Subota, 15.01.2011.

13:24

LDP: Država tvrdoglavo štiti Ruse

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović kaže da će ta stranka odmah predložiti konkretnu izmenu Zakona o akcizama.

Izvor: Tanjug

LDP: Država tvrdoglavo štiti Ruse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

eurus

pre 13 godina

A Cedo, sto ti ponekad malo ne prokomentarises poklanjanje US Stila (u cemu si i ti ucestvovao), Zastave i na stotine drzavnih firmi koje su poklonjene EU i USA. Ti si ili neko kome su Rusi licno mnogo zla ucinili ili placenik Bele kuce. Bice da je ovo drugo

Branko

pre 13 godina

@miloje
Gospodine Miloje, u Srbiji ima Srba i oni vole svoj bratski pravoslavni narod-Ruse a takođe ima i Srba-vazala i oni vole svoje gazde-nalogodavce. Geni su čudo i iver ne pada daleko od klade.

miloje

pre 13 godina

@ Pittsburgh
Neznam gde Vi zivite? Srbi nisu poznati po patoloskoj mrznji. Rusi nikada nisu napravili nikakvo zlo Srbiji i neznam zasto ih mrzeti. Zapadnjaci su nas kroz istoriju takoreci tamanili. I pored toga ne vidim patolosku mrznju prema zapadu kao kod Vas prema Rusima.

baba Djona

pre 13 godina

Cedo, odakle ti to silno iskustvo a nemas dana radnog staza, odakle ti tolika kuca a nemas dana radnog staza, odakle ti toliki vozni park a nemas dana radnog staza, to ti nama odgovori pa onda u politicki brlog sa ostalom stokom da ides, mi ostajemo da bauljamo po kontejnerima..

liberal

pre 13 godina

LDP je dobra opcija sa doslednim ljudima ali ovaj Čeda mora da se malo povuče ili da ga povuku iz stranke i dokažu da je dobrobit društva iznad pojedinca. Stranka u kojoj vlada jednokratija ne može se boriti za demokratiju, kraj priče. Dal je Čeda, Velja, Boris, Mrka ili Krka nebitno. U trenutku kada ovaj dobije moć u svojim rukama biće isti ako ne i gori kao i Tadić, Koštunica i Milošević.

Pittsburgh

pre 13 godina

@aca: zaista ne znam zbog cega Ceda mrzi Ruse, koje mrze i skoro svi ljudi koje poznajem. Prvo su nas pravili budalama za vreme bombaradovanja, pa smo im posle poklonili NIS. a uzput, decenijama od Rusa kupujemo najnekvalitetniji benzin. Zaista, sto rece ovaj Aca, a zasto to Ceda (i pola Srbije) ne voli Ruse ?

cyberka

pre 13 godina

hajde da ne mesamo babe i zabe, ako bas ne moramo :) Mozemo mi da kazemo da drzava treba da stiti domace rafinerije zarad spoljnotrgovinskog bilansa, ali onda ne treba da potpisuje SSP i da po osnovu njega trazi ulaz za nase proizvode u EU. Stap ima dva kraja i ako mi pocnemo da "stitimo" nase trziste, oni ce jednako "stititi" svoje i onda necemo uvoziti benzine, ali necemo ni izvoziti zito i ostalo.....vrzino kolo :(
Ima jos jedan aspekt koji se ovde ne ramatra, a to je kvalitet goriva i samim tim vazduha koji disemo. Novi pravilnik o kvalitetu goriva koji je stupio na snagu 01.01.2011. uvoznicima propisuje da se moraju uvoziti evropski kvalitet benzina, dizela i autogasa, dok se nIS-u ostavlja mogucnost da ekskluzivno proizvodi i prodaje D2 i obicni benzin (jeftinije zbog manje akcize)!! Ide se cak dotle da se samo NIS-u ostavlja pravo da jos dve godine moze industrijski tecni naftni gas (za plinske boce) da prodaje kao autogas!! Stvarno nisam protiv, ali bar da nam nisu onako igrali po zivcima sa najavom tzv.liberalizacije i nizih cena pred Novu godinu, lakse bih progutala, majke mi :)

Proka

pre 13 godina

@Шумадинац

Pa od kada je nama zapad neprijatelj? Jel tvoje pamcenje doseze samo 15ak godina unazad? Evo, ocigledno da znas da koristis internet, potrazi malo dublje nasu istoriju 50-100-200 godina, pa vidi ko na nije branio i ko nas je branio, ko ej davao pomoc ko nije itd...

INTERNET TRGOVINA

pre 13 godina

ocekujemo od Jovanovica da se isto tako bori za liberalizaciju trgovine preko interneta i smanjenje dadžbina.ili mu ..to nije bas u interesu,a?

milezr

pre 13 godina

Posto si, Cedo? Rusofob a konstantno daje podrsku DS vladi i vecinu u Skupstini. Vladi koja se kaci sa EU, a istovremeno "vodi" Srbiju u tu istu EU, oko favorizovanja ruske firme i njihovog benzina. Ceda nema kicmu i obraz mu je kao djon.

Mister No

pre 13 godina

Ma kakvi Rusi, Amerikanci, NATO, EU. Oni stite svoje bankovne racune a nebitno im je kome ce se prikloniti. Lova je jedino bitna. Nas jos samo Bog moze da sacuva, od ovih nema leba. *****, ETO TO STE.

Dalavera kuravela

pre 13 godina

Cedomire,legendo,gromado od coveka.Svaka ti cast,ko sto onomad napisah za Acu mog ispisnika to vazi i za tebe.Mladji si od mene godinu dana 1971 god. NIKADA u zivotu nisi radio,Aca je bar neko vreme upravljao bazenima,i ti ,druze moj,domacine Srpski,izdrzavas porodicu,suprugu i cetvoro dece i placas redovno komunalije i infostan i kablovsku televiziju i internet i telohranitelje i kucne ljubimce i stizes da se brines i za majku nam Srbiju!Ljudino,svaka ti cast,i ti i drug tvoj Aca (prim.a.Vucic Aleksandar)svaka cast jos jednom.Nema sta kad je covek sposoban,vredan,moralan(dobro on nema veze sa tim,mislim moral).sve postize,ih kad bi bilo jos vas takvih bar pola miliona gde bi nama kraj bio....
U pravu si sve sto kazes,jedino ti dajem savet,dobronameran,nemoj mnogo da se sekiras oko Drzave mlad si,tek treba da skolujes decu a ovde to nije bas lako i ja ih imam Bogu hvala dva pa znam kako je to.Tesko,verujem da ti i tazbina malo pomaze kao i meni,uzme se neka parica i na svercu i na koki,na kokicama,kupis pilice pa cuvas, porastu pa prodas...E moj druze ispisnice,ljudino....Da te dao Bog izglasamo pa ces da nas (nam)sredis stanje i Drzavu..e moj CEDO da si nam ziv i zdrav...Napomena-iznosim licno misljenje i svoju analizu politicke scene...

Pancevac

pre 13 godina

Trik pitanje za Cedu: da li bi drzava povecala akcize da Rusi nisu vlasnik NIS-a? I da je sam BP vlasnik, drzava bi povecala akcize, jer akcize pune razvaljenu drzavnu kasu koja hrani ne gomilu, nego planinu parazita (koji su pojeli i zidove kase a ne samo pare). Znaci drzava stiti partijsku klasu kvazi demokratske provijencije. A da li je LDP u sastavu partijske klase i muze ovaj jadni narod zajedno sa svom pozicijom-opozicijom? Pa Agencije po Pancevu (i mi imamo ta cudovista) su prepune malobrojnih kadrova LDP, Veljina NS razvaljuje grad na sastavne delove (kradi, otmi, drpni sta mozes), a na vlasti su DS i DSS u koaliciji. Kofa sa pomijama.

rajko

pre 13 godina

nisam zatucan covek. rusi, dajte pare pa da se igramo rusofila. ne moze ovako, mi vam damo sve, a vi nama nista-prvo milijardu evra, pa ispade milijardu dolara, a u stvari milijardu nicega. eu lopovi bar nas ne vuku za nos da smo neki ortaci.

Војвођанин

pre 13 godina

Лепо. Тито се окреће у гробу 3500об/мин. Руси главни играчи у Србији и нема назад. Државе под Варшавским пактом једва се отарасили Руса а "Mи" бежимо под крила Руске федерације. Ко је то "Ми"? "Ми" су они који имају директне финансијске интересе. Просто и једноставно. PS. Они који пљују по ЕУ они појма немају шта је ЕУ - или знају али нису гласачи него тајкуни и политичари који су им сателити. За оне који то не знају ево мојих скромних дефиниција ЕУ. Европска Унија је унија (дружина) држава који су прихватили принципе, стандарде, начела који самим тиме чине клуб један од најразвијених држава на свету - који су пример осталом делу света који то нису а теже да их сустигну ако баш желе и немају друга посла.!? :-) Е сада. Ако Србија хоће да иѕостане иѕ ЕУ биће нам весело и неће нам бити досадно и фино ћемо наше политичаре запослити још неколико деценија унапред без обзира који ће заузети позицију. Можемо бити неутрални у свему али то ти је оно "нит' смрди нит' мирише". Срце ми плаче.

crnipatak

pre 13 godina

Jeste da nije neki izbor,ali trenutno jedini zdravo razumni politicar.Ali sta nam to vredi kad npr.jedan sumadinac koji pise cirilicom nikad nije izaso iz svog sela,to nece nikad da shvati.

Dragan

pre 13 godina

Vlada i ostala ekipa iz Beograda je zaduzila, centralizovala, odvela u ratove i opljackala ostatak Srbije. Nema tu interesa nikakvih, ni Ruskih ni Evropskih ni Americkih. Samo privatnih, nekolicine na vlasti. Svejedno Toma ili Ceda, svi vole nekretnine po Senjaku i Dedinju + veliki bankovni racun u Svajcarskoj. To je nama nasa borba dala.

Petar

pre 13 godina

Tako je Cedo,samo ostro i napred.Vecina u narodu je neobavestena i manipulisana od strane prevaranata.Nadam se da ces sa svojom strankom napokon da se ostro suprotstavis prevarantima u vladi i neces dozvoliti da saradjujes sa njima u prljavim igrama protiv interesa naroda.Imam nade samo jos u tebe.Kada bi ovaj narod samo malo vise otvorio oci i usi...mladi mislite o svome zivotu i buducnosti a ne o divljastvu.

vidakis

pre 13 godina

Kasno je.Rusofili su prodali zemlju.Treba se spremiti na decenije ruske vlasti.Kao kod komšija Rumuna,Bugara,Madjara..koji su se iščupali.
Nard još ne shvata,za par godina počeće da se buni.

Шумадинац

pre 13 godina

ЛДП и Јовановић тврдоглаво бране НАТО, евроатлантисте, све наше непријатеље, странце,......вероватно мора, човек почео у фармеркама, завршио у вилама,лимузинама, скипоценим оделима, лова до креова. Само га слушајте , загарантована вам је дефинитивна пропаст, мој народе!

djole

pre 13 godina

Nije baš to istina. Država štiti rafinerije u Srbiji i nije bitno što su ruske. I da su Amerikanci vlasnici trebalo bi ih štiti. U suprotnom ćemo sav benzin da uvozimo što će pogoršati već očajan trgovinski deficit Srbije.

Branko

pre 13 godina

Ova Vlada treba da štiti interese "Novog svetskog poretka" i USA. Vlada takođe treba da uskladi svoj rad sa principima Fondacije Fridriha Nojmana ako želi da bude članica "Mittel Europe" (1914)

vidakis

pre 13 godina

Kasno je.Rusofili su prodali zemlju.Treba se spremiti na decenije ruske vlasti.Kao kod komšija Rumuna,Bugara,Madjara..koji su se iščupali.
Nard još ne shvata,za par godina počeće da se buni.

Dragan

pre 13 godina

Vlada i ostala ekipa iz Beograda je zaduzila, centralizovala, odvela u ratove i opljackala ostatak Srbije. Nema tu interesa nikakvih, ni Ruskih ni Evropskih ni Americkih. Samo privatnih, nekolicine na vlasti. Svejedno Toma ili Ceda, svi vole nekretnine po Senjaku i Dedinju + veliki bankovni racun u Svajcarskoj. To je nama nasa borba dala.

Petar

pre 13 godina

Tako je Cedo,samo ostro i napred.Vecina u narodu je neobavestena i manipulisana od strane prevaranata.Nadam se da ces sa svojom strankom napokon da se ostro suprotstavis prevarantima u vladi i neces dozvoliti da saradjujes sa njima u prljavim igrama protiv interesa naroda.Imam nade samo jos u tebe.Kada bi ovaj narod samo malo vise otvorio oci i usi...mladi mislite o svome zivotu i buducnosti a ne o divljastvu.

Шумадинац

pre 13 godina

ЛДП и Јовановић тврдоглаво бране НАТО, евроатлантисте, све наше непријатеље, странце,......вероватно мора, човек почео у фармеркама, завршио у вилама,лимузинама, скипоценим оделима, лова до креова. Само га слушајте , загарантована вам је дефинитивна пропаст, мој народе!

crnipatak

pre 13 godina

Jeste da nije neki izbor,ali trenutno jedini zdravo razumni politicar.Ali sta nam to vredi kad npr.jedan sumadinac koji pise cirilicom nikad nije izaso iz svog sela,to nece nikad da shvati.

Војвођанин

pre 13 godina

Лепо. Тито се окреће у гробу 3500об/мин. Руси главни играчи у Србији и нема назад. Државе под Варшавским пактом једва се отарасили Руса а "Mи" бежимо под крила Руске федерације. Ко је то "Ми"? "Ми" су они који имају директне финансијске интересе. Просто и једноставно. PS. Они који пљују по ЕУ они појма немају шта је ЕУ - или знају али нису гласачи него тајкуни и политичари који су им сателити. За оне који то не знају ево мојих скромних дефиниција ЕУ. Европска Унија је унија (дружина) држава који су прихватили принципе, стандарде, начела који самим тиме чине клуб један од најразвијених држава на свету - који су пример осталом делу света који то нису а теже да их сустигну ако баш желе и немају друга посла.!? :-) Е сада. Ако Србија хоће да иѕостане иѕ ЕУ биће нам весело и неће нам бити досадно и фино ћемо наше политичаре запослити још неколико деценија унапред без обзира који ће заузети позицију. Можемо бити неутрални у свему али то ти је оно "нит' смрди нит' мирише". Срце ми плаче.

rajko

pre 13 godina

nisam zatucan covek. rusi, dajte pare pa da se igramo rusofila. ne moze ovako, mi vam damo sve, a vi nama nista-prvo milijardu evra, pa ispade milijardu dolara, a u stvari milijardu nicega. eu lopovi bar nas ne vuku za nos da smo neki ortaci.

Pancevac

pre 13 godina

Trik pitanje za Cedu: da li bi drzava povecala akcize da Rusi nisu vlasnik NIS-a? I da je sam BP vlasnik, drzava bi povecala akcize, jer akcize pune razvaljenu drzavnu kasu koja hrani ne gomilu, nego planinu parazita (koji su pojeli i zidove kase a ne samo pare). Znaci drzava stiti partijsku klasu kvazi demokratske provijencije. A da li je LDP u sastavu partijske klase i muze ovaj jadni narod zajedno sa svom pozicijom-opozicijom? Pa Agencije po Pancevu (i mi imamo ta cudovista) su prepune malobrojnih kadrova LDP, Veljina NS razvaljuje grad na sastavne delove (kradi, otmi, drpni sta mozes), a na vlasti su DS i DSS u koaliciji. Kofa sa pomijama.

Branko

pre 13 godina

Ova Vlada treba da štiti interese "Novog svetskog poretka" i USA. Vlada takođe treba da uskladi svoj rad sa principima Fondacije Fridriha Nojmana ako želi da bude članica "Mittel Europe" (1914)

INTERNET TRGOVINA

pre 13 godina

ocekujemo od Jovanovica da se isto tako bori za liberalizaciju trgovine preko interneta i smanjenje dadžbina.ili mu ..to nije bas u interesu,a?

Dalavera kuravela

pre 13 godina

Cedomire,legendo,gromado od coveka.Svaka ti cast,ko sto onomad napisah za Acu mog ispisnika to vazi i za tebe.Mladji si od mene godinu dana 1971 god. NIKADA u zivotu nisi radio,Aca je bar neko vreme upravljao bazenima,i ti ,druze moj,domacine Srpski,izdrzavas porodicu,suprugu i cetvoro dece i placas redovno komunalije i infostan i kablovsku televiziju i internet i telohranitelje i kucne ljubimce i stizes da se brines i za majku nam Srbiju!Ljudino,svaka ti cast,i ti i drug tvoj Aca (prim.a.Vucic Aleksandar)svaka cast jos jednom.Nema sta kad je covek sposoban,vredan,moralan(dobro on nema veze sa tim,mislim moral).sve postize,ih kad bi bilo jos vas takvih bar pola miliona gde bi nama kraj bio....
U pravu si sve sto kazes,jedino ti dajem savet,dobronameran,nemoj mnogo da se sekiras oko Drzave mlad si,tek treba da skolujes decu a ovde to nije bas lako i ja ih imam Bogu hvala dva pa znam kako je to.Tesko,verujem da ti i tazbina malo pomaze kao i meni,uzme se neka parica i na svercu i na koki,na kokicama,kupis pilice pa cuvas, porastu pa prodas...E moj druze ispisnice,ljudino....Da te dao Bog izglasamo pa ces da nas (nam)sredis stanje i Drzavu..e moj CEDO da si nam ziv i zdrav...Napomena-iznosim licno misljenje i svoju analizu politicke scene...

Pittsburgh

pre 13 godina

@aca: zaista ne znam zbog cega Ceda mrzi Ruse, koje mrze i skoro svi ljudi koje poznajem. Prvo su nas pravili budalama za vreme bombaradovanja, pa smo im posle poklonili NIS. a uzput, decenijama od Rusa kupujemo najnekvalitetniji benzin. Zaista, sto rece ovaj Aca, a zasto to Ceda (i pola Srbije) ne voli Ruse ?

djole

pre 13 godina

Nije baš to istina. Država štiti rafinerije u Srbiji i nije bitno što su ruske. I da su Amerikanci vlasnici trebalo bi ih štiti. U suprotnom ćemo sav benzin da uvozimo što će pogoršati već očajan trgovinski deficit Srbije.

liberal

pre 13 godina

LDP je dobra opcija sa doslednim ljudima ali ovaj Čeda mora da se malo povuče ili da ga povuku iz stranke i dokažu da je dobrobit društva iznad pojedinca. Stranka u kojoj vlada jednokratija ne može se boriti za demokratiju, kraj priče. Dal je Čeda, Velja, Boris, Mrka ili Krka nebitno. U trenutku kada ovaj dobije moć u svojim rukama biće isti ako ne i gori kao i Tadić, Koštunica i Milošević.

Proka

pre 13 godina

@Шумадинац

Pa od kada je nama zapad neprijatelj? Jel tvoje pamcenje doseze samo 15ak godina unazad? Evo, ocigledno da znas da koristis internet, potrazi malo dublje nasu istoriju 50-100-200 godina, pa vidi ko na nije branio i ko nas je branio, ko ej davao pomoc ko nije itd...

Mister No

pre 13 godina

Ma kakvi Rusi, Amerikanci, NATO, EU. Oni stite svoje bankovne racune a nebitno im je kome ce se prikloniti. Lova je jedino bitna. Nas jos samo Bog moze da sacuva, od ovih nema leba. *****, ETO TO STE.

cyberka

pre 13 godina

hajde da ne mesamo babe i zabe, ako bas ne moramo :) Mozemo mi da kazemo da drzava treba da stiti domace rafinerije zarad spoljnotrgovinskog bilansa, ali onda ne treba da potpisuje SSP i da po osnovu njega trazi ulaz za nase proizvode u EU. Stap ima dva kraja i ako mi pocnemo da "stitimo" nase trziste, oni ce jednako "stititi" svoje i onda necemo uvoziti benzine, ali necemo ni izvoziti zito i ostalo.....vrzino kolo :(
Ima jos jedan aspekt koji se ovde ne ramatra, a to je kvalitet goriva i samim tim vazduha koji disemo. Novi pravilnik o kvalitetu goriva koji je stupio na snagu 01.01.2011. uvoznicima propisuje da se moraju uvoziti evropski kvalitet benzina, dizela i autogasa, dok se nIS-u ostavlja mogucnost da ekskluzivno proizvodi i prodaje D2 i obicni benzin (jeftinije zbog manje akcize)!! Ide se cak dotle da se samo NIS-u ostavlja pravo da jos dve godine moze industrijski tecni naftni gas (za plinske boce) da prodaje kao autogas!! Stvarno nisam protiv, ali bar da nam nisu onako igrali po zivcima sa najavom tzv.liberalizacije i nizih cena pred Novu godinu, lakse bih progutala, majke mi :)

miloje

pre 13 godina

@ Pittsburgh
Neznam gde Vi zivite? Srbi nisu poznati po patoloskoj mrznji. Rusi nikada nisu napravili nikakvo zlo Srbiji i neznam zasto ih mrzeti. Zapadnjaci su nas kroz istoriju takoreci tamanili. I pored toga ne vidim patolosku mrznju prema zapadu kao kod Vas prema Rusima.

milezr

pre 13 godina

Posto si, Cedo? Rusofob a konstantno daje podrsku DS vladi i vecinu u Skupstini. Vladi koja se kaci sa EU, a istovremeno "vodi" Srbiju u tu istu EU, oko favorizovanja ruske firme i njihovog benzina. Ceda nema kicmu i obraz mu je kao djon.

baba Djona

pre 13 godina

Cedo, odakle ti to silno iskustvo a nemas dana radnog staza, odakle ti tolika kuca a nemas dana radnog staza, odakle ti toliki vozni park a nemas dana radnog staza, to ti nama odgovori pa onda u politicki brlog sa ostalom stokom da ides, mi ostajemo da bauljamo po kontejnerima..

Branko

pre 13 godina

@miloje
Gospodine Miloje, u Srbiji ima Srba i oni vole svoj bratski pravoslavni narod-Ruse a takođe ima i Srba-vazala i oni vole svoje gazde-nalogodavce. Geni su čudo i iver ne pada daleko od klade.

eurus

pre 13 godina

A Cedo, sto ti ponekad malo ne prokomentarises poklanjanje US Stila (u cemu si i ti ucestvovao), Zastave i na stotine drzavnih firmi koje su poklonjene EU i USA. Ti si ili neko kome su Rusi licno mnogo zla ucinili ili placenik Bele kuce. Bice da je ovo drugo

Шумадинац

pre 13 godina

ЛДП и Јовановић тврдоглаво бране НАТО, евроатлантисте, све наше непријатеље, странце,......вероватно мора, човек почео у фармеркама, завршио у вилама,лимузинама, скипоценим оделима, лова до креова. Само га слушајте , загарантована вам је дефинитивна пропаст, мој народе!

djole

pre 13 godina

Nije baš to istina. Država štiti rafinerije u Srbiji i nije bitno što su ruske. I da su Amerikanci vlasnici trebalo bi ih štiti. U suprotnom ćemo sav benzin da uvozimo što će pogoršati već očajan trgovinski deficit Srbije.

Branko

pre 13 godina

Ova Vlada treba da štiti interese "Novog svetskog poretka" i USA. Vlada takođe treba da uskladi svoj rad sa principima Fondacije Fridriha Nojmana ako želi da bude članica "Mittel Europe" (1914)

Petar

pre 13 godina

Tako je Cedo,samo ostro i napred.Vecina u narodu je neobavestena i manipulisana od strane prevaranata.Nadam se da ces sa svojom strankom napokon da se ostro suprotstavis prevarantima u vladi i neces dozvoliti da saradjujes sa njima u prljavim igrama protiv interesa naroda.Imam nade samo jos u tebe.Kada bi ovaj narod samo malo vise otvorio oci i usi...mladi mislite o svome zivotu i buducnosti a ne o divljastvu.

vidakis

pre 13 godina

Kasno je.Rusofili su prodali zemlju.Treba se spremiti na decenije ruske vlasti.Kao kod komšija Rumuna,Bugara,Madjara..koji su se iščupali.
Nard još ne shvata,za par godina počeće da se buni.

crnipatak

pre 13 godina

Jeste da nije neki izbor,ali trenutno jedini zdravo razumni politicar.Ali sta nam to vredi kad npr.jedan sumadinac koji pise cirilicom nikad nije izaso iz svog sela,to nece nikad da shvati.

Dalavera kuravela

pre 13 godina

Cedomire,legendo,gromado od coveka.Svaka ti cast,ko sto onomad napisah za Acu mog ispisnika to vazi i za tebe.Mladji si od mene godinu dana 1971 god. NIKADA u zivotu nisi radio,Aca je bar neko vreme upravljao bazenima,i ti ,druze moj,domacine Srpski,izdrzavas porodicu,suprugu i cetvoro dece i placas redovno komunalije i infostan i kablovsku televiziju i internet i telohranitelje i kucne ljubimce i stizes da se brines i za majku nam Srbiju!Ljudino,svaka ti cast,i ti i drug tvoj Aca (prim.a.Vucic Aleksandar)svaka cast jos jednom.Nema sta kad je covek sposoban,vredan,moralan(dobro on nema veze sa tim,mislim moral).sve postize,ih kad bi bilo jos vas takvih bar pola miliona gde bi nama kraj bio....
U pravu si sve sto kazes,jedino ti dajem savet,dobronameran,nemoj mnogo da se sekiras oko Drzave mlad si,tek treba da skolujes decu a ovde to nije bas lako i ja ih imam Bogu hvala dva pa znam kako je to.Tesko,verujem da ti i tazbina malo pomaze kao i meni,uzme se neka parica i na svercu i na koki,na kokicama,kupis pilice pa cuvas, porastu pa prodas...E moj druze ispisnice,ljudino....Da te dao Bog izglasamo pa ces da nas (nam)sredis stanje i Drzavu..e moj CEDO da si nam ziv i zdrav...Napomena-iznosim licno misljenje i svoju analizu politicke scene...

milezr

pre 13 godina

Posto si, Cedo? Rusofob a konstantno daje podrsku DS vladi i vecinu u Skupstini. Vladi koja se kaci sa EU, a istovremeno "vodi" Srbiju u tu istu EU, oko favorizovanja ruske firme i njihovog benzina. Ceda nema kicmu i obraz mu je kao djon.

Војвођанин

pre 13 godina

Лепо. Тито се окреће у гробу 3500об/мин. Руси главни играчи у Србији и нема назад. Државе под Варшавским пактом једва се отарасили Руса а "Mи" бежимо под крила Руске федерације. Ко је то "Ми"? "Ми" су они који имају директне финансијске интересе. Просто и једноставно. PS. Они који пљују по ЕУ они појма немају шта је ЕУ - или знају али нису гласачи него тајкуни и политичари који су им сателити. За оне који то не знају ево мојих скромних дефиниција ЕУ. Европска Унија је унија (дружина) држава који су прихватили принципе, стандарде, начела који самим тиме чине клуб један од најразвијених држава на свету - који су пример осталом делу света који то нису а теже да их сустигну ако баш желе и немају друга посла.!? :-) Е сада. Ако Србија хоће да иѕостане иѕ ЕУ биће нам весело и неће нам бити досадно и фино ћемо наше политичаре запослити још неколико деценија унапред без обзира који ће заузети позицију. Можемо бити неутрални у свему али то ти је оно "нит' смрди нит' мирише". Срце ми плаче.

rajko

pre 13 godina

nisam zatucan covek. rusi, dajte pare pa da se igramo rusofila. ne moze ovako, mi vam damo sve, a vi nama nista-prvo milijardu evra, pa ispade milijardu dolara, a u stvari milijardu nicega. eu lopovi bar nas ne vuku za nos da smo neki ortaci.

Dragan

pre 13 godina

Vlada i ostala ekipa iz Beograda je zaduzila, centralizovala, odvela u ratove i opljackala ostatak Srbije. Nema tu interesa nikakvih, ni Ruskih ni Evropskih ni Americkih. Samo privatnih, nekolicine na vlasti. Svejedno Toma ili Ceda, svi vole nekretnine po Senjaku i Dedinju + veliki bankovni racun u Svajcarskoj. To je nama nasa borba dala.

INTERNET TRGOVINA

pre 13 godina

ocekujemo od Jovanovica da se isto tako bori za liberalizaciju trgovine preko interneta i smanjenje dadžbina.ili mu ..to nije bas u interesu,a?

Mister No

pre 13 godina

Ma kakvi Rusi, Amerikanci, NATO, EU. Oni stite svoje bankovne racune a nebitno im je kome ce se prikloniti. Lova je jedino bitna. Nas jos samo Bog moze da sacuva, od ovih nema leba. *****, ETO TO STE.

Pittsburgh

pre 13 godina

@aca: zaista ne znam zbog cega Ceda mrzi Ruse, koje mrze i skoro svi ljudi koje poznajem. Prvo su nas pravili budalama za vreme bombaradovanja, pa smo im posle poklonili NIS. a uzput, decenijama od Rusa kupujemo najnekvalitetniji benzin. Zaista, sto rece ovaj Aca, a zasto to Ceda (i pola Srbije) ne voli Ruse ?

Pancevac

pre 13 godina

Trik pitanje za Cedu: da li bi drzava povecala akcize da Rusi nisu vlasnik NIS-a? I da je sam BP vlasnik, drzava bi povecala akcize, jer akcize pune razvaljenu drzavnu kasu koja hrani ne gomilu, nego planinu parazita (koji su pojeli i zidove kase a ne samo pare). Znaci drzava stiti partijsku klasu kvazi demokratske provijencije. A da li je LDP u sastavu partijske klase i muze ovaj jadni narod zajedno sa svom pozicijom-opozicijom? Pa Agencije po Pancevu (i mi imamo ta cudovista) su prepune malobrojnih kadrova LDP, Veljina NS razvaljuje grad na sastavne delove (kradi, otmi, drpni sta mozes), a na vlasti su DS i DSS u koaliciji. Kofa sa pomijama.

miloje

pre 13 godina

@ Pittsburgh
Neznam gde Vi zivite? Srbi nisu poznati po patoloskoj mrznji. Rusi nikada nisu napravili nikakvo zlo Srbiji i neznam zasto ih mrzeti. Zapadnjaci su nas kroz istoriju takoreci tamanili. I pored toga ne vidim patolosku mrznju prema zapadu kao kod Vas prema Rusima.

baba Djona

pre 13 godina

Cedo, odakle ti to silno iskustvo a nemas dana radnog staza, odakle ti tolika kuca a nemas dana radnog staza, odakle ti toliki vozni park a nemas dana radnog staza, to ti nama odgovori pa onda u politicki brlog sa ostalom stokom da ides, mi ostajemo da bauljamo po kontejnerima..

Proka

pre 13 godina

@Шумадинац

Pa od kada je nama zapad neprijatelj? Jel tvoje pamcenje doseze samo 15ak godina unazad? Evo, ocigledno da znas da koristis internet, potrazi malo dublje nasu istoriju 50-100-200 godina, pa vidi ko na nije branio i ko nas je branio, ko ej davao pomoc ko nije itd...

liberal

pre 13 godina

LDP je dobra opcija sa doslednim ljudima ali ovaj Čeda mora da se malo povuče ili da ga povuku iz stranke i dokažu da je dobrobit društva iznad pojedinca. Stranka u kojoj vlada jednokratija ne može se boriti za demokratiju, kraj priče. Dal je Čeda, Velja, Boris, Mrka ili Krka nebitno. U trenutku kada ovaj dobije moć u svojim rukama biće isti ako ne i gori kao i Tadić, Koštunica i Milošević.

Branko

pre 13 godina

@miloje
Gospodine Miloje, u Srbiji ima Srba i oni vole svoj bratski pravoslavni narod-Ruse a takođe ima i Srba-vazala i oni vole svoje gazde-nalogodavce. Geni su čudo i iver ne pada daleko od klade.

eurus

pre 13 godina

A Cedo, sto ti ponekad malo ne prokomentarises poklanjanje US Stila (u cemu si i ti ucestvovao), Zastave i na stotine drzavnih firmi koje su poklonjene EU i USA. Ti si ili neko kome su Rusi licno mnogo zla ucinili ili placenik Bele kuce. Bice da je ovo drugo

cyberka

pre 13 godina

hajde da ne mesamo babe i zabe, ako bas ne moramo :) Mozemo mi da kazemo da drzava treba da stiti domace rafinerije zarad spoljnotrgovinskog bilansa, ali onda ne treba da potpisuje SSP i da po osnovu njega trazi ulaz za nase proizvode u EU. Stap ima dva kraja i ako mi pocnemo da "stitimo" nase trziste, oni ce jednako "stititi" svoje i onda necemo uvoziti benzine, ali necemo ni izvoziti zito i ostalo.....vrzino kolo :(
Ima jos jedan aspekt koji se ovde ne ramatra, a to je kvalitet goriva i samim tim vazduha koji disemo. Novi pravilnik o kvalitetu goriva koji je stupio na snagu 01.01.2011. uvoznicima propisuje da se moraju uvoziti evropski kvalitet benzina, dizela i autogasa, dok se nIS-u ostavlja mogucnost da ekskluzivno proizvodi i prodaje D2 i obicni benzin (jeftinije zbog manje akcize)!! Ide se cak dotle da se samo NIS-u ostavlja pravo da jos dve godine moze industrijski tecni naftni gas (za plinske boce) da prodaje kao autogas!! Stvarno nisam protiv, ali bar da nam nisu onako igrali po zivcima sa najavom tzv.liberalizacije i nizih cena pred Novu godinu, lakse bih progutala, majke mi :)