Sreda, 29.08.2012.

21:21

Džajić: Ne želim pomilovanje

Iako se već priča da je predsednik Tomislav Nikolić spreman da Dragana Džajića oslobodi krivičnog gonjenja, on želi da na sudu dokaže svoju nevinost.

Izvor: Veèernje novosti

Džajiæ: Ne želim pomilovanje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

Demagozi

pre 11 godina

@: (Svasta, 30. avgust 2012 12:19)
Prijatelju, ovo je Srbija, ja ne znam u kom svetu zivis?
Zasto ste ga oterali iz kluba, ako je tako dobro i posteno radio?

Svasta

pre 11 godina

@(Demagozi, 30. avgust 2012 13:07) Prijatelju, bez obzira sto je ovo Srbija svako ima pravo da bude nevin dok ne se ne dokaze da nije tako, zar ne? Moje misljenje da nije kriv je apsolutno nebitno ali postoji sud i nadlezni organi koji ce utvrditi da li je kriv ili nije, zar ne? A zasto je oteran i zasto je hapsen, posebno to, to je jako duga prica, procitaj tekst pokojne Verice Barac na tu temu, mozda ti pomogne. Pozdrav...

Svasta

pre 11 godina

@ (Demagozi, 30. avgust 2012 11:12) Pa nije ni Dzajic ucestvovao ni u kakvim lopovskim poslovima i to ce i sud dokazati, a ti razmisljaj o cemu i sta pises...

MIX

pre 11 godina

Svi tajkuni, po srpski-naše krvopije, koji postadoše to što jesu uglavnom od 1990 do 2000 godine - TREBALI SU BITI UHAPŠENI I POSLATI NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Zato što su se na lopovski način obogatili u vreme najveće ekonomske propasti Srbije i njenog naroda! Pogotovu u ratnim godinama! Ima ih bar pedesetak ako ne i više!
Pokradeno je od ovog naroda desetina miljardi dolara! I šta se bilo kome od njih dogodilo? Nikome NIŠTA! Jedino je Karić ,kad je malo počeo da smeta političarima, morao da utekne, iako im je do tada bio miljenik!
Ne branim ja njega, i on je za robiju, ja se samo pitam ŠTA JE URADILA VLAST U SRBIJI? N I Š T A ! Kohabitacija sa onima koji ih plaćaju i koji
im održavaju stranke u životu! A da bi se pokazala "pravna država" hapšena je pevačica i fudbalska legenda! Za sitninu, a i to nije dokazano ni Ceci ni Džaji!
Upropastiteljima Srbije ni sada ne preti nikakva opasnost! Na vreme su oni sebi obezbedili alibije - korumpirajući sve i na svakom nivou!

Demagozi

pre 11 godina

Pele nikada nije ucestvovao u lopovskim poslovima, tj nije optuzen da je krao od kluba za koji navija, tako da je potpuno van mozga traziti slicnost sa Dzajicem!

lesa

pre 11 godina

Meni nije jasno da u ovoj zemlji lopova kucu oduzimaju čoveku koji je dugo godina bio najbolji fudbaler na svetu. Njega su našli da pitaju odakle mu para za kuću a rukovodstvo Partizana ne mora nikom nista da pokazuje. To bi isto bilo kad bi za 20 god pitali Novaka Djokovica odakle ti novac. Dzajo znamo da si nevin bori se do kraja kao i uvek. *Lomio si kičme svima slomićeš i njima.*

sportmaher

pre 11 godina

šta je jedan džajić u odnosu na ovu mafiju koja se rasporedila po sportskim klubovima!?
a našao se toma (koji vole sportove sa golmanima...) da ga abolira od krivice.

Rajko

pre 11 godina

Ja ne znam da li je kriv ili ne. Ono sto znam da u ovoj Srbiji otima svako, ama bas svako ko moze. I sad kao imate neku "legendu" koja ne krade i ne diluje sa ostalima. Ma daj smesno bre. Srbija je ovo brale.

Vlad

pre 11 godina

Džajić i Cvetković su napravili čudo od Crvene Zvezde 1991. godine, a vi gospodo tužioci i gospodo sudije koji ih tužite i koji im sudite samo preslušajte video snimak pred sam kraj polufinalne utakmice koja je bila igrana u Beogradu Crvena Zvezda - Bajern Minhen posle postignutog drugog Mihajlovićevog gola odnosno Augentalerovog autogola (ima ga na Youtubu) i da čujete kako je Milojko Pantić zahvalio i Džajiću i Cvetkoviću, a to ne treba da bude olakšavajuća okolnost, nego u potpunosti oslobađajuća presuda, pa da vidim ovu novu gospodu koja vodi fudbalske klubove a bogami i reprezentaciju da li će napraviti neko novo čudo u budućnosti kao što su napravili i Džajić i Cvetković od Crvene Zvezde 1991. godine.

Dusan

pre 11 godina

Samo zamislite da su u pitanju Pele, Maradona, Beckenbauer, Platini, i da se to desava u tim zemljama... U redu, ako je kriv ima da odgovara, ali onolika doza senzacionalizma prilikom hapsenja, nijedan konkretan niti valjan dokaz tuzilastva, o svedocima da ne govorimo, pa cemu to, kako, zasto?!?!?! Ne ulazim u to da li je kriv ili ne, bila teska vremena, u redu, ali ZEKU i BJEKU niko ni da pogleda, pa cekaj sad, sta smo mi kao pali sa kruske ili kako....

Vladan R

pre 11 godina

Niko sa sigurnoscu ne moze da kaze da li jeste ili nije kriv. Ipak kada se sagledaju dogadjanja u Zvezdi i nacin vodjenja optuznica, sve deluje kao namestaljka. Krenulo se sa istragom za jedan transfer. Kada ni nakon maksimalnog drzanja u pritvoru nisu uspeli da sakupe dovoljno dokaza za optuznicu, jer ne vidim nijedan drugi razlog za ne podizanje iste, pocinju sa istragom za drugi transfer i tako redom. Podizanje optuznice je samo farsa da se opravda progon, i Dzaja bar jos malo drzi van CZ. Za svo to vreme CZ se iz godine u godinu urusava. Istina je da su na pocetku tog perioda uzete nadmocno dve duple krune, ali sa timom, koji je Dzajic ostavio u amanet, kompletno sastavljenim od mladih i A reprezentativaca, za sposobne i dobronamerne vrednh vise desetina miliona evra i kadrim da udje u LS i time jos vise uveca svoju vrednost. Na zalost uz osvajanje trofeja, vrsi se rasprodaja igraca, pod visegodisnjim ugovorom, a ne dovode adekvatne zamene, pa u mec sa Rendzersom ulazimo s poluuprodatim timom i naravno ne koristi se idealna prilika za ulazak u LS. Nakon sto je tim rasprodao, Piksi bezi glavom bez obzira, a oni koji su dosli sa njima nastavljaju sa katastrofalnom politikom zaduzivanja i kupovinom igraca na lepe oci i video kasete. Na kraju vladavine pomenutih, ostaju sveze dugovi mereni u desetinama miliona evra, neisplaceni igarci ali njih niko ne dira. Zato diraju onoga za cijeg mandata Zvezda maltene nije bila u dugovima, a za transfere iz proslog milenijuma.

oscar

pre 11 godina

Da li iko od vas pamti sta je bilo taj dan kada su legendu srpskog fudbala hapsili kao poslednjeg dzeparosa? Taj dan je Kosovo proglasilo bezavisnost!!! Znali su sta rade!! Legendu na TV,kako ga privode,ludilo a u pozadini samo spomenuto da je Kosovo proglasilo nezavisnost... Medijska manipulacija!!! Kao sto kaze dosta ljudi.ako je kriv tj ako dokazete krivicu-u zatvor,ako ne-spremite se za milionsku odstetu... Mada,skoro pet godina ne mogu dokazati nista... Medijsko blacenje legende u korist tajkuna koji zele i Zvezdu i Partizan...

lejubajug

pre 11 godina

Cinjenica je da je UEFA,potvrdila da su Spanci za Drulica uplatili 25.miliona maraka,a Zvezda ( u doba Djajic-Cvetkovic) prikazala 20.miliona.Drulic trazi svojih 5.miliona.Gde su ? Ko ih je uzeo? Falsifikovan je njegov potpis u banci. Kao "Djaja i Cvele,ne znaju nista o tome" a svi znamo ko je vedrio i oblacio u Zvezdi.To " legenda" ne daje nikom pravo da prisvaja tude pare ! A u klubu kazu " nismo mi uzeli pare,zna se ko je to mogao samo da uradi " I farsa se nastavlja,a sve je jasno. !

Northern Soul

pre 11 godina

Ajde Džajo,završi to,pa na posao...dosta nas toga čeka.Ne znam za druge,ali meni je taj Stojadinović na mestu SD skroz ok...treba neki keš da se zavrti...Još kad bi i Robija vratio u upravu...

Aleksandar

pre 11 godina

Dzaja je na "svoj"nacin odrzavao Zvezdu na tronu i bio neprikosnoven u klubu,za sve se pitao...A sto se tice najveceg uspeha u Bariju,tu je imao vrlo strucne ljude iza sebe za razliku od ovoga danas.Pre svih prof.Veljka Aleksica ali i raznorazne politicare koji su sa Cvetkovicem "ubedjivali"odabrane igrace u neophodnost prelaska iz klubova bivse drzave bas u Crvenu Zvezdu a ne u Partizan,Hajduk ili Dinamo...Pancev na primer...Da je uzimao lovu od prodaje igraca,uzimao je.Nije jedini...ali samo su njega maznuli.Frajeri u Partizanu su sve njegove fore i sheme iskopirali ali ostadose netaknuti.Zasto?Kola su se slomila na njemu jer se zakacio sa gazda Miskom i to znaju svi.Nema tu nikakve misterije.Da ga osude ne mogu jer ga niko ne tereti od prodatih igraca a po famoznom zakonu o zloupotrebi sl.polozaja nema dovoljno dokaza.Sigurno je samo da je lova isparila.I danas se radi po istom principu i dokle god drzava ne udje u fudbal i ne pokupi sav taj nagomilani olos i talog u klubovima i Savezu,nista od fudbala biti nece.Mogu navijaci ovde da se prepucavaju do mile volje,ispadacemo i dalje u kvalifikacijama svih takmicenja.

Eden Hazard

pre 11 godina

Citam komentare drugih citalaca i ne mogu da verujem sta je napisano. Izgleda da su svi zaboravili koliko su kostali igraci koje je Zvezda prodavala. Nazalost, u optuznici i istrazi se ne ide dovoljno daleko. Sta je sa prodajom sampionskog tima iz 1991? Kada su uvedene sankcije ceo tim je rasprodat, pokusajte da predocite koliko se tada novca slilo u Zvezdu. Pancev, Savicevic, Jugovic, Mihajlovic = oko 80 miliona maraka. Gde je taj novac zavrsio? Najskuplji igrac koji je doveden bio je Darko Kovacevic, u stadion nije investirano - pa citavo vreme Dzajic nije bio u stanju da makar deo novca usmeri kako bi se kupio novi semafor. Prodati su kasnije i Stankovic i Drulic za silne pare, ali glavni problem je u tome sto nista od tih para Zvezda nije videla. Zasto bi se klub zaduzivao posle takvih transfera, pa samo od novca zaradjenog od Stankovicevog transfera u Lacio Crvena Zvezda je mogla da zivi tri godine i da ni od koga nista ne pozajmljuje. Mozda Dzajic nije kriv, ali bio je na celu kluba kada su enormne sume novca nestajale i morao bi da zna u cijim dzepovima je taj novac zavrsio. Na Zvezdinom racunu sigurno nije.

40+

pre 11 godina

Jel su ovde svi zaslepljeni time sto je bio dobar igrac pa sad mora da bude svetac,iznad svih nas obicnih smrtnika?Za Njegusa znaju svi iz Uzica da mu nisu dali da izadje iz Spanije jer nije placen porez kad je zavrsio posao u Atletiko M. A to je bio transfer u vreme Dzaje.Naravno da se sad svi lizu izmedju sebe i peglaju stvari i da ce biti pojo vuk magarca.Za ove sto prozivaju Zeku i Bjeku,daj boze da ih pokupe i da im se naplati sve sto su uzeli Partizanu je bi klub sigurno mogao da zivi nekoliko godina od tih para.

MiloS

pre 11 godina

znamo mi da vi samo cistite DS-ove. a da vase milujete. neka neka, opasuljice se i ti sto su vas glasali, ne ce vam biti mesta u srbiji kad jos nesto zabrljate, trazicete i vi politicki azil

ninepi

pre 11 godina

Kako bre nije kriv, pa on je bio predsednik kluba, pare JESU pokradene, a on nije kriv. Pa onda neka kaze ko je kriv. Znaci nema nista od sudjenja, sve je to farsa. Toliko i od Vucica i od njegove borbe protiv kriminala.
A ko je otvorio racun u banci na ime Drulica i poduizao pare sa njega. Tu mora da postoji odgovornost i u Zvezdi i u banci.
Crkni zemljo Srbijo

NLO - sve vas gledamo -

pre 11 godina

Evropa je jasno porucila da su drzava i pravosudje koje su vodili zuti marsovci okoreli u teski kriminal i da se bave reketiranjem,evropska komisija je usvojila javnu deklaraciju o gazenju ljudskih prava u zutoj zabokrecini srbije,treba li ista dodati,GDE JE TO ISTRAZIVACKO NOVINARSTVO??ili treba opet uvazena G-dja Vesna Pesic da ode u evropu i objasni u kakvom gansterskom uzasu zivi narod,A DRAGAN DJAJIC JE LEGENDA SRBSKOG FUDBALA POPUT BEKENBAUERA I PELEA,naravno da mu je sve namontirano od oholih primitivaca i da je pravde svi tuzioci i sudije bi trebalo doziveti ono sto su spremni zbog eura ispod stola drugima uraditi,srbija po ko zna koji put mora da se postiti zbog svoje nehumanosti.

mijajic dragisa

pre 11 godina

citam ove komentare pa se pitam koliko ste svi vi fudbalski potkovani da diskutujete o ovoj legendi fali vam bukvar a citanke su vam misaone imenice

..

pre 11 godina

terete dzaju dok tole, djuric i lukic nonsalantno masu iz loze..dace bog da se vrati u zvezdu a neka od nasih legendi u partizan pa da se nas fudbal pomeri sa dna..nize ne mozemo..

ofk

pre 11 godina

klasika..kontranapad..i onda u jednom ala farsa postupku njega oslobadjaju i on postaje IKONA.Podsticaj za buduce generacije da moze da se krade

Dragan

pre 11 godina

Srpskim fudbalom upravljaju ljudi koji imaju mnogo dodirnih tacaka sa podzemljem.
Svi znaju da je neko poturio Dzajicu i Cvetkovicu da bi ih slomio i dokopao se Zvezde.
Da sam na Predsednikovom mestu ne bih ponudom o pomilovanju vredjao ovakve ljude.Valjda je jasno da je njima stalo do pravde.Umesto toga neka Predsednik urgira kod MUP-a i Tuzilastva da se procesuiraju oni koju su ovo zverstvo sa nasim legendama napravili.
Sve dok se i Zvezda i Partizan ne ociste od mafije i prljavih politicara od naseg fudbala nece biti nista.

Zoso

pre 11 godina

Sa kojim pravom Toma moze da pomiluje Dzaju.Nek se utvrdi da li je kriv ili ne.Ako nije kriv coveku platite odstetu sto je maltretiran a ako je kriv corka.Sa ovakvim izjavama se vrsi pritisak na sudstvo.

partizanovac

pre 11 godina

Ako vec niko od Zvezdasa nece,evo ja,Partizanovac,cu da kazem:
1.Dragan Dzajic je najbolji fudbaler i SFRJ,i SRJ, i SCG i Srbije svih vremena!Bio i ostao,a kakvi su nam sada "fudbaleri",ostace jos dugi niz godina..
2.Nacin njegovog hapsenja je skandala nad skandalima - lisice,kamere,bruka..Zasto tako nije uhapsen Lale Sekulic u aferi AGROBANKA koji je "lapio" tricavih 150 miliona EURO?
3.Dzaja je,na zalost,zrtva kriminalno-politicko-obavestajno-tajkunskog polusveta koji se vrzma po Zvezdi i hoce prvo da je ocerupa,pa onda da je kupi za neku sicu-to znaju i vrapci na grani...
4.Ako je kriv,dokazati krivicu.Ako nije,pustiti coveka,sta se Toma tu mesa sa nekim abolicijama-nevin covek se nikada ne abolira,kriv pogotovo-ako je uzeo novac,sve da vrati nazad,a onda Toma treba da razmisli - ako oslobodi,a ne abolira, Dzaju izvrsenja zatvorske kazne,po meni to podrazumeva da se Dzaja nikada vise ne vrati ni na jednu bitnu funkciju..
Jer,ako jednog dana zaceprkaju u Partizan,Vojvodinu itd,koga ce onda da "abolira"?
Tito,rahmetli Joza Zagorac,svemocnik,gospodar zivota i smrti, i neko ko je mogao da uhapsi bilo koga,bilo gde,bilo kada,bez obzira ko taj bio,vrlo dobro je znao da se u Beogradu u 3 Institucije NE SME dirati - Patrijarsiju,Politiku i Zvezdu...To su bile,sto rece "svepametni" Boris Tadic,"crvne linije"..Komunisti ih nikada nisu prelazili..
Tomo,HISTORIA EST MAGISTRA VITAE...

ninepi

pre 11 godina

Ako nije kriv, onda nek odvori zasto je sa nekim igracima raskidao ugovore neposredno pre njihove prodaje. Time je direktno stetio Zvezdu, za deo ili ceo iznos obestecenja. U privrednom kriminalu, to se zove neodgovorno upravljanje i nanosenje stete firmi.

Relja

pre 11 godina

Dragan Džajić je veliki sportista i pristojan čovek. On oseća fudbal. Takvi nikada ne šuruju ni sa kim. I ne kradu. I sami nose svoj krst. I vrlo su retki. Pokazao je da zna da selektira najbolji tim Evrope. Zato se radujem da ga ponovo vidim na njegovom starom mestu.

Nemanja

pre 11 godina

Nemam ništa protiv Džaje, smatram da su on i Piksi samo žrtve, a da Zvezdu (i Partizan) uništavaju menadžeri i mafijaši, koji manipulišu i medijima te ovi ruše legende kakve su njih dvojica... A zašto niko ne spominje Milana Ćalasana? Čovek je imao 50% od svakog igrača, a sada kao da je u zemlju propao... Sa druge strane, nisu mi jasni ovi likovi poput Drulića... NE TERETI DŽAJU, VEĆ KLUB.... pa čekaj, ko je tad bio u klubu? Ako ti već Džaja nije uzeo, tereti i tuži onog ko jeste, neće ti Lukić plaćati nešto što je bilo pre 12 godina... ne branim Lukića, on je posebna priča, već mi nije jasan Goran Drulić... pa nije klub živo biće, pa da sam uzme pare, pa ćeš ti da teretiš klub dok ti ne vrati, a pritom tvrdiš da su oni koji su ti bili direktno poslodavci i koji su bili tu sa tobom-nedužni... pa ako su oni nedužni, kako onda možeš da teretiš klub, debilu jedan? Odluči se za nešto, ne može i jare i pare.. ti bi da sačuvaš Džaju, al' da dobiješ pare.. pa ne može to tako.. Il' ti je Džaja uzeo, ili ti nije ni uzeto, treće nema...

Mile

pre 11 godina

Prosto je neshvatljivo da devedeset posto komentatora članka piše gluposti tipa "a što nisu Bjeku i Zeku", i slične misaone rečenice. Pa valjda je interes ove države da svi lopovi budu osuđeni, bez obzira na prethodne zasluge koje su imali u raznim oblastima. Dokle god budemo ovako razmišljali Ceca će za milion evra dobijati 1 godinu kućnog pritvora. U pravu je bivši referent za ONO i DSZ, Jelko Kacin, Srbija je zemlja a tek treba da postane država.

Nemanja

pre 11 godina

Hahaha a ponudjeno mu je 2 godine zatvora i da uplati 2 miliona evra. Ma ne sto je on rad da dokaze da je nevin nego mu se ne ide u zatvor na 2 godine pa jos da plati 2 miliona evra. Naravno da je kriv!!! Kriv je ko i svi koji su krali u to vreme! Kriv je koliko i ona pevaljka iz Zitoradje za prodaju fudbalera. Ali ako vec ni ona nije osudjena ne mora ni on da lezi u zatvoru. Idealno bi bilo sve njih smestiti u lepu novu celiji na po 7 godina. Problem je sto je ova zemlja, zemlja budala koje jos uvek nisu sabrali 2+2 pa jos uvek veruju da Dzaja nije kriv! Zasto mislite da nije kriv? Zato sto je nekada bio dobar fudbaler? Fudbaleri i prvacice ne kradu? Gadi mi se Srbija i ceo narod sa njihovom empatijom ka pogresnim ljudima i vrednostima!

Partizanovac

pre 11 godina

Mislim da je skandalozno da najboljeg ex-Yu fudbalera svih vremena i covjeka koji je uzeo Kup Sampiona kao vizionar te Zvezde tretiraju kao zadnjeg fakina- skupa sa lisicama te hapsenjem sa furgonom i "skrivenim" kamerama. Tu je nesta, u najmanju ruku, debelo van proporcija u smislu "sta je ovaj covjek dao" naspram nedokazanog teretenja za nesta sto je navodno uzeo. Sta, kao da bi Dzaja "zapalio" autom preko granice da je znao da je pokrenuta tuzba? U najmanju ruku sve to smrdi na jos jedno bacanje prasine u oci, kao fole da je Srbija takva pravna velesila da se i Dzajic tako tretira. Malo sutra, drzava je "na aparatima", na rubu ekonomskog sloma. U drzavama gdje su korupcijske sage a-la te u Srbiji nepoznanice se i te kako vodi racuna o zaista zasluznim gradjanima. Ne kazem da se radi o protekciji vec o tome da drzava kroz odavanje duznog postovanja onima koji su je najvise zaduzili istovremeno pokazuje da je drzava koja drzi do sebe. Sem toga, nigdje nisam vidio da se na osnovu indicija neko tako privodi.

nidža

pre 11 godina

Džajiću ne treba pomilovanje. Njemu je potrebno nepristrasno suđenje da se dokaže da ga godinama nepravedno šikaniraju i blate osobe koje mu nisu ni do kolena. Napred legendo i dokaži miševima što su zinuli na Zvezdu da su iz blata izašli i u njega će se vratiti.
A i sudije i tužioce na odgovornost zbog činjenice da nemaju dokaze i da proces traje nenormalno dugo.
To je pravosuđe koje je reformisala vlast DS-a, to je pravda koju je pokušao da progura Vesić i Miškovići...

Zvezda u srcu od malena

pre 11 godina

Molim vas mala deco sto ludite za lajkovima idite na facebook pa se tamo lajkuj te !!
Svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv !

Izgradnja hotela i kompleksa oko stadiona kosta ljudi u vremenu kad ti je svaki podpretsednik skupstine opstine imao 4 telohranitelja i gospodara prstena A6 -> mora to neko i da plati !

nislija

pre 11 godina

Zvezdas sam ali cim je dignuta otpuznica znaci da se nesto nelegalno desavalo a da je on kao prvi covek kluba morao biti upucen u te stvari.......tuzno ali realno

Dendza

pre 11 godina

Dzaja je O.K. alik, ali porez platio nije. Ni jedne godine do sada nije bilo da je neki fudbaler bio ni mendju 100 prvih po iznosu poreza.
(Sava Drugi, 29. avgust 2012 21:36)

Neverovatno kakvi spinovi od strane Topalovica. Pa Dzaja je jos u staroj Jugi bio poznat kao najveci poreski obveznik kada su u pitanju fizicka lica. Kako nemate obraza to je cudo jedno.

BEOGRAD navija za ZVEZDU

pre 11 godina

Ako vrati pare,može nazad u Zvezdu.Zar je moguće da ga neko samo "mrzi" čitavih 8 godina?Obrukao se-dolijao pod stare dane!Sramota za vrhunskog igrača!Pa njega su pre 8 godina,Delije oterale zbog "rezultata"!
(Medvedja, 29. avgust 2012 21:39)
Delije ga nisu oterale, nego gospoda sa zapada. Delije su cak delile letke da se ne tera Dzajic jer moze samo gore da izadje. Da li su bili u pravu ili nisu zakljuci sam.

Dendza

pre 11 godina

Pokojna gospodja Barac je sve rekla o tebi i tvom sudjenju.Tvoje kukanje po medijima samo govore o tebi i tebi slicnima koji se zalazu za tvoje pomilovanje.Koliko {ne} ljudi idu daleko.Jadna je drzava koja se bori za takve kao sto si ti a o pjedincima ili masi ne treba govoriti.
(misa, 29. avgust 2012 23:12)

A da vidimo sta je rekla Verica Barac: "Džajić je hapšen zbog tuđih interesa..." ... "Sigurna sam da je Džajić hapšen da bi neko ostvario krupne materijalne interese u Crvenoj zvezdi. On je, u tom odnosu, samo žrtva. A čujem da je sad sin Miroslava Miškovića finansijer Crvene zvezde... Mislim da je sve ovo afera posle koje bi Mišković trebalo, na nezakonit način, da prigrabi ogroman kapital, kao što je to bilo u Luci Beograd, „Ce-marketu”." Dakle i on i njemu slicni, medju kojima sam i ja smo posteni ljudi koji se zalazu za pravdu za razliku od tebe i slicnih koji i kad spinuju ne znaju gde je levo.

miki

pre 11 godina

Abolicija je oslobadjanje od krivičnog gonjenja i predstavlja jedan od oblika pomilovanja(koje daje predsednik države) ili amnestije(koju daje skupština).
Oba instituta postoje u većini savremenih zakonodavstva,ali se ne koriste preterano.

Lomio si kičme svima

pre 11 godina

5 godina bez dokaza!? Nadam se da se tako dugo neće cimati Tole, Zeka i Bjeka, pošto će dokaza biti ako je do njih :-)

Dominator

pre 11 godina

ponudili mu da uplati 2 miliona € u huminataran fond? A jel znate gde bi onda te pare otisle? E pa nisu mu to sigurno dzabe nudili..
Koji su to zlikovci, da neverue covek.

Citalac

pre 11 godina

Kriv, nije kriv. To je jedna strana medalje ( po meni nije ).

Druga , ako nije kriv, da li je neko kriv za sve sto je Dzaja prosao i prolazi.

E prijatelji, pa neko MORA ODGOVARATI ! Ili Dzaja ( a to nece biti ), ili oni koji mu "smestise ".

A ono, izvinite, malo smo se z.....li, ne prolazi vise !

Ivan78Bg

pre 11 godina

Citam komentare i vidim niko ne komentarishe sto cela ta ujdurma traje 5 GODINA!!!Ej....PA sta rade toliko vreme??Jel imaju dokaze da je kriv sto ga ne optuze vec jednom onda?strashno.U ovoj drzavi mogu da te optuze nevinog i onda sledecih 10 godina da te maltretiraju i na kraju oslobode i kao ebg eto zeznuli smo se....Pa ja bih prvi pobegao iako znam da sam nevin posle 10 god torture sta bi ostalo psiho-fizicki od mene ili bilo koga??

MI slim

pre 11 godina

Ja sam od početka znao da Džaja nije kriv a u to su me uverile spremne kamere da snime na licu mesta hapšenje legende našeg sporta!
Sve je bilo režirano pa i to snimanje, kao po scenariju! A sve zarad toga da neka uticajna protuva prigrabi za sebe neke zasluge i poene kod istih takvih u vrhu policije i vlasti! I šta ako ga sud oslobodi bilo kakve krivice? Ko će čoveku da vrati izgubljene dane u pritvoru i svu duševnu bol i stresove i njega i njegove porodice? Ko će biti kriv? To su isti oni u policiji zbog kojih već decenijama trpimo torturu huligana po stadionima i ulicama , gledamo kako ubijaju nedužne ili se ubijaju između sebe... Njih niko ne hapsi a Džajića su uhapsili izgleda sa guštom!
Na njegovom mestu gonio bi ih sudski do sudnjega dana! Ako se zna koje su to sile koje mogu ovako da upropašćavaju ljude!

mare

pre 11 godina

nece fudbaleri da ga optuze zbog straha od mafijasa, a na sudu je da dokaze koliko je CZ dobila para za prodaju igraca i gde su te pare otisle

teki

pre 11 godina

Pa ne razumem ove koji ga sad dizu u nebesa.pa ljudi,iz kluba je bio oteran zbog loseg rada i losih rezultata a sada kao samo da se vrati i sve ce biti bajno u klubu.Ma nije nego.molim vas malo razuma u celoj prici.Kao sto se pricalo godinama samo Tumba da se vrati u Partizan da radi,pa vidim kako ide.Sistem nam je iskvaren,to pojedinci ne mogu resiti,pogotovo ako su i neposteni.

misa

pre 11 godina

Pokojna gospodja Barac je sve rekla o tebi i tvom sudjenju.Tvoje kukanje po medijima samo govore o tebi i tebi slicnima koji se zalazu za tvoje pomilovanje.Koliko {ne} ljudi idu daleko.Jadna je drzava koja se bori za takve kao sto si ti a o pjedincima ili masi ne treba govoriti.

podanik

pre 11 godina

najvise verujem hrabroj Verici Barac koja je ovo rekla na temu;


"Sigurna sam da je Džajić hapšen da bi neko ostvario krupne materijalne interese u Crvenoj zvezdi.
On je, u tom odnosu, samo žrtva.
A čujem da je sad sin Miroslava Miškovića finansijer Crvene zvezde... Mislim da je sve ovo afera posle koje bi Mišković trebalo, na nezakonit način, da prigrabi ogroman kapital, kao što je to bilo u Luci Beograd, „Ce-marketu”... "

Ceo tekst: http://www.politika.rs/rubrike/Sport/intervjui/Dzajic-je-hapshen-zbog-tudjih-interesa.lt.html

Majko moja!

pre 11 godina

Uopste becu da ulazim u to da ki je Dzaja kriv ili ne. To ce valjda utvrditi sud.
Ono sto je tu truloje sledece: za novu vlast su svi pravi koji su staroj bili krivi i obratno- onako : bas za inat!
Srpska posla!
A Dzaji zelim sve najbolje! Bio je dovoljno veliki u svetskim razmerama da ne mogu da verujem da mu je bilo potrebno da se spusta na nivo obicnog lopova, sto se za novu vlast ne moze reci, a Dzaja valjda to i zna pa nece da suruje s njima!

A?

pre 11 godina

@Postenje iznad svega!... Sta mislis, zasto je isao na primorje? Da li bi ti isao da imas tamo vikendicu? A? Uostalom, nije imao zabranu izlaska iz drzave, raspitaj se malo!

neverica

pre 11 godina

Samo cu reci da,ako niste,pogledate na internetu SOS-ovu emisiju Odjeci koja se prikazivala u ponedeljak,gost emisije je bio Dejan Andjus

Demos

pre 11 godina

Gospodine Nikoliću, ne mešajte se dok sud ne završio posao, taj providni način da steknete simpatije navijača CZ nije na mestu, a to je i velika zloupotreba funkcije na kou ste izabrani. Naravno, nije ovde reč o pomilovanju, jer nema presude, nego o aboliciji. Ona služi da vlastodržac Nikolić oslobodi gonjena nekoga čije ime zvuči, običan čovek nikada neće biti aboliran.

Kos BL

pre 11 godina

Jos dok je igrao fudbal pratila ga je izreka "ima para ko Dzajic"...E to je nekima odzvanjalo u usima pa su "htjeli svoj deo",najvjerovatnije da je sva ta farsa organizovana da bi tuzilastvo,advokati,sudije i ne znam ko jos,uzeli svo deo,ali ne da Dzaja jer bi poslovica sa pocetka komentara dosla u pitanje ;)

brainwash

pre 11 godina

"Predsednik države može da pomiluje bilo kog pojedinca i da ga, ukoliko je osuđen, oslobodi izdržavanja kazne ili, kao u Džajićevom slučaju, da ga oslobodi krivičnog gonjenja. Potrebno je i da Komisija za pomilovanja da svoje mišljenje, ali predsednik donosi konačnu odluku i ne mora da se drži mišljenja komisije", kaže Konstantinović. :

Pa gde to ima u svetu?? Znaci Toma Diploma moze da oslobodi koga hoce bez obzira na krivicu i zlocin koji je ucinio?? Nisam znao da smo gori od banana drzava. Znaci moze da pusti Legiju i Zvekija?? to otvara ogromen mogucnosti za zloupotrebe i koprupciju. Cemu sluze zakoni ako je predsednik iznad njih? Ovo je feudalni sistem!

Tomcat

pre 11 godina

Pa Dzajic je u Palati pravde sinonim za "glupog lopova"!
To kako je on dozvolio da ga skembaju je zaista smesno... Jesu krali i drugi, ali su to radili sa makar koliko-toliko stila, dok je Dzajic to radio sto bi rekli na seljacki nacin, tj. da svi vide.
Stoji da je njegovo hapsenje medijski ekploatisano da bi neki tajkuni mogli da ga dodatno snize i da posle preuzmu primat u Zvezdi sto danas za rezultat izmedju ostalog ima i gradnju Delta Planete, ali covek je de facto kriv.
Ako ga Nikolic pomiluje onda je to samo zbog toga sto zeli da za sebe i stranku ubere koji politicki poen vise!

Poštenje iznad svega!

pre 11 godina

Ako je nevin, zašto je onda za vreme sudskog procesa, poput nekih kontraverznih biznismena odlazio na primorije u Crnu goru?

zoran

pre 11 godina

Pa gde to ima u svetu?? Znaci Toma Diploma moze da oslobodi koga hoce bez obzira na krivicu i zlocin koji je ucinio?? Nisam znao da smo gori od banana drzava. Znaci moze da pusti Legiju i Zvekija?? to otvara ogromen mogucnosti za zloupotrebe i koprupciju. Cemu sluze zakoni ako je predsednik iznad njih? Ovo je feudalni sistem!
(brainwash, 29. avgust 2012 22:06)

To isto pravo ima i kraljica Velike Britanije. Ona je to pravo iskoristila, relativno skoro, pri sudjenju njenom bivshem batleru. Prekinula je sudjenje i ovaj je bio oslobodjen daljeg procesa.

evra daj dva evra

pre 11 godina

nikada necu oprostiti maloumnicima, umesto po njemu da se nazove nasa kuca fudbala ili po nekom drugom , kao da nemamo nase legende , mi tj. tole se ulizuje platiniju , ljudi moji dokle vise

Max

pre 11 godina

Secam se kada su gospodina Dzajica hapsili pred kamerama, dok je Ceca muljatorka kibnula na Kipar, sto je njen PR obrazlozio da je otisla da se malo odmori od novinarske hajke. I na kraju mafijasica okrivljena na nanogicu, preko veza i vezica, a Dzajica tuzilastvo pritiska, posto znaju da je slucaj izgubljen, i nakon odbijanja nagodbe (koja je isla sa dve godine, pa je pala na 6 meseci zatvora), sa oduzimanjem imovine. VRATIMO PRAVDU SA NASLOVNICA "BLICA" I "KURIRA" U SUDNICE!!!

Klimt- Bec

pre 11 godina

Znaju svi gradjani Srbije ko je "Posten a ko Lopov" Srpska Legendo! Hteli su sve Stadione da uzurpiraju i da pokupuju, kao sto su sva Preduzeca po Srbiji pokrali. Znaju dobro cestiti Srbi ko si ti i koliko vredis, a koliko vredi danasnji Fudbal u Srbiji i oni koji ga vode!

Laza

pre 11 godina

Ovo hapsenje smrdi od pocetka, bez dokaza, na osnovu nagadjanja dousnika. U tome je problem ,a ne u hapsenju. Svedoci su smesni od prvog dana....sta ce nam oni. Nek pokazu papire da je Dzaja uzeo pare, kako je uzeo i to je sve. Ovako vec 5 godina taljigaju ovo, a trebali je celo sudjenje da se zavrsi za 3 dana. To sto je nasa policija i tuzilastvo nekompetentno, nije Dzaja kriv za to. Nikolic treba da komisija pogeleda njogov dosije, i da ako nema nista, zaustavi ovu lomacu, jer ce nas skupo kostati......NJegova deca ima da vode slucaj pred Strazburom, i dobice milione ostete...barem 50 mil eura

FK

pre 11 godina

Ovakav stav je ispravan - ako covek smatra da je nepravedno optuzen, prihvatanje pomilovanja bi znacilo priznavanje krivice, pa se posle ni na koji nacin ne bi oprao.

Grobar

pre 11 godina

Alo? Kako predsednik republike može da pomiluje nekoga ko nije osuđen. To onda nije pomilovanje, nego prekid sudskog postupka. A prekid sudskog postupka bi bio direktno mešanje izvršne vlasti u rad sudske vlasti, nešto što je nepojmljivo u demokratskom društvu. To bi bilo kako kada je svojevremeno UDBA regrutovala kriminalce za svoje poslove u inostranstvu.
Pomilovanje osuđenih lica je nešto sasvim drugo.

Kada je Džajić u pitanju, treba da istraje do kraja dok se ne pokaže da protiv njega nema nikakvih dokaza (ne dokazuje on nevinost, nego tužilaštvo treba da dokaže krivicu). Onda treba da odere ovoj državi kožu sa leđa, jer bolje nije ni zaslužila. A neka država onda istera na čistac čija je ideja bilo ono hapšenje pred kamerama i ceo ovaj cirkus sa pokušajem oduzimanja imovine, uključujući i onu glupost da jedan Dragan Džajić nije mogao da zaradi za kuću u Beogradu.

PS: navijam za Partizan!

Medvedja

pre 11 godina

Sram te bilo lopove!Kako si godinama svoje stanove izdavao Zvezdinim fudbalerima,a klub to debelo plaćao!Vraćaš se još da kradeš,malo ti je bilo izgleda!

vlada

pre 11 godina

Nek nam Bog da srece da se vrate dani
Slavni dani nase proslosti
Da I deca nasa na Marakani
Raduju se svetskoj tituli

Drzi se legendo pa da nam se I ti vratis

Kriger

pre 11 godina

Pored tolikih mufljuza, tajkuna i krimosa u ovoj našoj Srbiji, efikasno se hapsi i sudi samo Džaja. Sve i da je kriv, ja (partizanovac) bih mu uvek oprostio. Ako je mazn`o, NEKA JE!

DRIBLAJ MAJSTORE!

sasa jokic

pre 11 godina

Neka Nikolic preispita, kako je moguce da Miskovic organizuje hapsenje Dzajica ( legende) sa sve kamerama, pa neka onda razmislja o aboliciji!

Srx

pre 11 godina

Odbija ponude za pomilovanje... Mislio sam ranije da je kriv, ali ovakve stavove uglavnom imaju nevini ljudi... Dzajicu sa srecom, pa nek sud presudi po zakonu sto ocigledno i ti trazis...

gresim li?

pre 11 godina

Veze i vezice, kazete, niste trazili. Prihvatili ste da budete kandidat za poslanika one romske partije ili tako nekog. Tada ste bili u pritvoru i verujem da ste to uradili da biste stekli imunitet. Ali, cupava je politika.

Sava Drugi

pre 11 godina

Dzaja je O.K. alik, ali porez platio nije. Ni jedne godine do sada nije bilo da je neki fudbaler bio ni mendju 100 prvih po iznosu poreza.

oprostice ti djura..

pre 11 godina

Da li zato sto je neko poznat..mora da ima bas toliko popusta ? i da javnost presudjuje ko je kriv a ko ne?..uz to da se iskazi menjaju po potrebi,tako da zapravo nista nije ni bilo,malo se slikali za kamere..farsa obicna..cemu onda postojanje sudstva?

Drulic

pre 11 godina

kao gistro nije kriv, svi igraci mu oprostili kao i cveletu jer da nije njih ne bi ni dosli u zvezdu i daljom prodajom obezbedili sebi uhlebljenje vec bi igrali na nekim oranicama i ostali totalni anonimusi. a sto se tice povratka opet cete ga vi oterati kao i prosli put jer nas fudbal je bolestan i ne moze mu ni dzajKa pomoci.

Medvedja

pre 11 godina

Ako vrati pare,može nazad u Zvezdu.Zar je moguće da ga neko samo "mrzi" čitavih 8 godina?Obrukao se-dolijao pod stare dane!Sramota za vrhunskog igrača!Pa njega su pre 8 godina,Delije oterale zbog "rezultata"!

Raša

pre 11 godina

Ubeđen sam da Džajić nije kriv a niko to nije ni(do)kazao. Celine radi, bilo bi lepo da saznamo ko stoji iza "filmskog" hapšenja i blaćenja Džajića i Cveleta. Takođe bi bilo normalno da Džajić pokrene postupak u Strazburu zbog povrede ličnosti.

Gos'n

pre 11 godina

Mislim da je isto pomilovali ga ili mu gledali kroz prste na sudjenju. Jedino sto bi nakon dobre presude bio cist u ocima javnosti, iako to tesko da je tacno.

Krang

pre 11 godina

U Brazilu bi izbio gradjanski rat da su vlasti ovako bezocno, beskrupulozno i bez dokaza, gonili Pelea. Legende treba postovati, izgleda da jedino mi Srbi svoje pokopavamo. Mnogima si lomio kicme, i njima ces uskoro!!!

Sloboda za Dzajica

pre 11 godina

Dzajo, mafija menadzera, kriminalaca, bivse vlasti i tajkuna koji su te oterali iz zvezde treba pod hitno da se pohapse, molim te reci imena tih zveri na glas da se objavi istina koju nisi smeo do sad da kazes a drzava sad nek ti da zastitu od istih.

spasoje

pre 11 godina

Nebrini zemljace, neces ga ni dobiti. Za proneveru se odgovara a nagradu u vidu pomilovanja mozes dobiti tek kad izdrzis dve trecine kazne. Vazi za ostale zasto nebi vazilo i za tebe, bez obzira kako se prezivas.

Miki Rubiroza

pre 11 godina

Koliko mi je poznato Nikolić je Partizanovac, a kako smo mi partizanovci mekog srca, moguće je da dođe do pomilovanja. Inače, šalu na stranu, suđenje Džajiću je bruka za Srbiju.

nada

pre 11 godina

Pet godina vodi spor pet godina da bi na kraju bio oslobodjen optuzbi.Ko ce njemu da plati ovu torturu kroz koju je prosao.Reformisano pravosudje i gMalovic.DZaja je velik covek ljudina.Daj Boze da se vrati u Zvezdu.Samo da ih nauci kako se postaje sampion kako se voli i postuje klub kom pripadas.

Krang

pre 11 godina

U Brazilu bi izbio gradjanski rat da su vlasti ovako bezocno, beskrupulozno i bez dokaza, gonili Pelea. Legende treba postovati, izgleda da jedino mi Srbi svoje pokopavamo. Mnogima si lomio kicme, i njima ces uskoro!!!

Miki Rubiroza

pre 11 godina

Koliko mi je poznato Nikolić je Partizanovac, a kako smo mi partizanovci mekog srca, moguće je da dođe do pomilovanja. Inače, šalu na stranu, suđenje Džajiću je bruka za Srbiju.

Raša

pre 11 godina

Ubeđen sam da Džajić nije kriv a niko to nije ni(do)kazao. Celine radi, bilo bi lepo da saznamo ko stoji iza "filmskog" hapšenja i blaćenja Džajića i Cveleta. Takođe bi bilo normalno da Džajić pokrene postupak u Strazburu zbog povrede ličnosti.

Grobar

pre 11 godina

Alo? Kako predsednik republike može da pomiluje nekoga ko nije osuđen. To onda nije pomilovanje, nego prekid sudskog postupka. A prekid sudskog postupka bi bio direktno mešanje izvršne vlasti u rad sudske vlasti, nešto što je nepojmljivo u demokratskom društvu. To bi bilo kako kada je svojevremeno UDBA regrutovala kriminalce za svoje poslove u inostranstvu.
Pomilovanje osuđenih lica je nešto sasvim drugo.

Kada je Džajić u pitanju, treba da istraje do kraja dok se ne pokaže da protiv njega nema nikakvih dokaza (ne dokazuje on nevinost, nego tužilaštvo treba da dokaže krivicu). Onda treba da odere ovoj državi kožu sa leđa, jer bolje nije ni zaslužila. A neka država onda istera na čistac čija je ideja bilo ono hapšenje pred kamerama i ceo ovaj cirkus sa pokušajem oduzimanja imovine, uključujući i onu glupost da jedan Dragan Džajić nije mogao da zaradi za kuću u Beogradu.

PS: navijam za Partizan!

podanik

pre 11 godina

najvise verujem hrabroj Verici Barac koja je ovo rekla na temu;


"Sigurna sam da je Džajić hapšen da bi neko ostvario krupne materijalne interese u Crvenoj zvezdi.
On je, u tom odnosu, samo žrtva.
A čujem da je sad sin Miroslava Miškovića finansijer Crvene zvezde... Mislim da je sve ovo afera posle koje bi Mišković trebalo, na nezakonit način, da prigrabi ogroman kapital, kao što je to bilo u Luci Beograd, „Ce-marketu”... "

Ceo tekst: http://www.politika.rs/rubrike/Sport/intervjui/Dzajic-je-hapshen-zbog-tudjih-interesa.lt.html

Srx

pre 11 godina

Odbija ponude za pomilovanje... Mislio sam ranije da je kriv, ali ovakve stavove uglavnom imaju nevini ljudi... Dzajicu sa srecom, pa nek sud presudi po zakonu sto ocigledno i ti trazis...

Sloboda za Dzajica

pre 11 godina

Dzajo, mafija menadzera, kriminalaca, bivse vlasti i tajkuna koji su te oterali iz zvezde treba pod hitno da se pohapse, molim te reci imena tih zveri na glas da se objavi istina koju nisi smeo do sad da kazes a drzava sad nek ti da zastitu od istih.

FK

pre 11 godina

Ovakav stav je ispravan - ako covek smatra da je nepravedno optuzen, prihvatanje pomilovanja bi znacilo priznavanje krivice, pa se posle ni na koji nacin ne bi oprao.

Ivan78Bg

pre 11 godina

Citam komentare i vidim niko ne komentarishe sto cela ta ujdurma traje 5 GODINA!!!Ej....PA sta rade toliko vreme??Jel imaju dokaze da je kriv sto ga ne optuze vec jednom onda?strashno.U ovoj drzavi mogu da te optuze nevinog i onda sledecih 10 godina da te maltretiraju i na kraju oslobode i kao ebg eto zeznuli smo se....Pa ja bih prvi pobegao iako znam da sam nevin posle 10 god torture sta bi ostalo psiho-fizicki od mene ili bilo koga??

Kriger

pre 11 godina

Pored tolikih mufljuza, tajkuna i krimosa u ovoj našoj Srbiji, efikasno se hapsi i sudi samo Džaja. Sve i da je kriv, ja (partizanovac) bih mu uvek oprostio. Ako je mazn`o, NEKA JE!

DRIBLAJ MAJSTORE!

Max

pre 11 godina

Secam se kada su gospodina Dzajica hapsili pred kamerama, dok je Ceca muljatorka kibnula na Kipar, sto je njen PR obrazlozio da je otisla da se malo odmori od novinarske hajke. I na kraju mafijasica okrivljena na nanogicu, preko veza i vezica, a Dzajica tuzilastvo pritiska, posto znaju da je slucaj izgubljen, i nakon odbijanja nagodbe (koja je isla sa dve godine, pa je pala na 6 meseci zatvora), sa oduzimanjem imovine. VRATIMO PRAVDU SA NASLOVNICA "BLICA" I "KURIRA" U SUDNICE!!!

nada

pre 11 godina

Pet godina vodi spor pet godina da bi na kraju bio oslobodjen optuzbi.Ko ce njemu da plati ovu torturu kroz koju je prosao.Reformisano pravosudje i gMalovic.DZaja je velik covek ljudina.Daj Boze da se vrati u Zvezdu.Samo da ih nauci kako se postaje sampion kako se voli i postuje klub kom pripadas.

sasa jokic

pre 11 godina

Neka Nikolic preispita, kako je moguce da Miskovic organizuje hapsenje Dzajica ( legende) sa sve kamerama, pa neka onda razmislja o aboliciji!

evra daj dva evra

pre 11 godina

nikada necu oprostiti maloumnicima, umesto po njemu da se nazove nasa kuca fudbala ili po nekom drugom , kao da nemamo nase legende , mi tj. tole se ulizuje platiniju , ljudi moji dokle vise

Demos

pre 11 godina

Gospodine Nikoliću, ne mešajte se dok sud ne završio posao, taj providni način da steknete simpatije navijača CZ nije na mestu, a to je i velika zloupotreba funkcije na kou ste izabrani. Naravno, nije ovde reč o pomilovanju, jer nema presude, nego o aboliciji. Ona služi da vlastodržac Nikolić oslobodi gonjena nekoga čije ime zvuči, običan čovek nikada neće biti aboliran.

MI slim

pre 11 godina

Ja sam od početka znao da Džaja nije kriv a u to su me uverile spremne kamere da snime na licu mesta hapšenje legende našeg sporta!
Sve je bilo režirano pa i to snimanje, kao po scenariju! A sve zarad toga da neka uticajna protuva prigrabi za sebe neke zasluge i poene kod istih takvih u vrhu policije i vlasti! I šta ako ga sud oslobodi bilo kakve krivice? Ko će čoveku da vrati izgubljene dane u pritvoru i svu duševnu bol i stresove i njega i njegove porodice? Ko će biti kriv? To su isti oni u policiji zbog kojih već decenijama trpimo torturu huligana po stadionima i ulicama , gledamo kako ubijaju nedužne ili se ubijaju između sebe... Njih niko ne hapsi a Džajića su uhapsili izgleda sa guštom!
Na njegovom mestu gonio bi ih sudski do sudnjega dana! Ako se zna koje su to sile koje mogu ovako da upropašćavaju ljude!

Medvedja

pre 11 godina

Sram te bilo lopove!Kako si godinama svoje stanove izdavao Zvezdinim fudbalerima,a klub to debelo plaćao!Vraćaš se još da kradeš,malo ti je bilo izgleda!

Klimt- Bec

pre 11 godina

Znaju svi gradjani Srbije ko je "Posten a ko Lopov" Srpska Legendo! Hteli su sve Stadione da uzurpiraju i da pokupuju, kao sto su sva Preduzeca po Srbiji pokrali. Znaju dobro cestiti Srbi ko si ti i koliko vredis, a koliko vredi danasnji Fudbal u Srbiji i oni koji ga vode!

Drulic

pre 11 godina

kao gistro nije kriv, svi igraci mu oprostili kao i cveletu jer da nije njih ne bi ni dosli u zvezdu i daljom prodajom obezbedili sebi uhlebljenje vec bi igrali na nekim oranicama i ostali totalni anonimusi. a sto se tice povratka opet cete ga vi oterati kao i prosli put jer nas fudbal je bolestan i ne moze mu ni dzajKa pomoci.

vlada

pre 11 godina

Nek nam Bog da srece da se vrate dani
Slavni dani nase proslosti
Da I deca nasa na Marakani
Raduju se svetskoj tituli

Drzi se legendo pa da nam se I ti vratis

Kos BL

pre 11 godina

Jos dok je igrao fudbal pratila ga je izreka "ima para ko Dzajic"...E to je nekima odzvanjalo u usima pa su "htjeli svoj deo",najvjerovatnije da je sva ta farsa organizovana da bi tuzilastvo,advokati,sudije i ne znam ko jos,uzeli svo deo,ali ne da Dzaja jer bi poslovica sa pocetka komentara dosla u pitanje ;)

Laza

pre 11 godina

Ovo hapsenje smrdi od pocetka, bez dokaza, na osnovu nagadjanja dousnika. U tome je problem ,a ne u hapsenju. Svedoci su smesni od prvog dana....sta ce nam oni. Nek pokazu papire da je Dzaja uzeo pare, kako je uzeo i to je sve. Ovako vec 5 godina taljigaju ovo, a trebali je celo sudjenje da se zavrsi za 3 dana. To sto je nasa policija i tuzilastvo nekompetentno, nije Dzaja kriv za to. Nikolic treba da komisija pogeleda njogov dosije, i da ako nema nista, zaustavi ovu lomacu, jer ce nas skupo kostati......NJegova deca ima da vode slucaj pred Strazburom, i dobice milione ostete...barem 50 mil eura

Medvedja

pre 11 godina

Ako vrati pare,može nazad u Zvezdu.Zar je moguće da ga neko samo "mrzi" čitavih 8 godina?Obrukao se-dolijao pod stare dane!Sramota za vrhunskog igrača!Pa njega su pre 8 godina,Delije oterale zbog "rezultata"!

Relja

pre 11 godina

Dragan Džajić je veliki sportista i pristojan čovek. On oseća fudbal. Takvi nikada ne šuruju ni sa kim. I ne kradu. I sami nose svoj krst. I vrlo su retki. Pokazao je da zna da selektira najbolji tim Evrope. Zato se radujem da ga ponovo vidim na njegovom starom mestu.

spasoje

pre 11 godina

Nebrini zemljace, neces ga ni dobiti. Za proneveru se odgovara a nagradu u vidu pomilovanja mozes dobiti tek kad izdrzis dve trecine kazne. Vazi za ostale zasto nebi vazilo i za tebe, bez obzira kako se prezivas.

brainwash

pre 11 godina

"Predsednik države može da pomiluje bilo kog pojedinca i da ga, ukoliko je osuđen, oslobodi izdržavanja kazne ili, kao u Džajićevom slučaju, da ga oslobodi krivičnog gonjenja. Potrebno je i da Komisija za pomilovanja da svoje mišljenje, ali predsednik donosi konačnu odluku i ne mora da se drži mišljenja komisije", kaže Konstantinović. :

Pa gde to ima u svetu?? Znaci Toma Diploma moze da oslobodi koga hoce bez obzira na krivicu i zlocin koji je ucinio?? Nisam znao da smo gori od banana drzava. Znaci moze da pusti Legiju i Zvekija?? to otvara ogromen mogucnosti za zloupotrebe i koprupciju. Cemu sluze zakoni ako je predsednik iznad njih? Ovo je feudalni sistem!

Majko moja!

pre 11 godina

Uopste becu da ulazim u to da ki je Dzaja kriv ili ne. To ce valjda utvrditi sud.
Ono sto je tu truloje sledece: za novu vlast su svi pravi koji su staroj bili krivi i obratno- onako : bas za inat!
Srpska posla!
A Dzaji zelim sve najbolje! Bio je dovoljno veliki u svetskim razmerama da ne mogu da verujem da mu je bilo potrebno da se spusta na nivo obicnog lopova, sto se za novu vlast ne moze reci, a Dzaja valjda to i zna pa nece da suruje s njima!

oprostice ti djura..

pre 11 godina

Da li zato sto je neko poznat..mora da ima bas toliko popusta ? i da javnost presudjuje ko je kriv a ko ne?..uz to da se iskazi menjaju po potrebi,tako da zapravo nista nije ni bilo,malo se slikali za kamere..farsa obicna..cemu onda postojanje sudstva?

Tomcat

pre 11 godina

Pa Dzajic je u Palati pravde sinonim za "glupog lopova"!
To kako je on dozvolio da ga skembaju je zaista smesno... Jesu krali i drugi, ali su to radili sa makar koliko-toliko stila, dok je Dzajic to radio sto bi rekli na seljacki nacin, tj. da svi vide.
Stoji da je njegovo hapsenje medijski ekploatisano da bi neki tajkuni mogli da ga dodatno snize i da posle preuzmu primat u Zvezdi sto danas za rezultat izmedju ostalog ima i gradnju Delta Planete, ali covek je de facto kriv.
Ako ga Nikolic pomiluje onda je to samo zbog toga sto zeli da za sebe i stranku ubere koji politicki poen vise!

gresim li?

pre 11 godina

Veze i vezice, kazete, niste trazili. Prihvatili ste da budete kandidat za poslanika one romske partije ili tako nekog. Tada ste bili u pritvoru i verujem da ste to uradili da biste stekli imunitet. Ali, cupava je politika.

Nemanja

pre 11 godina

Nemam ništa protiv Džaje, smatram da su on i Piksi samo žrtve, a da Zvezdu (i Partizan) uništavaju menadžeri i mafijaši, koji manipulišu i medijima te ovi ruše legende kakve su njih dvojica... A zašto niko ne spominje Milana Ćalasana? Čovek je imao 50% od svakog igrača, a sada kao da je u zemlju propao... Sa druge strane, nisu mi jasni ovi likovi poput Drulića... NE TERETI DŽAJU, VEĆ KLUB.... pa čekaj, ko je tad bio u klubu? Ako ti već Džaja nije uzeo, tereti i tuži onog ko jeste, neće ti Lukić plaćati nešto što je bilo pre 12 godina... ne branim Lukića, on je posebna priča, već mi nije jasan Goran Drulić... pa nije klub živo biće, pa da sam uzme pare, pa ćeš ti da teretiš klub dok ti ne vrati, a pritom tvrdiš da su oni koji su ti bili direktno poslodavci i koji su bili tu sa tobom-nedužni... pa ako su oni nedužni, kako onda možeš da teretiš klub, debilu jedan? Odluči se za nešto, ne može i jare i pare.. ti bi da sačuvaš Džaju, al' da dobiješ pare.. pa ne može to tako.. Il' ti je Džaja uzeo, ili ti nije ni uzeto, treće nema...

Sava Drugi

pre 11 godina

Dzaja je O.K. alik, ali porez platio nije. Ni jedne godine do sada nije bilo da je neki fudbaler bio ni mendju 100 prvih po iznosu poreza.

zoran

pre 11 godina

Pa gde to ima u svetu?? Znaci Toma Diploma moze da oslobodi koga hoce bez obzira na krivicu i zlocin koji je ucinio?? Nisam znao da smo gori od banana drzava. Znaci moze da pusti Legiju i Zvekija?? to otvara ogromen mogucnosti za zloupotrebe i koprupciju. Cemu sluze zakoni ako je predsednik iznad njih? Ovo je feudalni sistem!
(brainwash, 29. avgust 2012 22:06)

To isto pravo ima i kraljica Velike Britanije. Ona je to pravo iskoristila, relativno skoro, pri sudjenju njenom bivshem batleru. Prekinula je sudjenje i ovaj je bio oslobodjen daljeg procesa.

Nemanja

pre 11 godina

Hahaha a ponudjeno mu je 2 godine zatvora i da uplati 2 miliona evra. Ma ne sto je on rad da dokaze da je nevin nego mu se ne ide u zatvor na 2 godine pa jos da plati 2 miliona evra. Naravno da je kriv!!! Kriv je ko i svi koji su krali u to vreme! Kriv je koliko i ona pevaljka iz Zitoradje za prodaju fudbalera. Ali ako vec ni ona nije osudjena ne mora ni on da lezi u zatvoru. Idealno bi bilo sve njih smestiti u lepu novu celiji na po 7 godina. Problem je sto je ova zemlja, zemlja budala koje jos uvek nisu sabrali 2+2 pa jos uvek veruju da Dzaja nije kriv! Zasto mislite da nije kriv? Zato sto je nekada bio dobar fudbaler? Fudbaleri i prvacice ne kradu? Gadi mi se Srbija i ceo narod sa njihovom empatijom ka pogresnim ljudima i vrednostima!

Poštenje iznad svega!

pre 11 godina

Ako je nevin, zašto je onda za vreme sudskog procesa, poput nekih kontraverznih biznismena odlazio na primorije u Crnu goru?

teki

pre 11 godina

Pa ne razumem ove koji ga sad dizu u nebesa.pa ljudi,iz kluba je bio oteran zbog loseg rada i losih rezultata a sada kao samo da se vrati i sve ce biti bajno u klubu.Ma nije nego.molim vas malo razuma u celoj prici.Kao sto se pricalo godinama samo Tumba da se vrati u Partizan da radi,pa vidim kako ide.Sistem nam je iskvaren,to pojedinci ne mogu resiti,pogotovo ako su i neposteni.

A?

pre 11 godina

@Postenje iznad svega!... Sta mislis, zasto je isao na primorje? Da li bi ti isao da imas tamo vikendicu? A? Uostalom, nije imao zabranu izlaska iz drzave, raspitaj se malo!

Mile

pre 11 godina

Prosto je neshvatljivo da devedeset posto komentatora članka piše gluposti tipa "a što nisu Bjeku i Zeku", i slične misaone rečenice. Pa valjda je interes ove države da svi lopovi budu osuđeni, bez obzira na prethodne zasluge koje su imali u raznim oblastima. Dokle god budemo ovako razmišljali Ceca će za milion evra dobijati 1 godinu kućnog pritvora. U pravu je bivši referent za ONO i DSZ, Jelko Kacin, Srbija je zemlja a tek treba da postane država.

Gos'n

pre 11 godina

Mislim da je isto pomilovali ga ili mu gledali kroz prste na sudjenju. Jedino sto bi nakon dobre presude bio cist u ocima javnosti, iako to tesko da je tacno.

mare

pre 11 godina

nece fudbaleri da ga optuze zbog straha od mafijasa, a na sudu je da dokaze koliko je CZ dobila para za prodaju igraca i gde su te pare otisle

partizanovac

pre 11 godina

Ako vec niko od Zvezdasa nece,evo ja,Partizanovac,cu da kazem:
1.Dragan Dzajic je najbolji fudbaler i SFRJ,i SRJ, i SCG i Srbije svih vremena!Bio i ostao,a kakvi su nam sada "fudbaleri",ostace jos dugi niz godina..
2.Nacin njegovog hapsenja je skandala nad skandalima - lisice,kamere,bruka..Zasto tako nije uhapsen Lale Sekulic u aferi AGROBANKA koji je "lapio" tricavih 150 miliona EURO?
3.Dzaja je,na zalost,zrtva kriminalno-politicko-obavestajno-tajkunskog polusveta koji se vrzma po Zvezdi i hoce prvo da je ocerupa,pa onda da je kupi za neku sicu-to znaju i vrapci na grani...
4.Ako je kriv,dokazati krivicu.Ako nije,pustiti coveka,sta se Toma tu mesa sa nekim abolicijama-nevin covek se nikada ne abolira,kriv pogotovo-ako je uzeo novac,sve da vrati nazad,a onda Toma treba da razmisli - ako oslobodi,a ne abolira, Dzaju izvrsenja zatvorske kazne,po meni to podrazumeva da se Dzaja nikada vise ne vrati ni na jednu bitnu funkciju..
Jer,ako jednog dana zaceprkaju u Partizan,Vojvodinu itd,koga ce onda da "abolira"?
Tito,rahmetli Joza Zagorac,svemocnik,gospodar zivota i smrti, i neko ko je mogao da uhapsi bilo koga,bilo gde,bilo kada,bez obzira ko taj bio,vrlo dobro je znao da se u Beogradu u 3 Institucije NE SME dirati - Patrijarsiju,Politiku i Zvezdu...To su bile,sto rece "svepametni" Boris Tadic,"crvne linije"..Komunisti ih nikada nisu prelazili..
Tomo,HISTORIA EST MAGISTRA VITAE...

misa

pre 11 godina

Pokojna gospodja Barac je sve rekla o tebi i tvom sudjenju.Tvoje kukanje po medijima samo govore o tebi i tebi slicnima koji se zalazu za tvoje pomilovanje.Koliko {ne} ljudi idu daleko.Jadna je drzava koja se bori za takve kao sto si ti a o pjedincima ili masi ne treba govoriti.

nidža

pre 11 godina

Džajiću ne treba pomilovanje. Njemu je potrebno nepristrasno suđenje da se dokaže da ga godinama nepravedno šikaniraju i blate osobe koje mu nisu ni do kolena. Napred legendo i dokaži miševima što su zinuli na Zvezdu da su iz blata izašli i u njega će se vratiti.
A i sudije i tužioce na odgovornost zbog činjenice da nemaju dokaze i da proces traje nenormalno dugo.
To je pravosuđe koje je reformisala vlast DS-a, to je pravda koju je pokušao da progura Vesić i Miškovići...

BEOGRAD navija za ZVEZDU

pre 11 godina

Ako vrati pare,može nazad u Zvezdu.Zar je moguće da ga neko samo "mrzi" čitavih 8 godina?Obrukao se-dolijao pod stare dane!Sramota za vrhunskog igrača!Pa njega su pre 8 godina,Delije oterale zbog "rezultata"!
(Medvedja, 29. avgust 2012 21:39)
Delije ga nisu oterale, nego gospoda sa zapada. Delije su cak delile letke da se ne tera Dzajic jer moze samo gore da izadje. Da li su bili u pravu ili nisu zakljuci sam.

Partizanovac

pre 11 godina

Mislim da je skandalozno da najboljeg ex-Yu fudbalera svih vremena i covjeka koji je uzeo Kup Sampiona kao vizionar te Zvezde tretiraju kao zadnjeg fakina- skupa sa lisicama te hapsenjem sa furgonom i "skrivenim" kamerama. Tu je nesta, u najmanju ruku, debelo van proporcija u smislu "sta je ovaj covjek dao" naspram nedokazanog teretenja za nesta sto je navodno uzeo. Sta, kao da bi Dzaja "zapalio" autom preko granice da je znao da je pokrenuta tuzba? U najmanju ruku sve to smrdi na jos jedno bacanje prasine u oci, kao fole da je Srbija takva pravna velesila da se i Dzajic tako tretira. Malo sutra, drzava je "na aparatima", na rubu ekonomskog sloma. U drzavama gdje su korupcijske sage a-la te u Srbiji nepoznanice se i te kako vodi racuna o zaista zasluznim gradjanima. Ne kazem da se radi o protekciji vec o tome da drzava kroz odavanje duznog postovanja onima koji su je najvise zaduzili istovremeno pokazuje da je drzava koja drzi do sebe. Sem toga, nigdje nisam vidio da se na osnovu indicija neko tako privodi.

Dendza

pre 11 godina

Dzaja je O.K. alik, ali porez platio nije. Ni jedne godine do sada nije bilo da je neki fudbaler bio ni mendju 100 prvih po iznosu poreza.
(Sava Drugi, 29. avgust 2012 21:36)

Neverovatno kakvi spinovi od strane Topalovica. Pa Dzaja je jos u staroj Jugi bio poznat kao najveci poreski obveznik kada su u pitanju fizicka lica. Kako nemate obraza to je cudo jedno.

Dominator

pre 11 godina

ponudili mu da uplati 2 miliona € u huminataran fond? A jel znate gde bi onda te pare otisle? E pa nisu mu to sigurno dzabe nudili..
Koji su to zlikovci, da neverue covek.

Dendza

pre 11 godina

Pokojna gospodja Barac je sve rekla o tebi i tvom sudjenju.Tvoje kukanje po medijima samo govore o tebi i tebi slicnima koji se zalazu za tvoje pomilovanje.Koliko {ne} ljudi idu daleko.Jadna je drzava koja se bori za takve kao sto si ti a o pjedincima ili masi ne treba govoriti.
(misa, 29. avgust 2012 23:12)

A da vidimo sta je rekla Verica Barac: "Džajić je hapšen zbog tuđih interesa..." ... "Sigurna sam da je Džajić hapšen da bi neko ostvario krupne materijalne interese u Crvenoj zvezdi. On je, u tom odnosu, samo žrtva. A čujem da je sad sin Miroslava Miškovića finansijer Crvene zvezde... Mislim da je sve ovo afera posle koje bi Mišković trebalo, na nezakonit način, da prigrabi ogroman kapital, kao što je to bilo u Luci Beograd, „Ce-marketu”." Dakle i on i njemu slicni, medju kojima sam i ja smo posteni ljudi koji se zalazu za pravdu za razliku od tebe i slicnih koji i kad spinuju ne znaju gde je levo.

lesa

pre 11 godina

Meni nije jasno da u ovoj zemlji lopova kucu oduzimaju čoveku koji je dugo godina bio najbolji fudbaler na svetu. Njega su našli da pitaju odakle mu para za kuću a rukovodstvo Partizana ne mora nikom nista da pokazuje. To bi isto bilo kad bi za 20 god pitali Novaka Djokovica odakle ti novac. Dzajo znamo da si nevin bori se do kraja kao i uvek. *Lomio si kičme svima slomićeš i njima.*

nislija

pre 11 godina

Zvezdas sam ali cim je dignuta otpuznica znaci da se nesto nelegalno desavalo a da je on kao prvi covek kluba morao biti upucen u te stvari.......tuzno ali realno

Dragan

pre 11 godina

Srpskim fudbalom upravljaju ljudi koji imaju mnogo dodirnih tacaka sa podzemljem.
Svi znaju da je neko poturio Dzajicu i Cvetkovicu da bi ih slomio i dokopao se Zvezde.
Da sam na Predsednikovom mestu ne bih ponudom o pomilovanju vredjao ovakve ljude.Valjda je jasno da je njima stalo do pravde.Umesto toga neka Predsednik urgira kod MUP-a i Tuzilastva da se procesuiraju oni koju su ovo zverstvo sa nasim legendama napravili.
Sve dok se i Zvezda i Partizan ne ociste od mafije i prljavih politicara od naseg fudbala nece biti nista.

Zoso

pre 11 godina

Sa kojim pravom Toma moze da pomiluje Dzaju.Nek se utvrdi da li je kriv ili ne.Ako nije kriv coveku platite odstetu sto je maltretiran a ako je kriv corka.Sa ovakvim izjavama se vrsi pritisak na sudstvo.

Lomio si kičme svima

pre 11 godina

5 godina bez dokaza!? Nadam se da se tako dugo neće cimati Tole, Zeka i Bjeka, pošto će dokaza biti ako je do njih :-)

Vlad

pre 11 godina

Džajić i Cvetković su napravili čudo od Crvene Zvezde 1991. godine, a vi gospodo tužioci i gospodo sudije koji ih tužite i koji im sudite samo preslušajte video snimak pred sam kraj polufinalne utakmice koja je bila igrana u Beogradu Crvena Zvezda - Bajern Minhen posle postignutog drugog Mihajlovićevog gola odnosno Augentalerovog autogola (ima ga na Youtubu) i da čujete kako je Milojko Pantić zahvalio i Džajiću i Cvetkoviću, a to ne treba da bude olakšavajuća okolnost, nego u potpunosti oslobađajuća presuda, pa da vidim ovu novu gospodu koja vodi fudbalske klubove a bogami i reprezentaciju da li će napraviti neko novo čudo u budućnosti kao što su napravili i Džajić i Cvetković od Crvene Zvezde 1991. godine.

Dusan

pre 11 godina

Samo zamislite da su u pitanju Pele, Maradona, Beckenbauer, Platini, i da se to desava u tim zemljama... U redu, ako je kriv ima da odgovara, ali onolika doza senzacionalizma prilikom hapsenja, nijedan konkretan niti valjan dokaz tuzilastva, o svedocima da ne govorimo, pa cemu to, kako, zasto?!?!?! Ne ulazim u to da li je kriv ili ne, bila teska vremena, u redu, ali ZEKU i BJEKU niko ni da pogleda, pa cekaj sad, sta smo mi kao pali sa kruske ili kako....

Citalac

pre 11 godina

Kriv, nije kriv. To je jedna strana medalje ( po meni nije ).

Druga , ako nije kriv, da li je neko kriv za sve sto je Dzaja prosao i prolazi.

E prijatelji, pa neko MORA ODGOVARATI ! Ili Dzaja ( a to nece biti ), ili oni koji mu "smestise ".

A ono, izvinite, malo smo se z.....li, ne prolazi vise !

miki

pre 11 godina

Abolicija je oslobadjanje od krivičnog gonjenja i predstavlja jedan od oblika pomilovanja(koje daje predsednik države) ili amnestije(koju daje skupština).
Oba instituta postoje u većini savremenih zakonodavstva,ali se ne koriste preterano.

Zvezda u srcu od malena

pre 11 godina

Molim vas mala deco sto ludite za lajkovima idite na facebook pa se tamo lajkuj te !!
Svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv !

Izgradnja hotela i kompleksa oko stadiona kosta ljudi u vremenu kad ti je svaki podpretsednik skupstine opstine imao 4 telohranitelja i gospodara prstena A6 -> mora to neko i da plati !

..

pre 11 godina

terete dzaju dok tole, djuric i lukic nonsalantno masu iz loze..dace bog da se vrati u zvezdu a neka od nasih legendi u partizan pa da se nas fudbal pomeri sa dna..nize ne mozemo..

Eden Hazard

pre 11 godina

Citam komentare drugih citalaca i ne mogu da verujem sta je napisano. Izgleda da su svi zaboravili koliko su kostali igraci koje je Zvezda prodavala. Nazalost, u optuznici i istrazi se ne ide dovoljno daleko. Sta je sa prodajom sampionskog tima iz 1991? Kada su uvedene sankcije ceo tim je rasprodat, pokusajte da predocite koliko se tada novca slilo u Zvezdu. Pancev, Savicevic, Jugovic, Mihajlovic = oko 80 miliona maraka. Gde je taj novac zavrsio? Najskuplji igrac koji je doveden bio je Darko Kovacevic, u stadion nije investirano - pa citavo vreme Dzajic nije bio u stanju da makar deo novca usmeri kako bi se kupio novi semafor. Prodati su kasnije i Stankovic i Drulic za silne pare, ali glavni problem je u tome sto nista od tih para Zvezda nije videla. Zasto bi se klub zaduzivao posle takvih transfera, pa samo od novca zaradjenog od Stankovicevog transfera u Lacio Crvena Zvezda je mogla da zivi tri godine i da ni od koga nista ne pozajmljuje. Mozda Dzajic nije kriv, ali bio je na celu kluba kada su enormne sume novca nestajale i morao bi da zna u cijim dzepovima je taj novac zavrsio. Na Zvezdinom racunu sigurno nije.

oscar

pre 11 godina

Da li iko od vas pamti sta je bilo taj dan kada su legendu srpskog fudbala hapsili kao poslednjeg dzeparosa? Taj dan je Kosovo proglasilo bezavisnost!!! Znali su sta rade!! Legendu na TV,kako ga privode,ludilo a u pozadini samo spomenuto da je Kosovo proglasilo nezavisnost... Medijska manipulacija!!! Kao sto kaze dosta ljudi.ako je kriv tj ako dokazete krivicu-u zatvor,ako ne-spremite se za milionsku odstetu... Mada,skoro pet godina ne mogu dokazati nista... Medijsko blacenje legende u korist tajkuna koji zele i Zvezdu i Partizan...

ninepi

pre 11 godina

Kako bre nije kriv, pa on je bio predsednik kluba, pare JESU pokradene, a on nije kriv. Pa onda neka kaze ko je kriv. Znaci nema nista od sudjenja, sve je to farsa. Toliko i od Vucica i od njegove borbe protiv kriminala.
A ko je otvorio racun u banci na ime Drulica i poduizao pare sa njega. Tu mora da postoji odgovornost i u Zvezdi i u banci.
Crkni zemljo Srbijo

ninepi

pre 11 godina

Ako nije kriv, onda nek odvori zasto je sa nekim igracima raskidao ugovore neposredno pre njihove prodaje. Time je direktno stetio Zvezdu, za deo ili ceo iznos obestecenja. U privrednom kriminalu, to se zove neodgovorno upravljanje i nanosenje stete firmi.

ofk

pre 11 godina

klasika..kontranapad..i onda u jednom ala farsa postupku njega oslobadjaju i on postaje IKONA.Podsticaj za buduce generacije da moze da se krade

40+

pre 11 godina

Jel su ovde svi zaslepljeni time sto je bio dobar igrac pa sad mora da bude svetac,iznad svih nas obicnih smrtnika?Za Njegusa znaju svi iz Uzica da mu nisu dali da izadje iz Spanije jer nije placen porez kad je zavrsio posao u Atletiko M. A to je bio transfer u vreme Dzaje.Naravno da se sad svi lizu izmedju sebe i peglaju stvari i da ce biti pojo vuk magarca.Za ove sto prozivaju Zeku i Bjeku,daj boze da ih pokupe i da im se naplati sve sto su uzeli Partizanu je bi klub sigurno mogao da zivi nekoliko godina od tih para.

Vladan R

pre 11 godina

Niko sa sigurnoscu ne moze da kaze da li jeste ili nije kriv. Ipak kada se sagledaju dogadjanja u Zvezdi i nacin vodjenja optuznica, sve deluje kao namestaljka. Krenulo se sa istragom za jedan transfer. Kada ni nakon maksimalnog drzanja u pritvoru nisu uspeli da sakupe dovoljno dokaza za optuznicu, jer ne vidim nijedan drugi razlog za ne podizanje iste, pocinju sa istragom za drugi transfer i tako redom. Podizanje optuznice je samo farsa da se opravda progon, i Dzaja bar jos malo drzi van CZ. Za svo to vreme CZ se iz godine u godinu urusava. Istina je da su na pocetku tog perioda uzete nadmocno dve duple krune, ali sa timom, koji je Dzajic ostavio u amanet, kompletno sastavljenim od mladih i A reprezentativaca, za sposobne i dobronamerne vrednh vise desetina miliona evra i kadrim da udje u LS i time jos vise uveca svoju vrednost. Na zalost uz osvajanje trofeja, vrsi se rasprodaja igraca, pod visegodisnjim ugovorom, a ne dovode adekvatne zamene, pa u mec sa Rendzersom ulazimo s poluuprodatim timom i naravno ne koristi se idealna prilika za ulazak u LS. Nakon sto je tim rasprodao, Piksi bezi glavom bez obzira, a oni koji su dosli sa njima nastavljaju sa katastrofalnom politikom zaduzivanja i kupovinom igraca na lepe oci i video kasete. Na kraju vladavine pomenutih, ostaju sveze dugovi mereni u desetinama miliona evra, neisplaceni igarci ali njih niko ne dira. Zato diraju onoga za cijeg mandata Zvezda maltene nije bila u dugovima, a za transfere iz proslog milenijuma.

sportmaher

pre 11 godina

šta je jedan džajić u odnosu na ovu mafiju koja se rasporedila po sportskim klubovima!?
a našao se toma (koji vole sportove sa golmanima...) da ga abolira od krivice.

neverica

pre 11 godina

Samo cu reci da,ako niste,pogledate na internetu SOS-ovu emisiju Odjeci koja se prikazivala u ponedeljak,gost emisije je bio Dejan Andjus

NLO - sve vas gledamo -

pre 11 godina

Evropa je jasno porucila da su drzava i pravosudje koje su vodili zuti marsovci okoreli u teski kriminal i da se bave reketiranjem,evropska komisija je usvojila javnu deklaraciju o gazenju ljudskih prava u zutoj zabokrecini srbije,treba li ista dodati,GDE JE TO ISTRAZIVACKO NOVINARSTVO??ili treba opet uvazena G-dja Vesna Pesic da ode u evropu i objasni u kakvom gansterskom uzasu zivi narod,A DRAGAN DJAJIC JE LEGENDA SRBSKOG FUDBALA POPUT BEKENBAUERA I PELEA,naravno da mu je sve namontirano od oholih primitivaca i da je pravde svi tuzioci i sudije bi trebalo doziveti ono sto su spremni zbog eura ispod stola drugima uraditi,srbija po ko zna koji put mora da se postiti zbog svoje nehumanosti.

Aleksandar

pre 11 godina

Dzaja je na "svoj"nacin odrzavao Zvezdu na tronu i bio neprikosnoven u klubu,za sve se pitao...A sto se tice najveceg uspeha u Bariju,tu je imao vrlo strucne ljude iza sebe za razliku od ovoga danas.Pre svih prof.Veljka Aleksica ali i raznorazne politicare koji su sa Cvetkovicem "ubedjivali"odabrane igrace u neophodnost prelaska iz klubova bivse drzave bas u Crvenu Zvezdu a ne u Partizan,Hajduk ili Dinamo...Pancev na primer...Da je uzimao lovu od prodaje igraca,uzimao je.Nije jedini...ali samo su njega maznuli.Frajeri u Partizanu su sve njegove fore i sheme iskopirali ali ostadose netaknuti.Zasto?Kola su se slomila na njemu jer se zakacio sa gazda Miskom i to znaju svi.Nema tu nikakve misterije.Da ga osude ne mogu jer ga niko ne tereti od prodatih igraca a po famoznom zakonu o zloupotrebi sl.polozaja nema dovoljno dokaza.Sigurno je samo da je lova isparila.I danas se radi po istom principu i dokle god drzava ne udje u fudbal i ne pokupi sav taj nagomilani olos i talog u klubovima i Savezu,nista od fudbala biti nece.Mogu navijaci ovde da se prepucavaju do mile volje,ispadacemo i dalje u kvalifikacijama svih takmicenja.

mijajic dragisa

pre 11 godina

citam ove komentare pa se pitam koliko ste svi vi fudbalski potkovani da diskutujete o ovoj legendi fali vam bukvar a citanke su vam misaone imenice

lejubajug

pre 11 godina

Cinjenica je da je UEFA,potvrdila da su Spanci za Drulica uplatili 25.miliona maraka,a Zvezda ( u doba Djajic-Cvetkovic) prikazala 20.miliona.Drulic trazi svojih 5.miliona.Gde su ? Ko ih je uzeo? Falsifikovan je njegov potpis u banci. Kao "Djaja i Cvele,ne znaju nista o tome" a svi znamo ko je vedrio i oblacio u Zvezdi.To " legenda" ne daje nikom pravo da prisvaja tude pare ! A u klubu kazu " nismo mi uzeli pare,zna se ko je to mogao samo da uradi " I farsa se nastavlja,a sve je jasno. !

Svasta

pre 11 godina

@ (Demagozi, 30. avgust 2012 11:12) Pa nije ni Dzajic ucestvovao ni u kakvim lopovskim poslovima i to ce i sud dokazati, a ti razmisljaj o cemu i sta pises...

Rajko

pre 11 godina

Ja ne znam da li je kriv ili ne. Ono sto znam da u ovoj Srbiji otima svako, ama bas svako ko moze. I sad kao imate neku "legendu" koja ne krade i ne diluje sa ostalima. Ma daj smesno bre. Srbija je ovo brale.

Demagozi

pre 11 godina

Pele nikada nije ucestvovao u lopovskim poslovima, tj nije optuzen da je krao od kluba za koji navija, tako da je potpuno van mozga traziti slicnost sa Dzajicem!

MIX

pre 11 godina

Svi tajkuni, po srpski-naše krvopije, koji postadoše to što jesu uglavnom od 1990 do 2000 godine - TREBALI SU BITI UHAPŠENI I POSLATI NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Zato što su se na lopovski način obogatili u vreme najveće ekonomske propasti Srbije i njenog naroda! Pogotovu u ratnim godinama! Ima ih bar pedesetak ako ne i više!
Pokradeno je od ovog naroda desetina miljardi dolara! I šta se bilo kome od njih dogodilo? Nikome NIŠTA! Jedino je Karić ,kad je malo počeo da smeta političarima, morao da utekne, iako im je do tada bio miljenik!
Ne branim ja njega, i on je za robiju, ja se samo pitam ŠTA JE URADILA VLAST U SRBIJI? N I Š T A ! Kohabitacija sa onima koji ih plaćaju i koji
im održavaju stranke u životu! A da bi se pokazala "pravna država" hapšena je pevačica i fudbalska legenda! Za sitninu, a i to nije dokazano ni Ceci ni Džaji!
Upropastiteljima Srbije ni sada ne preti nikakva opasnost! Na vreme su oni sebi obezbedili alibije - korumpirajući sve i na svakom nivou!

MiloS

pre 11 godina

znamo mi da vi samo cistite DS-ove. a da vase milujete. neka neka, opasuljice se i ti sto su vas glasali, ne ce vam biti mesta u srbiji kad jos nesto zabrljate, trazicete i vi politicki azil

Northern Soul

pre 11 godina

Ajde Džajo,završi to,pa na posao...dosta nas toga čeka.Ne znam za druge,ali meni je taj Stojadinović na mestu SD skroz ok...treba neki keš da se zavrti...Još kad bi i Robija vratio u upravu...

Demagozi

pre 11 godina

@: (Svasta, 30. avgust 2012 12:19)
Prijatelju, ovo je Srbija, ja ne znam u kom svetu zivis?
Zasto ste ga oterali iz kluba, ako je tako dobro i posteno radio?

Svasta

pre 11 godina

@(Demagozi, 30. avgust 2012 13:07) Prijatelju, bez obzira sto je ovo Srbija svako ima pravo da bude nevin dok ne se ne dokaze da nije tako, zar ne? Moje misljenje da nije kriv je apsolutno nebitno ali postoji sud i nadlezni organi koji ce utvrditi da li je kriv ili nije, zar ne? A zasto je oteran i zasto je hapsen, posebno to, to je jako duga prica, procitaj tekst pokojne Verice Barac na tu temu, mozda ti pomogne. Pozdrav...

Medvedja

pre 11 godina

Sram te bilo lopove!Kako si godinama svoje stanove izdavao Zvezdinim fudbalerima,a klub to debelo plaćao!Vraćaš se još da kradeš,malo ti je bilo izgleda!

Medvedja

pre 11 godina

Ako vrati pare,može nazad u Zvezdu.Zar je moguće da ga neko samo "mrzi" čitavih 8 godina?Obrukao se-dolijao pod stare dane!Sramota za vrhunskog igrača!Pa njega su pre 8 godina,Delije oterale zbog "rezultata"!

spasoje

pre 11 godina

Nebrini zemljace, neces ga ni dobiti. Za proneveru se odgovara a nagradu u vidu pomilovanja mozes dobiti tek kad izdrzis dve trecine kazne. Vazi za ostale zasto nebi vazilo i za tebe, bez obzira kako se prezivas.

Poštenje iznad svega!

pre 11 godina

Ako je nevin, zašto je onda za vreme sudskog procesa, poput nekih kontraverznih biznismena odlazio na primorije u Crnu goru?

gresim li?

pre 11 godina

Veze i vezice, kazete, niste trazili. Prihvatili ste da budete kandidat za poslanika one romske partije ili tako nekog. Tada ste bili u pritvoru i verujem da ste to uradili da biste stekli imunitet. Ali, cupava je politika.

Tomcat

pre 11 godina

Pa Dzajic je u Palati pravde sinonim za "glupog lopova"!
To kako je on dozvolio da ga skembaju je zaista smesno... Jesu krali i drugi, ali su to radili sa makar koliko-toliko stila, dok je Dzajic to radio sto bi rekli na seljacki nacin, tj. da svi vide.
Stoji da je njegovo hapsenje medijski ekploatisano da bi neki tajkuni mogli da ga dodatno snize i da posle preuzmu primat u Zvezdi sto danas za rezultat izmedju ostalog ima i gradnju Delta Planete, ali covek je de facto kriv.
Ako ga Nikolic pomiluje onda je to samo zbog toga sto zeli da za sebe i stranku ubere koji politicki poen vise!

Drulic

pre 11 godina

kao gistro nije kriv, svi igraci mu oprostili kao i cveletu jer da nije njih ne bi ni dosli u zvezdu i daljom prodajom obezbedili sebi uhlebljenje vec bi igrali na nekim oranicama i ostali totalni anonimusi. a sto se tice povratka opet cete ga vi oterati kao i prosli put jer nas fudbal je bolestan i ne moze mu ni dzajKa pomoci.

Gos'n

pre 11 godina

Mislim da je isto pomilovali ga ili mu gledali kroz prste na sudjenju. Jedino sto bi nakon dobre presude bio cist u ocima javnosti, iako to tesko da je tacno.

Krang

pre 11 godina

U Brazilu bi izbio gradjanski rat da su vlasti ovako bezocno, beskrupulozno i bez dokaza, gonili Pelea. Legende treba postovati, izgleda da jedino mi Srbi svoje pokopavamo. Mnogima si lomio kicme, i njima ces uskoro!!!

Sava Drugi

pre 11 godina

Dzaja je O.K. alik, ali porez platio nije. Ni jedne godine do sada nije bilo da je neki fudbaler bio ni mendju 100 prvih po iznosu poreza.

brainwash

pre 11 godina

"Predsednik države može da pomiluje bilo kog pojedinca i da ga, ukoliko je osuđen, oslobodi izdržavanja kazne ili, kao u Džajićevom slučaju, da ga oslobodi krivičnog gonjenja. Potrebno je i da Komisija za pomilovanja da svoje mišljenje, ali predsednik donosi konačnu odluku i ne mora da se drži mišljenja komisije", kaže Konstantinović. :

Pa gde to ima u svetu?? Znaci Toma Diploma moze da oslobodi koga hoce bez obzira na krivicu i zlocin koji je ucinio?? Nisam znao da smo gori od banana drzava. Znaci moze da pusti Legiju i Zvekija?? to otvara ogromen mogucnosti za zloupotrebe i koprupciju. Cemu sluze zakoni ako je predsednik iznad njih? Ovo je feudalni sistem!

misa

pre 11 godina

Pokojna gospodja Barac je sve rekla o tebi i tvom sudjenju.Tvoje kukanje po medijima samo govore o tebi i tebi slicnima koji se zalazu za tvoje pomilovanje.Koliko {ne} ljudi idu daleko.Jadna je drzava koja se bori za takve kao sto si ti a o pjedincima ili masi ne treba govoriti.

mare

pre 11 godina

nece fudbaleri da ga optuze zbog straha od mafijasa, a na sudu je da dokaze koliko je CZ dobila para za prodaju igraca i gde su te pare otisle

teki

pre 11 godina

Pa ne razumem ove koji ga sad dizu u nebesa.pa ljudi,iz kluba je bio oteran zbog loseg rada i losih rezultata a sada kao samo da se vrati i sve ce biti bajno u klubu.Ma nije nego.molim vas malo razuma u celoj prici.Kao sto se pricalo godinama samo Tumba da se vrati u Partizan da radi,pa vidim kako ide.Sistem nam je iskvaren,to pojedinci ne mogu resiti,pogotovo ako su i neposteni.

neverica

pre 11 godina

Samo cu reci da,ako niste,pogledate na internetu SOS-ovu emisiju Odjeci koja se prikazivala u ponedeljak,gost emisije je bio Dejan Andjus

Nemanja

pre 11 godina

Hahaha a ponudjeno mu je 2 godine zatvora i da uplati 2 miliona evra. Ma ne sto je on rad da dokaze da je nevin nego mu se ne ide u zatvor na 2 godine pa jos da plati 2 miliona evra. Naravno da je kriv!!! Kriv je ko i svi koji su krali u to vreme! Kriv je koliko i ona pevaljka iz Zitoradje za prodaju fudbalera. Ali ako vec ni ona nije osudjena ne mora ni on da lezi u zatvoru. Idealno bi bilo sve njih smestiti u lepu novu celiji na po 7 godina. Problem je sto je ova zemlja, zemlja budala koje jos uvek nisu sabrali 2+2 pa jos uvek veruju da Dzaja nije kriv! Zasto mislite da nije kriv? Zato sto je nekada bio dobar fudbaler? Fudbaleri i prvacice ne kradu? Gadi mi se Srbija i ceo narod sa njihovom empatijom ka pogresnim ljudima i vrednostima!

oprostice ti djura..

pre 11 godina

Da li zato sto je neko poznat..mora da ima bas toliko popusta ? i da javnost presudjuje ko je kriv a ko ne?..uz to da se iskazi menjaju po potrebi,tako da zapravo nista nije ni bilo,malo se slikali za kamere..farsa obicna..cemu onda postojanje sudstva?

Raša

pre 11 godina

Ubeđen sam da Džajić nije kriv a niko to nije ni(do)kazao. Celine radi, bilo bi lepo da saznamo ko stoji iza "filmskog" hapšenja i blaćenja Džajića i Cveleta. Takođe bi bilo normalno da Džajić pokrene postupak u Strazburu zbog povrede ličnosti.

Miki Rubiroza

pre 11 godina

Koliko mi je poznato Nikolić je Partizanovac, a kako smo mi partizanovci mekog srca, moguće je da dođe do pomilovanja. Inače, šalu na stranu, suđenje Džajiću je bruka za Srbiju.

A?

pre 11 godina

@Postenje iznad svega!... Sta mislis, zasto je isao na primorje? Da li bi ti isao da imas tamo vikendicu? A? Uostalom, nije imao zabranu izlaska iz drzave, raspitaj se malo!

MiloS

pre 11 godina

znamo mi da vi samo cistite DS-ove. a da vase milujete. neka neka, opasuljice se i ti sto su vas glasali, ne ce vam biti mesta u srbiji kad jos nesto zabrljate, trazicete i vi politicki azil

zoran

pre 11 godina

Pa gde to ima u svetu?? Znaci Toma Diploma moze da oslobodi koga hoce bez obzira na krivicu i zlocin koji je ucinio?? Nisam znao da smo gori od banana drzava. Znaci moze da pusti Legiju i Zvekija?? to otvara ogromen mogucnosti za zloupotrebe i koprupciju. Cemu sluze zakoni ako je predsednik iznad njih? Ovo je feudalni sistem!
(brainwash, 29. avgust 2012 22:06)

To isto pravo ima i kraljica Velike Britanije. Ona je to pravo iskoristila, relativno skoro, pri sudjenju njenom bivshem batleru. Prekinula je sudjenje i ovaj je bio oslobodjen daljeg procesa.

Sloboda za Dzajica

pre 11 godina

Dzajo, mafija menadzera, kriminalaca, bivse vlasti i tajkuna koji su te oterali iz zvezde treba pod hitno da se pohapse, molim te reci imena tih zveri na glas da se objavi istina koju nisi smeo do sad da kazes a drzava sad nek ti da zastitu od istih.

Kos BL

pre 11 godina

Jos dok je igrao fudbal pratila ga je izreka "ima para ko Dzajic"...E to je nekima odzvanjalo u usima pa su "htjeli svoj deo",najvjerovatnije da je sva ta farsa organizovana da bi tuzilastvo,advokati,sudije i ne znam ko jos,uzeli svo deo,ali ne da Dzaja jer bi poslovica sa pocetka komentara dosla u pitanje ;)

Relja

pre 11 godina

Dragan Džajić je veliki sportista i pristojan čovek. On oseća fudbal. Takvi nikada ne šuruju ni sa kim. I ne kradu. I sami nose svoj krst. I vrlo su retki. Pokazao je da zna da selektira najbolji tim Evrope. Zato se radujem da ga ponovo vidim na njegovom starom mestu.

ninepi

pre 11 godina

Kako bre nije kriv, pa on je bio predsednik kluba, pare JESU pokradene, a on nije kriv. Pa onda neka kaze ko je kriv. Znaci nema nista od sudjenja, sve je to farsa. Toliko i od Vucica i od njegove borbe protiv kriminala.
A ko je otvorio racun u banci na ime Drulica i poduizao pare sa njega. Tu mora da postoji odgovornost i u Zvezdi i u banci.
Crkni zemljo Srbijo

nada

pre 11 godina

Pet godina vodi spor pet godina da bi na kraju bio oslobodjen optuzbi.Ko ce njemu da plati ovu torturu kroz koju je prosao.Reformisano pravosudje i gMalovic.DZaja je velik covek ljudina.Daj Boze da se vrati u Zvezdu.Samo da ih nauci kako se postaje sampion kako se voli i postuje klub kom pripadas.

vlada

pre 11 godina

Nek nam Bog da srece da se vrate dani
Slavni dani nase proslosti
Da I deca nasa na Marakani
Raduju se svetskoj tituli

Drzi se legendo pa da nam se I ti vratis

MI slim

pre 11 godina

Ja sam od početka znao da Džaja nije kriv a u to su me uverile spremne kamere da snime na licu mesta hapšenje legende našeg sporta!
Sve je bilo režirano pa i to snimanje, kao po scenariju! A sve zarad toga da neka uticajna protuva prigrabi za sebe neke zasluge i poene kod istih takvih u vrhu policije i vlasti! I šta ako ga sud oslobodi bilo kakve krivice? Ko će čoveku da vrati izgubljene dane u pritvoru i svu duševnu bol i stresove i njega i njegove porodice? Ko će biti kriv? To su isti oni u policiji zbog kojih već decenijama trpimo torturu huligana po stadionima i ulicama , gledamo kako ubijaju nedužne ili se ubijaju između sebe... Njih niko ne hapsi a Džajića su uhapsili izgleda sa guštom!
Na njegovom mestu gonio bi ih sudski do sudnjega dana! Ako se zna koje su to sile koje mogu ovako da upropašćavaju ljude!

nislija

pre 11 godina

Zvezdas sam ali cim je dignuta otpuznica znaci da se nesto nelegalno desavalo a da je on kao prvi covek kluba morao biti upucen u te stvari.......tuzno ali realno

ofk

pre 11 godina

klasika..kontranapad..i onda u jednom ala farsa postupku njega oslobadjaju i on postaje IKONA.Podsticaj za buduce generacije da moze da se krade

Partizanovac

pre 11 godina

Mislim da je skandalozno da najboljeg ex-Yu fudbalera svih vremena i covjeka koji je uzeo Kup Sampiona kao vizionar te Zvezde tretiraju kao zadnjeg fakina- skupa sa lisicama te hapsenjem sa furgonom i "skrivenim" kamerama. Tu je nesta, u najmanju ruku, debelo van proporcija u smislu "sta je ovaj covjek dao" naspram nedokazanog teretenja za nesta sto je navodno uzeo. Sta, kao da bi Dzaja "zapalio" autom preko granice da je znao da je pokrenuta tuzba? U najmanju ruku sve to smrdi na jos jedno bacanje prasine u oci, kao fole da je Srbija takva pravna velesila da se i Dzajic tako tretira. Malo sutra, drzava je "na aparatima", na rubu ekonomskog sloma. U drzavama gdje su korupcijske sage a-la te u Srbiji nepoznanice se i te kako vodi racuna o zaista zasluznim gradjanima. Ne kazem da se radi o protekciji vec o tome da drzava kroz odavanje duznog postovanja onima koji su je najvise zaduzili istovremeno pokazuje da je drzava koja drzi do sebe. Sem toga, nigdje nisam vidio da se na osnovu indicija neko tako privodi.

Srx

pre 11 godina

Odbija ponude za pomilovanje... Mislio sam ranije da je kriv, ali ovakve stavove uglavnom imaju nevini ljudi... Dzajicu sa srecom, pa nek sud presudi po zakonu sto ocigledno i ti trazis...

nidža

pre 11 godina

Džajiću ne treba pomilovanje. Njemu je potrebno nepristrasno suđenje da se dokaže da ga godinama nepravedno šikaniraju i blate osobe koje mu nisu ni do kolena. Napred legendo i dokaži miševima što su zinuli na Zvezdu da su iz blata izašli i u njega će se vratiti.
A i sudije i tužioce na odgovornost zbog činjenice da nemaju dokaze i da proces traje nenormalno dugo.
To je pravosuđe koje je reformisala vlast DS-a, to je pravda koju je pokušao da progura Vesić i Miškovići...

Laza

pre 11 godina

Ovo hapsenje smrdi od pocetka, bez dokaza, na osnovu nagadjanja dousnika. U tome je problem ,a ne u hapsenju. Svedoci su smesni od prvog dana....sta ce nam oni. Nek pokazu papire da je Dzaja uzeo pare, kako je uzeo i to je sve. Ovako vec 5 godina taljigaju ovo, a trebali je celo sudjenje da se zavrsi za 3 dana. To sto je nasa policija i tuzilastvo nekompetentno, nije Dzaja kriv za to. Nikolic treba da komisija pogeleda njogov dosije, i da ako nema nista, zaustavi ovu lomacu, jer ce nas skupo kostati......NJegova deca ima da vode slucaj pred Strazburom, i dobice milione ostete...barem 50 mil eura

40+

pre 11 godina

Jel su ovde svi zaslepljeni time sto je bio dobar igrac pa sad mora da bude svetac,iznad svih nas obicnih smrtnika?Za Njegusa znaju svi iz Uzica da mu nisu dali da izadje iz Spanije jer nije placen porez kad je zavrsio posao u Atletiko M. A to je bio transfer u vreme Dzaje.Naravno da se sad svi lizu izmedju sebe i peglaju stvari i da ce biti pojo vuk magarca.Za ove sto prozivaju Zeku i Bjeku,daj boze da ih pokupe i da im se naplati sve sto su uzeli Partizanu je bi klub sigurno mogao da zivi nekoliko godina od tih para.

Kriger

pre 11 godina

Pored tolikih mufljuza, tajkuna i krimosa u ovoj našoj Srbiji, efikasno se hapsi i sudi samo Džaja. Sve i da je kriv, ja (partizanovac) bih mu uvek oprostio. Ako je mazn`o, NEKA JE!

DRIBLAJ MAJSTORE!

Klimt- Bec

pre 11 godina

Znaju svi gradjani Srbije ko je "Posten a ko Lopov" Srpska Legendo! Hteli su sve Stadione da uzurpiraju i da pokupuju, kao sto su sva Preduzeca po Srbiji pokrali. Znaju dobro cestiti Srbi ko si ti i koliko vredis, a koliko vredi danasnji Fudbal u Srbiji i oni koji ga vode!

Grobar

pre 11 godina

Alo? Kako predsednik republike može da pomiluje nekoga ko nije osuđen. To onda nije pomilovanje, nego prekid sudskog postupka. A prekid sudskog postupka bi bio direktno mešanje izvršne vlasti u rad sudske vlasti, nešto što je nepojmljivo u demokratskom društvu. To bi bilo kako kada je svojevremeno UDBA regrutovala kriminalce za svoje poslove u inostranstvu.
Pomilovanje osuđenih lica je nešto sasvim drugo.

Kada je Džajić u pitanju, treba da istraje do kraja dok se ne pokaže da protiv njega nema nikakvih dokaza (ne dokazuje on nevinost, nego tužilaštvo treba da dokaže krivicu). Onda treba da odere ovoj državi kožu sa leđa, jer bolje nije ni zaslužila. A neka država onda istera na čistac čija je ideja bilo ono hapšenje pred kamerama i ceo ovaj cirkus sa pokušajem oduzimanja imovine, uključujući i onu glupost da jedan Dragan Džajić nije mogao da zaradi za kuću u Beogradu.

PS: navijam za Partizan!

Mile

pre 11 godina

Prosto je neshvatljivo da devedeset posto komentatora članka piše gluposti tipa "a što nisu Bjeku i Zeku", i slične misaone rečenice. Pa valjda je interes ove države da svi lopovi budu osuđeni, bez obzira na prethodne zasluge koje su imali u raznim oblastima. Dokle god budemo ovako razmišljali Ceca će za milion evra dobijati 1 godinu kućnog pritvora. U pravu je bivši referent za ONO i DSZ, Jelko Kacin, Srbija je zemlja a tek treba da postane država.

ninepi

pre 11 godina

Ako nije kriv, onda nek odvori zasto je sa nekim igracima raskidao ugovore neposredno pre njihove prodaje. Time je direktno stetio Zvezdu, za deo ili ceo iznos obestecenja. U privrednom kriminalu, to se zove neodgovorno upravljanje i nanosenje stete firmi.

Eden Hazard

pre 11 godina

Citam komentare drugih citalaca i ne mogu da verujem sta je napisano. Izgleda da su svi zaboravili koliko su kostali igraci koje je Zvezda prodavala. Nazalost, u optuznici i istrazi se ne ide dovoljno daleko. Sta je sa prodajom sampionskog tima iz 1991? Kada su uvedene sankcije ceo tim je rasprodat, pokusajte da predocite koliko se tada novca slilo u Zvezdu. Pancev, Savicevic, Jugovic, Mihajlovic = oko 80 miliona maraka. Gde je taj novac zavrsio? Najskuplji igrac koji je doveden bio je Darko Kovacevic, u stadion nije investirano - pa citavo vreme Dzajic nije bio u stanju da makar deo novca usmeri kako bi se kupio novi semafor. Prodati su kasnije i Stankovic i Drulic za silne pare, ali glavni problem je u tome sto nista od tih para Zvezda nije videla. Zasto bi se klub zaduzivao posle takvih transfera, pa samo od novca zaradjenog od Stankovicevog transfera u Lacio Crvena Zvezda je mogla da zivi tri godine i da ni od koga nista ne pozajmljuje. Mozda Dzajic nije kriv, ali bio je na celu kluba kada su enormne sume novca nestajale i morao bi da zna u cijim dzepovima je taj novac zavrsio. Na Zvezdinom racunu sigurno nije.

evra daj dva evra

pre 11 godina

nikada necu oprostiti maloumnicima, umesto po njemu da se nazove nasa kuca fudbala ili po nekom drugom , kao da nemamo nase legende , mi tj. tole se ulizuje platiniju , ljudi moji dokle vise

Demos

pre 11 godina

Gospodine Nikoliću, ne mešajte se dok sud ne završio posao, taj providni način da steknete simpatije navijača CZ nije na mestu, a to je i velika zloupotreba funkcije na kou ste izabrani. Naravno, nije ovde reč o pomilovanju, jer nema presude, nego o aboliciji. Ona služi da vlastodržac Nikolić oslobodi gonjena nekoga čije ime zvuči, običan čovek nikada neće biti aboliran.

Demagozi

pre 11 godina

Pele nikada nije ucestvovao u lopovskim poslovima, tj nije optuzen da je krao od kluba za koji navija, tako da je potpuno van mozga traziti slicnost sa Dzajicem!

Majko moja!

pre 11 godina

Uopste becu da ulazim u to da ki je Dzaja kriv ili ne. To ce valjda utvrditi sud.
Ono sto je tu truloje sledece: za novu vlast su svi pravi koji su staroj bili krivi i obratno- onako : bas za inat!
Srpska posla!
A Dzaji zelim sve najbolje! Bio je dovoljno veliki u svetskim razmerama da ne mogu da verujem da mu je bilo potrebno da se spusta na nivo obicnog lopova, sto se za novu vlast ne moze reci, a Dzaja valjda to i zna pa nece da suruje s njima!

lejubajug

pre 11 godina

Cinjenica je da je UEFA,potvrdila da su Spanci za Drulica uplatili 25.miliona maraka,a Zvezda ( u doba Djajic-Cvetkovic) prikazala 20.miliona.Drulic trazi svojih 5.miliona.Gde su ? Ko ih je uzeo? Falsifikovan je njegov potpis u banci. Kao "Djaja i Cvele,ne znaju nista o tome" a svi znamo ko je vedrio i oblacio u Zvezdi.To " legenda" ne daje nikom pravo da prisvaja tude pare ! A u klubu kazu " nismo mi uzeli pare,zna se ko je to mogao samo da uradi " I farsa se nastavlja,a sve je jasno. !

Max

pre 11 godina

Secam se kada su gospodina Dzajica hapsili pred kamerama, dok je Ceca muljatorka kibnula na Kipar, sto je njen PR obrazlozio da je otisla da se malo odmori od novinarske hajke. I na kraju mafijasica okrivljena na nanogicu, preko veza i vezica, a Dzajica tuzilastvo pritiska, posto znaju da je slucaj izgubljen, i nakon odbijanja nagodbe (koja je isla sa dve godine, pa je pala na 6 meseci zatvora), sa oduzimanjem imovine. VRATIMO PRAVDU SA NASLOVNICA "BLICA" I "KURIRA" U SUDNICE!!!

podanik

pre 11 godina

najvise verujem hrabroj Verici Barac koja je ovo rekla na temu;


"Sigurna sam da je Džajić hapšen da bi neko ostvario krupne materijalne interese u Crvenoj zvezdi.
On je, u tom odnosu, samo žrtva.
A čujem da je sad sin Miroslava Miškovića finansijer Crvene zvezde... Mislim da je sve ovo afera posle koje bi Mišković trebalo, na nezakonit način, da prigrabi ogroman kapital, kao što je to bilo u Luci Beograd, „Ce-marketu”... "

Ceo tekst: http://www.politika.rs/rubrike/Sport/intervjui/Dzajic-je-hapshen-zbog-tudjih-interesa.lt.html

Zvezda u srcu od malena

pre 11 godina

Molim vas mala deco sto ludite za lajkovima idite na facebook pa se tamo lajkuj te !!
Svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv !

Izgradnja hotela i kompleksa oko stadiona kosta ljudi u vremenu kad ti je svaki podpretsednik skupstine opstine imao 4 telohranitelja i gospodara prstena A6 -> mora to neko i da plati !

FK

pre 11 godina

Ovakav stav je ispravan - ako covek smatra da je nepravedno optuzen, prihvatanje pomilovanja bi znacilo priznavanje krivice, pa se posle ni na koji nacin ne bi oprao.

sasa jokic

pre 11 godina

Neka Nikolic preispita, kako je moguce da Miskovic organizuje hapsenje Dzajica ( legende) sa sve kamerama, pa neka onda razmislja o aboliciji!

Ivan78Bg

pre 11 godina

Citam komentare i vidim niko ne komentarishe sto cela ta ujdurma traje 5 GODINA!!!Ej....PA sta rade toliko vreme??Jel imaju dokaze da je kriv sto ga ne optuze vec jednom onda?strashno.U ovoj drzavi mogu da te optuze nevinog i onda sledecih 10 godina da te maltretiraju i na kraju oslobode i kao ebg eto zeznuli smo se....Pa ja bih prvi pobegao iako znam da sam nevin posle 10 god torture sta bi ostalo psiho-fizicki od mene ili bilo koga??

Dendza

pre 11 godina

Dzaja je O.K. alik, ali porez platio nije. Ni jedne godine do sada nije bilo da je neki fudbaler bio ni mendju 100 prvih po iznosu poreza.
(Sava Drugi, 29. avgust 2012 21:36)

Neverovatno kakvi spinovi od strane Topalovica. Pa Dzaja je jos u staroj Jugi bio poznat kao najveci poreski obveznik kada su u pitanju fizicka lica. Kako nemate obraza to je cudo jedno.

Vlad

pre 11 godina

Džajić i Cvetković su napravili čudo od Crvene Zvezde 1991. godine, a vi gospodo tužioci i gospodo sudije koji ih tužite i koji im sudite samo preslušajte video snimak pred sam kraj polufinalne utakmice koja je bila igrana u Beogradu Crvena Zvezda - Bajern Minhen posle postignutog drugog Mihajlovićevog gola odnosno Augentalerovog autogola (ima ga na Youtubu) i da čujete kako je Milojko Pantić zahvalio i Džajiću i Cvetkoviću, a to ne treba da bude olakšavajuća okolnost, nego u potpunosti oslobađajuća presuda, pa da vidim ovu novu gospodu koja vodi fudbalske klubove a bogami i reprezentaciju da li će napraviti neko novo čudo u budućnosti kao što su napravili i Džajić i Cvetković od Crvene Zvezde 1991. godine.

sportmaher

pre 11 godina

šta je jedan džajić u odnosu na ovu mafiju koja se rasporedila po sportskim klubovima!?
a našao se toma (koji vole sportove sa golmanima...) da ga abolira od krivice.

BEOGRAD navija za ZVEZDU

pre 11 godina

Ako vrati pare,može nazad u Zvezdu.Zar je moguće da ga neko samo "mrzi" čitavih 8 godina?Obrukao se-dolijao pod stare dane!Sramota za vrhunskog igrača!Pa njega su pre 8 godina,Delije oterale zbog "rezultata"!
(Medvedja, 29. avgust 2012 21:39)
Delije ga nisu oterale, nego gospoda sa zapada. Delije su cak delile letke da se ne tera Dzajic jer moze samo gore da izadje. Da li su bili u pravu ili nisu zakljuci sam.

Dendza

pre 11 godina

Pokojna gospodja Barac je sve rekla o tebi i tvom sudjenju.Tvoje kukanje po medijima samo govore o tebi i tebi slicnima koji se zalazu za tvoje pomilovanje.Koliko {ne} ljudi idu daleko.Jadna je drzava koja se bori za takve kao sto si ti a o pjedincima ili masi ne treba govoriti.
(misa, 29. avgust 2012 23:12)

A da vidimo sta je rekla Verica Barac: "Džajić je hapšen zbog tuđih interesa..." ... "Sigurna sam da je Džajić hapšen da bi neko ostvario krupne materijalne interese u Crvenoj zvezdi. On je, u tom odnosu, samo žrtva. A čujem da je sad sin Miroslava Miškovića finansijer Crvene zvezde... Mislim da je sve ovo afera posle koje bi Mišković trebalo, na nezakonit način, da prigrabi ogroman kapital, kao što je to bilo u Luci Beograd, „Ce-marketu”." Dakle i on i njemu slicni, medju kojima sam i ja smo posteni ljudi koji se zalazu za pravdu za razliku od tebe i slicnih koji i kad spinuju ne znaju gde je levo.

Nemanja

pre 11 godina

Nemam ništa protiv Džaje, smatram da su on i Piksi samo žrtve, a da Zvezdu (i Partizan) uništavaju menadžeri i mafijaši, koji manipulišu i medijima te ovi ruše legende kakve su njih dvojica... A zašto niko ne spominje Milana Ćalasana? Čovek je imao 50% od svakog igrača, a sada kao da je u zemlju propao... Sa druge strane, nisu mi jasni ovi likovi poput Drulića... NE TERETI DŽAJU, VEĆ KLUB.... pa čekaj, ko je tad bio u klubu? Ako ti već Džaja nije uzeo, tereti i tuži onog ko jeste, neće ti Lukić plaćati nešto što je bilo pre 12 godina... ne branim Lukića, on je posebna priča, već mi nije jasan Goran Drulić... pa nije klub živo biće, pa da sam uzme pare, pa ćeš ti da teretiš klub dok ti ne vrati, a pritom tvrdiš da su oni koji su ti bili direktno poslodavci i koji su bili tu sa tobom-nedužni... pa ako su oni nedužni, kako onda možeš da teretiš klub, debilu jedan? Odluči se za nešto, ne može i jare i pare.. ti bi da sačuvaš Džaju, al' da dobiješ pare.. pa ne može to tako.. Il' ti je Džaja uzeo, ili ti nije ni uzeto, treće nema...

partizanovac

pre 11 godina

Ako vec niko od Zvezdasa nece,evo ja,Partizanovac,cu da kazem:
1.Dragan Dzajic je najbolji fudbaler i SFRJ,i SRJ, i SCG i Srbije svih vremena!Bio i ostao,a kakvi su nam sada "fudbaleri",ostace jos dugi niz godina..
2.Nacin njegovog hapsenja je skandala nad skandalima - lisice,kamere,bruka..Zasto tako nije uhapsen Lale Sekulic u aferi AGROBANKA koji je "lapio" tricavih 150 miliona EURO?
3.Dzaja je,na zalost,zrtva kriminalno-politicko-obavestajno-tajkunskog polusveta koji se vrzma po Zvezdi i hoce prvo da je ocerupa,pa onda da je kupi za neku sicu-to znaju i vrapci na grani...
4.Ako je kriv,dokazati krivicu.Ako nije,pustiti coveka,sta se Toma tu mesa sa nekim abolicijama-nevin covek se nikada ne abolira,kriv pogotovo-ako je uzeo novac,sve da vrati nazad,a onda Toma treba da razmisli - ako oslobodi,a ne abolira, Dzaju izvrsenja zatvorske kazne,po meni to podrazumeva da se Dzaja nikada vise ne vrati ni na jednu bitnu funkciju..
Jer,ako jednog dana zaceprkaju u Partizan,Vojvodinu itd,koga ce onda da "abolira"?
Tito,rahmetli Joza Zagorac,svemocnik,gospodar zivota i smrti, i neko ko je mogao da uhapsi bilo koga,bilo gde,bilo kada,bez obzira ko taj bio,vrlo dobro je znao da se u Beogradu u 3 Institucije NE SME dirati - Patrijarsiju,Politiku i Zvezdu...To su bile,sto rece "svepametni" Boris Tadic,"crvne linije"..Komunisti ih nikada nisu prelazili..
Tomo,HISTORIA EST MAGISTRA VITAE...

Northern Soul

pre 11 godina

Ajde Džajo,završi to,pa na posao...dosta nas toga čeka.Ne znam za druge,ali meni je taj Stojadinović na mestu SD skroz ok...treba neki keš da se zavrti...Još kad bi i Robija vratio u upravu...

oscar

pre 11 godina

Da li iko od vas pamti sta je bilo taj dan kada su legendu srpskog fudbala hapsili kao poslednjeg dzeparosa? Taj dan je Kosovo proglasilo bezavisnost!!! Znali su sta rade!! Legendu na TV,kako ga privode,ludilo a u pozadini samo spomenuto da je Kosovo proglasilo nezavisnost... Medijska manipulacija!!! Kao sto kaze dosta ljudi.ako je kriv tj ako dokazete krivicu-u zatvor,ako ne-spremite se za milionsku odstetu... Mada,skoro pet godina ne mogu dokazati nista... Medijsko blacenje legende u korist tajkuna koji zele i Zvezdu i Partizan...

Rajko

pre 11 godina

Ja ne znam da li je kriv ili ne. Ono sto znam da u ovoj Srbiji otima svako, ama bas svako ko moze. I sad kao imate neku "legendu" koja ne krade i ne diluje sa ostalima. Ma daj smesno bre. Srbija je ovo brale.

lesa

pre 11 godina

Meni nije jasno da u ovoj zemlji lopova kucu oduzimaju čoveku koji je dugo godina bio najbolji fudbaler na svetu. Njega su našli da pitaju odakle mu para za kuću a rukovodstvo Partizana ne mora nikom nista da pokazuje. To bi isto bilo kad bi za 20 god pitali Novaka Djokovica odakle ti novac. Dzajo znamo da si nevin bori se do kraja kao i uvek. *Lomio si kičme svima slomićeš i njima.*

Citalac

pre 11 godina

Kriv, nije kriv. To je jedna strana medalje ( po meni nije ).

Druga , ako nije kriv, da li je neko kriv za sve sto je Dzaja prosao i prolazi.

E prijatelji, pa neko MORA ODGOVARATI ! Ili Dzaja ( a to nece biti ), ili oni koji mu "smestise ".

A ono, izvinite, malo smo se z.....li, ne prolazi vise !

Dominator

pre 11 godina

ponudili mu da uplati 2 miliona € u huminataran fond? A jel znate gde bi onda te pare otisle? E pa nisu mu to sigurno dzabe nudili..
Koji su to zlikovci, da neverue covek.

Lomio si kičme svima

pre 11 godina

5 godina bez dokaza!? Nadam se da se tako dugo neće cimati Tole, Zeka i Bjeka, pošto će dokaza biti ako je do njih :-)

Dusan

pre 11 godina

Samo zamislite da su u pitanju Pele, Maradona, Beckenbauer, Platini, i da se to desava u tim zemljama... U redu, ako je kriv ima da odgovara, ali onolika doza senzacionalizma prilikom hapsenja, nijedan konkretan niti valjan dokaz tuzilastva, o svedocima da ne govorimo, pa cemu to, kako, zasto?!?!?! Ne ulazim u to da li je kriv ili ne, bila teska vremena, u redu, ali ZEKU i BJEKU niko ni da pogleda, pa cekaj sad, sta smo mi kao pali sa kruske ili kako....

miki

pre 11 godina

Abolicija je oslobadjanje od krivičnog gonjenja i predstavlja jedan od oblika pomilovanja(koje daje predsednik države) ili amnestije(koju daje skupština).
Oba instituta postoje u većini savremenih zakonodavstva,ali se ne koriste preterano.

mijajic dragisa

pre 11 godina

citam ove komentare pa se pitam koliko ste svi vi fudbalski potkovani da diskutujete o ovoj legendi fali vam bukvar a citanke su vam misaone imenice

NLO - sve vas gledamo -

pre 11 godina

Evropa je jasno porucila da su drzava i pravosudje koje su vodili zuti marsovci okoreli u teski kriminal i da se bave reketiranjem,evropska komisija je usvojila javnu deklaraciju o gazenju ljudskih prava u zutoj zabokrecini srbije,treba li ista dodati,GDE JE TO ISTRAZIVACKO NOVINARSTVO??ili treba opet uvazena G-dja Vesna Pesic da ode u evropu i objasni u kakvom gansterskom uzasu zivi narod,A DRAGAN DJAJIC JE LEGENDA SRBSKOG FUDBALA POPUT BEKENBAUERA I PELEA,naravno da mu je sve namontirano od oholih primitivaca i da je pravde svi tuzioci i sudije bi trebalo doziveti ono sto su spremni zbog eura ispod stola drugima uraditi,srbija po ko zna koji put mora da se postiti zbog svoje nehumanosti.

Vladan R

pre 11 godina

Niko sa sigurnoscu ne moze da kaze da li jeste ili nije kriv. Ipak kada se sagledaju dogadjanja u Zvezdi i nacin vodjenja optuznica, sve deluje kao namestaljka. Krenulo se sa istragom za jedan transfer. Kada ni nakon maksimalnog drzanja u pritvoru nisu uspeli da sakupe dovoljno dokaza za optuznicu, jer ne vidim nijedan drugi razlog za ne podizanje iste, pocinju sa istragom za drugi transfer i tako redom. Podizanje optuznice je samo farsa da se opravda progon, i Dzaja bar jos malo drzi van CZ. Za svo to vreme CZ se iz godine u godinu urusava. Istina je da su na pocetku tog perioda uzete nadmocno dve duple krune, ali sa timom, koji je Dzajic ostavio u amanet, kompletno sastavljenim od mladih i A reprezentativaca, za sposobne i dobronamerne vrednh vise desetina miliona evra i kadrim da udje u LS i time jos vise uveca svoju vrednost. Na zalost uz osvajanje trofeja, vrsi se rasprodaja igraca, pod visegodisnjim ugovorom, a ne dovode adekvatne zamene, pa u mec sa Rendzersom ulazimo s poluuprodatim timom i naravno ne koristi se idealna prilika za ulazak u LS. Nakon sto je tim rasprodao, Piksi bezi glavom bez obzira, a oni koji su dosli sa njima nastavljaju sa katastrofalnom politikom zaduzivanja i kupovinom igraca na lepe oci i video kasete. Na kraju vladavine pomenutih, ostaju sveze dugovi mereni u desetinama miliona evra, neisplaceni igarci ali njih niko ne dira. Zato diraju onoga za cijeg mandata Zvezda maltene nije bila u dugovima, a za transfere iz proslog milenijuma.

Svasta

pre 11 godina

@ (Demagozi, 30. avgust 2012 11:12) Pa nije ni Dzajic ucestvovao ni u kakvim lopovskim poslovima i to ce i sud dokazati, a ti razmisljaj o cemu i sta pises...

Dragan

pre 11 godina

Srpskim fudbalom upravljaju ljudi koji imaju mnogo dodirnih tacaka sa podzemljem.
Svi znaju da je neko poturio Dzajicu i Cvetkovicu da bi ih slomio i dokopao se Zvezde.
Da sam na Predsednikovom mestu ne bih ponudom o pomilovanju vredjao ovakve ljude.Valjda je jasno da je njima stalo do pravde.Umesto toga neka Predsednik urgira kod MUP-a i Tuzilastva da se procesuiraju oni koju su ovo zverstvo sa nasim legendama napravili.
Sve dok se i Zvezda i Partizan ne ociste od mafije i prljavih politicara od naseg fudbala nece biti nista.

Zoso

pre 11 godina

Sa kojim pravom Toma moze da pomiluje Dzaju.Nek se utvrdi da li je kriv ili ne.Ako nije kriv coveku platite odstetu sto je maltretiran a ako je kriv corka.Sa ovakvim izjavama se vrsi pritisak na sudstvo.

Aleksandar

pre 11 godina

Dzaja je na "svoj"nacin odrzavao Zvezdu na tronu i bio neprikosnoven u klubu,za sve se pitao...A sto se tice najveceg uspeha u Bariju,tu je imao vrlo strucne ljude iza sebe za razliku od ovoga danas.Pre svih prof.Veljka Aleksica ali i raznorazne politicare koji su sa Cvetkovicem "ubedjivali"odabrane igrace u neophodnost prelaska iz klubova bivse drzave bas u Crvenu Zvezdu a ne u Partizan,Hajduk ili Dinamo...Pancev na primer...Da je uzimao lovu od prodaje igraca,uzimao je.Nije jedini...ali samo su njega maznuli.Frajeri u Partizanu su sve njegove fore i sheme iskopirali ali ostadose netaknuti.Zasto?Kola su se slomila na njemu jer se zakacio sa gazda Miskom i to znaju svi.Nema tu nikakve misterije.Da ga osude ne mogu jer ga niko ne tereti od prodatih igraca a po famoznom zakonu o zloupotrebi sl.polozaja nema dovoljno dokaza.Sigurno je samo da je lova isparila.I danas se radi po istom principu i dokle god drzava ne udje u fudbal i ne pokupi sav taj nagomilani olos i talog u klubovima i Savezu,nista od fudbala biti nece.Mogu navijaci ovde da se prepucavaju do mile volje,ispadacemo i dalje u kvalifikacijama svih takmicenja.

MIX

pre 11 godina

Svi tajkuni, po srpski-naše krvopije, koji postadoše to što jesu uglavnom od 1990 do 2000 godine - TREBALI SU BITI UHAPŠENI I POSLATI NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Zato što su se na lopovski način obogatili u vreme najveće ekonomske propasti Srbije i njenog naroda! Pogotovu u ratnim godinama! Ima ih bar pedesetak ako ne i više!
Pokradeno je od ovog naroda desetina miljardi dolara! I šta se bilo kome od njih dogodilo? Nikome NIŠTA! Jedino je Karić ,kad je malo počeo da smeta političarima, morao da utekne, iako im je do tada bio miljenik!
Ne branim ja njega, i on je za robiju, ja se samo pitam ŠTA JE URADILA VLAST U SRBIJI? N I Š T A ! Kohabitacija sa onima koji ih plaćaju i koji
im održavaju stranke u životu! A da bi se pokazala "pravna država" hapšena je pevačica i fudbalska legenda! Za sitninu, a i to nije dokazano ni Ceci ni Džaji!
Upropastiteljima Srbije ni sada ne preti nikakva opasnost! Na vreme su oni sebi obezbedili alibije - korumpirajući sve i na svakom nivou!

Demagozi

pre 11 godina

@: (Svasta, 30. avgust 2012 12:19)
Prijatelju, ovo je Srbija, ja ne znam u kom svetu zivis?
Zasto ste ga oterali iz kluba, ako je tako dobro i posteno radio?

Svasta

pre 11 godina

@(Demagozi, 30. avgust 2012 13:07) Prijatelju, bez obzira sto je ovo Srbija svako ima pravo da bude nevin dok ne se ne dokaze da nije tako, zar ne? Moje misljenje da nije kriv je apsolutno nebitno ali postoji sud i nadlezni organi koji ce utvrditi da li je kriv ili nije, zar ne? A zasto je oteran i zasto je hapsen, posebno to, to je jako duga prica, procitaj tekst pokojne Verice Barac na tu temu, mozda ti pomogne. Pozdrav...

..

pre 11 godina

terete dzaju dok tole, djuric i lukic nonsalantno masu iz loze..dace bog da se vrati u zvezdu a neka od nasih legendi u partizan pa da se nas fudbal pomeri sa dna..nize ne mozemo..