Nedelja, 20.01.2013.

09:02

"Priču o izborima forsira Đilas"

Lider URS i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da priču o izborima forsiraju lider DS Dragan Đilas i njegova ekipa.

Izvor: Tanjug

"Prièu o izborima forsira Ðilas" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

marina

pre 11 godina

Malo si se zeznuo Dinkiću ako si pomislio da će odnosi između Đilasa i tebe da budu kao ranije.Đilas je čovek koji gleda samo svoje interese, a na tom putu ka usponu, kojim je on rešio da ide, ti si mu samo smetnja.

profesorBaltazar

pre 11 godina

"Sada svako radi svoj posao. Vučić je, svojom hrabrošću i požrtvovanjem, u borbi protiv korupcije uradio ono što nije urađeno u prethodnih deset godina. (Ivica) Dačić je, ma šta ko pričao, napravio ogroman pomak u razgovoru sa Prištinom. Jednostavo, o nama govore rezultati", rekao je Dinkić.

Za Vucica i Dinkica sam shvatio sta si hteo da kazes, samo mi nije jasna ova zadnja recenica. Objasni nam molim te koji su tvoji rezultati. Jedino po cemu cemo te pamtiti jesu onih obecanih hiljadu evra a neisplacenih i jos ces biti upamcenih sto napustas svaku vladu malo pre izbora i nakon toga pljujes po toj istoj vladi gde si bio jedan od bitnijih ministara.

marko, nis

pre 11 godina

Kakav rečnik - Djilas i ekipa. Ovo je zaista cirkus. Ne verujem da u Nemačkoj tako političari govore jedni o drugima. Zamislite nekog iz SDP Nemačke, da kaže da priču o ne znam čemu vode Vestervele i njegova ekipa?! To bi tamo bilo protumačeno kao nečuveni prostakluk. Jesmo li mi političko društvo ili društvo ulice i kladionica?

Jasmina O

pre 11 godina

Ponasanje gospodina Djilasa, u poslednje vreme, u najmanju ruku, je cudno. Cak i ako zeli vanredne izbore, kako izaci na njih kad je clanstvo u rasulu. Da li vredi sa takvom situacijom dodvoravati se Naprednjacima.

milan

pre 11 godina

Dinkicu sa tom izjavom nisi pronasao Ameriku nego samo dokazao koliko si zagrize nesto protiv DS da kazes, sasma normalno je da opozicija priziva izbore a ne vladajuce stranke koje se, uzgred budi receno hvale do neba i svoje rezultate, dali ih ima ili nema, sami hvale. Ali sta mi mozemo od tebe drugo ocekivati sigurno ne nesto dobro od onoga sto si ucio u zivotu i sto ti je zadatak.

Denis

pre 11 godina

Razlika izmedju Dinkicevih predhodnih i sadasnjih koalicionih partnera je u tome sto sadasnji rade za dobro Srbije i njenih gradjana , ane za svoje poslovne klubove i licne biznise.

SLOBODAN

pre 11 godina

Sihta se...jataci..podidje..Dinkicu obrati paznju malo na recnik.Nije ovo ipak toliko kocijsaka zemlja da se na svakom koraku govori ne prilagodjeno javnom govoru.
Ako ovako nastavis bices zreo za izbacivanje iz medija.Ili si u potpunosti presao sa pozicije lidera jedne kulturne stranke na poziciju palanckih psovki.
Politicar koji drzi do sebe ovo sebi ne sme dozvoliti.

Milivoje

pre 11 godina

Koga jos briga sta kaze ova stetocina samo najvece iznenadjenje je ispalo kad mu je ova vlada dodedila da bude ministar ekonomije a govorili su kako je on najodgovorniji za kolaps ekonomije to samo pokazuje da su vucic dacic i nikolic isti kao i on cim mogu zajedno

hrvoje

pre 11 godina

A koji je pravi Mladjan Dinkic,onaj iz pocetka 2000-tih ili ovaj danas.On je uvek istog superenergetskog naboja da ostane u vlasti po cenu bilo cega

Dragana

pre 11 godina

Dinkicu, pre nego sto prozoves bilo koga, daj narodu ono sto si obecao! Ko li tebi dade da ikada udjes u Vladu!? Dacica za ruku i u opoziciju, vreme je!

Milosh Jagodina

pre 11 godina

Verovatno ce i sutra da kaze kako je Vucic dvostruka licnost samo da bi usao u neku buducu vladu.Covek je vec vidjen iza resetaka samo Vucic ceka da mu dodje red. Glasao sam za SNS,ali ne mogu da smislim malog Slobu i ovog prevaranta Dinkica.Ako budu izbori Vucic treba da bude premijer, da udje u koaliciju sa Djilasom i da sve ove male koje ucenjuju baci na djubriste ukljucujuci i SPS.Tek onda mozemo da se nadamo ulasku u EU.

Crni soko

pre 11 godina

Ha ha ha .Dinkic dao izjavvu partijskom glasili SNS-ai BIA Kuriru.Oni tamo samo cekaju da opletu Djilasa. A taj isti Kurir je do pre samo godinu ipo dana pleo po Dinkicu kako ovaj zbog neplacenog poreza hoce da ih unisti. Tadasnji vlasnik Rodic (otac ovog A. Rodica) sedeo u kazamatu a Kurir kao u spanskoj seriji pleo dinkica.Valjda im je to stil uredjivacke politike

Pa sigurno da hoce izbore.Da vas stetocine uteraju ispod cenzusa i da vas kao i SRS uklone sa politicke scene Srbije

Gabi

pre 11 godina

Dinkić je rekao: "Nikad nisam imao ovoliko vetar u leđa kao što imam sad. Ne koče me".

Drugim rečima, mogu da zadužujem državu koliko god mi je volja i da radim šta hoću! Niko ne obraća pažnju šta radim, pošto su svi zauzeti ličnim promocijama!

MIhailo

pre 11 godina

""Nikad nisam imao ovoliko vetar u leđa kao što imam sad. Ne koče me". "

Tesko nama !!! I jos se hvali rezultatima??Cega se pametan stidi....

Analiticar

pre 11 godina

Prilicno naivno receno. Pa nije Djilas taj koji je u prvih par meseci rada vlade govorio o mogucnosti novih izbora, nego je to bio prvenstveno Vucic, a onda i Dacic. Nikada se nije desilo da na samom pocetku rada vlade, koja tada i nije imala pravu opoziciju, sama vlada forsira pitanje novih izbora.

vlada-so

pre 11 godina

o čemu ovaj priča,učestvovao ovako ili onako u svim vlastima od tzv.demokratskih promena a zvanično nema ni stranku.sada ćete videti na polovini mandata,opet će praviti neke konvencije,pokrete i pripremaće teren za naredne izbore i magičnih 5 posto uz neizbežne bilborde i širenje novog optimizma tipa prodavci herba lajfa.sreća moja pa živim u okruženju gde mu je podrška u promilima pa ne moram da delim vazduh sa njima.

ZVEZDARAC

pre 11 godina

Ako bude vanrednih izbora ,a bićeih sigurno bojim se da će najviše biti belih listića što nikako nije dobro za Srbiju, ali ove kombi stranke će preletati ko muve u DS i SNS u to sam ubeđen po receptu Maje Gojković

julijana

pre 11 godina

Gresis Mladjane Dinkicu, pravi rezultati Aleksandra Vucica tek predstoje, kada otvori slucaj nacionalna stedionica i zopp. Zbog toga za njega glasam vec 10 godina, a ne da bi tebe drzao u fotelji. I jos uzgred..daj onih 1000 evra, i bar jedno od onih hiljada radnih mesta koje si obecao... valjda ce doci dan kada vecitih ministara poput tebe i Ljajica nece biti

dada

pre 11 godina

Da li Djilas forsira to ne znam ali izbora ce biti svidjalo se to tebi ili ne . Dogovor je pao jos davno kad je bila Klintonka i Estonova . Evo kakav. Vlada svakako pada ... Dacic i ti odlazite zauvek . DS se menja .Za to ce Tadic biti nagradjen u EU . Najnovija i 100 posto moguca koalicija nove vlade je SNS i DS . Novu Vladu ce voditi Vucic i Djilas . Kosovo ce biti reseno pomalo bolno ali podnosljivo .Evropa zvanicno otvara vrata Srbiji . To ti je plan i program moj Mladjane .

electric_mojo

pre 11 godina

Ovo ponavljam svaki put kada vidim da ovaj covek daje politicke komentare:
Mladjan Dinkic postavljen je od strane neprijatelja spolja da dokrajci ono sto su NATO bombe svojevremeno promasile!

Radomir

pre 11 godina

Taman kada pomislis da ovaj ne moze da da odvratniju izjavu, on te iznenadi sa ovakvom bljuvotinom.On prica da je neko u strahu , a on je sam prestravljengde ce biti za 6 meseci.Zaboravlja covek da je on i njegova strancica samo epizodisti,a da je Djilas jedan od glavnih glumaca jer je Predsednik jedne od dve ubedljivo najvece stranke u Srbiji.

Bojan

pre 11 godina

Ne volim Djilasa, ali ovaj tip je prosto neverovatan. Prvo kaze da Djilas podilazi Vucicu, a onda i sam dize Vucica u nebesa. Nadam se da ce biti izbora ove godine i da ce posle toga njegova stranka konacno da ode na djubriste istorije, gde i pripada.

seljadin

pre 11 godina

znaci pred izbore, Vucic je spremio na TV robijasku uniformu za Dinkica, a Dinkic je hvalio Djilasa na sva usta.
Sada i Djilas i Dinkic hvale Vucica, i bore se jedan protiv drugoga.
Plakati po gradu su bili : Glasaj za Djilasa, dobijes Dinkica, a verujem da ce sada plakati biti : Glasaj za Vucica, dobijes Djilasa, ili glasaj za Vucica dobijes Dinkica. Jednom recju, komedija.

Don Perignion

pre 11 godina

Dali mozemo na sledecim izborima umesto da glasamo Za, glasamo Protiv. Mislim da bi Dinkic ubedljivo pobedio u ukupnim glasovima gradjana protiv ovog coveka!! Neznam ni jednog coveka koji smatra da je Dinkic zasluzijo fotelju.

dijaspora

pre 11 godina

Otvara se sampanjac kada ovog dinkica ko god baci pod kljuc na veoma dug period zbog neverovatno destruktivnog rada protiv Srbije.

pedja

pre 11 godina

Znate,svakakve komentare mogu da razumeme,volim da procitam komentar objektivnih ljudi ali ne mogu da razumem ove dvolicne vojnike koji postavljaju ovde komentare jer su takoreci do juce bacali drvlje i kamenje na B92,prepravljali ime ulice,blokirali rad televizije i urlali ispred iste.A sad se ne skidate sa ovog sajta.Idite bre na kurirov sajt pa tamo komentarisite gole cice i one suplje price.Pre neki dan,cujem od vasih koalicionih partnera u Kragujevcu,UAAA B92,kako ih nije sramota bre!!! Upravo ovaj B92 je uradio mnogo,mnogo vise za ove ljude,nego bilo ko od vas,samo u akciji BITKE!!! Kako vas bre nije sramota!

gesture

pre 11 godina

Bravo Dinkiću, samo cepaj, sad je vreme da se odrade neke stvari kako treba, DS je pokazao šta zna u protekloj deceniji ipo, i sve ovo što se dešava pokazuje da nisu nezamenljivi, naprotiv trebalo ih je mnogo ranije zameniti

Marko

pre 11 godina

Zbog čega ova individua svaki dan ima priliku da troluje u medijima, iako nema nikakve pozitivne rezultate kojima bi se pohvalio?

Ima vetar u leđa?

Pa šta je rezultat, osim nepovoljnih, šta više vrlo štetnih kredita koje će plaćati naredne generacije? To je taj rezultat kojim on ima da se pohvali?

Hvala, ali neka hvala...

Smeta mu kada Đilas pohvali Vučića, kaže da je to "šlihtanje", a onda u sledećoj rečenici sam napiše hvalospev dostojan najgrđeg uvlakača.

Da ne živimo u Srbiji i da nam ovakvi likovi ne kroje sudbinu, bilo bi samo smešno. Ovako, jako je tužno...

Neka izbori budu uskoro, jasno je da će SNS imati veliku većinu, i da će osim njih u parlament ući verovatno još SPS i DS. Neće to biti sjajno rešenje, ali ako to znači da ovaj manipulant više neće biti u politici (što otvara napokon mogućnost da bude iza rešetaka, gde mu je i mesto), vredi truda.

Dusan,Sabac

pre 11 godina

Ovaj lik toliko voli sebe da se jedino njegovo ministarstvo reklamira na TV.U Politici nepovoljan komentar opet njegovo ministarstvo reaguje jutros.Covece,ti i vikendom cistis za sobom.Dajes izjave KURIRU,istom onom koji je pre pljuvao po tebi.Ja bih ipak samo pomenuo npr EVROAKSIS BANKA,Nacionalna stedionica.Ajd,da se objavi podatak koliko je nevracenih kredita u Fond za razvoj Srbije.Al da ide istraga kao u Agrobanci.

scoby

pre 11 godina

Ha, ha, ovo je kao u karikaturi Marka Somborca iz Blica. Ne zna se koji je od njih dvojice gori. Zbog takvih kvazi demokrata su seseljoidi i dosli na vlast.

Bojan

pre 11 godina

Priča čovek koji nam vodi ekonomiju i fiansije prethodnih 12 godina, prosto nam je sve procvetalo, a pogotovo njegova najuspešnija oblast: privatizovane firme. Nadam se da ćeš nestati.

Rade

pre 11 godina

To ti pričam ! ! ! Očigledno je da nikada dosada Dinkić nije imao odrešene ruke da bi mogao da pokaže ono šta ume. Uveren sam, ako odnosi u vladi ostanu ovako stabilni da će se Srbija izvući iz krize već ive godine. Baš onako kao su izjavili Vučić i Dinkić.

MarkoNS

pre 11 godina

Sta je Dinkicu problem, prpa te uhvatila za 5% pa svaki dan panicis po novinama od kad si cuo da ce biti vanrednih izbora? Neko ko obecava kao ti i nista ne uradi a jos je smanjio svoj koalicioni potencijal samo na SNS i treba da se boji. Ajd budi faca pa srusi i ovu vladu, rusio si ti i mnogo bolje vlade od ove!

Niksha

pre 11 godina

Ko god da "forsira" priču o izborima, činjenica je da su sve stranke izuzev SNS zabrinute.
Nijednoj stranci ne odgovaraju izbori jer se većina njih vrti oko cenzusa.

Bojan

pre 11 godina

Priča čovek koji nam vodi ekonomiju i fiansije prethodnih 12 godina, prosto nam je sve procvetalo, a pogotovo njegova najuspešnija oblast: privatizovane firme. Nadam se da ćeš nestati.

Bojan

pre 11 godina

Ne volim Djilasa, ali ovaj tip je prosto neverovatan. Prvo kaze da Djilas podilazi Vucicu, a onda i sam dize Vucica u nebesa. Nadam se da ce biti izbora ove godine i da ce posle toga njegova stranka konacno da ode na djubriste istorije, gde i pripada.

MIhailo

pre 11 godina

""Nikad nisam imao ovoliko vetar u leđa kao što imam sad. Ne koče me". "

Tesko nama !!! I jos se hvali rezultatima??Cega se pametan stidi....

Gabi

pre 11 godina

Dinkić je rekao: "Nikad nisam imao ovoliko vetar u leđa kao što imam sad. Ne koče me".

Drugim rečima, mogu da zadužujem državu koliko god mi je volja i da radim šta hoću! Niko ne obraća pažnju šta radim, pošto su svi zauzeti ličnim promocijama!

seljadin

pre 11 godina

znaci pred izbore, Vucic je spremio na TV robijasku uniformu za Dinkica, a Dinkic je hvalio Djilasa na sva usta.
Sada i Djilas i Dinkic hvale Vucica, i bore se jedan protiv drugoga.
Plakati po gradu su bili : Glasaj za Djilasa, dobijes Dinkica, a verujem da ce sada plakati biti : Glasaj za Vucica, dobijes Djilasa, ili glasaj za Vucica dobijes Dinkica. Jednom recju, komedija.

dijaspora

pre 11 godina

Otvara se sampanjac kada ovog dinkica ko god baci pod kljuc na veoma dug period zbog neverovatno destruktivnog rada protiv Srbije.

MarkoNS

pre 11 godina

Sta je Dinkicu problem, prpa te uhvatila za 5% pa svaki dan panicis po novinama od kad si cuo da ce biti vanrednih izbora? Neko ko obecava kao ti i nista ne uradi a jos je smanjio svoj koalicioni potencijal samo na SNS i treba da se boji. Ajd budi faca pa srusi i ovu vladu, rusio si ti i mnogo bolje vlade od ove!

dada

pre 11 godina

Da li Djilas forsira to ne znam ali izbora ce biti svidjalo se to tebi ili ne . Dogovor je pao jos davno kad je bila Klintonka i Estonova . Evo kakav. Vlada svakako pada ... Dacic i ti odlazite zauvek . DS se menja .Za to ce Tadic biti nagradjen u EU . Najnovija i 100 posto moguca koalicija nove vlade je SNS i DS . Novu Vladu ce voditi Vucic i Djilas . Kosovo ce biti reseno pomalo bolno ali podnosljivo .Evropa zvanicno otvara vrata Srbiji . To ti je plan i program moj Mladjane .

Don Perignion

pre 11 godina

Dali mozemo na sledecim izborima umesto da glasamo Za, glasamo Protiv. Mislim da bi Dinkic ubedljivo pobedio u ukupnim glasovima gradjana protiv ovog coveka!! Neznam ni jednog coveka koji smatra da je Dinkic zasluzijo fotelju.

Analiticar

pre 11 godina

Prilicno naivno receno. Pa nije Djilas taj koji je u prvih par meseci rada vlade govorio o mogucnosti novih izbora, nego je to bio prvenstveno Vucic, a onda i Dacic. Nikada se nije desilo da na samom pocetku rada vlade, koja tada i nije imala pravu opoziciju, sama vlada forsira pitanje novih izbora.

Radomir

pre 11 godina

Taman kada pomislis da ovaj ne moze da da odvratniju izjavu, on te iznenadi sa ovakvom bljuvotinom.On prica da je neko u strahu , a on je sam prestravljengde ce biti za 6 meseci.Zaboravlja covek da je on i njegova strancica samo epizodisti,a da je Djilas jedan od glavnih glumaca jer je Predsednik jedne od dve ubedljivo najvece stranke u Srbiji.

Crni soko

pre 11 godina

Ha ha ha .Dinkic dao izjavvu partijskom glasili SNS-ai BIA Kuriru.Oni tamo samo cekaju da opletu Djilasa. A taj isti Kurir je do pre samo godinu ipo dana pleo po Dinkicu kako ovaj zbog neplacenog poreza hoce da ih unisti. Tadasnji vlasnik Rodic (otac ovog A. Rodica) sedeo u kazamatu a Kurir kao u spanskoj seriji pleo dinkica.Valjda im je to stil uredjivacke politike

Pa sigurno da hoce izbore.Da vas stetocine uteraju ispod cenzusa i da vas kao i SRS uklone sa politicke scene Srbije

ZVEZDARAC

pre 11 godina

Ako bude vanrednih izbora ,a bićeih sigurno bojim se da će najviše biti belih listića što nikako nije dobro za Srbiju, ali ove kombi stranke će preletati ko muve u DS i SNS u to sam ubeđen po receptu Maje Gojković

Dusan,Sabac

pre 11 godina

Ovaj lik toliko voli sebe da se jedino njegovo ministarstvo reklamira na TV.U Politici nepovoljan komentar opet njegovo ministarstvo reaguje jutros.Covece,ti i vikendom cistis za sobom.Dajes izjave KURIRU,istom onom koji je pre pljuvao po tebi.Ja bih ipak samo pomenuo npr EVROAKSIS BANKA,Nacionalna stedionica.Ajd,da se objavi podatak koliko je nevracenih kredita u Fond za razvoj Srbije.Al da ide istraga kao u Agrobanci.

Marko

pre 11 godina

Zbog čega ova individua svaki dan ima priliku da troluje u medijima, iako nema nikakve pozitivne rezultate kojima bi se pohvalio?

Ima vetar u leđa?

Pa šta je rezultat, osim nepovoljnih, šta više vrlo štetnih kredita koje će plaćati naredne generacije? To je taj rezultat kojim on ima da se pohvali?

Hvala, ali neka hvala...

Smeta mu kada Đilas pohvali Vučića, kaže da je to "šlihtanje", a onda u sledećoj rečenici sam napiše hvalospev dostojan najgrđeg uvlakača.

Da ne živimo u Srbiji i da nam ovakvi likovi ne kroje sudbinu, bilo bi samo smešno. Ovako, jako je tužno...

Neka izbori budu uskoro, jasno je da će SNS imati veliku većinu, i da će osim njih u parlament ući verovatno još SPS i DS. Neće to biti sjajno rešenje, ali ako to znači da ovaj manipulant više neće biti u politici (što otvara napokon mogućnost da bude iza rešetaka, gde mu je i mesto), vredi truda.

pedja

pre 11 godina

Znate,svakakve komentare mogu da razumeme,volim da procitam komentar objektivnih ljudi ali ne mogu da razumem ove dvolicne vojnike koji postavljaju ovde komentare jer su takoreci do juce bacali drvlje i kamenje na B92,prepravljali ime ulice,blokirali rad televizije i urlali ispred iste.A sad se ne skidate sa ovog sajta.Idite bre na kurirov sajt pa tamo komentarisite gole cice i one suplje price.Pre neki dan,cujem od vasih koalicionih partnera u Kragujevcu,UAAA B92,kako ih nije sramota bre!!! Upravo ovaj B92 je uradio mnogo,mnogo vise za ove ljude,nego bilo ko od vas,samo u akciji BITKE!!! Kako vas bre nije sramota!

vlada-so

pre 11 godina

o čemu ovaj priča,učestvovao ovako ili onako u svim vlastima od tzv.demokratskih promena a zvanično nema ni stranku.sada ćete videti na polovini mandata,opet će praviti neke konvencije,pokrete i pripremaće teren za naredne izbore i magičnih 5 posto uz neizbežne bilborde i širenje novog optimizma tipa prodavci herba lajfa.sreća moja pa živim u okruženju gde mu je podrška u promilima pa ne moram da delim vazduh sa njima.

julijana

pre 11 godina

Gresis Mladjane Dinkicu, pravi rezultati Aleksandra Vucica tek predstoje, kada otvori slucaj nacionalna stedionica i zopp. Zbog toga za njega glasam vec 10 godina, a ne da bi tebe drzao u fotelji. I jos uzgred..daj onih 1000 evra, i bar jedno od onih hiljada radnih mesta koje si obecao... valjda ce doci dan kada vecitih ministara poput tebe i Ljajica nece biti

Niksha

pre 11 godina

Ko god da "forsira" priču o izborima, činjenica je da su sve stranke izuzev SNS zabrinute.
Nijednoj stranci ne odgovaraju izbori jer se većina njih vrti oko cenzusa.

electric_mojo

pre 11 godina

Ovo ponavljam svaki put kada vidim da ovaj covek daje politicke komentare:
Mladjan Dinkic postavljen je od strane neprijatelja spolja da dokrajci ono sto su NATO bombe svojevremeno promasile!

SLOBODAN

pre 11 godina

Sihta se...jataci..podidje..Dinkicu obrati paznju malo na recnik.Nije ovo ipak toliko kocijsaka zemlja da se na svakom koraku govori ne prilagodjeno javnom govoru.
Ako ovako nastavis bices zreo za izbacivanje iz medija.Ili si u potpunosti presao sa pozicije lidera jedne kulturne stranke na poziciju palanckih psovki.
Politicar koji drzi do sebe ovo sebi ne sme dozvoliti.

scoby

pre 11 godina

Ha, ha, ovo je kao u karikaturi Marka Somborca iz Blica. Ne zna se koji je od njih dvojice gori. Zbog takvih kvazi demokrata su seseljoidi i dosli na vlast.

Milivoje

pre 11 godina

Koga jos briga sta kaze ova stetocina samo najvece iznenadjenje je ispalo kad mu je ova vlada dodedila da bude ministar ekonomije a govorili su kako je on najodgovorniji za kolaps ekonomije to samo pokazuje da su vucic dacic i nikolic isti kao i on cim mogu zajedno

hrvoje

pre 11 godina

A koji je pravi Mladjan Dinkic,onaj iz pocetka 2000-tih ili ovaj danas.On je uvek istog superenergetskog naboja da ostane u vlasti po cenu bilo cega

Milosh Jagodina

pre 11 godina

Verovatno ce i sutra da kaze kako je Vucic dvostruka licnost samo da bi usao u neku buducu vladu.Covek je vec vidjen iza resetaka samo Vucic ceka da mu dodje red. Glasao sam za SNS,ali ne mogu da smislim malog Slobu i ovog prevaranta Dinkica.Ako budu izbori Vucic treba da bude premijer, da udje u koaliciju sa Djilasom i da sve ove male koje ucenjuju baci na djubriste ukljucujuci i SPS.Tek onda mozemo da se nadamo ulasku u EU.

milan

pre 11 godina

Dinkicu sa tom izjavom nisi pronasao Ameriku nego samo dokazao koliko si zagrize nesto protiv DS da kazes, sasma normalno je da opozicija priziva izbore a ne vladajuce stranke koje se, uzgred budi receno hvale do neba i svoje rezultate, dali ih ima ili nema, sami hvale. Ali sta mi mozemo od tebe drugo ocekivati sigurno ne nesto dobro od onoga sto si ucio u zivotu i sto ti je zadatak.

Dragana

pre 11 godina

Dinkicu, pre nego sto prozoves bilo koga, daj narodu ono sto si obecao! Ko li tebi dade da ikada udjes u Vladu!? Dacica za ruku i u opoziciju, vreme je!

gesture

pre 11 godina

Bravo Dinkiću, samo cepaj, sad je vreme da se odrade neke stvari kako treba, DS je pokazao šta zna u protekloj deceniji ipo, i sve ovo što se dešava pokazuje da nisu nezamenljivi, naprotiv trebalo ih je mnogo ranije zameniti

Denis

pre 11 godina

Razlika izmedju Dinkicevih predhodnih i sadasnjih koalicionih partnera je u tome sto sadasnji rade za dobro Srbije i njenih gradjana , ane za svoje poslovne klubove i licne biznise.

marko, nis

pre 11 godina

Kakav rečnik - Djilas i ekipa. Ovo je zaista cirkus. Ne verujem da u Nemačkoj tako političari govore jedni o drugima. Zamislite nekog iz SDP Nemačke, da kaže da priču o ne znam čemu vode Vestervele i njegova ekipa?! To bi tamo bilo protumačeno kao nečuveni prostakluk. Jesmo li mi političko društvo ili društvo ulice i kladionica?

Rade

pre 11 godina

To ti pričam ! ! ! Očigledno je da nikada dosada Dinkić nije imao odrešene ruke da bi mogao da pokaže ono šta ume. Uveren sam, ako odnosi u vladi ostanu ovako stabilni da će se Srbija izvući iz krize već ive godine. Baš onako kao su izjavili Vučić i Dinkić.

Jasmina O

pre 11 godina

Ponasanje gospodina Djilasa, u poslednje vreme, u najmanju ruku, je cudno. Cak i ako zeli vanredne izbore, kako izaci na njih kad je clanstvo u rasulu. Da li vredi sa takvom situacijom dodvoravati se Naprednjacima.

profesorBaltazar

pre 11 godina

"Sada svako radi svoj posao. Vučić je, svojom hrabrošću i požrtvovanjem, u borbi protiv korupcije uradio ono što nije urađeno u prethodnih deset godina. (Ivica) Dačić je, ma šta ko pričao, napravio ogroman pomak u razgovoru sa Prištinom. Jednostavo, o nama govore rezultati", rekao je Dinkić.

Za Vucica i Dinkica sam shvatio sta si hteo da kazes, samo mi nije jasna ova zadnja recenica. Objasni nam molim te koji su tvoji rezultati. Jedino po cemu cemo te pamtiti jesu onih obecanih hiljadu evra a neisplacenih i jos ces biti upamcenih sto napustas svaku vladu malo pre izbora i nakon toga pljujes po toj istoj vladi gde si bio jedan od bitnijih ministara.

marina

pre 11 godina

Malo si se zeznuo Dinkiću ako si pomislio da će odnosi između Đilasa i tebe da budu kao ranije.Đilas je čovek koji gleda samo svoje interese, a na tom putu ka usponu, kojim je on rešio da ide, ti si mu samo smetnja.

Rade

pre 11 godina

To ti pričam ! ! ! Očigledno je da nikada dosada Dinkić nije imao odrešene ruke da bi mogao da pokaže ono šta ume. Uveren sam, ako odnosi u vladi ostanu ovako stabilni da će se Srbija izvući iz krize već ive godine. Baš onako kao su izjavili Vučić i Dinkić.

gesture

pre 11 godina

Bravo Dinkiću, samo cepaj, sad je vreme da se odrade neke stvari kako treba, DS je pokazao šta zna u protekloj deceniji ipo, i sve ovo što se dešava pokazuje da nisu nezamenljivi, naprotiv trebalo ih je mnogo ranije zameniti

Niksha

pre 11 godina

Ko god da "forsira" priču o izborima, činjenica je da su sve stranke izuzev SNS zabrinute.
Nijednoj stranci ne odgovaraju izbori jer se većina njih vrti oko cenzusa.

Denis

pre 11 godina

Razlika izmedju Dinkicevih predhodnih i sadasnjih koalicionih partnera je u tome sto sadasnji rade za dobro Srbije i njenih gradjana , ane za svoje poslovne klubove i licne biznise.

julijana

pre 11 godina

Gresis Mladjane Dinkicu, pravi rezultati Aleksandra Vucica tek predstoje, kada otvori slucaj nacionalna stedionica i zopp. Zbog toga za njega glasam vec 10 godina, a ne da bi tebe drzao u fotelji. I jos uzgred..daj onih 1000 evra, i bar jedno od onih hiljada radnih mesta koje si obecao... valjda ce doci dan kada vecitih ministara poput tebe i Ljajica nece biti

Jasmina O

pre 11 godina

Ponasanje gospodina Djilasa, u poslednje vreme, u najmanju ruku, je cudno. Cak i ako zeli vanredne izbore, kako izaci na njih kad je clanstvo u rasulu. Da li vredi sa takvom situacijom dodvoravati se Naprednjacima.

Radomir

pre 11 godina

Taman kada pomislis da ovaj ne moze da da odvratniju izjavu, on te iznenadi sa ovakvom bljuvotinom.On prica da je neko u strahu , a on je sam prestravljengde ce biti za 6 meseci.Zaboravlja covek da je on i njegova strancica samo epizodisti,a da je Djilas jedan od glavnih glumaca jer je Predsednik jedne od dve ubedljivo najvece stranke u Srbiji.

electric_mojo

pre 11 godina

Ovo ponavljam svaki put kada vidim da ovaj covek daje politicke komentare:
Mladjan Dinkic postavljen je od strane neprijatelja spolja da dokrajci ono sto su NATO bombe svojevremeno promasile!

dada

pre 11 godina

Da li Djilas forsira to ne znam ali izbora ce biti svidjalo se to tebi ili ne . Dogovor je pao jos davno kad je bila Klintonka i Estonova . Evo kakav. Vlada svakako pada ... Dacic i ti odlazite zauvek . DS se menja .Za to ce Tadic biti nagradjen u EU . Najnovija i 100 posto moguca koalicija nove vlade je SNS i DS . Novu Vladu ce voditi Vucic i Djilas . Kosovo ce biti reseno pomalo bolno ali podnosljivo .Evropa zvanicno otvara vrata Srbiji . To ti je plan i program moj Mladjane .

Gabi

pre 11 godina

Dinkić je rekao: "Nikad nisam imao ovoliko vetar u leđa kao što imam sad. Ne koče me".

Drugim rečima, mogu da zadužujem državu koliko god mi je volja i da radim šta hoću! Niko ne obraća pažnju šta radim, pošto su svi zauzeti ličnim promocijama!

Crni soko

pre 11 godina

Ha ha ha .Dinkic dao izjavvu partijskom glasili SNS-ai BIA Kuriru.Oni tamo samo cekaju da opletu Djilasa. A taj isti Kurir je do pre samo godinu ipo dana pleo po Dinkicu kako ovaj zbog neplacenog poreza hoce da ih unisti. Tadasnji vlasnik Rodic (otac ovog A. Rodica) sedeo u kazamatu a Kurir kao u spanskoj seriji pleo dinkica.Valjda im je to stil uredjivacke politike

Pa sigurno da hoce izbore.Da vas stetocine uteraju ispod cenzusa i da vas kao i SRS uklone sa politicke scene Srbije

scoby

pre 11 godina

Ha, ha, ovo je kao u karikaturi Marka Somborca iz Blica. Ne zna se koji je od njih dvojice gori. Zbog takvih kvazi demokrata su seseljoidi i dosli na vlast.

Marko

pre 11 godina

Zbog čega ova individua svaki dan ima priliku da troluje u medijima, iako nema nikakve pozitivne rezultate kojima bi se pohvalio?

Ima vetar u leđa?

Pa šta je rezultat, osim nepovoljnih, šta više vrlo štetnih kredita koje će plaćati naredne generacije? To je taj rezultat kojim on ima da se pohvali?

Hvala, ali neka hvala...

Smeta mu kada Đilas pohvali Vučića, kaže da je to "šlihtanje", a onda u sledećoj rečenici sam napiše hvalospev dostojan najgrđeg uvlakača.

Da ne živimo u Srbiji i da nam ovakvi likovi ne kroje sudbinu, bilo bi samo smešno. Ovako, jako je tužno...

Neka izbori budu uskoro, jasno je da će SNS imati veliku većinu, i da će osim njih u parlament ući verovatno još SPS i DS. Neće to biti sjajno rešenje, ali ako to znači da ovaj manipulant više neće biti u politici (što otvara napokon mogućnost da bude iza rešetaka, gde mu je i mesto), vredi truda.

pedja

pre 11 godina

Znate,svakakve komentare mogu da razumeme,volim da procitam komentar objektivnih ljudi ali ne mogu da razumem ove dvolicne vojnike koji postavljaju ovde komentare jer su takoreci do juce bacali drvlje i kamenje na B92,prepravljali ime ulice,blokirali rad televizije i urlali ispred iste.A sad se ne skidate sa ovog sajta.Idite bre na kurirov sajt pa tamo komentarisite gole cice i one suplje price.Pre neki dan,cujem od vasih koalicionih partnera u Kragujevcu,UAAA B92,kako ih nije sramota bre!!! Upravo ovaj B92 je uradio mnogo,mnogo vise za ove ljude,nego bilo ko od vas,samo u akciji BITKE!!! Kako vas bre nije sramota!

ZVEZDARAC

pre 11 godina

Ako bude vanrednih izbora ,a bićeih sigurno bojim se da će najviše biti belih listića što nikako nije dobro za Srbiju, ali ove kombi stranke će preletati ko muve u DS i SNS u to sam ubeđen po receptu Maje Gojković

MIhailo

pre 11 godina

""Nikad nisam imao ovoliko vetar u leđa kao što imam sad. Ne koče me". "

Tesko nama !!! I jos se hvali rezultatima??Cega se pametan stidi....

Bojan

pre 11 godina

Ne volim Djilasa, ali ovaj tip je prosto neverovatan. Prvo kaze da Djilas podilazi Vucicu, a onda i sam dize Vucica u nebesa. Nadam se da ce biti izbora ove godine i da ce posle toga njegova stranka konacno da ode na djubriste istorije, gde i pripada.

Don Perignion

pre 11 godina

Dali mozemo na sledecim izborima umesto da glasamo Za, glasamo Protiv. Mislim da bi Dinkic ubedljivo pobedio u ukupnim glasovima gradjana protiv ovog coveka!! Neznam ni jednog coveka koji smatra da je Dinkic zasluzijo fotelju.

Analiticar

pre 11 godina

Prilicno naivno receno. Pa nije Djilas taj koji je u prvih par meseci rada vlade govorio o mogucnosti novih izbora, nego je to bio prvenstveno Vucic, a onda i Dacic. Nikada se nije desilo da na samom pocetku rada vlade, koja tada i nije imala pravu opoziciju, sama vlada forsira pitanje novih izbora.

Milosh Jagodina

pre 11 godina

Verovatno ce i sutra da kaze kako je Vucic dvostruka licnost samo da bi usao u neku buducu vladu.Covek je vec vidjen iza resetaka samo Vucic ceka da mu dodje red. Glasao sam za SNS,ali ne mogu da smislim malog Slobu i ovog prevaranta Dinkica.Ako budu izbori Vucic treba da bude premijer, da udje u koaliciju sa Djilasom i da sve ove male koje ucenjuju baci na djubriste ukljucujuci i SPS.Tek onda mozemo da se nadamo ulasku u EU.

Milivoje

pre 11 godina

Koga jos briga sta kaze ova stetocina samo najvece iznenadjenje je ispalo kad mu je ova vlada dodedila da bude ministar ekonomije a govorili su kako je on najodgovorniji za kolaps ekonomije to samo pokazuje da su vucic dacic i nikolic isti kao i on cim mogu zajedno

MarkoNS

pre 11 godina

Sta je Dinkicu problem, prpa te uhvatila za 5% pa svaki dan panicis po novinama od kad si cuo da ce biti vanrednih izbora? Neko ko obecava kao ti i nista ne uradi a jos je smanjio svoj koalicioni potencijal samo na SNS i treba da se boji. Ajd budi faca pa srusi i ovu vladu, rusio si ti i mnogo bolje vlade od ove!

Bojan

pre 11 godina

Priča čovek koji nam vodi ekonomiju i fiansije prethodnih 12 godina, prosto nam je sve procvetalo, a pogotovo njegova najuspešnija oblast: privatizovane firme. Nadam se da ćeš nestati.

seljadin

pre 11 godina

znaci pred izbore, Vucic je spremio na TV robijasku uniformu za Dinkica, a Dinkic je hvalio Djilasa na sva usta.
Sada i Djilas i Dinkic hvale Vucica, i bore se jedan protiv drugoga.
Plakati po gradu su bili : Glasaj za Djilasa, dobijes Dinkica, a verujem da ce sada plakati biti : Glasaj za Vucica, dobijes Djilasa, ili glasaj za Vucica dobijes Dinkica. Jednom recju, komedija.

vlada-so

pre 11 godina

o čemu ovaj priča,učestvovao ovako ili onako u svim vlastima od tzv.demokratskih promena a zvanično nema ni stranku.sada ćete videti na polovini mandata,opet će praviti neke konvencije,pokrete i pripremaće teren za naredne izbore i magičnih 5 posto uz neizbežne bilborde i širenje novog optimizma tipa prodavci herba lajfa.sreća moja pa živim u okruženju gde mu je podrška u promilima pa ne moram da delim vazduh sa njima.

milan

pre 11 godina

Dinkicu sa tom izjavom nisi pronasao Ameriku nego samo dokazao koliko si zagrize nesto protiv DS da kazes, sasma normalno je da opozicija priziva izbore a ne vladajuce stranke koje se, uzgred budi receno hvale do neba i svoje rezultate, dali ih ima ili nema, sami hvale. Ali sta mi mozemo od tebe drugo ocekivati sigurno ne nesto dobro od onoga sto si ucio u zivotu i sto ti je zadatak.

dijaspora

pre 11 godina

Otvara se sampanjac kada ovog dinkica ko god baci pod kljuc na veoma dug period zbog neverovatno destruktivnog rada protiv Srbije.

Dusan,Sabac

pre 11 godina

Ovaj lik toliko voli sebe da se jedino njegovo ministarstvo reklamira na TV.U Politici nepovoljan komentar opet njegovo ministarstvo reaguje jutros.Covece,ti i vikendom cistis za sobom.Dajes izjave KURIRU,istom onom koji je pre pljuvao po tebi.Ja bih ipak samo pomenuo npr EVROAKSIS BANKA,Nacionalna stedionica.Ajd,da se objavi podatak koliko je nevracenih kredita u Fond za razvoj Srbije.Al da ide istraga kao u Agrobanci.

Dragana

pre 11 godina

Dinkicu, pre nego sto prozoves bilo koga, daj narodu ono sto si obecao! Ko li tebi dade da ikada udjes u Vladu!? Dacica za ruku i u opoziciju, vreme je!

hrvoje

pre 11 godina

A koji je pravi Mladjan Dinkic,onaj iz pocetka 2000-tih ili ovaj danas.On je uvek istog superenergetskog naboja da ostane u vlasti po cenu bilo cega

SLOBODAN

pre 11 godina

Sihta se...jataci..podidje..Dinkicu obrati paznju malo na recnik.Nije ovo ipak toliko kocijsaka zemlja da se na svakom koraku govori ne prilagodjeno javnom govoru.
Ako ovako nastavis bices zreo za izbacivanje iz medija.Ili si u potpunosti presao sa pozicije lidera jedne kulturne stranke na poziciju palanckih psovki.
Politicar koji drzi do sebe ovo sebi ne sme dozvoliti.

marina

pre 11 godina

Malo si se zeznuo Dinkiću ako si pomislio da će odnosi između Đilasa i tebe da budu kao ranije.Đilas je čovek koji gleda samo svoje interese, a na tom putu ka usponu, kojim je on rešio da ide, ti si mu samo smetnja.

marko, nis

pre 11 godina

Kakav rečnik - Djilas i ekipa. Ovo je zaista cirkus. Ne verujem da u Nemačkoj tako političari govore jedni o drugima. Zamislite nekog iz SDP Nemačke, da kaže da priču o ne znam čemu vode Vestervele i njegova ekipa?! To bi tamo bilo protumačeno kao nečuveni prostakluk. Jesmo li mi političko društvo ili društvo ulice i kladionica?

profesorBaltazar

pre 11 godina

"Sada svako radi svoj posao. Vučić je, svojom hrabrošću i požrtvovanjem, u borbi protiv korupcije uradio ono što nije urađeno u prethodnih deset godina. (Ivica) Dačić je, ma šta ko pričao, napravio ogroman pomak u razgovoru sa Prištinom. Jednostavo, o nama govore rezultati", rekao je Dinkić.

Za Vucica i Dinkica sam shvatio sta si hteo da kazes, samo mi nije jasna ova zadnja recenica. Objasni nam molim te koji su tvoji rezultati. Jedino po cemu cemo te pamtiti jesu onih obecanih hiljadu evra a neisplacenih i jos ces biti upamcenih sto napustas svaku vladu malo pre izbora i nakon toga pljujes po toj istoj vladi gde si bio jedan od bitnijih ministara.