Subota, 31.12.2011.

15:43

Blekburn slavio na Old Trafordu!

Fudbaleri Blekburna priredili su veliko iznenađenje u 19. kolu Premijer lige, pošto su pobedili Mančester junajted na Old Trafordu sa 3:2 (1:0).

Izvor: SO

Blekburn slavio na Old Trafordu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

branko

pre 12 godina

Tek sa sada oseca u MJ-ovoj igri narocito u odbrani koliko im je znacio Vidic. Sir Alex Ferguson-u u crkvu svake nedelje da se molis Bogu da pomogne da se Vidic sto pre oporavi i zaigra inace lose se pise MJ jer ovakav igrac kao sto je Vidic ne postoji barem danas.
Branko

Milos BK

pre 12 godina

I osta covek ziv posle ove izjave...nisam fan junajteda , navijam za zvezdu ,ostale lige pratim samo zbog dobrog fudbala i nemam favorite , da se razumemo... izjaviti da junajted godinama u evropi belezi PROSECNE rezultate? u poslednjih 5 godina imaju polufinale , dva finala i jednu titulu...mislim da je samo barsa uspesnija od njih , tako da , idi covece , gledaj neki film , batali polemiku o fudbalu,a ja cu i dalje da se cudim ovoj izjavi.

Ljubitelj Sporta

pre 12 godina

Krajnje je vreme da Lindegaard postane standardan golman - ja se ne secam da je pogresio u svim utakmicama u kojima je branio za United. De Gea je vrlo mlad, ima vremena za njega - Lindegaardu treba dati sansu da se ustali kao broj 1.

red devil 011

pre 12 godina

Vladimire, ti ili pratis neki sport poput hokeja na travi ili bocanja, ili si (ste) blizu gerijatrijskog odelenja, pa se tome moze pripisati ovolika kolicina nebuloza u jednom komentaru. Ferguson je verovatno najbolji, a sigurno najuspesniji trener u ISTORIJI fudbalske igre. O tome kako je on zaribao zadnjih godina i kako Mancester nema uspeha u Evropi (?!), ne znam kako objasniti cinjenicu da je Mancester igrao u 3 od poslednja 4 finala Lige Sampiona? Ili je merilo "uspeha u Evropi" Intertoto Kup, Kup Lilijane Franketi, sta? Ne znam ni da li da se bavim ostalim podatcima iz "nidje veze" kategorije...da li da pocnem od toga da OSej o kome pricas vise nije clan Mancester Junajteda, ili da je Flecer (iako nazalost pati od strasnih zdravstvenih problema zadnje 2 godine) uz Vidica najbitniji igrac kada se Mancester brani, ili da je Evra nekoliko puta zadnjih godina bio uvrsten u idealnu postavu PL kao i prestiznog L'Ekipovog izbora za idealnu jedanaestoricu Evrope, ili da je Velbek za svoje godine fantastican igrac i da u suprotnom ne bi na pocetku sezone igrao pre nego Ernandes ili Berbatov... Naravno da bi Mancester mogao da dovede bolje igrace da se novi vlasnik nije zaduzio na racun kluba kada ga je kupio pre neku godinu, i naravno da bi Fergusonu bilo lakse da zbog manjka novca nije ispadao iz trke za igrace kao sto su bili Dani Alves, Benzema, Esjen, Drogba, i mnogi drugi, ili da je od astronomske prodaje K. Ronalda mogao odmah da iskoristi pare za pojacanja umesto da krpi rupe u timu menjanjem taktike i uvodjenjem igraca iz podmlatka - ali upravo se u tim situacijama vidi ko je sjajan trener i moze i sa takvim timom da osvoji titulu i napravi uspeh u LS! Sa neogranicenim budzetom kakav ima recimo Mancester Siti moze prakticno bilo ko da vodi tim sa uspehom - eto pre 4 godine je jedan Avram Grant sa prebogatim Celzijem ni kriv ni duzan igrao u finalu LS! Mancini se sad pravi baja, a Murinjo je za 2 godine sa njegovim Interom uradio ono cemu on 4 godine nije bio ni blizu - dosao na vrh Evrope. Meni je Ferguson i ovako sa 70 godina cak ispred Murinja (a svi ostali danasnji treneri su daleko iza) zato sto Murinjo zeli uspeh radi licne promocije, on napravi analizu i taktiku koja jeste vrhunska kada stigne u klub, ali onda kada je zeljena titula osvojena a glad za trofejima kod igraca time smanjena, on napusta klub i trazi sledeci izazov. Ferguson sa druge strane gradi pobednicki tim i klub sa snaznom strukturom, daje sansu mladim igracima i od njih cesto pravi korisne igrace u seniorskom timu, a ponekad i zvezde, i tako iz godine u godinu, iz decenije u deceniju. Prihvatam da se neko nece sloziti sa zadnjom konstatacijom, ali u svakom slucaju reci da Ferguson treba da se povuce jer vise nije sposoban da vodi pobednicki tim je apsolutno van pameti za svakog ko i malo prati evropski fudbal.

Alex

pre 12 godina

Vladimire uopšte nije kriv Ferguson što su izgubili.Razlog je u tome što su jedino Englezi prisutni na kladionici pa su morali da nameste.Mančester je bio u dobroj formi do meča sa Blekburnom.Ne namešta samo Mančester već i ostali,pogotovo sad kad nema ništa drugo da se kladi osim Engleskih liga.Inače Mančester je poslednjih godina beležio bolje rezultate u odnosu na tim kakav su imali.

fudbal

pre 12 godina

ako Mancester ne pobedi na utakmici ili se Ferguson sprdao sa protivnikom ili je namestaljka za kladionice, treceg nema kazu navijaci tog kluba.

dr

pre 12 godina

Ma bre prso je Man.Utd ,nije ovo nikakva namestaljka. Poceli su da gube redovno,od Sitija 7-1 valjda...pa kuci jedva uzeli bod protiv Bazela(vodio Bazel 1-3),pa ih isprasio Bazel u Svajcarskoj i izbacio ih iz Lige Sampiona. Cak se i Vidic povredio fatalno,neki maler ih tera,nema tu leka.

ultrasrbin

pre 12 godina

(Mile, 31. decembar 2011 16:28)
gde nadje milijasa i pantelica. pa nije isto nasa liga i neke indijanske ekipe i ekipe koje se bore za vrh u najacim ligama.

Владимир

pre 12 godina

Фергусон је требало давно да оде у пензију. Његове резултате покрива само ФА њнглеске, а то се најбоље види у Европи где МУ годинама прави просечне резултате. Очигледно да је сјајан тактичар, мотиватор и све што је потребно за једну утакмицу и сезону, ал је поодавно изгубио компас у селекцији играча.
Де Хеа (сад се већ може рећи да је кикс голман без неког изразитог квалитета)
Рафаел, Евра (после Ирвина МУ нема тако поузданог бека, у случају ове двојице промаја по крилима је константна)
О Шеј, Еванс (тупови играча попут Бруса и Радока, а још и без срца, су давно иза нас)
Керик, Флечер (овај двојац није вредан коментара, нису за Свонси)
Валенсија, Андерсон (осим егзотичних имена апсолутно бескорисна решеења)
Бербатов, Велбек (солидне резерве)
Корејанац (све је било ок с њим док је изигравао маскоту, ал сад је почео и редовно да игра!)
Од наведених половњака АФ прави конкурентан састав, ал понављам, да није људи из савеза не би освојили половину титула...

psiho

pre 12 godina

jedini igraju za praznike,red je da se ovajde malo..2-2 kvota koliko hoces,ali jos veci honorar od kineskih kladionica koje kontrolisu fudbal sirom sveta..sramota za sport.ko veruje u taj rezultat nije normalan..

Donn

pre 12 godina

Yakubu igrao kao u najboljim godinama,Samba kralj vazdusnih duela i nikako ne mogu da shvatim da coek igra za neki Blekburn.Kako je Siti profitirao jos samo da dobije Sanderlend.Pao Totenhem,Chelzi i United,konkurenti za prvo mjesto.

srećnik

pre 12 godina

reko' dali da igram HC na UTD, neću, igrat ću 4+ i tako i bi, ma da nisam zamišljao da će doći na ovaj način! Neka je sreća jednom i na mojoj strani ;)

Zlatko

pre 12 godina

Utakmicu nisam gledao iz istog razloga zbog kojeg je MU izgubio.Ocekivao sam sigurnu pobedu sa 2-3 razlike.Umalo me slog ne strefi kad videh rezultat na netu.Em su poslednji,em,procitah u tekstu,da do sad nisu imali pobedu na strani.A taman sam se lepo obradovao sto City igra sutra,racunajuci na 3 boda danas za MU a neki kiks City-ja sutra jer iako su profesionalci ipak je 1.januar.Kad ono,ekipa koja najbolje odigra ove Novogodisnje utakmice izgubi od poslednjeplasirane ekipe i to na svom terenu.Ima mnogo do kraja,bice kikseva,ali,da li je moguce da ce MU 2 trofeja da izgubi na Old Trafordu?LS su izgubili kiksom protiv Bazela 3:3,a ovih 2:3 protiv Blekburna mogu biti presudni u konacnom plasmanu u ligi.Nadam se da nece.Ali ako MU bude drugi ja bih voleo da to bude sa 4 boda zaostatka.

IVORY

pre 12 godina

Bravo za Blekburn. Cestitao Fergusonu sedamdeseti rodjendan i BanetuUtd skorasnji osamnaesti, kako je nedavno sam rekao! Neka se United oprosti od svih titula ove sezone. Totenhem ce uzeti Premier, a Celzi FA kup i LS!

ledeni

pre 12 godina

hehe, uvijek mi je drago kad neka ekipa sa dna pobijedi neku sa vrha tabele, bez obzira o kojoj ligi se radi:)
cestitke blekburnu :), vama svima srecna nova godina!

Mile

pre 12 godina

Dobra partija Petrovica, po trenutnoj formi igraca reprezentacija bi trebala da zaigra u sastavu: JogarcevicBastaIvanovic SuboticKolarovMilijas PetrovicZoran TosicLazar MarkovicSulejmaniPantelic

Obeležen

pre 12 godina

To je zato što sam ga stavio na listić i to u fiksu!
Sve je to zbog mene, ja sam maler na kladionici!
Izvinjavam se svim fanovima Mančestera, za poraz sam ja isključivi krivac!

goran

pre 12 godina

Kakva kiksara ovaj De Gea stoputa je gori od (promasene investicije) Tim Howarda...Blackburn je zasluzeno dobio,nemoze Man U sa ovakvim kombinovanim timom da dobije iole ozbiljniji klub u premijer ligi i mislim da je sa ovakvim razvojem situacije osvajanje titule nemoguca misija !!!

BaneUtd

pre 12 godina

Cenim Fergusona za sve sto je dosad uradio, i cestitam mu 70 rodjendan, ali me danas bas iznervirao. Iskljucivi jde krivac za ovu blamazu. Hvala mi za sve i neka sledece godine ide u zasluzenu penziju. Nadam se dolasku Murinja, kmoji cini se jedini moze razdrmati ove uobrazene zvede. Tesko da ce mo do titule,Sity i Totenhem su konstantniji. nasa sansa je FA kup. I to je nesto!

N-E-O*

pre 12 godina

Fergusonu ce opet biti krive sudije....E moj Fergusone,izgubis od zadnjeg na tabeli i hoces da budes prvak aha ali sl.sezone.....Realno Junajted nema neki veliki broj igraca ekstra klase Runi,Vidic i to je to......Ostal su dobri ali nista vise za razliku od Sitija koji ima dva tima,pa i ne cudi sto su iz UNAKAZILI 6-1 na Old Trafordu......

Arsenal

pre 12 godina

Kris Samba i Jakubu gaze. Ako Blekburn ostane zasluge najvecim delom idu sigurno njima. Arsenalu bi bolja investicija bio Samba nego Mertezaker. Covek dobije svaki vazdusni duel, namesta golove, prave penale nad njim, ako je rezultat nepovoljan moze i u napad... Steta sto celnici Blekburna nisu prihvatili ponudu za njega.

Davidoff

pre 12 godina

BANE imaš veliki selam od šeika,vidiš kako ljudi igraju protiv vas kad ih malo "podmažemo"!!!Dolazi januar,prije toga smo čestitali saf-u rođendan sa tricom u mreži,da bi sve bilo u redu,,,P.S. Zbog ovakvih utakmica obožavam englesku ligu,i zbog ovakvih utakmica to je najbolja liga na svijetu (Ronaldo,ne lupaj)!Glory glory mutavi utd BUAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH,,,

ledeni

pre 12 godina

hehe, uvijek mi je drago kad neka ekipa sa dna pobijedi neku sa vrha tabele, bez obzira o kojoj ligi se radi:)
cestitke blekburnu :), vama svima srecna nova godina!

Obeležen

pre 12 godina

To je zato što sam ga stavio na listić i to u fiksu!
Sve je to zbog mene, ja sam maler na kladionici!
Izvinjavam se svim fanovima Mančestera, za poraz sam ja isključivi krivac!

N-E-O*

pre 12 godina

Fergusonu ce opet biti krive sudije....E moj Fergusone,izgubis od zadnjeg na tabeli i hoces da budes prvak aha ali sl.sezone.....Realno Junajted nema neki veliki broj igraca ekstra klase Runi,Vidic i to je to......Ostal su dobri ali nista vise za razliku od Sitija koji ima dva tima,pa i ne cudi sto su iz UNAKAZILI 6-1 na Old Trafordu......

Davidoff

pre 12 godina

BANE imaš veliki selam od šeika,vidiš kako ljudi igraju protiv vas kad ih malo "podmažemo"!!!Dolazi januar,prije toga smo čestitali saf-u rođendan sa tricom u mreži,da bi sve bilo u redu,,,P.S. Zbog ovakvih utakmica obožavam englesku ligu,i zbog ovakvih utakmica to je najbolja liga na svijetu (Ronaldo,ne lupaj)!Glory glory mutavi utd BUAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH,,,

goran

pre 12 godina

Kakva kiksara ovaj De Gea stoputa je gori od (promasene investicije) Tim Howarda...Blackburn je zasluzeno dobio,nemoze Man U sa ovakvim kombinovanim timom da dobije iole ozbiljniji klub u premijer ligi i mislim da je sa ovakvim razvojem situacije osvajanje titule nemoguca misija !!!

Arsenal

pre 12 godina

Kris Samba i Jakubu gaze. Ako Blekburn ostane zasluge najvecim delom idu sigurno njima. Arsenalu bi bolja investicija bio Samba nego Mertezaker. Covek dobije svaki vazdusni duel, namesta golove, prave penale nad njim, ako je rezultat nepovoljan moze i u napad... Steta sto celnici Blekburna nisu prihvatili ponudu za njega.

IVORY

pre 12 godina

Bravo za Blekburn. Cestitao Fergusonu sedamdeseti rodjendan i BanetuUtd skorasnji osamnaesti, kako je nedavno sam rekao! Neka se United oprosti od svih titula ove sezone. Totenhem ce uzeti Premier, a Celzi FA kup i LS!

Mile

pre 12 godina

Dobra partija Petrovica, po trenutnoj formi igraca reprezentacija bi trebala da zaigra u sastavu: JogarcevicBastaIvanovic SuboticKolarovMilijas PetrovicZoran TosicLazar MarkovicSulejmaniPantelic

srećnik

pre 12 godina

reko' dali da igram HC na UTD, neću, igrat ću 4+ i tako i bi, ma da nisam zamišljao da će doći na ovaj način! Neka je sreća jednom i na mojoj strani ;)

red devil 011

pre 12 godina

Vladimire, ti ili pratis neki sport poput hokeja na travi ili bocanja, ili si (ste) blizu gerijatrijskog odelenja, pa se tome moze pripisati ovolika kolicina nebuloza u jednom komentaru. Ferguson je verovatno najbolji, a sigurno najuspesniji trener u ISTORIJI fudbalske igre. O tome kako je on zaribao zadnjih godina i kako Mancester nema uspeha u Evropi (?!), ne znam kako objasniti cinjenicu da je Mancester igrao u 3 od poslednja 4 finala Lige Sampiona? Ili je merilo "uspeha u Evropi" Intertoto Kup, Kup Lilijane Franketi, sta? Ne znam ni da li da se bavim ostalim podatcima iz "nidje veze" kategorije...da li da pocnem od toga da OSej o kome pricas vise nije clan Mancester Junajteda, ili da je Flecer (iako nazalost pati od strasnih zdravstvenih problema zadnje 2 godine) uz Vidica najbitniji igrac kada se Mancester brani, ili da je Evra nekoliko puta zadnjih godina bio uvrsten u idealnu postavu PL kao i prestiznog L'Ekipovog izbora za idealnu jedanaestoricu Evrope, ili da je Velbek za svoje godine fantastican igrac i da u suprotnom ne bi na pocetku sezone igrao pre nego Ernandes ili Berbatov... Naravno da bi Mancester mogao da dovede bolje igrace da se novi vlasnik nije zaduzio na racun kluba kada ga je kupio pre neku godinu, i naravno da bi Fergusonu bilo lakse da zbog manjka novca nije ispadao iz trke za igrace kao sto su bili Dani Alves, Benzema, Esjen, Drogba, i mnogi drugi, ili da je od astronomske prodaje K. Ronalda mogao odmah da iskoristi pare za pojacanja umesto da krpi rupe u timu menjanjem taktike i uvodjenjem igraca iz podmlatka - ali upravo se u tim situacijama vidi ko je sjajan trener i moze i sa takvim timom da osvoji titulu i napravi uspeh u LS! Sa neogranicenim budzetom kakav ima recimo Mancester Siti moze prakticno bilo ko da vodi tim sa uspehom - eto pre 4 godine je jedan Avram Grant sa prebogatim Celzijem ni kriv ni duzan igrao u finalu LS! Mancini se sad pravi baja, a Murinjo je za 2 godine sa njegovim Interom uradio ono cemu on 4 godine nije bio ni blizu - dosao na vrh Evrope. Meni je Ferguson i ovako sa 70 godina cak ispred Murinja (a svi ostali danasnji treneri su daleko iza) zato sto Murinjo zeli uspeh radi licne promocije, on napravi analizu i taktiku koja jeste vrhunska kada stigne u klub, ali onda kada je zeljena titula osvojena a glad za trofejima kod igraca time smanjena, on napusta klub i trazi sledeci izazov. Ferguson sa druge strane gradi pobednicki tim i klub sa snaznom strukturom, daje sansu mladim igracima i od njih cesto pravi korisne igrace u seniorskom timu, a ponekad i zvezde, i tako iz godine u godinu, iz decenije u deceniju. Prihvatam da se neko nece sloziti sa zadnjom konstatacijom, ali u svakom slucaju reci da Ferguson treba da se povuce jer vise nije sposoban da vodi pobednicki tim je apsolutno van pameti za svakog ko i malo prati evropski fudbal.

Donn

pre 12 godina

Yakubu igrao kao u najboljim godinama,Samba kralj vazdusnih duela i nikako ne mogu da shvatim da coek igra za neki Blekburn.Kako je Siti profitirao jos samo da dobije Sanderlend.Pao Totenhem,Chelzi i United,konkurenti za prvo mjesto.

Zlatko

pre 12 godina

Utakmicu nisam gledao iz istog razloga zbog kojeg je MU izgubio.Ocekivao sam sigurnu pobedu sa 2-3 razlike.Umalo me slog ne strefi kad videh rezultat na netu.Em su poslednji,em,procitah u tekstu,da do sad nisu imali pobedu na strani.A taman sam se lepo obradovao sto City igra sutra,racunajuci na 3 boda danas za MU a neki kiks City-ja sutra jer iako su profesionalci ipak je 1.januar.Kad ono,ekipa koja najbolje odigra ove Novogodisnje utakmice izgubi od poslednjeplasirane ekipe i to na svom terenu.Ima mnogo do kraja,bice kikseva,ali,da li je moguce da ce MU 2 trofeja da izgubi na Old Trafordu?LS su izgubili kiksom protiv Bazela 3:3,a ovih 2:3 protiv Blekburna mogu biti presudni u konacnom plasmanu u ligi.Nadam se da nece.Ali ako MU bude drugi ja bih voleo da to bude sa 4 boda zaostatka.

Milos BK

pre 12 godina

I osta covek ziv posle ove izjave...nisam fan junajteda , navijam za zvezdu ,ostale lige pratim samo zbog dobrog fudbala i nemam favorite , da se razumemo... izjaviti da junajted godinama u evropi belezi PROSECNE rezultate? u poslednjih 5 godina imaju polufinale , dva finala i jednu titulu...mislim da je samo barsa uspesnija od njih , tako da , idi covece , gledaj neki film , batali polemiku o fudbalu,a ja cu i dalje da se cudim ovoj izjavi.

BaneUtd

pre 12 godina

Cenim Fergusona za sve sto je dosad uradio, i cestitam mu 70 rodjendan, ali me danas bas iznervirao. Iskljucivi jde krivac za ovu blamazu. Hvala mi za sve i neka sledece godine ide u zasluzenu penziju. Nadam se dolasku Murinja, kmoji cini se jedini moze razdrmati ove uobrazene zvede. Tesko da ce mo do titule,Sity i Totenhem su konstantniji. nasa sansa je FA kup. I to je nesto!

psiho

pre 12 godina

jedini igraju za praznike,red je da se ovajde malo..2-2 kvota koliko hoces,ali jos veci honorar od kineskih kladionica koje kontrolisu fudbal sirom sveta..sramota za sport.ko veruje u taj rezultat nije normalan..

Владимир

pre 12 godina

Фергусон је требало давно да оде у пензију. Његове резултате покрива само ФА њнглеске, а то се најбоље види у Европи где МУ годинама прави просечне резултате. Очигледно да је сјајан тактичар, мотиватор и све што је потребно за једну утакмицу и сезону, ал је поодавно изгубио компас у селекцији играча.
Де Хеа (сад се већ може рећи да је кикс голман без неког изразитог квалитета)
Рафаел, Евра (после Ирвина МУ нема тако поузданог бека, у случају ове двојице промаја по крилима је константна)
О Шеј, Еванс (тупови играча попут Бруса и Радока, а још и без срца, су давно иза нас)
Керик, Флечер (овај двојац није вредан коментара, нису за Свонси)
Валенсија, Андерсон (осим егзотичних имена апсолутно бескорисна решеења)
Бербатов, Велбек (солидне резерве)
Корејанац (све је било ок с њим док је изигравао маскоту, ал сад је почео и редовно да игра!)
Од наведених половњака АФ прави конкурентан састав, ал понављам, да није људи из савеза не би освојили половину титула...

fudbal

pre 12 godina

ako Mancester ne pobedi na utakmici ili se Ferguson sprdao sa protivnikom ili je namestaljka za kladionice, treceg nema kazu navijaci tog kluba.

Ljubitelj Sporta

pre 12 godina

Krajnje je vreme da Lindegaard postane standardan golman - ja se ne secam da je pogresio u svim utakmicama u kojima je branio za United. De Gea je vrlo mlad, ima vremena za njega - Lindegaardu treba dati sansu da se ustali kao broj 1.

branko

pre 12 godina

Tek sa sada oseca u MJ-ovoj igri narocito u odbrani koliko im je znacio Vidic. Sir Alex Ferguson-u u crkvu svake nedelje da se molis Bogu da pomogne da se Vidic sto pre oporavi i zaigra inace lose se pise MJ jer ovakav igrac kao sto je Vidic ne postoji barem danas.
Branko

dr

pre 12 godina

Ma bre prso je Man.Utd ,nije ovo nikakva namestaljka. Poceli su da gube redovno,od Sitija 7-1 valjda...pa kuci jedva uzeli bod protiv Bazela(vodio Bazel 1-3),pa ih isprasio Bazel u Svajcarskoj i izbacio ih iz Lige Sampiona. Cak se i Vidic povredio fatalno,neki maler ih tera,nema tu leka.

Alex

pre 12 godina

Vladimire uopšte nije kriv Ferguson što su izgubili.Razlog je u tome što su jedino Englezi prisutni na kladionici pa su morali da nameste.Mančester je bio u dobroj formi do meča sa Blekburnom.Ne namešta samo Mančester već i ostali,pogotovo sad kad nema ništa drugo da se kladi osim Engleskih liga.Inače Mančester je poslednjih godina beležio bolje rezultate u odnosu na tim kakav su imali.

ultrasrbin

pre 12 godina

(Mile, 31. decembar 2011 16:28)
gde nadje milijasa i pantelica. pa nije isto nasa liga i neke indijanske ekipe i ekipe koje se bore za vrh u najacim ligama.

BaneUtd

pre 12 godina

Cenim Fergusona za sve sto je dosad uradio, i cestitam mu 70 rodjendan, ali me danas bas iznervirao. Iskljucivi jde krivac za ovu blamazu. Hvala mi za sve i neka sledece godine ide u zasluzenu penziju. Nadam se dolasku Murinja, kmoji cini se jedini moze razdrmati ove uobrazene zvede. Tesko da ce mo do titule,Sity i Totenhem su konstantniji. nasa sansa je FA kup. I to je nesto!

Владимир

pre 12 godina

Фергусон је требало давно да оде у пензију. Његове резултате покрива само ФА њнглеске, а то се најбоље види у Европи где МУ годинама прави просечне резултате. Очигледно да је сјајан тактичар, мотиватор и све што је потребно за једну утакмицу и сезону, ал је поодавно изгубио компас у селекцији играча.
Де Хеа (сад се већ може рећи да је кикс голман без неког изразитог квалитета)
Рафаел, Евра (после Ирвина МУ нема тако поузданог бека, у случају ове двојице промаја по крилима је константна)
О Шеј, Еванс (тупови играча попут Бруса и Радока, а још и без срца, су давно иза нас)
Керик, Флечер (овај двојац није вредан коментара, нису за Свонси)
Валенсија, Андерсон (осим егзотичних имена апсолутно бескорисна решеења)
Бербатов, Велбек (солидне резерве)
Корејанац (све је било ок с њим док је изигравао маскоту, ал сад је почео и редовно да игра!)
Од наведених половњака АФ прави конкурентан састав, ал понављам, да није људи из савеза не би освојили половину титула...

Mile

pre 12 godina

Dobra partija Petrovica, po trenutnoj formi igraca reprezentacija bi trebala da zaigra u sastavu: JogarcevicBastaIvanovic SuboticKolarovMilijas PetrovicZoran TosicLazar MarkovicSulejmaniPantelic

IVORY

pre 12 godina

Bravo za Blekburn. Cestitao Fergusonu sedamdeseti rodjendan i BanetuUtd skorasnji osamnaesti, kako je nedavno sam rekao! Neka se United oprosti od svih titula ove sezone. Totenhem ce uzeti Premier, a Celzi FA kup i LS!

Davidoff

pre 12 godina

BANE imaš veliki selam od šeika,vidiš kako ljudi igraju protiv vas kad ih malo "podmažemo"!!!Dolazi januar,prije toga smo čestitali saf-u rođendan sa tricom u mreži,da bi sve bilo u redu,,,P.S. Zbog ovakvih utakmica obožavam englesku ligu,i zbog ovakvih utakmica to je najbolja liga na svijetu (Ronaldo,ne lupaj)!Glory glory mutavi utd BUAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH,,,

psiho

pre 12 godina

jedini igraju za praznike,red je da se ovajde malo..2-2 kvota koliko hoces,ali jos veci honorar od kineskih kladionica koje kontrolisu fudbal sirom sveta..sramota za sport.ko veruje u taj rezultat nije normalan..

Alex

pre 12 godina

Vladimire uopšte nije kriv Ferguson što su izgubili.Razlog je u tome što su jedino Englezi prisutni na kladionici pa su morali da nameste.Mančester je bio u dobroj formi do meča sa Blekburnom.Ne namešta samo Mančester već i ostali,pogotovo sad kad nema ništa drugo da se kladi osim Engleskih liga.Inače Mančester je poslednjih godina beležio bolje rezultate u odnosu na tim kakav su imali.

N-E-O*

pre 12 godina

Fergusonu ce opet biti krive sudije....E moj Fergusone,izgubis od zadnjeg na tabeli i hoces da budes prvak aha ali sl.sezone.....Realno Junajted nema neki veliki broj igraca ekstra klase Runi,Vidic i to je to......Ostal su dobri ali nista vise za razliku od Sitija koji ima dva tima,pa i ne cudi sto su iz UNAKAZILI 6-1 na Old Trafordu......

Zlatko

pre 12 godina

Utakmicu nisam gledao iz istog razloga zbog kojeg je MU izgubio.Ocekivao sam sigurnu pobedu sa 2-3 razlike.Umalo me slog ne strefi kad videh rezultat na netu.Em su poslednji,em,procitah u tekstu,da do sad nisu imali pobedu na strani.A taman sam se lepo obradovao sto City igra sutra,racunajuci na 3 boda danas za MU a neki kiks City-ja sutra jer iako su profesionalci ipak je 1.januar.Kad ono,ekipa koja najbolje odigra ove Novogodisnje utakmice izgubi od poslednjeplasirane ekipe i to na svom terenu.Ima mnogo do kraja,bice kikseva,ali,da li je moguce da ce MU 2 trofeja da izgubi na Old Trafordu?LS su izgubili kiksom protiv Bazela 3:3,a ovih 2:3 protiv Blekburna mogu biti presudni u konacnom plasmanu u ligi.Nadam se da nece.Ali ako MU bude drugi ja bih voleo da to bude sa 4 boda zaostatka.

srećnik

pre 12 godina

reko' dali da igram HC na UTD, neću, igrat ću 4+ i tako i bi, ma da nisam zamišljao da će doći na ovaj način! Neka je sreća jednom i na mojoj strani ;)

Obeležen

pre 12 godina

To je zato što sam ga stavio na listić i to u fiksu!
Sve je to zbog mene, ja sam maler na kladionici!
Izvinjavam se svim fanovima Mančestera, za poraz sam ja isključivi krivac!

Arsenal

pre 12 godina

Kris Samba i Jakubu gaze. Ako Blekburn ostane zasluge najvecim delom idu sigurno njima. Arsenalu bi bolja investicija bio Samba nego Mertezaker. Covek dobije svaki vazdusni duel, namesta golove, prave penale nad njim, ako je rezultat nepovoljan moze i u napad... Steta sto celnici Blekburna nisu prihvatili ponudu za njega.

red devil 011

pre 12 godina

Vladimire, ti ili pratis neki sport poput hokeja na travi ili bocanja, ili si (ste) blizu gerijatrijskog odelenja, pa se tome moze pripisati ovolika kolicina nebuloza u jednom komentaru. Ferguson je verovatno najbolji, a sigurno najuspesniji trener u ISTORIJI fudbalske igre. O tome kako je on zaribao zadnjih godina i kako Mancester nema uspeha u Evropi (?!), ne znam kako objasniti cinjenicu da je Mancester igrao u 3 od poslednja 4 finala Lige Sampiona? Ili je merilo "uspeha u Evropi" Intertoto Kup, Kup Lilijane Franketi, sta? Ne znam ni da li da se bavim ostalim podatcima iz "nidje veze" kategorije...da li da pocnem od toga da OSej o kome pricas vise nije clan Mancester Junajteda, ili da je Flecer (iako nazalost pati od strasnih zdravstvenih problema zadnje 2 godine) uz Vidica najbitniji igrac kada se Mancester brani, ili da je Evra nekoliko puta zadnjih godina bio uvrsten u idealnu postavu PL kao i prestiznog L'Ekipovog izbora za idealnu jedanaestoricu Evrope, ili da je Velbek za svoje godine fantastican igrac i da u suprotnom ne bi na pocetku sezone igrao pre nego Ernandes ili Berbatov... Naravno da bi Mancester mogao da dovede bolje igrace da se novi vlasnik nije zaduzio na racun kluba kada ga je kupio pre neku godinu, i naravno da bi Fergusonu bilo lakse da zbog manjka novca nije ispadao iz trke za igrace kao sto su bili Dani Alves, Benzema, Esjen, Drogba, i mnogi drugi, ili da je od astronomske prodaje K. Ronalda mogao odmah da iskoristi pare za pojacanja umesto da krpi rupe u timu menjanjem taktike i uvodjenjem igraca iz podmlatka - ali upravo se u tim situacijama vidi ko je sjajan trener i moze i sa takvim timom da osvoji titulu i napravi uspeh u LS! Sa neogranicenim budzetom kakav ima recimo Mancester Siti moze prakticno bilo ko da vodi tim sa uspehom - eto pre 4 godine je jedan Avram Grant sa prebogatim Celzijem ni kriv ni duzan igrao u finalu LS! Mancini se sad pravi baja, a Murinjo je za 2 godine sa njegovim Interom uradio ono cemu on 4 godine nije bio ni blizu - dosao na vrh Evrope. Meni je Ferguson i ovako sa 70 godina cak ispred Murinja (a svi ostali danasnji treneri su daleko iza) zato sto Murinjo zeli uspeh radi licne promocije, on napravi analizu i taktiku koja jeste vrhunska kada stigne u klub, ali onda kada je zeljena titula osvojena a glad za trofejima kod igraca time smanjena, on napusta klub i trazi sledeci izazov. Ferguson sa druge strane gradi pobednicki tim i klub sa snaznom strukturom, daje sansu mladim igracima i od njih cesto pravi korisne igrace u seniorskom timu, a ponekad i zvezde, i tako iz godine u godinu, iz decenije u deceniju. Prihvatam da se neko nece sloziti sa zadnjom konstatacijom, ali u svakom slucaju reci da Ferguson treba da se povuce jer vise nije sposoban da vodi pobednicki tim je apsolutno van pameti za svakog ko i malo prati evropski fudbal.

dr

pre 12 godina

Ma bre prso je Man.Utd ,nije ovo nikakva namestaljka. Poceli su da gube redovno,od Sitija 7-1 valjda...pa kuci jedva uzeli bod protiv Bazela(vodio Bazel 1-3),pa ih isprasio Bazel u Svajcarskoj i izbacio ih iz Lige Sampiona. Cak se i Vidic povredio fatalno,neki maler ih tera,nema tu leka.

ultrasrbin

pre 12 godina

(Mile, 31. decembar 2011 16:28)
gde nadje milijasa i pantelica. pa nije isto nasa liga i neke indijanske ekipe i ekipe koje se bore za vrh u najacim ligama.

goran

pre 12 godina

Kakva kiksara ovaj De Gea stoputa je gori od (promasene investicije) Tim Howarda...Blackburn je zasluzeno dobio,nemoze Man U sa ovakvim kombinovanim timom da dobije iole ozbiljniji klub u premijer ligi i mislim da je sa ovakvim razvojem situacije osvajanje titule nemoguca misija !!!

Donn

pre 12 godina

Yakubu igrao kao u najboljim godinama,Samba kralj vazdusnih duela i nikako ne mogu da shvatim da coek igra za neki Blekburn.Kako je Siti profitirao jos samo da dobije Sanderlend.Pao Totenhem,Chelzi i United,konkurenti za prvo mjesto.

ledeni

pre 12 godina

hehe, uvijek mi je drago kad neka ekipa sa dna pobijedi neku sa vrha tabele, bez obzira o kojoj ligi se radi:)
cestitke blekburnu :), vama svima srecna nova godina!

Milos BK

pre 12 godina

I osta covek ziv posle ove izjave...nisam fan junajteda , navijam za zvezdu ,ostale lige pratim samo zbog dobrog fudbala i nemam favorite , da se razumemo... izjaviti da junajted godinama u evropi belezi PROSECNE rezultate? u poslednjih 5 godina imaju polufinale , dva finala i jednu titulu...mislim da je samo barsa uspesnija od njih , tako da , idi covece , gledaj neki film , batali polemiku o fudbalu,a ja cu i dalje da se cudim ovoj izjavi.

fudbal

pre 12 godina

ako Mancester ne pobedi na utakmici ili se Ferguson sprdao sa protivnikom ili je namestaljka za kladionice, treceg nema kazu navijaci tog kluba.

Ljubitelj Sporta

pre 12 godina

Krajnje je vreme da Lindegaard postane standardan golman - ja se ne secam da je pogresio u svim utakmicama u kojima je branio za United. De Gea je vrlo mlad, ima vremena za njega - Lindegaardu treba dati sansu da se ustali kao broj 1.

branko

pre 12 godina

Tek sa sada oseca u MJ-ovoj igri narocito u odbrani koliko im je znacio Vidic. Sir Alex Ferguson-u u crkvu svake nedelje da se molis Bogu da pomogne da se Vidic sto pre oporavi i zaigra inace lose se pise MJ jer ovakav igrac kao sto je Vidic ne postoji barem danas.
Branko