Petak, 11.12.2009.

17:15

Mlake reakcije klubova na uvrede

Uprave sportskih klubova bez odnosa prema sinoćnjem pogrdnom skandiranju navijača kome su se pridružili i košarkaši Partizana.

Izvor: B92

Mlake reakcije klubova na uvrede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

alkos

pre 14 godina

Brankice svaka ti cast! SAmo nastavi da ih pritiskas i nadamo se svi koji smo uz tebe da ce uroditi plodom! Uprava se bre plasi da nesto kaze, plase se odmazde njihovih pulena sa tribina... Stidi se bre SRBIJO!

Mladen

pre 14 godina

Iako sam navijac Partizana moram osuditi ovakvo ponasanje prvenstveno igraca, a o huliganima i da ne govorim, sramota je da posle ovakvog ponasanja svi daju neke mlake komantare, tipa ne znam ovo, ne znam ono, ali to im je valjda preslo od potpredsednika kluba. Zbog ovakvog ponasanja igraca trebalo bi iskljuciti Partizan iz daljeg takmicenja pa bi onda mozda doslo iz d... u glavu nasima u klubu, a i onima sto traze pravdu za Urosa...

smile

pre 14 godina

Daniloviću razočarao si. Ako se razumeš u košarku to ne znači da se niušta drugo ne razumeš.
Ili se plašiš šta će "navijači" da kažu .... Ta izjava ne prolazi!

Jelena

pre 14 godina

Mene zgrozava sto svi ostali mediji cute. RTS ne samo da cuti vec i afirmise ovakvo navijanje....Svi mediji u Srbiji na celu sa najodgovornijim Javnim servisom nisu dorasli B92. Nije ni cudo da pokazuju takvu zavist i ljubomoru prema B92. Iza toga se krije slabost i neznanje, kukavicluk i potpuni nedostatak odgovornosti...

Voki_BG

pre 14 godina

Stvar je vrlo prosta, nama treba neko ko ce imati petlju da se sukobi sa tim neljudima.
Gospodin Danilovic je na najbolji nacin pokazao da je jedna obicna kukavica koja nije sposobna da uzme mikrofon i jasno osudi desavanje. Nije zatvor dovoljan, treba da kopaju po 10 sati dnevno zato sto tako rade nesto korisno verovatno prvi put u zivotu i zato sto nece dok leze i bleje da smisljaju nove mutne radnje kada izadju.To su nezrela deca koja nemaju nista iza sebe, samo bes i mrznju koju kanalisu na sportskim manifestacijama. Treba ih raskrinkati zauvek.
Mi da smo neki narod treba da blokiramo Srbiju sve dok se ne ocisti Srbija od taloga.
Svaki dan da blokiramo sve pa da vidite kako ce da resavaju.
Garantujem da je ovo resena stvar za 8-12 meseci.
E a onda da se okrenemo zivotu i prosperitetu i da ljudi odu na neki mec sa decom i zenom.

Iskreni ljubitelj sporta

pre 14 godina

...kada god su "najvatreniji" pevali o Brankici, B92 i demokratama, ostatak hale je uglavnom cutao, par puta pevao druge pesme, cak i zvizdao u jednom trenutku, jer su to bili trenuci kada je atmosfera u hali padala. Kada su "najvatreniji" pocinjali da pevaju normalne pesme svom voljenom klubu, tada je nastajala zaglusujuca buka u Pioniru. Dakle, zasto ne kazete da je uvredljive pesme pevalo 1000 ljudi, od oko 8000 prisutnih?

... Kosarkasi su pevali verziju pesme koja se pevala i prosle godine u Areni... tradicionalno pevaju sa navijacima posle svake pobede u Evroligi vec godinama... nije to od sinoc...

Nisu svi navijaci i ljubitelji Partizana huligani i olos, i nemojte to pokusavati tako da predstavite. Mnogo je vise nas koji istinski volimo sport i klub, ali ni vama ni drugima nije zanimljivo da spomenete da mi takvi cinimo 90% navijaca na utakmicama. Ako je vodja nacionalnog stroja iz Novog Sada, ne znaci da su svi iz Novog Sada nacisticki nastrojeni...

Samo vas molim da izvestavate onako kako jeste, a ne da okrivljujete i one koji nemaju veze sa huliganima.

dule

pre 14 godina

Nemojte zamerati igracima, stavite se u njihovu kozu, sta bi se desilo da kojim slucajem nisu pratili navijace(kriminalce)i pevali, pa lincovali bi ih sutra na ulici. A ko bi ih zastitio, drzava? To su mladi ljudi, koji su zaista juce bili poneseni velicanstvenom pobedom. Ove kriminalce treba priterati uza zid, sa sto vecim kaznama.

nikola

pre 14 godina

Ovo je sramota! Sad bih iz sveg srca voleo da izbace KK Partizan iz sve i jednog takmicenja. Ajde sto su navijaci, nego su i igraci skandirali to!!!

Zoran

pre 14 godina

Sta sada drzava hoce od Danilovica?? Covek je rekao da se neslaze sa vredjanjem i to je to. Bolje bi bilo da drzava resava probleme, da ubrza sudske procese i da osudi kriminalce/huligane a ne da odlaze i samim time ucestvuje u ovoj situaciji sa huliganima. Nemogu da verujem da DRZAVA trazi od Danilovica i Partizana da rese problem. Gospodo politicari vi dobijate plate za to i koje kakve privilegije zato pocnite nesto da radite. Pocnite da primenjujete zakon. A Danilovica pustite da radi svoj koji za razliku od vas radi uspesno.

Orthodox

pre 14 godina

Strašno i smešno je sve ovo... jedna žena veće srce ima od cele države... sramota i bruka za državu! Pre huligana pohapsiti ove sudije koji ne sude... ako se plaše nek idu da heklaju a ne da sude. Brankice udaj se za mene:)

NekoIzMase

pre 14 godina

Brankice svaka ti cast,izgleda da cu u bliskoj buducnosti smeti da odvedem mog 12godisnjeg sina na neku tekmu,do sad ni jednom nisam smeo zbog takozvanih navijaca,grobara,delija i.t.d. Tj huligana (svaka cast pravim navijacima zvezde, partizana i.t.d.) huligani vase se blizi kraju,to sto pevate Brankici, sudovima upravo to cete vi da uradite ... A Danilovic me totalno razocarao tako velik igrac a tako mali karakter...

ljuba

pre 14 godina

ma to je strasno, ali treba napomenuti i komentatora RTS-a , dok su navijaci pogrdno navijali protiv novinarke i sudstva...on je naglasio kakava podrska navijaca Partizana...on kao komentator bi trebao da cuje sta oni pevaju, pa bar da cuti ako vec ne sme da kaze da je to pogrdno navijanje jer ako to nije cuo, sta ce onda gluvi komentator na RTS-u

abc

pre 14 godina

Pa ne preterujte, Danilovic se slikao sa njima, jaka stvar, slikao se sa navijacima svog kluba, a to da li su oni i kriminalci nije do njega, tu tuzilastvo i sudstvo treba da odradi svoj deo posla koji ocigledno ne radi.
A rekao je da je protiv vredjanja i da se ne slaze sa tim, kao sto se i ja ne slazem.

Ne prebacujte odgovornost sa onih kojima je posao da gone kriminalce (ne navijace, nego kriminalce, u hali je bila ogromna vecina normalnih ljudi).

Webber

pre 14 godina

zasto ste cutali kada je Dule Vujosevic bio prozivan "svinjo debela" i kada su stampane majce sa tim uvredama? Zasto se tada niste bavili vredjanjem?

navijac od srca

pre 14 godina

Veliki sam navijac KK Partizana i zato nisam propustio nijednu kosarkasku utakmicu u poslednjih pet sezona i zato nikada nisam usao na utakmicu bez karte i zato uvek od srca pevam nasu himnu i zato sam CUTAO dok se pevalo o B92, Brankici,"deci Srbije" itd. Sve do pred sam kraj sinocnog spektakla sam bio ponosan sto je ostatak hale cutao ili pevao Partizanu, dok su oni najprimitivniji( sebe nazivaju najvatrenijim) pevali o B92, i to cak u trenucima kad se utakmica lomila jer se jasno videlo da za razliku od njih smo mi tu zbog Partizana a ne zbog licne promocije. E kad sam na kraju video da i igraci pevaju sve je palo u vodu.. pa ajde ona deca, em mlada, em u euforiji, inteligentno skromna, bez zivotnog iskustva....a onda ukapiram da je Dule Kecman zaista bio i ostao jedini heroj te veceri i dok su dugi skandirali on cutao... Bravo, Dule bravo!!!

Besan

pre 14 godina

Od nas zavisi da li će par hiljada likova biti jači od nas par miliona ćutljivih.

Treba zatvoriti i Zvezdu i Partizan, kao legla kriminala i kriminalaca i tačke spoja kriminala sa politikom. Jedini rezultat novog zakona o neredima na sportskim priredbama je da će Tadić platiti kaznu zbog čaše šampanjca.

Sramota.

Na žalost, operaciju Sablja su istupili političari, a sadašnja klika na vlasti nema petlju ni sposobnost da sprovede akciju čišćenja društva od kriminala, jer bi onda i parlament i mnoga ministarstva ostala u prilično okrnjenom sastavu.

A jedna žena ima petlju da progovori i da se suprotstavi.

SVAKA ČAST BRANKICE. A nas sve ostale treba da je sramota.

D

pre 14 godina

Oni su izgubili utakmicu sa razumom!

Volela bih da opet vidim neki snimak sinoćnjeg slavlja igrača.Ja sam gledala utakmicu i videla da igraci skakuću i pevaju ali da li je moguće da su zaista pevali TO?!

Djape

pre 14 godina

Ponavljam jos jednom, zabraniti pod hitno prisustvo navijaca na utakmicama, za pocetak na godinu dana!

Pa bi se onda i klubovi i navijaci opametili!

Rodjeni Beogradjanin, vrsta koja nestaje

pre 14 godina

Ja sam vec ranije predlozio. B92 bi bar trebalo da razmisli o bojkotu klubova. Jednostavno ne prenosite informacije, rezultate i ostalo...Ipak ste jedna od najgledanijih televizija.

DOKLE SMO MI STIGLI

pre 14 godina

Pa sta se drugo moglo ocekivati od uprave klubova koje su i same odgovorne za sva dogadjanja koja se desavaju na tribinama...

slave

pre 14 godina

Podrzavam akciju insajdera da se stvari konacno postave na svoje mesto,ali se bojim da cete svojim stalnim zapomaganjem i kukanjem dovesti do toga da javnost pocne da vas uzima zdravo za gotovo.

neutralan

pre 14 godina

Baš kao što sam i sinoć napisao na prethodnu temu, i sada ću ponoviti. Nemaju hrabrosti ni "petlje" igrači fk, kk, rk(i ostali,nebitno) da se otvoreno i javno suprostave ovako ekstremnim i radikalnim stavovima "navijača" i navijačkih grupa! A nemaju ni treneri! Zar zaista mislite da bi gos'n DV ( a opšte je poznato njegovo mišljenje o vašoj kući), rizikovao da izgubi i ugrozi ogromni autoritet, koji je već prerastao u fetišizam, zbog osude vređanje tamo neke anti...? televizije i tamo neke Brankice Stanković!? Isti slučaj i sa Danilovićem, a i one majice na fudbalerima CZ o kojima je bilo govora u jučerašnjoj emisiji, mogle bi se upotrebiti za ovu temu. Savo Milošević hoće i sme da kaže ali..., kakav mu je status među navijačima.... da se pročitati na stadionu!

navijač bez vođe

pre 14 godina

Tražite reakciju na pogrešnom mestu.

Prvo isterajte na čistac ponašanje korumpiranih policajaca, tužilaca i sudija, koji su zajedno sa političarima, koji promovišu nekulturu, bahatost, srebroljublje i licemerje, osnovni uzrok takvog ponašanja na tribinama.

Pravo pitanje za klubove je iz domena njihove delatnosti:
Zašto deca koja žele da se bave sportom moraju da plaćaju tolike članarine, da sami sebi kupuju kompletnu opremu, a potom da ukoliko pokažu kvalitet budu tretirani kao belo roblje?

nikolaBG

pre 14 godina

Ljudi nemojmo biti licemeri! Lako je pametovati sedeci za racunarom, i prozivati ljude u klubovima koji su prepusteni na milost i nemilost tim banditima. Zasto mislite da njima odgovara da moraju da trpe pritisak i stalno prisustvo tih likova u svojoj blizini. Radim u jednom od kubova i znam o cemu govorim. Niko nije bas sasvim "lud" za navijacima ali su svi svesni da bi ih mogao "progutati mrak" ako bi samo nesto zucnuli. Neka drzava odradi svoj deo posla kako treba, pa cete videti kako ce doci i osude iz klubova!
To sto su oni u sktrukturama klubova, to je samo rezultat toga sto su sami postigli pritiscima i ucenama inace nigde njih ne bi bilo, ili bi kao predstavnici navijaca tamo sedeli normalni ljudi koji bi tamo bili stvarno iz ljubavi prema klubu i ucestvovali u donosenju odluka za dobrobit kluba.

daleksandar

pre 14 godina

Nisam siguran, ali se nadam da je u nasoj grbavoj Srbiji i dalje zagarantovana sloboda govora. Valjda ljudi mogu da izraze svoje misljenje potpuno slobodno i demokratski, pa ako krse zakon, onda po istom i postupiti.

xy

pre 14 godina

Sramota! Cela situacija me užasno podseća na to kada su pokojnog premijera Đinđića prvi put pokušali da ubiju na autoputu, a sve TV i radio stanice su to interpretirale kao običnu saobraćajnu nezgodu. U opštoj atosferi linča koju su pravili SRS i DSS, svi su se pravili ludi i davali neodređene izjave a onda su Zorana zaista i ubili samo nekoliko dana kasnije... Tako i sada RTS & ekipa samo mlako komentarišu ili ne komentarišu uopšte izrečene pretnje i tako doprinose opštoj atmosferi linča Brankice i B92 koja se polako ali sigurno stvara. Ne dozvolimo da ponovo pucaju u nas tako što ćemo biti glupi i čekati da nas napadnu!

ištvan

pre 14 godina

... i ja osećam i pribojavam se da bi linč zaista mogao da se desi. A njegovo sprečavanje nije onda kada se to dešava na licu mesta, nego u preventivnom sprečavanju da do takve situacije uopšte dođe. A koliko vidimo, klima nereagovanja već se stvara.
Isto kao i sa Đinđićem.

xy

pre 14 godina

Sramota! Cela situacija me užasno podseća na to kada su pokojnog premijera Đinđića prvi put pokušali da ubiju na autoputu, a sve TV i radio stanice su to interpretirale kao običnu saobraćajnu nezgodu. U opštoj atosferi linča koju su pravili SRS i DSS, svi su se pravili ludi i davali neodređene izjave a onda su Zorana zaista i ubili samo nekoliko dana kasnije... Tako i sada RTS & ekipa samo mlako komentarišu ili ne komentarišu uopšte izrečene pretnje i tako doprinose opštoj atmosferi linča Brankice i B92 koja se polako ali sigurno stvara. Ne dozvolimo da ponovo pucaju u nas tako što ćemo biti glupi i čekati da nas napadnu!

Webber

pre 14 godina

zasto ste cutali kada je Dule Vujosevic bio prozivan "svinjo debela" i kada su stampane majce sa tim uvredama? Zasto se tada niste bavili vredjanjem?

navijac od srca

pre 14 godina

Veliki sam navijac KK Partizana i zato nisam propustio nijednu kosarkasku utakmicu u poslednjih pet sezona i zato nikada nisam usao na utakmicu bez karte i zato uvek od srca pevam nasu himnu i zato sam CUTAO dok se pevalo o B92, Brankici,"deci Srbije" itd. Sve do pred sam kraj sinocnog spektakla sam bio ponosan sto je ostatak hale cutao ili pevao Partizanu, dok su oni najprimitivniji( sebe nazivaju najvatrenijim) pevali o B92, i to cak u trenucima kad se utakmica lomila jer se jasno videlo da za razliku od njih smo mi tu zbog Partizana a ne zbog licne promocije. E kad sam na kraju video da i igraci pevaju sve je palo u vodu.. pa ajde ona deca, em mlada, em u euforiji, inteligentno skromna, bez zivotnog iskustva....a onda ukapiram da je Dule Kecman zaista bio i ostao jedini heroj te veceri i dok su dugi skandirali on cutao... Bravo, Dule bravo!!!

abc

pre 14 godina

Pa ne preterujte, Danilovic se slikao sa njima, jaka stvar, slikao se sa navijacima svog kluba, a to da li su oni i kriminalci nije do njega, tu tuzilastvo i sudstvo treba da odradi svoj deo posla koji ocigledno ne radi.
A rekao je da je protiv vredjanja i da se ne slaze sa tim, kao sto se i ja ne slazem.

Ne prebacujte odgovornost sa onih kojima je posao da gone kriminalce (ne navijace, nego kriminalce, u hali je bila ogromna vecina normalnih ljudi).

Zoran

pre 14 godina

Sta sada drzava hoce od Danilovica?? Covek je rekao da se neslaze sa vredjanjem i to je to. Bolje bi bilo da drzava resava probleme, da ubrza sudske procese i da osudi kriminalce/huligane a ne da odlaze i samim time ucestvuje u ovoj situaciji sa huliganima. Nemogu da verujem da DRZAVA trazi od Danilovica i Partizana da rese problem. Gospodo politicari vi dobijate plate za to i koje kakve privilegije zato pocnite nesto da radite. Pocnite da primenjujete zakon. A Danilovica pustite da radi svoj koji za razliku od vas radi uspesno.

ištvan

pre 14 godina

... i ja osećam i pribojavam se da bi linč zaista mogao da se desi. A njegovo sprečavanje nije onda kada se to dešava na licu mesta, nego u preventivnom sprečavanju da do takve situacije uopšte dođe. A koliko vidimo, klima nereagovanja već se stvara.
Isto kao i sa Đinđićem.

nikola

pre 14 godina

Ovo je sramota! Sad bih iz sveg srca voleo da izbace KK Partizan iz sve i jednog takmicenja. Ajde sto su navijaci, nego su i igraci skandirali to!!!

ljuba

pre 14 godina

ma to je strasno, ali treba napomenuti i komentatora RTS-a , dok su navijaci pogrdno navijali protiv novinarke i sudstva...on je naglasio kakava podrska navijaca Partizana...on kao komentator bi trebao da cuje sta oni pevaju, pa bar da cuti ako vec ne sme da kaze da je to pogrdno navijanje jer ako to nije cuo, sta ce onda gluvi komentator na RTS-u

NekoIzMase

pre 14 godina

Brankice svaka ti cast,izgleda da cu u bliskoj buducnosti smeti da odvedem mog 12godisnjeg sina na neku tekmu,do sad ni jednom nisam smeo zbog takozvanih navijaca,grobara,delija i.t.d. Tj huligana (svaka cast pravim navijacima zvezde, partizana i.t.d.) huligani vase se blizi kraju,to sto pevate Brankici, sudovima upravo to cete vi da uradite ... A Danilovic me totalno razocarao tako velik igrac a tako mali karakter...

Orthodox

pre 14 godina

Strašno i smešno je sve ovo... jedna žena veće srce ima od cele države... sramota i bruka za državu! Pre huligana pohapsiti ove sudije koji ne sude... ako se plaše nek idu da heklaju a ne da sude. Brankice udaj se za mene:)

nikolaBG

pre 14 godina

Ljudi nemojmo biti licemeri! Lako je pametovati sedeci za racunarom, i prozivati ljude u klubovima koji su prepusteni na milost i nemilost tim banditima. Zasto mislite da njima odgovara da moraju da trpe pritisak i stalno prisustvo tih likova u svojoj blizini. Radim u jednom od kubova i znam o cemu govorim. Niko nije bas sasvim "lud" za navijacima ali su svi svesni da bi ih mogao "progutati mrak" ako bi samo nesto zucnuli. Neka drzava odradi svoj deo posla kako treba, pa cete videti kako ce doci i osude iz klubova!
To sto su oni u sktrukturama klubova, to je samo rezultat toga sto su sami postigli pritiscima i ucenama inace nigde njih ne bi bilo, ili bi kao predstavnici navijaca tamo sedeli normalni ljudi koji bi tamo bili stvarno iz ljubavi prema klubu i ucestvovali u donosenju odluka za dobrobit kluba.

Rodjeni Beogradjanin, vrsta koja nestaje

pre 14 godina

Ja sam vec ranije predlozio. B92 bi bar trebalo da razmisli o bojkotu klubova. Jednostavno ne prenosite informacije, rezultate i ostalo...Ipak ste jedna od najgledanijih televizija.

Iskreni ljubitelj sporta

pre 14 godina

...kada god su "najvatreniji" pevali o Brankici, B92 i demokratama, ostatak hale je uglavnom cutao, par puta pevao druge pesme, cak i zvizdao u jednom trenutku, jer su to bili trenuci kada je atmosfera u hali padala. Kada su "najvatreniji" pocinjali da pevaju normalne pesme svom voljenom klubu, tada je nastajala zaglusujuca buka u Pioniru. Dakle, zasto ne kazete da je uvredljive pesme pevalo 1000 ljudi, od oko 8000 prisutnih?

... Kosarkasi su pevali verziju pesme koja se pevala i prosle godine u Areni... tradicionalno pevaju sa navijacima posle svake pobede u Evroligi vec godinama... nije to od sinoc...

Nisu svi navijaci i ljubitelji Partizana huligani i olos, i nemojte to pokusavati tako da predstavite. Mnogo je vise nas koji istinski volimo sport i klub, ali ni vama ni drugima nije zanimljivo da spomenete da mi takvi cinimo 90% navijaca na utakmicama. Ako je vodja nacionalnog stroja iz Novog Sada, ne znaci da su svi iz Novog Sada nacisticki nastrojeni...

Samo vas molim da izvestavate onako kako jeste, a ne da okrivljujete i one koji nemaju veze sa huliganima.

Djape

pre 14 godina

Ponavljam jos jednom, zabraniti pod hitno prisustvo navijaca na utakmicama, za pocetak na godinu dana!

Pa bi se onda i klubovi i navijaci opametili!

navijač bez vođe

pre 14 godina

Tražite reakciju na pogrešnom mestu.

Prvo isterajte na čistac ponašanje korumpiranih policajaca, tužilaca i sudija, koji su zajedno sa političarima, koji promovišu nekulturu, bahatost, srebroljublje i licemerje, osnovni uzrok takvog ponašanja na tribinama.

Pravo pitanje za klubove je iz domena njihove delatnosti:
Zašto deca koja žele da se bave sportom moraju da plaćaju tolike članarine, da sami sebi kupuju kompletnu opremu, a potom da ukoliko pokažu kvalitet budu tretirani kao belo roblje?

Besan

pre 14 godina

Od nas zavisi da li će par hiljada likova biti jači od nas par miliona ćutljivih.

Treba zatvoriti i Zvezdu i Partizan, kao legla kriminala i kriminalaca i tačke spoja kriminala sa politikom. Jedini rezultat novog zakona o neredima na sportskim priredbama je da će Tadić platiti kaznu zbog čaše šampanjca.

Sramota.

Na žalost, operaciju Sablja su istupili političari, a sadašnja klika na vlasti nema petlju ni sposobnost da sprovede akciju čišćenja društva od kriminala, jer bi onda i parlament i mnoga ministarstva ostala u prilično okrnjenom sastavu.

A jedna žena ima petlju da progovori i da se suprotstavi.

SVAKA ČAST BRANKICE. A nas sve ostale treba da je sramota.

daleksandar

pre 14 godina

Nisam siguran, ali se nadam da je u nasoj grbavoj Srbiji i dalje zagarantovana sloboda govora. Valjda ljudi mogu da izraze svoje misljenje potpuno slobodno i demokratski, pa ako krse zakon, onda po istom i postupiti.

neutralan

pre 14 godina

Baš kao što sam i sinoć napisao na prethodnu temu, i sada ću ponoviti. Nemaju hrabrosti ni "petlje" igrači fk, kk, rk(i ostali,nebitno) da se otvoreno i javno suprostave ovako ekstremnim i radikalnim stavovima "navijača" i navijačkih grupa! A nemaju ni treneri! Zar zaista mislite da bi gos'n DV ( a opšte je poznato njegovo mišljenje o vašoj kući), rizikovao da izgubi i ugrozi ogromni autoritet, koji je već prerastao u fetišizam, zbog osude vređanje tamo neke anti...? televizije i tamo neke Brankice Stanković!? Isti slučaj i sa Danilovićem, a i one majice na fudbalerima CZ o kojima je bilo govora u jučerašnjoj emisiji, mogle bi se upotrebiti za ovu temu. Savo Milošević hoće i sme da kaže ali..., kakav mu je status među navijačima.... da se pročitati na stadionu!

D

pre 14 godina

Oni su izgubili utakmicu sa razumom!

Volela bih da opet vidim neki snimak sinoćnjeg slavlja igrača.Ja sam gledala utakmicu i videla da igraci skakuću i pevaju ali da li je moguće da su zaista pevali TO?!

DOKLE SMO MI STIGLI

pre 14 godina

Pa sta se drugo moglo ocekivati od uprave klubova koje su i same odgovorne za sva dogadjanja koja se desavaju na tribinama...

Voki_BG

pre 14 godina

Stvar je vrlo prosta, nama treba neko ko ce imati petlju da se sukobi sa tim neljudima.
Gospodin Danilovic je na najbolji nacin pokazao da je jedna obicna kukavica koja nije sposobna da uzme mikrofon i jasno osudi desavanje. Nije zatvor dovoljan, treba da kopaju po 10 sati dnevno zato sto tako rade nesto korisno verovatno prvi put u zivotu i zato sto nece dok leze i bleje da smisljaju nove mutne radnje kada izadju.To su nezrela deca koja nemaju nista iza sebe, samo bes i mrznju koju kanalisu na sportskim manifestacijama. Treba ih raskrinkati zauvek.
Mi da smo neki narod treba da blokiramo Srbiju sve dok se ne ocisti Srbija od taloga.
Svaki dan da blokiramo sve pa da vidite kako ce da resavaju.
Garantujem da je ovo resena stvar za 8-12 meseci.
E a onda da se okrenemo zivotu i prosperitetu i da ljudi odu na neki mec sa decom i zenom.

slave

pre 14 godina

Podrzavam akciju insajdera da se stvari konacno postave na svoje mesto,ali se bojim da cete svojim stalnim zapomaganjem i kukanjem dovesti do toga da javnost pocne da vas uzima zdravo za gotovo.

Jelena

pre 14 godina

Mene zgrozava sto svi ostali mediji cute. RTS ne samo da cuti vec i afirmise ovakvo navijanje....Svi mediji u Srbiji na celu sa najodgovornijim Javnim servisom nisu dorasli B92. Nije ni cudo da pokazuju takvu zavist i ljubomoru prema B92. Iza toga se krije slabost i neznanje, kukavicluk i potpuni nedostatak odgovornosti...

smile

pre 14 godina

Daniloviću razočarao si. Ako se razumeš u košarku to ne znači da se niušta drugo ne razumeš.
Ili se plašiš šta će "navijači" da kažu .... Ta izjava ne prolazi!

Mladen

pre 14 godina

Iako sam navijac Partizana moram osuditi ovakvo ponasanje prvenstveno igraca, a o huliganima i da ne govorim, sramota je da posle ovakvog ponasanja svi daju neke mlake komantare, tipa ne znam ovo, ne znam ono, ali to im je valjda preslo od potpredsednika kluba. Zbog ovakvog ponasanja igraca trebalo bi iskljuciti Partizan iz daljeg takmicenja pa bi onda mozda doslo iz d... u glavu nasima u klubu, a i onima sto traze pravdu za Urosa...

dule

pre 14 godina

Nemojte zamerati igracima, stavite se u njihovu kozu, sta bi se desilo da kojim slucajem nisu pratili navijace(kriminalce)i pevali, pa lincovali bi ih sutra na ulici. A ko bi ih zastitio, drzava? To su mladi ljudi, koji su zaista juce bili poneseni velicanstvenom pobedom. Ove kriminalce treba priterati uza zid, sa sto vecim kaznama.

alkos

pre 14 godina

Brankice svaka ti cast! SAmo nastavi da ih pritiskas i nadamo se svi koji smo uz tebe da ce uroditi plodom! Uprava se bre plasi da nesto kaze, plase se odmazde njihovih pulena sa tribina... Stidi se bre SRBIJO!

nikola

pre 14 godina

Ovo je sramota! Sad bih iz sveg srca voleo da izbace KK Partizan iz sve i jednog takmicenja. Ajde sto su navijaci, nego su i igraci skandirali to!!!

xy

pre 14 godina

Sramota! Cela situacija me užasno podseća na to kada su pokojnog premijera Đinđića prvi put pokušali da ubiju na autoputu, a sve TV i radio stanice su to interpretirale kao običnu saobraćajnu nezgodu. U opštoj atosferi linča koju su pravili SRS i DSS, svi su se pravili ludi i davali neodređene izjave a onda su Zorana zaista i ubili samo nekoliko dana kasnije... Tako i sada RTS & ekipa samo mlako komentarišu ili ne komentarišu uopšte izrečene pretnje i tako doprinose opštoj atmosferi linča Brankice i B92 koja se polako ali sigurno stvara. Ne dozvolimo da ponovo pucaju u nas tako što ćemo biti glupi i čekati da nas napadnu!

Djape

pre 14 godina

Ponavljam jos jednom, zabraniti pod hitno prisustvo navijaca na utakmicama, za pocetak na godinu dana!

Pa bi se onda i klubovi i navijaci opametili!

dule

pre 14 godina

Nemojte zamerati igracima, stavite se u njihovu kozu, sta bi se desilo da kojim slucajem nisu pratili navijace(kriminalce)i pevali, pa lincovali bi ih sutra na ulici. A ko bi ih zastitio, drzava? To su mladi ljudi, koji su zaista juce bili poneseni velicanstvenom pobedom. Ove kriminalce treba priterati uza zid, sa sto vecim kaznama.

NekoIzMase

pre 14 godina

Brankice svaka ti cast,izgleda da cu u bliskoj buducnosti smeti da odvedem mog 12godisnjeg sina na neku tekmu,do sad ni jednom nisam smeo zbog takozvanih navijaca,grobara,delija i.t.d. Tj huligana (svaka cast pravim navijacima zvezde, partizana i.t.d.) huligani vase se blizi kraju,to sto pevate Brankici, sudovima upravo to cete vi da uradite ... A Danilovic me totalno razocarao tako velik igrac a tako mali karakter...

Webber

pre 14 godina

zasto ste cutali kada je Dule Vujosevic bio prozivan "svinjo debela" i kada su stampane majce sa tim uvredama? Zasto se tada niste bavili vredjanjem?

Rodjeni Beogradjanin, vrsta koja nestaje

pre 14 godina

Ja sam vec ranije predlozio. B92 bi bar trebalo da razmisli o bojkotu klubova. Jednostavno ne prenosite informacije, rezultate i ostalo...Ipak ste jedna od najgledanijih televizija.

Zoran

pre 14 godina

Sta sada drzava hoce od Danilovica?? Covek je rekao da se neslaze sa vredjanjem i to je to. Bolje bi bilo da drzava resava probleme, da ubrza sudske procese i da osudi kriminalce/huligane a ne da odlaze i samim time ucestvuje u ovoj situaciji sa huliganima. Nemogu da verujem da DRZAVA trazi od Danilovica i Partizana da rese problem. Gospodo politicari vi dobijate plate za to i koje kakve privilegije zato pocnite nesto da radite. Pocnite da primenjujete zakon. A Danilovica pustite da radi svoj koji za razliku od vas radi uspesno.

Besan

pre 14 godina

Od nas zavisi da li će par hiljada likova biti jači od nas par miliona ćutljivih.

Treba zatvoriti i Zvezdu i Partizan, kao legla kriminala i kriminalaca i tačke spoja kriminala sa politikom. Jedini rezultat novog zakona o neredima na sportskim priredbama je da će Tadić platiti kaznu zbog čaše šampanjca.

Sramota.

Na žalost, operaciju Sablja su istupili političari, a sadašnja klika na vlasti nema petlju ni sposobnost da sprovede akciju čišćenja društva od kriminala, jer bi onda i parlament i mnoga ministarstva ostala u prilično okrnjenom sastavu.

A jedna žena ima petlju da progovori i da se suprotstavi.

SVAKA ČAST BRANKICE. A nas sve ostale treba da je sramota.

abc

pre 14 godina

Pa ne preterujte, Danilovic se slikao sa njima, jaka stvar, slikao se sa navijacima svog kluba, a to da li su oni i kriminalci nije do njega, tu tuzilastvo i sudstvo treba da odradi svoj deo posla koji ocigledno ne radi.
A rekao je da je protiv vredjanja i da se ne slaze sa tim, kao sto se i ja ne slazem.

Ne prebacujte odgovornost sa onih kojima je posao da gone kriminalce (ne navijace, nego kriminalce, u hali je bila ogromna vecina normalnih ljudi).

daleksandar

pre 14 godina

Nisam siguran, ali se nadam da je u nasoj grbavoj Srbiji i dalje zagarantovana sloboda govora. Valjda ljudi mogu da izraze svoje misljenje potpuno slobodno i demokratski, pa ako krse zakon, onda po istom i postupiti.

ljuba

pre 14 godina

ma to je strasno, ali treba napomenuti i komentatora RTS-a , dok su navijaci pogrdno navijali protiv novinarke i sudstva...on je naglasio kakava podrska navijaca Partizana...on kao komentator bi trebao da cuje sta oni pevaju, pa bar da cuti ako vec ne sme da kaze da je to pogrdno navijanje jer ako to nije cuo, sta ce onda gluvi komentator na RTS-u

Iskreni ljubitelj sporta

pre 14 godina

...kada god su "najvatreniji" pevali o Brankici, B92 i demokratama, ostatak hale je uglavnom cutao, par puta pevao druge pesme, cak i zvizdao u jednom trenutku, jer su to bili trenuci kada je atmosfera u hali padala. Kada su "najvatreniji" pocinjali da pevaju normalne pesme svom voljenom klubu, tada je nastajala zaglusujuca buka u Pioniru. Dakle, zasto ne kazete da je uvredljive pesme pevalo 1000 ljudi, od oko 8000 prisutnih?

... Kosarkasi su pevali verziju pesme koja se pevala i prosle godine u Areni... tradicionalno pevaju sa navijacima posle svake pobede u Evroligi vec godinama... nije to od sinoc...

Nisu svi navijaci i ljubitelji Partizana huligani i olos, i nemojte to pokusavati tako da predstavite. Mnogo je vise nas koji istinski volimo sport i klub, ali ni vama ni drugima nije zanimljivo da spomenete da mi takvi cinimo 90% navijaca na utakmicama. Ako je vodja nacionalnog stroja iz Novog Sada, ne znaci da su svi iz Novog Sada nacisticki nastrojeni...

Samo vas molim da izvestavate onako kako jeste, a ne da okrivljujete i one koji nemaju veze sa huliganima.

Orthodox

pre 14 godina

Strašno i smešno je sve ovo... jedna žena veće srce ima od cele države... sramota i bruka za državu! Pre huligana pohapsiti ove sudije koji ne sude... ako se plaše nek idu da heklaju a ne da sude. Brankice udaj se za mene:)

ištvan

pre 14 godina

... i ja osećam i pribojavam se da bi linč zaista mogao da se desi. A njegovo sprečavanje nije onda kada se to dešava na licu mesta, nego u preventivnom sprečavanju da do takve situacije uopšte dođe. A koliko vidimo, klima nereagovanja već se stvara.
Isto kao i sa Đinđićem.

nikolaBG

pre 14 godina

Ljudi nemojmo biti licemeri! Lako je pametovati sedeci za racunarom, i prozivati ljude u klubovima koji su prepusteni na milost i nemilost tim banditima. Zasto mislite da njima odgovara da moraju da trpe pritisak i stalno prisustvo tih likova u svojoj blizini. Radim u jednom od kubova i znam o cemu govorim. Niko nije bas sasvim "lud" za navijacima ali su svi svesni da bi ih mogao "progutati mrak" ako bi samo nesto zucnuli. Neka drzava odradi svoj deo posla kako treba, pa cete videti kako ce doci i osude iz klubova!
To sto su oni u sktrukturama klubova, to je samo rezultat toga sto su sami postigli pritiscima i ucenama inace nigde njih ne bi bilo, ili bi kao predstavnici navijaca tamo sedeli normalni ljudi koji bi tamo bili stvarno iz ljubavi prema klubu i ucestvovali u donosenju odluka za dobrobit kluba.

navijac od srca

pre 14 godina

Veliki sam navijac KK Partizana i zato nisam propustio nijednu kosarkasku utakmicu u poslednjih pet sezona i zato nikada nisam usao na utakmicu bez karte i zato uvek od srca pevam nasu himnu i zato sam CUTAO dok se pevalo o B92, Brankici,"deci Srbije" itd. Sve do pred sam kraj sinocnog spektakla sam bio ponosan sto je ostatak hale cutao ili pevao Partizanu, dok su oni najprimitivniji( sebe nazivaju najvatrenijim) pevali o B92, i to cak u trenucima kad se utakmica lomila jer se jasno videlo da za razliku od njih smo mi tu zbog Partizana a ne zbog licne promocije. E kad sam na kraju video da i igraci pevaju sve je palo u vodu.. pa ajde ona deca, em mlada, em u euforiji, inteligentno skromna, bez zivotnog iskustva....a onda ukapiram da je Dule Kecman zaista bio i ostao jedini heroj te veceri i dok su dugi skandirali on cutao... Bravo, Dule bravo!!!

D

pre 14 godina

Oni su izgubili utakmicu sa razumom!

Volela bih da opet vidim neki snimak sinoćnjeg slavlja igrača.Ja sam gledala utakmicu i videla da igraci skakuću i pevaju ali da li je moguće da su zaista pevali TO?!

slave

pre 14 godina

Podrzavam akciju insajdera da se stvari konacno postave na svoje mesto,ali se bojim da cete svojim stalnim zapomaganjem i kukanjem dovesti do toga da javnost pocne da vas uzima zdravo za gotovo.

neutralan

pre 14 godina

Baš kao što sam i sinoć napisao na prethodnu temu, i sada ću ponoviti. Nemaju hrabrosti ni "petlje" igrači fk, kk, rk(i ostali,nebitno) da se otvoreno i javno suprostave ovako ekstremnim i radikalnim stavovima "navijača" i navijačkih grupa! A nemaju ni treneri! Zar zaista mislite da bi gos'n DV ( a opšte je poznato njegovo mišljenje o vašoj kući), rizikovao da izgubi i ugrozi ogromni autoritet, koji je već prerastao u fetišizam, zbog osude vređanje tamo neke anti...? televizije i tamo neke Brankice Stanković!? Isti slučaj i sa Danilovićem, a i one majice na fudbalerima CZ o kojima je bilo govora u jučerašnjoj emisiji, mogle bi se upotrebiti za ovu temu. Savo Milošević hoće i sme da kaže ali..., kakav mu je status među navijačima.... da se pročitati na stadionu!

Jelena

pre 14 godina

Mene zgrozava sto svi ostali mediji cute. RTS ne samo da cuti vec i afirmise ovakvo navijanje....Svi mediji u Srbiji na celu sa najodgovornijim Javnim servisom nisu dorasli B92. Nije ni cudo da pokazuju takvu zavist i ljubomoru prema B92. Iza toga se krije slabost i neznanje, kukavicluk i potpuni nedostatak odgovornosti...

smile

pre 14 godina

Daniloviću razočarao si. Ako se razumeš u košarku to ne znači da se niušta drugo ne razumeš.
Ili se plašiš šta će "navijači" da kažu .... Ta izjava ne prolazi!

navijač bez vođe

pre 14 godina

Tražite reakciju na pogrešnom mestu.

Prvo isterajte na čistac ponašanje korumpiranih policajaca, tužilaca i sudija, koji su zajedno sa političarima, koji promovišu nekulturu, bahatost, srebroljublje i licemerje, osnovni uzrok takvog ponašanja na tribinama.

Pravo pitanje za klubove je iz domena njihove delatnosti:
Zašto deca koja žele da se bave sportom moraju da plaćaju tolike članarine, da sami sebi kupuju kompletnu opremu, a potom da ukoliko pokažu kvalitet budu tretirani kao belo roblje?

DOKLE SMO MI STIGLI

pre 14 godina

Pa sta se drugo moglo ocekivati od uprave klubova koje su i same odgovorne za sva dogadjanja koja se desavaju na tribinama...

Voki_BG

pre 14 godina

Stvar je vrlo prosta, nama treba neko ko ce imati petlju da se sukobi sa tim neljudima.
Gospodin Danilovic je na najbolji nacin pokazao da je jedna obicna kukavica koja nije sposobna da uzme mikrofon i jasno osudi desavanje. Nije zatvor dovoljan, treba da kopaju po 10 sati dnevno zato sto tako rade nesto korisno verovatno prvi put u zivotu i zato sto nece dok leze i bleje da smisljaju nove mutne radnje kada izadju.To su nezrela deca koja nemaju nista iza sebe, samo bes i mrznju koju kanalisu na sportskim manifestacijama. Treba ih raskrinkati zauvek.
Mi da smo neki narod treba da blokiramo Srbiju sve dok se ne ocisti Srbija od taloga.
Svaki dan da blokiramo sve pa da vidite kako ce da resavaju.
Garantujem da je ovo resena stvar za 8-12 meseci.
E a onda da se okrenemo zivotu i prosperitetu i da ljudi odu na neki mec sa decom i zenom.

Mladen

pre 14 godina

Iako sam navijac Partizana moram osuditi ovakvo ponasanje prvenstveno igraca, a o huliganima i da ne govorim, sramota je da posle ovakvog ponasanja svi daju neke mlake komantare, tipa ne znam ovo, ne znam ono, ali to im je valjda preslo od potpredsednika kluba. Zbog ovakvog ponasanja igraca trebalo bi iskljuciti Partizan iz daljeg takmicenja pa bi onda mozda doslo iz d... u glavu nasima u klubu, a i onima sto traze pravdu za Urosa...

alkos

pre 14 godina

Brankice svaka ti cast! SAmo nastavi da ih pritiskas i nadamo se svi koji smo uz tebe da ce uroditi plodom! Uprava se bre plasi da nesto kaze, plase se odmazde njihovih pulena sa tribina... Stidi se bre SRBIJO!