Sreda, 07.07.2010.

23:42

B92: Milovanović na korak od Zvezde

Dejan Milovanović nalazi se vrlo blizu povratka na “Marakanu” nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Milovanoviæ na korak od Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Milan Sd

pre 13 godina

Bio bi najjače pojačanje!!!!E, sad pitaje koliko je realna priča oko sponzora da naprave ugovor sa njima?I prošle sezone je bila priča-"praktično na vratima" i onda ništa..Mada o Rusima dosta pričaju navijači,a novine praktično ništa-pitanje je možda da je ugovor veoma blizu..Šteta samo što smo izgubili Lazetića..Verovatno će otići i Ninkov-šteta,ali ipak je ovo Srbija,a klub mora od nečeg da živi..

SMCZ

pre 13 godina

Super vest ali nama treba klasican spic razarac po mom misljenju savrseno bi se uklopili Ubiparip i Kaludjerovic
Mrdja je preskup a i Vojvodina ne prodaje najbolje igrace Zvezdi i Partizanu.Treba forsirati mladog Lazovica i Vesovica...

bora corba

pre 13 godina

iz gane dolazi na probu iliasu shila (centralni bek), a brazilac je novi ronaldo koji igra za santos, napadac andre ali on bi dosao samo na pozajmicu.

Broj Jedan

pre 13 godina

Nikada necu zaboraviti njegov debi za Crvenu Zvezdu, kada je prvim kontaktom sa loptom ispalio bombu pod precku Partizana. Onda me je kupio za ceo zivot. I kada nam nije islo, i kada su svi iz njegove generacije odlazili "trbuhom za kruhom", on je ostao, bio kapiten, i posle vise od jedne decenije postao prvi igrac koji je skupio preko 200 utakmica za klub bez pauza (odlaska iz kluba). Sada ima svega 26-27 godina, a voljan je da se vrati u SVOJU zvezdu. A jedini od svih tih igraca je tako i moze nazvati. Ne znam za vas, ali ja bih voleo da on ostane tu do kraja karijere, ma cak i zivota. Sigurno se nekom takvom zvezdasu moze pronaci neka funkcija u klubu.

E sad, da vidimo do kraja prelaznog roka sta se jos moze dovesti za male pare. Sumljam za Mrdju, on je skup, mada je izvesno da bi nam savrseno "legao". Mozda Kaludjerovic, mada ima jak ugovor, a u Radu su poznati po tome da ne daju svoje igrace jeftino. Rajevac nam isto salje na probu jednog igraca iz Gane (ne prica se o kome je rec), a isto stize i brazilac na preporuku Ramba Petkovica. Ocigledno je i Gasprom vec izvestan, jer sigurno da nije dzabe Zvezda godinu dana bila bez glavnog sponzora. Znalo se odavno da se ceka neko jak.
Ja jos mastam i o povratku Stojkovica na gol, ali preskup je on trenutno, a i imamo za nasu ligu solidnog Stamenkovica. Jedine mane ovakve Zvezde jesu Adziceva brukanja sa Pizonom i Lazeticem. Vise bih voleo da je ostao Lazetic umesto Koromana, a Pizon umesto Dostanica (jednog od losijih trenera koje imamo u zemlji), ali sta je-tu je. Ostajem uz Zvezdu. Do sledecih dobrih vesti...

Mexi

pre 13 godina

Extra.Ne znam kakvu je inostranu karijeru imao Milovanovic (nakon prelaska u Lans) ali znam jedno ,dok je igrao u Zvezdi bio je igrachina.Valjda neki igrachi ne mogu da funkcionishu u drugim sredinama.Josh kad bi vratili i Stojkovica bilo bi super pa da kidaju u dresu Zvezde jer je nabolji golman kojeg je Zvezda imala u poslednjih 10 god.

Lignjoslav

pre 13 godina

Tooo, breee!!! Celog prelaznog roka ocekujem ovu vest!!
Deki, kapitenu, dobrodosao nazad..:)
Adzicu care!
Daj jos tog spica i konacno imamo dobru ekipu!

Sasa

pre 13 godina

Ovi koji pisu da Milovanovic nista nezna i nije pravo pojacanje za Zvezdu nemaju pojma-nego su samo ljubomorni a mi smo Srbi takvi da stalno nekoga vredjamo ko je uspesan i dobar ,i koji je zvezdi dao pola svog zivota ,a ti koji ga vredjaju ko su oni i sta su postigli u zivotu nego svaki dan su na internetu i samo komentarisu i vredjaju ljude -a neznaju da su oni najveci olosi i klosari toliko! pozdra za sve iskrene Zvezdase...Deki srecno i dobro nam dosao

cela

pre 13 godina

Uprava je vredna trener taktican,
Golman brani ko da nije normalan
nigde nema tako cvrste odbrane,napadaci brzi daju golove daju golove!!!

Mecklejn

pre 13 godina

Koliko je Dejan bio los,to znaju svi koji se razumeju u fudbal!Prvi je od svih dobio sansu(lukovic,basta,jankovic,stojkovic,svi su kasnije dobili sansu iz tekipe),zadnji je otisao!bio je talenat i na kraju je jedva prodat francuskom drugoligasu!Za ovu ligu ce biti pojacanje ako je stekao neko znanje i iskustvo iz te Francuske lige!Iskreno se nadam da jeste!Ponavljam bio je veliki talenat,kasnije je nazadovao!

germinal

pre 13 godina

Samo nemojte da lupetate da Molina, Barcos i Salas nisu imali pojma, jer realno nisu dobili nikakvu sansu, a sa druge strane tada je bio bojkot stranih igraca, tako da realno i nisu mogli puno vise da pokazu..

Nikola Ar

pre 13 godina

Delije,Zvezdasi bez euforije molim,ne znam ko da dodje ne garantuje nam posao,za sada uprava radi dobro sto se tice pojacanja,ali ne treba ocekivati mnogo pa da se posle svi razocaramo.Polako,korak po korak,nase je samo da jos vise omasovimo dolazak na Marakanu i da damo sve od sebe kako bi i od igraca trazili isto!!!SA NAMA SE MOZE SVE STO SE POZELI!!!

ZNAISHA

pre 13 godina

@ Mi lan
U pravu si skroz...ni ja se ne palim na pricu tog coveka i koliko mu verujem,toliko mu i ne verujem! Ne sirim dezinformacije,vec samo pisem ono sto mi je rekao...jedino znam da je sigurno u upravnom odboru CZ. Po njegovoj prici,Rusi dobijaju i deo zemljista iza Istoka,a traze jos da ekipu vodi trener-stranac...sve ovo uzmi sa velikom rezervom

ee mij bože

pre 13 godina

Pa neće valjada da ga vrate. Pa taj čovek ništa nezna.U poslednjih pet godina njegovog igranja fudbala on je loptu dodirnuo tri puta. To je igrač koji ne učestvuje u igri, ne traži loptu. To je jedno dežurno smetalo ali za sopstveni tim.To je igrač manje. Jaoooo pa neće valjda. Pa ovaj Adžić pojma nema.
(Vlada, 8. jul 2010 07:57)

E ovako...kao prvo i prvo negacija uz glagol se pise odvojeno(upamti dobro), kao drugo Dejo dok je igrao u Zvezdi je bio najkorisniji igrac i jedini on je znao da posalje pravu loptu napadacima i da izvede dobar prekid..zato molim vas neznalice kao sto si ti da ne ostavljaju komentare....

show

pre 13 godina

uvek je bio dobar ovaj milovanovic....bilo bi dobro za zvezdu da se on vrati!!!
a videcemo kakvi su ti stranci,samo da ne budu kao juznoamericki "bogovi fudbala" kao sto su bili barkos i ekipa :D

kurotresina

pre 13 godina

Dostanica nam je dosta i svih takvih kvazi trenera!!!Ima li ljudi aman pametnog u toj upravi???Gde je Muslin,Jankovic???Nisam voleo ni sto je Pizon trener,ali je za Dostanica doktor fudbalskih nauka

Cigance

pre 13 godina

Ja idem danas po clansku i sezonsku kartu,zato sto sam i vise nego zadovoljan upravom i celom pricom oko Zvezde,ovo je moj nacin da pomognem,neka svako lajkuje ko ce uciniti isto!!!

dlagan

pre 13 godina

Sta reci osim da sam presrecan. Dao Bog da odrzimo ovakvu ekipu 2 sezeno, mozemo uzeti titulu, uz ove iskusne i kvalitetne igrace za nase uslove mogao bi jos pokoji stasati, bilo bi to sjajno. Dragan Mrdja bi bio....wow za Zvezdu.

Cooltywattor

pre 13 godina

GK Stamena
RB Pavle Tenk
CB Djoka Kapiten
CB Vilotić
LB Karleuša
DM Savio (Isah)
CM Deksa
AM Kadu (Vešović)
RWF Lazović
LWF Koroman
CF Jevtić (ako ne dođe neko bolji)

Eto tima za LE

Delija

pre 13 godina

grobari su ljubomorni, pa ga osporavaju! Mislim da je od Bogdanovica za klasu bolji! A ono sto je najbitnije mi cele prosle godine smo igrali a nije imao ko da izvede dobar prekid! Komentatori su dizali u nebo Bogdanovica on je ja mislim dao jedan jedini gol iz slobodnog udarca! Deki ima tu bombu koja nam stvarno treba! Treba nam i napadac ne znam zasto nisu zainteresovani za Kaludjerovica po meni je decko bio odlican prosle godine u timu koj se borio za opsatanak! Ali svaka cast za upravu!

dlagan

pre 13 godina

Jos Mrdja, trener(moze i Stepanovic) i levi vezni, kao moze igrati pleja, spica i krilo, recimo neki ekstratalentovani brazilac i eto nas do marta u Europi.

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Ko se ovoj vesti ne raduje nije Zvezdas.Najvise je dao Zvezdi u prethodnih 10 godina.Ja sam odrastao uz njegove bombe sa 25 i vise metara i trku ka Severu.Sve vi to zaboravljate, ali Boze moj, hrani kuce da te ujede.

Sale

pre 13 godina

Jel mi to napdamo opet Evropu?
Svaka cast za upravu svaki igrac koj odigra preko 200 meceva za nas je dobro dosao jos napadaca da dovedemo!

Babin_zub

pre 13 godina

"Lukicu CAREEE…EE !!!!!!!!! Cujem da ce nas ugejati ruski gas,ali jedan predlog za tebe legendo: Za svakog deliju po jedan kaput,kazu bice hladna zima nama koji cemo je provesti u Evropi!!!!!!! sampionski tim se stvara. Poslednja informacija je da su pregovori sa Mrdjom vec uveliko u toku,jbt pazi ti ekipe,ako dodje taj brazilac sto ga je Rambo preporucio u tandemu sa Mrdjom,pa tu je Koroman,Kadu,Tosic,Ninkov.....Ko je sledeci?
(sampionska zvone zvona......, 8. jul 2010 00:40) "

Ajde ne lupetaj.Ti i tvoje informacije...Mrdja kosta 2 miliona,plus plata.Realno li je dok smo u ovim g****?

Stulic Dzoni

pre 13 godina

Svaka cast upravi Zvezde ako ovo realizuje. Ovo ce biti (sa Milovanovicem i jednim dobrim spicem nadam se) najbolja ekipa Zvezde jos od one generacije `84 sa Jankovicem, Milovanovicem, Bastom, Lukovicem, Stojkovicem ...
Mislim da ovo sto se plasira za Mrdju nije istina, ali obecavam ako dovedemo nekog spica tipa Mrdja da cu da okacim Lukicevu sliku u sobi. I to javno.
A sto se komsija tice kod njih je situacija kao kod nas pre 2-3 godine. Reorganizacija im ne gine. Mada mislim da oni nemaju toliko snage da se dignu iz mrtvih kao mi. Pocelo je da skripi i kod njih, a to ce se videti u sezoni. Partizan nece osvojiti ni 2. mesto, a trenera ce smeniti do pocetka prvenstva.

Pedja

pre 13 godina

Milovanovic puno trci, odlicno centrira i sutira sjajno. Setite se golova u derbiju, protiv Kjeva i za mladu reprezentaciju. Za ovakvu Zvezdu on je zaista veliko pojacanje.

Vlada

pre 13 godina

Pa neće valjada da ga vrate. Pa taj čovek ništa nezna.U poslednjih pet godina njegovog igranja fudbala on je loptu dodirnuo tri puta. To je igrač koji ne učestvuje u igri, ne traži loptu. To je jedno dežurno smetalo ali za sopstveni tim.To je igrač manje. Jaoooo pa neće valjda. Pa ovaj Adžić pojma nema.

Mi lan

pre 13 godina

@ZNAISHA, 8. jul 2010 00:30
Sve je to lepo,ali ja bih samo pitao tog baju iz OU zasto dizu krov,kada imaju maketu i plan za ceo nov stadion?Znaci negde se laze ili za krov ili za stadion. Sta hoce,da naprave krov,pa da ga sruse posle...ili sta? A sto se tice Gazproma...Lukicuje cela prosla sezona sto se sponzora tice bila "posao je pri kraju". Ispada da da nikao ne moze da se utanaci tih 5% sto je ustvari neka glavna stvar.

ne budite kompleksasi

pre 13 godina

kao prvo ja sam grobar...volim partizan ,ali ne mrzim zvezdu i navijam z anju u evropi...valjda ima jos takvih ljudi..:))
ovo sto zvezda radi je za svaku pohvalu...doveli su koromana,tosica,milovanovica...3 extra pojacanja za NASU ligu...aa moj partizan je doveo scepovica iz teleoptika i kizita od 24 kilee...nasaa liga je mnogoo slaba..u rangu sa albancima....i moramo da navijamo jedni za druge u evropi...

zvezdi svaka cast...aa onaj krojac nek se gubi iz partizana...

daki

pre 13 godina

sve delije se secaju onog gola na derbiju pod precku i mnogo lepih golova milovanovica pravi igrac za zvezdu!!!jednostavno od tima koji je sve uspehe ostvarivao na zelju i upornost sad dolazi i kvalitet i ako kao prosle sezone bude motivisanost igraca bice ovo najbolja sezona u poslednje 3 god.ZVEZDA DO DUPLE KRUNE!!!

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Pa reci cu isto kao i za Tosica...veliko pojacanje za Zvezdu ! Prvo, zato sto nemamo boljeg veznjaka od njega (ofanzivnog veznog), drugo zato sto nemamo tako dobrog izvodjaca slobodnjaka, a trece, zato sto je decko dosta napredovao od kad je otisao iz Zvezde ! Predproslu sezonu je odigrao odlicno i bio standardan. Proslu nije bio u prvom planu, ali svakako ce biti pojacanje ! Vidim da se traga i za jos jednim napadacem i to me jako raduje ! Jer mi dobrog (dokazanog) napadaca realno nemamo ! Jos nam samo stoper fali da ne igra kiksara Vilotic !!! Dostanicu, bolje stavi Mikica umesto njega, bolji je ! Ljudi nije lose nije uopste lose, pogotovo ako znamo u kakvoj se finansijskoj situaciji Zvezda nalazi. Evo nekog kostura prvog tima za sledecu sezonu, a vi recite da li je "zadovoljavajuci" :)

Jeftic neki Brazilac
(ili Perovic)
Kadu Savio Milovanovic Koroman
Tosic Djordjevic Mikic Ninkov
Stamenkovic

Moze ovaj tim do titule ja mislim !

KNEZ

pre 13 godina

Owo je najbolja uprawa u istoriji Zvezde bez obzira na to hoce li Milovanovic doci ili ne.Zaista bi idealo bilo kadda bi deki dosao jer bi smo tada imali uz odbranu i vezni red koji je adekwatan za borbu u Evropi.Deki ako citas owe komentare molim te uslisi zelje swoji Delija i vrati nam se na Marakanu.

NAPRED ZVEZDA!!!!

DEX

pre 13 godina

bilo bi fenomenalnod da on dodje,koliko bi samo dobili na iskustvu,tehnici,prekidima. ja bi jos samo voleo da dodju Markovic iz ofk-a,savic iz bsk-a,i taj jedan stranac,kazu da je brazilca rambo preporucio...imali bi tim za sada i tim za buducnost!to je ZVEZDA uvek radila!

ZNAISHA

pre 13 godina

Da cuknem u drvce,lepe vesti stizu jedna drugu...evo,sedim prekjuce na nekom rodjendanu sa likom koji je u upravnom odboru CZ i on mi kaze da je posao sa Gaspromom zavrsen 95 posto! Kaze da je u ugovoru i podizanje krova iznad istocne tribine,gde bi bile lose i poslovne prostorije...ako on laze mene-ja sad lazem vas! Uzdravlje zvezdasi...

sampionska zvone zvona......

pre 13 godina

Lukicu CAREEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Cujem da ce nas ugejati ruski gas,ali jedan predlog za tebe legendo: Za svakog deliju po jedan kaput,kazu bice hladna zima nama koji cemo je provesti u Evropi!!!!!!! sampionski tim se stvara. Poslednja informacija je da su pregovori sa Mrdjom vec uveliko u toku,jbt pazi ti ekipe,ako dodje taj brazilac sto ga je Rambo preporucio u tandemu sa Mrdjom,pa tu je Koroman,Kadu,Tosic,Ninkov.....Ko je sledeci?

Stefan DsKw Karovic

pre 13 godina

brate dodji,i zameni oca koji je imao je ima ne sut nego bombu u nogama!!!dodji barem da oswojimo ligu sampiona ako bog da ili da pobedimo grobare sa sto wecim rezultatom!!!!!!

Pravi put

pre 13 godina

Sa desne strane Ninkov (daj Boze da ostane) i Lazovic (eh, da je ostao Lazetic), sa leve Koroman i Tosic, u sredini Milovanovic (tu su i Kadu, Vesovic), zadnji vezni Issah, u napadu Perovic koji uz podrsku dobrih igraca iza sebe i dobro pripremljen je VRHUNSKI spic, vodecemo kakvi su ti napadaci sto su ih poslali Rambo i Sinisa... Konacno, zadnja linija Vilotic i Djordjevic i na golu Stameni. Mislim da je to ekipa za respekt, bar za nasu ligu i grupu lige Evrope! Samo da ne bude opet guranja tatinih sinova u prvi plan (Binic i Savic), to je jedino sto mi se ne svidja kod ove uprave! Takodje, ne znam koliko je Kratko Ostanic dorastao da vodi Crvenu Zvezdu...

blokovi

pre 13 godina

preko 200utakmica u zvezdi...takav covek je uvek dobrodosao :) al ce biti malo guzva na sredini...ja volim i isaha i savia...mada,djoka bomba je bio opasan...a geni su to

Nestor

pre 13 godina

Aha,super...ponovo dovlacite pojacanja,placajte skupe ugovore,pa cete za 3-4 godine ponovo da kukate i da trazite sastanke sa ministrima i premijerima...a nama ce svima opet nekako biti zao...malo morgen.

MJ23

pre 13 godina

"Tokom drugog dela priprema u Sloveniji , na probi u Crvenoj zvezdi naći će se jedan Brazilac i jedan centarfor iz Gane."
Predpostavlja se da će Brazilac biti Luis Fabiano,a Ganac Gyan!!!

Pedja J7

pre 13 godina

Ako dođe i Deki ovo je najbolji prelazni rok u zadnjih 5 godina!
Ipak, jako je bitno da Ninkov ostane!

Odbrana - Ninkov, Vilotić, Đorđević,Tošić je sasvim OK i za Ligu Evrope. Deki bi pojačao sredinu, a i dobro bi došao taj stranac u napadu. Daće Bog da sve bude kako treba, i ulazimo u Ligu Evrope!

Zeljko

pre 13 godina

mnogi ga osporavaju, ali ja sam uvek voleo tog igraca, mozda zato sto je pravi zvezdas u srcu. Veoma dobar posao u ovom prelaznom roku, jos da prodaju Bogdanovica...

Ika

pre 13 godina

Ako vratite i Milovanovica onda svaka vam cast na pojacanjima jeste da mozda nisu mnogo igrali protekle sezone ali ce svakako biti pojacanja za nasu ligu a i ligu eufa... Zvezda u SRCU!!!!

Ika

pre 13 godina

Ako vratite i Milovanovica onda svaka vam cast na pojacanjima jeste da mozda nisu mnogo igrali protekle sezone ali ce svakako biti pojacanja za nasu ligu a i ligu eufa... Zvezda u SRCU!!!!

sampionska zvone zvona......

pre 13 godina

Lukicu CAREEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Cujem da ce nas ugejati ruski gas,ali jedan predlog za tebe legendo: Za svakog deliju po jedan kaput,kazu bice hladna zima nama koji cemo je provesti u Evropi!!!!!!! sampionski tim se stvara. Poslednja informacija je da su pregovori sa Mrdjom vec uveliko u toku,jbt pazi ti ekipe,ako dodje taj brazilac sto ga je Rambo preporucio u tandemu sa Mrdjom,pa tu je Koroman,Kadu,Tosic,Ninkov.....Ko je sledeci?

ZNAISHA

pre 13 godina

Da cuknem u drvce,lepe vesti stizu jedna drugu...evo,sedim prekjuce na nekom rodjendanu sa likom koji je u upravnom odboru CZ i on mi kaze da je posao sa Gaspromom zavrsen 95 posto! Kaze da je u ugovoru i podizanje krova iznad istocne tribine,gde bi bile lose i poslovne prostorije...ako on laze mene-ja sad lazem vas! Uzdravlje zvezdasi...

Zeljko

pre 13 godina

mnogi ga osporavaju, ali ja sam uvek voleo tog igraca, mozda zato sto je pravi zvezdas u srcu. Veoma dobar posao u ovom prelaznom roku, jos da prodaju Bogdanovica...

Pedja J7

pre 13 godina

Ako dođe i Deki ovo je najbolji prelazni rok u zadnjih 5 godina!
Ipak, jako je bitno da Ninkov ostane!

Odbrana - Ninkov, Vilotić, Đorđević,Tošić je sasvim OK i za Ligu Evrope. Deki bi pojačao sredinu, a i dobro bi došao taj stranac u napadu. Daće Bog da sve bude kako treba, i ulazimo u Ligu Evrope!

blokovi

pre 13 godina

preko 200utakmica u zvezdi...takav covek je uvek dobrodosao :) al ce biti malo guzva na sredini...ja volim i isaha i savia...mada,djoka bomba je bio opasan...a geni su to

Pravi put

pre 13 godina

Sa desne strane Ninkov (daj Boze da ostane) i Lazovic (eh, da je ostao Lazetic), sa leve Koroman i Tosic, u sredini Milovanovic (tu su i Kadu, Vesovic), zadnji vezni Issah, u napadu Perovic koji uz podrsku dobrih igraca iza sebe i dobro pripremljen je VRHUNSKI spic, vodecemo kakvi su ti napadaci sto su ih poslali Rambo i Sinisa... Konacno, zadnja linija Vilotic i Djordjevic i na golu Stameni. Mislim da je to ekipa za respekt, bar za nasu ligu i grupu lige Evrope! Samo da ne bude opet guranja tatinih sinova u prvi plan (Binic i Savic), to je jedino sto mi se ne svidja kod ove uprave! Takodje, ne znam koliko je Kratko Ostanic dorastao da vodi Crvenu Zvezdu...

ne budite kompleksasi

pre 13 godina

kao prvo ja sam grobar...volim partizan ,ali ne mrzim zvezdu i navijam z anju u evropi...valjda ima jos takvih ljudi..:))
ovo sto zvezda radi je za svaku pohvalu...doveli su koromana,tosica,milovanovica...3 extra pojacanja za NASU ligu...aa moj partizan je doveo scepovica iz teleoptika i kizita od 24 kilee...nasaa liga je mnogoo slaba..u rangu sa albancima....i moramo da navijamo jedni za druge u evropi...

zvezdi svaka cast...aa onaj krojac nek se gubi iz partizana...

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Ko se ovoj vesti ne raduje nije Zvezdas.Najvise je dao Zvezdi u prethodnih 10 godina.Ja sam odrastao uz njegove bombe sa 25 i vise metara i trku ka Severu.Sve vi to zaboravljate, ali Boze moj, hrani kuce da te ujede.

Cigance

pre 13 godina

Ja idem danas po clansku i sezonsku kartu,zato sto sam i vise nego zadovoljan upravom i celom pricom oko Zvezde,ovo je moj nacin da pomognem,neka svako lajkuje ko ce uciniti isto!!!

KNEZ

pre 13 godina

Owo je najbolja uprawa u istoriji Zvezde bez obzira na to hoce li Milovanovic doci ili ne.Zaista bi idealo bilo kadda bi deki dosao jer bi smo tada imali uz odbranu i vezni red koji je adekwatan za borbu u Evropi.Deki ako citas owe komentare molim te uslisi zelje swoji Delija i vrati nam se na Marakanu.

NAPRED ZVEZDA!!!!

daki

pre 13 godina

sve delije se secaju onog gola na derbiju pod precku i mnogo lepih golova milovanovica pravi igrac za zvezdu!!!jednostavno od tima koji je sve uspehe ostvarivao na zelju i upornost sad dolazi i kvalitet i ako kao prosle sezone bude motivisanost igraca bice ovo najbolja sezona u poslednje 3 god.ZVEZDA DO DUPLE KRUNE!!!

ee mij bože

pre 13 godina

Pa neće valjada da ga vrate. Pa taj čovek ništa nezna.U poslednjih pet godina njegovog igranja fudbala on je loptu dodirnuo tri puta. To je igrač koji ne učestvuje u igri, ne traži loptu. To je jedno dežurno smetalo ali za sopstveni tim.To je igrač manje. Jaoooo pa neće valjda. Pa ovaj Adžić pojma nema.
(Vlada, 8. jul 2010 07:57)

E ovako...kao prvo i prvo negacija uz glagol se pise odvojeno(upamti dobro), kao drugo Dejo dok je igrao u Zvezdi je bio najkorisniji igrac i jedini on je znao da posalje pravu loptu napadacima i da izvede dobar prekid..zato molim vas neznalice kao sto si ti da ne ostavljaju komentare....

Sale

pre 13 godina

Jel mi to napdamo opet Evropu?
Svaka cast za upravu svaki igrac koj odigra preko 200 meceva za nas je dobro dosao jos napadaca da dovedemo!

Pedja

pre 13 godina

Milovanovic puno trci, odlicno centrira i sutira sjajno. Setite se golova u derbiju, protiv Kjeva i za mladu reprezentaciju. Za ovakvu Zvezdu on je zaista veliko pojacanje.

DEX

pre 13 godina

bilo bi fenomenalnod da on dodje,koliko bi samo dobili na iskustvu,tehnici,prekidima. ja bi jos samo voleo da dodju Markovic iz ofk-a,savic iz bsk-a,i taj jedan stranac,kazu da je brazilca rambo preporucio...imali bi tim za sada i tim za buducnost!to je ZVEZDA uvek radila!

Cooltywattor

pre 13 godina

GK Stamena
RB Pavle Tenk
CB Djoka Kapiten
CB Vilotić
LB Karleuša
DM Savio (Isah)
CM Deksa
AM Kadu (Vešović)
RWF Lazović
LWF Koroman
CF Jevtić (ako ne dođe neko bolji)

Eto tima za LE

Stefan DsKw Karovic

pre 13 godina

brate dodji,i zameni oca koji je imao je ima ne sut nego bombu u nogama!!!dodji barem da oswojimo ligu sampiona ako bog da ili da pobedimo grobare sa sto wecim rezultatom!!!!!!

Stulic Dzoni

pre 13 godina

Svaka cast upravi Zvezde ako ovo realizuje. Ovo ce biti (sa Milovanovicem i jednim dobrim spicem nadam se) najbolja ekipa Zvezde jos od one generacije `84 sa Jankovicem, Milovanovicem, Bastom, Lukovicem, Stojkovicem ...
Mislim da ovo sto se plasira za Mrdju nije istina, ali obecavam ako dovedemo nekog spica tipa Mrdja da cu da okacim Lukicevu sliku u sobi. I to javno.
A sto se komsija tice kod njih je situacija kao kod nas pre 2-3 godine. Reorganizacija im ne gine. Mada mislim da oni nemaju toliko snage da se dignu iz mrtvih kao mi. Pocelo je da skripi i kod njih, a to ce se videti u sezoni. Partizan nece osvojiti ni 2. mesto, a trenera ce smeniti do pocetka prvenstva.

dlagan

pre 13 godina

Sta reci osim da sam presrecan. Dao Bog da odrzimo ovakvu ekipu 2 sezeno, mozemo uzeti titulu, uz ove iskusne i kvalitetne igrace za nase uslove mogao bi jos pokoji stasati, bilo bi to sjajno. Dragan Mrdja bi bio....wow za Zvezdu.

Babin_zub

pre 13 godina

"Lukicu CAREEE…EE !!!!!!!!! Cujem da ce nas ugejati ruski gas,ali jedan predlog za tebe legendo: Za svakog deliju po jedan kaput,kazu bice hladna zima nama koji cemo je provesti u Evropi!!!!!!! sampionski tim se stvara. Poslednja informacija je da su pregovori sa Mrdjom vec uveliko u toku,jbt pazi ti ekipe,ako dodje taj brazilac sto ga je Rambo preporucio u tandemu sa Mrdjom,pa tu je Koroman,Kadu,Tosic,Ninkov.....Ko je sledeci?
(sampionska zvone zvona......, 8. jul 2010 00:40) "

Ajde ne lupetaj.Ti i tvoje informacije...Mrdja kosta 2 miliona,plus plata.Realno li je dok smo u ovim g****?

MJ23

pre 13 godina

"Tokom drugog dela priprema u Sloveniji , na probi u Crvenoj zvezdi naći će se jedan Brazilac i jedan centarfor iz Gane."
Predpostavlja se da će Brazilac biti Luis Fabiano,a Ganac Gyan!!!

Nikola Ar

pre 13 godina

Delije,Zvezdasi bez euforije molim,ne znam ko da dodje ne garantuje nam posao,za sada uprava radi dobro sto se tice pojacanja,ali ne treba ocekivati mnogo pa da se posle svi razocaramo.Polako,korak po korak,nase je samo da jos vise omasovimo dolazak na Marakanu i da damo sve od sebe kako bi i od igraca trazili isto!!!SA NAMA SE MOZE SVE STO SE POZELI!!!

Broj Jedan

pre 13 godina

Nikada necu zaboraviti njegov debi za Crvenu Zvezdu, kada je prvim kontaktom sa loptom ispalio bombu pod precku Partizana. Onda me je kupio za ceo zivot. I kada nam nije islo, i kada su svi iz njegove generacije odlazili "trbuhom za kruhom", on je ostao, bio kapiten, i posle vise od jedne decenije postao prvi igrac koji je skupio preko 200 utakmica za klub bez pauza (odlaska iz kluba). Sada ima svega 26-27 godina, a voljan je da se vrati u SVOJU zvezdu. A jedini od svih tih igraca je tako i moze nazvati. Ne znam za vas, ali ja bih voleo da on ostane tu do kraja karijere, ma cak i zivota. Sigurno se nekom takvom zvezdasu moze pronaci neka funkcija u klubu.

E sad, da vidimo do kraja prelaznog roka sta se jos moze dovesti za male pare. Sumljam za Mrdju, on je skup, mada je izvesno da bi nam savrseno "legao". Mozda Kaludjerovic, mada ima jak ugovor, a u Radu su poznati po tome da ne daju svoje igrace jeftino. Rajevac nam isto salje na probu jednog igraca iz Gane (ne prica se o kome je rec), a isto stize i brazilac na preporuku Ramba Petkovica. Ocigledno je i Gasprom vec izvestan, jer sigurno da nije dzabe Zvezda godinu dana bila bez glavnog sponzora. Znalo se odavno da se ceka neko jak.
Ja jos mastam i o povratku Stojkovica na gol, ali preskup je on trenutno, a i imamo za nasu ligu solidnog Stamenkovica. Jedine mane ovakve Zvezde jesu Adziceva brukanja sa Pizonom i Lazeticem. Vise bih voleo da je ostao Lazetic umesto Koromana, a Pizon umesto Dostanica (jednog od losijih trenera koje imamo u zemlji), ali sta je-tu je. Ostajem uz Zvezdu. Do sledecih dobrih vesti...

Mexi

pre 13 godina

Extra.Ne znam kakvu je inostranu karijeru imao Milovanovic (nakon prelaska u Lans) ali znam jedno ,dok je igrao u Zvezdi bio je igrachina.Valjda neki igrachi ne mogu da funkcionishu u drugim sredinama.Josh kad bi vratili i Stojkovica bilo bi super pa da kidaju u dresu Zvezde jer je nabolji golman kojeg je Zvezda imala u poslednjih 10 god.

dlagan

pre 13 godina

Jos Mrdja, trener(moze i Stepanovic) i levi vezni, kao moze igrati pleja, spica i krilo, recimo neki ekstratalentovani brazilac i eto nas do marta u Europi.

cela

pre 13 godina

Uprava je vredna trener taktican,
Golman brani ko da nije normalan
nigde nema tako cvrste odbrane,napadaci brzi daju golove daju golove!!!

Lignjoslav

pre 13 godina

Tooo, breee!!! Celog prelaznog roka ocekujem ovu vest!!
Deki, kapitenu, dobrodosao nazad..:)
Adzicu care!
Daj jos tog spica i konacno imamo dobru ekipu!

Delija

pre 13 godina

grobari su ljubomorni, pa ga osporavaju! Mislim da je od Bogdanovica za klasu bolji! A ono sto je najbitnije mi cele prosle godine smo igrali a nije imao ko da izvede dobar prekid! Komentatori su dizali u nebo Bogdanovica on je ja mislim dao jedan jedini gol iz slobodnog udarca! Deki ima tu bombu koja nam stvarno treba! Treba nam i napadac ne znam zasto nisu zainteresovani za Kaludjerovica po meni je decko bio odlican prosle godine u timu koj se borio za opsatanak! Ali svaka cast za upravu!

kurotresina

pre 13 godina

Dostanica nam je dosta i svih takvih kvazi trenera!!!Ima li ljudi aman pametnog u toj upravi???Gde je Muslin,Jankovic???Nisam voleo ni sto je Pizon trener,ali je za Dostanica doktor fudbalskih nauka

SMCZ

pre 13 godina

Super vest ali nama treba klasican spic razarac po mom misljenju savrseno bi se uklopili Ubiparip i Kaludjerovic
Mrdja je preskup a i Vojvodina ne prodaje najbolje igrace Zvezdi i Partizanu.Treba forsirati mladog Lazovica i Vesovica...

germinal

pre 13 godina

Samo nemojte da lupetate da Molina, Barcos i Salas nisu imali pojma, jer realno nisu dobili nikakvu sansu, a sa druge strane tada je bio bojkot stranih igraca, tako da realno i nisu mogli puno vise da pokazu..

Sasa

pre 13 godina

Ovi koji pisu da Milovanovic nista nezna i nije pravo pojacanje za Zvezdu nemaju pojma-nego su samo ljubomorni a mi smo Srbi takvi da stalno nekoga vredjamo ko je uspesan i dobar ,i koji je zvezdi dao pola svog zivota ,a ti koji ga vredjaju ko su oni i sta su postigli u zivotu nego svaki dan su na internetu i samo komentarisu i vredjaju ljude -a neznaju da su oni najveci olosi i klosari toliko! pozdra za sve iskrene Zvezdase...Deki srecno i dobro nam dosao

show

pre 13 godina

uvek je bio dobar ovaj milovanovic....bilo bi dobro za zvezdu da se on vrati!!!
a videcemo kakvi su ti stranci,samo da ne budu kao juznoamericki "bogovi fudbala" kao sto su bili barkos i ekipa :D

ZNAISHA

pre 13 godina

@ Mi lan
U pravu si skroz...ni ja se ne palim na pricu tog coveka i koliko mu verujem,toliko mu i ne verujem! Ne sirim dezinformacije,vec samo pisem ono sto mi je rekao...jedino znam da je sigurno u upravnom odboru CZ. Po njegovoj prici,Rusi dobijaju i deo zemljista iza Istoka,a traze jos da ekipu vodi trener-stranac...sve ovo uzmi sa velikom rezervom

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Pa reci cu isto kao i za Tosica...veliko pojacanje za Zvezdu ! Prvo, zato sto nemamo boljeg veznjaka od njega (ofanzivnog veznog), drugo zato sto nemamo tako dobrog izvodjaca slobodnjaka, a trece, zato sto je decko dosta napredovao od kad je otisao iz Zvezde ! Predproslu sezonu je odigrao odlicno i bio standardan. Proslu nije bio u prvom planu, ali svakako ce biti pojacanje ! Vidim da se traga i za jos jednim napadacem i to me jako raduje ! Jer mi dobrog (dokazanog) napadaca realno nemamo ! Jos nam samo stoper fali da ne igra kiksara Vilotic !!! Dostanicu, bolje stavi Mikica umesto njega, bolji je ! Ljudi nije lose nije uopste lose, pogotovo ako znamo u kakvoj se finansijskoj situaciji Zvezda nalazi. Evo nekog kostura prvog tima za sledecu sezonu, a vi recite da li je "zadovoljavajuci" :)

Jeftic neki Brazilac
(ili Perovic)
Kadu Savio Milovanovic Koroman
Tosic Djordjevic Mikic Ninkov
Stamenkovic

Moze ovaj tim do titule ja mislim !

bora corba

pre 13 godina

iz gane dolazi na probu iliasu shila (centralni bek), a brazilac je novi ronaldo koji igra za santos, napadac andre ali on bi dosao samo na pozajmicu.

Mi lan

pre 13 godina

@ZNAISHA, 8. jul 2010 00:30
Sve je to lepo,ali ja bih samo pitao tog baju iz OU zasto dizu krov,kada imaju maketu i plan za ceo nov stadion?Znaci negde se laze ili za krov ili za stadion. Sta hoce,da naprave krov,pa da ga sruse posle...ili sta? A sto se tice Gazproma...Lukicuje cela prosla sezona sto se sponzora tice bila "posao je pri kraju". Ispada da da nikao ne moze da se utanaci tih 5% sto je ustvari neka glavna stvar.

Nestor

pre 13 godina

Aha,super...ponovo dovlacite pojacanja,placajte skupe ugovore,pa cete za 3-4 godine ponovo da kukate i da trazite sastanke sa ministrima i premijerima...a nama ce svima opet nekako biti zao...malo morgen.

Mecklejn

pre 13 godina

Koliko je Dejan bio los,to znaju svi koji se razumeju u fudbal!Prvi je od svih dobio sansu(lukovic,basta,jankovic,stojkovic,svi su kasnije dobili sansu iz tekipe),zadnji je otisao!bio je talenat i na kraju je jedva prodat francuskom drugoligasu!Za ovu ligu ce biti pojacanje ako je stekao neko znanje i iskustvo iz te Francuske lige!Iskreno se nadam da jeste!Ponavljam bio je veliki talenat,kasnije je nazadovao!

Vlada

pre 13 godina

Pa neće valjada da ga vrate. Pa taj čovek ništa nezna.U poslednjih pet godina njegovog igranja fudbala on je loptu dodirnuo tri puta. To je igrač koji ne učestvuje u igri, ne traži loptu. To je jedno dežurno smetalo ali za sopstveni tim.To je igrač manje. Jaoooo pa neće valjda. Pa ovaj Adžić pojma nema.

Milan Sd

pre 13 godina

Bio bi najjače pojačanje!!!!E, sad pitaje koliko je realna priča oko sponzora da naprave ugovor sa njima?I prošle sezone je bila priča-"praktično na vratima" i onda ništa..Mada o Rusima dosta pričaju navijači,a novine praktično ništa-pitanje je možda da je ugovor veoma blizu..Šteta samo što smo izgubili Lazetića..Verovatno će otići i Ninkov-šteta,ali ipak je ovo Srbija,a klub mora od nečeg da živi..

Nestor

pre 13 godina

Aha,super...ponovo dovlacite pojacanja,placajte skupe ugovore,pa cete za 3-4 godine ponovo da kukate i da trazite sastanke sa ministrima i premijerima...a nama ce svima opet nekako biti zao...malo morgen.

MJ23

pre 13 godina

"Tokom drugog dela priprema u Sloveniji , na probi u Crvenoj zvezdi naći će se jedan Brazilac i jedan centarfor iz Gane."
Predpostavlja se da će Brazilac biti Luis Fabiano,a Ganac Gyan!!!

Vlada

pre 13 godina

Pa neće valjada da ga vrate. Pa taj čovek ništa nezna.U poslednjih pet godina njegovog igranja fudbala on je loptu dodirnuo tri puta. To je igrač koji ne učestvuje u igri, ne traži loptu. To je jedno dežurno smetalo ali za sopstveni tim.To je igrač manje. Jaoooo pa neće valjda. Pa ovaj Adžić pojma nema.

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Pa reci cu isto kao i za Tosica...veliko pojacanje za Zvezdu ! Prvo, zato sto nemamo boljeg veznjaka od njega (ofanzivnog veznog), drugo zato sto nemamo tako dobrog izvodjaca slobodnjaka, a trece, zato sto je decko dosta napredovao od kad je otisao iz Zvezde ! Predproslu sezonu je odigrao odlicno i bio standardan. Proslu nije bio u prvom planu, ali svakako ce biti pojacanje ! Vidim da se traga i za jos jednim napadacem i to me jako raduje ! Jer mi dobrog (dokazanog) napadaca realno nemamo ! Jos nam samo stoper fali da ne igra kiksara Vilotic !!! Dostanicu, bolje stavi Mikica umesto njega, bolji je ! Ljudi nije lose nije uopste lose, pogotovo ako znamo u kakvoj se finansijskoj situaciji Zvezda nalazi. Evo nekog kostura prvog tima za sledecu sezonu, a vi recite da li je "zadovoljavajuci" :)

Jeftic neki Brazilac
(ili Perovic)
Kadu Savio Milovanovic Koroman
Tosic Djordjevic Mikic Ninkov
Stamenkovic

Moze ovaj tim do titule ja mislim !

Mecklejn

pre 13 godina

Koliko je Dejan bio los,to znaju svi koji se razumeju u fudbal!Prvi je od svih dobio sansu(lukovic,basta,jankovic,stojkovic,svi su kasnije dobili sansu iz tekipe),zadnji je otisao!bio je talenat i na kraju je jedva prodat francuskom drugoligasu!Za ovu ligu ce biti pojacanje ako je stekao neko znanje i iskustvo iz te Francuske lige!Iskreno se nadam da jeste!Ponavljam bio je veliki talenat,kasnije je nazadovao!

KNEZ

pre 13 godina

Owo je najbolja uprawa u istoriji Zvezde bez obzira na to hoce li Milovanovic doci ili ne.Zaista bi idealo bilo kadda bi deki dosao jer bi smo tada imali uz odbranu i vezni red koji je adekwatan za borbu u Evropi.Deki ako citas owe komentare molim te uslisi zelje swoji Delija i vrati nam se na Marakanu.

NAPRED ZVEZDA!!!!

Cigance

pre 13 godina

Ja idem danas po clansku i sezonsku kartu,zato sto sam i vise nego zadovoljan upravom i celom pricom oko Zvezde,ovo je moj nacin da pomognem,neka svako lajkuje ko ce uciniti isto!!!

Ika

pre 13 godina

Ako vratite i Milovanovica onda svaka vam cast na pojacanjima jeste da mozda nisu mnogo igrali protekle sezone ali ce svakako biti pojacanja za nasu ligu a i ligu eufa... Zvezda u SRCU!!!!

sampionska zvone zvona......

pre 13 godina

Lukicu CAREEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Cujem da ce nas ugejati ruski gas,ali jedan predlog za tebe legendo: Za svakog deliju po jedan kaput,kazu bice hladna zima nama koji cemo je provesti u Evropi!!!!!!! sampionski tim se stvara. Poslednja informacija je da su pregovori sa Mrdjom vec uveliko u toku,jbt pazi ti ekipe,ako dodje taj brazilac sto ga je Rambo preporucio u tandemu sa Mrdjom,pa tu je Koroman,Kadu,Tosic,Ninkov.....Ko je sledeci?

Stefan DsKw Karovic

pre 13 godina

brate dodji,i zameni oca koji je imao je ima ne sut nego bombu u nogama!!!dodji barem da oswojimo ligu sampiona ako bog da ili da pobedimo grobare sa sto wecim rezultatom!!!!!!

Cooltywattor

pre 13 godina

GK Stamena
RB Pavle Tenk
CB Djoka Kapiten
CB Vilotić
LB Karleuša
DM Savio (Isah)
CM Deksa
AM Kadu (Vešović)
RWF Lazović
LWF Koroman
CF Jevtić (ako ne dođe neko bolji)

Eto tima za LE

dlagan

pre 13 godina

Jos Mrdja, trener(moze i Stepanovic) i levi vezni, kao moze igrati pleja, spica i krilo, recimo neki ekstratalentovani brazilac i eto nas do marta u Europi.

ZNAISHA

pre 13 godina

Da cuknem u drvce,lepe vesti stizu jedna drugu...evo,sedim prekjuce na nekom rodjendanu sa likom koji je u upravnom odboru CZ i on mi kaze da je posao sa Gaspromom zavrsen 95 posto! Kaze da je u ugovoru i podizanje krova iznad istocne tribine,gde bi bile lose i poslovne prostorije...ako on laze mene-ja sad lazem vas! Uzdravlje zvezdasi...

daki

pre 13 godina

sve delije se secaju onog gola na derbiju pod precku i mnogo lepih golova milovanovica pravi igrac za zvezdu!!!jednostavno od tima koji je sve uspehe ostvarivao na zelju i upornost sad dolazi i kvalitet i ako kao prosle sezone bude motivisanost igraca bice ovo najbolja sezona u poslednje 3 god.ZVEZDA DO DUPLE KRUNE!!!

ee mij bože

pre 13 godina

Pa neće valjada da ga vrate. Pa taj čovek ništa nezna.U poslednjih pet godina njegovog igranja fudbala on je loptu dodirnuo tri puta. To je igrač koji ne učestvuje u igri, ne traži loptu. To je jedno dežurno smetalo ali za sopstveni tim.To je igrač manje. Jaoooo pa neće valjda. Pa ovaj Adžić pojma nema.
(Vlada, 8. jul 2010 07:57)

E ovako...kao prvo i prvo negacija uz glagol se pise odvojeno(upamti dobro), kao drugo Dejo dok je igrao u Zvezdi je bio najkorisniji igrac i jedini on je znao da posalje pravu loptu napadacima i da izvede dobar prekid..zato molim vas neznalice kao sto si ti da ne ostavljaju komentare....

Mi lan

pre 13 godina

@ZNAISHA, 8. jul 2010 00:30
Sve je to lepo,ali ja bih samo pitao tog baju iz OU zasto dizu krov,kada imaju maketu i plan za ceo nov stadion?Znaci negde se laze ili za krov ili za stadion. Sta hoce,da naprave krov,pa da ga sruse posle...ili sta? A sto se tice Gazproma...Lukicuje cela prosla sezona sto se sponzora tice bila "posao je pri kraju". Ispada da da nikao ne moze da se utanaci tih 5% sto je ustvari neka glavna stvar.

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Ko se ovoj vesti ne raduje nije Zvezdas.Najvise je dao Zvezdi u prethodnih 10 godina.Ja sam odrastao uz njegove bombe sa 25 i vise metara i trku ka Severu.Sve vi to zaboravljate, ali Boze moj, hrani kuce da te ujede.

Pedja J7

pre 13 godina

Ako dođe i Deki ovo je najbolji prelazni rok u zadnjih 5 godina!
Ipak, jako je bitno da Ninkov ostane!

Odbrana - Ninkov, Vilotić, Đorđević,Tošić je sasvim OK i za Ligu Evrope. Deki bi pojačao sredinu, a i dobro bi došao taj stranac u napadu. Daće Bog da sve bude kako treba, i ulazimo u Ligu Evrope!

Stulic Dzoni

pre 13 godina

Svaka cast upravi Zvezde ako ovo realizuje. Ovo ce biti (sa Milovanovicem i jednim dobrim spicem nadam se) najbolja ekipa Zvezde jos od one generacije `84 sa Jankovicem, Milovanovicem, Bastom, Lukovicem, Stojkovicem ...
Mislim da ovo sto se plasira za Mrdju nije istina, ali obecavam ako dovedemo nekog spica tipa Mrdja da cu da okacim Lukicevu sliku u sobi. I to javno.
A sto se komsija tice kod njih je situacija kao kod nas pre 2-3 godine. Reorganizacija im ne gine. Mada mislim da oni nemaju toliko snage da se dignu iz mrtvih kao mi. Pocelo je da skripi i kod njih, a to ce se videti u sezoni. Partizan nece osvojiti ni 2. mesto, a trenera ce smeniti do pocetka prvenstva.

DEX

pre 13 godina

bilo bi fenomenalnod da on dodje,koliko bi samo dobili na iskustvu,tehnici,prekidima. ja bi jos samo voleo da dodju Markovic iz ofk-a,savic iz bsk-a,i taj jedan stranac,kazu da je brazilca rambo preporucio...imali bi tim za sada i tim za buducnost!to je ZVEZDA uvek radila!

Babin_zub

pre 13 godina

"Lukicu CAREEE…EE !!!!!!!!! Cujem da ce nas ugejati ruski gas,ali jedan predlog za tebe legendo: Za svakog deliju po jedan kaput,kazu bice hladna zima nama koji cemo je provesti u Evropi!!!!!!! sampionski tim se stvara. Poslednja informacija je da su pregovori sa Mrdjom vec uveliko u toku,jbt pazi ti ekipe,ako dodje taj brazilac sto ga je Rambo preporucio u tandemu sa Mrdjom,pa tu je Koroman,Kadu,Tosic,Ninkov.....Ko je sledeci?
(sampionska zvone zvona......, 8. jul 2010 00:40) "

Ajde ne lupetaj.Ti i tvoje informacije...Mrdja kosta 2 miliona,plus plata.Realno li je dok smo u ovim g****?

Delija

pre 13 godina

grobari su ljubomorni, pa ga osporavaju! Mislim da je od Bogdanovica za klasu bolji! A ono sto je najbitnije mi cele prosle godine smo igrali a nije imao ko da izvede dobar prekid! Komentatori su dizali u nebo Bogdanovica on je ja mislim dao jedan jedini gol iz slobodnog udarca! Deki ima tu bombu koja nam stvarno treba! Treba nam i napadac ne znam zasto nisu zainteresovani za Kaludjerovica po meni je decko bio odlican prosle godine u timu koj se borio za opsatanak! Ali svaka cast za upravu!

Lignjoslav

pre 13 godina

Tooo, breee!!! Celog prelaznog roka ocekujem ovu vest!!
Deki, kapitenu, dobrodosao nazad..:)
Adzicu care!
Daj jos tog spica i konacno imamo dobru ekipu!

Pravi put

pre 13 godina

Sa desne strane Ninkov (daj Boze da ostane) i Lazovic (eh, da je ostao Lazetic), sa leve Koroman i Tosic, u sredini Milovanovic (tu su i Kadu, Vesovic), zadnji vezni Issah, u napadu Perovic koji uz podrsku dobrih igraca iza sebe i dobro pripremljen je VRHUNSKI spic, vodecemo kakvi su ti napadaci sto su ih poslali Rambo i Sinisa... Konacno, zadnja linija Vilotic i Djordjevic i na golu Stameni. Mislim da je to ekipa za respekt, bar za nasu ligu i grupu lige Evrope! Samo da ne bude opet guranja tatinih sinova u prvi plan (Binic i Savic), to je jedino sto mi se ne svidja kod ove uprave! Takodje, ne znam koliko je Kratko Ostanic dorastao da vodi Crvenu Zvezdu...

dlagan

pre 13 godina

Sta reci osim da sam presrecan. Dao Bog da odrzimo ovakvu ekipu 2 sezeno, mozemo uzeti titulu, uz ove iskusne i kvalitetne igrace za nase uslove mogao bi jos pokoji stasati, bilo bi to sjajno. Dragan Mrdja bi bio....wow za Zvezdu.

Sale

pre 13 godina

Jel mi to napdamo opet Evropu?
Svaka cast za upravu svaki igrac koj odigra preko 200 meceva za nas je dobro dosao jos napadaca da dovedemo!

Sasa

pre 13 godina

Ovi koji pisu da Milovanovic nista nezna i nije pravo pojacanje za Zvezdu nemaju pojma-nego su samo ljubomorni a mi smo Srbi takvi da stalno nekoga vredjamo ko je uspesan i dobar ,i koji je zvezdi dao pola svog zivota ,a ti koji ga vredjaju ko su oni i sta su postigli u zivotu nego svaki dan su na internetu i samo komentarisu i vredjaju ljude -a neznaju da su oni najveci olosi i klosari toliko! pozdra za sve iskrene Zvezdase...Deki srecno i dobro nam dosao

Milan Sd

pre 13 godina

Bio bi najjače pojačanje!!!!E, sad pitaje koliko je realna priča oko sponzora da naprave ugovor sa njima?I prošle sezone je bila priča-"praktično na vratima" i onda ništa..Mada o Rusima dosta pričaju navijači,a novine praktično ništa-pitanje je možda da je ugovor veoma blizu..Šteta samo što smo izgubili Lazetića..Verovatno će otići i Ninkov-šteta,ali ipak je ovo Srbija,a klub mora od nečeg da živi..

show

pre 13 godina

uvek je bio dobar ovaj milovanovic....bilo bi dobro za zvezdu da se on vrati!!!
a videcemo kakvi su ti stranci,samo da ne budu kao juznoamericki "bogovi fudbala" kao sto su bili barkos i ekipa :D

Nikola Ar

pre 13 godina

Delije,Zvezdasi bez euforije molim,ne znam ko da dodje ne garantuje nam posao,za sada uprava radi dobro sto se tice pojacanja,ali ne treba ocekivati mnogo pa da se posle svi razocaramo.Polako,korak po korak,nase je samo da jos vise omasovimo dolazak na Marakanu i da damo sve od sebe kako bi i od igraca trazili isto!!!SA NAMA SE MOZE SVE STO SE POZELI!!!

germinal

pre 13 godina

Samo nemojte da lupetate da Molina, Barcos i Salas nisu imali pojma, jer realno nisu dobili nikakvu sansu, a sa druge strane tada je bio bojkot stranih igraca, tako da realno i nisu mogli puno vise da pokazu..

Broj Jedan

pre 13 godina

Nikada necu zaboraviti njegov debi za Crvenu Zvezdu, kada je prvim kontaktom sa loptom ispalio bombu pod precku Partizana. Onda me je kupio za ceo zivot. I kada nam nije islo, i kada su svi iz njegove generacije odlazili "trbuhom za kruhom", on je ostao, bio kapiten, i posle vise od jedne decenije postao prvi igrac koji je skupio preko 200 utakmica za klub bez pauza (odlaska iz kluba). Sada ima svega 26-27 godina, a voljan je da se vrati u SVOJU zvezdu. A jedini od svih tih igraca je tako i moze nazvati. Ne znam za vas, ali ja bih voleo da on ostane tu do kraja karijere, ma cak i zivota. Sigurno se nekom takvom zvezdasu moze pronaci neka funkcija u klubu.

E sad, da vidimo do kraja prelaznog roka sta se jos moze dovesti za male pare. Sumljam za Mrdju, on je skup, mada je izvesno da bi nam savrseno "legao". Mozda Kaludjerovic, mada ima jak ugovor, a u Radu su poznati po tome da ne daju svoje igrace jeftino. Rajevac nam isto salje na probu jednog igraca iz Gane (ne prica se o kome je rec), a isto stize i brazilac na preporuku Ramba Petkovica. Ocigledno je i Gasprom vec izvestan, jer sigurno da nije dzabe Zvezda godinu dana bila bez glavnog sponzora. Znalo se odavno da se ceka neko jak.
Ja jos mastam i o povratku Stojkovica na gol, ali preskup je on trenutno, a i imamo za nasu ligu solidnog Stamenkovica. Jedine mane ovakve Zvezde jesu Adziceva brukanja sa Pizonom i Lazeticem. Vise bih voleo da je ostao Lazetic umesto Koromana, a Pizon umesto Dostanica (jednog od losijih trenera koje imamo u zemlji), ali sta je-tu je. Ostajem uz Zvezdu. Do sledecih dobrih vesti...

blokovi

pre 13 godina

preko 200utakmica u zvezdi...takav covek je uvek dobrodosao :) al ce biti malo guzva na sredini...ja volim i isaha i savia...mada,djoka bomba je bio opasan...a geni su to

kurotresina

pre 13 godina

Dostanica nam je dosta i svih takvih kvazi trenera!!!Ima li ljudi aman pametnog u toj upravi???Gde je Muslin,Jankovic???Nisam voleo ni sto je Pizon trener,ali je za Dostanica doktor fudbalskih nauka

ZNAISHA

pre 13 godina

@ Mi lan
U pravu si skroz...ni ja se ne palim na pricu tog coveka i koliko mu verujem,toliko mu i ne verujem! Ne sirim dezinformacije,vec samo pisem ono sto mi je rekao...jedino znam da je sigurno u upravnom odboru CZ. Po njegovoj prici,Rusi dobijaju i deo zemljista iza Istoka,a traze jos da ekipu vodi trener-stranac...sve ovo uzmi sa velikom rezervom

cela

pre 13 godina

Uprava je vredna trener taktican,
Golman brani ko da nije normalan
nigde nema tako cvrste odbrane,napadaci brzi daju golove daju golove!!!

Mexi

pre 13 godina

Extra.Ne znam kakvu je inostranu karijeru imao Milovanovic (nakon prelaska u Lans) ali znam jedno ,dok je igrao u Zvezdi bio je igrachina.Valjda neki igrachi ne mogu da funkcionishu u drugim sredinama.Josh kad bi vratili i Stojkovica bilo bi super pa da kidaju u dresu Zvezde jer je nabolji golman kojeg je Zvezda imala u poslednjih 10 god.

Zeljko

pre 13 godina

mnogi ga osporavaju, ali ja sam uvek voleo tog igraca, mozda zato sto je pravi zvezdas u srcu. Veoma dobar posao u ovom prelaznom roku, jos da prodaju Bogdanovica...

ne budite kompleksasi

pre 13 godina

kao prvo ja sam grobar...volim partizan ,ali ne mrzim zvezdu i navijam z anju u evropi...valjda ima jos takvih ljudi..:))
ovo sto zvezda radi je za svaku pohvalu...doveli su koromana,tosica,milovanovica...3 extra pojacanja za NASU ligu...aa moj partizan je doveo scepovica iz teleoptika i kizita od 24 kilee...nasaa liga je mnogoo slaba..u rangu sa albancima....i moramo da navijamo jedni za druge u evropi...

zvezdi svaka cast...aa onaj krojac nek se gubi iz partizana...

Pedja

pre 13 godina

Milovanovic puno trci, odlicno centrira i sutira sjajno. Setite se golova u derbiju, protiv Kjeva i za mladu reprezentaciju. Za ovakvu Zvezdu on je zaista veliko pojacanje.

bora corba

pre 13 godina

iz gane dolazi na probu iliasu shila (centralni bek), a brazilac je novi ronaldo koji igra za santos, napadac andre ali on bi dosao samo na pozajmicu.

SMCZ

pre 13 godina

Super vest ali nama treba klasican spic razarac po mom misljenju savrseno bi se uklopili Ubiparip i Kaludjerovic
Mrdja je preskup a i Vojvodina ne prodaje najbolje igrace Zvezdi i Partizanu.Treba forsirati mladog Lazovica i Vesovica...