Ponedeljak, 03.10.2011.

16:16

Počela hapšenja za "Kolubaru"

Kako saznaje B92, uhapšen je Dragan Tomić, bivši direktor RB Kolubara i član DSS-a. Uhapšen i Radoslav Savatijević Kene i Vitomir Dimitrijević, vlasnik Devix-a.

Izvor: B92

Poèela hapšenja za "Kolubaru" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

sasa jokic

pre 12 godina

Svidja mi se "pocela" hapsenja, sto ce reci da ce biti jos!
Da li je zbog izbora ili neceg drugog bas me briga, samo neka hapse ove iz legalisticke stranke. Da li ima jedna veca afera gde Oni nisu kolovodje?!
Sve se plasim V oja nije imao informaciju odakle mu se finansira stranka, kao i pomladak " (bez)Obraz", dveri i ostali proizvodi Slobinih sluzbi bezbednosti!
Ako je zbog izbora, onda ocekujem privodjenje legijaliste na saslusanje povodom politicke pozadine atentata na Zorana Djindjica. Tu je kljuc oslobadjanja od aveti proslosti, iza tog ubistvsa stoje sve anti evropske snage u Srbiji, ukljucujuci i neke preletace, koji su iznenada zavoleli EU.
Sto se tice dojave Tomicu da bezi za Grcku, cinjenica da su ga uhvatili pre nego sto je pobegao znaci da su ga prisluskivali, tako da imaju informaciju ko mu je dojavio!
Mislim da ce Palma morati da se suoci sa pravdom, prvo sto je zasluzio, drugo jer ce jedino tako vladajuca koalicija dokazati da im je zaista stalo do "obracuna" sa organizovanim kriminalom. Kenetu je sredio kucni pritvor, e sad vise ne moze!

Marko

pre 12 godina

Lepo je to, svaka cast. Ali imam jedno pitanje.. Kad ce biti uhapsen covek, koji je zaduzen za negovanje srpske tradicije, porodicnog morala, kao i svega izvornog sto cini dusu ove napacene zemlje.. A inace je gradonacelnik Jagodine. Veliki rodoljub, veliki covek!!!

Zoran

pre 12 godina

Hapsite brzo i sto vise pre nego sto lopuze zapale preko grane. Nemojte da vam Palma zbrise na ekskurziju. Kad im dokazete krivicu, oduzmite im svu imovinu, da bude po onoj: Da Bog da imao, pa onda nemao. To ce najvise da ih zaboli. I na kraju uradite vec nesto sa Kenetom. Kad god krenu hapsenja u vezi privrednog kriminala njega uhapse. Mora biti da nije bas najposteniji biznismen.

Svetozar

pre 12 godina

Oni su SAMO uhapseni. Da li ce biti osudjeni? Cisto sumnjam. Bice ono staro, nema dokaza ili ce sudjenje da se odlaze dok se ne razvuce na 20 godina kad svi vec budu na onom svetu.

nik

pre 12 godina

ima jedan pomenuti u insajderu koji izgleda da nije uhapsen, vec je i nagradjen, rovari glavnu ulicu u jednoj sumadiskoj varosi, odugovlaci sa poslom koji je trebao da traje 12 dana, strucnjak pravi, takodje je kupio hotel od nekoliko hiljada kvadrata u toj istoj varosi, vozi najluksuznije dzipove i ponasa se kao da je oslobodilac iz 45-te a bio je samo jedan varoski djilkos do skora...u dusi je to i ostao dzaba mu sve...

ZELJAN PRAVDE

pre 12 godina

TEK KADA BUDU SVI "GOSTI "EMISIJE INSAJDER POHAPSENI I PRAVOSNASNO OSUDJENI TEK TADA CU VEROVATI DA JE SRBIJA KRENULA NAPRED.SVE SE ZNA IMA TU I CERKI FIRMI A I DRUGIH SA EX PRAVOM RADA U KOLUBARI.ISTRAZITE I TO

bor

pre 12 godina

Ovoj kriminalnoj druzini je odavno bilo mesto iza resetaka , ali nece njima zatvor mnogo pomoci kad su celu porodicu novih olosa vec nakotili!

Skywalker

pre 12 godina

Kosovo je za prethodne tri i po godine pogutalo preko milijardu evra i? Samo ja sam bezbroj puta pisao o tome, preklinjao drzavu da uvede PDV i? Posle tri i po godine drzava je navodno objavila da uvodi PDV, a PDV nije ni uveden. Sad je sve poskupelo zbog PDV-a i tajkuni jos vise pljackaju narod. Rekose nam da ce narod (za dobro tajkuna, a za zlo koje se nadvilo nad njim) prezimiti na barikadama. Srbijoooooooooooooooooo, probudi se.

Eliot

pre 12 godina

Ajde da se organizujemo da se izvuce poenta iz komentara,npr:lopove u zatvor,novac u narod,narod u posao i sl.Kako da to dospe do Tadica kao zahtev,da li moze B92 da postavi ova pitanja preko tv-a,jer ovako je ovo samo iskrena prepiska koja nista ne menja

Djape

pre 12 godina

Sada ce DVERI, ZVERI, NASHI i OBRAZ da najave razbucavanje Kolubare jer se dira u pravoslavne i porodicne vrednosti odgovorne gospode, te da sve ovo dolazi od trulog zapada! I na kraju Dzhej: pederi su krivi i za ovo!

Davor

pre 12 godina

A kad se samo setim ovog Dimitrijevica kad je davao izjave za insajder, kako je covek samo delovao nevino i kao da je sve to sto se radilo najnormalnije... :-)

iks

pre 12 godina

Bilo bi dobro da se u vesti pomene i to da je kolubara pod ovima finansirala i dveri, nasi i sl. To je takodje insajder otkrio.
Sto bi ameri rekli "samo pratite novac" i sve ce vam biti jasno.

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

ima dosta clanaka o domacinstvima koja prelaze na cvrsto gorivo...i ja sam medju njima od prosle zime.
kolubarin ugalj mi je bio jeftiniji od ostalih.

da nije tu kech oko cele ove farse?

vi ostali se grejte kako hocete

Neko iz mase

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da je DSS objavio saopštenje u kojem nema ni reči o "lažnoj državi Kosovo"!

Verovatno su zauzeti pakovanjem kofera i bukiranjem letova za majčicu Rusiju!

nikola

pre 12 godina

I treba EU da nas ucenjuje kad samo na njihove ucene reagujemo. Kakvi smo tako nam je.
(Bojan Janković, 3. oktobar 2011 20:55)

Kakve veze sa ovim EU ima? Jer ti stvarno mislis da oni brinu za ovaj narod kako zivi? Valjda si i sam svedok kako se zivi.

Eliot

pre 12 godina

Svima koji su pokrali pare oduzeti imovinu sa kamatom i osuditi ih,a pare dati kroz povoljne kredite maloj privredi.Svi pomenuti i jos mnogi drugi su pokrali boga i nararavno da je narod bedan.10% ljudi je enormno bogato,dosta vise!

kiza

pre 12 godina

Mene interesuje da li ce uhapseni da provedu neko vreme po zatvorima,verovatno,ali sta je sa plenom,da li ce se oduzimati,vracati steceno,oduzeto ili nikom nista?To sto je najvaznije izgleda niko ne pominje.

markos-bg

pre 12 godina

Gledajte da smo neobavesteni doktor krene put Moskve, mora puno toga da nam kaze od Kolubare, pa do 12.marta 2003. godine.
Usput redni brojevi sa krivicne prijave 8 i 9 koje cine civili iz sluzbe jos uvek nisu uhapseni?
Cisto da podsetimo da se ne zaboravi.

Tyler Durden

pre 12 godina

Do sada je hapsena fubalska,drumska,prosvetna.... i svakakva druga mafija.Ko je od njih do sada osudjen(ne racunajuci Cecu) i kome je od njih oduzeta imovina stecena kriminalom? Ako nema dovoljno dokaza da budu osudjeni zasto su uopste hapseni? Neko tu jako lose radi svoj posao ili policija ili pravosudje

nena

pre 12 godina

Ah, kakva slučajnost?... Sad se baš setili da hapse Tomića da upotpune svoju praznu priču uoči izbora. Pa šetao vam je čovek (Tomić) ispred nosa tolike godine, što ga hapsite baš sada ako je toliko kriv? Nensi

Bojan Chelsea

pre 12 godina

Stvarno velika sramota ... Novinari "Insajdera" vam sve istraže iako je to vaš gospodo policajci posao. I na kraju procuri informacija i lopov umalo da umakne. Sad bi se to moglo saznati ko je dojavio Tomiću, ali to neće biti u interesu jer je on sa pokradenim milionima kupio pola države i uzeće najbolje advokate, koji će ga na kraju izvući sa kućnim pritvorom uz naravno i potkupljene sudije. U državi Srbiji nema pravde!

ky3ma

pre 12 godina

Jedino bitno iz cele price je da je covek uhapsen dan pred hapsenje. To da nije toliko opasno bilo bi smesno. Ovde kriminalci nemaju briga, samo ce poslednje budela uhapsiti. Ostalice blagovremeno zbog dojave izbeci. Naravno ko je krtica bio u ovom slucaju saznacemo za jedno 10 godina jer iz nekog razloga nasa policija i tuzilastvo misli da nije bitno otkriti spijuna. Kao ni gde se Legija skrivao. Sve nebitne stvari...

vid

pre 12 godina

Racunica je jednostavna.

100 miliona evra * bar 1000 Tomica u Srbiji = 100 milijardi evra
Sigurno je vise u zadnjih 20 godina.

To je cena rasturenih i siromasnih porodica u Srbiji. To je cena Srbije bez dece. To je cena Srbije sa strucnjacima izvan granice.

Kad tu racunicu shvate i Srbi u Srbiji pa zahtevaju izbore GODISNJE i GLASAJU na istim, te cene njihove (izabrana vlast) rezultate po kvalitetu i velicini leba na svom stolu a ne praznim recima,
onda ce Sunce da obsja i Srbiju. Do tada uvek ce vam neko drugi biti kriv za vas jad i bedu.

aca

pre 12 godina

Verovatno je da se kralo ali je cudno da do sada nije uhapsen, vec bas sada pred izbore i plus dan posle zabrane parade i kontraparade. Providni fazoni iz Slobine skole.

eureka

pre 12 godina

E kad uhapsite i saopstite ime i prezime onoga ko je dojavio da treba da bezi i ime njegovog sefa i da isti odmah podnese ostavku ili bude otpusten sa drzavne jasle imacete moj glas.

pidži x

pre 12 godina

A gde je snajka od Palme, Miroslav Ilić, Milan Gutović i svi oni silni privatnici koji su muzli Kolubaru sa mašinama koje su radile po 24 sata dnevno itd...

Ivana

pre 12 godina

Vlast se navodno bori protiv korupcije i kriminala, a nisu uhapšeni pojedini političari koji su ih tu postavili. Vlast bi je i sama sklona malverzacijama raspišite izbore pod hitno.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.

vera

pre 12 godina

Pocela hapsenja, mostovi se otvaraju, znaci blize se izbori. Sve je to kasno. Dotakli smo dno i nema se vise kuda. Smena vlasti je potrebna. Ovo je tipican scenarijo pred izbore. Jednom ste nas tako presli i vise nikada.

zlatna ribica

pre 12 godina

Dobro u Kolubari su radili bageri, ondonosno ko se sve tu ugrađivao. Još interesantnija stvar i takav ugalj je bio višestruko jeftiniji nego kod preprodavaca. Da li će neko iz BG elektrana odgovarati za taj kriminal. Zato što nisu direktno kiupovali ugalj od Kolubare nego od posrednika.

DECA

pre 12 godina

Svaka cast insajderu, stvarno svaka cast...a ovima bih pozeleo sto duzi boravak u zatvoru jer su glumili patriote a u stvari krali od najsiromasnijih a to su gradjani. Jos jednom svaka cast insajderu.

suma

pre 12 godina

Bravo Brankice ! Kreni ka Srbijasumama i videces da je ovo sitnica sta oni tamo rade, pod kojim uslovima izdaju u zakup zemljiste privatnim kamenolomima...

Balon

pre 12 godina

Ovo je opet deo kampanje. Narode nemojte se prevariti. Da su hteli, oni su mnogo ranije da pokrenu ovu akciju, a ne sada kada im je kampanja u toku. Opet pokusavaju da nam zamazu oci i da nas obmane.

Kurir Djoka

pre 12 godina

Jeste li se setili konacno? Pa mora sad da se sredjuje stvar pred izbore. Mislite da cete sa ovim pokriti sve lose stvari koje ste uradili, ali ste se presli. Za najskuplji most na Adi ne moze da vas izvuce nista, pa ni ova hapsenja. Narod je se opametio.

Lepi jande

pre 12 godina

Ta kolubara nam vise dojadi,pa pogledajte samo ko je tu uspeo da se zaposli u poslednjih par godina a sve ih je zaposlio malo pre uhapseni.Bestraga mu glava!

Aleksandar

pre 12 godina

Kao prvo cestitke Insajderu sto u ovoj drzavi radi posao koji inace pripada policiji. Od toliko skandala, kradja, namestaljki pri javnim nabavkama mi vise i ne znamo sta bi trebalo prvo da dodje na red. Ovo jeste dobra vest ali sta bi od svega ovoga bilo da B92 nije pokrenuo sve ovo. Eto sta je bilo sa Lukom Beograd? Nista.
Policija nije nesposobna, ali sta ces kad ljudi ne znaju ni gde da pogledaju. Nemamo zastitu takozvanih "whistleblower"-a, ljudi koji mogu da racunaju na zastitu drzave kada prijave ilegalne poslove. Ljudi se boje da izadju sa cinjenicama, znaju da u najmanju ruku mogu da izgube posao a mozda cak i glavom da plate. Imali bismo mnogo vise ovakvih hapsenja da drzava hoce da zastiti ljude koji mogu da doprinesu tome.

Sladjana

pre 12 godina

Bravo Dacicu,otrgni se od svega i radi svoj posao! Nadam se da ce ovo da se nastavi i da ce policija u svemu ici do kraja.Da se jedan vodja Obraza zatvori na dve godine bez nekih jakih dokaza de je bilo sta organizovao,a da ovi lopovi i pljackasi zbog kojih je vecina naroda gladno,ostanu samo na rekla-kazala ili ~samo~ narukvica,pa ne ide ljui.Ne ide...

interesantno

pre 12 godina

Pri pokusaju bekstva u Grcku, a hapsenje je bilo planirano za 4. oktobar ?!!!!!?
Informacije cure, dokaz koliko je policija korumpirana, samo njih nema ko da hapsi.....

bezimena

pre 12 godina

I po istom scenariu je radio i VdrK, svakom aferom je pokrivao neku prethodnu. Danas se pokriva ZABRANA Parade ponosa, tj. konzimiranja zakona.

OTVARANJE afera se medijski proprati na sva zvona, ali PROBLEM i dalje ostaje ZATVARANJE afera sudskim presudama i obeštećenjem! TOGA NEMA!

hm....

pre 12 godina

Verujem da ce vec sutra mnogima biti ponudjeno da plate simbolican iznos, recimo 1,5 miliona na par rata i priznaju krivicu jer je to dobro za budzet. Naravno, platice od novca koji su prisvojili.....

MILANO

pre 12 godina

Kada ste uhapsili pa kad ga osudite onda se javite ,a ovo privodjenje i hapsenje to je predizbore marketing reklama ,a u Kolubaru koliko su pokrali imaju robije za 1000 godina a do sada niko nije lezao ni dan.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Ajd nek je pocelo. Ali ako ne uhapsite Palmu i njegove kompanjone znacu da je ovo samo jos jedna predizborna zavrzlama. Takodje, KdrV neka dodje na saslusanje, da vidimo sta i koliko zna o patriotskom izvlacenju uglja i mehanizaciji koja je radila cak 25 sati dnevno. A potom bi mogao na unakrsno ispitivanje kod Legije i Bagzija da vidimo sta zna o atentatu na pokojnog premijera.

dboy

pre 12 godina

Pa zar Insajder treba da otkriva policiji ko se bavi kriminalom u ovoj zemlji. Zasto onda ne dati detektivske plate ovim novinarima koji rizikuju svoju glavu?

nemaveze

pre 12 godina

Imam pitanje za ove koji ostavljaju negativne komentare na ova hapšenja: Ko VAS plaća da ostavljate loše komentare? Možda se nadate da će drugi doći na vlast i sve (kao i do sada) zataškati! Dovoljno sam politički obrazovan da ove stvari ne utiču na to kako ću i na koga glasati na izborima! Pomalo mi već dosadilo da neuka Srbija iznosi "stručno" mišljenje o pravnom delovanju i ovakve poteze vlasti uvek povezuje sa nekakvim izborima! Napred DRŽAVO, hapsi lopove i pljačkaše!!!

covek

pre 12 godina

Svi ce oni kao ceca da budu osudjeni ako i budu osudjeni. Kada jednom osude coveka onda ga nemogu jos jednom osuditi za isto delo, sto govori da je to dobar nacin za pranje pokradenih para. Inace da uskoro nisu izbori, nebi ih vlast ni pomenula ni hapsila. Nazalost, siguran sam da ce vas vlast ubediti da je vredna, da radi i da je dosao trenutak kada ce svi lopovi u zatvor. Vas neka ubede ,ali mene bogami nece.

Daniela

pre 12 godina

Bezveze je što ovo nisu redovne aktivnosti nego predizborne. Hoće li i Palma pred organe gonjenja ili on ne sme da se dira? I, by the way, koliko, bre, ima ovih Dragana Tomića? Ovo je treći, ćetvrti ili možda neki od prethodnih samo se maskirao.

cumurko

pre 12 godina

Ja tebi ti meni!
Izvini Tomicu mi tebe ne bi dirali i cimali nego to malo zbog kandidature. Cim prodje frka dacemo ti i otstetu, pa ljudi smo nismo zlopamtila.

jana

pre 12 godina

Kad čitam komentare imam utisak da nama ne odgovara kad ne hapse, a kad hapse ne valja što hapse. Pozdravljam hapšenja sa nadom da će ove akcije dovesti do vrhova pojedinih stranaka koje se godinama izdaju za najveće poštenjačine i naivčine. Podrška Malovićki koja se jedina usudila u zadnjih 10 godina da nešto konkretno uradi.

Iva

pre 12 godina

Ha, divno. Najzad, pa makar i pred izbore.
E, sada bi bilo lepo pretresti i sve one koji su iznajmljivali bagere. Ima tu raznih, od provincijskih politicara do vajnih zasluznih umetnika dobitnika nacionalne penzije!
Da vidimo sta ce da se desi...

Jurist

pre 12 godina

Od hapšenja do presude,ako je uopšte bude,proteći će mnogo vode.Sačekajmo da vidimo da li je ovo predizborna kampanja ili se stvarno nešto ozbiljno radi.Mnogi su dosad bili uhapšeni a posle kazne nikakve i osude se za nešto drugo a ne za ono što kažu mediji.

darko

pre 12 godina

Svaka cast celoj ekipi Insajdera, najjaci ste i potpuno Vas podrzavamo, samo udarajte i cuvajte se,velike su tu pare u pitanju, a gde su pare tu je i mafija.... samo napred!!!!

Надица

pre 12 godina

Почела је изборна кампања. Узгред шта је са оним суђењем Горану Кнежевићу, бившем градоначелнику Зрењанина и бившем члану ДС. Он је био и у притвору. Даље ово значи, избори 15.јануара, јер шта могу да нам нуде у априлу.

pa na prinudni rad!

pre 12 godina

Ako je uhapsen na granici znaci da je znao sta se sprema.Sto naravno znaci da mu je to neko dojavio.Ocekujem da i ti "jataci" budu pohapseni.Svi do jednog.Svima oduzetu svu pokretnu i nepokretnu imovinu.

narodnisindikatsrbije

pre 12 godina

A sta se cekalo do sada! Odma im popisati imovinu da ne prodaju,obojiti u sudovima crveno i prodati na licitacijama! A tek onda robija! Dosta lopovluka!!

Milan Krstić

pre 12 godina

Mene interesuje završetak sudjenja...pretpostavljam da će sada da se angažuju skupi advokati koji će od svega da naprave cirkus...

Milosh

pre 12 godina

Opalac, neobavesteni su izgleda bili obavesteni. Moj predlog policiji sada uz njega naci i ko ga je obavestio da bezi i po kratkom postupku sudjenje i da se vec jednom drzava ocisti od tih preletaca i poltrona. Ocekujemo izjavu verovatno gosn profesora S kako eto policija umesto da cuva Srbe na Kosovu, hapsi nevine clanove DSSa :)

sumorni

pre 12 godina

Neka neko odmah obavesti Vojislava Dr. Koštunicu!

Kuda ide ovaj svet kad i vrle patriJote kradu državu...

Lakše se Staljingrad odbranio od Nemaca, no što će mo Srbiju odbraniti od lopuža...

Дијаспорац који ће да гласа за НСД!

pre 12 godina

Руководиоци, директори, партијски неистомишљеници, бла бла... Када ће коначно бити ухапшени они који су плаћени да то открију?!? Или када ће екипа Инсајдера да коначно дође на платни списак порезник обвезника Србије? Каква држава!!!

pecap

pre 12 godina

A da li će i Palmu da hapse? Koliko se sećam i on je bio umešan u to oko Kolubare. Mada mislim da je ovo sve zamajavanje naroda i skretanje pažnje sa osnovnih stvari.

Dajmler

pre 12 godina

130 miliona evra su VEĆ opljačkani i od hapšenja građani Srbije nemaju ama baš ništa. Pošto su ovih 130 miliona otišli nepovratno , pitanje je gde se sad trenutno pljačkaju milioni evra poreskih obveznika ? Zanimljivo je da Srbija kupuje i plaća gas "prijateljima" Rusima , zahvaljujući dobrom ruskom menadžeru i trgovcu, Dušanu Bajatoviću , prilično po višoj ceni nego što ga plaća i kupuje Nemačka. Srpska vlada i ne razmišlja da i još neko drugi prodaje gas osim Rusa.

vojislav948

pre 12 godina

Hapsite odmah i one koji su ga postavili na to mesto i omogućili mu takve zloupotrebe. Tek tada će biti zadovoljena pravda i zaokružena lista odgovornih lica za ovaj kriminal ogromnih razmera.

Siniša

pre 12 godina

Konačno! Koliko vam je trebalo da pohapsite lopove, patriJote. Ali šta je sa onima koji su radili javne nabavke za policiju, tu je takođe bilo svasta, a nikog niste uhapsili. Likovi koje je DSS postavio na funkcije u policiji danas su izuzetno bogati, a kada su došli na funkciju nisu imali ništa, a možda su toliko bogatstvo stekli od plate u policiji, štedeli ljudi, pa se nakupilo...ekipa snova - DSS, NS, G17.

darko

pre 12 godina

Svaka cast celoj ekipi Insajdera, najjaci ste i potpuno Vas podrzavamo, samo udarajte i cuvajte se,velike su tu pare u pitanju, a gde su pare tu je i mafija.... samo napred!!!!

Dajmler

pre 12 godina

130 miliona evra su VEĆ opljačkani i od hapšenja građani Srbije nemaju ama baš ništa. Pošto su ovih 130 miliona otišli nepovratno , pitanje je gde se sad trenutno pljačkaju milioni evra poreskih obveznika ? Zanimljivo je da Srbija kupuje i plaća gas "prijateljima" Rusima , zahvaljujući dobrom ruskom menadžeru i trgovcu, Dušanu Bajatoviću , prilično po višoj ceni nego što ga plaća i kupuje Nemačka. Srpska vlada i ne razmišlja da i još neko drugi prodaje gas osim Rusa.

pa na prinudni rad!

pre 12 godina

Ako je uhapsen na granici znaci da je znao sta se sprema.Sto naravno znaci da mu je to neko dojavio.Ocekujem da i ti "jataci" budu pohapseni.Svi do jednog.Svima oduzetu svu pokretnu i nepokretnu imovinu.

pecap

pre 12 godina

A da li će i Palmu da hapse? Koliko se sećam i on je bio umešan u to oko Kolubare. Mada mislim da je ovo sve zamajavanje naroda i skretanje pažnje sa osnovnih stvari.

Milan Krstić

pre 12 godina

Mene interesuje završetak sudjenja...pretpostavljam da će sada da se angažuju skupi advokati koji će od svega da naprave cirkus...

sumorni

pre 12 godina

Neka neko odmah obavesti Vojislava Dr. Koštunicu!

Kuda ide ovaj svet kad i vrle patriJote kradu državu...

Lakše se Staljingrad odbranio od Nemaca, no što će mo Srbiju odbraniti od lopuža...

Siniša

pre 12 godina

Konačno! Koliko vam je trebalo da pohapsite lopove, patriJote. Ali šta je sa onima koji su radili javne nabavke za policiju, tu je takođe bilo svasta, a nikog niste uhapsili. Likovi koje je DSS postavio na funkcije u policiji danas su izuzetno bogati, a kada su došli na funkciju nisu imali ništa, a možda su toliko bogatstvo stekli od plate u policiji, štedeli ljudi, pa se nakupilo...ekipa snova - DSS, NS, G17.

interesantno

pre 12 godina

Pri pokusaju bekstva u Grcku, a hapsenje je bilo planirano za 4. oktobar ?!!!!!?
Informacije cure, dokaz koliko je policija korumpirana, samo njih nema ko da hapsi.....

narodnisindikatsrbije

pre 12 godina

A sta se cekalo do sada! Odma im popisati imovinu da ne prodaju,obojiti u sudovima crveno i prodati na licitacijama! A tek onda robija! Dosta lopovluka!!

dboy

pre 12 godina

Pa zar Insajder treba da otkriva policiji ko se bavi kriminalom u ovoj zemlji. Zasto onda ne dati detektivske plate ovim novinarima koji rizikuju svoju glavu?

nemaveze

pre 12 godina

Imam pitanje za ove koji ostavljaju negativne komentare na ova hapšenja: Ko VAS plaća da ostavljate loše komentare? Možda se nadate da će drugi doći na vlast i sve (kao i do sada) zataškati! Dovoljno sam politički obrazovan da ove stvari ne utiču na to kako ću i na koga glasati na izborima! Pomalo mi već dosadilo da neuka Srbija iznosi "stručno" mišljenje o pravnom delovanju i ovakve poteze vlasti uvek povezuje sa nekakvim izborima! Napred DRŽAVO, hapsi lopove i pljačkaše!!!

Milosh

pre 12 godina

Opalac, neobavesteni su izgleda bili obavesteni. Moj predlog policiji sada uz njega naci i ko ga je obavestio da bezi i po kratkom postupku sudjenje i da se vec jednom drzava ocisti od tih preletaca i poltrona. Ocekujemo izjavu verovatno gosn profesora S kako eto policija umesto da cuva Srbe na Kosovu, hapsi nevine clanove DSSa :)

Vladimir LDP

pre 12 godina

Ajd nek je pocelo. Ali ako ne uhapsite Palmu i njegove kompanjone znacu da je ovo samo jos jedna predizborna zavrzlama. Takodje, KdrV neka dodje na saslusanje, da vidimo sta i koliko zna o patriotskom izvlacenju uglja i mehanizaciji koja je radila cak 25 sati dnevno. A potom bi mogao na unakrsno ispitivanje kod Legije i Bagzija da vidimo sta zna o atentatu na pokojnog premijera.

cumurko

pre 12 godina

Ja tebi ti meni!
Izvini Tomicu mi tebe ne bi dirali i cimali nego to malo zbog kandidature. Cim prodje frka dacemo ti i otstetu, pa ljudi smo nismo zlopamtila.

pidži x

pre 12 godina

A gde je snajka od Palme, Miroslav Ilić, Milan Gutović i svi oni silni privatnici koji su muzli Kolubaru sa mašinama koje su radile po 24 sata dnevno itd...

vojislav948

pre 12 godina

Hapsite odmah i one koji su ga postavili na to mesto i omogućili mu takve zloupotrebe. Tek tada će biti zadovoljena pravda i zaokružena lista odgovornih lica za ovaj kriminal ogromnih razmera.

MILANO

pre 12 godina

Kada ste uhapsili pa kad ga osudite onda se javite ,a ovo privodjenje i hapsenje to je predizbore marketing reklama ,a u Kolubaru koliko su pokrali imaju robije za 1000 godina a do sada niko nije lezao ni dan.

suma

pre 12 godina

Bravo Brankice ! Kreni ka Srbijasumama i videces da je ovo sitnica sta oni tamo rade, pod kojim uslovima izdaju u zakup zemljiste privatnim kamenolomima...

hm....

pre 12 godina

Verujem da ce vec sutra mnogima biti ponudjeno da plate simbolican iznos, recimo 1,5 miliona na par rata i priznaju krivicu jer je to dobro za budzet. Naravno, platice od novca koji su prisvojili.....

Neko iz mase

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da je DSS objavio saopštenje u kojem nema ni reči o "lažnoj državi Kosovo"!

Verovatno su zauzeti pakovanjem kofera i bukiranjem letova za majčicu Rusiju!

eureka

pre 12 godina

E kad uhapsite i saopstite ime i prezime onoga ko je dojavio da treba da bezi i ime njegovog sefa i da isti odmah podnese ostavku ili bude otpusten sa drzavne jasle imacete moj glas.

zlatna ribica

pre 12 godina

Dobro u Kolubari su radili bageri, ondonosno ko se sve tu ugrađivao. Još interesantnija stvar i takav ugalj je bio višestruko jeftiniji nego kod preprodavaca. Da li će neko iz BG elektrana odgovarati za taj kriminal. Zato što nisu direktno kiupovali ugalj od Kolubare nego od posrednika.

Надица

pre 12 godina

Почела је изборна кампања. Узгред шта је са оним суђењем Горану Кнежевићу, бившем градоначелнику Зрењанина и бившем члану ДС. Он је био и у притвору. Даље ово значи, избори 15.јануара, јер шта могу да нам нуде у априлу.

Daniela

pre 12 godina

Bezveze je što ovo nisu redovne aktivnosti nego predizborne. Hoće li i Palma pred organe gonjenja ili on ne sme da se dira? I, by the way, koliko, bre, ima ovih Dragana Tomića? Ovo je treći, ćetvrti ili možda neki od prethodnih samo se maskirao.

vid

pre 12 godina

Racunica je jednostavna.

100 miliona evra * bar 1000 Tomica u Srbiji = 100 milijardi evra
Sigurno je vise u zadnjih 20 godina.

To je cena rasturenih i siromasnih porodica u Srbiji. To je cena Srbije bez dece. To je cena Srbije sa strucnjacima izvan granice.

Kad tu racunicu shvate i Srbi u Srbiji pa zahtevaju izbore GODISNJE i GLASAJU na istim, te cene njihove (izabrana vlast) rezultate po kvalitetu i velicini leba na svom stolu a ne praznim recima,
onda ce Sunce da obsja i Srbiju. Do tada uvek ce vam neko drugi biti kriv za vas jad i bedu.

Iva

pre 12 godina

Ha, divno. Najzad, pa makar i pred izbore.
E, sada bi bilo lepo pretresti i sve one koji su iznajmljivali bagere. Ima tu raznih, od provincijskih politicara do vajnih zasluznih umetnika dobitnika nacionalne penzije!
Da vidimo sta ce da se desi...

jana

pre 12 godina

Kad čitam komentare imam utisak da nama ne odgovara kad ne hapse, a kad hapse ne valja što hapse. Pozdravljam hapšenja sa nadom da će ove akcije dovesti do vrhova pojedinih stranaka koje se godinama izdaju za najveće poštenjačine i naivčine. Podrška Malovićki koja se jedina usudila u zadnjih 10 godina da nešto konkretno uradi.

nik

pre 12 godina

ima jedan pomenuti u insajderu koji izgleda da nije uhapsen, vec je i nagradjen, rovari glavnu ulicu u jednoj sumadiskoj varosi, odugovlaci sa poslom koji je trebao da traje 12 dana, strucnjak pravi, takodje je kupio hotel od nekoliko hiljada kvadrata u toj istoj varosi, vozi najluksuznije dzipove i ponasa se kao da je oslobodilac iz 45-te a bio je samo jedan varoski djilkos do skora...u dusi je to i ostao dzaba mu sve...

bezimena

pre 12 godina

I po istom scenariu je radio i VdrK, svakom aferom je pokrivao neku prethodnu. Danas se pokriva ZABRANA Parade ponosa, tj. konzimiranja zakona.

OTVARANJE afera se medijski proprati na sva zvona, ali PROBLEM i dalje ostaje ZATVARANJE afera sudskim presudama i obeštećenjem! TOGA NEMA!

Bojan Chelsea

pre 12 godina

Stvarno velika sramota ... Novinari "Insajdera" vam sve istraže iako je to vaš gospodo policajci posao. I na kraju procuri informacija i lopov umalo da umakne. Sad bi se to moglo saznati ko je dojavio Tomiću, ali to neće biti u interesu jer je on sa pokradenim milionima kupio pola države i uzeće najbolje advokate, koji će ga na kraju izvući sa kućnim pritvorom uz naravno i potkupljene sudije. U državi Srbiji nema pravde!

DECA

pre 12 godina

Svaka cast insajderu, stvarno svaka cast...a ovima bih pozeleo sto duzi boravak u zatvoru jer su glumili patriote a u stvari krali od najsiromasnijih a to su gradjani. Jos jednom svaka cast insajderu.

iks

pre 12 godina

Bilo bi dobro da se u vesti pomene i to da je kolubara pod ovima finansirala i dveri, nasi i sl. To je takodje insajder otkrio.
Sto bi ameri rekli "samo pratite novac" i sve ce vam biti jasno.

Eliot

pre 12 godina

Svima koji su pokrali pare oduzeti imovinu sa kamatom i osuditi ih,a pare dati kroz povoljne kredite maloj privredi.Svi pomenuti i jos mnogi drugi su pokrali boga i nararavno da je narod bedan.10% ljudi je enormno bogato,dosta vise!

Tyler Durden

pre 12 godina

Do sada je hapsena fubalska,drumska,prosvetna.... i svakakva druga mafija.Ko je od njih do sada osudjen(ne racunajuci Cecu) i kome je od njih oduzeta imovina stecena kriminalom? Ako nema dovoljno dokaza da budu osudjeni zasto su uopste hapseni? Neko tu jako lose radi svoj posao ili policija ili pravosudje

Lepi jande

pre 12 godina

Ta kolubara nam vise dojadi,pa pogledajte samo ko je tu uspeo da se zaposli u poslednjih par godina a sve ih je zaposlio malo pre uhapseni.Bestraga mu glava!

Balon

pre 12 godina

Ovo je opet deo kampanje. Narode nemojte se prevariti. Da su hteli, oni su mnogo ranije da pokrenu ovu akciju, a ne sada kada im je kampanja u toku. Opet pokusavaju da nam zamazu oci i da nas obmane.

Дијаспорац који ће да гласа за НСД!

pre 12 godina

Руководиоци, директори, партијски неистомишљеници, бла бла... Када ће коначно бити ухапшени они који су плаћени да то открију?!? Или када ће екипа Инсајдера да коначно дође на платни списак порезник обвезника Србије? Каква држава!!!

Jurist

pre 12 godina

Od hapšenja do presude,ako je uopšte bude,proteći će mnogo vode.Sačekajmo da vidimo da li je ovo predizborna kampanja ili se stvarno nešto ozbiljno radi.Mnogi su dosad bili uhapšeni a posle kazne nikakve i osude se za nešto drugo a ne za ono što kažu mediji.

vera

pre 12 godina

Pocela hapsenja, mostovi se otvaraju, znaci blize se izbori. Sve je to kasno. Dotakli smo dno i nema se vise kuda. Smena vlasti je potrebna. Ovo je tipican scenarijo pred izbore. Jednom ste nas tako presli i vise nikada.

Aleksandar

pre 12 godina

Kao prvo cestitke Insajderu sto u ovoj drzavi radi posao koji inace pripada policiji. Od toliko skandala, kradja, namestaljki pri javnim nabavkama mi vise i ne znamo sta bi trebalo prvo da dodje na red. Ovo jeste dobra vest ali sta bi od svega ovoga bilo da B92 nije pokrenuo sve ovo. Eto sta je bilo sa Lukom Beograd? Nista.
Policija nije nesposobna, ali sta ces kad ljudi ne znaju ni gde da pogledaju. Nemamo zastitu takozvanih "whistleblower"-a, ljudi koji mogu da racunaju na zastitu drzave kada prijave ilegalne poslove. Ljudi se boje da izadju sa cinjenicama, znaju da u najmanju ruku mogu da izgube posao a mozda cak i glavom da plate. Imali bismo mnogo vise ovakvih hapsenja da drzava hoce da zastiti ljude koji mogu da doprinesu tome.

ZELJAN PRAVDE

pre 12 godina

TEK KADA BUDU SVI "GOSTI "EMISIJE INSAJDER POHAPSENI I PRAVOSNASNO OSUDJENI TEK TADA CU VEROVATI DA JE SRBIJA KRENULA NAPRED.SVE SE ZNA IMA TU I CERKI FIRMI A I DRUGIH SA EX PRAVOM RADA U KOLUBARI.ISTRAZITE I TO

bor

pre 12 godina

Ovoj kriminalnoj druzini je odavno bilo mesto iza resetaka , ali nece njima zatvor mnogo pomoci kad su celu porodicu novih olosa vec nakotili!

covek

pre 12 godina

Svi ce oni kao ceca da budu osudjeni ako i budu osudjeni. Kada jednom osude coveka onda ga nemogu jos jednom osuditi za isto delo, sto govori da je to dobar nacin za pranje pokradenih para. Inace da uskoro nisu izbori, nebi ih vlast ni pomenula ni hapsila. Nazalost, siguran sam da ce vas vlast ubediti da je vredna, da radi i da je dosao trenutak kada ce svi lopovi u zatvor. Vas neka ubede ,ali mene bogami nece.

nena

pre 12 godina

Ah, kakva slučajnost?... Sad se baš setili da hapse Tomića da upotpune svoju praznu priču uoči izbora. Pa šetao vam je čovek (Tomić) ispred nosa tolike godine, što ga hapsite baš sada ako je toliko kriv? Nensi

Kurir Djoka

pre 12 godina

Jeste li se setili konacno? Pa mora sad da se sredjuje stvar pred izbore. Mislite da cete sa ovim pokriti sve lose stvari koje ste uradili, ali ste se presli. Za najskuplji most na Adi ne moze da vas izvuce nista, pa ni ova hapsenja. Narod je se opametio.

markos-bg

pre 12 godina

Gledajte da smo neobavesteni doktor krene put Moskve, mora puno toga da nam kaze od Kolubare, pa do 12.marta 2003. godine.
Usput redni brojevi sa krivicne prijave 8 i 9 koje cine civili iz sluzbe jos uvek nisu uhapseni?
Cisto da podsetimo da se ne zaboravi.

Davor

pre 12 godina

A kad se samo setim ovog Dimitrijevica kad je davao izjave za insajder, kako je covek samo delovao nevino i kao da je sve to sto se radilo najnormalnije... :-)

kiza

pre 12 godina

Mene interesuje da li ce uhapseni da provedu neko vreme po zatvorima,verovatno,ali sta je sa plenom,da li ce se oduzimati,vracati steceno,oduzeto ili nikom nista?To sto je najvaznije izgleda niko ne pominje.

Djape

pre 12 godina

Sada ce DVERI, ZVERI, NASHI i OBRAZ da najave razbucavanje Kolubare jer se dira u pravoslavne i porodicne vrednosti odgovorne gospode, te da sve ovo dolazi od trulog zapada! I na kraju Dzhej: pederi su krivi i za ovo!

ky3ma

pre 12 godina

Jedino bitno iz cele price je da je covek uhapsen dan pred hapsenje. To da nije toliko opasno bilo bi smesno. Ovde kriminalci nemaju briga, samo ce poslednje budela uhapsiti. Ostalice blagovremeno zbog dojave izbeci. Naravno ko je krtica bio u ovom slucaju saznacemo za jedno 10 godina jer iz nekog razloga nasa policija i tuzilastvo misli da nije bitno otkriti spijuna. Kao ni gde se Legija skrivao. Sve nebitne stvari...

aca

pre 12 godina

Verovatno je da se kralo ali je cudno da do sada nije uhapsen, vec bas sada pred izbore i plus dan posle zabrane parade i kontraparade. Providni fazoni iz Slobine skole.

Ivana

pre 12 godina

Vlast se navodno bori protiv korupcije i kriminala, a nisu uhapšeni pojedini političari koji su ih tu postavili. Vlast bi je i sama sklona malverzacijama raspišite izbore pod hitno.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.

Eliot

pre 12 godina

Ajde da se organizujemo da se izvuce poenta iz komentara,npr:lopove u zatvor,novac u narod,narod u posao i sl.Kako da to dospe do Tadica kao zahtev,da li moze B92 da postavi ova pitanja preko tv-a,jer ovako je ovo samo iskrena prepiska koja nista ne menja

Skywalker

pre 12 godina

Kosovo je za prethodne tri i po godine pogutalo preko milijardu evra i? Samo ja sam bezbroj puta pisao o tome, preklinjao drzavu da uvede PDV i? Posle tri i po godine drzava je navodno objavila da uvodi PDV, a PDV nije ni uveden. Sad je sve poskupelo zbog PDV-a i tajkuni jos vise pljackaju narod. Rekose nam da ce narod (za dobro tajkuna, a za zlo koje se nadvilo nad njim) prezimiti na barikadama. Srbijoooooooooooooooooo, probudi se.

nikola

pre 12 godina

I treba EU da nas ucenjuje kad samo na njihove ucene reagujemo. Kakvi smo tako nam je.
(Bojan Janković, 3. oktobar 2011 20:55)

Kakve veze sa ovim EU ima? Jer ti stvarno mislis da oni brinu za ovaj narod kako zivi? Valjda si i sam svedok kako se zivi.

Sladjana

pre 12 godina

Bravo Dacicu,otrgni se od svega i radi svoj posao! Nadam se da ce ovo da se nastavi i da ce policija u svemu ici do kraja.Da se jedan vodja Obraza zatvori na dve godine bez nekih jakih dokaza de je bilo sta organizovao,a da ovi lopovi i pljackasi zbog kojih je vecina naroda gladno,ostanu samo na rekla-kazala ili ~samo~ narukvica,pa ne ide ljui.Ne ide...

Svetozar

pre 12 godina

Oni su SAMO uhapseni. Da li ce biti osudjeni? Cisto sumnjam. Bice ono staro, nema dokaza ili ce sudjenje da se odlaze dok se ne razvuce na 20 godina kad svi vec budu na onom svetu.

Zoran

pre 12 godina

Hapsite brzo i sto vise pre nego sto lopuze zapale preko grane. Nemojte da vam Palma zbrise na ekskurziju. Kad im dokazete krivicu, oduzmite im svu imovinu, da bude po onoj: Da Bog da imao, pa onda nemao. To ce najvise da ih zaboli. I na kraju uradite vec nesto sa Kenetom. Kad god krenu hapsenja u vezi privrednog kriminala njega uhapse. Mora biti da nije bas najposteniji biznismen.

Marko

pre 12 godina

Lepo je to, svaka cast. Ali imam jedno pitanje.. Kad ce biti uhapsen covek, koji je zaduzen za negovanje srpske tradicije, porodicnog morala, kao i svega izvornog sto cini dusu ove napacene zemlje.. A inace je gradonacelnik Jagodine. Veliki rodoljub, veliki covek!!!

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

ima dosta clanaka o domacinstvima koja prelaze na cvrsto gorivo...i ja sam medju njima od prosle zime.
kolubarin ugalj mi je bio jeftiniji od ostalih.

da nije tu kech oko cele ove farse?

vi ostali se grejte kako hocete

sasa jokic

pre 12 godina

Svidja mi se "pocela" hapsenja, sto ce reci da ce biti jos!
Da li je zbog izbora ili neceg drugog bas me briga, samo neka hapse ove iz legalisticke stranke. Da li ima jedna veca afera gde Oni nisu kolovodje?!
Sve se plasim V oja nije imao informaciju odakle mu se finansira stranka, kao i pomladak " (bez)Obraz", dveri i ostali proizvodi Slobinih sluzbi bezbednosti!
Ako je zbog izbora, onda ocekujem privodjenje legijaliste na saslusanje povodom politicke pozadine atentata na Zorana Djindjica. Tu je kljuc oslobadjanja od aveti proslosti, iza tog ubistvsa stoje sve anti evropske snage u Srbiji, ukljucujuci i neke preletace, koji su iznenada zavoleli EU.
Sto se tice dojave Tomicu da bezi za Grcku, cinjenica da su ga uhvatili pre nego sto je pobegao znaci da su ga prisluskivali, tako da imaju informaciju ko mu je dojavio!
Mislim da ce Palma morati da se suoci sa pravdom, prvo sto je zasluzio, drugo jer ce jedino tako vladajuca koalicija dokazati da im je zaista stalo do "obracuna" sa organizovanim kriminalom. Kenetu je sredio kucni pritvor, e sad vise ne moze!

nemaveze

pre 12 godina

Imam pitanje za ove koji ostavljaju negativne komentare na ova hapšenja: Ko VAS plaća da ostavljate loše komentare? Možda se nadate da će drugi doći na vlast i sve (kao i do sada) zataškati! Dovoljno sam politički obrazovan da ove stvari ne utiču na to kako ću i na koga glasati na izborima! Pomalo mi već dosadilo da neuka Srbija iznosi "stručno" mišljenje o pravnom delovanju i ovakve poteze vlasti uvek povezuje sa nekakvim izborima! Napred DRŽAVO, hapsi lopove i pljačkaše!!!

nena

pre 12 godina

Ah, kakva slučajnost?... Sad se baš setili da hapse Tomića da upotpune svoju praznu priču uoči izbora. Pa šetao vam je čovek (Tomić) ispred nosa tolike godine, što ga hapsite baš sada ako je toliko kriv? Nensi

Sladjana

pre 12 godina

Bravo Dacicu,otrgni se od svega i radi svoj posao! Nadam se da ce ovo da se nastavi i da ce policija u svemu ici do kraja.Da se jedan vodja Obraza zatvori na dve godine bez nekih jakih dokaza de je bilo sta organizovao,a da ovi lopovi i pljackasi zbog kojih je vecina naroda gladno,ostanu samo na rekla-kazala ili ~samo~ narukvica,pa ne ide ljui.Ne ide...

darko

pre 12 godina

Svaka cast celoj ekipi Insajdera, najjaci ste i potpuno Vas podrzavamo, samo udarajte i cuvajte se,velike su tu pare u pitanju, a gde su pare tu je i mafija.... samo napred!!!!

Djape

pre 12 godina

Sada ce DVERI, ZVERI, NASHI i OBRAZ da najave razbucavanje Kolubare jer se dira u pravoslavne i porodicne vrednosti odgovorne gospode, te da sve ovo dolazi od trulog zapada! I na kraju Dzhej: pederi su krivi i za ovo!

jana

pre 12 godina

Kad čitam komentare imam utisak da nama ne odgovara kad ne hapse, a kad hapse ne valja što hapse. Pozdravljam hapšenja sa nadom da će ove akcije dovesti do vrhova pojedinih stranaka koje se godinama izdaju za najveće poštenjačine i naivčine. Podrška Malovićki koja se jedina usudila u zadnjih 10 godina da nešto konkretno uradi.

Balon

pre 12 godina

Ovo je opet deo kampanje. Narode nemojte se prevariti. Da su hteli, oni su mnogo ranije da pokrenu ovu akciju, a ne sada kada im je kampanja u toku. Opet pokusavaju da nam zamazu oci i da nas obmane.

markos-bg

pre 12 godina

Gledajte da smo neobavesteni doktor krene put Moskve, mora puno toga da nam kaze od Kolubare, pa do 12.marta 2003. godine.
Usput redni brojevi sa krivicne prijave 8 i 9 koje cine civili iz sluzbe jos uvek nisu uhapseni?
Cisto da podsetimo da se ne zaboravi.

Dajmler

pre 12 godina

130 miliona evra su VEĆ opljačkani i od hapšenja građani Srbije nemaju ama baš ništa. Pošto su ovih 130 miliona otišli nepovratno , pitanje je gde se sad trenutno pljačkaju milioni evra poreskih obveznika ? Zanimljivo je da Srbija kupuje i plaća gas "prijateljima" Rusima , zahvaljujući dobrom ruskom menadžeru i trgovcu, Dušanu Bajatoviću , prilično po višoj ceni nego što ga plaća i kupuje Nemačka. Srpska vlada i ne razmišlja da i još neko drugi prodaje gas osim Rusa.

sumorni

pre 12 godina

Neka neko odmah obavesti Vojislava Dr. Koštunicu!

Kuda ide ovaj svet kad i vrle patriJote kradu državu...

Lakše se Staljingrad odbranio od Nemaca, no što će mo Srbiju odbraniti od lopuža...

vera

pre 12 godina

Pocela hapsenja, mostovi se otvaraju, znaci blize se izbori. Sve je to kasno. Dotakli smo dno i nema se vise kuda. Smena vlasti je potrebna. Ovo je tipican scenarijo pred izbore. Jednom ste nas tako presli i vise nikada.

Neko iz mase

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da je DSS objavio saopštenje u kojem nema ni reči o "lažnoj državi Kosovo"!

Verovatno su zauzeti pakovanjem kofera i bukiranjem letova za majčicu Rusiju!

Siniša

pre 12 godina

Konačno! Koliko vam je trebalo da pohapsite lopove, patriJote. Ali šta je sa onima koji su radili javne nabavke za policiju, tu je takođe bilo svasta, a nikog niste uhapsili. Likovi koje je DSS postavio na funkcije u policiji danas su izuzetno bogati, a kada su došli na funkciju nisu imali ništa, a možda su toliko bogatstvo stekli od plate u policiji, štedeli ljudi, pa se nakupilo...ekipa snova - DSS, NS, G17.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Ajd nek je pocelo. Ali ako ne uhapsite Palmu i njegove kompanjone znacu da je ovo samo jos jedna predizborna zavrzlama. Takodje, KdrV neka dodje na saslusanje, da vidimo sta i koliko zna o patriotskom izvlacenju uglja i mehanizaciji koja je radila cak 25 sati dnevno. A potom bi mogao na unakrsno ispitivanje kod Legije i Bagzija da vidimo sta zna o atentatu na pokojnog premijera.

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

ima dosta clanaka o domacinstvima koja prelaze na cvrsto gorivo...i ja sam medju njima od prosle zime.
kolubarin ugalj mi je bio jeftiniji od ostalih.

da nije tu kech oko cele ove farse?

vi ostali se grejte kako hocete

Milosh

pre 12 godina

Opalac, neobavesteni su izgleda bili obavesteni. Moj predlog policiji sada uz njega naci i ko ga je obavestio da bezi i po kratkom postupku sudjenje i da se vec jednom drzava ocisti od tih preletaca i poltrona. Ocekujemo izjavu verovatno gosn profesora S kako eto policija umesto da cuva Srbe na Kosovu, hapsi nevine clanove DSSa :)

bezimena

pre 12 godina

I po istom scenariu je radio i VdrK, svakom aferom je pokrivao neku prethodnu. Danas se pokriva ZABRANA Parade ponosa, tj. konzimiranja zakona.

OTVARANJE afera se medijski proprati na sva zvona, ali PROBLEM i dalje ostaje ZATVARANJE afera sudskim presudama i obeštećenjem! TOGA NEMA!

nikola

pre 12 godina

I treba EU da nas ucenjuje kad samo na njihove ucene reagujemo. Kakvi smo tako nam je.
(Bojan Janković, 3. oktobar 2011 20:55)

Kakve veze sa ovim EU ima? Jer ti stvarno mislis da oni brinu za ovaj narod kako zivi? Valjda si i sam svedok kako se zivi.

Kurir Djoka

pre 12 godina

Jeste li se setili konacno? Pa mora sad da se sredjuje stvar pred izbore. Mislite da cete sa ovim pokriti sve lose stvari koje ste uradili, ali ste se presli. Za najskuplji most na Adi ne moze da vas izvuce nista, pa ni ova hapsenja. Narod je se opametio.

Надица

pre 12 godina

Почела је изборна кампања. Узгред шта је са оним суђењем Горану Кнежевићу, бившем градоначелнику Зрењанина и бившем члану ДС. Он је био и у притвору. Даље ово значи, избори 15.јануара, јер шта могу да нам нуде у априлу.

pa na prinudni rad!

pre 12 godina

Ako je uhapsen na granici znaci da je znao sta se sprema.Sto naravno znaci da mu je to neko dojavio.Ocekujem da i ti "jataci" budu pohapseni.Svi do jednog.Svima oduzetu svu pokretnu i nepokretnu imovinu.

cumurko

pre 12 godina

Ja tebi ti meni!
Izvini Tomicu mi tebe ne bi dirali i cimali nego to malo zbog kandidature. Cim prodje frka dacemo ti i otstetu, pa ljudi smo nismo zlopamtila.

Aleksandar

pre 12 godina

Kao prvo cestitke Insajderu sto u ovoj drzavi radi posao koji inace pripada policiji. Od toliko skandala, kradja, namestaljki pri javnim nabavkama mi vise i ne znamo sta bi trebalo prvo da dodje na red. Ovo jeste dobra vest ali sta bi od svega ovoga bilo da B92 nije pokrenuo sve ovo. Eto sta je bilo sa Lukom Beograd? Nista.
Policija nije nesposobna, ali sta ces kad ljudi ne znaju ni gde da pogledaju. Nemamo zastitu takozvanih "whistleblower"-a, ljudi koji mogu da racunaju na zastitu drzave kada prijave ilegalne poslove. Ljudi se boje da izadju sa cinjenicama, znaju da u najmanju ruku mogu da izgube posao a mozda cak i glavom da plate. Imali bismo mnogo vise ovakvih hapsenja da drzava hoce da zastiti ljude koji mogu da doprinesu tome.

Дијаспорац који ће да гласа за НСД!

pre 12 godina

Руководиоци, директори, партијски неистомишљеници, бла бла... Када ће коначно бити ухапшени они који су плаћени да то открију?!? Или када ће екипа Инсајдера да коначно дође на платни списак порезник обвезника Србије? Каква држава!!!

suma

pre 12 godina

Bravo Brankice ! Kreni ka Srbijasumama i videces da je ovo sitnica sta oni tamo rade, pod kojim uslovima izdaju u zakup zemljiste privatnim kamenolomima...

Bojan Chelsea

pre 12 godina

Stvarno velika sramota ... Novinari "Insajdera" vam sve istraže iako je to vaš gospodo policajci posao. I na kraju procuri informacija i lopov umalo da umakne. Sad bi se to moglo saznati ko je dojavio Tomiću, ali to neće biti u interesu jer je on sa pokradenim milionima kupio pola države i uzeće najbolje advokate, koji će ga na kraju izvući sa kućnim pritvorom uz naravno i potkupljene sudije. U državi Srbiji nema pravde!

pecap

pre 12 godina

A da li će i Palmu da hapse? Koliko se sećam i on je bio umešan u to oko Kolubare. Mada mislim da je ovo sve zamajavanje naroda i skretanje pažnje sa osnovnih stvari.

DECA

pre 12 godina

Svaka cast insajderu, stvarno svaka cast...a ovima bih pozeleo sto duzi boravak u zatvoru jer su glumili patriote a u stvari krali od najsiromasnijih a to su gradjani. Jos jednom svaka cast insajderu.

aca

pre 12 godina

Verovatno je da se kralo ali je cudno da do sada nije uhapsen, vec bas sada pred izbore i plus dan posle zabrane parade i kontraparade. Providni fazoni iz Slobine skole.

Ivana

pre 12 godina

Vlast se navodno bori protiv korupcije i kriminala, a nisu uhapšeni pojedini političari koji su ih tu postavili. Vlast bi je i sama sklona malverzacijama raspišite izbore pod hitno.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.

vojislav948

pre 12 godina

Hapsite odmah i one koji su ga postavili na to mesto i omogućili mu takve zloupotrebe. Tek tada će biti zadovoljena pravda i zaokružena lista odgovornih lica za ovaj kriminal ogromnih razmera.

iks

pre 12 godina

Bilo bi dobro da se u vesti pomene i to da je kolubara pod ovima finansirala i dveri, nasi i sl. To je takodje insajder otkrio.
Sto bi ameri rekli "samo pratite novac" i sve ce vam biti jasno.

Skywalker

pre 12 godina

Kosovo je za prethodne tri i po godine pogutalo preko milijardu evra i? Samo ja sam bezbroj puta pisao o tome, preklinjao drzavu da uvede PDV i? Posle tri i po godine drzava je navodno objavila da uvodi PDV, a PDV nije ni uveden. Sad je sve poskupelo zbog PDV-a i tajkuni jos vise pljackaju narod. Rekose nam da ce narod (za dobro tajkuna, a za zlo koje se nadvilo nad njim) prezimiti na barikadama. Srbijoooooooooooooooooo, probudi se.

narodnisindikatsrbije

pre 12 godina

A sta se cekalo do sada! Odma im popisati imovinu da ne prodaju,obojiti u sudovima crveno i prodati na licitacijama! A tek onda robija! Dosta lopovluka!!

hm....

pre 12 godina

Verujem da ce vec sutra mnogima biti ponudjeno da plate simbolican iznos, recimo 1,5 miliona na par rata i priznaju krivicu jer je to dobro za budzet. Naravno, platice od novca koji su prisvojili.....

Daniela

pre 12 godina

Bezveze je što ovo nisu redovne aktivnosti nego predizborne. Hoće li i Palma pred organe gonjenja ili on ne sme da se dira? I, by the way, koliko, bre, ima ovih Dragana Tomića? Ovo je treći, ćetvrti ili možda neki od prethodnih samo se maskirao.

Milan Krstić

pre 12 godina

Mene interesuje završetak sudjenja...pretpostavljam da će sada da se angažuju skupi advokati koji će od svega da naprave cirkus...

dboy

pre 12 godina

Pa zar Insajder treba da otkriva policiji ko se bavi kriminalom u ovoj zemlji. Zasto onda ne dati detektivske plate ovim novinarima koji rizikuju svoju glavu?

MILANO

pre 12 godina

Kada ste uhapsili pa kad ga osudite onda se javite ,a ovo privodjenje i hapsenje to je predizbore marketing reklama ,a u Kolubaru koliko su pokrali imaju robije za 1000 godina a do sada niko nije lezao ni dan.

covek

pre 12 godina

Svi ce oni kao ceca da budu osudjeni ako i budu osudjeni. Kada jednom osude coveka onda ga nemogu jos jednom osuditi za isto delo, sto govori da je to dobar nacin za pranje pokradenih para. Inace da uskoro nisu izbori, nebi ih vlast ni pomenula ni hapsila. Nazalost, siguran sam da ce vas vlast ubediti da je vredna, da radi i da je dosao trenutak kada ce svi lopovi u zatvor. Vas neka ubede ,ali mene bogami nece.

pidži x

pre 12 godina

A gde je snajka od Palme, Miroslav Ilić, Milan Gutović i svi oni silni privatnici koji su muzli Kolubaru sa mašinama koje su radile po 24 sata dnevno itd...

Tyler Durden

pre 12 godina

Do sada je hapsena fubalska,drumska,prosvetna.... i svakakva druga mafija.Ko je od njih do sada osudjen(ne racunajuci Cecu) i kome je od njih oduzeta imovina stecena kriminalom? Ako nema dovoljno dokaza da budu osudjeni zasto su uopste hapseni? Neko tu jako lose radi svoj posao ili policija ili pravosudje

interesantno

pre 12 godina

Pri pokusaju bekstva u Grcku, a hapsenje je bilo planirano za 4. oktobar ?!!!!!?
Informacije cure, dokaz koliko je policija korumpirana, samo njih nema ko da hapsi.....

Lepi jande

pre 12 godina

Ta kolubara nam vise dojadi,pa pogledajte samo ko je tu uspeo da se zaposli u poslednjih par godina a sve ih je zaposlio malo pre uhapseni.Bestraga mu glava!

Davor

pre 12 godina

A kad se samo setim ovog Dimitrijevica kad je davao izjave za insajder, kako je covek samo delovao nevino i kao da je sve to sto se radilo najnormalnije... :-)

zlatna ribica

pre 12 godina

Dobro u Kolubari su radili bageri, ondonosno ko se sve tu ugrađivao. Još interesantnija stvar i takav ugalj je bio višestruko jeftiniji nego kod preprodavaca. Da li će neko iz BG elektrana odgovarati za taj kriminal. Zato što nisu direktno kiupovali ugalj od Kolubare nego od posrednika.

ky3ma

pre 12 godina

Jedino bitno iz cele price je da je covek uhapsen dan pred hapsenje. To da nije toliko opasno bilo bi smesno. Ovde kriminalci nemaju briga, samo ce poslednje budela uhapsiti. Ostalice blagovremeno zbog dojave izbeci. Naravno ko je krtica bio u ovom slucaju saznacemo za jedno 10 godina jer iz nekog razloga nasa policija i tuzilastvo misli da nije bitno otkriti spijuna. Kao ni gde se Legija skrivao. Sve nebitne stvari...

Jurist

pre 12 godina

Od hapšenja do presude,ako je uopšte bude,proteći će mnogo vode.Sačekajmo da vidimo da li je ovo predizborna kampanja ili se stvarno nešto ozbiljno radi.Mnogi su dosad bili uhapšeni a posle kazne nikakve i osude se za nešto drugo a ne za ono što kažu mediji.

kiza

pre 12 godina

Mene interesuje da li ce uhapseni da provedu neko vreme po zatvorima,verovatno,ali sta je sa plenom,da li ce se oduzimati,vracati steceno,oduzeto ili nikom nista?To sto je najvaznije izgleda niko ne pominje.

eureka

pre 12 godina

E kad uhapsite i saopstite ime i prezime onoga ko je dojavio da treba da bezi i ime njegovog sefa i da isti odmah podnese ostavku ili bude otpusten sa drzavne jasle imacete moj glas.

Eliot

pre 12 godina

Svima koji su pokrali pare oduzeti imovinu sa kamatom i osuditi ih,a pare dati kroz povoljne kredite maloj privredi.Svi pomenuti i jos mnogi drugi su pokrali boga i nararavno da je narod bedan.10% ljudi je enormno bogato,dosta vise!

Eliot

pre 12 godina

Ajde da se organizujemo da se izvuce poenta iz komentara,npr:lopove u zatvor,novac u narod,narod u posao i sl.Kako da to dospe do Tadica kao zahtev,da li moze B92 da postavi ova pitanja preko tv-a,jer ovako je ovo samo iskrena prepiska koja nista ne menja

ZELJAN PRAVDE

pre 12 godina

TEK KADA BUDU SVI "GOSTI "EMISIJE INSAJDER POHAPSENI I PRAVOSNASNO OSUDJENI TEK TADA CU VEROVATI DA JE SRBIJA KRENULA NAPRED.SVE SE ZNA IMA TU I CERKI FIRMI A I DRUGIH SA EX PRAVOM RADA U KOLUBARI.ISTRAZITE I TO

sasa jokic

pre 12 godina

Svidja mi se "pocela" hapsenja, sto ce reci da ce biti jos!
Da li je zbog izbora ili neceg drugog bas me briga, samo neka hapse ove iz legalisticke stranke. Da li ima jedna veca afera gde Oni nisu kolovodje?!
Sve se plasim V oja nije imao informaciju odakle mu se finansira stranka, kao i pomladak " (bez)Obraz", dveri i ostali proizvodi Slobinih sluzbi bezbednosti!
Ako je zbog izbora, onda ocekujem privodjenje legijaliste na saslusanje povodom politicke pozadine atentata na Zorana Djindjica. Tu je kljuc oslobadjanja od aveti proslosti, iza tog ubistvsa stoje sve anti evropske snage u Srbiji, ukljucujuci i neke preletace, koji su iznenada zavoleli EU.
Sto se tice dojave Tomicu da bezi za Grcku, cinjenica da su ga uhvatili pre nego sto je pobegao znaci da su ga prisluskivali, tako da imaju informaciju ko mu je dojavio!
Mislim da ce Palma morati da se suoci sa pravdom, prvo sto je zasluzio, drugo jer ce jedino tako vladajuca koalicija dokazati da im je zaista stalo do "obracuna" sa organizovanim kriminalom. Kenetu je sredio kucni pritvor, e sad vise ne moze!

Iva

pre 12 godina

Ha, divno. Najzad, pa makar i pred izbore.
E, sada bi bilo lepo pretresti i sve one koji su iznajmljivali bagere. Ima tu raznih, od provincijskih politicara do vajnih zasluznih umetnika dobitnika nacionalne penzije!
Da vidimo sta ce da se desi...

vid

pre 12 godina

Racunica je jednostavna.

100 miliona evra * bar 1000 Tomica u Srbiji = 100 milijardi evra
Sigurno je vise u zadnjih 20 godina.

To je cena rasturenih i siromasnih porodica u Srbiji. To je cena Srbije bez dece. To je cena Srbije sa strucnjacima izvan granice.

Kad tu racunicu shvate i Srbi u Srbiji pa zahtevaju izbore GODISNJE i GLASAJU na istim, te cene njihove (izabrana vlast) rezultate po kvalitetu i velicini leba na svom stolu a ne praznim recima,
onda ce Sunce da obsja i Srbiju. Do tada uvek ce vam neko drugi biti kriv za vas jad i bedu.

nik

pre 12 godina

ima jedan pomenuti u insajderu koji izgleda da nije uhapsen, vec je i nagradjen, rovari glavnu ulicu u jednoj sumadiskoj varosi, odugovlaci sa poslom koji je trebao da traje 12 dana, strucnjak pravi, takodje je kupio hotel od nekoliko hiljada kvadrata u toj istoj varosi, vozi najluksuznije dzipove i ponasa se kao da je oslobodilac iz 45-te a bio je samo jedan varoski djilkos do skora...u dusi je to i ostao dzaba mu sve...

bor

pre 12 godina

Ovoj kriminalnoj druzini je odavno bilo mesto iza resetaka , ali nece njima zatvor mnogo pomoci kad su celu porodicu novih olosa vec nakotili!

Svetozar

pre 12 godina

Oni su SAMO uhapseni. Da li ce biti osudjeni? Cisto sumnjam. Bice ono staro, nema dokaza ili ce sudjenje da se odlaze dok se ne razvuce na 20 godina kad svi vec budu na onom svetu.

Zoran

pre 12 godina

Hapsite brzo i sto vise pre nego sto lopuze zapale preko grane. Nemojte da vam Palma zbrise na ekskurziju. Kad im dokazete krivicu, oduzmite im svu imovinu, da bude po onoj: Da Bog da imao, pa onda nemao. To ce najvise da ih zaboli. I na kraju uradite vec nesto sa Kenetom. Kad god krenu hapsenja u vezi privrednog kriminala njega uhapse. Mora biti da nije bas najposteniji biznismen.

Marko

pre 12 godina

Lepo je to, svaka cast. Ali imam jedno pitanje.. Kad ce biti uhapsen covek, koji je zaduzen za negovanje srpske tradicije, porodicnog morala, kao i svega izvornog sto cini dusu ove napacene zemlje.. A inace je gradonacelnik Jagodine. Veliki rodoljub, veliki covek!!!