Ponedeljak, 12.04.2010.

15:24

"Šarićev klan planirao atentate"

Narko klan Darka Šarića planirao ubistva pojedinih visokih državnih funkcionera, kaže državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen.

Izvor: B92

"Šariæev klan planirao atentate" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Branko

pre 14 godina

Gospodin Homen ipak prekoracuje svoja ovlascenja. Iz ranijih njegovih izjava vidi se da je zaduzen da "naduva" pricu i to ne samo u slucaju Saric. Sramota!!!

gradjanin

pre 14 godina

Ovo i te kako lici na 12 mart.
Prvo je pocela prica pre neki dan da se blindirani automobili raspadaju,avioni nevaljaju,pa posto se zna da niko ne sme iz vlade da se usudi da da predlog da se kupe novi,onda" patrijote" stupaju na scenu graktanjem kako se rasipa novac za nabavku blindiranih automobila,trose se pare na avione a narod gladuje itd.itd.Normalno sve to preko kurira,Pavde,presa,Pecata.Ista ekipa ista meta.
Normalno u isto vreme PATRIJOTE vrse pritisak na vladu noseci peticije a sve to uz logisticku pomoc jedne drzave istocno odavde,koja po svaku cenu oce da stavi Srbiju pod svoje okrilje.

AD

pre 14 godina

"Plan je podrazumevao da nekoliko plaćenih ubica, poreklom iz Crne Gore koji inače borave u Beogradu", sta ovi likovi uopste rade u Srbiji. Vi znate da su oni placene ubice i nista ne preduzimate. Ne mogu da verujem u kakvoj drzavi zivim. Prva mogucnost pa odlazim odavde.

Ненад

pre 14 godina

Опет патка.
Чим се мало више заталаса по питању опстанка владе, одмах је угрожена држава.
Американце и Русе угрожавају терористи а нашу државу кримоси.
Сада ћемо да причамо о "могућем атентату" - уместо да причамо о у најмању руку "некомпетентности" ПОСТОЈЕЋЕ ВЛАДЕ.
Службе изгледа раде прековрмено.
Али ја то баш и не могу да прогутам, уз уважавање за сав њихов "труд".

Jupiter

pre 14 godina

To je narko klan na isti način kao što je bio i zemunski klan. Kod njih je sve moguće, ali ne zahvaljujući tome što su gangsterski klan, nego zahvaljujući ljudima koji ih sačinjavaju, zahvaljujući široj organizaciji kojoj pripadaju, zahvaljujući zaštiti koju imaju. Za jasnije razmišljanje je potrebno setiti se ko je sve sačinjavao "zemunski klan", sa kim su bili povezani, ko im je bio zaštita... O tome dovoljno govori spisak ljudi koji su hapšeni posle ubistva premijera, njihova pripadnost važnim državnim strukturama je bila mnogo značajnija i teža nego pripadnost polupismenim kriminalcima, ali voljom ondašnjeg ministra Mihajlovića, i ne samo njegovom, je za državnog neprijatelja proglašen samo "zemunski klan".

do kraja...

pre 14 godina

Na zalost, Srbija je vec jednom kroz ovo prosla, stekli smo gorko iskustvo izgubivsi najboljeg politicara.
Medjutim, iskustvo iz Sablje je pokazalo da to nisu obicni kriminalci sa ulice, vec kriminalci koji imaju svoje ljude u institucijama vlasti, jer ne mogu da funkcionisu.
Zato, do kraja, cesljajte sve pocev od sudova, policije i veoma sumnjive Agencije za privatizaciju, jer kako je prao novac kupovinom preduzeca a da to nije niko proveravao.

sasa jokic

pre 14 godina

Sad nesto razmisljam citajuci ponovo Homenovu izjavu i komentare, pa mi pada na pamet upravo ona hajka na Djindjica, koja je posle videli smo rezultirala njegovim ubistvom. Cini mi se da gospoda sada pokusavaju da dobiju podrsku javnosti, prezentuju nam svoje probleme, i svoje strahove. Zar nisu naucili lekciju iz tragicnog dogadjaja 12. Marta. Ili Ti njih, ili ce Oni Tebe sigurno! Neko je ovde napisao da su krivci Vlada, policija DB?! Mafija (ovako jaka) stvorena je za vreme vladavine ovih sto su danas u opoziciji,sem SPS-a. Prema tome ukoliko se Oni ponovo vrate na vlast, kriminal ce doziveti rehabilitaciju, kao za vreme Kostunice! Pa za vreme njegove vladavine Saric je dobio drzavljanstvo Srbije, a Duca Siptar se kleo u njega i Acu Tomica! Tadicu ne mozes od nas da ocekujes pomoc, maksimum sto od nas mozes da ocekujes je podrska za stvarni obracun sa kriminalom, ali ne tako sto ce Tvoji koalicioni partneri obavestavati mafijase da beze, umesto da ih hapse sto im je posao! Budi pravi pragmaticar, svi znamo da je SPS bio nuzno zlo, treba da budu srecni sto su ponovo osetili vlast, ali iza njih je jos uvek azdaja iz proslosti, svi igraci iz Slobinog vremena su iza paravana! Ako hoces da se iscupamo iz devedesetih, pljacki, ubistva, korupcije, moras da ih pustis niz vodu!u suprotnom, pitanje je dana kada ce Ti doci glave!Sada su pred izborom da se priklone Tebi, ili da rizikuju osvetu Sarica. male su sanse za prvi scenario.

Vladimir

pre 14 godina

Zaboravili smo 12. mart odavno.Ovima ništa ne verujem.A mi smo veverice pa ne znamo da se ovakve informacije ne puštaju u javnost tek tako.Počela je izborna kampanja.Svi oni se služe različitim trikovima a mi im verujemo i ispaštamo.

Tomislav Kresovic

pre 14 godina

Mafija u Srbiji deo je medjunarodnog kartela. Ona je povezana interesima sa strukturama države, poliitke, biznisa i medija. Udar na mafiju u Srbiji je udar u " poliitčko podzemlje". Pošto je to veoma teško izvodljivo zbog umešanosti struktura države i politke sa mafijom, sama država mora da se "očisti" od mafijaških "kandži". Mafija udara preko svojih kanala u državi. Ona destabilzuje, zastrašuje i korumpira državne strukture. Pretnja državnih organa od strane mafije je realna, ali preko insajdera mafije u državi i poliitci. Mafija "udara" tao gde najviše boli. Prenošenje poruke da mafija preti državnom rukvodstvu Srbije od strane gospodina Homena nije dovojno "jaka" i uverljiva. Premojer srbije ili ministar policie saopštava namera do kojih je vlada došla i traži podršku gradjana u borbi protiv mafije. Ovo je nešto nedefinisano i nosi usebi vid politizacije a ne državne prevencije.

JA

pre 14 godina

Citajuci sve ove komentare jedino sto mogu da zakljucim je: suvise smo brzo zaboravili 12. mart i price koje su tada kruzile. A pocelo je slicno ovome, " ma jeste bas ce njega, pricajte vi te bajke nekome drugom " ....

Nomad

pre 14 godina

Ova drzava je smejurija. Stubovi kriminala u ovoj drzavi su Vlada, DB, Agencija za privatizaciju, tajkuni, MUP, pravosudje i politicke partije, kako one na vlasti tako i opozicija. Ko misli da je tako neka preporuci.

Шарац, Максим, дивизија

pre 14 godina

А што би вам неко поверовао у ту причу? Дајте макар један ваљан разлог. У којој то држави на свету криминалци самостално владају, ведре и облаче и одлучују о нечијем животу и смрти? Ко има полуге власти, као што су полиција, војска, судство, медији, банкарство ..?

hattori hanzo

pre 14 godina

Jel droga jeftinija na ulici? Nije? Jel su dva glavna lika pobegla? Mislim na oba Sarica. Jesu! Pa dosta bre vise PR-a. I odakle Homenu ti podaci kad ne bi smeo da ih ima ako je izvrsna vlast odvojena od sudske. Iz ovih razloga ja mu nesto ne verujem. Zanima me samo ko je sve optuzen i koliko su godina dobili. Taj isti Homen je pricao i da su Sarici privatizovali preduzeca u srbiji vredna skoro 2 mld € a oni zaplenili 3 kuce, 4 stana i 2 garaze. Sta je sa ostatkom do 2 milijarde. Ili ne zele ili ne postoji ta imovina. Dosta vise praznih prica, samo dela me zanimaju

edesch

pre 14 godina

Ako su srpske raznorazne sluzbe ovako spretne, kako to da jos nisu usli u trag Ratku Mladicu? Mlacenje prazne slame. Gde ce ti otporaska dusa koju sam itekako podrzavao?

Zlaja

pre 14 godina

Ako je vest uopste istina stvar je sasvim logicna.Ima li iko normalan u ovoj drzavi da mu nije jasno da doticni gospodin nije mogao "zaraditi" ni milion evra a kamo li milijarde da nije imao podrsku iz najveceg vrha vlasti? I sada navodno covek napravio spisak za odstrel!Postavlja se pitanje po kom kriterijumu? U kriminalogiji se to uci na pocetku: MOTIV! Izjava Homena "da se osveti odgovornima za uspesnu borbu protiv organizovanog kriminala" ne pije vode!Pre ce biti da je covek izradjen i pusten niz vodu iz odredjenih razloga (visa sila-DEA) pa sada to treba da se plati!
Dacicu,ako sve te podatke imate trebalo bi da krenes u "obradu" po tom spisku i bacis naciju u nesvest! Ali, tada ti ne bi bio Dacic i ovo ne bi bila Srbija.

sasa jokic

pre 14 godina

... Bas tako da ih DEA nije pritisla, ne bi nikada reagovali, svi bi se pravili da nezanju ko su Sarici, i da ne znaju da sede u njihovim dislotekama u VIp separeima, idu na letovanja na njihov racun, koriste njihove pare za izborne kampanje....Nista od ovoga ne bi znali. E sad kada ih je DEA pritisla, jedino sto su mogli da urade je da ga upozore da bezi, ne shvatajuci da ce im On doci glave, jednom po jednom! Briga Sarica za DEA, On zna ko je primao pare da ga stiti, njega samo to interesuje! I ovi sto su silne pare od njega uzeli da zavrse razno razne gradjevinske i druge projekte, rano su se obradovali. Doci ce djavo po svoje sigurno!

justice

pre 14 godina

"Posebno je indikativno da se pretnje upućuju predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je po shvatanjima pripadnika kriminogenih struktura glavni nosilac borbe protiv organizovanog kriminala",

Znaci bice izbori uskoro.

Lepo i treba da budu i da se ponavljaju unedogled sve dok oni koji su na vlasti ne shvate da su to prolazne, odgovorne, jako odgovorne funkcije kojima nije za cilj licna dobit nego vodjenje drzave i dobrobit svih ljudi.

Mnogi politicari misle da imaju harizmu, odlucnost, viziju jednog Zorana ali na zalost nema takvog.
Zoran je jedan.

(Vlast)a

pre 14 godina

A da vi uredite drzavu, obezbedite joj poznate i dobro i jasno obelezene granice koje cuvaju profesionalci, da se ne igrate sa pravosudjem i pravite od svega cirkus, pa da onda svi prionemo na posao ocuvanja drzave i njenih gradjana: onih na celu i nas "nevaznih". Ovako, to je samo prica kojom prikrivate svoj nerad i plasite gradjane koji su nemocni da nesto preduzmu. A vi mozete, ali necete!

D boy

pre 14 godina

Dosta nam je više Šarića!
Samo čekam da vaskrsne u Beogradu ko Legija i postane zaštićeni svedok ko Čume.
Dok ste drveli o Legiji razvio Vam se Šarić.
Homene,
tema ti je zaštićeni privrednik Čume, vlasnik Centra za puteve Vojvodine, polovine putarskih firmi u Srbiji i mnogo privatizovanih preduzeća! Isti advokati koji su kupovali preduzeća za Šarića rade i za Čumeta. Pa sad nemoj za godinu dana da kažeš da niste znali!

sima

pre 14 godina

Samom cinjenicom da je Homen izasao sa ovom informacijom cela prica je izgubila na kredibilitetu. Mislim da ova zemlja nije, zbog nedavnih iskustava, u situaciji da se neko poigrava sa ovakvim stvarima.

V

pre 14 godina

Covjek ih lepo upozorio, pa kad pobegnu u Crnu goru da trazimo da ih izruce i obavestimo sve relevantne instance u svetu da su u Crnoj Gori.

Misa

pre 14 godina

""Posebno je indikativno da se pretnje upućuju predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je po shvatanjima pripadnika kriminogenih struktura glavni nosilac borbe protiv organizovanog kriminala", rekao je Homen agenciji Beta."

Ma daaaaaj.... Pocela kampanja vec?

Geger

pre 14 godina

Ispitavanja javnog mnenja pokazuju da gradjani hoce borbu protiv kriminala i korupcije pa predsednik resio da se malo okoristi pred izbore. Kao, evo ja sam taj srpski Eliot Nes, vidite kaki sam gadan sta im radim, hoce mafija da me ubije. Dakle, samo spin, spin i jopet spin. Nema politike ali ima marketinga kolko hoces. Nego predsednice Saric je kroz kriminal uzeo jedno 2-3 milijarde, vi politicari jedno 20-30. Kad cemo tu da vidimo neka hapsenja?

realista

pre 14 godina

A koga je sve finansirao i korumpirao Šarić&CO? Tu vam je odgovor na sva pitanja. Nismo naivni.To ne otkrivate. A zašto?
Nego daj , vidi lepo vreme , da mi krenemo sa lopatama da tražimo našeg Čiču. I to si nam obećao.

pantelija

pre 14 godina

Samo nekoliko pitanja:
Kada će suđenje Miladinu KOvačeviću, i kada će on da vrati MILION dolara?Kada će optužnica Ceci?Kada ono rekoste optužnica Šarančiću?Kada če odgovarati oni koji su štitili Šarića?...Šta bi sa duksericom Lukića-čuveni Radovanović na TV tada svašta napriča.Ili vi svi samo zamajavate?

Nenad

pre 14 godina

U poslednjih 10 godina imamo vec drugu bandu koja barata milijardama a vlast kao nezna nista. Da nije Amerikanaca ne biste vi ni ovo dirali. Ili ste korumpirani pa necete da cackate mecku, ili ste potpuno nekompetentni.

ReleaseTheFuture

pre 14 godina

i opet sve bez imena i bez ikakvih smislenih pokazatelja da izrečeno ima bilo kakve veze sa realnošću. Pa ako znate da su u Beogradu i da planiraju egzekuciju, zbog čega nisu pohapšeni i njihova imena objavljena?

Nažalost, samo još jedno skretanje pažnje sa one glavne teme - sadržaj džepa prosečnog stanovnika Srbije.

Helios

pre 14 godina

...
Postoje tri jasna pokazatelja uspešnosti borbe protiv dilera droge:
1. Broj uhapšenih i OSUĐENIH, njihov značaj i dužina zatvorskih kazni koje oni odslužuju
2. Ulična cena narkotika
3. Količina oduzetog novca, firmi i raznoraznog a pre svega nekretnina; ono što u Beogradu poseduju razni npr. đetići a da nikad nisu podigli ništa teže od kašike, eventualno pištolja, prilično je neverovatno.

Za sada imamo isto kao i u svemu drugom (koridor 10, evropska integracija itd.) gromoglasno reklamirane minorne rezultate. Ako ništa drugo Homen bi morao da učini da se njegovi nastupi više razlikuju od sličnog propagandnog ispiranja mozga iz vremena Miloševića. Sve zajedno sa brigom za velikog vođu koji brine i bori se za narod.

Alexandar

pre 14 godina

I kada se govorilo o bezbednosti Zorana Djindjica mnogi su to shvatali neozbiljno i sprdali se sa tim. Cinjenica je da je ova drzava prekinula veoma ozbiljan narko dilerski lanac. I potpuno je normalno da je to radila uz pomoc DEA. Sve zemlje sveta saradjuju sa tom agencijom kako bi se borile protiv trgovaca drogom. Samo u Srbiji se jedan ovakav nesumnjivi uspeh u borbi protiv kriminala relativizuje i ismeva.

BMV

pre 14 godina

Tragikomicno.Prestanite vec jednom da se"kitite tudjim perjem"i pravite utisak da ste vi presekli kanal vredan 2,5t.kokaina.DEA vas je obavestila koga da hapsite,ali ste,ipak,ispustili glavog.Eto vam teme za istinsku istragu i ,konacno,prestanite da nas,na vas previse proziran nacin,obavestavate o stranackim podvizima.

Sladjana

pre 14 godina

A što bi to radili kada su im državni funkcioneri dozvoljavali cvetanje biznisa? Ljudi slučajno pali u Urugvaju!!! Normalno je da bi sve pretnje trebalo ozbiljno shvatiti, ali ja Homena ne shvatam ozbiljno!

pera detlic

pre 14 godina

Da li to Homen pokusava da skrene paznju javnosti sa problema u pravosudju napravljenih tzv reformom. Ili je mozda krenula predizborna kampanja?

zanimljivo

pre 14 godina

Znimljivo.
Ovamo Saric obrce milijarde evra, kupuje pola Srbij,e a nas policija ne cini nista sve dok je DEA nije upozorila??
Ne bi me zacudilo da su i visoki funkcioneri iz MUP, BIA, VB,.. upleteni.
Samo, ko li ce njih ispitivati Ko ce smoci hrabrosti da kaze istinu ?/

sasa jokic

pre 14 godina

"Plan je bio da se nekoliko placenih ubica iz Crne Gore koji borave u Beogradu...". Alo bre, Oni planiraju da ubiju politicare, pripadnike BIA, policajce?! Mosad bi to vec odavno pocistio.

BMV

pre 14 godina

Tragikomicno.Prestanite vec jednom da se"kitite tudjim perjem"i pravite utisak da ste vi presekli kanal vredan 2,5t.kokaina.DEA vas je obavestila koga da hapsite,ali ste,ipak,ispustili glavog.Eto vam teme za istinsku istragu i ,konacno,prestanite da nas,na vas previse proziran nacin,obavestavate o stranackim podvizima.

zanimljivo

pre 14 godina

Znimljivo.
Ovamo Saric obrce milijarde evra, kupuje pola Srbij,e a nas policija ne cini nista sve dok je DEA nije upozorila??
Ne bi me zacudilo da su i visoki funkcioneri iz MUP, BIA, VB,.. upleteni.
Samo, ko li ce njih ispitivati Ko ce smoci hrabrosti da kaze istinu ?/

sasa jokic

pre 14 godina

"Plan je bio da se nekoliko placenih ubica iz Crne Gore koji borave u Beogradu...". Alo bre, Oni planiraju da ubiju politicare, pripadnike BIA, policajce?! Mosad bi to vec odavno pocistio.

Helios

pre 14 godina

...
Postoje tri jasna pokazatelja uspešnosti borbe protiv dilera droge:
1. Broj uhapšenih i OSUĐENIH, njihov značaj i dužina zatvorskih kazni koje oni odslužuju
2. Ulična cena narkotika
3. Količina oduzetog novca, firmi i raznoraznog a pre svega nekretnina; ono što u Beogradu poseduju razni npr. đetići a da nikad nisu podigli ništa teže od kašike, eventualno pištolja, prilično je neverovatno.

Za sada imamo isto kao i u svemu drugom (koridor 10, evropska integracija itd.) gromoglasno reklamirane minorne rezultate. Ako ništa drugo Homen bi morao da učini da se njegovi nastupi više razlikuju od sličnog propagandnog ispiranja mozga iz vremena Miloševića. Sve zajedno sa brigom za velikog vođu koji brine i bori se za narod.

Nenad

pre 14 godina

U poslednjih 10 godina imamo vec drugu bandu koja barata milijardama a vlast kao nezna nista. Da nije Amerikanaca ne biste vi ni ovo dirali. Ili ste korumpirani pa necete da cackate mecku, ili ste potpuno nekompetentni.

pantelija

pre 14 godina

Samo nekoliko pitanja:
Kada će suđenje Miladinu KOvačeviću, i kada će on da vrati MILION dolara?Kada će optužnica Ceci?Kada ono rekoste optužnica Šarančiću?Kada če odgovarati oni koji su štitili Šarića?...Šta bi sa duksericom Lukića-čuveni Radovanović na TV tada svašta napriča.Ili vi svi samo zamajavate?

pera detlic

pre 14 godina

Da li to Homen pokusava da skrene paznju javnosti sa problema u pravosudju napravljenih tzv reformom. Ili je mozda krenula predizborna kampanja?

D boy

pre 14 godina

Dosta nam je više Šarića!
Samo čekam da vaskrsne u Beogradu ko Legija i postane zaštićeni svedok ko Čume.
Dok ste drveli o Legiji razvio Vam se Šarić.
Homene,
tema ti je zaštićeni privrednik Čume, vlasnik Centra za puteve Vojvodine, polovine putarskih firmi u Srbiji i mnogo privatizovanih preduzeća! Isti advokati koji su kupovali preduzeća za Šarića rade i za Čumeta. Pa sad nemoj za godinu dana da kažeš da niste znali!

ReleaseTheFuture

pre 14 godina

i opet sve bez imena i bez ikakvih smislenih pokazatelja da izrečeno ima bilo kakve veze sa realnošću. Pa ako znate da su u Beogradu i da planiraju egzekuciju, zbog čega nisu pohapšeni i njihova imena objavljena?

Nažalost, samo još jedno skretanje pažnje sa one glavne teme - sadržaj džepa prosečnog stanovnika Srbije.

Nomad

pre 14 godina

Ova drzava je smejurija. Stubovi kriminala u ovoj drzavi su Vlada, DB, Agencija za privatizaciju, tajkuni, MUP, pravosudje i politicke partije, kako one na vlasti tako i opozicija. Ko misli da je tako neka preporuci.

Misa

pre 14 godina

""Posebno je indikativno da se pretnje upućuju predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je po shvatanjima pripadnika kriminogenih struktura glavni nosilac borbe protiv organizovanog kriminala", rekao je Homen agenciji Beta."

Ma daaaaaj.... Pocela kampanja vec?

realista

pre 14 godina

A koga je sve finansirao i korumpirao Šarić&CO? Tu vam je odgovor na sva pitanja. Nismo naivni.To ne otkrivate. A zašto?
Nego daj , vidi lepo vreme , da mi krenemo sa lopatama da tražimo našeg Čiču. I to si nam obećao.

Geger

pre 14 godina

Ispitavanja javnog mnenja pokazuju da gradjani hoce borbu protiv kriminala i korupcije pa predsednik resio da se malo okoristi pred izbore. Kao, evo ja sam taj srpski Eliot Nes, vidite kaki sam gadan sta im radim, hoce mafija da me ubije. Dakle, samo spin, spin i jopet spin. Nema politike ali ima marketinga kolko hoces. Nego predsednice Saric je kroz kriminal uzeo jedno 2-3 milijarde, vi politicari jedno 20-30. Kad cemo tu da vidimo neka hapsenja?

Sladjana

pre 14 godina

A što bi to radili kada su im državni funkcioneri dozvoljavali cvetanje biznisa? Ljudi slučajno pali u Urugvaju!!! Normalno je da bi sve pretnje trebalo ozbiljno shvatiti, ali ja Homena ne shvatam ozbiljno!

justice

pre 14 godina

"Posebno je indikativno da se pretnje upućuju predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je po shvatanjima pripadnika kriminogenih struktura glavni nosilac borbe protiv organizovanog kriminala",

Znaci bice izbori uskoro.

Lepo i treba da budu i da se ponavljaju unedogled sve dok oni koji su na vlasti ne shvate da su to prolazne, odgovorne, jako odgovorne funkcije kojima nije za cilj licna dobit nego vodjenje drzave i dobrobit svih ljudi.

Mnogi politicari misle da imaju harizmu, odlucnost, viziju jednog Zorana ali na zalost nema takvog.
Zoran je jedan.

hattori hanzo

pre 14 godina

Jel droga jeftinija na ulici? Nije? Jel su dva glavna lika pobegla? Mislim na oba Sarica. Jesu! Pa dosta bre vise PR-a. I odakle Homenu ti podaci kad ne bi smeo da ih ima ako je izvrsna vlast odvojena od sudske. Iz ovih razloga ja mu nesto ne verujem. Zanima me samo ko je sve optuzen i koliko su godina dobili. Taj isti Homen je pricao i da su Sarici privatizovali preduzeca u srbiji vredna skoro 2 mld € a oni zaplenili 3 kuce, 4 stana i 2 garaze. Sta je sa ostatkom do 2 milijarde. Ili ne zele ili ne postoji ta imovina. Dosta vise praznih prica, samo dela me zanimaju

sima

pre 14 godina

Samom cinjenicom da je Homen izasao sa ovom informacijom cela prica je izgubila na kredibilitetu. Mislim da ova zemlja nije, zbog nedavnih iskustava, u situaciji da se neko poigrava sa ovakvim stvarima.

sasa jokic

pre 14 godina

... Bas tako da ih DEA nije pritisla, ne bi nikada reagovali, svi bi se pravili da nezanju ko su Sarici, i da ne znaju da sede u njihovim dislotekama u VIp separeima, idu na letovanja na njihov racun, koriste njihove pare za izborne kampanje....Nista od ovoga ne bi znali. E sad kada ih je DEA pritisla, jedino sto su mogli da urade je da ga upozore da bezi, ne shvatajuci da ce im On doci glave, jednom po jednom! Briga Sarica za DEA, On zna ko je primao pare da ga stiti, njega samo to interesuje! I ovi sto su silne pare od njega uzeli da zavrse razno razne gradjevinske i druge projekte, rano su se obradovali. Doci ce djavo po svoje sigurno!

Шарац, Максим, дивизија

pre 14 godina

А што би вам неко поверовао у ту причу? Дајте макар један ваљан разлог. У којој то држави на свету криминалци самостално владају, ведре и облаче и одлучују о нечијем животу и смрти? Ко има полуге власти, као што су полиција, војска, судство, медији, банкарство ..?

Zlaja

pre 14 godina

Ako je vest uopste istina stvar je sasvim logicna.Ima li iko normalan u ovoj drzavi da mu nije jasno da doticni gospodin nije mogao "zaraditi" ni milion evra a kamo li milijarde da nije imao podrsku iz najveceg vrha vlasti? I sada navodno covek napravio spisak za odstrel!Postavlja se pitanje po kom kriterijumu? U kriminalogiji se to uci na pocetku: MOTIV! Izjava Homena "da se osveti odgovornima za uspesnu borbu protiv organizovanog kriminala" ne pije vode!Pre ce biti da je covek izradjen i pusten niz vodu iz odredjenih razloga (visa sila-DEA) pa sada to treba da se plati!
Dacicu,ako sve te podatke imate trebalo bi da krenes u "obradu" po tom spisku i bacis naciju u nesvest! Ali, tada ti ne bi bio Dacic i ovo ne bi bila Srbija.

Alexandar

pre 14 godina

I kada se govorilo o bezbednosti Zorana Djindjica mnogi su to shvatali neozbiljno i sprdali se sa tim. Cinjenica je da je ova drzava prekinula veoma ozbiljan narko dilerski lanac. I potpuno je normalno da je to radila uz pomoc DEA. Sve zemlje sveta saradjuju sa tom agencijom kako bi se borile protiv trgovaca drogom. Samo u Srbiji se jedan ovakav nesumnjivi uspeh u borbi protiv kriminala relativizuje i ismeva.

edesch

pre 14 godina

Ako su srpske raznorazne sluzbe ovako spretne, kako to da jos nisu usli u trag Ratku Mladicu? Mlacenje prazne slame. Gde ce ti otporaska dusa koju sam itekako podrzavao?

V

pre 14 godina

Covjek ih lepo upozorio, pa kad pobegnu u Crnu goru da trazimo da ih izruce i obavestimo sve relevantne instance u svetu da su u Crnoj Gori.

(Vlast)a

pre 14 godina

A da vi uredite drzavu, obezbedite joj poznate i dobro i jasno obelezene granice koje cuvaju profesionalci, da se ne igrate sa pravosudjem i pravite od svega cirkus, pa da onda svi prionemo na posao ocuvanja drzave i njenih gradjana: onih na celu i nas "nevaznih". Ovako, to je samo prica kojom prikrivate svoj nerad i plasite gradjane koji su nemocni da nesto preduzmu. A vi mozete, ali necete!

Tomislav Kresovic

pre 14 godina

Mafija u Srbiji deo je medjunarodnog kartela. Ona je povezana interesima sa strukturama države, poliitke, biznisa i medija. Udar na mafiju u Srbiji je udar u " poliitčko podzemlje". Pošto je to veoma teško izvodljivo zbog umešanosti struktura države i politke sa mafijom, sama država mora da se "očisti" od mafijaških "kandži". Mafija udara preko svojih kanala u državi. Ona destabilzuje, zastrašuje i korumpira državne strukture. Pretnja državnih organa od strane mafije je realna, ali preko insajdera mafije u državi i poliitci. Mafija "udara" tao gde najviše boli. Prenošenje poruke da mafija preti državnom rukvodstvu Srbije od strane gospodina Homena nije dovojno "jaka" i uverljiva. Premojer srbije ili ministar policie saopštava namera do kojih je vlada došla i traži podršku gradjana u borbi protiv mafije. Ovo je nešto nedefinisano i nosi usebi vid politizacije a ne državne prevencije.

JA

pre 14 godina

Citajuci sve ove komentare jedino sto mogu da zakljucim je: suvise smo brzo zaboravili 12. mart i price koje su tada kruzile. A pocelo je slicno ovome, " ma jeste bas ce njega, pricajte vi te bajke nekome drugom " ....

sasa jokic

pre 14 godina

Sad nesto razmisljam citajuci ponovo Homenovu izjavu i komentare, pa mi pada na pamet upravo ona hajka na Djindjica, koja je posle videli smo rezultirala njegovim ubistvom. Cini mi se da gospoda sada pokusavaju da dobiju podrsku javnosti, prezentuju nam svoje probleme, i svoje strahove. Zar nisu naucili lekciju iz tragicnog dogadjaja 12. Marta. Ili Ti njih, ili ce Oni Tebe sigurno! Neko je ovde napisao da su krivci Vlada, policija DB?! Mafija (ovako jaka) stvorena je za vreme vladavine ovih sto su danas u opoziciji,sem SPS-a. Prema tome ukoliko se Oni ponovo vrate na vlast, kriminal ce doziveti rehabilitaciju, kao za vreme Kostunice! Pa za vreme njegove vladavine Saric je dobio drzavljanstvo Srbije, a Duca Siptar se kleo u njega i Acu Tomica! Tadicu ne mozes od nas da ocekujes pomoc, maksimum sto od nas mozes da ocekujes je podrska za stvarni obracun sa kriminalom, ali ne tako sto ce Tvoji koalicioni partneri obavestavati mafijase da beze, umesto da ih hapse sto im je posao! Budi pravi pragmaticar, svi znamo da je SPS bio nuzno zlo, treba da budu srecni sto su ponovo osetili vlast, ali iza njih je jos uvek azdaja iz proslosti, svi igraci iz Slobinog vremena su iza paravana! Ako hoces da se iscupamo iz devedesetih, pljacki, ubistva, korupcije, moras da ih pustis niz vodu!u suprotnom, pitanje je dana kada ce Ti doci glave!Sada su pred izborom da se priklone Tebi, ili da rizikuju osvetu Sarica. male su sanse za prvi scenario.

Vladimir

pre 14 godina

Zaboravili smo 12. mart odavno.Ovima ništa ne verujem.A mi smo veverice pa ne znamo da se ovakve informacije ne puštaju u javnost tek tako.Počela je izborna kampanja.Svi oni se služe različitim trikovima a mi im verujemo i ispaštamo.

Ненад

pre 14 godina

Опет патка.
Чим се мало више заталаса по питању опстанка владе, одмах је угрожена држава.
Американце и Русе угрожавају терористи а нашу државу кримоси.
Сада ћемо да причамо о "могућем атентату" - уместо да причамо о у најмању руку "некомпетентности" ПОСТОЈЕЋЕ ВЛАДЕ.
Службе изгледа раде прековрмено.
Али ја то баш и не могу да прогутам, уз уважавање за сав њихов "труд".

do kraja...

pre 14 godina

Na zalost, Srbija je vec jednom kroz ovo prosla, stekli smo gorko iskustvo izgubivsi najboljeg politicara.
Medjutim, iskustvo iz Sablje je pokazalo da to nisu obicni kriminalci sa ulice, vec kriminalci koji imaju svoje ljude u institucijama vlasti, jer ne mogu da funkcionisu.
Zato, do kraja, cesljajte sve pocev od sudova, policije i veoma sumnjive Agencije za privatizaciju, jer kako je prao novac kupovinom preduzeca a da to nije niko proveravao.

AD

pre 14 godina

"Plan je podrazumevao da nekoliko plaćenih ubica, poreklom iz Crne Gore koji inače borave u Beogradu", sta ovi likovi uopste rade u Srbiji. Vi znate da su oni placene ubice i nista ne preduzimate. Ne mogu da verujem u kakvoj drzavi zivim. Prva mogucnost pa odlazim odavde.

gradjanin

pre 14 godina

Ovo i te kako lici na 12 mart.
Prvo je pocela prica pre neki dan da se blindirani automobili raspadaju,avioni nevaljaju,pa posto se zna da niko ne sme iz vlade da se usudi da da predlog da se kupe novi,onda" patrijote" stupaju na scenu graktanjem kako se rasipa novac za nabavku blindiranih automobila,trose se pare na avione a narod gladuje itd.itd.Normalno sve to preko kurira,Pavde,presa,Pecata.Ista ekipa ista meta.
Normalno u isto vreme PATRIJOTE vrse pritisak na vladu noseci peticije a sve to uz logisticku pomoc jedne drzave istocno odavde,koja po svaku cenu oce da stavi Srbiju pod svoje okrilje.

Jupiter

pre 14 godina

To je narko klan na isti način kao što je bio i zemunski klan. Kod njih je sve moguće, ali ne zahvaljujući tome što su gangsterski klan, nego zahvaljujući ljudima koji ih sačinjavaju, zahvaljujući široj organizaciji kojoj pripadaju, zahvaljujući zaštiti koju imaju. Za jasnije razmišljanje je potrebno setiti se ko je sve sačinjavao "zemunski klan", sa kim su bili povezani, ko im je bio zaštita... O tome dovoljno govori spisak ljudi koji su hapšeni posle ubistva premijera, njihova pripadnost važnim državnim strukturama je bila mnogo značajnija i teža nego pripadnost polupismenim kriminalcima, ali voljom ondašnjeg ministra Mihajlovića, i ne samo njegovom, je za državnog neprijatelja proglašen samo "zemunski klan".

Branko

pre 14 godina

Gospodin Homen ipak prekoracuje svoja ovlascenja. Iz ranijih njegovih izjava vidi se da je zaduzen da "naduva" pricu i to ne samo u slucaju Saric. Sramota!!!

Alexandar

pre 14 godina

I kada se govorilo o bezbednosti Zorana Djindjica mnogi su to shvatali neozbiljno i sprdali se sa tim. Cinjenica je da je ova drzava prekinula veoma ozbiljan narko dilerski lanac. I potpuno je normalno da je to radila uz pomoc DEA. Sve zemlje sveta saradjuju sa tom agencijom kako bi se borile protiv trgovaca drogom. Samo u Srbiji se jedan ovakav nesumnjivi uspeh u borbi protiv kriminala relativizuje i ismeva.

JA

pre 14 godina

Citajuci sve ove komentare jedino sto mogu da zakljucim je: suvise smo brzo zaboravili 12. mart i price koje su tada kruzile. A pocelo je slicno ovome, " ma jeste bas ce njega, pricajte vi te bajke nekome drugom " ....

BMV

pre 14 godina

Tragikomicno.Prestanite vec jednom da se"kitite tudjim perjem"i pravite utisak da ste vi presekli kanal vredan 2,5t.kokaina.DEA vas je obavestila koga da hapsite,ali ste,ipak,ispustili glavog.Eto vam teme za istinsku istragu i ,konacno,prestanite da nas,na vas previse proziran nacin,obavestavate o stranackim podvizima.

pera detlic

pre 14 godina

Da li to Homen pokusava da skrene paznju javnosti sa problema u pravosudju napravljenih tzv reformom. Ili je mozda krenula predizborna kampanja?

sasa jokic

pre 14 godina

"Plan je bio da se nekoliko placenih ubica iz Crne Gore koji borave u Beogradu...". Alo bre, Oni planiraju da ubiju politicare, pripadnike BIA, policajce?! Mosad bi to vec odavno pocistio.

Misa

pre 14 godina

""Posebno je indikativno da se pretnje upućuju predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je po shvatanjima pripadnika kriminogenih struktura glavni nosilac borbe protiv organizovanog kriminala", rekao je Homen agenciji Beta."

Ma daaaaaj.... Pocela kampanja vec?

Ненад

pre 14 godina

Опет патка.
Чим се мало више заталаса по питању опстанка владе, одмах је угрожена држава.
Американце и Русе угрожавају терористи а нашу државу кримоси.
Сада ћемо да причамо о "могућем атентату" - уместо да причамо о у најмању руку "некомпетентности" ПОСТОЈЕЋЕ ВЛАДЕ.
Службе изгледа раде прековрмено.
Али ја то баш и не могу да прогутам, уз уважавање за сав њихов "труд".

ReleaseTheFuture

pre 14 godina

i opet sve bez imena i bez ikakvih smislenih pokazatelja da izrečeno ima bilo kakve veze sa realnošću. Pa ako znate da su u Beogradu i da planiraju egzekuciju, zbog čega nisu pohapšeni i njihova imena objavljena?

Nažalost, samo još jedno skretanje pažnje sa one glavne teme - sadržaj džepa prosečnog stanovnika Srbije.

Geger

pre 14 godina

Ispitavanja javnog mnenja pokazuju da gradjani hoce borbu protiv kriminala i korupcije pa predsednik resio da se malo okoristi pred izbore. Kao, evo ja sam taj srpski Eliot Nes, vidite kaki sam gadan sta im radim, hoce mafija da me ubije. Dakle, samo spin, spin i jopet spin. Nema politike ali ima marketinga kolko hoces. Nego predsednice Saric je kroz kriminal uzeo jedno 2-3 milijarde, vi politicari jedno 20-30. Kad cemo tu da vidimo neka hapsenja?

justice

pre 14 godina

"Posebno je indikativno da se pretnje upućuju predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je po shvatanjima pripadnika kriminogenih struktura glavni nosilac borbe protiv organizovanog kriminala",

Znaci bice izbori uskoro.

Lepo i treba da budu i da se ponavljaju unedogled sve dok oni koji su na vlasti ne shvate da su to prolazne, odgovorne, jako odgovorne funkcije kojima nije za cilj licna dobit nego vodjenje drzave i dobrobit svih ljudi.

Mnogi politicari misle da imaju harizmu, odlucnost, viziju jednog Zorana ali na zalost nema takvog.
Zoran je jedan.

sasa jokic

pre 14 godina

Sad nesto razmisljam citajuci ponovo Homenovu izjavu i komentare, pa mi pada na pamet upravo ona hajka na Djindjica, koja je posle videli smo rezultirala njegovim ubistvom. Cini mi se da gospoda sada pokusavaju da dobiju podrsku javnosti, prezentuju nam svoje probleme, i svoje strahove. Zar nisu naucili lekciju iz tragicnog dogadjaja 12. Marta. Ili Ti njih, ili ce Oni Tebe sigurno! Neko je ovde napisao da su krivci Vlada, policija DB?! Mafija (ovako jaka) stvorena je za vreme vladavine ovih sto su danas u opoziciji,sem SPS-a. Prema tome ukoliko se Oni ponovo vrate na vlast, kriminal ce doziveti rehabilitaciju, kao za vreme Kostunice! Pa za vreme njegove vladavine Saric je dobio drzavljanstvo Srbije, a Duca Siptar se kleo u njega i Acu Tomica! Tadicu ne mozes od nas da ocekujes pomoc, maksimum sto od nas mozes da ocekujes je podrska za stvarni obracun sa kriminalom, ali ne tako sto ce Tvoji koalicioni partneri obavestavati mafijase da beze, umesto da ih hapse sto im je posao! Budi pravi pragmaticar, svi znamo da je SPS bio nuzno zlo, treba da budu srecni sto su ponovo osetili vlast, ali iza njih je jos uvek azdaja iz proslosti, svi igraci iz Slobinog vremena su iza paravana! Ako hoces da se iscupamo iz devedesetih, pljacki, ubistva, korupcije, moras da ih pustis niz vodu!u suprotnom, pitanje je dana kada ce Ti doci glave!Sada su pred izborom da se priklone Tebi, ili da rizikuju osvetu Sarica. male su sanse za prvi scenario.

zanimljivo

pre 14 godina

Znimljivo.
Ovamo Saric obrce milijarde evra, kupuje pola Srbij,e a nas policija ne cini nista sve dok je DEA nije upozorila??
Ne bi me zacudilo da su i visoki funkcioneri iz MUP, BIA, VB,.. upleteni.
Samo, ko li ce njih ispitivati Ko ce smoci hrabrosti da kaze istinu ?/

pantelija

pre 14 godina

Samo nekoliko pitanja:
Kada će suđenje Miladinu KOvačeviću, i kada će on da vrati MILION dolara?Kada će optužnica Ceci?Kada ono rekoste optužnica Šarančiću?Kada če odgovarati oni koji su štitili Šarića?...Šta bi sa duksericom Lukića-čuveni Radovanović na TV tada svašta napriča.Ili vi svi samo zamajavate?

gradjanin

pre 14 godina

Ovo i te kako lici na 12 mart.
Prvo je pocela prica pre neki dan da se blindirani automobili raspadaju,avioni nevaljaju,pa posto se zna da niko ne sme iz vlade da se usudi da da predlog da se kupe novi,onda" patrijote" stupaju na scenu graktanjem kako se rasipa novac za nabavku blindiranih automobila,trose se pare na avione a narod gladuje itd.itd.Normalno sve to preko kurira,Pavde,presa,Pecata.Ista ekipa ista meta.
Normalno u isto vreme PATRIJOTE vrse pritisak na vladu noseci peticije a sve to uz logisticku pomoc jedne drzave istocno odavde,koja po svaku cenu oce da stavi Srbiju pod svoje okrilje.

Шарац, Максим, дивизија

pre 14 godina

А што би вам неко поверовао у ту причу? Дајте макар један ваљан разлог. У којој то држави на свету криминалци самостално владају, ведре и облаче и одлучују о нечијем животу и смрти? Ко има полуге власти, као што су полиција, војска, судство, медији, банкарство ..?

Nomad

pre 14 godina

Ova drzava je smejurija. Stubovi kriminala u ovoj drzavi su Vlada, DB, Agencija za privatizaciju, tajkuni, MUP, pravosudje i politicke partije, kako one na vlasti tako i opozicija. Ko misli da je tako neka preporuci.

Sladjana

pre 14 godina

A što bi to radili kada su im državni funkcioneri dozvoljavali cvetanje biznisa? Ljudi slučajno pali u Urugvaju!!! Normalno je da bi sve pretnje trebalo ozbiljno shvatiti, ali ja Homena ne shvatam ozbiljno!

Vladimir

pre 14 godina

Zaboravili smo 12. mart odavno.Ovima ništa ne verujem.A mi smo veverice pa ne znamo da se ovakve informacije ne puštaju u javnost tek tako.Počela je izborna kampanja.Svi oni se služe različitim trikovima a mi im verujemo i ispaštamo.

edesch

pre 14 godina

Ako su srpske raznorazne sluzbe ovako spretne, kako to da jos nisu usli u trag Ratku Mladicu? Mlacenje prazne slame. Gde ce ti otporaska dusa koju sam itekako podrzavao?

Nenad

pre 14 godina

U poslednjih 10 godina imamo vec drugu bandu koja barata milijardama a vlast kao nezna nista. Da nije Amerikanaca ne biste vi ni ovo dirali. Ili ste korumpirani pa necete da cackate mecku, ili ste potpuno nekompetentni.

realista

pre 14 godina

A koga je sve finansirao i korumpirao Šarić&CO? Tu vam je odgovor na sva pitanja. Nismo naivni.To ne otkrivate. A zašto?
Nego daj , vidi lepo vreme , da mi krenemo sa lopatama da tražimo našeg Čiču. I to si nam obećao.

hattori hanzo

pre 14 godina

Jel droga jeftinija na ulici? Nije? Jel su dva glavna lika pobegla? Mislim na oba Sarica. Jesu! Pa dosta bre vise PR-a. I odakle Homenu ti podaci kad ne bi smeo da ih ima ako je izvrsna vlast odvojena od sudske. Iz ovih razloga ja mu nesto ne verujem. Zanima me samo ko je sve optuzen i koliko su godina dobili. Taj isti Homen je pricao i da su Sarici privatizovali preduzeca u srbiji vredna skoro 2 mld € a oni zaplenili 3 kuce, 4 stana i 2 garaze. Sta je sa ostatkom do 2 milijarde. Ili ne zele ili ne postoji ta imovina. Dosta vise praznih prica, samo dela me zanimaju

do kraja...

pre 14 godina

Na zalost, Srbija je vec jednom kroz ovo prosla, stekli smo gorko iskustvo izgubivsi najboljeg politicara.
Medjutim, iskustvo iz Sablje je pokazalo da to nisu obicni kriminalci sa ulice, vec kriminalci koji imaju svoje ljude u institucijama vlasti, jer ne mogu da funkcionisu.
Zato, do kraja, cesljajte sve pocev od sudova, policije i veoma sumnjive Agencije za privatizaciju, jer kako je prao novac kupovinom preduzeca a da to nije niko proveravao.

sima

pre 14 godina

Samom cinjenicom da je Homen izasao sa ovom informacijom cela prica je izgubila na kredibilitetu. Mislim da ova zemlja nije, zbog nedavnih iskustava, u situaciji da se neko poigrava sa ovakvim stvarima.

sasa jokic

pre 14 godina

... Bas tako da ih DEA nije pritisla, ne bi nikada reagovali, svi bi se pravili da nezanju ko su Sarici, i da ne znaju da sede u njihovim dislotekama u VIp separeima, idu na letovanja na njihov racun, koriste njihove pare za izborne kampanje....Nista od ovoga ne bi znali. E sad kada ih je DEA pritisla, jedino sto su mogli da urade je da ga upozore da bezi, ne shvatajuci da ce im On doci glave, jednom po jednom! Briga Sarica za DEA, On zna ko je primao pare da ga stiti, njega samo to interesuje! I ovi sto su silne pare od njega uzeli da zavrse razno razne gradjevinske i druge projekte, rano su se obradovali. Doci ce djavo po svoje sigurno!

Zlaja

pre 14 godina

Ako je vest uopste istina stvar je sasvim logicna.Ima li iko normalan u ovoj drzavi da mu nije jasno da doticni gospodin nije mogao "zaraditi" ni milion evra a kamo li milijarde da nije imao podrsku iz najveceg vrha vlasti? I sada navodno covek napravio spisak za odstrel!Postavlja se pitanje po kom kriterijumu? U kriminalogiji se to uci na pocetku: MOTIV! Izjava Homena "da se osveti odgovornima za uspesnu borbu protiv organizovanog kriminala" ne pije vode!Pre ce biti da je covek izradjen i pusten niz vodu iz odredjenih razloga (visa sila-DEA) pa sada to treba da se plati!
Dacicu,ako sve te podatke imate trebalo bi da krenes u "obradu" po tom spisku i bacis naciju u nesvest! Ali, tada ti ne bi bio Dacic i ovo ne bi bila Srbija.

Jupiter

pre 14 godina

To je narko klan na isti način kao što je bio i zemunski klan. Kod njih je sve moguće, ali ne zahvaljujući tome što su gangsterski klan, nego zahvaljujući ljudima koji ih sačinjavaju, zahvaljujući široj organizaciji kojoj pripadaju, zahvaljujući zaštiti koju imaju. Za jasnije razmišljanje je potrebno setiti se ko je sve sačinjavao "zemunski klan", sa kim su bili povezani, ko im je bio zaštita... O tome dovoljno govori spisak ljudi koji su hapšeni posle ubistva premijera, njihova pripadnost važnim državnim strukturama je bila mnogo značajnija i teža nego pripadnost polupismenim kriminalcima, ali voljom ondašnjeg ministra Mihajlovića, i ne samo njegovom, je za državnog neprijatelja proglašen samo "zemunski klan".

Helios

pre 14 godina

...
Postoje tri jasna pokazatelja uspešnosti borbe protiv dilera droge:
1. Broj uhapšenih i OSUĐENIH, njihov značaj i dužina zatvorskih kazni koje oni odslužuju
2. Ulična cena narkotika
3. Količina oduzetog novca, firmi i raznoraznog a pre svega nekretnina; ono što u Beogradu poseduju razni npr. đetići a da nikad nisu podigli ništa teže od kašike, eventualno pištolja, prilično je neverovatno.

Za sada imamo isto kao i u svemu drugom (koridor 10, evropska integracija itd.) gromoglasno reklamirane minorne rezultate. Ako ništa drugo Homen bi morao da učini da se njegovi nastupi više razlikuju od sličnog propagandnog ispiranja mozga iz vremena Miloševića. Sve zajedno sa brigom za velikog vođu koji brine i bori se za narod.

D boy

pre 14 godina

Dosta nam je više Šarića!
Samo čekam da vaskrsne u Beogradu ko Legija i postane zaštićeni svedok ko Čume.
Dok ste drveli o Legiji razvio Vam se Šarić.
Homene,
tema ti je zaštićeni privrednik Čume, vlasnik Centra za puteve Vojvodine, polovine putarskih firmi u Srbiji i mnogo privatizovanih preduzeća! Isti advokati koji su kupovali preduzeća za Šarića rade i za Čumeta. Pa sad nemoj za godinu dana da kažeš da niste znali!

AD

pre 14 godina

"Plan je podrazumevao da nekoliko plaćenih ubica, poreklom iz Crne Gore koji inače borave u Beogradu", sta ovi likovi uopste rade u Srbiji. Vi znate da su oni placene ubice i nista ne preduzimate. Ne mogu da verujem u kakvoj drzavi zivim. Prva mogucnost pa odlazim odavde.

V

pre 14 godina

Covjek ih lepo upozorio, pa kad pobegnu u Crnu goru da trazimo da ih izruce i obavestimo sve relevantne instance u svetu da su u Crnoj Gori.

(Vlast)a

pre 14 godina

A da vi uredite drzavu, obezbedite joj poznate i dobro i jasno obelezene granice koje cuvaju profesionalci, da se ne igrate sa pravosudjem i pravite od svega cirkus, pa da onda svi prionemo na posao ocuvanja drzave i njenih gradjana: onih na celu i nas "nevaznih". Ovako, to je samo prica kojom prikrivate svoj nerad i plasite gradjane koji su nemocni da nesto preduzmu. A vi mozete, ali necete!

Branko

pre 14 godina

Gospodin Homen ipak prekoracuje svoja ovlascenja. Iz ranijih njegovih izjava vidi se da je zaduzen da "naduva" pricu i to ne samo u slucaju Saric. Sramota!!!

Tomislav Kresovic

pre 14 godina

Mafija u Srbiji deo je medjunarodnog kartela. Ona je povezana interesima sa strukturama države, poliitke, biznisa i medija. Udar na mafiju u Srbiji je udar u " poliitčko podzemlje". Pošto je to veoma teško izvodljivo zbog umešanosti struktura države i politke sa mafijom, sama država mora da se "očisti" od mafijaških "kandži". Mafija udara preko svojih kanala u državi. Ona destabilzuje, zastrašuje i korumpira državne strukture. Pretnja državnih organa od strane mafije je realna, ali preko insajdera mafije u državi i poliitci. Mafija "udara" tao gde najviše boli. Prenošenje poruke da mafija preti državnom rukvodstvu Srbije od strane gospodina Homena nije dovojno "jaka" i uverljiva. Premojer srbije ili ministar policie saopštava namera do kojih je vlada došla i traži podršku gradjana u borbi protiv mafije. Ovo je nešto nedefinisano i nosi usebi vid politizacije a ne državne prevencije.