Petak, 04.12.2009.

16:18

Tadić: Racionalnija vlada korisnija

Predsednik Srbije Boris Tadić smatra da je Srbiji potrebna racionalnija vlada, a možda i novi ustav. Ne treba menjati pobednički tim, smatra premijer Cvetković.

Izvor: B92

Tadiæ: Racionalnija vlada korisnija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Zorule

pre 14 godina

Srbija na dnu Evrope devet godina posle demokratskih promena! U Albaniji pre trideset godina nisu imali ni parce hleba dnevno, a mi smo isli bez viza sa vrlo cenjenim crvenim pasosem po Evropi. Imali smo para, automobile, zidali kuce, hrana je bila mnogo jeftinija, narod je ziveo i planirao svoju i buducnost svoje dece. Danas, smo na dnu Evrope, Albanija nas je sustigla, a sve manje imamo za hranu, za stanove uopste nemamo, a o planovima za buducnost - pa da li je imamo sa OVIMA?

Dejan Mihajlovic NBGD 63

pre 14 godina

Procitao sam vest da su Englezi ukinuli sistem za prijavu NLO. Mi to obavezno treba da kupimo od njih jer nasa VLADA kao da je sa druge planete, a o drzavi da i ne govorim.

Димитрије

pre 14 godina

Није ми само јасно ко је иницирао овај родитељски састанак, да ли је то урадио редар у разреду, председник одељенске заједнице, разредни старешина или можда сам директор ове специјалне школе за децу заосталу у развоју. Мора да се нико ни у овом мом коментару неће препознати.

Alex

pre 14 godina

Ja ne znam da li je ovo skrivena kamera ili sta vec? Pa pisao je ustav sa Kostunicom i svima ostalima, secam se dva bilborda na jednom Tadic na drugom Seselj (zgrozio sam se tada) i obojica pozivaju na referendum za ustav. Ovaj kaze DA za evropski ustav a ovaj drugi DA za antievropski ustav... i dva dana bre glasanje jedva namakose 51% i sada se setio da taj ustav ne valja! A Cvetkovicev pobednicki tim... e to je stvarno skrivena kamera.

tasenka

pre 14 godina

Katastrofa, amerikanci imaju ustav od 1789 a indijci od 1947 godine, a mi ga menjamo ko donji veš, uz to svi koji su uhvaćeni u kradji treba da se poprave... nemam komentar sem da imam kupljenu avionsku kartu za 20 decembar i nadam se da cu moci ostati tamo daleko i da ce meni i mojoj porodici biti bolje. Opet cu reci sto sam vec jednom rekla glasala sam za njih ali više neću a ne znam za koga bih drugog jer nema velikih alternativa sigurno ne puno boljih.

Stbg

pre 14 godina

Novi ustav? Cesce menjamo ustav nego gacje. Pa ni postojeci se ne postuje, predsednik je sef DS i direktno krsi ustav, cak ucestvuje imenom i prezimenom na vozdovackim izborima. Najbolje da mi ustav ukinemo, samo smeta..

Ozren

pre 14 godina

Pobednicki tim? Vrhunac cinizma i otvorenog podsmevanja gladnom narodu. Posle ovakve izjave Misa Tumbas i Zika Obretkovic deluju kao akademici.

Connect

pre 14 godina

AMAN LJUDI! Pa i da dođu novi izbori za koga da glasamo? Da li za one stare lopove koji su se krili pod velom nacionalizma i svetske zavere protivu Srba ili za ove nove lopove koji se kriju iza vela demokratije i puta u EU? MA DOSTA JE BILO! Znam da se vas dosta neće složiti sa mnom ali vreme je da Srbija postane parlamentarna monarhija. Kralj će doneti spoljnu poltiku dok će se stranke boriti samo na unutrašnjem planu tj. posvetiti se ekonomiji i uređenju pravnog sistema. Neće se više ni Tadić ni Nikolić kriti iza velikih priča koje nemaju dodira sa našim životima...

Slobodan-BG

pre 14 godina

Slazem se Predsednice a presretan bih bio kada bi ste sve to uradili vec iduce godine. Manja vlada, manje poslanika, manje stranaka, bolji rezultati.

dragan

pre 14 godina

radi nesto tadicu molim te, samo dajes izjave a nista ne radis.
evo prvo da te podsetim da si ti predsednik ove tzv. drzave i da treba da radis za ovaj narod a ne da glumis manekena i dajes gomilu izjava.
sve se mislim mozda cekas bas moj blagoslov da krenes nesto preduzimati. evo javno kazem imas moj blagoslov da resis ovaj haos u drzavi. sad na posao :)

spasenija

pre 14 godina

Tadic sve realniji, racionalniji, angazovaniji, hrabriji. Tako meni izgleda dinamika politickih dogadjaja u Srbiji ciji je on Predsednik. I, naravno, drago mi je.
Cestitam, gospodine Borise Tadicu i zelim Vam svako dobro!

Vladimir

pre 14 godina

Zaista, tim koji pobedjuje ne treba menjati! Našli su dobitnu kombinaciju i sad ko može da odoli hazarderskim strastima? Sve ulažu na crno i dobijaju!

Neo

pre 14 godina

Boze dragi, ne zna se ko je gori. Premijer prica o nekom "pobednickom timu", dok gradjani Srbije nemaju ni za najosnovnije potrebe, a gospodin Vucic prica o cevapima i rakiji(!). Kuda ce Srbija sa ovakvim politicarima? U Evropu sigurno ne.

anketa

pre 14 godina

Ocenite rad ministara, popunite anketu
http://www.tvojstav.com/input/Is6Z6wLDinmpBwCAEDkE
Anketa se radi u okviru projekta Online javno mnjenje Srbije, koju sprovodi Biro za drustvena istrazivanja.

teo

pre 14 godina

Ja sam se prepoznao. Samo nisam ministar"?! Komsija Pera se prepoznao a nije takodje ministar. Pa na koga ste mislili gospodine predsednice?

stop ludilu

pre 14 godina

Hajde, ko od vas ne bi uzeo malo para sa gomile da ima priliku? Sve postenjacina do postenjacine, a kada stigne do bilo kakve funkcije, odmah grabi. Zato Srbiji nece pomoci ni 1000 izbora, tu jednostavno vlada kultura nekaznjivog javasluka I lopovluka. Najveca tragedija jeste da je sadasnja rasipnicka vlada Deda mraza zaista najbolja moguca u danasnjoj Srbiji. Kada Vucic prica o lakrdiji, onda je u pravu, jer on je strucnjak za lakrdiju

daleko sam ja

pre 14 godina

Ovaj tim je stvarno pobednicki i to; pobedili su Srbiju odcepili su Kosovo. Pobedili su Srbiju otcepili su Vojvodinu. Pobedili su Srbiju i naterali 63 drzave da priznaju Kosovo Republiku plus dve da priznaju pasose Kosova. Pobedili su Srbiju i napravili cetvrtinu stanovnistva sirotinjom, jadom i bedom, ostale dve cetvrtine imaju jos hleba da jedu a jedna cetvrtina spada u ove pobednike koi samo pobedjuju. Doista pobedili su Ameriku i doveli Kovacevica uz lazna (fals dokumenta ) u Srbiju. Pobedili su NIS i poklonili ga Rusima. Pobedili su auto put vec dvadeseti put otvaraju 20 km. Pobedili su brze zeleznice, postali su brzi (ministri brze setaju ulicom nego sto voz ide prugom) od vozova u Srbiji koi jedva gamizu prugama kao puzevi. Pobedili su vakcine za svinjski grip. Pobedili su ma sve do sutra bi imao da pisem. .......Pobedili su pojoprivredu (uvozimo paradais i pariku iz Evrope pa sve redom jabuke, kruske... hlebno brasno i meso ...) Vize kada su ukinute veze nisu imali da ce biti ukinute. Ako smatraju da im je to pobeda onda lazu . Culi smo izjave evropskih politicara i videli da to nije nista drugo do evropska politicka igrica sa Srbijom, ali ja sam veoma zahvalan i na toj igri. Pobedili su sa Biljanom Plavsic i Dodikom . Cekali smo ih kao ozeblo sunce da slete na aerodromu. Pobedili su sa podzemnom zeleznicom. Pobedili su sa mostovima. Pobedili su radnike i sada milion nezaposlenih. Pobedili su ustav koi su sto pura prekrsili. Pobedili su strane kredite i investicije jer su sve pokrali. Pobedili su sve lazove i kriminalce sveta. Pobedili su skolstvo jer je najgore u Evropi. Pobedili su sudstvo jer sudije su sa njima pobednici. Pobedili su zdravstvo od nekada najboljeg u Evropi napravise najgore i sve korumpirani doktori. Sve su pobedili svaka im cast. E to su pobede ove vlade i pobednika. A najjaca pobeda im je da su pobedili normalnu omladinu i napravili narkomane.

Mishko

pre 14 godina

Tadić kaže da ima ministara koji ne rade kako treba, svi u Vladi tvrde kako se ne pronalaze u tim rečima, ali kažu da je potrebna rekonstrukcija. Onda se pojavi Mirko "ne znam šta ja radim ovde" Cvetković koji tvrdi kako su oni tim koji pobeđuje i da ih ne treba menjati. Oni pobeđuju samo svoj narod, koji živi na dnu.

?

pre 14 godina

Kako ga nije sramota svih ljudi koji su ostali bez posla i njihove gladne dece? Kako ga nije sramota od onih koji rade za 150 ili 200 eura mesečeno? Toliko bakšiša naš emigrant u SAD zaradi konobarišići na crno za vikend.

Molim?

pre 14 godina

"Premijer: Ne menjati pobednički tim"!!!
Jel' to znači da predsednik Tadić priča bez veze o ministrima "Mislim na koga mislim"?
Ko je ovde lud ne znam, ali znam da je narod zbunjen :-)))

Nebojsa

pre 14 godina

"ne treba menjati tim koji pobedje..." ?!?!

Ovi stvarno misle da smo mi slep i da ne vidimo korumpiranost politicara, spregu kriminala i politicara, tajkuna i politicara, crkve i politicara...itd.

Na zalost u ovoj zemlji nema partija/e koje bi animirale uspavano glasacko telo. Niko ali NI JEDNA partija na politickoj sceni ne zasluzuje poverenje biraca. Tuzno ali istinito.

Ti i ja bas bi bili dobar par...

pre 14 godina

A da nije mislio na tim Miskovic, Beko, Hamovic, Lazarevic, Kostic, Drakulic, Janjusevic, Nicovic, Matic, Vucurevic, Peconi?

bane sine

pre 14 godina

Pobednicki tim??? Ej, pobednicki tim!?! ALO!!!

P.S. Ja stvarno pocinjem da mislim da nas oni ne prave ludima, mi stvarno jesmo ludi sta sve trpimo.

Milko

pre 14 godina

Rekonstrukcija vlade je loš posao.
To je kao kada popravljate stari automobil, jedno menjaate, kvari se drugo i nikada kraja.
Kupite novi automobil i mirni ste četiri, pet godina.
Tako je i sa vladom.
Naravno treba razmisliti kakav izbor napraviti.

Boban

pre 14 godina

Ja sam glasao za DS na izborima. Živim evidentno gore nego pre 7-8 god. Prosečna plata stagnira(realno je i manja)već mesecima,uvedeni su razni porezi,nameti,poslodavci štampaju blanko otkaze(dobro i za njih i za državu),plate i penzije su zamrznute na čak godinu dana,struja će od nove godine poskupeti 2 puta... To je vaš pobednički tim koji troši milione na večere sa tajkunima,dekorisanje kancelarije...?! Nećete se vi menjati,menjaće vas neko drugi jer u ovom robovlasničkom kapitalizmu gde seljacima smišljeno obarate cene a radnici nemaju nikakva prava jednostavno ne može da se živi. Više nikada neću glasati za DS. Hvala vam ali nemojte se truditi da pobeđujete više jer ću pored ova dva posla možda morati da nađem i treći.

southlander

pre 14 godina

Neko neobavesten,neko miran,neko iznerviran.Buduce mete jos nisu dali izjavu.Vlast nam se ponovo smeje,iza paravana antikorupcijske kampanje.Pitanje od milion dolara:odakle im novac koji rasipnicki trose?

Branka

pre 14 godina

Pitam se ,pitam: Kakav je to POBEDNICKI TIM ???!!!U cemu su to pobedili, verovatno u trosenju nasih para na putovanja, pice, hranu i ostalih licnih potrepstina. Samo je tu "mrtva trka" ko je vise. A da su tim, to je istina. Sve isto drustvo, jedan drugog drze.Po sistemu ja tebi-ti meni, i drustvo se uljuljkalo.
Sram ih bilo, nasli pa zasli?!

bezimena

pre 14 godina

“Ako se pogledaju rezultati Vlade kao tima, koji su ostvareni u ovoj godini i ako je pitanje u vezi sa tim, koje ste postavili, ja mislim da tim koji pobeđuje ne treba menjati”, poručio je on".

Priča o "pobedničkom timu" je neistina, ova Vlada nema nikakve rezultate jer je nastavila tamo gde je VdrK stao!

Ali, ovaj Premijer, kao i prethodni, brani ministre da bi odbranio sebe, jer je on lično najdogovorniji za njihov "učinak" koji najzad izlazi na videlo!

Jedino priznanje za rad pripada Dačiću, lično, bez obzira što on samo pokušava da podigne rejting SPS. To mu ipak neće poći za rukom pored Mrkonjića, Škundrića i ostalih likovi koje je oživeo ušavši u koaliciju sa DS-om! Ukidanje viza nije dovoljno da se stranka opere, tim pre što su i uvedene kao direktna posledica politike te stranke!

student

pre 14 godina

U cemu to pobedjujete? U trosenju budzetskih para!?! Koja izjava...
Ako mislite da nam zamazete oci belim shengenom koji ima i skoro cela Latino Amerika, grdno se varate! Valjda je ovaj narod malo sazreo!

obveznik

pre 14 godina

Kao osoba koja uredno placa porez i puni drzavnu kasu i kad pazari veknu hleba ovaj komentar premijera koji se ne mesa u svoj posao dozivljavam kao najbezocnije ruganje i uvredu zdravog razuma. Ljudi na vlasti, imajte malo mere, nismo bas TOLIKE budale...

Neko

pre 14 godina

Naravno, vlada je tim koji pobeđuje Narod. Jer, ovakvim radom, nenamenskim i nezakonitim trošenjem narodnih para, vladajućoj kliki je sve bolje a narodu sve gore. Za gradjane nema dovoljno ni za narodne kuhinje, a za njih ovolika reprezentacija i ko zna šta još drugo.

Boban

pre 14 godina

Ja sam glasao za DS na izborima. Živim evidentno gore nego pre 7-8 god. Prosečna plata stagnira(realno je i manja)već mesecima,uvedeni su razni porezi,nameti,poslodavci štampaju blanko otkaze(dobro i za njih i za državu),plate i penzije su zamrznute na čak godinu dana,struja će od nove godine poskupeti 2 puta... To je vaš pobednički tim koji troši milione na večere sa tajkunima,dekorisanje kancelarije...?! Nećete se vi menjati,menjaće vas neko drugi jer u ovom robovlasničkom kapitalizmu gde seljacima smišljeno obarate cene a radnici nemaju nikakva prava jednostavno ne može da se živi. Više nikada neću glasati za DS. Hvala vam ali nemojte se truditi da pobeđujete više jer ću pored ova dva posla možda morati da nađem i treći.

bane sine

pre 14 godina

Pobednicki tim??? Ej, pobednicki tim!?! ALO!!!

P.S. Ja stvarno pocinjem da mislim da nas oni ne prave ludima, mi stvarno jesmo ludi sta sve trpimo.

obveznik

pre 14 godina

Kao osoba koja uredno placa porez i puni drzavnu kasu i kad pazari veknu hleba ovaj komentar premijera koji se ne mesa u svoj posao dozivljavam kao najbezocnije ruganje i uvredu zdravog razuma. Ljudi na vlasti, imajte malo mere, nismo bas TOLIKE budale...

Ti i ja bas bi bili dobar par...

pre 14 godina

A da nije mislio na tim Miskovic, Beko, Hamovic, Lazarevic, Kostic, Drakulic, Janjusevic, Nicovic, Matic, Vucurevic, Peconi?

student

pre 14 godina

U cemu to pobedjujete? U trosenju budzetskih para!?! Koja izjava...
Ako mislite da nam zamazete oci belim shengenom koji ima i skoro cela Latino Amerika, grdno se varate! Valjda je ovaj narod malo sazreo!

Nebojsa

pre 14 godina

"ne treba menjati tim koji pobedje..." ?!?!

Ovi stvarno misle da smo mi slep i da ne vidimo korumpiranost politicara, spregu kriminala i politicara, tajkuna i politicara, crkve i politicara...itd.

Na zalost u ovoj zemlji nema partija/e koje bi animirale uspavano glasacko telo. Niko ali NI JEDNA partija na politickoj sceni ne zasluzuje poverenje biraca. Tuzno ali istinito.

?

pre 14 godina

Kako ga nije sramota svih ljudi koji su ostali bez posla i njihove gladne dece? Kako ga nije sramota od onih koji rade za 150 ili 200 eura mesečeno? Toliko bakšiša naš emigrant u SAD zaradi konobarišići na crno za vikend.

daleko sam ja

pre 14 godina

Ovaj tim je stvarno pobednicki i to; pobedili su Srbiju odcepili su Kosovo. Pobedili su Srbiju otcepili su Vojvodinu. Pobedili su Srbiju i naterali 63 drzave da priznaju Kosovo Republiku plus dve da priznaju pasose Kosova. Pobedili su Srbiju i napravili cetvrtinu stanovnistva sirotinjom, jadom i bedom, ostale dve cetvrtine imaju jos hleba da jedu a jedna cetvrtina spada u ove pobednike koi samo pobedjuju. Doista pobedili su Ameriku i doveli Kovacevica uz lazna (fals dokumenta ) u Srbiju. Pobedili su NIS i poklonili ga Rusima. Pobedili su auto put vec dvadeseti put otvaraju 20 km. Pobedili su brze zeleznice, postali su brzi (ministri brze setaju ulicom nego sto voz ide prugom) od vozova u Srbiji koi jedva gamizu prugama kao puzevi. Pobedili su vakcine za svinjski grip. Pobedili su ma sve do sutra bi imao da pisem. .......Pobedili su pojoprivredu (uvozimo paradais i pariku iz Evrope pa sve redom jabuke, kruske... hlebno brasno i meso ...) Vize kada su ukinute veze nisu imali da ce biti ukinute. Ako smatraju da im je to pobeda onda lazu . Culi smo izjave evropskih politicara i videli da to nije nista drugo do evropska politicka igrica sa Srbijom, ali ja sam veoma zahvalan i na toj igri. Pobedili su sa Biljanom Plavsic i Dodikom . Cekali smo ih kao ozeblo sunce da slete na aerodromu. Pobedili su sa podzemnom zeleznicom. Pobedili su sa mostovima. Pobedili su radnike i sada milion nezaposlenih. Pobedili su ustav koi su sto pura prekrsili. Pobedili su strane kredite i investicije jer su sve pokrali. Pobedili su sve lazove i kriminalce sveta. Pobedili su skolstvo jer je najgore u Evropi. Pobedili su sudstvo jer sudije su sa njima pobednici. Pobedili su zdravstvo od nekada najboljeg u Evropi napravise najgore i sve korumpirani doktori. Sve su pobedili svaka im cast. E to su pobede ove vlade i pobednika. A najjaca pobeda im je da su pobedili normalnu omladinu i napravili narkomane.

Branka

pre 14 godina

Pitam se ,pitam: Kakav je to POBEDNICKI TIM ???!!!U cemu su to pobedili, verovatno u trosenju nasih para na putovanja, pice, hranu i ostalih licnih potrepstina. Samo je tu "mrtva trka" ko je vise. A da su tim, to je istina. Sve isto drustvo, jedan drugog drze.Po sistemu ja tebi-ti meni, i drustvo se uljuljkalo.
Sram ih bilo, nasli pa zasli?!

Mishko

pre 14 godina

Tadić kaže da ima ministara koji ne rade kako treba, svi u Vladi tvrde kako se ne pronalaze u tim rečima, ali kažu da je potrebna rekonstrukcija. Onda se pojavi Mirko "ne znam šta ja radim ovde" Cvetković koji tvrdi kako su oni tim koji pobeđuje i da ih ne treba menjati. Oni pobeđuju samo svoj narod, koji živi na dnu.

Neko

pre 14 godina

Naravno, vlada je tim koji pobeđuje Narod. Jer, ovakvim radom, nenamenskim i nezakonitim trošenjem narodnih para, vladajućoj kliki je sve bolje a narodu sve gore. Za gradjane nema dovoljno ni za narodne kuhinje, a za njih ovolika reprezentacija i ko zna šta još drugo.

Molim?

pre 14 godina

"Premijer: Ne menjati pobednički tim"!!!
Jel' to znači da predsednik Tadić priča bez veze o ministrima "Mislim na koga mislim"?
Ko je ovde lud ne znam, ali znam da je narod zbunjen :-)))

bezimena

pre 14 godina

“Ako se pogledaju rezultati Vlade kao tima, koji su ostvareni u ovoj godini i ako je pitanje u vezi sa tim, koje ste postavili, ja mislim da tim koji pobeđuje ne treba menjati”, poručio je on".

Priča o "pobedničkom timu" je neistina, ova Vlada nema nikakve rezultate jer je nastavila tamo gde je VdrK stao!

Ali, ovaj Premijer, kao i prethodni, brani ministre da bi odbranio sebe, jer je on lično najdogovorniji za njihov "učinak" koji najzad izlazi na videlo!

Jedino priznanje za rad pripada Dačiću, lično, bez obzira što on samo pokušava da podigne rejting SPS. To mu ipak neće poći za rukom pored Mrkonjića, Škundrića i ostalih likovi koje je oživeo ušavši u koaliciju sa DS-om! Ukidanje viza nije dovoljno da se stranka opere, tim pre što su i uvedene kao direktna posledica politike te stranke!

Milko

pre 14 godina

Rekonstrukcija vlade je loš posao.
To je kao kada popravljate stari automobil, jedno menjaate, kvari se drugo i nikada kraja.
Kupite novi automobil i mirni ste četiri, pet godina.
Tako je i sa vladom.
Naravno treba razmisliti kakav izbor napraviti.

Neo

pre 14 godina

Boze dragi, ne zna se ko je gori. Premijer prica o nekom "pobednickom timu", dok gradjani Srbije nemaju ni za najosnovnije potrebe, a gospodin Vucic prica o cevapima i rakiji(!). Kuda ce Srbija sa ovakvim politicarima? U Evropu sigurno ne.

dragan

pre 14 godina

radi nesto tadicu molim te, samo dajes izjave a nista ne radis.
evo prvo da te podsetim da si ti predsednik ove tzv. drzave i da treba da radis za ovaj narod a ne da glumis manekena i dajes gomilu izjava.
sve se mislim mozda cekas bas moj blagoslov da krenes nesto preduzimati. evo javno kazem imas moj blagoslov da resis ovaj haos u drzavi. sad na posao :)

Vladimir

pre 14 godina

Zaista, tim koji pobedjuje ne treba menjati! Našli su dobitnu kombinaciju i sad ko može da odoli hazarderskim strastima? Sve ulažu na crno i dobijaju!

southlander

pre 14 godina

Neko neobavesten,neko miran,neko iznerviran.Buduce mete jos nisu dali izjavu.Vlast nam se ponovo smeje,iza paravana antikorupcijske kampanje.Pitanje od milion dolara:odakle im novac koji rasipnicki trose?

Ozren

pre 14 godina

Pobednicki tim? Vrhunac cinizma i otvorenog podsmevanja gladnom narodu. Posle ovakve izjave Misa Tumbas i Zika Obretkovic deluju kao akademici.

anketa

pre 14 godina

Ocenite rad ministara, popunite anketu
http://www.tvojstav.com/input/Is6Z6wLDinmpBwCAEDkE
Anketa se radi u okviru projekta Online javno mnjenje Srbije, koju sprovodi Biro za drustvena istrazivanja.

Alex

pre 14 godina

Ja ne znam da li je ovo skrivena kamera ili sta vec? Pa pisao je ustav sa Kostunicom i svima ostalima, secam se dva bilborda na jednom Tadic na drugom Seselj (zgrozio sam se tada) i obojica pozivaju na referendum za ustav. Ovaj kaze DA za evropski ustav a ovaj drugi DA za antievropski ustav... i dva dana bre glasanje jedva namakose 51% i sada se setio da taj ustav ne valja! A Cvetkovicev pobednicki tim... e to je stvarno skrivena kamera.

Димитрије

pre 14 godina

Није ми само јасно ко је иницирао овај родитељски састанак, да ли је то урадио редар у разреду, председник одељенске заједнице, разредни старешина или можда сам директор ове специјалне школе за децу заосталу у развоју. Мора да се нико ни у овом мом коментару неће препознати.

teo

pre 14 godina

Ja sam se prepoznao. Samo nisam ministar"?! Komsija Pera se prepoznao a nije takodje ministar. Pa na koga ste mislili gospodine predsednice?

Stbg

pre 14 godina

Novi ustav? Cesce menjamo ustav nego gacje. Pa ni postojeci se ne postuje, predsednik je sef DS i direktno krsi ustav, cak ucestvuje imenom i prezimenom na vozdovackim izborima. Najbolje da mi ustav ukinemo, samo smeta..

tasenka

pre 14 godina

Katastrofa, amerikanci imaju ustav od 1789 a indijci od 1947 godine, a mi ga menjamo ko donji veš, uz to svi koji su uhvaćeni u kradji treba da se poprave... nemam komentar sem da imam kupljenu avionsku kartu za 20 decembar i nadam se da cu moci ostati tamo daleko i da ce meni i mojoj porodici biti bolje. Opet cu reci sto sam vec jednom rekla glasala sam za njih ali više neću a ne znam za koga bih drugog jer nema velikih alternativa sigurno ne puno boljih.

stop ludilu

pre 14 godina

Hajde, ko od vas ne bi uzeo malo para sa gomile da ima priliku? Sve postenjacina do postenjacine, a kada stigne do bilo kakve funkcije, odmah grabi. Zato Srbiji nece pomoci ni 1000 izbora, tu jednostavno vlada kultura nekaznjivog javasluka I lopovluka. Najveca tragedija jeste da je sadasnja rasipnicka vlada Deda mraza zaista najbolja moguca u danasnjoj Srbiji. Kada Vucic prica o lakrdiji, onda je u pravu, jer on je strucnjak za lakrdiju

Zorule

pre 14 godina

Srbija na dnu Evrope devet godina posle demokratskih promena! U Albaniji pre trideset godina nisu imali ni parce hleba dnevno, a mi smo isli bez viza sa vrlo cenjenim crvenim pasosem po Evropi. Imali smo para, automobile, zidali kuce, hrana je bila mnogo jeftinija, narod je ziveo i planirao svoju i buducnost svoje dece. Danas, smo na dnu Evrope, Albanija nas je sustigla, a sve manje imamo za hranu, za stanove uopste nemamo, a o planovima za buducnost - pa da li je imamo sa OVIMA?

Connect

pre 14 godina

AMAN LJUDI! Pa i da dođu novi izbori za koga da glasamo? Da li za one stare lopove koji su se krili pod velom nacionalizma i svetske zavere protivu Srba ili za ove nove lopove koji se kriju iza vela demokratije i puta u EU? MA DOSTA JE BILO! Znam da se vas dosta neće složiti sa mnom ali vreme je da Srbija postane parlamentarna monarhija. Kralj će doneti spoljnu poltiku dok će se stranke boriti samo na unutrašnjem planu tj. posvetiti se ekonomiji i uređenju pravnog sistema. Neće se više ni Tadić ni Nikolić kriti iza velikih priča koje nemaju dodira sa našim životima...

Slobodan-BG

pre 14 godina

Slazem se Predsednice a presretan bih bio kada bi ste sve to uradili vec iduce godine. Manja vlada, manje poslanika, manje stranaka, bolji rezultati.

Dejan Mihajlovic NBGD 63

pre 14 godina

Procitao sam vest da su Englezi ukinuli sistem za prijavu NLO. Mi to obavezno treba da kupimo od njih jer nasa VLADA kao da je sa druge planete, a o drzavi da i ne govorim.

spasenija

pre 14 godina

Tadic sve realniji, racionalniji, angazovaniji, hrabriji. Tako meni izgleda dinamika politickih dogadjaja u Srbiji ciji je on Predsednik. I, naravno, drago mi je.
Cestitam, gospodine Borise Tadicu i zelim Vam svako dobro!

spasenija

pre 14 godina

Tadic sve realniji, racionalniji, angazovaniji, hrabriji. Tako meni izgleda dinamika politickih dogadjaja u Srbiji ciji je on Predsednik. I, naravno, drago mi je.
Cestitam, gospodine Borise Tadicu i zelim Vam svako dobro!

stop ludilu

pre 14 godina

Hajde, ko od vas ne bi uzeo malo para sa gomile da ima priliku? Sve postenjacina do postenjacine, a kada stigne do bilo kakve funkcije, odmah grabi. Zato Srbiji nece pomoci ni 1000 izbora, tu jednostavno vlada kultura nekaznjivog javasluka I lopovluka. Najveca tragedija jeste da je sadasnja rasipnicka vlada Deda mraza zaista najbolja moguca u danasnjoj Srbiji. Kada Vucic prica o lakrdiji, onda je u pravu, jer on je strucnjak za lakrdiju

daleko sam ja

pre 14 godina

Ovaj tim je stvarno pobednicki i to; pobedili su Srbiju odcepili su Kosovo. Pobedili su Srbiju otcepili su Vojvodinu. Pobedili su Srbiju i naterali 63 drzave da priznaju Kosovo Republiku plus dve da priznaju pasose Kosova. Pobedili su Srbiju i napravili cetvrtinu stanovnistva sirotinjom, jadom i bedom, ostale dve cetvrtine imaju jos hleba da jedu a jedna cetvrtina spada u ove pobednike koi samo pobedjuju. Doista pobedili su Ameriku i doveli Kovacevica uz lazna (fals dokumenta ) u Srbiju. Pobedili su NIS i poklonili ga Rusima. Pobedili su auto put vec dvadeseti put otvaraju 20 km. Pobedili su brze zeleznice, postali su brzi (ministri brze setaju ulicom nego sto voz ide prugom) od vozova u Srbiji koi jedva gamizu prugama kao puzevi. Pobedili su vakcine za svinjski grip. Pobedili su ma sve do sutra bi imao da pisem. .......Pobedili su pojoprivredu (uvozimo paradais i pariku iz Evrope pa sve redom jabuke, kruske... hlebno brasno i meso ...) Vize kada su ukinute veze nisu imali da ce biti ukinute. Ako smatraju da im je to pobeda onda lazu . Culi smo izjave evropskih politicara i videli da to nije nista drugo do evropska politicka igrica sa Srbijom, ali ja sam veoma zahvalan i na toj igri. Pobedili su sa Biljanom Plavsic i Dodikom . Cekali smo ih kao ozeblo sunce da slete na aerodromu. Pobedili su sa podzemnom zeleznicom. Pobedili su sa mostovima. Pobedili su radnike i sada milion nezaposlenih. Pobedili su ustav koi su sto pura prekrsili. Pobedili su strane kredite i investicije jer su sve pokrali. Pobedili su sve lazove i kriminalce sveta. Pobedili su skolstvo jer je najgore u Evropi. Pobedili su sudstvo jer sudije su sa njima pobednici. Pobedili su zdravstvo od nekada najboljeg u Evropi napravise najgore i sve korumpirani doktori. Sve su pobedili svaka im cast. E to su pobede ove vlade i pobednika. A najjaca pobeda im je da su pobedili normalnu omladinu i napravili narkomane.

Connect

pre 14 godina

AMAN LJUDI! Pa i da dođu novi izbori za koga da glasamo? Da li za one stare lopove koji su se krili pod velom nacionalizma i svetske zavere protivu Srba ili za ove nove lopove koji se kriju iza vela demokratije i puta u EU? MA DOSTA JE BILO! Znam da se vas dosta neće složiti sa mnom ali vreme je da Srbija postane parlamentarna monarhija. Kralj će doneti spoljnu poltiku dok će se stranke boriti samo na unutrašnjem planu tj. posvetiti se ekonomiji i uređenju pravnog sistema. Neće se više ni Tadić ni Nikolić kriti iza velikih priča koje nemaju dodira sa našim životima...

Boban

pre 14 godina

Ja sam glasao za DS na izborima. Živim evidentno gore nego pre 7-8 god. Prosečna plata stagnira(realno je i manja)već mesecima,uvedeni su razni porezi,nameti,poslodavci štampaju blanko otkaze(dobro i za njih i za državu),plate i penzije su zamrznute na čak godinu dana,struja će od nove godine poskupeti 2 puta... To je vaš pobednički tim koji troši milione na večere sa tajkunima,dekorisanje kancelarije...?! Nećete se vi menjati,menjaće vas neko drugi jer u ovom robovlasničkom kapitalizmu gde seljacima smišljeno obarate cene a radnici nemaju nikakva prava jednostavno ne može da se živi. Više nikada neću glasati za DS. Hvala vam ali nemojte se truditi da pobeđujete više jer ću pored ova dva posla možda morati da nađem i treći.

bezimena

pre 14 godina

“Ako se pogledaju rezultati Vlade kao tima, koji su ostvareni u ovoj godini i ako je pitanje u vezi sa tim, koje ste postavili, ja mislim da tim koji pobeđuje ne treba menjati”, poručio je on".

Priča o "pobedničkom timu" je neistina, ova Vlada nema nikakve rezultate jer je nastavila tamo gde je VdrK stao!

Ali, ovaj Premijer, kao i prethodni, brani ministre da bi odbranio sebe, jer je on lično najdogovorniji za njihov "učinak" koji najzad izlazi na videlo!

Jedino priznanje za rad pripada Dačiću, lično, bez obzira što on samo pokušava da podigne rejting SPS. To mu ipak neće poći za rukom pored Mrkonjića, Škundrića i ostalih likovi koje je oživeo ušavši u koaliciju sa DS-om! Ukidanje viza nije dovoljno da se stranka opere, tim pre što su i uvedene kao direktna posledica politike te stranke!

Nebojsa

pre 14 godina

"ne treba menjati tim koji pobedje..." ?!?!

Ovi stvarno misle da smo mi slep i da ne vidimo korumpiranost politicara, spregu kriminala i politicara, tajkuna i politicara, crkve i politicara...itd.

Na zalost u ovoj zemlji nema partija/e koje bi animirale uspavano glasacko telo. Niko ali NI JEDNA partija na politickoj sceni ne zasluzuje poverenje biraca. Tuzno ali istinito.

Milko

pre 14 godina

Rekonstrukcija vlade je loš posao.
To je kao kada popravljate stari automobil, jedno menjaate, kvari se drugo i nikada kraja.
Kupite novi automobil i mirni ste četiri, pet godina.
Tako je i sa vladom.
Naravno treba razmisliti kakav izbor napraviti.

Neo

pre 14 godina

Boze dragi, ne zna se ko je gori. Premijer prica o nekom "pobednickom timu", dok gradjani Srbije nemaju ni za najosnovnije potrebe, a gospodin Vucic prica o cevapima i rakiji(!). Kuda ce Srbija sa ovakvim politicarima? U Evropu sigurno ne.

bane sine

pre 14 godina

Pobednicki tim??? Ej, pobednicki tim!?! ALO!!!

P.S. Ja stvarno pocinjem da mislim da nas oni ne prave ludima, mi stvarno jesmo ludi sta sve trpimo.

?

pre 14 godina

Kako ga nije sramota svih ljudi koji su ostali bez posla i njihove gladne dece? Kako ga nije sramota od onih koji rade za 150 ili 200 eura mesečeno? Toliko bakšiša naš emigrant u SAD zaradi konobarišići na crno za vikend.

Vladimir

pre 14 godina

Zaista, tim koji pobedjuje ne treba menjati! Našli su dobitnu kombinaciju i sad ko može da odoli hazarderskim strastima? Sve ulažu na crno i dobijaju!

teo

pre 14 godina

Ja sam se prepoznao. Samo nisam ministar"?! Komsija Pera se prepoznao a nije takodje ministar. Pa na koga ste mislili gospodine predsednice?

tasenka

pre 14 godina

Katastrofa, amerikanci imaju ustav od 1789 a indijci od 1947 godine, a mi ga menjamo ko donji veš, uz to svi koji su uhvaćeni u kradji treba da se poprave... nemam komentar sem da imam kupljenu avionsku kartu za 20 decembar i nadam se da cu moci ostati tamo daleko i da ce meni i mojoj porodici biti bolje. Opet cu reci sto sam vec jednom rekla glasala sam za njih ali više neću a ne znam za koga bih drugog jer nema velikih alternativa sigurno ne puno boljih.

obveznik

pre 14 godina

Kao osoba koja uredno placa porez i puni drzavnu kasu i kad pazari veknu hleba ovaj komentar premijera koji se ne mesa u svoj posao dozivljavam kao najbezocnije ruganje i uvredu zdravog razuma. Ljudi na vlasti, imajte malo mere, nismo bas TOLIKE budale...

student

pre 14 godina

U cemu to pobedjujete? U trosenju budzetskih para!?! Koja izjava...
Ako mislite da nam zamazete oci belim shengenom koji ima i skoro cela Latino Amerika, grdno se varate! Valjda je ovaj narod malo sazreo!

Neko

pre 14 godina

Naravno, vlada je tim koji pobeđuje Narod. Jer, ovakvim radom, nenamenskim i nezakonitim trošenjem narodnih para, vladajućoj kliki je sve bolje a narodu sve gore. Za gradjane nema dovoljno ni za narodne kuhinje, a za njih ovolika reprezentacija i ko zna šta još drugo.

Branka

pre 14 godina

Pitam se ,pitam: Kakav je to POBEDNICKI TIM ???!!!U cemu su to pobedili, verovatno u trosenju nasih para na putovanja, pice, hranu i ostalih licnih potrepstina. Samo je tu "mrtva trka" ko je vise. A da su tim, to je istina. Sve isto drustvo, jedan drugog drze.Po sistemu ja tebi-ti meni, i drustvo se uljuljkalo.
Sram ih bilo, nasli pa zasli?!

anketa

pre 14 godina

Ocenite rad ministara, popunite anketu
http://www.tvojstav.com/input/Is6Z6wLDinmpBwCAEDkE
Anketa se radi u okviru projekta Online javno mnjenje Srbije, koju sprovodi Biro za drustvena istrazivanja.

dragan

pre 14 godina

radi nesto tadicu molim te, samo dajes izjave a nista ne radis.
evo prvo da te podsetim da si ti predsednik ove tzv. drzave i da treba da radis za ovaj narod a ne da glumis manekena i dajes gomilu izjava.
sve se mislim mozda cekas bas moj blagoslov da krenes nesto preduzimati. evo javno kazem imas moj blagoslov da resis ovaj haos u drzavi. sad na posao :)

Slobodan-BG

pre 14 godina

Slazem se Predsednice a presretan bih bio kada bi ste sve to uradili vec iduce godine. Manja vlada, manje poslanika, manje stranaka, bolji rezultati.

Zorule

pre 14 godina

Srbija na dnu Evrope devet godina posle demokratskih promena! U Albaniji pre trideset godina nisu imali ni parce hleba dnevno, a mi smo isli bez viza sa vrlo cenjenim crvenim pasosem po Evropi. Imali smo para, automobile, zidali kuce, hrana je bila mnogo jeftinija, narod je ziveo i planirao svoju i buducnost svoje dece. Danas, smo na dnu Evrope, Albanija nas je sustigla, a sve manje imamo za hranu, za stanove uopste nemamo, a o planovima za buducnost - pa da li je imamo sa OVIMA?

southlander

pre 14 godina

Neko neobavesten,neko miran,neko iznerviran.Buduce mete jos nisu dali izjavu.Vlast nam se ponovo smeje,iza paravana antikorupcijske kampanje.Pitanje od milion dolara:odakle im novac koji rasipnicki trose?

Mishko

pre 14 godina

Tadić kaže da ima ministara koji ne rade kako treba, svi u Vladi tvrde kako se ne pronalaze u tim rečima, ali kažu da je potrebna rekonstrukcija. Onda se pojavi Mirko "ne znam šta ja radim ovde" Cvetković koji tvrdi kako su oni tim koji pobeđuje i da ih ne treba menjati. Oni pobeđuju samo svoj narod, koji živi na dnu.

Molim?

pre 14 godina

"Premijer: Ne menjati pobednički tim"!!!
Jel' to znači da predsednik Tadić priča bez veze o ministrima "Mislim na koga mislim"?
Ko je ovde lud ne znam, ali znam da je narod zbunjen :-)))

Ti i ja bas bi bili dobar par...

pre 14 godina

A da nije mislio na tim Miskovic, Beko, Hamovic, Lazarevic, Kostic, Drakulic, Janjusevic, Nicovic, Matic, Vucurevic, Peconi?

Stbg

pre 14 godina

Novi ustav? Cesce menjamo ustav nego gacje. Pa ni postojeci se ne postuje, predsednik je sef DS i direktno krsi ustav, cak ucestvuje imenom i prezimenom na vozdovackim izborima. Najbolje da mi ustav ukinemo, samo smeta..

Ozren

pre 14 godina

Pobednicki tim? Vrhunac cinizma i otvorenog podsmevanja gladnom narodu. Posle ovakve izjave Misa Tumbas i Zika Obretkovic deluju kao akademici.

Alex

pre 14 godina

Ja ne znam da li je ovo skrivena kamera ili sta vec? Pa pisao je ustav sa Kostunicom i svima ostalima, secam se dva bilborda na jednom Tadic na drugom Seselj (zgrozio sam se tada) i obojica pozivaju na referendum za ustav. Ovaj kaze DA za evropski ustav a ovaj drugi DA za antievropski ustav... i dva dana bre glasanje jedva namakose 51% i sada se setio da taj ustav ne valja! A Cvetkovicev pobednicki tim... e to je stvarno skrivena kamera.

Димитрије

pre 14 godina

Није ми само јасно ко је иницирао овај родитељски састанак, да ли је то урадио редар у разреду, председник одељенске заједнице, разредни старешина или можда сам директор ове специјалне школе за децу заосталу у развоју. Мора да се нико ни у овом мом коментару неће препознати.

Dejan Mihajlovic NBGD 63

pre 14 godina

Procitao sam vest da su Englezi ukinuli sistem za prijavu NLO. Mi to obavezno treba da kupimo od njih jer nasa VLADA kao da je sa druge planete, a o drzavi da i ne govorim.