Četvrtak, 07.06.2012.

13:17

"SNS večeras ili sutra sa SPS-om"

V.d. predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio da će ta stranka razgovore o formiranju nove vlade večeras ili sutra nastaviti sa SPS-om ali i drugima.

Izvor: Beta

"SNS veèeras ili sutra sa SPS-om" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Cupava

pre 11 godina

Ajmo sad malo DS u opoziciju!Samo polako,bez zurbe,spakujte se polako,pazite da nesto ne daj Boze ne zaboravite i da vam vidimo ledja,mislim,red je.

bezimena

pre 11 godina

Gradjani Srbije su jasno pokazali ko zeli da ih vodi dalje, i tu nema o cemu da se razgovara, jos to da shvate pojedini politicari, pa da se krene putem oporavka Srbije od vladavine ds-a.
(Draguljce, 7. jun 2012 15:15)

Ako koza laže, rog ne laže!
Gradjani Srbije su strankama koje su činile prethodnu Vladu, dali VIŠE glasova nego što su ih imale na prošlim izborima. Šta tu nije jasno!?

p.s. SRS je SAMA na prošlim izborima osvojila 87 poslaničkih mesta (1/3 Skupštine) pa NIJE mogla da sklopi Vladu! Koalicija okupljena oko SNS, 12 (DVANAEST) stranaka i nekakvih pokreta, ima 73 mesta. Koliko ima SAMA SNS? SVE JE JASNO onome ko hoće da vidi realnost. Uostalom, pametnom sto reči dosta, budali ne vredi ni govoriti...

Dobrasin45

pre 11 godina

Posto je DS doveo drzavu do prosjackog stapa, nije moguce da oni izvuku zemlju iz krize, zato pobednici na izborima moraju da sastave vladu,. DA MOGUCE JE!!!!

jonhmozzart

pre 11 godina

"Sto mu gromova,
jelenskih mi rogova,
svih mi dabrova s Ontaria,
karamba, karambita,
tako mi čukundeda vrača
i bubnjeva Darkvuda,
dal’ je bilo bolje za vrijeme druga Tita?!"

Mr. "X"

pre 11 godina

Koliko sam ja video do sada, predsednik-lider SPS-a je Tadic a ne Dacic.
Ako Tadic da pristanak , onda mozda SPS i napravi vladu sa SNS.

emilija s

pre 11 godina

evo prođe mesec dana kako Tadić nemože da preskoči prag da bi osnovao vladu red je da Dačić se okrene i da to reše za pet dana

miša s

pre 11 godina

u svim evropskim zemljama stranka koja ima najveću podršku sklapa koalicionu vladu pa me interesuje šta uopšte i traže ove demokrate kad krše građanska prava jer nisu oni ti za koje se narod odlučio

mindzula

pre 11 godina

Posle Moskve stvari će da krenu drugim tokom za perspektivu Srbije stoji samo vlada oko SNS-a jer svi znamo da Rusija ne može imati sa demokratama blisku saradnju

manojlo-s

pre 11 godina

kad dođe Dačić od Putina ima samo da se smeška dok će Čeda da mu se izvinjava i za Kosovo i za Republiku Srpsku i za devedesete a možda i za Kosovski boj

apis

pre 11 godina

Nadam se da ce dacicu doci u glavu sta zele njegovi biraci, odnosno sa kim treba da pravi vladu... Ako mu je stalo do volje naroda, i do toga da narod bolje zivi, prici ce sns-u... logicno.

Zoran

pre 11 godina

sns i sps imaju većinu bez trećeg partnera iz razloga što će bar pola poslanika iz dss preći u sns, a i iz ursa bar tri poslanika na čelu sa Majom Gojković

Draguljce

pre 11 godina

Gradjani Srbije su jasno pokazali ko zeli da ih vodi dalje, i tu nema o cemu da se razgovara, jos to da shvate pojedini politicari, pa da se krene putem oporavka Srbije od vladavine ds-a.

djilda

pre 11 godina

Ni jedna vlada u kojoj nebi bilo sns-a nebi imala legitimitet da vodi ovu drzavu, a verovatno ni strucnost da spase ovaj narod i obezbedi mu iole normalan zivot...

crni gruja

pre 11 godina

Dvanaest godina je DS u raznim oblicima vodila ovu zemlju i nije postigla ništa značajno, osim što su država i svaki njen građanin ponaosob više zaduženi. Ako im je stvarno stalo do Srbije i nas običnih građana pošteno bi bilo prepustiti drugima da pokušaju da poboljšaju opšte stanje.

NSHC

pre 11 godina

Povedi Aco jednom za svagda,jednom da vidimo sta znaju radikali na vlasti.Busate se u grudi 20 godina mi,pa mi,pa mi.Evo vam vlast uzmite je celu da vidimo te kadrove te junose te strucnjake sta ce da urade sa ovom zemljom.Uzmi Aco vec jednom,uzmi i povedi ovu zemlju u njen konacni cin ka dugom i mracnom putu bez povratka.A kad i vas prezivimo za 4 ili nedaj boze 8 godina onda mozemo da podvucemo crtu tj oni koji do tada prezive da kazu da su sve u zivotu probali,pa i to da imaju bivse ali u dusi one prave Seseljove radikale na vlasti.Amin.

Glasač

pre 11 godina

SNS'URS'PREOKRET'MANJINE = POŠTENA VEĆINA. Bilo bi nepošteno da SNS koja je dva puta pobedila ne bude na vlasti. Neka ih ispomažu URS, Preokret i manjine, dajte im po jedno ministrarstvo, i sredite Srbiju da bude uređena zemlja.

Da izbrišemo gubitničke partije tipa DS, DSS i lažne pobednike tipa SPS.

srećko

pre 11 godina

Да ли је то најава да је пукло између ДС и СПС,собзиром на чињеницу да је Дачић својевремено рекао, да он у исто време неће преговарати и са ДС и са СНС.Или је погазио сопствену реч или се окренуо другој страни,тј.победничкој.Рекло би се да је девиза СПС увек са победником никако са губитником.

Super Mario

pre 11 godina

(Miki-Liki, 7. jun 2012 13:57)
Zašto onda nema vlade DS-SPS-URS? Mesec dana je prošlo od završetka izbora?!? Uostalom URS i SPS su se u kampanji više ponašali kao opozicija nego kao vlast da su bili sa DS-om.A i svi negativni komentari po SNS su na isti kalup, bla, bla, truć, truć..

Optimista

pre 11 godina

Previše dobro da bi bilo istinito.

"Pajser ekipa" koja treba da formira Vladu, prodala bi i dušu đavolu da bi ostali u vlasti.
Svi su svesni da bi na ponovljenim izborima mogli da sanjaju o ulasku u Vladu.

Dogovoriće se na kraju, svi blefiraju, ali čim prvi popusti eto nama Vlade.

savest

pre 11 godina

Pitanje je koliko je zaista tesko stanje u Srbiji, kada toliko tesko idu pregovori?
Krkobabic ne moze sa DS iz prostog razloga sto ne zeli da prihvati realnost u ekonomiji, a to je zamrznute plate u javnom sektoru, kao i penzije. (prica da SPS nece sa LDP je samo zvanicna verzija problema)
Ni SNS nece moci puno da uradi sa SPS-om, iz identicnih razloga. Zato glasam za vladu SNS-DS pod uslovom da postanu transparentna muljanja prethodne vlade, da DS prihvati da je gresio i da nema bezgresnih!
Na duze staze to je dobro i za Srbiju i za DS i za SNS i za vecu demokratiju.

Grof od Branicevo

pre 11 godina

Nadam se da ce se uspostaviti dobar dialog izmedju SNS i SPS, jer je ovoj drzavi preko potrebna vlada koja ce moci da zaustavi ovo propadanje i bescenje.

manojlović

pre 11 godina

treba da se pokrene ova Sbija is korena a to građani ne mogu da očekuju od ove predhodne vlade oni šta su znali to su i pokazali a rezultat je samo opljačkana Srbija sa uništenom privredom zato verujem da će Dačić stati na pravu stranu i uhvatiti se posla da svima nama bude bolje

turbo folk menadzer

pre 11 godina

Dacic nije u Moskvi iz političkih razloga, već prijateljski pomaze i ugovara Cecin koncert u Moskvi. Specijalni gosti na koncertu bice verovatno duet Mrkonjić - Bekuta, sa spletom srpskih narodnih pesama.
Ziveli.

sabahudin

pre 11 godina

Ako sam dobro razumeo g-dina Vučića on je u razgovorima u Nemačkoj,dobio uveravanja od njih da će oni poštovati moguću koaliciju između SPS i SNS.Treba tome dodati i stav Rusije da je i ona spremna da pomogne finansijski naš izlazak iz krize dolazi se do zaključka da DS više nije ključni igrač na ovim prostorima sa kojima svet isključivo hoće da sarađuje,kako su se sami deklarisali sve ove godine.

Sanjalica

pre 11 godina

SPS samo priča o demokratiji za koju se zalaže a u stvari nije smeo da pisne od DS-a koji ih je oživeo 2008me uvukavši ih u vlast!
Njihova ne slaganja sa LDP-om samo su zvanične verzije a o realnom neslaganju obični građani nikada neće ni saznati!
Ono što SNS ima da ponudi je kud i kamo bolje od svih praznih DS-ovskih priča!
Zato i mislim da će oni napraviti vladu kakvu zaslužuje naša zemlja!

Маријанац

pre 11 godina

Када се узму у опзир изјаве Вучића, а и челника СПС о евентуалној коалицији са ЛДП са једне стране и чињенице да сви функционери ДС последњих дана беже од давања изјава медијима ко ђаво од крста. Евидентно је ко ће чинити наредну владу. А то су управо они који су добили највише гласова на изборима.

Muke Tantalove

pre 11 godina

Koliko se ja secam, stranke koje su do sada cinile vlast, 6 Maja uvece obecali su formiranje vlade bez ikakvih problema!? Pitam se samo gde je zapelo, ko nije zadovoljan dobijenim parcetom kolaca i ko zeli bolju poziciju u "Vladi za nastavak unistenja Srbije"!?

Tadija

pre 11 godina

Nikakvih principa ovde više nema SPS, DS, LDP, strašno. Čeda sad nek krene da se ljubi sa bakama i dekama iz PUPS-a... A što mladi u ovojzemlji nemaju budućnost zbog 25% budzeta što ode na penzije to nikom ništa. Jel trebamo i mi mladi da formiramo svoju stranku da bi mogli normalno da živimo? DOSTA BRE!

Miki-Liki

pre 11 godina

Koliko svi ovi komentari imaju isti stil, pa potrudite se gospodo pa malo bar promenite da bude uverljivije :) Elem, SNS je pobednik izbora jer ima 5 mandata vise od DS-a? A dosadasnja vlada DS+SPS+URS koliko ima mandata? Da li se vi samo pravite blesavi ili...?

Tadija

pre 11 godina

Nikakvih principa ovde više nema SPS, DS, LDP, strašno. Čeda sad nek krene da se ljubi sa bakama i dekama iz PUPS-a... A što mladi u ovojzemlji nemaju budućnost zbog 25% budzeta što ode na penzije to nikom ništa. Jel trebamo i mi mladi da formiramo svoju stranku da bi mogli normalno da živimo? DOSTA BRE!

Гусар

pre 11 godina

Воља грађана је да суштински победници избора, дакле СНС и СПС саставе владу. На Дачићу је да то и омогући.

zivko stevic

pre 11 godina

Vlada Sns bi bila katastrofa, kao i sto je katastrofalan i predsednik Republike, bez obrazovanja , vaspitanja ! Oni sa SPSom i Ursom , pa to bi bila KATASTROFA !

LJUBICA

pre 11 godina

Svaka vlada formirana bez SNS ce se s pravom zvati gubitnicka vlada jer ce biti formirana od gubitnickih stranaka na celu sa DS. A OD TIH ISTIH GUBITNIKA SAMO MOZEMO DA MISLIMO KAKVI CE REZULTATI PROIZACI. Uostalom po isto mprincipu Dva losa ubise Milosa je sklepana i vlada 2008. god. Rezultate njenog rada sada gledamo.

Грчански Деспот

pre 11 godina

G.Vucicu porucio bih Vam "Vodite bitke koje su dovoljno velike da bi bile vazne, a dovoljno male da ih mozete dobiti".
Ove demokrate kao po obicaju uvek obecavaju ali nikako da stignu da odrze obecanje jer su zasnovane na neistini.
Ne, oni ne vide kormilara, koji stoji cvrsto i mirno na svojem mestu.
Buducnost ce se desiti bili oni spremni ili ne.

Igor24

pre 11 godina

Najgore da ostanu isti ljudi pojačani LDP-om to bi stvarno bila katastrofa, kako stari kadrovi da nas izvuku iz krize u koju su nas još više gurnuli? Kako Tadić koji je bio predsednik-premijer sada kao samo premijer može nešto bolje i novo da uradi? Pa dajte ljudi budimo ozbiljni...

Demijan

pre 11 godina

Jedina stranka koja ima legitimitet za sastav nove vlade je SNS, ukoliko DS sastavi kojim slucajem vladu bice to grubo krsenje volje gradjana koji su jasno dali do znanja ko zeli da ih vodi. SPS bi trebalo malo da sagleda sta se desava unutar njihove stranke, veliki broj njihovih clanova je pre za saradnju sa SNSom od demokrata, ovde je stvar u tome da Dacic gleda pre svega svoj interes a onda interes biraca i clanova njegove stranke. Manjinjska vlada ni u kom slucaju ne bi valjala u Srbiji ovog trenutka, jer sa manjinskom vladom dobili bi smo ista lica kao i u prethodnom mandatu samo malo drugacije rasporedjena. Nama treba vlada na celu sa SNSom, trebaju nam novi ljudi koji imaju volju i ideju da stvari u Srbiji pokrenu iz mesta, jer Srbija u ovom trenutku stoji. Nadam se da ce Dacic biti pametan i da ce poslusati volju naroda i svojih clanova da pridje SNSu.

Zoran_bgd

pre 11 godina

Ovde stvarno mozes da procitas uzasavajuce smesne poruke, kao na primer....samo nova vlada sa SNS-om moze nesto konretno da uradi....bla bla bla
Dajte ljudi opametite se!! Jedini garant za nove investicije je Tadic, bio i ostao, pa svidjalo se to nekima ili ne!!!

Jugovic M.

pre 11 godina

Mislim da sps treba da odluci sto pre, jer Srbija nema vise vremena za cekanje. Treba da idu sa pobednikom izbora, a to je sns i da prekinu ovu agoniju!

Jugoslav

pre 11 godina

SNS mora uloziti sva politicka sredstva kako bi onemogucila da DS i dalje ostane na vlasti. DS, kao vodeca stranka dosadasnje vlade i vlasti u Srbiji generalno, morala bi otici u opoziciju, jer je dobilo dosta manje glasova nego 2008. godine, a i njen predsednik je porazen u drugom krugu predsednickih izbora. I ako ni jedna stranka nije ostvarila neku ubeljdivu vecinu na parlamentarnim izborima, volja gradjana Srbije je jasno pokazana i overena u drugom krugu predsednickih izbora.

Proleter

pre 11 godina

Ja se iskreno nadam koaliciji SNS-SPS. Ja jesam na parlamentarnim izborima svoj glas dao SPS, ali ako se i mi biraci nesto pitamo, ja dizem obe ruke za koaliciju sa SNS. Mislim da bi bilo dobro da Demokratska stranka jedno vreme ostane u opoziciji i procisti svoje redove od raznih sumljivih tipova koji su zgrtali ogroman novac, preko grbace gradjana Srbije.

Раца Врачар

pre 11 godina

Сасвим логично и природно ! Нај нормалније да Дачић послуша чланство и симпатизере и уђе у власт са СНС ! Просто немогу да поверујем да би имао смелости да погледа људима у очи ако направи владу са Чедом !

Super Mario

pre 11 godina

Realno jedino nova vlada naprednjaka može da uradi ključne stvari koje su potrebne ovoj zemlji, da smanji državnu upravu i otpusti partijski kadar, da zaustavi korupciju u javnim nabavkama i da sprovede mere štednje inače idemo u grčki scenario

Proleter

pre 11 godina

Ja se iskreno nadam koaliciji SNS-SPS. Ja jesam na parlamentarnim izborima svoj glas dao SPS, ali ako se i mi biraci nesto pitamo, ja dizem obe ruke za koaliciju sa SNS. Mislim da bi bilo dobro da Demokratska stranka jedno vreme ostane u opoziciji i procisti svoje redove od raznih sumljivih tipova koji su zgrtali ogroman novac, preko grbace gradjana Srbije.

Super Mario

pre 11 godina

Realno jedino nova vlada naprednjaka može da uradi ključne stvari koje su potrebne ovoj zemlji, da smanji državnu upravu i otpusti partijski kadar, da zaustavi korupciju u javnim nabavkama i da sprovede mere štednje inače idemo u grčki scenario

Muke Tantalove

pre 11 godina

Koliko se ja secam, stranke koje su do sada cinile vlast, 6 Maja uvece obecali su formiranje vlade bez ikakvih problema!? Pitam se samo gde je zapelo, ko nije zadovoljan dobijenim parcetom kolaca i ko zeli bolju poziciju u "Vladi za nastavak unistenja Srbije"!?

LJUBICA

pre 11 godina

Svaka vlada formirana bez SNS ce se s pravom zvati gubitnicka vlada jer ce biti formirana od gubitnickih stranaka na celu sa DS. A OD TIH ISTIH GUBITNIKA SAMO MOZEMO DA MISLIMO KAKVI CE REZULTATI PROIZACI. Uostalom po isto mprincipu Dva losa ubise Milosa je sklepana i vlada 2008. god. Rezultate njenog rada sada gledamo.

Гусар

pre 11 godina

Воља грађана је да суштински победници избора, дакле СНС и СПС саставе владу. На Дачићу је да то и омогући.

Igor24

pre 11 godina

Najgore da ostanu isti ljudi pojačani LDP-om to bi stvarno bila katastrofa, kako stari kadrovi da nas izvuku iz krize u koju su nas još više gurnuli? Kako Tadić koji je bio predsednik-premijer sada kao samo premijer može nešto bolje i novo da uradi? Pa dajte ljudi budimo ozbiljni...

Jugovic M.

pre 11 godina

Mislim da sps treba da odluci sto pre, jer Srbija nema vise vremena za cekanje. Treba da idu sa pobednikom izbora, a to je sns i da prekinu ovu agoniju!

Tadija

pre 11 godina

Nikakvih principa ovde više nema SPS, DS, LDP, strašno. Čeda sad nek krene da se ljubi sa bakama i dekama iz PUPS-a... A što mladi u ovojzemlji nemaju budućnost zbog 25% budzeta što ode na penzije to nikom ništa. Jel trebamo i mi mladi da formiramo svoju stranku da bi mogli normalno da živimo? DOSTA BRE!

turbo folk menadzer

pre 11 godina

Dacic nije u Moskvi iz političkih razloga, već prijateljski pomaze i ugovara Cecin koncert u Moskvi. Specijalni gosti na koncertu bice verovatno duet Mrkonjić - Bekuta, sa spletom srpskih narodnih pesama.
Ziveli.

NSHC

pre 11 godina

Povedi Aco jednom za svagda,jednom da vidimo sta znaju radikali na vlasti.Busate se u grudi 20 godina mi,pa mi,pa mi.Evo vam vlast uzmite je celu da vidimo te kadrove te junose te strucnjake sta ce da urade sa ovom zemljom.Uzmi Aco vec jednom,uzmi i povedi ovu zemlju u njen konacni cin ka dugom i mracnom putu bez povratka.A kad i vas prezivimo za 4 ili nedaj boze 8 godina onda mozemo da podvucemo crtu tj oni koji do tada prezive da kazu da su sve u zivotu probali,pa i to da imaju bivse ali u dusi one prave Seseljove radikale na vlasti.Amin.

Раца Врачар

pre 11 godina

Сасвим логично и природно ! Нај нормалније да Дачић послуша чланство и симпатизере и уђе у власт са СНС ! Просто немогу да поверујем да би имао смелости да погледа људима у очи ако направи владу са Чедом !

Miki-Liki

pre 11 godina

Koliko svi ovi komentari imaju isti stil, pa potrudite se gospodo pa malo bar promenite da bude uverljivije :) Elem, SNS je pobednik izbora jer ima 5 mandata vise od DS-a? A dosadasnja vlada DS+SPS+URS koliko ima mandata? Da li se vi samo pravite blesavi ili...?

zivko stevic

pre 11 godina

Vlada Sns bi bila katastrofa, kao i sto je katastrofalan i predsednik Republike, bez obrazovanja , vaspitanja ! Oni sa SPSom i Ursom , pa to bi bila KATASTROFA !

Zoran_bgd

pre 11 godina

Ovde stvarno mozes da procitas uzasavajuce smesne poruke, kao na primer....samo nova vlada sa SNS-om moze nesto konretno da uradi....bla bla bla
Dajte ljudi opametite se!! Jedini garant za nove investicije je Tadic, bio i ostao, pa svidjalo se to nekima ili ne!!!

Маријанац

pre 11 godina

Када се узму у опзир изјаве Вучића, а и челника СПС о евентуалној коалицији са ЛДП са једне стране и чињенице да сви функционери ДС последњих дана беже од давања изјава медијима ко ђаво од крста. Евидентно је ко ће чинити наредну владу. А то су управо они који су добили највише гласова на изборима.

manojlo-s

pre 11 godina

kad dođe Dačić od Putina ima samo da se smeška dok će Čeda da mu se izvinjava i za Kosovo i za Republiku Srpsku i za devedesete a možda i za Kosovski boj

Demijan

pre 11 godina

Jedina stranka koja ima legitimitet za sastav nove vlade je SNS, ukoliko DS sastavi kojim slucajem vladu bice to grubo krsenje volje gradjana koji su jasno dali do znanja ko zeli da ih vodi. SPS bi trebalo malo da sagleda sta se desava unutar njihove stranke, veliki broj njihovih clanova je pre za saradnju sa SNSom od demokrata, ovde je stvar u tome da Dacic gleda pre svega svoj interes a onda interes biraca i clanova njegove stranke. Manjinjska vlada ni u kom slucaju ne bi valjala u Srbiji ovog trenutka, jer sa manjinskom vladom dobili bi smo ista lica kao i u prethodnom mandatu samo malo drugacije rasporedjena. Nama treba vlada na celu sa SNSom, trebaju nam novi ljudi koji imaju volju i ideju da stvari u Srbiji pokrenu iz mesta, jer Srbija u ovom trenutku stoji. Nadam se da ce Dacic biti pametan i da ce poslusati volju naroda i svojih clanova da pridje SNSu.

Grof od Branicevo

pre 11 godina

Nadam se da ce se uspostaviti dobar dialog izmedju SNS i SPS, jer je ovoj drzavi preko potrebna vlada koja ce moci da zaustavi ovo propadanje i bescenje.

Грчански Деспот

pre 11 godina

G.Vucicu porucio bih Vam "Vodite bitke koje su dovoljno velike da bi bile vazne, a dovoljno male da ih mozete dobiti".
Ove demokrate kao po obicaju uvek obecavaju ali nikako da stignu da odrze obecanje jer su zasnovane na neistini.
Ne, oni ne vide kormilara, koji stoji cvrsto i mirno na svojem mestu.
Buducnost ce se desiti bili oni spremni ili ne.

Jugoslav

pre 11 godina

SNS mora uloziti sva politicka sredstva kako bi onemogucila da DS i dalje ostane na vlasti. DS, kao vodeca stranka dosadasnje vlade i vlasti u Srbiji generalno, morala bi otici u opoziciju, jer je dobilo dosta manje glasova nego 2008. godine, a i njen predsednik je porazen u drugom krugu predsednickih izbora. I ako ni jedna stranka nije ostvarila neku ubeljdivu vecinu na parlamentarnim izborima, volja gradjana Srbije je jasno pokazana i overena u drugom krugu predsednickih izbora.

manojlović

pre 11 godina

treba da se pokrene ova Sbija is korena a to građani ne mogu da očekuju od ove predhodne vlade oni šta su znali to su i pokazali a rezultat je samo opljačkana Srbija sa uništenom privredom zato verujem da će Dačić stati na pravu stranu i uhvatiti se posla da svima nama bude bolje

mindzula

pre 11 godina

Posle Moskve stvari će da krenu drugim tokom za perspektivu Srbije stoji samo vlada oko SNS-a jer svi znamo da Rusija ne može imati sa demokratama blisku saradnju

Draguljce

pre 11 godina

Gradjani Srbije su jasno pokazali ko zeli da ih vodi dalje, i tu nema o cemu da se razgovara, jos to da shvate pojedini politicari, pa da se krene putem oporavka Srbije od vladavine ds-a.

Tadija

pre 11 godina

Nikakvih principa ovde više nema SPS, DS, LDP, strašno. Čeda sad nek krene da se ljubi sa bakama i dekama iz PUPS-a... A što mladi u ovojzemlji nemaju budućnost zbog 25% budzeta što ode na penzije to nikom ništa. Jel trebamo i mi mladi da formiramo svoju stranku da bi mogli normalno da živimo? DOSTA BRE!

crni gruja

pre 11 godina

Dvanaest godina je DS u raznim oblicima vodila ovu zemlju i nije postigla ništa značajno, osim što su država i svaki njen građanin ponaosob više zaduženi. Ako im je stvarno stalo do Srbije i nas običnih građana pošteno bi bilo prepustiti drugima da pokušaju da poboljšaju opšte stanje.

djilda

pre 11 godina

Ni jedna vlada u kojoj nebi bilo sns-a nebi imala legitimitet da vodi ovu drzavu, a verovatno ni strucnost da spase ovaj narod i obezbedi mu iole normalan zivot...

Optimista

pre 11 godina

Previše dobro da bi bilo istinito.

"Pajser ekipa" koja treba da formira Vladu, prodala bi i dušu đavolu da bi ostali u vlasti.
Svi su svesni da bi na ponovljenim izborima mogli da sanjaju o ulasku u Vladu.

Dogovoriće se na kraju, svi blefiraju, ali čim prvi popusti eto nama Vlade.

apis

pre 11 godina

Nadam se da ce dacicu doci u glavu sta zele njegovi biraci, odnosno sa kim treba da pravi vladu... Ako mu je stalo do volje naroda, i do toga da narod bolje zivi, prici ce sns-u... logicno.

sabahudin

pre 11 godina

Ako sam dobro razumeo g-dina Vučića on je u razgovorima u Nemačkoj,dobio uveravanja od njih da će oni poštovati moguću koaliciju između SPS i SNS.Treba tome dodati i stav Rusije da je i ona spremna da pomogne finansijski naš izlazak iz krize dolazi se do zaključka da DS više nije ključni igrač na ovim prostorima sa kojima svet isključivo hoće da sarađuje,kako su se sami deklarisali sve ove godine.

emilija s

pre 11 godina

evo prođe mesec dana kako Tadić nemože da preskoči prag da bi osnovao vladu red je da Dačić se okrene i da to reše za pet dana

miša s

pre 11 godina

u svim evropskim zemljama stranka koja ima najveću podršku sklapa koalicionu vladu pa me interesuje šta uopšte i traže ove demokrate kad krše građanska prava jer nisu oni ti za koje se narod odlučio

Zoran

pre 11 godina

sns i sps imaju većinu bez trećeg partnera iz razloga što će bar pola poslanika iz dss preći u sns, a i iz ursa bar tri poslanika na čelu sa Majom Gojković

Super Mario

pre 11 godina

(Miki-Liki, 7. jun 2012 13:57)
Zašto onda nema vlade DS-SPS-URS? Mesec dana je prošlo od završetka izbora?!? Uostalom URS i SPS su se u kampanji više ponašali kao opozicija nego kao vlast da su bili sa DS-om.A i svi negativni komentari po SNS su na isti kalup, bla, bla, truć, truć..

Sanjalica

pre 11 godina

SPS samo priča o demokratiji za koju se zalaže a u stvari nije smeo da pisne od DS-a koji ih je oživeo 2008me uvukavši ih u vlast!
Njihova ne slaganja sa LDP-om samo su zvanične verzije a o realnom neslaganju obični građani nikada neće ni saznati!
Ono što SNS ima da ponudi je kud i kamo bolje od svih praznih DS-ovskih priča!
Zato i mislim da će oni napraviti vladu kakvu zaslužuje naša zemlja!

srećko

pre 11 godina

Да ли је то најава да је пукло између ДС и СПС,собзиром на чињеницу да је Дачић својевремено рекао, да он у исто време неће преговарати и са ДС и са СНС.Или је погазио сопствену реч или се окренуо другој страни,тј.победничкој.Рекло би се да је девиза СПС увек са победником никако са губитником.

Glasač

pre 11 godina

SNS'URS'PREOKRET'MANJINE = POŠTENA VEĆINA. Bilo bi nepošteno da SNS koja je dva puta pobedila ne bude na vlasti. Neka ih ispomažu URS, Preokret i manjine, dajte im po jedno ministrarstvo, i sredite Srbiju da bude uređena zemlja.

Da izbrišemo gubitničke partije tipa DS, DSS i lažne pobednike tipa SPS.

Dobrasin45

pre 11 godina

Posto je DS doveo drzavu do prosjackog stapa, nije moguce da oni izvuku zemlju iz krize, zato pobednici na izborima moraju da sastave vladu,. DA MOGUCE JE!!!!

bezimena

pre 11 godina

Gradjani Srbije su jasno pokazali ko zeli da ih vodi dalje, i tu nema o cemu da se razgovara, jos to da shvate pojedini politicari, pa da se krene putem oporavka Srbije od vladavine ds-a.
(Draguljce, 7. jun 2012 15:15)

Ako koza laže, rog ne laže!
Gradjani Srbije su strankama koje su činile prethodnu Vladu, dali VIŠE glasova nego što su ih imale na prošlim izborima. Šta tu nije jasno!?

p.s. SRS je SAMA na prošlim izborima osvojila 87 poslaničkih mesta (1/3 Skupštine) pa NIJE mogla da sklopi Vladu! Koalicija okupljena oko SNS, 12 (DVANAEST) stranaka i nekakvih pokreta, ima 73 mesta. Koliko ima SAMA SNS? SVE JE JASNO onome ko hoće da vidi realnost. Uostalom, pametnom sto reči dosta, budali ne vredi ni govoriti...

Cupava

pre 11 godina

Ajmo sad malo DS u opoziciju!Samo polako,bez zurbe,spakujte se polako,pazite da nesto ne daj Boze ne zaboravite i da vam vidimo ledja,mislim,red je.

savest

pre 11 godina

Pitanje je koliko je zaista tesko stanje u Srbiji, kada toliko tesko idu pregovori?
Krkobabic ne moze sa DS iz prostog razloga sto ne zeli da prihvati realnost u ekonomiji, a to je zamrznute plate u javnom sektoru, kao i penzije. (prica da SPS nece sa LDP je samo zvanicna verzija problema)
Ni SNS nece moci puno da uradi sa SPS-om, iz identicnih razloga. Zato glasam za vladu SNS-DS pod uslovom da postanu transparentna muljanja prethodne vlade, da DS prihvati da je gresio i da nema bezgresnih!
Na duze staze to je dobro i za Srbiju i za DS i za SNS i za vecu demokratiju.

Mr. "X"

pre 11 godina

Koliko sam ja video do sada, predsednik-lider SPS-a je Tadic a ne Dacic.
Ako Tadic da pristanak , onda mozda SPS i napravi vladu sa SNS.

jonhmozzart

pre 11 godina

"Sto mu gromova,
jelenskih mi rogova,
svih mi dabrova s Ontaria,
karamba, karambita,
tako mi čukundeda vrača
i bubnjeva Darkvuda,
dal’ je bilo bolje za vrijeme druga Tita?!"

Super Mario

pre 11 godina

Realno jedino nova vlada naprednjaka može da uradi ključne stvari koje su potrebne ovoj zemlji, da smanji državnu upravu i otpusti partijski kadar, da zaustavi korupciju u javnim nabavkama i da sprovede mere štednje inače idemo u grčki scenario

Proleter

pre 11 godina

Ja se iskreno nadam koaliciji SNS-SPS. Ja jesam na parlamentarnim izborima svoj glas dao SPS, ali ako se i mi biraci nesto pitamo, ja dizem obe ruke za koaliciju sa SNS. Mislim da bi bilo dobro da Demokratska stranka jedno vreme ostane u opoziciji i procisti svoje redove od raznih sumljivih tipova koji su zgrtali ogroman novac, preko grbace gradjana Srbije.

LJUBICA

pre 11 godina

Svaka vlada formirana bez SNS ce se s pravom zvati gubitnicka vlada jer ce biti formirana od gubitnickih stranaka na celu sa DS. A OD TIH ISTIH GUBITNIKA SAMO MOZEMO DA MISLIMO KAKVI CE REZULTATI PROIZACI. Uostalom po isto mprincipu Dva losa ubise Milosa je sklepana i vlada 2008. god. Rezultate njenog rada sada gledamo.

Zoran_bgd

pre 11 godina

Ovde stvarno mozes da procitas uzasavajuce smesne poruke, kao na primer....samo nova vlada sa SNS-om moze nesto konretno da uradi....bla bla bla
Dajte ljudi opametite se!! Jedini garant za nove investicije je Tadic, bio i ostao, pa svidjalo se to nekima ili ne!!!

Гусар

pre 11 godina

Воља грађана је да суштински победници избора, дакле СНС и СПС саставе владу. На Дачићу је да то и омогући.

zivko stevic

pre 11 godina

Vlada Sns bi bila katastrofa, kao i sto je katastrofalan i predsednik Republike, bez obrazovanja , vaspitanja ! Oni sa SPSom i Ursom , pa to bi bila KATASTROFA !

Jugovic M.

pre 11 godina

Mislim da sps treba da odluci sto pre, jer Srbija nema vise vremena za cekanje. Treba da idu sa pobednikom izbora, a to je sns i da prekinu ovu agoniju!

Igor24

pre 11 godina

Najgore da ostanu isti ljudi pojačani LDP-om to bi stvarno bila katastrofa, kako stari kadrovi da nas izvuku iz krize u koju su nas još više gurnuli? Kako Tadić koji je bio predsednik-premijer sada kao samo premijer može nešto bolje i novo da uradi? Pa dajte ljudi budimo ozbiljni...

Muke Tantalove

pre 11 godina

Koliko se ja secam, stranke koje su do sada cinile vlast, 6 Maja uvece obecali su formiranje vlade bez ikakvih problema!? Pitam se samo gde je zapelo, ko nije zadovoljan dobijenim parcetom kolaca i ko zeli bolju poziciju u "Vladi za nastavak unistenja Srbije"!?

NSHC

pre 11 godina

Povedi Aco jednom za svagda,jednom da vidimo sta znaju radikali na vlasti.Busate se u grudi 20 godina mi,pa mi,pa mi.Evo vam vlast uzmite je celu da vidimo te kadrove te junose te strucnjake sta ce da urade sa ovom zemljom.Uzmi Aco vec jednom,uzmi i povedi ovu zemlju u njen konacni cin ka dugom i mracnom putu bez povratka.A kad i vas prezivimo za 4 ili nedaj boze 8 godina onda mozemo da podvucemo crtu tj oni koji do tada prezive da kazu da su sve u zivotu probali,pa i to da imaju bivse ali u dusi one prave Seseljove radikale na vlasti.Amin.

djilda

pre 11 godina

Ni jedna vlada u kojoj nebi bilo sns-a nebi imala legitimitet da vodi ovu drzavu, a verovatno ni strucnost da spase ovaj narod i obezbedi mu iole normalan zivot...

Miki-Liki

pre 11 godina

Koliko svi ovi komentari imaju isti stil, pa potrudite se gospodo pa malo bar promenite da bude uverljivije :) Elem, SNS je pobednik izbora jer ima 5 mandata vise od DS-a? A dosadasnja vlada DS+SPS+URS koliko ima mandata? Da li se vi samo pravite blesavi ili...?

Tadija

pre 11 godina

Nikakvih principa ovde više nema SPS, DS, LDP, strašno. Čeda sad nek krene da se ljubi sa bakama i dekama iz PUPS-a... A što mladi u ovojzemlji nemaju budućnost zbog 25% budzeta što ode na penzije to nikom ništa. Jel trebamo i mi mladi da formiramo svoju stranku da bi mogli normalno da živimo? DOSTA BRE!

Demijan

pre 11 godina

Jedina stranka koja ima legitimitet za sastav nove vlade je SNS, ukoliko DS sastavi kojim slucajem vladu bice to grubo krsenje volje gradjana koji su jasno dali do znanja ko zeli da ih vodi. SPS bi trebalo malo da sagleda sta se desava unutar njihove stranke, veliki broj njihovih clanova je pre za saradnju sa SNSom od demokrata, ovde je stvar u tome da Dacic gleda pre svega svoj interes a onda interes biraca i clanova njegove stranke. Manjinjska vlada ni u kom slucaju ne bi valjala u Srbiji ovog trenutka, jer sa manjinskom vladom dobili bi smo ista lica kao i u prethodnom mandatu samo malo drugacije rasporedjena. Nama treba vlada na celu sa SNSom, trebaju nam novi ljudi koji imaju volju i ideju da stvari u Srbiji pokrenu iz mesta, jer Srbija u ovom trenutku stoji. Nadam se da ce Dacic biti pametan i da ce poslusati volju naroda i svojih clanova da pridje SNSu.

Раца Врачар

pre 11 godina

Сасвим логично и природно ! Нај нормалније да Дачић послуша чланство и симпатизере и уђе у власт са СНС ! Просто немогу да поверујем да би имао смелости да погледа људима у очи ако направи владу са Чедом !

Jugoslav

pre 11 godina

SNS mora uloziti sva politicka sredstva kako bi onemogucila da DS i dalje ostane na vlasti. DS, kao vodeca stranka dosadasnje vlade i vlasti u Srbiji generalno, morala bi otici u opoziciju, jer je dobilo dosta manje glasova nego 2008. godine, a i njen predsednik je porazen u drugom krugu predsednickih izbora. I ako ni jedna stranka nije ostvarila neku ubeljdivu vecinu na parlamentarnim izborima, volja gradjana Srbije je jasno pokazana i overena u drugom krugu predsednickih izbora.

Glasač

pre 11 godina

SNS'URS'PREOKRET'MANJINE = POŠTENA VEĆINA. Bilo bi nepošteno da SNS koja je dva puta pobedila ne bude na vlasti. Neka ih ispomažu URS, Preokret i manjine, dajte im po jedno ministrarstvo, i sredite Srbiju da bude uređena zemlja.

Da izbrišemo gubitničke partije tipa DS, DSS i lažne pobednike tipa SPS.

Draguljce

pre 11 godina

Gradjani Srbije su jasno pokazali ko zeli da ih vodi dalje, i tu nema o cemu da se razgovara, jos to da shvate pojedini politicari, pa da se krene putem oporavka Srbije od vladavine ds-a.

Грчански Деспот

pre 11 godina

G.Vucicu porucio bih Vam "Vodite bitke koje su dovoljno velike da bi bile vazne, a dovoljno male da ih mozete dobiti".
Ove demokrate kao po obicaju uvek obecavaju ali nikako da stignu da odrze obecanje jer su zasnovane na neistini.
Ne, oni ne vide kormilara, koji stoji cvrsto i mirno na svojem mestu.
Buducnost ce se desiti bili oni spremni ili ne.

Sanjalica

pre 11 godina

SPS samo priča o demokratiji za koju se zalaže a u stvari nije smeo da pisne od DS-a koji ih je oživeo 2008me uvukavši ih u vlast!
Njihova ne slaganja sa LDP-om samo su zvanične verzije a o realnom neslaganju obični građani nikada neće ni saznati!
Ono što SNS ima da ponudi je kud i kamo bolje od svih praznih DS-ovskih priča!
Zato i mislim da će oni napraviti vladu kakvu zaslužuje naša zemlja!

miša s

pre 11 godina

u svim evropskim zemljama stranka koja ima najveću podršku sklapa koalicionu vladu pa me interesuje šta uopšte i traže ove demokrate kad krše građanska prava jer nisu oni ti za koje se narod odlučio

mindzula

pre 11 godina

Posle Moskve stvari će da krenu drugim tokom za perspektivu Srbije stoji samo vlada oko SNS-a jer svi znamo da Rusija ne može imati sa demokratama blisku saradnju

crni gruja

pre 11 godina

Dvanaest godina je DS u raznim oblicima vodila ovu zemlju i nije postigla ništa značajno, osim što su država i svaki njen građanin ponaosob više zaduženi. Ako im je stvarno stalo do Srbije i nas običnih građana pošteno bi bilo prepustiti drugima da pokušaju da poboljšaju opšte stanje.

apis

pre 11 godina

Nadam se da ce dacicu doci u glavu sta zele njegovi biraci, odnosno sa kim treba da pravi vladu... Ako mu je stalo do volje naroda, i do toga da narod bolje zivi, prici ce sns-u... logicno.

Zoran

pre 11 godina

sns i sps imaju većinu bez trećeg partnera iz razloga što će bar pola poslanika iz dss preći u sns, a i iz ursa bar tri poslanika na čelu sa Majom Gojković

Tadija

pre 11 godina

Nikakvih principa ovde više nema SPS, DS, LDP, strašno. Čeda sad nek krene da se ljubi sa bakama i dekama iz PUPS-a... A što mladi u ovojzemlji nemaju budućnost zbog 25% budzeta što ode na penzije to nikom ništa. Jel trebamo i mi mladi da formiramo svoju stranku da bi mogli normalno da živimo? DOSTA BRE!

Optimista

pre 11 godina

Previše dobro da bi bilo istinito.

"Pajser ekipa" koja treba da formira Vladu, prodala bi i dušu đavolu da bi ostali u vlasti.
Svi su svesni da bi na ponovljenim izborima mogli da sanjaju o ulasku u Vladu.

Dogovoriće se na kraju, svi blefiraju, ali čim prvi popusti eto nama Vlade.

savest

pre 11 godina

Pitanje je koliko je zaista tesko stanje u Srbiji, kada toliko tesko idu pregovori?
Krkobabic ne moze sa DS iz prostog razloga sto ne zeli da prihvati realnost u ekonomiji, a to je zamrznute plate u javnom sektoru, kao i penzije. (prica da SPS nece sa LDP je samo zvanicna verzija problema)
Ni SNS nece moci puno da uradi sa SPS-om, iz identicnih razloga. Zato glasam za vladu SNS-DS pod uslovom da postanu transparentna muljanja prethodne vlade, da DS prihvati da je gresio i da nema bezgresnih!
Na duze staze to je dobro i za Srbiju i za DS i za SNS i za vecu demokratiju.

manojlo-s

pre 11 godina

kad dođe Dačić od Putina ima samo da se smeška dok će Čeda da mu se izvinjava i za Kosovo i za Republiku Srpsku i za devedesete a možda i za Kosovski boj

emilija s

pre 11 godina

evo prođe mesec dana kako Tadić nemože da preskoči prag da bi osnovao vladu red je da Dačić se okrene i da to reše za pet dana

Grof od Branicevo

pre 11 godina

Nadam se da ce se uspostaviti dobar dialog izmedju SNS i SPS, jer je ovoj drzavi preko potrebna vlada koja ce moci da zaustavi ovo propadanje i bescenje.

sabahudin

pre 11 godina

Ako sam dobro razumeo g-dina Vučića on je u razgovorima u Nemačkoj,dobio uveravanja od njih da će oni poštovati moguću koaliciju između SPS i SNS.Treba tome dodati i stav Rusije da je i ona spremna da pomogne finansijski naš izlazak iz krize dolazi se do zaključka da DS više nije ključni igrač na ovim prostorima sa kojima svet isključivo hoće da sarađuje,kako su se sami deklarisali sve ove godine.

Маријанац

pre 11 godina

Када се узму у опзир изјаве Вучића, а и челника СПС о евентуалној коалицији са ЛДП са једне стране и чињенице да сви функционери ДС последњих дана беже од давања изјава медијима ко ђаво од крста. Евидентно је ко ће чинити наредну владу. А то су управо они који су добили највише гласова на изборима.

Super Mario

pre 11 godina

(Miki-Liki, 7. jun 2012 13:57)
Zašto onda nema vlade DS-SPS-URS? Mesec dana je prošlo od završetka izbora?!? Uostalom URS i SPS su se u kampanji više ponašali kao opozicija nego kao vlast da su bili sa DS-om.A i svi negativni komentari po SNS su na isti kalup, bla, bla, truć, truć..

manojlović

pre 11 godina

treba da se pokrene ova Sbija is korena a to građani ne mogu da očekuju od ove predhodne vlade oni šta su znali to su i pokazali a rezultat je samo opljačkana Srbija sa uništenom privredom zato verujem da će Dačić stati na pravu stranu i uhvatiti se posla da svima nama bude bolje

srećko

pre 11 godina

Да ли је то најава да је пукло између ДС и СПС,собзиром на чињеницу да је Дачић својевремено рекао, да он у исто време неће преговарати и са ДС и са СНС.Или је погазио сопствену реч или се окренуо другој страни,тј.победничкој.Рекло би се да је девиза СПС увек са победником никако са губитником.

Mr. "X"

pre 11 godina

Koliko sam ja video do sada, predsednik-lider SPS-a je Tadic a ne Dacic.
Ako Tadic da pristanak , onda mozda SPS i napravi vladu sa SNS.

Dobrasin45

pre 11 godina

Posto je DS doveo drzavu do prosjackog stapa, nije moguce da oni izvuku zemlju iz krize, zato pobednici na izborima moraju da sastave vladu,. DA MOGUCE JE!!!!

Cupava

pre 11 godina

Ajmo sad malo DS u opoziciju!Samo polako,bez zurbe,spakujte se polako,pazite da nesto ne daj Boze ne zaboravite i da vam vidimo ledja,mislim,red je.

turbo folk menadzer

pre 11 godina

Dacic nije u Moskvi iz političkih razloga, već prijateljski pomaze i ugovara Cecin koncert u Moskvi. Specijalni gosti na koncertu bice verovatno duet Mrkonjić - Bekuta, sa spletom srpskih narodnih pesama.
Ziveli.

bezimena

pre 11 godina

Gradjani Srbije su jasno pokazali ko zeli da ih vodi dalje, i tu nema o cemu da se razgovara, jos to da shvate pojedini politicari, pa da se krene putem oporavka Srbije od vladavine ds-a.
(Draguljce, 7. jun 2012 15:15)

Ako koza laže, rog ne laže!
Gradjani Srbije su strankama koje su činile prethodnu Vladu, dali VIŠE glasova nego što su ih imale na prošlim izborima. Šta tu nije jasno!?

p.s. SRS je SAMA na prošlim izborima osvojila 87 poslaničkih mesta (1/3 Skupštine) pa NIJE mogla da sklopi Vladu! Koalicija okupljena oko SNS, 12 (DVANAEST) stranaka i nekakvih pokreta, ima 73 mesta. Koliko ima SAMA SNS? SVE JE JASNO onome ko hoće da vidi realnost. Uostalom, pametnom sto reči dosta, budali ne vredi ni govoriti...

jonhmozzart

pre 11 godina

"Sto mu gromova,
jelenskih mi rogova,
svih mi dabrova s Ontaria,
karamba, karambita,
tako mi čukundeda vrača
i bubnjeva Darkvuda,
dal’ je bilo bolje za vrijeme druga Tita?!"