Petak, 27.07.2012.

20:49

Nikolić na prijemu kod Elizabete II

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovao je večeras prijemu koji je uoči svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Londonu priredila kraljica Elizabeta II.

Izvor: Tanjug

Nikoliæ na prijemu kod Elizabete II IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

buuu

pre 11 godina

gee, what a president can and cannot do....
neka prestane već jednom da naglašava kako stalno priča i pominje srbiju i pravda se za totalno promašeni boravak na olimpijadi.

Biserka

pre 11 godina

@perice vidiš nije ti ideja loša, obzirom da SNS ume da ceni ljude, njihov trud i rad razmisliću... možda se i učlanim i postanem deo tih divnih ljudi. Što se engleskog jezika tiče bolje i prevodilac nego ministarka koja čita sa papira i to onako kako se izgovara. Nije sramota nemati, neznati, sramota je pretvarati se da si nešto što nisi!

perica

pre 11 godina

@Biserka Nadam se da ćeš dobiti unapredjenje od svog Sns-a zbog obavljenog zadatka i objave tvog komentara.Jos se nadam da mnogo bolje govoris engleski od svog predsednika ili je to pretesko za vas,jer i pred. skupstine koristi prevodioca kad razgovara sa amba. SAD.

Biserka

pre 11 godina

Nikolić je prdsednik koji će uvek, u svakom trenutku i bez razmišljanja biti uz svoj naro i u dobru i u zlu. Verujem da mu nije bilo lako da bude udaljen od Srbije u vreme kada se formira vlada i donose pesudne odluke obzirom da mu je narod uvek na prvom mestu. Pozdrav za naše olimpijce i pozdrav za predsednika Nikolića i prvu damu!

Mordor

pre 11 godina

C,c, c, što ti je čovek, hehehehe....
Ko bi rekao da je to onaj isti Toma koji je do ne tako davno nosio bedž, požrtvovano branio liniju Karlovac-Karlobag-Virovitica-Ogulin, pravio kretenske performanse u Skupštini i izvan nje, galamio i pljuvao i Evropu i Zapad uzduž i popreko, a vidi ga sad!
Šetka se opušteno Londonom i pije čaj sa engleskom kraljicom, sve dižući mali prst dok prinosi šolju ustima! Ma, svetski čo'ek, bre!

Olgica61

pre 11 godina

Ponosna na svog predsednika! Kako se jedno vreme odvijale stvari mislila sam da nikada ovako nešto neću izgovoriti ali sada sa punog srca slobodno mogu reći da sam ponosna građanka Srbije jer imam predsednika koja me dostojanstveno predstavlja u svetu!

olimpus

pre 11 godina

Pa zašto niste stavili sliku Dragice i Tome kako ćaskaju sa Eliyabetom nego tamo neka Mišel i us ambasador u Londonu. E Tomo kako ćes ovo traćenje narodnih para da objasnis ili možda nećes?!

Jagode sa slagom

pre 11 godina

Pa ovo je psihopatologija.
(Shonke)

Zove se i socijalna patologija kod nas vec zadnjih 25 i kusur godina, zapusteno stanje, zadnja faza.

Aristokrat

pre 11 godina

Vidi sta vlast radi, pre samo 12 godina polupismeni svet po Srbiji huskao kako treba da se baci bomba na London, Rim, Pariz....a sad on hoce kod kraljice?? Pre samo dve godine nosio slike sa likom Ratka Mladica, hteo da menja ime ulice Zorana Djindjice, noseci majicom sa likom njegovog gazde Seselja, prokleta je ova zemlja kojoj ocigledmo nema spasa sa Dacicima, Tomom diplomom, Vucicom, Veljom Ilicem, JUL-ovcem Vulinom....nasta je Srbija spala, dno dna na svetskom nivou. za bolje nismo.

shkelqimi

pre 11 godina

Hvala ti Nikolicu,sto niste bojkotpvali odlazak u Londonu povodom Olimpijade iako je kraljevina Engleske zvanicno urucila poziv Atifete Jahjaga ,predsednica Republike Kosova i ona je medju stotine drzavnika sveta povodom najmasovnijem sportskom skupu

Shonke

pre 11 godina

Ovo je vec smesno. Boris jeste se setkao po svetskim sportskim objektima ali niko nije izvestavao o svakom detalju njegovog boravka tamo. Pazi, Nikolic prosetao Londonom i provozao se brodicem po Temzi ali je mislio na Beograd. Pa ovo je psihopatologija.

Dejan

pre 11 godina

Kako se lako navikao na trosenje narodnih para.Do juce su ovi iz SNS-a kritikovali DS zbog setkanja po belom svetu.Plovio je Temzom a mislio na Beograd,i sada svi trebamo da popadamo i konstatujemo kako je veliki patriota.Sjasi kurta da uzjase murta.

milivoje

pre 11 godina

scena sa prijema.

mister nikolić congratulations for elections victory. I also heard that you successfully finished 2 faculties.

o yes, kako se kaže... o yes, kako se kaže...i have stopped brain drain.. Kosovo is Serbia o yes...


o yes.. next please...

tara

pre 11 godina

Невероватно, ништа не можете ви у Србији да коментаришете а да се не прожима нека пакост, злоба, завист и подје....ње.?! Ево и сада сте се нарогушили, мислите нисам Српкиња - а јесам!!! И, све што ћу рећи је следеће: Драги наши српски спортисти, синоћ на церемонији, само сам чекала једну заставу да видим и једно име да чујем. СРБИЈА... И, верујте ми, срце ми је било у грлу од узбуђења и среће.Из дубоког поштовања, синоћ сам устала да вас на тај начин поздравим. Желим вам што више медаља, здравља и среће.Подарите нам оне незаборавне тренутке радости и осећаја припадности.Ви то можете и ви то желите.Свако добро од Бога вам желим. Бајина Башта

Dantes

pre 11 godina

Pred svaku Olimpijadu sef drzave u kojoj se odrzavaju igre pravi koktel - prijem na koji su kurtoazno pozvani SVI sefovi drzava ili vlada zemalja clanova Medjunarodnog Olimpijskog Komiteta.
Sinoc se videlo da je od 204 zemlje ucesnice ovogodisnjih igara u London doslo tek oko pola. Verovatno su imali neka preca posla.
A da li je nas precednik imao mozda neka druga posla? Mozda samo to sto se posle skoro 3 meseca konacno formirala Vlada?
Toliko ste bili glasni kako cete odmah da pocnete da radite kad ono - prvo Brazil, sada London...
Sta je sledece?
Doktorat?

crni domino

pre 11 godina

Koji bombastican naslov: "Nikolic na prijemu kod Elizabete II" Covek svasta lepo da zamisli, a ono, on je jedan od dvestotinecetiri zvanice!
Nista posebno i nista znacajno, vec cisto kurtoazno!
Ovako se jednom masteru dize rejting u nepismenom narodu Srbije koji je uglavnom glasao za njega! Druga polovina bi rekla da olako trosi tako potreban novac poreskih obveznika Srbije za izlaz iz krize u koju ju je uvalio prethodni predsednik i polovina prethodne vlade!

vlada

pre 11 godina

@j o k e r: "nije zapravo ni zaseo u predsednicku fotelju srbije,a vec se opusteno setka londonom u kojim za svojih 60-tak godina nikad nije prosao"

Ma nije valjda. A da je Tadija tamo i da se vlada formira mesecima sve bi bilo kul? Verovatno bi se opet i rukovao sa onim zlotvorom. Tako da Tadijine rodje prestanite da s... i shvatite, nije Toma pobedio, nego je Tadic izgubio - covek koji je istovremeno bio predsednik stranke, premijer i hteo jos i treci predsednicki mandat; procitajte definiciju sta znaci diktatura i tiranija, mozda prepoznate svog miljenika medju redovima. Novi nam predsednik Dr. Mr. Njr. mozda nema diplomu, ali je barem rodjen u srbiji ako nista drugo. Sa koliko su se diploma okitili DS "strucnjaci" pa su pokrali sve zivo i doveli zemlju na ivicu propasti? Ili mozda DS nije kriv? Mozda je to sve zakuvao jos Sloba pre 22 godine - pricaj mi pricu.

Jale Dobric

pre 11 godina

Pozdrav svima!

Toma je kralj, zato i treba da se druzi sa Elizabetom. Jedva cekam da cujem sledecu njegovu misao, koju ce naravno njegov kabinet naknadno objasniti. On sve sto kaze mora biti i dodatno objasnjeno(kao matematicka zbirka), takve su to velike misli. Smejao sam se kao lud kad sam cuo da najvise voli sportove sa golmanom. Verujem da ce na NJUZ.NET da osvane da voli najvise sportove sa nasim golmanom. TOMA KRALJ !

Komentar

pre 11 godina

Bez obzira na sve, konačno jedan predsednik koji ima ženu. Mislim, čuo sam su i predhodni imali, ali su ih se valjda stideli pošto ih nikada nismo viddeli. Pozdravljam ovakav potez.

Arčibald R.

pre 11 godina

Čujte Srbi,
posebno Vi koji pišete ove zlurade i sasvim raspamećene komentare o tobože zloj eri Srbije pod upravljanjem demokrata.
Znajte da ovaj čovek sa falš kvalifikacijama (ipak je diploma kupljena) ne bi ni omirisao London da nije bilo tih istih demokrata i njihovog truda i napora da zaustave propadanje zemlje. I dobrim delom poprave potpuno izgubljeni uprljani joj ugled. Nažalost, srpski narod zaboravlja. U svojoj prostodušnosti zaboravlja da je ne tako davno na ove i druge igre, zahvaljujući između ostalog radu i zalaganju i ovog vojvode - "mastera" i još mnogih iz sadašnje vladajuće ekipe, Srbija išla bez oznaka zemlje kojoj pripadaju ili pak nije išla uopšte.
A sada se isti šeta u "bež" mokasinama i vozi se po Temzi i misli o Beogradu....
Kakav blam. I što nam je sve ovo trebalo?
„Budala se uči na svojim greškama a pametan na tuđim“!

Zgrozena

pre 11 godina

nesto sam propustila..jel dragica dobila neku funkciju?naravno, ne po partijskoj liniji, to nikako, sacuvaj boze...mozda po porodicnoj? sve me ovo podseca na onaj glupi reality u kome par sa sela obilazi svet...ko je tomi rekao da treba svuda da vodi svoju zenu? to su te ustede?...svaka cast!

Marko

pre 11 godina

Da nije bilo kuma nema sanse da bi on dogurao dovde... Kad je kum otisao u Hag, njemu je poklonjeno glavno mesto u opoziciji, a posle je samo trebalo da postane light radikal, sto je uz pomoc sa strane rezultovalo kao osnivanje nove stranke uz ostanak vernih glasaca koji su poceli sumnjati u radikalski ekstremizam. Nasao se u pravo vreme na pravom mestu i obezbedio i praunucad, a jos uz to ce da vidi sveta kao nasa najvisa zvanica.

Dahija

pre 11 godina

Ljudi, da mi je videti Tadića kad je gledao Tomu i Dragicu kako mašu olimpijcima pred celim svetom hahahhaha verujem da je plakao jadničak, pa on je trebao da maše "neću, pustite me" hahah

Nikola S.

pre 11 godina

"HRH Queen Elisabeth mora je duboko impresionirana nasim predsednikom i prvom damom."

@Eli,

Kraljicina titula je HM. Nema royal, nema higness. Majesty.

upitani

pre 11 godina

kakve veze ima sta je nosio, bio je u obilasku grada sto i svaki predsednik radi kad ode negde i to u opustenoj varijanti, pa i drugi predsednici su obilazili beograd koji je mnogo manji od londona.. zato ne lupajte gluposti drzava pred bankrotom kosovo trt vrt, duznost svakog predsednika je da isprati olimpijce i tako bi uradio i svaki...

no remorse

pre 11 godina

Gde to pise da predsednik mora da prica engleskim jezikom,slazem se bilo bi normalno da govori ,ali mislim da ga narod nije birao da bi govorio Engleski…

Julija

pre 11 godina

Divna slika koja posle mnogo godina odlazi u svet! Predsednik Srbije u pratnji svoje supruge, prve dame, prisustvuje prijemu kod Kraljice i prati otvaranje Olimpijade. Lepota za oči i uši...

shogun

pre 11 godina

Nikolic je covek iz naroda I kao takvog ga je I birao! Glupo je da ovde sakupljaju jeftine politicke poene neki koji vise nisu na vlasti…

southempton

pre 11 godina

Nikolicu se sada trazi dlaka u jajetu tipa: ko ovo placa,cime je otisao,koliko ostaje…sve ono za sta nikom nije padalo na pamet da pita dok je Tadic bio predsednik…

galaxy

pre 11 godina

Ovde izgleda sportiste vise niko I ne prepoznaje od tolikih politicara, oni su samo predstavnici zemlja ipak treba njima posvetiti vecu paznju…

enric

pre 11 godina

Da se razumemo ovo nije wimbldon koji je samo jedan od teniskih turnira u svetu,ovo su olimpiske igre gde ucestvuje preko 30 predsednika ,sto ostalih ljudi iz najvisih vrhova vlasti u svojim zemljama..tako da je svako poredjenje klasican spin…

j o k e r

pre 11 godina

nije zapravo ni zaseo u predsednicku fotelju srbije,a vec se opusteno setka londonom u kojim za svojih 60-tak godina nikad nije prosao...vladi je trebalo preko mesec dana da bude oformljena,a drzava ako nije vec -bice sutra pred bankrotsvom...kosovo nam visi obeseno nad glavom kao damklov maci i narod ostao(a i di ce!?)na njemu... ma opusteno,ima vremena di nam se zuri...svega ce biti,samo po svemu sudeci - nas ne ce...!!!!

Robin Hood

pre 11 godina

g. Nikolicu, tamo vam je isto predsednica i premijer Rep. Kosova. Ako nista drugo onda barem ZAZMURITE, kako nebiste slucajno INKLUZIVNO ili EKSKLUZIVNO, ovaj, pardon, IMPLICITNO ili EKSPLICITNO priznali drzavu Kosova. Ne zaboravite vase "crvene linije"

maxim

pre 11 godina

da li ce ikada doci dan kada cemo prestati da se kitimo YU medaljama, kada cemo da shvatimo da mozemo da brojimo samo ono sta je Srbija uradila pre i posle SFRJ???!!!!

Maxim

pre 11 godina

Jao kad se Dragica vrati pa pozove komšiluk na kafu... Ima da puknu od muke i Mica i Goca, i ona pakosna Daca što glasa za Borisa i sve te rospije što su se sprdale kada im je pričala da će piti čaj sa kraljicom Elizabetom!
Ali nije se Elizabeta nešto pretrgla da sredi salon.
Tek poneki goblen i milje. Sve tapiserije i ćilime sklonila.
Kada dođe u Bajčetinu ima da vidi kako izgleda jedna domaćinska kuća!

mirko712

pre 11 godina

ПАоглед на Лондон шанса за Београд, Нови Сад и све друге градове који се налазе у близини великих река. Туризам, крстарења...

sabahudin

pre 11 godina

Kakvo je ovo čudo,što nam se događa.Do juče smo imali vrlu demokra-tiju, koju priznaje ceo svet.I sa kojom samo hoće da razgovara,a nikako sa onima iz mračnih 90-tih.Ovako su naše vrle demokrate plaš-ile narod pred svake izbore.A pogledajte sada našeg predsednika Nikolića,naš ponos svi dočekuju i svuda mu vrata otvorena.Kad su
vrata njemu otvorena i svi ga uvažavaju to znači uvažavaju i samu Srbiju.

žureza kod Bete2

pre 11 godina

Prenesi joj obavezno šta joj je Boris poručio, citiram:
"Gde si kralj(u)ice"
Valjda je Toma poneo rakiju iz Bajčetine kao prezent, nije red da se izbruka.
Pade mi na pamet kako bi bilo ludo i nezaboravno da se kompletna svita i elita na prijemu kod Elizabete napije od Tomovače ko du.e i da krene da baljezga i da se tetura. Ne mogu da prestanem da se smejem samo kad pomislim na tu sliku.
Da smo Velju i Mrku poslali na prijem bila bi 100% domaćinska atmosfera, Guča II, Toma mi je nešto mlitav, teško će on da razdrma situaciju a i žena mu je tu...

gox

pre 11 godina

"".. kod kraljice se okupilo skoro 100 svetskih lidera, koji će večeras prisustvovati otvaranju Igara. .."

Mediji na Kosovu javljaju da su ma prijemu sa ostalim 'svetskim liderima' takodjer bili Taci i Jahjaga ???
Samo to je izgleda 'tabu tema' u Srbiji {kao da je 1948 i vreme Informbiroa}

Maxim

pre 11 godina

Jao kad se Dragica vrati pa pozove komšiluk na kafu... Ima da puknu od muke i Mica i Goca, i ona pakosna Daca što glasa za Borisa i sve te rospije što su se sprdale kada im je pričala da će piti čaj sa kraljicom Elizabetom!
Ali nije se Elizabeta nešto pretrgla da sredi salon.
Tek poneki goblen i milje. Sve tapiserije i ćilime sklonila.
Kada dođe u Bajčetinu ima da vidi kako izgleda jedna domaćinska kuća!

žureza kod Bete2

pre 11 godina

Prenesi joj obavezno šta joj je Boris poručio, citiram:
"Gde si kralj(u)ice"
Valjda je Toma poneo rakiju iz Bajčetine kao prezent, nije red da se izbruka.
Pade mi na pamet kako bi bilo ludo i nezaboravno da se kompletna svita i elita na prijemu kod Elizabete napije od Tomovače ko du.e i da krene da baljezga i da se tetura. Ne mogu da prestanem da se smejem samo kad pomislim na tu sliku.
Da smo Velju i Mrku poslali na prijem bila bi 100% domaćinska atmosfera, Guča II, Toma mi je nešto mlitav, teško će on da razdrma situaciju a i žena mu je tu...

gox

pre 11 godina

"".. kod kraljice se okupilo skoro 100 svetskih lidera, koji će večeras prisustvovati otvaranju Igara. .."

Mediji na Kosovu javljaju da su ma prijemu sa ostalim 'svetskim liderima' takodjer bili Taci i Jahjaga ???
Samo to je izgleda 'tabu tema' u Srbiji {kao da je 1948 i vreme Informbiroa}

j o k e r

pre 11 godina

nije zapravo ni zaseo u predsednicku fotelju srbije,a vec se opusteno setka londonom u kojim za svojih 60-tak godina nikad nije prosao...vladi je trebalo preko mesec dana da bude oformljena,a drzava ako nije vec -bice sutra pred bankrotsvom...kosovo nam visi obeseno nad glavom kao damklov maci i narod ostao(a i di ce!?)na njemu... ma opusteno,ima vremena di nam se zuri...svega ce biti,samo po svemu sudeci - nas ne ce...!!!!

maxim

pre 11 godina

da li ce ikada doci dan kada cemo prestati da se kitimo YU medaljama, kada cemo da shvatimo da mozemo da brojimo samo ono sta je Srbija uradila pre i posle SFRJ???!!!!

Robin Hood

pre 11 godina

g. Nikolicu, tamo vam je isto predsednica i premijer Rep. Kosova. Ako nista drugo onda barem ZAZMURITE, kako nebiste slucajno INKLUZIVNO ili EKSKLUZIVNO, ovaj, pardon, IMPLICITNO ili EKSPLICITNO priznali drzavu Kosova. Ne zaboravite vase "crvene linije"

sabahudin

pre 11 godina

Kakvo je ovo čudo,što nam se događa.Do juče smo imali vrlu demokra-tiju, koju priznaje ceo svet.I sa kojom samo hoće da razgovara,a nikako sa onima iz mračnih 90-tih.Ovako su naše vrle demokrate plaš-ile narod pred svake izbore.A pogledajte sada našeg predsednika Nikolića,naš ponos svi dočekuju i svuda mu vrata otvorena.Kad su
vrata njemu otvorena i svi ga uvažavaju to znači uvažavaju i samu Srbiju.

mirko712

pre 11 godina

ПАоглед на Лондон шанса за Београд, Нови Сад и све друге градове који се налазе у близини великих река. Туризам, крстарења...

Arčibald R.

pre 11 godina

Čujte Srbi,
posebno Vi koji pišete ove zlurade i sasvim raspamećene komentare o tobože zloj eri Srbije pod upravljanjem demokrata.
Znajte da ovaj čovek sa falš kvalifikacijama (ipak je diploma kupljena) ne bi ni omirisao London da nije bilo tih istih demokrata i njihovog truda i napora da zaustave propadanje zemlje. I dobrim delom poprave potpuno izgubljeni uprljani joj ugled. Nažalost, srpski narod zaboravlja. U svojoj prostodušnosti zaboravlja da je ne tako davno na ove i druge igre, zahvaljujući između ostalog radu i zalaganju i ovog vojvode - "mastera" i još mnogih iz sadašnje vladajuće ekipe, Srbija išla bez oznaka zemlje kojoj pripadaju ili pak nije išla uopšte.
A sada se isti šeta u "bež" mokasinama i vozi se po Temzi i misli o Beogradu....
Kakav blam. I što nam je sve ovo trebalo?
„Budala se uči na svojim greškama a pametan na tuđim“!

Shonke

pre 11 godina

Ovo je vec smesno. Boris jeste se setkao po svetskim sportskim objektima ali niko nije izvestavao o svakom detalju njegovog boravka tamo. Pazi, Nikolic prosetao Londonom i provozao se brodicem po Temzi ali je mislio na Beograd. Pa ovo je psihopatologija.

Aristokrat

pre 11 godina

Vidi sta vlast radi, pre samo 12 godina polupismeni svet po Srbiji huskao kako treba da se baci bomba na London, Rim, Pariz....a sad on hoce kod kraljice?? Pre samo dve godine nosio slike sa likom Ratka Mladica, hteo da menja ime ulice Zorana Djindjice, noseci majicom sa likom njegovog gazde Seselja, prokleta je ova zemlja kojoj ocigledmo nema spasa sa Dacicima, Tomom diplomom, Vucicom, Veljom Ilicem, JUL-ovcem Vulinom....nasta je Srbija spala, dno dna na svetskom nivou. za bolje nismo.

crni domino

pre 11 godina

Koji bombastican naslov: "Nikolic na prijemu kod Elizabete II" Covek svasta lepo da zamisli, a ono, on je jedan od dvestotinecetiri zvanice!
Nista posebno i nista znacajno, vec cisto kurtoazno!
Ovako se jednom masteru dize rejting u nepismenom narodu Srbije koji je uglavnom glasao za njega! Druga polovina bi rekla da olako trosi tako potreban novac poreskih obveznika Srbije za izlaz iz krize u koju ju je uvalio prethodni predsednik i polovina prethodne vlade!

Zgrozena

pre 11 godina

nesto sam propustila..jel dragica dobila neku funkciju?naravno, ne po partijskoj liniji, to nikako, sacuvaj boze...mozda po porodicnoj? sve me ovo podseca na onaj glupi reality u kome par sa sela obilazi svet...ko je tomi rekao da treba svuda da vodi svoju zenu? to su te ustede?...svaka cast!

Dejan

pre 11 godina

Kako se lako navikao na trosenje narodnih para.Do juce su ovi iz SNS-a kritikovali DS zbog setkanja po belom svetu.Plovio je Temzom a mislio na Beograd,i sada svi trebamo da popadamo i konstatujemo kako je veliki patriota.Sjasi kurta da uzjase murta.

shkelqimi

pre 11 godina

Hvala ti Nikolicu,sto niste bojkotpvali odlazak u Londonu povodom Olimpijade iako je kraljevina Engleske zvanicno urucila poziv Atifete Jahjaga ,predsednica Republike Kosova i ona je medju stotine drzavnika sveta povodom najmasovnijem sportskom skupu

Marko

pre 11 godina

Da nije bilo kuma nema sanse da bi on dogurao dovde... Kad je kum otisao u Hag, njemu je poklonjeno glavno mesto u opoziciji, a posle je samo trebalo da postane light radikal, sto je uz pomoc sa strane rezultovalo kao osnivanje nove stranke uz ostanak vernih glasaca koji su poceli sumnjati u radikalski ekstremizam. Nasao se u pravo vreme na pravom mestu i obezbedio i praunucad, a jos uz to ce da vidi sveta kao nasa najvisa zvanica.

Nikola S.

pre 11 godina

"HRH Queen Elisabeth mora je duboko impresionirana nasim predsednikom i prvom damom."

@Eli,

Kraljicina titula je HM. Nema royal, nema higness. Majesty.

milivoje

pre 11 godina

scena sa prijema.

mister nikolić congratulations for elections victory. I also heard that you successfully finished 2 faculties.

o yes, kako se kaže... o yes, kako se kaže...i have stopped brain drain.. Kosovo is Serbia o yes...


o yes.. next please...

Dantes

pre 11 godina

Pred svaku Olimpijadu sef drzave u kojoj se odrzavaju igre pravi koktel - prijem na koji su kurtoazno pozvani SVI sefovi drzava ili vlada zemalja clanova Medjunarodnog Olimpijskog Komiteta.
Sinoc se videlo da je od 204 zemlje ucesnice ovogodisnjih igara u London doslo tek oko pola. Verovatno su imali neka preca posla.
A da li je nas precednik imao mozda neka druga posla? Mozda samo to sto se posle skoro 3 meseca konacno formirala Vlada?
Toliko ste bili glasni kako cete odmah da pocnete da radite kad ono - prvo Brazil, sada London...
Sta je sledece?
Doktorat?

Jale Dobric

pre 11 godina

Pozdrav svima!

Toma je kralj, zato i treba da se druzi sa Elizabetom. Jedva cekam da cujem sledecu njegovu misao, koju ce naravno njegov kabinet naknadno objasniti. On sve sto kaze mora biti i dodatno objasnjeno(kao matematicka zbirka), takve su to velike misli. Smejao sam se kao lud kad sam cuo da najvise voli sportove sa golmanom. Verujem da ce na NJUZ.NET da osvane da voli najvise sportove sa nasim golmanom. TOMA KRALJ !

Mordor

pre 11 godina

C,c, c, što ti je čovek, hehehehe....
Ko bi rekao da je to onaj isti Toma koji je do ne tako davno nosio bedž, požrtvovano branio liniju Karlovac-Karlobag-Virovitica-Ogulin, pravio kretenske performanse u Skupštini i izvan nje, galamio i pljuvao i Evropu i Zapad uzduž i popreko, a vidi ga sad!
Šetka se opušteno Londonom i pije čaj sa engleskom kraljicom, sve dižući mali prst dok prinosi šolju ustima! Ma, svetski čo'ek, bre!

vlada

pre 11 godina

@j o k e r: "nije zapravo ni zaseo u predsednicku fotelju srbije,a vec se opusteno setka londonom u kojim za svojih 60-tak godina nikad nije prosao"

Ma nije valjda. A da je Tadija tamo i da se vlada formira mesecima sve bi bilo kul? Verovatno bi se opet i rukovao sa onim zlotvorom. Tako da Tadijine rodje prestanite da s... i shvatite, nije Toma pobedio, nego je Tadic izgubio - covek koji je istovremeno bio predsednik stranke, premijer i hteo jos i treci predsednicki mandat; procitajte definiciju sta znaci diktatura i tiranija, mozda prepoznate svog miljenika medju redovima. Novi nam predsednik Dr. Mr. Njr. mozda nema diplomu, ali je barem rodjen u srbiji ako nista drugo. Sa koliko su se diploma okitili DS "strucnjaci" pa su pokrali sve zivo i doveli zemlju na ivicu propasti? Ili mozda DS nije kriv? Mozda je to sve zakuvao jos Sloba pre 22 godine - pricaj mi pricu.

Dahija

pre 11 godina

Ljudi, da mi je videti Tadića kad je gledao Tomu i Dragicu kako mašu olimpijcima pred celim svetom hahahhaha verujem da je plakao jadničak, pa on je trebao da maše "neću, pustite me" hahah

tara

pre 11 godina

Невероватно, ништа не можете ви у Србији да коментаришете а да се не прожима нека пакост, злоба, завист и подје....ње.?! Ево и сада сте се нарогушили, мислите нисам Српкиња - а јесам!!! И, све што ћу рећи је следеће: Драги наши српски спортисти, синоћ на церемонији, само сам чекала једну заставу да видим и једно име да чујем. СРБИЈА... И, верујте ми, срце ми је било у грлу од узбуђења и среће.Из дубоког поштовања, синоћ сам устала да вас на тај начин поздравим. Желим вам што више медаља, здравља и среће.Подарите нам оне незаборавне тренутке радости и осећаја припадности.Ви то можете и ви то желите.Свако добро од Бога вам желим. Бајина Башта

olimpus

pre 11 godina

Pa zašto niste stavili sliku Dragice i Tome kako ćaskaju sa Eliyabetom nego tamo neka Mišel i us ambasador u Londonu. E Tomo kako ćes ovo traćenje narodnih para da objasnis ili možda nećes?!

no remorse

pre 11 godina

Gde to pise da predsednik mora da prica engleskim jezikom,slazem se bilo bi normalno da govori ,ali mislim da ga narod nije birao da bi govorio Engleski…

Komentar

pre 11 godina

Bez obzira na sve, konačno jedan predsednik koji ima ženu. Mislim, čuo sam su i predhodni imali, ali su ih se valjda stideli pošto ih nikada nismo viddeli. Pozdravljam ovakav potez.

Jagode sa slagom

pre 11 godina

Pa ovo je psihopatologija.
(Shonke)

Zove se i socijalna patologija kod nas vec zadnjih 25 i kusur godina, zapusteno stanje, zadnja faza.

southempton

pre 11 godina

Nikolicu se sada trazi dlaka u jajetu tipa: ko ovo placa,cime je otisao,koliko ostaje…sve ono za sta nikom nije padalo na pamet da pita dok je Tadic bio predsednik…

Julija

pre 11 godina

Divna slika koja posle mnogo godina odlazi u svet! Predsednik Srbije u pratnji svoje supruge, prve dame, prisustvuje prijemu kod Kraljice i prati otvaranje Olimpijade. Lepota za oči i uši...

upitani

pre 11 godina

kakve veze ima sta je nosio, bio je u obilasku grada sto i svaki predsednik radi kad ode negde i to u opustenoj varijanti, pa i drugi predsednici su obilazili beograd koji je mnogo manji od londona.. zato ne lupajte gluposti drzava pred bankrotom kosovo trt vrt, duznost svakog predsednika je da isprati olimpijce i tako bi uradio i svaki...

shogun

pre 11 godina

Nikolic je covek iz naroda I kao takvog ga je I birao! Glupo je da ovde sakupljaju jeftine politicke poene neki koji vise nisu na vlasti…

enric

pre 11 godina

Da se razumemo ovo nije wimbldon koji je samo jedan od teniskih turnira u svetu,ovo su olimpiske igre gde ucestvuje preko 30 predsednika ,sto ostalih ljudi iz najvisih vrhova vlasti u svojim zemljama..tako da je svako poredjenje klasican spin…

galaxy

pre 11 godina

Ovde izgleda sportiste vise niko I ne prepoznaje od tolikih politicara, oni su samo predstavnici zemlja ipak treba njima posvetiti vecu paznju…

Olgica61

pre 11 godina

Ponosna na svog predsednika! Kako se jedno vreme odvijale stvari mislila sam da nikada ovako nešto neću izgovoriti ali sada sa punog srca slobodno mogu reći da sam ponosna građanka Srbije jer imam predsednika koja me dostojanstveno predstavlja u svetu!

Biserka

pre 11 godina

Nikolić je prdsednik koji će uvek, u svakom trenutku i bez razmišljanja biti uz svoj naro i u dobru i u zlu. Verujem da mu nije bilo lako da bude udaljen od Srbije u vreme kada se formira vlada i donose pesudne odluke obzirom da mu je narod uvek na prvom mestu. Pozdrav za naše olimpijce i pozdrav za predsednika Nikolića i prvu damu!

perica

pre 11 godina

@Biserka Nadam se da ćeš dobiti unapredjenje od svog Sns-a zbog obavljenog zadatka i objave tvog komentara.Jos se nadam da mnogo bolje govoris engleski od svog predsednika ili je to pretesko za vas,jer i pred. skupstine koristi prevodioca kad razgovara sa amba. SAD.

Biserka

pre 11 godina

@perice vidiš nije ti ideja loša, obzirom da SNS ume da ceni ljude, njihov trud i rad razmisliću... možda se i učlanim i postanem deo tih divnih ljudi. Što se engleskog jezika tiče bolje i prevodilac nego ministarka koja čita sa papira i to onako kako se izgovara. Nije sramota nemati, neznati, sramota je pretvarati se da si nešto što nisi!

buuu

pre 11 godina

gee, what a president can and cannot do....
neka prestane već jednom da naglašava kako stalno priča i pominje srbiju i pravda se za totalno promašeni boravak na olimpijadi.

sabahudin

pre 11 godina

Kakvo je ovo čudo,što nam se događa.Do juče smo imali vrlu demokra-tiju, koju priznaje ceo svet.I sa kojom samo hoće da razgovara,a nikako sa onima iz mračnih 90-tih.Ovako su naše vrle demokrate plaš-ile narod pred svake izbore.A pogledajte sada našeg predsednika Nikolića,naš ponos svi dočekuju i svuda mu vrata otvorena.Kad su
vrata njemu otvorena i svi ga uvažavaju to znači uvažavaju i samu Srbiju.

maxim

pre 11 godina

da li ce ikada doci dan kada cemo prestati da se kitimo YU medaljama, kada cemo da shvatimo da mozemo da brojimo samo ono sta je Srbija uradila pre i posle SFRJ???!!!!

j o k e r

pre 11 godina

nije zapravo ni zaseo u predsednicku fotelju srbije,a vec se opusteno setka londonom u kojim za svojih 60-tak godina nikad nije prosao...vladi je trebalo preko mesec dana da bude oformljena,a drzava ako nije vec -bice sutra pred bankrotsvom...kosovo nam visi obeseno nad glavom kao damklov maci i narod ostao(a i di ce!?)na njemu... ma opusteno,ima vremena di nam se zuri...svega ce biti,samo po svemu sudeci - nas ne ce...!!!!

Maxim

pre 11 godina

Jao kad se Dragica vrati pa pozove komšiluk na kafu... Ima da puknu od muke i Mica i Goca, i ona pakosna Daca što glasa za Borisa i sve te rospije što su se sprdale kada im je pričala da će piti čaj sa kraljicom Elizabetom!
Ali nije se Elizabeta nešto pretrgla da sredi salon.
Tek poneki goblen i milje. Sve tapiserije i ćilime sklonila.
Kada dođe u Bajčetinu ima da vidi kako izgleda jedna domaćinska kuća!

gox

pre 11 godina

"".. kod kraljice se okupilo skoro 100 svetskih lidera, koji će večeras prisustvovati otvaranju Igara. .."

Mediji na Kosovu javljaju da su ma prijemu sa ostalim 'svetskim liderima' takodjer bili Taci i Jahjaga ???
Samo to je izgleda 'tabu tema' u Srbiji {kao da je 1948 i vreme Informbiroa}

Robin Hood

pre 11 godina

g. Nikolicu, tamo vam je isto predsednica i premijer Rep. Kosova. Ako nista drugo onda barem ZAZMURITE, kako nebiste slucajno INKLUZIVNO ili EKSKLUZIVNO, ovaj, pardon, IMPLICITNO ili EKSPLICITNO priznali drzavu Kosova. Ne zaboravite vase "crvene linije"

žureza kod Bete2

pre 11 godina

Prenesi joj obavezno šta joj je Boris poručio, citiram:
"Gde si kralj(u)ice"
Valjda je Toma poneo rakiju iz Bajčetine kao prezent, nije red da se izbruka.
Pade mi na pamet kako bi bilo ludo i nezaboravno da se kompletna svita i elita na prijemu kod Elizabete napije od Tomovače ko du.e i da krene da baljezga i da se tetura. Ne mogu da prestanem da se smejem samo kad pomislim na tu sliku.
Da smo Velju i Mrku poslali na prijem bila bi 100% domaćinska atmosfera, Guča II, Toma mi je nešto mlitav, teško će on da razdrma situaciju a i žena mu je tu...

Olgica61

pre 11 godina

Ponosna na svog predsednika! Kako se jedno vreme odvijale stvari mislila sam da nikada ovako nešto neću izgovoriti ali sada sa punog srca slobodno mogu reći da sam ponosna građanka Srbije jer imam predsednika koja me dostojanstveno predstavlja u svetu!

mirko712

pre 11 godina

ПАоглед на Лондон шанса за Београд, Нови Сад и све друге градове који се налазе у близини великих река. Туризам, крстарења...

Julija

pre 11 godina

Divna slika koja posle mnogo godina odlazi u svet! Predsednik Srbije u pratnji svoje supruge, prve dame, prisustvuje prijemu kod Kraljice i prati otvaranje Olimpijade. Lepota za oči i uši...

Dahija

pre 11 godina

Ljudi, da mi je videti Tadića kad je gledao Tomu i Dragicu kako mašu olimpijcima pred celim svetom hahahhaha verujem da je plakao jadničak, pa on je trebao da maše "neću, pustite me" hahah

no remorse

pre 11 godina

Gde to pise da predsednik mora da prica engleskim jezikom,slazem se bilo bi normalno da govori ,ali mislim da ga narod nije birao da bi govorio Engleski…

shogun

pre 11 godina

Nikolic je covek iz naroda I kao takvog ga je I birao! Glupo je da ovde sakupljaju jeftine politicke poene neki koji vise nisu na vlasti…

Arčibald R.

pre 11 godina

Čujte Srbi,
posebno Vi koji pišete ove zlurade i sasvim raspamećene komentare o tobože zloj eri Srbije pod upravljanjem demokrata.
Znajte da ovaj čovek sa falš kvalifikacijama (ipak je diploma kupljena) ne bi ni omirisao London da nije bilo tih istih demokrata i njihovog truda i napora da zaustave propadanje zemlje. I dobrim delom poprave potpuno izgubljeni uprljani joj ugled. Nažalost, srpski narod zaboravlja. U svojoj prostodušnosti zaboravlja da je ne tako davno na ove i druge igre, zahvaljujući između ostalog radu i zalaganju i ovog vojvode - "mastera" i još mnogih iz sadašnje vladajuće ekipe, Srbija išla bez oznaka zemlje kojoj pripadaju ili pak nije išla uopšte.
A sada se isti šeta u "bež" mokasinama i vozi se po Temzi i misli o Beogradu....
Kakav blam. I što nam je sve ovo trebalo?
„Budala se uči na svojim greškama a pametan na tuđim“!

tara

pre 11 godina

Невероватно, ништа не можете ви у Србији да коментаришете а да се не прожима нека пакост, злоба, завист и подје....ње.?! Ево и сада сте се нарогушили, мислите нисам Српкиња - а јесам!!! И, све што ћу рећи је следеће: Драги наши српски спортисти, синоћ на церемонији, само сам чекала једну заставу да видим и једно име да чујем. СРБИЈА... И, верујте ми, срце ми је било у грлу од узбуђења и среће.Из дубоког поштовања, синоћ сам устала да вас на тај начин поздравим. Желим вам што више медаља, здравља и среће.Подарите нам оне незаборавне тренутке радости и осећаја припадности.Ви то можете и ви то желите.Свако добро од Бога вам желим. Бајина Башта

Biserka

pre 11 godina

Nikolić je prdsednik koji će uvek, u svakom trenutku i bez razmišljanja biti uz svoj naro i u dobru i u zlu. Verujem da mu nije bilo lako da bude udaljen od Srbije u vreme kada se formira vlada i donose pesudne odluke obzirom da mu je narod uvek na prvom mestu. Pozdrav za naše olimpijce i pozdrav za predsednika Nikolića i prvu damu!

Zgrozena

pre 11 godina

nesto sam propustila..jel dragica dobila neku funkciju?naravno, ne po partijskoj liniji, to nikako, sacuvaj boze...mozda po porodicnoj? sve me ovo podseca na onaj glupi reality u kome par sa sela obilazi svet...ko je tomi rekao da treba svuda da vodi svoju zenu? to su te ustede?...svaka cast!

southempton

pre 11 godina

Nikolicu se sada trazi dlaka u jajetu tipa: ko ovo placa,cime je otisao,koliko ostaje…sve ono za sta nikom nije padalo na pamet da pita dok je Tadic bio predsednik…

Komentar

pre 11 godina

Bez obzira na sve, konačno jedan predsednik koji ima ženu. Mislim, čuo sam su i predhodni imali, ali su ih se valjda stideli pošto ih nikada nismo viddeli. Pozdravljam ovakav potez.

Dejan

pre 11 godina

Kako se lako navikao na trosenje narodnih para.Do juce su ovi iz SNS-a kritikovali DS zbog setkanja po belom svetu.Plovio je Temzom a mislio na Beograd,i sada svi trebamo da popadamo i konstatujemo kako je veliki patriota.Sjasi kurta da uzjase murta.

Shonke

pre 11 godina

Ovo je vec smesno. Boris jeste se setkao po svetskim sportskim objektima ali niko nije izvestavao o svakom detalju njegovog boravka tamo. Pazi, Nikolic prosetao Londonom i provozao se brodicem po Temzi ali je mislio na Beograd. Pa ovo je psihopatologija.

Aristokrat

pre 11 godina

Vidi sta vlast radi, pre samo 12 godina polupismeni svet po Srbiji huskao kako treba da se baci bomba na London, Rim, Pariz....a sad on hoce kod kraljice?? Pre samo dve godine nosio slike sa likom Ratka Mladica, hteo da menja ime ulice Zorana Djindjice, noseci majicom sa likom njegovog gazde Seselja, prokleta je ova zemlja kojoj ocigledmo nema spasa sa Dacicima, Tomom diplomom, Vucicom, Veljom Ilicem, JUL-ovcem Vulinom....nasta je Srbija spala, dno dna na svetskom nivou. za bolje nismo.

Biserka

pre 11 godina

@perice vidiš nije ti ideja loša, obzirom da SNS ume da ceni ljude, njihov trud i rad razmisliću... možda se i učlanim i postanem deo tih divnih ljudi. Što se engleskog jezika tiče bolje i prevodilac nego ministarka koja čita sa papira i to onako kako se izgovara. Nije sramota nemati, neznati, sramota je pretvarati se da si nešto što nisi!

upitani

pre 11 godina

kakve veze ima sta je nosio, bio je u obilasku grada sto i svaki predsednik radi kad ode negde i to u opustenoj varijanti, pa i drugi predsednici su obilazili beograd koji je mnogo manji od londona.. zato ne lupajte gluposti drzava pred bankrotom kosovo trt vrt, duznost svakog predsednika je da isprati olimpijce i tako bi uradio i svaki...

vlada

pre 11 godina

@j o k e r: "nije zapravo ni zaseo u predsednicku fotelju srbije,a vec se opusteno setka londonom u kojim za svojih 60-tak godina nikad nije prosao"

Ma nije valjda. A da je Tadija tamo i da se vlada formira mesecima sve bi bilo kul? Verovatno bi se opet i rukovao sa onim zlotvorom. Tako da Tadijine rodje prestanite da s... i shvatite, nije Toma pobedio, nego je Tadic izgubio - covek koji je istovremeno bio predsednik stranke, premijer i hteo jos i treci predsednicki mandat; procitajte definiciju sta znaci diktatura i tiranija, mozda prepoznate svog miljenika medju redovima. Novi nam predsednik Dr. Mr. Njr. mozda nema diplomu, ali je barem rodjen u srbiji ako nista drugo. Sa koliko su se diploma okitili DS "strucnjaci" pa su pokrali sve zivo i doveli zemlju na ivicu propasti? Ili mozda DS nije kriv? Mozda je to sve zakuvao jos Sloba pre 22 godine - pricaj mi pricu.

milivoje

pre 11 godina

scena sa prijema.

mister nikolić congratulations for elections victory. I also heard that you successfully finished 2 faculties.

o yes, kako se kaže... o yes, kako se kaže...i have stopped brain drain.. Kosovo is Serbia o yes...


o yes.. next please...

Jale Dobric

pre 11 godina

Pozdrav svima!

Toma je kralj, zato i treba da se druzi sa Elizabetom. Jedva cekam da cujem sledecu njegovu misao, koju ce naravno njegov kabinet naknadno objasniti. On sve sto kaze mora biti i dodatno objasnjeno(kao matematicka zbirka), takve su to velike misli. Smejao sam se kao lud kad sam cuo da najvise voli sportove sa golmanom. Verujem da ce na NJUZ.NET da osvane da voli najvise sportove sa nasim golmanom. TOMA KRALJ !

crni domino

pre 11 godina

Koji bombastican naslov: "Nikolic na prijemu kod Elizabete II" Covek svasta lepo da zamisli, a ono, on je jedan od dvestotinecetiri zvanice!
Nista posebno i nista znacajno, vec cisto kurtoazno!
Ovako se jednom masteru dize rejting u nepismenom narodu Srbije koji je uglavnom glasao za njega! Druga polovina bi rekla da olako trosi tako potreban novac poreskih obveznika Srbije za izlaz iz krize u koju ju je uvalio prethodni predsednik i polovina prethodne vlade!

Dantes

pre 11 godina

Pred svaku Olimpijadu sef drzave u kojoj se odrzavaju igre pravi koktel - prijem na koji su kurtoazno pozvani SVI sefovi drzava ili vlada zemalja clanova Medjunarodnog Olimpijskog Komiteta.
Sinoc se videlo da je od 204 zemlje ucesnice ovogodisnjih igara u London doslo tek oko pola. Verovatno su imali neka preca posla.
A da li je nas precednik imao mozda neka druga posla? Mozda samo to sto se posle skoro 3 meseca konacno formirala Vlada?
Toliko ste bili glasni kako cete odmah da pocnete da radite kad ono - prvo Brazil, sada London...
Sta je sledece?
Doktorat?

shkelqimi

pre 11 godina

Hvala ti Nikolicu,sto niste bojkotpvali odlazak u Londonu povodom Olimpijade iako je kraljevina Engleske zvanicno urucila poziv Atifete Jahjaga ,predsednica Republike Kosova i ona je medju stotine drzavnika sveta povodom najmasovnijem sportskom skupu

enric

pre 11 godina

Da se razumemo ovo nije wimbldon koji je samo jedan od teniskih turnira u svetu,ovo su olimpiske igre gde ucestvuje preko 30 predsednika ,sto ostalih ljudi iz najvisih vrhova vlasti u svojim zemljama..tako da je svako poredjenje klasican spin…

Mordor

pre 11 godina

C,c, c, što ti je čovek, hehehehe....
Ko bi rekao da je to onaj isti Toma koji je do ne tako davno nosio bedž, požrtvovano branio liniju Karlovac-Karlobag-Virovitica-Ogulin, pravio kretenske performanse u Skupštini i izvan nje, galamio i pljuvao i Evropu i Zapad uzduž i popreko, a vidi ga sad!
Šetka se opušteno Londonom i pije čaj sa engleskom kraljicom, sve dižući mali prst dok prinosi šolju ustima! Ma, svetski čo'ek, bre!

olimpus

pre 11 godina

Pa zašto niste stavili sliku Dragice i Tome kako ćaskaju sa Eliyabetom nego tamo neka Mišel i us ambasador u Londonu. E Tomo kako ćes ovo traćenje narodnih para da objasnis ili možda nećes?!

perica

pre 11 godina

@Biserka Nadam se da ćeš dobiti unapredjenje od svog Sns-a zbog obavljenog zadatka i objave tvog komentara.Jos se nadam da mnogo bolje govoris engleski od svog predsednika ili je to pretesko za vas,jer i pred. skupstine koristi prevodioca kad razgovara sa amba. SAD.

Jagode sa slagom

pre 11 godina

Pa ovo je psihopatologija.
(Shonke)

Zove se i socijalna patologija kod nas vec zadnjih 25 i kusur godina, zapusteno stanje, zadnja faza.

galaxy

pre 11 godina

Ovde izgleda sportiste vise niko I ne prepoznaje od tolikih politicara, oni su samo predstavnici zemlja ipak treba njima posvetiti vecu paznju…

Nikola S.

pre 11 godina

"HRH Queen Elisabeth mora je duboko impresionirana nasim predsednikom i prvom damom."

@Eli,

Kraljicina titula je HM. Nema royal, nema higness. Majesty.

Marko

pre 11 godina

Da nije bilo kuma nema sanse da bi on dogurao dovde... Kad je kum otisao u Hag, njemu je poklonjeno glavno mesto u opoziciji, a posle je samo trebalo da postane light radikal, sto je uz pomoc sa strane rezultovalo kao osnivanje nove stranke uz ostanak vernih glasaca koji su poceli sumnjati u radikalski ekstremizam. Nasao se u pravo vreme na pravom mestu i obezbedio i praunucad, a jos uz to ce da vidi sveta kao nasa najvisa zvanica.

buuu

pre 11 godina

gee, what a president can and cannot do....
neka prestane već jednom da naglašava kako stalno priča i pominje srbiju i pravda se za totalno promašeni boravak na olimpijadi.