Nedelja, 31.03.2013.

22:48

"Bajatović nije dobro radio"

Ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je u Utisku nedelje da direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović nije dobro radio.

Izvor: B92

"Bajatoviæ nije dobro radio" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

Obrad Opovo

pre 11 godina

Gospodin Miler bi trebao malo temeljnije da se upusti u analizu poslovanja Srbijgasa, a ne tek tako da naseda na rekla-kazala priče Bajatovića.

Ivan Grozni

pre 11 godina

Ako želimo, da kao država i društvo, idemo napred, moramo se beskompromisno boriti protiv kriminala i korupcije, zato podržavam trenutni napor gospođe Mihajlović, da neko ko je napravio minus od 450 milona evra mora da odgovara "KRIVIČNO"!

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

salas022

pre 11 godina

G-đo Mihajlović, apsolutno ste u pravu! Korov nikne gde god stigne, a ovaj se baš raširio opasno... Jedino što ne možete terati mak na konac samo revizor i vi, cela vlada mora biti složna u toj borbi da se Bajatović i njegov rad stave pred lice pravde. I ne dajte da čovek da ostavku i da zbriše kojim slučajem! Podrška za g-đu Mihajlović jer ima petlju da iznese istinu pa makar se radilo i o nedodriljivom Bajatoviću!

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

Tea

pre 11 godina

Cenim političare koji nemaju dlake na jeziku i kada daju izjave koje i nisu u njihovu korist. Ministarka ovde pokazuje upravo to, a poptuno je u pravu. Bajatović svoj posao ne radi nikako.

baka

pre 11 godina

E sad, ko ovdje koga minira? Ministarka njega ili on ministarku pa se ona najbolje brani napadom? Mislim da bi oboje mogli da okace fotelju o klin.

nidža

pre 11 godina

Još za vladavine DS-a pomenuti se hvalio svojom platom od 12-13 000 evra i time da deo odvaja u humanitarne svrhe. A građani mu zavideli i maštali da i oni postanu "humanitarci" tog tipa.

Nenad86

pre 11 godina

Preispitivanje rada svih javnuh preduzeća je potrebno jer je tu bilo dosta kriminala i korupcije.Svakako je jako bitno da nema povlašćenih i da svi oni koji loše radili treba da budu kažnjeni.

ARIEL

pre 11 godina

Odlicno,ustanovljeno je da je bilo propusta,sada na red dolazi odgovornost.Da vidimo da li je najpozeljniji mladozenje i covek od poverenja Dacica jaci od Vlade Srbije.

Grčanski šumar

pre 11 godina

Gospođa ministar sa pravom kaže da Bajatović nije dobro radio. Nalaz državnog revizora joj to potvrđuje. Pošto su silne pare u opticaju onda je tu mesto i tužiocu da se pozabavi sa tim pitanjem.
Tužilac će dati svoje konačno mišljenje. Optužnica ili ništa.

Predrag

pre 11 godina

Verujem da je izvestaj revizorske komisije tacan.Ako je tako Bajatovicu oduzeti sve sto poseduje i na robiju.Strasno je sto ga ministarka Slavica ne samo brani vec i hvali.Ministarka Zorana ne sme da kaze do kraja sta stvarno misli,a Grubjesicka je neutralna.Jadna nam je Srbija.Svako normalan ce brzinom munje da zapali odavde.

Ilija

pre 11 godina

Miler očigledno nije imao dobre informacije, ali kada sazna za mahinacije Bajatovića, verujem da će on biti prvi koji će hteti da skloni Bajatovića sa mesta direktora Srbijagasa.

dusan

pre 11 godina

Državna revizorska institucija je protiv direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića podnela prekršajnu prijavu zbog nepravilnosti u radu 2011. godine, u vrednosti 22,5 milijardi dinara.

PREKRSAJNA PRIJAVA ZBOG 22,5 MILIJARDI???

Srbija je sve SAMO NE DRZAVA.

Na sledecem popisu cu se sa uzivanjem ODRECI srpske nacionalne pripadnosti!!!

Julijana79

pre 11 godina

Sve što je sumljivo treba biti prekontrolisano, tu se nadam svi slažemo i delomo mišljenje mada malo me je začudila izjava Dejanovićeve kada je rekla "kandidovali smo najbolje kadrove"?!

SRBA

pre 11 godina

Svi znaju da je Bajatović imao koristi od Srbijagasa još samo to treba i dokazati , verujem da će se otkriti da njegov rad nije bio baš kako treba i da je mnogo loših poteza pravio koji su samo koristili njema a ne i SRBIJAGASU.

mistral

pre 11 godina

Državni revizor je podneo prijavu sad treba što pre ispitati sve ako Bajatović nije dobro radi zna se kazna sledi nema izuzetaka

đuza

pre 11 godina

Bajatović se grdno vara ako misli da će ga to što je blizak rusima zaštititi od odgovornosti, jer on očigledno nije ozbiljno shvatio reči Vučića da u Srbiji nema nedodirljivih. Ako je Bajatović izvršio neke nezakonite radnje ništa ga neće zaštititi da za te radnje odgovara.

Radovanka H

pre 11 godina

Kada se radi o tolikoj sumi novca,neizbezno je preispitati rad tog direktora,pa nakon istrage ustanoviti da li je eventuano kriv.Bilo bi apsurdno zazmuriti pred losim poslovanjem tako bitnih preduzeca.

aleksandar grozni

pre 11 godina

Voleo bi da mi neko kaze za bilo koji resurs koji vodi kadar SPSa,a da nije u velikom gubitku a ministarka to ublazuje glupostima kako Bajatovic nije dobro radio.Radio je on i te kako dobro za SPS,rodbinu i prijatelje koje je pozaposljavao ali im nije rekao da nemaju sta da rade pa primaju plate za nista.A on rece kako je po pravilniku imao pravo da bez konkursa zaposli odredjeni broj,pa koje i za koga pravio takav pravilnik.Pa tako se svi optuzeni za pljacku drzave brane da su radili po zakonu e moja Ministarko.

Aleksandar

pre 11 godina

@Djole, DZONI, Duje...

O'ladite malo vi iz Vučićeve kancelarije za brze komentare, pohvale i preporuke. Ako već morate da izbacujete nekakve neodređene floskule kroz koje se provlači teza da nam država konačno počinje funkcionisati, bar budite dovoljno organizovani da isti komentar ne šaljete više puta. Smeju vam se ljudi...

Kapiram ja da ste rešili da pustite Bajatovića niz vodu, al' ne činite to ovako diletantski. Da sam na čelu vaše internet brigade svi bi mi popili 20% od plate zbog neprofesionalnosti i kontraproduktivnog efekta.

sremac

pre 11 godina

A kako drugačije nazvati stanje u kom vam je firma uključena u više afera u kojima je izgubila sredstva na sumnjiv način. Ostalo je istraga!

dejan marelli

pre 11 godina

Bajatović ima sreće što nije član DS-a inače bi odavno već bio u zatvoru! Ovako kao koalicioni partner SNS-a ima povlašćen tretman...

Mirko Bgd

pre 11 godina

Naravno da treba ispitati poslovanje svih javnih preduzeća, pa i Srbijagasa, i ako se utvrde neke nezakonite radnje, ništa gospodina Bajatovića, pa ni članstvo u stranci vladajuće koalicije neće spasiti od ogovornosti.

Porucnik Draguljce

pre 11 godina

Ako nije radio dobro, mora odmah da se smeni i postavi savestan i posten covek. Pre svega treba biti covek koji je upucen u taj posao i zna kako da unapredi rad.

Duje

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

RL

pre 11 godina

Bice ponovo opomenut i to je to. Da je iz opozicije vec bi ga uhapsili i drzali u pritvoru mesecima da dokaze da nije kriv! SNS kratija

Jesen stiže dunjo moja

pre 11 godina

Kako je radio takvu je ocenu dobio od državnog revizora. Zaključnu ocenu će mu dati javni tužilac. Ako je skrivio ni predsednik njegove stranke ga neće spasiti.

General poručnik

pre 11 godina

Ovde nema šta puno da se komentariše. Državni revizor je ustanovio greške. Cifra je ogromna i to zaslužuje pažnju tužilaštva.
Jednom se mora prekinuti sa tom zamenom teza da ministar ima nešto protiv ovoga ili onoga samo zato što je iz druge sstranke.
Svako mora da odgovara za svoj rad ili nerad

Alex1

pre 11 godina

@(Mrgud, 31. mart 2013 23:56) "Pa kako nije dobro radio,jeste,samo Vi nist dobro upoznati sa novim sistemom:uzmi koliko želiš i radi šta hoćeš.Malo ulažeš u stranku malo donacije i ostatak u kasicu."

Misliš, ostatak u Obraz, Naše, 1389, itd. a "ostatak od ostatka" u kasicu.

Uzgred, ako je Bajatović "najbolji kadar SPS-a", "Iskusni privrednik", što kaže SĐD, onda je situacija zabrinjavajuća.

kada ce vec jednom reforma pravosudja

pre 11 godina

Valjda sud resava prijave, a ne da ministri obaraju ruke za Bajatovica. Kakva su to sada pijacna natezanja, jedna veruje, druga smatra, to je neozbiljno ponasanje. Ovakvo populisticko pozoriste se nama prikazuje zahvaljujuci tome sto je pravni sistem rasturen a reforme nema.

skakavac

pre 11 godina

Pa gospodine Bajatoviću ako se ta neplaćanja toplana tako često dešavaju mogli ste da iznađete neko dugoročnije rešenje osim toga što svaki put kada se desi nešto što se i inače događa Vi ne raspisujete konkurs nego se direktno dogovarate.

srecna familija

pre 11 godina

Bajatovic je u tolikom poslu da nema vremena ni da raspise konkurs za radna mesta vec zaposljava familiju,prijatelje i rodjake rodjaka

Djole

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

jovan

pre 11 godina

Ministarko ceo N.S. sad zna kako si mogao da se zaposlis u Srbija gasu i svim ostalim drzavnim firmama a onaj koji nema vezu sedi kuci i pitase kako sutra da kupim pastetu nemam posao ni ja ni zena...

markić

pre 11 godina

Ako nije dobro radio, a predpostavljam da nije odmah u zatvor! Ne sumnjam da će Vučić sve iskontrolisati... Ako i ovo gospodin Vicepremijer, izreguliše kao i ove do sada , više neće imati niko ni za šta da mu zameri!

shadow

pre 11 godina

Da me neko ne razume pogresno ali mislim da smo postali toliko iskvaren narod da nam je potrebna jedna diktatura da nas dovede u red. Podrzavam svaku akciju drzave sto se tice istrebljenja losih navika u Srbiji. Previse smo se opustili i jako smo lenji za postizanjem uspeha normalnim putem bez prevare. U drzavi mozda 20% ljudi je posteno i zelece da svojim radom zaradi platu, a ostalih 80% ce uvek gledati da zavrne koliko god moze vise a da sto manje radi, a to samim tim vuce i neodgovornost. Zato nam tako i jeste. Izgubili smo smisao za postenje i postovanje. Kada bude svako krenuo od sebe da se promeni onda mozemo da ocekujemo bolje za sve. Do tada nece nam ni BOG pomoci da nam bude bolje a kamoli vlast (bilo koja) ukoliko sami ne krenemo da se menjamo.

Petar Pan

pre 11 godina

Pa gospodine Bajatoviću ako se ta neplaćanja toplana tako često dešavaju mogli ste da iznađete neko dugoročnije rešenje osim toga što svaki put kada se desi nešto što se i inače događa Vi ne raspisujete konkurs nego se direktno dogovarate.

DZONI

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

krokodokodil

pre 11 godina

u pravu je ministarka mihajlovic.umesto da srbijagas bude profitabilno preduzece ona je nesposobnoscu i kradjom bajatovica gupitas.ali onog momenta kada i ako bude privodjenje bajatovica vlada ce pasti.

AVA

pre 11 godina

Gradajni su predugo ziveli u drzavi koja je bila leglo korupcije i kriminala pa im je jos uvek tesko da poveruju da Srbija moze drugacije da izgleda.

Branko

pre 11 godina

Bajatović ima prijavu državnog revizora, znači da nije dobro radio. Mihajlovićeva nije zadovoljna njegovim radom i sigurno će se preispitati njegov rad.

Slobodan

pre 11 godina

Bajatovic je odlicno radio za sebe!
11.000 evra plate, pa plus profit od njegovih privatnih firmi vezanih za Srbijagas, pa novac od upravnih odbora...
A sve vreme na prodaje kubik gasa za 51 dinar, a on kosta 15 dinara...

japiljaneri

pre 11 godina

Nije smela da kaze da li bi Bajatovic trebao da podnese ostavku,
bas kao sto ne bi smela da kaze ni da li bi Knezevic trebao da podnese ostavku.

"Nece Rusi na Amere da im ovi ne zamere."

branko

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

TINA

pre 11 godina

Za sve treba da vazi princip "nulte tolerancije".Ukoliko je ispostavi da Bajatovic nije dobro radio svoj posao treba da bude smenjen.

Sjasi kurta uzjasi murta i tako u krug, a zivot prodje...

pre 11 godina

Ova vlada ce kako stvari stoje na kraju zaseniti i nasu proslu takodje vrlo uspesnu vladu u svim segmentima.
A Bajtovic ce ako bog da, da postane nas buduci presednik, ima sve potrebno za to mesto a i vise malo tako da ja ocekujem zaista bolja vremena, ali nazalost ne ovde nego u Kanadi!
Ajd zdravo i cuvajte se.

fax

pre 11 godina

toliko dobro da je zreo za ozbiljnu krivicnu prijavu. da vidimo Vucicevu doslednost. ako bajatovic ostane...onda svi mi treba da zapalio iz ove zemlje. bruka i sramota kakvi likovi nam vode javna preduzeca.

EDI

pre 11 godina

Mislim da je Srbija na pravom putu i da ce se to vremenom pokazati jer naravno ono sto se godinama urusavalo ne moze preko noci da se popravi.

aleksa

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce doci na red i JP Transnafta, katastrofa je sta se tamo radilo i kolike su im plate a vecina gradjana Srbije ni ne zna da ovo preduzece postoji!

drago

pre 11 godina

svaka cast za ministraku zoranu mihailovic,,,,jedna od najsposobnih u vladi,,,a bajatovica treba pod hitno uhapsiti,,,,sta ceka policija,,,neka konacno pocnu da rade svoj posao,,,,dokle da im vucic govori,,,napred milicijo,,,,,hapsi komunisticke lopove,,

Firga

pre 11 godina

Ovo je jasan pokazatelj da ne postoji selektivnost u proveravanju rada, kako bivših ministara i funkcionera bivše vlasti, tako i danas. Bajatović ako je kriv trebalo bi da odgovara naravno, ne da se krije iza partijske pripadnosti i time da je njegova partija na vlasti. Naravno to je sve posao tužilaštva, nije političara.

SMILJA

pre 11 godina

Svako ima pravo na svoje mišljenje pa i Zorana Mihajlović a ako se dokaže da je ona upravu i da je njegovim radom oštedio državu onda treba da odgovara.

AJSA

pre 11 godina

Godinama su se kod nas krsili zakoni i niko nizasta nije odgovarao osim gradjana koji jedva sastavljaju kraj sa krajem.Verujem da toplane nisu redovno izmirivale svoje dugove ali to nije razlog da se krsi zakon vec je trebalo da se nadje neko resenje za to a ne da dugovi godinama gomilaju.

Patrijota

pre 11 godina

Ma sta kazes? Bajatovic, veliki expert za energetiku (specijalnost gasni sistemi) da nije dobro radio??? Ma to jednostavno nije moguce iz jednog prostog razloga: ON JE ODLICNO RADIO, ALI ZA SEBE, PRIJATELJE, FAMILIJU, PARTIJU I JOS PONEKE IZ VLASTI KOJI SU NA PROCENTU!!! Pa sta je uopste i dosao da radi ovaj posao u koji se razume kao i ja, nego ovo sto sam naveo?
Prema tome, nemojte tek tako napadati coveka, a da niste sagledali sve cinjenice! A ako bas nesto i nije u redu odradio (previse se zaradio i ugradio) onda ga posaljite negde u diplomatiju da ga ocas posla zaboravimo, a na njegovo mesto dovecite novog "strucnjaka"! Toga bar imate koliko hocete!?
Letecete vi sa vlasti mnogo brze nego sto ste mogli i sanjati i to gore od Milosevica!

EDI

pre 11 godina

Mislim da je Srbija na pravom putu i da ce se to vremenom pokazati jer naravno ono sto se godinama urusavalo ne moze preko noci da se popravi.

Mrgud

pre 11 godina

Pa kako nije dobro radio,jeste,samo Vi nist dobro upoznati sa novim sistemom:uzmi koliko želiš i radi šta hoćeš.Malo ulažeš u stranku malo donacije i ostatak u kasicu.

Kadriram po vladama povoljno

pre 11 godina

Šef gasproma je izjavio da je Bajatović oslonac za izgradnju Južnog toka, a da neko iz vlade koči izgradnju Južnog toka...
Ministarka Mihajlović izjavila je da Bajatović nije dobro radio...
Pitam se na koga li se iz vlade misli?

Carapan

pre 11 godina

Ukoliko postoje sumnje o losem poslovanju Srbijagasa a postoje jer je i sama DRI te sumnje iznela to bi podhitno trebalo istraziti. Pa ako se krivica utvrdi neka odgovorni snose odgovornost a u suprotnom skinuce se svaka sumnja sa njihovog poslovanja. Ako je toliko ispravan kao sto tvrdi, gospodin Bajatovic je trebalo vec sada da pozove tuzilastvo da ispitaju sve detalje i da se utvrdi da li jeste ili nije kriv i time bi se okoncalo sve ovo.

Zoran Milosavljevic

pre 11 godina

Ako se snabdevamo redovno sa gasom - sta to radi katastrofalno.Inace nije nista ukrao. Ne treba
mu jer ima ogromnu platu.

Siniša

pre 11 godina

A vi ste glasali za njega, a znali ste da je neznalica i da je napravio gubitak od jedne milijarde evra, da je delio poslove bez tendera, a to ne ide besplatno...Nije bajatović kriv, krivi ste vi iz SNS što ste ga postavili za direktora, a obećali ste nešto drugo građanima...prevaranti.

SILVANA

pre 11 godina

Očigledno je da tu postoji neki prekršaj u radu Bajatovića sad je još ostalo da se vidi koliko je bio sposoban da sve dobro pokrije papirima.

за сваког понешто

pre 11 godina

Па ко не ради добро или подкрада ову државу,треба да буде смењен или у затвору.Више Србија не може да чека...

NIKA

pre 11 godina

U Srbiji ima puno direktora koji treba da budu smenjeni ali to ne moze da se desi preko noci. Konacno je pocelo da se radi u Srbiji i da se preispituje rad direktora firmi koje nisu profitabilne.

fax

pre 11 godina

toliko dobro da je zreo za ozbiljnu krivicnu prijavu. da vidimo Vucicevu doslednost. ako bajatovic ostane...onda svi mi treba da zapalio iz ove zemlje. bruka i sramota kakvi likovi nam vode javna preduzeca.

Patrijota

pre 11 godina

Ma sta kazes? Bajatovic, veliki expert za energetiku (specijalnost gasni sistemi) da nije dobro radio??? Ma to jednostavno nije moguce iz jednog prostog razloga: ON JE ODLICNO RADIO, ALI ZA SEBE, PRIJATELJE, FAMILIJU, PARTIJU I JOS PONEKE IZ VLASTI KOJI SU NA PROCENTU!!! Pa sta je uopste i dosao da radi ovaj posao u koji se razume kao i ja, nego ovo sto sam naveo?
Prema tome, nemojte tek tako napadati coveka, a da niste sagledali sve cinjenice! A ako bas nesto i nije u redu odradio (previse se zaradio i ugradio) onda ga posaljite negde u diplomatiju da ga ocas posla zaboravimo, a na njegovo mesto dovecite novog "strucnjaka"! Toga bar imate koliko hocete!?
Letecete vi sa vlasti mnogo brze nego sto ste mogli i sanjati i to gore od Milosevica!

Siniša

pre 11 godina

A vi ste glasali za njega, a znali ste da je neznalica i da je napravio gubitak od jedne milijarde evra, da je delio poslove bez tendera, a to ne ide besplatno...Nije bajatović kriv, krivi ste vi iz SNS što ste ga postavili za direktora, a obećali ste nešto drugo građanima...prevaranti.

Slobodan

pre 11 godina

Bajatovic je odlicno radio za sebe!
11.000 evra plate, pa plus profit od njegovih privatnih firmi vezanih za Srbijagas, pa novac od upravnih odbora...
A sve vreme na prodaje kubik gasa za 51 dinar, a on kosta 15 dinara...

aleksa

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce doci na red i JP Transnafta, katastrofa je sta se tamo radilo i kolike su im plate a vecina gradjana Srbije ni ne zna da ovo preduzece postoji!

Sjasi kurta uzjasi murta i tako u krug, a zivot prodje...

pre 11 godina

Ova vlada ce kako stvari stoje na kraju zaseniti i nasu proslu takodje vrlo uspesnu vladu u svim segmentima.
A Bajtovic ce ako bog da, da postane nas buduci presednik, ima sve potrebno za to mesto a i vise malo tako da ja ocekujem zaista bolja vremena, ali nazalost ne ovde nego u Kanadi!
Ajd zdravo i cuvajte se.

TINA

pre 11 godina

Za sve treba da vazi princip "nulte tolerancije".Ukoliko je ispostavi da Bajatovic nije dobro radio svoj posao treba da bude smenjen.

dejan marelli

pre 11 godina

Bajatović ima sreće što nije član DS-a inače bi odavno već bio u zatvoru! Ovako kao koalicioni partner SNS-a ima povlašćen tretman...

jovan

pre 11 godina

Ministarko ceo N.S. sad zna kako si mogao da se zaposlis u Srbija gasu i svim ostalim drzavnim firmama a onaj koji nema vezu sedi kuci i pitase kako sutra da kupim pastetu nemam posao ni ja ni zena...

srecna familija

pre 11 godina

Bajatovic je u tolikom poslu da nema vremena ni da raspise konkurs za radna mesta vec zaposljava familiju,prijatelje i rodjake rodjaka

drago

pre 11 godina

svaka cast za ministraku zoranu mihailovic,,,,jedna od najsposobnih u vladi,,,a bajatovica treba pod hitno uhapsiti,,,,sta ceka policija,,,neka konacno pocnu da rade svoj posao,,,,dokle da im vucic govori,,,napred milicijo,,,,,hapsi komunisticke lopove,,

за сваког понешто

pre 11 godina

Па ко не ради добро или подкрада ову државу,треба да буде смењен или у затвору.Више Србија не може да чека...

Mrgud

pre 11 godina

Pa kako nije dobro radio,jeste,samo Vi nist dobro upoznati sa novim sistemom:uzmi koliko želiš i radi šta hoćeš.Malo ulažeš u stranku malo donacije i ostatak u kasicu.

Kadriram po vladama povoljno

pre 11 godina

Šef gasproma je izjavio da je Bajatović oslonac za izgradnju Južnog toka, a da neko iz vlade koči izgradnju Južnog toka...
Ministarka Mihajlović izjavila je da Bajatović nije dobro radio...
Pitam se na koga li se iz vlade misli?

japiljaneri

pre 11 godina

Nije smela da kaze da li bi Bajatovic trebao da podnese ostavku,
bas kao sto ne bi smela da kaze ni da li bi Knezevic trebao da podnese ostavku.

"Nece Rusi na Amere da im ovi ne zamere."

RL

pre 11 godina

Bice ponovo opomenut i to je to. Da je iz opozicije vec bi ga uhapsili i drzali u pritvoru mesecima da dokaze da nije kriv! SNS kratija

kada ce vec jednom reforma pravosudja

pre 11 godina

Valjda sud resava prijave, a ne da ministri obaraju ruke za Bajatovica. Kakva su to sada pijacna natezanja, jedna veruje, druga smatra, to je neozbiljno ponasanje. Ovakvo populisticko pozoriste se nama prikazuje zahvaljujuci tome sto je pravni sistem rasturen a reforme nema.

Firga

pre 11 godina

Ovo je jasan pokazatelj da ne postoji selektivnost u proveravanju rada, kako bivših ministara i funkcionera bivše vlasti, tako i danas. Bajatović ako je kriv trebalo bi da odgovara naravno, ne da se krije iza partijske pripadnosti i time da je njegova partija na vlasti. Naravno to je sve posao tužilaštva, nije političara.

shadow

pre 11 godina

Da me neko ne razume pogresno ali mislim da smo postali toliko iskvaren narod da nam je potrebna jedna diktatura da nas dovede u red. Podrzavam svaku akciju drzave sto se tice istrebljenja losih navika u Srbiji. Previse smo se opustili i jako smo lenji za postizanjem uspeha normalnim putem bez prevare. U drzavi mozda 20% ljudi je posteno i zelece da svojim radom zaradi platu, a ostalih 80% ce uvek gledati da zavrne koliko god moze vise a da sto manje radi, a to samim tim vuce i neodgovornost. Zato nam tako i jeste. Izgubili smo smisao za postenje i postovanje. Kada bude svako krenuo od sebe da se promeni onda mozemo da ocekujemo bolje za sve. Do tada nece nam ni BOG pomoci da nam bude bolje a kamoli vlast (bilo koja) ukoliko sami ne krenemo da se menjamo.

Alex1

pre 11 godina

@(Mrgud, 31. mart 2013 23:56) "Pa kako nije dobro radio,jeste,samo Vi nist dobro upoznati sa novim sistemom:uzmi koliko želiš i radi šta hoćeš.Malo ulažeš u stranku malo donacije i ostatak u kasicu."

Misliš, ostatak u Obraz, Naše, 1389, itd. a "ostatak od ostatka" u kasicu.

Uzgred, ako je Bajatović "najbolji kadar SPS-a", "Iskusni privrednik", što kaže SĐD, onda je situacija zabrinjavajuća.

Branko

pre 11 godina

Bajatović ima prijavu državnog revizora, znači da nije dobro radio. Mihajlovićeva nije zadovoljna njegovim radom i sigurno će se preispitati njegov rad.

General poručnik

pre 11 godina

Ovde nema šta puno da se komentariše. Državni revizor je ustanovio greške. Cifra je ogromna i to zaslužuje pažnju tužilaštva.
Jednom se mora prekinuti sa tom zamenom teza da ministar ima nešto protiv ovoga ili onoga samo zato što je iz druge sstranke.
Svako mora da odgovara za svoj rad ili nerad

krokodokodil

pre 11 godina

u pravu je ministarka mihajlovic.umesto da srbijagas bude profitabilno preduzece ona je nesposobnoscu i kradjom bajatovica gupitas.ali onog momenta kada i ako bude privodjenje bajatovica vlada ce pasti.

Aleksandar

pre 11 godina

@Djole, DZONI, Duje...

O'ladite malo vi iz Vučićeve kancelarije za brze komentare, pohvale i preporuke. Ako već morate da izbacujete nekakve neodređene floskule kroz koje se provlači teza da nam država konačno počinje funkcionisati, bar budite dovoljno organizovani da isti komentar ne šaljete više puta. Smeju vam se ljudi...

Kapiram ja da ste rešili da pustite Bajatovića niz vodu, al' ne činite to ovako diletantski. Da sam na čelu vaše internet brigade svi bi mi popili 20% od plate zbog neprofesionalnosti i kontraproduktivnog efekta.

AVA

pre 11 godina

Gradajni su predugo ziveli u drzavi koja je bila leglo korupcije i kriminala pa im je jos uvek tesko da poveruju da Srbija moze drugacije da izgleda.

Porucnik Draguljce

pre 11 godina

Ako nije radio dobro, mora odmah da se smeni i postavi savestan i posten covek. Pre svega treba biti covek koji je upucen u taj posao i zna kako da unapredi rad.

aleksandar grozni

pre 11 godina

Voleo bi da mi neko kaze za bilo koji resurs koji vodi kadar SPSa,a da nije u velikom gubitku a ministarka to ublazuje glupostima kako Bajatovic nije dobro radio.Radio je on i te kako dobro za SPS,rodbinu i prijatelje koje je pozaposljavao ali im nije rekao da nemaju sta da rade pa primaju plate za nista.A on rece kako je po pravilniku imao pravo da bez konkursa zaposli odredjeni broj,pa koje i za koga pravio takav pravilnik.Pa tako se svi optuzeni za pljacku drzave brane da su radili po zakonu e moja Ministarko.

mistral

pre 11 godina

Državni revizor je podneo prijavu sad treba što pre ispitati sve ako Bajatović nije dobro radi zna se kazna sledi nema izuzetaka

SMILJA

pre 11 godina

Svako ima pravo na svoje mišljenje pa i Zorana Mihajlović a ako se dokaže da je ona upravu i da je njegovim radom oštedio državu onda treba da odgovara.

NIKA

pre 11 godina

U Srbiji ima puno direktora koji treba da budu smenjeni ali to ne moze da se desi preko noci. Konacno je pocelo da se radi u Srbiji i da se preispituje rad direktora firmi koje nisu profitabilne.

SILVANA

pre 11 godina

Očigledno je da tu postoji neki prekršaj u radu Bajatovića sad je još ostalo da se vidi koliko je bio sposoban da sve dobro pokrije papirima.

Mirko Bgd

pre 11 godina

Naravno da treba ispitati poslovanje svih javnih preduzeća, pa i Srbijagasa, i ako se utvrde neke nezakonite radnje, ništa gospodina Bajatovića, pa ni članstvo u stranci vladajuće koalicije neće spasiti od ogovornosti.

branko

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

Carapan

pre 11 godina

Ukoliko postoje sumnje o losem poslovanju Srbijagasa a postoje jer je i sama DRI te sumnje iznela to bi podhitno trebalo istraziti. Pa ako se krivica utvrdi neka odgovorni snose odgovornost a u suprotnom skinuce se svaka sumnja sa njihovog poslovanja. Ako je toliko ispravan kao sto tvrdi, gospodin Bajatovic je trebalo vec sada da pozove tuzilastvo da ispitaju sve detalje i da se utvrdi da li jeste ili nije kriv i time bi se okoncalo sve ovo.

Radovanka H

pre 11 godina

Kada se radi o tolikoj sumi novca,neizbezno je preispitati rad tog direktora,pa nakon istrage ustanoviti da li je eventuano kriv.Bilo bi apsurdno zazmuriti pred losim poslovanjem tako bitnih preduzeca.

đuza

pre 11 godina

Bajatović se grdno vara ako misli da će ga to što je blizak rusima zaštititi od odgovornosti, jer on očigledno nije ozbiljno shvatio reči Vučića da u Srbiji nema nedodirljivih. Ako je Bajatović izvršio neke nezakonite radnje ništa ga neće zaštititi da za te radnje odgovara.

Predrag

pre 11 godina

Verujem da je izvestaj revizorske komisije tacan.Ako je tako Bajatovicu oduzeti sve sto poseduje i na robiju.Strasno je sto ga ministarka Slavica ne samo brani vec i hvali.Ministarka Zorana ne sme da kaze do kraja sta stvarno misli,a Grubjesicka je neutralna.Jadna nam je Srbija.Svako normalan ce brzinom munje da zapali odavde.

AJSA

pre 11 godina

Godinama su se kod nas krsili zakoni i niko nizasta nije odgovarao osim gradjana koji jedva sastavljaju kraj sa krajem.Verujem da toplane nisu redovno izmirivale svoje dugove ali to nije razlog da se krsi zakon vec je trebalo da se nadje neko resenje za to a ne da dugovi godinama gomilaju.

skakavac

pre 11 godina

Pa gospodine Bajatoviću ako se ta neplaćanja toplana tako često dešavaju mogli ste da iznađete neko dugoročnije rešenje osim toga što svaki put kada se desi nešto što se i inače događa Vi ne raspisujete konkurs nego se direktno dogovarate.

DZONI

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

SRBA

pre 11 godina

Svi znaju da je Bajatović imao koristi od Srbijagasa još samo to treba i dokazati , verujem da će se otkriti da njegov rad nije bio baš kako treba i da je mnogo loših poteza pravio koji su samo koristili njema a ne i SRBIJAGASU.

EDI

pre 11 godina

Mislim da je Srbija na pravom putu i da ce se to vremenom pokazati jer naravno ono sto se godinama urusavalo ne moze preko noci da se popravi.

sremac

pre 11 godina

A kako drugačije nazvati stanje u kom vam je firma uključena u više afera u kojima je izgubila sredstva na sumnjiv način. Ostalo je istraga!

dusan

pre 11 godina

Državna revizorska institucija je protiv direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića podnela prekršajnu prijavu zbog nepravilnosti u radu 2011. godine, u vrednosti 22,5 milijardi dinara.

PREKRSAJNA PRIJAVA ZBOG 22,5 MILIJARDI???

Srbija je sve SAMO NE DRZAVA.

Na sledecem popisu cu se sa uzivanjem ODRECI srpske nacionalne pripadnosti!!!

EDI

pre 11 godina

Mislim da je Srbija na pravom putu i da ce se to vremenom pokazati jer naravno ono sto se godinama urusavalo ne moze preko noci da se popravi.

markić

pre 11 godina

Ako nije dobro radio, a predpostavljam da nije odmah u zatvor! Ne sumnjam da će Vučić sve iskontrolisati... Ako i ovo gospodin Vicepremijer, izreguliše kao i ove do sada , više neće imati niko ni za šta da mu zameri!

Duje

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

Julijana79

pre 11 godina

Sve što je sumljivo treba biti prekontrolisano, tu se nadam svi slažemo i delomo mišljenje mada malo me je začudila izjava Dejanovićeve kada je rekla "kandidovali smo najbolje kadrove"?!

Zoran Milosavljevic

pre 11 godina

Ako se snabdevamo redovno sa gasom - sta to radi katastrofalno.Inace nije nista ukrao. Ne treba
mu jer ima ogromnu platu.

Petar Pan

pre 11 godina

Pa gospodine Bajatoviću ako se ta neplaćanja toplana tako često dešavaju mogli ste da iznađete neko dugoročnije rešenje osim toga što svaki put kada se desi nešto što se i inače događa Vi ne raspisujete konkurs nego se direktno dogovarate.

Djole

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

Jesen stiže dunjo moja

pre 11 godina

Kako je radio takvu je ocenu dobio od državnog revizora. Zaključnu ocenu će mu dati javni tužilac. Ako je skrivio ni predsednik njegove stranke ga neće spasiti.

Grčanski šumar

pre 11 godina

Gospođa ministar sa pravom kaže da Bajatović nije dobro radio. Nalaz državnog revizora joj to potvrđuje. Pošto su silne pare u opticaju onda je tu mesto i tužiocu da se pozabavi sa tim pitanjem.
Tužilac će dati svoje konačno mišljenje. Optužnica ili ništa.

nidža

pre 11 godina

Još za vladavine DS-a pomenuti se hvalio svojom platom od 12-13 000 evra i time da deo odvaja u humanitarne svrhe. A građani mu zavideli i maštali da i oni postanu "humanitarci" tog tipa.

Nenad86

pre 11 godina

Preispitivanje rada svih javnuh preduzeća je potrebno jer je tu bilo dosta kriminala i korupcije.Svakako je jako bitno da nema povlašćenih i da svi oni koji loše radili treba da budu kažnjeni.

Tea

pre 11 godina

Cenim političare koji nemaju dlake na jeziku i kada daju izjave koje i nisu u njihovu korist. Ministarka ovde pokazuje upravo to, a poptuno je u pravu. Bajatović svoj posao ne radi nikako.

Ivan Grozni

pre 11 godina

Ako želimo, da kao država i društvo, idemo napred, moramo se beskompromisno boriti protiv kriminala i korupcije, zato podržavam trenutni napor gospođe Mihajlović, da neko ko je napravio minus od 450 milona evra mora da odgovara "KRIVIČNO"!

Obrad Opovo

pre 11 godina

Gospodin Miler bi trebao malo temeljnije da se upusti u analizu poslovanja Srbijgasa, a ne tek tako da naseda na rekla-kazala priče Bajatovića.

Ilija

pre 11 godina

Miler očigledno nije imao dobre informacije, ali kada sazna za mahinacije Bajatovića, verujem da će on biti prvi koji će hteti da skloni Bajatovića sa mesta direktora Srbijagasa.

ARIEL

pre 11 godina

Odlicno,ustanovljeno je da je bilo propusta,sada na red dolazi odgovornost.Da vidimo da li je najpozeljniji mladozenje i covek od poverenja Dacica jaci od Vlade Srbije.

baka

pre 11 godina

E sad, ko ovdje koga minira? Ministarka njega ili on ministarku pa se ona najbolje brani napadom? Mislim da bi oboje mogli da okace fotelju o klin.

salas022

pre 11 godina

G-đo Mihajlović, apsolutno ste u pravu! Korov nikne gde god stigne, a ovaj se baš raširio opasno... Jedino što ne možete terati mak na konac samo revizor i vi, cela vlada mora biti složna u toj borbi da se Bajatović i njegov rad stave pred lice pravde. I ne dajte da čovek da ostavku i da zbriše kojim slučajem! Podrška za g-đu Mihajlović jer ima petlju da iznese istinu pa makar se radilo i o nedodriljivom Bajatoviću!

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

drago

pre 11 godina

svaka cast za ministraku zoranu mihailovic,,,,jedna od najsposobnih u vladi,,,a bajatovica treba pod hitno uhapsiti,,,,sta ceka policija,,,neka konacno pocnu da rade svoj posao,,,,dokle da im vucic govori,,,napred milicijo,,,,,hapsi komunisticke lopove,,

Zoran Milosavljevic

pre 11 godina

Ako se snabdevamo redovno sa gasom - sta to radi katastrofalno.Inace nije nista ukrao. Ne treba
mu jer ima ogromnu platu.

SMILJA

pre 11 godina

Svako ima pravo na svoje mišljenje pa i Zorana Mihajlović a ako se dokaže da je ona upravu i da je njegovim radom oštedio državu onda treba da odgovara.

Branko

pre 11 godina

Bajatović ima prijavu državnog revizora, znači da nije dobro radio. Mihajlovićeva nije zadovoljna njegovim radom i sigurno će se preispitati njegov rad.

markić

pre 11 godina

Ako nije dobro radio, a predpostavljam da nije odmah u zatvor! Ne sumnjam da će Vučić sve iskontrolisati... Ako i ovo gospodin Vicepremijer, izreguliše kao i ove do sada , više neće imati niko ni za šta da mu zameri!

Kadriram po vladama povoljno

pre 11 godina

Šef gasproma je izjavio da je Bajatović oslonac za izgradnju Južnog toka, a da neko iz vlade koči izgradnju Južnog toka...
Ministarka Mihajlović izjavila je da Bajatović nije dobro radio...
Pitam se na koga li se iz vlade misli?

Firga

pre 11 godina

Ovo je jasan pokazatelj da ne postoji selektivnost u proveravanju rada, kako bivših ministara i funkcionera bivše vlasti, tako i danas. Bajatović ako je kriv trebalo bi da odgovara naravno, ne da se krije iza partijske pripadnosti i time da je njegova partija na vlasti. Naravno to je sve posao tužilaštva, nije političara.

krokodokodil

pre 11 godina

u pravu je ministarka mihajlovic.umesto da srbijagas bude profitabilno preduzece ona je nesposobnoscu i kradjom bajatovica gupitas.ali onog momenta kada i ako bude privodjenje bajatovica vlada ce pasti.

NIKA

pre 11 godina

U Srbiji ima puno direktora koji treba da budu smenjeni ali to ne moze da se desi preko noci. Konacno je pocelo da se radi u Srbiji i da se preispituje rad direktora firmi koje nisu profitabilne.

EDI

pre 11 godina

Mislim da je Srbija na pravom putu i da ce se to vremenom pokazati jer naravno ono sto se godinama urusavalo ne moze preko noci da se popravi.

Siniša

pre 11 godina

A vi ste glasali za njega, a znali ste da je neznalica i da je napravio gubitak od jedne milijarde evra, da je delio poslove bez tendera, a to ne ide besplatno...Nije bajatović kriv, krivi ste vi iz SNS što ste ga postavili za direktora, a obećali ste nešto drugo građanima...prevaranti.

AVA

pre 11 godina

Gradajni su predugo ziveli u drzavi koja je bila leglo korupcije i kriminala pa im je jos uvek tesko da poveruju da Srbija moze drugacije da izgleda.

Sjasi kurta uzjasi murta i tako u krug, a zivot prodje...

pre 11 godina

Ova vlada ce kako stvari stoje na kraju zaseniti i nasu proslu takodje vrlo uspesnu vladu u svim segmentima.
A Bajtovic ce ako bog da, da postane nas buduci presednik, ima sve potrebno za to mesto a i vise malo tako da ja ocekujem zaista bolja vremena, ali nazalost ne ovde nego u Kanadi!
Ajd zdravo i cuvajte se.

Patrijota

pre 11 godina

Ma sta kazes? Bajatovic, veliki expert za energetiku (specijalnost gasni sistemi) da nije dobro radio??? Ma to jednostavno nije moguce iz jednog prostog razloga: ON JE ODLICNO RADIO, ALI ZA SEBE, PRIJATELJE, FAMILIJU, PARTIJU I JOS PONEKE IZ VLASTI KOJI SU NA PROCENTU!!! Pa sta je uopste i dosao da radi ovaj posao u koji se razume kao i ja, nego ovo sto sam naveo?
Prema tome, nemojte tek tako napadati coveka, a da niste sagledali sve cinjenice! A ako bas nesto i nije u redu odradio (previse se zaradio i ugradio) onda ga posaljite negde u diplomatiju da ga ocas posla zaboravimo, a na njegovo mesto dovecite novog "strucnjaka"! Toga bar imate koliko hocete!?
Letecete vi sa vlasti mnogo brze nego sto ste mogli i sanjati i to gore od Milosevica!

EDI

pre 11 godina

Mislim da je Srbija na pravom putu i da ce se to vremenom pokazati jer naravno ono sto se godinama urusavalo ne moze preko noci da se popravi.

TINA

pre 11 godina

Za sve treba da vazi princip "nulte tolerancije".Ukoliko je ispostavi da Bajatovic nije dobro radio svoj posao treba da bude smenjen.

fax

pre 11 godina

toliko dobro da je zreo za ozbiljnu krivicnu prijavu. da vidimo Vucicevu doslednost. ako bajatovic ostane...onda svi mi treba da zapalio iz ove zemlje. bruka i sramota kakvi likovi nam vode javna preduzeca.

AJSA

pre 11 godina

Godinama su se kod nas krsili zakoni i niko nizasta nije odgovarao osim gradjana koji jedva sastavljaju kraj sa krajem.Verujem da toplane nisu redovno izmirivale svoje dugove ali to nije razlog da se krsi zakon vec je trebalo da se nadje neko resenje za to a ne da dugovi godinama gomilaju.

Carapan

pre 11 godina

Ukoliko postoje sumnje o losem poslovanju Srbijagasa a postoje jer je i sama DRI te sumnje iznela to bi podhitno trebalo istraziti. Pa ako se krivica utvrdi neka odgovorni snose odgovornost a u suprotnom skinuce se svaka sumnja sa njihovog poslovanja. Ako je toliko ispravan kao sto tvrdi, gospodin Bajatovic je trebalo vec sada da pozove tuzilastvo da ispitaju sve detalje i da se utvrdi da li jeste ili nije kriv i time bi se okoncalo sve ovo.

branko

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

SILVANA

pre 11 godina

Očigledno je da tu postoji neki prekršaj u radu Bajatovića sad je još ostalo da se vidi koliko je bio sposoban da sve dobro pokrije papirima.

General poručnik

pre 11 godina

Ovde nema šta puno da se komentariše. Državni revizor je ustanovio greške. Cifra je ogromna i to zaslužuje pažnju tužilaštva.
Jednom se mora prekinuti sa tom zamenom teza da ministar ima nešto protiv ovoga ili onoga samo zato što je iz druge sstranke.
Svako mora da odgovara za svoj rad ili nerad

dejan marelli

pre 11 godina

Bajatović ima sreće što nije član DS-a inače bi odavno već bio u zatvoru! Ovako kao koalicioni partner SNS-a ima povlašćen tretman...

Aleksandar

pre 11 godina

@Djole, DZONI, Duje...

O'ladite malo vi iz Vučićeve kancelarije za brze komentare, pohvale i preporuke. Ako već morate da izbacujete nekakve neodređene floskule kroz koje se provlači teza da nam država konačno počinje funkcionisati, bar budite dovoljno organizovani da isti komentar ne šaljete više puta. Smeju vam se ljudi...

Kapiram ja da ste rešili da pustite Bajatovića niz vodu, al' ne činite to ovako diletantski. Da sam na čelu vaše internet brigade svi bi mi popili 20% od plate zbog neprofesionalnosti i kontraproduktivnog efekta.

đuza

pre 11 godina

Bajatović se grdno vara ako misli da će ga to što je blizak rusima zaštititi od odgovornosti, jer on očigledno nije ozbiljno shvatio reči Vučića da u Srbiji nema nedodirljivih. Ako je Bajatović izvršio neke nezakonite radnje ništa ga neće zaštititi da za te radnje odgovara.

за сваког понешто

pre 11 godina

Па ко не ради добро или подкрада ову државу,треба да буде смењен или у затвору.Више Србија не може да чека...

aleksa

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce doci na red i JP Transnafta, katastrofa je sta se tamo radilo i kolike su im plate a vecina gradjana Srbije ni ne zna da ovo preduzece postoji!

japiljaneri

pre 11 godina

Nije smela da kaze da li bi Bajatovic trebao da podnese ostavku,
bas kao sto ne bi smela da kaze ni da li bi Knezevic trebao da podnese ostavku.

"Nece Rusi na Amere da im ovi ne zamere."

DZONI

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

Duje

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

Mirko Bgd

pre 11 godina

Naravno da treba ispitati poslovanje svih javnih preduzeća, pa i Srbijagasa, i ako se utvrde neke nezakonite radnje, ništa gospodina Bajatovića, pa ni članstvo u stranci vladajuće koalicije neće spasiti od ogovornosti.

Porucnik Draguljce

pre 11 godina

Ako nije radio dobro, mora odmah da se smeni i postavi savestan i posten covek. Pre svega treba biti covek koji je upucen u taj posao i zna kako da unapredi rad.

Radovanka H

pre 11 godina

Kada se radi o tolikoj sumi novca,neizbezno je preispitati rad tog direktora,pa nakon istrage ustanoviti da li je eventuano kriv.Bilo bi apsurdno zazmuriti pred losim poslovanjem tako bitnih preduzeca.

Slobodan

pre 11 godina

Bajatovic je odlicno radio za sebe!
11.000 evra plate, pa plus profit od njegovih privatnih firmi vezanih za Srbijagas, pa novac od upravnih odbora...
A sve vreme na prodaje kubik gasa za 51 dinar, a on kosta 15 dinara...

Mrgud

pre 11 godina

Pa kako nije dobro radio,jeste,samo Vi nist dobro upoznati sa novim sistemom:uzmi koliko želiš i radi šta hoćeš.Malo ulažeš u stranku malo donacije i ostatak u kasicu.

Petar Pan

pre 11 godina

Pa gospodine Bajatoviću ako se ta neplaćanja toplana tako često dešavaju mogli ste da iznađete neko dugoročnije rešenje osim toga što svaki put kada se desi nešto što se i inače događa Vi ne raspisujete konkurs nego se direktno dogovarate.

Djole

pre 11 godina

Ako je bilo nepravilnosti i ako se to utvrdi licno sam za to da se Bajatovic tereti. I ne samo on, vec i svako ko svojim greskama odvodi neko preduzece ili drzavu u gubitke, a da se ne pominje ako kroz to sve jos i profitira. Konacno drzava pocinje da biva iznad svih. Uvek cu biti za i podrzavati ovakve stvari. Zakon mora da se postuje. Jedini nacin da se sve dovede u red su rigorozne mere prema svima koji krse zakon, prema svima koji nepravilnim vodjenjem preduzaca odvode ista u gubitke...itd.

skakavac

pre 11 godina

Pa gospodine Bajatoviću ako se ta neplaćanja toplana tako često dešavaju mogli ste da iznađete neko dugoročnije rešenje osim toga što svaki put kada se desi nešto što se i inače događa Vi ne raspisujete konkurs nego se direktno dogovarate.

srecna familija

pre 11 godina

Bajatovic je u tolikom poslu da nema vremena ni da raspise konkurs za radna mesta vec zaposljava familiju,prijatelje i rodjake rodjaka

jovan

pre 11 godina

Ministarko ceo N.S. sad zna kako si mogao da se zaposlis u Srbija gasu i svim ostalim drzavnim firmama a onaj koji nema vezu sedi kuci i pitase kako sutra da kupim pastetu nemam posao ni ja ni zena...

Jesen stiže dunjo moja

pre 11 godina

Kako je radio takvu je ocenu dobio od državnog revizora. Zaključnu ocenu će mu dati javni tužilac. Ako je skrivio ni predsednik njegove stranke ga neće spasiti.

RL

pre 11 godina

Bice ponovo opomenut i to je to. Da je iz opozicije vec bi ga uhapsili i drzali u pritvoru mesecima da dokaze da nije kriv! SNS kratija

SRBA

pre 11 godina

Svi znaju da je Bajatović imao koristi od Srbijagasa još samo to treba i dokazati , verujem da će se otkriti da njegov rad nije bio baš kako treba i da je mnogo loših poteza pravio koji su samo koristili njema a ne i SRBIJAGASU.

mistral

pre 11 godina

Državni revizor je podneo prijavu sad treba što pre ispitati sve ako Bajatović nije dobro radi zna se kazna sledi nema izuzetaka

dusan

pre 11 godina

Državna revizorska institucija je protiv direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića podnela prekršajnu prijavu zbog nepravilnosti u radu 2011. godine, u vrednosti 22,5 milijardi dinara.

PREKRSAJNA PRIJAVA ZBOG 22,5 MILIJARDI???

Srbija je sve SAMO NE DRZAVA.

Na sledecem popisu cu se sa uzivanjem ODRECI srpske nacionalne pripadnosti!!!

Ilija

pre 11 godina

Miler očigledno nije imao dobre informacije, ali kada sazna za mahinacije Bajatovića, verujem da će on biti prvi koji će hteti da skloni Bajatovića sa mesta direktora Srbijagasa.

Grčanski šumar

pre 11 godina

Gospođa ministar sa pravom kaže da Bajatović nije dobro radio. Nalaz državnog revizora joj to potvrđuje. Pošto su silne pare u opticaju onda je tu mesto i tužiocu da se pozabavi sa tim pitanjem.
Tužilac će dati svoje konačno mišljenje. Optužnica ili ništa.

ARIEL

pre 11 godina

Odlicno,ustanovljeno je da je bilo propusta,sada na red dolazi odgovornost.Da vidimo da li je najpozeljniji mladozenje i covek od poverenja Dacica jaci od Vlade Srbije.

Nenad86

pre 11 godina

Preispitivanje rada svih javnuh preduzeća je potrebno jer je tu bilo dosta kriminala i korupcije.Svakako je jako bitno da nema povlašćenih i da svi oni koji loše radili treba da budu kažnjeni.

shadow

pre 11 godina

Da me neko ne razume pogresno ali mislim da smo postali toliko iskvaren narod da nam je potrebna jedna diktatura da nas dovede u red. Podrzavam svaku akciju drzave sto se tice istrebljenja losih navika u Srbiji. Previse smo se opustili i jako smo lenji za postizanjem uspeha normalnim putem bez prevare. U drzavi mozda 20% ljudi je posteno i zelece da svojim radom zaradi platu, a ostalih 80% ce uvek gledati da zavrne koliko god moze vise a da sto manje radi, a to samim tim vuce i neodgovornost. Zato nam tako i jeste. Izgubili smo smisao za postenje i postovanje. Kada bude svako krenuo od sebe da se promeni onda mozemo da ocekujemo bolje za sve. Do tada nece nam ni BOG pomoci da nam bude bolje a kamoli vlast (bilo koja) ukoliko sami ne krenemo da se menjamo.

Alex1

pre 11 godina

@(Mrgud, 31. mart 2013 23:56) "Pa kako nije dobro radio,jeste,samo Vi nist dobro upoznati sa novim sistemom:uzmi koliko želiš i radi šta hoćeš.Malo ulažeš u stranku malo donacije i ostatak u kasicu."

Misliš, ostatak u Obraz, Naše, 1389, itd. a "ostatak od ostatka" u kasicu.

Uzgred, ako je Bajatović "najbolji kadar SPS-a", "Iskusni privrednik", što kaže SĐD, onda je situacija zabrinjavajuća.

kada ce vec jednom reforma pravosudja

pre 11 godina

Valjda sud resava prijave, a ne da ministri obaraju ruke za Bajatovica. Kakva su to sada pijacna natezanja, jedna veruje, druga smatra, to je neozbiljno ponasanje. Ovakvo populisticko pozoriste se nama prikazuje zahvaljujuci tome sto je pravni sistem rasturen a reforme nema.

sremac

pre 11 godina

A kako drugačije nazvati stanje u kom vam je firma uključena u više afera u kojima je izgubila sredstva na sumnjiv način. Ostalo je istraga!

aleksandar grozni

pre 11 godina

Voleo bi da mi neko kaze za bilo koji resurs koji vodi kadar SPSa,a da nije u velikom gubitku a ministarka to ublazuje glupostima kako Bajatovic nije dobro radio.Radio je on i te kako dobro za SPS,rodbinu i prijatelje koje je pozaposljavao ali im nije rekao da nemaju sta da rade pa primaju plate za nista.A on rece kako je po pravilniku imao pravo da bez konkursa zaposli odredjeni broj,pa koje i za koga pravio takav pravilnik.Pa tako se svi optuzeni za pljacku drzave brane da su radili po zakonu e moja Ministarko.

Julijana79

pre 11 godina

Sve što je sumljivo treba biti prekontrolisano, tu se nadam svi slažemo i delomo mišljenje mada malo me je začudila izjava Dejanovićeve kada je rekla "kandidovali smo najbolje kadrove"?!

Predrag

pre 11 godina

Verujem da je izvestaj revizorske komisije tacan.Ako je tako Bajatovicu oduzeti sve sto poseduje i na robiju.Strasno je sto ga ministarka Slavica ne samo brani vec i hvali.Ministarka Zorana ne sme da kaze do kraja sta stvarno misli,a Grubjesicka je neutralna.Jadna nam je Srbija.Svako normalan ce brzinom munje da zapali odavde.

nidža

pre 11 godina

Još za vladavine DS-a pomenuti se hvalio svojom platom od 12-13 000 evra i time da deo odvaja u humanitarne svrhe. A građani mu zavideli i maštali da i oni postanu "humanitarci" tog tipa.

baka

pre 11 godina

E sad, ko ovdje koga minira? Ministarka njega ili on ministarku pa se ona najbolje brani napadom? Mislim da bi oboje mogli da okace fotelju o klin.

Tea

pre 11 godina

Cenim političare koji nemaju dlake na jeziku i kada daju izjave koje i nisu u njihovu korist. Ministarka ovde pokazuje upravo to, a poptuno je u pravu. Bajatović svoj posao ne radi nikako.

salas022

pre 11 godina

G-đo Mihajlović, apsolutno ste u pravu! Korov nikne gde god stigne, a ovaj se baš raširio opasno... Jedino što ne možete terati mak na konac samo revizor i vi, cela vlada mora biti složna u toj borbi da se Bajatović i njegov rad stave pred lice pravde. I ne dajte da čovek da ostavku i da zbriše kojim slučajem! Podrška za g-đu Mihajlović jer ima petlju da iznese istinu pa makar se radilo i o nedodriljivom Bajatoviću!

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

prava kazna

pre 11 godina

Jednom za svagda treba posteno kazniti pocinioce ovakvih dela,kako bi u buduce slicni njima stavili prst na celo pre nego pokusaju da urade tako nesto

Ivan Grozni

pre 11 godina

Ako želimo, da kao država i društvo, idemo napred, moramo se beskompromisno boriti protiv kriminala i korupcije, zato podržavam trenutni napor gospođe Mihajlović, da neko ko je napravio minus od 450 milona evra mora da odgovara "KRIVIČNO"!

Obrad Opovo

pre 11 godina

Gospodin Miler bi trebao malo temeljnije da se upusti u analizu poslovanja Srbijgasa, a ne tek tako da naseda na rekla-kazala priče Bajatovića.