Ponedeljak, 04.02.2013.

21:42

Vučić:Cenim Dačića,vlada dobro radi

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ceni premijera Srbije Ivicu Dačića s kojim je, kako je rekao, imao šest meseci dobrog rada.

Izvor: RTS

Vuèiæ:Cenim Daèiæa,vlada dobro radi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

253 Komentari

Sortiraj po:

bb

pre 11 godina

Tako je pricao cele vreme i Dinkic, za proslu vladu, a sada drvlje i kamenje. Treba sve da vas sramota, urosavate ugled Srbije, sa vasim optuznicama da je neko pre vas radio lose i da ste vi najbolji a da ne pricamo koliko ste posteni. Uzeli ste one koji su pravili 100 km puta za deset godina, u vladi su oni koji kazu ja nemam nista, stan ili klinika je na moju zenu ili cerku. Da vi hocete stvarno nesto da uraditi, naravili bi zakon o poreklu imovine i stvar bi se resila za pola godine, ali to necete, mozda vi znate zasto, ali gradjani sugurno znaju. Da parole mi smo posteni, mi radimo za narod, idite u obdaniste ali ne kod dece od 6 godina, nego kod dece od 3 godine
beda ste jadna i Srbija sa vama

veverica

pre 11 godina

Zato na razne nacine i pokusavaju da naruse to jedinstvo i sruse vladu jer je ovo posle vise godina vlada koja daje rezultate i koja obecava!!!

jova

pre 11 godina

jasno je da vucic ovom zastitom mafijasa dacica,naglo gubi rejting,ali to i onako nije njegova odluka vec istih onih kuji su ih sve ove godine podmicivali i naravno i postavili na vlast jer s njima tako ljigavim i korumpiranim mogu da rade sta im se prohte vec u zavisnosti od njihovih potreba.kad neko izmakne kontroli oni ga posalju na dan odmora zbog premora,i ovaj se dovede pameti i sad je poslusan i beskompromisan borac protiv svog naroda !

Natasa Rostova

pre 11 godina

Izbori su u ovom trenutku najgora opcija po gradjane Srbije!To bi znacilo paralisanje drzavnih institucija na najmanje 2 meseca predizborne kampanje,pa opet 2 meseca dok ne sastave Vladu!A taman su neke stvari krenule na bolje...Borba protiv kriminala i korupcije uzela maha,nema povlascenih,verujem da ce to vaziti i za gdina Dacica!

SaraQ

pre 11 godina

Upravo tako, cilj je da se bori za interes gradjana Srbije, a ne da se iskazuju simpatije, ljubavi i slicno kao sto smo imali primere rodbinskih i kumskih odnosa prethodne vlasti!

MARKEC

pre 11 godina

Vučić je jasan, ova vlada nije nikakvo ispunjenje snova, ali ova vlada, pre svega zahvaljujući Aleksandru Vučiću, ima rezultate, i dokle god bude radila dobro, i u interesu Srbije, ova vlada će trajati. Vučiću je interes Srbije na prvom mestu, za razliku od vremena vladavine DS-a, kada su interesi bahatih i korumpiranih političara i biznismena predstavljani kao javni interes.

Majkan

pre 11 godina

Ma daj Vucicu, mani se tog Dacica. Narod se polako okrece protiv njega, u zadnje dve nedelje ima vise gafova nego DS za 12 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Popi, 4. februar 2013 21:50)

Pa sad bas se ne bih slozio sa tobom da imaju vise gafova nego DS, oni su neprikosnoveni u tome ;-)

LJUBOJA

pre 11 godina

Za razliku od Tadića koji se prilikom svakog susreta sa Dačićem grlio, ne bi li pokazao koliko su jake veze između te DS-a i SPS-a, a na kraju se pokazalo da je to bilo zbog para, a ne zbog politike. Vučić je od početka rada ove vlade govori da se neće ljubakati sa Dačićem i Dinkićem kao DS, ne bi li pokazao koliko je jaka koalicija, i da će ova vlada trajati sve dok bude imala rezultate, a ako rezultata ne bude SNS ne beži od izbora.

Jordan

pre 11 godina

Zasto prosla Vlada nije reagovala na Daciceve susrete, kad je to znala? Sad kad je postavljena nova Vlada sve je izaslo na videlo, bas zato sto se nista ne sakriva i ne zataskava, ali je normalno da Vucic ne zeli da komentarise nista bez potrebnih dokaza, ako nesto postoji, bice i dokaza, tada ce Vucic odreagovati. Za sada su ovo samo price, na koje pravi politicar i normalan covek ne naseda tek tako.

BARCELONA

pre 11 godina

Danasnja vlada na celu sa najenergicnijim Aleksandrom Vucicem radi odlican posao i ide u pravom semru. Vucic ima jasan stav, stati na pu korupciji i organizovanom kriminalu, dobijanja datuma za ulazak Srbije u EU, dovlacenjem investitora i jos mnogo toga.

Aca31Bg

pre 11 godina

Situacija u privredi je definitivno krenula na bolje i ako vlada bude radila ovako organizovano i odgovorno,situacija će sigurno do kraja ove i početkom sledeće godine biti znatno bolja! Treba nastaviti sa sklapanjem investicionih aranžmana sa drugim državama,kao što je to rađeno do sad,jer je vlada radila u korist države i naroda,a ne zarad lične koristi i provizija.

acivoj

pre 11 godina

ne moraju biti u ljubavi ali vazno je da funkcionisu kako treba, jer jedino zajednickim snagama mogu istrajati u borbi protiv kriminala

Leonid

pre 11 godina

Ljudi,ja sam politički neutralan,ali ovo sam morao da primetim. SNS i Vučić su pokazali veliku odgovornost prema gradjanima i državi. Dakle,u trenutku kada je ubedljivo najpopularnija stranka u zemlji, SNS se ne odlučuje na izbore i time spašava gradjane Srbije dodatnog troška i gubljenja godine za strane investicije.Ovaj gest zaslužuje velike pohvale,jer ovo je pravi primer kako se interesi naroda stavljaju iznad interesa stranke.

SANDRA2013

pre 11 godina

SANDRA2013
Super je da ne nasedate provokacijama DSa. Srbija je na prvom mestu, da se stabilizujemo, ojačamo i popraviti ono što su predhodnici zamutili. Ako je neko kriv za nešto i to će izići na videlo, i ne verujem da će gospodin Vučić pogaziti ono što je rekao, a to je odgovornost svakog bez obzira na ime i funkciju koju obavlja.

leonardo88

pre 11 godina

Da se razume u to kako se ostaje na vlasti toliko dugo svaka mu čast ali svako za koga se dokaže da je radio protivzakonito treba da odgovara.

VeleSrb

pre 11 godina

Može da priča ko šta hoće,ali činjenice su da Srbija sada ima najveći ugled u svetu u zadnje 2 decenuje! Mnogi će to da osporavaju,ali realno stanje je takvo. Onaj ko izgubi vlast, uvek će da se služi lažima i insinuacijama samo da bi se ponovo dokopao iste!

Mita

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na poštovanju političkih protivnika pa i Dačića , pa zar nije interes Srbije je važniji od želje propale DS i LDP za novim izborima baš sada kada su počele istrage o kriminalu i pljački države od DS, pa zato i traži da se sve zataška novim izborima.Vlada radi odlično , uradila je više za ovih 7 meseci nego sve zajedno u proteklih 12 godina.
(Mirjam, 5. februar 2013 13:59)

Zaboravila si samo DSS,a oni su najgori od svih,i po pitanju lopovluka,i po viđenju današnjeg sveta u 21. veku,a najgore je kada nisi svestan gde se nalaziš...

Bob

pre 11 godina

Naravno,licni odnosi nas ne zanimaju. Zanima nas da rade za dobro Srbije a vreme ce pokazati koliko su dobar tandem, za sad su uradili vise za ovih 6 meseci nego demokrate za 6 godina.

Vladimir

pre 11 godina

Apsolutno se slazem sa stavom da nas svet sada gleda drugacije. Primetno je da nas vise ne gledaju kao poltrone i ljude koji ce ispuniti licne interese svetskih mocnika. Evo i Jahjaga je spustila loptu i nema vise arogancije sa njihove strane.

Porodica Miletic Pancevo

pre 11 godina

Podrska g.Vucicu za vas i vladu Srbije..ne dozvolite da azdaje bivseg rezima koji su nas doveli na ivicu bede,koji su nasu decu isterali na ulice,koji su nasoj deci prodavali drogu u skolama,ne dozvolite im da dignu glavu i neka svi zavrse u zatvoru a narocito oni kriminalci koji su se u tome istakli.Podrska g.Vucicu i za vas i za celu vladu,svaka vam cast onako od srca..

Mirjam

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na poštovanju političkih protivnika pa i Dačića , pa zar nije interes Srbije je važniji od želje propale DS i LDP za novim izborima baš sada kada su počele istrage o kriminalu i pljački države od DS, pa zato i traži da se sve zataška novim izborima.Vlada radi odlično , uradila je više za ovih 7 meseci nego sve zajedno u proteklih 12 godina.

LJUBICA

pre 11 godina

Ova vlada mora gradjanima da omoguci da rade, da hrane i skoluju svoju decu. A za ljubav izmedju koalicionih partnera ima vremena. Ako je bude bilo bice ista vlada i 2016. god.

Abrakadabra SM

pre 11 godina

Ово је права борба са корупцијом и криминалом и свака им част што су истрајни до краја све нас чине поносним што смо део тога.Сремци.

Apocalipto SM

pre 11 godina

Сви схватамо шта Александар Вучић ради и колико нам значи све више и више ће нас бити уз њега само да овако настави пуна подршка.Свака част.

Blondi

pre 11 godina

Svega ovoga ne bi bilo da izvesni 'demokrata' nije smislio da rehabilituje SPS kada su mu trebali, pa su sad nuzno zlo u svakoj vladi. Ipak mislim da Vucic vrlo dobro odmerava svoje izjave i da pomno posmatra Dacica, kao i da ga nece zastititi ukoliko mu se dokaze neka krivica.

copy&paste

pre 11 godina

ovde očigledno nema komentara običnih građana, samo partijska sekcija vredno radi i kopipejstuje identične komentare. strava mozgovi!

Beogradjanin

pre 11 godina

Sad si pokazao Aco svoju laznu facu!Ako ovi dokazi nisu dovoljni to samo govori da ima "nedodirljivih" i da vam je vlast iznad svega.Mozete da manipulisete bivsim radikalima ali ne zaboravite da postoji i Srbija koja razmislja svojom glavom
(branko, 5. februar 2013 00:10)

Nisam za Aleksndra Velikog Vucica,ali....Ima on jos vremena da raspise izbore. Datum od Eu i pregovori sa Kosovom. Naravno sat je ukljucen i polako kuca tika-taka. Do negde septembra...A ako vlada prezivi ovu godinu, na sledecim izborima bice surovo kaznjen.

Mozda

pre 11 godina

Ali stvarno....statistike govore da nema rasta nezaposlenosti,a i dinar je stabilan duzi period. To su konkretni i vazni pokazatelji da ce mozda i biti bolje..

eto!

pre 11 godina

...ko je taj ko je "privatizovao" Srbiju nakon 5 oktobra, ciji je zadatak bio da privuku strane investirore i uspostvae pravila trzisne ekonomije koja ce se zakonom braniti? Jel to Vucic ili Toma sprovodio? Jel DOS imao odresene ruke da uredi zemlju bez stranog pritiska, pa oni su jel prijatelji sa zapadom.
(Ilir, 5. februar 2013 09:53)

Tebi je smesno, a meni tuzno.Jedina sposobna vlada je bila vlada Zorana Djindica. Trajala je manje od 3 godine,a solidno se zivelo sve od te vlade 7 godina. Vlade posle njega su slabo radile,verovatno najlosije poslednjih 4 godine.Ali po tvojim recima Djndic je verovtano za tebe izdajnik, ne moze on da se meri sa domacinom Milosevicem.Bio je sposoban ,valjda je zbog toga i ubijen. Sad ga mediji jos porede sa Vucicem? Zamisli...
A sto tice kritickog misljenja,a ne ostrascenosti- nek ova vlada potraje ceo mandant. Zivece se isto u najboljem slucaju, Merkelova je rekla da ce kriza trajati najmanje do 2016g.A ti ces opet da glasas za svoje domacine. Naravno,jer iz tvog posta se ne krije ideoloska zaslepljenost, nego cist interes...Koji? ja ne znam,ali ti znas.

Nenad Sremac

pre 11 godina

Osnovno vaspitanje je ceniti i poštovati onoga sa kim radiš i koji,pored toga, radi dobro. Rad ove vlade se i sada oseti. Nadam se da će nastaviti u tom pravcu.

Hmm...

pre 11 godina

Nikada nisam podrzavao Vucica, ali ovo sto za sada radi, radi dobro i radi pametno. Ne moze on da obara vladu i da hapsi premijera, to nije njegov posao. Licno mislim da je Dacic umesan do guse, ali u ovom slucaju ne postoje konkretni dokazi da je ucinio krivicno delo. I ja sam pio kafe sa ovim i onim ali me to ne cini odgovornim za ono sto su oni uradili... Zna Vucic da u ovom slucaju mora polako. Jer ako drug Dacic "nije znao", onda imaju posla sa ljudima iz senke koji kontrolisu neke delove obavestajnih sluzbi i policije, a njih ne mozes da hapsis tek tako (ako hoces da ostanes ziv). A ako je Drug "znao"... Onda je on, u stvari, pravi "Sharic"! Kum! Ne mozes sa njim da se obracunas tek tako, jer on kontrolise policiju vec pet godina!!! Realno, ova vlada ostaje ove godine, a mi mozemo samo da gledamo... I da se molimo... Nek nam je Bog u pomoci!

Amargedon SM

pre 11 godina

Пуна подршка нашем Вучићу,ово што ради ова борба са корупцијом и криминалом је нешто стварно добро за нашу напаћену земљу стварно ради прави посао свака му част.

DARKO

pre 11 godina

Da li je neko uopste slusao Vucica na konferenciji za stampu??? On je postao mudar politicar i istina se krije u njegovom cutanju...ceka se DATUM a onda ide rasplet!!! Dacica nije branio, sve je prepustio tuzilastvu a Milana Rakica je pohvalio za profesionalan rad i sada se samo ceka odluka Nemacke i ide se do kraja!!! Kako to niko ne kapira?? Pravi se koalicija velikog SNS-a i malog DS-a!!!!

Ljubče

pre 11 godina

Vlada Srbije je juče donela dve odluke: 1.) Odobrila je RTS beziomenom antisrpskom emiteru koji od osnivanja 1958 god. satire srpski narod u zemlju 200.000.000,00 din. (Čitaj: Dok gladna usta godaju Srbijom) i 2.) Imenovala je narko uličara člana Otpora, i NVO Pavićević Dejana za oficira za vezu sa šiptarskoim teroristima na Kosmetu. Mi samo jedno rešenje imamo usrane motke u ruke

cantacuzino

pre 11 godina

Vlast koja nastaje iz ljubavi ocigledno dovodi do nevolja. Vlast sastavljena iz visih interesa ocigledno tera na kompetitivnost clanica koalicije. Verovatno svako hoce da radi na svom rejtingum stoga ocekujem da ce sadasnja vlast istrajati uprkos pritiscima opozicije za nove izbore.

pušteni ste niz vodu

pre 11 godina

Sa nama možete da brišete patos i da se pravite ludi da je sve ok. Pitaću vas šta će biti kada zvaničnici drugih zemalja počnu da otkazuju sastanke. Jedino ih zanima da završe svoj posao oko Kosova, a to mogu i bez vas. Nadate se da ćete dobiti datum za otpočinjanje pregovora. Nema ništa od tog posla. Šačica očajnika koja je sve preveslala i ako se raspadne nema više koga.

Ludi Milojko

pre 11 godina

Dok se ljudi medjusobno cene i postuju uvec ce biti dobrih odnosa i dobre saradnje.Svadja nikome dobro nije donela pa nece ni vladi.

DEMOS

pre 11 godina

Sigurno je da ova vest da se premijer sastajao sa osobom iz kriminalnog miljea, nije dobra, i to Vučić, kao iskren i pošten političar priznaje, ali je pitanje zašto je DS želeo opet u koaliciju sa Dačićem, iako Rakić, a samim tim i Tadić i Đilas, za ove sastanke znaju još od 2008. godine, i ništa se ovo ne bi otkrilo da je Dačić ponovo sa DS-om u koaliciji. DS, na ovaj način, još jednom pokazuje koliko su dvolični, neodgovorni i neprincipijelni.

Maki

pre 11 godina

zašto vučić toleriše dačićeve kontakte sa mafijom...pitanje za milon dolara...
(klenga, 5. februar 2013 08:18)

Mozda sam ja slepa, ali ne vidim da igde pise da tolerise Daciceve kontakte sa mafijom, izjasnio se samo da vlada dobro radi, i da je zadovoljan sa dosadasnjim zalaganjem Dacica, a to da li je Dacic kriv ili ne, to ce sud da dokaze, mada svi verujemo da je kriv.

Ilir

pre 11 godina

(Hoćemo Promene, 4. februar 2013 23:51)
A znas sta je meni najsmesnije? To sto pominjes tesko stanje u drzavi, nemastinu, penzionere, kriminal, a ne pada ti na pamet da izneses samo proste cinjenice, ko je taj ko je "privatizovao" Srbiju nakon 5 oktobra, ciji je zadatak bio da privuku strane investirore i uspostvae pravila trzisne ekonomije koja ce se zakonom braniti? Jel to Vucic ili Toma sprovodio? Jel DOS imao odresene ruke da uredi zemlju bez stranog pritiska, pa oni su jel prijatelji sa zapadom. Ne komentarises Djilasove milijarde, monopole koje su sebi namestili, feudalno razbacivanje kojekakvih DS-ovih prvaka, tuznih mediokriteta koji zajahase vlast noseni podrskom zapadne propagadne masinerije i njihovim donacijama. I sad prozivas SNS i novu valdu jer se tesko zivi otkad su oni formirali vladu? Ja stavrno ne razumem da li je iko od vas DS-ovaca sposoban za kriticko razmisljanje ili ste toliko zaslepljeni mrznjom da ste u stanju boriti se za DS na ustrub interesa vecine obespravljenog, osiromasenog i ponizenog naroda. Ali opet bi mi bio milije da to radite iz ideoloske zaslepljenosti nego iz interesa. No, mozda je ovo drugo ipak pre. Uostalom da umete kriticki da razmisljate, da posedujete drzavotvornu i prakticnu mudrost, zemlju nikad ne biste ostavili u rasulu u kom je zatekla nova vlada. Zuti hvalisavci i skorojevici, cistite se sa politicke scene i ostavite zemlju srpskim domacinima, da je vode mudro i odgovorno. Vi ste posledica propasti jednog drustva. Sramota.

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Vučić:Cenim Dačića,.....
Ја их (Вучића & Дачића) никад нисам цијенио. Сада их презирем. А, ви?

Kontaktiramo se svi

pre 11 godina

Klenga, nije bilo "kontakata" Dačića sa mafijom, sreo se nekoliko puta sa Radulovićem. Radule nije mafija tek je mafijaš. Sami "kontakti" nisu krivično delo, moralo bi se istražiti da li je tu bilo neke nezakonite saradnje i da lije Dačić to materijalizovao (uzeo novac). Sve ovo što se dosad pisalo nema pravnog značaja, ima moralnog, ali nismo baš ovde toliko osetljivi na to. U ovoj zemlji svako "kontaktira" sa svakim, a ponekad ima i saradnje. Uloga Rakića potpuno je providna, moraće da objasni šta ima snimljeno i kako je i zašto pratio ministra... i tako alje. Ima 130 diskova, pa daj da vdimo šta nosioci zvuka nose? I ja ponekad "kontaktiram" sumnjive osobe (žene sumnjivog morala), to nije krivično delo, "kontaktiramo" se, pa šta?

skandal

pre 11 godina

SNS će proći, kao DS sa Dačićem, ako je pod sumnjom treba ga suspendovati dok se istraga ne okonča. Ovo je strašan skandal, zbog takvih stvari daju se ostavke u EU.

Luda Lela

pre 11 godina

Dakle Vucicu, ti jos mozes da farbas ove tvoje pristalice koje mozak ionako retko upotrebljavaju!
Branis Dacica koji je evidentno umesan iako se svaki dan busas u grudi da ZASTICENIH NEMA! Imam utisak da to radis zato sto nemas cistu savest: koliko iz vasih redova moze biti umesano u istu istragu? Zato pokusavas da zataskas i smenis one koji znaju?

Seele

pre 11 godina

Sve dok vlada bude radila zajednički na uspostavljanju normalnog funkcionisanja države, biće dobro. Svi mi očekujemo da ova vlada funkcioniše kao dobar tim. Onog trenutka kada to ne bude više tako, ne vidim razlog da se ne raspišu izbori.

Željko

pre 11 godina

Narod je glasao na izborima....sad kuknjave nema....i dalje glasajte za one koji kažu da vas vode u EU a kada bi tamo ušli onda bi oni otišli pravo u zatvor! Nikad niste znali da birate i sve dok budete birali socijaliste i komuniste...dok budete podržavali nekakve evropejce koji milione drže po kojekakvim ostrvima dotle će ova lepa država da propada!

Milica

pre 11 godina

Naravno da su jedinstveni. Zar ste mislili da ce jedna smicalica likova iz pozadina da obori ovakvu vladu?
Pozadina ce morati malo vise da se potrudi
(Realna-Kontra, 5. februar 2013 00:16)

Upravo su se srušili sami, to što će zadržati fotelje još neko vreme, ne znači ništa. Prvim izborima odlaze u istoriju.

Aleksandar 90

pre 11 godina

Po prvi put u zivotu i tesko to priznajem da se u jednom bar slazem sa Cedomirom Jovanovicem. Velika je odgovornost Demokratske stranke i krivica u ovom slucaju oko Dacica.Toliko je licemerno kako je rekao Ceda ,znali su sve a pravili su koaliciju i podrzavali se u drugom krugu predsednickih izbora.

Posmatrač

pre 11 godina

Vučiću premijer se viđa s kriminalcima, a ti ga hvališ. Da li je to tvoja borba protiv korupcije i kriminala?
Ako nije to radio hapsi sve koji lažu, ali ako jeste moraš uhapsiti njega (Dačića).

putujuci dzindas

pre 11 godina

Pa koja je ovo fora?dokazano da je covek imao veze sa mafijom i Vucic koji mesecima najavljuje hapsenje svakog ko je u vezi sa Saricem i sad sve je odjednom ok...ovo je scenario za Srbiju koja gleda indijske,turske i spanske serije..kao da imamo samo RAM memoriju

Danilo

pre 11 godina

Vucic nece izbore jel zna da bi na ovim izborima prosli mnogo gore nego na proslim a evo i zasto prosle izbore su pobedili zahvaljujuci glasovima ljudi sa kosova koje su obmanuli i sva predizborna obecanja im pogazili tako da niko sa kosova vise nebi glasao za njih a sto se srbije tice svi beli listici proslih izbora bi sad glasali protiv snsa jel vide da su sva njihova predizborna obecanja sto se tice poboljsanja financijske situacije u zemlji bila laz zar nisu obecali da ce se 2013 bolje ziveti sad odjednom presli na 2014 dok nam samo dizu cene mesecno sve poskupljuje a sad najavljuju jos i nova poskupljenja to sto par dece simpatizera snsa ostave par poruka na forumima u korist snsa apsolutno nista neznaci jel koliko vidim 75 posto ostalih poruka je protiv snsa ljudi su shvatili da je borba protiv korupcije bila samo maska da se vucic obracuna sa politickim protivnicima i njihovim financijerima a miskovica je sklonio za kaznu sto ga nije podrzao na proslim izborima pokazao je time sto podrzava dacica da mu je vlast i fotelja na prvom mestu i da ga bas briga za to sto narod misli a sad se otkrilo da se ceo vikend vucic tajno dogovarao sa dacicem o tome kakvu ce pricu uvaliti narodu na sednici a ti narode samo veruj vucicu koga vise covjek puskom nemoze isterati iz fotelje

Darko

pre 11 godina

Sticajem okolnosti nisam stigao na posao na vreme tako da najbolji političar svih vremena Aleksandar Vučić mi neće zameriti kašnjenje komentara...
Elem da krenem, vi beste B92...
Zahvaljujući gospodinu Vučiću i njegovoj borbi protiv korupcije zima neće biti toliko loša, a i prognostičari najavljuju toplu i blagorodnu godinu, zahvaljujući Vučiću prinosi će nekoliko puta biti uvećani, a i privući ćemo i par stotina milijardi evra kapitala iz arapskih zemalja zahvaljujući Vučiću, cena narkotika nikada nije bila niža a i pristupačnija običnom gradjaninu isto to zahvaljujući Vučiću, inače zahvaljujući mudroj politici Vučića Kosovo će krajem ove godine poništiti deklaraciju o nezavisnosti, pre svega zahvaljujući Vučiću i njegovom angažmanu Crvena Zvezda će konačno nekako doći u priliku da zaigra u Evropi, zahvaljujući inteligenciji gospodina Vučića ni stolica mi nije više tvrda, a na kraju zahvaljujući bezobzirnoj borbi gospodina Vučića protiv korupcije i zalaganju gospodina Vučića za očuvanjem državnog integriteta i suvereniteta porastao svaki građanin Srbije je i porastao nekoliko santimetara i postao je lepši...
Elem ukoliko vidite sličan komentar na nekim drugim sajtovima informativnih kuća znajte da je to čista slučajnost u pitanju, a i onako svi građani Srbije i regiona, a što ne reći i sveta upravo sve ovo i misle za jednog i jedinog najboljeg svega na svetu gospodina Vučića...

Ako smem SM

pre 11 godina

Одавно нико није био тако јак,одважан и истрајан да нешто уради за своју земљу свака му част.

Amargedon SM

pre 11 godina

Александре само буди овакав сигуран и истрајан да нас водиш и са корупцијом и криминалом носиш.Свака част прави си вођа и пуна подршка за Вучића.

Relja

pre 11 godina

Nova mantra glasi "najvaznija je vlada". Dosla je svojevremeno sa sastanka kod predsednika poznatog po mahanju ukradenim glasackim listicima. Time se Vuciceva borba protiv korupcije totalno relativizuje. Pakt sa Dacicem nije doneo dobro Tadicu, pa nece ni Vucicu. Da ne spominjem Dinkica, za kojeg je svojevremeno Vucic bio spremio robijasku majicu. Deo naroda moze da nasedne na ove relativizacije i "prioritete", no vecina je verovala u Vucicevu iskrenu borbu protiv svih koji su se ogresili o zakon. Mislim da se sada stvari menjaju iz korena.

Dragan

pre 11 godina

@ Heroj ulice
Gospodine heroju, ne radi se ovde o DS-u, već o principima koje je postavio Vučić. Ne sme biti selektivne pravde, a Vučić je sve što je dobro radio juče pustio niz vodu. Zanima me razlog????

Heroj Ulice

pre 11 godina

Vidim sve je bilo bajno i sjajno kada je DS bio na vlasti. Neverovatno koliko su Srbi mazohisti pa zele da im se DS vrati na vlast i da nastavi da ih krade a oni da kukaju

branko

pre 11 godina

Radikali,radikali mozete samo da glumite ali ne dugo.Ti si Vucicu zajedno sa Tomom,Seseljom,Dacicem i slicnima zaustavio Srbiju ka Evropi pre 20 god,,a sad da nas vi isti vodite ka njoj.Pa koji sloj ljudi da vam veruje?

minela

pre 11 godina

sta treba jos da se desi da bi se nesto promenilo u srbiji tesko izgleda mnogo tesko ali samo za gradzane srbije mafija ostaje i dalje na celu

David Pantovic

pre 11 godina

Sa Kim si takav si. Cuvena izreka naseg naroda. Voleo bih da me demantujes Vucicu i kazes Dacicu da podnese ostavku. Jer mislim da je to jedini posten i ljudski nacin Sa Daciceve strane. Bez obzira da li je kriv iLi ne. Sastanci Sa glavnim narko boss-om tadasnjeg ministra policije je kriminalno delo. Isto kad glavni tuzioci sede Sa krinalcima u kaficima. Dokle bre vise ljudi iz senke da potkupljuju nase politicare i sudije i rade sta hoce. Zato ova zemlja ni ne moze bolje. Nikad vise SPS na vlasti. Treba li su ih ukinuti jos 2000 godine. Sramota.

Slavko

pre 11 godina

Opozicija mirise da je vlada na pravom putu, da je napravila dobre poteze i da ce ti potezi definitivno dovesti do boljeg standarda gradjana u 2014. Zato se besomucno trude da je nekako poljuljaju, sruse i onda zamene u cemu im neki mediji sdusno pomazu. Ta ista opozicija nije ni svesna da bi na tako izazvanim izborima bila potucena do nogu, da bi toliko pala da bi demokratija bila ugrozena nedostatkom prave opozicije.

Apsolutno iskreno

pre 11 godina

Nekako mi se čini da je gospodin Dačić mnogo više uradio od početka nove vlasti nego za vreme stare.Rezultati su vidljiviji i zaista verujem da svi želimo da tako i ostane.

Mira68

pre 11 godina

Naravno da ga Vučić ceni.Od početka nove vlasti,gospodin Dačić je postigao zaista pozitivne rezultate i kako stvari teku dalje,čini mi se da će tako i nastaviti.Gospodin Vučić zaista savršeno radi svojposao i kao što vidimo,zahteva i motiviše svoje saradnike da slede njegov put.

klupko

pre 11 godina

Mislim da ce Vucic napraviti veliku gresku ako se bude ponasao kao da se nista nije dogodilo. Bojim se da ce proci kao i Tadic - zbog Dacica je zrtvovao svoju kozu.
Vucic mora da napravi nekakav otklon od Dacica, jer sav kredibilitet koji je skupio dosadasnjom borbom protiv korupcije ce se istopiti kao sladoled na suncu. Da je sada los momenat da se raspisu izbori, to je jasno - poslednja stvar koja nama treba. Ali nekome ocigledno treba.
Ko bi to mogao da bude? Ili Djilas, da bi zaustavio rasturanje stranke i pokusao da se na racun Dacica pozicionira kao druga velika stranka u buducnosti Srbije, ili neko iz senke, ko zeli da zaustavi zapocete procese i kome je izgleda dogorelo do nokata i spreman je na sve.
Vucic nije u jednostavnoj poziciji, on se nalazi izmedju cekica i nakovnja. Ima dva izbora - ili da raspise izbore (i zaustavi zapoceto) i rizikuje neke nove koalicije i kombinatorike koje za nekoliko meseci mogu da donesu ko zna sta, ili da nekako premosti ovaj momenat dok se neke stvari ne rese, ali onda ce definitivno da fasuje na popularnosti, a moglo bi mu se i desiti da ga Dacic povuce u blato, kao sto je Tadic Djilasa. U svakom slucaju deluje vise nego jasno da je Djilas taj koji je ovo sa Dacicem zakuvao, i da zbog toga sto bas u ovom momentu (a ne u nekom momentu tokom protekle 4 godine) izvukao ovog dzokera iz rukava u pokusaju da nametne izbore, zakljucujem da ga zabole ona stvar za Srbiju. Njega ocigledno samo jedno zanima - vlast.

Exsplozivni

pre 11 godina

Covek se ceni po onome sto je uradio a po tome pitanju Dacic nije nesto mnogo,sto se tice vlade ona je sigurno bolja od prosle,

daevon

pre 11 godina

Stvarno su patetični ovi naručeni komentari radikala tj naprednjaka. Nije vam ovo ćevabdžinica da tako mažete majonezom! Jedite vi ćevape na vašim sastancima, ovde sve curi, bre.
Dakle, ŠTA je to ova vlada toliko bolje uradila o prethodnih? Pitanje postavljam uz uslov da možemo da zanemarimo činjenicu da je polovina vlade iz prošlog sastava, a druga polovina iz onog iz devedesetih. (A ne možemo da zanemarimo!)

Bilder

pre 11 godina

Ova vlada je jako cvrsta, jer koristi dobre kreatine i kvalitetne suplemente, a verujem da gospodin Vucic, zna sta
je najbolje raditi u ovom trentuku, nije on od juce.

Prevara sa zapada

pre 11 godina

Zivela Vlada koja koja je u poslednjih dvanaest godina digla ovu zemlju iz mrtvih! Sredila sve probleme i smanjila nezaposlenost!!!
Cestitam Komunistickoj partiji Kine i njihovim liderima

A da niste mozda mislili da cu DS-u da cestitam?
pa oni su cista sutrotnost gore navedenoj partiji

Finis coronat opus

pre 11 godina

Zaista gdin Vucic i gdin Dacic imaju dobru saradnju i Vlada deluje skladno i stabilno!Mislil da izbora nece biti u skorije vreme iako ih svi prognoziraju!Dobro je sto neko misli i na gradjane Srbije!

ima nade

pre 11 godina

Le-lee.. sto su se hejteri uznemirili, sto im propade pokusaj samo-obaranja vlade! ;)
Gospodo sa `uprljanim prstima`,
znate li ono, kada zima toliko zagudi, kada nocna temperatura padne na -20 stepeni, a narod kaze: - nocas ce i pas sa mackom da spava (ili mis sa mackom, svejedno)!?
E, takvo je stanje drustva u Srbiji.
Muka je naterala postene ljude, ma iz koje partije bili, (ili opcije, koju su do sada glasali), da podrze ovu vladu. Uostalom, i kriminal i korupcija, ne poznaju ni granice, ni naciju i veru, niti politicno ubedjenje, poznaje samo interes - protivzakonito bogacenje.
Zbog svega toga, potpuno je jasan metez, koji uveliko vlada medju mangupima, kako po horizontali na svim nivoima, tako i po vertikali, po kriminalnim bratstvima. Oni, kako to kazu mladi - kuliraju, misleci da ih je previse i da nece, i oni doci na red, ali se varaju.
Vera u uspeh ove vlade, nije apstraktna vera u "istinu i pravdu", koja "uvek pobedjuje", nego nada za opstanak ovog drustva, ove nacije! Alternative vise nema! Sa jedne strane su mangupi, a sa druge posteni gradjani.
Ako je cena toga, da Srbija posle izvesnog vremena izgleda kao Evropa posle kuge u srednjen veku, desetkovana, gde ce polovina odgovarati za svoje krsenje zakona, a svaki deseti biti u zatvoru zbog kriminala, ne bi li ostatak gradjanja ziveo mirno i normalno, pristajem!
Ujedinjeni protiv mafije.

Realna-Kontra

pre 11 godina

Naravno da su jedinstveni. Zar ste mislili da ce jedna smicalica likova iz pozadina da obori ovakvu vladu?
Pozadina ce morati malo vise da se potrudi

Nemanja

pre 11 godina

Pa kapiram da Vucic kao dobar politicar, kapira da vlada za sada treba da drzi vodu dok se neke stvari nerazjasne,

a onda ako se i dokaze da je Dacic kriv (jer po zakonu niko nije kriv, dok se nedokaze suprotno), lako ce pustiti

niz vodu koalicije svoje i raspisati iste, zna covek svoj posao.

zmitjkoe

pre 11 godina

Da, ova vlada je mnogo vise uradila nego bilo koja vlada u istoriji. Nikada vise kriminalaca, ludaka i partijskih salabajzera u tzv. vladi, skepanoj od ljudi koji se ne podnose, na osovu rezultata izbora i partijske trgovine i raspodele moci. Nesudjeni premijer postaje ministar vojni, izmislja funkciju "prvog" potpredsednika vlade, (samo)zaduzenog za borbu protiv kriminala i korupcije, pored zivog ministra unutrasnjeg, koji je ujedno i premijer!!!! I tako smo dobili vladu sa dva premijera, dva ministra policijska, dva kapitalna ministra itd. Najnoviji politicki triler ove : premijer "prezivi" najveci moguci skandal zahvaljujuci zastiti od strane svog "prvog" zamenika, poznatog po reklami "niko nece biti zasticen", i po vicu "bice uhapsen svako ko je imao veze sa Saricem". Prvi zamenik je ipak abolirao premijera, samo zbog toga sto je to u interesu jedinstva u vladi, u interesu Srbije i naseg naroda. Posle neverovatnih obrta u ovoj epizodi Vucic Show ulazi u mirniji period, a onda slede epizode o zdruzenom napadu zombija i vampira na Beograd i o propasti Daci carstva.

Vesna

pre 11 godina

Aleksandar Vucic se pokazao danasnjim postupanjem kao zreo, mudar,moralan i odgovoran politicar.Izbori u nevreme bi bili los kurs.
Institucije drzave ( policija i tuzilastvo ) treba da
rade svoj posao.Samo namece se pitanje:koliko to godina traju istrazne i predistrazne radnje? Postoje li neki rokovi?Ko moze da uvazava minuli rad potpredsednika DS-a kada je taj minuli rad vec postao budjav !?

branko

pre 11 godina

Sad si pokazao Aco svoju laznu facu!Ako ovi dokazi nisu dovoljni to samo govori da ima "nedodirljivih" i da vam je vlast iznad svega.Mozete da manipulisete bivsim radikalima ali ne zaboravite da postoji i Srbija koja razmislja svojom glavom

Djuro

pre 11 godina

Sve dokle postoji povjerenje među koalicionim partnerima vlada će uspjeti održati se. Ja osobno vjerujem Vučiću da je iskren i da misli dobro svome narodu, te ako on kaže da izbori nisu neophodni, da je bitnije da opstane vlada i da se nastavi sa borbom protiv korupcije, ja nemam razloga za nevjericu.

Džoni

pre 11 godina

Ovo mi sve više liči na ono ja ću tebe Vojvodo a ti mene Serdaru, a samo mi znamo kakva smo..... A znamo i mi! Ili su nam ipak skroz isprani mozgovi pa ne znamo?

Kenedi 661

pre 11 godina

Imam puno poverenja u gospodina Vučića, i ako on smatra da saradnja sa Ivicom Dačićem jeste dobra ja nemam razloga za sumnju. Činjenica je da je ova vlada mnogo toga dobrog uradila. Takođe mislim i da je rejting Srbije značajno popravljen u očima svetskih zvaničnika, sve zahvaljujući učincima aktuelne vlade.

Aca

pre 11 godina

Toliko si se srozao danas,ustvari samo si pokazao da je to ipak stari Vucic"veciti decko koji obecava".Zao mi je ovog naroda,uspesno ga zaludjujete da i ne pomislja da je gladan i da sve poskupljuje!

StanarrR

pre 11 godina

Ne znam sto se mene Dacica, i ja delim misljenje sa Vucicem, ali jednostavno nesto u meni mi neda mira da poverujem tom coveku, ucio je zanat od Slobe, a to slozicete se nije bas dobro.

Firestarter

pre 11 godina

Da li stvarno misle da je ovaj narod "sisao vesla" pa da nece videti ko je , sta je, i kad je sve ovo napravio?
(Respect to Vucic, 4. februar 2013 23:12)

Ne znam šta je sisao narod, ali vidim šta si ti sisaš.

Finis coronat opus

pre 11 godina

Zaista gdin Vucic i gdin Dacic imaju dobru saradnju i Vlada deluje skladno i stabilno!Mislil da izbora nece biti u skorije vreme iako ih svi prognoziraju!Dobro je sto neko misli i na gradjane Srbije!

Petar

pre 11 godina

Очигледно је да коалициона љубав цвета.
Не знам зашто ме ово подсећа на карикатуру сплитског „Ферал трибуна“ са Милошевићем и Туђманом у загрљају у кревету БРАЧНОМ из Оних времена?!
А обашка договор око избора директора полициског.

Bulldozer

pre 11 godina

Ova vlada je najbolja u poslednjih 20 godina i treba joj dati podršku. Vučić i Dačić su do sada delovali kao uspešan i sinhronizovan tandem i verujem da će tako ostati i dalje.

AleksandarZidarski

pre 11 godina

Srbiji samo fale novi izbori..Trebaju nam sveze investicije,zavrsetak pregovora o Kosovu,borba protiv kriminala i korupcije..Da napokon depolitizujemo institucije!SNS sa Aleksandrom Vucicem ima moju podrsku!!

Misha

pre 11 godina

Svet je nepravedan, los, korumpiran ali Srbija je Pakao!! Upravo zbog ovakvih ideologa, manipulatora, i svih onih koji su spremni preci preko svih moralnih osnova (lazi, klevete , pljacke, ubistva, relativizacija istine istorije...)

crna rupa

pre 11 godina

Naprednjaci su jos jednom dokazali da se drze cvsrto kada ih drugi napadaju i osudjuju. Njima je na prvom mestu buducnost Srbije i njenog naroda. Putem koji su krenuli, treba da nastave hrabro, uzdignute glave.
(Turbo, 4. februar 2013 22:20)

I upravo je to njihova najveća sramota.
Danas su pokazali pravo lice i pravac u kom se kreću, a to je u rikverc.

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Već dve decenije slušamo patriotske samohvalospeve mnogih u političkom i društvenom životu. Po tim pričama svi su protiv Srbije, a autori nas eto brane od te velike svetske zavere protiv našeg naroda i države. Došavši na vlast na krilima tih priča, dve najače stranke u vladi su se suočile sa realnošću, i u želji da izbegnu ekonomski kolaps, okrenule (promenile) svoju politiku prema toj, do juče za njih, "antisrpskoj" Evropi. Međutim, ostalo je mnogo otrova kojeg su za dve decenije "patriotizma" posadili po Srbiji. Sada te sadnice rastu i prete da ugroze napore vlade na putu ka EU. Mnogo je danas ljudi u tim strankama za koje se ne zna da li su zarad popularnosti blefirali u ranijoj politici ili to sada rade u novoj, zarad privilegija koje pruža vlast. Takvi su i onda i sada bili opasnost za svaki napredak Srbije.

Siniša DS

pre 11 godina

Vučiću, ode ti rejting na 15%, pukao si. Mada si se dobro držao, fino si glumio neko vreme...maskirao se, odelo, mašna, naočare...ali, izabrao si jako tešku ulogu - da glumiš poštenjačinu, borca za pravdu...nije to za tebe, ceo život si bio loš momak i sad odjednom hoćeš da budeš dobar...ne može. Sada će da navata nekog ni krivog ni dužnog i da ga uhapsi da makar malo povrati rejting. Ali taj mora da bude neko koga mrzi i pozicija i opozicija, kao što je bio Mišković, ali tako jakog igrača teško da ćeš naći, osim jednog, koji je pre neki dan bio ispitivan u svojstvu građana, ali njega nećeš, jer ste drugari, jer plaća tabloide da pišu budalaštine protiv Đilasa...

ZevssS

pre 11 godina

Kakav borac protiv korupcije i kriminala hahaha...
(Zoran, 04. februar 2013 22:36)

Sto, jel imas nekog boljeg, ko ti prvi pada napamet, da nije Oliver Dulic ili neko njemu slican?

zmitjkoe

pre 11 godina

Da, ova vlada je mnogo vise uradila nego bilo koja vlada u istoriji. Nikada vise kriminalaca, ludaka i partijskih salabajzera u tzv. vladi, skepanoj od ljudi koji se ne podnose, na osovu rezultata izbora i partijske trgovine i raspodele moci. Nesudjeni premijer postaje ministar vojni, izmislja funkciju "prvog" potpredsednika vlade, (samo)zaduzenog za borbu protiv kriminala i korupcije, pored zivog ministra unutrasnjeg, koji je ujedno i premijer!!!! I tako smo dobili vladu sa dva premijera, dva ministra policijska, dva kapitalna ministra itd. Najnoviji politicki triler ove : premijer "prezivi" najveci moguci skandal zahvaljujuci zastiti od strane svog "prvog" zamenika, poznatog po reklami "niko nece biti zasticen", i po vicu "bice uhapsen svako ko je imao veze sa Saricem". Prvi zamenik je ipak abolirao premijera, samo zbog toga sto je to u interesu jedinstva u vladi, u interesu Srbije i naseg naroda. Posle neverovatnih obrta u ovoj epizodi Vucic Show ulazi u mirniji period, a onda slede epizode o zdruzenom napadu zombija i vampira na Beograd i o propasti Daci carstva.

hakuna matata

pre 11 godina

Znaci ako radi vrlo dobro nije vazno sto je kriminalac? Posteno Vucicu, nema sta. Zestoka borba protiv korupcije se nastavlja :-)

milan

pre 11 godina

odlicna krava daje dva puta vise mleka od ostalih, svi je hvale dok jednog dana ne prospe jednu kofu. dzaba je davala onoliko mleka ako sve pokvari jednim potezom. razmisli o tome gdine Vucicu.

Respect to Vucic

pre 11 godina

Ne razumem logiku kojojm se vladaju spletkarosi koji stoje iza ove afere...
Da li stvarno misle da je ovaj narod "sisao vesla" pa da nece videti ko je , sta je, i kad je sve ovo napravio?
Bogu hvala, G.Vucic je covek koji razmislja, koji obavlja svoje duznosti i koji vodi vladu napred ka ciljevima koji su postavljeni

Predrag @@

pre 11 godina

Ne mozemo da ocekujemo za ovo kratko vreme da sve procveta.Ova godina ce biti teska,ali mozemo se nadati boljim danima.Pokretanje privrede i dovodjenje investitora pokrenut ce privredu i ekonomiju zemlje. Otvara se mogucnost da se otvore nova radna mesta.

tomislav

pre 11 godina

Dok Dačić ne bude kočio Vučića u njegovom radu i borbi protiv korupcije, nema razloga da ta vlada ne opstane.
(Gilipter, 4. februar 2013 22:50)

Crni čoveče, kako ga ne koči, njega prvog treba da baci u istražni, a on ga ostavio na mestu premijera. Na stranu što je pogazio sve ono što je govorio.

Super G

pre 11 godina

he, he... Dacic koji malo malo pa ispadne naivan ko francuska sobarica. Te su novinari iskoristili njegovu dobrotu, te su kriminalci izigrali njegovo poverenje, te ovo te ono... :)

Hoćemo Promene

pre 11 godina

Ovde se neki šale, rugaju...tipa - Vučić i Dačić odlično obavljaju posao...vlada dobro radi...I ja volim šale, ali ajde malo se uozbiljite, situacija je jako ozbiljna, mnogi ljudi bukvalno jedva preživljavaju, sve je poskupelo, posla nema, zatvaraju se preduzeća, bankrotiraju...država se nekontrolisano zadužuje...kriminal je u porastu...a političari se sprdaju sa nama, pričaju budalaštine, lažu...i pored svih tih problema imamo i ovo sa premijerom. Prema tome, nešto treba podhitno menjati, možda da se izvrši rekonstrukcija vlade itd, ali ovako više ne može. Od afera, svako protiv svakog, se ne živi.

Tami

pre 11 godina

Jedno je sigurno - da je Vlada bila u ovakvom sastavu protekle decenije, Srbija ne bi bila u onako katastrofalnom stanjum, u kakvom su je docekali nakon izbora. Ako nastave ovim tempom, mislim da ce situacija biti sve bolja prvenstveno po gradjane ove zemlje. Zato SAMO NAPRED!

Siniša BG

pre 11 godina

Ovo je bila igra u režiji Vučića, a cilj je bio da se uceni Dačić i da se otme vlast u Beogradu i da se postavi direktor policije po volji Vučića. Prema tome, prestanite više da glumatate, provaljeni ste. Kakva borba protiv korupcije i kriminala to su priče za naivčine. Pa korupcija i kriminal je na delu, samo sada ove plaćaju drugi tajkuni, lopovi, krimosi...

VLADA za PRIMER

pre 11 godina

Kad je Djindic formirao vladu, u njoj trecina clanova nisu bili clanovi stranaka, a vecina direktora birana na konkursu.
A ostavke se podnosile, po sadasnjim kriterijumima,zbog "banalnih" razloga.
Setimo se: V Obradovic zbog optuzbe da se "udvaro" sluzbenici vlade,
Veselinov zato sto je njegov vozac izazvao saobracajni udes sa tragicnim posledicama, a prica se da je jedan ministar napustio vladu samo zato sto mu je neko na auto napiso grafit "ua lopovi".
DA li JE OVO SADA UPOREDIVO.

Jeremy Clarkson

pre 11 godina

A sta je sa onim "Uhapsicemo sve one koji su imali bilo kakvih kontakta sa Darkom Saricem i njegovim saradnicima"? Pa bre ovo nema ni u Severnoj Koreji.

republika

pre 11 godina

Ipak je Vucic mudro postupio.Nikako ne dozvoliti zutima da se uz pomoc fabrikovanih afera vrate na vlast u bilo kom obliku.Rakic,Veljovic i svi oni koji su cuvali svo vreme u fiokama te stvari pod hitno u zatvor.
(Radnik, 4. februar 2013 21:50)

Priznajem da je ovo najbolja vlada u poslednjih 20 godina. Ima i zavidne rezultate u svim oblastima koji su vidljivi i u domacoj a i u stranoj javnosti. I za to zasluzujete sve pohvale. Ima i jedan veliki nedostatak. Zasto niko od tuzilaca ne sme ni da pomisli da pocne da istrazuje mnogobrojne afere vezane za gradonacelnika Beograda.?
(ljubica, 4. februar 2013 21:49)



Mogu li biti očigledniji partijski dronovi? Imate li vi ljudi srama? Koliko vas plaćaju za celodnevno piskaranje, obuzeli ste sve veće sajtove na internetu? Da li se vlada zaista toliko drma da morate raditi prekovremeno, da imate u reč iste komentare i na b92 i na Kuriru? Vi zaista verujete u ovo što pišete - da treba tužiti nekog trećeg, a ne čoveka KOJI JE PRIZNAO DA SE SASTAJAO SA MAFIJAŠEM?
Svaka vam čast.

mimi

pre 11 godina

Svi pokazatelji govore da je ovo najbolja vlada koju smo imali zadnjih godina.Vucicevo zalaganje i odlucnost u borbi protiv korupcije i kriminala narod je nagradio jos vecim poverenjem,nego kada su bili izbori.Tako i treba da ubede i one koji su bili skepticni,sada mogu da vide da sve sto je rekao Vucic to je i ispunio i da borba neprestaje sve dok se Srbija ne ocisti od kriminalaca.

Dušica

pre 11 godina

Gospodin Vučić je pametan čovek i naravno da zna šta radi i ko šta radi. Sarađivaće sa svakim ko vredi i ko radi, jer želi za našu zemlju samo najbolje.

hakuna matata

pre 11 godina

Ja bih voleo da mi neko kaze koji su to ti veliki rezultati koje je ova vlada postigla... Cene rastu, politika prema Kosovu je otprilike ista ili slicna kao i DS-ova, zaduzivanja nastavljena, prodaja firmi, u ovom slucaju poljoprivrednih kombinata za neke bedne pare itd... Jedino ta zestoka borba protiv korupcije je kao nesto novo, ali ni tu jos uvek ne vidim rezultate, jedino neka hapsenja i velicanstvene najave, jos nikom nisu dokazali krivicu... A ako se Dacic sad izvuce bez ikakvih posledica onda i ta Vuciceva prica pada u vodu, a sa njom i on sam... Demagogija je cudna stvar :-)

Obilic

pre 11 godina

Lako za izbore. Pre svega treba da se nastave zapoceti pregovori,poslovi,jacanje privrede i ekonomije. Interes gradjana da bude jednom iznad politickih partija. Vucic je 100% u pravo kad kaze prvo interes gradjana ,a lako cemo za izbore.Oni ne moraju da se plase izbora ,imaju najvecu podrsku gradjana ,dok za ostale je znak pitanja.

Boban

pre 11 godina

Dacic je ocigledno cenjen i pouzdan partner, bez obzira da li su u pitanju kriminalci ili koalicioni partneri.
Vucic smtra da je Dacic trenutno pouzdaniji od rejtinga.

Goran.J

pre 11 godina

Verovao sam puno u DS, cak sam vise puta i za njih glasao, ali na kraju su me totalno razocarali. Nisu nista uradili a obecavali su puno i jos se ispostavilo da DS u sebi krije odredjen broj ljudi koji je umesan u brojne korupcionaske afere, ciji su ministri optuzeni za brojne zloupotrebe, jednom recju dno dna. Drago mi je da je Srbija dobila novu sansu sa SNSom i Vucicem, rezultati njegovog rada i cele vlade su generalno dobri, Srbija ide u pravom smeru. Borba protiv korupcije i organizovanog kriminala je prekopotrebna Srbiji, jer jedino tako Srbija ima sanse da ugleda svetlo na kraju tunela. Najjaci utisak na mene u ovoj vladi ostavio je Vucic, koji se pored borbe protiv korupcije posvetio i ekonomiji, doveo je Emirate i otvorio fabriku u Velikoj Plani koja sklapa borbena vozila zajedno sa Rusima. Uveren sam da ova vlada moze postici jos bolje rezultate, potrebno im je jos vremena, za sada su dobri....

borrro

pre 11 godina

Gospodin Vucic,borac protiv korupcije u kriminala,kaze da ima saznanja i za jos neke politicare koji su bili na vezi sa Saricem ali ne moze to da saopsti jer je drzavna tajna OK.Znaci da je gospodin Vucic,borac protiv korupcije i kriminala,znao i za Daciceve kontakte cim je preuzeo sluzbe ali je to tek sada kao doznao.A informaciju pustili iz DSa i za nju znaju godinama a hteli da prave proletos vladu sa Dacicem!?

Valjevo

pre 11 godina

Sve posle Djindjica je smesno...o ovima danas ne vredi ni pricati!
Samo ce jedno jutro osvanuti u starim kaputima i reci ne mozemo vise ovuda, moramo sad malo levo!

Janko.K

pre 11 godina

Ova vlada je pre svega nasledila jednu jako losu situaciju, jer DS nije ostavio nista lepo iza sebe, ipak posle odredjene solidne vremenske distance mozemo da donesemo neki sud prema trenutnoj vladi. Smatram da ova vlada nije savrsena, pre svega zbog koalicije koja je velika, ali sa druge strane opet smatram da je uradila puno za jako kratko vreme. Tu bih pre svega voleo da izdvojim Vucicevu brobu protiv korupcije, dolazak stranih investitora uz pomoc Vucica i Dinkica kao i odlicnu akciju uklanjanja spomenika teroristima iz presevske doline sto je delo Dacica i njegovog sektora. Svi su nesto radili, svi su dali svoj maksimum, rezultati nazalost mozda i nisu onakvi kakve smo ocekivali ali generalno ova vlada mi uliva nadu da Srbija konacno vidi svetlo na kraju tunela. Ako bih nekoga morao da izdvojim onda bi to bez premca bio Vucic koji je najvise uradio a koji je se ujedno prihvatio i najtezeg posla....

andrija

pre 11 godina

nasi politicari i dobar deo drustva je kao pevacica koja je bila sa bananom.siromasna u dusi a prepotentna i lazno vazna.vodi ljubav iz interesa a ne iz ljubavi i strasti a politicari vode zemlju takodje zbog interesa.nemaju strast.samo ostrascenost.pevacici kupi vocka stan koji pevanjem ne moze da se zaradi za 10 godina a ona kaze da je sama.politicari idu u silerovu i cuju se sa narko bosom i brane se,negiraju i jos su uvredjeni.njegos kaze na muci se poznaju junaci.danas je samo ostala muka a junaci nikom ponikose i u sariceve evre pogledase.

mozes tvojim botovima da prodajes price

pre 11 godina

Kazi ti nama gospodine Prvi sta je sa izbornom "kradjom",ko se sastajao sa Lukom Bojovicem,zasto Dinkic nije u zatvoru,odakle preCedniku diploma i sta je sa tom departizacijom i depolitizacijom?!

Glasac...

pre 11 godina

Ako tako nastavis Vucicu na semaforu ce pisati jedna velika NULA.
Umesto da se odmah smeni ovaj zalosni premijer i ministar policije vi ga jos i hvalite ,to nema ni u jednoj normalnoj zemlji...

wise man

pre 11 godina

Odlicno. Jos jedan politicar koji nam prica kako je njegova vlada uradila vise u 6 meseci nego prethodna i kako ce ne ova nego bas sledeca godina biti mnogo bolja.

Jeste ova vlada uradila vise ali za clanove SNS i njihove kumove, zene, ljubavnice, finansijere...za obican narod ovih 6 meseci su bili isti kao i pre.
Dalji pad kupovne moci i nastavak povecanja siromastva.

milojko pantic

pre 11 godina

Verujem da Vucic nije raspisao izbore jer ne zeli da prestanu ulaganja u Srbiju,verujem da ce vreme pokazati uskoro zasto to nije ucinjeno ...

Princeza

pre 11 godina

jao Boze!!! Da li mislite da Aca zaista misli to sto kaze za Ivicu?! Shvatite to kao politicki potez koji ce uciniti da se gradjani osecaju sigurnim. Nije Aca toliko lud da veruje Ivici. Ne napadajte coveka bezveze,on samo misli na gradjane.

Kontra-Logika

pre 11 godina

Naš posao je da ostvarimo ciljeve zbog kojih smo uspostavili ovakvu vladu i Vlada je postigla mnogo bolje rezultate nego prethodna vlada za četiri godine", rekao je Vučić.

Zar je ista vise potrebno da se kaze?
DA
Propali su planovi propaganda majstora DS-a
i jako mi je drago zbog toga :D

Dobrivoje

pre 11 godina

Bitna je saradnja i medjusobno razumevanje, ovo sto sad vidimo su pristici i napadi onih koji zele Srbiju u jos jedne izbore da odvuku. Narodu je dosta izbora, i zele da vide rezultate i da vlada radi.

Turbo

pre 11 godina

Naprednjaci su jos jednom dokazali da se drze cvsrto kada ih drugi napadaju i osudjuju. Njima je na prvom mestu buducnost Srbije i njenog naroda. Putem koji su krenuli, treba da nastave hrabro, uzdignute glave.

Brze pruge

pre 11 godina

@ljubica

Pa postovana, posto danas pratim sve vase komentare, eto malo i ja da nesto dodam. Ne moze tuzilac da procesuira i uhapsi Djilasa, dok ne uhapsi Dacica. Za sve sto je Djilas radio, a radio je za vreme vlade DS-SPS-G17+, treba da odgovara, kao i oni koji su mu to omogucili ili nisu reagovali, a morali su. Recimo Ministar policije, em nista nije radio, em se je pomagao narko bosu. Tako bar sam kaze. Da li je tuzilac smeo recimo 2008. - 2009. da procesuira Djilasa, ali i Dacica zbog veoma slicnih radnji? Pa, nije. E pa sada bi bilo bezobrazno da procesuira Djilasa, a ne tog Dacica. Sada je to politicki progon vlasti. A ovako ste vi pobrkali teze, pa ispada da slabasna opozicija vrsi progon premijera i ministra policije i jos pritom hoce da naudi SNS. A zasto vi iz SNS toliko mazohisticki branite Dacica? Samo sebi na stetu, danas je ovim stavom Vucica, SNS izgbio sve normalne ljude koji su poverovali da moze da bude bolje. I na kraju kviz pitanje: zasto je Dacic dostavljao informacije Saricu? Zbog prijateljstva, telefona, viskija...? Sedite malo pa razmislite i sastavite jednu normalnu, ljudsku recenicu, a ne pisite politicke pamflete.

zasluge

pre 11 godina

@(Janko, 4. februar 2013 22:01)

Aman, dosta mi je da čitam o dosadašnjem učinku, ali dosta. Ne ponašajte se kao roboti, imajte mozga. Neće sto puta ponovljena laž postati istina.

Ajd nabroj mi na prste jedne ruke učinke, osim ako ne misliš na:
- prodaju zemlje Arapima
- obaćanje o departizacije, gde se samo sps i sns članovi zapošljavaju
- svakodnevno 300 ljudi izgubi posao
- skočile cene svega
- od hapšenja je rezultat da 77 njih sede u istražnom zatvoru koji će na kraju tužiti državu (zamisli kad Miško iznese ceh koliko je izgubio za 3 meseca) i zakon o amnestiji gde je pušteno par stotina osuđenih krimosa
- u vladi sedi čovek koji ne želi da da ostavku, kako ne bi srušio vladu, a sarađivao je sa narko klanom
- pokradeni izbori - ko, gde, šta, zašto.. nema veze
- porast zaduženja kod mmf-a za preko 2,5 milijarde (u 6 meseci)
- ugovori koji se tajno sklapaju sa kinezima da bi nas zadužili za bar još 12 milijardi
- otimačina vlasti na svim nivoima od preostalih demokratski izabranih partija
- uvođenje ćirilice tj. ukidanje latinice u multientničkoj i samo u multietničkoj regiji
- izmeštanje glavnog grada u Novi Sad, da bi legitimno bilo ukinuti autonomiju
- od svih silnih zaduženja ostalo im je još koji mesec da plaćaju plate i penzije i šta onda dalje?

Ne mogu više ni da nabrajam, toliko toga ima da ne može da se popamti, a ide u radni staž sadašnje vlade. Sve sam go uspeh do uspeha nižu.

toma

pre 11 godina

smesan si(u gestikulacijama),ali ovo je nesto najsmesnije sto si izjavio.
i to je upravo ono sto je najsumnjivije,ocekujem nove bisere !

Predrag

pre 11 godina

I ovi prije vas su nam pricali da su najbolji,sa najboljim rezultatima,najljepsi,najpametniji...
Ti si rano poceo sa takvim pricama.

Smesno je to,Vucicu!

Narod od tebe ne ocekuje praznu EPP pricu!

Sima

pre 11 godina

Vučić nije sujetan, to potvrđuje i ovom izjavom i nema problem da nekome prizna rezultate za razliku od mnogih. To je odlika velikog čoveka i političara. Sa ovakvim ljudima Srbija ima sigurnu budućnost. Podrška vladi Srbije.

Zigfrid

pre 11 godina

Rezultat je puštanje obrazovca Obradovića na slobodu , rezultat su eksplozije u Nišu , rezultat je i današnji revolveraški obračun kod vrtića u Novom Sadu , rezultat je i nezaposlenost na rekordnom nivou , a možda je rezultat da ste povećali naplatu poreza od estradnih zvezda, rezultat je i korupcija na istom nivou a možda i višem , videćemo šta će reći transparency interntional, rezultat je i pad BDP-a ili GDP-a , možda je rezultat da je gazda Gruja izdao poslovni prostor državnoj agenciji RATEL za 60.000 evra mesečno, a možda je rezultat da je ukinuto samo 7 ,ili slovima samo sedam agencija , a možda je rezultat da imamo i dalje sporo sudstvo i totalno nesposobno tužilaštvo ,bar kad su beli okovratnici ili bele kragne u pitanju , a možda je rezultat da vi sa "kadrovima" kakav je Oliver Antić, koji je isterivao nepodobne profesore sa fakulteta 90-tih, ili Bane Ivković , ili Bačević sa njegovim sekretarom , ili onaj sa 250 stanova , ili Cvijan , ili Božović koji je sve bio samo ne student , a da ne pričamo o kitnjastoj fake biografiji, ili je rezultat da štitiš Keneta ,Palmu , Bajatovića, a o Beku se već izjasnila Jorgovanka kao najlepšem, najpametnijem , najzgodnijem, naj ,naj , naj. I šta smo dobili od tih 300 miliona evra Agrobankinih, pa nemamo Američke zakone pa da ako si ukrao 20 miliona , uplatiš 50 plus odležiš minimum10 godina , kad bi makar i tih 300 miliona evra vratili i još bar 100 od Kolubarinih Gusana,Keneta, pevača , ali bitno da se Miško maže na hleb.

Matija

pre 11 godina

Ova vlada je postigla dobre rezultate samo zahvaljuci Vucicu i njegovom dobrom radu u borbi protiv korupcije i u privlacenju stranih investicija. Svi ostali clanove vlade zive na racun Vucicevog uspeha, tako dok god on bude mogao da sprovodi svoju politiku koja daje rezultate do tada nece biti izbora... SNS u ovom trenutku je jedina politicka opcija koja ima plan i program kako Srbija da izadje iz ove sumorne situacije u kojoj se trenutno nalazi.

toza

pre 11 godina

Prosto mi je neshatljiva ovolika patološka mržnja koju pristalice SNS-a pokazuju prema svemu što ima veze sa DS-om. Pa od početka sad mogu da kažem nazovi borbe protiv kriminala i korupcije mnogo više privedenih i ispitivanih ima ili je imalo veze sa SPS-om nego sa bilo kojom drugom strankom. Teši me jedino to što je očigledno da se komentari na vesti organizovano objavljuju iz SNS centrale jer bi se u suprotnom zabrinuo za inteligenciju našeg naroda. Patološka mržnja nije hrišćanska a nije ni u skladu sa evropskim vrednostima za koje se zalažete.

Mara realno

pre 11 godina

Treba odati priznanje ovoj vladi koja je postigla vidan rezultat, ali ne treba zanemariti obecanje da svako ko je gresio mora da odgovara bez obzira da li je gradjanin ili premijer u pitanju!!!!

joka

pre 11 godina

ako preko ovoga predjes i ne uhapsis dacica ode i ti polako...nemoj sad fa razocatas narod to ti je najmanje potrebno sad..nego hapsi redom dacic,palma....itd.itd

Superhik

pre 11 godina

Godine 2013 u zemlji Srbiji najmocniji covek nije ni predsednik drzave ni premijer ni neki uspesni privrednik koji je zaposlio zemlju vec je to direktor drzavne bezbednosti tj DB-a, BIA, UDBE ili OZNE (kako je vec kome draze da zove nasu dragu Sluzbu). Srbi sunarodnici, cestitam vam, mislili smo da posle Sloboleona kome ste dali 80% podrske svojevremeno, pa Kostunice sa 75% nema goreg, ali uvek uspete nas manjinu i ostale u svetu da iznenadite sa svojom pameti izbora i besprekornom logikom. Ovoga puta najpopularniji i najbolji politicar u zemlji Srbiji je po vama (nama) bivsi vodja navijaca, potparol Vojislava Seselja, ministar informisanja zlatne '99 godine i najzad uspesni proivrednik u svetu poznat po nosenju dzakova u Velikoj Britaniji. Zivi bili braco srbi u novo, sasvim sigurno bolje sutra, idemo u EU ali samo kao ravnopravan partner sa Kosovom i protiv korupcije!

gordijanus

pre 11 godina

bas ste nas razocarali vucicu...tako ste pramgaticni, vazan vam je rezultat na semaforu, pa makar ga izborili i faulovima, podmicivanjem sudije, protivnickih igraca ili na neki drugi nedozvoljen nacin; ne bih se slozio sa vama niposto; rezultat je bitan ali je isto tako bitno da u toj vasoj vladi budu ljudi koji imaju kredibilitet; dacic ga vise nema...cini se da ce se naspram tacija naci slican brat krimos...vlada nije trebalo da padne ali iz nje treba izaciti sav kukolj!

Vlada

pre 11 godina

Pa sta je to sa tobom Vucicu? Nikada nisam glasao za tebe niti cu u buducnosti, ali sam ti ovoga puta verovao da hoces da isteras stvari do kraja. Sta se desilo?

xyxy

pre 11 godina

sada cu se svaki put smejati kada vucic i dacic budu pricali o borbi protiv korupcije...u nekim zemljama za saradnju sa narko klanom bi ministar policije isao u zatvor dozivotno..

popeye

pre 11 godina

Ал` је ЕУ мало завртала уши... Добар је Дачић, добар је, треба столица за Косово у УН да се испослује и још што шта. А ви и даље сањарите о бољем животу или га гледајте на РТСу...

Janko

pre 11 godina

Neki pokusavaju da razbiju ovu vladu i da omalovaze njen dosadasnji ucinak, medjutim malo su se preracunali jer Vucic nece dozvoliti da ga bilo sta izbaci iz borbe za bolju Srbiju

Hudini

pre 11 godina

Novi izbori bi usporili privlačenje stranih investitora, a to bi se odrazili na dalje zapošljavanje građana Srbije od kojih su mnogi siromašni i gladni.Vučić je u interesu naroda povuko jedan jako hrabar potez i ja se nadam da će vreme pokazati da je bio u pravu!

1 i 2 i 3

pre 11 godina

Vučić je pogrešio što danas nije raspisao izbore. Nema šta on više da radi sa Dačićem, samo štete može imati ubuduće.

bobi

pre 11 godina

Ovo je prva vlada koja u svom radu ima rezultate.Za sada borba protiv korupcije se nastavlja tempom kavim su počeli! očigledno da se želje predhodne vlasti nisu ispunile. Nema novih izbora i nema zaštićenih!

romanista

pre 11 godina

Uzivaj narode-to si i zasluzio !!!
Odlicno svi vi zivite,verujte mi.Da sam kojim slucajem ja na vlasti,hleba i vode bi samo imali,i to ne svaki dan...
Uzeo bih vam sve sto se uzeti moze,i onda bi cutali...
Pozdrav iz Italije i samo sagnite glave i cutite-moze vas neko cuti ako progovorite...

karasdjordje

pre 11 godina

realno gledano ova vlada je daleko bolja od prosle i za to je najzasluznija energija koju ima Vucic,kakvo je katastrofalno stanje nasledjeno na vidiku su bolji dani a za lopove,tajkune i korumpirane politicare dolaze crni dani

denis

pre 11 godina

Vlada treba da nastavi zapocete reforme na svim poslovima od borbe protiv korupcije i kriminala , oporavka ekonomije, evrointracija do pitanja Kosova.

ljubica

pre 11 godina

Priznajem da je ovo najbolja vlada u poslednjih 20 godina. Ima i zavidne rezultate u svim oblastima koji su vidljivi i u domacoj a i u stranoj javnosti. I za to zasluzujete sve pohvale. Ima i jedan veliki nedostatak. Zasto niko od tuzilaca ne sme ni da pomisli da pocne da istrazuje mnogobrojne afere vezane za gradonacelnika Beograda.?

Radnik

pre 11 godina

Ipak je Vucic mudro postupio.Nikako ne dozvoliti zutima da se uz pomoc fabrikovanih afera vrate na vlast u bilo kom obliku.Rakic,Veljovic i svi oni koji su cuvali svo vreme u fiokama te stvari pod hitno u zatvor.

Glasac...

pre 11 godina

Ako tako nastavis Vucicu na semaforu ce pisati jedna velika NULA.
Umesto da se odmah smeni ovaj zalosni premijer i ministar policije vi ga jos i hvalite ,to nema ni u jednoj normalnoj zemlji...

Jeremy Clarkson

pre 11 godina

A sta je sa onim "Uhapsicemo sve one koji su imali bilo kakvih kontakta sa Darkom Saricem i njegovim saradnicima"? Pa bre ovo nema ni u Severnoj Koreji.

mozes tvojim botovima da prodajes price

pre 11 godina

Kazi ti nama gospodine Prvi sta je sa izbornom "kradjom",ko se sastajao sa Lukom Bojovicem,zasto Dinkic nije u zatvoru,odakle preCedniku diploma i sta je sa tom departizacijom i depolitizacijom?!

Zigfrid

pre 11 godina

Rezultat je puštanje obrazovca Obradovića na slobodu , rezultat su eksplozije u Nišu , rezultat je i današnji revolveraški obračun kod vrtića u Novom Sadu , rezultat je i nezaposlenost na rekordnom nivou , a možda je rezultat da ste povećali naplatu poreza od estradnih zvezda, rezultat je i korupcija na istom nivou a možda i višem , videćemo šta će reći transparency interntional, rezultat je i pad BDP-a ili GDP-a , možda je rezultat da je gazda Gruja izdao poslovni prostor državnoj agenciji RATEL za 60.000 evra mesečno, a možda je rezultat da je ukinuto samo 7 ,ili slovima samo sedam agencija , a možda je rezultat da imamo i dalje sporo sudstvo i totalno nesposobno tužilaštvo ,bar kad su beli okovratnici ili bele kragne u pitanju , a možda je rezultat da vi sa "kadrovima" kakav je Oliver Antić, koji je isterivao nepodobne profesore sa fakulteta 90-tih, ili Bane Ivković , ili Bačević sa njegovim sekretarom , ili onaj sa 250 stanova , ili Cvijan , ili Božović koji je sve bio samo ne student , a da ne pričamo o kitnjastoj fake biografiji, ili je rezultat da štitiš Keneta ,Palmu , Bajatovića, a o Beku se već izjasnila Jorgovanka kao najlepšem, najpametnijem , najzgodnijem, naj ,naj , naj. I šta smo dobili od tih 300 miliona evra Agrobankinih, pa nemamo Američke zakone pa da ako si ukrao 20 miliona , uplatiš 50 plus odležiš minimum10 godina , kad bi makar i tih 300 miliona evra vratili i još bar 100 od Kolubarinih Gusana,Keneta, pevača , ali bitno da se Miško maže na hleb.

gordijanus

pre 11 godina

bas ste nas razocarali vucicu...tako ste pramgaticni, vazan vam je rezultat na semaforu, pa makar ga izborili i faulovima, podmicivanjem sudije, protivnickih igraca ili na neki drugi nedozvoljen nacin; ne bih se slozio sa vama niposto; rezultat je bitan ali je isto tako bitno da u toj vasoj vladi budu ljudi koji imaju kredibilitet; dacic ga vise nema...cini se da ce se naspram tacija naci slican brat krimos...vlada nije trebalo da padne ali iz nje treba izaciti sav kukolj!

VLADA za PRIMER

pre 11 godina

Kad je Djindic formirao vladu, u njoj trecina clanova nisu bili clanovi stranaka, a vecina direktora birana na konkursu.
A ostavke se podnosile, po sadasnjim kriterijumima,zbog "banalnih" razloga.
Setimo se: V Obradovic zbog optuzbe da se "udvaro" sluzbenici vlade,
Veselinov zato sto je njegov vozac izazvao saobracajni udes sa tragicnim posledicama, a prica se da je jedan ministar napustio vladu samo zato sto mu je neko na auto napiso grafit "ua lopovi".
DA li JE OVO SADA UPOREDIVO.

republika

pre 11 godina

Ipak je Vucic mudro postupio.Nikako ne dozvoliti zutima da se uz pomoc fabrikovanih afera vrate na vlast u bilo kom obliku.Rakic,Veljovic i svi oni koji su cuvali svo vreme u fiokama te stvari pod hitno u zatvor.
(Radnik, 4. februar 2013 21:50)

Priznajem da je ovo najbolja vlada u poslednjih 20 godina. Ima i zavidne rezultate u svim oblastima koji su vidljivi i u domacoj a i u stranoj javnosti. I za to zasluzujete sve pohvale. Ima i jedan veliki nedostatak. Zasto niko od tuzilaca ne sme ni da pomisli da pocne da istrazuje mnogobrojne afere vezane za gradonacelnika Beograda.?
(ljubica, 4. februar 2013 21:49)



Mogu li biti očigledniji partijski dronovi? Imate li vi ljudi srama? Koliko vas plaćaju za celodnevno piskaranje, obuzeli ste sve veće sajtove na internetu? Da li se vlada zaista toliko drma da morate raditi prekovremeno, da imate u reč iste komentare i na b92 i na Kuriru? Vi zaista verujete u ovo što pišete - da treba tužiti nekog trećeg, a ne čoveka KOJI JE PRIZNAO DA SE SASTAJAO SA MAFIJAŠEM?
Svaka vam čast.

Predrag

pre 11 godina

I ovi prije vas su nam pricali da su najbolji,sa najboljim rezultatima,najljepsi,najpametniji...
Ti si rano poceo sa takvim pricama.

Smesno je to,Vucicu!

Narod od tebe ne ocekuje praznu EPP pricu!

wise man

pre 11 godina

Odlicno. Jos jedan politicar koji nam prica kako je njegova vlada uradila vise u 6 meseci nego prethodna i kako ce ne ova nego bas sledeca godina biti mnogo bolja.

Jeste ova vlada uradila vise ali za clanove SNS i njihove kumove, zene, ljubavnice, finansijere...za obican narod ovih 6 meseci su bili isti kao i pre.
Dalji pad kupovne moci i nastavak povecanja siromastva.

xyxy

pre 11 godina

sada cu se svaki put smejati kada vucic i dacic budu pricali o borbi protiv korupcije...u nekim zemljama za saradnju sa narko klanom bi ministar policije isao u zatvor dozivotno..

hakuna matata

pre 11 godina

Ja bih voleo da mi neko kaze koji su to ti veliki rezultati koje je ova vlada postigla... Cene rastu, politika prema Kosovu je otprilike ista ili slicna kao i DS-ova, zaduzivanja nastavljena, prodaja firmi, u ovom slucaju poljoprivrednih kombinata za neke bedne pare itd... Jedino ta zestoka borba protiv korupcije je kao nesto novo, ali ni tu jos uvek ne vidim rezultate, jedino neka hapsenja i velicanstvene najave, jos nikom nisu dokazali krivicu... A ako se Dacic sad izvuce bez ikakvih posledica onda i ta Vuciceva prica pada u vodu, a sa njom i on sam... Demagogija je cudna stvar :-)

Vlada

pre 11 godina

Pa sta je to sa tobom Vucicu? Nikada nisam glasao za tebe niti cu u buducnosti, ali sam ti ovoga puta verovao da hoces da isteras stvari do kraja. Sta se desilo?

zasluge

pre 11 godina

@(Janko, 4. februar 2013 22:01)

Aman, dosta mi je da čitam o dosadašnjem učinku, ali dosta. Ne ponašajte se kao roboti, imajte mozga. Neće sto puta ponovljena laž postati istina.

Ajd nabroj mi na prste jedne ruke učinke, osim ako ne misliš na:
- prodaju zemlje Arapima
- obaćanje o departizacije, gde se samo sps i sns članovi zapošljavaju
- svakodnevno 300 ljudi izgubi posao
- skočile cene svega
- od hapšenja je rezultat da 77 njih sede u istražnom zatvoru koji će na kraju tužiti državu (zamisli kad Miško iznese ceh koliko je izgubio za 3 meseca) i zakon o amnestiji gde je pušteno par stotina osuđenih krimosa
- u vladi sedi čovek koji ne želi da da ostavku, kako ne bi srušio vladu, a sarađivao je sa narko klanom
- pokradeni izbori - ko, gde, šta, zašto.. nema veze
- porast zaduženja kod mmf-a za preko 2,5 milijarde (u 6 meseci)
- ugovori koji se tajno sklapaju sa kinezima da bi nas zadužili za bar još 12 milijardi
- otimačina vlasti na svim nivoima od preostalih demokratski izabranih partija
- uvođenje ćirilice tj. ukidanje latinice u multientničkoj i samo u multietničkoj regiji
- izmeštanje glavnog grada u Novi Sad, da bi legitimno bilo ukinuti autonomiju
- od svih silnih zaduženja ostalo im je još koji mesec da plaćaju plate i penzije i šta onda dalje?

Ne mogu više ni da nabrajam, toliko toga ima da ne može da se popamti, a ide u radni staž sadašnje vlade. Sve sam go uspeh do uspeha nižu.

zmitjkoe

pre 11 godina

Da, ova vlada je mnogo vise uradila nego bilo koja vlada u istoriji. Nikada vise kriminalaca, ludaka i partijskih salabajzera u tzv. vladi, skepanoj od ljudi koji se ne podnose, na osovu rezultata izbora i partijske trgovine i raspodele moci. Nesudjeni premijer postaje ministar vojni, izmislja funkciju "prvog" potpredsednika vlade, (samo)zaduzenog za borbu protiv kriminala i korupcije, pored zivog ministra unutrasnjeg, koji je ujedno i premijer!!!! I tako smo dobili vladu sa dva premijera, dva ministra policijska, dva kapitalna ministra itd. Najnoviji politicki triler ove : premijer "prezivi" najveci moguci skandal zahvaljujuci zastiti od strane svog "prvog" zamenika, poznatog po reklami "niko nece biti zasticen", i po vicu "bice uhapsen svako ko je imao veze sa Saricem". Prvi zamenik je ipak abolirao premijera, samo zbog toga sto je to u interesu jedinstva u vladi, u interesu Srbije i naseg naroda. Posle neverovatnih obrta u ovoj epizodi Vucic Show ulazi u mirniji period, a onda slede epizode o zdruzenom napadu zombija i vampira na Beograd i o propasti Daci carstva.

Siniša DS

pre 11 godina

Vučiću, ode ti rejting na 15%, pukao si. Mada si se dobro držao, fino si glumio neko vreme...maskirao se, odelo, mašna, naočare...ali, izabrao si jako tešku ulogu - da glumiš poštenjačinu, borca za pravdu...nije to za tebe, ceo život si bio loš momak i sad odjednom hoćeš da budeš dobar...ne može. Sada će da navata nekog ni krivog ni dužnog i da ga uhapsi da makar malo povrati rejting. Ali taj mora da bude neko koga mrzi i pozicija i opozicija, kao što je bio Mišković, ali tako jakog igrača teško da ćeš naći, osim jednog, koji je pre neki dan bio ispitivan u svojstvu građana, ali njega nećeš, jer ste drugari, jer plaća tabloide da pišu budalaštine protiv Đilasa...

romanista

pre 11 godina

Uzivaj narode-to si i zasluzio !!!
Odlicno svi vi zivite,verujte mi.Da sam kojim slucajem ja na vlasti,hleba i vode bi samo imali,i to ne svaki dan...
Uzeo bih vam sve sto se uzeti moze,i onda bi cutali...
Pozdrav iz Italije i samo sagnite glave i cutite-moze vas neko cuti ako progovorite...

Siniša BG

pre 11 godina

Ovo je bila igra u režiji Vučića, a cilj je bio da se uceni Dačić i da se otme vlast u Beogradu i da se postavi direktor policije po volji Vučića. Prema tome, prestanite više da glumatate, provaljeni ste. Kakva borba protiv korupcije i kriminala to su priče za naivčine. Pa korupcija i kriminal je na delu, samo sada ove plaćaju drugi tajkuni, lopovi, krimosi...

Hoćemo Promene

pre 11 godina

Ovde se neki šale, rugaju...tipa - Vučić i Dačić odlično obavljaju posao...vlada dobro radi...I ja volim šale, ali ajde malo se uozbiljite, situacija je jako ozbiljna, mnogi ljudi bukvalno jedva preživljavaju, sve je poskupelo, posla nema, zatvaraju se preduzeća, bankrotiraju...država se nekontrolisano zadužuje...kriminal je u porastu...a političari se sprdaju sa nama, pričaju budalaštine, lažu...i pored svih tih problema imamo i ovo sa premijerom. Prema tome, nešto treba podhitno menjati, možda da se izvrši rekonstrukcija vlade itd, ali ovako više ne može. Od afera, svako protiv svakog, se ne živi.

crna rupa

pre 11 godina

Naprednjaci su jos jednom dokazali da se drze cvsrto kada ih drugi napadaju i osudjuju. Njima je na prvom mestu buducnost Srbije i njenog naroda. Putem koji su krenuli, treba da nastave hrabro, uzdignute glave.
(Turbo, 4. februar 2013 22:20)

I upravo je to njihova najveća sramota.
Danas su pokazali pravo lice i pravac u kom se kreću, a to je u rikverc.

Misha

pre 11 godina

Svet je nepravedan, los, korumpiran ali Srbija je Pakao!! Upravo zbog ovakvih ideologa, manipulatora, i svih onih koji su spremni preci preko svih moralnih osnova (lazi, klevete , pljacke, ubistva, relativizacija istine istorije...)

Brze pruge

pre 11 godina

@ljubica

Pa postovana, posto danas pratim sve vase komentare, eto malo i ja da nesto dodam. Ne moze tuzilac da procesuira i uhapsi Djilasa, dok ne uhapsi Dacica. Za sve sto je Djilas radio, a radio je za vreme vlade DS-SPS-G17+, treba da odgovara, kao i oni koji su mu to omogucili ili nisu reagovali, a morali su. Recimo Ministar policije, em nista nije radio, em se je pomagao narko bosu. Tako bar sam kaze. Da li je tuzilac smeo recimo 2008. - 2009. da procesuira Djilasa, ali i Dacica zbog veoma slicnih radnji? Pa, nije. E pa sada bi bilo bezobrazno da procesuira Djilasa, a ne tog Dacica. Sada je to politicki progon vlasti. A ovako ste vi pobrkali teze, pa ispada da slabasna opozicija vrsi progon premijera i ministra policije i jos pritom hoce da naudi SNS. A zasto vi iz SNS toliko mazohisticki branite Dacica? Samo sebi na stetu, danas je ovim stavom Vucica, SNS izgbio sve normalne ljude koji su poverovali da moze da bude bolje. I na kraju kviz pitanje: zasto je Dacic dostavljao informacije Saricu? Zbog prijateljstva, telefona, viskija...? Sedite malo pa razmislite i sastavite jednu normalnu, ljudsku recenicu, a ne pisite politicke pamflete.

Super G

pre 11 godina

he, he... Dacic koji malo malo pa ispadne naivan ko francuska sobarica. Te su novinari iskoristili njegovu dobrotu, te su kriminalci izigrali njegovo poverenje, te ovo te ono... :)

joka

pre 11 godina

ako preko ovoga predjes i ne uhapsis dacica ode i ti polako...nemoj sad fa razocatas narod to ti je najmanje potrebno sad..nego hapsi redom dacic,palma....itd.itd

toza

pre 11 godina

Prosto mi je neshatljiva ovolika patološka mržnja koju pristalice SNS-a pokazuju prema svemu što ima veze sa DS-om. Pa od početka sad mogu da kažem nazovi borbe protiv kriminala i korupcije mnogo više privedenih i ispitivanih ima ili je imalo veze sa SPS-om nego sa bilo kojom drugom strankom. Teši me jedino to što je očigledno da se komentari na vesti organizovano objavljuju iz SNS centrale jer bi se u suprotnom zabrinuo za inteligenciju našeg naroda. Patološka mržnja nije hrišćanska a nije ni u skladu sa evropskim vrednostima za koje se zalažete.

hakuna matata

pre 11 godina

Znaci ako radi vrlo dobro nije vazno sto je kriminalac? Posteno Vucicu, nema sta. Zestoka borba protiv korupcije se nastavlja :-)

1 i 2 i 3

pre 11 godina

Vučić je pogrešio što danas nije raspisao izbore. Nema šta on više da radi sa Dačićem, samo štete može imati ubuduće.

toma

pre 11 godina

smesan si(u gestikulacijama),ali ovo je nesto najsmesnije sto si izjavio.
i to je upravo ono sto je najsumnjivije,ocekujem nove bisere !

tomislav

pre 11 godina

Dok Dačić ne bude kočio Vučića u njegovom radu i borbi protiv korupcije, nema razloga da ta vlada ne opstane.
(Gilipter, 4. februar 2013 22:50)

Crni čoveče, kako ga ne koči, njega prvog treba da baci u istražni, a on ga ostavio na mestu premijera. Na stranu što je pogazio sve ono što je govorio.

Valjevo

pre 11 godina

Sve posle Djindjica je smesno...o ovima danas ne vredi ni pricati!
Samo ce jedno jutro osvanuti u starim kaputima i reci ne mozemo vise ovuda, moramo sad malo levo!

Superhik

pre 11 godina

Godine 2013 u zemlji Srbiji najmocniji covek nije ni predsednik drzave ni premijer ni neki uspesni privrednik koji je zaposlio zemlju vec je to direktor drzavne bezbednosti tj DB-a, BIA, UDBE ili OZNE (kako je vec kome draze da zove nasu dragu Sluzbu). Srbi sunarodnici, cestitam vam, mislili smo da posle Sloboleona kome ste dali 80% podrske svojevremeno, pa Kostunice sa 75% nema goreg, ali uvek uspete nas manjinu i ostale u svetu da iznenadite sa svojom pameti izbora i besprekornom logikom. Ovoga puta najpopularniji i najbolji politicar u zemlji Srbiji je po vama (nama) bivsi vodja navijaca, potparol Vojislava Seselja, ministar informisanja zlatne '99 godine i najzad uspesni proivrednik u svetu poznat po nosenju dzakova u Velikoj Britaniji. Zivi bili braco srbi u novo, sasvim sigurno bolje sutra, idemo u EU ali samo kao ravnopravan partner sa Kosovom i protiv korupcije!

popeye

pre 11 godina

Ал` је ЕУ мало завртала уши... Добар је Дачић, добар је, треба столица за Косово у УН да се испослује и још што шта. А ви и даље сањарите о бољем животу или га гледајте на РТСу...

branko

pre 11 godina

Radikali,radikali mozete samo da glumite ali ne dugo.Ti si Vucicu zajedno sa Tomom,Seseljom,Dacicem i slicnima zaustavio Srbiju ka Evropi pre 20 god,,a sad da nas vi isti vodite ka njoj.Pa koji sloj ljudi da vam veruje?

milan

pre 11 godina

odlicna krava daje dva puta vise mleka od ostalih, svi je hvale dok jednog dana ne prospe jednu kofu. dzaba je davala onoliko mleka ako sve pokvari jednim potezom. razmisli o tome gdine Vucicu.

David Pantovic

pre 11 godina

Sa Kim si takav si. Cuvena izreka naseg naroda. Voleo bih da me demantujes Vucicu i kazes Dacicu da podnese ostavku. Jer mislim da je to jedini posten i ljudski nacin Sa Daciceve strane. Bez obzira da li je kriv iLi ne. Sastanci Sa glavnim narko boss-om tadasnjeg ministra policije je kriminalno delo. Isto kad glavni tuzioci sede Sa krinalcima u kaficima. Dokle bre vise ljudi iz senke da potkupljuju nase politicare i sudije i rade sta hoce. Zato ova zemlja ni ne moze bolje. Nikad vise SPS na vlasti. Treba li su ih ukinuti jos 2000 godine. Sramota.

Boban

pre 11 godina

Dacic je ocigledno cenjen i pouzdan partner, bez obzira da li su u pitanju kriminalci ili koalicioni partneri.
Vucic smtra da je Dacic trenutno pouzdaniji od rejtinga.

borrro

pre 11 godina

Gospodin Vucic,borac protiv korupcije u kriminala,kaze da ima saznanja i za jos neke politicare koji su bili na vezi sa Saricem ali ne moze to da saopsti jer je drzavna tajna OK.Znaci da je gospodin Vucic,borac protiv korupcije i kriminala,znao i za Daciceve kontakte cim je preuzeo sluzbe ali je to tek sada kao doznao.A informaciju pustili iz DSa i za nju znaju godinama a hteli da prave proletos vladu sa Dacicem!?

Relja

pre 11 godina

Nova mantra glasi "najvaznija je vlada". Dosla je svojevremeno sa sastanka kod predsednika poznatog po mahanju ukradenim glasackim listicima. Time se Vuciceva borba protiv korupcije totalno relativizuje. Pakt sa Dacicem nije doneo dobro Tadicu, pa nece ni Vucicu. Da ne spominjem Dinkica, za kojeg je svojevremeno Vucic bio spremio robijasku majicu. Deo naroda moze da nasedne na ove relativizacije i "prioritete", no vecina je verovala u Vucicevu iskrenu borbu protiv svih koji su se ogresili o zakon. Mislim da se sada stvari menjaju iz korena.

ljubica

pre 11 godina

Priznajem da je ovo najbolja vlada u poslednjih 20 godina. Ima i zavidne rezultate u svim oblastima koji su vidljivi i u domacoj a i u stranoj javnosti. I za to zasluzujete sve pohvale. Ima i jedan veliki nedostatak. Zasto niko od tuzilaca ne sme ni da pomisli da pocne da istrazuje mnogobrojne afere vezane za gradonacelnika Beograda.?

putujuci dzindas

pre 11 godina

Pa koja je ovo fora?dokazano da je covek imao veze sa mafijom i Vucic koji mesecima najavljuje hapsenje svakog ko je u vezi sa Saricem i sad sve je odjednom ok...ovo je scenario za Srbiju koja gleda indijske,turske i spanske serije..kao da imamo samo RAM memoriju

Radnik

pre 11 godina

Ipak je Vucic mudro postupio.Nikako ne dozvoliti zutima da se uz pomoc fabrikovanih afera vrate na vlast u bilo kom obliku.Rakic,Veljovic i svi oni koji su cuvali svo vreme u fiokama te stvari pod hitno u zatvor.

minela

pre 11 godina

sta treba jos da se desi da bi se nesto promenilo u srbiji tesko izgleda mnogo tesko ali samo za gradzane srbije mafija ostaje i dalje na celu

andrija

pre 11 godina

nasi politicari i dobar deo drustva je kao pevacica koja je bila sa bananom.siromasna u dusi a prepotentna i lazno vazna.vodi ljubav iz interesa a ne iz ljubavi i strasti a politicari vode zemlju takodje zbog interesa.nemaju strast.samo ostrascenost.pevacici kupi vocka stan koji pevanjem ne moze da se zaradi za 10 godina a ona kaze da je sama.politicari idu u silerovu i cuju se sa narko bosom i brane se,negiraju i jos su uvredjeni.njegos kaze na muci se poznaju junaci.danas je samo ostala muka a junaci nikom ponikose i u sariceve evre pogledase.

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Već dve decenije slušamo patriotske samohvalospeve mnogih u političkom i društvenom životu. Po tim pričama svi su protiv Srbije, a autori nas eto brane od te velike svetske zavere protiv našeg naroda i države. Došavši na vlast na krilima tih priča, dve najače stranke u vladi su se suočile sa realnošću, i u želji da izbegnu ekonomski kolaps, okrenule (promenile) svoju politiku prema toj, do juče za njih, "antisrpskoj" Evropi. Međutim, ostalo je mnogo otrova kojeg su za dve decenije "patriotizma" posadili po Srbiji. Sada te sadnice rastu i prete da ugroze napore vlade na putu ka EU. Mnogo je danas ljudi u tim strankama za koje se ne zna da li su zarad popularnosti blefirali u ranijoj politici ili to sada rade u novoj, zarad privilegija koje pruža vlast. Takvi su i onda i sada bili opasnost za svaki napredak Srbije.

Janko

pre 11 godina

Neki pokusavaju da razbiju ovu vladu i da omalovaze njen dosadasnji ucinak, medjutim malo su se preracunali jer Vucic nece dozvoliti da ga bilo sta izbaci iz borbe za bolju Srbiju

ZevssS

pre 11 godina

Kakav borac protiv korupcije i kriminala hahaha...
(Zoran, 04. februar 2013 22:36)

Sto, jel imas nekog boljeg, ko ti prvi pada napamet, da nije Oliver Dulic ili neko njemu slican?

Aca

pre 11 godina

Toliko si se srozao danas,ustvari samo si pokazao da je to ipak stari Vucic"veciti decko koji obecava".Zao mi je ovog naroda,uspesno ga zaludjujete da i ne pomislja da je gladan i da sve poskupljuje!

Darko

pre 11 godina

Sticajem okolnosti nisam stigao na posao na vreme tako da najbolji političar svih vremena Aleksandar Vučić mi neće zameriti kašnjenje komentara...
Elem da krenem, vi beste B92...
Zahvaljujući gospodinu Vučiću i njegovoj borbi protiv korupcije zima neće biti toliko loša, a i prognostičari najavljuju toplu i blagorodnu godinu, zahvaljujući Vučiću prinosi će nekoliko puta biti uvećani, a i privući ćemo i par stotina milijardi evra kapitala iz arapskih zemalja zahvaljujući Vučiću, cena narkotika nikada nije bila niža a i pristupačnija običnom gradjaninu isto to zahvaljujući Vučiću, inače zahvaljujući mudroj politici Vučića Kosovo će krajem ove godine poništiti deklaraciju o nezavisnosti, pre svega zahvaljujući Vučiću i njegovom angažmanu Crvena Zvezda će konačno nekako doći u priliku da zaigra u Evropi, zahvaljujući inteligenciji gospodina Vučića ni stolica mi nije više tvrda, a na kraju zahvaljujući bezobzirnoj borbi gospodina Vučića protiv korupcije i zalaganju gospodina Vučića za očuvanjem državnog integriteta i suvereniteta porastao svaki građanin Srbije je i porastao nekoliko santimetara i postao je lepši...
Elem ukoliko vidite sličan komentar na nekim drugim sajtovima informativnih kuća znajte da je to čista slučajnost u pitanju, a i onako svi građani Srbije i regiona, a što ne reći i sveta upravo sve ovo i misle za jednog i jedinog najboljeg svega na svetu gospodina Vučića...

Dragan

pre 11 godina

@ Heroj ulice
Gospodine heroju, ne radi se ovde o DS-u, već o principima koje je postavio Vučić. Ne sme biti selektivne pravde, a Vučić je sve što je dobro radio juče pustio niz vodu. Zanima me razlog????

branko

pre 11 godina

Sad si pokazao Aco svoju laznu facu!Ako ovi dokazi nisu dovoljni to samo govori da ima "nedodirljivih" i da vam je vlast iznad svega.Mozete da manipulisete bivsim radikalima ali ne zaboravite da postoji i Srbija koja razmislja svojom glavom

Firestarter

pre 11 godina

Da li stvarno misle da je ovaj narod "sisao vesla" pa da nece videti ko je , sta je, i kad je sve ovo napravio?
(Respect to Vucic, 4. februar 2013 23:12)

Ne znam šta je sisao narod, ali vidim šta si ti sisaš.

daevon

pre 11 godina

Stvarno su patetični ovi naručeni komentari radikala tj naprednjaka. Nije vam ovo ćevabdžinica da tako mažete majonezom! Jedite vi ćevape na vašim sastancima, ovde sve curi, bre.
Dakle, ŠTA je to ova vlada toliko bolje uradila o prethodnih? Pitanje postavljam uz uslov da možemo da zanemarimo činjenicu da je polovina vlade iz prošlog sastava, a druga polovina iz onog iz devedesetih. (A ne možemo da zanemarimo!)

Džoni

pre 11 godina

Ovo mi sve više liči na ono ja ću tebe Vojvodo a ti mene Serdaru, a samo mi znamo kakva smo..... A znamo i mi! Ili su nam ipak skroz isprani mozgovi pa ne znamo?

zmitjkoe

pre 11 godina

Da, ova vlada je mnogo vise uradila nego bilo koja vlada u istoriji. Nikada vise kriminalaca, ludaka i partijskih salabajzera u tzv. vladi, skepanoj od ljudi koji se ne podnose, na osovu rezultata izbora i partijske trgovine i raspodele moci. Nesudjeni premijer postaje ministar vojni, izmislja funkciju "prvog" potpredsednika vlade, (samo)zaduzenog za borbu protiv kriminala i korupcije, pored zivog ministra unutrasnjeg, koji je ujedno i premijer!!!! I tako smo dobili vladu sa dva premijera, dva ministra policijska, dva kapitalna ministra itd. Najnoviji politicki triler ove : premijer "prezivi" najveci moguci skandal zahvaljujuci zastiti od strane svog "prvog" zamenika, poznatog po reklami "niko nece biti zasticen", i po vicu "bice uhapsen svako ko je imao veze sa Saricem". Prvi zamenik je ipak abolirao premijera, samo zbog toga sto je to u interesu jedinstva u vladi, u interesu Srbije i naseg naroda. Posle neverovatnih obrta u ovoj epizodi Vucic Show ulazi u mirniji period, a onda slede epizode o zdruzenom napadu zombija i vampira na Beograd i o propasti Daci carstva.

Milica

pre 11 godina

Naravno da su jedinstveni. Zar ste mislili da ce jedna smicalica likova iz pozadina da obori ovakvu vladu?
Pozadina ce morati malo vise da se potrudi
(Realna-Kontra, 5. februar 2013 00:16)

Upravo su se srušili sami, to što će zadržati fotelje još neko vreme, ne znači ništa. Prvim izborima odlaze u istoriju.

denis

pre 11 godina

Vlada treba da nastavi zapocete reforme na svim poslovima od borbe protiv korupcije i kriminala , oporavka ekonomije, evrointracija do pitanja Kosova.

milojko pantic

pre 11 godina

Verujem da Vucic nije raspisao izbore jer ne zeli da prestanu ulaganja u Srbiju,verujem da ce vreme pokazati uskoro zasto to nije ucinjeno ...

Heroj Ulice

pre 11 godina

Vidim sve je bilo bajno i sjajno kada je DS bio na vlasti. Neverovatno koliko su Srbi mazohisti pa zele da im se DS vrati na vlast i da nastavi da ih krade a oni da kukaju

Aleksandar 90

pre 11 godina

Po prvi put u zivotu i tesko to priznajem da se u jednom bar slazem sa Cedomirom Jovanovicem. Velika je odgovornost Demokratske stranke i krivica u ovom slucaju oko Dacica.Toliko je licemerno kako je rekao Ceda ,znali su sve a pravili su koaliciju i podrzavali se u drugom krugu predsednickih izbora.

Mara realno

pre 11 godina

Treba odati priznanje ovoj vladi koja je postigla vidan rezultat, ali ne treba zanemariti obecanje da svako ko je gresio mora da odgovara bez obzira da li je gradjanin ili premijer u pitanju!!!!

Respect to Vucic

pre 11 godina

Ne razumem logiku kojojm se vladaju spletkarosi koji stoje iza ove afere...
Da li stvarno misle da je ovaj narod "sisao vesla" pa da nece videti ko je , sta je, i kad je sve ovo napravio?
Bogu hvala, G.Vucic je covek koji razmislja, koji obavlja svoje duznosti i koji vodi vladu napred ka ciljevima koji su postavljeni

StanarrR

pre 11 godina

Ne znam sto se mene Dacica, i ja delim misljenje sa Vucicem, ali jednostavno nesto u meni mi neda mira da poverujem tom coveku, ucio je zanat od Slobe, a to slozicete se nije bas dobro.

Petar

pre 11 godina

Очигледно је да коалициона љубав цвета.
Не знам зашто ме ово подсећа на карикатуру сплитског „Ферал трибуна“ са Милошевићем и Туђманом у загрљају у кревету БРАЧНОМ из Оних времена?!
А обашка договор око избора директора полициског.

Posmatrač

pre 11 godina

Vučiću premijer se viđa s kriminalcima, a ti ga hvališ. Da li je to tvoja borba protiv korupcije i kriminala?
Ako nije to radio hapsi sve koji lažu, ali ako jeste moraš uhapsiti njega (Dačića).

Goran.J

pre 11 godina

Verovao sam puno u DS, cak sam vise puta i za njih glasao, ali na kraju su me totalno razocarali. Nisu nista uradili a obecavali su puno i jos se ispostavilo da DS u sebi krije odredjen broj ljudi koji je umesan u brojne korupcionaske afere, ciji su ministri optuzeni za brojne zloupotrebe, jednom recju dno dna. Drago mi je da je Srbija dobila novu sansu sa SNSom i Vucicem, rezultati njegovog rada i cele vlade su generalno dobri, Srbija ide u pravom smeru. Borba protiv korupcije i organizovanog kriminala je prekopotrebna Srbiji, jer jedino tako Srbija ima sanse da ugleda svetlo na kraju tunela. Najjaci utisak na mene u ovoj vladi ostavio je Vucic, koji se pored borbe protiv korupcije posvetio i ekonomiji, doveo je Emirate i otvorio fabriku u Velikoj Plani koja sklapa borbena vozila zajedno sa Rusima. Uveren sam da ova vlada moze postici jos bolje rezultate, potrebno im je jos vremena, za sada su dobri....

Luda Lela

pre 11 godina

Dakle Vucicu, ti jos mozes da farbas ove tvoje pristalice koje mozak ionako retko upotrebljavaju!
Branis Dacica koji je evidentno umesan iako se svaki dan busas u grudi da ZASTICENIH NEMA! Imam utisak da to radis zato sto nemas cistu savest: koliko iz vasih redova moze biti umesano u istu istragu? Zato pokusavas da zataskas i smenis one koji znaju?

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Vučić:Cenim Dačića,.....
Ја их (Вучића & Дачића) никад нисам цијенио. Сада их презирем. А, ви?

Predrag @@

pre 11 godina

Ne mozemo da ocekujemo za ovo kratko vreme da sve procveta.Ova godina ce biti teska,ali mozemo se nadati boljim danima.Pokretanje privrede i dovodjenje investitora pokrenut ce privredu i ekonomiju zemlje. Otvara se mogucnost da se otvore nova radna mesta.

skandal

pre 11 godina

SNS će proći, kao DS sa Dačićem, ako je pod sumnjom treba ga suspendovati dok se istraga ne okonča. Ovo je strašan skandal, zbog takvih stvari daju se ostavke u EU.

Turbo

pre 11 godina

Naprednjaci su jos jednom dokazali da se drze cvsrto kada ih drugi napadaju i osudjuju. Njima je na prvom mestu buducnost Srbije i njenog naroda. Putem koji su krenuli, treba da nastave hrabro, uzdignute glave.

Princeza

pre 11 godina

jao Boze!!! Da li mislite da Aca zaista misli to sto kaze za Ivicu?! Shvatite to kao politicki potez koji ce uciniti da se gradjani osecaju sigurnim. Nije Aca toliko lud da veruje Ivici. Ne napadajte coveka bezveze,on samo misli na gradjane.

mimi

pre 11 godina

Svi pokazatelji govore da je ovo najbolja vlada koju smo imali zadnjih godina.Vucicevo zalaganje i odlucnost u borbi protiv korupcije i kriminala narod je nagradio jos vecim poverenjem,nego kada su bili izbori.Tako i treba da ubede i one koji su bili skepticni,sada mogu da vide da sve sto je rekao Vucic to je i ispunio i da borba neprestaje sve dok se Srbija ne ocisti od kriminalaca.

Tami

pre 11 godina

Jedno je sigurno - da je Vlada bila u ovakvom sastavu protekle decenije, Srbija ne bi bila u onako katastrofalnom stanjum, u kakvom su je docekali nakon izbora. Ako nastave ovim tempom, mislim da ce situacija biti sve bolja prvenstveno po gradjane ove zemlje. Zato SAMO NAPRED!

Slavko

pre 11 godina

Opozicija mirise da je vlada na pravom putu, da je napravila dobre poteze i da ce ti potezi definitivno dovesti do boljeg standarda gradjana u 2014. Zato se besomucno trude da je nekako poljuljaju, sruse i onda zamene u cemu im neki mediji sdusno pomazu. Ta ista opozicija nije ni svesna da bi na tako izazvanim izborima bila potucena do nogu, da bi toliko pala da bi demokratija bila ugrozena nedostatkom prave opozicije.

Željko

pre 11 godina

Narod je glasao na izborima....sad kuknjave nema....i dalje glasajte za one koji kažu da vas vode u EU a kada bi tamo ušli onda bi oni otišli pravo u zatvor! Nikad niste znali da birate i sve dok budete birali socijaliste i komuniste...dok budete podržavali nekakve evropejce koji milione drže po kojekakvim ostrvima dotle će ova lepa država da propada!

copy&paste

pre 11 godina

ovde očigledno nema komentara običnih građana, samo partijska sekcija vredno radi i kopipejstuje identične komentare. strava mozgovi!

Dušica

pre 11 godina

Gospodin Vučić je pametan čovek i naravno da zna šta radi i ko šta radi. Sarađivaće sa svakim ko vredi i ko radi, jer želi za našu zemlju samo najbolje.

AleksandarZidarski

pre 11 godina

Srbiji samo fale novi izbori..Trebaju nam sveze investicije,zavrsetak pregovora o Kosovu,borba protiv kriminala i korupcije..Da napokon depolitizujemo institucije!SNS sa Aleksandrom Vucicem ima moju podrsku!!

pušteni ste niz vodu

pre 11 godina

Sa nama možete da brišete patos i da se pravite ludi da je sve ok. Pitaću vas šta će biti kada zvaničnici drugih zemalja počnu da otkazuju sastanke. Jedino ih zanima da završe svoj posao oko Kosova, a to mogu i bez vas. Nadate se da ćete dobiti datum za otpočinjanje pregovora. Nema ništa od tog posla. Šačica očajnika koja je sve preveslala i ako se raspadne nema više koga.

Beogradjanin

pre 11 godina

Sad si pokazao Aco svoju laznu facu!Ako ovi dokazi nisu dovoljni to samo govori da ima "nedodirljivih" i da vam je vlast iznad svega.Mozete da manipulisete bivsim radikalima ali ne zaboravite da postoji i Srbija koja razmislja svojom glavom
(branko, 5. februar 2013 00:10)

Nisam za Aleksndra Velikog Vucica,ali....Ima on jos vremena da raspise izbore. Datum od Eu i pregovori sa Kosovom. Naravno sat je ukljucen i polako kuca tika-taka. Do negde septembra...A ako vlada prezivi ovu godinu, na sledecim izborima bice surovo kaznjen.

Matija

pre 11 godina

Ova vlada je postigla dobre rezultate samo zahvaljuci Vucicu i njegovom dobrom radu u borbi protiv korupcije i u privlacenju stranih investicija. Svi ostali clanove vlade zive na racun Vucicevog uspeha, tako dok god on bude mogao da sprovodi svoju politiku koja daje rezultate do tada nece biti izbora... SNS u ovom trenutku je jedina politicka opcija koja ima plan i program kako Srbija da izadje iz ove sumorne situacije u kojoj se trenutno nalazi.

Janko.K

pre 11 godina

Ova vlada je pre svega nasledila jednu jako losu situaciju, jer DS nije ostavio nista lepo iza sebe, ipak posle odredjene solidne vremenske distance mozemo da donesemo neki sud prema trenutnoj vladi. Smatram da ova vlada nije savrsena, pre svega zbog koalicije koja je velika, ali sa druge strane opet smatram da je uradila puno za jako kratko vreme. Tu bih pre svega voleo da izdvojim Vucicevu brobu protiv korupcije, dolazak stranih investitora uz pomoc Vucica i Dinkica kao i odlicnu akciju uklanjanja spomenika teroristima iz presevske doline sto je delo Dacica i njegovog sektora. Svi su nesto radili, svi su dali svoj maksimum, rezultati nazalost mozda i nisu onakvi kakve smo ocekivali ali generalno ova vlada mi uliva nadu da Srbija konacno vidi svetlo na kraju tunela. Ako bih nekoga morao da izdvojim onda bi to bez premca bio Vucic koji je najvise uradio a koji je se ujedno prihvatio i najtezeg posla....

Sima

pre 11 godina

Vučić nije sujetan, to potvrđuje i ovom izjavom i nema problem da nekome prizna rezultate za razliku od mnogih. To je odlika velikog čoveka i političara. Sa ovakvim ljudima Srbija ima sigurnu budućnost. Podrška vladi Srbije.

ima nade

pre 11 godina

Le-lee.. sto su se hejteri uznemirili, sto im propade pokusaj samo-obaranja vlade! ;)
Gospodo sa `uprljanim prstima`,
znate li ono, kada zima toliko zagudi, kada nocna temperatura padne na -20 stepeni, a narod kaze: - nocas ce i pas sa mackom da spava (ili mis sa mackom, svejedno)!?
E, takvo je stanje drustva u Srbiji.
Muka je naterala postene ljude, ma iz koje partije bili, (ili opcije, koju su do sada glasali), da podrze ovu vladu. Uostalom, i kriminal i korupcija, ne poznaju ni granice, ni naciju i veru, niti politicno ubedjenje, poznaje samo interes - protivzakonito bogacenje.
Zbog svega toga, potpuno je jasan metez, koji uveliko vlada medju mangupima, kako po horizontali na svim nivoima, tako i po vertikali, po kriminalnim bratstvima. Oni, kako to kazu mladi - kuliraju, misleci da ih je previse i da nece, i oni doci na red, ali se varaju.
Vera u uspeh ove vlade, nije apstraktna vera u "istinu i pravdu", koja "uvek pobedjuje", nego nada za opstanak ovog drustva, ove nacije! Alternative vise nema! Sa jedne strane su mangupi, a sa druge posteni gradjani.
Ako je cena toga, da Srbija posle izvesnog vremena izgleda kao Evropa posle kuge u srednjen veku, desetkovana, gde ce polovina odgovarati za svoje krsenje zakona, a svaki deseti biti u zatvoru zbog kriminala, ne bi li ostatak gradjanja ziveo mirno i normalno, pristajem!
Ujedinjeni protiv mafije.

klupko

pre 11 godina

Mislim da ce Vucic napraviti veliku gresku ako se bude ponasao kao da se nista nije dogodilo. Bojim se da ce proci kao i Tadic - zbog Dacica je zrtvovao svoju kozu.
Vucic mora da napravi nekakav otklon od Dacica, jer sav kredibilitet koji je skupio dosadasnjom borbom protiv korupcije ce se istopiti kao sladoled na suncu. Da je sada los momenat da se raspisu izbori, to je jasno - poslednja stvar koja nama treba. Ali nekome ocigledno treba.
Ko bi to mogao da bude? Ili Djilas, da bi zaustavio rasturanje stranke i pokusao da se na racun Dacica pozicionira kao druga velika stranka u buducnosti Srbije, ili neko iz senke, ko zeli da zaustavi zapocete procese i kome je izgleda dogorelo do nokata i spreman je na sve.
Vucic nije u jednostavnoj poziciji, on se nalazi izmedju cekica i nakovnja. Ima dva izbora - ili da raspise izbore (i zaustavi zapoceto) i rizikuje neke nove koalicije i kombinatorike koje za nekoliko meseci mogu da donesu ko zna sta, ili da nekako premosti ovaj momenat dok se neke stvari ne rese, ali onda ce definitivno da fasuje na popularnosti, a moglo bi mu se i desiti da ga Dacic povuce u blato, kao sto je Tadic Djilasa. U svakom slucaju deluje vise nego jasno da je Djilas taj koji je ovo sa Dacicem zakuvao, i da zbog toga sto bas u ovom momentu (a ne u nekom momentu tokom protekle 4 godine) izvukao ovog dzokera iz rukava u pokusaju da nametne izbore, zakljucujem da ga zabole ona stvar za Srbiju. Njega ocigledno samo jedno zanima - vlast.

Danilo

pre 11 godina

Vucic nece izbore jel zna da bi na ovim izborima prosli mnogo gore nego na proslim a evo i zasto prosle izbore su pobedili zahvaljujuci glasovima ljudi sa kosova koje su obmanuli i sva predizborna obecanja im pogazili tako da niko sa kosova vise nebi glasao za njih a sto se srbije tice svi beli listici proslih izbora bi sad glasali protiv snsa jel vide da su sva njihova predizborna obecanja sto se tice poboljsanja financijske situacije u zemlji bila laz zar nisu obecali da ce se 2013 bolje ziveti sad odjednom presli na 2014 dok nam samo dizu cene mesecno sve poskupljuje a sad najavljuju jos i nova poskupljenja to sto par dece simpatizera snsa ostave par poruka na forumima u korist snsa apsolutno nista neznaci jel koliko vidim 75 posto ostalih poruka je protiv snsa ljudi su shvatili da je borba protiv korupcije bila samo maska da se vucic obracuna sa politickim protivnicima i njihovim financijerima a miskovica je sklonio za kaznu sto ga nije podrzao na proslim izborima pokazao je time sto podrzava dacica da mu je vlast i fotelja na prvom mestu i da ga bas briga za to sto narod misli a sad se otkrilo da se ceo vikend vucic tajno dogovarao sa dacicem o tome kakvu ce pricu uvaliti narodu na sednici a ti narode samo veruj vucicu koga vise covjek puskom nemoze isterati iz fotelje

eto!

pre 11 godina

...ko je taj ko je "privatizovao" Srbiju nakon 5 oktobra, ciji je zadatak bio da privuku strane investirore i uspostvae pravila trzisne ekonomije koja ce se zakonom braniti? Jel to Vucic ili Toma sprovodio? Jel DOS imao odresene ruke da uredi zemlju bez stranog pritiska, pa oni su jel prijatelji sa zapadom.
(Ilir, 5. februar 2013 09:53)

Tebi je smesno, a meni tuzno.Jedina sposobna vlada je bila vlada Zorana Djindica. Trajala je manje od 3 godine,a solidno se zivelo sve od te vlade 7 godina. Vlade posle njega su slabo radile,verovatno najlosije poslednjih 4 godine.Ali po tvojim recima Djndic je verovtano za tebe izdajnik, ne moze on da se meri sa domacinom Milosevicem.Bio je sposoban ,valjda je zbog toga i ubijen. Sad ga mediji jos porede sa Vucicem? Zamisli...
A sto tice kritickog misljenja,a ne ostrascenosti- nek ova vlada potraje ceo mandant. Zivece se isto u najboljem slucaju, Merkelova je rekla da ce kriza trajati najmanje do 2016g.A ti ces opet da glasas za svoje domacine. Naravno,jer iz tvog posta se ne krije ideoloska zaslepljenost, nego cist interes...Koji? ja ne znam,ali ti znas.

bobi

pre 11 godina

Ovo je prva vlada koja u svom radu ima rezultate.Za sada borba protiv korupcije se nastavlja tempom kavim su počeli! očigledno da se želje predhodne vlasti nisu ispunile. Nema novih izbora i nema zaštićenih!

karasdjordje

pre 11 godina

realno gledano ova vlada je daleko bolja od prosle i za to je najzasluznija energija koju ima Vucic,kakvo je katastrofalno stanje nasledjeno na vidiku su bolji dani a za lopove,tajkune i korumpirane politicare dolaze crni dani

Hudini

pre 11 godina

Novi izbori bi usporili privlačenje stranih investitora, a to bi se odrazili na dalje zapošljavanje građana Srbije od kojih su mnogi siromašni i gladni.Vučić je u interesu naroda povuko jedan jako hrabar potez i ja se nadam da će vreme pokazati da je bio u pravu!

Kenedi 661

pre 11 godina

Imam puno poverenja u gospodina Vučića, i ako on smatra da saradnja sa Ivicom Dačićem jeste dobra ja nemam razloga za sumnju. Činjenica je da je ova vlada mnogo toga dobrog uradila. Takođe mislim i da je rejting Srbije značajno popravljen u očima svetskih zvaničnika, sve zahvaljujući učincima aktuelne vlade.

Ljubče

pre 11 godina

Vlada Srbije je juče donela dve odluke: 1.) Odobrila je RTS beziomenom antisrpskom emiteru koji od osnivanja 1958 god. satire srpski narod u zemlju 200.000.000,00 din. (Čitaj: Dok gladna usta godaju Srbijom) i 2.) Imenovala je narko uličara člana Otpora, i NVO Pavićević Dejana za oficira za vezu sa šiptarskoim teroristima na Kosmetu. Mi samo jedno rešenje imamo usrane motke u ruke

Apocalipto SM

pre 11 godina

Сви схватамо шта Александар Вучић ради и колико нам значи све више и више ће нас бити уз њега само да овако настави пуна подршка.Свака част.

Dobrivoje

pre 11 godina

Bitna je saradnja i medjusobno razumevanje, ovo sto sad vidimo su pristici i napadi onih koji zele Srbiju u jos jedne izbore da odvuku. Narodu je dosta izbora, i zele da vide rezultate i da vlada radi.

Obilic

pre 11 godina

Lako za izbore. Pre svega treba da se nastave zapoceti pregovori,poslovi,jacanje privrede i ekonomije. Interes gradjana da bude jednom iznad politickih partija. Vucic je 100% u pravo kad kaze prvo interes gradjana ,a lako cemo za izbore.Oni ne moraju da se plase izbora ,imaju najvecu podrsku gradjana ,dok za ostale je znak pitanja.

Ako smem SM

pre 11 godina

Одавно нико није био тако јак,одважан и истрајан да нешто уради за своју земљу свака му част.

Amargedon SM

pre 11 godina

Александре само буди овакав сигуран и истрајан да нас водиш и са корупцијом и криминалом носиш.Свака част прави си вођа и пуна подршка за Вучића.

Hmm...

pre 11 godina

Nikada nisam podrzavao Vucica, ali ovo sto za sada radi, radi dobro i radi pametno. Ne moze on da obara vladu i da hapsi premijera, to nije njegov posao. Licno mislim da je Dacic umesan do guse, ali u ovom slucaju ne postoje konkretni dokazi da je ucinio krivicno delo. I ja sam pio kafe sa ovim i onim ali me to ne cini odgovornim za ono sto su oni uradili... Zna Vucic da u ovom slucaju mora polako. Jer ako drug Dacic "nije znao", onda imaju posla sa ljudima iz senke koji kontrolisu neke delove obavestajnih sluzbi i policije, a njih ne mozes da hapsis tek tako (ako hoces da ostanes ziv). A ako je Drug "znao"... Onda je on, u stvari, pravi "Sharic"! Kum! Ne mozes sa njim da se obracunas tek tako, jer on kontrolise policiju vec pet godina!!! Realno, ova vlada ostaje ove godine, a mi mozemo samo da gledamo... I da se molimo... Nek nam je Bog u pomoci!

Blondi

pre 11 godina

Svega ovoga ne bi bilo da izvesni 'demokrata' nije smislio da rehabilituje SPS kada su mu trebali, pa su sad nuzno zlo u svakoj vladi. Ipak mislim da Vucic vrlo dobro odmerava svoje izjave i da pomno posmatra Dacica, kao i da ga nece zastititi ukoliko mu se dokaze neka krivica.

Vesna

pre 11 godina

Aleksandar Vucic se pokazao danasnjim postupanjem kao zreo, mudar,moralan i odgovoran politicar.Izbori u nevreme bi bili los kurs.
Institucije drzave ( policija i tuzilastvo ) treba da
rade svoj posao.Samo namece se pitanje:koliko to godina traju istrazne i predistrazne radnje? Postoje li neki rokovi?Ko moze da uvazava minuli rad potpredsednika DS-a kada je taj minuli rad vec postao budjav !?

Realna-Kontra

pre 11 godina

Naravno da su jedinstveni. Zar ste mislili da ce jedna smicalica likova iz pozadina da obori ovakvu vladu?
Pozadina ce morati malo vise da se potrudi

Prevara sa zapada

pre 11 godina

Zivela Vlada koja koja je u poslednjih dvanaest godina digla ovu zemlju iz mrtvih! Sredila sve probleme i smanjila nezaposlenost!!!
Cestitam Komunistickoj partiji Kine i njihovim liderima

A da niste mozda mislili da cu DS-u da cestitam?
pa oni su cista sutrotnost gore navedenoj partiji

Kontaktiramo se svi

pre 11 godina

Klenga, nije bilo "kontakata" Dačića sa mafijom, sreo se nekoliko puta sa Radulovićem. Radule nije mafija tek je mafijaš. Sami "kontakti" nisu krivično delo, moralo bi se istražiti da li je tu bilo neke nezakonite saradnje i da lije Dačić to materijalizovao (uzeo novac). Sve ovo što se dosad pisalo nema pravnog značaja, ima moralnog, ali nismo baš ovde toliko osetljivi na to. U ovoj zemlji svako "kontaktira" sa svakim, a ponekad ima i saradnje. Uloga Rakića potpuno je providna, moraće da objasni šta ima snimljeno i kako je i zašto pratio ministra... i tako alje. Ima 130 diskova, pa daj da vdimo šta nosioci zvuka nose? I ja ponekad "kontaktiram" sumnjive osobe (žene sumnjivog morala), to nije krivično delo, "kontaktiramo" se, pa šta?

DEMOS

pre 11 godina

Sigurno je da ova vest da se premijer sastajao sa osobom iz kriminalnog miljea, nije dobra, i to Vučić, kao iskren i pošten političar priznaje, ali je pitanje zašto je DS želeo opet u koaliciju sa Dačićem, iako Rakić, a samim tim i Tadić i Đilas, za ove sastanke znaju još od 2008. godine, i ništa se ovo ne bi otkrilo da je Dačić ponovo sa DS-om u koaliciji. DS, na ovaj način, još jednom pokazuje koliko su dvolični, neodgovorni i neprincipijelni.

DARKO

pre 11 godina

Da li je neko uopste slusao Vucica na konferenciji za stampu??? On je postao mudar politicar i istina se krije u njegovom cutanju...ceka se DATUM a onda ide rasplet!!! Dacica nije branio, sve je prepustio tuzilastvu a Milana Rakica je pohvalio za profesionalan rad i sada se samo ceka odluka Nemacke i ide se do kraja!!! Kako to niko ne kapira?? Pravi se koalicija velikog SNS-a i malog DS-a!!!!

Abrakadabra SM

pre 11 godina

Ово је права борба са корупцијом и криминалом и свака им част што су истрајни до краја све нас чине поносним што смо део тога.Сремци.

Kontra-Logika

pre 11 godina

Naš posao je da ostvarimo ciljeve zbog kojih smo uspostavili ovakvu vladu i Vlada je postigla mnogo bolje rezultate nego prethodna vlada za četiri godine", rekao je Vučić.

Zar je ista vise potrebno da se kaze?
DA
Propali su planovi propaganda majstora DS-a
i jako mi je drago zbog toga :D

Bulldozer

pre 11 godina

Ova vlada je najbolja u poslednjih 20 godina i treba joj dati podršku. Vučić i Dačić su do sada delovali kao uspešan i sinhronizovan tandem i verujem da će tako ostati i dalje.

Finis coronat opus

pre 11 godina

Zaista gdin Vucic i gdin Dacic imaju dobru saradnju i Vlada deluje skladno i stabilno!Mislil da izbora nece biti u skorije vreme iako ih svi prognoziraju!Dobro je sto neko misli i na gradjane Srbije!

Apsolutno iskreno

pre 11 godina

Nekako mi se čini da je gospodin Dačić mnogo više uradio od početka nove vlasti nego za vreme stare.Rezultati su vidljiviji i zaista verujem da svi želimo da tako i ostane.

Maki

pre 11 godina

zašto vučić toleriše dačićeve kontakte sa mafijom...pitanje za milon dolara...
(klenga, 5. februar 2013 08:18)

Mozda sam ja slepa, ali ne vidim da igde pise da tolerise Daciceve kontakte sa mafijom, izjasnio se samo da vlada dobro radi, i da je zadovoljan sa dosadasnjim zalaganjem Dacica, a to da li je Dacic kriv ili ne, to ce sud da dokaze, mada svi verujemo da je kriv.

LJUBICA

pre 11 godina

Ova vlada mora gradjanima da omoguci da rade, da hrane i skoluju svoju decu. A za ljubav izmedju koalicionih partnera ima vremena. Ako je bude bilo bice ista vlada i 2016. god.

Porodica Miletic Pancevo

pre 11 godina

Podrska g.Vucicu za vas i vladu Srbije..ne dozvolite da azdaje bivseg rezima koji su nas doveli na ivicu bede,koji su nasu decu isterali na ulice,koji su nasoj deci prodavali drogu u skolama,ne dozvolite im da dignu glavu i neka svi zavrse u zatvoru a narocito oni kriminalci koji su se u tome istakli.Podrska g.Vucicu i za vas i za celu vladu,svaka vam cast onako od srca..

Vladimir

pre 11 godina

Apsolutno se slazem sa stavom da nas svet sada gleda drugacije. Primetno je da nas vise ne gledaju kao poltrone i ljude koji ce ispuniti licne interese svetskih mocnika. Evo i Jahjaga je spustila loptu i nema vise arogancije sa njihove strane.

jova

pre 11 godina

jasno je da vucic ovom zastitom mafijasa dacica,naglo gubi rejting,ali to i onako nije njegova odluka vec istih onih kuji su ih sve ove godine podmicivali i naravno i postavili na vlast jer s njima tako ljigavim i korumpiranim mogu da rade sta im se prohte vec u zavisnosti od njihovih potreba.kad neko izmakne kontroli oni ga posalju na dan odmora zbog premora,i ovaj se dovede pameti i sad je poslusan i beskompromisan borac protiv svog naroda !

Djuro

pre 11 godina

Sve dokle postoji povjerenje među koalicionim partnerima vlada će uspjeti održati se. Ja osobno vjerujem Vučiću da je iskren i da misli dobro svome narodu, te ako on kaže da izbori nisu neophodni, da je bitnije da opstane vlada i da se nastavi sa borbom protiv korupcije, ja nemam razloga za nevjericu.

Finis coronat opus

pre 11 godina

Zaista gdin Vucic i gdin Dacic imaju dobru saradnju i Vlada deluje skladno i stabilno!Mislil da izbora nece biti u skorije vreme iako ih svi prognoziraju!Dobro je sto neko misli i na gradjane Srbije!

Nemanja

pre 11 godina

Pa kapiram da Vucic kao dobar politicar, kapira da vlada za sada treba da drzi vodu dok se neke stvari nerazjasne,

a onda ako se i dokaze da je Dacic kriv (jer po zakonu niko nije kriv, dok se nedokaze suprotno), lako ce pustiti

niz vodu koalicije svoje i raspisati iste, zna covek svoj posao.

Exsplozivni

pre 11 godina

Covek se ceni po onome sto je uradio a po tome pitanju Dacic nije nesto mnogo,sto se tice vlade ona je sigurno bolja od prosle,

Mira68

pre 11 godina

Naravno da ga Vučić ceni.Od početka nove vlasti,gospodin Dačić je postigao zaista pozitivne rezultate i kako stvari teku dalje,čini mi se da će tako i nastaviti.Gospodin Vučić zaista savršeno radi svojposao i kao što vidimo,zahteva i motiviše svoje saradnike da slede njegov put.

Amargedon SM

pre 11 godina

Пуна подршка нашем Вучићу,ово што ради ова борба са корупцијом и криминалом је нешто стварно добро за нашу напаћену земљу стварно ради прави посао свака му част.

Mozda

pre 11 godina

Ali stvarno....statistike govore da nema rasta nezaposlenosti,a i dinar je stabilan duzi period. To su konkretni i vazni pokazatelji da ce mozda i biti bolje..

Mirjam

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na poštovanju političkih protivnika pa i Dačića , pa zar nije interes Srbije je važniji od želje propale DS i LDP za novim izborima baš sada kada su počele istrage o kriminalu i pljački države od DS, pa zato i traži da se sve zataška novim izborima.Vlada radi odlično , uradila je više za ovih 7 meseci nego sve zajedno u proteklih 12 godina.

SANDRA2013

pre 11 godina

SANDRA2013
Super je da ne nasedate provokacijama DSa. Srbija je na prvom mestu, da se stabilizujemo, ojačamo i popraviti ono što su predhodnici zamutili. Ako je neko kriv za nešto i to će izići na videlo, i ne verujem da će gospodin Vučić pogaziti ono što je rekao, a to je odgovornost svakog bez obzira na ime i funkciju koju obavlja.

bb

pre 11 godina

Tako je pricao cele vreme i Dinkic, za proslu vladu, a sada drvlje i kamenje. Treba sve da vas sramota, urosavate ugled Srbije, sa vasim optuznicama da je neko pre vas radio lose i da ste vi najbolji a da ne pricamo koliko ste posteni. Uzeli ste one koji su pravili 100 km puta za deset godina, u vladi su oni koji kazu ja nemam nista, stan ili klinika je na moju zenu ili cerku. Da vi hocete stvarno nesto da uraditi, naravili bi zakon o poreklu imovine i stvar bi se resila za pola godine, ali to necete, mozda vi znate zasto, ali gradjani sugurno znaju. Da parole mi smo posteni, mi radimo za narod, idite u obdaniste ali ne kod dece od 6 godina, nego kod dece od 3 godine
beda ste jadna i Srbija sa vama

Bilder

pre 11 godina

Ova vlada je jako cvrsta, jer koristi dobre kreatine i kvalitetne suplemente, a verujem da gospodin Vucic, zna sta
je najbolje raditi u ovom trentuku, nije on od juce.

Seele

pre 11 godina

Sve dok vlada bude radila zajednički na uspostavljanju normalnog funkcionisanja države, biće dobro. Svi mi očekujemo da ova vlada funkcioniše kao dobar tim. Onog trenutka kada to ne bude više tako, ne vidim razlog da se ne raspišu izbori.

Ludi Milojko

pre 11 godina

Dok se ljudi medjusobno cene i postuju uvec ce biti dobrih odnosa i dobre saradnje.Svadja nikome dobro nije donela pa nece ni vladi.

Ilir

pre 11 godina

(Hoćemo Promene, 4. februar 2013 23:51)
A znas sta je meni najsmesnije? To sto pominjes tesko stanje u drzavi, nemastinu, penzionere, kriminal, a ne pada ti na pamet da izneses samo proste cinjenice, ko je taj ko je "privatizovao" Srbiju nakon 5 oktobra, ciji je zadatak bio da privuku strane investirore i uspostvae pravila trzisne ekonomije koja ce se zakonom braniti? Jel to Vucic ili Toma sprovodio? Jel DOS imao odresene ruke da uredi zemlju bez stranog pritiska, pa oni su jel prijatelji sa zapadom. Ne komentarises Djilasove milijarde, monopole koje su sebi namestili, feudalno razbacivanje kojekakvih DS-ovih prvaka, tuznih mediokriteta koji zajahase vlast noseni podrskom zapadne propagadne masinerije i njihovim donacijama. I sad prozivas SNS i novu valdu jer se tesko zivi otkad su oni formirali vladu? Ja stavrno ne razumem da li je iko od vas DS-ovaca sposoban za kriticko razmisljanje ili ste toliko zaslepljeni mrznjom da ste u stanju boriti se za DS na ustrub interesa vecine obespravljenog, osiromasenog i ponizenog naroda. Ali opet bi mi bio milije da to radite iz ideoloske zaslepljenosti nego iz interesa. No, mozda je ovo drugo ipak pre. Uostalom da umete kriticki da razmisljate, da posedujete drzavotvornu i prakticnu mudrost, zemlju nikad ne biste ostavili u rasulu u kom je zatekla nova vlada. Zuti hvalisavci i skorojevici, cistite se sa politicke scene i ostavite zemlju srpskim domacinima, da je vode mudro i odgovorno. Vi ste posledica propasti jednog drustva. Sramota.

Nenad Sremac

pre 11 godina

Osnovno vaspitanje je ceniti i poštovati onoga sa kim radiš i koji,pored toga, radi dobro. Rad ove vlade se i sada oseti. Nadam se da će nastaviti u tom pravcu.

Bob

pre 11 godina

Naravno,licni odnosi nas ne zanimaju. Zanima nas da rade za dobro Srbije a vreme ce pokazati koliko su dobar tandem, za sad su uradili vise za ovih 6 meseci nego demokrate za 6 godina.

VeleSrb

pre 11 godina

Može da priča ko šta hoće,ali činjenice su da Srbija sada ima najveći ugled u svetu u zadnje 2 decenuje! Mnogi će to da osporavaju,ali realno stanje je takvo. Onaj ko izgubi vlast, uvek će da se služi lažima i insinuacijama samo da bi se ponovo dokopao iste!

Aca31Bg

pre 11 godina

Situacija u privredi je definitivno krenula na bolje i ako vlada bude radila ovako organizovano i odgovorno,situacija će sigurno do kraja ove i početkom sledeće godine biti znatno bolja! Treba nastaviti sa sklapanjem investicionih aranžmana sa drugim državama,kao što je to rađeno do sad,jer je vlada radila u korist države i naroda,a ne zarad lične koristi i provizija.

Mita

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na poštovanju političkih protivnika pa i Dačića , pa zar nije interes Srbije je važniji od želje propale DS i LDP za novim izborima baš sada kada su počele istrage o kriminalu i pljački države od DS, pa zato i traži da se sve zataška novim izborima.Vlada radi odlično , uradila je više za ovih 7 meseci nego sve zajedno u proteklih 12 godina.
(Mirjam, 5. februar 2013 13:59)

Zaboravila si samo DSS,a oni su najgori od svih,i po pitanju lopovluka,i po viđenju današnjeg sveta u 21. veku,a najgore je kada nisi svestan gde se nalaziš...

acivoj

pre 11 godina

ne moraju biti u ljubavi ali vazno je da funkcionisu kako treba, jer jedino zajednickim snagama mogu istrajati u borbi protiv kriminala

leonardo88

pre 11 godina

Da se razume u to kako se ostaje na vlasti toliko dugo svaka mu čast ali svako za koga se dokaže da je radio protivzakonito treba da odgovara.

Jordan

pre 11 godina

Zasto prosla Vlada nije reagovala na Daciceve susrete, kad je to znala? Sad kad je postavljena nova Vlada sve je izaslo na videlo, bas zato sto se nista ne sakriva i ne zataskava, ali je normalno da Vucic ne zeli da komentarise nista bez potrebnih dokaza, ako nesto postoji, bice i dokaza, tada ce Vucic odreagovati. Za sada su ovo samo price, na koje pravi politicar i normalan covek ne naseda tek tako.

MARKEC

pre 11 godina

Vučić je jasan, ova vlada nije nikakvo ispunjenje snova, ali ova vlada, pre svega zahvaljujući Aleksandru Vučiću, ima rezultate, i dokle god bude radila dobro, i u interesu Srbije, ova vlada će trajati. Vučiću je interes Srbije na prvom mestu, za razliku od vremena vladavine DS-a, kada su interesi bahatih i korumpiranih političara i biznismena predstavljani kao javni interes.

LJUBOJA

pre 11 godina

Za razliku od Tadića koji se prilikom svakog susreta sa Dačićem grlio, ne bi li pokazao koliko su jake veze između te DS-a i SPS-a, a na kraju se pokazalo da je to bilo zbog para, a ne zbog politike. Vučić je od početka rada ove vlade govori da se neće ljubakati sa Dačićem i Dinkićem kao DS, ne bi li pokazao koliko je jaka koalicija, i da će ova vlada trajati sve dok bude imala rezultate, a ako rezultata ne bude SNS ne beži od izbora.

SaraQ

pre 11 godina

Upravo tako, cilj je da se bori za interes gradjana Srbije, a ne da se iskazuju simpatije, ljubavi i slicno kao sto smo imali primere rodbinskih i kumskih odnosa prethodne vlasti!

Natasa Rostova

pre 11 godina

Izbori su u ovom trenutku najgora opcija po gradjane Srbije!To bi znacilo paralisanje drzavnih institucija na najmanje 2 meseca predizborne kampanje,pa opet 2 meseca dok ne sastave Vladu!A taman su neke stvari krenule na bolje...Borba protiv kriminala i korupcije uzela maha,nema povlascenih,verujem da ce to vaziti i za gdina Dacica!

cantacuzino

pre 11 godina

Vlast koja nastaje iz ljubavi ocigledno dovodi do nevolja. Vlast sastavljena iz visih interesa ocigledno tera na kompetitivnost clanica koalicije. Verovatno svako hoce da radi na svom rejtingum stoga ocekujem da ce sadasnja vlast istrajati uprkos pritiscima opozicije za nove izbore.

Leonid

pre 11 godina

Ljudi,ja sam politički neutralan,ali ovo sam morao da primetim. SNS i Vučić su pokazali veliku odgovornost prema gradjanima i državi. Dakle,u trenutku kada je ubedljivo najpopularnija stranka u zemlji, SNS se ne odlučuje na izbore i time spašava gradjane Srbije dodatnog troška i gubljenja godine za strane investicije.Ovaj gest zaslužuje velike pohvale,jer ovo je pravi primer kako se interesi naroda stavljaju iznad interesa stranke.

BARCELONA

pre 11 godina

Danasnja vlada na celu sa najenergicnijim Aleksandrom Vucicem radi odlican posao i ide u pravom semru. Vucic ima jasan stav, stati na pu korupciji i organizovanom kriminalu, dobijanja datuma za ulazak Srbije u EU, dovlacenjem investitora i jos mnogo toga.

Majkan

pre 11 godina

Ma daj Vucicu, mani se tog Dacica. Narod se polako okrece protiv njega, u zadnje dve nedelje ima vise gafova nego DS za 12 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Popi, 4. februar 2013 21:50)

Pa sad bas se ne bih slozio sa tobom da imaju vise gafova nego DS, oni su neprikosnoveni u tome ;-)

veverica

pre 11 godina

Zato na razne nacine i pokusavaju da naruse to jedinstvo i sruse vladu jer je ovo posle vise godina vlada koja daje rezultate i koja obecava!!!

ljubica

pre 11 godina

Priznajem da je ovo najbolja vlada u poslednjih 20 godina. Ima i zavidne rezultate u svim oblastima koji su vidljivi i u domacoj a i u stranoj javnosti. I za to zasluzujete sve pohvale. Ima i jedan veliki nedostatak. Zasto niko od tuzilaca ne sme ni da pomisli da pocne da istrazuje mnogobrojne afere vezane za gradonacelnika Beograda.?

Radnik

pre 11 godina

Ipak je Vucic mudro postupio.Nikako ne dozvoliti zutima da se uz pomoc fabrikovanih afera vrate na vlast u bilo kom obliku.Rakic,Veljovic i svi oni koji su cuvali svo vreme u fiokama te stvari pod hitno u zatvor.

Janko

pre 11 godina

Neki pokusavaju da razbiju ovu vladu i da omalovaze njen dosadasnji ucinak, medjutim malo su se preracunali jer Vucic nece dozvoliti da ga bilo sta izbaci iz borbe za bolju Srbiju

ZevssS

pre 11 godina

Kakav borac protiv korupcije i kriminala hahaha...
(Zoran, 04. februar 2013 22:36)

Sto, jel imas nekog boljeg, ko ti prvi pada napamet, da nije Oliver Dulic ili neko njemu slican?

Dušica

pre 11 godina

Gospodin Vučić je pametan čovek i naravno da zna šta radi i ko šta radi. Sarađivaće sa svakim ko vredi i ko radi, jer želi za našu zemlju samo najbolje.

mimi

pre 11 godina

Svi pokazatelji govore da je ovo najbolja vlada koju smo imali zadnjih godina.Vucicevo zalaganje i odlucnost u borbi protiv korupcije i kriminala narod je nagradio jos vecim poverenjem,nego kada su bili izbori.Tako i treba da ubede i one koji su bili skepticni,sada mogu da vide da sve sto je rekao Vucic to je i ispunio i da borba neprestaje sve dok se Srbija ne ocisti od kriminalaca.

denis

pre 11 godina

Vlada treba da nastavi zapocete reforme na svim poslovima od borbe protiv korupcije i kriminala , oporavka ekonomije, evrointracija do pitanja Kosova.

Sima

pre 11 godina

Vučić nije sujetan, to potvrđuje i ovom izjavom i nema problem da nekome prizna rezultate za razliku od mnogih. To je odlika velikog čoveka i političara. Sa ovakvim ljudima Srbija ima sigurnu budućnost. Podrška vladi Srbije.

Respect to Vucic

pre 11 godina

Ne razumem logiku kojojm se vladaju spletkarosi koji stoje iza ove afere...
Da li stvarno misle da je ovaj narod "sisao vesla" pa da nece videti ko je , sta je, i kad je sve ovo napravio?
Bogu hvala, G.Vucic je covek koji razmislja, koji obavlja svoje duznosti i koji vodi vladu napred ka ciljevima koji su postavljeni

Tami

pre 11 godina

Jedno je sigurno - da je Vlada bila u ovakvom sastavu protekle decenije, Srbija ne bi bila u onako katastrofalnom stanjum, u kakvom su je docekali nakon izbora. Ako nastave ovim tempom, mislim da ce situacija biti sve bolja prvenstveno po gradjane ove zemlje. Zato SAMO NAPRED!

milojko pantic

pre 11 godina

Verujem da Vucic nije raspisao izbore jer ne zeli da prestanu ulaganja u Srbiju,verujem da ce vreme pokazati uskoro zasto to nije ucinjeno ...

Turbo

pre 11 godina

Naprednjaci su jos jednom dokazali da se drze cvsrto kada ih drugi napadaju i osudjuju. Njima je na prvom mestu buducnost Srbije i njenog naroda. Putem koji su krenuli, treba da nastave hrabro, uzdignute glave.

Goran.J

pre 11 godina

Verovao sam puno u DS, cak sam vise puta i za njih glasao, ali na kraju su me totalno razocarali. Nisu nista uradili a obecavali su puno i jos se ispostavilo da DS u sebi krije odredjen broj ljudi koji je umesan u brojne korupcionaske afere, ciji su ministri optuzeni za brojne zloupotrebe, jednom recju dno dna. Drago mi je da je Srbija dobila novu sansu sa SNSom i Vucicem, rezultati njegovog rada i cele vlade su generalno dobri, Srbija ide u pravom smeru. Borba protiv korupcije i organizovanog kriminala je prekopotrebna Srbiji, jer jedino tako Srbija ima sanse da ugleda svetlo na kraju tunela. Najjaci utisak na mene u ovoj vladi ostavio je Vucic, koji se pored borbe protiv korupcije posvetio i ekonomiji, doveo je Emirate i otvorio fabriku u Velikoj Plani koja sklapa borbena vozila zajedno sa Rusima. Uveren sam da ova vlada moze postici jos bolje rezultate, potrebno im je jos vremena, za sada su dobri....

Predrag @@

pre 11 godina

Ne mozemo da ocekujemo za ovo kratko vreme da sve procveta.Ova godina ce biti teska,ali mozemo se nadati boljim danima.Pokretanje privrede i dovodjenje investitora pokrenut ce privredu i ekonomiju zemlje. Otvara se mogucnost da se otvore nova radna mesta.

AleksandarZidarski

pre 11 godina

Srbiji samo fale novi izbori..Trebaju nam sveze investicije,zavrsetak pregovora o Kosovu,borba protiv kriminala i korupcije..Da napokon depolitizujemo institucije!SNS sa Aleksandrom Vucicem ima moju podrsku!!

karasdjordje

pre 11 godina

realno gledano ova vlada je daleko bolja od prosle i za to je najzasluznija energija koju ima Vucic,kakvo je katastrofalno stanje nasledjeno na vidiku su bolji dani a za lopove,tajkune i korumpirane politicare dolaze crni dani

Hudini

pre 11 godina

Novi izbori bi usporili privlačenje stranih investitora, a to bi se odrazili na dalje zapošljavanje građana Srbije od kojih su mnogi siromašni i gladni.Vučić je u interesu naroda povuko jedan jako hrabar potez i ja se nadam da će vreme pokazati da je bio u pravu!

Janko.K

pre 11 godina

Ova vlada je pre svega nasledila jednu jako losu situaciju, jer DS nije ostavio nista lepo iza sebe, ipak posle odredjene solidne vremenske distance mozemo da donesemo neki sud prema trenutnoj vladi. Smatram da ova vlada nije savrsena, pre svega zbog koalicije koja je velika, ali sa druge strane opet smatram da je uradila puno za jako kratko vreme. Tu bih pre svega voleo da izdvojim Vucicevu brobu protiv korupcije, dolazak stranih investitora uz pomoc Vucica i Dinkica kao i odlicnu akciju uklanjanja spomenika teroristima iz presevske doline sto je delo Dacica i njegovog sektora. Svi su nesto radili, svi su dali svoj maksimum, rezultati nazalost mozda i nisu onakvi kakve smo ocekivali ali generalno ova vlada mi uliva nadu da Srbija konacno vidi svetlo na kraju tunela. Ako bih nekoga morao da izdvojim onda bi to bez premca bio Vucic koji je najvise uradio a koji je se ujedno prihvatio i najtezeg posla....

bobi

pre 11 godina

Ovo je prva vlada koja u svom radu ima rezultate.Za sada borba protiv korupcije se nastavlja tempom kavim su počeli! očigledno da se želje predhodne vlasti nisu ispunile. Nema novih izbora i nema zaštićenih!

Mara realno

pre 11 godina

Treba odati priznanje ovoj vladi koja je postigla vidan rezultat, ali ne treba zanemariti obecanje da svako ko je gresio mora da odgovara bez obzira da li je gradjanin ili premijer u pitanju!!!!

Princeza

pre 11 godina

jao Boze!!! Da li mislite da Aca zaista misli to sto kaze za Ivicu?! Shvatite to kao politicki potez koji ce uciniti da se gradjani osecaju sigurnim. Nije Aca toliko lud da veruje Ivici. Ne napadajte coveka bezveze,on samo misli na gradjane.

Kontra-Logika

pre 11 godina

Naš posao je da ostvarimo ciljeve zbog kojih smo uspostavili ovakvu vladu i Vlada je postigla mnogo bolje rezultate nego prethodna vlada za četiri godine", rekao je Vučić.

Zar je ista vise potrebno da se kaze?
DA
Propali su planovi propaganda majstora DS-a
i jako mi je drago zbog toga :D

Matija

pre 11 godina

Ova vlada je postigla dobre rezultate samo zahvaljuci Vucicu i njegovom dobrom radu u borbi protiv korupcije i u privlacenju stranih investicija. Svi ostali clanove vlade zive na racun Vucicevog uspeha, tako dok god on bude mogao da sprovodi svoju politiku koja daje rezultate do tada nece biti izbora... SNS u ovom trenutku je jedina politicka opcija koja ima plan i program kako Srbija da izadje iz ove sumorne situacije u kojoj se trenutno nalazi.

Heroj Ulice

pre 11 godina

Vidim sve je bilo bajno i sjajno kada je DS bio na vlasti. Neverovatno koliko su Srbi mazohisti pa zele da im se DS vrati na vlast i da nastavi da ih krade a oni da kukaju

Dobrivoje

pre 11 godina

Bitna je saradnja i medjusobno razumevanje, ovo sto sad vidimo su pristici i napadi onih koji zele Srbiju u jos jedne izbore da odvuku. Narodu je dosta izbora, i zele da vide rezultate i da vlada radi.

Obilic

pre 11 godina

Lako za izbore. Pre svega treba da se nastave zapoceti pregovori,poslovi,jacanje privrede i ekonomije. Interes gradjana da bude jednom iznad politickih partija. Vucic je 100% u pravo kad kaze prvo interes gradjana ,a lako cemo za izbore.Oni ne moraju da se plase izbora ,imaju najvecu podrsku gradjana ,dok za ostale je znak pitanja.

Slavko

pre 11 godina

Opozicija mirise da je vlada na pravom putu, da je napravila dobre poteze i da ce ti potezi definitivno dovesti do boljeg standarda gradjana u 2014. Zato se besomucno trude da je nekako poljuljaju, sruse i onda zamene u cemu im neki mediji sdusno pomazu. Ta ista opozicija nije ni svesna da bi na tako izazvanim izborima bila potucena do nogu, da bi toliko pala da bi demokratija bila ugrozena nedostatkom prave opozicije.

Glasac...

pre 11 godina

Ako tako nastavis Vucicu na semaforu ce pisati jedna velika NULA.
Umesto da se odmah smeni ovaj zalosni premijer i ministar policije vi ga jos i hvalite ,to nema ni u jednoj normalnoj zemlji...

Amargedon SM

pre 11 godina

Александре само буди овакав сигуран и истрајан да нас водиш и са корупцијом и криминалом носиш.Свака част прави си вођа и пуна подршка за Вучића.

Bulldozer

pre 11 godina

Ova vlada je najbolja u poslednjih 20 godina i treba joj dati podršku. Vučić i Dačić su do sada delovali kao uspešan i sinhronizovan tandem i verujem da će tako ostati i dalje.

Kenedi 661

pre 11 godina

Imam puno poverenja u gospodina Vučića, i ako on smatra da saradnja sa Ivicom Dačićem jeste dobra ja nemam razloga za sumnju. Činjenica je da je ova vlada mnogo toga dobrog uradila. Takođe mislim i da je rejting Srbije značajno popravljen u očima svetskih zvaničnika, sve zahvaljujući učincima aktuelne vlade.

Ako smem SM

pre 11 godina

Одавно нико није био тако јак,одважан и истрајан да нешто уради за своју земљу свака му част.

Realna-Kontra

pre 11 godina

Naravno da su jedinstveni. Zar ste mislili da ce jedna smicalica likova iz pozadina da obori ovakvu vladu?
Pozadina ce morati malo vise da se potrudi

Vesna

pre 11 godina

Aleksandar Vucic se pokazao danasnjim postupanjem kao zreo, mudar,moralan i odgovoran politicar.Izbori u nevreme bi bili los kurs.
Institucije drzave ( policija i tuzilastvo ) treba da
rade svoj posao.Samo namece se pitanje:koliko to godina traju istrazne i predistrazne radnje? Postoje li neki rokovi?Ko moze da uvazava minuli rad potpredsednika DS-a kada je taj minuli rad vec postao budjav !?

Finis coronat opus

pre 11 godina

Zaista gdin Vucic i gdin Dacic imaju dobru saradnju i Vlada deluje skladno i stabilno!Mislil da izbora nece biti u skorije vreme iako ih svi prognoziraju!Dobro je sto neko misli i na gradjane Srbije!

Bilder

pre 11 godina

Ova vlada je jako cvrsta, jer koristi dobre kreatine i kvalitetne suplemente, a verujem da gospodin Vucic, zna sta
je najbolje raditi u ovom trentuku, nije on od juce.

gordijanus

pre 11 godina

bas ste nas razocarali vucicu...tako ste pramgaticni, vazan vam je rezultat na semaforu, pa makar ga izborili i faulovima, podmicivanjem sudije, protivnickih igraca ili na neki drugi nedozvoljen nacin; ne bih se slozio sa vama niposto; rezultat je bitan ali je isto tako bitno da u toj vasoj vladi budu ljudi koji imaju kredibilitet; dacic ga vise nema...cini se da ce se naspram tacija naci slican brat krimos...vlada nije trebalo da padne ali iz nje treba izaciti sav kukolj!

Djuro

pre 11 godina

Sve dokle postoji povjerenje među koalicionim partnerima vlada će uspjeti održati se. Ja osobno vjerujem Vučiću da je iskren i da misli dobro svome narodu, te ako on kaže da izbori nisu neophodni, da je bitnije da opstane vlada i da se nastavi sa borbom protiv korupcije, ja nemam razloga za nevjericu.

Apsolutno iskreno

pre 11 godina

Nekako mi se čini da je gospodin Dačić mnogo više uradio od početka nove vlasti nego za vreme stare.Rezultati su vidljiviji i zaista verujem da svi želimo da tako i ostane.

Finis coronat opus

pre 11 godina

Zaista gdin Vucic i gdin Dacic imaju dobru saradnju i Vlada deluje skladno i stabilno!Mislil da izbora nece biti u skorije vreme iako ih svi prognoziraju!Dobro je sto neko misli i na gradjane Srbije!

Mira68

pre 11 godina

Naravno da ga Vučić ceni.Od početka nove vlasti,gospodin Dačić je postigao zaista pozitivne rezultate i kako stvari teku dalje,čini mi se da će tako i nastaviti.Gospodin Vučić zaista savršeno radi svojposao i kao što vidimo,zahteva i motiviše svoje saradnike da slede njegov put.

Siniša DS

pre 11 godina

Vučiću, ode ti rejting na 15%, pukao si. Mada si se dobro držao, fino si glumio neko vreme...maskirao se, odelo, mašna, naočare...ali, izabrao si jako tešku ulogu - da glumiš poštenjačinu, borca za pravdu...nije to za tebe, ceo život si bio loš momak i sad odjednom hoćeš da budeš dobar...ne može. Sada će da navata nekog ni krivog ni dužnog i da ga uhapsi da makar malo povrati rejting. Ali taj mora da bude neko koga mrzi i pozicija i opozicija, kao što je bio Mišković, ali tako jakog igrača teško da ćeš naći, osim jednog, koji je pre neki dan bio ispitivan u svojstvu građana, ali njega nećeš, jer ste drugari, jer plaća tabloide da pišu budalaštine protiv Đilasa...

Prevara sa zapada

pre 11 godina

Zivela Vlada koja koja je u poslednjih dvanaest godina digla ovu zemlju iz mrtvih! Sredila sve probleme i smanjila nezaposlenost!!!
Cestitam Komunistickoj partiji Kine i njihovim liderima

A da niste mozda mislili da cu DS-u da cestitam?
pa oni su cista sutrotnost gore navedenoj partiji

ima nade

pre 11 godina

Le-lee.. sto su se hejteri uznemirili, sto im propade pokusaj samo-obaranja vlade! ;)
Gospodo sa `uprljanim prstima`,
znate li ono, kada zima toliko zagudi, kada nocna temperatura padne na -20 stepeni, a narod kaze: - nocas ce i pas sa mackom da spava (ili mis sa mackom, svejedno)!?
E, takvo je stanje drustva u Srbiji.
Muka je naterala postene ljude, ma iz koje partije bili, (ili opcije, koju su do sada glasali), da podrze ovu vladu. Uostalom, i kriminal i korupcija, ne poznaju ni granice, ni naciju i veru, niti politicno ubedjenje, poznaje samo interes - protivzakonito bogacenje.
Zbog svega toga, potpuno je jasan metez, koji uveliko vlada medju mangupima, kako po horizontali na svim nivoima, tako i po vertikali, po kriminalnim bratstvima. Oni, kako to kazu mladi - kuliraju, misleci da ih je previse i da nece, i oni doci na red, ali se varaju.
Vera u uspeh ove vlade, nije apstraktna vera u "istinu i pravdu", koja "uvek pobedjuje", nego nada za opstanak ovog drustva, ove nacije! Alternative vise nema! Sa jedne strane su mangupi, a sa druge posteni gradjani.
Ako je cena toga, da Srbija posle izvesnog vremena izgleda kao Evropa posle kuge u srednjen veku, desetkovana, gde ce polovina odgovarati za svoje krsenje zakona, a svaki deseti biti u zatvoru zbog kriminala, ne bi li ostatak gradjanja ziveo mirno i normalno, pristajem!
Ujedinjeni protiv mafije.

Exsplozivni

pre 11 godina

Covek se ceni po onome sto je uradio a po tome pitanju Dacic nije nesto mnogo,sto se tice vlade ona je sigurno bolja od prosle,

toza

pre 11 godina

Prosto mi je neshatljiva ovolika patološka mržnja koju pristalice SNS-a pokazuju prema svemu što ima veze sa DS-om. Pa od početka sad mogu da kažem nazovi borbe protiv kriminala i korupcije mnogo više privedenih i ispitivanih ima ili je imalo veze sa SPS-om nego sa bilo kojom drugom strankom. Teši me jedino to što je očigledno da se komentari na vesti organizovano objavljuju iz SNS centrale jer bi se u suprotnom zabrinuo za inteligenciju našeg naroda. Patološka mržnja nije hrišćanska a nije ni u skladu sa evropskim vrednostima za koje se zalažete.

Ludi Milojko

pre 11 godina

Dok se ljudi medjusobno cene i postuju uvec ce biti dobrih odnosa i dobre saradnje.Svadja nikome dobro nije donela pa nece ni vladi.

Jeremy Clarkson

pre 11 godina

A sta je sa onim "Uhapsicemo sve one koji su imali bilo kakvih kontakta sa Darkom Saricem i njegovim saradnicima"? Pa bre ovo nema ni u Severnoj Koreji.

wise man

pre 11 godina

Odlicno. Jos jedan politicar koji nam prica kako je njegova vlada uradila vise u 6 meseci nego prethodna i kako ce ne ova nego bas sledeca godina biti mnogo bolja.

Jeste ova vlada uradila vise ali za clanove SNS i njihove kumove, zene, ljubavnice, finansijere...za obican narod ovih 6 meseci su bili isti kao i pre.
Dalji pad kupovne moci i nastavak povecanja siromastva.

branko

pre 11 godina

Radikali,radikali mozete samo da glumite ali ne dugo.Ti si Vucicu zajedno sa Tomom,Seseljom,Dacicem i slicnima zaustavio Srbiju ka Evropi pre 20 god,,a sad da nas vi isti vodite ka njoj.Pa koji sloj ljudi da vam veruje?

Seele

pre 11 godina

Sve dok vlada bude radila zajednički na uspostavljanju normalnog funkcionisanja države, biće dobro. Svi mi očekujemo da ova vlada funkcioniše kao dobar tim. Onog trenutka kada to ne bude više tako, ne vidim razlog da se ne raspišu izbori.

Mozda

pre 11 godina

Ali stvarno....statistike govore da nema rasta nezaposlenosti,a i dinar je stabilan duzi period. To su konkretni i vazni pokazatelji da ce mozda i biti bolje..

mozes tvojim botovima da prodajes price

pre 11 godina

Kazi ti nama gospodine Prvi sta je sa izbornom "kradjom",ko se sastajao sa Lukom Bojovicem,zasto Dinkic nije u zatvoru,odakle preCedniku diploma i sta je sa tom departizacijom i depolitizacijom?!

Brze pruge

pre 11 godina

@ljubica

Pa postovana, posto danas pratim sve vase komentare, eto malo i ja da nesto dodam. Ne moze tuzilac da procesuira i uhapsi Djilasa, dok ne uhapsi Dacica. Za sve sto je Djilas radio, a radio je za vreme vlade DS-SPS-G17+, treba da odgovara, kao i oni koji su mu to omogucili ili nisu reagovali, a morali su. Recimo Ministar policije, em nista nije radio, em se je pomagao narko bosu. Tako bar sam kaze. Da li je tuzilac smeo recimo 2008. - 2009. da procesuira Djilasa, ali i Dacica zbog veoma slicnih radnji? Pa, nije. E pa sada bi bilo bezobrazno da procesuira Djilasa, a ne tog Dacica. Sada je to politicki progon vlasti. A ovako ste vi pobrkali teze, pa ispada da slabasna opozicija vrsi progon premijera i ministra policije i jos pritom hoce da naudi SNS. A zasto vi iz SNS toliko mazohisticki branite Dacica? Samo sebi na stetu, danas je ovim stavom Vucica, SNS izgbio sve normalne ljude koji su poverovali da moze da bude bolje. I na kraju kviz pitanje: zasto je Dacic dostavljao informacije Saricu? Zbog prijateljstva, telefona, viskija...? Sedite malo pa razmislite i sastavite jednu normalnu, ljudsku recenicu, a ne pisite politicke pamflete.

Valjevo

pre 11 godina

Sve posle Djindjica je smesno...o ovima danas ne vredi ni pricati!
Samo ce jedno jutro osvanuti u starim kaputima i reci ne mozemo vise ovuda, moramo sad malo levo!

zmitjkoe

pre 11 godina

Da, ova vlada je mnogo vise uradila nego bilo koja vlada u istoriji. Nikada vise kriminalaca, ludaka i partijskih salabajzera u tzv. vladi, skepanoj od ljudi koji se ne podnose, na osovu rezultata izbora i partijske trgovine i raspodele moci. Nesudjeni premijer postaje ministar vojni, izmislja funkciju "prvog" potpredsednika vlade, (samo)zaduzenog za borbu protiv kriminala i korupcije, pored zivog ministra unutrasnjeg, koji je ujedno i premijer!!!! I tako smo dobili vladu sa dva premijera, dva ministra policijska, dva kapitalna ministra itd. Najnoviji politicki triler ove : premijer "prezivi" najveci moguci skandal zahvaljujuci zastiti od strane svog "prvog" zamenika, poznatog po reklami "niko nece biti zasticen", i po vicu "bice uhapsen svako ko je imao veze sa Saricem". Prvi zamenik je ipak abolirao premijera, samo zbog toga sto je to u interesu jedinstva u vladi, u interesu Srbije i naseg naroda. Posle neverovatnih obrta u ovoj epizodi Vucic Show ulazi u mirniji period, a onda slede epizode o zdruzenom napadu zombija i vampira na Beograd i o propasti Daci carstva.

republika

pre 11 godina

Ipak je Vucic mudro postupio.Nikako ne dozvoliti zutima da se uz pomoc fabrikovanih afera vrate na vlast u bilo kom obliku.Rakic,Veljovic i svi oni koji su cuvali svo vreme u fiokama te stvari pod hitno u zatvor.
(Radnik, 4. februar 2013 21:50)

Priznajem da je ovo najbolja vlada u poslednjih 20 godina. Ima i zavidne rezultate u svim oblastima koji su vidljivi i u domacoj a i u stranoj javnosti. I za to zasluzujete sve pohvale. Ima i jedan veliki nedostatak. Zasto niko od tuzilaca ne sme ni da pomisli da pocne da istrazuje mnogobrojne afere vezane za gradonacelnika Beograda.?
(ljubica, 4. februar 2013 21:49)



Mogu li biti očigledniji partijski dronovi? Imate li vi ljudi srama? Koliko vas plaćaju za celodnevno piskaranje, obuzeli ste sve veće sajtove na internetu? Da li se vlada zaista toliko drma da morate raditi prekovremeno, da imate u reč iste komentare i na b92 i na Kuriru? Vi zaista verujete u ovo što pišete - da treba tužiti nekog trećeg, a ne čoveka KOJI JE PRIZNAO DA SE SASTAJAO SA MAFIJAŠEM?
Svaka vam čast.

joka

pre 11 godina

ako preko ovoga predjes i ne uhapsis dacica ode i ti polako...nemoj sad fa razocatas narod to ti je najmanje potrebno sad..nego hapsi redom dacic,palma....itd.itd

Amargedon SM

pre 11 godina

Пуна подршка нашем Вучићу,ово што ради ова борба са корупцијом и криминалом је нешто стварно добро за нашу напаћену земљу стварно ради прави посао свака му част.

Nemanja

pre 11 godina

Pa kapiram da Vucic kao dobar politicar, kapira da vlada za sada treba da drzi vodu dok se neke stvari nerazjasne,

a onda ako se i dokaze da je Dacic kriv (jer po zakonu niko nije kriv, dok se nedokaze suprotno), lako ce pustiti

niz vodu koalicije svoje i raspisati iste, zna covek svoj posao.

DARKO

pre 11 godina

Da li je neko uopste slusao Vucica na konferenciji za stampu??? On je postao mudar politicar i istina se krije u njegovom cutanju...ceka se DATUM a onda ide rasplet!!! Dacica nije branio, sve je prepustio tuzilastvu a Milana Rakica je pohvalio za profesionalan rad i sada se samo ceka odluka Nemacke i ide se do kraja!!! Kako to niko ne kapira?? Pravi se koalicija velikog SNS-a i malog DS-a!!!!

Vlada

pre 11 godina

Pa sta je to sa tobom Vucicu? Nikada nisam glasao za tebe niti cu u buducnosti, ali sam ti ovoga puta verovao da hoces da isteras stvari do kraja. Sta se desilo?

Nenad Sremac

pre 11 godina

Osnovno vaspitanje je ceniti i poštovati onoga sa kim radiš i koji,pored toga, radi dobro. Rad ove vlade se i sada oseti. Nadam se da će nastaviti u tom pravcu.

Predrag

pre 11 godina

I ovi prije vas su nam pricali da su najbolji,sa najboljim rezultatima,najljepsi,najpametniji...
Ti si rano poceo sa takvim pricama.

Smesno je to,Vucicu!

Narod od tebe ne ocekuje praznu EPP pricu!

borrro

pre 11 godina

Gospodin Vucic,borac protiv korupcije u kriminala,kaze da ima saznanja i za jos neke politicare koji su bili na vezi sa Saricem ali ne moze to da saopsti jer je drzavna tajna OK.Znaci da je gospodin Vucic,borac protiv korupcije i kriminala,znao i za Daciceve kontakte cim je preuzeo sluzbe ali je to tek sada kao doznao.A informaciju pustili iz DSa i za nju znaju godinama a hteli da prave proletos vladu sa Dacicem!?

zasluge

pre 11 godina

@(Janko, 4. februar 2013 22:01)

Aman, dosta mi je da čitam o dosadašnjem učinku, ali dosta. Ne ponašajte se kao roboti, imajte mozga. Neće sto puta ponovljena laž postati istina.

Ajd nabroj mi na prste jedne ruke učinke, osim ako ne misliš na:
- prodaju zemlje Arapima
- obaćanje o departizacije, gde se samo sps i sns članovi zapošljavaju
- svakodnevno 300 ljudi izgubi posao
- skočile cene svega
- od hapšenja je rezultat da 77 njih sede u istražnom zatvoru koji će na kraju tužiti državu (zamisli kad Miško iznese ceh koliko je izgubio za 3 meseca) i zakon o amnestiji gde je pušteno par stotina osuđenih krimosa
- u vladi sedi čovek koji ne želi da da ostavku, kako ne bi srušio vladu, a sarađivao je sa narko klanom
- pokradeni izbori - ko, gde, šta, zašto.. nema veze
- porast zaduženja kod mmf-a za preko 2,5 milijarde (u 6 meseci)
- ugovori koji se tajno sklapaju sa kinezima da bi nas zadužili za bar još 12 milijardi
- otimačina vlasti na svim nivoima od preostalih demokratski izabranih partija
- uvođenje ćirilice tj. ukidanje latinice u multientničkoj i samo u multietničkoj regiji
- izmeštanje glavnog grada u Novi Sad, da bi legitimno bilo ukinuti autonomiju
- od svih silnih zaduženja ostalo im je još koji mesec da plaćaju plate i penzije i šta onda dalje?

Ne mogu više ni da nabrajam, toliko toga ima da ne može da se popamti, a ide u radni staž sadašnje vlade. Sve sam go uspeh do uspeha nižu.

crna rupa

pre 11 godina

Naprednjaci su jos jednom dokazali da se drze cvsrto kada ih drugi napadaju i osudjuju. Njima je na prvom mestu buducnost Srbije i njenog naroda. Putem koji su krenuli, treba da nastave hrabro, uzdignute glave.
(Turbo, 4. februar 2013 22:20)

I upravo je to njihova najveća sramota.
Danas su pokazali pravo lice i pravac u kom se kreću, a to je u rikverc.

Ilir

pre 11 godina

(Hoćemo Promene, 4. februar 2013 23:51)
A znas sta je meni najsmesnije? To sto pominjes tesko stanje u drzavi, nemastinu, penzionere, kriminal, a ne pada ti na pamet da izneses samo proste cinjenice, ko je taj ko je "privatizovao" Srbiju nakon 5 oktobra, ciji je zadatak bio da privuku strane investirore i uspostvae pravila trzisne ekonomije koja ce se zakonom braniti? Jel to Vucic ili Toma sprovodio? Jel DOS imao odresene ruke da uredi zemlju bez stranog pritiska, pa oni su jel prijatelji sa zapadom. Ne komentarises Djilasove milijarde, monopole koje su sebi namestili, feudalno razbacivanje kojekakvih DS-ovih prvaka, tuznih mediokriteta koji zajahase vlast noseni podrskom zapadne propagadne masinerije i njihovim donacijama. I sad prozivas SNS i novu valdu jer se tesko zivi otkad su oni formirali vladu? Ja stavrno ne razumem da li je iko od vas DS-ovaca sposoban za kriticko razmisljanje ili ste toliko zaslepljeni mrznjom da ste u stanju boriti se za DS na ustrub interesa vecine obespravljenog, osiromasenog i ponizenog naroda. Ali opet bi mi bio milije da to radite iz ideoloske zaslepljenosti nego iz interesa. No, mozda je ovo drugo ipak pre. Uostalom da umete kriticki da razmisljate, da posedujete drzavotvornu i prakticnu mudrost, zemlju nikad ne biste ostavili u rasulu u kom je zatekla nova vlada. Zuti hvalisavci i skorojevici, cistite se sa politicke scene i ostavite zemlju srpskim domacinima, da je vode mudro i odgovorno. Vi ste posledica propasti jednog drustva. Sramota.

Apocalipto SM

pre 11 godina

Сви схватамо шта Александар Вучић ради и колико нам значи све више и више ће нас бити уз њега само да овако настави пуна подршка.Свака част.

Abrakadabra SM

pre 11 godina

Ово је права борба са корупцијом и криминалом и свака им част што су истрајни до краја све нас чине поносним што смо део тога.Сремци.

popeye

pre 11 godina

Ал` је ЕУ мало завртала уши... Добар је Дачић, добар је, треба столица за Косово у УН да се испослује и још што шта. А ви и даље сањарите о бољем животу или га гледајте на РТСу...

VLADA za PRIMER

pre 11 godina

Kad je Djindic formirao vladu, u njoj trecina clanova nisu bili clanovi stranaka, a vecina direktora birana na konkursu.
A ostavke se podnosile, po sadasnjim kriterijumima,zbog "banalnih" razloga.
Setimo se: V Obradovic zbog optuzbe da se "udvaro" sluzbenici vlade,
Veselinov zato sto je njegov vozac izazvao saobracajni udes sa tragicnim posledicama, a prica se da je jedan ministar napustio vladu samo zato sto mu je neko na auto napiso grafit "ua lopovi".
DA li JE OVO SADA UPOREDIVO.

1 i 2 i 3

pre 11 godina

Vučić je pogrešio što danas nije raspisao izbore. Nema šta on više da radi sa Dačićem, samo štete može imati ubuduće.

romanista

pre 11 godina

Uzivaj narode-to si i zasluzio !!!
Odlicno svi vi zivite,verujte mi.Da sam kojim slucajem ja na vlasti,hleba i vode bi samo imali,i to ne svaki dan...
Uzeo bih vam sve sto se uzeti moze,i onda bi cutali...
Pozdrav iz Italije i samo sagnite glave i cutite-moze vas neko cuti ako progovorite...

Siniša BG

pre 11 godina

Ovo je bila igra u režiji Vučića, a cilj je bio da se uceni Dačić i da se otme vlast u Beogradu i da se postavi direktor policije po volji Vučića. Prema tome, prestanite više da glumatate, provaljeni ste. Kakva borba protiv korupcije i kriminala to su priče za naivčine. Pa korupcija i kriminal je na delu, samo sada ove plaćaju drugi tajkuni, lopovi, krimosi...

milan

pre 11 godina

odlicna krava daje dva puta vise mleka od ostalih, svi je hvale dok jednog dana ne prospe jednu kofu. dzaba je davala onoliko mleka ako sve pokvari jednim potezom. razmisli o tome gdine Vucicu.

Maki

pre 11 godina

zašto vučić toleriše dačićeve kontakte sa mafijom...pitanje za milon dolara...
(klenga, 5. februar 2013 08:18)

Mozda sam ja slepa, ali ne vidim da igde pise da tolerise Daciceve kontakte sa mafijom, izjasnio se samo da vlada dobro radi, i da je zadovoljan sa dosadasnjim zalaganjem Dacica, a to da li je Dacic kriv ili ne, to ce sud da dokaze, mada svi verujemo da je kriv.

Boban

pre 11 godina

Dacic je ocigledno cenjen i pouzdan partner, bez obzira da li su u pitanju kriminalci ili koalicioni partneri.
Vucic smtra da je Dacic trenutno pouzdaniji od rejtinga.

xyxy

pre 11 godina

sada cu se svaki put smejati kada vucic i dacic budu pricali o borbi protiv korupcije...u nekim zemljama za saradnju sa narko klanom bi ministar policije isao u zatvor dozivotno..

hakuna matata

pre 11 godina

Ja bih voleo da mi neko kaze koji su to ti veliki rezultati koje je ova vlada postigla... Cene rastu, politika prema Kosovu je otprilike ista ili slicna kao i DS-ova, zaduzivanja nastavljena, prodaja firmi, u ovom slucaju poljoprivrednih kombinata za neke bedne pare itd... Jedino ta zestoka borba protiv korupcije je kao nesto novo, ali ni tu jos uvek ne vidim rezultate, jedino neka hapsenja i velicanstvene najave, jos nikom nisu dokazali krivicu... A ako se Dacic sad izvuce bez ikakvih posledica onda i ta Vuciceva prica pada u vodu, a sa njom i on sam... Demagogija je cudna stvar :-)

Kontaktiramo se svi

pre 11 godina

Klenga, nije bilo "kontakata" Dačića sa mafijom, sreo se nekoliko puta sa Radulovićem. Radule nije mafija tek je mafijaš. Sami "kontakti" nisu krivično delo, moralo bi se istražiti da li je tu bilo neke nezakonite saradnje i da lije Dačić to materijalizovao (uzeo novac). Sve ovo što se dosad pisalo nema pravnog značaja, ima moralnog, ali nismo baš ovde toliko osetljivi na to. U ovoj zemlji svako "kontaktira" sa svakim, a ponekad ima i saradnje. Uloga Rakića potpuno je providna, moraće da objasni šta ima snimljeno i kako je i zašto pratio ministra... i tako alje. Ima 130 diskova, pa daj da vdimo šta nosioci zvuka nose? I ja ponekad "kontaktiram" sumnjive osobe (žene sumnjivog morala), to nije krivično delo, "kontaktiramo" se, pa šta?

Hmm...

pre 11 godina

Nikada nisam podrzavao Vucica, ali ovo sto za sada radi, radi dobro i radi pametno. Ne moze on da obara vladu i da hapsi premijera, to nije njegov posao. Licno mislim da je Dacic umesan do guse, ali u ovom slucaju ne postoje konkretni dokazi da je ucinio krivicno delo. I ja sam pio kafe sa ovim i onim ali me to ne cini odgovornim za ono sto su oni uradili... Zna Vucic da u ovom slucaju mora polako. Jer ako drug Dacic "nije znao", onda imaju posla sa ljudima iz senke koji kontrolisu neke delove obavestajnih sluzbi i policije, a njih ne mozes da hapsis tek tako (ako hoces da ostanes ziv). A ako je Drug "znao"... Onda je on, u stvari, pravi "Sharic"! Kum! Ne mozes sa njim da se obracunas tek tako, jer on kontrolise policiju vec pet godina!!! Realno, ova vlada ostaje ove godine, a mi mozemo samo da gledamo... I da se molimo... Nek nam je Bog u pomoci!

andrija

pre 11 godina

nasi politicari i dobar deo drustva je kao pevacica koja je bila sa bananom.siromasna u dusi a prepotentna i lazno vazna.vodi ljubav iz interesa a ne iz ljubavi i strasti a politicari vode zemlju takodje zbog interesa.nemaju strast.samo ostrascenost.pevacici kupi vocka stan koji pevanjem ne moze da se zaradi za 10 godina a ona kaze da je sama.politicari idu u silerovu i cuju se sa narko bosom i brane se,negiraju i jos su uvredjeni.njegos kaze na muci se poznaju junaci.danas je samo ostala muka a junaci nikom ponikose i u sariceve evre pogledase.

toma

pre 11 godina

smesan si(u gestikulacijama),ali ovo je nesto najsmesnije sto si izjavio.
i to je upravo ono sto je najsumnjivije,ocekujem nove bisere !

hakuna matata

pre 11 godina

Znaci ako radi vrlo dobro nije vazno sto je kriminalac? Posteno Vucicu, nema sta. Zestoka borba protiv korupcije se nastavlja :-)

klupko

pre 11 godina

Mislim da ce Vucic napraviti veliku gresku ako se bude ponasao kao da se nista nije dogodilo. Bojim se da ce proci kao i Tadic - zbog Dacica je zrtvovao svoju kozu.
Vucic mora da napravi nekakav otklon od Dacica, jer sav kredibilitet koji je skupio dosadasnjom borbom protiv korupcije ce se istopiti kao sladoled na suncu. Da je sada los momenat da se raspisu izbori, to je jasno - poslednja stvar koja nama treba. Ali nekome ocigledno treba.
Ko bi to mogao da bude? Ili Djilas, da bi zaustavio rasturanje stranke i pokusao da se na racun Dacica pozicionira kao druga velika stranka u buducnosti Srbije, ili neko iz senke, ko zeli da zaustavi zapocete procese i kome je izgleda dogorelo do nokata i spreman je na sve.
Vucic nije u jednostavnoj poziciji, on se nalazi izmedju cekica i nakovnja. Ima dva izbora - ili da raspise izbore (i zaustavi zapoceto) i rizikuje neke nove koalicije i kombinatorike koje za nekoliko meseci mogu da donesu ko zna sta, ili da nekako premosti ovaj momenat dok se neke stvari ne rese, ali onda ce definitivno da fasuje na popularnosti, a moglo bi mu se i desiti da ga Dacic povuce u blato, kao sto je Tadic Djilasa. U svakom slucaju deluje vise nego jasno da je Djilas taj koji je ovo sa Dacicem zakuvao, i da zbog toga sto bas u ovom momentu (a ne u nekom momentu tokom protekle 4 godine) izvukao ovog dzokera iz rukava u pokusaju da nametne izbore, zakljucujem da ga zabole ona stvar za Srbiju. Njega ocigledno samo jedno zanima - vlast.

DEMOS

pre 11 godina

Sigurno je da ova vest da se premijer sastajao sa osobom iz kriminalnog miljea, nije dobra, i to Vučić, kao iskren i pošten političar priznaje, ali je pitanje zašto je DS želeo opet u koaliciju sa Dačićem, iako Rakić, a samim tim i Tadić i Đilas, za ove sastanke znaju još od 2008. godine, i ništa se ovo ne bi otkrilo da je Dačić ponovo sa DS-om u koaliciji. DS, na ovaj način, još jednom pokazuje koliko su dvolični, neodgovorni i neprincipijelni.

Vladimir

pre 11 godina

Apsolutno se slazem sa stavom da nas svet sada gleda drugacije. Primetno je da nas vise ne gledaju kao poltrone i ljude koji ce ispuniti licne interese svetskih mocnika. Evo i Jahjaga je spustila loptu i nema vise arogancije sa njihove strane.

Mirjam

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na poštovanju političkih protivnika pa i Dačića , pa zar nije interes Srbije je važniji od želje propale DS i LDP za novim izborima baš sada kada su počele istrage o kriminalu i pljački države od DS, pa zato i traži da se sve zataška novim izborima.Vlada radi odlično , uradila je više za ovih 7 meseci nego sve zajedno u proteklih 12 godina.

Zigfrid

pre 11 godina

Rezultat je puštanje obrazovca Obradovića na slobodu , rezultat su eksplozije u Nišu , rezultat je i današnji revolveraški obračun kod vrtića u Novom Sadu , rezultat je i nezaposlenost na rekordnom nivou , a možda je rezultat da ste povećali naplatu poreza od estradnih zvezda, rezultat je i korupcija na istom nivou a možda i višem , videćemo šta će reći transparency interntional, rezultat je i pad BDP-a ili GDP-a , možda je rezultat da je gazda Gruja izdao poslovni prostor državnoj agenciji RATEL za 60.000 evra mesečno, a možda je rezultat da je ukinuto samo 7 ,ili slovima samo sedam agencija , a možda je rezultat da imamo i dalje sporo sudstvo i totalno nesposobno tužilaštvo ,bar kad su beli okovratnici ili bele kragne u pitanju , a možda je rezultat da vi sa "kadrovima" kakav je Oliver Antić, koji je isterivao nepodobne profesore sa fakulteta 90-tih, ili Bane Ivković , ili Bačević sa njegovim sekretarom , ili onaj sa 250 stanova , ili Cvijan , ili Božović koji je sve bio samo ne student , a da ne pričamo o kitnjastoj fake biografiji, ili je rezultat da štitiš Keneta ,Palmu , Bajatovića, a o Beku se već izjasnila Jorgovanka kao najlepšem, najpametnijem , najzgodnijem, naj ,naj , naj. I šta smo dobili od tih 300 miliona evra Agrobankinih, pa nemamo Američke zakone pa da ako si ukrao 20 miliona , uplatiš 50 plus odležiš minimum10 godina , kad bi makar i tih 300 miliona evra vratili i još bar 100 od Kolubarinih Gusana,Keneta, pevača , ali bitno da se Miško maže na hleb.

Superhik

pre 11 godina

Godine 2013 u zemlji Srbiji najmocniji covek nije ni predsednik drzave ni premijer ni neki uspesni privrednik koji je zaposlio zemlju vec je to direktor drzavne bezbednosti tj DB-a, BIA, UDBE ili OZNE (kako je vec kome draze da zove nasu dragu Sluzbu). Srbi sunarodnici, cestitam vam, mislili smo da posle Sloboleona kome ste dali 80% podrske svojevremeno, pa Kostunice sa 75% nema goreg, ali uvek uspete nas manjinu i ostale u svetu da iznenadite sa svojom pameti izbora i besprekornom logikom. Ovoga puta najpopularniji i najbolji politicar u zemlji Srbiji je po vama (nama) bivsi vodja navijaca, potparol Vojislava Seselja, ministar informisanja zlatne '99 godine i najzad uspesni proivrednik u svetu poznat po nosenju dzakova u Velikoj Britaniji. Zivi bili braco srbi u novo, sasvim sigurno bolje sutra, idemo u EU ali samo kao ravnopravan partner sa Kosovom i protiv korupcije!

tomislav

pre 11 godina

Dok Dačić ne bude kočio Vučića u njegovom radu i borbi protiv korupcije, nema razloga da ta vlada ne opstane.
(Gilipter, 4. februar 2013 22:50)

Crni čoveče, kako ga ne koči, njega prvog treba da baci u istražni, a on ga ostavio na mestu premijera. Na stranu što je pogazio sve ono što je govorio.

Hoćemo Promene

pre 11 godina

Ovde se neki šale, rugaju...tipa - Vučić i Dačić odlično obavljaju posao...vlada dobro radi...I ja volim šale, ali ajde malo se uozbiljite, situacija je jako ozbiljna, mnogi ljudi bukvalno jedva preživljavaju, sve je poskupelo, posla nema, zatvaraju se preduzeća, bankrotiraju...država se nekontrolisano zadužuje...kriminal je u porastu...a političari se sprdaju sa nama, pričaju budalaštine, lažu...i pored svih tih problema imamo i ovo sa premijerom. Prema tome, nešto treba podhitno menjati, možda da se izvrši rekonstrukcija vlade itd, ali ovako više ne može. Od afera, svako protiv svakog, se ne živi.

Firestarter

pre 11 godina

Da li stvarno misle da je ovaj narod "sisao vesla" pa da nece videti ko je , sta je, i kad je sve ovo napravio?
(Respect to Vucic, 4. februar 2013 23:12)

Ne znam šta je sisao narod, ali vidim šta si ti sisaš.

David Pantovic

pre 11 godina

Sa Kim si takav si. Cuvena izreka naseg naroda. Voleo bih da me demantujes Vucicu i kazes Dacicu da podnese ostavku. Jer mislim da je to jedini posten i ljudski nacin Sa Daciceve strane. Bez obzira da li je kriv iLi ne. Sastanci Sa glavnim narko boss-om tadasnjeg ministra policije je kriminalno delo. Isto kad glavni tuzioci sede Sa krinalcima u kaficima. Dokle bre vise ljudi iz senke da potkupljuju nase politicare i sudije i rade sta hoce. Zato ova zemlja ni ne moze bolje. Nikad vise SPS na vlasti. Treba li su ih ukinuti jos 2000 godine. Sramota.

Aleksandar 90

pre 11 godina

Po prvi put u zivotu i tesko to priznajem da se u jednom bar slazem sa Cedomirom Jovanovicem. Velika je odgovornost Demokratske stranke i krivica u ovom slucaju oko Dacica.Toliko je licemerno kako je rekao Ceda ,znali su sve a pravili su koaliciju i podrzavali se u drugom krugu predsednickih izbora.

Darko

pre 11 godina

Sticajem okolnosti nisam stigao na posao na vreme tako da najbolji političar svih vremena Aleksandar Vučić mi neće zameriti kašnjenje komentara...
Elem da krenem, vi beste B92...
Zahvaljujući gospodinu Vučiću i njegovoj borbi protiv korupcije zima neće biti toliko loša, a i prognostičari najavljuju toplu i blagorodnu godinu, zahvaljujući Vučiću prinosi će nekoliko puta biti uvećani, a i privući ćemo i par stotina milijardi evra kapitala iz arapskih zemalja zahvaljujući Vučiću, cena narkotika nikada nije bila niža a i pristupačnija običnom gradjaninu isto to zahvaljujući Vučiću, inače zahvaljujući mudroj politici Vučića Kosovo će krajem ove godine poništiti deklaraciju o nezavisnosti, pre svega zahvaljujući Vučiću i njegovom angažmanu Crvena Zvezda će konačno nekako doći u priliku da zaigra u Evropi, zahvaljujući inteligenciji gospodina Vučića ni stolica mi nije više tvrda, a na kraju zahvaljujući bezobzirnoj borbi gospodina Vučića protiv korupcije i zalaganju gospodina Vučića za očuvanjem državnog integriteta i suvereniteta porastao svaki građanin Srbije je i porastao nekoliko santimetara i postao je lepši...
Elem ukoliko vidite sličan komentar na nekim drugim sajtovima informativnih kuća znajte da je to čista slučajnost u pitanju, a i onako svi građani Srbije i regiona, a što ne reći i sveta upravo sve ovo i misle za jednog i jedinog najboljeg svega na svetu gospodina Vučića...

Blondi

pre 11 godina

Svega ovoga ne bi bilo da izvesni 'demokrata' nije smislio da rehabilituje SPS kada su mu trebali, pa su sad nuzno zlo u svakoj vladi. Ipak mislim da Vucic vrlo dobro odmerava svoje izjave i da pomno posmatra Dacica, kao i da ga nece zastititi ukoliko mu se dokaze neka krivica.

LJUBICA

pre 11 godina

Ova vlada mora gradjanima da omoguci da rade, da hrane i skoluju svoju decu. A za ljubav izmedju koalicionih partnera ima vremena. Ako je bude bilo bice ista vlada i 2016. god.

Porodica Miletic Pancevo

pre 11 godina

Podrska g.Vucicu za vas i vladu Srbije..ne dozvolite da azdaje bivseg rezima koji su nas doveli na ivicu bede,koji su nasu decu isterali na ulice,koji su nasoj deci prodavali drogu u skolama,ne dozvolite im da dignu glavu i neka svi zavrse u zatvoru a narocito oni kriminalci koji su se u tome istakli.Podrska g.Vucicu i za vas i za celu vladu,svaka vam cast onako od srca..

Misha

pre 11 godina

Svet je nepravedan, los, korumpiran ali Srbija je Pakao!! Upravo zbog ovakvih ideologa, manipulatora, i svih onih koji su spremni preci preko svih moralnih osnova (lazi, klevete , pljacke, ubistva, relativizacija istine istorije...)

Super G

pre 11 godina

he, he... Dacic koji malo malo pa ispadne naivan ko francuska sobarica. Te su novinari iskoristili njegovu dobrotu, te su kriminalci izigrali njegovo poverenje, te ovo te ono... :)

Relja

pre 11 godina

Nova mantra glasi "najvaznija je vlada". Dosla je svojevremeno sa sastanka kod predsednika poznatog po mahanju ukradenim glasackim listicima. Time se Vuciceva borba protiv korupcije totalno relativizuje. Pakt sa Dacicem nije doneo dobro Tadicu, pa nece ni Vucicu. Da ne spominjem Dinkica, za kojeg je svojevremeno Vucic bio spremio robijasku majicu. Deo naroda moze da nasedne na ove relativizacije i "prioritete", no vecina je verovala u Vucicevu iskrenu borbu protiv svih koji su se ogresili o zakon. Mislim da se sada stvari menjaju iz korena.

VeleSrb

pre 11 godina

Može da priča ko šta hoće,ali činjenice su da Srbija sada ima najveći ugled u svetu u zadnje 2 decenuje! Mnogi će to da osporavaju,ali realno stanje je takvo. Onaj ko izgubi vlast, uvek će da se služi lažima i insinuacijama samo da bi se ponovo dokopao iste!

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Već dve decenije slušamo patriotske samohvalospeve mnogih u političkom i društvenom životu. Po tim pričama svi su protiv Srbije, a autori nas eto brane od te velike svetske zavere protiv našeg naroda i države. Došavši na vlast na krilima tih priča, dve najače stranke u vladi su se suočile sa realnošću, i u želji da izbegnu ekonomski kolaps, okrenule (promenile) svoju politiku prema toj, do juče za njih, "antisrpskoj" Evropi. Međutim, ostalo je mnogo otrova kojeg su za dve decenije "patriotizma" posadili po Srbiji. Sada te sadnice rastu i prete da ugroze napore vlade na putu ka EU. Mnogo je danas ljudi u tim strankama za koje se ne zna da li su zarad popularnosti blefirali u ranijoj politici ili to sada rade u novoj, zarad privilegija koje pruža vlast. Takvi su i onda i sada bili opasnost za svaki napredak Srbije.

Aca

pre 11 godina

Toliko si se srozao danas,ustvari samo si pokazao da je to ipak stari Vucic"veciti decko koji obecava".Zao mi je ovog naroda,uspesno ga zaludjujete da i ne pomislja da je gladan i da sve poskupljuje!

Dragan

pre 11 godina

@ Heroj ulice
Gospodine heroju, ne radi se ovde o DS-u, već o principima koje je postavio Vučić. Ne sme biti selektivne pravde, a Vučić je sve što je dobro radio juče pustio niz vodu. Zanima me razlog????

putujuci dzindas

pre 11 godina

Pa koja je ovo fora?dokazano da je covek imao veze sa mafijom i Vucic koji mesecima najavljuje hapsenje svakog ko je u vezi sa Saricem i sad sve je odjednom ok...ovo je scenario za Srbiju koja gleda indijske,turske i spanske serije..kao da imamo samo RAM memoriju

Danilo

pre 11 godina

Vucic nece izbore jel zna da bi na ovim izborima prosli mnogo gore nego na proslim a evo i zasto prosle izbore su pobedili zahvaljujuci glasovima ljudi sa kosova koje su obmanuli i sva predizborna obecanja im pogazili tako da niko sa kosova vise nebi glasao za njih a sto se srbije tice svi beli listici proslih izbora bi sad glasali protiv snsa jel vide da su sva njihova predizborna obecanja sto se tice poboljsanja financijske situacije u zemlji bila laz zar nisu obecali da ce se 2013 bolje ziveti sad odjednom presli na 2014 dok nam samo dizu cene mesecno sve poskupljuje a sad najavljuju jos i nova poskupljenja to sto par dece simpatizera snsa ostave par poruka na forumima u korist snsa apsolutno nista neznaci jel koliko vidim 75 posto ostalih poruka je protiv snsa ljudi su shvatili da je borba protiv korupcije bila samo maska da se vucic obracuna sa politickim protivnicima i njihovim financijerima a miskovica je sklonio za kaznu sto ga nije podrzao na proslim izborima pokazao je time sto podrzava dacica da mu je vlast i fotelja na prvom mestu i da ga bas briga za to sto narod misli a sad se otkrilo da se ceo vikend vucic tajno dogovarao sa dacicem o tome kakvu ce pricu uvaliti narodu na sednici a ti narode samo veruj vucicu koga vise covjek puskom nemoze isterati iz fotelje

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Vučić:Cenim Dačića,.....
Ја их (Вучића & Дачића) никад нисам цијенио. Сада их презирем. А, ви?

cantacuzino

pre 11 godina

Vlast koja nastaje iz ljubavi ocigledno dovodi do nevolja. Vlast sastavljena iz visih interesa ocigledno tera na kompetitivnost clanica koalicije. Verovatno svako hoce da radi na svom rejtingum stoga ocekujem da ce sadasnja vlast istrajati uprkos pritiscima opozicije za nove izbore.

copy&paste

pre 11 godina

ovde očigledno nema komentara običnih građana, samo partijska sekcija vredno radi i kopipejstuje identične komentare. strava mozgovi!

Bob

pre 11 godina

Naravno,licni odnosi nas ne zanimaju. Zanima nas da rade za dobro Srbije a vreme ce pokazati koliko su dobar tandem, za sad su uradili vise za ovih 6 meseci nego demokrate za 6 godina.

Aca31Bg

pre 11 godina

Situacija u privredi je definitivno krenula na bolje i ako vlada bude radila ovako organizovano i odgovorno,situacija će sigurno do kraja ove i početkom sledeće godine biti znatno bolja! Treba nastaviti sa sklapanjem investicionih aranžmana sa drugim državama,kao što je to rađeno do sad,jer je vlada radila u korist države i naroda,a ne zarad lične koristi i provizija.

Leonid

pre 11 godina

Ljudi,ja sam politički neutralan,ali ovo sam morao da primetim. SNS i Vučić su pokazali veliku odgovornost prema gradjanima i državi. Dakle,u trenutku kada je ubedljivo najpopularnija stranka u zemlji, SNS se ne odlučuje na izbore i time spašava gradjane Srbije dodatnog troška i gubljenja godine za strane investicije.Ovaj gest zaslužuje velike pohvale,jer ovo je pravi primer kako se interesi naroda stavljaju iznad interesa stranke.

BARCELONA

pre 11 godina

Danasnja vlada na celu sa najenergicnijim Aleksandrom Vucicem radi odlican posao i ide u pravom semru. Vucic ima jasan stav, stati na pu korupciji i organizovanom kriminalu, dobijanja datuma za ulazak Srbije u EU, dovlacenjem investitora i jos mnogo toga.

Natasa Rostova

pre 11 godina

Izbori su u ovom trenutku najgora opcija po gradjane Srbije!To bi znacilo paralisanje drzavnih institucija na najmanje 2 meseca predizborne kampanje,pa opet 2 meseca dok ne sastave Vladu!A taman su neke stvari krenule na bolje...Borba protiv kriminala i korupcije uzela maha,nema povlascenih,verujem da ce to vaziti i za gdina Dacica!

veverica

pre 11 godina

Zato na razne nacine i pokusavaju da naruse to jedinstvo i sruse vladu jer je ovo posle vise godina vlada koja daje rezultate i koja obecava!!!

branko

pre 11 godina

Sad si pokazao Aco svoju laznu facu!Ako ovi dokazi nisu dovoljni to samo govori da ima "nedodirljivih" i da vam je vlast iznad svega.Mozete da manipulisete bivsim radikalima ali ne zaboravite da postoji i Srbija koja razmislja svojom glavom

Željko

pre 11 godina

Narod je glasao na izborima....sad kuknjave nema....i dalje glasajte za one koji kažu da vas vode u EU a kada bi tamo ušli onda bi oni otišli pravo u zatvor! Nikad niste znali da birate i sve dok budete birali socijaliste i komuniste...dok budete podržavali nekakve evropejce koji milione drže po kojekakvim ostrvima dotle će ova lepa država da propada!

SANDRA2013

pre 11 godina

SANDRA2013
Super je da ne nasedate provokacijama DSa. Srbija je na prvom mestu, da se stabilizujemo, ojačamo i popraviti ono što su predhodnici zamutili. Ako je neko kriv za nešto i to će izići na videlo, i ne verujem da će gospodin Vučić pogaziti ono što je rekao, a to je odgovornost svakog bez obzira na ime i funkciju koju obavlja.

acivoj

pre 11 godina

ne moraju biti u ljubavi ali vazno je da funkcionisu kako treba, jer jedino zajednickim snagama mogu istrajati u borbi protiv kriminala

MARKEC

pre 11 godina

Vučić je jasan, ova vlada nije nikakvo ispunjenje snova, ali ova vlada, pre svega zahvaljujući Aleksandru Vučiću, ima rezultate, i dokle god bude radila dobro, i u interesu Srbije, ova vlada će trajati. Vučiću je interes Srbije na prvom mestu, za razliku od vremena vladavine DS-a, kada su interesi bahatih i korumpiranih političara i biznismena predstavljani kao javni interes.

LJUBOJA

pre 11 godina

Za razliku od Tadića koji se prilikom svakog susreta sa Dačićem grlio, ne bi li pokazao koliko su jake veze između te DS-a i SPS-a, a na kraju se pokazalo da je to bilo zbog para, a ne zbog politike. Vučić je od početka rada ove vlade govori da se neće ljubakati sa Dačićem i Dinkićem kao DS, ne bi li pokazao koliko je jaka koalicija, i da će ova vlada trajati sve dok bude imala rezultate, a ako rezultata ne bude SNS ne beži od izbora.

SaraQ

pre 11 godina

Upravo tako, cilj je da se bori za interes gradjana Srbije, a ne da se iskazuju simpatije, ljubavi i slicno kao sto smo imali primere rodbinskih i kumskih odnosa prethodne vlasti!

zmitjkoe

pre 11 godina

Da, ova vlada je mnogo vise uradila nego bilo koja vlada u istoriji. Nikada vise kriminalaca, ludaka i partijskih salabajzera u tzv. vladi, skepanoj od ljudi koji se ne podnose, na osovu rezultata izbora i partijske trgovine i raspodele moci. Nesudjeni premijer postaje ministar vojni, izmislja funkciju "prvog" potpredsednika vlade, (samo)zaduzenog za borbu protiv kriminala i korupcije, pored zivog ministra unutrasnjeg, koji je ujedno i premijer!!!! I tako smo dobili vladu sa dva premijera, dva ministra policijska, dva kapitalna ministra itd. Najnoviji politicki triler ove : premijer "prezivi" najveci moguci skandal zahvaljujuci zastiti od strane svog "prvog" zamenika, poznatog po reklami "niko nece biti zasticen", i po vicu "bice uhapsen svako ko je imao veze sa Saricem". Prvi zamenik je ipak abolirao premijera, samo zbog toga sto je to u interesu jedinstva u vladi, u interesu Srbije i naseg naroda. Posle neverovatnih obrta u ovoj epizodi Vucic Show ulazi u mirniji period, a onda slede epizode o zdruzenom napadu zombija i vampira na Beograd i o propasti Daci carstva.

Petar

pre 11 godina

Очигледно је да коалициона љубав цвета.
Не знам зашто ме ово подсећа на карикатуру сплитског „Ферал трибуна“ са Милошевићем и Туђманом у загрљају у кревету БРАЧНОМ из Оних времена?!
А обашка договор око избора директора полициског.

daevon

pre 11 godina

Stvarno su patetični ovi naručeni komentari radikala tj naprednjaka. Nije vam ovo ćevabdžinica da tako mažete majonezom! Jedite vi ćevape na vašim sastancima, ovde sve curi, bre.
Dakle, ŠTA je to ova vlada toliko bolje uradila o prethodnih? Pitanje postavljam uz uslov da možemo da zanemarimo činjenicu da je polovina vlade iz prošlog sastava, a druga polovina iz onog iz devedesetih. (A ne možemo da zanemarimo!)

minela

pre 11 godina

sta treba jos da se desi da bi se nesto promenilo u srbiji tesko izgleda mnogo tesko ali samo za gradzane srbije mafija ostaje i dalje na celu

Milica

pre 11 godina

Naravno da su jedinstveni. Zar ste mislili da ce jedna smicalica likova iz pozadina da obori ovakvu vladu?
Pozadina ce morati malo vise da se potrudi
(Realna-Kontra, 5. februar 2013 00:16)

Upravo su se srušili sami, to što će zadržati fotelje još neko vreme, ne znači ništa. Prvim izborima odlaze u istoriju.

skandal

pre 11 godina

SNS će proći, kao DS sa Dačićem, ako je pod sumnjom treba ga suspendovati dok se istraga ne okonča. Ovo je strašan skandal, zbog takvih stvari daju se ostavke u EU.

Ljubče

pre 11 godina

Vlada Srbije je juče donela dve odluke: 1.) Odobrila je RTS beziomenom antisrpskom emiteru koji od osnivanja 1958 god. satire srpski narod u zemlju 200.000.000,00 din. (Čitaj: Dok gladna usta godaju Srbijom) i 2.) Imenovala je narko uličara člana Otpora, i NVO Pavićević Dejana za oficira za vezu sa šiptarskoim teroristima na Kosmetu. Mi samo jedno rešenje imamo usrane motke u ruke

leonardo88

pre 11 godina

Da se razume u to kako se ostaje na vlasti toliko dugo svaka mu čast ali svako za koga se dokaže da je radio protivzakonito treba da odgovara.

Jordan

pre 11 godina

Zasto prosla Vlada nije reagovala na Daciceve susrete, kad je to znala? Sad kad je postavljena nova Vlada sve je izaslo na videlo, bas zato sto se nista ne sakriva i ne zataskava, ali je normalno da Vucic ne zeli da komentarise nista bez potrebnih dokaza, ako nesto postoji, bice i dokaza, tada ce Vucic odreagovati. Za sada su ovo samo price, na koje pravi politicar i normalan covek ne naseda tek tako.

Majkan

pre 11 godina

Ma daj Vucicu, mani se tog Dacica. Narod se polako okrece protiv njega, u zadnje dve nedelje ima vise gafova nego DS za 12 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Popi, 4. februar 2013 21:50)

Pa sad bas se ne bih slozio sa tobom da imaju vise gafova nego DS, oni su neprikosnoveni u tome ;-)

StanarrR

pre 11 godina

Ne znam sto se mene Dacica, i ja delim misljenje sa Vucicem, ali jednostavno nesto u meni mi neda mira da poverujem tom coveku, ucio je zanat od Slobe, a to slozicete se nije bas dobro.

Džoni

pre 11 godina

Ovo mi sve više liči na ono ja ću tebe Vojvodo a ti mene Serdaru, a samo mi znamo kakva smo..... A znamo i mi! Ili su nam ipak skroz isprani mozgovi pa ne znamo?

Posmatrač

pre 11 godina

Vučiću premijer se viđa s kriminalcima, a ti ga hvališ. Da li je to tvoja borba protiv korupcije i kriminala?
Ako nije to radio hapsi sve koji lažu, ali ako jeste moraš uhapsiti njega (Dačića).

Luda Lela

pre 11 godina

Dakle Vucicu, ti jos mozes da farbas ove tvoje pristalice koje mozak ionako retko upotrebljavaju!
Branis Dacica koji je evidentno umesan iako se svaki dan busas u grudi da ZASTICENIH NEMA! Imam utisak da to radis zato sto nemas cistu savest: koliko iz vasih redova moze biti umesano u istu istragu? Zato pokusavas da zataskas i smenis one koji znaju?

pušteni ste niz vodu

pre 11 godina

Sa nama možete da brišete patos i da se pravite ludi da je sve ok. Pitaću vas šta će biti kada zvaničnici drugih zemalja počnu da otkazuju sastanke. Jedino ih zanima da završe svoj posao oko Kosova, a to mogu i bez vas. Nadate se da ćete dobiti datum za otpočinjanje pregovora. Nema ništa od tog posla. Šačica očajnika koja je sve preveslala i ako se raspadne nema više koga.

Beogradjanin

pre 11 godina

Sad si pokazao Aco svoju laznu facu!Ako ovi dokazi nisu dovoljni to samo govori da ima "nedodirljivih" i da vam je vlast iznad svega.Mozete da manipulisete bivsim radikalima ali ne zaboravite da postoji i Srbija koja razmislja svojom glavom
(branko, 5. februar 2013 00:10)

Nisam za Aleksndra Velikog Vucica,ali....Ima on jos vremena da raspise izbore. Datum od Eu i pregovori sa Kosovom. Naravno sat je ukljucen i polako kuca tika-taka. Do negde septembra...A ako vlada prezivi ovu godinu, na sledecim izborima bice surovo kaznjen.

eto!

pre 11 godina

...ko je taj ko je "privatizovao" Srbiju nakon 5 oktobra, ciji je zadatak bio da privuku strane investirore i uspostvae pravila trzisne ekonomije koja ce se zakonom braniti? Jel to Vucic ili Toma sprovodio? Jel DOS imao odresene ruke da uredi zemlju bez stranog pritiska, pa oni su jel prijatelji sa zapadom.
(Ilir, 5. februar 2013 09:53)

Tebi je smesno, a meni tuzno.Jedina sposobna vlada je bila vlada Zorana Djindica. Trajala je manje od 3 godine,a solidno se zivelo sve od te vlade 7 godina. Vlade posle njega su slabo radile,verovatno najlosije poslednjih 4 godine.Ali po tvojim recima Djndic je verovtano za tebe izdajnik, ne moze on da se meri sa domacinom Milosevicem.Bio je sposoban ,valjda je zbog toga i ubijen. Sad ga mediji jos porede sa Vucicem? Zamisli...
A sto tice kritickog misljenja,a ne ostrascenosti- nek ova vlada potraje ceo mandant. Zivece se isto u najboljem slucaju, Merkelova je rekla da ce kriza trajati najmanje do 2016g.A ti ces opet da glasas za svoje domacine. Naravno,jer iz tvog posta se ne krije ideoloska zaslepljenost, nego cist interes...Koji? ja ne znam,ali ti znas.

Mita

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na poštovanju političkih protivnika pa i Dačića , pa zar nije interes Srbije je važniji od želje propale DS i LDP za novim izborima baš sada kada su počele istrage o kriminalu i pljački države od DS, pa zato i traži da se sve zataška novim izborima.Vlada radi odlično , uradila je više za ovih 7 meseci nego sve zajedno u proteklih 12 godina.
(Mirjam, 5. februar 2013 13:59)

Zaboravila si samo DSS,a oni su najgori od svih,i po pitanju lopovluka,i po viđenju današnjeg sveta u 21. veku,a najgore je kada nisi svestan gde se nalaziš...

jova

pre 11 godina

jasno je da vucic ovom zastitom mafijasa dacica,naglo gubi rejting,ali to i onako nije njegova odluka vec istih onih kuji su ih sve ove godine podmicivali i naravno i postavili na vlast jer s njima tako ljigavim i korumpiranim mogu da rade sta im se prohte vec u zavisnosti od njihovih potreba.kad neko izmakne kontroli oni ga posalju na dan odmora zbog premora,i ovaj se dovede pameti i sad je poslusan i beskompromisan borac protiv svog naroda !

bb

pre 11 godina

Tako je pricao cele vreme i Dinkic, za proslu vladu, a sada drvlje i kamenje. Treba sve da vas sramota, urosavate ugled Srbije, sa vasim optuznicama da je neko pre vas radio lose i da ste vi najbolji a da ne pricamo koliko ste posteni. Uzeli ste one koji su pravili 100 km puta za deset godina, u vladi su oni koji kazu ja nemam nista, stan ili klinika je na moju zenu ili cerku. Da vi hocete stvarno nesto da uraditi, naravili bi zakon o poreklu imovine i stvar bi se resila za pola godine, ali to necete, mozda vi znate zasto, ali gradjani sugurno znaju. Da parole mi smo posteni, mi radimo za narod, idite u obdaniste ali ne kod dece od 6 godina, nego kod dece od 3 godine
beda ste jadna i Srbija sa vama