Sreda, 08.08.2012.

18:36

Uhapšen Antonić i njegovi saradnici

Bivši predsednik IO Agrobanke Dušan Antonić uhapšen je sinoć na graničnom prelazu kod Sremske Rače, na ulasku u zemlju, potvrđeno je za B92 u Vladi Srbije.

Izvor: B92

Uhapšen Antoniæ i njegovi saradnici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

363 Komentari

Sortiraj po:

milutin

pre 11 godina

kako pohapseni?za vreme prosle vlade sve je bilo u redu.i bivsi guverner je govorio da je sve u redu sa agrobankom.sve super sve u redu a fali nekih 300 milki eura.

mlekadzija

pre 11 godina

Jeste uhapsen, no kao i u svim prethodnimm skandalima lopovlucima bice pusten ne za tri nego 6 meseci. A ako i bude sudjenja proci ce kao i bivsa ministarka Marija Raseta Vukosavljevic ili Davinic. BICE OSLOBODJEN. Zivi bili pa videli...

Draginja

pre 11 godina

Antonic i njegovi saradnici su krali ,zato su uhapseni i to je u redu.Po nasoj narodnoj poslovici "pola pije,pola Sarcu daje",i oni su od tih ukradenih para sigurno veci deo dali politicarima i ljudima na vaznim polozajima .E sad,dali ce stisnuti petlju da javno kazu ko je sve u toj mutljavini dobio gotove pare,kredite koje ne treba vracati,nekretnine.....ili ce biti dogovor da cute a za uzvrat ce biti brzo izvadjeni iz zatvora i stvar ce se zataskati.
Zbog takvih lopova,u nasoj zemlji postoje javne kuhinje,bolnice sa pokvarenim inventarom i aparatima,ustanove za stare i dusevne bolesnike ,hendikepirane, ko iz XVIII veka ....
Nadam se da se nece sve svrsiti samo na hapsenju, nadam se da ce im se oduzeti sve sto su ukrali,sto se vodi na njihovo ime i sve ostalo sto su vesto prepisali svojoj deci,unucima,svastikama....

Nono

pre 11 godina

Nikako mi nije jasno zašto se ovi što izdaju velemudra saopštenja o "borbi" protiv kriminala i korupcije stalno prave ludi misleći da smo mi skroz zbunjeni i da nismo završili nikakve škole u kojima su nas već učiteljice naučile da kad hoćemo da upoređujemo neke veličine moramo da ih izražavamo u istim jedinicama mere. Kad god u istom tekstu vidim dinare i evre, odmah se mašam digitrona, pošto znam da ga je pisao ili neznalica ili prevarant koji hoće nešto ili nekog da sakrije. Naš vrli premijer i ministar unutrašnjih poslova se zajedno sa svojim ministrom finansija hvali kako su uhapsili dvojicu privrednika koji nisu Agrobanci vratili čitavih 530 miliona. Pošto se radi o dinarima, kada se izvrši preračun u evre, po današnjem srednjem kursu to nije ni 4,5 miliona evra. Kako se iz istih saopštenja vidi u pitanju su neizmireni (nevraćeni) krediti od svega 200 do 300 miliona, ali evra. Znači da vlast JESTE uhapsila one koji nisu vratili oko 2% nevraćene sume, ali NIJE uhapsila one koji su odgovorni za 98% onog što nije vraćeno! Šta mislite da li su u pitanju neznalice (zašto prihvatiše posao ako ne umeju), ili možda, ipak, oni drugi?

Nikolina

pre 11 godina

Pitam se da li je dotični svestan da sam sebi iskopao rupu i to duboku. Prvo tvrdi da je nevin a potom za manje od 24 sata pokušava da napusti zemlju. Koju će sada odbranu da upotrebi? Braniće se neuračunljivošću ili šta...?

Vladan Grujić

pre 11 godina

Q: Šta je "Miškov paradoks"?
A: Skupljaj pare i ćuti.
Objašnjenje: Koliko god para da imaš, srpske vlasti te neće dirati ako ćutiš. Onog trenutka kada prekineš ćutanje država počinje da ti postavlja nezgodna pitanja. Da Dušan Antonić nije dao intervju TV B92 ne bi bio uhapšen. Da Bogoljub Karić nije osnovao političku partiju ne bi bio u egzilu. Čak je i Milan Beko imao problema nakon javnih izjava i intervjua. Samo Miško nema problema jer se uopšte ne oglašava. Očigledno, ćutanje je zlato.

inspektor

pre 11 godina

Prema evidenciji bezbednosni službi Srbije koje su zadužene da prate izlazak novca iz zemlje od 2008 godine je iz Srbije izneto 37 milijardi evra...,
(Nikola, 9. avgust 2012 09:39)

ahahahhahaha, 37.000.000.000. al prema evidenciji bezbednosnih sluzbi. ahahahahah, lupi covek i ostade ziv. aj se malo gadjamo ciframa. prema mojoj evidenciji (isto iz bezbednosnih sluzbi), izneto je 49.000.000.000. ajmo svi svoje evidencije, sve iz bezbednosnih sluzbi, pa ce istina biti neki prosek. sta fali da se malo gadjamo nulama. steta za tolike milijarde, sad bismo devizne rezerve imali preko 50 milijardi, a kurs za evro bi bio 14,56. evara za jedan dinar

Konstantin

pre 11 godina

vidim ostrascenih navijaca i partijskih vojnika ispranih umova koji nista drugo ovdje ne rade nego 'brane' svoje 'neduzne' partijske kolege i mnogo im je bitnije je li ovaj iz spsa ili dsa. kao da ce ovaj dug da vracaju samo ovi iz snsa ili ovi iz dsa. da ste se bar ovajdili i vi pa da vas razumijem. oraganizujte brate neku tekmu izmedju sebe i navijajte za svoje kadrove do prekosutra. za nas sa hronicnim nedostatkom partijskog mozga mnogo je bitnije da se hapsi i jos bitnije da se osude ovi 'sposobni' partijski kadrovi i nije nam bitno ko ih hapsi. ocito je da je citava ekipa iz raznih stranaka i oni nemaju problem izmedju sebe. na kinti nema partijskih obiljezja, a vi ovdje pjenite ko moja baba na turske serije..

ovu bagru treba osuditi, nije dovoljno uhapsiti. sve to u kamenolome i rudnike na tesku robiju, sve drugo je premalo. i da im se sudski napravi grupa na fejsbuku SVI MI KOJI SMO KRALI OD NARODa gdje ce redovno postirati slike iz rudnika da vidimo kako su divno preplanuli..

cobe

pre 11 godina

milane u pravu si, agrobanka nema s cim da podmiri taj novac a od njih nema sta da se uzme. Postoji jos jedan nacin, da se primoraju da vrate sav novac sa tajnih racuna ali za takve stvari drzava treba biti sposobna i mora imati podrsku drugih zemalja. Sad cemo videti dali evropa stvarno zeli da se stane na kraj korupciji i kriminalu u Srbiji.

Mladen Mladenović

pre 11 godina

Srbija je, nazalost, visestruki primer da postoji savrseno ubistvo, koje se cak moze ponavljati vise puta a da zlocinac ostane "nepoznat"?!Da se ne vracamo u dalju istoriju vec da se zadrzimo samo na poslednjim dogadjajima na Balkanu. Srbiju i Srbe su stavljali u karantin, satanizoval, etnicki cistili i bombardovali a da jos uvek "ne znamo" ko je to uradio, mada znamo da je to uradio za "nase dobro"?! Doduse, zatvoren je gospodin Milanovic, sto je ozbiljna indicija da je on taj, glavni i odgovorni?! Srbija je potom, sistematski opljackana, "do kosti".Ne od tih koji su nas "oslobadjali" bombama, vec od strane srpske "elite", koja, u mnogome podseca na petu kolonu. Pljacka nije vrsena ad hok, pojedinacno, vec je to radjeno sistematski, donoseci i podesavajuci zakone koji su lopovluk i mahinacije stavljali u zakonske okvire. "Agrobanka" je zivi dokaz te insitucionalizovane pljacke koju je sprovodila njena "elita" izbacena u petooktobarskoj "poplavi" na "obale" Srbije. Svi znamo, svi smo svesni da je zlocin pocinjen. Imamo "korpus delikti". Mtvu zemlju i jos mrtviji narod. Samo, ne znamo ko je "ubica" jer su oni uglavnom sve radili po zakonu?! I za nase dobro, naravno.

cobe

pre 11 godina

Ne znam za vas ali poslednjih 4 god ja nisam video izlaz iz ove bule u kojoj se nalazimo. Sad kad vidim ova hapsenja vratio se tracak nade da cemo se izvuci iz mulja u koji godinama tonemo. Za to još jednom podrška Vučiću izdrzi do kraja, priznajem da te nikad nisam gotivio niti ću te ikada gotiviti ali priznajem da sam dosada pogresnima davao glas. Ako bar delimično očistiš Srbiju do kraja mandata glasacu za tebe iako si mi antipatican.

PAMETAN GENIJE

pre 11 godina

Neverovatno da se napravi takav minus i niko da to zaustavi a jos neverovatnije da ladno pobegne u Bosnu pa ga uhapse u povratku u zemlju..Sta da je odleteo iz Sarajeva u Rusiju??Ovde treba da iz vrha odgovaraju iz NBS i MUP kao i DB pa ko je pratio osumljicenoga kakvi ste nesposobnjakovici...

milan

pre 11 godina

Za ove koji pozivaju na oduzimanje imovine,cisto da ukapirate kako je nastao minus u Agrobanci!!Gospoda su svu svoju imovinu stavili pod hipoteku a od banke uzeli kredite koji su 10 puta veci od realne vrednosti!Tako da Agrobanka sada ima hotele kuce i livade po ivanjici i ostalim zabitima koje je platila 300 000 000e!!!tako da nema sta da im se oduzme ,a pare su zavrsile na nekim ostrvima i u nekim strankama!!

vasa

pre 11 godina

Treba doneti poseban zakon protiv funkcionera. Svaka njihova malverzacija je direktan udar na drzavu. il ce ovo stati il Srbije nece biti.

Ženevljanin

pre 11 godina

Sad će poslati razglednicu iz inostranstva u kojoj piše: U Srbiji se vodi montiran proces protiv mene i bojim se da neću dobiti objektivno suđenje. Pozdravite Dačića i neka hapsi kradljivce bicikala. Oni su najveća sramota za Srbiju.
(jelena, 8. avgust 2012 18:50)
# Link komentara
Preporučujem (+868)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo?
*** Ovo je komentar koji je dobio najviše preporuka! A ima još bar 200 komentara koji tvrde da je policija nesposobna, da sa ga namerno pustili da ne otkrije neku krupniju zverku i slično... i svi takvi komentari su dobili mnogo više pluseva nego minusa.

Očekujem lavinu izvinjenja od komentatora i njihovih preporučilaca. Šta, naivan sam? Ma nisam, mi smo poznati kao odgovorni ljudi... mislim, umemo da vrlo glasno tražimo odgovornost... od drugih :-)

draskocom

pre 11 godina

Hmm, uhapsen pri povrratku u zemlju, a sta je radio 24 sata u Bosni...Nosio pare ? Dogovarao sta ce raci istraznom sudiji kad se vrati ? Obecao da nece tamo neke ljude da pomene u istrazi ?
Vi stvarno mislite da je ovaj narod prost i mutav ?!
Pozicija ili opozicija u ovoj patlidzan drzavi sve je isto - i jedni i drugi su se otudjili od sopstvenog naroda - sramota bre !

Pff

pre 11 godina

Samo napred! Da vidimo ko je Sanader u Srbiji? Da li to Tadić ili Đilas ili neko treći?
(Nikola, 09. avgust 2012 09:39)
Za sada je Dacic najveci kandidat.

Milivoje

pre 11 godina

Država je počela da radi svoj posao i hapsi ljude osumnjičene da su pokrali narodni novac. Svakog ko uzme bonus od 600.000 evra u vreme kada mu firma propada treba uhapsiti. Što je najgore to je novac svih nas koji jedva sastavljamo kraj sa krajem.

kamatica

pre 11 godina

Ja zaista ne mogu da verujem koliki su plitki komentari naprednjaka.Toliko su zaljubljeni u lik i delo Gospodina Vucica,elem,gospodina koji nema dan radnog staza a da nije ministar,prvo 98/99, pa sada.Zatim u kojoj to zemlji ministar odbrane se bavi kriminalom.Ja mislim da se tuzioci,sudije i policija bave time.Uzgred koliko ja znam Tadic je najavio hapsenje u vezi Agrobanke jos pre izbora. Ne daj boze da politicari najavljuju hapsenja,onda znam da je to znak za bezaniju svih kriminilaca.

Lajavica

pre 11 godina

'' Pita me skoro jedna belgijanka, da li je bezbedno nocu setati beogradom, i da li ima bandita? Rekoh joj da je bezbedno, a da banditi nisu na ulici nego da sede u goverment :)''
(Sync, 9. avgust 2012 00:50)

Nije ni čudo što nas niko ne voli, kad sami o sebi pričamo ovakve stvari.
Daleko od toga da niste u pravu. Samo mislim da je krajnje nepristojno iznositi prljav veš pred druge. To je kao ono kad žena na poslu celo pre podne ogovara muža (ili obrnuto). Lepo nahrane duše gladne tuđe nevolje, a problem i dalje ostaje.
Mogli ste belgijanki da ispričate milion lepih stvari o svojoj zemlji, kao što bi i ona Vama o svojoj, a politiku da ostavite po strani.
Jer, ono što govorimo o drugima - to je naša lična karta

borba protiv organizovanog kriminala

pre 11 godina

Djes Milorade, vid' de bolan, sad mi pobeze onaj nesretnik Dusan... tu je negde kod tebe. Vid' de pa ga nadji i posalji mi ga na Racu, cekaju ga Ilija i Milisav da ga preuzmu. Nema poternice??? Nema veze, samo ti njega posalji a ja ga hapsim na ulasku u zemlju. Imao kod sebe 600.000 evra kazes? Nema veze zadrzi pa smo onda kvit...

analista

pre 11 godina

ovde ko da vlada kolektivna amnezija: pa samo mesec dana pred izbore secam se da sam citao da Cvetkoviceva/Tadiceva vlada predlaze dokapitalizaciju Agrobanke sa 75 miliona evro novaca poreznih obaveznika. Znaci ovi podelili rodjacima i prijateljima 300 miliona i sada mora da im damo 75 da bi preziveli ili otplatili male akcionare. Pa ovo se zna iz novina, ste sve tek treba da se otkrije?

Pff

pre 11 godina

I tako malo po malo, korak po korak pa sve do vrha DEMOKRATSKE STRANKE.
(polako ali sigurno, 09. avgust 2012 02:39)
Za sada se polako, korak po korak priblizavamo vrhu SPS-a.

testament nema ko da otvori i procita

pre 11 godina

Malo je SAMO sedam uhapseno.
Za jedan dan SPISAK UHAPSENIH bio bi veci da, NEMAM IDEJU KO? uzmu IZVESTAJE pok. Verice Barac, jer tu su sva imena i prezimena onih koji su krali, pljackali i otimali.
Tesko je pomisliti da je jedna hrabra zena ostavila TESTAMENT SRBIJI kako su stranke, pojedinci, politicari pljackali, otimali i unistavali SRBIJU.

Vladan

pre 11 godina

Srbija je čudo, „Washing machine“ na desetine milijardi evra se godišnje iznosi na nezakonit način iz zemlje o čemu postoji evidencija službi bezbednosti koje su zadužene za praćenje iznošenja novca iz Srbije, ali to DOS kaparisani plaćenici drže u najvećoj tajnosti...,

pera-spo

pre 11 godina

ovo je tipicno naprednjacko zamlacivanje naroda. pobego iz zemlje a covek se vratio, najverovatnije sa poslovnog puta ili posete. komentari iz naprednjacke kuhinje uporno po soskicu a covek preuzeo duznost 2011 kada je stecaj agro banke vec bio u toku i kada se sve znalo jer sve to traje od 2006 godine.podizu krivicnu prijavu protiv sutanovca i to zbog, kako vucko i daca kazu, dela super luksuznog stana od 60 m2!!! pa ta dvojica su za vreme svog ministrovanja maznuli samo sirotinjske stanove od 200 i kusur m2!!! jos su gori ovi koji pisu komentare o ciframa koje nedostaju, tako da sam dosao do zakljucka da ih pise vucic licno, s obzirom da su tajne sluzbe pod njegovom kontrolom a da su njegovi simpatizeri i glasaci uglavnom nepismeni, te neznaju ni comp da ukljuce a jos manje da se razbacuju ciframa koje je ds ukrao......e ovako ce oni voditi srbiju tamo do marta sledeve godine, a onda???

snezana

pre 11 godina

Zašto bi mi,građani vraćali te dugove.Novci su negde ili u nečemu nek ih naplati država, kuće, stanovi, automobili, računi u spoljnim banka njihovi i svi na čijim imenima bio mogli biti .sumljam da su na uživanje mogli da potroše toliko. Koliko mi je poznato osim sitnih oduzimanja i prodaja jedino su Šariću oduzeli imovina i bila je na raznim prodajama,mada i od toga ne znamo gde je završio novac.

Vozd Dakki

pre 11 godina

Kazu POBEGAO... pa da je pobegao sto bi se vracao istog dana?!?!?! aaaaaalllllllloooo.... a Vucko odmah hoce da ispita ko mu je i dojavu dao... boze boze... avanti foliranti/prevaranti

Bole

pre 11 godina

Videli ljudi da je Dacic hapsenjima postigao sjajan izborni rezultat pa bi i Vucic da aferama i hapsenjima prikuplja poene. Cini se da nista sem toga i ne mogu da urade. Daj Boze da gresim. Jadni mi sa nasim politicarima,svi do jednog nesposobni sminkeri.

tajkun

pre 11 godina

uhapsite odgovorne u revizorskoj kuci. oni su morali uvideti sta se desava u banci. pa na bazi njihovih izvestaja su investitori i kupovali akcije. revizorska kucaih je direktno obmanula i prouzrokovala medjunarodnu arbitrazu i gubitak po gradjane Srbije. oduzeti im dozvolu. preispitati revizorske izvestaje svih banaka pod hitno.

Nikola

pre 11 godina

Samo napred! Da vidimo ko je Sanader u Srbiji? Da li to Tadić ili Đilas ili neko treći? Prema evidenciji bezbednosni službi Srbije koje su zadužene da prate izlazak novca iz zemlje od 2008 godine je iz Srbije izneto 37 milijardi evra...,

miroslava

pre 11 godina

Antonic je regularnim putem dobijao novac,po zakonu.A gospoda ne treba da drema kad se neki zakon donosi.Ispada da zakoni sluze da bi se ljudi ganjali.Prvo mu regularno daju nagradu, a onda ga njom tuku u glavu!

ElCid

pre 11 godina

Ha, ha, ha, Dinkic trazi da se ispita manjak u Agrobanci! Da covek ne poveruje, lakrdija od drzave i sistema! Prvo njega na ispitivanje i u istrazni zatvor pa tek onda mogu redom da idu ostali! Nema nam spasa kada likovi poput Ilica, Dinkica, Petkovica, Knezevica sede u vladi a ovi iz "bivse" vlasti (koja kod nas uvek bude i sadasnja) mirni i zadovoljni u opoziciji, svi sasvim sigurni da ako hoce neko njih na sud onda i oni imaju dokaze protiv ovih drugih i vrzino kolo lopovluka u Srbiji se nastavlja dalje! Mi smo ovce sto sve to trpimo, gledamo i dajemo im legitimitet. Nazalost nismo sposobni da izgradimo drzavu i tesko mi je da to kazem ali ja jedino resenje vidim u protektoratu. Mi nemamo dovoljno kredibilnih i strucnih ljudi koji su ostali nezavisni i nisu se ugradili u neku od ovih grupa. Na recima su mnogi naizgled u redu ali na delima ih nema ni deset!

nebojsa,nbgd

pre 11 godina

"za situaciju u Agrobanci treba da odgovaraju svi koji su napravili te gubitke, koje će sada nadoknađivati građani Srbije"
Pa dokle ce gradjani Srbije da nadoknadjuju lopovluk i nesposobnost vlasti!!! Nama se stalno desava da nas neko permanentno pljacka zbog NESPOSOBNOSTI drzave i vlasti a onda se jednostavno konstatuje da ce to biti na stetu gradjana!!!Pa valjda ti lopovi imaju ime i prezime i neku imovinu koju su nezakonito stekli??? Gradjani ce platiti i otstetu "ALPINI" zbog obranja KONCESIJE!!Dali ce pametnjakovici koji su tvrdili da smo mi u pravu i da necemo placati odstetu ODGOVARATI??? NE VERUJEM jer su deo nove koalicije!!!!

Nemanja

pre 11 godina

@Zlopamtilo
Srbine ako si pročitao vest mogo si videti da je glavna tema upravo utvrđivanje gde je nestao ogroman deo novca, zašto Šoškić to nije prijavio vladi itd.

Opusti se, nema više žutih. Ja verujem da će biti isterano do kraja. Konačno, da i tako nešto doživimo.

pošten

pre 11 godina

I tako malo po malo, korak po korak pa sve do vrha DEMOKRATSKE STRANKE. (polako ali sigurno, 09. avgust 2012)
Bogu fala, pa ostatak vlade sps, i g17 su nevini ko novorođenčad.

Dragan

pre 11 godina

Ima li neke corbe u kopjoj se ne pojavljuje ovaj lik Dinkic.
Juce je bio u bar 10 vesti .Nema fotografije gde se nije slikao.
Pitam se ima li on vremena da radi svoj posao i ko ce njega da kontrolise.
Nije valjda Vlada toliko luda da njega pusti da stvarno samostalno vodi finansije?
A od afere Agrobanka, bice tresla se gora rodio se mis.Posle malo lezanja u istrazi sve ce ispariti i niko nece biti kriv (mislim na stvarne krivce).

Slab pokusaj, srpsko Sanader se jos uvek ceka.

pre 11 godina

Svi su se zalepili za jedan bonus od 600.000 Evra. A gde su drugi bonusi, gde je platica, gde su druge naknade i provizije ?

Zlopamtilo

pre 11 godina

Prvo , sam se vratio . Drugo , njegov deo je 600.000,00EUR , sinov 5.000.000,00EUR , da zaokružimo sa njegovm masnom platom ,toplim obrokom i sl, na 10.000.000,00 EUR cca ,300.000.000,00-10.000.000,00=290.000.000,OOEUR. 'di su ti novci? Mislim da je došao ,greška ,dotrčao sam u zatvor kao trenutno najsigurnije mesto za njega !Realno , poslednja stvar koja njima (korisnicima nepovratne pozajmice od 290.000.000,00 EUR cca ) treba je da se njemu sudi i da objašnjava tokove novca.
Psi laju ,karavani prolaze........
Kako smo svi progutali udicu kao somovi! Svi smo užasno ljuti što je maznuo 600.000,00 a nikog ne interesuje ostatak novca!? Pa ako je njima potreban žrtveni jarac šta je sa našom svesti ?Gde smo mi u celoj priči ?Oni će da ga osude (ako preživi) za pronevere ,zloupotrebu položaja i sl sranja i tako će oprati 290.000.000,00 EUR cca , koje ćemo ,btw, svi mi da vratimo .Jbg , neko mora to da refinansira !

501

pre 11 godina

Odneo čovek pare na sigurno i sve bilo dobro, no verovatno su mu rekli da će mu pobiti svu užu rodbinu, ako se sazna ko je još sve umešan, pa se čovek vratio. Ma jednostavno će mu staviti narukvicu i neće smeti iz kuće da iziđe celu jednu godinu.

Poslali Ameri raketu u svemir a u njoj dve svinje i Milojica.....ili Radojica

pre 11 godina

E, Boze, koje smo mi dustabanlije kad su cak i Mujo i Haso dosli da nam otimaju novac ! Sigurno u Bosni sada nastaju vicevi o glupim Srbijancima.

apis

pre 11 godina

Alo Ivice,da si pod hitno javio ovom tvom sto je zbrisao u bosnu da se veceras vrati nazad, inace izlazim iz vlade....
Nemoj tako Aco,pa nisam mu ja rekao da bezi,ja mu vec obecao,par godina sa narukvicom,kao onom banetovom suraku i milankinom sestricu......
kazi mu pod hitno da se vrce ili tvoj snimak sa H2O sa Saricima ide na You Tube
Dobro bre,evo zovem ga......al pod uslovom da prihvatis tonceva za sefa carine
Rekao sam ti bre vise da mi ne spominjes tog narko dilera,pa covek je svercovao amfetamine preko granice....
Jeste al nije to da bi pravio drogu,vec da bi ukrstao goveda u juznoj Srbiji............
Srbija zemlja paradoksa

Dragan

pre 11 godina

Odakle on na granicnom prelazu ako je prethodno napustio zemlju? Je li hteo da se vrati? Onda je Vuciceva prica da niko ne moze da utekne sasvim bespredmetna.

Milan

pre 11 godina

Opet bacanje prasine u oci. Kredit su dobila pravna lica to jest ta privataa ili pravi naziv, privredna drustva a ne njihovi direktori.Osnivaci tih preduzeca sa 250 evra odgovaraju samo do te visine osnickog ulogai to im mozete naplatiti a privatnu firmu oterati u stecaj i likvidaciju i nikom nista novca nema.Uozbilji mo se i nepisimo svasta ako ne znamo sta moze a sta ne moze.

velja

pre 11 godina

sve je to u redu, ja sam prvi za to da se ti ljudi privedu, ispita odgovornost i krivci bace u tamnicu bla, bla... ali kao sto neko rece bice tresla se gora, rodio se mis... nego ono sto najvise smeta i bode oci sto ne postoji nezavisni sistem, koji ce raditi ono sto treba da radi, bez obzira ko je na vlasti, zato nama nije i nece biti bolje dokle god se radi po bilo cijem nalogu, ovih ili onih, sve jedno je

za promene

pre 11 godina

Nije ni cudo u Srbiji su se na odgovornim funkcijama postavljali ljudi sa strane, koji veoma dobro kradu i veoma dobro to iznesu napolje.Nadam se da takvih postavljanja ce biti sve manje i da se odgovorne funkcije daju ljudima koji vole Srbiju i ljude koji tu zive i koji nemaju rezervnu drzavu.

ultrabgd1

pre 11 godina

osećam se kao magarčina što sam gubio vreme na demonstracijama pre 5 oktobra. nisam ovako zamišljao tzv Slobodu. Ovo je grozomoran primer bahatosti, lopovluka i kriminala. Da li ima veze sa DSom ?! Pa šta mislite, da li je pljačku ovih razmera neko mogao da uradi bez političke zaštite ?!

Ivan

pre 11 godina

Nesto ovde nepravi smisla. Kao fora pobegao a uhapsen pri "pokusaju ulaska" u zemlju. Nije da ga branim, da nije mozda covek otisao na jedan dan preko, a ovi novi iskoristili sansu da ga nacrne i dignu sebi rejting. Ne verujem im ni malo.

Powerslave

pre 11 godina

Čitam preporučene komentare, zatim i poređano hronološki... i baš me zanima da li su ljudi koji su pisali kako ovoga neće nikada uhapsiti (a i oni koji su glasali za takve komentare) sada sami sebi smešni.

taxidriver

pre 11 godina

uaaa bre bagro lopovska u zatvor nego sta,kako ste samo lepo uzivali ejjj bre tolike pare ste procerdali sad ste u kanalu bez icega uaaa bre bezrepi lopovi!!!!

komentatorka

pre 11 godina

(zoran, 8. avgust 2012 22:25)
---------------------------
odlican predlog, nego nek opkole i skupstinu pa da broj uhasenih krimosa bude 99.946% .

bez teksta

pre 11 godina

Ala se zahuktala ova nova vlada,pa do kraja godine Velja i Mrka će imati dodatnog posla pored silnih koridora,auto puteva-da prave nove zatvore (ne znam koje su im nadležnosti ministarstava,ali mislim da se prepliću),ili da novouhapšeni budu osudjeni na društveno koristan rad,pa da pomognu u izgradnji tih puteva,i ko zna čega još...ej,pa ovo će još dobro da ispadne! C C C... Teško nama!

Lidija

pre 11 godina

E neka sad neko samo zuba obeli,i kaze da Srbija nije bogata,pa bre naj bogatiji smo na svetu. Tu se kralo na kamaru, Agrobanka je samo VRH LEDENOG BREGA. ETO ZASTO SU NAS BOMBARDOVALI I ZELE POROBITI VEC VEKOVIMA.Ali ne da Bog, ima pravde. Sada krece voz poslednje sanse, sa ovom vladom. Ako ovi stanu treba sve politicare istrebiti za nauk sledecima.

dm

pre 11 godina

O vrlo lepo...počelo klanje pacova?
Pa na ovoj aferi bi mogle da padnu sve partije u Srbiji...da vidimo na šta će ovo da se izrodi?
Najverovatnije ni na šta...osudiće eventualno neke marginalce...prave glavne zverke naravno kao i obično nedodirnute.
Gde je Šoškić...ima on na tonu pitanja da odgovori je mu u deskripciji posla kao guvernera beše pisalo...kontrola banaka!

Stojan

pre 11 godina

Da sam na Dacicevom mestu,prvo bih dao nalog da se napravi spisak vlasnika registrovanih luksuznih automobila novije godine proizvodnje i poceo od njih.Proverio da li su i koliko platili godisnji porez na dohodak.A posle bi vec sve islo samo od sebe....doslo bi se do kuca,stanova,jahti....
I za sve sto nema pokrica,oduzeo,prodao i sve pare u drzavnu kasu!
Brzo bi se budzet napunio!
A to bi bio recept samo za one nepoznate siroj javnosti.
Za one poznate,sve je jasno!

Sync

pre 11 godina

Tresla se gora rodio se miš, eto tako to meni sve liči. Uhapsiše neka tamo NN lica, a glavni akteri pljačke i dalje sede u vladi i okolo vlade. Pita me skoro jedna belgijanka, da li je bezbedno nocu setati beogradom, i da li ima bandita? Rekoh joj da je bezbedno, a da banditi nisu na ulici nego da sede u goverment :)

Nikolina

pre 11 godina

E to je Srbija o kojoj sam maštala! Ptičica rešila da napusti gnezdo i tek što je pomislila da je poletela... ups, ulete u kavez!

pesadinac

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji samo mrtvi ne kradu. Najveci srpski problem su takozvana srpska inteligencija. Cas izuzecima ali vecina njih je goli olos, neradnik i nesposobnjakovic. Oni su nasi najveci neprijatelji i najveca opasnost po opstanak drzave.

nikola

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji samo mrtvi ne kradu. Najveci srpski problem su takozvana srpska inteligencija. Cas izuzecima ali vecina njih je goli olos, neradnik i nesposobnjakovic. Oni su nasi najveci neprijatelji i najveca opasnost po opstanak drzave.
(pesadinac, 8. avgust 2012 23:03)

E nemoj da vredjas ja i znam mnoge koji nikad nisu nista ukrali niti su sposobni za to. Pusti to generalizovanje tako samo aboliras lopove.

Lepa

pre 11 godina

Bože koje predstave,samo da neko bude uhapšen ove sedmice.Da je ustrebalo hapsili bi i najrodjenije.I mi treba da poverujemo kako je čovek pobegao,pa prvi nam potpredsednik zvani Labelo, dramatično kaže da će tražiti odgovornost,pa onda ubrzo ovaj bude uhapšen.I birači srećni do neba, jer nova vlast ispunjava obećanja.Bože divne li države.

Tiemie

pre 11 godina

Sad je ekipa kompletna. Po svoj prilici, sve ovo ukazuje na čvrstu rešenost da se borba protiv kriminala i korupcije okonča na pravi način. Raduje me da smo na putu da konačno postanemo pravna država.

drasko

pre 11 godina

Ma pustite bre coveka verovatno je otputovao na godisnji odmor, nego Dacicu sta bi sa ona dva bicikla od amerikanaca, jeste li ih pronasli?

bezimena

pre 11 godina

Dačiću, nesposoban si maksimalno. DS-ovci kad su vam ljudi tako pošteni što su krenuli da beže iz zemlje?
(Marko Runjajic, 8. avgust 2012 18:59)

Zeznuli ste se. Ovi što beže su sve SPS i G17+, sada kamufliran u nekakvo udruženje gradjana nepostojećih regiona.:))

Vasa najaca nocna mora

pre 11 godina

Nemojte ljudi tako, tip je imao 600.000 razloga da pobegne.
Jes da su to bili sitni razlozi, razlozi od po jedan eur svaki......

GRADJANIN SUBOTICE

pre 11 godina

Pa sta ako je pobegao,pobegao je bio i Sanader pa ga nadjose i osudise. Proslo je vreme kad se bezalo,a da druga zemlja stane iza tebe,malo on para ima. Propust je Dacicev najvise i sluzbi za pracenje. Mada mislim da bi trebalo i predsednika FSS malo preispitati,on je unistio nekoliko furmi u SUbotici do te mere da su nestale i da je od giganata ostala livada,a nije fudbalski teren. Antonic je pobegao jel je puno para dao i Petrovicevom rodjaku pa je na vreme posavetovan sta da radi.

Munja

pre 11 godina

Moj mi insekt nekako govori da se mnogo toga i puno njih iza ovog Antonića valja. On, izgleda mi, nije tu ključni igrač. Zato je i nestao. Ona cifra je izgleda cena za ćutanje. A zovu ga bonus.Čudan mu je juče nastup bio. Delovao je uplašeno i nesugurno za jednog menadžera tog kalibra. Ono je ličilo na vbapaj. Ipak tu ima i nekih ljudi u UO, NO, IO, Kreditnom odboru. Generalni zna često biti u kanžama nekih drugih za dobru kinutu. Fakat je da ga je SPS sklonio - a ko su glavni igrači, videćemo tijekom vremena. Da ne zaboravimo i cenjene revizore. Malo njih je uhapšeno u prvom cugu. I to Miljko treba nam objasni.

Građanin

pre 11 godina

Priča je daleko dublja od Antonića i ovih sedmoro... Šteta samo što će oni biti osuđeni, a oni koji su naredili da se ti krediti daju i vršili pritisak neće biti ni spomenuti... Pogledajte ko je sve dobio kredite, ljudi bliski skoro svakoj jačoj partiji! Ludost je ovo sve!!!

Seele

pre 11 godina

Bez obzira na očigledan propust nadležnih zbog bega Antonića, koji svakako treba istražiti, ohrabruje činjenica da se ipak krenulo u najavljenu oštru borbu protiv kriminala. Krajnje je vreme da se krivci koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane privedu pravdi. Nema opraštanja!

МиливојЕ

pre 11 godina

... и што би реко Бора Крљача --- "... плачи мала, плачи, ост'о сам на Рачи".

Radnik

pre 11 godina

Au koja lopovska solidarnost. Bolje da nista nisu radili nego sto su postupili na ovaj nacin. Kakva bruka za novu vlast, pa sa ovim potezom su nam sve rekli i dalje nemoj da se javljaju. Kriminalac veka u Srbiji se dogovorno izvukao i svi ovi njegovi poltroni sto su uhapseni nisu smeli da rade nista bez naredjenja "kuma". Do savrsenstva je on razradio sakrivanje iza odluka IO i UO banke i sproveo nezapamcenu pljacku, ali je evidentno zaduzio siri krug mocnika bivse i sadasnje vlasti. Ukoliko ga ne uhapse u kratkom roku onda neka se povlace sa vlasti i ne ponizavaju ovaj narod , Dacic , Vucic i svi oni sto idu iz njih. Naravno i Toma tu nije zasticen. Radio sam u toj banci i jos 2008. i 2009.godine sam video da su bilansi stimovani , pa sta su radile onda nadlezne institucije. Znaci Dule ih je sve drzao na " uzdi " i zobao po potrebi. Taj nije vodio racuna o razultatima poslovanja jer je sigurno imao zadatak da unisti banku, ali je zato stvorio kult licnosti i bio nedodirljiv , a svi njegovi rukovodioci i radnici su imali obavezu da potvrdno klimaju glavom i velicaju njegovi "genijalnost". To je bila i glavna potpora da se sacuva posao. Ustrojstvo poslovanja je bilo katastrofalno u banci, a kadrovi nesposobni, nepismeni i nekulturni. Zbir svega je katastrofa koja je u toku i nemerljiva sramota za aktuelnu vlast.

sova1965

pre 11 godina

kakav trebas biti placenik, da bih zastupao SPS i SNS na forumima i branio njihove brljotine
kada bolje razmislim, kako se placa , ima li socijalno penziono...
ili treba samo ici na lobotomiju....

kontejner

pre 11 godina

Dinkic kaze kako ce gradjani da vracaju.Pazi ne mogu da verujem. Oni krali i pljackali banke a mi da vracano.Pazi da necemo.Dosta vise da se preko sirotinje bogatite.On dobija bonus u banci koja je u dubokom minusu od 6oooooE a mi da im vracamo pare.Mrssssssssssss!!!!Sve im pokupite da nemaju leba da jedu,pa u zatvor.Dripci!!!!!

miroslav

pre 11 godina

Auu braco Srbi 300 000 000 evrica. Pa i nemacko carstvo (privreda) bi pukla kao balon. Nije mi jasno kako opste Srbija postoji na mapi sveta. podelite ovu cifru na broj gradjana. Eto Djomlinog obecanja. Ja neznam na sta bi pre potrosio te pare.

Petar Petrovic

pre 11 godina

Gde su clanovi upravnog odbora?
Oni su najodgovorniji za stanje u banci, i iskljucivo odgovorni za velike plasmane!!! ( Sukovic, Nikezic,....)
Oni su odobrili i isplatu enormnih bonusa...
Da nije zalosno bilo bi smesno!

Ratko

pre 11 godina

Tako je bre Vucicu! Hapsi bagru! Sada mu oduzeti imovinu koja se vodi na njega i na celu njegovu siru familiju! Sve ispitati i oduzeti! Bravo, bravo, bravo! Hapsi!

Gligor

pre 11 godina

Hajdemo Vucicu i Dacicu, sto ste se ucutali? Imate li ovom narodu nesto da kazete? Ko, sta, kako i kad? Imena i prezimena. I sta cete uciniti da se ovome sudi i da kaze ko je jos upetljan. Vi ste OBAVENI da to ovm narodu kazete! To trazimo! Ne trazimo bicikle.
Hoce li i ovaj kod srpskih tradicionalnih "prijatelja" koji cuvaju Miru, Marka i srpske milijarde koje su pokrali dok narod nema leba da jede?

zoran

pre 11 godina

Predlog za efikasno uvodjenje reda u drzavu: opkoliti dedinje sa 10.000 policajaca i uhapsiti sve punoletne osobe koje se tamo nadju. Verovatnoca da bi tako bili pohapseni svi kriminalci u srbiji bi bila 98 %.

prokleta avlija

pre 11 godina

znaci hapse ga zbog 5miliona koje je dao tamo nekoj firmi...a sta je sa ostalih 295miliona koje su uzele firme bliske SPS-u,G17,DS-u i koje je Antonic morao da daje iako je znao da nece biti vracene...te pare je izgleda pojela maca...opet su uhapsili "nekoga" samo da bi imali sta da pokazu na tv-u a ovi iz senke ostaju gde su do neke nove prilike za pljacku...

aplauz

pre 11 godina

Izvinite, pogresio sam - mislio sam za neki sat :)
Uzgred, narod briga za lopove i da li i koliko ce da robijaju....
Nego, GDE SU NOVCI?
Deca gladuju, narod grca u nemastini, drzava se zaduzuje ko sumanuta a lopovi u vilama, limuzine, avioni, jahte......
Aco,Ivice pogledajte i procesljajte luksuz u Beogradu! Odakle tim ljudima sve to? Zaradili postenim radom?
Procesljajte Beograd, ostali ce sami da se jave!

Православац

pre 11 godina

Где сте сад ви пророци што бајете ко је пустио овог, ко га је обавестио, ово и оно?!

taca maca

pre 11 godina

Ma sta neko ga obavestio o hapsenju.Na sva zvona se prica o kradji mesec dana i duze,taman dok istransferisu novce sa racuna na racun po inostranstvu, prebace imovinu na tetke i istalu familiju da ne moze da se pleni i onda bezi.I kako nije kriv?Jedino ako dobije zdravstvenu potvrdu da je retardiran i lud mogu da kazem da nije kriv.I da je uzeo i 6 eur za izvrsavanje tudjih naredjenja kriv je. Kad je video tako "veliki bankarski strucnjak"o cemu se radi mogao je posteno da da ostavku.

Димитрије

pre 11 godina

Очигледно да је Антонић склоњен, јер када би испричао све затвори би постали претесни. У управном одбору Агробанке седели су професор са економије Бацковић (десна рука Шошкића), незаобилазни претплатник на чланства по управним, надзорним и свим другим одборима где пипке има ДС, професор Бошко Живковић (политички спонзор Душан Петровић), Никезић (десна рука Цветковића, отац бившег државног секретара у министарству финансија Душана Никезића), имамо ту и СПС ведету, професора са права Васиљевића итд. и тако ближе. Душан је у бекству, да би полиција имала чиме да се бави док ови горе не спакују кофере и не попале документацију са кредитних одбора и управних одбора.

Misionar

pre 11 godina

Ovaj vid prevare je prvo vezban na primeru Metals Banke iliti Razvojne Banke Vojvodine. Pod hitno ispitati revizorsku kucu i drugare.

Duki

pre 11 godina

Nije mi jasno kako je moguće da Antonić posle izjave u jučerašnjem intervjuu datom B92 da će se odazvati državnim organima ako ga pozovu, ipak odluči da pobegne. Šta se u međuvremenu sve događalo? Ko je sve umešan u aferu Agrobanke? Sve mi se čini da su u toj igri mnogi veliki igrači. U svakom slučaju policija je zakazala, što i nije mnogo čudno jer se već ista stvar događala. Nadam se da će bez obzira na sve, svi krivci za ovu aferu biti procesuirani pre ili kasnije. Dosta je bilo pljačke i otimačine!

nikola dimitrijevic

pre 11 godina

e Dacicu i Vucicu koji ce sad komentar biti.u startu i neuspeh.pustite ih sve da odu.dojavite Sutanovcu,Vlahovicu i ostalima da odu.Vucicu i Tomo veliki neuspeh u startu.jadan ovaj narod sto vam dade glasove.ista banda,banda,banda............

eBora

pre 11 godina

Antonic je clan SPS,i on je preko njih delegiran kao pretsednik Izvrsnog odbora(IO) banke, to se lako moze proveriti i nemojte siriti dezinformacije

Vertigo

pre 11 godina

Alooooo ljudiiii...ova ''poštenjačina'' koja je utekla je provereni kadar SPS-a a ne DS-a!!! Da li vam je sad malo jasnije zašto mu je omogućeno da pobegne? Pa ne mislite valjda da je on tu svu lovu samo za sebe zadržao...morao je malo da podeli i svom šefu partije, koji je , gle čuda i ministar policije i premijer ove tzv. države...dakle, SPS-ovci i SNS-ovci, pokrijte se ušima i ćutite...

vladeta

pre 11 godina

hahahaha,da gradjani vracaju,pa ja ne mogu ni svoj kredit cestito da vracam a ne tudje lopurdije!!! neka vraca onaj sto ga pustio,mislim da je on Dacicev coEk ako se covekom moze nazvati

Milica B.

pre 11 godina

Bežite, bežite ko pacovi kad tone brod samo sada je malo drugačije, ovaj brod, naša Srbija, nikada neće potonuti ali zato vašim nema spasa. U zemlji nisi a i da jesi, iskopaće te Vučić!!!

mile

pre 11 godina

Ova vlada nije ni počela ozbiljno da radi a već se sprda sa narodom! Čovek za koga svi znaju da je napravio toliku štetu, izšetao se iz zemlje. I, sada mi treba da verujemo da mu niko iz vlasti nije jevio kog dana i u koliko sati će biti uhapšen. E, ja mislim da ga je neko iz vlasti o tome obavestio.

da se jednom zna

pre 11 godina

Molim B 92 da javno u tekstu napise koje partije je ovaj lik clan...posto se lepo vidi da se u komentarima namerno natura da je clan DS a mislim da je opste poznato da je clan SPS-a.

surfer

pre 11 godina

Ja ne znam zbog kojih zasluga je ovaj covek nagradjen sa 600.000 EUR, samo konstatujem da je to vise od polovine novcanog dela Nobelove nagrade za 2011. godinu. Mora da je nesto pametno uradio u banci a mi glupanderi nikako da shvatimo pa ga sada kao jurimo jer je on, kao pobegao. A lepo je obecao na TV da ce da razgovara, ako ga neko, kao bude nesto pitao. Mozda je u roaming-u?

Milos

pre 11 godina

Sram te bilo Dacicu. Obezbedio si stranackom kolegi bezbedan izlazak iz zemlje. Hapsite sitnu ribu, a pustate dekane Ekonomskog i Pravnog koji su kao clanovi UO Agrobanke odobrile ove kredite. Jel to tvoj obracun sa kriminalom Vucicu? Sudice im ulica, ako nece vase partijske sudije.

Gale

pre 11 godina

Pripretio da ce da progovori posto su ga najverovatnije pritisli, zatim ode i sve je ok ! Nema problema ni Daciciu, ni Tadicu, ni Dinkicu ni Nikolicu. Svi kriminalci namireni, narod opljackan, zemlja unistena.

cobe

pre 11 godina

Ako i njega interpol nemoze da uhapsi i vrati u zemlju onda smo stvarno banana drzava. Molio bih doticne da ne spominju vise zrtvene jagnjice, kad neko uzme milione daleko je vise od zrtvenog jagnjeta.

Bombon

pre 11 godina

Pozdravio se sa građanstvom juče u emisiji i otišao do Marbelje gde ga niko neće dirati zato što je pošteno opljačkao neku tamo bankicu iz tamo neke banana države..ko se s nama druži, život mu je duži.

mile prva registration B,G

pre 11 godina

Vreme je za 6.oktobar ali da svi ostanu u skupstini.Pa jer oni svi misle da smo retardirani.?
Isti olos samo drugo pakovanje.
BUDI SE BEOGRAD ILI SVE ODE U MAJCINU.

analitičar

pre 11 godina

Nije me iznenadilo da je pobegao direktor Agrobanke. Već danima se šuškalo o hapšenjima. Pobeže funkcioner Demokratske stranke. Svi su im kadrovi takvi.

Coco Bill

pre 11 godina

Dacicu, gde si sada kada kada je potrebno? DS funkcioneri se razbezase kada su osetili sta im se sprema.
(Kontrolor, 8. avgust 2012 19:30)

E pa sad na zalost vas SNS komesara ipak je on Dakijev, a Daki je predsednik vase vlade i ministar policije.

Pff

pre 11 godina

Reče čovek da je bio pošten a pobeže iz zemlje? E moja Demokratska stranko, kakvog si ti čoveka postavila da bude direktor državne banke?!?
(xXx, 08. avgust 2012 19:03)
I opet da ponovim. Alooo nije DS nego SPS!!!

Julija

pre 11 godina

I šta sad? Ojadio je zemlju za mnogo, ne malo a taj novac pripada svima nama. Odmah poternica a potom hapšenje saučesnika u bekstvu!

sale

pre 11 godina

Udbaski smrad je 99% vec u Podmoskovlju kao i ostale komunjare koje su unistile drzavu Srbiju.
Za one koji pominju DS, i Sekulic i ovaj sto je pobegao su clanovi SPS-a, cisto da se znaju neke stvari.
Ovog je Udba pustila da pobegne , skroz ocigledno, a nauk za sledeci put tj 6.oktobar da se zatvore aerodromi ka Podmoskovlju da Udbasi ne mogu da beze.
U Evropu ionako ne smeju jedini izlaz Udbasima je Podmoskovlje i Nizhny Novgorod.
Ovo postaje degutantno sta Udbasi rade , ali ce im se sve obiti o glavu, vrlo uskoro.
Jednom ih je saradnik Udbe spasao 5-og oktobra kada je govorio nema revansizma.
Sad je narod mnogo namazaniji, obrazovaniji, a i gladniji.
I zna koji su Udbasi.

tnt

pre 11 godina

Počelo je najzad sa hapšenjima, naravno, neko i pobegne zbog neefikasnosti policije. To je očigledan propust onih koji su celu akciju vodili. Treba napraviti reda i u policiji. Sa druge strane, sad se vidi kakve kadrove su demokrate postavljale. Sramota!

Pff

pre 11 godina

Bravo Ivice Bravo Vučiću, samo nastavite, molim vas nemojte da odustanete.
(Jale, 08. avgust 2012 18:43)
Sta da nastave? Da ih pustaju da ponegnu? Koliko znam ovaj predsednik banke je SPS-ov covek.

6. oktobar

pre 11 godina

"Dacicu, gde si sada kada kada je potrebno? DS funkcioneri se razbezase kada su osetili sta im se sprema.
(Kontrolor, 8. avgust 2012 19:30)

Lik je član SPS-a!! Proveri koji ljudi i koje firme su dobijale kredite i biće ti jasno!! Ivici je on bio zlatan dečko ali bukvalno!

zmitjkoe

pre 11 godina

Srbija nije organizovana drzava. Nije cak ni drzava vec parking lot. Koji bedni amateri vode zemlju je nepojmljivo. Sve vesti koje stizu zadnjih dana su katastrofalne i samo pokazuju koliko je trulo srpsko drustvo. A pravi raspad tek sledi.

Max

pre 11 godina

Mora se vec jednoim za svagda utvrditi ko su ti ljudi iz vrha koji jave ovakvima (Kradicu, Terzicu, Ceciliji) da se sklone, da se spremaju hapsenja? Njih treba strozije kazniti od gore navedenih!

jasno kao dan

pre 11 godina

Ne spamujte ovde više. Na čelu upravnog odbora ove banke je bio Zvonko Nikezić. Kakav crni Antonić, ko je njega šta pitao. Dobio je 600.000 da ćuti i radi kako mu se kaže

markus

pre 11 godina

Jucerasnje pojavljivanje na tv-u je bio poziv u pomoc.
Jasno se videlo da je covek preplasen.
Ipak,njegov deo je bio samo 600 000 od ukupne cifre sto je i javno priznao.
Ovo oko Agrobanke je mnogo ozbiljnija prica nego sto se cini.
Ako se ova prica izgura do kraja mislim da ce se mnogi iznenaditi.

Vlak bez voznog rda

pre 11 godina

Da li je moguće da malo ko zna kako se ljudi hapse ili sprečavaju da odu preko granice? Uopšte me ne zanima iz koje je stranke ovaj, zašto nezavisni javni tužilac i istražni sudija nisu uradili svoj posao? Da li su tražili od suda da se ovome oduzme pasoš? Nisu, naravno. Pa sad ću ja da vas pitam - iz koje su stranke tužilac i istražni? Policija hapsi, ali samom po nalogu pravosudnih organa, zapamtite to.

Pff

pre 11 godina

Dačiću, nesposoban si maksimalno. DS-ovci kad su vam ljudi tako pošteni što su krenuli da beže iz zemlje?
(Marko Runjajic, 08. avgust 2012 18:59)
Nije DS nego SPS.

Uvek idem na izbore

pre 11 godina

Man Not... nije ti ideja baš sjajna. Da smo bojkotovali izbore ovaj bi još bio direktor banke a Jelena Trivan važna ministarka.

apis

pre 11 godina

Niste valjda mislili da ce ministar imati vremena da hapsi svoje.....Mora da se vidi sa L.Bojovicem ili da ispusi koji tompus sa bracom Saric

Gligor

pre 11 godina

Kakava sramota! Ponavlja se isti scenario, neko iz vlasti mu dojavi kad treba da ide, dobije kintu, pohapse miseve iz racunovodstva i bace ih u tamnicu a love nigde. I svi znaju da se tako radi, nije ovo prvi put. I nikom nista.

joca

pre 11 godina

Mislim da je vrlo neumesan odgovor M.Dinkica da ce "narod da placa"Zna se koje kontrolor banaka "Država"I pitam Vas šta ste čekali do sada?ili imate dil pa ste ga pustili da pobegne?!!Hapsite inače cemo mi Vas !!!!!!!!!!!!!!

Vader

pre 11 godina

"Dinkić je istakao da za situaciju u Agrobanci treba da odgovaraju svi koji su napravili te gubitke, koje će sada nadoknađivati građani Srbije"

Eh, pa neću nadoknađivati gubitke Agrobanke!!! Neka država nadoknadi gubitke... POBOGU, ŠTO SMO MI GRAĐANI KRIVI ZA TE GUBITKE!?!?!?!?!?!?!

jaran

pre 11 godina

Budimo realni, ds u su trebali novci za izbore, sada kada su izgubili nastao problem. Sindrom piajnih milionera je odomacen na ovim prostorima od 2008, sto tehnolosko unapredjenje dzepova sto druge mahinacije.

sramota

pre 11 godina

@ analiticaru!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odakle ti ideja da je Antonic clan Demokratske stranke.Kad vec ne znas, niko ti ne daje pravo da lupetas.

hm

pre 11 godina

Pobegao covek cije se hapsenje najavljivalo poslednjih mesec dana. Za ovako nesto ministar policje u ozbiljnoj drzavi podnosi ostavku. Kako je moguce da se sve znalo, a da ga policija nije drzala na oku. Ocigledno su zazmurili.

nenad

pre 11 godina

Hapsite naprednjaci jer ako ne hapsili vi njih hapsicemo mi vas na jesen narodu je dogorelo svako koje krao oduzimanje imovine i zatvor jedino tako moze da bude nesto inace zna se

milivoje jovanic

pre 11 godina

Odmah hapsiti one koji su ga postavili na mesto direktorta i ispitati im imovinu.On nije mogao sam da radi takve stvari bez necije podrske iz vlasti.To se zna.

magma

pre 11 godina

Ovaj dan smo čekali zbog ovog dana su građani glasali za promene za dan u koji će kriminalci da izađu na videlo i da počnu da se kažnjavaju.

Nezadovoljna

pre 11 godina

otišao da odnese novac na sigurno u Švajcarsku banku pa će da se vrati... ima 64 godine, celi život je pred njim i karijera mu je u usponu pa mu treba... Podići optužnicu, raspisati poternicu i staviti zabranu raspolaganja imovinom koja je u Srbiji a u njegovom je vlasništvu ili u vlasništvu njegove porodice

meinedeineunseremark

pre 11 godina

jadan on, odjavili ga. sada znate koji organ krade iz tanjira vase dece. oni su ostali nedodirljivi. 6 oktobar je subota?

tajkun

pre 11 godina

a ostali iz IO i UO. a revizori. pa revizorska kuca je svojim javaslukom direktno obmanila akcionare Agrobanke. uhapsiti odgovorne u revizorskoj kuci. ako se dokaze da su nestrucno i namerno zataskali probleme u banci krivicno ih goniti a revizorakoj kuci zabraniti rad u finansijskom sektoru na period od 5 godina. pa ovo je necuveno sta na se desava. ne treba zaboraviti n odgovorne u nbs i mfin.

doktor

pre 11 godina

"Mislim i da je nekorektno da neko u toj banci dobije bonus od 600.000 evra, u momentu kada je utvrđen minus od 300 miliona evra", kaže za B92 ministar finansija i privrede.
Dok ne proradi GILJOTINA lopovčina i otpuštanje lezilebovića
neće biti ni NADE u ovoj zemlji poltrona, špijuna, beskičmenjaka,

Nightmare

pre 11 godina

Ima ona narodna:
Juri ga, a moli boga da ga ne uhvati!
He he.....
Tako je to u SPS-u
Zborno mesto Moskva......
He he.......Bando crvena

Marchegiani

pre 11 godina

600.000 eura bonus bre... je l' poneo to sa sobom ? Ako jeste, zasto mu nije oduzeto 590.000 na granici ? Samo 10.000 u keshu sme da se iznese iz zemlje. ;-)

Srbija se raspada

pre 11 godina

Oni koji su govorili da nece biti lov na vestice su obavestili doticnog da bezi iz Srbije,jer je delio sa njima plen.Evo neka bude zasticeni svedok kao Saric,brzo bi saznali koji su to drzavni sluzbenici koji reketiraju i inciniraju kriminal u Srbiji!

fly

pre 11 godina

A u medjuvremenu mozete da nadjete i pare sa Kipra, da mi date mojih 1000 e od akcija, da prozborite gde je direktor Galenike i ciji je kadar, malo o Kolubari, ... I na kraju ko je ovog coveka postavio na to mesto. Posto ne verujem da je preko oglasa na infostudu!

djordje

pre 11 godina

Počele su da se odmotavaju malverzacije i lopovluci. Agrobanka je samo kap vode u moru. Isti primer je i Metals banka koja je bila u stečaju i posle prevedena u Razvojnu banku Vojvodine i sredstva od privatizacije iz Razvijnog fonda Vojvodine preneta su u ovu banku sve je to urađeno da se vlasi ne dosetei i završilo se po onoj narodnoj pojeo vuk magarca.

lazar

pre 11 godina

Srbija sama sebe bruka,nista ne najavljuj,samo plan jedinicama,ko su subjekti i objekti i onda ljuljaj,ovo nije nista,pa kad ga uhvate,onda natezanje,oceli-neceli,pare naroda se trose na odbegle kriminalce,koje bi trebalo vracati u Srbiju na magarcu a ne luksuznim avionom

milan

pre 11 godina

(Super Mario, 8. avgust 2012 18:55)

Da si ti meni ziv i zdrav,ovde se radi o kadru SPS i o finansiranju SPS!!Nisi pratio ovaj slucaj izgleda.......

Dr Smislov

pre 11 godina

"Opa počeli da beže funkcioneri DS-a i njihovi finansijeri iz Srbije. Dačiću šta ti radi ta policija, "hapse" ga novinari već 6 meseci čudo kako nije i ranije pobegao?
(Super Mario, 8. avgust 2012 18:55)"

Ne budali,ovaj je član SPS -a od osnivanja! Ne truj!

miodrag

pre 11 godina

cek zar on nije iz SPS koliko je meni poznato kakve DS veze ima sa tim ?
A sta je sa davanjem sakom i kapom para iz malo poznate partijske banke SPS zvana Dunav banka koja je deo Dunav osiguranja koji isto vodi SPS ima jos neke banke koje sumnjivo rade a vode ih aktivno neaktivni clanovi sps-a poput onog Percevica i njemu slicnim

Marko

pre 11 godina

Normalno da ce pobeci, mora zbog javnosti. Da oni na vlasti nisu imali koristi, ne bi ga pustili. Dok Dacic narod zamajava kradjom bicikla...

Krntija

pre 11 godina

Ko ozbiljan je uopšte pomislio da će Dačić da hapsi svoje zaslužne saradnike? Za njih ide ovakva šema.Za neke druge ide druga šema. E na tim drugima će Dačić graditi svoj oreol.

bezimena

pre 11 godina

Pa i ja bih pobegao da mi zadnjih nedelju dana najavljuju hapsenje..
(sisa, 8. avgust 2012 18:47)

Tako je i Šarić "otišao". Čekam za kim će opet da zazvone zvona tj. Vučićevu, ili Dinkićevu najavu o oštrom, ma naoštrijem nad najoštrijim, obračunu protiv kriminala i korupcije.:)))

samo polako

pre 11 godina

Funkcioner DS-a? Ajd ko zna broj clanske karte....kakav bre funkcioner DS-a...
Vucic i Dacic digli halabuku oko 6 kvadrata Sutanovca , a lik im pobegao preko grane ispred nosa.
Covek nema blage veze sa DS-om, ali ima pojma da mazne pare....

Luka

pre 11 godina

E Dačiću nesposobnjakoviću.Evo kakve je kadrove držala prethodna vlada Demokratske stranke za direktore banke. Ovaj lik je čak dobijao i bonuse za rad. Katastrofa.

Freja

pre 11 godina

Čovek bre otišao na letovanje, da se odmori i provede za „sve“ pare. :)) Ih, bre, što smo mi neki zloban svet. Nema veze, vratiće se i on i pare (nepoznati iznos preko bonusa) da „uloži“ sa neke ofšor destinacije pa ima da se rascveta naša privreda. Ni prvi ni poslednji.

Taino

pre 11 godina

Ja odavno pokusavam da osmislim neki dobar biznis ovde na Karibima,
ali sigurna srpska kucu sa posebnim apartmanskim naseljem za VIP izbeglice iz politickog i ekonomskog zivota Srbije ce biti izgleda odlican start...
Odmah posle ide i Prva Srpska karibska republika... :)
A ocigledno je da cu imati vrlo platezno sposobno stanovnistvo... :)
SRBIJA! (onako kratko, odsecno...)

Beogradjanin

pre 11 godina

Ko je dojavio Udbaskoj bitangi da pobegne iz zemlje?
Sta je sa SPS-ovcem Sekulicem iz Ivanjice za desetine miliona eura kredita ?
Jel su javili kofercetu da je Sekulic iz SPS-a, a da i ova Udbaska bitanga ima veze sa SPS-om.
Mozda koferce to "ne zna" oko Udbaskih bitangi, koje se sve Udbaske bitange vrte oko SPS-a?
Udbaske bitange ce morati da vrate sve do zadnjeg dinara Srbiji, od momenta kada su upali u Srbiju 45-e godine, pa do nevidjenih pljacki drzave Srbije i otimacina.
Kada bude krenula naplata potrazivanja od gradjana Srbije bice veoma zanimljivo.
Neki ce odgovarari za stravicne i brutalne likvidacije gradjana Srbije, a deca , unuci i saradnici za pljacke drzave Srbije.
Neka se spremaju polako.

MUKNAVI

pre 11 godina

Dacicu ,gde si sklonijo svoju poklisaru..?Lopov,fukara,upravlja Srbijom,jure se izmedju sebe oko primata ko ce vise da ocerupa one koji od te bagre cekaju boljitke.Razbudit ce valjda Narod ,samo..da ne bude kasno .Sta bi sa onima iz Kolubare pa redom?Eno ih sede u skupstini ,vladi i drze predavanje Narodu o lopivima,"traze" resenje za boljitke zamajavajuci Gradjane da se vec jednom ne dosete i razjure taj lopovski nakot motkom..

Dragana

pre 11 godina

Mislim da Vucic treba da ispita kako je procurilo u javnost cija se hapsenja ocekuju. Sta vredi sto on radi 15 sati dnevno, ako oni koji treba da to sprovedu ne znaju da cute. I posle se pitaju zasto se na kljucna mesta postavljaju ljudi iz stranke, pa ovo je razlog, da ih ne bi neko stalno minirao. Za ovo treba pronaci odgovorne

Jednoruki Krstivoje

pre 11 godina

Pustio ga Bucko da pobegne to je više nego očigledno!Pa i Bucku su javili da pobegne da ga ne vide sa koferčetom u rukama! I ti ćeš Dačiću da nam iskoreniš kriminal i korupciju, ti ćeš da nas vodiš u Evropu sa Vulinom i Milankom?

Zoran

pre 11 godina

Verovatno je omastio brke, ali je, izgleda mnogo vaznije i opasnije ono sto bi mogao da isprica. Zato su ga i pustili da zbrise. Koji jad.

Boki

pre 11 godina

Mozda je covek otisao na neko egzoticno ostrvo na odmor i sad se provodi u drustvu zgodnih devojaka sa Havaja. Treba potrositi tih 600 000 evra.

stančeta

pre 11 godina

Isti princip je primenjen na čitavu privredu u Srbiji sve nam je funkcionisalo po papirima u državnim firmama gde su direktori bili članovi vlade pa kad smo se jednog dana probudili sve je zatvoreno sve prodano,privatizovano a privrede nigde nama.Sada je došao dan kad počinje borba protiv organizovanog uništavanja Srbije i svi će da odgovaraju mogu da begaju ali to neće dugo trajati biće brzo uhvaćeni.

6. oktobar

pre 11 godina

Zašto napadate DS zbog ovog lika kad se zna da je član SPS-a? Šta ste mislili da će Ivica da uhapsi koku koja mu je najzlatnija jaja davala?
Prestanite da optužujete prethodnu vladu za ovog lopova! U SPS-u je od osnivanja! Proverite pre nego što ospete paljbu po DS-u!!

Max

pre 11 godina

Mozda je ovaj ko Terzic otisao u inostranstvo na usavrsavanje, ili je ko Ceca, nakon hapsenja Dzaje, otisao na Kipar da se malo odmori od prevelikog stresa, ili je kao prepakivac otisao na kaficu kod prijatelja pa ce se javljati po raznoraznim emisijama, da nam objasni "kako mu bagra namesta", ili je ko Kradici otisao u inostranstvo da prikupi dokaze o svojoj nevinosti....Sta je sad u pitanju pitam se pitam....

Nikola

pre 11 godina

A naš Bucko hapsi kradljivce japanskih bicikala! Emoj Bucko pa ovaj ti ispred nosa pobeže, sad ćeš samo dobiti razglednicu od njega sa Kariba ili Bahama!

markus

pre 11 godina

Juce se u Antonicevom pojavljivanju provalilo da ce raskrinkati sve!!!
Mislim da je doticni uklonjen.
Ovde se ljudi ubijaju i polivaju benzinom za 150 €.
Mislite o tome...

miroslav

pre 11 godina

U pratnji policije i nesto kesa da mu se nadje direktor je pobegao iz zemlje na neka egzoticna ostrva gde ima svoju firmu. Nista novo ovakve price citamo vec dvadeset godina, i znamo scenario unapred. Vest ce biti kada uhapsite stavite lopovu lance na noge osudite na zatvor uz oduzimamje imovine.

xXx

pre 11 godina

Reče čovek da je bio pošten a pobeže iz zemlje? E moja Demokratska stranko, kakvog si ti čoveka postavila da bude direktor državne banke?!?

mafija

pre 11 godina

Nista strasno .Povede se istraga,zapleni imovina kako njegova licno tako i pobocna.Proveri se sta ima u inostranstvu pa i to blokirati.Tuziti ga za proneveru.Valjda je Narodna banka vrsila reviziju pa bi trebalo da ima sve podatke o onima koji su podizali kredite.On je rekao da je bilo pritisaka i drzavnih organa da se krediti odobre i to bez pokrica.Hapsiti odozgo pa nadole.A to sto je pobegao verovatno mu je neko bitan i visokog ranga pomogao kome se gace tresu,ili vise njih.On ih je drzao u saci,previse je znao.Ko zna sta ce biti sa njim ali ovo treba da bude izazov za ubrzano resavanje ove sramote i kriminala.Ako se ovo ne resi,ostace mrlja na svima pa i na ovoj vladi.S obzirom da se za ovu kriminalnu aferu zna dugo ,sva domaca stampa je to objavila a tuzilastvo nije pravovremeno reagovalo, dovodi se u pitanje i njegov rad a i odgovornost.

antonije

pre 11 godina

Svi granicni prelazi imaju kamere,lako se moze utvrditi kamo je poitao.Sad mu treba porodicu isterati pod vedro nebo,ostaviti bez hrane i vode sve dok se ne vrati.
I posle se bunite sto je postojao goli otok,e upravo za ovakve koji na agro pljazkaju,dodju u medije da zvalave,pa onda pobegnu.
Posle emisije na b92 mi je priznajem bilo cudno kako ga policija nije sacekala vec ispred,nego kao sutra

KRPELJKA

pre 11 godina

A zasto se prvo hapsi u novinama ? Valjda se obavi informativni razgovor, pa hapsenje, pa onda izda saopstenje za medije. Ko to u ministarstvu policije brka redosled radnji? Izgleda da mu treba nadzor i kontrola nad radom resora !

6. oktobar

pre 11 godina

Zašto napadate DS zbog ovog lika kad se zna da je član SPS-a? Šta ste mislili da će Ivica da uhapsi koku koja mu je najzlatnija jaja davala?
Prestanite da optužujete prethodnu vladu za ovog lopova! U SPS-u je od osnivanja! Proverite pre nego što ospete paljbu po DS-u!!

mirko

pre 11 godina

Mnogo smešnih komentara, i čudnih pitanja. Kako ko mu je javio, pa o njemu se piše već puna tri meseca. Ako zna cela Srbija da je sumnjiv, kako on ne bi znao, pravo pitanje bi bilo kako je mogao otići i da to niko ne primeti, kada je po jučerašnjem intervjuu i sam priznao , da su davali kredite , da je dobio bonuse, da su kredite obezbeđivali nekretninama, a oni kao ne znaju koliko je pala vrednost nekretnina.
Ipak verujem da će vrlo brzo biti tamo gde treba.
Za informaciju neobaveštenim, ovaj lik nema nikakve veze sa DS, ali i da ima zašto su ga ovi sadašnji pustili da pobegne, da nije možda nekog od njih finansirao.

krsto

pre 11 godina

A doktore hapsite za 500 evra...
Bojica,Zivkovica,Milosavljevica,Bajatovica ,Mesarovicku,Krista niko ne sme ni da pogleda ,a ne da ih nesto priupita,sem ako ne maznu bicikli

dr

pre 11 godina

Na sličan način su izbegli krivičnu odgovornost Karić, Radulović i slične poštenjačine. Ko je taj ko obaveštava ovakve likove a ostaje nekažnjen? Kakav šamar nesposobnom tužilaštvu i još nesposobnijoj policiji. Hoće li iko iz ovih državnih institucija odgovarati. Neće, jer je ovo zemlja gde su stanovnici Čip i Dejl, Pera Detlić, Pera kojot i Duško Dugouško. A ptica trkačica je već "napolju"

Chaki

pre 11 godina

Odlican pocetak borbe protiv korupcije. Samo napred Vucicu ajd najavi jos nneka hapsenja i neke jos akcije da ljudi znaju da se sklone na vreme.

Vrana vrani oci ne vadi i to se sve svelo samo na predizborni marketing.

Samo napred SNS hehehehehe

mika mitrović

pre 11 godina

Koliko vidim kod naprednjaka se nije završilo samo na predizbornim obećanjima krenuli su da ispunjavaju obećanja i vidim da imaju želju i volju da idu do kraja.

slavko martinović

pre 11 godina

Očigledno je da mora da se pročisti i policija jer ovu državu su uništavali sistematski mnogo godina i na mnogim mestima sede ljudi koji ne zaslužuju da budu tu.

Tromb

pre 11 godina

A ko ga je obavestio da kidne na vreme? dakle bezbednosni sistem i borba protiv kriminala u sistemu ima krtice i to povelike. Dakle posto je pobegao iz zemlje odmah mu 'zamrznuti' svu imovinu, i njegovu i njegove blize porodice, 'zamrznuti' sve racune. Interpolova poternica, pa ako se u procesu koji bi morao da bude brz i efikasan dokaze da je za manjak kriv, konfiskovati sa liste 'zamrznutog'. Samo brzi procesi, jasni, sa porukom da kradja ne moze i ne sme da se isplati su pozeljni. Ako neko ukrade recimo 5 miliona eura i za to odrobija recimo 5 godine i posle koristi taj novac, njemu se kradja isplatila i to visestruko, jer postenim radom za 5 godine ne moze da se stekne ni dvadeseti deo tog novca u Srbiji.

Laici komentarišu osebujno

pre 11 godina

Kako je mogao da pređe granicu? Sa pasošem. Šta je tu nezakonito? A zašto mu pasoš nije oduzet, e to je pravo pitanje, ali ne za policiju nego za pravosuđe. Ne odlučuje policija o tome, nego sud. Ne pišite ako ne poznajete pravo.

Bosa

pre 11 godina

Može da bega, ali zatvor ga čeka! Neka se pripreme sada svi koji su pljačkali narod. A ti, Dačiću, oduzimaj pasoše, da ne bi i ostali pobegli!

hani

pre 11 godina

kako su počeli da beže! krenula je čistka. ali mislim da je procurelo iz policije, ipak su trebali da mu uzmu pasoš još ranije. valjda su nešto naučili

mikica

pre 11 godina

@dimitrije
Da je bio funkcioner DS-a ne bi ga pustili da pobegne, ali posto je funkcioner SPS-a pustise ga.
Nazalost sve vlasti su iste i nema nam pomoci.

MILE

pre 11 godina

Nije on pobegao . Njega su njegovi SKLONILI NA SIGURNO . KAKVA JE OVO DRŽAVA ? Danima ga "upozoravaju" i sada su SVI "iznenađeni". STRAŠNO .

markus

pre 11 godina

Ipak su se mnogi uplasili juce sa njegovim pojavljivanjem na b92.
Mislim da doticnog vise nikad necemo videti.
Nije on pobegao - mislite o tome...300 MILIONA.

Dimitrije

pre 11 godina

A ko je ti 5? Mora da su neki šalterski radnici? Znači Antonić je amnestiran jer ne isplati se njemu skidati glavu koja sa sobom vuče desnu ruku Cvetkovića, Nikezića, profesora Boška Živkovića, pa onog nameštenika šoškićevog profesora Backovića. Antoniću, dobro si ovo uvezao, samo povučeš okidač i odoše svi ovi gore u zatvor. A to je već mafija nad mafijama.

Tara

pre 11 godina

Jaoj, pa ljudi da li je ovo moguće? Evo maločas sam komentarisala sprdanje u vezi Šutanovca.Verujte mi, do te mere je sve bljutavo, ogavno, sramno, bestidno, odvratno.Ja, počinjem u ovoj ludoj zemlji da ludim. Sve vas molim, prestanite da se sprdate više sa nama jer nemamo više snage za ovoliku količinu gluposti.
Pa kako je ovaj mogao da pobegne? Da li je ovaj zadnji bergunac, a ko će sutra da pobegne, prekosutra, nakosutra, u avgustu, septembru, oktobru...
Ma sram vas političari, ministri i svi ostali bilo!
Evo,opet imam napad smeha. Ha,ha,ha ... !?

dusankamirko

pre 11 godina

Pa Dacicu tebi ce svi lopovi da begaju iz Serbiie. Pa ti skroz nesposoban,treba te menjati dok lopovi jos nisu uspeli da zdime.
Dacicu ti jedino mozes da uhvatis neke jadnike od lopova,pa ti ni jed nog peravog nisi ni pokusao da uhapsis.Jer bi morao najblize Mrka,Velja Ilic i slicni bi odavno trebalo da gule buvaru. Koji si ti levi lik i nesposoban!!

Lopovski zakoni

pre 11 godina

300.000.000 evra I S P A R I L O !!! Antonić uzeo 600.000 evra i možda još neki evro. A ko je uzeo 299.000.000 evra? ? Šta je sa zakonom o zapleni imovine ? ? A za bekstvo , svaka čast . I ja bi pobegao kad mi ne oduzmu pasoš , a lova na švajcarskim računima. Već viđen scenario u Srbiji , svima dobro, i njemu na jahti na Sejšelima, i ovima u Srbiji sa milionima.

Plavi034

pre 11 godina

Ovo je u stilu Bore kostica,Dafine,gazda Jezde...samo sto su oni bili Milosevicevi bankarski egzekutori a ovaj je radio za Tadica :).Sto bi nas narod rekao sve je isto samo njega nema :)

Dreder

pre 11 godina

Pa kako je moguće da predje granicu???? Ministar policije bi morao ODMAH da smeni sve one koji su bili zaduženi za bezbednosni nadzor!!! To je stvarno sramota!!!

tajkun

pre 11 godina

ko mu je dojavio?! kako uvek procure takve informacije iz policije?! jel se Dacic zapitao? sps kadar pobegao sps policiji. sve je jasno. i dogovoreno. mene vise brine ko je uopste postavio onakvog lika da vodi drzavnu banku. ko god ga zna ili ga je juce slusao jasno je da onaj ne ume ni dve recenice da sastavi a ne da vodi banku. otisao covek da sredi racune. ko je odgovoran sto se nije ranije delalo sa hapsenjima. prijava postoji 9 meseci vec.

Lars

pre 11 godina

da li je nasa policija cula za medjunarodnu poternicu ili interpol?
ipak je u pitanju privredni kriminal koji se tretira kao i svaki ostali

Božidar

pre 11 godina

Što bi rekli "nadrealisti"... grohotom sam se nasmejao!
Da je policija imala nameru da ga privodi, sačekali bi gospodina na izlazu iz Vaše kuće. Ovako, nastavlja se po staroj praksi, par telefonskih poziva i 24 časa fore, pa ćemo videti šta dalje. Da li je nekom poznat ovakav scenario?

student

pre 11 godina

Iskreno se nadam da sve ovo nije ovako providno kao što izgleda, i da je taj lik i dalje u zemlji. U suprotnom, ispadosmo VELIKE ovce svi zajedno.

Super Mario

pre 11 godina

Opa počeli da beže funkcioneri DS-a i njihovi finansijeri iz Srbije. Dačiću šta ti radi ta policija, "hapse" ga novinari već 6 meseci čudo kako nije i ranije pobegao?

vlajko

pre 11 godina

kakva smo mi drzava, pustimo ga na tv da nam se svima smeje u lice i kaze bez trunke blama da je uzeo 600.000 eur bonusa i posle ga ladno pustimo da pobegne !!!! sramota!!!

Sasa

pre 11 godina

Nova vlada stari fazoni!Ej da znate da cemo da vas uhapsimo,hajde bezite a mi cemo da kazemo da nam vise niste dostupni.Pa ovo je smešno...!

jelena

pre 11 godina

Sad će poslati razglednicu iz inostranstva u kojoj piše: U Srbiji se vodi montiran proces protiv mene i bojim se da neću dobiti objektivno suđenje. Pozdravite Dačića i neka hapsi kradljivce bicikala. Oni su najveća sramota za Srbiju.

s.

pre 11 godina

Kako, ko mu je ostavio pasoš, ko se to sa nama zaje...? Onoj bitangi pola godine pišu presudu, na kraju je ubio čoveka, ovaj odšeta iz zemlje.Ne znam, to ništa ne valja, ništa.

sale

pre 11 godina

Ne mogu da verujem! Posle 90-tih i Dafiment banke i Jugoskandika, da opet neko uzme 600000 evra za sebe, napravi ovakve stvari i jednostavno pobegne.

Strašno!!!!

milica pilica

pre 11 godina

Pocela bezanija znaci.Ma sve sumljive treba pohapsiti ili staviti u kucni pritvor dok se ne zavrse istrage.Evo,juce se pravdao kako je nevin,a sad je dao cist dokaz krivice.Ko je neduzan nema razloga da bezi.

freality

pre 11 godina

Neko iz policije mu je naravno rekao da se sprema hapsenje. U stvari pre ce biti da su mu politicari organizovali beg iz zemlje da ne bi otkrio kome je sve davao pare.

Michael Clayton

pre 11 godina

A šta je koliko JUČE pričao... Ja sam gradjanin ove zemlje, dostupan sam tužilaštvu! Pa kako je izašao iz zgrade B92, tako je isto pobegao!

milan

pre 11 godina

Kakvih 600 000e....covek je odobrio 300 000 000e bez pokrica!!!!Agrobanka je dala kredit od 15 000 000e za hotel u ivanjici koji ne vredi ni 2 000 000e

Srbija(komedija)

pre 11 godina

Nasmejace vas do suza, drugari(lopovi, politicari...) iz Srbije! Urnebesna komedija ,,Uhvati me ako mozes"
Od danas u bioskopima!

jelena

pre 11 godina

Sad će poslati razglednicu iz inostranstva u kojoj piše: U Srbiji se vodi montiran proces protiv mene i bojim se da neću dobiti objektivno suđenje. Pozdravite Dačića i neka hapsi kradljivce bicikala. Oni su najveća sramota za Srbiju.

Michael Clayton

pre 11 godina

A šta je koliko JUČE pričao... Ja sam gradjanin ove zemlje, dostupan sam tužilaštvu! Pa kako je izašao iz zgrade B92, tako je isto pobegao!

MILE

pre 11 godina

Nije on pobegao . Njega su njegovi SKLONILI NA SIGURNO . KAKVA JE OVO DRŽAVA ? Danima ga "upozoravaju" i sada su SVI "iznenađeni". STRAŠNO .

sale

pre 11 godina

Ne mogu da verujem! Posle 90-tih i Dafiment banke i Jugoskandika, da opet neko uzme 600000 evra za sebe, napravi ovakve stvari i jednostavno pobegne.

Strašno!!!!

Lopovski zakoni

pre 11 godina

300.000.000 evra I S P A R I L O !!! Antonić uzeo 600.000 evra i možda još neki evro. A ko je uzeo 299.000.000 evra? ? Šta je sa zakonom o zapleni imovine ? ? A za bekstvo , svaka čast . I ja bi pobegao kad mi ne oduzmu pasoš , a lova na švajcarskim računima. Već viđen scenario u Srbiji , svima dobro, i njemu na jahti na Sejšelima, i ovima u Srbiji sa milionima.

krsto

pre 11 godina

A doktore hapsite za 500 evra...
Bojica,Zivkovica,Milosavljevica,Bajatovica ,Mesarovicku,Krista niko ne sme ni da pogleda ,a ne da ih nesto priupita,sem ako ne maznu bicikli

Dreder

pre 11 godina

Pa kako je moguće da predje granicu???? Ministar policije bi morao ODMAH da smeni sve one koji su bili zaduženi za bezbednosni nadzor!!! To je stvarno sramota!!!

dusankamirko

pre 11 godina

Pa Dacicu tebi ce svi lopovi da begaju iz Serbiie. Pa ti skroz nesposoban,treba te menjati dok lopovi jos nisu uspeli da zdime.
Dacicu ti jedino mozes da uhvatis neke jadnike od lopova,pa ti ni jed nog peravog nisi ni pokusao da uhapsis.Jer bi morao najblize Mrka,Velja Ilic i slicni bi odavno trebalo da gule buvaru. Koji si ti levi lik i nesposoban!!

milan

pre 11 godina

Kakvih 600 000e....covek je odobrio 300 000 000e bez pokrica!!!!Agrobanka je dala kredit od 15 000 000e za hotel u ivanjici koji ne vredi ni 2 000 000e

zoran

pre 11 godina

Predlog za efikasno uvodjenje reda u drzavu: opkoliti dedinje sa 10.000 policajaca i uhapsiti sve punoletne osobe koje se tamo nadju. Verovatnoca da bi tako bili pohapseni svi kriminalci u srbiji bi bila 98 %.

freality

pre 11 godina

Neko iz policije mu je naravno rekao da se sprema hapsenje. U stvari pre ce biti da su mu politicari organizovali beg iz zemlje da ne bi otkrio kome je sve davao pare.

vlajko

pre 11 godina

kakva smo mi drzava, pustimo ga na tv da nam se svima smeje u lice i kaze bez trunke blama da je uzeo 600.000 eur bonusa i posle ga ladno pustimo da pobegne !!!! sramota!!!

Nikola

pre 11 godina

A naš Bucko hapsi kradljivce japanskih bicikala! Emoj Bucko pa ovaj ti ispred nosa pobeže, sad ćeš samo dobiti razglednicu od njega sa Kariba ili Bahama!

Krntija

pre 11 godina

Ko ozbiljan je uopšte pomislio da će Dačić da hapsi svoje zaslužne saradnike? Za njih ide ovakva šema.Za neke druge ide druga šema. E na tim drugima će Dačić graditi svoj oreol.

Građanin

pre 11 godina

Priča je daleko dublja od Antonića i ovih sedmoro... Šteta samo što će oni biti osuđeni, a oni koji su naredili da se ti krediti daju i vršili pritisak neće biti ni spomenuti... Pogledajte ko je sve dobio kredite, ljudi bliski skoro svakoj jačoj partiji! Ludost je ovo sve!!!

aplauz

pre 11 godina

Izvinite, pogresio sam - mislio sam za neki sat :)
Uzgred, narod briga za lopove i da li i koliko ce da robijaju....
Nego, GDE SU NOVCI?
Deca gladuju, narod grca u nemastini, drzava se zaduzuje ko sumanuta a lopovi u vilama, limuzine, avioni, jahte......
Aco,Ivice pogledajte i procesljajte luksuz u Beogradu! Odakle tim ljudima sve to? Zaradili postenim radom?
Procesljajte Beograd, ostali ce sami da se jave!

kontejner

pre 11 godina

Dinkic kaze kako ce gradjani da vracaju.Pazi ne mogu da verujem. Oni krali i pljackali banke a mi da vracano.Pazi da necemo.Dosta vise da se preko sirotinje bogatite.On dobija bonus u banci koja je u dubokom minusu od 6oooooE a mi da im vracamo pare.Mrssssssssssss!!!!Sve im pokupite da nemaju leba da jedu,pa u zatvor.Dripci!!!!!

Nightmare

pre 11 godina

Ima ona narodna:
Juri ga, a moli boga da ga ne uhvati!
He he.....
Tako je to u SPS-u
Zborno mesto Moskva......
He he.......Bando crvena

Vertigo

pre 11 godina

Alooooo ljudiiii...ova ''poštenjačina'' koja je utekla je provereni kadar SPS-a a ne DS-a!!! Da li vam je sad malo jasnije zašto mu je omogućeno da pobegne? Pa ne mislite valjda da je on tu svu lovu samo za sebe zadržao...morao je malo da podeli i svom šefu partije, koji je , gle čuda i ministar policije i premijer ove tzv. države...dakle, SPS-ovci i SNS-ovci, pokrijte se ušima i ćutite...

s.

pre 11 godina

Kako, ko mu je ostavio pasoš, ko se to sa nama zaje...? Onoj bitangi pola godine pišu presudu, na kraju je ubio čoveka, ovaj odšeta iz zemlje.Ne znam, to ništa ne valja, ništa.

Tiemie

pre 11 godina

Sad je ekipa kompletna. Po svoj prilici, sve ovo ukazuje na čvrstu rešenost da se borba protiv kriminala i korupcije okonča na pravi način. Raduje me da smo na putu da konačno postanemo pravna država.

nikola

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji samo mrtvi ne kradu. Najveci srpski problem su takozvana srpska inteligencija. Cas izuzecima ali vecina njih je goli olos, neradnik i nesposobnjakovic. Oni su nasi najveci neprijatelji i najveca opasnost po opstanak drzave.
(pesadinac, 8. avgust 2012 23:03)

E nemoj da vredjas ja i znam mnoge koji nikad nisu nista ukrali niti su sposobni za to. Pusti to generalizovanje tako samo aboliras lopove.

Petar Petrovic

pre 11 godina

Gde su clanovi upravnog odbora?
Oni su najodgovorniji za stanje u banci, i iskljucivo odgovorni za velike plasmane!!! ( Sukovic, Nikezic,....)
Oni su odobrili i isplatu enormnih bonusa...
Da nije zalosno bilo bi smesno!

bezimena

pre 11 godina

Pa i ja bih pobegao da mi zadnjih nedelju dana najavljuju hapsenje..
(sisa, 8. avgust 2012 18:47)

Tako je i Šarić "otišao". Čekam za kim će opet da zazvone zvona tj. Vučićevu, ili Dinkićevu najavu o oštrom, ma naoštrijem nad najoštrijim, obračunu protiv kriminala i korupcije.:)))

6. oktobar

pre 11 godina

Zašto napadate DS zbog ovog lika kad se zna da je član SPS-a? Šta ste mislili da će Ivica da uhapsi koku koja mu je najzlatnija jaja davala?
Prestanite da optužujete prethodnu vladu za ovog lopova! U SPS-u je od osnivanja! Proverite pre nego što ospete paljbu po DS-u!!

dr

pre 11 godina

Na sličan način su izbegli krivičnu odgovornost Karić, Radulović i slične poštenjačine. Ko je taj ko obaveštava ovakve likove a ostaje nekažnjen? Kakav šamar nesposobnom tužilaštvu i još nesposobnijoj policiji. Hoće li iko iz ovih državnih institucija odgovarati. Neće, jer je ovo zemlja gde su stanovnici Čip i Dejl, Pera Detlić, Pera kojot i Duško Dugouško. A ptica trkačica je već "napolju"

prokleta avlija

pre 11 godina

znaci hapse ga zbog 5miliona koje je dao tamo nekoj firmi...a sta je sa ostalih 295miliona koje su uzele firme bliske SPS-u,G17,DS-u i koje je Antonic morao da daje iako je znao da nece biti vracene...te pare je izgleda pojela maca...opet su uhapsili "nekoga" samo da bi imali sta da pokazu na tv-u a ovi iz senke ostaju gde su do neke nove prilike za pljacku...

tajkun

pre 11 godina

ko mu je dojavio?! kako uvek procure takve informacije iz policije?! jel se Dacic zapitao? sps kadar pobegao sps policiji. sve je jasno. i dogovoreno. mene vise brine ko je uopste postavio onakvog lika da vodi drzavnu banku. ko god ga zna ili ga je juce slusao jasno je da onaj ne ume ni dve recenice da sastavi a ne da vodi banku. otisao covek da sredi racune. ko je odgovoran sto se nije ranije delalo sa hapsenjima. prijava postoji 9 meseci vec.

markus

pre 11 godina

Jucerasnje pojavljivanje na tv-u je bio poziv u pomoc.
Jasno se videlo da je covek preplasen.
Ipak,njegov deo je bio samo 600 000 od ukupne cifre sto je i javno priznao.
Ovo oko Agrobanke je mnogo ozbiljnija prica nego sto se cini.
Ako se ova prica izgura do kraja mislim da ce se mnogi iznenaditi.

Milos

pre 11 godina

Sram te bilo Dacicu. Obezbedio si stranackom kolegi bezbedan izlazak iz zemlje. Hapsite sitnu ribu, a pustate dekane Ekonomskog i Pravnog koji su kao clanovi UO Agrobanke odobrile ove kredite. Jel to tvoj obracun sa kriminalom Vucicu? Sudice im ulica, ako nece vase partijske sudije.

Super Mario

pre 11 godina

Opa počeli da beže funkcioneri DS-a i njihovi finansijeri iz Srbije. Dačiću šta ti radi ta policija, "hapse" ga novinari već 6 meseci čudo kako nije i ranije pobegao?

Sasa

pre 11 godina

Nova vlada stari fazoni!Ej da znate da cemo da vas uhapsimo,hajde bezite a mi cemo da kazemo da nam vise niste dostupni.Pa ovo je smešno...!

antonije

pre 11 godina

Svi granicni prelazi imaju kamere,lako se moze utvrditi kamo je poitao.Sad mu treba porodicu isterati pod vedro nebo,ostaviti bez hrane i vode sve dok se ne vrati.
I posle se bunite sto je postojao goli otok,e upravo za ovakve koji na agro pljazkaju,dodju u medije da zvalave,pa onda pobegnu.
Posle emisije na b92 mi je priznajem bilo cudno kako ga policija nije sacekala vec ispred,nego kao sutra

Димитрије

pre 11 godina

Очигледно да је Антонић склоњен, јер када би испричао све затвори би постали претесни. У управном одбору Агробанке седели су професор са економије Бацковић (десна рука Шошкића), незаобилазни претплатник на чланства по управним, надзорним и свим другим одборима где пипке има ДС, професор Бошко Живковић (политички спонзор Душан Петровић), Никезић (десна рука Цветковића, отац бившег државног секретара у министарству финансија Душана Никезића), имамо ту и СПС ведету, професора са права Васиљевића итд. и тако ближе. Душан је у бекству, да би полиција имала чиме да се бави док ови горе не спакују кофере и не попале документацију са кредитних одбора и управних одбора.

miroslav

pre 11 godina

Auu braco Srbi 300 000 000 evrica. Pa i nemacko carstvo (privreda) bi pukla kao balon. Nije mi jasno kako opste Srbija postoji na mapi sveta. podelite ovu cifru na broj gradjana. Eto Djomlinog obecanja. Ja neznam na sta bi pre potrosio te pare.

Lars

pre 11 godina

da li je nasa policija cula za medjunarodnu poternicu ili interpol?
ipak je u pitanju privredni kriminal koji se tretira kao i svaki ostali

sale

pre 11 godina

Udbaski smrad je 99% vec u Podmoskovlju kao i ostale komunjare koje su unistile drzavu Srbiju.
Za one koji pominju DS, i Sekulic i ovaj sto je pobegao su clanovi SPS-a, cisto da se znaju neke stvari.
Ovog je Udba pustila da pobegne , skroz ocigledno, a nauk za sledeci put tj 6.oktobar da se zatvore aerodromi ka Podmoskovlju da Udbasi ne mogu da beze.
U Evropu ionako ne smeju jedini izlaz Udbasima je Podmoskovlje i Nizhny Novgorod.
Ovo postaje degutantno sta Udbasi rade , ali ce im se sve obiti o glavu, vrlo uskoro.
Jednom ih je saradnik Udbe spasao 5-og oktobra kada je govorio nema revansizma.
Sad je narod mnogo namazaniji, obrazovaniji, a i gladniji.
I zna koji su Udbasi.

Božidar

pre 11 godina

Što bi rekli "nadrealisti"... grohotom sam se nasmejao!
Da je policija imala nameru da ga privodi, sačekali bi gospodina na izlazu iz Vaše kuće. Ovako, nastavlja se po staroj praksi, par telefonskih poziva i 24 časa fore, pa ćemo videti šta dalje. Da li je nekom poznat ovakav scenario?

Gale

pre 11 godina

Pripretio da ce da progovori posto su ga najverovatnije pritisli, zatim ode i sve je ok ! Nema problema ni Daciciu, ni Tadicu, ni Dinkicu ni Nikolicu. Svi kriminalci namireni, narod opljackan, zemlja unistena.

6. oktobar

pre 11 godina

Zašto napadate DS zbog ovog lika kad se zna da je član SPS-a? Šta ste mislili da će Ivica da uhapsi koku koja mu je najzlatnija jaja davala?
Prestanite da optužujete prethodnu vladu za ovog lopova! U SPS-u je od osnivanja! Proverite pre nego što ospete paljbu po DS-u!!

MUKNAVI

pre 11 godina

Dacicu ,gde si sklonijo svoju poklisaru..?Lopov,fukara,upravlja Srbijom,jure se izmedju sebe oko primata ko ce vise da ocerupa one koji od te bagre cekaju boljitke.Razbudit ce valjda Narod ,samo..da ne bude kasno .Sta bi sa onima iz Kolubare pa redom?Eno ih sede u skupstini ,vladi i drze predavanje Narodu o lopivima,"traze" resenje za boljitke zamajavajuci Gradjane da se vec jednom ne dosete i razjure taj lopovski nakot motkom..

Srbija(komedija)

pre 11 godina

Nasmejace vas do suza, drugari(lopovi, politicari...) iz Srbije! Urnebesna komedija ,,Uhvati me ako mozes"
Od danas u bioskopima!

milan

pre 11 godina

(Super Mario, 8. avgust 2012 18:55)

Da si ti meni ziv i zdrav,ovde se radi o kadru SPS i o finansiranju SPS!!Nisi pratio ovaj slucaj izgleda.......

6. oktobar

pre 11 godina

"Dacicu, gde si sada kada kada je potrebno? DS funkcioneri se razbezase kada su osetili sta im se sprema.
(Kontrolor, 8. avgust 2012 19:30)

Lik je član SPS-a!! Proveri koji ljudi i koje firme su dobijale kredite i biće ti jasno!! Ivici je on bio zlatan dečko ali bukvalno!

markus

pre 11 godina

Ipak su se mnogi uplasili juce sa njegovim pojavljivanjem na b92.
Mislim da doticnog vise nikad necemo videti.
Nije on pobegao - mislite o tome...300 MILIONA.

hm

pre 11 godina

Pobegao covek cije se hapsenje najavljivalo poslednjih mesec dana. Za ovako nesto ministar policje u ozbiljnoj drzavi podnosi ostavku. Kako je moguce da se sve znalo, a da ga policija nije drzala na oku. Ocigledno su zazmurili.

Ratko

pre 11 godina

Tako je bre Vucicu! Hapsi bagru! Sada mu oduzeti imovinu koja se vodi na njega i na celu njegovu siru familiju! Sve ispitati i oduzeti! Bravo, bravo, bravo! Hapsi!

Marko

pre 11 godina

Normalno da ce pobeci, mora zbog javnosti. Da oni na vlasti nisu imali koristi, ne bi ga pustili. Dok Dacic narod zamajava kradjom bicikla...

mika mitrović

pre 11 godina

Koliko vidim kod naprednjaka se nije završilo samo na predizbornim obećanjima krenuli su da ispunjavaju obećanja i vidim da imaju želju i volju da idu do kraja.

markus

pre 11 godina

Juce se u Antonicevom pojavljivanju provalilo da ce raskrinkati sve!!!
Mislim da je doticni uklonjen.
Ovde se ljudi ubijaju i polivaju benzinom za 150 €.
Mislite o tome...

МиливојЕ

pre 11 godina

... и што би реко Бора Крљача --- "... плачи мала, плачи, ост'о сам на Рачи".

Misionar

pre 11 godina

Ovaj vid prevare je prvo vezban na primeru Metals Banke iliti Razvojne Banke Vojvodine. Pod hitno ispitati revizorsku kucu i drugare.

Nikolina

pre 11 godina

E to je Srbija o kojoj sam maštala! Ptičica rešila da napusti gnezdo i tek što je pomislila da je poletela... ups, ulete u kavez!

Jednoruki Krstivoje

pre 11 godina

Pustio ga Bucko da pobegne to je više nego očigledno!Pa i Bucku su javili da pobegne da ga ne vide sa koferčetom u rukama! I ti ćeš Dačiću da nam iskoreniš kriminal i korupciju, ti ćeš da nas vodiš u Evropu sa Vulinom i Milankom?

Pff

pre 11 godina

Reče čovek da je bio pošten a pobeže iz zemlje? E moja Demokratska stranko, kakvog si ti čoveka postavila da bude direktor državne banke?!?
(xXx, 08. avgust 2012 19:03)
I opet da ponovim. Alooo nije DS nego SPS!!!

bezimena

pre 11 godina

Dačiću, nesposoban si maksimalno. DS-ovci kad su vam ljudi tako pošteni što su krenuli da beže iz zemlje?
(Marko Runjajic, 8. avgust 2012 18:59)

Zeznuli ste se. Ovi što beže su sve SPS i G17+, sada kamufliran u nekakvo udruženje gradjana nepostojećih regiona.:))

pesadinac

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji samo mrtvi ne kradu. Najveci srpski problem su takozvana srpska inteligencija. Cas izuzecima ali vecina njih je goli olos, neradnik i nesposobnjakovic. Oni su nasi najveci neprijatelji i najveca opasnost po opstanak drzave.

slavko martinović

pre 11 godina

Očigledno je da mora da se pročisti i policija jer ovu državu su uništavali sistematski mnogo godina i na mnogim mestima sede ljudi koji ne zaslužuju da budu tu.

Beogradjanin

pre 11 godina

Ko je dojavio Udbaskoj bitangi da pobegne iz zemlje?
Sta je sa SPS-ovcem Sekulicem iz Ivanjice za desetine miliona eura kredita ?
Jel su javili kofercetu da je Sekulic iz SPS-a, a da i ova Udbaska bitanga ima veze sa SPS-om.
Mozda koferce to "ne zna" oko Udbaskih bitangi, koje se sve Udbaske bitange vrte oko SPS-a?
Udbaske bitange ce morati da vrate sve do zadnjeg dinara Srbiji, od momenta kada su upali u Srbiju 45-e godine, pa do nevidjenih pljacki drzave Srbije i otimacina.
Kada bude krenula naplata potrazivanja od gradjana Srbije bice veoma zanimljivo.
Neki ce odgovarari za stravicne i brutalne likvidacije gradjana Srbije, a deca , unuci i saradnici za pljacke drzave Srbije.
Neka se spremaju polako.

Православац

pre 11 godina

Где сте сад ви пророци што бајете ко је пустио овог, ко га је обавестио, ово и оно?!

mafija

pre 11 godina

Nista strasno .Povede se istraga,zapleni imovina kako njegova licno tako i pobocna.Proveri se sta ima u inostranstvu pa i to blokirati.Tuziti ga za proneveru.Valjda je Narodna banka vrsila reviziju pa bi trebalo da ima sve podatke o onima koji su podizali kredite.On je rekao da je bilo pritisaka i drzavnih organa da se krediti odobre i to bez pokrica.Hapsiti odozgo pa nadole.A to sto je pobegao verovatno mu je neko bitan i visokog ranga pomogao kome se gace tresu,ili vise njih.On ih je drzao u saci,previse je znao.Ko zna sta ce biti sa njim ali ovo treba da bude izazov za ubrzano resavanje ove sramote i kriminala.Ako se ovo ne resi,ostace mrlja na svima pa i na ovoj vladi.S obzirom da se za ovu kriminalnu aferu zna dugo ,sva domaca stampa je to objavila a tuzilastvo nije pravovremeno reagovalo, dovodi se u pitanje i njegov rad a i odgovornost.

Dr Smislov

pre 11 godina

"Opa počeli da beže funkcioneri DS-a i njihovi finansijeri iz Srbije. Dačiću šta ti radi ta policija, "hapse" ga novinari već 6 meseci čudo kako nije i ranije pobegao?
(Super Mario, 8. avgust 2012 18:55)"

Ne budali,ovaj je član SPS -a od osnivanja! Ne truj!

Pff

pre 11 godina

Bravo Ivice Bravo Vučiću, samo nastavite, molim vas nemojte da odustanete.
(Jale, 08. avgust 2012 18:43)
Sta da nastave? Da ih pustaju da ponegnu? Koliko znam ovaj predsednik banke je SPS-ov covek.

Tara

pre 11 godina

Jaoj, pa ljudi da li je ovo moguće? Evo maločas sam komentarisala sprdanje u vezi Šutanovca.Verujte mi, do te mere je sve bljutavo, ogavno, sramno, bestidno, odvratno.Ja, počinjem u ovoj ludoj zemlji da ludim. Sve vas molim, prestanite da se sprdate više sa nama jer nemamo više snage za ovoliku količinu gluposti.
Pa kako je ovaj mogao da pobegne? Da li je ovaj zadnji bergunac, a ko će sutra da pobegne, prekosutra, nakosutra, u avgustu, septembru, oktobru...
Ma sram vas političari, ministri i svi ostali bilo!
Evo,opet imam napad smeha. Ha,ha,ha ... !?

eBora

pre 11 godina

Antonic je clan SPS,i on je preko njih delegiran kao pretsednik Izvrsnog odbora(IO) banke, to se lako moze proveriti i nemojte siriti dezinformacije

Plavi034

pre 11 godina

Ovo je u stilu Bore kostica,Dafine,gazda Jezde...samo sto su oni bili Milosevicevi bankarski egzekutori a ovaj je radio za Tadica :).Sto bi nas narod rekao sve je isto samo njega nema :)

miodrag

pre 11 godina

cek zar on nije iz SPS koliko je meni poznato kakve DS veze ima sa tim ?
A sta je sa davanjem sakom i kapom para iz malo poznate partijske banke SPS zvana Dunav banka koja je deo Dunav osiguranja koji isto vodi SPS ima jos neke banke koje sumnjivo rade a vode ih aktivno neaktivni clanovi sps-a poput onog Percevica i njemu slicnim

mikica

pre 11 godina

@dimitrije
Da je bio funkcioner DS-a ne bi ga pustili da pobegne, ali posto je funkcioner SPS-a pustise ga.
Nazalost sve vlasti su iste i nema nam pomoci.

Munja

pre 11 godina

Moj mi insekt nekako govori da se mnogo toga i puno njih iza ovog Antonića valja. On, izgleda mi, nije tu ključni igrač. Zato je i nestao. Ona cifra je izgleda cena za ćutanje. A zovu ga bonus.Čudan mu je juče nastup bio. Delovao je uplašeno i nesugurno za jednog menadžera tog kalibra. Ono je ličilo na vbapaj. Ipak tu ima i nekih ljudi u UO, NO, IO, Kreditnom odboru. Generalni zna često biti u kanžama nekih drugih za dobru kinutu. Fakat je da ga je SPS sklonio - a ko su glavni igrači, videćemo tijekom vremena. Da ne zaboravimo i cenjene revizore. Malo njih je uhapšeno u prvom cugu. I to Miljko treba nam objasni.

fly

pre 11 godina

A u medjuvremenu mozete da nadjete i pare sa Kipra, da mi date mojih 1000 e od akcija, da prozborite gde je direktor Galenike i ciji je kadar, malo o Kolubari, ... I na kraju ko je ovog coveka postavio na to mesto. Posto ne verujem da je preko oglasa na infostudu!

joca

pre 11 godina

Mislim da je vrlo neumesan odgovor M.Dinkica da ce "narod da placa"Zna se koje kontrolor banaka "Država"I pitam Vas šta ste čekali do sada?ili imate dil pa ste ga pustili da pobegne?!!Hapsite inače cemo mi Vas !!!!!!!!!!!!!!

ultrabgd1

pre 11 godina

osećam se kao magarčina što sam gubio vreme na demonstracijama pre 5 oktobra. nisam ovako zamišljao tzv Slobodu. Ovo je grozomoran primer bahatosti, lopovluka i kriminala. Da li ima veze sa DSom ?! Pa šta mislite, da li je pljačku ovih razmera neko mogao da uradi bez političke zaštite ?!

samo polako

pre 11 godina

Funkcioner DS-a? Ajd ko zna broj clanske karte....kakav bre funkcioner DS-a...
Vucic i Dacic digli halabuku oko 6 kvadrata Sutanovca , a lik im pobegao preko grane ispred nosa.
Covek nema blage veze sa DS-om, ali ima pojma da mazne pare....

mile prva registration B,G

pre 11 godina

Vreme je za 6.oktobar ali da svi ostanu u skupstini.Pa jer oni svi misle da smo retardirani.?
Isti olos samo drugo pakovanje.
BUDI SE BEOGRAD ILI SVE ODE U MAJCINU.

Coco Bill

pre 11 godina

Dacicu, gde si sada kada kada je potrebno? DS funkcioneri se razbezase kada su osetili sta im se sprema.
(Kontrolor, 8. avgust 2012 19:30)

E pa sad na zalost vas SNS komesara ipak je on Dakijev, a Daki je predsednik vase vlade i ministar policije.

da se jednom zna

pre 11 godina

Molim B 92 da javno u tekstu napise koje partije je ovaj lik clan...posto se lepo vidi da se u komentarima namerno natura da je clan DS a mislim da je opste poznato da je clan SPS-a.

nenad

pre 11 godina

Hapsite naprednjaci jer ako ne hapsili vi njih hapsicemo mi vas na jesen narodu je dogorelo svako koje krao oduzimanje imovine i zatvor jedino tako moze da bude nesto inace zna se

cobe

pre 11 godina

Ako i njega interpol nemoze da uhapsi i vrati u zemlju onda smo stvarno banana drzava. Molio bih doticne da ne spominju vise zrtvene jagnjice, kad neko uzme milione daleko je vise od zrtvenog jagnjeta.

apis

pre 11 godina

Alo Ivice,da si pod hitno javio ovom tvom sto je zbrisao u bosnu da se veceras vrati nazad, inace izlazim iz vlade....
Nemoj tako Aco,pa nisam mu ja rekao da bezi,ja mu vec obecao,par godina sa narukvicom,kao onom banetovom suraku i milankinom sestricu......
kazi mu pod hitno da se vrce ili tvoj snimak sa H2O sa Saricima ide na You Tube
Dobro bre,evo zovem ga......al pod uslovom da prihvatis tonceva za sefa carine
Rekao sam ti bre vise da mi ne spominjes tog narko dilera,pa covek je svercovao amfetamine preko granice....
Jeste al nije to da bi pravio drogu,vec da bi ukrstao goveda u juznoj Srbiji............
Srbija zemlja paradoksa

Radnik

pre 11 godina

Au koja lopovska solidarnost. Bolje da nista nisu radili nego sto su postupili na ovaj nacin. Kakva bruka za novu vlast, pa sa ovim potezom su nam sve rekli i dalje nemoj da se javljaju. Kriminalac veka u Srbiji se dogovorno izvukao i svi ovi njegovi poltroni sto su uhapseni nisu smeli da rade nista bez naredjenja "kuma". Do savrsenstva je on razradio sakrivanje iza odluka IO i UO banke i sproveo nezapamcenu pljacku, ali je evidentno zaduzio siri krug mocnika bivse i sadasnje vlasti. Ukoliko ga ne uhapse u kratkom roku onda neka se povlace sa vlasti i ne ponizavaju ovaj narod , Dacic , Vucic i svi oni sto idu iz njih. Naravno i Toma tu nije zasticen. Radio sam u toj banci i jos 2008. i 2009.godine sam video da su bilansi stimovani , pa sta su radile onda nadlezne institucije. Znaci Dule ih je sve drzao na " uzdi " i zobao po potrebi. Taj nije vodio racuna o razultatima poslovanja jer je sigurno imao zadatak da unisti banku, ali je zato stvorio kult licnosti i bio nedodirljiv , a svi njegovi rukovodioci i radnici su imali obavezu da potvrdno klimaju glavom i velicaju njegovi "genijalnost". To je bila i glavna potpora da se sacuva posao. Ustrojstvo poslovanja je bilo katastrofalno u banci, a kadrovi nesposobni, nepismeni i nekulturni. Zbir svega je katastrofa koja je u toku i nemerljiva sramota za aktuelnu vlast.

jasno kao dan

pre 11 godina

Ne spamujte ovde više. Na čelu upravnog odbora ove banke je bio Zvonko Nikezić. Kakav crni Antonić, ko je njega šta pitao. Dobio je 600.000 da ćuti i radi kako mu se kaže

djordje

pre 11 godina

Počele su da se odmotavaju malverzacije i lopovluci. Agrobanka je samo kap vode u moru. Isti primer je i Metals banka koja je bila u stečaju i posle prevedena u Razvojnu banku Vojvodine i sredstva od privatizacije iz Razvijnog fonda Vojvodine preneta su u ovu banku sve je to urađeno da se vlasi ne dosetei i završilo se po onoj narodnoj pojeo vuk magarca.

Sync

pre 11 godina

Tresla se gora rodio se miš, eto tako to meni sve liči. Uhapsiše neka tamo NN lica, a glavni akteri pljačke i dalje sede u vladi i okolo vlade. Pita me skoro jedna belgijanka, da li je bezbedno nocu setati beogradom, i da li ima bandita? Rekoh joj da je bezbedno, a da banditi nisu na ulici nego da sede u goverment :)

zmitjkoe

pre 11 godina

Srbija nije organizovana drzava. Nije cak ni drzava vec parking lot. Koji bedni amateri vode zemlju je nepojmljivo. Sve vesti koje stizu zadnjih dana su katastrofalne i samo pokazuju koliko je trulo srpsko drustvo. A pravi raspad tek sledi.

xXx

pre 11 godina

Reče čovek da je bio pošten a pobeže iz zemlje? E moja Demokratska stranko, kakvog si ti čoveka postavila da bude direktor državne banke?!?

doktor

pre 11 godina

"Mislim i da je nekorektno da neko u toj banci dobije bonus od 600.000 evra, u momentu kada je utvrđen minus od 300 miliona evra", kaže za B92 ministar finansija i privrede.
Dok ne proradi GILJOTINA lopovčina i otpuštanje lezilebovića
neće biti ni NADE u ovoj zemlji poltrona, špijuna, beskičmenjaka,

apis

pre 11 godina

Niste valjda mislili da ce ministar imati vremena da hapsi svoje.....Mora da se vidi sa L.Bojovicem ili da ispusi koji tompus sa bracom Saric

Pff

pre 11 godina

Dačiću, nesposoban si maksimalno. DS-ovci kad su vam ljudi tako pošteni što su krenuli da beže iz zemlje?
(Marko Runjajic, 08. avgust 2012 18:59)
Nije DS nego SPS.

nikola dimitrijevic

pre 11 godina

e Dacicu i Vucicu koji ce sad komentar biti.u startu i neuspeh.pustite ih sve da odu.dojavite Sutanovcu,Vlahovicu i ostalima da odu.Vucicu i Tomo veliki neuspeh u startu.jadan ovaj narod sto vam dade glasove.ista banda,banda,banda............

Seele

pre 11 godina

Bez obzira na očigledan propust nadležnih zbog bega Antonića, koji svakako treba istražiti, ohrabruje činjenica da se ipak krenulo u najavljenu oštru borbu protiv kriminala. Krajnje je vreme da se krivci koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane privedu pravdi. Nema opraštanja!

Lepa

pre 11 godina

Bože koje predstave,samo da neko bude uhapšen ove sedmice.Da je ustrebalo hapsili bi i najrodjenije.I mi treba da poverujemo kako je čovek pobegao,pa prvi nam potpredsednik zvani Labelo, dramatično kaže da će tražiti odgovornost,pa onda ubrzo ovaj bude uhapšen.I birači srećni do neba, jer nova vlast ispunjava obećanja.Bože divne li države.

Zoran

pre 11 godina

Verovatno je omastio brke, ali je, izgleda mnogo vaznije i opasnije ono sto bi mogao da isprica. Zato su ga i pustili da zbrise. Koji jad.

Bombon

pre 11 godina

Pozdravio se sa građanstvom juče u emisiji i otišao do Marbelje gde ga niko neće dirati zato što je pošteno opljačkao neku tamo bankicu iz tamo neke banana države..ko se s nama druži, život mu je duži.

Stojan

pre 11 godina

Da sam na Dacicevom mestu,prvo bih dao nalog da se napravi spisak vlasnika registrovanih luksuznih automobila novije godine proizvodnje i poceo od njih.Proverio da li su i koliko platili godisnji porez na dohodak.A posle bi vec sve islo samo od sebe....doslo bi se do kuca,stanova,jahti....
I za sve sto nema pokrica,oduzeo,prodao i sve pare u drzavnu kasu!
Brzo bi se budzet napunio!
A to bi bio recept samo za one nepoznate siroj javnosti.
Za one poznate,sve je jasno!

Tromb

pre 11 godina

A ko ga je obavestio da kidne na vreme? dakle bezbednosni sistem i borba protiv kriminala u sistemu ima krtice i to povelike. Dakle posto je pobegao iz zemlje odmah mu 'zamrznuti' svu imovinu, i njegovu i njegove blize porodice, 'zamrznuti' sve racune. Interpolova poternica, pa ako se u procesu koji bi morao da bude brz i efikasan dokaze da je za manjak kriv, konfiskovati sa liste 'zamrznutog'. Samo brzi procesi, jasni, sa porukom da kradja ne moze i ne sme da se isplati su pozeljni. Ako neko ukrade recimo 5 miliona eura i za to odrobija recimo 5 godine i posle koristi taj novac, njemu se kradja isplatila i to visestruko, jer postenim radom za 5 godine ne moze da se stekne ni dvadeseti deo tog novca u Srbiji.

analitičar

pre 11 godina

Nije me iznenadilo da je pobegao direktor Agrobanke. Već danima se šuškalo o hapšenjima. Pobeže funkcioner Demokratske stranke. Svi su im kadrovi takvi.

Vader

pre 11 godina

"Dinkić je istakao da za situaciju u Agrobanci treba da odgovaraju svi koji su napravili te gubitke, koje će sada nadoknađivati građani Srbije"

Eh, pa neću nadoknađivati gubitke Agrobanke!!! Neka država nadoknadi gubitke... POBOGU, ŠTO SMO MI GRAĐANI KRIVI ZA TE GUBITKE!?!?!?!?!?!?!

Milica B.

pre 11 godina

Bežite, bežite ko pacovi kad tone brod samo sada je malo drugačije, ovaj brod, naša Srbija, nikada neće potonuti ali zato vašim nema spasa. U zemlji nisi a i da jesi, iskopaće te Vučić!!!

meinedeineunseremark

pre 11 godina

jadan on, odjavili ga. sada znate koji organ krade iz tanjira vase dece. oni su ostali nedodirljivi. 6 oktobar je subota?

sramota

pre 11 godina

@ analiticaru!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odakle ti ideja da je Antonic clan Demokratske stranke.Kad vec ne znas, niko ti ne daje pravo da lupetas.

Gligor

pre 11 godina

Kakava sramota! Ponavlja se isti scenario, neko iz vlasti mu dojavi kad treba da ide, dobije kintu, pohapse miseve iz racunovodstva i bace ih u tamnicu a love nigde. I svi znaju da se tako radi, nije ovo prvi put. I nikom nista.

vladeta

pre 11 godina

hahahaha,da gradjani vracaju,pa ja ne mogu ni svoj kredit cestito da vracam a ne tudje lopurdije!!! neka vraca onaj sto ga pustio,mislim da je on Dacicev coEk ako se covekom moze nazvati

student

pre 11 godina

Iskreno se nadam da sve ovo nije ovako providno kao što izgleda, i da je taj lik i dalje u zemlji. U suprotnom, ispadosmo VELIKE ovce svi zajedno.

milica pilica

pre 11 godina

Pocela bezanija znaci.Ma sve sumljive treba pohapsiti ili staviti u kucni pritvor dok se ne zavrse istrage.Evo,juce se pravdao kako je nevin,a sad je dao cist dokaz krivice.Ko je neduzan nema razloga da bezi.

mile

pre 11 godina

Ova vlada nije ni počela ozbiljno da radi a već se sprda sa narodom! Čovek za koga svi znaju da je napravio toliku štetu, izšetao se iz zemlje. I, sada mi treba da verujemo da mu niko iz vlasti nije jevio kog dana i u koliko sati će biti uhapšen. E, ja mislim da ga je neko iz vlasti o tome obavestio.

Pff

pre 11 godina

I tako malo po malo, korak po korak pa sve do vrha DEMOKRATSKE STRANKE.
(polako ali sigurno, 09. avgust 2012 02:39)
Za sada se polako, korak po korak priblizavamo vrhu SPS-a.

mirko

pre 11 godina

Mnogo smešnih komentara, i čudnih pitanja. Kako ko mu je javio, pa o njemu se piše već puna tri meseca. Ako zna cela Srbija da je sumnjiv, kako on ne bi znao, pravo pitanje bi bilo kako je mogao otići i da to niko ne primeti, kada je po jučerašnjem intervjuu i sam priznao , da su davali kredite , da je dobio bonuse, da su kredite obezbeđivali nekretninama, a oni kao ne znaju koliko je pala vrednost nekretnina.
Ipak verujem da će vrlo brzo biti tamo gde treba.
Za informaciju neobaveštenim, ovaj lik nema nikakve veze sa DS, ali i da ima zašto su ga ovi sadašnji pustili da pobegne, da nije možda nekog od njih finansirao.

Taino

pre 11 godina

Ja odavno pokusavam da osmislim neki dobar biznis ovde na Karibima,
ali sigurna srpska kucu sa posebnim apartmanskim naseljem za VIP izbeglice iz politickog i ekonomskog zivota Srbije ce biti izgleda odlican start...
Odmah posle ide i Prva Srpska karibska republika... :)
A ocigledno je da cu imati vrlo platezno sposobno stanovnistvo... :)
SRBIJA! (onako kratko, odsecno...)

Luka

pre 11 godina

E Dačiću nesposobnjakoviću.Evo kakve je kadrove držala prethodna vlada Demokratske stranke za direktore banke. Ovaj lik je čak dobijao i bonuse za rad. Katastrofa.

Vasa najaca nocna mora

pre 11 godina

Nemojte ljudi tako, tip je imao 600.000 razloga da pobegne.
Jes da su to bili sitni razlozi, razlozi od po jedan eur svaki......

GRADJANIN SUBOTICE

pre 11 godina

Pa sta ako je pobegao,pobegao je bio i Sanader pa ga nadjose i osudise. Proslo je vreme kad se bezalo,a da druga zemlja stane iza tebe,malo on para ima. Propust je Dacicev najvise i sluzbi za pracenje. Mada mislim da bi trebalo i predsednika FSS malo preispitati,on je unistio nekoliko furmi u SUbotici do te mere da su nestale i da je od giganata ostala livada,a nije fudbalski teren. Antonic je pobegao jel je puno para dao i Petrovicevom rodjaku pa je na vreme posavetovan sta da radi.

dm

pre 11 godina

O vrlo lepo...počelo klanje pacova?
Pa na ovoj aferi bi mogle da padnu sve partije u Srbiji...da vidimo na šta će ovo da se izrodi?
Najverovatnije ni na šta...osudiće eventualno neke marginalce...prave glavne zverke naravno kao i obično nedodirnute.
Gde je Šoškić...ima on na tonu pitanja da odgovori je mu u deskripciji posla kao guvernera beše pisalo...kontrola banaka!

milivoje jovanic

pre 11 godina

Odmah hapsiti one koji su ga postavili na mesto direktorta i ispitati im imovinu.On nije mogao sam da radi takve stvari bez necije podrske iz vlasti.To se zna.

Dimitrije

pre 11 godina

A ko je ti 5? Mora da su neki šalterski radnici? Znači Antonić je amnestiran jer ne isplati se njemu skidati glavu koja sa sobom vuče desnu ruku Cvetkovića, Nikezića, profesora Boška Živkovića, pa onog nameštenika šoškićevog profesora Backovića. Antoniću, dobro si ovo uvezao, samo povučeš okidač i odoše svi ovi gore u zatvor. A to je već mafija nad mafijama.

tajkun

pre 11 godina

a ostali iz IO i UO. a revizori. pa revizorska kuca je svojim javaslukom direktno obmanila akcionare Agrobanke. uhapsiti odgovorne u revizorskoj kuci. ako se dokaze da su nestrucno i namerno zataskali probleme u banci krivicno ih goniti a revizorakoj kuci zabraniti rad u finansijskom sektoru na period od 5 godina. pa ovo je necuveno sta na se desava. ne treba zaboraviti n odgovorne u nbs i mfin.

Max

pre 11 godina

Mora se vec jednoim za svagda utvrditi ko su ti ljudi iz vrha koji jave ovakvima (Kradicu, Terzicu, Ceciliji) da se sklone, da se spremaju hapsenja? Njih treba strozije kazniti od gore navedenih!

Zlopamtilo

pre 11 godina

Prvo , sam se vratio . Drugo , njegov deo je 600.000,00EUR , sinov 5.000.000,00EUR , da zaokružimo sa njegovm masnom platom ,toplim obrokom i sl, na 10.000.000,00 EUR cca ,300.000.000,00-10.000.000,00=290.000.000,OOEUR. 'di su ti novci? Mislim da je došao ,greška ,dotrčao sam u zatvor kao trenutno najsigurnije mesto za njega !Realno , poslednja stvar koja njima (korisnicima nepovratne pozajmice od 290.000.000,00 EUR cca ) treba je da se njemu sudi i da objašnjava tokove novca.
Psi laju ,karavani prolaze........
Kako smo svi progutali udicu kao somovi! Svi smo užasno ljuti što je maznuo 600.000,00 a nikog ne interesuje ostatak novca!? Pa ako je njima potreban žrtveni jarac šta je sa našom svesti ?Gde smo mi u celoj priči ?Oni će da ga osude (ako preživi) za pronevere ,zloupotrebu položaja i sl sranja i tako će oprati 290.000.000,00 EUR cca , koje ćemo ,btw, svi mi da vratimo .Jbg , neko mora to da refinansira !

Pff

pre 11 godina

Samo napred! Da vidimo ko je Sanader u Srbiji? Da li to Tadić ili Đilas ili neko treći?
(Nikola, 09. avgust 2012 09:39)
Za sada je Dacic najveci kandidat.

KRPELJKA

pre 11 godina

A zasto se prvo hapsi u novinama ? Valjda se obavi informativni razgovor, pa hapsenje, pa onda izda saopstenje za medije. Ko to u ministarstvu policije brka redosled radnji? Izgleda da mu treba nadzor i kontrola nad radom resora !

Duki

pre 11 godina

Nije mi jasno kako je moguće da Antonić posle izjave u jučerašnjem intervjuu datom B92 da će se odazvati državnim organima ako ga pozovu, ipak odluči da pobegne. Šta se u međuvremenu sve događalo? Ko je sve umešan u aferu Agrobanke? Sve mi se čini da su u toj igri mnogi veliki igrači. U svakom slučaju policija je zakazala, što i nije mnogo čudno jer se već ista stvar događala. Nadam se da će bez obzira na sve, svi krivci za ovu aferu biti procesuirani pre ili kasnije. Dosta je bilo pljačke i otimačine!

Marchegiani

pre 11 godina

600.000 eura bonus bre... je l' poneo to sa sobom ? Ako jeste, zasto mu nije oduzeto 590.000 na granici ? Samo 10.000 u keshu sme da se iznese iz zemlje. ;-)

Freja

pre 11 godina

Čovek bre otišao na letovanje, da se odmori i provede za „sve“ pare. :)) Ih, bre, što smo mi neki zloban svet. Nema veze, vratiće se i on i pare (nepoznati iznos preko bonusa) da „uloži“ sa neke ofšor destinacije pa ima da se rascveta naša privreda. Ni prvi ni poslednji.

Ivan

pre 11 godina

Nesto ovde nepravi smisla. Kao fora pobegao a uhapsen pri "pokusaju ulaska" u zemlju. Nije da ga branim, da nije mozda covek otisao na jedan dan preko, a ovi novi iskoristili sansu da ga nacrne i dignu sebi rejting. Ne verujem im ni malo.

Julija

pre 11 godina

I šta sad? Ojadio je zemlju za mnogo, ne malo a taj novac pripada svima nama. Odmah poternica a potom hapšenje saučesnika u bekstvu!

milan

pre 11 godina

Za ove koji pozivaju na oduzimanje imovine,cisto da ukapirate kako je nastao minus u Agrobanci!!Gospoda su svu svoju imovinu stavili pod hipoteku a od banke uzeli kredite koji su 10 puta veci od realne vrednosti!Tako da Agrobanka sada ima hotele kuce i livade po ivanjici i ostalim zabitima koje je platila 300 000 000e!!!tako da nema sta da im se oduzme ,a pare su zavrsile na nekim ostrvima i u nekim strankama!!

Nezadovoljna

pre 11 godina

otišao da odnese novac na sigurno u Švajcarsku banku pa će da se vrati... ima 64 godine, celi život je pred njim i karijera mu je u usponu pa mu treba... Podići optužnicu, raspisati poternicu i staviti zabranu raspolaganja imovinom koja je u Srbiji a u njegovom je vlasništvu ili u vlasništvu njegove porodice

Chaki

pre 11 godina

Odlican pocetak borbe protiv korupcije. Samo napred Vucicu ajd najavi jos nneka hapsenja i neke jos akcije da ljudi znaju da se sklone na vreme.

Vrana vrani oci ne vadi i to se sve svelo samo na predizborni marketing.

Samo napred SNS hehehehehe

Vlak bez voznog rda

pre 11 godina

Da li je moguće da malo ko zna kako se ljudi hapse ili sprečavaju da odu preko granice? Uopšte me ne zanima iz koje je stranke ovaj, zašto nezavisni javni tužilac i istražni sudija nisu uradili svoj posao? Da li su tražili od suda da se ovome oduzme pasoš? Nisu, naravno. Pa sad ću ja da vas pitam - iz koje su stranke tužilac i istražni? Policija hapsi, ali samom po nalogu pravosudnih organa, zapamtite to.

draskocom

pre 11 godina

Hmm, uhapsen pri povrratku u zemlju, a sta je radio 24 sata u Bosni...Nosio pare ? Dogovarao sta ce raci istraznom sudiji kad se vrati ? Obecao da nece tamo neke ljude da pomene u istrazi ?
Vi stvarno mislite da je ovaj narod prost i mutav ?!
Pozicija ili opozicija u ovoj patlidzan drzavi sve je isto - i jedni i drugi su se otudjili od sopstvenog naroda - sramota bre !

Dragana

pre 11 godina

Mislim da Vucic treba da ispita kako je procurilo u javnost cija se hapsenja ocekuju. Sta vredi sto on radi 15 sati dnevno, ako oni koji treba da to sprovedu ne znaju da cute. I posle se pitaju zasto se na kljucna mesta postavljaju ljudi iz stranke, pa ovo je razlog, da ih ne bi neko stalno minirao. Za ovo treba pronaci odgovorne

Bosa

pre 11 godina

Može da bega, ali zatvor ga čeka! Neka se pripreme sada svi koji su pljačkali narod. A ti, Dačiću, oduzimaj pasoše, da ne bi i ostali pobegli!

surfer

pre 11 godina

Ja ne znam zbog kojih zasluga je ovaj covek nagradjen sa 600.000 EUR, samo konstatujem da je to vise od polovine novcanog dela Nobelove nagrade za 2011. godinu. Mora da je nesto pametno uradio u banci a mi glupanderi nikako da shvatimo pa ga sada kao jurimo jer je on, kao pobegao. A lepo je obecao na TV da ce da razgovara, ako ga neko, kao bude nesto pitao. Mozda je u roaming-u?

komentatorka

pre 11 godina

(zoran, 8. avgust 2012 22:25)
---------------------------
odlican predlog, nego nek opkole i skupstinu pa da broj uhasenih krimosa bude 99.946% .

Slab pokusaj, srpsko Sanader se jos uvek ceka.

pre 11 godina

Svi su se zalepili za jedan bonus od 600.000 Evra. A gde su drugi bonusi, gde je platica, gde su druge naknade i provizije ?

miroslav

pre 11 godina

U pratnji policije i nesto kesa da mu se nadje direktor je pobegao iz zemlje na neka egzoticna ostrva gde ima svoju firmu. Nista novo ovakve price citamo vec dvadeset godina, i znamo scenario unapred. Vest ce biti kada uhapsite stavite lopovu lance na noge osudite na zatvor uz oduzimamje imovine.

Max

pre 11 godina

Mozda je ovaj ko Terzic otisao u inostranstvo na usavrsavanje, ili je ko Ceca, nakon hapsenja Dzaje, otisao na Kipar da se malo odmori od prevelikog stresa, ili je kao prepakivac otisao na kaficu kod prijatelja pa ce se javljati po raznoraznim emisijama, da nam objasni "kako mu bagra namesta", ili je ko Kradici otisao u inostranstvo da prikupi dokaze o svojoj nevinosti....Sta je sad u pitanju pitam se pitam....

Uvek idem na izbore

pre 11 godina

Man Not... nije ti ideja baš sjajna. Da smo bojkotovali izbore ovaj bi još bio direktor banke a Jelena Trivan važna ministarka.

stančeta

pre 11 godina

Isti princip je primenjen na čitavu privredu u Srbiji sve nam je funkcionisalo po papirima u državnim firmama gde su direktori bili članovi vlade pa kad smo se jednog dana probudili sve je zatvoreno sve prodano,privatizovano a privrede nigde nama.Sada je došao dan kad počinje borba protiv organizovanog uništavanja Srbije i svi će da odgovaraju mogu da begaju ali to neće dugo trajati biće brzo uhvaćeni.

sova1965

pre 11 godina

kakav trebas biti placenik, da bih zastupao SPS i SNS na forumima i branio njihove brljotine
kada bolje razmislim, kako se placa , ima li socijalno penziono...
ili treba samo ici na lobotomiju....

taxidriver

pre 11 godina

uaaa bre bagro lopovska u zatvor nego sta,kako ste samo lepo uzivali ejjj bre tolike pare ste procerdali sad ste u kanalu bez icega uaaa bre bezrepi lopovi!!!!

taca maca

pre 11 godina

Ma sta neko ga obavestio o hapsenju.Na sva zvona se prica o kradji mesec dana i duze,taman dok istransferisu novce sa racuna na racun po inostranstvu, prebace imovinu na tetke i istalu familiju da ne moze da se pleni i onda bezi.I kako nije kriv?Jedino ako dobije zdravstvenu potvrdu da je retardiran i lud mogu da kazem da nije kriv.I da je uzeo i 6 eur za izvrsavanje tudjih naredjenja kriv je. Kad je video tako "veliki bankarski strucnjak"o cemu se radi mogao je posteno da da ostavku.

Dragan

pre 11 godina

Ima li neke corbe u kopjoj se ne pojavljuje ovaj lik Dinkic.
Juce je bio u bar 10 vesti .Nema fotografije gde se nije slikao.
Pitam se ima li on vremena da radi svoj posao i ko ce njega da kontrolise.
Nije valjda Vlada toliko luda da njega pusti da stvarno samostalno vodi finansije?
A od afere Agrobanka, bice tresla se gora rodio se mis.Posle malo lezanja u istrazi sve ce ispariti i niko nece biti kriv (mislim na stvarne krivce).

Dragan

pre 11 godina

Odakle on na granicnom prelazu ako je prethodno napustio zemlju? Je li hteo da se vrati? Onda je Vuciceva prica da niko ne moze da utekne sasvim bespredmetna.

Nikola

pre 11 godina

Samo napred! Da vidimo ko je Sanader u Srbiji? Da li to Tadić ili Đilas ili neko treći? Prema evidenciji bezbednosni službi Srbije koje su zadužene da prate izlazak novca iz zemlje od 2008 godine je iz Srbije izneto 37 milijardi evra...,

testament nema ko da otvori i procita

pre 11 godina

Malo je SAMO sedam uhapseno.
Za jedan dan SPISAK UHAPSENIH bio bi veci da, NEMAM IDEJU KO? uzmu IZVESTAJE pok. Verice Barac, jer tu su sva imena i prezimena onih koji su krali, pljackali i otimali.
Tesko je pomisliti da je jedna hrabra zena ostavila TESTAMENT SRBIJI kako su stranke, pojedinci, politicari pljackali, otimali i unistavali SRBIJU.

Vozd Dakki

pre 11 godina

Kazu POBEGAO... pa da je pobegao sto bi se vracao istog dana?!?!?! aaaaaalllllllloooo.... a Vucko odmah hoce da ispita ko mu je i dojavu dao... boze boze... avanti foliranti/prevaranti

Laici komentarišu osebujno

pre 11 godina

Kako je mogao da pređe granicu? Sa pasošem. Šta je tu nezakonito? A zašto mu pasoš nije oduzet, e to je pravo pitanje, ali ne za policiju nego za pravosuđe. Ne odlučuje policija o tome, nego sud. Ne pišite ako ne poznajete pravo.

501

pre 11 godina

Odneo čovek pare na sigurno i sve bilo dobro, no verovatno su mu rekli da će mu pobiti svu užu rodbinu, ako se sazna ko je još sve umešan, pa se čovek vratio. Ma jednostavno će mu staviti narukvicu i neće smeti iz kuće da iziđe celu jednu godinu.

vasa

pre 11 godina

Treba doneti poseban zakon protiv funkcionera. Svaka njihova malverzacija je direktan udar na drzavu. il ce ovo stati il Srbije nece biti.

cobe

pre 11 godina

Ne znam za vas ali poslednjih 4 god ja nisam video izlaz iz ove bule u kojoj se nalazimo. Sad kad vidim ova hapsenja vratio se tracak nade da cemo se izvuci iz mulja u koji godinama tonemo. Za to još jednom podrška Vučiću izdrzi do kraja, priznajem da te nikad nisam gotivio niti ću te ikada gotiviti ali priznajem da sam dosada pogresnima davao glas. Ako bar delimično očistiš Srbiju do kraja mandata glasacu za tebe iako si mi antipatican.

drasko

pre 11 godina

Ma pustite bre coveka verovatno je otputovao na godisnji odmor, nego Dacicu sta bi sa ona dva bicikla od amerikanaca, jeste li ih pronasli?

Nemanja

pre 11 godina

@Zlopamtilo
Srbine ako si pročitao vest mogo si videti da je glavna tema upravo utvrđivanje gde je nestao ogroman deo novca, zašto Šoškić to nije prijavio vladi itd.

Opusti se, nema više žutih. Ja verujem da će biti isterano do kraja. Konačno, da i tako nešto doživimo.

pošten

pre 11 godina

I tako malo po malo, korak po korak pa sve do vrha DEMOKRATSKE STRANKE. (polako ali sigurno, 09. avgust 2012)
Bogu fala, pa ostatak vlade sps, i g17 su nevini ko novorođenčad.

Milivoje

pre 11 godina

Država je počela da radi svoj posao i hapsi ljude osumnjičene da su pokrali narodni novac. Svakog ko uzme bonus od 600.000 evra u vreme kada mu firma propada treba uhapsiti. Što je najgore to je novac svih nas koji jedva sastavljamo kraj sa krajem.

Srbija se raspada

pre 11 godina

Oni koji su govorili da nece biti lov na vestice su obavestili doticnog da bezi iz Srbije,jer je delio sa njima plen.Evo neka bude zasticeni svedok kao Saric,brzo bi saznali koji su to drzavni sluzbenici koji reketiraju i inciniraju kriminal u Srbiji!

hani

pre 11 godina

kako su počeli da beže! krenula je čistka. ali mislim da je procurelo iz policije, ipak su trebali da mu uzmu pasoš još ranije. valjda su nešto naučili

pera-spo

pre 11 godina

ovo je tipicno naprednjacko zamlacivanje naroda. pobego iz zemlje a covek se vratio, najverovatnije sa poslovnog puta ili posete. komentari iz naprednjacke kuhinje uporno po soskicu a covek preuzeo duznost 2011 kada je stecaj agro banke vec bio u toku i kada se sve znalo jer sve to traje od 2006 godine.podizu krivicnu prijavu protiv sutanovca i to zbog, kako vucko i daca kazu, dela super luksuznog stana od 60 m2!!! pa ta dvojica su za vreme svog ministrovanja maznuli samo sirotinjske stanove od 200 i kusur m2!!! jos su gori ovi koji pisu komentare o ciframa koje nedostaju, tako da sam dosao do zakljucka da ih pise vucic licno, s obzirom da su tajne sluzbe pod njegovom kontrolom a da su njegovi simpatizeri i glasaci uglavnom nepismeni, te neznaju ni comp da ukljuce a jos manje da se razbacuju ciframa koje je ds ukrao......e ovako ce oni voditi srbiju tamo do marta sledeve godine, a onda???

ElCid

pre 11 godina

Ha, ha, ha, Dinkic trazi da se ispita manjak u Agrobanci! Da covek ne poveruje, lakrdija od drzave i sistema! Prvo njega na ispitivanje i u istrazni zatvor pa tek onda mogu redom da idu ostali! Nema nam spasa kada likovi poput Ilica, Dinkica, Petkovica, Knezevica sede u vladi a ovi iz "bivse" vlasti (koja kod nas uvek bude i sadasnja) mirni i zadovoljni u opoziciji, svi sasvim sigurni da ako hoce neko njih na sud onda i oni imaju dokaze protiv ovih drugih i vrzino kolo lopovluka u Srbiji se nastavlja dalje! Mi smo ovce sto sve to trpimo, gledamo i dajemo im legitimitet. Nazalost nismo sposobni da izgradimo drzavu i tesko mi je da to kazem ali ja jedino resenje vidim u protektoratu. Mi nemamo dovoljno kredibilnih i strucnih ljudi koji su ostali nezavisni i nisu se ugradili u neku od ovih grupa. Na recima su mnogi naizgled u redu ali na delima ih nema ni deset!

Lajavica

pre 11 godina

'' Pita me skoro jedna belgijanka, da li je bezbedno nocu setati beogradom, i da li ima bandita? Rekoh joj da je bezbedno, a da banditi nisu na ulici nego da sede u goverment :)''
(Sync, 9. avgust 2012 00:50)

Nije ni čudo što nas niko ne voli, kad sami o sebi pričamo ovakve stvari.
Daleko od toga da niste u pravu. Samo mislim da je krajnje nepristojno iznositi prljav veš pred druge. To je kao ono kad žena na poslu celo pre podne ogovara muža (ili obrnuto). Lepo nahrane duše gladne tuđe nevolje, a problem i dalje ostaje.
Mogli ste belgijanki da ispričate milion lepih stvari o svojoj zemlji, kao što bi i ona Vama o svojoj, a politiku da ostavite po strani.
Jer, ono što govorimo o drugima - to je naša lična karta

Boki

pre 11 godina

Mozda je covek otisao na neko egzoticno ostrvo na odmor i sad se provodi u drustvu zgodnih devojaka sa Havaja. Treba potrositi tih 600 000 evra.

Gligor

pre 11 godina

Hajdemo Vucicu i Dacicu, sto ste se ucutali? Imate li ovom narodu nesto da kazete? Ko, sta, kako i kad? Imena i prezimena. I sta cete uciniti da se ovome sudi i da kaze ko je jos upetljan. Vi ste OBAVENI da to ovm narodu kazete! To trazimo! Ne trazimo bicikle.
Hoce li i ovaj kod srpskih tradicionalnih "prijatelja" koji cuvaju Miru, Marka i srpske milijarde koje su pokrali dok narod nema leba da jede?

tajkun

pre 11 godina

uhapsite odgovorne u revizorskoj kuci. oni su morali uvideti sta se desava u banci. pa na bazi njihovih izvestaja su investitori i kupovali akcije. revizorska kucaih je direktno obmanula i prouzrokovala medjunarodnu arbitrazu i gubitak po gradjane Srbije. oduzeti im dozvolu. preispitati revizorske izvestaje svih banaka pod hitno.

jaran

pre 11 godina

Budimo realni, ds u su trebali novci za izbore, sada kada su izgubili nastao problem. Sindrom piajnih milionera je odomacen na ovim prostorima od 2008, sto tehnolosko unapredjenje dzepova sto druge mahinacije.

Lidija

pre 11 godina

E neka sad neko samo zuba obeli,i kaze da Srbija nije bogata,pa bre naj bogatiji smo na svetu. Tu se kralo na kamaru, Agrobanka je samo VRH LEDENOG BREGA. ETO ZASTO SU NAS BOMBARDOVALI I ZELE POROBITI VEC VEKOVIMA.Ali ne da Bog, ima pravde. Sada krece voz poslednje sanse, sa ovom vladom. Ako ovi stanu treba sve politicare istrebiti za nauk sledecima.

kamatica

pre 11 godina

Ja zaista ne mogu da verujem koliki su plitki komentari naprednjaka.Toliko su zaljubljeni u lik i delo Gospodina Vucica,elem,gospodina koji nema dan radnog staza a da nije ministar,prvo 98/99, pa sada.Zatim u kojoj to zemlji ministar odbrane se bavi kriminalom.Ja mislim da se tuzioci,sudije i policija bave time.Uzgred koliko ja znam Tadic je najavio hapsenje u vezi Agrobanke jos pre izbora. Ne daj boze da politicari najavljuju hapsenja,onda znam da je to znak za bezaniju svih kriminilaca.

borba protiv organizovanog kriminala

pre 11 godina

Djes Milorade, vid' de bolan, sad mi pobeze onaj nesretnik Dusan... tu je negde kod tebe. Vid' de pa ga nadji i posalji mi ga na Racu, cekaju ga Ilija i Milisav da ga preuzmu. Nema poternice??? Nema veze, samo ti njega posalji a ja ga hapsim na ulasku u zemlju. Imao kod sebe 600.000 evra kazes? Nema veze zadrzi pa smo onda kvit...

Milan

pre 11 godina

Opet bacanje prasine u oci. Kredit su dobila pravna lica to jest ta privataa ili pravi naziv, privredna drustva a ne njihovi direktori.Osnivaci tih preduzeca sa 250 evra odgovaraju samo do te visine osnickog ulogai to im mozete naplatiti a privatnu firmu oterati u stecaj i likvidaciju i nikom nista novca nema.Uozbilji mo se i nepisimo svasta ako ne znamo sta moze a sta ne moze.

Poslali Ameri raketu u svemir a u njoj dve svinje i Milojica.....ili Radojica

pre 11 godina

E, Boze, koje smo mi dustabanlije kad su cak i Mujo i Haso dosli da nam otimaju novac ! Sigurno u Bosni sada nastaju vicevi o glupim Srbijancima.

velja

pre 11 godina

sve je to u redu, ja sam prvi za to da se ti ljudi privedu, ispita odgovornost i krivci bace u tamnicu bla, bla... ali kao sto neko rece bice tresla se gora, rodio se mis... nego ono sto najvise smeta i bode oci sto ne postoji nezavisni sistem, koji ce raditi ono sto treba da radi, bez obzira ko je na vlasti, zato nama nije i nece biti bolje dokle god se radi po bilo cijem nalogu, ovih ili onih, sve jedno je

analista

pre 11 godina

ovde ko da vlada kolektivna amnezija: pa samo mesec dana pred izbore secam se da sam citao da Cvetkoviceva/Tadiceva vlada predlaze dokapitalizaciju Agrobanke sa 75 miliona evro novaca poreznih obaveznika. Znaci ovi podelili rodjacima i prijateljima 300 miliona i sada mora da im damo 75 da bi preziveli ili otplatili male akcionare. Pa ovo se zna iz novina, ste sve tek treba da se otkrije?

Powerslave

pre 11 godina

Čitam preporučene komentare, zatim i poređano hronološki... i baš me zanima da li su ljudi koji su pisali kako ovoga neće nikada uhapsiti (a i oni koji su glasali za takve komentare) sada sami sebi smešni.

miroslava

pre 11 godina

Antonic je regularnim putem dobijao novac,po zakonu.A gospoda ne treba da drema kad se neki zakon donosi.Ispada da zakoni sluze da bi se ljudi ganjali.Prvo mu regularno daju nagradu, a onda ga njom tuku u glavu!

lazar

pre 11 godina

Srbija sama sebe bruka,nista ne najavljuj,samo plan jedinicama,ko su subjekti i objekti i onda ljuljaj,ovo nije nista,pa kad ga uhvate,onda natezanje,oceli-neceli,pare naroda se trose na odbegle kriminalce,koje bi trebalo vracati u Srbiju na magarcu a ne luksuznim avionom

Bole

pre 11 godina

Videli ljudi da je Dacic hapsenjima postigao sjajan izborni rezultat pa bi i Vucic da aferama i hapsenjima prikuplja poene. Cini se da nista sem toga i ne mogu da urade. Daj Boze da gresim. Jadni mi sa nasim politicarima,svi do jednog nesposobni sminkeri.

magma

pre 11 godina

Ovaj dan smo čekali zbog ovog dana su građani glasali za promene za dan u koji će kriminalci da izađu na videlo i da počnu da se kažnjavaju.

Vladan Grujić

pre 11 godina

Q: Šta je "Miškov paradoks"?
A: Skupljaj pare i ćuti.
Objašnjenje: Koliko god para da imaš, srpske vlasti te neće dirati ako ćutiš. Onog trenutka kada prekineš ćutanje država počinje da ti postavlja nezgodna pitanja. Da Dušan Antonić nije dao intervju TV B92 ne bi bio uhapšen. Da Bogoljub Karić nije osnovao političku partiju ne bi bio u egzilu. Čak je i Milan Beko imao problema nakon javnih izjava i intervjua. Samo Miško nema problema jer se uopšte ne oglašava. Očigledno, ćutanje je zlato.

bez teksta

pre 11 godina

Ala se zahuktala ova nova vlada,pa do kraja godine Velja i Mrka će imati dodatnog posla pored silnih koridora,auto puteva-da prave nove zatvore (ne znam koje su im nadležnosti ministarstava,ali mislim da se prepliću),ili da novouhapšeni budu osudjeni na društveno koristan rad,pa da pomognu u izgradnji tih puteva,i ko zna čega još...ej,pa ovo će još dobro da ispadne! C C C... Teško nama!

za promene

pre 11 godina

Nije ni cudo u Srbiji su se na odgovornim funkcijama postavljali ljudi sa strane, koji veoma dobro kradu i veoma dobro to iznesu napolje.Nadam se da takvih postavljanja ce biti sve manje i da se odgovorne funkcije daju ljudima koji vole Srbiju i ljude koji tu zive i koji nemaju rezervnu drzavu.

snezana

pre 11 godina

Zašto bi mi,građani vraćali te dugove.Novci su negde ili u nečemu nek ih naplati država, kuće, stanovi, automobili, računi u spoljnim banka njihovi i svi na čijim imenima bio mogli biti .sumljam da su na uživanje mogli da potroše toliko. Koliko mi je poznato osim sitnih oduzimanja i prodaja jedino su Šariću oduzeli imovina i bila je na raznim prodajama,mada i od toga ne znamo gde je završio novac.

Ženevljanin

pre 11 godina

Sad će poslati razglednicu iz inostranstva u kojoj piše: U Srbiji se vodi montiran proces protiv mene i bojim se da neću dobiti objektivno suđenje. Pozdravite Dačića i neka hapsi kradljivce bicikala. Oni su najveća sramota za Srbiju.
(jelena, 8. avgust 2012 18:50)
# Link komentara
Preporučujem (+868)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo?
*** Ovo je komentar koji je dobio najviše preporuka! A ima još bar 200 komentara koji tvrde da je policija nesposobna, da sa ga namerno pustili da ne otkrije neku krupniju zverku i slično... i svi takvi komentari su dobili mnogo više pluseva nego minusa.

Očekujem lavinu izvinjenja od komentatora i njihovih preporučilaca. Šta, naivan sam? Ma nisam, mi smo poznati kao odgovorni ljudi... mislim, umemo da vrlo glasno tražimo odgovornost... od drugih :-)

nebojsa,nbgd

pre 11 godina

"za situaciju u Agrobanci treba da odgovaraju svi koji su napravili te gubitke, koje će sada nadoknađivati građani Srbije"
Pa dokle ce gradjani Srbije da nadoknadjuju lopovluk i nesposobnost vlasti!!! Nama se stalno desava da nas neko permanentno pljacka zbog NESPOSOBNOSTI drzave i vlasti a onda se jednostavno konstatuje da ce to biti na stetu gradjana!!!Pa valjda ti lopovi imaju ime i prezime i neku imovinu koju su nezakonito stekli??? Gradjani ce platiti i otstetu "ALPINI" zbog obranja KONCESIJE!!Dali ce pametnjakovici koji su tvrdili da smo mi u pravu i da necemo placati odstetu ODGOVARATI??? NE VERUJEM jer su deo nove koalicije!!!!

Vladan

pre 11 godina

Srbija je čudo, „Washing machine“ na desetine milijardi evra se godišnje iznosi na nezakonit način iz zemlje o čemu postoji evidencija službi bezbednosti koje su zadužene za praćenje iznošenja novca iz Srbije, ali to DOS kaparisani plaćenici drže u najvećoj tajnosti...,

tnt

pre 11 godina

Počelo je najzad sa hapšenjima, naravno, neko i pobegne zbog neefikasnosti policije. To je očigledan propust onih koji su celu akciju vodili. Treba napraviti reda i u policiji. Sa druge strane, sad se vidi kakve kadrove su demokrate postavljale. Sramota!

PAMETAN GENIJE

pre 11 godina

Neverovatno da se napravi takav minus i niko da to zaustavi a jos neverovatnije da ladno pobegne u Bosnu pa ga uhapse u povratku u zemlju..Sta da je odleteo iz Sarajeva u Rusiju??Ovde treba da iz vrha odgovaraju iz NBS i MUP kao i DB pa ko je pratio osumljicenoga kakvi ste nesposobnjakovici...

inspektor

pre 11 godina

Prema evidenciji bezbednosni službi Srbije koje su zadužene da prate izlazak novca iz zemlje od 2008 godine je iz Srbije izneto 37 milijardi evra...,
(Nikola, 9. avgust 2012 09:39)

ahahahhahaha, 37.000.000.000. al prema evidenciji bezbednosnih sluzbi. ahahahahah, lupi covek i ostade ziv. aj se malo gadjamo ciframa. prema mojoj evidenciji (isto iz bezbednosnih sluzbi), izneto je 49.000.000.000. ajmo svi svoje evidencije, sve iz bezbednosnih sluzbi, pa ce istina biti neki prosek. sta fali da se malo gadjamo nulama. steta za tolike milijarde, sad bismo devizne rezerve imali preko 50 milijardi, a kurs za evro bi bio 14,56. evara za jedan dinar

Mladen Mladenović

pre 11 godina

Srbija je, nazalost, visestruki primer da postoji savrseno ubistvo, koje se cak moze ponavljati vise puta a da zlocinac ostane "nepoznat"?!Da se ne vracamo u dalju istoriju vec da se zadrzimo samo na poslednjim dogadjajima na Balkanu. Srbiju i Srbe su stavljali u karantin, satanizoval, etnicki cistili i bombardovali a da jos uvek "ne znamo" ko je to uradio, mada znamo da je to uradio za "nase dobro"?! Doduse, zatvoren je gospodin Milanovic, sto je ozbiljna indicija da je on taj, glavni i odgovorni?! Srbija je potom, sistematski opljackana, "do kosti".Ne od tih koji su nas "oslobadjali" bombama, vec od strane srpske "elite", koja, u mnogome podseca na petu kolonu. Pljacka nije vrsena ad hok, pojedinacno, vec je to radjeno sistematski, donoseci i podesavajuci zakone koji su lopovluk i mahinacije stavljali u zakonske okvire. "Agrobanka" je zivi dokaz te insitucionalizovane pljacke koju je sprovodila njena "elita" izbacena u petooktobarskoj "poplavi" na "obale" Srbije. Svi znamo, svi smo svesni da je zlocin pocinjen. Imamo "korpus delikti". Mtvu zemlju i jos mrtviji narod. Samo, ne znamo ko je "ubica" jer su oni uglavnom sve radili po zakonu?! I za nase dobro, naravno.

cobe

pre 11 godina

milane u pravu si, agrobanka nema s cim da podmiri taj novac a od njih nema sta da se uzme. Postoji jos jedan nacin, da se primoraju da vrate sav novac sa tajnih racuna ali za takve stvari drzava treba biti sposobna i mora imati podrsku drugih zemalja. Sad cemo videti dali evropa stvarno zeli da se stane na kraj korupciji i kriminalu u Srbiji.

Draginja

pre 11 godina

Antonic i njegovi saradnici su krali ,zato su uhapseni i to je u redu.Po nasoj narodnoj poslovici "pola pije,pola Sarcu daje",i oni su od tih ukradenih para sigurno veci deo dali politicarima i ljudima na vaznim polozajima .E sad,dali ce stisnuti petlju da javno kazu ko je sve u toj mutljavini dobio gotove pare,kredite koje ne treba vracati,nekretnine.....ili ce biti dogovor da cute a za uzvrat ce biti brzo izvadjeni iz zatvora i stvar ce se zataskati.
Zbog takvih lopova,u nasoj zemlji postoje javne kuhinje,bolnice sa pokvarenim inventarom i aparatima,ustanove za stare i dusevne bolesnike ,hendikepirane, ko iz XVIII veka ....
Nadam se da se nece sve svrsiti samo na hapsenju, nadam se da ce im se oduzeti sve sto su ukrali,sto se vodi na njihovo ime i sve ostalo sto su vesto prepisali svojoj deci,unucima,svastikama....

Konstantin

pre 11 godina

vidim ostrascenih navijaca i partijskih vojnika ispranih umova koji nista drugo ovdje ne rade nego 'brane' svoje 'neduzne' partijske kolege i mnogo im je bitnije je li ovaj iz spsa ili dsa. kao da ce ovaj dug da vracaju samo ovi iz snsa ili ovi iz dsa. da ste se bar ovajdili i vi pa da vas razumijem. oraganizujte brate neku tekmu izmedju sebe i navijajte za svoje kadrove do prekosutra. za nas sa hronicnim nedostatkom partijskog mozga mnogo je bitnije da se hapsi i jos bitnije da se osude ovi 'sposobni' partijski kadrovi i nije nam bitno ko ih hapsi. ocito je da je citava ekipa iz raznih stranaka i oni nemaju problem izmedju sebe. na kinti nema partijskih obiljezja, a vi ovdje pjenite ko moja baba na turske serije..

ovu bagru treba osuditi, nije dovoljno uhapsiti. sve to u kamenolome i rudnike na tesku robiju, sve drugo je premalo. i da im se sudski napravi grupa na fejsbuku SVI MI KOJI SMO KRALI OD NARODa gdje ce redovno postirati slike iz rudnika da vidimo kako su divno preplanuli..

Nono

pre 11 godina

Nikako mi nije jasno zašto se ovi što izdaju velemudra saopštenja o "borbi" protiv kriminala i korupcije stalno prave ludi misleći da smo mi skroz zbunjeni i da nismo završili nikakve škole u kojima su nas već učiteljice naučile da kad hoćemo da upoređujemo neke veličine moramo da ih izražavamo u istim jedinicama mere. Kad god u istom tekstu vidim dinare i evre, odmah se mašam digitrona, pošto znam da ga je pisao ili neznalica ili prevarant koji hoće nešto ili nekog da sakrije. Naš vrli premijer i ministar unutrašnjih poslova se zajedno sa svojim ministrom finansija hvali kako su uhapsili dvojicu privrednika koji nisu Agrobanci vratili čitavih 530 miliona. Pošto se radi o dinarima, kada se izvrši preračun u evre, po današnjem srednjem kursu to nije ni 4,5 miliona evra. Kako se iz istih saopštenja vidi u pitanju su neizmireni (nevraćeni) krediti od svega 200 do 300 miliona, ali evra. Znači da vlast JESTE uhapsila one koji nisu vratili oko 2% nevraćene sume, ali NIJE uhapsila one koji su odgovorni za 98% onog što nije vraćeno! Šta mislite da li su u pitanju neznalice (zašto prihvatiše posao ako ne umeju), ili možda, ipak, oni drugi?

mlekadzija

pre 11 godina

Jeste uhapsen, no kao i u svim prethodnimm skandalima lopovlucima bice pusten ne za tri nego 6 meseci. A ako i bude sudjenja proci ce kao i bivsa ministarka Marija Raseta Vukosavljevic ili Davinic. BICE OSLOBODJEN. Zivi bili pa videli...

Nikolina

pre 11 godina

Pitam se da li je dotični svestan da sam sebi iskopao rupu i to duboku. Prvo tvrdi da je nevin a potom za manje od 24 sata pokušava da napusti zemlju. Koju će sada odbranu da upotrebi? Braniće se neuračunljivošću ili šta...?

milutin

pre 11 godina

kako pohapseni?za vreme prosle vlade sve je bilo u redu.i bivsi guverner je govorio da je sve u redu sa agrobankom.sve super sve u redu a fali nekih 300 milki eura.

Super Mario

pre 11 godina

Opa počeli da beže funkcioneri DS-a i njihovi finansijeri iz Srbije. Dačiću šta ti radi ta policija, "hapse" ga novinari već 6 meseci čudo kako nije i ranije pobegao?

analitičar

pre 11 godina

Nije me iznenadilo da je pobegao direktor Agrobanke. Već danima se šuškalo o hapšenjima. Pobeže funkcioner Demokratske stranke. Svi su im kadrovi takvi.

Lepa

pre 11 godina

Bože koje predstave,samo da neko bude uhapšen ove sedmice.Da je ustrebalo hapsili bi i najrodjenije.I mi treba da poverujemo kako je čovek pobegao,pa prvi nam potpredsednik zvani Labelo, dramatično kaže da će tražiti odgovornost,pa onda ubrzo ovaj bude uhapšen.I birači srećni do neba, jer nova vlast ispunjava obećanja.Bože divne li države.

mika mitrović

pre 11 godina

Koliko vidim kod naprednjaka se nije završilo samo na predizbornim obećanjima krenuli su da ispunjavaju obećanja i vidim da imaju želju i volju da idu do kraja.

nikola dimitrijevic

pre 11 godina

e Dacicu i Vucicu koji ce sad komentar biti.u startu i neuspeh.pustite ih sve da odu.dojavite Sutanovcu,Vlahovicu i ostalima da odu.Vucicu i Tomo veliki neuspeh u startu.jadan ovaj narod sto vam dade glasove.ista banda,banda,banda............

Tiemie

pre 11 godina

Sad je ekipa kompletna. Po svoj prilici, sve ovo ukazuje na čvrstu rešenost da se borba protiv kriminala i korupcije okonča na pravi način. Raduje me da smo na putu da konačno postanemo pravna država.

Nikolina

pre 11 godina

E to je Srbija o kojoj sam maštala! Ptičica rešila da napusti gnezdo i tek što je pomislila da je poletela... ups, ulete u kavez!

sova1965

pre 11 godina

kakav trebas biti placenik, da bih zastupao SPS i SNS na forumima i branio njihove brljotine
kada bolje razmislim, kako se placa , ima li socijalno penziono...
ili treba samo ici na lobotomiju....

Luka

pre 11 godina

E Dačiću nesposobnjakoviću.Evo kakve je kadrove držala prethodna vlada Demokratske stranke za direktore banke. Ovaj lik je čak dobijao i bonuse za rad. Katastrofa.

tnt

pre 11 godina

Počelo je najzad sa hapšenjima, naravno, neko i pobegne zbog neefikasnosti policije. To je očigledan propust onih koji su celu akciju vodili. Treba napraviti reda i u policiji. Sa druge strane, sad se vidi kakve kadrove su demokrate postavljale. Sramota!

Milica B.

pre 11 godina

Bežite, bežite ko pacovi kad tone brod samo sada je malo drugačije, ovaj brod, naša Srbija, nikada neće potonuti ali zato vašim nema spasa. U zemlji nisi a i da jesi, iskopaće te Vučić!!!

pera-spo

pre 11 godina

ovo je tipicno naprednjacko zamlacivanje naroda. pobego iz zemlje a covek se vratio, najverovatnije sa poslovnog puta ili posete. komentari iz naprednjacke kuhinje uporno po soskicu a covek preuzeo duznost 2011 kada je stecaj agro banke vec bio u toku i kada se sve znalo jer sve to traje od 2006 godine.podizu krivicnu prijavu protiv sutanovca i to zbog, kako vucko i daca kazu, dela super luksuznog stana od 60 m2!!! pa ta dvojica su za vreme svog ministrovanja maznuli samo sirotinjske stanove od 200 i kusur m2!!! jos su gori ovi koji pisu komentare o ciframa koje nedostaju, tako da sam dosao do zakljucka da ih pise vucic licno, s obzirom da su tajne sluzbe pod njegovom kontrolom a da su njegovi simpatizeri i glasaci uglavnom nepismeni, te neznaju ni comp da ukljuce a jos manje da se razbacuju ciframa koje je ds ukrao......e ovako ce oni voditi srbiju tamo do marta sledeve godine, a onda???

xXx

pre 11 godina

Reče čovek da je bio pošten a pobeže iz zemlje? E moja Demokratska stranko, kakvog si ti čoveka postavila da bude direktor državne banke?!?

pesadinac

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji samo mrtvi ne kradu. Najveci srpski problem su takozvana srpska inteligencija. Cas izuzecima ali vecina njih je goli olos, neradnik i nesposobnjakovic. Oni su nasi najveci neprijatelji i najveca opasnost po opstanak drzave.

Православац

pre 11 godina

Где сте сад ви пророци што бајете ко је пустио овог, ко га је обавестио, ово и оно?!

jaran

pre 11 godina

Budimo realni, ds u su trebali novci za izbore, sada kada su izgubili nastao problem. Sindrom piajnih milionera je odomacen na ovim prostorima od 2008, sto tehnolosko unapredjenje dzepova sto druge mahinacije.

Radnik

pre 11 godina

Au koja lopovska solidarnost. Bolje da nista nisu radili nego sto su postupili na ovaj nacin. Kakva bruka za novu vlast, pa sa ovim potezom su nam sve rekli i dalje nemoj da se javljaju. Kriminalac veka u Srbiji se dogovorno izvukao i svi ovi njegovi poltroni sto su uhapseni nisu smeli da rade nista bez naredjenja "kuma". Do savrsenstva je on razradio sakrivanje iza odluka IO i UO banke i sproveo nezapamcenu pljacku, ali je evidentno zaduzio siri krug mocnika bivse i sadasnje vlasti. Ukoliko ga ne uhapse u kratkom roku onda neka se povlace sa vlasti i ne ponizavaju ovaj narod , Dacic , Vucic i svi oni sto idu iz njih. Naravno i Toma tu nije zasticen. Radio sam u toj banci i jos 2008. i 2009.godine sam video da su bilansi stimovani , pa sta su radile onda nadlezne institucije. Znaci Dule ih je sve drzao na " uzdi " i zobao po potrebi. Taj nije vodio racuna o razultatima poslovanja jer je sigurno imao zadatak da unisti banku, ali je zato stvorio kult licnosti i bio nedodirljiv , a svi njegovi rukovodioci i radnici su imali obavezu da potvrdno klimaju glavom i velicaju njegovi "genijalnost". To je bila i glavna potpora da se sacuva posao. Ustrojstvo poslovanja je bilo katastrofalno u banci, a kadrovi nesposobni, nepismeni i nekulturni. Zbir svega je katastrofa koja je u toku i nemerljiva sramota za aktuelnu vlast.

magma

pre 11 godina

Ovaj dan smo čekali zbog ovog dana su građani glasali za promene za dan u koji će kriminalci da izađu na videlo i da počnu da se kažnjavaju.

bezimena

pre 11 godina

Dačiću, nesposoban si maksimalno. DS-ovci kad su vam ljudi tako pošteni što su krenuli da beže iz zemlje?
(Marko Runjajic, 8. avgust 2012 18:59)

Zeznuli ste se. Ovi što beže su sve SPS i G17+, sada kamufliran u nekakvo udruženje gradjana nepostojećih regiona.:))

dusankamirko

pre 11 godina

Pa Dacicu tebi ce svi lopovi da begaju iz Serbiie. Pa ti skroz nesposoban,treba te menjati dok lopovi jos nisu uspeli da zdime.
Dacicu ti jedino mozes da uhvatis neke jadnike od lopova,pa ti ni jed nog peravog nisi ni pokusao da uhapsis.Jer bi morao najblize Mrka,Velja Ilic i slicni bi odavno trebalo da gule buvaru. Koji si ti levi lik i nesposoban!!

jelena

pre 11 godina

Sad će poslati razglednicu iz inostranstva u kojoj piše: U Srbiji se vodi montiran proces protiv mene i bojim se da neću dobiti objektivno suđenje. Pozdravite Dačića i neka hapsi kradljivce bicikala. Oni su najveća sramota za Srbiju.

Plavi034

pre 11 godina

Ovo je u stilu Bore kostica,Dafine,gazda Jezde...samo sto su oni bili Milosevicevi bankarski egzekutori a ovaj je radio za Tadica :).Sto bi nas narod rekao sve je isto samo njega nema :)

Ratko

pre 11 godina

Tako je bre Vucicu! Hapsi bagru! Sada mu oduzeti imovinu koja se vodi na njega i na celu njegovu siru familiju! Sve ispitati i oduzeti! Bravo, bravo, bravo! Hapsi!

Pff

pre 11 godina

Reče čovek da je bio pošten a pobeže iz zemlje? E moja Demokratska stranko, kakvog si ti čoveka postavila da bude direktor državne banke?!?
(xXx, 08. avgust 2012 19:03)
I opet da ponovim. Alooo nije DS nego SPS!!!

sramota

pre 11 godina

@ analiticaru!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odakle ti ideja da je Antonic clan Demokratske stranke.Kad vec ne znas, niko ti ne daje pravo da lupetas.

Milos

pre 11 godina

Sram te bilo Dacicu. Obezbedio si stranackom kolegi bezbedan izlazak iz zemlje. Hapsite sitnu ribu, a pustate dekane Ekonomskog i Pravnog koji su kao clanovi UO Agrobanke odobrile ove kredite. Jel to tvoj obracun sa kriminalom Vucicu? Sudice im ulica, ako nece vase partijske sudije.

kamatica

pre 11 godina

Ja zaista ne mogu da verujem koliki su plitki komentari naprednjaka.Toliko su zaljubljeni u lik i delo Gospodina Vucica,elem,gospodina koji nema dan radnog staza a da nije ministar,prvo 98/99, pa sada.Zatim u kojoj to zemlji ministar odbrane se bavi kriminalom.Ja mislim da se tuzioci,sudije i policija bave time.Uzgred koliko ja znam Tadic je najavio hapsenje u vezi Agrobanke jos pre izbora. Ne daj boze da politicari najavljuju hapsenja,onda znam da je to znak za bezaniju svih kriminilaca.

Gligor

pre 11 godina

Hajdemo Vucicu i Dacicu, sto ste se ucutali? Imate li ovom narodu nesto da kazete? Ko, sta, kako i kad? Imena i prezimena. I sta cete uciniti da se ovome sudi i da kaze ko je jos upetljan. Vi ste OBAVENI da to ovm narodu kazete! To trazimo! Ne trazimo bicikle.
Hoce li i ovaj kod srpskih tradicionalnih "prijatelja" koji cuvaju Miru, Marka i srpske milijarde koje su pokrali dok narod nema leba da jede?

6. oktobar

pre 11 godina

Zašto napadate DS zbog ovog lika kad se zna da je član SPS-a? Šta ste mislili da će Ivica da uhapsi koku koja mu je najzlatnija jaja davala?
Prestanite da optužujete prethodnu vladu za ovog lopova! U SPS-u je od osnivanja! Proverite pre nego što ospete paljbu po DS-u!!

Lajavica

pre 11 godina

'' Pita me skoro jedna belgijanka, da li je bezbedno nocu setati beogradom, i da li ima bandita? Rekoh joj da je bezbedno, a da banditi nisu na ulici nego da sede u goverment :)''
(Sync, 9. avgust 2012 00:50)

Nije ni čudo što nas niko ne voli, kad sami o sebi pričamo ovakve stvari.
Daleko od toga da niste u pravu. Samo mislim da je krajnje nepristojno iznositi prljav veš pred druge. To je kao ono kad žena na poslu celo pre podne ogovara muža (ili obrnuto). Lepo nahrane duše gladne tuđe nevolje, a problem i dalje ostaje.
Mogli ste belgijanki da ispričate milion lepih stvari o svojoj zemlji, kao što bi i ona Vama o svojoj, a politiku da ostavite po strani.
Jer, ono što govorimo o drugima - to je naša lična karta

krsto

pre 11 godina

A doktore hapsite za 500 evra...
Bojica,Zivkovica,Milosavljevica,Bajatovica ,Mesarovicku,Krista niko ne sme ni da pogleda ,a ne da ih nesto priupita,sem ako ne maznu bicikli

Lidija

pre 11 godina

E neka sad neko samo zuba obeli,i kaze da Srbija nije bogata,pa bre naj bogatiji smo na svetu. Tu se kralo na kamaru, Agrobanka je samo VRH LEDENOG BREGA. ETO ZASTO SU NAS BOMBARDOVALI I ZELE POROBITI VEC VEKOVIMA.Ali ne da Bog, ima pravde. Sada krece voz poslednje sanse, sa ovom vladom. Ako ovi stanu treba sve politicare istrebiti za nauk sledecima.

Dr Smislov

pre 11 godina

"Opa počeli da beže funkcioneri DS-a i njihovi finansijeri iz Srbije. Dačiću šta ti radi ta policija, "hapse" ga novinari već 6 meseci čudo kako nije i ranije pobegao?
(Super Mario, 8. avgust 2012 18:55)"

Ne budali,ovaj je član SPS -a od osnivanja! Ne truj!

Dragana

pre 11 godina

Mislim da Vucic treba da ispita kako je procurilo u javnost cija se hapsenja ocekuju. Sta vredi sto on radi 15 sati dnevno, ako oni koji treba da to sprovedu ne znaju da cute. I posle se pitaju zasto se na kljucna mesta postavljaju ljudi iz stranke, pa ovo je razlog, da ih ne bi neko stalno minirao. Za ovo treba pronaci odgovorne

drasko

pre 11 godina

Ma pustite bre coveka verovatno je otputovao na godisnji odmor, nego Dacicu sta bi sa ona dva bicikla od amerikanaca, jeste li ih pronasli?

nikola

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji samo mrtvi ne kradu. Najveci srpski problem su takozvana srpska inteligencija. Cas izuzecima ali vecina njih je goli olos, neradnik i nesposobnjakovic. Oni su nasi najveci neprijatelji i najveca opasnost po opstanak drzave.
(pesadinac, 8. avgust 2012 23:03)

E nemoj da vredjas ja i znam mnoge koji nikad nisu nista ukrali niti su sposobni za to. Pusti to generalizovanje tako samo aboliras lopove.

Powerslave

pre 11 godina

Čitam preporučene komentare, zatim i poređano hronološki... i baš me zanima da li su ljudi koji su pisali kako ovoga neće nikada uhapsiti (a i oni koji su glasali za takve komentare) sada sami sebi smešni.

ElCid

pre 11 godina

Ha, ha, ha, Dinkic trazi da se ispita manjak u Agrobanci! Da covek ne poveruje, lakrdija od drzave i sistema! Prvo njega na ispitivanje i u istrazni zatvor pa tek onda mogu redom da idu ostali! Nema nam spasa kada likovi poput Ilica, Dinkica, Petkovica, Knezevica sede u vladi a ovi iz "bivse" vlasti (koja kod nas uvek bude i sadasnja) mirni i zadovoljni u opoziciji, svi sasvim sigurni da ako hoce neko njih na sud onda i oni imaju dokaze protiv ovih drugih i vrzino kolo lopovluka u Srbiji se nastavlja dalje! Mi smo ovce sto sve to trpimo, gledamo i dajemo im legitimitet. Nazalost nismo sposobni da izgradimo drzavu i tesko mi je da to kazem ali ja jedino resenje vidim u protektoratu. Mi nemamo dovoljno kredibilnih i strucnih ljudi koji su ostali nezavisni i nisu se ugradili u neku od ovih grupa. Na recima su mnogi naizgled u redu ali na delima ih nema ni deset!

6. oktobar

pre 11 godina

Zašto napadate DS zbog ovog lika kad se zna da je član SPS-a? Šta ste mislili da će Ivica da uhapsi koku koja mu je najzlatnija jaja davala?
Prestanite da optužujete prethodnu vladu za ovog lopova! U SPS-u je od osnivanja! Proverite pre nego što ospete paljbu po DS-u!!

Vertigo

pre 11 godina

Alooooo ljudiiii...ova ''poštenjačina'' koja je utekla je provereni kadar SPS-a a ne DS-a!!! Da li vam je sad malo jasnije zašto mu je omogućeno da pobegne? Pa ne mislite valjda da je on tu svu lovu samo za sebe zadržao...morao je malo da podeli i svom šefu partije, koji je , gle čuda i ministar policije i premijer ove tzv. države...dakle, SPS-ovci i SNS-ovci, pokrijte se ušima i ćutite...

Pff

pre 11 godina

I tako malo po malo, korak po korak pa sve do vrha DEMOKRATSKE STRANKE.
(polako ali sigurno, 09. avgust 2012 02:39)
Za sada se polako, korak po korak priblizavamo vrhu SPS-a.

Димитрије

pre 11 godina

Очигледно да је Антонић склоњен, јер када би испричао све затвори би постали претесни. У управном одбору Агробанке седели су професор са економије Бацковић (десна рука Шошкића), незаобилазни претплатник на чланства по управним, надзорним и свим другим одборима где пипке има ДС, професор Бошко Живковић (политички спонзор Душан Петровић), Никезић (десна рука Цветковића, отац бившег државног секретара у министарству финансија Душана Никезића), имамо ту и СПС ведету, професора са права Васиљевића итд. и тако ближе. Душан је у бекству, да би полиција имала чиме да се бави док ови горе не спакују кофере и не попале документацију са кредитних одбора и управних одбора.

Nemanja

pre 11 godina

@Zlopamtilo
Srbine ako si pročitao vest mogo si videti da je glavna tema upravo utvrđivanje gde je nestao ogroman deo novca, zašto Šoškić to nije prijavio vladi itd.

Opusti se, nema više žutih. Ja verujem da će biti isterano do kraja. Konačno, da i tako nešto doživimo.

MILE

pre 11 godina

Nije on pobegao . Njega su njegovi SKLONILI NA SIGURNO . KAKVA JE OVO DRŽAVA ? Danima ga "upozoravaju" i sada su SVI "iznenađeni". STRAŠNO .

sale

pre 11 godina

Udbaski smrad je 99% vec u Podmoskovlju kao i ostale komunjare koje su unistile drzavu Srbiju.
Za one koji pominju DS, i Sekulic i ovaj sto je pobegao su clanovi SPS-a, cisto da se znaju neke stvari.
Ovog je Udba pustila da pobegne , skroz ocigledno, a nauk za sledeci put tj 6.oktobar da se zatvore aerodromi ka Podmoskovlju da Udbasi ne mogu da beze.
U Evropu ionako ne smeju jedini izlaz Udbasima je Podmoskovlje i Nizhny Novgorod.
Ovo postaje degutantno sta Udbasi rade , ali ce im se sve obiti o glavu, vrlo uskoro.
Jednom ih je saradnik Udbe spasao 5-og oktobra kada je govorio nema revansizma.
Sad je narod mnogo namazaniji, obrazovaniji, a i gladniji.
I zna koji su Udbasi.

Nikola

pre 11 godina

Samo napred! Da vidimo ko je Sanader u Srbiji? Da li to Tadić ili Đilas ili neko treći? Prema evidenciji bezbednosni službi Srbije koje su zadužene da prate izlazak novca iz zemlje od 2008 godine je iz Srbije izneto 37 milijardi evra...,

Pff

pre 11 godina

Samo napred! Da vidimo ko je Sanader u Srbiji? Da li to Tadić ili Đilas ili neko treći?
(Nikola, 09. avgust 2012 09:39)
Za sada je Dacic najveci kandidat.

Dreder

pre 11 godina

Pa kako je moguće da predje granicu???? Ministar policije bi morao ODMAH da smeni sve one koji su bili zaduženi za bezbednosni nadzor!!! To je stvarno sramota!!!

Chaki

pre 11 godina

Odlican pocetak borbe protiv korupcije. Samo napred Vucicu ajd najavi jos nneka hapsenja i neke jos akcije da ljudi znaju da se sklone na vreme.

Vrana vrani oci ne vadi i to se sve svelo samo na predizborni marketing.

Samo napred SNS hehehehehe

Pff

pre 11 godina

Dačiću, nesposoban si maksimalno. DS-ovci kad su vam ljudi tako pošteni što su krenuli da beže iz zemlje?
(Marko Runjajic, 08. avgust 2012 18:59)
Nije DS nego SPS.

aplauz

pre 11 godina

Izvinite, pogresio sam - mislio sam za neki sat :)
Uzgred, narod briga za lopove i da li i koliko ce da robijaju....
Nego, GDE SU NOVCI?
Deca gladuju, narod grca u nemastini, drzava se zaduzuje ko sumanuta a lopovi u vilama, limuzine, avioni, jahte......
Aco,Ivice pogledajte i procesljajte luksuz u Beogradu! Odakle tim ljudima sve to? Zaradili postenim radom?
Procesljajte Beograd, ostali ce sami da se jave!

Ivan

pre 11 godina

Nesto ovde nepravi smisla. Kao fora pobegao a uhapsen pri "pokusaju ulaska" u zemlju. Nije da ga branim, da nije mozda covek otisao na jedan dan preko, a ovi novi iskoristili sansu da ga nacrne i dignu sebi rejting. Ne verujem im ni malo.

Coco Bill

pre 11 godina

Dacicu, gde si sada kada kada je potrebno? DS funkcioneri se razbezase kada su osetili sta im se sprema.
(Kontrolor, 8. avgust 2012 19:30)

E pa sad na zalost vas SNS komesara ipak je on Dakijev, a Daki je predsednik vase vlade i ministar policije.

Uvek idem na izbore

pre 11 godina

Man Not... nije ti ideja baš sjajna. Da smo bojkotovali izbore ovaj bi još bio direktor banke a Jelena Trivan važna ministarka.

ultrabgd1

pre 11 godina

osećam se kao magarčina što sam gubio vreme na demonstracijama pre 5 oktobra. nisam ovako zamišljao tzv Slobodu. Ovo je grozomoran primer bahatosti, lopovluka i kriminala. Da li ima veze sa DSom ?! Pa šta mislite, da li je pljačku ovih razmera neko mogao da uradi bez političke zaštite ?!

Milivoje

pre 11 godina

Država je počela da radi svoj posao i hapsi ljude osumnjičene da su pokrali narodni novac. Svakog ko uzme bonus od 600.000 evra u vreme kada mu firma propada treba uhapsiti. Što je najgore to je novac svih nas koji jedva sastavljamo kraj sa krajem.

Dimitrije

pre 11 godina

A ko je ti 5? Mora da su neki šalterski radnici? Znači Antonić je amnestiran jer ne isplati se njemu skidati glavu koja sa sobom vuče desnu ruku Cvetkovića, Nikezića, profesora Boška Živkovića, pa onog nameštenika šoškićevog profesora Backovića. Antoniću, dobro si ovo uvezao, samo povučeš okidač i odoše svi ovi gore u zatvor. A to je već mafija nad mafijama.

Jednoruki Krstivoje

pre 11 godina

Pustio ga Bucko da pobegne to je više nego očigledno!Pa i Bucku su javili da pobegne da ga ne vide sa koferčetom u rukama! I ti ćeš Dačiću da nam iskoreniš kriminal i korupciju, ti ćeš da nas vodiš u Evropu sa Vulinom i Milankom?

prokleta avlija

pre 11 godina

znaci hapse ga zbog 5miliona koje je dao tamo nekoj firmi...a sta je sa ostalih 295miliona koje su uzele firme bliske SPS-u,G17,DS-u i koje je Antonic morao da daje iako je znao da nece biti vracene...te pare je izgleda pojela maca...opet su uhapsili "nekoga" samo da bi imali sta da pokazu na tv-u a ovi iz senke ostaju gde su do neke nove prilike za pljacku...

cobe

pre 11 godina

Ne znam za vas ali poslednjih 4 god ja nisam video izlaz iz ove bule u kojoj se nalazimo. Sad kad vidim ova hapsenja vratio se tracak nade da cemo se izvuci iz mulja u koji godinama tonemo. Za to još jednom podrška Vučiću izdrzi do kraja, priznajem da te nikad nisam gotivio niti ću te ikada gotiviti ali priznajem da sam dosada pogresnima davao glas. Ako bar delimično očistiš Srbiju do kraja mandata glasacu za tebe iako si mi antipatican.

sale

pre 11 godina

Ne mogu da verujem! Posle 90-tih i Dafiment banke i Jugoskandika, da opet neko uzme 600000 evra za sebe, napravi ovakve stvari i jednostavno pobegne.

Strašno!!!!

Laici komentarišu osebujno

pre 11 godina

Kako je mogao da pređe granicu? Sa pasošem. Šta je tu nezakonito? A zašto mu pasoš nije oduzet, e to je pravo pitanje, ali ne za policiju nego za pravosuđe. Ne odlučuje policija o tome, nego sud. Ne pišite ako ne poznajete pravo.

antonije

pre 11 godina

Svi granicni prelazi imaju kamere,lako se moze utvrditi kamo je poitao.Sad mu treba porodicu isterati pod vedro nebo,ostaviti bez hrane i vode sve dok se ne vrati.
I posle se bunite sto je postojao goli otok,e upravo za ovakve koji na agro pljazkaju,dodju u medije da zvalave,pa onda pobegnu.
Posle emisije na b92 mi je priznajem bilo cudno kako ga policija nije sacekala vec ispred,nego kao sutra

Beogradjanin

pre 11 godina

Ko je dojavio Udbaskoj bitangi da pobegne iz zemlje?
Sta je sa SPS-ovcem Sekulicem iz Ivanjice za desetine miliona eura kredita ?
Jel su javili kofercetu da je Sekulic iz SPS-a, a da i ova Udbaska bitanga ima veze sa SPS-om.
Mozda koferce to "ne zna" oko Udbaskih bitangi, koje se sve Udbaske bitange vrte oko SPS-a?
Udbaske bitange ce morati da vrate sve do zadnjeg dinara Srbiji, od momenta kada su upali u Srbiju 45-e godine, pa do nevidjenih pljacki drzave Srbije i otimacina.
Kada bude krenula naplata potrazivanja od gradjana Srbije bice veoma zanimljivo.
Neki ce odgovarari za stravicne i brutalne likvidacije gradjana Srbije, a deca , unuci i saradnici za pljacke drzave Srbije.
Neka se spremaju polako.

mikica

pre 11 godina

@dimitrije
Da je bio funkcioner DS-a ne bi ga pustili da pobegne, ali posto je funkcioner SPS-a pustise ga.
Nazalost sve vlasti su iste i nema nam pomoci.

mile prva registration B,G

pre 11 godina

Vreme je za 6.oktobar ali da svi ostanu u skupstini.Pa jer oni svi misle da smo retardirani.?
Isti olos samo drugo pakovanje.
BUDI SE BEOGRAD ILI SVE ODE U MAJCINU.

6. oktobar

pre 11 godina

"Dacicu, gde si sada kada kada je potrebno? DS funkcioneri se razbezase kada su osetili sta im se sprema.
(Kontrolor, 8. avgust 2012 19:30)

Lik je član SPS-a!! Proveri koji ljudi i koje firme su dobijale kredite i biće ti jasno!! Ivici je on bio zlatan dečko ali bukvalno!

Seele

pre 11 godina

Bez obzira na očigledan propust nadležnih zbog bega Antonića, koji svakako treba istražiti, ohrabruje činjenica da se ipak krenulo u najavljenu oštru borbu protiv kriminala. Krajnje je vreme da se krivci koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane privedu pravdi. Nema opraštanja!

Munja

pre 11 godina

Moj mi insekt nekako govori da se mnogo toga i puno njih iza ovog Antonića valja. On, izgleda mi, nije tu ključni igrač. Zato je i nestao. Ona cifra je izgleda cena za ćutanje. A zovu ga bonus.Čudan mu je juče nastup bio. Delovao je uplašeno i nesugurno za jednog menadžera tog kalibra. Ono je ličilo na vbapaj. Ipak tu ima i nekih ljudi u UO, NO, IO, Kreditnom odboru. Generalni zna često biti u kanžama nekih drugih za dobru kinutu. Fakat je da ga je SPS sklonio - a ko su glavni igrači, videćemo tijekom vremena. Da ne zaboravimo i cenjene revizore. Malo njih je uhapšeno u prvom cugu. I to Miljko treba nam objasni.

Vladan

pre 11 godina

Srbija je čudo, „Washing machine“ na desetine milijardi evra se godišnje iznosi na nezakonit način iz zemlje o čemu postoji evidencija službi bezbednosti koje su zadužene za praćenje iznošenja novca iz Srbije, ali to DOS kaparisani plaćenici drže u najvećoj tajnosti...,

Bole

pre 11 godina

Videli ljudi da je Dacic hapsenjima postigao sjajan izborni rezultat pa bi i Vucic da aferama i hapsenjima prikuplja poene. Cini se da nista sem toga i ne mogu da urade. Daj Boze da gresim. Jadni mi sa nasim politicarima,svi do jednog nesposobni sminkeri.

Ženevljanin

pre 11 godina

Sad će poslati razglednicu iz inostranstva u kojoj piše: U Srbiji se vodi montiran proces protiv mene i bojim se da neću dobiti objektivno suđenje. Pozdravite Dačića i neka hapsi kradljivce bicikala. Oni su najveća sramota za Srbiju.
(jelena, 8. avgust 2012 18:50)
# Link komentara
Preporučujem (+868)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo?
*** Ovo je komentar koji je dobio najviše preporuka! A ima još bar 200 komentara koji tvrde da je policija nesposobna, da sa ga namerno pustili da ne otkrije neku krupniju zverku i slično... i svi takvi komentari su dobili mnogo više pluseva nego minusa.

Očekujem lavinu izvinjenja od komentatora i njihovih preporučilaca. Šta, naivan sam? Ma nisam, mi smo poznati kao odgovorni ljudi... mislim, umemo da vrlo glasno tražimo odgovornost... od drugih :-)

Vozd Dakki

pre 11 godina

Kazu POBEGAO... pa da je pobegao sto bi se vracao istog dana?!?!?! aaaaaalllllllloooo.... a Vucko odmah hoce da ispita ko mu je i dojavu dao... boze boze... avanti foliranti/prevaranti

Krntija

pre 11 godina

Ko ozbiljan je uopšte pomislio da će Dačić da hapsi svoje zaslužne saradnike? Za njih ide ovakva šema.Za neke druge ide druga šema. E na tim drugima će Dačić graditi svoj oreol.

bezimena

pre 11 godina

Pa i ja bih pobegao da mi zadnjih nedelju dana najavljuju hapsenje..
(sisa, 8. avgust 2012 18:47)

Tako je i Šarić "otišao". Čekam za kim će opet da zazvone zvona tj. Vučićevu, ili Dinkićevu najavu o oštrom, ma naoštrijem nad najoštrijim, obračunu protiv kriminala i korupcije.:)))

samo polako

pre 11 godina

Funkcioner DS-a? Ajd ko zna broj clanske karte....kakav bre funkcioner DS-a...
Vucic i Dacic digli halabuku oko 6 kvadrata Sutanovca , a lik im pobegao preko grane ispred nosa.
Covek nema blage veze sa DS-om, ali ima pojma da mazne pare....

milan

pre 11 godina

(Super Mario, 8. avgust 2012 18:55)

Da si ti meni ziv i zdrav,ovde se radi o kadru SPS i o finansiranju SPS!!Nisi pratio ovaj slucaj izgleda.......

Tara

pre 11 godina

Jaoj, pa ljudi da li je ovo moguće? Evo maločas sam komentarisala sprdanje u vezi Šutanovca.Verujte mi, do te mere je sve bljutavo, ogavno, sramno, bestidno, odvratno.Ja, počinjem u ovoj ludoj zemlji da ludim. Sve vas molim, prestanite da se sprdate više sa nama jer nemamo više snage za ovoliku količinu gluposti.
Pa kako je ovaj mogao da pobegne? Da li je ovaj zadnji bergunac, a ko će sutra da pobegne, prekosutra, nakosutra, u avgustu, septembru, oktobru...
Ma sram vas političari, ministri i svi ostali bilo!
Evo,opet imam napad smeha. Ha,ha,ha ... !?

Pff

pre 11 godina

Bravo Ivice Bravo Vučiću, samo nastavite, molim vas nemojte da odustanete.
(Jale, 08. avgust 2012 18:43)
Sta da nastave? Da ih pustaju da ponegnu? Koliko znam ovaj predsednik banke je SPS-ov covek.

zoran

pre 11 godina

Predlog za efikasno uvodjenje reda u drzavu: opkoliti dedinje sa 10.000 policajaca i uhapsiti sve punoletne osobe koje se tamo nadju. Verovatnoca da bi tako bili pohapseni svi kriminalci u srbiji bi bila 98 %.

МиливојЕ

pre 11 godina

... и што би реко Бора Крљача --- "... плачи мала, плачи, ост'о сам на Рачи".

Dragan

pre 11 godina

Ima li neke corbe u kopjoj se ne pojavljuje ovaj lik Dinkic.
Juce je bio u bar 10 vesti .Nema fotografije gde se nije slikao.
Pitam se ima li on vremena da radi svoj posao i ko ce njega da kontrolise.
Nije valjda Vlada toliko luda da njega pusti da stvarno samostalno vodi finansije?
A od afere Agrobanka, bice tresla se gora rodio se mis.Posle malo lezanja u istrazi sve ce ispariti i niko nece biti kriv (mislim na stvarne krivce).

miroslava

pre 11 godina

Antonic je regularnim putem dobijao novac,po zakonu.A gospoda ne treba da drema kad se neki zakon donosi.Ispada da zakoni sluze da bi se ljudi ganjali.Prvo mu regularno daju nagradu, a onda ga njom tuku u glavu!

Michael Clayton

pre 11 godina

A šta je koliko JUČE pričao... Ja sam gradjanin ove zemlje, dostupan sam tužilaštvu! Pa kako je izašao iz zgrade B92, tako je isto pobegao!

miodrag

pre 11 godina

cek zar on nije iz SPS koliko je meni poznato kakve DS veze ima sa tim ?
A sta je sa davanjem sakom i kapom para iz malo poznate partijske banke SPS zvana Dunav banka koja je deo Dunav osiguranja koji isto vodi SPS ima jos neke banke koje sumnjivo rade a vode ih aktivno neaktivni clanovi sps-a poput onog Percevica i njemu slicnim

Nightmare

pre 11 godina

Ima ona narodna:
Juri ga, a moli boga da ga ne uhvati!
He he.....
Tako je to u SPS-u
Zborno mesto Moskva......
He he.......Bando crvena

apis

pre 11 godina

Niste valjda mislili da ce ministar imati vremena da hapsi svoje.....Mora da se vidi sa L.Bojovicem ili da ispusi koji tompus sa bracom Saric

mile

pre 11 godina

Ova vlada nije ni počela ozbiljno da radi a već se sprda sa narodom! Čovek za koga svi znaju da je napravio toliku štetu, izšetao se iz zemlje. I, sada mi treba da verujemo da mu niko iz vlasti nije jevio kog dana i u koliko sati će biti uhapšen. E, ja mislim da ga je neko iz vlasti o tome obavestio.

Misionar

pre 11 godina

Ovaj vid prevare je prvo vezban na primeru Metals Banke iliti Razvojne Banke Vojvodine. Pod hitno ispitati revizorsku kucu i drugare.

bez teksta

pre 11 godina

Ala se zahuktala ova nova vlada,pa do kraja godine Velja i Mrka će imati dodatnog posla pored silnih koridora,auto puteva-da prave nove zatvore (ne znam koje su im nadležnosti ministarstava,ali mislim da se prepliću),ili da novouhapšeni budu osudjeni na društveno koristan rad,pa da pomognu u izgradnji tih puteva,i ko zna čega još...ej,pa ovo će još dobro da ispadne! C C C... Teško nama!

Poslali Ameri raketu u svemir a u njoj dve svinje i Milojica.....ili Radojica

pre 11 godina

E, Boze, koje smo mi dustabanlije kad su cak i Mujo i Haso dosli da nam otimaju novac ! Sigurno u Bosni sada nastaju vicevi o glupim Srbijancima.

pošten

pre 11 godina

I tako malo po malo, korak po korak pa sve do vrha DEMOKRATSKE STRANKE. (polako ali sigurno, 09. avgust 2012)
Bogu fala, pa ostatak vlade sps, i g17 su nevini ko novorođenčad.

Sasa

pre 11 godina

Nova vlada stari fazoni!Ej da znate da cemo da vas uhapsimo,hajde bezite a mi cemo da kazemo da nam vise niste dostupni.Pa ovo je smešno...!

tajkun

pre 11 godina

ko mu je dojavio?! kako uvek procure takve informacije iz policije?! jel se Dacic zapitao? sps kadar pobegao sps policiji. sve je jasno. i dogovoreno. mene vise brine ko je uopste postavio onakvog lika da vodi drzavnu banku. ko god ga zna ili ga je juce slusao jasno je da onaj ne ume ni dve recenice da sastavi a ne da vodi banku. otisao covek da sredi racune. ko je odgovoran sto se nije ranije delalo sa hapsenjima. prijava postoji 9 meseci vec.

s.

pre 11 godina

Kako, ko mu je ostavio pasoš, ko se to sa nama zaje...? Onoj bitangi pola godine pišu presudu, na kraju je ubio čoveka, ovaj odšeta iz zemlje.Ne znam, to ništa ne valja, ništa.

milica pilica

pre 11 godina

Pocela bezanija znaci.Ma sve sumljive treba pohapsiti ili staviti u kucni pritvor dok se ne zavrse istrage.Evo,juce se pravdao kako je nevin,a sad je dao cist dokaz krivice.Ko je neduzan nema razloga da bezi.

milan

pre 11 godina

Kakvih 600 000e....covek je odobrio 300 000 000e bez pokrica!!!!Agrobanka je dala kredit od 15 000 000e za hotel u ivanjici koji ne vredi ni 2 000 000e

Nikola

pre 11 godina

A naš Bucko hapsi kradljivce japanskih bicikala! Emoj Bucko pa ovaj ti ispred nosa pobeže, sad ćeš samo dobiti razglednicu od njega sa Kariba ili Bahama!

hani

pre 11 godina

kako su počeli da beže! krenula je čistka. ali mislim da je procurelo iz policije, ipak su trebali da mu uzmu pasoš još ranije. valjda su nešto naučili

mirko

pre 11 godina

Mnogo smešnih komentara, i čudnih pitanja. Kako ko mu je javio, pa o njemu se piše već puna tri meseca. Ako zna cela Srbija da je sumnjiv, kako on ne bi znao, pravo pitanje bi bilo kako je mogao otići i da to niko ne primeti, kada je po jučerašnjem intervjuu i sam priznao , da su davali kredite , da je dobio bonuse, da su kredite obezbeđivali nekretninama, a oni kao ne znaju koliko je pala vrednost nekretnina.
Ipak verujem da će vrlo brzo biti tamo gde treba.
Za informaciju neobaveštenim, ovaj lik nema nikakve veze sa DS, ali i da ima zašto su ga ovi sadašnji pustili da pobegne, da nije možda nekog od njih finansirao.

MUKNAVI

pre 11 godina

Dacicu ,gde si sklonijo svoju poklisaru..?Lopov,fukara,upravlja Srbijom,jure se izmedju sebe oko primata ko ce vise da ocerupa one koji od te bagre cekaju boljitke.Razbudit ce valjda Narod ,samo..da ne bude kasno .Sta bi sa onima iz Kolubare pa redom?Eno ih sede u skupstini ,vladi i drze predavanje Narodu o lopivima,"traze" resenje za boljitke zamajavajuci Gradjane da se vec jednom ne dosete i razjure taj lopovski nakot motkom..

markus

pre 11 godina

Ipak su se mnogi uplasili juce sa njegovim pojavljivanjem na b92.
Mislim da doticnog vise nikad necemo videti.
Nije on pobegao - mislite o tome...300 MILIONA.

Bosa

pre 11 godina

Može da bega, ali zatvor ga čeka! Neka se pripreme sada svi koji su pljačkali narod. A ti, Dačiću, oduzimaj pasoše, da ne bi i ostali pobegli!

jasno kao dan

pre 11 godina

Ne spamujte ovde više. Na čelu upravnog odbora ove banke je bio Zvonko Nikezić. Kakav crni Antonić, ko je njega šta pitao. Dobio je 600.000 da ćuti i radi kako mu se kaže

miroslav

pre 11 godina

Auu braco Srbi 300 000 000 evrica. Pa i nemacko carstvo (privreda) bi pukla kao balon. Nije mi jasno kako opste Srbija postoji na mapi sveta. podelite ovu cifru na broj gradjana. Eto Djomlinog obecanja. Ja neznam na sta bi pre potrosio te pare.

Petar Petrovic

pre 11 godina

Gde su clanovi upravnog odbora?
Oni su najodgovorniji za stanje u banci, i iskljucivo odgovorni za velike plasmane!!! ( Sukovic, Nikezic,....)
Oni su odobrili i isplatu enormnih bonusa...
Da nije zalosno bilo bi smesno!

Milan

pre 11 godina

Opet bacanje prasine u oci. Kredit su dobila pravna lica to jest ta privataa ili pravi naziv, privredna drustva a ne njihovi direktori.Osnivaci tih preduzeca sa 250 evra odgovaraju samo do te visine osnickog ulogai to im mozete naplatiti a privatnu firmu oterati u stecaj i likvidaciju i nikom nista novca nema.Uozbilji mo se i nepisimo svasta ako ne znamo sta moze a sta ne moze.

vlajko

pre 11 godina

kakva smo mi drzava, pustimo ga na tv da nam se svima smeje u lice i kaze bez trunke blama da je uzeo 600.000 eur bonusa i posle ga ladno pustimo da pobegne !!!! sramota!!!

Srbija(komedija)

pre 11 godina

Nasmejace vas do suza, drugari(lopovi, politicari...) iz Srbije! Urnebesna komedija ,,Uhvati me ako mozes"
Od danas u bioskopima!

Lopovski zakoni

pre 11 godina

300.000.000 evra I S P A R I L O !!! Antonić uzeo 600.000 evra i možda još neki evro. A ko je uzeo 299.000.000 evra? ? Šta je sa zakonom o zapleni imovine ? ? A za bekstvo , svaka čast . I ja bi pobegao kad mi ne oduzmu pasoš , a lova na švajcarskim računima. Već viđen scenario u Srbiji , svima dobro, i njemu na jahti na Sejšelima, i ovima u Srbiji sa milionima.

mafija

pre 11 godina

Nista strasno .Povede se istraga,zapleni imovina kako njegova licno tako i pobocna.Proveri se sta ima u inostranstvu pa i to blokirati.Tuziti ga za proneveru.Valjda je Narodna banka vrsila reviziju pa bi trebalo da ima sve podatke o onima koji su podizali kredite.On je rekao da je bilo pritisaka i drzavnih organa da se krediti odobre i to bez pokrica.Hapsiti odozgo pa nadole.A to sto je pobegao verovatno mu je neko bitan i visokog ranga pomogao kome se gace tresu,ili vise njih.On ih je drzao u saci,previse je znao.Ko zna sta ce biti sa njim ali ovo treba da bude izazov za ubrzano resavanje ove sramote i kriminala.Ako se ovo ne resi,ostace mrlja na svima pa i na ovoj vladi.S obzirom da se za ovu kriminalnu aferu zna dugo ,sva domaca stampa je to objavila a tuzilastvo nije pravovremeno reagovalo, dovodi se u pitanje i njegov rad a i odgovornost.

Srbija se raspada

pre 11 godina

Oni koji su govorili da nece biti lov na vestice su obavestili doticnog da bezi iz Srbije,jer je delio sa njima plen.Evo neka bude zasticeni svedok kao Saric,brzo bi saznali koji su to drzavni sluzbenici koji reketiraju i inciniraju kriminal u Srbiji!

Marchegiani

pre 11 godina

600.000 eura bonus bre... je l' poneo to sa sobom ? Ako jeste, zasto mu nije oduzeto 590.000 na granici ? Samo 10.000 u keshu sme da se iznese iz zemlje. ;-)

fly

pre 11 godina

A u medjuvremenu mozete da nadjete i pare sa Kipra, da mi date mojih 1000 e od akcija, da prozborite gde je direktor Galenike i ciji je kadar, malo o Kolubari, ... I na kraju ko je ovog coveka postavio na to mesto. Posto ne verujem da je preko oglasa na infostudu!

stančeta

pre 11 godina

Isti princip je primenjen na čitavu privredu u Srbiji sve nam je funkcionisalo po papirima u državnim firmama gde su direktori bili članovi vlade pa kad smo se jednog dana probudili sve je zatvoreno sve prodano,privatizovano a privrede nigde nama.Sada je došao dan kad počinje borba protiv organizovanog uništavanja Srbije i svi će da odgovaraju mogu da begaju ali to neće dugo trajati biće brzo uhvaćeni.

djordje

pre 11 godina

Počele su da se odmotavaju malverzacije i lopovluci. Agrobanka je samo kap vode u moru. Isti primer je i Metals banka koja je bila u stečaju i posle prevedena u Razvojnu banku Vojvodine i sredstva od privatizacije iz Razvijnog fonda Vojvodine preneta su u ovu banku sve je to urađeno da se vlasi ne dosetei i završilo se po onoj narodnoj pojeo vuk magarca.

Taino

pre 11 godina

Ja odavno pokusavam da osmislim neki dobar biznis ovde na Karibima,
ali sigurna srpska kucu sa posebnim apartmanskim naseljem za VIP izbeglice iz politickog i ekonomskog zivota Srbije ce biti izgleda odlican start...
Odmah posle ide i Prva Srpska karibska republika... :)
A ocigledno je da cu imati vrlo platezno sposobno stanovnistvo... :)
SRBIJA! (onako kratko, odsecno...)

KRPELJKA

pre 11 godina

A zasto se prvo hapsi u novinama ? Valjda se obavi informativni razgovor, pa hapsenje, pa onda izda saopstenje za medije. Ko to u ministarstvu policije brka redosled radnji? Izgleda da mu treba nadzor i kontrola nad radom resora !

markus

pre 11 godina

Juce se u Antonicevom pojavljivanju provalilo da ce raskrinkati sve!!!
Mislim da je doticni uklonjen.
Ovde se ljudi ubijaju i polivaju benzinom za 150 €.
Mislite o tome...

Tromb

pre 11 godina

A ko ga je obavestio da kidne na vreme? dakle bezbednosni sistem i borba protiv kriminala u sistemu ima krtice i to povelike. Dakle posto je pobegao iz zemlje odmah mu 'zamrznuti' svu imovinu, i njegovu i njegove blize porodice, 'zamrznuti' sve racune. Interpolova poternica, pa ako se u procesu koji bi morao da bude brz i efikasan dokaze da je za manjak kriv, konfiskovati sa liste 'zamrznutog'. Samo brzi procesi, jasni, sa porukom da kradja ne moze i ne sme da se isplati su pozeljni. Ako neko ukrade recimo 5 miliona eura i za to odrobija recimo 5 godine i posle koristi taj novac, njemu se kradja isplatila i to visestruko, jer postenim radom za 5 godine ne moze da se stekne ni dvadeseti deo tog novca u Srbiji.

nenad

pre 11 godina

Hapsite naprednjaci jer ako ne hapsili vi njih hapsicemo mi vas na jesen narodu je dogorelo svako koje krao oduzimanje imovine i zatvor jedino tako moze da bude nesto inace zna se

markus

pre 11 godina

Jucerasnje pojavljivanje na tv-u je bio poziv u pomoc.
Jasno se videlo da je covek preplasen.
Ipak,njegov deo je bio samo 600 000 od ukupne cifre sto je i javno priznao.
Ovo oko Agrobanke je mnogo ozbiljnija prica nego sto se cini.
Ako se ova prica izgura do kraja mislim da ce se mnogi iznenaditi.

Vader

pre 11 godina

"Dinkić je istakao da za situaciju u Agrobanci treba da odgovaraju svi koji su napravili te gubitke, koje će sada nadoknađivati građani Srbije"

Eh, pa neću nadoknađivati gubitke Agrobanke!!! Neka država nadoknadi gubitke... POBOGU, ŠTO SMO MI GRAĐANI KRIVI ZA TE GUBITKE!?!?!?!?!?!?!

Gale

pre 11 godina

Pripretio da ce da progovori posto su ga najverovatnije pritisli, zatim ode i sve je ok ! Nema problema ni Daciciu, ni Tadicu, ni Dinkicu ni Nikolicu. Svi kriminalci namireni, narod opljackan, zemlja unistena.

da se jednom zna

pre 11 godina

Molim B 92 da javno u tekstu napise koje partije je ovaj lik clan...posto se lepo vidi da se u komentarima namerno natura da je clan DS a mislim da je opste poznato da je clan SPS-a.

Vasa najaca nocna mora

pre 11 godina

Nemojte ljudi tako, tip je imao 600.000 razloga da pobegne.
Jes da su to bili sitni razlozi, razlozi od po jedan eur svaki......

Sync

pre 11 godina

Tresla se gora rodio se miš, eto tako to meni sve liči. Uhapsiše neka tamo NN lica, a glavni akteri pljačke i dalje sede u vladi i okolo vlade. Pita me skoro jedna belgijanka, da li je bezbedno nocu setati beogradom, i da li ima bandita? Rekoh joj da je bezbedno, a da banditi nisu na ulici nego da sede u goverment :)

borba protiv organizovanog kriminala

pre 11 godina

Djes Milorade, vid' de bolan, sad mi pobeze onaj nesretnik Dusan... tu je negde kod tebe. Vid' de pa ga nadji i posalji mi ga na Racu, cekaju ga Ilija i Milisav da ga preuzmu. Nema poternice??? Nema veze, samo ti njega posalji a ja ga hapsim na ulasku u zemlju. Imao kod sebe 600.000 evra kazes? Nema veze zadrzi pa smo onda kvit...

draskocom

pre 11 godina

Hmm, uhapsen pri povrratku u zemlju, a sta je radio 24 sata u Bosni...Nosio pare ? Dogovarao sta ce raci istraznom sudiji kad se vrati ? Obecao da nece tamo neke ljude da pomene u istrazi ?
Vi stvarno mislite da je ovaj narod prost i mutav ?!
Pozicija ili opozicija u ovoj patlidzan drzavi sve je isto - i jedni i drugi su se otudjili od sopstvenog naroda - sramota bre !

Mladen Mladenović

pre 11 godina

Srbija je, nazalost, visestruki primer da postoji savrseno ubistvo, koje se cak moze ponavljati vise puta a da zlocinac ostane "nepoznat"?!Da se ne vracamo u dalju istoriju vec da se zadrzimo samo na poslednjim dogadjajima na Balkanu. Srbiju i Srbe su stavljali u karantin, satanizoval, etnicki cistili i bombardovali a da jos uvek "ne znamo" ko je to uradio, mada znamo da je to uradio za "nase dobro"?! Doduse, zatvoren je gospodin Milanovic, sto je ozbiljna indicija da je on taj, glavni i odgovorni?! Srbija je potom, sistematski opljackana, "do kosti".Ne od tih koji su nas "oslobadjali" bombama, vec od strane srpske "elite", koja, u mnogome podseca na petu kolonu. Pljacka nije vrsena ad hok, pojedinacno, vec je to radjeno sistematski, donoseci i podesavajuci zakone koji su lopovluk i mahinacije stavljali u zakonske okvire. "Agrobanka" je zivi dokaz te insitucionalizovane pljacke koju je sprovodila njena "elita" izbacena u petooktobarskoj "poplavi" na "obale" Srbije. Svi znamo, svi smo svesni da je zlocin pocinjen. Imamo "korpus delikti". Mtvu zemlju i jos mrtviji narod. Samo, ne znamo ko je "ubica" jer su oni uglavnom sve radili po zakonu?! I za nase dobro, naravno.

milutin

pre 11 godina

kako pohapseni?za vreme prosle vlade sve je bilo u redu.i bivsi guverner je govorio da je sve u redu sa agrobankom.sve super sve u redu a fali nekih 300 milki eura.

Lars

pre 11 godina

da li je nasa policija cula za medjunarodnu poternicu ili interpol?
ipak je u pitanju privredni kriminal koji se tretira kao i svaki ostali

freality

pre 11 godina

Neko iz policije mu je naravno rekao da se sprema hapsenje. U stvari pre ce biti da su mu politicari organizovali beg iz zemlje da ne bi otkrio kome je sve davao pare.

Božidar

pre 11 godina

Što bi rekli "nadrealisti"... grohotom sam se nasmejao!
Da je policija imala nameru da ga privodi, sačekali bi gospodina na izlazu iz Vaše kuće. Ovako, nastavlja se po staroj praksi, par telefonskih poziva i 24 časa fore, pa ćemo videti šta dalje. Da li je nekom poznat ovakav scenario?

Marko

pre 11 godina

Normalno da ce pobeci, mora zbog javnosti. Da oni na vlasti nisu imali koristi, ne bi ga pustili. Dok Dacic narod zamajava kradjom bicikla...

dr

pre 11 godina

Na sličan način su izbegli krivičnu odgovornost Karić, Radulović i slične poštenjačine. Ko je taj ko obaveštava ovakve likove a ostaje nekažnjen? Kakav šamar nesposobnom tužilaštvu i još nesposobnijoj policiji. Hoće li iko iz ovih državnih institucija odgovarati. Neće, jer je ovo zemlja gde su stanovnici Čip i Dejl, Pera Detlić, Pera kojot i Duško Dugouško. A ptica trkačica je već "napolju"

milivoje jovanic

pre 11 godina

Odmah hapsiti one koji su ga postavili na mesto direktorta i ispitati im imovinu.On nije mogao sam da radi takve stvari bez necije podrske iz vlasti.To se zna.

doktor

pre 11 godina

"Mislim i da je nekorektno da neko u toj banci dobije bonus od 600.000 evra, u momentu kada je utvrđen minus od 300 miliona evra", kaže za B92 ministar finansija i privrede.
Dok ne proradi GILJOTINA lopovčina i otpuštanje lezilebovića
neće biti ni NADE u ovoj zemlji poltrona, špijuna, beskičmenjaka,

miroslav

pre 11 godina

U pratnji policije i nesto kesa da mu se nadje direktor je pobegao iz zemlje na neka egzoticna ostrva gde ima svoju firmu. Nista novo ovakve price citamo vec dvadeset godina, i znamo scenario unapred. Vest ce biti kada uhapsite stavite lopovu lance na noge osudite na zatvor uz oduzimamje imovine.

meinedeineunseremark

pre 11 godina

jadan on, odjavili ga. sada znate koji organ krade iz tanjira vase dece. oni su ostali nedodirljivi. 6 oktobar je subota?

slavko martinović

pre 11 godina

Očigledno je da mora da se pročisti i policija jer ovu državu su uništavali sistematski mnogo godina i na mnogim mestima sede ljudi koji ne zaslužuju da budu tu.

tajkun

pre 11 godina

a ostali iz IO i UO. a revizori. pa revizorska kuca je svojim javaslukom direktno obmanila akcionare Agrobanke. uhapsiti odgovorne u revizorskoj kuci. ako se dokaze da su nestrucno i namerno zataskali probleme u banci krivicno ih goniti a revizorakoj kuci zabraniti rad u finansijskom sektoru na period od 5 godina. pa ovo je necuveno sta na se desava. ne treba zaboraviti n odgovorne u nbs i mfin.

Max

pre 11 godina

Mozda je ovaj ko Terzic otisao u inostranstvo na usavrsavanje, ili je ko Ceca, nakon hapsenja Dzaje, otisao na Kipar da se malo odmori od prevelikog stresa, ili je kao prepakivac otisao na kaficu kod prijatelja pa ce se javljati po raznoraznim emisijama, da nam objasni "kako mu bagra namesta", ili je ko Kradici otisao u inostranstvo da prikupi dokaze o svojoj nevinosti....Sta je sad u pitanju pitam se pitam....

Freja

pre 11 godina

Čovek bre otišao na letovanje, da se odmori i provede za „sve“ pare. :)) Ih, bre, što smo mi neki zloban svet. Nema veze, vratiće se i on i pare (nepoznati iznos preko bonusa) da „uloži“ sa neke ofšor destinacije pa ima da se rascveta naša privreda. Ni prvi ni poslednji.

Bombon

pre 11 godina

Pozdravio se sa građanstvom juče u emisiji i otišao do Marbelje gde ga niko neće dirati zato što je pošteno opljačkao neku tamo bankicu iz tamo neke banana države..ko se s nama druži, život mu je duži.

joca

pre 11 godina

Mislim da je vrlo neumesan odgovor M.Dinkica da ce "narod da placa"Zna se koje kontrolor banaka "Država"I pitam Vas šta ste čekali do sada?ili imate dil pa ste ga pustili da pobegne?!!Hapsite inače cemo mi Vas !!!!!!!!!!!!!!

Gligor

pre 11 godina

Kakava sramota! Ponavlja se isti scenario, neko iz vlasti mu dojavi kad treba da ide, dobije kintu, pohapse miseve iz racunovodstva i bace ih u tamnicu a love nigde. I svi znaju da se tako radi, nije ovo prvi put. I nikom nista.

Vlak bez voznog rda

pre 11 godina

Da li je moguće da malo ko zna kako se ljudi hapse ili sprečavaju da odu preko granice? Uopšte me ne zanima iz koje je stranke ovaj, zašto nezavisni javni tužilac i istražni sudija nisu uradili svoj posao? Da li su tražili od suda da se ovome oduzme pasoš? Nisu, naravno. Pa sad ću ja da vas pitam - iz koje su stranke tužilac i istražni? Policija hapsi, ali samom po nalogu pravosudnih organa, zapamtite to.

GRADJANIN SUBOTICE

pre 11 godina

Pa sta ako je pobegao,pobegao je bio i Sanader pa ga nadjose i osudise. Proslo je vreme kad se bezalo,a da druga zemlja stane iza tebe,malo on para ima. Propust je Dacicev najvise i sluzbi za pracenje. Mada mislim da bi trebalo i predsednika FSS malo preispitati,on je unistio nekoliko furmi u SUbotici do te mere da su nestale i da je od giganata ostala livada,a nije fudbalski teren. Antonic je pobegao jel je puno para dao i Petrovicevom rodjaku pa je na vreme posavetovan sta da radi.

Građanin

pre 11 godina

Priča je daleko dublja od Antonića i ovih sedmoro... Šteta samo što će oni biti osuđeni, a oni koji su naredili da se ti krediti daju i vršili pritisak neće biti ni spomenuti... Pogledajte ko je sve dobio kredite, ljudi bliski skoro svakoj jačoj partiji! Ludost je ovo sve!!!

kontejner

pre 11 godina

Dinkic kaze kako ce gradjani da vracaju.Pazi ne mogu da verujem. Oni krali i pljackali banke a mi da vracano.Pazi da necemo.Dosta vise da se preko sirotinje bogatite.On dobija bonus u banci koja je u dubokom minusu od 6oooooE a mi da im vracamo pare.Mrssssssssssss!!!!Sve im pokupite da nemaju leba da jedu,pa u zatvor.Dripci!!!!!

Stojan

pre 11 godina

Da sam na Dacicevom mestu,prvo bih dao nalog da se napravi spisak vlasnika registrovanih luksuznih automobila novije godine proizvodnje i poceo od njih.Proverio da li su i koliko platili godisnji porez na dohodak.A posle bi vec sve islo samo od sebe....doslo bi se do kuca,stanova,jahti....
I za sve sto nema pokrica,oduzeo,prodao i sve pare u drzavnu kasu!
Brzo bi se budzet napunio!
A to bi bio recept samo za one nepoznate siroj javnosti.
Za one poznate,sve je jasno!

za promene

pre 11 godina

Nije ni cudo u Srbiji su se na odgovornim funkcijama postavljali ljudi sa strane, koji veoma dobro kradu i veoma dobro to iznesu napolje.Nadam se da takvih postavljanja ce biti sve manje i da se odgovorne funkcije daju ljudima koji vole Srbiju i ljude koji tu zive i koji nemaju rezervnu drzavu.

Nikolina

pre 11 godina

Pitam se da li je dotični svestan da sam sebi iskopao rupu i to duboku. Prvo tvrdi da je nevin a potom za manje od 24 sata pokušava da napusti zemlju. Koju će sada odbranu da upotrebi? Braniće se neuračunljivošću ili šta...?

student

pre 11 godina

Iskreno se nadam da sve ovo nije ovako providno kao što izgleda, i da je taj lik i dalje u zemlji. U suprotnom, ispadosmo VELIKE ovce svi zajedno.

Nezadovoljna

pre 11 godina

otišao da odnese novac na sigurno u Švajcarsku banku pa će da se vrati... ima 64 godine, celi život je pred njim i karijera mu je u usponu pa mu treba... Podići optužnicu, raspisati poternicu i staviti zabranu raspolaganja imovinom koja je u Srbiji a u njegovom je vlasništvu ili u vlasništvu njegove porodice

Zoran

pre 11 godina

Verovatno je omastio brke, ali je, izgleda mnogo vaznije i opasnije ono sto bi mogao da isprica. Zato su ga i pustili da zbrise. Koji jad.

lazar

pre 11 godina

Srbija sama sebe bruka,nista ne najavljuj,samo plan jedinicama,ko su subjekti i objekti i onda ljuljaj,ovo nije nista,pa kad ga uhvate,onda natezanje,oceli-neceli,pare naroda se trose na odbegle kriminalce,koje bi trebalo vracati u Srbiju na magarcu a ne luksuznim avionom

Boki

pre 11 godina

Mozda je covek otisao na neko egzoticno ostrvo na odmor i sad se provodi u drustvu zgodnih devojaka sa Havaja. Treba potrositi tih 600 000 evra.

Max

pre 11 godina

Mora se vec jednoim za svagda utvrditi ko su ti ljudi iz vrha koji jave ovakvima (Kradicu, Terzicu, Ceciliji) da se sklone, da se spremaju hapsenja? Njih treba strozije kazniti od gore navedenih!

Julija

pre 11 godina

I šta sad? Ojadio je zemlju za mnogo, ne malo a taj novac pripada svima nama. Odmah poternica a potom hapšenje saučesnika u bekstvu!

hm

pre 11 godina

Pobegao covek cije se hapsenje najavljivalo poslednjih mesec dana. Za ovako nesto ministar policje u ozbiljnoj drzavi podnosi ostavku. Kako je moguce da se sve znalo, a da ga policija nije drzala na oku. Ocigledno su zazmurili.

cobe

pre 11 godina

Ako i njega interpol nemoze da uhapsi i vrati u zemlju onda smo stvarno banana drzava. Molio bih doticne da ne spominju vise zrtvene jagnjice, kad neko uzme milione daleko je vise od zrtvenog jagnjeta.

zmitjkoe

pre 11 godina

Srbija nije organizovana drzava. Nije cak ni drzava vec parking lot. Koji bedni amateri vode zemlju je nepojmljivo. Sve vesti koje stizu zadnjih dana su katastrofalne i samo pokazuju koliko je trulo srpsko drustvo. A pravi raspad tek sledi.

vladeta

pre 11 godina

hahahaha,da gradjani vracaju,pa ja ne mogu ni svoj kredit cestito da vracam a ne tudje lopurdije!!! neka vraca onaj sto ga pustio,mislim da je on Dacicev coEk ako se covekom moze nazvati

eBora

pre 11 godina

Antonic je clan SPS,i on je preko njih delegiran kao pretsednik Izvrsnog odbora(IO) banke, to se lako moze proveriti i nemojte siriti dezinformacije

Duki

pre 11 godina

Nije mi jasno kako je moguće da Antonić posle izjave u jučerašnjem intervjuu datom B92 da će se odazvati državnim organima ako ga pozovu, ipak odluči da pobegne. Šta se u međuvremenu sve događalo? Ko je sve umešan u aferu Agrobanke? Sve mi se čini da su u toj igri mnogi veliki igrači. U svakom slučaju policija je zakazala, što i nije mnogo čudno jer se već ista stvar događala. Nadam se da će bez obzira na sve, svi krivci za ovu aferu biti procesuirani pre ili kasnije. Dosta je bilo pljačke i otimačine!

dm

pre 11 godina

O vrlo lepo...počelo klanje pacova?
Pa na ovoj aferi bi mogle da padnu sve partije u Srbiji...da vidimo na šta će ovo da se izrodi?
Najverovatnije ni na šta...osudiće eventualno neke marginalce...prave glavne zverke naravno kao i obično nedodirnute.
Gde je Šoškić...ima on na tonu pitanja da odgovori je mu u deskripciji posla kao guvernera beše pisalo...kontrola banaka!

taxidriver

pre 11 godina

uaaa bre bagro lopovska u zatvor nego sta,kako ste samo lepo uzivali ejjj bre tolike pare ste procerdali sad ste u kanalu bez icega uaaa bre bezrepi lopovi!!!!

velja

pre 11 godina

sve je to u redu, ja sam prvi za to da se ti ljudi privedu, ispita odgovornost i krivci bace u tamnicu bla, bla... ali kao sto neko rece bice tresla se gora, rodio se mis... nego ono sto najvise smeta i bode oci sto ne postoji nezavisni sistem, koji ce raditi ono sto treba da radi, bez obzira ko je na vlasti, zato nama nije i nece biti bolje dokle god se radi po bilo cijem nalogu, ovih ili onih, sve jedno je

Dragan

pre 11 godina

Odakle on na granicnom prelazu ako je prethodno napustio zemlju? Je li hteo da se vrati? Onda je Vuciceva prica da niko ne moze da utekne sasvim bespredmetna.

apis

pre 11 godina

Alo Ivice,da si pod hitno javio ovom tvom sto je zbrisao u bosnu da se veceras vrati nazad, inace izlazim iz vlade....
Nemoj tako Aco,pa nisam mu ja rekao da bezi,ja mu vec obecao,par godina sa narukvicom,kao onom banetovom suraku i milankinom sestricu......
kazi mu pod hitno da se vrce ili tvoj snimak sa H2O sa Saricima ide na You Tube
Dobro bre,evo zovem ga......al pod uslovom da prihvatis tonceva za sefa carine
Rekao sam ti bre vise da mi ne spominjes tog narko dilera,pa covek je svercovao amfetamine preko granice....
Jeste al nije to da bi pravio drogu,vec da bi ukrstao goveda u juznoj Srbiji............
Srbija zemlja paradoksa

501

pre 11 godina

Odneo čovek pare na sigurno i sve bilo dobro, no verovatno su mu rekli da će mu pobiti svu užu rodbinu, ako se sazna ko je još sve umešan, pa se čovek vratio. Ma jednostavno će mu staviti narukvicu i neće smeti iz kuće da iziđe celu jednu godinu.

nebojsa,nbgd

pre 11 godina

"za situaciju u Agrobanci treba da odgovaraju svi koji su napravili te gubitke, koje će sada nadoknađivati građani Srbije"
Pa dokle ce gradjani Srbije da nadoknadjuju lopovluk i nesposobnost vlasti!!! Nama se stalno desava da nas neko permanentno pljacka zbog NESPOSOBNOSTI drzave i vlasti a onda se jednostavno konstatuje da ce to biti na stetu gradjana!!!Pa valjda ti lopovi imaju ime i prezime i neku imovinu koju su nezakonito stekli??? Gradjani ce platiti i otstetu "ALPINI" zbog obranja KONCESIJE!!Dali ce pametnjakovici koji su tvrdili da smo mi u pravu i da necemo placati odstetu ODGOVARATI??? NE VERUJEM jer su deo nove koalicije!!!!

tajkun

pre 11 godina

uhapsite odgovorne u revizorskoj kuci. oni su morali uvideti sta se desava u banci. pa na bazi njihovih izvestaja su investitori i kupovali akcije. revizorska kucaih je direktno obmanula i prouzrokovala medjunarodnu arbitrazu i gubitak po gradjane Srbije. oduzeti im dozvolu. preispitati revizorske izvestaje svih banaka pod hitno.

testament nema ko da otvori i procita

pre 11 godina

Malo je SAMO sedam uhapseno.
Za jedan dan SPISAK UHAPSENIH bio bi veci da, NEMAM IDEJU KO? uzmu IZVESTAJE pok. Verice Barac, jer tu su sva imena i prezimena onih koji su krali, pljackali i otimali.
Tesko je pomisliti da je jedna hrabra zena ostavila TESTAMENT SRBIJI kako su stranke, pojedinci, politicari pljackali, otimali i unistavali SRBIJU.

analista

pre 11 godina

ovde ko da vlada kolektivna amnezija: pa samo mesec dana pred izbore secam se da sam citao da Cvetkoviceva/Tadiceva vlada predlaze dokapitalizaciju Agrobanke sa 75 miliona evro novaca poreznih obaveznika. Znaci ovi podelili rodjacima i prijateljima 300 miliona i sada mora da im damo 75 da bi preziveli ili otplatili male akcionare. Pa ovo se zna iz novina, ste sve tek treba da se otkrije?

cobe

pre 11 godina

milane u pravu si, agrobanka nema s cim da podmiri taj novac a od njih nema sta da se uzme. Postoji jos jedan nacin, da se primoraju da vrate sav novac sa tajnih racuna ali za takve stvari drzava treba biti sposobna i mora imati podrsku drugih zemalja. Sad cemo videti dali evropa stvarno zeli da se stane na kraj korupciji i kriminalu u Srbiji.

mlekadzija

pre 11 godina

Jeste uhapsen, no kao i u svim prethodnimm skandalima lopovlucima bice pusten ne za tri nego 6 meseci. A ako i bude sudjenja proci ce kao i bivsa ministarka Marija Raseta Vukosavljevic ili Davinic. BICE OSLOBODJEN. Zivi bili pa videli...

taca maca

pre 11 godina

Ma sta neko ga obavestio o hapsenju.Na sva zvona se prica o kradji mesec dana i duze,taman dok istransferisu novce sa racuna na racun po inostranstvu, prebace imovinu na tetke i istalu familiju da ne moze da se pleni i onda bezi.I kako nije kriv?Jedino ako dobije zdravstvenu potvrdu da je retardiran i lud mogu da kazem da nije kriv.I da je uzeo i 6 eur za izvrsavanje tudjih naredjenja kriv je. Kad je video tako "veliki bankarski strucnjak"o cemu se radi mogao je posteno da da ostavku.

surfer

pre 11 godina

Ja ne znam zbog kojih zasluga je ovaj covek nagradjen sa 600.000 EUR, samo konstatujem da je to vise od polovine novcanog dela Nobelove nagrade za 2011. godinu. Mora da je nesto pametno uradio u banci a mi glupanderi nikako da shvatimo pa ga sada kao jurimo jer je on, kao pobegao. A lepo je obecao na TV da ce da razgovara, ako ga neko, kao bude nesto pitao. Mozda je u roaming-u?

komentatorka

pre 11 godina

(zoran, 8. avgust 2012 22:25)
---------------------------
odlican predlog, nego nek opkole i skupstinu pa da broj uhasenih krimosa bude 99.946% .

Slab pokusaj, srpsko Sanader se jos uvek ceka.

pre 11 godina

Svi su se zalepili za jedan bonus od 600.000 Evra. A gde su drugi bonusi, gde je platica, gde su druge naknade i provizije ?

Zlopamtilo

pre 11 godina

Prvo , sam se vratio . Drugo , njegov deo je 600.000,00EUR , sinov 5.000.000,00EUR , da zaokružimo sa njegovm masnom platom ,toplim obrokom i sl, na 10.000.000,00 EUR cca ,300.000.000,00-10.000.000,00=290.000.000,OOEUR. 'di su ti novci? Mislim da je došao ,greška ,dotrčao sam u zatvor kao trenutno najsigurnije mesto za njega !Realno , poslednja stvar koja njima (korisnicima nepovratne pozajmice od 290.000.000,00 EUR cca ) treba je da se njemu sudi i da objašnjava tokove novca.
Psi laju ,karavani prolaze........
Kako smo svi progutali udicu kao somovi! Svi smo užasno ljuti što je maznuo 600.000,00 a nikog ne interesuje ostatak novca!? Pa ako je njima potreban žrtveni jarac šta je sa našom svesti ?Gde smo mi u celoj priči ?Oni će da ga osude (ako preživi) za pronevere ,zloupotrebu položaja i sl sranja i tako će oprati 290.000.000,00 EUR cca , koje ćemo ,btw, svi mi da vratimo .Jbg , neko mora to da refinansira !

snezana

pre 11 godina

Zašto bi mi,građani vraćali te dugove.Novci su negde ili u nečemu nek ih naplati država, kuće, stanovi, automobili, računi u spoljnim banka njihovi i svi na čijim imenima bio mogli biti .sumljam da su na uživanje mogli da potroše toliko. Koliko mi je poznato osim sitnih oduzimanja i prodaja jedino su Šariću oduzeli imovina i bila je na raznim prodajama,mada i od toga ne znamo gde je završio novac.

vasa

pre 11 godina

Treba doneti poseban zakon protiv funkcionera. Svaka njihova malverzacija je direktan udar na drzavu. il ce ovo stati il Srbije nece biti.

milan

pre 11 godina

Za ove koji pozivaju na oduzimanje imovine,cisto da ukapirate kako je nastao minus u Agrobanci!!Gospoda su svu svoju imovinu stavili pod hipoteku a od banke uzeli kredite koji su 10 puta veci od realne vrednosti!Tako da Agrobanka sada ima hotele kuce i livade po ivanjici i ostalim zabitima koje je platila 300 000 000e!!!tako da nema sta da im se oduzme ,a pare su zavrsile na nekim ostrvima i u nekim strankama!!

PAMETAN GENIJE

pre 11 godina

Neverovatno da se napravi takav minus i niko da to zaustavi a jos neverovatnije da ladno pobegne u Bosnu pa ga uhapse u povratku u zemlju..Sta da je odleteo iz Sarajeva u Rusiju??Ovde treba da iz vrha odgovaraju iz NBS i MUP kao i DB pa ko je pratio osumljicenoga kakvi ste nesposobnjakovici...

Konstantin

pre 11 godina

vidim ostrascenih navijaca i partijskih vojnika ispranih umova koji nista drugo ovdje ne rade nego 'brane' svoje 'neduzne' partijske kolege i mnogo im je bitnije je li ovaj iz spsa ili dsa. kao da ce ovaj dug da vracaju samo ovi iz snsa ili ovi iz dsa. da ste se bar ovajdili i vi pa da vas razumijem. oraganizujte brate neku tekmu izmedju sebe i navijajte za svoje kadrove do prekosutra. za nas sa hronicnim nedostatkom partijskog mozga mnogo je bitnije da se hapsi i jos bitnije da se osude ovi 'sposobni' partijski kadrovi i nije nam bitno ko ih hapsi. ocito je da je citava ekipa iz raznih stranaka i oni nemaju problem izmedju sebe. na kinti nema partijskih obiljezja, a vi ovdje pjenite ko moja baba na turske serije..

ovu bagru treba osuditi, nije dovoljno uhapsiti. sve to u kamenolome i rudnike na tesku robiju, sve drugo je premalo. i da im se sudski napravi grupa na fejsbuku SVI MI KOJI SMO KRALI OD NARODa gdje ce redovno postirati slike iz rudnika da vidimo kako su divno preplanuli..

inspektor

pre 11 godina

Prema evidenciji bezbednosni službi Srbije koje su zadužene da prate izlazak novca iz zemlje od 2008 godine je iz Srbije izneto 37 milijardi evra...,
(Nikola, 9. avgust 2012 09:39)

ahahahhahaha, 37.000.000.000. al prema evidenciji bezbednosnih sluzbi. ahahahahah, lupi covek i ostade ziv. aj se malo gadjamo ciframa. prema mojoj evidenciji (isto iz bezbednosnih sluzbi), izneto je 49.000.000.000. ajmo svi svoje evidencije, sve iz bezbednosnih sluzbi, pa ce istina biti neki prosek. sta fali da se malo gadjamo nulama. steta za tolike milijarde, sad bismo devizne rezerve imali preko 50 milijardi, a kurs za evro bi bio 14,56. evara za jedan dinar

Vladan Grujić

pre 11 godina

Q: Šta je "Miškov paradoks"?
A: Skupljaj pare i ćuti.
Objašnjenje: Koliko god para da imaš, srpske vlasti te neće dirati ako ćutiš. Onog trenutka kada prekineš ćutanje država počinje da ti postavlja nezgodna pitanja. Da Dušan Antonić nije dao intervju TV B92 ne bi bio uhapšen. Da Bogoljub Karić nije osnovao političku partiju ne bi bio u egzilu. Čak je i Milan Beko imao problema nakon javnih izjava i intervjua. Samo Miško nema problema jer se uopšte ne oglašava. Očigledno, ćutanje je zlato.

Nono

pre 11 godina

Nikako mi nije jasno zašto se ovi što izdaju velemudra saopštenja o "borbi" protiv kriminala i korupcije stalno prave ludi misleći da smo mi skroz zbunjeni i da nismo završili nikakve škole u kojima su nas već učiteljice naučile da kad hoćemo da upoređujemo neke veličine moramo da ih izražavamo u istim jedinicama mere. Kad god u istom tekstu vidim dinare i evre, odmah se mašam digitrona, pošto znam da ga je pisao ili neznalica ili prevarant koji hoće nešto ili nekog da sakrije. Naš vrli premijer i ministar unutrašnjih poslova se zajedno sa svojim ministrom finansija hvali kako su uhapsili dvojicu privrednika koji nisu Agrobanci vratili čitavih 530 miliona. Pošto se radi o dinarima, kada se izvrši preračun u evre, po današnjem srednjem kursu to nije ni 4,5 miliona evra. Kako se iz istih saopštenja vidi u pitanju su neizmireni (nevraćeni) krediti od svega 200 do 300 miliona, ali evra. Znači da vlast JESTE uhapsila one koji nisu vratili oko 2% nevraćene sume, ali NIJE uhapsila one koji su odgovorni za 98% onog što nije vraćeno! Šta mislite da li su u pitanju neznalice (zašto prihvatiše posao ako ne umeju), ili možda, ipak, oni drugi?

Draginja

pre 11 godina

Antonic i njegovi saradnici su krali ,zato su uhapseni i to je u redu.Po nasoj narodnoj poslovici "pola pije,pola Sarcu daje",i oni su od tih ukradenih para sigurno veci deo dali politicarima i ljudima na vaznim polozajima .E sad,dali ce stisnuti petlju da javno kazu ko je sve u toj mutljavini dobio gotove pare,kredite koje ne treba vracati,nekretnine.....ili ce biti dogovor da cute a za uzvrat ce biti brzo izvadjeni iz zatvora i stvar ce se zataskati.
Zbog takvih lopova,u nasoj zemlji postoje javne kuhinje,bolnice sa pokvarenim inventarom i aparatima,ustanove za stare i dusevne bolesnike ,hendikepirane, ko iz XVIII veka ....
Nadam se da se nece sve svrsiti samo na hapsenju, nadam se da ce im se oduzeti sve sto su ukrali,sto se vodi na njihovo ime i sve ostalo sto su vesto prepisali svojoj deci,unucima,svastikama....