Subota, 24.12.2011.

11:14

"SPS-JS-PUPS imaju licencu građana"

Koalicioni partneri socijalista, lideri PUPS-a i JS Jovan Krkobabić i Dragan Marković poručili su da je to jedina koalicija koja ima "licencu građana".

Izvor: Tanjug

"SPS-JS-PUPS imaju licencu graðana" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

mickey

pre 12 godina

Kako ih samo nije sramota da govore takve stvari!A šta je sa Dušanom Bajatovićem i njegovom platom od 12000eura mesečno,a firma mu posluje sa gubitkom od 700miliona eura!Palmi svaka čast za urađeno u Jagodini,pa i ako je iz kolubare,on je to uložio u narod,opasni su ovi poput Bajatovića koji ulažu na privatne račune!Strašno je koliko su političari postali alavi na vlast i novac!

Miladin

pre 12 godina

Teško zemlji u kojoj Palma odlučuje. Sve je pomešano u ovoj jadnoj zemlji. Tako privatni preduzetnici(mladi kapitalisti) u politici govore o socijali.Šta će mu funkcija kada ima preduzeće koje ima privilegovan položaj. Šta bi sa Kolubarom i palminim firmama? Neko će ga pitati uskoro za to. Ja se bar nadam.

M012Z

pre 12 godina

Secam se 2007. kada su svetski strucnjaci upozoravalai na svetsku krizu, 2008/ su bili izbori, pa je sadasnji rezim obecavao svasta i jedva dobise te izbore. Kriza je mogla da se predvidi i dosta umeksa, a Palmin govor pisci nisu lepo pokrili. Mimo svega Krkobabic kaze da je primat stititi sopstvene interese, a ko ce onda stititi nase? Licenca, je evropska pozajmljenica za dozvolu, a tice se vecine u politickom smislu koju ni jedni, ni drugi, niti ovi treci nemaju. Stoga, zakljucujem da je bitna vlast za prekrivanje istine o Kolubari, kofercicima, Sejslima i sl. Ne zaboravite da se radi o Pupsu koji je koalicija, koji je u koaliciji sa SPS i JS, koji su u koaliciji rezima, to mi lici da ce ponovo uciniti sve da opstanu, samo da ih ne strefi jos neki Insajder. Uh, prsoh od gluposti koje nam priredjuju, i stvarno se pitam dokle ce vise???????

maki

pre 12 godina

Palmi je bitno samo da ga ne hapse,tako da mu je svejedno,vazno mu je uvaliti se opet kod nekoga i to je to,sta mislite zasto podrzava Tadica?sad ga podrzava a kad bi Tadic izgubio izbore okrenuo bi mu ledja,to je veliki lisac i prevarant samo da zastiti svoje ****,ali jednoga dana G.palma bicete svi redom hapseni,dodje djavo po svoje kad tad

Roki 2

pre 12 godina

Koja crna JS, sa svojih 0.8 % glasaca, ona ce da udje opet u vlast, al Palmu ne interesuje funkcija, nego samo da ga zastite da mu se ne sudi za aferu "Kolubara".

Beogradjanin

pre 12 godina

Izgleda da Policija i štrajkuje jer kabinet ne da se apse ovi demagozi. Naravno štrajkuje i zbog gladi svojih familija u koju su ih ugarali ovi isti. Obična bagra.

ivana

pre 12 godina

Nikada ovde nije ni bilo vlade bez SPS-a (ili bar njihove podrske). Nista se nije promenilo. E sad, to da imaju licencu gradjana, ne bih bas rekla, imaju licencu samu sebi datu.

Ratko Penzioner

pre 12 godina

vasem koalicionom partneru POLICIJA strajkuje a vi se kitite sa uspesima vase politike pre bih rekao neuspesi na svakom koraku

Jelena S.

pre 12 godina

Za licencu naroda baš i nisam sigurna!
Kako ste kupovali glasove naroda to svi znaju tako da ako mislite da ćete opet da prikupite isti broj glasova i pređete cenzus...varate se i te kako!!!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Majko milaaaa, pa kad je ovaj najpametniji medju njima kakvi li su tek oni koji ga biraju kao najpametnijeg medju njima ?

Ljubivije I

pre 12 godina

Koju licencu. Pa ovaj Krkobabić je najvći promašaj siromašnih penzionera, koji primaju male penzije. On je najveći zaštitnik penzionera koji imaju velike penzije koje nisu stečene radom. Prođe mu skoro celi mandat a nije učinio ne R od Reforme penzionog sistema.U toj stranci penzionera a i celoj koaliciji ako očekujete uspeh na izborima, morate smeniti Krkobabića i postaviti nekog ko ima manju penziju. Ovako šta on ima da se bori za neke promene kada ima dobru penziju. Ako nisam u pravu molim da me neko demantuje i da objavi kolika mu je penzija.
Penzioneri neće dati svoj glas onoj stranci koja mirno gleda da se 65% penzionog fonda svakog meseca isplaćije na 130.000 penzionera, a onih preostalih 35% na preostalih 1.500.000. Ovaj podatak je utoliko teži pošto se polovina fonda pokriva iz budžeta.Koga zastupa gospodin Krkobabić. Možda neku elitu. Pre neki dan su na dnevniku objavili da se isplaćuje 675 generalskih penzija. Od Nove godine vojni penzioni fond se kači na civilni.Ako nisam u pravu neka se objavi javno ko su građanj koji imaju za naše pojmove enormne penzije. Šta su radili u životu i kako su te penzije stekli. Stekli upropašćavanjem vojske, milicije, banaka i cele države.

helen

pre 12 godina

Neznam ko je odobrio registraciju te politikanske partije penzionera, tako nesto je pogresno, kako moze da postoji takva partija??????? Analogno tome zasto nema partija zaposlenih??????

Bili Piton

pre 12 godina

Ja bih rekao da je ovo koalicija uspaljenih ljudi. Toliko o sebi imju lepo mišljenje da sve prerasta u besmisleno hvalisanje. Kao kokoške kada snesu jaja.

Igor

pre 12 godina

Majstore, iskreno se nadam da ta Vaša koalicija SPS-JS-PUPS više nikad neće preći cenzus. Smešni ste, onaj Krkobabić zaposlio celu familiju, Dačić po starom i proverenom običaju iz Slobinog vremena zauzeo upravne odbore javnih preduzeća (Bajatović,Lilić...užas- o koferčetu Dačića ne treba posebno pričati a on majstor još i Ministar unutrašnjih poslova jbt. strava, a ti Palma prodaješ tu neke priče kako si ti human a koristiš novac fondova iz budžeta, o Kolubari da i ne pričam... Kada vas sve pogledam kako izgledate, šta pričate i šta radite dođe mi da odem odavde i da ne gledam vesti iz Srbije...

veseljko

pre 12 godina

Koji licemer!Daj mi vlast,imamo jos malo da OCERUPAMO:"malo uglja,malo JP.malo javne nabavke"!Porodica Markovic,tata i sin Krkobabic a SPS je prica za sebe(jos sam pod stresom kada sam cuo za Bajatovicevu platu u Srbija/gasu,1,2mil)..VI u stvari imate KONCESIJE na EXPLOATACIJU SRBIJE druze Markovicu..ni vasa nece dogoreti sledece godine..KRPELJI JEDNI!!!

NBGD

pre 12 godina

"Važno je istaći da se JS nije borila za funkcije, ministarska i direktorska mesta, već smo se bavili realizacijom onoga što smo obećali u poslednjoj izbornoj kampanji“, izjavio je Marković, i dodao da je važno da deo "kolača" oko kojeg se stranke bore na izborima sada dođe u posed građana."
Sine nije tebi bila poslanicka fotelja nego ona u kolubari da preko reda natovaris ugalj.Nema arkana,ali si politiku pljacke nastavio po istoj metodologiji preko grbace i krvi naroda

Zeljko

pre 12 godina

Ovaj narod bolje nije ni zasluzio.Palma ima ekskluzivno pravo na Kolubaru.Masine 25 sati pod zakupom.Umesto u zatvor za primer on i dalje sa svojom demagogijom zaj....a narod u Srbiji.Ako su mu kadrovi kao sto su mu u Zapadnoj srbiji onda smo ugasili.Mislim kakvi smo sami bolje nismo ni zasluzili.Napred opet mu dajte glas da ima sta raditi naredne 4 godine.

Ferron

pre 12 godina

''Lider JS Dragan Marković nakon izbora očekuje isti raspored snaga u vlasti...'' E jedino je ovo lepo rekao. Smem glavu da dam da ce raspored snaga biti isti i posle izbora! Zalosno, ali tako je.

tosa

pre 12 godina

Otkud sad PUPS opet kod SPS-a i to na najvisem nivou? Izgleda da su onim pretnjama da ce otici kod drugih ipak od sadasnjih koalicionih partnera iskamcili nesto pa su, vidim, svi opet zajedno...

mile

pre 12 godina

Pa lako je vama kad i glasovi od DS opet idu vama.I treba da vodite glavnu rec u Srbiji kad imate veliku podrsku DS do izbora a onda u paketu cao.PREOKRET

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Kada bi se pisala knjiga o svim laznim obecanjima demokratske stranke i njihovih koalicionih partnera, Dame i gospodo to bi bio BESTSELER!!!!!
Gospodine palma razmislite o tome. Imalo bi da se napise i par stranica o vama. Vi bi ste bili jedno lepo upakovano poglavlje!!!!

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Ma bre ima da bude i mazrt i betoven i sopen i svi ima da pevaju i da sviruju na svadbu bre i na astal ima da igraju ako nas gospodin palma to zazeli . :-)

Garan Tasic

pre 12 godina

Mislim da gradjani srbije vec sada znaju da gospoda iz vlast nemaju sta da traze na sledecim izborima. Na takvom sam radnom mestu da svakoga dana vidim nezadovoljtvo gradjana sadasnjom vlascu. Narod je zeljan promena na bolje zbog svoje dece i zbog svetlije buducnosti!!!!!!

Olgica

pre 12 godina

Ova vlada nas je sve zakopala, zadužila kreditima, ništa od obećanog nije uradila. Da li ste svesni uopšte šta pričate gospodine Markoviću.

Igor Jaksic

pre 12 godina

Ma bre ima da bude i mazrt i betoven i sopen i svi ima da pevaju i da sviruju na svadbu bre i na astal ima da igraju ako nas gospodin palma to zazeli . :-)

bezimena

pre 12 godina

nego za žirafe!
(Zoran Iljković, 24. decembar 2011 11:48)

Da je samo za njih, ni po jada, već i za 25-časovno radno vreme, mašina u Kolubari! Kupleraj koji mu je platila Srbija dodje beznačajna stavka, kao toalet papir.

Stevan Blazic

pre 12 godina

Ne gospodo to gospodin koji bi doveo Sopena i Betovena da mu igraju na stolu , ali je gospodin bio mnogom mali kada se to desilo

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Palma:JS se nije borila za funkcije
Zast onda gospodine palma niste dai ostavku na mesto poslanika u parlamentu republike srbije TRI godine. Zar stvarno u vasoj stranci nema niko sposobniji od vas !!!! Sta je to ako ne grabez za funkciju.

ja

pre 12 godina

sta ono bese sa Kolubarom, gospodine Palma? jaoooo, kako bi neki trebalo da leze u zatvoru... najgore je sto samo u Srbiji jedna ovakva kreatura moze da se nakrade, i da ga jos neki i vole. nepismen, bahat, bezobrazan i neobrazovan primitivac... i takav je predstavnik vlasti? blago nama

sinisa

pre 12 godina

svi imaju putera na glavi ali cini mi se da Palma radi i u korist naroda[ne samo za sebe]. ukoliko mu ne porastu apetiti, mislim da na lokalnom nivou malo ljudi bolje od njega utice na bolji zivot naroda.

vlado.np

pre 12 godina

Gospodin Marković deset godina ucenjuje celu Srbiju i preko njenih leđa pravi marketing u Jagodini. Građanima Srbije iz dan u dan postaje jasnije o čemu se radi. Što se tiče funkcija, pa gospodin Marković prodaje ugalj iz Resave i imala ekskluzivno pravo prodaje. Šta je Resava nego Kolubara.

Robespjer

pre 12 godina

Nisu bitne funkcije!Bitne su pare!!Mrzi me da pišem inače bi imao što-šta napisati!Sanjam dan kada će u Srbiji biti poštenih političara ali se bojim da je to samo utopija!

maraton

pre 12 godina

Ne, ne, JS se nije borila za funkcije, već za žirafe. A evo kako. Za odgovorne političare rešavanje ekonomskih problema, otvaranje novih radnih mesta, ostvarivanje socijalne pravde nisu zadaci za ovaj trenutak, tj. za predizbornu kampanju. Ovi zadaci imaju prioritetnu važnost u kontinuitetu. U izbornom periodu je za birače važno da procene da li postoji neko na političkoj sceni Srbije ko će moći bolje i uspešnije da ove zadatke obavlja od dosadašnjih. Iz ovoga je lako proceniti da gospodin nikako ne spada u odgovorne političare, već u one koji praznim obećanjima pokušavaju da pridobiju birače i da večito drže vlast za sebe i u svoju korist.

H

pre 12 godina

Jadna je opština i njeni gradjani tamo gde je Palma na vlasti a da nije Jagodina,kao Ćuprija na primer.U Ćupriji se sve kontra radi nego u Jagodini.Čak se i seoska igrališta prodaju(KRUŠAR,JOVAC).Znate ono za unapredjenje omladine i sporta.

HJ

pre 12 godina

Sve što bi rekli bi bilo suvišno. Možda zato ovi što se najviše biju u grudi za EU ( što iz neke stranke što od intelektualaca što od akademika) i ćute.

draganzr

pre 12 godina

ko bude glasao za ds glasa i za arkanovog kuma, polupismenog, konzervativnog (u prevodu: primitivnog), sumljivog biznismena tj. ovog palmu.

milos

pre 12 godina

Vala ako se on nije borio za otimacinu drzavne imovine niko nije jos me zanima koliko je njegova porodica pokrala po javnim preduzecima praveci fiktivne racune

antipalmociklin

pre 12 godina

e,pa druze,mislim da si se malo za....,nadam se da ovaj put narod nece birati iste koji su sad na vlasti!!!Dosta je vise iluzionista i madjionicara!Izbori,sto pre!!

Mr.T

pre 12 godina

Lepo kaze ova glava:"Bavicemo se posedom gradjana", a vec su nam uzeli ne posed nego i dusu, samo jos kozu da nam oderu. Palma prica vracanju prava, pre svega prava na rad. Pa bas da vidim hoce li vratiti posao onom decku iz Novog Sada koga su premlatili zato sto je gej, a posle ga gazda homofob otpustio sa posla!?!

sdx

pre 12 godina

Pa baš ti da nam budeš ministar ili u nekom upravnom odboru,stvarno bi bilo mnogo.I ovo je isuviše što ti dadoše silne pare za tvoje birače a da podržavaš njih.Pa i ja imam decu a nemam posao.Imate li DUŠU?

draganzr

pre 12 godina

ko bude glasao za ds glasa i za arkanovog kuma, polupismenog, konzervativnog (u prevodu: primitivnog), sumljivog biznismena tj. ovog palmu.

milos

pre 12 godina

Vala ako se on nije borio za otimacinu drzavne imovine niko nije jos me zanima koliko je njegova porodica pokrala po javnim preduzecima praveci fiktivne racune

sdx

pre 12 godina

Pa baš ti da nam budeš ministar ili u nekom upravnom odboru,stvarno bi bilo mnogo.I ovo je isuviše što ti dadoše silne pare za tvoje birače a da podržavaš njih.Pa i ja imam decu a nemam posao.Imate li DUŠU?

ja

pre 12 godina

sta ono bese sa Kolubarom, gospodine Palma? jaoooo, kako bi neki trebalo da leze u zatvoru... najgore je sto samo u Srbiji jedna ovakva kreatura moze da se nakrade, i da ga jos neki i vole. nepismen, bahat, bezobrazan i neobrazovan primitivac... i takav je predstavnik vlasti? blago nama

Mr.T

pre 12 godina

Lepo kaze ova glava:"Bavicemo se posedom gradjana", a vec su nam uzeli ne posed nego i dusu, samo jos kozu da nam oderu. Palma prica vracanju prava, pre svega prava na rad. Pa bas da vidim hoce li vratiti posao onom decku iz Novog Sada koga su premlatili zato sto je gej, a posle ga gazda homofob otpustio sa posla!?!

vlado.np

pre 12 godina

Gospodin Marković deset godina ucenjuje celu Srbiju i preko njenih leđa pravi marketing u Jagodini. Građanima Srbije iz dan u dan postaje jasnije o čemu se radi. Što se tiče funkcija, pa gospodin Marković prodaje ugalj iz Resave i imala ekskluzivno pravo prodaje. Šta je Resava nego Kolubara.

Robespjer

pre 12 godina

Nisu bitne funkcije!Bitne su pare!!Mrzi me da pišem inače bi imao što-šta napisati!Sanjam dan kada će u Srbiji biti poštenih političara ali se bojim da je to samo utopija!

bezimena

pre 12 godina

nego za žirafe!
(Zoran Iljković, 24. decembar 2011 11:48)

Da je samo za njih, ni po jada, već i za 25-časovno radno vreme, mašina u Kolubari! Kupleraj koji mu je platila Srbija dodje beznačajna stavka, kao toalet papir.

veseljko

pre 12 godina

Koji licemer!Daj mi vlast,imamo jos malo da OCERUPAMO:"malo uglja,malo JP.malo javne nabavke"!Porodica Markovic,tata i sin Krkobabic a SPS je prica za sebe(jos sam pod stresom kada sam cuo za Bajatovicevu platu u Srbija/gasu,1,2mil)..VI u stvari imate KONCESIJE na EXPLOATACIJU SRBIJE druze Markovicu..ni vasa nece dogoreti sledece godine..KRPELJI JEDNI!!!

Zeljko

pre 12 godina

Ovaj narod bolje nije ni zasluzio.Palma ima ekskluzivno pravo na Kolubaru.Masine 25 sati pod zakupom.Umesto u zatvor za primer on i dalje sa svojom demagogijom zaj....a narod u Srbiji.Ako su mu kadrovi kao sto su mu u Zapadnoj srbiji onda smo ugasili.Mislim kakvi smo sami bolje nismo ni zasluzili.Napred opet mu dajte glas da ima sta raditi naredne 4 godine.

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Palma:JS se nije borila za funkcije
Zast onda gospodine palma niste dai ostavku na mesto poslanika u parlamentu republike srbije TRI godine. Zar stvarno u vasoj stranci nema niko sposobniji od vas !!!! Sta je to ako ne grabez za funkciju.

H

pre 12 godina

Jadna je opština i njeni gradjani tamo gde je Palma na vlasti a da nije Jagodina,kao Ćuprija na primer.U Ćupriji se sve kontra radi nego u Jagodini.Čak se i seoska igrališta prodaju(KRUŠAR,JOVAC).Znate ono za unapredjenje omladine i sporta.

NBGD

pre 12 godina

"Važno je istaći da se JS nije borila za funkcije, ministarska i direktorska mesta, već smo se bavili realizacijom onoga što smo obećali u poslednjoj izbornoj kampanji“, izjavio je Marković, i dodao da je važno da deo "kolača" oko kojeg se stranke bore na izborima sada dođe u posed građana."
Sine nije tebi bila poslanicka fotelja nego ona u kolubari da preko reda natovaris ugalj.Nema arkana,ali si politiku pljacke nastavio po istoj metodologiji preko grbace i krvi naroda

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Ma bre ima da bude i mazrt i betoven i sopen i svi ima da pevaju i da sviruju na svadbu bre i na astal ima da igraju ako nas gospodin palma to zazeli . :-)

antipalmociklin

pre 12 godina

e,pa druze,mislim da si se malo za....,nadam se da ovaj put narod nece birati iste koji su sad na vlasti!!!Dosta je vise iluzionista i madjionicara!Izbori,sto pre!!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Majko milaaaa, pa kad je ovaj najpametniji medju njima kakvi li su tek oni koji ga biraju kao najpametnijeg medju njima ?

maraton

pre 12 godina

Ne, ne, JS se nije borila za funkcije, već za žirafe. A evo kako. Za odgovorne političare rešavanje ekonomskih problema, otvaranje novih radnih mesta, ostvarivanje socijalne pravde nisu zadaci za ovaj trenutak, tj. za predizbornu kampanju. Ovi zadaci imaju prioritetnu važnost u kontinuitetu. U izbornom periodu je za birače važno da procene da li postoji neko na političkoj sceni Srbije ko će moći bolje i uspešnije da ove zadatke obavlja od dosadašnjih. Iz ovoga je lako proceniti da gospodin nikako ne spada u odgovorne političare, već u one koji praznim obećanjima pokušavaju da pridobiju birače i da večito drže vlast za sebe i u svoju korist.

Olgica

pre 12 godina

Ova vlada nas je sve zakopala, zadužila kreditima, ništa od obećanog nije uradila. Da li ste svesni uopšte šta pričate gospodine Markoviću.

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Kada bi se pisala knjiga o svim laznim obecanjima demokratske stranke i njihovih koalicionih partnera, Dame i gospodo to bi bio BESTSELER!!!!!
Gospodine palma razmislite o tome. Imalo bi da se napise i par stranica o vama. Vi bi ste bili jedno lepo upakovano poglavlje!!!!

Ratko Penzioner

pre 12 godina

vasem koalicionom partneru POLICIJA strajkuje a vi se kitite sa uspesima vase politike pre bih rekao neuspesi na svakom koraku

Igor Jaksic

pre 12 godina

Ma bre ima da bude i mazrt i betoven i sopen i svi ima da pevaju i da sviruju na svadbu bre i na astal ima da igraju ako nas gospodin palma to zazeli . :-)

Stevan Blazic

pre 12 godina

Ne gospodo to gospodin koji bi doveo Sopena i Betovena da mu igraju na stolu , ali je gospodin bio mnogom mali kada se to desilo

Garan Tasic

pre 12 godina

Mislim da gradjani srbije vec sada znaju da gospoda iz vlast nemaju sta da traze na sledecim izborima. Na takvom sam radnom mestu da svakoga dana vidim nezadovoljtvo gradjana sadasnjom vlascu. Narod je zeljan promena na bolje zbog svoje dece i zbog svetlije buducnosti!!!!!!

Ferron

pre 12 godina

''Lider JS Dragan Marković nakon izbora očekuje isti raspored snaga u vlasti...'' E jedino je ovo lepo rekao. Smem glavu da dam da ce raspored snaga biti isti i posle izbora! Zalosno, ali tako je.

Jelena S.

pre 12 godina

Za licencu naroda baš i nisam sigurna!
Kako ste kupovali glasove naroda to svi znaju tako da ako mislite da ćete opet da prikupite isti broj glasova i pređete cenzus...varate se i te kako!!!

HJ

pre 12 godina

Sve što bi rekli bi bilo suvišno. Možda zato ovi što se najviše biju u grudi za EU ( što iz neke stranke što od intelektualaca što od akademika) i ćute.

tosa

pre 12 godina

Otkud sad PUPS opet kod SPS-a i to na najvisem nivou? Izgleda da su onim pretnjama da ce otici kod drugih ipak od sadasnjih koalicionih partnera iskamcili nesto pa su, vidim, svi opet zajedno...

mile

pre 12 godina

Pa lako je vama kad i glasovi od DS opet idu vama.I treba da vodite glavnu rec u Srbiji kad imate veliku podrsku DS do izbora a onda u paketu cao.PREOKRET

Bili Piton

pre 12 godina

Ja bih rekao da je ovo koalicija uspaljenih ljudi. Toliko o sebi imju lepo mišljenje da sve prerasta u besmisleno hvalisanje. Kao kokoške kada snesu jaja.

sinisa

pre 12 godina

svi imaju putera na glavi ali cini mi se da Palma radi i u korist naroda[ne samo za sebe]. ukoliko mu ne porastu apetiti, mislim da na lokalnom nivou malo ljudi bolje od njega utice na bolji zivot naroda.

helen

pre 12 godina

Neznam ko je odobrio registraciju te politikanske partije penzionera, tako nesto je pogresno, kako moze da postoji takva partija??????? Analogno tome zasto nema partija zaposlenih??????

Igor

pre 12 godina

Majstore, iskreno se nadam da ta Vaša koalicija SPS-JS-PUPS više nikad neće preći cenzus. Smešni ste, onaj Krkobabić zaposlio celu familiju, Dačić po starom i proverenom običaju iz Slobinog vremena zauzeo upravne odbore javnih preduzeća (Bajatović,Lilić...užas- o koferčetu Dačića ne treba posebno pričati a on majstor još i Ministar unutrašnjih poslova jbt. strava, a ti Palma prodaješ tu neke priče kako si ti human a koristiš novac fondova iz budžeta, o Kolubari da i ne pričam... Kada vas sve pogledam kako izgledate, šta pričate i šta radite dođe mi da odem odavde i da ne gledam vesti iz Srbije...

Ljubivije I

pre 12 godina

Koju licencu. Pa ovaj Krkobabić je najvći promašaj siromašnih penzionera, koji primaju male penzije. On je najveći zaštitnik penzionera koji imaju velike penzije koje nisu stečene radom. Prođe mu skoro celi mandat a nije učinio ne R od Reforme penzionog sistema.U toj stranci penzionera a i celoj koaliciji ako očekujete uspeh na izborima, morate smeniti Krkobabića i postaviti nekog ko ima manju penziju. Ovako šta on ima da se bori za neke promene kada ima dobru penziju. Ako nisam u pravu molim da me neko demantuje i da objavi kolika mu je penzija.
Penzioneri neće dati svoj glas onoj stranci koja mirno gleda da se 65% penzionog fonda svakog meseca isplaćije na 130.000 penzionera, a onih preostalih 35% na preostalih 1.500.000. Ovaj podatak je utoliko teži pošto se polovina fonda pokriva iz budžeta.Koga zastupa gospodin Krkobabić. Možda neku elitu. Pre neki dan su na dnevniku objavili da se isplaćuje 675 generalskih penzija. Od Nove godine vojni penzioni fond se kači na civilni.Ako nisam u pravu neka se objavi javno ko su građanj koji imaju za naše pojmove enormne penzije. Šta su radili u životu i kako su te penzije stekli. Stekli upropašćavanjem vojske, milicije, banaka i cele države.

ivana

pre 12 godina

Nikada ovde nije ni bilo vlade bez SPS-a (ili bar njihove podrske). Nista se nije promenilo. E sad, to da imaju licencu gradjana, ne bih bas rekla, imaju licencu samu sebi datu.

Beogradjanin

pre 12 godina

Izgleda da Policija i štrajkuje jer kabinet ne da se apse ovi demagozi. Naravno štrajkuje i zbog gladi svojih familija u koju su ih ugarali ovi isti. Obična bagra.

M012Z

pre 12 godina

Secam se 2007. kada su svetski strucnjaci upozoravalai na svetsku krizu, 2008/ su bili izbori, pa je sadasnji rezim obecavao svasta i jedva dobise te izbore. Kriza je mogla da se predvidi i dosta umeksa, a Palmin govor pisci nisu lepo pokrili. Mimo svega Krkobabic kaze da je primat stititi sopstvene interese, a ko ce onda stititi nase? Licenca, je evropska pozajmljenica za dozvolu, a tice se vecine u politickom smislu koju ni jedni, ni drugi, niti ovi treci nemaju. Stoga, zakljucujem da je bitna vlast za prekrivanje istine o Kolubari, kofercicima, Sejslima i sl. Ne zaboravite da se radi o Pupsu koji je koalicija, koji je u koaliciji sa SPS i JS, koji su u koaliciji rezima, to mi lici da ce ponovo uciniti sve da opstanu, samo da ih ne strefi jos neki Insajder. Uh, prsoh od gluposti koje nam priredjuju, i stvarno se pitam dokle ce vise???????

Roki 2

pre 12 godina

Koja crna JS, sa svojih 0.8 % glasaca, ona ce da udje opet u vlast, al Palmu ne interesuje funkcija, nego samo da ga zastite da mu se ne sudi za aferu "Kolubara".

maki

pre 12 godina

Palmi je bitno samo da ga ne hapse,tako da mu je svejedno,vazno mu je uvaliti se opet kod nekoga i to je to,sta mislite zasto podrzava Tadica?sad ga podrzava a kad bi Tadic izgubio izbore okrenuo bi mu ledja,to je veliki lisac i prevarant samo da zastiti svoje ****,ali jednoga dana G.palma bicete svi redom hapseni,dodje djavo po svoje kad tad

Miladin

pre 12 godina

Teško zemlji u kojoj Palma odlučuje. Sve je pomešano u ovoj jadnoj zemlji. Tako privatni preduzetnici(mladi kapitalisti) u politici govore o socijali.Šta će mu funkcija kada ima preduzeće koje ima privilegovan položaj. Šta bi sa Kolubarom i palminim firmama? Neko će ga pitati uskoro za to. Ja se bar nadam.

mickey

pre 12 godina

Kako ih samo nije sramota da govore takve stvari!A šta je sa Dušanom Bajatovićem i njegovom platom od 12000eura mesečno,a firma mu posluje sa gubitkom od 700miliona eura!Palmi svaka čast za urađeno u Jagodini,pa i ako je iz kolubare,on je to uložio u narod,opasni su ovi poput Bajatovića koji ulažu na privatne račune!Strašno je koliko su političari postali alavi na vlast i novac!

sinisa

pre 12 godina

svi imaju putera na glavi ali cini mi se da Palma radi i u korist naroda[ne samo za sebe]. ukoliko mu ne porastu apetiti, mislim da na lokalnom nivou malo ljudi bolje od njega utice na bolji zivot naroda.

draganzr

pre 12 godina

ko bude glasao za ds glasa i za arkanovog kuma, polupismenog, konzervativnog (u prevodu: primitivnog), sumljivog biznismena tj. ovog palmu.

antipalmociklin

pre 12 godina

e,pa druze,mislim da si se malo za....,nadam se da ovaj put narod nece birati iste koji su sad na vlasti!!!Dosta je vise iluzionista i madjionicara!Izbori,sto pre!!

Mr.T

pre 12 godina

Lepo kaze ova glava:"Bavicemo se posedom gradjana", a vec su nam uzeli ne posed nego i dusu, samo jos kozu da nam oderu. Palma prica vracanju prava, pre svega prava na rad. Pa bas da vidim hoce li vratiti posao onom decku iz Novog Sada koga su premlatili zato sto je gej, a posle ga gazda homofob otpustio sa posla!?!

mile

pre 12 godina

Pa lako je vama kad i glasovi od DS opet idu vama.I treba da vodite glavnu rec u Srbiji kad imate veliku podrsku DS do izbora a onda u paketu cao.PREOKRET

sdx

pre 12 godina

Pa baš ti da nam budeš ministar ili u nekom upravnom odboru,stvarno bi bilo mnogo.I ovo je isuviše što ti dadoše silne pare za tvoje birače a da podržavaš njih.Pa i ja imam decu a nemam posao.Imate li DUŠU?

Garan Tasic

pre 12 godina

Mislim da gradjani srbije vec sada znaju da gospoda iz vlast nemaju sta da traze na sledecim izborima. Na takvom sam radnom mestu da svakoga dana vidim nezadovoljtvo gradjana sadasnjom vlascu. Narod je zeljan promena na bolje zbog svoje dece i zbog svetlije buducnosti!!!!!!

milos

pre 12 godina

Vala ako se on nije borio za otimacinu drzavne imovine niko nije jos me zanima koliko je njegova porodica pokrala po javnim preduzecima praveci fiktivne racune

Jelena S.

pre 12 godina

Za licencu naroda baš i nisam sigurna!
Kako ste kupovali glasove naroda to svi znaju tako da ako mislite da ćete opet da prikupite isti broj glasova i pređete cenzus...varate se i te kako!!!

ja

pre 12 godina

sta ono bese sa Kolubarom, gospodine Palma? jaoooo, kako bi neki trebalo da leze u zatvoru... najgore je sto samo u Srbiji jedna ovakva kreatura moze da se nakrade, i da ga jos neki i vole. nepismen, bahat, bezobrazan i neobrazovan primitivac... i takav je predstavnik vlasti? blago nama

veseljko

pre 12 godina

Koji licemer!Daj mi vlast,imamo jos malo da OCERUPAMO:"malo uglja,malo JP.malo javne nabavke"!Porodica Markovic,tata i sin Krkobabic a SPS je prica za sebe(jos sam pod stresom kada sam cuo za Bajatovicevu platu u Srbija/gasu,1,2mil)..VI u stvari imate KONCESIJE na EXPLOATACIJU SRBIJE druze Markovicu..ni vasa nece dogoreti sledece godine..KRPELJI JEDNI!!!

Ratko Penzioner

pre 12 godina

vasem koalicionom partneru POLICIJA strajkuje a vi se kitite sa uspesima vase politike pre bih rekao neuspesi na svakom koraku

bezimena

pre 12 godina

nego za žirafe!
(Zoran Iljković, 24. decembar 2011 11:48)

Da je samo za njih, ni po jada, već i za 25-časovno radno vreme, mašina u Kolubari! Kupleraj koji mu je platila Srbija dodje beznačajna stavka, kao toalet papir.

vlado.np

pre 12 godina

Gospodin Marković deset godina ucenjuje celu Srbiju i preko njenih leđa pravi marketing u Jagodini. Građanima Srbije iz dan u dan postaje jasnije o čemu se radi. Što se tiče funkcija, pa gospodin Marković prodaje ugalj iz Resave i imala ekskluzivno pravo prodaje. Šta je Resava nego Kolubara.

Robespjer

pre 12 godina

Nisu bitne funkcije!Bitne su pare!!Mrzi me da pišem inače bi imao što-šta napisati!Sanjam dan kada će u Srbiji biti poštenih političara ali se bojim da je to samo utopija!

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Palma:JS se nije borila za funkcije
Zast onda gospodine palma niste dai ostavku na mesto poslanika u parlamentu republike srbije TRI godine. Zar stvarno u vasoj stranci nema niko sposobniji od vas !!!! Sta je to ako ne grabez za funkciju.

Igor

pre 12 godina

Majstore, iskreno se nadam da ta Vaša koalicija SPS-JS-PUPS više nikad neće preći cenzus. Smešni ste, onaj Krkobabić zaposlio celu familiju, Dačić po starom i proverenom običaju iz Slobinog vremena zauzeo upravne odbore javnih preduzeća (Bajatović,Lilić...užas- o koferčetu Dačića ne treba posebno pričati a on majstor još i Ministar unutrašnjih poslova jbt. strava, a ti Palma prodaješ tu neke priče kako si ti human a koristiš novac fondova iz budžeta, o Kolubari da i ne pričam... Kada vas sve pogledam kako izgledate, šta pričate i šta radite dođe mi da odem odavde i da ne gledam vesti iz Srbije...

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Majko milaaaa, pa kad je ovaj najpametniji medju njima kakvi li su tek oni koji ga biraju kao najpametnijeg medju njima ?

ivana

pre 12 godina

Nikada ovde nije ni bilo vlade bez SPS-a (ili bar njihove podrske). Nista se nije promenilo. E sad, to da imaju licencu gradjana, ne bih bas rekla, imaju licencu samu sebi datu.

Roki 2

pre 12 godina

Koja crna JS, sa svojih 0.8 % glasaca, ona ce da udje opet u vlast, al Palmu ne interesuje funkcija, nego samo da ga zastite da mu se ne sudi za aferu "Kolubara".

Olgica

pre 12 godina

Ova vlada nas je sve zakopala, zadužila kreditima, ništa od obećanog nije uradila. Da li ste svesni uopšte šta pričate gospodine Markoviću.

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Ma bre ima da bude i mazrt i betoven i sopen i svi ima da pevaju i da sviruju na svadbu bre i na astal ima da igraju ako nas gospodin palma to zazeli . :-)

HJ

pre 12 godina

Sve što bi rekli bi bilo suvišno. Možda zato ovi što se najviše biju u grudi za EU ( što iz neke stranke što od intelektualaca što od akademika) i ćute.

maraton

pre 12 godina

Ne, ne, JS se nije borila za funkcije, već za žirafe. A evo kako. Za odgovorne političare rešavanje ekonomskih problema, otvaranje novih radnih mesta, ostvarivanje socijalne pravde nisu zadaci za ovaj trenutak, tj. za predizbornu kampanju. Ovi zadaci imaju prioritetnu važnost u kontinuitetu. U izbornom periodu je za birače važno da procene da li postoji neko na političkoj sceni Srbije ko će moći bolje i uspešnije da ove zadatke obavlja od dosadašnjih. Iz ovoga je lako proceniti da gospodin nikako ne spada u odgovorne političare, već u one koji praznim obećanjima pokušavaju da pridobiju birače i da večito drže vlast za sebe i u svoju korist.

Stevan Blazic

pre 12 godina

Ne gospodo to gospodin koji bi doveo Sopena i Betovena da mu igraju na stolu , ali je gospodin bio mnogom mali kada se to desilo

Ratko Penzioner

pre 12 godina

Kada bi se pisala knjiga o svim laznim obecanjima demokratske stranke i njihovih koalicionih partnera, Dame i gospodo to bi bio BESTSELER!!!!!
Gospodine palma razmislite o tome. Imalo bi da se napise i par stranica o vama. Vi bi ste bili jedno lepo upakovano poglavlje!!!!

Igor Jaksic

pre 12 godina

Ma bre ima da bude i mazrt i betoven i sopen i svi ima da pevaju i da sviruju na svadbu bre i na astal ima da igraju ako nas gospodin palma to zazeli . :-)

Ferron

pre 12 godina

''Lider JS Dragan Marković nakon izbora očekuje isti raspored snaga u vlasti...'' E jedino je ovo lepo rekao. Smem glavu da dam da ce raspored snaga biti isti i posle izbora! Zalosno, ali tako je.

Bili Piton

pre 12 godina

Ja bih rekao da je ovo koalicija uspaljenih ljudi. Toliko o sebi imju lepo mišljenje da sve prerasta u besmisleno hvalisanje. Kao kokoške kada snesu jaja.

helen

pre 12 godina

Neznam ko je odobrio registraciju te politikanske partije penzionera, tako nesto je pogresno, kako moze da postoji takva partija??????? Analogno tome zasto nema partija zaposlenih??????

Beogradjanin

pre 12 godina

Izgleda da Policija i štrajkuje jer kabinet ne da se apse ovi demagozi. Naravno štrajkuje i zbog gladi svojih familija u koju su ih ugarali ovi isti. Obična bagra.

Miladin

pre 12 godina

Teško zemlji u kojoj Palma odlučuje. Sve je pomešano u ovoj jadnoj zemlji. Tako privatni preduzetnici(mladi kapitalisti) u politici govore o socijali.Šta će mu funkcija kada ima preduzeće koje ima privilegovan položaj. Šta bi sa Kolubarom i palminim firmama? Neko će ga pitati uskoro za to. Ja se bar nadam.

H

pre 12 godina

Jadna je opština i njeni gradjani tamo gde je Palma na vlasti a da nije Jagodina,kao Ćuprija na primer.U Ćupriji se sve kontra radi nego u Jagodini.Čak se i seoska igrališta prodaju(KRUŠAR,JOVAC).Znate ono za unapredjenje omladine i sporta.

mickey

pre 12 godina

Kako ih samo nije sramota da govore takve stvari!A šta je sa Dušanom Bajatovićem i njegovom platom od 12000eura mesečno,a firma mu posluje sa gubitkom od 700miliona eura!Palmi svaka čast za urađeno u Jagodini,pa i ako je iz kolubare,on je to uložio u narod,opasni su ovi poput Bajatovića koji ulažu na privatne račune!Strašno je koliko su političari postali alavi na vlast i novac!

tosa

pre 12 godina

Otkud sad PUPS opet kod SPS-a i to na najvisem nivou? Izgleda da su onim pretnjama da ce otici kod drugih ipak od sadasnjih koalicionih partnera iskamcili nesto pa su, vidim, svi opet zajedno...

NBGD

pre 12 godina

"Važno je istaći da se JS nije borila za funkcije, ministarska i direktorska mesta, već smo se bavili realizacijom onoga što smo obećali u poslednjoj izbornoj kampanji“, izjavio je Marković, i dodao da je važno da deo "kolača" oko kojeg se stranke bore na izborima sada dođe u posed građana."
Sine nije tebi bila poslanicka fotelja nego ona u kolubari da preko reda natovaris ugalj.Nema arkana,ali si politiku pljacke nastavio po istoj metodologiji preko grbace i krvi naroda

Zeljko

pre 12 godina

Ovaj narod bolje nije ni zasluzio.Palma ima ekskluzivno pravo na Kolubaru.Masine 25 sati pod zakupom.Umesto u zatvor za primer on i dalje sa svojom demagogijom zaj....a narod u Srbiji.Ako su mu kadrovi kao sto su mu u Zapadnoj srbiji onda smo ugasili.Mislim kakvi smo sami bolje nismo ni zasluzili.Napred opet mu dajte glas da ima sta raditi naredne 4 godine.

Ljubivije I

pre 12 godina

Koju licencu. Pa ovaj Krkobabić je najvći promašaj siromašnih penzionera, koji primaju male penzije. On je najveći zaštitnik penzionera koji imaju velike penzije koje nisu stečene radom. Prođe mu skoro celi mandat a nije učinio ne R od Reforme penzionog sistema.U toj stranci penzionera a i celoj koaliciji ako očekujete uspeh na izborima, morate smeniti Krkobabića i postaviti nekog ko ima manju penziju. Ovako šta on ima da se bori za neke promene kada ima dobru penziju. Ako nisam u pravu molim da me neko demantuje i da objavi kolika mu je penzija.
Penzioneri neće dati svoj glas onoj stranci koja mirno gleda da se 65% penzionog fonda svakog meseca isplaćije na 130.000 penzionera, a onih preostalih 35% na preostalih 1.500.000. Ovaj podatak je utoliko teži pošto se polovina fonda pokriva iz budžeta.Koga zastupa gospodin Krkobabić. Možda neku elitu. Pre neki dan su na dnevniku objavili da se isplaćuje 675 generalskih penzija. Od Nove godine vojni penzioni fond se kači na civilni.Ako nisam u pravu neka se objavi javno ko su građanj koji imaju za naše pojmove enormne penzije. Šta su radili u životu i kako su te penzije stekli. Stekli upropašćavanjem vojske, milicije, banaka i cele države.

M012Z

pre 12 godina

Secam se 2007. kada su svetski strucnjaci upozoravalai na svetsku krizu, 2008/ su bili izbori, pa je sadasnji rezim obecavao svasta i jedva dobise te izbore. Kriza je mogla da se predvidi i dosta umeksa, a Palmin govor pisci nisu lepo pokrili. Mimo svega Krkobabic kaze da je primat stititi sopstvene interese, a ko ce onda stititi nase? Licenca, je evropska pozajmljenica za dozvolu, a tice se vecine u politickom smislu koju ni jedni, ni drugi, niti ovi treci nemaju. Stoga, zakljucujem da je bitna vlast za prekrivanje istine o Kolubari, kofercicima, Sejslima i sl. Ne zaboravite da se radi o Pupsu koji je koalicija, koji je u koaliciji sa SPS i JS, koji su u koaliciji rezima, to mi lici da ce ponovo uciniti sve da opstanu, samo da ih ne strefi jos neki Insajder. Uh, prsoh od gluposti koje nam priredjuju, i stvarno se pitam dokle ce vise???????

maki

pre 12 godina

Palmi je bitno samo da ga ne hapse,tako da mu je svejedno,vazno mu je uvaliti se opet kod nekoga i to je to,sta mislite zasto podrzava Tadica?sad ga podrzava a kad bi Tadic izgubio izbore okrenuo bi mu ledja,to je veliki lisac i prevarant samo da zastiti svoje ****,ali jednoga dana G.palma bicete svi redom hapseni,dodje djavo po svoje kad tad