Utorak, 29.03.2011.

17:17

Optužnica posle osam godina istrage

Optužnica protiv Svetlane Ražnatović podignuta posle 8 godina istrage. Tužilaštvo želelo da prikupi relevantne dokaze. Nema zaštićenih, kaže ministarka pravde.

Izvor: B92

Optužnica posle osam godina istrage IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 13 godina

Konacno otkrovenje zasto je optuznica stajala u fijoci sve vreme.Smisljao se nacin kako da je osude a da je ne stve u pravi zatvor i primenili su model iz zapadnih drzava koji se uglavnom odnsi prvo na adolescente sa manjim prekrisajima.
Kompletan politicki establisment je uz nju.I pozicija i opozicija.Homen je konacno pokazao svoje pravo lice tako agilan u ovom slucaju.Odlican primer daju mladima i starima u Srbji.Prvo su Kovacevica otkupili za milion dolara a sad Ceci naplacuju 1,5 miliona eura i neko kvazi kucnom zatvoru.A pitaju se kako je bombardovanje Srbije i ocepljenje Kosova sa zapada nazvano presedanom. Osim toga, ajde da racunamo marke kao 2 prema jedan u odnosu na euro ali sta je sa vise od 3 miliona dolara koji se i danas zove dolar i dominira svetskom berzom? Ovakvi dvostruki arshini su jednaki onim iz devedesetih i tu su ukljucene sve politicke partije i tajkuni bas kao i prer 20 godina.Sramota!

Njux

pre 13 godina

Podrska Ceci! Od svih novaca koji se spominju, ona je verovatno dobijala apanazu za botox, silikon I krpice.
Sta cemo sa Miskom, Bekom I ostalima?

DAJ BOZE da nam je Cecino "muljanje" najveci problem!

Kolja Mićović

pre 13 godina

Sad vidim ovde komentar koji mi se čini poznatim. CECA IDE NA SUD što je prisvojila 4,5 miliona evra para od igrača. DŽAJA I DRUŽINA SU NA SUDU ZBOG 10 miliona evra para od igrača.
Dr kriminala Milovan Bojić je prisvojio duplo više DRŽAVNIH PARA. I nikom ništa. Bojić je nedostupan organima reformisanog pravosuđa. A možde bi mogle sudije i tužioci da postnu zbog toga dostupni organima gonjenja.
Tačno je rekao Vaš komentator Nebojša dižite optužnicu pre nego nastupi APSOLUTNA ZASTARELOST predmeta.
Je li izvesni sudija Agatonović predmetni otežući sudija ili neko drugi. Ko je taj neko? Kada će se umilostiviti da pokrene zastalo.

igor

pre 13 godina

da li su ovi iz tuzilastva. njen pr ? svaki put kad krene prica. o njenom novom albumu koncertu oni se pojave. a na kraju opet nista...

miki

pre 13 godina

Ovo je prava blamaža tužiteljstva.Dali je ili ne uzela te pare a ja mislim da joj nije pripalo više od deset posto.I teretiti je za tu sitnicu a vidimoi ko sve pljaška državu a na sve strane bogataši sa jahtama,avionima,tržnim centrima, besnim autima itd.Pa narod nek proceni dali ste izgubili kompas.Niko nedira ratne profitere koji su za vreme i posle rata švercari raznu robu cigarete,tehniku,naftu,robu široke potrošnje,dobijali od tog režima poslovne prostore,zemlju,firme i to danas iznajmljivaju ili su preprodali strancima za debele pare.Ti kriminalci danas zapošljavaju mnogo bede davaju platu 15000 din. Mnogi su došli goli i bosi na početku rata iz Hrvatske i Bosne.Oštetili su na desetine miliona evra republički buđžet i niko ih nedira.Treba proveriti šta su sve uvozili i nakoji način su krali državu a najjednostavniji način je bilo umanjenje faktura za deset puta pa vidite koje su pare pokradene. Cecu ganjate za pravu sitnicu.Pogledajte po centru Beograda,NBg,Zemuna a i šire po Srbiji ko ima tržne centre i poslovne prostore pa će vam sve biti jasno.Ceca je prava sirotica u odnosu na njih a što je najvažnije ona nije ništa uvozila i trgovala i nije mogla da ošteti državu.Ajde da neko od novinara istražitelja piše o njima ako sme to bi bilo interesantno za narod.Dok su Srbi išli da krvare po tim ratištima oni su se bogatili.

J O K E R

pre 13 godina

ne razumem kako funkcionise ovo srpsko tuzilastvo!?..."osam godina" kopaju i pisu tuxzbu,zatim cekaju da "prodje vreme" da se optuzeni naviknu da su tuzeni,potom im salju optuznicu,pa se ceka "neko"vreme da advokati optuzenog smisle odbranu,"odmah" zatim pocinje sudjenje ali se u ovakvim slucajevima poznatih optuzenih i zavrsava jer je prekrsaj uobicajeno u drzavi srbiji - zastareo!!!???...u pravim drzavama,sudija posle objavljivanja optuznice i citanja u sudu javno-odredjuje "bail" koji optuzeni treba da plati da bi se branio iz slobode,a ako to ne moze,ili nece da plati, ide u zatvor do pocetka sudjenja(sto ce mu se uracunati u kaznu ako bude osudjen,ili ce mu se isplatiti ako bude oslobodjen...!ova mera se sprovodi da bi sud bio siguran da optuzenoi nece odleprsati na cipar,u rusiju ili ,ko zna-australiju,ili bilo gde moze biti "nedostupan" !!!?...da li neko tamo o tome misli!!!???...e moji pravosudci...moram da priznam da bih voleo da vas sve zavrne i samo nestane...bilo gde gde ne mozete da stavite sapu na nju i decicu joj...samo da se dokaze da ste potplaceni !

Goran

pre 13 godina

Normalno je bilo cuvati svoj mentalni sklop i nikad ne slusati njene i slicne pesme i normalno je sada se ne radovati njenim problemima - sve sto odstupa od navedenog je psihosociopatologija

Platon...

pre 13 godina

Ceca uporno potvrdjuje da ce ipak da odrzi koncert u Svajcarskoj u St. Gallen-u u petak uvece?!! Kako je moguce da osoba koje je optuzena za krivicna dela napusti zemlju u kojoj se tereti za raznorazne delikte?! Bilo bi zanimljivo da ekpia b92 postavi upravo ovo pitanje ministarstvu pravde...

Nebojsa

pre 13 godina

DOBRO, A KADA ĆE U ZATVOR?
KADA ĆE U ZATVOR MILOVAN BOJIĆ?
Ova VLAST ne sme više da ČEKA!
Umesto da pravi fakultete i klinike po Beogradu, zaštićen od svojih bivših drugova, mogao bi da pravi suvenire u Požarevcu, odnosno Nacionalnom kampu ZABELO!
Snežana ti i Homen lično ste odgovorni zbog otezanja istrage i nepodizanja optužnice.
Ima i neki sudija da l beše Agatonović ili tako nešto....

ma vazi

pre 13 godina

8 godina? Pa za 8 godina se ... na primer zavrsi osnovna skola. A oni su sve to vreme cekali papire iz inostranstva i prosirivali optuznicu da im neko ne promakne? I nezavisni su, reformisani i efikasni. A sad jos ne mogu ni da procene kada ce biti zakazano prvo rociste. Pa mozda nikad, posto ce ucesnici u dogadjaju da pomru od starosti. Lakrdija od drzave.

butc

pre 13 godina

Interesantno je kako tomo zoric niti bilo ko iz vlasti nije rekao kolika je zaprecena max.kazna zatvora ili je i to stvar dogovora kao i sve ostalo!

xyzxyz

pre 13 godina

Opet prica o Ceci? Ako je kriva neka odgovatra, nema izuzetaka.
Samo mislim da se ovim skrece paznja sa drugih bitnih i veoma vaznih stvari, kao i obicno.

Mariah Carey

pre 13 godina

Svi "pravi" Srbi kao sto su Ceca bi prodali rodjenu majku za svoje interese !! Ona nema gde ni da bezi, nije toliko jaka kao sto je bio Slobo pa nema sta Rusija da je stiti, svaka zemlja ima da je izruci...ali ako je bude neki "posten" sudija osudio na robiju mislim da bi trebali toj osobi da dignu spomenik "pravde".......

zoki

pre 13 godina

Sada ce da nam mazu oci 15-20 dana sa Cecom pa malo Libija pa malo Japan pa malo Veliki brat pa stiropor miting a u medjuvremenu ce nesto novo smisliti.

pit

pre 13 godina

Ivice...pobogu sta ne preduzmes nesto izasla bi ti zena u susret.Kako mozes to da dozvolis nije valda doslo do toga da ti nemas vise "onu" moc.A koferce?Nije u redu.

Trusted_Source

pre 13 godina

Na zalost, niko se nije zapitao da li je Ceca za sve zasta je optuzena, bila samo paravan mafiji. Mafija je cudo...ko sa njom bar jednom ima posla tesko ili nikako se ne izvuce (ziv) iz njenog zagrljaja. Ceca je bukvalno nasledila poslove pok. Arkana, i koliko god da je zelela, nije mogla da im preko noci okrene ledja i da kaze - dovidjenja, nista me vise ne zanima! Pa vec sledeceg dana Arkanovci bi je smestili pored pokojnog joj supruga! A da se obratila policiji i pravosudju da je zastite? Kojoj policiji i pravosudju?!?!? Onoj policiji i pravosudju koji su indirektno bili pod komandom tadasnjih kriminalnih grupa i koji ni zasticenog svedoka nisu uspeli da sacuvaju??? Ceca se u toj celoj njihovoj masineriji nije nista pitala, bila je samo sredstvo za zgtanje para i proklamovanje srpstva. I naravno da svi ti silni milioni nisu zavrsili u njenom dzepu, vec u dzepu onih za koje zivot jedne pevacice (i ma ciji drugi) ima cenu jednog ispaljenog metka. Ovim komentarom, NE OPRAVDAM UCINJENO, samo zelim da da vam na trenutak skrenem misli sa ad hoc osudjivanja, na to da je svako od nas mogao biti Ceca danas...

Zoran

pre 13 godina

"U Srbiji nema zasticenih"
Jos jedan grubi napad na inteligenciju naroda. Vreme je da se sveprisutnom cinizmu klike na vlasti stane na put.

ma ne stitis je ti , jok

pre 13 godina

"Ona u vreme mog ministrovanja nije bila u pritovoru, niti je bila predmet policije", podseća Dačić. " Da li sam samo ja ovo primetio?

sasa jokic

pre 13 godina

O cemu prica ministarka? Nema zasticenih, pa pobogu Ova zena je trebala da bude optuzena pre pet godina, a umesto toga nije se skidala sa naslovnih strana. Pa niste postupili ni po jednoj temi iz insajdera, gde su najveci mafijasi iz fudbala, Curkovic, Zecevic, Bjekovic? Gde je Darko Saric? Gde je proces za Kolubaru? sta je sa dokazanom korupcijom Manje Vukotica, Milana Beka? Sta je sa Lukom Beograd? sta je sa "C marketom"? Sa Onim kriminalcem Rodicem ste se nagodili za dve godine, a pokrao je boga i stampao mafijaske novine? stojketa ste oslobodili optuzbe za dva ubistva? O cemu Vi pricate, kakvo crno pravosudje, glavne zverke ne smete da pomenete, a ne da procesuirate. Ajde da vidimo kako ce se razvijati sudjenje sa Cecom, trajace u nedogled . Sram Vas bilo!

Vuja

pre 13 godina

Ajde da dočekamo i ova da ode u zatvor,kada pogledate po internetu ona je umesana u sve vece kriminalne radnje ,tipa predlaganje zemuncima da se otme Mitrovic,pa se prica da je i upletena u neka veca ubistva,ovo prisvajanje para je isto kao sto Al Kapaoneu nisu mogli da nadju nista pa su mu nasli utaju poreza,a ja koliko se secam nije bilo 7 miliona nego 22 miliona maraka ,a evo i pisalo je i u novinama o tome http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/82242/%E2%80%9EFudbalska+mafija%22%3A+CECU+optu%C5%BEuju+Turci%21.html ,gde nestadose onih 14 miliona.Sada ćemo da vidimo da li postoji pravna država jer dokazi da se osude postoje,sve ima na papiru, ili su gospoda sa vlasti pokrenuli postupak kako bi oslobodili dotičnu ,biće na kraju tužilaštvo nema dokaza itd ,a tužilaštvo skupljalo dokaze 8 godine ,imaju sve crno na belu ,u fss postoji svaki dokument koji je igrač gde prodat i za koliko je prodat,ili ce da puste cecu da zapali iz zemlje.Gledamo vas sta radite gospodo ,radite po zakonu,da je neko to drugi uradio taj bi odavno robijao ,ali posto doticnoj ministar policije dolazi na slavu ko sme da je dira ,ovo ce da bude jedna velika farsa.

mića-salaš

pre 13 godina

Jaoj ljudi što se zamajavate, trošite pare na sudske troškove i gubite vreme.

Pa dovoljno je da Palma kaže da će istupiti iz vlade i sve će se optužnice povući.

Nažalost u našoj zemlji pravda još nije na vidiku za one koji bi trebali da je osete.

toto

pre 13 godina

"Pretpostavljam da hoćete da kažete da sam je ja štitio, pitajte me onda direktno, kako sam ja nju mogao da štitim kada je ona uhapšena 2003? Kako je to moguće? Ona u vreme mog ministrovanja nije bila u pritovoru, niti je bila predmet policije".
Inače, da ste je uhapsili g-dine ministre to bi značilo da ste je štitili, jel? O moj Bože...

Duško

pre 13 godina

Da ne ulazimo u to da li je Ceca kriva ili nije, ali da ovo bude prva vest na vestima, pa onda da se tome da čitavih 6 minuta u vestima od 30 minuta, e to je jasno o čemu se radi ! Zar u ovoj državi nema daleko većih kriminalaca od Cece ?! Zemlja se ljulja, a ovde je centralni događaj Ceca i prodaja igrača. Bruka i sramota za državu i sve koji "jariće krste"

Hajvan Ho

pre 13 godina

"On (Tomo Zorić)je izjavio i da je istraga protiv Ražnatovićeve trajala osam godina jer je Tužilaštvo htelo da prikupi relevantne dokaze". Da li čitaoče veruješ u ovo što piše?

Lazar Dragin

pre 13 godina

"Nema zaštićenih, kaže ministarka pravde"...
A gde ih ima g-djo Minisatarice ako ih u srbiji nema? To sto "deklemujete" je za one koji se po zadi zakopcavaju a ne za nas koji poznajemo sve trikove srpskog pravosudja.. Ovo sadasnje pravosudje u srbiji je gore nego ono pre 20 godina kada je bilo pokvareno i korumpirano- pa procenite dali je sada neko zasticen gonjenja za korupciju...
Hvala Vam na peostoru.
Lazar Dragin'

PS. Gospodjo Ministarice pogledaj deo mojih nezavrseni predmeta koji su po Vasim zamenicima pretrpali ormare MP prtituzbama- pa ce Vam biti sve jasno kao na dlanu dali da je i dalje u Srbiji politika ispred prava,

Miki

pre 13 godina

Dok nebude uhapsen neko iz vlasti u ovoj zemlji i to za vreme trajanja te vlasti a ne posle necu smatrati da je ova zemlja pravna drzava ovde se po potrebi politickoj vade optuznice iz fijike to je jasno svima a zakon krse SVI

Mena

pre 13 godina

Jadno nase pravosudje, njima je uspeh da podignu optuznicu protiv Cece R. i to je OK, zasto ne podignu optuznicu protiv onih za aferu Kolubara, pa da se time hvale, zalosno uvek sprega politicara, tajkuna, pravosudja, sa tim idemo u Evropu. Uzas! Pitam se gde ode pamet visokoobrazovnim ljudima.

David

pre 13 godina

Šta je sa Marijom Rasetom ,Nemanjom Kolesarom ,Janjusevicem ,Bojanom Kristom? Gde je danas ejan Simić? Odakle Čedici džipovi? Gde je radio i koliki mu je radni staž? Odakle mu lokali? Ostavila mu tetka iz Frankfrta... E moja Srbijo među žutima...

blam!

pre 13 godina

ja da sam ukrao zvake sa trafike utrpali bi me u zatvor za 8h a ova sto je nakrala milione,trebalo je 8 godina da se sklopi optuznica!SRAMOTA za ovu drzavu!

Nele

pre 13 godina

Nema zasticenih? Odlicno! Bas me zanima da li cete podici optuznicu protiv ovih sto hoce da prodaju najuspesniju srpsku kompaniju Telekom i to sa sve infrastrukturom za neke bedne pare! Koliko ce takva prodaja da osteti drzavu Srbiju i njene gradjane? Jedva cekam.

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Bilo je krajnje vreme!

Jedini problem je sto ce se sada samo sudjenje odugovlaciti na vishe od dve godine i ona ce opet biti oslobodjena zbog zastarevanja!

Dokle bre narode da trpimo ovo?!?!?!

slon

pre 13 godina

Izdrzi Lavice! Srpska Majko, zeno bivseg nosaca uniforme vojvode Radomira Putnika, inspiracijo za Teheransko - Turkmenistanski muzicku kulturu, idolu i uzoru mladih devojcica sirom planete. Molimo Dobricu Cosica, Matiju, Kostu, Emira da potpisu neku peticiju nesto, pa znate li vi da samohrana majka mora da prehrani svoju decu,telohranitelje,svalere,reketase,menadzere,stiliste...bre Zitoradju!!! Napad na Cecu je napad na Voju, a napad na Voju je napad na Srbiju...Vostani Serbie!

..e moj Borise..a Gavrilovici sa osam sinova gladni...

Lija

pre 13 godina

Nije valjda da ce u Srbiji podignuti tuzbu protiv Arkanovce, zene koja je pjesmom "branila srpstvo", sta god "srpstvo" da znacilo u ovom kontekstu.

Jovan

pre 13 godina

Izjavu ministarke da nema zaštićenih i da nam je sudstvo nezavisno treba staviti u rubriku vic dana.treba samo svi da pogledamo oko sebe i da vidimo koliko je ljudi nedodirljivo sudskim organima.pogledajte javna i privatizovana preduzeća kako se sistematski podkradaju...

Fikus

pre 13 godina

A sta bi sa Kolubarom i EPS-om?? Satelit ?? Luka Beograd ?? Ma kako da ne da nema zasticenih, bas su se nesto potresli Beko,Hamovic,Lazarevic i kompanija. A i Ceca se nesto bas unervozila. Sve su to seme i sistemi u ovom degenerisanom sistemu.

slon

pre 13 godina

Izdrzi Lavice! Srpska Majko, zeno bivseg nosaca uniforme vojvode Radomira Putnika, inspiracijo za Teheransko - Turkmenistanski muzicku kulturu, idolu i uzoru mladih devojcica sirom planete. Molimo Dobricu Cosica, Matiju, Kostu, Emira da potpisu neku peticiju nesto, pa znate li vi da samohrana majka mora da prehrani svoju decu,telohranitelje,svalere,reketase,menadzere,stiliste...bre Zitoradju!!! Napad na Cecu je napad na Voju, a napad na Voju je napad na Srbiju...Vostani Serbie!

..e moj Borise..a Gavrilovici sa osam sinova gladni...

Jovan

pre 13 godina

Izjavu ministarke da nema zaštićenih i da nam je sudstvo nezavisno treba staviti u rubriku vic dana.treba samo svi da pogledamo oko sebe i da vidimo koliko je ljudi nedodirljivo sudskim organima.pogledajte javna i privatizovana preduzeća kako se sistematski podkradaju...

Fikus

pre 13 godina

A sta bi sa Kolubarom i EPS-om?? Satelit ?? Luka Beograd ?? Ma kako da ne da nema zasticenih, bas su se nesto potresli Beko,Hamovic,Lazarevic i kompanija. A i Ceca se nesto bas unervozila. Sve su to seme i sistemi u ovom degenerisanom sistemu.

Hajvan Ho

pre 13 godina

"On (Tomo Zorić)je izjavio i da je istraga protiv Ražnatovićeve trajala osam godina jer je Tužilaštvo htelo da prikupi relevantne dokaze". Da li čitaoče veruješ u ovo što piše?

Mena

pre 13 godina

Jadno nase pravosudje, njima je uspeh da podignu optuznicu protiv Cece R. i to je OK, zasto ne podignu optuznicu protiv onih za aferu Kolubara, pa da se time hvale, zalosno uvek sprega politicara, tajkuna, pravosudja, sa tim idemo u Evropu. Uzas! Pitam se gde ode pamet visokoobrazovnim ljudima.

Lija

pre 13 godina

Nije valjda da ce u Srbiji podignuti tuzbu protiv Arkanovce, zene koja je pjesmom "branila srpstvo", sta god "srpstvo" da znacilo u ovom kontekstu.

Nele

pre 13 godina

Nema zasticenih? Odlicno! Bas me zanima da li cete podici optuznicu protiv ovih sto hoce da prodaju najuspesniju srpsku kompaniju Telekom i to sa sve infrastrukturom za neke bedne pare! Koliko ce takva prodaja da osteti drzavu Srbiju i njene gradjane? Jedva cekam.

Miki

pre 13 godina

Dok nebude uhapsen neko iz vlasti u ovoj zemlji i to za vreme trajanja te vlasti a ne posle necu smatrati da je ova zemlja pravna drzava ovde se po potrebi politickoj vade optuznice iz fijike to je jasno svima a zakon krse SVI

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Bilo je krajnje vreme!

Jedini problem je sto ce se sada samo sudjenje odugovlaciti na vishe od dve godine i ona ce opet biti oslobodjena zbog zastarevanja!

Dokle bre narode da trpimo ovo?!?!?!

zoki

pre 13 godina

Sada ce da nam mazu oci 15-20 dana sa Cecom pa malo Libija pa malo Japan pa malo Veliki brat pa stiropor miting a u medjuvremenu ce nesto novo smisliti.

David

pre 13 godina

Šta je sa Marijom Rasetom ,Nemanjom Kolesarom ,Janjusevicem ,Bojanom Kristom? Gde je danas ejan Simić? Odakle Čedici džipovi? Gde je radio i koliki mu je radni staž? Odakle mu lokali? Ostavila mu tetka iz Frankfrta... E moja Srbijo među žutima...

xyzxyz

pre 13 godina

Opet prica o Ceci? Ako je kriva neka odgovatra, nema izuzetaka.
Samo mislim da se ovim skrece paznja sa drugih bitnih i veoma vaznih stvari, kao i obicno.

Duško

pre 13 godina

Da ne ulazimo u to da li je Ceca kriva ili nije, ali da ovo bude prva vest na vestima, pa onda da se tome da čitavih 6 minuta u vestima od 30 minuta, e to je jasno o čemu se radi ! Zar u ovoj državi nema daleko većih kriminalaca od Cece ?! Zemlja se ljulja, a ovde je centralni događaj Ceca i prodaja igrača. Bruka i sramota za državu i sve koji "jariće krste"

sasa jokic

pre 13 godina

O cemu prica ministarka? Nema zasticenih, pa pobogu Ova zena je trebala da bude optuzena pre pet godina, a umesto toga nije se skidala sa naslovnih strana. Pa niste postupili ni po jednoj temi iz insajdera, gde su najveci mafijasi iz fudbala, Curkovic, Zecevic, Bjekovic? Gde je Darko Saric? Gde je proces za Kolubaru? sta je sa dokazanom korupcijom Manje Vukotica, Milana Beka? Sta je sa Lukom Beograd? sta je sa "C marketom"? Sa Onim kriminalcem Rodicem ste se nagodili za dve godine, a pokrao je boga i stampao mafijaske novine? stojketa ste oslobodili optuzbe za dva ubistva? O cemu Vi pricate, kakvo crno pravosudje, glavne zverke ne smete da pomenete, a ne da procesuirate. Ajde da vidimo kako ce se razvijati sudjenje sa Cecom, trajace u nedogled . Sram Vas bilo!

blam!

pre 13 godina

ja da sam ukrao zvake sa trafike utrpali bi me u zatvor za 8h a ova sto je nakrala milione,trebalo je 8 godina da se sklopi optuznica!SRAMOTA za ovu drzavu!

butc

pre 13 godina

Interesantno je kako tomo zoric niti bilo ko iz vlasti nije rekao kolika je zaprecena max.kazna zatvora ili je i to stvar dogovora kao i sve ostalo!

Mariah Carey

pre 13 godina

Svi "pravi" Srbi kao sto su Ceca bi prodali rodjenu majku za svoje interese !! Ona nema gde ni da bezi, nije toliko jaka kao sto je bio Slobo pa nema sta Rusija da je stiti, svaka zemlja ima da je izruci...ali ako je bude neki "posten" sudija osudio na robiju mislim da bi trebali toj osobi da dignu spomenik "pravde".......

mića-salaš

pre 13 godina

Jaoj ljudi što se zamajavate, trošite pare na sudske troškove i gubite vreme.

Pa dovoljno je da Palma kaže da će istupiti iz vlade i sve će se optužnice povući.

Nažalost u našoj zemlji pravda još nije na vidiku za one koji bi trebali da je osete.

ma vazi

pre 13 godina

8 godina? Pa za 8 godina se ... na primer zavrsi osnovna skola. A oni su sve to vreme cekali papire iz inostranstva i prosirivali optuznicu da im neko ne promakne? I nezavisni su, reformisani i efikasni. A sad jos ne mogu ni da procene kada ce biti zakazano prvo rociste. Pa mozda nikad, posto ce ucesnici u dogadjaju da pomru od starosti. Lakrdija od drzave.

ma ne stitis je ti , jok

pre 13 godina

"Ona u vreme mog ministrovanja nije bila u pritovoru, niti je bila predmet policije", podseća Dačić. " Da li sam samo ja ovo primetio?

Zoran

pre 13 godina

"U Srbiji nema zasticenih"
Jos jedan grubi napad na inteligenciju naroda. Vreme je da se sveprisutnom cinizmu klike na vlasti stane na put.

Nebojsa

pre 13 godina

DOBRO, A KADA ĆE U ZATVOR?
KADA ĆE U ZATVOR MILOVAN BOJIĆ?
Ova VLAST ne sme više da ČEKA!
Umesto da pravi fakultete i klinike po Beogradu, zaštićen od svojih bivših drugova, mogao bi da pravi suvenire u Požarevcu, odnosno Nacionalnom kampu ZABELO!
Snežana ti i Homen lično ste odgovorni zbog otezanja istrage i nepodizanja optužnice.
Ima i neki sudija da l beše Agatonović ili tako nešto....

Lazar Dragin

pre 13 godina

"Nema zaštićenih, kaže ministarka pravde"...
A gde ih ima g-djo Minisatarice ako ih u srbiji nema? To sto "deklemujete" je za one koji se po zadi zakopcavaju a ne za nas koji poznajemo sve trikove srpskog pravosudja.. Ovo sadasnje pravosudje u srbiji je gore nego ono pre 20 godina kada je bilo pokvareno i korumpirano- pa procenite dali je sada neko zasticen gonjenja za korupciju...
Hvala Vam na peostoru.
Lazar Dragin'

PS. Gospodjo Ministarice pogledaj deo mojih nezavrseni predmeta koji su po Vasim zamenicima pretrpali ormare MP prtituzbama- pa ce Vam biti sve jasno kao na dlanu dali da je i dalje u Srbiji politika ispred prava,

Trusted_Source

pre 13 godina

Na zalost, niko se nije zapitao da li je Ceca za sve zasta je optuzena, bila samo paravan mafiji. Mafija je cudo...ko sa njom bar jednom ima posla tesko ili nikako se ne izvuce (ziv) iz njenog zagrljaja. Ceca je bukvalno nasledila poslove pok. Arkana, i koliko god da je zelela, nije mogla da im preko noci okrene ledja i da kaze - dovidjenja, nista me vise ne zanima! Pa vec sledeceg dana Arkanovci bi je smestili pored pokojnog joj supruga! A da se obratila policiji i pravosudju da je zastite? Kojoj policiji i pravosudju?!?!? Onoj policiji i pravosudju koji su indirektno bili pod komandom tadasnjih kriminalnih grupa i koji ni zasticenog svedoka nisu uspeli da sacuvaju??? Ceca se u toj celoj njihovoj masineriji nije nista pitala, bila je samo sredstvo za zgtanje para i proklamovanje srpstva. I naravno da svi ti silni milioni nisu zavrsili u njenom dzepu, vec u dzepu onih za koje zivot jedne pevacice (i ma ciji drugi) ima cenu jednog ispaljenog metka. Ovim komentarom, NE OPRAVDAM UCINJENO, samo zelim da da vam na trenutak skrenem misli sa ad hoc osudjivanja, na to da je svako od nas mogao biti Ceca danas...

Vuja

pre 13 godina

Ajde da dočekamo i ova da ode u zatvor,kada pogledate po internetu ona je umesana u sve vece kriminalne radnje ,tipa predlaganje zemuncima da se otme Mitrovic,pa se prica da je i upletena u neka veca ubistva,ovo prisvajanje para je isto kao sto Al Kapaoneu nisu mogli da nadju nista pa su mu nasli utaju poreza,a ja koliko se secam nije bilo 7 miliona nego 22 miliona maraka ,a evo i pisalo je i u novinama o tome http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/82242/%E2%80%9EFudbalska+mafija%22%3A+CECU+optu%C5%BEuju+Turci%21.html ,gde nestadose onih 14 miliona.Sada ćemo da vidimo da li postoji pravna država jer dokazi da se osude postoje,sve ima na papiru, ili su gospoda sa vlasti pokrenuli postupak kako bi oslobodili dotičnu ,biće na kraju tužilaštvo nema dokaza itd ,a tužilaštvo skupljalo dokaze 8 godine ,imaju sve crno na belu ,u fss postoji svaki dokument koji je igrač gde prodat i za koliko je prodat,ili ce da puste cecu da zapali iz zemlje.Gledamo vas sta radite gospodo ,radite po zakonu,da je neko to drugi uradio taj bi odavno robijao ,ali posto doticnoj ministar policije dolazi na slavu ko sme da je dira ,ovo ce da bude jedna velika farsa.

toto

pre 13 godina

"Pretpostavljam da hoćete da kažete da sam je ja štitio, pitajte me onda direktno, kako sam ja nju mogao da štitim kada je ona uhapšena 2003? Kako je to moguće? Ona u vreme mog ministrovanja nije bila u pritovoru, niti je bila predmet policije".
Inače, da ste je uhapsili g-dine ministre to bi značilo da ste je štitili, jel? O moj Bože...

pit

pre 13 godina

Ivice...pobogu sta ne preduzmes nesto izasla bi ti zena u susret.Kako mozes to da dozvolis nije valda doslo do toga da ti nemas vise "onu" moc.A koferce?Nije u redu.

Platon...

pre 13 godina

Ceca uporno potvrdjuje da ce ipak da odrzi koncert u Svajcarskoj u St. Gallen-u u petak uvece?!! Kako je moguce da osoba koje je optuzena za krivicna dela napusti zemlju u kojoj se tereti za raznorazne delikte?! Bilo bi zanimljivo da ekpia b92 postavi upravo ovo pitanje ministarstvu pravde...

Goran

pre 13 godina

Normalno je bilo cuvati svoj mentalni sklop i nikad ne slusati njene i slicne pesme i normalno je sada se ne radovati njenim problemima - sve sto odstupa od navedenog je psihosociopatologija

J O K E R

pre 13 godina

ne razumem kako funkcionise ovo srpsko tuzilastvo!?..."osam godina" kopaju i pisu tuxzbu,zatim cekaju da "prodje vreme" da se optuzeni naviknu da su tuzeni,potom im salju optuznicu,pa se ceka "neko"vreme da advokati optuzenog smisle odbranu,"odmah" zatim pocinje sudjenje ali se u ovakvim slucajevima poznatih optuzenih i zavrsava jer je prekrsaj uobicajeno u drzavi srbiji - zastareo!!!???...u pravim drzavama,sudija posle objavljivanja optuznice i citanja u sudu javno-odredjuje "bail" koji optuzeni treba da plati da bi se branio iz slobode,a ako to ne moze,ili nece da plati, ide u zatvor do pocetka sudjenja(sto ce mu se uracunati u kaznu ako bude osudjen,ili ce mu se isplatiti ako bude oslobodjen...!ova mera se sprovodi da bi sud bio siguran da optuzenoi nece odleprsati na cipar,u rusiju ili ,ko zna-australiju,ili bilo gde moze biti "nedostupan" !!!?...da li neko tamo o tome misli!!!???...e moji pravosudci...moram da priznam da bih voleo da vas sve zavrne i samo nestane...bilo gde gde ne mozete da stavite sapu na nju i decicu joj...samo da se dokaze da ste potplaceni !

Kolja Mićović

pre 13 godina

Sad vidim ovde komentar koji mi se čini poznatim. CECA IDE NA SUD što je prisvojila 4,5 miliona evra para od igrača. DŽAJA I DRUŽINA SU NA SUDU ZBOG 10 miliona evra para od igrača.
Dr kriminala Milovan Bojić je prisvojio duplo više DRŽAVNIH PARA. I nikom ništa. Bojić je nedostupan organima reformisanog pravosuđa. A možde bi mogle sudije i tužioci da postnu zbog toga dostupni organima gonjenja.
Tačno je rekao Vaš komentator Nebojša dižite optužnicu pre nego nastupi APSOLUTNA ZASTARELOST predmeta.
Je li izvesni sudija Agatonović predmetni otežući sudija ili neko drugi. Ko je taj neko? Kada će se umilostiviti da pokrene zastalo.

miki

pre 13 godina

Ovo je prava blamaža tužiteljstva.Dali je ili ne uzela te pare a ja mislim da joj nije pripalo više od deset posto.I teretiti je za tu sitnicu a vidimoi ko sve pljaška državu a na sve strane bogataši sa jahtama,avionima,tržnim centrima, besnim autima itd.Pa narod nek proceni dali ste izgubili kompas.Niko nedira ratne profitere koji su za vreme i posle rata švercari raznu robu cigarete,tehniku,naftu,robu široke potrošnje,dobijali od tog režima poslovne prostore,zemlju,firme i to danas iznajmljivaju ili su preprodali strancima za debele pare.Ti kriminalci danas zapošljavaju mnogo bede davaju platu 15000 din. Mnogi su došli goli i bosi na početku rata iz Hrvatske i Bosne.Oštetili su na desetine miliona evra republički buđžet i niko ih nedira.Treba proveriti šta su sve uvozili i nakoji način su krali državu a najjednostavniji način je bilo umanjenje faktura za deset puta pa vidite koje su pare pokradene. Cecu ganjate za pravu sitnicu.Pogledajte po centru Beograda,NBg,Zemuna a i šire po Srbiji ko ima tržne centre i poslovne prostore pa će vam sve biti jasno.Ceca je prava sirotica u odnosu na njih a što je najvažnije ona nije ništa uvozila i trgovala i nije mogla da ošteti državu.Ajde da neko od novinara istražitelja piše o njima ako sme to bi bilo interesantno za narod.Dok su Srbi išli da krvare po tim ratištima oni su se bogatili.

Njux

pre 13 godina

Podrska Ceci! Od svih novaca koji se spominju, ona je verovatno dobijala apanazu za botox, silikon I krpice.
Sta cemo sa Miskom, Bekom I ostalima?

DAJ BOZE da nam je Cecino "muljanje" najveci problem!

igor

pre 13 godina

da li su ovi iz tuzilastva. njen pr ? svaki put kad krene prica. o njenom novom albumu koncertu oni se pojave. a na kraju opet nista...

Nenad

pre 13 godina

Konacno otkrovenje zasto je optuznica stajala u fijoci sve vreme.Smisljao se nacin kako da je osude a da je ne stve u pravi zatvor i primenili su model iz zapadnih drzava koji se uglavnom odnsi prvo na adolescente sa manjim prekrisajima.
Kompletan politicki establisment je uz nju.I pozicija i opozicija.Homen je konacno pokazao svoje pravo lice tako agilan u ovom slucaju.Odlican primer daju mladima i starima u Srbji.Prvo su Kovacevica otkupili za milion dolara a sad Ceci naplacuju 1,5 miliona eura i neko kvazi kucnom zatvoru.A pitaju se kako je bombardovanje Srbije i ocepljenje Kosova sa zapada nazvano presedanom. Osim toga, ajde da racunamo marke kao 2 prema jedan u odnosu na euro ali sta je sa vise od 3 miliona dolara koji se i danas zove dolar i dominira svetskom berzom? Ovakvi dvostruki arshini su jednaki onim iz devedesetih i tu su ukljucene sve politicke partije i tajkuni bas kao i prer 20 godina.Sramota!

slon

pre 13 godina

Izdrzi Lavice! Srpska Majko, zeno bivseg nosaca uniforme vojvode Radomira Putnika, inspiracijo za Teheransko - Turkmenistanski muzicku kulturu, idolu i uzoru mladih devojcica sirom planete. Molimo Dobricu Cosica, Matiju, Kostu, Emira da potpisu neku peticiju nesto, pa znate li vi da samohrana majka mora da prehrani svoju decu,telohranitelje,svalere,reketase,menadzere,stiliste...bre Zitoradju!!! Napad na Cecu je napad na Voju, a napad na Voju je napad na Srbiju...Vostani Serbie!

..e moj Borise..a Gavrilovici sa osam sinova gladni...

Lija

pre 13 godina

Nije valjda da ce u Srbiji podignuti tuzbu protiv Arkanovce, zene koja je pjesmom "branila srpstvo", sta god "srpstvo" da znacilo u ovom kontekstu.

Trusted_Source

pre 13 godina

Na zalost, niko se nije zapitao da li je Ceca za sve zasta je optuzena, bila samo paravan mafiji. Mafija je cudo...ko sa njom bar jednom ima posla tesko ili nikako se ne izvuce (ziv) iz njenog zagrljaja. Ceca je bukvalno nasledila poslove pok. Arkana, i koliko god da je zelela, nije mogla da im preko noci okrene ledja i da kaze - dovidjenja, nista me vise ne zanima! Pa vec sledeceg dana Arkanovci bi je smestili pored pokojnog joj supruga! A da se obratila policiji i pravosudju da je zastite? Kojoj policiji i pravosudju?!?!? Onoj policiji i pravosudju koji su indirektno bili pod komandom tadasnjih kriminalnih grupa i koji ni zasticenog svedoka nisu uspeli da sacuvaju??? Ceca se u toj celoj njihovoj masineriji nije nista pitala, bila je samo sredstvo za zgtanje para i proklamovanje srpstva. I naravno da svi ti silni milioni nisu zavrsili u njenom dzepu, vec u dzepu onih za koje zivot jedne pevacice (i ma ciji drugi) ima cenu jednog ispaljenog metka. Ovim komentarom, NE OPRAVDAM UCINJENO, samo zelim da da vam na trenutak skrenem misli sa ad hoc osudjivanja, na to da je svako od nas mogao biti Ceca danas...

Mariah Carey

pre 13 godina

Svi "pravi" Srbi kao sto su Ceca bi prodali rodjenu majku za svoje interese !! Ona nema gde ni da bezi, nije toliko jaka kao sto je bio Slobo pa nema sta Rusija da je stiti, svaka zemlja ima da je izruci...ali ako je bude neki "posten" sudija osudio na robiju mislim da bi trebali toj osobi da dignu spomenik "pravde".......

xyzxyz

pre 13 godina

Opet prica o Ceci? Ako je kriva neka odgovatra, nema izuzetaka.
Samo mislim da se ovim skrece paznja sa drugih bitnih i veoma vaznih stvari, kao i obicno.

Nele

pre 13 godina

Nema zasticenih? Odlicno! Bas me zanima da li cete podici optuznicu protiv ovih sto hoce da prodaju najuspesniju srpsku kompaniju Telekom i to sa sve infrastrukturom za neke bedne pare! Koliko ce takva prodaja da osteti drzavu Srbiju i njene gradjane? Jedva cekam.

Vuja

pre 13 godina

Ajde da dočekamo i ova da ode u zatvor,kada pogledate po internetu ona je umesana u sve vece kriminalne radnje ,tipa predlaganje zemuncima da se otme Mitrovic,pa se prica da je i upletena u neka veca ubistva,ovo prisvajanje para je isto kao sto Al Kapaoneu nisu mogli da nadju nista pa su mu nasli utaju poreza,a ja koliko se secam nije bilo 7 miliona nego 22 miliona maraka ,a evo i pisalo je i u novinama o tome http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/82242/%E2%80%9EFudbalska+mafija%22%3A+CECU+optu%C5%BEuju+Turci%21.html ,gde nestadose onih 14 miliona.Sada ćemo da vidimo da li postoji pravna država jer dokazi da se osude postoje,sve ima na papiru, ili su gospoda sa vlasti pokrenuli postupak kako bi oslobodili dotičnu ,biće na kraju tužilaštvo nema dokaza itd ,a tužilaštvo skupljalo dokaze 8 godine ,imaju sve crno na belu ,u fss postoji svaki dokument koji je igrač gde prodat i za koliko je prodat,ili ce da puste cecu da zapali iz zemlje.Gledamo vas sta radite gospodo ,radite po zakonu,da je neko to drugi uradio taj bi odavno robijao ,ali posto doticnoj ministar policije dolazi na slavu ko sme da je dira ,ovo ce da bude jedna velika farsa.

Njux

pre 13 godina

Podrska Ceci! Od svih novaca koji se spominju, ona je verovatno dobijala apanazu za botox, silikon I krpice.
Sta cemo sa Miskom, Bekom I ostalima?

DAJ BOZE da nam je Cecino "muljanje" najveci problem!

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Bilo je krajnje vreme!

Jedini problem je sto ce se sada samo sudjenje odugovlaciti na vishe od dve godine i ona ce opet biti oslobodjena zbog zastarevanja!

Dokle bre narode da trpimo ovo?!?!?!

pit

pre 13 godina

Ivice...pobogu sta ne preduzmes nesto izasla bi ti zena u susret.Kako mozes to da dozvolis nije valda doslo do toga da ti nemas vise "onu" moc.A koferce?Nije u redu.

butc

pre 13 godina

Interesantno je kako tomo zoric niti bilo ko iz vlasti nije rekao kolika je zaprecena max.kazna zatvora ili je i to stvar dogovora kao i sve ostalo!

Miki

pre 13 godina

Dok nebude uhapsen neko iz vlasti u ovoj zemlji i to za vreme trajanja te vlasti a ne posle necu smatrati da je ova zemlja pravna drzava ovde se po potrebi politickoj vade optuznice iz fijike to je jasno svima a zakon krse SVI

Fikus

pre 13 godina

A sta bi sa Kolubarom i EPS-om?? Satelit ?? Luka Beograd ?? Ma kako da ne da nema zasticenih, bas su se nesto potresli Beko,Hamovic,Lazarevic i kompanija. A i Ceca se nesto bas unervozila. Sve su to seme i sistemi u ovom degenerisanom sistemu.

Mena

pre 13 godina

Jadno nase pravosudje, njima je uspeh da podignu optuznicu protiv Cece R. i to je OK, zasto ne podignu optuznicu protiv onih za aferu Kolubara, pa da se time hvale, zalosno uvek sprega politicara, tajkuna, pravosudja, sa tim idemo u Evropu. Uzas! Pitam se gde ode pamet visokoobrazovnim ljudima.

blam!

pre 13 godina

ja da sam ukrao zvake sa trafike utrpali bi me u zatvor za 8h a ova sto je nakrala milione,trebalo je 8 godina da se sklopi optuznica!SRAMOTA za ovu drzavu!

toto

pre 13 godina

"Pretpostavljam da hoćete da kažete da sam je ja štitio, pitajte me onda direktno, kako sam ja nju mogao da štitim kada je ona uhapšena 2003? Kako je to moguće? Ona u vreme mog ministrovanja nije bila u pritovoru, niti je bila predmet policije".
Inače, da ste je uhapsili g-dine ministre to bi značilo da ste je štitili, jel? O moj Bože...

zoki

pre 13 godina

Sada ce da nam mazu oci 15-20 dana sa Cecom pa malo Libija pa malo Japan pa malo Veliki brat pa stiropor miting a u medjuvremenu ce nesto novo smisliti.

mića-salaš

pre 13 godina

Jaoj ljudi što se zamajavate, trošite pare na sudske troškove i gubite vreme.

Pa dovoljno je da Palma kaže da će istupiti iz vlade i sve će se optužnice povući.

Nažalost u našoj zemlji pravda još nije na vidiku za one koji bi trebali da je osete.

ma ne stitis je ti , jok

pre 13 godina

"Ona u vreme mog ministrovanja nije bila u pritovoru, niti je bila predmet policije", podseća Dačić. " Da li sam samo ja ovo primetio?

Hajvan Ho

pre 13 godina

"On (Tomo Zorić)je izjavio i da je istraga protiv Ražnatovićeve trajala osam godina jer je Tužilaštvo htelo da prikupi relevantne dokaze". Da li čitaoče veruješ u ovo što piše?

Duško

pre 13 godina

Da ne ulazimo u to da li je Ceca kriva ili nije, ali da ovo bude prva vest na vestima, pa onda da se tome da čitavih 6 minuta u vestima od 30 minuta, e to je jasno o čemu se radi ! Zar u ovoj državi nema daleko većih kriminalaca od Cece ?! Zemlja se ljulja, a ovde je centralni događaj Ceca i prodaja igrača. Bruka i sramota za državu i sve koji "jariće krste"

Jovan

pre 13 godina

Izjavu ministarke da nema zaštićenih i da nam je sudstvo nezavisno treba staviti u rubriku vic dana.treba samo svi da pogledamo oko sebe i da vidimo koliko je ljudi nedodirljivo sudskim organima.pogledajte javna i privatizovana preduzeća kako se sistematski podkradaju...

David

pre 13 godina

Šta je sa Marijom Rasetom ,Nemanjom Kolesarom ,Janjusevicem ,Bojanom Kristom? Gde je danas ejan Simić? Odakle Čedici džipovi? Gde je radio i koliki mu je radni staž? Odakle mu lokali? Ostavila mu tetka iz Frankfrta... E moja Srbijo među žutima...

Lazar Dragin

pre 13 godina

"Nema zaštićenih, kaže ministarka pravde"...
A gde ih ima g-djo Minisatarice ako ih u srbiji nema? To sto "deklemujete" je za one koji se po zadi zakopcavaju a ne za nas koji poznajemo sve trikove srpskog pravosudja.. Ovo sadasnje pravosudje u srbiji je gore nego ono pre 20 godina kada je bilo pokvareno i korumpirano- pa procenite dali je sada neko zasticen gonjenja za korupciju...
Hvala Vam na peostoru.
Lazar Dragin'

PS. Gospodjo Ministarice pogledaj deo mojih nezavrseni predmeta koji su po Vasim zamenicima pretrpali ormare MP prtituzbama- pa ce Vam biti sve jasno kao na dlanu dali da je i dalje u Srbiji politika ispred prava,

Zoran

pre 13 godina

"U Srbiji nema zasticenih"
Jos jedan grubi napad na inteligenciju naroda. Vreme je da se sveprisutnom cinizmu klike na vlasti stane na put.

sasa jokic

pre 13 godina

O cemu prica ministarka? Nema zasticenih, pa pobogu Ova zena je trebala da bude optuzena pre pet godina, a umesto toga nije se skidala sa naslovnih strana. Pa niste postupili ni po jednoj temi iz insajdera, gde su najveci mafijasi iz fudbala, Curkovic, Zecevic, Bjekovic? Gde je Darko Saric? Gde je proces za Kolubaru? sta je sa dokazanom korupcijom Manje Vukotica, Milana Beka? Sta je sa Lukom Beograd? sta je sa "C marketom"? Sa Onim kriminalcem Rodicem ste se nagodili za dve godine, a pokrao je boga i stampao mafijaske novine? stojketa ste oslobodili optuzbe za dva ubistva? O cemu Vi pricate, kakvo crno pravosudje, glavne zverke ne smete da pomenete, a ne da procesuirate. Ajde da vidimo kako ce se razvijati sudjenje sa Cecom, trajace u nedogled . Sram Vas bilo!

Nebojsa

pre 13 godina

DOBRO, A KADA ĆE U ZATVOR?
KADA ĆE U ZATVOR MILOVAN BOJIĆ?
Ova VLAST ne sme više da ČEKA!
Umesto da pravi fakultete i klinike po Beogradu, zaštićen od svojih bivših drugova, mogao bi da pravi suvenire u Požarevcu, odnosno Nacionalnom kampu ZABELO!
Snežana ti i Homen lično ste odgovorni zbog otezanja istrage i nepodizanja optužnice.
Ima i neki sudija da l beše Agatonović ili tako nešto....

miki

pre 13 godina

Ovo je prava blamaža tužiteljstva.Dali je ili ne uzela te pare a ja mislim da joj nije pripalo više od deset posto.I teretiti je za tu sitnicu a vidimoi ko sve pljaška državu a na sve strane bogataši sa jahtama,avionima,tržnim centrima, besnim autima itd.Pa narod nek proceni dali ste izgubili kompas.Niko nedira ratne profitere koji su za vreme i posle rata švercari raznu robu cigarete,tehniku,naftu,robu široke potrošnje,dobijali od tog režima poslovne prostore,zemlju,firme i to danas iznajmljivaju ili su preprodali strancima za debele pare.Ti kriminalci danas zapošljavaju mnogo bede davaju platu 15000 din. Mnogi su došli goli i bosi na početku rata iz Hrvatske i Bosne.Oštetili su na desetine miliona evra republički buđžet i niko ih nedira.Treba proveriti šta su sve uvozili i nakoji način su krali državu a najjednostavniji način je bilo umanjenje faktura za deset puta pa vidite koje su pare pokradene. Cecu ganjate za pravu sitnicu.Pogledajte po centru Beograda,NBg,Zemuna a i šire po Srbiji ko ima tržne centre i poslovne prostore pa će vam sve biti jasno.Ceca je prava sirotica u odnosu na njih a što je najvažnije ona nije ništa uvozila i trgovala i nije mogla da ošteti državu.Ajde da neko od novinara istražitelja piše o njima ako sme to bi bilo interesantno za narod.Dok su Srbi išli da krvare po tim ratištima oni su se bogatili.

ma vazi

pre 13 godina

8 godina? Pa za 8 godina se ... na primer zavrsi osnovna skola. A oni su sve to vreme cekali papire iz inostranstva i prosirivali optuznicu da im neko ne promakne? I nezavisni su, reformisani i efikasni. A sad jos ne mogu ni da procene kada ce biti zakazano prvo rociste. Pa mozda nikad, posto ce ucesnici u dogadjaju da pomru od starosti. Lakrdija od drzave.

J O K E R

pre 13 godina

ne razumem kako funkcionise ovo srpsko tuzilastvo!?..."osam godina" kopaju i pisu tuxzbu,zatim cekaju da "prodje vreme" da se optuzeni naviknu da su tuzeni,potom im salju optuznicu,pa se ceka "neko"vreme da advokati optuzenog smisle odbranu,"odmah" zatim pocinje sudjenje ali se u ovakvim slucajevima poznatih optuzenih i zavrsava jer je prekrsaj uobicajeno u drzavi srbiji - zastareo!!!???...u pravim drzavama,sudija posle objavljivanja optuznice i citanja u sudu javno-odredjuje "bail" koji optuzeni treba da plati da bi se branio iz slobode,a ako to ne moze,ili nece da plati, ide u zatvor do pocetka sudjenja(sto ce mu se uracunati u kaznu ako bude osudjen,ili ce mu se isplatiti ako bude oslobodjen...!ova mera se sprovodi da bi sud bio siguran da optuzenoi nece odleprsati na cipar,u rusiju ili ,ko zna-australiju,ili bilo gde moze biti "nedostupan" !!!?...da li neko tamo o tome misli!!!???...e moji pravosudci...moram da priznam da bih voleo da vas sve zavrne i samo nestane...bilo gde gde ne mozete da stavite sapu na nju i decicu joj...samo da se dokaze da ste potplaceni !

Platon...

pre 13 godina

Ceca uporno potvrdjuje da ce ipak da odrzi koncert u Svajcarskoj u St. Gallen-u u petak uvece?!! Kako je moguce da osoba koje je optuzena za krivicna dela napusti zemlju u kojoj se tereti za raznorazne delikte?! Bilo bi zanimljivo da ekpia b92 postavi upravo ovo pitanje ministarstvu pravde...

Goran

pre 13 godina

Normalno je bilo cuvati svoj mentalni sklop i nikad ne slusati njene i slicne pesme i normalno je sada se ne radovati njenim problemima - sve sto odstupa od navedenog je psihosociopatologija

igor

pre 13 godina

da li su ovi iz tuzilastva. njen pr ? svaki put kad krene prica. o njenom novom albumu koncertu oni se pojave. a na kraju opet nista...

Kolja Mićović

pre 13 godina

Sad vidim ovde komentar koji mi se čini poznatim. CECA IDE NA SUD što je prisvojila 4,5 miliona evra para od igrača. DŽAJA I DRUŽINA SU NA SUDU ZBOG 10 miliona evra para od igrača.
Dr kriminala Milovan Bojić je prisvojio duplo više DRŽAVNIH PARA. I nikom ništa. Bojić je nedostupan organima reformisanog pravosuđa. A možde bi mogle sudije i tužioci da postnu zbog toga dostupni organima gonjenja.
Tačno je rekao Vaš komentator Nebojša dižite optužnicu pre nego nastupi APSOLUTNA ZASTARELOST predmeta.
Je li izvesni sudija Agatonović predmetni otežući sudija ili neko drugi. Ko je taj neko? Kada će se umilostiviti da pokrene zastalo.

Nenad

pre 13 godina

Konacno otkrovenje zasto je optuznica stajala u fijoci sve vreme.Smisljao se nacin kako da je osude a da je ne stve u pravi zatvor i primenili su model iz zapadnih drzava koji se uglavnom odnsi prvo na adolescente sa manjim prekrisajima.
Kompletan politicki establisment je uz nju.I pozicija i opozicija.Homen je konacno pokazao svoje pravo lice tako agilan u ovom slucaju.Odlican primer daju mladima i starima u Srbji.Prvo su Kovacevica otkupili za milion dolara a sad Ceci naplacuju 1,5 miliona eura i neko kvazi kucnom zatvoru.A pitaju se kako je bombardovanje Srbije i ocepljenje Kosova sa zapada nazvano presedanom. Osim toga, ajde da racunamo marke kao 2 prema jedan u odnosu na euro ali sta je sa vise od 3 miliona dolara koji se i danas zove dolar i dominira svetskom berzom? Ovakvi dvostruki arshini su jednaki onim iz devedesetih i tu su ukljucene sve politicke partije i tajkuni bas kao i prer 20 godina.Sramota!