Utorak, 20.11.2012.

08:08

Jožef Kasa u pritvoru?

Određena mera zadržavanja Jožefu Kasi, Zoranu Maleševiću, Peđi Mališanoviću i Miomiru Paovicu, osumnjičenima da su oštetili Agrobanku, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Jožef Kasa u pritvoru? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

179 Komentari

Sortiraj po:

Eunomija

pre 11 godina

Jožef Kasta je trebao odavno da odgovara, ali nikada nije kasno. Borba protiv kriminala i korupcije će istrajati do kraja, i da će srbija imati svog Senadera uskoro. Pohvalila bh rad Aleksandra Vučića i negov tim koji odlično rade svoj posao, nadam se da će istrajati do kraja.

shumadinac

pre 11 godina

sve ovo podrzavam ali cekam pravosnazne presude, kriminalce na dugogodisnjoj robiji a novac i imovinu oduzete, predate u banke za podsticanje malih preduzetnika sa jasnim planom i OBAVEZOM DA GA SPROVEDU U DOGOVORENOM ROKU I POD DOGOVORENIM USLOVIMA. tek tada ce ova prica imati smisao. samo do kraja beskompromisno...

lola razvijeni

pre 11 godina

Sta li ce tek da se sazna kada na red za hapsenje dodju oni sto su sada MNOGO JACI, koje li su tu pare pokradene, verovatno ni oni sami to ne znaju.

Glasinac

pre 11 godina

Ovo je znak da više nema nedodirljivih. Svako onaj ko je opljačkao državu odnosno ko je se ogrešio o zakon, mora da odgovara.

kasica prasica

pre 11 godina

Nije to nikakva zloupotreba sluzbenog polozaja niti neka pljacka on je ustvari samo hteo da malo pristedi za sebe po koje milionce, da mu se nadju kad ne bude bio vise na vlasti, kao sto to uostalom cine i drugi nasi politicari.

nemecel

pre 11 godina

Dzaba vi ovde mlatite slamu ovaj narod sa ovom nazovi "drzavom" je osudjen na propast ....Ovakvih kao ova skotina ima na hiljade i bice ih jer se ovde tako radi mazni i bezi ... A Raditi posteno to nikako jos dobijes i etiketu da si hodajuca budala ....Na tesku robiju od 40 god i tacka ..Dokazi su tu tako da lopova max kazniti !Da sam vlast za takve bi vratio dozivotnu rohiju pa bi videli kako bi se smanjilo sve eeee..

Iva

pre 11 godina

Za vreme DS-a nije postojala granica u kradji.Kao sto se vidi u pitanju su bili milioni!Zapanjujuca je Vucicevom hrabrost i nastojanje da se izbori sa kriminalom i korupcijom,koji vuku korene iz samog vrha bivsih drzavnih funkcionera!

kox

pre 11 godina

Naše društvo je protkano sistemskom korupcijom i kriminalom. Sistem je taj koji treba demontirati i osloboditi društvo pošasti. Ko to bude učinio ostaće zapamćen u istoriji Srbije.

@VeleSrb--prijateljski

pre 11 godina

Vaš komentar " šta se radilo u Srbiji zadnjih 10 godina, bio bi ok, da ste samo pomenuli "Patriotsku pljacku" i Insajder, gde je na vašu verovatno žalost, najviše bio ukljucen DSS,SPS, SNS. Naravno da svaka pljacka, malverzacija i sl., treba da budu krivicno gonjeni.
Ali bih volela da svi SNSkomentatori, koji se tako strašno zgražavaju kako smo pljackani ovih 10 godina, bar malo se raspitaju kako smo opljackani i pretvoreni u od srednje klase u gole siromahe, svim krađama od 1990-2000god.

kobac

pre 11 godina

Treba ispitati i regularnost svih privatizacija kako u Srbiji tako i u Vojvodini. Ispitati i poreklo novca kojom su se firme kupovale. Naime često se dešavalo da basnoslovni kapital bude prodat nekom za manje od 10 % vrednosti fabrike. Tada kupac, gazda, - skorojević, ispumpa kapital na više načina iz firme u drugu firmu ili kupi novu firmu a staru optereti kreditima. Užas jedan šta se sve radi u Srbiji. Te u Agenciji za privatizaciju treba dobro pretresti, javna je tajna da se firme prodaju uz velike provizije.

Drobina Robert

pre 11 godina

Ma Kasa je vrh ledenog brega koji viri iz mora,a glečer ide u dubinu do koje ronioci ne stižu.Kasa osim velikog stomaka ima leđa ne zato što je bio vaterpolista no što ima veze i premazan je svim mastima,nezgodan igrač.Ovo hapšenje mislim da je farsa za javnost tj.pozorišna predstava.Pipci te hobotnice idu od Kelebije i Horgoša do prestonice,nemoguće je to sve očistiti,suviše su isprepleteni interesi.A ako od sve ove halabuke bude dokazano crno na belo nešto uradiću 50 sklekova na jednoj ruci kao Roki Balboa.

Kasa ili Terzić ili Džajić?

pre 11 godina

I Džajić je bio priveden. Sada je Kasa. Terzića neće privoditi. Stigao je sa odmora iz ''poštenih'' SAD-a.

Zeljko

pre 11 godina

"Obožavam" obožavatelje lika i dela dragog nam Vučića. Prosto u svojoj naklonosti ka pomenutom, ljubitelji zaboravljaju, ili možda čak i ne znaju, da se hapse samo privatnici koji su uzeli kredit od Agrobanke. Zar zaista ne postoji sumlja da su uzeli kredit i da je firma propala pa ne mogu da vrate? Zar nije desetine takvih državnih firmi? Kliki je gubitak Sartida, JAT-a, železnice itd.
Zar kredit od Agrobanke nisu uzeli i KK Crvena Zvezda Diva (Čović) i FK Crvena Zvezda (Lukić). Da li će i oni biti uhapšeni? Hoće li kredit biti vraćen, ili oprošten? Da su hteli da ga vraćaju ne bi formirali radnu grupu i oslobodili Džajića krivične odogovornosti. E moja Srbijo, sreća pa ćeš postojati i kada nas ne bude, nadam se bolja nego što si sada.

stara fora

pre 11 godina

I onda ih puštate da se brane sa slobode, a posle dve-tri godine oslobađate krivice...
Ko zna, možda predsednik Toma izađe u susret i sve skupa ih abolira do kraja tekuće godine.
Povezani ste svi kao creva.

TOBI

pre 11 godina

Vucic nije covek koji je u kampanji obecavao "kule i gradove".Jasno nam je stavio do znanja,da ce trebati vremena,da se zemlja stabilizuje,ali vidi se da on ne gubi to isto vreme!

benes

pre 11 godina

Ja sam dobio kredit od banke za stan. Jel sad to znaci da sutra,ako recimo ostanem bez posla i ne budem u mogucnosti da placam rate,neko moze doci i uhapsiti me jer sam ostetio banku i protiv pravno stekao imovinsku korist? Nisam siguran da to tako funkcionise...

Sanja

pre 11 godina

Sve je ovo lepo ali sudovi su problem. Zasto nema jos uvek ni jedne pravosnazne presude i to po zakonima ove drzave a ne sa ublazenim kaznama?

Narod ovo prati ali nece nikako biti zadovoljan ukoliko se bilo kom od ovih lopovcina progleda kroz prste i ublazi kazna. Ukoliko se sudovi pokazu lose, presporo i sa nevaljanim i nepostenim presudama, odmah da Vam bude jasno svima da ce narod preuzeti stvar u svoje ruke i na ulici razresiti svaku kradju jako brzo.

Dosta je bilo vrdanja. Svi moraju da dobiju ono sto im sleduje po zakonu jer su zakoni jednaki za sve !

fokus

pre 11 godina

A,sta je sa Beobankom i drugim drzavnim bankama koje su u stecaju vec vise od 10 godina,sto se ne ispita ko je tu davao kredite 90ih godina i napravio dubioze u tim bankama od nekoliko milijardi dolara,u vreme kada je obican gradjanim mogao samo da sanja o kreditu. Tad je napravljena prva koncentracija kapitala,tad su danasnji tajkuni stekli bogastvo,a kasnije nakon promena samo su ga uveli u legalne togove putem privatizacije...

Misko

pre 11 godina

Jozef Kasa je upravo zbog Agrobanke I izasao iz politike da bi mogao na miru da bere plodove svog rada. Ali izgleda da se malo zaigrao. Ako je kriv onda neka mu se sudi I neka bude za primer ostalim politicarima. Sankcije neka budu rigorozne.

Pesak

pre 11 godina

Da li je Kasa kriv ili ne, videcemo tokom i po okoncanju krivicnog postupka.
Kakav je uopste razlog, da premijer prica o tome, da ovde nije rec o pravima nacionalnih manjina?
Zasto je u ovom kontekstu uopste bitno, da je premijer juce bio u Novom Sadu?
Ko zna, sta se nasem premijeru vrzma u glavi... ko zna, o cemu su pricali on i Pastor? Ima li neko informacija o tome?

nenad malencic

pre 11 godina

Zakon u Srbiji ukrades i nikom nista ....
Neko je krvavo radio da bi u banku ulozio te pare a neko ce pokrasti i nikom nista pojeo vuk magarca e to je SRBIJA ....

pravda za sve

pre 11 godina

opet zamazivanje ociju, hapse se samo opozicioni lopovi. sta je sa urs-ovim lopovima iz valjeva. nafatirali se kredita iz agrobanke pa sada izigravaju vlast i ne misle da ih vracaju. firmu unistili oni pare sklonili na sigurno pa sada neka narod vraca njihove kredite. ne razumem kako takvi ljudi mogu da budu na drzavnim funkcijama, poslanici, ministri, odbornici...

baloteli _ sMario

pre 11 godina

ISkreno ja ne glasam i ne zanima me politika ali iskreno prosla vlast pre izbora nikoga nije hapsila samo se izvinjavali i povladjivali svima .. ovi dosli pocela hapsenja, dulic postenjacina, pa agro banka, pa zvezda iznela kompletno crno na belo koliko je u dugovima hmmm .. samo napred sve pohapsite jer ja idem iz ove zemlje zbog takvih. poz

DARKO

pre 11 godina

G-dine Vucicu, sada posto ste poceli da hapsite najvece kriminalce, koji su ojadili zemlju i oteli silne milijarde, zive na Dedinju i Senjaku u velelepnim vilama sa dobermanima i cuvarima na kapiji, ciji vozni park nema ni Vlada Srbije, da li cu ja moci da se zaposlim i da radim kao covek za skromnu platu, da izdrzavam decu!!! Ako su najveci kriminalci Dulic i Kasa onda mi posao od Vas i ne treba!!! Gde su oni pravi, cija ce oteta imovina ici u budzet?????

Apo

pre 11 godina

Ovo je borba protiv neistomišljenika, nema ni blage veze sa borbom protiv korupcije... ovi što su sada na vlasti, 100 puta vise su ukrali, unistili Srbiju za vreme Miloševića... a sada će kao oni da vode borbu protiv korupcije... pohapsiće one su koji krali a neistomišljenici su, a ove sto su sad na vlasti nikad... štaviše, ovako imamo uvek nove vesti, i manje se bavimo onim što nam se sada dešava, što nam se ponavlja istorija...

MUKNAVI

pre 11 godina

Imal` medju tim gradjanima bar jedan koji je usao u politiku zbog ideala,programa,kojima su dvadeset i kusur godina obecavali boljitke..od Djevdjelije pa do Triglava.Nema ni jednog takvog, sve je to fukara koja grabi sebi ko i ovaj kasa u svoju kasu a sada se ganjaju izmedju sebe i glumataju dobricu..

Stanimir Branimir

pre 11 godina

Ova hapšenja nemaju nikakvog efekta ako im se ne oduzme ono što su ukrali, uz obračunatu kamatu. Biće samo na teretu države u zatvoru. Vratiti oduzetu, što se mene tiče, može onda da bude i na slobodi.

Bajan

pre 11 godina

Kasine lopovluke treba proveriti jos od 2000-te godine i vremena kad je bio potpredsednik vlade posle toga gradonacelnik Subotice.Ovo sa Agrobankom je slag na tortu.Cak se i u skupstini javno govorilo o njegovim malverzacijama i zloupotrebama sluzbenog polozaja i kupovini na stotine hektara poljoprivredne zemlje za neku bagatelnu cenu,a niko do danas nije imao hrabrosti ili volje da uradi nesto po tom pitanju.

star-trek

pre 11 godina

Itekako ima veze sa politikom!! Hapse se samo clanovi stranaka koji nisu u vlasti!! Samo mi nemojte reci da clanovi SPSa i URSa nisu koristili te kredite, da svi clanovi SNSa su posteni na lokalima?!?
Ovo mi vise lici kao pritisak na SVM koje su kontaktirali iz SNSa da udje sa njima u koaliciju na lokalu u Subotici! Samo ne znam sta zeli SNS u Subotici kada imate mozda 7-8% podrske?!! Odavno se zna da SNS hoce fotelje i u Su...

Podrška

pre 11 godina

Svako ko je odgovoran za zloupotrebe treba biti uhapšen. Ne sumnjam da će ih biti još. Podrška Vučiću, koji u toj borbi ima najveće zasluge.

Geom

pre 11 godina

Da li bi Kasa bio osumnjičen da je ušao u koaliciju sa naprednjacima kao Dinkić? Zato, lažni narode Aleksandra Vučića, manite se hvaljenja nove vlade, jer vi najbolje znate ono: Narodu je dosta laži i obmana. Narod se prevario što je glasao za vas i sada to vidi i žao mu je. Itd, itd...

košava

pre 11 godina

Ispade da do 2000. niko nije ništa krao. Trebalo je prvo pohapsiti socijaliste , radikale i ostale pa onda krenuti i posle 2000. godine .
A ovo miriše na to da Kasa nije hteo sendvič pa zaglavio zatvor. I da iz garniture do 2000. godien zaglavio Kertes i niko više.

Косовски витез

pre 11 godina

А када ће Дачићеви помоћноци из врха МУП бити хапшено за корупцију у вези запошљавања?

klempa

pre 11 godina

Itekako mislim da je Kasa umesan o ovu aferu I da treba da odgovara. Takodje mislimda je on samo jedan u nizu I ko zna ko je u to sve umesan. Ako nista drugo, bar pola ljudi koji stoje iza njega su upuceni u sve ono sta je Jozef radio.

Zoni

pre 11 godina

Mislim da mi i nemamo toliko slobodnog prostora u zatvorima i pritvorima koliko ce nam biti potrebno za sve koji su nesto krali "na sitno".

stojan

pre 11 godina

Druže Vučiću, pošalji malo Ivicu sa "maricom" do Temerina. Kod nas je na vlasti YUNATED COLOR OF BENETON. U vlasti su DS , Reformisti Vojvodine, DSS, NS, LDP, SPS - PUPS, SRS (2 odbornika), GG FKL, DSVM, I SVM. Svi su oni "Jožef Kasa". HAPSI POLICIJO.......IMA VIŠE MILIONA RAZLOGA...

Samardzija P

pre 11 godina

Konacno da se stane na put malverzacijama . Agrobanka je ocigledno napravljena da takvi mogu da napune svoje dzepove, a ti narode gladuj ,snalazi se. Nadam se da ce pravda biti zadovoljena, treba im oduzeti sve nepokretnosi i na taj nacin se naplatiti. Vucic je izgleda jedini imao hrabrosti da raskrinka sve malverzacije koje su cinjene u proslim vladama.

anonimus

pre 11 godina

Opet Agrobanka samo Agrobanka zasto se ne pokrene istraga o ubistvu Zorana Djindjica,e tu je teza mafija,malo na teze slucajeve da krene.

Tatjana B

pre 11 godina

Verujem da je sa razlogom priveden i uz debele dokaze. Bez obzira na funkcije politicke ako pocini krivicno delo treba i da odgovara. Tolike milijone su pokupili da mi se od same pomisli vrti u glavi. Ja kad kasnim sa ratom kredita od 14 ooo din. zovu iz banke svaki dan kad ce da se uplati.E to je tuga.

novi stari

pre 11 godina

Ajd malo nekog iz SPS a ili URS a i oni su bili na vlasti sa ekipom.Nesto mi je tesko da poverujem da su oni cisti ili su se ocistili ulaskom u novu vladu.

Macut

pre 11 godina

Od ovoliki cifri vrti mi se u glavi. Ovo je sramota bivse vlade koja je dozvolila da pojedinci unistavaju sve cega se dohvate. Uhapsen je sigurno uz debele dokaze,oduzeti im imovinu da se koliko toliko namiri dug. Bravo za Vucica i novu vladu koja predano radi.

Mario Bros

pre 11 godina

Manjine ste trebali poslednje da hapsite. Gde je još 580 miliona evra iz gubitaka Agrobanke. Ovako će neko da se oseća da zakon važi više za jedne a manje za druge. Da li ostali lideri stranaka nemaju veze sa Agrobankom ili je pak najlakše udariti na manjinu? Ne kažem da nije Kasa kriv ali ovo deluje malo bahato. Prvo treba za Agrobanku pohapsiti nekoga iz većine. Pa makar isti dan i Kasu. Ali ne boraniju+Kasu, jer je onda Kasa naslovna strana vesti.

SEK-a

pre 11 godina

@(Mario Bros, 20. novembar 2012 11:32)
Zakon je isti za sve,kako za Srbe,tako i za Madjare,Rusine,Bugare,Rumune,...Japance
A tek kad bude cesljanje RBV(razvojne) tu ce da bude zabave samo takve.
Naj gore je sto su se nakrali,sad ne mogu da prodaju pa da pale :-D

Maratonci

pre 11 godina

Ovo nije politicko hapsenje,niti ima veze sa iznesenim stavovima Kase kako pojedinci pisu. Ostetio je Agrobanku i treba da odgovara kao i svi koji prekrse zakon. Zasto da se pravi razlika izmedju politicara i obicnog gradjanina koji osteti drzava za 100 000 dinara. zakon je za sve isti.

И Косово и ЕУ и Милошевић и Тадић

pre 11 godina

Надам се да г.Јожеф Каса није и последњи из прве демократске владе
Србије од 2001.г.,који је приведен на испитивање и проверу, или како се већ каже."Нека правда победи, па макар пропао цео свет." Што је све пропустила влада Тадића и Цветковића.

Zoni

pre 11 godina

Tacno tako treba da se i postupa,sve ali sve odgovorne u corku pa neka tamo izmedju sebe gledaju ko je vise krao,proneverio ili otudjio(savremeno izrazavanje)

Грчански Деспот

pre 11 godina

Од обећања оних предизборних до стварности требало је проћи нешто више од сто дана. Мислим да треба веровати убудуће овом човеку који је између осталог и највећи гласноговорник у борби против корупције и криминала. Напредњачки председник изгледа има све конце у рукам.

nidža

pre 11 godina

Zakon o amnestiji donesen u poslednjem trenutku. Treba isprazniti "kancelarije", okrečiti, srediti za prijem elitnih klijenata.
Kako je to lepo kad sopstvene "aktivnosti" uviješ u oblande patriotizma i "zalaganja za naciju"!

Mirjana

pre 11 godina

Pa zar i Jožef Kasa? Ako je radio protiv zakona od zakona ne sme da beži. Ovo je teška lopovska država koju je stotinak ljudi debelo pokralo. Zato tako loše i živimo. Samo da nas nisu potkradali....

Posmatrač istorije

pre 11 godina

Priveden je s razlogom...istraga će pokazati sve....mora biti procesuiran....i nema tu velike priče.....ko je kriv mora odgovarati....ili neko misli da treba biti selektivan....

rade

pre 11 godina

Super. A gde su pare? I opet su uhapsene pojedine karike iz lanca,a verovatno mnogi subotički gradski oci znaju kako se plen delio već godinama. Takođe,mnogi su upoznati da puno karika iz lanca su presle granicu jos letos i odavno obezbedili kapital koji su "pošteno" stekli.
A jeste sigurni da se "Pedja" zove Pedja ili je i on kojim slucajem menjao identitet jos pocetkom 2000god. Nas MUP mnogo zna ali nazalost trguje sa svojim aktivnostima i opet nema pravog razresenja situacije!lsl

apotekar

pre 11 godina

Nema sumnje da je borba protiv korupcije jedna od najnapornijih I natezih, ali je svakako dobar pokazatelj gradjanima da su pred zakonom svi isti. Novac ne moze da kupi cast I postenje I sve kad tad dodje na naplatu.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Mislim da je najvažnije otkriti koje su malverzacije I prevare ostvarene I koliko su građani I država oštećeni tokom ove afere.

Miroljub

pre 11 godina

Bitno je da su se stvari pokrenule i da nema zaštićenih, ko god je zloupotrebio službeni položaj i bavio se malverzacijama treba da odgovara, tek tada ćemo imati državu. Čestitke Aleksandru Vučiću za tu borbu.

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Pitam se samo kada će i ostali političari koji su do sada vršili vlast biti privedeni ako ništa drugo makar na informativni razgovor.

Kappa

pre 11 godina

Još malo će i čistačica iz Agrobanke da bude optužena,portir i domar su već pali! Da li postoji jedan radnik Agrobanke,a da nije krao!?

nisam glup,zatupeo sam

pre 11 godina

U uredjenim zemljama je uspeh vlasti kad procesuira i osudi ovakve slucajeve a u Srbiji dovoljno je privodjenje. p.s. ali bolje ista nego nista

gutaperka

pre 11 godina

Potpuno je normalno ocekivati da se prvo pronadju validni dokazi, pa tek onda sudi licu koje se sumnjici za umesanost u korupciju. Verujem da sva ova hapsenja nisu pokazatelj nikakvog revansizma, vec iskrene zelje da se svest o zlocinu probudi I da svi shvate sta je dobro, a sta lose I da ce svi oni koji lose cine za isto odgovarati.

BokiV

pre 11 godina

Pohapsiti sve i svakoga ko je potkradao državu i narod! Nadam se da će se uskoro krenuti dalje,u nove slučajeve i da će država biti očišćena od korupcije.

otpor Zrenjanin

pre 11 godina

Pokojni Branci iz subotickog Otpor!a imao je nekoliko kilograma papira dokaznog materijala za malverzacije Jozefa K. koje je iznosio u javnost kontinuirano od 2000. godine. Na kraju je zavrsio u zatvoru zbog kleveta i dusevnog bola koje je naneo Jozefu K. Po izlasku iz visemesecnog zatvora Branci je ostao bez sredstava za zivot i izvrsio samoubistvo. Neka ti je laka zemlja druze. Pozdrav subotickim otporasima.

iva

pre 11 godina

Demantovao Vučić neke zle tvrdnje da kraj hapšenjima.Valjda ste konačno shvatili da je ovo početak i da se ova vlast bitno razlikije od predhodne!A oni umešani neka se dobro zamisle jer će pravda doći po svoje!

LesaBg

pre 11 godina

Tako se poslovalo za vreme vlade DS-a! Što se neko od njih sad ne oglasi da prokomentariše ovu vest i da kaže,kako je moguće da oni to nisu znali!

banaijanac

pre 11 godina

Sad kapiram zasto je Toma isao u Madjarsku. Mi moramo da pitamo Madjare da li smemo da uhapsimo Kasu. Idemo, jupi, banana za bananijance...
Doduse, dobro je kad se uradi ono sto se mora.

Eliot Nes

pre 11 godina

Sve je to lepo. Ali pravu volju za borbu protiv korupcije cete pokazati kada uhapsite clanove UO Agrobanke i njihove nalogodavce iz prosle Vlade.

VeleSrb

pre 11 godina

Štrasno šta se radilo u Srbiji zadnjih 10 godina. Glasali smo za promene 5-og oktobra,a dobili smo još gore! Nije ni čudo što nam je država na ivici bankrota. Sve koji su učestvovali u ovakvim aferama,treba procesuirati i oduzeti im imovinu.

nepot

pre 11 godina

Nema ovo hapsenje veze sa Agrobankom,nego sa Kasinim nedavnim izjavama o autonomiji i eventualnom otcepljenju Vojvodine.Agrobanka je samo izgovor.
Dole Vucic i Nikolic!!
....

Berač šljiva i trešanja

pre 11 godina

Oh, lepo, lepo, počelo je trešenje raznih šljiva i trešanja. I gle, kakvih lepih plodova nam pada! Sada neka se spremi Dušan "Ovčica" Mihajlović. Sve je to nakot masnih crva koji su rili. Znam da nisu samo oni, ali neka se bar oni počiste. Ovi pre njih nisu nikoga takli, samo su nagojili postojeće i dodali svoje.

M,M,

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , posebno gospodin Vučić .Samo tako nastavite.

dalia

pre 11 godina

Sve cestitke ljudima koji rade na rasvetljavanju ovih afera, na resenosti I spremnosti da istraju u ovome. Nadam se da cemo uskoro biti zdravo drustvo, koje nije zarazeno ostacima prethodne vlasti I njihovim koruptivnim radnjama.

zamlata

pre 11 godina

Opa pa ovo se radilo i na severu zemlje udarnički,kao i svuda u
Srbiji u vreme vladavine DS.Da li se može bar neko izdvojiti iz
prošlog režima da je bar koliko toliko bio častan i da nije uprljao
ruke.Sramota.

sabahudin

pre 11 godina

Ne treba potencirati da li je i kojoj nacionalnosti pripada neko,
ako ima kriminalnih elemenata taj se mora uhapsiti bez tih predra-
suda. U prošlosti je to bilo,ako hoćeš nekog da uhapsiš,a on pripa-
dnik neke manjinske zajednice,nediraj ga kao to je ugnjetavanje te
manjine.Što su lopovi do sada obilato koristili.Vučić činimi se
bez pardona čisti kriminal ne obzirući se na te malograđanske bole-
štine,i zato i ima veliku podršku u narodu.

Saša

pre 11 godina

Od cele afere najzanimljivije mi što jedan tabloid najavljuje hapšenja dan ranije, pa evo i sada. Isti je objavljivao i pisma iz zatvora poznatog kriminalca kojim se klevetaju neke javne ličnosti. Sprega policije, mafije, glasilo i medijska batina vladajućeg režima, užas. Tako to počinje, sa "borbom protiv korupcije" kao mantrom, onda se hapsi svako ko zucne, pa onda ko ima lepu ženu ... Jožef K. je ovde nebitan šrafčić, kriv ili ne.

maki

pre 11 godina

Konacno je doslo vreme da se Srbija ocisti od drustvenih parazita koji koriste svoje politicke veze I moc da bi se bogatili na racun siromasnih gradjana. Potpuno podrzavam ovu borbu I verujem da samo ukoliko uspemo da se resimo takvih, mozemo da ocekujemo napredak na svakom drugom polju.

britka

pre 11 godina

Verovatno svi misle da je sve ovo jos jedna besmislica koju porucuju ljudi koji su na vlasti, ali ja od formiranja ove Vlade, pa do sada nisam cula nista sto nije ostvareno. Izgleda da Vlada radi I ispunjava obecano I da je svako hapsenje samo najava svega sto ce zaista uslediti.

Dan

pre 11 godina

Dobro je da se hapsi po Vojvodini, da autonomaški nastrojeni vide koliko je veliko to vojvođansko poštenje, koje god nacije. I takvi vam govore o nekim pravima i ugnjetavanju?! Treba što pre očistiti Vojvodinu, tako će se i smiriti glasovi koji rade protiv Srbije, a izgleda da oni najviše i dolaze iz ovakvih izvora.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Ako tezimo ka boljem i sigurnijem drustvu, ako mislimo da jednog dana ima neko poverenje u drzavne institucije, ovakav potez vlade onda treba pozdraviti. Na kraju krajeva da li je neko nacionalna manjina ili ne, svako ko se oglusio o zakon drzave Srbije mora odgovarati.

LILIEN

pre 11 godina

Tako će polako jedan po jedan da polože račun svi, koji su oštetili Srbiju svojim nezakonitim rednjama - podrška Vučiću da se istraje u sprovođenju zakona!
Dosta je bilo lopovluka!!!

borka

pre 11 godina

Pozdravljam hapsenje,ali moglo se ovo i mnogo ranije uraditi.Kao rodjena suboticanka,vidim godinama unazad sta se radi i vidim kako nas grad tone i propada a jedine dve imperije koje su rasle i sirile su Kasine i Duliceve!

sanja

pre 11 godina

Ovi ljudi se obogatiše preko noći.Pored direktora jedne filijale Agrobanke on je vlasnik nekoliko privatnih firmi.Ovo mi izgleda kao da se radi o pozajmnjenom novcu iz banke.Da li se nadao da se ovo nikada neće saznati!

m.

pre 11 godina

Mene zanima da neko napravi intervju sa Tomicom Milosavljevicem. On covek nam je unistio zdravstvo i otisao. I nikom nista. A kao je vrsni strucnjak. A, danas se ne mozemo leciti. Doktori male plate i mrzovolja na poslu, a pacijenti bez leka. Ne mislim da je Slavica Djukic Dejanovic zasukala rukave da u tom resoru bude bolje. Kao sto ne mislim ni da je Zarko Obradovic zasukao rukave da u tom resoru bude bolje.

Pravda

pre 11 godina

Pa da, pod okriljem politike, manjina i slicnog mnogi su iskoristili priliku za licno bogatstvo...

Sramota je to... Plus los signal za strane investitore koji ulazu u banku i privredu...

Samo da isteraju do kraja, jer uvek moze da se ide na pricu pritiska na manjine u ovom slucaju, ili u nekom drugom npr partiski obracuni... Ne bi trebalo da to ima veze sa tim, ako si protivzakonito uzimao ima da odgovaras pa ne znam ko da si... Isto tako, ako si nevin na slobodu naravno, mada sumnjam da je mnogo nevinih

Jocko

pre 11 godina

Podržavam ovakve poteze vlade da se obračunava sa kriminalom bez
pardona.Mnogi koji su ušli u politiku,očito im je služila kao para-
van za nezakonite radnje.Sa tom praksom se već jednom mora prestati
i mislim da je nova vlast na dobrom putu da se izleči od tih slab-
osti.

ASKA I VUK

pre 11 godina

Tek sad vidim sa otkrivanjem ovih silnih afera koliko je ova drzava bila bespravna, drzava takuna, vlasti a ne obicnih gradjana. Jedina satisfakcija za gradjane je hapsenja lopova od vrha pa nadole.

Igor Negotin

pre 11 godina

Možda su krivi, za to postoji sudski proces. Ali jedno znam da je ovo jeftina demagogija, kao da kvalitet života zavisi od hapšenja. Pohapsiće Aca sve koji nemaju veze sa njim, e onda da ga vidim kada treba da krene na one bliske...

Miloš

pre 11 godina

Dobro je da timovi za borbu protiv korupcije imaju isti aršin i za bivše političare i za biznismene. Jedino tako će se korupcija iskoreniti. Hapšenje Jožefa kase je još jedan primer sprege političara i tajkuna.

Nedeljko

pre 11 godina

Verovatno imaju razlog za to. Čestitke Vučiću i Vladi Srbije na doslednosti. Put u bolju budućnost ove države i građana je pre svega uslovljen borbom protiv korupcije, sa tom ranom Srbija mora da se izbori.

behar

pre 11 godina

I ovaj je samo sitna riba.Ima li Vučić hrabrosti uhapsiti glavnog gazdu droge i prvog koji je to zlo doneo kod nas u Novom Pazaru?Čisto sumnjam

Nina Andreevic

pre 11 godina

Tek kad ozbiljni ljudi dodju na celo drzave pocnu da se desavaju ovakve stvari. Srbija je deceniju bila izlozena najvisim koruptivnim radnjama I niko za to nije odgovarao. Jeste doslo vreme da se drustvo pocisti od onih koji misle da su iznad drzave. I drago mi je sto je to prioritet novoj vlasti.

Milijan

pre 11 godina

Očigledno je da su u aferu Agrobanke uključini mnogi, a sredstva koja su proneverena su fantastična. Zaista je neshvatljivo da bivša vlast nije znala šta se dešava. Sve pohvale za sadašnje timove koji vode borbu protiv korupcije. Daju nam nadu da ćemo postati pošteno društvo.

mili

pre 11 godina

Ova borba protiv korupcije nije samo borba...ovim se daje nada obicnim gradjanima da i oni imaju sansu u ovoj zemlji i da ce bar njihova deca bolje ziveti ako vec nisu oni

Jessica

pre 11 godina

Da li ce se nesto od ovoga isterati do kraja? Ili ce da da odleze u pritvoru neki mesec i da nastave da uzivaju u pokradenom kapitalu?

srele

pre 11 godina

evo za sve one koji su bili skepticni kad je borba protiv korupcije u pitanju...meni samo nije jasno koliko je jos ljudi upleteno u ovoj aferi i kad ce doci kraj ovome?

Aleksandar

pre 11 godina

Kakva bre zloupotreba službenog položaja! Pa to krivično delo postoji samo kod nas! U najboljem slučaju će dobiti po godinu dana zatvora i biće napolju za nekoliko meseci! Ovo se zove pljačka i za to se robija po 20 godina i pleni sva stečena imovina, a mi delimo packe i kažemo NO NO!

MIRIC

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , naravno da im treba oduzeti sve što su bespravno uzeli.Klupko je krenulo da se odmotava.

Ratnik paorskog srca

pre 11 godina

Sad lepo oduzeti SVU imovinu doticnima pa sa tim parama popuniti budzet da bi penzioveri imali za penzije,bolesni za lekove,seljaci za subvencije,prosvetari za plate...

otpor Zrenjanin

pre 11 godina

Pokojni Branci iz subotickog Otpor!a imao je nekoliko kilograma papira dokaznog materijala za malverzacije Jozefa K. koje je iznosio u javnost kontinuirano od 2000. godine. Na kraju je zavrsio u zatvoru zbog kleveta i dusevnog bola koje je naneo Jozefu K. Po izlasku iz visemesecnog zatvora Branci je ostao bez sredstava za zivot i izvrsio samoubistvo. Neka ti je laka zemlja druze. Pozdrav subotickim otporasima.

Ratnik paorskog srca

pre 11 godina

Sad lepo oduzeti SVU imovinu doticnima pa sa tim parama popuniti budzet da bi penzioveri imali za penzije,bolesni za lekove,seljaci za subvencije,prosvetari za plate...

Aleksandar

pre 11 godina

Kakva bre zloupotreba službenog položaja! Pa to krivično delo postoji samo kod nas! U najboljem slučaju će dobiti po godinu dana zatvora i biće napolju za nekoliko meseci! Ovo se zove pljačka i za to se robija po 20 godina i pleni sva stečena imovina, a mi delimo packe i kažemo NO NO!

Miloš

pre 11 godina

Dobro je da timovi za borbu protiv korupcije imaju isti aršin i za bivše političare i za biznismene. Jedino tako će se korupcija iskoreniti. Hapšenje Jožefa kase je još jedan primer sprege političara i tajkuna.

LILIEN

pre 11 godina

Tako će polako jedan po jedan da polože račun svi, koji su oštetili Srbiju svojim nezakonitim rednjama - podrška Vučiću da se istraje u sprovođenju zakona!
Dosta je bilo lopovluka!!!

borka

pre 11 godina

Pozdravljam hapsenje,ali moglo se ovo i mnogo ranije uraditi.Kao rodjena suboticanka,vidim godinama unazad sta se radi i vidim kako nas grad tone i propada a jedine dve imperije koje su rasle i sirile su Kasine i Duliceve!

VeleSrb

pre 11 godina

Štrasno šta se radilo u Srbiji zadnjih 10 godina. Glasali smo za promene 5-og oktobra,a dobili smo još gore! Nije ni čudo što nam je država na ivici bankrota. Sve koji su učestvovali u ovakvim aferama,treba procesuirati i oduzeti im imovinu.

Nedeljko

pre 11 godina

Verovatno imaju razlog za to. Čestitke Vučiću i Vladi Srbije na doslednosti. Put u bolju budućnost ove države i građana je pre svega uslovljen borbom protiv korupcije, sa tom ranom Srbija mora da se izbori.

Berač šljiva i trešanja

pre 11 godina

Oh, lepo, lepo, počelo je trešenje raznih šljiva i trešanja. I gle, kakvih lepih plodova nam pada! Sada neka se spremi Dušan "Ovčica" Mihajlović. Sve je to nakot masnih crva koji su rili. Znam da nisu samo oni, ali neka se bar oni počiste. Ovi pre njih nisu nikoga takli, samo su nagojili postojeće i dodali svoje.

novi stari

pre 11 godina

Ajd malo nekog iz SPS a ili URS a i oni su bili na vlasti sa ekipom.Nesto mi je tesko da poverujem da su oni cisti ili su se ocistili ulaskom u novu vladu.

Косовски витез

pre 11 godina

А када ће Дачићеви помоћноци из врха МУП бити хапшено за корупцију у вези запошљавања?

Saša

pre 11 godina

Od cele afere najzanimljivije mi što jedan tabloid najavljuje hapšenja dan ranije, pa evo i sada. Isti je objavljivao i pisma iz zatvora poznatog kriminalca kojim se klevetaju neke javne ličnosti. Sprega policije, mafije, glasilo i medijska batina vladajućeg režima, užas. Tako to počinje, sa "borbom protiv korupcije" kao mantrom, onda se hapsi svako ko zucne, pa onda ko ima lepu ženu ... Jožef K. je ovde nebitan šrafčić, kriv ili ne.

behar

pre 11 godina

I ovaj je samo sitna riba.Ima li Vučić hrabrosti uhapsiti glavnog gazdu droge i prvog koji je to zlo doneo kod nas u Novom Pazaru?Čisto sumnjam

LesaBg

pre 11 godina

Tako se poslovalo za vreme vlade DS-a! Što se neko od njih sad ne oglasi da prokomentariše ovu vest i da kaže,kako je moguće da oni to nisu znali!

Jessica

pre 11 godina

Da li ce se nesto od ovoga isterati do kraja? Ili ce da da odleze u pritvoru neki mesec i da nastave da uzivaju u pokradenom kapitalu?

m.

pre 11 godina

Mene zanima da neko napravi intervju sa Tomicom Milosavljevicem. On covek nam je unistio zdravstvo i otisao. I nikom nista. A kao je vrsni strucnjak. A, danas se ne mozemo leciti. Doktori male plate i mrzovolja na poslu, a pacijenti bez leka. Ne mislim da je Slavica Djukic Dejanovic zasukala rukave da u tom resoru bude bolje. Kao sto ne mislim ni da je Zarko Obradovic zasukao rukave da u tom resoru bude bolje.

Eliot Nes

pre 11 godina

Sve je to lepo. Ali pravu volju za borbu protiv korupcije cete pokazati kada uhapsite clanove UO Agrobanke i njihove nalogodavce iz prosle Vlade.

anonimus

pre 11 godina

Opet Agrobanka samo Agrobanka zasto se ne pokrene istraga o ubistvu Zorana Djindjica,e tu je teza mafija,malo na teze slucajeve da krene.

Dan

pre 11 godina

Dobro je da se hapsi po Vojvodini, da autonomaški nastrojeni vide koliko je veliko to vojvođansko poštenje, koje god nacije. I takvi vam govore o nekim pravima i ugnjetavanju?! Treba što pre očistiti Vojvodinu, tako će se i smiriti glasovi koji rade protiv Srbije, a izgleda da oni najviše i dolaze iz ovakvih izvora.

DARKO

pre 11 godina

G-dine Vucicu, sada posto ste poceli da hapsite najvece kriminalce, koji su ojadili zemlju i oteli silne milijarde, zive na Dedinju i Senjaku u velelepnim vilama sa dobermanima i cuvarima na kapiji, ciji vozni park nema ni Vlada Srbije, da li cu ja moci da se zaposlim i da radim kao covek za skromnu platu, da izdrzavam decu!!! Ako su najveci kriminalci Dulic i Kasa onda mi posao od Vas i ne treba!!! Gde su oni pravi, cija ce oteta imovina ici u budzet?????

Misko

pre 11 godina

Jozef Kasa je upravo zbog Agrobanke I izasao iz politike da bi mogao na miru da bere plodove svog rada. Ali izgleda da se malo zaigrao. Ako je kriv onda neka mu se sudi I neka bude za primer ostalim politicarima. Sankcije neka budu rigorozne.

sabahudin

pre 11 godina

Ne treba potencirati da li je i kojoj nacionalnosti pripada neko,
ako ima kriminalnih elemenata taj se mora uhapsiti bez tih predra-
suda. U prošlosti je to bilo,ako hoćeš nekog da uhapsiš,a on pripa-
dnik neke manjinske zajednice,nediraj ga kao to je ugnjetavanje te
manjine.Što su lopovi do sada obilato koristili.Vučić činimi se
bez pardona čisti kriminal ne obzirući se na te malograđanske bole-
štine,i zato i ima veliku podršku u narodu.

M,M,

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , posebno gospodin Vučić .Samo tako nastavite.

iva

pre 11 godina

Demantovao Vučić neke zle tvrdnje da kraj hapšenjima.Valjda ste konačno shvatili da je ovo početak i da se ova vlast bitno razlikije od predhodne!A oni umešani neka se dobro zamisle jer će pravda doći po svoje!

Miroljub

pre 11 godina

Bitno je da su se stvari pokrenule i da nema zaštićenih, ko god je zloupotrebio službeni položaj i bavio se malverzacijama treba da odgovara, tek tada ćemo imati državu. Čestitke Aleksandru Vučiću za tu borbu.

Jocko

pre 11 godina

Podržavam ovakve poteze vlade da se obračunava sa kriminalom bez
pardona.Mnogi koji su ušli u politiku,očito im je služila kao para-
van za nezakonite radnje.Sa tom praksom se već jednom mora prestati
i mislim da je nova vlast na dobrom putu da se izleči od tih slab-
osti.

Bajan

pre 11 godina

Kasine lopovluke treba proveriti jos od 2000-te godine i vremena kad je bio potpredsednik vlade posle toga gradonacelnik Subotice.Ovo sa Agrobankom je slag na tortu.Cak se i u skupstini javno govorilo o njegovim malverzacijama i zloupotrebama sluzbenog polozaja i kupovini na stotine hektara poljoprivredne zemlje za neku bagatelnu cenu,a niko do danas nije imao hrabrosti ili volje da uradi nesto po tom pitanju.

srele

pre 11 godina

evo za sve one koji su bili skepticni kad je borba protiv korupcije u pitanju...meni samo nije jasno koliko je jos ljudi upleteno u ovoj aferi i kad ce doci kraj ovome?

stojan

pre 11 godina

Druže Vučiću, pošalji malo Ivicu sa "maricom" do Temerina. Kod nas je na vlasti YUNATED COLOR OF BENETON. U vlasti su DS , Reformisti Vojvodine, DSS, NS, LDP, SPS - PUPS, SRS (2 odbornika), GG FKL, DSVM, I SVM. Svi su oni "Jožef Kasa". HAPSI POLICIJO.......IMA VIŠE MILIONA RAZLOGA...

fokus

pre 11 godina

A,sta je sa Beobankom i drugim drzavnim bankama koje su u stecaju vec vise od 10 godina,sto se ne ispita ko je tu davao kredite 90ih godina i napravio dubioze u tim bankama od nekoliko milijardi dolara,u vreme kada je obican gradjanim mogao samo da sanja o kreditu. Tad je napravljena prva koncentracija kapitala,tad su danasnji tajkuni stekli bogastvo,a kasnije nakon promena samo su ga uveli u legalne togove putem privatizacije...

Podrška

pre 11 godina

Svako ko je odgovoran za zloupotrebe treba biti uhapšen. Ne sumnjam da će ih biti još. Podrška Vučiću, koji u toj borbi ima najveće zasluge.

stara fora

pre 11 godina

I onda ih puštate da se brane sa slobode, a posle dve-tri godine oslobađate krivice...
Ko zna, možda predsednik Toma izađe u susret i sve skupa ih abolira do kraja tekuće godine.
Povezani ste svi kao creva.

И Косово и ЕУ и Милошевић и Тадић

pre 11 godina

Надам се да г.Јожеф Каса није и последњи из прве демократске владе
Србије од 2001.г.,који је приведен на испитивање и проверу, или како се већ каже."Нека правда победи, па макар пропао цео свет." Што је све пропустила влада Тадића и Цветковића.

Geom

pre 11 godina

Da li bi Kasa bio osumnjičen da je ušao u koaliciju sa naprednjacima kao Dinkić? Zato, lažni narode Aleksandra Vučića, manite se hvaljenja nove vlade, jer vi najbolje znate ono: Narodu je dosta laži i obmana. Narod se prevario što je glasao za vas i sada to vidi i žao mu je. Itd, itd...

Posmatrač istorije

pre 11 godina

Priveden je s razlogom...istraga će pokazati sve....mora biti procesuiran....i nema tu velike priče.....ko je kriv mora odgovarati....ili neko misli da treba biti selektivan....

SEK-a

pre 11 godina

@(Mario Bros, 20. novembar 2012 11:32)
Zakon je isti za sve,kako za Srbe,tako i za Madjare,Rusine,Bugare,Rumune,...Japance
A tek kad bude cesljanje RBV(razvojne) tu ce da bude zabave samo takve.
Naj gore je sto su se nakrali,sad ne mogu da prodaju pa da pale :-D

MUKNAVI

pre 11 godina

Imal` medju tim gradjanima bar jedan koji je usao u politiku zbog ideala,programa,kojima su dvadeset i kusur godina obecavali boljitke..od Djevdjelije pa do Triglava.Nema ni jednog takvog, sve je to fukara koja grabi sebi ko i ovaj kasa u svoju kasu a sada se ganjaju izmedju sebe i glumataju dobricu..

star-trek

pre 11 godina

Itekako ima veze sa politikom!! Hapse se samo clanovi stranaka koji nisu u vlasti!! Samo mi nemojte reci da clanovi SPSa i URSa nisu koristili te kredite, da svi clanovi SNSa su posteni na lokalima?!?
Ovo mi vise lici kao pritisak na SVM koje su kontaktirali iz SNSa da udje sa njima u koaliciju na lokalu u Subotici! Samo ne znam sta zeli SNS u Subotici kada imate mozda 7-8% podrske?!! Odavno se zna da SNS hoce fotelje i u Su...

MIRIC

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , naravno da im treba oduzeti sve što su bespravno uzeli.Klupko je krenulo da se odmotava.

Macut

pre 11 godina

Od ovoliki cifri vrti mi se u glavi. Ovo je sramota bivse vlade koja je dozvolila da pojedinci unistavaju sve cega se dohvate. Uhapsen je sigurno uz debele dokaze,oduzeti im imovinu da se koliko toliko namiri dug. Bravo za Vucica i novu vladu koja predano radi.

banaijanac

pre 11 godina

Sad kapiram zasto je Toma isao u Madjarsku. Mi moramo da pitamo Madjare da li smemo da uhapsimo Kasu. Idemo, jupi, banana za bananijance...
Doduse, dobro je kad se uradi ono sto se mora.

nepot

pre 11 godina

Nema ovo hapsenje veze sa Agrobankom,nego sa Kasinim nedavnim izjavama o autonomiji i eventualnom otcepljenju Vojvodine.Agrobanka je samo izgovor.
Dole Vucic i Nikolic!!
....

mili

pre 11 godina

Ova borba protiv korupcije nije samo borba...ovim se daje nada obicnim gradjanima da i oni imaju sansu u ovoj zemlji i da ce bar njihova deca bolje ziveti ako vec nisu oni

Stanimir Branimir

pre 11 godina

Ova hapšenja nemaju nikakvog efekta ako im se ne oduzme ono što su ukrali, uz obračunatu kamatu. Biće samo na teretu države u zatvoru. Vratiti oduzetu, što se mene tiče, može onda da bude i na slobodi.

sanja

pre 11 godina

Ovi ljudi se obogatiše preko noći.Pored direktora jedne filijale Agrobanke on je vlasnik nekoliko privatnih firmi.Ovo mi izgleda kao da se radi o pozajmnjenom novcu iz banke.Da li se nadao da se ovo nikada neće saznati!

Maratonci

pre 11 godina

Ovo nije politicko hapsenje,niti ima veze sa iznesenim stavovima Kase kako pojedinci pisu. Ostetio je Agrobanku i treba da odgovara kao i svi koji prekrse zakon. Zasto da se pravi razlika izmedju politicara i obicnog gradjanina koji osteti drzava za 100 000 dinara. zakon je za sve isti.

rade

pre 11 godina

Super. A gde su pare? I opet su uhapsene pojedine karike iz lanca,a verovatno mnogi subotički gradski oci znaju kako se plen delio već godinama. Takođe,mnogi su upoznati da puno karika iz lanca su presle granicu jos letos i odavno obezbedili kapital koji su "pošteno" stekli.
A jeste sigurni da se "Pedja" zove Pedja ili je i on kojim slucajem menjao identitet jos pocetkom 2000god. Nas MUP mnogo zna ali nazalost trguje sa svojim aktivnostima i opet nema pravog razresenja situacije!lsl

pravda za sve

pre 11 godina

opet zamazivanje ociju, hapse se samo opozicioni lopovi. sta je sa urs-ovim lopovima iz valjeva. nafatirali se kredita iz agrobanke pa sada izigravaju vlast i ne misle da ih vracaju. firmu unistili oni pare sklonili na sigurno pa sada neka narod vraca njihove kredite. ne razumem kako takvi ljudi mogu da budu na drzavnim funkcijama, poslanici, ministri, odbornici...

Mirjana

pre 11 godina

Pa zar i Jožef Kasa? Ako je radio protiv zakona od zakona ne sme da beži. Ovo je teška lopovska država koju je stotinak ljudi debelo pokralo. Zato tako loše i živimo. Samo da nas nisu potkradali....

Samardzija P

pre 11 godina

Konacno da se stane na put malverzacijama . Agrobanka je ocigledno napravljena da takvi mogu da napune svoje dzepove, a ti narode gladuj ,snalazi se. Nadam se da ce pravda biti zadovoljena, treba im oduzeti sve nepokretnosi i na taj nacin se naplatiti. Vucic je izgleda jedini imao hrabrosti da raskrinka sve malverzacije koje su cinjene u proslim vladama.

zamlata

pre 11 godina

Opa pa ovo se radilo i na severu zemlje udarnički,kao i svuda u
Srbiji u vreme vladavine DS.Da li se može bar neko izdvojiti iz
prošlog režima da je bar koliko toliko bio častan i da nije uprljao
ruke.Sramota.

Tatjana B

pre 11 godina

Verujem da je sa razlogom priveden i uz debele dokaze. Bez obzira na funkcije politicke ako pocini krivicno delo treba i da odgovara. Tolike milijone su pokupili da mi se od same pomisli vrti u glavi. Ja kad kasnim sa ratom kredita od 14 ooo din. zovu iz banke svaki dan kad ce da se uplati.E to je tuga.

BokiV

pre 11 godina

Pohapsiti sve i svakoga ko je potkradao državu i narod! Nadam se da će se uskoro krenuti dalje,u nove slučajeve i da će država biti očišćena od korupcije.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Од обећања оних предизборних до стварности требало је проћи нешто више од сто дана. Мислим да треба веровати убудуће овом човеку који је између осталог и највећи гласноговорник у борби против корупције и криминала. Напредњачки председник изгледа има све конце у рукам.

Zoni

pre 11 godina

Mislim da mi i nemamo toliko slobodnog prostora u zatvorima i pritvorima koliko ce nam biti potrebno za sve koji su nesto krali "na sitno".

TOBI

pre 11 godina

Vucic nije covek koji je u kampanji obecavao "kule i gradove".Jasno nam je stavio do znanja,da ce trebati vremena,da se zemlja stabilizuje,ali vidi se da on ne gubi to isto vreme!

ASKA I VUK

pre 11 godina

Tek sad vidim sa otkrivanjem ovih silnih afera koliko je ova drzava bila bespravna, drzava takuna, vlasti a ne obicnih gradjana. Jedina satisfakcija za gradjane je hapsenja lopova od vrha pa nadole.

košava

pre 11 godina

Ispade da do 2000. niko nije ništa krao. Trebalo je prvo pohapsiti socijaliste , radikale i ostale pa onda krenuti i posle 2000. godine .
A ovo miriše na to da Kasa nije hteo sendvič pa zaglavio zatvor. I da iz garniture do 2000. godien zaglavio Kertes i niko više.

Zeljko

pre 11 godina

"Obožavam" obožavatelje lika i dela dragog nam Vučića. Prosto u svojoj naklonosti ka pomenutom, ljubitelji zaboravljaju, ili možda čak i ne znaju, da se hapse samo privatnici koji su uzeli kredit od Agrobanke. Zar zaista ne postoji sumlja da su uzeli kredit i da je firma propala pa ne mogu da vrate? Zar nije desetine takvih državnih firmi? Kliki je gubitak Sartida, JAT-a, železnice itd.
Zar kredit od Agrobanke nisu uzeli i KK Crvena Zvezda Diva (Čović) i FK Crvena Zvezda (Lukić). Da li će i oni biti uhapšeni? Hoće li kredit biti vraćen, ili oprošten? Da su hteli da ga vraćaju ne bi formirali radnu grupu i oslobodili Džajića krivične odogovornosti. E moja Srbijo, sreća pa ćeš postojati i kada nas ne bude, nadam se bolja nego što si sada.

nidža

pre 11 godina

Zakon o amnestiji donesen u poslednjem trenutku. Treba isprazniti "kancelarije", okrečiti, srediti za prijem elitnih klijenata.
Kako je to lepo kad sopstvene "aktivnosti" uviješ u oblande patriotizma i "zalaganja za naciju"!

Mario Bros

pre 11 godina

Manjine ste trebali poslednje da hapsite. Gde je još 580 miliona evra iz gubitaka Agrobanke. Ovako će neko da se oseća da zakon važi više za jedne a manje za druge. Da li ostali lideri stranaka nemaju veze sa Agrobankom ili je pak najlakše udariti na manjinu? Ne kažem da nije Kasa kriv ali ovo deluje malo bahato. Prvo treba za Agrobanku pohapsiti nekoga iz većine. Pa makar isti dan i Kasu. Ali ne boraniju+Kasu, jer je onda Kasa naslovna strana vesti.

nisam glup,zatupeo sam

pre 11 godina

U uredjenim zemljama je uspeh vlasti kad procesuira i osudi ovakve slucajeve a u Srbiji dovoljno je privodjenje. p.s. ali bolje ista nego nista

Igor Negotin

pre 11 godina

Možda su krivi, za to postoji sudski proces. Ali jedno znam da je ovo jeftina demagogija, kao da kvalitet života zavisi od hapšenja. Pohapsiće Aca sve koji nemaju veze sa njim, e onda da ga vidim kada treba da krene na one bliske...

gutaperka

pre 11 godina

Potpuno je normalno ocekivati da se prvo pronadju validni dokazi, pa tek onda sudi licu koje se sumnjici za umesanost u korupciju. Verujem da sva ova hapsenja nisu pokazatelj nikakvog revansizma, vec iskrene zelje da se svest o zlocinu probudi I da svi shvate sta je dobro, a sta lose I da ce svi oni koji lose cine za isto odgovarati.

apotekar

pre 11 godina

Nema sumnje da je borba protiv korupcije jedna od najnapornijih I natezih, ali je svakako dobar pokazatelj gradjanima da su pred zakonom svi isti. Novac ne moze da kupi cast I postenje I sve kad tad dodje na naplatu.

dalia

pre 11 godina

Sve cestitke ljudima koji rade na rasvetljavanju ovih afera, na resenosti I spremnosti da istraju u ovome. Nadam se da cemo uskoro biti zdravo drustvo, koje nije zarazeno ostacima prethodne vlasti I njihovim koruptivnim radnjama.

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Pitam se samo kada će i ostali političari koji su do sada vršili vlast biti privedeni ako ništa drugo makar na informativni razgovor.

Milijan

pre 11 godina

Očigledno je da su u aferu Agrobanke uključini mnogi, a sredstva koja su proneverena su fantastična. Zaista je neshvatljivo da bivša vlast nije znala šta se dešava. Sve pohvale za sadašnje timove koji vode borbu protiv korupcije. Daju nam nadu da ćemo postati pošteno društvo.

Nina Andreevic

pre 11 godina

Tek kad ozbiljni ljudi dodju na celo drzave pocnu da se desavaju ovakve stvari. Srbija je deceniju bila izlozena najvisim koruptivnim radnjama I niko za to nije odgovarao. Jeste doslo vreme da se drustvo pocisti od onih koji misle da su iznad drzave. I drago mi je sto je to prioritet novoj vlasti.

Kappa

pre 11 godina

Još malo će i čistačica iz Agrobanke da bude optužena,portir i domar su već pali! Da li postoji jedan radnik Agrobanke,a da nije krao!?

Apo

pre 11 godina

Ovo je borba protiv neistomišljenika, nema ni blage veze sa borbom protiv korupcije... ovi što su sada na vlasti, 100 puta vise su ukrali, unistili Srbiju za vreme Miloševića... a sada će kao oni da vode borbu protiv korupcije... pohapsiće one su koji krali a neistomišljenici su, a ove sto su sad na vlasti nikad... štaviše, ovako imamo uvek nove vesti, i manje se bavimo onim što nam se sada dešava, što nam se ponavlja istorija...

nenad malencic

pre 11 godina

Zakon u Srbiji ukrades i nikom nista ....
Neko je krvavo radio da bi u banku ulozio te pare a neko ce pokrasti i nikom nista pojeo vuk magarca e to je SRBIJA ....

Pesak

pre 11 godina

Da li je Kasa kriv ili ne, videcemo tokom i po okoncanju krivicnog postupka.
Kakav je uopste razlog, da premijer prica o tome, da ovde nije rec o pravima nacionalnih manjina?
Zasto je u ovom kontekstu uopste bitno, da je premijer juce bio u Novom Sadu?
Ko zna, sta se nasem premijeru vrzma u glavi... ko zna, o cemu su pricali on i Pastor? Ima li neko informacija o tome?

klempa

pre 11 godina

Itekako mislim da je Kasa umesan o ovu aferu I da treba da odgovara. Takodje mislimda je on samo jedan u nizu I ko zna ko je u to sve umesan. Ako nista drugo, bar pola ljudi koji stoje iza njega su upuceni u sve ono sta je Jozef radio.

Zoni

pre 11 godina

Tacno tako treba da se i postupa,sve ali sve odgovorne u corku pa neka tamo izmedju sebe gledaju ko je vise krao,proneverio ili otudjio(savremeno izrazavanje)

Sanja

pre 11 godina

Sve je ovo lepo ali sudovi su problem. Zasto nema jos uvek ni jedne pravosnazne presude i to po zakonima ove drzave a ne sa ublazenim kaznama?

Narod ovo prati ali nece nikako biti zadovoljan ukoliko se bilo kom od ovih lopovcina progleda kroz prste i ublazi kazna. Ukoliko se sudovi pokazu lose, presporo i sa nevaljanim i nepostenim presudama, odmah da Vam bude jasno svima da ce narod preuzeti stvar u svoje ruke i na ulici razresiti svaku kradju jako brzo.

Dosta je bilo vrdanja. Svi moraju da dobiju ono sto im sleduje po zakonu jer su zakoni jednaki za sve !

benes

pre 11 godina

Ja sam dobio kredit od banke za stan. Jel sad to znaci da sutra,ako recimo ostanem bez posla i ne budem u mogucnosti da placam rate,neko moze doci i uhapsiti me jer sam ostetio banku i protiv pravno stekao imovinsku korist? Nisam siguran da to tako funkcionise...

@VeleSrb--prijateljski

pre 11 godina

Vaš komentar " šta se radilo u Srbiji zadnjih 10 godina, bio bi ok, da ste samo pomenuli "Patriotsku pljacku" i Insajder, gde je na vašu verovatno žalost, najviše bio ukljucen DSS,SPS, SNS. Naravno da svaka pljacka, malverzacija i sl., treba da budu krivicno gonjeni.
Ali bih volela da svi SNSkomentatori, koji se tako strašno zgražavaju kako smo pljackani ovih 10 godina, bar malo se raspitaju kako smo opljackani i pretvoreni u od srednje klase u gole siromahe, svim krađama od 1990-2000god.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Mislim da je najvažnije otkriti koje su malverzacije I prevare ostvarene I koliko su građani I država oštećeni tokom ove afere.

Kasa ili Terzić ili Džajić?

pre 11 godina

I Džajić je bio priveden. Sada je Kasa. Terzića neće privoditi. Stigao je sa odmora iz ''poštenih'' SAD-a.

maki

pre 11 godina

Konacno je doslo vreme da se Srbija ocisti od drustvenih parazita koji koriste svoje politicke veze I moc da bi se bogatili na racun siromasnih gradjana. Potpuno podrzavam ovu borbu I verujem da samo ukoliko uspemo da se resimo takvih, mozemo da ocekujemo napredak na svakom drugom polju.

Iva

pre 11 godina

Za vreme DS-a nije postojala granica u kradji.Kao sto se vidi u pitanju su bili milioni!Zapanjujuca je Vucicevom hrabrost i nastojanje da se izbori sa kriminalom i korupcijom,koji vuku korene iz samog vrha bivsih drzavnih funkcionera!

Грчански Деспот

pre 11 godina

Ako tezimo ka boljem i sigurnijem drustvu, ako mislimo da jednog dana ima neko poverenje u drzavne institucije, ovakav potez vlade onda treba pozdraviti. Na kraju krajeva da li je neko nacionalna manjina ili ne, svako ko se oglusio o zakon drzave Srbije mora odgovarati.

Drobina Robert

pre 11 godina

Ma Kasa je vrh ledenog brega koji viri iz mora,a glečer ide u dubinu do koje ronioci ne stižu.Kasa osim velikog stomaka ima leđa ne zato što je bio vaterpolista no što ima veze i premazan je svim mastima,nezgodan igrač.Ovo hapšenje mislim da je farsa za javnost tj.pozorišna predstava.Pipci te hobotnice idu od Kelebije i Horgoša do prestonice,nemoguće je to sve očistiti,suviše su isprepleteni interesi.A ako od sve ove halabuke bude dokazano crno na belo nešto uradiću 50 sklekova na jednoj ruci kao Roki Balboa.

baloteli _ sMario

pre 11 godina

ISkreno ja ne glasam i ne zanima me politika ali iskreno prosla vlast pre izbora nikoga nije hapsila samo se izvinjavali i povladjivali svima .. ovi dosli pocela hapsenja, dulic postenjacina, pa agro banka, pa zvezda iznela kompletno crno na belo koliko je u dugovima hmmm .. samo napred sve pohapsite jer ja idem iz ove zemlje zbog takvih. poz

Pravda

pre 11 godina

Pa da, pod okriljem politike, manjina i slicnog mnogi su iskoristili priliku za licno bogatstvo...

Sramota je to... Plus los signal za strane investitore koji ulazu u banku i privredu...

Samo da isteraju do kraja, jer uvek moze da se ide na pricu pritiska na manjine u ovom slucaju, ili u nekom drugom npr partiski obracuni... Ne bi trebalo da to ima veze sa tim, ako si protivzakonito uzimao ima da odgovaras pa ne znam ko da si... Isto tako, ako si nevin na slobodu naravno, mada sumnjam da je mnogo nevinih

britka

pre 11 godina

Verovatno svi misle da je sve ovo jos jedna besmislica koju porucuju ljudi koji su na vlasti, ali ja od formiranja ove Vlade, pa do sada nisam cula nista sto nije ostvareno. Izgleda da Vlada radi I ispunjava obecano I da je svako hapsenje samo najava svega sto ce zaista uslediti.

nemecel

pre 11 godina

Dzaba vi ovde mlatite slamu ovaj narod sa ovom nazovi "drzavom" je osudjen na propast ....Ovakvih kao ova skotina ima na hiljade i bice ih jer se ovde tako radi mazni i bezi ... A Raditi posteno to nikako jos dobijes i etiketu da si hodajuca budala ....Na tesku robiju od 40 god i tacka ..Dokazi su tu tako da lopova max kazniti !Da sam vlast za takve bi vratio dozivotnu rohiju pa bi videli kako bi se smanjilo sve eeee..

kasica prasica

pre 11 godina

Nije to nikakva zloupotreba sluzbenog polozaja niti neka pljacka on je ustvari samo hteo da malo pristedi za sebe po koje milionce, da mu se nadju kad ne bude bio vise na vlasti, kao sto to uostalom cine i drugi nasi politicari.

kobac

pre 11 godina

Treba ispitati i regularnost svih privatizacija kako u Srbiji tako i u Vojvodini. Ispitati i poreklo novca kojom su se firme kupovale. Naime često se dešavalo da basnoslovni kapital bude prodat nekom za manje od 10 % vrednosti fabrike. Tada kupac, gazda, - skorojević, ispumpa kapital na više načina iz firme u drugu firmu ili kupi novu firmu a staru optereti kreditima. Užas jedan šta se sve radi u Srbiji. Te u Agenciji za privatizaciju treba dobro pretresti, javna je tajna da se firme prodaju uz velike provizije.

kox

pre 11 godina

Naše društvo je protkano sistemskom korupcijom i kriminalom. Sistem je taj koji treba demontirati i osloboditi društvo pošasti. Ko to bude učinio ostaće zapamćen u istoriji Srbije.

Glasinac

pre 11 godina

Ovo je znak da više nema nedodirljivih. Svako onaj ko je opljačkao državu odnosno ko je se ogrešio o zakon, mora da odgovara.

shumadinac

pre 11 godina

sve ovo podrzavam ali cekam pravosnazne presude, kriminalce na dugogodisnjoj robiji a novac i imovinu oduzete, predate u banke za podsticanje malih preduzetnika sa jasnim planom i OBAVEZOM DA GA SPROVEDU U DOGOVORENOM ROKU I POD DOGOVORENIM USLOVIMA. tek tada ce ova prica imati smisao. samo do kraja beskompromisno...

lola razvijeni

pre 11 godina

Sta li ce tek da se sazna kada na red za hapsenje dodju oni sto su sada MNOGO JACI, koje li su tu pare pokradene, verovatno ni oni sami to ne znaju.

Eunomija

pre 11 godina

Jožef Kasta je trebao odavno da odgovara, ali nikada nije kasno. Borba protiv kriminala i korupcije će istrajati do kraja, i da će srbija imati svog Senadera uskoro. Pohvalila bh rad Aleksandra Vučića i negov tim koji odlično rade svoj posao, nadam se da će istrajati do kraja.

nepot

pre 11 godina

Nema ovo hapsenje veze sa Agrobankom,nego sa Kasinim nedavnim izjavama o autonomiji i eventualnom otcepljenju Vojvodine.Agrobanka je samo izgovor.
Dole Vucic i Nikolic!!
....

Saša

pre 11 godina

Od cele afere najzanimljivije mi što jedan tabloid najavljuje hapšenja dan ranije, pa evo i sada. Isti je objavljivao i pisma iz zatvora poznatog kriminalca kojim se klevetaju neke javne ličnosti. Sprega policije, mafije, glasilo i medijska batina vladajućeg režima, užas. Tako to počinje, sa "borbom protiv korupcije" kao mantrom, onda se hapsi svako ko zucne, pa onda ko ima lepu ženu ... Jožef K. je ovde nebitan šrafčić, kriv ili ne.

Dan

pre 11 godina

Dobro je da se hapsi po Vojvodini, da autonomaški nastrojeni vide koliko je veliko to vojvođansko poštenje, koje god nacije. I takvi vam govore o nekim pravima i ugnjetavanju?! Treba što pre očistiti Vojvodinu, tako će se i smiriti glasovi koji rade protiv Srbije, a izgleda da oni najviše i dolaze iz ovakvih izvora.

Mario Bros

pre 11 godina

Manjine ste trebali poslednje da hapsite. Gde je još 580 miliona evra iz gubitaka Agrobanke. Ovako će neko da se oseća da zakon važi više za jedne a manje za druge. Da li ostali lideri stranaka nemaju veze sa Agrobankom ili je pak najlakše udariti na manjinu? Ne kažem da nije Kasa kriv ali ovo deluje malo bahato. Prvo treba za Agrobanku pohapsiti nekoga iz većine. Pa makar isti dan i Kasu. Ali ne boraniju+Kasu, jer je onda Kasa naslovna strana vesti.

banaijanac

pre 11 godina

Sad kapiram zasto je Toma isao u Madjarsku. Mi moramo da pitamo Madjare da li smemo da uhapsimo Kasu. Idemo, jupi, banana za bananijance...
Doduse, dobro je kad se uradi ono sto se mora.

TOBI

pre 11 godina

Vucic nije covek koji je u kampanji obecavao "kule i gradove".Jasno nam je stavio do znanja,da ce trebati vremena,da se zemlja stabilizuje,ali vidi se da on ne gubi to isto vreme!

Apo

pre 11 godina

Ovo je borba protiv neistomišljenika, nema ni blage veze sa borbom protiv korupcije... ovi što su sada na vlasti, 100 puta vise su ukrali, unistili Srbiju za vreme Miloševića... a sada će kao oni da vode borbu protiv korupcije... pohapsiće one su koji krali a neistomišljenici su, a ove sto su sad na vlasti nikad... štaviše, ovako imamo uvek nove vesti, i manje se bavimo onim što nam se sada dešava, što nam se ponavlja istorija...

LILIEN

pre 11 godina

Tako će polako jedan po jedan da polože račun svi, koji su oštetili Srbiju svojim nezakonitim rednjama - podrška Vučiću da se istraje u sprovođenju zakona!
Dosta je bilo lopovluka!!!

Geom

pre 11 godina

Da li bi Kasa bio osumnjičen da je ušao u koaliciju sa naprednjacima kao Dinkić? Zato, lažni narode Aleksandra Vučića, manite se hvaljenja nove vlade, jer vi najbolje znate ono: Narodu je dosta laži i obmana. Narod se prevario što je glasao za vas i sada to vidi i žao mu je. Itd, itd...

Nedeljko

pre 11 godina

Verovatno imaju razlog za to. Čestitke Vučiću i Vladi Srbije na doslednosti. Put u bolju budućnost ove države i građana je pre svega uslovljen borbom protiv korupcije, sa tom ranom Srbija mora da se izbori.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Од обећања оних предизборних до стварности требало је проћи нешто више од сто дана. Мислим да треба веровати убудуће овом човеку који је између осталог и највећи гласноговорник у борби против корупције и криминала. Напредњачки председник изгледа има све конце у рукам.

Podrška

pre 11 godina

Svako ko je odgovoran za zloupotrebe treba biti uhapšen. Ne sumnjam da će ih biti još. Podrška Vučiću, koji u toj borbi ima najveće zasluge.

anonimus

pre 11 godina

Opet Agrobanka samo Agrobanka zasto se ne pokrene istraga o ubistvu Zorana Djindjica,e tu je teza mafija,malo na teze slucajeve da krene.

Miroljub

pre 11 godina

Bitno je da su se stvari pokrenule i da nema zaštićenih, ko god je zloupotrebio službeni položaj i bavio se malverzacijama treba da odgovara, tek tada ćemo imati državu. Čestitke Aleksandru Vučiću za tu borbu.

Miloš

pre 11 godina

Dobro je da timovi za borbu protiv korupcije imaju isti aršin i za bivše političare i za biznismene. Jedino tako će se korupcija iskoreniti. Hapšenje Jožefa kase je još jedan primer sprege političara i tajkuna.

britka

pre 11 godina

Verovatno svi misle da je sve ovo jos jedna besmislica koju porucuju ljudi koji su na vlasti, ali ja od formiranja ove Vlade, pa do sada nisam cula nista sto nije ostvareno. Izgleda da Vlada radi I ispunjava obecano I da je svako hapsenje samo najava svega sto ce zaista uslediti.

star-trek

pre 11 godina

Itekako ima veze sa politikom!! Hapse se samo clanovi stranaka koji nisu u vlasti!! Samo mi nemojte reci da clanovi SPSa i URSa nisu koristili te kredite, da svi clanovi SNSa su posteni na lokalima?!?
Ovo mi vise lici kao pritisak na SVM koje su kontaktirali iz SNSa da udje sa njima u koaliciju na lokalu u Subotici! Samo ne znam sta zeli SNS u Subotici kada imate mozda 7-8% podrske?!! Odavno se zna da SNS hoce fotelje i u Su...

iva

pre 11 godina

Demantovao Vučić neke zle tvrdnje da kraj hapšenjima.Valjda ste konačno shvatili da je ovo početak i da se ova vlast bitno razlikije od predhodne!A oni umešani neka se dobro zamisle jer će pravda doći po svoje!

M,M,

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , posebno gospodin Vučić .Samo tako nastavite.

LesaBg

pre 11 godina

Tako se poslovalo za vreme vlade DS-a! Što se neko od njih sad ne oglasi da prokomentariše ovu vest i da kaže,kako je moguće da oni to nisu znali!

Kappa

pre 11 godina

Još malo će i čistačica iz Agrobanke da bude optužena,portir i domar su već pali! Da li postoji jedan radnik Agrobanke,a da nije krao!?

košava

pre 11 godina

Ispade da do 2000. niko nije ništa krao. Trebalo je prvo pohapsiti socijaliste , radikale i ostale pa onda krenuti i posle 2000. godine .
A ovo miriše na to da Kasa nije hteo sendvič pa zaglavio zatvor. I da iz garniture do 2000. godien zaglavio Kertes i niko više.

stojan

pre 11 godina

Druže Vučiću, pošalji malo Ivicu sa "maricom" do Temerina. Kod nas je na vlasti YUNATED COLOR OF BENETON. U vlasti su DS , Reformisti Vojvodine, DSS, NS, LDP, SPS - PUPS, SRS (2 odbornika), GG FKL, DSVM, I SVM. Svi su oni "Jožef Kasa". HAPSI POLICIJO.......IMA VIŠE MILIONA RAZLOGA...

Jocko

pre 11 godina

Podržavam ovakve poteze vlade da se obračunava sa kriminalom bez
pardona.Mnogi koji su ušli u politiku,očito im je služila kao para-
van za nezakonite radnje.Sa tom praksom se već jednom mora prestati
i mislim da je nova vlast na dobrom putu da se izleči od tih slab-
osti.

benes

pre 11 godina

Ja sam dobio kredit od banke za stan. Jel sad to znaci da sutra,ako recimo ostanem bez posla i ne budem u mogucnosti da placam rate,neko moze doci i uhapsiti me jer sam ostetio banku i protiv pravno stekao imovinsku korist? Nisam siguran da to tako funkcionise...

Macut

pre 11 godina

Od ovoliki cifri vrti mi se u glavi. Ovo je sramota bivse vlade koja je dozvolila da pojedinci unistavaju sve cega se dohvate. Uhapsen je sigurno uz debele dokaze,oduzeti im imovinu da se koliko toliko namiri dug. Bravo za Vucica i novu vladu koja predano radi.

MIRIC

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , naravno da im treba oduzeti sve što su bespravno uzeli.Klupko je krenulo da se odmotava.

Nina Andreevic

pre 11 godina

Tek kad ozbiljni ljudi dodju na celo drzave pocnu da se desavaju ovakve stvari. Srbija je deceniju bila izlozena najvisim koruptivnim radnjama I niko za to nije odgovarao. Jeste doslo vreme da se drustvo pocisti od onih koji misle da su iznad drzave. I drago mi je sto je to prioritet novoj vlasti.

И Косово и ЕУ и Милошевић и Тадић

pre 11 godina

Надам се да г.Јожеф Каса није и последњи из прве демократске владе
Србије од 2001.г.,који је приведен на испитивање и проверу, или како се већ каже."Нека правда победи, па макар пропао цео свет." Што је све пропустила влада Тадића и Цветковића.

srele

pre 11 godina

evo za sve one koji su bili skepticni kad je borba protiv korupcije u pitanju...meni samo nije jasno koliko je jos ljudi upleteno u ovoj aferi i kad ce doci kraj ovome?

mili

pre 11 godina

Ova borba protiv korupcije nije samo borba...ovim se daje nada obicnim gradjanima da i oni imaju sansu u ovoj zemlji i da ce bar njihova deca bolje ziveti ako vec nisu oni

zamlata

pre 11 godina

Opa pa ovo se radilo i na severu zemlje udarnički,kao i svuda u
Srbiji u vreme vladavine DS.Da li se može bar neko izdvojiti iz
prošlog režima da je bar koliko toliko bio častan i da nije uprljao
ruke.Sramota.

DARKO

pre 11 godina

G-dine Vucicu, sada posto ste poceli da hapsite najvece kriminalce, koji su ojadili zemlju i oteli silne milijarde, zive na Dedinju i Senjaku u velelepnim vilama sa dobermanima i cuvarima na kapiji, ciji vozni park nema ni Vlada Srbije, da li cu ja moci da se zaposlim i da radim kao covek za skromnu platu, da izdrzavam decu!!! Ako su najveci kriminalci Dulic i Kasa onda mi posao od Vas i ne treba!!! Gde su oni pravi, cija ce oteta imovina ici u budzet?????

Iva

pre 11 godina

Za vreme DS-a nije postojala granica u kradji.Kao sto se vidi u pitanju su bili milioni!Zapanjujuca je Vucicevom hrabrost i nastojanje da se izbori sa kriminalom i korupcijom,koji vuku korene iz samog vrha bivsih drzavnih funkcionera!

sabahudin

pre 11 godina

Ne treba potencirati da li je i kojoj nacionalnosti pripada neko,
ako ima kriminalnih elemenata taj se mora uhapsiti bez tih predra-
suda. U prošlosti je to bilo,ako hoćeš nekog da uhapsiš,a on pripa-
dnik neke manjinske zajednice,nediraj ga kao to je ugnjetavanje te
manjine.Što su lopovi do sada obilato koristili.Vučić činimi se
bez pardona čisti kriminal ne obzirući se na te malograđanske bole-
štine,i zato i ima veliku podršku u narodu.

Samardzija P

pre 11 godina

Konacno da se stane na put malverzacijama . Agrobanka je ocigledno napravljena da takvi mogu da napune svoje dzepove, a ti narode gladuj ,snalazi se. Nadam se da ce pravda biti zadovoljena, treba im oduzeti sve nepokretnosi i na taj nacin se naplatiti. Vucic je izgleda jedini imao hrabrosti da raskrinka sve malverzacije koje su cinjene u proslim vladama.

Ratnik paorskog srca

pre 11 godina

Sad lepo oduzeti SVU imovinu doticnima pa sa tim parama popuniti budzet da bi penzioveri imali za penzije,bolesni za lekove,seljaci za subvencije,prosvetari za plate...

Igor Negotin

pre 11 godina

Možda su krivi, za to postoji sudski proces. Ali jedno znam da je ovo jeftina demagogija, kao da kvalitet života zavisi od hapšenja. Pohapsiće Aca sve koji nemaju veze sa njim, e onda da ga vidim kada treba da krene na one bliske...

VeleSrb

pre 11 godina

Štrasno šta se radilo u Srbiji zadnjih 10 godina. Glasali smo za promene 5-og oktobra,a dobili smo još gore! Nije ni čudo što nam je država na ivici bankrota. Sve koji su učestvovali u ovakvim aferama,treba procesuirati i oduzeti im imovinu.

baloteli _ sMario

pre 11 godina

ISkreno ja ne glasam i ne zanima me politika ali iskreno prosla vlast pre izbora nikoga nije hapsila samo se izvinjavali i povladjivali svima .. ovi dosli pocela hapsenja, dulic postenjacina, pa agro banka, pa zvezda iznela kompletno crno na belo koliko je u dugovima hmmm .. samo napred sve pohapsite jer ja idem iz ove zemlje zbog takvih. poz

Misko

pre 11 godina

Jozef Kasa je upravo zbog Agrobanke I izasao iz politike da bi mogao na miru da bere plodove svog rada. Ali izgleda da se malo zaigrao. Ako je kriv onda neka mu se sudi I neka bude za primer ostalim politicarima. Sankcije neka budu rigorozne.

Zeljko

pre 11 godina

"Obožavam" obožavatelje lika i dela dragog nam Vučića. Prosto u svojoj naklonosti ka pomenutom, ljubitelji zaboravljaju, ili možda čak i ne znaju, da se hapse samo privatnici koji su uzeli kredit od Agrobanke. Zar zaista ne postoji sumlja da su uzeli kredit i da je firma propala pa ne mogu da vrate? Zar nije desetine takvih državnih firmi? Kliki je gubitak Sartida, JAT-a, železnice itd.
Zar kredit od Agrobanke nisu uzeli i KK Crvena Zvezda Diva (Čović) i FK Crvena Zvezda (Lukić). Da li će i oni biti uhapšeni? Hoće li kredit biti vraćen, ili oprošten? Da su hteli da ga vraćaju ne bi formirali radnu grupu i oslobodili Džajića krivične odogovornosti. E moja Srbijo, sreća pa ćeš postojati i kada nas ne bude, nadam se bolja nego što si sada.

Aleksandar

pre 11 godina

Kakva bre zloupotreba službenog položaja! Pa to krivično delo postoji samo kod nas! U najboljem slučaju će dobiti po godinu dana zatvora i biće napolju za nekoliko meseci! Ovo se zove pljačka i za to se robija po 20 godina i pleni sva stečena imovina, a mi delimo packe i kažemo NO NO!

Berač šljiva i trešanja

pre 11 godina

Oh, lepo, lepo, počelo je trešenje raznih šljiva i trešanja. I gle, kakvih lepih plodova nam pada! Sada neka se spremi Dušan "Ovčica" Mihajlović. Sve je to nakot masnih crva koji su rili. Znam da nisu samo oni, ali neka se bar oni počiste. Ovi pre njih nisu nikoga takli, samo su nagojili postojeće i dodali svoje.

stara fora

pre 11 godina

I onda ih puštate da se brane sa slobode, a posle dve-tri godine oslobađate krivice...
Ko zna, možda predsednik Toma izađe u susret i sve skupa ih abolira do kraja tekuće godine.
Povezani ste svi kao creva.

dalia

pre 11 godina

Sve cestitke ljudima koji rade na rasvetljavanju ovih afera, na resenosti I spremnosti da istraju u ovome. Nadam se da cemo uskoro biti zdravo drustvo, koje nije zarazeno ostacima prethodne vlasti I njihovim koruptivnim radnjama.

novi stari

pre 11 godina

Ajd malo nekog iz SPS a ili URS a i oni su bili na vlasti sa ekipom.Nesto mi je tesko da poverujem da su oni cisti ili su se ocistili ulaskom u novu vladu.

Maratonci

pre 11 godina

Ovo nije politicko hapsenje,niti ima veze sa iznesenim stavovima Kase kako pojedinci pisu. Ostetio je Agrobanku i treba da odgovara kao i svi koji prekrse zakon. Zasto da se pravi razlika izmedju politicara i obicnog gradjanina koji osteti drzava za 100 000 dinara. zakon je za sve isti.

SEK-a

pre 11 godina

@(Mario Bros, 20. novembar 2012 11:32)
Zakon je isti za sve,kako za Srbe,tako i za Madjare,Rusine,Bugare,Rumune,...Japance
A tek kad bude cesljanje RBV(razvojne) tu ce da bude zabave samo takve.
Naj gore je sto su se nakrali,sad ne mogu da prodaju pa da pale :-D

pravda za sve

pre 11 godina

opet zamazivanje ociju, hapse se samo opozicioni lopovi. sta je sa urs-ovim lopovima iz valjeva. nafatirali se kredita iz agrobanke pa sada izigravaju vlast i ne misle da ih vracaju. firmu unistili oni pare sklonili na sigurno pa sada neka narod vraca njihove kredite. ne razumem kako takvi ljudi mogu da budu na drzavnim funkcijama, poslanici, ministri, odbornici...

@VeleSrb--prijateljski

pre 11 godina

Vaš komentar " šta se radilo u Srbiji zadnjih 10 godina, bio bi ok, da ste samo pomenuli "Patriotsku pljacku" i Insajder, gde je na vašu verovatno žalost, najviše bio ukljucen DSS,SPS, SNS. Naravno da svaka pljacka, malverzacija i sl., treba da budu krivicno gonjeni.
Ali bih volela da svi SNSkomentatori, koji se tako strašno zgražavaju kako smo pljackani ovih 10 godina, bar malo se raspitaju kako smo opljackani i pretvoreni u od srednje klase u gole siromahe, svim krađama od 1990-2000god.

borka

pre 11 godina

Pozdravljam hapsenje,ali moglo se ovo i mnogo ranije uraditi.Kao rodjena suboticanka,vidim godinama unazad sta se radi i vidim kako nas grad tone i propada a jedine dve imperije koje su rasle i sirile su Kasine i Duliceve!

behar

pre 11 godina

I ovaj je samo sitna riba.Ima li Vučić hrabrosti uhapsiti glavnog gazdu droge i prvog koji je to zlo doneo kod nas u Novom Pazaru?Čisto sumnjam

Tatjana B

pre 11 godina

Verujem da je sa razlogom priveden i uz debele dokaze. Bez obzira na funkcije politicke ako pocini krivicno delo treba i da odgovara. Tolike milijone su pokupili da mi se od same pomisli vrti u glavi. Ja kad kasnim sa ratom kredita od 14 ooo din. zovu iz banke svaki dan kad ce da se uplati.E to je tuga.

Milijan

pre 11 godina

Očigledno je da su u aferu Agrobanke uključini mnogi, a sredstva koja su proneverena su fantastična. Zaista je neshvatljivo da bivša vlast nije znala šta se dešava. Sve pohvale za sadašnje timove koji vode borbu protiv korupcije. Daju nam nadu da ćemo postati pošteno društvo.

ASKA I VUK

pre 11 godina

Tek sad vidim sa otkrivanjem ovih silnih afera koliko je ova drzava bila bespravna, drzava takuna, vlasti a ne obicnih gradjana. Jedina satisfakcija za gradjane je hapsenja lopova od vrha pa nadole.

otpor Zrenjanin

pre 11 godina

Pokojni Branci iz subotickog Otpor!a imao je nekoliko kilograma papira dokaznog materijala za malverzacije Jozefa K. koje je iznosio u javnost kontinuirano od 2000. godine. Na kraju je zavrsio u zatvoru zbog kleveta i dusevnog bola koje je naneo Jozefu K. Po izlasku iz visemesecnog zatvora Branci je ostao bez sredstava za zivot i izvrsio samoubistvo. Neka ti je laka zemlja druze. Pozdrav subotickim otporasima.

Mirjana

pre 11 godina

Pa zar i Jožef Kasa? Ako je radio protiv zakona od zakona ne sme da beži. Ovo je teška lopovska država koju je stotinak ljudi debelo pokralo. Zato tako loše i živimo. Samo da nas nisu potkradali....

Косовски витез

pre 11 godina

А када ће Дачићеви помоћноци из врха МУП бити хапшено за корупцију у вези запошљавања?

klempa

pre 11 godina

Itekako mislim da je Kasa umesan o ovu aferu I da treba da odgovara. Takodje mislimda je on samo jedan u nizu I ko zna ko je u to sve umesan. Ako nista drugo, bar pola ljudi koji stoje iza njega su upuceni u sve ono sta je Jozef radio.

Sanja

pre 11 godina

Sve je ovo lepo ali sudovi su problem. Zasto nema jos uvek ni jedne pravosnazne presude i to po zakonima ove drzave a ne sa ublazenim kaznama?

Narod ovo prati ali nece nikako biti zadovoljan ukoliko se bilo kom od ovih lopovcina progleda kroz prste i ublazi kazna. Ukoliko se sudovi pokazu lose, presporo i sa nevaljanim i nepostenim presudama, odmah da Vam bude jasno svima da ce narod preuzeti stvar u svoje ruke i na ulici razresiti svaku kradju jako brzo.

Dosta je bilo vrdanja. Svi moraju da dobiju ono sto im sleduje po zakonu jer su zakoni jednaki za sve !

nidža

pre 11 godina

Zakon o amnestiji donesen u poslednjem trenutku. Treba isprazniti "kancelarije", okrečiti, srediti za prijem elitnih klijenata.
Kako je to lepo kad sopstvene "aktivnosti" uviješ u oblande patriotizma i "zalaganja za naciju"!

Zoni

pre 11 godina

Mislim da mi i nemamo toliko slobodnog prostora u zatvorima i pritvorima koliko ce nam biti potrebno za sve koji su nesto krali "na sitno".

fokus

pre 11 godina

A,sta je sa Beobankom i drugim drzavnim bankama koje su u stecaju vec vise od 10 godina,sto se ne ispita ko je tu davao kredite 90ih godina i napravio dubioze u tim bankama od nekoliko milijardi dolara,u vreme kada je obican gradjanim mogao samo da sanja o kreditu. Tad je napravljena prva koncentracija kapitala,tad su danasnji tajkuni stekli bogastvo,a kasnije nakon promena samo su ga uveli u legalne togove putem privatizacije...

sanja

pre 11 godina

Ovi ljudi se obogatiše preko noći.Pored direktora jedne filijale Agrobanke on je vlasnik nekoliko privatnih firmi.Ovo mi izgleda kao da se radi o pozajmnjenom novcu iz banke.Da li se nadao da se ovo nikada neće saznati!

BokiV

pre 11 godina

Pohapsiti sve i svakoga ko je potkradao državu i narod! Nadam se da će se uskoro krenuti dalje,u nove slučajeve i da će država biti očišćena od korupcije.

nisam glup,zatupeo sam

pre 11 godina

U uredjenim zemljama je uspeh vlasti kad procesuira i osudi ovakve slucajeve a u Srbiji dovoljno je privodjenje. p.s. ali bolje ista nego nista

Bajan

pre 11 godina

Kasine lopovluke treba proveriti jos od 2000-te godine i vremena kad je bio potpredsednik vlade posle toga gradonacelnik Subotice.Ovo sa Agrobankom je slag na tortu.Cak se i u skupstini javno govorilo o njegovim malverzacijama i zloupotrebama sluzbenog polozaja i kupovini na stotine hektara poljoprivredne zemlje za neku bagatelnu cenu,a niko do danas nije imao hrabrosti ili volje da uradi nesto po tom pitanju.

Stanimir Branimir

pre 11 godina

Ova hapšenja nemaju nikakvog efekta ako im se ne oduzme ono što su ukrali, uz obračunatu kamatu. Biće samo na teretu države u zatvoru. Vratiti oduzetu, što se mene tiče, može onda da bude i na slobodi.

Glasinac

pre 11 godina

Ovo je znak da više nema nedodirljivih. Svako onaj ko je opljačkao državu odnosno ko je se ogrešio o zakon, mora da odgovara.

Pravda

pre 11 godina

Pa da, pod okriljem politike, manjina i slicnog mnogi su iskoristili priliku za licno bogatstvo...

Sramota je to... Plus los signal za strane investitore koji ulazu u banku i privredu...

Samo da isteraju do kraja, jer uvek moze da se ide na pricu pritiska na manjine u ovom slucaju, ili u nekom drugom npr partiski obracuni... Ne bi trebalo da to ima veze sa tim, ako si protivzakonito uzimao ima da odgovaras pa ne znam ko da si... Isto tako, ako si nevin na slobodu naravno, mada sumnjam da je mnogo nevinih

maki

pre 11 godina

Konacno je doslo vreme da se Srbija ocisti od drustvenih parazita koji koriste svoje politicke veze I moc da bi se bogatili na racun siromasnih gradjana. Potpuno podrzavam ovu borbu I verujem da samo ukoliko uspemo da se resimo takvih, mozemo da ocekujemo napredak na svakom drugom polju.

rade

pre 11 godina

Super. A gde su pare? I opet su uhapsene pojedine karike iz lanca,a verovatno mnogi subotički gradski oci znaju kako se plen delio već godinama. Takođe,mnogi su upoznati da puno karika iz lanca su presle granicu jos letos i odavno obezbedili kapital koji su "pošteno" stekli.
A jeste sigurni da se "Pedja" zove Pedja ili je i on kojim slucajem menjao identitet jos pocetkom 2000god. Nas MUP mnogo zna ali nazalost trguje sa svojim aktivnostima i opet nema pravog razresenja situacije!lsl

apotekar

pre 11 godina

Nema sumnje da je borba protiv korupcije jedna od najnapornijih I natezih, ali je svakako dobar pokazatelj gradjanima da su pred zakonom svi isti. Novac ne moze da kupi cast I postenje I sve kad tad dodje na naplatu.

Posmatrač istorije

pre 11 godina

Priveden je s razlogom...istraga će pokazati sve....mora biti procesuiran....i nema tu velike priče.....ko je kriv mora odgovarati....ili neko misli da treba biti selektivan....

nenad malencic

pre 11 godina

Zakon u Srbiji ukrades i nikom nista ....
Neko je krvavo radio da bi u banku ulozio te pare a neko ce pokrasti i nikom nista pojeo vuk magarca e to je SRBIJA ....

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Pitam se samo kada će i ostali političari koji su do sada vršili vlast biti privedeni ako ništa drugo makar na informativni razgovor.

gutaperka

pre 11 godina

Potpuno je normalno ocekivati da se prvo pronadju validni dokazi, pa tek onda sudi licu koje se sumnjici za umesanost u korupciju. Verujem da sva ova hapsenja nisu pokazatelj nikakvog revansizma, vec iskrene zelje da se svest o zlocinu probudi I da svi shvate sta je dobro, a sta lose I da ce svi oni koji lose cine za isto odgovarati.

Eliot Nes

pre 11 godina

Sve je to lepo. Ali pravu volju za borbu protiv korupcije cete pokazati kada uhapsite clanove UO Agrobanke i njihove nalogodavce iz prosle Vlade.

Zoni

pre 11 godina

Tacno tako treba da se i postupa,sve ali sve odgovorne u corku pa neka tamo izmedju sebe gledaju ko je vise krao,proneverio ili otudjio(savremeno izrazavanje)

Pesak

pre 11 godina

Da li je Kasa kriv ili ne, videcemo tokom i po okoncanju krivicnog postupka.
Kakav je uopste razlog, da premijer prica o tome, da ovde nije rec o pravima nacionalnih manjina?
Zasto je u ovom kontekstu uopste bitno, da je premijer juce bio u Novom Sadu?
Ko zna, sta se nasem premijeru vrzma u glavi... ko zna, o cemu su pricali on i Pastor? Ima li neko informacija o tome?

Kasa ili Terzić ili Džajić?

pre 11 godina

I Džajić je bio priveden. Sada je Kasa. Terzića neće privoditi. Stigao je sa odmora iz ''poštenih'' SAD-a.

Drobina Robert

pre 11 godina

Ma Kasa je vrh ledenog brega koji viri iz mora,a glečer ide u dubinu do koje ronioci ne stižu.Kasa osim velikog stomaka ima leđa ne zato što je bio vaterpolista no što ima veze i premazan je svim mastima,nezgodan igrač.Ovo hapšenje mislim da je farsa za javnost tj.pozorišna predstava.Pipci te hobotnice idu od Kelebije i Horgoša do prestonice,nemoguće je to sve očistiti,suviše su isprepleteni interesi.A ako od sve ove halabuke bude dokazano crno na belo nešto uradiću 50 sklekova na jednoj ruci kao Roki Balboa.

Eunomija

pre 11 godina

Jožef Kasta je trebao odavno da odgovara, ali nikada nije kasno. Borba protiv kriminala i korupcije će istrajati do kraja, i da će srbija imati svog Senadera uskoro. Pohvalila bh rad Aleksandra Vučića i negov tim koji odlično rade svoj posao, nadam se da će istrajati do kraja.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Ako tezimo ka boljem i sigurnijem drustvu, ako mislimo da jednog dana ima neko poverenje u drzavne institucije, ovakav potez vlade onda treba pozdraviti. Na kraju krajeva da li je neko nacionalna manjina ili ne, svako ko se oglusio o zakon drzave Srbije mora odgovarati.

m.

pre 11 godina

Mene zanima da neko napravi intervju sa Tomicom Milosavljevicem. On covek nam je unistio zdravstvo i otisao. I nikom nista. A kao je vrsni strucnjak. A, danas se ne mozemo leciti. Doktori male plate i mrzovolja na poslu, a pacijenti bez leka. Ne mislim da je Slavica Djukic Dejanovic zasukala rukave da u tom resoru bude bolje. Kao sto ne mislim ni da je Zarko Obradovic zasukao rukave da u tom resoru bude bolje.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Mislim da je najvažnije otkriti koje su malverzacije I prevare ostvarene I koliko su građani I država oštećeni tokom ove afere.

kobac

pre 11 godina

Treba ispitati i regularnost svih privatizacija kako u Srbiji tako i u Vojvodini. Ispitati i poreklo novca kojom su se firme kupovale. Naime često se dešavalo da basnoslovni kapital bude prodat nekom za manje od 10 % vrednosti fabrike. Tada kupac, gazda, - skorojević, ispumpa kapital na više načina iz firme u drugu firmu ili kupi novu firmu a staru optereti kreditima. Užas jedan šta se sve radi u Srbiji. Te u Agenciji za privatizaciju treba dobro pretresti, javna je tajna da se firme prodaju uz velike provizije.

Jessica

pre 11 godina

Da li ce se nesto od ovoga isterati do kraja? Ili ce da da odleze u pritvoru neki mesec i da nastave da uzivaju u pokradenom kapitalu?

kox

pre 11 godina

Naše društvo je protkano sistemskom korupcijom i kriminalom. Sistem je taj koji treba demontirati i osloboditi društvo pošasti. Ko to bude učinio ostaće zapamćen u istoriji Srbije.

nemecel

pre 11 godina

Dzaba vi ovde mlatite slamu ovaj narod sa ovom nazovi "drzavom" je osudjen na propast ....Ovakvih kao ova skotina ima na hiljade i bice ih jer se ovde tako radi mazni i bezi ... A Raditi posteno to nikako jos dobijes i etiketu da si hodajuca budala ....Na tesku robiju od 40 god i tacka ..Dokazi su tu tako da lopova max kazniti !Da sam vlast za takve bi vratio dozivotnu rohiju pa bi videli kako bi se smanjilo sve eeee..

lola razvijeni

pre 11 godina

Sta li ce tek da se sazna kada na red za hapsenje dodju oni sto su sada MNOGO JACI, koje li su tu pare pokradene, verovatno ni oni sami to ne znaju.

MUKNAVI

pre 11 godina

Imal` medju tim gradjanima bar jedan koji je usao u politiku zbog ideala,programa,kojima su dvadeset i kusur godina obecavali boljitke..od Djevdjelije pa do Triglava.Nema ni jednog takvog, sve je to fukara koja grabi sebi ko i ovaj kasa u svoju kasu a sada se ganjaju izmedju sebe i glumataju dobricu..

kasica prasica

pre 11 godina

Nije to nikakva zloupotreba sluzbenog polozaja niti neka pljacka on je ustvari samo hteo da malo pristedi za sebe po koje milionce, da mu se nadju kad ne bude bio vise na vlasti, kao sto to uostalom cine i drugi nasi politicari.

shumadinac

pre 11 godina

sve ovo podrzavam ali cekam pravosnazne presude, kriminalce na dugogodisnjoj robiji a novac i imovinu oduzete, predate u banke za podsticanje malih preduzetnika sa jasnim planom i OBAVEZOM DA GA SPROVEDU U DOGOVORENOM ROKU I POD DOGOVORENIM USLOVIMA. tek tada ce ova prica imati smisao. samo do kraja beskompromisno...