Utorak, 13.12.2011.

11:07

Jeremić: Nisam bio tu

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić nije danas hteo da komentariše medijske navode o sednici glavnog odbora DS na kojoj je kritikovan.

Izvor: Tanjug

Jeremiæ: Nisam bio tu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Mladen Mladenovic

pre 12 godina

Najveca "mana" gospodina Jeremica je ta, sto ne moze nikako da se uklopi u elitno drustvo zvano, "NAMAZANCI SVIM MASTIMA". Ta "neprilagodljivost" ga ostavlja samog, na cistunu, van zabokrecine iz koje se cuje neprestani kreket.

Бубамара

pre 12 godina

Сви сте ви са Јеремићем заједно тикве садили и сви сте подједнако одговорни за садашње стање у држави!!!

Janja

pre 12 godina

Stranka koja je pobeđivala i koja će pobeđivati a sve u korist svojih građana nema sukobe ni sa kim a kamoli njeni funkcioneri međusobno.

Srbin

pre 12 godina

Bravo predsedniče, važno je da vi u partiji budete složni, a na šta liči zemlja u kojoj živimo, to manje-više... U svakom slučaju, vama i vašoj ekipi je super. Ja bih vas, čisto iz pedagoških razloga, poslao na jedno 3-4 godine natrag na mesto profesora Prve bgd. gimnazije, sve sa pripadajućom platom i ostalim "beneficijama" koje idu uz to mesto. Možda bi vas to donekle vratilo u realnost. I još nešto: obavezno povedite i vašeg đaka, Jeremića, sa sobom.

Sinisa

pre 12 godina

Nista nisam video, nista nisam cuo?!!!
Tadic trvrdi da je uslov za kandidaturu bio priznanje nazavisnosti Kosova i da su to trazili "u poslednjem momentu". Da li je Jeremic onda kriv sto nije priznao Kosovo?
Neverovatno je koliko kontradiktornih izjava od celinika DS-a stize ovih dana?!

Ronaldo

pre 12 godina

Demokratska stranka kao najjaca stranka u Srbiji ima puno kvalitetnih ljudi i svi oni imaju pravo na svoje misljenje ,ali politika stranke je jedinstvena .

(Vlast)a

pre 12 godina

Ma,naravno:vi ste mali i nista niste znali,a kad niste tu,ni vasa politika nije na snazi?!Jos kazite:casna pionirska Putinova rec i otputujte u Malavi i sve cemo vam verovati na rec kao i do sada.Naravno:svi troskovi za vase akcije ce biti unapred placeni u cvrstoj valuti.Samo se vi nama igrajte!
Na kraju krajeva:niste bitni vi nego oni koji su vas pustili da se sa nama igrate i pravite od ove siromasne zemlje glupog,prostog i neobrazovanog prosjaka.

ivan

pre 12 godina

Ne verujem da ce doci do podele, posebno sad pred izbore kad je najbitnije da budu organizovani i slozni, Boris ce to izregulisati, ne brinem se ja.

Milos

pre 12 godina

DS je po svojoj opredeljenosti demokratska stranka, sto joj i samo ime kaze, sto znaci da svako ima pravo na svoje misljenje, tako da ovo nije unutrasnja podela, vec izrazavanje svojih licnih stavova.

Andrija

pre 12 godina

U vasem dvoristu se desio raskol napustili ste ono sto ste godinama bili i zelite lazno da se prikazete gradjanima Srbije. Znamo vas Radikali odnosno Naprednjaci.

Jelena

pre 12 godina

U demokratskoj zemlji kad vlada i predsednik ne ispune ono sto su obecali obavezno podnose ostavke kao moralni cin. Sto da odgovara samo Jeremic? Rece predsednik da je odluka Djelica visoki moralni cin. Sto i on ne uradi tako nesto. On vise nije sposoban da nas uvede u evropsku uniju. Izgubio je i u Evropi kredibilitet a oni koji nam kroje poltiku vec traze njegovog naslednika.
I za njega vazi ona izreka: GOTOV JE.

Jeleničica

pre 12 godina

Čitajući komentare pojedinca zakljiučio sam da bi oni baš voleli da unutar DS postoji sukob, ali moram da im poručim na vreme da će se razočarati kad na sledećim izborima DS izađe još jači, bolji i organizovaniji.

Konstantinos Veliki

pre 12 godina

Prosto je nevjerojatno loliko Tadic cuva "stolicu" Jeremicu kad mu ovaj pravi neprocjenjivu politicku stetu i to na svakom koraku. Tadic se ozbiljno igra sa jedinstvom svoje stranke jer vec sada ona puca po savovima. Da Srbija ima iskrene namjere prema EU ona bi odavno maknula Jeremica koji djeluje anti europski i bez utjecaja ili saveznika u EU. Tadic da li svjesno ili ne "lomi" vlastitu stranku ne logicnim potezima i daje manevarski prostor opoziciji da vrlo lako osvoji vlast na razvalinama barem 2 ili 3 DS-a!

IvanBGD

pre 12 godina

Do sada sam uvek glasao za DS. Sledeći izbori su mi laki iz razloga što nemam dilemu da li da glasam za DS jer je odgovor NE. Ostaje mi da vidim za koga od ostalih, od kojih mi se niko ne svidja, mogu da glasam.

Boško

pre 12 godina

Očigledno je da pojedini novinari i opozicija žele da izazovu raskol u Demokratskoj stranci ali ja im garantujem da im to neće uspeti.

Stevan

pre 12 godina

Kostunjavi i DSS placu za tobom, gde si ti zalutao... Moram malo da izggoglam, mora da ste neki, makar dalji, rodjaci. Kocnicari Srbije bez premca.

mrak_no

pre 12 godina

Izgleda da su pocela pozicjoniranja pred izbore. Samo tako mogu da shvatim ovu kritiku od strane Dilasa. Moze sttosta da se kaze za politiku koja je vodena prema Kosovu , a i sirre. Cinjenica je da tu politiku nije kreirao sam Jeremic. To je bila politika demokratske stranke. Mora se isto tako reci da je Vuk tu istu politiku obavljao koliko toliko dobro. I onda se meni cini sledece ...Kazem Vuk , a mislim Boris.....

Lucija

pre 12 godina

A baš sam slušala Čolu:

Sinoc nisi bila tu,
da mi malo snage das,
da mi pruzis ruke te,
da na njima umrem ja..

O ne, danas je kasno,
ti idi svojim putem,
a ja cu ostat sam.

O, ne, ne mogu vise,
ne mogu da te volim,
odlazi sad!

agim

pre 12 godina

Meni se sve vise cini da su ruske i srpske obavestajne sluzbe namerno ubacile svoje SPIJUNE u DS kako bi ga u neku ruku stavili pod svoju kontrolu.Cilj tih spijuna(tadic,jeremic,petrovic)je da koce prave demokrate u DS-u.Isto tako ta trojica se UOPSTE nisu zalozila da se otkrije ko je ubio bivseg vodju ove stranke(djindjica), i ne samo da se nisu zalozili vec i blokiraju istragu!?!.Lustracija je isto tako blokirana od strane ove trojice(iako je lustracija najvaznija stvar za napredak srbije).Isto tako, zbog konacne odluke Tadica je i NIS poklonjena ruskoj kriminalnoj firmi kojoj upravlja Putin.Ima jos mnoooogo takvih stvari.

PIXELL

pre 12 godina

Ono sto i vrapci na grani znaju da u DS vladaju takvi sukobi da nemogu jedni druge da gledaju ocima. Osovina Sutanovic i Djilas preuzimaju polako vodjenje stranke a oni koji se njima suprostave bice sklonjeni po kratkom postupku. Normalno Tadic cuti i pokusava da balansira ali ipak podrzava ovaj dvojac, podseticu da mu je Sutanovac kum, a da mu je Djilas glavni pretedent za buduceg predsednika DS-a.

Aco

pre 12 godina

Siguran sam da u stranci postoji jedinstvo više nego ikad i da će demokrate zbog ovih špekulacija koje se objavljuju izaći iz ovoga još jače i spremnije.

Ratković

pre 12 godina

Logično je da u tako velikoj i moćnoj stranci je nemoguće postići jedinstveno mišljenje, ali sve se lako dogovara postizanjem konsenzusa.

Sandra

pre 12 godina

U DS-u je nemoguće da postoji nejedinstvo jer je to najbolje organizovana stranka u kojoj se tačno znaju koja su prava i obaveze članova.

Pipi Duga Čarapa

pre 12 godina

Da si neogovoran jesi i sa pravom te je kritikovao, da nemaš časti i morala o tome i ne treba da govorimo inače nebi bežao od ogovornosti već priznao da si kriv. To koliko si obavešten ili nisi, tu priču ostavi da pričaš deci za laku noć. Da imalo morala imaš, bar bi izašao i rekao nešto.

Crvenkapa

pre 12 godina

Nije komentarisao jer ne sme, dobiće veliku packu od "tate". Znate šta previše je vas neobaveštenih u poslednje vreme a svi ste vrlo dobro obavešteni kada vam je plata.

Ljubičić

pre 12 godina

Pretpostavljam da pojedincima smeta što je Boris Tadić toliko iznad njih jer je sposoban državnik pa hoće da na bilo koji način prikažu da postoji kao neki sukob unutar DS-a.

Voyager

pre 12 godina

@GOVORIT MOSKVA

Jeremić was born in Belgrade in 1975 to Miško Jeremić and Sena Buljubašić. Growing up in privileged circumstances as his father was a CEO of a large Jugopetrol state-owned oil company, he began his high school studies in Belgrade, but completed them in London. He stayed in England for his post-secondary education and graduated from the University of Cambridge with a degree in Theoretical Physics as a member of Queens' College.

He did not complete his PhD in the field of Finance from the University of London[citation needed], during which time he worked for a number of institutions as a student temp in London, including Deutsche Bank, Dresdner Kleinwort and AstraZeneca Pharmaceuticals.

Jeremić attended the John F. Kennedy School of Government, Harvard University, graduating with a degree of Master in Public Administration in International Development (MPA/ID).

U necijoj patologiji moze sve i svasta da se zamisli, pa i da je covek koji je stekao najveca i najprestiznija zvanja na najjacim svetskim univerzitetima ruski stipendista. Googl-ajte malo, nije na odmet...

Trojanski Konj

pre 12 godina

Unuk Hamdije Pozderca Titovog komuniste Vuk Jeremic je vrlo dobro odradio posao za Ruse, bar za sada je odlozena na par meseci kandidatura Srbije.
Videcemo kakav ce biti kraj igranke.

sused

pre 12 godina

Ne razumijem kako neki nikada nece shvatiti da populizam i niske strasti ne trebaju krasiti min. vanjskih poslova. Vuk je u diplomatskim krugovima potpuno neprihvacena osoba, a u nekim zemljama i persona non grata. A, sto je takvim ulicnim nastupom dobio, malo popularnosti kod kuce ok, ali sto je dobio za Vasu zemlju - ponistavanje priznanja Kosova?, kandidaturu za clanstvo u EU?, veliki ruski kapital??? koji su to njegovi uspjesni koraci, osim sto se svadja kao kakva baba...

misije rupe

pre 12 godina

Najpametnije bi Vam bilo da se svi zavucete u "misije rupe" i da cutite.A ti se usput presaberi kolika je cifra tvog diplomatskog rada i koji su rezultati.
Zar ne mislite da je dosta psihickog maltretiranja ovog naroda.Rekli ste sve sto ste imali a sta ste i kako radili, to vec svi vidimo.

maraton

pre 12 godina

Potvrdilo se staro pravilo: ko traži smeće u tuđoj kući, ne vidi u svojoj. "Žuta" koalicija je na sva usta pokušala da dokaže javnosti da je nešto trulo u SNS, kad ono ispade trulo u DS. naravno, pojava nije neuobičajena. Kad na videlo izbiju svi porazi i sve prljavštine nastaje strka oko iznalaženja krivca - žrtve. Bolje jedan nego svi. Problem je što u "žutoj" koaliciji krivaca ima mnogo, pa se iza tog jednog ne mogu više sakriti.

Nada

pre 12 godina

Djilas je krenuo u ofanzivu,prvo ce progutati malu "zabu" da vidi kakav joj je ukus,sledeci potez je gutanje najvece u njegovom okruzenju...

realo

pre 12 godina

Sledeci put kada se zakazuje sednica, obavezno da se proveri kalendar Vuka Jeremica, odnosno ATP-a. Ako je neki Grand Slam ili Masters, nema sanse da bude u BG, nekako ce se podudariti poseta toj ili susednoj zemlji...

ex demokrata 1

pre 12 godina

Čovek je bio na tenisu, PA NIJE OBAVEŠTEN !
Jeremiću je šef Koštunica a ne Tadić,to se bar zna ako se druge stvari samo nagađaju !

Robespjer

pre 12 godina

Ma,da budete dobri sada pred izbore!Nemojte da zeznete nešto jer izbori se moraju dobiti!Ima još stvari u Srbiji koje valjaju a koje niste uništili!Još jedan mandat da to raz....te i onda Cirih,Ženeva,London,Marbelja,Njujork,Los Anđeles il' gde se već ko skućio za ovo vreme pa da pišete memoare u kojima će te govoriti kako ste sve radili u interesu Srbije i njjenih građana i gde će te optuživati jedni druge za "kratkovidost",nedostatak "vizije" i "političke "zrelosti"!....Želim vam sve ono što se vašom zaslugom godinama dešava običnim,divnim "malim" ljudima velikog srca u vašom zaslugom rasturenoj Srbiji!....Ovo se ne odnosi samo na DS,koji je trenutno najodgovorniji,već na kompletnu političku scenu u Srbiji!!

djole

pre 12 godina

Ovo je kolektivna odgovornost cele vladajuce koalicije!!!
Ne treba nam zrtveno jagnje.Jedino reshenje je raspushtanje vlade i raspisivanje izbora!!!
Nesposobni moraju da snosse posledice!!!

Radovan

pre 12 godina

Ovo brate neki (poznati) sindrom zahvatio DS. I ovaj "nije obavesten".Pocelo prestruktuiranje, unutrasnja borba...da vidimo ko je kriv.Iz iskustva je poznato da sad nastaju klanovi, medjusobna ogovaranja, bitka u klanovima za sto bolju poziciju...pa ko prevlada. E, to cemo videti,ali na narednim izborima.Ne na ovim sto idu sad nego na onim posle toga. To sam 'teo da kazem.

stev@n

pre 12 godina

...Pa čitaj novine Jeremiću...možda ćeš nešto i da saznaš, a ne "nisam" bio tu! Počeo si kao dr vojislav...nisu te obavestili...a?

Maree

pre 12 godina

Nikada mi necemo videti svetlo dana, ne zbog ovih politicara - parazita, nego zbog naroda koji navija za jedne ili druge, a ne vide da i jedni i drugi igraju za isti tim i da niko ne nosi nikakve promene.
Bravo ovce zasluzujete da patite i da vas sisaju.

petra

pre 12 godina

Kada su optužili Tomu i Acu da su nekakvom sukobu, oni su izašli u javnost zajedno i rekli da je sve ok. Zašto demokrate koje su se isprozivale na GO ne učine isto nego je neko odjednom na službenom putu?

GOVORIT MOSKVA

pre 12 godina

Ne zaboravite da je Vook Jeremich RUSKI STIPENDISTA i da je odradio posao što se tiče kosova za svoje pretpostavljene starešine iz KREMLJA.Kao čin dobiće novi mandat u ProRuskoj vladi SNS/DSS/FSB

petko

pre 12 godina

Đilas je preko Jeremića zapravo optužio na posredan način Tadića, jer politiku prema Kosovu nije kreirao ministar spoljnih poslova, već ju je samo dosledno izvršavao. Zato Đilasova kritika ima dublje značenje i predstavlja nagoveštaj burnog talasanja u samoj Demokratskoj stranci.

Marko M,

pre 12 godina

Pa, ti nisi bio tu ceo svoj mandat... Vise u avionu na nebu, nego na zemlji... A ko visoko letiiiii - zna se kako prodje... Mora da je velika frka u DSu...Ko ustane sa svoje ministarske fotelje, odmah je izgubi...Sad ne smeju ni do WCa vise da odu...Msm, ako prvo pitaju Djilasa...

Boske

pre 12 godina

Vuk Jeremić, jedini političar iz proevropskog bloka koji ima kičmu. Najbolji ministar vanjskih poslova u istoriji Srpskog naroda, beznadežno opstruisan od šefa mu Tadića. Ne mogu mu dati glas, ali zato beskrajno poštovanje i divljenje.

trojanski konj

pre 12 godina

Nemoj da brines Vuce, mozda su te na sednici DS-a kritikovali. Ali na sednicama SNS-a i DSS-a su te hvalili. Na kraju krajeva, to bi i bio jedini logicna potez kao bilans tvog politickog delovanja: da se napokon prikljucis onim partijama koje dele iste poglede na svet kao i ti. Ovako si u DS-u izgledao samo kao nekakav trojanski konj.

Бувица

pre 12 godina

Поред свих ствари које морамо да слушамо преко медија зар зоиста морамо да знамо и ова политичка баљезгања! Не бојим се ја ни за једног ни за другог, кафана или ручак ће решити несугласице... Више ме брине шта ћемо ми који немамо права гласа да радимо...

joksa

pre 12 godina

Poceli su da se izbegavaju u sirokom luku a do juce su zajedno rucali. Kad se oni svadjaju izmedju sebe kako ce tek onda vlast da vode. Promene, promene!

Danilo

pre 12 godina

"Ja nisam bio tu!A nikad neću ni biti ako me neko kritikuje!A ako i budem,to nisam ja!"
Ako sam imao neke male sumnje,više ih nemam.
Već jedno 150 godina,sa retkim izuzecima koji platiše glavom,ovi se zabavljaju,provode,a bogami ne odu iz politike kao siromasi...

del Boj

pre 12 godina

Ti odavno izgleda da nisi tu. Ministre, Srbija ne moze da napreduje jer je ljudima poput Vas vaznije da se slikaju sa Djokovicima a ne da vode ovu zzemlju u buducnost!

Damjan19

pre 12 godina

Degutantno je kako je Đilas napao Jeremića, i to u vreme kada ovaj nije mogao da odgovori na napad. To nam govori kakav je čovek Đilas. I kakav je čovek Tadić, koji je dozvolio da se ta farsa nastavi. Obadvojici 1 iz građanskog vaspitanja, i to discipline koju oni smatraju vlasništvom DS. Ovako su došli u situaciju da su postali kao komunisti, koji su isto tako uništavali ljudske živote bez mogućnosti da se navedeni brane i odbrane.. A samim tim su skrivali svoje greške i krivicu.

Voja

pre 12 godina

Pa da, sada treba na nekome da se kola slome! I za cudo nadjose najmladjeg ... to bas tradicionalno lici na nase politicke dinosauruse! Nisam za DS, ali cu za Jeremica glasati gdje god da bude i koju god funkciju bude vrsio!!!

Cinik

pre 12 godina

Ovo kako je Dragan Djilas nastupio prema Vuku Jeremiću je najblaže rečeno nekorektno da ne kažem pokvareno do srži. Pa nije valjda da je Vuk Jeremić zastupao Srbiju na svoju ruku, bez znanja Vlade i Predsednika Tadića. Ako je Vuk Jeremić kriv i treba da bude smenjen iz Vlade onda prvo treba da ode Boris Tadić, pa Mirko Cvetković jer su mu oni izdavali direktive kako da postupa pa tek onda Jeremić. U svakoj normalnoj državi za neuspeh vlade odgovara premijer, zatim Predsednik pa tek onda ministar. Ali, imajući u vidu koliko su bogati Djilas, Cvetković i Tadić jasno je da novac diktira politiku i da je Vuk žrtveno jagnje.

Dacha

pre 12 godina

Tvrdim da od 90-ih pa naovamo, u celoj bulumenti polupoliticara koji su prodefilovali srpskom scenom i zavili ovu zemlju u crno protekle 2 decenije, ovako pokvaren, ljigav i licemeran lik se nije pojavio kao doticni Vuk Jeremic. Priznacete da je to veliko dostignuce u takvoj zestokoj konkurenciji kakvu Srbija ima u toj disciplini. Prosto mi je neverovatno da Boris Tadic ne vidi da ga mali MIP, unuk titovih generala, tako jako bushi da me ne bi zacudilo da nastavi da obavlja tu funkciju i nakon dolaska na vlast ovih novokomponovanih EU radikala. No posto Srbija po obicaju jako voli ovakve rusoljube ko sto nam je pomenuti Vuk, i nije nista naucila za poslednjih 100 godina vladavine KGB-ovaca poput onog putinovog ambasadora, pa mozda bolje i ne zasluzuje.

Johny-bg

pre 12 godina

A gde si bio dekino unuce?
Jesi bio na tenisu ili negde u Mijanmaru, Kambodzi ?
Ili si mozda posetio i Lesoto dekino unuce?
Ili mozda Udba ima nove egzoticne destinacije gde te salje?

Jelena S.

pre 12 godina

Rođeni partijski kolega te optužuje da si kriv! Pa ja bih da sam na tvom mestu njega optužila zašto je uzeo toliko para za novoizgrađeni most, i tako u krug...Baš mi se sviđa ova vaša igra prozivanja!!!

Miki BG

pre 12 godina

U potpunosti se slažem sa konstatacijom lidera DS i predsednika države povodom napada Djilasa na Vuka Jeremića. Mislim da Djilas nikada ne bi bio gradonačelnik Beograda da ga direktno biraju8 gradjani. Previše je uzeo sebi za pravo da o svemu ima mišljenje i stav, i što je još gore - da misli da je jedino od u pravu!!! Vuk Jeremić je odličan ministar spoljnih poslova. Nije on odlučio da se menja srpska rezolucija za UN, da se priklonimo EU. I tako dalje, i tako dalje. Kamo sreće da je više obrazovanih, doslednih i patriotiski orijentisanih političara kao što je aktuelni šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.

Zoki - Staré Mìsto

pre 12 godina

Поштујем и ценим рад и дело Вука Јеремића, он је једна од ретких тачака и данашњој ДС. Поштовање Вуче, Твоји дани тек долазе!!!

Poštujem i cenim rad i delo Vuka Jeremića, on je jedna od retkih svetlih tačaka u današnjoj DS. Poštovanje Vuče, Tvoji dani tek dolaze!!!

cassius

pre 12 godina

Naravno da nisi tu da se suocis sa kritikama tvog (ne)uspesnog rada i konstantnog opipavanja bicepsa sa svojim ruskim kolegom i vodjenja dosledno pogresne politike sa sve Arapskom ligom i zemljama nesvrstanih koja je dovela do ovakve situacije u zemlji i sunovrata koji nam sledi u narednom periodu jer tesko zemlji u kojoj je osobi prvo radno mesto- ministar inostranih poslova.

Suboticanin

pre 12 godina

I niko ti nije poslao poruku(sms) i nije niko te ni zvao u vezi toga?! Ni iz stranke?!
Pa onda tebe bas ni ne vole u toj stranci...Ta stranka je "tim",zar ne?!
Neobavesten si...Ih Tebi je mesto u drugoj stranci,stranka za "neobavestene"(DSS)

Đokica

pre 12 godina

Harvardovac vs Mašinac . Da je hipotečki , Vuk Jeremić gradonačelnik Beograda , verovatno bi isto uspešno upravljao Belogradom , možda čak i bolje ,ali zato Đilas nikad ne bi mogao da bude ministar spoljnih poslova ,jednostavno nema tog šlifa. Očigledno je i ,da posle Tadića , imaju i najviše pristalica među demokratskim biračima, i da ni Petrović,ni Šutanovac, a pogotovo ne Trivanova ni približno nemaju toliko pristalica. Ako je Đilas krenuo u svoju predsedničku trku za predsednika stranke , to je druga stvar. E onda bi trebao da da odgovor zašto je verovatno izgubio 200 ha najskupljeg beogradskog zemljišta u dobijenom sporu sa Mišom Bekom i Lukom Beograd, zašto su naprednjaci dobili Voždovac, kako se "transparentno" izdaju dozvole , pranje para na javnim radovima, korupcija gradskih "otaca" . Izgleda da je lako kritikovati a da pri tom Beograd ima površinski širu i veću parking zonu od Njujorka ili Budimpešte, i da je lakše haračem po sirotinjskom džepu upravljati a da pri tom nikad do sada nije prozvao Miškovića ili nekog drugog tajkuna.

Vlada

pre 12 godina

Niko se nije tako lepo omastio o "sluzbena putovanja" kao klinja Jeremic. A rezultati su vise nego jasni: Gubitak spora pred MSP-om, izgubljena kandidatura, preko 45 drzava je priznalo Kosovo dok si ti ministar spoljnih poslova. Dakle, SVE neuspeh do neuspeha. Nije ni cudo sto je toliko jak na patriotskim recima, to je oduvek bilo poslednje utociste takvih!

Maxim

pre 12 godina

Biće Vuk zvezda sledeće godišnjice mature.

Pričama o putovanjima po dalekim svetovima ostaviće bez daha drugare, koji će ga razrogačenih očiju netremice gledati i slušati.

A onda će ih prkosno upitati: "Ko je sada luzer?!?"

s.

pre 12 godina

"Ove kritike nisu naišle na podršku predsednika stranke Borisa Tadić koji je, navodno, poručio da moraju biti tim, da je protiv unutarstranačkih obračuna, pogotovo pred izbore, i da ne treba da rade jedni drugima o glavi"

Radite vi nama o glavi, za vaše se ne brinem.

neko iz mase

pre 12 godina

Dakle, Vuk Jeremić je najbolji đak dva političara ove zemlje, Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Kod prvog je imao 5 iz psihologije, a kod drugog 5 iz autizma. Tipično za populiste. Kad ih pitaš neugodno pitanje, odgovor je veoma neodređen ili nevezan za pitanje!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Meni licno Min. Jeremic nije nista ODVRATNIJI od Predsednika Tadica ciju politiku Vuk Jeremic samo sprovodi u delo !
Al tako je oduvek bilo "kad ne mozes nista konju, udri po samaru" !

Nesa

pre 12 godina

Nisi bio tu...Nemaš pojma o čemu su pričali...Pa normalno da nisi bio tu i da nemaš pojma, smucaš mi se tamo po Afrikama, je li...? Ne stižeš da pratiš dogadjaje u zemlji od silnih državnih obaveza i putovanja po Svazilendu, Bocvani,Džibutiju, Burundiju, Kokosovim ostrvima i ostalim egzotičnim destinacijama, ne bi li nekako privoleo lokalne poglavice da ne priznaju takozvanu Republiku Kosovo...Pa, ni tu se čak nisi proslavio, jer u većini slučajeva, čim bi ti napustio selo, Plemenski savet staraca bi ipak (na predlog pokvarenog poglavice)donosio odluku da se Kosovo Republika prizna kao samostalna i nezavisna drzava, tamo negde...preko sedam pustinja i sedam mora i sedam gora...

karamelica

pre 12 godina

Jeremiću ti postade neobavešten? Putuješ po belom svetu naravno to sve mi plaćamo,a ti prodaješ maglu...Mislio sam da si veliki stručnjak dok nisi zaigrao uz muziku koju sviraju moćnici sa vrha! Pametnije bi ti bilo da slediš Đelića dok je vreme!

panzer general

pre 12 godina

Vaša aktuelna vlast navodno želi u EU, a vaš ministar vanjskih poslova putuje po Africi, bliskom i dalekom istoku, Karibima, Pacifičkim otocima...

nikigi

pre 12 godina

Mora se neko optužiti za ovaj fijasko koji su doživeli ali gradonačelnik je na pogrešnoj adresi. To je trebao da kaže direktno Tadiću jer nas je njegova politika dovela do ovoga. Ustvari ovo je klasičan autogol Đilasa jer su oni ti koji su kreirali politiku i kosovo i UE.

Nesa

pre 12 godina

Nisi bio tu...Nemaš pojma o čemu su pričali...Pa normalno da nisi bio tu i da nemaš pojma, smucaš mi se tamo po Afrikama, je li...? Ne stižeš da pratiš dogadjaje u zemlji od silnih državnih obaveza i putovanja po Svazilendu, Bocvani,Džibutiju, Burundiju, Kokosovim ostrvima i ostalim egzotičnim destinacijama, ne bi li nekako privoleo lokalne poglavice da ne priznaju takozvanu Republiku Kosovo...Pa, ni tu se čak nisi proslavio, jer u većini slučajeva, čim bi ti napustio selo, Plemenski savet staraca bi ipak (na predlog pokvarenog poglavice)donosio odluku da se Kosovo Republika prizna kao samostalna i nezavisna drzava, tamo negde...preko sedam pustinja i sedam mora i sedam gora...

Vlada

pre 12 godina

Niko se nije tako lepo omastio o "sluzbena putovanja" kao klinja Jeremic. A rezultati su vise nego jasni: Gubitak spora pred MSP-om, izgubljena kandidatura, preko 45 drzava je priznalo Kosovo dok si ti ministar spoljnih poslova. Dakle, SVE neuspeh do neuspeha. Nije ni cudo sto je toliko jak na patriotskim recima, to je oduvek bilo poslednje utociste takvih!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Meni licno Min. Jeremic nije nista ODVRATNIJI od Predsednika Tadica ciju politiku Vuk Jeremic samo sprovodi u delo !
Al tako je oduvek bilo "kad ne mozes nista konju, udri po samaru" !

del Boj

pre 12 godina

Ti odavno izgleda da nisi tu. Ministre, Srbija ne moze da napreduje jer je ljudima poput Vas vaznije da se slikaju sa Djokovicima a ne da vode ovu zzemlju u buducnost!

Cinik

pre 12 godina

Ovo kako je Dragan Djilas nastupio prema Vuku Jeremiću je najblaže rečeno nekorektno da ne kažem pokvareno do srži. Pa nije valjda da je Vuk Jeremić zastupao Srbiju na svoju ruku, bez znanja Vlade i Predsednika Tadića. Ako je Vuk Jeremić kriv i treba da bude smenjen iz Vlade onda prvo treba da ode Boris Tadić, pa Mirko Cvetković jer su mu oni izdavali direktive kako da postupa pa tek onda Jeremić. U svakoj normalnoj državi za neuspeh vlade odgovara premijer, zatim Predsednik pa tek onda ministar. Ali, imajući u vidu koliko su bogati Djilas, Cvetković i Tadić jasno je da novac diktira politiku i da je Vuk žrtveno jagnje.

neko iz mase

pre 12 godina

Dakle, Vuk Jeremić je najbolji đak dva političara ove zemlje, Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Kod prvog je imao 5 iz psihologije, a kod drugog 5 iz autizma. Tipično za populiste. Kad ih pitaš neugodno pitanje, odgovor je veoma neodređen ili nevezan za pitanje!

karamelica

pre 12 godina

Jeremiću ti postade neobavešten? Putuješ po belom svetu naravno to sve mi plaćamo,a ti prodaješ maglu...Mislio sam da si veliki stručnjak dok nisi zaigrao uz muziku koju sviraju moćnici sa vrha! Pametnije bi ti bilo da slediš Đelića dok je vreme!

Dacha

pre 12 godina

Tvrdim da od 90-ih pa naovamo, u celoj bulumenti polupoliticara koji su prodefilovali srpskom scenom i zavili ovu zemlju u crno protekle 2 decenije, ovako pokvaren, ljigav i licemeran lik se nije pojavio kao doticni Vuk Jeremic. Priznacete da je to veliko dostignuce u takvoj zestokoj konkurenciji kakvu Srbija ima u toj disciplini. Prosto mi je neverovatno da Boris Tadic ne vidi da ga mali MIP, unuk titovih generala, tako jako bushi da me ne bi zacudilo da nastavi da obavlja tu funkciju i nakon dolaska na vlast ovih novokomponovanih EU radikala. No posto Srbija po obicaju jako voli ovakve rusoljube ko sto nam je pomenuti Vuk, i nije nista naucila za poslednjih 100 godina vladavine KGB-ovaca poput onog putinovog ambasadora, pa mozda bolje i ne zasluzuje.

trojanski konj

pre 12 godina

Nemoj da brines Vuce, mozda su te na sednici DS-a kritikovali. Ali na sednicama SNS-a i DSS-a su te hvalili. Na kraju krajeva, to bi i bio jedini logicna potez kao bilans tvog politickog delovanja: da se napokon prikljucis onim partijama koje dele iste poglede na svet kao i ti. Ovako si u DS-u izgledao samo kao nekakav trojanski konj.

panzer general

pre 12 godina

Vaša aktuelna vlast navodno želi u EU, a vaš ministar vanjskih poslova putuje po Africi, bliskom i dalekom istoku, Karibima, Pacifičkim otocima...

Maxim

pre 12 godina

Biće Vuk zvezda sledeće godišnjice mature.

Pričama o putovanjima po dalekim svetovima ostaviće bez daha drugare, koji će ga razrogačenih očiju netremice gledati i slušati.

A onda će ih prkosno upitati: "Ko je sada luzer?!?"

petko

pre 12 godina

Đilas je preko Jeremića zapravo optužio na posredan način Tadića, jer politiku prema Kosovu nije kreirao ministar spoljnih poslova, već ju je samo dosledno izvršavao. Zato Đilasova kritika ima dublje značenje i predstavlja nagoveštaj burnog talasanja u samoj Demokratskoj stranci.

GOVORIT MOSKVA

pre 12 godina

Ne zaboravite da je Vook Jeremich RUSKI STIPENDISTA i da je odradio posao što se tiče kosova za svoje pretpostavljene starešine iz KREMLJA.Kao čin dobiće novi mandat u ProRuskoj vladi SNS/DSS/FSB

Johny-bg

pre 12 godina

A gde si bio dekino unuce?
Jesi bio na tenisu ili negde u Mijanmaru, Kambodzi ?
Ili si mozda posetio i Lesoto dekino unuce?
Ili mozda Udba ima nove egzoticne destinacije gde te salje?

Đokica

pre 12 godina

Harvardovac vs Mašinac . Da je hipotečki , Vuk Jeremić gradonačelnik Beograda , verovatno bi isto uspešno upravljao Belogradom , možda čak i bolje ,ali zato Đilas nikad ne bi mogao da bude ministar spoljnih poslova ,jednostavno nema tog šlifa. Očigledno je i ,da posle Tadića , imaju i najviše pristalica među demokratskim biračima, i da ni Petrović,ni Šutanovac, a pogotovo ne Trivanova ni približno nemaju toliko pristalica. Ako je Đilas krenuo u svoju predsedničku trku za predsednika stranke , to je druga stvar. E onda bi trebao da da odgovor zašto je verovatno izgubio 200 ha najskupljeg beogradskog zemljišta u dobijenom sporu sa Mišom Bekom i Lukom Beograd, zašto su naprednjaci dobili Voždovac, kako se "transparentno" izdaju dozvole , pranje para na javnim radovima, korupcija gradskih "otaca" . Izgleda da je lako kritikovati a da pri tom Beograd ima površinski širu i veću parking zonu od Njujorka ili Budimpešte, i da je lakše haračem po sirotinjskom džepu upravljati a da pri tom nikad do sada nije prozvao Miškovića ili nekog drugog tajkuna.

Suboticanin

pre 12 godina

I niko ti nije poslao poruku(sms) i nije niko te ni zvao u vezi toga?! Ni iz stranke?!
Pa onda tebe bas ni ne vole u toj stranci...Ta stranka je "tim",zar ne?!
Neobavesten si...Ih Tebi je mesto u drugoj stranci,stranka za "neobavestene"(DSS)

cassius

pre 12 godina

Naravno da nisi tu da se suocis sa kritikama tvog (ne)uspesnog rada i konstantnog opipavanja bicepsa sa svojim ruskim kolegom i vodjenja dosledno pogresne politike sa sve Arapskom ligom i zemljama nesvrstanih koja je dovela do ovakve situacije u zemlji i sunovrata koji nam sledi u narednom periodu jer tesko zemlji u kojoj je osobi prvo radno mesto- ministar inostranih poslova.

s.

pre 12 godina

"Ove kritike nisu naišle na podršku predsednika stranke Borisa Tadić koji je, navodno, poručio da moraju biti tim, da je protiv unutarstranačkih obračuna, pogotovo pred izbore, i da ne treba da rade jedni drugima o glavi"

Radite vi nama o glavi, za vaše se ne brinem.

Zoki - Staré Mìsto

pre 12 godina

Поштујем и ценим рад и дело Вука Јеремића, он је једна од ретких тачака и данашњој ДС. Поштовање Вуче, Твоји дани тек долазе!!!

Poštujem i cenim rad i delo Vuka Jeremića, on je jedna od retkih svetlih tačaka u današnjoj DS. Poštovanje Vuče, Tvoji dani tek dolaze!!!

joksa

pre 12 godina

Poceli su da se izbegavaju u sirokom luku a do juce su zajedno rucali. Kad se oni svadjaju izmedju sebe kako ce tek onda vlast da vode. Promene, promene!

Miki BG

pre 12 godina

U potpunosti se slažem sa konstatacijom lidera DS i predsednika države povodom napada Djilasa na Vuka Jeremića. Mislim da Djilas nikada ne bi bio gradonačelnik Beograda da ga direktno biraju8 gradjani. Previše je uzeo sebi za pravo da o svemu ima mišljenje i stav, i što je još gore - da misli da je jedino od u pravu!!! Vuk Jeremić je odličan ministar spoljnih poslova. Nije on odlučio da se menja srpska rezolucija za UN, da se priklonimo EU. I tako dalje, i tako dalje. Kamo sreće da je više obrazovanih, doslednih i patriotiski orijentisanih političara kao što je aktuelni šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.

stev@n

pre 12 godina

...Pa čitaj novine Jeremiću...možda ćeš nešto i da saznaš, a ne "nisam" bio tu! Počeo si kao dr vojislav...nisu te obavestili...a?

djole

pre 12 godina

Ovo je kolektivna odgovornost cele vladajuce koalicije!!!
Ne treba nam zrtveno jagnje.Jedino reshenje je raspushtanje vlade i raspisivanje izbora!!!
Nesposobni moraju da snosse posledice!!!

realo

pre 12 godina

Sledeci put kada se zakazuje sednica, obavezno da se proveri kalendar Vuka Jeremica, odnosno ATP-a. Ako je neki Grand Slam ili Masters, nema sanse da bude u BG, nekako ce se podudariti poseta toj ili susednoj zemlji...

Damjan19

pre 12 godina

Degutantno je kako je Đilas napao Jeremića, i to u vreme kada ovaj nije mogao da odgovori na napad. To nam govori kakav je čovek Đilas. I kakav je čovek Tadić, koji je dozvolio da se ta farsa nastavi. Obadvojici 1 iz građanskog vaspitanja, i to discipline koju oni smatraju vlasništvom DS. Ovako su došli u situaciju da su postali kao komunisti, koji su isto tako uništavali ljudske živote bez mogućnosti da se navedeni brane i odbrane.. A samim tim su skrivali svoje greške i krivicu.

Jelena S.

pre 12 godina

Rođeni partijski kolega te optužuje da si kriv! Pa ja bih da sam na tvom mestu njega optužila zašto je uzeo toliko para za novoizgrađeni most, i tako u krug...Baš mi se sviđa ova vaša igra prozivanja!!!

nikigi

pre 12 godina

Mora se neko optužiti za ovaj fijasko koji su doživeli ali gradonačelnik je na pogrešnoj adresi. To je trebao da kaže direktno Tadiću jer nas je njegova politika dovela do ovoga. Ustvari ovo je klasičan autogol Đilasa jer su oni ti koji su kreirali politiku i kosovo i UE.

Danilo

pre 12 godina

"Ja nisam bio tu!A nikad neću ni biti ako me neko kritikuje!A ako i budem,to nisam ja!"
Ako sam imao neke male sumnje,više ih nemam.
Već jedno 150 godina,sa retkim izuzecima koji platiše glavom,ovi se zabavljaju,provode,a bogami ne odu iz politike kao siromasi...

Voja

pre 12 godina

Pa da, sada treba na nekome da se kola slome! I za cudo nadjose najmladjeg ... to bas tradicionalno lici na nase politicke dinosauruse! Nisam za DS, ali cu za Jeremica glasati gdje god da bude i koju god funkciju bude vrsio!!!

Marko M,

pre 12 godina

Pa, ti nisi bio tu ceo svoj mandat... Vise u avionu na nebu, nego na zemlji... A ko visoko letiiiii - zna se kako prodje... Mora da je velika frka u DSu...Ko ustane sa svoje ministarske fotelje, odmah je izgubi...Sad ne smeju ni do WCa vise da odu...Msm, ako prvo pitaju Djilasa...

Maree

pre 12 godina

Nikada mi necemo videti svetlo dana, ne zbog ovih politicara - parazita, nego zbog naroda koji navija za jedne ili druge, a ne vide da i jedni i drugi igraju za isti tim i da niko ne nosi nikakve promene.
Bravo ovce zasluzujete da patite i da vas sisaju.

Boske

pre 12 godina

Vuk Jeremić, jedini političar iz proevropskog bloka koji ima kičmu. Najbolji ministar vanjskih poslova u istoriji Srpskog naroda, beznadežno opstruisan od šefa mu Tadića. Ne mogu mu dati glas, ali zato beskrajno poštovanje i divljenje.

Бувица

pre 12 godina

Поред свих ствари које морамо да слушамо преко медија зар зоиста морамо да знамо и ова политичка баљезгања! Не бојим се ја ни за једног ни за другог, кафана или ручак ће решити несугласице... Више ме брине шта ћемо ми који немамо права гласа да радимо...

Robespjer

pre 12 godina

Ma,da budete dobri sada pred izbore!Nemojte da zeznete nešto jer izbori se moraju dobiti!Ima još stvari u Srbiji koje valjaju a koje niste uništili!Još jedan mandat da to raz....te i onda Cirih,Ženeva,London,Marbelja,Njujork,Los Anđeles il' gde se već ko skućio za ovo vreme pa da pišete memoare u kojima će te govoriti kako ste sve radili u interesu Srbije i njjenih građana i gde će te optuživati jedni druge za "kratkovidost",nedostatak "vizije" i "političke "zrelosti"!....Želim vam sve ono što se vašom zaslugom godinama dešava običnim,divnim "malim" ljudima velikog srca u vašom zaslugom rasturenoj Srbiji!....Ovo se ne odnosi samo na DS,koji je trenutno najodgovorniji,već na kompletnu političku scenu u Srbiji!!

Trojanski Konj

pre 12 godina

Unuk Hamdije Pozderca Titovog komuniste Vuk Jeremic je vrlo dobro odradio posao za Ruse, bar za sada je odlozena na par meseci kandidatura Srbije.
Videcemo kakav ce biti kraj igranke.

Nada

pre 12 godina

Djilas je krenuo u ofanzivu,prvo ce progutati malu "zabu" da vidi kakav joj je ukus,sledeci potez je gutanje najvece u njegovom okruzenju...

maraton

pre 12 godina

Potvrdilo se staro pravilo: ko traži smeće u tuđoj kući, ne vidi u svojoj. "Žuta" koalicija je na sva usta pokušala da dokaže javnosti da je nešto trulo u SNS, kad ono ispade trulo u DS. naravno, pojava nije neuobičajena. Kad na videlo izbiju svi porazi i sve prljavštine nastaje strka oko iznalaženja krivca - žrtve. Bolje jedan nego svi. Problem je što u "žutoj" koaliciji krivaca ima mnogo, pa se iza tog jednog ne mogu više sakriti.

sused

pre 12 godina

Ne razumijem kako neki nikada nece shvatiti da populizam i niske strasti ne trebaju krasiti min. vanjskih poslova. Vuk je u diplomatskim krugovima potpuno neprihvacena osoba, a u nekim zemljama i persona non grata. A, sto je takvim ulicnim nastupom dobio, malo popularnosti kod kuce ok, ali sto je dobio za Vasu zemlju - ponistavanje priznanja Kosova?, kandidaturu za clanstvo u EU?, veliki ruski kapital??? koji su to njegovi uspjesni koraci, osim sto se svadja kao kakva baba...

Voyager

pre 12 godina

@GOVORIT MOSKVA

Jeremić was born in Belgrade in 1975 to Miško Jeremić and Sena Buljubašić. Growing up in privileged circumstances as his father was a CEO of a large Jugopetrol state-owned oil company, he began his high school studies in Belgrade, but completed them in London. He stayed in England for his post-secondary education and graduated from the University of Cambridge with a degree in Theoretical Physics as a member of Queens' College.

He did not complete his PhD in the field of Finance from the University of London[citation needed], during which time he worked for a number of institutions as a student temp in London, including Deutsche Bank, Dresdner Kleinwort and AstraZeneca Pharmaceuticals.

Jeremić attended the John F. Kennedy School of Government, Harvard University, graduating with a degree of Master in Public Administration in International Development (MPA/ID).

U necijoj patologiji moze sve i svasta da se zamisli, pa i da je covek koji je stekao najveca i najprestiznija zvanja na najjacim svetskim univerzitetima ruski stipendista. Googl-ajte malo, nije na odmet...

petra

pre 12 godina

Kada su optužili Tomu i Acu da su nekakvom sukobu, oni su izašli u javnost zajedno i rekli da je sve ok. Zašto demokrate koje su se isprozivale na GO ne učine isto nego je neko odjednom na službenom putu?

ex demokrata 1

pre 12 godina

Čovek je bio na tenisu, PA NIJE OBAVEŠTEN !
Jeremiću je šef Koštunica a ne Tadić,to se bar zna ako se druge stvari samo nagađaju !

agim

pre 12 godina

Meni se sve vise cini da su ruske i srpske obavestajne sluzbe namerno ubacile svoje SPIJUNE u DS kako bi ga u neku ruku stavili pod svoju kontrolu.Cilj tih spijuna(tadic,jeremic,petrovic)je da koce prave demokrate u DS-u.Isto tako ta trojica se UOPSTE nisu zalozila da se otkrije ko je ubio bivseg vodju ove stranke(djindjica), i ne samo da se nisu zalozili vec i blokiraju istragu!?!.Lustracija je isto tako blokirana od strane ove trojice(iako je lustracija najvaznija stvar za napredak srbije).Isto tako, zbog konacne odluke Tadica je i NIS poklonjena ruskoj kriminalnoj firmi kojoj upravlja Putin.Ima jos mnoooogo takvih stvari.

Radovan

pre 12 godina

Ovo brate neki (poznati) sindrom zahvatio DS. I ovaj "nije obavesten".Pocelo prestruktuiranje, unutrasnja borba...da vidimo ko je kriv.Iz iskustva je poznato da sad nastaju klanovi, medjusobna ogovaranja, bitka u klanovima za sto bolju poziciju...pa ko prevlada. E, to cemo videti,ali na narednim izborima.Ne na ovim sto idu sad nego na onim posle toga. To sam 'teo da kazem.

PIXELL

pre 12 godina

Ono sto i vrapci na grani znaju da u DS vladaju takvi sukobi da nemogu jedni druge da gledaju ocima. Osovina Sutanovic i Djilas preuzimaju polako vodjenje stranke a oni koji se njima suprostave bice sklonjeni po kratkom postupku. Normalno Tadic cuti i pokusava da balansira ali ipak podrzava ovaj dvojac, podseticu da mu je Sutanovac kum, a da mu je Djilas glavni pretedent za buduceg predsednika DS-a.

misije rupe

pre 12 godina

Najpametnije bi Vam bilo da se svi zavucete u "misije rupe" i da cutite.A ti se usput presaberi kolika je cifra tvog diplomatskog rada i koji su rezultati.
Zar ne mislite da je dosta psihickog maltretiranja ovog naroda.Rekli ste sve sto ste imali a sta ste i kako radili, to vec svi vidimo.

Konstantinos Veliki

pre 12 godina

Prosto je nevjerojatno loliko Tadic cuva "stolicu" Jeremicu kad mu ovaj pravi neprocjenjivu politicku stetu i to na svakom koraku. Tadic se ozbiljno igra sa jedinstvom svoje stranke jer vec sada ona puca po savovima. Da Srbija ima iskrene namjere prema EU ona bi odavno maknula Jeremica koji djeluje anti europski i bez utjecaja ili saveznika u EU. Tadic da li svjesno ili ne "lomi" vlastitu stranku ne logicnim potezima i daje manevarski prostor opoziciji da vrlo lako osvoji vlast na razvalinama barem 2 ili 3 DS-a!

Stevan

pre 12 godina

Kostunjavi i DSS placu za tobom, gde si ti zalutao... Moram malo da izggoglam, mora da ste neki, makar dalji, rodjaci. Kocnicari Srbije bez premca.

IvanBGD

pre 12 godina

Do sada sam uvek glasao za DS. Sledeći izbori su mi laki iz razloga što nemam dilemu da li da glasam za DS jer je odgovor NE. Ostaje mi da vidim za koga od ostalih, od kojih mi se niko ne svidja, mogu da glasam.

Jelena

pre 12 godina

U demokratskoj zemlji kad vlada i predsednik ne ispune ono sto su obecali obavezno podnose ostavke kao moralni cin. Sto da odgovara samo Jeremic? Rece predsednik da je odluka Djelica visoki moralni cin. Sto i on ne uradi tako nesto. On vise nije sposoban da nas uvede u evropsku uniju. Izgubio je i u Evropi kredibilitet a oni koji nam kroje poltiku vec traze njegovog naslednika.
I za njega vazi ona izreka: GOTOV JE.

Pipi Duga Čarapa

pre 12 godina

Da si neogovoran jesi i sa pravom te je kritikovao, da nemaš časti i morala o tome i ne treba da govorimo inače nebi bežao od ogovornosti već priznao da si kriv. To koliko si obavešten ili nisi, tu priču ostavi da pričaš deci za laku noć. Da imalo morala imaš, bar bi izašao i rekao nešto.

Crvenkapa

pre 12 godina

Nije komentarisao jer ne sme, dobiće veliku packu od "tate". Znate šta previše je vas neobaveštenih u poslednje vreme a svi ste vrlo dobro obavešteni kada vam je plata.

mrak_no

pre 12 godina

Izgleda da su pocela pozicjoniranja pred izbore. Samo tako mogu da shvatim ovu kritiku od strane Dilasa. Moze sttosta da se kaze za politiku koja je vodena prema Kosovu , a i sirre. Cinjenica je da tu politiku nije kreirao sam Jeremic. To je bila politika demokratske stranke. Mora se isto tako reci da je Vuk tu istu politiku obavljao koliko toliko dobro. I onda se meni cini sledece ...Kazem Vuk , a mislim Boris.....

Sinisa

pre 12 godina

Nista nisam video, nista nisam cuo?!!!
Tadic trvrdi da je uslov za kandidaturu bio priznanje nazavisnosti Kosova i da su to trazili "u poslednjem momentu". Da li je Jeremic onda kriv sto nije priznao Kosovo?
Neverovatno je koliko kontradiktornih izjava od celinika DS-a stize ovih dana?!

Srbin

pre 12 godina

Bravo predsedniče, važno je da vi u partiji budete složni, a na šta liči zemlja u kojoj živimo, to manje-više... U svakom slučaju, vama i vašoj ekipi je super. Ja bih vas, čisto iz pedagoških razloga, poslao na jedno 3-4 godine natrag na mesto profesora Prve bgd. gimnazije, sve sa pripadajućom platom i ostalim "beneficijama" koje idu uz to mesto. Možda bi vas to donekle vratilo u realnost. I još nešto: obavezno povedite i vašeg đaka, Jeremića, sa sobom.

Lucija

pre 12 godina

A baš sam slušala Čolu:

Sinoc nisi bila tu,
da mi malo snage das,
da mi pruzis ruke te,
da na njima umrem ja..

O ne, danas je kasno,
ti idi svojim putem,
a ja cu ostat sam.

O, ne, ne mogu vise,
ne mogu da te volim,
odlazi sad!

(Vlast)a

pre 12 godina

Ma,naravno:vi ste mali i nista niste znali,a kad niste tu,ni vasa politika nije na snazi?!Jos kazite:casna pionirska Putinova rec i otputujte u Malavi i sve cemo vam verovati na rec kao i do sada.Naravno:svi troskovi za vase akcije ce biti unapred placeni u cvrstoj valuti.Samo se vi nama igrajte!
Na kraju krajeva:niste bitni vi nego oni koji su vas pustili da se sa nama igrate i pravite od ove siromasne zemlje glupog,prostog i neobrazovanog prosjaka.

Ljubičić

pre 12 godina

Pretpostavljam da pojedincima smeta što je Boris Tadić toliko iznad njih jer je sposoban državnik pa hoće da na bilo koji način prikažu da postoji kao neki sukob unutar DS-a.

Sandra

pre 12 godina

U DS-u je nemoguće da postoji nejedinstvo jer je to najbolje organizovana stranka u kojoj se tačno znaju koja su prava i obaveze članova.

Jeleničica

pre 12 godina

Čitajući komentare pojedinca zakljiučio sam da bi oni baš voleli da unutar DS postoji sukob, ali moram da im poručim na vreme da će se razočarati kad na sledećim izborima DS izađe još jači, bolji i organizovaniji.

Aco

pre 12 godina

Siguran sam da u stranci postoji jedinstvo više nego ikad i da će demokrate zbog ovih špekulacija koje se objavljuju izaći iz ovoga još jače i spremnije.

Бубамара

pre 12 godina

Сви сте ви са Јеремићем заједно тикве садили и сви сте подједнако одговорни за садашње стање у држави!!!

Mladen Mladenovic

pre 12 godina

Najveca "mana" gospodina Jeremica je ta, sto ne moze nikako da se uklopi u elitno drustvo zvano, "NAMAZANCI SVIM MASTIMA". Ta "neprilagodljivost" ga ostavlja samog, na cistunu, van zabokrecine iz koje se cuje neprestani kreket.

Ratković

pre 12 godina

Logično je da u tako velikoj i moćnoj stranci je nemoguće postići jedinstveno mišljenje, ali sve se lako dogovara postizanjem konsenzusa.

Boško

pre 12 godina

Očigledno je da pojedini novinari i opozicija žele da izazovu raskol u Demokratskoj stranci ali ja im garantujem da im to neće uspeti.

Ronaldo

pre 12 godina

Demokratska stranka kao najjaca stranka u Srbiji ima puno kvalitetnih ljudi i svi oni imaju pravo na svoje misljenje ,ali politika stranke je jedinstvena .

Andrija

pre 12 godina

U vasem dvoristu se desio raskol napustili ste ono sto ste godinama bili i zelite lazno da se prikazete gradjanima Srbije. Znamo vas Radikali odnosno Naprednjaci.

ivan

pre 12 godina

Ne verujem da ce doci do podele, posebno sad pred izbore kad je najbitnije da budu organizovani i slozni, Boris ce to izregulisati, ne brinem se ja.

Milos

pre 12 godina

DS je po svojoj opredeljenosti demokratska stranka, sto joj i samo ime kaze, sto znaci da svako ima pravo na svoje misljenje, tako da ovo nije unutrasnja podela, vec izrazavanje svojih licnih stavova.

Janja

pre 12 godina

Stranka koja je pobeđivala i koja će pobeđivati a sve u korist svojih građana nema sukobe ni sa kim a kamoli njeni funkcioneri međusobno.

Zoki - Staré Mìsto

pre 12 godina

Поштујем и ценим рад и дело Вука Јеремића, он је једна од ретких тачака и данашњој ДС. Поштовање Вуче, Твоји дани тек долазе!!!

Poštujem i cenim rad i delo Vuka Jeremića, on je jedna od retkih svetlih tačaka u današnjoj DS. Poštovanje Vuče, Tvoji dani tek dolaze!!!

Voja

pre 12 godina

Pa da, sada treba na nekome da se kola slome! I za cudo nadjose najmladjeg ... to bas tradicionalno lici na nase politicke dinosauruse! Nisam za DS, ali cu za Jeremica glasati gdje god da bude i koju god funkciju bude vrsio!!!

Boske

pre 12 godina

Vuk Jeremić, jedini političar iz proevropskog bloka koji ima kičmu. Najbolji ministar vanjskih poslova u istoriji Srpskog naroda, beznadežno opstruisan od šefa mu Tadića. Ne mogu mu dati glas, ali zato beskrajno poštovanje i divljenje.

Nesa

pre 12 godina

Nisi bio tu...Nemaš pojma o čemu su pričali...Pa normalno da nisi bio tu i da nemaš pojma, smucaš mi se tamo po Afrikama, je li...? Ne stižeš da pratiš dogadjaje u zemlji od silnih državnih obaveza i putovanja po Svazilendu, Bocvani,Džibutiju, Burundiju, Kokosovim ostrvima i ostalim egzotičnim destinacijama, ne bi li nekako privoleo lokalne poglavice da ne priznaju takozvanu Republiku Kosovo...Pa, ni tu se čak nisi proslavio, jer u većini slučajeva, čim bi ti napustio selo, Plemenski savet staraca bi ipak (na predlog pokvarenog poglavice)donosio odluku da se Kosovo Republika prizna kao samostalna i nezavisna drzava, tamo negde...preko sedam pustinja i sedam mora i sedam gora...

Miki BG

pre 12 godina

U potpunosti se slažem sa konstatacijom lidera DS i predsednika države povodom napada Djilasa na Vuka Jeremića. Mislim da Djilas nikada ne bi bio gradonačelnik Beograda da ga direktno biraju8 gradjani. Previše je uzeo sebi za pravo da o svemu ima mišljenje i stav, i što je još gore - da misli da je jedino od u pravu!!! Vuk Jeremić je odličan ministar spoljnih poslova. Nije on odlučio da se menja srpska rezolucija za UN, da se priklonimo EU. I tako dalje, i tako dalje. Kamo sreće da je više obrazovanih, doslednih i patriotiski orijentisanih političara kao što je aktuelni šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.

Vlada

pre 12 godina

Niko se nije tako lepo omastio o "sluzbena putovanja" kao klinja Jeremic. A rezultati su vise nego jasni: Gubitak spora pred MSP-om, izgubljena kandidatura, preko 45 drzava je priznalo Kosovo dok si ti ministar spoljnih poslova. Dakle, SVE neuspeh do neuspeha. Nije ni cudo sto je toliko jak na patriotskim recima, to je oduvek bilo poslednje utociste takvih!

Dacha

pre 12 godina

Tvrdim da od 90-ih pa naovamo, u celoj bulumenti polupoliticara koji su prodefilovali srpskom scenom i zavili ovu zemlju u crno protekle 2 decenije, ovako pokvaren, ljigav i licemeran lik se nije pojavio kao doticni Vuk Jeremic. Priznacete da je to veliko dostignuce u takvoj zestokoj konkurenciji kakvu Srbija ima u toj disciplini. Prosto mi je neverovatno da Boris Tadic ne vidi da ga mali MIP, unuk titovih generala, tako jako bushi da me ne bi zacudilo da nastavi da obavlja tu funkciju i nakon dolaska na vlast ovih novokomponovanih EU radikala. No posto Srbija po obicaju jako voli ovakve rusoljube ko sto nam je pomenuti Vuk, i nije nista naucila za poslednjih 100 godina vladavine KGB-ovaca poput onog putinovog ambasadora, pa mozda bolje i ne zasluzuje.

Damjan19

pre 12 godina

Degutantno je kako je Đilas napao Jeremića, i to u vreme kada ovaj nije mogao da odgovori na napad. To nam govori kakav je čovek Đilas. I kakav je čovek Tadić, koji je dozvolio da se ta farsa nastavi. Obadvojici 1 iz građanskog vaspitanja, i to discipline koju oni smatraju vlasništvom DS. Ovako su došli u situaciju da su postali kao komunisti, koji su isto tako uništavali ljudske živote bez mogućnosti da se navedeni brane i odbrane.. A samim tim su skrivali svoje greške i krivicu.

GOVORIT MOSKVA

pre 12 godina

Ne zaboravite da je Vook Jeremich RUSKI STIPENDISTA i da je odradio posao što se tiče kosova za svoje pretpostavljene starešine iz KREMLJA.Kao čin dobiće novi mandat u ProRuskoj vladi SNS/DSS/FSB

Cinik

pre 12 godina

Ovo kako je Dragan Djilas nastupio prema Vuku Jeremiću je najblaže rečeno nekorektno da ne kažem pokvareno do srži. Pa nije valjda da je Vuk Jeremić zastupao Srbiju na svoju ruku, bez znanja Vlade i Predsednika Tadića. Ako je Vuk Jeremić kriv i treba da bude smenjen iz Vlade onda prvo treba da ode Boris Tadić, pa Mirko Cvetković jer su mu oni izdavali direktive kako da postupa pa tek onda Jeremić. U svakoj normalnoj državi za neuspeh vlade odgovara premijer, zatim Predsednik pa tek onda ministar. Ali, imajući u vidu koliko su bogati Djilas, Cvetković i Tadić jasno je da novac diktira politiku i da je Vuk žrtveno jagnje.

karamelica

pre 12 godina

Jeremiću ti postade neobavešten? Putuješ po belom svetu naravno to sve mi plaćamo,a ti prodaješ maglu...Mislio sam da si veliki stručnjak dok nisi zaigrao uz muziku koju sviraju moćnici sa vrha! Pametnije bi ti bilo da slediš Đelića dok je vreme!

neko iz mase

pre 12 godina

Dakle, Vuk Jeremić je najbolji đak dva političara ove zemlje, Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Kod prvog je imao 5 iz psihologije, a kod drugog 5 iz autizma. Tipično za populiste. Kad ih pitaš neugodno pitanje, odgovor je veoma neodređen ili nevezan za pitanje!

Ljubičić

pre 12 godina

Pretpostavljam da pojedincima smeta što je Boris Tadić toliko iznad njih jer je sposoban državnik pa hoće da na bilo koji način prikažu da postoji kao neki sukob unutar DS-a.

del Boj

pre 12 godina

Ti odavno izgleda da nisi tu. Ministre, Srbija ne moze da napreduje jer je ljudima poput Vas vaznije da se slikaju sa Djokovicima a ne da vode ovu zzemlju u buducnost!

Suboticanin

pre 12 godina

I niko ti nije poslao poruku(sms) i nije niko te ni zvao u vezi toga?! Ni iz stranke?!
Pa onda tebe bas ni ne vole u toj stranci...Ta stranka je "tim",zar ne?!
Neobavesten si...Ih Tebi je mesto u drugoj stranci,stranka za "neobavestene"(DSS)

Voyager

pre 12 godina

@GOVORIT MOSKVA

Jeremić was born in Belgrade in 1975 to Miško Jeremić and Sena Buljubašić. Growing up in privileged circumstances as his father was a CEO of a large Jugopetrol state-owned oil company, he began his high school studies in Belgrade, but completed them in London. He stayed in England for his post-secondary education and graduated from the University of Cambridge with a degree in Theoretical Physics as a member of Queens' College.

He did not complete his PhD in the field of Finance from the University of London[citation needed], during which time he worked for a number of institutions as a student temp in London, including Deutsche Bank, Dresdner Kleinwort and AstraZeneca Pharmaceuticals.

Jeremić attended the John F. Kennedy School of Government, Harvard University, graduating with a degree of Master in Public Administration in International Development (MPA/ID).

U necijoj patologiji moze sve i svasta da se zamisli, pa i da je covek koji je stekao najveca i najprestiznija zvanja na najjacim svetskim univerzitetima ruski stipendista. Googl-ajte malo, nije na odmet...

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Meni licno Min. Jeremic nije nista ODVRATNIJI od Predsednika Tadica ciju politiku Vuk Jeremic samo sprovodi u delo !
Al tako je oduvek bilo "kad ne mozes nista konju, udri po samaru" !

Jeleničica

pre 12 godina

Čitajući komentare pojedinca zakljiučio sam da bi oni baš voleli da unutar DS postoji sukob, ali moram da im poručim na vreme da će se razočarati kad na sledećim izborima DS izađe još jači, bolji i organizovaniji.

Boško

pre 12 godina

Očigledno je da pojedini novinari i opozicija žele da izazovu raskol u Demokratskoj stranci ali ja im garantujem da im to neće uspeti.

Sandra

pre 12 godina

U DS-u je nemoguće da postoji nejedinstvo jer je to najbolje organizovana stranka u kojoj se tačno znaju koja su prava i obaveze članova.

panzer general

pre 12 godina

Vaša aktuelna vlast navodno želi u EU, a vaš ministar vanjskih poslova putuje po Africi, bliskom i dalekom istoku, Karibima, Pacifičkim otocima...

Johny-bg

pre 12 godina

A gde si bio dekino unuce?
Jesi bio na tenisu ili negde u Mijanmaru, Kambodzi ?
Ili si mozda posetio i Lesoto dekino unuce?
Ili mozda Udba ima nove egzoticne destinacije gde te salje?

Aco

pre 12 godina

Siguran sam da u stranci postoji jedinstvo više nego ikad i da će demokrate zbog ovih špekulacija koje se objavljuju izaći iz ovoga još jače i spremnije.

cassius

pre 12 godina

Naravno da nisi tu da se suocis sa kritikama tvog (ne)uspesnog rada i konstantnog opipavanja bicepsa sa svojim ruskim kolegom i vodjenja dosledno pogresne politike sa sve Arapskom ligom i zemljama nesvrstanih koja je dovela do ovakve situacije u zemlji i sunovrata koji nam sledi u narednom periodu jer tesko zemlji u kojoj je osobi prvo radno mesto- ministar inostranih poslova.

trojanski konj

pre 12 godina

Nemoj da brines Vuce, mozda su te na sednici DS-a kritikovali. Ali na sednicama SNS-a i DSS-a su te hvalili. Na kraju krajeva, to bi i bio jedini logicna potez kao bilans tvog politickog delovanja: da se napokon prikljucis onim partijama koje dele iste poglede na svet kao i ti. Ovako si u DS-u izgledao samo kao nekakav trojanski konj.

Danilo

pre 12 godina

"Ja nisam bio tu!A nikad neću ni biti ako me neko kritikuje!A ako i budem,to nisam ja!"
Ako sam imao neke male sumnje,više ih nemam.
Već jedno 150 godina,sa retkim izuzecima koji platiše glavom,ovi se zabavljaju,provode,a bogami ne odu iz politike kao siromasi...

Đokica

pre 12 godina

Harvardovac vs Mašinac . Da je hipotečki , Vuk Jeremić gradonačelnik Beograda , verovatno bi isto uspešno upravljao Belogradom , možda čak i bolje ,ali zato Đilas nikad ne bi mogao da bude ministar spoljnih poslova ,jednostavno nema tog šlifa. Očigledno je i ,da posle Tadića , imaju i najviše pristalica među demokratskim biračima, i da ni Petrović,ni Šutanovac, a pogotovo ne Trivanova ni približno nemaju toliko pristalica. Ako je Đilas krenuo u svoju predsedničku trku za predsednika stranke , to je druga stvar. E onda bi trebao da da odgovor zašto je verovatno izgubio 200 ha najskupljeg beogradskog zemljišta u dobijenom sporu sa Mišom Bekom i Lukom Beograd, zašto su naprednjaci dobili Voždovac, kako se "transparentno" izdaju dozvole , pranje para na javnim radovima, korupcija gradskih "otaca" . Izgleda da je lako kritikovati a da pri tom Beograd ima površinski širu i veću parking zonu od Njujorka ili Budimpešte, i da je lakše haračem po sirotinjskom džepu upravljati a da pri tom nikad do sada nije prozvao Miškovića ili nekog drugog tajkuna.

Maxim

pre 12 godina

Biće Vuk zvezda sledeće godišnjice mature.

Pričama o putovanjima po dalekim svetovima ostaviće bez daha drugare, koji će ga razrogačenih očiju netremice gledati i slušati.

A onda će ih prkosno upitati: "Ko je sada luzer?!?"

Ratković

pre 12 godina

Logično je da u tako velikoj i moćnoj stranci je nemoguće postići jedinstveno mišljenje, ali sve se lako dogovara postizanjem konsenzusa.

stev@n

pre 12 godina

...Pa čitaj novine Jeremiću...možda ćeš nešto i da saznaš, a ne "nisam" bio tu! Počeo si kao dr vojislav...nisu te obavestili...a?

joksa

pre 12 godina

Poceli su da se izbegavaju u sirokom luku a do juce su zajedno rucali. Kad se oni svadjaju izmedju sebe kako ce tek onda vlast da vode. Promene, promene!

petra

pre 12 godina

Kada su optužili Tomu i Acu da su nekakvom sukobu, oni su izašli u javnost zajedno i rekli da je sve ok. Zašto demokrate koje su se isprozivale na GO ne učine isto nego je neko odjednom na službenom putu?

realo

pre 12 godina

Sledeci put kada se zakazuje sednica, obavezno da se proveri kalendar Vuka Jeremica, odnosno ATP-a. Ako je neki Grand Slam ili Masters, nema sanse da bude u BG, nekako ce se podudariti poseta toj ili susednoj zemlji...

maraton

pre 12 godina

Potvrdilo se staro pravilo: ko traži smeće u tuđoj kući, ne vidi u svojoj. "Žuta" koalicija je na sva usta pokušala da dokaže javnosti da je nešto trulo u SNS, kad ono ispade trulo u DS. naravno, pojava nije neuobičajena. Kad na videlo izbiju svi porazi i sve prljavštine nastaje strka oko iznalaženja krivca - žrtve. Bolje jedan nego svi. Problem je što u "žutoj" koaliciji krivaca ima mnogo, pa se iza tog jednog ne mogu više sakriti.

nikigi

pre 12 godina

Mora se neko optužiti za ovaj fijasko koji su doživeli ali gradonačelnik je na pogrešnoj adresi. To je trebao da kaže direktno Tadiću jer nas je njegova politika dovela do ovoga. Ustvari ovo je klasičan autogol Đilasa jer su oni ti koji su kreirali politiku i kosovo i UE.

Marko M,

pre 12 godina

Pa, ti nisi bio tu ceo svoj mandat... Vise u avionu na nebu, nego na zemlji... A ko visoko letiiiii - zna se kako prodje... Mora da je velika frka u DSu...Ko ustane sa svoje ministarske fotelje, odmah je izgubi...Sad ne smeju ni do WCa vise da odu...Msm, ako prvo pitaju Djilasa...

Konstantinos Veliki

pre 12 godina

Prosto je nevjerojatno loliko Tadic cuva "stolicu" Jeremicu kad mu ovaj pravi neprocjenjivu politicku stetu i to na svakom koraku. Tadic se ozbiljno igra sa jedinstvom svoje stranke jer vec sada ona puca po savovima. Da Srbija ima iskrene namjere prema EU ona bi odavno maknula Jeremica koji djeluje anti europski i bez utjecaja ili saveznika u EU. Tadic da li svjesno ili ne "lomi" vlastitu stranku ne logicnim potezima i daje manevarski prostor opoziciji da vrlo lako osvoji vlast na razvalinama barem 2 ili 3 DS-a!

Pipi Duga Čarapa

pre 12 godina

Da si neogovoran jesi i sa pravom te je kritikovao, da nemaš časti i morala o tome i ne treba da govorimo inače nebi bežao od ogovornosti već priznao da si kriv. To koliko si obavešten ili nisi, tu priču ostavi da pričaš deci za laku noć. Da imalo morala imaš, bar bi izašao i rekao nešto.

Janja

pre 12 godina

Stranka koja je pobeđivala i koja će pobeđivati a sve u korist svojih građana nema sukobe ni sa kim a kamoli njeni funkcioneri međusobno.

Jelena S.

pre 12 godina

Rođeni partijski kolega te optužuje da si kriv! Pa ja bih da sam na tvom mestu njega optužila zašto je uzeo toliko para za novoizgrađeni most, i tako u krug...Baš mi se sviđa ova vaša igra prozivanja!!!

s.

pre 12 godina

"Ove kritike nisu naišle na podršku predsednika stranke Borisa Tadić koji je, navodno, poručio da moraju biti tim, da je protiv unutarstranačkih obračuna, pogotovo pred izbore, i da ne treba da rade jedni drugima o glavi"

Radite vi nama o glavi, za vaše se ne brinem.

sused

pre 12 godina

Ne razumijem kako neki nikada nece shvatiti da populizam i niske strasti ne trebaju krasiti min. vanjskih poslova. Vuk je u diplomatskim krugovima potpuno neprihvacena osoba, a u nekim zemljama i persona non grata. A, sto je takvim ulicnim nastupom dobio, malo popularnosti kod kuce ok, ali sto je dobio za Vasu zemlju - ponistavanje priznanja Kosova?, kandidaturu za clanstvo u EU?, veliki ruski kapital??? koji su to njegovi uspjesni koraci, osim sto se svadja kao kakva baba...

Stevan

pre 12 godina

Kostunjavi i DSS placu za tobom, gde si ti zalutao... Moram malo da izggoglam, mora da ste neki, makar dalji, rodjaci. Kocnicari Srbije bez premca.

Lucija

pre 12 godina

A baš sam slušala Čolu:

Sinoc nisi bila tu,
da mi malo snage das,
da mi pruzis ruke te,
da na njima umrem ja..

O ne, danas je kasno,
ti idi svojim putem,
a ja cu ostat sam.

O, ne, ne mogu vise,
ne mogu da te volim,
odlazi sad!

ex demokrata 1

pre 12 godina

Čovek je bio na tenisu, PA NIJE OBAVEŠTEN !
Jeremiću je šef Koštunica a ne Tadić,to se bar zna ako se druge stvari samo nagađaju !

Ronaldo

pre 12 godina

Demokratska stranka kao najjaca stranka u Srbiji ima puno kvalitetnih ljudi i svi oni imaju pravo na svoje misljenje ,ali politika stranke je jedinstvena .

djole

pre 12 godina

Ovo je kolektivna odgovornost cele vladajuce koalicije!!!
Ne treba nam zrtveno jagnje.Jedino reshenje je raspushtanje vlade i raspisivanje izbora!!!
Nesposobni moraju da snosse posledice!!!

Crvenkapa

pre 12 godina

Nije komentarisao jer ne sme, dobiće veliku packu od "tate". Znate šta previše je vas neobaveštenih u poslednje vreme a svi ste vrlo dobro obavešteni kada vam je plata.

Maree

pre 12 godina

Nikada mi necemo videti svetlo dana, ne zbog ovih politicara - parazita, nego zbog naroda koji navija za jedne ili druge, a ne vide da i jedni i drugi igraju za isti tim i da niko ne nosi nikakve promene.
Bravo ovce zasluzujete da patite i da vas sisaju.

Radovan

pre 12 godina

Ovo brate neki (poznati) sindrom zahvatio DS. I ovaj "nije obavesten".Pocelo prestruktuiranje, unutrasnja borba...da vidimo ko je kriv.Iz iskustva je poznato da sad nastaju klanovi, medjusobna ogovaranja, bitka u klanovima za sto bolju poziciju...pa ko prevlada. E, to cemo videti,ali na narednim izborima.Ne na ovim sto idu sad nego na onim posle toga. To sam 'teo da kazem.

misije rupe

pre 12 godina

Najpametnije bi Vam bilo da se svi zavucete u "misije rupe" i da cutite.A ti se usput presaberi kolika je cifra tvog diplomatskog rada i koji su rezultati.
Zar ne mislite da je dosta psihickog maltretiranja ovog naroda.Rekli ste sve sto ste imali a sta ste i kako radili, to vec svi vidimo.

Trojanski Konj

pre 12 godina

Unuk Hamdije Pozderca Titovog komuniste Vuk Jeremic je vrlo dobro odradio posao za Ruse, bar za sada je odlozena na par meseci kandidatura Srbije.
Videcemo kakav ce biti kraj igranke.

agim

pre 12 godina

Meni se sve vise cini da su ruske i srpske obavestajne sluzbe namerno ubacile svoje SPIJUNE u DS kako bi ga u neku ruku stavili pod svoju kontrolu.Cilj tih spijuna(tadic,jeremic,petrovic)je da koce prave demokrate u DS-u.Isto tako ta trojica se UOPSTE nisu zalozila da se otkrije ko je ubio bivseg vodju ove stranke(djindjica), i ne samo da se nisu zalozili vec i blokiraju istragu!?!.Lustracija je isto tako blokirana od strane ove trojice(iako je lustracija najvaznija stvar za napredak srbije).Isto tako, zbog konacne odluke Tadica je i NIS poklonjena ruskoj kriminalnoj firmi kojoj upravlja Putin.Ima jos mnoooogo takvih stvari.

Milos

pre 12 godina

DS je po svojoj opredeljenosti demokratska stranka, sto joj i samo ime kaze, sto znaci da svako ima pravo na svoje misljenje, tako da ovo nije unutrasnja podela, vec izrazavanje svojih licnih stavova.

Andrija

pre 12 godina

U vasem dvoristu se desio raskol napustili ste ono sto ste godinama bili i zelite lazno da se prikazete gradjanima Srbije. Znamo vas Radikali odnosno Naprednjaci.

ivan

pre 12 godina

Ne verujem da ce doci do podele, posebno sad pred izbore kad je najbitnije da budu organizovani i slozni, Boris ce to izregulisati, ne brinem se ja.

IvanBGD

pre 12 godina

Do sada sam uvek glasao za DS. Sledeći izbori su mi laki iz razloga što nemam dilemu da li da glasam za DS jer je odgovor NE. Ostaje mi da vidim za koga od ostalih, od kojih mi se niko ne svidja, mogu da glasam.

Robespjer

pre 12 godina

Ma,da budete dobri sada pred izbore!Nemojte da zeznete nešto jer izbori se moraju dobiti!Ima još stvari u Srbiji koje valjaju a koje niste uništili!Još jedan mandat da to raz....te i onda Cirih,Ženeva,London,Marbelja,Njujork,Los Anđeles il' gde se već ko skućio za ovo vreme pa da pišete memoare u kojima će te govoriti kako ste sve radili u interesu Srbije i njjenih građana i gde će te optuživati jedni druge za "kratkovidost",nedostatak "vizije" i "političke "zrelosti"!....Želim vam sve ono što se vašom zaslugom godinama dešava običnim,divnim "malim" ljudima velikog srca u vašom zaslugom rasturenoj Srbiji!....Ovo se ne odnosi samo na DS,koji je trenutno najodgovorniji,već na kompletnu političku scenu u Srbiji!!

Nada

pre 12 godina

Djilas je krenuo u ofanzivu,prvo ce progutati malu "zabu" da vidi kakav joj je ukus,sledeci potez je gutanje najvece u njegovom okruzenju...

PIXELL

pre 12 godina

Ono sto i vrapci na grani znaju da u DS vladaju takvi sukobi da nemogu jedni druge da gledaju ocima. Osovina Sutanovic i Djilas preuzimaju polako vodjenje stranke a oni koji se njima suprostave bice sklonjeni po kratkom postupku. Normalno Tadic cuti i pokusava da balansira ali ipak podrzava ovaj dvojac, podseticu da mu je Sutanovac kum, a da mu je Djilas glavni pretedent za buduceg predsednika DS-a.

Jelena

pre 12 godina

U demokratskoj zemlji kad vlada i predsednik ne ispune ono sto su obecali obavezno podnose ostavke kao moralni cin. Sto da odgovara samo Jeremic? Rece predsednik da je odluka Djelica visoki moralni cin. Sto i on ne uradi tako nesto. On vise nije sposoban da nas uvede u evropsku uniju. Izgubio je i u Evropi kredibilitet a oni koji nam kroje poltiku vec traze njegovog naslednika.
I za njega vazi ona izreka: GOTOV JE.

petko

pre 12 godina

Đilas je preko Jeremića zapravo optužio na posredan način Tadića, jer politiku prema Kosovu nije kreirao ministar spoljnih poslova, već ju je samo dosledno izvršavao. Zato Đilasova kritika ima dublje značenje i predstavlja nagoveštaj burnog talasanja u samoj Demokratskoj stranci.

Бувица

pre 12 godina

Поред свих ствари које морамо да слушамо преко медија зар зоиста морамо да знамо и ова политичка баљезгања! Не бојим се ја ни за једног ни за другог, кафана или ручак ће решити несугласице... Више ме брине шта ћемо ми који немамо права гласа да радимо...

mrak_no

pre 12 godina

Izgleda da su pocela pozicjoniranja pred izbore. Samo tako mogu da shvatim ovu kritiku od strane Dilasa. Moze sttosta da se kaze za politiku koja je vodena prema Kosovu , a i sirre. Cinjenica je da tu politiku nije kreirao sam Jeremic. To je bila politika demokratske stranke. Mora se isto tako reci da je Vuk tu istu politiku obavljao koliko toliko dobro. I onda se meni cini sledece ...Kazem Vuk , a mislim Boris.....

(Vlast)a

pre 12 godina

Ma,naravno:vi ste mali i nista niste znali,a kad niste tu,ni vasa politika nije na snazi?!Jos kazite:casna pionirska Putinova rec i otputujte u Malavi i sve cemo vam verovati na rec kao i do sada.Naravno:svi troskovi za vase akcije ce biti unapred placeni u cvrstoj valuti.Samo se vi nama igrajte!
Na kraju krajeva:niste bitni vi nego oni koji su vas pustili da se sa nama igrate i pravite od ove siromasne zemlje glupog,prostog i neobrazovanog prosjaka.

Srbin

pre 12 godina

Bravo predsedniče, važno je da vi u partiji budete složni, a na šta liči zemlja u kojoj živimo, to manje-više... U svakom slučaju, vama i vašoj ekipi je super. Ja bih vas, čisto iz pedagoških razloga, poslao na jedno 3-4 godine natrag na mesto profesora Prve bgd. gimnazije, sve sa pripadajućom platom i ostalim "beneficijama" koje idu uz to mesto. Možda bi vas to donekle vratilo u realnost. I još nešto: obavezno povedite i vašeg đaka, Jeremića, sa sobom.

Sinisa

pre 12 godina

Nista nisam video, nista nisam cuo?!!!
Tadic trvrdi da je uslov za kandidaturu bio priznanje nazavisnosti Kosova i da su to trazili "u poslednjem momentu". Da li je Jeremic onda kriv sto nije priznao Kosovo?
Neverovatno je koliko kontradiktornih izjava od celinika DS-a stize ovih dana?!

Бубамара

pre 12 godina

Сви сте ви са Јеремићем заједно тикве садили и сви сте подједнако одговорни за садашње стање у држави!!!

Mladen Mladenovic

pre 12 godina

Najveca "mana" gospodina Jeremica je ta, sto ne moze nikako da se uklopi u elitno drustvo zvano, "NAMAZANCI SVIM MASTIMA". Ta "neprilagodljivost" ga ostavlja samog, na cistunu, van zabokrecine iz koje se cuje neprestani kreket.