Petak, 30.11.2012.

13:21

Radikali palili zastave EU, SAD...

Funkcioneri i pristalice SRS su ispred zgrade predsedništva Srbije zapalili i iscepali zastave EU, SAD, NATO-a i Kosova zbog oslobađanja Ramuša Haradinaja.

Izvor: Beta

Radikali palili zastave EU, SAD... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

samo realno

pre 11 godina

Radikali palili tolike zastave,i niko nije uhapsen.Navijaci FK Rad palili zastave i niko nije uhapsen.U Novom Pazaru zapaljena zastava i odmah uhapsen krivac.Da se razumijemo-osudjujem paljenje srpske zastave,ali i svih drugih zastava,jer je to anticivilizacijski i antidemokratski cin.

Morate se nauciti da samo ako postujete i cijenite sebe,postovace vas i cijeniti drugi,koji nisu Srbi.Inace,ova "moda" paljenja zastave moze biti uobicajeni cin medju svim narodima Srbije.

Ovdje ne treba kaznjavati sam cin mrznje,jer to je licna stvar,vec antidemokratski nastup bilo koga i cinjenje da se demokratija suzbije i ugusi.

Uostalom,zivjeli smo 90-ih u autoritarnom rezimu i vidjeli kako je.Nista nam dobra nije donijelo.

НОВИ Зе-4

pre 11 godina

Нису битни примитивци и незналице.. Данас је потребно да све мудре главе Србије изаберу између ДВЕ опције:
1). Ако Србија уђе у ЕУ , остаће Срби на Косову да безбедно живе, или
2). Ако Србија не уђе у ЕУ , Срби ће се морати иселити са Косова..
Понавља се слична прича из Српске Крајине пред Олују 1995.г. и Плана Зе-4..
Надам се да врх државе ДАНАС схвата колики је значај да Срби остану да живе на својим огњиштима и домовима..

bojan

pre 11 godina

sutra autosovinisti uzvracaju udarac paljenjem ruske,srpske i grcke zastave nosenjem gotovinih ,markacevih i haradinajevih slika centrom beograda

Na raspolaganju

pre 11 godina

Ma uopšte me ne čudi što su palili zastave, nego što nisu spaljivali neke lutke u obliku omraženih im likova pa onda probadanje tih lutki sa kolcem uz neko podvriskivanje pa tako redom... Ovi što su skinuli bedževe su isti !

radikalno alavi na dnevnice

pre 11 godina

Radikali ce traziti od Skupstine dnevnice jer su setali ulicom i samovoljno palili zastave. To ce prikazati kao patrijotski cin, pa i za to traziti dnevnice. Ako to ne uspe sledi tuzba.

marko

pre 11 godina

Bravo gospodo patriJote, zbog balvana kao sto ste vi svi misle da smo lokalni jahaci kamila, niko i ne zna da je Srbija u evropi.
Paljenje tudjih zastava govori samo o niskom koeficijentu inteligencije kojim raspolazete, ni o cemu drugom naudili ste sebi i ljudima koji imaju nesrecu da zive u vasoj blizini - vi ste SRAMOTA za Srbiju, bas vam hvala na tome.

Zak01

pre 11 godina

Svako ima prava da iskaze svoje misljenje, pa i da demonstrira, ali onda mora I da preuzme odgovornost i stane iza svojih postupaka.
Ove demonstracije vidim više kao emotivni izliv besa, nego kao iskazivanje nekog političkog stava.

Zoran

pre 11 godina

Svako ima prava da iznese svoj stav,pa i da demonstrira,protestuje.Stvar je samo u tome da onda i preuzme odgovornost i stane iza svojih postupaka.
Ove proteste doživljavam više kao emotivni izliv besa,nego kao iskazivanje nekog političkog stava,koji je inače poznat i bez ovog protesta.

anticenzura

pre 11 godina

Treba zabraniti da svaka susa nosi sajkacu sa kokardom ili bilo kojim znakom jedinica JVuO,jer nasi dedovi koji su se borili pod tim znakovima nisu bili pijanice,piromani,ljudi sa vasara seoskih ili bilo sta drugo negativno,vec casni borci za slobodu! Kojima u je u krajnjem slucaju zapad spasio zivote od crvene nemani,a ne Rusi ili ko vec!

buljubasa

pre 11 godina

Wadikawi...veoma ratoborna rasa kojoj je evolucija stala jos pre nego je pocela. Dok ima rakije zive u ubedjenju da mogu osvojiti svet. Zaobilaziti.

...., drugo pakovanje

pre 11 godina

Hapsite ove koji pale zastave kao što ste uhapsili i onog u Pazaru. Ipak to nećete uraditi, jer su radikali isti "sa bedžom" ili bez njega. Razlika je samo što su ovi na vlasti postali malo više civilizovani.

Ratko

pre 11 godina

@ srbija ce pobediti i kosovo povratiti...kaze moja cerka od 8 god.
(ninoslav, 30. novembar 2012 16:36)

Tvoja cerka nema pojma sta prica. A za to si ti kriv prijatelju moj.

Svaka cast radikali!

pre 11 godina

Tacno tako, ova bratija je do juce bila predvodjena Tomom i Vucicem. Prvi put da se slazem sa ovim originalnim radikalima dok spominju Tomu i Vucka. I Tomislav jeste hrvatsko ime, sta tu ima da se krije i sta je tu lose? Imamo predsednika koji nosi tipicno hrvatsko ime i hrvati imaju srpskog premijera.

U pravu su!

pre 11 godina

''Latinoameričke zemlje, tradicionalni prijatelji Srbije - mislite na one gde su se skrivali nacisti posle II sv. rata, ili neke druge? Jer, ako mislite na neke druge, nema ih baš mnogo.''
Čavez, Kastro, Korea, Morales, Muhika, Ortega, Kirhner... ne bi mogli da se načude tvojoj površnosti. Raspitaj se ili pročitaj kako bi saznao ko je bio na vlasti tada u latinoameričkim državama, pa će ti biti jasno zašto ih je latinoamerički narod revolucionarno srušio sa vlasti i doveo patriotske i socijalno odgovorne državnike, a ne marionete i ostale parazit-koferčić-slugerajčić-metiljavčiće!

Tomislav Hrvatsko ime

pre 11 godina

Secate se do skora kako su Toma i Vucic vikali sve ovo isto za Tadica. "Tadicu ustaso" , "Tadicu izdajnice"... e pa sad je dosao red na Tomu i Vucica da osete kako je to divan osecaj.

Nikola

pre 11 godina

Za tvoju informaciju,Tomislav je cisto hrvatsko ime,cisto kao suza.
(boss, 30. novembar 2012 15:38)

Tomislav je Hriscansko (Biblijsko ime), i u SVAKOM evropskom narodu, pa tako i u srpskom i hrvatskom postoji verzija tog imena (Thomas, Thomaz, Tomas, Tomislav...itd). Vama Hrvatima izgleda nije dosta sto falsifikujete svoj identitet i istoriju, hteli bi da falsifikujete i prisvajate i celo Hrscanstvo.

Bela Lugosi

pre 11 godina

Bravo...jedini dosledni u svojim stavovima. Nažalost, "dečurlija" iz komšiluka vas ne razume i lupa minuse.
(Razočarani SNSovac, 30. novembar 2012 14:34)

Nek' si ti nama živ i zdrav SNSovče razočarani! Dokle god su oni dosledni u svojim stavovima za nas nema zime.

NB

pre 11 godina

Do kada ćemo dopuštati ovakav cirkus? Apelujem na organe policiske uprave da ubuduće spreče ovakve "ispade" jer ovo nisu nikakvi mirni protesti niti protestne šetnje, ovo je ravno prostakluku.

Prodavac paprika

pre 11 godina

Opet ispred predsedništva...pa Toma Nikolić nije ni isporučivao u Hag...niti ima veze sa tim...uvek iste greške a posle im đavo kriv kada dožive debakl na izborima...

DUPLO!

pre 11 godina

Vidi njih, vidi, nose Kosovsku zastavu u gepeku! Jednu zapalili, a ko zna koliko ih jos maju?!
A sto ne idete u Pristinu pa da ih tamo palite, ili hocete da nas brukate?!
Sram vas bilo, nipismena rajo!

Julija

pre 11 godina

Eto, zbog ovakvi ludi, šačice onih koji mrze i sebe i sve oko sebe čitava Srbija ispašta a narod mi bivamo okaraterisani pred svetom kao da smo svi isti. Pa nismo!

Apaturija

pre 11 godina

SRS je ekstremistička i seperatistička organizacija. Bili ste na vlastii sa DS koji su sarađivali sa haškim tribunalom. Narod je svestan da sadašnji predsednik nema veze sa oslobađajućom presudom. Tužilaštvo, pravosuđe i sudstvo je uništeno sramnom reformom iz 2009 godine, tu reformu su podržali radikali. Tužilaštvo za ratne zločine takođe nije prikupio određene dokaze. Tajkuni su i DS su uništavali našu državu SRS je opet i to podržao. Kako nije sramota SRS da bilo koga okrivljuju za oslobađanje haških optuženika.

boss

pre 11 godina

Tomislav nije hrvatsko ime
(stručnjak do stručnjaka, 30. novembar 2012 14:41


Za tvoju informaciju,Tomislav je cisto hrvatsko ime,cisto kao suza.
Druga je stvar sto ti to ne mozes prihvatiti.
Jos cete na kraju tvarditi da su sva imena na svijetu srpska.
Svasta cu jos procitat.

pu, pu, jevropo

pre 11 godina

u vreme kada su šešelj i milošević vodili ratove, većina ovih nije se ni rodila ili su tek krenuli u školu. izmilelo to ispod kamena.

veljko

pre 11 godina

Sad kad vidim ovaj radikalski performans, vraćaju mi se slike iz skore prošlosti kada su isi ovi likovi bili predvođeni Nikolićem i Vučićem... Isto su ovako palili američke i evropske zastave, vikali "Borise ustašo!!!", kačili table "Bulevar Ratka Mladića"... sve sa kokardama i ostalim folklorom.

milan

pre 11 godina

"ali pošto on to neće da učini, srušićemo i njega i Dačića i Vučića", rekla je funkcionerka SRS Nataša Jovanović".
E pa natasa kako ti izgledas , tesko bi ti ikoga bila u stanju da srusis.
Milan

Tz

pre 11 godina

Ma da, ovi pale zastave cega stignu, javno. Prvo je bila Hrvatska, sad USA i EU, ali kada neko anonimno zapali nasu zastavu poziv odma na hapsenje i linc u 90% komentara. Ovde u komentarima nisam video nijedan takav poziv. Ili stvarno mislite da je nasa zastava bitnija od tudjih?

zaustavimo mrznju

pre 11 godina

Idite u Hag i branite Seselja. SESELJ JE DOBROVOLJNIM ODLASKOM PRIZNAO HASKI TRIBUNAL, a optuznica jos nije bila napisana. Zasto radikali, izmedju ostalog, protestuju protiv Seseljove dobrovoljne odluke koju bi po pravilu trebali da postuju.
Toma i Vucic su pokusali da urazume radikale, ali da Toma i Vucic budu dozivotni cuvari Seseljovog mesta predsednika, i da dobijamo saopstenja i pisma o prozivkama ko je izdajnik previse je.
Ostavite se radikali vase politike pustite nasu decu, unucad i one koji ce se roditi da jednom zive bez izliva vase mrznje.
Seselj ce biti oslobodjen zato sto je Hrvat.

biti radikalan ne znaci i biti kreten

pre 11 godina

Trebali su da bace kletve, da bodu one vudu lutke, da puste krv pevcu na stepenistu zgrade vlade i da bosi setaju po uzarenom uglju i gutaju baklje naravno sve u prisustvu medija da ceo svet vidi da sa njima nema sale. A onda uvece moleban za Sekija sa zardjalim kasikama...

neznalica

pre 11 godina

Pa ove odluke haskog suda najvise idu na ruku radikalima posto ce to najverovatnije dovesti do oslobadjanja Seselja protiv kojeg ionako nemaku bas bog zna sta.

Ko pile u kučinu

pre 11 godina

Tomu Nikolića treba da pravite od blata, spomenik da mu dignete. Dok je on bio na čelu SRS, značili ste nešto. Sada ste postali obična grupa građana.

Mikeli

pre 11 godina

E ovi radikali su fantasticni. Svaku priliku iskoriste da prozivaju predsednika Nikolica. Pa nije on oslobodio Haradinaja i hrvatske generale. Najlakse napadati predsednika koji je na toj funkciji tek 6 meseci i to od strane pristalica jedne stranke kojoj gradjani nisu ukazali vise poverenje pa zbog toga ih nema u skupstini. Oni bi pre trebalo da se zapitaju sta im se to dogodilo a ne da cine iste stvari kao i ranije. Zbog toga su kaznjeni a oni se i dalje ponasaju ko ovnovi na brvnu iz one price.

Nije to izlaz

pre 11 godina

Svi znamo da ste ljuti, svi smo ljuti, ali to sto vi predlazete je jos vece ludilo od ovog Haskog. Hajde vi malo sedite, razmislite, ne kako da udaramo glavom u zid, nego kako da zaobidjemo zid. Svima nam je ove haske muke preko glave, ali izlaz nije to sto vi predlazete. I zaista, kako mozete da palite zastave? Uvek treba zadrzati dostojanstvo, ne spustati se na neke mnogo niske nivoe.

stručnjak do stručnjaka

pre 11 godina

Prosvednici su uzvikivali "Tomo ustaso" i velicali Seselja..
Zanimljivo,taj "Tomo ustasa" kojeg prozivaju,osim hrvatskog imena nema nista s Hrvatskom,dok je upravo njihov Seselj porijeklom Hrvat!
U svakom slucaju zanimljiv razvoj dogadjaja.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hmm, 30. novembar 2012 13:41)
Tomislav nije hrvatsko ime

palim

pre 11 godina

Ja sam Srbin,i protivim se svake provokacije bilo kojoj naciji.
Ovo su bolesni ljudi koji pale zastave,kvare srbiji ugled i diplomatiju,
ruse mir i stvaraju vecu mrznju nad srbima.
Ove treba isto kao Haradinaja ili Gotovin,oterati podhitno 100 Godina u zatvor.
Sloboda Srbiji,pamet u glavu ,
dosta vise idiotizma,lopovluka,ubijanja,nasilja u srbiji.

I ja mnogo sta ne volim,ali moram da se ponasam,
a ne glupiram ko ovi ovde na slikama sto su pokazani.
Zbog takvih se gube ratovi,pale naciolizam,pa posle beze kad treba da brane drzavu.

Verujem da ovo nije Slika ponasanja Nikolica i Vucica,.
Treba da se distancirate od ovakvih likova.

Zbogom svima za bolje sutra.
Zivela Srbija i pametni ,dobri ljudi u njoj.

Makisa

pre 11 godina

Sramota je da se ovakve stvari kao sto je oslobadjanje Haradinaja koriste za obracunavanje sa politickim protivnicima.Radikali treba da se stide.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Vidim tu i neke klince; zaštno nisu u školi? Dakle, važnije je srbovanje od obrazovanja. Ali svi zalizani i picnuti, otac i majka im fino daju pare za novu odeću. Sjajno. Takvi nama trebaju.

Meda

pre 11 godina

Nisu Nikolic ni Vucic krivi sto je Haski nesud doneo takvu odluku.Mislim da se ovde radikali malo vise politicki promovisu nego sto stvarno zele da protesuju...

Miloš

pre 11 godina

Latinoameričke zemlje, tradicionalni prijatelji Srbije - mislite na one gde su se skrivali nacisti posle II sv. rata, ili neke druge? Jer, ako mislite na neke druge, nema ih baš mnogo.

Hmm

pre 11 godina

Prosvednici su uzvikivali "Tomo ustaso" i velicali Seselja..
Zanimljivo,taj "Tomo ustasa" kojeg prozivaju,osim hrvatskog imena nema nista s Hrvatskom,dok je upravo njihov Seselj porijeklom Hrvat!
U svakom slucaju zanimljiv razvoj dogadjaja.

Hmm

pre 11 godina

Prosvednici su uzvikivali "Tomo ustaso" i velicali Seselja..
Zanimljivo,taj "Tomo ustasa" kojeg prozivaju,osim hrvatskog imena nema nista s Hrvatskom,dok je upravo njihov Seselj porijeklom Hrvat!
U svakom slucaju zanimljiv razvoj dogadjaja.

Miloš

pre 11 godina

Latinoameričke zemlje, tradicionalni prijatelji Srbije - mislite na one gde su se skrivali nacisti posle II sv. rata, ili neke druge? Jer, ako mislite na neke druge, nema ih baš mnogo.

Makisa

pre 11 godina

Sramota je da se ovakve stvari kao sto je oslobadjanje Haradinaja koriste za obracunavanje sa politickim protivnicima.Radikali treba da se stide.

veljko

pre 11 godina

Sad kad vidim ovaj radikalski performans, vraćaju mi se slike iz skore prošlosti kada su isi ovi likovi bili predvođeni Nikolićem i Vučićem... Isto su ovako palili američke i evropske zastave, vikali "Borise ustašo!!!", kačili table "Bulevar Ratka Mladića"... sve sa kokardama i ostalim folklorom.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Vidim tu i neke klince; zaštno nisu u školi? Dakle, važnije je srbovanje od obrazovanja. Ali svi zalizani i picnuti, otac i majka im fino daju pare za novu odeću. Sjajno. Takvi nama trebaju.

palim

pre 11 godina

Ja sam Srbin,i protivim se svake provokacije bilo kojoj naciji.
Ovo su bolesni ljudi koji pale zastave,kvare srbiji ugled i diplomatiju,
ruse mir i stvaraju vecu mrznju nad srbima.
Ove treba isto kao Haradinaja ili Gotovin,oterati podhitno 100 Godina u zatvor.
Sloboda Srbiji,pamet u glavu ,
dosta vise idiotizma,lopovluka,ubijanja,nasilja u srbiji.

I ja mnogo sta ne volim,ali moram da se ponasam,
a ne glupiram ko ovi ovde na slikama sto su pokazani.
Zbog takvih se gube ratovi,pale naciolizam,pa posle beze kad treba da brane drzavu.

Verujem da ovo nije Slika ponasanja Nikolica i Vucica,.
Treba da se distancirate od ovakvih likova.

Zbogom svima za bolje sutra.
Zivela Srbija i pametni ,dobri ljudi u njoj.

boss

pre 11 godina

Tomislav nije hrvatsko ime
(stručnjak do stručnjaka, 30. novembar 2012 14:41


Za tvoju informaciju,Tomislav je cisto hrvatsko ime,cisto kao suza.
Druga je stvar sto ti to ne mozes prihvatiti.
Jos cete na kraju tvarditi da su sva imena na svijetu srpska.
Svasta cu jos procitat.

Tz

pre 11 godina

Ma da, ovi pale zastave cega stignu, javno. Prvo je bila Hrvatska, sad USA i EU, ali kada neko anonimno zapali nasu zastavu poziv odma na hapsenje i linc u 90% komentara. Ovde u komentarima nisam video nijedan takav poziv. Ili stvarno mislite da je nasa zastava bitnija od tudjih?

Ratko

pre 11 godina

@ srbija ce pobediti i kosovo povratiti...kaze moja cerka od 8 god.
(ninoslav, 30. novembar 2012 16:36)

Tvoja cerka nema pojma sta prica. A za to si ti kriv prijatelju moj.

Ko pile u kučinu

pre 11 godina

Tomu Nikolića treba da pravite od blata, spomenik da mu dignete. Dok je on bio na čelu SRS, značili ste nešto. Sada ste postali obična grupa građana.

Tomislav Hrvatsko ime

pre 11 godina

Secate se do skora kako su Toma i Vucic vikali sve ovo isto za Tadica. "Tadicu ustaso" , "Tadicu izdajnice"... e pa sad je dosao red na Tomu i Vucica da osete kako je to divan osecaj.

biti radikalan ne znaci i biti kreten

pre 11 godina

Trebali su da bace kletve, da bodu one vudu lutke, da puste krv pevcu na stepenistu zgrade vlade i da bosi setaju po uzarenom uglju i gutaju baklje naravno sve u prisustvu medija da ceo svet vidi da sa njima nema sale. A onda uvece moleban za Sekija sa zardjalim kasikama...

pu, pu, jevropo

pre 11 godina

u vreme kada su šešelj i milošević vodili ratove, većina ovih nije se ni rodila ili su tek krenuli u školu. izmilelo to ispod kamena.

DUPLO!

pre 11 godina

Vidi njih, vidi, nose Kosovsku zastavu u gepeku! Jednu zapalili, a ko zna koliko ih jos maju?!
A sto ne idete u Pristinu pa da ih tamo palite, ili hocete da nas brukate?!
Sram vas bilo, nipismena rajo!

marko

pre 11 godina

Bravo gospodo patriJote, zbog balvana kao sto ste vi svi misle da smo lokalni jahaci kamila, niko i ne zna da je Srbija u evropi.
Paljenje tudjih zastava govori samo o niskom koeficijentu inteligencije kojim raspolazete, ni o cemu drugom naudili ste sebi i ljudima koji imaju nesrecu da zive u vasoj blizini - vi ste SRAMOTA za Srbiju, bas vam hvala na tome.

stručnjak do stručnjaka

pre 11 godina

Prosvednici su uzvikivali "Tomo ustaso" i velicali Seselja..
Zanimljivo,taj "Tomo ustasa" kojeg prozivaju,osim hrvatskog imena nema nista s Hrvatskom,dok je upravo njihov Seselj porijeklom Hrvat!
U svakom slucaju zanimljiv razvoj dogadjaja.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hmm, 30. novembar 2012 13:41)
Tomislav nije hrvatsko ime

Nije to izlaz

pre 11 godina

Svi znamo da ste ljuti, svi smo ljuti, ali to sto vi predlazete je jos vece ludilo od ovog Haskog. Hajde vi malo sedite, razmislite, ne kako da udaramo glavom u zid, nego kako da zaobidjemo zid. Svima nam je ove haske muke preko glave, ali izlaz nije to sto vi predlazete. I zaista, kako mozete da palite zastave? Uvek treba zadrzati dostojanstvo, ne spustati se na neke mnogo niske nivoe.

...., drugo pakovanje

pre 11 godina

Hapsite ove koji pale zastave kao što ste uhapsili i onog u Pazaru. Ipak to nećete uraditi, jer su radikali isti "sa bedžom" ili bez njega. Razlika je samo što su ovi na vlasti postali malo više civilizovani.

Nikola

pre 11 godina

Za tvoju informaciju,Tomislav je cisto hrvatsko ime,cisto kao suza.
(boss, 30. novembar 2012 15:38)

Tomislav je Hriscansko (Biblijsko ime), i u SVAKOM evropskom narodu, pa tako i u srpskom i hrvatskom postoji verzija tog imena (Thomas, Thomaz, Tomas, Tomislav...itd). Vama Hrvatima izgleda nije dosta sto falsifikujete svoj identitet i istoriju, hteli bi da falsifikujete i prisvajate i celo Hrscanstvo.

buljubasa

pre 11 godina

Wadikawi...veoma ratoborna rasa kojoj je evolucija stala jos pre nego je pocela. Dok ima rakije zive u ubedjenju da mogu osvojiti svet. Zaobilaziti.

NB

pre 11 godina

Do kada ćemo dopuštati ovakav cirkus? Apelujem na organe policiske uprave da ubuduće spreče ovakve "ispade" jer ovo nisu nikakvi mirni protesti niti protestne šetnje, ovo je ravno prostakluku.

Julija

pre 11 godina

Eto, zbog ovakvi ludi, šačice onih koji mrze i sebe i sve oko sebe čitava Srbija ispašta a narod mi bivamo okaraterisani pred svetom kao da smo svi isti. Pa nismo!

Svaka cast radikali!

pre 11 godina

Tacno tako, ova bratija je do juce bila predvodjena Tomom i Vucicem. Prvi put da se slazem sa ovim originalnim radikalima dok spominju Tomu i Vucka. I Tomislav jeste hrvatsko ime, sta tu ima da se krije i sta je tu lose? Imamo predsednika koji nosi tipicno hrvatsko ime i hrvati imaju srpskog premijera.

Bela Lugosi

pre 11 godina

Bravo...jedini dosledni u svojim stavovima. Nažalost, "dečurlija" iz komšiluka vas ne razume i lupa minuse.
(Razočarani SNSovac, 30. novembar 2012 14:34)

Nek' si ti nama živ i zdrav SNSovče razočarani! Dokle god su oni dosledni u svojim stavovima za nas nema zime.

Mikeli

pre 11 godina

E ovi radikali su fantasticni. Svaku priliku iskoriste da prozivaju predsednika Nikolica. Pa nije on oslobodio Haradinaja i hrvatske generale. Najlakse napadati predsednika koji je na toj funkciji tek 6 meseci i to od strane pristalica jedne stranke kojoj gradjani nisu ukazali vise poverenje pa zbog toga ih nema u skupstini. Oni bi pre trebalo da se zapitaju sta im se to dogodilo a ne da cine iste stvari kao i ranije. Zbog toga su kaznjeni a oni se i dalje ponasaju ko ovnovi na brvnu iz one price.

milan

pre 11 godina

"ali pošto on to neće da učini, srušićemo i njega i Dačića i Vučića", rekla je funkcionerka SRS Nataša Jovanović".
E pa natasa kako ti izgledas , tesko bi ti ikoga bila u stanju da srusis.
Milan

U pravu su!

pre 11 godina

''Latinoameričke zemlje, tradicionalni prijatelji Srbije - mislite na one gde su se skrivali nacisti posle II sv. rata, ili neke druge? Jer, ako mislite na neke druge, nema ih baš mnogo.''
Čavez, Kastro, Korea, Morales, Muhika, Ortega, Kirhner... ne bi mogli da se načude tvojoj površnosti. Raspitaj se ili pročitaj kako bi saznao ko je bio na vlasti tada u latinoameričkim državama, pa će ti biti jasno zašto ih je latinoamerički narod revolucionarno srušio sa vlasti i doveo patriotske i socijalno odgovorne državnike, a ne marionete i ostale parazit-koferčić-slugerajčić-metiljavčiće!

Zak01

pre 11 godina

Svako ima prava da iskaze svoje misljenje, pa i da demonstrira, ali onda mora I da preuzme odgovornost i stane iza svojih postupaka.
Ove demonstracije vidim više kao emotivni izliv besa, nego kao iskazivanje nekog političkog stava.

Meda

pre 11 godina

Nisu Nikolic ni Vucic krivi sto je Haski nesud doneo takvu odluku.Mislim da se ovde radikali malo vise politicki promovisu nego sto stvarno zele da protesuju...

neznalica

pre 11 godina

Pa ove odluke haskog suda najvise idu na ruku radikalima posto ce to najverovatnije dovesti do oslobadjanja Seselja protiv kojeg ionako nemaku bas bog zna sta.

Apaturija

pre 11 godina

SRS je ekstremistička i seperatistička organizacija. Bili ste na vlastii sa DS koji su sarađivali sa haškim tribunalom. Narod je svestan da sadašnji predsednik nema veze sa oslobađajućom presudom. Tužilaštvo, pravosuđe i sudstvo je uništeno sramnom reformom iz 2009 godine, tu reformu su podržali radikali. Tužilaštvo za ratne zločine takođe nije prikupio određene dokaze. Tajkuni su i DS su uništavali našu državu SRS je opet i to podržao. Kako nije sramota SRS da bilo koga okrivljuju za oslobađanje haških optuženika.

zaustavimo mrznju

pre 11 godina

Idite u Hag i branite Seselja. SESELJ JE DOBROVOLJNIM ODLASKOM PRIZNAO HASKI TRIBUNAL, a optuznica jos nije bila napisana. Zasto radikali, izmedju ostalog, protestuju protiv Seseljove dobrovoljne odluke koju bi po pravilu trebali da postuju.
Toma i Vucic su pokusali da urazume radikale, ali da Toma i Vucic budu dozivotni cuvari Seseljovog mesta predsednika, i da dobijamo saopstenja i pisma o prozivkama ko je izdajnik previse je.
Ostavite se radikali vase politike pustite nasu decu, unucad i one koji ce se roditi da jednom zive bez izliva vase mrznje.
Seselj ce biti oslobodjen zato sto je Hrvat.

radikalno alavi na dnevnice

pre 11 godina

Radikali ce traziti od Skupstine dnevnice jer su setali ulicom i samovoljno palili zastave. To ce prikazati kao patrijotski cin, pa i za to traziti dnevnice. Ako to ne uspe sledi tuzba.

Na raspolaganju

pre 11 godina

Ma uopšte me ne čudi što su palili zastave, nego što nisu spaljivali neke lutke u obliku omraženih im likova pa onda probadanje tih lutki sa kolcem uz neko podvriskivanje pa tako redom... Ovi što su skinuli bedževe su isti !

anticenzura

pre 11 godina

Treba zabraniti da svaka susa nosi sajkacu sa kokardom ili bilo kojim znakom jedinica JVuO,jer nasi dedovi koji su se borili pod tim znakovima nisu bili pijanice,piromani,ljudi sa vasara seoskih ili bilo sta drugo negativno,vec casni borci za slobodu! Kojima u je u krajnjem slucaju zapad spasio zivote od crvene nemani,a ne Rusi ili ko vec!

bojan

pre 11 godina

sutra autosovinisti uzvracaju udarac paljenjem ruske,srpske i grcke zastave nosenjem gotovinih ,markacevih i haradinajevih slika centrom beograda

Prodavac paprika

pre 11 godina

Opet ispred predsedništva...pa Toma Nikolić nije ni isporučivao u Hag...niti ima veze sa tim...uvek iste greške a posle im đavo kriv kada dožive debakl na izborima...

НОВИ Зе-4

pre 11 godina

Нису битни примитивци и незналице.. Данас је потребно да све мудре главе Србије изаберу између ДВЕ опције:
1). Ако Србија уђе у ЕУ , остаће Срби на Косову да безбедно живе, или
2). Ако Србија не уђе у ЕУ , Срби ће се морати иселити са Косова..
Понавља се слична прича из Српске Крајине пред Олују 1995.г. и Плана Зе-4..
Надам се да врх државе ДАНАС схвата колики је значај да Срби остану да живе на својим огњиштима и домовима..

Zoran

pre 11 godina

Svako ima prava da iznese svoj stav,pa i da demonstrira,protestuje.Stvar je samo u tome da onda i preuzme odgovornost i stane iza svojih postupaka.
Ove proteste doživljavam više kao emotivni izliv besa,nego kao iskazivanje nekog političkog stava,koji je inače poznat i bez ovog protesta.

samo realno

pre 11 godina

Radikali palili tolike zastave,i niko nije uhapsen.Navijaci FK Rad palili zastave i niko nije uhapsen.U Novom Pazaru zapaljena zastava i odmah uhapsen krivac.Da se razumijemo-osudjujem paljenje srpske zastave,ali i svih drugih zastava,jer je to anticivilizacijski i antidemokratski cin.

Morate se nauciti da samo ako postujete i cijenite sebe,postovace vas i cijeniti drugi,koji nisu Srbi.Inace,ova "moda" paljenja zastave moze biti uobicajeni cin medju svim narodima Srbije.

Ovdje ne treba kaznjavati sam cin mrznje,jer to je licna stvar,vec antidemokratski nastup bilo koga i cinjenje da se demokratija suzbije i ugusi.

Uostalom,zivjeli smo 90-ih u autoritarnom rezimu i vidjeli kako je.Nista nam dobra nije donijelo.

Hmm

pre 11 godina

Prosvednici su uzvikivali "Tomo ustaso" i velicali Seselja..
Zanimljivo,taj "Tomo ustasa" kojeg prozivaju,osim hrvatskog imena nema nista s Hrvatskom,dok je upravo njihov Seselj porijeklom Hrvat!
U svakom slucaju zanimljiv razvoj dogadjaja.

Ko pile u kučinu

pre 11 godina

Tomu Nikolića treba da pravite od blata, spomenik da mu dignete. Dok je on bio na čelu SRS, značili ste nešto. Sada ste postali obična grupa građana.

stručnjak do stručnjaka

pre 11 godina

Prosvednici su uzvikivali "Tomo ustaso" i velicali Seselja..
Zanimljivo,taj "Tomo ustasa" kojeg prozivaju,osim hrvatskog imena nema nista s Hrvatskom,dok je upravo njihov Seselj porijeklom Hrvat!
U svakom slucaju zanimljiv razvoj dogadjaja.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hmm, 30. novembar 2012 13:41)
Tomislav nije hrvatsko ime

Makisa

pre 11 godina

Sramota je da se ovakve stvari kao sto je oslobadjanje Haradinaja koriste za obracunavanje sa politickim protivnicima.Radikali treba da se stide.

Miloš

pre 11 godina

Latinoameričke zemlje, tradicionalni prijatelji Srbije - mislite na one gde su se skrivali nacisti posle II sv. rata, ili neke druge? Jer, ako mislite na neke druge, nema ih baš mnogo.

palim

pre 11 godina

Ja sam Srbin,i protivim se svake provokacije bilo kojoj naciji.
Ovo su bolesni ljudi koji pale zastave,kvare srbiji ugled i diplomatiju,
ruse mir i stvaraju vecu mrznju nad srbima.
Ove treba isto kao Haradinaja ili Gotovin,oterati podhitno 100 Godina u zatvor.
Sloboda Srbiji,pamet u glavu ,
dosta vise idiotizma,lopovluka,ubijanja,nasilja u srbiji.

I ja mnogo sta ne volim,ali moram da se ponasam,
a ne glupiram ko ovi ovde na slikama sto su pokazani.
Zbog takvih se gube ratovi,pale naciolizam,pa posle beze kad treba da brane drzavu.

Verujem da ovo nije Slika ponasanja Nikolica i Vucica,.
Treba da se distancirate od ovakvih likova.

Zbogom svima za bolje sutra.
Zivela Srbija i pametni ,dobri ljudi u njoj.

Mikeli

pre 11 godina

E ovi radikali su fantasticni. Svaku priliku iskoriste da prozivaju predsednika Nikolica. Pa nije on oslobodio Haradinaja i hrvatske generale. Najlakse napadati predsednika koji je na toj funkciji tek 6 meseci i to od strane pristalica jedne stranke kojoj gradjani nisu ukazali vise poverenje pa zbog toga ih nema u skupstini. Oni bi pre trebalo da se zapitaju sta im se to dogodilo a ne da cine iste stvari kao i ranije. Zbog toga su kaznjeni a oni se i dalje ponasaju ko ovnovi na brvnu iz one price.

Nikola

pre 11 godina

Za tvoju informaciju,Tomislav je cisto hrvatsko ime,cisto kao suza.
(boss, 30. novembar 2012 15:38)

Tomislav je Hriscansko (Biblijsko ime), i u SVAKOM evropskom narodu, pa tako i u srpskom i hrvatskom postoji verzija tog imena (Thomas, Thomaz, Tomas, Tomislav...itd). Vama Hrvatima izgleda nije dosta sto falsifikujete svoj identitet i istoriju, hteli bi da falsifikujete i prisvajate i celo Hrscanstvo.

Apaturija

pre 11 godina

SRS je ekstremistička i seperatistička organizacija. Bili ste na vlastii sa DS koji su sarađivali sa haškim tribunalom. Narod je svestan da sadašnji predsednik nema veze sa oslobađajućom presudom. Tužilaštvo, pravosuđe i sudstvo je uništeno sramnom reformom iz 2009 godine, tu reformu su podržali radikali. Tužilaštvo za ratne zločine takođe nije prikupio određene dokaze. Tajkuni su i DS su uništavali našu državu SRS je opet i to podržao. Kako nije sramota SRS da bilo koga okrivljuju za oslobađanje haških optuženika.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Vidim tu i neke klince; zaštno nisu u školi? Dakle, važnije je srbovanje od obrazovanja. Ali svi zalizani i picnuti, otac i majka im fino daju pare za novu odeću. Sjajno. Takvi nama trebaju.

boss

pre 11 godina

Tomislav nije hrvatsko ime
(stručnjak do stručnjaka, 30. novembar 2012 14:41


Za tvoju informaciju,Tomislav je cisto hrvatsko ime,cisto kao suza.
Druga je stvar sto ti to ne mozes prihvatiti.
Jos cete na kraju tvarditi da su sva imena na svijetu srpska.
Svasta cu jos procitat.

biti radikalan ne znaci i biti kreten

pre 11 godina

Trebali su da bace kletve, da bodu one vudu lutke, da puste krv pevcu na stepenistu zgrade vlade i da bosi setaju po uzarenom uglju i gutaju baklje naravno sve u prisustvu medija da ceo svet vidi da sa njima nema sale. A onda uvece moleban za Sekija sa zardjalim kasikama...

zaustavimo mrznju

pre 11 godina

Idite u Hag i branite Seselja. SESELJ JE DOBROVOLJNIM ODLASKOM PRIZNAO HASKI TRIBUNAL, a optuznica jos nije bila napisana. Zasto radikali, izmedju ostalog, protestuju protiv Seseljove dobrovoljne odluke koju bi po pravilu trebali da postuju.
Toma i Vucic su pokusali da urazume radikale, ali da Toma i Vucic budu dozivotni cuvari Seseljovog mesta predsednika, i da dobijamo saopstenja i pisma o prozivkama ko je izdajnik previse je.
Ostavite se radikali vase politike pustite nasu decu, unucad i one koji ce se roditi da jednom zive bez izliva vase mrznje.
Seselj ce biti oslobodjen zato sto je Hrvat.

Meda

pre 11 godina

Nisu Nikolic ni Vucic krivi sto je Haski nesud doneo takvu odluku.Mislim da se ovde radikali malo vise politicki promovisu nego sto stvarno zele da protesuju...

neznalica

pre 11 godina

Pa ove odluke haskog suda najvise idu na ruku radikalima posto ce to najverovatnije dovesti do oslobadjanja Seselja protiv kojeg ionako nemaku bas bog zna sta.

NB

pre 11 godina

Do kada ćemo dopuštati ovakav cirkus? Apelujem na organe policiske uprave da ubuduće spreče ovakve "ispade" jer ovo nisu nikakvi mirni protesti niti protestne šetnje, ovo je ravno prostakluku.

pu, pu, jevropo

pre 11 godina

u vreme kada su šešelj i milošević vodili ratove, većina ovih nije se ni rodila ili su tek krenuli u školu. izmilelo to ispod kamena.

veljko

pre 11 godina

Sad kad vidim ovaj radikalski performans, vraćaju mi se slike iz skore prošlosti kada su isi ovi likovi bili predvođeni Nikolićem i Vučićem... Isto su ovako palili američke i evropske zastave, vikali "Borise ustašo!!!", kačili table "Bulevar Ratka Mladića"... sve sa kokardama i ostalim folklorom.

Ratko

pre 11 godina

@ srbija ce pobediti i kosovo povratiti...kaze moja cerka od 8 god.
(ninoslav, 30. novembar 2012 16:36)

Tvoja cerka nema pojma sta prica. A za to si ti kriv prijatelju moj.

milan

pre 11 godina

"ali pošto on to neće da učini, srušićemo i njega i Dačića i Vučića", rekla je funkcionerka SRS Nataša Jovanović".
E pa natasa kako ti izgledas , tesko bi ti ikoga bila u stanju da srusis.
Milan

Tz

pre 11 godina

Ma da, ovi pale zastave cega stignu, javno. Prvo je bila Hrvatska, sad USA i EU, ali kada neko anonimno zapali nasu zastavu poziv odma na hapsenje i linc u 90% komentara. Ovde u komentarima nisam video nijedan takav poziv. Ili stvarno mislite da je nasa zastava bitnija od tudjih?

Julija

pre 11 godina

Eto, zbog ovakvi ludi, šačice onih koji mrze i sebe i sve oko sebe čitava Srbija ispašta a narod mi bivamo okaraterisani pred svetom kao da smo svi isti. Pa nismo!

anticenzura

pre 11 godina

Treba zabraniti da svaka susa nosi sajkacu sa kokardom ili bilo kojim znakom jedinica JVuO,jer nasi dedovi koji su se borili pod tim znakovima nisu bili pijanice,piromani,ljudi sa vasara seoskih ili bilo sta drugo negativno,vec casni borci za slobodu! Kojima u je u krajnjem slucaju zapad spasio zivote od crvene nemani,a ne Rusi ili ko vec!

Nije to izlaz

pre 11 godina

Svi znamo da ste ljuti, svi smo ljuti, ali to sto vi predlazete je jos vece ludilo od ovog Haskog. Hajde vi malo sedite, razmislite, ne kako da udaramo glavom u zid, nego kako da zaobidjemo zid. Svima nam je ove haske muke preko glave, ali izlaz nije to sto vi predlazete. I zaista, kako mozete da palite zastave? Uvek treba zadrzati dostojanstvo, ne spustati se na neke mnogo niske nivoe.

DUPLO!

pre 11 godina

Vidi njih, vidi, nose Kosovsku zastavu u gepeku! Jednu zapalili, a ko zna koliko ih jos maju?!
A sto ne idete u Pristinu pa da ih tamo palite, ili hocete da nas brukate?!
Sram vas bilo, nipismena rajo!

...., drugo pakovanje

pre 11 godina

Hapsite ove koji pale zastave kao što ste uhapsili i onog u Pazaru. Ipak to nećete uraditi, jer su radikali isti "sa bedžom" ili bez njega. Razlika je samo što su ovi na vlasti postali malo više civilizovani.

marko

pre 11 godina

Bravo gospodo patriJote, zbog balvana kao sto ste vi svi misle da smo lokalni jahaci kamila, niko i ne zna da je Srbija u evropi.
Paljenje tudjih zastava govori samo o niskom koeficijentu inteligencije kojim raspolazete, ni o cemu drugom naudili ste sebi i ljudima koji imaju nesrecu da zive u vasoj blizini - vi ste SRAMOTA za Srbiju, bas vam hvala na tome.

Prodavac paprika

pre 11 godina

Opet ispred predsedništva...pa Toma Nikolić nije ni isporučivao u Hag...niti ima veze sa tim...uvek iste greške a posle im đavo kriv kada dožive debakl na izborima...

buljubasa

pre 11 godina

Wadikawi...veoma ratoborna rasa kojoj je evolucija stala jos pre nego je pocela. Dok ima rakije zive u ubedjenju da mogu osvojiti svet. Zaobilaziti.

Zak01

pre 11 godina

Svako ima prava da iskaze svoje misljenje, pa i da demonstrira, ali onda mora I da preuzme odgovornost i stane iza svojih postupaka.
Ove demonstracije vidim više kao emotivni izliv besa, nego kao iskazivanje nekog političkog stava.

radikalno alavi na dnevnice

pre 11 godina

Radikali ce traziti od Skupstine dnevnice jer su setali ulicom i samovoljno palili zastave. To ce prikazati kao patrijotski cin, pa i za to traziti dnevnice. Ako to ne uspe sledi tuzba.

Na raspolaganju

pre 11 godina

Ma uopšte me ne čudi što su palili zastave, nego što nisu spaljivali neke lutke u obliku omraženih im likova pa onda probadanje tih lutki sa kolcem uz neko podvriskivanje pa tako redom... Ovi što su skinuli bedževe su isti !

Svaka cast radikali!

pre 11 godina

Tacno tako, ova bratija je do juce bila predvodjena Tomom i Vucicem. Prvi put da se slazem sa ovim originalnim radikalima dok spominju Tomu i Vucka. I Tomislav jeste hrvatsko ime, sta tu ima da se krije i sta je tu lose? Imamo predsednika koji nosi tipicno hrvatsko ime i hrvati imaju srpskog premijera.

Bela Lugosi

pre 11 godina

Bravo...jedini dosledni u svojim stavovima. Nažalost, "dečurlija" iz komšiluka vas ne razume i lupa minuse.
(Razočarani SNSovac, 30. novembar 2012 14:34)

Nek' si ti nama živ i zdrav SNSovče razočarani! Dokle god su oni dosledni u svojim stavovima za nas nema zime.

U pravu su!

pre 11 godina

''Latinoameričke zemlje, tradicionalni prijatelji Srbije - mislite na one gde su se skrivali nacisti posle II sv. rata, ili neke druge? Jer, ako mislite na neke druge, nema ih baš mnogo.''
Čavez, Kastro, Korea, Morales, Muhika, Ortega, Kirhner... ne bi mogli da se načude tvojoj površnosti. Raspitaj se ili pročitaj kako bi saznao ko je bio na vlasti tada u latinoameričkim državama, pa će ti biti jasno zašto ih je latinoamerički narod revolucionarno srušio sa vlasti i doveo patriotske i socijalno odgovorne državnike, a ne marionete i ostale parazit-koferčić-slugerajčić-metiljavčiće!

bojan

pre 11 godina

sutra autosovinisti uzvracaju udarac paljenjem ruske,srpske i grcke zastave nosenjem gotovinih ,markacevih i haradinajevih slika centrom beograda

Tomislav Hrvatsko ime

pre 11 godina

Secate se do skora kako su Toma i Vucic vikali sve ovo isto za Tadica. "Tadicu ustaso" , "Tadicu izdajnice"... e pa sad je dosao red na Tomu i Vucica da osete kako je to divan osecaj.

НОВИ Зе-4

pre 11 godina

Нису битни примитивци и незналице.. Данас је потребно да све мудре главе Србије изаберу између ДВЕ опције:
1). Ако Србија уђе у ЕУ , остаће Срби на Косову да безбедно живе, или
2). Ако Србија не уђе у ЕУ , Срби ће се морати иселити са Косова..
Понавља се слична прича из Српске Крајине пред Олују 1995.г. и Плана Зе-4..
Надам се да врх државе ДАНАС схвата колики је значај да Срби остану да живе на својим огњиштима и домовима..

Zoran

pre 11 godina

Svako ima prava da iznese svoj stav,pa i da demonstrira,protestuje.Stvar je samo u tome da onda i preuzme odgovornost i stane iza svojih postupaka.
Ove proteste doživljavam više kao emotivni izliv besa,nego kao iskazivanje nekog političkog stava,koji je inače poznat i bez ovog protesta.

samo realno

pre 11 godina

Radikali palili tolike zastave,i niko nije uhapsen.Navijaci FK Rad palili zastave i niko nije uhapsen.U Novom Pazaru zapaljena zastava i odmah uhapsen krivac.Da se razumijemo-osudjujem paljenje srpske zastave,ali i svih drugih zastava,jer je to anticivilizacijski i antidemokratski cin.

Morate se nauciti da samo ako postujete i cijenite sebe,postovace vas i cijeniti drugi,koji nisu Srbi.Inace,ova "moda" paljenja zastave moze biti uobicajeni cin medju svim narodima Srbije.

Ovdje ne treba kaznjavati sam cin mrznje,jer to je licna stvar,vec antidemokratski nastup bilo koga i cinjenje da se demokratija suzbije i ugusi.

Uostalom,zivjeli smo 90-ih u autoritarnom rezimu i vidjeli kako je.Nista nam dobra nije donijelo.