Subota, 12.03.2011.

00:17

Ministarka: Jasna slika o atentatu

Ministarka pravde Snežana Malović veruje da će se uskoro znati ko stoji iza ubistva premijera Zorana Đinđića.

Izvor: Beta

Ministarka: Jasna slika o atentatu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

gradjanin Rusije

pre 13 godina

Pogotovu je jasna ako se gleda iz Moskve.Samo sto naši kada odu tamo stave povez preko ociju.Staviće ga i 23.03.2011.

smederevac otporaš

pre 13 godina

Fiškal, vidiš Beogradski tužioci prebacili predmet u Smederevo. Zašto?
Sada sudija koji sudi taj predmet radi na tome da predmet zastari a vlast (ministarka) njega postavi za predsednika Osnovnog suda u Smederevu. Živi bili pa videli. Opasne su to muvare.

fiškal

pre 13 godina

Ali hajde da tvoje "reformisano" pravosuđe konačno presudi bivšem Okružnom tužiocu Terziću zbog toga što je pismeno naredio da se iz pritvora puste pripadnici Zemunskog klana.Vidiš tu se sigurno kriju važni razlozi koji imaju veze sa atentatom. Zašto to ZATAŠKAVAŠ???

Dilentatizam par excellance

pre 13 godina

Nisam siguran, da će se uskoro znati ko stoji iza ubistva premijera Zorana Đinđića, bez obzira na nadobudno "uverenje" ministarke pravde Snežane Malović?!
Iza ubistva premijera Zorana Đinđića, jedino mogu da stoje one "političke snage", u "zemlji i inostranstvu", koje su ga i dovele na vlast, a čije interese je "volšebno" prestao da "uvažava", zbog čega je "morao" da bude "uklonjen"?!
Ministarka pravde Snežana Malović i ako bude dobila "jasnu sliku o atentatu" to neće smeti da "obelodani" u javnosti, jer bi to bio i definitivan kraj "vladavine DOS-a" u Srbiji?!

vladimir

pre 13 godina

Mislim da je vasa obaveza da izrsite ogroman uticaj na politicku javnost i celokupno drustvo i da objasnite kako je ovo pitanje mozda i najbitnije u nasem zivotu, danas. Samo mi ostaje mucan utisak da se demokratska stranka seti ovog kao i mnogih drugih pitanja pred predizborne aktivnosti.
Morate vec jedanput shvatiti da vi imate i da morate preuzeti ODGOVORNOST za ono sto se desava sada, pa bilo to u vezi sa ubistvom prvog demokratskog premijera, Kolubare ili neceg slicnog.
U suprotnom sve ostalo (ne)cinjenje je deo licno vase odgovornosi.

Bogoljub

pre 13 godina

Da ste napravili pravu reformu pravosudja saznali bi mnogo toga, ali to Vama ne odgovara. Nestanite, jer Vam Narod vise ne veruje

aleksandar grozni

pre 13 godina

Obzirom daste uspesno rasvetlili,drumske pljacke,kolubaru,namestene tendere,i razne zloupotrebe,nesumljam dacete vrlo uspesno i efikasno rasvetliti politicku pozadinu ubistva premijera,te dace kao i u navedenim slucajevima akteri dobiti zasluzene kazne premestajem na bolja radna mesta,ili iskljucenjem iz nekih partija,stosu moramose sloziti drakonske kazne.

Mashinovodja

pre 13 godina

Juče gledam na TV i ne verujem svojim očima: jedan od tih vaših "relikata" (po običaju, u razdrljenoj i izgužvanoj crnoj majici) na pitanje da li nam se vraćaju Mama Jula i Nosač Gajbica, 'ladno izjavljuje u kameru "mi radimo na tome". I još to reče stojeći pored groba stvaraoca tih "relikata".
Nažalost, nije objasnio koji su to "mi", ali imam neki utisak da su to vaši cenjeni koalicioni partneri plus još neki. Ili ste i vi nešto malo neobavešteni, gospođo ministarka?

Hanibal

pre 13 godina

Kad budete "saznali" da je pripreman vojni udar na čelu sa Vojom kosturicom, nemojte reći da se proglašavate nenadležnim jer je za to nadležan Vojni sud.....pa da Vam se Voja zagubi negde između....

Boban

pre 13 godina

Ne znam zasto g. Malovic kopira dok. Kostunicu. Svi znamo ko su nalogodavci ubistva Premijera, samo
g. Malovic to ne zna. Da stvar bude jos gora, koalicioni partner priprema povratak u zemlju sefa svih nalogodavaca.
Koalicija ce biti u rasulu kada u to umesamo i baba Julu.

Bosna

pre 13 godina

Tužilaštvo Srbije "zna sta se događa" u Bosni i ercegovini( i navodno dokazuje) a ne zna ko je ubio predsjednika u sred Beograd a sve je bilo još i snimano. Žalosni su građani Srbije sa takvom vlašću.
Uzgred tužilaštvo je držalo Iliju Jurišića u zatvoru preko dvije godine da bi na kraju kazali da je greška, slično je bilo i sa Jasminom Rendićem kao im se ne potkradaju takve greške sa svima poznatim kriminlcima u Srbiji.

baba Simana

pre 13 godina

Ćerko, odmah tu bandu koja nam ubi premijera utamničiti doživotno. A podržavam te i da uhapsite sve ove po Kolubari, pa Arkanovu udovicu,Keku, i onu organizovanu bandu koja je opljačkala RIK.

seljak iz Dubonu

pre 13 godina

Napred imaš moju podršku.Nego oćel li da uapsiš onog Vukčevićevog seiza što ga Kandićka optuži da ga podmićuju ajvarom, jagnjićima,prasićima i ostalom živinom?

znam kako rade

pre 13 godina

Svakog marta objavljuju da će da pohapse ove koji su iz senke organizovali ubistvo premijera, svakog maja imaju sigurne vesti o tome gde je pokopan Đeneral Mihajlović...I tako godinama...
Trla baba lan...

nadničar sa fakultetom

pre 13 godina

Samo napred ali i uhapsi i Natu Mesarović i VD Radovanovića zato što su upropastili pravosuđe kriminalnim radnjama.

Ambruš Šandor

pre 13 godina

... Ohrabrujuća je informacija Ministarke Malović, da je Tužilaštvo za organizovani kriminal, ozbiljno pristupilo razrešavanju pitanja "političke pozadine ubitsva Zorana Đinđića". Mada, pitam se šta je do sada ovo tužilaštvo, po ovom pitanju radilo, jer ovo tužilaštvo nije formirano juče. No, sme li li Ministarka Malović, sa svoje funkcije u Vladi Srbije da svojom izjavom navede medije da senzacionalističkim naslovom:"Jasna je slika o atentatu", već unapred najaviti rezultat istražnog postupka? Ili, mogu li i čemu i kome služi, da mediji, iz izjave Ministarker Malović, da izvlače ovakve senzacionalističke naslove? A, ovakva priča se ponavlja iz godine u godinu, neposredno pred dan obeležavanja godišnjica ubitstva na Zorana Đinđića. A, ako se detaljnije pregleda arhiva medija sa člancima o ovom pitanju, može se zaključiti, da se prilikom svake veće političke krize vlasti u Srbiji, u periodu od 2003. do danas, najavljuje, uz gromoglasnu halabuku političkih suparnika, postupak pravosudnog rešavanja ovog pitanja. No, do danas, ovakva neefikasnost pravosudnog sistema Srbije, po ovom pitanju, samo razdire i unazađuje demokratiju, politički život i život u Srbiji, u svim segmentima. Političari i mediji, ne vodite političke ratove po ovom pitanju. Kad-tad će se ovo pitanje, morati razrešiti. Za dobrobit čitave Srbije.Bolje to da bude danas, da sutra ne bude kasno za Srbiju.

Danijela

pre 13 godina

A zbog cega niste do sada bili tako kategoricni u nameri da rasvetlite politicku pozadinu Djindjicevog ubistva? Nista vam ne verujem dok ne vidim rezultat. Samo mi se cini da iza ove izjave stoji predizborni marketing a ne iskrena namera da se to i istrazi.Kako vas nije stramota da se jos uvek pozivate na Miloseviceve relikte proslosti,pa vi ste na vlasti vec deset godina,i niko se do sada nije ozbiljno posvetio trazenju istine.Vi ste g-djo Malovic pokazali kakav vam je dosadasnji ucinak,i na osnovu svega vidjenog,odavno ste trebali da odete sa ministarskog mesta

GuC

pre 13 godina

Djikija ste ostavili samog, nas ste ostavili bez nade, podrzavali ste Kostunicu i generale. A osam godina se vi trudite da sakrijete ubice i nalogodavce, osam godina niste hteli ni svedoka da saslusate, osam godina nas lazete, mislim da nas i sada lazete...Srdju Popovica za ministra pravde!!
Ko ce vas kazniti i nakon koliko godina?

Aleksandar

pre 13 godina

"Deja vu".Svake godine u ovo vreme pojedini dušebrižnici na sva zvona najavljuju hapšenja "odgovornih".Pričaće se još koji dan, a onda NIŠTA.Pominjaće ga opet oko 05.03.2012.god. I tako u krug. SRAMOTA.

Ivan

pre 13 godina

Samo da ne bude kao u onom vicu o Bori Jovicu i medvedu... "Koji medved?".
Pa tako i gospodin neobavesteni da pita "koji atentat, koji Djindjic?"
Hvala Meri Vorlik sto je ispravila zlo koje je Mongomeri napravio!!!

Duka

pre 13 godina

Verovatno ćemo pre saznati političku pozadinu ubistva Kenedija nego Đinđića. Dajte ljudi, isuviše je tu umešanih koji su i danas u političkoj eliti Srbije, vladajućim i opozicionim strankama i sl. Pa pred svaku godišnjicu ubistva pokojnog premijera pričate istu priču.

simens

pre 13 godina

Meni je ta slika bila davno jasna, cak i pre poznatog intervjua Bebe Popovica Brankici Stankovic, ali nisam siguran da li je ovo sto se sad pokrece samo u predizborne svrhe ili postoji istinska zelja da se istrazi pozadina ubistva Zorana Djindjica. U svakom slucaju zelim da verujem da ovo nije samo marketing i da ce konacno i Kostunica odgovarati na neka pitanja u vezi sa tim, posto je njegovo ucesce u svemu nesumnjivo.

financijer

pre 13 godina

Ubili čoveka i to ne makar koga nego predsednika i prođe toliko godina i da se nisu našli svi krivci. Kakvu sigurnost imaju onda obični građani? Pa valjda ova država ima neke novce, buđet, pa što nisu angažovali(platili) FBI ili neku drugu stranu policiju da im taj posao urade? Brate mili, ovo je stvarno Banana država.

Pipi

pre 13 godina

Treba sazidati jedan zatvor u centru kolubarskog kopa za jedno 500 -tinjak ljudi. Toliko ih je koji vladaju iz senke Srbijom. Skundric prvi da postavi kamen temeljac pa lagano svima lopate u sake. A vi gospodo na vlasti ste imali tolike godine a nista niste uradili cak ste se i slizali sa njima za rad opstanka vasih fotelja. Najtuznije je i to sto Srbija nema vise za koga da glasa i sto ste ubili svaku nadu i veru u demokratski sistem. Ne postoji stranka koja nije brljala u proslosti osim ako se ko zna kojim slucajem ne pojave neki novi ljudi, bez putera naglavi i prljave politicke proslosti. Takvi nam trebaju. A vi svi zajendo na kopanje.

Elena Malić

pre 13 godina

Ova i ona gospođa, mislim Malović i Mesarović, su dokazale veliki stručni i moralni kvalitet i potencijal. Ko može da im neveruje. G-đa Nata je propustila da to utvrdi na prošlom suđenju, ali bogami ako joj se da nova šansa, leteće perje Koštunici.

mira

pre 13 godina

A sta ste cekali do sada, ko vas je sprecavao da to otkrijete? Mislim da i dalje nesto sićarite iz ove priče. Čim vama rejting down, vi se hvatate priče o Đinđiću. Palite više, otkrijte to i nestanite. I mene stvarno zanima ko stoji iza ovoga ali me takođe zanima sta ste do sada cekali sa tim.

shommy

pre 13 godina

Stokunica Stokunica Stokunica,tunjavi samo glumi tunjavost,ali je on zapravo inicijalna kapisla.A svojim necinjenjem je upravo dao zeleno svetlo banditima i kriminalcima za ono sto je uradjeno.Milosevic nam je ukrao i unistio 10god zivota,a Stokunica isto toliko ,sto posredno sto neposredno,sto svojim delovanjem,sto svojim nedelovanjem,nego tunjavim klimatanjem glavetine i precutnim odobravanjem.On nece i ono sto hoce a i ono sto nece.Kako Zemlja da napreduje kad ima podrivaca koji drzi rucnu kocnicu u rukama

Miloš

pre 13 godina

Ti tzv. "relikti" nisu nikakvi relikti, oni su danas na vasti i oni su ti koji svakog meseca isplaćuju ministre.

Kako je moguće da neki državni službenik vodi istragu protiv onoga ko ga finansira i drži u šaci na mnogo načina? Pa i nije moguće i naša žalosna svakodnevnica nam to pokazuje.

DSPS

pre 13 godina

"Moramo staviti tačku na relikte Miloševićevog vremena koji su bili spremni da ubiju sve koji drugačije misle", rekla je Malovićeva.

Gospođo Malović, pa vi ste trenutno u koaliciji sa tim reliktima koje pominjete, i to ne samo sa njima već sa celom Miloševićevom strankom. Škudnrić, Mrkonjić, Dačić, Đukić-Dejanović, Obradović...

Vi ste se javno "nacionalno pomirili" sa tim reliktima samo da bi ste formirali vladu.

Saboter

pre 13 godina

Posle ovoliko godina ne treba da odgovaraju samo oni koji su organizovali ubistvo vec i vi koji ih do sad niste kaznili.
Sad ste se setili kad je jos skoro jedna decenija otisla u propast, a i sledece decenije imaju krezubu buducnost.

bgd

pre 13 godina

Hapiste vise tu bandu .
Sve se u Srbiji zna .
Dosao je cas da banda odgovara za svoja decenijska nedela gradjanima Srbije .
Istinu svu na videlo o svim ucesnicima u bandi!

DSPS

pre 13 godina

"Moramo staviti tačku na relikte Miloševićevog vremena koji su bili spremni da ubiju sve koji drugačije misle", rekla je Malovićeva.

Gospođo Malović, pa vi ste trenutno u koaliciji sa tim reliktima koje pominjete, i to ne samo sa njima već sa celom Miloševićevom strankom. Škudnrić, Mrkonjić, Dačić, Đukić-Dejanović, Obradović...

Vi ste se javno "nacionalno pomirili" sa tim reliktima samo da bi ste formirali vladu.

Saboter

pre 13 godina

Posle ovoliko godina ne treba da odgovaraju samo oni koji su organizovali ubistvo vec i vi koji ih do sad niste kaznili.
Sad ste se setili kad je jos skoro jedna decenija otisla u propast, a i sledece decenije imaju krezubu buducnost.

bgd

pre 13 godina

Hapiste vise tu bandu .
Sve se u Srbiji zna .
Dosao je cas da banda odgovara za svoja decenijska nedela gradjanima Srbije .
Istinu svu na videlo o svim ucesnicima u bandi!

Pipi

pre 13 godina

Treba sazidati jedan zatvor u centru kolubarskog kopa za jedno 500 -tinjak ljudi. Toliko ih je koji vladaju iz senke Srbijom. Skundric prvi da postavi kamen temeljac pa lagano svima lopate u sake. A vi gospodo na vlasti ste imali tolike godine a nista niste uradili cak ste se i slizali sa njima za rad opstanka vasih fotelja. Najtuznije je i to sto Srbija nema vise za koga da glasa i sto ste ubili svaku nadu i veru u demokratski sistem. Ne postoji stranka koja nije brljala u proslosti osim ako se ko zna kojim slucajem ne pojave neki novi ljudi, bez putera naglavi i prljave politicke proslosti. Takvi nam trebaju. A vi svi zajendo na kopanje.

nadničar sa fakultetom

pre 13 godina

Samo napred ali i uhapsi i Natu Mesarović i VD Radovanovića zato što su upropastili pravosuđe kriminalnim radnjama.

mira

pre 13 godina

A sta ste cekali do sada, ko vas je sprecavao da to otkrijete? Mislim da i dalje nesto sićarite iz ove priče. Čim vama rejting down, vi se hvatate priče o Đinđiću. Palite više, otkrijte to i nestanite. I mene stvarno zanima ko stoji iza ovoga ali me takođe zanima sta ste do sada cekali sa tim.

znam kako rade

pre 13 godina

Svakog marta objavljuju da će da pohapse ove koji su iz senke organizovali ubistvo premijera, svakog maja imaju sigurne vesti o tome gde je pokopan Đeneral Mihajlović...I tako godinama...
Trla baba lan...

Duka

pre 13 godina

Verovatno ćemo pre saznati političku pozadinu ubistva Kenedija nego Đinđića. Dajte ljudi, isuviše je tu umešanih koji su i danas u političkoj eliti Srbije, vladajućim i opozicionim strankama i sl. Pa pred svaku godišnjicu ubistva pokojnog premijera pričate istu priču.

Aleksandar

pre 13 godina

"Deja vu".Svake godine u ovo vreme pojedini dušebrižnici na sva zvona najavljuju hapšenja "odgovornih".Pričaće se još koji dan, a onda NIŠTA.Pominjaće ga opet oko 05.03.2012.god. I tako u krug. SRAMOTA.

Danijela

pre 13 godina

A zbog cega niste do sada bili tako kategoricni u nameri da rasvetlite politicku pozadinu Djindjicevog ubistva? Nista vam ne verujem dok ne vidim rezultat. Samo mi se cini da iza ove izjave stoji predizborni marketing a ne iskrena namera da se to i istrazi.Kako vas nije stramota da se jos uvek pozivate na Miloseviceve relikte proslosti,pa vi ste na vlasti vec deset godina,i niko se do sada nije ozbiljno posvetio trazenju istine.Vi ste g-djo Malovic pokazali kakav vam je dosadasnji ucinak,i na osnovu svega vidjenog,odavno ste trebali da odete sa ministarskog mesta

financijer

pre 13 godina

Ubili čoveka i to ne makar koga nego predsednika i prođe toliko godina i da se nisu našli svi krivci. Kakvu sigurnost imaju onda obični građani? Pa valjda ova država ima neke novce, buđet, pa što nisu angažovali(platili) FBI ili neku drugu stranu policiju da im taj posao urade? Brate mili, ovo je stvarno Banana država.

baba Simana

pre 13 godina

Ćerko, odmah tu bandu koja nam ubi premijera utamničiti doživotno. A podržavam te i da uhapsite sve ove po Kolubari, pa Arkanovu udovicu,Keku, i onu organizovanu bandu koja je opljačkala RIK.

Boban

pre 13 godina

Ne znam zasto g. Malovic kopira dok. Kostunicu. Svi znamo ko su nalogodavci ubistva Premijera, samo
g. Malovic to ne zna. Da stvar bude jos gora, koalicioni partner priprema povratak u zemlju sefa svih nalogodavaca.
Koalicija ce biti u rasulu kada u to umesamo i baba Julu.

Miloš

pre 13 godina

Ti tzv. "relikti" nisu nikakvi relikti, oni su danas na vasti i oni su ti koji svakog meseca isplaćuju ministre.

Kako je moguće da neki državni službenik vodi istragu protiv onoga ko ga finansira i drži u šaci na mnogo načina? Pa i nije moguće i naša žalosna svakodnevnica nam to pokazuje.

Bosna

pre 13 godina

Tužilaštvo Srbije "zna sta se događa" u Bosni i ercegovini( i navodno dokazuje) a ne zna ko je ubio predsjednika u sred Beograd a sve je bilo još i snimano. Žalosni su građani Srbije sa takvom vlašću.
Uzgred tužilaštvo je držalo Iliju Jurišića u zatvoru preko dvije godine da bi na kraju kazali da je greška, slično je bilo i sa Jasminom Rendićem kao im se ne potkradaju takve greške sa svima poznatim kriminlcima u Srbiji.

GuC

pre 13 godina

Djikija ste ostavili samog, nas ste ostavili bez nade, podrzavali ste Kostunicu i generale. A osam godina se vi trudite da sakrijete ubice i nalogodavce, osam godina niste hteli ni svedoka da saslusate, osam godina nas lazete, mislim da nas i sada lazete...Srdju Popovica za ministra pravde!!
Ko ce vas kazniti i nakon koliko godina?

seljak iz Dubonu

pre 13 godina

Napred imaš moju podršku.Nego oćel li da uapsiš onog Vukčevićevog seiza što ga Kandićka optuži da ga podmićuju ajvarom, jagnjićima,prasićima i ostalom živinom?

Ambruš Šandor

pre 13 godina

... Ohrabrujuća je informacija Ministarke Malović, da je Tužilaštvo za organizovani kriminal, ozbiljno pristupilo razrešavanju pitanja "političke pozadine ubitsva Zorana Đinđića". Mada, pitam se šta je do sada ovo tužilaštvo, po ovom pitanju radilo, jer ovo tužilaštvo nije formirano juče. No, sme li li Ministarka Malović, sa svoje funkcije u Vladi Srbije da svojom izjavom navede medije da senzacionalističkim naslovom:"Jasna je slika o atentatu", već unapred najaviti rezultat istražnog postupka? Ili, mogu li i čemu i kome služi, da mediji, iz izjave Ministarker Malović, da izvlače ovakve senzacionalističke naslove? A, ovakva priča se ponavlja iz godine u godinu, neposredno pred dan obeležavanja godišnjica ubitstva na Zorana Đinđića. A, ako se detaljnije pregleda arhiva medija sa člancima o ovom pitanju, može se zaključiti, da se prilikom svake veće političke krize vlasti u Srbiji, u periodu od 2003. do danas, najavljuje, uz gromoglasnu halabuku političkih suparnika, postupak pravosudnog rešavanja ovog pitanja. No, do danas, ovakva neefikasnost pravosudnog sistema Srbije, po ovom pitanju, samo razdire i unazađuje demokratiju, politički život i život u Srbiji, u svim segmentima. Političari i mediji, ne vodite političke ratove po ovom pitanju. Kad-tad će se ovo pitanje, morati razrešiti. Za dobrobit čitave Srbije.Bolje to da bude danas, da sutra ne bude kasno za Srbiju.

shommy

pre 13 godina

Stokunica Stokunica Stokunica,tunjavi samo glumi tunjavost,ali je on zapravo inicijalna kapisla.A svojim necinjenjem je upravo dao zeleno svetlo banditima i kriminalcima za ono sto je uradjeno.Milosevic nam je ukrao i unistio 10god zivota,a Stokunica isto toliko ,sto posredno sto neposredno,sto svojim delovanjem,sto svojim nedelovanjem,nego tunjavim klimatanjem glavetine i precutnim odobravanjem.On nece i ono sto hoce a i ono sto nece.Kako Zemlja da napreduje kad ima podrivaca koji drzi rucnu kocnicu u rukama

Ivan

pre 13 godina

Samo da ne bude kao u onom vicu o Bori Jovicu i medvedu... "Koji medved?".
Pa tako i gospodin neobavesteni da pita "koji atentat, koji Djindjic?"
Hvala Meri Vorlik sto je ispravila zlo koje je Mongomeri napravio!!!

Elena Malić

pre 13 godina

Ova i ona gospođa, mislim Malović i Mesarović, su dokazale veliki stručni i moralni kvalitet i potencijal. Ko može da im neveruje. G-đa Nata je propustila da to utvrdi na prošlom suđenju, ali bogami ako joj se da nova šansa, leteće perje Koštunici.

simens

pre 13 godina

Meni je ta slika bila davno jasna, cak i pre poznatog intervjua Bebe Popovica Brankici Stankovic, ali nisam siguran da li je ovo sto se sad pokrece samo u predizborne svrhe ili postoji istinska zelja da se istrazi pozadina ubistva Zorana Djindjica. U svakom slucaju zelim da verujem da ovo nije samo marketing i da ce konacno i Kostunica odgovarati na neka pitanja u vezi sa tim, posto je njegovo ucesce u svemu nesumnjivo.

Mashinovodja

pre 13 godina

Juče gledam na TV i ne verujem svojim očima: jedan od tih vaših "relikata" (po običaju, u razdrljenoj i izgužvanoj crnoj majici) na pitanje da li nam se vraćaju Mama Jula i Nosač Gajbica, 'ladno izjavljuje u kameru "mi radimo na tome". I još to reče stojeći pored groba stvaraoca tih "relikata".
Nažalost, nije objasnio koji su to "mi", ali imam neki utisak da su to vaši cenjeni koalicioni partneri plus još neki. Ili ste i vi nešto malo neobavešteni, gospođo ministarka?

Hanibal

pre 13 godina

Kad budete "saznali" da je pripreman vojni udar na čelu sa Vojom kosturicom, nemojte reći da se proglašavate nenadležnim jer je za to nadležan Vojni sud.....pa da Vam se Voja zagubi negde između....

fiškal

pre 13 godina

Ali hajde da tvoje "reformisano" pravosuđe konačno presudi bivšem Okružnom tužiocu Terziću zbog toga što je pismeno naredio da se iz pritvora puste pripadnici Zemunskog klana.Vidiš tu se sigurno kriju važni razlozi koji imaju veze sa atentatom. Zašto to ZATAŠKAVAŠ???

Bogoljub

pre 13 godina

Da ste napravili pravu reformu pravosudja saznali bi mnogo toga, ali to Vama ne odgovara. Nestanite, jer Vam Narod vise ne veruje

aleksandar grozni

pre 13 godina

Obzirom daste uspesno rasvetlili,drumske pljacke,kolubaru,namestene tendere,i razne zloupotrebe,nesumljam dacete vrlo uspesno i efikasno rasvetliti politicku pozadinu ubistva premijera,te dace kao i u navedenim slucajevima akteri dobiti zasluzene kazne premestajem na bolja radna mesta,ili iskljucenjem iz nekih partija,stosu moramose sloziti drakonske kazne.

Dilentatizam par excellance

pre 13 godina

Nisam siguran, da će se uskoro znati ko stoji iza ubistva premijera Zorana Đinđića, bez obzira na nadobudno "uverenje" ministarke pravde Snežane Malović?!
Iza ubistva premijera Zorana Đinđića, jedino mogu da stoje one "političke snage", u "zemlji i inostranstvu", koje su ga i dovele na vlast, a čije interese je "volšebno" prestao da "uvažava", zbog čega je "morao" da bude "uklonjen"?!
Ministarka pravde Snežana Malović i ako bude dobila "jasnu sliku o atentatu" to neće smeti da "obelodani" u javnosti, jer bi to bio i definitivan kraj "vladavine DOS-a" u Srbiji?!

smederevac otporaš

pre 13 godina

Fiškal, vidiš Beogradski tužioci prebacili predmet u Smederevo. Zašto?
Sada sudija koji sudi taj predmet radi na tome da predmet zastari a vlast (ministarka) njega postavi za predsednika Osnovnog suda u Smederevu. Živi bili pa videli. Opasne su to muvare.

vladimir

pre 13 godina

Mislim da je vasa obaveza da izrsite ogroman uticaj na politicku javnost i celokupno drustvo i da objasnite kako je ovo pitanje mozda i najbitnije u nasem zivotu, danas. Samo mi ostaje mucan utisak da se demokratska stranka seti ovog kao i mnogih drugih pitanja pred predizborne aktivnosti.
Morate vec jedanput shvatiti da vi imate i da morate preuzeti ODGOVORNOST za ono sto se desava sada, pa bilo to u vezi sa ubistvom prvog demokratskog premijera, Kolubare ili neceg slicnog.
U suprotnom sve ostalo (ne)cinjenje je deo licno vase odgovornosi.

gradjanin Rusije

pre 13 godina

Pogotovu je jasna ako se gleda iz Moskve.Samo sto naši kada odu tamo stave povez preko ociju.Staviće ga i 23.03.2011.

bgd

pre 13 godina

Hapiste vise tu bandu .
Sve se u Srbiji zna .
Dosao je cas da banda odgovara za svoja decenijska nedela gradjanima Srbije .
Istinu svu na videlo o svim ucesnicima u bandi!

shommy

pre 13 godina

Stokunica Stokunica Stokunica,tunjavi samo glumi tunjavost,ali je on zapravo inicijalna kapisla.A svojim necinjenjem je upravo dao zeleno svetlo banditima i kriminalcima za ono sto je uradjeno.Milosevic nam je ukrao i unistio 10god zivota,a Stokunica isto toliko ,sto posredno sto neposredno,sto svojim delovanjem,sto svojim nedelovanjem,nego tunjavim klimatanjem glavetine i precutnim odobravanjem.On nece i ono sto hoce a i ono sto nece.Kako Zemlja da napreduje kad ima podrivaca koji drzi rucnu kocnicu u rukama

simens

pre 13 godina

Meni je ta slika bila davno jasna, cak i pre poznatog intervjua Bebe Popovica Brankici Stankovic, ali nisam siguran da li je ovo sto se sad pokrece samo u predizborne svrhe ili postoji istinska zelja da se istrazi pozadina ubistva Zorana Djindjica. U svakom slucaju zelim da verujem da ovo nije samo marketing i da ce konacno i Kostunica odgovarati na neka pitanja u vezi sa tim, posto je njegovo ucesce u svemu nesumnjivo.

GuC

pre 13 godina

Djikija ste ostavili samog, nas ste ostavili bez nade, podrzavali ste Kostunicu i generale. A osam godina se vi trudite da sakrijete ubice i nalogodavce, osam godina niste hteli ni svedoka da saslusate, osam godina nas lazete, mislim da nas i sada lazete...Srdju Popovica za ministra pravde!!
Ko ce vas kazniti i nakon koliko godina?

Ivan

pre 13 godina

Samo da ne bude kao u onom vicu o Bori Jovicu i medvedu... "Koji medved?".
Pa tako i gospodin neobavesteni da pita "koji atentat, koji Djindjic?"
Hvala Meri Vorlik sto je ispravila zlo koje je Mongomeri napravio!!!

Hanibal

pre 13 godina

Kad budete "saznali" da je pripreman vojni udar na čelu sa Vojom kosturicom, nemojte reći da se proglašavate nenadležnim jer je za to nadležan Vojni sud.....pa da Vam se Voja zagubi negde između....

DSPS

pre 13 godina

"Moramo staviti tačku na relikte Miloševićevog vremena koji su bili spremni da ubiju sve koji drugačije misle", rekla je Malovićeva.

Gospođo Malović, pa vi ste trenutno u koaliciji sa tim reliktima koje pominjete, i to ne samo sa njima već sa celom Miloševićevom strankom. Škudnrić, Mrkonjić, Dačić, Đukić-Dejanović, Obradović...

Vi ste se javno "nacionalno pomirili" sa tim reliktima samo da bi ste formirali vladu.

Elena Malić

pre 13 godina

Ova i ona gospođa, mislim Malović i Mesarović, su dokazale veliki stručni i moralni kvalitet i potencijal. Ko može da im neveruje. G-đa Nata je propustila da to utvrdi na prošlom suđenju, ali bogami ako joj se da nova šansa, leteće perje Koštunici.

Saboter

pre 13 godina

Posle ovoliko godina ne treba da odgovaraju samo oni koji su organizovali ubistvo vec i vi koji ih do sad niste kaznili.
Sad ste se setili kad je jos skoro jedna decenija otisla u propast, a i sledece decenije imaju krezubu buducnost.

financijer

pre 13 godina

Ubili čoveka i to ne makar koga nego predsednika i prođe toliko godina i da se nisu našli svi krivci. Kakvu sigurnost imaju onda obični građani? Pa valjda ova država ima neke novce, buđet, pa što nisu angažovali(platili) FBI ili neku drugu stranu policiju da im taj posao urade? Brate mili, ovo je stvarno Banana država.

Boban

pre 13 godina

Ne znam zasto g. Malovic kopira dok. Kostunicu. Svi znamo ko su nalogodavci ubistva Premijera, samo
g. Malovic to ne zna. Da stvar bude jos gora, koalicioni partner priprema povratak u zemlju sefa svih nalogodavaca.
Koalicija ce biti u rasulu kada u to umesamo i baba Julu.

Bosna

pre 13 godina

Tužilaštvo Srbije "zna sta se događa" u Bosni i ercegovini( i navodno dokazuje) a ne zna ko je ubio predsjednika u sred Beograd a sve je bilo još i snimano. Žalosni su građani Srbije sa takvom vlašću.
Uzgred tužilaštvo je držalo Iliju Jurišića u zatvoru preko dvije godine da bi na kraju kazali da je greška, slično je bilo i sa Jasminom Rendićem kao im se ne potkradaju takve greške sa svima poznatim kriminlcima u Srbiji.

baba Simana

pre 13 godina

Ćerko, odmah tu bandu koja nam ubi premijera utamničiti doživotno. A podržavam te i da uhapsite sve ove po Kolubari, pa Arkanovu udovicu,Keku, i onu organizovanu bandu koja je opljačkala RIK.

Pipi

pre 13 godina

Treba sazidati jedan zatvor u centru kolubarskog kopa za jedno 500 -tinjak ljudi. Toliko ih je koji vladaju iz senke Srbijom. Skundric prvi da postavi kamen temeljac pa lagano svima lopate u sake. A vi gospodo na vlasti ste imali tolike godine a nista niste uradili cak ste se i slizali sa njima za rad opstanka vasih fotelja. Najtuznije je i to sto Srbija nema vise za koga da glasa i sto ste ubili svaku nadu i veru u demokratski sistem. Ne postoji stranka koja nije brljala u proslosti osim ako se ko zna kojim slucajem ne pojave neki novi ljudi, bez putera naglavi i prljave politicke proslosti. Takvi nam trebaju. A vi svi zajendo na kopanje.

seljak iz Dubonu

pre 13 godina

Napred imaš moju podršku.Nego oćel li da uapsiš onog Vukčevićevog seiza što ga Kandićka optuži da ga podmićuju ajvarom, jagnjićima,prasićima i ostalom živinom?

Mashinovodja

pre 13 godina

Juče gledam na TV i ne verujem svojim očima: jedan od tih vaših "relikata" (po običaju, u razdrljenoj i izgužvanoj crnoj majici) na pitanje da li nam se vraćaju Mama Jula i Nosač Gajbica, 'ladno izjavljuje u kameru "mi radimo na tome". I još to reče stojeći pored groba stvaraoca tih "relikata".
Nažalost, nije objasnio koji su to "mi", ali imam neki utisak da su to vaši cenjeni koalicioni partneri plus još neki. Ili ste i vi nešto malo neobavešteni, gospođo ministarka?

Danijela

pre 13 godina

A zbog cega niste do sada bili tako kategoricni u nameri da rasvetlite politicku pozadinu Djindjicevog ubistva? Nista vam ne verujem dok ne vidim rezultat. Samo mi se cini da iza ove izjave stoji predizborni marketing a ne iskrena namera da se to i istrazi.Kako vas nije stramota da se jos uvek pozivate na Miloseviceve relikte proslosti,pa vi ste na vlasti vec deset godina,i niko se do sada nije ozbiljno posvetio trazenju istine.Vi ste g-djo Malovic pokazali kakav vam je dosadasnji ucinak,i na osnovu svega vidjenog,odavno ste trebali da odete sa ministarskog mesta

Miloš

pre 13 godina

Ti tzv. "relikti" nisu nikakvi relikti, oni su danas na vasti i oni su ti koji svakog meseca isplaćuju ministre.

Kako je moguće da neki državni službenik vodi istragu protiv onoga ko ga finansira i drži u šaci na mnogo načina? Pa i nije moguće i naša žalosna svakodnevnica nam to pokazuje.

mira

pre 13 godina

A sta ste cekali do sada, ko vas je sprecavao da to otkrijete? Mislim da i dalje nesto sićarite iz ove priče. Čim vama rejting down, vi se hvatate priče o Đinđiću. Palite više, otkrijte to i nestanite. I mene stvarno zanima ko stoji iza ovoga ali me takođe zanima sta ste do sada cekali sa tim.

Duka

pre 13 godina

Verovatno ćemo pre saznati političku pozadinu ubistva Kenedija nego Đinđića. Dajte ljudi, isuviše je tu umešanih koji su i danas u političkoj eliti Srbije, vladajućim i opozicionim strankama i sl. Pa pred svaku godišnjicu ubistva pokojnog premijera pričate istu priču.

Dilentatizam par excellance

pre 13 godina

Nisam siguran, da će se uskoro znati ko stoji iza ubistva premijera Zorana Đinđića, bez obzira na nadobudno "uverenje" ministarke pravde Snežane Malović?!
Iza ubistva premijera Zorana Đinđića, jedino mogu da stoje one "političke snage", u "zemlji i inostranstvu", koje su ga i dovele na vlast, a čije interese je "volšebno" prestao da "uvažava", zbog čega je "morao" da bude "uklonjen"?!
Ministarka pravde Snežana Malović i ako bude dobila "jasnu sliku o atentatu" to neće smeti da "obelodani" u javnosti, jer bi to bio i definitivan kraj "vladavine DOS-a" u Srbiji?!

Aleksandar

pre 13 godina

"Deja vu".Svake godine u ovo vreme pojedini dušebrižnici na sva zvona najavljuju hapšenja "odgovornih".Pričaće se još koji dan, a onda NIŠTA.Pominjaće ga opet oko 05.03.2012.god. I tako u krug. SRAMOTA.

znam kako rade

pre 13 godina

Svakog marta objavljuju da će da pohapse ove koji su iz senke organizovali ubistvo premijera, svakog maja imaju sigurne vesti o tome gde je pokopan Đeneral Mihajlović...I tako godinama...
Trla baba lan...

nadničar sa fakultetom

pre 13 godina

Samo napred ali i uhapsi i Natu Mesarović i VD Radovanovića zato što su upropastili pravosuđe kriminalnim radnjama.

Ambruš Šandor

pre 13 godina

... Ohrabrujuća je informacija Ministarke Malović, da je Tužilaštvo za organizovani kriminal, ozbiljno pristupilo razrešavanju pitanja "političke pozadine ubitsva Zorana Đinđića". Mada, pitam se šta je do sada ovo tužilaštvo, po ovom pitanju radilo, jer ovo tužilaštvo nije formirano juče. No, sme li li Ministarka Malović, sa svoje funkcije u Vladi Srbije da svojom izjavom navede medije da senzacionalističkim naslovom:"Jasna je slika o atentatu", već unapred najaviti rezultat istražnog postupka? Ili, mogu li i čemu i kome služi, da mediji, iz izjave Ministarker Malović, da izvlače ovakve senzacionalističke naslove? A, ovakva priča se ponavlja iz godine u godinu, neposredno pred dan obeležavanja godišnjica ubitstva na Zorana Đinđića. A, ako se detaljnije pregleda arhiva medija sa člancima o ovom pitanju, može se zaključiti, da se prilikom svake veće političke krize vlasti u Srbiji, u periodu od 2003. do danas, najavljuje, uz gromoglasnu halabuku političkih suparnika, postupak pravosudnog rešavanja ovog pitanja. No, do danas, ovakva neefikasnost pravosudnog sistema Srbije, po ovom pitanju, samo razdire i unazađuje demokratiju, politički život i život u Srbiji, u svim segmentima. Političari i mediji, ne vodite političke ratove po ovom pitanju. Kad-tad će se ovo pitanje, morati razrešiti. Za dobrobit čitave Srbije.Bolje to da bude danas, da sutra ne bude kasno za Srbiju.

aleksandar grozni

pre 13 godina

Obzirom daste uspesno rasvetlili,drumske pljacke,kolubaru,namestene tendere,i razne zloupotrebe,nesumljam dacete vrlo uspesno i efikasno rasvetliti politicku pozadinu ubistva premijera,te dace kao i u navedenim slucajevima akteri dobiti zasluzene kazne premestajem na bolja radna mesta,ili iskljucenjem iz nekih partija,stosu moramose sloziti drakonske kazne.

vladimir

pre 13 godina

Mislim da je vasa obaveza da izrsite ogroman uticaj na politicku javnost i celokupno drustvo i da objasnite kako je ovo pitanje mozda i najbitnije u nasem zivotu, danas. Samo mi ostaje mucan utisak da se demokratska stranka seti ovog kao i mnogih drugih pitanja pred predizborne aktivnosti.
Morate vec jedanput shvatiti da vi imate i da morate preuzeti ODGOVORNOST za ono sto se desava sada, pa bilo to u vezi sa ubistvom prvog demokratskog premijera, Kolubare ili neceg slicnog.
U suprotnom sve ostalo (ne)cinjenje je deo licno vase odgovornosi.

Bogoljub

pre 13 godina

Da ste napravili pravu reformu pravosudja saznali bi mnogo toga, ali to Vama ne odgovara. Nestanite, jer Vam Narod vise ne veruje

fiškal

pre 13 godina

Ali hajde da tvoje "reformisano" pravosuđe konačno presudi bivšem Okružnom tužiocu Terziću zbog toga što je pismeno naredio da se iz pritvora puste pripadnici Zemunskog klana.Vidiš tu se sigurno kriju važni razlozi koji imaju veze sa atentatom. Zašto to ZATAŠKAVAŠ???

smederevac otporaš

pre 13 godina

Fiškal, vidiš Beogradski tužioci prebacili predmet u Smederevo. Zašto?
Sada sudija koji sudi taj predmet radi na tome da predmet zastari a vlast (ministarka) njega postavi za predsednika Osnovnog suda u Smederevu. Živi bili pa videli. Opasne su to muvare.

gradjanin Rusije

pre 13 godina

Pogotovu je jasna ako se gleda iz Moskve.Samo sto naši kada odu tamo stave povez preko ociju.Staviće ga i 23.03.2011.