Ponedeljak, 22.10.2012.

15:18

"Ima problema, ali vlada ne pada"

Premijer Ivica Dačić kaže da postoje problemi, ali ne takvi da će zbog njih pasti vlada. Dinkić: Lokalni nesporazum rešavati na lokalu.

Izvor: Beta

"Ima problema, ali vlada ne pada" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

vanja

pre 11 godina

Možda neće pasti ali je ovo dokaz nepoštovanja koalicionog partnera koji je ujedno i najača stranka u Srbije.Neka se dobro zamisli gospodin premijer.da li mu je ovako nešto stvarno potrebno!

milutin perić

pre 11 godina

Ja kao građanin samo tražim da se ispune izborna obećanja mi ćemo da gledamo svaki vaš korak i budite sigurni da ako vidimo da počinjete nešto da muljate da namerno zastajkujete,kočite nećete izdržati ceo mandat jer Srbiji trebaju vizionari a da li ste dorasli tome vidićemo i to uskoro.

dragan

pre 11 godina

Srusice ovu vladu hiljadu razloga a najvazniji je totalna nesposobnost njenih nosioca da se nose sa mnogim problemima drustva,a najbitniji je drastican pad standarda.
Pozitivno u svemu ovome je sto su Dacic,Dinkic,Diploma i Vucic samostalno napravili vladu pa ce njihovim biracima biti jasno koliko vrede i to veoma brzo.

shadow

pre 11 godina

Посебно охрабрује чињеница да су су млади против уласка Србије у ЕУ. То младих је поуздан знак да се Србија отрежњује од тешких заблуда да је ЕУ тај пожељни циљ ка којем Србија треба да тежи...

covek iz sume

pre 11 godina

Dinkic i G17 ekipa je uvek dobra kombinacija i indikator za pad vlada od 2000 pa na ovamo. Svaki pad vlade i pocetak nove pocinje sa njima i Dinkicem.

Mihailo

pre 11 godina

Mnogi su prizeljkivali nove izbore da dokazu da aktuerlna vlada neje sposobna., ali su se prevarili. Nerusi se vlada zbog problema na lokalu.

Nemanja

pre 11 godina

Bas sad gledam na sajtu MUP kako treba da nosim krstenicu i drzavljanstvo da bi ponovo izvadio licnu kartu jer mi se ova raspala.
Jezim se kad pomislim kako drzava nije sposobna tako neke sitnice da resi, a da ne pricam o ozbiljnijim problemima.

Ne razumem...

pre 11 godina

Odakle nekom ideja da bi pobednici novih izbora bio sns?? na osnovu cega to tvrdite sta je to bolje danas nego pre 6.5... jesu li cene manje,zaposljenost veca stopa kriminala smanjena,zdravstvo ne korumpirano staaaa?? zamajava nas Eliot svojim nebulozama i na kraju ce vuk da pojede magarca a mi cemo opet zavrsiti u nekim redovima dal za vize,secer,ili hleb ali ocemo a i zasluzujemo jer smo lakoverni i plitke pameti!!

LJUBICA

pre 11 godina

Naravno da vlada nece pasti. Vec prvom prilikom u utorak sprovedite u delo sve promene koje su neophodne na lokalu pa da zavrsimo sa tom pricom.

anabela

pre 11 godina

Izbori u ovom trenutnku odgovaraju apsolutno naprednjacima I donekle socijalistima. Mislim da bi politicki bilo izuzetno mudro odrzati nove izbore I stabilizovati politicku situaciju u Srbiji.

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

milla

pre 11 godina

po sistemu, briga me za zimu briga me za sneg... ma bravo, samo vi gurajte mozda nas negde i dokotrljate-al u jevropu, cisto sumnjam

B

pre 11 godina

Dobro, bre, Dacicu, sta ti je trebalo da od dobrog minisyta policije postanes los premijer, pa da ti pride uvale i Kosovo? Zapitas li se nekad?

Bas me interesuje

pre 11 godina

Pa dobro, bre, Daicuc, bio si bas dobar ministar policije, a sad si postao los premijer, pa ti jos pride, za to malo vise vlasti, uvalili i Kosovo i svu silu nedisciplinovanih ministara. Iskren, zapitas li se nekad sto ti je to trebalo?

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je u principu I bolje da dodje do novih izbora. Jednostavno ce se procistiti situacija u Srbiji, barem sto se tice politickih stranaka. Tacno ce se znati ko je ko I ko koliku tezinu ima.

Astra

pre 11 godina

Svi osim naprednjaka se plaše novih izbora jer znaju da bi ovog puta SNS bila apsolutni pobednik! Zato ne verujem da će dozvoliti da do izbora dođe.

Savatije F. Glint

pre 11 godina

Vlada ce pasti ako ne bude rezultata u borbi protiv korupcije, ako se budu stitili neki ministri itd.Sigurno, a i treba.

Kosta Kostic

pre 11 godina

Da je ovaj narod pametan pa da na sledecim izborima glasa samo za jednu stranku, jedna stranka neka opravi vladu i bude odgovorna.Mislim da najvece sanse za to imaju naprednjaci, a sps i urs treba da razmisle dobro sta im je ciniti.

Rade

pre 11 godina

Obecali naprednjaci departizaciju,a pod tim se podrazumeva da se skine Murta (DS),da uzjase Kurta (SNS),pa hoce da ispuni obecanje...ako padne vlada,to ce biti zbog SNS-a,videli da je u opoziciji debeeela ladovina...

Tomo Hidraulika

pre 11 godina

I ja mislim da vlada nece pasti zbog lokalnih vlasti, ali ako se uspori sa borbom protiv korupcije, uveren sam da ce Vucic to sve bataliti.

M012Z

pre 11 godina

Uz duzno postovanje, ljudima u ''lokalima'' odnosno provinciji je dojadila pojava neophodnosti clanske karte DS/a, narocito sada, kada nisu u vladi, to sto se radi je kriminal. Treba prepisati svuda republicki koncept vlasti.

pavle orlović

pre 11 godina

Ja kad god se probudim i pogledam kroz prozor vidim kako su lokalni moćnici poharali ovu sredinu i dao sam glas promenama a kakve to promene dobijam ako sve ostaje isto.Jer oni i danas dan se slobodno šetaju i skivaju planove za neke nove prljave podvige.

bojana konjević

pre 11 godina

Možete vi da pričate šta god hoćete ali svi dobro znamo da nema pravi promena ako se te promene ne dese i na lokalu jer samo sa time pokazujete koliko vam je stalo do građana jar najveće mahinacije su upravo tamo i pravljene.

OptimistaBg

pre 11 godina

Vlada neće pasti u to sam iguran!Vučić dobro radi svoj posao i to je pokazao za kratko vreme. Dačić uvek pokušava da sedi na bar 2 stolice,ali neće se taj odreći vlasti.

fr**

pre 11 godina

Nesto vas SLABO PAMCENJE sluzi !!!!!!
NISTA--BAS NISTA OD VAS !!! Nista se nije dogodilo sto ste obecavali !!!
N i s t a !!!

Jedino znate lupati i u medijama voditi hajke na druge !!!
A za drugo niste ni SPOSOBNI !!!
CAO DA VAS NE VIDIM , NIKADA VISE !!!

xsenija

pre 11 godina

Da li to hoćeš da kažeš da vas ne interesuje šta se radi na lokalnoj vlasti,da vam nisu bitni građani a svi dobro znamo da iskrene promene nema ako nije na svim nivoima.

gujdar

pre 11 godina

Pričali ste za vreme izbora ako vass podržimo da ćete učiniti sve da podignete Srbiju sa kolena.Mi ne vidimo kako ćete to uspeti ako će i dalje biti ljudi na lokalu isti oni koji su nas uništavali mnogo godina,zato dobro razmislite i pokrenite već jednom ovu našu jedinu državu koju imamo.

Рајко

pre 11 godina

Како су могуће ове ревизије локланих власти? И то са циљем да се ускладе са саставом републичке власти, као што кажу и Дачић и Вучић. Ако су локални и републички избори одвојени, онда сваки ниво добија власт за коју је народ гласао. Не разумем како се против тога може ићи овако отворено и да се нико не буни.

cpbuja

pre 11 godina

Stvar u Palanci je jasna samo palancanima. Koaliciju sa sns-om nece niko, ni sps ni ds, zasto!!? Zato sto su u predhodnoj koaliciji tako vesto pokrali sve sta se moglo pokrasti da im ne odgovara "inspektorski stav" predsedniki OO SNS-a koji je za 30 dana obelodanio i ogradio se od milionskih racuna u kojekavim hotelima restoranima itd. Ne odgovar im jer covek nece kao na zalost i odbornici sns da se proda za koju 'ljadarku. Rodjen.sam u Palanci i nisam clan nijedne stranke i kazem da je ova koalicija koja je sad i koja je bila u proslom mandatu nagora od svih koje pamtim jos od vremena Slobe. Komobar koji za godinu dana postaje diplomirani ekonomista zar vam nike jasno kako sve kod nas u Palanci funkcionise. Njegov drug ima platu 30000 a ni jedan dan u godini nije otosao na posao, Palanka ima sefa kabineta smesno. Polupismeni momak potrcko palanackim "frajerima" sad postaje sef kabineta i ima platu 100000. Tuga jednom recju.

Ladislav

pre 11 godina

" Nije valjda da mislite da će ....." Bese tako nekakvo pitanje i 1999 god. upuceno od TATE . I naravno, nije bilo vazno sta ja mislim, dogodilo se i to zestoko. Vazno samo da smo mi pobedili ! OVAJ malisa ima iste manire . Na zalost .

Branko

pre 11 godina

Vlada ima podršku građana , naročito kada je u pitanju njihova odlučnost u borbi protiv mita , korupcije i organizovanog kriminala. Nikakva opštinska vlast ne sme da ugraozi rad vlade.

Aca

pre 11 godina

Ma kakvo padanje vlade!T znamo i mi, narod! Sada, kada su se dočepali vlasti (čitaj: fotelja) nigde se njima ne ide i ne žuri, a narod, koga briga za narod!

Neustrašivi

pre 11 godina

Ma jok bre, kakvih problema! Nema nikakve frke, samo si slučajno zaboravio sa kim si u koaliciji. Ali nema frke, nije ti prvi put, pa može da ti se progleda kroz prste.

ALTER EGO

pre 11 godina

Ico...ajde molim te ne budali...pa svi vidimo da ti Vucko uzeo sve...i policiju..i tajne sluzbe...a cim pisnes i podignes glavu on te klepi nekom aferom ( EPS..itd...)

Budi fer i priznaj sebi a i nama da nemas vise nikakav uticaj :))))

expert

pre 11 godina

@buljubaša,

A što bi morao da priča kao političar? Zar nam nije dosta uvijanja političara, zar nam ne prija malo promene u stilu? Ko kaže da priča kao ulična baraba? Priča kao ogromna većina običnih ljudi. Evo, ja tako pričam i javno i privatno i ponosan sam na to. Šta ima da glumim uštogljenu budalu.

rob, kmet, radna snaga, ljudski resurs

pre 11 godina

Za samo sedamdeset godina kod nas su se izmenjala tri oblika vladavine. Rusili su kralja da bi uveli "komunizam", potom je usledio "socijalizam", a zatim je rusen "socijalizam", da bi se uvela "demokratija". A da ne pricam o tome koliko je puta za manje od veka drzava menjala IME, ideje i granice. I nigde u svetu nijedan narod nije trpeo tako vrtoglavo brze tranzicije, a da nije bio, bar na kratko u periodu stabilizacije. Za svaku promenu je potrebno vreme. Kad to kazem ne mislim na adaptaciju politicara, vec naroda.

Hogar

pre 11 godina

...pašće jer je krajnje sumnjivo pisanje o Duliću i njegovim mahinacijama,pronevrama i...NIŠTA.Pokušajte da ukradete čokoladu iz prodavnice...sigurno će vas uhapsiti.Ovde se spominju neke sumanute cifre ali je čovek slobodan i veseo ...e takva vlada ne treba ni da postoji.

Maksa Novi Sad

pre 11 godina

Neverujem,prva vlada sa problemima,pa nebi bilo loše da vas pustimo za četiri godine možda i rešite te probleme...
Kakavi mudro****...

Ekaterina

pre 11 godina

Problemi uvek postoje,imala ih je i prosla vlada.Pustimo novu vladu da odradi svoj posao za ovih 100 dana,znaju sta rade.Lako je kritikovati!

Stevan

pre 11 godina

Kakav vokabular jednog predsednika Vlade, strasno... Ni Vucic nije nista bolji, sve sto kaze govori s toliko cinizma da se coveku jednostavno pripovraca. A ovo oko lokalnih vlasti.. Neka "prekomponuju", neka zavrse s tim ali neka i promene izborn zakon, da nemamo vise lokalne izbore ako vec mora da se preslika republicka vlast.

krle

pre 11 godina

"Šta god da se desi to neće biti razlog za postavljanje pitanja poverenja republičkoj vladi", poručio je Dinkić.

Mlađo, znamo da se ti uopšte ne brineš. Svakako ćeš biti i u narednoj vlasti. Dobićeš svojih 5% glasova i umuvaćeš se na neku funkciju, kao što si radio prethodnih 12 godine. Jedini si čovek koji ni dana nije proveo u opoziciji.

sergej

pre 11 godina

Nece pasti ova vlada ni zbog jedne palanke. Uvidja inspektor Radiša da ne može baš dovoljno zabaviti narod svojim hapšenjima, da nema zamajavanja i da je puna tepsija krupnih zalogaja,a da se u njoj nadje i poneka krupna žaba. A nije isključeno da im za beg sa trpeze posluži neka palanačka priča.

Jale

pre 11 godina

Ma nemoze Dacic da namoli svoje u Leskovcu i u drugim krajevima.Ne slusaju ga uopste.Pa sto onda nisu sami izasli na izbore nego pod sps imenom.Prednjaci onaj stari Zika u Leskovcu koji ceka da vlada padne.Dok se oni natezu Leskovac stoji u mestu.E moj Dacicu!

Kuda ides Srbijo?

pre 11 godina

Kako da padne Vlada kada nema opozicije??? Demokrate se i dalje svadjaju medjusobno ko ce da preuzme kormilo stranke!! Aca labelo bi isao na prevremene izbore u nadi da ce osvojiti vecinu i formirati Vladu, ali misli da jos vek nije pokazao sve svoje sposobnosti i da nije prikupio dovoljno jeftinih politickih poena kojima moze da obraduje siroku narodnu masu. Dacicu i Dinkicu naravno izbori ne odgovaraju, kao ni Ljajicu, jer vise nikada nece biti na vlasti (eventualno negde na lokalu). I, sta sad, pitam se ja???

crni domino

pre 11 godina

Sigurno da ima problema kada ste sve zivo istumbali, a vecina SPS clanova napravila finansijske ujdurme i u vlasti i u firmama. Zbog toga vi Dacicu morate svakodnevno da se pravdate kao nevinasce!
Bas se pitam kada ce Vucic puci i poceti da vas hapsi. Pitanje je dana kada ce poceti.
Sta je sa Dunav bankom u Zvecanu? Tamo tvoji ljudi drze narod u strahovladi i govore da je B92 protiv Srba. Ona je ustvari protiv lopova, kriminalaca i baraba kao ja i kao sav posteni svet!

ptam se

pre 11 godina

Hoce li proci 2-3 dana da se ne javi neko iz vlade i ne kaze kako je vlada veoma stabilna i nece pasti ??
A ja se pitam kako ta vlada moze raditi svoj svakodnevni posao ako je stalno opsednuta sama sa sobom?

Aca

pre 11 godina

Ma kakvo padanje vlade!T znamo i mi, narod! Sada, kada su se dočepali vlasti (čitaj: fotelja) nigde se njima ne ide i ne žuri, a narod, koga briga za narod!

Stevan

pre 11 godina

Kakav vokabular jednog predsednika Vlade, strasno... Ni Vucic nije nista bolji, sve sto kaze govori s toliko cinizma da se coveku jednostavno pripovraca. A ovo oko lokalnih vlasti.. Neka "prekomponuju", neka zavrse s tim ali neka i promene izborn zakon, da nemamo vise lokalne izbore ako vec mora da se preslika republicka vlast.

ALTER EGO

pre 11 godina

Ico...ajde molim te ne budali...pa svi vidimo da ti Vucko uzeo sve...i policiju..i tajne sluzbe...a cim pisnes i podignes glavu on te klepi nekom aferom ( EPS..itd...)

Budi fer i priznaj sebi a i nama da nemas vise nikakav uticaj :))))

ptam se

pre 11 godina

Hoce li proci 2-3 dana da se ne javi neko iz vlade i ne kaze kako je vlada veoma stabilna i nece pasti ??
A ja se pitam kako ta vlada moze raditi svoj svakodnevni posao ako je stalno opsednuta sama sa sobom?

fr**

pre 11 godina

Nesto vas SLABO PAMCENJE sluzi !!!!!!
NISTA--BAS NISTA OD VAS !!! Nista se nije dogodilo sto ste obecavali !!!
N i s t a !!!

Jedino znate lupati i u medijama voditi hajke na druge !!!
A za drugo niste ni SPOSOBNI !!!
CAO DA VAS NE VIDIM , NIKADA VISE !!!

Kuda ides Srbijo?

pre 11 godina

Kako da padne Vlada kada nema opozicije??? Demokrate se i dalje svadjaju medjusobno ko ce da preuzme kormilo stranke!! Aca labelo bi isao na prevremene izbore u nadi da ce osvojiti vecinu i formirati Vladu, ali misli da jos vek nije pokazao sve svoje sposobnosti i da nije prikupio dovoljno jeftinih politickih poena kojima moze da obraduje siroku narodnu masu. Dacicu i Dinkicu naravno izbori ne odgovaraju, kao ni Ljajicu, jer vise nikada nece biti na vlasti (eventualno negde na lokalu). I, sta sad, pitam se ja???

krle

pre 11 godina

"Šta god da se desi to neće biti razlog za postavljanje pitanja poverenja republičkoj vladi", poručio je Dinkić.

Mlađo, znamo da se ti uopšte ne brineš. Svakako ćeš biti i u narednoj vlasti. Dobićeš svojih 5% glasova i umuvaćeš se na neku funkciju, kao što si radio prethodnih 12 godine. Jedini si čovek koji ni dana nije proveo u opoziciji.

Neustrašivi

pre 11 godina

Ma jok bre, kakvih problema! Nema nikakve frke, samo si slučajno zaboravio sa kim si u koaliciji. Ali nema frke, nije ti prvi put, pa može da ti se progleda kroz prste.

Hogar

pre 11 godina

...pašće jer je krajnje sumnjivo pisanje o Duliću i njegovim mahinacijama,pronevrama i...NIŠTA.Pokušajte da ukradete čokoladu iz prodavnice...sigurno će vas uhapsiti.Ovde se spominju neke sumanute cifre ali je čovek slobodan i veseo ...e takva vlada ne treba ni da postoji.

crni domino

pre 11 godina

Sigurno da ima problema kada ste sve zivo istumbali, a vecina SPS clanova napravila finansijske ujdurme i u vlasti i u firmama. Zbog toga vi Dacicu morate svakodnevno da se pravdate kao nevinasce!
Bas se pitam kada ce Vucic puci i poceti da vas hapsi. Pitanje je dana kada ce poceti.
Sta je sa Dunav bankom u Zvecanu? Tamo tvoji ljudi drze narod u strahovladi i govore da je B92 protiv Srba. Ona je ustvari protiv lopova, kriminalaca i baraba kao ja i kao sav posteni svet!

Rade

pre 11 godina

Obecali naprednjaci departizaciju,a pod tim se podrazumeva da se skine Murta (DS),da uzjase Kurta (SNS),pa hoce da ispuni obecanje...ako padne vlada,to ce biti zbog SNS-a,videli da je u opoziciji debeeela ladovina...

cpbuja

pre 11 godina

Stvar u Palanci je jasna samo palancanima. Koaliciju sa sns-om nece niko, ni sps ni ds, zasto!!? Zato sto su u predhodnoj koaliciji tako vesto pokrali sve sta se moglo pokrasti da im ne odgovara "inspektorski stav" predsedniki OO SNS-a koji je za 30 dana obelodanio i ogradio se od milionskih racuna u kojekavim hotelima restoranima itd. Ne odgovar im jer covek nece kao na zalost i odbornici sns da se proda za koju 'ljadarku. Rodjen.sam u Palanci i nisam clan nijedne stranke i kazem da je ova koalicija koja je sad i koja je bila u proslom mandatu nagora od svih koje pamtim jos od vremena Slobe. Komobar koji za godinu dana postaje diplomirani ekonomista zar vam nike jasno kako sve kod nas u Palanci funkcionise. Njegov drug ima platu 30000 a ni jedan dan u godini nije otosao na posao, Palanka ima sefa kabineta smesno. Polupismeni momak potrcko palanackim "frajerima" sad postaje sef kabineta i ima platu 100000. Tuga jednom recju.

Рајко

pre 11 godina

Како су могуће ове ревизије локланих власти? И то са циљем да се ускладе са саставом републичке власти, као што кажу и Дачић и Вучић. Ако су локални и републички избори одвојени, онда сваки ниво добија власт за коју је народ гласао. Не разумем како се против тога може ићи овако отворено и да се нико не буни.

Ladislav

pre 11 godina

" Nije valjda da mislite da će ....." Bese tako nekakvo pitanje i 1999 god. upuceno od TATE . I naravno, nije bilo vazno sta ja mislim, dogodilo se i to zestoko. Vazno samo da smo mi pobedili ! OVAJ malisa ima iste manire . Na zalost .

sergej

pre 11 godina

Nece pasti ova vlada ni zbog jedne palanke. Uvidja inspektor Radiša da ne može baš dovoljno zabaviti narod svojim hapšenjima, da nema zamajavanja i da je puna tepsija krupnih zalogaja,a da se u njoj nadje i poneka krupna žaba. A nije isključeno da im za beg sa trpeze posluži neka palanačka priča.

B

pre 11 godina

Dobro, bre, Dacicu, sta ti je trebalo da od dobrog minisyta policije postanes los premijer, pa da ti pride uvale i Kosovo? Zapitas li se nekad?

Savatije F. Glint

pre 11 godina

Vlada ce pasti ako ne bude rezultata u borbi protiv korupcije, ako se budu stitili neki ministri itd.Sigurno, a i treba.

rob, kmet, radna snaga, ljudski resurs

pre 11 godina

Za samo sedamdeset godina kod nas su se izmenjala tri oblika vladavine. Rusili su kralja da bi uveli "komunizam", potom je usledio "socijalizam", a zatim je rusen "socijalizam", da bi se uvela "demokratija". A da ne pricam o tome koliko je puta za manje od veka drzava menjala IME, ideje i granice. I nigde u svetu nijedan narod nije trpeo tako vrtoglavo brze tranzicije, a da nije bio, bar na kratko u periodu stabilizacije. Za svaku promenu je potrebno vreme. Kad to kazem ne mislim na adaptaciju politicara, vec naroda.

Ne razumem...

pre 11 godina

Odakle nekom ideja da bi pobednici novih izbora bio sns?? na osnovu cega to tvrdite sta je to bolje danas nego pre 6.5... jesu li cene manje,zaposljenost veca stopa kriminala smanjena,zdravstvo ne korumpirano staaaa?? zamajava nas Eliot svojim nebulozama i na kraju ce vuk da pojede magarca a mi cemo opet zavrsiti u nekim redovima dal za vize,secer,ili hleb ali ocemo a i zasluzujemo jer smo lakoverni i plitke pameti!!

milla

pre 11 godina

po sistemu, briga me za zimu briga me za sneg... ma bravo, samo vi gurajte mozda nas negde i dokotrljate-al u jevropu, cisto sumnjam

Jale

pre 11 godina

Ma nemoze Dacic da namoli svoje u Leskovcu i u drugim krajevima.Ne slusaju ga uopste.Pa sto onda nisu sami izasli na izbore nego pod sps imenom.Prednjaci onaj stari Zika u Leskovcu koji ceka da vlada padne.Dok se oni natezu Leskovac stoji u mestu.E moj Dacicu!

covek iz sume

pre 11 godina

Dinkic i G17 ekipa je uvek dobra kombinacija i indikator za pad vlada od 2000 pa na ovamo. Svaki pad vlade i pocetak nove pocinje sa njima i Dinkicem.

miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je u principu I bolje da dodje do novih izbora. Jednostavno ce se procistiti situacija u Srbiji, barem sto se tice politickih stranaka. Tacno ce se znati ko je ko I ko koliku tezinu ima.

Bas me interesuje

pre 11 godina

Pa dobro, bre, Daicuc, bio si bas dobar ministar policije, a sad si postao los premijer, pa ti jos pride, za to malo vise vlasti, uvalili i Kosovo i svu silu nedisciplinovanih ministara. Iskren, zapitas li se nekad sto ti je to trebalo?

pavle orlović

pre 11 godina

Ja kad god se probudim i pogledam kroz prozor vidim kako su lokalni moćnici poharali ovu sredinu i dao sam glas promenama a kakve to promene dobijam ako sve ostaje isto.Jer oni i danas dan se slobodno šetaju i skivaju planove za neke nove prljave podvige.

Maksa Novi Sad

pre 11 godina

Neverujem,prva vlada sa problemima,pa nebi bilo loše da vas pustimo za četiri godine možda i rešite te probleme...
Kakavi mudro****...

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

Nemanja

pre 11 godina

Bas sad gledam na sajtu MUP kako treba da nosim krstenicu i drzavljanstvo da bi ponovo izvadio licnu kartu jer mi se ova raspala.
Jezim se kad pomislim kako drzava nije sposobna tako neke sitnice da resi, a da ne pricam o ozbiljnijim problemima.

Tomo Hidraulika

pre 11 godina

I ja mislim da vlada nece pasti zbog lokalnih vlasti, ali ako se uspori sa borbom protiv korupcije, uveren sam da ce Vucic to sve bataliti.

Astra

pre 11 godina

Svi osim naprednjaka se plaše novih izbora jer znaju da bi ovog puta SNS bila apsolutni pobednik! Zato ne verujem da će dozvoliti da do izbora dođe.

shadow

pre 11 godina

Посебно охрабрује чињеница да су су млади против уласка Србије у ЕУ. То младих је поуздан знак да се Србија отрежњује од тешких заблуда да је ЕУ тај пожељни циљ ка којем Србија треба да тежи...

Ekaterina

pre 11 godina

Problemi uvek postoje,imala ih je i prosla vlada.Pustimo novu vladu da odradi svoj posao za ovih 100 dana,znaju sta rade.Lako je kritikovati!

expert

pre 11 godina

@buljubaša,

A što bi morao da priča kao političar? Zar nam nije dosta uvijanja političara, zar nam ne prija malo promene u stilu? Ko kaže da priča kao ulična baraba? Priča kao ogromna većina običnih ljudi. Evo, ja tako pričam i javno i privatno i ponosan sam na to. Šta ima da glumim uštogljenu budalu.

bojana konjević

pre 11 godina

Možete vi da pričate šta god hoćete ali svi dobro znamo da nema pravi promena ako se te promene ne dese i na lokalu jer samo sa time pokazujete koliko vam je stalo do građana jar najveće mahinacije su upravo tamo i pravljene.

dragan

pre 11 godina

Srusice ovu vladu hiljadu razloga a najvazniji je totalna nesposobnost njenih nosioca da se nose sa mnogim problemima drustva,a najbitniji je drastican pad standarda.
Pozitivno u svemu ovome je sto su Dacic,Dinkic,Diploma i Vucic samostalno napravili vladu pa ce njihovim biracima biti jasno koliko vrede i to veoma brzo.

xsenija

pre 11 godina

Da li to hoćeš da kažeš da vas ne interesuje šta se radi na lokalnoj vlasti,da vam nisu bitni građani a svi dobro znamo da iskrene promene nema ako nije na svim nivoima.

Kosta Kostic

pre 11 godina

Da je ovaj narod pametan pa da na sledecim izborima glasa samo za jednu stranku, jedna stranka neka opravi vladu i bude odgovorna.Mislim da najvece sanse za to imaju naprednjaci, a sps i urs treba da razmisle dobro sta im je ciniti.

anabela

pre 11 godina

Izbori u ovom trenutnku odgovaraju apsolutno naprednjacima I donekle socijalistima. Mislim da bi politicki bilo izuzetno mudro odrzati nove izbore I stabilizovati politicku situaciju u Srbiji.

vanja

pre 11 godina

Možda neće pasti ali je ovo dokaz nepoštovanja koalicionog partnera koji je ujedno i najača stranka u Srbije.Neka se dobro zamisli gospodin premijer.da li mu je ovako nešto stvarno potrebno!

gujdar

pre 11 godina

Pričali ste za vreme izbora ako vass podržimo da ćete učiniti sve da podignete Srbiju sa kolena.Mi ne vidimo kako ćete to uspeti ako će i dalje biti ljudi na lokalu isti oni koji su nas uništavali mnogo godina,zato dobro razmislite i pokrenite već jednom ovu našu jedinu državu koju imamo.

Mihailo

pre 11 godina

Mnogi su prizeljkivali nove izbore da dokazu da aktuerlna vlada neje sposobna., ali su se prevarili. Nerusi se vlada zbog problema na lokalu.

LJUBICA

pre 11 godina

Naravno da vlada nece pasti. Vec prvom prilikom u utorak sprovedite u delo sve promene koje su neophodne na lokalu pa da zavrsimo sa tom pricom.

OptimistaBg

pre 11 godina

Vlada neće pasti u to sam iguran!Vučić dobro radi svoj posao i to je pokazao za kratko vreme. Dačić uvek pokušava da sedi na bar 2 stolice,ali neće se taj odreći vlasti.

M012Z

pre 11 godina

Uz duzno postovanje, ljudima u ''lokalima'' odnosno provinciji je dojadila pojava neophodnosti clanske karte DS/a, narocito sada, kada nisu u vladi, to sto se radi je kriminal. Treba prepisati svuda republicki koncept vlasti.

milutin perić

pre 11 godina

Ja kao građanin samo tražim da se ispune izborna obećanja mi ćemo da gledamo svaki vaš korak i budite sigurni da ako vidimo da počinjete nešto da muljate da namerno zastajkujete,kočite nećete izdržati ceo mandat jer Srbiji trebaju vizionari a da li ste dorasli tome vidićemo i to uskoro.

Branko

pre 11 godina

Vlada ima podršku građana , naročito kada je u pitanju njihova odlučnost u borbi protiv mita , korupcije i organizovanog kriminala. Nikakva opštinska vlast ne sme da ugraozi rad vlade.

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

Ekaterina

pre 11 godina

Problemi uvek postoje,imala ih je i prosla vlada.Pustimo novu vladu da odradi svoj posao za ovih 100 dana,znaju sta rade.Lako je kritikovati!

expert

pre 11 godina

@buljubaša,

A što bi morao da priča kao političar? Zar nam nije dosta uvijanja političara, zar nam ne prija malo promene u stilu? Ko kaže da priča kao ulična baraba? Priča kao ogromna većina običnih ljudi. Evo, ja tako pričam i javno i privatno i ponosan sam na to. Šta ima da glumim uštogljenu budalu.

Branko

pre 11 godina

Vlada ima podršku građana , naročito kada je u pitanju njihova odlučnost u borbi protiv mita , korupcije i organizovanog kriminala. Nikakva opštinska vlast ne sme da ugraozi rad vlade.

M012Z

pre 11 godina

Uz duzno postovanje, ljudima u ''lokalima'' odnosno provinciji je dojadila pojava neophodnosti clanske karte DS/a, narocito sada, kada nisu u vladi, to sto se radi je kriminal. Treba prepisati svuda republicki koncept vlasti.

Astra

pre 11 godina

Svi osim naprednjaka se plaše novih izbora jer znaju da bi ovog puta SNS bila apsolutni pobednik! Zato ne verujem da će dozvoliti da do izbora dođe.

Kosta Kostic

pre 11 godina

Da je ovaj narod pametan pa da na sledecim izborima glasa samo za jednu stranku, jedna stranka neka opravi vladu i bude odgovorna.Mislim da najvece sanse za to imaju naprednjaci, a sps i urs treba da razmisle dobro sta im je ciniti.

OptimistaBg

pre 11 godina

Vlada neće pasti u to sam iguran!Vučić dobro radi svoj posao i to je pokazao za kratko vreme. Dačić uvek pokušava da sedi na bar 2 stolice,ali neće se taj odreći vlasti.

anabela

pre 11 godina

Izbori u ovom trenutnku odgovaraju apsolutno naprednjacima I donekle socijalistima. Mislim da bi politicki bilo izuzetno mudro odrzati nove izbore I stabilizovati politicku situaciju u Srbiji.

Mihailo

pre 11 godina

Mnogi su prizeljkivali nove izbore da dokazu da aktuerlna vlada neje sposobna., ali su se prevarili. Nerusi se vlada zbog problema na lokalu.

gujdar

pre 11 godina

Pričali ste za vreme izbora ako vass podržimo da ćete učiniti sve da podignete Srbiju sa kolena.Mi ne vidimo kako ćete to uspeti ako će i dalje biti ljudi na lokalu isti oni koji su nas uništavali mnogo godina,zato dobro razmislite i pokrenite već jednom ovu našu jedinu državu koju imamo.

bojana konjević

pre 11 godina

Možete vi da pričate šta god hoćete ali svi dobro znamo da nema pravi promena ako se te promene ne dese i na lokalu jer samo sa time pokazujete koliko vam je stalo do građana jar najveće mahinacije su upravo tamo i pravljene.

shadow

pre 11 godina

Посебно охрабрује чињеница да су су млади против уласка Србије у ЕУ. То младих је поуздан знак да се Србија отрежњује од тешких заблуда да је ЕУ тај пожељни циљ ка којем Србија треба да тежи...

LJUBICA

pre 11 godina

Naravno da vlada nece pasti. Vec prvom prilikom u utorak sprovedite u delo sve promene koje su neophodne na lokalu pa da zavrsimo sa tom pricom.

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

Tomo Hidraulika

pre 11 godina

I ja mislim da vlada nece pasti zbog lokalnih vlasti, ali ako se uspori sa borbom protiv korupcije, uveren sam da ce Vucic to sve bataliti.

Jale

pre 11 godina

Ma nemoze Dacic da namoli svoje u Leskovcu i u drugim krajevima.Ne slusaju ga uopste.Pa sto onda nisu sami izasli na izbore nego pod sps imenom.Prednjaci onaj stari Zika u Leskovcu koji ceka da vlada padne.Dok se oni natezu Leskovac stoji u mestu.E moj Dacicu!

xsenija

pre 11 godina

Da li to hoćeš da kažeš da vas ne interesuje šta se radi na lokalnoj vlasti,da vam nisu bitni građani a svi dobro znamo da iskrene promene nema ako nije na svim nivoima.

Stevan

pre 11 godina

Kakav vokabular jednog predsednika Vlade, strasno... Ni Vucic nije nista bolji, sve sto kaze govori s toliko cinizma da se coveku jednostavno pripovraca. A ovo oko lokalnih vlasti.. Neka "prekomponuju", neka zavrse s tim ali neka i promene izborn zakon, da nemamo vise lokalne izbore ako vec mora da se preslika republicka vlast.

cpbuja

pre 11 godina

Stvar u Palanci je jasna samo palancanima. Koaliciju sa sns-om nece niko, ni sps ni ds, zasto!!? Zato sto su u predhodnoj koaliciji tako vesto pokrali sve sta se moglo pokrasti da im ne odgovara "inspektorski stav" predsedniki OO SNS-a koji je za 30 dana obelodanio i ogradio se od milionskih racuna u kojekavim hotelima restoranima itd. Ne odgovar im jer covek nece kao na zalost i odbornici sns da se proda za koju 'ljadarku. Rodjen.sam u Palanci i nisam clan nijedne stranke i kazem da je ova koalicija koja je sad i koja je bila u proslom mandatu nagora od svih koje pamtim jos od vremena Slobe. Komobar koji za godinu dana postaje diplomirani ekonomista zar vam nike jasno kako sve kod nas u Palanci funkcionise. Njegov drug ima platu 30000 a ni jedan dan u godini nije otosao na posao, Palanka ima sefa kabineta smesno. Polupismeni momak potrcko palanackim "frajerima" sad postaje sef kabineta i ima platu 100000. Tuga jednom recju.

Hogar

pre 11 godina

...pašće jer je krajnje sumnjivo pisanje o Duliću i njegovim mahinacijama,pronevrama i...NIŠTA.Pokušajte da ukradete čokoladu iz prodavnice...sigurno će vas uhapsiti.Ovde se spominju neke sumanute cifre ali je čovek slobodan i veseo ...e takva vlada ne treba ni da postoji.

ALTER EGO

pre 11 godina

Ico...ajde molim te ne budali...pa svi vidimo da ti Vucko uzeo sve...i policiju..i tajne sluzbe...a cim pisnes i podignes glavu on te klepi nekom aferom ( EPS..itd...)

Budi fer i priznaj sebi a i nama da nemas vise nikakav uticaj :))))

Aca

pre 11 godina

Ma kakvo padanje vlade!T znamo i mi, narod! Sada, kada su se dočepali vlasti (čitaj: fotelja) nigde se njima ne ide i ne žuri, a narod, koga briga za narod!

crni domino

pre 11 godina

Sigurno da ima problema kada ste sve zivo istumbali, a vecina SPS clanova napravila finansijske ujdurme i u vlasti i u firmama. Zbog toga vi Dacicu morate svakodnevno da se pravdate kao nevinasce!
Bas se pitam kada ce Vucic puci i poceti da vas hapsi. Pitanje je dana kada ce poceti.
Sta je sa Dunav bankom u Zvecanu? Tamo tvoji ljudi drze narod u strahovladi i govore da je B92 protiv Srba. Ona je ustvari protiv lopova, kriminalaca i baraba kao ja i kao sav posteni svet!

Savatije F. Glint

pre 11 godina

Vlada ce pasti ako ne bude rezultata u borbi protiv korupcije, ako se budu stitili neki ministri itd.Sigurno, a i treba.

Kuda ides Srbijo?

pre 11 godina

Kako da padne Vlada kada nema opozicije??? Demokrate se i dalje svadjaju medjusobno ko ce da preuzme kormilo stranke!! Aca labelo bi isao na prevremene izbore u nadi da ce osvojiti vecinu i formirati Vladu, ali misli da jos vek nije pokazao sve svoje sposobnosti i da nije prikupio dovoljno jeftinih politickih poena kojima moze da obraduje siroku narodnu masu. Dacicu i Dinkicu naravno izbori ne odgovaraju, kao ni Ljajicu, jer vise nikada nece biti na vlasti (eventualno negde na lokalu). I, sta sad, pitam se ja???

fr**

pre 11 godina

Nesto vas SLABO PAMCENJE sluzi !!!!!!
NISTA--BAS NISTA OD VAS !!! Nista se nije dogodilo sto ste obecavali !!!
N i s t a !!!

Jedino znate lupati i u medijama voditi hajke na druge !!!
A za drugo niste ni SPOSOBNI !!!
CAO DA VAS NE VIDIM , NIKADA VISE !!!

pavle orlović

pre 11 godina

Ja kad god se probudim i pogledam kroz prozor vidim kako su lokalni moćnici poharali ovu sredinu i dao sam glas promenama a kakve to promene dobijam ako sve ostaje isto.Jer oni i danas dan se slobodno šetaju i skivaju planove za neke nove prljave podvige.

Ne razumem...

pre 11 godina

Odakle nekom ideja da bi pobednici novih izbora bio sns?? na osnovu cega to tvrdite sta je to bolje danas nego pre 6.5... jesu li cene manje,zaposljenost veca stopa kriminala smanjena,zdravstvo ne korumpirano staaaa?? zamajava nas Eliot svojim nebulozama i na kraju ce vuk da pojede magarca a mi cemo opet zavrsiti u nekim redovima dal za vize,secer,ili hleb ali ocemo a i zasluzujemo jer smo lakoverni i plitke pameti!!

vanja

pre 11 godina

Možda neće pasti ali je ovo dokaz nepoštovanja koalicionog partnera koji je ujedno i najača stranka u Srbije.Neka se dobro zamisli gospodin premijer.da li mu je ovako nešto stvarno potrebno!

Maksa Novi Sad

pre 11 godina

Neverujem,prva vlada sa problemima,pa nebi bilo loše da vas pustimo za četiri godine možda i rešite te probleme...
Kakavi mudro****...

rob, kmet, radna snaga, ljudski resurs

pre 11 godina

Za samo sedamdeset godina kod nas su se izmenjala tri oblika vladavine. Rusili su kralja da bi uveli "komunizam", potom je usledio "socijalizam", a zatim je rusen "socijalizam", da bi se uvela "demokratija". A da ne pricam o tome koliko je puta za manje od veka drzava menjala IME, ideje i granice. I nigde u svetu nijedan narod nije trpeo tako vrtoglavo brze tranzicije, a da nije bio, bar na kratko u periodu stabilizacije. Za svaku promenu je potrebno vreme. Kad to kazem ne mislim na adaptaciju politicara, vec naroda.

ptam se

pre 11 godina

Hoce li proci 2-3 dana da se ne javi neko iz vlade i ne kaze kako je vlada veoma stabilna i nece pasti ??
A ja se pitam kako ta vlada moze raditi svoj svakodnevni posao ako je stalno opsednuta sama sa sobom?

Rade

pre 11 godina

Obecali naprednjaci departizaciju,a pod tim se podrazumeva da se skine Murta (DS),da uzjase Kurta (SNS),pa hoce da ispuni obecanje...ako padne vlada,to ce biti zbog SNS-a,videli da je u opoziciji debeeela ladovina...

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

dragan

pre 11 godina

Srusice ovu vladu hiljadu razloga a najvazniji je totalna nesposobnost njenih nosioca da se nose sa mnogim problemima drustva,a najbitniji je drastican pad standarda.
Pozitivno u svemu ovome je sto su Dacic,Dinkic,Diploma i Vucic samostalno napravili vladu pa ce njihovim biracima biti jasno koliko vrede i to veoma brzo.

krle

pre 11 godina

"Šta god da se desi to neće biti razlog za postavljanje pitanja poverenja republičkoj vladi", poručio je Dinkić.

Mlađo, znamo da se ti uopšte ne brineš. Svakako ćeš biti i u narednoj vlasti. Dobićeš svojih 5% glasova i umuvaćeš se na neku funkciju, kao što si radio prethodnih 12 godine. Jedini si čovek koji ni dana nije proveo u opoziciji.

miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je u principu I bolje da dodje do novih izbora. Jednostavno ce se procistiti situacija u Srbiji, barem sto se tice politickih stranaka. Tacno ce se znati ko je ko I ko koliku tezinu ima.

Nemanja

pre 11 godina

Bas sad gledam na sajtu MUP kako treba da nosim krstenicu i drzavljanstvo da bi ponovo izvadio licnu kartu jer mi se ova raspala.
Jezim se kad pomislim kako drzava nije sposobna tako neke sitnice da resi, a da ne pricam o ozbiljnijim problemima.

sergej

pre 11 godina

Nece pasti ova vlada ni zbog jedne palanke. Uvidja inspektor Radiša da ne može baš dovoljno zabaviti narod svojim hapšenjima, da nema zamajavanja i da je puna tepsija krupnih zalogaja,a da se u njoj nadje i poneka krupna žaba. A nije isključeno da im za beg sa trpeze posluži neka palanačka priča.

Bas me interesuje

pre 11 godina

Pa dobro, bre, Daicuc, bio si bas dobar ministar policije, a sad si postao los premijer, pa ti jos pride, za to malo vise vlasti, uvalili i Kosovo i svu silu nedisciplinovanih ministara. Iskren, zapitas li se nekad sto ti je to trebalo?

B

pre 11 godina

Dobro, bre, Dacicu, sta ti je trebalo da od dobrog minisyta policije postanes los premijer, pa da ti pride uvale i Kosovo? Zapitas li se nekad?

milla

pre 11 godina

po sistemu, briga me za zimu briga me za sneg... ma bravo, samo vi gurajte mozda nas negde i dokotrljate-al u jevropu, cisto sumnjam

milutin perić

pre 11 godina

Ja kao građanin samo tražim da se ispune izborna obećanja mi ćemo da gledamo svaki vaš korak i budite sigurni da ako vidimo da počinjete nešto da muljate da namerno zastajkujete,kočite nećete izdržati ceo mandat jer Srbiji trebaju vizionari a da li ste dorasli tome vidićemo i to uskoro.

Neustrašivi

pre 11 godina

Ma jok bre, kakvih problema! Nema nikakve frke, samo si slučajno zaboravio sa kim si u koaliciji. Ali nema frke, nije ti prvi put, pa može da ti se progleda kroz prste.

Ladislav

pre 11 godina

" Nije valjda da mislite da će ....." Bese tako nekakvo pitanje i 1999 god. upuceno od TATE . I naravno, nije bilo vazno sta ja mislim, dogodilo se i to zestoko. Vazno samo da smo mi pobedili ! OVAJ malisa ima iste manire . Na zalost .

Рајко

pre 11 godina

Како су могуће ове ревизије локланих власти? И то са циљем да се ускладе са саставом републичке власти, као што кажу и Дачић и Вучић. Ако су локални и републички избори одвојени, онда сваки ниво добија власт за коју је народ гласао. Не разумем како се против тога може ићи овако отворено и да се нико не буни.

covek iz sume

pre 11 godina

Dinkic i G17 ekipa je uvek dobra kombinacija i indikator za pad vlada od 2000 pa na ovamo. Svaki pad vlade i pocetak nove pocinje sa njima i Dinkicem.