Četvrtak, 17.02.2011.

18:17

Tadić: Država će sprečiti pretnje

Predsednik Republike Srbije Boris Tadić poručio da će država stati na put svakom ko preti i pokušava da ugrožava bezbednost građana Srbije.

Izvor: B92

Tadiæ: Država æe spreèiti pretnje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

akter

pre 13 godina

Gospodine predsedniče, apsolutno vas podržavam u stavu da novinarima niko ne sme da preti! Šta ćete u skladu sa tim svojim stavom preduzeti protiv predsednika opštine Kula Bukvića i predsednika SO Kula Kovača, kadrova DS,koji su brutalno izbacili novinare sa sednice SO Kula? Počistite prvo u svom dvorištu, ako ste ozbilnji!

Petar 3

pre 13 godina

Зар у техничкој служби кабинета Председника нема ноког да поправи тај грамофон, или бар да промени ту изгребану плочу?

Petar 2

pre 13 godina

Ово баш много личи на "Дан мрмота" (само је крај мало сумњив).
Сећате ли се тог филма?
Ја мислио да је то једна лепа роматично-фантастична комедија, кад оно: НАША СТВАРНОСТ (у бескрајном понављању једног те истог)

Dileme nema!

pre 13 godina

Predsednik i vlada su u problemu, jer su svesni da za njih niko nije glasao! Glasaci SPS-a nisu glasali za ovo, a jos manje glasaci DS-a! O G17 i da ne pricam. Ako vas zanima gde je predsednik bio tokom 90-ih, verovatno je cekao da formira vlast sa SPS-om i nasledi Slobodana Milosevica.

miroljub

pre 13 godina

Tako je bilo i prosli put i ne jednom, a nemili dogadjaji se opet ponavljaju.Samo prica i nista ne radi, a onda je kriv Dinkic.Sramota, Tadic=Milosevic

kremica arija

pre 13 godina

Kad nekoj vlasti, bilo kojoj u svetu postane tesko, i bude poljuljana, ona odmah trzne i preti toljagom "drzava".
Kad narodu bude tesko on ogugla, sve do jednog momenta. (Vidi Egipat &Co)
Kad se narod izduva u revolucijama(kao posle 5. Oktobra), opet se vrati kao pitomo jagnje svojoj svakodnevnosti, i uz neku novu vlast slavi buducnost. (kao npr. za vreme Kostunicizma i Tadicizma)
Kad nasi politicari shvate da je narod drzava... kad ce da shvate?

bRKO

pre 13 godina

A kad' ga vidim sa ovim prsticem ... nije to slucajno, to ga uce kako da preti stadu, urezuje se to u podsvest, pa kada kaze, sutra su izbori, stado u naletima jurisa na biralista. Taj dan lepo doruckujem, pa na planinu, u prirodu, da ne slusami ne gledam. Da oni kazu, "sutra svi na planinu" ja bih mozda otisao u kafanu. BOJKOT!

Sinisa

pre 13 godina

gospodine tadicu , ovo sto vi govorite je sasvim jasno i normalno u civilizovanim drzavama.
ali ko ce to kod nas da cuje ?
suvise smo sanjali,kad bude ,,demokratija",evo nas za pet godina na nivou nemacke...(i ako su oni trebali 20 godina posle rata da se jednom nedeljno najedu mesa).
sad kad smo se otreznili,ekonomska kriza dosla,pola naroda sirotinja....mentalitet 90ih jos uvek na sve strane - koga zamaraju pravo i zastita
manjina ?
zastita ljudski prava a svi vaspitani u kolektivnom umu.
dovoljno je bilo sta smo dosada mogli iz skupstine da vidimo.koja ,,kultura" izmedu vas ,,pametni i skolovani", a predstavljate narod !

pera

pre 13 godina

Brankici su kao dali obezbedjenje,to je u redu ali se iza toga krije prljava igra onih koji ne zele da Brankica ide dalje,tako da su ovim potezom njoj zavezali ruke da bi oni bili jos neko vreme bezbedni.U Srbiji su tako velike mucke da je to neopisivo.Narode kada bi samo mogao da saznas sve o nasim politicarima...Kakve su to igre da se neko ko otkriva kriminal stavlja u zastitu(pritvor)a da se ti kriminalci slobodno setaju i bogate i dalje na racun naroda i njihovih politickih sticenika?

blok 11c

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila ... zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje..."

Izreći ovakvu laž, znači stati na stranu nacionalista i šovinista. Tadić nije šovinista, sigurno, ali se sve vreme svoje vladavine umiljava i dodvoruje šovinistima, lopovima svake vrste i, naravno - tajkunima.

Tadić vodi politiku koja je u suprotnosti sa interesima ogromne većine građana Srbije.

Aleksandar

pre 13 godina

Gospodine predsedniče,

nazalost, kod Vas sve ostane samo na rečima i podignutom prstu!!!
I tajkuni su se tresli posle Vaših pretnji tri dana i nastavili po starom!!!
Zukorlić je samo vešt manipulator, kome ste Vi i Vaša politika napravili prostor za
ovakvo delovanje, jer ste kooptiranjem u vlast Ugljanina i Ljajića mislili da ste završili
posao u Raškoj-Sandžaku.Ti ljudi dole su GLADNI i siromašni,prevareni,opljačkani kao i ostatak Srbije i na takvom tlu gospodin Muftija vrlo lako može da radi to što radi.
On gradeći svoju političku karijeru, kao i ostali mešetari samo sije seme svoje buduće moći na izneverenim obećanjima koje je dala ova Vlada( putevi,auto-putevi, ekonomski razvoj, ekonomska saradnja sa Turskom, suzbijanje kriminala i da ne nabrajam više poznate stvari i obećanja koja su dobili i ostali delovi naše razorene Srbije).
Nama je potrebna državnička, odgovorna politika, zato Vas molim, dosta je više obećanja, smenjujte ove ljude koje ste postavili, pozivajte ih na odgovornost, hapsite kriminalce i oduzimajte im imovinu!!!
Inače će Srbija postati '' zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje’’, ako to do sada nikada nije bila!!!

daleko sam ja

pre 13 godina

Od davne 1989 pa sve do danas slusamo jednu te istu pricu. Sve jedan po jedan zastitnik i branioc . Nekada je Milosevic branio Srbe i Srbiju pa je rasturio Jugoslaviju ,naneo Srbiji takvu katastrofu da se ne moze nikada oporaviti ( kada se rasturi Jugoslavija i stvori "velika Srbija" , Srbi ce jesti zlatnim kasikama a sada Srbi jedu drvenim kasikama ako su svesni ). I na kraju braneci Srbe i Srbiju izgubio KiM. Zatim je Kostunica "veliki" branioc Srba i srpstva napravi malo manju stetu Srbiji od Milosevica ali je na silu oterao C. Goru od Srbije, ostala Srbija bez mora i stvorila od brace velikog neprijatelja koi priznade Kosovo Republiku ( Crnogorci ce svi polipsati od gladi bez Srbije a narod podrska i blejanje). Sada Tadic isto ratuje sam sa sobom . Napravio je pobunu u Sandzaku sa Ciplicem , Ljajicem da bi skretao paznju i zamajavao narod koi je jadan , bedan , siromasan, nezaposljen, obespravljen , unistena drzava...... Da bi se moglo krasti , pljackati ..... Pita neko u jednom komentaru ;"kako to da juce deca srednje skole N. Sad mogu da uzvikuju parole ubi ,zakolji da siptar ne postoi a da Tadic ne reaguje i ne oglasi se" ? Pa ja cu ti odgovoriti to je demokratija na srpski nacin , oni su patriote i zastitnici srpstva i Srba. A ako bi nedaj Boze neko drugi na njihovom mestu rekao TO ... E to bi bio fasista, iredentista, nacinalista..... i svi bi mi skocili da ga proteramo , unistimo .... opet nasa demokratija. I da zvrsim ; Tadicu ostavi se tih lupanja jer si providan kao staklo na prozoru. Znas ti dobro sta si sve obecavao za tvoja dva mandata predsednicka. Znas ti dobro da ni 1 % od toga nisi ispunio nego si 99 % sve nazadno uradio i sve si slagao . Ma nadam se da vise ni narod nije ovca pa da ga palis sa tvoim odbranama . Svi ste Tadicu isti i cim vam zagusti a vi opali po nacinalizmu i protiv svoih gradjana .

Stojadinovic Zoran

pre 13 godina

Borise,
sve mi se cini da gubis zemlju ispod noge. Srbija nije Beograd, nije Knez Mihajlova. Dodi u Veliku Planu. Hvala i poz......

Kap u Okeanu

pre 13 godina

Boze dragi, kako su ovaj covek i njegove reci "izbledeli" !
bla bla bla, bla bla bla, drzava ce ovo, drzava ce ono,
drzava se sprema da uradi, evo samo sto nismo poceli da radimo, "drzava ce spreciti ovo", drzava ce spreciti ono, i tako od dana kada je dosao na Vlast !
A sve sto je ta "drzava" dosada uspela da "spreci" je samo da ne mrdnemo s'mesta !
Cudi me jedino kako ta da pred ovim problemima nije odputovao u posetu Rumuniji ?
Bla, Bla, Bla,...

samo da nebude gore

pre 13 godina

Srbiji, prema poslednjim podacima živi 652.869 apsolutno siromašnih građana. To je, na primer, populacija jednaka broju stanovnika Kragujevca, Subotice, Užica i Kraljeva zajedno. Siromašnih je tokom poslednje dve godine sve više, a samo 2010. je broj onih koji nemaju ni za najosnovnije potrebe povećan za oko 100.000.

Čak i prosečna zarada podeljena na više članova domaćinstva mnoge ostavlja praznog stomaka. Daleko od raskoši živi i većina penzionera, jer u proseku primaju malo više od 21.000 dinara.

Granica siromaštva znači da čovek sa 277 dinara dnevno, što je 3,7 dolara, treba da zadovolji sve svoje životne potrebe. Metodologija Svetske banke je još striktnija. Za njih su apsolutno siromašni oni koji dnevno raspolažu sa manje od 1,25 dolara. Na čitavom svetu, pokazuju podaci Svetske banke, ispod linije siromaštva živi čak 1,2 milijarde ljudi, a mi smo pokušali da utvrdimo koliko bi među njima moglo da bude građana Srbije.

Kada se fond zarada u jednoj opštini podeli i na nezaposlene građane, takav prosek otkriva da je u Srbiji priličan broj onih
E MOJ "SHEFE PREDSEDNICE"... O ovom se radi u Srbiji,DOSTA GLUMATANJA;HOCEMO DELA I REZULTATE.To vam je i pre par godina i Karla naglasila:HOTCHU REZULTATE!!!...

Gertgeen tot Sint Jans

pre 13 godina

(Drzava ce spreciti pretnje) Ne drzava nece moci da spreci pretnje iz prostog razloga jer su one vec izrecene. Drzava bi sada vec morala da se pozabavi sprecavanjem otvorenog politickog nasilja u konkretnom slucaju, kako do njega ne bi doslo. Mada tesko, buduci da se u Srbiji nasilje neguje poput brenda,... Nasilje je ovde odavno prestalo da bude nuzno zlo da bi postalo metod resavanja problema,...

Miodrag Nikolić

pre 13 godina

Čoveče, očisti prvo svoju stranku i stvori uslove za jedan drugačiji vrednosni sistem, a ne da se blefiraš bomba izjavama !!!

sasa jokic

pre 13 godina

Jak si na recima, a dela....0!
Kako mi stitimo ljude koji se bore protiv korupcije i kriminala, tak osto im damo obezbedjenje i ogranicimo im kretanje i pravo na normalan zivot. Umesto da pohapsimo one koji prete?! Tako salju poruku ljudima; Na zalost ne mozemo da ih hapsimo, mnogo su jaki, ali cemo zato da vas cuvamo! Da su mu savetnici malo inteligentniji, rekli bi mu da je bolje da cuti, ili mozda saltaju prema Tomi?!

neša

pre 13 godina

Sećam se skoro je bilo, ljudi iz Novog Pazara su sebi odsecali prste i zakivali eksere u šaku. Ne sećam se više koje su vere i nacije bili što nije ni važno jer ih spaja jedna zajednička tema a to je kako preživeti.Ja iskreno verujem da takve ljude niko i ništa ne može da okrene jedne protiv drugih.

Dejan

pre 13 godina

Daj bre covece mani se vise praznih prica muka mi je vise od tebe!

Ili hapsi teroriste i naciste ili se bre zavuci u svoju kancelariju.

Sta me be briga za tvoje kolosalne izjave, to vise ni kod koga ne pali, e bre...

Gradjanin Srbije iz Srbije

pre 13 godina

Predsednice.Na slikama vrlo lose izgledate.
Moj najdobronamerniji savet vama,kao coveka srednjih godina i gradjanina koji je uvek glasao za evropsku perspektivu Srbije a ne za utapanje Srbije u Rusku Federaciju,je da lepo raspustite vladu,raspisete predsednicke , parlamentarne,lokalne,opstinskeizbore kao i referendum po pitanju kosova,EU Predlazem vam da na tim izborima ni vi ni DS ne ucestvujete i da uputite poziv i ostali proevropskim strankama(ako ih osim LDP-a ima) da isto ne ucestvuju na njima.Ocigledno da ovom narodu DEMOKRATIJA NE ODGOVARA i da je totalno NEZREO za 21 vek.Budite pametni,sacuvajte svoje zdravlje za sebe i za svoju porodicu.

MANJINA

pre 13 godina

E pa dragi Moj Predsednice, ja kao gradjanin RS koji zivi na severu KiM,smatram da su moja prava zntano ugrozena upravo od lica koji ljude dele na ono sta si,a ne kakav si covek,a ovde ih je mnogo,tako da vas ovim putem pozivam da zastitite sve manjine koje zive na severu,a ugrozena su od razno raznih grupica,tzv, "patrijota"!!!!

mail

pre 13 godina

Tadic je poceo samo da daje izjave u vezi nacionalistickog istupanja. Nista vise zaposlenje, zarade, cene...Jos samo da kaze, I JA VOLIM VAS I NIKO NESME DA VAS BIJE.

Banjac

pre 13 godina

O svemu je Tadic mrsio po malo, ali ni reci o Kolubari da pokaze cvrstinu. Gde su cestitke Brankici Stankovic za raskrinkavanje ovog lopovluka? Ili bi je radije uhapsio za ovo "talasanje"?

Mitrovica

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje. Kada si bre rodjen da ne znas sta govoris,probudi se sada je 2011 godina.

Albanac Presevo

pre 13 godina

Kada sam slusao danas reakciju Predsednika Tadica na jutarnim vestima u Radio B92 nisam mogao da verujem svojim usima. Bravo predsedniku za odlusnoscu da brani Aidu Corovicu, hrabru zenu iz Sandzaka, za njegovu reakciju protiv skrnavljana spomenika Bajrama Sabanovica i sve ostalo. Ali sokiran sam kada sam slusao da je predsednik bio potpuno ravnodusan kada su uzvici srednjoskolaca iz Novog Sada u pitanje. Za one neinformisane juce su srednjoskolci iz Novog sada ukupili u centar grada povodom trece godisnjice proglasenja nezavisnoti Kosovo i izvikali "ubij, zakolji da siptar ne postoji"!
Jel ovo opisuje stanje Srbije, ili ne, postavlja se pitanje? STRASNO!!!

Vodnik

pre 13 godina

Kao Srbin i bivse vojne lice logicno bi bilo da i ja imam svasta protiv Muftije Zukorlica.Ali gospodo,bez namere da se ikom dodvoravam,reci cu da smatram da je Muftija u mnogo cemu u pravu.Nama se ovde putem medija serviraju samo delovi njegovih govora i pripisuje mu se nekakva ratnohuscaska politika.Ako se neko,kao ja,bude malo vise interesovao o celoj stvari,shvatica da je u pitanju jos jedna manipulacija nase vajne vlade.Muftija jeste a i tek ce okupiti vecinu u Raskoj/Sandzaku.Mnogima medju njima smetaju lazi,nepostovanje i razni trikovi nase vlasti i ljudi se sa pravom vise osecaju uvredjeni nego sto su za to da se siri mrznja i ono sto dalje sledi.To je trenutno stanje,a posto se nama ovde svest oblikuje u jednom smeru logicno je i pretpostaviti sta sledi.Pre nego sto lupite minus,posetite sajt Islamske zajednice u Srbiji,posvetite mu pola sata bar,pa ce vam biti jasno mnogo sto sta pricam.Uzgred,sa one sam strane Drine poreklom,na dogadjaje 90-ih imam drugacije poglede od zvanicnih,tako da me neko ne moze svrstati u provokatore.Verujem u istinu,pa se zato i oglasavam,da ne srljaju ljudi zbog skretanja sa bitnih tema nasih vlasti.

Cezar

pre 13 godina

Bilo bi lepo kada bi svi jednostavno prestali da se delimo, mrzimo, ubijamo, otimamo, pljujemo... Volite se ljudi bre, zivot je kratak...

Petar Pan

pre 13 godina

"bez obzira kojim se poslom bavili"
Pa problem i jeste u tome sto se ljudi ne bave nikakvim poslom pa od viska vremena pocnu da mrze druge, tebe i sebe na kraju. Organizuj radnu akciju nesposobnjakovicu, smisli nesto pametno i organizuj ljude pa ces videti da se niko nece mrzeti.

Dejan

pre 13 godina

Borise prestani vise da pricas i pocni nesto konkretno da radis. Srbija je postala zemlja u kojoj izuzev sacice ljudi vise nikome nije dobro.
A to i takvo stanje zele da iskoriste najmracniji delovi ovog drustva.

xob

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."

Kaze i osta ziv. Mi smo upravo takva zemlja oduvek bili, jesmo i bicemo dok nam takvi kao vi odlucuju. Zali boze ministarstva za ljudska i manjinska prava, bolje da ga ukinu potpuno, manja bi steta bila nego sa onim sovinistom Ciplicem.

pravda

pre 13 godina

E moj Tadicu! Tebi treba insajder da pokaze sta se radi u drzavnom preduzecu, I sad ce ta drzava da stiti drzavne lopove. Ovo je ostavka za Dacica a i premijera.

Milan

pre 13 godina

Nemoj da se pravis blesav. Koji je tvoj odgovor na poziv Verice Barac da raskrstis sa tajkunima? Ovo moze da izjavi svako, odgovori ti na postavljeno pitanje.

mikronis

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje.

jeli ovo los humor. pa pogledajte istini u oci. vi ste upravo takva zemlja oduvijek. upisite par imena vasih politicara sta govore iz 90-ih pa razmislite sta je ovaj rekao. previse ste optereceni politikom i nekakvim srbovanjem a u biti mala zemljica bez nekog znacaja kao i sve okolne kojima bi pametnije bilo okrenuti se ekonomiji i standardu gradana.

bilder

pre 13 godina

Aj hejteri ja u celom tekstu nisam nista lose procitao, micite se vise od monitora preslo vam u naviku pa poceli da komentarisete samo naslove a ne ceo tekst.

Darko+

pre 13 godina

Istog tog Zukorlica je stvorio Tadic kako bi on dobio odredjenu podrsku u Raskoj oblasti, da bi nakon toga mogao da ucenjuje Ljajica i Ugljanina, kao ne bi mogli da trza mnogo u novoj vladi.
Ko jamu drugom kopa sam u nju upada!!!

Bg

pre 13 godina

Svako,ALI SVAKO ko propagira rasnu,versku,nacionalnu mrznju treba ga pod hitno uhapsiti i kazniti strogo.Da li vas je drugi svetski rat necemu naucio?Koliko je ljudi stradalo zbog fasisticke ideologije?Ko ima pravo da drugog omalovazava?da ga obelezeva zbog nacije vere itd?koji je to mozak.Da li ce drzava da reaguje vise?Da li ce gradjani da reaguju?Pa sta se desavalo tokom 90-ih ovde?LJudi su ubijani zbog vere i nacije,hocemo li ponovo to da gledamo nemo ili da se suprodstavljamo?Najopasnije je tokom gladi i besparice kada su ljudi najosetljiviji mesati tesko finansijsko stanje sa nacionalnim pitanjima.To su u istoriji uvek koristili da optuze manjinu ili vecinu za nacionalno ugnjetavanje a svi znamo sta to donosi.Moj apel je samo Smrt Fasizmu bilo koje vrste.21 Vek je,valjda smo nesto naucili.

choda

pre 13 godina

Ovo sto danas prica Zukorlic to je 90-ih pricao Sulejman Ugljanin ( sadasnji ministar u vladi ) iz toga sledi da mozemo ocekivati da uskoro Zukorlic postane neki ministar!! E moj predsednice...

Шумадинац

pre 13 godina

Зукорлић већ недељама отворено прети да запали Србију по угледу на Тунис и

Urke

pre 13 godina

Uticaj sa strane je više nego očigledan...
Moramo se ujediniti kako znamo i umemo, iskoreniti korupciju, parazite sistema pohapsiti i omogućiti gradjanima da rade.
Vlast ili opozicija isto će proći ako narod nema leba da jede.

Do izBora dva putića.

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."

Ergo, planeta zemlja je ravna, nose je četiri kamile na grbači a terazijski plato je centar sveta.

mitar

pre 13 godina

Boki ne pije ti ta prica vise vodu!!!
Moras covece da hapsis! Prvi Miska Beka i kompaniju, Baracku u Vladu stavi, a Zukorlica na sud. Za pocetak dosta.
I naravno Mladja da odgovara i to sve brzo uradi i imas moj glas.

Bledi

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje" Zasto ne kazes da ces ti kao predsednik uciniti sve da se do takvih stvari ne dolazi. Zasto izjavljujes da "Srbija nikada nije bila..." Kome ti to pricas bre? I kako si siguran da nikada nece biti...

bob

pre 13 godina

pojavim se ispricam ti pricu koju treba da se isprica i ne uradim nista... Borise brate mili ili nesto uradi ili se mici.. kakav ti je gust vladati korumpiranom zemljom gladnih i prevarenih ljudi u kojoj si ti samo sladunjavi orator bez petlje da uradis bilo sta korisno... ljuta je rana i ljuta trava leci

Pospremanje

pre 13 godina

Odakle uopšte ideja da se onom ološu dozvoli da divljaju na proslavi dana državnosti Srbije.
Nešto nije sasvim u redu kada ti jadnici misle da se tako SME I MOŽE!!

Bane

pre 13 godina

Predsednice ovo je mozda uspevalo pre par godina. Narod se vise ne peca na tvoje medijske nastupe gde ti zaris i palis. Samo je valilo da si rekao da je i za ovo kriv Dinkic

Duca

pre 13 godina

Uvek kada su nas vlasti stitile mi smo nagrabali. Nemojte nas toliko stititi. Koliko vi brinete za bezbednost gradjana to najbolje znaju u Strazburu.

pitam

pre 13 godina

Predsednice,
Umesto sto nama 'supljiras' preko medija, zasto ne odrza govor onim momcima iz pokreta '1389' koji danas defilovase kroz Novi Sad??
Sto im se ne obrati ministar unutrasnjih poslova iz Vlade drzave koju vodis ??

Jovan

pre 13 godina

Tek sam sad shvatio: pa on misli da Srbija pocinje od njega?! Kao da nista nije postojalo ranije? Devedesete, na primer? Crni Tadicu, cujes li ti sebe ponekad? Na stranu sto ti je nastuo neprimeren trenutku. Ali, na to smo vec navikli.

Zarko

pre 13 godina

Gospodine Predsednice,nastavi sa politikom proevropskog puta kao prioritetnog posla a muftija ce sam sebi "doci glave".Njegovi "pucnji iz praznog oruzja" mogli su da prolaze u vec sada,davno proslom veku,a sada bih mu predlozio da se ostavi politike jer mu ocigledno ne ide od ruke.Kuran mu ne propagira nasilje.Neka se "ostavi maca" i vrati veri i Kuranu sa kojim ce medju svoj castan narod.Kao muftija autoritet neka gradi sirenjem vere Muhameda.

Beogradjanin

pre 13 godina

Muka mi je vise od tebe g.Tadicu.
Prete oni, pretis ti..hoces li vise nesto uciniti?!!
Evo ti jos i ovi teroristi iz XXX 1389, kako li se vec zovu.
Hapsi ili prestani sa pretnjama!

Марко

pre 13 godina

Хм, погодио је тему ал' је погрешио публику. Практично живимо у диктатури а не зна се ко већ три недеље лепи плакате по Лазаревцу? Па у овом случају држава угрожава опстанак грађана. Понашате се као да је све у најбољем реду а растачемо се. Ово је борба чланова Владе за своју слободу, јер ће по скидању са власти доста људи морати да иде на робију: зато Влади и не одговарају избори.

@nn

pre 13 godina

[sarcasm]Evo ljudi ja mislim da je Boris Tadic jedna veoma organizovana osoba.On za svaku situaciju ima veoma pametnu , pripremljenu recenicu.
"Napadnuti novinari"
"Drzava nece tolerisati XY"
"Pad standarda"
"Drzava ce se stati na kraj XY"
"Korupcija u porastu"
"Niko nije jaci od drzave"
[/sarcasm]

milan smederevo

pre 13 godina

Eto ti ga vraze. Ja mislio on ce da se javi na temu koju je nametnula gospodja Verica Barac, kad ono - on po stoti put izasao da skuplja glasove i da preti u prazno manikiranim prstom.
Samo sto, rekao bih i po komentarima, to vise ovde ne prolazi...

Iza Brda

pre 13 godina

"Nahrani gladne, i napoj žedne, i tek tada ćeš poneti barjak slobode". Dostojevski, "Karamazovi"... Čitaj malo Predsedniče, dok si na oporavku...

vrana

pre 13 godina

drug predsednikkkk,
mi (narod, koji na zemlji hodamo), NEMAMO para u svojim novcanicima !!!!
alooo, zemlja zove mars !!
cujete li nas marsovci??

Nikola

pre 13 godina

Te poruke na spomeniku sabana su gluposti.To rade klinci,bukvalno osnovci, koji se tamo skupljaju.Da stoji ferari i ferari bi bio prefarban raznim porukama,jer tamo zvrljaju sta im padne na pamet.Dok nije bilo tog spomenika pisali na zardinjere pored,sad posto je tu spomenik imaju mesto vise.To nema blage veze sa rasizom,ima veze mozda sa rasizom protiv folk muzike jer se tamo skupljaju "metalci".Ali verujem da se vecini isplati da se ovo preuvelicava kao nesto bitno.

seka np

pre 13 godina

prosli put zahvaljujuci muftiji dobio si izbore.sada on trazi ono sto si mu obecao:veca saposlenost,auto put,lokalni mutevi Novi Pazar -Sjenica;Novi Pazar - Tutin.posto si sve slagao ono sto si obecao na trgu u Novom Pazaru.amnezija ti je jaca strana

Petar

pre 13 godina

Predsednice, necu da te vredjam, ali hocu da ti kazem sta mislim jer i mene predstavljas. E pa, ovako, mislim da si NESPOSOBAN da se obracunas sa kriminalom, da nemas ono nesto sto bi te napravilo liderom za sva vremena u srbiji, ono sto dodje izmedju nogu. Ako to dobijes i razrazcunas se u narednih godinu dana sa svim problemima u drustvu, da zanemarimo ekonomsiju, vec samo mislim na RED u drzavi, imas moje poverenje zauvek. Nisam tu ja bitan nego verovatno ovako misli vecina naroda. Zato stegni ..

Neshha

pre 13 godina

Pa ko se to nama plobudiooooo!!!

Jaoooo, pa neka smo te cekali da se budnes iz zimskog sna kad si tako mocan, lep i kad neprijatelji naseg naroda drhte pred tvojom velicinom i lepotom!!!

Dosta si hranio sujetu, daj nahrani malo narod!!!!

Ili odlazi sto pre to bolje !!!

лицемерни

pre 13 godina

А када ће председник да одговори на претње од стране Зукорлића да ће проћи као у Египту?

vis

pre 13 godina

Dok b92 ulaze velike napore da raskrinka kriminal u Kolubari,dotle neke"ugledne"inace,udvornicke novine od glavnog urednika,pa nadalje svom silinom su se srucile na Dinkica uz znalacki bombasticne naslove,kao da nam je to najvaznija stvar u zemlji.Kakova Kolubara i sveopca besprimerna pljacka u njoj cijim akterima se hrabro bavi b92,pa i uz cenu pretnji ,do mere da mora intervenisati predsednik drzave.Cestitke b92!

nele

pre 13 godina

U centru Smedereva se otimaju torbe i novcanici u sred bela dana, kradljivce nema ko da nadje, ko ce koga da zastiti u nasoj tuznoj Stradiji. Ljudi se javno optuzuju i istima se javno sudi preko medija, ko ce koga zastiti u nasoj jadnoj Stradiji. Tuzan je i jadan predsednik nase Stradije.

posmatrac

pre 13 godina

Alo probudi se dragi predsednice, sta pricas to pobogu covece???

Kakve pretnje spominjes, pa ti si LICNO ugrozio drzavu ovim ekonomskim kolapsom ogromnog dela stanovnistva i moralnom degradacijom nevidjenih razmera!!!

Auuuuh, da... Izvinjavam ti se jer sam zaboravio da je ovo jos jedna od tvojih izjava-farsi, pozdravi Sapera i ekipu...

Ex Prezidente

pre 13 godina

Kome dear prezidente - uskoro ex, da se obratimo za zastitu minimuma egzistencijalnih prava miliona gladnih i promrzlih gradjana u zemlji Srbiji? Ko ce nas da zastiti?
Nadamo se vi, ali se sigurno ne slozemo o nacini na koji je to moguce, mi mislimo da je to moguce jedino vasim odlaskom....

Slavica Subotica

pre 13 godina

"Niko ne sme da vas bije" već viđeno.
Lazarevac je već 3 nedelje oblepljen, da je neko hteo sprečiti već bi bilo sprečeno.
Vreme je za novu ploču, predlažem naslov "Niko ne sme da vas potkrada".

goca boca

pre 13 godina

cu, ces ce, cemo, cete, ce...od buduceg vremena nam je vise zlo sa vama predsednice...dajte nesto uradite danas, sada, odmah u ovom trenutku...ako ovako nastavite izbegavajuci sadasnjosti buducnosti nece ni biti!

Milutin Mladjenović

pre 13 godina

Svako u Sebiji radi svoj posao, neko ugrožava bezbednost gradjana, ljudi, države !?
A neko ka vi lično i vaša vlada poštovani glodure države Srbije ugrožavate supstancu i egzistenciju gro stanovnika Srbije. Fakat.

Nikola

pre 13 godina

Gospodine predsednice,

U potpunosti podrzavam vasu inicijativu za zastitu SVIH gradjana Republike Srbije. Moj predlog: Pocnimo sa zastitom prava nasih gradjana na Kosovu i Metohiji. Inace su to samo prazne price. Hvala.

Rade

pre 13 godina

U Srbiji je najveci problem ogromno siromastvo. Tajkuni su pokrali milijarde, a narod uglavnom zivi bedno...i Srbi i Bosnjaci i Jevreji i Hrvati i Madjari i Albanci. Tacka vezivanja jeste sveopste siromastvo. Sada da mogu da se vratim u proslost bio bih protiv ukidanja jednopartijskog sistema i bio bi zakleti sledbenik onih koji su izgradili sve ono sto smo mi protracili

Sting

pre 13 godina

Lupi već jednom Borise šakom o stol i daj da ih ometemo gvozdenom metlom za sva vremena, vidiš šta su ti radili na Oplencu, to rade non stop ...

čovek

pre 13 godina

Slažem se,
ali predsedniče ko Vas je pitao za to? Ako postoje institucije sistema onda će svi raditi svoj posao i zaštititi sve građane pa i novinare.
Meni se čini da malo uzimate tajmaut u vreme potpunog nepoverenja i nesigurnosti i u Vas i u Vašu diletantsku vladu.

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

bolje spreci bahatost hiljade poslodavaca koji ne isplacuju radnicima plate, bolje spreci lopove na funkcijama da ne muzu vise ovaj napaceni narod...

sloboda misljenja

pre 13 godina

Hej Predsednice,nisu ni iz SNS sovinisti, rasisti, fasisti, ali ne i komunisti. Samo nesto mora da se ucini na zastiti naroda od tajkuna, mafije i kriminalaca.

Beqa

pre 13 godina

Druze predsednice drzave nam susedne Srbije, sovinizam koji se gradi 20 godina ne moze se ukinuti jednim vasim govorom. Ukudanje srpskog sovinizma je najveci korak ka ukidanju balkanskog primitivizma!

pravoslavac

pre 13 godina

ON je nasledio oratorske vestine, ucen je samo da obecava i nista vise.
Narod ko narod, uvek ovca sa sisanje.
Prema svecu i tropar, (jos za narednih 100 godina) vlast ostaje,mentalitet nije promenjen od Turaka.Jos je dobro da imamo i drzavu.

ko vas ne zna skupo bi vas platio

pre 13 godina

Drzava ce spreciti pretnje kada tajkuni sagrade most, dobijemo 1000 evra od akcija, uspe reforma sudstva, zaposlim se kao jedan (ali vredan) od 500 000 novozaposlenih, plata ne bude najmanja u regionu, zavrsi se koridor 10 pre roka, a pravda i odgovornost za rec i delo najzad zazive i u ovoj zemlji.

Buna protiv dahija

pre 13 godina

Srbija nije bla,bla,bla, zato svi bi morali da bla, bla, bla i zbog toga bla,bla,bla.

Opet prazna priča. Zašto službe čiji si predsednik ne rade svoj posao? Zato što ni ti ne radiš svoj. Skloni se više da te ne gledamo.

mario

pre 13 godina

""Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."
A što je ono bilo devedesetih da li je za to doba proglašena opča amnezija.

Mislim da ne mislim

pre 13 godina

Jeste samo ti furaj staru pricu kao su sovinisti najveci problem Srbije.

A nikako monopol, korupcija, tajkuni, bezakonje, preglomazan javni sektor, pad zaposlenosti kao produkt prethodno navedenog...

Bre ja se svaki put na salteru drzavne sluzbe osecam ugrozeno. To je gori i veci problem.

blok 11c

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila ... zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje..."

Svi znamo da ovo nije tačno - Tadić govori koješta, po običaju.

Srbija jeste bila, a i sada je ...

MUKNAVI

pre 13 godina

E neka si im reko` isprepadali su valjda,pa ce se smiriti!A je li, zasto mi placamo policiju i ostale koji trebaju o tome da se brinu? Ili mozda oni ne mogu krenuti da rade svoj posao dok im ti ne kazes..drz ove? Mi smo bas pravna drzava.. zabole glava od razlike onog sto pise u udzebeniku.. i nase stvarnosti. Izmesalo se brale, pa imamo ..buckuris!

Mirko

pre 13 godina

Evo konacno se oglasio i drug Tito tj.drug Boris Tadic.Slazem se ja sa Vama druze Borise ali nista ne pricate o armiji gladnih,armiji nezaposlenih,armiji siromasnih.Nista ne pricate o Vasem odlasku i odlasku DS i njegovih satelita.Verujte mi,samo malo postenija vlast u Srbiji i gradjani ce odmah ziveti bolje.Verujte mi,samo malo ozbiljnija vlast i smanjice se stopa kriminala,korupcije,pretnji.verujte mi,samo malo odgovornija vlast i smanjice se rad na crno,bice bolja naplata poreza i nece biti problema sa budzetom.Imali ste priliku,iskoristili ste je za vase licne i partijske interese i budite posteni i obratite se samo kada odlucite da odete.Verujte,gradjani Srbije od Vas jedino ocekuju ostavku i nista vise.

spaske

pre 13 godina

Puna podrška novinarki Aidi Ćorović i B92!!! Aida Ćorović na najbolji način zastupa prava muslimana za razliku od korumpiranog političkog diletanta Muamera Zukorlića koji iskorišćava veru i lošu ekonomsku situaciju građanki građana u Raškoj oblasti za svoju promociju.

Che

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje. Zbog toga su za zvaku osudu i verbalni napadi na Aidu Ćorović, kao i napadi i pretnje upućene autorima emisije Insajder TV B92"

Ali ce zato Tadic zazmuriti na glavnog raspirivaca mrznje i verske i rasne netrpeljivosti,gospodina Zukurlica.

E kad njega i njegove bukace i pristalice pohapsis,mozda i poverujem u gore citirano.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Tadic: "Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje" ?

Da l' je moguce da je ovaj covek "prespavao 90-te" ?
To bi zaista bilo bar kakvo takvo objasnjenje politike koju vodi i kojom i danas "brani" sovinizam i nacionalizam Rezima pok. Slobodana Milosevica koji je sve narode bivse Jugoslavije "zavio u crno" a od cije se politike Srbija ni do dana danasnjeg nije dinstancirala !
Cast izuzecima LDP-u !
Zar Predsednik nije svestan da se u Srbiji ne moze odrzati ni jedna obicna "parada ponosa" zbog klerofasistickih i nacionalistickih organizacija koje su uz "blagoslov" drzave brizljivo stvarane da bi zastrasivale druge narode i narodnosti kao i "neistomisljenike" koji u Srbiji zive ?
Srbija danas nazalost samo "zanje ono sto je godinama SAMA SEJALA" !

Rade

pre 13 godina

U Srbiji je najveci problem ogromno siromastvo. Tajkuni su pokrali milijarde, a narod uglavnom zivi bedno...i Srbi i Bosnjaci i Jevreji i Hrvati i Madjari i Albanci. Tacka vezivanja jeste sveopste siromastvo. Sada da mogu da se vratim u proslost bio bih protiv ukidanja jednopartijskog sistema i bio bi zakleti sledbenik onih koji su izgradili sve ono sto smo mi protracili

Buna protiv dahija

pre 13 godina

Srbija nije bla,bla,bla, zato svi bi morali da bla, bla, bla i zbog toga bla,bla,bla.

Opet prazna priča. Zašto službe čiji si predsednik ne rade svoj posao? Zato što ni ti ne radiš svoj. Skloni se više da te ne gledamo.

Mislim da ne mislim

pre 13 godina

Jeste samo ti furaj staru pricu kao su sovinisti najveci problem Srbije.

A nikako monopol, korupcija, tajkuni, bezakonje, preglomazan javni sektor, pad zaposlenosti kao produkt prethodno navedenog...

Bre ja se svaki put na salteru drzavne sluzbe osecam ugrozeno. To je gori i veci problem.

Petar

pre 13 godina

Predsednice, necu da te vredjam, ali hocu da ti kazem sta mislim jer i mene predstavljas. E pa, ovako, mislim da si NESPOSOBAN da se obracunas sa kriminalom, da nemas ono nesto sto bi te napravilo liderom za sva vremena u srbiji, ono sto dodje izmedju nogu. Ako to dobijes i razrazcunas se u narednih godinu dana sa svim problemima u drustvu, da zanemarimo ekonomsiju, vec samo mislim na RED u drzavi, imas moje poverenje zauvek. Nisam tu ja bitan nego verovatno ovako misli vecina naroda. Zato stegni ..

Che

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje. Zbog toga su za zvaku osudu i verbalni napadi na Aidu Ćorović, kao i napadi i pretnje upućene autorima emisije Insajder TV B92"

Ali ce zato Tadic zazmuriti na glavnog raspirivaca mrznje i verske i rasne netrpeljivosti,gospodina Zukurlica.

E kad njega i njegove bukace i pristalice pohapsis,mozda i poverujem u gore citirano.

posmatrac

pre 13 godina

Alo probudi se dragi predsednice, sta pricas to pobogu covece???

Kakve pretnje spominjes, pa ti si LICNO ugrozio drzavu ovim ekonomskim kolapsom ogromnog dela stanovnistva i moralnom degradacijom nevidjenih razmera!!!

Auuuuh, da... Izvinjavam ti se jer sam zaboravio da je ovo jos jedna od tvojih izjava-farsi, pozdravi Sapera i ekipu...

milan smederevo

pre 13 godina

Eto ti ga vraze. Ja mislio on ce da se javi na temu koju je nametnula gospodja Verica Barac, kad ono - on po stoti put izasao da skuplja glasove i da preti u prazno manikiranim prstom.
Samo sto, rekao bih i po komentarima, to vise ovde ne prolazi...

Nikola

pre 13 godina

Gospodine predsednice,

U potpunosti podrzavam vasu inicijativu za zastitu SVIH gradjana Republike Srbije. Moj predlog: Pocnimo sa zastitom prava nasih gradjana na Kosovu i Metohiji. Inace su to samo prazne price. Hvala.

ko vas ne zna skupo bi vas platio

pre 13 godina

Drzava ce spreciti pretnje kada tajkuni sagrade most, dobijemo 1000 evra od akcija, uspe reforma sudstva, zaposlim se kao jedan (ali vredan) od 500 000 novozaposlenih, plata ne bude najmanja u regionu, zavrsi se koridor 10 pre roka, a pravda i odgovornost za rec i delo najzad zazive i u ovoj zemlji.

Slavica Subotica

pre 13 godina

"Niko ne sme da vas bije" već viđeno.
Lazarevac je već 3 nedelje oblepljen, da je neko hteo sprečiti već bi bilo sprečeno.
Vreme je za novu ploču, predlažem naslov "Niko ne sme da vas potkrada".

Beogradjanin

pre 13 godina

Muka mi je vise od tebe g.Tadicu.
Prete oni, pretis ti..hoces li vise nesto uciniti?!!
Evo ti jos i ovi teroristi iz XXX 1389, kako li se vec zovu.
Hapsi ili prestani sa pretnjama!

Mirko

pre 13 godina

Evo konacno se oglasio i drug Tito tj.drug Boris Tadic.Slazem se ja sa Vama druze Borise ali nista ne pricate o armiji gladnih,armiji nezaposlenih,armiji siromasnih.Nista ne pricate o Vasem odlasku i odlasku DS i njegovih satelita.Verujte mi,samo malo postenija vlast u Srbiji i gradjani ce odmah ziveti bolje.Verujte mi,samo malo ozbiljnija vlast i smanjice se stopa kriminala,korupcije,pretnji.verujte mi,samo malo odgovornija vlast i smanjice se rad na crno,bice bolja naplata poreza i nece biti problema sa budzetom.Imali ste priliku,iskoristili ste je za vase licne i partijske interese i budite posteni i obratite se samo kada odlucite da odete.Verujte,gradjani Srbije od Vas jedino ocekuju ostavku i nista vise.

nele

pre 13 godina

U centru Smedereva se otimaju torbe i novcanici u sred bela dana, kradljivce nema ko da nadje, ko ce koga da zastiti u nasoj tuznoj Stradiji. Ljudi se javno optuzuju i istima se javno sudi preko medija, ko ce koga zastiti u nasoj jadnoj Stradiji. Tuzan je i jadan predsednik nase Stradije.

sloboda misljenja

pre 13 godina

Hej Predsednice,nisu ni iz SNS sovinisti, rasisti, fasisti, ali ne i komunisti. Samo nesto mora da se ucini na zastiti naroda od tajkuna, mafije i kriminalaca.

Марко

pre 13 godina

Хм, погодио је тему ал' је погрешио публику. Практично живимо у диктатури а не зна се ко већ три недеље лепи плакате по Лазаревцу? Па у овом случају држава угрожава опстанак грађана. Понашате се као да је све у најбољем реду а растачемо се. Ово је борба чланова Владе за своју слободу, јер ће по скидању са власти доста људи морати да иде на робију: зато Влади и не одговарају избори.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Tadic: "Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje" ?

Da l' je moguce da je ovaj covek "prespavao 90-te" ?
To bi zaista bilo bar kakvo takvo objasnjenje politike koju vodi i kojom i danas "brani" sovinizam i nacionalizam Rezima pok. Slobodana Milosevica koji je sve narode bivse Jugoslavije "zavio u crno" a od cije se politike Srbija ni do dana danasnjeg nije dinstancirala !
Cast izuzecima LDP-u !
Zar Predsednik nije svestan da se u Srbiji ne moze odrzati ni jedna obicna "parada ponosa" zbog klerofasistickih i nacionalistickih organizacija koje su uz "blagoslov" drzave brizljivo stvarane da bi zastrasivale druge narode i narodnosti kao i "neistomisljenike" koji u Srbiji zive ?
Srbija danas nazalost samo "zanje ono sto je godinama SAMA SEJALA" !

blok 11c

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila ... zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje..."

Svi znamo da ovo nije tačno - Tadić govori koješta, po običaju.

Srbija jeste bila, a i sada je ...

mitar

pre 13 godina

Boki ne pije ti ta prica vise vodu!!!
Moras covece da hapsis! Prvi Miska Beka i kompaniju, Baracku u Vladu stavi, a Zukorlica na sud. Za pocetak dosta.
I naravno Mladja da odgovara i to sve brzo uradi i imas moj glas.

Ex Prezidente

pre 13 godina

Kome dear prezidente - uskoro ex, da se obratimo za zastitu minimuma egzistencijalnih prava miliona gladnih i promrzlih gradjana u zemlji Srbiji? Ko ce nas da zastiti?
Nadamo se vi, ali se sigurno ne slozemo o nacini na koji je to moguce, mi mislimo da je to moguce jedino vasim odlaskom....

@nn

pre 13 godina

[sarcasm]Evo ljudi ja mislim da je Boris Tadic jedna veoma organizovana osoba.On za svaku situaciju ima veoma pametnu , pripremljenu recenicu.
"Napadnuti novinari"
"Drzava nece tolerisati XY"
"Pad standarda"
"Drzava ce se stati na kraj XY"
"Korupcija u porastu"
"Niko nije jaci od drzave"
[/sarcasm]

Milutin Mladjenović

pre 13 godina

Svako u Sebiji radi svoj posao, neko ugrožava bezbednost gradjana, ljudi, države !?
A neko ka vi lično i vaša vlada poštovani glodure države Srbije ugrožavate supstancu i egzistenciju gro stanovnika Srbije. Fakat.

Neshha

pre 13 godina

Pa ko se to nama plobudiooooo!!!

Jaoooo, pa neka smo te cekali da se budnes iz zimskog sna kad si tako mocan, lep i kad neprijatelji naseg naroda drhte pred tvojom velicinom i lepotom!!!

Dosta si hranio sujetu, daj nahrani malo narod!!!!

Ili odlazi sto pre to bolje !!!

pravoslavac

pre 13 godina

ON je nasledio oratorske vestine, ucen je samo da obecava i nista vise.
Narod ko narod, uvek ovca sa sisanje.
Prema svecu i tropar, (jos za narednih 100 godina) vlast ostaje,mentalitet nije promenjen od Turaka.Jos je dobro da imamo i drzavu.

mario

pre 13 godina

""Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."
A što je ono bilo devedesetih da li je za to doba proglašena opča amnezija.

Bledi

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje" Zasto ne kazes da ces ti kao predsednik uciniti sve da se do takvih stvari ne dolazi. Zasto izjavljujes da "Srbija nikada nije bila..." Kome ti to pricas bre? I kako si siguran da nikada nece biti...

goca boca

pre 13 godina

cu, ces ce, cemo, cete, ce...od buduceg vremena nam je vise zlo sa vama predsednice...dajte nesto uradite danas, sada, odmah u ovom trenutku...ako ovako nastavite izbegavajuci sadasnjosti buducnosti nece ni biti!

čovek

pre 13 godina

Slažem se,
ali predsedniče ko Vas je pitao za to? Ako postoje institucije sistema onda će svi raditi svoj posao i zaštititi sve građane pa i novinare.
Meni se čini da malo uzimate tajmaut u vreme potpunog nepoverenja i nesigurnosti i u Vas i u Vašu diletantsku vladu.

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

bolje spreci bahatost hiljade poslodavaca koji ne isplacuju radnicima plate, bolje spreci lopove na funkcijama da ne muzu vise ovaj napaceni narod...

Iza Brda

pre 13 godina

"Nahrani gladne, i napoj žedne, i tek tada ćeš poneti barjak slobode". Dostojevski, "Karamazovi"... Čitaj malo Predsedniče, dok si na oporavku...

Beqa

pre 13 godina

Druze predsednice drzave nam susedne Srbije, sovinizam koji se gradi 20 godina ne moze se ukinuti jednim vasim govorom. Ukudanje srpskog sovinizma je najveci korak ka ukidanju balkanskog primitivizma!

seka np

pre 13 godina

prosli put zahvaljujuci muftiji dobio si izbore.sada on trazi ono sto si mu obecao:veca saposlenost,auto put,lokalni mutevi Novi Pazar -Sjenica;Novi Pazar - Tutin.posto si sve slagao ono sto si obecao na trgu u Novom Pazaru.amnezija ti je jaca strana

spaske

pre 13 godina

Puna podrška novinarki Aidi Ćorović i B92!!! Aida Ćorović na najbolji način zastupa prava muslimana za razliku od korumpiranog političkog diletanta Muamera Zukorlića koji iskorišćava veru i lošu ekonomsku situaciju građanki građana u Raškoj oblasti za svoju promociju.

pitam

pre 13 godina

Predsednice,
Umesto sto nama 'supljiras' preko medija, zasto ne odrza govor onim momcima iz pokreta '1389' koji danas defilovase kroz Novi Sad??
Sto im se ne obrati ministar unutrasnjih poslova iz Vlade drzave koju vodis ??

Jovan

pre 13 godina

Tek sam sad shvatio: pa on misli da Srbija pocinje od njega?! Kao da nista nije postojalo ranije? Devedesete, na primer? Crni Tadicu, cujes li ti sebe ponekad? Na stranu sto ti je nastuo neprimeren trenutku. Ali, na to smo vec navikli.

MUKNAVI

pre 13 godina

E neka si im reko` isprepadali su valjda,pa ce se smiriti!A je li, zasto mi placamo policiju i ostale koji trebaju o tome da se brinu? Ili mozda oni ne mogu krenuti da rade svoj posao dok im ti ne kazes..drz ove? Mi smo bas pravna drzava.. zabole glava od razlike onog sto pise u udzebeniku.. i nase stvarnosti. Izmesalo se brale, pa imamo ..buckuris!

Do izBora dva putića.

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."

Ergo, planeta zemlja je ravna, nose je četiri kamile na grbači a terazijski plato je centar sveta.

лицемерни

pre 13 godina

А када ће председник да одговори на претње од стране Зукорлића да ће проћи као у Египту?

vrana

pre 13 godina

drug predsednikkkk,
mi (narod, koji na zemlji hodamo), NEMAMO para u svojim novcanicima !!!!
alooo, zemlja zove mars !!
cujete li nas marsovci??

bob

pre 13 godina

pojavim se ispricam ti pricu koju treba da se isprica i ne uradim nista... Borise brate mili ili nesto uradi ili se mici.. kakav ti je gust vladati korumpiranom zemljom gladnih i prevarenih ljudi u kojoj si ti samo sladunjavi orator bez petlje da uradis bilo sta korisno... ljuta je rana i ljuta trava leci

mikronis

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje.

jeli ovo los humor. pa pogledajte istini u oci. vi ste upravo takva zemlja oduvijek. upisite par imena vasih politicara sta govore iz 90-ih pa razmislite sta je ovaj rekao. previse ste optereceni politikom i nekakvim srbovanjem a u biti mala zemljica bez nekog znacaja kao i sve okolne kojima bi pametnije bilo okrenuti se ekonomiji i standardu gradana.

Dejan

pre 13 godina

Borise prestani vise da pricas i pocni nesto konkretno da radis. Srbija je postala zemlja u kojoj izuzev sacice ljudi vise nikome nije dobro.
A to i takvo stanje zele da iskoriste najmracniji delovi ovog drustva.

choda

pre 13 godina

Ovo sto danas prica Zukorlic to je 90-ih pricao Sulejman Ugljanin ( sadasnji ministar u vladi ) iz toga sledi da mozemo ocekivati da uskoro Zukorlic postane neki ministar!! E moj predsednice...

Sting

pre 13 godina

Lupi već jednom Borise šakom o stol i daj da ih ometemo gvozdenom metlom za sva vremena, vidiš šta su ti radili na Oplencu, to rade non stop ...

Bane

pre 13 godina

Predsednice ovo je mozda uspevalo pre par godina. Narod se vise ne peca na tvoje medijske nastupe gde ti zaris i palis. Samo je valilo da si rekao da je i za ovo kriv Dinkic

Bg

pre 13 godina

Svako,ALI SVAKO ko propagira rasnu,versku,nacionalnu mrznju treba ga pod hitno uhapsiti i kazniti strogo.Da li vas je drugi svetski rat necemu naucio?Koliko je ljudi stradalo zbog fasisticke ideologije?Ko ima pravo da drugog omalovazava?da ga obelezeva zbog nacije vere itd?koji je to mozak.Da li ce drzava da reaguje vise?Da li ce gradjani da reaguju?Pa sta se desavalo tokom 90-ih ovde?LJudi su ubijani zbog vere i nacije,hocemo li ponovo to da gledamo nemo ili da se suprodstavljamo?Najopasnije je tokom gladi i besparice kada su ljudi najosetljiviji mesati tesko finansijsko stanje sa nacionalnim pitanjima.To su u istoriji uvek koristili da optuze manjinu ili vecinu za nacionalno ugnjetavanje a svi znamo sta to donosi.Moj apel je samo Smrt Fasizmu bilo koje vrste.21 Vek je,valjda smo nesto naucili.

pravda

pre 13 godina

E moj Tadicu! Tebi treba insajder da pokaze sta se radi u drzavnom preduzecu, I sad ce ta drzava da stiti drzavne lopove. Ovo je ostavka za Dacica a i premijera.

Darko+

pre 13 godina

Istog tog Zukorlica je stvorio Tadic kako bi on dobio odredjenu podrsku u Raskoj oblasti, da bi nakon toga mogao da ucenjuje Ljajica i Ugljanina, kao ne bi mogli da trza mnogo u novoj vladi.
Ko jamu drugom kopa sam u nju upada!!!

Duca

pre 13 godina

Uvek kada su nas vlasti stitile mi smo nagrabali. Nemojte nas toliko stititi. Koliko vi brinete za bezbednost gradjana to najbolje znaju u Strazburu.

Nikola

pre 13 godina

Te poruke na spomeniku sabana su gluposti.To rade klinci,bukvalno osnovci, koji se tamo skupljaju.Da stoji ferari i ferari bi bio prefarban raznim porukama,jer tamo zvrljaju sta im padne na pamet.Dok nije bilo tog spomenika pisali na zardinjere pored,sad posto je tu spomenik imaju mesto vise.To nema blage veze sa rasizom,ima veze mozda sa rasizom protiv folk muzike jer se tamo skupljaju "metalci".Ali verujem da se vecini isplati da se ovo preuvelicava kao nesto bitno.

Milan

pre 13 godina

Nemoj da se pravis blesav. Koji je tvoj odgovor na poziv Verice Barac da raskrstis sa tajkunima? Ovo moze da izjavi svako, odgovori ti na postavljeno pitanje.

Vodnik

pre 13 godina

Kao Srbin i bivse vojne lice logicno bi bilo da i ja imam svasta protiv Muftije Zukorlica.Ali gospodo,bez namere da se ikom dodvoravam,reci cu da smatram da je Muftija u mnogo cemu u pravu.Nama se ovde putem medija serviraju samo delovi njegovih govora i pripisuje mu se nekakva ratnohuscaska politika.Ako se neko,kao ja,bude malo vise interesovao o celoj stvari,shvatica da je u pitanju jos jedna manipulacija nase vajne vlade.Muftija jeste a i tek ce okupiti vecinu u Raskoj/Sandzaku.Mnogima medju njima smetaju lazi,nepostovanje i razni trikovi nase vlasti i ljudi se sa pravom vise osecaju uvredjeni nego sto su za to da se siri mrznja i ono sto dalje sledi.To je trenutno stanje,a posto se nama ovde svest oblikuje u jednom smeru logicno je i pretpostaviti sta sledi.Pre nego sto lupite minus,posetite sajt Islamske zajednice u Srbiji,posvetite mu pola sata bar,pa ce vam biti jasno mnogo sto sta pricam.Uzgred,sa one sam strane Drine poreklom,na dogadjaje 90-ih imam drugacije poglede od zvanicnih,tako da me neko ne moze svrstati u provokatore.Verujem u istinu,pa se zato i oglasavam,da ne srljaju ljudi zbog skretanja sa bitnih tema nasih vlasti.

xob

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."

Kaze i osta ziv. Mi smo upravo takva zemlja oduvek bili, jesmo i bicemo dok nam takvi kao vi odlucuju. Zali boze ministarstva za ljudska i manjinska prava, bolje da ga ukinu potpuno, manja bi steta bila nego sa onim sovinistom Ciplicem.

Шумадинац

pre 13 godina

Зукорлић већ недељама отворено прети да запали Србију по угледу на Тунис и

vis

pre 13 godina

Dok b92 ulaze velike napore da raskrinka kriminal u Kolubari,dotle neke"ugledne"inace,udvornicke novine od glavnog urednika,pa nadalje svom silinom su se srucile na Dinkica uz znalacki bombasticne naslove,kao da nam je to najvaznija stvar u zemlji.Kakova Kolubara i sveopca besprimerna pljacka u njoj cijim akterima se hrabro bavi b92,pa i uz cenu pretnji ,do mere da mora intervenisati predsednik drzave.Cestitke b92!

Urke

pre 13 godina

Uticaj sa strane je više nego očigledan...
Moramo se ujediniti kako znamo i umemo, iskoreniti korupciju, parazite sistema pohapsiti i omogućiti gradjanima da rade.
Vlast ili opozicija isto će proći ako narod nema leba da jede.

Petar Pan

pre 13 godina

"bez obzira kojim se poslom bavili"
Pa problem i jeste u tome sto se ljudi ne bave nikakvim poslom pa od viska vremena pocnu da mrze druge, tebe i sebe na kraju. Organizuj radnu akciju nesposobnjakovicu, smisli nesto pametno i organizuj ljude pa ces videti da se niko nece mrzeti.

Pospremanje

pre 13 godina

Odakle uopšte ideja da se onom ološu dozvoli da divljaju na proslavi dana državnosti Srbije.
Nešto nije sasvim u redu kada ti jadnici misle da se tako SME I MOŽE!!

Zarko

pre 13 godina

Gospodine Predsednice,nastavi sa politikom proevropskog puta kao prioritetnog posla a muftija ce sam sebi "doci glave".Njegovi "pucnji iz praznog oruzja" mogli su da prolaze u vec sada,davno proslom veku,a sada bih mu predlozio da se ostavi politike jer mu ocigledno ne ide od ruke.Kuran mu ne propagira nasilje.Neka se "ostavi maca" i vrati veri i Kuranu sa kojim ce medju svoj castan narod.Kao muftija autoritet neka gradi sirenjem vere Muhameda.

Mitrovica

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje. Kada si bre rodjen da ne znas sta govoris,probudi se sada je 2011 godina.

Kap u Okeanu

pre 13 godina

Boze dragi, kako su ovaj covek i njegove reci "izbledeli" !
bla bla bla, bla bla bla, drzava ce ovo, drzava ce ono,
drzava se sprema da uradi, evo samo sto nismo poceli da radimo, "drzava ce spreciti ovo", drzava ce spreciti ono, i tako od dana kada je dosao na Vlast !
A sve sto je ta "drzava" dosada uspela da "spreci" je samo da ne mrdnemo s'mesta !
Cudi me jedino kako ta da pred ovim problemima nije odputovao u posetu Rumuniji ?
Bla, Bla, Bla,...

Cezar

pre 13 godina

Bilo bi lepo kada bi svi jednostavno prestali da se delimo, mrzimo, ubijamo, otimamo, pljujemo... Volite se ljudi bre, zivot je kratak...

mail

pre 13 godina

Tadic je poceo samo da daje izjave u vezi nacionalistickog istupanja. Nista vise zaposlenje, zarade, cene...Jos samo da kaze, I JA VOLIM VAS I NIKO NESME DA VAS BIJE.

Dejan

pre 13 godina

Daj bre covece mani se vise praznih prica muka mi je vise od tebe!

Ili hapsi teroriste i naciste ili se bre zavuci u svoju kancelariju.

Sta me be briga za tvoje kolosalne izjave, to vise ni kod koga ne pali, e bre...

Banjac

pre 13 godina

O svemu je Tadic mrsio po malo, ali ni reci o Kolubari da pokaze cvrstinu. Gde su cestitke Brankici Stankovic za raskrinkavanje ovog lopovluka? Ili bi je radije uhapsio za ovo "talasanje"?

neša

pre 13 godina

Sećam se skoro je bilo, ljudi iz Novog Pazara su sebi odsecali prste i zakivali eksere u šaku. Ne sećam se više koje su vere i nacije bili što nije ni važno jer ih spaja jedna zajednička tema a to je kako preživeti.Ja iskreno verujem da takve ljude niko i ništa ne može da okrene jedne protiv drugih.

bilder

pre 13 godina

Aj hejteri ja u celom tekstu nisam nista lose procitao, micite se vise od monitora preslo vam u naviku pa poceli da komentarisete samo naslove a ne ceo tekst.

MANJINA

pre 13 godina

E pa dragi Moj Predsednice, ja kao gradjanin RS koji zivi na severu KiM,smatram da su moja prava zntano ugrozena upravo od lica koji ljude dele na ono sta si,a ne kakav si covek,a ovde ih je mnogo,tako da vas ovim putem pozivam da zastitite sve manjine koje zive na severu,a ugrozena su od razno raznih grupica,tzv, "patrijota"!!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Gospodine predsedniče,

nazalost, kod Vas sve ostane samo na rečima i podignutom prstu!!!
I tajkuni su se tresli posle Vaših pretnji tri dana i nastavili po starom!!!
Zukorlić je samo vešt manipulator, kome ste Vi i Vaša politika napravili prostor za
ovakvo delovanje, jer ste kooptiranjem u vlast Ugljanina i Ljajića mislili da ste završili
posao u Raškoj-Sandžaku.Ti ljudi dole su GLADNI i siromašni,prevareni,opljačkani kao i ostatak Srbije i na takvom tlu gospodin Muftija vrlo lako može da radi to što radi.
On gradeći svoju političku karijeru, kao i ostali mešetari samo sije seme svoje buduće moći na izneverenim obećanjima koje je dala ova Vlada( putevi,auto-putevi, ekonomski razvoj, ekonomska saradnja sa Turskom, suzbijanje kriminala i da ne nabrajam više poznate stvari i obećanja koja su dobili i ostali delovi naše razorene Srbije).
Nama je potrebna državnička, odgovorna politika, zato Vas molim, dosta je više obećanja, smenjujte ove ljude koje ste postavili, pozivajte ih na odgovornost, hapsite kriminalce i oduzimajte im imovinu!!!
Inače će Srbija postati '' zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje’’, ako to do sada nikada nije bila!!!

Albanac Presevo

pre 13 godina

Kada sam slusao danas reakciju Predsednika Tadica na jutarnim vestima u Radio B92 nisam mogao da verujem svojim usima. Bravo predsedniku za odlusnoscu da brani Aidu Corovicu, hrabru zenu iz Sandzaka, za njegovu reakciju protiv skrnavljana spomenika Bajrama Sabanovica i sve ostalo. Ali sokiran sam kada sam slusao da je predsednik bio potpuno ravnodusan kada su uzvici srednjoskolaca iz Novog Sada u pitanje. Za one neinformisane juce su srednjoskolci iz Novog sada ukupili u centar grada povodom trece godisnjice proglasenja nezavisnoti Kosovo i izvikali "ubij, zakolji da siptar ne postoji"!
Jel ovo opisuje stanje Srbije, ili ne, postavlja se pitanje? STRASNO!!!

Gradjanin Srbije iz Srbije

pre 13 godina

Predsednice.Na slikama vrlo lose izgledate.
Moj najdobronamerniji savet vama,kao coveka srednjih godina i gradjanina koji je uvek glasao za evropsku perspektivu Srbije a ne za utapanje Srbije u Rusku Federaciju,je da lepo raspustite vladu,raspisete predsednicke , parlamentarne,lokalne,opstinskeizbore kao i referendum po pitanju kosova,EU Predlazem vam da na tim izborima ni vi ni DS ne ucestvujete i da uputite poziv i ostali proevropskim strankama(ako ih osim LDP-a ima) da isto ne ucestvuju na njima.Ocigledno da ovom narodu DEMOKRATIJA NE ODGOVARA i da je totalno NEZREO za 21 vek.Budite pametni,sacuvajte svoje zdravlje za sebe i za svoju porodicu.

Stojadinovic Zoran

pre 13 godina

Borise,
sve mi se cini da gubis zemlju ispod noge. Srbija nije Beograd, nije Knez Mihajlova. Dodi u Veliku Planu. Hvala i poz......

pera

pre 13 godina

Brankici su kao dali obezbedjenje,to je u redu ali se iza toga krije prljava igra onih koji ne zele da Brankica ide dalje,tako da su ovim potezom njoj zavezali ruke da bi oni bili jos neko vreme bezbedni.U Srbiji su tako velike mucke da je to neopisivo.Narode kada bi samo mogao da saznas sve o nasim politicarima...Kakve su to igre da se neko ko otkriva kriminal stavlja u zastitu(pritvor)a da se ti kriminalci slobodno setaju i bogate i dalje na racun naroda i njihovih politickih sticenika?

Miodrag Nikolić

pre 13 godina

Čoveče, očisti prvo svoju stranku i stvori uslove za jedan drugačiji vrednosni sistem, a ne da se blefiraš bomba izjavama !!!

Petar 3

pre 13 godina

Зар у техничкој служби кабинета Председника нема ноког да поправи тај грамофон, или бар да промени ту изгребану плочу?

daleko sam ja

pre 13 godina

Od davne 1989 pa sve do danas slusamo jednu te istu pricu. Sve jedan po jedan zastitnik i branioc . Nekada je Milosevic branio Srbe i Srbiju pa je rasturio Jugoslaviju ,naneo Srbiji takvu katastrofu da se ne moze nikada oporaviti ( kada se rasturi Jugoslavija i stvori "velika Srbija" , Srbi ce jesti zlatnim kasikama a sada Srbi jedu drvenim kasikama ako su svesni ). I na kraju braneci Srbe i Srbiju izgubio KiM. Zatim je Kostunica "veliki" branioc Srba i srpstva napravi malo manju stetu Srbiji od Milosevica ali je na silu oterao C. Goru od Srbije, ostala Srbija bez mora i stvorila od brace velikog neprijatelja koi priznade Kosovo Republiku ( Crnogorci ce svi polipsati od gladi bez Srbije a narod podrska i blejanje). Sada Tadic isto ratuje sam sa sobom . Napravio je pobunu u Sandzaku sa Ciplicem , Ljajicem da bi skretao paznju i zamajavao narod koi je jadan , bedan , siromasan, nezaposljen, obespravljen , unistena drzava...... Da bi se moglo krasti , pljackati ..... Pita neko u jednom komentaru ;"kako to da juce deca srednje skole N. Sad mogu da uzvikuju parole ubi ,zakolji da siptar ne postoi a da Tadic ne reaguje i ne oglasi se" ? Pa ja cu ti odgovoriti to je demokratija na srpski nacin , oni su patriote i zastitnici srpstva i Srba. A ako bi nedaj Boze neko drugi na njihovom mestu rekao TO ... E to bi bio fasista, iredentista, nacinalista..... i svi bi mi skocili da ga proteramo , unistimo .... opet nasa demokratija. I da zvrsim ; Tadicu ostavi se tih lupanja jer si providan kao staklo na prozoru. Znas ti dobro sta si sve obecavao za tvoja dva mandata predsednicka. Znas ti dobro da ni 1 % od toga nisi ispunio nego si 99 % sve nazadno uradio i sve si slagao . Ma nadam se da vise ni narod nije ovca pa da ga palis sa tvoim odbranama . Svi ste Tadicu isti i cim vam zagusti a vi opali po nacinalizmu i protiv svoih gradjana .

blok 11c

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila ... zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje..."

Izreći ovakvu laž, znači stati na stranu nacionalista i šovinista. Tadić nije šovinista, sigurno, ali se sve vreme svoje vladavine umiljava i dodvoruje šovinistima, lopovima svake vrste i, naravno - tajkunima.

Tadić vodi politiku koja je u suprotnosti sa interesima ogromne većine građana Srbije.

miroljub

pre 13 godina

Tako je bilo i prosli put i ne jednom, a nemili dogadjaji se opet ponavljaju.Samo prica i nista ne radi, a onda je kriv Dinkic.Sramota, Tadic=Milosevic

bRKO

pre 13 godina

A kad' ga vidim sa ovim prsticem ... nije to slucajno, to ga uce kako da preti stadu, urezuje se to u podsvest, pa kada kaze, sutra su izbori, stado u naletima jurisa na biralista. Taj dan lepo doruckujem, pa na planinu, u prirodu, da ne slusami ne gledam. Da oni kazu, "sutra svi na planinu" ja bih mozda otisao u kafanu. BOJKOT!

samo da nebude gore

pre 13 godina

Srbiji, prema poslednjim podacima živi 652.869 apsolutno siromašnih građana. To je, na primer, populacija jednaka broju stanovnika Kragujevca, Subotice, Užica i Kraljeva zajedno. Siromašnih je tokom poslednje dve godine sve više, a samo 2010. je broj onih koji nemaju ni za najosnovnije potrebe povećan za oko 100.000.

Čak i prosečna zarada podeljena na više članova domaćinstva mnoge ostavlja praznog stomaka. Daleko od raskoši živi i većina penzionera, jer u proseku primaju malo više od 21.000 dinara.

Granica siromaštva znači da čovek sa 277 dinara dnevno, što je 3,7 dolara, treba da zadovolji sve svoje životne potrebe. Metodologija Svetske banke je još striktnija. Za njih su apsolutno siromašni oni koji dnevno raspolažu sa manje od 1,25 dolara. Na čitavom svetu, pokazuju podaci Svetske banke, ispod linije siromaštva živi čak 1,2 milijarde ljudi, a mi smo pokušali da utvrdimo koliko bi među njima moglo da bude građana Srbije.

Kada se fond zarada u jednoj opštini podeli i na nezaposlene građane, takav prosek otkriva da je u Srbiji priličan broj onih
E MOJ "SHEFE PREDSEDNICE"... O ovom se radi u Srbiji,DOSTA GLUMATANJA;HOCEMO DELA I REZULTATE.To vam je i pre par godina i Karla naglasila:HOTCHU REZULTATE!!!...

sasa jokic

pre 13 godina

Jak si na recima, a dela....0!
Kako mi stitimo ljude koji se bore protiv korupcije i kriminala, tak osto im damo obezbedjenje i ogranicimo im kretanje i pravo na normalan zivot. Umesto da pohapsimo one koji prete?! Tako salju poruku ljudima; Na zalost ne mozemo da ih hapsimo, mnogo su jaki, ali cemo zato da vas cuvamo! Da su mu savetnici malo inteligentniji, rekli bi mu da je bolje da cuti, ili mozda saltaju prema Tomi?!

Dileme nema!

pre 13 godina

Predsednik i vlada su u problemu, jer su svesni da za njih niko nije glasao! Glasaci SPS-a nisu glasali za ovo, a jos manje glasaci DS-a! O G17 i da ne pricam. Ako vas zanima gde je predsednik bio tokom 90-ih, verovatno je cekao da formira vlast sa SPS-om i nasledi Slobodana Milosevica.

Gertgeen tot Sint Jans

pre 13 godina

(Drzava ce spreciti pretnje) Ne drzava nece moci da spreci pretnje iz prostog razloga jer su one vec izrecene. Drzava bi sada vec morala da se pozabavi sprecavanjem otvorenog politickog nasilja u konkretnom slucaju, kako do njega ne bi doslo. Mada tesko, buduci da se u Srbiji nasilje neguje poput brenda,... Nasilje je ovde odavno prestalo da bude nuzno zlo da bi postalo metod resavanja problema,...

kremica arija

pre 13 godina

Kad nekoj vlasti, bilo kojoj u svetu postane tesko, i bude poljuljana, ona odmah trzne i preti toljagom "drzava".
Kad narodu bude tesko on ogugla, sve do jednog momenta. (Vidi Egipat &Co)
Kad se narod izduva u revolucijama(kao posle 5. Oktobra), opet se vrati kao pitomo jagnje svojoj svakodnevnosti, i uz neku novu vlast slavi buducnost. (kao npr. za vreme Kostunicizma i Tadicizma)
Kad nasi politicari shvate da je narod drzava... kad ce da shvate?

Petar 2

pre 13 godina

Ово баш много личи на "Дан мрмота" (само је крај мало сумњив).
Сећате ли се тог филма?
Ја мислио да је то једна лепа роматично-фантастична комедија, кад оно: НАША СТВАРНОСТ (у бескрајном понављању једног те истог)

Sinisa

pre 13 godina

gospodine tadicu , ovo sto vi govorite je sasvim jasno i normalno u civilizovanim drzavama.
ali ko ce to kod nas da cuje ?
suvise smo sanjali,kad bude ,,demokratija",evo nas za pet godina na nivou nemacke...(i ako su oni trebali 20 godina posle rata da se jednom nedeljno najedu mesa).
sad kad smo se otreznili,ekonomska kriza dosla,pola naroda sirotinja....mentalitet 90ih jos uvek na sve strane - koga zamaraju pravo i zastita
manjina ?
zastita ljudski prava a svi vaspitani u kolektivnom umu.
dovoljno je bilo sta smo dosada mogli iz skupstine da vidimo.koja ,,kultura" izmedu vas ,,pametni i skolovani", a predstavljate narod !

akter

pre 13 godina

Gospodine predsedniče, apsolutno vas podržavam u stavu da novinarima niko ne sme da preti! Šta ćete u skladu sa tim svojim stavom preduzeti protiv predsednika opštine Kula Bukvića i predsednika SO Kula Kovača, kadrova DS,koji su brutalno izbacili novinare sa sednice SO Kula? Počistite prvo u svom dvorištu, ako ste ozbilnji!

Beqa

pre 13 godina

Druze predsednice drzave nam susedne Srbije, sovinizam koji se gradi 20 godina ne moze se ukinuti jednim vasim govorom. Ukudanje srpskog sovinizma je najveci korak ka ukidanju balkanskog primitivizma!

bilder

pre 13 godina

Aj hejteri ja u celom tekstu nisam nista lose procitao, micite se vise od monitora preslo vam u naviku pa poceli da komentarisete samo naslove a ne ceo tekst.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Tadic: "Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje" ?

Da l' je moguce da je ovaj covek "prespavao 90-te" ?
To bi zaista bilo bar kakvo takvo objasnjenje politike koju vodi i kojom i danas "brani" sovinizam i nacionalizam Rezima pok. Slobodana Milosevica koji je sve narode bivse Jugoslavije "zavio u crno" a od cije se politike Srbija ni do dana danasnjeg nije dinstancirala !
Cast izuzecima LDP-u !
Zar Predsednik nije svestan da se u Srbiji ne moze odrzati ni jedna obicna "parada ponosa" zbog klerofasistickih i nacionalistickih organizacija koje su uz "blagoslov" drzave brizljivo stvarane da bi zastrasivale druge narode i narodnosti kao i "neistomisljenike" koji u Srbiji zive ?
Srbija danas nazalost samo "zanje ono sto je godinama SAMA SEJALA" !

Nikola

pre 13 godina

Gospodine predsednice,

U potpunosti podrzavam vasu inicijativu za zastitu SVIH gradjana Republike Srbije. Moj predlog: Pocnimo sa zastitom prava nasih gradjana na Kosovu i Metohiji. Inace su to samo prazne price. Hvala.

Zarko

pre 13 godina

Gospodine Predsednice,nastavi sa politikom proevropskog puta kao prioritetnog posla a muftija ce sam sebi "doci glave".Njegovi "pucnji iz praznog oruzja" mogli su da prolaze u vec sada,davno proslom veku,a sada bih mu predlozio da se ostavi politike jer mu ocigledno ne ide od ruke.Kuran mu ne propagira nasilje.Neka se "ostavi maca" i vrati veri i Kuranu sa kojim ce medju svoj castan narod.Kao muftija autoritet neka gradi sirenjem vere Muhameda.

Che

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje. Zbog toga su za zvaku osudu i verbalni napadi na Aidu Ćorović, kao i napadi i pretnje upućene autorima emisije Insajder TV B92"

Ali ce zato Tadic zazmuriti na glavnog raspirivaca mrznje i verske i rasne netrpeljivosti,gospodina Zukurlica.

E kad njega i njegove bukace i pristalice pohapsis,mozda i poverujem u gore citirano.

mario

pre 13 godina

""Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."
A što je ono bilo devedesetih da li je za to doba proglašena opča amnezija.

Sting

pre 13 godina

Lupi već jednom Borise šakom o stol i daj da ih ometemo gvozdenom metlom za sva vremena, vidiš šta su ti radili na Oplencu, to rade non stop ...

Nikola

pre 13 godina

Te poruke na spomeniku sabana su gluposti.To rade klinci,bukvalno osnovci, koji se tamo skupljaju.Da stoji ferari i ferari bi bio prefarban raznim porukama,jer tamo zvrljaju sta im padne na pamet.Dok nije bilo tog spomenika pisali na zardinjere pored,sad posto je tu spomenik imaju mesto vise.To nema blage veze sa rasizom,ima veze mozda sa rasizom protiv folk muzike jer se tamo skupljaju "metalci".Ali verujem da se vecini isplati da se ovo preuvelicava kao nesto bitno.

spaske

pre 13 godina

Puna podrška novinarki Aidi Ćorović i B92!!! Aida Ćorović na najbolji način zastupa prava muslimana za razliku od korumpiranog političkog diletanta Muamera Zukorlića koji iskorišćava veru i lošu ekonomsku situaciju građanki građana u Raškoj oblasti za svoju promociju.

Milutin Mladjenović

pre 13 godina

Svako u Sebiji radi svoj posao, neko ugrožava bezbednost gradjana, ljudi, države !?
A neko ka vi lično i vaša vlada poštovani glodure države Srbije ugrožavate supstancu i egzistenciju gro stanovnika Srbije. Fakat.

blok 11c

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila ... zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje..."

Svi znamo da ovo nije tačno - Tadić govori koješta, po običaju.

Srbija jeste bila, a i sada je ...

Beogradjanin

pre 13 godina

Muka mi je vise od tebe g.Tadicu.
Prete oni, pretis ti..hoces li vise nesto uciniti?!!
Evo ti jos i ovi teroristi iz XXX 1389, kako li se vec zovu.
Hapsi ili prestani sa pretnjama!

mikronis

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje.

jeli ovo los humor. pa pogledajte istini u oci. vi ste upravo takva zemlja oduvijek. upisite par imena vasih politicara sta govore iz 90-ih pa razmislite sta je ovaj rekao. previse ste optereceni politikom i nekakvim srbovanjem a u biti mala zemljica bez nekog znacaja kao i sve okolne kojima bi pametnije bilo okrenuti se ekonomiji i standardu gradana.

sloboda misljenja

pre 13 godina

Hej Predsednice,nisu ni iz SNS sovinisti, rasisti, fasisti, ali ne i komunisti. Samo nesto mora da se ucini na zastiti naroda od tajkuna, mafije i kriminalaca.

pitam

pre 13 godina

Predsednice,
Umesto sto nama 'supljiras' preko medija, zasto ne odrza govor onim momcima iz pokreta '1389' koji danas defilovase kroz Novi Sad??
Sto im se ne obrati ministar unutrasnjih poslova iz Vlade drzave koju vodis ??

Petar

pre 13 godina

Predsednice, necu da te vredjam, ali hocu da ti kazem sta mislim jer i mene predstavljas. E pa, ovako, mislim da si NESPOSOBAN da se obracunas sa kriminalom, da nemas ono nesto sto bi te napravilo liderom za sva vremena u srbiji, ono sto dodje izmedju nogu. Ako to dobijes i razrazcunas se u narednih godinu dana sa svim problemima u drustvu, da zanemarimo ekonomsiju, vec samo mislim na RED u drzavi, imas moje poverenje zauvek. Nisam tu ja bitan nego verovatno ovako misli vecina naroda. Zato stegni ..

лицемерни

pre 13 godina

А када ће председник да одговори на претње од стране Зукорлића да ће проћи као у Египту?

Шумадинац

pre 13 godina

Зукорлић већ недељама отворено прети да запали Србију по угледу на Тунис и

vis

pre 13 godina

Dok b92 ulaze velike napore da raskrinka kriminal u Kolubari,dotle neke"ugledne"inace,udvornicke novine od glavnog urednika,pa nadalje svom silinom su se srucile na Dinkica uz znalacki bombasticne naslove,kao da nam je to najvaznija stvar u zemlji.Kakova Kolubara i sveopca besprimerna pljacka u njoj cijim akterima se hrabro bavi b92,pa i uz cenu pretnji ,do mere da mora intervenisati predsednik drzave.Cestitke b92!

Vodnik

pre 13 godina

Kao Srbin i bivse vojne lice logicno bi bilo da i ja imam svasta protiv Muftije Zukorlica.Ali gospodo,bez namere da se ikom dodvoravam,reci cu da smatram da je Muftija u mnogo cemu u pravu.Nama se ovde putem medija serviraju samo delovi njegovih govora i pripisuje mu se nekakva ratnohuscaska politika.Ako se neko,kao ja,bude malo vise interesovao o celoj stvari,shvatica da je u pitanju jos jedna manipulacija nase vajne vlade.Muftija jeste a i tek ce okupiti vecinu u Raskoj/Sandzaku.Mnogima medju njima smetaju lazi,nepostovanje i razni trikovi nase vlasti i ljudi se sa pravom vise osecaju uvredjeni nego sto su za to da se siri mrznja i ono sto dalje sledi.To je trenutno stanje,a posto se nama ovde svest oblikuje u jednom smeru logicno je i pretpostaviti sta sledi.Pre nego sto lupite minus,posetite sajt Islamske zajednice u Srbiji,posvetite mu pola sata bar,pa ce vam biti jasno mnogo sto sta pricam.Uzgred,sa one sam strane Drine poreklom,na dogadjaje 90-ih imam drugacije poglede od zvanicnih,tako da me neko ne moze svrstati u provokatore.Verujem u istinu,pa se zato i oglasavam,da ne srljaju ljudi zbog skretanja sa bitnih tema nasih vlasti.

Rade

pre 13 godina

U Srbiji je najveci problem ogromno siromastvo. Tajkuni su pokrali milijarde, a narod uglavnom zivi bedno...i Srbi i Bosnjaci i Jevreji i Hrvati i Madjari i Albanci. Tacka vezivanja jeste sveopste siromastvo. Sada da mogu da se vratim u proslost bio bih protiv ukidanja jednopartijskog sistema i bio bi zakleti sledbenik onih koji su izgradili sve ono sto smo mi protracili

seka np

pre 13 godina

prosli put zahvaljujuci muftiji dobio si izbore.sada on trazi ono sto si mu obecao:veca saposlenost,auto put,lokalni mutevi Novi Pazar -Sjenica;Novi Pazar - Tutin.posto si sve slagao ono sto si obecao na trgu u Novom Pazaru.amnezija ti je jaca strana

Марко

pre 13 godina

Хм, погодио је тему ал' је погрешио публику. Практично живимо у диктатури а не зна се ко већ три недеље лепи плакате по Лазаревцу? Па у овом случају држава угрожава опстанак грађана. Понашате се као да је све у најбољем реду а растачемо се. Ово је борба чланова Владе за своју слободу, јер ће по скидању са власти доста људи морати да иде на робију: зато Влади и не одговарају избори.

mitar

pre 13 godina

Boki ne pije ti ta prica vise vodu!!!
Moras covece da hapsis! Prvi Miska Beka i kompaniju, Baracku u Vladu stavi, a Zukorlica na sud. Za pocetak dosta.
I naravno Mladja da odgovara i to sve brzo uradi i imas moj glas.

Gradjanin Srbije iz Srbije

pre 13 godina

Predsednice.Na slikama vrlo lose izgledate.
Moj najdobronamerniji savet vama,kao coveka srednjih godina i gradjanina koji je uvek glasao za evropsku perspektivu Srbije a ne za utapanje Srbije u Rusku Federaciju,je da lepo raspustite vladu,raspisete predsednicke , parlamentarne,lokalne,opstinskeizbore kao i referendum po pitanju kosova,EU Predlazem vam da na tim izborima ni vi ni DS ne ucestvujete i da uputite poziv i ostali proevropskim strankama(ako ih osim LDP-a ima) da isto ne ucestvuju na njima.Ocigledno da ovom narodu DEMOKRATIJA NE ODGOVARA i da je totalno NEZREO za 21 vek.Budite pametni,sacuvajte svoje zdravlje za sebe i za svoju porodicu.

posmatrac

pre 13 godina

Alo probudi se dragi predsednice, sta pricas to pobogu covece???

Kakve pretnje spominjes, pa ti si LICNO ugrozio drzavu ovim ekonomskim kolapsom ogromnog dela stanovnistva i moralnom degradacijom nevidjenih razmera!!!

Auuuuh, da... Izvinjavam ti se jer sam zaboravio da je ovo jos jedna od tvojih izjava-farsi, pozdravi Sapera i ekipu...

Pospremanje

pre 13 godina

Odakle uopšte ideja da se onom ološu dozvoli da divljaju na proslavi dana državnosti Srbije.
Nešto nije sasvim u redu kada ti jadnici misle da se tako SME I MOŽE!!

choda

pre 13 godina

Ovo sto danas prica Zukorlic to je 90-ih pricao Sulejman Ugljanin ( sadasnji ministar u vladi ) iz toga sledi da mozemo ocekivati da uskoro Zukorlic postane neki ministar!! E moj predsednice...

Mirko

pre 13 godina

Evo konacno se oglasio i drug Tito tj.drug Boris Tadic.Slazem se ja sa Vama druze Borise ali nista ne pricate o armiji gladnih,armiji nezaposlenih,armiji siromasnih.Nista ne pricate o Vasem odlasku i odlasku DS i njegovih satelita.Verujte mi,samo malo postenija vlast u Srbiji i gradjani ce odmah ziveti bolje.Verujte mi,samo malo ozbiljnija vlast i smanjice se stopa kriminala,korupcije,pretnji.verujte mi,samo malo odgovornija vlast i smanjice se rad na crno,bice bolja naplata poreza i nece biti problema sa budzetom.Imali ste priliku,iskoristili ste je za vase licne i partijske interese i budite posteni i obratite se samo kada odlucite da odete.Verujte,gradjani Srbije od Vas jedino ocekuju ostavku i nista vise.

Mislim da ne mislim

pre 13 godina

Jeste samo ti furaj staru pricu kao su sovinisti najveci problem Srbije.

A nikako monopol, korupcija, tajkuni, bezakonje, preglomazan javni sektor, pad zaposlenosti kao produkt prethodno navedenog...

Bre ja se svaki put na salteru drzavne sluzbe osecam ugrozeno. To je gori i veci problem.

Bg

pre 13 godina

Svako,ALI SVAKO ko propagira rasnu,versku,nacionalnu mrznju treba ga pod hitno uhapsiti i kazniti strogo.Da li vas je drugi svetski rat necemu naucio?Koliko je ljudi stradalo zbog fasisticke ideologije?Ko ima pravo da drugog omalovazava?da ga obelezeva zbog nacije vere itd?koji je to mozak.Da li ce drzava da reaguje vise?Da li ce gradjani da reaguju?Pa sta se desavalo tokom 90-ih ovde?LJudi su ubijani zbog vere i nacije,hocemo li ponovo to da gledamo nemo ili da se suprodstavljamo?Najopasnije je tokom gladi i besparice kada su ljudi najosetljiviji mesati tesko finansijsko stanje sa nacionalnim pitanjima.To su u istoriji uvek koristili da optuze manjinu ili vecinu za nacionalno ugnjetavanje a svi znamo sta to donosi.Moj apel je samo Smrt Fasizmu bilo koje vrste.21 Vek je,valjda smo nesto naucili.

Ex Prezidente

pre 13 godina

Kome dear prezidente - uskoro ex, da se obratimo za zastitu minimuma egzistencijalnih prava miliona gladnih i promrzlih gradjana u zemlji Srbiji? Ko ce nas da zastiti?
Nadamo se vi, ali se sigurno ne slozemo o nacini na koji je to moguce, mi mislimo da je to moguce jedino vasim odlaskom....

Darko+

pre 13 godina

Istog tog Zukorlica je stvorio Tadic kako bi on dobio odredjenu podrsku u Raskoj oblasti, da bi nakon toga mogao da ucenjuje Ljajica i Ugljanina, kao ne bi mogli da trza mnogo u novoj vladi.
Ko jamu drugom kopa sam u nju upada!!!

Neshha

pre 13 godina

Pa ko se to nama plobudiooooo!!!

Jaoooo, pa neka smo te cekali da se budnes iz zimskog sna kad si tako mocan, lep i kad neprijatelji naseg naroda drhte pred tvojom velicinom i lepotom!!!

Dosta si hranio sujetu, daj nahrani malo narod!!!!

Ili odlazi sto pre to bolje !!!

xob

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."

Kaze i osta ziv. Mi smo upravo takva zemlja oduvek bili, jesmo i bicemo dok nam takvi kao vi odlucuju. Zali boze ministarstva za ljudska i manjinska prava, bolje da ga ukinu potpuno, manja bi steta bila nego sa onim sovinistom Ciplicem.

MUKNAVI

pre 13 godina

E neka si im reko` isprepadali su valjda,pa ce se smiriti!A je li, zasto mi placamo policiju i ostale koji trebaju o tome da se brinu? Ili mozda oni ne mogu krenuti da rade svoj posao dok im ti ne kazes..drz ove? Mi smo bas pravna drzava.. zabole glava od razlike onog sto pise u udzebeniku.. i nase stvarnosti. Izmesalo se brale, pa imamo ..buckuris!

Buna protiv dahija

pre 13 godina

Srbija nije bla,bla,bla, zato svi bi morali da bla, bla, bla i zbog toga bla,bla,bla.

Opet prazna priča. Zašto službe čiji si predsednik ne rade svoj posao? Zato što ni ti ne radiš svoj. Skloni se više da te ne gledamo.

Iza Brda

pre 13 godina

"Nahrani gladne, i napoj žedne, i tek tada ćeš poneti barjak slobode". Dostojevski, "Karamazovi"... Čitaj malo Predsedniče, dok si na oporavku...

vrana

pre 13 godina

drug predsednikkkk,
mi (narod, koji na zemlji hodamo), NEMAMO para u svojim novcanicima !!!!
alooo, zemlja zove mars !!
cujete li nas marsovci??

@nn

pre 13 godina

[sarcasm]Evo ljudi ja mislim da je Boris Tadic jedna veoma organizovana osoba.On za svaku situaciju ima veoma pametnu , pripremljenu recenicu.
"Napadnuti novinari"
"Drzava nece tolerisati XY"
"Pad standarda"
"Drzava ce se stati na kraj XY"
"Korupcija u porastu"
"Niko nije jaci od drzave"
[/sarcasm]

Jovan

pre 13 godina

Tek sam sad shvatio: pa on misli da Srbija pocinje od njega?! Kao da nista nije postojalo ranije? Devedesete, na primer? Crni Tadicu, cujes li ti sebe ponekad? Na stranu sto ti je nastuo neprimeren trenutku. Ali, na to smo vec navikli.

čovek

pre 13 godina

Slažem se,
ali predsedniče ko Vas je pitao za to? Ako postoje institucije sistema onda će svi raditi svoj posao i zaštititi sve građane pa i novinare.
Meni se čini da malo uzimate tajmaut u vreme potpunog nepoverenja i nesigurnosti i u Vas i u Vašu diletantsku vladu.

milan smederevo

pre 13 godina

Eto ti ga vraze. Ja mislio on ce da se javi na temu koju je nametnula gospodja Verica Barac, kad ono - on po stoti put izasao da skuplja glasove i da preti u prazno manikiranim prstom.
Samo sto, rekao bih i po komentarima, to vise ovde ne prolazi...

Do izBora dva putića.

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje."

Ergo, planeta zemlja je ravna, nose je četiri kamile na grbači a terazijski plato je centar sveta.

ko vas ne zna skupo bi vas platio

pre 13 godina

Drzava ce spreciti pretnje kada tajkuni sagrade most, dobijemo 1000 evra od akcija, uspe reforma sudstva, zaposlim se kao jedan (ali vredan) od 500 000 novozaposlenih, plata ne bude najmanja u regionu, zavrsi se koridor 10 pre roka, a pravda i odgovornost za rec i delo najzad zazive i u ovoj zemlji.

pravoslavac

pre 13 godina

ON je nasledio oratorske vestine, ucen je samo da obecava i nista vise.
Narod ko narod, uvek ovca sa sisanje.
Prema svecu i tropar, (jos za narednih 100 godina) vlast ostaje,mentalitet nije promenjen od Turaka.Jos je dobro da imamo i drzavu.

goca boca

pre 13 godina

cu, ces ce, cemo, cete, ce...od buduceg vremena nam je vise zlo sa vama predsednice...dajte nesto uradite danas, sada, odmah u ovom trenutku...ako ovako nastavite izbegavajuci sadasnjosti buducnosti nece ni biti!

nele

pre 13 godina

U centru Smedereva se otimaju torbe i novcanici u sred bela dana, kradljivce nema ko da nadje, ko ce koga da zastiti u nasoj tuznoj Stradiji. Ljudi se javno optuzuju i istima se javno sudi preko medija, ko ce koga zastiti u nasoj jadnoj Stradiji. Tuzan je i jadan predsednik nase Stradije.

Bledi

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje" Zasto ne kazes da ces ti kao predsednik uciniti sve da se do takvih stvari ne dolazi. Zasto izjavljujes da "Srbija nikada nije bila..." Kome ti to pricas bre? I kako si siguran da nikada nece biti...

Bane

pre 13 godina

Predsednice ovo je mozda uspevalo pre par godina. Narod se vise ne peca na tvoje medijske nastupe gde ti zaris i palis. Samo je valilo da si rekao da je i za ovo kriv Dinkic

Slavica Subotica

pre 13 godina

"Niko ne sme da vas bije" već viđeno.
Lazarevac je već 3 nedelje oblepljen, da je neko hteo sprečiti već bi bilo sprečeno.
Vreme je za novu ploču, predlažem naslov "Niko ne sme da vas potkrada".

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

bolje spreci bahatost hiljade poslodavaca koji ne isplacuju radnicima plate, bolje spreci lopove na funkcijama da ne muzu vise ovaj napaceni narod...

Duca

pre 13 godina

Uvek kada su nas vlasti stitile mi smo nagrabali. Nemojte nas toliko stititi. Koliko vi brinete za bezbednost gradjana to najbolje znaju u Strazburu.

bob

pre 13 godina

pojavim se ispricam ti pricu koju treba da se isprica i ne uradim nista... Borise brate mili ili nesto uradi ili se mici.. kakav ti je gust vladati korumpiranom zemljom gladnih i prevarenih ljudi u kojoj si ti samo sladunjavi orator bez petlje da uradis bilo sta korisno... ljuta je rana i ljuta trava leci

Mitrovica

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila i nikada neće biti zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje. Kada si bre rodjen da ne znas sta govoris,probudi se sada je 2011 godina.

Urke

pre 13 godina

Uticaj sa strane je više nego očigledan...
Moramo se ujediniti kako znamo i umemo, iskoreniti korupciju, parazite sistema pohapsiti i omogućiti gradjanima da rade.
Vlast ili opozicija isto će proći ako narod nema leba da jede.

Dejan

pre 13 godina

Borise prestani vise da pricas i pocni nesto konkretno da radis. Srbija je postala zemlja u kojoj izuzev sacice ljudi vise nikome nije dobro.
A to i takvo stanje zele da iskoriste najmracniji delovi ovog drustva.

daleko sam ja

pre 13 godina

Od davne 1989 pa sve do danas slusamo jednu te istu pricu. Sve jedan po jedan zastitnik i branioc . Nekada je Milosevic branio Srbe i Srbiju pa je rasturio Jugoslaviju ,naneo Srbiji takvu katastrofu da se ne moze nikada oporaviti ( kada se rasturi Jugoslavija i stvori "velika Srbija" , Srbi ce jesti zlatnim kasikama a sada Srbi jedu drvenim kasikama ako su svesni ). I na kraju braneci Srbe i Srbiju izgubio KiM. Zatim je Kostunica "veliki" branioc Srba i srpstva napravi malo manju stetu Srbiji od Milosevica ali je na silu oterao C. Goru od Srbije, ostala Srbija bez mora i stvorila od brace velikog neprijatelja koi priznade Kosovo Republiku ( Crnogorci ce svi polipsati od gladi bez Srbije a narod podrska i blejanje). Sada Tadic isto ratuje sam sa sobom . Napravio je pobunu u Sandzaku sa Ciplicem , Ljajicem da bi skretao paznju i zamajavao narod koi je jadan , bedan , siromasan, nezaposljen, obespravljen , unistena drzava...... Da bi se moglo krasti , pljackati ..... Pita neko u jednom komentaru ;"kako to da juce deca srednje skole N. Sad mogu da uzvikuju parole ubi ,zakolji da siptar ne postoi a da Tadic ne reaguje i ne oglasi se" ? Pa ja cu ti odgovoriti to je demokratija na srpski nacin , oni su patriote i zastitnici srpstva i Srba. A ako bi nedaj Boze neko drugi na njihovom mestu rekao TO ... E to bi bio fasista, iredentista, nacinalista..... i svi bi mi skocili da ga proteramo , unistimo .... opet nasa demokratija. I da zvrsim ; Tadicu ostavi se tih lupanja jer si providan kao staklo na prozoru. Znas ti dobro sta si sve obecavao za tvoja dva mandata predsednicka. Znas ti dobro da ni 1 % od toga nisi ispunio nego si 99 % sve nazadno uradio i sve si slagao . Ma nadam se da vise ni narod nije ovca pa da ga palis sa tvoim odbranama . Svi ste Tadicu isti i cim vam zagusti a vi opali po nacinalizmu i protiv svoih gradjana .

Milan

pre 13 godina

Nemoj da se pravis blesav. Koji je tvoj odgovor na poziv Verice Barac da raskrstis sa tajkunima? Ovo moze da izjavi svako, odgovori ti na postavljeno pitanje.

pravda

pre 13 godina

E moj Tadicu! Tebi treba insajder da pokaze sta se radi u drzavnom preduzecu, I sad ce ta drzava da stiti drzavne lopove. Ovo je ostavka za Dacica a i premijera.

Petar Pan

pre 13 godina

"bez obzira kojim se poslom bavili"
Pa problem i jeste u tome sto se ljudi ne bave nikakvim poslom pa od viska vremena pocnu da mrze druge, tebe i sebe na kraju. Organizuj radnu akciju nesposobnjakovicu, smisli nesto pametno i organizuj ljude pa ces videti da se niko nece mrzeti.

Albanac Presevo

pre 13 godina

Kada sam slusao danas reakciju Predsednika Tadica na jutarnim vestima u Radio B92 nisam mogao da verujem svojim usima. Bravo predsedniku za odlusnoscu da brani Aidu Corovicu, hrabru zenu iz Sandzaka, za njegovu reakciju protiv skrnavljana spomenika Bajrama Sabanovica i sve ostalo. Ali sokiran sam kada sam slusao da je predsednik bio potpuno ravnodusan kada su uzvici srednjoskolaca iz Novog Sada u pitanje. Za one neinformisane juce su srednjoskolci iz Novog sada ukupili u centar grada povodom trece godisnjice proglasenja nezavisnoti Kosovo i izvikali "ubij, zakolji da siptar ne postoji"!
Jel ovo opisuje stanje Srbije, ili ne, postavlja se pitanje? STRASNO!!!

Dejan

pre 13 godina

Daj bre covece mani se vise praznih prica muka mi je vise od tebe!

Ili hapsi teroriste i naciste ili se bre zavuci u svoju kancelariju.

Sta me be briga za tvoje kolosalne izjave, to vise ni kod koga ne pali, e bre...

Kap u Okeanu

pre 13 godina

Boze dragi, kako su ovaj covek i njegove reci "izbledeli" !
bla bla bla, bla bla bla, drzava ce ovo, drzava ce ono,
drzava se sprema da uradi, evo samo sto nismo poceli da radimo, "drzava ce spreciti ovo", drzava ce spreciti ono, i tako od dana kada je dosao na Vlast !
A sve sto je ta "drzava" dosada uspela da "spreci" je samo da ne mrdnemo s'mesta !
Cudi me jedino kako ta da pred ovim problemima nije odputovao u posetu Rumuniji ?
Bla, Bla, Bla,...

Miodrag Nikolić

pre 13 godina

Čoveče, očisti prvo svoju stranku i stvori uslove za jedan drugačiji vrednosni sistem, a ne da se blefiraš bomba izjavama !!!

samo da nebude gore

pre 13 godina

Srbiji, prema poslednjim podacima živi 652.869 apsolutno siromašnih građana. To je, na primer, populacija jednaka broju stanovnika Kragujevca, Subotice, Užica i Kraljeva zajedno. Siromašnih je tokom poslednje dve godine sve više, a samo 2010. je broj onih koji nemaju ni za najosnovnije potrebe povećan za oko 100.000.

Čak i prosečna zarada podeljena na više članova domaćinstva mnoge ostavlja praznog stomaka. Daleko od raskoši živi i većina penzionera, jer u proseku primaju malo više od 21.000 dinara.

Granica siromaštva znači da čovek sa 277 dinara dnevno, što je 3,7 dolara, treba da zadovolji sve svoje životne potrebe. Metodologija Svetske banke je još striktnija. Za njih su apsolutno siromašni oni koji dnevno raspolažu sa manje od 1,25 dolara. Na čitavom svetu, pokazuju podaci Svetske banke, ispod linije siromaštva živi čak 1,2 milijarde ljudi, a mi smo pokušali da utvrdimo koliko bi među njima moglo da bude građana Srbije.

Kada se fond zarada u jednoj opštini podeli i na nezaposlene građane, takav prosek otkriva da je u Srbiji priličan broj onih
E MOJ "SHEFE PREDSEDNICE"... O ovom se radi u Srbiji,DOSTA GLUMATANJA;HOCEMO DELA I REZULTATE.To vam je i pre par godina i Karla naglasila:HOTCHU REZULTATE!!!...

Gertgeen tot Sint Jans

pre 13 godina

(Drzava ce spreciti pretnje) Ne drzava nece moci da spreci pretnje iz prostog razloga jer su one vec izrecene. Drzava bi sada vec morala da se pozabavi sprecavanjem otvorenog politickog nasilja u konkretnom slucaju, kako do njega ne bi doslo. Mada tesko, buduci da se u Srbiji nasilje neguje poput brenda,... Nasilje je ovde odavno prestalo da bude nuzno zlo da bi postalo metod resavanja problema,...

sasa jokic

pre 13 godina

Jak si na recima, a dela....0!
Kako mi stitimo ljude koji se bore protiv korupcije i kriminala, tak osto im damo obezbedjenje i ogranicimo im kretanje i pravo na normalan zivot. Umesto da pohapsimo one koji prete?! Tako salju poruku ljudima; Na zalost ne mozemo da ih hapsimo, mnogo su jaki, ali cemo zato da vas cuvamo! Da su mu savetnici malo inteligentniji, rekli bi mu da je bolje da cuti, ili mozda saltaju prema Tomi?!

kremica arija

pre 13 godina

Kad nekoj vlasti, bilo kojoj u svetu postane tesko, i bude poljuljana, ona odmah trzne i preti toljagom "drzava".
Kad narodu bude tesko on ogugla, sve do jednog momenta. (Vidi Egipat &Co)
Kad se narod izduva u revolucijama(kao posle 5. Oktobra), opet se vrati kao pitomo jagnje svojoj svakodnevnosti, i uz neku novu vlast slavi buducnost. (kao npr. za vreme Kostunicizma i Tadicizma)
Kad nasi politicari shvate da je narod drzava... kad ce da shvate?

blok 11c

pre 13 godina

"Srbija nikada nije bila ... zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje..."

Izreći ovakvu laž, znači stati na stranu nacionalista i šovinista. Tadić nije šovinista, sigurno, ali se sve vreme svoje vladavine umiljava i dodvoruje šovinistima, lopovima svake vrste i, naravno - tajkunima.

Tadić vodi politiku koja je u suprotnosti sa interesima ogromne većine građana Srbije.

Stojadinovic Zoran

pre 13 godina

Borise,
sve mi se cini da gubis zemlju ispod noge. Srbija nije Beograd, nije Knez Mihajlova. Dodi u Veliku Planu. Hvala i poz......

miroljub

pre 13 godina

Tako je bilo i prosli put i ne jednom, a nemili dogadjaji se opet ponavljaju.Samo prica i nista ne radi, a onda je kriv Dinkic.Sramota, Tadic=Milosevic

Sinisa

pre 13 godina

gospodine tadicu , ovo sto vi govorite je sasvim jasno i normalno u civilizovanim drzavama.
ali ko ce to kod nas da cuje ?
suvise smo sanjali,kad bude ,,demokratija",evo nas za pet godina na nivou nemacke...(i ako su oni trebali 20 godina posle rata da se jednom nedeljno najedu mesa).
sad kad smo se otreznili,ekonomska kriza dosla,pola naroda sirotinja....mentalitet 90ih jos uvek na sve strane - koga zamaraju pravo i zastita
manjina ?
zastita ljudski prava a svi vaspitani u kolektivnom umu.
dovoljno je bilo sta smo dosada mogli iz skupstine da vidimo.koja ,,kultura" izmedu vas ,,pametni i skolovani", a predstavljate narod !

mail

pre 13 godina

Tadic je poceo samo da daje izjave u vezi nacionalistickog istupanja. Nista vise zaposlenje, zarade, cene...Jos samo da kaze, I JA VOLIM VAS I NIKO NESME DA VAS BIJE.

bRKO

pre 13 godina

A kad' ga vidim sa ovim prsticem ... nije to slucajno, to ga uce kako da preti stadu, urezuje se to u podsvest, pa kada kaze, sutra su izbori, stado u naletima jurisa na biralista. Taj dan lepo doruckujem, pa na planinu, u prirodu, da ne slusami ne gledam. Da oni kazu, "sutra svi na planinu" ja bih mozda otisao u kafanu. BOJKOT!

pera

pre 13 godina

Brankici su kao dali obezbedjenje,to je u redu ali se iza toga krije prljava igra onih koji ne zele da Brankica ide dalje,tako da su ovim potezom njoj zavezali ruke da bi oni bili jos neko vreme bezbedni.U Srbiji su tako velike mucke da je to neopisivo.Narode kada bi samo mogao da saznas sve o nasim politicarima...Kakve su to igre da se neko ko otkriva kriminal stavlja u zastitu(pritvor)a da se ti kriminalci slobodno setaju i bogate i dalje na racun naroda i njihovih politickih sticenika?

Aleksandar

pre 13 godina

Gospodine predsedniče,

nazalost, kod Vas sve ostane samo na rečima i podignutom prstu!!!
I tajkuni su se tresli posle Vaših pretnji tri dana i nastavili po starom!!!
Zukorlić je samo vešt manipulator, kome ste Vi i Vaša politika napravili prostor za
ovakvo delovanje, jer ste kooptiranjem u vlast Ugljanina i Ljajića mislili da ste završili
posao u Raškoj-Sandžaku.Ti ljudi dole su GLADNI i siromašni,prevareni,opljačkani kao i ostatak Srbije i na takvom tlu gospodin Muftija vrlo lako može da radi to što radi.
On gradeći svoju političku karijeru, kao i ostali mešetari samo sije seme svoje buduće moći na izneverenim obećanjima koje je dala ova Vlada( putevi,auto-putevi, ekonomski razvoj, ekonomska saradnja sa Turskom, suzbijanje kriminala i da ne nabrajam više poznate stvari i obećanja koja su dobili i ostali delovi naše razorene Srbije).
Nama je potrebna državnička, odgovorna politika, zato Vas molim, dosta je više obećanja, smenjujte ove ljude koje ste postavili, pozivajte ih na odgovornost, hapsite kriminalce i oduzimajte im imovinu!!!
Inače će Srbija postati '' zemlja šovinizma, nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje’’, ako to do sada nikada nije bila!!!

akter

pre 13 godina

Gospodine predsedniče, apsolutno vas podržavam u stavu da novinarima niko ne sme da preti! Šta ćete u skladu sa tim svojim stavom preduzeti protiv predsednika opštine Kula Bukvića i predsednika SO Kula Kovača, kadrova DS,koji su brutalno izbacili novinare sa sednice SO Kula? Počistite prvo u svom dvorištu, ako ste ozbilnji!

Cezar

pre 13 godina

Bilo bi lepo kada bi svi jednostavno prestali da se delimo, mrzimo, ubijamo, otimamo, pljujemo... Volite se ljudi bre, zivot je kratak...

MANJINA

pre 13 godina

E pa dragi Moj Predsednice, ja kao gradjanin RS koji zivi na severu KiM,smatram da su moja prava zntano ugrozena upravo od lica koji ljude dele na ono sta si,a ne kakav si covek,a ovde ih je mnogo,tako da vas ovim putem pozivam da zastitite sve manjine koje zive na severu,a ugrozena su od razno raznih grupica,tzv, "patrijota"!!!!

neša

pre 13 godina

Sećam se skoro je bilo, ljudi iz Novog Pazara su sebi odsecali prste i zakivali eksere u šaku. Ne sećam se više koje su vere i nacije bili što nije ni važno jer ih spaja jedna zajednička tema a to je kako preživeti.Ja iskreno verujem da takve ljude niko i ništa ne može da okrene jedne protiv drugih.

Banjac

pre 13 godina

O svemu je Tadic mrsio po malo, ali ni reci o Kolubari da pokaze cvrstinu. Gde su cestitke Brankici Stankovic za raskrinkavanje ovog lopovluka? Ili bi je radije uhapsio za ovo "talasanje"?

Dileme nema!

pre 13 godina

Predsednik i vlada su u problemu, jer su svesni da za njih niko nije glasao! Glasaci SPS-a nisu glasali za ovo, a jos manje glasaci DS-a! O G17 i da ne pricam. Ako vas zanima gde je predsednik bio tokom 90-ih, verovatno je cekao da formira vlast sa SPS-om i nasledi Slobodana Milosevica.

Petar 2

pre 13 godina

Ово баш много личи на "Дан мрмота" (само је крај мало сумњив).
Сећате ли се тог филма?
Ја мислио да је то једна лепа роматично-фантастична комедија, кад оно: НАША СТВАРНОСТ (у бескрајном понављању једног те истог)

Petar 3

pre 13 godina

Зар у техничкој служби кабинета Председника нема ноког да поправи тај грамофон, или бар да промени ту изгребану плочу?