Subota, 15.09.2012.

18:55

"Hapšenja nam neće doneti boljitak"

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da Vlada ne može bolji život građanima doneti hapšenjima, već da važnija treba da bude privredna aktivnost.

Izvor: Tanjug

"Hapšenja nam neæe doneti boljitak" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

210 Komentari

Sortiraj po:

nalog za hapsenje

pre 11 godina

čitam komentare i ne mogu da verujem. svuda po stotina pluseva i po jedan minus. Ovo je sigurno Mrka lupao minuse...

malo crnog humora

pre 11 godina

Glasači SPS-a, SNS-a, PUPS-a, NS-a, JS-a, odmah šerpe u ruke, pištaljke u zube i na ulicu. Šta mislite? Da ću ja OPET da gutam suzavac i da me vijaju podivljali murkani po Brankovom Mostu i polivaju vodom na -14 ???
(vodoinstalater,
---
Nema narod više ni šerpe,a znaš li ti pošto je pištaljka

smederevac

pre 11 godina

Ima debele istine u ovome sto je rekao,hapsenja nam nece doneti boljitak,svakako.Potrebna su sudjenja i presude.Dal vucic stvarno misli da smo toliko glupi pa i prosla vlast je imala hapsenja ali ne i sudjenja i presude,cak su neki posle tuzili drzavu za odstetu.Posle je sirotinja morala da plati bogatasima koji su opljackali drzavu za uznemiravanje.Mrkonjic je prvi koga treba debelo uznemiriti ali i suditi i presuditi u ovoj zemlji koja se raspada da bi se od lopova bar nesto sto je jos preostalo sacuvalo ako moze.

petar

pre 11 godina

Jedan ozbiljan covek je hteo ozbiljno da se pozabavi tim problemom, pok. Zoran Djindjic. Sprecen je na brutalan nacin. Od nikoga posle njega nije bilo vajde i izgleda da nece ni biti!!!

7abrinuta

pre 11 godina

A koje to vode i koje dete.Nema te vode da speru ovakve poruke lopovima,spavajte mirno ,mi to onako ,radi publike,šta oni znaju ionako su njih milion ipo nepismeni i polupismeni,kod njih to pali ,kod ovih drugih,ma ko njih pita.Za ovakve izjave se u normalnim DRŽAVAMA ide na posmatranje,pa šut iz vlade odmah pa optužba za krivično delo podrivanje ekonomske sigurnosti zemlje.Pod hitno da se neko iz vlade ozbiljno pozabavi ovim klovnom.,da nas ne bi sve gledali izdaleka kao obolele od bakumrkljitisa.

vodoinstalater

pre 11 godina

Glasači SPS-a, SNS-a, PUPS-a, NS-a, JS-a, odmah šerpe u ruke, pištaljke u zube i na ulicu. Šta mislite? Da ću ja OPET da gutam suzavac i da me vijaju podivljali murkani po Brankovom Mostu i polivaju vodom na -14 ???

z

pre 11 godina

Hapsenjima korumpiranih direktora se poboljsava zivot jer posten direktor ce te pare namenski da upotrebi a ne da "kraducka" kao Mrkin drugar.

Vinsent Vega

pre 11 godina

U svakom slučaju nam nema spasa, kako reče nekad jedan političar "sjaše Kurta da uzjaši Murta"... tako je kod nas već 20-30 godina.

runner

pre 11 godina

Da se odmah razumemo. Nisam nikada bio, niti ću biti sledbenik SPS. Ovaj čovek mi je čak antipatičan al' ovo sto je rekao podržavam. To je veoma pametna izjava bez obzira što ju je većina komentatora dočekala na nož. Svedoci smo, naime, da se iz skoro svih ministarstava na čijem su čelu kadrovi SNS-a najavljuju samo istrage i hapšenja dok se o konkretnim rešenjima bitnim za život gradjana Srbije i ne razmišlja. Gospoda iz SNS-a vija komarce umesto da isušuje baru. Sve je sistemski tako, u ovoj zemlji, ustrojeno da je dušu dalo za razne malverzacije, mutne radnje i pljačke. Ja sam očekivao od ove vlasti, kao uostalom i od svih vlasti posle 2000-te, da podvuče crtu i kaže: "Do sada je bilo ovako, od sada će biti ovako!" Uostalom, istorija sveta je puna takvih primera, Amerika posle velike svetske ekonomske krize (1929-33) ili Brazil, Indija, Kina i Rusija s kraja XX veka. Pokojni Zoran Đinđić je pošao tim putem al' su ga protivnici reformi, na tom putu, zaustavili. Dakle, kada ova zemlja doživi re-industrijalizaciju i počne masovno da zapošljava ljude i kada skoči standard stanovništva Srbije bit će manje i korupcije i pljačke a time i povike "Drž'te lopova!" Naravno, ni na pamet mi ne pada da aboliram bilo kog lopova za koga se dokaže da je stvarno krao.

Vlada

pre 11 godina

More, ako ti Vucic ne presudi onda ce NAROD pa ces biti manji od makovog zrna. Inace nisam glasao ali mi se ovaj Vucic sve vise svidja, samo ako istera lopove do kraja a to znaci provera invalidskih penzija, EPS, Agencije....na sledecim izborima ima moj glas. U suprotnom selim se iz Srbije zauvek.

Momcilo

pre 11 godina

Mr konjicu da li Vi znate koliko kvalitetnih mladih inzenjera ceka na posao,nema Lacost maicu,nema Bakutu i nema leba da jede?!!!
Covece zar ti nije dosta!!?? Koliko takvih je uposleno u Koridorima,Putevima Srbije,Eptisi koja za racun Koridora vrsi takozvani nadzor na Koridorima,pljacka nevidjena!!
U penziju covece dok te ne uapse i imaces vise vremena da te masne od jagnjetine dukserice properes...

Temerinac

pre 11 godina

Mrkonja!
Ti si zlo za Srbiju i SPS idi u prošlost i molim te ne pojavljuj se na televiziji .
Kako se grade putevi? Katastrofa!
Ti bi pustio kriminalce!
Temerinac!

Posmatrač, NL

pre 11 godina

Ajde, ajde, šta si nervozan. Sve je to za ljude, a u zatvoru imaš pravo i na posete a i "ljubavnu sobu", ako se primereno vladaš. Kafansku hranu zaboravi, ali odavno ti je vreme da smrsas jedno 40 kg. Znači, boljitak za sve nas, uključujući i tebe.

nidža

pre 11 godina

Ne plašite se vi što ste u timu (ako niste u međuvremenu zaigrali i za neki drugi tim)!
I shvatite, u pitanju je opstanak ne samo vašeg tima već i nacije (a to je, priznaćete, bitnije).

Nikola

pre 11 godina

Šta je ovim iz SPS-a. Pre neki dan čusmo podršku omima od Žarka Obradovića, a sada ovaj skandal iz usta Mrkonjića. Dačiću čuvaj partiju.

NIKOLA

pre 11 godina

navikli smo na bahatost i bezobrazluke politicara ali ovaj lik je stvarno vrh -izgradio 0 kilometra puteva za 5 godina koliko je ministar -i tek cemo jos da saznamo za koju godinu koliko se "nakraduckao" on i jegovi pajtasi i sad jos prosipa neku folozofiju kao "nemojte mene"-ko je glasao za ovog muljatora?

vladalac

pre 11 godina

"mnogo smo dobrog uradili za ovu zemlju cesto uz velike zrtve da bi dozvolili da nam lepe etikete" .E pa bas vam hvala na dobrom radu!. Ako nastavite i dalje da "dobro radite" jedino pitanje je da li cemo mi gradjani i dalje nastaviti da "dobro" jedemo korenje i korice hleba kao posledice vase vlasti kao u npr u ideolosko bliskoj Severnoj Koreji .Sramota!!!

lazar

pre 11 godina

jako prosto,neradi se samo o hapsenjima,nego o stecenom novcu,koji ce morati bas ti kriminalci vratiti drzavi odnosno građanima,moj otac radi 40 godina i nema usteđeno ni hiljadu evra zivimo iz meseca u mesec,nemoze niko reci,posteno sam stekao toliki novac a da je radijo u vladi za platu u EU se proveravaju po nekoliko puta stanja finansija funkcionera i kod nas,ali pod zitom se to radi

Danka

pre 11 godina

Pa donekle je u pravu, oni koji su se nakrali i koji bi sad da krckaju te parice na miru, njima se zivot nece na bolje promeniti ako budu uhapseni. Sto se nas ostalih tice, ako se vrati makar deo tih para bice najbolje moguce, a cak i da nista ne uspeno da vratimo bar cemo imati satisfakciju da zakon vazi za sve.

stop nasilju

pre 11 godina

Mrka se ne brine za sebe. On zna da njima niko nista ne moze. On se boji za izvrsioce i taj srednji nivo koji za njih poteze obarace, daje "kredite" i donosi im "kofere". Taman se uhodali lepo, Vucic da ih pohapsi, pa da moraju da nalaze druge? Cemu?

Glasiz Palmoticeve

pre 11 godina

To je u redu. Ideja nije losa pod uslovom da se napravi spisak dosadasnjih uspesnih lopova, njima da se zabrani da dalje kradu i da se omoguci onima koji do sada nisu krali da kraduckaju.
Tako niko ne bi bio na robiji i svi bi bili zadovoljni i mirno bi spavali
(to vazi i za tebe Mrko postenjacino).

ana andjelka

pre 11 godina

Ne samo hapsiti nego i oduzimati to sto su opljackali pa to lepo ulagati u privredu.
To je nacin da se pokrene sa mrtve tacke.

bezimena

pre 11 godina

(Ismejani Građanin, 15. septembar 2012 23:34)

Naravno da je SKANDAL i da bi M.Mrkonjić morao biti SMENJEN odmah, ali se to naravno neće dogoditi, jer ovde jedan skandal smenjuje drugi i niko ni za šta ne odgovara! To tako u civilizovanom svetu NE MOŽE i zato, ne da nam treba udarati packe, nego nas treba naterati da u ćošku klečimo na kukuruzu, dok se ne dozovemo k pameti!

pilula

pre 11 godina

ovaj covek i njgov nacin razmisljanja simbolisu sve ono sto je u ovoj zemlji lose. i ne samo u ovoj zemlji, vec u celom regionu. zato smo tu gde jesmo. burazerska klika koja vrlo bahato prezivljava iz jedne administracije u drugoj, uvezani interesi, otpor svakoj inicijativi, svakoj najavi kontrole, jakim institucijama jednakim za sve cije je glavno nacelo efikasnost. dok god njegovo javno estradno brakolomstvo obezbedjuje glasove umesto bilo kakvog racionalnog razloga, nece nama biti bolje.

A doce i taj dan,nadam se...

pre 11 godina

Dok ne vidim prvog politicara koji ce da dobije 10+ godina za pljacku drzave i naroda,ne verujem u bolje sutra!


Toliko...

kamerman

pre 11 godina

Potpuno je u pravu ovaj covek.Drugim recima,ne zamajavajte narod populizmom i demagogijom,nego radite na ekonomiji.Ako uopste umete (mislim na SNS).Ali,posto oni to ne umeju,onda mora svakodnevna buka i galama po svim medijima o hapsenjima,kriminalu,korupciji,pljackama,bla,bla,bla....
A,ako cemo posteno,otkad je dosla SNS vlada na vlast,ne samo da nam se ekonomija urusila,nego pogledajte koliko se povecao broj ubistava ,pljacki,oslobadjajucih presuda pljackasima,koliko se povecao kriminal svake vrste.Jer,kriminalci se uz ovakvu vlast osecaju bezbedno.
Vucicu je najveci uspeh u borbi protiv kriminala otkrivenih nelegalnih 6 kvadratnih metara Sutanovcevog stana.Da nije smesno,bilo bi zalosno.
Ali,ima i dobrih vesti ; vlada je pocela da se raspada.

elektricni

pre 11 godina

Ja bih ipak da lopovi i kriminalci odgovaraju pred zakonom. Necu imati materijalni dobitak, ali cu se mozda ponadati da ima sanse da zivim u pravno uredjenoj drzavi.

mix

pre 11 godina

nesto su se unervozili...aki se u Srbijagasu i svim onim preuzetim firmama radilo posteno onda svaka cast. pa Bajatovic je svojom nestrucnoscu i nepotizmom ostetio drzavu tj. sve nas za pitaj Boga koliko miliona...o galenici i epsu je izlisno i pricati. mora da se hapsi malo i po javnim preduzecima. vreme je

dragan simin

pre 11 godina

Ne budu li bili kažnjeni daćete i nekoj drugoj vladi da to isto urade a da ne odgovaraju.Pokradena je država kao i što su građani pokradeni a da nije njih bilo sigurno bismo bolje živeli i zato i nesmemo dozvoliti da se opet sutra isti scenario ne desi.

cuvar reda i zakona

pre 11 godina

Srbija je zemlja lopuza i prevaranata jer ste je vi i vama slicni napravili takvom, drzava bez morala i sa urusenim zivotnim vrednostima, eto takvu zemlju ostavljate u nasledje svojim pokolenjima!!! Jos jedna sramotna izjava LACOSTE

Vojislav

pre 11 godina

Hapsenja bi tebi donela veliki boljitak, godine na hlebu i vodi i eto linije iz snova... a ne krkanluci i bahanalije po gradilistima.

Tibor

pre 11 godina

Boljitak ne! Ali možda baš tebe Mrko u ćorci DA! Mada i ja se zamajavam, "VRANA VRANI OKO NE VADI!". Shvati će Vučko brzo da je isplativija da se i on malo nafatira, dok još ima od čega.

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Hoce, bogami, hoce. Kad se pijavice nadju pod giljotinom, onda i JEDINO onda ce narod imati volju i motivaciju da privredjuje i zaradjuje. Do tada, neka vam privredjuju mafijasi i batinasi i neka vam oni otplacuju dug od 50 milijardi dolara. A ja odo' da malo dremnem. Probudite me kad pocnu masovna hapsenja.

јокић антикомуниста

pre 11 godina

Мрко, треба све да вас похапсимо по закону јер кад то урадимо, они који нешто и раде и вреде ће добити своје положаје. А онда ће свима бити боље. То је поента хапшења. а не да вам плаћамо кафане и певаљке.

Perica

pre 11 godina

'Oće, 'oće! Korupcija je porez! Porez koji se ne ulaže u infrastrukturu i unutrašnju potrošnju nego u nemačka kola!

Smanjivanjem korupcije smanjuje se porez, povećavaju sredstva za investicije i smanjuje deficit sa inostranstvom

Atreides

pre 11 godina

Pa sad..kad bi s epohapsile sve lopovcine u ovoj drzavi i kad bi im se konfiskovala sva pokretna i nepokretna imovina bilo bi tu prilicno boljitka za ovu drzavu. Tu leze milijarde koje su pokrali razni olosi koji su zavili u zadnjih 20-ak godina ovu zemlju i narod u crno.

VLADIMIR

pre 11 godina

Ovakvim svojim stavom na temu "hapšenja" ovaj slavni ministar kao na dlanu nam servira otvoreno ČIJI JE ČOVEK I KOGA BRANI TIM SVOJIM STAVOM. E Mrka, Mrka - MRKO NAM SE PIŠE S TOBOM I TEBI SLIČNIM.

Nevit

pre 11 godina

Dakle njegova poruka je : "Kriminalci slobodno pljačkajte, mi vas nećemo hapsiti, jer od vašeg hapšenja mi nećemo imati nikakav boljitak"

strasno

pre 11 godina

Ocete da menjate drustvo i uvodite red pod uslovom da ste vi i vasi nedodirljivi!
A ustvari svi vi ste osnovni uzrok problema sto je drzava do guse u g******
Udarili ste u zid i sudarili ste se medjusobno, tako da 100 dana?Tesko!
A sto je najgore nema alternative na vidiku i bice opasno ako narod pocne da trazi hleb i pravdu na ulicama

hapšenja

pre 11 godina

Ovog ***** je prvo trebalo uhapsiti. Svejedno, krenulo je. A grdno su se zeznuli ako su mislili da će više biti tala kao pre. Jedan osinjak je taknut, kad se vlast promeni, a hoće i aktuelni trutovi će u buvaru i za manje.

Ismejani Građanin

pre 11 godina

Ne mogu da verujem, ne mogu da shvatim i neću da prihvatim, ali ako je verno preneta, ovo je SKANDALOZNA izjava i najmanje što se TREBA i MORA očekivati od dotične osobe, bez obzira da li pokušava da zaštiti sebe ili sebi bliske, DA HITNO PODNESE OSTAVKU. Ako ni zbog čega drugog ono zbog toga sto se OTVORENO i rekao bih DRSKO podsmeva građanima Srbije.
Na ovakve izjave predsednik Vlade, uvaženi g. Dačić, bi MORA vrlo OŠTRO da reaguje. Posebno, što je izjavu dao BLISKI SARADNIK neposredno posle vrlo otvorenog Dačićevog intervjua Informeru.
G. Dačiću, ako ste čisti, a verujem da jeste, NE DOZVOLITE da Vas takvi povuku za sobom!

Faust

pre 11 godina

Ne znam da li se ikada desilo da su komentari bili jednoglasni, pogledajte samo vecina je sa nulom. Znaci Mrko mrko ti se pise ako je suditi po javnom mnenju.

Tarzan

pre 11 godina

Hapšenja nam neće doneti boljitak - rece Mrkonjic i osta ziv! Tacno je da nam nece doneti boljitak odmah ali ce nam dati satisfakciju za sve ove pokradene godine i MOZDA uciniti da narod pocne da razmislja da nisu bas svi politicari lopovi i kriminalci. A to je MNOGO! To je pocetak mobilizacije celog drustva da se nesto valjano uradi i da se POKUSA da se u zemlji Srbiji ponovo uspostave neke normalne i usvojene moralne i svake druge vrednosti. Pri tome, ne samo da treba hapsiti vec treba i oduzimati sve ono za sta se ispostavi da je steceno korupcijom i kriminalnim delima i to usmeravati tamo gde manjka... u zdravstvo, skolstvo, infrastrukturu, privredu... ima tu dosta para da se mnogo toga podmiri i bez MMF-a i raznih drugih zaduzivanja po svetu. A ovaj Mrkonjic ili stiti nekoga na cijoj je platnoj listi ili sam ima putera na glavi pa sada pokusava da malo izmeni prioritete. SNS je u izbornoj kampanji najavio transparentnu borbu protiv korupcije.. IZGLEDA da se sada tako i ponasa, u skladu sa predizbornim obecanjima.. videcemo za dalje po rezultatima.. ali mi se cini da smo dosli do tacke kada narodu treba vise pravda nego hleba.. sto rece jedan od komentatora ili cete nam je dati ili cemo je sami uzeti!

sasa

pre 11 godina

Ovo je najbolja rečenica Milutinova...Hapšenja nam neće doneti boljitak...Normalno da ne mislim da država treba da odustane od hapšenja kriminalaca ali ne može da to bude jedini cilj kako je to kod nas slučaj. Vučić već dva meseca priča o hapšenjima i o ničem drugom a nisu hapšenja najbitnija. Uz to nikog bitnog nisu ni uhapsili...daj bože da to urade...u narednom periodu

МикиМ

pre 11 godina

Може Мркоњићу, може. Xапшењем толикиx бизнисмена отварају се нова радна места

petar

pre 11 godina

Ljudi dokle ovakvi na vlasti jedan prica ne treba lopova hapsiti,Velja dozvoljava kraduckanje?!Ne veruju da Vucic uradi nesto pohapse sitne ribe i nista vise.Delo Avrobanka pocela jos za vreme Tadica!A ovi za sad samo obecavaju!Bice trgovina, ti ne hapsi moix a ja necu tvoix!!! Svi stranke povezane sa lopovima!!!Treba narod da ustane i dovede novix politicara!Sad ne valja EU,zato sto trazi borbu sa korupciom!Nece biti nista!A narod nece ovo dugo da trpi!!!

Гроф Ћано

pre 11 godina

Министре, колико сте хиљада марака остављали сваке године трубачима на славама код Лалета Секулића? Још се памте у Ивањици Ваши доласци у Владиним лимузинама...
Иако делујете спокојно, чини се да сте помало нервозни. Зашто се бавите хапшењима, шта Вам то пада на памет?

Упс... Да ли је баш Вас ових дана поменуо некадашњи пријатељ полицајским инспекторима?

ana

pre 11 godina

Meni ova izjava zvuci kao pretnja, upozorenje gospodinu Vucicu.."To mora da bude jedan od stalnih i najznačajnih poslova svih vlada i svih režima. Ne valja, međutim, kada je taj inače veoma osetljiv posao i kampanjski, jer onda su i greške moguće i posledice tih grešaka velike - sa vodom može da ode i dete", kaže Mrkonjić.
Iskreno se nadam da gresim, neka Vas GOSPOD CUVA GOSPODINE VUCICU, dali ste nam tracak nade da nekada nesto moze biti i drugacije.

milan

pre 11 godina

To mi znamo Mrko ali ispricaj to Vucicu on bi najradije sve iz vrha DS-a pohapsio i nekako neumanjuje se osecaj da sve u tom pravcu radi a svi ostali problemi ce se resiti sami od sebe, ili?

nista

pre 11 godina

ovi SPS-ovci su poceli da pune gace uveliko!!! mrka i bajatovic, evo pametuju sve kako su cisti, mrka mozda i opere svoju lakoste majicu! proklete lopuze! mislim da danas vecina naroda ceka da vidi da li ce Vucic ista uraditi, dozlogrdili su nam ovakvi likovi...

Lady D

pre 11 godina

Nije mi baš potpuno jasna izjava Milutina Mrkonjića. Tačno je da vlada treba da radi na razvoju privrede, ali to nikako neće moći da bude uspešno sve dok se ne iskoreni kriminal i korupcija, koji su glavna kočnica bilo kakvog privrednog razvoja. Verovatno da Mrkonjić ima svoje razloge zbog kojih kritikuje hapšenja, ali mislim da je vlada pravilno odredila prioritete. Rezultati će vrlo brzo biti vidljivi.

crni gruja

pre 11 godina

Čudna izjava ministra Mrkonjića. Borba protiv korupcije i kriminala i hapšenja onih koji muvaju na tederima i kradu u preduzećima i drugde dovešće do ravnomernije raspodele sredstava i više novca u državnoj kasi, od ćega će biti bolje većem broju ljudi,a ne samo pojedincima.

janika

pre 11 godina

"Tacno ! Prestanite hapsiti,moramo nastaviti da krademo"
Kako te nije sramota ! Pa je si li ti Ministar narodni ili izaslanik lopovski ?
Pa ko mu uopste dozvoljava prostor u medijima ?
Sklonite mat... met.z..ema !
Pa ovaj nas bruka i u inistranstvu ,ali i iznutra !

ZoranNS

pre 11 godina

Dobar neki čovek, ima razumevanja za Miloševića, Vučelića, Miru Marković, Marka Miloševića, za lopove, hohštaplere, prevarante, za one koji puteve grade na milimetre, tako on godišne izgrade par miliona milimetara autoputa, sve u svemu duša od čoveka, graditelj naše budućnosti.

JovanaBG

pre 11 godina

Auh, mora da je treznjenje bilo gadno, nakon sto je shvatio da koalicija nece biti Vucicu prepreka u obracunu sa kriminalom ...auh...

dani

pre 11 godina

prosto. ovde svi kradu. videcemo koliko ce Aca biti iskren. ostavlja dobar utisak i bude li onaj pravi bice dozivotni Marsal a ne bude li otici ce na sledecim izborima u kantu za smece! Nikako da shvate da se glasovi dobijaju delima! Ovaj narod za tim vapi...

buki

pre 11 godina

A ja kao glasac mislim da su hapsenja i odgovornost ljudskih gubara pocetak preporoda,a da za tim onda kada se postave normalna pravila citaj moralna,dolazi i preporod privredwe i drustva.Zato gledamo i cekamo dok nas strpljenje polako izdaje...

Narodni pevac

pre 11 godina

Da li je tacno ministre da ste zaposlili Mihajla Saulica u vasem ministarstvu? Tacno je! Samo da pitam! Po kom osnovu? Jel to usluga Sabanu Saulicu? Jeste! Samo pitam! Sta taj momak radi tamo, kad vec ne ume da peva? Nije mi jasno, zaista...

Slavke

pre 11 godina

Malo zbunjujuca izjava ministra Mrkonjica, mada verovatno je hteo da kaze da ne treba mazati oci narodu samo tom borbom protiv korupcije i kriminala koja ionako dosta kosta, vec treba raditi na podizanju zivotnog standarda i ozivljavanje privrede kako narod video boljitak a time i korist od te borbe, i nadam se da mu je to bilo u mislima.

Jim Morrison

pre 11 godina

Veoma zanimljiv stav gospodina Mrkonjića. Možda će nam boljitak doneti ako kriminalce budemo nargađivali. Šta misliti, gospodine Mrkonjiću da pokušamo sa time? Možda nam to donese boljitak. Davno je rečeno da je za mnoge ljude najbolje da ćute...

sajber_sloba

pre 11 godina

jaaaaaaooooooooo pa jel je ovaj covek normalan???? kad bi vi prestali da kradete, a to je malo verovatno da ce se desiti, nama obicnim gradjanima bi u startu bilo bolje. a posto vi necete prestati da kradete, naravno da vas treba sve po'apsiti, samo jos nikako neko to da i uradi...

Jale

pre 11 godina

Mrkonjiću,ako su ti čisti računi,zašto se protiviš hapšenjima?Kako će sada političari da sami sebe otkrivaju ovakvim izjavam.Aco verujem u tebe,i nemoj da odustaneš.

SaLe

pre 11 godina

Nit´ iznenađen, nit´ iznerviran... Od ovakvih Vas ništa ne može iznenaditi. Videćemo koliko su sudije zaista iznenađene ½odrešenim rukama½ da rade svoj posao, mada sumnjam da ih je većina izabrana pošteno na konkursu a ne u partijskoj jazbini. Iskreno sam skeptik... daj bože da grešim.

drnde

pre 11 godina

Koliko sam razumeo na pocetku, receno je da niko iz vlade ne moze da daje izjave koje su u suprotnosti sa politikom Vlade. A sta je ovo? Znaci smena Mrkonjica odmah.

ivan

pre 11 godina

Ako je manje korupcije, vise para je za opste dobro. Zato treba hapsiti korupcionase, a ono sa dozvolama za transport je skolski primer korupcije.

Dosta zamajavanja

pre 11 godina

Bruko mato**, kako te nije sramota? Uostalom, ovo je suvisno pitanje za coveka kome savest dopusta da pored zive zene po medijima producira ljubavnicu, a poslednje sto je sazidao je 313 metara puta za povezivanje pancevackog mosta sa pancevackim putem, pamo negde krajem 90-ih. Nego da se nije ovaj osetio ugrozenim, pa daj da malo ZAMAZEMO OCI javnosti pricama o vecoj bitnosti "privredne aktivnosti" (koje to?) od hapsenja, a krivci zbog kojih i nema privredne aktivnosti neka se slobodno setaju i i dalje pljackaju! More, svi vrhovi svih partija, sa sve svim vladama, skupstinama i rukovodstvima drzavnih i javnih preduzeca od 2000. godine naovamo su zreli za bajbok! Mozda nam ne bi bili puniji tanjiri i dzepovi, ali bi nam bila puna srca!

Jale

pre 11 godina

Aleksandre Vučiću,ako čitaš ovo,molim te nemoj da odustaneš u borbi protiv korupcije.Ovo te moli onaj koji nije glasao za tebe,a zadobio si njegovo poverenje.Ne odustaj,samo napred samo hrabro.A da li je svestan Mrkonjić kakvu je izjavu dao?

branko

pre 11 godina

Jel moguce da ovakav bude nas ministar. Pa mi smo stvarno banana drzava. Jedan vice naglas nemojte da kradete nego kraducajte ovaj oce i kradju i kraduckanje da legalizuje. Nek nam je Gospod na pomoci. Izgleda da nismo jos dohvatili dno ali idemo prema njemu sigurno.

Aleksandar

pre 11 godina

Koji s*****. Dok ovo pisem politicari i dalje uveliko kradu. Niko ne hapsi politicare, jer su toliko vezani da ih samo Bog moze razvezati, jer policija ne sme, posto su u istom domenu.

Само хапшења

pre 11 godina

Да ли то значи да си у спрези са криминалцима? Кад би тебе ухапсили, сигурно би нам било боље.

rale

pre 11 godina

ma ja funkionere i politicare netreba hapsiti, neka krade koliko ko moze i zna, jer ipak oni poboljsavaju i privredne aktivnosti hehehehe
ova mrkina izjava je biser desetljeca

Nikki

pre 11 godina

Zbog ove izjave Mrkonjica treba uhapsiti. Koga on stiti? Ili se plasi za sebe???? Aman Dokle vise ispiranja mozga. Pa nismo mi idioti.

No pasaran druze Mrko!

pre 11 godina

Kakva si ti ljudska mizerija. Od vise inspektora sam cuo da je tvoj udeo u pljacki Agrobanke podebeo. I sta sad, hoces da se spases. E pa ne moze. Dosta je bilo slikanja pored livada, putica, otvaranja 4 metra autoputa pre roka, zeleznickih mostova od metar ipo sirine, slikanja po satorima, grljenja svakog ko je visi na vlasti od tebe... Nema vise Mrko. Kraj. Ende. Finito. Ili Konjec, ako tako vise volis. Pa drzi u Hajatu u Zabeli Milosevicevu sliku do mile volje (mozda te i puste da mu povremeno pod pratnjom obidjes grob, kad je tako blizu). A drustvo ce ti sigurno praviti i tvoj Andjeo iz kabineta, koja se nakrala na medjunarodnim transportnim dozvolama...
PS. Ako ti ponestane drustva, ispitacemo i poreklo imovine i poreske prijave sredovecnih ucvelih estradnih dama.

Sasa

pre 11 godina

Hapsenja mozda i nece ali ako to ne pomogne ima jos jedna metoda , isprobana vise puta u istoriji . Provereno radi , samo je malko ekstremna . Cesto strada i ko nije trebao . Pa vi sad vidite : Hapsenja sada ili to drugo sutra .

krpeljka

pre 11 godina

Tacno, hapsenja ne donose bolji zivot, ali ce mi bar biti lakse kad znam da su lopuze , koje su nam ojadile preduzeca i drzavu, smestene u zatvor. Najpre zbog toga da takvo ponasanje vise nikom ne padne na pamet i da drzava da jasnu poruku da se samo posten i castan rad isplati. A zatim, da nakon hapsenja i osude sledi konfiskacija kriminalom stecene imovine. Da popunimo budzet pun rupa.

bezimena

pre 11 godina

...da drzava da jasnu poruku da se samo posten i castan rad isplati.
(krpeljka, 15. septembar 2012 20:00)

Samo postojanje ove i ovakve Vlade je najgrublja negacije svega časnog i poštenog.

dani

pre 11 godina

jel ovaj misli da smo mi totalno ludi? ON se udavio u korupciji i sad nama prica bajke! Ovaj narod je totalno otisao k vragu dok su za ove glasali. Ala vam je kratko pamcenje svaka cast!

nikolat

pre 11 godina

Pa da, da poboljsa privrednu aktivnost upravo hapsenjima kriminalaca. Zamislite da su svi veci privredni kriminalci u zatvorima. To je momentalni rast privredne aktivnosti i boljitah svih.

Kanađanin-Novosađanin

pre 11 godina

Zastrašujuća izjava člana nove Vlade. Pa čoveče, ne može se krenuti u boljitak dok se smeće i talog ne raščisti i odveze na pravo mesto. Samo hapšenja, zatvor i ODUZIMANJE sve imovine dovode ovu zemlju na početnu poziciju za bolje sutra. Samo hapsiti, zatvarati i po kratkom postupku rešavati brojne prevare i lopovluke. Tako će ovaj napaćeni i sluđeni narod konačno uvideti svetlo na kraju tunela u kojem se nalazi, zahvaljujući LOPINAMA iz prethodnih Vlada!

drasko

pre 11 godina

..ovaj Mrkonjic ponovo "mrkace" ( novi pojam u Vujakliji, kada mrkaces to znaci da radis posao od kojeg nikada nece biti pozitivnih rezultsata ).
Elem Mrkonjicu, mi nista necemo imati od toga,osim satisfakcije,ali i to je dovoljno jer upravo taj lopovluk nas je doveo do ovde da meso kosta ne manje od 700 din dok vi narod zamajavate koridorima i koje kakvim laznim obecanjima.Nego reci ti nama da se nisi malo uplasio,ako jesi i treba.Svako dodje na red KAD-TAD, ovom narodu niko nece ostati duzan za sve patenje koje ste mu naneli VI politicari, od ratova pa preko kradja i malverzacija...POzz i lepo spavaj - dok ne dodjes i TI na red...

laki

pre 11 godina

Ne sme da ostane samo na hapsenju,vec obavezno oduzimanje na kriminalan nacin i zoupotrebom polozaja steceno,pa onda u zatvor,na zasluzeni odmor u cetiri zida i malim prozorcicem sa pogledom na slobodu.E to vama treba,pa se ne bi vise najveci prevaranti gurali u politiku,i pljackali narod,bando lopovska!

Dominator

pre 11 godina

Nece matori, ali ce omogociti da NE BUDE GORE nego sto jeste!
Ajde bre vise, dosta ste nas jahali ovih 12 godina, da nisi mislio da ce svi da prodju netaknuto..

svetlanast.

pre 11 godina

gospodine mrkonjicu, proslo je vreme laznih obecanja.

gradjani u srbiji znaju da im u dogledno vreme sigurno nece biti bolje.
ipak ce se bolje osecati ako oni koji su pokrali narod i drzavu odu u zatvor.

samo ktastrofalna reforma pravosudja kosta oko 50 miliona evra.
mrkonjica, u penziju.

Peca Pajser

pre 11 godina

Ma upravu si ministre, treba pustiti lopove da kradu. A mi obicni gradjani da radimo vise tako da kad se lopovi zadovolje da i nama nesto ostane. Hvala na savetu, primili smo kznanju.

Nemanja

pre 11 godina

ALOO Lopurde jedne i na vlasti i u opoziciji, HAPSENJA u SVIM VASIM REDOVIMA nece doneti boljitak ali je DOBAR pocetak...

Problem je sto vlasti i opozicija nemoze sama sebe da hapsi ali videcemo...

Ja sam za SNS uvek bio i bicu ali znam da u nasoj stranci ima itekako arhaicnih potomaka starih rezima i lopova....

Dzoni

pre 11 godina

Pa SPS je vec 20 godina u dilu sa mafijom pa i ne cudi sto Mrka(zvani lazov) poziva da ih ne hapse jer to boze moj ne znaci nista !

Dakle ne treba krenuti u nultu toleranciju ka mafiji,kriminalu i korupciji vec zivotariti kao 90-tih !

E moja Srbijo koga si dovela na vlast !

Goran

pre 11 godina

U redu, onda tvoja sekretarica neka vrati one milione sa kamatom, zbog kojih je ovih dana hapse, pa neka se onda pristupi podizanju proizvodnje. Uplašio se Mrkonjic da bi mala mogla da propeva i više nego što se od nje traži.

alo bre

pre 11 godina

Mrka hoce da kaze da nece ni istrazivati Miskovica, Beka i sl; nema svrhe za to, nece imati ko da ih vodi u kradji naroda.

#occupy

AntiAntiFa

pre 11 godina

Ljudi koji su devedesetih radili u CIP-u ZNAJU ko je uzimao desetine hiljada maraka za projekte koje su zaposleni diplomirani inžinjeri radili za privatne investitorw po NALOGU tadašnjeg direktora CIP-a.
A to je samo jedna epizoda u radnoj biografiji "uspešnog" direktora.
Gospodine Mrkonjiću, da li je to razlog što se protivimo hapšenjima osumnjičenih za kriminal???

kriminalci

pre 11 godina

Ma nemoj,sta treba pljackase,lopove i secikese da ostavimo na slobodi,da nas jos kradu.Nego sta, nego ce nam biti bolje.Pohapsiti,osuditi,uzeti svu imovinu i zatvoriti na vise godina robije i to teske, zbog izdaje i rada protiv sopstvenog naroda..Ko potkrada sopstveni narod je olos kome je mesto iza resetaka.A ti Mrkonjicu ako mislis drugacije, kuci na spavanje,nije ti tu mesto.Zbog ovakve izjave trebalo bi te odmah smeniti.Ti pokusavas da otupis borbu protiv korupcije i tako obezvredis nade svih nas u obracun sa drzavnim kriminalom.

Ladislav

pre 11 godina

Da ovako nesto kaze nekakav pijanac iz kafane , pa da se ni ne osvrnes. Ali ako takvu nebulozu izjavi neko iz vrha vlasti , dodje mi da se upitam jesmo li uopste normalini sto tolerisemo ovakve besmislene fraze....I kao uvek do sada "nije bitno STA kaze vec je bitno KO kaze ". Dakle, da li je ovo izjava nekoga koga treba u buduce respektovati ??

Renato Aranda

pre 11 godina

A šta misliš papane kakva bi nam bila privredna aktivnost da su hapšenja blagovremeno obavljena? Nema abolicije ni za koga! Nemoj da si nervozan. Ti bar imaš raspevanu utehu.

Milan

pre 11 godina

Da li se Mrkonjic i Dacic takmice ko ce dati ludju izjavu? Naravno da ce nam hapsenja lopova doneti boljitak jer nece vise krasti, a i kao primer ostalima koji bi hteli da kradu? Vucicu imas podrsku da isteras do kraja!

Aleksandar i

pre 11 godina

A da onda ukinemo krivična veća osnovnih, viših, apelacionih i vrhovnog kasacionog suda!? Da ukinemo tužilaštva u Srbiji!? Zaista bi bilo pravedno da ovaj prevarant i lažov pod stare dane ''omasti bukagije!

Dan

pre 11 godina

Sistemska korupcija je rak rana našeg društva. Džabe hraniti privredu kada sve pare i sav trud odoše u džepove lopova. Zato je neophodno pročistiti organizam od najpatogenijih elemenata. Ajde da se kraducka, pa da ne utiče na standard građana, ali ovi krvnički kradu, nezajažljivo, bez mere i srama.

crni domino

pre 11 godina

Papane, jel`jos uvek drzite sliku Milosevica u kabinetu?
Vodite racuna da kojim slucajem ne uvredite vaseg koalicionog partnera Vucica koji je uzgred preuzeo posao i Ministra policije pa naredjuje hapsenja.

miljana

pre 11 godina

Zakon mora da se postuje.Do sad to nije bilo tako i zato smo tu gde jesmo,vecina nas jedva prezivljava a neki su napunili svoje dzepove da su i rodjene i nerodjene unuke obezbedili.Epa dosta je bilo!!!

Goran

pre 11 godina

U redu, onda tvoja sekretarica neka vrati one milione sa kamatom, zbog kojih je ovih dana hapse, pa neka se onda pristupi podizanju proizvodnje. Uplašio se Mrkonjic da bi mala mogla da propeva i više nego što se od nje traži.

Renato Aranda

pre 11 godina

A šta misliš papane kakva bi nam bila privredna aktivnost da su hapšenja blagovremeno obavljena? Nema abolicije ni za koga! Nemoj da si nervozan. Ti bar imaš raspevanu utehu.

crni domino

pre 11 godina

Papane, jel`jos uvek drzite sliku Milosevica u kabinetu?
Vodite racuna da kojim slucajem ne uvredite vaseg koalicionog partnera Vucica koji je uzgred preuzeo posao i Ministra policije pa naredjuje hapsenja.

Ladislav

pre 11 godina

Da ovako nesto kaze nekakav pijanac iz kafane , pa da se ni ne osvrnes. Ali ako takvu nebulozu izjavi neko iz vrha vlasti , dodje mi da se upitam jesmo li uopste normalini sto tolerisemo ovakve besmislene fraze....I kao uvek do sada "nije bitno STA kaze vec je bitno KO kaze ". Dakle, da li je ovo izjava nekoga koga treba u buduce respektovati ??

Dzoni

pre 11 godina

Pa SPS je vec 20 godina u dilu sa mafijom pa i ne cudi sto Mrka(zvani lazov) poziva da ih ne hapse jer to boze moj ne znaci nista !

Dakle ne treba krenuti u nultu toleranciju ka mafiji,kriminalu i korupciji vec zivotariti kao 90-tih !

E moja Srbijo koga si dovela na vlast !

Peca Pajser

pre 11 godina

Ma upravu si ministre, treba pustiti lopove da kradu. A mi obicni gradjani da radimo vise tako da kad se lopovi zadovolje da i nama nesto ostane. Hvala na savetu, primili smo kznanju.

kriminalci

pre 11 godina

Ma nemoj,sta treba pljackase,lopove i secikese da ostavimo na slobodi,da nas jos kradu.Nego sta, nego ce nam biti bolje.Pohapsiti,osuditi,uzeti svu imovinu i zatvoriti na vise godina robije i to teske, zbog izdaje i rada protiv sopstvenog naroda..Ko potkrada sopstveni narod je olos kome je mesto iza resetaka.A ti Mrkonjicu ako mislis drugacije, kuci na spavanje,nije ti tu mesto.Zbog ovakve izjave trebalo bi te odmah smeniti.Ti pokusavas da otupis borbu protiv korupcije i tako obezvredis nade svih nas u obracun sa drzavnim kriminalom.

Kanađanin-Novosađanin

pre 11 godina

Zastrašujuća izjava člana nove Vlade. Pa čoveče, ne može se krenuti u boljitak dok se smeće i talog ne raščisti i odveze na pravo mesto. Samo hapšenja, zatvor i ODUZIMANJE sve imovine dovode ovu zemlju na početnu poziciju za bolje sutra. Samo hapsiti, zatvarati i po kratkom postupku rešavati brojne prevare i lopovluke. Tako će ovaj napaćeni i sluđeni narod konačno uvideti svetlo na kraju tunela u kojem se nalazi, zahvaljujući LOPINAMA iz prethodnih Vlada!

janika

pre 11 godina

"Tacno ! Prestanite hapsiti,moramo nastaviti da krademo"
Kako te nije sramota ! Pa je si li ti Ministar narodni ili izaslanik lopovski ?
Pa ko mu uopste dozvoljava prostor u medijima ?
Sklonite mat... met.z..ema !
Pa ovaj nas bruka i u inistranstvu ,ali i iznutra !

nikolat

pre 11 godina

Pa da, da poboljsa privrednu aktivnost upravo hapsenjima kriminalaca. Zamislite da su svi veci privredni kriminalci u zatvorima. To je momentalni rast privredne aktivnosti i boljitah svih.

AntiAntiFa

pre 11 godina

Ljudi koji su devedesetih radili u CIP-u ZNAJU ko je uzimao desetine hiljada maraka za projekte koje su zaposleni diplomirani inžinjeri radili za privatne investitorw po NALOGU tadašnjeg direktora CIP-a.
A to je samo jedna epizoda u radnoj biografiji "uspešnog" direktora.
Gospodine Mrkonjiću, da li je to razlog što se protivimo hapšenjima osumnjičenih za kriminal???

Jale

pre 11 godina

Aleksandre Vučiću,ako čitaš ovo,molim te nemoj da odustaneš u borbi protiv korupcije.Ovo te moli onaj koji nije glasao za tebe,a zadobio si njegovo poverenje.Ne odustaj,samo napred samo hrabro.A da li je svestan Mrkonjić kakvu je izjavu dao?

No pasaran druze Mrko!

pre 11 godina

Kakva si ti ljudska mizerija. Od vise inspektora sam cuo da je tvoj udeo u pljacki Agrobanke podebeo. I sta sad, hoces da se spases. E pa ne moze. Dosta je bilo slikanja pored livada, putica, otvaranja 4 metra autoputa pre roka, zeleznickih mostova od metar ipo sirine, slikanja po satorima, grljenja svakog ko je visi na vlasti od tebe... Nema vise Mrko. Kraj. Ende. Finito. Ili Konjec, ako tako vise volis. Pa drzi u Hajatu u Zabeli Milosevicevu sliku do mile volje (mozda te i puste da mu povremeno pod pratnjom obidjes grob, kad je tako blizu). A drustvo ce ti sigurno praviti i tvoj Andjeo iz kabineta, koja se nakrala na medjunarodnim transportnim dozvolama...
PS. Ako ti ponestane drustva, ispitacemo i poreklo imovine i poreske prijave sredovecnih ucvelih estradnih dama.

Milan

pre 11 godina

Da li se Mrkonjic i Dacic takmice ko ce dati ludju izjavu? Naravno da ce nam hapsenja lopova doneti boljitak jer nece vise krasti, a i kao primer ostalima koji bi hteli da kradu? Vucicu imas podrsku da isteras do kraja!

branko

pre 11 godina

Jel moguce da ovakav bude nas ministar. Pa mi smo stvarno banana drzava. Jedan vice naglas nemojte da kradete nego kraducajte ovaj oce i kradju i kraduckanje da legalizuje. Nek nam je Gospod na pomoci. Izgleda da nismo jos dohvatili dno ali idemo prema njemu sigurno.

Nemanja

pre 11 godina

ALOO Lopurde jedne i na vlasti i u opoziciji, HAPSENJA u SVIM VASIM REDOVIMA nece doneti boljitak ali je DOBAR pocetak...

Problem je sto vlasti i opozicija nemoze sama sebe da hapsi ali videcemo...

Ja sam za SNS uvek bio i bicu ali znam da u nasoj stranci ima itekako arhaicnih potomaka starih rezima i lopova....

laki

pre 11 godina

Ne sme da ostane samo na hapsenju,vec obavezno oduzimanje na kriminalan nacin i zoupotrebom polozaja steceno,pa onda u zatvor,na zasluzeni odmor u cetiri zida i malim prozorcicem sa pogledom na slobodu.E to vama treba,pa se ne bi vise najveci prevaranti gurali u politiku,i pljackali narod,bando lopovska!

Ismejani Građanin

pre 11 godina

Ne mogu da verujem, ne mogu da shvatim i neću da prihvatim, ali ako je verno preneta, ovo je SKANDALOZNA izjava i najmanje što se TREBA i MORA očekivati od dotične osobe, bez obzira da li pokušava da zaštiti sebe ili sebi bliske, DA HITNO PODNESE OSTAVKU. Ako ni zbog čega drugog ono zbog toga sto se OTVORENO i rekao bih DRSKO podsmeva građanima Srbije.
Na ovakve izjave predsednik Vlade, uvaženi g. Dačić, bi MORA vrlo OŠTRO da reaguje. Posebno, što je izjavu dao BLISKI SARADNIK neposredno posle vrlo otvorenog Dačićevog intervjua Informeru.
G. Dačiću, ako ste čisti, a verujem da jeste, NE DOZVOLITE da Vas takvi povuku za sobom!

Nevit

pre 11 godina

Dakle njegova poruka je : "Kriminalci slobodno pljačkajte, mi vas nećemo hapsiti, jer od vašeg hapšenja mi nećemo imati nikakav boljitak"

drnde

pre 11 godina

Koliko sam razumeo na pocetku, receno je da niko iz vlade ne moze da daje izjave koje su u suprotnosti sa politikom Vlade. A sta je ovo? Znaci smena Mrkonjica odmah.

ZoranNS

pre 11 godina

Dobar neki čovek, ima razumevanja za Miloševića, Vučelića, Miru Marković, Marka Miloševića, za lopove, hohštaplere, prevarante, za one koji puteve grade na milimetre, tako on godišne izgrade par miliona milimetara autoputa, sve u svemu duša od čoveka, graditelj naše budućnosti.

drasko

pre 11 godina

..ovaj Mrkonjic ponovo "mrkace" ( novi pojam u Vujakliji, kada mrkaces to znaci da radis posao od kojeg nikada nece biti pozitivnih rezultsata ).
Elem Mrkonjicu, mi nista necemo imati od toga,osim satisfakcije,ali i to je dovoljno jer upravo taj lopovluk nas je doveo do ovde da meso kosta ne manje od 700 din dok vi narod zamajavate koridorima i koje kakvim laznim obecanjima.Nego reci ti nama da se nisi malo uplasio,ako jesi i treba.Svako dodje na red KAD-TAD, ovom narodu niko nece ostati duzan za sve patenje koje ste mu naneli VI politicari, od ratova pa preko kradja i malverzacija...POzz i lepo spavaj - dok ne dodjes i TI na red...

Dominator

pre 11 godina

Nece matori, ali ce omogociti da NE BUDE GORE nego sto jeste!
Ajde bre vise, dosta ste nas jahali ovih 12 godina, da nisi mislio da ce svi da prodju netaknuto..

Jale

pre 11 godina

Mrkonjiću,ako su ti čisti računi,zašto se protiviš hapšenjima?Kako će sada političari da sami sebe otkrivaju ovakvim izjavam.Aco verujem u tebe,i nemoj da odustaneš.

Dosta zamajavanja

pre 11 godina

Bruko mato**, kako te nije sramota? Uostalom, ovo je suvisno pitanje za coveka kome savest dopusta da pored zive zene po medijima producira ljubavnicu, a poslednje sto je sazidao je 313 metara puta za povezivanje pancevackog mosta sa pancevackim putem, pamo negde krajem 90-ih. Nego da se nije ovaj osetio ugrozenim, pa daj da malo ZAMAZEMO OCI javnosti pricama o vecoj bitnosti "privredne aktivnosti" (koje to?) od hapsenja, a krivci zbog kojih i nema privredne aktivnosti neka se slobodno setaju i i dalje pljackaju! More, svi vrhovi svih partija, sa sve svim vladama, skupstinama i rukovodstvima drzavnih i javnih preduzeca od 2000. godine naovamo su zreli za bajbok! Mozda nam ne bi bili puniji tanjiri i dzepovi, ali bi nam bila puna srca!

Dan

pre 11 godina

Sistemska korupcija je rak rana našeg društva. Džabe hraniti privredu kada sve pare i sav trud odoše u džepove lopova. Zato je neophodno pročistiti organizam od najpatogenijih elemenata. Ajde da se kraducka, pa da ne utiče na standard građana, ali ovi krvnički kradu, nezajažljivo, bez mere i srama.

sajber_sloba

pre 11 godina

jaaaaaaooooooooo pa jel je ovaj covek normalan???? kad bi vi prestali da kradete, a to je malo verovatno da ce se desiti, nama obicnim gradjanima bi u startu bilo bolje. a posto vi necete prestati da kradete, naravno da vas treba sve po'apsiti, samo jos nikako neko to da i uradi...

miljana

pre 11 godina

Zakon mora da se postuje.Do sad to nije bilo tako i zato smo tu gde jesmo,vecina nas jedva prezivljava a neki su napunili svoje dzepove da su i rodjene i nerodjene unuke obezbedili.Epa dosta je bilo!!!

Само хапшења

pre 11 godina

Да ли то значи да си у спрези са криминалцима? Кад би тебе ухапсили, сигурно би нам било боље.

Aleksandar i

pre 11 godina

A da onda ukinemo krivična veća osnovnih, viših, apelacionih i vrhovnog kasacionog suda!? Da ukinemo tužilaštva u Srbiji!? Zaista bi bilo pravedno da ovaj prevarant i lažov pod stare dane ''omasti bukagije!

dani

pre 11 godina

prosto. ovde svi kradu. videcemo koliko ce Aca biti iskren. ostavlja dobar utisak i bude li onaj pravi bice dozivotni Marsal a ne bude li otici ce na sledecim izborima u kantu za smece! Nikako da shvate da se glasovi dobijaju delima! Ovaj narod za tim vapi...

bezimena

pre 11 godina

...da drzava da jasnu poruku da se samo posten i castan rad isplati.
(krpeljka, 15. septembar 2012 20:00)

Samo postojanje ove i ovakve Vlade je najgrublja negacije svega časnog i poštenog.

Nikki

pre 11 godina

Zbog ove izjave Mrkonjica treba uhapsiti. Koga on stiti? Ili se plasi za sebe???? Aman Dokle vise ispiranja mozga. Pa nismo mi idioti.

dani

pre 11 godina

jel ovaj misli da smo mi totalno ludi? ON se udavio u korupciji i sad nama prica bajke! Ovaj narod je totalno otisao k vragu dok su za ove glasali. Ala vam je kratko pamcenje svaka cast!

Aleksandar

pre 11 godina

Koji s*****. Dok ovo pisem politicari i dalje uveliko kradu. Niko ne hapsi politicare, jer su toliko vezani da ih samo Bog moze razvezati, jer policija ne sme, posto su u istom domenu.

МикиМ

pre 11 godina

Може Мркоњићу, може. Xапшењем толикиx бизнисмена отварају се нова радна места

Narodni pevac

pre 11 godina

Da li je tacno ministre da ste zaposlili Mihajla Saulica u vasem ministarstvu? Tacno je! Samo da pitam! Po kom osnovu? Jel to usluga Sabanu Saulicu? Jeste! Samo pitam! Sta taj momak radi tamo, kad vec ne ume da peva? Nije mi jasno, zaista...

svetlanast.

pre 11 godina

gospodine mrkonjicu, proslo je vreme laznih obecanja.

gradjani u srbiji znaju da im u dogledno vreme sigurno nece biti bolje.
ipak ce se bolje osecati ako oni koji su pokrali narod i drzavu odu u zatvor.

samo ktastrofalna reforma pravosudja kosta oko 50 miliona evra.
mrkonjica, u penziju.

VLADIMIR

pre 11 godina

Ovakvim svojim stavom na temu "hapšenja" ovaj slavni ministar kao na dlanu nam servira otvoreno ČIJI JE ČOVEK I KOGA BRANI TIM SVOJIM STAVOM. E Mrka, Mrka - MRKO NAM SE PIŠE S TOBOM I TEBI SLIČNIM.

Гроф Ћано

pre 11 godina

Министре, колико сте хиљада марака остављали сваке године трубачима на славама код Лалета Секулића? Још се памте у Ивањици Ваши доласци у Владиним лимузинама...
Иако делујете спокојно, чини се да сте помало нервозни. Зашто се бавите хапшењима, шта Вам то пада на памет?

Упс... Да ли је баш Вас ових дана поменуо некадашњи пријатељ полицајским инспекторима?

SaLe

pre 11 godina

Nit´ iznenađen, nit´ iznerviran... Od ovakvih Vas ništa ne može iznenaditi. Videćemo koliko su sudije zaista iznenađene ½odrešenim rukama½ da rade svoj posao, mada sumnjam da ih je većina izabrana pošteno na konkursu a ne u partijskoj jazbini. Iskreno sam skeptik... daj bože da grešim.

nista

pre 11 godina

ovi SPS-ovci su poceli da pune gace uveliko!!! mrka i bajatovic, evo pametuju sve kako su cisti, mrka mozda i opere svoju lakoste majicu! proklete lopuze! mislim da danas vecina naroda ceka da vidi da li ce Vucic ista uraditi, dozlogrdili su nam ovakvi likovi...

hapšenja

pre 11 godina

Ovog ***** je prvo trebalo uhapsiti. Svejedno, krenulo je. A grdno su se zeznuli ako su mislili da će više biti tala kao pre. Jedan osinjak je taknut, kad se vlast promeni, a hoće i aktuelni trutovi će u buvaru i za manje.

krpeljka

pre 11 godina

Tacno, hapsenja ne donose bolji zivot, ali ce mi bar biti lakse kad znam da su lopuze , koje su nam ojadile preduzeca i drzavu, smestene u zatvor. Najpre zbog toga da takvo ponasanje vise nikom ne padne na pamet i da drzava da jasnu poruku da se samo posten i castan rad isplati. A zatim, da nakon hapsenja i osude sledi konfiskacija kriminalom stecene imovine. Da popunimo budzet pun rupa.

JovanaBG

pre 11 godina

Auh, mora da je treznjenje bilo gadno, nakon sto je shvatio da koalicija nece biti Vucicu prepreka u obracunu sa kriminalom ...auh...

ivan

pre 11 godina

Ako je manje korupcije, vise para je za opste dobro. Zato treba hapsiti korupcionase, a ono sa dozvolama za transport je skolski primer korupcije.

rale

pre 11 godina

ma ja funkionere i politicare netreba hapsiti, neka krade koliko ko moze i zna, jer ipak oni poboljsavaju i privredne aktivnosti hehehehe
ova mrkina izjava je biser desetljeca

Sasa

pre 11 godina

Hapsenja mozda i nece ali ako to ne pomogne ima jos jedna metoda , isprobana vise puta u istoriji . Provereno radi , samo je malko ekstremna . Cesto strada i ko nije trebao . Pa vi sad vidite : Hapsenja sada ili to drugo sutra .

Tarzan

pre 11 godina

Hapšenja nam neće doneti boljitak - rece Mrkonjic i osta ziv! Tacno je da nam nece doneti boljitak odmah ali ce nam dati satisfakciju za sve ove pokradene godine i MOZDA uciniti da narod pocne da razmislja da nisu bas svi politicari lopovi i kriminalci. A to je MNOGO! To je pocetak mobilizacije celog drustva da se nesto valjano uradi i da se POKUSA da se u zemlji Srbiji ponovo uspostave neke normalne i usvojene moralne i svake druge vrednosti. Pri tome, ne samo da treba hapsiti vec treba i oduzimati sve ono za sta se ispostavi da je steceno korupcijom i kriminalnim delima i to usmeravati tamo gde manjka... u zdravstvo, skolstvo, infrastrukturu, privredu... ima tu dosta para da se mnogo toga podmiri i bez MMF-a i raznih drugih zaduzivanja po svetu. A ovaj Mrkonjic ili stiti nekoga na cijoj je platnoj listi ili sam ima putera na glavi pa sada pokusava da malo izmeni prioritete. SNS je u izbornoj kampanji najavio transparentnu borbu protiv korupcije.. IZGLEDA da se sada tako i ponasa, u skladu sa predizbornim obecanjima.. videcemo za dalje po rezultatima.. ali mi se cini da smo dosli do tacke kada narodu treba vise pravda nego hleba.. sto rece jedan od komentatora ili cete nam je dati ili cemo je sami uzeti!

Atreides

pre 11 godina

Pa sad..kad bi s epohapsile sve lopovcine u ovoj drzavi i kad bi im se konfiskovala sva pokretna i nepokretna imovina bilo bi tu prilicno boljitka za ovu drzavu. Tu leze milijarde koje su pokrali razni olosi koji su zavili u zadnjih 20-ak godina ovu zemlju i narod u crno.

Faust

pre 11 godina

Ne znam da li se ikada desilo da su komentari bili jednoglasni, pogledajte samo vecina je sa nulom. Znaci Mrko mrko ti se pise ako je suditi po javnom mnenju.

alo bre

pre 11 godina

Mrka hoce da kaze da nece ni istrazivati Miskovica, Beka i sl; nema svrhe za to, nece imati ko da ih vodi u kradji naroda.

#occupy

Tibor

pre 11 godina

Boljitak ne! Ali možda baš tebe Mrko u ćorci DA! Mada i ja se zamajavam, "VRANA VRANI OKO NE VADI!". Shvati će Vučko brzo da je isplativija da se i on malo nafatira, dok još ima od čega.

strasno

pre 11 godina

Ocete da menjate drustvo i uvodite red pod uslovom da ste vi i vasi nedodirljivi!
A ustvari svi vi ste osnovni uzrok problema sto je drzava do guse u g******
Udarili ste u zid i sudarili ste se medjusobno, tako da 100 dana?Tesko!
A sto je najgore nema alternative na vidiku i bice opasno ako narod pocne da trazi hleb i pravdu na ulicama

Jim Morrison

pre 11 godina

Veoma zanimljiv stav gospodina Mrkonjića. Možda će nam boljitak doneti ako kriminalce budemo nargađivali. Šta misliti, gospodine Mrkonjiću da pokušamo sa time? Možda nam to donese boljitak. Davno je rečeno da je za mnoge ljude najbolje da ćute...

buki

pre 11 godina

A ja kao glasac mislim da su hapsenja i odgovornost ljudskih gubara pocetak preporoda,a da za tim onda kada se postave normalna pravila citaj moralna,dolazi i preporod privredwe i drustva.Zato gledamo i cekamo dok nas strpljenje polako izdaje...

Posmatrač, NL

pre 11 godina

Ajde, ajde, šta si nervozan. Sve je to za ljude, a u zatvoru imaš pravo i na posete a i "ljubavnu sobu", ako se primereno vladaš. Kafansku hranu zaboravi, ali odavno ti je vreme da smrsas jedno 40 kg. Znači, boljitak za sve nas, uključujući i tebe.

crni gruja

pre 11 godina

Čudna izjava ministra Mrkonjića. Borba protiv korupcije i kriminala i hapšenja onih koji muvaju na tederima i kradu u preduzećima i drugde dovešće do ravnomernije raspodele sredstava i više novca u državnoj kasi, od ćega će biti bolje većem broju ljudi,a ne samo pojedincima.

Lady D

pre 11 godina

Nije mi baš potpuno jasna izjava Milutina Mrkonjića. Tačno je da vlada treba da radi na razvoju privrede, ali to nikako neće moći da bude uspešno sve dok se ne iskoreni kriminal i korupcija, koji su glavna kočnica bilo kakvog privrednog razvoja. Verovatno da Mrkonjić ima svoje razloge zbog kojih kritikuje hapšenja, ali mislim da je vlada pravilno odredila prioritete. Rezultati će vrlo brzo biti vidljivi.

ana

pre 11 godina

Meni ova izjava zvuci kao pretnja, upozorenje gospodinu Vucicu.."To mora da bude jedan od stalnih i najznačajnih poslova svih vlada i svih režima. Ne valja, međutim, kada je taj inače veoma osetljiv posao i kampanjski, jer onda su i greške moguće i posledice tih grešaka velike - sa vodom može da ode i dete", kaže Mrkonjić.
Iskreno se nadam da gresim, neka Vas GOSPOD CUVA GOSPODINE VUCICU, dali ste nam tracak nade da nekada nesto moze biti i drugacije.

petar

pre 11 godina

Ljudi dokle ovakvi na vlasti jedan prica ne treba lopova hapsiti,Velja dozvoljava kraduckanje?!Ne veruju da Vucic uradi nesto pohapse sitne ribe i nista vise.Delo Avrobanka pocela jos za vreme Tadica!A ovi za sad samo obecavaju!Bice trgovina, ti ne hapsi moix a ja necu tvoix!!! Svi stranke povezane sa lopovima!!!Treba narod da ustane i dovede novix politicara!Sad ne valja EU,zato sto trazi borbu sa korupciom!Nece biti nista!A narod nece ovo dugo da trpi!!!

NIKOLA

pre 11 godina

navikli smo na bahatost i bezobrazluke politicara ali ovaj lik je stvarno vrh -izgradio 0 kilometra puteva za 5 godina koliko je ministar -i tek cemo jos da saznamo za koju godinu koliko se "nakraduckao" on i jegovi pajtasi i sad jos prosipa neku folozofiju kao "nemojte mene"-ko je glasao za ovog muljatora?

A doce i taj dan,nadam se...

pre 11 godina

Dok ne vidim prvog politicara koji ce da dobije 10+ godina za pljacku drzave i naroda,ne verujem u bolje sutra!


Toliko...

Nikola

pre 11 godina

Šta je ovim iz SPS-a. Pre neki dan čusmo podršku omima od Žarka Obradovića, a sada ovaj skandal iz usta Mrkonjića. Dačiću čuvaj partiju.

petar

pre 11 godina

Jedan ozbiljan covek je hteo ozbiljno da se pozabavi tim problemom, pok. Zoran Djindjic. Sprecen je na brutalan nacin. Od nikoga posle njega nije bilo vajde i izgleda da nece ni biti!!!

sasa

pre 11 godina

Ovo je najbolja rečenica Milutinova...Hapšenja nam neće doneti boljitak...Normalno da ne mislim da država treba da odustane od hapšenja kriminalaca ali ne može da to bude jedini cilj kako je to kod nas slučaj. Vučić već dva meseca priča o hapšenjima i o ničem drugom a nisu hapšenja najbitnija. Uz to nikog bitnog nisu ni uhapsili...daj bože da to urade...u narednom periodu

Vojislav

pre 11 godina

Hapsenja bi tebi donela veliki boljitak, godine na hlebu i vodi i eto linije iz snova... a ne krkanluci i bahanalije po gradilistima.

Temerinac

pre 11 godina

Mrkonja!
Ti si zlo za Srbiju i SPS idi u prošlost i molim te ne pojavljuj se na televiziji .
Kako se grade putevi? Katastrofa!
Ti bi pustio kriminalce!
Temerinac!

Momcilo

pre 11 godina

Mr konjicu da li Vi znate koliko kvalitetnih mladih inzenjera ceka na posao,nema Lacost maicu,nema Bakutu i nema leba da jede?!!!
Covece zar ti nije dosta!!?? Koliko takvih je uposleno u Koridorima,Putevima Srbije,Eptisi koja za racun Koridora vrsi takozvani nadzor na Koridorima,pljacka nevidjena!!
U penziju covece dok te ne uapse i imaces vise vremena da te masne od jagnjetine dukserice properes...

elektricni

pre 11 godina

Ja bih ipak da lopovi i kriminalci odgovaraju pred zakonom. Necu imati materijalni dobitak, ali cu se mozda ponadati da ima sanse da zivim u pravno uredjenoj drzavi.

pilula

pre 11 godina

ovaj covek i njgov nacin razmisljanja simbolisu sve ono sto je u ovoj zemlji lose. i ne samo u ovoj zemlji, vec u celom regionu. zato smo tu gde jesmo. burazerska klika koja vrlo bahato prezivljava iz jedne administracije u drugoj, uvezani interesi, otpor svakoj inicijativi, svakoj najavi kontrole, jakim institucijama jednakim za sve cije je glavno nacelo efikasnost. dok god njegovo javno estradno brakolomstvo obezbedjuje glasove umesto bilo kakvog racionalnog razloga, nece nama biti bolje.

z

pre 11 godina

Hapsenjima korumpiranih direktora se poboljsava zivot jer posten direktor ce te pare namenski da upotrebi a ne da "kraducka" kao Mrkin drugar.

ana andjelka

pre 11 godina

Ne samo hapsiti nego i oduzimati to sto su opljackali pa to lepo ulagati u privredu.
To je nacin da se pokrene sa mrtve tacke.

bezimena

pre 11 godina

(Ismejani Građanin, 15. septembar 2012 23:34)

Naravno da je SKANDAL i da bi M.Mrkonjić morao biti SMENJEN odmah, ali se to naravno neće dogoditi, jer ovde jedan skandal smenjuje drugi i niko ni za šta ne odgovara! To tako u civilizovanom svetu NE MOŽE i zato, ne da nam treba udarati packe, nego nas treba naterati da u ćošku klečimo na kukuruzu, dok se ne dozovemo k pameti!

cuvar reda i zakona

pre 11 godina

Srbija je zemlja lopuza i prevaranata jer ste je vi i vama slicni napravili takvom, drzava bez morala i sa urusenim zivotnim vrednostima, eto takvu zemlju ostavljate u nasledje svojim pokolenjima!!! Jos jedna sramotna izjava LACOSTE

vladalac

pre 11 godina

"mnogo smo dobrog uradili za ovu zemlju cesto uz velike zrtve da bi dozvolili da nam lepe etikete" .E pa bas vam hvala na dobrom radu!. Ako nastavite i dalje da "dobro radite" jedino pitanje je da li cemo mi gradjani i dalje nastaviti da "dobro" jedemo korenje i korice hleba kao posledice vase vlasti kao u npr u ideolosko bliskoj Severnoj Koreji .Sramota!!!

vodoinstalater

pre 11 godina

Glasači SPS-a, SNS-a, PUPS-a, NS-a, JS-a, odmah šerpe u ruke, pištaljke u zube i na ulicu. Šta mislite? Da ću ja OPET da gutam suzavac i da me vijaju podivljali murkani po Brankovom Mostu i polivaju vodom na -14 ???

mix

pre 11 godina

nesto su se unervozili...aki se u Srbijagasu i svim onim preuzetim firmama radilo posteno onda svaka cast. pa Bajatovic je svojom nestrucnoscu i nepotizmom ostetio drzavu tj. sve nas za pitaj Boga koliko miliona...o galenici i epsu je izlisno i pricati. mora da se hapsi malo i po javnim preduzecima. vreme je

nidža

pre 11 godina

Ne plašite se vi što ste u timu (ako niste u međuvremenu zaigrali i za neki drugi tim)!
I shvatite, u pitanju je opstanak ne samo vašeg tima već i nacije (a to je, priznaćete, bitnije).

stop nasilju

pre 11 godina

Mrka se ne brine za sebe. On zna da njima niko nista ne moze. On se boji za izvrsioce i taj srednji nivo koji za njih poteze obarace, daje "kredite" i donosi im "kofere". Taman se uhodali lepo, Vucic da ih pohapsi, pa da moraju da nalaze druge? Cemu?

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Hoce, bogami, hoce. Kad se pijavice nadju pod giljotinom, onda i JEDINO onda ce narod imati volju i motivaciju da privredjuje i zaradjuje. Do tada, neka vam privredjuju mafijasi i batinasi i neka vam oni otplacuju dug od 50 milijardi dolara. A ja odo' da malo dremnem. Probudite me kad pocnu masovna hapsenja.

lazar

pre 11 godina

jako prosto,neradi se samo o hapsenjima,nego o stecenom novcu,koji ce morati bas ti kriminalci vratiti drzavi odnosno građanima,moj otac radi 40 godina i nema usteđeno ni hiljadu evra zivimo iz meseca u mesec,nemoze niko reci,posteno sam stekao toliki novac a da je radijo u vladi za platu u EU se proveravaju po nekoliko puta stanja finansija funkcionera i kod nas,ali pod zitom se to radi

Perica

pre 11 godina

'Oće, 'oće! Korupcija je porez! Porez koji se ne ulaže u infrastrukturu i unutrašnju potrošnju nego u nemačka kola!

Smanjivanjem korupcije smanjuje se porez, povećavaju sredstva za investicije i smanjuje deficit sa inostranstvom

Vinsent Vega

pre 11 godina

U svakom slučaju nam nema spasa, kako reče nekad jedan političar "sjaše Kurta da uzjaši Murta"... tako je kod nas već 20-30 godina.

smederevac

pre 11 godina

Ima debele istine u ovome sto je rekao,hapsenja nam nece doneti boljitak,svakako.Potrebna su sudjenja i presude.Dal vucic stvarno misli da smo toliko glupi pa i prosla vlast je imala hapsenja ali ne i sudjenja i presude,cak su neki posle tuzili drzavu za odstetu.Posle je sirotinja morala da plati bogatasima koji su opljackali drzavu za uznemiravanje.Mrkonjic je prvi koga treba debelo uznemiriti ali i suditi i presuditi u ovoj zemlji koja se raspada da bi se od lopova bar nesto sto je jos preostalo sacuvalo ako moze.

malo crnog humora

pre 11 godina

Glasači SPS-a, SNS-a, PUPS-a, NS-a, JS-a, odmah šerpe u ruke, pištaljke u zube i na ulicu. Šta mislite? Da ću ja OPET da gutam suzavac i da me vijaju podivljali murkani po Brankovom Mostu i polivaju vodom na -14 ???
(vodoinstalater,
---
Nema narod više ni šerpe,a znaš li ti pošto je pištaljka

Slavke

pre 11 godina

Malo zbunjujuca izjava ministra Mrkonjica, mada verovatno je hteo da kaze da ne treba mazati oci narodu samo tom borbom protiv korupcije i kriminala koja ionako dosta kosta, vec treba raditi na podizanju zivotnog standarda i ozivljavanje privrede kako narod video boljitak a time i korist od te borbe, i nadam se da mu je to bilo u mislima.

јокић антикомуниста

pre 11 godina

Мрко, треба све да вас похапсимо по закону јер кад то урадимо, они који нешто и раде и вреде ће добити своје положаје. А онда ће свима бити боље. То је поента хапшења. а не да вам плаћамо кафане и певаљке.

7abrinuta

pre 11 godina

A koje to vode i koje dete.Nema te vode da speru ovakve poruke lopovima,spavajte mirno ,mi to onako ,radi publike,šta oni znaju ionako su njih milion ipo nepismeni i polupismeni,kod njih to pali ,kod ovih drugih,ma ko njih pita.Za ovakve izjave se u normalnim DRŽAVAMA ide na posmatranje,pa šut iz vlade odmah pa optužba za krivično delo podrivanje ekonomske sigurnosti zemlje.Pod hitno da se neko iz vlade ozbiljno pozabavi ovim klovnom.,da nas ne bi sve gledali izdaleka kao obolele od bakumrkljitisa.

milan

pre 11 godina

To mi znamo Mrko ali ispricaj to Vucicu on bi najradije sve iz vrha DS-a pohapsio i nekako neumanjuje se osecaj da sve u tom pravcu radi a svi ostali problemi ce se resiti sami od sebe, ili?

Vlada

pre 11 godina

More, ako ti Vucic ne presudi onda ce NAROD pa ces biti manji od makovog zrna. Inace nisam glasao ali mi se ovaj Vucic sve vise svidja, samo ako istera lopove do kraja a to znaci provera invalidskih penzija, EPS, Agencije....na sledecim izborima ima moj glas. U suprotnom selim se iz Srbije zauvek.

Danka

pre 11 godina

Pa donekle je u pravu, oni koji su se nakrali i koji bi sad da krckaju te parice na miru, njima se zivot nece na bolje promeniti ako budu uhapseni. Sto se nas ostalih tice, ako se vrati makar deo tih para bice najbolje moguce, a cak i da nista ne uspeno da vratimo bar cemo imati satisfakciju da zakon vazi za sve.

kamerman

pre 11 godina

Potpuno je u pravu ovaj covek.Drugim recima,ne zamajavajte narod populizmom i demagogijom,nego radite na ekonomiji.Ako uopste umete (mislim na SNS).Ali,posto oni to ne umeju,onda mora svakodnevna buka i galama po svim medijima o hapsenjima,kriminalu,korupciji,pljackama,bla,bla,bla....
A,ako cemo posteno,otkad je dosla SNS vlada na vlast,ne samo da nam se ekonomija urusila,nego pogledajte koliko se povecao broj ubistava ,pljacki,oslobadjajucih presuda pljackasima,koliko se povecao kriminal svake vrste.Jer,kriminalci se uz ovakvu vlast osecaju bezbedno.
Vucicu je najveci uspeh u borbi protiv kriminala otkrivenih nelegalnih 6 kvadratnih metara Sutanovcevog stana.Da nije smesno,bilo bi zalosno.
Ali,ima i dobrih vesti ; vlada je pocela da se raspada.

dragan simin

pre 11 godina

Ne budu li bili kažnjeni daćete i nekoj drugoj vladi da to isto urade a da ne odgovaraju.Pokradena je država kao i što su građani pokradeni a da nije njih bilo sigurno bismo bolje živeli i zato i nesmemo dozvoliti da se opet sutra isti scenario ne desi.

Glasiz Palmoticeve

pre 11 godina

To je u redu. Ideja nije losa pod uslovom da se napravi spisak dosadasnjih uspesnih lopova, njima da se zabrani da dalje kradu i da se omoguci onima koji do sada nisu krali da kraduckaju.
Tako niko ne bi bio na robiji i svi bi bili zadovoljni i mirno bi spavali
(to vazi i za tebe Mrko postenjacino).

runner

pre 11 godina

Da se odmah razumemo. Nisam nikada bio, niti ću biti sledbenik SPS. Ovaj čovek mi je čak antipatičan al' ovo sto je rekao podržavam. To je veoma pametna izjava bez obzira što ju je većina komentatora dočekala na nož. Svedoci smo, naime, da se iz skoro svih ministarstava na čijem su čelu kadrovi SNS-a najavljuju samo istrage i hapšenja dok se o konkretnim rešenjima bitnim za život gradjana Srbije i ne razmišlja. Gospoda iz SNS-a vija komarce umesto da isušuje baru. Sve je sistemski tako, u ovoj zemlji, ustrojeno da je dušu dalo za razne malverzacije, mutne radnje i pljačke. Ja sam očekivao od ove vlasti, kao uostalom i od svih vlasti posle 2000-te, da podvuče crtu i kaže: "Do sada je bilo ovako, od sada će biti ovako!" Uostalom, istorija sveta je puna takvih primera, Amerika posle velike svetske ekonomske krize (1929-33) ili Brazil, Indija, Kina i Rusija s kraja XX veka. Pokojni Zoran Đinđić je pošao tim putem al' su ga protivnici reformi, na tom putu, zaustavili. Dakle, kada ova zemlja doživi re-industrijalizaciju i počne masovno da zapošljava ljude i kada skoči standard stanovništva Srbije bit će manje i korupcije i pljačke a time i povike "Drž'te lopova!" Naravno, ni na pamet mi ne pada da aboliram bilo kog lopova za koga se dokaže da je stvarno krao.

nalog za hapsenje

pre 11 godina

čitam komentare i ne mogu da verujem. svuda po stotina pluseva i po jedan minus. Ovo je sigurno Mrka lupao minuse...

milan

pre 11 godina

To mi znamo Mrko ali ispricaj to Vucicu on bi najradije sve iz vrha DS-a pohapsio i nekako neumanjuje se osecaj da sve u tom pravcu radi a svi ostali problemi ce se resiti sami od sebe, ili?

Slavke

pre 11 godina

Malo zbunjujuca izjava ministra Mrkonjica, mada verovatno je hteo da kaze da ne treba mazati oci narodu samo tom borbom protiv korupcije i kriminala koja ionako dosta kosta, vec treba raditi na podizanju zivotnog standarda i ozivljavanje privrede kako narod video boljitak a time i korist od te borbe, i nadam se da mu je to bilo u mislima.

runner

pre 11 godina

Da se odmah razumemo. Nisam nikada bio, niti ću biti sledbenik SPS. Ovaj čovek mi je čak antipatičan al' ovo sto je rekao podržavam. To je veoma pametna izjava bez obzira što ju je većina komentatora dočekala na nož. Svedoci smo, naime, da se iz skoro svih ministarstava na čijem su čelu kadrovi SNS-a najavljuju samo istrage i hapšenja dok se o konkretnim rešenjima bitnim za život gradjana Srbije i ne razmišlja. Gospoda iz SNS-a vija komarce umesto da isušuje baru. Sve je sistemski tako, u ovoj zemlji, ustrojeno da je dušu dalo za razne malverzacije, mutne radnje i pljačke. Ja sam očekivao od ove vlasti, kao uostalom i od svih vlasti posle 2000-te, da podvuče crtu i kaže: "Do sada je bilo ovako, od sada će biti ovako!" Uostalom, istorija sveta je puna takvih primera, Amerika posle velike svetske ekonomske krize (1929-33) ili Brazil, Indija, Kina i Rusija s kraja XX veka. Pokojni Zoran Đinđić je pošao tim putem al' su ga protivnici reformi, na tom putu, zaustavili. Dakle, kada ova zemlja doživi re-industrijalizaciju i počne masovno da zapošljava ljude i kada skoči standard stanovništva Srbije bit će manje i korupcije i pljačke a time i povike "Drž'te lopova!" Naravno, ni na pamet mi ne pada da aboliram bilo kog lopova za koga se dokaže da je stvarno krao.

sasa

pre 11 godina

Ovo je najbolja rečenica Milutinova...Hapšenja nam neće doneti boljitak...Normalno da ne mislim da država treba da odustane od hapšenja kriminalaca ali ne može da to bude jedini cilj kako je to kod nas slučaj. Vučić već dva meseca priča o hapšenjima i o ničem drugom a nisu hapšenja najbitnija. Uz to nikog bitnog nisu ni uhapsili...daj bože da to urade...u narednom periodu

ana

pre 11 godina

Meni ova izjava zvuci kao pretnja, upozorenje gospodinu Vucicu.."To mora da bude jedan od stalnih i najznačajnih poslova svih vlada i svih režima. Ne valja, međutim, kada je taj inače veoma osetljiv posao i kampanjski, jer onda su i greške moguće i posledice tih grešaka velike - sa vodom može da ode i dete", kaže Mrkonjić.
Iskreno se nadam da gresim, neka Vas GOSPOD CUVA GOSPODINE VUCICU, dali ste nam tracak nade da nekada nesto moze biti i drugacije.

bezimena

pre 11 godina

...da drzava da jasnu poruku da se samo posten i castan rad isplati.
(krpeljka, 15. septembar 2012 20:00)

Samo postojanje ove i ovakve Vlade je najgrublja negacije svega časnog i poštenog.

kamerman

pre 11 godina

Potpuno je u pravu ovaj covek.Drugim recima,ne zamajavajte narod populizmom i demagogijom,nego radite na ekonomiji.Ako uopste umete (mislim na SNS).Ali,posto oni to ne umeju,onda mora svakodnevna buka i galama po svim medijima o hapsenjima,kriminalu,korupciji,pljackama,bla,bla,bla....
A,ako cemo posteno,otkad je dosla SNS vlada na vlast,ne samo da nam se ekonomija urusila,nego pogledajte koliko se povecao broj ubistava ,pljacki,oslobadjajucih presuda pljackasima,koliko se povecao kriminal svake vrste.Jer,kriminalci se uz ovakvu vlast osecaju bezbedno.
Vucicu je najveci uspeh u borbi protiv kriminala otkrivenih nelegalnih 6 kvadratnih metara Sutanovcevog stana.Da nije smesno,bilo bi zalosno.
Ali,ima i dobrih vesti ; vlada je pocela da se raspada.

Jale

pre 11 godina

Aleksandre Vučiću,ako čitaš ovo,molim te nemoj da odustaneš u borbi protiv korupcije.Ovo te moli onaj koji nije glasao za tebe,a zadobio si njegovo poverenje.Ne odustaj,samo napred samo hrabro.A da li je svestan Mrkonjić kakvu je izjavu dao?

crni domino

pre 11 godina

Papane, jel`jos uvek drzite sliku Milosevica u kabinetu?
Vodite racuna da kojim slucajem ne uvredite vaseg koalicionog partnera Vucica koji je uzgred preuzeo posao i Ministra policije pa naredjuje hapsenja.

petar

pre 11 godina

Jedan ozbiljan covek je hteo ozbiljno da se pozabavi tim problemom, pok. Zoran Djindjic. Sprecen je na brutalan nacin. Od nikoga posle njega nije bilo vajde i izgleda da nece ni biti!!!

Jim Morrison

pre 11 godina

Veoma zanimljiv stav gospodina Mrkonjića. Možda će nam boljitak doneti ako kriminalce budemo nargađivali. Šta misliti, gospodine Mrkonjiću da pokušamo sa time? Možda nam to donese boljitak. Davno je rečeno da je za mnoge ljude najbolje da ćute...

petar

pre 11 godina

Ljudi dokle ovakvi na vlasti jedan prica ne treba lopova hapsiti,Velja dozvoljava kraduckanje?!Ne veruju da Vucic uradi nesto pohapse sitne ribe i nista vise.Delo Avrobanka pocela jos za vreme Tadica!A ovi za sad samo obecavaju!Bice trgovina, ti ne hapsi moix a ja necu tvoix!!! Svi stranke povezane sa lopovima!!!Treba narod da ustane i dovede novix politicara!Sad ne valja EU,zato sto trazi borbu sa korupciom!Nece biti nista!A narod nece ovo dugo da trpi!!!

hapšenja

pre 11 godina

Ovog ***** je prvo trebalo uhapsiti. Svejedno, krenulo je. A grdno su se zeznuli ako su mislili da će više biti tala kao pre. Jedan osinjak je taknut, kad se vlast promeni, a hoće i aktuelni trutovi će u buvaru i za manje.

Ismejani Građanin

pre 11 godina

Ne mogu da verujem, ne mogu da shvatim i neću da prihvatim, ali ako je verno preneta, ovo je SKANDALOZNA izjava i najmanje što se TREBA i MORA očekivati od dotične osobe, bez obzira da li pokušava da zaštiti sebe ili sebi bliske, DA HITNO PODNESE OSTAVKU. Ako ni zbog čega drugog ono zbog toga sto se OTVORENO i rekao bih DRSKO podsmeva građanima Srbije.
Na ovakve izjave predsednik Vlade, uvaženi g. Dačić, bi MORA vrlo OŠTRO da reaguje. Posebno, što je izjavu dao BLISKI SARADNIK neposredno posle vrlo otvorenog Dačićevog intervjua Informeru.
G. Dačiću, ako ste čisti, a verujem da jeste, NE DOZVOLITE da Vas takvi povuku za sobom!

Tibor

pre 11 godina

Boljitak ne! Ali možda baš tebe Mrko u ćorci DA! Mada i ja se zamajavam, "VRANA VRANI OKO NE VADI!". Shvati će Vučko brzo da je isplativija da se i on malo nafatira, dok još ima od čega.

Dominator

pre 11 godina

Nece matori, ali ce omogociti da NE BUDE GORE nego sto jeste!
Ajde bre vise, dosta ste nas jahali ovih 12 godina, da nisi mislio da ce svi da prodju netaknuto..

Milan

pre 11 godina

Da li se Mrkonjic i Dacic takmice ko ce dati ludju izjavu? Naravno da ce nam hapsenja lopova doneti boljitak jer nece vise krasti, a i kao primer ostalima koji bi hteli da kradu? Vucicu imas podrsku da isteras do kraja!

Renato Aranda

pre 11 godina

A šta misliš papane kakva bi nam bila privredna aktivnost da su hapšenja blagovremeno obavljena? Nema abolicije ni za koga! Nemoj da si nervozan. Ti bar imaš raspevanu utehu.

Jale

pre 11 godina

Mrkonjiću,ako su ti čisti računi,zašto se protiviš hapšenjima?Kako će sada političari da sami sebe otkrivaju ovakvim izjavam.Aco verujem u tebe,i nemoj da odustaneš.

JovanaBG

pre 11 godina

Auh, mora da je treznjenje bilo gadno, nakon sto je shvatio da koalicija nece biti Vucicu prepreka u obracunu sa kriminalom ...auh...

Glasiz Palmoticeve

pre 11 godina

To je u redu. Ideja nije losa pod uslovom da se napravi spisak dosadasnjih uspesnih lopova, njima da se zabrani da dalje kradu i da se omoguci onima koji do sada nisu krali da kraduckaju.
Tako niko ne bi bio na robiji i svi bi bili zadovoljni i mirno bi spavali
(to vazi i za tebe Mrko postenjacino).

Danka

pre 11 godina

Pa donekle je u pravu, oni koji su se nakrali i koji bi sad da krckaju te parice na miru, njima se zivot nece na bolje promeniti ako budu uhapseni. Sto se nas ostalih tice, ako se vrati makar deo tih para bice najbolje moguce, a cak i da nista ne uspeno da vratimo bar cemo imati satisfakciju da zakon vazi za sve.

Posmatrač, NL

pre 11 godina

Ajde, ajde, šta si nervozan. Sve je to za ljude, a u zatvoru imaš pravo i na posete a i "ljubavnu sobu", ako se primereno vladaš. Kafansku hranu zaboravi, ali odavno ti je vreme da smrsas jedno 40 kg. Znači, boljitak za sve nas, uključujući i tebe.

smederevac

pre 11 godina

Ima debele istine u ovome sto je rekao,hapsenja nam nece doneti boljitak,svakako.Potrebna su sudjenja i presude.Dal vucic stvarno misli da smo toliko glupi pa i prosla vlast je imala hapsenja ali ne i sudjenja i presude,cak su neki posle tuzili drzavu za odstetu.Posle je sirotinja morala da plati bogatasima koji su opljackali drzavu za uznemiravanje.Mrkonjic je prvi koga treba debelo uznemiriti ali i suditi i presuditi u ovoj zemlji koja se raspada da bi se od lopova bar nesto sto je jos preostalo sacuvalo ako moze.

Nemanja

pre 11 godina

ALOO Lopurde jedne i na vlasti i u opoziciji, HAPSENJA u SVIM VASIM REDOVIMA nece doneti boljitak ali je DOBAR pocetak...

Problem je sto vlasti i opozicija nemoze sama sebe da hapsi ali videcemo...

Ja sam za SNS uvek bio i bicu ali znam da u nasoj stranci ima itekako arhaicnih potomaka starih rezima i lopova....

Dzoni

pre 11 godina

Pa SPS je vec 20 godina u dilu sa mafijom pa i ne cudi sto Mrka(zvani lazov) poziva da ih ne hapse jer to boze moj ne znaci nista !

Dakle ne treba krenuti u nultu toleranciju ka mafiji,kriminalu i korupciji vec zivotariti kao 90-tih !

E moja Srbijo koga si dovela na vlast !

krpeljka

pre 11 godina

Tacno, hapsenja ne donose bolji zivot, ali ce mi bar biti lakse kad znam da su lopuze , koje su nam ojadile preduzeca i drzavu, smestene u zatvor. Najpre zbog toga da takvo ponasanje vise nikom ne padne na pamet i da drzava da jasnu poruku da se samo posten i castan rad isplati. A zatim, da nakon hapsenja i osude sledi konfiskacija kriminalom stecene imovine. Da popunimo budzet pun rupa.

branko

pre 11 godina

Jel moguce da ovakav bude nas ministar. Pa mi smo stvarno banana drzava. Jedan vice naglas nemojte da kradete nego kraducajte ovaj oce i kradju i kraduckanje da legalizuje. Nek nam je Gospod na pomoci. Izgleda da nismo jos dohvatili dno ali idemo prema njemu sigurno.

dani

pre 11 godina

prosto. ovde svi kradu. videcemo koliko ce Aca biti iskren. ostavlja dobar utisak i bude li onaj pravi bice dozivotni Marsal a ne bude li otici ce na sledecim izborima u kantu za smece! Nikako da shvate da se glasovi dobijaju delima! Ovaj narod za tim vapi...

Lady D

pre 11 godina

Nije mi baš potpuno jasna izjava Milutina Mrkonjića. Tačno je da vlada treba da radi na razvoju privrede, ali to nikako neće moći da bude uspešno sve dok se ne iskoreni kriminal i korupcija, koji su glavna kočnica bilo kakvog privrednog razvoja. Verovatno da Mrkonjić ima svoje razloge zbog kojih kritikuje hapšenja, ali mislim da je vlada pravilno odredila prioritete. Rezultati će vrlo brzo biti vidljivi.

crni gruja

pre 11 godina

Čudna izjava ministra Mrkonjića. Borba protiv korupcije i kriminala i hapšenja onih koji muvaju na tederima i kradu u preduzećima i drugde dovešće do ravnomernije raspodele sredstava i više novca u državnoj kasi, od ćega će biti bolje većem broju ljudi,a ne samo pojedincima.

Tarzan

pre 11 godina

Hapšenja nam neće doneti boljitak - rece Mrkonjic i osta ziv! Tacno je da nam nece doneti boljitak odmah ali ce nam dati satisfakciju za sve ove pokradene godine i MOZDA uciniti da narod pocne da razmislja da nisu bas svi politicari lopovi i kriminalci. A to je MNOGO! To je pocetak mobilizacije celog drustva da se nesto valjano uradi i da se POKUSA da se u zemlji Srbiji ponovo uspostave neke normalne i usvojene moralne i svake druge vrednosti. Pri tome, ne samo da treba hapsiti vec treba i oduzimati sve ono za sta se ispostavi da je steceno korupcijom i kriminalnim delima i to usmeravati tamo gde manjka... u zdravstvo, skolstvo, infrastrukturu, privredu... ima tu dosta para da se mnogo toga podmiri i bez MMF-a i raznih drugih zaduzivanja po svetu. A ovaj Mrkonjic ili stiti nekoga na cijoj je platnoj listi ili sam ima putera na glavi pa sada pokusava da malo izmeni prioritete. SNS je u izbornoj kampanji najavio transparentnu borbu protiv korupcije.. IZGLEDA da se sada tako i ponasa, u skladu sa predizbornim obecanjima.. videcemo za dalje po rezultatima.. ali mi se cini da smo dosli do tacke kada narodu treba vise pravda nego hleba.. sto rece jedan od komentatora ili cete nam je dati ili cemo je sami uzeti!

bezimena

pre 11 godina

(Ismejani Građanin, 15. septembar 2012 23:34)

Naravno da je SKANDAL i da bi M.Mrkonjić morao biti SMENJEN odmah, ali se to naravno neće dogoditi, jer ovde jedan skandal smenjuje drugi i niko ni za šta ne odgovara! To tako u civilizovanom svetu NE MOŽE i zato, ne da nam treba udarati packe, nego nas treba naterati da u ćošku klečimo na kukuruzu, dok se ne dozovemo k pameti!

lazar

pre 11 godina

jako prosto,neradi se samo o hapsenjima,nego o stecenom novcu,koji ce morati bas ti kriminalci vratiti drzavi odnosno građanima,moj otac radi 40 godina i nema usteđeno ni hiljadu evra zivimo iz meseca u mesec,nemoze niko reci,posteno sam stekao toliki novac a da je radijo u vladi za platu u EU se proveravaju po nekoliko puta stanja finansija funkcionera i kod nas,ali pod zitom se to radi

Nikola

pre 11 godina

Šta je ovim iz SPS-a. Pre neki dan čusmo podršku omima od Žarka Obradovića, a sada ovaj skandal iz usta Mrkonjića. Dačiću čuvaj partiju.

Vlada

pre 11 godina

More, ako ti Vucic ne presudi onda ce NAROD pa ces biti manji od makovog zrna. Inace nisam glasao ali mi se ovaj Vucic sve vise svidja, samo ako istera lopove do kraja a to znaci provera invalidskih penzija, EPS, Agencije....na sledecim izborima ima moj glas. U suprotnom selim se iz Srbije zauvek.

Goran

pre 11 godina

U redu, onda tvoja sekretarica neka vrati one milione sa kamatom, zbog kojih je ovih dana hapse, pa neka se onda pristupi podizanju proizvodnje. Uplašio se Mrkonjic da bi mala mogla da propeva i više nego što se od nje traži.

kriminalci

pre 11 godina

Ma nemoj,sta treba pljackase,lopove i secikese da ostavimo na slobodi,da nas jos kradu.Nego sta, nego ce nam biti bolje.Pohapsiti,osuditi,uzeti svu imovinu i zatvoriti na vise godina robije i to teske, zbog izdaje i rada protiv sopstvenog naroda..Ko potkrada sopstveni narod je olos kome je mesto iza resetaka.A ti Mrkonjicu ako mislis drugacije, kuci na spavanje,nije ti tu mesto.Zbog ovakve izjave trebalo bi te odmah smeniti.Ti pokusavas da otupis borbu protiv korupcije i tako obezvredis nade svih nas u obracun sa drzavnim kriminalom.

Peca Pajser

pre 11 godina

Ma upravu si ministre, treba pustiti lopove da kradu. A mi obicni gradjani da radimo vise tako da kad se lopovi zadovolje da i nama nesto ostane. Hvala na savetu, primili smo kznanju.

drnde

pre 11 godina

Koliko sam razumeo na pocetku, receno je da niko iz vlade ne moze da daje izjave koje su u suprotnosti sa politikom Vlade. A sta je ovo? Znaci smena Mrkonjica odmah.

sajber_sloba

pre 11 godina

jaaaaaaooooooooo pa jel je ovaj covek normalan???? kad bi vi prestali da kradete, a to je malo verovatno da ce se desiti, nama obicnim gradjanima bi u startu bilo bolje. a posto vi necete prestati da kradete, naravno da vas treba sve po'apsiti, samo jos nikako neko to da i uradi...

ivan

pre 11 godina

Ako je manje korupcije, vise para je za opste dobro. Zato treba hapsiti korupcionase, a ono sa dozvolama za transport je skolski primer korupcije.

Nikki

pre 11 godina

Zbog ove izjave Mrkonjica treba uhapsiti. Koga on stiti? Ili se plasi za sebe???? Aman Dokle vise ispiranja mozga. Pa nismo mi idioti.

No pasaran druze Mrko!

pre 11 godina

Kakva si ti ljudska mizerija. Od vise inspektora sam cuo da je tvoj udeo u pljacki Agrobanke podebeo. I sta sad, hoces da se spases. E pa ne moze. Dosta je bilo slikanja pored livada, putica, otvaranja 4 metra autoputa pre roka, zeleznickih mostova od metar ipo sirine, slikanja po satorima, grljenja svakog ko je visi na vlasti od tebe... Nema vise Mrko. Kraj. Ende. Finito. Ili Konjec, ako tako vise volis. Pa drzi u Hajatu u Zabeli Milosevicevu sliku do mile volje (mozda te i puste da mu povremeno pod pratnjom obidjes grob, kad je tako blizu). A drustvo ce ti sigurno praviti i tvoj Andjeo iz kabineta, koja se nakrala na medjunarodnim transportnim dozvolama...
PS. Ako ti ponestane drustva, ispitacemo i poreklo imovine i poreske prijave sredovecnih ucvelih estradnih dama.

dani

pre 11 godina

jel ovaj misli da smo mi totalno ludi? ON se udavio u korupciji i sad nama prica bajke! Ovaj narod je totalno otisao k vragu dok su za ove glasali. Ala vam je kratko pamcenje svaka cast!

rale

pre 11 godina

ma ja funkionere i politicare netreba hapsiti, neka krade koliko ko moze i zna, jer ipak oni poboljsavaju i privredne aktivnosti hehehehe
ova mrkina izjava je biser desetljeca

Aleksandar

pre 11 godina

Koji s*****. Dok ovo pisem politicari i dalje uveliko kradu. Niko ne hapsi politicare, jer su toliko vezani da ih samo Bog moze razvezati, jer policija ne sme, posto su u istom domenu.

janika

pre 11 godina

"Tacno ! Prestanite hapsiti,moramo nastaviti da krademo"
Kako te nije sramota ! Pa je si li ti Ministar narodni ili izaslanik lopovski ?
Pa ko mu uopste dozvoljava prostor u medijima ?
Sklonite mat... met.z..ema !
Pa ovaj nas bruka i u inistranstvu ,ali i iznutra !

nista

pre 11 godina

ovi SPS-ovci su poceli da pune gace uveliko!!! mrka i bajatovic, evo pametuju sve kako su cisti, mrka mozda i opere svoju lakoste majicu! proklete lopuze! mislim da danas vecina naroda ceka da vidi da li ce Vucic ista uraditi, dozlogrdili su nam ovakvi likovi...

Narodni pevac

pre 11 godina

Da li je tacno ministre da ste zaposlili Mihajla Saulica u vasem ministarstvu? Tacno je! Samo da pitam! Po kom osnovu? Jel to usluga Sabanu Saulicu? Jeste! Samo pitam! Sta taj momak radi tamo, kad vec ne ume da peva? Nije mi jasno, zaista...

МикиМ

pre 11 godina

Може Мркоњићу, може. Xапшењем толикиx бизнисмена отварају се нова радна места

Atreides

pre 11 godina

Pa sad..kad bi s epohapsile sve lopovcine u ovoj drzavi i kad bi im se konfiskovala sva pokretna i nepokretna imovina bilo bi tu prilicno boljitka za ovu drzavu. Tu leze milijarde koje su pokrali razni olosi koji su zavili u zadnjih 20-ak godina ovu zemlju i narod u crno.

Nevit

pre 11 godina

Dakle njegova poruka je : "Kriminalci slobodno pljačkajte, mi vas nećemo hapsiti, jer od vašeg hapšenja mi nećemo imati nikakav boljitak"

elektricni

pre 11 godina

Ja bih ipak da lopovi i kriminalci odgovaraju pred zakonom. Necu imati materijalni dobitak, ali cu se mozda ponadati da ima sanse da zivim u pravno uredjenoj drzavi.

A doce i taj dan,nadam se...

pre 11 godina

Dok ne vidim prvog politicara koji ce da dobije 10+ godina za pljacku drzave i naroda,ne verujem u bolje sutra!


Toliko...

ana andjelka

pre 11 godina

Ne samo hapsiti nego i oduzimati to sto su opljackali pa to lepo ulagati u privredu.
To je nacin da se pokrene sa mrtve tacke.

stop nasilju

pre 11 godina

Mrka se ne brine za sebe. On zna da njima niko nista ne moze. On se boji za izvrsioce i taj srednji nivo koji za njih poteze obarace, daje "kredite" i donosi im "kofere". Taman se uhodali lepo, Vucic da ih pohapsi, pa da moraju da nalaze druge? Cemu?

vladalac

pre 11 godina

"mnogo smo dobrog uradili za ovu zemlju cesto uz velike zrtve da bi dozvolili da nam lepe etikete" .E pa bas vam hvala na dobrom radu!. Ako nastavite i dalje da "dobro radite" jedino pitanje je da li cemo mi gradjani i dalje nastaviti da "dobro" jedemo korenje i korice hleba kao posledice vase vlasti kao u npr u ideolosko bliskoj Severnoj Koreji .Sramota!!!

NIKOLA

pre 11 godina

navikli smo na bahatost i bezobrazluke politicara ali ovaj lik je stvarno vrh -izgradio 0 kilometra puteva za 5 godina koliko je ministar -i tek cemo jos da saznamo za koju godinu koliko se "nakraduckao" on i jegovi pajtasi i sad jos prosipa neku folozofiju kao "nemojte mene"-ko je glasao za ovog muljatora?

nidža

pre 11 godina

Ne plašite se vi što ste u timu (ako niste u međuvremenu zaigrali i za neki drugi tim)!
I shvatite, u pitanju je opstanak ne samo vašeg tima već i nacije (a to je, priznaćete, bitnije).

Momcilo

pre 11 godina

Mr konjicu da li Vi znate koliko kvalitetnih mladih inzenjera ceka na posao,nema Lacost maicu,nema Bakutu i nema leba da jede?!!!
Covece zar ti nije dosta!!?? Koliko takvih je uposleno u Koridorima,Putevima Srbije,Eptisi koja za racun Koridora vrsi takozvani nadzor na Koridorima,pljacka nevidjena!!
U penziju covece dok te ne uapse i imaces vise vremena da te masne od jagnjetine dukserice properes...

vodoinstalater

pre 11 godina

Glasači SPS-a, SNS-a, PUPS-a, NS-a, JS-a, odmah šerpe u ruke, pištaljke u zube i na ulicu. Šta mislite? Da ću ja OPET da gutam suzavac i da me vijaju podivljali murkani po Brankovom Mostu i polivaju vodom na -14 ???

nikolat

pre 11 godina

Pa da, da poboljsa privrednu aktivnost upravo hapsenjima kriminalaca. Zamislite da su svi veci privredni kriminalci u zatvorima. To je momentalni rast privredne aktivnosti i boljitah svih.

Kanađanin-Novosađanin

pre 11 godina

Zastrašujuća izjava člana nove Vlade. Pa čoveče, ne može se krenuti u boljitak dok se smeće i talog ne raščisti i odveze na pravo mesto. Samo hapšenja, zatvor i ODUZIMANJE sve imovine dovode ovu zemlju na početnu poziciju za bolje sutra. Samo hapsiti, zatvarati i po kratkom postupku rešavati brojne prevare i lopovluke. Tako će ovaj napaćeni i sluđeni narod konačno uvideti svetlo na kraju tunela u kojem se nalazi, zahvaljujući LOPINAMA iz prethodnih Vlada!

miljana

pre 11 godina

Zakon mora da se postuje.Do sad to nije bilo tako i zato smo tu gde jesmo,vecina nas jedva prezivljava a neki su napunili svoje dzepove da su i rodjene i nerodjene unuke obezbedili.Epa dosta je bilo!!!

drasko

pre 11 godina

..ovaj Mrkonjic ponovo "mrkace" ( novi pojam u Vujakliji, kada mrkaces to znaci da radis posao od kojeg nikada nece biti pozitivnih rezultsata ).
Elem Mrkonjicu, mi nista necemo imati od toga,osim satisfakcije,ali i to je dovoljno jer upravo taj lopovluk nas je doveo do ovde da meso kosta ne manje od 700 din dok vi narod zamajavate koridorima i koje kakvim laznim obecanjima.Nego reci ti nama da se nisi malo uplasio,ako jesi i treba.Svako dodje na red KAD-TAD, ovom narodu niko nece ostati duzan za sve patenje koje ste mu naneli VI politicari, od ratova pa preko kradja i malverzacija...POzz i lepo spavaj - dok ne dodjes i TI na red...

laki

pre 11 godina

Ne sme da ostane samo na hapsenju,vec obavezno oduzimanje na kriminalan nacin i zoupotrebom polozaja steceno,pa onda u zatvor,na zasluzeni odmor u cetiri zida i malim prozorcicem sa pogledom na slobodu.E to vama treba,pa se ne bi vise najveci prevaranti gurali u politiku,i pljackali narod,bando lopovska!

Dan

pre 11 godina

Sistemska korupcija je rak rana našeg društva. Džabe hraniti privredu kada sve pare i sav trud odoše u džepove lopova. Zato je neophodno pročistiti organizam od najpatogenijih elemenata. Ajde da se kraducka, pa da ne utiče na standard građana, ali ovi krvnički kradu, nezajažljivo, bez mere i srama.

Ladislav

pre 11 godina

Da ovako nesto kaze nekakav pijanac iz kafane , pa da se ni ne osvrnes. Ali ako takvu nebulozu izjavi neko iz vrha vlasti , dodje mi da se upitam jesmo li uopste normalini sto tolerisemo ovakve besmislene fraze....I kao uvek do sada "nije bitno STA kaze vec je bitno KO kaze ". Dakle, da li je ovo izjava nekoga koga treba u buduce respektovati ??

svetlanast.

pre 11 godina

gospodine mrkonjicu, proslo je vreme laznih obecanja.

gradjani u srbiji znaju da im u dogledno vreme sigurno nece biti bolje.
ipak ce se bolje osecati ako oni koji su pokrali narod i drzavu odu u zatvor.

samo ktastrofalna reforma pravosudja kosta oko 50 miliona evra.
mrkonjica, u penziju.

Aleksandar i

pre 11 godina

A da onda ukinemo krivična veća osnovnih, viših, apelacionih i vrhovnog kasacionog suda!? Da ukinemo tužilaštva u Srbiji!? Zaista bi bilo pravedno da ovaj prevarant i lažov pod stare dane ''omasti bukagije!

AntiAntiFa

pre 11 godina

Ljudi koji su devedesetih radili u CIP-u ZNAJU ko je uzimao desetine hiljada maraka za projekte koje su zaposleni diplomirani inžinjeri radili za privatne investitorw po NALOGU tadašnjeg direktora CIP-a.
A to je samo jedna epizoda u radnoj biografiji "uspešnog" direktora.
Gospodine Mrkonjiću, da li je to razlog što se protivimo hapšenjima osumnjičenih za kriminal???

alo bre

pre 11 godina

Mrka hoce da kaze da nece ni istrazivati Miskovica, Beka i sl; nema svrhe za to, nece imati ko da ih vodi u kradji naroda.

#occupy

SaLe

pre 11 godina

Nit´ iznenađen, nit´ iznerviran... Od ovakvih Vas ništa ne može iznenaditi. Videćemo koliko su sudije zaista iznenađene ½odrešenim rukama½ da rade svoj posao, mada sumnjam da ih je većina izabrana pošteno na konkursu a ne u partijskoj jazbini. Iskreno sam skeptik... daj bože da grešim.

Dosta zamajavanja

pre 11 godina

Bruko mato**, kako te nije sramota? Uostalom, ovo je suvisno pitanje za coveka kome savest dopusta da pored zive zene po medijima producira ljubavnicu, a poslednje sto je sazidao je 313 metara puta za povezivanje pancevackog mosta sa pancevackim putem, pamo negde krajem 90-ih. Nego da se nije ovaj osetio ugrozenim, pa daj da malo ZAMAZEMO OCI javnosti pricama o vecoj bitnosti "privredne aktivnosti" (koje to?) od hapsenja, a krivci zbog kojih i nema privredne aktivnosti neka se slobodno setaju i i dalje pljackaju! More, svi vrhovi svih partija, sa sve svim vladama, skupstinama i rukovodstvima drzavnih i javnih preduzeca od 2000. godine naovamo su zreli za bajbok! Mozda nam ne bi bili puniji tanjiri i dzepovi, ali bi nam bila puna srca!

Sasa

pre 11 godina

Hapsenja mozda i nece ali ako to ne pomogne ima jos jedna metoda , isprobana vise puta u istoriji . Provereno radi , samo je malko ekstremna . Cesto strada i ko nije trebao . Pa vi sad vidite : Hapsenja sada ili to drugo sutra .

Само хапшења

pre 11 godina

Да ли то значи да си у спрези са криминалцима? Кад би тебе ухапсили, сигурно би нам било боље.

ZoranNS

pre 11 godina

Dobar neki čovek, ima razumevanja za Miloševića, Vučelića, Miru Marković, Marka Miloševića, za lopove, hohštaplere, prevarante, za one koji puteve grade na milimetre, tako on godišne izgrade par miliona milimetara autoputa, sve u svemu duša od čoveka, graditelj naše budućnosti.

buki

pre 11 godina

A ja kao glasac mislim da su hapsenja i odgovornost ljudskih gubara pocetak preporoda,a da za tim onda kada se postave normalna pravila citaj moralna,dolazi i preporod privredwe i drustva.Zato gledamo i cekamo dok nas strpljenje polako izdaje...

Faust

pre 11 godina

Ne znam da li se ikada desilo da su komentari bili jednoglasni, pogledajte samo vecina je sa nulom. Znaci Mrko mrko ti se pise ako je suditi po javnom mnenju.

Гроф Ћано

pre 11 godina

Министре, колико сте хиљада марака остављали сваке године трубачима на славама код Лалета Секулића? Још се памте у Ивањици Ваши доласци у Владиним лимузинама...
Иако делујете спокојно, чини се да сте помало нервозни. Зашто се бавите хапшењима, шта Вам то пада на памет?

Упс... Да ли је баш Вас ових дана поменуо некадашњи пријатељ полицајским инспекторима?

strasno

pre 11 godina

Ocete da menjate drustvo i uvodite red pod uslovom da ste vi i vasi nedodirljivi!
A ustvari svi vi ste osnovni uzrok problema sto je drzava do guse u g******
Udarili ste u zid i sudarili ste se medjusobno, tako da 100 dana?Tesko!
A sto je najgore nema alternative na vidiku i bice opasno ako narod pocne da trazi hleb i pravdu na ulicama

VLADIMIR

pre 11 godina

Ovakvim svojim stavom na temu "hapšenja" ovaj slavni ministar kao na dlanu nam servira otvoreno ČIJI JE ČOVEK I KOGA BRANI TIM SVOJIM STAVOM. E Mrka, Mrka - MRKO NAM SE PIŠE S TOBOM I TEBI SLIČNIM.

dragan simin

pre 11 godina

Ne budu li bili kažnjeni daćete i nekoj drugoj vladi da to isto urade a da ne odgovaraju.Pokradena je država kao i što su građani pokradeni a da nije njih bilo sigurno bismo bolje živeli i zato i nesmemo dozvoliti da se opet sutra isti scenario ne desi.

јокић антикомуниста

pre 11 godina

Мрко, треба све да вас похапсимо по закону јер кад то урадимо, они који нешто и раде и вреде ће добити своје положаје. А онда ће свима бити боље. То је поента хапшења. а не да вам плаћамо кафане и певаљке.

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Hoce, bogami, hoce. Kad se pijavice nadju pod giljotinom, onda i JEDINO onda ce narod imati volju i motivaciju da privredjuje i zaradjuje. Do tada, neka vam privredjuju mafijasi i batinasi i neka vam oni otplacuju dug od 50 milijardi dolara. A ja odo' da malo dremnem. Probudite me kad pocnu masovna hapsenja.

Perica

pre 11 godina

'Oće, 'oće! Korupcija je porez! Porez koji se ne ulaže u infrastrukturu i unutrašnju potrošnju nego u nemačka kola!

Smanjivanjem korupcije smanjuje se porez, povećavaju sredstva za investicije i smanjuje deficit sa inostranstvom

Vojislav

pre 11 godina

Hapsenja bi tebi donela veliki boljitak, godine na hlebu i vodi i eto linije iz snova... a ne krkanluci i bahanalije po gradilistima.

cuvar reda i zakona

pre 11 godina

Srbija je zemlja lopuza i prevaranata jer ste je vi i vama slicni napravili takvom, drzava bez morala i sa urusenim zivotnim vrednostima, eto takvu zemlju ostavljate u nasledje svojim pokolenjima!!! Jos jedna sramotna izjava LACOSTE

mix

pre 11 godina

nesto su se unervozili...aki se u Srbijagasu i svim onim preuzetim firmama radilo posteno onda svaka cast. pa Bajatovic je svojom nestrucnoscu i nepotizmom ostetio drzavu tj. sve nas za pitaj Boga koliko miliona...o galenici i epsu je izlisno i pricati. mora da se hapsi malo i po javnim preduzecima. vreme je

pilula

pre 11 godina

ovaj covek i njgov nacin razmisljanja simbolisu sve ono sto je u ovoj zemlji lose. i ne samo u ovoj zemlji, vec u celom regionu. zato smo tu gde jesmo. burazerska klika koja vrlo bahato prezivljava iz jedne administracije u drugoj, uvezani interesi, otpor svakoj inicijativi, svakoj najavi kontrole, jakim institucijama jednakim za sve cije je glavno nacelo efikasnost. dok god njegovo javno estradno brakolomstvo obezbedjuje glasove umesto bilo kakvog racionalnog razloga, nece nama biti bolje.

Temerinac

pre 11 godina

Mrkonja!
Ti si zlo za Srbiju i SPS idi u prošlost i molim te ne pojavljuj se na televiziji .
Kako se grade putevi? Katastrofa!
Ti bi pustio kriminalce!
Temerinac!

7abrinuta

pre 11 godina

A koje to vode i koje dete.Nema te vode da speru ovakve poruke lopovima,spavajte mirno ,mi to onako ,radi publike,šta oni znaju ionako su njih milion ipo nepismeni i polupismeni,kod njih to pali ,kod ovih drugih,ma ko njih pita.Za ovakve izjave se u normalnim DRŽAVAMA ide na posmatranje,pa šut iz vlade odmah pa optužba za krivično delo podrivanje ekonomske sigurnosti zemlje.Pod hitno da se neko iz vlade ozbiljno pozabavi ovim klovnom.,da nas ne bi sve gledali izdaleka kao obolele od bakumrkljitisa.

Vinsent Vega

pre 11 godina

U svakom slučaju nam nema spasa, kako reče nekad jedan političar "sjaše Kurta da uzjaši Murta"... tako je kod nas već 20-30 godina.

z

pre 11 godina

Hapsenjima korumpiranih direktora se poboljsava zivot jer posten direktor ce te pare namenski da upotrebi a ne da "kraducka" kao Mrkin drugar.

malo crnog humora

pre 11 godina

Glasači SPS-a, SNS-a, PUPS-a, NS-a, JS-a, odmah šerpe u ruke, pištaljke u zube i na ulicu. Šta mislite? Da ću ja OPET da gutam suzavac i da me vijaju podivljali murkani po Brankovom Mostu i polivaju vodom na -14 ???
(vodoinstalater,
---
Nema narod više ni šerpe,a znaš li ti pošto je pištaljka

nalog za hapsenje

pre 11 godina

čitam komentare i ne mogu da verujem. svuda po stotina pluseva i po jedan minus. Ovo je sigurno Mrka lupao minuse...