Ponedeljak, 09.07.2012.

15:08

"Ja se ne bih rukovao sa Tačijem"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da mu je lider DS Boris Tadić najavio odlazak na Kroacija samit, ali ne i nameru da će se rukovati sa Hašimom Tačijem.

Izvor: B92

"Ja se ne bih rukovao sa Taèijem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

precanin

pre 11 godina

Nikolicu, ti kao persona,gradjanin Tomislav Nikolic ne moras da se zdravis sa Tacijem, ali kao predsednik Srbije moras ! Zakleo si se da ces raditi za dobro zemlje i naroda !!!nu7p7

Komentator

pre 11 godina

Još da se ne sećamo šta je sve Toma Šojić izjavljivao zadnje 22 godine a šta je nakon toga radio...
Btw opet nam se ceri na fotografiji.

Kum

pre 11 godina

A da vi malo spustite tenziju i pustite coveka da radi, pa ako nam bude lose smenicemo ga, ali ako nam bude bolje, svi vasi komentari za vas bice ruzna uspomena koje se ne biste zeleli ni secati.

Politicar

pre 11 godina

Koje licemerje. Toma je senlucio i ljubio sa planetarnim dokazanim mega zlocincima tipa Milosevica, Seselja, Karadzica, Mladica, Arkana,itd.i bio u toj Vladi itd. od kojih su pojedini optuzeni za genocid. Cisto sumnjam da on ima ciste ruke. A sto se tice Tacija, za njega postoje samo sumnje.

darko

pre 11 godina

Mnogo veci trenutni problem u Srbiji,po meni,je bankrot nekad eminentne banke cija ce sanacija ove osiromasene gradjane da kosta 500 miliona evra.To je problem gospodine Nikolicu,a ne ko se s kim rukovao i ko je skim razgovarao.U normalnim zemljama rukovanje i razgovor su znakovi pristojnosti,lopovluk i korupcija su kriminal zbog kojeg neko odgovara.Evo, u nas obrnuto.Banka propala,a sanacija kosta 500 miliona evra i nikome nista,rukovanje problem.Manite se corava posla i uhvatite se ozbiljnih problema jer trebamo promjene.

milan

pre 11 godina

Nikolicu sada si predsednik svih gradjana Srbije, kao sto sam kazes, pa onda se ponasaj tako vise nema politickih neprijatelja, naravno samo ako si od reci.

naim

pre 11 godina

Ako se Toma nece rukovati sa Thacijem onda mora da se rukuje sa:Aljbinom Ramushem Jahjagom a bogami morace i sa Thacijem jer ce ameri naterati njega da cestita priznanje nezavisne Pepublike Kosovo zivi bili pa videli.A sta ce se desiti sa Tomom onda,moze sam pretpostaviti.Nikad srbija slabijeg presednika nije imala-zalosno i tuzno

1%

pre 11 godina

"Mi moramo da rešimo da li ćemo da napuštamo sastanke ili ćemo na njima da se borimo za svoje stavove, ja sam za to da prisustvujemo svuda gde treba da se čuju naši stavovi", rekao je Nikolić.

Pa sad ti nama objasni zasto si svaki put napustao skupstinu Srbije, kad se glasalo o proevropskim zakonima? Sad ispade da su albanski zvanicnici iznad skupstine Srbije????

Peki

pre 11 godina

Dakle, ajde da svoj nerad i nesposobnost sakrijemo tako sto lansiramo temu ko se s kim rukovao. Ako nisi spreman i da klecis i da molis i da ljubis sta i koga treba za dobrobit Srbije, onda nisi za Predsednika. Sta mislis, da Predsednik treba da se inati okolo a da posledice inacenja snose gradjani Srbije. Eto inatili se mnogi pre tebe, pa pogledaj rezultate.

petarV

pre 11 godina

A si to sam odlučio il ti rekao patrijarh da kažeš!?

Mani nas bre više,tvoj demagogije...oni to rade mi to ne bi...ajde...na vašu nesreću došli ste na vlast...konačno vadikali,imaju mogućnost da nešto urade...a ne samo da kvitikuju i pvičaju kako oni to ne bi uvadili! Ili ste smislili genijalan spin,da prepustite vlast Dačiću pa da on snosi odgovornost...jer radikali i naprednjkaci nisu sposobni da imaju vlast!

P.S. Kosovo su nam uzeli Englezi,Amerikanci,Nemci....pa se sa njima i ti rukuješ...Tako da nemoj da truješ narod svojim nebulozama.

tu je negde

pre 11 godina

Мислим да хоћеш пре или касније,ако не са њим лично онда са неким који се само другачије зове!
@ (JVC, 9. jul 2012 17:50)

Potpuno se slazem. Ja bi te savetovao da ne kazes tako jer ne zna se sta sutra donese posle ispada da lazes. Aiiiiii Rukovao se Sloba sa Tudzmanom i Ailijom pa sta.
I ti ces se rukovati i sa Tacijem kad ti drugi kazu (na primer ameri).

gulian

pre 11 godina

A sa Jahjagom bi hteo. U cemu je razlika? Igras vec kako Sem svira...
Dugo ti je trebalo, nisi ni dve nedelje uzjaho a Vec bi sa Atifete... ejjjjj Srbijo...jadna medju sljivama....

Zumbul

pre 11 godina

@:Zar Tadic nije prekrsio neki zakon time sto se rukovao sa covekom koga trazi drzava ciji je on predsednik do skora bio!Ili mozda kada je "pristojnost" u pitanju zakoni ne vaze.(ZLI ZO, 9. jul 2012 17:32)

Alo, bre čoveče, pa gde postoji na svetu zakon koji zabranjuje rukovanje ili neku drugu vrstu pozdravaljanja (osim možda u Sevrenoj Koreji, a tebi je izgleda tamo mesto). Čak i pri potpisivanju kapitulacije, i najstrašniji neprijatelji se pozdravljaju!

Gile

pre 11 godina

"ja ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li je ili nije"
A kako se to razlikuje od rukovanja sa Djulijanijem koji je odobravao i podrzavao bombardovanje Srbije od kojeg su najvecu korist izvukli upravo Taci i ostali politicki sada vrh Kosova a takodje pod tim bombama je poginulo dosta Srba?
A za vas se takodje prica da citiram Bebu Popovica "uzeo smajser i pobio nekoliko desetina baba i ostalih u tamo nekom selu u Bosni kako bi dokazao koliki je Srbin" pa po tome niko sa vama nebi trebao da se rukuje dok se ne dokaze da niste pobili te babe. Ja licno mislim da niste pobili te babe ali dok se ne dokaze...

Zumbul

pre 11 godina

Naravno on (Toma), nikada se ne bi rukovao sa Tačijem, ali bi se sastao sa Jahgajom (predsednicom nepriznate države Kosovo), kako je rekao odmah nakon pobede, i tada bi se naravno rukovao sa njom! Jaoooj bre kako je to smešno i licemerno! Kao Tači je zločinac a ova nije, pa to je razlog za osudu Tadića! Jedini razlog ove dreke je što je to Tadić uradio, a sve što on i njegovi (Tomini): pajtosi, kumovi, svastike, babe i strine (i cela bulumentu rođaka i prijatelja koje je postavio oko sebe), rade odlično i kako treba, na čelu sa njim, njegovom svetošću, bezgrešnim Tomom. Još malo, samo da preuzme sve dizgine u svoje ruke (radikalske, umivene), pa sede hvalospevi o uspesim, pobedama, pa postavljanje svojih ljudi na svim nivoima (do mesta babasere u WC-u), pa deinstaliranje "tuđih" (i instaliranja svojih) tajkuna i na kraju, kao kruna svega, rehabilitacija i povratak Mire i sina joj Marka! A svako ko se usudi da misli (a tek da kaže), nešto drugačije, sledi javni linč od strane vernih pristalica (naravno uz blage prekore bezgrešnog Tome). Pa samo kad pročitaš ove komentare, sve ti je jasno, šta se ovde sprema i za šta su spremni svi ti ljutiti "patrioti".

Jale

pre 11 godina

Nikolić je pre govorio da jedino sa Kosova, ne može da razgovara sa Hašimom Tačijem,i on je pri tome ostao.Pa i Vuk Jermić je protiv rukovanja,mada ja u tom rukovanju ne vidim ništa loše.

gradjanin

pre 11 godina

Toma je dosegao maksimum svetovnih visina kao Predsednik Srbije.
Sva je prilika, koliko se sreće sa popovima i krsti se u svakoj prilici, da je sledeće što želi ga proglase za Sv.Tomu od Srbije.

idi begaj

pre 11 godina

I onda ce za neku godinu, kad budu neki drugi izbori, pricati:
"Ovo je prljava kampanja, ako sam tako i rekao nisam tako mislio..."

secanje na mene

pre 11 godina

Ko je Taj Boris Tadic? Da li je to onaj koji je unistio zemlju Srbiju sa njegovim tajkunima? Pa nista se od njega nije moglo ni ocekivati vise. Uspeo sam da ga zaboravim za kratko vreme jer nije vredan secanja vise.

Frijol

pre 11 godina

Pristojno, civilizivano...bla bla truc, sve neki epohalni epiteti. U ovoj Srbiji nema neke sredine, kao da nema normalnih ljudi. Mora biti crno ili belo. Rukovati se sa verovatnim zlocincem, i to dan nakon ubistva ono dvoje nesrecnika na Kosovu, je stvarno nekako bezobrazno, pa jos se pravi fama od toga, kako je to civilizacijsko dostignuce. Zuti, preterali ste, tesko nama ako verujete u ovo sto pricate. Sto je najgore - ovo ne govori neko ko je Nazadnjak, nego neko ko pokusava da vidi malo normalnije celu situaciju. Tesko nama. A pogotovu tesko onim ljudima ispod Ibra. Niti majku imaju nit macehu.

vera

pre 11 godina

Svojevremeno Sloba nije hteo da da RTS, a Draskovic (bog da mu dusu prosti) je rekao."A ja kazem daćeš,daćeš"....E tako proci i nas novi preSednik (malo slovo P...bez slova D,jer on tako izgovara)...A ja kazem hoćeš,hoćeš! Uh sto volim kad smo ku**eviti,pa kad legnemo na rudu!

precanin

pre 11 godina

Bravo Nikolicu, zato smo te i izabrali, ne da napravis reda i pomognes narodu, jer to ti ne mozes, ali inat mozes da teras u nase ime , pa sta bude !

posmatrač

pre 11 godina

"Ja se ne bih rukovao sa Tačijem"
Ti ne voliš da se rukuješ. Ti voliš da se krstiš.

"Razgovarao bih sa Jahjagom, ali samo na formalnom susretu"
Formalni razgovor: Ti kao Predsednik Srbije, a Jahjaga kao...šta?

Ne bih se rukovao, razgovarao bi ali... a kako bi bilo da jednom jasno kažeš šta bi ti uradio.

Stevan

pre 11 godina

Niko tebe ne pita sta bi ti ili sta ne bi... tvoj je posao da se rukujes jer i to deo tvog posla u cilju poboljsanja odnosa sa drzavnicima. Zato sto sam i mislio da ti ne bi radio svoj posao, ja za tebe nisam ni glasao.

JVC

pre 11 godina

Мислим да хоћеш пре или касније,ако не са њим лично онда са неким који се само другачије зове!

brica

pre 11 godina

Ali si se rukovao sa ovima sto su nas bombardovali i sa onima sto su nam obecavali pomoc kada su nas bombardovali!!! Svi ste vi isti......

*bane*

pre 11 godina

* Rukovanje Tachia i na pr. Nikolića, je kao da mu Nikolić čestita na pobedi, u ratu za Kosovo, prilikom potpisivanje kapitulacije ili kako to zovu poražene snage, "Kumanovski sporazum" .......na kome piše, mrššš sa Kosova ......!!!

ZLI ZO

pre 11 godina

Zar Tadic nije prekrsio neki zakon time sto se rukovao sa covekom koga trazi drzava ciji je on predsednik do skora bio!Ili mozda kada je "pristojnost" u pitanju zakoni ne vaze.

Vladichin Unuk

pre 11 godina

@ miki
"......hoces, hoces...samo polako...hteo si vlas' - dobio si vlas'...ajd plati sebi adekvatan kurs engleskog, malo se civilizuj, prestani da po belom svetu sedis skupljenih kolena i rucica kao da si na seoskoj daći..."

Sta je ovo? Jeste vi Srbi svi podlozni komplexu nize vrednosti, a posebno u pogledu znanja stranih jezika i naposebnije engleskog. I sama nebesa su se vec zatvorila od vase nesnosljive buke i grakanja o engleskom.
Jesti vi onaj isti narod sto je dosadio i Bogu i vragu o tome kako ste jeli zlatnim zlicama dok je Evropa zivjela po spiljama i na stablima.
Branite svoje interese na jeziku kojim govorite. Ako se stidite jezika u kojem ste odrasli koji su to onda interesi koje vredi braniti na engleskom bio on Shakespeare-ov ili Clinton-ov?
Bljak!

nahtigal34

pre 11 godina

Jedino sto je jadnije trenutno od onakvog poteza Tadica su njegovi aktivisti koji pokusavaju da ga na svaki nacin opravdaju a ni oni mu vise ne veruju jer tu opravdavanja nema.

vukodlak

pre 11 godina

Boris se rukovao sa Tacijem kao obican gradjanin Srbije, a ti ces bogami sa Tacijem da se rukujes kao PREDSEDNIK Srbije i to vrlo brzo.

ja

pre 11 godina

Uvredicete englesku Kraljicu. Ona se rukovala sa vodjom krvave teroristicke organizacije IRA.
Tako se resava terorizam i zaustavljaju ubistva na kraljevski nacin. Ako je time spasila i jedan zivot, sta cete vise.
Ali, da li je Srbija zrela da to razume?

e-krem

pre 11 godina

Prvo sto si trebao da uradis Nikolicu je da se odreknes titule CETNICKOG VOJVODE pa tek onda da progovoris. Biranje i pridike dolaze tek mnogo,mnogo kasnije recimo posle dubokog izvinjenja Hratskoj,BiH i Kosovu a pre svih svojOj zemlji Srbiji i svim njenim gradjanima.

Gospodin

pre 11 godina

Tomislave, pusti demagogiju , jeste da tvoji glasaci ramisljaju manje i secaju se samo sta je bilo proslog ponedeljka , ali nemoj da se blamiras.
Sta si ti sve govorio da neces da radis pa sad radis da ne nabrajam.
U prevodu Tomislave da ne duzim uskoro ces se ti licno rukovati sa Tacijem i Jahjagom, i moraces da se smejes i kezis u kamere dok snimaju.
A moraces i Ivicu da vodis sa sobom da se i on kezi u kamere i da peva , posto se pokazao da jako lepo peva.
A sta ces jos morati da radis i ne sanjas, a mozda i sanjas pa si sav tako ubledeo da ides po drugi put kod Patrijarha da te blagosilja.
Znas ti dobro Tomislave koliko ces morati da budes kooperativan ,a moraces da naucis i malo vise da se smejes.
Znam da nisi hteo da dobijes izbore i da iz udobne opozicije uzivas ali jebi ga sto bi se reklo, namestili te mangupi hah tvoji glasaci.
Imaces tu "cast" Tomislave da ti licno sa Ivicom usaglasis dobrosusedske odnose sa Kosovom ( posto je to popularan termin ovih dana , da ne kazemo priznanje).
Spremaj se da po treci put ides da te blagosiljaju , kratak je put od patriJote do naliv pera.

gaga

pre 11 godina

Mislim da predsednik Nikolić ne treba da odgovara na pitanja o čuvenom rukovanju, jer je ono jedan bedni pokušaj reklamiranja nekog zaboravljenog lidera, neke partije kojoj preti izumiranje. Ima Srbija veće i prave probleme.

Vladimir Pula

pre 11 godina

Poštovani predsjedniče Nikolicu, a da li bi se Vi rukovali sa gospodinom Ratkom Mladicem da se nađete u prilici ? Kad je vec kriterij za (ne)rukovanje necija optuzba za ratne zločine...

Bojan Jankovic

pre 11 godina

A sa Mladicem bi se rukovao? Licemeru. Zlocin je zlocin. Ako je zrtva nevina ne interesuje me da li je rodjena u Srbiji ili negde drugde.

milan

pre 11 godina

Koliko se secam lepili ste ratka mladica na novom beogradu, a vise je kriv od tacija tako barem sud kaze ako vas je onaj bradonja prosvetlio onda je demokratski svi nevini dok se ne dokaze suprotno. A i ja se ne bi rukovao se vama zato sto lazete secate se dzakova i listica

Yo

pre 11 godina

Naravno da se Nikolić ne bi rukovao, a od Tadića sve može da se očekuje, tako bi on prodao celu državu da je ostao na mestu predsednika.

sanja

pre 11 godina

Gospodine predsednice,ako Vas crkva savetuje kako dalje,onda smo debelo nagrabusili. Dobro ovaj narod zna kakve su popovi derikoze i kakav je vozni park SPC a

Небојша

pre 11 godina

Томо, то би било јако непристојно. На крају крајева, шта је то тај човек страшно урадио, сем што је одоговоран за смрт пар стотина припадника српског народа. И други који су окрвавили руке српском крвљу, долазе редовно у Београд а ти се рукујеш са њима. Чак идеш по њиховим амбасадама и прослављаш њихове празнике. Не видим у чему је то Хашим Тачи гори од Веслија Кларка. Једино објашњење што на Тачија смеш, а на Кларка не смеш... а то говори много више о теби него о поменутима.

vojvodina

pre 11 godina

Neces,neces imas da se ljubis masteru sa svim predstavnicima sa Kosova samo ce da puca sa sve svojim kiselim osmehom,a druga stvar veliki predsednice isto tako Hrvati nece da se rukuju sa tobom zbog sumnje za zlocine koje si pocinio u Hrvatskoj ali boze moj ti si veliki patriJota naravno taj cin ce mo da preskocima jer smo ipak mi boziji narod iznad svih a u krvi nam je da ratujemo sa svima......i gubimo sve ratove

miki

pre 11 godina

...hoces, hoces...samo polako...hteo si vlas' - dobio si vlas'...ajd plati sebi adekvatan kurs engleskog, malo se civilizuj, prestani da po belom svetu sedis skupljenih kolena i rucica kao da si na seoskoj daći i pocni da radis bar za dobrobit onog dela populacije koja te izglasala...ne pilićari i ne guši više sa nebitnim detaljima, nego pocni da radis! Bre koga bole usi u koju vilu ces da se uselis i s kim ces da se rukujes - URADI NESTTO KONKRETNO ZA BOLJITAK OVE ZEMLJE, AKO UMES!

Zivi bili pa videli

pre 11 godina

Znaci, lazes Tomislave N, rukovao bi se i ljubio bi se garantovano, samo ako bi amerkianci to od tebe trazili u zamenu za podrsku vasoj vlasti. Kao sto sa Dinkicem pravis vladu a javno si se busao da ces da ga hapsis. Niste bre ni vladu jos napravili a ves ste pokazali da ste isti i gori od zutih.

Rade

pre 11 godina

Gospodine Nikolicu kao privatna licnost mozda ne, ali kao predsednik drzave i dok se ne dokaze da je i cinio zlocine rukovanje je ne samo stvar politicke kulture nego i obaveza. Dakle, kod nas je politika unosno zanimanje, a obrazovanost "moze i ne mora". Cak i da ne zelite, diplomatska retorika bi trebalo da bude drugacija, jer politika nije spisak zelja, vec stvarno i moguce u datim okolnostima... Eto, ja se ne bih rukovao, ali ja se nisam kandidovao za sefa drzave, pa mogu da uradim kako mi je volja. Mada i ovde ostavljam zagradu - zavisno od datih okolnosti!

sandra

pre 11 godina

Ne znam zaista šta je taj potez trebao da predstavlja i šta je Tadić mislio da može time postići, ali važno je da se bar sadašnji predsednik još služi zdravim razumom ida mu takve stvari ne padaju na pamet.

Žužulen

pre 11 godina

Nije mi jasno čime demokrate ovo pravdaju? Samo nek mi niko ne kaže da je to civilizovano i demokratski. Nije civilizovano rukovati se sa nekim ko je optužen za trgovinu organima Srba sa KiM i nekim ko nam otima teritoriju. Ako je Borisu Tadiću to normalno i demokratski, onda smo mi stvarno jako izgubili tokom svih godina njegove vladavine.

novosadjanka

pre 11 godina

Je l' se to naš Tomica ljudi što nije pozvan i on? Malo ćete popričekati da izgradite imidž u svetu (ako ga uopšte i izgradite). Nije dovoljno samo ''diplomirati'' za menadžera, već treba biti civilizovan, kulturan, obrazovan, znati ODLIČNO engleski... I, naravno, ne biti četnički vojvoda i imati pršlost devedesetih...

Rukovanje

pre 11 godina

Rukovanje, pa rukovanje... To je stvar domaceg vaspitanja! Po meni! Zemlja upropascenje, hocete jeftine poene. Koga to vise briga, mislimo kako cemo da prevazidjemo mesec dana, pa onda sve nanovo!

sabo

pre 11 godina

Polako Nikolicu nikad ne reci nikad rukovaces se ti i svi koji tvrde da to nebi uradili moje je misljenje da ti je ovo propaganda za gradjane Srbije a sasvim je druga prica u drustvu sa Evropskim zvanicnicima i Amerikom.I nemoj da mislis da Evropa i Amerika zavise od Srbije nego je obratna situacija Srbija zavisi od ovih zemalja tvoja vlada do kraja mandata ima da prizna Kosovo objelodani sta si razgovaro sa zvanicnikom SAD ako imas petlju nekad si Tadica kritikova za zatvorene razgovore koje i ti sad radis iza zatvorenih vrata javnosti.

mihajlo_simić

pre 11 godina

Za gospodina Borisa Tadića smo videli već da slabo procenjuje okolnosti i neume da se ponaša u delikatnim situacijama i da bi mu uvek bio potreban neki savetnik ili staratelj da ga cimne za rukav pre nego što će nešto da uradi, a g. Drašković? On je isto "glumac" ali (videli smo), još slabiji.

Aristotel

pre 11 godina

"Ja se ne bih rukovao sa Tačijem"

Jok, nego bi, kad bi ti prisao sa pruzenom rukom, ti bi mu zavalio samarcinu i aknuo bi ga u stomak, jel' da?

partibrejker

pre 11 godina

koja je razlika kada se rukujes sa americkim ambasadorom ili bilo kojim americkim drzavnim funkcionerom ili britanskim ili evropskim i kada se rukujes sa hasimom koga su oni postavili i priznali? jel moze neki dezurni srboljub i patriota da mi to objasni?

Dusan

pre 11 godina

Briga me za Tacija i Tadica!! Mene zanima sta ce predsednik da uradi povodom rtv preplate i novih metoda bus plus pljacke. Rekao je da ljudi nemaju za hleb a kamoli za 500din za pretplatu,pa ga pitam kako ce to da resi???????????

samo polako

pre 11 godina

Zivi bili pa videli.Jos ces ga i zagrliti i poljubiti.Prestanite da napadate Tadica.Dosadni ste sa vasim nacionalizmom i laznim patriotizmom.

milan

pre 11 godina

Dovodimo sebe sami u dilemu dali bi se ti koji nebi Taciju ruku dali rukovali sa Mladicem. Diskusija je bez veze ako mene pitate i rezultat je da se delimo opet na dobre i lose zavisno od pozicije sa kojeg posmatramo. Ima jos puno stavri kod nas o kojima se neki ne usudjuju da govore a bilo bi dobro se o tome prica dacemo kad tad to morati uraditi.

Super Mario

pre 11 godina

Tadić je zaista otac politike da Srbija ne treba da prisustvuje forumima gde je KiM predstavljena kao država i sada čim više nije na funkciji ne pridržava se te politike, to mi je malo licemerno. Što se nije rukovao sa njim dok je bio predsednik, imao je osam godina, nego baš sad?

Pomozi Boze

pre 11 godina

Jel to isti onaj Irinej sto mu je spasao zivot sa pogacom i crnim vinom?? ? sad ce njih dvojica zajedno da spasu Kosovo ... Kakva parodija.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Presednice Nikolicu dobro je stostese napokon oglasili u vezi rukovanja, ali niste u vezi kada g,Tadic kaze da on duze vreme razgova, sastajese sa PREMIJEROM Tachijem1 Dali vi Presedice ste dobro ukapirali sta znaci rec Premijer?Sve nekako povrsno bez zamaranja mozga?!Nije se dovoljno samo nasmejati dabi se Naivni Narod umirio, Presednice!!

Daa

pre 11 godina

"..ali je podsetio da je upravo lider demokrata kreator politike da Srbija ne učestvuje na skupovima na kojima učestvuju predstavnici vlade u Prištini."
- Tada mu je odgovaralo da narod misli kako se on bori za Kosovo, a sad je pokazao svoje pravo lice. I još kaže da je dobro to što se rukovao sa zločincem.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Naši najveći neprijatelji nisu neznalice i prostaci, već obrazovani ljudi ali prodane duše.eto dokaza od tzv.g Tadića.

Zion man

pre 11 godina

"ja ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li je ili nije"

znači ako je činio zločin nad Poljacima, to bi bilo ok??

mirjana

pre 11 godina

More da ne trazis ti konsezus da zaratis, meni si ti jako sumnjiv od prvog dana...Mani se covece corava posla, a i ako to uradis onda odmah tvoje sinove, Vucica i ostalu tvoju bratiju u prve redove.

Svejedno

pre 11 godina

Svi oni ne bi ovo, ne bi ono... Gospodine Nikolicu (a i sve ostali politicari bez obraza i morala), vi morate narodu reci sta i koliko od vas traze Amerikanci i Rusi i bilo ko drugi a ne da se posle silnih sastancenja iza zatvorenih vrata pravdate da nemate komentare i da ste vodili zatvorene razgovore. I Vucic kaze da nece pricati o razgovoru sa Rikerom jer imaju dzentlmenski dogovor. Vi (svi politicari) imate dogovor sa narodom a svi ostali su na drugom mestu.

DexR

pre 11 godina

Svoje frustracije i razloge ostavi tamo kod kazana za rakiju a kada je interes naroda u pitanju, kao predsednik drzave, duzan si da razgovaras, zdravis, jedes, smejes se i ko zna sta jos, ako treba i sa crnim djavolom. Mnogo stvari ti nisi hteo pa je sada druga prica. Nisi hteo u EU, Dinkic je bio najveci lopov, Karic je bio najveci lopov, Djindjic kriminalac a Mladic heroj sa NAZIVOM ULICE. A sada? Kada ti Ameri namignu icices ti i u Pristinu i nacices valjano opravdanje za to. Vodi racuna o tome sta pricas jer si sada na vlasti i ne vazi ti ona grozna izjava da te ne obavezuju reci koje si pricao. Valjda si nesto naucio na faksu.

d.j.

pre 11 godina

Ako neko sretne Tomu Nikolica zvanog Antinski Vojvoda,koji je titulu dobio zbog ratnih zasluga u Antinu (obrazlozenje za sve one koje je Seselj promovisao na Romaniji su "ratnike zasluge"),recute mu da se Ko zna koliko puta Tadic rukovao sa njim "zasluznim" cetnickim Vojvodom.Pa?

Zion man

pre 11 godina

"ja ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li je ili nije"

znači ako je činio zločin nad Poljacima, to bi bilo ok??

DexR

pre 11 godina

Svoje frustracije i razloge ostavi tamo kod kazana za rakiju a kada je interes naroda u pitanju, kao predsednik drzave, duzan si da razgovaras, zdravis, jedes, smejes se i ko zna sta jos, ako treba i sa crnim djavolom. Mnogo stvari ti nisi hteo pa je sada druga prica. Nisi hteo u EU, Dinkic je bio najveci lopov, Karic je bio najveci lopov, Djindjic kriminalac a Mladic heroj sa NAZIVOM ULICE. A sada? Kada ti Ameri namignu icices ti i u Pristinu i nacices valjano opravdanje za to. Vodi racuna o tome sta pricas jer si sada na vlasti i ne vazi ti ona grozna izjava da te ne obavezuju reci koje si pricao. Valjda si nesto naucio na faksu.

Svejedno

pre 11 godina

Svi oni ne bi ovo, ne bi ono... Gospodine Nikolicu (a i sve ostali politicari bez obraza i morala), vi morate narodu reci sta i koliko od vas traze Amerikanci i Rusi i bilo ko drugi a ne da se posle silnih sastancenja iza zatvorenih vrata pravdate da nemate komentare i da ste vodili zatvorene razgovore. I Vucic kaze da nece pricati o razgovoru sa Rikerom jer imaju dzentlmenski dogovor. Vi (svi politicari) imate dogovor sa narodom a svi ostali su na drugom mestu.

samo polako

pre 11 godina

Zivi bili pa videli.Jos ces ga i zagrliti i poljubiti.Prestanite da napadate Tadica.Dosadni ste sa vasim nacionalizmom i laznim patriotizmom.

e-krem

pre 11 godina

Prvo sto si trebao da uradis Nikolicu je da se odreknes titule CETNICKOG VOJVODE pa tek onda da progovoris. Biranje i pridike dolaze tek mnogo,mnogo kasnije recimo posle dubokog izvinjenja Hratskoj,BiH i Kosovu a pre svih svojOj zemlji Srbiji i svim njenim gradjanima.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Naši najveći neprijatelji nisu neznalice i prostaci, već obrazovani ljudi ali prodane duše.eto dokaza od tzv.g Tadića.

Dusan

pre 11 godina

Briga me za Tacija i Tadica!! Mene zanima sta ce predsednik da uradi povodom rtv preplate i novih metoda bus plus pljacke. Rekao je da ljudi nemaju za hleb a kamoli za 500din za pretplatu,pa ga pitam kako ce to da resi???????????

Pomozi Boze

pre 11 godina

Jel to isti onaj Irinej sto mu je spasao zivot sa pogacom i crnim vinom?? ? sad ce njih dvojica zajedno da spasu Kosovo ... Kakva parodija.

vukodlak

pre 11 godina

Boris se rukovao sa Tacijem kao obican gradjanin Srbije, a ti ces bogami sa Tacijem da se rukujes kao PREDSEDNIK Srbije i to vrlo brzo.

mirjana

pre 11 godina

More da ne trazis ti konsezus da zaratis, meni si ti jako sumnjiv od prvog dana...Mani se covece corava posla, a i ako to uradis onda odmah tvoje sinove, Vucica i ostalu tvoju bratiju u prve redove.

Bojan Jankovic

pre 11 godina

A sa Mladicem bi se rukovao? Licemeru. Zlocin je zlocin. Ako je zrtva nevina ne interesuje me da li je rodjena u Srbiji ili negde drugde.

d.j.

pre 11 godina

Ako neko sretne Tomu Nikolica zvanog Antinski Vojvoda,koji je titulu dobio zbog ratnih zasluga u Antinu (obrazlozenje za sve one koje je Seselj promovisao na Romaniji su "ratnike zasluge"),recute mu da se Ko zna koliko puta Tadic rukovao sa njim "zasluznim" cetnickim Vojvodom.Pa?

Zivi bili pa videli

pre 11 godina

Znaci, lazes Tomislave N, rukovao bi se i ljubio bi se garantovano, samo ako bi amerkianci to od tebe trazili u zamenu za podrsku vasoj vlasti. Kao sto sa Dinkicem pravis vladu a javno si se busao da ces da ga hapsis. Niste bre ni vladu jos napravili a ves ste pokazali da ste isti i gori od zutih.

Super Mario

pre 11 godina

Tadić je zaista otac politike da Srbija ne treba da prisustvuje forumima gde je KiM predstavljena kao država i sada čim više nije na funkciji ne pridržava se te politike, to mi je malo licemerno. Što se nije rukovao sa njim dok je bio predsednik, imao je osam godina, nego baš sad?

Vladimir Pula

pre 11 godina

Poštovani predsjedniče Nikolicu, a da li bi se Vi rukovali sa gospodinom Ratkom Mladicem da se nađete u prilici ? Kad je vec kriterij za (ne)rukovanje necija optuzba za ratne zločine...

milan

pre 11 godina

Koliko se secam lepili ste ratka mladica na novom beogradu, a vise je kriv od tacija tako barem sud kaze ako vas je onaj bradonja prosvetlio onda je demokratski svi nevini dok se ne dokaze suprotno. A i ja se ne bi rukovao se vama zato sto lazete secate se dzakova i listica

miki

pre 11 godina

...hoces, hoces...samo polako...hteo si vlas' - dobio si vlas'...ajd plati sebi adekvatan kurs engleskog, malo se civilizuj, prestani da po belom svetu sedis skupljenih kolena i rucica kao da si na seoskoj daći i pocni da radis bar za dobrobit onog dela populacije koja te izglasala...ne pilićari i ne guši više sa nebitnim detaljima, nego pocni da radis! Bre koga bole usi u koju vilu ces da se uselis i s kim ces da se rukujes - URADI NESTTO KONKRETNO ZA BOLJITAK OVE ZEMLJE, AKO UMES!

vojvodina

pre 11 godina

Neces,neces imas da se ljubis masteru sa svim predstavnicima sa Kosova samo ce da puca sa sve svojim kiselim osmehom,a druga stvar veliki predsednice isto tako Hrvati nece da se rukuju sa tobom zbog sumnje za zlocine koje si pocinio u Hrvatskoj ali boze moj ti si veliki patriJota naravno taj cin ce mo da preskocima jer smo ipak mi boziji narod iznad svih a u krvi nam je da ratujemo sa svima......i gubimo sve ratove

sanja

pre 11 godina

Gospodine predsednice,ako Vas crkva savetuje kako dalje,onda smo debelo nagrabusili. Dobro ovaj narod zna kakve su popovi derikoze i kakav je vozni park SPC a

Gospodin

pre 11 godina

Tomislave, pusti demagogiju , jeste da tvoji glasaci ramisljaju manje i secaju se samo sta je bilo proslog ponedeljka , ali nemoj da se blamiras.
Sta si ti sve govorio da neces da radis pa sad radis da ne nabrajam.
U prevodu Tomislave da ne duzim uskoro ces se ti licno rukovati sa Tacijem i Jahjagom, i moraces da se smejes i kezis u kamere dok snimaju.
A moraces i Ivicu da vodis sa sobom da se i on kezi u kamere i da peva , posto se pokazao da jako lepo peva.
A sta ces jos morati da radis i ne sanjas, a mozda i sanjas pa si sav tako ubledeo da ides po drugi put kod Patrijarha da te blagosilja.
Znas ti dobro Tomislave koliko ces morati da budes kooperativan ,a moraces da naucis i malo vise da se smejes.
Znam da nisi hteo da dobijes izbore i da iz udobne opozicije uzivas ali jebi ga sto bi se reklo, namestili te mangupi hah tvoji glasaci.
Imaces tu "cast" Tomislave da ti licno sa Ivicom usaglasis dobrosusedske odnose sa Kosovom ( posto je to popularan termin ovih dana , da ne kazemo priznanje).
Spremaj se da po treci put ides da te blagosiljaju , kratak je put od patriJote do naliv pera.

Aristotel

pre 11 godina

"Ja se ne bih rukovao sa Tačijem"

Jok, nego bi, kad bi ti prisao sa pruzenom rukom, ti bi mu zavalio samarcinu i aknuo bi ga u stomak, jel' da?

ja

pre 11 godina

Uvredicete englesku Kraljicu. Ona se rukovala sa vodjom krvave teroristicke organizacije IRA.
Tako se resava terorizam i zaustavljaju ubistva na kraljevski nacin. Ako je time spasila i jedan zivot, sta cete vise.
Ali, da li je Srbija zrela da to razume?

Небојша

pre 11 godina

Томо, то би било јако непристојно. На крају крајева, шта је то тај човек страшно урадио, сем што је одоговоран за смрт пар стотина припадника српског народа. И други који су окрвавили руке српском крвљу, долазе редовно у Београд а ти се рукујеш са њима. Чак идеш по њиховим амбасадама и прослављаш њихове празнике. Не видим у чему је то Хашим Тачи гори од Веслија Кларка. Једино објашњење што на Тачија смеш, а на Кларка не смеш... а то говори много више о теби него о поменутима.

partibrejker

pre 11 godina

koja je razlika kada se rukujes sa americkim ambasadorom ili bilo kojim americkim drzavnim funkcionerom ili britanskim ili evropskim i kada se rukujes sa hasimom koga su oni postavili i priznali? jel moze neki dezurni srboljub i patriota da mi to objasni?

novosadjanka

pre 11 godina

Je l' se to naš Tomica ljudi što nije pozvan i on? Malo ćete popričekati da izgradite imidž u svetu (ako ga uopšte i izgradite). Nije dovoljno samo ''diplomirati'' za menadžera, već treba biti civilizovan, kulturan, obrazovan, znati ODLIČNO engleski... I, naravno, ne biti četnički vojvoda i imati pršlost devedesetih...

brica

pre 11 godina

Ali si se rukovao sa ovima sto su nas bombardovali i sa onima sto su nam obecavali pomoc kada su nas bombardovali!!! Svi ste vi isti......

gradjanin

pre 11 godina

Toma je dosegao maksimum svetovnih visina kao Predsednik Srbije.
Sva je prilika, koliko se sreće sa popovima i krsti se u svakoj prilici, da je sledeće što želi ga proglase za Sv.Tomu od Srbije.

Zumbul

pre 11 godina

@:Zar Tadic nije prekrsio neki zakon time sto se rukovao sa covekom koga trazi drzava ciji je on predsednik do skora bio!Ili mozda kada je "pristojnost" u pitanju zakoni ne vaze.(ZLI ZO, 9. jul 2012 17:32)

Alo, bre čoveče, pa gde postoji na svetu zakon koji zabranjuje rukovanje ili neku drugu vrstu pozdravaljanja (osim možda u Sevrenoj Koreji, a tebi je izgleda tamo mesto). Čak i pri potpisivanju kapitulacije, i najstrašniji neprijatelji se pozdravljaju!

sabo

pre 11 godina

Polako Nikolicu nikad ne reci nikad rukovaces se ti i svi koji tvrde da to nebi uradili moje je misljenje da ti je ovo propaganda za gradjane Srbije a sasvim je druga prica u drustvu sa Evropskim zvanicnicima i Amerikom.I nemoj da mislis da Evropa i Amerika zavise od Srbije nego je obratna situacija Srbija zavisi od ovih zemalja tvoja vlada do kraja mandata ima da prizna Kosovo objelodani sta si razgovaro sa zvanicnikom SAD ako imas petlju nekad si Tadica kritikova za zatvorene razgovore koje i ti sad radis iza zatvorenih vrata javnosti.

tu je negde

pre 11 godina

Мислим да хоћеш пре или касније,ако не са њим лично онда са неким који се само другачије зове!
@ (JVC, 9. jul 2012 17:50)

Potpuno se slazem. Ja bi te savetovao da ne kazes tako jer ne zna se sta sutra donese posle ispada da lazes. Aiiiiii Rukovao se Sloba sa Tudzmanom i Ailijom pa sta.
I ti ces se rukovati i sa Tacijem kad ti drugi kazu (na primer ameri).

posmatrač

pre 11 godina

"Ja se ne bih rukovao sa Tačijem"
Ti ne voliš da se rukuješ. Ti voliš da se krstiš.

"Razgovarao bih sa Jahjagom, ali samo na formalnom susretu"
Formalni razgovor: Ti kao Predsednik Srbije, a Jahjaga kao...šta?

Ne bih se rukovao, razgovarao bi ali... a kako bi bilo da jednom jasno kažeš šta bi ti uradio.

precanin

pre 11 godina

Bravo Nikolicu, zato smo te i izabrali, ne da napravis reda i pomognes narodu, jer to ti ne mozes, ali inat mozes da teras u nase ime , pa sta bude !

Gile

pre 11 godina

"ja ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li je ili nije"
A kako se to razlikuje od rukovanja sa Djulijanijem koji je odobravao i podrzavao bombardovanje Srbije od kojeg su najvecu korist izvukli upravo Taci i ostali politicki sada vrh Kosova a takodje pod tim bombama je poginulo dosta Srba?
A za vas se takodje prica da citiram Bebu Popovica "uzeo smajser i pobio nekoliko desetina baba i ostalih u tamo nekom selu u Bosni kako bi dokazao koliki je Srbin" pa po tome niko sa vama nebi trebao da se rukuje dok se ne dokaze da niste pobili te babe. Ja licno mislim da niste pobili te babe ali dok se ne dokaze...

petarV

pre 11 godina

A si to sam odlučio il ti rekao patrijarh da kažeš!?

Mani nas bre više,tvoj demagogije...oni to rade mi to ne bi...ajde...na vašu nesreću došli ste na vlast...konačno vadikali,imaju mogućnost da nešto urade...a ne samo da kvitikuju i pvičaju kako oni to ne bi uvadili! Ili ste smislili genijalan spin,da prepustite vlast Dačiću pa da on snosi odgovornost...jer radikali i naprednjkaci nisu sposobni da imaju vlast!

P.S. Kosovo su nam uzeli Englezi,Amerikanci,Nemci....pa se sa njima i ti rukuješ...Tako da nemoj da truješ narod svojim nebulozama.

Stevan

pre 11 godina

Niko tebe ne pita sta bi ti ili sta ne bi... tvoj je posao da se rukujes jer i to deo tvog posla u cilju poboljsanja odnosa sa drzavnicima. Zato sto sam i mislio da ti ne bi radio svoj posao, ja za tebe nisam ni glasao.

JVC

pre 11 godina

Мислим да хоћеш пре или касније,ако не са њим лично онда са неким који се само другачије зове!

vera

pre 11 godina

Svojevremeno Sloba nije hteo da da RTS, a Draskovic (bog da mu dusu prosti) je rekao."A ja kazem daćeš,daćeš"....E tako proci i nas novi preSednik (malo slovo P...bez slova D,jer on tako izgovara)...A ja kazem hoćeš,hoćeš! Uh sto volim kad smo ku**eviti,pa kad legnemo na rudu!

Peki

pre 11 godina

Dakle, ajde da svoj nerad i nesposobnost sakrijemo tako sto lansiramo temu ko se s kim rukovao. Ako nisi spreman i da klecis i da molis i da ljubis sta i koga treba za dobrobit Srbije, onda nisi za Predsednika. Sta mislis, da Predsednik treba da se inati okolo a da posledice inacenja snose gradjani Srbije. Eto inatili se mnogi pre tebe, pa pogledaj rezultate.

idi begaj

pre 11 godina

I onda ce za neku godinu, kad budu neki drugi izbori, pricati:
"Ovo je prljava kampanja, ako sam tako i rekao nisam tako mislio..."

Rukovanje

pre 11 godina

Rukovanje, pa rukovanje... To je stvar domaceg vaspitanja! Po meni! Zemlja upropascenje, hocete jeftine poene. Koga to vise briga, mislimo kako cemo da prevazidjemo mesec dana, pa onda sve nanovo!

Zumbul

pre 11 godina

Naravno on (Toma), nikada se ne bi rukovao sa Tačijem, ali bi se sastao sa Jahgajom (predsednicom nepriznate države Kosovo), kako je rekao odmah nakon pobede, i tada bi se naravno rukovao sa njom! Jaoooj bre kako je to smešno i licemerno! Kao Tači je zločinac a ova nije, pa to je razlog za osudu Tadića! Jedini razlog ove dreke je što je to Tadić uradio, a sve što on i njegovi (Tomini): pajtosi, kumovi, svastike, babe i strine (i cela bulumentu rođaka i prijatelja koje je postavio oko sebe), rade odlično i kako treba, na čelu sa njim, njegovom svetošću, bezgrešnim Tomom. Još malo, samo da preuzme sve dizgine u svoje ruke (radikalske, umivene), pa sede hvalospevi o uspesim, pobedama, pa postavljanje svojih ljudi na svim nivoima (do mesta babasere u WC-u), pa deinstaliranje "tuđih" (i instaliranja svojih) tajkuna i na kraju, kao kruna svega, rehabilitacija i povratak Mire i sina joj Marka! A svako ko se usudi da misli (a tek da kaže), nešto drugačije, sledi javni linč od strane vernih pristalica (naravno uz blage prekore bezgrešnog Tome). Pa samo kad pročitaš ove komentare, sve ti je jasno, šta se ovde sprema i za šta su spremni svi ti ljutiti "patrioti".

Jale

pre 11 godina

Nikolić je pre govorio da jedino sa Kosova, ne može da razgovara sa Hašimom Tačijem,i on je pri tome ostao.Pa i Vuk Jermić je protiv rukovanja,mada ja u tom rukovanju ne vidim ništa loše.

*bane*

pre 11 godina

* Rukovanje Tachia i na pr. Nikolića, je kao da mu Nikolić čestita na pobedi, u ratu za Kosovo, prilikom potpisivanje kapitulacije ili kako to zovu poražene snage, "Kumanovski sporazum" .......na kome piše, mrššš sa Kosova ......!!!

Rade

pre 11 godina

Gospodine Nikolicu kao privatna licnost mozda ne, ali kao predsednik drzave i dok se ne dokaze da je i cinio zlocine rukovanje je ne samo stvar politicke kulture nego i obaveza. Dakle, kod nas je politika unosno zanimanje, a obrazovanost "moze i ne mora". Cak i da ne zelite, diplomatska retorika bi trebalo da bude drugacija, jer politika nije spisak zelja, vec stvarno i moguce u datim okolnostima... Eto, ja se ne bih rukovao, ali ja se nisam kandidovao za sefa drzave, pa mogu da uradim kako mi je volja. Mada i ovde ostavljam zagradu - zavisno od datih okolnosti!

milan

pre 11 godina

Dovodimo sebe sami u dilemu dali bi se ti koji nebi Taciju ruku dali rukovali sa Mladicem. Diskusija je bez veze ako mene pitate i rezultat je da se delimo opet na dobre i lose zavisno od pozicije sa kojeg posmatramo. Ima jos puno stavri kod nas o kojima se neki ne usudjuju da govore a bilo bi dobro se o tome prica dacemo kad tad to morati uraditi.

Daa

pre 11 godina

"..ali je podsetio da je upravo lider demokrata kreator politike da Srbija ne učestvuje na skupovima na kojima učestvuju predstavnici vlade u Prištini."
- Tada mu je odgovaralo da narod misli kako se on bori za Kosovo, a sad je pokazao svoje pravo lice. I još kaže da je dobro to što se rukovao sa zločincem.

gaga

pre 11 godina

Mislim da predsednik Nikolić ne treba da odgovara na pitanja o čuvenom rukovanju, jer je ono jedan bedni pokušaj reklamiranja nekog zaboravljenog lidera, neke partije kojoj preti izumiranje. Ima Srbija veće i prave probleme.

secanje na mene

pre 11 godina

Ko je Taj Boris Tadic? Da li je to onaj koji je unistio zemlju Srbiju sa njegovim tajkunima? Pa nista se od njega nije moglo ni ocekivati vise. Uspeo sam da ga zaboravim za kratko vreme jer nije vredan secanja vise.

gulian

pre 11 godina

A sa Jahjagom bi hteo. U cemu je razlika? Igras vec kako Sem svira...
Dugo ti je trebalo, nisi ni dve nedelje uzjaho a Vec bi sa Atifete... ejjjjj Srbijo...jadna medju sljivama....

Vladichin Unuk

pre 11 godina

@ miki
"......hoces, hoces...samo polako...hteo si vlas' - dobio si vlas'...ajd plati sebi adekvatan kurs engleskog, malo se civilizuj, prestani da po belom svetu sedis skupljenih kolena i rucica kao da si na seoskoj daći..."

Sta je ovo? Jeste vi Srbi svi podlozni komplexu nize vrednosti, a posebno u pogledu znanja stranih jezika i naposebnije engleskog. I sama nebesa su se vec zatvorila od vase nesnosljive buke i grakanja o engleskom.
Jesti vi onaj isti narod sto je dosadio i Bogu i vragu o tome kako ste jeli zlatnim zlicama dok je Evropa zivjela po spiljama i na stablima.
Branite svoje interese na jeziku kojim govorite. Ako se stidite jezika u kojem ste odrasli koji su to onda interesi koje vredi braniti na engleskom bio on Shakespeare-ov ili Clinton-ov?
Bljak!

Yo

pre 11 godina

Naravno da se Nikolić ne bi rukovao, a od Tadića sve može da se očekuje, tako bi on prodao celu državu da je ostao na mestu predsednika.

sandra

pre 11 godina

Ne znam zaista šta je taj potez trebao da predstavlja i šta je Tadić mislio da može time postići, ali važno je da se bar sadašnji predsednik još služi zdravim razumom ida mu takve stvari ne padaju na pamet.

Žužulen

pre 11 godina

Nije mi jasno čime demokrate ovo pravdaju? Samo nek mi niko ne kaže da je to civilizovano i demokratski. Nije civilizovano rukovati se sa nekim ko je optužen za trgovinu organima Srba sa KiM i nekim ko nam otima teritoriju. Ako je Borisu Tadiću to normalno i demokratski, onda smo mi stvarno jako izgubili tokom svih godina njegove vladavine.

nahtigal34

pre 11 godina

Jedino sto je jadnije trenutno od onakvog poteza Tadica su njegovi aktivisti koji pokusavaju da ga na svaki nacin opravdaju a ni oni mu vise ne veruju jer tu opravdavanja nema.

mihajlo_simić

pre 11 godina

Za gospodina Borisa Tadića smo videli već da slabo procenjuje okolnosti i neume da se ponaša u delikatnim situacijama i da bi mu uvek bio potreban neki savetnik ili staratelj da ga cimne za rukav pre nego što će nešto da uradi, a g. Drašković? On je isto "glumac" ali (videli smo), još slabiji.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Presednice Nikolicu dobro je stostese napokon oglasili u vezi rukovanja, ali niste u vezi kada g,Tadic kaze da on duze vreme razgova, sastajese sa PREMIJEROM Tachijem1 Dali vi Presedice ste dobro ukapirali sta znaci rec Premijer?Sve nekako povrsno bez zamaranja mozga?!Nije se dovoljno samo nasmejati dabi se Naivni Narod umirio, Presednice!!

ZLI ZO

pre 11 godina

Zar Tadic nije prekrsio neki zakon time sto se rukovao sa covekom koga trazi drzava ciji je on predsednik do skora bio!Ili mozda kada je "pristojnost" u pitanju zakoni ne vaze.

Frijol

pre 11 godina

Pristojno, civilizivano...bla bla truc, sve neki epohalni epiteti. U ovoj Srbiji nema neke sredine, kao da nema normalnih ljudi. Mora biti crno ili belo. Rukovati se sa verovatnim zlocincem, i to dan nakon ubistva ono dvoje nesrecnika na Kosovu, je stvarno nekako bezobrazno, pa jos se pravi fama od toga, kako je to civilizacijsko dostignuce. Zuti, preterali ste, tesko nama ako verujete u ovo sto pricate. Sto je najgore - ovo ne govori neko ko je Nazadnjak, nego neko ko pokusava da vidi malo normalnije celu situaciju. Tesko nama. A pogotovu tesko onim ljudima ispod Ibra. Niti majku imaju nit macehu.

naim

pre 11 godina

Ako se Toma nece rukovati sa Thacijem onda mora da se rukuje sa:Aljbinom Ramushem Jahjagom a bogami morace i sa Thacijem jer ce ameri naterati njega da cestita priznanje nezavisne Pepublike Kosovo zivi bili pa videli.A sta ce se desiti sa Tomom onda,moze sam pretpostaviti.Nikad srbija slabijeg presednika nije imala-zalosno i tuzno

milan

pre 11 godina

Nikolicu sada si predsednik svih gradjana Srbije, kao sto sam kazes, pa onda se ponasaj tako vise nema politickih neprijatelja, naravno samo ako si od reci.

1%

pre 11 godina

"Mi moramo da rešimo da li ćemo da napuštamo sastanke ili ćemo na njima da se borimo za svoje stavove, ja sam za to da prisustvujemo svuda gde treba da se čuju naši stavovi", rekao je Nikolić.

Pa sad ti nama objasni zasto si svaki put napustao skupstinu Srbije, kad se glasalo o proevropskim zakonima? Sad ispade da su albanski zvanicnici iznad skupstine Srbije????

darko

pre 11 godina

Mnogo veci trenutni problem u Srbiji,po meni,je bankrot nekad eminentne banke cija ce sanacija ove osiromasene gradjane da kosta 500 miliona evra.To je problem gospodine Nikolicu,a ne ko se s kim rukovao i ko je skim razgovarao.U normalnim zemljama rukovanje i razgovor su znakovi pristojnosti,lopovluk i korupcija su kriminal zbog kojeg neko odgovara.Evo, u nas obrnuto.Banka propala,a sanacija kosta 500 miliona evra i nikome nista,rukovanje problem.Manite se corava posla i uhvatite se ozbiljnih problema jer trebamo promjene.

Politicar

pre 11 godina

Koje licemerje. Toma je senlucio i ljubio sa planetarnim dokazanim mega zlocincima tipa Milosevica, Seselja, Karadzica, Mladica, Arkana,itd.i bio u toj Vladi itd. od kojih su pojedini optuzeni za genocid. Cisto sumnjam da on ima ciste ruke. A sto se tice Tacija, za njega postoje samo sumnje.

Komentator

pre 11 godina

Još da se ne sećamo šta je sve Toma Šojić izjavljivao zadnje 22 godine a šta je nakon toga radio...
Btw opet nam se ceri na fotografiji.

Kum

pre 11 godina

A da vi malo spustite tenziju i pustite coveka da radi, pa ako nam bude lose smenicemo ga, ali ako nam bude bolje, svi vasi komentari za vas bice ruzna uspomena koje se ne biste zeleli ni secati.

precanin

pre 11 godina

Nikolicu, ti kao persona,gradjanin Tomislav Nikolic ne moras da se zdravis sa Tacijem, ali kao predsednik Srbije moras ! Zakleo si se da ces raditi za dobro zemlje i naroda !!!nu7p7

Грчански Деспот

pre 11 godina

Naši najveći neprijatelji nisu neznalice i prostaci, već obrazovani ljudi ali prodane duše.eto dokaza od tzv.g Tadića.

Zion man

pre 11 godina

"ja ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li je ili nije"

znači ako je činio zločin nad Poljacima, to bi bilo ok??

Yo

pre 11 godina

Naravno da se Nikolić ne bi rukovao, a od Tadića sve može da se očekuje, tako bi on prodao celu državu da je ostao na mestu predsednika.

Daa

pre 11 godina

"..ali je podsetio da je upravo lider demokrata kreator politike da Srbija ne učestvuje na skupovima na kojima učestvuju predstavnici vlade u Prištini."
- Tada mu je odgovaralo da narod misli kako se on bori za Kosovo, a sad je pokazao svoje pravo lice. I još kaže da je dobro to što se rukovao sa zločincem.

secanje na mene

pre 11 godina

Ko je Taj Boris Tadic? Da li je to onaj koji je unistio zemlju Srbiju sa njegovim tajkunima? Pa nista se od njega nije moglo ni ocekivati vise. Uspeo sam da ga zaboravim za kratko vreme jer nije vredan secanja vise.

sandra

pre 11 godina

Ne znam zaista šta je taj potez trebao da predstavlja i šta je Tadić mislio da može time postići, ali važno je da se bar sadašnji predsednik još služi zdravim razumom ida mu takve stvari ne padaju na pamet.

nahtigal34

pre 11 godina

Jedino sto je jadnije trenutno od onakvog poteza Tadica su njegovi aktivisti koji pokusavaju da ga na svaki nacin opravdaju a ni oni mu vise ne veruju jer tu opravdavanja nema.

ZLI ZO

pre 11 godina

Zar Tadic nije prekrsio neki zakon time sto se rukovao sa covekom koga trazi drzava ciji je on predsednik do skora bio!Ili mozda kada je "pristojnost" u pitanju zakoni ne vaze.

Super Mario

pre 11 godina

Tadić je zaista otac politike da Srbija ne treba da prisustvuje forumima gde je KiM predstavljena kao država i sada čim više nije na funkciji ne pridržava se te politike, to mi je malo licemerno. Što se nije rukovao sa njim dok je bio predsednik, imao je osam godina, nego baš sad?

Žužulen

pre 11 godina

Nije mi jasno čime demokrate ovo pravdaju? Samo nek mi niko ne kaže da je to civilizovano i demokratski. Nije civilizovano rukovati se sa nekim ko je optužen za trgovinu organima Srba sa KiM i nekim ko nam otima teritoriju. Ako je Borisu Tadiću to normalno i demokratski, onda smo mi stvarno jako izgubili tokom svih godina njegove vladavine.

DexR

pre 11 godina

Svoje frustracije i razloge ostavi tamo kod kazana za rakiju a kada je interes naroda u pitanju, kao predsednik drzave, duzan si da razgovaras, zdravis, jedes, smejes se i ko zna sta jos, ako treba i sa crnim djavolom. Mnogo stvari ti nisi hteo pa je sada druga prica. Nisi hteo u EU, Dinkic je bio najveci lopov, Karic je bio najveci lopov, Djindjic kriminalac a Mladic heroj sa NAZIVOM ULICE. A sada? Kada ti Ameri namignu icices ti i u Pristinu i nacices valjano opravdanje za to. Vodi racuna o tome sta pricas jer si sada na vlasti i ne vazi ti ona grozna izjava da te ne obavezuju reci koje si pricao. Valjda si nesto naucio na faksu.

samo polako

pre 11 godina

Zivi bili pa videli.Jos ces ga i zagrliti i poljubiti.Prestanite da napadate Tadica.Dosadni ste sa vasim nacionalizmom i laznim patriotizmom.

mihajlo_simić

pre 11 godina

Za gospodina Borisa Tadića smo videli već da slabo procenjuje okolnosti i neume da se ponaša u delikatnim situacijama i da bi mu uvek bio potreban neki savetnik ili staratelj da ga cimne za rukav pre nego što će nešto da uradi, a g. Drašković? On je isto "glumac" ali (videli smo), još slabiji.

gaga

pre 11 godina

Mislim da predsednik Nikolić ne treba da odgovara na pitanja o čuvenom rukovanju, jer je ono jedan bedni pokušaj reklamiranja nekog zaboravljenog lidera, neke partije kojoj preti izumiranje. Ima Srbija veće i prave probleme.

Frijol

pre 11 godina

Pristojno, civilizivano...bla bla truc, sve neki epohalni epiteti. U ovoj Srbiji nema neke sredine, kao da nema normalnih ljudi. Mora biti crno ili belo. Rukovati se sa verovatnim zlocincem, i to dan nakon ubistva ono dvoje nesrecnika na Kosovu, je stvarno nekako bezobrazno, pa jos se pravi fama od toga, kako je to civilizacijsko dostignuce. Zuti, preterali ste, tesko nama ako verujete u ovo sto pricate. Sto je najgore - ovo ne govori neko ko je Nazadnjak, nego neko ko pokusava da vidi malo normalnije celu situaciju. Tesko nama. A pogotovu tesko onim ljudima ispod Ibra. Niti majku imaju nit macehu.

mirjana

pre 11 godina

More da ne trazis ti konsezus da zaratis, meni si ti jako sumnjiv od prvog dana...Mani se covece corava posla, a i ako to uradis onda odmah tvoje sinove, Vucica i ostalu tvoju bratiju u prve redove.

d.j.

pre 11 godina

Ako neko sretne Tomu Nikolica zvanog Antinski Vojvoda,koji je titulu dobio zbog ratnih zasluga u Antinu (obrazlozenje za sve one koje je Seselj promovisao na Romaniji su "ratnike zasluge"),recute mu da se Ko zna koliko puta Tadic rukovao sa njim "zasluznim" cetnickim Vojvodom.Pa?

e-krem

pre 11 godina

Prvo sto si trebao da uradis Nikolicu je da se odreknes titule CETNICKOG VOJVODE pa tek onda da progovoris. Biranje i pridike dolaze tek mnogo,mnogo kasnije recimo posle dubokog izvinjenja Hratskoj,BiH i Kosovu a pre svih svojOj zemlji Srbiji i svim njenim gradjanima.

Vladichin Unuk

pre 11 godina

@ miki
"......hoces, hoces...samo polako...hteo si vlas' - dobio si vlas'...ajd plati sebi adekvatan kurs engleskog, malo se civilizuj, prestani da po belom svetu sedis skupljenih kolena i rucica kao da si na seoskoj daći..."

Sta je ovo? Jeste vi Srbi svi podlozni komplexu nize vrednosti, a posebno u pogledu znanja stranih jezika i naposebnije engleskog. I sama nebesa su se vec zatvorila od vase nesnosljive buke i grakanja o engleskom.
Jesti vi onaj isti narod sto je dosadio i Bogu i vragu o tome kako ste jeli zlatnim zlicama dok je Evropa zivjela po spiljama i na stablima.
Branite svoje interese na jeziku kojim govorite. Ako se stidite jezika u kojem ste odrasli koji su to onda interesi koje vredi braniti na engleskom bio on Shakespeare-ov ili Clinton-ov?
Bljak!

precanin

pre 11 godina

Bravo Nikolicu, zato smo te i izabrali, ne da napravis reda i pomognes narodu, jer to ti ne mozes, ali inat mozes da teras u nase ime , pa sta bude !

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Presednice Nikolicu dobro je stostese napokon oglasili u vezi rukovanja, ali niste u vezi kada g,Tadic kaze da on duze vreme razgova, sastajese sa PREMIJEROM Tachijem1 Dali vi Presedice ste dobro ukapirali sta znaci rec Premijer?Sve nekako povrsno bez zamaranja mozga?!Nije se dovoljno samo nasmejati dabi se Naivni Narod umirio, Presednice!!

petarV

pre 11 godina

A si to sam odlučio il ti rekao patrijarh da kažeš!?

Mani nas bre više,tvoj demagogije...oni to rade mi to ne bi...ajde...na vašu nesreću došli ste na vlast...konačno vadikali,imaju mogućnost da nešto urade...a ne samo da kvitikuju i pvičaju kako oni to ne bi uvadili! Ili ste smislili genijalan spin,da prepustite vlast Dačiću pa da on snosi odgovornost...jer radikali i naprednjkaci nisu sposobni da imaju vlast!

P.S. Kosovo su nam uzeli Englezi,Amerikanci,Nemci....pa se sa njima i ti rukuješ...Tako da nemoj da truješ narod svojim nebulozama.

Peki

pre 11 godina

Dakle, ajde da svoj nerad i nesposobnost sakrijemo tako sto lansiramo temu ko se s kim rukovao. Ako nisi spreman i da klecis i da molis i da ljubis sta i koga treba za dobrobit Srbije, onda nisi za Predsednika. Sta mislis, da Predsednik treba da se inati okolo a da posledice inacenja snose gradjani Srbije. Eto inatili se mnogi pre tebe, pa pogledaj rezultate.

Pomozi Boze

pre 11 godina

Jel to isti onaj Irinej sto mu je spasao zivot sa pogacom i crnim vinom?? ? sad ce njih dvojica zajedno da spasu Kosovo ... Kakva parodija.

miki

pre 11 godina

...hoces, hoces...samo polako...hteo si vlas' - dobio si vlas'...ajd plati sebi adekvatan kurs engleskog, malo se civilizuj, prestani da po belom svetu sedis skupljenih kolena i rucica kao da si na seoskoj daći i pocni da radis bar za dobrobit onog dela populacije koja te izglasala...ne pilićari i ne guši više sa nebitnim detaljima, nego pocni da radis! Bre koga bole usi u koju vilu ces da se uselis i s kim ces da se rukujes - URADI NESTTO KONKRETNO ZA BOLJITAK OVE ZEMLJE, AKO UMES!

novosadjanka

pre 11 godina

Je l' se to naš Tomica ljudi što nije pozvan i on? Malo ćete popričekati da izgradite imidž u svetu (ako ga uopšte i izgradite). Nije dovoljno samo ''diplomirati'' za menadžera, već treba biti civilizovan, kulturan, obrazovan, znati ODLIČNO engleski... I, naravno, ne biti četnički vojvoda i imati pršlost devedesetih...

milan

pre 11 godina

Koliko se secam lepili ste ratka mladica na novom beogradu, a vise je kriv od tacija tako barem sud kaze ako vas je onaj bradonja prosvetlio onda je demokratski svi nevini dok se ne dokaze suprotno. A i ja se ne bi rukovao se vama zato sto lazete secate se dzakova i listica

vukodlak

pre 11 godina

Boris se rukovao sa Tacijem kao obican gradjanin Srbije, a ti ces bogami sa Tacijem da se rukujes kao PREDSEDNIK Srbije i to vrlo brzo.

Aristotel

pre 11 godina

"Ja se ne bih rukovao sa Tačijem"

Jok, nego bi, kad bi ti prisao sa pruzenom rukom, ti bi mu zavalio samarcinu i aknuo bi ga u stomak, jel' da?

Bojan Jankovic

pre 11 godina

A sa Mladicem bi se rukovao? Licemeru. Zlocin je zlocin. Ako je zrtva nevina ne interesuje me da li je rodjena u Srbiji ili negde drugde.

Zumbul

pre 11 godina

Naravno on (Toma), nikada se ne bi rukovao sa Tačijem, ali bi se sastao sa Jahgajom (predsednicom nepriznate države Kosovo), kako je rekao odmah nakon pobede, i tada bi se naravno rukovao sa njom! Jaoooj bre kako je to smešno i licemerno! Kao Tači je zločinac a ova nije, pa to je razlog za osudu Tadića! Jedini razlog ove dreke je što je to Tadić uradio, a sve što on i njegovi (Tomini): pajtosi, kumovi, svastike, babe i strine (i cela bulumentu rođaka i prijatelja koje je postavio oko sebe), rade odlično i kako treba, na čelu sa njim, njegovom svetošću, bezgrešnim Tomom. Još malo, samo da preuzme sve dizgine u svoje ruke (radikalske, umivene), pa sede hvalospevi o uspesim, pobedama, pa postavljanje svojih ljudi na svim nivoima (do mesta babasere u WC-u), pa deinstaliranje "tuđih" (i instaliranja svojih) tajkuna i na kraju, kao kruna svega, rehabilitacija i povratak Mire i sina joj Marka! A svako ko se usudi da misli (a tek da kaže), nešto drugačije, sledi javni linč od strane vernih pristalica (naravno uz blage prekore bezgrešnog Tome). Pa samo kad pročitaš ove komentare, sve ti je jasno, šta se ovde sprema i za šta su spremni svi ti ljutiti "patrioti".

Dusan

pre 11 godina

Briga me za Tacija i Tadica!! Mene zanima sta ce predsednik da uradi povodom rtv preplate i novih metoda bus plus pljacke. Rekao je da ljudi nemaju za hleb a kamoli za 500din za pretplatu,pa ga pitam kako ce to da resi???????????

sanja

pre 11 godina

Gospodine predsednice,ako Vas crkva savetuje kako dalje,onda smo debelo nagrabusili. Dobro ovaj narod zna kakve su popovi derikoze i kakav je vozni park SPC a

vojvodina

pre 11 godina

Neces,neces imas da se ljubis masteru sa svim predstavnicima sa Kosova samo ce da puca sa sve svojim kiselim osmehom,a druga stvar veliki predsednice isto tako Hrvati nece da se rukuju sa tobom zbog sumnje za zlocine koje si pocinio u Hrvatskoj ali boze moj ti si veliki patriJota naravno taj cin ce mo da preskocima jer smo ipak mi boziji narod iznad svih a u krvi nam je da ratujemo sa svima......i gubimo sve ratove

gradjanin

pre 11 godina

Toma je dosegao maksimum svetovnih visina kao Predsednik Srbije.
Sva je prilika, koliko se sreće sa popovima i krsti se u svakoj prilici, da je sledeće što želi ga proglase za Sv.Tomu od Srbije.

Zumbul

pre 11 godina

@:Zar Tadic nije prekrsio neki zakon time sto se rukovao sa covekom koga trazi drzava ciji je on predsednik do skora bio!Ili mozda kada je "pristojnost" u pitanju zakoni ne vaze.(ZLI ZO, 9. jul 2012 17:32)

Alo, bre čoveče, pa gde postoji na svetu zakon koji zabranjuje rukovanje ili neku drugu vrstu pozdravaljanja (osim možda u Sevrenoj Koreji, a tebi je izgleda tamo mesto). Čak i pri potpisivanju kapitulacije, i najstrašniji neprijatelji se pozdravljaju!

Jale

pre 11 godina

Nikolić je pre govorio da jedino sa Kosova, ne može da razgovara sa Hašimom Tačijem,i on je pri tome ostao.Pa i Vuk Jermić je protiv rukovanja,mada ja u tom rukovanju ne vidim ništa loše.

ja

pre 11 godina

Uvredicete englesku Kraljicu. Ona se rukovala sa vodjom krvave teroristicke organizacije IRA.
Tako se resava terorizam i zaustavljaju ubistva na kraljevski nacin. Ako je time spasila i jedan zivot, sta cete vise.
Ali, da li je Srbija zrela da to razume?

posmatrač

pre 11 godina

"Ja se ne bih rukovao sa Tačijem"
Ti ne voliš da se rukuješ. Ti voliš da se krstiš.

"Razgovarao bih sa Jahjagom, ali samo na formalnom susretu"
Formalni razgovor: Ti kao Predsednik Srbije, a Jahjaga kao...šta?

Ne bih se rukovao, razgovarao bi ali... a kako bi bilo da jednom jasno kažeš šta bi ti uradio.

milan

pre 11 godina

Dovodimo sebe sami u dilemu dali bi se ti koji nebi Taciju ruku dali rukovali sa Mladicem. Diskusija je bez veze ako mene pitate i rezultat je da se delimo opet na dobre i lose zavisno od pozicije sa kojeg posmatramo. Ima jos puno stavri kod nas o kojima se neki ne usudjuju da govore a bilo bi dobro se o tome prica dacemo kad tad to morati uraditi.

Zivi bili pa videli

pre 11 godina

Znaci, lazes Tomislave N, rukovao bi se i ljubio bi se garantovano, samo ako bi amerkianci to od tebe trazili u zamenu za podrsku vasoj vlasti. Kao sto sa Dinkicem pravis vladu a javno si se busao da ces da ga hapsis. Niste bre ni vladu jos napravili a ves ste pokazali da ste isti i gori od zutih.

JVC

pre 11 godina

Мислим да хоћеш пре или касније,ако не са њим лично онда са неким који се само другачије зове!

Vladimir Pula

pre 11 godina

Poštovani predsjedniče Nikolicu, a da li bi se Vi rukovali sa gospodinom Ratkom Mladicem da se nađete u prilici ? Kad je vec kriterij za (ne)rukovanje necija optuzba za ratne zločine...

Rukovanje

pre 11 godina

Rukovanje, pa rukovanje... To je stvar domaceg vaspitanja! Po meni! Zemlja upropascenje, hocete jeftine poene. Koga to vise briga, mislimo kako cemo da prevazidjemo mesec dana, pa onda sve nanovo!

vera

pre 11 godina

Svojevremeno Sloba nije hteo da da RTS, a Draskovic (bog da mu dusu prosti) je rekao."A ja kazem daćeš,daćeš"....E tako proci i nas novi preSednik (malo slovo P...bez slova D,jer on tako izgovara)...A ja kazem hoćeš,hoćeš! Uh sto volim kad smo ku**eviti,pa kad legnemo na rudu!

sabo

pre 11 godina

Polako Nikolicu nikad ne reci nikad rukovaces se ti i svi koji tvrde da to nebi uradili moje je misljenje da ti je ovo propaganda za gradjane Srbije a sasvim je druga prica u drustvu sa Evropskim zvanicnicima i Amerikom.I nemoj da mislis da Evropa i Amerika zavise od Srbije nego je obratna situacija Srbija zavisi od ovih zemalja tvoja vlada do kraja mandata ima da prizna Kosovo objelodani sta si razgovaro sa zvanicnikom SAD ako imas petlju nekad si Tadica kritikova za zatvorene razgovore koje i ti sad radis iza zatvorenih vrata javnosti.

gulian

pre 11 godina

A sa Jahjagom bi hteo. U cemu je razlika? Igras vec kako Sem svira...
Dugo ti je trebalo, nisi ni dve nedelje uzjaho a Vec bi sa Atifete... ejjjjj Srbijo...jadna medju sljivama....

*bane*

pre 11 godina

* Rukovanje Tachia i na pr. Nikolića, je kao da mu Nikolić čestita na pobedi, u ratu za Kosovo, prilikom potpisivanje kapitulacije ili kako to zovu poražene snage, "Kumanovski sporazum" .......na kome piše, mrššš sa Kosova ......!!!

brica

pre 11 godina

Ali si se rukovao sa ovima sto su nas bombardovali i sa onima sto su nam obecavali pomoc kada su nas bombardovali!!! Svi ste vi isti......

Stevan

pre 11 godina

Niko tebe ne pita sta bi ti ili sta ne bi... tvoj je posao da se rukujes jer i to deo tvog posla u cilju poboljsanja odnosa sa drzavnicima. Zato sto sam i mislio da ti ne bi radio svoj posao, ja za tebe nisam ni glasao.

Gospodin

pre 11 godina

Tomislave, pusti demagogiju , jeste da tvoji glasaci ramisljaju manje i secaju se samo sta je bilo proslog ponedeljka , ali nemoj da se blamiras.
Sta si ti sve govorio da neces da radis pa sad radis da ne nabrajam.
U prevodu Tomislave da ne duzim uskoro ces se ti licno rukovati sa Tacijem i Jahjagom, i moraces da se smejes i kezis u kamere dok snimaju.
A moraces i Ivicu da vodis sa sobom da se i on kezi u kamere i da peva , posto se pokazao da jako lepo peva.
A sta ces jos morati da radis i ne sanjas, a mozda i sanjas pa si sav tako ubledeo da ides po drugi put kod Patrijarha da te blagosilja.
Znas ti dobro Tomislave koliko ces morati da budes kooperativan ,a moraces da naucis i malo vise da se smejes.
Znam da nisi hteo da dobijes izbore i da iz udobne opozicije uzivas ali jebi ga sto bi se reklo, namestili te mangupi hah tvoji glasaci.
Imaces tu "cast" Tomislave da ti licno sa Ivicom usaglasis dobrosusedske odnose sa Kosovom ( posto je to popularan termin ovih dana , da ne kazemo priznanje).
Spremaj se da po treci put ides da te blagosiljaju , kratak je put od patriJote do naliv pera.

Небојша

pre 11 godina

Томо, то би било јако непристојно. На крају крајева, шта је то тај човек страшно урадио, сем што је одоговоран за смрт пар стотина припадника српског народа. И други који су окрвавили руке српском крвљу, долазе редовно у Београд а ти се рукујеш са њима. Чак идеш по њиховим амбасадама и прослављаш њихове празнике. Не видим у чему је то Хашим Тачи гори од Веслија Кларка. Једино објашњење што на Тачија смеш, а на Кларка не смеш... а то говори много више о теби него о поменутима.

partibrejker

pre 11 godina

koja je razlika kada se rukujes sa americkim ambasadorom ili bilo kojim americkim drzavnim funkcionerom ili britanskim ili evropskim i kada se rukujes sa hasimom koga su oni postavili i priznali? jel moze neki dezurni srboljub i patriota da mi to objasni?

Svejedno

pre 11 godina

Svi oni ne bi ovo, ne bi ono... Gospodine Nikolicu (a i sve ostali politicari bez obraza i morala), vi morate narodu reci sta i koliko od vas traze Amerikanci i Rusi i bilo ko drugi a ne da se posle silnih sastancenja iza zatvorenih vrata pravdate da nemate komentare i da ste vodili zatvorene razgovore. I Vucic kaze da nece pricati o razgovoru sa Rikerom jer imaju dzentlmenski dogovor. Vi (svi politicari) imate dogovor sa narodom a svi ostali su na drugom mestu.

Rade

pre 11 godina

Gospodine Nikolicu kao privatna licnost mozda ne, ali kao predsednik drzave i dok se ne dokaze da je i cinio zlocine rukovanje je ne samo stvar politicke kulture nego i obaveza. Dakle, kod nas je politika unosno zanimanje, a obrazovanost "moze i ne mora". Cak i da ne zelite, diplomatska retorika bi trebalo da bude drugacija, jer politika nije spisak zelja, vec stvarno i moguce u datim okolnostima... Eto, ja se ne bih rukovao, ali ja se nisam kandidovao za sefa drzave, pa mogu da uradim kako mi je volja. Mada i ovde ostavljam zagradu - zavisno od datih okolnosti!

Gile

pre 11 godina

"ja ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li je ili nije"
A kako se to razlikuje od rukovanja sa Djulijanijem koji je odobravao i podrzavao bombardovanje Srbije od kojeg su najvecu korist izvukli upravo Taci i ostali politicki sada vrh Kosova a takodje pod tim bombama je poginulo dosta Srba?
A za vas se takodje prica da citiram Bebu Popovica "uzeo smajser i pobio nekoliko desetina baba i ostalih u tamo nekom selu u Bosni kako bi dokazao koliki je Srbin" pa po tome niko sa vama nebi trebao da se rukuje dok se ne dokaze da niste pobili te babe. Ja licno mislim da niste pobili te babe ali dok se ne dokaze...

tu je negde

pre 11 godina

Мислим да хоћеш пре или касније,ако не са њим лично онда са неким који се само другачије зове!
@ (JVC, 9. jul 2012 17:50)

Potpuno se slazem. Ja bi te savetovao da ne kazes tako jer ne zna se sta sutra donese posle ispada da lazes. Aiiiiii Rukovao se Sloba sa Tudzmanom i Ailijom pa sta.
I ti ces se rukovati i sa Tacijem kad ti drugi kazu (na primer ameri).

idi begaj

pre 11 godina

I onda ce za neku godinu, kad budu neki drugi izbori, pricati:
"Ovo je prljava kampanja, ako sam tako i rekao nisam tako mislio..."

milan

pre 11 godina

Nikolicu sada si predsednik svih gradjana Srbije, kao sto sam kazes, pa onda se ponasaj tako vise nema politickih neprijatelja, naravno samo ako si od reci.

naim

pre 11 godina

Ako se Toma nece rukovati sa Thacijem onda mora da se rukuje sa:Aljbinom Ramushem Jahjagom a bogami morace i sa Thacijem jer ce ameri naterati njega da cestita priznanje nezavisne Pepublike Kosovo zivi bili pa videli.A sta ce se desiti sa Tomom onda,moze sam pretpostaviti.Nikad srbija slabijeg presednika nije imala-zalosno i tuzno

Politicar

pre 11 godina

Koje licemerje. Toma je senlucio i ljubio sa planetarnim dokazanim mega zlocincima tipa Milosevica, Seselja, Karadzica, Mladica, Arkana,itd.i bio u toj Vladi itd. od kojih su pojedini optuzeni za genocid. Cisto sumnjam da on ima ciste ruke. A sto se tice Tacija, za njega postoje samo sumnje.

1%

pre 11 godina

"Mi moramo da rešimo da li ćemo da napuštamo sastanke ili ćemo na njima da se borimo za svoje stavove, ja sam za to da prisustvujemo svuda gde treba da se čuju naši stavovi", rekao je Nikolić.

Pa sad ti nama objasni zasto si svaki put napustao skupstinu Srbije, kad se glasalo o proevropskim zakonima? Sad ispade da su albanski zvanicnici iznad skupstine Srbije????

darko

pre 11 godina

Mnogo veci trenutni problem u Srbiji,po meni,je bankrot nekad eminentne banke cija ce sanacija ove osiromasene gradjane da kosta 500 miliona evra.To je problem gospodine Nikolicu,a ne ko se s kim rukovao i ko je skim razgovarao.U normalnim zemljama rukovanje i razgovor su znakovi pristojnosti,lopovluk i korupcija su kriminal zbog kojeg neko odgovara.Evo, u nas obrnuto.Banka propala,a sanacija kosta 500 miliona evra i nikome nista,rukovanje problem.Manite se corava posla i uhvatite se ozbiljnih problema jer trebamo promjene.

Kum

pre 11 godina

A da vi malo spustite tenziju i pustite coveka da radi, pa ako nam bude lose smenicemo ga, ali ako nam bude bolje, svi vasi komentari za vas bice ruzna uspomena koje se ne biste zeleli ni secati.

Komentator

pre 11 godina

Još da se ne sećamo šta je sve Toma Šojić izjavljivao zadnje 22 godine a šta je nakon toga radio...
Btw opet nam se ceri na fotografiji.

precanin

pre 11 godina

Nikolicu, ti kao persona,gradjanin Tomislav Nikolic ne moras da se zdravis sa Tacijem, ali kao predsednik Srbije moras ! Zakleo si se da ces raditi za dobro zemlje i naroda !!!nu7p7