Utorak, 13.11.2012.

07:25

92 pripadnika VS dobilo stan

Naselje Stepa Stepanović u Beogradu dobilo je nove stanare - 92 pripadnika VS, od kojih su neki stan čekali i više od 20 godina, rešili su stambeno pitanje.

Izvor: Beta

92 pripadnika VS dobilo stan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

SS

pre 11 godina

Gde je pravda? Ko ima pravo da dobija džabe stan? Zato što radi u vojsci?!, gde su oni iz policije, zdravstva, prosvete. Pravda isto svima pod istim uslovima

bg

pre 11 godina

Lako je kititi se tudjim perjem! Lepo ste se naigrali vlasti, aj`sad sedi dole, 1! I pustite nas da probamo da normalno zivimo, uz neku drugu vlast / normalnu...naravno...

aleksandar grozni

pre 11 godina

Lepoje sto pripadnici odnosno staresine vojske dobijaju stanove i treba ,ali ima neka malo opora cinjenica koja para zdrav razum.Kazu vojska ustupila zemljiste a niko ne pita komeje kada za cega radi,oduzeta ta ista zemlja da ne kazem silom oteta.I niko ne reaguje zbog prenamene tog zemljista cime se veoma bitno krse prava bivsig vlasnika tog zemljista.Niko se nije dosetio da bivsim vlasnicima ili njihovim naslednicima ponudi bar po jednu stambenu jedinicu na njihovoj vekovnoj djedovini,a da ne govorim o vracanju koje je moralo da se dogodi.Navikla nakaradna ideologija da otima,tako vaspitala i svoju ideolosku decu,i njihovu alavost na tudje, kad tad placacemo svi mi gradjani jer srecom sud u Strazburu nema razumevanja prema otimanju privatne imovine.

Atina

pre 11 godina

Drago mi je da su i pripadnici MO i VOA dobili svoje stanove, sramota da njihove porodice nemaju gde da žive i da je pola VOA ustvari vojne izbglice. Nadam se da će napokon rešiti pitanje vojnih beskućnika. Aleksandra Vučić zaista ima poverenje.

Samo pljacka poreskih obveznika

pre 11 godina

Sta ce vojnici u Beogradu ? Zar ne treba da stite granice ? I kako ce da ih otplacuju 20-40 godina kad svi idu sa 40 godina zivota u penziju ?

kupljen stan

pre 11 godina

posto vidim da je vecina razumela da su pripadnici VS te stanove dobili, samo da vas obavestim da su ti stanovi kupljeni na kredit, tj.bice otplacivani narednih godina...znaci stanovi su KUPLJENI, iako se u javnosti pogresno interpretira...

Klimt-Bec

pre 11 godina

Samo me interesuje cime oni zasluzuju bolje uslove zivota, nego bilo koji Radnici ili Rudari u Srbiji? Koji su uplacivali u Drzavni Budjet iz koga se ta Vojska izdrzavala, a za uzvrat sami nisu dobili nista. Sa punih 40 godina Radnog staza i 65 godina starosti odlazili u Penziju, ziveci po vesernicama, stracarama i citav zivot placajuci kiriju. Dok gospoda Oficiri sa 40-45 godina starosti odlaze u Penziju, ne istroseni bez zrna omirisanog Baruta!

sumnjivo lice

pre 11 godina

Daj ti njima te stanove, ja zbog toga ne bih radio u Vojsci! Kad sam ja sluzio, znam da niko od mojih staresina nije povezao nekoliko godina u istom gradu. Svakih par godina seljakaju zenu i decu. Ja iz Bg ne bih isao u Zajecar par godina, pa par u Prokuplje, pa recimo Sremska Mitrovica, pa do penzije u npr. Raskoj. A zivot prodje i cao. Dobro je dole neko napisao, ko voli nek izvoli. Daleko lepa kuca tom poslu. Mogu oni da snimaju romanticne serije, da vrbuju ljude, ko je sluzio Vojsku zna da tu nema nikakve romantike. Blato, kisa, konzerve i seljakanja.

Jovan

pre 11 godina

Uz sve duzno postovanje prema ovim 'dobitnicima' stanova, moram da primetim da sto je vojska manja, to im treba vise stanova.
O cemu se ovde radi?

1%

pre 11 godina

Od Sutanovca je vojska dobila tv seriju (solidnu, moram da priznam), a od novog ministra stanove.
(Anabela, 13. novembar 2012 14:49)

Dokaz, koliko SNS botovi ne citaju uopste vesti, i koliko su slepo poslusni...
Pa PoBogu, procitaj vest i videces da je ovo sve poceo i skoro zavrsio Sutanovac, a ovaj sto ni vojsku nije sluzio deli kljuceve i kiti se tudjim perjem. Sad se secam sta je pricao pre par godina o tome da se na zemljistu kasarne prave stanovi. Sve kontra od ovog...ma sto se ja nerviram...nece oni sastaviti ni godinu dana, kad otvore sve ono sto su prethodni zapoceli, oni nece imati gde da se slikaju...Naravno, bice afera da se odrzi tonus nacije..

Natasica987

pre 11 godina

Ova vojna lica nisi dobili stan tek tako svako od njih ima bar 20godina radnog staza i do 10godina ratnog!! I sa tim da ce narednih 20-40god otplacuju ovaj stan za koji nisi birali niti lokaciju niti kvadraturu itd. Nisu ga dali za dzabe al isto tako vojska je drzava u drzavi i kraj price!! Nekada su se "delili" stanovi i drugim veliki fabrikama!! Tako da dosta zlobe i ljubomore ovde..

slo

pre 11 godina

Vojska R. Srbije nema imovinu jer je po Zakonu vlasnik imovine na teritoriji R. Srbije Vlada R. Srbije. Na taj nacin ne postoje VOJNI STANOVI vec tzv. "vojni stanovi" imovina Vlade R. Srbije. Svi gradjani su poreski obveznici pa se i dalje nastavlja komunisticki sistem otimanje od Naroda i dodela Drzavne imovine SVOME. Samo se pokloni daju iz "svog dzepa". KATASTROFA. A poreski obveznik je i onaj gradjanin koji je zbog nemastine sebi odsekao prst (pre godinu-dve) itd.

profesor

pre 11 godina

Supruga i ja radimo u prosveti evo vec 25 godina.Za sve ove godine dobili smo jednom za vreme sankcija pola kilograma neprzene kafe,tri turska sapuna i cetkice za zube.Ovo nije sala,dobro se secam.Najveca nasa greska je sto nismo otisli odavde,makar bilo gde.

Lala iz Banata

pre 11 godina

pitanje za @skipper

A kada je to srpska vojska bila slavna? Ali dobro razmisli...
Druga je priča što katastrofalne poraze nazivaju "epopejama". :(

mikia

pre 11 godina

Ovo je Šutanovčeva zasluga jer je već bilo useljavanja u ranije napravljene stanove,čiju je gradnju inicirao bivši min.vojni.Zato je nedolično da se Vučić kiti tuđim perijem.

gospodar muva

pre 11 godina

sto ce ovo da bude fino naselje za zivot za jedno 20 god. aludiram na decu vojnih lica koja kao po pravilu postaju lokalni nasilnici propaliteti i sitni a bogami i krupni kriminalci

maca

pre 11 godina

svaka drzava,treba da ima vojsku.vidim da se komentarise kako vojska ne radi nista,samo sede i primaju plate.dok vojska ,,ne radi nista,,dobro je,ako vojska pocne da radi svoj posao,to je lose,jer to znaci da je poceo rat.nije tacno da ne rade nista.to znaju svi oni koji su iole upuceni u rad vojske.u mojoj porodici imam dva clana koji su pripadnici vojske i znam da je trebalo mnogo truda i rada da zavrse akademiju.svako ko misli da je lako,neka dodje i proba,pa cu videti da li ce posle misliti da su im plate velike i da ne rade nista.

milekontraš

pre 11 godina

Kaže narodna mudrost, "ko ne plaća svoju vojsku plaćaće tudju". Pa sad procenite sta vam je bolje... vole bih da neko iracuna i prikaze ovde kolko bi kostala jedna, "mala, dobro obucena i opremljena" NATO vojska... pa barem duplo nego ova sadasnja.

Siniša

pre 11 godina

Vučić nikakve veze nema sa izgradnjom ovih stanova, osim što je žestoko kritikovao one koji su započeli ovu izgradnju, ali se pojavio(da se slika) da podeli ključeve i ugrabi koji politički poen. Jadno!
Tako se i onaj novi gradonačelnik Novog Sada pojavio da otvori novi tržni centar, posle par dana provedenih na vlasti, a da on nema nikakve veze(zasluge) sa tom izgradnjom.

bgd

pre 11 godina

Koliko zavidnih komentara ljudi koji do podneva mrze sami sebe (ili sto je verovatnije spavaju), a od podneva mrze ceo svet! Neka je ljudima sa srecom, a sto se tice politicara i slikanja - svi do jednog su takvi.

dule56

pre 11 godina

Vojska Srbije kao jedna od najuglednijih institucija bila je godinama zanemarivana. Drago mi je da konacno neko pokusava da vrati dostojanstvo ljudima koji sluze Srbiji.

MarkoNS

pre 11 godina

Kako je moguce da neko jos uvek dobije stan od ustanove koja se finansira iz budzeta? Odlucite se vise da li je ovo komunizam ili kapitalizam, ne postoji izmedju. Ako nema stanova za sve punoletne gradjane Srbije ne sme ni vojsci da se daje. Kako ja koji ne radim u vojsci sa 22.000 platom koju dajem za kiriju da kupim stan? Zasto je neko privilegovaniji od drugih?

lala

pre 11 godina

Na kraju će u Serbistanu da ostanu samo političari, "vojska", panduri, DB-ovci i oni ne pismeni i polu pismeni. Biće onda zanimljivo, jer će ovi potonji da im postanu sluge i da rade za sitan novac. Kako vas bre nije sramota. I vas, a i one pre vas. Populisti.

skipper

pre 11 godina

Леп гест. Ово је за похвалу. Војска Сбије свакако мора бити нешто што је била од давнина...славна!

VooDoo

pre 11 godina

Za sve koji se pitaju zasto oni nisu dobili stan nego vojska ja kazem izvolite draga gospodo pa vi radite u vojsci, javite se na konkurs, zavrsite skolu i budite vojno lice ako mislite da je sve tako sjajno...kao drugo oni nisu "dobili stanove", to nije poklon, ti stanovi se otkupljuju samo po daleko povoljnijoj ceni, a opet kazem ako neko misli da je sve tako sjajno kad radis u vojsci, izvolite pa pristupite...ali ne svi uvek beze od vojske a onda se jos i zale kad se vojsci nesto daje po povlascenim uslovima... znaci ovo pricam iz perspektive obicnog radnika koji radi 6 dana u nedelji za 20 hiljada cisto da ne bude zabune!

Neodgovorno

pre 11 godina

Potpuno neodogovorno nagomilavanje stambenih blokova i desetina hiljada stanova samo u Beograd.
Treba svugde u Srbiji da se ravnomerno gradi, i da vlast shvati da ogroman deo teritorije Srbije bukvalno izumire bez stanovnistva.

ilija

pre 11 godina

Vucicu, a jesi li to ti naredio da se prave stanovi za vojsku?
Bravo Vucicu, ti ces da nas izvuces krize. Mi verujemo tebi, mi verujemo u tvoje uspehe, ti si nasa dika, ti si nas ponos! Ti ces nas zajedno sa pravim srpskim predsednikom Tomom Nikolicem spasiti iz ove teske situacije!

Marko

pre 11 godina

A zasto samo vojska dobija stanove, sta je sa zdravstvenim radnicima, sa prosvetarima,policijom,radnicima.Vojska je privilegovana a zasto? Zasto je jedan vojnik vredniji od doktora ili profesora.Kasarne nisu vlasnistvo vojske vec drzave,jer vojsku finansira drzava nocem gradjana.Ustav kaze da smo svi jednaki a na ovom primeru to se krsi.neka mi svaki politicar odgovori da li je jedan kardiohirurg vredan kao vojnik ili mnogo manje vredi.Zasto drzava stavlja u drugi plan prosvetare,pa oni nam cuvaju i uce decu,jer oni nisu vredni.yk

Dragan

pre 11 godina

Moze li mi neko objasniti da li vojna lica placaju ,bar nesto,ove stanove...da li je to kredit,na koliko godina,po kojoj ceni...ucesce...hvala unapred.

Boki

pre 11 godina

Cuo sam da su neke firme pred bankrotom jer im drzava nije isplatila ni dinara proteklih nekoliko meseci dok su radile na tom gradilistu. Kao na primer Elit kop sa 400 radnika, Projektomontaza oko 100 radnika i jos mnoge manje firme koje su ispaljene. Prica je zamisljena da svako ko kupi stan za kes ili na kredit KUPI JOS JEDAN STAN nekom parazitu iz javnog sektora. Na kraju ce proci kao belvil, totalni promasaj.

Ivan

pre 11 godina

Zar nije malo neposteno da on sad uzima zasluge za nesto sto sa cim nema veze? Te stanove je izgradila Vojska, novcem koji je odvajala prethodna vlada. A sad se neko zahvaljuje Vucicu?

Prvi kad treba da se uzmu zasuge za tudja dela, zadnji kad treba nesto da uradi.

cukce

pre 11 godina

I to je tako verovatno samo u Srbiji? Ili samo u Srbiji najbolje ukinuti vojsku skroz?
(@cukce, 13. novembar 2012 09:09)

Obicnog gradjanina osiromasene Srbije se ne tice da li to postoji jos negde ili ne! A ne treba ukinuti vojsku, jer drzava bez vojske nije drzava, a Vi (niste se potpisali ko ste) niste pazljivo procitali sta sam napisao, napisao sam da vojna lica imaju vise beneficija i da primaju dobre plate i penzije a ne rade nista, u svakom slucaju oni rade za platu kao i ostali u ovoj Srbiji i ima puno zasluznijih ljudi koji su zaduzili ovu zemlju kojima trebaju stanovi!

Tanja

pre 11 godina

Neka im sa srecom Vucic uruci kljuceve !Konacno da su se ljudi skucili. U sreci i zdravlju da provedu ostatak svog zivota u novim stanovima.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Пројекат који је започела предходна влада, ваљда као знак ИЗВИЊЕЊА што су УНИШТИЛИ ВОЈСКУ СРБИЈЕ. У сваком случају бар неки тренутак радости да доживе људи. Нека им је са срећом нови кров са новим и одговорнијим министром.

Arandjel 80

pre 11 godina

Ово је одличан напредак и искорак ка модерној држави која испуњава своје обавезе према припадницима Војске.Честитке добитницима.

Sretenovic VS

pre 11 godina

Коначно дочекасмо и дај блажени дан да се и ти људи коначно скуће а не да цели живот буду подстанари.Одличан потез Министарства Одбране и Александра Вучића.

Felice

pre 11 godina

Moj otac će dobiti stan i baš sam srećna! Ceo život živi pod kirijom, a služio je zemlji i narodu! Do sada su ga tretirali kao poslednje da ne kaem šta,ne samo njega nego i njegove kolege! Napokon da im neko pomogne!Hvala Vam Vučiću!

cukce

pre 11 godina

Po kojoj osnovi vojna lica dobijaju stanove, povlasceni su sa benficiranim radnim stazom a nista u zivotu ne rade, bio sam u vojsci pa sam se u to uverio, idu rano u penziju i pre vremena, imaju dobre plate i penzije te su kreditno sposobni da sami kupe stanove. Pored toga vojna lica imaju UTS (troskove stanovanja) te prevoz, dnevnice, dodatke za terene... Dodelom stanova su podredjni ostala vojna lica a i ostali gradjani Srbije koji nemaju svoj stan! Vojna lica su cist trosak za drzavu, ok plata ali sve preko toga cist trosak!

veliki radnik

pre 11 godina

Svaka cast Aco, za 100 dana ti napravi naselje.Takvog jos majka nije rodila u zemlji Srbiji.
Kad sve utiske saberem o njemu, ipak mi ga je zao, mukica.

Rajko

pre 11 godina

Ovo se sada dovrsava nesto sto je neko drugi zapoceo.
Istina je da su zgrade u "Stepi" jedna velika prevara jer cena od 1300EUR/m2 je sve, samo ne ekonomska.
Ako te iste zgrade u Vranju ili krusevcu kostaju 600EUR/m2, jasno je da neko tu nekoga pljacka...

bane

pre 11 godina

lako je kititi se tudjim perjem,pa da tvoja vlada ih je napravila za 100 dana,more povedi istragu i ispitaj ti kako je to moguce,mozda i tu ima nekog prisluskivanja

Ivan

pre 11 godina

Setimo se samo Vucicevih komentara kad je Dulic pokrenuo ovaj projekat... Svi su oni samo populisti... I svi su isti... Sns je opstao na prici kako nude nesto novo i promenu, ja to samo vidim pred kamerama i na funkcijama, ali prica ista.

cukce

pre 11 godina

Po kojoj osnovi vojna lica dobijaju stanove, povlasceni su sa benficiranim radnim stazom a nista u zivotu ne rade, bio sam u vojsci pa sam se u to uverio, idu rano u penziju i pre vremena, imaju dobre plate i penzije te su kreditno sposobni da sami kupe stanove. Pored toga vojna lica imaju UTS (troskove stanovanja) te prevoz, dnevnice, dodatke za terene... Dodelom stanova su podredjni ostala vojna lica a i ostali gradjani Srbije koji nemaju svoj stan! Vojna lica su cist trosak za drzavu, ok plata ali sve preko toga cist trosak!

veliki radnik

pre 11 godina

Svaka cast Aco, za 100 dana ti napravi naselje.Takvog jos majka nije rodila u zemlji Srbiji.
Kad sve utiske saberem o njemu, ipak mi ga je zao, mukica.

Ivan

pre 11 godina

Setimo se samo Vucicevih komentara kad je Dulic pokrenuo ovaj projekat... Svi su oni samo populisti... I svi su isti... Sns je opstao na prici kako nude nesto novo i promenu, ja to samo vidim pred kamerama i na funkcijama, ali prica ista.

bane

pre 11 godina

lako je kititi se tudjim perjem,pa da tvoja vlada ih je napravila za 100 dana,more povedi istragu i ispitaj ti kako je to moguce,mozda i tu ima nekog prisluskivanja

Marko

pre 11 godina

A zasto samo vojska dobija stanove, sta je sa zdravstvenim radnicima, sa prosvetarima,policijom,radnicima.Vojska je privilegovana a zasto? Zasto je jedan vojnik vredniji od doktora ili profesora.Kasarne nisu vlasnistvo vojske vec drzave,jer vojsku finansira drzava nocem gradjana.Ustav kaze da smo svi jednaki a na ovom primeru to se krsi.neka mi svaki politicar odgovori da li je jedan kardiohirurg vredan kao vojnik ili mnogo manje vredi.Zasto drzava stavlja u drugi plan prosvetare,pa oni nam cuvaju i uce decu,jer oni nisu vredni.yk

Rajko

pre 11 godina

Ovo se sada dovrsava nesto sto je neko drugi zapoceo.
Istina je da su zgrade u "Stepi" jedna velika prevara jer cena od 1300EUR/m2 je sve, samo ne ekonomska.
Ako te iste zgrade u Vranju ili krusevcu kostaju 600EUR/m2, jasno je da neko tu nekoga pljacka...

MarkoNS

pre 11 godina

Kako je moguce da neko jos uvek dobije stan od ustanove koja se finansira iz budzeta? Odlucite se vise da li je ovo komunizam ili kapitalizam, ne postoji izmedju. Ako nema stanova za sve punoletne gradjane Srbije ne sme ni vojsci da se daje. Kako ja koji ne radim u vojsci sa 22.000 platom koju dajem za kiriju da kupim stan? Zasto je neko privilegovaniji od drugih?

Ivan

pre 11 godina

Zar nije malo neposteno da on sad uzima zasluge za nesto sto sa cim nema veze? Te stanove je izgradila Vojska, novcem koji je odvajala prethodna vlada. A sad se neko zahvaljuje Vucicu?

Prvi kad treba da se uzmu zasuge za tudja dela, zadnji kad treba nesto da uradi.

Siniša

pre 11 godina

Vučić nikakve veze nema sa izgradnjom ovih stanova, osim što je žestoko kritikovao one koji su započeli ovu izgradnju, ali se pojavio(da se slika) da podeli ključeve i ugrabi koji politički poen. Jadno!
Tako se i onaj novi gradonačelnik Novog Sada pojavio da otvori novi tržni centar, posle par dana provedenih na vlasti, a da on nema nikakve veze(zasluge) sa tom izgradnjom.

profesor

pre 11 godina

Supruga i ja radimo u prosveti evo vec 25 godina.Za sve ove godine dobili smo jednom za vreme sankcija pola kilograma neprzene kafe,tri turska sapuna i cetkice za zube.Ovo nije sala,dobro se secam.Najveca nasa greska je sto nismo otisli odavde,makar bilo gde.

Felice

pre 11 godina

Moj otac će dobiti stan i baš sam srećna! Ceo život živi pod kirijom, a služio je zemlji i narodu! Do sada su ga tretirali kao poslednje da ne kaem šta,ne samo njega nego i njegove kolege! Napokon da im neko pomogne!Hvala Vam Vučiću!

Boki

pre 11 godina

Cuo sam da su neke firme pred bankrotom jer im drzava nije isplatila ni dinara proteklih nekoliko meseci dok su radile na tom gradilistu. Kao na primer Elit kop sa 400 radnika, Projektomontaza oko 100 radnika i jos mnoge manje firme koje su ispaljene. Prica je zamisljena da svako ko kupi stan za kes ili na kredit KUPI JOS JEDAN STAN nekom parazitu iz javnog sektora. Na kraju ce proci kao belvil, totalni promasaj.

lala

pre 11 godina

Na kraju će u Serbistanu da ostanu samo političari, "vojska", panduri, DB-ovci i oni ne pismeni i polu pismeni. Biće onda zanimljivo, jer će ovi potonji da im postanu sluge i da rade za sitan novac. Kako vas bre nije sramota. I vas, a i one pre vas. Populisti.

cukce

pre 11 godina

I to je tako verovatno samo u Srbiji? Ili samo u Srbiji najbolje ukinuti vojsku skroz?
(@cukce, 13. novembar 2012 09:09)

Obicnog gradjanina osiromasene Srbije se ne tice da li to postoji jos negde ili ne! A ne treba ukinuti vojsku, jer drzava bez vojske nije drzava, a Vi (niste se potpisali ko ste) niste pazljivo procitali sta sam napisao, napisao sam da vojna lica imaju vise beneficija i da primaju dobre plate i penzije a ne rade nista, u svakom slucaju oni rade za platu kao i ostali u ovoj Srbiji i ima puno zasluznijih ljudi koji su zaduzili ovu zemlju kojima trebaju stanovi!

gospodar muva

pre 11 godina

sto ce ovo da bude fino naselje za zivot za jedno 20 god. aludiram na decu vojnih lica koja kao po pravilu postaju lokalni nasilnici propaliteti i sitni a bogami i krupni kriminalci

Dragan

pre 11 godina

Moze li mi neko objasniti da li vojna lica placaju ,bar nesto,ove stanove...da li je to kredit,na koliko godina,po kojoj ceni...ucesce...hvala unapred.

Neodgovorno

pre 11 godina

Potpuno neodogovorno nagomilavanje stambenih blokova i desetina hiljada stanova samo u Beograd.
Treba svugde u Srbiji da se ravnomerno gradi, i da vlast shvati da ogroman deo teritorije Srbije bukvalno izumire bez stanovnistva.

mikia

pre 11 godina

Ovo je Šutanovčeva zasluga jer je već bilo useljavanja u ranije napravljene stanove,čiju je gradnju inicirao bivši min.vojni.Zato je nedolično da se Vučić kiti tuđim perijem.

Lala iz Banata

pre 11 godina

pitanje za @skipper

A kada je to srpska vojska bila slavna? Ali dobro razmisli...
Druga je priča što katastrofalne poraze nazivaju "epopejama". :(

slo

pre 11 godina

Vojska R. Srbije nema imovinu jer je po Zakonu vlasnik imovine na teritoriji R. Srbije Vlada R. Srbije. Na taj nacin ne postoje VOJNI STANOVI vec tzv. "vojni stanovi" imovina Vlade R. Srbije. Svi gradjani su poreski obveznici pa se i dalje nastavlja komunisticki sistem otimanje od Naroda i dodela Drzavne imovine SVOME. Samo se pokloni daju iz "svog dzepa". KATASTROFA. A poreski obveznik je i onaj gradjanin koji je zbog nemastine sebi odsekao prst (pre godinu-dve) itd.

VooDoo

pre 11 godina

Za sve koji se pitaju zasto oni nisu dobili stan nego vojska ja kazem izvolite draga gospodo pa vi radite u vojsci, javite se na konkurs, zavrsite skolu i budite vojno lice ako mislite da je sve tako sjajno...kao drugo oni nisu "dobili stanove", to nije poklon, ti stanovi se otkupljuju samo po daleko povoljnijoj ceni, a opet kazem ako neko misli da je sve tako sjajno kad radis u vojsci, izvolite pa pristupite...ali ne svi uvek beze od vojske a onda se jos i zale kad se vojsci nesto daje po povlascenim uslovima... znaci ovo pricam iz perspektive obicnog radnika koji radi 6 dana u nedelji za 20 hiljada cisto da ne bude zabune!

Jovan

pre 11 godina

Uz sve duzno postovanje prema ovim 'dobitnicima' stanova, moram da primetim da sto je vojska manja, to im treba vise stanova.
O cemu se ovde radi?

bgd

pre 11 godina

Koliko zavidnih komentara ljudi koji do podneva mrze sami sebe (ili sto je verovatnije spavaju), a od podneva mrze ceo svet! Neka je ljudima sa srecom, a sto se tice politicara i slikanja - svi do jednog su takvi.

1%

pre 11 godina

Od Sutanovca je vojska dobila tv seriju (solidnu, moram da priznam), a od novog ministra stanove.
(Anabela, 13. novembar 2012 14:49)

Dokaz, koliko SNS botovi ne citaju uopste vesti, i koliko su slepo poslusni...
Pa PoBogu, procitaj vest i videces da je ovo sve poceo i skoro zavrsio Sutanovac, a ovaj sto ni vojsku nije sluzio deli kljuceve i kiti se tudjim perjem. Sad se secam sta je pricao pre par godina o tome da se na zemljistu kasarne prave stanovi. Sve kontra od ovog...ma sto se ja nerviram...nece oni sastaviti ni godinu dana, kad otvore sve ono sto su prethodni zapoceli, oni nece imati gde da se slikaju...Naravno, bice afera da se odrzi tonus nacije..

Natasica987

pre 11 godina

Ova vojna lica nisi dobili stan tek tako svako od njih ima bar 20godina radnog staza i do 10godina ratnog!! I sa tim da ce narednih 20-40god otplacuju ovaj stan za koji nisi birali niti lokaciju niti kvadraturu itd. Nisu ga dali za dzabe al isto tako vojska je drzava u drzavi i kraj price!! Nekada su se "delili" stanovi i drugim veliki fabrikama!! Tako da dosta zlobe i ljubomore ovde..

Sretenovic VS

pre 11 godina

Коначно дочекасмо и дај блажени дан да се и ти људи коначно скуће а не да цели живот буду подстанари.Одличан потез Министарства Одбране и Александра Вучића.

dule56

pre 11 godina

Vojska Srbije kao jedna od najuglednijih institucija bila je godinama zanemarivana. Drago mi je da konacno neko pokusava da vrati dostojanstvo ljudima koji sluze Srbiji.

Arandjel 80

pre 11 godina

Ово је одличан напредак и искорак ка модерној држави која испуњава своје обавезе према припадницима Војске.Честитке добитницима.

Tanja

pre 11 godina

Neka im sa srecom Vucic uruci kljuceve !Konacno da su se ljudi skucili. U sreci i zdravlju da provedu ostatak svog zivota u novim stanovima.

maca

pre 11 godina

svaka drzava,treba da ima vojsku.vidim da se komentarise kako vojska ne radi nista,samo sede i primaju plate.dok vojska ,,ne radi nista,,dobro je,ako vojska pocne da radi svoj posao,to je lose,jer to znaci da je poceo rat.nije tacno da ne rade nista.to znaju svi oni koji su iole upuceni u rad vojske.u mojoj porodici imam dva clana koji su pripadnici vojske i znam da je trebalo mnogo truda i rada da zavrse akademiju.svako ko misli da je lako,neka dodje i proba,pa cu videti da li ce posle misliti da su im plate velike i da ne rade nista.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Пројекат који је започела предходна влада, ваљда као знак ИЗВИЊЕЊА што су УНИШТИЛИ ВОЈСКУ СРБИЈЕ. У сваком случају бар неки тренутак радости да доживе људи. Нека им је са срећом нови кров са новим и одговорнијим министром.

skipper

pre 11 godina

Леп гест. Ово је за похвалу. Војска Сбије свакако мора бити нешто што је била од давнина...славна!

sumnjivo lice

pre 11 godina

Daj ti njima te stanove, ja zbog toga ne bih radio u Vojsci! Kad sam ja sluzio, znam da niko od mojih staresina nije povezao nekoliko godina u istom gradu. Svakih par godina seljakaju zenu i decu. Ja iz Bg ne bih isao u Zajecar par godina, pa par u Prokuplje, pa recimo Sremska Mitrovica, pa do penzije u npr. Raskoj. A zivot prodje i cao. Dobro je dole neko napisao, ko voli nek izvoli. Daleko lepa kuca tom poslu. Mogu oni da snimaju romanticne serije, da vrbuju ljude, ko je sluzio Vojsku zna da tu nema nikakve romantike. Blato, kisa, konzerve i seljakanja.

Klimt-Bec

pre 11 godina

Samo me interesuje cime oni zasluzuju bolje uslove zivota, nego bilo koji Radnici ili Rudari u Srbiji? Koji su uplacivali u Drzavni Budjet iz koga se ta Vojska izdrzavala, a za uzvrat sami nisu dobili nista. Sa punih 40 godina Radnog staza i 65 godina starosti odlazili u Penziju, ziveci po vesernicama, stracarama i citav zivot placajuci kiriju. Dok gospoda Oficiri sa 40-45 godina starosti odlaze u Penziju, ne istroseni bez zrna omirisanog Baruta!

ilija

pre 11 godina

Vucicu, a jesi li to ti naredio da se prave stanovi za vojsku?
Bravo Vucicu, ti ces da nas izvuces krize. Mi verujemo tebi, mi verujemo u tvoje uspehe, ti si nasa dika, ti si nas ponos! Ti ces nas zajedno sa pravim srpskim predsednikom Tomom Nikolicem spasiti iz ove teske situacije!

kupljen stan

pre 11 godina

posto vidim da je vecina razumela da su pripadnici VS te stanove dobili, samo da vas obavestim da su ti stanovi kupljeni na kredit, tj.bice otplacivani narednih godina...znaci stanovi su KUPLJENI, iako se u javnosti pogresno interpretira...

milekontraš

pre 11 godina

Kaže narodna mudrost, "ko ne plaća svoju vojsku plaćaće tudju". Pa sad procenite sta vam je bolje... vole bih da neko iracuna i prikaze ovde kolko bi kostala jedna, "mala, dobro obucena i opremljena" NATO vojska... pa barem duplo nego ova sadasnja.

Samo pljacka poreskih obveznika

pre 11 godina

Sta ce vojnici u Beogradu ? Zar ne treba da stite granice ? I kako ce da ih otplacuju 20-40 godina kad svi idu sa 40 godina zivota u penziju ?

aleksandar grozni

pre 11 godina

Lepoje sto pripadnici odnosno staresine vojske dobijaju stanove i treba ,ali ima neka malo opora cinjenica koja para zdrav razum.Kazu vojska ustupila zemljiste a niko ne pita komeje kada za cega radi,oduzeta ta ista zemlja da ne kazem silom oteta.I niko ne reaguje zbog prenamene tog zemljista cime se veoma bitno krse prava bivsig vlasnika tog zemljista.Niko se nije dosetio da bivsim vlasnicima ili njihovim naslednicima ponudi bar po jednu stambenu jedinicu na njihovoj vekovnoj djedovini,a da ne govorim o vracanju koje je moralo da se dogodi.Navikla nakaradna ideologija da otima,tako vaspitala i svoju ideolosku decu,i njihovu alavost na tudje, kad tad placacemo svi mi gradjani jer srecom sud u Strazburu nema razumevanja prema otimanju privatne imovine.

Atina

pre 11 godina

Drago mi je da su i pripadnici MO i VOA dobili svoje stanove, sramota da njihove porodice nemaju gde da žive i da je pola VOA ustvari vojne izbglice. Nadam se da će napokon rešiti pitanje vojnih beskućnika. Aleksandra Vučić zaista ima poverenje.

bg

pre 11 godina

Lako je kititi se tudjim perjem! Lepo ste se naigrali vlasti, aj`sad sedi dole, 1! I pustite nas da probamo da normalno zivimo, uz neku drugu vlast / normalnu...naravno...

SS

pre 11 godina

Gde je pravda? Ko ima pravo da dobija džabe stan? Zato što radi u vojsci?!, gde su oni iz policije, zdravstva, prosvete. Pravda isto svima pod istim uslovima

Felice

pre 11 godina

Moj otac će dobiti stan i baš sam srećna! Ceo život živi pod kirijom, a služio je zemlji i narodu! Do sada su ga tretirali kao poslednje da ne kaem šta,ne samo njega nego i njegove kolege! Napokon da im neko pomogne!Hvala Vam Vučiću!

Sretenovic VS

pre 11 godina

Коначно дочекасмо и дај блажени дан да се и ти људи коначно скуће а не да цели живот буду подстанари.Одличан потез Министарства Одбране и Александра Вучића.

cukce

pre 11 godina

Po kojoj osnovi vojna lica dobijaju stanove, povlasceni su sa benficiranim radnim stazom a nista u zivotu ne rade, bio sam u vojsci pa sam se u to uverio, idu rano u penziju i pre vremena, imaju dobre plate i penzije te su kreditno sposobni da sami kupe stanove. Pored toga vojna lica imaju UTS (troskove stanovanja) te prevoz, dnevnice, dodatke za terene... Dodelom stanova su podredjni ostala vojna lica a i ostali gradjani Srbije koji nemaju svoj stan! Vojna lica su cist trosak za drzavu, ok plata ali sve preko toga cist trosak!

Arandjel 80

pre 11 godina

Ово је одличан напредак и искорак ка модерној држави која испуњава своје обавезе према припадницима Војске.Честитке добитницима.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Пројекат који је започела предходна влада, ваљда као знак ИЗВИЊЕЊА што су УНИШТИЛИ ВОЈСКУ СРБИЈЕ. У сваком случају бар неки тренутак радости да доживе људи. Нека им је са срећом нови кров са новим и одговорнијим министром.

skipper

pre 11 godina

Леп гест. Ово је за похвалу. Војска Сбије свакако мора бити нешто што је била од давнина...славна!

ilija

pre 11 godina

Vucicu, a jesi li to ti naredio da se prave stanovi za vojsku?
Bravo Vucicu, ti ces da nas izvuces krize. Mi verujemo tebi, mi verujemo u tvoje uspehe, ti si nasa dika, ti si nas ponos! Ti ces nas zajedno sa pravim srpskim predsednikom Tomom Nikolicem spasiti iz ove teske situacije!

dule56

pre 11 godina

Vojska Srbije kao jedna od najuglednijih institucija bila je godinama zanemarivana. Drago mi je da konacno neko pokusava da vrati dostojanstvo ljudima koji sluze Srbiji.

Tanja

pre 11 godina

Neka im sa srecom Vucic uruci kljuceve !Konacno da su se ljudi skucili. U sreci i zdravlju da provedu ostatak svog zivota u novim stanovima.

VooDoo

pre 11 godina

Za sve koji se pitaju zasto oni nisu dobili stan nego vojska ja kazem izvolite draga gospodo pa vi radite u vojsci, javite se na konkurs, zavrsite skolu i budite vojno lice ako mislite da je sve tako sjajno...kao drugo oni nisu "dobili stanove", to nije poklon, ti stanovi se otkupljuju samo po daleko povoljnijoj ceni, a opet kazem ako neko misli da je sve tako sjajno kad radis u vojsci, izvolite pa pristupite...ali ne svi uvek beze od vojske a onda se jos i zale kad se vojsci nesto daje po povlascenim uslovima... znaci ovo pricam iz perspektive obicnog radnika koji radi 6 dana u nedelji za 20 hiljada cisto da ne bude zabune!

milekontraš

pre 11 godina

Kaže narodna mudrost, "ko ne plaća svoju vojsku plaćaće tudju". Pa sad procenite sta vam je bolje... vole bih da neko iracuna i prikaze ovde kolko bi kostala jedna, "mala, dobro obucena i opremljena" NATO vojska... pa barem duplo nego ova sadasnja.

maca

pre 11 godina

svaka drzava,treba da ima vojsku.vidim da se komentarise kako vojska ne radi nista,samo sede i primaju plate.dok vojska ,,ne radi nista,,dobro je,ako vojska pocne da radi svoj posao,to je lose,jer to znaci da je poceo rat.nije tacno da ne rade nista.to znaju svi oni koji su iole upuceni u rad vojske.u mojoj porodici imam dva clana koji su pripadnici vojske i znam da je trebalo mnogo truda i rada da zavrse akademiju.svako ko misli da je lako,neka dodje i proba,pa cu videti da li ce posle misliti da su im plate velike i da ne rade nista.

Natasica987

pre 11 godina

Ova vojna lica nisi dobili stan tek tako svako od njih ima bar 20godina radnog staza i do 10godina ratnog!! I sa tim da ce narednih 20-40god otplacuju ovaj stan za koji nisi birali niti lokaciju niti kvadraturu itd. Nisu ga dali za dzabe al isto tako vojska je drzava u drzavi i kraj price!! Nekada su se "delili" stanovi i drugim veliki fabrikama!! Tako da dosta zlobe i ljubomore ovde..

gospodar muva

pre 11 godina

sto ce ovo da bude fino naselje za zivot za jedno 20 god. aludiram na decu vojnih lica koja kao po pravilu postaju lokalni nasilnici propaliteti i sitni a bogami i krupni kriminalci

bgd

pre 11 godina

Koliko zavidnih komentara ljudi koji do podneva mrze sami sebe (ili sto je verovatnije spavaju), a od podneva mrze ceo svet! Neka je ljudima sa srecom, a sto se tice politicara i slikanja - svi do jednog su takvi.

Marko

pre 11 godina

A zasto samo vojska dobija stanove, sta je sa zdravstvenim radnicima, sa prosvetarima,policijom,radnicima.Vojska je privilegovana a zasto? Zasto je jedan vojnik vredniji od doktora ili profesora.Kasarne nisu vlasnistvo vojske vec drzave,jer vojsku finansira drzava nocem gradjana.Ustav kaze da smo svi jednaki a na ovom primeru to se krsi.neka mi svaki politicar odgovori da li je jedan kardiohirurg vredan kao vojnik ili mnogo manje vredi.Zasto drzava stavlja u drugi plan prosvetare,pa oni nam cuvaju i uce decu,jer oni nisu vredni.yk

lala

pre 11 godina

Na kraju će u Serbistanu da ostanu samo političari, "vojska", panduri, DB-ovci i oni ne pismeni i polu pismeni. Biće onda zanimljivo, jer će ovi potonji da im postanu sluge i da rade za sitan novac. Kako vas bre nije sramota. I vas, a i one pre vas. Populisti.

bane

pre 11 godina

lako je kititi se tudjim perjem,pa da tvoja vlada ih je napravila za 100 dana,more povedi istragu i ispitaj ti kako je to moguce,mozda i tu ima nekog prisluskivanja

cukce

pre 11 godina

I to je tako verovatno samo u Srbiji? Ili samo u Srbiji najbolje ukinuti vojsku skroz?
(@cukce, 13. novembar 2012 09:09)

Obicnog gradjanina osiromasene Srbije se ne tice da li to postoji jos negde ili ne! A ne treba ukinuti vojsku, jer drzava bez vojske nije drzava, a Vi (niste se potpisali ko ste) niste pazljivo procitali sta sam napisao, napisao sam da vojna lica imaju vise beneficija i da primaju dobre plate i penzije a ne rade nista, u svakom slucaju oni rade za platu kao i ostali u ovoj Srbiji i ima puno zasluznijih ljudi koji su zaduzili ovu zemlju kojima trebaju stanovi!

Ivan

pre 11 godina

Setimo se samo Vucicevih komentara kad je Dulic pokrenuo ovaj projekat... Svi su oni samo populisti... I svi su isti... Sns je opstao na prici kako nude nesto novo i promenu, ja to samo vidim pred kamerama i na funkcijama, ali prica ista.

Rajko

pre 11 godina

Ovo se sada dovrsava nesto sto je neko drugi zapoceo.
Istina je da su zgrade u "Stepi" jedna velika prevara jer cena od 1300EUR/m2 je sve, samo ne ekonomska.
Ako te iste zgrade u Vranju ili krusevcu kostaju 600EUR/m2, jasno je da neko tu nekoga pljacka...

MarkoNS

pre 11 godina

Kako je moguce da neko jos uvek dobije stan od ustanove koja se finansira iz budzeta? Odlucite se vise da li je ovo komunizam ili kapitalizam, ne postoji izmedju. Ako nema stanova za sve punoletne gradjane Srbije ne sme ni vojsci da se daje. Kako ja koji ne radim u vojsci sa 22.000 platom koju dajem za kiriju da kupim stan? Zasto je neko privilegovaniji od drugih?

Lala iz Banata

pre 11 godina

pitanje za @skipper

A kada je to srpska vojska bila slavna? Ali dobro razmisli...
Druga je priča što katastrofalne poraze nazivaju "epopejama". :(

Jovan

pre 11 godina

Uz sve duzno postovanje prema ovim 'dobitnicima' stanova, moram da primetim da sto je vojska manja, to im treba vise stanova.
O cemu se ovde radi?

veliki radnik

pre 11 godina

Svaka cast Aco, za 100 dana ti napravi naselje.Takvog jos majka nije rodila u zemlji Srbiji.
Kad sve utiske saberem o njemu, ipak mi ga je zao, mukica.

profesor

pre 11 godina

Supruga i ja radimo u prosveti evo vec 25 godina.Za sve ove godine dobili smo jednom za vreme sankcija pola kilograma neprzene kafe,tri turska sapuna i cetkice za zube.Ovo nije sala,dobro se secam.Najveca nasa greska je sto nismo otisli odavde,makar bilo gde.

Atina

pre 11 godina

Drago mi je da su i pripadnici MO i VOA dobili svoje stanove, sramota da njihove porodice nemaju gde da žive i da je pola VOA ustvari vojne izbglice. Nadam se da će napokon rešiti pitanje vojnih beskućnika. Aleksandra Vučić zaista ima poverenje.

Ivan

pre 11 godina

Zar nije malo neposteno da on sad uzima zasluge za nesto sto sa cim nema veze? Te stanove je izgradila Vojska, novcem koji je odvajala prethodna vlada. A sad se neko zahvaljuje Vucicu?

Prvi kad treba da se uzmu zasuge za tudja dela, zadnji kad treba nesto da uradi.

sumnjivo lice

pre 11 godina

Daj ti njima te stanove, ja zbog toga ne bih radio u Vojsci! Kad sam ja sluzio, znam da niko od mojih staresina nije povezao nekoliko godina u istom gradu. Svakih par godina seljakaju zenu i decu. Ja iz Bg ne bih isao u Zajecar par godina, pa par u Prokuplje, pa recimo Sremska Mitrovica, pa do penzije u npr. Raskoj. A zivot prodje i cao. Dobro je dole neko napisao, ko voli nek izvoli. Daleko lepa kuca tom poslu. Mogu oni da snimaju romanticne serije, da vrbuju ljude, ko je sluzio Vojsku zna da tu nema nikakve romantike. Blato, kisa, konzerve i seljakanja.

Klimt-Bec

pre 11 godina

Samo me interesuje cime oni zasluzuju bolje uslove zivota, nego bilo koji Radnici ili Rudari u Srbiji? Koji su uplacivali u Drzavni Budjet iz koga se ta Vojska izdrzavala, a za uzvrat sami nisu dobili nista. Sa punih 40 godina Radnog staza i 65 godina starosti odlazili u Penziju, ziveci po vesernicama, stracarama i citav zivot placajuci kiriju. Dok gospoda Oficiri sa 40-45 godina starosti odlaze u Penziju, ne istroseni bez zrna omirisanog Baruta!

Samo pljacka poreskih obveznika

pre 11 godina

Sta ce vojnici u Beogradu ? Zar ne treba da stite granice ? I kako ce da ih otplacuju 20-40 godina kad svi idu sa 40 godina zivota u penziju ?

Siniša

pre 11 godina

Vučić nikakve veze nema sa izgradnjom ovih stanova, osim što je žestoko kritikovao one koji su započeli ovu izgradnju, ali se pojavio(da se slika) da podeli ključeve i ugrabi koji politički poen. Jadno!
Tako se i onaj novi gradonačelnik Novog Sada pojavio da otvori novi tržni centar, posle par dana provedenih na vlasti, a da on nema nikakve veze(zasluge) sa tom izgradnjom.

1%

pre 11 godina

Od Sutanovca je vojska dobila tv seriju (solidnu, moram da priznam), a od novog ministra stanove.
(Anabela, 13. novembar 2012 14:49)

Dokaz, koliko SNS botovi ne citaju uopste vesti, i koliko su slepo poslusni...
Pa PoBogu, procitaj vest i videces da je ovo sve poceo i skoro zavrsio Sutanovac, a ovaj sto ni vojsku nije sluzio deli kljuceve i kiti se tudjim perjem. Sad se secam sta je pricao pre par godina o tome da se na zemljistu kasarne prave stanovi. Sve kontra od ovog...ma sto se ja nerviram...nece oni sastaviti ni godinu dana, kad otvore sve ono sto su prethodni zapoceli, oni nece imati gde da se slikaju...Naravno, bice afera da se odrzi tonus nacije..

Boki

pre 11 godina

Cuo sam da su neke firme pred bankrotom jer im drzava nije isplatila ni dinara proteklih nekoliko meseci dok su radile na tom gradilistu. Kao na primer Elit kop sa 400 radnika, Projektomontaza oko 100 radnika i jos mnoge manje firme koje su ispaljene. Prica je zamisljena da svako ko kupi stan za kes ili na kredit KUPI JOS JEDAN STAN nekom parazitu iz javnog sektora. Na kraju ce proci kao belvil, totalni promasaj.

slo

pre 11 godina

Vojska R. Srbije nema imovinu jer je po Zakonu vlasnik imovine na teritoriji R. Srbije Vlada R. Srbije. Na taj nacin ne postoje VOJNI STANOVI vec tzv. "vojni stanovi" imovina Vlade R. Srbije. Svi gradjani su poreski obveznici pa se i dalje nastavlja komunisticki sistem otimanje od Naroda i dodela Drzavne imovine SVOME. Samo se pokloni daju iz "svog dzepa". KATASTROFA. A poreski obveznik je i onaj gradjanin koji je zbog nemastine sebi odsekao prst (pre godinu-dve) itd.

kupljen stan

pre 11 godina

posto vidim da je vecina razumela da su pripadnici VS te stanove dobili, samo da vas obavestim da su ti stanovi kupljeni na kredit, tj.bice otplacivani narednih godina...znaci stanovi su KUPLJENI, iako se u javnosti pogresno interpretira...

Neodgovorno

pre 11 godina

Potpuno neodogovorno nagomilavanje stambenih blokova i desetina hiljada stanova samo u Beograd.
Treba svugde u Srbiji da se ravnomerno gradi, i da vlast shvati da ogroman deo teritorije Srbije bukvalno izumire bez stanovnistva.

mikia

pre 11 godina

Ovo je Šutanovčeva zasluga jer je već bilo useljavanja u ranije napravljene stanove,čiju je gradnju inicirao bivši min.vojni.Zato je nedolično da se Vučić kiti tuđim perijem.

Dragan

pre 11 godina

Moze li mi neko objasniti da li vojna lica placaju ,bar nesto,ove stanove...da li je to kredit,na koliko godina,po kojoj ceni...ucesce...hvala unapred.

aleksandar grozni

pre 11 godina

Lepoje sto pripadnici odnosno staresine vojske dobijaju stanove i treba ,ali ima neka malo opora cinjenica koja para zdrav razum.Kazu vojska ustupila zemljiste a niko ne pita komeje kada za cega radi,oduzeta ta ista zemlja da ne kazem silom oteta.I niko ne reaguje zbog prenamene tog zemljista cime se veoma bitno krse prava bivsig vlasnika tog zemljista.Niko se nije dosetio da bivsim vlasnicima ili njihovim naslednicima ponudi bar po jednu stambenu jedinicu na njihovoj vekovnoj djedovini,a da ne govorim o vracanju koje je moralo da se dogodi.Navikla nakaradna ideologija da otima,tako vaspitala i svoju ideolosku decu,i njihovu alavost na tudje, kad tad placacemo svi mi gradjani jer srecom sud u Strazburu nema razumevanja prema otimanju privatne imovine.

SS

pre 11 godina

Gde je pravda? Ko ima pravo da dobija džabe stan? Zato što radi u vojsci?!, gde su oni iz policije, zdravstva, prosvete. Pravda isto svima pod istim uslovima

bg

pre 11 godina

Lako je kititi se tudjim perjem! Lepo ste se naigrali vlasti, aj`sad sedi dole, 1! I pustite nas da probamo da normalno zivimo, uz neku drugu vlast / normalnu...naravno...