Nedelja, 09.12.2012.

19:05

Marko Mišković sprečen da otputuje

Marko Mišković pokušao da napusti zemlju. Njega je policija oko 16 sati zaustavila na aerodromu "Nikola Tesla" i oduzela mu pasoš, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Marko Miškoviæ spreèen da otputuje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

236 Komentari

Sortiraj po:

Pasos

pre 11 godina

Vidim da mnogi kritikuju oduzimanje pasosa, a izgleda da su zaboravili odlazak Bogoljuba Karica u London pre nekoliko godina.Tadasnja vlast ga nije sprecila pa je kritikovana zbog toga, a ova je reagovala na vreme, oduzela Marku pasos pa opet ne valja.Nama nikako udovoljiti.

Milja

pre 11 godina

Ko je mogao da zamisli ovako nesto pre samo godinu dana . Građani nisu više mogli da trpe ove tajkune koji su ih bezobzirno pljačkali uz podršku prethodne vlasti i zato su na majskim izborim tražili promene. Nema više nedodirljivih. Svako ko je kriv mora da odgovara. Šta je mislio mladi gospodin, da može da se ponaša arogantno sa slušalicama u ušima i da može da napusti zemlju kada god poželi. E kada dokaže da je nevin onda može da putuje po belom svetu kada god hoće.

ALEX

pre 11 godina

Ako su mu rekli da ne sme da napusti Srbiju, onda je ovo pokušaj bekstva, i nije mi jasno zašto nije uhapšen. Ako mu nisu rekli da ne sme da napusti Srbiju, onda nisu imali prava da ga spreče u tome. Šta je tačno? Jesu li rekli ili nisu rekli? Ili nisu imali petlju da ga privedu? Ili nisu hteli da ga privedu?

DENIS

pre 11 godina

Normalno je da je Marko Miskovic sprecen da otputuje.Policija radi svoj posao bez pritisaka.Pa sta treba da se radi ? Da im se omoguci da skupe jos neku milijardu. Treba ih saslusavati a nadlezni ograni da tuze i donose presude. U medjuvremenu spreciti da napustaju zemlju. Tako rade sve pravno uredjene zemlje a i nasa Srbija ce u dogledno vreme da bude sa njima u drustvu.

super

pre 11 godina

ova vest je sjajna .....odavde mogu da zakljucim da Miskovic junior sjajno izgleda ....dopada mi senjegov stajling....nisam gej ,ali SJAJNO JE POZIRAO....dajte nam jos afera molim Vas to je ono sto nam fali...

nista se ne sekirajte

pre 11 godina

A sta mislite o sledecoj varijanti.Covek bio u petak na razgovoru u MUP-u,nisu mu rekli da ne napusta ZEMLJU i nisu mu uzeli pasos a sve sa ciljem da naprave frku i uhapse ga na granici kako bi opravdali to sto ce Djuraskovic postati ZASTICENI SVEDOK kako bi optuzio porodicu MISKOVIC.
Sta vi mislite da je MALI MISKO toliki PAPAN da ce da bezi iz ove proklete zemlje preko aerodroma SURCIN.
Ovaj narod je definitivno VEOMA GLUP i prihvata zdravo za gotovo sve nebuloze i gluposti koje VUCIC servira preko KURIRA i INFORMERA.

Nikola

pre 11 godina

Citajuci komentare na pamet mi padaju reci: "hajka" i "rulja".
Nije da mislim da su Miskovici "cisti" ali neke stvari nisu logicne.
Trazio sam i nisam pronasao informaciju da mu je receno da ne napusta zemlju.
Ako mu je to receno, onda bi trebalo da je u pritvoru a ako mu nije receno zasto onda ove mere?

Mislim da bi predstavnici tuzilastva trebalo ovo da objasne, to bih voleo da cujem i da smo normalni i kulturni ljudi svi bi ovo trazili u komentarima.

bane

pre 11 godina

Pasoš može da oduzme samo sud ali ne i Aleksandar Vučić sem ukoliko se sam nije tajno proglasio za sudiju Dreda.
Ovo je samo dokaz potencijalnim investitorima kakva je prava situacija u Srbiji i poruka da je zaobilaze u širokom luku. Nakon ovakvog šikaniranja očekujem da se Miškovići odsele odavde uz prethodno prebacivanje kapitala.

dejan marelli

pre 11 godina

ma dečko je krenuo u Segedin da kupi kobasice i neki kotur kačkavalja pa da ih preproda ovde i zaradi neki dinar da prehrani porodicu...

Misko, care, ne daj pare!!! Tvoj, Koja

pre 11 godina

Ode decko u Crnu Goru ili u Bosnu (vozom, busom, kolima), sa istima Srbija ima bezbroj obelezenih i neobelezenih granicnih prelaza, a odatle - gde god.

To samo neko na aerodromu nije hteo da izgubi posao i svaka mu cast za hrabrost da stane u odbranu zakona. Nazalost, sefovima policajaca sa aerodroma je bilo jasno da Miskovica Juniora (u pokusaju bekstva) nemaju hrabrosti da zadrze na "informativnom razgovoru", pa su ga pustili, moze biti i posavetovali kuda da izadje i gde nema patrola, a svima je jasno da ce ovaj batica izaci kopnenim putem ako bude zaista zeleo da ode.

Mislis da su ovi nasi zainteresovani da ga uhvate? Ili da su proverili je li tu? Ili da su vec izdali poternicu i obavestili kolege u BiH i u CG?

Mislis da ce neko u muriji ili u sudu da odgovara ako ovaj zbrise?

Koja smo mi banana zemlja!!!

A sad 'ajmo da hapsimo Cigane jer prodaju prskalice i ukrase za jelke, to nam je goruci problem ekonomije, pravosudja, obrazovanja, tehnike,...!!!!

...A i ja se dzabe nerviram!!! Marko, druze, putuj i neka ti je sa srecom!!! Lepo se provodi, tako i treba, to je zivot; a ne kao mi, misevi...

a sto da ne?

pre 11 godina

Sto ne moze? Ovde sve moze! Da li se neko seca Miladina Kovacevica? Pa zar mu nasa Ambasada nije izdala novi pasos, dozvolila mu da udje u zemlju i jos platila milion dolara za njegovu kauciju? Evo ga sad na slobodi! Uopste mi nije jasna ova prica sa Miskovicima... Verovatno ce sada Bogoljuba Karica da vrate u zemlju, a Miskovice malo da poteraju na put...
Jadni li smo!

Koja, opet

pre 11 godina

p.s. Ovo je kao za Bagzija i ekipu: niko ne sme da ih uhapsi i zadrzi makar u onom cuvenom pritvoru od XY sati. Za pokusaj bezanja kada je subjektu vec receno da ne sme da napusta drzavu - valjda sledi neka kazna, ili makar da neko u panduraciji stavi prst na celo i preuzme inicijativu i begunca lisi slobode, a ne posle moljakamo da nam ga isporuce malo morgen sa tamo nekih egzoticnih destinacija.

Pele usa

pre 11 godina

Vucica uopste ne gotovim, uvek mi je bio antipatican bas kao i nikolic ali bar ako nista sramote ove tajkune za razliku od de-esovaca koji su ih zvali poslovnim partnerima i "ulagačima"

Banana Republic

pre 11 godina

Ljudi, hajde da se ne lazemo pa njegov tatica ima para da kupi dve Srbije, zar ste stvarno toliko naivni da uopste pomislite kako mu neko moze nesto? Ovo je cisto policijsko i medijsko privlacenje paznje naroda da bi se sa neceg drugog ista skrenula...

Duci0167

pre 11 godina

Beli listici uzimaju maha.
(Nevena, 9. decembar 2012 23:33)
Sta beli listići?! Iz kog si ti crtaća? Prebolite BoTu više ... imali ste 8 (osam) godina!

brzi prsti

pre 11 godina

Alo, ljudi, gde se gasite i levi i desni? Komentarišete vest(i) koju niste ni pročitali, u suprotnom ne biste pisali "ako" jer u tekstu stoji odgovor na vaše "ako".

I ma koliko sve ovo izgledalo kao farsa, upravo zbog medijske buke, ali to je da bi se opravdalo, tj. dokazalo da se nešto radi po tom pitanju, ali slažem se da ne mora na ovakav način.

Kako očekujete da se donese presuda za nekoliko dana, kada su pljačke rađene sistematski, godinama?! Treba saslušati sve koji su u lancu... A da zlo bude veće, za toliki broj kriminalaca, izgleda da nemamo dovoljan broj istražitelja, advokata, sudija, pa ni policije i mesta u zatvorima... Mada, što neko reče njih ne treba u zatvore nego na prinudni rad.

Mirko

pre 11 godina

@supervizor Decko nema putovanja ni u jednoj zemlji u svetu sve dok traje istraga. Kad se zavrsi istraga i sudski predmet moze da uziva svoje slobode. Tako ti je to u demokratiji.

Zoki

pre 11 godina

O ovom momku znam jako malo, ali mi nekoliko stvari bode oči. Onaj ko hoće da pobegne iz Srbije može to puno lakše da uradi iz država u koje se ulazi sa ličnom kartom, Crne Gore i BiH. Očigledno je da mu to nije bila namera. Ako se saslušava u svojstvu građana, po kome osnovu mu onda policija može zabraniti slobodu kretanja? Ako pak policija ima nešto protiv njega, neka se obrate sudu, pa neka sud oduzme pasoš dok traje istraga.
Policija se ponaša na isti način kao kada je pre par godina spektakularno hapsila Dragana Džajića. Uveseljavanje širokih narodnih masa, a ovaj put možda i pritisak na tatu koji se usudio da odustane od kupovine onog zemljišta i još se usuđuje da pomisli da tuži državu. Pa Mišković stvarno treba da spakuje kofere i da ode iz ove zemlje, kompanije su mu svako vlasništvo stranih kompanija tako da mu u tom smislu ne mogu ništa.

Vladimir

pre 11 godina

Vrhunac policijske drzave! Nasumicno oduzimanje prava kretanja! Ili si uhapsen ili nisi! Ovo Dacicevo/Vucicevo sranje od paradrzave pocinje da mi ide na nerve.

Mr X

pre 11 godina

Vrlo se zanimljive stvari ovih dana desavaju u Srbiji! Gosn Vucko i gosn Daca hrane svoje podanike gosn Miskom, a u stvari resava se problem Kosova preko noci!
Gledam sad pregled stampe za sutra, ni na jednoj naslovnoj strani nema nista o Kosovu!
Mozda smo i mi trebali da glasamo za Vucka i Dacu ?!? Mislite o tome ?!?

A vi podanici njihovi mislite o hrani, tj o gosn Misku, a stvarnost vas nikada nije ni zanimala!

Pozdrav

svedok

pre 11 godina

Oduzimanje pasosa je mera za obezbedenje prisustva okrivljenog (osumnjicenog) radnjama u krivicnom postupku. Ovu meru izrice jedino sud. Niti je Marko okrivljeni, niti se protiv njega vodi krivicni postupak. Ako je policija i uradila ovo, onda je neko u problemu. Zakon je takav za sve.

Gos'n

pre 11 godina

Pa da je hteo da pobegne sigurno ne bi tako glupo pobegao. Ili mozda bas zato nije isao u BiH ili Crnu Goru? Sve u svemu, komedija. Mazanje ociju.

b.sce.

pre 11 godina

Cak i ako postoji osnov za oduzimanje pasosa(a,vjerovatno postoji)to moze da se ucini iskljucivo sudskom odlukom.Ne postoji policija na svjetu koja ima pravo bilo kome da oduzme pasos.Zbog toga treba ocekivati demanti ove informacije.Moguce je da su mu zabranili da napusti zemlju,ali pasos mu nisu oduzeli.

Top

pre 11 godina

Jel optuzen ili nije? Jel mu zabranjeno da ide iz zemlje ili ne? Ako jeste, pa ne bi on krenuo ovako da bezi. Sve ovo je namontirano kako bi mi pomislili - eto nesto se ipak radi.

...sve sve ali nista

pre 11 godina

ode kosovo!! a da ga je boris tadic predao ili dogovorio integrisane prelaze kao ovaj trojac bez kormilara (vucko toma i dača)e onda bi bio izdajnik,proteran...

Geom

pre 11 godina

Ako Miškovići prođu sito i rešeto ovakve moralne gromade kao što je Vučić, znači da su pošteni i čisti kao anđeli, skoro kao Vučić lično. Daj bože da je tako, jer narodu će biti najbolje kada bude imao poštene političare i tajkune. Kao anđele. :)

Ivan78bg

pre 11 godina

Po kojem zakonu su mu oduzeli pasosh?Zashto taj pasosh nije oduzet ranije vec na samom aeodromu?Predstava za narod...tragi komedija....

dejan

pre 11 godina

Ovo sto Vucic radi je sramota, zaustaviti slobodnog coveka da putuje a sve zato sto se "konsternirao jer je Marko rekao "super" . Stvarno smo dotakli dno a Vucic ce nam urusiti ekonomiju gore nego sto su uradili 99' dok je bio nministar. Nazalost nas narod sa kratkim pamcenjem I avanturisticka politika 2liot Vucic Nesa ce nas upropastiti do kraja..

Zemlja Prepametnih

pre 11 godina

Kako je svima vama, 'pravnicima u pokusaju', promakao detalj da se ova persona ocekuje na jos jednom saslusanju? Ajd' sad protumacite krsenje zakona i ljudskih prava... prepametni...

Pasoska kontrola

pre 11 godina

A sto mu nisu odmah oduzeli soshku. Nemozes nekog protiv koga nemas optuznicu da zadrzis u zemlji. Znaci ili neka optuze ili neka prestanu da nas smaraju sa ovim glupostima.Ima ova zemlja precih problema od njihovog cirkusa.

brana cosic

pre 11 godina

Ovu vest sam morao da prokomentarisem kad sam iscitao sve ove komentare. Narod je siromasni besni promrzli izgladneli pas, koji se zadovoljava mrvicama sa stola onog Vucica! Pogledajte malo u frizidere i koliko imate nagomilanih racuna pre nego sto se palite na ovakve gluposti...
Na kraju ce Miskovic da se opere i bice cist i niko mu nece smeti vise nista. To vazi za sve uhapsene. A da sta ono bi sa Brnjacima Jarinjima, Kupusima i Slaninama...
Mislite svojom glavom!

smejurija

pre 11 godina

a mi treba da poverujemo da je on hteo da "pobegne" redovnim letom za engleskom. hahahaha pa ove vesti iz naprednjacke kuhinje su smejurija

laku noc srbistane

pre 11 godina

Vise brige za ovu senzacionalnu nadasve tako egzotinu vest, nego li na zavejane ljude u kolonama. Poslednji nek ugasi svetlo!

Clukers

pre 11 godina

Cirkus, da bi se narodu zamazale oci... Drzava je u haosu, ekonomije nigde, vazno je da se pravi farsa... Doci se opet neki novi 5. oktobar!

vladimir

pre 11 godina

Da je hteo, on bi kidnuo na drugi način, a ne ovako providno. Dečko je verovatno, samo hteo da malo pobegne od ove srpske hladnoće, proluftira se malo, ode u šoping i vrne se natrag : ) Ne budimo, ljudi, toliko naivni !

Вељо

pre 11 godina

Ако је веровати београдским медијима Мишковић Млађи живи са девојком у Лондону. Е зашто баш по оваквом времену "на пут"?

noname

pre 11 godina

Trazili ste (citaj: glasali ste) gledajte (citaj:.birali ste eto vam). Bas je interesantno ovo treniranje stogoce, postajemo opet policijska drzava. Crni humor. A o krsenju ljudskih prava da i ne govorimo. Katastrofa.

ljudska prava

pre 11 godina

Molim moderatora sajta da "naoštri" gumicu i poštedi nas spamova vučićeve propagandne mašinerije koja bombarduje sve internet forume i besomučno, na tako karakerističan način, daje "punu podršku" ministru odbrane.
Što se tiče ove miškovićevske vesti koja sa vestima o Hrvatskoj, Đilasu, zamagljuje rasprodaju Kosova molim da se najpre kaže da li se radi o građaninu, osumnjičenom ili okrivljenom? Zašto mu odmah nije oduzet pasoš? Da li mu je rešeno da ne sme napustiti zemlju? Pominje se istraga a ne čuh da je doneto rešenje. Ako se policija ovako surovo sprovodi bezakonje prema nedodirljivima šta li će tek raditi sa nama smrtnicima?

H2O

pre 11 godina

Vlast na sva zvona obavestava javnost o pozivanju pojedinaca na informativni razgovor. Da policija ima bilo kakve dokaze, tuzilastvo bi podiglo optuznice. A ovako mi sve ovo deluje kao pokrivalica za postavljanje granice sa kosovom. ljudima pe prezentuje jedno, a drugo se progura na mala vrata. Ova vlast je gora i od Demokrata i od Slobe, ali narod ce to shvatiti na polovini drugog mandata.

Lazar

pre 11 godina

Ovo je sramota! Marko Miskovic nije optuzen i ne postoji mogucnost da mu bilo ko ogranici kretanje (pa i napustanje zemlje) jer je to direktno krsenje ustavom garantovanih prava i sloboda, a predstavlja i krsenje medjunarodnih konvencija ciji je ova zemlja potpisnik. Ako postoji sumnja da je decko kriminalac onda mu treba oduzeti pasos i zabraniti napustanje zemlje i to je po zakonu ali se to ne moze uraditi dok nije osumnjicen nizasta. Ovo je uvodjenje diktature i ovo znaci da sutra policija bez ikakvih odluka sudova i tuzilastava moze da upada u stanove, maltretira ljude kao u bilo kojoj diktaturi. Pa gospodo, dobrodosli u buducnost Srbije...

Marko (Dorcol)

pre 11 godina

He he pustili ga da ode, pa da nadje drugo prevozno sredstvo. Eto njega sutra u cepelinu, na kome pise "The world is mine", kao u Skarfejsu

MisliSvojomGlavom

pre 11 godina

Predstava za narod. Nemojte ljudi da razmišljate o 'lebu koji nemate da kupite, kako se grejete, od čega ćete spremiti slavu ili šta ćete na nju poneti domaćinu (pošto nas pola slavi, a pola ide na slavu, svi imamo ovu temu za razmišljanje), da ne pričam o NG i paketićima za decu, pričajte o Miškovićima, to će vas zaokupiti neko vreme, a posle ćemo vam smisliti nešto novo. Samo nemojte da smarate kako ste mladi, obrazovani, sposobni i spremni za rad, a nemate posao i nikakvu perspektivu. Koga za to još briga u ovoj zemlji....

kamera svetlo

pre 11 godina

Sta je sa presposobnom policijom? Vratili mu pasos ali mu ne daju da ide? Jel vam se svidja predstava? Jes da je za dzaba, al dobro izrezirana.

Meda

pre 11 godina

Pa to se moglo i ocekivati,cim zagusti odmah paljba preko granice u "sigurne" zemlje.Kako covek da cita ovakve vesti kada svaka lici jedna na drugu.Kao da neko pise roman u kome isti ljudi rade iste stvari i nikome ne odgovaraju ni za sta.Pitam se za koga ovi zakoni vaze?I kako to da nikome iz vlasti nije bilo sumljivo to sto se u svakom vecem poslu pojavljuje jedno te isto prezime(Miskovic).

srbija zemlja budućnosti

pre 11 godina

Sposobni ljudi, avioni, cuda. Ova zemlja je za neke Miškoviće, Miloševiće, Karice omogućila da ne znanju sta sve imaju dok s druge strane ljudi nemaju za hleba.Ali kriza je pobogu ovi su se obogatili dok nije bilo krize....

1%

pre 11 godina

Kako su mu oduzeli, tako ce i da vrate pasos...ako nije osumnjicen, zasto mu se uzima pasos kao svedoku..
Sto ga lepo ne osumnice, naravno ako imaju dokaze, pa sve lepo po zakonu...zadrzavanje, pritvor..itd..ovako sve izgleda kao treniranje strogoce i skupljanje politickih poena is Ohaja....

crni domino

pre 11 godina

Hegel je napisao Bedu Filozofije, a Vucic, Dacic i Toma Nikolic pisu knjigu Filozofija Bede srpskog naroda i srpske vlasti.
Jadna smo mi drzava u kojoj ne rade institucije, u kojoj se covek ne postuje kao gradjanin drzave, u kojoj ima toliko ljudi spremnih da rastrgnu coveka a da nisu svesni toga cina. Da li u svim tim ljudima zivi Sava Savanovic?
Zasto policija ne radi po zakonu, zasto nije oduzela pasos? Kome treba ovo medijsko divljanje? Da bi se krvozednici ove vlasti nasladjivali!?
Ne ide to tako! Ne radi se to tako!

CheZoran

pre 11 godina

Da li je za nešto kriv ili ne, ne znam jer do danas niko nije dao niti jednu ozbiljnu optužbu, koji propis ili zakon je prekršio. Sramotna je ova lakrdija. Ne verujem da bi pokušao da putuje da mu je rečeno da mu to nije dozvoljeno. Bezakonje.

komsija

pre 11 godina

nisam ocekivao da cu ovo ikad reci al miskovic junior sad treba da tzi ovu nasu drzavu i uzme nam jos vise para (od nas poreskih obveznika)
alo ljudi za oduzimanje pasosa postoji procedura a ne pandur na aerodromu da glumi sud...koja je ovo smejurija sa narodom..dosta bre predstave gospodine Vucicu...umorni smo vise od spanskih serija....predjite bar malo na neke turske....

Mikeli

pre 11 godina

Nije mnogo zima. Sta bi bilo da je bio uhapsen pa propitivan? Ovo samo govori u prilog da je nesto mutio jer svako zna da kada policija poziva na razgovor ne sme se napustati zemlja u odredjenom periodu. Jedino ako je mislio da to za njega ne vazi.

Mirjana

pre 11 godina

Pa ne bi kupio kartu i otisao na aerodrom da je hteo da pobegne.Niko nije toliko glup.
(Sone, 9. decembar 2012 19:26)

On nije, ali ti da izvines jesi. Cujes da kupi kartu a ima svoj avion koji je na aerodromu Nikola Tesla. Ovo naglasavam zbog onih ( a nije ih malo ) koji misle da se avionce drzi u dvoristu, pa letis kad hoces i kako hoces.

fdu

pre 11 godina

Ajd sad svi na lopatanje, umesto da se nasladjujete ovde. Sta je s vama ljudi? Jel se osecate bolje? Jel su vam puni stomaci sada? Farsa bre!

danguba

pre 11 godina

Daleko od toga da podržavam Miškovića, ali u ovom slučaju bode oči neviđena efikasnost pollicije i pravosuđa. Možete to zvati pravdom, ali ja bih to prije nazvao revanšizmom...

slobodan

pre 11 godina

Ne mogu da verujem !!! Ljudi se jos nisu opasuljili od onog "samoubistva" naseg NATO ambasadora, kad evo ti nove senzacije. Dolaze tako brzo da ne daju coveku vremena da ih svari. Sta je sledece?

Dragan Pavlovic

pre 11 godina

Kakvo bezanje? On je samo posao na kafu u London,rucak je bio zakazan na Ajfelovom tornju,a vece je planirao provesti u Atini.

bezimena

pre 11 godina

cek malo,sta je ovo? ako je decko saslusan u svojstvu grdjanina,a nije osumnjicen,po kom osnovu mu je zadrzan pasos? pa ovo je katastrofa, ovoga nema na Kubi,Belorusiji,Iranu i Severnoj KOreji...
(prokleta avlija, 9. decembar 2012 19:23)

Ako M.Mišković, ili bilo koji drugi GRADJANIN, nije pod istragom, nema osnova ni da mu se oduzme pasoš. Ako ne može da mu se oduzme pasoš on je slobodan da putuje gde god mu padne na pamet i niko nema pravo da ga u tome sprečava!

Ali, od repriziranog režima crveno - crne koalicije i nije bilo za očekivati nego da reprizira i svoju strahovladu!

p.s. očekujem da i ovaj ispad režima gradjani debelo plate, kada stigne presuda iz Strazbura, po tužbi MM

Harwy

pre 11 godina

I naš Sanader je pobjegao u Austriju, a oni su ga izručili pošto su prijatelji Hrvatske. Kad vaši (Miloševići i slični) pobjegnu u Rusiju, onda vam ih Rusi ne izruće, iako čitajući vaše portale prizlazi da su vam Rusi najveći prijatelji. Nešto tu s prijateljstvom nije u redu.

hej

pre 11 godina

On minimum 5 puta mesecno ide u inostranstvo, samo sto u zemlji gde 70% gradjana nikada nije preslo granicu svako ko putuje biva proglasen lopovom i pobeguljom, jer naravno odakle mu pare. Opet glasajate za SNS pa cete avione gledati samo na slikama.

mina

pre 11 godina

Bežanje s pasošem na svoje ime, privatnim avionom i verovatno s telohraniteljima, prilično je upadljiv način putovanja - tako da kada bolje razmislim, ovo je nelogično.

Feniks

pre 11 godina

Sve mi je jasno cim vidim da je mladji Miskovic postao biznismen i to uspesan kao i njegov tata,to izgleda nasledna osobina.Hoce to u Srbiji...

lala

pre 11 godina

Kako je ova nazadnjačka sirotinja naivna. Nada se da će prvi uzeti od miškovića pare i podeliti njima. U svakoj normalnoj državi se zna gde je neradnicima mesto. samo u Srbiji ne. Naivna sirotinja zloupotrebljava glasačko pravo i dovodi avanturiste na vlast. Ni oni pre nazadnjaka nisu bili nešto, ali nakon ovih ni pakao nam neće teško pasti.

MARKO

pre 11 godina

Ovo je komedija od drzave,covek nije uhapsen protiv njega nije podignuta optuznica zasto onda ne moze da putuje.Ovo je predstava za nepismen narod u Srbiji kojeg je nazalost mnogo.Vlast ne moze da resi ekonomske probleme pa pravi cirkus od saslusanja i privodjenja.Prava drzava radi ovako policija i tuzilastvo skupe dokaze, sudija ako ima dokaza odredi pritvor i u roku od mesec dana pocne sudjenje koje da rezultate za 10 do 15 dana ili je kriv ili je slobodan covek.U Srbiji treba doneti zakon koji se sastoji iz jedne recenice DOKAZI KAKO SI STEKAO IMOVINU.

Duško

pre 11 godina

ovo nije pokušaj bekstva. Ne postoji mera zabrane napuštanja zemlje. ovo je pre nepravno ograničavanje slobode kretanja. obična lakrdija. na kraju će od svega ispasti jedno veliko ništa.

Velj@

pre 11 godina

Dzabe ste mu uzimali pasos. Ako ce da ode, otici ce jer ce sledeci carinski sluzbenik da zazmuri za jedno par hiljada.. Ili desetina hiljada.

Aleksandar

pre 11 godina

Građanin M. je super-OKRIVLJENI - istraga se sprovodi i protiv njega? Mada, druge novine su napisale da mu super-pasoš (putna isprava) nije oduzet, a to je u ovom slučaju mnogo bitno da bi se zaključilo protiv koga se vodi super-istraga.

drragi

pre 11 godina

Dokle vise bacanje prasine u oci ovom narodu. Ti tajkuni nisu radili nigde osim u srbiji a imaju milijarde. znaci ovde su opljackali narod. lopova ne brine sud on moze da kupi i sudiju i tuzilastvo. Lopov se boji samo MOTKE.

Uspeo da pobegne

pre 11 godina

Oduzeli mu pasos...pa sta, kao da to nekoga moze da spreci da napusti zemlju...inteligencija policije na nivou kao i uvek i da podsetimo na staru izreku da para vrti gde burgija "jok"

sasa

pre 11 godina

Sto mislite da bezi decko ima pare ima avion pa ide da se zeza gde mu padne napamet.Vi kao ne biste sad isli negde gde je toplije da imate njegove mogucnosti. Ja bih.

leonard_ojler

pre 11 godina

Dok ne padnu pravosnazne presude i oduzimanje imovine vrijedne najveci dio onog sto je pokradeno, za mene ovo ostaje obican cirkus. Na vlasti su vrlo vjesti prevaranti, a raja se lako nalozi...

xoxo

pre 11 godina

ne razumem ovu vest: da li je marko imao falsifikovani pasoš jer, ako mu je bilo zabranjen izlazak iz zemlje, znači da mu je pasoš oduzet čim je ta zabrana stupila na snagu.

ako je imao pasoš kod sebe, znači da mu izlazak iz zemlje nije ni bio zabranjen. hajde novinari, ispitajte o čemu se radi, umesto ta objavljujete poluinformacije!

prokleta avlija

pre 11 godina

cek malo,sta je ovo? ako je decko saslusan u svojstvu grdjanina,a nije osumnjicen,po kom osnovu mu je zadrzan pasos? pa ovo je katastrofa, ovoga nema na Kubi,Belorusiji,Iranu i Severnoj KOreji...

Небојша

pre 11 godina

Ма откуд да побегне. Само је хтео да оде приватним авионом до Лондона. Па зар не бисте и ви, да имате могућности, сконули до Лондона, а не да се злопатите по снегом затрпаним Београду.

NP

pre 11 godina

a, što mu nije odmah oduzet ? valjda to tako ide ... pa mu se skrene pažnja da do daljeg ne sme napuštati zemlju .. pa sad ako je i pored toga to pokušao ODREDITI mu PRITVOR !? Jel to beše tako ide ? znači ne zanima da li je kriv ili ne al tako to treba da funkcioniše !!!

cipiripi

pre 11 godina

ne vidim razlog za ovakvo postupanje...ako se protiv nakog gradjanina vodi postupak onda mu se pasos oduzme na saslusanju, ovako ispada da je hteo da bezi. pa gospodo mladjem miskovicu i inace ljudima sa tolikim novcem odlazak u london predstavlja kao meni odlazak na kafu odakle ideja da covek bezi!? pocinje me ovo nervirati il ih pohapsite il cutite i pustite ljude, sta je poenta ovog, samo zaludjivanje naroda, zar ne!?

Laza

pre 11 godina

A neko je na vest o njegovom saslusanju stavio komentar..."da je kriv mogao je da pobegne, ali nece jer mu drzavni vrh garantuje slobodu, a ovo je samo da narodu zamazu oci..."
Sta sada kazes?
:)

razgovor je prosao super

pre 11 godina

Ocekujemo demant kompanije Delta u kome se kaze da se ne radi o bezanju vec je Marko sigurno imao neki poslovni put a let mu je otkazan zbog loseg vremena... I naravo ocekujemo gomilu glupih komentara kako se u Srbiji uspeh ne prasta, gusi se privatna inicijativa...

VILIN KONJIC

pre 11 godina

Nemoj da zaboravimo da je svako nevin dok se pravosnaznom presudom ne dokaze krivica.Mislim da je ovom mladom gospodinu ovo nije potrebno.Posle ovog jos vise budi sumnje da je bilo necega ,a cega utvrdice se.

sve je moguce

pre 11 godina

Koliko se ja razumem, preventivna mera od begstva je da se toj osobi oduzme pasos i to je trebalo uraditi jos pre nego sto joj je poslat poziv za saslusanje prosle sedmice ili ako nista oduzeti ga tada [lepo se na pozivu napise 'poneti putnu ispravu' i na saslusanju uruciti resenje o oduzimanju iste.
Tako to rade pravno uredjene drzave
Tako da bi ja bio veoma, veoma oprezan dali se radi o 'pokusaju begstva' osobe kojoj nije oduzet poasos.

Nazalost u drzavi u kojoj tabloidi i ministri odbrane, najavljuju hapsenja, sve je moguce !!!.

nenad

pre 11 godina

Nije mi jasno nešto... ako je pod istragom i ako je nešto zabrljao, što nije iza rešetaka? Da li mu je određena kaucija koju je platio, ili šta?

gale

pre 11 godina

kao nisu mogli odmah da mu uzmu pasos nego su ga u poslednjem trenutku kao uhvatili. pa ja neverujem dokle ce vlasti da teraju ovu segu sa nama.

ForeverSRB

pre 11 godina

Ko god je imao veze sa Zvezdom, uhvacen je tokom bega na aerodromu :D Salu na stranu, ljude poput njega, da sam ja na vlasti, ne bih ga ni proveravao.. Lopove, sve do jednog, dokaze li se tako, u nadzorni prinudni rad, u zavisnosti od dela koje su uradili. Jedni od najgorih, a opet najucestalijih ljudi, nezajazljiva smo nacija postali, jako..

Kurjak

pre 11 godina

Ne znam sto covek htede da pobegne kada kaze da mu je ovde bas super kada se druzi sa policijom. A oni ce ga valjda zvati ponovo da mu opet bude super..

Vlajkov

pre 11 godina

Opet predstava!!! Njemu ako je do bekstva on ce da izadje iz zemlje ilegalno sto u ovakvoj zemlji lako mogu i ja. Uhapsiga Aco ako stvarno smes i mozes!!

Ivan S

pre 11 godina

Nastavlja se teatar apsurda. Propaganda mora da se nastavi. Covek krenuo u London, verovatno na utakmicu Liverpula a policija ga zamolila da pogleda od kuce jer ekipa sa piste nije uspela da je ucini sigurnom za lirdzetove.

sumorni

pre 11 godina

Malo akcije za publiku.

Onima protiv kojih se vodi istraga, pasoš se oduzme odmah, za svaki slučaj. Ako su Marku ostavili pasoš, onda nije jasno koji je razlog za ovo hapšenje, osim predstave za ovce koje to treba da progutaju?

Nadajmo se da imaju dobar razlog za to, ili će NAS Miškoćevi advokati odrati ko budale.

djuro

pre 11 godina

Ma da, sigurno bi bezao preko beogradskog aerodroma.
Vucic posto je nesposoban za bilo sta, pravi sapunicu za naciju.
Setite se dok je bio ministar informisanja, ista prica.
Vucicu, daj da radimo, primamo plate, kupimo kola, putujemo, skijamo, zima je. Da se druzimo sa svetom, a ne da ga mrzimo.
To ne mozes, zato sto si nesposoban!!!!!!

Sve kurir do kurira

pre 11 godina

Ako je imao zabrau izlaska iz zemlje onda je pokusao da pobegne, ali ako nije imao zvanicnu zabranu izlaska, onda je ovo samo jedna u nizu nezakonitih radnji ovdasnje politicke oligarhije. Ne interesuje me ni ko, ni sta, ali sudski procesi pre nego je neko optuzen za nesto NA OSNOVU ZAKONA se ne vode po medijima.

Digi

pre 11 godina

Ako je oliver dulić imao nekolko pasoša šta mislite koliko ima ovaj, prepošteni sin, prepoštenog mu tate miškovića(koji prvo opljačka Hemijsku industriju Župu iz Kruševca i time započe svoju blistavu biznis karijeru i nikada i nikom ne odgovara za učinjeno).

supervisor

pre 11 godina

Ako covek nije ni optuzen ni osumnjicen, a tako je vlast rekla, valjda mu je Ustavom zagarantovano pravo slobode kretanja i izlaska iz zemlje. Osim, ako nam je neko nesto opet precutao....

sav sam se nasekirao

pre 11 godina

Samo dečko tetki lek da odnese, šta vam je

Ja ne razumem ovo ponašane, pa zar će morati dečko da čeka NG u Srbiji, ijaooo pa skijanje ljudi, nije u reduuuu, uaaaa policija

Vera

pre 11 godina

Stidim se naroda koji na takozvane senzacije toliko paznje posvecuje. Nek ga zatvore u kucu, bez da priviri napolje.. uvek gladni senzacije. Strasno.

OVERLORD

pre 11 godina

Puna podrska policiji,tuzilastvu u suzbijanju korupcije i kriminala.Pravda i pravo mora da vaze za sve isto,pa i za Miskovicevog sina.Ko je krao u zatvor,ko nije mora biti slobodan.Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.

flekavi vas europski

pre 11 godina

ovo je maltretiranje mladog coveka samo zato sto mu je otac bogat. mozda je samo posao u soping ili u posetu prijatelju. mislim oduzeti mu pasos, nema smisla. sto je najgore sad ce vecini da krene pena na usta.

mina

pre 11 godina

Ala je pametan! Pa di' po ovom kijametu - aerodrom gotovo razan, avioni se otkazuju i kasne, policija dokona... mesto i vreme za bekstvo da gluplje ne može da budu.

Pedja

pre 11 godina

Zašto su ga vratili i oduzeli mu pasoš? Jel možda osuđen za nešto ili ima poternicu ili optužnicu? Ne branim ga ali odakle to da čovek ne može da otputuje.

Dragan Nikolic

pre 11 godina

Meni nije jasno zbog cega maltretiraju momka. Celokupni imetak koji je stekla njegova porodica, stekao je Miroslav. Marko je mozda u biznisu, ali se bavi sitnijim poslovima. Tako da apsolutno nema razloga za njegova privodjenja i hapsenja. A narocito za ovakva maltretiranja na aerodromu. To je protiv svoih ljudskih prava. U nasoj zemlji nismo mogli do sada da cujemo zbog cega je Marko kriv. A sigurno i nije. Marko puna podrska!

kraja

pre 11 godina

...ako je upozoren da ne napusta zemlju, onda je blesav sto je pokusao ovako da ode...
...ako nije upozoren, cemu oduzimanje pasosa...???

Jelena

pre 11 godina

ne sećam se da mu je neko zabranio da napušta zemlju? on je bio, koliko znam, na informativnom razgovoru, a ne na saslušanju. neka reaguje policija i objasni nam, je li njemu i kad zabranjeno da napusti zemlju i zašto?

predstava

pre 11 godina

Ovo sa porodicom Miskovic je klasicna namestaljka. U trenutku kad se uspostavlja granica sa Kosovom cela Srbija i svi mainstrem mediji pisu o Miskovicu. ljudi mucnite malo glavom ne pecajte se na te naivne price.

Super Mari

pre 11 godina

Ako je kriv, gde beži? Nije da ga hvalim, ali da nije Aleksandra Vučića i SNS-a u Vladi ničega ovoga ne bi bilo.Ovakva odlučna borba protiv kriminala, korupcije, tajkuna koji su se nezakonito obogatili mislim da nije vidjena u poslednjih nekoliko desetina godina.

bata

pre 11 godina

Ne razumem. Posle saslusanja pasos mu nije oduzet, a prilikom pokusaja izlaska iz zemlje pasos mu se oduzima??? Zar pasos nije trebalo (ako postoje osnovi) oduzeti odmah na saslusanju.

Dr2

pre 11 godina

Ako je ovo tacno, sada je jasno koja obavestajna sluzba stoji iza projekta "Delta" i Miskovica. Svaka od tih protuva koja je nanela neko zlo Srbiji, ukljucujuci i Miru Markovic,beze kod svojih finansijera i u one drzave cije obavestajne sluzbe su stajale iza tih ljudi.

Neverica

pre 11 godina

Pa to je nemoguce, neverujem u tu informaciju pa decko samo krenuo u soping!
Verovatno hoce da obnovi toaletu pred sledece javno pojavljivanje!

anica

pre 11 godina

A je li njemu bio zabranjen izlazak iz zemlje? Ako jeste, zasto mu nije oduzet pasos posle saslusanja. Mnogo je ovde neceg estradnog. Jos cemo braniti Marka od vlasti. Svasta!

leonard_ojler

pre 11 godina

Dok ne padnu pravosnazne presude i oduzimanje imovine vrijedne najveci dio onog sto je pokradeno, za mene ovo ostaje obican cirkus. Na vlasti su vrlo vjesti prevaranti, a raja se lako nalozi...

supervisor

pre 11 godina

Ako covek nije ni optuzen ni osumnjicen, a tako je vlast rekla, valjda mu je Ustavom zagarantovano pravo slobode kretanja i izlaska iz zemlje. Osim, ako nam je neko nesto opet precutao....

predstava

pre 11 godina

Ovo sa porodicom Miskovic je klasicna namestaljka. U trenutku kad se uspostavlja granica sa Kosovom cela Srbija i svi mainstrem mediji pisu o Miskovicu. ljudi mucnite malo glavom ne pecajte se na te naivne price.

Pedja

pre 11 godina

Zašto su ga vratili i oduzeli mu pasoš? Jel možda osuđen za nešto ili ima poternicu ili optužnicu? Ne branim ga ali odakle to da čovek ne može da otputuje.

razgovor je prosao super

pre 11 godina

Ocekujemo demant kompanije Delta u kome se kaze da se ne radi o bezanju vec je Marko sigurno imao neki poslovni put a let mu je otkazan zbog loseg vremena... I naravo ocekujemo gomilu glupih komentara kako se u Srbiji uspeh ne prasta, gusi se privatna inicijativa...

Lazar

pre 11 godina

Ovo je sramota! Marko Miskovic nije optuzen i ne postoji mogucnost da mu bilo ko ogranici kretanje (pa i napustanje zemlje) jer je to direktno krsenje ustavom garantovanih prava i sloboda, a predstavlja i krsenje medjunarodnih konvencija ciji je ova zemlja potpisnik. Ako postoji sumnja da je decko kriminalac onda mu treba oduzeti pasos i zabraniti napustanje zemlje i to je po zakonu ali se to ne moze uraditi dok nije osumnjicen nizasta. Ovo je uvodjenje diktature i ovo znaci da sutra policija bez ikakvih odluka sudova i tuzilastava moze da upada u stanove, maltretira ljude kao u bilo kojoj diktaturi. Pa gospodo, dobrodosli u buducnost Srbije...

cipiripi

pre 11 godina

ne vidim razlog za ovakvo postupanje...ako se protiv nakog gradjanina vodi postupak onda mu se pasos oduzme na saslusanju, ovako ispada da je hteo da bezi. pa gospodo mladjem miskovicu i inace ljudima sa tolikim novcem odlazak u london predstavlja kao meni odlazak na kafu odakle ideja da covek bezi!? pocinje me ovo nervirati il ih pohapsite il cutite i pustite ljude, sta je poenta ovog, samo zaludjivanje naroda, zar ne!?

prokleta avlija

pre 11 godina

cek malo,sta je ovo? ako je decko saslusan u svojstvu grdjanina,a nije osumnjicen,po kom osnovu mu je zadrzan pasos? pa ovo je katastrofa, ovoga nema na Kubi,Belorusiji,Iranu i Severnoj KOreji...

ljudska prava

pre 11 godina

Molim moderatora sajta da "naoštri" gumicu i poštedi nas spamova vučićeve propagandne mašinerije koja bombarduje sve internet forume i besomučno, na tako karakerističan način, daje "punu podršku" ministru odbrane.
Što se tiče ove miškovićevske vesti koja sa vestima o Hrvatskoj, Đilasu, zamagljuje rasprodaju Kosova molim da se najpre kaže da li se radi o građaninu, osumnjičenom ili okrivljenom? Zašto mu odmah nije oduzet pasoš? Da li mu je rešeno da ne sme napustiti zemlju? Pominje se istraga a ne čuh da je doneto rešenje. Ako se policija ovako surovo sprovodi bezakonje prema nedodirljivima šta li će tek raditi sa nama smrtnicima?

anica

pre 11 godina

A je li njemu bio zabranjen izlazak iz zemlje? Ako jeste, zasto mu nije oduzet pasos posle saslusanja. Mnogo je ovde neceg estradnog. Jos cemo braniti Marka od vlasti. Svasta!

Harwy

pre 11 godina

I naš Sanader je pobjegao u Austriju, a oni su ga izručili pošto su prijatelji Hrvatske. Kad vaši (Miloševići i slični) pobjegnu u Rusiju, onda vam ih Rusi ne izruće, iako čitajući vaše portale prizlazi da su vam Rusi najveći prijatelji. Nešto tu s prijateljstvom nije u redu.

H2O

pre 11 godina

Vlast na sva zvona obavestava javnost o pozivanju pojedinaca na informativni razgovor. Da policija ima bilo kakve dokaze, tuzilastvo bi podiglo optuznice. A ovako mi sve ovo deluje kao pokrivalica za postavljanje granice sa kosovom. ljudima pe prezentuje jedno, a drugo se progura na mala vrata. Ova vlast je gora i od Demokrata i od Slobe, ali narod ce to shvatiti na polovini drugog mandata.

sav sam se nasekirao

pre 11 godina

Samo dečko tetki lek da odnese, šta vam je

Ja ne razumem ovo ponašane, pa zar će morati dečko da čeka NG u Srbiji, ijaooo pa skijanje ljudi, nije u reduuuu, uaaaa policija

gale

pre 11 godina

kao nisu mogli odmah da mu uzmu pasos nego su ga u poslednjem trenutku kao uhvatili. pa ja neverujem dokle ce vlasti da teraju ovu segu sa nama.

komsija

pre 11 godina

nisam ocekivao da cu ovo ikad reci al miskovic junior sad treba da tzi ovu nasu drzavu i uzme nam jos vise para (od nas poreskih obveznika)
alo ljudi za oduzimanje pasosa postoji procedura a ne pandur na aerodromu da glumi sud...koja je ovo smejurija sa narodom..dosta bre predstave gospodine Vucicu...umorni smo vise od spanskih serija....predjite bar malo na neke turske....

Digi

pre 11 godina

Ako je oliver dulić imao nekolko pasoša šta mislite koliko ima ovaj, prepošteni sin, prepoštenog mu tate miškovića(koji prvo opljačka Hemijsku industriju Župu iz Kruševca i time započe svoju blistavu biznis karijeru i nikada i nikom ne odgovara za učinjeno).

Super Mari

pre 11 godina

Ako je kriv, gde beži? Nije da ga hvalim, ali da nije Aleksandra Vučića i SNS-a u Vladi ničega ovoga ne bi bilo.Ovakva odlučna borba protiv kriminala, korupcije, tajkuna koji su se nezakonito obogatili mislim da nije vidjena u poslednjih nekoliko desetina godina.

mina

pre 11 godina

Bežanje s pasošem na svoje ime, privatnim avionom i verovatno s telohraniteljima, prilično je upadljiv način putovanja - tako da kada bolje razmislim, ovo je nelogično.

vladimir

pre 11 godina

Da je hteo, on bi kidnuo na drugi način, a ne ovako providno. Dečko je verovatno, samo hteo da malo pobegne od ove srpske hladnoće, proluftira se malo, ode u šoping i vrne se natrag : ) Ne budimo, ljudi, toliko naivni !

...sve sve ali nista

pre 11 godina

ode kosovo!! a da ga je boris tadic predao ili dogovorio integrisane prelaze kao ovaj trojac bez kormilara (vucko toma i dača)e onda bi bio izdajnik,proteran...

1%

pre 11 godina

Kako su mu oduzeli, tako ce i da vrate pasos...ako nije osumnjicen, zasto mu se uzima pasos kao svedoku..
Sto ga lepo ne osumnice, naravno ako imaju dokaze, pa sve lepo po zakonu...zadrzavanje, pritvor..itd..ovako sve izgleda kao treniranje strogoce i skupljanje politickih poena is Ohaja....

Kurjak

pre 11 godina

Ne znam sto covek htede da pobegne kada kaze da mu je ovde bas super kada se druzi sa policijom. A oni ce ga valjda zvati ponovo da mu opet bude super..

Вељо

pre 11 godina

Ако је веровати београдским медијима Мишковић Млађи живи са девојком у Лондону. Е зашто баш по оваквом времену "на пут"?

Vlajkov

pre 11 godina

Opet predstava!!! Njemu ako je do bekstva on ce da izadje iz zemlje ilegalno sto u ovakvoj zemlji lako mogu i ja. Uhapsiga Aco ako stvarno smes i mozes!!

Zemlja Prepametnih

pre 11 godina

Kako je svima vama, 'pravnicima u pokusaju', promakao detalj da se ova persona ocekuje na jos jednom saslusanju? Ajd' sad protumacite krsenje zakona i ljudskih prava... prepametni...

sumorni

pre 11 godina

Malo akcije za publiku.

Onima protiv kojih se vodi istraga, pasoš se oduzme odmah, za svaki slučaj. Ako su Marku ostavili pasoš, onda nije jasno koji je razlog za ovo hapšenje, osim predstave za ovce koje to treba da progutaju?

Nadajmo se da imaju dobar razlog za to, ili će NAS Miškoćevi advokati odrati ko budale.

Top

pre 11 godina

Jel optuzen ili nije? Jel mu zabranjeno da ide iz zemlje ili ne? Ako jeste, pa ne bi on krenuo ovako da bezi. Sve ovo je namontirano kako bi mi pomislili - eto nesto se ipak radi.

nenad

pre 11 godina

Nije mi jasno nešto... ako je pod istragom i ako je nešto zabrljao, što nije iza rešetaka? Da li mu je određena kaucija koju je platio, ili šta?

noname

pre 11 godina

Trazili ste (citaj: glasali ste) gledajte (citaj:.birali ste eto vam). Bas je interesantno ovo treniranje stogoce, postajemo opet policijska drzava. Crni humor. A o krsenju ljudskih prava da i ne govorimo. Katastrofa.

Небојша

pre 11 godina

Ма откуд да побегне. Само је хтео да оде приватним авионом до Лондона. Па зар не бисте и ви, да имате могућности, сконули до Лондона, а не да се злопатите по снегом затрпаним Београду.

lala

pre 11 godina

Kako je ova nazadnjačka sirotinja naivna. Nada se da će prvi uzeti od miškovića pare i podeliti njima. U svakoj normalnoj državi se zna gde je neradnicima mesto. samo u Srbiji ne. Naivna sirotinja zloupotrebljava glasačko pravo i dovodi avanturiste na vlast. Ni oni pre nazadnjaka nisu bili nešto, ali nakon ovih ni pakao nam neće teško pasti.

MARKO

pre 11 godina

Ovo je komedija od drzave,covek nije uhapsen protiv njega nije podignuta optuznica zasto onda ne moze da putuje.Ovo je predstava za nepismen narod u Srbiji kojeg je nazalost mnogo.Vlast ne moze da resi ekonomske probleme pa pravi cirkus od saslusanja i privodjenja.Prava drzava radi ovako policija i tuzilastvo skupe dokaze, sudija ako ima dokaza odredi pritvor i u roku od mesec dana pocne sudjenje koje da rezultate za 10 do 15 dana ili je kriv ili je slobodan covek.U Srbiji treba doneti zakon koji se sastoji iz jedne recenice DOKAZI KAKO SI STEKAO IMOVINU.

flekavi vas europski

pre 11 godina

ovo je maltretiranje mladog coveka samo zato sto mu je otac bogat. mozda je samo posao u soping ili u posetu prijatelju. mislim oduzeti mu pasos, nema smisla. sto je najgore sad ce vecini da krene pena na usta.

brana cosic

pre 11 godina

Ovu vest sam morao da prokomentarisem kad sam iscitao sve ove komentare. Narod je siromasni besni promrzli izgladneli pas, koji se zadovoljava mrvicama sa stola onog Vucica! Pogledajte malo u frizidere i koliko imate nagomilanih racuna pre nego sto se palite na ovakve gluposti...
Na kraju ce Miskovic da se opere i bice cist i niko mu nece smeti vise nista. To vazi za sve uhapsene. A da sta ono bi sa Brnjacima Jarinjima, Kupusima i Slaninama...
Mislite svojom glavom!

Gos'n

pre 11 godina

Pa da je hteo da pobegne sigurno ne bi tako glupo pobegao. Ili mozda bas zato nije isao u BiH ili Crnu Goru? Sve u svemu, komedija. Mazanje ociju.

hej

pre 11 godina

On minimum 5 puta mesecno ide u inostranstvo, samo sto u zemlji gde 70% gradjana nikada nije preslo granicu svako ko putuje biva proglasen lopovom i pobeguljom, jer naravno odakle mu pare. Opet glasajate za SNS pa cete avione gledati samo na slikama.

MisliSvojomGlavom

pre 11 godina

Predstava za narod. Nemojte ljudi da razmišljate o 'lebu koji nemate da kupite, kako se grejete, od čega ćete spremiti slavu ili šta ćete na nju poneti domaćinu (pošto nas pola slavi, a pola ide na slavu, svi imamo ovu temu za razmišljanje), da ne pričam o NG i paketićima za decu, pričajte o Miškovićima, to će vas zaokupiti neko vreme, a posle ćemo vam smisliti nešto novo. Samo nemojte da smarate kako ste mladi, obrazovani, sposobni i spremni za rad, a nemate posao i nikakvu perspektivu. Koga za to još briga u ovoj zemlji....

slobodan

pre 11 godina

Ne mogu da verujem !!! Ljudi se jos nisu opasuljili od onog "samoubistva" naseg NATO ambasadora, kad evo ti nove senzacije. Dolaze tako brzo da ne daju coveku vremena da ih svari. Sta je sledece?

b.sce.

pre 11 godina

Cak i ako postoji osnov za oduzimanje pasosa(a,vjerovatno postoji)to moze da se ucini iskljucivo sudskom odlukom.Ne postoji policija na svjetu koja ima pravo bilo kome da oduzme pasos.Zbog toga treba ocekivati demanti ove informacije.Moguce je da su mu zabranili da napusti zemlju,ali pasos mu nisu oduzeli.

Clukers

pre 11 godina

Cirkus, da bi se narodu zamazale oci... Drzava je u haosu, ekonomije nigde, vazno je da se pravi farsa... Doci se opet neki novi 5. oktobar!

crni domino

pre 11 godina

Hegel je napisao Bedu Filozofije, a Vucic, Dacic i Toma Nikolic pisu knjigu Filozofija Bede srpskog naroda i srpske vlasti.
Jadna smo mi drzava u kojoj ne rade institucije, u kojoj se covek ne postuje kao gradjanin drzave, u kojoj ima toliko ljudi spremnih da rastrgnu coveka a da nisu svesni toga cina. Da li u svim tim ljudima zivi Sava Savanovic?
Zasto policija ne radi po zakonu, zasto nije oduzela pasos? Kome treba ovo medijsko divljanje? Da bi se krvozednici ove vlasti nasladjivali!?
Ne ide to tako! Ne radi se to tako!

bezimena

pre 11 godina

cek malo,sta je ovo? ako je decko saslusan u svojstvu grdjanina,a nije osumnjicen,po kom osnovu mu je zadrzan pasos? pa ovo je katastrofa, ovoga nema na Kubi,Belorusiji,Iranu i Severnoj KOreji...
(prokleta avlija, 9. decembar 2012 19:23)

Ako M.Mišković, ili bilo koji drugi GRADJANIN, nije pod istragom, nema osnova ni da mu se oduzme pasoš. Ako ne može da mu se oduzme pasoš on je slobodan da putuje gde god mu padne na pamet i niko nema pravo da ga u tome sprečava!

Ali, od repriziranog režima crveno - crne koalicije i nije bilo za očekivati nego da reprizira i svoju strahovladu!

p.s. očekujem da i ovaj ispad režima gradjani debelo plate, kada stigne presuda iz Strazbura, po tužbi MM

mina

pre 11 godina

Ala je pametan! Pa di' po ovom kijametu - aerodrom gotovo razan, avioni se otkazuju i kasne, policija dokona... mesto i vreme za bekstvo da gluplje ne može da budu.

NP

pre 11 godina

a, što mu nije odmah oduzet ? valjda to tako ide ... pa mu se skrene pažnja da do daljeg ne sme napuštati zemlju .. pa sad ako je i pored toga to pokušao ODREDITI mu PRITVOR !? Jel to beše tako ide ? znači ne zanima da li je kriv ili ne al tako to treba da funkcioniše !!!

ForeverSRB

pre 11 godina

Ko god je imao veze sa Zvezdom, uhvacen je tokom bega na aerodromu :D Salu na stranu, ljude poput njega, da sam ja na vlasti, ne bih ga ni proveravao.. Lopove, sve do jednog, dokaze li se tako, u nadzorni prinudni rad, u zavisnosti od dela koje su uradili. Jedni od najgorih, a opet najucestalijih ljudi, nezajazljiva smo nacija postali, jako..

Dr2

pre 11 godina

Ako je ovo tacno, sada je jasno koja obavestajna sluzba stoji iza projekta "Delta" i Miskovica. Svaka od tih protuva koja je nanela neko zlo Srbiji, ukljucujuci i Miru Markovic,beze kod svojih finansijera i u one drzave cije obavestajne sluzbe su stajale iza tih ljudi.

fdu

pre 11 godina

Ajd sad svi na lopatanje, umesto da se nasladjujete ovde. Sta je s vama ljudi? Jel se osecate bolje? Jel su vam puni stomaci sada? Farsa bre!

Ivan78bg

pre 11 godina

Po kojem zakonu su mu oduzeli pasosh?Zashto taj pasosh nije oduzet ranije vec na samom aeodromu?Predstava za narod...tragi komedija....

Mikeli

pre 11 godina

Nije mnogo zima. Sta bi bilo da je bio uhapsen pa propitivan? Ovo samo govori u prilog da je nesto mutio jer svako zna da kada policija poziva na razgovor ne sme se napustati zemlja u odredjenom periodu. Jedino ako je mislio da to za njega ne vazi.

Dragan Pavlovic

pre 11 godina

Kakvo bezanje? On je samo posao na kafu u London,rucak je bio zakazan na Ajfelovom tornju,a vece je planirao provesti u Atini.

sasa

pre 11 godina

Sto mislite da bezi decko ima pare ima avion pa ide da se zeza gde mu padne napamet.Vi kao ne biste sad isli negde gde je toplije da imate njegove mogucnosti. Ja bih.

srbija zemlja budućnosti

pre 11 godina

Sposobni ljudi, avioni, cuda. Ova zemlja je za neke Miškoviće, Miloševiće, Karice omogućila da ne znanju sta sve imaju dok s druge strane ljudi nemaju za hleba.Ali kriza je pobogu ovi su se obogatili dok nije bilo krize....

djuro

pre 11 godina

Ma da, sigurno bi bezao preko beogradskog aerodroma.
Vucic posto je nesposoban za bilo sta, pravi sapunicu za naciju.
Setite se dok je bio ministar informisanja, ista prica.
Vucicu, daj da radimo, primamo plate, kupimo kola, putujemo, skijamo, zima je. Da se druzimo sa svetom, a ne da ga mrzimo.
To ne mozes, zato sto si nesposoban!!!!!!

Mirjana

pre 11 godina

Pa ne bi kupio kartu i otisao na aerodrom da je hteo da pobegne.Niko nije toliko glup.
(Sone, 9. decembar 2012 19:26)

On nije, ali ti da izvines jesi. Cujes da kupi kartu a ima svoj avion koji je na aerodromu Nikola Tesla. Ovo naglasavam zbog onih ( a nije ih malo ) koji misle da se avionce drzi u dvoristu, pa letis kad hoces i kako hoces.

Duško

pre 11 godina

ovo nije pokušaj bekstva. Ne postoji mera zabrane napuštanja zemlje. ovo je pre nepravno ograničavanje slobode kretanja. obična lakrdija. na kraju će od svega ispasti jedno veliko ništa.

kamera svetlo

pre 11 godina

Sta je sa presposobnom policijom? Vratili mu pasos ali mu ne daju da ide? Jel vam se svidja predstava? Jes da je za dzaba, al dobro izrezirana.

OVERLORD

pre 11 godina

Puna podrska policiji,tuzilastvu u suzbijanju korupcije i kriminala.Pravda i pravo mora da vaze za sve isto,pa i za Miskovicevog sina.Ko je krao u zatvor,ko nije mora biti slobodan.Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.

kraja

pre 11 godina

...ako je upozoren da ne napusta zemlju, onda je blesav sto je pokusao ovako da ode...
...ako nije upozoren, cemu oduzimanje pasosa...???

Uspeo da pobegne

pre 11 godina

Oduzeli mu pasos...pa sta, kao da to nekoga moze da spreci da napusti zemlju...inteligencija policije na nivou kao i uvek i da podsetimo na staru izreku da para vrti gde burgija "jok"

dejan

pre 11 godina

Ovo sto Vucic radi je sramota, zaustaviti slobodnog coveka da putuje a sve zato sto se "konsternirao jer je Marko rekao "super" . Stvarno smo dotakli dno a Vucic ce nam urusiti ekonomiju gore nego sto su uradili 99' dok je bio nministar. Nazalost nas narod sa kratkim pamcenjem I avanturisticka politika 2liot Vucic Nesa ce nas upropastiti do kraja..

Neverica

pre 11 godina

Pa to je nemoguce, neverujem u tu informaciju pa decko samo krenuo u soping!
Verovatno hoce da obnovi toaletu pred sledece javno pojavljivanje!

drragi

pre 11 godina

Dokle vise bacanje prasine u oci ovom narodu. Ti tajkuni nisu radili nigde osim u srbiji a imaju milijarde. znaci ovde su opljackali narod. lopova ne brine sud on moze da kupi i sudiju i tuzilastvo. Lopov se boji samo MOTKE.

CheZoran

pre 11 godina

Da li je za nešto kriv ili ne, ne znam jer do danas niko nije dao niti jednu ozbiljnu optužbu, koji propis ili zakon je prekršio. Sramotna je ova lakrdija. Ne verujem da bi pokušao da putuje da mu je rečeno da mu to nije dozvoljeno. Bezakonje.

smejurija

pre 11 godina

a mi treba da poverujemo da je on hteo da "pobegne" redovnim letom za engleskom. hahahaha pa ove vesti iz naprednjacke kuhinje su smejurija

Feniks

pre 11 godina

Sve mi je jasno cim vidim da je mladji Miskovic postao biznismen i to uspesan kao i njegov tata,to izgleda nasledna osobina.Hoce to u Srbiji...

danguba

pre 11 godina

Daleko od toga da podržavam Miškovića, ali u ovom slučaju bode oči neviđena efikasnost pollicije i pravosuđa. Možete to zvati pravdom, ali ja bih to prije nazvao revanšizmom...

laku noc srbistane

pre 11 godina

Vise brige za ovu senzacionalnu nadasve tako egzotinu vest, nego li na zavejane ljude u kolonama. Poslednji nek ugasi svetlo!

xoxo

pre 11 godina

ne razumem ovu vest: da li je marko imao falsifikovani pasoš jer, ako mu je bilo zabranjen izlazak iz zemlje, znači da mu je pasoš oduzet čim je ta zabrana stupila na snagu.

ako je imao pasoš kod sebe, znači da mu izlazak iz zemlje nije ni bio zabranjen. hajde novinari, ispitajte o čemu se radi, umesto ta objavljujete poluinformacije!

bata

pre 11 godina

Ne razumem. Posle saslusanja pasos mu nije oduzet, a prilikom pokusaja izlaska iz zemlje pasos mu se oduzima??? Zar pasos nije trebalo (ako postoje osnovi) oduzeti odmah na saslusanju.

Banana Republic

pre 11 godina

Ljudi, hajde da se ne lazemo pa njegov tatica ima para da kupi dve Srbije, zar ste stvarno toliko naivni da uopste pomislite kako mu neko moze nesto? Ovo je cisto policijsko i medijsko privlacenje paznje naroda da bi se sa neceg drugog ista skrenula...

Geom

pre 11 godina

Ako Miškovići prođu sito i rešeto ovakve moralne gromade kao što je Vučić, znači da su pošteni i čisti kao anđeli, skoro kao Vučić lično. Daj bože da je tako, jer narodu će biti najbolje kada bude imao poštene političare i tajkune. Kao anđele. :)

Marko (Dorcol)

pre 11 godina

He he pustili ga da ode, pa da nadje drugo prevozno sredstvo. Eto njega sutra u cepelinu, na kome pise "The world is mine", kao u Skarfejsu

Jelena

pre 11 godina

ne sećam se da mu je neko zabranio da napušta zemlju? on je bio, koliko znam, na informativnom razgovoru, a ne na saslušanju. neka reaguje policija i objasni nam, je li njemu i kad zabranjeno da napusti zemlju i zašto?

Velj@

pre 11 godina

Dzabe ste mu uzimali pasos. Ako ce da ode, otici ce jer ce sledeci carinski sluzbenik da zazmuri za jedno par hiljada.. Ili desetina hiljada.

VILIN KONJIC

pre 11 godina

Nemoj da zaboravimo da je svako nevin dok se pravosnaznom presudom ne dokaze krivica.Mislim da je ovom mladom gospodinu ovo nije potrebno.Posle ovog jos vise budi sumnje da je bilo necega ,a cega utvrdice se.

Duci0167

pre 11 godina

Beli listici uzimaju maha.
(Nevena, 9. decembar 2012 23:33)
Sta beli listići?! Iz kog si ti crtaća? Prebolite BoTu više ... imali ste 8 (osam) godina!

sve je moguce

pre 11 godina

Koliko se ja razumem, preventivna mera od begstva je da se toj osobi oduzme pasos i to je trebalo uraditi jos pre nego sto joj je poslat poziv za saslusanje prosle sedmice ili ako nista oduzeti ga tada [lepo se na pozivu napise 'poneti putnu ispravu' i na saslusanju uruciti resenje o oduzimanju iste.
Tako to rade pravno uredjene drzave
Tako da bi ja bio veoma, veoma oprezan dali se radi o 'pokusaju begstva' osobe kojoj nije oduzet poasos.

Nazalost u drzavi u kojoj tabloidi i ministri odbrane, najavljuju hapsenja, sve je moguce !!!.

Sve kurir do kurira

pre 11 godina

Ako je imao zabrau izlaska iz zemlje onda je pokusao da pobegne, ali ako nije imao zvanicnu zabranu izlaska, onda je ovo samo jedna u nizu nezakonitih radnji ovdasnje politicke oligarhije. Ne interesuje me ni ko, ni sta, ali sudski procesi pre nego je neko optuzen za nesto NA OSNOVU ZAKONA se ne vode po medijima.

Pasoska kontrola

pre 11 godina

A sto mu nisu odmah oduzeli soshku. Nemozes nekog protiv koga nemas optuznicu da zadrzis u zemlji. Znaci ili neka optuze ili neka prestanu da nas smaraju sa ovim glupostima.Ima ova zemlja precih problema od njihovog cirkusa.

Dragan Nikolic

pre 11 godina

Meni nije jasno zbog cega maltretiraju momka. Celokupni imetak koji je stekla njegova porodica, stekao je Miroslav. Marko je mozda u biznisu, ali se bavi sitnijim poslovima. Tako da apsolutno nema razloga za njegova privodjenja i hapsenja. A narocito za ovakva maltretiranja na aerodromu. To je protiv svoih ljudskih prava. U nasoj zemlji nismo mogli do sada da cujemo zbog cega je Marko kriv. A sigurno i nije. Marko puna podrska!

Laza

pre 11 godina

A neko je na vest o njegovom saslusanju stavio komentar..."da je kriv mogao je da pobegne, ali nece jer mu drzavni vrh garantuje slobodu, a ovo je samo da narodu zamazu oci..."
Sta sada kazes?
:)

Pele usa

pre 11 godina

Vucica uopste ne gotovim, uvek mi je bio antipatican bas kao i nikolic ali bar ako nista sramote ove tajkune za razliku od de-esovaca koji su ih zvali poslovnim partnerima i "ulagačima"

Zoki

pre 11 godina

O ovom momku znam jako malo, ali mi nekoliko stvari bode oči. Onaj ko hoće da pobegne iz Srbije može to puno lakše da uradi iz država u koje se ulazi sa ličnom kartom, Crne Gore i BiH. Očigledno je da mu to nije bila namera. Ako se saslušava u svojstvu građana, po kome osnovu mu onda policija može zabraniti slobodu kretanja? Ako pak policija ima nešto protiv njega, neka se obrate sudu, pa neka sud oduzme pasoš dok traje istraga.
Policija se ponaša na isti način kao kada je pre par godina spektakularno hapsila Dragana Džajića. Uveseljavanje širokih narodnih masa, a ovaj put možda i pritisak na tatu koji se usudio da odustane od kupovine onog zemljišta i još se usuđuje da pomisli da tuži državu. Pa Mišković stvarno treba da spakuje kofere i da ode iz ove zemlje, kompanije su mu svako vlasništvo stranih kompanija tako da mu u tom smislu ne mogu ništa.

nista se ne sekirajte

pre 11 godina

A sta mislite o sledecoj varijanti.Covek bio u petak na razgovoru u MUP-u,nisu mu rekli da ne napusta ZEMLJU i nisu mu uzeli pasos a sve sa ciljem da naprave frku i uhapse ga na granici kako bi opravdali to sto ce Djuraskovic postati ZASTICENI SVEDOK kako bi optuzio porodicu MISKOVIC.
Sta vi mislite da je MALI MISKO toliki PAPAN da ce da bezi iz ove proklete zemlje preko aerodroma SURCIN.
Ovaj narod je definitivno VEOMA GLUP i prihvata zdravo za gotovo sve nebuloze i gluposti koje VUCIC servira preko KURIRA i INFORMERA.

Ivan S

pre 11 godina

Nastavlja se teatar apsurda. Propaganda mora da se nastavi. Covek krenuo u London, verovatno na utakmicu Liverpula a policija ga zamolila da pogleda od kuce jer ekipa sa piste nije uspela da je ucini sigurnom za lirdzetove.

Meda

pre 11 godina

Pa to se moglo i ocekivati,cim zagusti odmah paljba preko granice u "sigurne" zemlje.Kako covek da cita ovakve vesti kada svaka lici jedna na drugu.Kao da neko pise roman u kome isti ljudi rade iste stvari i nikome ne odgovaraju ni za sta.Pitam se za koga ovi zakoni vaze?I kako to da nikome iz vlasti nije bilo sumljivo to sto se u svakom vecem poslu pojavljuje jedno te isto prezime(Miskovic).

svedok

pre 11 godina

Oduzimanje pasosa je mera za obezbedenje prisustva okrivljenog (osumnjicenog) radnjama u krivicnom postupku. Ovu meru izrice jedino sud. Niti je Marko okrivljeni, niti se protiv njega vodi krivicni postupak. Ako je policija i uradila ovo, onda je neko u problemu. Zakon je takav za sve.

Vladimir

pre 11 godina

Vrhunac policijske drzave! Nasumicno oduzimanje prava kretanja! Ili si uhapsen ili nisi! Ovo Dacicevo/Vucicevo sranje od paradrzave pocinje da mi ide na nerve.

Aleksandar

pre 11 godina

Građanin M. je super-OKRIVLJENI - istraga se sprovodi i protiv njega? Mada, druge novine su napisale da mu super-pasoš (putna isprava) nije oduzet, a to je u ovom slučaju mnogo bitno da bi se zaključilo protiv koga se vodi super-istraga.

Vera

pre 11 godina

Stidim se naroda koji na takozvane senzacije toliko paznje posvecuje. Nek ga zatvore u kucu, bez da priviri napolje.. uvek gladni senzacije. Strasno.

Mirko

pre 11 godina

@supervizor Decko nema putovanja ni u jednoj zemlji u svetu sve dok traje istraga. Kad se zavrsi istraga i sudski predmet moze da uziva svoje slobode. Tako ti je to u demokratiji.

dejan marelli

pre 11 godina

ma dečko je krenuo u Segedin da kupi kobasice i neki kotur kačkavalja pa da ih preproda ovde i zaradi neki dinar da prehrani porodicu...

Misko, care, ne daj pare!!! Tvoj, Koja

pre 11 godina

Ode decko u Crnu Goru ili u Bosnu (vozom, busom, kolima), sa istima Srbija ima bezbroj obelezenih i neobelezenih granicnih prelaza, a odatle - gde god.

To samo neko na aerodromu nije hteo da izgubi posao i svaka mu cast za hrabrost da stane u odbranu zakona. Nazalost, sefovima policajaca sa aerodroma je bilo jasno da Miskovica Juniora (u pokusaju bekstva) nemaju hrabrosti da zadrze na "informativnom razgovoru", pa su ga pustili, moze biti i posavetovali kuda da izadje i gde nema patrola, a svima je jasno da ce ovaj batica izaci kopnenim putem ako bude zaista zeleo da ode.

Mislis da su ovi nasi zainteresovani da ga uhvate? Ili da su proverili je li tu? Ili da su vec izdali poternicu i obavestili kolege u BiH i u CG?

Mislis da ce neko u muriji ili u sudu da odgovara ako ovaj zbrise?

Koja smo mi banana zemlja!!!

A sad 'ajmo da hapsimo Cigane jer prodaju prskalice i ukrase za jelke, to nam je goruci problem ekonomije, pravosudja, obrazovanja, tehnike,...!!!!

...A i ja se dzabe nerviram!!! Marko, druze, putuj i neka ti je sa srecom!!! Lepo se provodi, tako i treba, to je zivot; a ne kao mi, misevi...

brzi prsti

pre 11 godina

Alo, ljudi, gde se gasite i levi i desni? Komentarišete vest(i) koju niste ni pročitali, u suprotnom ne biste pisali "ako" jer u tekstu stoji odgovor na vaše "ako".

I ma koliko sve ovo izgledalo kao farsa, upravo zbog medijske buke, ali to je da bi se opravdalo, tj. dokazalo da se nešto radi po tom pitanju, ali slažem se da ne mora na ovakav način.

Kako očekujete da se donese presuda za nekoliko dana, kada su pljačke rađene sistematski, godinama?! Treba saslušati sve koji su u lancu... A da zlo bude veće, za toliki broj kriminalaca, izgleda da nemamo dovoljan broj istražitelja, advokata, sudija, pa ni policije i mesta u zatvorima... Mada, što neko reče njih ne treba u zatvore nego na prinudni rad.

ALEX

pre 11 godina

Ako su mu rekli da ne sme da napusti Srbiju, onda je ovo pokušaj bekstva, i nije mi jasno zašto nije uhapšen. Ako mu nisu rekli da ne sme da napusti Srbiju, onda nisu imali prava da ga spreče u tome. Šta je tačno? Jesu li rekli ili nisu rekli? Ili nisu imali petlju da ga privedu? Ili nisu hteli da ga privedu?

Nikola

pre 11 godina

Citajuci komentare na pamet mi padaju reci: "hajka" i "rulja".
Nije da mislim da su Miskovici "cisti" ali neke stvari nisu logicne.
Trazio sam i nisam pronasao informaciju da mu je receno da ne napusta zemlju.
Ako mu je to receno, onda bi trebalo da je u pritvoru a ako mu nije receno zasto onda ove mere?

Mislim da bi predstavnici tuzilastva trebalo ovo da objasne, to bih voleo da cujem i da smo normalni i kulturni ljudi svi bi ovo trazili u komentarima.

Mr X

pre 11 godina

Vrlo se zanimljive stvari ovih dana desavaju u Srbiji! Gosn Vucko i gosn Daca hrane svoje podanike gosn Miskom, a u stvari resava se problem Kosova preko noci!
Gledam sad pregled stampe za sutra, ni na jednoj naslovnoj strani nema nista o Kosovu!
Mozda smo i mi trebali da glasamo za Vucka i Dacu ?!? Mislite o tome ?!?

A vi podanici njihovi mislite o hrani, tj o gosn Misku, a stvarnost vas nikada nije ni zanimala!

Pozdrav

super

pre 11 godina

ova vest je sjajna .....odavde mogu da zakljucim da Miskovic junior sjajno izgleda ....dopada mi senjegov stajling....nisam gej ,ali SJAJNO JE POZIRAO....dajte nam jos afera molim Vas to je ono sto nam fali...

bane

pre 11 godina

Pasoš može da oduzme samo sud ali ne i Aleksandar Vučić sem ukoliko se sam nije tajno proglasio za sudiju Dreda.
Ovo je samo dokaz potencijalnim investitorima kakva je prava situacija u Srbiji i poruka da je zaobilaze u širokom luku. Nakon ovakvog šikaniranja očekujem da se Miškovići odsele odavde uz prethodno prebacivanje kapitala.

Koja, opet

pre 11 godina

p.s. Ovo je kao za Bagzija i ekipu: niko ne sme da ih uhapsi i zadrzi makar u onom cuvenom pritvoru od XY sati. Za pokusaj bezanja kada je subjektu vec receno da ne sme da napusta drzavu - valjda sledi neka kazna, ili makar da neko u panduraciji stavi prst na celo i preuzme inicijativu i begunca lisi slobode, a ne posle moljakamo da nam ga isporuce malo morgen sa tamo nekih egzoticnih destinacija.

a sto da ne?

pre 11 godina

Sto ne moze? Ovde sve moze! Da li se neko seca Miladina Kovacevica? Pa zar mu nasa Ambasada nije izdala novi pasos, dozvolila mu da udje u zemlju i jos platila milion dolara za njegovu kauciju? Evo ga sad na slobodi! Uopste mi nije jasna ova prica sa Miskovicima... Verovatno ce sada Bogoljuba Karica da vrate u zemlju, a Miskovice malo da poteraju na put...
Jadni li smo!

Milja

pre 11 godina

Ko je mogao da zamisli ovako nesto pre samo godinu dana . Građani nisu više mogli da trpe ove tajkune koji su ih bezobzirno pljačkali uz podršku prethodne vlasti i zato su na majskim izborim tražili promene. Nema više nedodirljivih. Svako ko je kriv mora da odgovara. Šta je mislio mladi gospodin, da može da se ponaša arogantno sa slušalicama u ušima i da može da napusti zemlju kada god poželi. E kada dokaže da je nevin onda može da putuje po belom svetu kada god hoće.

Pasos

pre 11 godina

Vidim da mnogi kritikuju oduzimanje pasosa, a izgleda da su zaboravili odlazak Bogoljuba Karica u London pre nekoliko godina.Tadasnja vlast ga nije sprecila pa je kritikovana zbog toga, a ova je reagovala na vreme, oduzela Marku pasos pa opet ne valja.Nama nikako udovoljiti.

DENIS

pre 11 godina

Normalno je da je Marko Miskovic sprecen da otputuje.Policija radi svoj posao bez pritisaka.Pa sta treba da se radi ? Da im se omoguci da skupe jos neku milijardu. Treba ih saslusavati a nadlezni ograni da tuze i donose presude. U medjuvremenu spreciti da napustaju zemlju. Tako rade sve pravno uredjene zemlje a i nasa Srbija ce u dogledno vreme da bude sa njima u drustvu.

Pedja

pre 11 godina

Zašto su ga vratili i oduzeli mu pasoš? Jel možda osuđen za nešto ili ima poternicu ili optužnicu? Ne branim ga ali odakle to da čovek ne može da otputuje.

Lazar

pre 11 godina

Ovo je sramota! Marko Miskovic nije optuzen i ne postoji mogucnost da mu bilo ko ogranici kretanje (pa i napustanje zemlje) jer je to direktno krsenje ustavom garantovanih prava i sloboda, a predstavlja i krsenje medjunarodnih konvencija ciji je ova zemlja potpisnik. Ako postoji sumnja da je decko kriminalac onda mu treba oduzeti pasos i zabraniti napustanje zemlje i to je po zakonu ali se to ne moze uraditi dok nije osumnjicen nizasta. Ovo je uvodjenje diktature i ovo znaci da sutra policija bez ikakvih odluka sudova i tuzilastava moze da upada u stanove, maltretira ljude kao u bilo kojoj diktaturi. Pa gospodo, dobrodosli u buducnost Srbije...

supervisor

pre 11 godina

Ako covek nije ni optuzen ni osumnjicen, a tako je vlast rekla, valjda mu je Ustavom zagarantovano pravo slobode kretanja i izlaska iz zemlje. Osim, ako nam je neko nesto opet precutao....

prokleta avlija

pre 11 godina

cek malo,sta je ovo? ako je decko saslusan u svojstvu grdjanina,a nije osumnjicen,po kom osnovu mu je zadrzan pasos? pa ovo je katastrofa, ovoga nema na Kubi,Belorusiji,Iranu i Severnoj KOreji...

noname

pre 11 godina

Trazili ste (citaj: glasali ste) gledajte (citaj:.birali ste eto vam). Bas je interesantno ovo treniranje stogoce, postajemo opet policijska drzava. Crni humor. A o krsenju ljudskih prava da i ne govorimo. Katastrofa.

Super Mari

pre 11 godina

Ako je kriv, gde beži? Nije da ga hvalim, ali da nije Aleksandra Vučića i SNS-a u Vladi ničega ovoga ne bi bilo.Ovakva odlučna borba protiv kriminala, korupcije, tajkuna koji su se nezakonito obogatili mislim da nije vidjena u poslednjih nekoliko desetina godina.

predstava

pre 11 godina

Ovo sa porodicom Miskovic je klasicna namestaljka. U trenutku kad se uspostavlja granica sa Kosovom cela Srbija i svi mainstrem mediji pisu o Miskovicu. ljudi mucnite malo glavom ne pecajte se na te naivne price.

ljudska prava

pre 11 godina

Molim moderatora sajta da "naoštri" gumicu i poštedi nas spamova vučićeve propagandne mašinerije koja bombarduje sve internet forume i besomučno, na tako karakerističan način, daje "punu podršku" ministru odbrane.
Što se tiče ove miškovićevske vesti koja sa vestima o Hrvatskoj, Đilasu, zamagljuje rasprodaju Kosova molim da se najpre kaže da li se radi o građaninu, osumnjičenom ili okrivljenom? Zašto mu odmah nije oduzet pasoš? Da li mu je rešeno da ne sme napustiti zemlju? Pominje se istraga a ne čuh da je doneto rešenje. Ako se policija ovako surovo sprovodi bezakonje prema nedodirljivima šta li će tek raditi sa nama smrtnicima?

flekavi vas europski

pre 11 godina

ovo je maltretiranje mladog coveka samo zato sto mu je otac bogat. mozda je samo posao u soping ili u posetu prijatelju. mislim oduzeti mu pasos, nema smisla. sto je najgore sad ce vecini da krene pena na usta.

dejan

pre 11 godina

Ovo sto Vucic radi je sramota, zaustaviti slobodnog coveka da putuje a sve zato sto se "konsternirao jer je Marko rekao "super" . Stvarno smo dotakli dno a Vucic ce nam urusiti ekonomiju gore nego sto su uradili 99' dok je bio nministar. Nazalost nas narod sa kratkim pamcenjem I avanturisticka politika 2liot Vucic Nesa ce nas upropastiti do kraja..

vladimir

pre 11 godina

Da je hteo, on bi kidnuo na drugi način, a ne ovako providno. Dečko je verovatno, samo hteo da malo pobegne od ove srpske hladnoće, proluftira se malo, ode u šoping i vrne se natrag : ) Ne budimo, ljudi, toliko naivni !

b.sce.

pre 11 godina

Cak i ako postoji osnov za oduzimanje pasosa(a,vjerovatno postoji)to moze da se ucini iskljucivo sudskom odlukom.Ne postoji policija na svjetu koja ima pravo bilo kome da oduzme pasos.Zbog toga treba ocekivati demanti ove informacije.Moguce je da su mu zabranili da napusti zemlju,ali pasos mu nisu oduzeli.

H2O

pre 11 godina

Vlast na sva zvona obavestava javnost o pozivanju pojedinaca na informativni razgovor. Da policija ima bilo kakve dokaze, tuzilastvo bi podiglo optuznice. A ovako mi sve ovo deluje kao pokrivalica za postavljanje granice sa kosovom. ljudima pe prezentuje jedno, a drugo se progura na mala vrata. Ova vlast je gora i od Demokrata i od Slobe, ali narod ce to shvatiti na polovini drugog mandata.

cipiripi

pre 11 godina

ne vidim razlog za ovakvo postupanje...ako se protiv nakog gradjanina vodi postupak onda mu se pasos oduzme na saslusanju, ovako ispada da je hteo da bezi. pa gospodo mladjem miskovicu i inace ljudima sa tolikim novcem odlazak u london predstavlja kao meni odlazak na kafu odakle ideja da covek bezi!? pocinje me ovo nervirati il ih pohapsite il cutite i pustite ljude, sta je poenta ovog, samo zaludjivanje naroda, zar ne!?

Dragan Nikolic

pre 11 godina

Meni nije jasno zbog cega maltretiraju momka. Celokupni imetak koji je stekla njegova porodica, stekao je Miroslav. Marko je mozda u biznisu, ali se bavi sitnijim poslovima. Tako da apsolutno nema razloga za njegova privodjenja i hapsenja. A narocito za ovakva maltretiranja na aerodromu. To je protiv svoih ljudskih prava. U nasoj zemlji nismo mogli do sada da cujemo zbog cega je Marko kriv. A sigurno i nije. Marko puna podrska!

...sve sve ali nista

pre 11 godina

ode kosovo!! a da ga je boris tadic predao ili dogovorio integrisane prelaze kao ovaj trojac bez kormilara (vucko toma i dača)e onda bi bio izdajnik,proteran...

leonard_ojler

pre 11 godina

Dok ne padnu pravosnazne presude i oduzimanje imovine vrijedne najveci dio onog sto je pokradeno, za mene ovo ostaje obican cirkus. Na vlasti su vrlo vjesti prevaranti, a raja se lako nalozi...

komsija

pre 11 godina

nisam ocekivao da cu ovo ikad reci al miskovic junior sad treba da tzi ovu nasu drzavu i uzme nam jos vise para (od nas poreskih obveznika)
alo ljudi za oduzimanje pasosa postoji procedura a ne pandur na aerodromu da glumi sud...koja je ovo smejurija sa narodom..dosta bre predstave gospodine Vucicu...umorni smo vise od spanskih serija....predjite bar malo na neke turske....

bezimena

pre 11 godina

cek malo,sta je ovo? ako je decko saslusan u svojstvu grdjanina,a nije osumnjicen,po kom osnovu mu je zadrzan pasos? pa ovo je katastrofa, ovoga nema na Kubi,Belorusiji,Iranu i Severnoj KOreji...
(prokleta avlija, 9. decembar 2012 19:23)

Ako M.Mišković, ili bilo koji drugi GRADJANIN, nije pod istragom, nema osnova ni da mu se oduzme pasoš. Ako ne može da mu se oduzme pasoš on je slobodan da putuje gde god mu padne na pamet i niko nema pravo da ga u tome sprečava!

Ali, od repriziranog režima crveno - crne koalicije i nije bilo za očekivati nego da reprizira i svoju strahovladu!

p.s. očekujem da i ovaj ispad režima gradjani debelo plate, kada stigne presuda iz Strazbura, po tužbi MM

Geom

pre 11 godina

Ako Miškovići prođu sito i rešeto ovakve moralne gromade kao što je Vučić, znači da su pošteni i čisti kao anđeli, skoro kao Vučić lično. Daj bože da je tako, jer narodu će biti najbolje kada bude imao poštene političare i tajkune. Kao anđele. :)

razgovor je prosao super

pre 11 godina

Ocekujemo demant kompanije Delta u kome se kaze da se ne radi o bezanju vec je Marko sigurno imao neki poslovni put a let mu je otkazan zbog loseg vremena... I naravo ocekujemo gomilu glupih komentara kako se u Srbiji uspeh ne prasta, gusi se privatna inicijativa...

lala

pre 11 godina

Kako je ova nazadnjačka sirotinja naivna. Nada se da će prvi uzeti od miškovića pare i podeliti njima. U svakoj normalnoj državi se zna gde je neradnicima mesto. samo u Srbiji ne. Naivna sirotinja zloupotrebljava glasačko pravo i dovodi avanturiste na vlast. Ni oni pre nazadnjaka nisu bili nešto, ali nakon ovih ni pakao nam neće teško pasti.

smejurija

pre 11 godina

a mi treba da poverujemo da je on hteo da "pobegne" redovnim letom za engleskom. hahahaha pa ove vesti iz naprednjacke kuhinje su smejurija

Top

pre 11 godina

Jel optuzen ili nije? Jel mu zabranjeno da ide iz zemlje ili ne? Ako jeste, pa ne bi on krenuo ovako da bezi. Sve ovo je namontirano kako bi mi pomislili - eto nesto se ipak radi.

hej

pre 11 godina

On minimum 5 puta mesecno ide u inostranstvo, samo sto u zemlji gde 70% gradjana nikada nije preslo granicu svako ko putuje biva proglasen lopovom i pobeguljom, jer naravno odakle mu pare. Opet glasajate za SNS pa cete avione gledati samo na slikama.

Harwy

pre 11 godina

I naš Sanader je pobjegao u Austriju, a oni su ga izručili pošto su prijatelji Hrvatske. Kad vaši (Miloševići i slični) pobjegnu u Rusiju, onda vam ih Rusi ne izruće, iako čitajući vaše portale prizlazi da su vam Rusi najveći prijatelji. Nešto tu s prijateljstvom nije u redu.

Mikeli

pre 11 godina

Nije mnogo zima. Sta bi bilo da je bio uhapsen pa propitivan? Ovo samo govori u prilog da je nesto mutio jer svako zna da kada policija poziva na razgovor ne sme se napustati zemlja u odredjenom periodu. Jedino ako je mislio da to za njega ne vazi.

1%

pre 11 godina

Kako su mu oduzeli, tako ce i da vrate pasos...ako nije osumnjicen, zasto mu se uzima pasos kao svedoku..
Sto ga lepo ne osumnice, naravno ako imaju dokaze, pa sve lepo po zakonu...zadrzavanje, pritvor..itd..ovako sve izgleda kao treniranje strogoce i skupljanje politickih poena is Ohaja....

Ivan78bg

pre 11 godina

Po kojem zakonu su mu oduzeli pasosh?Zashto taj pasosh nije oduzet ranije vec na samom aeodromu?Predstava za narod...tragi komedija....

crni domino

pre 11 godina

Hegel je napisao Bedu Filozofije, a Vucic, Dacic i Toma Nikolic pisu knjigu Filozofija Bede srpskog naroda i srpske vlasti.
Jadna smo mi drzava u kojoj ne rade institucije, u kojoj se covek ne postuje kao gradjanin drzave, u kojoj ima toliko ljudi spremnih da rastrgnu coveka a da nisu svesni toga cina. Da li u svim tim ljudima zivi Sava Savanovic?
Zasto policija ne radi po zakonu, zasto nije oduzela pasos? Kome treba ovo medijsko divljanje? Da bi se krvozednici ove vlasti nasladjivali!?
Ne ide to tako! Ne radi se to tako!

gale

pre 11 godina

kao nisu mogli odmah da mu uzmu pasos nego su ga u poslednjem trenutku kao uhvatili. pa ja neverujem dokle ce vlasti da teraju ovu segu sa nama.

Zemlja Prepametnih

pre 11 godina

Kako je svima vama, 'pravnicima u pokusaju', promakao detalj da se ova persona ocekuje na jos jednom saslusanju? Ajd' sad protumacite krsenje zakona i ljudskih prava... prepametni...

anica

pre 11 godina

A je li njemu bio zabranjen izlazak iz zemlje? Ako jeste, zasto mu nije oduzet pasos posle saslusanja. Mnogo je ovde neceg estradnog. Jos cemo braniti Marka od vlasti. Svasta!

MARKO

pre 11 godina

Ovo je komedija od drzave,covek nije uhapsen protiv njega nije podignuta optuznica zasto onda ne moze da putuje.Ovo je predstava za nepismen narod u Srbiji kojeg je nazalost mnogo.Vlast ne moze da resi ekonomske probleme pa pravi cirkus od saslusanja i privodjenja.Prava drzava radi ovako policija i tuzilastvo skupe dokaze, sudija ako ima dokaza odredi pritvor i u roku od mesec dana pocne sudjenje koje da rezultate za 10 do 15 dana ili je kriv ili je slobodan covek.U Srbiji treba doneti zakon koji se sastoji iz jedne recenice DOKAZI KAKO SI STEKAO IMOVINU.

Gos'n

pre 11 godina

Pa da je hteo da pobegne sigurno ne bi tako glupo pobegao. Ili mozda bas zato nije isao u BiH ili Crnu Goru? Sve u svemu, komedija. Mazanje ociju.

brana cosic

pre 11 godina

Ovu vest sam morao da prokomentarisem kad sam iscitao sve ove komentare. Narod je siromasni besni promrzli izgladneli pas, koji se zadovoljava mrvicama sa stola onog Vucica! Pogledajte malo u frizidere i koliko imate nagomilanih racuna pre nego sto se palite na ovakve gluposti...
Na kraju ce Miskovic da se opere i bice cist i niko mu nece smeti vise nista. To vazi za sve uhapsene. A da sta ono bi sa Brnjacima Jarinjima, Kupusima i Slaninama...
Mislite svojom glavom!

fdu

pre 11 godina

Ajd sad svi na lopatanje, umesto da se nasladjujete ovde. Sta je s vama ljudi? Jel se osecate bolje? Jel su vam puni stomaci sada? Farsa bre!

danguba

pre 11 godina

Daleko od toga da podržavam Miškovića, ali u ovom slučaju bode oči neviđena efikasnost pollicije i pravosuđa. Možete to zvati pravdom, ali ja bih to prije nazvao revanšizmom...

Uspeo da pobegne

pre 11 godina

Oduzeli mu pasos...pa sta, kao da to nekoga moze da spreci da napusti zemlju...inteligencija policije na nivou kao i uvek i da podsetimo na staru izreku da para vrti gde burgija "jok"

nenad

pre 11 godina

Nije mi jasno nešto... ako je pod istragom i ako je nešto zabrljao, što nije iza rešetaka? Da li mu je određena kaucija koju je platio, ili šta?

Vera

pre 11 godina

Stidim se naroda koji na takozvane senzacije toliko paznje posvecuje. Nek ga zatvore u kucu, bez da priviri napolje.. uvek gladni senzacije. Strasno.

sasa

pre 11 godina

Sto mislite da bezi decko ima pare ima avion pa ide da se zeza gde mu padne napamet.Vi kao ne biste sad isli negde gde je toplije da imate njegove mogucnosti. Ja bih.

djuro

pre 11 godina

Ma da, sigurno bi bezao preko beogradskog aerodroma.
Vucic posto je nesposoban za bilo sta, pravi sapunicu za naciju.
Setite se dok je bio ministar informisanja, ista prica.
Vucicu, daj da radimo, primamo plate, kupimo kola, putujemo, skijamo, zima je. Da se druzimo sa svetom, a ne da ga mrzimo.
To ne mozes, zato sto si nesposoban!!!!!!

mina

pre 11 godina

Bežanje s pasošem na svoje ime, privatnim avionom i verovatno s telohraniteljima, prilično je upadljiv način putovanja - tako da kada bolje razmislim, ovo je nelogično.

Clukers

pre 11 godina

Cirkus, da bi se narodu zamazale oci... Drzava je u haosu, ekonomije nigde, vazno je da se pravi farsa... Doci se opet neki novi 5. oktobar!

Banana Republic

pre 11 godina

Ljudi, hajde da se ne lazemo pa njegov tatica ima para da kupi dve Srbije, zar ste stvarno toliko naivni da uopste pomislite kako mu neko moze nesto? Ovo je cisto policijsko i medijsko privlacenje paznje naroda da bi se sa neceg drugog ista skrenula...

OVERLORD

pre 11 godina

Puna podrska policiji,tuzilastvu u suzbijanju korupcije i kriminala.Pravda i pravo mora da vaze za sve isto,pa i za Miskovicevog sina.Ko je krao u zatvor,ko nije mora biti slobodan.Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.

Vlajkov

pre 11 godina

Opet predstava!!! Njemu ako je do bekstva on ce da izadje iz zemlje ilegalno sto u ovakvoj zemlji lako mogu i ja. Uhapsiga Aco ako stvarno smes i mozes!!

Dr2

pre 11 godina

Ako je ovo tacno, sada je jasno koja obavestajna sluzba stoji iza projekta "Delta" i Miskovica. Svaka od tih protuva koja je nanela neko zlo Srbiji, ukljucujuci i Miru Markovic,beze kod svojih finansijera i u one drzave cije obavestajne sluzbe su stajale iza tih ljudi.

Duško

pre 11 godina

ovo nije pokušaj bekstva. Ne postoji mera zabrane napuštanja zemlje. ovo je pre nepravno ograničavanje slobode kretanja. obična lakrdija. na kraju će od svega ispasti jedno veliko ništa.

Вељо

pre 11 godina

Ако је веровати београдским медијима Мишковић Млађи живи са девојком у Лондону. Е зашто баш по оваквом времену "на пут"?

Pasoska kontrola

pre 11 godina

A sto mu nisu odmah oduzeli soshku. Nemozes nekog protiv koga nemas optuznicu da zadrzis u zemlji. Znaci ili neka optuze ili neka prestanu da nas smaraju sa ovim glupostima.Ima ova zemlja precih problema od njihovog cirkusa.

sav sam se nasekirao

pre 11 godina

Samo dečko tetki lek da odnese, šta vam je

Ja ne razumem ovo ponašane, pa zar će morati dečko da čeka NG u Srbiji, ijaooo pa skijanje ljudi, nije u reduuuu, uaaaa policija

sumorni

pre 11 godina

Malo akcije za publiku.

Onima protiv kojih se vodi istraga, pasoš se oduzme odmah, za svaki slučaj. Ako su Marku ostavili pasoš, onda nije jasno koji je razlog za ovo hapšenje, osim predstave za ovce koje to treba da progutaju?

Nadajmo se da imaju dobar razlog za to, ili će NAS Miškoćevi advokati odrati ko budale.

Meda

pre 11 godina

Pa to se moglo i ocekivati,cim zagusti odmah paljba preko granice u "sigurne" zemlje.Kako covek da cita ovakve vesti kada svaka lici jedna na drugu.Kao da neko pise roman u kome isti ljudi rade iste stvari i nikome ne odgovaraju ni za sta.Pitam se za koga ovi zakoni vaze?I kako to da nikome iz vlasti nije bilo sumljivo to sto se u svakom vecem poslu pojavljuje jedno te isto prezime(Miskovic).

Vladimir

pre 11 godina

Vrhunac policijske drzave! Nasumicno oduzimanje prava kretanja! Ili si uhapsen ili nisi! Ovo Dacicevo/Vucicevo sranje od paradrzave pocinje da mi ide na nerve.

Dragan Pavlovic

pre 11 godina

Kakvo bezanje? On je samo posao na kafu u London,rucak je bio zakazan na Ajfelovom tornju,a vece je planirao provesti u Atini.

Небојша

pre 11 godina

Ма откуд да побегне. Само је хтео да оде приватним авионом до Лондона. Па зар не бисте и ви, да имате могућности, сконули до Лондона, а не да се злопатите по снегом затрпаним Београду.

Digi

pre 11 godina

Ako je oliver dulić imao nekolko pasoša šta mislite koliko ima ovaj, prepošteni sin, prepoštenog mu tate miškovića(koji prvo opljačka Hemijsku industriju Župu iz Kruševca i time započe svoju blistavu biznis karijeru i nikada i nikom ne odgovara za učinjeno).

VILIN KONJIC

pre 11 godina

Nemoj da zaboravimo da je svako nevin dok se pravosnaznom presudom ne dokaze krivica.Mislim da je ovom mladom gospodinu ovo nije potrebno.Posle ovog jos vise budi sumnje da je bilo necega ,a cega utvrdice se.

CheZoran

pre 11 godina

Da li je za nešto kriv ili ne, ne znam jer do danas niko nije dao niti jednu ozbiljnu optužbu, koji propis ili zakon je prekršio. Sramotna je ova lakrdija. Ne verujem da bi pokušao da putuje da mu je rečeno da mu to nije dozvoljeno. Bezakonje.

slobodan

pre 11 godina

Ne mogu da verujem !!! Ljudi se jos nisu opasuljili od onog "samoubistva" naseg NATO ambasadora, kad evo ti nove senzacije. Dolaze tako brzo da ne daju coveku vremena da ih svari. Sta je sledece?

ForeverSRB

pre 11 godina

Ko god je imao veze sa Zvezdom, uhvacen je tokom bega na aerodromu :D Salu na stranu, ljude poput njega, da sam ja na vlasti, ne bih ga ni proveravao.. Lopove, sve do jednog, dokaze li se tako, u nadzorni prinudni rad, u zavisnosti od dela koje su uradili. Jedni od najgorih, a opet najucestalijih ljudi, nezajazljiva smo nacija postali, jako..

bata

pre 11 godina

Ne razumem. Posle saslusanja pasos mu nije oduzet, a prilikom pokusaja izlaska iz zemlje pasos mu se oduzima??? Zar pasos nije trebalo (ako postoje osnovi) oduzeti odmah na saslusanju.

kamera svetlo

pre 11 godina

Sta je sa presposobnom policijom? Vratili mu pasos ali mu ne daju da ide? Jel vam se svidja predstava? Jes da je za dzaba, al dobro izrezirana.

srbija zemlja budućnosti

pre 11 godina

Sposobni ljudi, avioni, cuda. Ova zemlja je za neke Miškoviće, Miloševiće, Karice omogućila da ne znanju sta sve imaju dok s druge strane ljudi nemaju za hleba.Ali kriza je pobogu ovi su se obogatili dok nije bilo krize....

Kurjak

pre 11 godina

Ne znam sto covek htede da pobegne kada kaze da mu je ovde bas super kada se druzi sa policijom. A oni ce ga valjda zvati ponovo da mu opet bude super..

Laza

pre 11 godina

A neko je na vest o njegovom saslusanju stavio komentar..."da je kriv mogao je da pobegne, ali nece jer mu drzavni vrh garantuje slobodu, a ovo je samo da narodu zamazu oci..."
Sta sada kazes?
:)

MisliSvojomGlavom

pre 11 godina

Predstava za narod. Nemojte ljudi da razmišljate o 'lebu koji nemate da kupite, kako se grejete, od čega ćete spremiti slavu ili šta ćete na nju poneti domaćinu (pošto nas pola slavi, a pola ide na slavu, svi imamo ovu temu za razmišljanje), da ne pričam o NG i paketićima za decu, pričajte o Miškovićima, to će vas zaokupiti neko vreme, a posle ćemo vam smisliti nešto novo. Samo nemojte da smarate kako ste mladi, obrazovani, sposobni i spremni za rad, a nemate posao i nikakvu perspektivu. Koga za to još briga u ovoj zemlji....

NP

pre 11 godina

a, što mu nije odmah oduzet ? valjda to tako ide ... pa mu se skrene pažnja da do daljeg ne sme napuštati zemlju .. pa sad ako je i pored toga to pokušao ODREDITI mu PRITVOR !? Jel to beše tako ide ? znači ne zanima da li je kriv ili ne al tako to treba da funkcioniše !!!

Pele usa

pre 11 godina

Vucica uopste ne gotovim, uvek mi je bio antipatican bas kao i nikolic ali bar ako nista sramote ove tajkune za razliku od de-esovaca koji su ih zvali poslovnim partnerima i "ulagačima"

sve je moguce

pre 11 godina

Koliko se ja razumem, preventivna mera od begstva je da se toj osobi oduzme pasos i to je trebalo uraditi jos pre nego sto joj je poslat poziv za saslusanje prosle sedmice ili ako nista oduzeti ga tada [lepo se na pozivu napise 'poneti putnu ispravu' i na saslusanju uruciti resenje o oduzimanju iste.
Tako to rade pravno uredjene drzave
Tako da bi ja bio veoma, veoma oprezan dali se radi o 'pokusaju begstva' osobe kojoj nije oduzet poasos.

Nazalost u drzavi u kojoj tabloidi i ministri odbrane, najavljuju hapsenja, sve je moguce !!!.

Jelena

pre 11 godina

ne sećam se da mu je neko zabranio da napušta zemlju? on je bio, koliko znam, na informativnom razgovoru, a ne na saslušanju. neka reaguje policija i objasni nam, je li njemu i kad zabranjeno da napusti zemlju i zašto?

Sve kurir do kurira

pre 11 godina

Ako je imao zabrau izlaska iz zemlje onda je pokusao da pobegne, ali ako nije imao zvanicnu zabranu izlaska, onda je ovo samo jedna u nizu nezakonitih radnji ovdasnje politicke oligarhije. Ne interesuje me ni ko, ni sta, ali sudski procesi pre nego je neko optuzen za nesto NA OSNOVU ZAKONA se ne vode po medijima.

Ivan S

pre 11 godina

Nastavlja se teatar apsurda. Propaganda mora da se nastavi. Covek krenuo u London, verovatno na utakmicu Liverpula a policija ga zamolila da pogleda od kuce jer ekipa sa piste nije uspela da je ucini sigurnom za lirdzetove.

drragi

pre 11 godina

Dokle vise bacanje prasine u oci ovom narodu. Ti tajkuni nisu radili nigde osim u srbiji a imaju milijarde. znaci ovde su opljackali narod. lopova ne brine sud on moze da kupi i sudiju i tuzilastvo. Lopov se boji samo MOTKE.

Mirjana

pre 11 godina

Pa ne bi kupio kartu i otisao na aerodrom da je hteo da pobegne.Niko nije toliko glup.
(Sone, 9. decembar 2012 19:26)

On nije, ali ti da izvines jesi. Cujes da kupi kartu a ima svoj avion koji je na aerodromu Nikola Tesla. Ovo naglasavam zbog onih ( a nije ih malo ) koji misle da se avionce drzi u dvoristu, pa letis kad hoces i kako hoces.

Marko (Dorcol)

pre 11 godina

He he pustili ga da ode, pa da nadje drugo prevozno sredstvo. Eto njega sutra u cepelinu, na kome pise "The world is mine", kao u Skarfejsu

Neverica

pre 11 godina

Pa to je nemoguce, neverujem u tu informaciju pa decko samo krenuo u soping!
Verovatno hoce da obnovi toaletu pred sledece javno pojavljivanje!

Duci0167

pre 11 godina

Beli listici uzimaju maha.
(Nevena, 9. decembar 2012 23:33)
Sta beli listići?! Iz kog si ti crtaća? Prebolite BoTu više ... imali ste 8 (osam) godina!

mina

pre 11 godina

Ala je pametan! Pa di' po ovom kijametu - aerodrom gotovo razan, avioni se otkazuju i kasne, policija dokona... mesto i vreme za bekstvo da gluplje ne može da budu.

xoxo

pre 11 godina

ne razumem ovu vest: da li je marko imao falsifikovani pasoš jer, ako mu je bilo zabranjen izlazak iz zemlje, znači da mu je pasoš oduzet čim je ta zabrana stupila na snagu.

ako je imao pasoš kod sebe, znači da mu izlazak iz zemlje nije ni bio zabranjen. hajde novinari, ispitajte o čemu se radi, umesto ta objavljujete poluinformacije!

Zoki

pre 11 godina

O ovom momku znam jako malo, ali mi nekoliko stvari bode oči. Onaj ko hoće da pobegne iz Srbije može to puno lakše da uradi iz država u koje se ulazi sa ličnom kartom, Crne Gore i BiH. Očigledno je da mu to nije bila namera. Ako se saslušava u svojstvu građana, po kome osnovu mu onda policija može zabraniti slobodu kretanja? Ako pak policija ima nešto protiv njega, neka se obrate sudu, pa neka sud oduzme pasoš dok traje istraga.
Policija se ponaša na isti način kao kada je pre par godina spektakularno hapsila Dragana Džajića. Uveseljavanje širokih narodnih masa, a ovaj put možda i pritisak na tatu koji se usudio da odustane od kupovine onog zemljišta i još se usuđuje da pomisli da tuži državu. Pa Mišković stvarno treba da spakuje kofere i da ode iz ove zemlje, kompanije su mu svako vlasništvo stranih kompanija tako da mu u tom smislu ne mogu ništa.

DENIS

pre 11 godina

Normalno je da je Marko Miskovic sprecen da otputuje.Policija radi svoj posao bez pritisaka.Pa sta treba da se radi ? Da im se omoguci da skupe jos neku milijardu. Treba ih saslusavati a nadlezni ograni da tuze i donose presude. U medjuvremenu spreciti da napustaju zemlju. Tako rade sve pravno uredjene zemlje a i nasa Srbija ce u dogledno vreme da bude sa njima u drustvu.

Velj@

pre 11 godina

Dzabe ste mu uzimali pasos. Ako ce da ode, otici ce jer ce sledeci carinski sluzbenik da zazmuri za jedno par hiljada.. Ili desetina hiljada.

Feniks

pre 11 godina

Sve mi je jasno cim vidim da je mladji Miskovic postao biznismen i to uspesan kao i njegov tata,to izgleda nasledna osobina.Hoce to u Srbiji...

laku noc srbistane

pre 11 godina

Vise brige za ovu senzacionalnu nadasve tako egzotinu vest, nego li na zavejane ljude u kolonama. Poslednji nek ugasi svetlo!

Mirko

pre 11 godina

@supervizor Decko nema putovanja ni u jednoj zemlji u svetu sve dok traje istraga. Kad se zavrsi istraga i sudski predmet moze da uziva svoje slobode. Tako ti je to u demokratiji.

Milja

pre 11 godina

Ko je mogao da zamisli ovako nesto pre samo godinu dana . Građani nisu više mogli da trpe ove tajkune koji su ih bezobzirno pljačkali uz podršku prethodne vlasti i zato su na majskim izborim tražili promene. Nema više nedodirljivih. Svako ko je kriv mora da odgovara. Šta je mislio mladi gospodin, da može da se ponaša arogantno sa slušalicama u ušima i da može da napusti zemlju kada god poželi. E kada dokaže da je nevin onda može da putuje po belom svetu kada god hoće.

kraja

pre 11 godina

...ako je upozoren da ne napusta zemlju, onda je blesav sto je pokusao ovako da ode...
...ako nije upozoren, cemu oduzimanje pasosa...???

Aleksandar

pre 11 godina

Građanin M. je super-OKRIVLJENI - istraga se sprovodi i protiv njega? Mada, druge novine su napisale da mu super-pasoš (putna isprava) nije oduzet, a to je u ovom slučaju mnogo bitno da bi se zaključilo protiv koga se vodi super-istraga.

svedok

pre 11 godina

Oduzimanje pasosa je mera za obezbedenje prisustva okrivljenog (osumnjicenog) radnjama u krivicnom postupku. Ovu meru izrice jedino sud. Niti je Marko okrivljeni, niti se protiv njega vodi krivicni postupak. Ako je policija i uradila ovo, onda je neko u problemu. Zakon je takav za sve.

nista se ne sekirajte

pre 11 godina

A sta mislite o sledecoj varijanti.Covek bio u petak na razgovoru u MUP-u,nisu mu rekli da ne napusta ZEMLJU i nisu mu uzeli pasos a sve sa ciljem da naprave frku i uhapse ga na granici kako bi opravdali to sto ce Djuraskovic postati ZASTICENI SVEDOK kako bi optuzio porodicu MISKOVIC.
Sta vi mislite da je MALI MISKO toliki PAPAN da ce da bezi iz ove proklete zemlje preko aerodroma SURCIN.
Ovaj narod je definitivno VEOMA GLUP i prihvata zdravo za gotovo sve nebuloze i gluposti koje VUCIC servira preko KURIRA i INFORMERA.

brzi prsti

pre 11 godina

Alo, ljudi, gde se gasite i levi i desni? Komentarišete vest(i) koju niste ni pročitali, u suprotnom ne biste pisali "ako" jer u tekstu stoji odgovor na vaše "ako".

I ma koliko sve ovo izgledalo kao farsa, upravo zbog medijske buke, ali to je da bi se opravdalo, tj. dokazalo da se nešto radi po tom pitanju, ali slažem se da ne mora na ovakav način.

Kako očekujete da se donese presuda za nekoliko dana, kada su pljačke rađene sistematski, godinama?! Treba saslušati sve koji su u lancu... A da zlo bude veće, za toliki broj kriminalaca, izgleda da nemamo dovoljan broj istražitelja, advokata, sudija, pa ni policije i mesta u zatvorima... Mada, što neko reče njih ne treba u zatvore nego na prinudni rad.

dejan marelli

pre 11 godina

ma dečko je krenuo u Segedin da kupi kobasice i neki kotur kačkavalja pa da ih preproda ovde i zaradi neki dinar da prehrani porodicu...

Nikola

pre 11 godina

Citajuci komentare na pamet mi padaju reci: "hajka" i "rulja".
Nije da mislim da su Miskovici "cisti" ali neke stvari nisu logicne.
Trazio sam i nisam pronasao informaciju da mu je receno da ne napusta zemlju.
Ako mu je to receno, onda bi trebalo da je u pritvoru a ako mu nije receno zasto onda ove mere?

Mislim da bi predstavnici tuzilastva trebalo ovo da objasne, to bih voleo da cujem i da smo normalni i kulturni ljudi svi bi ovo trazili u komentarima.

Pasos

pre 11 godina

Vidim da mnogi kritikuju oduzimanje pasosa, a izgleda da su zaboravili odlazak Bogoljuba Karica u London pre nekoliko godina.Tadasnja vlast ga nije sprecila pa je kritikovana zbog toga, a ova je reagovala na vreme, oduzela Marku pasos pa opet ne valja.Nama nikako udovoljiti.

Misko, care, ne daj pare!!! Tvoj, Koja

pre 11 godina

Ode decko u Crnu Goru ili u Bosnu (vozom, busom, kolima), sa istima Srbija ima bezbroj obelezenih i neobelezenih granicnih prelaza, a odatle - gde god.

To samo neko na aerodromu nije hteo da izgubi posao i svaka mu cast za hrabrost da stane u odbranu zakona. Nazalost, sefovima policajaca sa aerodroma je bilo jasno da Miskovica Juniora (u pokusaju bekstva) nemaju hrabrosti da zadrze na "informativnom razgovoru", pa su ga pustili, moze biti i posavetovali kuda da izadje i gde nema patrola, a svima je jasno da ce ovaj batica izaci kopnenim putem ako bude zaista zeleo da ode.

Mislis da su ovi nasi zainteresovani da ga uhvate? Ili da su proverili je li tu? Ili da su vec izdali poternicu i obavestili kolege u BiH i u CG?

Mislis da ce neko u muriji ili u sudu da odgovara ako ovaj zbrise?

Koja smo mi banana zemlja!!!

A sad 'ajmo da hapsimo Cigane jer prodaju prskalice i ukrase za jelke, to nam je goruci problem ekonomije, pravosudja, obrazovanja, tehnike,...!!!!

...A i ja se dzabe nerviram!!! Marko, druze, putuj i neka ti je sa srecom!!! Lepo se provodi, tako i treba, to je zivot; a ne kao mi, misevi...

Koja, opet

pre 11 godina

p.s. Ovo je kao za Bagzija i ekipu: niko ne sme da ih uhapsi i zadrzi makar u onom cuvenom pritvoru od XY sati. Za pokusaj bezanja kada je subjektu vec receno da ne sme da napusta drzavu - valjda sledi neka kazna, ili makar da neko u panduraciji stavi prst na celo i preuzme inicijativu i begunca lisi slobode, a ne posle moljakamo da nam ga isporuce malo morgen sa tamo nekih egzoticnih destinacija.

bane

pre 11 godina

Pasoš može da oduzme samo sud ali ne i Aleksandar Vučić sem ukoliko se sam nije tajno proglasio za sudiju Dreda.
Ovo je samo dokaz potencijalnim investitorima kakva je prava situacija u Srbiji i poruka da je zaobilaze u širokom luku. Nakon ovakvog šikaniranja očekujem da se Miškovići odsele odavde uz prethodno prebacivanje kapitala.

a sto da ne?

pre 11 godina

Sto ne moze? Ovde sve moze! Da li se neko seca Miladina Kovacevica? Pa zar mu nasa Ambasada nije izdala novi pasos, dozvolila mu da udje u zemlju i jos platila milion dolara za njegovu kauciju? Evo ga sad na slobodi! Uopste mi nije jasna ova prica sa Miskovicima... Verovatno ce sada Bogoljuba Karica da vrate u zemlju, a Miskovice malo da poteraju na put...
Jadni li smo!

super

pre 11 godina

ova vest je sjajna .....odavde mogu da zakljucim da Miskovic junior sjajno izgleda ....dopada mi senjegov stajling....nisam gej ,ali SJAJNO JE POZIRAO....dajte nam jos afera molim Vas to je ono sto nam fali...

Mr X

pre 11 godina

Vrlo se zanimljive stvari ovih dana desavaju u Srbiji! Gosn Vucko i gosn Daca hrane svoje podanike gosn Miskom, a u stvari resava se problem Kosova preko noci!
Gledam sad pregled stampe za sutra, ni na jednoj naslovnoj strani nema nista o Kosovu!
Mozda smo i mi trebali da glasamo za Vucka i Dacu ?!? Mislite o tome ?!?

A vi podanici njihovi mislite o hrani, tj o gosn Misku, a stvarnost vas nikada nije ni zanimala!

Pozdrav

ALEX

pre 11 godina

Ako su mu rekli da ne sme da napusti Srbiju, onda je ovo pokušaj bekstva, i nije mi jasno zašto nije uhapšen. Ako mu nisu rekli da ne sme da napusti Srbiju, onda nisu imali prava da ga spreče u tome. Šta je tačno? Jesu li rekli ili nisu rekli? Ili nisu imali petlju da ga privedu? Ili nisu hteli da ga privedu?