Sreda, 29.08.2012.

12:38

Pavličić: Nastavljam svoj posao

Sednica Skupštine NS povodom smene gradonačelnika Igora Pavličića neće danas biti nastavljena, kaže Aleksandra Jerkov. Pavličić: Nastavljam da radim svoj posao.

Izvor: B92

Pavlièiæ: Nastavljam svoj posao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Novi SAD

pre 11 godina

Otiđite na sajt grada Novog Sada i pročitajte Poslovnik o radu gradske skupštine, pa će vam biti sve jasno. Zna Jerkov šta radi.
Sednicu nije zakazala po Poslovniku, hoće gospođa da dobije na vremenu, trebaju joj dve plate. Sramota. Gotovo je. NS trebaju promene.

Mile Kontras

pre 11 godina

Nisam ni za jednu stranku jer su svi isti, ali mi je drago dok citam ove zute kako sikcu od ocaja.
Ja ne znam kako vas bre nije sramota? Je li? Prezaduzil iste i pokrali zemlju i narod i ponizili nas izvinjavanjima onima koji su nas ubijali i progonili ceo vek.
Pa unistili ste vi zemlju i nekome nesto vi prebacujete?
Mracne 90-e a? A mracne nulte?
E moji vi...

Relja

pre 11 godina

Šest milijardi na računu grada a u celom gradu nema ni 200 metara puta bez bar jedne rupe, a u kraju gde živim šahtovi pokradeni pre 6 meseci i niko da stavi nove! O psima lutalicama, zapuštenim travnjacima, manjku kontejnera da i ne počinjem...
Nisam za SNS i nikada neću biti, ali ova ekipa nije uradila ništa i trebali bi da ćute i da se pokriju ušima...

birac

pre 11 godina

Koji posao ti nastavljas?
Da li si ti ista i u predhodnom mandatu radio?
Ako si vec takva faca,sposoban itd,sta ce ti ova bruka,idi otvori svoju firmu,ili neka te neka mocna firma,kao experta zaposli kao menadzera pa lepo zaradjuj i zivi..
Moj Pavlicicu,za tebe,kao i za mnoge druge,niko nikada cuo nije dok te iz nekog DS bunara nisu izvukli i tu,sto kazu Lale,"metuli"..
Sada,nema ko tu da te zadrzi..A nema ni moci negde drugo da te "mete"..
A mocnim firmama takvi kao ti ne trebaju...Znaju oni ko si ti..
Zato,drzi se i noktima i zubima za tu fotelju dok mozes,a ponekad se seti Njegosa - "Na tron sjedis nepravo uzeti,tragovi ti smrde necovjestvom"...
Seti se,dok ne dodju one cike sa znackama da te odvedu tamo gde ti je i mesto..

Rade

pre 11 godina

Naravno, slazem se u potpunosti sa Vama. Gradjani Srbije izaberu uvek najgore da im budu vodje, a najbolji primeri su Boris Tadic, Mirko Cvetkovic, Canak, Ceda Jovanovic,...

Silver Surfer

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov je poslanica u republickom parlamentu i predsenik skupstine na lokalu. Ajde sto mi nije jasno kako te dve funkcije mogu kvalitetno da se obavljaju, nego bih hteo da pitam da li tu ima elemenata sukoba interesa. Ovo nema veze ni sa njom licno ni sa LSV, vec me cisto zanima kao princip.

zuh

pre 11 godina

Naravno, i nastavićeš.
U ovoj tragikomičnoj opereti kompozitor je običan sluhista,dirigent, bez palice, instrumenti raštimovani, a orkestar nema pojma.Publika je sama izabrala komad,niko ne zviždi ili protestuje zbog obećane dobre predstave, sada neka gleda. Nije jedanput bacila svoje novce (glasove).Jedina je šteta što se sve dešava u zgradi skupštine. Poljanče bi bilo idealno za ovaj komad.

Julka

pre 11 godina

Fascinantno je sta sve gradjani Srbije dozvoljavaju. Neverovatno je kako po pravilu uvek izaberu najgore izmedju sebe da ih vode. E pa to dragi sugradjani ima konsekvence. Malo vam je bila kataklizma devedesetih? Hocete jos jednu kataklizmu? Ok, samo napred, naprednjacki.

kiki

pre 11 godina

zuti rade mozgom za svoje dzepove.
Vec otrcano. Pre izbora lupaju pluseve, a posle, interesantno, samo znaju sta je minus. Lupajte,lupajte....

kontrola

pre 11 godina

Ovaj sto pise na engleskom verovatno se obraca nekome napolju.Srbi su poliglote ali ne govore bas svi taj poslovni svetski jezik.Verovatno hoces da kazes kako je dobro za Vojvodinu da se malo voda rascisti, da se vidi kako su prethodnici vladali.Jer kad si dugo na vlasti ,kontrola te mimoilazi a i normalno je neces sam sebe da kontrolises.Take care of the house...

neznalica

pre 11 godina

(oldtimer, 29. avgust 2012 19:33)

Pa tvoji nisu hteli da udju u salu,zasto to samo oni znaju.Sta sad Pavlicic ima s tim?E da glupost boli naprednjaci bi jaukali dan i noc.

Del Boy

pre 11 godina

Za one koji vežbaju satiru, da li ste znali KOJI je PLAN g-dina Vučevića za PROSPERITET NS-a kad postane Gradonačalnik:

If You look here you'll see that you can turn any criminal organization into a political one by simply legalizing every crime you're going to commit.

(Ako ti što vežbaju satiru ako ne znaju engleski, neka nađu prevodioca)

Kazao sam Vam već, NOVI IZBORI su jedino rešenje, po imence samostalno bez privezaka "važnih faca", pa program, pa da glasači NOVOSAĐANI sami odluče!

Look What They Done To My COUNTRY, ma
Look What They Done To My TOWN, ma
Look what they done to my BRAIN, ma
Well they picked it like a chicken bone
And I think I'm half insane ma!

ivan

pre 11 godina

alo bre,ima stotinu većih problema u gradu nego tvoja stolica.......ništa živo nefunkcioniše,komunalna ništa nerešava,putevi u gradu date bog sačuva,pasa lutalica u svakom kvartu,kontejneri bruka grada,.....itd,mani tese vaših fotelja,svi ste isti

politikanti

pre 11 godina

Pa normalno je da kada odes sa politicke funkcije ,da se vratis odakle si dosao.Da obavljas onaj posao koji si pre toga obavljao.A ne jednom udjes u politiku i ostanes ceo zivot.To vec nisu vise politicari vec politikanti.To su ljudi koji su uvek na margini politike ali su uvek u politici ili blizu nje.Oni su tu najduze jer im je odgovornost najmanja.Svi se veliki igraci menjaju a oni ostaju ...

erp

pre 11 godina

Jerkov narugala si se svima! Gradjanima Novog Sada, Vojvodini, Srbiji, demokratiji, svakome normalnome u ovoj drzavi!!! Sta dalje? Opet zakazi na minut do pocetka, zakljucaj se i ne pustaj nikoga. Kad prodje pet sekundi napusti salu i tako do unedogled! Znam da smo sa svesti zaista na niskom nivou, ali ovolikom koji toliko vredja inteligenciju nisam zaista....Sramota...

podseti me sta to bese mozak?

pre 11 godina

"Oni su od mene juče zatražili da zakažem sednicu koju sam, zbog razloga hitnosti, zakazala samo dan nakon podnetog zahteva." rekla je predsednica Skupstine Novog Sada Gospodjica Jerkov. Dakle, danas je zakazala sednicu za danas.Ne znam da li simpatizeri DS uzivaju u ovakvom ruganju demokratskim procedurama, ali ovo je jos jedan razlog vise da se vlast u N. Sadu menja.
(Stevan, 29. avgust 2012 18:39)

Stevane jel' se ti to trudis da potvrdis da su glasaci SNS ograniceni i polupismeni?!Pa lepo pise da su juce zatrazili sednicu i da je ona zakazana za danas?!Sta tu nije jasno?Pa nije mogla juce da zakaze sednicu za juce?!?!

p.s. Vidim pluseve,znaci ima vas jos sto ne razumete ni prosto prosirenu recenicu. I vi imate pravo glasa...Sta ti je "demokratija".11 budala moze da preglasa 10 pametnih.

kiki

pre 11 godina

"Juce su zatrazili a ona je sutradnan zakazala."
To znaci da je sednicu danas zakazala, a odbornike obavestila neposredno pred sednicu.
Odbornici ispred ulaza cekali a ona sama u sali zakljucila da nema kvoruma.

Pitanje je sta ce ovakvom manipulacijom postici.

Beogradjanin

pre 11 godina

Sto bih ja voleo da sam novosadjanin, pa da se bavim glupostima, pa da mi veeeliiikiii problem budu ograde na nekoj tvrdjavi . . .

Bas ste besni, al' svetski.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

,,Nije smena nego prekomponovanje,pa to samo kod nas postoji kao izraz ,kad se hoće na silu posle izbora birati one koji nisu prošli.U muzici nema prekomponovanja ,nego se zove plagijat i za to se odgovara.Mnogo smo skupo platili ove koalicije,još su nam svakodnevno pred očima ruševine inaćenja sa zdravim razumom,ali izgleda nama nema pomoći,pa naše vrle političare još i vredja kad im se vidljive činjenice prstom pokažu.

shabanoti

pre 11 godina

Ništa mi nije jasno. Zašto nisu smenili Pavličića ako su se već okupili. Može li neko da mi objasni?
(Ne razumem, 29. avgust 2012 20:45)

Nije ih bilo dovoljno.A moze da se desi da ih i ne bude.Ne bi bilo iznenadjenje.Stara SRS skola.Arlaucu na sve strane,masu praznim papirima i prete praznim puskama.

kom

pre 11 godina

Poslanici u gradskoj skupštini su ogledalo naroda koji ih je izabrao.Svi oni koji ih sada pljuju u stvari pljuju sami sebe.Trčali su za 2000 dinara a sad im smeta Bokan.Niko se u toj skupštini nije sam izabrao.

Branko

pre 11 godina

Nemam nameru da delim lekcije novosađanima o tome kakva je gradska vlast za njih najbolja, neka je sami izaberu, kako izabrali - to im je, kakvi građani takva vlast i obratno. Smešno i tužno je to da neko želi promenu vlasti, pa to najavljuje iz petnih grla, sa bubnjevima, talambasima, zurlama, kroz sve medije a ono... balon od sapunice. BRUKA.

Ana Manjana

pre 11 godina

Kako je moguce da o ovom gnusnom bezakonju, uceni i pritisku i kasapljenju skupstinske vecine cuti pravosudje, inteligencija, analiticari, i Brisel i Beograd? Danas Natasa Kandic sa simpatijama prica o Nikolicu koji bi "samo trebalo da kaze da nije bio u Antinu", danas Borka Pavicevic brani Kisa od Kusturice, Severina u bikiniju, cute cede i vukovi, tadici i pesicke, cute iz sve snage.Jer Novi Sad nikom nije vazan, kao ni Vojvodina, bivsa krava muzara, sad u fazi crkavanja.

Vladimir

pre 11 godina

U 15h, cekali ispred sale iz"revolta", zbog nacina na koji je zakazana sednica, ma nemoj, bice da se par njih izgubilo, ili su "otisli na burek"!

Aleksandar I

pre 11 godina

Pazi ove DS-ovce, kakva nemaštovitost: opet svoje političke NEPRIJATELJE napadaju ''preko školskih dnevnika''! Znate za onu staru izreku: ''Ko o čemu-kurva o poštenju, vojnik o skraćenju...'' A dodao bih DS-ovce o diplomama! C,c,c!

Vlajkov

pre 11 godina

@ Srbin iz Rasa....

Brate, promasio si vest taj komentar treba da pises na one vesti o Aci Eliotu Nesu.... Kako ste samo providni, al dobro kad su vam celnici stranke takvi sto vama neko da zamera....

Petar DS

pre 11 godina

LSV je pustio Pavlicica niz vodu jer su zeleli mesto gradonacelnika za sebe. DS treba da prekine svaku saradnju za Ligom jer nam samo otimaju glasove, nemaju nikakav kadar i samo gledaju kako da sire svoju stranku.

drnc

pre 11 godina

ova jerkov je gora od trivanove.nezanima me politika al nacin na koji saopstavaju neke cinjenice je potcenjivanje neutralnog coveka.kad u politiku budu ulazili moralni ljudi i kad strucni ljudi budu radili svoj posao bez partiske knjizice srbija ce krenuti napred ovako i jedni i drugi su bruka i verovatno i na plavom mostu mozemo naci postenije i moralnije osobe.

oldtimer

pre 11 godina

Gospodine Pavlicicu SRAM VAS BILO ,ovo sto radite je nemoralno, niko vas nece a vi na silu ..Trazim od SNS da iskoristi sva pravna sredstva i smeni ga ..Nikakve igranke oko neulaska zbog davanja legitimiteta i slicne gluposti , udjite u Salu , imate vecinu , izglasajte smenu i pozelite mu srecan put u nepovrat ..

ZoranNS

pre 11 godina

Prosto neshvatljivo, tražili sednicu, ona sazvana, a Vučević i ini stoje na parkingu i čekaju, ja ne znam ko je ovde lud, o čemu sada Vučević priča, nije uveo većinu kada je bilo vreme, i sada priča.

Del Boy

pre 11 godina

Novom Sadu (a to sam rođen, i moji preci su tu sahranjeni još od Jakova Ignjatovića naovamo...) stvarno NE TREBAJU ni g-din Pavličić a još manje nekavi Vučevići (bejahu onomad i DOSTA je bilo).

Ako g-din Vučević NE MOŽE DA SE UPIŠE NI U JEDNU NOVOSADSKU GIMNAZIJU jer NIJE IMA DOVOLJNO BODOVA u OSNOVNOJ ŠKOLI, već se upisa u Gimnaziju u BAČKOM PETROVCU (ne omalovažavam to Gimnaziju, ali tamo nema dovoljno kandidata pa se upiše kogod hoće), ZAMISLITE KOLIKI MU JE ONDA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE.

E neću da mi on bude Gradonačelnik, pa da se svi veliki njegovi predhodnici iz prošlog i pretprošlog veka okreću u GROBU! Ovaj Vek ne računam u NORMALAN Novi Sad! Nažalost.

DAkle za vas koji vežbate SATIRU: Vreme je za PIŠTALJKE, LONCE i OTPOR. NOVI IZBORI pa predložite svi vi koji volite da se hvalite da se izbora NE BOJITE, PRAVE LJUDE, izađite SAMI na izbore a ne pod nečijim skutima, pa da NOVOSAĐANI izaberu koga hoće. U jednoj anketi od 1400 ispitanika u NS-u je 2/3 za Nove izbore, 2% za Pavlčića, 0.5% za Vučevića, a ostatak će MOŽDA DA GLASA!

Look What They Done To My TOWN, ma
Look what they done to my BRAIN, ma
Well they picked it like a chicken bone
And I think I'm half insane ma!

Novosađan

pre 11 godina

Poruka za one sa selektivnim pamćenjem. U Novom Sadu vlast od 2004 do 2008 nije "prekopirana" kao republička nego SRS DSS i SPS . SRS je bila u to vreme u opoziciji.

Pera ložač

pre 11 godina

Ja sam u mom komšiluku sakupio 7,5 potpisa (ovo 0,5 je zato što je komšija nepismen pa se potpisao otiskom svog palca) za inicijativu da se svi izbori od 1990.godine proglase nevažećim, da se uvede prinudna uprava u svim organima vlasti, od lokalnog do republičkog nivoa, i da se ozvaniči prosvećeni apsolutizam na čelu sa Aleksandrom Vučićem na čelu. Razlog je to što je pokazao da najviše voli vlast pa treba čoveku ispuniti želju i ozakoniti trenutno faktičko stanje stvari.

ja

pre 11 godina

Svaka čast!!!!Za sve treba imati pameti i znanja. A ovaj jadni Vučević od silne pameti i znanja nije mogao ni da se upiše u gimnaziju u Novom Sadu, već je morao da se školuje u Bačkom Petrovcu. I on hoće da bude gradonačelnik. Stvarno je "kadar".

Stevan

pre 11 godina

"Oni su od mene juče zatražili da zakažem sednicu koju sam, zbog razloga hitnosti, zakazala samo dan nakon podnetog zahteva." rekla je predsednica Skupstine Novog Sada Gospodjica Jerkov. Dakle, danas je zakazala sednicu za danas.Ne znam da li simpatizeri DS uzivaju u ovakvom ruganju demokratskim procedurama, ali ovo je jos jedan razlog vise da se vlast u N. Sadu menja.

muamua

pre 11 godina

flavie sa slavije ne racuna se ko je dobio izbore vec ko moze da sastavi vecinu...ne zaboravi da je ds isla na izbore u koaliciji sa rasimom...hm hm hm...

Milan

pre 11 godina

Na lokalnom nivou treba da se neposredno na izborima biraju gradonacelnici, a ne partije! Tako ne bi dolazilo do ovakvih situacija. To nije odgovaralo gospodi iz DS jer bi dosta vaznih gradova dobilo "nasu Maju" a ne Pavlicica i Djilasa pa im se sada obija o glavu!

sto se mene tice i nije mi zao

pre 11 godina

Ovi što podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili rade u nekom javnom preduzeću pa se boje za radno mesto.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dex, 29. avgust 2012 14:46)

Ne radi se ovde o Pavlicicu,kao i svi sigruno ima svojih vrlina i svojih mana.Nisam iz Novog Sada i ne mogu realno da budem objektivan po pitanju njgea licno.
Ovde se radi o tome da se stavlja do znanja kako izborni rezultati mogu da ne znace nista,kako lokalni izbori nemaju nikakav smisao,kako se iz Beograda diriguje kako ce gde da se napabirci vecina.Ovo je dokaz nevidjenog CENTRALIZMA1 A taj centralizam ce zapravo Srbiju da razbije u paramparcad,kao sto je razbio i SFRJ.

milossan

pre 11 godina

1. DS - ko je doneo izborni zakon po kome poslanici/odbornici sami raspolažu svojim mandatom, a ne stranke? Da nisam možda ja? Ko je napravio SNS otimajući mandate SRS-u? Ko je izmislio RDS sa 1% R i 99% DS?

2. Liga - ko je primio SPO na svoju izbornu listu? Da nisam možda ja?

3. Novosađani - ko je uzimao po 2000 din za glas RDS-u? Da nisam možda ja?

4. SNS - ko će goniti Bokana i njegove prišipetlje za kupovinu glasova? Da neću možda ja?

Znate li ko je do juče mislio da su DS i Liga najgori? Tako je...ja.

Sloba

pre 11 godina

Smešni ste, opozicija ste u lokalnom parlamentu, a hteli bi pozicije u javnim gradskim preduzećima... Krivo vam, trebaju vam novci.

I rest my case.

sto se mene tice i nije mi zao

pre 11 godina

Ovi što podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili rade u nekom javnom preduzeću pa se boje za radno mesto.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dex, 29. avgust 2012 14:46)

Ovi što ne podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili zele da rade u nekom javnom preduzeću pa ocekuju radno mesto.

Ne radi se ovde o Pavlicicu,kao i svi sigruno ima svojih vrlina i svojih mana.Nisam iz Novog Sada i ne mogu realno da budem objektivan po pitanju njgea licno.
Ovde se radi o tome da se stavlja do znanja kako izborni rezultati mogu da ne znace nista,kako lokalni izbori nemaju nikakav smisao,kako se iz Beograda diriguje kako ce gde da se napabirci vecina.Ovo je dokaz nevidjenog CENTRALIZMA1 A taj centralizam ce zapravo Srbiju da razbije u paramparcad,kao sto je razbio i SFRJ.

dare

pre 11 godina

Molim da ubuduće se neorganizuju lokalni izbori mnogo koštaju..ako vlast mora da se prekonponujea po Novom Sadu izgleda po svaku cenu bez obzira na volju gradjana
Inaće termin prekomponovanja i jedinstva vlasti na republičkom i lokalnom nivou postoji samo u ovoj zemllji.
To što su to radile demokrate ne znači da je to dobro a ruku na srce nisu rušili izabrane lokalnu vlast nego je formirali..Dolazi na red i Djilas
Da se ovo ne bi ponavljalo jedino rešenje je da se republički i loklani izbori ne održavaju u isto vreme..da sistem postane većinskiako je odbornik vlasnik mandata.
Ovo je silovanje Novog Sada koje Novi Sad još nije doživeo a onima koji su se rešili na to misle terminima 1-4 god a obiće se idejnim tvorcima više nego onima koje smenjuju na duži rok..
Sad će se nasladjivati upravnim odborima foteljima komunalnim preduzećima pa dog traje..

Nemanja

pre 11 godina

canak,rodni,maja,matijevic,dobroja....su zlo naseg grada!
kao i dodikov radio 021 !
ali zelja za samostalnom vojvodinom zivi i dalje !
vojvodina pripada nama vojvodjanima a ne bgd,mne i bih partijama,njihovoj mafiji i poltronima !!!!
(sale novosadjanin, 29. avgust 2012 14:48)

S obzirom da se ovde nepravedno prozivaju neki drugi mediji, molio bih B92 da mi dozvoli da kao slušalac Radija 021 ostavim malo oštriji komentar:

Sale dečko, ti treba ozbiljno da se lečiš. Tvoji polupismeni, šovinistički i histerični komentari na R021 su doveli do toga da se s tobom sprdaju kako desničari, tako i oni koji zagovaraju ideje veće autonomije Vojvodine - iz jednostavnog razloga što ih je sramota gluposti koje prosipaš. Pošto je došlo do toga da nisi u stanju da ostaviš ijedan komentar a da se svi ne sprdaju s tobom, sada po drugim sajtovima proglašavaš R021 nekakvim 'Dodikovim radijom' - samo zato što se ne uklapa u tvoje ograničene i bolesne stavove! Uveravam sve ovde da za taj radio ne radim, ali da on predstavlja svetlu tačku lokalnog novinarstva i svega najboljeg što Vojvodina može da ponudi i pokaže, te da ti vredni, savesni i duhoviti ljudi ne zaslužuju da ih jedan ovakav bedan izgovor za čoveka povlači po drugim internet stranicama.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Opet ovi nazadnjaci, koliko puta treba da vam se kaze da sajt B92 nije za vas, imate vi onog sa napucenim usnama, nek vam on pravi partiske sajtove. Ko je u NS dobio izbore, pa sta sad, skupite i babe i zabe pa kao imate vecinu, treba vas oduvati.

vojvodjanin kao poslednji mohikanac

pre 11 godina

A sto lepo ne priznaju da su se izdogovarali. Djilas ne daje Beograd pa su se SNS-ovci menjali za Novi Sad. Kao sa slicicama. Da ste svi ubacili bele listice malo bi se cesali. Ponuda je bila ionako losa. Sta? neko je glasao za neku stranku? Da li vam je posle svega sada zao sto niste i vi ubacili beli listic? Nemojte da se zalite, to su vase stranke, u njima ste clanovi.

La-Loš

pre 11 godina

SPO je finansirao kampanju novcima Toplane, a Bokan je kupovao glasove. Ucenjeni su! U policiju ili u koaliciju. SNS će ih sada amnestirati, a Vučić priča o poštenju... Svi smo kanda ista BANDA!

sale novosadjanin

pre 11 godina

canak,rodni,maja,matijevic,dobroja....su zlo naseg grada!
kao i dodikov radio 021 !
ali zelja za samostalnom vojvodinom zivi i dalje !
vojvodina pripada nama vojvodjanima a ne bgd,mne i bih partijama,njihovoj mafiji i poltronima !!!!

MNS

pre 11 godina

@MITA Jeste puč i jeste nedemokratski, zato što je u pitanju kupovina poslanika. Glasači LSV sigurno nisu dali svoj glas za koaliciju okupljenu oko, na lokalnim izborima treceplasirane SNS, a ispalo je upravo tako. Poslaničko-interesne grupe formirane u proteklih nedelju dana nemaju nikakve veze sa rezultatima lokalnih izbora i zato je ovo što se dešava u NS razbojništvo i uvreda za glasače. Pola ove novoformirane koalicije čine poslanici izbačeni iz svojih stranaka.

Olja

pre 11 godina

Pada Pavličić, pada i gradska vada, ubrzo će se formirati nova, oko SNS.
Javna je tajna u NS da je SNS, primorao SPS da izađe iz koalicije sa DS na nivou grada, i da napravi novu koaliciju sa SNS, a samim tim i novu vlast u Novom Sadu.
SNS je ucenio SPS :
- ostaviće Bajatovića (podpredsednik SPS) na čelu Srbijagasa (u NIS je, inače, ušla revizija, proveravaju poslovanje).

Što se tiče SPO, oni su izdali DS i priklonili se SNS, da bi Danu Drašković, sačuvali u UO NIS. Znamo svi, da je SPO, odvavno, servis za pružanje usluga bračnom paru Drašković.

MITA

pre 11 godina

(slavko, 29. avgust 2012 13:32)

U kojoj drzavi nema politicara na vlasti ??

Zasto nazivati Narod MUTAVIM ??

Nije nikakav PUC, jer su svi odbornici izabrani voljom naroda i kopoziciju sastavljaju odbornici koji su vec u Skupstini grada Novog Sad i sta ti nije demokratski ??

boki

pre 11 godina

kolika je saka jada ds i lsv kad ih razbise otpadnici!!!
koliko su jako lose radili za grad novi sad protekle 4 godine!!
zar nije bedno i pateticno jos kukati za ds.

Laufre

pre 11 godina

Ovo je dno dna. E moj Čanak Nenade! Niko se od tebe tome nije nadao! Ujeo si ruku koja te je hranila, pa kada pas to uradi gazdi zna se šta mu sledi! Sramota za sve Novosađane koji su glasali za DS.

vicakur

pre 11 godina

A sta je sa Jelenom Atanackovic i ostalim clanovima udruzene mafije? Da li ce netko tu odgovarat i kada? Rodni je najgori gradonacelnik u istoriji grada i drago nam je da odlazi.

Miki

pre 11 godina

Nisam iz Novog Sada, ali sećam se da je prošli put kada je Vučić bio ministar Novi Sad ostao bez mostova. Verovatno bi Novosađanima bilo pametno da spremajuopet skele i čamce. A i nama ostalima.

ivanNS

pre 11 godina

Nije liga vec SPO , a zasto je DS zapeo za tog Pavlicica. Nije on demokratska stranka ,sto nisu predlozili nekog drugog . Glasao sam za DS i ligu ali gradonacelnik mi se nikada nije svidjao .

Seele

pre 11 godina

Dobro je što će se najzad rešiti problem oko prekomponovanja vlasti u Novom Sadu. Treba smeniti aktuelnu vlast i gradonačelnika Pavličića, koji se grčevito bori da ostane na funkciji iako je izgubio podršku svih. Što pre treba formirati novu vlast koja će raditi u interesu građana, a ne svom sopstvenom.

Mirela J

pre 11 godina

Znate šta, degradirani smo kao ljudi i kao stanovnici najlepšeg grada u zemlji! Da mi je neko rekao da će se ovakve stvari raditi... Pavličić je bre vrh za ovu zemlju i ovaj grad. Izgleda da ga ne zasluzujemo!!! Idi Igore, bezi iz zabokrecine sastavljene iz presvucenih radikala, dssovaca, dveri, roma i nopo, kuku majko ko ce da mi bude vlast u gradu! SELIM SE PREKO OKEANA! MA NA DRUGU PLANETU! BLJAK.

Srbin iz Rasa

pre 11 godina

Bude mi žao ove iz DS-a kako ćemo bez njihovih laži živeti a oni bez državnih privilegija. Svaka čast gospodinu Vučiću, dobar početak, samo istrajno i redom, svi lopovi u zatvor a ukradeno oduzeti i vratiti u državni budžet.

slavko

pre 11 godina

Fuj, fuj, fuj! Gadim se političara, a gadim se i na mutav narod. Odvratno je što narod dozvoljava ovaj državni puč, pa čemu onda lokalni izbori!? Šta li Evropa kaže na ovo da mi je znati... I sad imamo otpadnike Dveri, otpadnike NOPO (čuj NOPO!?), otpadnike od radikala, koalicione otpadnike (SPS) i otpadnike od zdravog razuma (DSS). Novi Sad je postao otpad. Treba to malo srediti.

Biljana

pre 11 godina

Ja mislim da treba da se ukinu lokalni izbori,kad nas niko nista ne pita. Mi izadjemo na izbore, a oni se posle kolju za fotelje.Kad pogledeas onog malog iz SNS,vidis da se covek bavi politikom da bi postao "veliki".Onaj iz DS kuka nad sudbinom, svi se bave sobom,a navodno ,nama.Vucic se bavi matematikom,kao da mi ne postojimo.Jorgovanka je saopstila kolika je bila plata bivseg guvernera, a nije rekla kolika ce biti njena.Sve su to cifre van svake pameti za nau situaciju.

čika Vukmir

pre 11 godina

Да сам ја дочекао да се Бокан пита нешто за мој град...па дође ми о земљу да се треснем

revoltirana

pre 11 godina

Otpadnici, plaćenici iz svakakvih stranaka, bez ikakvog poštenja i morala, treba da vladaju gradom. I još nam pridikuju. E, ja krivim DS. Za DS sam glasala. Zašto je proigrala većinu?

Biljana

pre 11 godina

Ja mislim da treba da se ukinu lokalni izbori,kad nas niko nista ne pita. Mi izadjemo na izbore, a oni se posle kolju za fotelje.Kad pogledeas onog malog iz SNS,vidis da se covek bavi politikom da bi postao "veliki".Onaj iz DS kuka nad sudbinom, svi se bave sobom,a navodno ,nama.Vucic se bavi matematikom,kao da mi ne postojimo.Jorgovanka je saopstila kolika je bila plata bivseg guvernera, a nije rekla kolika ce biti njena.Sve su to cifre van svake pameti za nau situaciju.

revoltirana

pre 11 godina

Otpadnici, plaćenici iz svakakvih stranaka, bez ikakvog poštenja i morala, treba da vladaju gradom. I još nam pridikuju. E, ja krivim DS. Za DS sam glasala. Zašto je proigrala većinu?

čika Vukmir

pre 11 godina

Да сам ја дочекао да се Бокан пита нешто за мој град...па дође ми о земљу да се треснем

slavko

pre 11 godina

Fuj, fuj, fuj! Gadim se političara, a gadim se i na mutav narod. Odvratno je što narod dozvoljava ovaj državni puč, pa čemu onda lokalni izbori!? Šta li Evropa kaže na ovo da mi je znati... I sad imamo otpadnike Dveri, otpadnike NOPO (čuj NOPO!?), otpadnike od radikala, koalicione otpadnike (SPS) i otpadnike od zdravog razuma (DSS). Novi Sad je postao otpad. Treba to malo srediti.

La-Loš

pre 11 godina

SPO je finansirao kampanju novcima Toplane, a Bokan je kupovao glasove. Ucenjeni su! U policiju ili u koaliciju. SNS će ih sada amnestirati, a Vučić priča o poštenju... Svi smo kanda ista BANDA!

Olja

pre 11 godina

Pada Pavličić, pada i gradska vada, ubrzo će se formirati nova, oko SNS.
Javna je tajna u NS da je SNS, primorao SPS da izađe iz koalicije sa DS na nivou grada, i da napravi novu koaliciju sa SNS, a samim tim i novu vlast u Novom Sadu.
SNS je ucenio SPS :
- ostaviće Bajatovića (podpredsednik SPS) na čelu Srbijagasa (u NIS je, inače, ušla revizija, proveravaju poslovanje).

Što se tiče SPO, oni su izdali DS i priklonili se SNS, da bi Danu Drašković, sačuvali u UO NIS. Znamo svi, da je SPO, odvavno, servis za pružanje usluga bračnom paru Drašković.

Miki

pre 11 godina

Nisam iz Novog Sada, ali sećam se da je prošli put kada je Vučić bio ministar Novi Sad ostao bez mostova. Verovatno bi Novosađanima bilo pametno da spremajuopet skele i čamce. A i nama ostalima.

ivanNS

pre 11 godina

Nije liga vec SPO , a zasto je DS zapeo za tog Pavlicica. Nije on demokratska stranka ,sto nisu predlozili nekog drugog . Glasao sam za DS i ligu ali gradonacelnik mi se nikada nije svidjao .

ja

pre 11 godina

Svaka čast!!!!Za sve treba imati pameti i znanja. A ovaj jadni Vučević od silne pameti i znanja nije mogao ni da se upiše u gimnaziju u Novom Sadu, već je morao da se školuje u Bačkom Petrovcu. I on hoće da bude gradonačelnik. Stvarno je "kadar".

Mirela J

pre 11 godina

Znate šta, degradirani smo kao ljudi i kao stanovnici najlepšeg grada u zemlji! Da mi je neko rekao da će se ovakve stvari raditi... Pavličić je bre vrh za ovu zemlju i ovaj grad. Izgleda da ga ne zasluzujemo!!! Idi Igore, bezi iz zabokrecine sastavljene iz presvucenih radikala, dssovaca, dveri, roma i nopo, kuku majko ko ce da mi bude vlast u gradu! SELIM SE PREKO OKEANA! MA NA DRUGU PLANETU! BLJAK.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Opet ovi nazadnjaci, koliko puta treba da vam se kaze da sajt B92 nije za vas, imate vi onog sa napucenim usnama, nek vam on pravi partiske sajtove. Ko je u NS dobio izbore, pa sta sad, skupite i babe i zabe pa kao imate vecinu, treba vas oduvati.

Laufre

pre 11 godina

Ovo je dno dna. E moj Čanak Nenade! Niko se od tebe tome nije nadao! Ujeo si ruku koja te je hranila, pa kada pas to uradi gazdi zna se šta mu sledi! Sramota za sve Novosađane koji su glasali za DS.

milossan

pre 11 godina

1. DS - ko je doneo izborni zakon po kome poslanici/odbornici sami raspolažu svojim mandatom, a ne stranke? Da nisam možda ja? Ko je napravio SNS otimajući mandate SRS-u? Ko je izmislio RDS sa 1% R i 99% DS?

2. Liga - ko je primio SPO na svoju izbornu listu? Da nisam možda ja?

3. Novosađani - ko je uzimao po 2000 din za glas RDS-u? Da nisam možda ja?

4. SNS - ko će goniti Bokana i njegove prišipetlje za kupovinu glasova? Da neću možda ja?

Znate li ko je do juče mislio da su DS i Liga najgori? Tako je...ja.

sto se mene tice i nije mi zao

pre 11 godina

Ovi što podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili rade u nekom javnom preduzeću pa se boje za radno mesto.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dex, 29. avgust 2012 14:46)

Ovi što ne podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili zele da rade u nekom javnom preduzeću pa ocekuju radno mesto.

Ne radi se ovde o Pavlicicu,kao i svi sigruno ima svojih vrlina i svojih mana.Nisam iz Novog Sada i ne mogu realno da budem objektivan po pitanju njgea licno.
Ovde se radi o tome da se stavlja do znanja kako izborni rezultati mogu da ne znace nista,kako lokalni izbori nemaju nikakav smisao,kako se iz Beograda diriguje kako ce gde da se napabirci vecina.Ovo je dokaz nevidjenog CENTRALIZMA1 A taj centralizam ce zapravo Srbiju da razbije u paramparcad,kao sto je razbio i SFRJ.

MNS

pre 11 godina

@MITA Jeste puč i jeste nedemokratski, zato što je u pitanju kupovina poslanika. Glasači LSV sigurno nisu dali svoj glas za koaliciju okupljenu oko, na lokalnim izborima treceplasirane SNS, a ispalo je upravo tako. Poslaničko-interesne grupe formirane u proteklih nedelju dana nemaju nikakve veze sa rezultatima lokalnih izbora i zato je ovo što se dešava u NS razbojništvo i uvreda za glasače. Pola ove novoformirane koalicije čine poslanici izbačeni iz svojih stranaka.

Del Boy

pre 11 godina

Novom Sadu (a to sam rođen, i moji preci su tu sahranjeni još od Jakova Ignjatovića naovamo...) stvarno NE TREBAJU ni g-din Pavličić a još manje nekavi Vučevići (bejahu onomad i DOSTA je bilo).

Ako g-din Vučević NE MOŽE DA SE UPIŠE NI U JEDNU NOVOSADSKU GIMNAZIJU jer NIJE IMA DOVOLJNO BODOVA u OSNOVNOJ ŠKOLI, već se upisa u Gimnaziju u BAČKOM PETROVCU (ne omalovažavam to Gimnaziju, ali tamo nema dovoljno kandidata pa se upiše kogod hoće), ZAMISLITE KOLIKI MU JE ONDA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE.

E neću da mi on bude Gradonačelnik, pa da se svi veliki njegovi predhodnici iz prošlog i pretprošlog veka okreću u GROBU! Ovaj Vek ne računam u NORMALAN Novi Sad! Nažalost.

DAkle za vas koji vežbate SATIRU: Vreme je za PIŠTALJKE, LONCE i OTPOR. NOVI IZBORI pa predložite svi vi koji volite da se hvalite da se izbora NE BOJITE, PRAVE LJUDE, izađite SAMI na izbore a ne pod nečijim skutima, pa da NOVOSAĐANI izaberu koga hoće. U jednoj anketi od 1400 ispitanika u NS-u je 2/3 za Nove izbore, 2% za Pavlčića, 0.5% za Vučevića, a ostatak će MOŽDA DA GLASA!

Look What They Done To My TOWN, ma
Look what they done to my BRAIN, ma
Well they picked it like a chicken bone
And I think I'm half insane ma!

Sloba

pre 11 godina

Smešni ste, opozicija ste u lokalnom parlamentu, a hteli bi pozicije u javnim gradskim preduzećima... Krivo vam, trebaju vam novci.

I rest my case.

sale novosadjanin

pre 11 godina

canak,rodni,maja,matijevic,dobroja....su zlo naseg grada!
kao i dodikov radio 021 !
ali zelja za samostalnom vojvodinom zivi i dalje !
vojvodina pripada nama vojvodjanima a ne bgd,mne i bih partijama,njihovoj mafiji i poltronima !!!!

dare

pre 11 godina

Molim da ubuduće se neorganizuju lokalni izbori mnogo koštaju..ako vlast mora da se prekonponujea po Novom Sadu izgleda po svaku cenu bez obzira na volju gradjana
Inaće termin prekomponovanja i jedinstva vlasti na republičkom i lokalnom nivou postoji samo u ovoj zemllji.
To što su to radile demokrate ne znači da je to dobro a ruku na srce nisu rušili izabrane lokalnu vlast nego je formirali..Dolazi na red i Djilas
Da se ovo ne bi ponavljalo jedino rešenje je da se republički i loklani izbori ne održavaju u isto vreme..da sistem postane većinskiako je odbornik vlasnik mandata.
Ovo je silovanje Novog Sada koje Novi Sad još nije doživeo a onima koji su se rešili na to misle terminima 1-4 god a obiće se idejnim tvorcima više nego onima koje smenjuju na duži rok..
Sad će se nasladjivati upravnim odborima foteljima komunalnim preduzećima pa dog traje..

Srbin iz Rasa

pre 11 godina

Bude mi žao ove iz DS-a kako ćemo bez njihovih laži živeti a oni bez državnih privilegija. Svaka čast gospodinu Vučiću, dobar početak, samo istrajno i redom, svi lopovi u zatvor a ukradeno oduzeti i vratiti u državni budžet.

Nemanja

pre 11 godina

canak,rodni,maja,matijevic,dobroja....su zlo naseg grada!
kao i dodikov radio 021 !
ali zelja za samostalnom vojvodinom zivi i dalje !
vojvodina pripada nama vojvodjanima a ne bgd,mne i bih partijama,njihovoj mafiji i poltronima !!!!
(sale novosadjanin, 29. avgust 2012 14:48)

S obzirom da se ovde nepravedno prozivaju neki drugi mediji, molio bih B92 da mi dozvoli da kao slušalac Radija 021 ostavim malo oštriji komentar:

Sale dečko, ti treba ozbiljno da se lečiš. Tvoji polupismeni, šovinistički i histerični komentari na R021 su doveli do toga da se s tobom sprdaju kako desničari, tako i oni koji zagovaraju ideje veće autonomije Vojvodine - iz jednostavnog razloga što ih je sramota gluposti koje prosipaš. Pošto je došlo do toga da nisi u stanju da ostaviš ijedan komentar a da se svi ne sprdaju s tobom, sada po drugim sajtovima proglašavaš R021 nekakvim 'Dodikovim radijom' - samo zato što se ne uklapa u tvoje ograničene i bolesne stavove! Uveravam sve ovde da za taj radio ne radim, ali da on predstavlja svetlu tačku lokalnog novinarstva i svega najboljeg što Vojvodina može da ponudi i pokaže, te da ti vredni, savesni i duhoviti ljudi ne zaslužuju da ih jedan ovakav bedan izgovor za čoveka povlači po drugim internet stranicama.

vicakur

pre 11 godina

A sta je sa Jelenom Atanackovic i ostalim clanovima udruzene mafije? Da li ce netko tu odgovarat i kada? Rodni je najgori gradonacelnik u istoriji grada i drago nam je da odlazi.

ZoranNS

pre 11 godina

Prosto neshvatljivo, tražili sednicu, ona sazvana, a Vučević i ini stoje na parkingu i čekaju, ja ne znam ko je ovde lud, o čemu sada Vučević priča, nije uveo većinu kada je bilo vreme, i sada priča.

vojvodjanin kao poslednji mohikanac

pre 11 godina

A sto lepo ne priznaju da su se izdogovarali. Djilas ne daje Beograd pa su se SNS-ovci menjali za Novi Sad. Kao sa slicicama. Da ste svi ubacili bele listice malo bi se cesali. Ponuda je bila ionako losa. Sta? neko je glasao za neku stranku? Da li vam je posle svega sada zao sto niste i vi ubacili beli listic? Nemojte da se zalite, to su vase stranke, u njima ste clanovi.

sto se mene tice i nije mi zao

pre 11 godina

Ovi što podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili rade u nekom javnom preduzeću pa se boje za radno mesto.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dex, 29. avgust 2012 14:46)

Ne radi se ovde o Pavlicicu,kao i svi sigruno ima svojih vrlina i svojih mana.Nisam iz Novog Sada i ne mogu realno da budem objektivan po pitanju njgea licno.
Ovde se radi o tome da se stavlja do znanja kako izborni rezultati mogu da ne znace nista,kako lokalni izbori nemaju nikakav smisao,kako se iz Beograda diriguje kako ce gde da se napabirci vecina.Ovo je dokaz nevidjenog CENTRALIZMA1 A taj centralizam ce zapravo Srbiju da razbije u paramparcad,kao sto je razbio i SFRJ.

boki

pre 11 godina

kolika je saka jada ds i lsv kad ih razbise otpadnici!!!
koliko su jako lose radili za grad novi sad protekle 4 godine!!
zar nije bedno i pateticno jos kukati za ds.

Pera ložač

pre 11 godina

Ja sam u mom komšiluku sakupio 7,5 potpisa (ovo 0,5 je zato što je komšija nepismen pa se potpisao otiskom svog palca) za inicijativu da se svi izbori od 1990.godine proglase nevažećim, da se uvede prinudna uprava u svim organima vlasti, od lokalnog do republičkog nivoa, i da se ozvaniči prosvećeni apsolutizam na čelu sa Aleksandrom Vučićem na čelu. Razlog je to što je pokazao da najviše voli vlast pa treba čoveku ispuniti želju i ozakoniti trenutno faktičko stanje stvari.

Ana Manjana

pre 11 godina

Kako je moguce da o ovom gnusnom bezakonju, uceni i pritisku i kasapljenju skupstinske vecine cuti pravosudje, inteligencija, analiticari, i Brisel i Beograd? Danas Natasa Kandic sa simpatijama prica o Nikolicu koji bi "samo trebalo da kaze da nije bio u Antinu", danas Borka Pavicevic brani Kisa od Kusturice, Severina u bikiniju, cute cede i vukovi, tadici i pesicke, cute iz sve snage.Jer Novi Sad nikom nije vazan, kao ni Vojvodina, bivsa krava muzara, sad u fazi crkavanja.

Novosađan

pre 11 godina

Poruka za one sa selektivnim pamćenjem. U Novom Sadu vlast od 2004 do 2008 nije "prekopirana" kao republička nego SRS DSS i SPS . SRS je bila u to vreme u opoziciji.

Stevan

pre 11 godina

"Oni su od mene juče zatražili da zakažem sednicu koju sam, zbog razloga hitnosti, zakazala samo dan nakon podnetog zahteva." rekla je predsednica Skupstine Novog Sada Gospodjica Jerkov. Dakle, danas je zakazala sednicu za danas.Ne znam da li simpatizeri DS uzivaju u ovakvom ruganju demokratskim procedurama, ali ovo je jos jedan razlog vise da se vlast u N. Sadu menja.

Seele

pre 11 godina

Dobro je što će se najzad rešiti problem oko prekomponovanja vlasti u Novom Sadu. Treba smeniti aktuelnu vlast i gradonačelnika Pavličića, koji se grčevito bori da ostane na funkciji iako je izgubio podršku svih. Što pre treba formirati novu vlast koja će raditi u interesu građana, a ne svom sopstvenom.

Vladimir

pre 11 godina

U 15h, cekali ispred sale iz"revolta", zbog nacina na koji je zakazana sednica, ma nemoj, bice da se par njih izgubilo, ili su "otisli na burek"!

Branko

pre 11 godina

Nemam nameru da delim lekcije novosađanima o tome kakva je gradska vlast za njih najbolja, neka je sami izaberu, kako izabrali - to im je, kakvi građani takva vlast i obratno. Smešno i tužno je to da neko želi promenu vlasti, pa to najavljuje iz petnih grla, sa bubnjevima, talambasima, zurlama, kroz sve medije a ono... balon od sapunice. BRUKA.

oldtimer

pre 11 godina

Gospodine Pavlicicu SRAM VAS BILO ,ovo sto radite je nemoralno, niko vas nece a vi na silu ..Trazim od SNS da iskoristi sva pravna sredstva i smeni ga ..Nikakve igranke oko neulaska zbog davanja legitimiteta i slicne gluposti , udjite u Salu , imate vecinu , izglasajte smenu i pozelite mu srecan put u nepovrat ..

Petar DS

pre 11 godina

LSV je pustio Pavlicica niz vodu jer su zeleli mesto gradonacelnika za sebe. DS treba da prekine svaku saradnju za Ligom jer nam samo otimaju glasove, nemaju nikakav kadar i samo gledaju kako da sire svoju stranku.

Milan

pre 11 godina

Na lokalnom nivou treba da se neposredno na izborima biraju gradonacelnici, a ne partije! Tako ne bi dolazilo do ovakvih situacija. To nije odgovaralo gospodi iz DS jer bi dosta vaznih gradova dobilo "nasu Maju" a ne Pavlicica i Djilasa pa im se sada obija o glavu!

Aleksandar I

pre 11 godina

Pazi ove DS-ovce, kakva nemaštovitost: opet svoje političke NEPRIJATELJE napadaju ''preko školskih dnevnika''! Znate za onu staru izreku: ''Ko o čemu-kurva o poštenju, vojnik o skraćenju...'' A dodao bih DS-ovce o diplomama! C,c,c!

drnc

pre 11 godina

ova jerkov je gora od trivanove.nezanima me politika al nacin na koji saopstavaju neke cinjenice je potcenjivanje neutralnog coveka.kad u politiku budu ulazili moralni ljudi i kad strucni ljudi budu radili svoj posao bez partiske knjizice srbija ce krenuti napred ovako i jedni i drugi su bruka i verovatno i na plavom mostu mozemo naci postenije i moralnije osobe.

podseti me sta to bese mozak?

pre 11 godina

"Oni su od mene juče zatražili da zakažem sednicu koju sam, zbog razloga hitnosti, zakazala samo dan nakon podnetog zahteva." rekla je predsednica Skupstine Novog Sada Gospodjica Jerkov. Dakle, danas je zakazala sednicu za danas.Ne znam da li simpatizeri DS uzivaju u ovakvom ruganju demokratskim procedurama, ali ovo je jos jedan razlog vise da se vlast u N. Sadu menja.
(Stevan, 29. avgust 2012 18:39)

Stevane jel' se ti to trudis da potvrdis da su glasaci SNS ograniceni i polupismeni?!Pa lepo pise da su juce zatrazili sednicu i da je ona zakazana za danas?!Sta tu nije jasno?Pa nije mogla juce da zakaze sednicu za juce?!?!

p.s. Vidim pluseve,znaci ima vas jos sto ne razumete ni prosto prosirenu recenicu. I vi imate pravo glasa...Sta ti je "demokratija".11 budala moze da preglasa 10 pametnih.

erp

pre 11 godina

Jerkov narugala si se svima! Gradjanima Novog Sada, Vojvodini, Srbiji, demokratiji, svakome normalnome u ovoj drzavi!!! Sta dalje? Opet zakazi na minut do pocetka, zakljucaj se i ne pustaj nikoga. Kad prodje pet sekundi napusti salu i tako do unedogled! Znam da smo sa svesti zaista na niskom nivou, ali ovolikom koji toliko vredja inteligenciju nisam zaista....Sramota...

MITA

pre 11 godina

(slavko, 29. avgust 2012 13:32)

U kojoj drzavi nema politicara na vlasti ??

Zasto nazivati Narod MUTAVIM ??

Nije nikakav PUC, jer su svi odbornici izabrani voljom naroda i kopoziciju sastavljaju odbornici koji su vec u Skupstini grada Novog Sad i sta ti nije demokratski ??

neznalica

pre 11 godina

(oldtimer, 29. avgust 2012 19:33)

Pa tvoji nisu hteli da udju u salu,zasto to samo oni znaju.Sta sad Pavlicic ima s tim?E da glupost boli naprednjaci bi jaukali dan i noc.

muamua

pre 11 godina

flavie sa slavije ne racuna se ko je dobio izbore vec ko moze da sastavi vecinu...ne zaboravi da je ds isla na izbore u koaliciji sa rasimom...hm hm hm...

shabanoti

pre 11 godina

Ništa mi nije jasno. Zašto nisu smenili Pavličića ako su se već okupili. Može li neko da mi objasni?
(Ne razumem, 29. avgust 2012 20:45)

Nije ih bilo dovoljno.A moze da se desi da ih i ne bude.Ne bi bilo iznenadjenje.Stara SRS skola.Arlaucu na sve strane,masu praznim papirima i prete praznim puskama.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

,,Nije smena nego prekomponovanje,pa to samo kod nas postoji kao izraz ,kad se hoće na silu posle izbora birati one koji nisu prošli.U muzici nema prekomponovanja ,nego se zove plagijat i za to se odgovara.Mnogo smo skupo platili ove koalicije,još su nam svakodnevno pred očima ruševine inaćenja sa zdravim razumom,ali izgleda nama nema pomoći,pa naše vrle političare još i vredja kad im se vidljive činjenice prstom pokažu.

Vlajkov

pre 11 godina

@ Srbin iz Rasa....

Brate, promasio si vest taj komentar treba da pises na one vesti o Aci Eliotu Nesu.... Kako ste samo providni, al dobro kad su vam celnici stranke takvi sto vama neko da zamera....

Del Boy

pre 11 godina

Za one koji vežbaju satiru, da li ste znali KOJI je PLAN g-dina Vučevića za PROSPERITET NS-a kad postane Gradonačalnik:

If You look here you'll see that you can turn any criminal organization into a political one by simply legalizing every crime you're going to commit.

(Ako ti što vežbaju satiru ako ne znaju engleski, neka nađu prevodioca)

Kazao sam Vam već, NOVI IZBORI su jedino rešenje, po imence samostalno bez privezaka "važnih faca", pa program, pa da glasači NOVOSAĐANI sami odluče!

Look What They Done To My COUNTRY, ma
Look What They Done To My TOWN, ma
Look what they done to my BRAIN, ma
Well they picked it like a chicken bone
And I think I'm half insane ma!

ivan

pre 11 godina

alo bre,ima stotinu većih problema u gradu nego tvoja stolica.......ništa živo nefunkcioniše,komunalna ništa nerešava,putevi u gradu date bog sačuva,pasa lutalica u svakom kvartu,kontejneri bruka grada,.....itd,mani tese vaših fotelja,svi ste isti

kiki

pre 11 godina

zuti rade mozgom za svoje dzepove.
Vec otrcano. Pre izbora lupaju pluseve, a posle, interesantno, samo znaju sta je minus. Lupajte,lupajte....

kiki

pre 11 godina

"Juce su zatrazili a ona je sutradnan zakazala."
To znaci da je sednicu danas zakazala, a odbornike obavestila neposredno pred sednicu.
Odbornici ispred ulaza cekali a ona sama u sali zakljucila da nema kvoruma.

Pitanje je sta ce ovakvom manipulacijom postici.

kontrola

pre 11 godina

Ovaj sto pise na engleskom verovatno se obraca nekome napolju.Srbi su poliglote ali ne govore bas svi taj poslovni svetski jezik.Verovatno hoces da kazes kako je dobro za Vojvodinu da se malo voda rascisti, da se vidi kako su prethodnici vladali.Jer kad si dugo na vlasti ,kontrola te mimoilazi a i normalno je neces sam sebe da kontrolises.Take care of the house...

kom

pre 11 godina

Poslanici u gradskoj skupštini su ogledalo naroda koji ih je izabrao.Svi oni koji ih sada pljuju u stvari pljuju sami sebe.Trčali su za 2000 dinara a sad im smeta Bokan.Niko se u toj skupštini nije sam izabrao.

politikanti

pre 11 godina

Pa normalno je da kada odes sa politicke funkcije ,da se vratis odakle si dosao.Da obavljas onaj posao koji si pre toga obavljao.A ne jednom udjes u politiku i ostanes ceo zivot.To vec nisu vise politicari vec politikanti.To su ljudi koji su uvek na margini politike ali su uvek u politici ili blizu nje.Oni su tu najduze jer im je odgovornost najmanja.Svi se veliki igraci menjaju a oni ostaju ...

Beogradjanin

pre 11 godina

Sto bih ja voleo da sam novosadjanin, pa da se bavim glupostima, pa da mi veeeliiikiii problem budu ograde na nekoj tvrdjavi . . .

Bas ste besni, al' svetski.

Silver Surfer

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov je poslanica u republickom parlamentu i predsenik skupstine na lokalu. Ajde sto mi nije jasno kako te dve funkcije mogu kvalitetno da se obavljaju, nego bih hteo da pitam da li tu ima elemenata sukoba interesa. Ovo nema veze ni sa njom licno ni sa LSV, vec me cisto zanima kao princip.

Julka

pre 11 godina

Fascinantno je sta sve gradjani Srbije dozvoljavaju. Neverovatno je kako po pravilu uvek izaberu najgore izmedju sebe da ih vode. E pa to dragi sugradjani ima konsekvence. Malo vam je bila kataklizma devedesetih? Hocete jos jednu kataklizmu? Ok, samo napred, naprednjacki.

zuh

pre 11 godina

Naravno, i nastavićeš.
U ovoj tragikomičnoj opereti kompozitor je običan sluhista,dirigent, bez palice, instrumenti raštimovani, a orkestar nema pojma.Publika je sama izabrala komad,niko ne zviždi ili protestuje zbog obećane dobre predstave, sada neka gleda. Nije jedanput bacila svoje novce (glasove).Jedina je šteta što se sve dešava u zgradi skupštine. Poljanče bi bilo idealno za ovaj komad.

Rade

pre 11 godina

Naravno, slazem se u potpunosti sa Vama. Gradjani Srbije izaberu uvek najgore da im budu vodje, a najbolji primeri su Boris Tadic, Mirko Cvetkovic, Canak, Ceda Jovanovic,...

Mile Kontras

pre 11 godina

Nisam ni za jednu stranku jer su svi isti, ali mi je drago dok citam ove zute kako sikcu od ocaja.
Ja ne znam kako vas bre nije sramota? Je li? Prezaduzil iste i pokrali zemlju i narod i ponizili nas izvinjavanjima onima koji su nas ubijali i progonili ceo vek.
Pa unistili ste vi zemlju i nekome nesto vi prebacujete?
Mracne 90-e a? A mracne nulte?
E moji vi...

birac

pre 11 godina

Koji posao ti nastavljas?
Da li si ti ista i u predhodnom mandatu radio?
Ako si vec takva faca,sposoban itd,sta ce ti ova bruka,idi otvori svoju firmu,ili neka te neka mocna firma,kao experta zaposli kao menadzera pa lepo zaradjuj i zivi..
Moj Pavlicicu,za tebe,kao i za mnoge druge,niko nikada cuo nije dok te iz nekog DS bunara nisu izvukli i tu,sto kazu Lale,"metuli"..
Sada,nema ko tu da te zadrzi..A nema ni moci negde drugo da te "mete"..
A mocnim firmama takvi kao ti ne trebaju...Znaju oni ko si ti..
Zato,drzi se i noktima i zubima za tu fotelju dok mozes,a ponekad se seti Njegosa - "Na tron sjedis nepravo uzeti,tragovi ti smrde necovjestvom"...
Seti se,dok ne dodju one cike sa znackama da te odvedu tamo gde ti je i mesto..

Relja

pre 11 godina

Šest milijardi na računu grada a u celom gradu nema ni 200 metara puta bez bar jedne rupe, a u kraju gde živim šahtovi pokradeni pre 6 meseci i niko da stavi nove! O psima lutalicama, zapuštenim travnjacima, manjku kontejnera da i ne počinjem...
Nisam za SNS i nikada neću biti, ali ova ekipa nije uradila ništa i trebali bi da ćute i da se pokriju ušima...

Novi SAD

pre 11 godina

Otiđite na sajt grada Novog Sada i pročitajte Poslovnik o radu gradske skupštine, pa će vam biti sve jasno. Zna Jerkov šta radi.
Sednicu nije zakazala po Poslovniku, hoće gospođa da dobije na vremenu, trebaju joj dve plate. Sramota. Gotovo je. NS trebaju promene.

Srbin iz Rasa

pre 11 godina

Bude mi žao ove iz DS-a kako ćemo bez njihovih laži živeti a oni bez državnih privilegija. Svaka čast gospodinu Vučiću, dobar početak, samo istrajno i redom, svi lopovi u zatvor a ukradeno oduzeti i vratiti u državni budžet.

Mirela J

pre 11 godina

Znate šta, degradirani smo kao ljudi i kao stanovnici najlepšeg grada u zemlji! Da mi je neko rekao da će se ovakve stvari raditi... Pavličić je bre vrh za ovu zemlju i ovaj grad. Izgleda da ga ne zasluzujemo!!! Idi Igore, bezi iz zabokrecine sastavljene iz presvucenih radikala, dssovaca, dveri, roma i nopo, kuku majko ko ce da mi bude vlast u gradu! SELIM SE PREKO OKEANA! MA NA DRUGU PLANETU! BLJAK.

Seele

pre 11 godina

Dobro je što će se najzad rešiti problem oko prekomponovanja vlasti u Novom Sadu. Treba smeniti aktuelnu vlast i gradonačelnika Pavličića, koji se grčevito bori da ostane na funkciji iako je izgubio podršku svih. Što pre treba formirati novu vlast koja će raditi u interesu građana, a ne svom sopstvenom.

Miki

pre 11 godina

Nisam iz Novog Sada, ali sećam se da je prošli put kada je Vučić bio ministar Novi Sad ostao bez mostova. Verovatno bi Novosađanima bilo pametno da spremajuopet skele i čamce. A i nama ostalima.

boki

pre 11 godina

kolika je saka jada ds i lsv kad ih razbise otpadnici!!!
koliko su jako lose radili za grad novi sad protekle 4 godine!!
zar nije bedno i pateticno jos kukati za ds.

sale novosadjanin

pre 11 godina

canak,rodni,maja,matijevic,dobroja....su zlo naseg grada!
kao i dodikov radio 021 !
ali zelja za samostalnom vojvodinom zivi i dalje !
vojvodina pripada nama vojvodjanima a ne bgd,mne i bih partijama,njihovoj mafiji i poltronima !!!!

vicakur

pre 11 godina

A sta je sa Jelenom Atanackovic i ostalim clanovima udruzene mafije? Da li ce netko tu odgovarat i kada? Rodni je najgori gradonacelnik u istoriji grada i drago nam je da odlazi.

oldtimer

pre 11 godina

Gospodine Pavlicicu SRAM VAS BILO ,ovo sto radite je nemoralno, niko vas nece a vi na silu ..Trazim od SNS da iskoristi sva pravna sredstva i smeni ga ..Nikakve igranke oko neulaska zbog davanja legitimiteta i slicne gluposti , udjite u Salu , imate vecinu , izglasajte smenu i pozelite mu srecan put u nepovrat ..

MITA

pre 11 godina

(slavko, 29. avgust 2012 13:32)

U kojoj drzavi nema politicara na vlasti ??

Zasto nazivati Narod MUTAVIM ??

Nije nikakav PUC, jer su svi odbornici izabrani voljom naroda i kopoziciju sastavljaju odbornici koji su vec u Skupstini grada Novog Sad i sta ti nije demokratski ??

slavko

pre 11 godina

Fuj, fuj, fuj! Gadim se političara, a gadim se i na mutav narod. Odvratno je što narod dozvoljava ovaj državni puč, pa čemu onda lokalni izbori!? Šta li Evropa kaže na ovo da mi je znati... I sad imamo otpadnike Dveri, otpadnike NOPO (čuj NOPO!?), otpadnike od radikala, koalicione otpadnike (SPS) i otpadnike od zdravog razuma (DSS). Novi Sad je postao otpad. Treba to malo srediti.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Opet ovi nazadnjaci, koliko puta treba da vam se kaze da sajt B92 nije za vas, imate vi onog sa napucenim usnama, nek vam on pravi partiske sajtove. Ko je u NS dobio izbore, pa sta sad, skupite i babe i zabe pa kao imate vecinu, treba vas oduvati.

revoltirana

pre 11 godina

Otpadnici, plaćenici iz svakakvih stranaka, bez ikakvog poštenja i morala, treba da vladaju gradom. I još nam pridikuju. E, ja krivim DS. Za DS sam glasala. Zašto je proigrala većinu?

Stevan

pre 11 godina

"Oni su od mene juče zatražili da zakažem sednicu koju sam, zbog razloga hitnosti, zakazala samo dan nakon podnetog zahteva." rekla je predsednica Skupstine Novog Sada Gospodjica Jerkov. Dakle, danas je zakazala sednicu za danas.Ne znam da li simpatizeri DS uzivaju u ovakvom ruganju demokratskim procedurama, ali ovo je jos jedan razlog vise da se vlast u N. Sadu menja.

Laufre

pre 11 godina

Ovo je dno dna. E moj Čanak Nenade! Niko se od tebe tome nije nadao! Ujeo si ruku koja te je hranila, pa kada pas to uradi gazdi zna se šta mu sledi! Sramota za sve Novosađane koji su glasali za DS.

Aleksandar I

pre 11 godina

Pazi ove DS-ovce, kakva nemaštovitost: opet svoje političke NEPRIJATELJE napadaju ''preko školskih dnevnika''! Znate za onu staru izreku: ''Ko o čemu-kurva o poštenju, vojnik o skraćenju...'' A dodao bih DS-ovce o diplomama! C,c,c!

drnc

pre 11 godina

ova jerkov je gora od trivanove.nezanima me politika al nacin na koji saopstavaju neke cinjenice je potcenjivanje neutralnog coveka.kad u politiku budu ulazili moralni ljudi i kad strucni ljudi budu radili svoj posao bez partiske knjizice srbija ce krenuti napred ovako i jedni i drugi su bruka i verovatno i na plavom mostu mozemo naci postenije i moralnije osobe.

čika Vukmir

pre 11 godina

Да сам ја дочекао да се Бокан пита нешто за мој град...па дође ми о земљу да се треснем

Biljana

pre 11 godina

Ja mislim da treba da se ukinu lokalni izbori,kad nas niko nista ne pita. Mi izadjemo na izbore, a oni se posle kolju za fotelje.Kad pogledeas onog malog iz SNS,vidis da se covek bavi politikom da bi postao "veliki".Onaj iz DS kuka nad sudbinom, svi se bave sobom,a navodno ,nama.Vucic se bavi matematikom,kao da mi ne postojimo.Jorgovanka je saopstila kolika je bila plata bivseg guvernera, a nije rekla kolika ce biti njena.Sve su to cifre van svake pameti za nau situaciju.

erp

pre 11 godina

Jerkov narugala si se svima! Gradjanima Novog Sada, Vojvodini, Srbiji, demokratiji, svakome normalnome u ovoj drzavi!!! Sta dalje? Opet zakazi na minut do pocetka, zakljucaj se i ne pustaj nikoga. Kad prodje pet sekundi napusti salu i tako do unedogled! Znam da smo sa svesti zaista na niskom nivou, ali ovolikom koji toliko vredja inteligenciju nisam zaista....Sramota...

ja

pre 11 godina

Svaka čast!!!!Za sve treba imati pameti i znanja. A ovaj jadni Vučević od silne pameti i znanja nije mogao ni da se upiše u gimnaziju u Novom Sadu, već je morao da se školuje u Bačkom Petrovcu. I on hoće da bude gradonačelnik. Stvarno je "kadar".

vojvodjanin kao poslednji mohikanac

pre 11 godina

A sto lepo ne priznaju da su se izdogovarali. Djilas ne daje Beograd pa su se SNS-ovci menjali za Novi Sad. Kao sa slicicama. Da ste svi ubacili bele listice malo bi se cesali. Ponuda je bila ionako losa. Sta? neko je glasao za neku stranku? Da li vam je posle svega sada zao sto niste i vi ubacili beli listic? Nemojte da se zalite, to su vase stranke, u njima ste clanovi.

Petar DS

pre 11 godina

LSV je pustio Pavlicica niz vodu jer su zeleli mesto gradonacelnika za sebe. DS treba da prekine svaku saradnju za Ligom jer nam samo otimaju glasove, nemaju nikakav kadar i samo gledaju kako da sire svoju stranku.

ZoranNS

pre 11 godina

Prosto neshvatljivo, tražili sednicu, ona sazvana, a Vučević i ini stoje na parkingu i čekaju, ja ne znam ko je ovde lud, o čemu sada Vučević priča, nije uveo većinu kada je bilo vreme, i sada priča.

Milan

pre 11 godina

Na lokalnom nivou treba da se neposredno na izborima biraju gradonacelnici, a ne partije! Tako ne bi dolazilo do ovakvih situacija. To nije odgovaralo gospodi iz DS jer bi dosta vaznih gradova dobilo "nasu Maju" a ne Pavlicica i Djilasa pa im se sada obija o glavu!

kiki

pre 11 godina

"Juce su zatrazili a ona je sutradnan zakazala."
To znaci da je sednicu danas zakazala, a odbornike obavestila neposredno pred sednicu.
Odbornici ispred ulaza cekali a ona sama u sali zakljucila da nema kvoruma.

Pitanje je sta ce ovakvom manipulacijom postici.

Beogradjanin

pre 11 godina

Sto bih ja voleo da sam novosadjanin, pa da se bavim glupostima, pa da mi veeeliiikiii problem budu ograde na nekoj tvrdjavi . . .

Bas ste besni, al' svetski.

sto se mene tice i nije mi zao

pre 11 godina

Ovi što podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili rade u nekom javnom preduzeću pa se boje za radno mesto.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dex, 29. avgust 2012 14:46)

Ovi što ne podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili zele da rade u nekom javnom preduzeću pa ocekuju radno mesto.

Ne radi se ovde o Pavlicicu,kao i svi sigruno ima svojih vrlina i svojih mana.Nisam iz Novog Sada i ne mogu realno da budem objektivan po pitanju njgea licno.
Ovde se radi o tome da se stavlja do znanja kako izborni rezultati mogu da ne znace nista,kako lokalni izbori nemaju nikakav smisao,kako se iz Beograda diriguje kako ce gde da se napabirci vecina.Ovo je dokaz nevidjenog CENTRALIZMA1 A taj centralizam ce zapravo Srbiju da razbije u paramparcad,kao sto je razbio i SFRJ.

Del Boy

pre 11 godina

Novom Sadu (a to sam rođen, i moji preci su tu sahranjeni još od Jakova Ignjatovića naovamo...) stvarno NE TREBAJU ni g-din Pavličić a još manje nekavi Vučevići (bejahu onomad i DOSTA je bilo).

Ako g-din Vučević NE MOŽE DA SE UPIŠE NI U JEDNU NOVOSADSKU GIMNAZIJU jer NIJE IMA DOVOLJNO BODOVA u OSNOVNOJ ŠKOLI, već se upisa u Gimnaziju u BAČKOM PETROVCU (ne omalovažavam to Gimnaziju, ali tamo nema dovoljno kandidata pa se upiše kogod hoće), ZAMISLITE KOLIKI MU JE ONDA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE.

E neću da mi on bude Gradonačelnik, pa da se svi veliki njegovi predhodnici iz prošlog i pretprošlog veka okreću u GROBU! Ovaj Vek ne računam u NORMALAN Novi Sad! Nažalost.

DAkle za vas koji vežbate SATIRU: Vreme je za PIŠTALJKE, LONCE i OTPOR. NOVI IZBORI pa predložite svi vi koji volite da se hvalite da se izbora NE BOJITE, PRAVE LJUDE, izađite SAMI na izbore a ne pod nečijim skutima, pa da NOVOSAĐANI izaberu koga hoće. U jednoj anketi od 1400 ispitanika u NS-u je 2/3 za Nove izbore, 2% za Pavlčića, 0.5% za Vučevića, a ostatak će MOŽDA DA GLASA!

Look What They Done To My TOWN, ma
Look what they done to my BRAIN, ma
Well they picked it like a chicken bone
And I think I'm half insane ma!

Pera ložač

pre 11 godina

Ja sam u mom komšiluku sakupio 7,5 potpisa (ovo 0,5 je zato što je komšija nepismen pa se potpisao otiskom svog palca) za inicijativu da se svi izbori od 1990.godine proglase nevažećim, da se uvede prinudna uprava u svim organima vlasti, od lokalnog do republičkog nivoa, i da se ozvaniči prosvećeni apsolutizam na čelu sa Aleksandrom Vučićem na čelu. Razlog je to što je pokazao da najviše voli vlast pa treba čoveku ispuniti želju i ozakoniti trenutno faktičko stanje stvari.

ivanNS

pre 11 godina

Nije liga vec SPO , a zasto je DS zapeo za tog Pavlicica. Nije on demokratska stranka ,sto nisu predlozili nekog drugog . Glasao sam za DS i ligu ali gradonacelnik mi se nikada nije svidjao .

MNS

pre 11 godina

@MITA Jeste puč i jeste nedemokratski, zato što je u pitanju kupovina poslanika. Glasači LSV sigurno nisu dali svoj glas za koaliciju okupljenu oko, na lokalnim izborima treceplasirane SNS, a ispalo je upravo tako. Poslaničko-interesne grupe formirane u proteklih nedelju dana nemaju nikakve veze sa rezultatima lokalnih izbora i zato je ovo što se dešava u NS razbojništvo i uvreda za glasače. Pola ove novoformirane koalicije čine poslanici izbačeni iz svojih stranaka.

Sloba

pre 11 godina

Smešni ste, opozicija ste u lokalnom parlamentu, a hteli bi pozicije u javnim gradskim preduzećima... Krivo vam, trebaju vam novci.

I rest my case.

La-Loš

pre 11 godina

SPO je finansirao kampanju novcima Toplane, a Bokan je kupovao glasove. Ucenjeni su! U policiju ili u koaliciju. SNS će ih sada amnestirati, a Vučić priča o poštenju... Svi smo kanda ista BANDA!

sto se mene tice i nije mi zao

pre 11 godina

Ovi što podržavaju Pavličića ili nisu iz Novig Sada ili rade u nekom javnom preduzeću pa se boje za radno mesto.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dex, 29. avgust 2012 14:46)

Ne radi se ovde o Pavlicicu,kao i svi sigruno ima svojih vrlina i svojih mana.Nisam iz Novog Sada i ne mogu realno da budem objektivan po pitanju njgea licno.
Ovde se radi o tome da se stavlja do znanja kako izborni rezultati mogu da ne znace nista,kako lokalni izbori nemaju nikakav smisao,kako se iz Beograda diriguje kako ce gde da se napabirci vecina.Ovo je dokaz nevidjenog CENTRALIZMA1 A taj centralizam ce zapravo Srbiju da razbije u paramparcad,kao sto je razbio i SFRJ.

milossan

pre 11 godina

1. DS - ko je doneo izborni zakon po kome poslanici/odbornici sami raspolažu svojim mandatom, a ne stranke? Da nisam možda ja? Ko je napravio SNS otimajući mandate SRS-u? Ko je izmislio RDS sa 1% R i 99% DS?

2. Liga - ko je primio SPO na svoju izbornu listu? Da nisam možda ja?

3. Novosađani - ko je uzimao po 2000 din za glas RDS-u? Da nisam možda ja?

4. SNS - ko će goniti Bokana i njegove prišipetlje za kupovinu glasova? Da neću možda ja?

Znate li ko je do juče mislio da su DS i Liga najgori? Tako je...ja.

shabanoti

pre 11 godina

Ništa mi nije jasno. Zašto nisu smenili Pavličića ako su se već okupili. Može li neko da mi objasni?
(Ne razumem, 29. avgust 2012 20:45)

Nije ih bilo dovoljno.A moze da se desi da ih i ne bude.Ne bi bilo iznenadjenje.Stara SRS skola.Arlaucu na sve strane,masu praznim papirima i prete praznim puskama.

kiki

pre 11 godina

zuti rade mozgom za svoje dzepove.
Vec otrcano. Pre izbora lupaju pluseve, a posle, interesantno, samo znaju sta je minus. Lupajte,lupajte....

ivan

pre 11 godina

alo bre,ima stotinu većih problema u gradu nego tvoja stolica.......ništa živo nefunkcioniše,komunalna ništa nerešava,putevi u gradu date bog sačuva,pasa lutalica u svakom kvartu,kontejneri bruka grada,.....itd,mani tese vaših fotelja,svi ste isti

Nemanja

pre 11 godina

canak,rodni,maja,matijevic,dobroja....su zlo naseg grada!
kao i dodikov radio 021 !
ali zelja za samostalnom vojvodinom zivi i dalje !
vojvodina pripada nama vojvodjanima a ne bgd,mne i bih partijama,njihovoj mafiji i poltronima !!!!
(sale novosadjanin, 29. avgust 2012 14:48)

S obzirom da se ovde nepravedno prozivaju neki drugi mediji, molio bih B92 da mi dozvoli da kao slušalac Radija 021 ostavim malo oštriji komentar:

Sale dečko, ti treba ozbiljno da se lečiš. Tvoji polupismeni, šovinistički i histerični komentari na R021 su doveli do toga da se s tobom sprdaju kako desničari, tako i oni koji zagovaraju ideje veće autonomije Vojvodine - iz jednostavnog razloga što ih je sramota gluposti koje prosipaš. Pošto je došlo do toga da nisi u stanju da ostaviš ijedan komentar a da se svi ne sprdaju s tobom, sada po drugim sajtovima proglašavaš R021 nekakvim 'Dodikovim radijom' - samo zato što se ne uklapa u tvoje ograničene i bolesne stavove! Uveravam sve ovde da za taj radio ne radim, ali da on predstavlja svetlu tačku lokalnog novinarstva i svega najboljeg što Vojvodina može da ponudi i pokaže, te da ti vredni, savesni i duhoviti ljudi ne zaslužuju da ih jedan ovakav bedan izgovor za čoveka povlači po drugim internet stranicama.

dare

pre 11 godina

Molim da ubuduće se neorganizuju lokalni izbori mnogo koštaju..ako vlast mora da se prekonponujea po Novom Sadu izgleda po svaku cenu bez obzira na volju gradjana
Inaće termin prekomponovanja i jedinstva vlasti na republičkom i lokalnom nivou postoji samo u ovoj zemllji.
To što su to radile demokrate ne znači da je to dobro a ruku na srce nisu rušili izabrane lokalnu vlast nego je formirali..Dolazi na red i Djilas
Da se ovo ne bi ponavljalo jedino rešenje je da se republički i loklani izbori ne održavaju u isto vreme..da sistem postane većinskiako je odbornik vlasnik mandata.
Ovo je silovanje Novog Sada koje Novi Sad još nije doživeo a onima koji su se rešili na to misle terminima 1-4 god a obiće se idejnim tvorcima više nego onima koje smenjuju na duži rok..
Sad će se nasladjivati upravnim odborima foteljima komunalnim preduzećima pa dog traje..

Del Boy

pre 11 godina

Za one koji vežbaju satiru, da li ste znali KOJI je PLAN g-dina Vučevića za PROSPERITET NS-a kad postane Gradonačalnik:

If You look here you'll see that you can turn any criminal organization into a political one by simply legalizing every crime you're going to commit.

(Ako ti što vežbaju satiru ako ne znaju engleski, neka nađu prevodioca)

Kazao sam Vam već, NOVI IZBORI su jedino rešenje, po imence samostalno bez privezaka "važnih faca", pa program, pa da glasači NOVOSAĐANI sami odluče!

Look What They Done To My COUNTRY, ma
Look What They Done To My TOWN, ma
Look what they done to my BRAIN, ma
Well they picked it like a chicken bone
And I think I'm half insane ma!

Vladimir

pre 11 godina

U 15h, cekali ispred sale iz"revolta", zbog nacina na koji je zakazana sednica, ma nemoj, bice da se par njih izgubilo, ili su "otisli na burek"!

neznalica

pre 11 godina

(oldtimer, 29. avgust 2012 19:33)

Pa tvoji nisu hteli da udju u salu,zasto to samo oni znaju.Sta sad Pavlicic ima s tim?E da glupost boli naprednjaci bi jaukali dan i noc.

Olja

pre 11 godina

Pada Pavličić, pada i gradska vada, ubrzo će se formirati nova, oko SNS.
Javna je tajna u NS da je SNS, primorao SPS da izađe iz koalicije sa DS na nivou grada, i da napravi novu koaliciju sa SNS, a samim tim i novu vlast u Novom Sadu.
SNS je ucenio SPS :
- ostaviće Bajatovića (podpredsednik SPS) na čelu Srbijagasa (u NIS je, inače, ušla revizija, proveravaju poslovanje).

Što se tiče SPO, oni su izdali DS i priklonili se SNS, da bi Danu Drašković, sačuvali u UO NIS. Znamo svi, da je SPO, odvavno, servis za pružanje usluga bračnom paru Drašković.

muamua

pre 11 godina

flavie sa slavije ne racuna se ko je dobio izbore vec ko moze da sastavi vecinu...ne zaboravi da je ds isla na izbore u koaliciji sa rasimom...hm hm hm...

Branko

pre 11 godina

Nemam nameru da delim lekcije novosađanima o tome kakva je gradska vlast za njih najbolja, neka je sami izaberu, kako izabrali - to im je, kakvi građani takva vlast i obratno. Smešno i tužno je to da neko želi promenu vlasti, pa to najavljuje iz petnih grla, sa bubnjevima, talambasima, zurlama, kroz sve medije a ono... balon od sapunice. BRUKA.

podseti me sta to bese mozak?

pre 11 godina

"Oni su od mene juče zatražili da zakažem sednicu koju sam, zbog razloga hitnosti, zakazala samo dan nakon podnetog zahteva." rekla je predsednica Skupstine Novog Sada Gospodjica Jerkov. Dakle, danas je zakazala sednicu za danas.Ne znam da li simpatizeri DS uzivaju u ovakvom ruganju demokratskim procedurama, ali ovo je jos jedan razlog vise da se vlast u N. Sadu menja.
(Stevan, 29. avgust 2012 18:39)

Stevane jel' se ti to trudis da potvrdis da su glasaci SNS ograniceni i polupismeni?!Pa lepo pise da su juce zatrazili sednicu i da je ona zakazana za danas?!Sta tu nije jasno?Pa nije mogla juce da zakaze sednicu za juce?!?!

p.s. Vidim pluseve,znaci ima vas jos sto ne razumete ni prosto prosirenu recenicu. I vi imate pravo glasa...Sta ti je "demokratija".11 budala moze da preglasa 10 pametnih.

Ana Manjana

pre 11 godina

Kako je moguce da o ovom gnusnom bezakonju, uceni i pritisku i kasapljenju skupstinske vecine cuti pravosudje, inteligencija, analiticari, i Brisel i Beograd? Danas Natasa Kandic sa simpatijama prica o Nikolicu koji bi "samo trebalo da kaze da nije bio u Antinu", danas Borka Pavicevic brani Kisa od Kusturice, Severina u bikiniju, cute cede i vukovi, tadici i pesicke, cute iz sve snage.Jer Novi Sad nikom nije vazan, kao ni Vojvodina, bivsa krava muzara, sad u fazi crkavanja.

Novosađan

pre 11 godina

Poruka za one sa selektivnim pamćenjem. U Novom Sadu vlast od 2004 do 2008 nije "prekopirana" kao republička nego SRS DSS i SPS . SRS je bila u to vreme u opoziciji.

Vlajkov

pre 11 godina

@ Srbin iz Rasa....

Brate, promasio si vest taj komentar treba da pises na one vesti o Aci Eliotu Nesu.... Kako ste samo providni, al dobro kad su vam celnici stranke takvi sto vama neko da zamera....

kontrola

pre 11 godina

Ovaj sto pise na engleskom verovatno se obraca nekome napolju.Srbi su poliglote ali ne govore bas svi taj poslovni svetski jezik.Verovatno hoces da kazes kako je dobro za Vojvodinu da se malo voda rascisti, da se vidi kako su prethodnici vladali.Jer kad si dugo na vlasti ,kontrola te mimoilazi a i normalno je neces sam sebe da kontrolises.Take care of the house...

ljubitelj burleski

pre 11 godina

,,Nije smena nego prekomponovanje,pa to samo kod nas postoji kao izraz ,kad se hoće na silu posle izbora birati one koji nisu prošli.U muzici nema prekomponovanja ,nego se zove plagijat i za to se odgovara.Mnogo smo skupo platili ove koalicije,još su nam svakodnevno pred očima ruševine inaćenja sa zdravim razumom,ali izgleda nama nema pomoći,pa naše vrle političare još i vredja kad im se vidljive činjenice prstom pokažu.

kom

pre 11 godina

Poslanici u gradskoj skupštini su ogledalo naroda koji ih je izabrao.Svi oni koji ih sada pljuju u stvari pljuju sami sebe.Trčali su za 2000 dinara a sad im smeta Bokan.Niko se u toj skupštini nije sam izabrao.

Julka

pre 11 godina

Fascinantno je sta sve gradjani Srbije dozvoljavaju. Neverovatno je kako po pravilu uvek izaberu najgore izmedju sebe da ih vode. E pa to dragi sugradjani ima konsekvence. Malo vam je bila kataklizma devedesetih? Hocete jos jednu kataklizmu? Ok, samo napred, naprednjacki.

Rade

pre 11 godina

Naravno, slazem se u potpunosti sa Vama. Gradjani Srbije izaberu uvek najgore da im budu vodje, a najbolji primeri su Boris Tadic, Mirko Cvetkovic, Canak, Ceda Jovanovic,...

Mile Kontras

pre 11 godina

Nisam ni za jednu stranku jer su svi isti, ali mi je drago dok citam ove zute kako sikcu od ocaja.
Ja ne znam kako vas bre nije sramota? Je li? Prezaduzil iste i pokrali zemlju i narod i ponizili nas izvinjavanjima onima koji su nas ubijali i progonili ceo vek.
Pa unistili ste vi zemlju i nekome nesto vi prebacujete?
Mracne 90-e a? A mracne nulte?
E moji vi...

politikanti

pre 11 godina

Pa normalno je da kada odes sa politicke funkcije ,da se vratis odakle si dosao.Da obavljas onaj posao koji si pre toga obavljao.A ne jednom udjes u politiku i ostanes ceo zivot.To vec nisu vise politicari vec politikanti.To su ljudi koji su uvek na margini politike ali su uvek u politici ili blizu nje.Oni su tu najduze jer im je odgovornost najmanja.Svi se veliki igraci menjaju a oni ostaju ...

zuh

pre 11 godina

Naravno, i nastavićeš.
U ovoj tragikomičnoj opereti kompozitor je običan sluhista,dirigent, bez palice, instrumenti raštimovani, a orkestar nema pojma.Publika je sama izabrala komad,niko ne zviždi ili protestuje zbog obećane dobre predstave, sada neka gleda. Nije jedanput bacila svoje novce (glasove).Jedina je šteta što se sve dešava u zgradi skupštine. Poljanče bi bilo idealno za ovaj komad.

Silver Surfer

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov je poslanica u republickom parlamentu i predsenik skupstine na lokalu. Ajde sto mi nije jasno kako te dve funkcije mogu kvalitetno da se obavljaju, nego bih hteo da pitam da li tu ima elemenata sukoba interesa. Ovo nema veze ni sa njom licno ni sa LSV, vec me cisto zanima kao princip.

birac

pre 11 godina

Koji posao ti nastavljas?
Da li si ti ista i u predhodnom mandatu radio?
Ako si vec takva faca,sposoban itd,sta ce ti ova bruka,idi otvori svoju firmu,ili neka te neka mocna firma,kao experta zaposli kao menadzera pa lepo zaradjuj i zivi..
Moj Pavlicicu,za tebe,kao i za mnoge druge,niko nikada cuo nije dok te iz nekog DS bunara nisu izvukli i tu,sto kazu Lale,"metuli"..
Sada,nema ko tu da te zadrzi..A nema ni moci negde drugo da te "mete"..
A mocnim firmama takvi kao ti ne trebaju...Znaju oni ko si ti..
Zato,drzi se i noktima i zubima za tu fotelju dok mozes,a ponekad se seti Njegosa - "Na tron sjedis nepravo uzeti,tragovi ti smrde necovjestvom"...
Seti se,dok ne dodju one cike sa znackama da te odvedu tamo gde ti je i mesto..

Relja

pre 11 godina

Šest milijardi na računu grada a u celom gradu nema ni 200 metara puta bez bar jedne rupe, a u kraju gde živim šahtovi pokradeni pre 6 meseci i niko da stavi nove! O psima lutalicama, zapuštenim travnjacima, manjku kontejnera da i ne počinjem...
Nisam za SNS i nikada neću biti, ali ova ekipa nije uradila ništa i trebali bi da ćute i da se pokriju ušima...

Novi SAD

pre 11 godina

Otiđite na sajt grada Novog Sada i pročitajte Poslovnik o radu gradske skupštine, pa će vam biti sve jasno. Zna Jerkov šta radi.
Sednicu nije zakazala po Poslovniku, hoće gospođa da dobije na vremenu, trebaju joj dve plate. Sramota. Gotovo je. NS trebaju promene.