Četvrtak, 15.07.2010.

12:05

Savić: "Najbitnije mi je da igram"

Mladi štoper Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je uslov da ostane u taboru ’crveno-belih’ da više vremena provodi na terenu.

Izvor: SO

Saviæ: "Najbitnije mi je da igram" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

stella rosa

pre 13 godina

Ne znam zašto se toliko ložite i pljujete po Vujadinu. Da ne treba možda propali Duško Karleuša da igra umesto njega?Ko je uopšte doveo tog nesretnika u Zvezdu?Mislim da u Zvezdi trba da igraju pravi zvezdaši i to svim srcem.Videli ste ranije kad smo igrali sa po 10 preplaćenih stranaca da smo imali najgori tim sa mlakom i beskrvnom igrom.Ti nesretni Afrikanci i Južnoamerikanci nisu znali gde se nalaze.Od tada je i Groblje počelo da nas puni i trpa.Pustite Zvezdinu decu da igraju i videćete-trpaćemo Groblje ponovo narednih 10god.

Bosko

pre 13 godina

Pa decko lepo kaze. Ako se na njega ne racuna hoce da ode negde gde ce moci da igra. Odabrao je taj put mora od neceg da zivi.
Citam glupe komentare, kao teba da uci od Vilotica i Djordjevica, on je kikser.

A Vilotic ne ume da kiksne?
Ume brate i to kad nebi smeo

http://www.youtube.com/watch?v=Sh6RhXS2Kyk

Evo malo podsecanje na derbi. Ko je kriv za golove? Da nije Savic? Ja sam ga gledao protiv OFK u polufinalu kupa. Decko nije napravio ni jednu gresku da nije bilo njega mozda bi smo i ispali jer je Saranov branio k'o nenormalan, a oni nisu bili bezazleni. Ni najmanje. Sta fali sto mu je Dule otac. Decko je bio kapiten u svim reprezentativnim selekcijama, to mu niko nije mogao srediti. Ima kvalitet, treba da podrzati. Ja se iskreno ne secam nekih velikih kikseva, ali se secam kako su mnogi pricali za Vidica kako je kikser kad ga je Mika Forsel okrenuo kad smo igrali neke kvalifikacije protiv Finske.
Eno sad Vidica u Manchi. Jedan od tri najbolja stopera na svetu.
Iskreno smeta mi sto su mu dali kapitensku traku u nekim utakmicama. Neki red mora da se zna. Smetalo mi je i na pocetku prosle sezone sto smo se odrekli Jagosa Vukovica zbog njega, ali Jagos je sad u PSV-u. Savic je kod nas i da je toliko los kao sto pricate nebi se prosle sezone Newcastle united a ove Man City zanimali za njega. Ni to nikome tata ne moze srediti.
Budimo malo realni. I onaj mali Cosic sto je sad u CSKA je otisao zato sto mu niko nije davao sansu. Nisu losi ni Djordjevic ni Vilotic, ali nije los ni ovaj mali. Mozda mu je trebala jos koja sezona u Radu ali sta je tu je. Nadjite resenje. Mladi moraju da dobijaju sansu.

milos

pre 13 godina

Normalno da hoce da igra, kako bi inace napredovao. Stvar je vrlo jasna, ako vredi neka se produzi ugovor sa njim i neka se drvo Djordjevic preseli na klupu. Taj covek em sto nema blage veze, vec je i dosta stariji. Pa valjda treba mladjem pruziti sansu i na kraju jos i zaraditi.

sam

pre 13 godina

Gledao sam zvezdu protiv slavije (prvi mec), i tada sam se zapitao, pa ko je taj savic, zar je zvezda dozvolila da joj takav kikser igra, a onda kada sam saznao ko je njegov otac, tada mi je sve bilo jasno

StariVujadin

pre 13 godina

Zbog ovakvih likova, dobri fudbaleri ne mogu da dodju do izracaja. Zvezda i Partizan su samo prolazne stanice, cak i ovakvim fudbalerima, i to je tuzno

Slim shady

pre 13 godina

Ne znam da li ovde iko dobro cita sta je momak rekao. Sumnjam. Ako voli da igra fudbal, naravno da ce otici negde drugde gde ce sigurno igrati. To je zrelo razmisljane svakog normalnog coveka. Nece da sedi na klupi, jer time nista ne dobija. Ocigledno neko ne razume sustinu i karijeru.
Sve najbolje Vujadinu.
Pozz

rema

pre 13 godina

iako mislim da si bolji od djordjevica, brzi, bolji skok, spretniji... mislim da ne bi trebao da igras, jer neko ko daje ovakve izjave nije na zemlji i ne treba da bude u startnih 11!
jer su oni tebi dali sansu, neki drugi klinci su otisli iz zvezde i ranije, jer si ti dobio sansu, jer si bio "poseban", zato bolje cuti stisni zube i cekaj svoju sansu, ako ne vrata su ti sirom otvorena!!!

DECKO KLUPA SI!!!

pre 13 godina

Hoces u startnih jedanaest, bravo decace, hocu i ja, ali ne moze sinko to tek tako, moras ti jos da ucis od Vilotica i Djordjevica, ne mozes u odbrani da igras, pa te Pizon posalje u napad, a ti jos gori, imas srece sto nosis to slavno prezime inace nikada u zvezdu ne bi ni krocio!!!!!

goran

pre 13 godina

od kad pratim ovog igraca bio je na nekoliko proba preko i naravno nigde niej ostao. cale pokusava da ga preko svojih veza proda bilo gde ali ne ide. bio je u marseju, u njukaslu, sad kao ga trazi siti, a decko nema kvalitet, ali ima caleta i novinarski lobi i sad ucenjuju zvezdu. ako hoces, cuti i radi, ako ne, put pod noge

Hellas Verona

pre 13 godina

On je igrao za Rad i bio prosecan,nije bio bas igrac bez kog se ne moze...mislim da ga forsiraju i prave od njega zvezdu iako on to nije...

ULTRAS CRVENA ZVEZDA

pre 13 godina

Svi igraci prolaze,treneri i clanovi uprave,samo SEVER ostaje,cuva Zvezdu,nema nikad predaje!!!

Ko god misli da je iznad Zvezde,dresa i grba koji nosi...,paljba!

I na nebu tom...

pre 13 godina

Pola obeštećenja pripada ranku stojiću,osvedočenom ljubitelju Crvene zvezde,na ime nekih dugova od ranije. To je potpisala neka od ranijih uprava koja je dovela Zvezdu pred sunovrat. Prema tome,kako stoje stvari,mladi gospodin Savić neće dobiti novi ugovor i biće slobodan da ide u januaru a ranko stojić će dobiti pola obeštećenja od 0 evra. Idi i ne okreći se sine,odlazili su iz Zvezde i bolji od tebe. I zapamti jedno,Zvezdu ne moze NIKO da ucenjuje.

Cole

pre 13 godina

Uz duzno postovanje tvog oca probacu da budem pristojan. Odakle ti samo obraz i pravo da ocekujes dres zvezdinog prvotimca? Imas li malo fudbalskog znanja i razuma da priznas i sebi i drugima da je prosle sezone zvezda ispala iz lige evrope zbog tvoje kriminalne, mangupske igre u revansu u Beogradu? Odakle ti pravo da se na terenu ponasas kao da je tvoja prcija i da na sve sto ti ne odgovara reagujes drsko i bezobrazno, podmuklim udaranjem protivnika (ili hvatanjem za medjunozje, samo da te podsetim), vikanjem i psovanjem sudija i sl.? Jos se nisi ni pokazao a kamo li dokazao kao fudbaler i vec smatras da je zvezdin dres samo tvoj i da polazes pravo na startnih jedanaest. Kikser si kakve je zvezda imala u svojim redovima, na zalost, ali tolikog kiksera a tako nadobudnog NIKADA nije imala. Na tvoju veliku zalost, a kucu mogu da zalozim za opkladu, od tebe NIKADA nece biti ni fudbaler ni dobar covek i sportista jer si u ovako mladim godinama dokazao da se na tebe NE MOZE racunati. Osim ako je potreban neko ko ce zametati kavgu, ko ce udarati prljavo, ko ce se manekenisati i setati perje iz kluba u klub. Neka te je stid prezimena koje ti je otac dao, nicim do sada nisi pokazao da si ga dostojan. I jos jednom, da nije bilo tebe u revansu, ubedjen sam da bi nasa zvezda sa onakvom atmosferom prosle godine, u Ligi Evrope sigurno daleko dogurala. A ti, akao je ikako moguce, putuj igumane, za manastir ne brini!

Sejn

pre 13 godina

Prosto je neverovatno kakva se kampanja vodi za mladog Savica po novinama prethodnih par dana... u Novostima,blicu, sad i na b92 ne prodje dan da ne objave vest kako on hoce da igra, i kako voli zvezdu i kako ga satro trazi man city, itd.... Molim te idi iz Zvezde i povedi caleta sa sobom....

Dule

pre 13 godina

Decko ti nista ne znas...Taman smo se otarasili onot Tutorica dosao si ti 10 puta si promasio loptu protis Slavie..Neznas...i to je realnost...

Hami

pre 13 godina

ma gledao sam te decko ja i nemas pojma. Nit slavnijeg imena nit boljeg pedigrea a od tebe livada-boy igrac... Nisi ti kvalitet za zvezdu, zauzimas nekome mesto, pa ti je bolje da palis u MC kad vec imaju nastran fudbalski ukus

Kale,Pozarevac

pre 13 godina

Kod nas se sve radi preko veze,pa mozda i ovom tatinom sinu srede da ode do Mancestera..gledao sam ga vise puta,prosecan igrac,u svakom mestu ima boljih igraca od njega,ali nisu u srodsstvu sa velikim patriotom Duletom Savicem!

johan

pre 13 godina

Bice stvarno steta ako ode Vujadin. Ono malo sto je igrao na prolece, odigrao je odlicno. A uz to vidi se iz aviona da je najveci 'ciganin' u ekipi.

Ivan

pre 13 godina

Ne, najbolje je da te postavimo za kapitena! Uopshte mi ovo ne lichi na Ranka Stojica! Prvo ti sine pokazi da si bolji od Vilotica/Djordjevica, pa cesh lako u prvih 11.

A ti, Dostanicu, nikakav si trener, ali se nadam da bar pred ucenama necesh popushtati.

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

Decko je odlican igrac i treba mu pruziti sansu ...ja bi na polu sezoni prodao drvo Djordjevica i pustio njega i vilotica da se uigravajau cisto da imamo stoperski tandem za nekoliko godina (kazem na polu sezoni posto cemo tad ispasti iz evrope a titulu obezbediti sa 7-8 bodova razlike, da bi mogli da istrpimo par kikseva ovih perspektivnih momaka)...mnogo bi pogresio kad bi otisao u man city ne bi igrao u zivotu i propao bi kao igrac..zna se kako ide 2-3 god zvezda 2-3 god rusija pa onda za 20 milki man jedan drugi celzi arsenal...vise milionski ugovor....

Дарко

pre 13 godina

Ако је то истина уопште ми нису јасни ти из Ситија,нагомилавају играче да је то невероватно.Па на месту штопера имају Коло Туреа,Винсента Компанија,Миху Ричардса,Жером Боатенга,Лескота,и сад као хоће ''неког'' Вујадина Савића који не игра ни у Звезди и који има 20 година(неафирмисан).А и ако он оде учиниће још већу грешку.Толико

Goran

pre 13 godina

Moras ti decko jos mnogo da napredujes da bi trazio vecu minutazu.Gledao sam te na nekim medjunarodnim utakmicama na pocetku sezone,kada si dobijao sansu u prvih 11 i bez preterivanja,bio si najlosiji na terenu.

hm

pre 13 godina

Vidi sinko, najbitnije je da igraš kad treba da igraš i kad od tebe na tvojoj poziciji u timu nema boljeg igrača.
Kad (ako) ima, klupa je jedina logika-pitaj ćaleta. Ako ti kaže drugačije-to nije Dule kog ja poznajem.
Ako sve ovo tebi nije u redu-idi u Siti, tamo ćeš da igraš svaku i to za bolju lovu...

pera

pre 13 godina

evo zasto je nas fudbal katastrofa,sto nam tatini sinovi igraju i jos ucenjuju,ako ti se ne svidja onda vozi dalje gde ces igrati,ali me smo zanima po kojem kriterijumu oni dovode igrace kad onaj binic nije igrac ni za 3 ligu

djole

pre 13 godina

Mislim da je najbolje da decka odmah prodamo, ukoliko je moguce jer ionako nema nista od njega. Nije neki igrac i ne moze da doprinese, moze samo da pokvari jer igra na osetljivom mestu. Videlo se kolika je rupa u onim mecevima u evropi prosle godine. Svaka njegova intervencija je potencijalna sansa za protivnika...

Boris

pre 13 godina

Verujem da uvek pruzas maksimum, ali je i taj maksimum daleko od nekog minimuma koji je potreban da bi igrao u bilo kom ozbiljnijem klubu. Moje skromno misljenje je da ti nikada ne bi ni zaigrao za Zvezdu da nisi sin Duleta Savica, a ubedjen sam da od tebe NIKADA nece postati fudbaler. Ti to jednostavno nisi i to se vidi na terenu. O nepristojnosti koju si pokazao igrajuci u ono malo utakmica, necu ni da govorim. To je posao za tvog oca.

xxx

pre 13 godina

Ma jeste, ako je po tebe dosao siti mene onda trazi Real Madrid. Uslove mozda mogu da postavljaju oni koji su se pokazali i dokazali, ti si jos zelen mali moj...jedino sto ti je Dule cale pa ti se moze da dajes ovakve izjave...

hm

pre 13 godina

Vidi sinko, najbitnije je da igraš kad treba da igraš i kad od tebe na tvojoj poziciji u timu nema boljeg igrača.
Kad (ako) ima, klupa je jedina logika-pitaj ćaleta. Ako ti kaže drugačije-to nije Dule kog ja poznajem.
Ako sve ovo tebi nije u redu-idi u Siti, tamo ćeš da igraš svaku i to za bolju lovu...

Cole

pre 13 godina

Uz duzno postovanje tvog oca probacu da budem pristojan. Odakle ti samo obraz i pravo da ocekujes dres zvezdinog prvotimca? Imas li malo fudbalskog znanja i razuma da priznas i sebi i drugima da je prosle sezone zvezda ispala iz lige evrope zbog tvoje kriminalne, mangupske igre u revansu u Beogradu? Odakle ti pravo da se na terenu ponasas kao da je tvoja prcija i da na sve sto ti ne odgovara reagujes drsko i bezobrazno, podmuklim udaranjem protivnika (ili hvatanjem za medjunozje, samo da te podsetim), vikanjem i psovanjem sudija i sl.? Jos se nisi ni pokazao a kamo li dokazao kao fudbaler i vec smatras da je zvezdin dres samo tvoj i da polazes pravo na startnih jedanaest. Kikser si kakve je zvezda imala u svojim redovima, na zalost, ali tolikog kiksera a tako nadobudnog NIKADA nije imala. Na tvoju veliku zalost, a kucu mogu da zalozim za opkladu, od tebe NIKADA nece biti ni fudbaler ni dobar covek i sportista jer si u ovako mladim godinama dokazao da se na tebe NE MOZE racunati. Osim ako je potreban neko ko ce zametati kavgu, ko ce udarati prljavo, ko ce se manekenisati i setati perje iz kluba u klub. Neka te je stid prezimena koje ti je otac dao, nicim do sada nisi pokazao da si ga dostojan. I jos jednom, da nije bilo tebe u revansu, ubedjen sam da bi nasa zvezda sa onakvom atmosferom prosle godine, u Ligi Evrope sigurno daleko dogurala. A ti, akao je ikako moguce, putuj igumane, za manastir ne brini!

Goran

pre 13 godina

Moras ti decko jos mnogo da napredujes da bi trazio vecu minutazu.Gledao sam te na nekim medjunarodnim utakmicama na pocetku sezone,kada si dobijao sansu u prvih 11 i bez preterivanja,bio si najlosiji na terenu.

Ivan

pre 13 godina

Ne, najbolje je da te postavimo za kapitena! Uopshte mi ovo ne lichi na Ranka Stojica! Prvo ti sine pokazi da si bolji od Vilotica/Djordjevica, pa cesh lako u prvih 11.

A ti, Dostanicu, nikakav si trener, ali se nadam da bar pred ucenama necesh popushtati.

I na nebu tom...

pre 13 godina

Pola obeštećenja pripada ranku stojiću,osvedočenom ljubitelju Crvene zvezde,na ime nekih dugova od ranije. To je potpisala neka od ranijih uprava koja je dovela Zvezdu pred sunovrat. Prema tome,kako stoje stvari,mladi gospodin Savić neće dobiti novi ugovor i biće slobodan da ide u januaru a ranko stojić će dobiti pola obeštećenja od 0 evra. Idi i ne okreći se sine,odlazili su iz Zvezde i bolji od tebe. I zapamti jedno,Zvezdu ne moze NIKO da ucenjuje.

Дарко

pre 13 godina

Ако је то истина уопште ми нису јасни ти из Ситија,нагомилавају играче да је то невероватно.Па на месту штопера имају Коло Туреа,Винсента Компанија,Миху Ричардса,Жером Боатенга,Лескота,и сад као хоће ''неког'' Вујадина Савића који не игра ни у Звезди и који има 20 година(неафирмисан).А и ако он оде учиниће још већу грешку.Толико

Boris

pre 13 godina

Verujem da uvek pruzas maksimum, ali je i taj maksimum daleko od nekog minimuma koji je potreban da bi igrao u bilo kom ozbiljnijem klubu. Moje skromno misljenje je da ti nikada ne bi ni zaigrao za Zvezdu da nisi sin Duleta Savica, a ubedjen sam da od tebe NIKADA nece postati fudbaler. Ti to jednostavno nisi i to se vidi na terenu. O nepristojnosti koju si pokazao igrajuci u ono malo utakmica, necu ni da govorim. To je posao za tvog oca.

xxx

pre 13 godina

Ma jeste, ako je po tebe dosao siti mene onda trazi Real Madrid. Uslove mozda mogu da postavljaju oni koji su se pokazali i dokazali, ti si jos zelen mali moj...jedino sto ti je Dule cale pa ti se moze da dajes ovakve izjave...

Sejn

pre 13 godina

Prosto je neverovatno kakva se kampanja vodi za mladog Savica po novinama prethodnih par dana... u Novostima,blicu, sad i na b92 ne prodje dan da ne objave vest kako on hoce da igra, i kako voli zvezdu i kako ga satro trazi man city, itd.... Molim te idi iz Zvezde i povedi caleta sa sobom....

pera

pre 13 godina

evo zasto je nas fudbal katastrofa,sto nam tatini sinovi igraju i jos ucenjuju,ako ti se ne svidja onda vozi dalje gde ces igrati,ali me smo zanima po kojem kriterijumu oni dovode igrace kad onaj binic nije igrac ni za 3 ligu

Dule

pre 13 godina

Decko ti nista ne znas...Taman smo se otarasili onot Tutorica dosao si ti 10 puta si promasio loptu protis Slavie..Neznas...i to je realnost...

ULTRAS CRVENA ZVEZDA

pre 13 godina

Svi igraci prolaze,treneri i clanovi uprave,samo SEVER ostaje,cuva Zvezdu,nema nikad predaje!!!

Ko god misli da je iznad Zvezde,dresa i grba koji nosi...,paljba!

Hami

pre 13 godina

ma gledao sam te decko ja i nemas pojma. Nit slavnijeg imena nit boljeg pedigrea a od tebe livada-boy igrac... Nisi ti kvalitet za zvezdu, zauzimas nekome mesto, pa ti je bolje da palis u MC kad vec imaju nastran fudbalski ukus

djole

pre 13 godina

Mislim da je najbolje da decka odmah prodamo, ukoliko je moguce jer ionako nema nista od njega. Nije neki igrac i ne moze da doprinese, moze samo da pokvari jer igra na osetljivom mestu. Videlo se kolika je rupa u onim mecevima u evropi prosle godine. Svaka njegova intervencija je potencijalna sansa za protivnika...

Kale,Pozarevac

pre 13 godina

Kod nas se sve radi preko veze,pa mozda i ovom tatinom sinu srede da ode do Mancestera..gledao sam ga vise puta,prosecan igrac,u svakom mestu ima boljih igraca od njega,ali nisu u srodsstvu sa velikim patriotom Duletom Savicem!

goran

pre 13 godina

od kad pratim ovog igraca bio je na nekoliko proba preko i naravno nigde niej ostao. cale pokusava da ga preko svojih veza proda bilo gde ali ne ide. bio je u marseju, u njukaslu, sad kao ga trazi siti, a decko nema kvalitet, ali ima caleta i novinarski lobi i sad ucenjuju zvezdu. ako hoces, cuti i radi, ako ne, put pod noge

Hellas Verona

pre 13 godina

On je igrao za Rad i bio prosecan,nije bio bas igrac bez kog se ne moze...mislim da ga forsiraju i prave od njega zvezdu iako on to nije...

DECKO KLUPA SI!!!

pre 13 godina

Hoces u startnih jedanaest, bravo decace, hocu i ja, ali ne moze sinko to tek tako, moras ti jos da ucis od Vilotica i Djordjevica, ne mozes u odbrani da igras, pa te Pizon posalje u napad, a ti jos gori, imas srece sto nosis to slavno prezime inace nikada u zvezdu ne bi ni krocio!!!!!

sam

pre 13 godina

Gledao sam zvezdu protiv slavije (prvi mec), i tada sam se zapitao, pa ko je taj savic, zar je zvezda dozvolila da joj takav kikser igra, a onda kada sam saznao ko je njegov otac, tada mi je sve bilo jasno

rema

pre 13 godina

iako mislim da si bolji od djordjevica, brzi, bolji skok, spretniji... mislim da ne bi trebao da igras, jer neko ko daje ovakve izjave nije na zemlji i ne treba da bude u startnih 11!
jer su oni tebi dali sansu, neki drugi klinci su otisli iz zvezde i ranije, jer si ti dobio sansu, jer si bio "poseban", zato bolje cuti stisni zube i cekaj svoju sansu, ako ne vrata su ti sirom otvorena!!!

Slim shady

pre 13 godina

Ne znam da li ovde iko dobro cita sta je momak rekao. Sumnjam. Ako voli da igra fudbal, naravno da ce otici negde drugde gde ce sigurno igrati. To je zrelo razmisljane svakog normalnog coveka. Nece da sedi na klupi, jer time nista ne dobija. Ocigledno neko ne razume sustinu i karijeru.
Sve najbolje Vujadinu.
Pozz

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

Decko je odlican igrac i treba mu pruziti sansu ...ja bi na polu sezoni prodao drvo Djordjevica i pustio njega i vilotica da se uigravajau cisto da imamo stoperski tandem za nekoliko godina (kazem na polu sezoni posto cemo tad ispasti iz evrope a titulu obezbediti sa 7-8 bodova razlike, da bi mogli da istrpimo par kikseva ovih perspektivnih momaka)...mnogo bi pogresio kad bi otisao u man city ne bi igrao u zivotu i propao bi kao igrac..zna se kako ide 2-3 god zvezda 2-3 god rusija pa onda za 20 milki man jedan drugi celzi arsenal...vise milionski ugovor....

johan

pre 13 godina

Bice stvarno steta ako ode Vujadin. Ono malo sto je igrao na prolece, odigrao je odlicno. A uz to vidi se iz aviona da je najveci 'ciganin' u ekipi.

StariVujadin

pre 13 godina

Zbog ovakvih likova, dobri fudbaleri ne mogu da dodju do izracaja. Zvezda i Partizan su samo prolazne stanice, cak i ovakvim fudbalerima, i to je tuzno

milos

pre 13 godina

Normalno da hoce da igra, kako bi inace napredovao. Stvar je vrlo jasna, ako vredi neka se produzi ugovor sa njim i neka se drvo Djordjevic preseli na klupu. Taj covek em sto nema blage veze, vec je i dosta stariji. Pa valjda treba mladjem pruziti sansu i na kraju jos i zaraditi.

Bosko

pre 13 godina

Pa decko lepo kaze. Ako se na njega ne racuna hoce da ode negde gde ce moci da igra. Odabrao je taj put mora od neceg da zivi.
Citam glupe komentare, kao teba da uci od Vilotica i Djordjevica, on je kikser.

A Vilotic ne ume da kiksne?
Ume brate i to kad nebi smeo

http://www.youtube.com/watch?v=Sh6RhXS2Kyk

Evo malo podsecanje na derbi. Ko je kriv za golove? Da nije Savic? Ja sam ga gledao protiv OFK u polufinalu kupa. Decko nije napravio ni jednu gresku da nije bilo njega mozda bi smo i ispali jer je Saranov branio k'o nenormalan, a oni nisu bili bezazleni. Ni najmanje. Sta fali sto mu je Dule otac. Decko je bio kapiten u svim reprezentativnim selekcijama, to mu niko nije mogao srediti. Ima kvalitet, treba da podrzati. Ja se iskreno ne secam nekih velikih kikseva, ali se secam kako su mnogi pricali za Vidica kako je kikser kad ga je Mika Forsel okrenuo kad smo igrali neke kvalifikacije protiv Finske.
Eno sad Vidica u Manchi. Jedan od tri najbolja stopera na svetu.
Iskreno smeta mi sto su mu dali kapitensku traku u nekim utakmicama. Neki red mora da se zna. Smetalo mi je i na pocetku prosle sezone sto smo se odrekli Jagosa Vukovica zbog njega, ali Jagos je sad u PSV-u. Savic je kod nas i da je toliko los kao sto pricate nebi se prosle sezone Newcastle united a ove Man City zanimali za njega. Ni to nikome tata ne moze srediti.
Budimo malo realni. I onaj mali Cosic sto je sad u CSKA je otisao zato sto mu niko nije davao sansu. Nisu losi ni Djordjevic ni Vilotic, ali nije los ni ovaj mali. Mozda mu je trebala jos koja sezona u Radu ali sta je tu je. Nadjite resenje. Mladi moraju da dobijaju sansu.

stella rosa

pre 13 godina

Ne znam zašto se toliko ložite i pljujete po Vujadinu. Da ne treba možda propali Duško Karleuša da igra umesto njega?Ko je uopšte doveo tog nesretnika u Zvezdu?Mislim da u Zvezdi trba da igraju pravi zvezdaši i to svim srcem.Videli ste ranije kad smo igrali sa po 10 preplaćenih stranaca da smo imali najgori tim sa mlakom i beskrvnom igrom.Ti nesretni Afrikanci i Južnoamerikanci nisu znali gde se nalaze.Od tada je i Groblje počelo da nas puni i trpa.Pustite Zvezdinu decu da igraju i videćete-trpaćemo Groblje ponovo narednih 10god.

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

Decko je odlican igrac i treba mu pruziti sansu ...ja bi na polu sezoni prodao drvo Djordjevica i pustio njega i vilotica da se uigravajau cisto da imamo stoperski tandem za nekoliko godina (kazem na polu sezoni posto cemo tad ispasti iz evrope a titulu obezbediti sa 7-8 bodova razlike, da bi mogli da istrpimo par kikseva ovih perspektivnih momaka)...mnogo bi pogresio kad bi otisao u man city ne bi igrao u zivotu i propao bi kao igrac..zna se kako ide 2-3 god zvezda 2-3 god rusija pa onda za 20 milki man jedan drugi celzi arsenal...vise milionski ugovor....

johan

pre 13 godina

Bice stvarno steta ako ode Vujadin. Ono malo sto je igrao na prolece, odigrao je odlicno. A uz to vidi se iz aviona da je najveci 'ciganin' u ekipi.

Slim shady

pre 13 godina

Ne znam da li ovde iko dobro cita sta je momak rekao. Sumnjam. Ako voli da igra fudbal, naravno da ce otici negde drugde gde ce sigurno igrati. To je zrelo razmisljane svakog normalnog coveka. Nece da sedi na klupi, jer time nista ne dobija. Ocigledno neko ne razume sustinu i karijeru.
Sve najbolje Vujadinu.
Pozz

milos

pre 13 godina

Normalno da hoce da igra, kako bi inace napredovao. Stvar je vrlo jasna, ako vredi neka se produzi ugovor sa njim i neka se drvo Djordjevic preseli na klupu. Taj covek em sto nema blage veze, vec je i dosta stariji. Pa valjda treba mladjem pruziti sansu i na kraju jos i zaraditi.

Cole

pre 13 godina

Uz duzno postovanje tvog oca probacu da budem pristojan. Odakle ti samo obraz i pravo da ocekujes dres zvezdinog prvotimca? Imas li malo fudbalskog znanja i razuma da priznas i sebi i drugima da je prosle sezone zvezda ispala iz lige evrope zbog tvoje kriminalne, mangupske igre u revansu u Beogradu? Odakle ti pravo da se na terenu ponasas kao da je tvoja prcija i da na sve sto ti ne odgovara reagujes drsko i bezobrazno, podmuklim udaranjem protivnika (ili hvatanjem za medjunozje, samo da te podsetim), vikanjem i psovanjem sudija i sl.? Jos se nisi ni pokazao a kamo li dokazao kao fudbaler i vec smatras da je zvezdin dres samo tvoj i da polazes pravo na startnih jedanaest. Kikser si kakve je zvezda imala u svojim redovima, na zalost, ali tolikog kiksera a tako nadobudnog NIKADA nije imala. Na tvoju veliku zalost, a kucu mogu da zalozim za opkladu, od tebe NIKADA nece biti ni fudbaler ni dobar covek i sportista jer si u ovako mladim godinama dokazao da se na tebe NE MOZE racunati. Osim ako je potreban neko ko ce zametati kavgu, ko ce udarati prljavo, ko ce se manekenisati i setati perje iz kluba u klub. Neka te je stid prezimena koje ti je otac dao, nicim do sada nisi pokazao da si ga dostojan. I jos jednom, da nije bilo tebe u revansu, ubedjen sam da bi nasa zvezda sa onakvom atmosferom prosle godine, u Ligi Evrope sigurno daleko dogurala. A ti, akao je ikako moguce, putuj igumane, za manastir ne brini!

Goran

pre 13 godina

Moras ti decko jos mnogo da napredujes da bi trazio vecu minutazu.Gledao sam te na nekim medjunarodnim utakmicama na pocetku sezone,kada si dobijao sansu u prvih 11 i bez preterivanja,bio si najlosiji na terenu.

Hellas Verona

pre 13 godina

On je igrao za Rad i bio prosecan,nije bio bas igrac bez kog se ne moze...mislim da ga forsiraju i prave od njega zvezdu iako on to nije...

Sejn

pre 13 godina

Prosto je neverovatno kakva se kampanja vodi za mladog Savica po novinama prethodnih par dana... u Novostima,blicu, sad i na b92 ne prodje dan da ne objave vest kako on hoce da igra, i kako voli zvezdu i kako ga satro trazi man city, itd.... Molim te idi iz Zvezde i povedi caleta sa sobom....

Bosko

pre 13 godina

Pa decko lepo kaze. Ako se na njega ne racuna hoce da ode negde gde ce moci da igra. Odabrao je taj put mora od neceg da zivi.
Citam glupe komentare, kao teba da uci od Vilotica i Djordjevica, on je kikser.

A Vilotic ne ume da kiksne?
Ume brate i to kad nebi smeo

http://www.youtube.com/watch?v=Sh6RhXS2Kyk

Evo malo podsecanje na derbi. Ko je kriv za golove? Da nije Savic? Ja sam ga gledao protiv OFK u polufinalu kupa. Decko nije napravio ni jednu gresku da nije bilo njega mozda bi smo i ispali jer je Saranov branio k'o nenormalan, a oni nisu bili bezazleni. Ni najmanje. Sta fali sto mu je Dule otac. Decko je bio kapiten u svim reprezentativnim selekcijama, to mu niko nije mogao srediti. Ima kvalitet, treba da podrzati. Ja se iskreno ne secam nekih velikih kikseva, ali se secam kako su mnogi pricali za Vidica kako je kikser kad ga je Mika Forsel okrenuo kad smo igrali neke kvalifikacije protiv Finske.
Eno sad Vidica u Manchi. Jedan od tri najbolja stopera na svetu.
Iskreno smeta mi sto su mu dali kapitensku traku u nekim utakmicama. Neki red mora da se zna. Smetalo mi je i na pocetku prosle sezone sto smo se odrekli Jagosa Vukovica zbog njega, ali Jagos je sad u PSV-u. Savic je kod nas i da je toliko los kao sto pricate nebi se prosle sezone Newcastle united a ove Man City zanimali za njega. Ni to nikome tata ne moze srediti.
Budimo malo realni. I onaj mali Cosic sto je sad u CSKA je otisao zato sto mu niko nije davao sansu. Nisu losi ni Djordjevic ni Vilotic, ali nije los ni ovaj mali. Mozda mu je trebala jos koja sezona u Radu ali sta je tu je. Nadjite resenje. Mladi moraju da dobijaju sansu.

Dule

pre 13 godina

Decko ti nista ne znas...Taman smo se otarasili onot Tutorica dosao si ti 10 puta si promasio loptu protis Slavie..Neznas...i to je realnost...

ULTRAS CRVENA ZVEZDA

pre 13 godina

Svi igraci prolaze,treneri i clanovi uprave,samo SEVER ostaje,cuva Zvezdu,nema nikad predaje!!!

Ko god misli da je iznad Zvezde,dresa i grba koji nosi...,paljba!

DECKO KLUPA SI!!!

pre 13 godina

Hoces u startnih jedanaest, bravo decace, hocu i ja, ali ne moze sinko to tek tako, moras ti jos da ucis od Vilotica i Djordjevica, ne mozes u odbrani da igras, pa te Pizon posalje u napad, a ti jos gori, imas srece sto nosis to slavno prezime inace nikada u zvezdu ne bi ni krocio!!!!!

sam

pre 13 godina

Gledao sam zvezdu protiv slavije (prvi mec), i tada sam se zapitao, pa ko je taj savic, zar je zvezda dozvolila da joj takav kikser igra, a onda kada sam saznao ko je njegov otac, tada mi je sve bilo jasno

djole

pre 13 godina

Mislim da je najbolje da decka odmah prodamo, ukoliko je moguce jer ionako nema nista od njega. Nije neki igrac i ne moze da doprinese, moze samo da pokvari jer igra na osetljivom mestu. Videlo se kolika je rupa u onim mecevima u evropi prosle godine. Svaka njegova intervencija je potencijalna sansa za protivnika...

Boris

pre 13 godina

Verujem da uvek pruzas maksimum, ali je i taj maksimum daleko od nekog minimuma koji je potreban da bi igrao u bilo kom ozbiljnijem klubu. Moje skromno misljenje je da ti nikada ne bi ni zaigrao za Zvezdu da nisi sin Duleta Savica, a ubedjen sam da od tebe NIKADA nece postati fudbaler. Ti to jednostavno nisi i to se vidi na terenu. O nepristojnosti koju si pokazao igrajuci u ono malo utakmica, necu ni da govorim. To je posao za tvog oca.

rema

pre 13 godina

iako mislim da si bolji od djordjevica, brzi, bolji skok, spretniji... mislim da ne bi trebao da igras, jer neko ko daje ovakve izjave nije na zemlji i ne treba da bude u startnih 11!
jer su oni tebi dali sansu, neki drugi klinci su otisli iz zvezde i ranije, jer si ti dobio sansu, jer si bio "poseban", zato bolje cuti stisni zube i cekaj svoju sansu, ako ne vrata su ti sirom otvorena!!!

goran

pre 13 godina

od kad pratim ovog igraca bio je na nekoliko proba preko i naravno nigde niej ostao. cale pokusava da ga preko svojih veza proda bilo gde ali ne ide. bio je u marseju, u njukaslu, sad kao ga trazi siti, a decko nema kvalitet, ali ima caleta i novinarski lobi i sad ucenjuju zvezdu. ako hoces, cuti i radi, ako ne, put pod noge

Дарко

pre 13 godina

Ако је то истина уопште ми нису јасни ти из Ситија,нагомилавају играче да је то невероватно.Па на месту штопера имају Коло Туреа,Винсента Компанија,Миху Ричардса,Жером Боатенга,Лескота,и сад као хоће ''неког'' Вујадина Савића који не игра ни у Звезди и који има 20 година(неафирмисан).А и ако он оде учиниће још већу грешку.Толико

StariVujadin

pre 13 godina

Zbog ovakvih likova, dobri fudbaleri ne mogu da dodju do izracaja. Zvezda i Partizan su samo prolazne stanice, cak i ovakvim fudbalerima, i to je tuzno

Hami

pre 13 godina

ma gledao sam te decko ja i nemas pojma. Nit slavnijeg imena nit boljeg pedigrea a od tebe livada-boy igrac... Nisi ti kvalitet za zvezdu, zauzimas nekome mesto, pa ti je bolje da palis u MC kad vec imaju nastran fudbalski ukus

I na nebu tom...

pre 13 godina

Pola obeštećenja pripada ranku stojiću,osvedočenom ljubitelju Crvene zvezde,na ime nekih dugova od ranije. To je potpisala neka od ranijih uprava koja je dovela Zvezdu pred sunovrat. Prema tome,kako stoje stvari,mladi gospodin Savić neće dobiti novi ugovor i biće slobodan da ide u januaru a ranko stojić će dobiti pola obeštećenja od 0 evra. Idi i ne okreći se sine,odlazili su iz Zvezde i bolji od tebe. I zapamti jedno,Zvezdu ne moze NIKO da ucenjuje.

stella rosa

pre 13 godina

Ne znam zašto se toliko ložite i pljujete po Vujadinu. Da ne treba možda propali Duško Karleuša da igra umesto njega?Ko je uopšte doveo tog nesretnika u Zvezdu?Mislim da u Zvezdi trba da igraju pravi zvezdaši i to svim srcem.Videli ste ranije kad smo igrali sa po 10 preplaćenih stranaca da smo imali najgori tim sa mlakom i beskrvnom igrom.Ti nesretni Afrikanci i Južnoamerikanci nisu znali gde se nalaze.Od tada je i Groblje počelo da nas puni i trpa.Pustite Zvezdinu decu da igraju i videćete-trpaćemo Groblje ponovo narednih 10god.

hm

pre 13 godina

Vidi sinko, najbitnije je da igraš kad treba da igraš i kad od tebe na tvojoj poziciji u timu nema boljeg igrača.
Kad (ako) ima, klupa je jedina logika-pitaj ćaleta. Ako ti kaže drugačije-to nije Dule kog ja poznajem.
Ako sve ovo tebi nije u redu-idi u Siti, tamo ćeš da igraš svaku i to za bolju lovu...

Ivan

pre 13 godina

Ne, najbolje je da te postavimo za kapitena! Uopshte mi ovo ne lichi na Ranka Stojica! Prvo ti sine pokazi da si bolji od Vilotica/Djordjevica, pa cesh lako u prvih 11.

A ti, Dostanicu, nikakav si trener, ali se nadam da bar pred ucenama necesh popushtati.

xxx

pre 13 godina

Ma jeste, ako je po tebe dosao siti mene onda trazi Real Madrid. Uslove mozda mogu da postavljaju oni koji su se pokazali i dokazali, ti si jos zelen mali moj...jedino sto ti je Dule cale pa ti se moze da dajes ovakve izjave...

pera

pre 13 godina

evo zasto je nas fudbal katastrofa,sto nam tatini sinovi igraju i jos ucenjuju,ako ti se ne svidja onda vozi dalje gde ces igrati,ali me smo zanima po kojem kriterijumu oni dovode igrace kad onaj binic nije igrac ni za 3 ligu

Kale,Pozarevac

pre 13 godina

Kod nas se sve radi preko veze,pa mozda i ovom tatinom sinu srede da ode do Mancestera..gledao sam ga vise puta,prosecan igrac,u svakom mestu ima boljih igraca od njega,ali nisu u srodsstvu sa velikim patriotom Duletom Savicem!