Petak, 27.07.2012.

13:44

Palma: Skuplja kafa za poslanike

Lider JS Dragan Marković Palma založio se da se cene pića i hrane u skupštinskom restoranom podignu za poslanike, a da ostanu iste za službenike i novinare.

Izvor: Tanjug

Palma: Skuplja kafa za poslanike IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

ekonomista

pre 11 godina

Pa da prvo će tražiti povećanje cene kafe, a nakon toga i povećanje svojih plata kako bi plaćali poskupelu kafu! Čista logika!

Jovan

pre 11 godina

Tako je gospon Palma, dokle ce vise poslanici da piju kafu na grbaci ovog jadnog naroda!

Kako se to neko ranije nije setio?! Eh de bi nam bio kraj .... !!!

posmatrač

pre 11 godina

Nije mi jasno što uopšte i košta nešto? Pokrali ste boga oca u Srbiji pa jedite i tu džabe neće nas to spasti, ne perite sebi savest sitnicama.

Vizionar

pre 11 godina

Imam predlog: da Palma plati , tu jeftinu kafu, koja se popije u skupstini za mesec dana , pa onda sledeci poslanik iz njegove partije , pa tako do kraja mandata. Njegov predlog je neprihvatljiv jer je providan.

Dusan

pre 11 godina

Pa ovaj covek je uvreda za zdrav razum. Kao do sada nije pio kafu u skupstinskom restoranu pa samo sto se nije slogirao kada je cuo da treba da plati deset dinara za dve kafe. Tebe to kosta deset dinara, ostatak placaju gradjani da bi ti srknuo. Raznisli sledeci put kada zines sta ces odvaliti.

journalist

pre 11 godina

Cinjenica je da u skupstinskom restoranu najredje obeduju poslanici a redovni su radnici u Skupstini, obezbedjenje, vozaci i pratnja.
Cinjenica je da u svakom ozbiljnijem preduzecu postoji menza/restoran gde po povlascenim cenama jedu zaposleni.
Restorani MUP-a takodje. Restoran u Skupstini Grada (i u Dvoru i u 27.marta) slicne cene.

Ovde nije pitanje da li je 240dinara za Pljeskavicu ili 120 za pasulj mnogo/malo vec je pitanje da li Palma moze da zaradi koji poen svojim prizemnim politickim delovanjem. Kao, ovi do sada su drzali 5din za kafu a mi cemo da stavimo 80 da bi nas narod vise voleo. Ne gosn Palma. Vi treba da radite u korist naroda a hrana plus energetska pica neka budu gratis.

Ionako, cesce vas vidjam u Staroj Hercegovini gde i ne pitate za cenu.

Poredjenje, u Paliluli i u Baniji moze da se za 299din pojede kuvano jelo sa hlebom i salatom. U Skupstini je gulas 150 i salata i hleb oko 40. Razlika je 100din a mislim da je u kafanama jelo mnogo ukusnije a porcije vece.

Bulevarac

pre 11 godina

Posle 10 godina u skupstini primetio da su cene nesrazmerne zivotu u Srbiji, pa odlucio da nam ustedi. Inace jos nije primetio da se ugalj iz kolubare drzavnim firmama prodaje uz marzu od 100%-200%.

Filip Ludi

pre 11 godina

Podrzavam Palmin predlog . Verujem da bi zarada na tim kafama kroz nekoliko stotina vekova isplatila njegovu zirafu i uopste dodanasnje izvoljevanje.

miroslav

pre 11 godina

kakve šarene laže ovaj čovek prodaje?
suština njegovog ulaska u politiku je u činjenici da kada dobije podršku počinje da ucenjuje.
kako?
njegove firme ili firme njegovih sponzora ne plaćaju nikakve obaveze državi.
Porez,šta je to?
ne daj bože da se neko iz poreske uprave usmeri ka tim firmama?
sutradan gubi posao,a može mu se dogoditi i gore.
i onda je on uspešan,hvaljen,odgovoran...
majko mila..,a to ''šatro'' ne zna Dinkič koji je već 12 godina u finasijama Srbije.
i kada g.Dinkiću ne ovu temu postavite otvoreno pitanje,znate li koji je njegov odgovor bio:''recite mi Vi koje je rešenje''?
moj predlog je da svi u Srbiji rade kao Palmine firme ili firme njegovih sponzora.
pa nek neko pomisli da dodje?
jesmo budale,ali ne možemo više biti.
i prvo što ćemo uraditi,otpustićemo radnike i zatvorićemo firme?
sinoćna prića o''nepotrebnim taksama'' je isto šarena laža?
onaj ko ih je uveo sad taj isti ukuda jer nije imao pojma da postoje,
ma dajete prestanite sa nivoom priče za glupe ljude?
znateli da u zadnjih mesec dana masovno naše privrednike posećuju predstavnici bugarske komore i nude prenošenje posla u ovu zemlju?
znate li šta ove ponude sadrže?
samo jedno, samo blesav neće prihvatiti?

Misko

pre 11 godina

Gospodo poslanici ministri zatvorite restoran pa kao i svi radni ljudi u pekaru na burek i jogurt. Dobili ste dobre plate sluzbena vozila vozace dnevnice. Hoce li neko sabrati koliko ovaj narod kosta jedan poslanik a krkate hranu i pice po bagatelnim cenama a za socijalne kuhinje nema para. Mnogo ste alavi svi se kunete da vam nije stalo do vlasti a u praksi druga prica.

Nemanja

pre 11 godina

Pa šta je strašno rekao? Au narode al' si isfrustriran, samo bi napadali... Bolje da je predložio da im se smanje plate, a pošto to nije slučaj, neka onda bar nemaju da žderu i piju za džabe...

marinko

pre 11 godina

Ppredlazem novi realiti show... Nesto kao dobijes pare koje mesecno dobije srpski poslanik za mesec dana (plata, dnevnice, gorivo, stanarina, naknada za odvojenost od porodice..) i moras da potrosis za istih mesec dana.. A ovi iz Emoushna te prate i snimaju... hahahaha sto bi bilo doooobrooo.... Tipa ides na letovanje... pa na zimovanje.. pa kupujes sta hoces i koliko hoces ..e to je zivot.

a77

pre 11 godina

Sreca da Vucic ne pije kafu.
(mix, 27. jul 2012 15:59)
Polako, porašće dete, pa će odslužiti vojsku, pa će da počne i kafu da pije... a dok je mali može rep da mu poraste...

Pera ložač

pre 11 godina

Mislim da ovo pitanje zahteva referendum a pre njega trogodišnju javnu raspravu. Sa ovim bi se čak i Koštunica verovatno složio, osim ako glavni odbor stranke ne odluči drugčije.

promatrač

pre 11 godina

To je ta spasonosna formula za izlazak iz dubioze. Bravo! Ako nas ovo ne spasi, neće ništa!
Još jednom, Hvala Markoviću.
Da te nema, trebalo bi te izmisliti.

Predrag Kovačević

pre 11 godina

Hvala gospodine Markoviću.Sada sam miran i sretan zahvaljujući Vama.MISLIO sam da ću u decembru umreti zbog kraja sveta,ali izgleda da će to biti mnogo ranije zbog prevelike količine smeha koji nam nesebično izazivaate Vi i Vaši koalicioni partneri iznošenjem planova za poboljšanje naših bednih (većinom) života.Živeli!L

JOVA

pre 11 godina

Da li u Vujaklinom rečniku postoji reč cinizam ?
Korupcija na veliko prema onome kako piše list "tabloid " ,naročito u zadnja 3 broja za događanja u Pirotu, a on govori o jelu i piću koje uopšte ne bi trebalo da postoji u parlamentu .
Pa nije parlament hotel sa pet zvezdica i posluženjem sa švedskog stola.

crni domino

pre 11 godina

Gospodine Blentoven, mislis da ce sa starim cenama za novinare, ovi lepse da pisu o vama koji zivite na grbaci naroda?
Ne nece, jer ste vi otvorili ambis u koji Srbija pada! Mislim na sve vas crveno crne kao i one koji menjaju ili partiju ili naziv partije!
Mislis, napravio si veliki potez za spas Srbije sa ovim predlogom?
Znas ti dobro sta je ekonomska cena kada je tvoja zadnjica i posao tvoje porodice u pitanju a kada su tudje pare u pitanju, moze jeftinije a moze i skuplje!
Eeee moj Blentovenu!

cisar

pre 11 godina

Mislio sam da necu morati vise da te gledam,i tebi je glumac pomogao da ostanes i uzivas slobodno,umesto da si tamo gde ti je mesto,vec odavno.Tadicu,Tadicu,gde ti je ljudskost.Ja mislim da bi vise trebao da imas straha od naroda nego od kriminalaca.

Volfgang Amadeus Betoven, bre !

pre 11 godina

I da bude 1000 dinara, što, svojim parama će te plaćati ?
Nego, nešto nema kamiona sa JA registracijama u zadnje vreme u Kolubari ? Ili ima fore do zime, a sada je aktuelan izvoz kukuruza zbog suše u regijonu, pa se ide od sela do sela po Vojvodini i preterava na barže,dok se ne setite da izvoz zabranite u martu sledeće godine ,kad ga u državi uopšte ne bude bilo al će biti trave da svi zajedno pasemo, patriJoto !

Franjo

pre 11 godina

Koja je to rupa? U gradu, sto otmeniji restoran, skuplja kafa. I u cumezima gde se skuplja najgori sljam kafa je skuplja. Toliko o tome.
A povodom vlasti. ne borim se za vlast i posto nisam na vlasti tako me zabole ko je. Meni je vazno sta taj ko je na vlasti cini i kako se ponasa a ne kako se zove i ko su mu pretci.

South Park

pre 11 godina

Kao sto je i rekao ovo je prva prava Srpska vlada na koju nije uticao ni jedan strani faktor (osim Betovena) koja od starta se hvata u kostac sa vaznim problemima u Srbiji.

srdjan

pre 11 godina

Mozda je covek tanak iz ozbiljne muzike i lEterature ali zato matematiku razbija. Dve kafe, deset dinara; jedna kafa pet dinara. Bez digitrona, direktno iz glave.
Doduse, dobro je da mu za dve kafe nije naplatio 154 dinara...ko zna kako bi se snasao!???

sale

pre 11 godina

Majstore koliko ti potrosis goriva dnevno nemoze to ni milion kafa da nadoknadi. Moras malo da naucis da stedis drzavni novac, a ne samo da se bahatis zajedno sa malim Slobom, Bajatovicem lopurdom...

jelena

pre 11 godina

Ono sa Kolubarom..pojeo vuk magarca, pogotovo sada, kada je u vladi ova spodoba...Ali, cekajte, dok ih u holu Skupstine budu docekivale ZIRAFE...!!!!!

masa

pre 11 godina

Sta 5 dinara, ako je bez PDV-a uredu, ako je sa PDV onda nije fer. Predlazem da bude bar 7 dinara, da napunimo budzet.

KAKO VAS NIJE SRAMOTAAAAAAAAAA

palmin glasac

pre 11 godina

Uvazeni gospodine Palma, nadam se da ovo sto ste rekli je lapsus i da ste ustvari mislili da i ostale usluge i roba pojeftine do nivoa na kome su cene u sada vec vasem restoranu podno parlamenta, te na taj nacin uklopimo bruto proizvod i usluge u raspolozivu novcanu masu Srbije.Vi ste poznati po lapsusima i ocekujem brzo objasnjenje i ispravku, hvala vas glasac

Jad i beda

pre 11 godina

Ne bi mi smetalo da vam plaćamo i stan i hranu i kafe koliko možete da popijete, da ste napravili nešto od ove zemlje. Ovako, ne bih vam dao ni čašu ustajale vode.

kapucino

pre 11 godina

Sa 10 na 10 i po dinara! Volim kapucino on je mnogo skuplji cak 11dinara!
A becka snicla sa nadevom uh kako to volim al mnogo skupa cak 65 dinara!
Svaka casta 4 godine bice "krke"za 250 dzebalebarosa sa svom svitom zajedno!

Krušar-Ćuprija

pre 11 godina

Nisam glasao za ovakvu vladu ali sad im dajmo šansu.Nemojmo odmah da je kinimo a nije ni počela.Video sam juče Čanka i Petrovića kako se smeju i zezaju.Pa sad ne bi sedeli u opoziciji da su bili uz narod.Narod će doneti odluku.Samo oni neka piju kafu od 5 dinara i neka jedu šnicle od 50 dinara, recimo.

Dalmos

pre 11 godina

Odlično ,Palma je počeo da uviđa problem! Sad još da primeti i druge stvari koje su dostupne samo političarima na vlasti, njihovim rođacima i prijateljima, kao što su unosni poslovi sa državnim firmama, mogućnost zaposlenja u javnim preduzećima ... da ne nabrajam dalje . Uglavnom postoji na hijade stvari u Srbiji koje funkcionišu po principu skupštinskog restorana, a na kojima je Srbija ošećena mnooogo više nego u već čuvenom restoranu.

igorpl

pre 11 godina

Prvo neće trajati 4 godine jer će vam MLAĐA presuditi kao i u prethodnim sazivima.
Drugo ako je jedna kafa 5 dinara i puta 20 komada koliko može da se skuva od 100 grama to je 100 dinara. Znači država ima MASNU ZARADU NA 100 grama od 20 dinara. Pa to je krađa naka kafa bude 1 dinar. To su ipak naši poslanici!
MUKA MI JE!

Goran

pre 11 godina

Bravo Palma, samo to da realizujete i mi cemo misliti da Vi i Vase kolege politicari nemate nikakve povlastice i da se patite jos vise nego obican narod.

Nonsens

pre 11 godina

"Jutros sam naručio dve kafe i pitao konobara koliko koštaju, a on je rekao 10 dinara, što znači da je jedna kafa pet dinara." - plasticna casa kosta toliko... vi, gospodo, kafu i ne placate!

Vojvodjanin

pre 11 godina

Jaaooojjj...Kuku nama kad je Palma poceo da prica o ekonomiji, prilivu para u budzet i kako provuci investitore iz inostranstva....?! Jos da poruci Betovena da mu svira na uvo (jedino jos ON nije svirao - po spostvenom priznanju) - onda ce nadrealisticka slika biti potpuna, a delovanje sadasnje vlade jos ubedljivija... pogotovu kad imamo na umu tandem svemicnog magistra Velju (sa zivotnim snom), Dinkica (sa zivotnom sansom), Mronjica, Vulina, Tabakovicku....ekspert do eksperta?!?!?
A kada ce gradjani Srbije imati svoju sansu?! Ili su mozda propustili na izborima?!

putnik

pre 11 godina

Srbija...zemlja glupih ljudi koje kao magnet privlače ovakve populiste.

mislim znam da tak skupštinski restoran sve nervira ali ako je ovo najveći problem onda stvarno...

a argument "pa mora od nečega da se krene" - pa krenite od nečega drugog a ne od populističkih izjava i akcija koje ne zahtevaju nikakv trud. Čuj...promena cenovnika.

dok god ovake vesti budu imale zilion pluseva nema nam spasa i nismo za bolje od ovih...

pro,menite vi suštinske stvari a neka vas u restoranu služe i džaba ...uopšte me ne zanima...

A Srbi , pljuju a prvi bi otišli u takav restoran samo da znaju nekoga...

sou program

pre 11 godina

ahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahaaaa.....

pa krecemo sa najvecim izvalama....

sve se nesto razmisljam, ako ova vlada ne prouzrokuje opstu pobunu naroda onda ni jedna nece...

Maksimilian

pre 11 godina

Ovaj covek izgleda misli da smo svi mi suplji i glupi kao crkveno zvono ako misli da ce ovakve popularisticke i totalno nebitne odluke nekoga zavarati.

Galaktus

pre 11 godina

Ne Palmo!!!! Cene treba da budu za sve iste, u proseku kao u kafićima... Ali i da imamo recimo 80 poslanika koji će biti DIREKTNO BIRANI od naroda!!!
Pa da postoji mogućnost da tog istog biranog poslanika, opozovemo, smenimo drugim, ukoliko nas ne zastupa kako treba!!! Da je dovoljno 100 glasova za opoziv.

паметњаковић млађи

pre 11 godina

браво за палму! бар ће пити мање кафе и неће добијати чир на желуцу!

iva

pre 11 godina

A da predlozis da vam se smanje plate i da vam vise ne placamo stanove po BG, gorivo i ostale troskove, dnevnice isl. Sram vas bilo, koga vi mislite da mozete da prevarite ovakvim jevtinim fazonima.

Marko NS

pre 11 godina

Svaka cast! Tako se vodi drzava! Dok je Mirko Cvetkovic bio gazda nisi smeo da pisnes o kafi, a sada ces jos i Mozzart kugle da uvedes u skupstinu na mala vrata...

milan

pre 11 godina

Eto nam spasa, nema sta sto Palma uzme u svoje ruke ima da cveta, poslanici ce da se zene i dobijace umesto plate jedno tele i vaucer po volji ili da jase zirafu jedan krug ili da se kupaju u jedan dan u jagodinskim bazenima.

змај

pre 11 godina

Палма је геније! :-))) Мене само занима зашто не би у читавој Србији могло да се деси оно што се дешава у Инђији или Јагодини, наравно ван Београда и Новог Сада. Вероватно нема пуно паметних и способних људи на власти у унутрашњости.

Nonsens

pre 11 godina

"Jutros sam naručio dve kafe i pitao konobara koliko koštaju, a on je rekao 10 dinara, što znači da je jedna kafa pet dinara." - plasticna casa kosta toliko... vi, gospodo, kafu i ne placate!

Marko NS

pre 11 godina

Svaka cast! Tako se vodi drzava! Dok je Mirko Cvetkovic bio gazda nisi smeo da pisnes o kafi, a sada ces jos i Mozzart kugle da uvedes u skupstinu na mala vrata...

milan

pre 11 godina

Eto nam spasa, nema sta sto Palma uzme u svoje ruke ima da cveta, poslanici ce da se zene i dobijace umesto plate jedno tele i vaucer po volji ili da jase zirafu jedan krug ili da se kupaju u jedan dan u jagodinskim bazenima.

putnik

pre 11 godina

Srbija...zemlja glupih ljudi koje kao magnet privlače ovakve populiste.

mislim znam da tak skupštinski restoran sve nervira ali ako je ovo najveći problem onda stvarno...

a argument "pa mora od nečega da se krene" - pa krenite od nečega drugog a ne od populističkih izjava i akcija koje ne zahtevaju nikakv trud. Čuj...promena cenovnika.

dok god ovake vesti budu imale zilion pluseva nema nam spasa i nismo za bolje od ovih...

pro,menite vi suštinske stvari a neka vas u restoranu služe i džaba ...uopšte me ne zanima...

A Srbi , pljuju a prvi bi otišli u takav restoran samo da znaju nekoga...

Maksimilian

pre 11 godina

Ovaj covek izgleda misli da smo svi mi suplji i glupi kao crkveno zvono ako misli da ce ovakve popularisticke i totalno nebitne odluke nekoga zavarati.

masa

pre 11 godina

Sta 5 dinara, ako je bez PDV-a uredu, ako je sa PDV onda nije fer. Predlazem da bude bar 7 dinara, da napunimo budzet.

KAKO VAS NIJE SRAMOTAAAAAAAAAA

iva

pre 11 godina

A da predlozis da vam se smanje plate i da vam vise ne placamo stanove po BG, gorivo i ostale troskove, dnevnice isl. Sram vas bilo, koga vi mislite da mozete da prevarite ovakvim jevtinim fazonima.

srdjan

pre 11 godina

Mozda je covek tanak iz ozbiljne muzike i lEterature ali zato matematiku razbija. Dve kafe, deset dinara; jedna kafa pet dinara. Bez digitrona, direktno iz glave.
Doduse, dobro je da mu za dve kafe nije naplatio 154 dinara...ko zna kako bi se snasao!???

sou program

pre 11 godina

ahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahaaaa.....

pa krecemo sa najvecim izvalama....

sve se nesto razmisljam, ako ova vlada ne prouzrokuje opstu pobunu naroda onda ni jedna nece...

sale

pre 11 godina

Majstore koliko ti potrosis goriva dnevno nemoze to ni milion kafa da nadoknadi. Moras malo da naucis da stedis drzavni novac, a ne samo da se bahatis zajedno sa malim Slobom, Bajatovicem lopurdom...

Goran

pre 11 godina

Bravo Palma, samo to da realizujete i mi cemo misliti da Vi i Vase kolege politicari nemate nikakve povlastice i da se patite jos vise nego obican narod.

kapucino

pre 11 godina

Sa 10 na 10 i po dinara! Volim kapucino on je mnogo skuplji cak 11dinara!
A becka snicla sa nadevom uh kako to volim al mnogo skupa cak 65 dinara!
Svaka casta 4 godine bice "krke"za 250 dzebalebarosa sa svom svitom zajedno!

Jad i beda

pre 11 godina

Ne bi mi smetalo da vam plaćamo i stan i hranu i kafe koliko možete da popijete, da ste napravili nešto od ove zemlje. Ovako, ne bih vam dao ni čašu ustajale vode.

igorpl

pre 11 godina

Prvo neće trajati 4 godine jer će vam MLAĐA presuditi kao i u prethodnim sazivima.
Drugo ako je jedna kafa 5 dinara i puta 20 komada koliko može da se skuva od 100 grama to je 100 dinara. Znači država ima MASNU ZARADU NA 100 grama od 20 dinara. Pa to je krađa naka kafa bude 1 dinar. To su ipak naši poslanici!
MUKA MI JE!

Galaktus

pre 11 godina

Ne Palmo!!!! Cene treba da budu za sve iste, u proseku kao u kafićima... Ali i da imamo recimo 80 poslanika koji će biti DIREKTNO BIRANI od naroda!!!
Pa da postoji mogućnost da tog istog biranog poslanika, opozovemo, smenimo drugim, ukoliko nas ne zastupa kako treba!!! Da je dovoljno 100 glasova za opoziv.

South Park

pre 11 godina

Kao sto je i rekao ovo je prva prava Srpska vlada na koju nije uticao ni jedan strani faktor (osim Betovena) koja od starta se hvata u kostac sa vaznim problemima u Srbiji.

Dalmos

pre 11 godina

Odlično ,Palma je počeo da uviđa problem! Sad još da primeti i druge stvari koje su dostupne samo političarima na vlasti, njihovim rođacima i prijateljima, kao što su unosni poslovi sa državnim firmama, mogućnost zaposlenja u javnim preduzećima ... da ne nabrajam dalje . Uglavnom postoji na hijade stvari u Srbiji koje funkcionišu po principu skupštinskog restorana, a na kojima je Srbija ošećena mnooogo više nego u već čuvenom restoranu.

jelena

pre 11 godina

Ono sa Kolubarom..pojeo vuk magarca, pogotovo sada, kada je u vladi ova spodoba...Ali, cekajte, dok ih u holu Skupstine budu docekivale ZIRAFE...!!!!!

Volfgang Amadeus Betoven, bre !

pre 11 godina

I da bude 1000 dinara, što, svojim parama će te plaćati ?
Nego, nešto nema kamiona sa JA registracijama u zadnje vreme u Kolubari ? Ili ima fore do zime, a sada je aktuelan izvoz kukuruza zbog suše u regijonu, pa se ide od sela do sela po Vojvodini i preterava na barže,dok se ne setite da izvoz zabranite u martu sledeće godine ,kad ga u državi uopšte ne bude bilo al će biti trave da svi zajedno pasemo, patriJoto !

паметњаковић млађи

pre 11 godina

браво за палму! бар ће пити мање кафе и неће добијати чир на желуцу!

Predrag Kovačević

pre 11 godina

Hvala gospodine Markoviću.Sada sam miran i sretan zahvaljujući Vama.MISLIO sam da ću u decembru umreti zbog kraja sveta,ali izgleda da će to biti mnogo ranije zbog prevelike količine smeha koji nam nesebično izazivaate Vi i Vaši koalicioni partneri iznošenjem planova za poboljšanje naših bednih (većinom) života.Živeli!L

Misko

pre 11 godina

Gospodo poslanici ministri zatvorite restoran pa kao i svi radni ljudi u pekaru na burek i jogurt. Dobili ste dobre plate sluzbena vozila vozace dnevnice. Hoce li neko sabrati koliko ovaj narod kosta jedan poslanik a krkate hranu i pice po bagatelnim cenama a za socijalne kuhinje nema para. Mnogo ste alavi svi se kunete da vam nije stalo do vlasti a u praksi druga prica.

a77

pre 11 godina

Sreca da Vucic ne pije kafu.
(mix, 27. jul 2012 15:59)
Polako, porašće dete, pa će odslužiti vojsku, pa će da počne i kafu da pije... a dok je mali može rep da mu poraste...

змај

pre 11 godina

Палма је геније! :-))) Мене само занима зашто не би у читавој Србији могло да се деси оно што се дешава у Инђији или Јагодини, наравно ван Београда и Новог Сада. Вероватно нема пуно паметних и способних људи на власти у унутрашњости.

Filip Ludi

pre 11 godina

Podrzavam Palmin predlog . Verujem da bi zarada na tim kafama kroz nekoliko stotina vekova isplatila njegovu zirafu i uopste dodanasnje izvoljevanje.

crni domino

pre 11 godina

Gospodine Blentoven, mislis da ce sa starim cenama za novinare, ovi lepse da pisu o vama koji zivite na grbaci naroda?
Ne nece, jer ste vi otvorili ambis u koji Srbija pada! Mislim na sve vas crveno crne kao i one koji menjaju ili partiju ili naziv partije!
Mislis, napravio si veliki potez za spas Srbije sa ovim predlogom?
Znas ti dobro sta je ekonomska cena kada je tvoja zadnjica i posao tvoje porodice u pitanju a kada su tudje pare u pitanju, moze jeftinije a moze i skuplje!
Eeee moj Blentovenu!

JOVA

pre 11 godina

Da li u Vujaklinom rečniku postoji reč cinizam ?
Korupcija na veliko prema onome kako piše list "tabloid " ,naročito u zadnja 3 broja za događanja u Pirotu, a on govori o jelu i piću koje uopšte ne bi trebalo da postoji u parlamentu .
Pa nije parlament hotel sa pet zvezdica i posluženjem sa švedskog stola.

Bulevarac

pre 11 godina

Posle 10 godina u skupstini primetio da su cene nesrazmerne zivotu u Srbiji, pa odlucio da nam ustedi. Inace jos nije primetio da se ugalj iz kolubare drzavnim firmama prodaje uz marzu od 100%-200%.

Dusan

pre 11 godina

Pa ovaj covek je uvreda za zdrav razum. Kao do sada nije pio kafu u skupstinskom restoranu pa samo sto se nije slogirao kada je cuo da treba da plati deset dinara za dve kafe. Tebe to kosta deset dinara, ostatak placaju gradjani da bi ti srknuo. Raznisli sledeci put kada zines sta ces odvaliti.

Krušar-Ćuprija

pre 11 godina

Nisam glasao za ovakvu vladu ali sad im dajmo šansu.Nemojmo odmah da je kinimo a nije ni počela.Video sam juče Čanka i Petrovića kako se smeju i zezaju.Pa sad ne bi sedeli u opoziciji da su bili uz narod.Narod će doneti odluku.Samo oni neka piju kafu od 5 dinara i neka jedu šnicle od 50 dinara, recimo.

Pera ložač

pre 11 godina

Mislim da ovo pitanje zahteva referendum a pre njega trogodišnju javnu raspravu. Sa ovim bi se čak i Koštunica verovatno složio, osim ako glavni odbor stranke ne odluči drugčije.

posmatrač

pre 11 godina

Nije mi jasno što uopšte i košta nešto? Pokrali ste boga oca u Srbiji pa jedite i tu džabe neće nas to spasti, ne perite sebi savest sitnicama.

cisar

pre 11 godina

Mislio sam da necu morati vise da te gledam,i tebi je glumac pomogao da ostanes i uzivas slobodno,umesto da si tamo gde ti je mesto,vec odavno.Tadicu,Tadicu,gde ti je ljudskost.Ja mislim da bi vise trebao da imas straha od naroda nego od kriminalaca.

Vojvodjanin

pre 11 godina

Jaaooojjj...Kuku nama kad je Palma poceo da prica o ekonomiji, prilivu para u budzet i kako provuci investitore iz inostranstva....?! Jos da poruci Betovena da mu svira na uvo (jedino jos ON nije svirao - po spostvenom priznanju) - onda ce nadrealisticka slika biti potpuna, a delovanje sadasnje vlade jos ubedljivija... pogotovu kad imamo na umu tandem svemicnog magistra Velju (sa zivotnim snom), Dinkica (sa zivotnom sansom), Mronjica, Vulina, Tabakovicku....ekspert do eksperta?!?!?
A kada ce gradjani Srbije imati svoju sansu?! Ili su mozda propustili na izborima?!

marinko

pre 11 godina

Ppredlazem novi realiti show... Nesto kao dobijes pare koje mesecno dobije srpski poslanik za mesec dana (plata, dnevnice, gorivo, stanarina, naknada za odvojenost od porodice..) i moras da potrosis za istih mesec dana.. A ovi iz Emoushna te prate i snimaju... hahahaha sto bi bilo doooobrooo.... Tipa ides na letovanje... pa na zimovanje.. pa kupujes sta hoces i koliko hoces ..e to je zivot.

promatrač

pre 11 godina

To je ta spasonosna formula za izlazak iz dubioze. Bravo! Ako nas ovo ne spasi, neće ništa!
Još jednom, Hvala Markoviću.
Da te nema, trebalo bi te izmisliti.

palmin glasac

pre 11 godina

Uvazeni gospodine Palma, nadam se da ovo sto ste rekli je lapsus i da ste ustvari mislili da i ostale usluge i roba pojeftine do nivoa na kome su cene u sada vec vasem restoranu podno parlamenta, te na taj nacin uklopimo bruto proizvod i usluge u raspolozivu novcanu masu Srbije.Vi ste poznati po lapsusima i ocekujem brzo objasnjenje i ispravku, hvala vas glasac

Franjo

pre 11 godina

Koja je to rupa? U gradu, sto otmeniji restoran, skuplja kafa. I u cumezima gde se skuplja najgori sljam kafa je skuplja. Toliko o tome.
A povodom vlasti. ne borim se za vlast i posto nisam na vlasti tako me zabole ko je. Meni je vazno sta taj ko je na vlasti cini i kako se ponasa a ne kako se zove i ko su mu pretci.

miroslav

pre 11 godina

kakve šarene laže ovaj čovek prodaje?
suština njegovog ulaska u politiku je u činjenici da kada dobije podršku počinje da ucenjuje.
kako?
njegove firme ili firme njegovih sponzora ne plaćaju nikakve obaveze državi.
Porez,šta je to?
ne daj bože da se neko iz poreske uprave usmeri ka tim firmama?
sutradan gubi posao,a može mu se dogoditi i gore.
i onda je on uspešan,hvaljen,odgovoran...
majko mila..,a to ''šatro'' ne zna Dinkič koji je već 12 godina u finasijama Srbije.
i kada g.Dinkiću ne ovu temu postavite otvoreno pitanje,znate li koji je njegov odgovor bio:''recite mi Vi koje je rešenje''?
moj predlog je da svi u Srbiji rade kao Palmine firme ili firme njegovih sponzora.
pa nek neko pomisli da dodje?
jesmo budale,ali ne možemo više biti.
i prvo što ćemo uraditi,otpustićemo radnike i zatvorićemo firme?
sinoćna prića o''nepotrebnim taksama'' je isto šarena laža?
onaj ko ih je uveo sad taj isti ukuda jer nije imao pojma da postoje,
ma dajete prestanite sa nivoom priče za glupe ljude?
znateli da u zadnjih mesec dana masovno naše privrednike posećuju predstavnici bugarske komore i nude prenošenje posla u ovu zemlju?
znate li šta ove ponude sadrže?
samo jedno, samo blesav neće prihvatiti?

Nemanja

pre 11 godina

Pa šta je strašno rekao? Au narode al' si isfrustriran, samo bi napadali... Bolje da je predložio da im se smanje plate, a pošto to nije slučaj, neka onda bar nemaju da žderu i piju za džabe...

journalist

pre 11 godina

Cinjenica je da u skupstinskom restoranu najredje obeduju poslanici a redovni su radnici u Skupstini, obezbedjenje, vozaci i pratnja.
Cinjenica je da u svakom ozbiljnijem preduzecu postoji menza/restoran gde po povlascenim cenama jedu zaposleni.
Restorani MUP-a takodje. Restoran u Skupstini Grada (i u Dvoru i u 27.marta) slicne cene.

Ovde nije pitanje da li je 240dinara za Pljeskavicu ili 120 za pasulj mnogo/malo vec je pitanje da li Palma moze da zaradi koji poen svojim prizemnim politickim delovanjem. Kao, ovi do sada su drzali 5din za kafu a mi cemo da stavimo 80 da bi nas narod vise voleo. Ne gosn Palma. Vi treba da radite u korist naroda a hrana plus energetska pica neka budu gratis.

Ionako, cesce vas vidjam u Staroj Hercegovini gde i ne pitate za cenu.

Poredjenje, u Paliluli i u Baniji moze da se za 299din pojede kuvano jelo sa hlebom i salatom. U Skupstini je gulas 150 i salata i hleb oko 40. Razlika je 100din a mislim da je u kafanama jelo mnogo ukusnije a porcije vece.

Vizionar

pre 11 godina

Imam predlog: da Palma plati , tu jeftinu kafu, koja se popije u skupstini za mesec dana , pa onda sledeci poslanik iz njegove partije , pa tako do kraja mandata. Njegov predlog je neprihvatljiv jer je providan.

Jovan

pre 11 godina

Tako je gospon Palma, dokle ce vise poslanici da piju kafu na grbaci ovog jadnog naroda!

Kako se to neko ranije nije setio?! Eh de bi nam bio kraj .... !!!

ekonomista

pre 11 godina

Pa da prvo će tražiti povećanje cene kafe, a nakon toga i povećanje svojih plata kako bi plaćali poskupelu kafu! Čista logika!

змај

pre 11 godina

Палма је геније! :-))) Мене само занима зашто не би у читавој Србији могло да се деси оно што се дешава у Инђији или Јагодини, наравно ван Београда и Новог Сада. Вероватно нема пуно паметних и способних људи на власти у унутрашњости.

Krušar-Ćuprija

pre 11 godina

Nisam glasao za ovakvu vladu ali sad im dajmo šansu.Nemojmo odmah da je kinimo a nije ni počela.Video sam juče Čanka i Petrovića kako se smeju i zezaju.Pa sad ne bi sedeli u opoziciji da su bili uz narod.Narod će doneti odluku.Samo oni neka piju kafu od 5 dinara i neka jedu šnicle od 50 dinara, recimo.

Nemanja

pre 11 godina

Pa šta je strašno rekao? Au narode al' si isfrustriran, samo bi napadali... Bolje da je predložio da im se smanje plate, a pošto to nije slučaj, neka onda bar nemaju da žderu i piju za džabe...

journalist

pre 11 godina

Cinjenica je da u skupstinskom restoranu najredje obeduju poslanici a redovni su radnici u Skupstini, obezbedjenje, vozaci i pratnja.
Cinjenica je da u svakom ozbiljnijem preduzecu postoji menza/restoran gde po povlascenim cenama jedu zaposleni.
Restorani MUP-a takodje. Restoran u Skupstini Grada (i u Dvoru i u 27.marta) slicne cene.

Ovde nije pitanje da li je 240dinara za Pljeskavicu ili 120 za pasulj mnogo/malo vec je pitanje da li Palma moze da zaradi koji poen svojim prizemnim politickim delovanjem. Kao, ovi do sada su drzali 5din za kafu a mi cemo da stavimo 80 da bi nas narod vise voleo. Ne gosn Palma. Vi treba da radite u korist naroda a hrana plus energetska pica neka budu gratis.

Ionako, cesce vas vidjam u Staroj Hercegovini gde i ne pitate za cenu.

Poredjenje, u Paliluli i u Baniji moze da se za 299din pojede kuvano jelo sa hlebom i salatom. U Skupstini je gulas 150 i salata i hleb oko 40. Razlika je 100din a mislim da je u kafanama jelo mnogo ukusnije a porcije vece.

milan

pre 11 godina

Eto nam spasa, nema sta sto Palma uzme u svoje ruke ima da cveta, poslanici ce da se zene i dobijace umesto plate jedno tele i vaucer po volji ili da jase zirafu jedan krug ili da se kupaju u jedan dan u jagodinskim bazenima.

sale

pre 11 godina

Majstore koliko ti potrosis goriva dnevno nemoze to ni milion kafa da nadoknadi. Moras malo da naucis da stedis drzavni novac, a ne samo da se bahatis zajedno sa malim Slobom, Bajatovicem lopurdom...

Maksimilian

pre 11 godina

Ovaj covek izgleda misli da smo svi mi suplji i glupi kao crkveno zvono ako misli da ce ovakve popularisticke i totalno nebitne odluke nekoga zavarati.

Predrag Kovačević

pre 11 godina

Hvala gospodine Markoviću.Sada sam miran i sretan zahvaljujući Vama.MISLIO sam da ću u decembru umreti zbog kraja sveta,ali izgleda da će to biti mnogo ranije zbog prevelike količine smeha koji nam nesebično izazivaate Vi i Vaši koalicioni partneri iznošenjem planova za poboljšanje naših bednih (većinom) života.Živeli!L

Marko NS

pre 11 godina

Svaka cast! Tako se vodi drzava! Dok je Mirko Cvetkovic bio gazda nisi smeo da pisnes o kafi, a sada ces jos i Mozzart kugle da uvedes u skupstinu na mala vrata...

kapucino

pre 11 godina

Sa 10 na 10 i po dinara! Volim kapucino on je mnogo skuplji cak 11dinara!
A becka snicla sa nadevom uh kako to volim al mnogo skupa cak 65 dinara!
Svaka casta 4 godine bice "krke"za 250 dzebalebarosa sa svom svitom zajedno!

crni domino

pre 11 godina

Gospodine Blentoven, mislis da ce sa starim cenama za novinare, ovi lepse da pisu o vama koji zivite na grbaci naroda?
Ne nece, jer ste vi otvorili ambis u koji Srbija pada! Mislim na sve vas crveno crne kao i one koji menjaju ili partiju ili naziv partije!
Mislis, napravio si veliki potez za spas Srbije sa ovim predlogom?
Znas ti dobro sta je ekonomska cena kada je tvoja zadnjica i posao tvoje porodice u pitanju a kada su tudje pare u pitanju, moze jeftinije a moze i skuplje!
Eeee moj Blentovenu!

Galaktus

pre 11 godina

Ne Palmo!!!! Cene treba da budu za sve iste, u proseku kao u kafićima... Ali i da imamo recimo 80 poslanika koji će biti DIREKTNO BIRANI od naroda!!!
Pa da postoji mogućnost da tog istog biranog poslanika, opozovemo, smenimo drugim, ukoliko nas ne zastupa kako treba!!! Da je dovoljno 100 glasova za opoziv.

igorpl

pre 11 godina

Prvo neće trajati 4 godine jer će vam MLAĐA presuditi kao i u prethodnim sazivima.
Drugo ako je jedna kafa 5 dinara i puta 20 komada koliko može da se skuva od 100 grama to je 100 dinara. Znači država ima MASNU ZARADU NA 100 grama od 20 dinara. Pa to je krađa naka kafa bude 1 dinar. To su ipak naši poslanici!
MUKA MI JE!

sou program

pre 11 godina

ahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahaaaa.....

pa krecemo sa najvecim izvalama....

sve se nesto razmisljam, ako ova vlada ne prouzrokuje opstu pobunu naroda onda ni jedna nece...

Vojvodjanin

pre 11 godina

Jaaooojjj...Kuku nama kad je Palma poceo da prica o ekonomiji, prilivu para u budzet i kako provuci investitore iz inostranstva....?! Jos da poruci Betovena da mu svira na uvo (jedino jos ON nije svirao - po spostvenom priznanju) - onda ce nadrealisticka slika biti potpuna, a delovanje sadasnje vlade jos ubedljivija... pogotovu kad imamo na umu tandem svemicnog magistra Velju (sa zivotnim snom), Dinkica (sa zivotnom sansom), Mronjica, Vulina, Tabakovicku....ekspert do eksperta?!?!?
A kada ce gradjani Srbije imati svoju sansu?! Ili su mozda propustili na izborima?!

Nonsens

pre 11 godina

"Jutros sam naručio dve kafe i pitao konobara koliko koštaju, a on je rekao 10 dinara, što znači da je jedna kafa pet dinara." - plasticna casa kosta toliko... vi, gospodo, kafu i ne placate!

putnik

pre 11 godina

Srbija...zemlja glupih ljudi koje kao magnet privlače ovakve populiste.

mislim znam da tak skupštinski restoran sve nervira ali ako je ovo najveći problem onda stvarno...

a argument "pa mora od nečega da se krene" - pa krenite od nečega drugog a ne od populističkih izjava i akcija koje ne zahtevaju nikakv trud. Čuj...promena cenovnika.

dok god ovake vesti budu imale zilion pluseva nema nam spasa i nismo za bolje od ovih...

pro,menite vi suštinske stvari a neka vas u restoranu služe i džaba ...uopšte me ne zanima...

A Srbi , pljuju a prvi bi otišli u takav restoran samo da znaju nekoga...

palmin glasac

pre 11 godina

Uvazeni gospodine Palma, nadam se da ovo sto ste rekli je lapsus i da ste ustvari mislili da i ostale usluge i roba pojeftine do nivoa na kome su cene u sada vec vasem restoranu podno parlamenta, te na taj nacin uklopimo bruto proizvod i usluge u raspolozivu novcanu masu Srbije.Vi ste poznati po lapsusima i ocekujem brzo objasnjenje i ispravku, hvala vas glasac

South Park

pre 11 godina

Kao sto je i rekao ovo je prva prava Srpska vlada na koju nije uticao ni jedan strani faktor (osim Betovena) koja od starta se hvata u kostac sa vaznim problemima u Srbiji.

JOVA

pre 11 godina

Da li u Vujaklinom rečniku postoji reč cinizam ?
Korupcija na veliko prema onome kako piše list "tabloid " ,naročito u zadnja 3 broja za događanja u Pirotu, a on govori o jelu i piću koje uopšte ne bi trebalo da postoji u parlamentu .
Pa nije parlament hotel sa pet zvezdica i posluženjem sa švedskog stola.

паметњаковић млађи

pre 11 godina

браво за палму! бар ће пити мање кафе и неће добијати чир на желуцу!

iva

pre 11 godina

A da predlozis da vam se smanje plate i da vam vise ne placamo stanove po BG, gorivo i ostale troskove, dnevnice isl. Sram vas bilo, koga vi mislite da mozete da prevarite ovakvim jevtinim fazonima.

Goran

pre 11 godina

Bravo Palma, samo to da realizujete i mi cemo misliti da Vi i Vase kolege politicari nemate nikakve povlastice i da se patite jos vise nego obican narod.

Jad i beda

pre 11 godina

Ne bi mi smetalo da vam plaćamo i stan i hranu i kafe koliko možete da popijete, da ste napravili nešto od ove zemlje. Ovako, ne bih vam dao ni čašu ustajale vode.

jelena

pre 11 godina

Ono sa Kolubarom..pojeo vuk magarca, pogotovo sada, kada je u vladi ova spodoba...Ali, cekajte, dok ih u holu Skupstine budu docekivale ZIRAFE...!!!!!

Franjo

pre 11 godina

Koja je to rupa? U gradu, sto otmeniji restoran, skuplja kafa. I u cumezima gde se skuplja najgori sljam kafa je skuplja. Toliko o tome.
A povodom vlasti. ne borim se za vlast i posto nisam na vlasti tako me zabole ko je. Meni je vazno sta taj ko je na vlasti cini i kako se ponasa a ne kako se zove i ko su mu pretci.

Volfgang Amadeus Betoven, bre !

pre 11 godina

I da bude 1000 dinara, što, svojim parama će te plaćati ?
Nego, nešto nema kamiona sa JA registracijama u zadnje vreme u Kolubari ? Ili ima fore do zime, a sada je aktuelan izvoz kukuruza zbog suše u regijonu, pa se ide od sela do sela po Vojvodini i preterava na barže,dok se ne setite da izvoz zabranite u martu sledeće godine ,kad ga u državi uopšte ne bude bilo al će biti trave da svi zajedno pasemo, patriJoto !

Dusan

pre 11 godina

Pa ovaj covek je uvreda za zdrav razum. Kao do sada nije pio kafu u skupstinskom restoranu pa samo sto se nije slogirao kada je cuo da treba da plati deset dinara za dve kafe. Tebe to kosta deset dinara, ostatak placaju gradjani da bi ti srknuo. Raznisli sledeci put kada zines sta ces odvaliti.

srdjan

pre 11 godina

Mozda je covek tanak iz ozbiljne muzike i lEterature ali zato matematiku razbija. Dve kafe, deset dinara; jedna kafa pet dinara. Bez digitrona, direktno iz glave.
Doduse, dobro je da mu za dve kafe nije naplatio 154 dinara...ko zna kako bi se snasao!???

cisar

pre 11 godina

Mislio sam da necu morati vise da te gledam,i tebi je glumac pomogao da ostanes i uzivas slobodno,umesto da si tamo gde ti je mesto,vec odavno.Tadicu,Tadicu,gde ti je ljudskost.Ja mislim da bi vise trebao da imas straha od naroda nego od kriminalaca.

marinko

pre 11 godina

Ppredlazem novi realiti show... Nesto kao dobijes pare koje mesecno dobije srpski poslanik za mesec dana (plata, dnevnice, gorivo, stanarina, naknada za odvojenost od porodice..) i moras da potrosis za istih mesec dana.. A ovi iz Emoushna te prate i snimaju... hahahaha sto bi bilo doooobrooo.... Tipa ides na letovanje... pa na zimovanje.. pa kupujes sta hoces i koliko hoces ..e to je zivot.

a77

pre 11 godina

Sreca da Vucic ne pije kafu.
(mix, 27. jul 2012 15:59)
Polako, porašće dete, pa će odslužiti vojsku, pa će da počne i kafu da pije... a dok je mali može rep da mu poraste...

Dalmos

pre 11 godina

Odlično ,Palma je počeo da uviđa problem! Sad još da primeti i druge stvari koje su dostupne samo političarima na vlasti, njihovim rođacima i prijateljima, kao što su unosni poslovi sa državnim firmama, mogućnost zaposlenja u javnim preduzećima ... da ne nabrajam dalje . Uglavnom postoji na hijade stvari u Srbiji koje funkcionišu po principu skupštinskog restorana, a na kojima je Srbija ošećena mnooogo više nego u već čuvenom restoranu.

masa

pre 11 godina

Sta 5 dinara, ako je bez PDV-a uredu, ako je sa PDV onda nije fer. Predlazem da bude bar 7 dinara, da napunimo budzet.

KAKO VAS NIJE SRAMOTAAAAAAAAAA

promatrač

pre 11 godina

To je ta spasonosna formula za izlazak iz dubioze. Bravo! Ako nas ovo ne spasi, neće ništa!
Još jednom, Hvala Markoviću.
Da te nema, trebalo bi te izmisliti.

Misko

pre 11 godina

Gospodo poslanici ministri zatvorite restoran pa kao i svi radni ljudi u pekaru na burek i jogurt. Dobili ste dobre plate sluzbena vozila vozace dnevnice. Hoce li neko sabrati koliko ovaj narod kosta jedan poslanik a krkate hranu i pice po bagatelnim cenama a za socijalne kuhinje nema para. Mnogo ste alavi svi se kunete da vam nije stalo do vlasti a u praksi druga prica.

Filip Ludi

pre 11 godina

Podrzavam Palmin predlog . Verujem da bi zarada na tim kafama kroz nekoliko stotina vekova isplatila njegovu zirafu i uopste dodanasnje izvoljevanje.

miroslav

pre 11 godina

kakve šarene laže ovaj čovek prodaje?
suština njegovog ulaska u politiku je u činjenici da kada dobije podršku počinje da ucenjuje.
kako?
njegove firme ili firme njegovih sponzora ne plaćaju nikakve obaveze državi.
Porez,šta je to?
ne daj bože da se neko iz poreske uprave usmeri ka tim firmama?
sutradan gubi posao,a može mu se dogoditi i gore.
i onda je on uspešan,hvaljen,odgovoran...
majko mila..,a to ''šatro'' ne zna Dinkič koji je već 12 godina u finasijama Srbije.
i kada g.Dinkiću ne ovu temu postavite otvoreno pitanje,znate li koji je njegov odgovor bio:''recite mi Vi koje je rešenje''?
moj predlog je da svi u Srbiji rade kao Palmine firme ili firme njegovih sponzora.
pa nek neko pomisli da dodje?
jesmo budale,ali ne možemo više biti.
i prvo što ćemo uraditi,otpustićemo radnike i zatvorićemo firme?
sinoćna prića o''nepotrebnim taksama'' je isto šarena laža?
onaj ko ih je uveo sad taj isti ukuda jer nije imao pojma da postoje,
ma dajete prestanite sa nivoom priče za glupe ljude?
znateli da u zadnjih mesec dana masovno naše privrednike posećuju predstavnici bugarske komore i nude prenošenje posla u ovu zemlju?
znate li šta ove ponude sadrže?
samo jedno, samo blesav neće prihvatiti?

Bulevarac

pre 11 godina

Posle 10 godina u skupstini primetio da su cene nesrazmerne zivotu u Srbiji, pa odlucio da nam ustedi. Inace jos nije primetio da se ugalj iz kolubare drzavnim firmama prodaje uz marzu od 100%-200%.

Jovan

pre 11 godina

Tako je gospon Palma, dokle ce vise poslanici da piju kafu na grbaci ovog jadnog naroda!

Kako se to neko ranije nije setio?! Eh de bi nam bio kraj .... !!!

Pera ložač

pre 11 godina

Mislim da ovo pitanje zahteva referendum a pre njega trogodišnju javnu raspravu. Sa ovim bi se čak i Koštunica verovatno složio, osim ako glavni odbor stranke ne odluči drugčije.

Vizionar

pre 11 godina

Imam predlog: da Palma plati , tu jeftinu kafu, koja se popije u skupstini za mesec dana , pa onda sledeci poslanik iz njegove partije , pa tako do kraja mandata. Njegov predlog je neprihvatljiv jer je providan.

posmatrač

pre 11 godina

Nije mi jasno što uopšte i košta nešto? Pokrali ste boga oca u Srbiji pa jedite i tu džabe neće nas to spasti, ne perite sebi savest sitnicama.

ekonomista

pre 11 godina

Pa da prvo će tražiti povećanje cene kafe, a nakon toga i povećanje svojih plata kako bi plaćali poskupelu kafu! Čista logika!