Nedelja, 27.01.2013.

22:56

Čović: Džajić me nije ni dotakao

Niko mi nije udario šamar, čak me nije ni dotakao niko, tako je Nebojša Čović u „Utisku nedelje“ odgovorio na pitanje da li ga je Dragan Džajić ošamario.

Izvor: SO

Èoviæ: Džajiæ me nije ni dotakao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

john

pre 11 godina

Poštovana gospodo koja misli da je najbolje da Zvezda nestane ili Prtizan svejedno zbog duga u stečej i kraj... Pa onda u srbiji treba sve sve zatvoriti jer je sve u stečaju.To nije rešenje,treba opraviti te klubove,pomoći i finansiski naravno jer oni predstavljaju našu zemlju,a neki od nas vole fudbal u ovoj zemlji.Najlakše je zatvarati i uništavati... Za dug Zvezude najveći krivac je država jer nije kontrolisala poslovanje u svojoj imovini,ukoliko nije htela da ima Zvezdu trebala je prodati klub i gotovo,ovako mora da pomogne.real je dužan 500 miliona,mančester 800,barsa 450 pa niko ne zatvara te klubove jer je državni interes da postoje,zamilite Španiju bez Reala... Po toj logici bi bilo dobro da zatvorimo folklor,pozorišta,bioskope jer ne donose profit ,ne može se sportski klub gledati kao klasična kompanija..

Pantic Dimitrije-Mita

pre 11 godina

Covek se na mala vrata usetao u KK Zvezda,sad se kao kuga siri na fudbal...uskoro na celo SD!Cuvajte se ovog,taj je gori od poplave,klizista i zemljotresa zajedno!!!

Mašinac

pre 11 godina

Čovića se sećam još sa studija, bio je čini mi se i student-prodekan u to vreme. Vredan, sposoban, sportista, kolegijalan, sve najbolje. Kroz čitavu karijeru je takav i ostao, očigledno. On treba da bude Predsednik vlade Srbije, ako mislimo da se Srbija pokrene.

Dosta je bilo samovolje blizanaca

pre 11 godina

Pa naravno da se daje i Zvezdi i Partizanu. Gde je jedan blizanac, odma je tu i drugi. Lova njima, a posle se zale da je slaba konkurencija u ligi. Dajte svima jednako, pa nek onda pobedi najbolji. A oni koji imaju po 1 000 000 navijaca, pomoc ne bi trebalo ni da dobijaju.

Covic

pre 11 godina

Ja volim PARTIZAN,i PODRSKA DZAJICU!!!Dzaja je jedan gospodin i veliki sportista.Zvezda sa Dzajom i bez njega nije ista,zapamtite to Zvezdasi.

svejedno

pre 11 godina

E moji zvezdasi,nasta ste spali,da izmedju legende kluba i ratnog profitera koji je pokrao nas novac i sad ga kao daje czv (posto je neverovatno dobar covek)vi birate ovo drugo...neverovatno je koliko ovde ljudi slabo pamte.ja za Zvezdu sa covicem necu navijati sigurno!

Nikola

pre 11 godina

Kako niko ne pita kako su vraceni dugovi KKCZ, 4,5 miliona evra FKCZ i kako je skinuta blokada od 11,5 miliona evra i to za svega 2 mesececa, zivo me interesuje, kako, kako, kako? Za KKCZ mi je jasno da je u stecaju, da je KKCZB novi klub, ali odakle su uzete pare i date za dugovanja to me interesuje. I Lukic je ovako skidao dugovanja pa znamo sta se saznalo kada je otisao.

vitezbb

pre 11 godina

Kao navijač Partizana voleo bih da u ovoj sapunici pobedi Džajić i da Čović ode iz kluba,jer sa Čovićem Zvezda ima realnih šansi da se oporavi i da stane na noge,dok sa Džajićem će se ugasiti.Čoveka je pregazilo vreme.

drago

pre 11 godina

neboisu covica treba izbaciti napolje,,inace ode zvezda u propast,,,,a dzajicu sva ovlascenja u protivnom kraj zvezde...sta zna covic o fudbalu osim da manipulira i laze,,

Zoran

pre 11 godina

Kakva ubedjenost u sopstvenu ispravnost,kakvo pozerstvo,koja ostrascenost protiv svakog ko pomisli da mu se suprostavi..Covek je veoma opasan,Djaja je nagrabusio a Zvezda ce takodje veoma brzo

Iskra

pre 11 godina

hahahah,iskrivio sam se od smeha.Lepo je olja prokomentarisala:
"Pa pitam za ovo,zid.Ja pitam za ono ponovo zid."
Bandere da je dovela u studio dobila bi vise informacija i saznanja.Smorila se olja,smorili se kamermani,smorila se rezija,smorili se gledaoci a njih trojica se slikala.
Sledeci put cu babu da vam podmetnem kao sportskog novinara,barem ce da odrzi paznju do priloga :-)
Koji je lepsi,koji je zgodniji,koji lici na ista,a koji na nista

sandu

pre 11 godina

Sto odma; nije rekao da nije,nego je vrdao...trebalo im par dana da se dogovore,jeste ili nije...oce zataskavat' ili nece...ma obojica ste isti...

Samo malo objasnjenje

pre 11 godina

Novinar Sportskog zurnala pitao je u jednom trenutku Covica nesto za "englesku kraljicu", na sta je Covic odgovorio da je tokom rasprave zaista nazvao Dzajica "engleskom kraljicom". Odmah sam se setio da sam u Kuriru ili Informeru procitao upravo te njegove reci, jer mi je bilo smesno da neko nekog zove u stanju afejta "engleskom kraljicom".
E sad, ako je taj detalj svadje verno prenesen u tom transkriptu, onda je i ceo tekst koji opisuje sta je ko kome rekao sigurno tacan. Ili je mozda novinar slucajno pogodio to za "englesku kraljicu"? Mozda je bas taj deo sanjao prethodne noci, pa objavio, sto se ispostavilo tacnim?
Naravno, bice da je neko doslovno "otpevao" tabloidima sta se desilo. To sam pomislio jos onda, a sad sam siguran. Svako ko tako ne misli, molim da mi objasni kako je taj tabloid znao da je Covic rekao Dzajicu da je "engleska kraljica".

Kako drugacije

pre 11 godina

Mene je iskreno sramota, da sportsko bojiste ima toliko upletenih politicara ...
Zamislite Tonija Blera ili Angelu Merkel da se bore za Liverpul ili Bayern?
Da sve bude gore, narod cuti, jer se pomaze klubovima za koji vecina navija...Ne shvataju sustinu-nece jedno igranje u Evropi da prikaze Srbiju u boljem svetlu...oni su tu samo da bu namakli sto vise glasova i poneli novca koliko mogu...
Samo se iskreno nadam, da ovaj narod ce konacno to umeti da prepozna

Nemanja

pre 11 godina

sve sam vise uveren, a to je vec neko i pomenuo, da se Dzajicu uopste nije ni dolazilo (da se ne lazemo), znao je u kakvoj je situaciji klub, a i realno on je imao pretenzije i opasne apetite za celo FSS-a. Moze se to nekom svidjati, nekom ne(i ja sam navijac Zvezde), ali tako je

militto

pre 11 godina

Lepo rece Covic, Zveza je osvojila Evropu sa 70-80 zaposlenih ali tada su bila druga vremena,tada je,citiram: „cela drzava stalo iza tog projekta"... i posle Delije pricajte o Partizanu i drzavnom projektu itd,itd. Imate krticu na Marakani i nisu mediji slucajno doznali za sukob,a posle se to sirilo kao epidemija jer mediji zive od hot vesti ne znam zasto to smeta?!

Sid

pre 11 godina

Mene ne zanima ni Partizan niti Zvezda, 50 miliona evra nasih para da se pokloni kome, zasto i zbog cega?

Imam mal firmu, ako sutra kiksnem da li ce mi drzava pomoci???? Boli je uvo

Vlada

pre 11 godina

Eto vam dusmani odgovora. U Zvezdi je sve normalno, nas Covic je isuvise brz i spretan da bi ga neko udario. Gledajte u svoje dvoriste a nas pustite na miru. Puna podrska Covicu, dokazao je svoju sposobnost da upravlja klubom!

Citalac

pre 11 godina

Dzajic udario Covica, ali ga nije dotakao. Covic se slaze sa Dzajicem da napolju pada kisa, ali se ne slaze kako voditi Zvezdu, zato produzavaju zajednicki rad. Novinari misle da je trebalo zataskati stvar, pa su odmah objavili vest o tuci. Vucic ne pomaze Zvezdi, ali bi bez njega bio stecaj.
Ja pisem istinu, ali mi niko ne veruje.

Srbija brate !

neca

pre 11 godina

Covic je sposoban operativac koji ima kontakte zna da napravi pare i vredan je. On je efikasan i praktican menadzer koji puno radi i resava probleme. Mnogo puta je to dokazao. A Dzajic je totalno druga vrsta coveka- opustena legenda koji je ceo zivot bio na funkcijama u vreme komunistickog rasipanja i on jednostavno nije menadzerski tip niti zna da vodi posao na korporativni nacin, nije preduzetnicki duh. Ne moze nikako da prati Covica niti ume da radi po Covicevom sistemu. Jednostavno potpuno se razlikuju

La loš

pre 11 godina

Volim Ljude sa idejama.

Imaju ideju da vrate 50 miliona Evrića - sa grbače naroda.

Za 100 miliona Evrića-prodaju deo Vojvodine - posao veka - a samo Zvezda duguje 50 miloima Eura?????

Tolle

pre 11 godina

"Pre 25 godina vešto su krili Savićevića, Pančeva itd. od Partizana u okolini Beograda".

Hocete li posle ovoga imati obraza jos neki put da nas zafrkavate zbog Barija?Naravno da hocete, kao sto ste imali obraza da nas prozivate posle pobede u vaterpolu, sportu u kojem biste, da je sportske i ljudske pravde u ovoj drzavi, eventualno mogli da nas zamolite da vam ucinimo cast i da odigramo neku prijateljsku.Neka Covic unisti sve u ovoj drzavi, nema veze sve dok tetosi vasu Zvezdicu....

Mile

pre 11 godina

Samo navijači sa Severa imaju pravo da govore o Zvezdi i da odredjuju ko će voditi klub, jer ga oni najviše vole, što pokazuju bakljadama i koreografijama. A navijači su preko svojih Vodja rekli da žele Čovića. Zato dajem podršku Vodjama i Čoviću.

TheSrbinBg

pre 11 godina

Dzajic jeste fudbalska legenda ali nista vise od toga. Covic je taj koji poseduje intelekt, volju i hrabrost. Ako treba da se bira izmedju Dzajica i Covica, u svakom slucaju Covic.

Flynn

pre 11 godina

To je Covicev teren, zato se Dzaja i ne oglasava jer je to unapred izgubljena bitka. Mislim, mozda je to sve i istina, ali Covic je ipak po zanimanju i politicar, a kada su oni rekli potpunu neiskrivljenu istinu?

Drago

pre 11 godina

Drago mi je da je Čović iskusno izbegao Dzajicev napad. Kako Čović sebe pere i sve prebacuje na Džajića je odlično izvedeno, tako da je jasno da su Dzajicevi dani odbrojani. Sve u svemu očekujem da fudbalski i košarkaski klub uskoro potpuno predju u ruke dvojca Vucic- Čovic.

Bozza

pre 11 godina

„Gospodin Džajić je bio previše uzbuđen, koristio je reči koje mu ne priliče, a onda je pokušao da inscenira fizički obračun, što sam ja zahvaljujući svom iskustvu i brzini uspeo da izbegnem" Ajde da ti ovo za iskustvo i poverujem, verovatno si u mladosti mnogo batina dobio! Ali brzina... LOL

Milan Djordjevic

pre 11 godina

Dačić na sve ovo baš ništa da kaže. A on me podseća sve više na film Paramormal Activity. On hapsi samo duhove, ne može ni to svako.

'

pre 11 godina

Sve više sam ubeđen da je incident Džajina "izlazna strategija" da napusti klub u koji mu se nije ni vraćalo, ruku na srce. Zato se i tako brzo raščulo, jer je isplanirano.
Što se mene tiče srećan mu put i hvala za sve ono ranije...

runner

pre 11 godina

(Zvezda jedina, 27. januar 2013 23:10)
Pa zašto bi se grobari naslađivali? Baš naprotiv, po onoj narodnoj da se pametan uči na iskustvu drugih a budala na sopstvenom, nadam se da će ljudi iz FK Partizan izvući pouke iz trenutne Zvezdine situacije i biti još jači. Neverovatno je za jedan ozbiljan klub poput CZ da sve poslovne tajne, od problema na relaciji predsednik - potpredsednuk, visine duga, broju zaposlenih, analize troškova, strategije razvoja, sponzorskih ugovora do primanja pojedinih igrača, javno obelodani. To samo može pomoći konkurentnim klubovima.

Zak

pre 11 godina

"Ne moze da se radi kao nekad, tada smo bili drzavni projekat koji je trebovao pare. Takodje smo imali i drzavnu bezbednost koja nam je zavrsavala poslove". Ne volim Covica, ali da je realan, jeste.

Apis

pre 11 godina

Covic je rekao jako zanimljivu stvar veceras,verovatno namerno.......spomenuo je Vucicevog brata,kako vodi k.k crvena zvezda???A ko je Vucicev brat???

Boxer

pre 11 godina

Veliki sam navijac Zvezde ali da mi je neko rekao da ce se o Zvezdi pricati u Utisku, zbog ovakve situacije ne bi mu nikad verovao, ovo je otislo predaleko...Ovo na ovaj nacin nigde ne ide.

senad

pre 11 godina

Ne razumem zasto u zvezdi mora presednik da bude legenda kluba,ili neki bivsi igrac.kad to ima samo Bajern primer Barsalona Real i mnogo klubova presednici kluba nisu nikad i bili fudbaleri.

Milosavljevic vladimir

pre 11 godina

Covic za razliku od Dzajica zna da napravi pare, sto je u ovome slucaju najvaznije, ima jake poslovne veze i prosto receno stari namazanko! Ne zaboravimo da je jos kao mladji vodio Bg, i to vrlo uspesno , zatim Fmp, pa imao jednu od najvaznijih uloga u 5.oktobru itd. Dzajic i kad je bio prvak sveta sa Zvezdom nije se bavio time vec je sve konce u rukama drzao legendarni Vladimir Cvetkovic, tako da nije Vucic bezveze izabrao bas Covica za taj posao! Samo napred!

Nikola

pre 11 godina

"Ne moze da se radi kao nekad, tada smo bili drzavni projekat koji je trebovao pare. Takodje smo imali i drzavnu bezbednost koja nam je zavrsavala poslove". Ne volim Covica, ali da je realan, jeste.
(Zak, 27. januar 2013 23:32)

Grobaru jel si ti sanjao da je to izjavio?

trener u penziji

pre 11 godina

Gledao emisiju koja je upravo završena. Lično se zalažem da se što više rasvetljava glib srpskog fudbala, ali ovaj sukob u Zvezdi nije suština problema srpskog fudbala. Malo je B92 pokušao sa Insajderom i to bi bilo to. Ma šta mislio o Čoviću pozitivno sam iznenađen o finansijskim izveštajima koji su izašli iz fkCZ i red je da se pritisnu i svi ostali klubovi. Velike se pare obrću u fudbalu iako je on nikada gori. Novinari (kao g-din iz Žurnala) moraju malo manje da budu buregdžije i da pišu po narudžbi, a država mora da pritisne sve klubove da se iznesu izveštaji da poslovanje bude transparentno i da se stvori unapred poznat okvir u kome treba da se takmiče klubovi. Sve iz Zvezde treba da se obelodani ali nije dobro da se na tome ostane samo zato što je Zvezda najzanimljivija javnosti, veliki je kriminal i u Partizanu u vezi koga se ništa ne sme pisati i u drugim klubovima.

Labud

pre 11 godina

Ne podnosim Covica, ali je jednu pametnu stvar rekao, sampionska titula za CZ ce biti normalizacija finansija. Sve drugo ja zadovoljavanje sujete a kopanje jos dublje rake.

Bozza

pre 11 godina

„Gospodin Džajić je bio previše uzbuđen, koristio je reči koje mu ne priliče, a onda je pokušao da inscenira fizički obračun, što sam ja zahvaljujući svom iskustvu i brzini uspeo da izbegnem" Ajde da ti ovo za iskustvo i poverujem, verovatno si u mladosti mnogo batina dobio! Ali brzina... LOL

Zak

pre 11 godina

"Ne moze da se radi kao nekad, tada smo bili drzavni projekat koji je trebovao pare. Takodje smo imali i drzavnu bezbednost koja nam je zavrsavala poslove". Ne volim Covica, ali da je realan, jeste.

Drago

pre 11 godina

Drago mi je da je Čović iskusno izbegao Dzajicev napad. Kako Čović sebe pere i sve prebacuje na Džajića je odlično izvedeno, tako da je jasno da su Dzajicevi dani odbrojani. Sve u svemu očekujem da fudbalski i košarkaski klub uskoro potpuno predju u ruke dvojca Vucic- Čovic.

Apis

pre 11 godina

Covic je rekao jako zanimljivu stvar veceras,verovatno namerno.......spomenuo je Vucicevog brata,kako vodi k.k crvena zvezda???A ko je Vucicev brat???

Boxer

pre 11 godina

Veliki sam navijac Zvezde ali da mi je neko rekao da ce se o Zvezdi pricati u Utisku, zbog ovakve situacije ne bi mu nikad verovao, ovo je otislo predaleko...Ovo na ovaj nacin nigde ne ide.

TheSrbinBg

pre 11 godina

Dzajic jeste fudbalska legenda ali nista vise od toga. Covic je taj koji poseduje intelekt, volju i hrabrost. Ako treba da se bira izmedju Dzajica i Covica, u svakom slucaju Covic.

'

pre 11 godina

Sve više sam ubeđen da je incident Džajina "izlazna strategija" da napusti klub u koji mu se nije ni vraćalo, ruku na srce. Zato se i tako brzo raščulo, jer je isplanirano.
Što se mene tiče srećan mu put i hvala za sve ono ranije...

trener u penziji

pre 11 godina

Gledao emisiju koja je upravo završena. Lično se zalažem da se što više rasvetljava glib srpskog fudbala, ali ovaj sukob u Zvezdi nije suština problema srpskog fudbala. Malo je B92 pokušao sa Insajderom i to bi bilo to. Ma šta mislio o Čoviću pozitivno sam iznenađen o finansijskim izveštajima koji su izašli iz fkCZ i red je da se pritisnu i svi ostali klubovi. Velike se pare obrću u fudbalu iako je on nikada gori. Novinari (kao g-din iz Žurnala) moraju malo manje da budu buregdžije i da pišu po narudžbi, a država mora da pritisne sve klubove da se iznesu izveštaji da poslovanje bude transparentno i da se stvori unapred poznat okvir u kome treba da se takmiče klubovi. Sve iz Zvezde treba da se obelodani ali nije dobro da se na tome ostane samo zato što je Zvezda najzanimljivija javnosti, veliki je kriminal i u Partizanu u vezi koga se ništa ne sme pisati i u drugim klubovima.

Flynn

pre 11 godina

To je Covicev teren, zato se Dzaja i ne oglasava jer je to unapred izgubljena bitka. Mislim, mozda je to sve i istina, ali Covic je ipak po zanimanju i politicar, a kada su oni rekli potpunu neiskrivljenu istinu?

runner

pre 11 godina

(Zvezda jedina, 27. januar 2013 23:10)
Pa zašto bi se grobari naslađivali? Baš naprotiv, po onoj narodnoj da se pametan uči na iskustvu drugih a budala na sopstvenom, nadam se da će ljudi iz FK Partizan izvući pouke iz trenutne Zvezdine situacije i biti još jači. Neverovatno je za jedan ozbiljan klub poput CZ da sve poslovne tajne, od problema na relaciji predsednik - potpredsednuk, visine duga, broju zaposlenih, analize troškova, strategije razvoja, sponzorskih ugovora do primanja pojedinih igrača, javno obelodani. To samo može pomoći konkurentnim klubovima.

Milosavljevic vladimir

pre 11 godina

Covic za razliku od Dzajica zna da napravi pare, sto je u ovome slucaju najvaznije, ima jake poslovne veze i prosto receno stari namazanko! Ne zaboravimo da je jos kao mladji vodio Bg, i to vrlo uspesno , zatim Fmp, pa imao jednu od najvaznijih uloga u 5.oktobru itd. Dzajic i kad je bio prvak sveta sa Zvezdom nije se bavio time vec je sve konce u rukama drzao legendarni Vladimir Cvetkovic, tako da nije Vucic bezveze izabrao bas Covica za taj posao! Samo napred!

Labud

pre 11 godina

Ne podnosim Covica, ali je jednu pametnu stvar rekao, sampionska titula za CZ ce biti normalizacija finansija. Sve drugo ja zadovoljavanje sujete a kopanje jos dublje rake.

Iskra

pre 11 godina

hahahah,iskrivio sam se od smeha.Lepo je olja prokomentarisala:
"Pa pitam za ovo,zid.Ja pitam za ono ponovo zid."
Bandere da je dovela u studio dobila bi vise informacija i saznanja.Smorila se olja,smorili se kamermani,smorila se rezija,smorili se gledaoci a njih trojica se slikala.
Sledeci put cu babu da vam podmetnem kao sportskog novinara,barem ce da odrzi paznju do priloga :-)
Koji je lepsi,koji je zgodniji,koji lici na ista,a koji na nista

senad

pre 11 godina

Ne razumem zasto u zvezdi mora presednik da bude legenda kluba,ili neki bivsi igrac.kad to ima samo Bajern primer Barsalona Real i mnogo klubova presednici kluba nisu nikad i bili fudbaleri.

sandu

pre 11 godina

Sto odma; nije rekao da nije,nego je vrdao...trebalo im par dana da se dogovore,jeste ili nije...oce zataskavat' ili nece...ma obojica ste isti...

Milan Djordjevic

pre 11 godina

Dačić na sve ovo baš ništa da kaže. A on me podseća sve više na film Paramormal Activity. On hapsi samo duhove, ne može ni to svako.

Nikola

pre 11 godina

"Ne moze da se radi kao nekad, tada smo bili drzavni projekat koji je trebovao pare. Takodje smo imali i drzavnu bezbednost koja nam je zavrsavala poslove". Ne volim Covica, ali da je realan, jeste.
(Zak, 27. januar 2013 23:32)

Grobaru jel si ti sanjao da je to izjavio?

Pantic Dimitrije-Mita

pre 11 godina

Covek se na mala vrata usetao u KK Zvezda,sad se kao kuga siri na fudbal...uskoro na celo SD!Cuvajte se ovog,taj je gori od poplave,klizista i zemljotresa zajedno!!!

svejedno

pre 11 godina

E moji zvezdasi,nasta ste spali,da izmedju legende kluba i ratnog profitera koji je pokrao nas novac i sad ga kao daje czv (posto je neverovatno dobar covek)vi birate ovo drugo...neverovatno je koliko ovde ljudi slabo pamte.ja za Zvezdu sa covicem necu navijati sigurno!

militto

pre 11 godina

Lepo rece Covic, Zveza je osvojila Evropu sa 70-80 zaposlenih ali tada su bila druga vremena,tada je,citiram: „cela drzava stalo iza tog projekta"... i posle Delije pricajte o Partizanu i drzavnom projektu itd,itd. Imate krticu na Marakani i nisu mediji slucajno doznali za sukob,a posle se to sirilo kao epidemija jer mediji zive od hot vesti ne znam zasto to smeta?!

Citalac

pre 11 godina

Dzajic udario Covica, ali ga nije dotakao. Covic se slaze sa Dzajicem da napolju pada kisa, ali se ne slaze kako voditi Zvezdu, zato produzavaju zajednicki rad. Novinari misle da je trebalo zataskati stvar, pa su odmah objavili vest o tuci. Vucic ne pomaze Zvezdi, ali bi bez njega bio stecaj.
Ja pisem istinu, ali mi niko ne veruje.

Srbija brate !

Tolle

pre 11 godina

"Pre 25 godina vešto su krili Savićevića, Pančeva itd. od Partizana u okolini Beograda".

Hocete li posle ovoga imati obraza jos neki put da nas zafrkavate zbog Barija?Naravno da hocete, kao sto ste imali obraza da nas prozivate posle pobede u vaterpolu, sportu u kojem biste, da je sportske i ljudske pravde u ovoj drzavi, eventualno mogli da nas zamolite da vam ucinimo cast i da odigramo neku prijateljsku.Neka Covic unisti sve u ovoj drzavi, nema veze sve dok tetosi vasu Zvezdicu....

Covic

pre 11 godina

Ja volim PARTIZAN,i PODRSKA DZAJICU!!!Dzaja je jedan gospodin i veliki sportista.Zvezda sa Dzajom i bez njega nije ista,zapamtite to Zvezdasi.

Zoran

pre 11 godina

Kakva ubedjenost u sopstvenu ispravnost,kakvo pozerstvo,koja ostrascenost protiv svakog ko pomisli da mu se suprostavi..Covek je veoma opasan,Djaja je nagrabusio a Zvezda ce takodje veoma brzo

Sid

pre 11 godina

Mene ne zanima ni Partizan niti Zvezda, 50 miliona evra nasih para da se pokloni kome, zasto i zbog cega?

Imam mal firmu, ako sutra kiksnem da li ce mi drzava pomoci???? Boli je uvo

Nikola

pre 11 godina

Kako niko ne pita kako su vraceni dugovi KKCZ, 4,5 miliona evra FKCZ i kako je skinuta blokada od 11,5 miliona evra i to za svega 2 mesececa, zivo me interesuje, kako, kako, kako? Za KKCZ mi je jasno da je u stecaju, da je KKCZB novi klub, ali odakle su uzete pare i date za dugovanja to me interesuje. I Lukic je ovako skidao dugovanja pa znamo sta se saznalo kada je otisao.

La loš

pre 11 godina

Volim Ljude sa idejama.

Imaju ideju da vrate 50 miliona Evrića - sa grbače naroda.

Za 100 miliona Evrića-prodaju deo Vojvodine - posao veka - a samo Zvezda duguje 50 miloima Eura?????

Kako drugacije

pre 11 godina

Mene je iskreno sramota, da sportsko bojiste ima toliko upletenih politicara ...
Zamislite Tonija Blera ili Angelu Merkel da se bore za Liverpul ili Bayern?
Da sve bude gore, narod cuti, jer se pomaze klubovima za koji vecina navija...Ne shvataju sustinu-nece jedno igranje u Evropi da prikaze Srbiju u boljem svetlu...oni su tu samo da bu namakli sto vise glasova i poneli novca koliko mogu...
Samo se iskreno nadam, da ovaj narod ce konacno to umeti da prepozna

Samo malo objasnjenje

pre 11 godina

Novinar Sportskog zurnala pitao je u jednom trenutku Covica nesto za "englesku kraljicu", na sta je Covic odgovorio da je tokom rasprave zaista nazvao Dzajica "engleskom kraljicom". Odmah sam se setio da sam u Kuriru ili Informeru procitao upravo te njegove reci, jer mi je bilo smesno da neko nekog zove u stanju afejta "engleskom kraljicom".
E sad, ako je taj detalj svadje verno prenesen u tom transkriptu, onda je i ceo tekst koji opisuje sta je ko kome rekao sigurno tacan. Ili je mozda novinar slucajno pogodio to za "englesku kraljicu"? Mozda je bas taj deo sanjao prethodne noci, pa objavio, sto se ispostavilo tacnim?
Naravno, bice da je neko doslovno "otpevao" tabloidima sta se desilo. To sam pomislio jos onda, a sad sam siguran. Svako ko tako ne misli, molim da mi objasni kako je taj tabloid znao da je Covic rekao Dzajicu da je "engleska kraljica".

drago

pre 11 godina

neboisu covica treba izbaciti napolje,,inace ode zvezda u propast,,,,a dzajicu sva ovlascenja u protivnom kraj zvezde...sta zna covic o fudbalu osim da manipulira i laze,,

neca

pre 11 godina

Covic je sposoban operativac koji ima kontakte zna da napravi pare i vredan je. On je efikasan i praktican menadzer koji puno radi i resava probleme. Mnogo puta je to dokazao. A Dzajic je totalno druga vrsta coveka- opustena legenda koji je ceo zivot bio na funkcijama u vreme komunistickog rasipanja i on jednostavno nije menadzerski tip niti zna da vodi posao na korporativni nacin, nije preduzetnicki duh. Ne moze nikako da prati Covica niti ume da radi po Covicevom sistemu. Jednostavno potpuno se razlikuju

Nemanja

pre 11 godina

sve sam vise uveren, a to je vec neko i pomenuo, da se Dzajicu uopste nije ni dolazilo (da se ne lazemo), znao je u kakvoj je situaciji klub, a i realno on je imao pretenzije i opasne apetite za celo FSS-a. Moze se to nekom svidjati, nekom ne(i ja sam navijac Zvezde), ali tako je

vitezbb

pre 11 godina

Kao navijač Partizana voleo bih da u ovoj sapunici pobedi Džajić i da Čović ode iz kluba,jer sa Čovićem Zvezda ima realnih šansi da se oporavi i da stane na noge,dok sa Džajićem će se ugasiti.Čoveka je pregazilo vreme.

Vlada

pre 11 godina

Eto vam dusmani odgovora. U Zvezdi je sve normalno, nas Covic je isuvise brz i spretan da bi ga neko udario. Gledajte u svoje dvoriste a nas pustite na miru. Puna podrska Covicu, dokazao je svoju sposobnost da upravlja klubom!

Mašinac

pre 11 godina

Čovića se sećam još sa studija, bio je čini mi se i student-prodekan u to vreme. Vredan, sposoban, sportista, kolegijalan, sve najbolje. Kroz čitavu karijeru je takav i ostao, očigledno. On treba da bude Predsednik vlade Srbije, ako mislimo da se Srbija pokrene.

Dosta je bilo samovolje blizanaca

pre 11 godina

Pa naravno da se daje i Zvezdi i Partizanu. Gde je jedan blizanac, odma je tu i drugi. Lova njima, a posle se zale da je slaba konkurencija u ligi. Dajte svima jednako, pa nek onda pobedi najbolji. A oni koji imaju po 1 000 000 navijaca, pomoc ne bi trebalo ni da dobijaju.

Mile

pre 11 godina

Samo navijači sa Severa imaju pravo da govore o Zvezdi i da odredjuju ko će voditi klub, jer ga oni najviše vole, što pokazuju bakljadama i koreografijama. A navijači su preko svojih Vodja rekli da žele Čovića. Zato dajem podršku Vodjama i Čoviću.

john

pre 11 godina

Poštovana gospodo koja misli da je najbolje da Zvezda nestane ili Prtizan svejedno zbog duga u stečej i kraj... Pa onda u srbiji treba sve sve zatvoriti jer je sve u stečaju.To nije rešenje,treba opraviti te klubove,pomoći i finansiski naravno jer oni predstavljaju našu zemlju,a neki od nas vole fudbal u ovoj zemlji.Najlakše je zatvarati i uništavati... Za dug Zvezude najveći krivac je država jer nije kontrolisala poslovanje u svojoj imovini,ukoliko nije htela da ima Zvezdu trebala je prodati klub i gotovo,ovako mora da pomogne.real je dužan 500 miliona,mančester 800,barsa 450 pa niko ne zatvara te klubove jer je državni interes da postoje,zamilite Španiju bez Reala... Po toj logici bi bilo dobro da zatvorimo folklor,pozorišta,bioskope jer ne donose profit ,ne može se sportski klub gledati kao klasična kompanija..

TheSrbinBg

pre 11 godina

Dzajic jeste fudbalska legenda ali nista vise od toga. Covic je taj koji poseduje intelekt, volju i hrabrost. Ako treba da se bira izmedju Dzajica i Covica, u svakom slucaju Covic.

Nikola

pre 11 godina

"Ne moze da se radi kao nekad, tada smo bili drzavni projekat koji je trebovao pare. Takodje smo imali i drzavnu bezbednost koja nam je zavrsavala poslove". Ne volim Covica, ali da je realan, jeste.
(Zak, 27. januar 2013 23:32)

Grobaru jel si ti sanjao da je to izjavio?

Milosavljevic vladimir

pre 11 godina

Covic za razliku od Dzajica zna da napravi pare, sto je u ovome slucaju najvaznije, ima jake poslovne veze i prosto receno stari namazanko! Ne zaboravimo da je jos kao mladji vodio Bg, i to vrlo uspesno , zatim Fmp, pa imao jednu od najvaznijih uloga u 5.oktobru itd. Dzajic i kad je bio prvak sveta sa Zvezdom nije se bavio time vec je sve konce u rukama drzao legendarni Vladimir Cvetkovic, tako da nije Vucic bezveze izabrao bas Covica za taj posao! Samo napred!

'

pre 11 godina

Sve više sam ubeđen da je incident Džajina "izlazna strategija" da napusti klub u koji mu se nije ni vraćalo, ruku na srce. Zato se i tako brzo raščulo, jer je isplanirano.
Što se mene tiče srećan mu put i hvala za sve ono ranije...

Zak

pre 11 godina

"Ne moze da se radi kao nekad, tada smo bili drzavni projekat koji je trebovao pare. Takodje smo imali i drzavnu bezbednost koja nam je zavrsavala poslove". Ne volim Covica, ali da je realan, jeste.

Drago

pre 11 godina

Drago mi je da je Čović iskusno izbegao Dzajicev napad. Kako Čović sebe pere i sve prebacuje na Džajića je odlično izvedeno, tako da je jasno da su Dzajicevi dani odbrojani. Sve u svemu očekujem da fudbalski i košarkaski klub uskoro potpuno predju u ruke dvojca Vucic- Čovic.

Mile

pre 11 godina

Samo navijači sa Severa imaju pravo da govore o Zvezdi i da odredjuju ko će voditi klub, jer ga oni najviše vole, što pokazuju bakljadama i koreografijama. A navijači su preko svojih Vodja rekli da žele Čovića. Zato dajem podršku Vodjama i Čoviću.

trener u penziji

pre 11 godina

Gledao emisiju koja je upravo završena. Lično se zalažem da se što više rasvetljava glib srpskog fudbala, ali ovaj sukob u Zvezdi nije suština problema srpskog fudbala. Malo je B92 pokušao sa Insajderom i to bi bilo to. Ma šta mislio o Čoviću pozitivno sam iznenađen o finansijskim izveštajima koji su izašli iz fkCZ i red je da se pritisnu i svi ostali klubovi. Velike se pare obrću u fudbalu iako je on nikada gori. Novinari (kao g-din iz Žurnala) moraju malo manje da budu buregdžije i da pišu po narudžbi, a država mora da pritisne sve klubove da se iznesu izveštaji da poslovanje bude transparentno i da se stvori unapred poznat okvir u kome treba da se takmiče klubovi. Sve iz Zvezde treba da se obelodani ali nije dobro da se na tome ostane samo zato što je Zvezda najzanimljivija javnosti, veliki je kriminal i u Partizanu u vezi koga se ništa ne sme pisati i u drugim klubovima.

Mašinac

pre 11 godina

Čovića se sećam još sa studija, bio je čini mi se i student-prodekan u to vreme. Vredan, sposoban, sportista, kolegijalan, sve najbolje. Kroz čitavu karijeru je takav i ostao, očigledno. On treba da bude Predsednik vlade Srbije, ako mislimo da se Srbija pokrene.

Labud

pre 11 godina

Ne podnosim Covica, ali je jednu pametnu stvar rekao, sampionska titula za CZ ce biti normalizacija finansija. Sve drugo ja zadovoljavanje sujete a kopanje jos dublje rake.

vitezbb

pre 11 godina

Kao navijač Partizana voleo bih da u ovoj sapunici pobedi Džajić i da Čović ode iz kluba,jer sa Čovićem Zvezda ima realnih šansi da se oporavi i da stane na noge,dok sa Džajićem će se ugasiti.Čoveka je pregazilo vreme.

Bozza

pre 11 godina

„Gospodin Džajić je bio previše uzbuđen, koristio je reči koje mu ne priliče, a onda je pokušao da inscenira fizički obračun, što sam ja zahvaljujući svom iskustvu i brzini uspeo da izbegnem" Ajde da ti ovo za iskustvo i poverujem, verovatno si u mladosti mnogo batina dobio! Ali brzina... LOL

senad

pre 11 godina

Ne razumem zasto u zvezdi mora presednik da bude legenda kluba,ili neki bivsi igrac.kad to ima samo Bajern primer Barsalona Real i mnogo klubova presednici kluba nisu nikad i bili fudbaleri.

Vlada

pre 11 godina

Eto vam dusmani odgovora. U Zvezdi je sve normalno, nas Covic je isuvise brz i spretan da bi ga neko udario. Gledajte u svoje dvoriste a nas pustite na miru. Puna podrska Covicu, dokazao je svoju sposobnost da upravlja klubom!

runner

pre 11 godina

(Zvezda jedina, 27. januar 2013 23:10)
Pa zašto bi se grobari naslađivali? Baš naprotiv, po onoj narodnoj da se pametan uči na iskustvu drugih a budala na sopstvenom, nadam se da će ljudi iz FK Partizan izvući pouke iz trenutne Zvezdine situacije i biti još jači. Neverovatno je za jedan ozbiljan klub poput CZ da sve poslovne tajne, od problema na relaciji predsednik - potpredsednuk, visine duga, broju zaposlenih, analize troškova, strategije razvoja, sponzorskih ugovora do primanja pojedinih igrača, javno obelodani. To samo može pomoći konkurentnim klubovima.

Iskra

pre 11 godina

hahahah,iskrivio sam se od smeha.Lepo je olja prokomentarisala:
"Pa pitam za ovo,zid.Ja pitam za ono ponovo zid."
Bandere da je dovela u studio dobila bi vise informacija i saznanja.Smorila se olja,smorili se kamermani,smorila se rezija,smorili se gledaoci a njih trojica se slikala.
Sledeci put cu babu da vam podmetnem kao sportskog novinara,barem ce da odrzi paznju do priloga :-)
Koji je lepsi,koji je zgodniji,koji lici na ista,a koji na nista

neca

pre 11 godina

Covic je sposoban operativac koji ima kontakte zna da napravi pare i vredan je. On je efikasan i praktican menadzer koji puno radi i resava probleme. Mnogo puta je to dokazao. A Dzajic je totalno druga vrsta coveka- opustena legenda koji je ceo zivot bio na funkcijama u vreme komunistickog rasipanja i on jednostavno nije menadzerski tip niti zna da vodi posao na korporativni nacin, nije preduzetnicki duh. Ne moze nikako da prati Covica niti ume da radi po Covicevom sistemu. Jednostavno potpuno se razlikuju

Boxer

pre 11 godina

Veliki sam navijac Zvezde ali da mi je neko rekao da ce se o Zvezdi pricati u Utisku, zbog ovakve situacije ne bi mu nikad verovao, ovo je otislo predaleko...Ovo na ovaj nacin nigde ne ide.

sandu

pre 11 godina

Sto odma; nije rekao da nije,nego je vrdao...trebalo im par dana da se dogovore,jeste ili nije...oce zataskavat' ili nece...ma obojica ste isti...

Flynn

pre 11 godina

To je Covicev teren, zato se Dzaja i ne oglasava jer je to unapred izgubljena bitka. Mislim, mozda je to sve i istina, ali Covic je ipak po zanimanju i politicar, a kada su oni rekli potpunu neiskrivljenu istinu?

drago

pre 11 godina

neboisu covica treba izbaciti napolje,,inace ode zvezda u propast,,,,a dzajicu sva ovlascenja u protivnom kraj zvezde...sta zna covic o fudbalu osim da manipulira i laze,,

Apis

pre 11 godina

Covic je rekao jako zanimljivu stvar veceras,verovatno namerno.......spomenuo je Vucicevog brata,kako vodi k.k crvena zvezda???A ko je Vucicev brat???

svejedno

pre 11 godina

E moji zvezdasi,nasta ste spali,da izmedju legende kluba i ratnog profitera koji je pokrao nas novac i sad ga kao daje czv (posto je neverovatno dobar covek)vi birate ovo drugo...neverovatno je koliko ovde ljudi slabo pamte.ja za Zvezdu sa covicem necu navijati sigurno!

Milan Djordjevic

pre 11 godina

Dačić na sve ovo baš ništa da kaže. A on me podseća sve više na film Paramormal Activity. On hapsi samo duhove, ne može ni to svako.

Pantic Dimitrije-Mita

pre 11 godina

Covek se na mala vrata usetao u KK Zvezda,sad se kao kuga siri na fudbal...uskoro na celo SD!Cuvajte se ovog,taj je gori od poplave,klizista i zemljotresa zajedno!!!

Nikola

pre 11 godina

Kako niko ne pita kako su vraceni dugovi KKCZ, 4,5 miliona evra FKCZ i kako je skinuta blokada od 11,5 miliona evra i to za svega 2 mesececa, zivo me interesuje, kako, kako, kako? Za KKCZ mi je jasno da je u stecaju, da je KKCZB novi klub, ali odakle su uzete pare i date za dugovanja to me interesuje. I Lukic je ovako skidao dugovanja pa znamo sta se saznalo kada je otisao.

Zoran

pre 11 godina

Kakva ubedjenost u sopstvenu ispravnost,kakvo pozerstvo,koja ostrascenost protiv svakog ko pomisli da mu se suprostavi..Covek je veoma opasan,Djaja je nagrabusio a Zvezda ce takodje veoma brzo

Covic

pre 11 godina

Ja volim PARTIZAN,i PODRSKA DZAJICU!!!Dzaja je jedan gospodin i veliki sportista.Zvezda sa Dzajom i bez njega nije ista,zapamtite to Zvezdasi.

john

pre 11 godina

Poštovana gospodo koja misli da je najbolje da Zvezda nestane ili Prtizan svejedno zbog duga u stečej i kraj... Pa onda u srbiji treba sve sve zatvoriti jer je sve u stečaju.To nije rešenje,treba opraviti te klubove,pomoći i finansiski naravno jer oni predstavljaju našu zemlju,a neki od nas vole fudbal u ovoj zemlji.Najlakše je zatvarati i uništavati... Za dug Zvezude najveći krivac je država jer nije kontrolisala poslovanje u svojoj imovini,ukoliko nije htela da ima Zvezdu trebala je prodati klub i gotovo,ovako mora da pomogne.real je dužan 500 miliona,mančester 800,barsa 450 pa niko ne zatvara te klubove jer je državni interes da postoje,zamilite Španiju bez Reala... Po toj logici bi bilo dobro da zatvorimo folklor,pozorišta,bioskope jer ne donose profit ,ne može se sportski klub gledati kao klasična kompanija..

Tolle

pre 11 godina

"Pre 25 godina vešto su krili Savićevića, Pančeva itd. od Partizana u okolini Beograda".

Hocete li posle ovoga imati obraza jos neki put da nas zafrkavate zbog Barija?Naravno da hocete, kao sto ste imali obraza da nas prozivate posle pobede u vaterpolu, sportu u kojem biste, da je sportske i ljudske pravde u ovoj drzavi, eventualno mogli da nas zamolite da vam ucinimo cast i da odigramo neku prijateljsku.Neka Covic unisti sve u ovoj drzavi, nema veze sve dok tetosi vasu Zvezdicu....

Nemanja

pre 11 godina

sve sam vise uveren, a to je vec neko i pomenuo, da se Dzajicu uopste nije ni dolazilo (da se ne lazemo), znao je u kakvoj je situaciji klub, a i realno on je imao pretenzije i opasne apetite za celo FSS-a. Moze se to nekom svidjati, nekom ne(i ja sam navijac Zvezde), ali tako je

militto

pre 11 godina

Lepo rece Covic, Zveza je osvojila Evropu sa 70-80 zaposlenih ali tada su bila druga vremena,tada je,citiram: „cela drzava stalo iza tog projekta"... i posle Delije pricajte o Partizanu i drzavnom projektu itd,itd. Imate krticu na Marakani i nisu mediji slucajno doznali za sukob,a posle se to sirilo kao epidemija jer mediji zive od hot vesti ne znam zasto to smeta?!

Kako drugacije

pre 11 godina

Mene je iskreno sramota, da sportsko bojiste ima toliko upletenih politicara ...
Zamislite Tonija Blera ili Angelu Merkel da se bore za Liverpul ili Bayern?
Da sve bude gore, narod cuti, jer se pomaze klubovima za koji vecina navija...Ne shvataju sustinu-nece jedno igranje u Evropi da prikaze Srbiju u boljem svetlu...oni su tu samo da bu namakli sto vise glasova i poneli novca koliko mogu...
Samo se iskreno nadam, da ovaj narod ce konacno to umeti da prepozna

Citalac

pre 11 godina

Dzajic udario Covica, ali ga nije dotakao. Covic se slaze sa Dzajicem da napolju pada kisa, ali se ne slaze kako voditi Zvezdu, zato produzavaju zajednicki rad. Novinari misle da je trebalo zataskati stvar, pa su odmah objavili vest o tuci. Vucic ne pomaze Zvezdi, ali bi bez njega bio stecaj.
Ja pisem istinu, ali mi niko ne veruje.

Srbija brate !

La loš

pre 11 godina

Volim Ljude sa idejama.

Imaju ideju da vrate 50 miliona Evrića - sa grbače naroda.

Za 100 miliona Evrića-prodaju deo Vojvodine - posao veka - a samo Zvezda duguje 50 miloima Eura?????

Sid

pre 11 godina

Mene ne zanima ni Partizan niti Zvezda, 50 miliona evra nasih para da se pokloni kome, zasto i zbog cega?

Imam mal firmu, ako sutra kiksnem da li ce mi drzava pomoci???? Boli je uvo

Dosta je bilo samovolje blizanaca

pre 11 godina

Pa naravno da se daje i Zvezdi i Partizanu. Gde je jedan blizanac, odma je tu i drugi. Lova njima, a posle se zale da je slaba konkurencija u ligi. Dajte svima jednako, pa nek onda pobedi najbolji. A oni koji imaju po 1 000 000 navijaca, pomoc ne bi trebalo ni da dobijaju.

Samo malo objasnjenje

pre 11 godina

Novinar Sportskog zurnala pitao je u jednom trenutku Covica nesto za "englesku kraljicu", na sta je Covic odgovorio da je tokom rasprave zaista nazvao Dzajica "engleskom kraljicom". Odmah sam se setio da sam u Kuriru ili Informeru procitao upravo te njegove reci, jer mi je bilo smesno da neko nekog zove u stanju afejta "engleskom kraljicom".
E sad, ako je taj detalj svadje verno prenesen u tom transkriptu, onda je i ceo tekst koji opisuje sta je ko kome rekao sigurno tacan. Ili je mozda novinar slucajno pogodio to za "englesku kraljicu"? Mozda je bas taj deo sanjao prethodne noci, pa objavio, sto se ispostavilo tacnim?
Naravno, bice da je neko doslovno "otpevao" tabloidima sta se desilo. To sam pomislio jos onda, a sad sam siguran. Svako ko tako ne misli, molim da mi objasni kako je taj tabloid znao da je Covic rekao Dzajicu da je "engleska kraljica".