Politika

Subota, 30.06.2012.

15:49

Dačić i Dinkić neformalno o vladi

Mandar Ivica Dačić, posle razgovora sa SNS, sinoć se sastao i sa trećim koalicionim partnerom - Mlađanom Dinkićem, saznaje B92.

Izvor: B92

Daèiæ i Dinkiæ neformalno o vladi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

grrr

pre 11 godina

Za sve je kriv Tadić.Sadašnji predsednik se za manje od mesec dana tri puta sastao sa Putinom x 2 i Medvedevom x 1.A sada su svi u šoku ko formira vladu.Putin je predsednik Srbije , Konuzin gubernator a dvorsku budalu izaberite po želji.Živeo Mišković , živeo Beko,Živela Rusija a mi neka pocrkamo.....

maradona

pre 11 godina

O cemu ce njih dvojica da razgovaraju ? Pa oni na izborima nisu zajedno skupili 25% glasova. Kakva je to stranka (sns) kad je sve odgovorne funkcije u zemlji prepustila Dacicu i Dinkicu.Ocigledno (stari radikali) beze od odgovornosti. Pa za cega ste se onda borili ? Sad se vidi kakav je SNS, kukavuce i demagozi.

Zvezdarac

pre 11 godina

Okačio gitaru o klin i pazario harmoniku dugmetaru. Kažu dobrom muzičaru da promeni instrument nikakav problem. Živela partokradija!

Maja

pre 11 godina

Bitno je da nema "Zutih", sve su unistili, a sto nisu uspeli to su pokrali gore nam ne moze biti.

Naravno b92 ne izvestava o tome.

КОНСТРУКТИВНА КРИТИКА

pre 11 godina

Предлажем да тзв Аналитичари, мање критикују, а више да предлажу како и шта радити.
Мала помоћ за Динкића и Дачића:
Поред убрзаног пута за ЕУ и борбе против корупције и криминала,
НАЈВАЖНИЈИ су економско - социјални задаци :

1).ЗАПОСЛИТИ незапослене и замрзнути пензије и плате у државним службама, док се не ПРЕПОЛОВИ број незапослених;.
2).ПОВЕЋАТИ производњу робе за ИЗВОЗ: воће, поврће, сокови, вино, месни производи,..;
3). развити ТУРИЗАМ у Србији: бање, језера, планине, историјска места,.., како би грађани Србије престали да бацају СТОТИНЕ милиона евра у страна мора.

Poz iz Francije

pre 11 godina

Kad bi znali koliko mi je milo sto ce Mali Sloba biti premijer,a ljigavi Dinkic u vladi,pa zaista uzivam.Lomio sam noge i trosio pare da dodjem i glasam za Tadica(njegov ne izbor je uzrok svega),a vi ste sedeli u vasim udobnim foteljama i cekali druge da glasa za vas,e tako vam i treba,sada uzivajte,neka vam sude oni koji su 90-tih osudili na smrt na hiljade mladih i koji su vas castili redovima za mleko,benzin,ulje,prasak,...To vas isto ceka i plus dobro naostrite oruzje da odbranite Kosovo od celog sveta!

dosta

pre 11 godina

kakva divna druzina!da nije ovako tragicno,bilo bi smesno,jako smesno.oni se na nama smenjuju,tj.redjaju vec 20 godina.mi to nemo posmatramo,a zivot prolazi,scenario je sve gori,a glumci isti,pohlepni,arogantni,samo malo ugladjeniji lopovi.nemamo jos mnogo vremena,moramo da dignemo i glas i glavu kao narod i da pobedimo kugu koja nas pojede.moramo da ih pobedimo i zauvek sklonimo,sve zajedno,da pocnemo iz pocetka i bez njih.Svanuce tog dana! DOSTA!

Milosh Pozarevac

pre 11 godina

Dva ljigavca koji ne vrede dve prebijene pare,a ti Vlajko si treci koji ne vredi ni jednu prebijenu paru jer cak neces biti ni u tako bednoj i kriminalnoj vladi!

Milena

pre 11 godina

Ovo je poslednji put da se posle izbora pregovara sta ce kome i koliko. Posle sledecih izbora za tim nece biti potrebe jer ce vec sve biti rusko.

Nenad-EU

pre 11 godina

Samo pogledajte ove linkove...
http://www.youtube.com/watch?v=_o6pbZmshmc&feature=relmfu i http://www.youtube.com/watch?v=-Rs7KRKyqLI
...sta dalje reci.

marko

pre 11 godina

vlajko, praksa je da se vrh partije ne menja, vec da regrutuje ljude za pozicije. promena vrha stranke znaci promenu politike stranke, a to se vrlo retko radi. u ozbiljnim drustvima.

Sweden

pre 11 godina

Милошевић - сећате га? Он и његов партнер почео четири рата у Европи у 1990. Па, један од његових најближих партнера да га подржавају је данас именован за премијера Србије. Не заборавите његово име: Ивица Дачић - А хардцоре националисти који поричу геноцид у Сребреници и желе да преузму делове Хрватске, на пример, град Вуковар се бирају бирачи Србије председника Србије. Му се сетим имена: Томислав Николиц.Јаг каже, неки људи морају сукоб и рат, али су их остави иза себе и пређите на миру, стабилности и развоја. Нажалост, у Србији, већина гласача (не сви, наравно, али да већина) не поступи, али они и даље живе у мрачној прошлости. То су моји пријатељи је тужно за Србију демократских снага у првом кораку, а такође за овај регион Европе, где се већина људи уморни од сукоба и они само желе нормалан живот.

koje ovde lud

pre 11 godina

SNS održaće sutra(01.jula) sednicu Glavnog odbora, na kojoj će biti odlučeno da li će i pod kojim uslovima naprednjaci učestvovati u Vladi Srbije.

Vucicu ne znam za druge, ali ti ides da budes ministar odbrane, jer ti po tom osnovu pripada vila na Dedinju.Po mogucstvu ova u kojoj je ziveo Tadic,onda moze sto se tebe tice gde ko hoce.I red je, sve u interesu gradjana Srbije.

Citalac

pre 11 godina

A sta mislite da osnujete duo DD-Dinkic svira, Dacic peva, a mi " za pojas da zadenemo ".
Daj bar radite ono sto znate !
Udri brigu na veselje, i onako nam nema spasa !

Siniša

pre 11 godina

Ali, najjače je ovo - kandidati za ministre iz URS..., a svi su iz g17, kakav URS, to je bila samo skrivalica za Dinkića, da još jednom prevari naivčine-glasače i pređe cenzus. Šta bi sa onim sloganima Dinkića (prevaranta) - departizacija, decentralizacija...a za ministre kandiduje najvernije sluge-poslušnike, najveća borba u pregovorima se vodi, ustvari, oko podele preduzeća, direktorskih fotelja...Dinkić je obećao glasačima da neće sigurno ići u koaliciju sa SNS - pa je slagao, rekao je da neće uću u vladu ako se ne ispune njegovi uslovi - da se direktori javnih preduzeća biraju na konkursu, a ne da partiski likovi-neznalice vode javna preduzeća idt. Naravno da od obećanja nema ništa, da je još jednom(po hiljaditi put) prevario birače...Dok je ovaca...biće i Dinkića na vlasti. Još će i Karići, Vulin, Pelević... glasati da Dinkić bude ministar - kako se to zove znate i sami...ološ su svi oni zajedno.

joka

pre 11 godina

sta pricaju???mnogo njih briga za vladu nego kako ce sta da podele,ko ce sta da uzme i koliko,sta ce tebi da pripadne sta meni,kom ce i kolliko vise da udje u dzep i tako to...a vladu i ovaj glupavi narod ko sisa neka pasu travu i dalje...nego koliki je moj deo???OVOLIKI...

Konzerva

pre 11 godina

e moj vlajko, pre 15 godina smo se borili svim srcem protiv, izmedju ostalog, prostakluka u politici. sa celnicima tog prostakluka sada ces da sedis u vladi. pazi da posle ovakvog politickog angazovanja ne ocelavis, posto si u poslednjih 15 godina osedeo...

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Mlađan Dinkić, Verica Kalanović i Suzana Grubješić .

Trio fantastikus!
A mozda da razmisle da ponovo vrate njihove veeelike kadrove, Tomicu Milosavljevica da nabavi vakcine ili Davinica da zakupi poneki spijunski satelit, il onu balerinu sto pobeze u EU agencije bez dovidjenja?
Pa kako da ne osedite kad ste tako dugo zaseli.

secam se

pre 11 godina

Nekada je Dinkić imao iskrenu ambiciju da uradi nešto korisno za Srbiju. Sada samo ima želju da bude na vlasti i da mu se svi uvlače i šlihtaju i pričaju mu kako je pametan i talentovan.... iako je u stvari samo jedan neotesani, poluobrazovani palančanin....

odace mu tajnu

pre 11 godina

Sad ce Ivica da oda tajnu Mladji gde su one silne pare na Kipru, jer ovaj je bezuspesno tragao za njima i spasice Srbiju.Mozda im pomogne i Jorgovanka, bila je miljenica Borke Vucic koja je organizovala dnevno odnosenje novca specijalnim avionima tamo Slobi i Miri.Jos kad stisne ove njegove SPS-ovce da vrate 90 miliona evra sto su dobili od Agrobanke,pa jos kad Mladja pritisne ujka Deltu,nema za Srbiju vise problema.

madjar

pre 11 godina

Ako Mrka opet bude ministar, taj nejveci lazov i bahati i razulareni kadar SPS-a, lose nam se pise po pitanju puteva u Srbiji. On ce za savetnika ili drzavnog sekretara opdmah postaviti njegovu pevaljku. Putevi ce i dalje biti u nanarodu nazivani po japanski, "svejama", a kostace ko svetog Petra kajgana.

Lud, zbunjen, normalnih nema...

pre 11 godina

"Bez obzira na utisak kod građana da je politika dobar posao u smislu prilike da se pojednici brzo obogate i reše životne probleme. Ne postoji veliki priliv i interesovanje ljudi..."

Pravi dokaz da gradjani Srbije jos uvek imaju trunku postenja i skrupula i bez obzira na dobre prilike nece da se valjaju u kaljuzi koja se naziva srpska politika.

Ništa novo

pre 11 godina

Kada budete počeli da na najodgovornija mesta u državnim institucijama i preduzećima, pa naravno i u Vladi postavljate najsposobnije i najstručnije ljude, a ne vrhove političkih partija, tada ću možda i poverovati u neku od tih vaših "lepih priča" o tome kako Vi to sve radite za dobrobit naroda. Do tada, šta god vi govorili biće: -Odsad´ k´o i dosad´.
Ovako, to je ipak samo "podela plena".

secam se

pre 11 godina

Nekada je Dinkić imao iskrenu ambiciju da uradi nešto korisno za Srbiju. Sada samo ima želju da bude na vlasti i da mu se svi uvlače i šlihtaju i pričaju mu kako je pametan i talentovan.... iako je u stvari samo jedan neotesani, poluobrazovani palančanin....

Siniša

pre 11 godina

Ali, najjače je ovo - kandidati za ministre iz URS..., a svi su iz g17, kakav URS, to je bila samo skrivalica za Dinkića, da još jednom prevari naivčine-glasače i pređe cenzus. Šta bi sa onim sloganima Dinkića (prevaranta) - departizacija, decentralizacija...a za ministre kandiduje najvernije sluge-poslušnike, najveća borba u pregovorima se vodi, ustvari, oko podele preduzeća, direktorskih fotelja...Dinkić je obećao glasačima da neće sigurno ići u koaliciju sa SNS - pa je slagao, rekao je da neće uću u vladu ako se ne ispune njegovi uslovi - da se direktori javnih preduzeća biraju na konkursu, a ne da partiski likovi-neznalice vode javna preduzeća idt. Naravno da od obećanja nema ništa, da je još jednom(po hiljaditi put) prevario birače...Dok je ovaca...biće i Dinkića na vlasti. Još će i Karići, Vulin, Pelević... glasati da Dinkić bude ministar - kako se to zove znate i sami...ološ su svi oni zajedno.

odace mu tajnu

pre 11 godina

Sad ce Ivica da oda tajnu Mladji gde su one silne pare na Kipru, jer ovaj je bezuspesno tragao za njima i spasice Srbiju.Mozda im pomogne i Jorgovanka, bila je miljenica Borke Vucic koja je organizovala dnevno odnosenje novca specijalnim avionima tamo Slobi i Miri.Jos kad stisne ove njegove SPS-ovce da vrate 90 miliona evra sto su dobili od Agrobanke,pa jos kad Mladja pritisne ujka Deltu,nema za Srbiju vise problema.

madjar

pre 11 godina

Ako Mrka opet bude ministar, taj nejveci lazov i bahati i razulareni kadar SPS-a, lose nam se pise po pitanju puteva u Srbiji. On ce za savetnika ili drzavnog sekretara opdmah postaviti njegovu pevaljku. Putevi ce i dalje biti u nanarodu nazivani po japanski, "svejama", a kostace ko svetog Petra kajgana.

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Mlađan Dinkić, Verica Kalanović i Suzana Grubješić .

Trio fantastikus!
A mozda da razmisle da ponovo vrate njihove veeelike kadrove, Tomicu Milosavljevica da nabavi vakcine ili Davinica da zakupi poneki spijunski satelit, il onu balerinu sto pobeze u EU agencije bez dovidjenja?
Pa kako da ne osedite kad ste tako dugo zaseli.

Poz iz Francije

pre 11 godina

Kad bi znali koliko mi je milo sto ce Mali Sloba biti premijer,a ljigavi Dinkic u vladi,pa zaista uzivam.Lomio sam noge i trosio pare da dodjem i glasam za Tadica(njegov ne izbor je uzrok svega),a vi ste sedeli u vasim udobnim foteljama i cekali druge da glasa za vas,e tako vam i treba,sada uzivajte,neka vam sude oni koji su 90-tih osudili na smrt na hiljade mladih i koji su vas castili redovima za mleko,benzin,ulje,prasak,...To vas isto ceka i plus dobro naostrite oruzje da odbranite Kosovo od celog sveta!

dosta

pre 11 godina

kakva divna druzina!da nije ovako tragicno,bilo bi smesno,jako smesno.oni se na nama smenjuju,tj.redjaju vec 20 godina.mi to nemo posmatramo,a zivot prolazi,scenario je sve gori,a glumci isti,pohlepni,arogantni,samo malo ugladjeniji lopovi.nemamo jos mnogo vremena,moramo da dignemo i glas i glavu kao narod i da pobedimo kugu koja nas pojede.moramo da ih pobedimo i zauvek sklonimo,sve zajedno,da pocnemo iz pocetka i bez njih.Svanuce tog dana! DOSTA!

Ništa novo

pre 11 godina

Kada budete počeli da na najodgovornija mesta u državnim institucijama i preduzećima, pa naravno i u Vladi postavljate najsposobnije i najstručnije ljude, a ne vrhove političkih partija, tada ću možda i poverovati u neku od tih vaših "lepih priča" o tome kako Vi to sve radite za dobrobit naroda. Do tada, šta god vi govorili biće: -Odsad´ k´o i dosad´.
Ovako, to je ipak samo "podela plena".

Konzerva

pre 11 godina

e moj vlajko, pre 15 godina smo se borili svim srcem protiv, izmedju ostalog, prostakluka u politici. sa celnicima tog prostakluka sada ces da sedis u vladi. pazi da posle ovakvog politickog angazovanja ne ocelavis, posto si u poslednjih 15 godina osedeo...

Lud, zbunjen, normalnih nema...

pre 11 godina

"Bez obzira na utisak kod građana da je politika dobar posao u smislu prilike da se pojednici brzo obogate i reše životne probleme. Ne postoji veliki priliv i interesovanje ljudi..."

Pravi dokaz da gradjani Srbije jos uvek imaju trunku postenja i skrupula i bez obzira na dobre prilike nece da se valjaju u kaljuzi koja se naziva srpska politika.

Citalac

pre 11 godina

A sta mislite da osnujete duo DD-Dinkic svira, Dacic peva, a mi " za pojas da zadenemo ".
Daj bar radite ono sto znate !
Udri brigu na veselje, i onako nam nema spasa !

joka

pre 11 godina

sta pricaju???mnogo njih briga za vladu nego kako ce sta da podele,ko ce sta da uzme i koliko,sta ce tebi da pripadne sta meni,kom ce i kolliko vise da udje u dzep i tako to...a vladu i ovaj glupavi narod ko sisa neka pasu travu i dalje...nego koliki je moj deo???OVOLIKI...

Milosh Pozarevac

pre 11 godina

Dva ljigavca koji ne vrede dve prebijene pare,a ti Vlajko si treci koji ne vredi ni jednu prebijenu paru jer cak neces biti ni u tako bednoj i kriminalnoj vladi!

koje ovde lud

pre 11 godina

SNS održaće sutra(01.jula) sednicu Glavnog odbora, na kojoj će biti odlučeno da li će i pod kojim uslovima naprednjaci učestvovati u Vladi Srbije.

Vucicu ne znam za druge, ali ti ides da budes ministar odbrane, jer ti po tom osnovu pripada vila na Dedinju.Po mogucstvu ova u kojoj je ziveo Tadic,onda moze sto se tebe tice gde ko hoce.I red je, sve u interesu gradjana Srbije.

Nenad-EU

pre 11 godina

Samo pogledajte ove linkove...
http://www.youtube.com/watch?v=_o6pbZmshmc&feature=relmfu i http://www.youtube.com/watch?v=-Rs7KRKyqLI
...sta dalje reci.

Milena

pre 11 godina

Ovo je poslednji put da se posle izbora pregovara sta ce kome i koliko. Posle sledecih izbora za tim nece biti potrebe jer ce vec sve biti rusko.

Sweden

pre 11 godina

Милошевић - сећате га? Он и његов партнер почео четири рата у Европи у 1990. Па, један од његових најближих партнера да га подржавају је данас именован за премијера Србије. Не заборавите његово име: Ивица Дачић - А хардцоре националисти који поричу геноцид у Сребреници и желе да преузму делове Хрватске, на пример, град Вуковар се бирају бирачи Србије председника Србије. Му се сетим имена: Томислав Николиц.Јаг каже, неки људи морају сукоб и рат, али су их остави иза себе и пређите на миру, стабилности и развоја. Нажалост, у Србији, већина гласача (не сви, наравно, али да већина) не поступи, али они и даље живе у мрачној прошлости. То су моји пријатељи је тужно за Србију демократских снага у првом кораку, а такође за овај регион Европе, где се већина људи уморни од сукоба и они само желе нормалан живот.

marko

pre 11 godina

vlajko, praksa je da se vrh partije ne menja, vec da regrutuje ljude za pozicije. promena vrha stranke znaci promenu politike stranke, a to se vrlo retko radi. u ozbiljnim drustvima.

Zvezdarac

pre 11 godina

Okačio gitaru o klin i pazario harmoniku dugmetaru. Kažu dobrom muzičaru da promeni instrument nikakav problem. Živela partokradija!

Maja

pre 11 godina

Bitno je da nema "Zutih", sve su unistili, a sto nisu uspeli to su pokrali gore nam ne moze biti.

Naravno b92 ne izvestava o tome.

maradona

pre 11 godina

O cemu ce njih dvojica da razgovaraju ? Pa oni na izborima nisu zajedno skupili 25% glasova. Kakva je to stranka (sns) kad je sve odgovorne funkcije u zemlji prepustila Dacicu i Dinkicu.Ocigledno (stari radikali) beze od odgovornosti. Pa za cega ste se onda borili ? Sad se vidi kakav je SNS, kukavuce i demagozi.

grrr

pre 11 godina

Za sve je kriv Tadić.Sadašnji predsednik se za manje od mesec dana tri puta sastao sa Putinom x 2 i Medvedevom x 1.A sada su svi u šoku ko formira vladu.Putin je predsednik Srbije , Konuzin gubernator a dvorsku budalu izaberite po želji.Živeo Mišković , živeo Beko,Živela Rusija a mi neka pocrkamo.....

КОНСТРУКТИВНА КРИТИКА

pre 11 godina

Предлажем да тзв Аналитичари, мање критикују, а више да предлажу како и шта радити.
Мала помоћ за Динкића и Дачића:
Поред убрзаног пута за ЕУ и борбе против корупције и криминала,
НАЈВАЖНИЈИ су економско - социјални задаци :

1).ЗАПОСЛИТИ незапослене и замрзнути пензије и плате у државним службама, док се не ПРЕПОЛОВИ број незапослених;.
2).ПОВЕЋАТИ производњу робе за ИЗВОЗ: воће, поврће, сокови, вино, месни производи,..;
3). развити ТУРИЗАМ у Србији: бање, језера, планине, историјска места,.., како би грађани Србије престали да бацају СТОТИНЕ милиона евра у страна мора.

Poz iz Francije

pre 11 godina

Kad bi znali koliko mi je milo sto ce Mali Sloba biti premijer,a ljigavi Dinkic u vladi,pa zaista uzivam.Lomio sam noge i trosio pare da dodjem i glasam za Tadica(njegov ne izbor je uzrok svega),a vi ste sedeli u vasim udobnim foteljama i cekali druge da glasa za vas,e tako vam i treba,sada uzivajte,neka vam sude oni koji su 90-tih osudili na smrt na hiljade mladih i koji su vas castili redovima za mleko,benzin,ulje,prasak,...To vas isto ceka i plus dobro naostrite oruzje da odbranite Kosovo od celog sveta!

Sweden

pre 11 godina

Милошевић - сећате га? Он и његов партнер почео четири рата у Европи у 1990. Па, један од његових најближих партнера да га подржавају је данас именован за премијера Србије. Не заборавите његово име: Ивица Дачић - А хардцоре националисти који поричу геноцид у Сребреници и желе да преузму делове Хрватске, на пример, град Вуковар се бирају бирачи Србије председника Србије. Му се сетим имена: Томислав Николиц.Јаг каже, неки људи морају сукоб и рат, али су их остави иза себе и пређите на миру, стабилности и развоја. Нажалост, у Србији, већина гласача (не сви, наравно, али да већина) не поступи, али они и даље живе у мрачној прошлости. То су моји пријатељи је тужно за Србију демократских снага у првом кораку, а такође за овај регион Европе, где се већина људи уморни од сукоба и они само желе нормалан живот.

secam se

pre 11 godina

Nekada je Dinkić imao iskrenu ambiciju da uradi nešto korisno za Srbiju. Sada samo ima želju da bude na vlasti i da mu se svi uvlače i šlihtaju i pričaju mu kako je pametan i talentovan.... iako je u stvari samo jedan neotesani, poluobrazovani palančanin....

Siniša

pre 11 godina

Ali, najjače je ovo - kandidati za ministre iz URS..., a svi su iz g17, kakav URS, to je bila samo skrivalica za Dinkića, da još jednom prevari naivčine-glasače i pređe cenzus. Šta bi sa onim sloganima Dinkića (prevaranta) - departizacija, decentralizacija...a za ministre kandiduje najvernije sluge-poslušnike, najveća borba u pregovorima se vodi, ustvari, oko podele preduzeća, direktorskih fotelja...Dinkić je obećao glasačima da neće sigurno ići u koaliciju sa SNS - pa je slagao, rekao je da neće uću u vladu ako se ne ispune njegovi uslovi - da se direktori javnih preduzeća biraju na konkursu, a ne da partiski likovi-neznalice vode javna preduzeća idt. Naravno da od obećanja nema ništa, da je još jednom(po hiljaditi put) prevario birače...Dok je ovaca...biće i Dinkića na vlasti. Još će i Karići, Vulin, Pelević... glasati da Dinkić bude ministar - kako se to zove znate i sami...ološ su svi oni zajedno.

madjar

pre 11 godina

Ako Mrka opet bude ministar, taj nejveci lazov i bahati i razulareni kadar SPS-a, lose nam se pise po pitanju puteva u Srbiji. On ce za savetnika ili drzavnog sekretara opdmah postaviti njegovu pevaljku. Putevi ce i dalje biti u nanarodu nazivani po japanski, "svejama", a kostace ko svetog Petra kajgana.

koje ovde lud

pre 11 godina

SNS održaće sutra(01.jula) sednicu Glavnog odbora, na kojoj će biti odlučeno da li će i pod kojim uslovima naprednjaci učestvovati u Vladi Srbije.

Vucicu ne znam za druge, ali ti ides da budes ministar odbrane, jer ti po tom osnovu pripada vila na Dedinju.Po mogucstvu ova u kojoj je ziveo Tadic,onda moze sto se tebe tice gde ko hoce.I red je, sve u interesu gradjana Srbije.

Milena

pre 11 godina

Ovo je poslednji put da se posle izbora pregovara sta ce kome i koliko. Posle sledecih izbora za tim nece biti potrebe jer ce vec sve biti rusko.

Ništa novo

pre 11 godina

Kada budete počeli da na najodgovornija mesta u državnim institucijama i preduzećima, pa naravno i u Vladi postavljate najsposobnije i najstručnije ljude, a ne vrhove političkih partija, tada ću možda i poverovati u neku od tih vaših "lepih priča" o tome kako Vi to sve radite za dobrobit naroda. Do tada, šta god vi govorili biće: -Odsad´ k´o i dosad´.
Ovako, to je ipak samo "podela plena".

Lud, zbunjen, normalnih nema...

pre 11 godina

"Bez obzira na utisak kod građana da je politika dobar posao u smislu prilike da se pojednici brzo obogate i reše životne probleme. Ne postoji veliki priliv i interesovanje ljudi..."

Pravi dokaz da gradjani Srbije jos uvek imaju trunku postenja i skrupula i bez obzira na dobre prilike nece da se valjaju u kaljuzi koja se naziva srpska politika.

odace mu tajnu

pre 11 godina

Sad ce Ivica da oda tajnu Mladji gde su one silne pare na Kipru, jer ovaj je bezuspesno tragao za njima i spasice Srbiju.Mozda im pomogne i Jorgovanka, bila je miljenica Borke Vucic koja je organizovala dnevno odnosenje novca specijalnim avionima tamo Slobi i Miri.Jos kad stisne ove njegove SPS-ovce da vrate 90 miliona evra sto su dobili od Agrobanke,pa jos kad Mladja pritisne ujka Deltu,nema za Srbiju vise problema.

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Mlađan Dinkić, Verica Kalanović i Suzana Grubješić .

Trio fantastikus!
A mozda da razmisle da ponovo vrate njihove veeelike kadrove, Tomicu Milosavljevica da nabavi vakcine ili Davinica da zakupi poneki spijunski satelit, il onu balerinu sto pobeze u EU agencije bez dovidjenja?
Pa kako da ne osedite kad ste tako dugo zaseli.

Konzerva

pre 11 godina

e moj vlajko, pre 15 godina smo se borili svim srcem protiv, izmedju ostalog, prostakluka u politici. sa celnicima tog prostakluka sada ces da sedis u vladi. pazi da posle ovakvog politickog angazovanja ne ocelavis, posto si u poslednjih 15 godina osedeo...

Citalac

pre 11 godina

A sta mislite da osnujete duo DD-Dinkic svira, Dacic peva, a mi " za pojas da zadenemo ".
Daj bar radite ono sto znate !
Udri brigu na veselje, i onako nam nema spasa !

marko

pre 11 godina

vlajko, praksa je da se vrh partije ne menja, vec da regrutuje ljude za pozicije. promena vrha stranke znaci promenu politike stranke, a to se vrlo retko radi. u ozbiljnim drustvima.

joka

pre 11 godina

sta pricaju???mnogo njih briga za vladu nego kako ce sta da podele,ko ce sta da uzme i koliko,sta ce tebi da pripadne sta meni,kom ce i kolliko vise da udje u dzep i tako to...a vladu i ovaj glupavi narod ko sisa neka pasu travu i dalje...nego koliki je moj deo???OVOLIKI...

Milosh Pozarevac

pre 11 godina

Dva ljigavca koji ne vrede dve prebijene pare,a ti Vlajko si treci koji ne vredi ni jednu prebijenu paru jer cak neces biti ni u tako bednoj i kriminalnoj vladi!

dosta

pre 11 godina

kakva divna druzina!da nije ovako tragicno,bilo bi smesno,jako smesno.oni se na nama smenjuju,tj.redjaju vec 20 godina.mi to nemo posmatramo,a zivot prolazi,scenario je sve gori,a glumci isti,pohlepni,arogantni,samo malo ugladjeniji lopovi.nemamo jos mnogo vremena,moramo da dignemo i glas i glavu kao narod i da pobedimo kugu koja nas pojede.moramo da ih pobedimo i zauvek sklonimo,sve zajedno,da pocnemo iz pocetka i bez njih.Svanuce tog dana! DOSTA!

Nenad-EU

pre 11 godina

Samo pogledajte ove linkove...
http://www.youtube.com/watch?v=_o6pbZmshmc&feature=relmfu i http://www.youtube.com/watch?v=-Rs7KRKyqLI
...sta dalje reci.

Maja

pre 11 godina

Bitno je da nema "Zutih", sve su unistili, a sto nisu uspeli to su pokrali gore nam ne moze biti.

Naravno b92 ne izvestava o tome.

КОНСТРУКТИВНА КРИТИКА

pre 11 godina

Предлажем да тзв Аналитичари, мање критикују, а више да предлажу како и шта радити.
Мала помоћ за Динкића и Дачића:
Поред убрзаног пута за ЕУ и борбе против корупције и криминала,
НАЈВАЖНИЈИ су економско - социјални задаци :

1).ЗАПОСЛИТИ незапослене и замрзнути пензије и плате у државним службама, док се не ПРЕПОЛОВИ број незапослених;.
2).ПОВЕЋАТИ производњу робе за ИЗВОЗ: воће, поврће, сокови, вино, месни производи,..;
3). развити ТУРИЗАМ у Србији: бање, језера, планине, историјска места,.., како би грађани Србије престали да бацају СТОТИНЕ милиона евра у страна мора.

Zvezdarac

pre 11 godina

Okačio gitaru o klin i pazario harmoniku dugmetaru. Kažu dobrom muzičaru da promeni instrument nikakav problem. Živela partokradija!

maradona

pre 11 godina

O cemu ce njih dvojica da razgovaraju ? Pa oni na izborima nisu zajedno skupili 25% glasova. Kakva je to stranka (sns) kad je sve odgovorne funkcije u zemlji prepustila Dacicu i Dinkicu.Ocigledno (stari radikali) beze od odgovornosti. Pa za cega ste se onda borili ? Sad se vidi kakav je SNS, kukavuce i demagozi.

grrr

pre 11 godina

Za sve je kriv Tadić.Sadašnji predsednik se za manje od mesec dana tri puta sastao sa Putinom x 2 i Medvedevom x 1.A sada su svi u šoku ko formira vladu.Putin je predsednik Srbije , Konuzin gubernator a dvorsku budalu izaberite po želji.Živeo Mišković , živeo Beko,Živela Rusija a mi neka pocrkamo.....