. Dakle privuci investicije i eto resenja za neke od nasih gorucih problema. Svega ima dovoljno pa cak i pameti, samo treba upotrebiti a ne zloupotrebiti.

Branko

pre 11 godina

Ne mogu da verujem u kakvu splačinu se pretvorio bivši četnički vojvoda.
A još u više u to u kakve evropejce i komentatore bivši radikalski internet-udarnici.

Maca

pre 11 godina

Kad se vrati ta nasa delegacija moracu da im pisem molbu. Mlada sam, zgodna, ali nemam reseno stambeno pitanj. A nisam ni udata... Pa neka rese i moje probleme... Izgleda da samo oni mogu sve...

flora&fauna

pre 11 godina

Da, smesni su ovo SNS botovi ali nista manje smesni nego dezurni UCK botovi sa svojim "ljukavim" potpisivanjem srpskim nadimcima i klikanjem na "preporucujem" do besvesti ispod svojih komentara, ili SPO botovi koji se javljaju svaku put kada Draskovic da neku izjavu sa svojim "nestatusnim delom ahtisarijevog plana", a sta tek reci za ove dezurne autosoviniste oprhvane stokholmskim sindromom a la bucko/matori/bezimena koji godinama vrte jedan te isti komentar. Nije fer kritikovati samo novopridosle SNS-ovce a zaboraviti ostatak drustvanceta.

FRA

pre 11 godina

Da su se bolje posvetili R.1244 i Ahtisarijem planu i uzeli jos u obzir -zasto je 99 drzava priznalo- bilo bi mnogo bolje za SVE . Ovako je ovo samo "junacenje" i nista se nemoze uzeti za ozbiljno.

Zato i danas nema NISTA NOVOG i samo tracenje vremena !

vlada milic

pre 11 godina

ma kupio si diplomu covece. nisi polagao ispite nisi bio na predavanjima nisi polagao kolokvijume nisi bio u krugu fakulteta nisi ga cak sam ni upisao. ja ne prihvatam tebe za predsednika jer nikada necu prihvatiti za predsednika nekog ko je pocinio krivicno delo. da si posteno rekao " ljudi star sam ja da ucim i polazem ispite i da idem na fakultet a i pored svakodnevbog posla u politici ( skupstine srbije , evropskog parlamenta , skupstinskih odbora , stranackih zasedanja , mitinga...) nemam vremena da idem u skolu" mozda bih te prihvatio kao Predsednika Srbije bez obzira sto ne govoris ni jedan strani jezik

dosta

pre 11 godina

Dovoljno one imaju ovlascenja u oblasti obrazovanja, kulture, zdravstva. Nista vise odtoga. Kome se zivi u drzavi Kosova - dobro, kome se ne svidja ova drzava, moze otici od preko granice, do Novog Zelanda!
(Julius, 1. april 2013 20:32)

Stvarno? A sto taj isti princip ne bi vazio i za vas Albance? Srbija vam je dala ovlascenja u obrazovanju, kulturi i sasvim vam je to dovoljno a ako vam se ne svidja u drzavi Srbiji i na Kosovu i ako vam je do igranja drzave, umesto na Kosovu, praktikujte to u maticnoj vam Albaniji ili u Americi ili na tom Novom Zelandu. Nicim ali nicim niste vi Albanci ni zaduzili ovu planetu niti je obogatili pa da za vas vaze specijalna pravila koja posle jos i negirate drugima.

BOTISLAV ESENESOVIC

pre 11 godina

podržavam u potpunosti ovo epsko saopštenje nadarenih portparola sns-a napisan sa ciljem da pruži totalnu podršku naporima našeg državnog rukovodstva na čelu sa izvanrednim mladim gospodinom budućim podpredsenikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem čiji rad,energija i posvećenost preporodu države Srbije služe kao svetao primer koji treba da inspiriše mlade generacije kako bi od Srbije napravile pošteno,srećno i prosperitetno društvo.Apsolutno i nedvosmisleno verujem da ćemo na čelu sa gospodinom Vučičem i našim državnim vrhom u koje imam neizmerno poverenje veoma brzo uspeti u tim namerama.Hvala Gospodinu Vučiću na njegovom vodjstvu,ideji i neiscrpnoj energiji.e da...DS je pokrala Srbiju...

mirotvorac

pre 11 godina

Ne trebamo biti brzopleti ali moramo biti jedinstveni za ono za šta se zalažemo.Ne treba previse da se oslanjamo na njihovu humanost i dobrotu jer moze mnogo da nas kosta.Treba da sacuvamo ovu malo ograničenu ali kulturnu, časnu i poštenu Srbiju i damo podrsku nasim ljudima koji ucestvuju u pregovorima.

matori

pre 11 godina

Hej, vi SNS botovi! Je l' znate da se bliži i vaš Uskrs?
Sad su u modi šarena jaja...
Sutra, kada se već sve bude znalo, i ko je šta uzeo - i ko je šta dao, možete da sami sebe išutirate.
Biće vam šarena, pa ste odma' u trendu... Sve je Kul, a naročito Jul...

Parkadzija

pre 11 godina

Ne dajte Kosovo!
(Sremac, 1. april 2013 15:47)
Bolje da ga daju,al za uzvrat da traze ratnu odstetu za proterivanje srba,to je jedino svetlo na kraju tunela,dali mi ili ne,priznali ili ne, mi imamo najmanji uticaj na to dal ce kosovo biti nezavisno ili ne,a sto se tice rusije i kine,bas ali BAS verujem da ce oni uci u WW3 zbog Srbije,ipak mala smo mi zemlja,tako da Vucko idi tamo i uzmi sto se vise moze uzeti,oni su nezavisni pa nezavisni,to ti je moj savet,batali te price za decu,te kosovske mitove,vodite realnu politiku i sve cce biti OK

Grunf

pre 11 godina

Daleko bilo da sutra sve bude konačno.Deo Srba koji je još ostao na ovoj teritoriji koja po svemu sudeći izgleda kao da smo dobili stanarsko pravo i dalje će biti podeljena šta je trebalo uraditi. Danas, sutra ili za mesec dana nažalost to više nema značaja. Meni je jako ružno prostituisati reči patriotizma, rodoljublja, koleveke Srbije i sl. To se gaji vekovima. Nažalost onda kada je trebalo razgovarati predstavnici stranaka koji sutra idu u Brisel da razgovaraju o dogovorima i pomirenju su se latili devedesetih godina pušaka, tenkova, topova a ovi malo mudriji džojstika, tomahavka i sl. tehnologije i zna se kako smo zavrsili u toj priči. Svaki gubitnik u ratu a to je pravilo mora da se baci na kolena i da bude ponižen pred celom svetskom zajednicom. To je zadatak svakog pobednika u ratu. Poraženog dokosuriti osim fizički teritorijalno i duhovno. Da se zna ko je pobednik. Koliko god me sve ovo bolelo pa i sam nekada funkcionišem po sitemu kalimera "to je nepravda" racionalno bez emocija ništa ne možemo i očekivati. Sami smo kuvali tj. ovi sutrašnji pa je vreme došlo da sada svi zajedno i pojedemo svidelo nam se ili ne. Kakav kuvar takvojelo. Svi znamo ako odbijemo to jelo više ništa i nećemo imati u ponudi na meniju. Bolje splačinu pojesti danas manje će boleti. Imaćemo želudačnih tegoba puno. Zalečićemo ih pa polako dalje. Nije kraj sveta. Samo nemojte za jelo kriviti sastojke, začine, kelnera.

tomislav

pre 11 godina

kaze nama ceda da zavrsimo vise s tim zamajavanjem i da potpisemo priznanje kosova, pa ga popljujemo i proglasimo izdajnikom

sutra ce toma, ivica i aca po cedinom receptu da zavrse sa zamajavanjem naroda, ocemo da ih popljujemo ili ce biti "pa dobro, sta sad DS je kriv, to je sve posle njih ostalo, vi ste uradili sta ste mogli, to je tadic sve zakuvao..." i sta ti ja znam sta

POSTENA I USPESNA SRBIJA! DA, MOGUCE JE

Dejan

pre 11 godina

Mene je kao Srbina i drzavljanina ove zemlje sramota sto se i oko krucijalnih pitanja za ovu zemlju vrse prepucavanja na forumima na politickoj osnovi (da napomenem nikada nisam bio clan ni jedne organizacije u zivotu pa ni simpaziter bilo koje partije). To sto ljudi licna shvatanja odmah poistovecuju sa stranackim nastupom je bezveze i na bitnim stvarima se stvara neozbiljna atmosfera. Elem , stava sam da gde god se govori srpskim jezikom i pise cirilicom i latinicom, za taj deo teritorije smo duzni da se borimo. Padale su glave nasih dedova i pradedova za svaki pedalj zemlje, za svaki centimetar nase zemlje i shvatite.... Nije zemlja onoga ko njome vlada nego je zemlja onoga ciji se jezik govori na njoj....to je najbitnija stvar. Za te opstine i ostale enklave gde su Srbi nema popustanja...(mada iskreno ja ne bih i po cenu celog Kosova posustao pred bilo kakvim ultimatumima, pogledajte primer Engleske koja ne odustaje od zastite nad Foklandima iako je u konstantnim sukobima sa Argentinom oko istih...

Julius

pre 11 godina

Ne ide Vucic u Brisel radi iskazivanja jedinstva, vec naprotiv, zbog nejedinstva drzavnog vrha, a Zapad je nanjusio da jedino Vucic moze da sprovee dogovoreno.
Nece Nikolicu opstine, ni pojedinacno niti zajedno (u tzv.zajednici) imati drzavna ovlascenja, tj. sudstvo, policiju, vojsku. Dovoljno one imaju ovlascenja u oblasti obrazovanja, kulture, zdravstva. Nista vise odtoga. Kome se zivi u drzavi Kosova - dobro, kome se ne svidja ova drzava, moze otici od preko granice, do Novog Zelanda!

Zoso

pre 11 godina

Sutra kosovo prekosutra Vojvodina. Nekadasnji radikali kao i oni sto ih podrzavaj (tako je bilo i pred ratove) vode drzavu u propast. Sacekacemo jos malo i utvrditi da nas niko ne voli.

CicikaMicika

pre 11 godina

Vucic je toliko postao uticajan da ga i strane sile traze. Nikada ne bih rekao da ce toliko da napreduje. Samo nek gura. Svaka cast.
(Markezito, 1. april 2013 19:40)

Markezito, ti si najjaci.
Mislim da si zasluzio definitivno da budes komentar dana sa najvecim brojem pluseva.
Tvoje duboko, najdublje verovanje mi je pustilo iskrenu suzu na licu.
Zaista verujem i to najdublje da ces imati najveci broj pluseva.
Vreme ce pokazati da svi mi koji nismo verovali tako duboko, pocnemo da verujemo najdublje sto mozemo.
I da postanemo veci botovi i od samih SNS botova.

hez

pre 11 godina

Smem da se kladim sa svima vama,naravno i sa sns botovima, da ce ovi sutra da potpisu sve...a ova prenemaganja ovih dana je samo igra za ovaj napaceni narod!!!

Lepa Lusi

pre 11 godina

Ja najnajnajdublje verujem, najnajnajnajnajviše sam ubeđena da će sve biti najbolje po Srbiju i Srbe na Kosovo (Albanci nek konačno počnu da se bore za sebe). Državni vrh... najnajnajnajnajnajnajbolji ste, naročito Aca, munja nebeska! Znala sam, bez njega ništa. Kako sam uopšte živela do sada bez njega pitam se, nešto ga se ne sećam od ranije, hm, baš se čudim. Lepa Cakana i Lepa Mimica, gde ste sad??? Ha?? Izađite na crtu! Da vidimo ko je najnajnajnajnajnajnajnajnajnaj....

Julijana79

pre 11 godina

Priština ima svoj stav, Beograd svoj ako je po logici i Beograd je glavni grad Srbije sa pokrajinom Kosovom i Prištinom. Mislim da je igrača bilo više nego dosta što se ovog pitanja tiče.

Nemanjic

pre 11 godina

Vlast u Srbiji se promenila pa sad i postoje uslovi koje necemo i ne mozemo da ispunimo..da je neka druga vlast potpisali bi i sta treba i sta ne treba!

Markezito

pre 11 godina

Vucic je toliko postao uticajan da ga i strane sile traze. Nikada ne bih rekao da ce toliko da napreduje. Samo nek gura. Svaka cast.

neznalica

pre 11 godina

Sta je bre stvarno rekao.ONI KOJI PRIZNAJU ILI ONI KOJI NE PRIZNAJU.Dok to neko ne objasni ili ne ispravi u tekstu ovde objavljenom/vecina komentara nema pravog smisla,vec je politicki obojena i izrecena bez razumevanja apsurda receno-objavljeno.Ko gresi neka ispravi,u suprotnom znaci omalovazavanje slusalaca ili citalaca.

bezimena

pre 11 godina

1. K. Ešton i Vašington traže da Vučić dodje u Brisel.
2. "Svemogući" kaže: "Baš me briga šta ko traži, neću da idem u Brisel".
3. Vašington zove "mastera" ...
4. "Master", koji nema nikakve ingerencije NAD Vladom i strankom, traži da "svemogući" ide u Brisel.
5. "Svemogući" je sutra u Briselu jer je "sam" tako odlučio.
6. Botovi se klanjaju odlukama "svemogućeg" i obožavaju ga do imbecilnosti.
:))))

Dante

pre 11 godina

Covece prestani da glumis napacenog Srbina nego potpisi tamo sta ti daju pa da mozemo da se bavimo pravim, istinskim problemima ove zemlje....zavlacite nas 10 godina o Kosovu..bagro nesposobna!!!

Car Lazar

pre 11 godina

Odgovorno i posteno! Narodu je jasno dato do znanja sta rade politicki predstavnici a baronesi i njenim birokratama je sada jasno da Srbija ne prihvata sve sto joj se servira!!! To vreme je davno proslo!

Analiticar

pre 11 godina

Citam sve komentare.I sta sam video. Pioniri centralne otadzbinske uprave kada se segmentalno ukljuce u komentare za pola sata sami sebi lajkuju i onda po sedamdeset i kusur pozitivnih lajkova na vesti o Vucicu i hvalospevu o njemu

Lepa Mimica

pre 11 godina

Ja najdublje i najvise verujem .
E ali zaista je tako.
Kad bi ste vi znali koliko ja duboko verujem svi bi mi dali najvise pluseva.
A i lepsa sam od bobice, srculenceta i jagodice bobice.
Molim vas meni dajte najvise pluseva.

Vasa Cakana SNS BOT
(Lepa Cakana, 1. april 2013 18:02)

A ja sam zaplakala od srece zbog jedinstva drzavnog vrha i prikljucenja Aleksandra Vucica.
Duboko verujem da ce moje najiskrenije suze doprineti jos vecem jedinstvu drzavnog vrha .
Najiskrenije verujem a i vreme ce pokazati da smo prvi put jedinstveniji od naroda Severne Koreje .
Najdublje verujem da ce sve ove moje suze zbog jedinstva drzavnog vrha stici i do Brisela kako bi nasem narodu donele boljitak.
Ja sam jod lepsa od Cakane dajte meni vise glasova zbog mojih najdubljih suza.

Vasa Lepa Mimica

Bosanac

pre 11 godina

Jest da sam Bosanac, al cudno brate da ovi komentari tipa "Vucicu marsale Srbija je uz tebe" imaju identican broj pozitivnih glasova?? Skrolam, skrolam i svaki komentar isti broj pozitivnih glasova. Molim ovog sto klikce da mi se javi, sad ce izbori i kod nas, a ovaj je klasa brate!!!!

gruja

pre 11 godina

"Kako saznaje B92, u Brisel na sastanak s Prištinom ide i potpredsednica Vlade za evrointegracije Suzana Grubješić."

U potupunosti je razumem. Sad je tamo velika rasprodaja zimske obuće...

GagY

pre 11 godina

Vučić je pokazao sposobnost u rešavanju problema treba da bude deo tima koji će rešavati kosovsko pitanje.
(Turketo, 1. april 2013 14:43)

Koji je to problem Vučić ikada rešio, i kada je pokazao pomenutu sposobnost? Koliko se sećam, Vučić je svoje probleme rešavao bacanjem istih pod tepih, kao u slučaju kada nije tri godine plaćao troškove Infostanu. Mada, pokazao je sposobnost, jer nam je takav došao da odlučuje o ovoj zemlji i svima nama, i napravio budalama sve nas koji svoje obaveze redovno izvršavaju.

zluradi

pre 11 godina

Toliko ima nekih komentara do imbecilnosti zlobnih,da čovek stvarno nekad zapita samog sebe " ima li ovde Srba?" .. strašno..
Delegaciji neka je sa srećom sutra.
(Činjenično stanje, 1. april 2013 15:22)

Veca je bruka, sto ovde ima komentara do imbecilnosti imbecilnih! Stvarno da se covek zapita ima li ovde Srba. Iz samih tih komentara, vidi se da je rec o mladim ljudima. Mislio sam da ce razvoj novih tehnologija, prvenstveno interneta, pomoci da mlad covek bude bolje obavesten, sagleda stvari sa vise strana i stvori sebi realnu sliku trenutne politicke situacije. Ne, vi kao gomila papagaja ponavljate ono sto vam ispricaju na partijskim sastancima, ne koristeci svoju glavu. Nadam se da ste vi onaj drugi, malobrojniji deo srpske omladine, inace sam jako zabrinut za buducnost Srbije.Posebno zabrinjava vase lose obrazovanje, sto je vise nego ocigledno u vasim komentarima!

Spomenka

pre 11 godina

Pitam se da li ce srbi nekad u svojoj istoriji biti slozni po nekom pitanju od drzavnog interesa, jer kako da se nadamo uspehu u pregovorima kad pljujemo jedni druge zarad jeftinih politickih poena. Mogli bi cak i da se ugladamo na Albance koji su svi kao jedan kad je Kosovo u pitanju.

Tana

pre 11 godina

Dragi moji,bez obzira sta ja mislila o aktuelnoj vlasti,na dve godine se zaustavljaju evrointegracije i zato ih treba pustiti da ovo odrade jer to ionako odavno nije srpsko. Zasto da gubimo stalno na svim frontovima? Pustimo ih da properu savest,valjda toliko mogu,to nam duguju

Lepa Cakana

pre 11 godina

Ja najdublje i najvise verujem .
E ali zaista je tako.
Kad bi ste vi znali koliko ja duboko verujem svi bi mi dali najvise pluseva.
A i lepsa sam od bobice, srculenceta i jagodice bobice.
Molim vas meni dajte najvise pluseva.

Vasa Cakana SNS BOT

brasa

pre 11 godina

gledam sbvakodnevno emisije televizije beograda. najavljuju se konferencije za stampu. medjutim, sta vidim? pojavi se da li Nikolic ili bilo ko drugi, za najvise 2 minuta izrekne ono stu mu padne na pamet. A gde su zatim ti novinari, koji su pozvani na tu koncferenciju za stampu? bilo da ih je mnogo ili malo, poslusno odsede i kada se nikolic posle expresne izjave od 2 minuta skloni, dignu se i novinari i napuste salu. da li ste ikada gledali konferenciju za stampu, kada G-dju Merkel i slicne ovdasnje politicare doslovno buse pitanjima koja u mnogo slucajeva za nju bas nisu prijatna? jos ni jednom nisam imao prilike da na beograskoj televiziji vidim jednu slicnu konferenciju za stampu.

jagodica bobica

pre 11 godina

Da su se pitale demokrate rastezalo bi se ovo demagoški u nedogled bez obzira na interes ljudi tamo.Jednom se mora staviti tačka na ovo i učiniti sve što se može da se pomogne ovom narodu

patriota

pre 11 godina

Samo hrabro Nokolicu i Vucicu. Opravdajte poverenje koje vam je narod dao. Albanci vec jednom treba da shvate da je Kosovo kolevka srpstva. A Ameri i EU neka prelistaju srpsku istoriju od pre nekoliko vekova.

bobica

pre 11 godina

Drzavni vrh nikada nije bio slozniji i jedinstveniji oko putanja KiM...Puno napora,energije u rada je ulozeno za pripremu ovih pregovora...Valjda ce krajnji ishod biti dobar po sve nas...

Zoran

pre 11 godina

Hvala Bogu da se pojavio neko ko ne obecava samo narodu, vec iznosi objektivnost u javnost, i ne obecava da ce sutra biti sve reseno, vec navodi da jos moramo biti strpljivi !!!

Dole nesposobni režim

pre 11 godina

Čitam da je Tači izjavio da će biti onako kako on kaže, a do sada je tako i bilo. Prema tome, Toma platformu može da okači mačku o rep...i da podnese ostavku zbog fijaska njegove politike. Treba raspisati nove izbore i uporedo referendum o ulasku u EU, pa neka se narod izjasni. To bi bilo najbolje i kakva se odluka donese tako će biti, nema više priče.

Пеђа

pre 11 godina

Биће као када је Милошевић прогласио победу после кумановског споразума. Слуђеном народу капитулација ће бити приказана као победа !

Ко сме да се клади ?

А ови апартчици који глорификују Вучићау у коментарима су патетични...до бола.

Darla

pre 11 godina

Ništa bez Vučića. Možda će se pokajati što su ga zvali. U njegovom prisustvu niko ne može da omalovažava i ponižava Srbiju. Dosta je bilo ucenjivanja, štapa i šargarepe i td.

KARA

pre 11 godina

sta je rekao,,oni koji priznaju,,ili oni koji NE priznaju.Ili on nezna sta prica,ili ste ga pogresno citirali,pa ispravite gresku.Ko je lud.

Peti SNS Bot

pre 11 godina

Sad je vaznije nego ikada da damo pluseve SNS botovima i podrzimo ih u njihovom iskrenom nadubljem verovanju.
Duboko najdublje verujemo u njih i molimo masovno davanje pluseva .
Mozda ce neko iz Severne Koreje to primetiti pa da ih angazuju za ubuduce.
Ko duboko veruje, nadublje veruje, do neba, bezgranicno u naseg mastera i sina neka da plus.
Ko jos ne veruje duboko najdublje, do neba neka procita komentare ostalih SNS botova.
Ja sam vec pceo da verujem iskreno, najiskrenije, najdublje.
Vreme je da i ostali konacno pocnu da veruju.
Nadamo se da se ova istoriska sansa u verovanje nasem masteru nece propustiti.
Najdublje verujemo u sve citaoce komentara i zaista misliomo da treba da nas sve podrzite u nasem najdubljem verovanju.
Duboko vasi botovi.

srna

pre 11 godina

Onaj ko pokazuje svojim postupcima i vodjenjem politike da stiti inzetese gradjana Srbije svakako treba bude u pregovarackom timu sutra u Briselu...Vucicu samo napred...

e-krem

pre 11 godina

Cim ide i Vucic sutra jedino sto vam preostaje je da zapocnete sa prebacivanjem krivice a kada ce se sa time prestati jos nije konacno.

zorica

pre 11 godina

Propaganda najgore vrste koja je u Evropi jedino vidjena ovde krajem 90-tih kada je (gle slucajnosti!) ministar informisanja bio Vucic.

Sada ima vise instrumenata (e-vesti, komentari, recke i slicno), pa utoliko gore po nas. Krajem 90-tih nisam bila ovde i sa razdaljine sam se cudila kako narod ovde veruje u to sto veruje jer sam mislila da ima dovoljno informacija da bi mogao da raspozna sta je sta. Sada vidim da to nije bilo tako jednostavno i jasno mi je sto je narod verovao u pogresne ljude i sto se divio njihovim imbecilnim potezima.

...

Pa ko veruje veruje, meni je lakse sto sam rekla.

Beogradjanin

pre 11 godina

Ako ide i Vulin sutra, recite mu da skine crnu kosulju sa crnom kravatom i onaj kozni sako preko.
Ne predstavlja bivsu Istocnu Nemacku kao Honekerov pionir nego Srbiju.
Neka se angazuje neki stilista da ih sve lepo upakuju kako dolici zvanicnoj delegaciji Srbije u sutrasnjem teskom istorijskom danu.
Aj pa sa srecom momci .

Hmm

pre 11 godina

(milance, 1. april 2013 15:47)
----------
Ovo je trenutno najvažniji front, a Vučićevo prisustvo u Briselu je od velikog značaja. Posle ovoga, sve ostalo će biti lakše.

је ли?

pre 11 godina

Ma more da se od sutra okrenete unutrasnjim pitanjima i zadacima Srbije kako god da znate bez obzira na konacno ili beskonacno. Dosta vise mlacenja prazne slame oko EU i Kosova.

nidža

pre 11 godina

Jedinstven idefinisan stav za sutrašnje neugodne pregovore - premijer i prvi potpredsednik vlade. Trebalo bi da je to dobitna kombinacija!

ma niste ludi

pre 11 godina

Ma nemojte se saliti da sutra okoncate taj famozni dijalog.Pa to vam je najbolje sredstvo za zamajavate ovaj narod koji je bez posla, nezaposlen, polugldan, ne prima plate mesecima.
Vazno nam je jedino da je drzavni vrh jedinstven, sve ostalo je nebitno, bar ste vi u to ubedjeni.

Isprani mozgovi

pre 11 godina

Citajuci neke komentare pozavidela bi im i propagandna masinerija Severne Koreje.Toliko slavopojki i hvalospeva o Tomi i Vucicu. Verovatno i vodja Severne Koreje prima toliko podrske za napad na Juznu Koreju i Ameriku. Tako rade isprani mozgovi. Sta je to sto nam Toma nudi?? Propast jer za suprotnim stolom ne sede maloumni ljudi. Znaci neces da potpises cao investicije,EU i bolji zivote. A razni seici, rusi kinezi, belorusi, azarbejdzanci ce ta pljunu milijarde dolara u Srbiji da pokazu kako se moze i bez EU

Darko

pre 11 godina

Vucic ne ide ni zbog evrope ni zbog tome nego ide jel je dacic im obojici sasuo u lice da nece sutra sam da poptise izdaju zemlje pa da ga posle zbog toga na izborima zbace sa vlasti i oni sami da imaju apsolutnu vlast u srbiji nego im je zapretio da ako hoce da ostanu na vlasti da ide i vucic snjim sutra i da zajedno podijele sve tako da posle sutra svi znaju da ce biti samo rekonstrukcija vlade a ne i novi izbori jel ovi sto su sad na vlasti ne mozes ih vise puskom oterati iz fotelja a za onog ko sumnja da je to tako pa jel dacic sam neki dan rekao ako bi bili parlamentarn izbori zasto ne bi bili i predsednicki a svi znamo kako bi toma diploma prosao sad na predsednickim izborima jel trik sa dzakom ukradenih listica mu nebi prosao ovaj put a vec je izgubio sve glasove glasaca za kosova zbog kojih je i uspeo preci crtu i kao pobediti tadica kazem kao pobediti jel cim je tomi evropa cestitala pobedu par sati pre kraja zatvaranja glasackih mesta sve je bilo jasno mislili su dacica preci tako lako ali su na malo jaceg protivnika naletili ovaj put

hansi

pre 11 godina

kako ne viditet da vasih politicari svkog dana ,pricaju drugu pricu a stvarno oni su dogovorili pre 2 nedelje u briselu,za sever nece nista da bude vise od AHTISARIJEV PLANA ,jer je to kompromis od pregovore koje su derzali u Becu ,,,,Serbi kao nacionalna manjina na Kososvu imaju najvise prava ,,,sto se tice Severa svkih normalan covek zda da tamo vlada organizovan kriminal koje poderzhavan iz Beograda

vucic .urcic

pre 11 godina

Pa naravno da Vucic ide pevajuci u Brisel!! Stisli ga USA i EU!! Iako je on hteo da Dacica okrivi za nesupeh a sebi da pripise poene kod ispranih mozgova!!
Uskoro ce biti: Ko je prodao Kosovo, pa Vucic!!

dejvid

pre 11 godina

Konacno je vec dugo vremena, ali pokusajmo da nesto menjamao za dobrobit gradjana Srbije i Kosova. Tomo istorija ne ide nazad, tako bar smo ucili u skoli.!

Velibor

pre 11 godina

Verujem i ja da će pridruzivanje Vučića delegaciji doprineti da zajedno učinite sve da se zaštite nacionalni interesi zemlje i da će svaka odluka koju budete doneli biti u interesu građana Srbije.

pecki pecanac

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(SRCULENCE, 01. april 2013 15:46)

Da i tada ce ti plata biti veca, mocices da skolujes decu po inostranstvu, zaposlice se najmanje 10% gradjana srbije, itd.itd. E moj kratkovidi narode, zar su nam do tog stepena oslepili oci od raznoraznih vladajucih partija i vodecih medija sa njihove strane.

Zoran

pre 11 godina

Ja mislim da ovoj ekipi(prevaranata) treba da se priključi i Dinkić, jer je on ipak uspeo Srbe da prevari mnogo, mnogo puta. Ne mogu da verujem da ljudi koji su prevarili građane Srbije hiljadu puta ne mogu da prevare i ove iz EU, Ameriku...izgleda da oni ne nasedaju.

kurrizi

pre 11 godina

Jedino je sigurno da na Kosovu nece biti Republike srpske i ko nato insistira potpuno greši. Kakva policija i sudstvo, pa dajte to pravo prvo u Preševsko dolini pa onda tražite na Kosovo, povucite vojsku i žandarmeriju iz Preševske doline. Nikada necete priznati državu Kosova, pa ni Kosovo nece priznati vas, pa ni u Evropu necete ici, to je cista racunica. Moderatoru imašli smelost prikazati moj realni komentar?

Aca

pre 11 godina

Šta se "ložite"? Pa Vučić je na konferenciji za novinare izjavio da ne voli da ide u Brisel! Međutim,SNS nije računao na pritisak iz SAD i Nemačke, tako da to nije mogoa, na njegovu žalost, da izbegne! Nije uspela prevara SNS da izdaju potpiše, ili ugovori, samo Dačić! Zato je Dačić i postao premijer vlade Srbije!

Nevenka

pre 11 godina

Potvrdite jos jednom da je drzavni vrh Srbije jedinstven i zelim Vam svu srecu, jer ovako istorijske i teske odluke mogu izneti "na svojim plecima" samo politicari koje karakterise odgovornost i zelja da ucine maksimalno dobro za svoj narod,a to su u ovom trenutku, upravo Nikolic i Vucic. Srecno.

dejan

pre 11 godina

Do 20.5.2012. svaki dan nam je bio prvi april. Da te potsetim na one najbolje prvoaprilske šale: Svetska ekonomska kriza je naša razvojna šansa, 1.000 evra, i kosovo i EU, 200.000 novih radnih mesta, energično se borimo protiv korupcije... Sadašnje rukovodstvo je realno, da ne budem grub pa da kažem da je to surovo. Problem svih nas je što smo godinama živeli u laži. Treba će nam vremena da se naviknemo.
(Aprililili, za svaki dan, 1. april 2013 15:38)

Ne bih da ti kvarim zabavu braco, ALI:
Gospodin ministar zvani "1000 evra" je ponovo ministar u vladi
100 milijardi eura novih investicija ( za sada ni 100 miliona nije uslo) a proslo je skoro godinu dana!
Amnestija tvoga predsednika i gomila kriminalaca na slobodi.
Jeftinija elektricna energija (poskupljenje najavljeno od sledeceg meseca)
Borba protiv korupcije ( za skoro godinu dana NIKO nije osudjen)
Da nabrajam dalje "uspehe" posle 20. 05. 2012. godine???

Još jedan odani BOT

pre 11 godina

Naj, naj, naj, ali sada stvarno bas najiskrenije se nadamo i verujemo, najdublje sto mozemo da ce nas master i njegov nebioloski sin odmah nakon sporazuma glasati u Skupstini i inicirati otvaranje Dosijea UDBE.
Puno pozdrava svima,
Vas SNS BOT.
(NAJODANIJI BOT, 1. april 2013 15:43)

Ali ja se iskreno nadam, duboko verujem i čvrsto sam ubeđen da će nam pre otvaranja dosijea UDBE, tek onako za zagrevanje, Vučić reći ko je pokrao onaj džak glasačkih listića i koji je to bivši ministar drukao Luki Bojoviću šta mu policija sprema.

Znam da sam u ovo vreme odsudne "borbe protiv korupcije" i "bitke za Kosovo" prilično dosadan s tim listićima i tim kriminalcem Lukom Bojovićem, ali uprkos mom velikom trudu, ne uspevam da ih zaboravim i tako opravdam moj status odanog bota. Zato bih želeo da me Vučić oslobodi tih neprijatnih i danas sasvim nepotrebnih sećanja.

GuC andjelčić i srculence

pre 11 godina

Ovo je već presmešno, šaljem komentar andjelčića i srculenceta,ako vam liče, to je samo slučajno,ha,ha,kakvi likovi...mada, neko je ipak ukapirao da pored pisanja komentara u slavu vrha države, moraju da se udaraju i pluseve:)), te tako vidimo i preko sto pluseva, bravooooo...dakle, evo ono što sam obećala:

"Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(ANDJELCIC, 1. april 2013 15:38)

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(SRCULENCE, 1. april 2013 15:46)".

aman

pre 11 godina

resite vise to pa da se bacimo na druge probleme mislim vaznije. ovi ljudi koji imaju posao njima je svejedno ali ljudi bez posla niko ih ne pita kako zive od politike zivite samo vi i mozete da otezete sve probleme i 100 godina vama je lepo dodjite u narod malo i kad nije predizborna kampanja da vidite kako se zivi. zivim u naselju koje ima preko 30k stanovnika sa jednom prodavnocom i ambulantom. u evropi tako mesto ima svoju skolu i fakultet i bolnice... gledajte malo od cega se zivi

Siniša BG

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.
(Bubica 2010, 1. april 2013 14:45)

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.
(Najlon, 1. april 2013 14:44)

Saopštenje ,,kancelarije SNS za pisanje komentara-budalaština''.
Izvinjavamo se zbog ove grube greške (velika je gužva u našoj kancelariji, vanredna situacija, jer treba ,,oprati'' brljotine lidera SNS), jer se Bubica i Najlon nisu dogovorili ko će da pusti dobijeni tekst od Jovičića. Ovakve greške se više neće ponavljati, a Bubica i Najlon će biti kažnjeni, nema dnevnice.

shark

pre 11 godina

Ništa bez Vučića! Svuda čovek mora da podmetne svoja leđa kako bi se nešto završilo! Čemu onda služe koalicioni partneri? Samo da podele vlast?

ZoranNS

pre 11 godina

Onima pre vas niste dali da dišu, stalno ste im sedeli za vratom sa parolom da su izdajice srpskog naroda, sada bi vi lovorike za nešto što je davno trebalo završiti, nije se moglo od SNS, SRS, SPS, DSS. Namerno se pravi drama i diže prašina, da bi se posle dobijanja datuma, što se već u nekim krugovima zna, (Pastor je u pravu), znaju to i pregovarači, SLAVODOBITNO, SA VELIKOM POMPOM VRATILI U ZEMLJU, Ketrin je već poručila slavljeničku tortu, od koje će svako dobiti po parče.

Aprililili, za svaki dan

pre 11 godina

Danas je prvi april? Zar ne? I ova vest - o tome ko nas predstavlja je samo prvoaprilska sala, zar ne? A onda i sve ove njihove izjave su samo komicna igra? Ako je tako, onda sve ovo ima smisla...
(NovoSadjanin, 1. april 2013 15:13)

Do 20.5.2012. svaki dan nam je bio prvi april. Da te potsetim na one najbolje prvoaprilske šale: Svetska ekonomska kriza je naša razvojna šansa, 1.000 evra, i kosovo i EU, 200.000 novih radnih mesta, energično se borimo protiv korupcije... Sadašnje rukovodstvo je realno, da ne budem grub pa da kažem da je to surovo. Problem svih nas je što smo godinama živeli u laži. Treba će nam vremena da se naviknemo.

ibanez

pre 11 godina

Mnogo im dozvolili ameri, zato oni i zapeli ovako pa ne popustaju ni malo. Bice nam potrebni nadljudski napori, jer mi se ustvari natezemo sa amerima a i vecim delom EU. Kosovski albanci su samo marionete u njihovim rukama.

Djoka

pre 11 godina

Ovaj presednik podhitno da se jos jednom konsultuje sa svojim spoljnopolitickim savetnikom djuricem (29 godina, 8 godina studirao pravo, tecno govori srpski), nemoj posle da bude kajanja.

SNS prevaranti

pre 11 godina

E konacno neko sa pamceu na pregovorima. Da nisu resili da i Vucic ide, pregovori bi bili unapred osudjeni na propast. Ovako, mozda i imamo cem uda se nadamo, samo da Ivica vec nije upropastio stvar...
(Dirlida, 1. april 2013 14:49)

A, izvini, da li znaš ko je poslao na pregovore Vulina i onog klinca Đurića? Taj ko ih je poslao nije pametan.

dragan šapić

pre 11 godina

Drago mi što su u ovim vremenima punim izazova i teškoća, na odgovornim pozicijama odgovorni ljudi koji neće zaboraviti šta je interes Srbije i NJENIH lojalnih građana.

K. Mitrovica

pre 11 godina

Pa ako ponovo ponude nista, idemo u sledecu rundu pregovora. Nisu valjda ovi nasi odlepili pa da prihvate ono sto su proslog puta odbili. Teracemo se mi jos dosta sa njima. Poznato je dobro koliko su Srbi tvrdoglavi.

Miki

pre 11 godina

Prevara! Traže da Srbi na KiM imaju zakonodavna i izvršna ovlašćenja, ali, ne kažu da je to u okviru Kosovskog Ustava i Kosovskih zakona! Tači čak ni to ne pristaje!

muffin

pre 11 godina

Naravno da Vučić ide.Čovek ima sve što je potrebno ozbiljnom političaru:odlučan stav i umeće pregovaranja,i ne srlja u propast po svaku cenu

goalone

pre 11 godina

Svaka cast gospodine Vucicu, treba imati petlju za tako nesto da prisustvujete sutra dijalogu, staviti na ocenu svoj zivot i celu svoju karijeru!!!!

Cantacuzino

pre 11 godina

Pregovori postaju ozbiljni, vise ne bave "tehnickim" stvarima. Neozbiljno bi bilo da u tom procesu ne ucestvuje resorni ministar, kada je vec bezbednost takodje u sredistu paznje.

uaaaa

pre 11 godina

Naravno da treba da ide, a ne posle da svali na Dacica sto nece biti ni Kosova a ni EU!! Lepo zajedno da snose posledice!!
Samo mi malo smesno kako svoje glasace loze, a ovi se primaju!!

---scorpio---

pre 11 godina

nismo ni sumnjali na odluku vucica jer je svojim delima pokazao svoju odgovornost spremnost i zrtvovanje za nas narod, sigurni smo da ce raditi u nasem interesu do kraja!!!

Coco Bill

pre 11 godina

E sada se gospodo iz EU držite!
(jelena jsm, 1. april 2013 14:25)

Eno, Ketrin Ešton se sva usplahirena zatvorila u sobu i vedžba govor šta Aciki da kaže. Kažu da je jadna sva van sebe i znoje joj se dlanovi, grize nokte i nešta nerazgovetno mumla sebi u bradu u stilu "šta mi je ovo trebalo". Samim Briselom kruži huk "stiže Aca", stiže Aca", panika, svi negde jure, trče, ali ne znaju gde.....mogu misliti šta će biti kad se Aca pojavi i kaže "Obavestiću vas u petak, možda u subotu, a ako ne onda sledeće nedelja, a najkasnije za dve nedelje kad ću da dođem"

NB

pre 11 godina

Šta će biti biće, budimo oprimisti. Pregovaračima puno sreće sutra mada tamo gde se Vučić pojavi uglavnom sve ide glatko. Nadam se najboljem.

crni domino

pre 11 godina

"sta god bilo, vi ste za mene uspeli"
(lasta, 1. april 2013 14:35)
Jos jedan teeezak SNS bot!
Aleksandre Vucicu, molim vas, organizujte opismenjavanje clanova vase stranke kao i vaseg bivseg clana Tomislava Nikolica. Mnogo bre brate lupetaju!

NovoSadjanin

pre 11 godina

Danas je prvi april? Zar ne? I ova vest - o tome ko nas predstavlja je samo prvoaprilska sala, zar ne? A onda i sve ove njihove izjave su samo komicna igra? Ako je tako, onda sve ovo ima smisla...

СУТРА МОРА БИТИ КОНАЧНО

pre 11 godina

Сутра кренимо у нову будућност - напустите већ једном ту гнусну и неразбориту -"цивилизовану" Европу!

dragance

pre 11 godina

Nadam se da prisustvo Vucica moze doneti totalni zaokret u odnosima Srbije sa svetom i nase pozicije za pregovarackim stolom sa kosovskim albancima.Vucic radi jako dobar posao za Srbiju jer uverava svet da je sada Srbija zemlja u kojoj vlada i u kojoj se postuje zakon i red.Radi na popravljanju imidza zemlje koje je godinama ruseno.Svaka mu cast i zelim mu mnogo uspeha.

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ukoliko naša delegacija sutra potpiše bilo šta ili napravi bilo kakav dogovor koji znači dobijanje datuma, Vučić od gotovine pravi veresiju.
Veresiju, kako od državnog interesa, tako i od sopstvenog interesa.

NAJODANIJI BOT

pre 11 godina

Iskreno se nadamo i duboko verujemo da ce nas master Nikolic i nebioloski sin Vucic uraditi najbolje za Srbiju.
Iskreno se nadamo i duboko verujemo da ce odmah nakon potpisivanja sporazuma, nas master Nikolic i nebioloski sin Vucic smoci snage da se javno izvinu Cedomiru Jovanovicu i Vuku Draskovicu koje su sve vreme nazivali izdajnicima a koji su se zalagali za poptpisivanje Ahtisarijevog plana.
Iskreno se nadamo , duboko verujemo i iskreno mislimo da ce se nas master i nebioloski sin javno izvinuti gradjanima Srbije za sve one table kojima su prelepljivali naziv bulevara Zorana Djindjica sa tablom Ratka Mladica.
Iskreno se nadamo i najdublje verujemo i najiskrenije mislimo da su nas master i nebioloski sin konacno shvatili znacaj politike Zorana Djindjica .
Iskreno se nadamo , ali sad zaista najdublje verujemo, dublje nego ikad da ce nas master i nebioloski sin odmah nakon potpisivanja sporazuma krenuti sa procesuiranjem odgovornih za 24 sporne privatizacije ciji su predmeti jos u fiokama .
Ali sada bas stvarno najdublje verujemo i najiskrenije se nadamo da nas master vise nece davati slicne izjave ispred ambasade Venecuele i pored Lukasenka, dok se njegov nebioloski sin bori po Briselu i Berlinu za dobijanje statusa kandidata.
Naj, naj, naj, ali sada stvarno bas najiskrenije se nadamo i verujemo, najdublje sto mozemo da ce nas master i njegov nebioloski sin odmah nakon sporazuma glasati u Skupstini i inicirati otvaranje Dosijea UDBE.
Puno pozdrava svima,
Vas SNS BOT.

lesak kim

pre 11 godina

posle sutrasnje kapitulacije krecu hapsenja,normalno da bi se ublazile posledice kapitulacije,a marketinske agencije krecu sa dizanjem rejtinga.Toliko o tome ko je ko i sta je sta..........

kao kolera

pre 11 godina

sastanak može "trajati kratko ili pak dugo". šta reći na ovu i slične nebuloze a ne zaplakati od muke.
ovde sve može da bidne a ništa da ne znači....

Činjenično stanje

pre 11 godina

Toliko ima nekih komentara do imbecilnosti zlobnih,da čovek stvarno nekad zapita samog sebe " ima li ovde Srba?" .. strašno..
Delegaciji neka je sa srećom sutra.

ANDJELCIC

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

mikula

pre 11 godina

Samo vi likujte nad time sto ce mu pasti rejting, a naravno da ce vam se sve ponovo obiti o glavu i ponovo cete u odnosu na njega ispasti smesni. Vas rejting konacno ce biti onakav kakav treba.

boom

pre 11 godina

Ovo je PRVI PUT da Vucic ide na neko mesto gde on ne komanduje.

Lako mu je u Srbiji izdavati tuzilastvu naredjenja da se neko uhapsi, da mu se produzi pritvor i na tome zaradjivati jeftine poene kod naroda.
Ali u Briselu tj. gde postoji i druga strana, kada je u pitanju Kosovo to ne moze raditi na taj nacin tako da ce biti zaista zanimljivo pratiti razvoj dogadjaja.

Ab

pre 11 godina

Dobar potez. Lose je to sto je ovaj covek rastrgnut na sve strane. Koliko ga pre nisam voleo ni podnosio sada je obrnuto. Dela su iplivala. Napred, nadam se da ce se uspesno vratiti. Srecno.
(Betmen, 1. april 2013 14:25)

Betmenuuuuuuu Careeeeeeee. Ups a koja to dela?

Prepelica

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

niki

pre 11 godina

Da su novinari zaista slobodni, nezavisni i neutralni, trebali bi se lepo udruziti bojkotovati konferenciju za stampu na kojoj im je zabranjeno da postavljaju pitanja !!
Nazalost nisu

Obrenovčanin

pre 11 godina

Šta god ko mislio,mogao je i ranije da misli kad su ovi pre Vučića bili na vlasti. Sad neka zaćute i pomole se Bogu.
Neka nam je svima sutra Bog u pomoći.

Bata Rale

pre 11 godina

Ide i Vučić!!!! Eeee to je prava vest. Sav sam bio uznemiren, te oće, te neće, drži, prži. Pokidao mi živce. E sad je lepše vreme, sad će ptičice lepše da pevaju, sunce će bolje da sija, sve će odjednom da postane bolje. Ide Vučić narodeeeeee! Ženo, podgrevaj onaj kupus od petka, što se oladio, čekajući da Vučić odluči dal će da ide ili neće. Sad će i kupus da bude bolji. Malo se ukrtio, pa kad se još dokrčka ihhhh. Srećan li sam ihhhh! Jes da je klot, al sad mi izgleda kao da je red slaninica, red rebarca, red krtina.

TÖK?~LÄK?~FÄLJÄ••••••••••••••••••••••??

pre 11 godina

Narod te glasao da resis problem,a ne da se hvalis unapred da nista necete uraditi

Tara

pre 11 godina

Sigurno da Vucic i Nikolic nece potpisati bilo sta sto je na stetu Srba , za vreme vladavine ove vlasti su vise uradili nego sto je prosla vlast za svih 12 godina.

SRCULENCE

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

david

pre 11 godina

Pre nekoliko dana niste hteli da objavite moj komentar da će Vučić ići, ipak, u Brussels da mu kažu: "Fala ti..!" zato što je pridžavao sveću. Nije 'teo...ali sada...eto...Predsednik ga je predložio&zamolio pa, 'oće...

Siniša

pre 11 godina

Radikalski cirkus, uvuku Srbiju u probleme, pa je onda, kao, spašavaju...jadan onaj narod na Kosovu, ostaviće ih na cedilu, potpisaće ,,ništa'' i onda će jedan po jedan Srbin sa Kosova da se iseli...EU je u problemima do guše, ne znaju šta će sami sa sobom, pa im samo mi falimo, sa našim problemima. Podrazumeva se ostavka Nikolića, jer je on sve ovo smislio i uvalio nas u probleme.

BOBAN

pre 11 godina

Naravno da neće jer pregovori se nastavljaju dalje ali treba samo krenuti i verujem da će se sutra preći na prvu stepenicu do konačnog rešenja što bi Srbiji puno značilo u dobijanju datuma pregovora, samo napred.

да ли је то мудро?

pre 11 godina

Грешка подлегли сте притиску,шта да очекујемо тек тамо,какав ће притисак бити да се подпише.

Najlon

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

Bubica 2010

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

citalac

pre 11 godina

Konferencija za novinare na kojoj nisu dozvoljena pitanja? Ovo je zaista najoriginalnije sto je ova vlada uspela da izmisli. To se gospodo draga zove saopstenje, i nema potrebe da pozivate novinare da prisustvuju saopstenju vec samo to saopstenje dostavite medijima. Sramota od drzave i celog tima koji je vodi.

Milutin

pre 11 godina

To sto on ide nema veze. On moze nas da farba ali ne moze Tacija i Brisel. Kasno Vucic U Brisel stize. Mnogo su se zaleteli i mislili su da ce to lako zavrsiti. Oni nisu sposobni i nemaju slifa za ozbiljan dijalog. Njihov govor je govor hapsenja i pljuvanja. Ali zato kada se vrate ima da bude "bilo je kao u paklu".

pao citav Brisel,stize Vucic

pre 11 godina

Eno u Briselu svuda postavljaju crvene tepihe jer dolazi Vucic.
Ove njegove uvlakace treba izopstiti nekako, da se ne stidi ostali normalan svet, kom narodu pripada.
E moj masteru, da se ja pitam i ti ne bi bio to sto jesi, ali ne pitamo se ni ti ni ja.

HAMLET

pre 11 godina

Brisel izgleda od samog početka nije ni imao nameru da da šansu dijalogu! To i potvrđuju njihovi konstantni pritisci na Srbiju i neutralan stav prema Prištini! Verujem da će sutrašnje Vučićevo prisustvo imati velikog uticaja na dalji tok pregovora!

mili

pre 11 godina

Niko ovde niko ne uvlaci...nas drzavni vrh predstavljaju ljudi na vlasti, zastupace interese srbije i dace svoj maksimu za dfobrobit svoje zemlje

Nenad

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,kakve komentare podrske pisu sns clanovi..pa do juce ste nazivali izdajicama sve koji rade protiv Srp,interesa..pa ovi sutra idi da potpisom ozvanice nezavisnos R.kosovo,a vi se kao pravite ludi i podrzavate vladu...kakvo licemerje..bljak!!!

Чичак

pre 11 godina

У тешким тренуцима нам је потребно јединство.И да ли нешто потписали сутра или не ,какву год одлуку донели ,сигурно ће бити у интересу свих грађана!

AcaNYC

pre 11 godina

Smatram da Vucic nije neko ko bi trebao da bude deo ovih "pregovora", jer je njegov "proevrpski"stav prema Kosovu odavno jasan. Vucica traze jer je on upravo taj koji je izabran da potpise predaju i to od strane Nemacke koja ce uskoro ako popustimo postati vlasnik Kosova.

Betmen

pre 11 godina

Dobar potez. Lose je to sto je ovaj covek rastrgnut na sve strane. Koliko ga pre nisam voleo ni podnosio sada je obrnuto. Dela su iplivala. Napred, nadam se da ce se uspesno vratiti. Srecno.

mistic

pre 11 godina

Dosta je bilo pregovora u "rukavicama" i neutralnosti Evrope. Vreme je da se ova agonija okonča i zato se i na Prištinu mora izvršiti isti pritisak koji se na Srbiju vrši već godinama! Podržavam stav vlade Srbije!

ljubi

pre 11 godina

Mozemo samo da im pozelimo puno srece i hrabrosti...srbija ne sme biti ponizena i znamo da ce nas nasi predstavnici predstavljati na najbolji moguci nacin

Borat

pre 11 godina

Ovaj problem sa Prištinom je otišao jako predaleko zato nam je potreban u pregovaračkom timu neko ko je ozbiljan pregovarač, a to je definitivno Aleksandar Vučić.

POPAJ

pre 11 godina

Sa Aleksandrom Vucicem cemo svakako biti jaci,e sada da li ce biti dovoljno da se stvari preokrenu u nasu korist,videcemo jos...ukoliko bi druga strana smanjila zahteve,dogovor bi bio moguc,iskreno se nadam,da ce to nasi zvanicnici i izdejstvovati.

James

pre 11 godina

Sto se tice Vucicevog odlaska, bila je to prava odluka u pravom trenutku. Nemam prevelika ocekivanja trenutno, ali verujem da ce se u nekom narednom periodu sve resiti.

MONARHIJA

pre 11 godina

Na zalost eksperiment sa republikom nije uspeo.Drzava nije konstituisana.Srbija nikada u svojoj istoriji nije bila republika.Vreme je za USTAVNU PARLAMENTARNU MONARHIJU.

marija

pre 11 godina

Srbi na KiM ne mogu biti manjina u sopstvenoj zemlji i to sasvim sigurno ne vodi ka pomirenju izmedju Srba i Albanaca. Ovakav stav Pristine ne resava nista, Nikolic je u pravu.
Ako Pristina ne laze svoju javnost, sto je sasvim moguce.

vladimir

pre 11 godina

Sve je odavno jasno!
Samo prostim naivcinama moze izgledati da je nasa strana iskrena i da zeli dogovor u vezi Kosova. Ovima na vlasti je istinski stalo da odrze jedinstvo koalicije zarad vlasti. Sve druge price su obmana, i priprema opravdanja za neuspeh pregovora koji je bio i ostaje osnovna strategija Srpske strane.

питам

pre 11 godina

Зашто Николићу увлачиш Вучића у ову игру?Имала је Србија и тежих момената од овога,па смо се спасили,сада не смемо никако поклекнути.

Vesna 73

pre 11 godina

Složni smo mi to niko ne osporava, znamo šta hoćemo a šta nećemo a ponajbolje znamo šta ne možemo i na šta ne smemo pristati. Bojim se samo da pojedinci ne navijaju za suprotnu stranu!

Srba Filipovic

pre 11 godina

Najvaznije je jedinstvo svih onih koji su od gradjana dobili mandat da rese problem Kosova i uvedu Srbiju u EU, ako je moguce. Ako nije moguce, ne treba gubiti vreme i treba se okrenuti drugim stranama sveta. Delegacija са Vucicem је svakako jaca.

Vučiću uz tebe smo

pre 11 godina

U najtežim trenutcima za našu zemlju treba svi da budemo jedinstveni i da podržimo naš državni vrh na čelu sa Vučićem. Verujem u njega u potpunosti da će na najbolji mogući način predstavljati Srbiju u Briselu.

Posmatrač

pre 11 godina

Pre nego što PreCednik bilo šta kaže ja bih da podsetim šta je govorio.

"Deco Srbije, deco Kosova i Metohije veceras ovde svako na svoj nacin, mi govorom, a vi sluhom i srcem polažemo Kosovski zavet i ja vam u ime svih gradana Srbije koji su pokazali da misle kao i ja OBECAVAM, TAKO MI BOGA NECU SE SMIRITI DOK KOSOVO I METOHIJA NE BUDE POD KONTROLOM SRBIJE. Nije mogao Hitler da ga uzme, nece ni ovi današnji!"

Tomislav Nikolic mitingu Kosovo je Srbija.

Lugar

pre 11 godina

Državno jedinstvo po pitanju Kosova i Metohije odslikava i ova odluka Aleksandra Vučića da sutra putuje zajedno u Brisel kako bi se iznašlo pozitivno rešenje za Srbiju u vezi Kosova i početka pregovora sa EU. Bravo za Vučića!

onako usput

pre 11 godina

a jel zna Vucic zasto ide u Brisel? hteli ste pregovore na najvisem nivou pa ste ih i dobili, cini mi se da su vas navukli na tanak led!

mika015

pre 11 godina

mene ohrabruje to sto Vucic ide na pregovore jer u svom radu on postize rezultate i uspehe pa se nadam da ce albanic popustiti u zahtevima a pregovori biri pozitivni za nas narod

Dirlida

pre 11 godina

E konacno neko sa pamceu na pregovorima. Da nisu resili da i Vucic ide, pregovori bi bili unapred osudjeni na propast. Ovako, mozda i imamo cem uda se nadamo, samo da Ivica vec nije upropastio stvar...

Zoran77

pre 11 godina

Vidi se jaka volja predsednika za željom koja će doneti Srbiji bolju budućnost u narednom periodu, zato se i odlučio kada je reč o gospodinu Vučiću da ode i on u bRisel i iznese konačno naš nepopustivi stav.

najlepsa

pre 11 godina

Sta god da se desi u Briselu Vucic ce uspeti da izvuce najvise za Srbiju. Konacno ce u pregovorima ucestvovati neko ko moze da podnese pritisak, a ipak se izbori za interese Srbije.

crni domino

pre 11 godina

E moja faco, sta ce sa vama ikada biti konacno i poznato? Samo pustos koji za sobom ostavljate!
Znas li Predsednice koliko si nas sa ovom izjavom obradovao? Usrecio? Podigao ugled Srbije? Najavio lepsu buducnost? Dao volju da zivimo?
Nista od svega toga i od tebe! Cak pocinjem da sumnjam da i rakiju umes da peces, a izabrasmo te da vodis drzavu! Koje smo blente bili!! I pravis neki grc od osmeha da bi ti se divili. Strasno!

Kruskovaca

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

Fiona

pre 11 godina

Vucic ne treba da ide na pregovore jer sve hoce da svale krivicu na njega ,kolko god da hoce da spase nesto sto je propalo davno to predstravlja tezak zadatak.

Posmatrač

pre 11 godina

Pre nego što PreCednik bilo šta kaže ja bih da podsetim šta je govorio.

"Deco Srbije, deco Kosova i Metohije veceras ovde svako na svoj nacin, mi govorom, a vi sluhom i srcem polažemo Kosovski zavet i ja vam u ime svih gradana Srbije koji su pokazali da misle kao i ja OBECAVAM, TAKO MI BOGA NECU SE SMIRITI DOK KOSOVO I METOHIJA NE BUDE POD KONTROLOM SRBIJE. Nije mogao Hitler da ga uzme, nece ni ovi današnji!"

Tomislav Nikolic mitingu Kosovo je Srbija.

marija

pre 11 godina

Srbi na KiM ne mogu biti manjina u sopstvenoj zemlji i to sasvim sigurno ne vodi ka pomirenju izmedju Srba i Albanaca. Ovakav stav Pristine ne resava nista, Nikolic je u pravu.
Ako Pristina ne laze svoju javnost, sto je sasvim moguce.

Aprililili, za svaki dan

pre 11 godina

Danas je prvi april? Zar ne? I ova vest - o tome ko nas predstavlja je samo prvoaprilska sala, zar ne? A onda i sve ove njihove izjave su samo komicna igra? Ako je tako, onda sve ovo ima smisla...
(NovoSadjanin, 1. april 2013 15:13)

Do 20.5.2012. svaki dan nam je bio prvi april. Da te potsetim na one najbolje prvoaprilske šale: Svetska ekonomska kriza je naša razvojna šansa, 1.000 evra, i kosovo i EU, 200.000 novih radnih mesta, energično se borimo protiv korupcije... Sadašnje rukovodstvo je realno, da ne budem grub pa da kažem da je to surovo. Problem svih nas je što smo godinama živeli u laži. Treba će nam vremena da se naviknemo.

K. Mitrovica

pre 11 godina

Pa ako ponovo ponude nista, idemo u sledecu rundu pregovora. Nisu valjda ovi nasi odlepili pa da prihvate ono sto su proslog puta odbili. Teracemo se mi jos dosta sa njima. Poznato je dobro koliko su Srbi tvrdoglavi.

Srba Filipovic

pre 11 godina

Najvaznije je jedinstvo svih onih koji su od gradjana dobili mandat da rese problem Kosova i uvedu Srbiju u EU, ako je moguce. Ako nije moguce, ne treba gubiti vreme i treba se okrenuti drugim stranama sveta. Delegacija са Vucicem је svakako jaca.

Borat

pre 11 godina

Ovaj problem sa Prištinom je otišao jako predaleko zato nam je potreban u pregovaračkom timu neko ko je ozbiljan pregovarač, a to je definitivno Aleksandar Vučić.

Činjenično stanje

pre 11 godina

Toliko ima nekih komentara do imbecilnosti zlobnih,da čovek stvarno nekad zapita samog sebe " ima li ovde Srba?" .. strašno..
Delegaciji neka je sa srećom sutra.

SRCULENCE

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

muffin

pre 11 godina

Naravno da Vučić ide.Čovek ima sve što je potrebno ozbiljnom političaru:odlučan stav i umeće pregovaranja,i ne srlja u propast po svaku cenu

Zoran77

pre 11 godina

Vidi se jaka volja predsednika za željom koja će doneti Srbiji bolju budućnost u narednom periodu, zato se i odlučio kada je reč o gospodinu Vučiću da ode i on u bRisel i iznese konačno naš nepopustivi stav.

ljubi

pre 11 godina

Mozemo samo da im pozelimo puno srece i hrabrosti...srbija ne sme biti ponizena i znamo da ce nas nasi predstavnici predstavljati na najbolji moguci nacin

Najlon

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

POPAJ

pre 11 godina

Sa Aleksandrom Vucicem cemo svakako biti jaci,e sada da li ce biti dovoljno da se stvari preokrenu u nasu korist,videcemo jos...ukoliko bi druga strana smanjila zahteve,dogovor bi bio moguc,iskreno se nadam,da ce to nasi zvanicnici i izdejstvovati.

najlepsa

pre 11 godina

Sta god da se desi u Briselu Vucic ce uspeti da izvuce najvise za Srbiju. Konacno ce u pregovorima ucestvovati neko ko moze da podnese pritisak, a ipak se izbori za interese Srbije.

ibanez

pre 11 godina

Mnogo im dozvolili ameri, zato oni i zapeli ovako pa ne popustaju ni malo. Bice nam potrebni nadljudski napori, jer mi se ustvari natezemo sa amerima a i vecim delom EU. Kosovski albanci su samo marionete u njihovim rukama.

Чичак

pre 11 godina

У тешким тренуцима нам је потребно јединство.И да ли нешто потписали сутра или не ,какву год одлуку донели ,сигурно ће бити у интересу свих грађана!

James

pre 11 godina

Sto se tice Vucicevog odlaska, bila je to prava odluka u pravom trenutku. Nemam prevelika ocekivanja trenutno, ali verujem da ce se u nekom narednom periodu sve resiti.

Kruskovaca

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

goalone

pre 11 godina

Svaka cast gospodine Vucicu, treba imati petlju za tako nesto da prisustvujete sutra dijalogu, staviti na ocenu svoj zivot i celu svoju karijeru!!!!

Vučiću uz tebe smo

pre 11 godina

U najtežim trenutcima za našu zemlju treba svi da budemo jedinstveni i da podržimo naš državni vrh na čelu sa Vučićem. Verujem u njega u potpunosti da će na najbolji mogući način predstavljati Srbiju u Briselu.

BOBAN

pre 11 godina

Naravno da neće jer pregovori se nastavljaju dalje ali treba samo krenuti i verujem da će se sutra preći na prvu stepenicu do konačnog rešenja što bi Srbiji puno značilo u dobijanju datuma pregovora, samo napred.

---scorpio---

pre 11 godina

nismo ni sumnjali na odluku vucica jer je svojim delima pokazao svoju odgovornost spremnost i zrtvovanje za nas narod, sigurni smo da ce raditi u nasem interesu do kraja!!!

Vesna 73

pre 11 godina

Složni smo mi to niko ne osporava, znamo šta hoćemo a šta nećemo a ponajbolje znamo šta ne možemo i na šta ne smemo pristati. Bojim se samo da pojedinci ne navijaju za suprotnu stranu!

Cantacuzino

pre 11 godina

Pregovori postaju ozbiljni, vise ne bave "tehnickim" stvarima. Neozbiljno bi bilo da u tom procesu ne ucestvuje resorni ministar, kada je vec bezbednost takodje u sredistu paznje.

Dirlida

pre 11 godina

E konacno neko sa pamceu na pregovorima. Da nisu resili da i Vucic ide, pregovori bi bili unapred osudjeni na propast. Ovako, mozda i imamo cem uda se nadamo, samo da Ivica vec nije upropastio stvar...

mistic

pre 11 godina

Dosta je bilo pregovora u "rukavicama" i neutralnosti Evrope. Vreme je da se ova agonija okonča i zato se i na Prištinu mora izvršiti isti pritisak koji se na Srbiju vrši već godinama! Podržavam stav vlade Srbije!

mikula

pre 11 godina

Samo vi likujte nad time sto ce mu pasti rejting, a naravno da ce vam se sve ponovo obiti o glavu i ponovo cete u odnosu na njega ispasti smesni. Vas rejting konacno ce biti onakav kakav treba.

ANDJELCIC

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

shark

pre 11 godina

Ništa bez Vučića! Svuda čovek mora da podmetne svoja leđa kako bi se nešto završilo! Čemu onda služe koalicioni partneri? Samo da podele vlast?

Obrenovčanin

pre 11 godina

Šta god ko mislio,mogao je i ranije da misli kad su ovi pre Vučića bili na vlasti. Sad neka zaćute i pomole se Bogu.
Neka nam je svima sutra Bog u pomoći.

Hmm

pre 11 godina

(milance, 1. april 2013 15:47)
----------
Ovo je trenutno najvažniji front, a Vučićevo prisustvo u Briselu je od velikog značaja. Posle ovoga, sve ostalo će biti lakše.

HAMLET

pre 11 godina

Brisel izgleda od samog početka nije ni imao nameru da da šansu dijalogu! To i potvrđuju njihovi konstantni pritisci na Srbiju i neutralan stav prema Prištini! Verujem da će sutrašnje Vučićevo prisustvo imati velikog uticaja na dalji tok pregovora!

Prepelica

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

mika015

pre 11 godina

mene ohrabruje to sto Vucic ide na pregovore jer u svom radu on postize rezultate i uspehe pa se nadam da ce albanic popustiti u zahtevima a pregovori biri pozitivni za nas narod

dragan šapić

pre 11 godina

Drago mi što su u ovim vremenima punim izazova i teškoća, na odgovornim pozicijama odgovorni ljudi koji neće zaboraviti šta je interes Srbije i NJENIH lojalnih građana.

Darla

pre 11 godina

Ništa bez Vučića. Možda će se pokajati što su ga zvali. U njegovom prisustvu niko ne može da omalovažava i ponižava Srbiju. Dosta je bilo ucenjivanja, štapa i šargarepe i td.

NB

pre 11 godina

Šta će biti biće, budimo oprimisti. Pregovaračima puno sreće sutra mada tamo gde se Vučić pojavi uglavnom sve ide glatko. Nadam se najboljem.

Tara

pre 11 godina

Sigurno da Vucic i Nikolic nece potpisati bilo sta sto je na stetu Srba , za vreme vladavine ove vlasti su vise uradili nego sto je prosla vlast za svih 12 godina.

patriota

pre 11 godina

Samo hrabro Nokolicu i Vucicu. Opravdajte poverenje koje vam je narod dao. Albanci vec jednom treba da shvate da je Kosovo kolevka srpstva. A Ameri i EU neka prelistaju srpsku istoriju od pre nekoliko vekova.

mili

pre 11 godina

Niko ovde niko ne uvlaci...nas drzavni vrh predstavljaju ljudi na vlasti, zastupace interese srbije i dace svoj maksimu za dfobrobit svoje zemlje

Nevenka

pre 11 godina

Potvrdite jos jednom da je drzavni vrh Srbije jedinstven i zelim Vam svu srecu, jer ovako istorijske i teske odluke mogu izneti "na svojim plecima" samo politicari koje karakterise odgovornost i zelja da ucine maksimalno dobro za svoj narod,a to su u ovom trenutku, upravo Nikolic i Vucic. Srecno.

Nenad

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,kakve komentare podrske pisu sns clanovi..pa do juce ste nazivali izdajicama sve koji rade protiv Srp,interesa..pa ovi sutra idi da potpisom ozvanice nezavisnos R.kosovo,a vi se kao pravite ludi i podrzavate vladu...kakvo licemerje..bljak!!!

питам

pre 11 godina

Зашто Николићу увлачиш Вучића у ову игру?Имала је Србија и тежих момената од овога,па смо се спасили,сада не смемо никако поклекнути.

NAJODANIJI BOT

pre 11 godina

Iskreno se nadamo i duboko verujemo da ce nas master Nikolic i nebioloski sin Vucic uraditi najbolje za Srbiju.
Iskreno se nadamo i duboko verujemo da ce odmah nakon potpisivanja sporazuma, nas master Nikolic i nebioloski sin Vucic smoci snage da se javno izvinu Cedomiru Jovanovicu i Vuku Draskovicu koje su sve vreme nazivali izdajnicima a koji su se zalagali za poptpisivanje Ahtisarijevog plana.
Iskreno se nadamo , duboko verujemo i iskreno mislimo da ce se nas master i nebioloski sin javno izvinuti gradjanima Srbije za sve one table kojima su prelepljivali naziv bulevara Zorana Djindjica sa tablom Ratka Mladica.
Iskreno se nadamo i najdublje verujemo i najiskrenije mislimo da su nas master i nebioloski sin konacno shvatili znacaj politike Zorana Djindjica .
Iskreno se nadamo , ali sad zaista najdublje verujemo, dublje nego ikad da ce nas master i nebioloski sin odmah nakon potpisivanja sporazuma krenuti sa procesuiranjem odgovornih za 24 sporne privatizacije ciji su predmeti jos u fiokama .
Ali sada bas stvarno najdublje verujemo i najiskrenije se nadamo da nas master vise nece davati slicne izjave ispred ambasade Venecuele i pored Lukasenka, dok se njegov nebioloski sin bori po Briselu i Berlinu za dobijanje statusa kandidata.
Naj, naj, naj, ali sada stvarno bas najiskrenije se nadamo i verujemo, najdublje sto mozemo da ce nas master i njegov nebioloski sin odmah nakon sporazuma glasati u Skupstini i inicirati otvaranje Dosijea UDBE.
Puno pozdrava svima,
Vas SNS BOT.

Julius

pre 11 godina

Ne ide Vucic u Brisel radi iskazivanja jedinstva, vec naprotiv, zbog nejedinstva drzavnog vrha, a Zapad je nanjusio da jedino Vucic moze da sprovee dogovoreno.
Nece Nikolicu opstine, ni pojedinacno niti zajedno (u tzv.zajednici) imati drzavna ovlascenja, tj. sudstvo, policiju, vojsku. Dovoljno one imaju ovlascenja u oblasti obrazovanja, kulture, zdravstva. Nista vise odtoga. Kome se zivi u drzavi Kosova - dobro, kome se ne svidja ova drzava, moze otici od preko granice, do Novog Zelanda!

srna

pre 11 godina

Onaj ko pokazuje svojim postupcima i vodjenjem politike da stiti inzetese gradjana Srbije svakako treba bude u pregovarackom timu sutra u Briselu...Vucicu samo napred...

Zoran

pre 11 godina

Hvala Bogu da se pojavio neko ko ne obecava samo narodu, vec iznosi objektivnost u javnost, i ne obecava da ce sutra biti sve reseno, vec navodi da jos moramo biti strpljivi !!!

mirotvorac

pre 11 godina

Ne trebamo biti brzopleti ali moramo biti jedinstveni za ono za šta se zalažemo.Ne treba previse da se oslanjamo na njihovu humanost i dobrotu jer moze mnogo da nas kosta.Treba da sacuvamo ovu malo ograničenu ali kulturnu, časnu i poštenu Srbiju i damo podrsku nasim ljudima koji ucestvuju u pregovorima.

bobica

pre 11 godina

Drzavni vrh nikada nije bio slozniji i jedinstveniji oko putanja KiM...Puno napora,energije u rada je ulozeno za pripremu ovih pregovora...Valjda ce krajnji ishod biti dobar po sve nas...

Nemanjic

pre 11 godina

Vlast u Srbiji se promenila pa sad i postoje uslovi koje necemo i ne mozemo da ispunimo..da je neka druga vlast potpisali bi i sta treba i sta ne treba!

tomislav

pre 11 godina

kaze nama ceda da zavrsimo vise s tim zamajavanjem i da potpisemo priznanje kosova, pa ga popljujemo i proglasimo izdajnikom

sutra ce toma, ivica i aca po cedinom receptu da zavrse sa zamajavanjem naroda, ocemo da ih popljujemo ili ce biti "pa dobro, sta sad DS je kriv, to je sve posle njih ostalo, vi ste uradili sta ste mogli, to je tadic sve zakuvao..." i sta ti ja znam sta

POSTENA I USPESNA SRBIJA! DA, MOGUCE JE

crni domino

pre 11 godina

E moja faco, sta ce sa vama ikada biti konacno i poznato? Samo pustos koji za sobom ostavljate!
Znas li Predsednice koliko si nas sa ovom izjavom obradovao? Usrecio? Podigao ugled Srbije? Najavio lepsu buducnost? Dao volju da zivimo?
Nista od svega toga i od tebe! Cak pocinjem da sumnjam da i rakiju umes da peces, a izabrasmo te da vodis drzavu! Koje smo blente bili!! I pravis neki grc od osmeha da bi ti se divili. Strasno!

Siniša

pre 11 godina

Radikalski cirkus, uvuku Srbiju u probleme, pa je onda, kao, spašavaju...jadan onaj narod na Kosovu, ostaviće ih na cedilu, potpisaće ,,ništa'' i onda će jedan po jedan Srbin sa Kosova da se iseli...EU je u problemima do guše, ne znaju šta će sami sa sobom, pa im samo mi falimo, sa našim problemima. Podrazumeva se ostavka Nikolića, jer je on sve ovo smislio i uvalio nas u probleme.

Fiona

pre 11 godina

Vucic ne treba da ide na pregovore jer sve hoce da svale krivicu na njega ,kolko god da hoce da spase nesto sto je propalo davno to predstravlja tezak zadatak.

jagodica bobica

pre 11 godina

Da su se pitale demokrate rastezalo bi se ovo demagoški u nedogled bez obzira na interes ljudi tamo.Jednom se mora staviti tačka na ovo i učiniti sve što se može da se pomogne ovom narodu

Grunf

pre 11 godina

Daleko bilo da sutra sve bude konačno.Deo Srba koji je još ostao na ovoj teritoriji koja po svemu sudeći izgleda kao da smo dobili stanarsko pravo i dalje će biti podeljena šta je trebalo uraditi. Danas, sutra ili za mesec dana nažalost to više nema značaja. Meni je jako ružno prostituisati reči patriotizma, rodoljublja, koleveke Srbije i sl. To se gaji vekovima. Nažalost onda kada je trebalo razgovarati predstavnici stranaka koji sutra idu u Brisel da razgovaraju o dogovorima i pomirenju su se latili devedesetih godina pušaka, tenkova, topova a ovi malo mudriji džojstika, tomahavka i sl. tehnologije i zna se kako smo zavrsili u toj priči. Svaki gubitnik u ratu a to je pravilo mora da se baci na kolena i da bude ponižen pred celom svetskom zajednicom. To je zadatak svakog pobednika u ratu. Poraženog dokosuriti osim fizički teritorijalno i duhovno. Da se zna ko je pobednik. Koliko god me sve ovo bolelo pa i sam nekada funkcionišem po sitemu kalimera "to je nepravda" racionalno bez emocija ništa ne možemo i očekivati. Sami smo kuvali tj. ovi sutrašnji pa je vreme došlo da sada svi zajedno i pojedemo svidelo nam se ili ne. Kakav kuvar takvojelo. Svi znamo ako odbijemo to jelo više ništa i nećemo imati u ponudi na meniju. Bolje splačinu pojesti danas manje će boleti. Imaćemo želudačnih tegoba puno. Zalečićemo ih pa polako dalje. Nije kraj sveta. Samo nemojte za jelo kriviti sastojke, začine, kelnera.

nidža

pre 11 godina

Jedinstven idefinisan stav za sutrašnje neugodne pregovore - premijer i prvi potpredsednik vlade. Trebalo bi da je to dobitna kombinacija!

Markezito

pre 11 godina

Vucic je toliko postao uticajan da ga i strane sile traze. Nikada ne bih rekao da ce toliko da napreduje. Samo nek gura. Svaka cast.

Siniša BG

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.
(Bubica 2010, 1. april 2013 14:45)

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.
(Najlon, 1. april 2013 14:44)

Saopštenje ,,kancelarije SNS za pisanje komentara-budalaština''.
Izvinjavamo se zbog ove grube greške (velika je gužva u našoj kancelariji, vanredna situacija, jer treba ,,oprati'' brljotine lidera SNS), jer se Bubica i Najlon nisu dogovorili ko će da pusti dobijeni tekst od Jovičića. Ovakve greške se više neće ponavljati, a Bubica i Najlon će biti kažnjeni, nema dnevnice.

Пеђа

pre 11 godina

Биће као када је Милошевић прогласио победу после кумановског споразума. Слуђеном народу капитулација ће бити приказана као победа !

Ко сме да се клади ?

А ови апартчици који глорификују Вучићау у коментарима су патетични...до бола.

citalac

pre 11 godina

Konferencija za novinare na kojoj nisu dozvoljena pitanja? Ovo je zaista najoriginalnije sto je ova vlada uspela da izmisli. To se gospodo draga zove saopstenje, i nema potrebe da pozivate novinare da prisustvuju saopstenju vec samo to saopstenje dostavite medijima. Sramota od drzave i celog tima koji je vodi.

bezimena

pre 11 godina

1. K. Ešton i Vašington traže da Vučić dodje u Brisel.
2. "Svemogući" kaže: "Baš me briga šta ko traži, neću da idem u Brisel".
3. Vašington zove "mastera" ...
4. "Master", koji nema nikakve ingerencije NAD Vladom i strankom, traži da "svemogući" ide u Brisel.
5. "Svemogući" je sutra u Briselu jer je "sam" tako odlučio.
6. Botovi se klanjaju odlukama "svemogućeg" i obožavaju ga do imbecilnosti.
:))))

Velibor

pre 11 godina

Verujem i ja da će pridruzivanje Vučića delegaciji doprineti da zajedno učinite sve da se zaštite nacionalni interesi zemlje i da će svaka odluka koju budete doneli biti u interesu građana Srbije.

Coco Bill

pre 11 godina

E sada se gospodo iz EU držite!
(jelena jsm, 1. april 2013 14:25)

Eno, Ketrin Ešton se sva usplahirena zatvorila u sobu i vedžba govor šta Aciki da kaže. Kažu da je jadna sva van sebe i znoje joj se dlanovi, grize nokte i nešta nerazgovetno mumla sebi u bradu u stilu "šta mi je ovo trebalo". Samim Briselom kruži huk "stiže Aca", stiže Aca", panika, svi negde jure, trče, ali ne znaju gde.....mogu misliti šta će biti kad se Aca pojavi i kaže "Obavestiću vas u petak, možda u subotu, a ako ne onda sledeće nedelja, a najkasnije za dve nedelje kad ću da dođem"

vucic .urcic

pre 11 godina

Pa naravno da Vucic ide pevajuci u Brisel!! Stisli ga USA i EU!! Iako je on hteo da Dacica okrivi za nesupeh a sebi da pripise poene kod ispranih mozgova!!
Uskoro ce biti: Ko je prodao Kosovo, pa Vucic!!

Peti SNS Bot

pre 11 godina

Sad je vaznije nego ikada da damo pluseve SNS botovima i podrzimo ih u njihovom iskrenom nadubljem verovanju.
Duboko najdublje verujemo u njih i molimo masovno davanje pluseva .
Mozda ce neko iz Severne Koreje to primetiti pa da ih angazuju za ubuduce.
Ko duboko veruje, nadublje veruje, do neba, bezgranicno u naseg mastera i sina neka da plus.
Ko jos ne veruje duboko najdublje, do neba neka procita komentare ostalih SNS botova.
Ja sam vec pceo da verujem iskreno, najiskrenije, najdublje.
Vreme je da i ostali konacno pocnu da veruju.
Nadamo se da se ova istoriska sansa u verovanje nasem masteru nece propustiti.
Najdublje verujemo u sve citaoce komentara i zaista misliomo da treba da nas sve podrzite u nasem najdubljem verovanju.
Duboko vasi botovi.

onako usput

pre 11 godina

a jel zna Vucic zasto ide u Brisel? hteli ste pregovore na najvisem nivou pa ste ih i dobili, cini mi se da su vas navukli na tanak led!

dejan

pre 11 godina

Do 20.5.2012. svaki dan nam je bio prvi april. Da te potsetim na one najbolje prvoaprilske šale: Svetska ekonomska kriza je naša razvojna šansa, 1.000 evra, i kosovo i EU, 200.000 novih radnih mesta, energično se borimo protiv korupcije... Sadašnje rukovodstvo je realno, da ne budem grub pa da kažem da je to surovo. Problem svih nas je što smo godinama živeli u laži. Treba će nam vremena da se naviknemo.
(Aprililili, za svaki dan, 1. april 2013 15:38)

Ne bih da ti kvarim zabavu braco, ALI:
Gospodin ministar zvani "1000 evra" je ponovo ministar u vladi
100 milijardi eura novih investicija ( za sada ni 100 miliona nije uslo) a proslo je skoro godinu dana!
Amnestija tvoga predsednika i gomila kriminalaca na slobodi.
Jeftinija elektricna energija (poskupljenje najavljeno od sledeceg meseca)
Borba protiv korupcije ( za skoro godinu dana NIKO nije osudjen)
Da nabrajam dalje "uspehe" posle 20. 05. 2012. godine???

pao citav Brisel,stize Vucic

pre 11 godina

Eno u Briselu svuda postavljaju crvene tepihe jer dolazi Vucic.
Ove njegove uvlakace treba izopstiti nekako, da se ne stidi ostali normalan svet, kom narodu pripada.
E moj masteru, da se ja pitam i ti ne bi bio to sto jesi, ali ne pitamo se ni ti ni ja.

Bata Rale

pre 11 godina

Ide i Vučić!!!! Eeee to je prava vest. Sav sam bio uznemiren, te oće, te neće, drži, prži. Pokidao mi živce. E sad je lepše vreme, sad će ptičice lepše da pevaju, sunce će bolje da sija, sve će odjednom da postane bolje. Ide Vučić narodeeeeee! Ženo, podgrevaj onaj kupus od petka, što se oladio, čekajući da Vučić odluči dal će da ide ili neće. Sad će i kupus da bude bolji. Malo se ukrtio, pa kad se još dokrčka ihhhh. Srećan li sam ihhhh! Jes da je klot, al sad mi izgleda kao da je red slaninica, red rebarca, red krtina.

Car Lazar

pre 11 godina

Odgovorno i posteno! Narodu je jasno dato do znanja sta rade politicki predstavnici a baronesi i njenim birokratama je sada jasno da Srbija ne prihvata sve sto joj se servira!!! To vreme je davno proslo!

dosta

pre 11 godina

Dovoljno one imaju ovlascenja u oblasti obrazovanja, kulture, zdravstva. Nista vise odtoga. Kome se zivi u drzavi Kosova - dobro, kome se ne svidja ova drzava, moze otici od preko granice, do Novog Zelanda!
(Julius, 1. april 2013 20:32)

Stvarno? A sto taj isti princip ne bi vazio i za vas Albance? Srbija vam je dala ovlascenja u obrazovanju, kulturi i sasvim vam je to dovoljno a ako vam se ne svidja u drzavi Srbiji i na Kosovu i ako vam je do igranja drzave, umesto na Kosovu, praktikujte to u maticnoj vam Albaniji ili u Americi ili na tom Novom Zelandu. Nicim ali nicim niste vi Albanci ni zaduzili ovu planetu niti je obogatili pa da za vas vaze specijalna pravila koja posle jos i negirate drugima.

Isprani mozgovi

pre 11 godina

Citajuci neke komentare pozavidela bi im i propagandna masinerija Severne Koreje.Toliko slavopojki i hvalospeva o Tomi i Vucicu. Verovatno i vodja Severne Koreje prima toliko podrske za napad na Juznu Koreju i Ameriku. Tako rade isprani mozgovi. Sta je to sto nam Toma nudi?? Propast jer za suprotnim stolom ne sede maloumni ljudi. Znaci neces da potpises cao investicije,EU i bolji zivote. A razni seici, rusi kinezi, belorusi, azarbejdzanci ce ta pljunu milijarde dolara u Srbiji da pokazu kako se moze i bez EU

Miki

pre 11 godina

Prevara! Traže da Srbi na KiM imaju zakonodavna i izvršna ovlašćenja, ali, ne kažu da je to u okviru Kosovskog Ustava i Kosovskih zakona! Tači čak ni to ne pristaje!

Beogradjanin

pre 11 godina

Ako ide i Vulin sutra, recite mu da skine crnu kosulju sa crnom kravatom i onaj kozni sako preko.
Ne predstavlja bivsu Istocnu Nemacku kao Honekerov pionir nego Srbiju.
Neka se angazuje neki stilista da ih sve lepo upakuju kako dolici zvanicnoj delegaciji Srbije u sutrasnjem teskom istorijskom danu.
Aj pa sa srecom momci .

Darko

pre 11 godina

Vucic ne ide ni zbog evrope ni zbog tome nego ide jel je dacic im obojici sasuo u lice da nece sutra sam da poptise izdaju zemlje pa da ga posle zbog toga na izborima zbace sa vlasti i oni sami da imaju apsolutnu vlast u srbiji nego im je zapretio da ako hoce da ostanu na vlasti da ide i vucic snjim sutra i da zajedno podijele sve tako da posle sutra svi znaju da ce biti samo rekonstrukcija vlade a ne i novi izbori jel ovi sto su sad na vlasti ne mozes ih vise puskom oterati iz fotelja a za onog ko sumnja da je to tako pa jel dacic sam neki dan rekao ako bi bili parlamentarn izbori zasto ne bi bili i predsednicki a svi znamo kako bi toma diploma prosao sad na predsednickim izborima jel trik sa dzakom ukradenih listica mu nebi prosao ovaj put a vec je izgubio sve glasove glasaca za kosova zbog kojih je i uspeo preci crtu i kao pobediti tadica kazem kao pobediti jel cim je tomi evropa cestitala pobedu par sati pre kraja zatvaranja glasackih mesta sve je bilo jasno mislili su dacica preci tako lako ali su na malo jaceg protivnika naletili ovaj put

crni domino

pre 11 godina

"sta god bilo, vi ste za mene uspeli"
(lasta, 1. april 2013 14:35)
Jos jedan teeezak SNS bot!
Aleksandre Vucicu, molim vas, organizujte opismenjavanje clanova vase stranke kao i vaseg bivseg clana Tomislava Nikolica. Mnogo bre brate lupetaju!

aman

pre 11 godina

resite vise to pa da se bacimo na druge probleme mislim vaznije. ovi ljudi koji imaju posao njima je svejedno ali ljudi bez posla niko ih ne pita kako zive od politike zivite samo vi i mozete da otezete sve probleme i 100 godina vama je lepo dodjite u narod malo i kad nije predizborna kampanja da vidite kako se zivi. zivim u naselju koje ima preko 30k stanovnika sa jednom prodavnocom i ambulantom. u evropi tako mesto ima svoju skolu i fakultet i bolnice... gledajte malo od cega se zivi

lesak kim

pre 11 godina

posle sutrasnje kapitulacije krecu hapsenja,normalno da bi se ublazile posledice kapitulacije,a marketinske agencije krecu sa dizanjem rejtinga.Toliko o tome ko je ko i sta je sta..........

Dole nesposobni režim

pre 11 godina

Čitam da je Tači izjavio da će biti onako kako on kaže, a do sada je tako i bilo. Prema tome, Toma platformu može da okači mačku o rep...i da podnese ostavku zbog fijaska njegove politike. Treba raspisati nove izbore i uporedo referendum o ulasku u EU, pa neka se narod izjasni. To bi bilo najbolje i kakva se odluka donese tako će biti, nema više priče.

ZoranNS

pre 11 godina

Onima pre vas niste dali da dišu, stalno ste im sedeli za vratom sa parolom da su izdajice srpskog naroda, sada bi vi lovorike za nešto što je davno trebalo završiti, nije se moglo od SNS, SRS, SPS, DSS. Namerno se pravi drama i diže prašina, da bi se posle dobijanja datuma, što se već u nekim krugovima zna, (Pastor je u pravu), znaju to i pregovarači, SLAVODOBITNO, SA VELIKOM POMPOM VRATILI U ZEMLJU, Ketrin je već poručila slavljeničku tortu, od koje će svako dobiti po parče.

zorica

pre 11 godina

Propaganda najgore vrste koja je u Evropi jedino vidjena ovde krajem 90-tih kada je (gle slucajnosti!) ministar informisanja bio Vucic.

Sada ima vise instrumenata (e-vesti, komentari, recke i slicno), pa utoliko gore po nas. Krajem 90-tih nisam bila ovde i sa razdaljine sam se cudila kako narod ovde veruje u to sto veruje jer sam mislila da ima dovoljno informacija da bi mogao da raspozna sta je sta. Sada vidim da to nije bilo tako jednostavno i jasno mi je sto je narod verovao u pogresne ljude i sto se divio njihovim imbecilnim potezima.

...

Pa ko veruje veruje, meni je lakse sto sam rekla.

gruja

pre 11 godina

"Kako saznaje B92, u Brisel na sastanak s Prištinom ide i potpredsednica Vlade za evrointegracije Suzana Grubješić."

U potupunosti je razumem. Sad je tamo velika rasprodaja zimske obuće...

AcaNYC

pre 11 godina

Smatram da Vucic nije neko ko bi trebao da bude deo ovih "pregovora", jer je njegov "proevrpski"stav prema Kosovu odavno jasan. Vucica traze jer je on upravo taj koji je izabran da potpise predaju i to od strane Nemacke koja ce uskoro ako popustimo postati vlasnik Kosova.

SNS prevaranti

pre 11 godina

E konacno neko sa pamceu na pregovorima. Da nisu resili da i Vucic ide, pregovori bi bili unapred osudjeni na propast. Ovako, mozda i imamo cem uda se nadamo, samo da Ivica vec nije upropastio stvar...
(Dirlida, 1. april 2013 14:49)

A, izvini, da li znaš ko je poslao na pregovore Vulina i onog klinca Đurića? Taj ko ih je poslao nije pametan.

niki

pre 11 godina

Da su novinari zaista slobodni, nezavisni i neutralni, trebali bi se lepo udruziti bojkotovati konferenciju za stampu na kojoj im je zabranjeno da postavljaju pitanja !!
Nazalost nisu

boom

pre 11 godina

Ovo je PRVI PUT da Vucic ide na neko mesto gde on ne komanduje.

Lako mu je u Srbiji izdavati tuzilastvu naredjenja da se neko uhapsi, da mu se produzi pritvor i na tome zaradjivati jeftine poene kod naroda.
Ali u Briselu tj. gde postoji i druga strana, kada je u pitanju Kosovo to ne moze raditi na taj nacin tako da ce biti zaista zanimljivo pratiti razvoj dogadjaja.

Zoran

pre 11 godina

Ja mislim da ovoj ekipi(prevaranata) treba da se priključi i Dinkić, jer je on ipak uspeo Srbe da prevari mnogo, mnogo puta. Ne mogu da verujem da ljudi koji su prevarili građane Srbije hiljadu puta ne mogu da prevare i ove iz EU, Ameriku...izgleda da oni ne nasedaju.

kurrizi

pre 11 godina

Jedino je sigurno da na Kosovu nece biti Republike srpske i ko nato insistira potpuno greši. Kakva policija i sudstvo, pa dajte to pravo prvo u Preševsko dolini pa onda tražite na Kosovo, povucite vojsku i žandarmeriju iz Preševske doline. Nikada necete priznati državu Kosova, pa ni Kosovo nece priznati vas, pa ni u Evropu necete ici, to je cista racunica. Moderatoru imašli smelost prikazati moj realni komentar?

brasa

pre 11 godina

gledam sbvakodnevno emisije televizije beograda. najavljuju se konferencije za stampu. medjutim, sta vidim? pojavi se da li Nikolic ili bilo ko drugi, za najvise 2 minuta izrekne ono stu mu padne na pamet. A gde su zatim ti novinari, koji su pozvani na tu koncferenciju za stampu? bilo da ih je mnogo ili malo, poslusno odsede i kada se nikolic posle expresne izjave od 2 minuta skloni, dignu se i novinari i napuste salu. da li ste ikada gledali konferenciju za stampu, kada G-dju Merkel i slicne ovdasnje politicare doslovno buse pitanjima koja u mnogo slucajeva za nju bas nisu prijatna? jos ni jednom nisam imao prilike da na beograskoj televiziji vidim jednu slicnu konferenciju za stampu.

GagY

pre 11 godina

Vučić je pokazao sposobnost u rešavanju problema treba da bude deo tima koji će rešavati kosovsko pitanje.
(Turketo, 1. april 2013 14:43)

Koji je to problem Vučić ikada rešio, i kada je pokazao pomenutu sposobnost? Koliko se sećam, Vučić je svoje probleme rešavao bacanjem istih pod tepih, kao u slučaju kada nije tri godine plaćao troškove Infostanu. Mada, pokazao je sposobnost, jer nam je takav došao da odlučuje o ovoj zemlji i svima nama, i napravio budalama sve nas koji svoje obaveze redovno izvršavaju.

Bosanac

pre 11 godina

Jest da sam Bosanac, al cudno brate da ovi komentari tipa "Vucicu marsale Srbija je uz tebe" imaju identican broj pozitivnih glasova?? Skrolam, skrolam i svaki komentar isti broj pozitivnih glasova. Molim ovog sto klikce da mi se javi, sad ce izbori i kod nas, a ovaj je klasa brate!!!!

vladimir

pre 11 godina

Sve je odavno jasno!
Samo prostim naivcinama moze izgledati da je nasa strana iskrena i da zeli dogovor u vezi Kosova. Ovima na vlasti je istinski stalo da odrze jedinstvo koalicije zarad vlasti. Sve druge price su obmana, i priprema opravdanja za neuspeh pregovora koji je bio i ostaje osnovna strategija Srpske strane.

david

pre 11 godina

Pre nekoliko dana niste hteli da objavite moj komentar da će Vučić ići, ipak, u Brussels da mu kažu: "Fala ti..!" zato što je pridžavao sveću. Nije 'teo...ali sada...eto...Predsednik ga je predložio&zamolio pa, 'oće...

zluradi

pre 11 godina

Toliko ima nekih komentara do imbecilnosti zlobnih,da čovek stvarno nekad zapita samog sebe " ima li ovde Srba?" .. strašno..
Delegaciji neka je sa srećom sutra.
(Činjenično stanje, 1. april 2013 15:22)

Veca je bruka, sto ovde ima komentara do imbecilnosti imbecilnih! Stvarno da se covek zapita ima li ovde Srba. Iz samih tih komentara, vidi se da je rec o mladim ljudima. Mislio sam da ce razvoj novih tehnologija, prvenstveno interneta, pomoci da mlad covek bude bolje obavesten, sagleda stvari sa vise strana i stvori sebi realnu sliku trenutne politicke situacije. Ne, vi kao gomila papagaja ponavljate ono sto vam ispricaju na partijskim sastancima, ne koristeci svoju glavu. Nadam se da ste vi onaj drugi, malobrojniji deo srpske omladine, inace sam jako zabrinut za buducnost Srbije.Posebno zabrinjava vase lose obrazovanje, sto je vise nego ocigledno u vasim komentarima!

matori

pre 11 godina

Hej, vi SNS botovi! Je l' znate da se bliži i vaš Uskrs?
Sad su u modi šarena jaja...
Sutra, kada se već sve bude znalo, i ko je šta uzeo - i ko je šta dao, možete da sami sebe išutirate.
Biće vam šarena, pa ste odma' u trendu... Sve je Kul, a naročito Jul...

Djoka

pre 11 godina

Ovaj presednik podhitno da se jos jednom konsultuje sa svojim spoljnopolitickim savetnikom djuricem (29 godina, 8 godina studirao pravo, tecno govori srpski), nemoj posle da bude kajanja.

ma niste ludi

pre 11 godina

Ma nemojte se saliti da sutra okoncate taj famozni dijalog.Pa to vam je najbolje sredstvo za zamajavate ovaj narod koji je bez posla, nezaposlen, polugldan, ne prima plate mesecima.
Vazno nam je jedino da je drzavni vrh jedinstven, sve ostalo je nebitno, bar ste vi u to ubedjeni.

pecki pecanac

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(SRCULENCE, 01. april 2013 15:46)

Da i tada ce ti plata biti veca, mocices da skolujes decu po inostranstvu, zaposlice se najmanje 10% gradjana srbije, itd.itd. E moj kratkovidi narode, zar su nam do tog stepena oslepili oci od raznoraznih vladajucih partija i vodecih medija sa njihove strane.

Još jedan odani BOT

pre 11 godina

Naj, naj, naj, ali sada stvarno bas najiskrenije se nadamo i verujemo, najdublje sto mozemo da ce nas master i njegov nebioloski sin odmah nakon sporazuma glasati u Skupstini i inicirati otvaranje Dosijea UDBE.
Puno pozdrava svima,
Vas SNS BOT.
(NAJODANIJI BOT, 1. april 2013 15:43)

Ali ja se iskreno nadam, duboko verujem i čvrsto sam ubeđen da će nam pre otvaranja dosijea UDBE, tek onako za zagrevanje, Vučić reći ko je pokrao onaj džak glasačkih listića i koji je to bivši ministar drukao Luki Bojoviću šta mu policija sprema.

Znam da sam u ovo vreme odsudne "borbe protiv korupcije" i "bitke za Kosovo" prilično dosadan s tim listićima i tim kriminalcem Lukom Bojovićem, ali uprkos mom velikom trudu, ne uspevam da ih zaboravim i tako opravdam moj status odanog bota. Zato bih želeo da me Vučić oslobodi tih neprijatnih i danas sasvim nepotrebnih sećanja.

Analiticar

pre 11 godina

Citam sve komentare.I sta sam video. Pioniri centralne otadzbinske uprave kada se segmentalno ukljuce u komentare za pola sata sami sebi lajkuju i onda po sedamdeset i kusur pozitivnih lajkova na vesti o Vucicu i hvalospevu o njemu

Dejan

pre 11 godina

Mene je kao Srbina i drzavljanina ove zemlje sramota sto se i oko krucijalnih pitanja za ovu zemlju vrse prepucavanja na forumima na politickoj osnovi (da napomenem nikada nisam bio clan ni jedne organizacije u zivotu pa ni simpaziter bilo koje partije). To sto ljudi licna shvatanja odmah poistovecuju sa stranackim nastupom je bezveze i na bitnim stvarima se stvara neozbiljna atmosfera. Elem , stava sam da gde god se govori srpskim jezikom i pise cirilicom i latinicom, za taj deo teritorije smo duzni da se borimo. Padale su glave nasih dedova i pradedova za svaki pedalj zemlje, za svaki centimetar nase zemlje i shvatite.... Nije zemlja onoga ko njome vlada nego je zemlja onoga ciji se jezik govori na njoj....to je najbitnija stvar. Za te opstine i ostale enklave gde su Srbi nema popustanja...(mada iskreno ja ne bih i po cenu celog Kosova posustao pred bilo kakvim ultimatumima, pogledajte primer Engleske koja ne odustaje od zastite nad Foklandima iako je u konstantnim sukobima sa Argentinom oko istih...

Lepa Mimica

pre 11 godina

Ja najdublje i najvise verujem .
E ali zaista je tako.
Kad bi ste vi znali koliko ja duboko verujem svi bi mi dali najvise pluseva.
A i lepsa sam od bobice, srculenceta i jagodice bobice.
Molim vas meni dajte najvise pluseva.

Vasa Cakana SNS BOT
(Lepa Cakana, 1. april 2013 18:02)

A ja sam zaplakala od srece zbog jedinstva drzavnog vrha i prikljucenja Aleksandra Vucica.
Duboko verujem da ce moje najiskrenije suze doprineti jos vecem jedinstvu drzavnog vrha .
Najiskrenije verujem a i vreme ce pokazati da smo prvi put jedinstveniji od naroda Severne Koreje .
Najdublje verujem da ce sve ove moje suze zbog jedinstva drzavnog vrha stici i do Brisela kako bi nasem narodu donele boljitak.
Ja sam jod lepsa od Cakane dajte meni vise glasova zbog mojih najdubljih suza.

Vasa Lepa Mimica

Dante

pre 11 godina

Covece prestani da glumis napacenog Srbina nego potpisi tamo sta ti daju pa da mozemo da se bavimo pravim, istinskim problemima ove zemlje....zavlacite nas 10 godina o Kosovu..bagro nesposobna!!!

Zoso

pre 11 godina

Sutra kosovo prekosutra Vojvodina. Nekadasnji radikali kao i oni sto ih podrzavaj (tako je bilo i pred ratove) vode drzavu u propast. Sacekacemo jos malo i utvrditi da nas niko ne voli.

Lepa Cakana

pre 11 godina

Ja najdublje i najvise verujem .
E ali zaista je tako.
Kad bi ste vi znali koliko ja duboko verujem svi bi mi dali najvise pluseva.
A i lepsa sam od bobice, srculenceta i jagodice bobice.
Molim vas meni dajte najvise pluseva.

Vasa Cakana SNS BOT

e-krem

pre 11 godina

Cim ide i Vucic sutra jedino sto vam preostaje je da zapocnete sa prebacivanjem krivice a kada ce se sa time prestati jos nije konacno.

hez

pre 11 godina

Smem da se kladim sa svima vama,naravno i sa sns botovima, da ce ovi sutra da potpisu sve...a ova prenemaganja ovih dana je samo igra za ovaj napaceni narod!!!

Aca

pre 11 godina

Šta se "ložite"? Pa Vučić je na konferenciji za novinare izjavio da ne voli da ide u Brisel! Međutim,SNS nije računao na pritisak iz SAD i Nemačke, tako da to nije mogoa, na njegovu žalost, da izbegne! Nije uspela prevara SNS da izdaju potpiše, ili ugovori, samo Dačić! Zato je Dačić i postao premijer vlade Srbije!

kao kolera

pre 11 godina

sastanak može "trajati kratko ili pak dugo". šta reći na ovu i slične nebuloze a ne zaplakati od muke.
ovde sve može da bidne a ništa da ne znači....

Ab

pre 11 godina

Dobar potez. Lose je to sto je ovaj covek rastrgnut na sve strane. Koliko ga pre nisam voleo ni podnosio sada je obrnuto. Dela su iplivala. Napred, nadam se da ce se uspesno vratiti. Srecno.
(Betmen, 1. april 2013 14:25)

Betmenuuuuuuu Careeeeeeee. Ups a koja to dela?

NovoSadjanin

pre 11 godina

Danas je prvi april? Zar ne? I ova vest - o tome ko nas predstavlja je samo prvoaprilska sala, zar ne? A onda i sve ove njihove izjave su samo komicna igra? Ako je tako, onda sve ovo ima smisla...

је ли?

pre 11 godina

Ma more da se od sutra okrenete unutrasnjim pitanjima i zadacima Srbije kako god da znate bez obzira na konacno ili beskonacno. Dosta vise mlacenja prazne slame oko EU i Kosova.

GuC andjelčić i srculence

pre 11 godina

Ovo je već presmešno, šaljem komentar andjelčića i srculenceta,ako vam liče, to je samo slučajno,ha,ha,kakvi likovi...mada, neko je ipak ukapirao da pored pisanja komentara u slavu vrha države, moraju da se udaraju i pluseve:)), te tako vidimo i preko sto pluseva, bravooooo...dakle, evo ono što sam obećala:

"Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(ANDJELCIC, 1. april 2013 15:38)

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(SRCULENCE, 1. april 2013 15:46)".

CicikaMicika

pre 11 godina

Vucic je toliko postao uticajan da ga i strane sile traze. Nikada ne bih rekao da ce toliko da napreduje. Samo nek gura. Svaka cast.
(Markezito, 1. april 2013 19:40)

Markezito, ti si najjaci.
Mislim da si zasluzio definitivno da budes komentar dana sa najvecim brojem pluseva.
Tvoje duboko, najdublje verovanje mi je pustilo iskrenu suzu na licu.
Zaista verujem i to najdublje da ces imati najveci broj pluseva.
Vreme ce pokazati da svi mi koji nismo verovali tako duboko, pocnemo da verujemo najdublje sto mozemo.
I da postanemo veci botovi i od samih SNS botova.

uaaaa

pre 11 godina

Naravno da treba da ide, a ne posle da svali na Dacica sto nece biti ni Kosova a ni EU!! Lepo zajedno da snose posledice!!
Samo mi malo smesno kako svoje glasace loze, a ovi se primaju!!

Spomenka

pre 11 godina

Pitam se da li ce srbi nekad u svojoj istoriji biti slozni po nekom pitanju od drzavnog interesa, jer kako da se nadamo uspehu u pregovorima kad pljujemo jedni druge zarad jeftinih politickih poena. Mogli bi cak i da se ugladamo na Albance koji su svi kao jedan kad je Kosovo u pitanju.

KARA

pre 11 godina

sta je rekao,,oni koji priznaju,,ili oni koji NE priznaju.Ili on nezna sta prica,ili ste ga pogresno citirali,pa ispravite gresku.Ko je lud.

MONARHIJA

pre 11 godina

Na zalost eksperiment sa republikom nije uspeo.Drzava nije konstituisana.Srbija nikada u svojoj istoriji nije bila republika.Vreme je za USTAVNU PARLAMENTARNU MONARHIJU.

FRA

pre 11 godina

Da su se bolje posvetili R.1244 i Ahtisarijem planu i uzeli jos u obzir -zasto je 99 drzava priznalo- bilo bi mnogo bolje za SVE . Ovako je ovo samo "junacenje" i nista se nemoze uzeti za ozbiljno.

Zato i danas nema NISTA NOVOG i samo tracenje vremena !

TÖK?~LÄK?~FÄLJÄ••••••••••••••••••••••??

pre 11 godina

Narod te glasao da resis problem,a ne da se hvalis unapred da nista necete uraditi

Betmen

pre 11 godina

Dobar potez. Lose je to sto je ovaj covek rastrgnut na sve strane. Koliko ga pre nisam voleo ni podnosio sada je obrnuto. Dela su iplivala. Napred, nadam se da ce se uspesno vratiti. Srecno.

Milutin

pre 11 godina

To sto on ide nema veze. On moze nas da farba ali ne moze Tacija i Brisel. Kasno Vucic U Brisel stize. Mnogo su se zaleteli i mislili su da ce to lako zavrsiti. Oni nisu sposobni i nemaju slifa za ozbiljan dijalog. Njihov govor je govor hapsenja i pljuvanja. Ali zato kada se vrate ima da bude "bilo je kao u paklu".

hansi

pre 11 godina

kako ne viditet da vasih politicari svkog dana ,pricaju drugu pricu a stvarno oni su dogovorili pre 2 nedelje u briselu,za sever nece nista da bude vise od AHTISARIJEV PLANA ,jer je to kompromis od pregovore koje su derzali u Becu ,,,,Serbi kao nacionalna manjina na Kososvu imaju najvise prava ,,,sto se tice Severa svkih normalan covek zda da tamo vlada organizovan kriminal koje poderzhavan iz Beograda

Parkadzija

pre 11 godina

Ne dajte Kosovo!
(Sremac, 1. april 2013 15:47)
Bolje da ga daju,al za uzvrat da traze ratnu odstetu za proterivanje srba,to je jedino svetlo na kraju tunela,dali mi ili ne,priznali ili ne, mi imamo najmanji uticaj na to dal ce kosovo biti nezavisno ili ne,a sto se tice rusije i kine,bas ali BAS verujem da ce oni uci u WW3 zbog Srbije,ipak mala smo mi zemlja,tako da Vucko idi tamo i uzmi sto se vise moze uzeti,oni su nezavisni pa nezavisni,to ti je moj savet,batali te price za decu,te kosovske mitove,vodite realnu politiku i sve cce biti OK

Lepa Lusi

pre 11 godina

Ja najnajnajdublje verujem, najnajnajnajnajviše sam ubeđena da će sve biti najbolje po Srbiju i Srbe na Kosovo (Albanci nek konačno počnu da se bore za sebe). Državni vrh... najnajnajnajnajnajnajbolji ste, naročito Aca, munja nebeska! Znala sam, bez njega ništa. Kako sam uopšte živela do sada bez njega pitam se, nešto ga se ne sećam od ranije, hm, baš se čudim. Lepa Cakana i Lepa Mimica, gde ste sad??? Ha?? Izađite na crtu! Da vidimo ko je najnajnajnajnajnajnajnajnajnaj....

Matija Soskic

pre 11 godina

Zahtev da kosovska vojska nema pravo da bude u severnom delu je nesto sto moze da se servira samo neobrazovanom gradjanstvu kao sto je biracko telo Srbije sa svega 6% fakultetski obrazovanih.

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ukoliko naša delegacija sutra potpiše bilo šta ili napravi bilo kakav dogovor koji znači dobijanje datuma, Vučić od gotovine pravi veresiju.
Veresiju, kako od državnog interesa, tako i od sopstvenog interesa.

Tana

pre 11 godina

Dragi moji,bez obzira sta ja mislila o aktuelnoj vlasti,na dve godine se zaustavljaju evrointegracije i zato ih treba pustiti da ovo odrade jer to ionako odavno nije srpsko. Zasto da gubimo stalno na svim frontovima? Pustimo ih da properu savest,valjda toliko mogu,to nam duguju

да ли је то мудро?

pre 11 godina

Грешка подлегли сте притиску,шта да очекујемо тек тамо,какав ће притисак бити да се подпише.

Branko

pre 11 godina

Ne mogu da verujem u kakvu splačinu se pretvorio bivši četnički vojvoda.
A još u više u to u kakve evropejce i komentatore bivši radikalski internet-udarnici.

veljko

pre 11 godina

Sajo! ja necu stobom da se kladim jer instina je da se sutra sve potpisati, ali bih se kladio u 200 € da sutrasnji dogovor proglasice se kao *velika pobeda* e u to bi se kladio.....

vlada milic

pre 11 godina

ma kupio si diplomu covece. nisi polagao ispite nisi bio na predavanjima nisi polagao kolokvijume nisi bio u krugu fakulteta nisi ga cak sam ni upisao. ja ne prihvatam tebe za predsednika jer nikada necu prihvatiti za predsednika nekog ko je pocinio krivicno delo. da si posteno rekao " ljudi star sam ja da ucim i polazem ispite i da idem na fakultet a i pored svakodnevbog posla u politici ( skupstine srbije , evropskog parlamenta , skupstinskih odbora , stranackih zasedanja , mitinga...) nemam vremena da idem u skolu" mozda bih te prihvatio kao Predsednika Srbije bez obzira sto ne govoris ni jedan strani jezik

Maca

pre 11 godina

Kad se vrati ta nasa delegacija moracu da im pisem molbu. Mlada sam, zgodna, ali nemam reseno stambeno pitanj. A nisam ni udata... Pa neka rese i moje probleme... Izgleda da samo oni mogu sve...

boris lukša

pre 11 godina

Godinama pratim i komentiram na RTS-u i Politici, normalno sam objavljivan. Međutim, otkako imate crveno-crnu koaliciju na vlasti, nema šanse da objave bilo kakav moj komentar, a ja nisam nacionalista i šovinista; ne samo to, već sam uočio masu komentara koji liče jedan drugome po stilu i uvijek daju podršku članu vladajućih, uglavnom SNS-a. Ovi Vučićevi (ne vjerujem da je to Toma u stanju da smisli) su izgleda shvatili da informatika i dezinformacije dobijaju rat. I Gebels je to svojevremeno shvatio. Bojim se da, ako ovi ojačaju na vlasti, ne prođete slično. Obzirom da su "napredni" - čitaj: radikali, to bi bilo za očekivati.

СУТРА МОРА БИТИ КОНАЧНО

pre 11 godina

Сутра кренимо у нову будућност - напустите већ једном ту гнусну и неразбориту -"цивилизовану" Европу!

dejvid

pre 11 godina

Konacno je vec dugo vremena, ali pokusajmo da nesto menjamao za dobrobit gradjana Srbije i Kosova. Tomo istorija ne ide nazad, tako bar smo ucili u skoli.!

dragance

pre 11 godina

Nadam se da prisustvo Vucica moze doneti totalni zaokret u odnosima Srbije sa svetom i nase pozicije za pregovarackim stolom sa kosovskim albancima.Vucic radi jako dobar posao za Srbiju jer uverava svet da je sada Srbija zemlja u kojoj vlada i u kojoj se postuje zakon i red.Radi na popravljanju imidza zemlje koje je godinama ruseno.Svaka mu cast i zelim mu mnogo uspeha.

роки

pre 11 godina

ако косово треба да кошта србију уласка у еу,онда државни врх не треба да пристане на то

Lugar

pre 11 godina

Državno jedinstvo po pitanju Kosova i Metohije odslikava i ova odluka Aleksandra Vučića da sutra putuje zajedno u Brisel kako bi se iznašlo pozitivno rešenje za Srbiju u vezi Kosova i početka pregovora sa EU. Bravo za Vučića!

kad pokucaju na vaša vrata, setićete se ovoga, ali kasno

pre 11 godina

Niste svesni, ljudi, ovo je početak kraja Srbije. Nema više ni jedne prepreke da svako ko želi štrbne od Srbije šta želi. Beograd će ,zarad trenute nazovi koristi prodati i ostatak ove zemlje. Srbija će nestati sa mape, sudeći po minusima, malo ko to vidi.

pipo

pre 11 godina

Ruke u vis, TOMO,dosta laganje narodu,narod vec se probudio,i nema sta vise izmisljiti,valjda neces da zavrsis ne bas tako ali kao Sloba,njega osudio Hag, ali Tebi ce te osuditi tvoj narod, bolje reci pravdu, i onako narod vec suglasan, veruj neko ce reci izdajnik, a vise nego pola naroda reci da si morao tako i svatice da je to najbolje resenje,a i onako srbski narod preko dan i noc sve zaboravlja i sta bilo, bilo, i kraj price....

Justin

pre 11 godina

U mom komsiluku dugo je radila prodavnica pogrebne opreme "Buducnost". Govor i drzanje predsednika me ,svojom optimisticnoscu, neodolijvo asicira na ovo crnohumorno ime firme iz komsiluka.
A sto se jedinstva tice, kad su ortaci slozni, ne idu svi da potpisu neki ugovor, ode samo jedan.

demagog

pre 11 godina

Sedimo lepo zavaljeni u fotelju, kafica pored tastature i sipamo sopstvenu "žuč i nemoć". A zaboravljamo da smo davno (još devedesetih godina) prodali imanja na Kosovu i kupili po dva u centralnoj Srbiji. Ostvljajući nevoljnike koji su verovali u naše "ode srcu Srbije" da na kraju ostanu bez ičega. Saberimo se i oduzmimo. I osvestimo!
A dužnost je ono što očekujemo od drugih!

neznalica

pre 11 godina

Sta je bre stvarno rekao.ONI KOJI PRIZNAJU ILI ONI KOJI NE PRIZNAJU.Dok to neko ne objasni ili ne ispravi u tekstu ovde objavljenom/vecina komentara nema pravog smisla,vec je politicki obojena i izrecena bez razumevanja apsurda receno-objavljeno.Ko gresi neka ispravi,u suprotnom znaci omalovazavanje slusalaca ili citalaca.

BOTISLAV ESENESOVIC

pre 11 godina

podržavam u potpunosti ovo epsko saopštenje nadarenih portparola sns-a napisan sa ciljem da pruži totalnu podršku naporima našeg državnog rukovodstva na čelu sa izvanrednim mladim gospodinom budućim podpredsenikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem čiji rad,energija i posvećenost preporodu države Srbije služe kao svetao primer koji treba da inspiriše mlade generacije kako bi od Srbije napravile pošteno,srećno i prosperitetno društvo.Apsolutno i nedvosmisleno verujem da ćemo na čelu sa gospodinom Vučičem i našim državnim vrhom u koje imam neizmerno poverenje veoma brzo uspeti u tim namerama.Hvala Gospodinu Vučiću na njegovom vodjstvu,ideji i neiscrpnoj energiji.e da...DS je pokrala Srbiju...

flora&fauna

pre 11 godina

Da, smesni su ovo SNS botovi ali nista manje smesni nego dezurni UCK botovi sa svojim "ljukavim" potpisivanjem srpskim nadimcima i klikanjem na "preporucujem" do besvesti ispod svojih komentara, ili SPO botovi koji se javljaju svaku put kada Draskovic da neku izjavu sa svojim "nestatusnim delom ahtisarijevog plana", a sta tek reci za ove dezurne autosoviniste oprhvane stokholmskim sindromom a la bucko/matori/bezimena koji godinama vrte jedan te isti komentar. Nije fer kritikovati samo novopridosle SNS-ovce a zaboraviti ostatak drustvanceta.

Bubica 2010

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

Julijana79

pre 11 godina

Priština ima svoj stav, Beograd svoj ako je po logici i Beograd je glavni grad Srbije sa pokrajinom Kosovom i Prištinom. Mislim da je igrača bilo više nego dosta što se ovog pitanja tiče.

Mr.Good

pre 11 godina

Situacija bi u buducnosti trebala biti takva da se jake svetske sile, pa medju njima i ovi danas osvedoceni neprijatelji namame u Srbiju investicijama kako bismo se zastitili od daljih nasrtaja na suverenu nam Republiku Srbiju. Da se razmisljalo i islo u tom smeru mnogo ranije, i da su se rudnici i infrastruktura na KiM ponudili pod zakup stranim mocnicima ili koncesiju sta god, do ove neprijatnosti ne bi ni doslo. Sada kada su neprijatelji napali i dobili to sto su zeleli ostaje nam da promenimo rezim rada.Dakle KiM treba napasti investicijama i kupiti ili zakupiti infrastrukturu te tako delovati na sisitem tzv.vlade Kosova i pokusati finansijski da ih urusimo. Ponuditi im i kredit, sto da ne, pa danas se tako biju bitke, pogledajte kako GER, SAD i ostali zlotvori rade.Ako bi Kosovari da budu EU morace da privatizuju svoja(nasa)preduzeca a tu bismo mogli utrcati mi. Dakle Juzni tok i FIAT su projetki koji geopoliticki stite SRB a takvih nam treba jos i nikada nece biti dovoljno da se komplet sacuvamo.Nismo u poziciji sami da stvorimo, niti sami da se borimo, a predpostavljam da ne bismo ni da robujemo. Dakle privuci investicije i eto resenja za neke od nasih gorucih problema. Svega ima dovoljno pa cak i pameti, samo treba upotrebiti a ne zloupotrebiti.

Zoran

pre 11 godina

Dobro je sto i Vucic ide, makar ga vukli. On se do sada pokazao kao najsposobniji. Zelim delegaciji svaku srecu, ali mi je hladno oko srca.

Diona

pre 11 godina

Tomislav Nikolić je potpuno u pravu da se neće uspostaviti dogovor jer EU ne želi da ispuni uslove Srbije, niti da prizna Platformu kao rešenje. Aleksandar Vučić će pokazati na pregovorima da je dostojan svoje zemlje i svoje države. Aleksandar Vučić će se izboriti za interes svoga naroda i države i nikada neće priznati nezavisnost KiM.

Fiki

pre 11 godina

Sutra kosovo prekosutra Vojvodina. Nekadasnji radikali kao i oni sto ih podrzavaj (tako je bilo i pred ratove) vode drzavu u propast. Sacekacemo jos malo i utvrditi da nas niko ne voli.
(Zoso, 1. april 2013 20:57)

U kakve to ratove nas ova vlada vodi objasni mi molim te? Pa zar ne vidis da na svaki nacin izbegavamo moguce sukobe i trudimo se da u datoj situaciji koja nije nimalo prijatna ucinimo sve kako bismo obezbedili normalan zivot Srbima na KiM. Da smo hteli rat to bi se odavno desilo. Nikome nije prijatno da ide i pregovara sa Tacijem ali moramo upravo da bismo izbegli mogucnost sankcija i ratova. Potrebno je postici kompromis i ciniti sve da pridobijemo jos zemalja uz nas a u buducnosti kada se prilike budu promenile lako cemo insistirati na nasim zahtevima i sacuvati Kosovo i Metohiju kao sastavni deo Srbije. Bitno je da svi budemo slozni, da imamo jos strpljenja i iskreno verujem u buducnosti stvari ce se odvijati u nasu korist.

Otadzbina

pre 11 godina

Treba jasno i glasno poruciti gradjanima da Srbija sutra ne ide na pregovore kako bi priznala Kosovo vec da pokusa da postigne kompromis kako bi obezbedila normalan zivot Srbima na Kosovu i Metohiji. To treba reci jer izgleda da postoje oni koji namerno zele da izokrenu napore naseg rukovodstva i to predstave kao pristanak na priznavanje nezavisnosti.

Singidunum

pre 11 godina

Ako ne mozemo da ih pobedimo , barem da im pomrsimo konce. Ili imamo podjednaka prava da budemo saslusani ili nista od svega. Pa kad smo se mi zaglavili nek se zaglave i oni.

Ancient Serbs

pre 11 godina

Vazno je da nismo sagli glavu i pokunjeno radilipo njihovim naredjenjima. Srbiaj je p[ocela borbu koja se nece skoro zavrsiti, ali nece se ni proglasiti nezavisnost kosova. Sve sto smo pokazali u ovim pregovorima nam samo sluzi na cast, a oni nek vide kako ce sa nama da izadju na kraj.

Achernar

pre 11 godina

Ovo sto se sada desava je skoro tragedija za celu naciju a ne samo za ovog ili onog. Problem koji imamo je zajednicki – Srpski. Ne pripada ni jednoj stranci, niti treba da stoji na ledjima jednog ili 2, 3 politicara. Ovde se vodi borba za Srpstvo i to se borba vodi kao sto izgleda protiv celog sveta.

nevenka

pre 11 godina

Dogovor svi ocekujemo.Ali,najbiitnije je da se Srbija drzi svojih stavova i da od njih ne odustaje....pa makar dijalog bio prekinut ili imao jos deset rundi.

LITTLE_BLOND_GIRL

pre 11 godina

Vucic se stvarno bori svim srcem za nasu zemlju i gradjane i sigurna sam da ce on izvuci nasu zemlju iz krize i resiti sva pitanja i sve probleme u vezi Kosova i EU!

markić

pre 11 godina

Sve i jeste tako... Naravno da svako od nas želi da najbolji mogući scenario, i Kosovo i Metohiju, i EU, ali koliko te to moguće u ovom trenutku. Moramo biti zadovoljni sa ishodom, pa kakav god da je on. Svi su dali sve od sebe i žele najbolje za Srbiju! Stanje se definitivno popravlja, da je pušteno sve da ide mimo nas , samo uz povik Kosovo je Srbija, kao što je Vlada DS-a radila ne bi ni došli do ovih pregovora. Sve bi već bilo rešeno, u našu žalost, naravno! Podrška Vučiću i ostalim u timu!

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Sara81

pre 11 godina

Bivsi radikali kao sto kazete ne vode drzavu u propast, nego se koliko ja slusam vesti, povlace iz pregovora ako Srbija ne dobije ono sto zasluzuje. Nisam cula da su otisli tamo da daju Kosovo.

La Luna

pre 11 godina

Dobro je da je barem Vucic od pokazao neslaganje i bes. Barem da vide da nismo slabi igraci. Trebalo bi da nastavimo da se durimo, ako mi ne dobijemo svoj deo barem dan i oni ne budu zadovoljni onim na cemu je ostalo.

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Svaka cast

pre 11 godina

Treba im skinuti kapu za trud. Ne slazem se sa svime sto rade, ali Dacic a posebno Vucic su pokazali, neverovatan trud i pozrtvovanost da se bore sa vetrenjacama. Ne bila im u kozi!

Sabik

pre 11 godina

Najvise kukaju za Kosovo oni isti koji su rasproadali kuce Albancima za silne pare, mnogo vise nego sto te kuce imaju materijalnu vrednost. Kupili stanove po beogradu i drugim gradovima u Srbiji i glume izbeglice, a ti Srbijo placaj, rodi pare, da kesiras kosovarima za „dusevnu bol.” Dok mi srbi ovde umiremo decenijama. Ko ce nas da kesira za nasu dusevnu bol. Sto svi ispadose veci Srbi od nas , pa pune dzepove parama na kontu patriotizma.

Posmatrač

pre 11 godina

Pre nego što PreCednik bilo šta kaže ja bih da podsetim šta je govorio.

"Deco Srbije, deco Kosova i Metohije veceras ovde svako na svoj nacin, mi govorom, a vi sluhom i srcem polažemo Kosovski zavet i ja vam u ime svih gradana Srbije koji su pokazali da misle kao i ja OBECAVAM, TAKO MI BOGA NECU SE SMIRITI DOK KOSOVO I METOHIJA NE BUDE POD KONTROLOM SRBIJE. Nije mogao Hitler da ga uzme, nece ni ovi današnji!"

Tomislav Nikolic mitingu Kosovo je Srbija.

kurrizi

pre 11 godina

Jedino je sigurno da na Kosovu nece biti Republike srpske i ko nato insistira potpuno greši. Kakva policija i sudstvo, pa dajte to pravo prvo u Preševsko dolini pa onda tražite na Kosovo, povucite vojsku i žandarmeriju iz Preševske doline. Nikada necete priznati državu Kosova, pa ni Kosovo nece priznati vas, pa ni u Evropu necete ici, to je cista racunica. Moderatoru imašli smelost prikazati moj realni komentar?

Betmen

pre 11 godina

Dobar potez. Lose je to sto je ovaj covek rastrgnut na sve strane. Koliko ga pre nisam voleo ni podnosio sada je obrnuto. Dela su iplivala. Napred, nadam se da ce se uspesno vratiti. Srecno.

crni domino

pre 11 godina

E moja faco, sta ce sa vama ikada biti konacno i poznato? Samo pustos koji za sobom ostavljate!
Znas li Predsednice koliko si nas sa ovom izjavom obradovao? Usrecio? Podigao ugled Srbije? Najavio lepsu buducnost? Dao volju da zivimo?
Nista od svega toga i od tebe! Cak pocinjem da sumnjam da i rakiju umes da peces, a izabrasmo te da vodis drzavu! Koje smo blente bili!! I pravis neki grc od osmeha da bi ti se divili. Strasno!

Zoso

pre 11 godina

Sutra kosovo prekosutra Vojvodina. Nekadasnji radikali kao i oni sto ih podrzavaj (tako je bilo i pred ratove) vode drzavu u propast. Sacekacemo jos malo i utvrditi da nas niko ne voli.

Nenad

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,kakve komentare podrske pisu sns clanovi..pa do juce ste nazivali izdajicama sve koji rade protiv Srp,interesa..pa ovi sutra idi da potpisom ozvanice nezavisnos R.kosovo,a vi se kao pravite ludi i podrzavate vladu...kakvo licemerje..bljak!!!

marija

pre 11 godina

Srbi na KiM ne mogu biti manjina u sopstvenoj zemlji i to sasvim sigurno ne vodi ka pomirenju izmedju Srba i Albanaca. Ovakav stav Pristine ne resava nista, Nikolic je u pravu.
Ako Pristina ne laze svoju javnost, sto je sasvim moguce.

Пеђа

pre 11 godina

Биће као када је Милошевић прогласио победу после кумановског споразума. Слуђеном народу капитулација ће бити приказана као победа !

Ко сме да се клади ?

А ови апартчици који глорификују Вучићау у коментарима су патетични...до бола.

CicikaMicika

pre 11 godina

Vucic je toliko postao uticajan da ga i strane sile traze. Nikada ne bih rekao da ce toliko da napreduje. Samo nek gura. Svaka cast.
(Markezito, 1. april 2013 19:40)

Markezito, ti si najjaci.
Mislim da si zasluzio definitivno da budes komentar dana sa najvecim brojem pluseva.
Tvoje duboko, najdublje verovanje mi je pustilo iskrenu suzu na licu.
Zaista verujem i to najdublje da ces imati najveci broj pluseva.
Vreme ce pokazati da svi mi koji nismo verovali tako duboko, pocnemo da verujemo najdublje sto mozemo.
I da postanemo veci botovi i od samih SNS botova.

bezimena

pre 11 godina

1. K. Ešton i Vašington traže da Vučić dodje u Brisel.
2. "Svemogući" kaže: "Baš me briga šta ko traži, neću da idem u Brisel".
3. Vašington zove "mastera" ...
4. "Master", koji nema nikakve ingerencije NAD Vladom i strankom, traži da "svemogući" ide u Brisel.
5. "Svemogući" je sutra u Briselu jer je "sam" tako odlučio.
6. Botovi se klanjaju odlukama "svemogućeg" i obožavaju ga do imbecilnosti.
:))))

Siniša

pre 11 godina

Radikalski cirkus, uvuku Srbiju u probleme, pa je onda, kao, spašavaju...jadan onaj narod na Kosovu, ostaviće ih na cedilu, potpisaće ,,ništa'' i onda će jedan po jedan Srbin sa Kosova da se iseli...EU je u problemima do guše, ne znaju šta će sami sa sobom, pa im samo mi falimo, sa našim problemima. Podrazumeva se ostavka Nikolića, jer je on sve ovo smislio i uvalio nas u probleme.

najlepsa

pre 11 godina

Sta god da se desi u Briselu Vucic ce uspeti da izvuce najvise za Srbiju. Konacno ce u pregovorima ucestvovati neko ko moze da podnese pritisak, a ipak se izbori za interese Srbije.

Darko

pre 11 godina

Vucic ne ide ni zbog evrope ni zbog tome nego ide jel je dacic im obojici sasuo u lice da nece sutra sam da poptise izdaju zemlje pa da ga posle zbog toga na izborima zbace sa vlasti i oni sami da imaju apsolutnu vlast u srbiji nego im je zapretio da ako hoce da ostanu na vlasti da ide i vucic snjim sutra i da zajedno podijele sve tako da posle sutra svi znaju da ce biti samo rekonstrukcija vlade a ne i novi izbori jel ovi sto su sad na vlasti ne mozes ih vise puskom oterati iz fotelja a za onog ko sumnja da je to tako pa jel dacic sam neki dan rekao ako bi bili parlamentarn izbori zasto ne bi bili i predsednicki a svi znamo kako bi toma diploma prosao sad na predsednickim izborima jel trik sa dzakom ukradenih listica mu nebi prosao ovaj put a vec je izgubio sve glasove glasaca za kosova zbog kojih je i uspeo preci crtu i kao pobediti tadica kazem kao pobediti jel cim je tomi evropa cestitala pobedu par sati pre kraja zatvaranja glasackih mesta sve je bilo jasno mislili su dacica preci tako lako ali su na malo jaceg protivnika naletili ovaj put

Dole nesposobni režim

pre 11 godina

Čitam da je Tači izjavio da će biti onako kako on kaže, a do sada je tako i bilo. Prema tome, Toma platformu može da okači mačku o rep...i da podnese ostavku zbog fijaska njegove politike. Treba raspisati nove izbore i uporedo referendum o ulasku u EU, pa neka se narod izjasni. To bi bilo najbolje i kakva se odluka donese tako će biti, nema više priče.

zorica

pre 11 godina

Propaganda najgore vrste koja je u Evropi jedino vidjena ovde krajem 90-tih kada je (gle slucajnosti!) ministar informisanja bio Vucic.

Sada ima vise instrumenata (e-vesti, komentari, recke i slicno), pa utoliko gore po nas. Krajem 90-tih nisam bila ovde i sa razdaljine sam se cudila kako narod ovde veruje u to sto veruje jer sam mislila da ima dovoljno informacija da bi mogao da raspozna sta je sta. Sada vidim da to nije bilo tako jednostavno i jasno mi je sto je narod verovao u pogresne ljude i sto se divio njihovim imbecilnim potezima.

...

Pa ko veruje veruje, meni je lakse sto sam rekla.

Analiticar

pre 11 godina

Citam sve komentare.I sta sam video. Pioniri centralne otadzbinske uprave kada se segmentalno ukljuce u komentare za pola sata sami sebi lajkuju i onda po sedamdeset i kusur pozitivnih lajkova na vesti o Vucicu i hvalospevu o njemu

SRCULENCE

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

gruja

pre 11 godina

"Kako saznaje B92, u Brisel na sastanak s Prištinom ide i potpredsednica Vlade za evrointegracije Suzana Grubješić."

U potupunosti je razumem. Sad je tamo velika rasprodaja zimske obuće...

Чичак

pre 11 godina

У тешким тренуцима нам је потребно јединство.И да ли нешто потписали сутра или не ,какву год одлуку донели ,сигурно ће бити у интересу свих грађана!

Zoran77

pre 11 godina

Vidi se jaka volja predsednika za željom koja će doneti Srbiji bolju budućnost u narednom periodu, zato se i odlučio kada je reč o gospodinu Vučiću da ode i on u bRisel i iznese konačno naš nepopustivi stav.

NAJODANIJI BOT

pre 11 godina

Iskreno se nadamo i duboko verujemo da ce nas master Nikolic i nebioloski sin Vucic uraditi najbolje za Srbiju.
Iskreno se nadamo i duboko verujemo da ce odmah nakon potpisivanja sporazuma, nas master Nikolic i nebioloski sin Vucic smoci snage da se javno izvinu Cedomiru Jovanovicu i Vuku Draskovicu koje su sve vreme nazivali izdajnicima a koji su se zalagali za poptpisivanje Ahtisarijevog plana.
Iskreno se nadamo , duboko verujemo i iskreno mislimo da ce se nas master i nebioloski sin javno izvinuti gradjanima Srbije za sve one table kojima su prelepljivali naziv bulevara Zorana Djindjica sa tablom Ratka Mladica.
Iskreno se nadamo i najdublje verujemo i najiskrenije mislimo da su nas master i nebioloski sin konacno shvatili znacaj politike Zorana Djindjica .
Iskreno se nadamo , ali sad zaista najdublje verujemo, dublje nego ikad da ce nas master i nebioloski sin odmah nakon potpisivanja sporazuma krenuti sa procesuiranjem odgovornih za 24 sporne privatizacije ciji su predmeti jos u fiokama .
Ali sada bas stvarno najdublje verujemo i najiskrenije se nadamo da nas master vise nece davati slicne izjave ispred ambasade Venecuele i pored Lukasenka, dok se njegov nebioloski sin bori po Briselu i Berlinu za dobijanje statusa kandidata.
Naj, naj, naj, ali sada stvarno bas najiskrenije se nadamo i verujemo, najdublje sto mozemo da ce nas master i njegov nebioloski sin odmah nakon sporazuma glasati u Skupstini i inicirati otvaranje Dosijea UDBE.
Puno pozdrava svima,
Vas SNS BOT.

vucic .urcic

pre 11 godina

Pa naravno da Vucic ide pevajuci u Brisel!! Stisli ga USA i EU!! Iako je on hteo da Dacica okrivi za nesupeh a sebi da pripise poene kod ispranih mozgova!!
Uskoro ce biti: Ko je prodao Kosovo, pa Vucic!!

Parkadzija

pre 11 godina

Ne dajte Kosovo!
(Sremac, 1. april 2013 15:47)
Bolje da ga daju,al za uzvrat da traze ratnu odstetu za proterivanje srba,to je jedino svetlo na kraju tunela,dali mi ili ne,priznali ili ne, mi imamo najmanji uticaj na to dal ce kosovo biti nezavisno ili ne,a sto se tice rusije i kine,bas ali BAS verujem da ce oni uci u WW3 zbog Srbije,ipak mala smo mi zemlja,tako da Vucko idi tamo i uzmi sto se vise moze uzeti,oni su nezavisni pa nezavisni,to ti je moj savet,batali te price za decu,te kosovske mitove,vodite realnu politiku i sve cce biti OK

Branko

pre 11 godina

Ne mogu da verujem u kakvu splačinu se pretvorio bivši četnički vojvoda.
A još u više u to u kakve evropejce i komentatore bivši radikalski internet-udarnici.

matori

pre 11 godina

Hej, vi SNS botovi! Je l' znate da se bliži i vaš Uskrs?
Sad su u modi šarena jaja...
Sutra, kada se već sve bude znalo, i ko je šta uzeo - i ko je šta dao, možete da sami sebe išutirate.
Biće vam šarena, pa ste odma' u trendu... Sve je Kul, a naročito Jul...

AcaNYC

pre 11 godina

Smatram da Vucic nije neko ko bi trebao da bude deo ovih "pregovora", jer je njegov "proevrpski"stav prema Kosovu odavno jasan. Vucica traze jer je on upravo taj koji je izabran da potpise predaju i to od strane Nemacke koja ce uskoro ako popustimo postati vlasnik Kosova.

FRA

pre 11 godina

Da su se bolje posvetili R.1244 i Ahtisarijem planu i uzeli jos u obzir -zasto je 99 drzava priznalo- bilo bi mnogo bolje za SVE . Ovako je ovo samo "junacenje" i nista se nemoze uzeti za ozbiljno.

Zato i danas nema NISTA NOVOG i samo tracenje vremena !

vlada milic

pre 11 godina

ma kupio si diplomu covece. nisi polagao ispite nisi bio na predavanjima nisi polagao kolokvijume nisi bio u krugu fakulteta nisi ga cak sam ni upisao. ja ne prihvatam tebe za predsednika jer nikada necu prihvatiti za predsednika nekog ko je pocinio krivicno delo. da si posteno rekao " ljudi star sam ja da ucim i polazem ispite i da idem na fakultet a i pored svakodnevbog posla u politici ( skupstine srbije , evropskog parlamenta , skupstinskih odbora , stranackih zasedanja , mitinga...) nemam vremena da idem u skolu" mozda bih te prihvatio kao Predsednika Srbije bez obzira sto ne govoris ni jedan strani jezik

Lugar

pre 11 godina

Državno jedinstvo po pitanju Kosova i Metohije odslikava i ova odluka Aleksandra Vučića da sutra putuje zajedno u Brisel kako bi se iznašlo pozitivno rešenje za Srbiju u vezi Kosova i početka pregovora sa EU. Bravo za Vučića!

Lepa Mimica

pre 11 godina

Ja najdublje i najvise verujem .
E ali zaista je tako.
Kad bi ste vi znali koliko ja duboko verujem svi bi mi dali najvise pluseva.
A i lepsa sam od bobice, srculenceta i jagodice bobice.
Molim vas meni dajte najvise pluseva.

Vasa Cakana SNS BOT
(Lepa Cakana, 1. april 2013 18:02)

A ja sam zaplakala od srece zbog jedinstva drzavnog vrha i prikljucenja Aleksandra Vucica.
Duboko verujem da ce moje najiskrenije suze doprineti jos vecem jedinstvu drzavnog vrha .
Najiskrenije verujem a i vreme ce pokazati da smo prvi put jedinstveniji od naroda Severne Koreje .
Najdublje verujem da ce sve ove moje suze zbog jedinstva drzavnog vrha stici i do Brisela kako bi nasem narodu donele boljitak.
Ja sam jod lepsa od Cakane dajte meni vise glasova zbog mojih najdubljih suza.

Vasa Lepa Mimica

Darla

pre 11 godina

Ništa bez Vučića. Možda će se pokajati što su ga zvali. U njegovom prisustvu niko ne može da omalovažava i ponižava Srbiju. Dosta je bilo ucenjivanja, štapa i šargarepe i td.

Bubica 2010

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

Siniša BG

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.
(Bubica 2010, 1. april 2013 14:45)

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.
(Najlon, 1. april 2013 14:44)

Saopštenje ,,kancelarije SNS za pisanje komentara-budalaština''.
Izvinjavamo se zbog ove grube greške (velika je gužva u našoj kancelariji, vanredna situacija, jer treba ,,oprati'' brljotine lidera SNS), jer se Bubica i Najlon nisu dogovorili ko će da pusti dobijeni tekst od Jovičića. Ovakve greške se više neće ponavljati, a Bubica i Najlon će biti kažnjeni, nema dnevnice.

Lepa Cakana

pre 11 godina

Ja najdublje i najvise verujem .
E ali zaista je tako.
Kad bi ste vi znali koliko ja duboko verujem svi bi mi dali najvise pluseva.
A i lepsa sam od bobice, srculenceta i jagodice bobice.
Molim vas meni dajte najvise pluseva.

Vasa Cakana SNS BOT

pao citav Brisel,stize Vucic

pre 11 godina

Eno u Briselu svuda postavljaju crvene tepihe jer dolazi Vucic.
Ove njegove uvlakace treba izopstiti nekako, da se ne stidi ostali normalan svet, kom narodu pripada.
E moj masteru, da se ja pitam i ti ne bi bio to sto jesi, ali ne pitamo se ni ti ni ja.

lesak kim

pre 11 godina

posle sutrasnje kapitulacije krecu hapsenja,normalno da bi se ublazile posledice kapitulacije,a marketinske agencije krecu sa dizanjem rejtinga.Toliko o tome ko je ko i sta je sta..........

Dante

pre 11 godina

Covece prestani da glumis napacenog Srbina nego potpisi tamo sta ti daju pa da mozemo da se bavimo pravim, istinskim problemima ove zemlje....zavlacite nas 10 godina o Kosovu..bagro nesposobna!!!

uaaaa

pre 11 godina

Naravno da treba da ide, a ne posle da svali na Dacica sto nece biti ni Kosova a ni EU!! Lepo zajedno da snose posledice!!
Samo mi malo smesno kako svoje glasace loze, a ovi se primaju!!

Coco Bill

pre 11 godina

E sada se gospodo iz EU držite!
(jelena jsm, 1. april 2013 14:25)

Eno, Ketrin Ešton se sva usplahirena zatvorila u sobu i vedžba govor šta Aciki da kaže. Kažu da je jadna sva van sebe i znoje joj se dlanovi, grize nokte i nešta nerazgovetno mumla sebi u bradu u stilu "šta mi je ovo trebalo". Samim Briselom kruži huk "stiže Aca", stiže Aca", panika, svi negde jure, trče, ali ne znaju gde.....mogu misliti šta će biti kad se Aca pojavi i kaže "Obavestiću vas u petak, možda u subotu, a ako ne onda sledeće nedelja, a najkasnije za dve nedelje kad ću da dođem"

ma niste ludi

pre 11 godina

Ma nemojte se saliti da sutra okoncate taj famozni dijalog.Pa to vam je najbolje sredstvo za zamajavate ovaj narod koji je bez posla, nezaposlen, polugldan, ne prima plate mesecima.
Vazno nam je jedino da je drzavni vrh jedinstven, sve ostalo je nebitno, bar ste vi u to ubedjeni.

је ли?

pre 11 godina

Ma more da se od sutra okrenete unutrasnjim pitanjima i zadacima Srbije kako god da znate bez obzira na konacno ili beskonacno. Dosta vise mlacenja prazne slame oko EU i Kosova.

Još jedan odani BOT

pre 11 godina

Naj, naj, naj, ali sada stvarno bas najiskrenije se nadamo i verujemo, najdublje sto mozemo da ce nas master i njegov nebioloski sin odmah nakon sporazuma glasati u Skupstini i inicirati otvaranje Dosijea UDBE.
Puno pozdrava svima,
Vas SNS BOT.
(NAJODANIJI BOT, 1. april 2013 15:43)

Ali ja se iskreno nadam, duboko verujem i čvrsto sam ubeđen da će nam pre otvaranja dosijea UDBE, tek onako za zagrevanje, Vučić reći ko je pokrao onaj džak glasačkih listića i koji je to bivši ministar drukao Luki Bojoviću šta mu policija sprema.

Znam da sam u ovo vreme odsudne "borbe protiv korupcije" i "bitke za Kosovo" prilično dosadan s tim listićima i tim kriminalcem Lukom Bojovićem, ali uprkos mom velikom trudu, ne uspevam da ih zaboravim i tako opravdam moj status odanog bota. Zato bih želeo da me Vučić oslobodi tih neprijatnih i danas sasvim nepotrebnih sećanja.

Peti SNS Bot

pre 11 godina

Sad je vaznije nego ikada da damo pluseve SNS botovima i podrzimo ih u njihovom iskrenom nadubljem verovanju.
Duboko najdublje verujemo u njih i molimo masovno davanje pluseva .
Mozda ce neko iz Severne Koreje to primetiti pa da ih angazuju za ubuduce.
Ko duboko veruje, nadublje veruje, do neba, bezgranicno u naseg mastera i sina neka da plus.
Ko jos ne veruje duboko najdublje, do neba neka procita komentare ostalih SNS botova.
Ja sam vec pceo da verujem iskreno, najiskrenije, najdublje.
Vreme je da i ostali konacno pocnu da veruju.
Nadamo se da se ova istoriska sansa u verovanje nasem masteru nece propustiti.
Najdublje verujemo u sve citaoce komentara i zaista misliomo da treba da nas sve podrzite u nasem najdubljem verovanju.
Duboko vasi botovi.

e-krem

pre 11 godina

Cim ide i Vucic sutra jedino sto vam preostaje je da zapocnete sa prebacivanjem krivice a kada ce se sa time prestati jos nije konacno.

GuC andjelčić i srculence

pre 11 godina

Ovo je već presmešno, šaljem komentar andjelčića i srculenceta,ako vam liče, to je samo slučajno,ha,ha,kakvi likovi...mada, neko je ipak ukapirao da pored pisanja komentara u slavu vrha države, moraju da se udaraju i pluseve:)), te tako vidimo i preko sto pluseva, bravooooo...dakle, evo ono što sam obećala:

"Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(ANDJELCIC, 1. april 2013 15:38)

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(SRCULENCE, 1. april 2013 15:46)".

GagY

pre 11 godina

Vučić je pokazao sposobnost u rešavanju problema treba da bude deo tima koji će rešavati kosovsko pitanje.
(Turketo, 1. april 2013 14:43)

Koji je to problem Vučić ikada rešio, i kada je pokazao pomenutu sposobnost? Koliko se sećam, Vučić je svoje probleme rešavao bacanjem istih pod tepih, kao u slučaju kada nije tri godine plaćao troškove Infostanu. Mada, pokazao je sposobnost, jer nam je takav došao da odlučuje o ovoj zemlji i svima nama, i napravio budalama sve nas koji svoje obaveze redovno izvršavaju.

Borat

pre 11 godina

Ovaj problem sa Prištinom je otišao jako predaleko zato nam je potreban u pregovaračkom timu neko ko je ozbiljan pregovarač, a to je definitivno Aleksandar Vučić.

Najlon

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

muffin

pre 11 godina

Naravno da Vučić ide.Čovek ima sve što je potrebno ozbiljnom političaru:odlučan stav i umeće pregovaranja,i ne srlja u propast po svaku cenu

Prepelica

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

Julijana79

pre 11 godina

Priština ima svoj stav, Beograd svoj ako je po logici i Beograd je glavni grad Srbije sa pokrajinom Kosovom i Prištinom. Mislim da je igrača bilo više nego dosta što se ovog pitanja tiče.

Justin

pre 11 godina

U mom komsiluku dugo je radila prodavnica pogrebne opreme "Buducnost". Govor i drzanje predsednika me ,svojom optimisticnoscu, neodolijvo asicira na ovo crnohumorno ime firme iz komsiluka.
A sto se jedinstva tice, kad su ortaci slozni, ne idu svi da potpisu neki ugovor, ode samo jedan.

ZoranNS

pre 11 godina

Onima pre vas niste dali da dišu, stalno ste im sedeli za vratom sa parolom da su izdajice srpskog naroda, sada bi vi lovorike za nešto što je davno trebalo završiti, nije se moglo od SNS, SRS, SPS, DSS. Namerno se pravi drama i diže prašina, da bi se posle dobijanja datuma, što se već u nekim krugovima zna, (Pastor je u pravu), znaju to i pregovarači, SLAVODOBITNO, SA VELIKOM POMPOM VRATILI U ZEMLJU, Ketrin je već poručila slavljeničku tortu, od koje će svako dobiti po parče.

dejan

pre 11 godina

Do 20.5.2012. svaki dan nam je bio prvi april. Da te potsetim na one najbolje prvoaprilske šale: Svetska ekonomska kriza je naša razvojna šansa, 1.000 evra, i kosovo i EU, 200.000 novih radnih mesta, energično se borimo protiv korupcije... Sadašnje rukovodstvo je realno, da ne budem grub pa da kažem da je to surovo. Problem svih nas je što smo godinama živeli u laži. Treba će nam vremena da se naviknemo.
(Aprililili, za svaki dan, 1. april 2013 15:38)

Ne bih da ti kvarim zabavu braco, ALI:
Gospodin ministar zvani "1000 evra" je ponovo ministar u vladi
100 milijardi eura novih investicija ( za sada ni 100 miliona nije uslo) a proslo je skoro godinu dana!
Amnestija tvoga predsednika i gomila kriminalaca na slobodi.
Jeftinija elektricna energija (poskupljenje najavljeno od sledeceg meseca)
Borba protiv korupcije ( za skoro godinu dana NIKO nije osudjen)
Da nabrajam dalje "uspehe" posle 20. 05. 2012. godine???

POPAJ

pre 11 godina

Sa Aleksandrom Vucicem cemo svakako biti jaci,e sada da li ce biti dovoljno da se stvari preokrenu u nasu korist,videcemo jos...ukoliko bi druga strana smanjila zahteve,dogovor bi bio moguc,iskreno se nadam,da ce to nasi zvanicnici i izdejstvovati.

Vučiću uz tebe smo

pre 11 godina

U najtežim trenutcima za našu zemlju treba svi da budemo jedinstveni i da podržimo naš državni vrh na čelu sa Vučićem. Verujem u njega u potpunosti da će na najbolji mogući način predstavljati Srbiju u Briselu.

СУТРА МОРА БИТИ КОНАЧНО

pre 11 godina

Сутра кренимо у нову будућност - напустите већ једном ту гнусну и неразбориту -"цивилизовану" Европу!

SNS prevaranti

pre 11 godina

E konacno neko sa pamceu na pregovorima. Da nisu resili da i Vucic ide, pregovori bi bili unapred osudjeni na propast. Ovako, mozda i imamo cem uda se nadamo, samo da Ivica vec nije upropastio stvar...
(Dirlida, 1. april 2013 14:49)

A, izvini, da li znaš ko je poslao na pregovore Vulina i onog klinca Đurića? Taj ko ih je poslao nije pametan.

patriota

pre 11 godina

Samo hrabro Nokolicu i Vucicu. Opravdajte poverenje koje vam je narod dao. Albanci vec jednom treba da shvate da je Kosovo kolevka srpstva. A Ameri i EU neka prelistaju srpsku istoriju od pre nekoliko vekova.

hez

pre 11 godina

Smem da se kladim sa svima vama,naravno i sa sns botovima, da ce ovi sutra da potpisu sve...a ova prenemaganja ovih dana je samo igra za ovaj napaceni narod!!!

onako usput

pre 11 godina

a jel zna Vucic zasto ide u Brisel? hteli ste pregovore na najvisem nivou pa ste ih i dobili, cini mi se da su vas navukli na tanak led!

Činjenično stanje

pre 11 godina

Toliko ima nekih komentara do imbecilnosti zlobnih,da čovek stvarno nekad zapita samog sebe " ima li ovde Srba?" .. strašno..
Delegaciji neka je sa srećom sutra.

crni domino

pre 11 godina

"sta god bilo, vi ste za mene uspeli"
(lasta, 1. april 2013 14:35)
Jos jedan teeezak SNS bot!
Aleksandre Vucicu, molim vas, organizujte opismenjavanje clanova vase stranke kao i vaseg bivseg clana Tomislava Nikolica. Mnogo bre brate lupetaju!

Srba Filipovic

pre 11 godina

Najvaznije je jedinstvo svih onih koji su od gradjana dobili mandat da rese problem Kosova i uvedu Srbiju u EU, ako je moguce. Ako nije moguce, ne treba gubiti vreme i treba se okrenuti drugim stranama sveta. Delegacija са Vucicem је svakako jaca.

bobica

pre 11 godina

Drzavni vrh nikada nije bio slozniji i jedinstveniji oko putanja KiM...Puno napora,energije u rada je ulozeno za pripremu ovih pregovora...Valjda ce krajnji ishod biti dobar po sve nas...

Milutin

pre 11 godina

To sto on ide nema veze. On moze nas da farba ali ne moze Tacija i Brisel. Kasno Vucic U Brisel stize. Mnogo su se zaleteli i mislili su da ce to lako zavrsiti. Oni nisu sposobni i nemaju slifa za ozbiljan dijalog. Njihov govor je govor hapsenja i pljuvanja. Ali zato kada se vrate ima da bude "bilo je kao u paklu".

Zoran

pre 11 godina

Ja mislim da ovoj ekipi(prevaranata) treba da se priključi i Dinkić, jer je on ipak uspeo Srbe da prevari mnogo, mnogo puta. Ne mogu da verujem da ljudi koji su prevarili građane Srbije hiljadu puta ne mogu da prevare i ove iz EU, Ameriku...izgleda da oni ne nasedaju.

ljubi

pre 11 godina

Mozemo samo da im pozelimo puno srece i hrabrosti...srbija ne sme biti ponizena i znamo da ce nas nasi predstavnici predstavljati na najbolji moguci nacin

---scorpio---

pre 11 godina

nismo ni sumnjali na odluku vucica jer je svojim delima pokazao svoju odgovornost spremnost i zrtvovanje za nas narod, sigurni smo da ce raditi u nasem interesu do kraja!!!

Miki

pre 11 godina

Prevara! Traže da Srbi na KiM imaju zakonodavna i izvršna ovlašćenja, ali, ne kažu da je to u okviru Kosovskog Ustava i Kosovskih zakona! Tači čak ni to ne pristaje!

boom

pre 11 godina

Ovo je PRVI PUT da Vucic ide na neko mesto gde on ne komanduje.

Lako mu je u Srbiji izdavati tuzilastvu naredjenja da se neko uhapsi, da mu se produzi pritvor i na tome zaradjivati jeftine poene kod naroda.
Ali u Briselu tj. gde postoji i druga strana, kada je u pitanju Kosovo to ne moze raditi na taj nacin tako da ce biti zaista zanimljivo pratiti razvoj dogadjaja.

kad pokucaju na vaša vrata, setićete se ovoga, ali kasno

pre 11 godina

Niste svesni, ljudi, ovo je početak kraja Srbije. Nema više ni jedne prepreke da svako ko želi štrbne od Srbije šta želi. Beograd će ,zarad trenute nazovi koristi prodati i ostatak ove zemlje. Srbija će nestati sa mape, sudeći po minusima, malo ko to vidi.

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ukoliko naša delegacija sutra potpiše bilo šta ili napravi bilo kakav dogovor koji znači dobijanje datuma, Vučić od gotovine pravi veresiju.
Veresiju, kako od državnog interesa, tako i od sopstvenog interesa.

Kruskovaca

pre 11 godina

Ako je neko u Srbiji i sumnjao da u Brisel nece ici Aleksandar Vucic valda se sada uverio da je bio u krivu. Pa sam on je rekao ako treba icice i peske. Aleksandar Vucic je jedan koji uvek stavi svoju Drzavu ispred sebe pa tek potom misli na sebe.

shark

pre 11 godina

Ništa bez Vučića! Svuda čovek mora da podmetne svoja leđa kako bi se nešto završilo! Čemu onda služe koalicioni partneri? Samo da podele vlast?

pecki pecanac

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!
(SRCULENCE, 01. april 2013 15:46)

Da i tada ce ti plata biti veca, mocices da skolujes decu po inostranstvu, zaposlice se najmanje 10% gradjana srbije, itd.itd. E moj kratkovidi narode, zar su nam do tog stepena oslepili oci od raznoraznih vladajucih partija i vodecih medija sa njihove strane.

brasa

pre 11 godina

gledam sbvakodnevno emisije televizije beograda. najavljuju se konferencije za stampu. medjutim, sta vidim? pojavi se da li Nikolic ili bilo ko drugi, za najvise 2 minuta izrekne ono stu mu padne na pamet. A gde su zatim ti novinari, koji su pozvani na tu koncferenciju za stampu? bilo da ih je mnogo ili malo, poslusno odsede i kada se nikolic posle expresne izjave od 2 minuta skloni, dignu se i novinari i napuste salu. da li ste ikada gledali konferenciju za stampu, kada G-dju Merkel i slicne ovdasnje politicare doslovno buse pitanjima koja u mnogo slucajeva za nju bas nisu prijatna? jos ni jednom nisam imao prilike da na beograskoj televiziji vidim jednu slicnu konferenciju za stampu.

Tana

pre 11 godina

Dragi moji,bez obzira sta ja mislila o aktuelnoj vlasti,na dve godine se zaustavljaju evrointegracije i zato ih treba pustiti da ovo odrade jer to ionako odavno nije srpsko. Zasto da gubimo stalno na svim frontovima? Pustimo ih da properu savest,valjda toliko mogu,to nam duguju

да ли је то мудро?

pre 11 godina

Грешка подлегли сте притиску,шта да очекујемо тек тамо,какав ће притисак бити да се подпише.

Zoran

pre 11 godina

Hvala Bogu da se pojavio neko ko ne obecava samo narodu, vec iznosi objektivnost u javnost, i ne obecava da ce sutra biti sve reseno, vec navodi da jos moramo biti strpljivi !!!

vladimir

pre 11 godina

Sve je odavno jasno!
Samo prostim naivcinama moze izgledati da je nasa strana iskrena i da zeli dogovor u vezi Kosova. Ovima na vlasti je istinski stalo da odrze jedinstvo koalicije zarad vlasti. Sve druge price su obmana, i priprema opravdanja za neuspeh pregovora koji je bio i ostaje osnovna strategija Srpske strane.

neznalica

pre 11 godina

Sta je bre stvarno rekao.ONI KOJI PRIZNAJU ILI ONI KOJI NE PRIZNAJU.Dok to neko ne objasni ili ne ispravi u tekstu ovde objavljenom/vecina komentara nema pravog smisla,vec je politicki obojena i izrecena bez razumevanja apsurda receno-objavljeno.Ko gresi neka ispravi,u suprotnom znaci omalovazavanje slusalaca ili citalaca.

TÖK?~LÄK?~FÄLJÄ••••••••••••••••••••••??

pre 11 godina

Narod te glasao da resis problem,a ne da se hvalis unapred da nista necete uraditi

hansi

pre 11 godina

kako ne viditet da vasih politicari svkog dana ,pricaju drugu pricu a stvarno oni su dogovorili pre 2 nedelje u briselu,za sever nece nista da bude vise od AHTISARIJEV PLANA ,jer je to kompromis od pregovore koje su derzali u Becu ,,,,Serbi kao nacionalna manjina na Kososvu imaju najvise prava ,,,sto se tice Severa svkih normalan covek zda da tamo vlada organizovan kriminal koje poderzhavan iz Beograda

dejvid

pre 11 godina

Konacno je vec dugo vremena, ali pokusajmo da nesto menjamao za dobrobit gradjana Srbije i Kosova. Tomo istorija ne ide nazad, tako bar smo ucili u skoli.!

mika015

pre 11 godina

mene ohrabruje to sto Vucic ide na pregovore jer u svom radu on postize rezultate i uspehe pa se nadam da ce albanic popustiti u zahtevima a pregovori biri pozitivni za nas narod

Tara

pre 11 godina

Sigurno da Vucic i Nikolic nece potpisati bilo sta sto je na stetu Srba , za vreme vladavine ove vlasti su vise uradili nego sto je prosla vlast za svih 12 godina.

kao kolera

pre 11 godina

sastanak može "trajati kratko ili pak dugo". šta reći na ovu i slične nebuloze a ne zaplakati od muke.
ovde sve može da bidne a ništa da ne znači....

Bosanac

pre 11 godina

Jest da sam Bosanac, al cudno brate da ovi komentari tipa "Vucicu marsale Srbija je uz tebe" imaju identican broj pozitivnih glasova?? Skrolam, skrolam i svaki komentar isti broj pozitivnih glasova. Molim ovog sto klikce da mi se javi, sad ce izbori i kod nas, a ovaj je klasa brate!!!!

Hmm

pre 11 godina

(milance, 1. april 2013 15:47)
----------
Ovo je trenutno najvažniji front, a Vučićevo prisustvo u Briselu je od velikog značaja. Posle ovoga, sve ostalo će biti lakše.

dragance

pre 11 godina

Nadam se da prisustvo Vucica moze doneti totalni zaokret u odnosima Srbije sa svetom i nase pozicije za pregovarackim stolom sa kosovskim albancima.Vucic radi jako dobar posao za Srbiju jer uverava svet da je sada Srbija zemlja u kojoj vlada i u kojoj se postuje zakon i red.Radi na popravljanju imidza zemlje koje je godinama ruseno.Svaka mu cast i zelim mu mnogo uspeha.

zluradi

pre 11 godina

Toliko ima nekih komentara do imbecilnosti zlobnih,da čovek stvarno nekad zapita samog sebe " ima li ovde Srba?" .. strašno..
Delegaciji neka je sa srećom sutra.
(Činjenično stanje, 1. april 2013 15:22)

Veca je bruka, sto ovde ima komentara do imbecilnosti imbecilnih! Stvarno da se covek zapita ima li ovde Srba. Iz samih tih komentara, vidi se da je rec o mladim ljudima. Mislio sam da ce razvoj novih tehnologija, prvenstveno interneta, pomoci da mlad covek bude bolje obavesten, sagleda stvari sa vise strana i stvori sebi realnu sliku trenutne politicke situacije. Ne, vi kao gomila papagaja ponavljate ono sto vam ispricaju na partijskim sastancima, ne koristeci svoju glavu. Nadam se da ste vi onaj drugi, malobrojniji deo srpske omladine, inace sam jako zabrinut za buducnost Srbije.Posebno zabrinjava vase lose obrazovanje, sto je vise nego ocigledno u vasim komentarima!

citalac

pre 11 godina

Konferencija za novinare na kojoj nisu dozvoljena pitanja? Ovo je zaista najoriginalnije sto je ova vlada uspela da izmisli. To se gospodo draga zove saopstenje, i nema potrebe da pozivate novinare da prisustvuju saopstenju vec samo to saopstenje dostavite medijima. Sramota od drzave i celog tima koji je vodi.

NovoSadjanin

pre 11 godina

Danas je prvi april? Zar ne? I ova vest - o tome ko nas predstavlja je samo prvoaprilska sala, zar ne? A onda i sve ove njihove izjave su samo komicna igra? Ako je tako, onda sve ovo ima smisla...

jagodica bobica

pre 11 godina

Da su se pitale demokrate rastezalo bi se ovo demagoški u nedogled bez obzira na interes ljudi tamo.Jednom se mora staviti tačka na ovo i učiniti sve što se može da se pomogne ovom narodu

питам

pre 11 godina

Зашто Николићу увлачиш Вучића у ову игру?Имала је Србија и тежих момената од овога,па смо се спасили,сада не смемо никако поклекнути.

Ab

pre 11 godina

Dobar potez. Lose je to sto je ovaj covek rastrgnut na sve strane. Koliko ga pre nisam voleo ni podnosio sada je obrnuto. Dela su iplivala. Napred, nadam se da ce se uspesno vratiti. Srecno.
(Betmen, 1. april 2013 14:25)

Betmenuuuuuuu Careeeeeeee. Ups a koja to dela?

goalone

pre 11 godina

Svaka cast gospodine Vucicu, treba imati petlju za tako nesto da prisustvujete sutra dijalogu, staviti na ocenu svoj zivot i celu svoju karijeru!!!!

James

pre 11 godina

Sto se tice Vucicevog odlaska, bila je to prava odluka u pravom trenutku. Nemam prevelika ocekivanja trenutno, ali verujem da ce se u nekom narednom periodu sve resiti.

Dirlida

pre 11 godina

E konacno neko sa pamceu na pregovorima. Da nisu resili da i Vucic ide, pregovori bi bili unapred osudjeni na propast. Ovako, mozda i imamo cem uda se nadamo, samo da Ivica vec nije upropastio stvar...

ANDJELCIC

pre 11 godina

Srbija je razumna zemlja! Sve sto je u interesu naseg naroda ova vlada ce uraditi I nece napustiti pregovore. Verujem Aleksandru Vucicu I zato nekako sa puno optimizma cekam Brisel!

MONARHIJA

pre 11 godina

Na zalost eksperiment sa republikom nije uspeo.Drzava nije konstituisana.Srbija nikada u svojoj istoriji nije bila republika.Vreme je za USTAVNU PARLAMENTARNU MONARHIJU.

K. Mitrovica

pre 11 godina

Pa ako ponovo ponude nista, idemo u sledecu rundu pregovora. Nisu valjda ovi nasi odlepili pa da prihvate ono sto su proslog puta odbili. Teracemo se mi jos dosta sa njima. Poznato je dobro koliko su Srbi tvrdoglavi.

david

pre 11 godina

Pre nekoliko dana niste hteli da objavite moj komentar da će Vučić ići, ipak, u Brussels da mu kažu: "Fala ti..!" zato što je pridžavao sveću. Nije 'teo...ali sada...eto...Predsednik ga je predložio&zamolio pa, 'oće...

mili

pre 11 godina

Niko ovde niko ne uvlaci...nas drzavni vrh predstavljaju ljudi na vlasti, zastupace interese srbije i dace svoj maksimu za dfobrobit svoje zemlje

Bata Rale

pre 11 godina

Ide i Vučić!!!! Eeee to je prava vest. Sav sam bio uznemiren, te oće, te neće, drži, prži. Pokidao mi živce. E sad je lepše vreme, sad će ptičice lepše da pevaju, sunce će bolje da sija, sve će odjednom da postane bolje. Ide Vučić narodeeeeee! Ženo, podgrevaj onaj kupus od petka, što se oladio, čekajući da Vučić odluči dal će da ide ili neće. Sad će i kupus da bude bolji. Malo se ukrtio, pa kad se još dokrčka ihhhh. Srećan li sam ihhhh! Jes da je klot, al sad mi izgleda kao da je red slaninica, red rebarca, red krtina.

Nevenka

pre 11 godina

Potvrdite jos jednom da je drzavni vrh Srbije jedinstven i zelim Vam svu srecu, jer ovako istorijske i teske odluke mogu izneti "na svojim plecima" samo politicari koje karakterise odgovornost i zelja da ucine maksimalno dobro za svoj narod,a to su u ovom trenutku, upravo Nikolic i Vucic. Srecno.

Djoka

pre 11 godina

Ovaj presednik podhitno da se jos jednom konsultuje sa svojim spoljnopolitickim savetnikom djuricem (29 godina, 8 godina studirao pravo, tecno govori srpski), nemoj posle da bude kajanja.

srna

pre 11 godina

Onaj ko pokazuje svojim postupcima i vodjenjem politike da stiti inzetese gradjana Srbije svakako treba bude u pregovarackom timu sutra u Briselu...Vucicu samo napred...

Markezito

pre 11 godina

Vucic je toliko postao uticajan da ga i strane sile traze. Nikada ne bih rekao da ce toliko da napreduje. Samo nek gura. Svaka cast.

Dejan

pre 11 godina

Mene je kao Srbina i drzavljanina ove zemlje sramota sto se i oko krucijalnih pitanja za ovu zemlju vrse prepucavanja na forumima na politickoj osnovi (da napomenem nikada nisam bio clan ni jedne organizacije u zivotu pa ni simpaziter bilo koje partije). To sto ljudi licna shvatanja odmah poistovecuju sa stranackim nastupom je bezveze i na bitnim stvarima se stvara neozbiljna atmosfera. Elem , stava sam da gde god se govori srpskim jezikom i pise cirilicom i latinicom, za taj deo teritorije smo duzni da se borimo. Padale su glave nasih dedova i pradedova za svaki pedalj zemlje, za svaki centimetar nase zemlje i shvatite.... Nije zemlja onoga ko njome vlada nego je zemlja onoga ciji se jezik govori na njoj....to je najbitnija stvar. Za te opstine i ostale enklave gde su Srbi nema popustanja...(mada iskreno ja ne bih i po cenu celog Kosova posustao pred bilo kakvim ultimatumima, pogledajte primer Engleske koja ne odustaje od zastite nad Foklandima iako je u konstantnim sukobima sa Argentinom oko istih...

Obrenovčanin

pre 11 godina

Šta god ko mislio,mogao je i ranije da misli kad su ovi pre Vučića bili na vlasti. Sad neka zaćute i pomole se Bogu.
Neka nam je svima sutra Bog u pomoći.

Aca

pre 11 godina

Šta se "ložite"? Pa Vučić je na konferenciji za novinare izjavio da ne voli da ide u Brisel! Međutim,SNS nije računao na pritisak iz SAD i Nemačke, tako da to nije mogoa, na njegovu žalost, da izbegne! Nije uspela prevara SNS da izdaju potpiše, ili ugovori, samo Dačić! Zato je Dačić i postao premijer vlade Srbije!

mistic

pre 11 godina

Dosta je bilo pregovora u "rukavicama" i neutralnosti Evrope. Vreme je da se ova agonija okonča i zato se i na Prištinu mora izvršiti isti pritisak koji se na Srbiju vrši već godinama! Podržavam stav vlade Srbije!

Velibor

pre 11 godina

Verujem i ja da će pridruzivanje Vučića delegaciji doprineti da zajedno učinite sve da se zaštite nacionalni interesi zemlje i da će svaka odluka koju budete doneli biti u interesu građana Srbije.

HAMLET

pre 11 godina

Brisel izgleda od samog početka nije ni imao nameru da da šansu dijalogu! To i potvrđuju njihovi konstantni pritisci na Srbiju i neutralan stav prema Prištini! Verujem da će sutrašnje Vučićevo prisustvo imati velikog uticaja na dalji tok pregovora!

Aprililili, za svaki dan

pre 11 godina

Danas je prvi april? Zar ne? I ova vest - o tome ko nas predstavlja je samo prvoaprilska sala, zar ne? A onda i sve ove njihove izjave su samo komicna igra? Ako je tako, onda sve ovo ima smisla...
(NovoSadjanin, 1. april 2013 15:13)

Do 20.5.2012. svaki dan nam je bio prvi april. Da te potsetim na one najbolje prvoaprilske šale: Svetska ekonomska kriza je naša razvojna šansa, 1.000 evra, i kosovo i EU, 200.000 novih radnih mesta, energično se borimo protiv korupcije... Sadašnje rukovodstvo je realno, da ne budem grub pa da kažem da je to surovo. Problem svih nas je što smo godinama živeli u laži. Treba će nam vremena da se naviknemo.

nidža

pre 11 godina

Jedinstven idefinisan stav za sutrašnje neugodne pregovore - premijer i prvi potpredsednik vlade. Trebalo bi da je to dobitna kombinacija!

niki

pre 11 godina

Da su novinari zaista slobodni, nezavisni i neutralni, trebali bi se lepo udruziti bojkotovati konferenciju za stampu na kojoj im je zabranjeno da postavljaju pitanja !!
Nazalost nisu

BOBAN

pre 11 godina

Naravno da neće jer pregovori se nastavljaju dalje ali treba samo krenuti i verujem da će se sutra preći na prvu stepenicu do konačnog rešenja što bi Srbiji puno značilo u dobijanju datuma pregovora, samo napred.

NB

pre 11 godina

Šta će biti biće, budimo oprimisti. Pregovaračima puno sreće sutra mada tamo gde se Vučić pojavi uglavnom sve ide glatko. Nadam se najboljem.

KARA

pre 11 godina

sta je rekao,,oni koji priznaju,,ili oni koji NE priznaju.Ili on nezna sta prica,ili ste ga pogresno citirali,pa ispravite gresku.Ko je lud.

mikula

pre 11 godina

Samo vi likujte nad time sto ce mu pasti rejting, a naravno da ce vam se sve ponovo obiti o glavu i ponovo cete u odnosu na njega ispasti smesni. Vas rejting konacno ce biti onakav kakav treba.

dragan šapić

pre 11 godina

Drago mi što su u ovim vremenima punim izazova i teškoća, na odgovornim pozicijama odgovorni ljudi koji neće zaboraviti šta je interes Srbije i NJENIH lojalnih građana.

роки

pre 11 godina

ако косово треба да кошта србију уласка у еу,онда државни врх не треба да пристане на то

ibanez

pre 11 godina

Mnogo im dozvolili ameri, zato oni i zapeli ovako pa ne popustaju ni malo. Bice nam potrebni nadljudski napori, jer mi se ustvari natezemo sa amerima a i vecim delom EU. Kosovski albanci su samo marionete u njihovim rukama.

Car Lazar

pre 11 godina

Odgovorno i posteno! Narodu je jasno dato do znanja sta rade politicki predstavnici a baronesi i njenim birokratama je sada jasno da Srbija ne prihvata sve sto joj se servira!!! To vreme je davno proslo!

Fiona

pre 11 godina

Vucic ne treba da ide na pregovore jer sve hoce da svale krivicu na njega ,kolko god da hoce da spase nesto sto je propalo davno to predstravlja tezak zadatak.

Cantacuzino

pre 11 godina

Pregovori postaju ozbiljni, vise ne bave "tehnickim" stvarima. Neozbiljno bi bilo da u tom procesu ne ucestvuje resorni ministar, kada je vec bezbednost takodje u sredistu paznje.

Nemanjic

pre 11 godina

Vlast u Srbiji se promenila pa sad i postoje uslovi koje necemo i ne mozemo da ispunimo..da je neka druga vlast potpisali bi i sta treba i sta ne treba!

mirotvorac

pre 11 godina

Ne trebamo biti brzopleti ali moramo biti jedinstveni za ono za šta se zalažemo.Ne treba previse da se oslanjamo na njihovu humanost i dobrotu jer moze mnogo da nas kosta.Treba da sacuvamo ovu malo ograničenu ali kulturnu, časnu i poštenu Srbiju i damo podrsku nasim ljudima koji ucestvuju u pregovorima.

flora&fauna

pre 11 godina

Da, smesni su ovo SNS botovi ali nista manje smesni nego dezurni UCK botovi sa svojim "ljukavim" potpisivanjem srpskim nadimcima i klikanjem na "preporucujem" do besvesti ispod svojih komentara, ili SPO botovi koji se javljaju svaku put kada Draskovic da neku izjavu sa svojim "nestatusnim delom ahtisarijevog plana", a sta tek reci za ove dezurne autosoviniste oprhvane stokholmskim sindromom a la bucko/matori/bezimena koji godinama vrte jedan te isti komentar. Nije fer kritikovati samo novopridosle SNS-ovce a zaboraviti ostatak drustvanceta.

Vesna 73

pre 11 godina

Složni smo mi to niko ne osporava, znamo šta hoćemo a šta nećemo a ponajbolje znamo šta ne možemo i na šta ne smemo pristati. Bojim se samo da pojedinci ne navijaju za suprotnu stranu!

Spomenka

pre 11 godina

Pitam se da li ce srbi nekad u svojoj istoriji biti slozni po nekom pitanju od drzavnog interesa, jer kako da se nadamo uspehu u pregovorima kad pljujemo jedni druge zarad jeftinih politickih poena. Mogli bi cak i da se ugladamo na Albance koji su svi kao jedan kad je Kosovo u pitanju.

Zoran

pre 11 godina

Dobro je sto i Vucic ide, makar ga vukli. On se do sada pokazao kao najsposobniji. Zelim delegaciji svaku srecu, ali mi je hladno oko srca.

dosta

pre 11 godina

Dovoljno one imaju ovlascenja u oblasti obrazovanja, kulture, zdravstva. Nista vise odtoga. Kome se zivi u drzavi Kosova - dobro, kome se ne svidja ova drzava, moze otici od preko granice, do Novog Zelanda!
(Julius, 1. april 2013 20:32)

Stvarno? A sto taj isti princip ne bi vazio i za vas Albance? Srbija vam je dala ovlascenja u obrazovanju, kulturi i sasvim vam je to dovoljno a ako vam se ne svidja u drzavi Srbiji i na Kosovu i ako vam je do igranja drzave, umesto na Kosovu, praktikujte to u maticnoj vam Albaniji ili u Americi ili na tom Novom Zelandu. Nicim ali nicim niste vi Albanci ni zaduzili ovu planetu niti je obogatili pa da za vas vaze specijalna pravila koja posle jos i negirate drugima.

aman

pre 11 godina

resite vise to pa da se bacimo na druge probleme mislim vaznije. ovi ljudi koji imaju posao njima je svejedno ali ljudi bez posla niko ih ne pita kako zive od politike zivite samo vi i mozete da otezete sve probleme i 100 godina vama je lepo dodjite u narod malo i kad nije predizborna kampanja da vidite kako se zivi. zivim u naselju koje ima preko 30k stanovnika sa jednom prodavnocom i ambulantom. u evropi tako mesto ima svoju skolu i fakultet i bolnice... gledajte malo od cega se zivi

Isprani mozgovi

pre 11 godina

Citajuci neke komentare pozavidela bi im i propagandna masinerija Severne Koreje.Toliko slavopojki i hvalospeva o Tomi i Vucicu. Verovatno i vodja Severne Koreje prima toliko podrske za napad na Juznu Koreju i Ameriku. Tako rade isprani mozgovi. Sta je to sto nam Toma nudi?? Propast jer za suprotnim stolom ne sede maloumni ljudi. Znaci neces da potpises cao investicije,EU i bolji zivote. A razni seici, rusi kinezi, belorusi, azarbejdzanci ce ta pljunu milijarde dolara u Srbiji da pokazu kako se moze i bez EU

Lepa Lusi

pre 11 godina

Ja najnajnajdublje verujem, najnajnajnajnajviše sam ubeđena da će sve biti najbolje po Srbiju i Srbe na Kosovo (Albanci nek konačno počnu da se bore za sebe). Državni vrh... najnajnajnajnajnajnajbolji ste, naročito Aca, munja nebeska! Znala sam, bez njega ništa. Kako sam uopšte živela do sada bez njega pitam se, nešto ga se ne sećam od ranije, hm, baš se čudim. Lepa Cakana i Lepa Mimica, gde ste sad??? Ha?? Izađite na crtu! Da vidimo ko je najnajnajnajnajnajnajnajnajnaj....

Julius

pre 11 godina

Ne ide Vucic u Brisel radi iskazivanja jedinstva, vec naprotiv, zbog nejedinstva drzavnog vrha, a Zapad je nanjusio da jedino Vucic moze da sprovee dogovoreno.
Nece Nikolicu opstine, ni pojedinacno niti zajedno (u tzv.zajednici) imati drzavna ovlascenja, tj. sudstvo, policiju, vojsku. Dovoljno one imaju ovlascenja u oblasti obrazovanja, kulture, zdravstva. Nista vise odtoga. Kome se zivi u drzavi Kosova - dobro, kome se ne svidja ova drzava, moze otici od preko granice, do Novog Zelanda!

Mr.Good

pre 11 godina

Situacija bi u buducnosti trebala biti takva da se jake svetske sile, pa medju njima i ovi danas osvedoceni neprijatelji namame u Srbiju investicijama kako bismo se zastitili od daljih nasrtaja na suverenu nam Republiku Srbiju. Da se razmisljalo i islo u tom smeru mnogo ranije, i da su se rudnici i infrastruktura na KiM ponudili pod zakup stranim mocnicima ili koncesiju sta god, do ove neprijatnosti ne bi ni doslo. Sada kada su neprijatelji napali i dobili to sto su zeleli ostaje nam da promenimo rezim rada.Dakle KiM treba napasti investicijama i kupiti ili zakupiti infrastrukturu te tako delovati na sisitem tzv.vlade Kosova i pokusati finansijski da ih urusimo. Ponuditi im i kredit, sto da ne, pa danas se tako biju bitke, pogledajte kako GER, SAD i ostali zlotvori rade.Ako bi Kosovari da budu EU morace da privatizuju svoja(nasa)preduzeca a tu bismo mogli utrcati mi. Dakle Juzni tok i FIAT su projetki koji geopoliticki stite SRB a takvih nam treba jos i nikada nece biti dovoljno da se komplet sacuvamo.Nismo u poziciji sami da stvorimo, niti sami da se borimo, a predpostavljam da ne bismo ni da robujemo. Dakle privuci investicije i eto resenja za neke od nasih gorucih problema. Svega ima dovoljno pa cak i pameti, samo treba upotrebiti a ne zloupotrebiti.

Beogradjanin

pre 11 godina

Ako ide i Vulin sutra, recite mu da skine crnu kosulju sa crnom kravatom i onaj kozni sako preko.
Ne predstavlja bivsu Istocnu Nemacku kao Honekerov pionir nego Srbiju.
Neka se angazuje neki stilista da ih sve lepo upakuju kako dolici zvanicnoj delegaciji Srbije u sutrasnjem teskom istorijskom danu.
Aj pa sa srecom momci .

Grunf

pre 11 godina

Daleko bilo da sutra sve bude konačno.Deo Srba koji je još ostao na ovoj teritoriji koja po svemu sudeći izgleda kao da smo dobili stanarsko pravo i dalje će biti podeljena šta je trebalo uraditi. Danas, sutra ili za mesec dana nažalost to više nema značaja. Meni je jako ružno prostituisati reči patriotizma, rodoljublja, koleveke Srbije i sl. To se gaji vekovima. Nažalost onda kada je trebalo razgovarati predstavnici stranaka koji sutra idu u Brisel da razgovaraju o dogovorima i pomirenju su se latili devedesetih godina pušaka, tenkova, topova a ovi malo mudriji džojstika, tomahavka i sl. tehnologije i zna se kako smo zavrsili u toj priči. Svaki gubitnik u ratu a to je pravilo mora da se baci na kolena i da bude ponižen pred celom svetskom zajednicom. To je zadatak svakog pobednika u ratu. Poraženog dokosuriti osim fizički teritorijalno i duhovno. Da se zna ko je pobednik. Koliko god me sve ovo bolelo pa i sam nekada funkcionišem po sitemu kalimera "to je nepravda" racionalno bez emocija ništa ne možemo i očekivati. Sami smo kuvali tj. ovi sutrašnji pa je vreme došlo da sada svi zajedno i pojedemo svidelo nam se ili ne. Kakav kuvar takvojelo. Svi znamo ako odbijemo to jelo više ništa i nećemo imati u ponudi na meniju. Bolje splačinu pojesti danas manje će boleti. Imaćemo želudačnih tegoba puno. Zalečićemo ih pa polako dalje. Nije kraj sveta. Samo nemojte za jelo kriviti sastojke, začine, kelnera.

nevenka

pre 11 godina

Dogovor svi ocekujemo.Ali,najbiitnije je da se Srbija drzi svojih stavova i da od njih ne odustaje....pa makar dijalog bio prekinut ili imao jos deset rundi.

tomislav

pre 11 godina

kaze nama ceda da zavrsimo vise s tim zamajavanjem i da potpisemo priznanje kosova, pa ga popljujemo i proglasimo izdajnikom

sutra ce toma, ivica i aca po cedinom receptu da zavrse sa zamajavanjem naroda, ocemo da ih popljujemo ili ce biti "pa dobro, sta sad DS je kriv, to je sve posle njih ostalo, vi ste uradili sta ste mogli, to je tadic sve zakuvao..." i sta ti ja znam sta

POSTENA I USPESNA SRBIJA! DA, MOGUCE JE

Matija Soskic

pre 11 godina

Zahtev da kosovska vojska nema pravo da bude u severnom delu je nesto sto moze da se servira samo neobrazovanom gradjanstvu kao sto je biracko telo Srbije sa svega 6% fakultetski obrazovanih.

BOTISLAV ESENESOVIC

pre 11 godina

podržavam u potpunosti ovo epsko saopštenje nadarenih portparola sns-a napisan sa ciljem da pruži totalnu podršku naporima našeg državnog rukovodstva na čelu sa izvanrednim mladim gospodinom budućim podpredsenikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem čiji rad,energija i posvećenost preporodu države Srbije služe kao svetao primer koji treba da inspiriše mlade generacije kako bi od Srbije napravile pošteno,srećno i prosperitetno društvo.Apsolutno i nedvosmisleno verujem da ćemo na čelu sa gospodinom Vučičem i našim državnim vrhom u koje imam neizmerno poverenje veoma brzo uspeti u tim namerama.Hvala Gospodinu Vučiću na njegovom vodjstvu,ideji i neiscrpnoj energiji.e da...DS je pokrala Srbiju...

boris lukša

pre 11 godina

Godinama pratim i komentiram na RTS-u i Politici, normalno sam objavljivan. Međutim, otkako imate crveno-crnu koaliciju na vlasti, nema šanse da objave bilo kakav moj komentar, a ja nisam nacionalista i šovinista; ne samo to, već sam uočio masu komentara koji liče jedan drugome po stilu i uvijek daju podršku članu vladajućih, uglavnom SNS-a. Ovi Vučićevi (ne vjerujem da je to Toma u stanju da smisli) su izgleda shvatili da informatika i dezinformacije dobijaju rat. I Gebels je to svojevremeno shvatio. Bojim se da, ako ovi ojačaju na vlasti, ne prođete slično. Obzirom da su "napredni" - čitaj: radikali, to bi bilo za očekivati.

demagog

pre 11 godina

Sedimo lepo zavaljeni u fotelju, kafica pored tastature i sipamo sopstvenu "žuč i nemoć". A zaboravljamo da smo davno (još devedesetih godina) prodali imanja na Kosovu i kupili po dva u centralnoj Srbiji. Ostvljajući nevoljnike koji su verovali u naše "ode srcu Srbije" da na kraju ostanu bez ičega. Saberimo se i oduzmimo. I osvestimo!
A dužnost je ono što očekujemo od drugih!

Sabik

pre 11 godina

Najvise kukaju za Kosovo oni isti koji su rasproadali kuce Albancima za silne pare, mnogo vise nego sto te kuce imaju materijalnu vrednost. Kupili stanove po beogradu i drugim gradovima u Srbiji i glume izbeglice, a ti Srbijo placaj, rodi pare, da kesiras kosovarima za „dusevnu bol.” Dok mi srbi ovde umiremo decenijama. Ko ce nas da kesira za nasu dusevnu bol. Sto svi ispadose veci Srbi od nas , pa pune dzepove parama na kontu patriotizma.

Maca

pre 11 godina

Kad se vrati ta nasa delegacija moracu da im pisem molbu. Mlada sam, zgodna, ali nemam reseno stambeno pitanj. A nisam ni udata... Pa neka rese i moje probleme... Izgleda da samo oni mogu sve...

Diona

pre 11 godina

Tomislav Nikolić je potpuno u pravu da se neće uspostaviti dogovor jer EU ne želi da ispuni uslove Srbije, niti da prizna Platformu kao rešenje. Aleksandar Vučić će pokazati na pregovorima da je dostojan svoje zemlje i svoje države. Aleksandar Vučić će se izboriti za interes svoga naroda i države i nikada neće priznati nezavisnost KiM.

Fiki

pre 11 godina

Sutra kosovo prekosutra Vojvodina. Nekadasnji radikali kao i oni sto ih podrzavaj (tako je bilo i pred ratove) vode drzavu u propast. Sacekacemo jos malo i utvrditi da nas niko ne voli.
(Zoso, 1. april 2013 20:57)

U kakve to ratove nas ova vlada vodi objasni mi molim te? Pa zar ne vidis da na svaki nacin izbegavamo moguce sukobe i trudimo se da u datoj situaciji koja nije nimalo prijatna ucinimo sve kako bismo obezbedili normalan zivot Srbima na KiM. Da smo hteli rat to bi se odavno desilo. Nikome nije prijatno da ide i pregovara sa Tacijem ali moramo upravo da bismo izbegli mogucnost sankcija i ratova. Potrebno je postici kompromis i ciniti sve da pridobijemo jos zemalja uz nas a u buducnosti kada se prilike budu promenile lako cemo insistirati na nasim zahtevima i sacuvati Kosovo i Metohiju kao sastavni deo Srbije. Bitno je da svi budemo slozni, da imamo jos strpljenja i iskreno verujem u buducnosti stvari ce se odvijati u nasu korist.

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Sara81

pre 11 godina

Bivsi radikali kao sto kazete ne vode drzavu u propast, nego se koliko ja slusam vesti, povlace iz pregovora ako Srbija ne dobije ono sto zasluzuje. Nisam cula da su otisli tamo da daju Kosovo.

La Luna

pre 11 godina

Dobro je da je barem Vucic od pokazao neslaganje i bes. Barem da vide da nismo slabi igraci. Trebalo bi da nastavimo da se durimo, ako mi ne dobijemo svoj deo barem dan i oni ne budu zadovoljni onim na cemu je ostalo.

Singidunum

pre 11 godina

Ako ne mozemo da ih pobedimo , barem da im pomrsimo konce. Ili imamo podjednaka prava da budemo saslusani ili nista od svega. Pa kad smo se mi zaglavili nek se zaglave i oni.

Ancient Serbs

pre 11 godina

Vazno je da nismo sagli glavu i pokunjeno radilipo njihovim naredjenjima. Srbiaj je p[ocela borbu koja se nece skoro zavrsiti, ali nece se ni proglasiti nezavisnost kosova. Sve sto smo pokazali u ovim pregovorima nam samo sluzi na cast, a oni nek vide kako ce sa nama da izadju na kraj.

Borovnica

pre 11 godina

Ovde jedino da igramo igru izmoravanje protivnika, da ih vucemo po tim razgovorima pa ko pre pukne. Oni su toliko bezobrazni i drski da ih treba naterati da nose sopstveni krst sve dok im ne dosadi.

Svaka cast

pre 11 godina

Treba im skinuti kapu za trud. Ne slazem se sa svime sto rade, ali Dacic a posebno Vucic su pokazali, neverovatan trud i pozrtvovanost da se bore sa vetrenjacama. Ne bila im u kozi!

Achernar

pre 11 godina

Ovo sto se sada desava je skoro tragedija za celu naciju a ne samo za ovog ili onog. Problem koji imamo je zajednicki – Srpski. Ne pripada ni jednoj stranci, niti treba da stoji na ledjima jednog ili 2, 3 politicara. Ovde se vodi borba za Srpstvo i to se borba vodi kao sto izgleda protiv celog sveta.

pipo

pre 11 godina

Ruke u vis, TOMO,dosta laganje narodu,narod vec se probudio,i nema sta vise izmisljiti,valjda neces da zavrsis ne bas tako ali kao Sloba,njega osudio Hag, ali Tebi ce te osuditi tvoj narod, bolje reci pravdu, i onako narod vec suglasan, veruj neko ce reci izdajnik, a vise nego pola naroda reci da si morao tako i svatice da je to najbolje resenje,a i onako srbski narod preko dan i noc sve zaboravlja i sta bilo, bilo, i kraj price....

veljko

pre 11 godina

Sajo! ja necu stobom da se kladim jer instina je da se sutra sve potpisati, ali bih se kladio u 200 € da sutrasnji dogovor proglasice se kao *velika pobeda* e u to bi se kladio.....

LITTLE_BLOND_GIRL

pre 11 godina

Vucic se stvarno bori svim srcem za nasu zemlju i gradjane i sigurna sam da ce on izvuci nasu zemlju iz krize i resiti sva pitanja i sve probleme u vezi Kosova i EU!

markić

pre 11 godina

Sve i jeste tako... Naravno da svako od nas želi da najbolji mogući scenario, i Kosovo i Metohiju, i EU, ali koliko te to moguće u ovom trenutku. Moramo biti zadovoljni sa ishodom, pa kakav god da je on. Svi su dali sve od sebe i žele najbolje za Srbiju! Stanje se definitivno popravlja, da je pušteno sve da ide mimo nas , samo uz povik Kosovo je Srbija, kao što je Vlada DS-a radila ne bi ni došli do ovih pregovora. Sve bi već bilo rešeno, u našu žalost, naravno! Podrška Vučiću i ostalim u timu!

Otadzbina

pre 11 godina

Treba jasno i glasno poruciti gradjanima da Srbija sutra ne ide na pregovore kako bi priznala Kosovo vec da pokusa da postigne kompromis kako bi obezbedila normalan zivot Srbima na Kosovu i Metohiji. To treba reci jer izgleda da postoje oni koji namerno zele da izokrenu napore naseg rukovodstva i to predstave kao pristanak na priznavanje nezavisnosti.