Nedelja, 16.09.2012.

09:42

Dinkić: Tadićev izgovor je smešan

Ministar finansija Mlađan Dinkić izjavio je da je "smešna" tvrdnja predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića da zbog njega nije sastavio vladu

Izvor: Danas

Dinkiæ: Tadiæev izgovor je smešan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Goran Ivankovic, Gorki

pre 11 godina

Kol'ko se secam Dinkic nije sastavljao nijednu vladu, pa ni aktuelnu. Problem je u bivsim nosiocima vlasti. Ako im Dinkic nije odgovarao kao manjinski suvlasnik u vrsenju vlasti zasto problem nisu resavali lkroz trazenje novog koalicionog partnera, ili raspisivanjem parlamentarnih izbora.
Sopstvenu krivicu pripisivati drugom vraca nas u vreme kada su u pravu " oni koji su na iniji partije".

Atake

pre 11 godina

Udarili na Tadica svi,ama bas svi! Kada ga sredenema vise problema,teci ce
med i mleko Srbijom...Narocito kada komplet tajkuni preko ovih zavladaju!
Bice super(ali za koga)!

nsv

pre 11 godina

Kroz Dinkiceva usta, kao i uvek do sada, progovaraju tajkuni tj. prvi i najveci medj' njima. Ovo je Tadicu tante za kukuriku zbog prozivanja ujka Miska da kroz DS pokusava da napravi prodor na politicku scenu Srbije. Dinkic je uvek tome sluzio i sluzice. To je njegova misija.

Boki

pre 11 godina

Dinkić je najsposobniji i najpošteniji čovek koji je bio i biće u vlasti, ikada. Umesto da lupate gluposti trebalo bi da mu podignete spomenik, a to što niste dobili svojih obećanih 1000 eura (niko drugi vam ne bi ponudio ni jedan euro), možete da zahvalite Tomi Nikoliću, Borisu Tadiću, Koštunici, Velji Iliću i ostaloj bulumenti, koja je sprovela sramnu krađu NIS-a, i time vam izbila pare iz džepa, iako ih niste, doduše, ni zaslužili.....ali nema veze, ostalo nam je SVETO KOSOVO....hahahahahahaha..

Vasilije Blagojević

pre 11 godina

Dinkić, Dačić, Vučić, Đilas, Pajtić, Koštunica... svi su udarili na Tadića, kao da je on kriv za sve! Neka visi Pedro.

Nedeljno popodne

pre 11 godina

Dinkic i Dacic, kad nemaju ništa pametno da kažu o svojoj vlasti i svom sadašnjem radu, koji je katastrofalan, onda misle da narod uveseljavaju horskim pevanjem o DSu kao najvecim lopovima.
I za jednog i za drugog postoje konkretne firme sa pljackom, a zašto niko od ove dvojce ne navede bar jednu u kojoj se DS omrsio.
Meni je potrebno da bih verovala da su zaista svi isti.

orfe

pre 11 godina

srbi su pogresili sto su propustili da glasaju pravog demokrata iz redova pametnih srba da bi obezbedili mir u srbiji, demokratiju u srbiji i bogadstvo u srbiji i to ne samo za srbe.Bili bi srbi najboli od svih u aziji i juznoj africi.

Y@

pre 11 godina

Ali ima nas par hiljada koje je SRAMOTA što smo bili članovi G17plus posle tvog pristupanja slobodnim radikalima i nindžama kofernjačama !

etnerrp

pre 11 godina

Kakve ste vi, komentatori, intelektualne minijature, liliputanci, kad vam je za ekonomski sunovrat zemlje kriv političar sa max. 5-6 procenata udela u "kolaču". Vi ste birali, svo vreme, "državotvorne" stranke dajući im kriške od 30,40, 50%, koje su "sekle vene" u odbrani Kosova i inaćenju susedstvu i svetu i tako im postali saučesnici. Sad srčite klin čorbu koju ste kuvali zajedno s njima. Dinkić u tom junačenju, guranju prsta u oko svima oko sebe,nije učestvovao. Dobar tek.

(Vlast)a

pre 11 godina

Dinkic kao Dinkic!Nije vazno kakve je boje macka koja lovi miseve,ali je vazno da li i ja ucestvujem u podeli plena koji ona uhvati.
Problem ove zemlje i njene buducnosti je Toma diploma i lepi Boris koji malo znaju,malo umeju i veoma lice na Keruma u danasnjoj emisiji kod A.Stankovica:sve znaju,sve umeju,sve odlucuju,ni za sta nisu krivi,ali imaju problem sa mangupima oko sebe.Normalan i castan covek,sa planom i programom,sa radnim i intelektualnim kapacitetima ne sklapa javno tako pogubne saveze sa Dacicima,Dinkicima ili ranije Kostunicama...Ergo:ni Kerum ili Miskovic ne trebaju da se sire preko gubera,a posebno ne smeju da ulaze direktno u politiku.To moze da im objasni pametni balkanski bizMismen Bogoljub Karic!

evo ti cinjenice

pre 11 godina

@(Ajmo malo cinjenice

Kazes najbolji ministar finansija.Ja barem imam jos dobro secanje. Unistio domaci bankarski sistem da bi se otpisali dugovi velikim sistemima.Unistio SDK da bi imovinu dao Post banci kojaje trajala godinu dana da bi posle to kupila EFG banka.Bio guvrener i zasmejavao nas iz eca kako je dinar konvertibilan i da je na kursnim listama. Hvali se dodovodjenjem stranih investitora a subvencionisao svako radno mesto sa 10 hiljada evra. Pako je lud da ne dodje. Gorenje.Za tu subvenciju od drzave Gorenje malte ne sagradilo za dzabe fabrike.Sta smo dobili od FIAT-a. Sklapanje istih u Kragujevcu.Sav materijal od skoljke do motora dolazi iz Italije

Laci

pre 11 godina

O Tadicu nemam neko pozitivno misljenje aliipak Da Dinkic daje ovakve izjave je cisti bezobrazluk.

Dinkicu ti da si Japanac ve od davno bi izvrsio samoubistivo. Toliki si promasaj kao politicar i javna licnost.

DR

pre 11 godina

To sto Tadic nije hteo u koaliciju sa Ujedinjenim Razbojnicima Srbije je jedan od njegovih najboljih, doduse okasnelih poteza. Ovakom odlicno je sto su svi ostali zajedno u koaliciji, mogu da se medjusobno hvale svojim fals diplomama,optuznicama i Interpolovim poternicama!

Krsta

pre 11 godina

Alo Dinkicu, na celu sa "naprednjacima" RADI i RADITE nesto...!!! Izbori su prosli ihahaaa odkada...
A! Da! Brzo ce sledeci, pa vas u ovoj vladi razumem zasto se ovako ponasate...

Zoran Živković

pre 11 godina

Apsolutno je netačan podatak da je Dinkić bio u svim vladama od 5. oktobra do danas. Sa posebnim zadovoljstvom konstatujem da nije bio ni na kakvoj funkciji u vreme vlade Zorana Živkovića, 2003. do 2004.godine.

milan

pre 11 godina

Ti Dinkicu mozes sada da govoris tako da imas poziciju jacega jos neko vreme ali znas i sam, u svakom slucaju mi znamo kakve su tvoje reakcije bile u toj Tadicevoj vladi a i rezultati koje danas sam osporavas. Usao si u kolaiciju prvo sa Dacicem pa onda tek sa Vucicem i siguran sam da ti nije Srbija bila na prvom mestu da inace to nebi nikada uradio nego tvoja osveta.

RaDissha

pre 11 godina

Tadić postfestum priznaje jednu od svojih najvećih grešaka . Ali posle "seksa nema kajanja" , ili ako mu više odgovora - ko s'Đavolom tikve sad...! U njegovom slučaju je Dinkić najmanje kriv !

jole

pre 11 godina

pre zarona u duboke vode mitologije i paušalnosti probajmo se prisetiti lako proverljivih činjenica. Dinkić je razjurio one bundirane gospodarice čekovnih knjižica, upristojio bankarski sektor, otvorio kreditne linije da obnovimo pokućstvo iz ruina devedesetih, odredio jako visoku obaveznu rezervu bankama što nas drži iznad vode sve ove godine inače bi se ovde pevao sirtaki odavno itd. E sad što treba imati trocifren iq da bi se sve to sagledalo i razumelo to je već tema za antropologe. Zašto ovde ljudi izglasaju najveće demagoge a onda bljuju vatru frustracija po malima ? Zašto se večito rugaju hrabrijima i pametnijima? e zato i žive tako kako žive.

Ajmo malo cinjenice

pre 11 godina

Dinkic je ministar finansija, a to je jedino mesto koje zaista moze da kreira finansisku situaciju u zemlji bilo da je ona dobra ili losa, bio samo jednom i to u periodu od 2004-2006. U tom periodu bio je najuspesniji ministar finansija od 2000, a svakako i posle toga. Ubedljivo najgori ministar finansija je Cvetkovic, koji je zemlju zaduzivanjem prakticno upropastio. Za to vreme Dinkic je bio ministar ekonomije, a to vam je kao da je otprilike bio ministar bez portfelja. Izmisljeno ministarstvo bez ingerencija za pravlljenje koalicione vlade. E sad citajuci ove komentare reklo bi se da je Dinkic najomrazenija licnost u vladi, ali govoreci realno, jedino sto mu se moze zameriti, na kraju je onih 1000 evra. Nas narod je mnogo osetljiv na leba bez motike...

SQI

pre 11 godina

Najjače kad slušam moje komšije SNSovce koji su pljuvali Dinkića godinama a sad su u fazonu 'pa dobar je on, nije on ništa bio kriv'. Kako smo mi glup narod, čast izuzecima!

buki

pre 11 godina

jedini politicar koji mi je ulivao nadu je djindjic,ne znam sta bi i kako bi bilo,al sam mu nekako verovao...ovo sad,i ovakvi likovi??da nije tuzno za sve nas,bilo bi smesno...

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

Dinkiću pročitaj komentare i oslušni narod pa će ti biti jasno kakav si ti političar i gde ti je mesto.A što se tiče DS-a uopšte ne sumljam da ćeš ako koim slučajem za predsednika dođe Đilas lako ponovo biti poželjan koalicioni partner.

Tekelija

pre 11 godina

Динкићу сам за рођендан послао гитару,
да му се нађе при руци, а понекад и чм...

Не волим ни ове ни оне, али Динкић је љигавац и ништа више.

kaiser

pre 11 godina

Pa Tadić je shvatio svoju grešku pa zbog toga nije hteo da te uzme u Vladu ni pod kojim uslovima, radije su završili u opoziciji.

A tvoji novi drugari će tek videti stravičnu cenu koju će platiti jer su te "molili na kolenima" da u Vladu uđeš.

draganbb

pre 11 godina

Svi znamo ko je Dinkić, ima da dođe glave i SNSu. A to što Tadić priča može da okači mački o rep, svako pa i Dinkić ima pravo da ne uđe u vladu.

e neka mu je reko'

pre 11 godina

Tako je Dinkicu! Tadic je gresio i zato mora da ode, a ti nikada nisi gresio i zato si u svakoj novoj vladi od 2000. do danas! Prosto i jasno. Tadic je na predsednickim dobio 2% manje od 50% i zato je najveci gubitnik ovih izbora, a ti si na parlamentarnim dobio 0.2% vise od 5% i najveci si dobitnik na njima, pa je u redu da, onako sa visine, ti kao nas najsposobniji i najpopularniji politicar objasnis neke stvari njemu najnesposobnijem i najnepopularnijem.

Realista

pre 11 godina

"... i preuzmem posao koji niko živ nije hteo da radi..." - mislis da se suoci i sanira tvoju brljotinu od finansijskog sistema koju si ti sam uveo pre vise godina? Genijalna izjava.

mina

pre 11 godina

Prema rečima Dinkića, čovek može da preokrene svoj život jedino ako greške koje napravi prizna i pokuša da ih ispravi. Ne znam da je Tadić rekao da je nezadovoljan svojim životom... Valjda je po Dinkiću jedino politika život. Nama svakako nije, imamo mi i porodicu i prijatelje, pa neka nas političari barem nedeljom ostave na miru i poštede nas svojih prepucavanja i mudrosti.

бидермајер

pre 11 godina

Само људи склони манипулацији и лажним обећањима су кадри сатавити владу у данашњој србији. По приложеноме "Динкићеве чувена 'иљадарка од акција" ...коферче па "футуролошка" 'апшења и борба против корупције .... ? Опростите ко с'такима оснива владу је сишо са пута здравог разума. Са и без "политичке аналитике" а плус свему томе говорим нестраначки са маргине !

stefan

pre 11 godina

znaci cela Srbija ti je klicala da uzme finansije gospodine dinkicu ? ahah :D ma nemoj a ti jadan eto . . . . branis beka protiv wac-a, postavljas ministre od kojih svi zavrse pod nekim istragama ma idi bre pih a tadic kad te je tolerisao eto mu sad, jedno sam primetio, jedino ti dinkicu nemas podocnjake jedino tebe ne muci kad radis zlo.

opet lazes

pre 11 godina

Pa nismo svi dementni.Mesec dana se vodila bitka oko sastavljanja vlade, jer Dacic nije hteo LDP bez tebe,a zna se i zbog cega,isto kao sto se jos bolje zna sto te Tadic nije hteo.Ekonomiju ove zemlje si unistio ti a ne on.To sto sad izigravas Mesiju i spasitelja tu tvoju naucnu fantastiku ostavi za sebe.
A sta reci o coveku koji je u koaliciji sa onima koji su ga proglasili najvecim kriminalcem i lopovom, to i nije za komentarisanje.

Milutin

pre 11 godina

Dinkic bi mogao da se mane ovakvih prepirki, nemamo mi vise ovde snage za takve razmirice jer finansijski pucamo. Hajde Dinkicu, gde su projekti, konkretno, gde je proizvodnja I izvoz, nema vise iz supljeg u prazno gotovo je. Radi covece!

opet lazes

pre 11 godina

Pa nismo svi dementni.Mesec dana se vodila bitka oko sastavljanja vlade, jer Dacic nije hteo LDP bez tebe,a zna se i zbog cega,isto kao sto se jos bolje zna sto te Tadic nije hteo.Ekonomiju ove zemlje si unistio ti a ne on.To sto sad izigravas Mesiju i spasitelja tu tvoju naucnu fantastiku ostavi za sebe.
A sta reci o coveku koji je u koaliciji sa onima koji su ga proglasili najvecim kriminalcem i lopovom, to i nije za komentarisanje.

e neka mu je reko'

pre 11 godina

Tako je Dinkicu! Tadic je gresio i zato mora da ode, a ti nikada nisi gresio i zato si u svakoj novoj vladi od 2000. do danas! Prosto i jasno. Tadic je na predsednickim dobio 2% manje od 50% i zato je najveci gubitnik ovih izbora, a ti si na parlamentarnim dobio 0.2% vise od 5% i najveci si dobitnik na njima, pa je u redu da, onako sa visine, ti kao nas najsposobniji i najpopularniji politicar objasnis neke stvari njemu najnesposobnijem i najnepopularnijem.

SQI

pre 11 godina

Najjače kad slušam moje komšije SNSovce koji su pljuvali Dinkića godinama a sad su u fazonu 'pa dobar je on, nije on ništa bio kriv'. Kako smo mi glup narod, čast izuzecima!

Milutin

pre 11 godina

Dinkic bi mogao da se mane ovakvih prepirki, nemamo mi vise ovde snage za takve razmirice jer finansijski pucamo. Hajde Dinkicu, gde su projekti, konkretno, gde je proizvodnja I izvoz, nema vise iz supljeg u prazno gotovo je. Radi covece!

kaiser

pre 11 godina

Pa Tadić je shvatio svoju grešku pa zbog toga nije hteo da te uzme u Vladu ni pod kojim uslovima, radije su završili u opoziciji.

A tvoji novi drugari će tek videti stravičnu cenu koju će platiti jer su te "molili na kolenima" da u Vladu uđeš.

Realista

pre 11 godina

"... i preuzmem posao koji niko živ nije hteo da radi..." - mislis da se suoci i sanira tvoju brljotinu od finansijskog sistema koju si ti sam uveo pre vise godina? Genijalna izjava.

buki

pre 11 godina

jedini politicar koji mi je ulivao nadu je djindjic,ne znam sta bi i kako bi bilo,al sam mu nekako verovao...ovo sad,i ovakvi likovi??da nije tuzno za sve nas,bilo bi smesno...

stefan

pre 11 godina

znaci cela Srbija ti je klicala da uzme finansije gospodine dinkicu ? ahah :D ma nemoj a ti jadan eto . . . . branis beka protiv wac-a, postavljas ministre od kojih svi zavrse pod nekim istragama ma idi bre pih a tadic kad te je tolerisao eto mu sad, jedno sam primetio, jedino ti dinkicu nemas podocnjake jedino tebe ne muci kad radis zlo.

Tekelija

pre 11 godina

Динкићу сам за рођендан послао гитару,
да му се нађе при руци, а понекад и чм...

Не волим ни ове ни оне, али Динкић је љигавац и ништа више.

бидермајер

pre 11 godina

Само људи склони манипулацији и лажним обећањима су кадри сатавити владу у данашњој србији. По приложеноме "Динкићеве чувена 'иљадарка од акција" ...коферче па "футуролошка" 'апшења и борба против корупције .... ? Опростите ко с'такима оснива владу је сишо са пута здравог разума. Са и без "политичке аналитике" а плус свему томе говорим нестраначки са маргине !

DR

pre 11 godina

To sto Tadic nije hteo u koaliciju sa Ujedinjenim Razbojnicima Srbije je jedan od njegovih najboljih, doduse okasnelih poteza. Ovakom odlicno je sto su svi ostali zajedno u koaliciji, mogu da se medjusobno hvale svojim fals diplomama,optuznicama i Interpolovim poternicama!

mina

pre 11 godina

Prema rečima Dinkića, čovek može da preokrene svoj život jedino ako greške koje napravi prizna i pokuša da ih ispravi. Ne znam da je Tadić rekao da je nezadovoljan svojim životom... Valjda je po Dinkiću jedino politika život. Nama svakako nije, imamo mi i porodicu i prijatelje, pa neka nas političari barem nedeljom ostave na miru i poštede nas svojih prepucavanja i mudrosti.

Laci

pre 11 godina

O Tadicu nemam neko pozitivno misljenje aliipak Da Dinkic daje ovakve izjave je cisti bezobrazluk.

Dinkicu ti da si Japanac ve od davno bi izvrsio samoubistivo. Toliki si promasaj kao politicar i javna licnost.

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

Dinkiću pročitaj komentare i oslušni narod pa će ti biti jasno kakav si ti političar i gde ti je mesto.A što se tiče DS-a uopšte ne sumljam da ćeš ako koim slučajem za predsednika dođe Đilas lako ponovo biti poželjan koalicioni partner.

draganbb

pre 11 godina

Svi znamo ko je Dinkić, ima da dođe glave i SNSu. A to što Tadić priča može da okači mački o rep, svako pa i Dinkić ima pravo da ne uđe u vladu.

evo ti cinjenice

pre 11 godina

@(Ajmo malo cinjenice

Kazes najbolji ministar finansija.Ja barem imam jos dobro secanje. Unistio domaci bankarski sistem da bi se otpisali dugovi velikim sistemima.Unistio SDK da bi imovinu dao Post banci kojaje trajala godinu dana da bi posle to kupila EFG banka.Bio guvrener i zasmejavao nas iz eca kako je dinar konvertibilan i da je na kursnim listama. Hvali se dodovodjenjem stranih investitora a subvencionisao svako radno mesto sa 10 hiljada evra. Pako je lud da ne dodje. Gorenje.Za tu subvenciju od drzave Gorenje malte ne sagradilo za dzabe fabrike.Sta smo dobili od FIAT-a. Sklapanje istih u Kragujevcu.Sav materijal od skoljke do motora dolazi iz Italije

Y@

pre 11 godina

Ali ima nas par hiljada koje je SRAMOTA što smo bili članovi G17plus posle tvog pristupanja slobodnim radikalima i nindžama kofernjačama !

Krsta

pre 11 godina

Alo Dinkicu, na celu sa "naprednjacima" RADI i RADITE nesto...!!! Izbori su prosli ihahaaa odkada...
A! Da! Brzo ce sledeci, pa vas u ovoj vladi razumem zasto se ovako ponasate...

Zoran Živković

pre 11 godina

Apsolutno je netačan podatak da je Dinkić bio u svim vladama od 5. oktobra do danas. Sa posebnim zadovoljstvom konstatujem da nije bio ni na kakvoj funkciji u vreme vlade Zorana Živkovića, 2003. do 2004.godine.

Nedeljno popodne

pre 11 godina

Dinkic i Dacic, kad nemaju ništa pametno da kažu o svojoj vlasti i svom sadašnjem radu, koji je katastrofalan, onda misle da narod uveseljavaju horskim pevanjem o DSu kao najvecim lopovima.
I za jednog i za drugog postoje konkretne firme sa pljackom, a zašto niko od ove dvojce ne navede bar jednu u kojoj se DS omrsio.
Meni je potrebno da bih verovala da su zaista svi isti.

Vasilije Blagojević

pre 11 godina

Dinkić, Dačić, Vučić, Đilas, Pajtić, Koštunica... svi su udarili na Tadića, kao da je on kriv za sve! Neka visi Pedro.

jole

pre 11 godina

pre zarona u duboke vode mitologije i paušalnosti probajmo se prisetiti lako proverljivih činjenica. Dinkić je razjurio one bundirane gospodarice čekovnih knjižica, upristojio bankarski sektor, otvorio kreditne linije da obnovimo pokućstvo iz ruina devedesetih, odredio jako visoku obaveznu rezervu bankama što nas drži iznad vode sve ove godine inače bi se ovde pevao sirtaki odavno itd. E sad što treba imati trocifren iq da bi se sve to sagledalo i razumelo to je već tema za antropologe. Zašto ovde ljudi izglasaju najveće demagoge a onda bljuju vatru frustracija po malima ? Zašto se večito rugaju hrabrijima i pametnijima? e zato i žive tako kako žive.

nsv

pre 11 godina

Kroz Dinkiceva usta, kao i uvek do sada, progovaraju tajkuni tj. prvi i najveci medj' njima. Ovo je Tadicu tante za kukuriku zbog prozivanja ujka Miska da kroz DS pokusava da napravi prodor na politicku scenu Srbije. Dinkic je uvek tome sluzio i sluzice. To je njegova misija.

RaDissha

pre 11 godina

Tadić postfestum priznaje jednu od svojih najvećih grešaka . Ali posle "seksa nema kajanja" , ili ako mu više odgovora - ko s'Đavolom tikve sad...! U njegovom slučaju je Dinkić najmanje kriv !

Ajmo malo cinjenice

pre 11 godina

Dinkic je ministar finansija, a to je jedino mesto koje zaista moze da kreira finansisku situaciju u zemlji bilo da je ona dobra ili losa, bio samo jednom i to u periodu od 2004-2006. U tom periodu bio je najuspesniji ministar finansija od 2000, a svakako i posle toga. Ubedljivo najgori ministar finansija je Cvetkovic, koji je zemlju zaduzivanjem prakticno upropastio. Za to vreme Dinkic je bio ministar ekonomije, a to vam je kao da je otprilike bio ministar bez portfelja. Izmisljeno ministarstvo bez ingerencija za pravlljenje koalicione vlade. E sad citajuci ove komentare reklo bi se da je Dinkic najomrazenija licnost u vladi, ali govoreci realno, jedino sto mu se moze zameriti, na kraju je onih 1000 evra. Nas narod je mnogo osetljiv na leba bez motike...

milan

pre 11 godina

Ti Dinkicu mozes sada da govoris tako da imas poziciju jacega jos neko vreme ali znas i sam, u svakom slucaju mi znamo kakve su tvoje reakcije bile u toj Tadicevoj vladi a i rezultati koje danas sam osporavas. Usao si u kolaiciju prvo sa Dacicem pa onda tek sa Vucicem i siguran sam da ti nije Srbija bila na prvom mestu da inace to nebi nikada uradio nego tvoja osveta.

Boki

pre 11 godina

Dinkić je najsposobniji i najpošteniji čovek koji je bio i biće u vlasti, ikada. Umesto da lupate gluposti trebalo bi da mu podignete spomenik, a to što niste dobili svojih obećanih 1000 eura (niko drugi vam ne bi ponudio ni jedan euro), možete da zahvalite Tomi Nikoliću, Borisu Tadiću, Koštunici, Velji Iliću i ostaloj bulumenti, koja je sprovela sramnu krađu NIS-a, i time vam izbila pare iz džepa, iako ih niste, doduše, ni zaslužili.....ali nema veze, ostalo nam je SVETO KOSOVO....hahahahahahaha..

(Vlast)a

pre 11 godina

Dinkic kao Dinkic!Nije vazno kakve je boje macka koja lovi miseve,ali je vazno da li i ja ucestvujem u podeli plena koji ona uhvati.
Problem ove zemlje i njene buducnosti je Toma diploma i lepi Boris koji malo znaju,malo umeju i veoma lice na Keruma u danasnjoj emisiji kod A.Stankovica:sve znaju,sve umeju,sve odlucuju,ni za sta nisu krivi,ali imaju problem sa mangupima oko sebe.Normalan i castan covek,sa planom i programom,sa radnim i intelektualnim kapacitetima ne sklapa javno tako pogubne saveze sa Dacicima,Dinkicima ili ranije Kostunicama...Ergo:ni Kerum ili Miskovic ne trebaju da se sire preko gubera,a posebno ne smeju da ulaze direktno u politiku.To moze da im objasni pametni balkanski bizMismen Bogoljub Karic!

Atake

pre 11 godina

Udarili na Tadica svi,ama bas svi! Kada ga sredenema vise problema,teci ce
med i mleko Srbijom...Narocito kada komplet tajkuni preko ovih zavladaju!
Bice super(ali za koga)!

etnerrp

pre 11 godina

Kakve ste vi, komentatori, intelektualne minijature, liliputanci, kad vam je za ekonomski sunovrat zemlje kriv političar sa max. 5-6 procenata udela u "kolaču". Vi ste birali, svo vreme, "državotvorne" stranke dajući im kriške od 30,40, 50%, koje su "sekle vene" u odbrani Kosova i inaćenju susedstvu i svetu i tako im postali saučesnici. Sad srčite klin čorbu koju ste kuvali zajedno s njima. Dinkić u tom junačenju, guranju prsta u oko svima oko sebe,nije učestvovao. Dobar tek.

orfe

pre 11 godina

srbi su pogresili sto su propustili da glasaju pravog demokrata iz redova pametnih srba da bi obezbedili mir u srbiji, demokratiju u srbiji i bogadstvo u srbiji i to ne samo za srbe.Bili bi srbi najboli od svih u aziji i juznoj africi.

Goran Ivankovic, Gorki

pre 11 godina

Kol'ko se secam Dinkic nije sastavljao nijednu vladu, pa ni aktuelnu. Problem je u bivsim nosiocima vlasti. Ako im Dinkic nije odgovarao kao manjinski suvlasnik u vrsenju vlasti zasto problem nisu resavali lkroz trazenje novog koalicionog partnera, ili raspisivanjem parlamentarnih izbora.
Sopstvenu krivicu pripisivati drugom vraca nas u vreme kada su u pravu " oni koji su na iniji partije".

Ajmo malo cinjenice

pre 11 godina

Dinkic je ministar finansija, a to je jedino mesto koje zaista moze da kreira finansisku situaciju u zemlji bilo da je ona dobra ili losa, bio samo jednom i to u periodu od 2004-2006. U tom periodu bio je najuspesniji ministar finansija od 2000, a svakako i posle toga. Ubedljivo najgori ministar finansija je Cvetkovic, koji je zemlju zaduzivanjem prakticno upropastio. Za to vreme Dinkic je bio ministar ekonomije, a to vam je kao da je otprilike bio ministar bez portfelja. Izmisljeno ministarstvo bez ingerencija za pravlljenje koalicione vlade. E sad citajuci ove komentare reklo bi se da je Dinkic najomrazenija licnost u vladi, ali govoreci realno, jedino sto mu se moze zameriti, na kraju je onih 1000 evra. Nas narod je mnogo osetljiv na leba bez motike...

jole

pre 11 godina

pre zarona u duboke vode mitologije i paušalnosti probajmo se prisetiti lako proverljivih činjenica. Dinkić je razjurio one bundirane gospodarice čekovnih knjižica, upristojio bankarski sektor, otvorio kreditne linije da obnovimo pokućstvo iz ruina devedesetih, odredio jako visoku obaveznu rezervu bankama što nas drži iznad vode sve ove godine inače bi se ovde pevao sirtaki odavno itd. E sad što treba imati trocifren iq da bi se sve to sagledalo i razumelo to je već tema za antropologe. Zašto ovde ljudi izglasaju najveće demagoge a onda bljuju vatru frustracija po malima ? Zašto se večito rugaju hrabrijima i pametnijima? e zato i žive tako kako žive.

Boki

pre 11 godina

Dinkić je najsposobniji i najpošteniji čovek koji je bio i biće u vlasti, ikada. Umesto da lupate gluposti trebalo bi da mu podignete spomenik, a to što niste dobili svojih obećanih 1000 eura (niko drugi vam ne bi ponudio ni jedan euro), možete da zahvalite Tomi Nikoliću, Borisu Tadiću, Koštunici, Velji Iliću i ostaloj bulumenti, koja je sprovela sramnu krađu NIS-a, i time vam izbila pare iz džepa, iako ih niste, doduše, ni zaslužili.....ali nema veze, ostalo nam je SVETO KOSOVO....hahahahahahaha..

etnerrp

pre 11 godina

Kakve ste vi, komentatori, intelektualne minijature, liliputanci, kad vam je za ekonomski sunovrat zemlje kriv političar sa max. 5-6 procenata udela u "kolaču". Vi ste birali, svo vreme, "državotvorne" stranke dajući im kriške od 30,40, 50%, koje su "sekle vene" u odbrani Kosova i inaćenju susedstvu i svetu i tako im postali saučesnici. Sad srčite klin čorbu koju ste kuvali zajedno s njima. Dinkić u tom junačenju, guranju prsta u oko svima oko sebe,nije učestvovao. Dobar tek.

opet lazes

pre 11 godina

Pa nismo svi dementni.Mesec dana se vodila bitka oko sastavljanja vlade, jer Dacic nije hteo LDP bez tebe,a zna se i zbog cega,isto kao sto se jos bolje zna sto te Tadic nije hteo.Ekonomiju ove zemlje si unistio ti a ne on.To sto sad izigravas Mesiju i spasitelja tu tvoju naucnu fantastiku ostavi za sebe.
A sta reci o coveku koji je u koaliciji sa onima koji su ga proglasili najvecim kriminalcem i lopovom, to i nije za komentarisanje.

orfe

pre 11 godina

srbi su pogresili sto su propustili da glasaju pravog demokrata iz redova pametnih srba da bi obezbedili mir u srbiji, demokratiju u srbiji i bogadstvo u srbiji i to ne samo za srbe.Bili bi srbi najboli od svih u aziji i juznoj africi.

Vasilije Blagojević

pre 11 godina

Dinkić, Dačić, Vučić, Đilas, Pajtić, Koštunica... svi su udarili na Tadića, kao da je on kriv za sve! Neka visi Pedro.

Realista

pre 11 godina

"... i preuzmem posao koji niko živ nije hteo da radi..." - mislis da se suoci i sanira tvoju brljotinu od finansijskog sistema koju si ti sam uveo pre vise godina? Genijalna izjava.

buki

pre 11 godina

jedini politicar koji mi je ulivao nadu je djindjic,ne znam sta bi i kako bi bilo,al sam mu nekako verovao...ovo sad,i ovakvi likovi??da nije tuzno za sve nas,bilo bi smesno...

Tekelija

pre 11 godina

Динкићу сам за рођендан послао гитару,
да му се нађе при руци, а понекад и чм...

Не волим ни ове ни оне, али Динкић је љигавац и ништа више.

Nedeljno popodne

pre 11 godina

Dinkic i Dacic, kad nemaju ništa pametno da kažu o svojoj vlasti i svom sadašnjem radu, koji je katastrofalan, onda misle da narod uveseljavaju horskim pevanjem o DSu kao najvecim lopovima.
I za jednog i za drugog postoje konkretne firme sa pljackom, a zašto niko od ove dvojce ne navede bar jednu u kojoj se DS omrsio.
Meni je potrebno da bih verovala da su zaista svi isti.

stefan

pre 11 godina

znaci cela Srbija ti je klicala da uzme finansije gospodine dinkicu ? ahah :D ma nemoj a ti jadan eto . . . . branis beka protiv wac-a, postavljas ministre od kojih svi zavrse pod nekim istragama ma idi bre pih a tadic kad te je tolerisao eto mu sad, jedno sam primetio, jedino ti dinkicu nemas podocnjake jedino tebe ne muci kad radis zlo.

Milutin

pre 11 godina

Dinkic bi mogao da se mane ovakvih prepirki, nemamo mi vise ovde snage za takve razmirice jer finansijski pucamo. Hajde Dinkicu, gde su projekti, konkretno, gde je proizvodnja I izvoz, nema vise iz supljeg u prazno gotovo je. Radi covece!

e neka mu je reko'

pre 11 godina

Tako je Dinkicu! Tadic je gresio i zato mora da ode, a ti nikada nisi gresio i zato si u svakoj novoj vladi od 2000. do danas! Prosto i jasno. Tadic je na predsednickim dobio 2% manje od 50% i zato je najveci gubitnik ovih izbora, a ti si na parlamentarnim dobio 0.2% vise od 5% i najveci si dobitnik na njima, pa je u redu da, onako sa visine, ti kao nas najsposobniji i najpopularniji politicar objasnis neke stvari njemu najnesposobnijem i najnepopularnijem.

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

Dinkiću pročitaj komentare i oslušni narod pa će ti biti jasno kakav si ti političar i gde ti je mesto.A što se tiče DS-a uopšte ne sumljam da ćeš ako koim slučajem za predsednika dođe Đilas lako ponovo biti poželjan koalicioni partner.

бидермајер

pre 11 godina

Само људи склони манипулацији и лажним обећањима су кадри сатавити владу у данашњој србији. По приложеноме "Динкићеве чувена 'иљадарка од акција" ...коферче па "футуролошка" 'апшења и борба против корупције .... ? Опростите ко с'такима оснива владу је сишо са пута здравог разума. Са и без "политичке аналитике" а плус свему томе говорим нестраначки са маргине !

SQI

pre 11 godina

Najjače kad slušam moje komšije SNSovce koji su pljuvali Dinkića godinama a sad su u fazonu 'pa dobar je on, nije on ništa bio kriv'. Kako smo mi glup narod, čast izuzecima!

Laci

pre 11 godina

O Tadicu nemam neko pozitivno misljenje aliipak Da Dinkic daje ovakve izjave je cisti bezobrazluk.

Dinkicu ti da si Japanac ve od davno bi izvrsio samoubistivo. Toliki si promasaj kao politicar i javna licnost.

Y@

pre 11 godina

Ali ima nas par hiljada koje je SRAMOTA što smo bili članovi G17plus posle tvog pristupanja slobodnim radikalima i nindžama kofernjačama !

kaiser

pre 11 godina

Pa Tadić je shvatio svoju grešku pa zbog toga nije hteo da te uzme u Vladu ni pod kojim uslovima, radije su završili u opoziciji.

A tvoji novi drugari će tek videti stravičnu cenu koju će platiti jer su te "molili na kolenima" da u Vladu uđeš.

draganbb

pre 11 godina

Svi znamo ko je Dinkić, ima da dođe glave i SNSu. A to što Tadić priča može da okači mački o rep, svako pa i Dinkić ima pravo da ne uđe u vladu.

evo ti cinjenice

pre 11 godina

@(Ajmo malo cinjenice

Kazes najbolji ministar finansija.Ja barem imam jos dobro secanje. Unistio domaci bankarski sistem da bi se otpisali dugovi velikim sistemima.Unistio SDK da bi imovinu dao Post banci kojaje trajala godinu dana da bi posle to kupila EFG banka.Bio guvrener i zasmejavao nas iz eca kako je dinar konvertibilan i da je na kursnim listama. Hvali se dodovodjenjem stranih investitora a subvencionisao svako radno mesto sa 10 hiljada evra. Pako je lud da ne dodje. Gorenje.Za tu subvenciju od drzave Gorenje malte ne sagradilo za dzabe fabrike.Sta smo dobili od FIAT-a. Sklapanje istih u Kragujevcu.Sav materijal od skoljke do motora dolazi iz Italije

Goran Ivankovic, Gorki

pre 11 godina

Kol'ko se secam Dinkic nije sastavljao nijednu vladu, pa ni aktuelnu. Problem je u bivsim nosiocima vlasti. Ako im Dinkic nije odgovarao kao manjinski suvlasnik u vrsenju vlasti zasto problem nisu resavali lkroz trazenje novog koalicionog partnera, ili raspisivanjem parlamentarnih izbora.
Sopstvenu krivicu pripisivati drugom vraca nas u vreme kada su u pravu " oni koji su na iniji partije".

mina

pre 11 godina

Prema rečima Dinkića, čovek može da preokrene svoj život jedino ako greške koje napravi prizna i pokuša da ih ispravi. Ne znam da je Tadić rekao da je nezadovoljan svojim životom... Valjda je po Dinkiću jedino politika život. Nama svakako nije, imamo mi i porodicu i prijatelje, pa neka nas političari barem nedeljom ostave na miru i poštede nas svojih prepucavanja i mudrosti.

DR

pre 11 godina

To sto Tadic nije hteo u koaliciju sa Ujedinjenim Razbojnicima Srbije je jedan od njegovih najboljih, doduse okasnelih poteza. Ovakom odlicno je sto su svi ostali zajedno u koaliciji, mogu da se medjusobno hvale svojim fals diplomama,optuznicama i Interpolovim poternicama!

Krsta

pre 11 godina

Alo Dinkicu, na celu sa "naprednjacima" RADI i RADITE nesto...!!! Izbori su prosli ihahaaa odkada...
A! Da! Brzo ce sledeci, pa vas u ovoj vladi razumem zasto se ovako ponasate...

Zoran Živković

pre 11 godina

Apsolutno je netačan podatak da je Dinkić bio u svim vladama od 5. oktobra do danas. Sa posebnim zadovoljstvom konstatujem da nije bio ni na kakvoj funkciji u vreme vlade Zorana Živkovića, 2003. do 2004.godine.

milan

pre 11 godina

Ti Dinkicu mozes sada da govoris tako da imas poziciju jacega jos neko vreme ali znas i sam, u svakom slucaju mi znamo kakve su tvoje reakcije bile u toj Tadicevoj vladi a i rezultati koje danas sam osporavas. Usao si u kolaiciju prvo sa Dacicem pa onda tek sa Vucicem i siguran sam da ti nije Srbija bila na prvom mestu da inace to nebi nikada uradio nego tvoja osveta.

nsv

pre 11 godina

Kroz Dinkiceva usta, kao i uvek do sada, progovaraju tajkuni tj. prvi i najveci medj' njima. Ovo je Tadicu tante za kukuriku zbog prozivanja ujka Miska da kroz DS pokusava da napravi prodor na politicku scenu Srbije. Dinkic je uvek tome sluzio i sluzice. To je njegova misija.

Atake

pre 11 godina

Udarili na Tadica svi,ama bas svi! Kada ga sredenema vise problema,teci ce
med i mleko Srbijom...Narocito kada komplet tajkuni preko ovih zavladaju!
Bice super(ali za koga)!

RaDissha

pre 11 godina

Tadić postfestum priznaje jednu od svojih najvećih grešaka . Ali posle "seksa nema kajanja" , ili ako mu više odgovora - ko s'Đavolom tikve sad...! U njegovom slučaju je Dinkić najmanje kriv !

(Vlast)a

pre 11 godina

Dinkic kao Dinkic!Nije vazno kakve je boje macka koja lovi miseve,ali je vazno da li i ja ucestvujem u podeli plena koji ona uhvati.
Problem ove zemlje i njene buducnosti je Toma diploma i lepi Boris koji malo znaju,malo umeju i veoma lice na Keruma u danasnjoj emisiji kod A.Stankovica:sve znaju,sve umeju,sve odlucuju,ni za sta nisu krivi,ali imaju problem sa mangupima oko sebe.Normalan i castan covek,sa planom i programom,sa radnim i intelektualnim kapacitetima ne sklapa javno tako pogubne saveze sa Dacicima,Dinkicima ili ranije Kostunicama...Ergo:ni Kerum ili Miskovic ne trebaju da se sire preko gubera,a posebno ne smeju da ulaze direktno u politiku.To moze da im objasni pametni balkanski bizMismen Bogoljub Karic!