Sreda, 20.10.2010.

22:34

Beko nudi Vladi pola zarade od Luke

Biznismen Milan Beko je spreman da pola profita od prodaje stanova na lokaciji Luke Beograd preda Vladi u poseban fond kojim bi ona samostalno raspolagala.

Izvor: Blic

Beko nudi Vladi pola zarade od Luke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Mihajlo

pre 13 godina

Pa meni je ovo stvarno smesno.ili se prave ludi,ili nas prave majmunima.Pa sta se ima Grad Beograd dogovarati sa bili kim,kada je pravosnaznom i izvrsnom Presudom UPRAVNOG SUDA REPUBLIKE SRBIJE OD 09.09.2010.g br.12-U-4807-10 Sudija Tomislav Medved,Vratio 110hektara zemlje gradu Beogradu.Pa sada vi novinari,celnici gradskih vlasti,republickih vlasti,gospodine beko objasnite o cemu se vi dogovarate i sta ko kome nudi.

Zvezdan

pre 13 godina

Mučna mi je ova srpska realnost!Šta je potrebno da se ovde razvije kritičko javno mnjenje koje bi ovakve situacije rušilo u startu,sa odgovarajućim konsekvencama po subjekte afera!Potrebno je dobro obrazovanje da nam deca budu pismena i da misle svojom glavom,nerazjedana porodica kao fundament ličnosti,bolja ekonomska situacija kao hitna pomoć rekovalescenciji društva...!Pošto 20 godina nemamo ništa od ovih stvari,jašu nas kako im je volja i bez ikakvih posledica!

mala

pre 13 godina

Sta ova ponuda uopste znaci,dali to znaci da se ovaj gospodin smilovao pa hajde dacemo vam nesto, pa eto snadji te se.Pored mentalnog izgubljeno i finansijsko zdravlje.Cela vlada na sistematski pregled.

već viđeno, zar ne

pre 13 godina

Kazaću vam kako će ovo da se završi. Čovek će polovinu dati državi.
Postavlja se pitanje šta je država? Država su političari na vlasti i opoziciji.
Sad postaje jasnije kako će se raspodeliti plen. Jedan veći deo dobijaju stranke na vlasti a jedan deo dobijaju stranke u opoziciji (da puno ne talambasaju i u slučaju da na sledećim izborima dođu na vlast).
Sve će mo mi to jednog dana saznati jer alavi političari neće biti zadivoljni raspodelom plena. Tadaće da pljušte najteže otužbe jednih prema drugima. Apsolutno će sve biti tačno ono što kažu jedni o drugima.
Tu je KRAJ! - slučaj se zataškava.

POČINjE NOVA AFERA

trtmrt

pre 13 godina

UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA!

Tadic: ne cujem vas dobro ali bice uhapsen.

djuka

pre 13 godina

Nista gospodin Beko ne treba da pokloni drzavi (ne zasluzuje nista),neka pokloni univerzitetu,neka pomogne mladim i perspektivim studentima!drzava da je pametna poklanjala bi zemlju samo da se nesto radi,gradi privlace investitori..kroz sve to ona ima koristi..

Genije

pre 13 godina

Iskreno, ja da sam na njegovom mestu ne bih dinara dao. Zasto da neko apriori bude kriv jer zna znanje, i vredan je, zna kako sistem funkcionise i zna gde da podmaze, zeli da bude bogat... Ako imaju nesto protiv njega neka ga tuze i/ili hapse. Ovako se samo brukamo. Ma covek ocigledno nije glup. Dosta vise ovakvih prica i zamajavanja naroda svakih 15 dana pricama o Beko, Miskovicu, babama i zabama kao da su oni za sve krivi u ovoj Srbiji. Krivi su oni sto su na vlasti!!
Na rodjendanu malog Luke (sin pok. Djindjica, krstio ga Milan Beko) sede zajedno za stolom a ovde ga ovaj kao fol proziva nesto. Koga bre vi zaj...??? Vi ste za njega nista, obicni dramaturzi, filozofi, psiholozi, .. , a on je gospodin inzenjer.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=428382

Rakic

pre 13 godina

Sto su svi besni na ovog coveka,pa on je dobio spor na sudu i sad hoce jos i da pomogne drzavi i da joj pokloni deo a mi ga osudjujemo!

Branilac Zvezdarske Sume

pre 13 godina

Bio sam na prezentaciji projekta za luku beograd od strane glavne arhitektice tog projekta.

Jos tada pre 3 meseca je rekla da taj projekat moze biti samo isplativ ako drzava uredi zemljiste i dovede infrastrukturu o svom trosku.Svi u publici smo se smejali i pricali da je to nemoguce,jer ova vlast jeste korumpirana ali tako nesto ipak ne bi uradila.

Izgleda da nismo bili u pravu.Velika pljacka u najavi!!!

mile

pre 13 godina

Nesposobna-korumpirana drzava Srbija. Kako su samo efikasni kad nekoj siromasnoj porodici "seku" struju zbog neplacenog racuna. Sve vise imam utisak da je ono sa navijacima izrezirano i inicirano iz vrha vlasti a u cilju da nekome stvarno nepadne na um da rusiiiii. Psihologija je cudo.

alpinista

pre 13 godina

Pa sramota me je više da čitam i živim ovako.
Srbija PANDEMONIJUM, kako ono beše u filmu "Nataša".
Što niso postigli metkom, egzekucijoj sad hoće "TAJKUNSKOM LOBOTOMIJOM".

Gde je dno, gde je tačka loma.
Verovao sam makar u trunčicu zdravog Srpskog razuma.

Sada sam siguran da će kraj svega biti veoma crvene boje.
Setite se kako je pokojni G.din Rade Marković rekao u filmu "ubistvo sa predumišljajem".
Nemam link pri ruci, izvinite.

AlexJ

pre 13 godina

Možda nije legalno, ali ajde da se dogovorimo. Uostalom, treba li da verujemo da će neko ko najverovatnije pere novac do koga je stigao ko zna kako, prikazati bilo kakav profit. Na kraju balade, izgradiće stanove - odmah, debelo zaraditi na njima, a pola profita ako ga bude će dati kad bude imao, a ne bude mi trebalo.

zoran

pre 13 godina

Jedino u nasoj zemlji, i po kojoj u Africi, ovakvi tipovi mogu biti na slobodi. DA je nekog prava, bar minamalnog, on i Miskovic i slicni odavno bi bili iza resetaka.
Samo malo zagrebati ispod povrsine , lako ce se uvideti kako su on i Miskovic dosli do milijardi bogatstva za nepunih 30 godina..!!!! Da li to postoji igde na ovoj planeti, sem u slcaju Bila Gejca ciji IQ je preko 160...ne racunam milijardere iz Meksika,Indije i ostalih banana drzava poput nase.

sreta

pre 13 godina

a zasto pravosudni organi ne kazu vise ko je u pravu oko tog zemljista,valjda je svima u interesu da se to sto pre okonca i da se taj deo grada sredi

david_bronsky@yahoo.com

pre 13 godina

Jel mogu ja da se vratim u Srbiju i da deo mog legalnog stecenog bogastva vrati drzavi Srbiji,budu odbacene prijave protiv mene i da se novac dobijen od te transakcije uplati u novonastali fond Vlade Srbije

uko

pre 13 godina

Sto je dobra fotka. Meni se cini da se on nama ismeva.
Sve je to 'tragikomicno', ukljucijuci i Tadica koji je trazio da tajkuni udele pare za most i skolovanje. hahahaha

sima strahota

pre 13 godina

..bla bla, nepravda, nepravda, sto beko a ne ja..

..ok drugarice i drugovi, 'teli ste kapitalizam, kapitalizam ne ide bez kapitalista, pa valjda je bolje da zida beko nego neko drugi..

..od toga da luka ostane na 500m od centra beograda vajde nema niko, od toga da se luka izmesti na neku logisticki bolju poziciju a da se tamo prave stanovi vajdu ima grad preko naknade za komunalno opremanje, gradjevniska industrija, trziste nekretnina i ko jos sve ne..na kraju i misa beko..

..od mise beka na robiji vajdu ima samo zatvorski cuvar koji ce za lovu da mu svercuje kubanske pljuge do celije..

mlekadzija

pre 13 godina

Ne razumem zasto je ova izjava MB izazvala takvu rekaciju - bes i nezadovoljstvo. Covek pametan, vredan i sposban... secam se jos nekih koji su ispoljili iste takve osobine pre desetak godina a mozda i koju godine veise

Todor Aleksic

pre 13 godina

Vlada Srbije treba da odgovori na ponudu zasluznom gradjaninu levom Beku kontra ponudom. Ako vrati kriminalom otudjenu drzavnu imovinu da odsluzi samo polovinu od 20 godina robije?

Taca

pre 13 godina

Sada ce nas dragi predsednik da kaze da je njegova izjava  imala uticaja na nase biznismene....Ha, pa oni da nece sami ne bi ovi videli ni centa, sto i ne treba.

Bekce

pre 13 godina

Sta li dobija za uzvrat.

Zamislite odem 9 meseci besplatno rintam civilno vojsku (moja greska a ne znam ni sta bi drugacije bilo i da sam otisao redovno) i onda se obogatim odjednom i kazem evo malo vama para.

Pa cek valjda cu da trazim nesto od ove najgluplje zemlje na svetu za uzvrat.

Kada me boli stomak kada sam gladan onda ne razmisljam o gladnima u Africi.

A bogati su najedeni ali se varate da nisu i oni gladni.

Sigurno je nesto trazio za uzvrat, jeeeste sve je on majka Tereza.

Branko Von Beca

pre 13 godina

A zašto bi ta druga polovina uopšte išla tebi ?!
Ako već daješ patriotske predloge, zašto ne posavetova vladu da od para koje dobije za Telekom SAMA ne izgradi te stanove i proda po tržišnoj vrednosti, obrne kapital i još zaradi, i SAV prihod ide u budžet, a ne u tvoj ili miškovićev džep, gospodine "milosrdni"... a posrednike i da ne računam.
Ako si iz molbi predsednika da mu udelite neki dinar zaključio to što jesi, i ako su narodu lešinari skinuli kožu sa leđa,bar mu još svrake mozak nisu popile !

mlekadzija

pre 13 godina

Ne razumem zasto se ljudi toliko jede na uspesnu karijeru i poslove MB, covek vredan, sposban i pametan...koliko se secam bilo je jos nekih koji su ispoljili iste osobine kao MB...

Pljacka

pre 13 godina

Dok se mediji i drzava bave nekim klincima sto pale baklje na stadionima pravi huligani i kriminalci pljackaju li pljackaju. I nikom nista. Nesto se otkrije tek ako neko od njih pogresi mesto gde stavlja koverat ili ga ne stavi. Ali kad, tad, 6. oktobar ce da dodje. A i neselektivna pravda. Gladni ne vide bas najbolje i ne razmisljaju mnogo. Mislite o tome kada trpate prste drugima u oko.

Dragan Gagic

pre 13 godina

Ima se, moze se. Zna se ko treba da ispita poreklo njegove imovine a doci ce i to na red. Naravno ponuda ko ponuda, lako je od nje odustati kad sve pravno bude jasno i cisto (a za sada se jos uvek nista o vlasnistvu Luke ne zna). Kad moze Toma Nikolic da javno kaze kako ce odustati od politike pa se posle popismani sto ne bi mogao Beko.

LIBERAL

pre 13 godina

ovaj potez veze nema sa Gejtsovim milosrdjem, on je pare dao fondaciji, a me drzavnom aparatu! kakvo crno milosrdje za Vladu, ima ona pare.

Reader

pre 13 godina

Jel' to ona Luka oko koje postoji afera kako je prodana i kako je grad Beograd izgubio silne pare?

Pa on se nama jos ismeva...Njemu pola imovine treba konfiskovati na nevidjeno a za ostalo videti.

Homer Simson

pre 13 godina

Ovom logikonm moze i gospodin Saric da ponudi vladi Srbije pola para od prodaje 2 tone kokaina u poseban fond kojim bi samostalno raspolagala :)
Sta reci:lepa zemlja puna paradoksa....

zlopamtilo

pre 13 godina

Da si bar ponudio pola od svega što si stekao a ne samo pola od zarade na stanovima i još pride da kažeš koliki je tal političara pa da i oni daju bar pola toga što sa tobom stekli ,imali bi o čemu pričati i nadati se nekakvom ekonomskom oporavku ovako ....

Djura

pre 13 godina

Da je bilo 6. oktobra, ne bi nam danas tri Miloseviceva ministra (Miskovic, Beko i Tijanic) i jedan JUL-ovac (Z. Mitrovic) drmali drzavom.

Milan

pre 13 godina

Tuzno i odvratno umesto da doticni vuce bukagije na robiji on se jos busa u grudi: Evo braco da cu vam da delimo lapo-lapo, samo me ne dirajte.

Dejan

pre 13 godina

Neka meni daju to sto su dali njemu i ja cu biti velikodusniji... evo ja dajem 95% profita drzavi i bicu srecan sa samo 5%...skroman sam ja :-)))

MUKNAVI

pre 13 godina

Ovaj umesto da sedi u buvari ,u straftastom odelu,nudi dil vladi i ******* narod koji ju je birao.Vala jesu se razobadli u svojoj gordosti,pohlepi,i nece oni stati dok im se ne sabiju rogovi..

Neshha

pre 13 godina

Ja prosto ne mogu da verujem da posle OVOG taj covek i dalje uziva u slobodi?

"Ajde da vam dam, bede, kad bas moram, ali da mi se skinete sa vrata, ok?"

Ako ovo dozvoli vlast onda stvarno svi moramo da bezimo iz drzave koja bi nas sve prodala za saku evra....

mister no

pre 13 godina

ovde se radi o prostoj stvari - beko nudi da sa drzavom podeli ZARADU od celog projekta. naravno s obzirom da ce izgradnja i poslovanje ici preko nekih njegovih vezanih firmi, zvanicna zarada ce biti mala ako je uopste bude. tako je i karicev mobtel poslovao s gubicima, pa drzava nije dobijala nikakve dividende, a pare su zavrsavale u drugim karicevim kompanijama koje su opsluzivale mobtel.

sve u svemu, vec vidjeni scenario.

trauma

pre 13 godina

Ništa neočekivano. Kapital u ovim našim prostorima je stican POGODOVANJEM a ne radom, znanjem ili nasljedstvom. Hrvatski sociolozi to zovu politički kapitalizam u kojem je za razliku od liberalnog kapitalizma politika odigrala ulogu raspodjele, alociranja kapitala. E sada, REGULATIVNA uloga suvremene države (porezi, podizanje javnog sektora) je zakazala ali došli smo do toga da je raspodjela toliko nepravedna da sada mora doći do preraspodjele. Kako objasniti narodu koji ima 15000 $ (što nije malo) dohodak po stanovniku a da su im škole zapuštene, zdravstvo loše ili da ja od Paga ne mogu ići brodom do Zadra samo do Rijeke. To ne može regulirati tržište ali može i mora država. E sada, na Beka i ostale tajkune je Tadić pokušao ko Putin na svoje "savjetovati" da daju veći doprinos za javni sektor. Oligarhi su u Rusiji izgradili na tisuće socijalnih stanova i poklonili državi jer bi u suprotnom ostali bez puno toga. Ja to nebi zvao politički reket s obzirom na način sticanja, Bog dao-bog uzeo. Vlast je nesposobna ili korumpirana da fiskalnim putem uzme dio tog kapitala koji je došao putem povlaštenih informacija dakle blizak političkom miljeu. Dolazi do zasićenja i pada vrijednosti tog kapitala jer je narod totalno osiromašio- Da ne duljim, Beku i ostalima je bolje da nešto sami daju svojoj državi dok narod ne uzme Motku.

Sava Drugi

pre 13 godina

Koji lik? On nešto nudi, umesto da odgovora na pitanja tamogdetreba.

A pošto će da nafiluju gubitke, on u stvari nudi da vlada plati polovinu tih gubitaka. Kapitalista bez rizika - to nema nigde, to ima samo kod nas.

Nebojsa

pre 13 godina

Kakva drskost i bezobrazluk.
Tome treba kao i MM sve oduzeti jer nemaju dokazivo poreklo imovine, a sada nudi pola-pola.
A luku nije ni kupio nego dobio.
Svu ovu halabuku on proizveo sa MM. Videli bi da mu se na ovo izadje u susret, treenutno bi stao strajk u pravosudju i policiji.
MM u ovoj halabuci prodao DELTA MAXI i oslobodjen poreza 120.000.000 EUR nakaradnim tumacenjem nase ministarke, naseg cvrkuta.
Bolestan je ovo narod i jos bolesnija vlast, da ovo cita i ovo trpi, da ovakvi dokazani mafijasi postavljaju uslove.
Sto ga ne pita Miljko odakle pare Beko kada ti je plata bila 30 DEm do 50 DEM za vreme Slobe kome si bio ministar.
Ostalo kod njega koje sleperce opljackanih para s Kipra, verovatno. ******

Matrix

pre 13 godina

Ovo da nije smešno bilo bi žalosno.Beko da da vladi njene pare,ala je darežljiv nema šta ,takvi likovi poput Beka i Miškovića,nedaju ništa sem ako znaju da će da izgube ,pa ovako misle da barem uzmu pola para.

Nikola

pre 13 godina

Sramota za drzavu ako tako nesto prihvati.
Cesto pomislim da se politicari u poslednje vreme ponasaju kao da je Vlada privatna firma, a nekako sam uvek zamisljao Beka kao direktora, Miska kao predsednika Upravnog odbora...

Novi Sad

pre 13 godina

Ljudi moji ja ne verujem da je ovo moguće! Da li ima neko u ovoj vlasti normalan? Pa sada će država da prodaje stanove sa Bekom? Hahahaha! Tange - frange. Prava mera Tadićeve i Dačićeve Srbije. Ne da ja neću glasati za DS nikada više, nego niko moj i niko na koga mogu da utičem.

Nebojsa

pre 13 godina

Kakva drskost i bezobrazluk.
Tome treba kao i MM sve oduzeti jer nemaju dokazivo poreklo imovine, a sada nudi pola-pola.
A luku nije ni kupio nego dobio.
Svu ovu halabuku on proizveo sa MM. Videli bi da mu se na ovo izadje u susret, treenutno bi stao strajk u pravosudju i policiji.
MM u ovoj halabuci prodao DELTA MAXI i oslobodjen poreza 120.000.000 EUR nakaradnim tumacenjem nase ministarke, naseg cvrkuta.
Bolestan je ovo narod i jos bolesnija vlast, da ovo cita i ovo trpi, da ovakvi dokazani mafijasi postavljaju uslove.
Sto ga ne pita Miljko odakle pare Beko kada ti je plata bila 30 DEm do 50 DEM za vreme Slobe kome si bio ministar.
Ostalo kod njega koje sleperce opljackanih para s Kipra, verovatno. ******

mister no

pre 13 godina

ovde se radi o prostoj stvari - beko nudi da sa drzavom podeli ZARADU od celog projekta. naravno s obzirom da ce izgradnja i poslovanje ici preko nekih njegovih vezanih firmi, zvanicna zarada ce biti mala ako je uopste bude. tako je i karicev mobtel poslovao s gubicima, pa drzava nije dobijala nikakve dividende, a pare su zavrsavale u drugim karicevim kompanijama koje su opsluzivale mobtel.

sve u svemu, vec vidjeni scenario.

Novi Sad

pre 13 godina

Ljudi moji ja ne verujem da je ovo moguće! Da li ima neko u ovoj vlasti normalan? Pa sada će država da prodaje stanove sa Bekom? Hahahaha! Tange - frange. Prava mera Tadićeve i Dačićeve Srbije. Ne da ja neću glasati za DS nikada više, nego niko moj i niko na koga mogu da utičem.

Sava Drugi

pre 13 godina

Koji lik? On nešto nudi, umesto da odgovora na pitanja tamogdetreba.

A pošto će da nafiluju gubitke, on u stvari nudi da vlada plati polovinu tih gubitaka. Kapitalista bez rizika - to nema nigde, to ima samo kod nas.

trauma

pre 13 godina

Ništa neočekivano. Kapital u ovim našim prostorima je stican POGODOVANJEM a ne radom, znanjem ili nasljedstvom. Hrvatski sociolozi to zovu politički kapitalizam u kojem je za razliku od liberalnog kapitalizma politika odigrala ulogu raspodjele, alociranja kapitala. E sada, REGULATIVNA uloga suvremene države (porezi, podizanje javnog sektora) je zakazala ali došli smo do toga da je raspodjela toliko nepravedna da sada mora doći do preraspodjele. Kako objasniti narodu koji ima 15000 $ (što nije malo) dohodak po stanovniku a da su im škole zapuštene, zdravstvo loše ili da ja od Paga ne mogu ići brodom do Zadra samo do Rijeke. To ne može regulirati tržište ali može i mora država. E sada, na Beka i ostale tajkune je Tadić pokušao ko Putin na svoje "savjetovati" da daju veći doprinos za javni sektor. Oligarhi su u Rusiji izgradili na tisuće socijalnih stanova i poklonili državi jer bi u suprotnom ostali bez puno toga. Ja to nebi zvao politički reket s obzirom na način sticanja, Bog dao-bog uzeo. Vlast je nesposobna ili korumpirana da fiskalnim putem uzme dio tog kapitala koji je došao putem povlaštenih informacija dakle blizak političkom miljeu. Dolazi do zasićenja i pada vrijednosti tog kapitala jer je narod totalno osiromašio- Da ne duljim, Beku i ostalima je bolje da nešto sami daju svojoj državi dok narod ne uzme Motku.

MUKNAVI

pre 13 godina

Ovaj umesto da sedi u buvari ,u straftastom odelu,nudi dil vladi i ******* narod koji ju je birao.Vala jesu se razobadli u svojoj gordosti,pohlepi,i nece oni stati dok im se ne sabiju rogovi..

Homer Simson

pre 13 godina

Ovom logikonm moze i gospodin Saric da ponudi vladi Srbije pola para od prodaje 2 tone kokaina u poseban fond kojim bi samostalno raspolagala :)
Sta reci:lepa zemlja puna paradoksa....

Dejan

pre 13 godina

Neka meni daju to sto su dali njemu i ja cu biti velikodusniji... evo ja dajem 95% profita drzavi i bicu srecan sa samo 5%...skroman sam ja :-)))

Neshha

pre 13 godina

Ja prosto ne mogu da verujem da posle OVOG taj covek i dalje uziva u slobodi?

"Ajde da vam dam, bede, kad bas moram, ali da mi se skinete sa vrata, ok?"

Ako ovo dozvoli vlast onda stvarno svi moramo da bezimo iz drzave koja bi nas sve prodala za saku evra....

Nikola

pre 13 godina

Sramota za drzavu ako tako nesto prihvati.
Cesto pomislim da se politicari u poslednje vreme ponasaju kao da je Vlada privatna firma, a nekako sam uvek zamisljao Beka kao direktora, Miska kao predsednika Upravnog odbora...

Matrix

pre 13 godina

Ovo da nije smešno bilo bi žalosno.Beko da da vladi njene pare,ala je darežljiv nema šta ,takvi likovi poput Beka i Miškovića,nedaju ništa sem ako znaju da će da izgube ,pa ovako misle da barem uzmu pola para.

Djura

pre 13 godina

Da je bilo 6. oktobra, ne bi nam danas tri Miloseviceva ministra (Miskovic, Beko i Tijanic) i jedan JUL-ovac (Z. Mitrovic) drmali drzavom.

Reader

pre 13 godina

Jel' to ona Luka oko koje postoji afera kako je prodana i kako je grad Beograd izgubio silne pare?

Pa on se nama jos ismeva...Njemu pola imovine treba konfiskovati na nevidjeno a za ostalo videti.

Branilac Zvezdarske Sume

pre 13 godina

Bio sam na prezentaciji projekta za luku beograd od strane glavne arhitektice tog projekta.

Jos tada pre 3 meseca je rekla da taj projekat moze biti samo isplativ ako drzava uredi zemljiste i dovede infrastrukturu o svom trosku.Svi u publici smo se smejali i pricali da je to nemoguce,jer ova vlast jeste korumpirana ali tako nesto ipak ne bi uradila.

Izgleda da nismo bili u pravu.Velika pljacka u najavi!!!

Milan

pre 13 godina

Tuzno i odvratno umesto da doticni vuce bukagije na robiji on se jos busa u grudi: Evo braco da cu vam da delimo lapo-lapo, samo me ne dirajte.

LIBERAL

pre 13 godina

ovaj potez veze nema sa Gejtsovim milosrdjem, on je pare dao fondaciji, a me drzavnom aparatu! kakvo crno milosrdje za Vladu, ima ona pare.

trtmrt

pre 13 godina

UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA!

Tadic: ne cujem vas dobro ali bice uhapsen.

zlopamtilo

pre 13 godina

Da si bar ponudio pola od svega što si stekao a ne samo pola od zarade na stanovima i još pride da kažeš koliki je tal političara pa da i oni daju bar pola toga što sa tobom stekli ,imali bi o čemu pričati i nadati se nekakvom ekonomskom oporavku ovako ....

Branko Von Beca

pre 13 godina

A zašto bi ta druga polovina uopšte išla tebi ?!
Ako već daješ patriotske predloge, zašto ne posavetova vladu da od para koje dobije za Telekom SAMA ne izgradi te stanove i proda po tržišnoj vrednosti, obrne kapital i još zaradi, i SAV prihod ide u budžet, a ne u tvoj ili miškovićev džep, gospodine "milosrdni"... a posrednike i da ne računam.
Ako si iz molbi predsednika da mu udelite neki dinar zaključio to što jesi, i ako su narodu lešinari skinuli kožu sa leđa,bar mu još svrake mozak nisu popile !

Todor Aleksic

pre 13 godina

Vlada Srbije treba da odgovori na ponudu zasluznom gradjaninu levom Beku kontra ponudom. Ako vrati kriminalom otudjenu drzavnu imovinu da odsluzi samo polovinu od 20 godina robije?

zoran

pre 13 godina

Jedino u nasoj zemlji, i po kojoj u Africi, ovakvi tipovi mogu biti na slobodi. DA je nekog prava, bar minamalnog, on i Miskovic i slicni odavno bi bili iza resetaka.
Samo malo zagrebati ispod povrsine , lako ce se uvideti kako su on i Miskovic dosli do milijardi bogatstva za nepunih 30 godina..!!!! Da li to postoji igde na ovoj planeti, sem u slcaju Bila Gejca ciji IQ je preko 160...ne racunam milijardere iz Meksika,Indije i ostalih banana drzava poput nase.

uko

pre 13 godina

Sto je dobra fotka. Meni se cini da se on nama ismeva.
Sve je to 'tragikomicno', ukljucijuci i Tadica koji je trazio da tajkuni udele pare za most i skolovanje. hahahaha

Zvezdan

pre 13 godina

Mučna mi je ova srpska realnost!Šta je potrebno da se ovde razvije kritičko javno mnjenje koje bi ovakve situacije rušilo u startu,sa odgovarajućim konsekvencama po subjekte afera!Potrebno je dobro obrazovanje da nam deca budu pismena i da misle svojom glavom,nerazjedana porodica kao fundament ličnosti,bolja ekonomska situacija kao hitna pomoć rekovalescenciji društva...!Pošto 20 godina nemamo ništa od ovih stvari,jašu nas kako im je volja i bez ikakvih posledica!

david_bronsky@yahoo.com

pre 13 godina

Jel mogu ja da se vratim u Srbiju i da deo mog legalnog stecenog bogastva vrati drzavi Srbiji,budu odbacene prijave protiv mene i da se novac dobijen od te transakcije uplati u novonastali fond Vlade Srbije

Pljacka

pre 13 godina

Dok se mediji i drzava bave nekim klincima sto pale baklje na stadionima pravi huligani i kriminalci pljackaju li pljackaju. I nikom nista. Nesto se otkrije tek ako neko od njih pogresi mesto gde stavlja koverat ili ga ne stavi. Ali kad, tad, 6. oktobar ce da dodje. A i neselektivna pravda. Gladni ne vide bas najbolje i ne razmisljaju mnogo. Mislite o tome kada trpate prste drugima u oko.

Bekce

pre 13 godina

Sta li dobija za uzvrat.

Zamislite odem 9 meseci besplatno rintam civilno vojsku (moja greska a ne znam ni sta bi drugacije bilo i da sam otisao redovno) i onda se obogatim odjednom i kazem evo malo vama para.

Pa cek valjda cu da trazim nesto od ove najgluplje zemlje na svetu za uzvrat.

Kada me boli stomak kada sam gladan onda ne razmisljam o gladnima u Africi.

A bogati su najedeni ali se varate da nisu i oni gladni.

Sigurno je nesto trazio za uzvrat, jeeeste sve je on majka Tereza.

mlekadzija

pre 13 godina

Ne razumem zasto je ova izjava MB izazvala takvu rekaciju - bes i nezadovoljstvo. Covek pametan, vredan i sposban... secam se jos nekih koji su ispoljili iste takve osobine pre desetak godina a mozda i koju godine veise

sima strahota

pre 13 godina

..bla bla, nepravda, nepravda, sto beko a ne ja..

..ok drugarice i drugovi, 'teli ste kapitalizam, kapitalizam ne ide bez kapitalista, pa valjda je bolje da zida beko nego neko drugi..

..od toga da luka ostane na 500m od centra beograda vajde nema niko, od toga da se luka izmesti na neku logisticki bolju poziciju a da se tamo prave stanovi vajdu ima grad preko naknade za komunalno opremanje, gradjevniska industrija, trziste nekretnina i ko jos sve ne..na kraju i misa beko..

..od mise beka na robiji vajdu ima samo zatvorski cuvar koji ce za lovu da mu svercuje kubanske pljuge do celije..

alpinista

pre 13 godina

Pa sramota me je više da čitam i živim ovako.
Srbija PANDEMONIJUM, kako ono beše u filmu "Nataša".
Što niso postigli metkom, egzekucijoj sad hoće "TAJKUNSKOM LOBOTOMIJOM".

Gde je dno, gde je tačka loma.
Verovao sam makar u trunčicu zdravog Srpskog razuma.

Sada sam siguran da će kraj svega biti veoma crvene boje.
Setite se kako je pokojni G.din Rade Marković rekao u filmu "ubistvo sa predumišljajem".
Nemam link pri ruci, izvinite.

Genije

pre 13 godina

Iskreno, ja da sam na njegovom mestu ne bih dinara dao. Zasto da neko apriori bude kriv jer zna znanje, i vredan je, zna kako sistem funkcionise i zna gde da podmaze, zeli da bude bogat... Ako imaju nesto protiv njega neka ga tuze i/ili hapse. Ovako se samo brukamo. Ma covek ocigledno nije glup. Dosta vise ovakvih prica i zamajavanja naroda svakih 15 dana pricama o Beko, Miskovicu, babama i zabama kao da su oni za sve krivi u ovoj Srbiji. Krivi su oni sto su na vlasti!!
Na rodjendanu malog Luke (sin pok. Djindjica, krstio ga Milan Beko) sede zajedno za stolom a ovde ga ovaj kao fol proziva nesto. Koga bre vi zaj...??? Vi ste za njega nista, obicni dramaturzi, filozofi, psiholozi, .. , a on je gospodin inzenjer.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=428382

mala

pre 13 godina

Sta ova ponuda uopste znaci,dali to znaci da se ovaj gospodin smilovao pa hajde dacemo vam nesto, pa eto snadji te se.Pored mentalnog izgubljeno i finansijsko zdravlje.Cela vlada na sistematski pregled.

mlekadzija

pre 13 godina

Ne razumem zasto se ljudi toliko jede na uspesnu karijeru i poslove MB, covek vredan, sposban i pametan...koliko se secam bilo je jos nekih koji su ispoljili iste osobine kao MB...

AlexJ

pre 13 godina

Možda nije legalno, ali ajde da se dogovorimo. Uostalom, treba li da verujemo da će neko ko najverovatnije pere novac do koga je stigao ko zna kako, prikazati bilo kakav profit. Na kraju balade, izgradiće stanove - odmah, debelo zaraditi na njima, a pola profita ako ga bude će dati kad bude imao, a ne bude mi trebalo.

mile

pre 13 godina

Nesposobna-korumpirana drzava Srbija. Kako su samo efikasni kad nekoj siromasnoj porodici "seku" struju zbog neplacenog racuna. Sve vise imam utisak da je ono sa navijacima izrezirano i inicirano iz vrha vlasti a u cilju da nekome stvarno nepadne na um da rusiiiii. Psihologija je cudo.

već viđeno, zar ne

pre 13 godina

Kazaću vam kako će ovo da se završi. Čovek će polovinu dati državi.
Postavlja se pitanje šta je država? Država su političari na vlasti i opoziciji.
Sad postaje jasnije kako će se raspodeliti plen. Jedan veći deo dobijaju stranke na vlasti a jedan deo dobijaju stranke u opoziciji (da puno ne talambasaju i u slučaju da na sledećim izborima dođu na vlast).
Sve će mo mi to jednog dana saznati jer alavi političari neće biti zadivoljni raspodelom plena. Tadaće da pljušte najteže otužbe jednih prema drugima. Apsolutno će sve biti tačno ono što kažu jedni o drugima.
Tu je KRAJ! - slučaj se zataškava.

POČINjE NOVA AFERA

Dragan Gagic

pre 13 godina

Ima se, moze se. Zna se ko treba da ispita poreklo njegove imovine a doci ce i to na red. Naravno ponuda ko ponuda, lako je od nje odustati kad sve pravno bude jasno i cisto (a za sada se jos uvek nista o vlasnistvu Luke ne zna). Kad moze Toma Nikolic da javno kaze kako ce odustati od politike pa se posle popismani sto ne bi mogao Beko.

Taca

pre 13 godina

Sada ce nas dragi predsednik da kaze da je njegova izjava  imala uticaja na nase biznismene....Ha, pa oni da nece sami ne bi ovi videli ni centa, sto i ne treba.

djuka

pre 13 godina

Nista gospodin Beko ne treba da pokloni drzavi (ne zasluzuje nista),neka pokloni univerzitetu,neka pomogne mladim i perspektivim studentima!drzava da je pametna poklanjala bi zemlju samo da se nesto radi,gradi privlace investitori..kroz sve to ona ima koristi..

sreta

pre 13 godina

a zasto pravosudni organi ne kazu vise ko je u pravu oko tog zemljista,valjda je svima u interesu da se to sto pre okonca i da se taj deo grada sredi

Rakic

pre 13 godina

Sto su svi besni na ovog coveka,pa on je dobio spor na sudu i sad hoce jos i da pomogne drzavi i da joj pokloni deo a mi ga osudjujemo!

Mihajlo

pre 13 godina

Pa meni je ovo stvarno smesno.ili se prave ludi,ili nas prave majmunima.Pa sta se ima Grad Beograd dogovarati sa bili kim,kada je pravosnaznom i izvrsnom Presudom UPRAVNOG SUDA REPUBLIKE SRBIJE OD 09.09.2010.g br.12-U-4807-10 Sudija Tomislav Medved,Vratio 110hektara zemlje gradu Beogradu.Pa sada vi novinari,celnici gradskih vlasti,republickih vlasti,gospodine beko objasnite o cemu se vi dogovarate i sta ko kome nudi.

mlekadzija

pre 13 godina

Ne razumem zasto je ova izjava MB izazvala takvu rekaciju - bes i nezadovoljstvo. Covek pametan, vredan i sposban... secam se jos nekih koji su ispoljili iste takve osobine pre desetak godina a mozda i koju godine veise

mlekadzija

pre 13 godina

Ne razumem zasto se ljudi toliko jede na uspesnu karijeru i poslove MB, covek vredan, sposban i pametan...koliko se secam bilo je jos nekih koji su ispoljili iste osobine kao MB...

Novi Sad

pre 13 godina

Ljudi moji ja ne verujem da je ovo moguće! Da li ima neko u ovoj vlasti normalan? Pa sada će država da prodaje stanove sa Bekom? Hahahaha! Tange - frange. Prava mera Tadićeve i Dačićeve Srbije. Ne da ja neću glasati za DS nikada više, nego niko moj i niko na koga mogu da utičem.

MUKNAVI

pre 13 godina

Ovaj umesto da sedi u buvari ,u straftastom odelu,nudi dil vladi i ******* narod koji ju je birao.Vala jesu se razobadli u svojoj gordosti,pohlepi,i nece oni stati dok im se ne sabiju rogovi..

Nebojsa

pre 13 godina

Kakva drskost i bezobrazluk.
Tome treba kao i MM sve oduzeti jer nemaju dokazivo poreklo imovine, a sada nudi pola-pola.
A luku nije ni kupio nego dobio.
Svu ovu halabuku on proizveo sa MM. Videli bi da mu se na ovo izadje u susret, treenutno bi stao strajk u pravosudju i policiji.
MM u ovoj halabuci prodao DELTA MAXI i oslobodjen poreza 120.000.000 EUR nakaradnim tumacenjem nase ministarke, naseg cvrkuta.
Bolestan je ovo narod i jos bolesnija vlast, da ovo cita i ovo trpi, da ovakvi dokazani mafijasi postavljaju uslove.
Sto ga ne pita Miljko odakle pare Beko kada ti je plata bila 30 DEm do 50 DEM za vreme Slobe kome si bio ministar.
Ostalo kod njega koje sleperce opljackanih para s Kipra, verovatno. ******

Neshha

pre 13 godina

Ja prosto ne mogu da verujem da posle OVOG taj covek i dalje uziva u slobodi?

"Ajde da vam dam, bede, kad bas moram, ali da mi se skinete sa vrata, ok?"

Ako ovo dozvoli vlast onda stvarno svi moramo da bezimo iz drzave koja bi nas sve prodala za saku evra....

mister no

pre 13 godina

ovde se radi o prostoj stvari - beko nudi da sa drzavom podeli ZARADU od celog projekta. naravno s obzirom da ce izgradnja i poslovanje ici preko nekih njegovih vezanih firmi, zvanicna zarada ce biti mala ako je uopste bude. tako je i karicev mobtel poslovao s gubicima, pa drzava nije dobijala nikakve dividende, a pare su zavrsavale u drugim karicevim kompanijama koje su opsluzivale mobtel.

sve u svemu, vec vidjeni scenario.

Branko Von Beca

pre 13 godina

A zašto bi ta druga polovina uopšte išla tebi ?!
Ako već daješ patriotske predloge, zašto ne posavetova vladu da od para koje dobije za Telekom SAMA ne izgradi te stanove i proda po tržišnoj vrednosti, obrne kapital i još zaradi, i SAV prihod ide u budžet, a ne u tvoj ili miškovićev džep, gospodine "milosrdni"... a posrednike i da ne računam.
Ako si iz molbi predsednika da mu udelite neki dinar zaključio to što jesi, i ako su narodu lešinari skinuli kožu sa leđa,bar mu još svrake mozak nisu popile !

Sava Drugi

pre 13 godina

Koji lik? On nešto nudi, umesto da odgovora na pitanja tamogdetreba.

A pošto će da nafiluju gubitke, on u stvari nudi da vlada plati polovinu tih gubitaka. Kapitalista bez rizika - to nema nigde, to ima samo kod nas.

Matrix

pre 13 godina

Ovo da nije smešno bilo bi žalosno.Beko da da vladi njene pare,ala je darežljiv nema šta ,takvi likovi poput Beka i Miškovića,nedaju ništa sem ako znaju da će da izgube ,pa ovako misle da barem uzmu pola para.

Dejan

pre 13 godina

Neka meni daju to sto su dali njemu i ja cu biti velikodusniji... evo ja dajem 95% profita drzavi i bicu srecan sa samo 5%...skroman sam ja :-)))

Dragan Gagic

pre 13 godina

Ima se, moze se. Zna se ko treba da ispita poreklo njegove imovine a doci ce i to na red. Naravno ponuda ko ponuda, lako je od nje odustati kad sve pravno bude jasno i cisto (a za sada se jos uvek nista o vlasnistvu Luke ne zna). Kad moze Toma Nikolic da javno kaze kako ce odustati od politike pa se posle popismani sto ne bi mogao Beko.

Rakic

pre 13 godina

Sto su svi besni na ovog coveka,pa on je dobio spor na sudu i sad hoce jos i da pomogne drzavi i da joj pokloni deo a mi ga osudjujemo!

Pljacka

pre 13 godina

Dok se mediji i drzava bave nekim klincima sto pale baklje na stadionima pravi huligani i kriminalci pljackaju li pljackaju. I nikom nista. Nesto se otkrije tek ako neko od njih pogresi mesto gde stavlja koverat ili ga ne stavi. Ali kad, tad, 6. oktobar ce da dodje. A i neselektivna pravda. Gladni ne vide bas najbolje i ne razmisljaju mnogo. Mislite o tome kada trpate prste drugima u oko.

Milan

pre 13 godina

Tuzno i odvratno umesto da doticni vuce bukagije na robiji on se jos busa u grudi: Evo braco da cu vam da delimo lapo-lapo, samo me ne dirajte.

Nikola

pre 13 godina

Sramota za drzavu ako tako nesto prihvati.
Cesto pomislim da se politicari u poslednje vreme ponasaju kao da je Vlada privatna firma, a nekako sam uvek zamisljao Beka kao direktora, Miska kao predsednika Upravnog odbora...

trauma

pre 13 godina

Ništa neočekivano. Kapital u ovim našim prostorima je stican POGODOVANJEM a ne radom, znanjem ili nasljedstvom. Hrvatski sociolozi to zovu politički kapitalizam u kojem je za razliku od liberalnog kapitalizma politika odigrala ulogu raspodjele, alociranja kapitala. E sada, REGULATIVNA uloga suvremene države (porezi, podizanje javnog sektora) je zakazala ali došli smo do toga da je raspodjela toliko nepravedna da sada mora doći do preraspodjele. Kako objasniti narodu koji ima 15000 $ (što nije malo) dohodak po stanovniku a da su im škole zapuštene, zdravstvo loše ili da ja od Paga ne mogu ići brodom do Zadra samo do Rijeke. To ne može regulirati tržište ali može i mora država. E sada, na Beka i ostale tajkune je Tadić pokušao ko Putin na svoje "savjetovati" da daju veći doprinos za javni sektor. Oligarhi su u Rusiji izgradili na tisuće socijalnih stanova i poklonili državi jer bi u suprotnom ostali bez puno toga. Ja to nebi zvao politički reket s obzirom na način sticanja, Bog dao-bog uzeo. Vlast je nesposobna ili korumpirana da fiskalnim putem uzme dio tog kapitala koji je došao putem povlaštenih informacija dakle blizak političkom miljeu. Dolazi do zasićenja i pada vrijednosti tog kapitala jer je narod totalno osiromašio- Da ne duljim, Beku i ostalima je bolje da nešto sami daju svojoj državi dok narod ne uzme Motku.

Reader

pre 13 godina

Jel' to ona Luka oko koje postoji afera kako je prodana i kako je grad Beograd izgubio silne pare?

Pa on se nama jos ismeva...Njemu pola imovine treba konfiskovati na nevidjeno a za ostalo videti.

Homer Simson

pre 13 godina

Ovom logikonm moze i gospodin Saric da ponudi vladi Srbije pola para od prodaje 2 tone kokaina u poseban fond kojim bi samostalno raspolagala :)
Sta reci:lepa zemlja puna paradoksa....

sima strahota

pre 13 godina

..bla bla, nepravda, nepravda, sto beko a ne ja..

..ok drugarice i drugovi, 'teli ste kapitalizam, kapitalizam ne ide bez kapitalista, pa valjda je bolje da zida beko nego neko drugi..

..od toga da luka ostane na 500m od centra beograda vajde nema niko, od toga da se luka izmesti na neku logisticki bolju poziciju a da se tamo prave stanovi vajdu ima grad preko naknade za komunalno opremanje, gradjevniska industrija, trziste nekretnina i ko jos sve ne..na kraju i misa beko..

..od mise beka na robiji vajdu ima samo zatvorski cuvar koji ce za lovu da mu svercuje kubanske pljuge do celije..

Genije

pre 13 godina

Iskreno, ja da sam na njegovom mestu ne bih dinara dao. Zasto da neko apriori bude kriv jer zna znanje, i vredan je, zna kako sistem funkcionise i zna gde da podmaze, zeli da bude bogat... Ako imaju nesto protiv njega neka ga tuze i/ili hapse. Ovako se samo brukamo. Ma covek ocigledno nije glup. Dosta vise ovakvih prica i zamajavanja naroda svakih 15 dana pricama o Beko, Miskovicu, babama i zabama kao da su oni za sve krivi u ovoj Srbiji. Krivi su oni sto su na vlasti!!
Na rodjendanu malog Luke (sin pok. Djindjica, krstio ga Milan Beko) sede zajedno za stolom a ovde ga ovaj kao fol proziva nesto. Koga bre vi zaj...??? Vi ste za njega nista, obicni dramaturzi, filozofi, psiholozi, .. , a on je gospodin inzenjer.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=428382

trtmrt

pre 13 godina

UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA! UHAPSITE BEKA!

Tadic: ne cujem vas dobro ali bice uhapsen.

Djura

pre 13 godina

Da je bilo 6. oktobra, ne bi nam danas tri Miloseviceva ministra (Miskovic, Beko i Tijanic) i jedan JUL-ovac (Z. Mitrovic) drmali drzavom.

zlopamtilo

pre 13 godina

Da si bar ponudio pola od svega što si stekao a ne samo pola od zarade na stanovima i još pride da kažeš koliki je tal političara pa da i oni daju bar pola toga što sa tobom stekli ,imali bi o čemu pričati i nadati se nekakvom ekonomskom oporavku ovako ....

LIBERAL

pre 13 godina

ovaj potez veze nema sa Gejtsovim milosrdjem, on je pare dao fondaciji, a me drzavnom aparatu! kakvo crno milosrdje za Vladu, ima ona pare.

zoran

pre 13 godina

Jedino u nasoj zemlji, i po kojoj u Africi, ovakvi tipovi mogu biti na slobodi. DA je nekog prava, bar minamalnog, on i Miskovic i slicni odavno bi bili iza resetaka.
Samo malo zagrebati ispod povrsine , lako ce se uvideti kako su on i Miskovic dosli do milijardi bogatstva za nepunih 30 godina..!!!! Da li to postoji igde na ovoj planeti, sem u slcaju Bila Gejca ciji IQ je preko 160...ne racunam milijardere iz Meksika,Indije i ostalih banana drzava poput nase.

alpinista

pre 13 godina

Pa sramota me je više da čitam i živim ovako.
Srbija PANDEMONIJUM, kako ono beše u filmu "Nataša".
Što niso postigli metkom, egzekucijoj sad hoće "TAJKUNSKOM LOBOTOMIJOM".

Gde je dno, gde je tačka loma.
Verovao sam makar u trunčicu zdravog Srpskog razuma.

Sada sam siguran da će kraj svega biti veoma crvene boje.
Setite se kako je pokojni G.din Rade Marković rekao u filmu "ubistvo sa predumišljajem".
Nemam link pri ruci, izvinite.

mile

pre 13 godina

Nesposobna-korumpirana drzava Srbija. Kako su samo efikasni kad nekoj siromasnoj porodici "seku" struju zbog neplacenog racuna. Sve vise imam utisak da je ono sa navijacima izrezirano i inicirano iz vrha vlasti a u cilju da nekome stvarno nepadne na um da rusiiiii. Psihologija je cudo.

Bekce

pre 13 godina

Sta li dobija za uzvrat.

Zamislite odem 9 meseci besplatno rintam civilno vojsku (moja greska a ne znam ni sta bi drugacije bilo i da sam otisao redovno) i onda se obogatim odjednom i kazem evo malo vama para.

Pa cek valjda cu da trazim nesto od ove najgluplje zemlje na svetu za uzvrat.

Kada me boli stomak kada sam gladan onda ne razmisljam o gladnima u Africi.

A bogati su najedeni ali se varate da nisu i oni gladni.

Sigurno je nesto trazio za uzvrat, jeeeste sve je on majka Tereza.

david_bronsky@yahoo.com

pre 13 godina

Jel mogu ja da se vratim u Srbiju i da deo mog legalnog stecenog bogastva vrati drzavi Srbiji,budu odbacene prijave protiv mene i da se novac dobijen od te transakcije uplati u novonastali fond Vlade Srbije

Taca

pre 13 godina

Sada ce nas dragi predsednik da kaze da je njegova izjava  imala uticaja na nase biznismene....Ha, pa oni da nece sami ne bi ovi videli ni centa, sto i ne treba.

uko

pre 13 godina

Sto je dobra fotka. Meni se cini da se on nama ismeva.
Sve je to 'tragikomicno', ukljucijuci i Tadica koji je trazio da tajkuni udele pare za most i skolovanje. hahahaha

Todor Aleksic

pre 13 godina

Vlada Srbije treba da odgovori na ponudu zasluznom gradjaninu levom Beku kontra ponudom. Ako vrati kriminalom otudjenu drzavnu imovinu da odsluzi samo polovinu od 20 godina robije?

sreta

pre 13 godina

a zasto pravosudni organi ne kazu vise ko je u pravu oko tog zemljista,valjda je svima u interesu da se to sto pre okonca i da se taj deo grada sredi

AlexJ

pre 13 godina

Možda nije legalno, ali ajde da se dogovorimo. Uostalom, treba li da verujemo da će neko ko najverovatnije pere novac do koga je stigao ko zna kako, prikazati bilo kakav profit. Na kraju balade, izgradiće stanove - odmah, debelo zaraditi na njima, a pola profita ako ga bude će dati kad bude imao, a ne bude mi trebalo.

Branilac Zvezdarske Sume

pre 13 godina

Bio sam na prezentaciji projekta za luku beograd od strane glavne arhitektice tog projekta.

Jos tada pre 3 meseca je rekla da taj projekat moze biti samo isplativ ako drzava uredi zemljiste i dovede infrastrukturu o svom trosku.Svi u publici smo se smejali i pricali da je to nemoguce,jer ova vlast jeste korumpirana ali tako nesto ipak ne bi uradila.

Izgleda da nismo bili u pravu.Velika pljacka u najavi!!!

djuka

pre 13 godina

Nista gospodin Beko ne treba da pokloni drzavi (ne zasluzuje nista),neka pokloni univerzitetu,neka pomogne mladim i perspektivim studentima!drzava da je pametna poklanjala bi zemlju samo da se nesto radi,gradi privlace investitori..kroz sve to ona ima koristi..

mala

pre 13 godina

Sta ova ponuda uopste znaci,dali to znaci da se ovaj gospodin smilovao pa hajde dacemo vam nesto, pa eto snadji te se.Pored mentalnog izgubljeno i finansijsko zdravlje.Cela vlada na sistematski pregled.

već viđeno, zar ne

pre 13 godina

Kazaću vam kako će ovo da se završi. Čovek će polovinu dati državi.
Postavlja se pitanje šta je država? Država su političari na vlasti i opoziciji.
Sad postaje jasnije kako će se raspodeliti plen. Jedan veći deo dobijaju stranke na vlasti a jedan deo dobijaju stranke u opoziciji (da puno ne talambasaju i u slučaju da na sledećim izborima dođu na vlast).
Sve će mo mi to jednog dana saznati jer alavi političari neće biti zadivoljni raspodelom plena. Tadaće da pljušte najteže otužbe jednih prema drugima. Apsolutno će sve biti tačno ono što kažu jedni o drugima.
Tu je KRAJ! - slučaj se zataškava.

POČINjE NOVA AFERA

Zvezdan

pre 13 godina

Mučna mi je ova srpska realnost!Šta je potrebno da se ovde razvije kritičko javno mnjenje koje bi ovakve situacije rušilo u startu,sa odgovarajućim konsekvencama po subjekte afera!Potrebno je dobro obrazovanje da nam deca budu pismena i da misle svojom glavom,nerazjedana porodica kao fundament ličnosti,bolja ekonomska situacija kao hitna pomoć rekovalescenciji društva...!Pošto 20 godina nemamo ništa od ovih stvari,jašu nas kako im je volja i bez ikakvih posledica!

Mihajlo

pre 13 godina

Pa meni je ovo stvarno smesno.ili se prave ludi,ili nas prave majmunima.Pa sta se ima Grad Beograd dogovarati sa bili kim,kada je pravosnaznom i izvrsnom Presudom UPRAVNOG SUDA REPUBLIKE SRBIJE OD 09.09.2010.g br.12-U-4807-10 Sudija Tomislav Medved,Vratio 110hektara zemlje gradu Beogradu.Pa sada vi novinari,celnici gradskih vlasti,republickih vlasti,gospodine beko objasnite o cemu se vi dogovarate i sta ko kome nudi.