Sreda, 13.01.2010.

21:33

Đorđević: Neću im dati da me izbace

Kapiten Partizana Nenad Đorđević istakao je za ’Večernje novosti’ da neće dozvoliti da ga ’izbace na ulicu’, i da je on žrtva raščišćavanja nekih drugih računa.

Izvor: B92

Ðorðeviæ: Neæu im dati da me izbace IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Sever-Severozapad

pre 14 godina

Alo, Nešo uzmi to što ti duguju, ne opraštaj, i dodji kod nas u tabor zvani Marakana... Man' se praznih priča. Osveta će biti žestoka jer je i motiv takav.

Sale PFC

pre 14 godina

Sokiran sam nacinom na koji neki komentarisu ovu vest,kazu "Djordjevic nije neka klasa i treba da ide".A to sto je SAM Partizanu doneo titulu golovima iz slobodnjaka kad smo sa Jokanom dobijali po 1-0 svaku tekmu skoro.KRATKO PAMCENJE,A NAVIJATE ZA PARTIZAN???NE,VI NISTE GROBARI!!!

jug10

pre 14 godina

Đorđeviću, nisi kalibar za naš voljeni klub. Svi pravi Grobari su uz Đurića. Čovek zna šta radi. Igrači se menjaju, uprava ostaje!

Boki

pre 14 godina

Nenade, sada si se setio da si kapiten? A silni porazi u jesenjem delu sezone? Sto tada nisi rekao: "Ja kao kapiten snosim najveci deo krivice za neuspeh." To se nisi setio da kazes.
Sada se oglasavas kada dolazi u pitanje plata od, gle cuda, 250 000 evra godisnje. Navijaci (pravi navijaci a ne kriminalci) dolaze da gledaju kako se seta na terenu neko ko zaradjuje 20000 evra mesecno dok oni rade i neredovno primaju istu cifru ali izrazenu u dinarima.
Razmisli malo o tome!

aleksandar

pre 14 godina

evo bombe za grobare!!! djordjevic ce u inat vama da dodje u zvezdu ajde caree!!! toliko godina vam je bio dobar sad vam covek nevalja e jadni ste grobari ja sam zvezdas i zalosno je to sto radite. istraj djordjevicu care samo napred pokazi im zube!!!

stv

pre 14 godina

Dok je Đorđević bio stub odbrane i imao "klince" oko sebe za vodonoše bio je dobar sa jako malo grešaka.
A onda su doveli Gavrančića i Krstajića pa su kapitena gurnuli u stranu. Igrao je svake utakmice neku drugu poziciju pa je i forma pala.
Na konferencijama i u novinama pojavljivao se samo Krstajić (setite se njegovih izjava) iako je logično da izjave daje kapiten.
Na taj način su srušili njegov autoritet.
Sada se spominje (posle skupštine) da će Krstajić biti novi sportski direktor.
Da li je to sve rađeno smišljeno ili ne videće se,ali je sigurno da je sramotno ovakvo postupanje prema kapitenu ekipe.

Ajder

pre 14 godina

Secam se kakve je pocetnicke greske pravio tokom karijere na terenu dajuci primer tako mladjima, recimo protiv Obilica (dok je bio Mateus) zakljucno sa ovom sezonom. Mozda bi trebao da ode.

profesionalac

pre 14 godina

Stvarno je tesko razumeti, kada neko komentarise o Djordjevicu, kao odlicnom igracu i kapitenu.Tesko je naci razumevanje za to. Jedan obican folirant, kakvih u nasem fudbalu, a i u okruzenju ima 98%. Pa setimo se sta nam je taj radio u Evropi kada je trener bio onaj crni cika. U reprezentaciju kod Petka je pozvan da bi se prodao...Poceo utakmicu protiv Holandije i pokopao nas. Da se uprava Partizana ponasa, katastrofa, to je tacno, ali da u vasim komentarima velicate ovo...Pa to je smesno...
Da ne govorim o ranijim vremenima, taj ne bi mogao Srpsku Ligu da odigra a ne da bude kapiten Partizana.
A za ove... poput "stomaka" vest je o igracu FK Partizan, a ne kosarkaska... Ali kad si vec pomenuo, Mi smo barem u tom cenjenom takmicenju, i sa gigantima smo medju 16. A vi ste do juce igrali "kup Lilijane Ronketi" i sada ste jaki. Oterali ste Pesica, i sada se nadate sa vasim Trifom nesto. Videce te gde ce te biti na kraju sezone. Mi cemo biti u finalu sa Hamofarmom, na final 4-u u Jandranskoj, i medju 8 u Evropi.

Zare

pre 14 godina

Sigurno da ces se pojaviti 15.
I mi Grobari treba da se pojavimo u sto vecem broju na celu sa najurenim legendama naseg Partizana, da kazemo ovim bizniserima ko je visak u Partizanu!

mrzim partizan

pre 14 godina

@Topalovici
Da li posle ovoga imate ikakvo pravo da kazete neku losu rec o Zvezdi, njenim igracima ili slicno
Ovo u Zvezdi ne moze da se desi, NIKADA, NI ZA VJEK VJEKOVA DELIJE JOS JACE NA PROLECE, NEK SE PLASE DUSMANI

Vuk Karadzic

pre 14 godina

(Buuuahahahahaha!!!!!!!!!!, 13. januar 2010 22:11)
Kljuc,kljuc katanac ko progovori m.......
Sramota!! Sram vas bilo, sve vas na celu sa Djuricem!! Odlazite vise!!!!!

Sportista

pre 14 godina

U ovom slučaju navijačko ostavljam po strani. Dakle, podrška Đorđrviću jer nerazumno je da igrača koji je toliko dao svom klubu trpaju među nepotrebne i nepoželjne. Eh, Vasović je tako prešao svojevremeno u Zvezdu... Dole, glavu gore, izjurite te barabe iz kluba...

MisaTumbas

pre 14 godina

ovaj Djordjevic mene kao navijaca partizana nikad nije impresionirao svojim igrama.nije mi jasno zbog cega je on uopste vracen iz Japana. ako smo dobili neko pojacanje u ovom prelaznom roku to je sigurno odlazak ovog Djordjevica. po meni on je fudbaler sa velikim srcem ali,treba biri realan i priznati da je on limitiranog znanja, to je pokazao nebrojeno mnogo puta, narocito u Evropi. ovaj Stankovic iz OFKa ce po meni biti otkrovenje sezone imam takav osecaj, a decko deluje impresivno za svoju poziciju na kojoj igra 1,90 cm 80 kg zaista moderan stoper za razliku od bivseg kapitena.toliko od mene pozdrav GROBARIMA sirom sveta

The South Will Rise Again

pre 14 godina

Prodaju najefikasnijeg centarofra u poslednje dve sezone za manje pare,prodaju jednog od boljih igraca za duplo manje pare,stavljaju na transfer listu,ako ista preiskusnog kapitena koga svakako vredi imati u timu.
Gde je tu logika?
Nemora kao i sto ne voli Partizan Djuric predsednik i svita mu,ali da 5 predstavnika svih navijaca Partizana daju glasove za izbor Djurica na mesto predsednika kluba koji istom radi ovo? Jel to ljubav prema klubu, crno beloj boji,jesu li to verni Grobari???

Dok ste vi na Jugu i uprava u klubu mene nema na tribini.

Sava

pre 14 godina

Eto vam ga vas Djuric!!!Kao neko iz ko ima privatni biznis znam da covek koji zeli da uspe nema vremana ni za porodicu a kamoli za klub!!!
Sportisti sa sportistima, biznismeni poreskoj upravi!!!!

Alexa

pre 14 godina

Djuro snajder je poceo da pomaze ZVEZDI ! Setite se samo da je jedne godine i bio sponzor KKCZ. Napred Djuro! Zasi ih sve za dno gde im je i mesto!

dule

pre 14 godina

sramota!!! nemam reci adekvatne da upotrebim za sadasnju upravu i njihove odluke!!! napolje iz naseg partizana, sramote jedne!!! tako se odnose prema kapitenu, sta treba da ocekuju onda ostali igraci??? BRUKA!!!!!

posmatrac

pre 14 godina

Navijac sam zvezde, ali moram da dam komentar iako to nikada ne radim. U ovoj sezoni nisi imao kapitensko ponasanje na terenu. Ni kao igrac nisi u visokom drustvu. Ali... Ali si se dobro znojio u dresu tvog kluba i trud je bio vidljiv. Budi pametan i ne dozvoli da te ispale za pare gospoda koja su navikla da ispaljuju drzavu i radnike u privatizaciji. Ne idi srcem vec glavom ako umes da je koristis. Ovo nisi zasluzio od gorih od sebe.Srecno

GROBAR-S

pre 14 godina

Boze mili kako su se nasli Djuric i Stevanovic. Samo da znate ovo vam nece proci. Imacete na svakoj utakmici protest i zvizdanje svih 90 minuta. Savo pripremi se za vanredne izbore ovi nece dugo. Ne moze se nista na silu, to ce vam brzo biti jasno. Djuric se ponasa kao da je on najbolji igrac Partizana svih vremena. Covek nije u zivotu sutnuo loptu, sasvim slucajno zalutao u Partizan.Samo neka zna da dolazimo i mi u zemunelo na prozivku. I mi imamo nekoga da prozovemo.

nalim

pre 14 godina

Pozdravlja te Ceda cvorak. Tek toliko da te podseti da se u zivotu sve vraca. Ovo se nasim kapitenima nije nikad dogadjalo. Ipak smo mi VELIKI KLUB. Boli mnoge ali je istina.

dule v.23

pre 14 godina

Poslednjih par godina te nisam gotivio, stalno si kiksirao, ali si ipak uvek ostavljao srce na terenu. Iskren da budem jedva sam cekao da odes iz partizana, ali na ovakav nacin to ne bih pozeleo cak ni srdji knezevicu. Ovo je bruka i sramota, pa sta misle ovi debili iz uprave, na takav nacin da izbace kapitena. Od ovog trena pa nadalje postovacu te i ceniti kao da si mi rodjeni brat. Volim partizan vise od svega na svetu, ali ovakve stvari me udaljavaju od fk partizana. Zelim ti puno uspeha u daljoj karijeri i da nadjes dobar inostrani angazman.

vasa

pre 14 godina

Đura Šnajderčić se iživljava na kapitenu ekipe. Sramota! Jeste da nije u formi, ali se moralo ispoštovati to što je dao Partizanu i na lep i kulturan način se rastati sa njim... a ne preko telefona ga terati iz kluba...

Micko

pre 14 godina

Protiv Briza je zaista igrao kao da je prodao utakmicu, i to mu nije prvi put da providno pusta protivnicke igrace da postizu golove. Sigurno je da postoji debeo razlog zasto ga se odricu, ali sam siguran da nije u pitanju drugarstvo sa Mirkovicem, Petricem i Tomicem.

nikola75@gmail.com

pre 14 godina

To je taj visegodisnji plan o koji je predsednik predstavio....
1) prosle godine kupuju iskusne igrace neophodne za Ligu Sampiona a posle 6 meseci kao fol podmladjuju ekipu a prodaju Ljajica i ostale....
2) Moreiri koji je pokazao kakav je covek i profesionalac oduzimaju traku zamenika kapitena.Ali im ni to nije dosta..sad teraju i kapitena na ulicu!
Ja vise ne idem na JNA ...Necu da dozvolim da me prave kretenom.
Nek ih Djuric gleda sa celom upravom i onih 5 intelektualaca sa juzne tribine koji su ga podrzali.
DOSTA JE BILO!!! THE END

picajzla

pre 14 godina

nikada te nisam gotivio kao fudbalera, jer je svima bilo jasno da si ti u partizanu kao Tutoric kod nas, ali ne daj im da tako postupaju sa tobom. zasto zvezda Tutorica nece da istera nego hoce da ispostuju coveka pa mui traze klub. svaka cast, sada sam promenio misljenje o tebi, zaista si ljudurina. izdrzi, nista ti nece moci.

dugme

pre 14 godina

Bojkot BREEEE!!!!!
ajd sto je predsednik veoma "recit" neg zarazise i nizi sektor....igraju se gluvih telefona, al sticice ovde visoki racuni KAD TAD!

sramota

pre 14 godina

Bruka i sramota sta rade i na koji nacin to rade!!!ovo nije dostojno srpskoligasa,a ne Partizana!!!Kapitena tima ovako izbacujes!i smesna je izjava o podmladjivanju,vredjaju nam inteligenciju!

Svetozar

pre 14 godina

Kapitenu idi u Zemunelo 15-og bez obzira na obavestenje da dodjes tek 21-og.
Ono sto hoce da urade je da ti ne dodjes 15-og pa da raskinu ugovor sa tobom a da ti ne plate ono sto ti duguju i sto bi morali da ti plate u slucaju raskida ugovora a sve pod izgovorom da nisi dosao na vreme na pripreme.
Kao igraca te nikad nisam gotivio ali ti odajem priznanje da si se uvek borio viteski i do kraja.

Mirko

pre 14 godina

Gospodine Djordjevicu,ne zelim Vam nikakvo zlo u zivotu.Zelim Vam svu srecu aki se setite kakve ste izjave davali o Crvenoj Zvezdi a kapiten ste Partizana.zar niste culi da se u zivotu sve vraca?

goran

pre 14 godina

Sramota šta se radi sa kapitenom i čovekom koji uvek bio uzoran kako na terenu tako i van njega.Izgleda je došlo vreme da takvima nema mesta u partizanu.Još jednom SRAMOTA!

dusan rasta

pre 14 godina

Tako je Nenade!Kazi im sve u lice.Gospoda iz uprave ga zovu telefonom da mu kazu da je izbacen.Zasto se ne suoce sa njim oci u oci?Sad ga jos vise postujem.Toliko je godina u Partizanu,a dozivljava da ga jedan Djuric izbacuje.Ja stvarno ne znam ko ce da nam igra u odbrani ako i on ode.Samo napred Nenade i pokazi im da si ti na visem nivou od te bagre koja je u upravi!

Milan

pre 14 godina

Kada ovako klub postupa sa kapitenom, kako je sa drugim igracima?
Sramota za Partizan, postupaju sa igracima kao sa robom! Ako smatraju da je istrosena, nepotrebna ili skupa samo je odbace!
Strasno!!!

dusan rasta

pre 14 godina

Tako je Nenade!Kazi im sve u lice.Gospoda iz uprave ga zovu telefonom da mu kazu da je izbacen.Zasto se ne suoce sa njim oci u oci?Sad ga jos vise postujem.Toliko je godina u Partizanu,a dozivljava da ga jedan Djuric izbacuje.Ja stvarno ne znam ko ce da nam igra u odbrani ako i on ode.Samo napred Nenade i pokazi im da si ti na visem nivou od te bagre koja je u upravi!

Milan

pre 14 godina

Kada ovako klub postupa sa kapitenom, kako je sa drugim igracima?
Sramota za Partizan, postupaju sa igracima kao sa robom! Ako smatraju da je istrosena, nepotrebna ili skupa samo je odbace!
Strasno!!!

Svetozar

pre 14 godina

Kapitenu idi u Zemunelo 15-og bez obzira na obavestenje da dodjes tek 21-og.
Ono sto hoce da urade je da ti ne dodjes 15-og pa da raskinu ugovor sa tobom a da ti ne plate ono sto ti duguju i sto bi morali da ti plate u slucaju raskida ugovora a sve pod izgovorom da nisi dosao na vreme na pripreme.
Kao igraca te nikad nisam gotivio ali ti odajem priznanje da si se uvek borio viteski i do kraja.

goran

pre 14 godina

Sramota šta se radi sa kapitenom i čovekom koji uvek bio uzoran kako na terenu tako i van njega.Izgleda je došlo vreme da takvima nema mesta u partizanu.Još jednom SRAMOTA!

Mirko

pre 14 godina

Gospodine Djordjevicu,ne zelim Vam nikakvo zlo u zivotu.Zelim Vam svu srecu aki se setite kakve ste izjave davali o Crvenoj Zvezdi a kapiten ste Partizana.zar niste culi da se u zivotu sve vraca?

picajzla

pre 14 godina

nikada te nisam gotivio kao fudbalera, jer je svima bilo jasno da si ti u partizanu kao Tutoric kod nas, ali ne daj im da tako postupaju sa tobom. zasto zvezda Tutorica nece da istera nego hoce da ispostuju coveka pa mui traze klub. svaka cast, sada sam promenio misljenje o tebi, zaista si ljudurina. izdrzi, nista ti nece moci.

sramota

pre 14 godina

Bruka i sramota sta rade i na koji nacin to rade!!!ovo nije dostojno srpskoligasa,a ne Partizana!!!Kapitena tima ovako izbacujes!i smesna je izjava o podmladjivanju,vredjaju nam inteligenciju!

dugme

pre 14 godina

Bojkot BREEEE!!!!!
ajd sto je predsednik veoma "recit" neg zarazise i nizi sektor....igraju se gluvih telefona, al sticice ovde visoki racuni KAD TAD!

Zare

pre 14 godina

Sigurno da ces se pojaviti 15.
I mi Grobari treba da se pojavimo u sto vecem broju na celu sa najurenim legendama naseg Partizana, da kazemo ovim bizniserima ko je visak u Partizanu!

nikola75@gmail.com

pre 14 godina

To je taj visegodisnji plan o koji je predsednik predstavio....
1) prosle godine kupuju iskusne igrace neophodne za Ligu Sampiona a posle 6 meseci kao fol podmladjuju ekipu a prodaju Ljajica i ostale....
2) Moreiri koji je pokazao kakav je covek i profesionalac oduzimaju traku zamenika kapitena.Ali im ni to nije dosta..sad teraju i kapitena na ulicu!
Ja vise ne idem na JNA ...Necu da dozvolim da me prave kretenom.
Nek ih Djuric gleda sa celom upravom i onih 5 intelektualaca sa juzne tribine koji su ga podrzali.
DOSTA JE BILO!!! THE END

The South Will Rise Again

pre 14 godina

Prodaju najefikasnijeg centarofra u poslednje dve sezone za manje pare,prodaju jednog od boljih igraca za duplo manje pare,stavljaju na transfer listu,ako ista preiskusnog kapitena koga svakako vredi imati u timu.
Gde je tu logika?
Nemora kao i sto ne voli Partizan Djuric predsednik i svita mu,ali da 5 predstavnika svih navijaca Partizana daju glasove za izbor Djurica na mesto predsednika kluba koji istom radi ovo? Jel to ljubav prema klubu, crno beloj boji,jesu li to verni Grobari???

Dok ste vi na Jugu i uprava u klubu mene nema na tribini.

profesionalac

pre 14 godina

Stvarno je tesko razumeti, kada neko komentarise o Djordjevicu, kao odlicnom igracu i kapitenu.Tesko je naci razumevanje za to. Jedan obican folirant, kakvih u nasem fudbalu, a i u okruzenju ima 98%. Pa setimo se sta nam je taj radio u Evropi kada je trener bio onaj crni cika. U reprezentaciju kod Petka je pozvan da bi se prodao...Poceo utakmicu protiv Holandije i pokopao nas. Da se uprava Partizana ponasa, katastrofa, to je tacno, ali da u vasim komentarima velicate ovo...Pa to je smesno...
Da ne govorim o ranijim vremenima, taj ne bi mogao Srpsku Ligu da odigra a ne da bude kapiten Partizana.
A za ove... poput "stomaka" vest je o igracu FK Partizan, a ne kosarkaska... Ali kad si vec pomenuo, Mi smo barem u tom cenjenom takmicenju, i sa gigantima smo medju 16. A vi ste do juce igrali "kup Lilijane Ronketi" i sada ste jaki. Oterali ste Pesica, i sada se nadate sa vasim Trifom nesto. Videce te gde ce te biti na kraju sezone. Mi cemo biti u finalu sa Hamofarmom, na final 4-u u Jandranskoj, i medju 8 u Evropi.

Vuk Karadzic

pre 14 godina

(Buuuahahahahaha!!!!!!!!!!, 13. januar 2010 22:11)
Kljuc,kljuc katanac ko progovori m.......
Sramota!! Sram vas bilo, sve vas na celu sa Djuricem!! Odlazite vise!!!!!

stv

pre 14 godina

Dok je Đorđević bio stub odbrane i imao "klince" oko sebe za vodonoše bio je dobar sa jako malo grešaka.
A onda su doveli Gavrančića i Krstajića pa su kapitena gurnuli u stranu. Igrao je svake utakmice neku drugu poziciju pa je i forma pala.
Na konferencijama i u novinama pojavljivao se samo Krstajić (setite se njegovih izjava) iako je logično da izjave daje kapiten.
Na taj način su srušili njegov autoritet.
Sada se spominje (posle skupštine) da će Krstajić biti novi sportski direktor.
Da li je to sve rađeno smišljeno ili ne videće se,ali je sigurno da je sramotno ovakvo postupanje prema kapitenu ekipe.

posmatrac

pre 14 godina

Navijac sam zvezde, ali moram da dam komentar iako to nikada ne radim. U ovoj sezoni nisi imao kapitensko ponasanje na terenu. Ni kao igrac nisi u visokom drustvu. Ali... Ali si se dobro znojio u dresu tvog kluba i trud je bio vidljiv. Budi pametan i ne dozvoli da te ispale za pare gospoda koja su navikla da ispaljuju drzavu i radnike u privatizaciji. Ne idi srcem vec glavom ako umes da je koristis. Ovo nisi zasluzio od gorih od sebe.Srecno

Sava

pre 14 godina

Eto vam ga vas Djuric!!!Kao neko iz ko ima privatni biznis znam da covek koji zeli da uspe nema vremana ni za porodicu a kamoli za klub!!!
Sportisti sa sportistima, biznismeni poreskoj upravi!!!!

mrzim partizan

pre 14 godina

@Topalovici
Da li posle ovoga imate ikakvo pravo da kazete neku losu rec o Zvezdi, njenim igracima ili slicno
Ovo u Zvezdi ne moze da se desi, NIKADA, NI ZA VJEK VJEKOVA DELIJE JOS JACE NA PROLECE, NEK SE PLASE DUSMANI

Alexa

pre 14 godina

Djuro snajder je poceo da pomaze ZVEZDI ! Setite se samo da je jedne godine i bio sponzor KKCZ. Napred Djuro! Zasi ih sve za dno gde im je i mesto!

aleksandar

pre 14 godina

evo bombe za grobare!!! djordjevic ce u inat vama da dodje u zvezdu ajde caree!!! toliko godina vam je bio dobar sad vam covek nevalja e jadni ste grobari ja sam zvezdas i zalosno je to sto radite. istraj djordjevicu care samo napred pokazi im zube!!!

dule v.23

pre 14 godina

Poslednjih par godina te nisam gotivio, stalno si kiksirao, ali si ipak uvek ostavljao srce na terenu. Iskren da budem jedva sam cekao da odes iz partizana, ali na ovakav nacin to ne bih pozeleo cak ni srdji knezevicu. Ovo je bruka i sramota, pa sta misle ovi debili iz uprave, na takav nacin da izbace kapitena. Od ovog trena pa nadalje postovacu te i ceniti kao da si mi rodjeni brat. Volim partizan vise od svega na svetu, ali ovakve stvari me udaljavaju od fk partizana. Zelim ti puno uspeha u daljoj karijeri i da nadjes dobar inostrani angazman.

Sportista

pre 14 godina

U ovom slučaju navijačko ostavljam po strani. Dakle, podrška Đorđrviću jer nerazumno je da igrača koji je toliko dao svom klubu trpaju među nepotrebne i nepoželjne. Eh, Vasović je tako prešao svojevremeno u Zvezdu... Dole, glavu gore, izjurite te barabe iz kluba...

vasa

pre 14 godina

Đura Šnajderčić se iživljava na kapitenu ekipe. Sramota! Jeste da nije u formi, ali se moralo ispoštovati to što je dao Partizanu i na lep i kulturan način se rastati sa njim... a ne preko telefona ga terati iz kluba...

Boki

pre 14 godina

Nenade, sada si se setio da si kapiten? A silni porazi u jesenjem delu sezone? Sto tada nisi rekao: "Ja kao kapiten snosim najveci deo krivice za neuspeh." To se nisi setio da kazes.
Sada se oglasavas kada dolazi u pitanje plata od, gle cuda, 250 000 evra godisnje. Navijaci (pravi navijaci a ne kriminalci) dolaze da gledaju kako se seta na terenu neko ko zaradjuje 20000 evra mesecno dok oni rade i neredovno primaju istu cifru ali izrazenu u dinarima.
Razmisli malo o tome!

nalim

pre 14 godina

Pozdravlja te Ceda cvorak. Tek toliko da te podseti da se u zivotu sve vraca. Ovo se nasim kapitenima nije nikad dogadjalo. Ipak smo mi VELIKI KLUB. Boli mnoge ali je istina.

MisaTumbas

pre 14 godina

ovaj Djordjevic mene kao navijaca partizana nikad nije impresionirao svojim igrama.nije mi jasno zbog cega je on uopste vracen iz Japana. ako smo dobili neko pojacanje u ovom prelaznom roku to je sigurno odlazak ovog Djordjevica. po meni on je fudbaler sa velikim srcem ali,treba biri realan i priznati da je on limitiranog znanja, to je pokazao nebrojeno mnogo puta, narocito u Evropi. ovaj Stankovic iz OFKa ce po meni biti otkrovenje sezone imam takav osecaj, a decko deluje impresivno za svoju poziciju na kojoj igra 1,90 cm 80 kg zaista moderan stoper za razliku od bivseg kapitena.toliko od mene pozdrav GROBARIMA sirom sveta

dule

pre 14 godina

sramota!!! nemam reci adekvatne da upotrebim za sadasnju upravu i njihove odluke!!! napolje iz naseg partizana, sramote jedne!!! tako se odnose prema kapitenu, sta treba da ocekuju onda ostali igraci??? BRUKA!!!!!

GROBAR-S

pre 14 godina

Boze mili kako su se nasli Djuric i Stevanovic. Samo da znate ovo vam nece proci. Imacete na svakoj utakmici protest i zvizdanje svih 90 minuta. Savo pripremi se za vanredne izbore ovi nece dugo. Ne moze se nista na silu, to ce vam brzo biti jasno. Djuric se ponasa kao da je on najbolji igrac Partizana svih vremena. Covek nije u zivotu sutnuo loptu, sasvim slucajno zalutao u Partizan.Samo neka zna da dolazimo i mi u zemunelo na prozivku. I mi imamo nekoga da prozovemo.

Ajder

pre 14 godina

Secam se kakve je pocetnicke greske pravio tokom karijere na terenu dajuci primer tako mladjima, recimo protiv Obilica (dok je bio Mateus) zakljucno sa ovom sezonom. Mozda bi trebao da ode.

Sale PFC

pre 14 godina

Sokiran sam nacinom na koji neki komentarisu ovu vest,kazu "Djordjevic nije neka klasa i treba da ide".A to sto je SAM Partizanu doneo titulu golovima iz slobodnjaka kad smo sa Jokanom dobijali po 1-0 svaku tekmu skoro.KRATKO PAMCENJE,A NAVIJATE ZA PARTIZAN???NE,VI NISTE GROBARI!!!

Micko

pre 14 godina

Protiv Briza je zaista igrao kao da je prodao utakmicu, i to mu nije prvi put da providno pusta protivnicke igrace da postizu golove. Sigurno je da postoji debeo razlog zasto ga se odricu, ali sam siguran da nije u pitanju drugarstvo sa Mirkovicem, Petricem i Tomicem.

jug10

pre 14 godina

Đorđeviću, nisi kalibar za naš voljeni klub. Svi pravi Grobari su uz Đurića. Čovek zna šta radi. Igrači se menjaju, uprava ostaje!

Sever-Severozapad

pre 14 godina

Alo, Nešo uzmi to što ti duguju, ne opraštaj, i dodji kod nas u tabor zvani Marakana... Man' se praznih priča. Osveta će biti žestoka jer je i motiv takav.

Mirko

pre 14 godina

Gospodine Djordjevicu,ne zelim Vam nikakvo zlo u zivotu.Zelim Vam svu srecu aki se setite kakve ste izjave davali o Crvenoj Zvezdi a kapiten ste Partizana.zar niste culi da se u zivotu sve vraca?

jug10

pre 14 godina

Đorđeviću, nisi kalibar za naš voljeni klub. Svi pravi Grobari su uz Đurića. Čovek zna šta radi. Igrači se menjaju, uprava ostaje!

Boki

pre 14 godina

Nenade, sada si se setio da si kapiten? A silni porazi u jesenjem delu sezone? Sto tada nisi rekao: "Ja kao kapiten snosim najveci deo krivice za neuspeh." To se nisi setio da kazes.
Sada se oglasavas kada dolazi u pitanje plata od, gle cuda, 250 000 evra godisnje. Navijaci (pravi navijaci a ne kriminalci) dolaze da gledaju kako se seta na terenu neko ko zaradjuje 20000 evra mesecno dok oni rade i neredovno primaju istu cifru ali izrazenu u dinarima.
Razmisli malo o tome!

profesionalac

pre 14 godina

Stvarno je tesko razumeti, kada neko komentarise o Djordjevicu, kao odlicnom igracu i kapitenu.Tesko je naci razumevanje za to. Jedan obican folirant, kakvih u nasem fudbalu, a i u okruzenju ima 98%. Pa setimo se sta nam je taj radio u Evropi kada je trener bio onaj crni cika. U reprezentaciju kod Petka je pozvan da bi se prodao...Poceo utakmicu protiv Holandije i pokopao nas. Da se uprava Partizana ponasa, katastrofa, to je tacno, ali da u vasim komentarima velicate ovo...Pa to je smesno...
Da ne govorim o ranijim vremenima, taj ne bi mogao Srpsku Ligu da odigra a ne da bude kapiten Partizana.
A za ove... poput "stomaka" vest je o igracu FK Partizan, a ne kosarkaska... Ali kad si vec pomenuo, Mi smo barem u tom cenjenom takmicenju, i sa gigantima smo medju 16. A vi ste do juce igrali "kup Lilijane Ronketi" i sada ste jaki. Oterali ste Pesica, i sada se nadate sa vasim Trifom nesto. Videce te gde ce te biti na kraju sezone. Mi cemo biti u finalu sa Hamofarmom, na final 4-u u Jandranskoj, i medju 8 u Evropi.

dusan rasta

pre 14 godina

Tako je Nenade!Kazi im sve u lice.Gospoda iz uprave ga zovu telefonom da mu kazu da je izbacen.Zasto se ne suoce sa njim oci u oci?Sad ga jos vise postujem.Toliko je godina u Partizanu,a dozivljava da ga jedan Djuric izbacuje.Ja stvarno ne znam ko ce da nam igra u odbrani ako i on ode.Samo napred Nenade i pokazi im da si ti na visem nivou od te bagre koja je u upravi!

aleksandar

pre 14 godina

evo bombe za grobare!!! djordjevic ce u inat vama da dodje u zvezdu ajde caree!!! toliko godina vam je bio dobar sad vam covek nevalja e jadni ste grobari ja sam zvezdas i zalosno je to sto radite. istraj djordjevicu care samo napred pokazi im zube!!!

mrzim partizan

pre 14 godina

@Topalovici
Da li posle ovoga imate ikakvo pravo da kazete neku losu rec o Zvezdi, njenim igracima ili slicno
Ovo u Zvezdi ne moze da se desi, NIKADA, NI ZA VJEK VJEKOVA DELIJE JOS JACE NA PROLECE, NEK SE PLASE DUSMANI

Svetozar

pre 14 godina

Kapitenu idi u Zemunelo 15-og bez obzira na obavestenje da dodjes tek 21-og.
Ono sto hoce da urade je da ti ne dodjes 15-og pa da raskinu ugovor sa tobom a da ti ne plate ono sto ti duguju i sto bi morali da ti plate u slucaju raskida ugovora a sve pod izgovorom da nisi dosao na vreme na pripreme.
Kao igraca te nikad nisam gotivio ali ti odajem priznanje da si se uvek borio viteski i do kraja.

picajzla

pre 14 godina

nikada te nisam gotivio kao fudbalera, jer je svima bilo jasno da si ti u partizanu kao Tutoric kod nas, ali ne daj im da tako postupaju sa tobom. zasto zvezda Tutorica nece da istera nego hoce da ispostuju coveka pa mui traze klub. svaka cast, sada sam promenio misljenje o tebi, zaista si ljudurina. izdrzi, nista ti nece moci.

Milan

pre 14 godina

Kada ovako klub postupa sa kapitenom, kako je sa drugim igracima?
Sramota za Partizan, postupaju sa igracima kao sa robom! Ako smatraju da je istrosena, nepotrebna ili skupa samo je odbace!
Strasno!!!

goran

pre 14 godina

Sramota šta se radi sa kapitenom i čovekom koji uvek bio uzoran kako na terenu tako i van njega.Izgleda je došlo vreme da takvima nema mesta u partizanu.Još jednom SRAMOTA!

Ajder

pre 14 godina

Secam se kakve je pocetnicke greske pravio tokom karijere na terenu dajuci primer tako mladjima, recimo protiv Obilica (dok je bio Mateus) zakljucno sa ovom sezonom. Mozda bi trebao da ode.

sramota

pre 14 godina

Bruka i sramota sta rade i na koji nacin to rade!!!ovo nije dostojno srpskoligasa,a ne Partizana!!!Kapitena tima ovako izbacujes!i smesna je izjava o podmladjivanju,vredjaju nam inteligenciju!

MisaTumbas

pre 14 godina

ovaj Djordjevic mene kao navijaca partizana nikad nije impresionirao svojim igrama.nije mi jasno zbog cega je on uopste vracen iz Japana. ako smo dobili neko pojacanje u ovom prelaznom roku to je sigurno odlazak ovog Djordjevica. po meni on je fudbaler sa velikim srcem ali,treba biri realan i priznati da je on limitiranog znanja, to je pokazao nebrojeno mnogo puta, narocito u Evropi. ovaj Stankovic iz OFKa ce po meni biti otkrovenje sezone imam takav osecaj, a decko deluje impresivno za svoju poziciju na kojoj igra 1,90 cm 80 kg zaista moderan stoper za razliku od bivseg kapitena.toliko od mene pozdrav GROBARIMA sirom sveta

Zare

pre 14 godina

Sigurno da ces se pojaviti 15.
I mi Grobari treba da se pojavimo u sto vecem broju na celu sa najurenim legendama naseg Partizana, da kazemo ovim bizniserima ko je visak u Partizanu!

dugme

pre 14 godina

Bojkot BREEEE!!!!!
ajd sto je predsednik veoma "recit" neg zarazise i nizi sektor....igraju se gluvih telefona, al sticice ovde visoki racuni KAD TAD!

dule

pre 14 godina

sramota!!! nemam reci adekvatne da upotrebim za sadasnju upravu i njihove odluke!!! napolje iz naseg partizana, sramote jedne!!! tako se odnose prema kapitenu, sta treba da ocekuju onda ostali igraci??? BRUKA!!!!!

nalim

pre 14 godina

Pozdravlja te Ceda cvorak. Tek toliko da te podseti da se u zivotu sve vraca. Ovo se nasim kapitenima nije nikad dogadjalo. Ipak smo mi VELIKI KLUB. Boli mnoge ali je istina.

stv

pre 14 godina

Dok je Đorđević bio stub odbrane i imao "klince" oko sebe za vodonoše bio je dobar sa jako malo grešaka.
A onda su doveli Gavrančića i Krstajića pa su kapitena gurnuli u stranu. Igrao je svake utakmice neku drugu poziciju pa je i forma pala.
Na konferencijama i u novinama pojavljivao se samo Krstajić (setite se njegovih izjava) iako je logično da izjave daje kapiten.
Na taj način su srušili njegov autoritet.
Sada se spominje (posle skupštine) da će Krstajić biti novi sportski direktor.
Da li je to sve rađeno smišljeno ili ne videće se,ali je sigurno da je sramotno ovakvo postupanje prema kapitenu ekipe.

Micko

pre 14 godina

Protiv Briza je zaista igrao kao da je prodao utakmicu, i to mu nije prvi put da providno pusta protivnicke igrace da postizu golove. Sigurno je da postoji debeo razlog zasto ga se odricu, ali sam siguran da nije u pitanju drugarstvo sa Mirkovicem, Petricem i Tomicem.

nikola75@gmail.com

pre 14 godina

To je taj visegodisnji plan o koji je predsednik predstavio....
1) prosle godine kupuju iskusne igrace neophodne za Ligu Sampiona a posle 6 meseci kao fol podmladjuju ekipu a prodaju Ljajica i ostale....
2) Moreiri koji je pokazao kakav je covek i profesionalac oduzimaju traku zamenika kapitena.Ali im ni to nije dosta..sad teraju i kapitena na ulicu!
Ja vise ne idem na JNA ...Necu da dozvolim da me prave kretenom.
Nek ih Djuric gleda sa celom upravom i onih 5 intelektualaca sa juzne tribine koji su ga podrzali.
DOSTA JE BILO!!! THE END

Alexa

pre 14 godina

Djuro snajder je poceo da pomaze ZVEZDI ! Setite se samo da je jedne godine i bio sponzor KKCZ. Napred Djuro! Zasi ih sve za dno gde im je i mesto!

Vuk Karadzic

pre 14 godina

(Buuuahahahahaha!!!!!!!!!!, 13. januar 2010 22:11)
Kljuc,kljuc katanac ko progovori m.......
Sramota!! Sram vas bilo, sve vas na celu sa Djuricem!! Odlazite vise!!!!!

The South Will Rise Again

pre 14 godina

Prodaju najefikasnijeg centarofra u poslednje dve sezone za manje pare,prodaju jednog od boljih igraca za duplo manje pare,stavljaju na transfer listu,ako ista preiskusnog kapitena koga svakako vredi imati u timu.
Gde je tu logika?
Nemora kao i sto ne voli Partizan Djuric predsednik i svita mu,ali da 5 predstavnika svih navijaca Partizana daju glasove za izbor Djurica na mesto predsednika kluba koji istom radi ovo? Jel to ljubav prema klubu, crno beloj boji,jesu li to verni Grobari???

Dok ste vi na Jugu i uprava u klubu mene nema na tribini.

Sale PFC

pre 14 godina

Sokiran sam nacinom na koji neki komentarisu ovu vest,kazu "Djordjevic nije neka klasa i treba da ide".A to sto je SAM Partizanu doneo titulu golovima iz slobodnjaka kad smo sa Jokanom dobijali po 1-0 svaku tekmu skoro.KRATKO PAMCENJE,A NAVIJATE ZA PARTIZAN???NE,VI NISTE GROBARI!!!

Sava

pre 14 godina

Eto vam ga vas Djuric!!!Kao neko iz ko ima privatni biznis znam da covek koji zeli da uspe nema vremana ni za porodicu a kamoli za klub!!!
Sportisti sa sportistima, biznismeni poreskoj upravi!!!!

vasa

pre 14 godina

Đura Šnajderčić se iživljava na kapitenu ekipe. Sramota! Jeste da nije u formi, ali se moralo ispoštovati to što je dao Partizanu i na lep i kulturan način se rastati sa njim... a ne preko telefona ga terati iz kluba...

GROBAR-S

pre 14 godina

Boze mili kako su se nasli Djuric i Stevanovic. Samo da znate ovo vam nece proci. Imacete na svakoj utakmici protest i zvizdanje svih 90 minuta. Savo pripremi se za vanredne izbore ovi nece dugo. Ne moze se nista na silu, to ce vam brzo biti jasno. Djuric se ponasa kao da je on najbolji igrac Partizana svih vremena. Covek nije u zivotu sutnuo loptu, sasvim slucajno zalutao u Partizan.Samo neka zna da dolazimo i mi u zemunelo na prozivku. I mi imamo nekoga da prozovemo.

dule v.23

pre 14 godina

Poslednjih par godina te nisam gotivio, stalno si kiksirao, ali si ipak uvek ostavljao srce na terenu. Iskren da budem jedva sam cekao da odes iz partizana, ali na ovakav nacin to ne bih pozeleo cak ni srdji knezevicu. Ovo je bruka i sramota, pa sta misle ovi debili iz uprave, na takav nacin da izbace kapitena. Od ovog trena pa nadalje postovacu te i ceniti kao da si mi rodjeni brat. Volim partizan vise od svega na svetu, ali ovakve stvari me udaljavaju od fk partizana. Zelim ti puno uspeha u daljoj karijeri i da nadjes dobar inostrani angazman.

posmatrac

pre 14 godina

Navijac sam zvezde, ali moram da dam komentar iako to nikada ne radim. U ovoj sezoni nisi imao kapitensko ponasanje na terenu. Ni kao igrac nisi u visokom drustvu. Ali... Ali si se dobro znojio u dresu tvog kluba i trud je bio vidljiv. Budi pametan i ne dozvoli da te ispale za pare gospoda koja su navikla da ispaljuju drzavu i radnike u privatizaciji. Ne idi srcem vec glavom ako umes da je koristis. Ovo nisi zasluzio od gorih od sebe.Srecno

Sportista

pre 14 godina

U ovom slučaju navijačko ostavljam po strani. Dakle, podrška Đorđrviću jer nerazumno je da igrača koji je toliko dao svom klubu trpaju među nepotrebne i nepoželjne. Eh, Vasović je tako prešao svojevremeno u Zvezdu... Dole, glavu gore, izjurite te barabe iz kluba...

Sever-Severozapad

pre 14 godina

Alo, Nešo uzmi to što ti duguju, ne opraštaj, i dodji kod nas u tabor zvani Marakana... Man' se praznih priča. Osveta će biti žestoka jer je i motiv takav.