Ponedeljak, 07.01.2013.

19:19

FIFA: Real+Barsa+Falkao = tim sveta

Kompletan najbolji tim sveta za 2012. godinu igra u španskoj Primeri, saopštili su čelnici FIFA na dodeli Zlatne lopte.

Izvor: B92

FIFA: Real+Barsa+Falkao = tim sveta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

RECORDMEISTER javi se i objasni nam zbog cega je Bajern zapostavljen! Toliko rekorda su oborili prosle godine! Nije uredu, Bilal je bar trebao biti i timu a da nekazem da je General Mandzo tata za Falkao!

Sale.MLS

pre 11 godina

Pa kako mogu odbrambeni igrači Reala da budu u idealnih 11?!?Njima Espanjol da 3 gola!!!Ni ovi barsini nisu ništa bolji, tu se cela ekipa šlepa uz vezni red, pa čak i napadači, ispadoše kojekakvi Teljo, Pedro i ostali igrači...Bane Ivanović celu ovu odbranu može da uzme pod mišku i da igra fudbal!!!Toliko!!!

Gage

pre 11 godina

Hahaha premijer liga najjaca, prosle godine je Atletik Bilbao razbio Mancester, pazi, ni Barsa ni Real nego Bilbao, dalje, Atletiko Madrid unistio Celsi u superkupu evrope, Barselona redovno siluje Mancester, Real ocetkao Siti, koja crna premijer liga dal ste normalni...

Vladimir Pula

pre 11 godina

Smiješna lista. Juventus osvoji bez poraza serie A, Italija viceprvak europe, niti jedan igrač na listi??? Chelsea prvak europe, nijedan igrač na listi??? Na listi trenera nema ni Contea ni Di Matea???
Nijedan igrač premier lige , bundeslige ni serie a??? i sve bi bilo skoro ok da Real i barca jesu nesto osvojili osim španjolske lige. A pola tih s liste ni u najboljim sezonama ne spadaju u top 11 na svijetu.
Mislim da su i Falcau jedva napravili mijesta, dugo su vijecali kako da pedra i villu ubace...

Bob Rock

pre 11 godina

Au jbt koliko ovde ima trenera koji su strucni da sastave 11 najboljih fudbalera na svetu... Nije ni cudo sto su nam klubovi i reprezentacija vec godinama u vrhu evropskog i svetskog fudbala...

KO STE BRE VI DA PRICATE DA LI JE IGRAC A BOLJI OD IGRACA B??? FUDBAL STE VIDELI SAMO NA PS2 I FM2012!!!

Dusan

pre 11 godina

Читаву одбрану бих променио! Дани Алвеш?!? Марсело?!?!?!!? Па и Пике и Рамос - ставио бих Лама, Хумелса, Компанија и Бејла, и Швајнштајгера уместо Алонса ако мора баш стриктно по позицијама... Једино се за Роналда, Месија и Фалкаа нема шта расправљати - тужно је што за Каванија нема места... али поред ове тројице и нема...

NBA

pre 11 godina

Tesko je od toliko kvalitetnih igraca izabrati najboljih 11
Napad-Ronaldo,Mesi,Falkao,DROGBA,Van Persi,Nejmar
Sredina-Cabi Alonso,Cavi,Inijesta,Buskec,Pirlo,Ozil,Silva,Jaja Ture,Azar
Odbrana-IVANOVIC,Vidic(steta zbog povrede,inace najbolji centralni bek na svetu),Pepe,Pujol,Pike,Esli Kol,Humels,Lam..
Golmani-Kasiljas,Valdez,Nojer,Ceh..
Zaista mnogo denomenalnih igraca,ali mislim da je Bane zasluzio mesto startera,ipak je osvojio LS,Drogba je zbog istog razloga zasluzio mesto startera.

aleksa

pre 11 godina

Nema Nemačkih fudbalera?Čekajte samo par godina i videćete kolko će ih biti i previše.Sada su mladi ali njihovo vreme tek dolazi,taman da Mesi malo zadje u godine i eto njih:)Nezaboravite da u Lš imaju 3 predstavnika a kako trenutno igraju mogu ići i do samoga kraja:)

danny boy

pre 11 godina

buffon-ramos,pepe,chiellini,marcelo-yaya toure,pirlo,iniesta-messi,ronaldo-falcao .možda još umjesto pepe kojeg niko nevoli a atletski i realno je najbolji na svetu,stavit kompanyja,ima još majstora poput ibre,balea,van pessia,al nemogu brate svi.. zapamtite da od kad je platini posto predsednik mafijaške organizacije da se puno stvari zna unapred i da je veliki navijač barse..

Die Beste, nego šta!

pre 11 godina

Pa, kako to, nema Nemaca? Zar nije skoro objavljena jedna doktorska disertacija o tome kako imaju najbolju ligu? Auuu, kakva krađa, majku mu, sa'će Angela da nam podigne interesnu stopu, o'ma!

Vukasin

pre 11 godina

Stvarno deluje malo iznenadjujuce najboljih jedanaest. Sve su to dobri igraci medju najboljima na svetu ali i nasi ukusi su razliciti. Moje misljenje da Alves, Marselo, Pike i Alonso(ma koliko imali vaznu ulogu u svom timu nisu zasluzili ove godine). Po meni na njihova mesta Ivanovic, Lam, Humels i PIRLO. A stvarno mi nisu jasni pojedinci koji pljuju po Caviju, igrac od koga ZAVISI I BARSA I SPANIJA.

Veljko

pre 11 godina

Vidic je bio povredjen, inace bi sigurno bio u prvoj postavi. Godinama unazad najbolji stoper na svetu, po meni jos od vremena kad je bio u Zvezdi.

srbin

pre 11 godina

ima puno boljih igraca od ove postave.po meni jedini sigurni u timu su mesi, ronaldo i falkao ova ostala boranija nije zasluzila mesto u timu.kakav crni pike, ramos i cabi baba alonso. ima kvalitetnijih igraca od njih.

Tottenham

pre 11 godina

a gde je ovde svet ovde je samo Spanija sramota. Naprimer gde je ovde Kompani koji je bolji od Pikea,gde je nas Ivanovic kakav Alves (fobar igrac ali nije imao sjajnu proslu sezonu),a i Pirlo ima najvise uspesnih pasova u evropi pa mi se cini da zasluzuje da bude u postavi. Napad je ok

danijel

pre 11 godina

Oni stvarno jesu najbolji igraci mozda koji pojednica ali ja se slazem sa organiza ipak su oni strucnjaci za to
mesi, ronalno, qavi, inijesta, kasiljas, falkao.. molim vas oni i aju ponude od milijardera ali su netaktnuti.. real i barsa najbolji su za sad.

jevrej

pre 11 godina

GK Ceh

CB Ivanovic
CB Humels
CB Ramos

DMF Jaja Ture
CMF Pirlo
AMF Mesi

RWF Van Persi
LWF Ronaldo
CF Ibrahimovic
CF Falkao

Znam da je previse ofanzivno,ali bas me briga,ovo je 11 ubedljivo najboljih igraca u prosloj sezoni.

extremesportist

pre 11 godina

Golman: Petr Cech
Desni bek: Filip Lam
Levi bek: Esli Kol
Centralni bek: Dzon Teri
Centralni bek: Vincent Kompani
Vezni: Sesk Fabregas
Vezni: Mesut Ozil
Vezni: Andres Inijesta
Levo krilo: Kristijano Ronaldo
Desno Krilo: Lionel Mesi ili Nejmar
Centralni napadac: Radamel Falkao ili Zlatan Ibrahimovic

Sramota je ovoliko forsiranje spanske lige, engleska je veoma jaca, a i italijanska i nemacka su blizu.

Rade-Futog

pre 11 godina

Od Kasiljasa ima bar pet golmana boljih. Nojer, Hart, Ceh, Kurtoa, Scesni, u startu.
Pepe, nas Bane i Ramos su najbolji defanzivci na svetu, za klasu. Dani Alves je bio prvi desni bek do 2012. a naglo je pao u formi, Marselo cele godine povredjen, Pike od kako je sa Shakirom nije za ozbiljno spominjanje. Dobro nisu i Abidala izabrali. Iako vise nije defanzivac, Bejl zasluzuje mesto u prvoj postavi sveta, apsolutno je dominantan u PL.
Ako ce te ocenjivati EP i LS kao merilo za najbolje igrace, Tores ce biti sigurno prvi, jer je uzeo LS, a i EP, cak je dao gol u finalu. A Tores nikad losiji.
Barselona je takodje vrhunska ekipa u kojoj je Mesi 70% tima. A na sredini Buskets ima vecu ulogu nego Cavi, jer pored odlicne kontrole lopte, zna i da "prljave" poslove odradi. Dok Cavi besprekorno dodaje loptu u nazad i najblizem do sebe, ali samo to. Jaja Ture je recimo prosle godine imao zapazeniju ulogu od svih spanskih zadnjih veznih. Bio je najbolji igrac u Engleskoj. Andrea Pirlo je morao da dobije mesto u prvih svetskih 11. Inijesta vec godinama u nazad igra levo krilo gde ne pokazuje ni priblizno talenta i znanja, kao kad bi igrao plejmejkera, svoju izvornu poziciju. Tek tada bi mogao biti treci igrac sveta. Ovako, RVP, Falkao, Zlatan, Suarez, pa i Bejl, zasluzuju mesto ispred njega na listi najboljih igraca sveta. Zao mi samo Kristijana jer je savremenik Mesiju i nikad vise nece uzeti Zlatnu loptu, a bolji je od svih igraca u poslednjih 20 godina, ucinak govori.

DJ23

pre 11 godina

Koliko ovaj izbor vise nema pojente to je strasno !
Ako su svi do jednog oni najbolji kako to da niko nije igrao ni za finalistu lige sampiona , a kamoli za sampiona

Milos

pre 11 godina

Šabi legenda.. Šećam se kad šmo u prvom razredu osnovne osvojili prvo mesto na školskom turniru. Šabi je proglašen za najboljeg igrača iventa.. Oduvek sam znao da će daleko da dogura.. Ahhh, Šabi, Šabi. Sećam se kao da je juče bilo.

Beretka

pre 11 godina

Koliko od ovih igraca je igrao ove godine finale LS? NIJEDAN! Sramota. Gde je tu Ivanovic koji je skoro sam nosio odbranu protiv Barse nakon iskljucenja Terry-a na Camp Nou? Gde je Drogba, najzasluzniji covek sto je Chelsea prvi put u istoriji isvojio LS!? Pirlo, koji vodi Juventus ka tituli, koji je Italiju odveo u finale EP sa njegovim kreativnostima. Hummels je sigurno bolji od Piqe-a. Ovako bi trebalo da izgleda: Casillas, Ivanovic, Hummels, Ramos, Lahm, Pirlo, Iniesta, Messi, Ronaldo, Drogba, Falcao

Villa_7

pre 11 godina

Ovo je najveći dokaz da je ona smijurija od ekipe Chelsea koja je JEDVA osvojila ligu prvaka bila samo slučajnost,po meni je bar jedan nogometaš Bayerna zaslužio biti tu,inače sam navijač Barcelone,svako dobro :)

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Strasno koja namestaljka,pa gde je ovde DROGBA!?!?!? gde je ovde IVANOVIC,ubedljivo najbolji desni bek na svetu,i gde je PIRLO,koji je jedno 3 puta bolji od cavija,koji realno nista nije pokazao...Ma strasmo,bolje da su stavili sve iz reala i barse...

marko__bgd

pre 11 godina

nije realno...gde su igraci bajerna i nemacke reprezentacije...gde je pirlo..ni jedan igrac celzija..dobro,neimar realno i nema mesto pored ove trojice u napadu...ali ne igra se samo fudbal u spaniji

Max

pre 11 godina

Sramota da nema Jaja Turea i Ivanovica !

Kasiljas, Alves, Pike, Ivanovic, Marselo, Jaja Ture, Ćavi, Inijesta, Ronaldo, Mesi, Falcao.

Sledećih 11 po meni: Bufon, Ramos, Luiz, Pepe, Kol, Alonso, Švajni, Riberi, Roben, Ibrahimović.

Milos

pre 11 godina

Šabi legenda.. Šećam se kad šmo u prvom razredu osnovne osvojili prvo mesto na školskom turniru. Šabi je proglašen za najboljeg igrača iventa.. Oduvek sam znao da će daleko da dogura.. Ahhh, Šabi, Šabi. Sećam se kao da je juče bilo.

Boris

pre 11 godina

Dobro, svi ovi Spanci su zasluzili, zbog titule sa reprezentacijom kao i zbog vrhunskih igara u klubovima, ali Dani Alves i Marselo? Bar neko iz Celsijeve odbrane je zasluzio mesto u timu, pogotovo Ceh, jer su uspeli da potpuno neutralisu Barsin vanzemaljski napad, a to godinama nikome nije poslo za rukom.

Neb

pre 11 godina

Ko li je pravio ovaj sastav. Ima bar 7 igraca koji ne treba da se nadju na ovaj listi. Mogu da nabrojim najmenje 10 igraca iz odbrane koji su zasluzili da budu na ovoj listi vise od u listi navedenih.

BOBA DELIJA

pre 11 godina

Sredina i napad su u potpunosti u redu tj. tu po meni je sve kako treba. Napad mislim da ne treba ni objasnjavati a sto se tice sredine, Cavi i Iniesta standardni a i Alonso je sasvim zasluzeno. Covek je po meni posle Ronalda najznacajniji igrac u Realu, on drzi tim pod kontrolom. Iker je tu jer je osvojio i spansko i evropsko prvenstvo a i generalno gledano godinama u nazad je najbolji. Jedino po meni odbrana nije onakva kakva treba da bude. Marselo je tu najvise zasluzio svoje mesto. Orao je terenom, stvarno je odlican bio. Ramos i Pike su opet igraci koji su osvojili dosta trofeja ali mislim da je vise Ramos za proteklu godinu zasluzio nego Pike. Pike je bio i vise puta odsutan zbog povreda i realno imao je bolje godine od prethodne. MOzda bi neko obojicu stopera izostavio i stavio recimo Kompanija ili Silvu ali opet svi znamo da se mnogo racuna i klupski i reprezentativni ucinak. Alves je bio standardno dobar, jeste da ga drug Tito malo ladi ali on je generalno najbolji desni bek na svetu.

mrmot

pre 11 godina

Sramota.Mogu lepo da ukinu sve ostale lige i da ostave samo Spansku.Celsi prvak evrope,a nema niti jednog igraca.SKANDAL.Zasto drugi timovi da osvajaju LS?Sta zna Snajder koji je uzeo trebl 2010.godine,a Mesi uzeo nagradu.Milito najbolji napadac,nije ni bio u konkurenciji.Sta ima Celsi da osvaja LS?Sta ima Drogba da pegla padavicare?Ionako ce FIFAlona da dodeli sve nagrade padavicarima,osvojili oni nesto ili ne.

Grobari1970

pre 11 godina

Fudbal kao da igraju samo Spanci. Ni jedan igrac iz finala lige sampiona. Marcelo ispred E. Kola? Barselona nista nije osvojila, ali zato imaju 5 igraca iz svog tima. Mesi, Cavi i Iniesta zasluzeno, ali Alves i Pike nisu morali u najboljih 11. Kako god...

king

pre 11 godina

Uzas! Alves, Pike, Marselo i Alonso nisu zasluzili da se nadju na ovoj listi, a bogami ni Cavi koji prosle godine nije pokazao puno (Kazem ovo iako mi je Barsa omlijeni spanski klub). Gde je Ivanovic? Realno, trenutno igra mozda na najvisem nivou od svih bekova i zasluzio je da bude u najboljih 11. Gde je Humels? Decko je odigrao jedno tri puta bolje od Pikea, a mozda i od Ramosa. Gde je Jaja Ture? Covek je bio najbolji pojedinac Mancester Sitija prosle sezone. Gde je Pirlo? Covek koji je svojom kreativnoscu maltene sam odveo Juventus do titule. Cinjenica je da ovaj napad ne moze biti bolji, ali mi je krivo sto RvP i Ibrahimovic nisu na listi. Kad bih mogao stavio bi ih uz ovu trojicu pa da tim ima 5 napadaca! Sve u svemu, cini mi se da se zaista previse favorizuju Barsa i Real, te da je prosto nekako bilo moranje da cak 10 od 11 igraca budu iz njihovih redova.

Stretford End

pre 11 godina

Kakva nebuloza,ova FIFA je davno postala smejurija od organizacije!
A Pirlo (vukao sam Italiju do finala i Juve do titule) ? A RVP? (30 u Premieru)... Nijedan igrac iz finala Lige sampiona!? A da,to je uefa! Barselona nista nije osvojila,Real igra ocajno i niko sem Ronalda i Ozila (Kog i nema) ne bi trebalo da su tu,Marcelo?? Haha...Znaci potencijalni kandidati za tim "otpisanih" (Po fifi) bi bili Cech,Ivanovic,Cole,Pirlo,Ozil,Silva,Mata,Rooney,RVP...Ramos i Pique,pa mogu da potpisem da bi ih Bane i na primer Kompany pojeli (Rekao bih Vidu pre,ali nazalost je bio povredjen iako su i on i Rio doktori za ovu dvojicu)...Nerealna lista,iskljucivo jer se dve organizacije ne podnose.

barcaboy

pre 11 godina

Odbrana je smesna..niko sem kasiljasa nezasluzuje da bude tu..pike bio povredjen mnogo..ramos toplo hladno marselo ne igra redovno a alves isto tako previse povredjen..

Boris

pre 11 godina

Dobro, svi ovi Spanci su zasluzili, zbog titule sa reprezentacijom kao i zbog vrhunskih igara u klubovima, ali Dani Alves i Marselo? Bar neko iz Celsijeve odbrane je zasluzio mesto u timu, pogotovo Ceh, jer su uspeli da potpuno neutralisu Barsin vanzemaljski napad, a to godinama nikome nije poslo za rukom.

mrmot

pre 11 godina

Sramota.Mogu lepo da ukinu sve ostale lige i da ostave samo Spansku.Celsi prvak evrope,a nema niti jednog igraca.SKANDAL.Zasto drugi timovi da osvajaju LS?Sta zna Snajder koji je uzeo trebl 2010.godine,a Mesi uzeo nagradu.Milito najbolji napadac,nije ni bio u konkurenciji.Sta ima Celsi da osvaja LS?Sta ima Drogba da pegla padavicare?Ionako ce FIFAlona da dodeli sve nagrade padavicarima,osvojili oni nesto ili ne.

king

pre 11 godina

Uzas! Alves, Pike, Marselo i Alonso nisu zasluzili da se nadju na ovoj listi, a bogami ni Cavi koji prosle godine nije pokazao puno (Kazem ovo iako mi je Barsa omlijeni spanski klub). Gde je Ivanovic? Realno, trenutno igra mozda na najvisem nivou od svih bekova i zasluzio je da bude u najboljih 11. Gde je Humels? Decko je odigrao jedno tri puta bolje od Pikea, a mozda i od Ramosa. Gde je Jaja Ture? Covek je bio najbolji pojedinac Mancester Sitija prosle sezone. Gde je Pirlo? Covek koji je svojom kreativnoscu maltene sam odveo Juventus do titule. Cinjenica je da ovaj napad ne moze biti bolji, ali mi je krivo sto RvP i Ibrahimovic nisu na listi. Kad bih mogao stavio bi ih uz ovu trojicu pa da tim ima 5 napadaca! Sve u svemu, cini mi se da se zaista previse favorizuju Barsa i Real, te da je prosto nekako bilo moranje da cak 10 od 11 igraca budu iz njihovih redova.

barcaboy

pre 11 godina

Odbrana je smesna..niko sem kasiljasa nezasluzuje da bude tu..pike bio povredjen mnogo..ramos toplo hladno marselo ne igra redovno a alves isto tako previse povredjen..

Grobari1970

pre 11 godina

Fudbal kao da igraju samo Spanci. Ni jedan igrac iz finala lige sampiona. Marcelo ispred E. Kola? Barselona nista nije osvojila, ali zato imaju 5 igraca iz svog tima. Mesi, Cavi i Iniesta zasluzeno, ali Alves i Pike nisu morali u najboljih 11. Kako god...

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Strasno koja namestaljka,pa gde je ovde DROGBA!?!?!? gde je ovde IVANOVIC,ubedljivo najbolji desni bek na svetu,i gde je PIRLO,koji je jedno 3 puta bolji od cavija,koji realno nista nije pokazao...Ma strasmo,bolje da su stavili sve iz reala i barse...

srbin

pre 11 godina

ima puno boljih igraca od ove postave.po meni jedini sigurni u timu su mesi, ronaldo i falkao ova ostala boranija nije zasluzila mesto u timu.kakav crni pike, ramos i cabi baba alonso. ima kvalitetnijih igraca od njih.

Stretford End

pre 11 godina

Kakva nebuloza,ova FIFA je davno postala smejurija od organizacije!
A Pirlo (vukao sam Italiju do finala i Juve do titule) ? A RVP? (30 u Premieru)... Nijedan igrac iz finala Lige sampiona!? A da,to je uefa! Barselona nista nije osvojila,Real igra ocajno i niko sem Ronalda i Ozila (Kog i nema) ne bi trebalo da su tu,Marcelo?? Haha...Znaci potencijalni kandidati za tim "otpisanih" (Po fifi) bi bili Cech,Ivanovic,Cole,Pirlo,Ozil,Silva,Mata,Rooney,RVP...Ramos i Pique,pa mogu da potpisem da bi ih Bane i na primer Kompany pojeli (Rekao bih Vidu pre,ali nazalost je bio povredjen iako su i on i Rio doktori za ovu dvojicu)...Nerealna lista,iskljucivo jer se dve organizacije ne podnose.

Milos

pre 11 godina

Šabi legenda.. Šećam se kad šmo u prvom razredu osnovne osvojili prvo mesto na školskom turniru. Šabi je proglašen za najboljeg igrača iventa.. Oduvek sam znao da će daleko da dogura.. Ahhh, Šabi, Šabi. Sećam se kao da je juče bilo.

Beretka

pre 11 godina

Koliko od ovih igraca je igrao ove godine finale LS? NIJEDAN! Sramota. Gde je tu Ivanovic koji je skoro sam nosio odbranu protiv Barse nakon iskljucenja Terry-a na Camp Nou? Gde je Drogba, najzasluzniji covek sto je Chelsea prvi put u istoriji isvojio LS!? Pirlo, koji vodi Juventus ka tituli, koji je Italiju odveo u finale EP sa njegovim kreativnostima. Hummels je sigurno bolji od Piqe-a. Ovako bi trebalo da izgleda: Casillas, Ivanovic, Hummels, Ramos, Lahm, Pirlo, Iniesta, Messi, Ronaldo, Drogba, Falcao

Neb

pre 11 godina

Ko li je pravio ovaj sastav. Ima bar 7 igraca koji ne treba da se nadju na ovaj listi. Mogu da nabrojim najmenje 10 igraca iz odbrane koji su zasluzili da budu na ovoj listi vise od u listi navedenih.

Tottenham

pre 11 godina

a gde je ovde svet ovde je samo Spanija sramota. Naprimer gde je ovde Kompani koji je bolji od Pikea,gde je nas Ivanovic kakav Alves (fobar igrac ali nije imao sjajnu proslu sezonu),a i Pirlo ima najvise uspesnih pasova u evropi pa mi se cini da zasluzuje da bude u postavi. Napad je ok

jevrej

pre 11 godina

GK Ceh

CB Ivanovic
CB Humels
CB Ramos

DMF Jaja Ture
CMF Pirlo
AMF Mesi

RWF Van Persi
LWF Ronaldo
CF Ibrahimovic
CF Falkao

Znam da je previse ofanzivno,ali bas me briga,ovo je 11 ubedljivo najboljih igraca u prosloj sezoni.

Dusan

pre 11 godina

Читаву одбрану бих променио! Дани Алвеш?!? Марсело?!?!?!!? Па и Пике и Рамос - ставио бих Лама, Хумелса, Компанија и Бејла, и Швајнштајгера уместо Алонса ако мора баш стриктно по позицијама... Једино се за Роналда, Месија и Фалкаа нема шта расправљати - тужно је што за Каванија нема места... али поред ове тројице и нема...

marko__bgd

pre 11 godina

nije realno...gde su igraci bajerna i nemacke reprezentacije...gde je pirlo..ni jedan igrac celzija..dobro,neimar realno i nema mesto pored ove trojice u napadu...ali ne igra se samo fudbal u spaniji

Veljko

pre 11 godina

Vidic je bio povredjen, inace bi sigurno bio u prvoj postavi. Godinama unazad najbolji stoper na svetu, po meni jos od vremena kad je bio u Zvezdi.

extremesportist

pre 11 godina

Golman: Petr Cech
Desni bek: Filip Lam
Levi bek: Esli Kol
Centralni bek: Dzon Teri
Centralni bek: Vincent Kompani
Vezni: Sesk Fabregas
Vezni: Mesut Ozil
Vezni: Andres Inijesta
Levo krilo: Kristijano Ronaldo
Desno Krilo: Lionel Mesi ili Nejmar
Centralni napadac: Radamel Falkao ili Zlatan Ibrahimovic

Sramota je ovoliko forsiranje spanske lige, engleska je veoma jaca, a i italijanska i nemacka su blizu.

Milos

pre 11 godina

Šabi legenda.. Šećam se kad šmo u prvom razredu osnovne osvojili prvo mesto na školskom turniru. Šabi je proglašen za najboljeg igrača iventa.. Oduvek sam znao da će daleko da dogura.. Ahhh, Šabi, Šabi. Sećam se kao da je juče bilo.

Rade-Futog

pre 11 godina

Od Kasiljasa ima bar pet golmana boljih. Nojer, Hart, Ceh, Kurtoa, Scesni, u startu.
Pepe, nas Bane i Ramos su najbolji defanzivci na svetu, za klasu. Dani Alves je bio prvi desni bek do 2012. a naglo je pao u formi, Marselo cele godine povredjen, Pike od kako je sa Shakirom nije za ozbiljno spominjanje. Dobro nisu i Abidala izabrali. Iako vise nije defanzivac, Bejl zasluzuje mesto u prvoj postavi sveta, apsolutno je dominantan u PL.
Ako ce te ocenjivati EP i LS kao merilo za najbolje igrace, Tores ce biti sigurno prvi, jer je uzeo LS, a i EP, cak je dao gol u finalu. A Tores nikad losiji.
Barselona je takodje vrhunska ekipa u kojoj je Mesi 70% tima. A na sredini Buskets ima vecu ulogu nego Cavi, jer pored odlicne kontrole lopte, zna i da "prljave" poslove odradi. Dok Cavi besprekorno dodaje loptu u nazad i najblizem do sebe, ali samo to. Jaja Ture je recimo prosle godine imao zapazeniju ulogu od svih spanskih zadnjih veznih. Bio je najbolji igrac u Engleskoj. Andrea Pirlo je morao da dobije mesto u prvih svetskih 11. Inijesta vec godinama u nazad igra levo krilo gde ne pokazuje ni priblizno talenta i znanja, kao kad bi igrao plejmejkera, svoju izvornu poziciju. Tek tada bi mogao biti treci igrac sveta. Ovako, RVP, Falkao, Zlatan, Suarez, pa i Bejl, zasluzuju mesto ispred njega na listi najboljih igraca sveta. Zao mi samo Kristijana jer je savremenik Mesiju i nikad vise nece uzeti Zlatnu loptu, a bolji je od svih igraca u poslednjih 20 godina, ucinak govori.

Vukasin

pre 11 godina

Stvarno deluje malo iznenadjujuce najboljih jedanaest. Sve su to dobri igraci medju najboljima na svetu ali i nasi ukusi su razliciti. Moje misljenje da Alves, Marselo, Pike i Alonso(ma koliko imali vaznu ulogu u svom timu nisu zasluzili ove godine). Po meni na njihova mesta Ivanovic, Lam, Humels i PIRLO. A stvarno mi nisu jasni pojedinci koji pljuju po Caviju, igrac od koga ZAVISI I BARSA I SPANIJA.

DJ23

pre 11 godina

Koliko ovaj izbor vise nema pojente to je strasno !
Ako su svi do jednog oni najbolji kako to da niko nije igrao ni za finalistu lige sampiona , a kamoli za sampiona

BOBA DELIJA

pre 11 godina

Sredina i napad su u potpunosti u redu tj. tu po meni je sve kako treba. Napad mislim da ne treba ni objasnjavati a sto se tice sredine, Cavi i Iniesta standardni a i Alonso je sasvim zasluzeno. Covek je po meni posle Ronalda najznacajniji igrac u Realu, on drzi tim pod kontrolom. Iker je tu jer je osvojio i spansko i evropsko prvenstvo a i generalno gledano godinama u nazad je najbolji. Jedino po meni odbrana nije onakva kakva treba da bude. Marselo je tu najvise zasluzio svoje mesto. Orao je terenom, stvarno je odlican bio. Ramos i Pike su opet igraci koji su osvojili dosta trofeja ali mislim da je vise Ramos za proteklu godinu zasluzio nego Pike. Pike je bio i vise puta odsutan zbog povreda i realno imao je bolje godine od prethodne. MOzda bi neko obojicu stopera izostavio i stavio recimo Kompanija ili Silvu ali opet svi znamo da se mnogo racuna i klupski i reprezentativni ucinak. Alves je bio standardno dobar, jeste da ga drug Tito malo ladi ali on je generalno najbolji desni bek na svetu.

Villa_7

pre 11 godina

Ovo je najveći dokaz da je ona smijurija od ekipe Chelsea koja je JEDVA osvojila ligu prvaka bila samo slučajnost,po meni je bar jedan nogometaš Bayerna zaslužio biti tu,inače sam navijač Barcelone,svako dobro :)

Sale.MLS

pre 11 godina

Pa kako mogu odbrambeni igrači Reala da budu u idealnih 11?!?Njima Espanjol da 3 gola!!!Ni ovi barsini nisu ništa bolji, tu se cela ekipa šlepa uz vezni red, pa čak i napadači, ispadoše kojekakvi Teljo, Pedro i ostali igrači...Bane Ivanović celu ovu odbranu može da uzme pod mišku i da igra fudbal!!!Toliko!!!

Vladimir Pula

pre 11 godina

Smiješna lista. Juventus osvoji bez poraza serie A, Italija viceprvak europe, niti jedan igrač na listi??? Chelsea prvak europe, nijedan igrač na listi??? Na listi trenera nema ni Contea ni Di Matea???
Nijedan igrač premier lige , bundeslige ni serie a??? i sve bi bilo skoro ok da Real i barca jesu nesto osvojili osim španjolske lige. A pola tih s liste ni u najboljim sezonama ne spadaju u top 11 na svijetu.
Mislim da su i Falcau jedva napravili mijesta, dugo su vijecali kako da pedra i villu ubace...

aleksa

pre 11 godina

Nema Nemačkih fudbalera?Čekajte samo par godina i videćete kolko će ih biti i previše.Sada su mladi ali njihovo vreme tek dolazi,taman da Mesi malo zadje u godine i eto njih:)Nezaboravite da u Lš imaju 3 predstavnika a kako trenutno igraju mogu ići i do samoga kraja:)

Die Beste, nego šta!

pre 11 godina

Pa, kako to, nema Nemaca? Zar nije skoro objavljena jedna doktorska disertacija o tome kako imaju najbolju ligu? Auuu, kakva krađa, majku mu, sa'će Angela da nam podigne interesnu stopu, o'ma!

Gage

pre 11 godina

Hahaha premijer liga najjaca, prosle godine je Atletik Bilbao razbio Mancester, pazi, ni Barsa ni Real nego Bilbao, dalje, Atletiko Madrid unistio Celsi u superkupu evrope, Barselona redovno siluje Mancester, Real ocetkao Siti, koja crna premijer liga dal ste normalni...

NBA

pre 11 godina

Tesko je od toliko kvalitetnih igraca izabrati najboljih 11
Napad-Ronaldo,Mesi,Falkao,DROGBA,Van Persi,Nejmar
Sredina-Cabi Alonso,Cavi,Inijesta,Buskec,Pirlo,Ozil,Silva,Jaja Ture,Azar
Odbrana-IVANOVIC,Vidic(steta zbog povrede,inace najbolji centralni bek na svetu),Pepe,Pujol,Pike,Esli Kol,Humels,Lam..
Golmani-Kasiljas,Valdez,Nojer,Ceh..
Zaista mnogo denomenalnih igraca,ali mislim da je Bane zasluzio mesto startera,ipak je osvojio LS,Drogba je zbog istog razloga zasluzio mesto startera.

danny boy

pre 11 godina

buffon-ramos,pepe,chiellini,marcelo-yaya toure,pirlo,iniesta-messi,ronaldo-falcao .možda još umjesto pepe kojeg niko nevoli a atletski i realno je najbolji na svetu,stavit kompanyja,ima još majstora poput ibre,balea,van pessia,al nemogu brate svi.. zapamtite da od kad je platini posto predsednik mafijaške organizacije da se puno stvari zna unapred i da je veliki navijač barse..

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

RECORDMEISTER javi se i objasni nam zbog cega je Bajern zapostavljen! Toliko rekorda su oborili prosle godine! Nije uredu, Bilal je bar trebao biti i timu a da nekazem da je General Mandzo tata za Falkao!

Max

pre 11 godina

Sramota da nema Jaja Turea i Ivanovica !

Kasiljas, Alves, Pike, Ivanovic, Marselo, Jaja Ture, Ćavi, Inijesta, Ronaldo, Mesi, Falcao.

Sledećih 11 po meni: Bufon, Ramos, Luiz, Pepe, Kol, Alonso, Švajni, Riberi, Roben, Ibrahimović.

Bob Rock

pre 11 godina

Au jbt koliko ovde ima trenera koji su strucni da sastave 11 najboljih fudbalera na svetu... Nije ni cudo sto su nam klubovi i reprezentacija vec godinama u vrhu evropskog i svetskog fudbala...

KO STE BRE VI DA PRICATE DA LI JE IGRAC A BOLJI OD IGRACA B??? FUDBAL STE VIDELI SAMO NA PS2 I FM2012!!!

danijel

pre 11 godina

Oni stvarno jesu najbolji igraci mozda koji pojednica ali ja se slazem sa organiza ipak su oni strucnjaci za to
mesi, ronalno, qavi, inijesta, kasiljas, falkao.. molim vas oni i aju ponude od milijardera ali su netaktnuti.. real i barsa najbolji su za sad.

Villa_7

pre 11 godina

Ovo je najveći dokaz da je ona smijurija od ekipe Chelsea koja je JEDVA osvojila ligu prvaka bila samo slučajnost,po meni je bar jedan nogometaš Bayerna zaslužio biti tu,inače sam navijač Barcelone,svako dobro :)

extremesportist

pre 11 godina

Golman: Petr Cech
Desni bek: Filip Lam
Levi bek: Esli Kol
Centralni bek: Dzon Teri
Centralni bek: Vincent Kompani
Vezni: Sesk Fabregas
Vezni: Mesut Ozil
Vezni: Andres Inijesta
Levo krilo: Kristijano Ronaldo
Desno Krilo: Lionel Mesi ili Nejmar
Centralni napadac: Radamel Falkao ili Zlatan Ibrahimovic

Sramota je ovoliko forsiranje spanske lige, engleska je veoma jaca, a i italijanska i nemacka su blizu.

Rade-Futog

pre 11 godina

Od Kasiljasa ima bar pet golmana boljih. Nojer, Hart, Ceh, Kurtoa, Scesni, u startu.
Pepe, nas Bane i Ramos su najbolji defanzivci na svetu, za klasu. Dani Alves je bio prvi desni bek do 2012. a naglo je pao u formi, Marselo cele godine povredjen, Pike od kako je sa Shakirom nije za ozbiljno spominjanje. Dobro nisu i Abidala izabrali. Iako vise nije defanzivac, Bejl zasluzuje mesto u prvoj postavi sveta, apsolutno je dominantan u PL.
Ako ce te ocenjivati EP i LS kao merilo za najbolje igrace, Tores ce biti sigurno prvi, jer je uzeo LS, a i EP, cak je dao gol u finalu. A Tores nikad losiji.
Barselona je takodje vrhunska ekipa u kojoj je Mesi 70% tima. A na sredini Buskets ima vecu ulogu nego Cavi, jer pored odlicne kontrole lopte, zna i da "prljave" poslove odradi. Dok Cavi besprekorno dodaje loptu u nazad i najblizem do sebe, ali samo to. Jaja Ture je recimo prosle godine imao zapazeniju ulogu od svih spanskih zadnjih veznih. Bio je najbolji igrac u Engleskoj. Andrea Pirlo je morao da dobije mesto u prvih svetskih 11. Inijesta vec godinama u nazad igra levo krilo gde ne pokazuje ni priblizno talenta i znanja, kao kad bi igrao plejmejkera, svoju izvornu poziciju. Tek tada bi mogao biti treci igrac sveta. Ovako, RVP, Falkao, Zlatan, Suarez, pa i Bejl, zasluzuju mesto ispred njega na listi najboljih igraca sveta. Zao mi samo Kristijana jer je savremenik Mesiju i nikad vise nece uzeti Zlatnu loptu, a bolji je od svih igraca u poslednjih 20 godina, ucinak govori.

Max

pre 11 godina

Sramota da nema Jaja Turea i Ivanovica !

Kasiljas, Alves, Pike, Ivanovic, Marselo, Jaja Ture, Ćavi, Inijesta, Ronaldo, Mesi, Falcao.

Sledećih 11 po meni: Bufon, Ramos, Luiz, Pepe, Kol, Alonso, Švajni, Riberi, Roben, Ibrahimović.

mrmot

pre 11 godina

Sramota.Mogu lepo da ukinu sve ostale lige i da ostave samo Spansku.Celsi prvak evrope,a nema niti jednog igraca.SKANDAL.Zasto drugi timovi da osvajaju LS?Sta zna Snajder koji je uzeo trebl 2010.godine,a Mesi uzeo nagradu.Milito najbolji napadac,nije ni bio u konkurenciji.Sta ima Celsi da osvaja LS?Sta ima Drogba da pegla padavicare?Ionako ce FIFAlona da dodeli sve nagrade padavicarima,osvojili oni nesto ili ne.

BOBA DELIJA

pre 11 godina

Sredina i napad su u potpunosti u redu tj. tu po meni je sve kako treba. Napad mislim da ne treba ni objasnjavati a sto se tice sredine, Cavi i Iniesta standardni a i Alonso je sasvim zasluzeno. Covek je po meni posle Ronalda najznacajniji igrac u Realu, on drzi tim pod kontrolom. Iker je tu jer je osvojio i spansko i evropsko prvenstvo a i generalno gledano godinama u nazad je najbolji. Jedino po meni odbrana nije onakva kakva treba da bude. Marselo je tu najvise zasluzio svoje mesto. Orao je terenom, stvarno je odlican bio. Ramos i Pike su opet igraci koji su osvojili dosta trofeja ali mislim da je vise Ramos za proteklu godinu zasluzio nego Pike. Pike je bio i vise puta odsutan zbog povreda i realno imao je bolje godine od prethodne. MOzda bi neko obojicu stopera izostavio i stavio recimo Kompanija ili Silvu ali opet svi znamo da se mnogo racuna i klupski i reprezentativni ucinak. Alves je bio standardno dobar, jeste da ga drug Tito malo ladi ali on je generalno najbolji desni bek na svetu.

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Strasno koja namestaljka,pa gde je ovde DROGBA!?!?!? gde je ovde IVANOVIC,ubedljivo najbolji desni bek na svetu,i gde je PIRLO,koji je jedno 3 puta bolji od cavija,koji realno nista nije pokazao...Ma strasmo,bolje da su stavili sve iz reala i barse...

Veljko

pre 11 godina

Vidic je bio povredjen, inace bi sigurno bio u prvoj postavi. Godinama unazad najbolji stoper na svetu, po meni jos od vremena kad je bio u Zvezdi.

king

pre 11 godina

Uzas! Alves, Pike, Marselo i Alonso nisu zasluzili da se nadju na ovoj listi, a bogami ni Cavi koji prosle godine nije pokazao puno (Kazem ovo iako mi je Barsa omlijeni spanski klub). Gde je Ivanovic? Realno, trenutno igra mozda na najvisem nivou od svih bekova i zasluzio je da bude u najboljih 11. Gde je Humels? Decko je odigrao jedno tri puta bolje od Pikea, a mozda i od Ramosa. Gde je Jaja Ture? Covek je bio najbolji pojedinac Mancester Sitija prosle sezone. Gde je Pirlo? Covek koji je svojom kreativnoscu maltene sam odveo Juventus do titule. Cinjenica je da ovaj napad ne moze biti bolji, ali mi je krivo sto RvP i Ibrahimovic nisu na listi. Kad bih mogao stavio bi ih uz ovu trojicu pa da tim ima 5 napadaca! Sve u svemu, cini mi se da se zaista previse favorizuju Barsa i Real, te da je prosto nekako bilo moranje da cak 10 od 11 igraca budu iz njihovih redova.

jevrej

pre 11 godina

GK Ceh

CB Ivanovic
CB Humels
CB Ramos

DMF Jaja Ture
CMF Pirlo
AMF Mesi

RWF Van Persi
LWF Ronaldo
CF Ibrahimovic
CF Falkao

Znam da je previse ofanzivno,ali bas me briga,ovo je 11 ubedljivo najboljih igraca u prosloj sezoni.

DJ23

pre 11 godina

Koliko ovaj izbor vise nema pojente to je strasno !
Ako su svi do jednog oni najbolji kako to da niko nije igrao ni za finalistu lige sampiona , a kamoli za sampiona

Boris

pre 11 godina

Dobro, svi ovi Spanci su zasluzili, zbog titule sa reprezentacijom kao i zbog vrhunskih igara u klubovima, ali Dani Alves i Marselo? Bar neko iz Celsijeve odbrane je zasluzio mesto u timu, pogotovo Ceh, jer su uspeli da potpuno neutralisu Barsin vanzemaljski napad, a to godinama nikome nije poslo za rukom.

Dusan

pre 11 godina

Читаву одбрану бих променио! Дани Алвеш?!? Марсело?!?!?!!? Па и Пике и Рамос - ставио бих Лама, Хумелса, Компанија и Бејла, и Швајнштајгера уместо Алонса ако мора баш стриктно по позицијама... Једино се за Роналда, Месија и Фалкаа нема шта расправљати - тужно је што за Каванија нема места... али поред ове тројице и нема...

barcaboy

pre 11 godina

Odbrana je smesna..niko sem kasiljasa nezasluzuje da bude tu..pike bio povredjen mnogo..ramos toplo hladno marselo ne igra redovno a alves isto tako previse povredjen..

Beretka

pre 11 godina

Koliko od ovih igraca je igrao ove godine finale LS? NIJEDAN! Sramota. Gde je tu Ivanovic koji je skoro sam nosio odbranu protiv Barse nakon iskljucenja Terry-a na Camp Nou? Gde je Drogba, najzasluzniji covek sto je Chelsea prvi put u istoriji isvojio LS!? Pirlo, koji vodi Juventus ka tituli, koji je Italiju odveo u finale EP sa njegovim kreativnostima. Hummels je sigurno bolji od Piqe-a. Ovako bi trebalo da izgleda: Casillas, Ivanovic, Hummels, Ramos, Lahm, Pirlo, Iniesta, Messi, Ronaldo, Drogba, Falcao

srbin

pre 11 godina

ima puno boljih igraca od ove postave.po meni jedini sigurni u timu su mesi, ronaldo i falkao ova ostala boranija nije zasluzila mesto u timu.kakav crni pike, ramos i cabi baba alonso. ima kvalitetnijih igraca od njih.

Bob Rock

pre 11 godina

Au jbt koliko ovde ima trenera koji su strucni da sastave 11 najboljih fudbalera na svetu... Nije ni cudo sto su nam klubovi i reprezentacija vec godinama u vrhu evropskog i svetskog fudbala...

KO STE BRE VI DA PRICATE DA LI JE IGRAC A BOLJI OD IGRACA B??? FUDBAL STE VIDELI SAMO NA PS2 I FM2012!!!

Gage

pre 11 godina

Hahaha premijer liga najjaca, prosle godine je Atletik Bilbao razbio Mancester, pazi, ni Barsa ni Real nego Bilbao, dalje, Atletiko Madrid unistio Celsi u superkupu evrope, Barselona redovno siluje Mancester, Real ocetkao Siti, koja crna premijer liga dal ste normalni...

Tottenham

pre 11 godina

a gde je ovde svet ovde je samo Spanija sramota. Naprimer gde je ovde Kompani koji je bolji od Pikea,gde je nas Ivanovic kakav Alves (fobar igrac ali nije imao sjajnu proslu sezonu),a i Pirlo ima najvise uspesnih pasova u evropi pa mi se cini da zasluzuje da bude u postavi. Napad je ok

NBA

pre 11 godina

Tesko je od toliko kvalitetnih igraca izabrati najboljih 11
Napad-Ronaldo,Mesi,Falkao,DROGBA,Van Persi,Nejmar
Sredina-Cabi Alonso,Cavi,Inijesta,Buskec,Pirlo,Ozil,Silva,Jaja Ture,Azar
Odbrana-IVANOVIC,Vidic(steta zbog povrede,inace najbolji centralni bek na svetu),Pepe,Pujol,Pike,Esli Kol,Humels,Lam..
Golmani-Kasiljas,Valdez,Nojer,Ceh..
Zaista mnogo denomenalnih igraca,ali mislim da je Bane zasluzio mesto startera,ipak je osvojio LS,Drogba je zbog istog razloga zasluzio mesto startera.

Stretford End

pre 11 godina

Kakva nebuloza,ova FIFA je davno postala smejurija od organizacije!
A Pirlo (vukao sam Italiju do finala i Juve do titule) ? A RVP? (30 u Premieru)... Nijedan igrac iz finala Lige sampiona!? A da,to je uefa! Barselona nista nije osvojila,Real igra ocajno i niko sem Ronalda i Ozila (Kog i nema) ne bi trebalo da su tu,Marcelo?? Haha...Znaci potencijalni kandidati za tim "otpisanih" (Po fifi) bi bili Cech,Ivanovic,Cole,Pirlo,Ozil,Silva,Mata,Rooney,RVP...Ramos i Pique,pa mogu da potpisem da bi ih Bane i na primer Kompany pojeli (Rekao bih Vidu pre,ali nazalost je bio povredjen iako su i on i Rio doktori za ovu dvojicu)...Nerealna lista,iskljucivo jer se dve organizacije ne podnose.

Neb

pre 11 godina

Ko li je pravio ovaj sastav. Ima bar 7 igraca koji ne treba da se nadju na ovaj listi. Mogu da nabrojim najmenje 10 igraca iz odbrane koji su zasluzili da budu na ovoj listi vise od u listi navedenih.

Die Beste, nego šta!

pre 11 godina

Pa, kako to, nema Nemaca? Zar nije skoro objavljena jedna doktorska disertacija o tome kako imaju najbolju ligu? Auuu, kakva krađa, majku mu, sa'će Angela da nam podigne interesnu stopu, o'ma!

danny boy

pre 11 godina

buffon-ramos,pepe,chiellini,marcelo-yaya toure,pirlo,iniesta-messi,ronaldo-falcao .možda još umjesto pepe kojeg niko nevoli a atletski i realno je najbolji na svetu,stavit kompanyja,ima još majstora poput ibre,balea,van pessia,al nemogu brate svi.. zapamtite da od kad je platini posto predsednik mafijaške organizacije da se puno stvari zna unapred i da je veliki navijač barse..

Milos

pre 11 godina

Šabi legenda.. Šećam se kad šmo u prvom razredu osnovne osvojili prvo mesto na školskom turniru. Šabi je proglašen za najboljeg igrača iventa.. Oduvek sam znao da će daleko da dogura.. Ahhh, Šabi, Šabi. Sećam se kao da je juče bilo.

marko__bgd

pre 11 godina

nije realno...gde su igraci bajerna i nemacke reprezentacije...gde je pirlo..ni jedan igrac celzija..dobro,neimar realno i nema mesto pored ove trojice u napadu...ali ne igra se samo fudbal u spaniji

Milos

pre 11 godina

Šabi legenda.. Šećam se kad šmo u prvom razredu osnovne osvojili prvo mesto na školskom turniru. Šabi je proglašen za najboljeg igrača iventa.. Oduvek sam znao da će daleko da dogura.. Ahhh, Šabi, Šabi. Sećam se kao da je juče bilo.

danijel

pre 11 godina

Oni stvarno jesu najbolji igraci mozda koji pojednica ali ja se slazem sa organiza ipak su oni strucnjaci za to
mesi, ronalno, qavi, inijesta, kasiljas, falkao.. molim vas oni i aju ponude od milijardera ali su netaktnuti.. real i barsa najbolji su za sad.

Grobari1970

pre 11 godina

Fudbal kao da igraju samo Spanci. Ni jedan igrac iz finala lige sampiona. Marcelo ispred E. Kola? Barselona nista nije osvojila, ali zato imaju 5 igraca iz svog tima. Mesi, Cavi i Iniesta zasluzeno, ali Alves i Pike nisu morali u najboljih 11. Kako god...

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

RECORDMEISTER javi se i objasni nam zbog cega je Bajern zapostavljen! Toliko rekorda su oborili prosle godine! Nije uredu, Bilal je bar trebao biti i timu a da nekazem da je General Mandzo tata za Falkao!

Vukasin

pre 11 godina

Stvarno deluje malo iznenadjujuce najboljih jedanaest. Sve su to dobri igraci medju najboljima na svetu ali i nasi ukusi su razliciti. Moje misljenje da Alves, Marselo, Pike i Alonso(ma koliko imali vaznu ulogu u svom timu nisu zasluzili ove godine). Po meni na njihova mesta Ivanovic, Lam, Humels i PIRLO. A stvarno mi nisu jasni pojedinci koji pljuju po Caviju, igrac od koga ZAVISI I BARSA I SPANIJA.

Sale.MLS

pre 11 godina

Pa kako mogu odbrambeni igrači Reala da budu u idealnih 11?!?Njima Espanjol da 3 gola!!!Ni ovi barsini nisu ništa bolji, tu se cela ekipa šlepa uz vezni red, pa čak i napadači, ispadoše kojekakvi Teljo, Pedro i ostali igrači...Bane Ivanović celu ovu odbranu može da uzme pod mišku i da igra fudbal!!!Toliko!!!

aleksa

pre 11 godina

Nema Nemačkih fudbalera?Čekajte samo par godina i videćete kolko će ih biti i previše.Sada su mladi ali njihovo vreme tek dolazi,taman da Mesi malo zadje u godine i eto njih:)Nezaboravite da u Lš imaju 3 predstavnika a kako trenutno igraju mogu ići i do samoga kraja:)

Vladimir Pula

pre 11 godina

Smiješna lista. Juventus osvoji bez poraza serie A, Italija viceprvak europe, niti jedan igrač na listi??? Chelsea prvak europe, nijedan igrač na listi??? Na listi trenera nema ni Contea ni Di Matea???
Nijedan igrač premier lige , bundeslige ni serie a??? i sve bi bilo skoro ok da Real i barca jesu nesto osvojili osim španjolske lige. A pola tih s liste ni u najboljim sezonama ne spadaju u top 11 na svijetu.
Mislim da su i Falcau jedva napravili mijesta, dugo su vijecali kako da pedra i villu ubace...