Utorak, 19.03.2013.

19:29

"Vučić da spreči krah pregovora"

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković pozvao je prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da spreči krah dogovora Beograda i Prištine.

Izvor: Tanjug

"Vuèiæ da spreèi krah pregovora" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

pavle

pre 10 godina

neka.jake policiske snage.počnu da štite. vučića.dase bezbednost podigne.na najviši nivo.hitno..nesme niko nikom da.preti..zakonisu jači od kriminalaca.svi koji budu.pretili.ićiće.iza rešetaka..

Smeju nam se

pre 11 godina

Treba da stremimo Evropi, ali ne i da se udaljavamo od sebe. Mislim da ova vlada tacno tako i radi. I sve treba da ima svoje granice, pa tako mi svoje. Ali pojedini placenici nas podgovaraju da ih zaboravimo, i vidimo samo slova E i U u ocima.
Nijedna zemlja, koja nas nagovara na poklanjane svoje zemlje drugoj zemlji to sama nikad ne bi uradila. Imajte to na umu. Smeju nam se u lice.

Miladinovic

pre 11 godina

Vuk Draskovic se nije promenio svih ovih godina, vec su se promenile okolnosti, i to drasticno. On je bio i ostao veliki borac za istinu, pravdu i bolju buducnost Srbije.

Kreator68

pre 11 godina

Vuk je još jednom upozorio naciju šta će se dogoditi ako budemo napravili pogrešne poteze, samo je problem u tome što smo retko kad poslušali ovu moralnu gromadu, vizionara i najvećeg patriotu.

Kreator68

pre 11 godina

Vuk je još jednom upozorio naciju šta će se dogoditi ako budemo napravili pogrešne poteze, samo je problem u tome što smo retko kad poslušali ovu moralnu gromadu, vizionara i najvećeg patriotu.

Grof

pre 11 godina

Čitajući pojedine komentare, iskreno sam se uplašio od količine gluposti, apsurda, čemera i jada koje iznose neki sunarodnici. Kada bi takvi, ne daj Bože, bili u većini, onda nam ni Bog više ne bi mogao pomoći.
Po ko zna koji put Vuk Drašković nas upozorava šta će se dogoditi ako ne budemo pametni i ostaje nam samo nada da će mladi i reformisani lider SNS, Aleksandar Vučić učiniti ono što je jedino ispravno i moguće, odnosno da se njegove misli poklapaju sa mislima ovog našeg najvećeg vizionara, Vuka Draškovića.

w.

pre 11 godina

Prava ISTINA je da Vuk Draskovic ovim svojim medijskim nastupima na kojima izigrava promotera ahtisarijevog plana i albanske "republjik kosova" samo odradjuje dug Amerikancima sto ga nisu poslali u Hag zbog slanja paramilitaraca u Bosnu i Hrvatsku. Neko u americkoj ambasadi je smislio "lukavi plan" da im treba neko ko je kao "nacionalista" da im odradjuje PR, posto sa Cedicom nisu doprli do sirokih narodnih masa. Sad` da li funkcionise to sto su smislili? Tesko. Ipak je Vuk davno izgubio kredibilitet a i ne znas vise koji je pravi Vuk, onaj koji je kum sa Seseljom, onaj koji je smenjivao Djindjica u Beogradu, onaj koji je bio ministar kod Milosevica, onaj koji je sekao ruke "turcima", onaj koji rehabilituje Drazu Mihajlovica ili ovaj koji advokatise za Albance i Amerikance.

Righteous Clan

pre 11 godina

@Vera
a Srbe na KiM i nase nasledstvo cemo da zastitimo tako sto cemo da budemo siromasni,izolovani,sami bez saveznika i samo govorimo ne i da zaratimo da vratimo KiM.Pa sta je bilo 1999?Zar nije Milosevic probao tako?Samo jaka Srbija sa saveznicima,to je stalno Vuk govorio.

ajduk

pre 11 godina

Vuk ponovo kao i u slucaju Dacica,kao i za Dejton,Ovenov plan 1992 itd stavlja srpske i drzavne interese ispred stranackih.Tako to rade drzavnici,a samo sitni politikanti su opozicija radi opozicije.

w.

pre 11 godina

@Bucko "razmisljam"
Srbija gubi zato sto nije svoje interese na vreme uskladila sa americkim interesima. Sto nije posvetila paznju lobiranju i angazovala agenciju Ruder Fin na vreme, placala americke senatore i kongresmene, novinare, politicare, obecavala im unosne poslove cim izvrse svoje deo nagodbe... Da je to uradila, bio bi i Milosevic prihvatljiv i sve ono sto je radila Srbija, jer ako smo nesto videli zadnjih godina, a narocito na primeru Kosova to je da su etnicko ciscenje, primitivni nacioanlisticki projekti, stvaranje monoetnickih paradrzava, zlocini, pomeranje granica, pljacke paraistorisko lupetanje, mitomanstvo, krsenje prava i sta sve ne, sasvim u redu, samo ako sve to izvrsavaju americki klijenti. A te price o ISTINI, LAZIMA, ostavi za malu decu, iako ni oni nece nasesti.

Вук и Вучић

pre 11 godina

Вук Драшковић је паметан и мудар политичар, што доказује изјавом да САМО Александар Вучић (уз помоћ свих поштених родољуба и патриота) може да извуче Србију из блата, (у које су је довукли прво СПС, ЈУЛ и СРС, а после ДС, ДСС и ЛДП).

Vera

pre 11 godina

Sta bre ti covece hoces? Da nam preoru grobove, dole, spale manastire I crkve, proteraju sav narod na sever a tada uzmu taj narod na sever pod svoju vlast, svoje protiv nas okrenuto pravodudje, svoju protiv nas okrenutu vojski I kosovsku policiju i da nastave da nas ubijajau kayo sto svake nedelje urade sa po jednim pripadnikom naseg naroda dole. A mi sve srecni da idemo u Evropu . Jer si ti covece potpuno izgubio pamet?

IsSoGood

pre 11 godina

Vuk je vreme svog publiciteta potrosio odavno, zalosno je sto i dan danas za neke populisticke potrebe provlace ovog vremesnog decaka kroz clanke. Definitivno on nije neko cije misljenje i sud imaju neku tezinu, a najmanje po pitanju KiM, i drugih bitnih drzavotvornih pitanja. Jedino ostaje upitnik na temu zasto se on i po cijoj direktivi javlja da daje podrsku Vucicu tj. da mu uvaljuje kosku zahtevima o podrsci i odrzanju pregovora. KiM je izgubljena Srpska zemlja do daljnjeg. Potreba je za pronalazenjem najskupljeg modela predaje i najpodobnijeg za dalju borbu. A zasto Vuk pametuje pitanje je...Pre bi mogao da udeli neki savet demokratama kako da ne postanu novi spo posto su slicnosti stvaranja upotrebe i gasenja vise nego ocigledne

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Ja licno vec sada DUBOKO ZALIM sve one koji ovde "bacaju drvlje i kamenje" na Vuka Draskovica i zive u "neverici" !
Ne bio Ja u "vasoj kozi" kada se budete suocavali sa ISTINOM koju vam je PREDOCIO Vuk Draskovic a taj dan nije vise DALEKO !
U lazi su "kratke noge" !
Ako vam jos uvek nije jasno zasto Srbija svih ovih godina samo trpi diplomatske PORAZE reci cu vam to i ja ne mora ni Vuk Draskovic:
Zato sto se bori LAZIMA protiv ISTINE a to je unapred IZGUBLJENA BITKA !

Luda Mira

pre 11 godina

Sve sto je gospodin Draskovic govorio i na sta je upozoravao narod, to se i zbilo. Sva resenja koja je gospodin Draskovic predlagao, sada ova nova Vlada radi na tome. Narod je tada kada je on govorio, bio gluv i slep, pa je ocigledno zaboravio ko je svoj zivot najvise posvetio njemu! Draskovic! Ali dobro, opet bolje ikada nego nikad...

Sandra Glavinić

pre 11 godina

Crvena zvezda je imala jednu priliku, iskoristila i postala šampion Evrope i sveta. Dajte, manite se više ko je gde bio, kada i zašto. To su davno ispričane priče. Hajde jednom da probamo da budemo jedinstveni, da spasimo ako se spasiti može, a zasluge neka idu kome hoće. Vuk je prvi pružio bratsku ruku. Nemojte je odbijati,zlonamerno govoriti. Budimo hrišćani, Vaskršnji je post.UJEDINIMO SE, SAD ILI NIKAD!!

isidora

pre 11 godina

Vučić svojom bezkompromisnom i iskrenom borbom protiv korupcije, i borbom za stavaranje bolje Srbije, pridobija na svoju stranu i nekada najžešće političke protivnike i kritičare. Tako je bilo i sa Sonjom Liht, Goranom Svilanovićem, Vesnom Pešić, a vidimo sada i sa gospodinom Draškovićem. Svako ko misli dobro Srbiji i ko nije stranački ostrašćen bi trebao da podrži ovu Vučićevu borbu, jer je to u ineteresu svih građana Srbije, ma kojoj stranci da pripadaju.

Momčilo, NS

pre 11 godina

Puna podrška vrhunskom srpskom diplomati i jedinom vizionaru na političkoj sceni Srbije, g-dinu Vuku Draškoviću! Apel g-dinu Aleksandru Vučiću da prihvati sve Vukove sugestije i savete!

Miroslava Šurlan

pre 11 godina

Ko bi rekao da ce nova vladajuca gospoda da se dozove pameti? Ali ipak cuda se desavaju... Da vidimo sada sta ce napraviti... Hocemo dela, a ne reci. Draskovic je dao sve u zivotu za bolju Srbiju, a sta ce ovi napraviti? Cekamo...

novica952

pre 11 godina

Pitanje je gospodine Draškoviću koliko gospodin Vučić ima mesta za manevar i za neku akciju ako dogovor dođe u škripac da svojim uključenjem spasi situaciji i obezbedi neku vrstu sporazuma sa prištinom. Mislim da Vučić to neće uraditi jer je premijeru dačiću dato poverenje da ovu stvar vodi do kraja bez obzira na ishod i svako drugačije rešenje iako bi možda spasavalo pregovore sa prištinom vodilo ovu državu i ovu vladu u nestabilnost i gubljenje međusobnog poverenja unutar koalicije. I još jedna stvar mislim da sve do sada premijer dobro vodi razgovore i maksimalno štiti srpske nacionalne interese i nikakv mentor mu nije potreban.

Maki Kragujevac

pre 11 godina

Kao i uvek iskren do bola V.Draskovic, i sto je najvaznije, prica sustu istinu koja se po obicaju nece svideti onima koji pozdravljaju sa "dogodine u Prizrenu", iako znaju da od toga nema ama bas nista, a i oni koji predlazu da se "zamrzne" pitanje KiM za neke druge genaracije Srba, a to znaci za nasu decu.
Ja se uvek pitam kako nije sramota i jedne i druge, da ovako nesto pisu i predlazu narodu, i ovako sludjenom od bede i siromastva u kojem nazalost zive i oni i njihova deca.
Samo ovako kako predlaze Draskovic je moguce u ovakvim prilikama kakve vladaju u svetu, sve ostalo je pravi put u pakao iz ´90.god., koje smo vec preziveli pod Milosevicevom vlascu. Nadam se, da ce gos. Vucic prihvatiti ovaj apel V.Draskovica, a tom apelu se pridruzujem i ja, kao gradjanin ove zemlje i zabrinuti otac za sudbinu sopstvenog deteta i sve nase dece.

crazy_deedee

pre 11 godina

kako je lako popovati sa druge strane kako treba i sta treba... a dok su oni vukli poteze sto ne dodjose do nekog dogovora?!

neki novi klinci

pre 11 godina

Tako je i u zivotu... Rodite se negde, provedete najlepsi period zivota - detinjstvo, odrastete. Skolujete se. Dodje vreme da podjete u potragu za sopstvenim zivotom - pronadjete posao, zasnujete porodicu, podizete svoju decu. Dok su vam roditelji u zivotu u zavicaj cesto odlazite. Kasnije sve redje. A tamo neki drugi ljudi nastavljaju da zive svoje zivote. Na kraju shvatite da vise ne poznajete te ljude, da tamo nema onoga zbog cega ste za taj kraj vezani i prihvatite da tamo vise ne pripadate. Do kraja zivota se secate lepih trenutaka iz nekog "drugog zivota". Tako je to.

OL59

pre 11 godina

Uh sunce mu... kad Vucic kaze da ne moze sve preko noci onda je samo on u pravu a kada Vuk kaze da treba sada da se prelomi onda je on vec bio na tom mestu. Dajte ljudi razmislite o cemu pisete pa onda napisite. Kad smo vec kod toga, svaki stanovnik Srbije, samo kada bi bar malo razmislio uvideo bi da je Vuk Draskovic 100% u pravu. Jos kada bi ga Vlada poslusala vrlo lako bi mogli da dodjemo do resenja.

Drugo, zasto niko nije osudio skandalozno ponasanje i vodjenje emisije onog voditelja. Pa covek ne zna sta je metafora?! Strasno sta se desava. Nemoj samo neko da prica kako se mediji slobodni i nemaju instrukcije politickih partija.

Jovan Colic

pre 11 godina

Zasto se gospodin Draskovic toliko potencira na svim medijima? Zasto se dozvoljava da on iritira celu Srbiju svojim "genijalnim" izjavama? Zasto je vazno sta on misli i ko ga je uopste pitao za biko kakav "savet" u vezi oficijelne politike Srbije?

Vlatka ŠiD

pre 11 godina

Sve snage u Srbiji danas treba da se ujedine, jer Srbija sada ima priliku da dobije taj čuveni datum, i ako tu prilku danas ne iskoristi ko zna kada će i da li će uopšte više biti prilke za to. Opozicija ne treba da "podmeće klipove" vlasti, nego da joj pomogne u ovom momentu, ili ako ne pomažu, makar neka ne odmažu sadašnjoj vlast.

Micko

pre 11 godina

Vuk koji menja dlaku ali i cud, prijatelje i neprijatelje, veceru za dorucak, partije i kumove, narod za drzavu, glavu za rep, knjizaru za kafic. Vuk, jednacina sa koliko god treba promenljivih. Sacuvaj nas Boze od takvih.

nolika

pre 11 godina

Za razliku od vremena kada je DS bio na vlasti sada Srbiji evropski zvaničnici ne mogu da upute neke ozbiljna zamerka što se tiče sprovođenja reformi i borbe protiv korucije. Jedino, ostaje pitanje Kosova. Srbija je i tu mnogo načinila ustupaka, ali verujem da će evropski zvaničnici uticati na albansku stranu da i ona popusti, i da se na Kosovu formira zajednica srpskih opština što je državni vrh Srbije i predložio.

London 94

pre 11 godina

Nije to da je Draskovic gresio a onda kao njegova stranka së rasula. Ne.
Nego narod u Srbiji zivi nad oblacima. A to je rezultat progresne politika iz doba svemocnog Milosevica.Sada mi
Ubiramo plodove Te politika .

pikac

pre 11 godina

Sigurno je da na pitanje Kosova Vučić ne može da dobije, već samo da izgubi političke poene, jer bilo koje rešenje da se postigne, javnost u Srbiji, i Srbi na Kosovu neće biti zadovoljni. Međutim, postignutim dogovorom neće biti zadovoljan ni Vučić, jer svi bi mi voleli da Srbija povrati Kosovo, ali treba biti realan, Srbija ga može povratita samo ratom, u kome bi izginuli ljudi, a Srbi sa Kosova bi završili u izbegličkim kolonama. Zbog toga Vučiću i državnom vrhu treba dati podršku da izvuku pregovorima, jer drugačije se i ne može, maksimalno koliko u ovom trenutku može da se izvuče za Srbiju i Srbe na Kosovu.

socijalista, antikomunista

pre 11 godina

...e moji Grci...je'l vidite kakvog Trojanskog konja mi imamo? Zna i da govori....dobro, ne bas nesto pametno i zvuci kao navijen, ali govori!!!

Udbin portparol

pre 11 godina

Drašković je dobio nezahvalnu ulogu, kao i 1999. kada se pojavio na Studiju B, da objavi narodu na šta ćemo pristati, tačnije da smo položili "oružje" i da u tom prvom trenutku bude pipač pulsa i onaj na kome će se gnevne prve reakcije istrošiti. Tada je isto objasnio da će se dolaskom međunarodnih trupa potvrditi suverenitet SRJ i Srbije nad Kosmetom i da će prestati agresija, a da ultimatum iz Rambujea je tim dogovorom anuliran. SIC. Tako nas i sada ubeđuje da sledećim odricanjem u nizu će nam biti bolje. Tako će ga isturiti, ako bude još pri zdravoj pameti i dobrog zdravlja i 2020, kada će nam objašnjavati da je novi ustavni okvir za Vojvodinu mnogo dobar za Srbiju, a i da autonomna teritorija Sandžak je u najboljem interesu Srbije i da ćemo tako sačuvati Srbiju. A oni samo guraju ono što su napisali na Londonskoj Konferenciji 1992. uz modifikacije koje se svode na dugoročno svođenje Srbije na granice iz 1878, u čemu ćemo im i dalje zdušno pomagati svojom neslogom, strančarenjem i sitnosopstveničkim mentalitetom i dugotrajnim medijskim ispiranjem mozga i raširenim stokholmskim sindromom. Mi više nismo nacija, jer osnovna odlika nacije je SOLIDARNOST, a toga odavno nema. Sve će da procveta, samo da se otkačimo tih "švercera" dole.

Ejrena

pre 11 godina

Platforma je najbolje rešenje za srpsku stranu. Vlast u Srbiji nikada neće priznati nezavisnost KiM. Dijalog Beograda i Prištine trebaju da budu nastavljeni do te mere da Srbija prizna nezavisnost, svaki pregovori će biti raskinuti. Aleksandar Vučić ni jednog trenutka neće okrenuti leđa našem narodu na KiM. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Vuk Drašković menja mišljenja kako vetar duva, do prošle godine je pričao da KiM je nezavisno. Vuk drašković ne zna ni sam kakvu ideologiju stranke da vodi. Najbolje bi bilo da se ne meša više u politiku Srbije, i njegovo vreme je prošlo. Može samo da slavi mart 1991 ni tada ništa nije uradio.

Gradjanin Q

pre 11 godina

@Gospodine Draškoviću, a zašto ste čekali da Dačić kaže istinu? Zar isto to niste i Vi mogli da uradite a imali ste brdo prilika.
(Perić Š, 19. mart 2013 20:07)

Od 150 komentara pola mu da plus na ovo iznad?
Strasno koliko ovaj narod ima ogranicene intelektualne kapacitete! Tuzno i zalosno!

Pa sta covek govori drugo sve vreme, osim kad mu je naredjeno od komunjara da kaze nesto drugacije da ne bi popravili sledeci put ono sto su jednom pokusali??? Ili i ja treba direktno da kazem kako biste shvatili.

Dacic od kad je postao Premijer u svakom dijalogu govori umotano da ne vladamo Kosovom i da ga necemo moci vratiti, Vucic isto, Tomislav Diploma Nikolic takodje.

Sta sad treba ovom narodu, da svi kazu otvoreno kao Dacic da bi razumeli?
I posle tog teksta, Draskovica natrljaju Vucic i Toma (u smislu, pa ne moras bas tako direktno).

I vi to ne vidite dragi sugradjani ove jadne zemlje koja je bez saradnje sa EU - MRTVA, jer nam je kako god mi zeleli sudjeno da 50% prometa u ekonomiji ostvarujemo sa njom.

Djenka

pre 11 godina

Ovaj covek mi uopste nije jasan. Kakva je njegova politika. Partija mu pre neki dan proslavila 20 godina a on se za to vreme drasticno promenio od okorelog cetnika i monarha, preko demokrate do liberala. Od izjava kako treba ratovati za srpske zemlje do izjave da trebamo da priznamo nezavisnost KiM. Za to vreme broj njegovih sledbenika i partijskih kolega se od jedne velike partije sveo na sacicu koju cine samo najbliza rodbina i prijatelji. Toliko o znacaju ove osobe i njegovih izjava.

Šumadinka

pre 11 godina

@OGISTA, 20. mart 2013 00:04
Nije Vuk spominjao nikakve "neljude", nego "neveru" i mislio je na ponašanje Dačića prema Tadiću. Tako da, za "smeštanje" se obratite na druge adrese, jer Vuk Drašković nikada nikome nije "smestio", a "smeštali" su njemu mnogi, i te kako.

Marija Simonović

pre 11 godina

@Prevrtač
Postavio si citate nekadašnjih izjava Vuka Draškovića i "rešio"Z si situaciju na KiM??? Citati nekadašnjih izjava mogu se postaviti i za SVE ostale na političkoj sceni i šta ćemo time postići? Vuku i SPO-u se neprekidno zamera da "žive u prošlosti", a ko u Srbiji u stvari živi u prošlosti???

Djenka

pre 11 godina

Ovaj covek mi uopste nije jasan. Kakva je njegova politika. Partija mu pre neki dan proslavila 20 godina a on se za to vreme drasticno promenio od okorelog cetnika i monarha, preko demokrate do liberala. Od izjava kako treba ratovati za srpske zemlje do izjave da trebamo da priznamo nezavisnost KiM. Za to vreme broj njegovih sledbenika i partijskih kolega se od jedne velike partije sveo na sacicu koju cine samo najbliza rodbina i prijatelji. Toliko o znacaju ove osobe i njegovih izjava.

OGISTA

pre 11 godina

Ovaj Vuk bi tako slatko smestio Vučiću. Još se sećam kako je grlio Tadića kada su izgubili i spominjao neke neljude ili slično. Šta mu je sada na umu? Jedino što znam je da kad god se on oglasi, nama se ne piše ništa dobro.

Prevrtac

pre 11 godina

Tako je govorio "Ministar" 2007.g.:
"Tretirajući danas Srbiju kao državu čije su granice od paučine... Vašington i Brisel otvaraju vrata za slične presedane širom sveta... Zbog toga Ahtisarijev predlog nije dinamit namenjen samo Srbiji."

“Lider SPO i ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Drašković ocenio je juče da će proglašenje ustava Srbije imati ‘veoma snažan psihološko-politički efekat u svetu’.
‘Glasajući za ustav Srbije postići će se veoma snažan psihološko-politički efekat u svetu, jer će građani glasati i za preambulu u kojoj, shodno povelji Ujedinjenih nacija, jasno stoji da je Kosovo u državnim okvirima Srbije’, kazao je Drašković u selu Šarbanovac u opštini Bor.”

Dejan Pozarevac

pre 11 godina

Kada Vuk kaze istinu svi ga optuzuju, jer istna boli. Ljudi, Kosovo i Metohija je u srcu, ali je pravno izgubljena. Nismo u poziciji da pametujemo mnogo, nego da se pomogne onom Srpskom zivlju sto se muci tamo.

vvv

pre 11 godina

Politika koju je Drašković u godinama unazad vodio doživela je krah,a stranka se rasula...toliko o toj velikoj mudrosti Vuka Draškovića.

kentaur

pre 11 godina

Procitajte naslovnu stranu sutrasnjeg Blica. Jedan od parlamentaraca kaze- Prijem Kosova u UN mora biti resen pre prijema Srbije u EU. Dosta laganja o tome kako nam niko ne trazi da priznamo Kosovo!! Izadjite pred narod, recite istinu, recite koje su posledice ako priznamo Kosovo a koje ako odbijemo. Posle toga organizujte referendum i da vise zavrsimo sa ovim.

Радован

pre 11 godina

Браво Вуче, и честитке b92.net, што су дозволили коментаре. Једно су жеље а друго истина. Надам се да ће Вучић чути Вука!

Oktavijan Avgust

pre 11 godina

Vucicu reši aferu mleko, Vucicu spreči krah pregovora, Vucicu hapsi kriminalce, Vucicu dovedi investitore....., alo bre ljudi posle će te komentarisati kako je vlast skoncentrisana u jednom coveku, a ni jedanproblem u državi se ne može rešiti bez Vučića.

Sanjalica

pre 11 godina

Iskreno se nadam da će ovoga puta naša vlada biti pametnija i da ce ovi pregovori uspeti. Vuče, svaka čast, treba javno podržati, kritikovati i davati konstruktivne predloge, iako si opozicija.

Petar Miladinović

pre 11 godina

Nije mogao da prati jer na RTS-u od voditelja Vuk nije mogao da dodje do reci.Ali i ono sto je rekao pametnom coveku je dovoljno.Porucujem javnom servisu da bira voditelje pogotovu kada ima ovako elokvente goste kakav je Vuk Draskovic.Inace sa svima sa kojima sam gledao emisiju sam se slozio da voditelj nije bio dovoljno spreman za ovakav izazov kakav je legendarni Vuk.

kuzminac

pre 11 godina

Interes i Srba na Kosovu je da se dođe do kompromisa, i da Srbi dobiju svoje institucije koje će priznati i međunarodna zajednica, a preko tih institucija će moći da utiču da napada na Srbe bude što manje.

bekan

pre 11 godina

Očigledno je po svim izjavama zvaničnika EU, da su oni zadovoljni sa novom vladom, a pre svega sa Aleksadrom Vučićem. Vraćanju ugleda Srbije je pre svega doprinela bezkompromisna borba Aleksandra Vučića protiv korupcije, i Aleksandar Vučić će biti najzaslužniji, ako Srbija na kraju dobije datum za otpočinjanje pregovora o članstvu u EU.

Bojan

pre 11 godina

Mora, Vučić je jači i od Čaka Norisa i Bruce Lee zajedno. Kad nagna tamo sve redom ima da nama ovde najavi još hapšenja, a mi odma svi glas...

Radoje

pre 11 godina

Rodoljupci prete da ponovo ugase svaku nadu za budućnost Srbiji i njenoj mladosti! Puna podrška Vuče zato što si hrabro rekao istinu i boriš se da izvučemo maksimum za Srbiju! Ako te i ovaj put ne poslušaju, ne smem ni da zamislim šta nas čeka kao narod i državu!

Šumadinka

pre 11 godina

Izgleda da se Dačić vraća na svoju zamisao o podeli Kosova. Cela uticajna međunarodna javnost jasno je rekla NE takvom planu i zato hajde da više ne gubimo vreme. Ja ovaj Draškovićev apel Vučiću shvatam kao potez mudrog, a zabrinutog čoveka, koji jasno sagledava novonastalu situaciju i traži rešenje da ne bismo ušli uskoro u novi neizlaz.

kaljente

pre 11 godina

Gospodine Draškoviću, a zašto ste čekali da Dačić kaže istinu? Zar isto to niste i Vi mogli da uradite a imali ste brdo prilika.
(Perić Š, 19. mart 2013 20:07)

Sve sve al ovakve komentare ne razumem.

Seherezada

pre 11 godina

Kosovo na pola. Jednostavno mnogo smo izgubili. Nije u redu da se oni dole razbacuju kupovinom nekretnina i automobila a cela Srbija da tone. Zao mi Srpsku teritoriju, ali ako je to cena boljeg zivota, moze.

Realnost

pre 11 godina

Ako propadnu pregovori, nista od datuma, a uz to dolazi i Oluja 2. A onda ce, kroz nekoliko godina, svejedno stici i datum pregovora, odnosno ulazak u EU.

Sandrčak

pre 11 godina

Rekao je Drašković i da je Milošević založio Kosovo u borbi protivu NATO-a, a ne svoju glavu, pa čak ni vlast. I rekao je Drašković da već 20 godina unazad priča ono što ljudi ne žele da čuju, i zbog čega je izdajnik. Stigli smo nažalost do toga, da je bio više nego u pravu. Sad nećemo dobiti ništa. I ne treba!!!

Goran

pre 11 godina

"E, taj Dačić je preko noći, ne znam pod čijim pritiskom, promenio ploču i sada priča neke druge stvari, kazao je Drašković. "

bahahahahaha, pa Vuce, ti ces nekom da pricas o promenjenoj ploci ?
Ti si covece poput zastave na jarbolu.

e-krem

pre 11 godina

Docekasmo i to da stari Vuk moli mladog Vucica za nesto.
(bata mila, 19. mart 2013 19:46)
Jedina je osoba koja ima kredit i poverenje ostali su se potrosili kao zaboravljeni maslac na suncu.

korica

pre 11 godina

Gospodin Vučić je za kratko vreme stekao veliki ugled kod nemačkih i evropskih zvaničnika, i zbog toga su ga nemački zvaničnici i pozvali da se uključi u rešavanje problema Kosova. Problem Kosova treba rešiti na taj način da Srbija ne bude ponižena, i da ne prizna nezavisnosti Kosova, a da Srbija dobije datum za pregovore sa EU. To je moguće formiranjem zajednice srpskih opština, što je i predložila Srbija, i vidimo da su evropski zvaničnici to prihvatili, ali je problem ostao u nadležnostima.

Misirac

pre 11 godina

Odakle od jednom ovoliko angazovanje stranackih pljuvaca iz stranki protiv kojih se Draskovic bori sve ove godine???Kako to mogu da objasne gospoda "Pljuvaci" kada je SPO totalno mizeran i nebitan????

Rade

pre 11 godina

Jel` to onaj Vuk, koji 99-e za
Milosevicem trcase, kao "Lisica
za Ovnom" u nadi da nesto
izgubiti (M.d.), a kad je zagustilo
on brze bolje pobjeze.

marija

pre 11 godina

To sto plasite taj napaceni narod tamo da ce im doci Taci sa oruzjem je nisko i bedno. I sami znate da se to nece desiti. Taci bi do sada to uradio x puta da je smeo i da nema medjunarodnih snaga, probao je i 17. marta pokusaj etnickog ciscenja, pa mu nije uspelo...
I sta to uopste trazite od Vucica???
Nismo culi.
Kazite Draskovicu.

Mico

pre 11 godina

Ko uopšte tebe šta pita? Ti si toliko puta okrenuo ćurak naopako tako da svaka tvoja vredi kolio i lula duvana. Ćuti čoveče i piši tvoje romane ako uopšte nešto vrede a politika zemlje je za tebe špansko selo!

Ivan polje

pre 11 godina

Nikakva patriotska retorika se ne razmatra u Beogradu niti se govori o nekim ultimatuma. Izgleda da bi po Vuku bilo najbolje kada bi Srbija priznala nezavisnost Kosova i Srbe na severu KiM ostavila bez ikakvih prava. Srbija to neće nikada uraditi bez razlike kakvi pritisci bili.

Jović S

pre 11 godina

Gospodine Draškoviću,mislim da je umeće oratorstva jedno,a istina sasvim nešto drugo.Uz dužno poštovanje, mislim da ste između ostalih i vi mogli da uradite davnih dana nešto za Kosovo a niste.Pitam se zašto?A drugo ako smem da primetim, da ste mnogo bolji pisac,i da tim treba da se bavite.

Sheena

pre 11 godina

To je ono sto volim kod SPO-a i Vuka, konstruktivna opozicija! Podrzace sve sto je za dobrobit Srbije a kuditi ono sto Vlada radi lose! Ima Vuk moju potpunu podrsku, jedini politicar koji je uvek na strani Srbije iako Srbija odbija da ga cuje!

Majkica

pre 11 godina

Komentator koji traži da izađemo na referendum verovatno ne zna da smo mi imali referendum i da smo posle toga bombardovani od strane 19 zemalja NATO pakta.Nema toga što do sada nismo radili i pokušavali.NEMA!
Jedino što nismo, e to je da:Nismo nikada priznali da su nas pobedili.Uporno nam govore kako smo mi pobedili i kako je Kosovo naše.Stvarno više nema smisla ,svi smo taoci toga ,neka se već jednom završi agonija.

Lola76

pre 11 godina

Ne razumem što se sada veliki Vuk toliko brine za malog Vučića pa valjda zna on šta mu je činiti u vezi ovako teških i mukotrpnih pregovora. Nije ni Vučiću i ni Srbiji ni nikom u interesu da ovi pregovori propadnu i Srbija ne dobije datum za pregovore kao i rešavanja nacionalnih interesa na Kosovu.

my way

pre 11 godina

Moj Vuce, ako si nekome mozda nekad delovao kao mudrac koji narodu govori istinu sad si se raskrinkao. Kakve atribute drzave Dacic trazi? Pa po toj logici jedinice teritorijalne autonomije ne postoje, cak i sa nekim minimalnim ovlascenjima dobijaju atribute drzave. Gluposti, pa ako srpske opstine nece imati nadleznosti o cemu onda uopste ima da se razgovara, nevladine orgaznizacije i udruzenja gradjana valjda smeju svi da stvaraju. Tacno je da smo pred krahom dijaloga, ali zato sto ga ustvari i nema vec se trazi bezuslovna predaja i ispunjavanje svega sto se od nas trazi, a ne o resavanju problema po kojem ima nesto i za nas dobro.

Milicevic

pre 11 godina

Bravo Vuce,puna podrska tebi i SPO-u!!!Sve sto si rekao je cista istina!!!!Ovi naruceni pljuvaci mogu samo da te mrze i da laprdaju koje kakve gluposti i lazi kao sto to cine i njihove gazde!!!!

radan

pre 11 godina

pa vi ste vuce bili ministar koliko se ja secam? sto niste vi nesto uradili po tom pitanju nego sad vucic mora da resava sve, i oko kosova i oko svega ostalog.

podrascanin

pre 11 godina

A koji je tvoj plan Vuce? Ovo sto Dacic sada trazi je ono sto si i ti govorio, Ahtisarijev plan uz neke dodatke. Sta sada hoces?... Po tebi je plan prihvatanje sve sto zapad trazi...

podrascanin

pre 11 godina

A koji je tvoj plan Vuce? Ovo sto Dacic sada trazi je ono sto si i ti govorio, Ahtisarijev plan uz neke dodatke. Sta sada hoces?... Po tebi je plan prihvatanje sve sto zapad trazi...

Milicevic

pre 11 godina

Bravo Vuce,puna podrska tebi i SPO-u!!!Sve sto si rekao je cista istina!!!!Ovi naruceni pljuvaci mogu samo da te mrze i da laprdaju koje kakve gluposti i lazi kao sto to cine i njihove gazde!!!!

Jović S

pre 11 godina

Gospodine Draškoviću,mislim da je umeće oratorstva jedno,a istina sasvim nešto drugo.Uz dužno poštovanje, mislim da ste između ostalih i vi mogli da uradite davnih dana nešto za Kosovo a niste.Pitam se zašto?A drugo ako smem da primetim, da ste mnogo bolji pisac,i da tim treba da se bavite.

radan

pre 11 godina

pa vi ste vuce bili ministar koliko se ja secam? sto niste vi nesto uradili po tom pitanju nego sad vucic mora da resava sve, i oko kosova i oko svega ostalog.

my way

pre 11 godina

Moj Vuce, ako si nekome mozda nekad delovao kao mudrac koji narodu govori istinu sad si se raskrinkao. Kakve atribute drzave Dacic trazi? Pa po toj logici jedinice teritorijalne autonomije ne postoje, cak i sa nekim minimalnim ovlascenjima dobijaju atribute drzave. Gluposti, pa ako srpske opstine nece imati nadleznosti o cemu onda uopste ima da se razgovara, nevladine orgaznizacije i udruzenja gradjana valjda smeju svi da stvaraju. Tacno je da smo pred krahom dijaloga, ali zato sto ga ustvari i nema vec se trazi bezuslovna predaja i ispunjavanje svega sto se od nas trazi, a ne o resavanju problema po kojem ima nesto i za nas dobro.

Sandrčak

pre 11 godina

Rekao je Drašković i da je Milošević založio Kosovo u borbi protivu NATO-a, a ne svoju glavu, pa čak ni vlast. I rekao je Drašković da već 20 godina unazad priča ono što ljudi ne žele da čuju, i zbog čega je izdajnik. Stigli smo nažalost do toga, da je bio više nego u pravu. Sad nećemo dobiti ništa. I ne treba!!!

Goran

pre 11 godina

"E, taj Dačić je preko noći, ne znam pod čijim pritiskom, promenio ploču i sada priča neke druge stvari, kazao je Drašković. "

bahahahahaha, pa Vuce, ti ces nekom da pricas o promenjenoj ploci ?
Ti si covece poput zastave na jarbolu.

Majkica

pre 11 godina

Komentator koji traži da izađemo na referendum verovatno ne zna da smo mi imali referendum i da smo posle toga bombardovani od strane 19 zemalja NATO pakta.Nema toga što do sada nismo radili i pokušavali.NEMA!
Jedino što nismo, e to je da:Nismo nikada priznali da su nas pobedili.Uporno nam govore kako smo mi pobedili i kako je Kosovo naše.Stvarno više nema smisla ,svi smo taoci toga ,neka se već jednom završi agonija.

korica

pre 11 godina

Gospodin Vučić je za kratko vreme stekao veliki ugled kod nemačkih i evropskih zvaničnika, i zbog toga su ga nemački zvaničnici i pozvali da se uključi u rešavanje problema Kosova. Problem Kosova treba rešiti na taj način da Srbija ne bude ponižena, i da ne prizna nezavisnosti Kosova, a da Srbija dobije datum za pregovore sa EU. To je moguće formiranjem zajednice srpskih opština, što je i predložila Srbija, i vidimo da su evropski zvaničnici to prihvatili, ali je problem ostao u nadležnostima.

Sheena

pre 11 godina

To je ono sto volim kod SPO-a i Vuka, konstruktivna opozicija! Podrzace sve sto je za dobrobit Srbije a kuditi ono sto Vlada radi lose! Ima Vuk moju potpunu podrsku, jedini politicar koji je uvek na strani Srbije iako Srbija odbija da ga cuje!

Lola76

pre 11 godina

Ne razumem što se sada veliki Vuk toliko brine za malog Vučića pa valjda zna on šta mu je činiti u vezi ovako teških i mukotrpnih pregovora. Nije ni Vučiću i ni Srbiji ni nikom u interesu da ovi pregovori propadnu i Srbija ne dobije datum za pregovore kao i rešavanja nacionalnih interesa na Kosovu.

Radoje

pre 11 godina

Rodoljupci prete da ponovo ugase svaku nadu za budućnost Srbiji i njenoj mladosti! Puna podrška Vuče zato što si hrabro rekao istinu i boriš se da izvučemo maksimum za Srbiju! Ako te i ovaj put ne poslušaju, ne smem ni da zamislim šta nas čeka kao narod i državu!

Šumadinka

pre 11 godina

Izgleda da se Dačić vraća na svoju zamisao o podeli Kosova. Cela uticajna međunarodna javnost jasno je rekla NE takvom planu i zato hajde da više ne gubimo vreme. Ja ovaj Draškovićev apel Vučiću shvatam kao potez mudrog, a zabrinutog čoveka, koji jasno sagledava novonastalu situaciju i traži rešenje da ne bismo ušli uskoro u novi neizlaz.

kentaur

pre 11 godina

Procitajte naslovnu stranu sutrasnjeg Blica. Jedan od parlamentaraca kaze- Prijem Kosova u UN mora biti resen pre prijema Srbije u EU. Dosta laganja o tome kako nam niko ne trazi da priznamo Kosovo!! Izadjite pred narod, recite istinu, recite koje su posledice ako priznamo Kosovo a koje ako odbijemo. Posle toga organizujte referendum i da vise zavrsimo sa ovim.

Bojan

pre 11 godina

Mora, Vučić je jači i od Čaka Norisa i Bruce Lee zajedno. Kad nagna tamo sve redom ima da nama ovde najavi još hapšenja, a mi odma svi glas...

kaljente

pre 11 godina

Gospodine Draškoviću, a zašto ste čekali da Dačić kaže istinu? Zar isto to niste i Vi mogli da uradite a imali ste brdo prilika.
(Perić Š, 19. mart 2013 20:07)

Sve sve al ovakve komentare ne razumem.

vvv

pre 11 godina

Politika koju je Drašković u godinama unazad vodio doživela je krah,a stranka se rasula...toliko o toj velikoj mudrosti Vuka Draškovića.

OGISTA

pre 11 godina

Ovaj Vuk bi tako slatko smestio Vučiću. Još se sećam kako je grlio Tadića kada su izgubili i spominjao neke neljude ili slično. Šta mu je sada na umu? Jedino što znam je da kad god se on oglasi, nama se ne piše ništa dobro.

e-krem

pre 11 godina

Docekasmo i to da stari Vuk moli mladog Vucica za nesto.
(bata mila, 19. mart 2013 19:46)
Jedina je osoba koja ima kredit i poverenje ostali su se potrosili kao zaboravljeni maslac na suncu.

Seherezada

pre 11 godina

Kosovo na pola. Jednostavno mnogo smo izgubili. Nije u redu da se oni dole razbacuju kupovinom nekretnina i automobila a cela Srbija da tone. Zao mi Srpsku teritoriju, ali ako je to cena boljeg zivota, moze.

Realnost

pre 11 godina

Ako propadnu pregovori, nista od datuma, a uz to dolazi i Oluja 2. A onda ce, kroz nekoliko godina, svejedno stici i datum pregovora, odnosno ulazak u EU.

Mico

pre 11 godina

Ko uopšte tebe šta pita? Ti si toliko puta okrenuo ćurak naopako tako da svaka tvoja vredi kolio i lula duvana. Ćuti čoveče i piši tvoje romane ako uopšte nešto vrede a politika zemlje je za tebe špansko selo!

Petar Miladinović

pre 11 godina

Nije mogao da prati jer na RTS-u od voditelja Vuk nije mogao da dodje do reci.Ali i ono sto je rekao pametnom coveku je dovoljno.Porucujem javnom servisu da bira voditelje pogotovu kada ima ovako elokvente goste kakav je Vuk Draskovic.Inace sa svima sa kojima sam gledao emisiju sam se slozio da voditelj nije bio dovoljno spreman za ovakav izazov kakav je legendarni Vuk.

Prevrtac

pre 11 godina

Tako je govorio "Ministar" 2007.g.:
"Tretirajući danas Srbiju kao državu čije su granice od paučine... Vašington i Brisel otvaraju vrata za slične presedane širom sveta... Zbog toga Ahtisarijev predlog nije dinamit namenjen samo Srbiji."

“Lider SPO i ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Drašković ocenio je juče da će proglašenje ustava Srbije imati ‘veoma snažan psihološko-politički efekat u svetu’.
‘Glasajući za ustav Srbije postići će se veoma snažan psihološko-politički efekat u svetu, jer će građani glasati i za preambulu u kojoj, shodno povelji Ujedinjenih nacija, jasno stoji da je Kosovo u državnim okvirima Srbije’, kazao je Drašković u selu Šarbanovac u opštini Bor.”

Радован

pre 11 godina

Браво Вуче, и честитке b92.net, што су дозволили коментаре. Једно су жеље а друго истина. Надам се да ће Вучић чути Вука!

marija

pre 11 godina

To sto plasite taj napaceni narod tamo da ce im doci Taci sa oruzjem je nisko i bedno. I sami znate da se to nece desiti. Taci bi do sada to uradio x puta da je smeo i da nema medjunarodnih snaga, probao je i 17. marta pokusaj etnickog ciscenja, pa mu nije uspelo...
I sta to uopste trazite od Vucica???
Nismo culi.
Kazite Draskovicu.

kuzminac

pre 11 godina

Interes i Srba na Kosovu je da se dođe do kompromisa, i da Srbi dobiju svoje institucije koje će priznati i međunarodna zajednica, a preko tih institucija će moći da utiču da napada na Srbe bude što manje.

Sanjalica

pre 11 godina

Iskreno se nadam da će ovoga puta naša vlada biti pametnija i da ce ovi pregovori uspeti. Vuče, svaka čast, treba javno podržati, kritikovati i davati konstruktivne predloge, iako si opozicija.

Rade

pre 11 godina

Jel` to onaj Vuk, koji 99-e za
Milosevicem trcase, kao "Lisica
za Ovnom" u nadi da nesto
izgubiti (M.d.), a kad je zagustilo
on brze bolje pobjeze.

Dejan Pozarevac

pre 11 godina

Kada Vuk kaze istinu svi ga optuzuju, jer istna boli. Ljudi, Kosovo i Metohija je u srcu, ali je pravno izgubljena. Nismo u poziciji da pametujemo mnogo, nego da se pomogne onom Srpskom zivlju sto se muci tamo.

Misirac

pre 11 godina

Odakle od jednom ovoliko angazovanje stranackih pljuvaca iz stranki protiv kojih se Draskovic bori sve ove godine???Kako to mogu da objasne gospoda "Pljuvaci" kada je SPO totalno mizeran i nebitan????

Ivan polje

pre 11 godina

Nikakva patriotska retorika se ne razmatra u Beogradu niti se govori o nekim ultimatuma. Izgleda da bi po Vuku bilo najbolje kada bi Srbija priznala nezavisnost Kosova i Srbe na severu KiM ostavila bez ikakvih prava. Srbija to neće nikada uraditi bez razlike kakvi pritisci bili.

Oktavijan Avgust

pre 11 godina

Vucicu reši aferu mleko, Vucicu spreči krah pregovora, Vucicu hapsi kriminalce, Vucicu dovedi investitore....., alo bre ljudi posle će te komentarisati kako je vlast skoncentrisana u jednom coveku, a ni jedanproblem u državi se ne može rešiti bez Vučića.

bekan

pre 11 godina

Očigledno je po svim izjavama zvaničnika EU, da su oni zadovoljni sa novom vladom, a pre svega sa Aleksadrom Vučićem. Vraćanju ugleda Srbije je pre svega doprinela bezkompromisna borba Aleksandra Vučića protiv korupcije, i Aleksandar Vučić će biti najzaslužniji, ako Srbija na kraju dobije datum za otpočinjanje pregovora o članstvu u EU.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Ja licno vec sada DUBOKO ZALIM sve one koji ovde "bacaju drvlje i kamenje" na Vuka Draskovica i zive u "neverici" !
Ne bio Ja u "vasoj kozi" kada se budete suocavali sa ISTINOM koju vam je PREDOCIO Vuk Draskovic a taj dan nije vise DALEKO !
U lazi su "kratke noge" !
Ako vam jos uvek nije jasno zasto Srbija svih ovih godina samo trpi diplomatske PORAZE reci cu vam to i ja ne mora ni Vuk Draskovic:
Zato sto se bori LAZIMA protiv ISTINE a to je unapred IZGUBLJENA BITKA !

Momčilo, NS

pre 11 godina

Puna podrška vrhunskom srpskom diplomati i jedinom vizionaru na političkoj sceni Srbije, g-dinu Vuku Draškoviću! Apel g-dinu Aleksandru Vučiću da prihvati sve Vukove sugestije i savete!

Maki Kragujevac

pre 11 godina

Kao i uvek iskren do bola V.Draskovic, i sto je najvaznije, prica sustu istinu koja se po obicaju nece svideti onima koji pozdravljaju sa "dogodine u Prizrenu", iako znaju da od toga nema ama bas nista, a i oni koji predlazu da se "zamrzne" pitanje KiM za neke druge genaracije Srba, a to znaci za nasu decu.
Ja se uvek pitam kako nije sramota i jedne i druge, da ovako nesto pisu i predlazu narodu, i ovako sludjenom od bede i siromastva u kojem nazalost zive i oni i njihova deca.
Samo ovako kako predlaze Draskovic je moguce u ovakvim prilikama kakve vladaju u svetu, sve ostalo je pravi put u pakao iz ´90.god., koje smo vec preziveli pod Milosevicevom vlascu. Nadam se, da ce gos. Vucic prihvatiti ovaj apel V.Draskovica, a tom apelu se pridruzujem i ja, kao gradjanin ove zemlje i zabrinuti otac za sudbinu sopstvenog deteta i sve nase dece.

OL59

pre 11 godina

Uh sunce mu... kad Vucic kaze da ne moze sve preko noci onda je samo on u pravu a kada Vuk kaze da treba sada da se prelomi onda je on vec bio na tom mestu. Dajte ljudi razmislite o cemu pisete pa onda napisite. Kad smo vec kod toga, svaki stanovnik Srbije, samo kada bi bar malo razmislio uvideo bi da je Vuk Draskovic 100% u pravu. Jos kada bi ga Vlada poslusala vrlo lako bi mogli da dodjemo do resenja.

Drugo, zasto niko nije osudio skandalozno ponasanje i vodjenje emisije onog voditelja. Pa covek ne zna sta je metafora?! Strasno sta se desava. Nemoj samo neko da prica kako se mediji slobodni i nemaju instrukcije politickih partija.

Sandra Glavinić

pre 11 godina

Crvena zvezda je imala jednu priliku, iskoristila i postala šampion Evrope i sveta. Dajte, manite se više ko je gde bio, kada i zašto. To su davno ispričane priče. Hajde jednom da probamo da budemo jedinstveni, da spasimo ako se spasiti može, a zasluge neka idu kome hoće. Vuk je prvi pružio bratsku ruku. Nemojte je odbijati,zlonamerno govoriti. Budimo hrišćani, Vaskršnji je post.UJEDINIMO SE, SAD ILI NIKAD!!

Luda Mira

pre 11 godina

Sve sto je gospodin Draskovic govorio i na sta je upozoravao narod, to se i zbilo. Sva resenja koja je gospodin Draskovic predlagao, sada ova nova Vlada radi na tome. Narod je tada kada je on govorio, bio gluv i slep, pa je ocigledno zaboravio ko je svoj zivot najvise posvetio njemu! Draskovic! Ali dobro, opet bolje ikada nego nikad...

Miroslava Šurlan

pre 11 godina

Ko bi rekao da ce nova vladajuca gospoda da se dozove pameti? Ali ipak cuda se desavaju... Da vidimo sada sta ce napraviti... Hocemo dela, a ne reci. Draskovic je dao sve u zivotu za bolju Srbiju, a sta ce ovi napraviti? Cekamo...

Righteous Clan

pre 11 godina

@Vera
a Srbe na KiM i nase nasledstvo cemo da zastitimo tako sto cemo da budemo siromasni,izolovani,sami bez saveznika i samo govorimo ne i da zaratimo da vratimo KiM.Pa sta je bilo 1999?Zar nije Milosevic probao tako?Samo jaka Srbija sa saveznicima,to je stalno Vuk govorio.

Šumadinka

pre 11 godina

@OGISTA, 20. mart 2013 00:04
Nije Vuk spominjao nikakve "neljude", nego "neveru" i mislio je na ponašanje Dačića prema Tadiću. Tako da, za "smeštanje" se obratite na druge adrese, jer Vuk Drašković nikada nikome nije "smestio", a "smeštali" su njemu mnogi, i te kako.

Vlatka ŠiD

pre 11 godina

Sve snage u Srbiji danas treba da se ujedine, jer Srbija sada ima priliku da dobije taj čuveni datum, i ako tu prilku danas ne iskoristi ko zna kada će i da li će uopšte više biti prilke za to. Opozicija ne treba da "podmeće klipove" vlasti, nego da joj pomogne u ovom momentu, ili ako ne pomažu, makar neka ne odmažu sadašnjoj vlast.

Вук и Вучић

pre 11 godina

Вук Драшковић је паметан и мудар политичар, што доказује изјавом да САМО Александар Вучић (уз помоћ свих поштених родољуба и патриота) може да извуче Србију из блата, (у које су је довукли прво СПС, ЈУЛ и СРС, а после ДС, ДСС и ЛДП).

Udbin portparol

pre 11 godina

Drašković je dobio nezahvalnu ulogu, kao i 1999. kada se pojavio na Studiju B, da objavi narodu na šta ćemo pristati, tačnije da smo položili "oružje" i da u tom prvom trenutku bude pipač pulsa i onaj na kome će se gnevne prve reakcije istrošiti. Tada je isto objasnio da će se dolaskom međunarodnih trupa potvrditi suverenitet SRJ i Srbije nad Kosmetom i da će prestati agresija, a da ultimatum iz Rambujea je tim dogovorom anuliran. SIC. Tako nas i sada ubeđuje da sledećim odricanjem u nizu će nam biti bolje. Tako će ga isturiti, ako bude još pri zdravoj pameti i dobrog zdravlja i 2020, kada će nam objašnjavati da je novi ustavni okvir za Vojvodinu mnogo dobar za Srbiju, a i da autonomna teritorija Sandžak je u najboljem interesu Srbije i da ćemo tako sačuvati Srbiju. A oni samo guraju ono što su napisali na Londonskoj Konferenciji 1992. uz modifikacije koje se svode na dugoročno svođenje Srbije na granice iz 1878, u čemu ćemo im i dalje zdušno pomagati svojom neslogom, strančarenjem i sitnosopstveničkim mentalitetom i dugotrajnim medijskim ispiranjem mozga i raširenim stokholmskim sindromom. Mi više nismo nacija, jer osnovna odlika nacije je SOLIDARNOST, a toga odavno nema. Sve će da procveta, samo da se otkačimo tih "švercera" dole.

London 94

pre 11 godina

Nije to da je Draskovic gresio a onda kao njegova stranka së rasula. Ne.
Nego narod u Srbiji zivi nad oblacima. A to je rezultat progresne politika iz doba svemocnog Milosevica.Sada mi
Ubiramo plodove Te politika .

isidora

pre 11 godina

Vučić svojom bezkompromisnom i iskrenom borbom protiv korupcije, i borbom za stavaranje bolje Srbije, pridobija na svoju stranu i nekada najžešće političke protivnike i kritičare. Tako je bilo i sa Sonjom Liht, Goranom Svilanovićem, Vesnom Pešić, a vidimo sada i sa gospodinom Draškovićem. Svako ko misli dobro Srbiji i ko nije stranački ostrašćen bi trebao da podrži ovu Vučićevu borbu, jer je to u ineteresu svih građana Srbije, ma kojoj stranci da pripadaju.

ajduk

pre 11 godina

Vuk ponovo kao i u slucaju Dacica,kao i za Dejton,Ovenov plan 1992 itd stavlja srpske i drzavne interese ispred stranackih.Tako to rade drzavnici,a samo sitni politikanti su opozicija radi opozicije.

Marija Simonović

pre 11 godina

@Prevrtač
Postavio si citate nekadašnjih izjava Vuka Draškovića i "rešio"Z si situaciju na KiM??? Citati nekadašnjih izjava mogu se postaviti i za SVE ostale na političkoj sceni i šta ćemo time postići? Vuku i SPO-u se neprekidno zamera da "žive u prošlosti", a ko u Srbiji u stvari živi u prošlosti???

Gradjanin Q

pre 11 godina

@Gospodine Draškoviću, a zašto ste čekali da Dačić kaže istinu? Zar isto to niste i Vi mogli da uradite a imali ste brdo prilika.
(Perić Š, 19. mart 2013 20:07)

Od 150 komentara pola mu da plus na ovo iznad?
Strasno koliko ovaj narod ima ogranicene intelektualne kapacitete! Tuzno i zalosno!

Pa sta covek govori drugo sve vreme, osim kad mu je naredjeno od komunjara da kaze nesto drugacije da ne bi popravili sledeci put ono sto su jednom pokusali??? Ili i ja treba direktno da kazem kako biste shvatili.

Dacic od kad je postao Premijer u svakom dijalogu govori umotano da ne vladamo Kosovom i da ga necemo moci vratiti, Vucic isto, Tomislav Diploma Nikolic takodje.

Sta sad treba ovom narodu, da svi kazu otvoreno kao Dacic da bi razumeli?
I posle tog teksta, Draskovica natrljaju Vucic i Toma (u smislu, pa ne moras bas tako direktno).

I vi to ne vidite dragi sugradjani ove jadne zemlje koja je bez saradnje sa EU - MRTVA, jer nam je kako god mi zeleli sudjeno da 50% prometa u ekonomiji ostvarujemo sa njom.

pikac

pre 11 godina

Sigurno je da na pitanje Kosova Vučić ne može da dobije, već samo da izgubi političke poene, jer bilo koje rešenje da se postigne, javnost u Srbiji, i Srbi na Kosovu neće biti zadovoljni. Međutim, postignutim dogovorom neće biti zadovoljan ni Vučić, jer svi bi mi voleli da Srbija povrati Kosovo, ali treba biti realan, Srbija ga može povratita samo ratom, u kome bi izginuli ljudi, a Srbi sa Kosova bi završili u izbegličkim kolonama. Zbog toga Vučiću i državnom vrhu treba dati podršku da izvuku pregovorima, jer drugačije se i ne može, maksimalno koliko u ovom trenutku može da se izvuče za Srbiju i Srbe na Kosovu.

neki novi klinci

pre 11 godina

Tako je i u zivotu... Rodite se negde, provedete najlepsi period zivota - detinjstvo, odrastete. Skolujete se. Dodje vreme da podjete u potragu za sopstvenim zivotom - pronadjete posao, zasnujete porodicu, podizete svoju decu. Dok su vam roditelji u zivotu u zavicaj cesto odlazite. Kasnije sve redje. A tamo neki drugi ljudi nastavljaju da zive svoje zivote. Na kraju shvatite da vise ne poznajete te ljude, da tamo nema onoga zbog cega ste za taj kraj vezani i prihvatite da tamo vise ne pripadate. Do kraja zivota se secate lepih trenutaka iz nekog "drugog zivota". Tako je to.

Jovan Colic

pre 11 godina

Zasto se gospodin Draskovic toliko potencira na svim medijima? Zasto se dozvoljava da on iritira celu Srbiju svojim "genijalnim" izjavama? Zasto je vazno sta on misli i ko ga je uopste pitao za biko kakav "savet" u vezi oficijelne politike Srbije?

Grof

pre 11 godina

Čitajući pojedine komentare, iskreno sam se uplašio od količine gluposti, apsurda, čemera i jada koje iznose neki sunarodnici. Kada bi takvi, ne daj Bože, bili u većini, onda nam ni Bog više ne bi mogao pomoći.
Po ko zna koji put Vuk Drašković nas upozorava šta će se dogoditi ako ne budemo pametni i ostaje nam samo nada da će mladi i reformisani lider SNS, Aleksandar Vučić učiniti ono što je jedino ispravno i moguće, odnosno da se njegove misli poklapaju sa mislima ovog našeg najvećeg vizionara, Vuka Draškovića.

Kreator68

pre 11 godina

Vuk je još jednom upozorio naciju šta će se dogoditi ako budemo napravili pogrešne poteze, samo je problem u tome što smo retko kad poslušali ovu moralnu gromadu, vizionara i najvećeg patriotu.

Djenka

pre 11 godina

Ovaj covek mi uopste nije jasan. Kakva je njegova politika. Partija mu pre neki dan proslavila 20 godina a on se za to vreme drasticno promenio od okorelog cetnika i monarha, preko demokrate do liberala. Od izjava kako treba ratovati za srpske zemlje do izjave da trebamo da priznamo nezavisnost KiM. Za to vreme broj njegovih sledbenika i partijskih kolega se od jedne velike partije sveo na sacicu koju cine samo najbliza rodbina i prijatelji. Toliko o znacaju ove osobe i njegovih izjava.

socijalista, antikomunista

pre 11 godina

...e moji Grci...je'l vidite kakvog Trojanskog konja mi imamo? Zna i da govori....dobro, ne bas nesto pametno i zvuci kao navijen, ali govori!!!

w.

pre 11 godina

@Bucko "razmisljam"
Srbija gubi zato sto nije svoje interese na vreme uskladila sa americkim interesima. Sto nije posvetila paznju lobiranju i angazovala agenciju Ruder Fin na vreme, placala americke senatore i kongresmene, novinare, politicare, obecavala im unosne poslove cim izvrse svoje deo nagodbe... Da je to uradila, bio bi i Milosevic prihvatljiv i sve ono sto je radila Srbija, jer ako smo nesto videli zadnjih godina, a narocito na primeru Kosova to je da su etnicko ciscenje, primitivni nacioanlisticki projekti, stvaranje monoetnickih paradrzava, zlocini, pomeranje granica, pljacke paraistorisko lupetanje, mitomanstvo, krsenje prava i sta sve ne, sasvim u redu, samo ako sve to izvrsavaju americki klijenti. A te price o ISTINI, LAZIMA, ostavi za malu decu, iako ni oni nece nasesti.

Kreator68

pre 11 godina

Vuk je još jednom upozorio naciju šta će se dogoditi ako budemo napravili pogrešne poteze, samo je problem u tome što smo retko kad poslušali ovu moralnu gromadu, vizionara i najvećeg patriotu.

Miladinovic

pre 11 godina

Vuk Draskovic se nije promenio svih ovih godina, vec su se promenile okolnosti, i to drasticno. On je bio i ostao veliki borac za istinu, pravdu i bolju buducnost Srbije.

Micko

pre 11 godina

Vuk koji menja dlaku ali i cud, prijatelje i neprijatelje, veceru za dorucak, partije i kumove, narod za drzavu, glavu za rep, knjizaru za kafic. Vuk, jednacina sa koliko god treba promenljivih. Sacuvaj nas Boze od takvih.

nolika

pre 11 godina

Za razliku od vremena kada je DS bio na vlasti sada Srbiji evropski zvaničnici ne mogu da upute neke ozbiljna zamerka što se tiče sprovođenja reformi i borbe protiv korucije. Jedino, ostaje pitanje Kosova. Srbija je i tu mnogo načinila ustupaka, ali verujem da će evropski zvaničnici uticati na albansku stranu da i ona popusti, i da se na Kosovu formira zajednica srpskih opština što je državni vrh Srbije i predložio.

novica952

pre 11 godina

Pitanje je gospodine Draškoviću koliko gospodin Vučić ima mesta za manevar i za neku akciju ako dogovor dođe u škripac da svojim uključenjem spasi situaciji i obezbedi neku vrstu sporazuma sa prištinom. Mislim da Vučić to neće uraditi jer je premijeru dačiću dato poverenje da ovu stvar vodi do kraja bez obzira na ishod i svako drugačije rešenje iako bi možda spasavalo pregovore sa prištinom vodilo ovu državu i ovu vladu u nestabilnost i gubljenje međusobnog poverenja unutar koalicije. I još jedna stvar mislim da sve do sada premijer dobro vodi razgovore i maksimalno štiti srpske nacionalne interese i nikakv mentor mu nije potreban.

IsSoGood

pre 11 godina

Vuk je vreme svog publiciteta potrosio odavno, zalosno je sto i dan danas za neke populisticke potrebe provlace ovog vremesnog decaka kroz clanke. Definitivno on nije neko cije misljenje i sud imaju neku tezinu, a najmanje po pitanju KiM, i drugih bitnih drzavotvornih pitanja. Jedino ostaje upitnik na temu zasto se on i po cijoj direktivi javlja da daje podrsku Vucicu tj. da mu uvaljuje kosku zahtevima o podrsci i odrzanju pregovora. KiM je izgubljena Srpska zemlja do daljnjeg. Potreba je za pronalazenjem najskupljeg modela predaje i najpodobnijeg za dalju borbu. A zasto Vuk pametuje pitanje je...Pre bi mogao da udeli neki savet demokratama kako da ne postanu novi spo posto su slicnosti stvaranja upotrebe i gasenja vise nego ocigledne

Djenka

pre 11 godina

Ovaj covek mi uopste nije jasan. Kakva je njegova politika. Partija mu pre neki dan proslavila 20 godina a on se za to vreme drasticno promenio od okorelog cetnika i monarha, preko demokrate do liberala. Od izjava kako treba ratovati za srpske zemlje do izjave da trebamo da priznamo nezavisnost KiM. Za to vreme broj njegovih sledbenika i partijskih kolega se od jedne velike partije sveo na sacicu koju cine samo najbliza rodbina i prijatelji. Toliko o znacaju ove osobe i njegovih izjava.

Ejrena

pre 11 godina

Platforma je najbolje rešenje za srpsku stranu. Vlast u Srbiji nikada neće priznati nezavisnost KiM. Dijalog Beograda i Prištine trebaju da budu nastavljeni do te mere da Srbija prizna nezavisnost, svaki pregovori će biti raskinuti. Aleksandar Vučić ni jednog trenutka neće okrenuti leđa našem narodu na KiM. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Vuk Drašković menja mišljenja kako vetar duva, do prošle godine je pričao da KiM je nezavisno. Vuk drašković ne zna ni sam kakvu ideologiju stranke da vodi. Najbolje bi bilo da se ne meša više u politiku Srbije, i njegovo vreme je prošlo. Može samo da slavi mart 1991 ni tada ništa nije uradio.

Vera

pre 11 godina

Sta bre ti covece hoces? Da nam preoru grobove, dole, spale manastire I crkve, proteraju sav narod na sever a tada uzmu taj narod na sever pod svoju vlast, svoje protiv nas okrenuto pravodudje, svoju protiv nas okrenutu vojski I kosovsku policiju i da nastave da nas ubijajau kayo sto svake nedelje urade sa po jednim pripadnikom naseg naroda dole. A mi sve srecni da idemo u Evropu . Jer si ti covece potpuno izgubio pamet?

w.

pre 11 godina

Prava ISTINA je da Vuk Draskovic ovim svojim medijskim nastupima na kojima izigrava promotera ahtisarijevog plana i albanske "republjik kosova" samo odradjuje dug Amerikancima sto ga nisu poslali u Hag zbog slanja paramilitaraca u Bosnu i Hrvatsku. Neko u americkoj ambasadi je smislio "lukavi plan" da im treba neko ko je kao "nacionalista" da im odradjuje PR, posto sa Cedicom nisu doprli do sirokih narodnih masa. Sad` da li funkcionise to sto su smislili? Tesko. Ipak je Vuk davno izgubio kredibilitet a i ne znas vise koji je pravi Vuk, onaj koji je kum sa Seseljom, onaj koji je smenjivao Djindjica u Beogradu, onaj koji je bio ministar kod Milosevica, onaj koji je sekao ruke "turcima", onaj koji rehabilituje Drazu Mihajlovica ili ovaj koji advokatise za Albance i Amerikance.

crazy_deedee

pre 11 godina

kako je lako popovati sa druge strane kako treba i sta treba... a dok su oni vukli poteze sto ne dodjose do nekog dogovora?!

Smeju nam se

pre 11 godina

Treba da stremimo Evropi, ali ne i da se udaljavamo od sebe. Mislim da ova vlada tacno tako i radi. I sve treba da ima svoje granice, pa tako mi svoje. Ali pojedini placenici nas podgovaraju da ih zaboravimo, i vidimo samo slova E i U u ocima.
Nijedna zemlja, koja nas nagovara na poklanjane svoje zemlje drugoj zemlji to sama nikad ne bi uradila. Imajte to na umu. Smeju nam se u lice.

pavle

pre 10 godina

neka.jake policiske snage.počnu da štite. vučića.dase bezbednost podigne.na najviši nivo.hitno..nesme niko nikom da.preti..zakonisu jači od kriminalaca.svi koji budu.pretili.ićiće.iza rešetaka..

Milicevic

pre 11 godina

Bravo Vuce,puna podrska tebi i SPO-u!!!Sve sto si rekao je cista istina!!!!Ovi naruceni pljuvaci mogu samo da te mrze i da laprdaju koje kakve gluposti i lazi kao sto to cine i njihove gazde!!!!

Sheena

pre 11 godina

To je ono sto volim kod SPO-a i Vuka, konstruktivna opozicija! Podrzace sve sto je za dobrobit Srbije a kuditi ono sto Vlada radi lose! Ima Vuk moju potpunu podrsku, jedini politicar koji je uvek na strani Srbije iako Srbija odbija da ga cuje!

Sandrčak

pre 11 godina

Rekao je Drašković i da je Milošević založio Kosovo u borbi protivu NATO-a, a ne svoju glavu, pa čak ni vlast. I rekao je Drašković da već 20 godina unazad priča ono što ljudi ne žele da čuju, i zbog čega je izdajnik. Stigli smo nažalost do toga, da je bio više nego u pravu. Sad nećemo dobiti ništa. I ne treba!!!

podrascanin

pre 11 godina

A koji je tvoj plan Vuce? Ovo sto Dacic sada trazi je ono sto si i ti govorio, Ahtisarijev plan uz neke dodatke. Sta sada hoces?... Po tebi je plan prihvatanje sve sto zapad trazi...

my way

pre 11 godina

Moj Vuce, ako si nekome mozda nekad delovao kao mudrac koji narodu govori istinu sad si se raskrinkao. Kakve atribute drzave Dacic trazi? Pa po toj logici jedinice teritorijalne autonomije ne postoje, cak i sa nekim minimalnim ovlascenjima dobijaju atribute drzave. Gluposti, pa ako srpske opstine nece imati nadleznosti o cemu onda uopste ima da se razgovara, nevladine orgaznizacije i udruzenja gradjana valjda smeju svi da stvaraju. Tacno je da smo pred krahom dijaloga, ali zato sto ga ustvari i nema vec se trazi bezuslovna predaja i ispunjavanje svega sto se od nas trazi, a ne o resavanju problema po kojem ima nesto i za nas dobro.

radan

pre 11 godina

pa vi ste vuce bili ministar koliko se ja secam? sto niste vi nesto uradili po tom pitanju nego sad vucic mora da resava sve, i oko kosova i oko svega ostalog.

bekan

pre 11 godina

Očigledno je po svim izjavama zvaničnika EU, da su oni zadovoljni sa novom vladom, a pre svega sa Aleksadrom Vučićem. Vraćanju ugleda Srbije je pre svega doprinela bezkompromisna borba Aleksandra Vučića protiv korupcije, i Aleksandar Vučić će biti najzaslužniji, ako Srbija na kraju dobije datum za otpočinjanje pregovora o članstvu u EU.

Ivan polje

pre 11 godina

Nikakva patriotska retorika se ne razmatra u Beogradu niti se govori o nekim ultimatuma. Izgleda da bi po Vuku bilo najbolje kada bi Srbija priznala nezavisnost Kosova i Srbe na severu KiM ostavila bez ikakvih prava. Srbija to neće nikada uraditi bez razlike kakvi pritisci bili.

Goran

pre 11 godina

"E, taj Dačić je preko noći, ne znam pod čijim pritiskom, promenio ploču i sada priča neke druge stvari, kazao je Drašković. "

bahahahahaha, pa Vuce, ti ces nekom da pricas o promenjenoj ploci ?
Ti si covece poput zastave na jarbolu.

e-krem

pre 11 godina

Docekasmo i to da stari Vuk moli mladog Vucica za nesto.
(bata mila, 19. mart 2013 19:46)
Jedina je osoba koja ima kredit i poverenje ostali su se potrosili kao zaboravljeni maslac na suncu.

Mico

pre 11 godina

Ko uopšte tebe šta pita? Ti si toliko puta okrenuo ćurak naopako tako da svaka tvoja vredi kolio i lula duvana. Ćuti čoveče i piši tvoje romane ako uopšte nešto vrede a politika zemlje je za tebe špansko selo!

Jović S

pre 11 godina

Gospodine Draškoviću,mislim da je umeće oratorstva jedno,a istina sasvim nešto drugo.Uz dužno poštovanje, mislim da ste između ostalih i vi mogli da uradite davnih dana nešto za Kosovo a niste.Pitam se zašto?A drugo ako smem da primetim, da ste mnogo bolji pisac,i da tim treba da se bavite.

Misirac

pre 11 godina

Odakle od jednom ovoliko angazovanje stranackih pljuvaca iz stranki protiv kojih se Draskovic bori sve ove godine???Kako to mogu da objasne gospoda "Pljuvaci" kada je SPO totalno mizeran i nebitan????

vvv

pre 11 godina

Politika koju je Drašković u godinama unazad vodio doživela je krah,a stranka se rasula...toliko o toj velikoj mudrosti Vuka Draškovića.

korica

pre 11 godina

Gospodin Vučić je za kratko vreme stekao veliki ugled kod nemačkih i evropskih zvaničnika, i zbog toga su ga nemački zvaničnici i pozvali da se uključi u rešavanje problema Kosova. Problem Kosova treba rešiti na taj način da Srbija ne bude ponižena, i da ne prizna nezavisnosti Kosova, a da Srbija dobije datum za pregovore sa EU. To je moguće formiranjem zajednice srpskih opština, što je i predložila Srbija, i vidimo da su evropski zvaničnici to prihvatili, ali je problem ostao u nadležnostima.

Lola76

pre 11 godina

Ne razumem što se sada veliki Vuk toliko brine za malog Vučića pa valjda zna on šta mu je činiti u vezi ovako teških i mukotrpnih pregovora. Nije ni Vučiću i ni Srbiji ni nikom u interesu da ovi pregovori propadnu i Srbija ne dobije datum za pregovore kao i rešavanja nacionalnih interesa na Kosovu.

Seherezada

pre 11 godina

Kosovo na pola. Jednostavno mnogo smo izgubili. Nije u redu da se oni dole razbacuju kupovinom nekretnina i automobila a cela Srbija da tone. Zao mi Srpsku teritoriju, ali ako je to cena boljeg zivota, moze.

Radoje

pre 11 godina

Rodoljupci prete da ponovo ugase svaku nadu za budućnost Srbiji i njenoj mladosti! Puna podrška Vuče zato što si hrabro rekao istinu i boriš se da izvučemo maksimum za Srbiju! Ako te i ovaj put ne poslušaju, ne smem ni da zamislim šta nas čeka kao narod i državu!

OGISTA

pre 11 godina

Ovaj Vuk bi tako slatko smestio Vučiću. Još se sećam kako je grlio Tadića kada su izgubili i spominjao neke neljude ili slično. Šta mu je sada na umu? Jedino što znam je da kad god se on oglasi, nama se ne piše ništa dobro.

Petar Miladinović

pre 11 godina

Nije mogao da prati jer na RTS-u od voditelja Vuk nije mogao da dodje do reci.Ali i ono sto je rekao pametnom coveku je dovoljno.Porucujem javnom servisu da bira voditelje pogotovu kada ima ovako elokvente goste kakav je Vuk Draskovic.Inace sa svima sa kojima sam gledao emisiju sam se slozio da voditelj nije bio dovoljno spreman za ovakav izazov kakav je legendarni Vuk.

Rade

pre 11 godina

Jel` to onaj Vuk, koji 99-e za
Milosevicem trcase, kao "Lisica
za Ovnom" u nadi da nesto
izgubiti (M.d.), a kad je zagustilo
on brze bolje pobjeze.

marija

pre 11 godina

To sto plasite taj napaceni narod tamo da ce im doci Taci sa oruzjem je nisko i bedno. I sami znate da se to nece desiti. Taci bi do sada to uradio x puta da je smeo i da nema medjunarodnih snaga, probao je i 17. marta pokusaj etnickog ciscenja, pa mu nije uspelo...
I sta to uopste trazite od Vucica???
Nismo culi.
Kazite Draskovicu.

Majkica

pre 11 godina

Komentator koji traži da izađemo na referendum verovatno ne zna da smo mi imali referendum i da smo posle toga bombardovani od strane 19 zemalja NATO pakta.Nema toga što do sada nismo radili i pokušavali.NEMA!
Jedino što nismo, e to je da:Nismo nikada priznali da su nas pobedili.Uporno nam govore kako smo mi pobedili i kako je Kosovo naše.Stvarno više nema smisla ,svi smo taoci toga ,neka se već jednom završi agonija.

Šumadinka

pre 11 godina

Izgleda da se Dačić vraća na svoju zamisao o podeli Kosova. Cela uticajna međunarodna javnost jasno je rekla NE takvom planu i zato hajde da više ne gubimo vreme. Ja ovaj Draškovićev apel Vučiću shvatam kao potez mudrog, a zabrinutog čoveka, koji jasno sagledava novonastalu situaciju i traži rešenje da ne bismo ušli uskoro u novi neizlaz.

kaljente

pre 11 godina

Gospodine Draškoviću, a zašto ste čekali da Dačić kaže istinu? Zar isto to niste i Vi mogli da uradite a imali ste brdo prilika.
(Perić Š, 19. mart 2013 20:07)

Sve sve al ovakve komentare ne razumem.

Realnost

pre 11 godina

Ako propadnu pregovori, nista od datuma, a uz to dolazi i Oluja 2. A onda ce, kroz nekoliko godina, svejedno stici i datum pregovora, odnosno ulazak u EU.

Радован

pre 11 godina

Браво Вуче, и честитке b92.net, што су дозволили коментаре. Једно су жеље а друго истина. Надам се да ће Вучић чути Вука!

kuzminac

pre 11 godina

Interes i Srba na Kosovu je da se dođe do kompromisa, i da Srbi dobiju svoje institucije koje će priznati i međunarodna zajednica, a preko tih institucija će moći da utiču da napada na Srbe bude što manje.

Sanjalica

pre 11 godina

Iskreno se nadam da će ovoga puta naša vlada biti pametnija i da ce ovi pregovori uspeti. Vuče, svaka čast, treba javno podržati, kritikovati i davati konstruktivne predloge, iako si opozicija.

Dejan Pozarevac

pre 11 godina

Kada Vuk kaze istinu svi ga optuzuju, jer istna boli. Ljudi, Kosovo i Metohija je u srcu, ali je pravno izgubljena. Nismo u poziciji da pametujemo mnogo, nego da se pomogne onom Srpskom zivlju sto se muci tamo.

Bojan

pre 11 godina

Mora, Vučić je jači i od Čaka Norisa i Bruce Lee zajedno. Kad nagna tamo sve redom ima da nama ovde najavi još hapšenja, a mi odma svi glas...

Vera

pre 11 godina

Sta bre ti covece hoces? Da nam preoru grobove, dole, spale manastire I crkve, proteraju sav narod na sever a tada uzmu taj narod na sever pod svoju vlast, svoje protiv nas okrenuto pravodudje, svoju protiv nas okrenutu vojski I kosovsku policiju i da nastave da nas ubijajau kayo sto svake nedelje urade sa po jednim pripadnikom naseg naroda dole. A mi sve srecni da idemo u Evropu . Jer si ti covece potpuno izgubio pamet?

Prevrtac

pre 11 godina

Tako je govorio "Ministar" 2007.g.:
"Tretirajući danas Srbiju kao državu čije su granice od paučine... Vašington i Brisel otvaraju vrata za slične presedane širom sveta... Zbog toga Ahtisarijev predlog nije dinamit namenjen samo Srbiji."

“Lider SPO i ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Drašković ocenio je juče da će proglašenje ustava Srbije imati ‘veoma snažan psihološko-politički efekat u svetu’.
‘Glasajući za ustav Srbije postići će se veoma snažan psihološko-politički efekat u svetu, jer će građani glasati i za preambulu u kojoj, shodno povelji Ujedinjenih nacija, jasno stoji da je Kosovo u državnim okvirima Srbije’, kazao je Drašković u selu Šarbanovac u opštini Bor.”

Jovan Colic

pre 11 godina

Zasto se gospodin Draskovic toliko potencira na svim medijima? Zasto se dozvoljava da on iritira celu Srbiju svojim "genijalnim" izjavama? Zasto je vazno sta on misli i ko ga je uopste pitao za biko kakav "savet" u vezi oficijelne politike Srbije?

Oktavijan Avgust

pre 11 godina

Vucicu reši aferu mleko, Vucicu spreči krah pregovora, Vucicu hapsi kriminalce, Vucicu dovedi investitore....., alo bre ljudi posle će te komentarisati kako je vlast skoncentrisana u jednom coveku, a ni jedanproblem u državi se ne može rešiti bez Vučića.

kentaur

pre 11 godina

Procitajte naslovnu stranu sutrasnjeg Blica. Jedan od parlamentaraca kaze- Prijem Kosova u UN mora biti resen pre prijema Srbije u EU. Dosta laganja o tome kako nam niko ne trazi da priznamo Kosovo!! Izadjite pred narod, recite istinu, recite koje su posledice ako priznamo Kosovo a koje ako odbijemo. Posle toga organizujte referendum i da vise zavrsimo sa ovim.

Djenka

pre 11 godina

Ovaj covek mi uopste nije jasan. Kakva je njegova politika. Partija mu pre neki dan proslavila 20 godina a on se za to vreme drasticno promenio od okorelog cetnika i monarha, preko demokrate do liberala. Od izjava kako treba ratovati za srpske zemlje do izjave da trebamo da priznamo nezavisnost KiM. Za to vreme broj njegovih sledbenika i partijskih kolega se od jedne velike partije sveo na sacicu koju cine samo najbliza rodbina i prijatelji. Toliko o znacaju ove osobe i njegovih izjava.

IsSoGood

pre 11 godina

Vuk je vreme svog publiciteta potrosio odavno, zalosno je sto i dan danas za neke populisticke potrebe provlace ovog vremesnog decaka kroz clanke. Definitivno on nije neko cije misljenje i sud imaju neku tezinu, a najmanje po pitanju KiM, i drugih bitnih drzavotvornih pitanja. Jedino ostaje upitnik na temu zasto se on i po cijoj direktivi javlja da daje podrsku Vucicu tj. da mu uvaljuje kosku zahtevima o podrsci i odrzanju pregovora. KiM je izgubljena Srpska zemlja do daljnjeg. Potreba je za pronalazenjem najskupljeg modela predaje i najpodobnijeg za dalju borbu. A zasto Vuk pametuje pitanje je...Pre bi mogao da udeli neki savet demokratama kako da ne postanu novi spo posto su slicnosti stvaranja upotrebe i gasenja vise nego ocigledne

Djenka

pre 11 godina

Ovaj covek mi uopste nije jasan. Kakva je njegova politika. Partija mu pre neki dan proslavila 20 godina a on se za to vreme drasticno promenio od okorelog cetnika i monarha, preko demokrate do liberala. Od izjava kako treba ratovati za srpske zemlje do izjave da trebamo da priznamo nezavisnost KiM. Za to vreme broj njegovih sledbenika i partijskih kolega se od jedne velike partije sveo na sacicu koju cine samo najbliza rodbina i prijatelji. Toliko o znacaju ove osobe i njegovih izjava.

Micko

pre 11 godina

Vuk koji menja dlaku ali i cud, prijatelje i neprijatelje, veceru za dorucak, partije i kumove, narod za drzavu, glavu za rep, knjizaru za kafic. Vuk, jednacina sa koliko god treba promenljivih. Sacuvaj nas Boze od takvih.

socijalista, antikomunista

pre 11 godina

...e moji Grci...je'l vidite kakvog Trojanskog konja mi imamo? Zna i da govori....dobro, ne bas nesto pametno i zvuci kao navijen, ali govori!!!

crazy_deedee

pre 11 godina

kako je lako popovati sa druge strane kako treba i sta treba... a dok su oni vukli poteze sto ne dodjose do nekog dogovora?!

Ejrena

pre 11 godina

Platforma je najbolje rešenje za srpsku stranu. Vlast u Srbiji nikada neće priznati nezavisnost KiM. Dijalog Beograda i Prištine trebaju da budu nastavljeni do te mere da Srbija prizna nezavisnost, svaki pregovori će biti raskinuti. Aleksandar Vučić ni jednog trenutka neće okrenuti leđa našem narodu na KiM. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Vuk Drašković menja mišljenja kako vetar duva, do prošle godine je pričao da KiM je nezavisno. Vuk drašković ne zna ni sam kakvu ideologiju stranke da vodi. Najbolje bi bilo da se ne meša više u politiku Srbije, i njegovo vreme je prošlo. Može samo da slavi mart 1991 ni tada ništa nije uradio.

w.

pre 11 godina

Prava ISTINA je da Vuk Draskovic ovim svojim medijskim nastupima na kojima izigrava promotera ahtisarijevog plana i albanske "republjik kosova" samo odradjuje dug Amerikancima sto ga nisu poslali u Hag zbog slanja paramilitaraca u Bosnu i Hrvatsku. Neko u americkoj ambasadi je smislio "lukavi plan" da im treba neko ko je kao "nacionalista" da im odradjuje PR, posto sa Cedicom nisu doprli do sirokih narodnih masa. Sad` da li funkcionise to sto su smislili? Tesko. Ipak je Vuk davno izgubio kredibilitet a i ne znas vise koji je pravi Vuk, onaj koji je kum sa Seseljom, onaj koji je smenjivao Djindjica u Beogradu, onaj koji je bio ministar kod Milosevica, onaj koji je sekao ruke "turcima", onaj koji rehabilituje Drazu Mihajlovica ili ovaj koji advokatise za Albance i Amerikance.

Gradjanin Q

pre 11 godina

@Gospodine Draškoviću, a zašto ste čekali da Dačić kaže istinu? Zar isto to niste i Vi mogli da uradite a imali ste brdo prilika.
(Perić Š, 19. mart 2013 20:07)

Od 150 komentara pola mu da plus na ovo iznad?
Strasno koliko ovaj narod ima ogranicene intelektualne kapacitete! Tuzno i zalosno!

Pa sta covek govori drugo sve vreme, osim kad mu je naredjeno od komunjara da kaze nesto drugacije da ne bi popravili sledeci put ono sto su jednom pokusali??? Ili i ja treba direktno da kazem kako biste shvatili.

Dacic od kad je postao Premijer u svakom dijalogu govori umotano da ne vladamo Kosovom i da ga necemo moci vratiti, Vucic isto, Tomislav Diploma Nikolic takodje.

Sta sad treba ovom narodu, da svi kazu otvoreno kao Dacic da bi razumeli?
I posle tog teksta, Draskovica natrljaju Vucic i Toma (u smislu, pa ne moras bas tako direktno).

I vi to ne vidite dragi sugradjani ove jadne zemlje koja je bez saradnje sa EU - MRTVA, jer nam je kako god mi zeleli sudjeno da 50% prometa u ekonomiji ostvarujemo sa njom.

Udbin portparol

pre 11 godina

Drašković je dobio nezahvalnu ulogu, kao i 1999. kada se pojavio na Studiju B, da objavi narodu na šta ćemo pristati, tačnije da smo položili "oružje" i da u tom prvom trenutku bude pipač pulsa i onaj na kome će se gnevne prve reakcije istrošiti. Tada je isto objasnio da će se dolaskom međunarodnih trupa potvrditi suverenitet SRJ i Srbije nad Kosmetom i da će prestati agresija, a da ultimatum iz Rambujea je tim dogovorom anuliran. SIC. Tako nas i sada ubeđuje da sledećim odricanjem u nizu će nam biti bolje. Tako će ga isturiti, ako bude još pri zdravoj pameti i dobrog zdravlja i 2020, kada će nam objašnjavati da je novi ustavni okvir za Vojvodinu mnogo dobar za Srbiju, a i da autonomna teritorija Sandžak je u najboljem interesu Srbije i da ćemo tako sačuvati Srbiju. A oni samo guraju ono što su napisali na Londonskoj Konferenciji 1992. uz modifikacije koje se svode na dugoročno svođenje Srbije na granice iz 1878, u čemu ćemo im i dalje zdušno pomagati svojom neslogom, strančarenjem i sitnosopstveničkim mentalitetom i dugotrajnim medijskim ispiranjem mozga i raširenim stokholmskim sindromom. Mi više nismo nacija, jer osnovna odlika nacije je SOLIDARNOST, a toga odavno nema. Sve će da procveta, samo da se otkačimo tih "švercera" dole.

novica952

pre 11 godina

Pitanje je gospodine Draškoviću koliko gospodin Vučić ima mesta za manevar i za neku akciju ako dogovor dođe u škripac da svojim uključenjem spasi situaciji i obezbedi neku vrstu sporazuma sa prištinom. Mislim da Vučić to neće uraditi jer je premijeru dačiću dato poverenje da ovu stvar vodi do kraja bez obzira na ishod i svako drugačije rešenje iako bi možda spasavalo pregovore sa prištinom vodilo ovu državu i ovu vladu u nestabilnost i gubljenje međusobnog poverenja unutar koalicije. I još jedna stvar mislim da sve do sada premijer dobro vodi razgovore i maksimalno štiti srpske nacionalne interese i nikakv mentor mu nije potreban.

Momčilo, NS

pre 11 godina

Puna podrška vrhunskom srpskom diplomati i jedinom vizionaru na političkoj sceni Srbije, g-dinu Vuku Draškoviću! Apel g-dinu Aleksandru Vučiću da prihvati sve Vukove sugestije i savete!

Marija Simonović

pre 11 godina

@Prevrtač
Postavio si citate nekadašnjih izjava Vuka Draškovića i "rešio"Z si situaciju na KiM??? Citati nekadašnjih izjava mogu se postaviti i za SVE ostale na političkoj sceni i šta ćemo time postići? Vuku i SPO-u se neprekidno zamera da "žive u prošlosti", a ko u Srbiji u stvari živi u prošlosti???

nolika

pre 11 godina

Za razliku od vremena kada je DS bio na vlasti sada Srbiji evropski zvaničnici ne mogu da upute neke ozbiljna zamerka što se tiče sprovođenja reformi i borbe protiv korucije. Jedino, ostaje pitanje Kosova. Srbija je i tu mnogo načinila ustupaka, ali verujem da će evropski zvaničnici uticati na albansku stranu da i ona popusti, i da se na Kosovu formira zajednica srpskih opština što je državni vrh Srbije i predložio.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Ja licno vec sada DUBOKO ZALIM sve one koji ovde "bacaju drvlje i kamenje" na Vuka Draskovica i zive u "neverici" !
Ne bio Ja u "vasoj kozi" kada se budete suocavali sa ISTINOM koju vam je PREDOCIO Vuk Draskovic a taj dan nije vise DALEKO !
U lazi su "kratke noge" !
Ako vam jos uvek nije jasno zasto Srbija svih ovih godina samo trpi diplomatske PORAZE reci cu vam to i ja ne mora ni Vuk Draskovic:
Zato sto se bori LAZIMA protiv ISTINE a to je unapred IZGUBLJENA BITKA !

Вук и Вучић

pre 11 godina

Вук Драшковић је паметан и мудар политичар, што доказује изјавом да САМО Александар Вучић (уз помоћ свих поштених родољуба и патриота) може да извуче Србију из блата, (у које су је довукли прво СПС, ЈУЛ и СРС, а после ДС, ДСС и ЛДП).

London 94

pre 11 godina

Nije to da je Draskovic gresio a onda kao njegova stranka së rasula. Ne.
Nego narod u Srbiji zivi nad oblacima. A to je rezultat progresne politika iz doba svemocnog Milosevica.Sada mi
Ubiramo plodove Te politika .

neki novi klinci

pre 11 godina

Tako je i u zivotu... Rodite se negde, provedete najlepsi period zivota - detinjstvo, odrastete. Skolujete se. Dodje vreme da podjete u potragu za sopstvenim zivotom - pronadjete posao, zasnujete porodicu, podizete svoju decu. Dok su vam roditelji u zivotu u zavicaj cesto odlazite. Kasnije sve redje. A tamo neki drugi ljudi nastavljaju da zive svoje zivote. Na kraju shvatite da vise ne poznajete te ljude, da tamo nema onoga zbog cega ste za taj kraj vezani i prihvatite da tamo vise ne pripadate. Do kraja zivota se secate lepih trenutaka iz nekog "drugog zivota". Tako je to.

Maki Kragujevac

pre 11 godina

Kao i uvek iskren do bola V.Draskovic, i sto je najvaznije, prica sustu istinu koja se po obicaju nece svideti onima koji pozdravljaju sa "dogodine u Prizrenu", iako znaju da od toga nema ama bas nista, a i oni koji predlazu da se "zamrzne" pitanje KiM za neke druge genaracije Srba, a to znaci za nasu decu.
Ja se uvek pitam kako nije sramota i jedne i druge, da ovako nesto pisu i predlazu narodu, i ovako sludjenom od bede i siromastva u kojem nazalost zive i oni i njihova deca.
Samo ovako kako predlaze Draskovic je moguce u ovakvim prilikama kakve vladaju u svetu, sve ostalo je pravi put u pakao iz ´90.god., koje smo vec preziveli pod Milosevicevom vlascu. Nadam se, da ce gos. Vucic prihvatiti ovaj apel V.Draskovica, a tom apelu se pridruzujem i ja, kao gradjanin ove zemlje i zabrinuti otac za sudbinu sopstvenog deteta i sve nase dece.

w.

pre 11 godina

@Bucko "razmisljam"
Srbija gubi zato sto nije svoje interese na vreme uskladila sa americkim interesima. Sto nije posvetila paznju lobiranju i angazovala agenciju Ruder Fin na vreme, placala americke senatore i kongresmene, novinare, politicare, obecavala im unosne poslove cim izvrse svoje deo nagodbe... Da je to uradila, bio bi i Milosevic prihvatljiv i sve ono sto je radila Srbija, jer ako smo nesto videli zadnjih godina, a narocito na primeru Kosova to je da su etnicko ciscenje, primitivni nacioanlisticki projekti, stvaranje monoetnickih paradrzava, zlocini, pomeranje granica, pljacke paraistorisko lupetanje, mitomanstvo, krsenje prava i sta sve ne, sasvim u redu, samo ako sve to izvrsavaju americki klijenti. A te price o ISTINI, LAZIMA, ostavi za malu decu, iako ni oni nece nasesti.

Righteous Clan

pre 11 godina

@Vera
a Srbe na KiM i nase nasledstvo cemo da zastitimo tako sto cemo da budemo siromasni,izolovani,sami bez saveznika i samo govorimo ne i da zaratimo da vratimo KiM.Pa sta je bilo 1999?Zar nije Milosevic probao tako?Samo jaka Srbija sa saveznicima,to je stalno Vuk govorio.

ajduk

pre 11 godina

Vuk ponovo kao i u slucaju Dacica,kao i za Dejton,Ovenov plan 1992 itd stavlja srpske i drzavne interese ispred stranackih.Tako to rade drzavnici,a samo sitni politikanti su opozicija radi opozicije.

Grof

pre 11 godina

Čitajući pojedine komentare, iskreno sam se uplašio od količine gluposti, apsurda, čemera i jada koje iznose neki sunarodnici. Kada bi takvi, ne daj Bože, bili u većini, onda nam ni Bog više ne bi mogao pomoći.
Po ko zna koji put Vuk Drašković nas upozorava šta će se dogoditi ako ne budemo pametni i ostaje nam samo nada da će mladi i reformisani lider SNS, Aleksandar Vučić učiniti ono što je jedino ispravno i moguće, odnosno da se njegove misli poklapaju sa mislima ovog našeg najvećeg vizionara, Vuka Draškovića.

Kreator68

pre 11 godina

Vuk je još jednom upozorio naciju šta će se dogoditi ako budemo napravili pogrešne poteze, samo je problem u tome što smo retko kad poslušali ovu moralnu gromadu, vizionara i najvećeg patriotu.

Miladinovic

pre 11 godina

Vuk Draskovic se nije promenio svih ovih godina, vec su se promenile okolnosti, i to drasticno. On je bio i ostao veliki borac za istinu, pravdu i bolju buducnost Srbije.

Smeju nam se

pre 11 godina

Treba da stremimo Evropi, ali ne i da se udaljavamo od sebe. Mislim da ova vlada tacno tako i radi. I sve treba da ima svoje granice, pa tako mi svoje. Ali pojedini placenici nas podgovaraju da ih zaboravimo, i vidimo samo slova E i U u ocima.
Nijedna zemlja, koja nas nagovara na poklanjane svoje zemlje drugoj zemlji to sama nikad ne bi uradila. Imajte to na umu. Smeju nam se u lice.

isidora

pre 11 godina

Vučić svojom bezkompromisnom i iskrenom borbom protiv korupcije, i borbom za stavaranje bolje Srbije, pridobija na svoju stranu i nekada najžešće političke protivnike i kritičare. Tako je bilo i sa Sonjom Liht, Goranom Svilanovićem, Vesnom Pešić, a vidimo sada i sa gospodinom Draškovićem. Svako ko misli dobro Srbiji i ko nije stranački ostrašćen bi trebao da podrži ovu Vučićevu borbu, jer je to u ineteresu svih građana Srbije, ma kojoj stranci da pripadaju.

Luda Mira

pre 11 godina

Sve sto je gospodin Draskovic govorio i na sta je upozoravao narod, to se i zbilo. Sva resenja koja je gospodin Draskovic predlagao, sada ova nova Vlada radi na tome. Narod je tada kada je on govorio, bio gluv i slep, pa je ocigledno zaboravio ko je svoj zivot najvise posvetio njemu! Draskovic! Ali dobro, opet bolje ikada nego nikad...

Miroslava Šurlan

pre 11 godina

Ko bi rekao da ce nova vladajuca gospoda da se dozove pameti? Ali ipak cuda se desavaju... Da vidimo sada sta ce napraviti... Hocemo dela, a ne reci. Draskovic je dao sve u zivotu za bolju Srbiju, a sta ce ovi napraviti? Cekamo...

Kreator68

pre 11 godina

Vuk je još jednom upozorio naciju šta će se dogoditi ako budemo napravili pogrešne poteze, samo je problem u tome što smo retko kad poslušali ovu moralnu gromadu, vizionara i najvećeg patriotu.

Šumadinka

pre 11 godina

@OGISTA, 20. mart 2013 00:04
Nije Vuk spominjao nikakve "neljude", nego "neveru" i mislio je na ponašanje Dačića prema Tadiću. Tako da, za "smeštanje" se obratite na druge adrese, jer Vuk Drašković nikada nikome nije "smestio", a "smeštali" su njemu mnogi, i te kako.

Vlatka ŠiD

pre 11 godina

Sve snage u Srbiji danas treba da se ujedine, jer Srbija sada ima priliku da dobije taj čuveni datum, i ako tu prilku danas ne iskoristi ko zna kada će i da li će uopšte više biti prilke za to. Opozicija ne treba da "podmeće klipove" vlasti, nego da joj pomogne u ovom momentu, ili ako ne pomažu, makar neka ne odmažu sadašnjoj vlast.

Sandra Glavinić

pre 11 godina

Crvena zvezda je imala jednu priliku, iskoristila i postala šampion Evrope i sveta. Dajte, manite se više ko je gde bio, kada i zašto. To su davno ispričane priče. Hajde jednom da probamo da budemo jedinstveni, da spasimo ako se spasiti može, a zasluge neka idu kome hoće. Vuk je prvi pružio bratsku ruku. Nemojte je odbijati,zlonamerno govoriti. Budimo hrišćani, Vaskršnji je post.UJEDINIMO SE, SAD ILI NIKAD!!

pikac

pre 11 godina

Sigurno je da na pitanje Kosova Vučić ne može da dobije, već samo da izgubi političke poene, jer bilo koje rešenje da se postigne, javnost u Srbiji, i Srbi na Kosovu neće biti zadovoljni. Međutim, postignutim dogovorom neće biti zadovoljan ni Vučić, jer svi bi mi voleli da Srbija povrati Kosovo, ali treba biti realan, Srbija ga može povratita samo ratom, u kome bi izginuli ljudi, a Srbi sa Kosova bi završili u izbegličkim kolonama. Zbog toga Vučiću i državnom vrhu treba dati podršku da izvuku pregovorima, jer drugačije se i ne može, maksimalno koliko u ovom trenutku može da se izvuče za Srbiju i Srbe na Kosovu.

OL59

pre 11 godina

Uh sunce mu... kad Vucic kaze da ne moze sve preko noci onda je samo on u pravu a kada Vuk kaze da treba sada da se prelomi onda je on vec bio na tom mestu. Dajte ljudi razmislite o cemu pisete pa onda napisite. Kad smo vec kod toga, svaki stanovnik Srbije, samo kada bi bar malo razmislio uvideo bi da je Vuk Draskovic 100% u pravu. Jos kada bi ga Vlada poslusala vrlo lako bi mogli da dodjemo do resenja.

Drugo, zasto niko nije osudio skandalozno ponasanje i vodjenje emisije onog voditelja. Pa covek ne zna sta je metafora?! Strasno sta se desava. Nemoj samo neko da prica kako se mediji slobodni i nemaju instrukcije politickih partija.

pavle

pre 10 godina

neka.jake policiske snage.počnu da štite. vučića.dase bezbednost podigne.na najviši nivo.hitno..nesme niko nikom da.preti..zakonisu jači od kriminalaca.svi koji budu.pretili.ićiće.iza rešetaka..